چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

 
helpkade
چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است
چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

شیر برای سلامت بدن بسیار ضروری است اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده می تواند باعث بیماری های خطرناکی شود. روش های تشخیص شیر سالم در اینجا معرفی شده است. شیر و سایر محصولات لبنی برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در برخی کشورهای خارجی تقلب در زمینه تولید شیر صورت می گیرد که می تواند سبب ابتلای افراد به انواع بیماری های گوارشی، مشکلات قلبی عروقی یا واکنش های شدید آلرژیک شود به همین دلیل باید قبل از مصرف شیر از سالم بودن آن مطمئن شویم.کارشناسان حوزه بهداشت هشدار می دهند در تکنیک های شناسایی سلامت شیر به دلیل استفاده از اسید تنها افراد متخصص در محیط آزمایشگاهی به انجام این کار بپردازند زیرا استفاده از وسایل آزمایشگاهی در محیط خانه کار بسیار خطرناکی محسوب می شود. کارخانجات تولید شیر انواع افزودنی ها و مواد شیمیایی را به این محصول و سایر محصولات لبنی اضافه می کنند که از جمله این مواد افزودنی می توان به آب، نشاسته، پارافین، انواع روغن های حیوانی اشاره کرد که با آزمایش هایی ساده و در عین حال دقیق می توان به وجود آنها پی برد.

 

 

تست وجود آب در شیریک قطره شیر را روی یک سطح صیقلی و شفاف که حالت مورب و اریب دارد بریزید. حرکت قطره شیر را بررسی کنید، شیر واقعی از خود ردی به جای نمی گذارد اما شیر تقلبی که به آن آب اضافه شده است یک خط سفید کمرنگ از خود باقی می گذارد. وجود نشاسته در شیر یک قطره محلول ید (که برای ضد عفونی کردن نیز به کار می رود و پای ثابت جعبه کمک های اولیه است) به مقداری شیر اضافه کنید. چنانچه پس از اضافه کردن رنگ شیر آبی شد نشان دهنده وجود نشاسته در آن است. ماده روغنی به نام Vanaspati این ماده شبیه به روغن پالم است و برای تشخیص آن در شیر تنها کافی است در محیط آزمایشگاهی و با رعایت تمامی موارد احتیاطی حدود 3 میلی لیتر شیر را در لوله آزمایش ریخته و به همان میزان اسید هیدروکلریک به آن اضافه کنید. اگر پس از 5 دقیقه رنگ محلول قرمز شد نشان دهنده وجود Vanaspati در شیر است.چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

 

 مواد شوینده و انواع پاک کننده ها در شیر برای تشخیص مواد شوینده در شیر حدود 5 میلی لیتر آب را به همان میزان شیر اضافه کنید و برای مدت 5 دقیقه آن را هم بزنید. اگر روی شیر کف ایجاد شود، این بدان معنا است که شیر حاوی مواد شوینده است. فرمالین در شیر برای شناسایی این ماده نیز حدود 10 میلی لیتر شیر را در لوله آزمایش ریخته و به آن اسید سولفوریک غلیظ در محیط ایمن آزمایشگاه و با رعایت کلیه موارد ایمنی اضافه کنید. دقت کنید در این حالت نباید لوله آزمایش تکان بخورد، چنانچه در محل تقاطع شیر و اسید سولفوریک رنگ محلول بنفش شد نشان دهنده وجود فرمالین در شیر است. از طریق روشهایی نسبتاً مشابه می توان وجود تقلب و مواد افزودنی غیرمجاز را در پنیر، کره و کشک نیز شناسایی کرد. کارشناسان توصیه می کنند برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری ها از جمله تب مالت یا سایر مشکلات گوارشی افراد حتما از شیرهای سالم و استاندارد استفاده کنند یا حداقل شیر را بجوشانند هرچند که جوشاندن شیر تمامی میکروب های آن را از بین نمی برد.

شیر و سایر محصولات لبنی برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در برخی کشورهای خارجی تقلب در زمینه تولید شیر صورت می گیرد که می تواند سبب ابتلای افراد به انواع بیماری های گوارشی، مشکلات قلبی عروقی یا واکنش‌های شدید آلرژیک شود به همین دلیل باید قبل از مصرف شیر از سالم بودن آن مطمئن شویم.

کارشناسان حوزه بهداشت هشدار می دهند در تکنیک های شناسایی سلامت شیر به دلیل استفاده از اسید تنها افراد متخصص در محیط آزمایشگاهی به انجام این کار بپردازند زیرا استفاده از وسایل آزمایشگاهی در محیط خانه کار بسیار خطرناکی محسوب می‌شود.کارخانجات تولید شیر انواع افزودنی ها و مواد شیمیایی را به این محصول و سایر محصولات لبنی اضافه می‌کنند که از جمله این مواد افزودنی می‌توان به آب، نشاسته، پارافین، انواع روغن های حیوانی اشاره کرد که با آزمایش هایی ساده و در عین حال دقیق می توان به وجود آنها پی برد.

به دلیل وجود مواد مغذی در شیر و ضروری بودنش برای سلامت بدن، تقریبا برای همه نوشیدن شیر جزئی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی شده است. اما نوشیدن شیری که فاسد شده است می تواند به مسمومیت غذایی منجر شود. ممکن است پس از نوشیدن شیر فاسد دچار دل پیچه، حالت تهوع، اسهال و تب شوید. هرچند در مواردی این مسمومیت غذایی ممکن است چنان خفیف باشد که حتی متوجه آن نیز نشوید. برای اطمینان از سالم بودن شیر این مقاله به شما کمک می کند که خراب بودن شیر را تشخیص دهید.چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

شیر را بو کنید

شیر تازه ای که فاسد نشده است تنها بوی طبیعی شیر می دهد و نباید هیچگونه بوی اضافی به مشام برسد. شیر هنگام فاسد شدن بوی ناخوشایندی می دهد و در صورت چشیدن ترش مزه خواهد بود.

به ساختار و غلظت شیر توجه کنید

شیر یک مایع رقیق و دارای ساختاری روان است. شیر تازه نباید رنگی غیر معمول داشته باشد و نباید دارای توده های لخته مانند، پنیری وساختاری شبیه به ماست باشد. در چنین شرایطی شیر را بلافاصله به صورت درب بسته به دور بریزید.برای بررسی شاختار شیر، مقداری از آن را درون یک ظرف شیشه ای بریزید.

رنگ شیر را بررسی کنید

شیر همیشه باید به رنگ سفید تمیز و به دور از ناخالصی باشد. اگر رنگ شیر در قوطی غیر شفاف قابل تشخیص نیست، مقداری از آن را در لیوان بریزید و برای بررسی به سمت نور بگیرید. شیر فاسد شده یک درجه تیره تر به نظر می رسد و به زردی می زند.

تارخ مصرف شیر را چک کنید

قوانین سختگیرانه ی سازمان های نظارت بر بهداشت، تولیدکنندگان را ملزم می کند که تاریخ مصرف را در بهترین حالت ممکن بر روی بسته بندی درج کنند. تاریخ مصرف را جدی بگیرید و با هرچه نزدیکتر شدن به این تاریخ، شیر را از نظر سلامت و فاسد نبودن بیشتر بررسی کنید.

مطمئن شوید که شیر برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری نشده باشد

با توجه به نحوه ی بسته بندی، شرایط نگه داری شیر متفاوت خواهد بود. شیر با برچسب UHT را می توان در خارج از یخچال به دور از نور خورشید و حرارت مستقیم نگه داری کرد. اما دیگر انواع شیر (همچنین شیرهایی با برچسب UHT پس از باز شدن درب بسته بندی) می بایست هرچه سریعتر در یخچال و در دمای 0 تا 4 درجه نگه داری شوند.پس از باز شدن درب، شیر می بایست حداکثردر طی 3 روز مصرف شود حتی اگر تاریخ مصرف درج شده روی بسته بندی زمان بیشتری را نشان دهد.

تست حرارت

مقداری از شیر را در یک لیوان برای 60 ثانیه درون مایکروویو قرار دهید. در صورت مشاهده ی توده لخته، تکه های پنیری شکل و چسبنده شدن، شیر فاسد شده است و نباید مصرف شود.مقداری شیر را بر روی شعله ی مستقیم حرارت دهید و با ایجاد حباب های کوچک از روی حرارت خارج کنید. در صورت مشاهده ی توده لخته، تکه های پنیری شکل و چسبنده شدن، شیر فاسد شده است و نباید مصرف شود.توجه داشته باشید لایه ی چربی سطحی که در اثر حرارت بر روی شیر شکل می گیرد به معنای فاسد شدن شیر نیست.

یک قطره شیر را روی یک سطح صیقلی و شفاف که حالت مورب و اریب دارد بریزید. حرکت قطره شیر را بررسی کنید، شیر واقعی از خود ردی به جای نمی گذارد اما شیر تقلبی که به آن آب اضافه شده است یک خط سفید کمرنگ از خود باقی می گذارد.

یک قطره محلول ید (که برای ضد عفونی کردن نیز به کار می رود و پای ثابت جعبه کمک های اولیه است) به مقداری شیر اضافه کنید. چنانچه پس از اضافه کردن رنگ شیر آبی شد نشان دهنده وجود نشاسته در آن است.

ماده روغنی به نام Vanaspati

این ماده شبیه به روغن پالم است و برای تشخیص آن در شیر تنها کافی است در محیط آزمایشگاهی و با رعایت تمامی موارد احتیاطی حدود ۳ میلی لیتر شیر را در لوله آزمایش ریخته و به همان میزان اسید هیدروکلریک به آن اضافه کنید. اگر پس از ۵ دقیقه رنگ محلول قرمز شد نشان دهنده وجود Vanaspati در شیر است.

مواد شوینده و انواع پاک‌کننده ها در شیر

برای تشخیص مواد شوینده در شیر حدود ۵ میلی لیتر آب را به همان میزان شیر اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه آن را هم بزنید. اگر روی شیر کف ایجاد شود، این بدان معنا است که شیر حاوی مواد شوینده است.

همچنین بخوایند:

فواید بی نظیر (شیر شتر)

خواص بی نظیر شیر و دارچین در درمان چاقی

خواص بی نظیر شیر نارگیل

فرمالین در شیر

برای شناسایی این ماده نیز حدود ۱۰ میلی لیتر شیر را در لوله آزمایش ریخته و به آن اسید سولفوریک غلیظ در محیط ایمن آزمایشگاه و با رعایت کلیه موارد ایمنی اضافه کنید.دقت کنید در این حالت نباید لوله آزمایش تکان بخورد، چنانچه در محل تقاطع شیر و اسید سولفوریک رنگ محلول بنفش شد نشان دهنده وجود فرمالین در شیر است.از طریق روشهایی نسبتاً مشابه می توان وجود تقلب و مواد افزودنی غیرمجاز را در پنیر، کره و کشک نیز شناسایی کرد.کارشناسان توصیه می کنند برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری ها از جمله تب مالت یا سایر مشکلات گوارشی افراد حتما از شیرهای سالم و استاندارد استفاده کنند یا حداقل شیر را بجوشانند هرچند که جوشاندن شیر تمامی میکروب های آن را از بین نمی برد.

 

 یکی دیگر از راه های تشخیص شیر سالم از ناسالم این است که رنگ شیر را بررسی کنید.در واقع شیر همیشه باید به رنگ سفید تمیز و به دور از ناخالصی باشد. اگر رنگ شیر در قوطی غیر شفاف قابل تشخیص نیست، مقداری از آن را در لیوان بریزید و برای بررسی به سمت نور بگیرید. شیر اگر فاسد باشد ،یک درجه تیره تر به نظر می رسد و به زردی می زند.

 شیر یک مایع رقیق است و ساختاری روان دارد. شیر تازه نباید رنگی غیر معمول داشته باشد و نباید دارای توده های لخته مانند، پنیری وساختاری شبیه به ماست باشد. در چنین شرایطی شیر را بلافاصله به صورت درب بسته به دور بریزید.برای بررسی شاختار شیر مقداری از آن را درون یک ظرف شیشه ای بریزید.

تبیان، دستیار هوشمند زندگی

پل های ارتباطی

چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12

public@tebyan.com

02181200000

دسترسی سریع

محصولات و خدمات

اشتراک در خبرنامه

کلیه حقوق این سایت مربوط به موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان می‌باشد.



العالم – گوناگون

همان طور که میدانید انواع و اقسام شیر در سوپرمارکت ها یافت می‌شوند که تعداد زیادی از آنها ناخالصی هاي بسیاری در خود دارند. شیر برای سلامت بدن بسیار ضروری است؛ اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده میتواند باعث مریضی‌هاي خطرناکی شود. روشهای تشخیص شیر سالم در این جا معرفی شده هست.

کارشناسان حوزه بهداشت هشدار میدهند در تکنیک هاي شناسایی سلامت شیر به علت بهره گیری ازاسید تنها افراد متخصص در محیط آزمایشگاهی به انجام اینکار بپردازند زیرا بهره گیری از وسایل  آزمایشگاهی در محیط منزل کار بسیار خطرناکی محسوب میشود.

کارخانجات ساخت شیر انواع افزودنی ها و مواد شیمیایی را به این محصول و سایر محصولات لبنی اضافه می کنند که از جمله این مواد افزودنی میتوان به آب، نشاسته ، پارافین، انواع روغن هاي حیوانی اشاره کرد که با آزمایش هایي ساده و در عین حال دقیق می توان به وجود آنها پی برد.چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

تست وجود آب در شیر
یک قطره شیر را روی یک سطح صیقلی و شفاف که حالت مورب و اریب دارد بریزید. حرکت قطره شیر را بررسی کنید، شیر حقیقی از خود ردی به جای نمی‌گذارد اما شیر تقلبی که به آن آب اضافه شده هست یک خط سفید کمرنگ از خود باقی میگذارد.

وجود نشاسته در شیر
یک قطره محلول ید که برای ضد عفونی کردن نیز به کار میرود  به مقداری شیر اضافه کنید. چنانچه پس از اضافه کردن رنگ شیر آبی شد نشان دهنده  وجود نشاسته در آن هست.
 

ماده روغنی به نام Vanaspati
این ماده شبیه به روغن پالم هست و برای تشخیص آن در شیر تنها کافی هست در محیط آزمایشگاهی و با رعایت تمامی موارد احتیاطی حدود ۳ میلی لیتر شیر را در لوله آزمایش ریخته و به همان میزان اسید هیدروکلریک به آن اضافه کنید. اگر پس از ۵۵ دقیقه رنگ محلول قرمز شد نشان دهنده وجود Vanaspatii در شیر هست.

مواد شوینده و انواع پاک‌کننده ها در شیر
برای تشخیص مواد شوینده در شیر حدود ۵ میلی لیتر آب را به همان میزان شیر اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه آن را هم بزنید. اگر روی شیر کف ایجاد شود، این بدان معنا هست که شیر حاوی مواد  شوینده هست.

فرمالین در شیر
برای شناسایی این ماده نیز حدود ۱۰ میلی لیتر شیر را در لوله آزمایش ریخته و به آن اسید سولفوریک غلیظ در محیط ایمن آزمایشگاه و با رعایت کلیه موارد ایمنی اضافه کنید.توجه کنید در این حالت  نباید لوله آزمایش تکان بخورد، چنانچه در محل تقاطع شیر و اسید سولفوریک رنگ محلول بنفش شد نشان دهنده وجود فرمالین در شیر هست.

از طریق روشهایی نسبتاً نمونه می توان وجود تقلب و مواد افزودنی غیرمجاز را در پنیر، کره و کشک نیز شناسایی کرد.کارشناسان پیشنهاد می کنند برای پیشگیري از ابتلا به انواع مریضی ها از جمله تب  مالت یا سایر مشکلات گوارشی افراد حتما از شیرهای سالم و استاندارد بهره گیری کنند یا حداقل شیر را بجوشانند هرچند که جوشاندن شیر تمامی میکروب هاي آن را از بین نمیبرد.

منبع : shahrematlab

متاسفانه در این بازه زمانی هیچ مطلبی وجود ندارد

نوشته

امروزه آمار مسمویت افراد توسط مواد غذایی به خصوص شیر افزایش یافته است و هنوز هم افرادی وجود داردند که راه های تشخیض شیر خراب از سالم را نداند. اما احتمال مسمویت با شیر دارای مواد نگه دارنده وجود دارد ؟ یا ممکن است شیر دارای مهلت انقضا شما را مسموم کند ؟ در ادامه قصد داریم تا ۷ روش تشخیص شیر خراب را آموزش دهیم تا بتوانید در هر صورت شیر سالم از ناسالم را تشخیص دهید.

How to Tell if Milk is Bad

شیر غنی از مواد معدنی و ویتامین هاست که میتواند به راحتی در زمانی کوتاه میکروب ها و باکتری ها را به خود جذب کند، حتی اگر شیر شما دارای مهلت انقضا باشد باز هم احتمال مسمومیت با شیر وجود دارد پس برای همین ما قصد داریم تا چند روش ساده برای تشخیص شیر خراب را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

اولین روش برای تشخیص شیر خراب و تاریخ گذشته بو کردن آن است زیرا شما با اولین استشمام بوی شیر خواهید فهمید که شیر خراب است یا نه زیرا شیر فاسد بوی بسیار نامطبوع دارد.

در این مرحله از تشخیص شیر سالم از ناسالم باید شیر را برسی کنید و به دنبال لخته و تکه های بریده شده در شیر بگردید، توجه داشته باشید که شیر سالم بستگی به درصد چربی موجود در آن دارای غلظت است اما اگر تک های بریده شده در شیر یافتید بدانید که شیر ناسالم است و معمولا این لخته ها در انتهای ظرف انباشته میشوند.

رنگ شیر را برسی کنید و به دنبال لکه های زرد رنگ و تیره بگردید (علائم فساد شیر)، برای اینکار میتوانید شیر را در داخل ظرفی شیشه ای بریزید و آنرا در مقابل نور قرار دهید تا به خوبی بتوانید رنگ آن را تشخیص دهید. شیر سالم معمولا به رنگ سفید است و بستگی به درصد چربی در درون آن دانه های زرد رنگ مشاهده میشود ولی در نگاهی کلی به رنگ سفید است.

معمولا کسانی که در خانواده های پر جمعیت یا در خوابگاه ها زنگی میکنند با مشکل بی مسعولیتی اعضای خانواده و دوستان خود مواجه میشوند، به طور مثال ممکن است شیر به مدت یک ساعت در دمای اتاق قرار بگیرد و شما بدون دانستن این قضیه آنرا مصرف کنید و مسموم شوید زیرا باکتری های موجود در هوا به سرعت جذب شیر میشوند. برای جلوگیری از خراب شدن شیر باید آنرا سرد نگه دارید و یخچال بهترین گزینه برای نگه داری شیر میباشد زیرا از خراب شدن آن جلوگیری میکند.

این روش برای تمامی بسته بندی های شیر در بازار صدق نمی کند زیرا در برخی شیر ها مواد نگه دارنده وجود دارد که میتواند تا چند هفته از خراب شدن آن جلوگیری کند. اما برای شیر هایی که به صورت پاکتی تولید نمی شوند همانند شیر شیشه ای باید توجه داشته باشید که باید آنرا تا ۷ روز بعد از باز کردن دربش مصرف کنید زیرا به احتمال زیاد آن شیر بعد از هفت روز خراب میشود. و هر چقدر درصد چربی در شیر بیشتر باشد سریعتر فاسد میشود.

یکی از ساده ترین روش ها برای تشخیص شیر خراب از سالم استفاده از مایکروویو است، میتوانید مقداری از شیر را در داخل ضرفی شیشه ای بریزید و آنرا در ماکروویو قرار دهید و به مدت یک دقیقه بگذارید تا گرم شود اگر پس از گرم شدن بافت شیر چسبناک و بریده بریده شد (بریدن شیر) بدانید که آن شیر فاسد است.

از کجا بفهمیم شیر خراب شده ؟ یکی از روش های پیشرفته برای تشخیص شیر تاریخ گذشته استفاده از جوش شیرین است. برای این آزمایش شما به یک قاشق غذا خوری جوش شیرین ترجیحا تازه نیاز دارید ، همچنین به چند قطره شیر برای انجام آزمایش. فقط کافی است تا چند قطره شیر را با قطره چکان بر روی جوش شیرین برزید اگر پس ریختن شیر حباب هایی بر روی جوش شیرین مشاهده کردید بدانید که آن شیر فاسد است. اگر حبابی مشاهده نکردید بدانید که شیر سالم و قابل مصرف است.

شما باید فرآورده های لبنی از جمله شیر را در دمای حداقل زیر ۴ درجه سانتی گراد نگه دارید تا سالم و تازه بماند. همچنین از تابش نور خورشید به آن و قرار گرفتن در معرض هوا به مدت طولانی جلوگیری کنید، زیرا همانطور که گفتیم به دلیل غنی بودن شیر از مواد معدنی و پروتئین به راحتی میتواند توسط باکتری های موجود در هوا فاسد شود.

اگر تمایل به دانستن ترفند های خرید مواد غذایی هستید میتوانید مطلب آموزش نکات خرید و راه های تشخیص هندوانه شیرین و قرمز را مطالعه کنید.

امروز در آی آر میکس سعی کردیم تا به شما ۷ روش تشخیص شیر خراب و تاریخ گذشته از شیر سالم را آموزش دهیم، اگر در زمینه تشخیص شیر سالم از نا سالم نظر یا پیشنهادی دارید آنرا با ما در بخش نظرات و پیشنهادات در میان بگذارید.

۱ دیدگاه





عالی بود

تاسیس : مرداد ماه 1394 | باز نشر مطالب تنها با کسب مجوز امکان پذیر است.

طراحی و توسعه : استدیو طراحی و برنامه نویسی دویکس

در این مقاله از هاوکن‌یو قصد داریم به بررسی یکی از پر‌مصرف‌ترین موادغذایی در جهان بپردازیم و آن چیزی نیست جز شیر. بله یکی از نوشیدنی‌هایی که فراورده‌های لبنی زیاد و متنوعی از آن تولید می‌شود اما متاسفانه سرانه مصرف آن در ایران از سرانه مصرف جهانی پایین‌تر است. همانطور که می‌دانید شیر از جمله نوشیدنی‌هایی است که هرچقدر آب به آن اضافه شود، مشخص نمی‌شود. پس چگونه شیر خالص را از ناخالص و تقلبی تشخیص دهیم؟

بعد از بررسی این موضوع به سراغ بررسی نحوه تشخیص شیر سالم را از شیر فاسد و ترش شده رفته و درنهایت به بیان چندین نکته کلیدی در نگهداری صحیح از انواع مختلف شیر می‌پردازیم.

امروزه صحبت‌های بسیاری در رابطه با مخلوط کردن شیرهای پاستوریزه با آب برای تقلب و البته افزایش حجم شیرهای تولیدی به گوش می ‌رسد. از این رو بر آن شدیم تا علاوه بر بیان ۲ روش ساده در تشخیص درجه خلوص شیر، نکات مهم و جالب دیگری در رابطه با نگهداری و مصرف شیر به شما ارائه دهیم.

این روش که روش اول برای تشخیص شیر خالص است بسیار ساده و کاربردی است. در بسیاری از لبنه فروشی‌های قدیمی برای تست این موضوع که آیا شیر با آب مخلوط شده است یا خیر، این روش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ابتدا یک سوزن را انتخاب و پس از شستن، آن رو روی شعله و یا حرارت گرفته تا میکروب‌های آن از بین رفته و استریل شود. سپس سوزن را در داخل شیر فرو برده و بیرون آورید.چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

اگر زمانی که سوزن را از داخل شیر بیرون آوردید قطره‌ی شیر به انتهای سوزن باقی بماند یا حداقل پس از مدتی این قطره از سوزن جدا شود، می‌توان گفت شیر خالص است. اما اگر قطرات شیر بلافاصله از سوزن بیافتند و اثری از شیر و قطرات آن روی سوزن باقی نماند آنگاه می‌توان ادعا کرد شیر رقیق و با آب مخلوط شده است.

این روش نیز بسیار شبیه به روش قبلی است و بسیاری از لبنیاتی‌ها و کسانی که با محصولات لبنی در گذشته سروکار داشته‌اند از این روش برای تشخیص شیرخالص از رقیق شده استفاده می‌کردند.

در این روش کافی است شیر را که کمی گرم کرده سپس در ظرفی ریخته و اجازه دهید سرد شود. پس از مدتی به صورت معمول روی شیر بسته شده و اصطلاحا می‌گویند سرشیر تشکیل شده است. در این حالت سرشیر را از روی شیر بردارید.

اگر همچون آزمایش قبل شیر به سر‌شیر چسبیده باقی بماند، می‌توان گفت شیر خالص است. اما اگر عکس آن اتفاق بیافتد شیر با آب مخلوط شده است.

شیر خالص و تازه معمولا دارای طعم و مزه‌ای خاص و البته رنگی سفید مایل به زرد است. و حتما پس از مدتی حرارت دیدن سرشیر می‌بندد.

اگر هنگام مصرف شیر با مزه‌های شوری و ترشی برخورد کردید آنگاه باید به تازگی و خلوص آن شک کنید.

برای اینکه متوجه ترش یا فاسد شدن شیر شوید دو راه پیش رو دارید.

با این ترفند ها بهترین خودرو دست دوم را بخرید

چگونه می توانید ساعت مچی اصل و با کیفیت را از تقلبی تشخیص دهید؟

راهنمای خرید پرینتر خانگی ( چگونه بهترین پرینتر را انتخاب کنیم )

برای ارسال دیدگاه خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

با عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی پر بار همراه با موفقیتهای روز افزون …. . مراتب قدردانی خود را از زحمات دست اندر کاران این سایت بسیار مفید و کارا معروض میدارم… خسته نباشید..

بسیار ممنون از شما دوست عزیز. رضایت و حمایت شما کاربران عزیز بزرگترین سرمایه برای سایت و گروه ماست.

ازتون واقعا ممنونم که این همه اطلاعات خوب و عالی در اختیار ما قرار میدید ، در کانال تلگرامتون عضو هستن و واقعا در طول روز از نکات قشنگی که میگین استفاده میکنم ، خیلی عالی هستید امیدوارم به کارتون ادامه بدین

بسیار ممنون از انرژی مثبتتون

بابت تمام زحماتی ک راجب اطلاع رسانیه مطالب گوناگون میکنید سپاسگذارم.
همیشه برقرار باشید…

ممنون از لطف شما دوست عزیز

سلام و خسته نباشید به همه دوستان زحمت کش و عزیزم در بهترین کانال تلگرام.بخاطر کلیه اموزشها و مطالب زیبایتون ممنونم.دستانتان را میبوسم و از خداوند متعال برایتان سلامتی و تندرستی و موفقیت ارزو میکنم.شاد و خندان باشید.

ممنون از شما دوست گرامی

سلام و عرض ادب خدمت دوستان د مجریان سایت ، همین بس که سایت شما واقعا مصداق استفاده بهینه و درست از فضای مجازی خسته نباشید و به امید موفقیت همه شما دوستان

بسیار خوشحالیم که مورد توجه کاربران قرار گرفته ایم.

خیلی گروه اموزنده و جالبی بود دستتون درد نکنه کاش همه گروه ها مثل شما اموزنده و علمی باشه

با سلم و خدا قوت به شما عزیزان از بابت مطالب جالبتون ممنونم آرزوی موفقیت روز افزون شمارو از خداوندمتعال خواستارم

باید تشکر کرد از این همه راهنمایی .موفق و سلامت باشید .

برنامه فوق العاده ای دارین

برای دریافت اخبار جدید ایمیل خود را وارد نمایید

کپی کردن قسمت یا تمامی مقاله از “هاو کن یو” تنها با
کسب مجوز امکان پذیر است

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است

می پسندم

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

ورود / عضویت

چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است
چگونه تشخیص دهیم شیر سالم است
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *