چگونه در قلب باتری میگذارند

 
helpkade
چگونه در قلب باتری میگذارند
چگونه در قلب باتری میگذارند

باتری قلب یک دستگاه پزشکی با بار الکتریکی است.جراح شما برای کمک به مدیریت ضربان قلب نامنظمتان به نام آریتمی، آن را زیر پوست قرار می دهد. باتری های قلب مصنوعی مدرن، دو بخش دارند.

یک قسمت، که مولد پالس نامیده می شود، شامل باتری و لوازم الکترونیکی است که ضربان قلب شما را کنترل می کند. بخش دیگر یک یا چند هدایت کننده است که منجر به ارسال سیگنال های الکتریکی به قلب می شود.

هدایت کننده ها سیم های کوچکی هستند که مولد ضربان به قلب شما هستند. باتری قلب به طور کلی دو نوع از آریتمی را درمان می کنند: 

برخی افراد نیاز به نوع خاصی از باتری قلب به نام باتری بیونتریکولار قلب یا بیونت دارند.اگر دچار نارسایی شدید قلبی شدید، ممکن است به یک بیونت نیاز داشته باشید.بیونت باعث می شود که دو طرف قلب با هم همگام شوند.این روش به عنوان درمان تطابق دوباره قلبی شناخته می شود.

چگونه در قلب باتری میگذارند

اگر قلب شما به سرعت و یا به کندی خون را پمپ می کند، به یک باتری قلب نیاز دارید.در این صورت بدنتان به اندازه کافی خون به دست نمی آورد و می تواند باعث این موارد شود:

_خستگی

_غش یا ضعف

_تنگی نفس

_آسیب به اندام های حیاتی

_مرگ احتمالی

یک باتری قلب سیستم الکتریکی بدن و ضربان قلب شما را کنترل می کند. با هر تپش قلب، یک ضربه الکتریکی از بالای قلب به پایین حرکت می کند و ماهیچه های قلب شما را به منقبض کردن نشانه می دهد.

 یک باتری قلب نیز می تواند ضربان قلب شما را دنبال و ثبت کند. یک پرونده می تواند به پزشک شما کمک کند که آریتمی را بهتر درک کند.همه باتری های قلب مصنوعی دائمی نیستند.

باتری های قلب موقت می توانند انواع خاصی از مشکلات را کنترل کنند.ممکن است پس از حمله قلبی یا جراحی قلب به یک ضربان قلب موقتی نیاز داشته باشید.

 همچنین ممکن است به یکی نیاز داشته باشید اگر به طور موقت قلب شما را کند کار کند.متخصص قلب شما را تست خواهند کرد تا ببیند آیا شما نامزد خوبی برای یک باتری قلب هستید یا خیر.

قبل از دریافت باتری قلب، شما به چندین آزمایش نیاز خواهید داشت. این تست ها می توانند اطمینان حاصل کنند که حق انتخاب صحیح برای شما وجود دارد. اکوکاردیوگرام از امواج صوتی برای اندازه گیری اندازه و ضخامت ماهیچه قلب استفاده می کند.

 برای الکتروکاردیوگرام، پرستار یا پزشک بر روی پوست خود حسگرهای الکتریکی قلب شما را اندازه گیری می کنند. برای نظارت بر هولتر، یک دستگاه بر را بر تن می کنید که ریتم قلب شما را به مدت 24 ساعت پی گیری می کند. 

هم چنین به عنوان مانیتور گردشی شناخته می شود، مانیتور هولتر، ریتم های قلبت را برای یک دوره 24 ساعته ثبت می کند. استفاده از الکترودها روی سینه شما به وسیله دستگاه ضبط باتری عمل می کند که در جیب حمل می شود و یا بر روی تسمه یا کمربند شانه به کار می رود.

 در حالی که مانیتور را بر تن دارید، دفتر روزانه خود را یادداشت خواهید کرد. پزشک دفتر گزارشاتش را با نوارهای ضبط شده الکتریکی مقایسه خواهد کرد تا علت علائم شما را مشخص کند.

اکوکاردیوگرام

این تست غیر تهاجمی از امواج صوتی بی خطر استفاده می کند که به پزشک شما اجازه می دهد تا قلب را بدون ایجاد یک شکاف کوچک ببیند.

 در طی این روند، یک وسیله کوچک به نام مبدل در سینه شما قرار داده می شود.

امواج صوتی منعکس شده را از قلب جمع آوری می کند و آن ها را به دستگاهی می فرستد که از الگوهای موج صدا برای ترکیب بندی تصاویر قلب تپنده خود بر روی یک مانیتور استفاده می کند.

 این تصاویر نشان می دهند که قلب شما چقدر خوب عمل می کند و عکس های ثبت شده به پزشک شما اجازه می دهد تا اندازه و ضخامت ماهیچه قلب خود را اندازه گیری کند.

آزمایش استرس

برخی مشکلات قلبی فقط در طول تمرین رخ می دهند. برای یک آزمایش استرس، الکتروکاردیوگرام درست قبل و بعد از پیاده روی بر روی تردمیل یا سواری بر روی دوچرخه های ثابت گرفته می شود.

در برخی موارد، ممکن است تصویربرداری هسته ای انجام شود. یک آزمایش استرس، ضربان قلب شما را هنگام ورزش کنترل می کند.اگر باتری قلب برای شما درست باشد، باید برای جراحی برنامه ریزی کنید. پزشک شما دستورالعمل کامل را خواهد داد.

 انواع دیگر آزمایش ها مثل ورزش تردمیل نیز می توانند برای ارزیابی قلب انجام شوند، از جمله تست مصرف اکسیژن که میزان اکسیژن بدن شما را اندازه گیری می کند.

 چیزی که شما می توانید انتظار داشته باشید: 

حمام

پزشک شما ممکن است از شما بخواهد که از صابون ویژه ای استفاده کنید. این باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری به طور بالقوه جدی می شود. 

کاشت معمولاً یک تا دو ساعت طول می کشد. یک داروی مسکن برای آرام کردن شما و یک بی حسی موضعی برای بی حس کردن محل برش، دریافت خواهید کرد.در طی این روند بیدار خواهید بود. 

جراح یک برش کوچک را نزدیک شانه شما ایجاد خواهد کرد.آن ها یک سیم کوچک را از طریق برش به یک سیاه رگ اصلی نزدیک استخوان ترقوه هدایت خواهند کرد.سپس جراح، سیم را از طریق سیاه رگ به قلب شما هدایت خواهد کرد.

یک دستگاه اشعه ایکس به راهنمایی جراح شما از طریق این فرآیند کمک می کند. با استفاده از این سیم، جراح به بطن راست قلب شما یک الکترود وصل خواهد کرد.بطن دریچه قلب است.

انتهای دیگر سیم به مولد پالس متصل می شود. این شامل باتری و مدارهای الکتریکی است. به طور معمول، جراح ژنراتور را زیر پوست نزدیک استخوان ترقوه شما قرار خواهد داد.چگونه در قلب باتری میگذارند

 اگر یک باتری قلب دریچه ای قلب دارید، جراح به دهلیز راست قلب شما کمک خواهد کرد و سومی به بطن چپ منتهی خواهد شد. دهلیز، قسمت فوقانی قلب است. در پایان، جراحی شما برش را با بخیه به پایان خواهد رساند.

هر روش پزشکی ریسک هایی به همراه دارد. ریسک این کار شامل موارد زیر است: 

_واکنش آلرژیک به بی هوشی 

_خونریزی 

_کبودی 

_آسیب به رگ های خونی و یا اعصاب در نزدیکی باتری قلب 

_عفونت در محل برش 

_خرابی ریه که نادر است 

_قلب سوراخ شده، که کمیاب است 

بیشتر مشکلات موقتی هستند. مشکلات تغییر زندگی نادر هستند.

باتری قلب شما برنامه ریزی می شود تا متناسب با نیازهای خاص شما عمل کند. بازدیدهایی با پزشک اغلب برنامه ریزی می شود تا اطمینان حاصل شود که تنظیمات باتری قلب درست هستند. شما می توانید آن شب به خانه بروید، یا می توانید یک شب در بیمارستان بمانید.

قبل از اینکه به خانه بروید، پزشک مطمئن خواهد شد که باتری قلب به درستی برای نیازهای قلب شما برنامه ریزی شده است.پزشک می تواند آن را کنترل کند.در طول یک ماه آینده باید از ورزش سخت و بلند کردن اجسام سنگین اجتناب کنید.

همچنین ممکن است لازم باشد داروهای ضد درد را برای هر گونه ناراحتی مصرف کنید.هر چند ماه شما باتری قلبتان را با استفاده از تجهیزات ویژه ارائه شده توسط پزشک خود به یک خط تلفن وصل خواهید کرد.

به پزشک شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به مراجعه به دفتر، اطلاعات را از باتری قلبتان دریافت کند.انتقال اطلاعات از راه دور را می توان در بازه های زمانی برنامه ریزی شده و یا در زمان هایی برنامه ریزی کرد که باتری یک هشدار را ارسال می کند، یا اگر شما نگران هستید می توانید یک متن را ارسال کنید.

فن آوری از راه دور به معنی مراجعه کمتر به دفتر پزشکتان است، اما شما هنوز نیاز دارید که پزشک تان برای معاینه عمومی ببینید.باتری قلب مصنوعی مدرن به اندازه دستگاه های قدیمی حساس نیستند، اما دستگاه های خاصی می توانند موجب تداخل با این باتری شوند.

برای مثال، باید از این موارد اجتناب کنید:

وسایلی که با ضربان ساز شما تداخل ندارند، شامل تلویزیون و کنترل های از راه دور, رادیو, پتو, پتوهای الکتریکی, ریش تراش های برقی و دریل برقی هستند. 

اغلب باتری های قلب حسگرهایی دارند که حرکت بدن یا میزان تنفس را تشخیص می دهند، که باعث افزایش ضربان قلب شما در طول تمرین برای برآورده کردن نیاز فزاینده به خون و اکسیژن می شود.

این نوع از باتری قلب معمولاً پالس های الکتریکی را از مولد پالس به بطن راست قلب حمل می کند. 

باتری قلب دو محفظه ای پالس الکتریکی را از مولد پالس به بطن راست و دهلیز راست قلبمی رساند. تحریک ها به کنترل زمان بندی انقباضات بین دو اتاقک کمک می کنند. 

باتری قلب بیونتریکولار یک گزینه درمانی برای افراد با نارسایی قلبی است که سیستم های الکتریکی قلب آن ها آسیب دیده اند. برخلاف یک ضربان قلب منظم، باتری قلب بیونتریکولار بطن راست و چپ را تحریک می کند تا قلب به طور موثرتری به تپش بیفتد.

 باتری قلب بیونتریکولار، هر دو بطن خود را طوری هدایت می کند که همه یا بیشتر عضلات بطن با هم خون را پمپ کنند.این کار به قلب شما اجازه می دهد تا خون را موثرتر پمپاژ کند.از آنجا که این درمان مکانیسم پمپاژ بطنی را تحریک می کند، به عنوان درمان هماهنگ سازی دوباره قلبی (CRT) منسوب است.

اگر باتری قلب دارید و با شرایطی غیر مرتبط با قلب خود بیمار هستید, ممکن است باتری قلب شما روند زندگیتان را طولانی تر کند. پزشکان و محققان نظرات متفاوتی برای باتری قلب تا آخر عمر دارند. اگر باتری قلب دارید و نگران خاموش کردن آن هستید، با پزشک خود صحبت کنید. 

همچنین ممکن است بخواهید با اعضای خانواده و یا شخص دیگری برای گرفتن تصمیمات پزشکی در مورد کاری که می خواهید انجام دهید, صحبت کنید. 

نتایج:

زمانی که ضربان ساز شما کاشته می شود, عمر باطری 5 تا 15 سال است. 

در زمان خاموش شدن باتری, باتری دیگری جایگزین می شود. 

هدایت کننده دستگاه را می توان در جای خود رها کرد گرچه درنهایت ممکن است نیاز به جایگزین شدن باشد و روش تعویض باتری ضربان ساز شما اغلب سریع تر است و به زمان بازیابی کمتری نسبت به اولین کاشت نیاز دارد. 

ضربان سازها یک درمان استاندارد برای بسیاری از شرایط موثر بر سیستم الکتریکی قلب شما هستند. 

ضربان قلب آن ها با جلوگیری از ضربان قلب آهسته, می تواند علائم مانند خستگی و ضعف را درمان کند. از آنجا که بخش اعظم ضربان قلب امروزه به طور خودکار ضربان قلب شما را برای مطابقت با سطح فعالیت فیزیکی تنظیم می کند, آن ها می توانند به شما این امکان را بدهند که یک سبک زندگی فعال تر را از سر بگیرید.

بدن انسان جایی خصمانه برای باتری های قلب است. داخل بدن انسان یک محیط گرم, مرطوب و شور است – محیطی بسیار خصمانه برای هر دستگاه الکترونیکی.

بنابراین در میان چیزهای دیگر, ضربان ساز باید کاملاً مهر و موم شده باشد (برای حفظ رطوبت و مایعات بدن) و اجزای ظریف الکترونیکی آن باید برای بقا و کارکرد در این محیط بد طراحی شوند. مهندسان در ساخت این دستگاه ها حرفه ای شده اند و نرخ شکست این دستگاه ها به طور کلی پس از پنج سال 1% است. 

حفاظت از این دستگاه ها از محیط بدی که باید در آن عمل کنند بسیار مهم است.

فن آوری باتری های قابل شارژ بی سیم (فرآیندی که به نام شارژ القایی نیز شناخته می شود) چندین دهه است که وجود دارد و شما می توانید تلفن های بی سیم را برای تلفن های همراه خود خریداری کنید. 

پس چرا شرکت ها ضربان ساز مصنوعی را نمیسازند؟

استفاده از باتری های قابل شارژ همواره مورد توجه بسیاری از دستگاه های الکترونیکی قابل کاشت قرار می گیرد. این ابزارها با داشتن یک سیم پیچ القایی در برابر پوست, در نزدیکی ضربان ساز, به مدت چندین ساعت تغذیه شدند. این روند باید هر چند روز تکرار شود. 

باتری های قلب قابل شارژ در نهایت به دو دلیل شکست خوردند. ابتدا، اگر چه آن ها قابل شارژ هستند، اما باتری ها نسبتاً عمر سرویس نسبتاً کوتاهی دارند، بنابراین این باتری ها هنوز نیاز دارند که جایگزین شوند.

 اما از همه مهم تر، طبیعت انسانی است، افراد با باتری های قلب مصنوعی، گاهی اوقات با توجه به برنامه جدی که بر آن ها تحمیل شده بود، در شارژ مجدد وسایل خود ناموفق بوده اند. وکلا به شرکت باتری های قلبی اطلاع دادند که اگر یک بیمار آسیب ببیند – چه مشکل تقصیر شرکت بوده و یا بیمار، ای اتفاق به ضرر شرکت است و به احتمال زیاد موجب ورشکستگی خواهد شد.

 در عرض چند سال، باتری های جیوه – روی ساخته شد که به مدت دو سال قادر به ادامه برنامه بود. اندکی پس از آن، باتری های لیتیوم – یدید برای مدت 5 تا 10 سال تولید شدند.

 بنابراین نیاز مبرم به شارژ باتری مصنوعی، کاهش یافت.

 

کودکان، نوجوانان و بزرگسالان همگی می‌توانند از باطری قلب استفاده کنند

 

قلب در حالت طبیعی، هر دقیقه حدود 60 تا 100 ضربان دارد که به وسیله یک گره سینوسی دهلیزی در قلب تولید می‌شود. حال اگر به دلایلی این گره سینوسی اختلال پیدا کند یا در مسیر امواج الکتریکی داخل قلب اختلالی به وجود بیاید، ضربان قلب کاهش می‌یابد که در چنین شرایطی می‌توان از دستگاه ضربان‌ساز استفاده کرد. 

 

باتری قلب یک دستگاه پزشکی با بار الکتریکی است.جراح شما برای کمک به مدیریت ضربان قلب نامنظمتان به نام آریتمی، آن را زیر پوست قرار می دهد. باتری های قلب مصنوعی مدرن، دو بخش دارند.چگونه در قلب باتری میگذارند

یک قسمت، که مولد پالس نامیده می شود، شامل باتری و لوازم الکترونیکی است که ضربان قلب شما را کنترل می کند.

بخش دیگر یک یا چند هدایت کننده است که منجر به ارسال سیگنال های الکتریکی به قلب می شود.

 

باتری قلب یک دستگاه پزشکی با بار الکتریکی است

 

باطری قلب چگونه کار می کند؟

پیس میکر یا همان “باطری قلب” می تواند کندی ضربان قلب را تشخیص دهد و با فرستادن جریان الکتریکی یک ضربان طبیعی و منظم را برقرار کند. پیس میکر از قطعات کوچک کامپیوتری و یک باطری کوچک ولی با طول عمر طولانی تشکیل شده است.

 

پیس میکر در قسمت فوقانی سینه و یا شکم در زیر پوست تعبیه می شود. جریان الکتریکی که توسط پیس میکر تولید شده است از طریق سیمهای مخصوصی که به آن لید گفته می شود و در داخل قلب قرار می گیرند به عضله قلب هدایت می شود. این سیمها همچنین به پیس میکر کمک می کنند تا از چگونگی ضربان قلب آگاه شده و بتواند در موقع نیاز جریان الکتریکی لازم را بفرستد.

 

بعداز اینکه پیس میکر در بدن بیمار تعبیه شد پزشک می تواند با استفاده از “پروگرامر” آن را از خارج از بدن تنظیم نماید. پروگرامر یک کامپیوتر مخصوص می باشد که میتواند دستورات لازم را ازطریق امواج خاص و از روی پوست به پیس میکر منتقل کند. این عمل بدون درد می باشد و پروگرامر می تواند اطلاعات موجود در پیس میکر راجع به قلب بیمار را در اختیار پزشک قرار دهد.

 

پیس میکر یا همان “باطری قلب” می تواند کندی ضربان قلب را تشخیص دهد

 

چه کسانی به باطری قلب نیاز دارند؟

پزشکان، استفاده از این باطری ها را برای عارضه‌های بسیاری پیشنهاد می دهند. شایع‌ترین عارضه‌هایی که نیاز به باطری دارند، برادی کاردی و بلوک قلب هستند. در عارضه برادی کاردی ضربان قلب کندتر از حد طبیعی است.‌ انسداد قلب، زمانی رخ می‌دهد که یک سیگنال الکتریکی در مسیر حرکتش در قلب کند یا متوقف شود.

 

پزشکان در موارد زیر هم استفاده از باطری قلب را توصیه می‌ کنند:

– پیری یا بیماری قلبی که توانایی گره سینوسی برای تصحیح ریتم ضربان قلب را از بین برده باشد.

– بیماری که پیش از این برای درمان نوعی آریتمی به نام فیبریلاسیون دهلیزی تحت درمان قرار گرفته باشد.

– بیماری که باید برخی داروهای قلب مثل بتا بلاکر ها را مصرف کند؛ زیرا این داروها می‌توانند ضربان قلب را بیش ‌از اندازه کند کنند.

– بیماری که غش کند یا سایر علائم کندی ضربان قلب را داشته باشد.

– بیماری که دارای اشکال در عضله ی قلبی باشد که باعث شوند سیگنال الکتریکی خیلی کند از میان عضله قلب عبور کند.

– افراد مبتلا به برخی از بیماری‌های قلبی ارثی یا مادرزادی یا افرادی که عمل جراحی پیوند قلب داشته‌اند.

– کودکان، نوجوانان و بزرگسالان همگی می‌توانند از باطری قلب استفاده کنند.

 

شایع‌ترین عارضه‌هایی که نیاز به باطری دارند، برادی کاردی و بلوک قلب هستند

 

تست‌های تشخیص آریتمی :

تست‌های زیادی برای تشخیص آریتمی‌ ها وجود دارد که ممکن است پزشک یک یا چند مورد از آن‌ها را توصیه کند که عبارتند از:

# نوار قلب

# هولتر مانیتورینگ

# اکوکاردیوگرافی

# مطالعه الکتروفیزیولوژی

# تست ورزش

چگونه در قلب باتری میگذارند

 

انواع مختلف باطری قلب :

باتری قلب تک محفظه ‌ای یا تک حفره ای که حاوی یک کابل در محفظه بالا (دهلیز) یا محفظه پایین (بطن) قلب است.

باتری قلب دو محفظه‌ ای یا دو حفره ای که در آن از یک کابل در محفظه بالا و یک کابل در محفظه پایین قلب استفاده می‌شود.

باتری قلب سه محفظه ای یا سه حفره ای که در آن از سه کابل استفاده می‌شود: کابل اول در دهلیز راست، کابل دوم در بطن راست و کابل سوم در نزدیکی بطن چپ قرار می‌گیرد.

 

در مورد نوع باتری مورد استفاده، پزشک براساس وضعیت قلبی شما تصمیم ‌گیری می‌نماید.

پزشک حداقل آهنگ ضربان قلب را برنامه ‌ریزی می‌کند. هنگامی که آهنگ ضربان قلب پایین‌تر از میزان تعیین شده باشد، باتری پالس الکتریکی تولید می‌کند که از طریق کابل‌ها به عضله قلب می‌رسد و باعث انقباض قلب و ایجاد ضربان می‌شود.

 

تست‌های زیادی برای تشخیص آریتمی‌ ها وجود دارد

 

جراحی کاشت باتری قلب چگونه است؟

باتری قلب به دو روش کاشت می‌شود:

– رویکرد اندوکاردی: متداول‌ترین روش جایگذاری باتری قلب همین روش است. پس از بی ‌حس کردن ناحیه تحت درمان، برشی در سینه ایجاد می‌شود تا باتری به همراه کابل‌ها وارد بدن شوند. کابل‌های باتری از طریق برش ایجاد شده وارد رگ شده و با هدایت دستگاه فلوروسکوپی به سمت قلب کشیده می‌شود. نوک سیم به عضله قلب وصل می‌شود و انتهای آن به ژنراتور وصل می‌شود و در حفره ایجاد شده در زیر پوست بالای سینه قرار می‌گیرد.

 

– رویکرد اپیکاردی: این تکنیک بیشتر در کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود. نوک سیم به عضله قلب وصل میشود در حالی که انتهای آن به ژنراتور وصل شده و در حفره ایجاد شده در زیر پوست شکم قرار می‌گیرد.

 

اگر چه ریکاوری رویکرد دومی بیشتر از روش اول طول می‌کشد اما با تکنیک‌های کم تهاجمی تر می‌توان مدت زمان بستری در بیمارستان را کاهش داده و زمان ریکاوری را کوتاه‌تر کرد.

 

بعد از جراحی باتری قلب چه اتفاقی می افتد؟

باتری قلب شما برنامه ریزی می شود تا متناسب با نیازهای خاص شما عمل کند. بازدیدهایی با پزشک اغلب برنامه ریزی می شود تا اطمینان حاصل شود که تنظیمات باتری قلب درست هستند. شما می توانید آن شب به خانه بروید، یا می توانید یک شب در بیمارستان بمانید.

 

قبل از اینکه به خانه بروید، پزشک مطمئن خواهد شد که باتری قلب به درستی برای نیازهای قلب شما برنامه ریزی شده است.پزشک می تواند آن را کنترل کند.در طول یک ماه آینده باید از ورزش سخت و بلند کردن اجسام سنگین اجتناب کنید.

 

همچنین ممکن است لازم باشد داروهای ضد درد را برای هر گونه ناراحتی مصرف کنید.هر چند ماه شما باتری قلبتان را با استفاده از تجهیزات ویژه ارائه شده توسط پزشک خود به یک خط تلفن وصل خواهید کرد.

 

به پزشک شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به مراجعه به دفتر، اطلاعات را از باتری قلبتان دریافت کند. انتقال اطلاعات از راه دور را می توان در بازه های زمانی برنامه ریزی شده و یا در زمان هایی برنامه ریزی کرد که باتری یک هشدار را ارسال می کند، یا اگر شما نگران هستید می توانید یک متن را ارسال کنید.

 

فن آوری از راه دور به معنی مراجعه کمتر به دفتر پزشکتان است، اما شما هنوز نیاز دارید که پزشک تان برای معاینه عمومی ببینید.باتری قلب مصنوعی مدرن به اندازه دستگاه های قدیمی حساس نیستند، اما دستگاه های خاصی می توانند موجب تداخل با این باتری شوند.

 

باتری قلب شما برنامه ریزی می شود تا متناسب با نیازهای خاص شما عمل کند

 

افرادی که باتری قلب دارند چه کارهایی را نمی‌توانند انجام دهند؟

از پتوی برقی، پدهای حرارتی و مایکروویو در صورتی که تداخلی در عملکرد باتری قلب ایجاد نکند، می‌توانید استفاده کنید.

برای استفاده از گوشی موبایل باید آن را در سمت مخالف محل باتری قلب نگه دارید.

گوشی موبایل را نباید مستقیماً در مقابل سینه یا باتری قرار دهید.

باید از قرار گیری در معرض میدانهای قدرتمند الکتریکی و مغناطیسی مانند برخی تجهیزات صنعتی، امواج رادیویی قدرتمند ( امواجی که معمولاً در مجاورت ژنراتورهای الکتریکی بزرگ، برج‌های انتقال فرکانس رادیویی و نیروگاه‌های برق وجود دارد) و دستگاه جوشکاری قوسی اجتناب نمایید.

نمی‌توانید آزمایش‌های تصویر برداری که در آنها از رزونانس مغناطیسی استفاده می‌شود (ام آر آی) انجام دهید.

 

 

گردآوری:بخش سلامت و بهداشت بیتوته

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت


اسلایس کرامبل سیب


آشپزی بدون دغدغه کثیفی گاز


کم شنوایی و ناشنوایی در میانسالان


اسلایس براونی آلبالو


به تماشای کیفیتی بی حاشیه!


انواع جراحی زیبایی سینه


دنبال دندانپزشک خوب توی تهران میگردی؟


دانستنی های سلامت واژن


بهترین راه بهبود کیفیت هوا در خانه


دندانپزشکی تخصصی کودکان/*تعرفه‌ مناسب

درمان سریع وقطعی بواسیر بدون درد و خونریزی


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی


پاکسازی و رفع آلودگی هوای خانه

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

باطری قلب یک دستگاه کوچک است که در سینه یا شکم کار گذاشته می‌شود تا به کنترل ضربان نامنظم قلب کمک کند. این دستگاه با استفاده از پالس‌های الکتریکی، قلب را تحریک می‌کند تا تعداد ضربان های قلب طبیعی شود.

از پیس میکر قلب برای درمان آریتمی ها استفاده می شود. آریتمی اشکال در ضربان قلب می باشد. در طول یک آریتمی، قلب می تواند با سرعت زیاد، خیلی آهسته، و یا یک ریتم نامنظم بزند. یک ضربان قلب که بیش از حد سریع است تاکی کاردی نام دارد. یک ضربان قلب که خیلی آهسته است برادی کاردی نام دارد.

در طول یک آریتمی، قلب ممکن است قادر به پمپ کردن خون به اندازه کافی در کل بدن نباشد که می تواند باعث علائمی مانند خستگی، تنگی نفس، یا غش شود. آریتمی شدید می تواند به اندام های حیاتی بدن آسیب برساند و حتی ممکن است باعث از دست دادن هوشیاری یا مرگ شود.

باطری قلب می تواند برخی از علائم آریتمی، مانند خستگی را کاهش دهد. همچنین می تواند به کسی که ضربان نامنظم دارد کمک کند تا زندگی فعال تری داشته باشد.

پزشکان، استفاده از این باطری ها را برای عارضه‌های بسیاری پیشنهاد می دهند. شایع‌ترین عارضه‌هایی که نیاز به باطری دارند، برادی کاردی و بلوک قلب هستند. در عارضه برادی کاردی ضربان قلب کندتر از حد طبیعی است.‌ انسداد قلب، زمانی رخ می‌دهد که یک سیگنال الکتریکی در مسیر حرکتش در قلب کند یا متوقف شود.چگونه در قلب باتری میگذارند

پزشکان در موارد زیر هم استفاده از باطری قلب را توصیه می‌ کنند:

– پیری یا بیماری قلبی که توانایی گره سینوسی برای تصحیح ریتم ضربان قلب را از بین برده باشد.

– بیماری که پیش از این برای درمان نوعی آریتمی به نام فیبریلاسیون دهلیزی تحت درمان قرار گرفته باشد.

 بیماری که باید برخی داروهای قلب مثل بتا بلاکر ها را مصرف کند؛ زیرا این داروها می‌توانند ضربان قلب را بیش ‌از اندازه کند کنند.

– بیماری که غش کند یا سایر علائم کندی ضربان قلب را داشته باشد.

– بیماری که دارای اشکال در عضله ی قلبی باشد که باعث شوند سیگنال الکتریکی خیلی کند از میان عضله قلب عبور کند.

– افراد مبتلا به برخی از بیماری‌های قلبی ارثی یا مادرزادی یا افرادی که عمل جراحی پیوند قلب داشته‌اند.

– کودکان، نوجوانان و بزرگسالان همگی می‌توانند از باطری قلب استفاده کنند.

تست‌های زیادی برای تشخیص آریتمی‌ ها وجود دارد که ممکن است پزشک یک یا چند مورد از آن‌ها را توصیه کند که عبارتند از:

# نوار قلب
# هولتر مانیتورینگ
# اکوکاردیوگرافی
# مطالعه الکتروفیزیولوژی
# تست ورزش

پیس میکرها یا باتری های قلب که برای تحریک ضربان الکتریکی و یا تنظیم همزمان انقباض قلب استفاده می شوند، چندین نوع هستند. انواع باطری های قلب شامل: پیس میکرهای تک حفره ای، پیس میکرهای دو حفره ای، پیس میکر های CRT یا سه حفره ای و در نهایت ابزارهایی تحت عنوان ICD (کاشتنی با هدف القا شوک در داخل عضله جلوی سینه) هستند.

نصب باطری قلب نیازمند انجام یک جراحی جزئی است. معمولاً این جراحی در یک بیمارستان یا یک آزمایشگاه مخصوص درمان بیماری‌های قلبی انجام می‌شود. پیش از جراحی، از طریق یک راه وریدی به شما داروی آرام‌بخش تزریق می‌کند که می‌تواند باعث خواب‌آلودگی هم بشود.

پزشک برای جلوگیری از احساس درد، محل نصب باطری را بی‌حس می‌کند. همچنین ممکن است برای جلوگیری از عفونت به شما آنتی‌بیوتیک بدهد.

در مرحله بعد، پزشک سوزنی را به یک سیاهرگ بزرگِ نزدیک شانه سمت مخالف دست غالبتان وارد می‌کند. او با استفاده از این سوزن سیم‌های باطری را از طریق سیاهرگ به‌جای مناسبی در قلب می‌فرستد؛ این کار با استفاده از هدایت فلوروسکوپی (دیدن تصاویر اشعه ایکس به‌صورت زنده) انجام می‌شود. پس از آنکه سیم‌ها در محل مناسب خود قرار گرفتند، پزشک در پوست سینه یا شکمتان یک برش کوچک ایجاد می‌کند.

او محفظه فلزی کوچک باطری را از طریق برش ایجاد شده به زیر پوست فرستاده و سر آزاد سیم‌های منتهی به قلب را به آن وصل می‌کند. باطری و ژنراتور آن در این محفظه قرار دارند.

بعد از آنکه باطری در جای خود قرار گرفت، پزشک آن را تست می‌کند تا از سالم بودن آن مطمئن شود. سپس برش را بخیه می‌زند. در کل، جراحی چند ساعت طول می‌کشد.

معمولا یک شب را در بیمارستان سپری خواهید کرد تا تیم مراقبت‌های پزشکی بتوانند ضربان قلبتان را چک کنند و مطمئن شوند که باطری درست کار می‌کند. همچنین، اغلب پزشکان اجازه نمی‌دهند که خود بیمار برای رفتن به بیمارستان و برگشتن به خانه بعد از عمل رانندگی کند، پس باید از کسی بخواهید که شما را تا خانه همراهی کند.

به مدت چند روز تا چند هفته بعد از جراحی، محل نصب باطری دردناک، متورم یا حساس به لمس خواهد بود.‌ معمولا درد خفیف است و اغلب استفاده از داروهای مسکن آن را آرام می کند. البته قبل از مصرف دارو باید با پزشکتان مشورت کنید.

پزشک از شما درخواست خواهد کرد تا حدوداً یک ماه بعد از جراحی از انجام فعالیت‌های شدید و بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید. اکثر افراد چند روز بعد از جراحی به فعالیت‌های عادی‌شان برمی‌گردند.

از یک باطری، یک ژنراتور رایانه‌ای و سیم‌هایی که روی نوک آن‌ها حسگرهایی قرار دارد، تشکیل شده است که به حسگرها الکترود گفته می‌شود. باطری برق ژنراتور را تأمین می‌کند و هر دو در یک محفظه فلزی قرار دارند. سیم‌ها، ژنراتور را به قلب متصل می کند.

باطری قلب به کنترل و نظارت بر ضربان قلب بیمار کمک می‌کند. الکترودها فعالیت الکتریکی قلب را تشخیص داده و از طریق سیم‌ها، اطلاعات مربوطه را به رایانه موجود در ژنراتور می‌فرستند.

اگر ریتم قلب بیمار غیرطبیعی باشد، رایانه به ژنراتور دستور می‌دهد پالس‌های الکتریکی به قلب ارسال کند. پالس‌ها از طریق سیم‌ها به قلب می‌رسند.

رایانه ی باطری فعالیت الکتریکی قلب و ریتم قلب را نیز ثبت می‌کند. پزشک با استفاده از این اطلاعات ثبت شده باطری را تنظیم می‌کند تا متناسب با نیاز بیمار کار کند. او می‌تواند رایانه ی باطری را با یک وسیله از بیرون تنظیم کند.

جراحی برای نصب باطری قلب در کل بی‌خطر است. بااین‌حال، ممکن است مشکلاتی از جمله: تورم، خونریزی، کبودی یا عفونت در محل نصب باطری، آسیب‌دیدگی عروق خونی یا اعصاب، روی هم خوابیدن ریه و نشان دادن واکنش منفی به داروی مورد استفاده در طول عمل نیز رخ دهد.

باطری قلب بسته به میزان فعالیتش بین ۵ تا ۱۵ سال و به‌طور متوسط ۶ تا ۷ سال دوام دارد. پزشک باید پیش از اتمام عمر باطری آن را به همراه ژنراتور تعویض ‌کند.

جراحی مورد نیاز برای تعویض باطری و ژنراتور از جراحی برای نصب باطری اولیه راحت تر است. دیر یا زود سیم‌ها هم نیاز به تعویض پیدا می‌ کنند.

قیمت باطری قلب یا همان پیس میکرها بسیار متنوع است. بسته به اینکه در مراکز تامین اجتماعی، سیستم های آموزشی دولتی و یا بیمارستان های خصوصی باشد، متفاوت است. به عنوان مثال هزینه عمل باطری قلب در سیستم تامین اجتماعی و دو بیمارستان میلاد و بیمارستان شهید لواسانی رایگان است. در این بیمارستان ها روال خاصی برای تعبیه باطری قلب وجود دارد و زمانی نسبتا طولانی باید سپری شود تا نوبت بیمار برسد.

اگر فردی بیمه خدمات درمانی، تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح داشته باشد، هزینه عمل باطری قلب بسته به نوع بیمارستان، متفاوت است. هزینه پیس میکر در بیمارستان های دولتی در حدود  ۲ تا ۸ میلیون و در بیمارستان های خصوصی از ۱۵ تا ۵۰ میلیون خواهد بود. هزینه باتری قلب برای افرادی که بیمه جانبازان یا ارتش دارند، در بیمارستان های سپاه یعنی بقیه الله و قلب جماران رایگان است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سلام

من باتری نمیزارم

باید فوق تخصص الکتروفیزیولوژی مراجعه کنید

چگونه در قلب باتری میگذارند

میتونید به مرکز قلب تهران هم مراجعه کنید

سلام

ای سی دی برای جلوگیری از مرگ ناگهانی است  و  نمیشه برداشت

قسمت دوم سوال نامشخصه

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

البته باطری از نوع icd در اغلب موارد لازمه

سلام

اکوتون خوبه

برای بررسی رد یا تایید علت قلبی درد باید تست ورزش انجام دهید

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره چون دایم هست

سلام.بله

سلام

ممکنه عفونت باشه

💚 دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق

💚 فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی

💚 مدیر گروه قلب آکادمی ملی فوتبال (ایفمارک)

💚 عضو انجمن قلب و انجمن پزشکی هسته ای آمریکا

 

دسترسی سریع

دسترسی سریع

ویزیت آنلاین

باطری قلب یک دستگاه کوچک است که در سینه یا شکم کار گذاشته می‌شود تا به کنترل ضربان نامنظم قلب کمک کند. این دستگاه با استفاده از پالس‌های الکتریکی، قلب را تحریک می‌کند تا تعداد ضربان های قلب طبیعی شود.

از پیس میکر قلب برای درمان آریتمی ها استفاده می شود. آریتمی اشکال در ضربان قلب می باشد. در طول یک آریتمی، قلب می تواند با سرعت زیاد، خیلی آهسته، و یا یک ریتم نامنظم بزند. یک ضربان قلب که بیش از حد سریع است تاکی کاردی نام دارد. یک ضربان قلب که خیلی آهسته است برادی کاردی نام دارد.

در طول یک آریتمی، قلب ممکن است قادر به پمپ کردن خون به اندازه کافی در کل بدن نباشد که می تواند باعث علائمی مانند خستگی، تنگی نفس، یا غش شود. آریتمی شدید می تواند به اندام های حیاتی بدن آسیب برساند و حتی ممکن است باعث از دست دادن هوشیاری یا مرگ شود.

باطری قلب می تواند برخی از علائم آریتمی، مانند خستگی را کاهش دهد. همچنین می تواند به کسی که ضربان نامنظم دارد کمک کند تا زندگی فعال تری داشته باشد.

پزشکان، استفاده از این باطری ها را برای عارضه‌های بسیاری پیشنهاد می دهند. شایع‌ترین عارضه‌هایی که نیاز به باطری دارند، برادی کاردی و بلوک قلب هستند. در عارضه برادی کاردی ضربان قلب کندتر از حد طبیعی است.‌ انسداد قلب، زمانی رخ می‌دهد که یک سیگنال الکتریکی در مسیر حرکتش در قلب کند یا متوقف شود.چگونه در قلب باتری میگذارند

پزشکان در موارد زیر هم استفاده از باطری قلب را توصیه می‌ کنند:

– پیری یا بیماری قلبی که توانایی گره سینوسی برای تصحیح ریتم ضربان قلب را از بین برده باشد.

– بیماری که پیش از این برای درمان نوعی آریتمی به نام فیبریلاسیون دهلیزی تحت درمان قرار گرفته باشد.

 بیماری که باید برخی داروهای قلب مثل بتا بلاکر ها را مصرف کند؛ زیرا این داروها می‌توانند ضربان قلب را بیش ‌از اندازه کند کنند.

– بیماری که غش کند یا سایر علائم کندی ضربان قلب را داشته باشد.

– بیماری که دارای اشکال در عضله ی قلبی باشد که باعث شوند سیگنال الکتریکی خیلی کند از میان عضله قلب عبور کند.

– افراد مبتلا به برخی از بیماری‌های قلبی ارثی یا مادرزادی یا افرادی که عمل جراحی پیوند قلب داشته‌اند.

– کودکان، نوجوانان و بزرگسالان همگی می‌توانند از باطری قلب استفاده کنند.

تست‌های زیادی برای تشخیص آریتمی‌ ها وجود دارد که ممکن است پزشک یک یا چند مورد از آن‌ها را توصیه کند که عبارتند از:

# نوار قلب
# هولتر مانیتورینگ
# اکوکاردیوگرافی
# مطالعه الکتروفیزیولوژی
# تست ورزش

پیس میکرها یا باتری های قلب که برای تحریک ضربان الکتریکی و یا تنظیم همزمان انقباض قلب استفاده می شوند، چندین نوع هستند. انواع باطری های قلب شامل: پیس میکرهای تک حفره ای، پیس میکرهای دو حفره ای، پیس میکر های CRT یا سه حفره ای و در نهایت ابزارهایی تحت عنوان ICD (کاشتنی با هدف القا شوک در داخل عضله جلوی سینه) هستند.

نصب باطری قلب نیازمند انجام یک جراحی جزئی است. معمولاً این جراحی در یک بیمارستان یا یک آزمایشگاه مخصوص درمان بیماری‌های قلبی انجام می‌شود. پیش از جراحی، از طریق یک راه وریدی به شما داروی آرام‌بخش تزریق می‌کند که می‌تواند باعث خواب‌آلودگی هم بشود.

پزشک برای جلوگیری از احساس درد، محل نصب باطری را بی‌حس می‌کند. همچنین ممکن است برای جلوگیری از عفونت به شما آنتی‌بیوتیک بدهد.

در مرحله بعد، پزشک سوزنی را به یک سیاهرگ بزرگِ نزدیک شانه سمت مخالف دست غالبتان وارد می‌کند. او با استفاده از این سوزن سیم‌های باطری را از طریق سیاهرگ به‌جای مناسبی در قلب می‌فرستد؛ این کار با استفاده از هدایت فلوروسکوپی (دیدن تصاویر اشعه ایکس به‌صورت زنده) انجام می‌شود. پس از آنکه سیم‌ها در محل مناسب خود قرار گرفتند، پزشک در پوست سینه یا شکمتان یک برش کوچک ایجاد می‌کند.

او محفظه فلزی کوچک باطری را از طریق برش ایجاد شده به زیر پوست فرستاده و سر آزاد سیم‌های منتهی به قلب را به آن وصل می‌کند. باطری و ژنراتور آن در این محفظه قرار دارند.

بعد از آنکه باطری در جای خود قرار گرفت، پزشک آن را تست می‌کند تا از سالم بودن آن مطمئن شود. سپس برش را بخیه می‌زند. در کل، جراحی چند ساعت طول می‌کشد.

معمولا یک شب را در بیمارستان سپری خواهید کرد تا تیم مراقبت‌های پزشکی بتوانند ضربان قلبتان را چک کنند و مطمئن شوند که باطری درست کار می‌کند. همچنین، اغلب پزشکان اجازه نمی‌دهند که خود بیمار برای رفتن به بیمارستان و برگشتن به خانه بعد از عمل رانندگی کند، پس باید از کسی بخواهید که شما را تا خانه همراهی کند.

به مدت چند روز تا چند هفته بعد از جراحی، محل نصب باطری دردناک، متورم یا حساس به لمس خواهد بود.‌ معمولا درد خفیف است و اغلب استفاده از داروهای مسکن آن را آرام می کند. البته قبل از مصرف دارو باید با پزشکتان مشورت کنید.

پزشک از شما درخواست خواهد کرد تا حدوداً یک ماه بعد از جراحی از انجام فعالیت‌های شدید و بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید. اکثر افراد چند روز بعد از جراحی به فعالیت‌های عادی‌شان برمی‌گردند.

از یک باطری، یک ژنراتور رایانه‌ای و سیم‌هایی که روی نوک آن‌ها حسگرهایی قرار دارد، تشکیل شده است که به حسگرها الکترود گفته می‌شود. باطری برق ژنراتور را تأمین می‌کند و هر دو در یک محفظه فلزی قرار دارند. سیم‌ها، ژنراتور را به قلب متصل می کند.

باطری قلب به کنترل و نظارت بر ضربان قلب بیمار کمک می‌کند. الکترودها فعالیت الکتریکی قلب را تشخیص داده و از طریق سیم‌ها، اطلاعات مربوطه را به رایانه موجود در ژنراتور می‌فرستند.

اگر ریتم قلب بیمار غیرطبیعی باشد، رایانه به ژنراتور دستور می‌دهد پالس‌های الکتریکی به قلب ارسال کند. پالس‌ها از طریق سیم‌ها به قلب می‌رسند.

رایانه ی باطری فعالیت الکتریکی قلب و ریتم قلب را نیز ثبت می‌کند. پزشک با استفاده از این اطلاعات ثبت شده باطری را تنظیم می‌کند تا متناسب با نیاز بیمار کار کند. او می‌تواند رایانه ی باطری را با یک وسیله از بیرون تنظیم کند.

جراحی برای نصب باطری قلب در کل بی‌خطر است. بااین‌حال، ممکن است مشکلاتی از جمله: تورم، خونریزی، کبودی یا عفونت در محل نصب باطری، آسیب‌دیدگی عروق خونی یا اعصاب، روی هم خوابیدن ریه و نشان دادن واکنش منفی به داروی مورد استفاده در طول عمل نیز رخ دهد.

باطری قلب بسته به میزان فعالیتش بین ۵ تا ۱۵ سال و به‌طور متوسط ۶ تا ۷ سال دوام دارد. پزشک باید پیش از اتمام عمر باطری آن را به همراه ژنراتور تعویض ‌کند.

جراحی مورد نیاز برای تعویض باطری و ژنراتور از جراحی برای نصب باطری اولیه راحت تر است. دیر یا زود سیم‌ها هم نیاز به تعویض پیدا می‌ کنند.

قیمت باطری قلب یا همان پیس میکرها بسیار متنوع است. بسته به اینکه در مراکز تامین اجتماعی، سیستم های آموزشی دولتی و یا بیمارستان های خصوصی باشد، متفاوت است. به عنوان مثال هزینه عمل باطری قلب در سیستم تامین اجتماعی و دو بیمارستان میلاد و بیمارستان شهید لواسانی رایگان است. در این بیمارستان ها روال خاصی برای تعبیه باطری قلب وجود دارد و زمانی نسبتا طولانی باید سپری شود تا نوبت بیمار برسد.

اگر فردی بیمه خدمات درمانی، تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح داشته باشد، هزینه عمل باطری قلب بسته به نوع بیمارستان، متفاوت است. هزینه پیس میکر در بیمارستان های دولتی در حدود  ۲ تا ۸ میلیون و در بیمارستان های خصوصی از ۱۵ تا ۵۰ میلیون خواهد بود. هزینه باتری قلب برای افرادی که بیمه جانبازان یا ارتش دارند، در بیمارستان های سپاه یعنی بقیه الله و قلب جماران رایگان است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سلام

من باتری نمیزارم

باید فوق تخصص الکتروفیزیولوژی مراجعه کنید

چگونه در قلب باتری میگذارند

میتونید به مرکز قلب تهران هم مراجعه کنید

سلام

ای سی دی برای جلوگیری از مرگ ناگهانی است  و  نمیشه برداشت

قسمت دوم سوال نامشخصه

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

البته باطری از نوع icd در اغلب موارد لازمه

سلام

اکوتون خوبه

برای بررسی رد یا تایید علت قلبی درد باید تست ورزش انجام دهید

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره چون دایم هست

سلام.بله

سلام

ممکنه عفونت باشه

💚 دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق

💚 فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی

💚 مدیر گروه قلب آکادمی ملی فوتبال (ایفمارک)

💚 عضو انجمن قلب و انجمن پزشکی هسته ای آمریکا

 

دسترسی سریع

دسترسی سریع

ویزیت آنلاین

باطری قلب یک دستگاه کوچک است که در سینه یا شکم کار گذاشته می‌شود تا به کنترل ضربان نامنظم قلب کمک کند. این دستگاه با استفاده از پالس‌های الکتریکی، قلب را تحریک می‌کند تا تعداد ضربان های قلب طبیعی شود.

از پیس میکر قلب برای درمان آریتمی ها استفاده می شود. آریتمی اشکال در ضربان قلب می باشد. در طول یک آریتمی، قلب می تواند با سرعت زیاد، خیلی آهسته، و یا یک ریتم نامنظم بزند. یک ضربان قلب که بیش از حد سریع است تاکی کاردی نام دارد. یک ضربان قلب که خیلی آهسته است برادی کاردی نام دارد.

در طول یک آریتمی، قلب ممکن است قادر به پمپ کردن خون به اندازه کافی در کل بدن نباشد که می تواند باعث علائمی مانند خستگی، تنگی نفس، یا غش شود. آریتمی شدید می تواند به اندام های حیاتی بدن آسیب برساند و حتی ممکن است باعث از دست دادن هوشیاری یا مرگ شود.

باطری قلب می تواند برخی از علائم آریتمی، مانند خستگی را کاهش دهد. همچنین می تواند به کسی که ضربان نامنظم دارد کمک کند تا زندگی فعال تری داشته باشد.

پزشکان، استفاده از این باطری ها را برای عارضه‌های بسیاری پیشنهاد می دهند. شایع‌ترین عارضه‌هایی که نیاز به باطری دارند، برادی کاردی و بلوک قلب هستند. در عارضه برادی کاردی ضربان قلب کندتر از حد طبیعی است.‌ انسداد قلب، زمانی رخ می‌دهد که یک سیگنال الکتریکی در مسیر حرکتش در قلب کند یا متوقف شود.چگونه در قلب باتری میگذارند

پزشکان در موارد زیر هم استفاده از باطری قلب را توصیه می‌ کنند:

– پیری یا بیماری قلبی که توانایی گره سینوسی برای تصحیح ریتم ضربان قلب را از بین برده باشد.

– بیماری که پیش از این برای درمان نوعی آریتمی به نام فیبریلاسیون دهلیزی تحت درمان قرار گرفته باشد.

 بیماری که باید برخی داروهای قلب مثل بتا بلاکر ها را مصرف کند؛ زیرا این داروها می‌توانند ضربان قلب را بیش ‌از اندازه کند کنند.

– بیماری که غش کند یا سایر علائم کندی ضربان قلب را داشته باشد.

– بیماری که دارای اشکال در عضله ی قلبی باشد که باعث شوند سیگنال الکتریکی خیلی کند از میان عضله قلب عبور کند.

– افراد مبتلا به برخی از بیماری‌های قلبی ارثی یا مادرزادی یا افرادی که عمل جراحی پیوند قلب داشته‌اند.

– کودکان، نوجوانان و بزرگسالان همگی می‌توانند از باطری قلب استفاده کنند.

تست‌های زیادی برای تشخیص آریتمی‌ ها وجود دارد که ممکن است پزشک یک یا چند مورد از آن‌ها را توصیه کند که عبارتند از:

# نوار قلب
# هولتر مانیتورینگ
# اکوکاردیوگرافی
# مطالعه الکتروفیزیولوژی
# تست ورزش

پیس میکرها یا باتری های قلب که برای تحریک ضربان الکتریکی و یا تنظیم همزمان انقباض قلب استفاده می شوند، چندین نوع هستند. انواع باطری های قلب شامل: پیس میکرهای تک حفره ای، پیس میکرهای دو حفره ای، پیس میکر های CRT یا سه حفره ای و در نهایت ابزارهایی تحت عنوان ICD (کاشتنی با هدف القا شوک در داخل عضله جلوی سینه) هستند.

نصب باطری قلب نیازمند انجام یک جراحی جزئی است. معمولاً این جراحی در یک بیمارستان یا یک آزمایشگاه مخصوص درمان بیماری‌های قلبی انجام می‌شود. پیش از جراحی، از طریق یک راه وریدی به شما داروی آرام‌بخش تزریق می‌کند که می‌تواند باعث خواب‌آلودگی هم بشود.

پزشک برای جلوگیری از احساس درد، محل نصب باطری را بی‌حس می‌کند. همچنین ممکن است برای جلوگیری از عفونت به شما آنتی‌بیوتیک بدهد.

در مرحله بعد، پزشک سوزنی را به یک سیاهرگ بزرگِ نزدیک شانه سمت مخالف دست غالبتان وارد می‌کند. او با استفاده از این سوزن سیم‌های باطری را از طریق سیاهرگ به‌جای مناسبی در قلب می‌فرستد؛ این کار با استفاده از هدایت فلوروسکوپی (دیدن تصاویر اشعه ایکس به‌صورت زنده) انجام می‌شود. پس از آنکه سیم‌ها در محل مناسب خود قرار گرفتند، پزشک در پوست سینه یا شکمتان یک برش کوچک ایجاد می‌کند.

او محفظه فلزی کوچک باطری را از طریق برش ایجاد شده به زیر پوست فرستاده و سر آزاد سیم‌های منتهی به قلب را به آن وصل می‌کند. باطری و ژنراتور آن در این محفظه قرار دارند.

بعد از آنکه باطری در جای خود قرار گرفت، پزشک آن را تست می‌کند تا از سالم بودن آن مطمئن شود. سپس برش را بخیه می‌زند. در کل، جراحی چند ساعت طول می‌کشد.

معمولا یک شب را در بیمارستان سپری خواهید کرد تا تیم مراقبت‌های پزشکی بتوانند ضربان قلبتان را چک کنند و مطمئن شوند که باطری درست کار می‌کند. همچنین، اغلب پزشکان اجازه نمی‌دهند که خود بیمار برای رفتن به بیمارستان و برگشتن به خانه بعد از عمل رانندگی کند، پس باید از کسی بخواهید که شما را تا خانه همراهی کند.

به مدت چند روز تا چند هفته بعد از جراحی، محل نصب باطری دردناک، متورم یا حساس به لمس خواهد بود.‌ معمولا درد خفیف است و اغلب استفاده از داروهای مسکن آن را آرام می کند. البته قبل از مصرف دارو باید با پزشکتان مشورت کنید.

پزشک از شما درخواست خواهد کرد تا حدوداً یک ماه بعد از جراحی از انجام فعالیت‌های شدید و بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید. اکثر افراد چند روز بعد از جراحی به فعالیت‌های عادی‌شان برمی‌گردند.

از یک باطری، یک ژنراتور رایانه‌ای و سیم‌هایی که روی نوک آن‌ها حسگرهایی قرار دارد، تشکیل شده است که به حسگرها الکترود گفته می‌شود. باطری برق ژنراتور را تأمین می‌کند و هر دو در یک محفظه فلزی قرار دارند. سیم‌ها، ژنراتور را به قلب متصل می کند.

باطری قلب به کنترل و نظارت بر ضربان قلب بیمار کمک می‌کند. الکترودها فعالیت الکتریکی قلب را تشخیص داده و از طریق سیم‌ها، اطلاعات مربوطه را به رایانه موجود در ژنراتور می‌فرستند.

اگر ریتم قلب بیمار غیرطبیعی باشد، رایانه به ژنراتور دستور می‌دهد پالس‌های الکتریکی به قلب ارسال کند. پالس‌ها از طریق سیم‌ها به قلب می‌رسند.

رایانه ی باطری فعالیت الکتریکی قلب و ریتم قلب را نیز ثبت می‌کند. پزشک با استفاده از این اطلاعات ثبت شده باطری را تنظیم می‌کند تا متناسب با نیاز بیمار کار کند. او می‌تواند رایانه ی باطری را با یک وسیله از بیرون تنظیم کند.

جراحی برای نصب باطری قلب در کل بی‌خطر است. بااین‌حال، ممکن است مشکلاتی از جمله: تورم، خونریزی، کبودی یا عفونت در محل نصب باطری، آسیب‌دیدگی عروق خونی یا اعصاب، روی هم خوابیدن ریه و نشان دادن واکنش منفی به داروی مورد استفاده در طول عمل نیز رخ دهد.

باطری قلب بسته به میزان فعالیتش بین ۵ تا ۱۵ سال و به‌طور متوسط ۶ تا ۷ سال دوام دارد. پزشک باید پیش از اتمام عمر باطری آن را به همراه ژنراتور تعویض ‌کند.

جراحی مورد نیاز برای تعویض باطری و ژنراتور از جراحی برای نصب باطری اولیه راحت تر است. دیر یا زود سیم‌ها هم نیاز به تعویض پیدا می‌ کنند.

قیمت باطری قلب یا همان پیس میکرها بسیار متنوع است. بسته به اینکه در مراکز تامین اجتماعی، سیستم های آموزشی دولتی و یا بیمارستان های خصوصی باشد، متفاوت است. به عنوان مثال هزینه عمل باطری قلب در سیستم تامین اجتماعی و دو بیمارستان میلاد و بیمارستان شهید لواسانی رایگان است. در این بیمارستان ها روال خاصی برای تعبیه باطری قلب وجود دارد و زمانی نسبتا طولانی باید سپری شود تا نوبت بیمار برسد.

اگر فردی بیمه خدمات درمانی، تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح داشته باشد، هزینه عمل باطری قلب بسته به نوع بیمارستان، متفاوت است. هزینه پیس میکر در بیمارستان های دولتی در حدود  ۲ تا ۸ میلیون و در بیمارستان های خصوصی از ۱۵ تا ۵۰ میلیون خواهد بود. هزینه باتری قلب برای افرادی که بیمه جانبازان یا ارتش دارند، در بیمارستان های سپاه یعنی بقیه الله و قلب جماران رایگان است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سلام

من باتری نمیزارم

باید فوق تخصص الکتروفیزیولوژی مراجعه کنید

چگونه در قلب باتری میگذارند

میتونید به مرکز قلب تهران هم مراجعه کنید

سلام

ای سی دی برای جلوگیری از مرگ ناگهانی است  و  نمیشه برداشت

قسمت دوم سوال نامشخصه

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

البته باطری از نوع icd در اغلب موارد لازمه

سلام

اکوتون خوبه

برای بررسی رد یا تایید علت قلبی درد باید تست ورزش انجام دهید

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره چون دایم هست

سلام.بله

سلام

ممکنه عفونت باشه

💚 دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق

💚 فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی

💚 مدیر گروه قلب آکادمی ملی فوتبال (ایفمارک)

💚 عضو انجمن قلب و انجمن پزشکی هسته ای آمریکا

 

دسترسی سریع

دسترسی سریع

ویزیت آنلاین

باطری قلب یک دستگاه کوچک است که در سینه یا شکم کار گذاشته می‌شود تا به کنترل ضربان نامنظم قلب کمک کند. این دستگاه با استفاده از پالس‌های الکتریکی، قلب را تحریک می‌کند تا تعداد ضربان های قلب طبیعی شود.

از پیس میکر قلب برای درمان آریتمی ها استفاده می شود. آریتمی اشکال در ضربان قلب می باشد. در طول یک آریتمی، قلب می تواند با سرعت زیاد، خیلی آهسته، و یا یک ریتم نامنظم بزند. یک ضربان قلب که بیش از حد سریع است تاکی کاردی نام دارد. یک ضربان قلب که خیلی آهسته است برادی کاردی نام دارد.

در طول یک آریتمی، قلب ممکن است قادر به پمپ کردن خون به اندازه کافی در کل بدن نباشد که می تواند باعث علائمی مانند خستگی، تنگی نفس، یا غش شود. آریتمی شدید می تواند به اندام های حیاتی بدن آسیب برساند و حتی ممکن است باعث از دست دادن هوشیاری یا مرگ شود.

باطری قلب می تواند برخی از علائم آریتمی، مانند خستگی را کاهش دهد. همچنین می تواند به کسی که ضربان نامنظم دارد کمک کند تا زندگی فعال تری داشته باشد.

پزشکان، استفاده از این باطری ها را برای عارضه‌های بسیاری پیشنهاد می دهند. شایع‌ترین عارضه‌هایی که نیاز به باطری دارند، برادی کاردی و بلوک قلب هستند. در عارضه برادی کاردی ضربان قلب کندتر از حد طبیعی است.‌ انسداد قلب، زمانی رخ می‌دهد که یک سیگنال الکتریکی در مسیر حرکتش در قلب کند یا متوقف شود.چگونه در قلب باتری میگذارند

پزشکان در موارد زیر هم استفاده از باطری قلب را توصیه می‌ کنند:

– پیری یا بیماری قلبی که توانایی گره سینوسی برای تصحیح ریتم ضربان قلب را از بین برده باشد.

– بیماری که پیش از این برای درمان نوعی آریتمی به نام فیبریلاسیون دهلیزی تحت درمان قرار گرفته باشد.

 بیماری که باید برخی داروهای قلب مثل بتا بلاکر ها را مصرف کند؛ زیرا این داروها می‌توانند ضربان قلب را بیش ‌از اندازه کند کنند.

– بیماری که غش کند یا سایر علائم کندی ضربان قلب را داشته باشد.

– بیماری که دارای اشکال در عضله ی قلبی باشد که باعث شوند سیگنال الکتریکی خیلی کند از میان عضله قلب عبور کند.

– افراد مبتلا به برخی از بیماری‌های قلبی ارثی یا مادرزادی یا افرادی که عمل جراحی پیوند قلب داشته‌اند.

– کودکان، نوجوانان و بزرگسالان همگی می‌توانند از باطری قلب استفاده کنند.

تست‌های زیادی برای تشخیص آریتمی‌ ها وجود دارد که ممکن است پزشک یک یا چند مورد از آن‌ها را توصیه کند که عبارتند از:

# نوار قلب
# هولتر مانیتورینگ
# اکوکاردیوگرافی
# مطالعه الکتروفیزیولوژی
# تست ورزش

پیس میکرها یا باتری های قلب که برای تحریک ضربان الکتریکی و یا تنظیم همزمان انقباض قلب استفاده می شوند، چندین نوع هستند. انواع باطری های قلب شامل: پیس میکرهای تک حفره ای، پیس میکرهای دو حفره ای، پیس میکر های CRT یا سه حفره ای و در نهایت ابزارهایی تحت عنوان ICD (کاشتنی با هدف القا شوک در داخل عضله جلوی سینه) هستند.

نصب باطری قلب نیازمند انجام یک جراحی جزئی است. معمولاً این جراحی در یک بیمارستان یا یک آزمایشگاه مخصوص درمان بیماری‌های قلبی انجام می‌شود. پیش از جراحی، از طریق یک راه وریدی به شما داروی آرام‌بخش تزریق می‌کند که می‌تواند باعث خواب‌آلودگی هم بشود.

پزشک برای جلوگیری از احساس درد، محل نصب باطری را بی‌حس می‌کند. همچنین ممکن است برای جلوگیری از عفونت به شما آنتی‌بیوتیک بدهد.

در مرحله بعد، پزشک سوزنی را به یک سیاهرگ بزرگِ نزدیک شانه سمت مخالف دست غالبتان وارد می‌کند. او با استفاده از این سوزن سیم‌های باطری را از طریق سیاهرگ به‌جای مناسبی در قلب می‌فرستد؛ این کار با استفاده از هدایت فلوروسکوپی (دیدن تصاویر اشعه ایکس به‌صورت زنده) انجام می‌شود. پس از آنکه سیم‌ها در محل مناسب خود قرار گرفتند، پزشک در پوست سینه یا شکمتان یک برش کوچک ایجاد می‌کند.

او محفظه فلزی کوچک باطری را از طریق برش ایجاد شده به زیر پوست فرستاده و سر آزاد سیم‌های منتهی به قلب را به آن وصل می‌کند. باطری و ژنراتور آن در این محفظه قرار دارند.

بعد از آنکه باطری در جای خود قرار گرفت، پزشک آن را تست می‌کند تا از سالم بودن آن مطمئن شود. سپس برش را بخیه می‌زند. در کل، جراحی چند ساعت طول می‌کشد.

معمولا یک شب را در بیمارستان سپری خواهید کرد تا تیم مراقبت‌های پزشکی بتوانند ضربان قلبتان را چک کنند و مطمئن شوند که باطری درست کار می‌کند. همچنین، اغلب پزشکان اجازه نمی‌دهند که خود بیمار برای رفتن به بیمارستان و برگشتن به خانه بعد از عمل رانندگی کند، پس باید از کسی بخواهید که شما را تا خانه همراهی کند.

به مدت چند روز تا چند هفته بعد از جراحی، محل نصب باطری دردناک، متورم یا حساس به لمس خواهد بود.‌ معمولا درد خفیف است و اغلب استفاده از داروهای مسکن آن را آرام می کند. البته قبل از مصرف دارو باید با پزشکتان مشورت کنید.

پزشک از شما درخواست خواهد کرد تا حدوداً یک ماه بعد از جراحی از انجام فعالیت‌های شدید و بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید. اکثر افراد چند روز بعد از جراحی به فعالیت‌های عادی‌شان برمی‌گردند.

از یک باطری، یک ژنراتور رایانه‌ای و سیم‌هایی که روی نوک آن‌ها حسگرهایی قرار دارد، تشکیل شده است که به حسگرها الکترود گفته می‌شود. باطری برق ژنراتور را تأمین می‌کند و هر دو در یک محفظه فلزی قرار دارند. سیم‌ها، ژنراتور را به قلب متصل می کند.

باطری قلب به کنترل و نظارت بر ضربان قلب بیمار کمک می‌کند. الکترودها فعالیت الکتریکی قلب را تشخیص داده و از طریق سیم‌ها، اطلاعات مربوطه را به رایانه موجود در ژنراتور می‌فرستند.

اگر ریتم قلب بیمار غیرطبیعی باشد، رایانه به ژنراتور دستور می‌دهد پالس‌های الکتریکی به قلب ارسال کند. پالس‌ها از طریق سیم‌ها به قلب می‌رسند.

رایانه ی باطری فعالیت الکتریکی قلب و ریتم قلب را نیز ثبت می‌کند. پزشک با استفاده از این اطلاعات ثبت شده باطری را تنظیم می‌کند تا متناسب با نیاز بیمار کار کند. او می‌تواند رایانه ی باطری را با یک وسیله از بیرون تنظیم کند.

جراحی برای نصب باطری قلب در کل بی‌خطر است. بااین‌حال، ممکن است مشکلاتی از جمله: تورم، خونریزی، کبودی یا عفونت در محل نصب باطری، آسیب‌دیدگی عروق خونی یا اعصاب، روی هم خوابیدن ریه و نشان دادن واکنش منفی به داروی مورد استفاده در طول عمل نیز رخ دهد.

باطری قلب بسته به میزان فعالیتش بین ۵ تا ۱۵ سال و به‌طور متوسط ۶ تا ۷ سال دوام دارد. پزشک باید پیش از اتمام عمر باطری آن را به همراه ژنراتور تعویض ‌کند.

جراحی مورد نیاز برای تعویض باطری و ژنراتور از جراحی برای نصب باطری اولیه راحت تر است. دیر یا زود سیم‌ها هم نیاز به تعویض پیدا می‌ کنند.

قیمت باطری قلب یا همان پیس میکرها بسیار متنوع است. بسته به اینکه در مراکز تامین اجتماعی، سیستم های آموزشی دولتی و یا بیمارستان های خصوصی باشد، متفاوت است. به عنوان مثال هزینه عمل باطری قلب در سیستم تامین اجتماعی و دو بیمارستان میلاد و بیمارستان شهید لواسانی رایگان است. در این بیمارستان ها روال خاصی برای تعبیه باطری قلب وجود دارد و زمانی نسبتا طولانی باید سپری شود تا نوبت بیمار برسد.

اگر فردی بیمه خدمات درمانی، تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح داشته باشد، هزینه عمل باطری قلب بسته به نوع بیمارستان، متفاوت است. هزینه پیس میکر در بیمارستان های دولتی در حدود  ۲ تا ۸ میلیون و در بیمارستان های خصوصی از ۱۵ تا ۵۰ میلیون خواهد بود. هزینه باتری قلب برای افرادی که بیمه جانبازان یا ارتش دارند، در بیمارستان های سپاه یعنی بقیه الله و قلب جماران رایگان است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سلام

من باتری نمیزارم

باید فوق تخصص الکتروفیزیولوژی مراجعه کنید

چگونه در قلب باتری میگذارند

میتونید به مرکز قلب تهران هم مراجعه کنید

سلام

ای سی دی برای جلوگیری از مرگ ناگهانی است  و  نمیشه برداشت

قسمت دوم سوال نامشخصه

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

سلام

گاهی در بیماری که نارسایی قلبی و تنگی نفس دارد در صورتی که اکو crt تایید بکنه و نوار قلب پترن خاصی داشته باشه میتونه باتری گذاشته باشه ولی نه در

همه موارد

البته باطری از نوع icd در اغلب موارد لازمه

سلام

اکوتون خوبه

برای بررسی رد یا تایید علت قلبی درد باید تست ورزش انجام دهید

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره

سلام

 بیمار باید معاینه شود و مدارک دیده بشه تا بشه اظهار نظر کرد

باید بیمار همزمان از نظر بیماری های ساختاری قلب و بیماری‌های مادرزادی عضلانی هم بررسی بشه

 

معمولا بلوک مادرزادی نیاز به باطری داره چون دایم هست

سلام.بله

سلام

ممکنه عفونت باشه

💚 دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق

💚 فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی

💚 مدیر گروه قلب آکادمی ملی فوتبال (ایفمارک)

💚 عضو انجمن قلب و انجمن پزشکی هسته ای آمریکا

 

دسترسی سریع

دسترسی سریع

ویزیت آنلاین

پیس میکر یا همان “باطری قلب” میتواند کندی ضربان قلب را تشخیص دهد و با فرستادن جریان الکتریکی یک ضربان طبیعی و منظم را مجددا برقرار کند. پیس میکر از قطعات کوچک کامپیوتری و یک باطری کوچک ولی با طول عمر طولانی تشکیل شده است.

پیس میکر در زیر پوست قسمت فوقانی سینه و گاهی در زیر پوست شکم تعبیه می شود (نحوه تعبیه پیس میکر بعداً شرح داده مي شود). پیس میکر قادر به ایجاد جریان الکتریکی است. این جریان الکتریکی از طریق سیمهای مخصوصی که به آنها “لید” (Lead) گفته مي شود و در داخل قلب قرار می گیرند به عضله قلب هدایت می شود و باعث ایجاد ضربان میشود. این سیمها همچنین به پیس میکر کمک می کنند تا از چگونگی ضربان قلب آگاه شده و بتواند در موقع نیاز جریان الکتریکی لازم را بفرستد.

پیس میکرها یا باتری های قلب که برای تحریک ضربان الکتریکی و یا تنظیم همزمان انقباض قلب استفاده می شوند، چندین نوع هستند. انواع باطری های قلب شامل: پیس میکرهای تک حفره ای، پیس میکرهای دو حفره ای، پیس میکر های CRT یا سه حفره ای و در نهایت ابزارهایی تحت عنوان ICD (کاشتنی با هدف القا شوک در داخل عضله جلوی سینه) هستند.

باتری قلب به طور کلی دو نوع از آریتمی را درمان می کنند:

برخی افراد نیاز به نوع خاصی از باتری قلب به نام باتری بیونتریکولار قلب یا بیونت دارند.اگر دچار نارسایی شدید قلبی شدید، ممکن است به یک بیونت نیاز داشته باشید.بیونت باعث می شود که دو طرف قلب با هم همگام شوند.این روش به عنوان درمان تطابق دوباره قلبی شناخته می شود.چگونه در قلب باتری میگذارند

اگر قلب شما به سرعت و یا به کندی خون را پمپ می کند، به یک باتری قلب نیاز دارید.در این صورت بدنتان به اندازه کافی خون به دست نمی آورد و می تواند باعث این موارد شود:

قلب طبیعی در هر دقیقه بین 60 تا 100 بار می زند. این ضربان ها منظم هستند و فواصل بین آنها تقریبا برابر است. با توجه به نیاز بدن به اکسیژن، ضربان قلب می تواند کند یا تند شود. در واقع بدن به قلب می گوید که به چه میزان اکسیژن نیاز دارد. وظیفه قلب تحویل اکسیژن و موادغذایی به تمام ارگان ها و بافت های بدن است. این کار به وسیله قلب با پمپ کردن خون از ریه ها (محل برداشت اکسیژن) به تمام نواحی بدن (محل تحویل اکسیژن) انجام می گیرد. سپس خون به وسیله قلب به ریه ها بازمی گردد و درنتیجه جریانی به صورت مدار شکل می گیرد که شما را طی شبانه روز و برای سال ها زنده نگه می دارد. به همین دلیل به قلب اصطلاح «پمپ» گفته می شود. قلب از 4 حفره مرتبط به هم تشکیل شده که هرکدام در عمل پمپ کردن خون نقش دارند.

خون با اکسیژن کم، از تمام نواحی مختلف بدن به دهلیز راست می ریزد. دهلیز راست که پر شد، خون را به حفره زیرین خود یعنی بطن راست می فرستد. این حفره بزرگ تر خون را از طریق سرخرگ ریوی به ریه ها می فرستد. در ریه، خون از اکسیژن غنی می شود و از طریق سیاهرگ های ریوی به قلب (دهلیز چپ) بازمی گردد. وقتی دهلیز چپ پر شد، خون را به حفره زیرین خود می فرستد. این حفره، یا همان بطن چپ، با استفاده از عضلات قوی خود خون را به سرتاسر بدن پمپ می کند. تمام میلیون ها سلول موجود در قلب، به امواج کوچک الکتریسیته واکنش نشان می دهند. امواج الکتریسیته ای در قلب به وسیله قسمت مخصوصی در ناحیه فوقانی دهلیز راست ساخته می شوند (معروف به گره سینوسی- دهلیزی) اما گاهی این ریتم منظم به هم می خورد. مثلا کند یا تند می شود. حالا این ریتم باید با دستگاه تنظیم شود، وگرنه قلبی که در تمام اوقات خیلی کند می زند می تواند باعث خستگی و سرگیجه شخص شود زیرا با کند شدن ضربان قلب، خون کافی به ارگان های مختلف بدن نمی رسد.

تست های زیادی برای تشخیص آریتمی ها وجود دارد که ممکن است پزشک یک یا چند مورد از آن ها را توصیه کند که عبارتند از:

نصب باطری قلب نیازمند انجام یک جراحی جزئی است. معمولاً این جراحی در یک بیمارستان یا یک آزمایشگاه مخصوص درمان بیماری های قلبی انجام می شود. پیش از جراحی، از طریق یک راه وریدی به شما داروی آرام بخش تزریق می کند که می تواند باعث خواب آلودگی هم بشود.

پزشک برای جلوگیری از احساس درد، محل نصب باطری را بی حس می کند. همچنین ممکن است برای جلوگیری از عفونت به شما آنتی بیوتیک بدهد.

در مرحله بعد، پزشک سوزنی را به یک سیاهرگ بزرگِ نزدیک شانه سمت مخالف دست غالبتان وارد می کند. او با استفاده از این سوزن سیم های باطری را از طریق سیاهرگ به جای مناسبی در قلب می فرستد؛ این کار با استفاده از هدایت فلوروسکوپی (دیدن تصاویر اشعه ایکس به صورت زنده) انجام می شود. پس از آنکه سیم ها در محل مناسب خود قرار گرفتند، پزشک در پوست سینه یا شکمتان یک برش کوچک ایجاد می کند.

او محفظه فلزی کوچک باطری را از طریق برش ایجاد شده به زیر پوست فرستاده و سر آزاد سیم های منتهی به قلب را به آن وصل می کند. باطری و ژنراتور آن در این محفظه قرار دارند.

بعد از آنکه باطری در جای خود قرار گرفت، پزشک آن را تست می کند تا از سالم بودن آن مطمئن شود. سپس برش را بخیه می زند. در کل، جراحی چند ساعت طول می کشد.

از یک باطری، یک ژنراتور رایانه ای و سیم هایی که روی نوک آن ها حسگرهایی قرار دارد، تشکیل شده است که به حسگرها الکترود گفته می شود. باطری برق ژنراتور را تأمین می کند و هر دو در یک محفظه فلزی قرار دارند. سیم ها، ژنراتور را به قلب متصل می کند.

باطری قلب به کنترل و نظارت بر ضربان قلب بیمار کمک می کند. الکترودها فعالیت الکتریکی قلب را تشخیص داده و از طریق سیم ها، اطلاعات مربوطه را به رایانه موجود در ژنراتور می فرستند.

اگر ریتم قلب بیمار غیرطبیعی باشد، رایانه به ژنراتور دستور می دهد پالس های الکتریکی به قلب ارسال کند. پالس ها از طریق سیم ها به قلب می رسند.

رایانه ی باطری فعالیت الکتریکی قلب و ریتم قلب را نیز ثبت می کند. پزشک با استفاده از این اطلاعات ثبت شده باطری را تنظیم می کند تا متناسب با نیاز بیمار کار کند. او می تواند رایانه ی باطری را با یک وسیله از بیرون تنظیم کند.

بطور معمول عمر یک پیس میکر بین پنج تا ده سال می باشد که این میزان وابسته به نوع باطری، چگونگی عملکرد آن، شرایط طبی بیمار و سایر عوامل می باشد. باطری به ناگهان از کار کردن نخواهد ایستاد و معمولا” طی یک دوره چندین ماهه عمر آن به پایان خواهد رسید و همیشه قبل از اتمام عمر آن زمان کافی برای تعویض وجود دارد. پزشکان در هر ویزیت طول عمر باطری را چک خواهند کرد. زمانیکه انرژی پیس میکر نزدیک به پایان باشد باید با یک پیس میکر جدید تعویض شود و بنابراین یک عمل کوچک دیگر باید انجام شود که در این عمل تنها باطری که در زیر پوست تعبیه شده تعویض می گردد و سیمها بطور دائم باقی می مانند.

باطری قلب بسته به میزان فعالیتش بین ۵ تا ۱۵ سال و به طور متوسط ۶ تا ۷ سال دوام دارد. پزشک باید پیش از اتمام عمر باطری آن را به همراه ژنراتور تعویض کند.

جراحی مورد نیاز برای تعویض باطری و ژنراتور از جراحی برای نصب باطری اولیه راحت تر است. دیر یا زود سیم ها هم نیاز به تعویض پیدا می کنند.

جراحی برای نصب باطری قلب در کل بی خطر است. بااین حال، ممکن است مشکلاتی از جمله: تورم، خونریزی، کبودی یا عفونت در محل نصب باطری، آسیب دیدگی عروق خونی یا اعصاب، روی هم خوابیدن ریه و نشان دادن واکنش منفی به داروی مورد استفاده در طول عمل نیز رخ دهد.

اگر پزشک دستگاه ضربان ساز را برای شما توصیه کرده، نگران نباشید. شما یکی از بیش از 2 میلیون نفری هستید که برای آنها دستگاه ضربان ساز تعبیه شده است. در گذشته دستگاه های ضربان ساز را فقط در موارد مرگبار و برای نجات جان بیمار به کار می بردند، ولی امروزه دستگاه های ضربان ساز قادرند علاوه بر افزایش طول عمر، کیفیت زندگی بیماران را هم بهبود بخشند. به کمک دستگاه ضربان ساز بیماران می توانند به زندگی عادی خود بازگردند، کار خود را از سر بگیرند، از فرزندان و نوه های خود مراقبت کنند و حتی به تفریحات و ورزش خود ادامه دهند.

فهرست مطالب

اگر ضربان قلب شما خیلی کم است، ممکن است به پیس میکر نیاز داشته باشید. این دستگاه‌ها قلب را وادار به تپش با ضربان طبیعی و پمپاژ موثرتر می‌کنند. نصب دستگاه پیس میکر نیازمند عمل جراحی است. از چند روز تا چند هفته بعد از جراحی شما ممکن است درد، ورم یا ضعف در ناحیه‌ای که پیس میکر نصب شده داشته باشید. معمولا درد خفیف است و داروهای بدون نسخه آن را برطرف می‌کنند. قبل از مصرف هر نوع دارو با پزشک خود مشورت کنید.

پزشک شما ممکن است از شما بخواهد از انجام کارهای سخت و بلند کردن بارهای سنگین به مدت تقریبا یک ماه پس از جراحی نصب پیس میکر، بپرهیزید. اغلب افراد تنها چند روز بعد از عمل به فعالیتهای عادی خود باز می‌گردند.

شما می‌بایست وظایف خود را بخوبی انجام دهید تا پیس میکرتان بتواند ضربان قلب را کنترل نماید. برای مثال اگر مصرف دارو بخشی از طرح درمانی شما باشد، مطمئن شوید که آنها را طبق دستور پزشک مصرف می‌کنید. داروهایی که برای آریتمی به شما تجویز می‌شود به همراه پیس میکر کمک می‌کنند تا تپش قلب شما منظم باشد.

چگونه در قلب باتری میگذارند

پیس میکر دستگاه کوچکی است که با باتری تغذیه می‌شود و سیگنالهای الکتریکی خفیفی را به قلب ارسال می‌کند تا تپش قلب به حالت طبیعی انجام و پمپاژ آن به شکل موثر صورت پذیرد. وقتی حسگر پیس میکر بی‌نظمی در تپش مانند کندی ضربان را احساس کند، دستگاه پالسهای الکتریکی را به قلب ارسال می‌کند. این پالسها قلب شما را به تپش سریعتر تحریک و ضربان را منظم می‌کند.

پزشکان از پیس میکر برای تشخیص و اصلاح انواع خاصی از آریتمی (تپش نامنظم قلب) استفاده می‌کنند. بیشترین انواع آریتمی که شایع است عبارتند از:

دستگاه پیس میکر دارای چهار بخش اصلی است:

پزشکتان در خصوص انجام این عمل مقدماتی را به شما توضیح خواهد داد. وقتی شما و پزشکتان در مورد این عمل صحبت کردید و پاسخ سوالاتتان را دریافت نمودید، از شما خواهد خواست که فرم مربوط به انجام این عمل را پر نمایید. از ۸ ساعت قبل از عمل باید از خوردن و آشامیدن خودداری نمایید. اگر لازم باشد پزشک شما را از مصرف هرگونه دارو قبل از عمل، منع خواهد کرد.

وقتی پیس میکر در بدن شما کاشته شد، شما باید بتوانید که فعالیت‌هایی که افراد همسن شما انجام می‌دهند را انجام دهید.

بیمارانی که پیس میکر دارند ممکن است بتوانند کارهای زیر را انجام دهند:

وقتی مشغول فعالیتهای فیزیکی، تفریحی یا ورزشی هستید، افرادی که پیس میکر دارند نباید اجازه دهند پوست روی ناحیه نصب پیس میکر در معرض باد قرار گیرد. اگر پوست سینه در قسمتی که پیس میکر در آن نصب شده در معرض باد قرار گیرد، ممکن است روی عملکرد دستگاه تاثیر بگذارد. اگر این مسئله پیش آمد به پزشک مراجعه نمایید.

اگر بعد از فعالیتهایتان احساس ضعف کردید یا مایل به شروع فعالیت تازه‌ای شدید، با پزشک در این خصوص مشورت کنید.

اگرچه  پیس میکر در سالهای اخیر ساخته شده است، می‌بایست با چک کردن آن بطور منظم از عملکرد صحیح آن مطئمن شوید.

روشهایی که برای بررسی صحت عملکرد پیس میکر مناسبند عبارتند از:

هر وقت لازم بود برای کسب اطلاعات بیشتر با پزشک مشورت کنید.

ضربان قلب عبارت است از اندازه گیری ریتم تپش قلب یا تعداد تپشها در در یک دقیقه. همچنان که قلب خون را به درون سرخرگها پمپ می‌کند، سرخرگها منبسط و منقبض می‌شوند.

با گرفتن نبض نه تنها ضربان قلب اندازه گیری می‌شود بلکه این عمل اطلاعات زیر را نیز ارائه می‌کند:

ضربان عادی برای بزرگسالان ۶۰ تا ۱۰۰ تپش در دقیقه است. این ریتم ممکن است بواسطه ورزش کردن، بیماری، آسیب یا احساسات دچار نوسان و افزایش شود.

دختران در سنین ۱۲ سال و بیشتر و زنان بطور کلی ضربان بیشتری نسبت به پسران و مردان دارند. ورزشکاران مانند دونده‌ها که فعالیت قلبی آنها بیشتر است ممکن است در سن ۴۰ سالگی احساس تپش قلب داشته باشند ولی مشکل خاصی نداشته باشند.

همچنان که قلب خون را با فشار به درون سرخرگها پمپ می‌کند، شما با فشاردادن محکم سرخرگهایی که به پوست نزدیکند و در نقاط خاصی از بدن قرار دارند می‌توانید ضربان قلب را احساس کنید. این ضربانها را می‌تواند در قسمت پایینی گردن، ناحیه درونی زانو و مچ دست، بیابید.

وقتی ضربان خود را گرفتید:

اگر پزشک از شما خواست که ضربان خود را بگیرید ولی نتوانستید آن را پیدا کنید با او در مورد روشهای دیگر پیدا کردن ضربان مشورت کنید.

بسته به نوع موبایل ممکن است تداخل داشته باشد. پیس میکرهای امروزی بصورت مقاوم در برابر تداخل با تلفنهای آنالوگ طراحی شده‌اند. با این حال در برخی موارد تلفنهای دیجیتال ممکن است با پیس میکر تداخل کاری داشته باشند. گروه از شرکتهای تولید کننده موبایل در حال مطالعه برروی موبایلهایی با فرکانس جدید و تاثیرات آن روی پیس میکر هستند.

پزشکان توصیه می‌کنند که موبایل را نباید مستقیما روی محل نصب پیس میکر قرار داد. به بیماران نیز توصیه می‌شود که موبایل را حداقل ۶ اینچ دورتر از پیس میکر قرار دهند و هنگام مکالمه آن را روی گوشی قرار دهند که در سمت مخالف پیس میکر قرار دارد. همچنین توصیه می‌شود وقتی درون جیب نزدیک پیس میکر قرار می‌دهند آن را خاموش کنند.

اغلب دستگاه‌های الکتریکی و مکانیکی با پیس میکر تداخل ندارند. بطور کلی بیماران ممکن است از هر دستگاهی استفاده یا هرجایی بروند مگر مکانهایی که امواج الکتریکی بسیار قوی داشته باشند. بیماران همواره باید به هر پزشک یا دندان پزشکی که مراجعه می‌کنند در مورد پیس میکر خود اطلاع دهند.

استفاده از دستگاههایی مانند: اجاقهای میکروویو، کامپیوتر، پخش کننده‌های DVD، دستگاه‌های الکتریکی کوچک و درب بازکنهای برقی مشکلی ندارند.

به بیماران توصیه می‌شود از حضور در مکانهایی که امواج مغناطیسی قوی دارند مانند: نشستن روی موتور ماشین در حالی که روشن است، راندن موتور سیکلت، اره برقی، پستهای برق فشار قوی و امثال آن خودداری نمایند.

وقتی با هواپیما مسافرت می‌کنند، باید به مسئولین بازرسی اطلاع دهند که پیس میکر دارند تا مسئولین ایمنی بجای گشتن آنها با فلزیاب بصورت دستی آنها را بازرسی کنند. فلزیاب به پیس میکر آسیبی نمی‌زند ولی آلارم آن را فعال می‌کند.

به بیماران توصیه می‌شود MRI انجام ندهند زیرا ممکن است این دستگاه با پیس میکر تداخل داشته باشد.

اقدامات احتیاطی زیر باید همیشه مد نظر باشند. در مورد این موارد مفصلا با پزشک خود صحبت کنید.

همیشه در مورد دستگاه‌هایی که می‌خواهید نزدیک به پیس میکر از آنها استفاده کنید با پزشک خود مشورت کنید.

برخی پیس میکرها ممکن است با توجه به تغییر احتمالی سبک زندگی فرد یا شرایط پزشک او نیاز به تنظیم داشته باشند. پزشک توصیه خواهد کرد که به دلیل احتمال تغییر شرایط زندگی فرد و نوع دستگاه، بیمار بر اساس یک برنامه زمانی مشخص برای معاینه مراجعه کند. بعلاوه بیمار بصورت منظم به واسطه تلفن می‌بایست با پزشک مشورت کند.

هادیها در واقع سیمهایی هستند که شارژهای الکتریکی را به نقاط مختلف قلب حمل می‌کنند. اگر هادیهای پیس میکر قبلی به خوبی کار کنند در اغلب موارد نیاز به تعویض آنها نیست و به پیس میکر جدید دوباره متصل می‌شوند.

 

بیشتر پیس میکرها طول عمر ۸ تا ۱۰ سال دارند و پس از این دوره کل پیس میکر یا باتریهای آن یا سیمهای آن تعویض می‌شوند. تعویض پیس میکر ممکن است بصورت سرپایی انجام شود و نیازمند یک شب ماندن در بیمارستان است.

بله. بیماران می‌توانند با پیس میکر خود رانندگی کنند و به مسافرت بروند. بیماران می‌بایست همیشه به همراه خود، کارت شناسایی پیس میکرشان را هر جا که می‌روند، همراه داشته باشند.چگونه در قلب باتری میگذارند

در ابتدا، ممکن است وزن پیس میکر را روی سینه خود احساس کنید. به مرور زمان، اغلب افراد به وجود پیس میکرشان عادت می‌کنند. ژنراتور بسیار کوچک است. بسته به شرکت سازنده و مدل آن تقریبا به اندازه دو سکه نقره که روی هم قرار گرفته‌اند و وزن آن تقریبا یک اونس یا کمتر است.

احتمالا همان رژیم غذایی سابقتان را می‌بایست ادامه دهید.

اگر این شرایط در شما پیشرفت کرد فورا با اورژانس تماس بگیرید:

اگر علائم و نشانه‌های زیر در شما پیشرفت کرد با پزشک خود تماس بگیرید:

مراقبت پس از سکته قلبی: نکاتی برای زندگی بعد از سکته قلبی

 

 

علائم سکته قلبی در سالمندان (درد قفسه سینه، مشکل تنفسی، عرق سرد)

نارسایی قلبی در سالمندان چه علت و علائمی دارد و درمان چیست؟

مسمومیت حاملگی یا پره اکلامپسی چه علت و علائمی دارد و درمان چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرستادن دیدگاه

دکتر لیلا عسگرپور متخصص قلب و عروق متولد 1356 تهران – ساکن تهران ورودی 1375 پزشکی عمومی دانشگاه تهران با رتبه عالی در دانشگاه سراسری ورودی 1386 دوره دستیاری قلب و عروق دانشگاه تهران (مرکز قلب تهران) اخذ برد تخصصی قلب و عروق در سال 1390 … ادامه

کرج، خ شهید بهشتی، بین میدان شهدا و چهارراه طالقانی، برج رازی، ساختمان بانک آینده، طبقه 8 واحد 81

شماره تماس نوبت دهی

02632216426

09399450250

 

 

 

چگونه در قلب باتری میگذارند

 

 

 

 

 

 

 

انتشارات
آموزشی کلینیک
آریتمی تهران

دکتر
سعید اورعی،
دکتر محمود
افتخارزاده،
دکتر مهرداد میرمعصومی،
دکتر علیرضا
قربانی شریف

تهران،
خیابان ولی
عصر، بالاتر
از توانیر،
پلاک 1239

تلفن/ فاکس: 8885635

www.IranEP.org E-mail: info@IranEP.org

 

 

حق
چاپ محفوظ
است. هرگونه
تکثیر یا نسخه
برداری بدون
اجازه مؤلفین
ممنوع است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آیا
پزشک تعبیه پیس
میکر را برای
شما توصیه
کرده است؟ آیا
شما یکی از بیش
از دو میلیون
نفری هستید که
برای آنها پیس
میکر تعبیه
شده است؟ در
گذشته پیس میکرها
را فقط در
موارد مرگبار
و برای نجات
جان بیمارتعبیه
می کردند ولی
امروزه پیس میکرها
قادرهستند که
علاوه بر افزایش
طول عمر، کیفیت
زندگی بیماران
را هم بهبود
بخشند. به کمک
پیس میکر غالب
بیماران می
توانند به
زندگی عادی
خود
بازگردنند،
کار خود را از
سر بگیرند، از
فرزندان و نوه
های خود
مراقبت کنند و
حتی به تفریحات
و ورزش خود
ادامه دهند.

چگونه در قلب باتری میگذارند

با
خواندن این
کتابچه می
توانید پاسخ
برخی از سوًالات
خود را در این
زمینه بیابید.

 

 

 

 

قلب طبیعی
چگونه كار مي
كند؟

 

 

 

 

چرا
به قلب اصطلاح
پمپ اطلاق میشود
؟

وظیفه
قلب تحویل اکسیژن
و مواد غذائی
به تمام
ارگانها و
بافتهای بدن میباشد.
این کار توسط
قلب با پمپ
کردن خون از ریه
ها (محل
برداشت اکسیژن)
به تمام نواحی
بدن (محل تحویل
اکسیژن) صورت
میگیرد. خون
سپس توسط قلب
به ریه ها باز
میگردد و درنتیجه
جریانی بصورت
مدار شکل میگیرد
که شما را در طی
شبانه روز و
برای سالها
زنده نگه میدارد.

 

 

 

 

اجزاء
قلب

قلب
شما از چهار
حفره مرتبط به
هم تشکیل شده
است که هرکدام
در عمل پمپ
کردن خون نقش
دارند. خون با
اکسیژن کم، از
تمام نواحی
مختلف بدن به
دهلیز راست می
ریزد.

 

 

وقتی
دهلیز راست پر
شد خون را به
حفره زیرین
خود یعنی بطن
راست می
فرستد. این
حفرهً بزرگتر
خون را از طریق
سرخرگ ریوی به
ریه ها می
فرستد.

در
ریه، خون از
اکسیژن غنی میشود
و از طریق سیاهرگهای
ریوی به قلب
(دهلیز چپ) باز
میگردد. وقتی
دهلیز چپ پرشد
خون را به
حفره زیرین
خود میفرستد.
این حفره، یا
همان بطن چپ،
با استفاده از
عضلات قوی خود
خون را به
سرتاسر بدن
پمپ میکند .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چگونگی
شکل گیری
ضربان طبیعی قلب

میلیونها
سلول قلب به
امواج کوچک
الکتریسیته
واکنش نشان میدهند.
امواج الکتریسیته
در قلب توسط
قسمت مخصوصی
در ناحیه
فوقانی دهلیز
راست ساخته میشوند
که به آن گره سینوسی-
دهلیزی گفته میشود.

 

 

 

 

قلب
طبیعی در هر
دقیقه چند بار
می طپد ؟

ضربان
قلب طبیعی بین
60 تا 100 بار در دقیقه
میباشد. این
ضربانات منظم
بوده و فواصل
بین آنها تقریبا”
برابر است .
بسته به نیاز
بدن به اکسیژن
ضربان قلب میتواند
کند ویا تند
شود و در واقع
بدن به قلب میگوید
که به چه میزان
اکسیژن نیاز
دارد.

 

 

 

 

گره
سینوسی
چیست ؟

گره
سینوسی
گروهی از
سلولهای تخصصی
در دهلیز راست
هستند که
امواج الکتریکی
را تولید کرده
وبه تمامی قلب
می فرستند. گره سینوسی پرشدن
دهلیز از خون
را حس میکند و
با فرستادن یک
موج الکتریکی
باعث انقباض
دهلیزی میشود،
که این انقباض
خود باعث خروج
خون از این
حفره و ورود
آن به بطن میشود.

 

 

 

 

گره
دهلیزی – بطنی
چیست ؟

 

 

گره
دهلیزی – بطنی
گروهی دیگر از
سلولهای تخصصی
در بین دهلیز
و بطن میباشند
كه امواج
الکتریکی ناشی
از گره سینوسی را از
دهلیزها به
بطنها منتقل میکنند.
با توجه به
تاخیری که در
این انتقال
وجود دارد
بطنها بعداز اینکه
توسط انقباض
دهلیزی پر
شدند منقبض
شده و خون را
به ریه ها و
سرتاسر بدن میفرستند.

 

 

 

 

 

 

 

 

آریتمی
ها (اختلالات
ضربان قلب)

 

 

آریتمی
به هرگونه
اختلال در
ضربان قلب
اطلاق میشود،
که میتواند
نامنظم، بسیار
تند و یا بسیار
کند باشد.

 

 

انواع
مختلف آریتمی
ها کدامند ؟

 

 

خیلی
کند برادی کاردی

 

 

برادی
کاردی به معنی
کندی ضربان
قلب است. قلبی
که در تمام
اوقات خیلی
کند میزند میتواند
منجر به خستگی
و سرگیجه شخص
شود زیرا با
کند شدن ضربان
قلب، خون کافی
به ارگانهای
مختلف بدن نمیرسد.
یک ضربان ساز
(پیس میکر) میتواند
ضربان قلب را
در این شخص به
حالت طبیعی
برگرداند.

 

 

 

 

 

 

خیلی
تند تاکی
کاردی

 

 

تاکی
کاردی به معنای
تندی ضربان
قلب است. اگر
قلب با ضربان
بسیار تند
بطپد حفرات
فرصت پرشدن را
پیدا نمیکنند
و بنابراین
قلب قادر به
پمپ کردن خون
کافی و در نتیجه
اکسیژن به
ارگانهای بدن
نخواهد بود که
در نهایت منجر
به سرگیجه،
سنکوپ و حتی ایست
قلب میشود.
بعضی تاکیکاردی
ها در حفرات
فوقانی و بعضی
در بطنها روی
میدهند.

 

 

 

 

چه
چیز منجر به
آریتمی ها میشود؟

 

 

بسیاری
از شرایط و
مواد ریتم قلب
را تحت تاثیر
قرار میدهند.
بیماریهایی
مانند دیابت،
فشارخون
بالا، بیماریهای
قلبی، بیماریهای
ریوی و پرکاری
تیروئید میتوانند
منجر به آریتمی
شوند. بعضی از
داروها و سیگار
نيز میتوانند
منجر به آریتمی
شوند. پی بردن
به علت آریتمی
بسیار اهمیت
دارد زيرا نوع
درمان وابسته
به علت میباشد.
بنابراین
پزشک شما برای
پی بردن به
علت آریتمی
شما ممکن است
آزمایشهایی
را درخواست
نماید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بعضی
اصول اولیه و
اساسی در مورد
پیس میکر ها
(ضربان سازهای
قلب)

 

 

پیس
میکر چیست ؟

پیس
میکر یا همان
“باطری قلب” میتواند
کندی ضربان
قلب را تشخیص
دهد و با
فرستادن جریان
الکتریکی یک
ضربان طبیعی و
منظم را
برقرار کند. پیس
میکر از قطعات
کوچک کامپیوتری
و یک باطری
کوچک ولی با
طول عمر طولانی
تشکیل شده
است.

 

 

 

 

 

 

 

 

پیس
میکر در قسمت
فوقانی سینه و
یا شکم در زیر
پوست تعبیه میشود
(نحوه تعبیه پیس
میکر بعداً
شرح داده مي
شود). جریان
الکتریکی که
توسط پیس میکر
تولید شده است
از طریق سیمهای
مخصوصی
که به آن لید
گفته مي شود و
در داخل قلب
قرار میگیرند به عضله
قلب هدایت میشود.
این سیمها
همچنین به پیس
میکر کمک میکنند
تا از چگونگی
ضربان قلب
آگاه شده و
بتواند در
موقع نیاز جریان الکتریکی
لازم را
بفرستد.

 

 

 

 


چرا
من به پیس میکر
نیاز دارم ؟

 

 

اگر
ضربان قلب شما
به حدی کند
باشد که منجر
به سرگیجه،
خستگی، غش،
تنگی نفس و یا
از دست رفتن
هوشیاری شود
شما ممکن است
به پیس میکر نیاز
داشته باشید.
در مواردی کندی
های بدون
علامت هم نیاز
به پیس میکر
دارند.
در بسیاری از
موارد پیس میکر
به شما کمک میکند
تا یک ضربان
قلب طبیعی
داشته باشید.

 

 

پیس
میکر چگونه
ضربان قلب را
تنظیم میکند ؟

پیس
میکر میتواند
ریتم قلب را
تشخیص دهد و
براساس آن و
همچنین
براساس آنچه
که توسط پزشک
برنامه ریزی
شده است میتواند
در زمان لازم
با فرستادن
موج الکتریکی
به قلب ریتم
طبیعی آن را
حفظ کند. اکثر
پیس میکرها
همچنین میتوانند
فعالیت بیمار
مانند از پله
بالا رفتن و یا
ورزش کردن را تشخیص
داده و ضربان
قلب را براساس
میزان فعالیت،
تند یا کند
نمایند.

بعداز
اینکه پیس میکر
در بدن بیمار
تعبیه شد پزشک
میتواند با
استفاده از
“پروگرامر”
آن را از خارج
از بدن تنظیم
نماید.
پروگرامر یک
کامپیوتر
مخصوص میباشد
که میتواند
دستورات لازم
را ازطریق
امواج خاص و
از روی پوست
به پیس میکر
منتقل کند. این
عمل بدون درد
میباشد و
پروگرامر می
تواند
اطلاعات
موجود در پیس
میکر راجع به
قلب بیمار را
در اختیار
پزشک قرار
دهد.

 

 

 

 

یک
موج الکتریکی
ناشی از پیس میکر
چگونه احساس می
شود؟

اغلب
افراد نمی
توانند آن را
احساس کنند.
موج الکتریکی یک
پیس میکر بسیار
کوچک می باشد.
اگر شما آن را
احساس کردید،
پزشک شما با
تغییر برنامه
ریزی پیس میکر
میتواند آن را
برطرف کند.

 

 

 

 

با
پایان یافتن
عمر باطری چه
اتفاقی می
افتد؟

بطور
معمول عمر یک
پیس میکر بین
پنج تا ده سال
می باشد که این
میزان وابسته
به نوع باطری،
چگونگی
عملکرد آن،
شرایط طبی بیمار
و سایر عوامل
می باشد. باطری
به ناگهان از
کار کردن
نخواهد ایستاد
و معمولا” طی یک
دوره چندین
ماهه عمر آن
به پایان
خواهد رسید و
همیشه قبل از
اتمام عمر آن
زمان کافی برای
تعویض وجود
دارد. پزشکان
در هر ویزیت
طول عمر باطری
را چک خواهند
کرد. زمانیکه
انرژی پیس میکر
نزدیک به پایان
باشد باید با یک
پیس میکر جدید
تعویض شود و
بنابراین یک
عمل کوچک دیگر
باید انجام
شود که در این
عمل تنها باطری
که در زیر
پوست تعبیه
شده تعویض می
گردد و سیمها
بطور دائم باقی
می مانند.

 

 

انواع
مختلف پیس میکرها

اولین
پیس میکر که
در 50 سال پیش
ساخته شد به
اندازه یک
ساعت رومیزی
بود و طول عمر
آن کمتر از 12
ماه
بود. امروزه
پیس میکرها بسیار
کوچکتر میباشند
و میتوانند تا
سه حفره قلب
را تحریک کرده
و عمری بین 5 تا 10
سال دارند.

ساده
ترین انواع پیس
میکر را پیس میکر
تک حفره ای می
نامند زیرا
آنها از طریق یک
لید (سیم) تنها
به یک حفره
قلب که
معمولا” بطن
راست می باشد
متصل میشوند .

 

 

پیس
میکرهای دو
حفره ای دو لید
(سیم) دارند که
معمولا” یکی
در دهلیز راست
و دیگری در
بطن راست قرار
میگیرد. این پیس
میکرها قادر
به تحریک دو
حفره هستند.

 

 

 

 

 

 

بعضی
از پیس میکرها
درارای سه لید
(سیم) هستند. یکی
در دهلیز
راست، یکی در
بطن راست، ودیگری
در بطن چپ
قرار مي گيرد.
در این نوع،
ضربان بطن
راست و چپ
بطور همزمان
صورت میگیرد و
در بیمارانی
که مبتلا به
نارسائی قلبی
شدید هستند این
نوع پیس میکرمی
تواند منجر به
افزایش کارآئی
قلب شود.

هر
کدام از پیس میکرهای
توضیح داده
شده می توانند
سرعت ضربان
قلب را بسته
به نیاز بیمار
تغییر دهند.
بدین معنی که
در زمانی که بیمار
فعالتر میشود
پیس میکر می
تواند ضربان
قلب را تندتر
کند و در
هنگام استراحت
آن را کند نماید.

 

 

 

 

 

 

 

 

خطرات
و منافع پیس میکر

 

 

پیس
میکر بیماری
قلبی را درمان
نمیکند. علت
ضربان قلب کند
یا نامنظم را
مرتفع نمیکند
ولی میتواند
برای سالهای
متمادی ضربان
قلب را بطور
طبیعی حفظ کند
که نتیجتا
بطور قابل
توجهی کیفیت
زندگی را در
افراد مبتلا
به آریتمی قلب
بالا می برد.

 

 

 

 

فوائد
داشتن یک پیس
میکر چیست؟

پیس
میکر باعث
بهبودی
توانائی قلب
برای ضربان طبیعی
و به موقع میشود.
در بعضی بیماران
ضربان قلب
بطور کامل
وابسته به پیس
میکر میباشد و
بدون آن ادامه
حیات میسر نمیباشد.
بعد از تعبیه
پیس میکر
علائم ناشي از
كندي ضربان
قلب مانند سرگیجه،
ضعف و سنکوپ
از بین میروند.

با
وجود پیس میکر
بیماران
احساس امنیت بیشتری
میکنند چون میدانند
که پیس میکر
مانند نگهبانی
در کنار آنها
میباشد تا در
مواقع ضروری
بطور طبیعی
ضربان قلب را
حفظ کند.

 

 

خطرات
داشتن یک پیس
میکر چیست؟

عده
بسیارکمی از بیماران
دچار عوارض
تعبیه پیس میکر
خواهند شد که
میتواند شامل
عفونت، واکنش
به داروئی که
طی عمل
استفاده میشود،
خونریزی ویا
صدمه به عروق،
دیواره قلب و
سایر ارگانها
باشد.
خوشبختانه این
عوارض بسیار
نادر بوده و
معمولا” قابل
تصحیح و یا
درمان می
باشند.

بعد
از عمل ممکن
است شما احساس
ناراحتی و یا
خستگی نمائید
که معمولا”
زودگذر میباشند.
بعضی بیماران
ممکن است برای
مدت طولانی تر
در محل تعبیه
پیس میکر
احساس ناراحتی
نمایند.

بعضی
مواقع ممکن
است نوک سیم
کاشته شده در
قلب جابجا شود
و نتواند بطور
طبیعی قلب را
تحریک کند که
با عمل مجدد میتوان
آن را درجای
مناسب قرار
داد.

نهایتا”
بیاد داشته
باشید که این
دستگاه ساخته
دست بشر میباشد.
مهم است که پیس
میکر شما بطور
منظم زیر نظر
متخصص این امر
باشد. در صورت
مشاهده هر یک
از موارد زیر
با پزشک خود
تماس بگیرید:

     احساس
خستگی، تنگی
نفس و یا
هرگونه تغییر
در سرعت ضربان
قلب

     اگر
محل تعبیه پیس
میکر قرمز،
متورم، گرمتر
از طبیعی و یا
دردناک بوده و
یا از آن ترشح
خارج شود

     علائمی
که با تعبیه پیس
میکر برطرف
شده بود
مجددا” ظاهر
شود

 

 

 

 

 

 

 

 

عمل
تعبیه پیس میکر

 

 

این عمل
چگونه است؟

بیش
از دو میلیون
پیس میکر تا
بحال تعبیه
شده است. عمل
جراحی تعبیه پیس
میکر یک عمل
معمولی میباشد.
در بسیاری از
موارد این عمل
حدود یک ساعت
طول میکشد و
درهمان روزیا
روز بعد بیمار
از بیمارستان
ترخیص میشود.
با این وجود
شرایط نسبت به
هر بیمار
متفاوت خواهد
بود.

 

 

اقدامات
قبل از عمل:

 

 

قبل
از عمل پزشک
به شما خواهد
گفت که چگونه
برای عمل
آماده شوید.

     ممکن
است بعضی از
داروهای شما
بطور موقت قطع
شود.

     معمولا”
برای چند ساعت
قبل از عمل از
خوردن و نوشیدن
باید پرهیز
شود.

     ممکن
است برای بعضی
آزمایشات از
شما خون گرفته
شود.

     موهای
سینه باید
تراشیده شوند
و قبل از عمل
باید استحمام
انجام گیرد.

     یک آنژیوکت
جهت تزریق سرم
و دارو در دست
شما تعبیه میگردد.

     بطور
مداوم
فشارخون شما
اندازه گیری
خواهد شد.

     میزان
اکسیژن خون در
طی عمل بطور
منظم کنترل میشود.

     ضربان
قلب شما از طریق
سیمهایی که به
پوست شما متصل
میشوند بطور
دقیق کنترل میشوند.

 

 

 

 

در طی عمل
چه اتفاقاتی
خواهد افتاد ؟

معمولا
برای تعبیه پیس
میکر نیاز به
بیهوشی عمومی
وجود ندارد
اما اگر با بی
حسی موضعی بیمار
همچنان درد را
حس کند از
داروهای
آرامبخش و ضد
درد تزریقی
استفاده
خواهد شد.

بعد
ازاینکه پوست
ناحیه شانه و
سینه با
محلولهای خاص
تمیز و آماده
شد پوست آن
ناحیه توسط
پزشک بیحس
خواهد شد. سپس
شکافی بطول 6-4
سانتی متر در
پوست ایجاد
خواهد شد. سپس
با پیدا کردن یک
سیاهرگ مناسب
لید (سیم)
بداخل قلب
فرستاده
خواهد شد و با
استفاده از
اشعه ایکس نوک
سیم در محل
مناسبی در قلب
قرار خواهد
گرفت.
قرار گرفتن سیم
در قلب را شما
احساس نخواهید
کرد.

بعداز
قراردادن سیمها
در قلب عملکرد
آنها توسط
دستگاهی خاص
بررسی میشود و
در صورت مناسب
بودن عملکرد
آنها یک جیب
کوچک در زیر
پوست ایجاد میشود
و بعد از
اتصال سیمها
با پیس میکر(باطری)
آن را در جیب
قرار میدهند.

 

 

 

 

بعداز عمل
چه خواهد شد ؟

 

 

بعداز
عمل جراحی شما
به اطاق خود
منتقل خواهید
شد و پرستاران
از شما مراقبت
خواهند کرد.
ممکن است در
محل تعبیه پیس
میکر احساس
سوزش و یا درد
نمائید که در
صورت نیاز
مسکن بشما
داده خواهد
شد.

بعضی
از بیماران در
همان روز مرخص
خواهند شد و
بعضی دیگر شاید
برای بهبودی نیاز
به زمان بیشتری
داشته باشند.

 

 

 

 

بازگشت به
خانه بعداز
تعبیه پیس میکر

بعداز
عمل تعبیه پیس
میکر معمولا”
چندین روز یا
هفته طول میکشد
تا بهبودی
کامل حاصل
شود. زخم محل
عمل تدریجا”
بهبود می یابد
و تدریجا”
احساس بهتری
بشما دست
خواهد داد. در
ابتدا ممکن
است وجود پیس
میکر را حس کنید
ولی بتدریج به
آن عادت کرده
و دیگر وجود
آن را احساس
نخواهید کرد. 24
ساعت بعد از
عمل می توانید
فعالیت عادی
خود را شروع
کنید.

 

 

 

 

بعداز عمل
نکات زیر را
باید رعایت کنید
:

 

 

     زخم
را تمیز و خشک
نگهدارید .
اگر متوجه شدید
که زخم متورم،
گرم، قرمز و یا
دردناکتر شده
و یا از آن
ترشح خارج میشود
فورا” با پزشک
خود تماس بگیرید.

     48
ساعت بعداز
عمل جراحی میتوانید
استحمام کنید.

     بازوی
طرف تعبیه پیس
میکر را تا 24
ساعت بعداز
عمل حرکت ندهید
و بعد از آن نیز
حرکت بازو را
محدود نمائید.
با افزایش
بهبودی بتدریج
میتوانید
دامنه حرکات
بازو را افزایش
دهید. بازو را
تا 4 هفته نباید
بالاتر از
شانه ببرید
اما توجه
داشته باشید
که بی حرکتی بیش
از حد بازو می
تواند منجر به
دردناک شدن
مفاصل کتف و
آرنج شود.

     پیس
میکر خود را
در زیر پوست
حرکت ندهید و
آن را دستکاری
نکنید. سعی کنید
از خارج به آن
ضربه ای وارد
نشود.

     10 روز بعد
از عمل برای
کشیدن بخیه ها
به مرکز توصیه
شده مراجعه کنید.

     در
موعد مقرر جهت
کنترل پیس میکر
به پزشک
مراجعه کنید.

     کارت
مشخصات پیس میکر
خود را در
تمام اوقات
همراه داشته
باشید.

     اگر
علائم شما
بهبودی نیافت
با پزشک خود
تماس بگیرید.

 

 

 

 

اولین ویزیت
بعداز تعبیه پیس
میکر

 

 

اولین
ویزیت
معمولا” در کلینیک
میباشد. بعداز
یک معاینه
معمولی، توسط
پروگرامر
اطلاعات لازم
از قلب و پیس میکر
شما بدست می آید
و براساس آن
تغییرات لازم
در نحوه
عملکرد پیس میکر
ایجاد خواهد
شد. این ویزیت
درد ندارد.

 

 

 

 

مطمئن
شوید که هر
گونه مشکلی را
که با قلب
خود، پیس میکر
و یا اصولا
سلامتی خود
دارید با پزشک
در میان
گذاشته اید.
اولین ویزیت
معمولا بهترین
زمان در مورد
پرسیدن
ابهامات شما
در مورد پیس میکر
می باشد.

 

 

 

 

کی
می توانید به
زندگی کاملا
طبیعی خود
بازگردید

 

 

زمان
بهبودی در
افراد مختلف
متفاوت می
باشد ولی در
نهایت شما
قادر خواهید
بود تا به
زندگی طبیعی
خود با تغییراتی
جزئی بازگردید.

قبل
از بازگشت به
فعالیت
روزانه طبیعی
زخم شما باید
کاملا بهبود یافته
باشد. حتما با
پزشک خود در
مورد زمان بازگشت
بکار، انجام
رانندگی،
شروع تمرینات
ورزشی و یا
رفتن به
مسافرت مشورت
کنید.

 

 

کارت تعیین
هویت پیس میکر

 

 

این
کارت حاوی
اطلاعاتی در مورد
نوع و مدل پیس
میکر و سایر
اطلاعات مهم می
باشد که در
موارد اضطراری
می تواند بسیار
مفید باشد.

 

 

 

 

آیا پیس میکر
محدودیتی در
کارآیی شما ایجاد
خواهد کرد؟

 

 

یکی
از دلایل تعبیه
پیس میکر کمک
به افزایش
کارآیی شما می
باشد. در
منزل، اغلب
افراد هیچ
محدودیتی در
فعالیت
نخواهند داشت.
اگر شما با
وسایل الکتریکی
قوی
(ژنراتورهای
تولید برق) که
منجر به تداخل
الکترومغناطیسی
EMI می شوند
کار می کنید
حتما آن را با
دکتر خود در میان
بگذارید.

 

 

 

 

تداخل
الکترومغناطیسیEMI چیست؟

 

 

EMI به
معنی تداخل
الکترومغناطیسی
می باشد. بعضی
انواع خاص
انرژی الکتریکی
یا مغناطیسی
ممکن است باعث
تداخل با
عملکرد پیس میکر
شما شوند. شما
باید حداکثر
سعی خود را در
پرهیز از این
موارد نمائید.

 

 

 

 

موارد
تداخل
الکترومغناطیسی:

 

 

     لوازم
خانگی الکتریکی
در وضعیت غیر
مناسب و یا
بدون سیم
اتصال به زمین
مناسب

     دستگاههای
الکتریکی که
انرژی زیادی
تولید می کنند
مثل
ژنراتورهای
صنعتی

     دستگاههای
پزشکی مانند MRI،
دستگاههای
رادیوتراپی
(برای درمان
سرطان)

     فلز
یابها و سیستم
های امنیتی
بکار گرفته
شده در
فروشگاهها و
فرودگاهها

 

 

چه نوع
وسایل الکتریکی
بی خطر می
باشند؟

 

 

بکارگیری
اغلب وسایل
برقی خانگی که
نقص فنی
نداشته باشند
بی خطر می
باشد. این
شامل مایکروویو،
تلویزیون و ویدئو
می باشد.

وسایل
اداری و اغلب
وسایل پزشکی نیز
بی خطر می
باشند. پیس میکر
در حین
عکسبرداری با
اشعه ایکس از
قفسه سینه و یا
دندانها،
سونوگرافی، سی
تی اسکن،
ماموگرافی و
فلوروسکوپی
به خوبی کار
خواهد کرد.

 

 

 

 

در صورت
حضور در کنار
دستگاهی که
باعث تداخل
الکترومغناطیسی
می شود چه باید
کرد؟

 

 

در
اغلب موارد می
توان به راحتی
از کنار
دستگاه
عبور کرد. در
فرودگاهها با
مطلع کردن
پرسنل امنیتی
از بکارگیری
فلزیاب جلوگیری
کنید.

اگر
بعد از حضور
در کنار یک دستگاه
با تداخل
الکترومغناطیسی
دچار علائم کلینیکی
شدید با پزشک
خود تماس بگیرید.

 

 

در ورود
به بیمارستان یا
کلینیک چه باید
کرد؟

 

 

قبل از
انجام هر تست یا
عمل جراحی و یا
دندانپزشکی
پرسنل بیمارستان
را در مورد پیس
میکر خود مطلع
کنید.

اگر
قرار است هر
گونه عمل جراحی در مورد
شما انجام شود
حتما با پزشک
خود تماس بگیرید.

 

 

آیا
استفاده از
موبایل
اختلالی در
کارکرد پیس میکر
ایجاد می کند؟

 

 

شما
می توانید
بدون اینکه
دچار مشکل خاص
شوید از موبایل
استفاده نمائید
اگرچه بعضی پیس
میکر های قدیمی
ممکن است با
موبایل تداخل
داشته باشند
که در این
مورد می توانید
از پزشک خود
اطلاعات لازم
را کسب کنید.

 

 

در مورد سیستم
های امنیتی
چطور؟

 

 

سیستم
های امنیتی
مانند آنچه از
ورودی و خروجی
بعضی
فروشگاهها و
فرودگاه وجود
دارند ممکن
است به ندرت
با کارکرد پیس
میکر
شما تداخل
الکترومغناطیسی
ايجاد نمایند
ولی شما می
توانید با
سرعت معمول از
داخل این
دستگاهها
عبور نمائید
ولی توصیه می
شود که در
هنگام عبور
تعلل نورزید.
اجازه
استفاده از
دستگاه هاي
فلزياب را
ندهيد.

 

 

در منزل
چه نکات ایمنی
را باید رعایت
کرد؟

 

 

باید
دقت كنيد كه سیستم
الکتریکی
منزل شما بطور
مناسب اتصال
به زمین داشته
باشد چه عدم
وجود اتصال به
زمین مناسب می
تواند منجر به
تداخل
الکترومغناطیسی
شود.

وسایل
برقی منزل باید
از نظر عملکرد
در وضعیت خوبی
باشند. هرگز
از وسایل برقی
که خراب بوده
و یا اختلال
اتصال برقی
دارند
استفاده نکنید.
اگر مشغول تعمیر
اتومبیل خود
هستید به یاد
داشته باشید
که سیستم
الکتریکی
اتومبیل شما می
تواند منشا
تداخل
الکترومغناطیسی
باشد.

بعضی
بلندگوهای سیستم
های صوتی استریو
دارای آهن
رباهای بزرگی
هستند که می
توانند با پیس
میکر تداخل
داشته باشد.

ماشین
ریش تراشی یا
برخي وسايل
الكتريكي
ديگر اگر مستقیما
روی پیس میکر
قرار گیرند
ممکن است
عملکرد پیس میکر
را تحت تاثیر
قرار دهند.

 

 

 

 

در مورد
تمرینات ورزشی
چه نکاتی را
باید دانست؟

 

 

در
اغلب موارد پیس
میکر محدودیتی
برای شما ایجاد
نخواهد کرد.
با این وجود
از انجام
ورزشهایی که
در طی آنها
احتمال ضربه
به پیس میکر وجود
دارد پرهیز کنید.
همچنین بهتر
است از انجام
فعالیتهایی
که با تکانهای
شدید همراه
است مثل اسب
سواری پرهیز
کنید. انجام
ورزشهای سنگین
و یا مکرر با
استفاده از
اندام فوقانی
و شانه ها مثل
وزنه برداری
در بعضی موارد
ممکن است به پیس
میکر و یا لیدها
آسیب رساند.

قبل
از انجام هر
گونه ورزش یا
فعالیت شدید
با پزشک خود
مشورت کنید.

 

 

 

 

چه نکاتی
را در طی کار
کردن باید رعایت
نمود؟

 

 

اگر
محل کار شما
در نزدیکی
منابع بزرگ
تداخل الکترو
مغناطیسی می
باشد باید در
این مورد حتما
با پزشک خود
صحبت کنید.
احتمالا قادر
خواهید بود
تماس خود با این
منابع را به
حداقل برسانید.

آهن
رباها، هیترهای
بزرگ و ترانسمیترهای
رادیوئی می
توانند منجر
به تداخل
الکترومغناطیسی
شوند.

از
کارهایی که
منجر به تکان
و یا برخوردهای
فیزیکی شدید
شوند باید پرهیز
نمود.

چگونه در قلب باتری میگذارند
چگونه در قلب باتری میگذارند
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *