چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم
چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

سبک زندگی ایرانیان

با سبک زندگی ایرانی ها آشنا شوید !

ذرت مکزیکی یکی از انواع میان وعده های محبوب و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که به دلیل اینکه به صورت گرم سرو می شود در فصل پاییز و زمستان بیشتر مصرف می شود. امروز یکی از کامل ترین آموزش های طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای شما آماده کرده ایم ، در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

برای درست کردن ذرت مکزیکی ابتدا قارچ ها رو به صورت خلالی خرد می کنیم سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری آب به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دیم تا قارچ ها به طور کامل پخته شوند.چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

برای تهیه ذرت مکزیکی اگر از بلال استفاده می کنید بلال ها رو دون کرده سپس با مقداری آب و نمک اجازه می دهیم تا بپزند. برای سرعت بیشتر می توانید از کنسرو ذرت استفاده می کنید ، ابتدا ذرت ها را از کنسرو خارج می کنیم سپس آبکش کرده و می شوییم.

البته می توانید ذرت های پخته شده هم فریز کنید تا در مواقع لازم سریعا بتوانید از آنها استفاده کنید. اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید ، ذرت ها ۳۰ دقیقه زودتر از فریزر خارج می کنیم تا یخشان باز شود سپس می شوییم و آبکش می کنیم.

در این مرحله پس از اینکه ذرت آماده شد ، مقداری کره را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در صورتی که کره در دسترس ندارید می توانید به جای ان از روغن مایع یا روغن زیتون نیز استفده کنید.

پس از اینکه کره ذوب شد ذرت ها را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم ، بعد از چند دقیقه تفت دادن قارچ های پخته شده را هم اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب اضافی قارچ ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند.

پس از اینکه مخلوط ذرت و قارچ را به خوبی تفت دادیم سس مایونز را اضافه می کنیم. پس از اینکه سس مایونز را اضافه کردیم حرارت را ملایم تر می کنیم. در ادامه پودر آویشن را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم.

در مرحله آخر پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد. پس از اضافه کردن پنیر پیتزا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود ، سپس ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با روشی متفاوت را در این مقاله مطالعه فرمایید.

منبع :

https://noktechi.ir/45-zorat-mekziki/

https://belofblog.blogspot.com/2019/11/tortilla-recipe.html

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید.
( خروج / 
تغییر حساب )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید.
( خروج / 
تغییر حساب )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید.
( خروج / 
تغییر حساب )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید.
( خروج / 
تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

دیدگاه‌های جدید را از طریق ایمیل به اطلاع من برسانید.

نوشته‌های جدید را از طریق ایمیل به اطلاع من برسانید.

برای درست کردن ذرت مکزیکی در خانه دو روش وجود دارد .یکی اینکه کنسرو ذرت آماده بگیرید و دیگری اینکه دانه های بلال را جدا کرده و بخار پز کنید و بعد مواد لازم را به آن اضافه کنید . به هر روشی که ذرت را تهیه کردید نمک , آویشن , کره مارگارین , فلفل , سس مایونز , آبلیمو و قارچ و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید . با پرشین وی همراه باشید.

کنسرو ذرت یک قوطی – آویشن – مارگارین – سس مایونز- قارچ- چیپس خلالی- پنیر پیتزا- آبلیمو- نمک و فلفل

ما به دو صورت می تونیم ذرت رو تهیه کنیم، یکی ذرت فریز شده یا کنسرو که از بیرون میخریم و یکی
تهیه ذرت از بلال به دست خودمونه! اینا زیاد فرقی با هم ندارن .

نوع اول که ساده است می خریم و کمی بخار میدیم و استفاده می کنیم ولی نوع دوم یعنی دون
کردن بلال: باید تمام دونه های ذرت رو از بلال جدا کنید راهش اینه که یه ردیف ذرت در راستای
طولی بلال رو در بیایم که میشه لبه یه چاقوی بلند رو انداخت توش و مثل اهرم اون یک ردیف
رو خالی کرد ! وقتی یک ردیف خالی شد، باقی ردیف ها رومی تونیم در عرض چند دقیقه با دست
دون کنیم .

حالا هر چند تا بلال رو که خواستید دون کنید و یه آبی بهش بزنید که پرزهاش تمیز بشه !
بعد از شستن ، دونه های بلال رو داخل بخارپز می ریزیم و می گذاریم بپزه نمی شه زمان مشخصی
واسه آب پز شدنش داد ولی یه چیزی حدود یک ربع تا نیم ساعت وقت رو می بره .چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

فقط باید مواظب باشین که له نشه بعد از اینکه ذرتها پخته شدن، باید وارد مرحله اضافه کردن چاشنی بشید
که یه چیز مهمه و مزه اصلی ذرت رو این چاشنی ها تعیین می کنه.

۱٫ نمک به مقدار لازم

۲٫آویشن حتماً بهش اضافه کنید و سعی کنین کم کم این ادویه ریخته بشه اونقدر باید بریزید که بوش توی
ذرت مشهود و قابل حس باشه!!

۳٫مارگارین یا کره (که معمولا مارگارین استفاده می شه ) یه مقداری که ظاهر ذرت رو براق بکنه البته بعضی
ها روغن زیتون هم می زنن ولی معمولش مارگارین .

۴٫فلفل که اگر با غذای تند مشکل ندارید، میتونید یه مقدار خیلی کم فقط برای طعم گرفتن بریزید!

۵٫سس مایونز ! معمولش اینه که از سس مایونز معمولی استفاده میکنن و اگه کمی بهش آویشن هم اضافه کنید
خوشمزه تر می شه .

۶٫آبلیمو به مقدار کم

۷ .قارچ رو هم جداگانه یه تفت بدید و یه چند دقیقه ای با ذرت ها بزارید بخار بخوره .

۸٫لحظه آخر پنیر پیتزا رو به اندازه یه قاشق غذاخوری اضافه کنید تا کاملا آب بشه .

۹٫چیپس خلالی رو در آخرین لحظه اضافه کنید که خمیر نشه.

نکته : قارچ یا چیپس خلالی به دلخواه و ذائقه شماست .
و نکته پایانی اگه در منزل بخار پز دارین بهترین راه طبخ این خوراک استفاده از بخار پزه .

ذرت مکزیکی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و انسان را در برابر انواع سرطان‌ها ایمن نگه می‌دارد
و برای پیشگیری از دیابت و نرمال نگه داشتن میزان قند خون ماده‌ای مفید به شمار می‌رود.

ذرت مکزیکی به دلیل اینکه حاوی مقادیر زیادی گوگرد، سیلیس، آهن و کلسیم است از پوست و مو و همچنین
ناخن محافظت می‌کند و سبب استحکام آن‌ها می‌شود و املاحی همچون پتاسیم، فسفر و منگنز
در آن به مقدار فراوان یافت می‌شود و این ماده غذایی سرشار از ویتامین‌های گروه B. است.

ذرت مکزیکی کمک بزرگی به رشد باکتری در روده کرده و اسید‌های چرب موجود در آن باعث بهبود عملکرد
روده می‌شود و خاصیت ضد یبوست دارد.

هر ۱۰۰ گرم کنسرو ذرت مکزیکی حاوی ۸۶ کیلو کالری است و یک ماده غذایی رژیمی محسوب می‌شود.

باشگاه مادران , باشگاه خبرنگاران

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

آموزش کامل درست کردن ذرت مکزیکی

برای درست کردن ذرت مکزیکی میتوانید از ذرت های شیرین تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.قارچ ها را هم خرد میکنیم و در یک قابلمه ای که 2/3 آن را پر از آب کردیم و مقداری آبلیمو ریختیم و روی حرارت به جوش آمد میریزیم و فقط در حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه میداریم و سریع داخل آبکش میریزیم و زیر آب سرد نگه میداریم .

نحوه کامل درست کردن ذرت مکزیکی خانگی

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

بعد از این مراحل، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای میریزیم تا داغ شود و بعد ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت میدهیم در حدی که طعم دار شوند. بعد قارچ ها ی بلانچ شده را داخل آن میریزیم و در حد هم زدن و مخلوط کردن تفت میدهیم .

ذرت مکزیکی با طعمی فوق العاده و بی نظیر

نمک ، فلفل ، و بقیه ادویه ها را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد روی حرارت گرم شوند .

طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی خانگی

در صورت تمایل میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید. در مرحله ای که دیدیم بخار از مواد بیرون زد سس مایونز را هم اضافه میکنیم و کاملا باهم ترکیب میکنیم.

و بعد از اینکه همه مواد مخلوط شد موقعی که بخواهیم از روی حرارت برداریم پنیر پیتزا رنده شده که همون پنیر موزارلای کش دار است را داخل آن میریزیم تا آب شود.ذرت مکزیکی آماده شده را میتوانید در ظرف مورد نظر سرو کنید . نوش جان

ذرت مکزیکی جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه ذرت مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

مواد لازم

ذرت را بر روی بخار آب قرار داده تا بخار پز شود برای اطمینان از پخته بودن آن ها، می توانید ذرت را خورده و ببینید موقع جویدن کاملا نرم است یا خیر.

هنگامی که ذرت شما بخارپز شد می توانید قارچ را به آن اضافه کنید تا آن نیز بخارپز شود. دقت داشته باشید که قارچ زمان زیادی برای بخارپز شدن نیاز ندارد.

ذرت و قارچ بخارپز را درون ظرفی همراه با کره مخلوط کرده و سپس سس مایونز، نمک و فلفل، آویشن، پودر سیر را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

پنیر پیتزا یا پارمزان رنده شده را به ذرت اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا با حرارت ذرت آب شده و کش دار شود.چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

در نهایت مقدار کمی آبلیمو برای مزه دار شدن به ذرت مکزیکی آماده شده اضافه می کنیم.

اکنون ذرت مکزیکی شما آماده خوردن است، می توانید با افزودن سس سیب بر روی آن طعمی متفاوت به آن بدهید.

من به جای کره روغن زیتون رو ترجیح میدم. سس مایونز و پنیر پیتزا هم به نظرم نباشه هیچ اتفاقی نمیفته …

ببخشید اون دیگه ذرت مکزیکی نیست

آفرین گلم …اره اشکالی نداره …فکر کنم ذرت هم نباش مشکلی نی

عالی توضیح دادید دستتون درد نکنه

خواهش میکنم زینب جان امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

سلام.ببخشید من واسه مغازمون درست میکنم.اما کسی خوشش نمیاد همه چیزارم اندازه میریزم نمیدونم چرا اینجوری میشه

کاری نداره که من آشپزیم افتضاحه ولی این خیلی خوشمزه شد.پنیرپیتزا وفلفل زیاد بریز

دعا کن و توکل همین و بس

وای مرسی عالی بود.واقعا گشنم بود هیچیم نداشتیم حالم نداشتم چیزی درست کنم ذرت مکزیکیه خیلی چسبید فک نمیکردم خوشمزه باشه.

سلام عطیه جان خوشحالم که خوشت اومده عزیزم

من علان درست کردم
وایی عالی شد
ممنون از سایت خوبتون

سپاس از توضیحات خوبتون.فقط من درست کردم مثل این ذرتای بیرون نشد،دوبارم درست کردم ولی هردوبار زیاد خوشمزه نشد،حسم میگه ماله پنیر پیتزاست،آیا پنیر با برند خاصی باید بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.مهرافزون.

من عاشق ذرت مکزکیم ولی از قارچ خوشم نمیاد پنیر پیتزا و سسشو زیاد کنین عالی میشه

عالی بود دستتون درد نکنه





ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ذرت مکزیکی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ذرت مکزیکی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ذرت مکزیکی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

دستور پخت

برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی ابتدا در قابلمه ای کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم آب شود و بعد ذرت را اضافه می کنیم(اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید)

و صبر می کنیم تا کمی نرم شود و بعد قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی درشت خرد می کنیم و به ذرت اضافه می کنیم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم

و پیاپی هم میزنیم و کمی آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا قارچ ها نیز کمی نرم شوند و بعداز ۵ دقیقه به آن سر می زنیم احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند حرارت را بیشتر می کنیم

و مواد را مخلوط می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و بعد حرارت را کم می کنیم و آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با تمام مواد آشته شود

و بعد پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و کمی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.

می توانید کالباس نیز به این ترکیب اضافه کنید و یا سیب زمینی سرخ کنید و در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید. پس از ۳ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و ذرت مکزیکی داغ را در ظرف های مورد نظر می کشیم و نوش جان کنید.

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ذرت مکزیکی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ذرت مکزیکی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ذرت مکزیکی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

دستور پخت

برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی ابتدا در قابلمه ای کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم آب شود و بعد ذرت را اضافه می کنیم(اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید)

و صبر می کنیم تا کمی نرم شود و بعد قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی درشت خرد می کنیم و به ذرت اضافه می کنیم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم

و پیاپی هم میزنیم و کمی آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا قارچ ها نیز کمی نرم شوند و بعداز ۵ دقیقه به آن سر می زنیم احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند حرارت را بیشتر می کنیم

و مواد را مخلوط می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و بعد حرارت را کم می کنیم و آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با تمام مواد آشته شود

و بعد پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و کمی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.

می توانید کالباس نیز به این ترکیب اضافه کنید و یا سیب زمینی سرخ کنید و در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید. پس از ۳ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و ذرت مکزیکی داغ را در ظرف های مورد نظر می کشیم و نوش جان کنید.

در تماشا وارد شوید تا به ویدیو‌ها و کانال‌های
مد نظر خود دسترسی پیدا کنید

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

آموزش کامل طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل با قارچ و پنیر در منزل

مواد لازم تهیه ذرت مکزیکی

کنسرو ذرت 1 عدد

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

کره گیاهی 30 گرم

قارچ خرد شده 50 گرم

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

سس مایونز در صورت تمایل

فلفل سیاه به میزان لازم

پنیر پیتزا در صورت تمایل

برای ارسال دیدگاه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

در تماشا وارد شوید تا به ویدیو‌ها و کانال‌های
مد نظر خود دسترسی پیدا کنید

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

آموزش کامل طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل با قارچ و پنیر در منزل

مواد لازم تهیه ذرت مکزیکی

کنسرو ذرت 1 عدد

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

کره گیاهی 30 گرم

قارچ خرد شده 50 گرم

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

سس مایونز در صورت تمایل

فلفل سیاه به میزان لازم

پنیر پیتزا در صورت تمایل

برای ارسال دیدگاه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

امتیاز دهید


3.5
از

879

دلتان یک خوراکی هیجان انگیز و مقوی میخواهد؟ تا وقتی ذرت مکزیکی هست بیخیال رژیم لاغری! تهیه کردن ذرت مکزیکی خانگی که کاری ندارد. همین حالا دست به کار شوید. در این مطلب طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه را برای شما عزیزان به صورت مرحله به مرحله توضیح می دهیم. نکاتی که برای آن لازم است بدانید را به شما خواهیم گفت و در نهایت شما را با حالی خوبِ ناشی از تهیه این خوراکی خوشمزه تنها می گذاریم.

ذرت مکزیکی، معمولا با قارچ تهیه می شود اما اگر طعم قارچ را نمیپسندید میتوانید آن را از لیست مواد اولیه مورد نیاز حذف کنید و بقیه مراحل را مطابق با دستور گفته شده پیش بروید. بعد از تهیه ذرت مکزیکی اگر مقداری ذرت اضافه تر داشتید یا دوست داشتید باز هم با ذرت آشپزی کنید، پیشنهاد میدهیم کرم ذرت یا کتلت ذرت درست کنید. البته لیست غذاهایی که میتوان با ذرت آماده کرد خیلی طولانی است اما هیچکدام نمیتواند جای ذرت مکزیکی را بگیرد. پس برویم سراغ تهیه کردن یک ذرت مکزیکیِ کم نظیر!

 

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

 

برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ، ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت می دهیم تا حدی که آب ذرت ها کاملا کشیده شود.

 

وقتی آب ذرت ها جمع و خشک شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیده شود.

 

یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید. کره را داخل ظرف شیشه ای بگذارید تا ذوب شود.

 

وقتی کره کاملا ذوب شد، ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند، برای تهیه سس ذرت مکزیکی ، سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرت ها پخش شود. سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید. نوش جان!

 

 

-برای ادویه مخصوص ذرت مکزیکی میتوانید از انواع فلفل تند قرمز و سیاه، ادویه کاری و همچنین آویشن استفاده کنید.

-معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخ زده را در ذرت مکزیکی بریزید.

-در تهیه ذرت مکزیکی ساده میتوانید به جای سس مایونز از خامه ترش استفاده کنید.

-در این دستور تهیه، به جای پنیر پیتزا پنیر پارمسان و یا موزارلا هم میتوان جایگزین کرد. بستگی به تمایل خودتان دارد.

-اگر دوست داشته باشید میتوانید در ذرت مکزیکیتان پیازچه، سیر، فلفل سبز و همین طور کالباس خرد شده نیز بریزید.

–طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال به این صورت است که قبل از مرحله اول باید دانه های بلال را با دقت جدا کنید. وقتی 15 دقیقه گذشت سپس نمک را اضافه کنید و سپس به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه اجازه دهید در آب و نمک کاملا پخته شود.

-روش های مختلفی برای تهیه ذرتِ مکزیکی وجود دارد. اگر شما روش بهتر و خوشمزه تری سراغ دارید، لطفا در قسمت دیدگاه ها آن را با ما به اشتراک بگذارید و ما را از نظرات ارزشمند خودتان محروم نکنید.

 

حالا اگر ذرت مکزیکی را تهیه کردید و آن را دوست داشتید، خوشحال می شویم تصویر آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در شبکه اجتماعی اینستاگرام قرار دهید و ما را از آن با خبر کنید.

سلام بسیار عالی برای جمع سربازی ما خوشمزه بود👌

سلام ممنون از دستور پخت خوبتون. میشه با ذرت پفیلا ذرت مکزیکی درست کنم؟

نه عزیزم با اون ذرت نمیشه

من درست کردم اصلا قابل خوردن نبود
خیلی سفت بود با اینکه تو دیگ زودپز گزاشتم که له شود ولی بازم نشد

سلام عزیزم من دانه های بلال رو گذاشتم الان باید چقد بزارم تا پخته شه عزیزم .بد ریختن کره واجبه؟؟؟

حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم. بهتره زیر دندون امتحانش کنید که مطمئن بشید.
نه کره ضروری نیست. ولی با کره بهتر میشه به نظرم.

سلام
چرا پنیر به ظرف میچسبه ومیسوزه؟ چکارکنم پنیر به طرف نچسبه ازظرف خاصی استفده کنم؟

شعله رو کم کنید و ترجیحا از ظرف استیل استفاده کنید.

سلام میشه بدن قارچ هم درست کرد؟

بله عشقم

بدون قارچ هم میشه ولی به نظرم لطفی نداره بدون قارچ 🙂

این دستور پختتون عالیییه برا تولد خواهر زادم درست کردم و همه خوششون اومد. ممنون❤❤

نیازی به آب نداره

با سلام و خسته نباشید، قارچ رو میشه بصورت خام اضافه کرد، با تشکر

اره بستگی به ذائقه داره

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

عالی بود

منم موافقم

خوش مزس

عالی

ببخشید من قسمت اولو متوجه نمیشم اون قابلمه اب برای چ کاری بود؟!

ظرف شیشه ای رو داخل قابلمه آب جوش میذارید.

سلام.ممنون از شما. اینکه روی اب هم جوش قرار بدیم خیلی عالی بود و خیلی هم خوبه که کالباس نداره. واقعا متشکرم. موفق باشید.

فوق العادست

بسیار عالی بود خیلی خوشمزه در میاد.

عالی

عــــالی

هنوز درست نکردم ولی مطمئنم خوشمزه میشه?

خیلی عالی

عالی

خوب ولی اگه میشد به اشتراک بزاری بهتر میشد

عالیییییییی بود

سلام میشه به جای ذرت کنسرو از ذرت دانه شده استفاده کرد اگر میشه تفاوتش چیه؟ ممنون

عالی بود خیلی ممنون

ببخشید از سس مایونز باید استفاده کنیم دیگه؟؟؟یا باید خودمون سسش رو درست کنیم؟؟؟؟

ممنون ازتون از اونجایی که خانمها تا میفهمند همسرشون این میان وعده رو دوست داره طبق معمول از ان به عنوان کار کشیدن ااز همسر استفاده میکنند. ولی دیگه راحت شدم خودم مگه کج و کوله هستم درست میکنم منت نامرد نمیکشم. بازم تشکر . بازم از این آموزشها بگذارید.

منم همین درد رو دارم.

عالی بود

Best Of Best

خیلی عالی تشکر

it was good.

خیلی خوب بود

خوب بود

پرفکت

سلام………مرسی از دستورتون عالی بود ولی من هر موقع که درست میکنم ذرت هام سفت میشه میدونید چرا؟؟؟؟؟

ممنونم آرام جان. احتما باید مدت بیشتری در بن ماری قرار میگرفته

سلام مال بیرون ذرت میکزیکی حالت شل داره ولی توی خونه اینجوری نیست

یعنی چه جوری میشه مگه مال شما؟ 🙂

من وقتی پنیر میزنم بعد از،چند دقیقه که سرو کردم موقع خوردن پنیر سفت میشه مثل ذرت های بیرون نمیشه نمیدونم چرا مشکل من آینه پنیرم سفت میشه 🙁

ندا جان فکر کنم زیاد پنیر زدی

مرسی

سلام ممنون از دستورتون واقعا عالی بود

سلام محمد جان، خواهش می کنم!

ممنون خیلی خوش مزه شد

متن هاتون خیلی جالبه.خوشم میاد

خیلی ذرت دوست دارم.مرسی:-)

سایت خوب و کاملی دارین ، فقط یه درخواستی داشتم اینکه شیرینیهایی میشه با مایکروفر درست کرد رو آموزش بدین و همچنین شیرینیهایی که میشه توی روغن سرخ کنیم . مرسی

حتما غزل جان ، به مرور اضافه میشه 🙂

واقعا خوشمزه شد .. ولی من رو اب جوش درسش نکردم ، کذاشتم رو شعله مستقیم ، یکم اب قارج ها زیاد بود نذاشت که بسوزه ،، عالی شد ،، مرسی

سلام سس سفید برا ذرت مکزیکی چه جوری درست کنم یا منظور همون سس مایونز؟ با تشکر

مریم جان به بخش سس و چاشنی مراجعه کن 🙂

سلام.با تشکر از سایت خوبتون.خیلی بی نظیره.خواهشا انواع سس رو آموزش بدید

ممنون محمد عزیز ، حتما آموزش انواع سس رو قرار میدم 🙂

ممنون از طرز تهیه شما

خواهش میکنم 🙂

ممنون … الان دارم از روی دستور شما واسه نامزدم درست می کنم که ببرم براش

به به ، افرین به شما ، امیدوارم عشق تون ابدی باشه 🙂

عالی بود

ممنون عزیزم 🙂

سلام،میشه از بلال تازه برای ذرت مکزیکی استفاده کرد؟ با آب و کمی سرکه بجوشونیم بعد ذرت مکزیکی درست کنیم.

زهرا جان بلال تازه یا همون بلا شیر نیازی به جوشاندن نداره ، به همون صورت داخل ذرت مکزیکی میشه استفاده کرد چون همون تفتی که میخوره براش کافیه اما اگه ذرتی که داری شیر نیست و سفته باید بپزی بعد اضافه کنی 🙂

من از این سایت خیلی خوشم میاد و با این که 11سال بیش تر ندارم میتوانم این غذا ها را درست کنم. love

ای جانم عزیزم ، خیلی خوبه که با این سن کم به دنبال یادگیری هستی ملیکا جون 🙂

مرسی جالب بود نیلوفر بانو جانم میشه کاسترد روهم بگی

ممنون مهدیه جان ، چی رو بگم عزیزم ؟ 🙂

🙂 سلام برم درست کنم . البته من کنسرو ذرت نگرفتم . خود ذرت رو بخار پز کردم و دونه هاشو جدا کردم. حال میکنی چقدر کدبانو ام !!! کیه که قدر بدونه

به به مهتاب جون ، شما کدبانویی عزیزم 🙂

بسیار خوشمزه بود ممنون

نوش جان 🙂

سلام نیلو جان.می تونم از پنیر پیتزا استفاده نکنم ؟ چون من طرز تهیش رو جاهای دیگه دیدم بدون استفاده از پنیر پیتزا ؟ و میتونم ازکنسرو مخلوط(ذرت * قارچ* نخود فرنگی * لوبیا* سبزی و… استفاده کنم؟

شوکا جان ذرت مکزیکی پایه اصلیش ذرت و سس هست و از اون دسته غذاهاییه که میتونی خودت بنابر سلیقه موادشو تغییر بدی ، من نوعی که بیشتر مورد پسنده گذاشتم و میتونی از کنسرو مخلوط و … هم استفاده کنی 🙂

مرسی نیلوفربانو واقا عالی بود خیلی خیلی ممنون

خواهش میکنم 🙂

عالی بود!ممنون!

خواهش میکنم 🙂

دستتون درد نکنه، عالی بود.

نوش جان 🙂

خیلی عالیه ک دستور پخت بیشتر غذاهارا دارید ممنون

ممنون عزیزم 🙂

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

در یک نگاه

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود.

برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی ابتدا در قابلمه ای کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم آب شود و بعد ذرت را اضافه می کنیم(اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید)و صبر می کنیم تا کمی نرم شود و بعد قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی درشت خرد می کنیم و به ذرت اضافه می کنیم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیمو پیاپی هم میزنیم و کمی آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا قارچ ها نیز کمی نرم شوند و بعداز ۵ دقیقه به آن سر می زنیم احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند حرارت را بیشتر می کنیمو مواد را مخلوط می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و بعد حرارت را کم می کنیم و آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با تمام مواد آشته شودو بعد پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و کمی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.

چگونه چیزکیک درست کنیم

چگونه، مسیری برای یادگیری هر چیزی است که شما به دنبال آن هستید.ما به شما کمک می کنیم که زندگی بهتری داشته باشید.
هیچ محدودیتی در چگونه برای موضوع وجود ندارد و مقالات در طیف وسیعی از عناوین نوشته می شود.
به زودی ویژگی ها و امکانات جدیدی به چگونه اضافه خواهد شد.منتظر سورپرایز های ما باشید…چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

 

سایت چگونه، مسیری برای یادگیری هر چیزی است که شما به دنبال آن هستید.ما به شما کمک می کنیم که زندگی بهتری داشته باشید. هیچ محدودیتی در چگونه برای موضوع وجود ندارد و مقالات در طیف وسیعی از عناوین نوشته می شود. به زودی ویژگی ها و امکانات جدیدی به چگونه اضافه خواهد شد.منتظر سورپرایز های ما باشید…

چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم
چگونه در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *