چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم
چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم


سفارش فینگرفود سینی مزه برای دورهمی ها

قیمت امروز بلیط اتوبوس به هرکجای ایران

مواد لازم برای رنگ صورتی:1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

 

چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم

روش تهیه رنگ صورتی :مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

******

مواد لازم برای رنگ زرد :1/4 پیمانه آب1/2 قاشق چای خوری زردچوبه

 

روش تهیه رنگ زرد :در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است ،فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.

 

******

مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :1/4 پیمانه (35 گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده2 قاشق چای خوری آب

 

روش تهیه رنگ ارغوانی :مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

******

مواد لازم برای رنگ سبز:1 پیمانه (30 گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده3 قاشق غذاخوری آب

 

روش تهیه رنگ سبز :اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.

برای هر بار مصرف اول 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.

 

منبع : khanoomgol.com

رازهای آشپزی

ازکجالوازم خانگی رو باقیمت مطمئن خریدکنیم؟


ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی


خرید فرش تا 25میلیون بدون سود و ضامن


انواع دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا

بادکنک آرایی واجرای مدرن ترین تم های تولد


آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4

بالاترین کیفیت لوازم خانگی با بهترین قیمت

قبل ازخرید،فرش مورد نظرت رو تو دکورتست کن


قبل از گرونی و شلوغی عید فرشت رو بخر!


سینما رو به خونت بیار!

هتل و بلیط مقصد موردنظرت رو آنلاین رزرو کن


راه و رسم داشتن زندگی زناشویی بدون تنش

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

بنفش، قرمز، آبی: یک عدد کلم قرمز را خرد کنید سپس مقداری نمک بزنید و در مخلوط کن بریزید. سپس مواد را در پارچه ای تمیز ریخته و فشار دهید تا آب بنفش رنگ خوشرنگی از آن خارج شود. برای به دست آوردن رنگ قرمز، رنگ بنفش حاصل شده از کلم را با مقداری آبلیمو مخلوط کنید تا قرمز شود. در عین حال، از همان رنگ بنفش اولیه و با اضافه کردن کمی بکینگ پودر می توانید به رنگ آبی برسید.

قرمز: برای به دست آوردن ترکیب رنگ قرمز یا صورتی می توانید هر کدام از این میوه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس در پارچه ای فشرده کنید. رنگ قرمز به دست آمده را می توانید تا دو هفته در فریزر نگهداری کنید.برای اینکه رنگ قرمز پررنگ تری به دست آورید می توانید این میوه ها را در قابلمه بریزیدو یک لیوان آب روی آنها بریزید. مخلوط را کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. سپس از صافی رد کنید.

نارنجی: برای به دست آمدن رنگ نارنجی چاره ای جز استفاده از هویج ندارید. البته پرتقال و نارنگی هم رنگ نارنجی تولید می کنند، اما به قدری کم رنگ است که احتمالا دسر شما به رنگ مطلوب نمی رسد. برای تهیه ی رنگ نارنجی، ابتدا چند هویج را آب بگیرید. سپس آب هویج را با شعله ی کم مقداری حرارت دهید تا غلیظ تر شود. رنگ به دست آمده را می توان در انواع دسر ها استفاده کرد و البته به دلیل رنگ دهی بالا طعم هویج مشخص نیست.

صورتی: از چغندر در تولید رنگ صورتی استفاده می شود. چند چغندر را با کمی آب بپزید. سپس همه را در مخلوط کن بریزید و از صافی رد کنید.

سبز: برای به دست امدن رنگ سبز زیاد دستتان باز نیست. گزینه های موجود همه شامل سبزیجات می شوند که البته اکثرا طعم خاصی را وارد دسر یا غذای شما می کنند. با این حال در بین سبزیجات موجود اسفناج بیشترین رنگ دهی را دارد و می توانید با افزودن رنگ کمتر، ترکیب بهتری در دسر به دست آورید، که البته بدین ترتیب دسر نیز طعم اسفناج نمی گیرد.چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم

از رنگ ها برای تزئین برنج، خامه، فوندانت، رنگ کردن نمک خوراکی، تزئین ماست، و انواع کرم ها استفاده می شود.

برای رنگ کردن دسرها، ابتدا یک قاشق چای خوری از رنگ مورد نظر را به خامه، کرم یا فوندانت اضافه کنید. در صورتی که به رنگ دلخواه نرسیدید، مقداری دیگر اضافه کنید. بدین ترتیب دسر شما طعم نامطلوب نمی گیرد.

رنگ های خانگی در هر حال به تنوع و درخشش رنگ های خوراکی نمی شوند و در ایجاد و ترکیب رنگ محدودیت های وجود دارد. بنابراین اگر رنگی مد نظر شما بود که با روش های خانگی به دست نمی آید، خیلی هم نگران نباشد. تنها منبع ورود رنگ های خوراکی به بدنتان کیک رنگین کمانی شما نیست، در بستنی، ژله ها، نوشابه ها، شکلات ها و هزاران چیز دیگر از رنگ خوراکی استفاده شده است. پس زیاد هم وسواس به خرج ندهید.

www.wikihow.com

کارشناس مترجمی انگلیسی از دانشگاه اصفهان و کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه کاشان





ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



رنگ های خوراکی به ما کمک می کنند تا غذاهای متنوع به همراه رنگ های مختلف داشته باشیم از این طریق بتوانیم افراد حاضر در کنار سفره را غافلگیر کنیم

اسنان ها به طور ذاتی عاشق رنگارنگ بودن دنیا هستند به همین دلیل است که خداوند دنیا را با رنگ های
مختلف زیبا آفریده است همین باعث می شود تا خانم ها هم دوست داشته باشند غذاهای خود را با رنگ های
مختلف تزئین کنند به طور مثال طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی به خانم ها کمک می کند تا کیک ها و
شیرینی های خود را با انواع مختلف رنگ ها رنگ بندی کنند و از آن ها استفاده کنند و افراد خانه را غافلگیر کنند.
طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی را در نیک صالحی بخوانید.

طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی در این مطلب، طرز تهیه چند رنگ خوراکی کاملاً طبیعی و سالم را آموزش داده‌ایم.
_ مواد لازم برای رنگ صورتی : ۱/۴ پیمانه (۶۲ گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)۱ قاشق چای‌خوری آب
چغندر غلیظ
روش تهیه رنگ صورتی : مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست
شود و بعد از صافی ریز رد کنید.

این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
_ مواد لازم برای رنگ زرد :
۱/۴ پیمانه آب۱/۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه
روش تهیه رنگ زرد :

در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه
بجوشانید و اجازه دهید کاملاً سرد شود و بعد آن را صاف کنید.
در ظرف در بسته، تا ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است.
فقط در ظرفی نگهدارید که در صورت رنگی شدن، مشکلی ایجاد نشود، چون رنگ زردچوبه،
پاک نمی‌شود.چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم

_ مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
۱/۴ پیمانه (۳۵ گرم) زغال‌اخته تازه یا یخ‌زده۲ قاشق چای‌خوری آب
روش تهیه رنگ ارغوانی : مواد را در مخلوط‌کن
یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید.

این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
_ مواد لازم برای رنگ سبز :
۱ پیمانه (۳۰ گرم) اسفناج تازه یا یخ‌زده۳ قاشق غذاخوری آب
روش تهیه رنگ سبز :
اگر از اسفناج تازه استفاده می‌کنید، بعد از شستن

در یک ماهی‌تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت ۵ دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافی‌اش
را بریزید و در مخلوط‌کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است، یک قاشق غذاخوری آب اضافه
کنید) و صاف
کنید و در یخچال قرار بدهید.

اگر اسفناجتان فریزری است، اول اجازه بدهید کاملاً یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.
نکته پایانی :
برای هر بار مصرف، اول ۱ قاشق چای‌خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتی‌که رنگ مورد
نظرتان به دست نیامد، رنگ بیشتری اضافه کنید.

رنگ‌های سرخ و زرد همیشه در غذای ما ایرانی‌ها وجود داشته‌اند. مادرها درجه‌های مختلف قرمز را
با زعفران، زردچوبه و رب گوجه فرنگی تهیه می‌کردند و سفره را با این رنگ گرم، آراسته می‌کردند.
حالا می‌خواهیم به شما بگوییم چطور با سبزیجات، میوه‌ها و صیفی‌جات خوراکی‌های سفید مثل
خامه، سس سفید، شربت، بستنی و برنج را با رنگ‌هایی جز سرخ و زرد تزئین کنید.

برای بدست آوردن رنگ دلخواه‌تان، کافی است کمی به اطراف‌تان دقیق شوید تا خوراکی‌های رنگ‌دار
را ببینید. بعد آن‌ها را در مقدار اندکی آب بجوشانید و رنگ حاصل از آن را به خوراکی مورد نظرتان اضافه
کنید یا آن را در آب رنگین، چند دقیقه‌ای بجوشانید.

نکته: چون رنگ‌ها طبیعی هستند باید توجه داشته باشید برای چه خوراکی آن‌ها را به کار می‌برید،
مثلا برای زرد شدن خامه باید از عصاره‌ی انبه استفاده کنید و برای سیب‌زمینی و برنج از زردچوبه.

برترینها ، جیم





©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد . طراحی سایت با آنلاینر

موضوعات :

خانه  آشپزی خوب

فوت و فن‌های درست کردن رنگ‌ های طبیعی برای تزئین خوراکی‌هاچگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم

 

خوراکی‌ها پیش از خوشمزه بودن باید دارای ویژگی‌های دیگری هم باشند که افراد رغبت بیشتری به خوردن‌شان نشان دهند. منظورم شکل و ظاهری‌ست که بتواند آخ از نهاد هر معده‌ای برآورد! رنگ‌های جذاب خوردنی‌ها با این‌که میل به خوردن و اشتهای آدمیزاد را قلقلک می‌دهند، اگر غیر مجاز، غیر استاندارد و یا حتی مصنوعی مجاز هم باشند، مصرف‌شان برای سلامتی مضر است. این‌که چطور در کنار زعفران، رب گوجه فرنگی و زردچوبه به غذاهای‌تان رنگ‌های شاز و اشتهاآور بدهید، موضوعی است که می‌خواهیم به آن بپردازیم! 

 

رنگ فرش را نخورید!

رنگ‌های خوراکی به دو بخش مجاز و غیرمجاز تقسیم می‌شوند. بعضی بدون توجه به استانداردها، رنگ‌هایی را خریداری می‌کنند که از فیلتر بهداشت رد نشده‌اند و گاه دیده شده رنگ‌های صنعتی فرش و الیاف در قالب رنگ خوراکی به فروش رسیده است. رنگ‌های خوراکی مجاز هم دو دسته طبیعی و مصنوعی دارند که مصنوعی‌ها در دراز مدت عوارض جانبی مختلفی مثل سرطان، بیماری‌های کبدی و کلیوی را به همراه خواهند داشت.

 

چطور رنگ خوراکی مجاز را از غیرمجاز تشخیص دهیم؟

اگر خواستید رنگ خوراکی آماده از بازار بخرید، مقداری از رنگ را با آب ولرم در یک ظرف سرامیکی حل کنید و سپس رنگ را دور بریزید. اگر پس از دور ریختن محلول، رنگ روی ظرف سرامیکی باقی ماند، این محصول غیرمجاز است و نباید از آن استفاده کنید اما اگر اثری روی ظرف نماند از رنگ استفاده کنید. 

 

رنگ‌ها خوراکی طبیعی بسازید! 

رنگ‌های سرخ و زرد همیشه در غذای ما ایرانی‌ها وجود داشته‌اند. مادرها درجه‌های مختلف قرمز را با زعفران، زردچوبه و رب گوجه فرنگی تهیه می‌کردند و سفره را با این رنگ گرم، آراسته می‌کردند. حالا می‌خواهیم به شما بگوییم چطور با سبزیجات، میوه‌ها و صیفی‌جات خوراکی‌های سفید مثل خامه، سس سفید، شربت، بستنی و برنج را با رنگ‌هایی جز سرخ و زرد تزئین کنید. برای بدست آوردن رنگ دلخواه‌تان، کافی است کمی به اطراف‌تان دقیق شوید تا خوراکی‌های رنگ‌دار را ببینید. بعد آن‌ها را در مقدار اندکی آب بجوشانید و رنگ حاصل از آن را به خوراکی مورد نظرتان اضافه کنید یا آن را در آب رنگین، چند دقیقه‌ای بجوشانید.

نکته: چون رنگ‌ها طبیعی هستند باید توجه داشته باشید برای چه خوراکی آن‌ها را به کار می‌برید، مثلا برای زرد شدن خامه باید از عصاره‌ی انبه استفاده کنید و برای سیب‌زمینی و برنج از زردچوبه.

 

طرز تهیه رنگ خوراکی آبی :

رنگ آبی یکی از رنگ‎های اصلی است، با این وجود در میان خوراکی‌های طبیعی چیزی وجود ندارد که بتوان از آن، رنگ آبی را به‌دست آورد. رنگ آبی در میان رنگ‌های خوراکی طبیعی، یک رنگ مخفی است! برای ساخت این رنگ اول از همه باید با استفاده از کلم بنفش، رنگ بنفش را  درست کنیم. به این صورت که کلم را در ابعاد کوچک خرد کرده و در مقدار کمی آب می‌جوشانیم. کلم‌ها را از مایع بنفش رنگ جدا کرده و مقدار بسیار کمی جوش شیرین به آن اضافه می‌کنیم. بعد از مخلوط کردن آب کلم و جوش شیرین، رنگ بنفش به آبی تغییر رنگ خواهد داد. 

فوت کوزه‌گری1 : می‌توانید به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کنید.

فوت کوزه‌گری2 : اگر جوش شیرین زیادتر از حد لازم اضافه کنید، رنگ‌تان سبز می‌شود.  

 

طرز تهیه رنگ خوراکی صورتی:

برای ساخت رنگ صورتی، لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید.

 

طرز تهیه رنگ خوراکی سبز:

اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید. اگر اسفناج‌تان یخ زده است، اجازه بدهید اول یخش ذوب شود.

همچنین می‌توانید اسفناج و جعفری را در میکسر مخلوط کرده و با اضافه کردن چند قاشق آب، رنگ غلیظ‌تری داشته باشید.

 

طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز:

برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید. 

 

طرز تهیه رنگ خوراکی بنفش:

چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم

کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلم‌ها جدا کنید. البته گل ختمی، لبو یا همان چغندر بنفش هم می‌تواند کمک‌تان کند. گل‌های بنفش زعفران هم از مواد خوراکی دیگری هستند که رنگ خوبی به غذا می‌دهند. 

 

 

طرز تهیه رنگ خوراکی زرد:

انبه میکس شده به همراه مقداری آب یا زعفران و زردچوبه، که می‌توان آن‌ها را در مقدارکمی آب جوش ریخته و روی بخار آب داغ حرارت داد. رنگ زعفران را با دم کردن هم می‌توان گرفت. 

 

طرز تهیه رنگ خوراکی قهوه‌ای:

برای به‌دست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوه‌ای تنها کافی است به اندازه‌ای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید.

 

طرز تهیه رنگ خوراکی ارغوانی:

رنگ ارغوانی را می‌توانید از زغال اخته‌ی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید.

 

طرز تهیه رنگ خوراکی نارنجی:

آب هویج بهترین رنگی نارنجی طبیعی ست که می‌توانید از آن استفاده کنید.

 


بازگشت به صفحه اصلی

Email: ads@info20.ir

اگر بچه های شما عاشق رنگ آمیزی هستند اما از طرفی ممکن است که همان رنگ را داخل دهان خود نیز بکنند ، باید به دنبال راه چاره ای باشید . بهترین راه این است که یک رنگ غیر سمی برای آن ها انتخاب کنید . حال در این قسمت از نمناک راه حلی را به شما معرفی می کنیم که از طریق آن بتوانید یک رنگ خانگی درست کنید که غیر سمی باشد. 

ساخت رنگ های ترکیبی

ساخت رنگ مایع

چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم

انواع دیگر رنگ های آبی را استفاده کنید.

چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم
چگونه در خانه رنگ غذا درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *