چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

 
helpkade
چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم
چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

همیشه وقتی گاری های لبو فروش رو توی خیابون میدیدم از عطر و بوی لبوهاشون مست میشدم و هوس میکردم و با خودم میگفتم وقتی رفتم خونه حتما لبو میپزم. اما هیچ وقت لبو های خونه مثل لبوهای بیرون نمیشد….

همیشه وقتی گاری های لبو فروش رو توی خیابون میدیدم از عطر و بوی لبوهاشون مست میشدم و هوس میکردم و با خودم میگفتم وقتی رفتم خونه حتما لبو میپزم. اما هیچ وقت لبو های خونه مثل لبوهای بیرون نمیشد. نگو من فوت و فنشو نمیدونستم… امروز براتون طرز تهیه یه لبو پخته خونگی رو گذاشتم که به خوشمزگی و خوشرنگی لبوهای بیرونه. امیدوارم درست کنین و لذتشو ببرین.

لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

مواد لازم برای تهیه لبو پخته

ابتدا لبو رو بدون اینکه پوست بکنیم‌خوب میشوریم.چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

شستن لبو

حالا داخل‌ قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو رو توش گذاشته و در قابلمه هم میبندیم تا لبو بپزه.

پختن لبو

بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آبش کمتر شده.

لبو پخته شده

لبو‌ رو از قابلمه در آورده و پوست میکنیم.

پوست کندن لبو

حالا لبو‌‌ رو حلقه حلقه میکنیم.

حلقه کردن لبو

شکر‌‌ رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن شکر با آب لبو

بعد حلقه های لبو رو داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت میدیم تا آب لبو کاملا غلیظ بشه و به صورت شیره دربیاد.

پخت مجدد حلقه ها

بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره دراومده. حالا میتونیم لبو های خوشرنگ و لطیف و خوشمزه مون رو سرو کنیم.

نوش جان

لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

هدیه مناسب برای روز مادر

ارسال رایگان

همیشه وقتی گاری های لبو فروش رو توی خیابون میدیدم از عطر و بوی لبوهاشون مست میشدم و هوس میکردم و با خودم میگفتم وقتی رفتم خونه حتما لبو میپزم. اما هیچ وقت لبو های خونه مثل لبوهای بیرون نمیشد….

همیشه وقتی گاری های لبو فروش رو توی خیابون میدیدم از عطر و بوی لبوهاشون مست میشدم و هوس میکردم و با خودم میگفتم وقتی رفتم خونه حتما لبو میپزم. اما هیچ وقت لبو های خونه مثل لبوهای بیرون نمیشد. نگو من فوت و فنشو نمیدونستم… امروز براتون طرز تهیه یه لبو پخته خونگی رو گذاشتم که به خوشمزگی و خوشرنگی لبوهای بیرونه. امیدوارم درست کنین و لذتشو ببرین.

لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

مواد لازم برای تهیه لبو پخته

ابتدا لبو رو بدون اینکه پوست بکنیم‌خوب میشوریم.چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

شستن لبو

حالا داخل‌ قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو رو توش گذاشته و در قابلمه هم میبندیم تا لبو بپزه.

پختن لبو

بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آبش کمتر شده.

لبو پخته شده

لبو‌ رو از قابلمه در آورده و پوست میکنیم.

پوست کندن لبو

حالا لبو‌‌ رو حلقه حلقه میکنیم.

حلقه کردن لبو

شکر‌‌ رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن شکر با آب لبو

بعد حلقه های لبو رو داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت میدیم تا آب لبو کاملا غلیظ بشه و به صورت شیره دربیاد.

پخت مجدد حلقه ها

بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره دراومده. حالا میتونیم لبو های خوشرنگ و لطیف و خوشمزه مون رو سرو کنیم.

نوش جان

لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

هدیه مناسب برای روز مادر

ارسال رایگان


معرفی بهترین کتاب‌های کودک برای خرید

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند.مواد لازم :لبو       3 کیلوشکر    5 قاشق غذاخوریطرز تهیه :لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته آن را نبرید (تریم نکنید) هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند آن میشود. آب را اضافه کرده و شکر را روی آنها پاشیده روی حرارت ملایم بپزید. دقت کنید بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان آب در قابلمه باشد. اگر مقدار آب بیشتر است روی حرارت بگذارید تا آب اضافی تبخیر شود و شربت پررنگ و نسبتا غلیظی حاصل شود. من از یک قطعه (بار) , شکرقهوه ای فشرده که حدود 80 گرم است استفاده کردم کلا شکر قهوه ای سلامت تره و اثر بهتری هم دارد.در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیرپز است . لبو طبع سرد دارد و اضافه کردن شکر نه تنها باعث خنثی کردن سردی آن میشود بلکه باعث لذیذ شدن و ظهور و بروز بیشتر رنگ سرخ آن میگردد.بعد از پخت پوست لبو به راحتی جدا میشود. لبو را برش داده و کمی از عصاره روی آن ریخته و داغ یا سرد سرو کنید. میتوانید لبو و شربت آن را در دو ظرف جدا تا دو هفته در یخچال نگه دارید. اسنک خوبی برای هر ساعت از روز است و با خیلی از سالادها هماهنگی دارد، غذای خیلی خوبی برای رژیم کنترل وزن است. و اگر چیزی از آن باقی ماند، بهترین انتخاب درست کردن ترشی لبوست ،حتی اگر لبو دوست ندارید باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.منبع : mycookingincanada.blogfa

لذت آشپزی با بیتوته

چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم


لاغری موضعی با لیزر

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت


واسه همه چی جا هست!


جلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!


چنددقیقه ای بدون دردسر ماست سالم بساز!


خرید دستگاه تصفیه آب با شرایط اقساطی


پاکسازی و رفع آلودگی هوای خانه


زیبایی خونت با این محصولات کامل میشه!


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی


به مقصد دلخواهت با کمترین هزینه سفر کن

خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه


انواع تشک طبی و خوشخواب/خرید مستقیم

دستگاه خانگی ماست ساز با قیمت فوق العاده

مشاهده تمامی مدلهای فرش وامکان خریدآنلاین

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

مطالب پر بازدید

مواد لازم:

چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

طرز تهیه:

لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته ان را نبرید(تریم نکنید)هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند ان میشود.اب را اضافه کرده و شکر را روی انها پاشیده روی حرارت ملایم بپزید. دقت کنید بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان اب در قابلمه باشد. اگر مقدار اب بیشتر است روی حرارت بگذارید تا اب اضافی تبخیر شود و شربت پررنگ و نسبتا غلیظی حاصل شود.من از یک قطعه (بار) , شکرقهوه ای فشرده  که حدود 80  گرم است استفاده کردم کلا شکر قهوه ای سلامت تره واثر بهتری هم دارد.

در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیر پز است . لبو طبع سرد دارد و اضافه کردن شکر نه تنها باعث خنثی کردن سردی ان میشود بلکه باعث لذیذ شدن و ظهور و بروز بیشتر رنگ سرخ ان میگردد.

بعد از پخت پوست لبو به راحتی جدا میشود.لبو را برش داده و کمی از عصاره روی ان ریخته و داغ یا سرد سرو کنید.میتوانید لبو وشربت ان را در دو ظرف جدا تا دو هفته در یخچال نگه دارید.اسنک خوبی برای هر ساعت از روز است و با خیلی از سالادها هماهنگی دارد،غذای خیلی خوبی برای رژیم کنترل وزن است. و اگر چیزی از ان باقی ماند، بهترین انتخاب درست کردن ترشی لبوست ،حتی اگر لبو دوست ندارید باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.

منبع- آشپزی من در کانادا

هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

چغندر قند یا همان لبوی معروف قرمز رنگ، خوشمزه و پر خاصیت، دارای سدیم و پتاسیم است و مصرف آن باعث پیشگیری از سرطان می‌شود. لبو دارای فیبر فراوان و منبع غنی از پروتئین است. لبوی خام دارای خواص ویژه‌ای است. برای استخوان ها و دندان‌ها مفید است. سرشار از ویتامین کا (انعقاد خون) است. حتی عصاره لبو سالم و مغذی است. کسانی که دچار ضعف بدنی هستند توصیه می‌شود از لبو استفاده کنند و جبران بی ضعفی را خواهد کرد. مصرف لبو باعث کاهش فشار خون بالا است. بهترین سم زدا و کمک کننده در بهبود کبد چرب است. لبو در هضم غذا و درمان معده درد بسیار عالی است و یک ضد باکتری شناخته شده است. کسانی که دچار کم خونی هستند و گلبول های قرمز خون آنها کم است بهتر است از لبو استفاده کنند. دارای خاصیت درمانی در قلب و عروق و انرژی زای خوبی برای بدن است. کسانی که از بی‌خوابی رنج می ‌رند بهتر است از لبو استفاده کنند. شاید باورتان نشود علاوه بر شیرینی چغندر قند، باعث کاهش وزن می‌شود. قند طبیعی آن شیرین کننده طبیعی به حساب آمده و مصرف آن بی‌ضرر است. ضد پیری و جوان کننده و مصرف آن دارای مزایا و خواص متعددی است. سعی کنید در روز یک وعده از لبو استفاده کنید. حال که با خواص لبو آشنا شدید بهتر است طرز تهیه لبو را در روزهای سرد زمستانی در اکالا بلاگ یاد بگیرید.

موادی که برای تهیه لبو مانند دست فروشای توی خیابان میشه درست کرد خیلی کم و راحت است. با ما همراه باشید.

ابتدا لبو تازه و قرمز را تهیه کنید. بدون این که آن ها را پوست بگیرید با پوست بشویید. داخل قابلمه قرار دهید و شش لیوان آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی بپزد. بعد از دو سه ساعت لبو پخت و آماده می‌شود. لبوها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. شکر را به آبی که باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید. بعد حلقه‌های لبو را درون قابلمه قرار بدهید تا شکر جذب آب لبو بشود و یک کم حرارت بدهید تا آب لبو جذب آنها شده و غلیظ شود.  تا لبو به حالت شیره مانند شود.

لبوی شما آماده سرو هست. داخل ظرف چیده و میل کنید.چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

چغندرهایی برای استفاده خوب هستند که سفت باشند. چغندرهایی که بزرگ باشند داخل آن‌ها پوک و خالی‌ست . دو نوع چغند در بازار موجود است: سفید و قرمز. یکسری لبوهایی در بازار موجود است کمی به رنگ بنفش تیره است. سعی کنید برای خرید لبوهایی که انتخاب می‌کنید، با ناخن آن را تست کنید، اگر ناخنتان به رنگ قرمز تیره درآید آن لبو برای پختن مناسب است. این نوع لبو هم شیرین است و هم در هنگام پخت قرمز قرمز خواهد شد.

ابتدا لبو را پوست بگیرید. بشویید و بصورت ورقه های نازک در بیاورید. در ماکروفر یا روی شوفاژ و بخاری خشک کنید. زمانی که خشک شد آن را با آسیاب پودر کنید و در شیشه مناسب نگهداری کنید. این پودر را می‌توانید به عنوان رنگ غذا استفاده کنید و همانند زعفران دم کنید یا در روغن تفت بدهید و روی پلو استفاده کنید.

امیدوارم این دستورات مورد استفاده شما قرار گرفته باشد. برای طرز تهیه غذاهای سنتی به مجله ما سری بزنید.

همه چغندرقند ها خوبند بعضیها بهترند ان شاءا…

سلام دستور پخت شما عالی بود ولی نمی‌دونم چرا تلخ شده ی کم لبو ک درست کردم

سلام دستور ش که عالیه،،،درست کنم ببینم چطور میشه،ان شاءالله که خوب میشه

ممنون. توضیحات عالی بود.

من درست کردم سیاه شد.حالا دفعه بعد به روش شما درست میکنم

به نظر من دستور منطقی داره ولی من هنوز نپختم و میل نکردم امیدوارم خوب بشه

لطفا علت تلخ شدن لبو رو بگید

چرا هرچی من لبو میپزم نارنجی میشه نه قرمز؟ علتش چیه؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چغندر قند یا همان لبوی معروف قرمز رنگ، خوشمزه و پر خاصیت، دارای سدیم و پتاسیم است و مصرف آن باعث پیشگیری از سرطان می‌شود. لبو دارای فیبر فراوان و منبع غنی از پروتئین است. لبوی خام دارای خواص ویژه‌ای است. برای استخوان ها و دندان‌ها مفید است. سرشار از ویتامین کا (انعقاد خون) است. حتی عصاره لبو سالم و مغذی است. کسانی که دچار ضعف بدنی هستند توصیه می‌شود از لبو استفاده کنند و جبران بی ضعفی را خواهد کرد. مصرف لبو باعث کاهش فشار خون بالا است. بهترین سم زدا و کمک کننده در بهبود کبد چرب است. لبو در هضم غذا و درمان معده درد بسیار عالی است و یک ضد باکتری شناخته شده است. کسانی که دچار کم خونی هستند و گلبول های قرمز خون آنها کم است بهتر است از لبو استفاده کنند. دارای خاصیت درمانی در قلب و عروق و انرژی زای خوبی برای بدن است. کسانی که از بی‌خوابی رنج می ‌رند بهتر است از لبو استفاده کنند. شاید باورتان نشود علاوه بر شیرینی چغندر قند، باعث کاهش وزن می‌شود. قند طبیعی آن شیرین کننده طبیعی به حساب آمده و مصرف آن بی‌ضرر است. ضد پیری و جوان کننده و مصرف آن دارای مزایا و خواص متعددی است. سعی کنید در روز یک وعده از لبو استفاده کنید. حال که با خواص لبو آشنا شدید بهتر است طرز تهیه لبو را در روزهای سرد زمستانی در اکالا بلاگ یاد بگیرید.

موادی که برای تهیه لبو مانند دست فروشای توی خیابان میشه درست کرد خیلی کم و راحت است. با ما همراه باشید.

ابتدا لبو تازه و قرمز را تهیه کنید. بدون این که آن ها را پوست بگیرید با پوست بشویید. داخل قابلمه قرار دهید و شش لیوان آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی بپزد. بعد از دو سه ساعت لبو پخت و آماده می‌شود. لبوها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. شکر را به آبی که باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید. بعد حلقه‌های لبو را درون قابلمه قرار بدهید تا شکر جذب آب لبو بشود و یک کم حرارت بدهید تا آب لبو جذب آنها شده و غلیظ شود.  تا لبو به حالت شیره مانند شود.

لبوی شما آماده سرو هست. داخل ظرف چیده و میل کنید.چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

چغندرهایی برای استفاده خوب هستند که سفت باشند. چغندرهایی که بزرگ باشند داخل آن‌ها پوک و خالی‌ست . دو نوع چغند در بازار موجود است: سفید و قرمز. یکسری لبوهایی در بازار موجود است کمی به رنگ بنفش تیره است. سعی کنید برای خرید لبوهایی که انتخاب می‌کنید، با ناخن آن را تست کنید، اگر ناخنتان به رنگ قرمز تیره درآید آن لبو برای پختن مناسب است. این نوع لبو هم شیرین است و هم در هنگام پخت قرمز قرمز خواهد شد.

ابتدا لبو را پوست بگیرید. بشویید و بصورت ورقه های نازک در بیاورید. در ماکروفر یا روی شوفاژ و بخاری خشک کنید. زمانی که خشک شد آن را با آسیاب پودر کنید و در شیشه مناسب نگهداری کنید. این پودر را می‌توانید به عنوان رنگ غذا استفاده کنید و همانند زعفران دم کنید یا در روغن تفت بدهید و روی پلو استفاده کنید.

امیدوارم این دستورات مورد استفاده شما قرار گرفته باشد. برای طرز تهیه غذاهای سنتی به مجله ما سری بزنید.

همه چغندرقند ها خوبند بعضیها بهترند ان شاءا…

سلام دستور پخت شما عالی بود ولی نمی‌دونم چرا تلخ شده ی کم لبو ک درست کردم

سلام دستور ش که عالیه،،،درست کنم ببینم چطور میشه،ان شاءالله که خوب میشه

ممنون. توضیحات عالی بود.

من درست کردم سیاه شد.حالا دفعه بعد به روش شما درست میکنم

به نظر من دستور منطقی داره ولی من هنوز نپختم و میل نکردم امیدوارم خوب بشه

لطفا علت تلخ شدن لبو رو بگید

چرا هرچی من لبو میپزم نارنجی میشه نه قرمز؟ علتش چیه؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

با آمدن فصل پاییز، گاری‌های لبو فروشی با عطر و طعم و لبوهای قرمز خوش‌رنگ آدم را مدهوش می‌کنند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه لبوی خانگی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

ابتدا لبو‌ها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.

یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبوها پخته شده و آب آن‌ها کم می‌شود.

در ادامه لبوها‌ را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آن‌ها را حلقه حلقه کنید.

شکر‌‌ را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقه‌های لبو را داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره‌ شود.چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در می‌آید. شیره‌ای که ته قابلمه می‌ماند، طعم لبو را محشر می‌کند. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

چغندرها را بشویید و با پوست داخل فویل بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نباید قبل از این که لبوها را بپزید، آن‌ها را پوست بکنید چون رنگ لبو‌ها خارج شده و لبویی که می‌پزید، بی رنگ و رو می‌شود.

پختن دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی کمک می‌کند. در حقیقت رمز پختن لبو همین موضوع است. بنابراین اگر می‌خواهید لبویی که می‌پزید مثل لبوهای بیرون باشد، این نکته را فراموش نکنید.

حتما صبر کنید تا آب لبو کشیده شده و شیره‌مانند شود. این کار طعم لبو را بی‌نظیر می‌کند.

ابتدا لبو‌ها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.

یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبوها پخته شده و آب آن‌ها کم می‌شود.

در ادامه لبوها‌ را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آن‌ها را حلقه حلقه کنید.

شکر‌‌ را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقه‌های لبو را داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره‌ شود.

بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در می‌آید. شیره‌ای که ته قابلمه می‌ماند، طعم لبو را محشر می‌کند. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

چغندرها را بشویید و با پوست داخل فویل بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نباید قبل از این که لبوها را بپزید، آن‌ها را پوست بکنید چون رنگ لبو‌ها خارج شده و لبویی که می‌پزید، بی رنگ و رو می‌شود.

پختن دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی کمک می‌کند. در حقیقت رمز پختن لبو همین موضوع است. بنابراین اگر می‌خواهید لبویی که می‌پزید مثل لبوهای بیرون باشد، این نکته را فراموش نکنید.

حتما صبر کنید تا آب لبو کشیده شده و شیره‌مانند شود. این کار طعم لبو را بی‌نظیر می‌کند.

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

سلام، آیا داخل زود پز هم میشه چغندر رو پخت تا زمان کمتر از ۳ساعت بشه؟
ممنون?

سلام، بله آن را روی شعله ملایم بگذارید.

سلام واسه دو عدد لبوی متوسط چقد شکر باس بریزم؟؟

سلام، حدودا یک و نیم لیوان آب و سه قاشق شکر کافی است. البته بعضی انواع لبوها خودشان شیرین‌تر هستند و بعضی بی مزه هستند پس بسته به نوع آن‌ها میتواند مقدار شکر متفاوت باشد.

قبل از ‘گذاشتن تو قابلمه سر وته لبو هارو بزنیم

سلام برای پختن لبو هم می‌توانید آن‌ها را به خوبی تمیز کنید و قسمت سفت ریشه را جدا کنید (نه کل آن)، یا لبو را شسته، پوست گرفته، چهار تکه کنید و بپزید.

چقدر شکر بریزیم

میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد. در این رسپی برای شش عدد لبو متوسط، پنج قاشق غذاخوری شکر در نظر گرفته‌شده‌است.

شعله گاز چقدر باشه؟

سلام، روی شعله ملایم لبوها را بپزید.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

 لبو یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین سبزی های پاییزی است که طرفداران بسیاری دارد. همچنین لبو یکی از پایه های اصلی شب یلدا ی ما ایرانیان است. در این مقاله 3 روش مختلف برای طرز تهیه لبو را ذکر کرده ایم

ابتدا چغندرها را کاملا بشویید. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهید. آب را درون قابلمه تا جایی بریزید که یک سوم از لبو ها بیرون از آب قرار بگیرد. درب قابلمه را بگذارید . حدود 2 ساعت صبر کنید تا لبو ها کاملا بپزد. در این مدت به لبو ها سر بزنید که احیانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست دارید لبو ها شیرین باشند می توانید مقدار کمی شکر به لبوها اضافه کنید. بعد از 2 ساعت یک چنگال را درون لبو فرو  کنید و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود یعنی لبوی شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنید.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : لبو و تزئینات آن برای شب یلدا!

لبو ها بعد از شستن درون فویل آلومینیومی قرار دهید. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دمای 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت قرار دهید. بعد از پختن لبو ها را از درون فویل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنید.چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

مانند دو روش قبل چغندرها را بشویید. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهید. زودپز را تا جایی آب بریزید که سبد بخارپز بیرون از آن قرار بگیرد. لبو ها را درون سبد بچینید. اگر دوست دارید که لبو های شما شیرین باشند یک قاشق غذا خوری شکر روی لبوها بریزید  سپس درب زودپز را ببندید. بعد از 40 دقیقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنید.

بیشتر بدانید : شب یلدا میز شام تان را با این ایده های جالب و ساده تزیین کنید

بیشتر بدانید : تزیین پفیلا شب یلدا برای عروس

بیشتر بدانید : تزیین انار شب یلدا با چند ایده جالب و ساده

بیشتر بدانید : میوه آرایی شب یلدا با ایده هایی نو و جالب

بیشتر بدانید : تزیین هندوانه شب یلدا عروس + آموزش تصویری

بیشتر بدانید : سفره شب یلدا 97 را با این ایده ها تزیین کنید

اگر می خواهید بیشتر بدانید : طرز تهیه لبوی شکم پر برای شب یلدا

تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

 لبو یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین سبزی های پاییزی است که طرفداران بسیاری دارد. همچنین لبو یکی از پایه های اصلی شب یلدا ی ما ایرانیان است. در این مقاله 3 روش مختلف برای طرز تهیه لبو را ذکر کرده ایم

ابتدا چغندرها را کاملا بشویید. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهید. آب را درون قابلمه تا جایی بریزید که یک سوم از لبو ها بیرون از آب قرار بگیرد. درب قابلمه را بگذارید . حدود 2 ساعت صبر کنید تا لبو ها کاملا بپزد. در این مدت به لبو ها سر بزنید که احیانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست دارید لبو ها شیرین باشند می توانید مقدار کمی شکر به لبوها اضافه کنید. بعد از 2 ساعت یک چنگال را درون لبو فرو  کنید و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود یعنی لبوی شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنید.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : لبو و تزئینات آن برای شب یلدا!

لبو ها بعد از شستن درون فویل آلومینیومی قرار دهید. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دمای 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت قرار دهید. بعد از پختن لبو ها را از درون فویل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنید.چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

مانند دو روش قبل چغندرها را بشویید. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهید. زودپز را تا جایی آب بریزید که سبد بخارپز بیرون از آن قرار بگیرد. لبو ها را درون سبد بچینید. اگر دوست دارید که لبو های شما شیرین باشند یک قاشق غذا خوری شکر روی لبوها بریزید  سپس درب زودپز را ببندید. بعد از 40 دقیقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنید.

بیشتر بدانید : شب یلدا میز شام تان را با این ایده های جالب و ساده تزیین کنید

بیشتر بدانید : تزیین پفیلا شب یلدا برای عروس

بیشتر بدانید : تزیین انار شب یلدا با چند ایده جالب و ساده

بیشتر بدانید : میوه آرایی شب یلدا با ایده هایی نو و جالب

بیشتر بدانید : تزیین هندوانه شب یلدا عروس + آموزش تصویری

بیشتر بدانید : سفره شب یلدا 97 را با این ایده ها تزیین کنید

اگر می خواهید بیشتر بدانید : طرز تهیه لبوی شکم پر برای شب یلدا

تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

آموزش پخت لبو

چغندر قرمز 5 عدد  .  آب 5 لیوان  .  شکر یا نبات 3 قاشق غذاخوری

طرز پخت لبو روی اجاق گاز : چغندرها را خوب بشویید ، 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ).چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

طرز پخت لبو در فر : چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها : بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.

 

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

پخت چغندر قرمز, غذا با چغندر

سلام حتما باید حلقه حلقه بشه؟

به هر شکلی که خواستید میتونید درست کنید.

سلام لبو درست کردم تلخ شده دلیلش رو میشه لطفا بگین مرسی

مشکل از خود لبوعه احتمالا. بعضی لبوها این طوری هستن. کاری نمیشه کرد.

سلام من لبو رو میشورم و تو قابلمه میریزم و آب هم به مقدار لازم میریزم با شعله ملایم میپزم هم قرمز هست هم خوشمزه میشه . شکر سرطانه عزیزان تا میتونید مصرف نکنید .

کاش زودتر مطالب رو خونده بودم. لبوهای پوست کنده ی من الان روی گاز در حال جوشیدنه.? خدا به خیر بگذرونه??

منم پوست کندم 😥

سلام من لبو هامو به شکل رز دراوردم میخوام بذارم بپزه میترسم خراب بشه
میشه راهنمایی کنین چطوری بذارم که باز نشه و چه مدت زمان بذارم برا پخت ؟چون الان ورق های نازک شده

عه بنظرم بدون شکر خیلی بهتره اخه شکر خودش کلی ضرر داره خود چغندر قند داره شیرین هست من بدون شکر میپزم تو ظرف مسی، خیلی هم خوشرنگ میشه الانم دارم میپزم ??

عزیزان ما ترکا برای شبهای زمستون این چغندر قتدیها رو میشوریم. خورد میکنیم و میزاریم ۶ ساعت بپزه دوساعت قبل پخت دوشاب ملکان یا همون شیرهانگور رو هم‌اضافه میکنم و میزاریم حسابی جا بیفته و ابش کمی غلیظ شه رنگش هم به قهوه ای مایل خواهد شد .. ما اغلب لبو رو اینجوری درست میکنیم و از لبو قرمز به ندرت استفاده میکنیم چون مزه نداره و نمیخایم شکر مصنوعی بهش اضافه کنیم. شماهم‌به روش ما بپزید خوشمزس برای شبهای سرد زمستان میچسبه

سلام بله درسته من هم اهل اورمیه هستم ما ترکا همینطور که برادر یا خواهر تبریزیم فرمودند لبو رو اینجوری درست میکنیم که از چغندر های قند قهوه ای با دوشاب درست میشه البته دوست دارم برای اولین بار لبو قرمز هم امتحان کنم ببینم این مدلیش چهجوره!

سلام علیکم
لبو قرمز اصلا مزه نداره و مجبوری بهش شکر اضافه کنی تا بتونی بخوری
من به همه توصیه میکنم از این چغندر قندهای سفید تا حدودی قهوه ای کم رنگ که الان هم فراون وجود داره استفاده کنید که اصلا نیازی به اضافه کردن شکر نیست و خیلی هم خوش مزه هست

سلام دوستان نظراتتان رو خوندم اما یه سوالی ذهنمو مشغول کرده تا حالا بیشتر از ده بار توی خونه لبو پختم اما هیچ وقت مثل لبو های بیرون نشده منظورم آینه که آب لبو ها سیاه میشه قرمز نیست خود لبو ها هم زیاد قرمز نمیشه البته خوب میشورم سر وته لبو رو میبرم لطفا راهنمایی کنید

سر و تهش رو برش نزن با آب کم و شعله کم تو ظرف مسی امتحان کنین خوب میشه من تو ظرف مسی میپزم خوشرنگ میشه

عزیزم لبو رو فقط بشور و بذار بپزه
بعد از اینکه پخته شد سر و تهشو بزن پوستشو بگیر و حلقه حلقه کن
لبوهارو به آب داخل قابلمه اضافه کن
در اضای هر لبوی یک قاشق مربا خوری شکر اضافه کن
دوباره بذار رو حرارت یکی دو ساعت بپزه و آبش کم شه
شیرین و قرمز و خوشمزه میشه
آبش هم فرمژه

ببخشید اگه بخواهیم ده تا لبو را در قابلمه بزرگ تر بپزیم به چه مقدار اب نیاز داریم و چند لیوان اب باید قبل از پوست کردن و حلقه کردن باشع

میشه درست کردن ترشیه چغندر یاد بدید ?

لبوی پخته خریدم اصلا شیرین نبود میشه کاری کرد شیرین بشه

ممنون راهنمایی خوبی بود برای دفعات بعد

درست کردم خیلی خوب شد

با تشکر از شما من به همون روشی که شما کفتیذ لبو بختم ولی قرمز نشد البته من توی زود پز به مدت ٢/۵ساعت پختم افتضاح شد رنگش

باسپاس از مطالب مفیدشما.
خسته نباشید.

عالس بود مر30

متشکرم از شما که مطالب خوبی نوشتید ، استفاده خوبی کردم

خیلی خوبه ولی کسایی که قند دارند بدون شکر هم میتونن بخورن

درسته ، من خودم اغلب بدون شکر میپزم و مصرف میکنم 🙂

بله بله

مرسی

چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

عااااااااالی بود. تشکر.من از یکی از دوستان یاد گرفتم که به جای شکر یا نبات از شیره استفاده کنم و خیلی خوب میشه.موفق باشید

ممنون عارف عزیز ، شیره رو نشنیده بودم ، کاش توضیح بیشتری میدادی 🙂

بجای شکر از شیره استفاده کنید

در کل بدون افزودنی هم خیلی خوشمزه تر و مقوی تر خواهد بود

خخخخخخ عارف اشنباه متوجه شد دوستای ترک عزیز روی چغندر قند شیره انگور میریزن عارف روی چغندر قرمز ریخته و راضی ام بوده… تجربه خوببه شما هم امتحان کن بجای شکر شیره بریز.همین موفق باشین!

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

آموزش پخت لبو

چغندر قرمز 5 عدد  .  آب 5 لیوان  .  شکر یا نبات 3 قاشق غذاخوری

طرز پخت لبو روی اجاق گاز : چغندرها را خوب بشویید ، 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ).چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

طرز پخت لبو در فر : چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها : بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.

 

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

پخت چغندر قرمز, غذا با چغندر

سلام حتما باید حلقه حلقه بشه؟

به هر شکلی که خواستید میتونید درست کنید.

سلام لبو درست کردم تلخ شده دلیلش رو میشه لطفا بگین مرسی

مشکل از خود لبوعه احتمالا. بعضی لبوها این طوری هستن. کاری نمیشه کرد.

سلام من لبو رو میشورم و تو قابلمه میریزم و آب هم به مقدار لازم میریزم با شعله ملایم میپزم هم قرمز هست هم خوشمزه میشه . شکر سرطانه عزیزان تا میتونید مصرف نکنید .

کاش زودتر مطالب رو خونده بودم. لبوهای پوست کنده ی من الان روی گاز در حال جوشیدنه.? خدا به خیر بگذرونه??

منم پوست کندم 😥

سلام من لبو هامو به شکل رز دراوردم میخوام بذارم بپزه میترسم خراب بشه
میشه راهنمایی کنین چطوری بذارم که باز نشه و چه مدت زمان بذارم برا پخت ؟چون الان ورق های نازک شده

عه بنظرم بدون شکر خیلی بهتره اخه شکر خودش کلی ضرر داره خود چغندر قند داره شیرین هست من بدون شکر میپزم تو ظرف مسی، خیلی هم خوشرنگ میشه الانم دارم میپزم ??

عزیزان ما ترکا برای شبهای زمستون این چغندر قتدیها رو میشوریم. خورد میکنیم و میزاریم ۶ ساعت بپزه دوساعت قبل پخت دوشاب ملکان یا همون شیرهانگور رو هم‌اضافه میکنم و میزاریم حسابی جا بیفته و ابش کمی غلیظ شه رنگش هم به قهوه ای مایل خواهد شد .. ما اغلب لبو رو اینجوری درست میکنیم و از لبو قرمز به ندرت استفاده میکنیم چون مزه نداره و نمیخایم شکر مصنوعی بهش اضافه کنیم. شماهم‌به روش ما بپزید خوشمزس برای شبهای سرد زمستان میچسبه

سلام بله درسته من هم اهل اورمیه هستم ما ترکا همینطور که برادر یا خواهر تبریزیم فرمودند لبو رو اینجوری درست میکنیم که از چغندر های قند قهوه ای با دوشاب درست میشه البته دوست دارم برای اولین بار لبو قرمز هم امتحان کنم ببینم این مدلیش چهجوره!

سلام علیکم
لبو قرمز اصلا مزه نداره و مجبوری بهش شکر اضافه کنی تا بتونی بخوری
من به همه توصیه میکنم از این چغندر قندهای سفید تا حدودی قهوه ای کم رنگ که الان هم فراون وجود داره استفاده کنید که اصلا نیازی به اضافه کردن شکر نیست و خیلی هم خوش مزه هست

سلام دوستان نظراتتان رو خوندم اما یه سوالی ذهنمو مشغول کرده تا حالا بیشتر از ده بار توی خونه لبو پختم اما هیچ وقت مثل لبو های بیرون نشده منظورم آینه که آب لبو ها سیاه میشه قرمز نیست خود لبو ها هم زیاد قرمز نمیشه البته خوب میشورم سر وته لبو رو میبرم لطفا راهنمایی کنید

سر و تهش رو برش نزن با آب کم و شعله کم تو ظرف مسی امتحان کنین خوب میشه من تو ظرف مسی میپزم خوشرنگ میشه

عزیزم لبو رو فقط بشور و بذار بپزه
بعد از اینکه پخته شد سر و تهشو بزن پوستشو بگیر و حلقه حلقه کن
لبوهارو به آب داخل قابلمه اضافه کن
در اضای هر لبوی یک قاشق مربا خوری شکر اضافه کن
دوباره بذار رو حرارت یکی دو ساعت بپزه و آبش کم شه
شیرین و قرمز و خوشمزه میشه
آبش هم فرمژه

ببخشید اگه بخواهیم ده تا لبو را در قابلمه بزرگ تر بپزیم به چه مقدار اب نیاز داریم و چند لیوان اب باید قبل از پوست کردن و حلقه کردن باشع

میشه درست کردن ترشیه چغندر یاد بدید ?

لبوی پخته خریدم اصلا شیرین نبود میشه کاری کرد شیرین بشه

ممنون راهنمایی خوبی بود برای دفعات بعد

درست کردم خیلی خوب شد

با تشکر از شما من به همون روشی که شما کفتیذ لبو بختم ولی قرمز نشد البته من توی زود پز به مدت ٢/۵ساعت پختم افتضاح شد رنگش

باسپاس از مطالب مفیدشما.
خسته نباشید.

عالس بود مر30

متشکرم از شما که مطالب خوبی نوشتید ، استفاده خوبی کردم

خیلی خوبه ولی کسایی که قند دارند بدون شکر هم میتونن بخورن

درسته ، من خودم اغلب بدون شکر میپزم و مصرف میکنم 🙂

بله بله

مرسی

چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم

عااااااااالی بود. تشکر.من از یکی از دوستان یاد گرفتم که به جای شکر یا نبات از شیره استفاده کنم و خیلی خوب میشه.موفق باشید

ممنون عارف عزیز ، شیره رو نشنیده بودم ، کاش توضیح بیشتری میدادی 🙂

بجای شکر از شیره استفاده کنید

در کل بدون افزودنی هم خیلی خوشمزه تر و مقوی تر خواهد بود

خخخخخخ عارف اشنباه متوجه شد دوستای ترک عزیز روی چغندر قند شیره انگور میریزن عارف روی چغندر قرمز ریخته و راضی ام بوده… تجربه خوببه شما هم امتحان کن بجای شکر شیره بریز.همین موفق باشین!

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم
چگونه لبوی خوش رنگ بپزیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *