چگونه صدا خفه کن بسازیم

 
helpkade
چگونه صدا خفه کن بسازیم
چگونه صدا خفه کن بسازیم

How to make a homemade silencer / suppressor

How to make a homemade silencer / suppressor

در این ویدئو که قبلا برای دوستان ساختم الان اینجا برای شما هم میزارم نحوهی ساخت سایلنسر برای تفنگ برنو ( یا سایر سلاح ها) با نرم افزار ادیکت توضیح دادم که جهت آشنایی با ساختار و نحوهی کارکردن سایلنسر بسیار مفید هست
تاکید میکنم استفاده و ساخت سایلنسر کاملا غیرقانونی و مشمول مجازات میشباشد پس این ویدئو فقط درجهت آشنایی شما با ساختار یک صداخفه کن هست

در این ویدئو که قبلا برای دوستان ساختم الان اینجا برای شما هم میزارم نحوهی ساخت سایلنسر برای تفنگ برنو ( یا سایر سلاح ها) با نرم افزار ادیکت توضیح دادم که جهت آشنایی با ساختار و نحوهی کارکردن سایلنسر بسیار مفید هست
تاکید میکنم استفاده و ساخت سایلنسر کاملا غیرقانونی و مشمول مجازات میشباشد پس این ویدئو فقط درجهت آشنایی شما با ساختار یک صداخفه کن هست

یادمه خدمت که بودم یه شبی بود که همه سربازا رو با تیر و تفنگ و بمب و موشک از خواب بیدار می کردن و می بردن تو محوطه و بقیه ماجرا … ما رو به صف کردن یکی از فرمانده ها بغل گوش من دقیقا 5 سانتی گوشم یه گلوله از اسلحه کلاشینکف شلیک کرد بخدا قسم هنوز صداش تو گوشمه ( قضیه واسه 7 سال پیشه ) چنان صدایی کرد خداوکیلی تا 5 دقیقه هیچی نمیشنیدم . این خاطره رو گفتم که بگم خدا پدر مادر سازنده صدا خفه کن رو بیامرزه واقعا … حالا از این حرفا بگذریم چه چیزی باعث میشه صدای به این بلندی انقدر کم بشه ؟ مگه صدا خفه کن چکار می کنه ؟

صدا خفه کن اسلحه

شاید فکر کنید صدا خفه کن یه مکانیزم خیلی پیچیده داره اما اساس کار صدا خفه کن خیلی سادس ! فرض کنید یه بادکنک رو باد کردید ، اگه یه سوزن رو بهش بزنید با صدای خیلی وحشتناکی بادکنک می ترکه اما اگه دهانه بادکنک رو جوری بگیرید که باد به تدریج ازش خارج شه با صدای خیلی خیلی کمتری باد بادکنک خالی میشه . صدا خفه کن هم تقریبا طبق همین تئوری کار می کنه .

موقعی که گلوله شلیک میشه ، باروت پشت فشنگ منفجر میشه و یه گاز داغ شده رو ایجاد می کنه . این گاز داغ یه ضربان فشار بالا رو درست می کنه که فشنگ رو به بیرون اسلحه هل میده . دیدین وقتی نوشابه رو تکون میدین چی میشه ؟ گازش در میاد و در نوشابه با ضرب باز میشه . اینم همینجوریه . فشاری که گاز داغ ایجاد می کنه حدود 1365 کیلوگرم در اینچ مربع یا 20700000 پاسکال هستش پس صدای مهیبی باید داشته باشه .

صدا خفه کن پهن تر و بلندتر از لوله تفنگ طراحی میشه ، اینجوری موقعی که فشنگ شلیک میشه ، گاز پشت فشنگ فضای بیشتری داره تا پخش بشه بنابراین فشار گلوله تا 27 کیلوگرم در اینچ مربع کم میشه و طبیعتا صدا هم کمتر میشه . گیف زیر رو ببینید تا متوجه عملکرد صدا خفه کن بشید .

چگونه صدا خفه کن بسازیم

صدا خفه کن چگونه کار می کند ؟

البته تفنگ هایی هم هستن که صدا خفه کن درست حسابی روشون جواب نمیده بخاطر اینکه گلوله رو با سرعت مافوق صوت یا سوپر سانیک شلیک می کنن . تو این حالت گلوله بخاطر سرعت زیاد انجار صوتی ایجاد می کنه و صدای زیادی ایجاد میشه .

توی انگلیسی به صدا خفه کن میگن Gun Silencer .

به نظر شما چرا تفنگ اختراع شد ؟

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم .
حمایت مالی از علم فردا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

سوال امنیتی *

 + 
شش
 = 
8

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

چند دلیل ساده که نشان می دهد سلاح اتمی وجود ندارد

1-انچه را به عنوان انفجار هسته ای نشان می دهند دقیقا” مشابه انفجار گاز مایع در مقیاس دهها و یا صدها تن می باشد.

یعنی اگر دهها و یا صدها تن گاز مایع را با هوای فشرده کافی منفجر نمایند ،دقیقا” انفجاری مشابه انفجار به اصطلاح هسته ای رخ می دهد. مثلا” در هردو انفجار قارچ تشکیل می شود و و چرخش قارچشان کاملا” مشابه می باشد.

ان چیزی که به عنوان بمب هیدروژنی عنوان می شود که مدعی هستند قدرت تخریب ان خیلی بیشتر از بمب اتمیست چیزی جز انفجار دهها و یا صدها تن گاز هیدروژن مایع به همراه هوای فشرده کافی نیست.
اگر از هیدروژن مایع استفاده نمایند به علت سرعت بیشتر واکنش هیدروژن با هوا ، انفجار در زمان کمتری رخ می دهد و در نتیجه

شدت انفجار بیشتر و قدرت تخریب بیشتری خواهد داشت. اما با استفاده از عدم آگاهی ملتها وانمود می کنند همجوشی هسته ای رخ داده است.

2- مدعی هستند که برای غنی سازی اورانیوم با استفاده از روش نصف کردن بر اساس قانون گراهام عمل می کنند. یعنی گاز UF6

را هزاران بار در ظروف جداگانه نصف می کنند ( حدود 4000 بار ) ، در صورتی که اگر عمل نصف شدن را 30 بار متوالی هم انجام دهیم حدود یک میلیاردم از ان ماده باقی می ماند.( عدد 2 به توان 30 حدود یک میلیارد است ).

از لحاظ عملی امکان 4000 بار نصف شدن وجود ندارد و بعد از مدتی چیزی نیز باقی نخواهد ماند تا بتوان عمل نصف شدن را ادامه داد.

3- موضوع بمب تزار که توسط شوروی ازمایش شد و مدعی بودند معادل با 50 مگا تن TNT قدرت انفجاری دارد جای سوالات

زیادی دارد.

بمب ادعایی هیروشیما که قدرت تحریبی معادل 15000 تن TNT داشت طبق گفته خودشان 60 کیلوگرم اورانیوم غنی شده داشت

بنا بر این بمب 50 مگا تنی تزار باید حدود 200000 کیلوگرم اورانیوم غنی شده داشته باشد که این مقدار برای یک بمب غیر منطقیست و نمی توان ان را مدیریت نمود. زیرا بنا به گفته خودشان جرم بحرانی برای انفجار اورانیوم حدود 50 کیلو گرم می باشد . پس باید در بمب تزار 200000 کیلوگرم اورانیوم به 4000 قطعه تقسیم شود و در لحظه انفجار تمام 4000 قطعه در ان واحد به هم جوش بخورند تا بمب منفجر شود. که در عمل چنین چیزی ممکن نیست. زیرا به گفته خودشان به محض عبور جرم توده اورانیوم از 50 کیلوگرم بمب اتمی فعال و منفجر می شود.

4- در طی جنگ جهانی دوم فقط هیروشیما و ناکازاکی نابود نشدند بلکه حدود ۶۰ شهر ژاپن مانند هیروشیما و ناکازاکی اسیب دیدند و سوختند، ازجمله توکیو پایتخت ژاپن.که طبق گفته ها حدود ۵۰۰۰۰۰ نفر در توکیو کشته شدند اما هیچ نامی از توکیو نیست و رسانه ها فقط دو شهر گمنام هیروشیما و ناکازاکی را بر سر زبانها انداختند…
بعضی از افراد و رسانه ها برای باور وجود سلاح هسته ای فقط چسبیده اند به قضیه هیروشیما و ناکازاکی و بدون انکه تحقیق کنند انچه را گفته شده می پذیرند و نمی خواهند فکر کنند که نابودی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی که عمدتا” از چوب و پلاستیک و مواد پلیمری با تراکم زیاد بودند با یک بمباران معمولی یا بمباران ناپالم هم امکانپذیر است و برای ایجاد احساس وحشت در دل ملتها وانمود به نابودی این دو شهر با یک سلاح خیالی به نام بمب اتمی کرده اند. …

در حال حاضر هیروشیما و ناکازاکی دو شهر پیشرفته کشور ژاپن هستند و میلیونها نفر در این دو شهر زندگی می کنند، در صورتی که به ما گفته بودند آثار بمباران اتمی برای هزاران سال باقی می ماند…… برای این موضوع چه توضیحی دارند.
۷۳سال است که مردم هیروشیما و ناکازاکی در این دو شهر بدون هیچ مشکلی زندگی می کنند.
در تمام عکسهای هیروشیما و ناکازاکی یک نکته به خوبی مشهود است و انهم اینکه خانه های چوبی و پلاستیکی از بین رفته اند اما ساختمانهایی که از اجر و فلز هستند باقی مانده اند.
عکسهای هیروشیما و ناکازاکی را در گوگل پیدا کنید و ببینید….

5- قرار شد در 20 فروردین سال 1397 از یک باتری اتمی رونمایی کنند که 50 سال به طور مداوم برق تولید می کند رونمایی شود.

سازمان انرژی اتمی مدعیست که می توان از این باتریها در موبایل ، لپ تاپ ،صنایع و در بیابانهای دور افتاده که فاقد برق هستند استفاده نمود.

مطمئن باشید که هیچگاه چنین چیزی رونمایی نخواهد شد.

اگر چنین باتری هایی وجود داشته باشد یعنی اینکه می توان با اتصال چند عدد از انها یک اتوموبیل را به حرکت دراورد و دیگر در طی 50 سال هیچ نیازی به بنزین ندارد .
ویا با تعدادی از انها برق یک خانه برای 50 سال تامین می شود و دیگرنیازی نیست هیچ هزینه ای برای مصرف برق پرداخت.

اگر چنین است پس چه نیازیست روزانه حدود صد میلیون بشکه نفت ، میلیاردها متر مکعب گاز طبیعی و صدها هزار تن ذغال

سنگ مصرف شود و الودگیهای ان وارد طبیعت شود و در کنار ان جنگ و ادمکشی برای تصاحب منابع نفتی صورت گیرد.

همچنین اگر برای مدتی مثلا” چند روز از برق مداومی که این باتری به اصطلاح اتمی تولید می کند استفاده نشود چه اتفاقی برای این باتری می افتد و انرژی ان صرف چه کاری می شود.

6- مسئله مهم دیگر زباله های به اصطلاح هسته ایست. که می گویند چون زباله های هسته ای دارای تشعشعات پر انرژی هستند باید در کیلومترها عمق زمین دفن شوند.
اگر زباله های هسته ای دارای تشعشعات پر انرژی هستند باید از تشعشعات این زباله ها مجددا” استفاده شود تا زمانی که تشعشعات ان از بین برود و نیازی به دفن انها در اعماق زمین نباشد.

چگونه صدا خفه کن بسازیم

به قول خودشان مواد هسته ای با فراینهای زمانبر و پرهزینه به دست می ایند. بنا براین زباله های تشعشع دار انها که به نوعی دارای انرژی گرمایی هستند باید مجددا” مورد استفاده قرار گیرند نه اینکه دور ریخته شوند.

مدتی پیش در امریکا افشا شد که مواد هسته ای را در کنار دریا دفن می کنند و این با ادعای انها مبنی بر خطرناک بودن زباله ها برای محیط زیست تضاد دارد.

7- امریکایی ها به قول خودشان اولین ازمایش هسته ای را در سال ۱۹۴۵ انجام دادند و شوروی نیز در سال ۱۹۴۹ یعنی ۴ سال بعد از ازمایش امریکا.
بیش از ۱۳۰ سال است که نوشابه کوکاکولا ساخته شده است و چنان سیستم حفاظتی در شرکت کوکاکولا ( یک شرکت خصوصی غیر نظامی و غیر امنیتی ) برقرار است که تا بحال فرمول ساخت ان فوق سری باقی مانده و هیچ کسی نتوانسته است فرمول انرا پیدا نماید و انحصار ان به طور کامل در اختیار شرکت امریکایی کوکاکولاست.
حال اگر سلاحی به نام بمب اتمی با ان خصوصیات ویرانگری که در مورد ان مدعی هستند و پیچیدگیهای ان قابل مقایسه با کوکا کولا نیست چطور با ان سیستمهای حفاظتی و کنترلی پیشرفته امریکاییها به بیرون درز کرد و ۴ سال بعد در اختیار شوروی که درگیر جنگ داخلی وویرانیهای عظیم ناشی از جنگ داخلی و جنگ جهانی دوم بود قرار گرفت و انها هم راحت در زمان کوتاهی به تمامی مراحل ساخت ان پی بردند و ان را عملیاتی نمودند و همزمان توانستند موشکهای لازم برای پرتاب ان را بسازند و رقیب امریکا شوند.

8- موضوع مهم دیگری که جای تامل دارد این است که تا بحال چندین بار عده زیادی از دانشمندان به اصطلاح اتمی امریکا به روسای جمهور امریکا اوباما و ترامپ نامه نوشته اند و خواستار ان شده اند که توافق هسته ای با ایران را حفظ کنند.

چرا باید دانشمندان به اصطلاح اتمی امریکا نگران از بین رفتن توافق هسته ای باشند. و چه عاملی باعث شد که تعدادی دانشمند اتمی چنین درخواستی از دولت امریکا بکنند.این عامل چیزی نیست جز اینکه منافع این به اصطلاح دانشمندان درخطر است. در واقع همه انسانها وقتی منافعشان در خطر قرار بگیرد واکنش نشان میدهند. مثلا” کارگران در تغییرات کارخانه ها و تعدیل نیرو , کشاورزان در کاهش بارندگی و بروز خشکسالی و تجار در رکود بازار و کاهش قدرت خرید مردم .

اصولا” سیاستمداران و دولتمردان به دانشمندان به عنوان ابزاری نگاه میکنند که باید در راستای منافع انها عمل کنند و هیچ نقشی در سیاستها و تصمیم گیریها ندارند.سیاستمداران انقدر مغرور و از خود راضی هستند که به کسی اجازه اظهار نظر نمیدهند و جز نظر و دیدگاه خودشان نظر و دیدگاه هیچ شخص یا گروه دیگری را قبول ندارند و اصلا” دانشمند هسته ای امریکا از کجا میداند ایران کجاست و در صنعت هسته ای چه وضعیتی دارد؟

در هر اداره , سازمان یا شرکتهای صنعتی کارفرمایان و مدیران از اینکه کارکنانشان یکدست و متحد باشند نه تنها خوششان نمی اید بلکه از این موضوع واهمه دارند چون یکدستی نیروها میتواند به روند کار لطمه بزند و با تحت فشار دادن کارفرما تقاضای حقوق بیشتر نمایند. بنا بر این همیشه کلی هزینه میکنند تا بین نیروها تفرقه بیندازند و حتی هنگام استخدام نیروها افرادی را نیز استخدام میکنند تا بتوانند جو خفقان و ترس ایجاد کنند.

این افراد در سازمانی که کار میکنند به گونه ای عمل میکنند که همیشه یک جو بی اعتمادی بین نیروهای ان سازمان حاکم شود و کارفرمایان و مدیران هوای این افراد را دارند و حقوق و مزایای خوبی به انها می دهند و تا زمانی که بتوانند جو خفقان و بی اعتمادی را در سیستم حفظ کنند از حمایت کارفرمایان و مدیران و حقوق و مزایای عالی برخوردارند واگر زمانی نتوانند این فضا را حفظ کنند بی ارزش میشوند ودیگر به انها حقوق و مزایای عالی نمی دهند.

در مورد دانشمندان هسته ای موضوع مشابهی بر قرار است. دولت امریکا افرادی را به عنوان دانشمند اتمی استخدام نموده که کار انها این است که یک ژست عجیب وغریب به خود بگیرند و موضوعاتی از قبیل انرژی هسته ای , کوانتوم و …. را واقعی جلوه دهند و ترس و وحشت از بمب اتم و دیگر موضوعات دروغین را پیوسته در دنیا ایجاد کنند. یکی ابروی پرپشت میگذارد و هنگام مطالعه با دست ابروهایش را بالا می اورد. یکی جلوی تخته سیاه می ایستد و در پشت سرش بر روی تخته سیاه چند عبارت و معادله ریاضی نوشته وبجای نمادهای متداول ریاضی از حروف پیچ و خم دار یونانی استفاده میکند تا موضوع را پیچیده تر و با ابهت تر نشان دهد.دیگری با یک قیافه کج و معوج و با حالت عصبی حود را در حال مطالعه و انجام محاسبات پیچیده نشان میدهد.عده ای هم قیافه متفکرانه ای به خود گرفته اند و خود را مشغول کار با دستگاه های عجیب و غریب نشان میدهند .

این دانشمندان عجیب و غریب از زندگی و امکانات خوبی برخوردار هستند. حال اگر دروغ بودن سلاح هسته ای فاش شود این افراد بی ارزش می شوند و دولت امریکا دیگر به انها بهایی نمیدهد و از زندگی و مزایای عالی محروم می شوند و چون هیچ کاری بلد نیستند معلوم نیست که با لو رفتن دروغ سلاح اتمی تکلیف انها چیست.

پس دانشمندان هسته ای امریکا نگران منافع خود و زندگی راحت و مفت خوریشان هستند نه نگران امنیت جهان.

چرا زمانی که کشورهایی مثل پاکستان ، افریقای جنوبی ، برزیل ، هندوستان ، چین ، کره شمالی ، اسراییل و… به دنبال ساخت سلاح به اصطلاح اتمی بودند نمایشنامه هایی مشابه برجام اجرا نمی شد.

چرا دانشمندان به اصطلاح اتمی روسیه مثل دانشمندان اتمی امریکا در مقابل ایران جبهه نمی گیرند و خیلی از انها هم در دهه 90 میلادی از کشور شوروی سابق فرار کردند و به کشورهای جهان سوم پناهنده شدند و در این کشور ها چکار می کنند.

در دهه 90 میلادی امپراطوری شوروی از هم پاشید و بنا به گزارش رسانه ها
بیش از صد هزار نفر از دانشمندان به اصطلاح اتمی این کشور به کشورهای
دیگر پناهنده شدند.
چرا دولتهای روسیه و امریکا مانع از فرارشان نشدند. اگر به معنای واقعی
سلاح هسته ای وجود داشت ،دولت امریکا از فرار این دانشمندان نگران می شد
و با هر هزینه ای که لازم می شد انها را نابود می کرد تا دشمنان امریکا
نتوانند به سلاح اتمی دست یابند.
اگر این موضوع هسته ای واقعیت داشته باشد باید کشورهایی که این دانشمندان
را جذب نمودند موفق به ساخت سلاح هسته ای و یا حداقل نیروگاه هسته ای می
شدند. 72 سال از انفجار اتمی ادعا شده می گذرد و در این مدت با توجه به
پیشرفت تکنولوژی و نرم افزارها باید طراحی و ساخت این نیروگاهها و سلاحها
اسانتر شده باشد و نیازی نباشد که سالها افراد جهان سومی در دانشگاه
موضوعات سنگین و خسته کننده را حفظ کنند و بعد از فارغ التحصیلی هیچ
توانایی عملی نداشته باشند و شغلی برایشان وجود نداشته باشد و برای لقمه
نانی به هر جایی که بشود التماس کنند و تحقیر شوند.
اگر سلاح هسته ای وجود داشت باید فقط عده کمی اسرار ساخت ان را بدانند نه
صدهزار نفر فقط فراری از روسیه باشند و چند برابر ان در کشورهای اروپایی
و امریکا و چین و هند و….. ول بگردند.

اگر قرار بود این موضوع فرار صد هزار دانشمند اتمی صحت داشته باشد

لزومی نداشت موضوع فرار انها به عرض همه دنیا برسد. می توانستند همانطور
که ده ها سال سکرت و محرمانه بود بی سروصدا انها را به کشورهای دیگر
منتقل کنند و کنترل رسانه ها هم که در دست خودشان است و لزومی نداشت در
رسانه ها جار و جنجال به پا کنند.

ضمنا” اگر ده ها هزار بمب اتمی ساخته شده ، پس به اندازه کافی تولید شده
و وجود صدها هزار دانشمند اتمی در سیستمهایشان چه ضرورتی دارد و ایا عقل
و منطق قبول می کند که دولتهای امریکا و اروپایی به صدها هزار نفری که
دیگر هیچ استفاده ای ندارند حقوق و مزایا و امکانات بدهند و کلی هم
هزینه صرف مسائل امنیتی انها شود. می دانید چه هزینه ای دارد. میدانید
اگر انها واقعا” دانشمند اتمی باشند بیکار بودن انها چه خطر بزرگی برای
جهان است .ممکن است به ذهنتان خطور کند که همه که بمب نمی سازند ،خیلی از
انها در نیروگاهها کار می کنند. جواب این است که برای کار در هر جایی فقط
کافیست تعدادمحدودی متخصص وجود داشته باشد و اکثریت افراد فقط اپراتور و
کارگر هستند که به صورت روتین و مشخص اموری را طبق برنامه انجام می دهند
و دانشمند اتمی نه انرژی و توان و نه اعصاب و حوصله امور کارگری را
دارد.حتی متخصصین (در هر اموری) تحمل حضور در کنار یکدیگر را ندارند و
سعی در حذف و نابودی یکدیگر دارند و این موضوع بسیار مهم است و همیشه
کارفرمایان برای کنترل متخصصین مشکلات زیادی دارند و با شیوه های
روانشناسی این موضوع را کنترل می کنند و در اکثر موارد با سرکوب و تحقیر
افراد عمل می کنند.
تصور کنید یک یا چند دانشمند اتمی ( در صورت وجود داشتن بمب اتم و واقعی بودن این دانشمندان ) تحقیر شوند و در صدد انتقامجویی برایند خودتان تصور کنید چه انتقام وحشتناکی خواهند گرفت

بنظرم اسلحه ساخته شده واسه اینک وقتی یکی بهت نارو زد و خیانت کرد دق و دلیتو سرش خالی کنی منم دقیقا الان دنبالشم بالاخره میخرمش

سلام برای ساخت سایلنسر میتوانید از لوله یک اینچ گازی استفاده کنید به طول ۲۰سانت و داخل لوله رو با استفاده از واشر و لوله3/4به اندازه ۵ و ۵ و ۴ و ۳ و ۲ و انتهای ان را با یک گپ فلزی جوشکاری کنید جهت نصب سایلنسر دست ساز به اسلحه از قلاویز و حدیده و یک کولیس جهت قطر سوراخ اسلحه استفاده کنید البته از لوله های دیگه هم میشه استفاده کرد ولی لوله گاز مقاومت بالایی نصبته ب انفجار دارد پس از لحاظ ایمنی خیالتان راحت باشد موفق باشین

Gun Supresser نه Gun Silencer

انسان بدون شک به گفته خداوند متعال بالاتر از مخلوقات دیگر هستند و نماینده خداوند در روی کره زمین هستند

با سلام
ببخشید من یه تفنگ بادی ranger 5.5 دارم بدون اینکه تیر توش بزارم شلیک کردم و کل کوچه ریختن بیرون خلاصه بابامون رو تو …
میخواستم ببینم اگه تیر توش میزاشتم باز هم همین صدا رو داشت یا نه چونکه خیلی دوست دارم ازش استفاده کنم تفنگ گرونی هست
با تشکر

صداخفه کن صدا رو کاملا از بین نمی بره

عالییه ممنون

ممنون از مطالب خوب تون
در جواب سوال تون باید بگم واقعا انسان تنها موجودیه که غیر قابل پیش بینیه . این همه موجود تو دنیا تنها انسانه که کارهای عجیب غریب انجام میده . البته موجوداتی که تا بحال دیده شدن ? خبر از فضا ندارم

در پاسخ به اینکه نوشتی بنظر شما چرا تفنگ اختراع شد بگم که یه ضرب المثل انگلیسی می گه انسانها با هم برابر نیستند ولی کُلت انسان ها را برابر کرد 😀
انسان در نهاد شرور است . ساخت سلاح هم از نهاد انسان بر می خیزد .

ما رو پارسال ( سال دوم دبیرستان ) واسه نمره عملی درس امادگی دفاعی بردن میدون تیر همون اول کاری که میخواستن به صفمون بکنن بچه ها بی نظمی میکردن طرف همینجوری که داشت غر میزد کلاشش رو گرفت بالا کنار من شلیک کرد گوشم دو دقیقه هیچی نمیشنید تا ی ربع هم سوت میکشید خلاصه تا ظهر که میخواستیم برگردیم ده دوازده تا فحش جدید ابداع کردم ???

خخخخخخ :)))

اختراع تفنگ = سرگرمی
استفاده امروزی = قتل قتل قتل …

تو بعضی فیلم ها مانند تیر انداز از جای نوشابه یا بطری به جای خفه کن استفاده می کرد

واقعا کارسازه یا الکیه ؟ مثل همون فیلمه the shooter که فرمودید

البته ته بطری پلاستیکی مقداری پلاستیک هم بود انگار

عالی بود مرسی از اطلاعات خوبی که میذارید

با سلام و تشکر از مطالب مفید سایت- لطفا در صورت امکان مراحل ساخت صدا خفه کن را نیز تشریحا بیان نمائید
با تشکر مجدد منوچهر قربانی

سلام . خواهش می کنم چشم اگر مطلب مناسبی پیدا کردم حتما این کار رو می کنم .

تفنگ واسه دفاع کردن در مقابل مهاجمان اختراع شد

تمام اختراعات بشر به خاطر نیاز است شما خودت اگه تو بیابون باشی و یگ گرگ گرسنه به شما حمله کنه بازم سراغ لب تابت میری؟ مسلمه اگه اسلحه باشه سراع اون میری

همه تکنولوزی که توسط انسان بوجود میاید حاصل دودیدگاه است اول ترس و احساس عدم امنیت وسپس تنبلی ولذت جویی

سایت آموزنده ی خوبی دارید. بوک مارکش کردم

به نظر من که برای دفاع و شکار ساخته شد.

بالش دقیقا واسه خفه کردن صدای تفنگه مثله این میمونه که نعره بکشی ولی دهنتو بزاری تو بالش و صدات خفه میشه

اونی که شما تو فیلم ها میبینید نه برای خفه کردن صدای اسلحه است بلکه برای اینه که میخواهند طرف فوری و بدون درد و کم هزینه فقط با یک گلوله متوفی بشه و با توجه به وضعیت فیزیکی سر که حاوی اندامهای پر خون و به اصطلاح نرم هست با شلیک گلوله خون و محتویات مغز به اطراف و خصوصن به خود ضارب پاشیده نشه و البته نمایش چنین تصویری میتونه خیلی حال بهم زن باشه و خود من که یکبار این اشتباه رو کردم تا مدتی برای غذا خوردن مشکل داشتم خصوصن املت

فکر کنم اینکه تو بعضی فیلمها از بالش برای کم کردن صدای کلت استفاده میکنن، با عقل جور در نیاد!

بالش می‌ذارن که خونش نپاشه این طرف اون طرف وگرنه صدا از تو بالش در میاد بیرووووون

دانلود فیلم

دانلود فیلم هندی جدید

خرید فالوور واقعی

خرید فالوور اینستاگرام

صدا خفه کن، لوله خفه کن، سایلنسر و… اسامی مختلف زیادی به این لوله های پیچ در پیچ گفته می شود که بسیاری از این اسم ها ساخته ی مردم و غیر فنی بوده و تحت تاثیر فیلم ها و بازی ها ساخته شده اند. اسم درست این لوله ها، سوپرسور (suppressor)، به معنای سرکوبگر صدا بوده و در دنیای واقعی متاسفانه کمی با آنچه در بازی ها و فیلم ها میبینیم تفاوت دارند.

به طور کلی می توان گفت سوپرسور ها ابزار جانبی هستند که به انتهای لوله ی سلاح متصل شده و باعث کاهش صدای انفجار حاصل از شلیک میشوند. آن ها اینکار را با جلوگیری از خروج سریع گاز های داغ حاصل از شلیک انجام میدهند، به این صورت که هنگامی که ابر آتشین گاز های داغ و منبسط شده از لوله به داخل سوپرسور میرسند، مسیری با طرح های پیچ در پیچ و خاصی را طی میکنند که همین مسیر باعث سرد شدن گاز ها شده و در نهایت صدای انفجار مانندی که بخاطر خروج سریع  این گازها بوجود می آید را خنثی می کنند.

فیلم زیر به خوبی نحوه ی کار سوپرسور ها و چگونگی گیر انداختن گاز ها در داخل آن ها را نشان می دهد.

سوپرسور ها در واقعیت شبیه به بازی های رایانه ای نیستند که صدای شلیک را محو کنند و هیچ کس تا فواصل زیر ده متر هم نتواند متوجه شلیک شود. اما در عوض در واقعیت استفاده ها و خواص بسیار مهم دیگری غیر از کاهش صدا دارند. یکی از مهم ترین این قابلیت ها، حذف قریب به کامل آتش دهانه ی سلاح است.
وقتی که گاز های داغ حاصل از شلیک از لوله خارج می شوند تشکیل یک ابر بزرگ آتشین میدهند که در جاهایی با نور نسبتا کم، علاوه بر کور کردن موقت خود تیرانداز (در اثر ظاهر شدن یک دفعه ای نور بسیار شدید در حالی که چشم عادت به نور کم کرده است)، باعث لو رفتن مکان تیرانداز نیز شده و به خصوص در شب آتش دهانه میتواند بزرگترین دردسر یک سرباز باشد.

چگونه صدا خفه کن بسازیم

سوپرسور ها همچنین باعث کاهش لگد یا ریکویل سلاح (اگرچه نه به اندازه ترمز های دهانه و کامپنسیتتور ها) می شوند که به نسبت شلیک با لوله خالی، تجربه شلیکی نرم تر و کنترل پذیری بالاتر سلاح را فراهم می کند.

یکی دیگر از خدمات سوپرسور ها کاهش صدای شلیک در گوش خود تیرانداز است، سوپرسور های مدرن در بسیاری از سلاح ها توانایی این را دارند که صدای شلیک را در گوش تیرانداز تا حد زیادی به حد امن برای شنیدن کاهش دهند و این یعنی نیرو دیگر بخاطر صدای شدید هر باره ی شلیک خودش، هشیاری و توانایی میدانیش کاهش نیافته و مهم تر از همه، سلامت شنوایی اش به خطر نمی افتد. این کاهش صدای شلیک ها نزد نیرو های خودی و در گوش خود تیرانداز، توانایی ارتباطی نیرو ها را چندین برابر کرده و نتیجتا کارایی آن ها در میدان رزم را افزایش می دهد.

صدای حاصل از شلیک کماکان برای افرادی که جلو تر از تیرانداز قرار داشته باشند خطرساز است و برای دشمن نیز تا صد ها متری قابل شناسایی، علت آن هم بخاطر چیزیست که از دست سوپرسور برنمی آید؛ یعنی سرعت گلوله.
امروزه غیر از برخی فشنگ های خاص که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت، تمام گلوله ها سوپر سونیک (فراتر از سرعت صوت) هستند. به همین دلیل چند لحظه ای پس از خارج شدن از لوله، دیوار صوت را شکانده و صدای مهیبی ایجاد می کنند. بخاطر همین موضوع اگرچه صدای انفجار حاصل از شلیک ممکن است با سوپرسور برطرف شود، ولی صدای مهیب دیگری به گوش خواهد رسید که همان صدای شکسته شدن دیوار صوتی (sonic boom) همانند آنچه در هواپیما های مافوق صوت رخ میدهد است.

برای برطرف کردن این صدای بلند و نزدیک تر ساختن صدای سلاح ها به چیزی شبیه به صدای شلیک درون بازی ها تلاش های زیادی انجام شده است و یکی از آن ها ساخت گلوله های ساب سونیک (زیر سرعت صوت) است؛ این گلوله ها بخاطر سرعت کمشان دیوار صوتی را نمیشکنند و صدای شلیک بسیار بسیار کمی تولید می کنند.

فیلم زیر به خوبی تفاوت صدای تولید شده از شلیک گلوله های مادون صوت (subsonic) و فراصوت (super sonic) را نشان می دهد. پنج گلوله ی ابتدایی مادون صوت و پنج گلوله ی بعدی فراصوت هستند.

ولی ساخت این گلوله ها چندان آسان نیست و حتی در بعضی کالیبر ها نزدیک به غیرممکن است. چرا که رسیدن به این سرعت کم از دو راه کم کردن شارژ باروت درون پوکه و یا اضافه کردن جرم مرمی به دست می آید. اما درصورت استفاده ی زیاد از راه اول و کم کردن شارژ باروت، قدرت و اثرگذاری گلوله به شدت پایین می آید و استفاده ی عملی و کشندگی خود را از دست می دهد. به همین دلیل است که کالیبر های پیستول که سنگین ترند و سرعت کمتری دارند مانند کالیبر 45 ACP که جرم معمول مرمی 180 گرینی دارند، پتانسیل بالاتری برای ساکت شدن نسبت به کالیبر های تهاجمی مانند 5.56 که جرم معمول 55 گرینی دارد دارند.

همچنین استفاده ی از سوپرسور ها باعث تغییر شدید در برگشت و فشار گاز درون سیستم سلاح میشوند و این موضوع در بسیاری از سلاح ها ممکن است باعث گیر در سلاح (malfunction) بشوند. به همین دلیل امروزه اکثر سلاح های مدرن مانند اسکار با رگولاتور گازی قابل تنظیم با حداقل دو تنظیم عادی و سوپرسور ساخته شده اند.

البته به خاطر سرعت زیر صوت، برد مفید گلوله و اثر گذاری آن ها در فواصل بالا به شدت کاهش می یابد و به همین دلیل بیشتر استفاده ی از گلوله های ساب سونیک در فواصل زیر 200 متر است. البته بعضی از کالیبر ها مانند کالیبر 300 بلک اوت و یا 9*39 روسی که مخصوصا برای ساب سونیک بودن و استفاده با سوپرسور ها ساخته شده اند عملکرد بسیار خوبی از خود حتی در فواصل نسبتا بلند نشان میدهند.

فیلم زیر از شلیک با گلوله ی ساب سونیک کالیبر black out 300 aac با سوپرسور بوده، که تیرانداز با مقایسه ی صدای ریسِت ماشه و صدای ضربه زدن چکش سلاح، نسبت به خود شلیک به خوبی میزان ساکت شدن و صدای بسیار کم این کالیبر را نشان میدهد.

این گلوله های ساب سونیک با ترکیب طراحی مناسب مرمی، وزن بالا و شارژ مناسب، مخصوص نیرو های ویژه و عملیات های مخفیانه و کم صدا و در رنج های نسبتا معمول استفاده می شوند. جالب است بدانید فشنگ های بسیار جالب روسی 9*39 با وجود سرعت مادون صوت خود و قطر زیاد 9 میلیمتری حتی در مدل های فشنگ های دقیق تک تیراندازی و نفوذ کننده به زره نیز ساخته شده اند و قابلیت نفوذ به انواع جلیقه های ضد گلوله ی نرم و تا 8 میلیمتر نفوذ در استیل را دارند و البته بخاطر خاص بودن این فشنگ ها، سلاح های مخصوص استفاده ی از آن ها و با سوپرسور داخلی (لوله و سوپرسور یکپارچه) توسعه داده شده اند.

در خصوص سر و صدای حاصل از تیراندازی البته یک فاکتور سوم نیز دخیل می باشد که رفع آن نیز نه از طریق سوپرسور ها و نه گلوله های ساب سونیک امکان پذیر نیست، مسئله صدای حاصل از حرکت آلات متحرکه سلاح هنگام مسلح سازی پس از شلیک که معمولا بخاطر صدای کمش نادیده گرفته می شود. اما در برخی سلاح های خاص حتی ابتکار هایی برای رفع این صدا نیز در نظر گرفته شده است.

جمع بندی:

امروزه سوپرسور ها به جزء لاینفکی از تجهیزات مدرن تبدیل شده اند و حتی دیگر تنها در سطح نیرو های ویژه استفاده نشده و میدان های نبرد امروزی حضور آن ها میان نیرو های عادی پیاده را نیز طلب می کنند.

در کنار فواید بسیار زیاد، استفاده ی از سوپرسور ها دردسر هایی نظیر: کثیف شدن فوق العاده عملکرد سلاح به خصوص در سلاح های بهره برنده از سیستم گازی فشار مستقیم نظیر خانواده AR 15، شل شدن اتصال از سر لوله پس از شلیک فراوان در بعضی از سیستم های نصب، داغ شدن سوپرسور و سوختن دست و تجهیزات در اثر تماس با آن ها پس از شلیک ممتد و افزایش طول و وزن در جلوی سلاح را با خود به همراه دارند.

اما با وجود ساده بودن ایده کلی، تکنولوژی سوپرسور ها در دنیای امروز به شدت در حال پیشرفت است و تقریبا برای تمامی موارد بالا و دیگر مشکلات همراه با سوپرسور ها، راه حل هایی ارائه شده است. لذا کمتر نیروی نظامی مدرنی در سراسر دنیا دیده می شود که از این ابزار مهم استفاده نبرد و حتی در سال های اخیر استفاده ی از این ابزار بعضا در مدل های دست ساز، در میان گروهک های تروریستی در سوریه نیز رایج شده است.

بروزرسانی، فوریه 2020:

همانطور که در مقاله اشاره شد تکنولوژی در ظاهر ساده سوپرسور ها در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و پیشرفت های مهمی در این حوزه انجام شده است.

دو مورد تکنولوژی جدید در این عرصه طی سه سال گذشته از زمان انتشار اولیه این مقاله، مراحل توسعه نهایی خود را طی کرده و به نظر میرسد در آینده نزدیک به مراتب فراگیر تر نیز خواهند شد قابل ذکر هستند.

یک: فرایند فلو ترو (flow thorough) که ایده ی شرکت آمریکایی OSS می باشد و بهره گیری از این فرایند با ارسال تا حد ممکن گازها به سمت جلو پس از خروج، باعث کاهش هرچه بیشتر صدای شلیک در گوش تیرانداز میشود و همچنین بک پرشر و فشار گاز برگشتی به داخل سلاح را نیز کاهش میدهد که به عملکردی مطمئن تر و همچنین عدم بازگشت دود به صورت و چشم تیرانداز می انجامد.

سوپرسور های helix qd 762 مجهز به این فناوری، ساخت شرکت OSS به تازگی به عنوان سوپرسور مورد استفاده در سلاح DMR سازمانی جدید ارتش ایالات متحده، M110A1 برگزیده شدند.

تکنولوژی دومی که چندین سال در دست توسعه بوده اما محصولات نهایی آن نسبتا بسیار نوین می باشد. تکنولوژی پرینت سه بعدی در تولید صدا خفه کن ها می باشد که از ظواهر محصولات تولید شده با این تکنولوژی به نظر این سوپرسور ها هستند که آینده صدا خفه کن ها را تشکیل خواهند داد.

بهره گیری از پرینتر های سه بعدی به سازندگان سوپرسور ها امکان اجرای طرح ها و بهره گیری از موادی را میدهد که اجرای آن ها با ماشین های سنتی تقریبا غیر ممکن است.

ارتش ایالات متحده و چندی دیگر از کشور های ناتو در سال های اخیر رو برخی پروژه ها و شرکت های خاص در این عرصه سرمایه گذاری کرده اند و به تازگی در جریان برنامه سلاح آینده ارتش آمریکا (NGSW) موارد فوق العاده جالبی از این نوع سوپرسور ها توسط شرکت های مختلف معرفی شده اند که در صورت موفقیتشان، بکارگیری آن ها دست بالایی را در نبرد های زمینی به کاربرانشان خواهد داد.

از جمله این سوپرسور ها میتوان به سوپرسور های تولیدی شرکت دلتا پی و همچنین شرکت بزرگ زیگ زاور اشاره کرد.

از جمله مواردی که شرکت دلتا پی با بهره گیری از پرینت سه بعدی در سوپرسور های خود موفق به کسب شده، دوام فوق العاده بالاتر، به طوری که امکان بهره گیری از این سوپرسور های روی تیربار های سنگین و حتی کالیبر 50 نیز مهیا شده است. وزن و حجم فوق العاده پایین تر نسبت به مدل های سنتی و همچنین جالب تر از همه کاهش بک پرشر حاصل از شلیک حتی به پایین تر از حد معمول شلیک بدون سوپرسور!

این کاهش بازگشت گاز ها به صورت تیرانداز از آنجا که این گاز ها شامل مواد سمی برای انسان در طولانی مدت می باشند، به خصوص در برنامه NGSW مورد توجه بوده و برای استفاده همیشگی از سوپرسور ها توسط نیروهای عادی و ویژه اهمیت بالایی را داراست.

برخی از سوپرسور های این شرکت از جمله طرح مورد پیشنهاد برای NGSW، مکانیزم فلو ترو را نیز دارا می باشند.

شرکت زیگ زاور نیز با بهره گیری از این سوپرسور ها علاوه بر فواید بالا، محصولات جالبی از جمله یک سوپرسور ماژولار تیتانیومی را ارائه داده است که نه تنها قابلیت کاهش صدایی بسیار بالاتر از سوپرسور های معمولی را برخوردار است بلکه به راحتی میتواند ابعاد آن را تغییر داد.


نوشته شده برای وب سایت جنگاوران

سلام منم تا قبل دیدن یه ویدیو شلیک lmg با سوپرسور فکر می کردم که خیلی صدا رو کاهش می دن اما بعد از اینکه ویدیو و صداش رو دیدم و صداخفه کن قرمز شده از حرارت رو نظرم عوض شد?
ممنون بابت مقاله ی خوبتون.

چگونه صدا خفه کن بسازیم

اینا رو برد و کشندگی سلاح تاثیر نداره؟

خیر، تصورات کاهش کشندگی و برد در اثر سوپرسور ها صرفا بخاطر بازی های کامپیوتری بوجود اومده و ریشه ای در واقعیت نداره.

سلام جناب هاشمی
جالب بود و زحمت کشیده بودید ، منتهی مطلبی که مرتبط با همین موضوع بوده و بسیار مهم هم هست ذکر نشده بود و آنهم تاثیر این وسیله در کاهش لگد سلاح (recoil action) است و اتفاقاً در سالهای اخیر در اغلب سلاح ها مورد توجه قرار گرفته است لطفاً اضافه کنید.

با تشکر از تذکرتان، کاهش لگد حاصل از شلیک به مطلب اضافه شد.
البته recoil action یک سیستم گازی مسلح سازی است و با سوپرسور ها ارتباطی ندارد.

آیا حساب کاربری ندارید؟

آیا حساب کاربری ندارید؟

نظامی

نظر خود را بنویسید
15,496 بازدید نسخه چاپی

بزرگ
کوچک

دنیای اطلاعات: برای همه جالب است که چه چیزی باعث کاهش صدای وحشت آور تفنگ می شود؟ تفنگی که اگر بغل گوشتان شلیک شود حداقل تا ۱۰ دقیقه صدای آن در گوشتان می ماند مخصوصا اسلحه کلاشینکف. اما صدا خفه کن ها برای همین کار ساخته شده اند. ویدئو های جالبی هم در زمینه مقایسه صدای شلیک تفنگ با صدا خفه کن و بدون آن موجود است که دیدن آنها خالی از لطف نیست.

اولین صداخفه کن عملی توسط شخصی بنام آقای هیرام پرسی ماکسیم اختراع شد . وی در روز ۲ سپتامبر سال ۱۸۶۹ در شهر بروکلین بدنیا آمد . پدر ماکسیم ، آقای هیرام استیونس ماکسیم مخترع مسلسل معروف ماکسیم بود . همچنین عموی او آقای هادسون ماکسیم مکتشف مواد منفجره موسوم به شدیدالانفجار بود . ماکسیم در سال ۱۸۸۶ یک دانشمند تمام عیار و البته جوانترین دانشجوی دانشگاه ماساچوست محسوب میشد , یک مهندس فنی ۱۷ ساله!
کارنامه درخشان اختراعات ماکسیم شامل ۵۹ اختراع عملی و کاربردی است . بسیاری میپندارند که آقای ماکسیم بیشتر بر روی طراحی و ساخت سلاح های جنگی متمرکز بوده , در حالی که بسیاری از اختراعات وی همانند رله (تقویت) امواج رادیویی و دستگاه سنجش و ثبت علائم حیاتی بدن ، هزاران نفر را از مرگ حتمی نجات داده است. اختراع صداخفه کن توسط وی نیز مصادف بود با روزهای سیاه آمریکا . رکود اقتصادی پس از جنگ جهانی اول هزاران نفر را بی کار کرده و به سمت جرم و جنایت سوق داده بود . صدا خفه کن ماکسیم وسیله مناسبی برای سوءاستفاده و قتل و جنایت آن هم در سکوت محسوب میشد که البته این امر دولت آمریکا را بر آن داشت تا قوانین سفت و سختی در خصوص حق مالکیت و حمل صداخفه کن وضع کند.

اساس کار صدا خفه کن ها بسیار ساده است . فرض کنید یک بادکنک را تا حد معقولی باد کرده اید ، اگر به آن سوزن وارد کنید چه اتفاقی می افتد؟ مسلما صدای مهیبی خواهد داد حال اگر دهانی همان بادکنک را باز کنید ، فشار هوا به تدریج خارج شده و صدای بسیار کمتری ایجاد خواهد شد . صدا خفه کن ها نیز بر همین اساس کار می کنند . برای شلیک یک گلوله از تفنگ ، باروت پشت فشنگ منفجر می شود. این عمل یک ضربان فشار بالا منتج از گاز داغ بوجود می آورد . این فشار گاز داغ، گلوله را به خارج از لوله تفنگ می راند و به مثابه در آوردن چوب پنبه از سر یک بطری پر گاز می باشد . فشاری معادل با ۳۰۰۰ پوند بر اینچ مربع یا ۲۰۷۰۰۰۰۰ پاسکال می باشد پس باید انتظار شنیدن صدای وحشتناکی هم داشته باشیم.
صدا خفه کن در انتهای لوله تفنگ پیچ می شود و اصولا بزرگتر و پهن تر از لوله تفنگ می باشد . با وجود صدا خفه کن در اسلحه ، گاز فشاری پشت گلوله فضای بیشتری برای پخش شدن دارد بنابراین فشار گاز داغ تا ۶۰ پوند بر اینچ مربع کاهش خواهد یافت و طبق مثالی که در ابتدا گفتیم صدای کمتری هم ایجاد می شود.
تفنگ هایی هم هستند که صدا خفه کن روی آنها به خوبی جوابگو نیست ، به این دلیل که این تفنگ ها گلوله را با سرعت سوپر سونیک – مافوق صوت – شلیک می کنند . در این حالت گلوله بر اثر سرعت زیاد خود در هوا پدیده انفجار صوتی را منجر می شود . صدا خفه کن می تواند لحظه پرتاب را کم صدا کند اما جلوی انفجار صوتی را نخواهد گرفت.

چگونه صدا خفه کن بسازیم

حال برای درک بیشتر موضوع به تصاویر و توضیحات زیر درباره ساختار ساده از یک صدا خفه کن اسلحه توجه فرمایید:

قطعه شماره ۱ از یک طرف به لوله شماره ۲ پیچ می شود و از طرف دیگر به سر لوله تفنگ.
سوراخ داخلی لوله شماره ۲ کمی بزرگتر از کالیبر تفنگ بوده و جداره آن توسط مته شماره ۲ یا ۳ به صورت سوراخ سوراخ می باشد. معمولا جای سوراخ ها را قرینه و در یک راستا در نظر می گیرند.
این لوله فقط از یک سر رزوه شده است و طرف دیگر آن کونیک خورده و قطر آن را با تراش کاری کوچک و دقیقا به اندازه قطر سوراخ داخلی قطعه ۳ شده است.

بعد از آن قطعه ۳ شماره بسته می شود. قطعه شماره ۴ مانند طرح قبلی است که از داخل دو سر آن رزوه شده بود و قطعات ۱ و ۳ به آن بسته می شدند. مانند تصویر دوم که با دو پیچ برای جلوگیری از باز شدن قطعات داخلی در جای نقاط شماره ۵ پیچ ریزی به آن بسته می شود.
لازم به ذکر است که قبل از بستن قطعه شماره ۳ ؛ بین لوله ۲ و ۴ رو می توان با پشم شیشه پر کرد و بعد از آن قطعه شماره ۳ را بست و سفت نمود.

صداخفه کن های امروزی در سه مدل تولید می شوند:

۱- ساده
۲- رفلکسی
۳- شبکه ای

ساختار کلی صداخفه کن ها بسیار ساده و ابتدایی میباشد. در کل صدای حاصل از شلیک گلوله را می توان معلول دو چیز دانست.
۱- صدای بم انفجار باروت. ۲- صدای سوت شکلی که از شکافته شدن هوا توسط مرمی بوجود می آید.

یک صداخفه کن به طور کلی از چند استوانه تو در تو تشکیل شده. هر کدام از این استوانه ها بر روی خود دارای تعداد زیادی سوراخهای ریز و درشت دارند و ما وقتی صداخفه کن را به لوله سلاح وصل میکنیم در واقع یک استوانه با دهها سوراخ و کانال تو در تو به لوله سلاح افزوده ایم.

گاز حاصل از انفجار باروت پس از خروج از لوله اصلی وارد فضای آزاد نمیشود (در سلاح های معمولی دقیقا همین امر موجب شنیده شدن صدای شلیک می شود) بلکه وارد صداخفه کن شده و در دهها سوراخی که ذکر کردیم اصطلاحا “گم” می شود. تنها مقدار کمی از گاز باروت مستقیما و بدون عبور از سوراخها و کانالهای درون صداخفه کن وارد فضای آزاد میشود که آنهم قابل چشم پوشی است. قسمت دوم مشکل ما یعنی صدای سوت شکل حاصل از شکافته شدن هوا توسط گلوله ( که معمولا سرعتی فراتر از سرعت صوت دارد ) نیز توسط صداخفه کن ها مرتفع میشود که این کار به شکل زیر صورت می گیرد:

قطر داخلی ترین لوله صداخفه کن که گلوله از آن عبور میکند بسیار نزدیک به کالیبر گلوله انتخاب می شود. نتیجه این کار افت تدریجی فشار گاز باروت در طول لوله صداخفه کن و کاهش انرژی جنبشی گلوله است. بدین ترتیب از سرعت و صدای سوت شکل گلوله کاسته شده می شود. آقای هیرام ماکسیم در ابتدای طراحی و ساخت این وسیله متوجه شد که با توجه به سرعت بسیار زیاد گازهای خروجی از لوله نمیتواند به یکباره عمل پایین آوردن سرعت مرمی و فشار گازهای خروجی را انجام بدهد . همینطور مطلبی که آقای ماکسیم دریافت این بود که میزان حجم این گازهای خروجی زیاد نمی باشد. سپس او توانست با انحراف مسیر خروج گاز و با هدایت آن درون حفره هایی از سرعت زیاد آن بکاهد و در نتیجه بخش بسیار زیادی از صدای حاصل از شلیک کاسته شود.

به دلیل پایین آمدن فشار گاز باروت در طول لوله صداخفه کن , سرعت مرمی نیز به اندازه کسر ناچیزی از زمان که قابل چشم پوشی است کاهش می یابد ( البته طول صداخفه کن بستگی بسیار زیادی به نوع فشنگ سلاح دارد ) . همینطور باید به این نکته توجه داشت که ساختمان هر صداخفه کنی متناسب با سلاح مورد نظر طراحی می شود . مثلا نمیتوان از صداخفه کن ویژه کلت ۴۵ در تپانچه برتا استفاده کرد و یا از صداخفه کنی که برای M-16 طراحی شده است در سلاح G3 استفاده نمود .
اولین نمونه های آزمایشی صداخفه کن ها دارای طول و یا قطر بسیار زیادی بودند . طبعا این طول و یا قطر بسیار از قدرت تحرک تیرانداز می کاست . این مدلها در حقیقت لوله ای بود که چندین برش ساده در فواصل معینی از هم داخل آن قرار میگرفت . سپس با ساخت یک مغزی حلزونی شکل و قرار دادن آن در یک لوله میزان قابل توجهی از طول و قطر صداخفه کن را کاهش یافت . البته صداخفه کن های حلزونی به دلیل آنکه موجب انحراف مرمی میشوند دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرند .
صداخفه کن ها معمولا ۹۵ درصد صدای حاصل از شلیک گلوله را در خود خنثی میکنند . دقیقا همین مکانیزم در منبع اگزوز ماشین ها و ورودی کمپرسورها بکار برده میشود . این مکانیزم در ذهن آقای ماکسیم به ایده ای تبدیل شد که وی در سال ۱۹۳۰ از آن پرده برداری کرد

صدا خفه کن باعث کاهش سرعت گلوله نمیشود اماعدم استفاده دائم از صدا خفه کن برای تمام سلاح ها به این علت است که :

۱- برای همه سلاح ها با هر نوع قدرت اتش نمیتوان صدا خفه کن موثر ساخت.

۲- برای همه سلاح ها نیاز به این وسیله نیست و بار مالی زیادی رو به همراه دارد.
۳- اینکه در سلاح های جنگی که نواخت تیر مداوم و بالایی دارند صدا خفه کن که نیاز به تمیزکاری مداوم و زودهنگام دارد جز ایجاد گیر های متوالی در سلاح و صرف زمان تمیز کاری نخواهد داشت.

۱- صدای بلند شنیده شده در زمان تیر اندازی به علت خروج ناگهانی حجم زیادی گاز در یک زمان کوتاه و در یک محدوده بسیار کوچک (دهانه لوله سلاح) است مانند تفاوت صدای عطسه و صدای فوت کردن در دهان انسان.
۲- صدا خفه کن ها با افزایش طول منطقه ای که گاز آزاد میشود و دادن زمان طولانی تر برای خروج گاز مانع از خروج ناگهانی و انفجاری گاز باروت میشوند و همین زمان باعث کاهش صدا میشود و عملا صدا را کاملا خفه نمیکند و صدایی مانند صدای خروج هوا فشرده را به وجود می اورد.
۳- صدا خفه کن ها مانند مخزن اگزوز در درون خود : ساختار مشبک و تیغه ای دارن و در بدنه آنها روزنه های بسیار برای خروج گازطراحی شده است.

کلمات کلیدی: silencer sound moderator sound suppressor suppressor اسلحه با صدا خفه کن صدا خفه کن صدا خفه کن چیست عملکرد صدا خفه کن نحوه عملکرد و آشنایی با صدا خفه کن اسلحه هادسون ماکسیم هیرام پرسی ماکسیم

دیدگاه

نام *

ایمیل *

دنیای اطلاعات: آیا شما انسان شادی هستید؟ شاید هم بقیه فکر می کنند آدم شادی هستید اما خودتان چنین احساسی ندارید و برخلاف ظاهرتان، شادی را با تمام وجودتان احساس نمی کنید.

چگونه صدا خفه کن بسازیم
چگونه صدا خفه کن بسازیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *