چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

 
helpkade
چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم
چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

آری به دنیا بد بین هستم.

متن رو با یک سوال آغاز می کنم. آیا واقعا هیپنوتیزم حقیقت دارد؟!

برعکس چیزی که مردم فکر میکنن، هیپنوتیز خیلی چیز عجیبی هم نیست. منظورم از عجیب نبودن اینه که بارها اونو انجام دادید ولی متوجه نشدید. میگید نه!! خب کافی به زمان هایی که تلوزیون میبینید یا کتاب می خونید یا کار هایی از این قبیل که نیاز به تمرکز داره توجه کنید. شما در این زمان ها کاملا هیپنوتیزم هستید.

تاحالا به شگرد فیلم های ترسناک برای ترسوندن مخاطب دقت کردید؟! اونا یک کار خیلی ساده انجام میدن و اون کار اینه که قبل از هر چیزی یک هیپنوتیزم دست و پا شکسته ای روی شما انجام میدن!! بعد یکدفعه شمارو با صدایی ترسناک از هیپنوتیزم بیرون میارن. دیگه کسی هست این الگوریتم فیلمای ترسناک رو ندونه؟! کسی هست با وجود دونستن این الگوریتم بتونه جلوی ترسش رو بگیره؟! (البته از موارد خاص چشم پوشی کنید.)

خوابیدن یک هیپنوتیز است!!

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

جالبه اگه بدونید خوابیدن هم همون هیپنوتیزم. هیپنوتیزمی که اصل جنسِ!! یعنی شما هیپنوتیزم بالا تر از این دیگه نمیتونید پیدا کنید. پس “خوابیدن” جدا شدن روح از بدن و “خواب دیدن” سفر کردن روح در جهان نیست!! داخل پرانتز جالبه یچیز در مورد خواب دیدن و نظریه زیگمون فروید براتون بگم. زیگمون فروید معتقده ذهن به ستا بخش تقسیم میشه:

1- نهاد: “نهاد” تحت سیطره ی «اصل لذت» قرار دارد. خب این یعنی چی؟! یعنی این حوزه از ذهن هیچی سرش نمیشه!! نه قانونی میشناسه و نه اخلاقیاتی سرش میشه. اون فقط یک چیز میشناسه و اون لذته!!

2- فراخود: “فراخود” تحت سیطره ی «اصل اخلاق» قرار دارد. این حوزه برعکسِ حوزه ی “نهاد”، فقط چیزایی میفهمه که جامعه ازش میخواد، چیزهایی که اخلاق میگه درسته و قوانین براش تعیین کردن.

3- خود: “خود” تحت سیطره ی «اصل واقعیت» قرار دارد. این حوزه سعی می کنه بین خواسته های نهادِ کله خر و فراخودِ مقرراتی یک تعادلی برقرار کنه که در اغلب مواردهم نمیتونه این تعادل رو برقرار کنه و شروع میکنه نهادِ بدبختو سرکوب کنه.

خب حالا خواب دیدن چیه؟! خواب دیدن از نظر فروید دقیقا همون سرکوب هایی است که “خود” روی “نهاد” اعمال میکنه. برای همینه که یهو تو خواب می بینید دختر خوشگلِ کلاسیتونو گرفتید و دارید حسابی از خجالتش در میاید، بخاطر این که مدام “نهاد” ازتون درخواست کرده که “ای بابا من دلم این دخترو می خواد” ولی شما گفتید نهههه زشته!! اون بدبختم (نهاد) شروع می کنه کاری که از شما خواسته و “خود” سرکوبش کرده رو داخل خواب انجامش میده.

خب حالا که فهمیدیم هیپنوتیزم اونقدری هم که فکر می کردیم عجیب و خطرناک نیست، پس بیاید یکی از روش هاشو که داخل کتاب “خود هیپنوتیزم کابوک” پیدا کردم و چندسالی هست ازش استفاده می کنم و کار میکنه رو براتون بگم…

هیپنوتیزم به روش «آمریکایی- اروپائی»

شرایطی که اگه بتونید ایجادش کنید خیلی بهتره:

1- در محلی ساکت قرار بگیرید.

2- نور را تا حد امکان کم کنید.

3- نیمه گرسنه باشید.

حال به پشت بخوابید و 10 عمل زیر را که قبلا حفظ کرده اید را انجام دهید.

1- تنفس پرانا

2- یک یا چند حرکت از حرکات یوگا

3- بلند کردن پای راست، چپ، دست ها و سر

4- چرخش چشم ها

5- تثبیت نگاه

6- رلکس یا شل کردن تمام بدن از شصت پا تا فرق سر

7- تصور پایین رفتن

8- تصور پرواز دست راست یا چپ

9- تلقین به خود

10- بیداری

شما برای هیپنوتیزم نمودن خود 10 نکته فوق را باید انجام دهید و من هر یک از نکات را به طور کامل تعریف و تشریح می کنم.

1- تنفس پرانا: به پشت دراز بکشید و خود را کاملا شل و رلکس نمایید. 5 دقیقه در سکوت فرو روید و تمام افکار روزانه خود را از مغز دورکنید. حال فکر کنید داخل هوا ذرات طلایی رنگی وجود دارد که با هربار نفس کشیدن شما وارد بدنتون میشه و بدنتون اون ذرات طلایی رنگ رو جذب میکنه و بدنتون شاداب و سالم تر میشه. این کار رو 20 بار انجام دهید.

2- انجام یک یا چند حرکت از یوگا: حرکت “پاچی ماتی” را انجام دهید. به این صورت که نوک انگشتان پایتان را بگیرید و بعد از شمردن 40 شماره به پشت بخوابید.

3- بلند کردن پای راست، چپ، دست ها و سر: حالا به پشت خوابیده اید، شما باید پای راست خود را بلند کنید، پاکمی افقی است، زانو خم نمی شود، پا زیاد بلند نمی شود، پنجه پا بطرف جلو کشیده می شود. این کار را آنقدر انجام دهید که پایتان خسته شود. بعد با پایه راست، دست راست، دست چپ و سر همین کار را انجام دهید.

4- چرخش چشم ها: طرز چرخاندن چشم ها بدین ترتیب است که چشم ها را گشاد و باز می کنید، حالا باید کره چشک را در داخل کاسه چشم کاملا بچرخش در آوردید، بدین ترتیب که کره چشم ها را ابتدا کاملا بالا ببرید یعنی کاملا بالا نگاه کنید سپس به سمت راست ببرید یعنی کاملا به سمت راست نگاه کنید و سپس به طرف پایین مثل این که می خواهید به نوک بینی نگاه کنید و سپس به طرف چپ نگاه کنید. 20 دور این کار را انجام دهید و بعد 20 دور برعکسش را انجام دهید. بعد از اتمام، چشم هارا ببندید و یک دقیقه بی حرکت خواب آلود بمانید.

5- تثبیت نگاه: پس از یک دقیقه آرامش، سه مرتبه نیت یا به اصطلاح علمی تلقین هیپنوتیز شدن را به خود نمائید، این تلقین به این شکل است: « من چند ثانیه دیگر چشم هایم را باز می کنم، به انتهای بینی به فاصله ی بین دو ابرو خیره می شوم، چشم های من سنگین، خسته، خواب آلود و بسته خواهند شد و من به خواب هیپنوتیزمی عمیقی قرو خواهم رفت.»

این عبارت را سه مرتبه تلقین می کنید، تلقین اگر آهسته و در فکر هم تکرار شود اشکالی ندارد و پس از سه بار تلقین چشمها را باز می کنید به انتهای بینی بفاصله بین دو ابرو خیره می شوید که این حالت را تثبیت نگاه می گویند، حالا کم کم احساس می کنید که چشم های شما می سوزد، پلک ها خسته می شوند، خواب آلود می شوند و بسته می شوند، ممکن است شما بتوانید چند دقیقه استقامت کنید و پلک نزنید، ممکن است نتوانید پلک نزنید و پلک های شما بهم بخورند، اشکالی ندارد، پلک بزنید و دوباره به فاصله بین دو ابرو خیره شوید و نگاه خود را تثبیت کنید، ممکن است چشم های شما خسته و بسته شود ولی خواب آلود نشوید، اشکالی ندارد، هدف تمرکز فکراست که با خیره شدن به فاصله بین دو ابرو این تمرکز حاصل می شود. آنچه مهم است بی حرکتی بدن و ثابت بودن نگاه و حالت مات زدگی یا بهت زدگی فکری است که باید این حالت را در خود بوجود آورید.

6- ریلکس یا شل کردن تمام بدن از شصت پا تا فرق سر: حالا بدن شما کاملا بی حرکت است، و فکرتان کار می کند، تصور کنید در روی ناخن شصت پای راست شما یک نقطه سیاه به اندازه یک عدس وجود دارد. اگر قبل از شروع به خود هیپنوتیزم با خودکار یا مرکب یک نقطه یاه روی ناخن شصت پای راست و یک نقطه سیاه روی ناخن شصت پای چپ گذاشته باشید بسیار خوب است و اثر تمرکزی بیشتری دارد. حالا به مدت 5 دقیقه در ذهنتان به آن نقطه سیاه نگاه کنید و به آن نقطه فکر کنید. آن نقطه را بالاتر و رو پا تصور کنید. کم کم آن نقطه را بالا بیاورید و تمام بدنتان را با آن نقطه اسکن کنید تا برسید به فرق سرتان.

7- تصور پایین رفتن یا انجام کار روزانه: پس از خاتمه رلکس سعی کنید به مدت دو یا سه دقیقه بی حرکت عمیق خواب آلود شوید بعدا تصور کنید که از پله برقی یا پله معمولی پایین می روید، یا تصور کنید که در باغ مشغول قدم زدن هستید، یا مشغول آب دادن گل ها هستید، یا مشغول پایین آمدن از هواپیما با چتر هستید. به نظر من بهتر است هرکسی به کاری که عادت دارد همان کار را تصور کند مثلا من بیشتر تو این مرحله “تایپ” میکنم. این تصور باید 5 دقیقه طول بکشد.

8- تصور پرواز دست راست یا چپ: در این قسمت تمام توجه و تمرکز شما متوجه دست راست یا چپ تان خواهد شد. به هر دست که عادت دارید یا ترجیه می دهید توجه کنید. بدن شما به هیچ وجه نباید تکان بخورد، هرچه بدن بی حرکت تر باشد زودتر به حالت خلسه در می آیید.

حال شما به دست راست خود توجه کنید و خیال کنید دست راست شما مانند بادکنک سبک است، سبک تر می شود و به بالا می رود. اگر دست شما بالا رفت بدانید که شما هیپنوتیزم شده اید!! حال تصور کنید دستتان سنگین شده و به سمت پایین می آید.

9- تلقین به خود برای عمیق تر شدن هیپنوتیزم: بعد از هیپنوتیزم شدن این تلقینات را شروع می کنید: « من هر روز هر لحظه و هر آن از هر حیث و هر جهت بهتر و بهتر می شوم» جلسه آینده هیپنوتیزم من عمیق تر و سنگین تر خواهد شد، 10 مرتبه این تلقین را انجام می دهید و سپس تلقین بیداری می نمائید.

10- بیداری: «من حالا دارم کم کم به حالت عادی و طبیعی برمیگردم، قلبم منظم می زند، حالم کاملا خوب است، طبیعی، بانشاط و خوشحال هستم.»

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

——————————————————————————————————————————————————-

حالا شاید با خودتون بگید: “خب که چی؟!” که البته خوب هم میگید!! میگن میشه در مرحله تلقین و در جلسات متعدد چیزهایی که دوست داری رو بهش برسی (منظورم جذب و این چرت و پرت ها نیست). یعنی شما میتونید با این تلقین ها عادت های بدتون رو ترک کنید که البته من هیچوقت از این آپشن هیپنوتیزم استفاده نکردم و صرفا این کار رو بخاطر باحال بودنش و رسیدن به خاطرات گم شدم انجام میدم. یکاری که بیشتر جنبه سرگرمی و گشتن تو ی عالم دیگه رو برام داره. امتحانش کنید و ذهنتون رو آزاد بزارید که هرجایی می خواد بره!! به چیزای جالبی خواهید رسید.

اینم لینک دانلود پی دی اف کتاب خود هیپنوتیزم کابوک که اگه حوصلشو داشتید کاملشو بخونید.

آری به دنیا بد بین هستم.

با ثبت نام در ویرگول به آرشیو بزرگی از مقالات مرتبط با این موضوع دسترسی خواهید داشت

از این پس او نمی‌تواند پروفایل کاربری و مطالب شما را ببیند.


خود هیپنوتیزم کابوکDownloads-icon

هیپنوتیزم در صنعت فیلم و سینما با یک چهره شیطنت آمیز معرفی شده است در حالی که کاربردهای مفید فراوانی دارد.

به گزارش آلامتو و به نقل از آی بانو؛ خود هيپنوتيزم و هيپنوتيزم درمانى روش‌های موفقی در کاهش استرس و باز نمودن ذهن به ‌روی ایده‌های جدید و فرآیند‌های فکری، به‌ویژه هنگامی که با مشکلات رفتاری مانند اعتیاد‌های خاص سروکار دارید، هستند.

این مقاله بخشی از یک سری مقالات است که به تکنیک‌های تمدد اعصاب، به‌‌ویژه تکنیک‌هایی که مناسب کنترل و کاهش استرس است می پردازد. اگر درمورد میزان استرس خود یا عزیزانتان نگرانید از پزشک یا مشاور حرفه‌ای کمک بگیرید. استرس‌هایی که بدون درمان رها شوند، برای سلامت و تندرستی خطرناکند.

خود هيپنوتيزمی و هيپنوتيزم‌درمانى روش‌های موفقی در کاهش استرس و باز نمودن ذهن به ‌روی ایده‌های جدید و فرآیند‌های فکری، به‌ویژه هنگامی که با مشکلات رفتاری مانند اعتیاد‌های خاص سروکار دارید، هستند.

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

هيپنوتيزم‌درمانى اساسا روشی است برای برنامه‌ریزی مجدد در نحوه‌ی تفکر. منابع خود هيپنوتيزمی شامل سی‌دی، نوارها، mp۳ و مکتوبات فراوانی می‌شود که در دسترس هستند.

پیش از استفاده از هرکدام از این ابزارها مطمئن شوید که مطالب توسط متخصصان هیپنوتیزم و افراد قابل اطمینان تهیه شده باشد. پیش از هرگونه تلاش برای خود هیپنوتیزمی این مقاله را به طور کامل بخوانید و فرآیندهای پیچیده را درک کنید.

پیرامون موضوع هیپنوتیزم تردیدها و بدگمانی‌های زیادی وجود دارد، به ویژه در فرهنگ‌های غربی. ریشه‌ی این شک و تردید تا حدی در این است که هیپنوتیزم را شکلی از سرگرمی تلقی می‌کنند.

فرانتس آنتون ‌مسمر، اغلب به عنوان پدر تئوری هیپنوتیزم مدرن شناخته می‌شود و احتمالا مسئول برخی از شک‌ها و تردیدهای پیرامون این موضوع است. مسمر، پزشک آلمانی، علاقه‌ی زیادی به نجوم داشت و باور داشت که نیروهایی نامرئی وجود دارند، کانالی برای انرژی، که بین همه اشیاء جهان منتقل می‌شود.

این “انرژی کیهانی” از اجرام آسمانی نشآت می‌گیرد که می‌تواند تحت تاثیر رفتار دیگری، مهار ‌شود. مسمر نتیجه این انتفال انرژی را “مسمریسم” نامید آنچه که کلمه‌ی اصلی “مسمریس” را توضیح می‌دهد.

اکنون ما می‌دانیم که تئوری مسمر کاملا بی‌معنی بوده، اما ایده‌هایش ممکن است همچنان روی چگونگی هیپنوتیزم و هیپنوتیزم‌درمانی که امروزه مورد توجه است، تاثیر گذار باشد.

اما امروزه هیپنوتیزم به ‌عنوان روشی برای درمان شماری از بیماری‌های شایع مانند کاهش استرس و بالطبع کاهش فشار خون، میگرن‌، اختلالات خواب و مبارزه با اعتیاد مانند ترک سیگار پذیرفته شده است.

علاوه بر این، خودهيپنوتيزمی و هيپنوتيزم‌درمانى می‌تواند برای کمک به تقویت عزت نفس و اعتماد به‌ نفس و غلبه بر مشکلات مرتبط با آن مانند ترس از صحبت کردن در جمع استفاده ‌شود. امروزه هیپنوتیزم در دانشگاه تدریس می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و شناخته‌ شده‌ترین تکنیک‌های پزشکی است.

زیگموند فروید معتقد است ذهن انسان به سه ناحیه مجزای از نظر هوشیاری تقسیم می‌‌شود: هوشیار، نیمه‌هوشیار ‌(ناخودآگاه)، ناهوشیار. اندیشیدن درمورد هر بخش از ذهن در مقیاسی عمیق می‌تواند سودمند باشد.

فروید باور داشت که آگاهی ذهن بالاترین و کم عمق‌ترین بخش ذهن است و مسئول حس‌هایی است که ما مستقیما از آن‌ها آگاهیم مانند میزان استرس.

ذهن نیمه ‌هوشیار (ناخودآگاه) بیشتر اوقات زیر هوشیاری است، یعنی سطحی عمیق‌تر، از ‌این‌رو به‌آسانی دردسترس نیست و نحو‌ه‌ی احساسات ما یا واکنش‌های ما را در موقعیت‌ها و رویدادهای مشخص براساس آنچه که درگذشته از طریق تجربه آموخته‌ایم، کنترل می‌کند. همچنین عملکردهای ضروری بدن مانند تنفس را تنظیم و کنترل می‌کند.

ذهن ناهوشیار عمیق‌ترین بخش ذهن ماست که دسترسی به آن خیلی مشکل‌تر است، که شامل خاطرات و حوادث آسیب‌زاست.هیپنوتیزم منجر به یک حالت آرامش می‌شود و در بخش‌های عمیق‌تر ذهن‌ نفوذ کرده و به بازنویسی یا مجددا برنامه‌ریزی کردن ناخودآگاه ذهن می‌پردازد.

خود هیپنوتیزمی از طریق تمدد اعصاب ذهنی و فیزیکی عمل کرده و به افراد اجازه می‌دهد تا از ذهن هوشیار خود بگذرند و با افکار و عقاید مثبت اما ناخودآگاه خود آشنا شود. به محض”بیداری” از حالت هیپنوتیزم، افکار و خیالات جدید در ناخودآگاه و در نهایت بر ذهن خودآگاه تاثیر گذاشته، به نوبه خود، منجر به تغییر رفتار می‌شود.

هيپنوتيزم درمانى مدعی یک “راه‌حل سریع” نیست و روش‌های آن به پشتکار و تمرین نیاز دارد تا ذهن ناخودآگاه برخاسته و پیام‌های جدید را بکار گیرد.

موفقیت در خود هیپنوتیزمی و هیپنوتیزم‌درمانیِ تجویز شده مستلزم ذهنی باز است. برای انجام آن نیاز است که:

همچنین باید درباره‌ی اینکه چرا می‌خواهید از خود هیپنوتیزمی بهره ببرید و چه پیام‌هایی را می‌خواهید به خودتان انتقال دهید، فکر کنید و اینکه چه افکاری را می‌خواهید در ذهن ناخودآگاه خود جای دهید. روی برخی از گفته‌های کوتاه در طی فرایند هیپنوتیزم کار کنید.

گفته‌هایی از این قبیل:

برای از بین بردن استرس در محل کار می‌توانید از این جمله استفاده کنید: “من در محل کار آرام هستم.“

برای کمک به یک عادت اعتیاد آور مانند سیگار کشیدن، می‌توانید از این جمله استفاده کنید: “من غیر سیگاری هستم.”

برای کمک به کاهش عصبانیت خود قبل از یک رویداد یا سخنرانی عمومی می‌توانید این جمله را انتخاب کنید: “من یک سخنران مطمئن هستم.”

به یاد داشته باشید این گفته‌ها پیام‌هایی هستند به ناخودآگاه شما، از کلمه‌ی “من” استفاده کنید، روی کارهای خاص تمرکز کنید و همیشه گفته‌های خود را به عنوان حقایق زمان حاضر بیان کنید. برای شروع روی یک یا دو عبارت متمرکز شوید، به حافظه بسپارید و در ذهن روی آن‌ها تمرکز کنید.

پیش از اینکه برای نخستین بار خود هیپنوتیزمی را امتحان کنید، درمورد آن را با یکی از نزدیکانتان صحبت کنید، زیرا برایتان سودمند است.

رسیدن به یک حالت هیپنوتیزمی کمی شبیه به یک خواب است و حتی گاهی بهتر است که به دیگران بگویید که می‌خواهید بخوابید. بدین ترتیب به احتمال زیاد پریشان و مضطرب نخواهید شد، در غیر این صورت ممکن است آشفته شوید.

بخشی از مرحله خود هیپنوتیزمی این است که نسبت به محیط اطرافتان کمتر آگاه خواهید بود، مانند زمانی که خواب هستید، بنابراین در موارد اضطراری نزدیکانتان قادر خواهند بود که شما را “بیدار” کنند.

هرچه بیشتر روند خود هیپنوتیزمی را تمرین و تکرار کنید، موفق‌تر خواهید شد و آسان‌تر به حالت هیپنوتیزم دست خواهید یافت.

به یاد داشته باشید هیپنوتیزم درمانی برای بسیاری از افراد موثر بوده و می‌تواند برای شما نیز موثر باشد، قدرت آن در اعتقاد و باور آن است.

زمانی که به خواب بریم،اونوقت میتونیم دوباره به خودمون برگردیم؟یعنی منظورم اینه که میتونیم دوباره از خواب بیدار بشیم یا همونطور هیپنوتیزم شده باقی میمونیم؟ راستش میخوام انجام بدم.خیلی بهش نیاز دارم ولی یکم میترسم

درخودهیپنوتیسمی چگونه افکار یا خاطرات بد را ازخود دور کنیم ؟ باید در حالت خلسه به اونها فکر کنیم ؟ یا نه ویا چگونه اون فکر ویا خاطره خاصی که اذیتمان میکند را از ذهنمان ببریم؟

درخودهیپنوتیسمی چگونه افکار یا خاطرات بد را ازخود دور کنیم ؟ باید در حالت خلسه به اونها فکر کنیم ؟ یا نه ویا چگونه اون فکر ویا خاطره خاصی که اذیتمان میکند را از ذهنمان ببریم؟

من کردم اولینبار از خود بی خود شدم انگار یکی تو گوشم حرف میزنه و منم تایید میکنم . ازتون سپاس گزارم. از نظر من به خود فرد بستگی داره که چقدر باورش داره ممنون

انگار خواب بودم

انجامش دادی؟؟ چطور بود؟؟

بسیار عالی بود .امیدوارم که بتونم انجامش بدم .تشکر

انجامش دادی تاثیر داشت ؟ من به طرز عجیبی درگیر میشم و اذیت

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

قبل از اینکه آموزش خود هیپنوتیزم رو شروع کنیم، بهتره بدونیم که شایعات و ابهامات زیادی در مورد مقوله‌ی هیپنوتیزم وجود داره. مخصوصا تو فرهنگ ما.

فرانز آنتون مسمر بعنوان پدربزرگ هیپنوتیزم مدرن شناخته شده. و احتمالا خیلی از این شایعات و ابهامات برمیگرده به ایشون.

مِسمِر که یه پزشک آلمانی بود به شدت به اختر شناسی علاقمند بود و باور داشت یه انرژی مرموزی وجود داره که همه چیز رو به هم وصل کرده.

مسمر اسم نتیجه ی تحقیقات کار با انرژیشو گذاشت مِسمریزم. تو دنیای امروز نظریه مسمر مخالفای خیلی جدی داره، اما یه عده از هیپنوتیزم درمانگرا هنوز هم پیرو نظریه های مسمر هستن.

بهرحال مجامع علمی امروزه هیپنوتیزم رو هم بعنوان یه داروی واقعی برای یه سری از مشکلات پذیرفتن.
چندتا از برجسته هاش اینا هستن: کاهش استرس، کاهش فشار خون، درمان میگرن، مشکلات خواب، درمان اعتیاد.

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

علاوه بر اینا، آموزش خود هیپنوتیزم و هیپنوتیزم درمانی رو میشه برای افزایش عزت نفس، اعتماد به نفس، رفع مشکلات اجتماعی مثل سخنرانی تو جمع هم استفاده کرد.

امروزه هیپنوتیزم رو تو دانشگاه های سرتاسر جهان تدریس میکنن و یکی از محبوب ترین تکنیکهای درمانی تو سرتاسر دنیا شناخته میشه.

 

با توجه به نظریه فروید، ذهن انسان رو میشه به سه قسمت تقسیم کرد: ذهن هشیار، ذهن نیمه هشیار، و ذهن ناهشیار! بذارین یه توضیح مختصری از هر کدوم بدم…

فروید اعتقاد داشت که ذهن هشیار ما بالاترین قسمت ذهن هست که مسئول چیزاییه که ما ازشون آگاه هستیم. احساسات و منطق و اینا..

ذهن نیمه هشیار زیر قسمت هشیار ذهن قرار داره که کمی عمیقتر از ذهن هشیار هست و دسترسی بهش مثل دسترسی به ذهن هشیار ساده نیست. این قسمت مسئول کارایی مثل تنفس هست که بدون اینکه ما ازش آگاه باشیم اتوماتیک انجام میشن.

میتونیم با کمی تلاش و تمرکز بهش دسترسی پیدا کنیم. وقتی یه چیزی یادتون رفته و نوک زبونتونه، درواقع اون کلمه موقتا رفته تو ذهن نیمه هشیارتون. با کمی فکر کردن و درگیر کردن ذهن دوباره یادتون میاد و میگین!

قسمت سوم، قسمت ناهشیار ذهن هست که عمیق ترین قسمت ذهنه. دسترسی به ناهشیار کار سختیه. ناهشیار (ناخودآگاه) پر از خاطرات و شوک ها و الگوهای قدیمیه. انبار تاریک ذهنه.

برای درک بهتر ناخودآگاه بذارین یه مثال بزنم. وقتی چندین سال پیش براتون یه اتفاق خیلی بدی افتاده، ذهنتون نمیتونه با این اتفاق انسجامشو حفظ کنه و به حیاتش ادامه بده. بنابراین کم کم فراموشش میکنه.

چیزی که ما بهش میگیم فراموشی، درواقع انتقال اون موضوع از سطح هشیار به نیمه هشیار و در نهایت به ناهشیاره!

یعنی هیچی از بین نرفته! فقط ما دیگه بهش آگاه نیستیم! ذهنمون اونو گذاشته تو انباری، اما از بین نرفته. اون موضوع تو انباری داره کارشو انجام میده و اثراتشو ما به طور غیر مستقیم تو زندگی و روابط و موفقیت و همه چیزایی که بهش مربوط هستن تجربه میکنیم بدون اینکه بدونیم موضوع چیه و اینا از کجا آب میخورن!

 

روش کار خود هیپنوتیزم اینه که ما به حدی ریلکس میشیم که رفتن به ژرفای ذهن ممکن میشه و ما میتونیم وارد لایه های عمیقتر ذهن بشیم و یه سری چیزا رو عوض کنیم.

توسط ریلکسیشن جسمی و ذهنی، خود هیپنوتیزم اجازه میده که یه سری ایده ها رو از ذهن هشیارمون برداریم و اونارو تو ذهن ناخودآگاه (ناهشیار) بکاریم.

بعد از بیدار شدن از حالت هیپنوتیزم، اون ایده ها توی ناخودآگاه شروع به کار میکنن و کم کم الگوهای قبلی رو عوض میکنن و در نهایت زندگی فرد رو تغییر میدن!

نکته: هیپنوتیزم درمانی یه روش خیلی سریع برای تغییر نیست! کار با هیپنوتیزم نیاز به پشتکار و تمرین داره تا بتونین به سرعت به ناخودآگاه دسترسی پیدا کنین و پیامهای جدیدی رو بهش منتقل کنین.

 

برای اینکه خود هیپنوتیزم یا هیپنوتیزم درمانی موفقی داشته باشین، مهمه که با یه ذهن باز با این تکنیک روبرو بشین. برای این لازمه که:

بخواین که هیپنوتیزم بشین (مثل کسایی که با غرور و افتخار میگن هیشکی نمیتونه منو هیپنوتیزم کنه!)

بیش از حد شک و تردید نداشته باشین

از هیپنوتیزم شدن نترسین

فرایند هیپنوتیزم شدنتون رو بیش از حد تجزیه و تحلیل نکنین (چون ذهنتون درگیر میشه و اجازه ریلکس شدن پیدا نمیکنه)

همچنین شما بایستی بدونین که چرا میخواین خود هیپنوتیزم کنین و قراره تو ناخودآگاهتون چه چیزی رو جایگزین چه چیزی بکنین.

بهتره یه چندتا عبارت تاکیدی یا تلقین برای خودتون از قبل آماده کنین.

تو پست مربوط به عبارات تاکیدی آموزش دادم که چطور یه عبارت تاکیدی برای خودتون بسازین.

عبارت تاکیدی مخصوص خودتون رو به یاد داشته باشین. حتما از کلمه‌ی «من» استفاده کنین؛ روی چیزی که میخواین عوض کنین تمرکز کنین، و جملات تاکیدیتون رو به زمان حال بگین.

برای شروع فقط روی یک موضوع تمرکز کنین و فقط یک عبارت تاکیدی بسازین و اونو به خودتون بگین.

آموزش خود هیپنوتیزم عملی

نکته مهم: قبل از اینکه شروع کنین، بهتره به یکی دیگه بگین که دارین این کارو میکنین. چون رفتن به حالت هیپنوتیزم یه جورایی شبیه خواب هست.

و این خیلی مهمه که وقتی که شما دارین خود هیپنوتیزم میکنین کسی مزاحمتون نشه و برنامه رو به هم نزنه.

همینطور خیلی مهمه که شما هم از این بابت نگران نباشین که یه وقت کسی بیاد تو اتاق و تمرکزتونو بهم بزنه.

تو هیپنوتیزم عمیق، آگاهی شما به اطراف کاملا از بین میره، تو این حالت ها هم بهتره که یکی دیگه که هشیار هست از موضوع باخبر باشه که اگه مورد اورژانسی ای پیش اومد بیدارتون کنه.

 

 

بعد از خوندن آموزش خود هیپنوتیزم لازمه که نکاتی که یاد گرفتین رو تمرین کنین. هرچی بیشتر خود هیپنوتیزم رو تمرین کنین، سریعتر و عمیقتر میتونین وارد حالت هیپنوتیزم بشین و تاثیرای قوی تری روی ذهنتون بذارین.

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

خود هیپنوتیزم یا هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی) میتونه یه روش موفق برای درمان استرس و اعتیاد باشه. همینطور میتونه نیروهای پنهانی رو تو ذهن ما بیدار کنه (مثل خلاقیت).

خود هیپنوتیزم در واقع یه روشیه برای برنامه ریزی مجدد ذهن. منابع و سی دی ها و فایل های صوتی زیادی در مورد خود هیپنوتیزم و هیپنوتیزم درمانی وجود داره.

توصیه میکنم قبل از اینکه از هر کدوم از اونا استفاده کنین، اول مطمئن شین که اون محصول توسط یه سازمان یا یه هیپنوتراپیست قابل اعتماد درست شده باشه.

 

اگه دوس دارین مطالب و آموزشها و تکنیک های بیشتری در مورد خود هیپنوتیزم و تغییر برنامه‌ی ذهن بخونین و یاد بگیرین، ایمیلتون رو تو کادر پایین وارد کنین تا مطالب و کتاب و تکنیک‌های تخصصی بیشتری رو براتون ایمیل کنم.

 

تشکر لز سایت خوبتون
چطور با خودهیپنوتیزم میشه خلاقیت رو زیاد کرد؟

تو حالت های امواج مغزی پایین الهام و شهود به طور اتوماتیک بیشتر میشه. البته میشه به طور آگاهانه با تلقینات تو هیپنوتیزم هم خلاقیت رو هم افزایش داد 😉

یعنی با یه جمله تاکیدی مثلا من خیلی آدم خلاقی هستم درسته؟

دقیقا! 😉

هرچند مختصر بود ولی خیلی عالی بود و کلا نگاهی فراتر از معمول همیشه جذاب و خواستنی هست مخصوصا مطالب زیبای شما
سپاس

ممنون از توجه و همراهیتون 🙂

ممکنه وقتی هیپنوتیزم میکنیم دیگه بیدار نشیم و به حالت عمیقی بریم ک نتونیم بیایم بیرون؟؟باید به کسی بگیم تا حواسش به ما باشه ی وقت اگه برنگشیم حواسش به ما باشه؟؟؟

نه این اتفاق تو مراحل اولیه نمیوفته.
اگه وارد هیپنوتیزم خیلی عمیق بشین ممکنه این حالت پیش بیاد، اونم نه اینکه بیدار نشین و به کما برین! ممکنه آگاهیتون رو از دست بدین و به خواب عمیق فرو برین و چند ساعت بعد بیدار شین!
منظور از شرایط اورژانسی شرایطی مثل آتش سوزی و اینجور چیزاس 🙂

سلام.خدمت شما بنده خودم هیپنوتیز میکنم و اگر سوالی دارید به پیوی تلگرام بنده سوال بفرمایید
@kasra_mhmm

وقتی ک می گین ب وسط ابرو هام تمرکز کنم یعنی باید جلو اینه بشینم یا تو ذهنم این کار رو بکنم و سوال دوم اینه کحال نشسته این کار رو انجام بدم یا دراز کشیده؟؟؟؟

نیازی به آینه نیست! همینجوری که دارین این متن رو میخونین، میتونین به سمت بالا وسط ابروهاتون نگاه کنین (قرار نیست وسط ابروهاتون رو ببینین، هدف اون حالت چشاس که به سمت بالا متمرکز بشن!)
هر طور که راحت تر باشین! اغلب حالت لم داده یا درازکش مناسبتر هستن برای هیپنوتیزم 🙂

اگر از اول تا پایان هیپنوتیزم یک اهنگ بیکلام ارامشبخش پخش باشه اشکال نداره؟

نه تنها اشکالی نداره، که باعث میشه آرامش بیشتری داشته باشین و جریان خود هیپنوتیزم رو بهتر هم میکنه 🙂

خیلی عالی بود. نمیدونم چقد میتونم این کارو با موفقیت انجام بدم. یکم ذهنم امواج منفی و نویزش زیاده. ولی ممنون خیلی عالی بود

سلام. 🙂

همیشه میتونین با موفقیت انجامش بدین! انقدر که بعد از یه مدت کافیه فقط اراده کنین و چندتا نفس عمیق بکشین و وارد آلفا بشین! 🙂
این حالت طبیعیه، ذهن ماهیتش همینه! همیشه درگیره.. با تمرین کم کم آروم میشه و میتونین کنترلش کنین!

سلام خسته نباشید ممنون از مطالب خوبتون میخواستم بدونم واسه عملکرد قانون جذب وقتی میگین بعد از درخواست ارزو اون رو رها کنیم تا قانون جذب عمل کنه پس تمرکز روی خواسته و تصویر سازی چی میشه با هم‌تناقض نداره

سلام. ممنون از توجهتون 🙂
خواستن، یعنی نداشتن! ما چیزی که نداریم رو میخوایم.
وقتی بهش میچسبیم، وقتی مدام خواستمون رو تکرارش میکنیم، یعنی دو دستی چسبیدیم به نداشتن!
اما وقتی کارمون رو میکنیم و بعد رها میکنیم، یعنی اطمینان داریم که کارمون بهترین نتیجه رو میده!
برای همین فرزانگان کهن توصیه میکردن که کارتون رو بکنین و بعد رهاش کنین! 🙂

سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم چقدر باید تو حالت هیپنوتیزم بمونیم؟واینکه بعد از چند وقت میتونیم از چندتا عبارت تاکیدی استفاده کنیم

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چند دقیقه باید تو حالا خود هیپنوتیزم بمونیم و عبارات تاکیدیمونو بگیم؟واینکه فقط یکی عبارت باید باشه؟

سلام. 🙂
تا زمانی که احساس خوبی داشته باشین! معمولا چیزی حدود ۲۰ دقیقه کافیه..
بله، فقط یک عبارت تاکیدی برای یک موضوع خاض!

با سلام
من خودم مدتها دنبال این جور کارها بودم و اخرش فهمیدم همه اینها یک مشت اراجیف و خزعبلات هست که فقط انسان رو از کار و زندگی واقعی دور میکنه و امیداوری بیخود و توهم هست! چه اونایی که از تجربه نزدیک به مرگ صحبت میکنند که علت اصلی ان ترشح ماده DMT هست و چه اونایی که دنبال روح و پرواز اون و غیره هستن . راست میگید برید خلبان بشید!
دیگه بس کنید این چرندیات رو . از انسان قرن بیست و یکم بعیده گول این مزخرفات رو بخوره . اینها اگه قانونی بود بلاخره انجمن و یا چیزی میداشت نه اینکه همه چیز یواشکی و در قالب سایت و این جور چیزها باشه . بیخود بچه های مردم را از کار و زندگی و سالم فکر کردن دور نکنید خدا رو خوش نمیاد .

شما موضوع هیپنوتیزم رو رد میکنین؟
تا امروز کلی تحقیقات علمی در این راستا انجام شدن و این موضوع تو کلینیک های درمانی سرتاسر دنیا هم استفاده میشه!

علم میگه واقعیه
تجربه میگه واقعیه
شعور میگه واقعیه
تو یه تنه میگی اراجیفو خزعبلاته؟؟؟
من ازش استفاده میکنم تاثیرشم میبینم.

عالی

مطالبتون عاالیه
ممنون ازاینکه رایگان دراختیارمون قراردادین
میشه لطفانظرتون رودرمورد متد سیلوا هم بگید
من وقتی برای رفتن به حالت آلفاروی تخت درازمیکشم نمی تونم کاملاطاق بازوصاف درازبکشم احساس میکنم دست وپام مورمورمیشن اشکالی داره اگه به یه طرف درازبکشم یادست وپاموجمع کنم؟

ممنون از توجهتون 🙂
متد سیلوا برای رسیدن به حالت آلفا یه روش خیلی عالیه! حتما ازش استفاده کنین و بهش مسلط شین. اگه میتونین تو دوره ی رسمی خودشون هم شرکت کنین عالی میشه مطالب بیشتری میگن تو دوره.
اگه مورمور شدن آزار دهنده نباشه، اشکالی نداره! نشونه گردش انرژیه که اتفاقا نشونه خوبیه. اگه طاق باز راحت نیستین، یه جای راحت لم بدین!
بهتره به پشت باشین اما اگه تو هیچ حالتی به جز به پلهو خوابیدن راحت نبودین، همون کارو بکنین.
توصیه اساتید اینه که به پشت و راحت دراز بکشین.
قبل از شروع تمرین، ریلکسیشن رو امتحان کردین؟!

ممنونم ازپاسخگوییتون
بله اول شروع به تن آرامی میکنم ولی تاآخرنمیتونم پیش برم یه حالت مورموریاقلقلک احساس میکنم که بی قرارم میکنه که مجبورمیشم دست وپاموتکون بدم وتمرکزم بهم میخوره،
درتائیدحرف شمافکرمیکنم مهم اینه که جسمم ریلکس بشه حالاتوهرحالتی که راحتترم

آره..
موسیقیای آرامش بخش رو هم امتحان کنین، شاید با اونا حس بهتری بگیرین!

حتما👍
ممنونم

با سلام من مرحله سبک هیپنوتیزمی رو قبلا شرطی شده ام حال خیلی علاقه مندم که مرحله عمیقتر ان یعنی مرحله کاتالپسی وانجماد عضلانی رو از طریق خود هیپنوتیزم شرطی بشم اما چون من شهرستانی بوده وقادر به شرکت در کلاسهای حضوری را که شهریه ان معمولا بسیار بالاست نیستم لطفا مرا راهنمایی کنید ایا دستور وتمارینی وجود داره که اگه من مرتب در منزل انجام بدم بتونم به مرحله کاتالپسی دست یابم ودیگه نیازی به شرکت در ان کلاسها نباشه

سلام. توصیه میکنم خود هیپنوتیزم رو یاد بگیرین.
کتابای کابوک میتونن مفید باشن براتون!

سلام ممنون از سایت خیلی خوبتون ، من وقتی که دراز میکشم که ریلکس کنم گردنم خیلی درد میگیره ! میخواستم بدونم که روش دیگه ای هم هست ؟؟؟

سلام. اختیار دارین ممنون از شما که همراهین!
یه متکایی پتویی چیزی بذارین زیر گردنتون تا فشار وارد نشه بهش. امتحان کنین ببینین با اینا درد گردنتون رفع میشه؟ بهتره در کنار اینا نرمش هایی انجام بدین که عضلات مربوط به اون ناحیه رو تقویت کنن تا سلامتی ستون فقراتتون هم تامین بشه! 🙂
اگه میتونین رو یه صندلی راحت لم بدین طوری که بدنتون راحت و بدون فشار باشه! تو این حالت هم میتونین خودهیپنوتیزم کنین.

سلام ادمین عزیز ممنونم بابت توضیحاتت
فقط بنده هروقت خودمو هیپنوتیزم میکنم خوابم میگیره یا خوابم میبره
این طبیعیه بنظره شما؟

کاملا طبیعیه!
این اتفاق بخاطر ریلکس شدن و کاهش سرعت امواج مغزیتون اتفاق میوفته.
بهتره زمانی این کارو انجام بدین که خسته نیستین و سرحالین 🙂

با سلام . ممنون بابت مطالب خوبتون. یه سوال داشتم . در حالت هیپنوتیزم , شخص کاملا بی اراده شده و تحت اراده هیپنوتیزم کننده قرار می گیره . در چنین حالتی هیپنوتیزم کننده وارد لایه های عمیق مغز شده و مثلا علت ترس شخص از رانندگی را که تصادف با ماشن در ۲ سالگی وی بوده را پیدا میکنه و اون رو پاک میکنه و نترسیدن رو جایگزین میکنه و… حالا میخواستم ببینم تو حالت خودهیپنوتیزم ما مرتب نترسیدن رو به خودمون القا میکنیم در صورتی که علت بوجود اومدن ترس رو نمیدونیم .و هرچقدر هم باور کنیم که نمی ترسیم ولی آخرش دلهره به سراغمون میاد. به نظر شما آیا با خودهیپنوتیزم میشه علت رو از بین برد و چگونه . یا حتما باید توسط شخص دیگری هیپنوتیزم بشیم . مرسی

اختیار دارین!
ما میتونیم این شوک ها رو با استفاده از روش های روانکاوی (مثل تداعی آزاد) یا یک سلسله سوال های متوالی یا حتی روش ایموشن کد پیدا کنیم!
داشتن یه متخصص تو این فرآیند قطعا کمک میکنه، اما نیازی به فرد دیگه نیست 🙂

خیلی از مطالب خوبتون ممنونم ، سوالم اینه که میشه با این روش های که توضیح دادید شخص دیگری رو هیپنوتیزم کرد؟

اختیار دارین.
نه. هیپنوتیزم دیگران مراحل و مطالعات خاص خودشو داره 🙂

سلام خیلی ممنون از مطلبتون فقط من یه مشکلی دارم من خیلی خوب پیش میرم تا وقتی که میرسم به مرحله ی حرکت کردن منظم یک چیز داخل ذهن وقتی تصور میکنم ناخودآگاه حرکت منظم نامنظم میشه و تند میشه و ریتم و بهم میزنه و باعث میشه عصبی شم چندبار امتحان کردم اصلا منظم نمیشه دلیلی داره؟

آره این طبیعیه! 🙂 اتفاق میوفته.
بهتره از قبل یه سناریو درست کنین، و از روی اون سناریو تمرین کنین! اینطوری احتمال پرسه زدن ذهنی کمتر میشه!

لطفا به سوال منم جواب بدید دوست عزیز

سلام و خسته نباشید من چندتا سوال دارم لطفا روش خوزه سیلوا بهتره یا جو دیسپنزا؟
به نظرتون کدوم رو انجام بدم بهتره؟
مگه هر دو منظورشون در نهایت قرار گرفتن در حالت آلفا نیست؟
آیا به هر طریقی من برم حالت آلفا فرق داره؟چون جو دیسپنزا از قبل روی چاکرا ها کار میکنه ولی سیلوا شمارش معکوس و…
تروخدا یه راهنمایی کنید ک باز بین دو راهی این دو نباشم چون کتاب دستان شفا بخش سیلوا و ماورا طبیعی شدن دیسپنزا رو خوندم از دوتاشون هم خوشم اومده یا میپرم این روش یا اون روش تمرکزم بهم میخوره ک نکنه اون روش بهتر بوده باشه . شما چه نظری دارید؟

سلام و خسته نباشید من چندتا سوال دارم لطفا روش خوزه سیلوا بهتره یا جو دیسپنزا؟
به نظرتون کدوم رو انجام بدم بهتره؟
مگه هر دو منظورشون در نهایت قرار گرفتن در حالت آلفا نیست؟
آیا به هر طریقی من برم حالت آلفا فرق داره؟چون جو دیسپنزا از قبل روی چاکرا ها کار میکنه ولی سیلوا شمارش معکوس و…
تروخدا یه راهنمایی کنید ک باز بین دو راهی این دو نباشم چون کتاب دستان شفا بخش سیلوا و ماورا طبیعی شدن دیسپنزا رو خوندم از دوتاشون هم خوشم اومده یا میپرم این روش یا اون روش تمرکزم بهم میخوره ک نکنه اون روش بهتر بوده باشه . شما چه نظری دارید؟

سلام و خسته نباشید من چندتا سوال دارم لطفا , روش خوزه سیلوا بهتره یا جو دیسپنزا؟
به نظرتون کدوم رو انجام بدم بهتره؟
مگه هر دو منظورشون در نهایت قرار گرفتن در حالت آلفا نیست؟
آیا به هر طریقی من برم حالت آلفا فرق داره؟چون جو دیسپنزا از قبل روی چاکرا ها کار میکنه ولی سیلوا شمارش معکوس و…
تروخدا یه راهنمایی کنید ک باز بین دو راهی این دو نباشم چون کتاب دستان شفا بخش سیلوا و ماورا طبیعی شدن دیسپنزا رو خوندم از دوتاشون هم خوشم اومده یا میپرم این روش یا اون روش تمرکزم بهم میخوره ک نکنه اون روش بهتر بوده باشه . شما چه نظری دارید؟

هر دو روش عالی هستن و کاربردین!
با هر کدوم که راحت ترین انجام بدین!
من توصیه میکنم با روش سیلوا شروع کنین. و بعد یه مدت روش دیسپنزا رو امتحان کنین.
با هر روشی که وارد حالت آلفا بشین تفاوتی نداره! مهم اینه که یه روش رو انتخاب کنین و باهاش تمرین کنین!

مرسییییی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

دیدگاه

 

ورود به سایت

» رمز خود را فراموش کردم

» هنوز عضو نشده‌اید؟ ثبت نام کنید

ثبت نام در سایت

» عضو هستید؟ وارد شوید

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

» رمز خود را فراموش کردم

بازیابی رمز عبور

» عضو هستید؟ وارد شوید

» هنوز عضو نشده‌اید؟ ثبت نام کنید

هیپنوتیزم کردن یک نفر که خودش می‌خواهد هیپنوتیزم شود، بسیار آسان است، زیرا مهم‌ ترین اصل هیپنوتیزم کردن خود-هیپنوتیزمی است. برخلاف باور عموم، هیپنوتیزم کردن به کنترل ذهن یا قدرت‌های جادویی ربطی ندارد. شما به عنوان راهنما تنها باید به فرد کمک کنید تا در حالت ریلکس قرار گرفته و به حالت خوابیده تبدیل شود. روش آرام سازی پیشرونده عضلانی یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای افرادی است که خودشان مایل به هیپنوتیزم شدن هستند و به تجربه خاصی هم نیاز نیست. با پروشات همراه باشید.

1. فردی را پیدا کنید که می‌خواهید هیپنوتیزم شود. هیپنوتیزم کردن فردی که نمی‌خواهد هیپنوتیزم شود یا به این کار ایمان ندارد، بسیار مشکل خواهد بود، به خصوص اگر تازه کار باشید. فردی را بیابید که هم بخواهد هیپنوتیزم شود و هم ریلکس باشد تا بتوان بهترین نتیجه را کسب نمود.

2. یک اتاق آرام و راحت انتخاب کنید. شرکت کننده باید احساس امنیت و راحتی داشته باشد. اتاق باید تمیز بوده و نور کمی وارد اتاق شود. فرد را روی صندلی نشانده و وسایلی مانند تلویزیون یا افراد دیگر را از اتاق خارج کنید.

3. به فرد اطلاع دهید که از هیپنوتیزم چه انتظاری داشته باشد. اغلب افراد طبق آنچه در تلویزیون دیده‌اند درباره هیپنوتیزم تصور متفاوتی دارند. در حقیقت هیپنوتیزم یک تکنیک ریلکس کردن است که باعث می‌شود به مشکلات خود تمرکز کرده و یا با ناخودآگاه خود آشنا شوند. در حقیقت ما در هنگام رؤیا دیدن و غرق شدن در موسیقی و فیلم هم به ناخودآگاه خود وارد می‌شویم. در هیپنوتیزم حقیقی:

4. از هدفشان برای هیپنوتیزم شدن سؤال کنید. هیپنوتیزم افکار نگران کننده را کاهش داده و حتی سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. این کار می‌تواند به عنوان ابزاری برای افزایش تمرکز در زمان آزمون یا وقایع مهم یا کاهش استرس در اوقات نگرانی، استفاده می‌شود. درصورتی که هدف خود از انجام هیپنوتیزم را بدانید، نتیجه بهتری از آن کسب خواهید نمود.

5. از او بپرسید آیا تابه حال هیپنوتیزم شده و اگر شده تجربه‌اش چگونه بود. اگر تجربه داشته‌اند، درباره چگونگی انجام آن و واکنش آن‌ها سؤال کنید. در این صورت با واکنش فرد در حین انجام این کار آشنا شده و متوجه می‌شوید باید از چه کاری اجتناب کنید.

1. با صدای آرام، آهسته و آرام بخش صحبت کنید. با صدای آرام، متمرکز و شمرده صحبت کنید. جملات خود را طولانی‌تر ادا کنید. صدایتان طوری باشد که گویی می‌خواهید یک فرد ترسیده یا نگران را آرام کنید. در کل زمان هیپنوتیزم صدایتان به همین صورت باشد. برخی از کلمات مناسب برای آغاز عبارت‌اند از:

2. از آن‌ها بخواهید عمیق و منظم نفس بکشند. سعی کنید که فرد آرام و عمیق نفس بکشد. سعی کنید به همراه آن‌ها تمرین نمایید تا این کار را یاد بگیرند. “نفس عمیق بکش و قفسه سینه و شش‌هایت را از هوا پر کن”، سپس به آرامی هوا را از قفسه سینه خارج کنید، “به آرامی هوا را از قفسه سینه خارج کند و شش‌هایت را خالی کن.”

3. از آن‌ها بخواهید بر یک چیز خاص تمرکز کنند. اگر در مقابل او قرار دارید از فرد بخواهید به پیشانی شما خیره شده و یا بر یکی از اشیای درون اتاق تمرکز کند. از آن‌ها بخواهید یک شی را انتخاب کرده و تنها به همان فکر کنند. در اینجاست که برخی از ساعت‌های زنجیر دار استفاده می‌کنند تا فرد به آن خیره شود. اگر فرد با چشمان بسته تمرکز بیشتری دارد، اجازه دهید چشمان خود را ببندد.

4. از آن‌ها بخواهید بدنشان را قسمت به قسمت ریلکس کنند. پس از اینکه فرد آرام و بی حرکت ماند، نفس عمیق کشید و شما هم صدای خود را آرام کردید، از او بخواهید پا و انگشتان پای خود را ریلکس کند. از آن‌ها بخواهید ماهیچه‌های خود را در حالت ریلکس قرار دهند. سپس ماهیچه‌های پا، ران و در نهایت صورت را ریلکس کنند. سپس می‌توانید به ماهیچه‌های کمر، شانه، دست و انگشتان دست اشاره کنید.

5. فرد را تشویق کنید تا بیشتر ریلکس شود. با پیشنهاد دادن توجهشان را جلب کنید. به آن‌ها نشان دهید که آرام و ریلکس شده‌اند. اگرچه می‌توانید جملات مختلفی ادا کنید اما هدف این است که فرد بیشتر در خودش غرق شده و آرام‌تر و متمرکزتر شود.

6. با استفاده از تنفس و زبان بدن فرد او را به خلسه روحی سوق دهید. این جملات و مراحل را چندین بار تکرار کنید تا فرد به مرحله ریلکس شدن مطلق وارد شود. به نشانه‌های تنش در چشم (تکان خوردن)، انگشت دست و پا (لرزندان انگشت‌ها) و تنفس (آرام و نامنظم) توجه کرده و تکنیک‌های ریلکس کردن را آنقدر ادامه دهید تا فرد آرام و ریلکس شود.

7. از تکنیک “راه پله هیپنوتیزمی” استفاده کنید. این تکنیک توسط متخصصان هیپنوتیزم و افرادی که خود را هیپنوتیزم می‌کنند استفاده می‌شود تا به خلسه وارد شوند. از فرد بخواهید خود را در بالای یک راه پله طولانی و در یک اتاق گرم و آرام تصور کند. با پایین آمادن از پله‌ها احساس ریلکس شدنشان بیشتر می‌شود. هر قدم آن‌ها را بیشتر در خودشان فرو می‌برد. همانطور که راه می‌روند به آن‌ها بگویید تنها 10 پله باقی مانده و در هر پله راهنمایی‌شان کنید.

1. این را بدانید که نمی‌توانید در زمان هیپنوتیزم هرچیزی را به فرد بگویید تا انجام دهد، این کار سواستفاده از اعتماد اوست. همچنین برخی از افراد پس از انجام این کار به یاد دارند که چه کاری انجام داده‌اند، بنابراین از شما ناراحت خواهند شد. بنابراین به جای شوخی کردن از فرد بخواهید ریلکس شده و مشکلات و نگرانی‌های خود را کنار بگذارد.

2. از تکنیک‌های هیپنوتیزم برای کاهش استرس استفاده نمایید. هیپنوتیزم می‌تواند در کاهش استرس و نگرانی مؤثر باشد، بنابراین حتماً لازم نیست برای این کار از روش هیپنوتیزمی خاصی استفاده کنید. تنها کافی است فرد به حالت خلسه برود تا اضطراب اش کاهش یابد. به ندرت دیده می‌شود که فرد در زندگی روزمره به حالت ریلکس و آرامش مطلق وارد شود و نگرانی‌اش تسکین یابد. بنابراین هیپنوتیزم می‌تواند مؤثر باشد.

3. از فرد بخواهید راه حل مشکلات احتمالی را تصور کنند. به جای اینکه راه کنار آمدن با یک مشکل را به فرد بگویید از او بخواهید خود را در حین فائق آمدن بر یک مشکل تصور کند. احساس موفقیت چه حسی را در اختیارشان قرار می‌دهد؟ چگونه می‌توانند به آن مرحله برسند؟

4. بدانید که هیپنوتیزم می‌تواند برای انواع مشکلات روانی استفاده شود. اگرچه برای حل این مشکل در ابتدا باید از روان پزشک کمک بگیرید اما هیپنوتیزم می‌تواند برای از بین بردن عادت و اعتیاد، درد بدن، فوبیا، مشکلات مربوط به اعتماد به نفس و غیره استفاده شود. اگرچه هرگز نباید خودتان این روش را برای درمان یک فرد استفاده کنید، اما این روش می‌تواند یکی از راه‌های درمان محسوب شود.

5. بدانید که هیپنوتیزم تنها بخش کوچکی از راه حل سلامت روان است. از جمله فواید هیپنوتیزم عبارت است از ریلکس شدن و آرامش. در این صورت هم ریلکس شده و هم می‌توانید به مشکل خود فکر کنید. با این حال هیپنوتیزم یک راه حل قطعی یا معجزه نیست بلکه به فرد کمک می‌کند تا بیشتر در خودش غرق شود. این راه حل می‌تواند به سلامت روانی کمک کند اما مشکلات جدی باید توسط متخصص اعصاب و روان درمان شود.

1. به آرامی فرد را از حالت خلسه خارج کنید. نباید به طور ناگهانی فرد را از حالت خلسه بیرون آورید. به آن‌ها اجازه دهید تا رفته رفته هوشیار شوند. به فرد بگویید تا پنج می‌شمارید و او آگاهی و هشیاری خود را بازخواهد یافت. اگر فرد بیش از حد در خلسه فرو رفته، مجدداً از تکنیک راه پله استفاده کنید تا با بالا آمدن از هر پله آگاهی‌شان افزایش یابد.

2. درباره هیپنوتیزم با فرد صحبت کنید تا در آینده این کار را بهتر انجام دهید. از فرد بپرسید چه حسی به او دست داد، چه چیزی می‌توانست او را از خلسه خارج کند و چه احساسی داشت. در این صورت در دفعه‌های بعدی کار خود را بهتر انجام داده و به این فرد هم کمک کرده‌اید تا از فرایند هیپنوتیزم خود لذت ببرد.

3. برای سؤالات آینده خود را آماده کنید. سعی کنید برای شنیدن این سؤالات و ارائه پاسخ مناسب به آن‌ها در آینده، خود را آماده کنید. زیرا اعتماد به نفس باعث می‌شود که فرد به شما اعتماد کرده و بهتر واکنش نشان دهد. سؤالات رایجی که ممکن است از شما پرسیده شوند عبارت‌اند از:

مطالب مرتبط

دیدگاه‌ها (16)

بستن فرم

آذر 23, 1399

من فکر میکردم هیبنوتیزم یه چیز جادوییه و کلا نمیدونستم چیه ولی حالا که دیدم کاملا برعکس اون چیزیه که فکر میکردم

پاسخ

دی 4, 1399

منم همینطور

پاسخ

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

بهمن 12, 1399

یعنی میتونیم کاری کنیم که هرچی به طرف مقابل میگیمو انجام بده

پاسخ

بهمن 14, 1399

نه نوشته که اون فرد کنترلش دست خودشه نمیتونی بهش دستور بدی که چکار نکنه و نکنه

پاسخ

شهریور 3, 1399

من مدتی تصور میکنم و تصاویری میاد تو ذهنم که انگار قبلا یه اتفاقاتی برام افتاده و هیپنوتیزم شده بودم،اگه هیپنوتیزم بشم، میشه فهمید ک قبلا هیپنوتیزم شدم یانه، ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ

دی 25, 1399

نه هیچ فکری درونت روشن نیست
برای اینکه بهتر بفهمی:
سریال قورباغه رو تماشا کن.

پاسخ

بهمن 5, 1399

سریال قورباغه درباره ی فضا هست
اصلا زبطی نداره زیاد

پاسخ

بهمن 10, 1399

سریال قورباغه کاملا در مورد هیپنوتیزم اشتباه کرده چون در حالت هیپنوتیزم هیچ فردی رو بدون رضایت نمیشه وادار کرد، ک کاری رو به اجبار انجام بده.

پاسخ

بهمن 5, 1399

مثلا چه نوع تصاویری؟؟ از اینده از گذشته تا حالا کما رفتی؟؟

پاسخ

فروردین 27, 1399

عالییییییی بود من از راه خیرواردش میشوم و کسی که افسرده است خوب می کنم مرسی

پاسخ

دی 10, 1398

بسیار عالی. من یک ساله دارم به ملت تو سایتم توضیح میدم هیپنوتیزم واقعی چیه اینا همچنان میگن نه آدم خشک میشه میری رو شکمش ماهیچه هاش و مفاصلش جمع نمیشه! یا نمیدونم با هیپنوتیزم شخص رو به آینده میبریم و این چیزا… به امید سواد هرچه بیشتر ملت

پاسخ

تیر 26, 1399

سلام. چگونه توانستی فرد را به اینده ببری.و وقتی به اینده بردی جواب تو را میدادند منظورم اینکه اگه از اینده فرد سوال میکردی بت جواب میداد.

پاسخ

آبان 23, 1399

میشه به منم یاد بدید؟

پاسخ

آبان 3, 1398

بسیار موثر بود

پاسخ

مرداد 19, 1398

تشکر از زحماتتون واقعا مفید بود****

پاسخ

اردیبهشت 10, 1398

ممنونم توضیحاتتون عالی بود ****

پاسخ

آخرین نظرات

پربازدیدهای اخیر

دسته‌ها

فیلم

سریال

انیمه

شخصیت‌ها

کمیک

تریلر

اخبار سینما و تلویزیون

سایر

پروشات در شبکه‌های اجتماعی

تلگرام

اینستاگرام

آپارات

اشتراک در خبرنامه

کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پروشات تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است. جبران خسارات مادی و معنوی بر عهده رسانه متخلف خواهد بود.

اگر میخواهید خود هیپنوتیزم انجام دهید(نگران نباشید ! همه چیز امن است) ، کافیست یک جسم کوچک را برداشته و آنرا به نخ ببندید تا چیزی مشابه پاندول بسازید.

حال آنرا از بالا گرفته و به سمت چپ و راست نوسان دهید.روی پاندول تمرکز کنید و حین اینکه در حال تاب خوردن به چپ و راست است،تصور کنید که آن شی کوچک ،بجای نوسان در جهت چپ و راست،در حال انجام یک نوسان دایره ای است.

پس از لحظاتی،خواهید دید که شی بصورت دایره ایی در حال نوسان است درحالیکه شما این کار را بصورت عمدی انجام ندادید.چیزی که اینجا رخ داد،این است که شما با دادن فرمانهایی به ضمیر ناخودآگاه خود،باعث شدید که عضلاتتان بدون اینکه بدانید و حس کنید،در جهتی حرکت کند که حرکت دایره ایی ایجاد شود.تبریک عرض میکنیم ! شما اولین آزمایش ساده ی خود هیپنوتیزم را انجام دادید.

فرآیند خودهیپنوتیزم،مشابه آزمایشی است که انجام دادیم.با این تفاوت که شما به حالت ریلکسیشن عمیق تری فرو خواهید رفت (حالتی که ضمیر خودآگاه شما تقریبا به خواب رفته و ضمیر ناخودآگاه غلبه خواهد داشت) درحالیکه شما هیپنوتیزم را انجام میدهید.با ادامه مطلب همراه شوید تا مراحل انجام یک فرآیند خود هیپنوتیزم واقعی و ساده را فرا گیرید.

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

حال شما میتوانید خود را هیپنوتیزم کنید تا بتوانید آهسته آهسته باورهای خود را تغییر دهید.برای مثال،اگر برای یک پرزنتیشن ، و یا سخنرانی گروهی استرس و نگرانی دارید،میتوانید خود را درحال سخنرانی تصور کنید درحالیکه کاملا با اعتماد به نفس هستید.

تصور کردن عکسها،یکی از قویترین تلقین هاست.اگر در ذهن خود،خود را چندین بار درحال سخنرانی کردن با اعتماد به نفس کامل تصور کنید،کم کم میتوانید در زندگی واقعی نیز همین کار را کرده و در سخنرانی مورد نظر با قدرت ظاهر شوید.

توصیه دیگر ما این است که صدای خود را ضبط کرده و پس از آن،با صدای خود مراحل ریلکسیشن و تلقینها را داشته باشید.بدین ترتیب میتوانید حین انجام خود هیپنوتیزم،تمرکز بیشتری داشته باشید.

شما میتوانید تقریبا هر رفتار نامطلوب خود را با خود هیپنوتیزم ، اصلاح کنید و کنار بگذارید.کافیست بصورت مداوم،ضمیر ناخودآگاه خود را آموزش دهید که تصویر نهایی مطلوب چگونه است و آنرا مدام تصور کنید.شما میتوانید از خود هیپنوتیزم برای افزایش سرعت یادگیری،افزایش سرعت درمان و بهبودی(مثلا سرماخوردگی ها) ،جبران کمبود خواب و کسب نشاط،و یا افزایش انگیزه خود برای رسیدن به هدف و غیره استفاده کنید.مثلا یک ورزشکار میتواند با تصور کردن اینکه وزنه های سنگین تری را بلند میکند،سرعت پیشرفت خود را افزایش دهد.در واقع با اینکار،ضمیر ناخودآگاه یاد میگیرد که دستوری که به او دادید را عملی کرده و کم کم آنرا به واقعیت تبدیل کند.

هیپنوتیزم یا خوابگری شاخه ای از علم روانشناسی است که فرد در آن با استفاده از تلقین، در حالت خاصی از هوشیاری قرار می گیرد و ذهن در آن روی موضوع خاصی متمرکز می شود، در امواج مغزی تغییر ایجاد می شود و آگاهی محیطی کاهش می یابد و درباره موضوعات قابل توافق تلقین پذیری فرد افزایش می یابد.

هیپنوتیزم، را تقریبا همه، وقتی که غرق مطالعه یک کتاب، گوش کردن به موسیقی دلخواه، تماشای یک فیلم یا هر فعالیت مورد علاقه دیگری هستند تجربه نموده اند زیرا در این هنگام ارتباط آنها با محیط اطراف کم می شود و ممکن استدر این موقعیت ها متوجه صدای اطراف نشوید.

افرادی که هنگام فکر کردن به موضوعی به شدت روی موضوع متمرکز می شوند توانایی هیپنوتیزم پذیری مناسبی دارند، و وقتی این فرد در حالت هیپنوتیزم قرار می گیرد، ذهنش برای پذیرش پیشنهادات و تلقینات درمان گر آمادگی دارد و هیپنوتیزم بر آنها اثر بخش تر است و تلقینات مثبت و درمانی به لایه های عمیق ذهن نفوذ می کنند.

اقسام هیپنوتیزم به سه گونه عمده تقسیم می شوند:

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

تلقینی، پسرفتی و تحلیلی.

متخصصین علم هیپنوتیزم هر یک از این اقسام را بکار می برند. تلقین درمانی زمانی است که برای تغییر دادن طرز فکر، احساس و کردار به فرد تلقینات ساده ای القا شود تا مشکل او اینگونه حل گردد. در این گروه هیپنوتیزم کنندهای نمایشهای سرگرمی نیز قرار می گیرند ،هر چند این روش جنبه درمانی ندارد.

در پسرفت درمانی فرد باید خاطرات گذشته خود را بیاد بیاورد، تا به علت مشکلات کنونی، پی ببرد. در تحلیل درمانی متخصص ذهن ناخودآگاه فرد را تحلیل کند تا مشکلات او حل شود.

5 مرحله زیر را برای هیپنوتیزم باید انجام دهید:

مرحله 1:

تصمیم گیری در مورد کاری که می خواهید انجام دهید . در چند کلمه تلقینات را مرتب نمایید.

مرحله 2:

مرحله 3:

چهره گیرنده را تصور کنید و در ذهن خود تجسم کنید. در صورت واضح نبودن تصویر نگران نباشید و دوباره تلاش نمایید.

مرحله 4:

با تصویر ذهنی صحبت کنید و تلقینات را القا نمایید. حداقل زمان برای این مرحله 10 دقیقه است.

مرحله 5:

در مرحله پایانی چشمان خود را گشوده و منتظر نتیجه باشید.

تجربه 1

شما با هیپنوتیزم می توانید با دوستانتان از طریق تصویر ذهنی صحبت نمایید و از آنها بخواهید با شما تماس تلفنی برقرار کنند. چند دقیقه صبر کنید و نتیجه را بررسی کنید.

تجربه 2

با چهره رئیستان بطور ذهنی صحبت کنید و از او درخواست روابط دوستانه داشته باشید.

تجربه 3

با اعضای خانواده بطور ذهنی صحبت نمایید و از آنها بخواهید که شاد باشند.

تجربه 4

برای یک تجربه سرگرم گننده به دوستتان بگویید که در مورد یک رنگ فکر کند. بعد شما نام رنگ را در قطعه کاغذی بنویسید. سپس از او بپرسید که نام یک رنگ را بگوید. او نام همان رنگ را خواهد گفت.

هیپنوتیزم کاربردهایی زیادی دارد که عبارتند از :

شما می توانید آنرا برای تفریح انجام دهید.

شما میتوانید افکار بد دیگران نسبت به خودتان را تغییر دهید.

شما می توانید کسی را برای دیدنتان احضار کنید.

شما می توانید خانواده از هم پاشیده ای راگرد هم آورید.

شما می توانید در دل رئیستان خود را جا کنید.

شما می توانید دشمنتان را به دوست تبدیل کنید.

شما می توانید آنرا در تجارت خود بکار برید.

اگر فروشنده باشید شما می توانید نرخ فروش خود را بالا ببرید.

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم

شمامی توانید روابط ناسالم را بدون هیچ ناراحتی از بین ببرید.

به عنوان ضد درد در انجام اعمال جراحی بکار می رود .

برای زمانی مسکن جواب گو نیست و مضر است مانند انجام زایمان بدون درد، کاهش درد بیماران مبتلا به سرطان که به مسکن ها پاسخ نمی دهند و … کمک کننده می باشد.

هیپنوز می تواند بر درمان یا تسریع درمان موثر باشد.

هیپنوز در کاهش بیماری هایی lثل سردرد یا اسپاسم که با استرس و فشار تشدید می شوند، کاربرد دارد.

درمان کمکی برای ترک سیگار، ناخن جویدن، بازی با مو و کندن آن، کنترل پرخوری های عصبی و لاغری می تواند باشد. هیپنوتیزم می تواند بسیاری از ناراحتی های فکری و اختلالات روانی را معالجه کند.

هیپنوتیزم برای از بین بردن غم اندوه و نگرانی و ایجاد نشاط و شادمانی موثر است.

با هیپنوتیزم بیماری هایی مثل سر درد ، تنگی نفس ، بی خوابی ، نگرانی و اندوه ، اختلالات سوء هاضمه ، برخی ناراحتی های قلبی ، ترس ، اضطراب ، آشفتگی ،افسردگی ، ناامیدی ، دلسردی ، اکثر بیماری های جسمی، عادات و رفتار ناخوشایند و بیماری هایی که منشا عصبی و درمانی داشته باشند، قابل درمان هستند.

اختلالات عاطفی بر اوقات فکر را در حالت بیداری متمرکز کرده و شرایطی شبیه حالت هیپنوز بوجود می آورد.

هیپنوتیزم قدرت تفکر ، تخیل و حافظه را تقویت کرده و شخص را قادر به بهره برداری از نهایت ظرفیت مغزش نماید.

هیپنوتیزم سبب درمان بسیاری از تبهکاران که مبتلا به امراض روانی هستند، می شود.

هیپنوتیزم بهترین داروی زیبایی و حافظ جوانی است.

هیپنوتیزم لکنت زبان را در مواردی که نقص عضوی در کار نباشد ، درمان می کند.

هیپنوتیزم درمان کننده حالاتی است که فرد در شناخت هویت خود دچار مشکلاتی شده است.

هیپنوتیزم انواع ناتوانی ها و مشکلات جنسی را درمان می کند.

هیپنوتیزم سبب آرامش بیمار می شود و آنها را از بی خوابی و ناراحتی عصبی نجات می دهد.

هر چقدر اعتماد فرد به هیپنوتیزکننده بیشتر باشد ، تلقین پذیری او افزایش یافته «عمق هیپنوز»بالا می رود. در ادامه این بخش از نمناک خواهیم گفت که بهتر است هیپنوتیزور برای عمیق شدن هیپنوز با تلقین های ساده شروع کند تا اعتماد فرد افزایش یابد و هیپنوز عمیق تر شود؛ در این مرحله فرد قادر است چزی را که وجود ندارد با چشمان باز،ببیند!

فردی هیپنوز شونده مانند کسی است که غرق کتاب خواندن یا تماشای فیلم شده و همه حواسش به هیپنوتیزور و تلقیناتش معطوف است اما با شنیدن صدا یا احساس خطر، به راحتی از هیپنوز خارج می شود.

بسیاری از افراد فکر می کنند که برای انجام هیپنوتیزم باید قدرت مرموز و خاصی داشت و فقط افراد خاصی می توانند آن را یاد گرفته و اجرا کنند. اما واقعیت چیست؟

هیپنوتیزم را نیز مانند سایر علوم، می توان آموخت اما عمل کردن و استفاده صحیح و مناسب از هیپنوتیزم ، یک هنر است. یادگرفتن مقدار پراکنده ای از این علم و هیپنوتیزم کردن تعداد کمی از افراد حساس کار راحتی است ولی استفاده صحیح و مناسب از این علم به صبر زیاد و یادگیری و مهارت نیاز دارد. افراد پزشک و واجد صلاحیت باید از هیپنوتیزم برای رفع مشکلات پزشکی استفاده کنند.

فرد هیپنوتیزم کننده باید به علم پزشکی واقف باشد . افراد غیرحرفه ای و آنها که بیشتر به جنبه نمایشی هیپنوتیزم می پردازند می توانند یک بیماری را تشخیص دهند و تنها به درمان و رفع علایم بیماری بدون توجه به علت آن می پردازند که می تواند بسیار خطرآفرین باشد ، این افراد از علم پزشکی بی بهره اند.

یک هیپنوتیزم کننده غیرحرفه ای نمی تواند متوجه وجود و یا احتمال این بیماری ها شود و فقط درد بیمار را برطرف میکند در صورتی که درد یک علامت هشداردهنده است و برطرف کردن آن سبب پیشرفت بیماری و عدم تشخیص و درمان آن می شود.

استفاده از هیپنوتیزم در پزشکی باید صرفاً محدود به پزشکانی باشد که در این علم کاملاً خبره بوده و واجد صلاحی هستند. چند کلمه حرف، یک نگاه، تون صدا و یا ژست برای تشخیص استفاده از روشی جهت انجام هیپنوتیزم برای پزشک کافی است .

بزرگترین ترسی که در رابطه با هیپتوتیزم وجود دارد این است که هیپنوتیزم شما را وادار به انجام اعمال پست و غیر اخلاقی می کند. اما بدانید هیپنوتیزم نمی تواند شما را وادار به انجام کاری کند که در حالت عادی انجامش نمی دهید.

ذهن ناخودآگاه شما در حین هیپنوتیزم مورد درخواست و مخاطب قرار میگیرد و چون اخلاقیات شما درآن جای گرفته، از انجام عملی بر خلاف اراده خود مصون میباشید. زمانی هیپنوتیزم می تواند خطرناک باشد که فرد الکل مصرف نموده باشد.

در هیپنوتیزم باید فرد هیپنوتیزم شونده معتقد باشد که هیپنوتیزم به سلامتش کمک می کند و برایش سودمند است؛در هیپنوتیزم نمی توان فردی را به زور هیپنوتیزم کرد زیرا فرد متوجه اوضاع است و می تواند کنترل اوضاع را به دست بگیرد.در حالت هیپنوز، احتمال سوءاستفاده از فرد کاهش می یابد زیرا فرد درآن هوشیارتر است.

هدف هیپنوتیزم بهبودی تندرستی شما در بلند مدت است اما لازم است افراد هیپنوتیزم شوند سابقه پزشکی خود را با هیپنوتیزم کننده در میان بگذارند تامشکلی برایشان پیش نیاید. در صورت داشتن تفکرات توهم آمیز و یا استفاده از الکل و مواد مخدر امکان خطر وجوددارد.

هنگام خروج شما از خلسه ممکن است اندکی احساس گیجی و و سردرگمی کنید اما این حالتدوام زیادی نمی آورد و برطرف می شود . احساس اضطراب پس از هیپنوتیزم نیز به علت اثر بخشی درمان است .

شاید شما فکر کنید اگر هیپنوتیزم کننده در حین هیپنوتیزم فرد ناگهان بمیرد چه می شود ؟نگران نباشید، همانطور که در این بخش از نمناک گفته شده است شما خودتان به تنهایی می توانید از حالت خلسه خارج شوید و یا چند دقیقه به خواب می روید و سپس بیدار خواهید شد و یا وقتی متوجه سخن گفتن کسی نمی شوید با یک احساس طراوت بیدار می شوید.

هیپنوتیزم با میل داوطلبانه و حس ناخودآگاه صورت گیرد. بنابراین ضمیر ناخودآگاه همواره تحت کنترل است و در صورتی که احساس ناراحتی کنید از آن حالت خارج می شوید.

باشد به خاطر آوردن لحظات هنگام هیپنوتیزم در جلسات هیپنوتیزم عمیقتر، کمتر خواهد بود. اکثر افراد زمانی از این حالت خلسه را به یاد می آورند .

 

در تماشا وارد شوید تا به ویدیو‌ها و کانال‌های
مد نظر خود دسترسی پیدا کنید

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

سجاد زمانی مرس ان ال پی nlp از تکنیک های خود هیپنوتیزم می گوید.

https://tehrannlp.com/

برای ارسال دیدگاه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

در تماشا وارد شوید تا به ویدیو‌ها و کانال‌های
مد نظر خود دسترسی پیدا کنید

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

سجاد زمانی مرس ان ال پی nlp از تکنیک های خود هیپنوتیزم می گوید.

https://tehrannlp.com/

برای ارسال دیدگاه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم
چگونه ذهن خود را هیپنوتیزم کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *