چطور چای به درست کنیم

 
helpkade
چطور چای به درست کنیم
چطور چای به درست کنیم

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدچطور چای به درست کنیم

به نام خدا

 سلام به مامی فودی های خوش خلق … و خوش رو…

 فصل پاییز و فصل سرد زمستان که می آید فصل دمنوش های گرم و طبیعی سالم را با خودش می آورد.

در یک عصر پاییزی زیبا در کنار خانواده بعد از گذراندن یک روز سخت کاری هیچی مثل یک دمنوش یا چای خوش طعم و خوش عطر که خودتون آن را درست کرده باشید نمی چسبد و خستگی شما را از تن به در می کند.

یکی از این چای و یا دمنوش های گوارا و خوشمزه چای به هست که هم گیاهی بوده و هم خواص بی نظیری دارد که بعد از خوردن چای به آرامش خاصی به شما می دهد و احساس سبکی می کنید. 

برای درست کردن چای به باید به خشک شده داشته باشیم شما هم می توانید به خشک را از فروشگاه های بزرگ و یا عطاری ها تهیه کنید و هم می توانید به را در خانه به روش خیلی آسان و بهداشتی خشک کنید.

من در این دستور ابتدا روش خشک کردن به را براتون میگم بعد می رویم سراغ دم کردن چای به امیدوارم مطالب براتون مفید باشه.

 ابتدا به ها را خیلی تمیز شسته در داخل آبکش مناسبی گذاشته تا خشک شوند سپس باید به ها را با رنده درشت رنده کنیم برای راحتی کار می توانید هر به را به چهار قسمت تقسیم کرده و بعد در ظرف نسبتا بزرگی رنده کنید.

در ادامه باید به های رنده شده خشک شوند هم می توانید پارچه تمیز و بزرگی را در جایی از خانه که زیاد در آنجا تردد صورت نمی گرد و جای خلوتی است پهن کرده و به ها را با فاصله روی پارچه بریزید تا خشک شوند.

و هم می توانید در داخل چند عدد سینی بزرگ استیل را تمیز شسته و خشک کرده و بعد به های رنده شده در داخل سینی ها با فاصله بریزید تا خشک شوند در هر دو حالت تقریبا 2 روز زمان می برد که به ها کاملا خشک شوند.

اگر به ها خیلی خوب و کامل خشک شده باشند هم رنگ آن ها کمی تیره می شود و هم وقتی در بین دو انگشت فشار می دهیم خوب شکسته و پودر می شود.

در این مرحله یک تابه نسبتا بزرگی را برداشته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی که داغ شد به ها ی خشک شده را به اندازه ای که در داخل تابه جا می شود به نوبت می ریزیم و تفت می دهیم تا رطوبت آن ها کشیده شود و کاملا خشک شوند.

باید به ها را به اندازه ای تفت دهیم که کاملا رنگ آن ها تیره شود در غیر این صورت هنگام دم کردن رنگ پس نمی دهد.

حال آب را در سماور یا ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت با شعله متوسط بگذارید تا به جوش بیاید وقتی 5 دقیقه از جوشیدن آب گذشت به ازای هر یک نفر یک قاشق غذا خوری به خشک شده را در قوری بریزید و روی آن آب جوش را اضافه کرده و بعد دانه های هل و چوب دار چین ها را شسته بعد اضافه کنید به مدت 20 دقیقه روی حرارت سماور یا بخار آب بگذارید تا کاملا به خشک شده رنگ پس دهد و چای به دم بکشد.

زعفران ساییده و پوره شده را در داخل ظرف درب داری ریخته و روی آن نصف استکان آب جوش بریزید سپس درب ظرف را گذاشته بعد روی حرارت سماور و یا بخار آب می گذاریم تا زعفران دم بکشد بعد از 10 دقیقه زعفران دم کرده را به قوری که چای به در حال دم کشیدن است می ریزیم.

بعد از زمان مقرر چای به خوب دم کشیده آماده می شود می توانید در فنجان ریخته و همراه نبات و یا گز شیرین در کنار خانواده محترم در یک عصر پاییزی میل کنید.

نوش … جان …

چند نکته:

می توانید در 5 دقیقه آخر که چای به در حال دم کشیدن است یک قاشق مربا خوری آبلیموی تازه را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

افرادی که دچار بی خوابی شدید شده اند و بی خوابی رنج می برند چای به برای این افراد خیلی مفید است.

دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

عااالی

سلام عزیزم
شنیدم به خشک شده رو وقتی روی گاز تفت بدیم سمی ازش خارج میشه ایا صحت داره؟ شنیدم باید بعد از خشک شدن برای تغییر رنگ حتما در فر قرار بگیره!

بسیار عالی ممنون ازشما

خواهش

چای به درست کردم خیلی ترش شده چیکار کنم

چطور چای به درست کنیم

خوبه

😀

عااااااااالی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

ممنون عالی بود بالاترین نمره

ممنون

خیلی عالیه دستتان درد نکند.

خیلی عالی بود و به من خیلی کمک کرد اما به نظرم نیاز بود توضیحات بیشتری داده بشه

بسیار بسیار عالی و نکته ب نکته نوشتید .

ممنون عالی بود من درست کردم

خوشحالم😀

اگه به رنده شده روزیادتفت بدیم وتیره بشه شاید رنگ دمنوش ما بهتربشه ولی خاصیت دارویی وفایده شواز دست میده

بله همین طوره

ممنون

ممنون

برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدچطور چای به درست کنیم

به نام خدا

 سلام به مامی فودی های خوش خلق … و خوش رو…

 فصل پاییز و فصل سرد زمستان که می آید فصل دمنوش های گرم و طبیعی سالم را با خودش می آورد.

در یک عصر پاییزی زیبا در کنار خانواده بعد از گذراندن یک روز سخت کاری هیچی مثل یک دمنوش یا چای خوش طعم و خوش عطر که خودتون آن را درست کرده باشید نمی چسبد و خستگی شما را از تن به در می کند.

یکی از این چای و یا دمنوش های گوارا و خوشمزه چای به هست که هم گیاهی بوده و هم خواص بی نظیری دارد که بعد از خوردن چای به آرامش خاصی به شما می دهد و احساس سبکی می کنید. 

برای درست کردن چای به باید به خشک شده داشته باشیم شما هم می توانید به خشک را از فروشگاه های بزرگ و یا عطاری ها تهیه کنید و هم می توانید به را در خانه به روش خیلی آسان و بهداشتی خشک کنید.

من در این دستور ابتدا روش خشک کردن به را براتون میگم بعد می رویم سراغ دم کردن چای به امیدوارم مطالب براتون مفید باشه.

 ابتدا به ها را خیلی تمیز شسته در داخل آبکش مناسبی گذاشته تا خشک شوند سپس باید به ها را با رنده درشت رنده کنیم برای راحتی کار می توانید هر به را به چهار قسمت تقسیم کرده و بعد در ظرف نسبتا بزرگی رنده کنید.

در ادامه باید به های رنده شده خشک شوند هم می توانید پارچه تمیز و بزرگی را در جایی از خانه که زیاد در آنجا تردد صورت نمی گرد و جای خلوتی است پهن کرده و به ها را با فاصله روی پارچه بریزید تا خشک شوند.

و هم می توانید در داخل چند عدد سینی بزرگ استیل را تمیز شسته و خشک کرده و بعد به های رنده شده در داخل سینی ها با فاصله بریزید تا خشک شوند در هر دو حالت تقریبا 2 روز زمان می برد که به ها کاملا خشک شوند.

اگر به ها خیلی خوب و کامل خشک شده باشند هم رنگ آن ها کمی تیره می شود و هم وقتی در بین دو انگشت فشار می دهیم خوب شکسته و پودر می شود.

در این مرحله یک تابه نسبتا بزرگی را برداشته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی که داغ شد به ها ی خشک شده را به اندازه ای که در داخل تابه جا می شود به نوبت می ریزیم و تفت می دهیم تا رطوبت آن ها کشیده شود و کاملا خشک شوند.

باید به ها را به اندازه ای تفت دهیم که کاملا رنگ آن ها تیره شود در غیر این صورت هنگام دم کردن رنگ پس نمی دهد.

حال آب را در سماور یا ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت با شعله متوسط بگذارید تا به جوش بیاید وقتی 5 دقیقه از جوشیدن آب گذشت به ازای هر یک نفر یک قاشق غذا خوری به خشک شده را در قوری بریزید و روی آن آب جوش را اضافه کرده و بعد دانه های هل و چوب دار چین ها را شسته بعد اضافه کنید به مدت 20 دقیقه روی حرارت سماور یا بخار آب بگذارید تا کاملا به خشک شده رنگ پس دهد و چای به دم بکشد.

زعفران ساییده و پوره شده را در داخل ظرف درب داری ریخته و روی آن نصف استکان آب جوش بریزید سپس درب ظرف را گذاشته بعد روی حرارت سماور و یا بخار آب می گذاریم تا زعفران دم بکشد بعد از 10 دقیقه زعفران دم کرده را به قوری که چای به در حال دم کشیدن است می ریزیم.

بعد از زمان مقرر چای به خوب دم کشیده آماده می شود می توانید در فنجان ریخته و همراه نبات و یا گز شیرین در کنار خانواده محترم در یک عصر پاییزی میل کنید.

نوش … جان …

چند نکته:

می توانید در 5 دقیقه آخر که چای به در حال دم کشیدن است یک قاشق مربا خوری آبلیموی تازه را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

افرادی که دچار بی خوابی شدید شده اند و بی خوابی رنج می برند چای به برای این افراد خیلی مفید است.

دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

عااالی

سلام عزیزم
شنیدم به خشک شده رو وقتی روی گاز تفت بدیم سمی ازش خارج میشه ایا صحت داره؟ شنیدم باید بعد از خشک شدن برای تغییر رنگ حتما در فر قرار بگیره!

بسیار عالی ممنون ازشما

خواهش

چای به درست کردم خیلی ترش شده چیکار کنم

چطور چای به درست کنیم

خوبه

😀

عااااااااالی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

ممنون عالی بود بالاترین نمره

ممنون

خیلی عالیه دستتان درد نکند.

خیلی عالی بود و به من خیلی کمک کرد اما به نظرم نیاز بود توضیحات بیشتری داده بشه

بسیار بسیار عالی و نکته ب نکته نوشتید .

ممنون عالی بود من درست کردم

خوشحالم😀

اگه به رنده شده روزیادتفت بدیم وتیره بشه شاید رنگ دمنوش ما بهتربشه ولی خاصیت دارویی وفایده شواز دست میده

بله همین طوره

ممنون

ممنون

برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍷 نوشیدنی ها » طرز تهیه ” دمنوش به ” آرامبخش و نشاط آور • خواص چای به

دمنوش به یکی از نوشیدنی های پرخاصیت و خوش عطر و طعم است که به راحتی آماده می شود. این نوشیدنی گرم برای تمامی فصول بخصوص پاییز و زمستان بسیار مناسب است.

به ( Quince ) میوه ای زرد رنگ است که مربای آن بین ایرانیان که طرفداران بسیاری دارد. به در کتب طب سنتی ایران با نام «سفرجل» آورده شده است. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج می‏گردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.

 

گرچه خشک کردن به برای تهیه دمنوش خانگی کمی زمان بر است ولی کاری دلنشین است که از آن لذت می برید.چطور چای به درست کنیم

برای تهیه دمنوش به نخست باید به رسیده و شیرین ایرانی بخرید. به های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.

1- به ها را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به  کاملا زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.

2- پس از شستن به باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً ۳ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر به دست آورید.

نکته : قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.

3- سپس به های رنده شده را در سینی پهن کنید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید.

بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین ۱ تا ۲ روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند.

نکته : در این مرحله، خشکی نباید آنقدر زیاد باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.

4- مرحله پایانی در تهیه دمنوش به ، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید.

برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوبِ خوب داغ شود، به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود.

سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد.

این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید.  مراقب باشید به هایی که خرد تر هستند زود میسوزند و باید مدام هم بزنید.

کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش به هم کمک می کند، بنابراین از برخاستن کمی دود و دم نترسید.

5- پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.

 

برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.

افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد.

اگر میوه به شما کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

روشی دیگر 

موقع دم‌کردن دمنوش به، یک قاشق غذاخوری از به خشک‌شده را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد.

سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب‌کرده به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید یک تکه نبات داخل دمنوش ریخته و آن را شیرین میل کنید.

 

 

 

پیشگیری از سرطان :

ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در به می‌تواند مواد مضر موجود در بدن به نام رادیکال‌های آزاد را  بی اثر کند. این ویژگی می تواند به تقسیم و تمایز سلول ها در جهت صحیح کمک کند و از سرطانی شدن آنها جلوگیری کند .

کمک به کاهش وزن :

ترکیبات آنتی اکسیدانی این میوه منجر به افزایش متابولیسم انرژی شده و فیبر موجود در آن عملکرد دستگاه گوارش را تقویت کرده و از طرق مختلفی در روند کاهش وزن موثر است.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش :

فیبر رژیمی میوه علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش برای بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش از جمله بیماری‌های التهابی روده ( IBD ) ، انواع مختلفی از سرطان‌های گوارشی و دیورتیکولیت مفید است.

خواص به برای پوست :
آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه به منجر به حذف بسیاری از عوامل مضر برای سلامت پوست شده و از این طریق در بهبود چین و چروک پوستی ، حذف لکه های پوستی و در محافظت از پوست در برابر اشعه ماورابنفش نقش ایفا می‌کند.

تنظیم فشار خون :

پتاسیم موجود در به با شل کردن عروق  و تنظیم انقباض عروقی به جریان بهتر خون در عروق کمک کرده و فشارخون را تنظیم می‌کند(۹). علاوه بر این به از طریق بهبود سطوح چربی‌های خونی می‌تواند از بسیاری از بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته ، نارسایی احتقانی قلب و بیماری های عروق قلبی جلوگیری کند .

تنظیم سیستم ایمنی :

چطور چای به درست کنیم

از دیر باز میوه به به شکل صورت موضعی برای درمان درماتیت آتوپیک که یک نوع آلرژی با تظاهرات پوستی است استفاده می‌شده است. علاوه بر این مقدار زیاد ویتامین C آن می‌تواند در تنظیم التهاب و عملکرد‌های سیستم ایمنی و تعداد گلبول‌های سفید موثر باشد .

خواص به برای زیبایی مو :
محتوای مواد معدنی به برای خون سازی مفید است. تنظیم خون رسانی به فولیکول های مو از طریق تقویت خون سازی و تنظیم گردش خون به رشد بهتر فولیکول های مو کمک می‌کند .

خواص به در بارداری :
میوه به یکی از میوه های پیشنهادی برای خانم ها است ( به دلیل خواص آن برای زیبایی و سلامت پوست و مو ) ولی میوه به و دمنوش به در طول دوران بارداری و حاملگی هم فواید زیادی دارد. میوه به دارای ویتامین B6 می باشد و بر روی تهوع و استفراغ بارداری ( هیپر امزیس ) موثر است و لذا در بارداری به ویژه بین هفته ۶ تا ۱۴ بارداری ، به پیشنهاد می شود.

خواص به برای جنین :
خواص میوه به برای جنین موجود در شکم خانم باردار در مطالعه های کارآزمایی بالینی ارزیابی شده است. میوه به بر روی میزان IQ نوزاد متولد شده موثر است و کودکان را باهوش می کند. در بعضی مطالعه ها هم بر زیبایی کودک تاثیر گذاشته است اما هنوز به طور نهایی تایید نشده است.

 

منابع:ستاره/بهارسایت/چلچله/ salamat.life

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍷 نوشیدنی ها » طرز تهیه ” دمنوش به ” آرامبخش و نشاط آور • خواص چای به

دمنوش به یکی از نوشیدنی های پرخاصیت و خوش عطر و طعم است که به راحتی آماده می شود. این نوشیدنی گرم برای تمامی فصول بخصوص پاییز و زمستان بسیار مناسب است.

به ( Quince ) میوه ای زرد رنگ است که مربای آن بین ایرانیان که طرفداران بسیاری دارد. به در کتب طب سنتی ایران با نام «سفرجل» آورده شده است. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج می‏گردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.

 

گرچه خشک کردن به برای تهیه دمنوش خانگی کمی زمان بر است ولی کاری دلنشین است که از آن لذت می برید.چطور چای به درست کنیم

برای تهیه دمنوش به نخست باید به رسیده و شیرین ایرانی بخرید. به های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.

1- به ها را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به  کاملا زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.

2- پس از شستن به باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً ۳ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر به دست آورید.

نکته : قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.

3- سپس به های رنده شده را در سینی پهن کنید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید.

بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین ۱ تا ۲ روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند.

نکته : در این مرحله، خشکی نباید آنقدر زیاد باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.

4- مرحله پایانی در تهیه دمنوش به ، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید.

برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوبِ خوب داغ شود، به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود.

سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد.

این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید.  مراقب باشید به هایی که خرد تر هستند زود میسوزند و باید مدام هم بزنید.

کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش به هم کمک می کند، بنابراین از برخاستن کمی دود و دم نترسید.

5- پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.

 

برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.

افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد.

اگر میوه به شما کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

روشی دیگر 

موقع دم‌کردن دمنوش به، یک قاشق غذاخوری از به خشک‌شده را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد.

سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب‌کرده به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید یک تکه نبات داخل دمنوش ریخته و آن را شیرین میل کنید.

 

 

 

پیشگیری از سرطان :

ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در به می‌تواند مواد مضر موجود در بدن به نام رادیکال‌های آزاد را  بی اثر کند. این ویژگی می تواند به تقسیم و تمایز سلول ها در جهت صحیح کمک کند و از سرطانی شدن آنها جلوگیری کند .

کمک به کاهش وزن :

ترکیبات آنتی اکسیدانی این میوه منجر به افزایش متابولیسم انرژی شده و فیبر موجود در آن عملکرد دستگاه گوارش را تقویت کرده و از طرق مختلفی در روند کاهش وزن موثر است.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش :

فیبر رژیمی میوه علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش برای بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش از جمله بیماری‌های التهابی روده ( IBD ) ، انواع مختلفی از سرطان‌های گوارشی و دیورتیکولیت مفید است.

خواص به برای پوست :
آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه به منجر به حذف بسیاری از عوامل مضر برای سلامت پوست شده و از این طریق در بهبود چین و چروک پوستی ، حذف لکه های پوستی و در محافظت از پوست در برابر اشعه ماورابنفش نقش ایفا می‌کند.

تنظیم فشار خون :

پتاسیم موجود در به با شل کردن عروق  و تنظیم انقباض عروقی به جریان بهتر خون در عروق کمک کرده و فشارخون را تنظیم می‌کند(۹). علاوه بر این به از طریق بهبود سطوح چربی‌های خونی می‌تواند از بسیاری از بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته ، نارسایی احتقانی قلب و بیماری های عروق قلبی جلوگیری کند .

تنظیم سیستم ایمنی :

چطور چای به درست کنیم

از دیر باز میوه به به شکل صورت موضعی برای درمان درماتیت آتوپیک که یک نوع آلرژی با تظاهرات پوستی است استفاده می‌شده است. علاوه بر این مقدار زیاد ویتامین C آن می‌تواند در تنظیم التهاب و عملکرد‌های سیستم ایمنی و تعداد گلبول‌های سفید موثر باشد .

خواص به برای زیبایی مو :
محتوای مواد معدنی به برای خون سازی مفید است. تنظیم خون رسانی به فولیکول های مو از طریق تقویت خون سازی و تنظیم گردش خون به رشد بهتر فولیکول های مو کمک می‌کند .

خواص به در بارداری :
میوه به یکی از میوه های پیشنهادی برای خانم ها است ( به دلیل خواص آن برای زیبایی و سلامت پوست و مو ) ولی میوه به و دمنوش به در طول دوران بارداری و حاملگی هم فواید زیادی دارد. میوه به دارای ویتامین B6 می باشد و بر روی تهوع و استفراغ بارداری ( هیپر امزیس ) موثر است و لذا در بارداری به ویژه بین هفته ۶ تا ۱۴ بارداری ، به پیشنهاد می شود.

خواص به برای جنین :
خواص میوه به برای جنین موجود در شکم خانم باردار در مطالعه های کارآزمایی بالینی ارزیابی شده است. میوه به بر روی میزان IQ نوزاد متولد شده موثر است و کودکان را باهوش می کند. در بعضی مطالعه ها هم بر زیبایی کودک تاثیر گذاشته است اما هنوز به طور نهایی تایید نشده است.

 

منابع:ستاره/بهارسایت/چلچله/ salamat.life

نام:

امتیاز دهید


3.4
از

58

در یک عصر دل انگیز پاییزی، پس از گذراندن یک روز سخت کاری، هیچ چیزی مثل یک فنجان چای خوش عطر و خوش طعم که خودتان آن را درست کرده باشید، نمی تواند خستگی را از تن به در کند و به شما آرامش دهد. یکی از این چای های گوارا دمنوش یا چای به است، که در این مطلب قصد دارم طرز تهیه آن را به شما آموزش بدهم تا در خانه درست کنید و در کنار خانواده بنوشید و لذت ببرید. همچنین از آن جایی که چای به یک دمنوش گیاهی است در این جا به خواص بی شماری هم که این دمنوش گیاهی دارد، اشاره می کنم. مربا به خوشمزه و خوشرنگ واقعاً دلپذیر است ولی اگر میخواهید بیشتر از خواص به بهره مند شوید دمنوش بهترین گزینه است. امیدوارم که از این چای لذت ببرید و این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شود.

 

 

چطور چای به درست کنیم

به خشک را هم می توانید به صورت آماده از مغازه تهیه کنید و یا اگر دوست دارید به های سالم و خوش رنگ تری داشته باشید به روشی که برایتان خواهم گفت خیلی راحت می توانید خودتان در خانه تهیه کنید.

 

برای تهیه چای به، ابتدا کار خود را با شستن چند عدد به آغاز کنید. سپس به ها را 4 برش بزرگ بزنید و بعد به ها را درشت رنده کنید.

 

 

در این مرحله لازم است که رطوبت به های رنده شده گرفته شود. برای این کار به های رنده شده را به مدت 2 روز درون یک سینی بزرگ قرار دهید تا رطوبت به ها کم شود. همچنین می توانید به ها را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شوند. بهتر است که فاصله به های رنده شده از هم زیاد باشد تا بهتر خشک شده، تغییر رنگ پیدا کنند و تیره رنگ شوند.

 

 

بعد از این که به ها کاملا خشک شدند، یک تابه نچسب با اندازه مناسب را روی گاز بگذارید تا خوب گرم شود و بعد به های رنده شده را داخل تابه بریزید و بدون روغن مدام آن ها را هم بزنید تا خوب تیره رنگ شوند. اگر در این مرحله به ها را به اندازه کافی تفت ندهید موقع دم کردن چای، به رنگ نمی دهد.

 

 

بعد از اینکه به ها را خوب تفت دادید و خوب تیره رنگ شدند، حالا برای هر نفر 1 قاشق غذاخوری از به خشک را داخل قوری بریزید. اگر دوست داشتید برای خوش عطر و خوش طعم تر شدن چای، به آن دانه هل بدون پوست یا چوب دارچین اضافه کنید. دقت کنید اگر از پودر دارچین استفاده کنید رنگ چایی کدر خواهد شد. وقتی تمام مواد خشک را داخل قوری ریختید  آب جوش را هم به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه خوب دم بکشد و به های خشک به آب جوش رنگ دهند.

 

 

چای به خوشمزه شما آماده است. اگر دوست داشتید می توانید موقع نوشیدن دمنوش به کمی زعفران یا آبلیموی تازه به چای به اضافه کنید.

نوش جان!

 

امیدوارم که از درست کردن و نوشیدن چای به لذت برده باشید. حالا نوبت آن است که با خواص این گیاه بسیار مفید هم آشنا شوید. به در واقع یک نوع میوه است که بیشتر در مناطق معتدل گرم یافت میشود. جالب است بدانید که علاوه بر میوه به، دانه و برگ های آن نیز خواص بسیار زیادی دارند، در ادامه به بخشی از خواص این گیاه فوق العاده اشاره می کنم:

 

 

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغریچطور چای به درست کنیم

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

چای به یکی از انواع چای های طبیعی و خوشمزه است که برای سلامتی بدن فواید بسیاری دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

برای تهیه این چای بهتر است از میوه های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده شود. ابتدا چند عدد به با کیفیت را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و هسته های میوه ها را خارج می کنیم و با پوست آنها را رنده می کنیم.

با رنده درشت رنده کنید تا چای به شما ظاهر زیباتری داشته باشد. پس از اینکه کار رنده کردن میوه به، به پایان رسید آنرا داخل یک سینی بزرگ می ریزیم و به مدت ۳ روز در فضای باز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند.

خشک کردن میوه به را می توانید مانند میوه خشک با دمای پایین فر هم انجام دهید که زمان کمتری نیاز دارد. پس از اینکه به های رنده شده خشک شدند و رنگشان مایل به قهوه ای روشن شد آنها را داخل یک تابه مناسب می ریزیم.چطور چای به درست کنیم

حالا روی حرارت ملایم به های رنده شده را تفت می دهیم تا رنگشان مایل به قهوه ای تیره شود. در این مرحله باید خیلی مراقب باشید که به های رنده شده را نسوزانید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادنف مجددا به های رنده شده را داخل سینی می ریزیم.

حالا صبر می کنیم تا به ها خنک و کاملا خشک شوند، سپس انها را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری می کنیم. برای دم کردن چای به مانند چای معمولی اقدام می کنیم و انار به دلخواه به همراه نبات، هل یا دارچین سرو می کنیم.

چای به یکی از انواع چای های طبیعی و خوشمزه است که برای سلامتی بدن فواید بسیاری دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

برای تهیه این چای بهتر است از میوه های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده شود. ابتدا چند عدد به با کیفیت را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و هسته های میوه ها را خارج می کنیم و با پوست آنها را رنده می کنیم.

با رنده درشت رنده کنید تا چای به شما ظاهر زیباتری داشته باشد. پس از اینکه کار رنده کردن میوه به، به پایان رسید آنرا داخل یک سینی بزرگ می ریزیم و به مدت ۳ روز در فضای باز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند.

خشک کردن میوه به را می توانید مانند میوه خشک با دمای پایین فر هم انجام دهید که زمان کمتری نیاز دارد. پس از اینکه به های رنده شده خشک شدند و رنگشان مایل به قهوه ای روشن شد آنها را داخل یک تابه مناسب می ریزیم.چطور چای به درست کنیم

حالا روی حرارت ملایم به های رنده شده را تفت می دهیم تا رنگشان مایل به قهوه ای تیره شود. در این مرحله باید خیلی مراقب باشید که به های رنده شده را نسوزانید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادنف مجددا به های رنده شده را داخل سینی می ریزیم.

حالا صبر می کنیم تا به ها خنک و کاملا خشک شوند، سپس انها را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری می کنیم. برای دم کردن چای به مانند چای معمولی اقدام می کنیم و انار به دلخواه به همراه نبات، هل یا دارچین سرو می کنیم.

به دارای خواص فراوانی است این گیاه سرشار از مواد مغذی و ویتامین های آ، ب، تانین، املاح است.

در یک عصر پاییزی هیچ چیز مانند یک فنجان چای به خوش عطر و طعم نمی تواند خستگی یک روز کار و زحمت را رفع کرده و آرامش بخش باشد.

تبیان، دستیار هوشمند زندگی

پل های ارتباطی

چطور چای به درست کنیم

بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12

public@tebyan.com

02181200000

دسترسی سریع

محصولات و خدمات

اشتراک در خبرنامه

کلیه حقوق این سایت مربوط به موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان می‌باشد.

چای از انواع نوشیدنی های گرم پرطرفدار و محبوب در بین ایرانیان است و انواع مختلفی دارد, در این مطلب طرز تهیه چای به را به شما عزیزان آموزش می دهیم و در پایان مطلب نیز به بررسی فواید و خواص دمنوش به می پردازیم.

چای معمولا به عنوان عصرانه به همراه کیک و بیسکویت و … و یا قبل از هر وعده غذایی استفاده می شود. امروزه انواع دمنوش ها در بازار موجود هستند و معمولا از این دمنوش ها به عنوان چای استفاده می شود. دمنوش به یا همان چای به نیز از انواع چای های خوشمزه و پر خاصیت است, درست کردن چای به، به راحتی در منزل امکان پذیر است و شما می توانید با رعایت کردن نکاتی این چای خوشمزه و پرخاصیت را تهیه کنید.

قهوه ترک و چای به و چای سیاه و شیر قهوه از انواع نوشیدنی های گرم هستند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان از این نوع نوشیدنی های گرم و خوشمزه استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

در طرز تهیه چای به ابتدا چند عدد به را بشویید و ۴ قاچ کنید سپس با طرف درشت رنده به را رنده کنید و به های رنده شده را درون سینی و یا روی پارچه تمیزی به مدت ۲ روز قرار دهید تا رطوبت به ها کم شود و تغییر رنگ پیدا کنند و تیره تر شوند.چطور چای به درست کنیم

سپس بعد از مدت زمان ذکر شده تابه ای مناسب را روی گاز قرار دهید تا گرم شود و به های رنده شده را درون تابه بریزید و بدون روغن آن ها را تفت دهید تا رنگ به ها کاملا تیره شود و مانند چای خشک شوند. توجه داشته باشید که باید مدام به ها را در موقع تفت خوردن هم بزنید و اگر به را خوب تفت ندهید در موقع دم کردن چای به رنگ نمی دهد.

در مرحله بعدی طرز تهیه چای به بعد از اینکه به ها را به صورت کامل خشک کردید برای هر نفر ۱ قاشق از به خشک را درون قوری بریزید در صورت تمایل می توانید دانه هل پوست کنده و یا چوب دارچین را نیز به به های خشک اضافه کنید ( در صورت استفاده از دارچین نباید از پودر دارچین استفاده کنید زیرا پودر دارچین رنگ چای به را کدر می کند) سپس آب جوش را روی به خشک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا چای به دم بکشد و به های خشک رنگ پس دهند. 

خواص به و چای به برای بدن بسیار زیاد است در ادامه این مطلب انواع خواص شگفت انگیز چای به را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم.

ابتدا به ها را خوب شسته تا پرز های آن از بین برود حالا با کمک رنده فلزی آن را خلال کنید تا تکه هایی به طول تقریبا سی سانتی و قطر دو میلی متر به وجود آیند.

حالا به ها را داخل سینه پهن کرده و بر روی وسیله گرما زایی با گرمای ملایم از جمله شوفاژ بگذارید که بسته به دمای گرم کننده و همچنین رطوبت هوا خشک شدن قطعات به بین یک تا دو روز طول می کشد.

در مرحله بعدی یک تابه فلزی را بر حرارت قرار داده و بعد از داغ شدن ظرف خلال های به خشک شده را به صورت یکباره داخل تابه بریزید و به سرعت با کمک قاشق چوبی آن ها را زیر و رو کنید.

بعد از اینکه خلال ها تغییر رنگ دادند و به رنگ قهوه ای پر رنگ تبدیل شدند تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شوند سپس داخل ظرف شیشه ای در بسته و دور از رطوبت نگهداری کنید.

نکته : دقت داشته باشید که به های خردتر زودتر می سوزند بنابراین باید مدام هم بزنید. و همچنین بلند شدن کمی دود از خلال های طبیعی است و حتی باعث خوش رنگ تر شدن دمنوش نیز می شود.

علاوه بر دمنوش به، خود میوه به نیز از خواص شگفت انگیزی بهره مند است در ادامه مطلب شما عزیزان را با فواید بی نظیر آن آشنا خواهیم کرد.

ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در به سبب از بین رفتن رادیکال های آزاد بدن می شود در نتیجه به تمایز و تقسیم سلول ها در جهت صحیح کمک می کند و در نهایت سبب پیشگیری از سرطانی شدن آن ها می شود.

وجود مقادیر فراوانی فیبر در این میوه باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و در واقع برای بسیاری از بیماری های گوارشی مانند : بیماری التهابی روده، انواع مختلفی از سرطان های گوارشی و دیورتیکولیت مفید می باشد

میوه به، به دلیل داشتن پتاسیم سبب بهبود جریان بهتر خون در عروق شده و در نتیجه به تنظیم فشار خون کمک می کند و همچنین با بهبود سطوح چربی های خونی باعث جلوگیری از برخی بیماری های قلبی از جمله: نارسایی احتقانی قلب، سکته و بیماری های عروق قلبی می شود.

وجود آنتی اکسیدان در به عوامل مضری که سلامت پوست را به خطر می اندازند را از بین می برد و در نتیجه سبب رفع چین و چروک و لکه های پوستی می شود و همچنین از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش محافظت می کند.

میوه و دمنوش به در دوران بارداری فواید بسیاری دارد و همچنین میوه به دارای ویتامین B6 است که به رفع تهوع و استفراغ بارداری کمک می کند بنابراین استفاده از آن به خصوص بین هفته ۶ تا ۱۴ بارداری پیشنهاد می شود.

چای سیب و چای نعنا و چای به از انواع نوشیدنی گرم و پرخاصیت هستند که برای سلامت بدن مفید هستند. در این مطلب طریقه درست کردن چای به را مشاهده کردید شما می توانید این چای خوش طعم و پر خاصیت را برای پذیرایی از مهمان های خود در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر این چای سالم نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش تهیه انواع نوشیدنی گرم کلیک کنید.

منبع : آرگا


بهترین فیلم های آموزش نقاشی با مداد رو در یوتیوب رایگان ببین (فیلتر شکنت رو روشن کن)


برای دیدن شیک ترین و ارزون ترین پک های هدیه، همین حالا کلیک کن


ویدئوهای رایگان تزیین میوه و سالادهای مختلف رو در کانال “ایده های میا” ببین


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

چطور چای به درست کنیم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ما ایرانی ها عادت داریم به نوشیدن چای و معمولا چای سیاه را در میان همه چای هایی که وجود دارد مانند چای به و چای سبز و یا چای دارچین ترجیح می دهیم . اما باید بدانیم که سایر چای ها هم خواص فراواین دارند. طرز تهیه چای به را در ادامه بخوانید.

مصرف یک لیوان چای در طول روز خستگی را از بین می برد و کمک می کند تا لحظات بسیار مطلوبی را تجربه کنیم. اگر شما هم عاشق نوشیدن یک نوشیدنی گرم و لذیذ هستید چای به را می توانید در برنامه روزانه خود جای دهید و از طعم و خواص بی نظیر ان حسابی لذت ببرید. دستور تهیه چای به را در نیک صالحی بخوانید.

به رو میشوریم، با پوست رنده ی درشت میکنیم ( یا خلال باریک ) و میگذاریم توی یه سینی یا
روی پارچه تا یه کم رطوبتشون رو از دست بدن.
حداکثر ۲ روز.
رنگ به ها تغییر میکنه و تیره تر میشه.
بعد از این دو روز یه تابه رو روی گاز میذاریم تا گرم شه و به ها رو توش تفت
میدیم ( روغن و ..نمیخواد ) مرتب هم میزنیم تا رنگشون کاملا تیره بشه و مثل چای خشک بشن.

برای دم کردن هم مثل چایه، یعنی برای دو نفر دو قاشق به خشک رو تو قوری میریزیم و
آب جوش روش میریزیم و میذاریم دم کنه.
البته بهتره یه رنگ باشه این چای.
یه بار درست کنین مقدار به خشک که باید بریزین دستتون میاد.اگه خوب تفت ندین اصلا رنگ نمیده.

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها نرسیده و
خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.چطور چای به درست کنیم

پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است
که آن را با ساییدن از بین می‌برند.

خواص غذایی

به سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی
معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌های روده‌ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا
از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.

می‌گویند با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.

خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف می‌کنند.

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های
خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن به‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

بنابراین چند عدد به‌دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود، سپس
بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به‌دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

– اثرات مثبت بر فکر و ذهن

– احیای روحیه و خوشحال بودن

– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

– تقویت کننده قلب، کبد و معده

– مفید برای زخم معده

– تحریک کننده اشتها

– نرم کننده سینه

– ادرارآور و کمک به هضم غذا

– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.

– از بین برنده بوی بد دهان

– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.

– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.

– کمک به پایین آوردن کلسترول خون

– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث

– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

نوعروس ـ عصر ایران





©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد . طراحی سایت با آنلاینر

ما ایرانی ها عادت داریم به نوشیدن چای و معمولا چای سیاه را در میان همه چای هایی که وجود دارد مانند چای به و چای سبز و یا چای دارچین ترجیح می دهیم . اما باید بدانیم که سایر چای ها هم خواص فراواین دارند. طرز تهیه چای به را در ادامه بخوانید.

مصرف یک لیوان چای در طول روز خستگی را از بین می برد و کمک می کند تا لحظات بسیار مطلوبی را تجربه کنیم. اگر شما هم عاشق نوشیدن یک نوشیدنی گرم و لذیذ هستید چای به را می توانید در برنامه روزانه خود جای دهید و از طعم و خواص بی نظیر ان حسابی لذت ببرید. دستور تهیه چای به را در نیک صالحی بخوانید.

به رو میشوریم، با پوست رنده ی درشت میکنیم ( یا خلال باریک ) و میگذاریم توی یه سینی یا
روی پارچه تا یه کم رطوبتشون رو از دست بدن.
حداکثر ۲ روز.
رنگ به ها تغییر میکنه و تیره تر میشه.
بعد از این دو روز یه تابه رو روی گاز میذاریم تا گرم شه و به ها رو توش تفت
میدیم ( روغن و ..نمیخواد ) مرتب هم میزنیم تا رنگشون کاملا تیره بشه و مثل چای خشک بشن.

برای دم کردن هم مثل چایه، یعنی برای دو نفر دو قاشق به خشک رو تو قوری میریزیم و
آب جوش روش میریزیم و میذاریم دم کنه.
البته بهتره یه رنگ باشه این چای.
یه بار درست کنین مقدار به خشک که باید بریزین دستتون میاد.اگه خوب تفت ندین اصلا رنگ نمیده.

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها نرسیده و
خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.چطور چای به درست کنیم

پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است
که آن را با ساییدن از بین می‌برند.

خواص غذایی

به سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی
معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌های روده‌ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا
از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.

می‌گویند با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.

خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف می‌کنند.

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های
خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن به‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

بنابراین چند عدد به‌دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود، سپس
بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به‌دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

– اثرات مثبت بر فکر و ذهن

– احیای روحیه و خوشحال بودن

– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

– تقویت کننده قلب، کبد و معده

– مفید برای زخم معده

– تحریک کننده اشتها

– نرم کننده سینه

– ادرارآور و کمک به هضم غذا

– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.

– از بین برنده بوی بد دهان

– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.

– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.

– کمک به پایین آوردن کلسترول خون

– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث

– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

نوعروس ـ عصر ایران





©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد . طراحی سایت با آنلاینر

چطور چای به درست کنیم
چطور چای به درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *