بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

 
helpkade
بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی
بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

ویوی کلینیک

 

 -کلینیک تخصصی روان درمانی و مشاوره دکتر دارابی با کادری مجرب خدمات زیر را ارائه میدهد:

                                                                         

– رواندرمانی ناراحتیهای روانی با آخرین متدها و نظریه های رواندرمانی و هیپنوتیزم درمانی.بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

-مشاوره ازدواج و خانواده و مشاوره قبل از ازدواج با اجرای تستهای پیشرفته شخصیت(تستهای pd ، نئو و انیاگرام).

-مشاوره و رواندرمانی کودکان.

-اجرای تستهای شخصیت،استعداد و هوش.

-مشاوره تحصیلی و شغلی.

-مشاوره و روان درمانی نوجوانان برای گذر از بحران هویت و سایر مشکلات مربوط به ایام نوجوانی.

–مشاوره  از سراسر ایران و کشورهای دیگر به روش تلفنی و بعد در صورت نیاز مراجعه حضوری(هماهنگی با نوبت قبلی).

 

                                                                        “رزرو نوبت همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۰”

*بعد از رزرو کردن نوبت ،یک روز قبل با شما تماس گرفته میشود.اگر به هر دلیل از مراجعه در زمان تعیین شده معذور هستید،قبلا به منشی اطلاع دهید تا این وقت به مراجع دیگری اختصاص یابد،چون مراجعان زیادی در لیست انتظار هستند.

====

*چنانچه در خصوص وقت ملاقات با شما تماسی  گرفته نشد،تلفنی پی گیری نمایید،احتمالا منشی کلینیک موفق به بر قراری تماس با شما نشده است.

====

*توجه:

به مراجعین سایر شهرهای ایران  که قصد مشاوره و رواندرمانی دارند،پیشنهاد می شود قبل از مراجعه حضوری، تقاضای مشاوره تلفنی داشته باشند تا در صورت نیاز ،حضوری مراجعه نمایند ، شرایط مشاوره تلفنی را از منشی جویا شوید.

==================

آدرس کلینیک:

تهران – آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی – روبروی بانک شهر-(روبروی بوستان زنبق)- مجتمع افرا-طبقه دو – واحد ۲۱۲

تلفن کلینیک: ۴۴۰۳۰۷۱۹ 

کانال تلگرام دکتر دارابی= dr_darabi@

اینستاگرام دکتر دارابی =  drdarabi62

==============

کلمات کلیدی:روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران

مشاهده آدرس روی نقشه تهران بزرگ.

 

 

کنفرانس بین‌المللی فلسفه، روانشناسی و اندیشه علمی سپتامبر سال ۲۰۲۰ در ونکوور، کانادا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کنفرانس بین‌المللی فلسفه، روانشناسی و اندیشه علمی در روزهای ۲۳ و ۲۴ سپتامبر سال ۲۰۲۰ در ونکوور، کانادا برگزار می‌شود.

محور موضوعات کنفرانس شامل فلسفه تحلیلی و علوم شناختی، علوم شناختی، تفکر انتقادی، فرهنگ و علوم شناختی، مشاجرات کنونی در علوم شناختی: زبان و اندیشه، اندیشه رسمی و علوم انسانی، آزادی اندیشه، اندیشه اسلامی، فلسفه و اندیشه علمی، زبان، اندیشه و آگاهی، زندگی و اندیشه، مدل‌های ذهنی، اندیشه و علوم مدرن، الهیات طبیعی و الهیات طبیعت، فلسفه و اعتقادات اساسی، فلسفه و اخلاق، فلسفه و حقوق، فلسفه و مطالعات دینی، فلسفه و اندیشه اجتماعی، فلسفه و علوم انسانی، فلسفه و نظریه، سیستم‌های فلسفه و اندیشه، فلسفه و اندیشه‌های علوم، فلسفه و فلسفه علوم شناختی، فلسفه زبان، فلسفه علوم، فلسفه علم و عینیت، فلسفه علوم اجتماعی، فلسفه علوم اجتماعی، فلسفه، روانشناسی و اندیشه علمی، فلسفه، نظریه و اندیشه، فلسفه سیاسی و نظریه سیاسی، فلسفه سیاسی و ایده یک علم اجتماعی، نظریه سیاسی و فلسفه، اندیشه سیاسی و فلسفه، روانشناسی، فلسفه و علوم شناختی، دین و علم، علم، تفکر انتقادی و شکاکیت، علم، ذهن و محدودیت های درک، روش علمی و تکامل اندیشه علمی، اندیشه و فلسفه اجتماعی، جامعه، فرهنگ و اندیشه، حوزه‌های اندیشه، علوم، علوم انسانی و هنر، دیالکتیک زندگی و اندیشه، فلسفه روشنگری، فلسفه و روش‌های علوم سیاسی، فرهنگ و سیاست، اندیشه و علوم اجتماعی، اندیشه، علوم و اخلاق، اندیشه‌های فلسفه و علم و.. است.

ترس برخی دختران از پدران خود بعد از قتل رومینا اشرفی توسط پدرش

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان به تشریح اقدامات دفاتر مشاوره و روانشناسی زیرنظر این معاونت در محل وقوع حادثه قتل رومینا اشرفی پرداخت و گفت: روانشناسان به دنبال ایجاد احساس ترس و نگرانی دختران در ارتباط با پدرانشان بعد از وقوع این حادثه در منطقه تلاش کردند تا روش‌های بهبود روابط خانوادگی، توجه به حقوق متقابل بین اعضای خانواده، مهارت‌های ارتباطی و کنترل خشم را به مردم منطقه آموزش دهند.

محمدمهدی تندگویان پس از گذشت حدود ۱ ماه از قتل رومینا اشرفی دختر گیلانی که توسط پدرش کشته شد، اقدامات دفاتر مشاوره و روانشناسی زیر نظر وزارت ورزش و جوانان در این منطقه را طی این مدت تشریح کرد و گفت: در محل وقوع این حادثه دو دفتر مشاوره مشغول فعالیت هستند که به آنها ماموریت داده شد تا بررسی محیطی و اجتماعی لازم برای ریشه یابی این موضوع و کمک به کاهش تبعات آن را انجام دهند.

ادامه مطلب »

اختلالات سایکوسوماتیک یا روان تنی به اختلالات یا بیماریهای جسمانی گفته میشود که منشا روانی دارد.اضطراب ،استرس و خشم منبع اصلی اختلالات روان تنی هستند.زخم معده،زخم روده،مشکلات قلبی-عروقی،بیماریهای پوستی و  اختلالات تنفسی و حتی بیماریهایی مثل ام.اس و سرطان و نیز انواع سردردها ریشه روانی و عصبی دارند.

فریدمن و روزنمن دو پزشک قلب متوجه شدند که بیماران قلبی آنها دارای ویژگیهای شخصیتی خاصی هستند مثلا عجول هستند و کارها را با استرس انجام میدهند و دایما گوش به زنگ هستند.این کشف آنها را به تیپ شخصیتی A و B رهنمون کرد.افراد گروهA عجول و نا آرام و پراسترس هستند و افراد گروه B بر عکس آرام بوده و بدون استرس کار و زندگی میکنند.تحقیقات نشان داد که گروه A بیشتر در معرض مشکلات قلبی از جمله سکته هستند.لذا درمان اینگونه بیماریها علاوه بر درمانهای پزشکی باید رواندرمانی و تغییر در سبک زندگی هم باشد.

دکتر دارابی

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

اختلالات روان تنی،زخم معده،زخم روده،درمان اختلالات روان تنی،درمان اختلالات روان تنی،بیماریهای جسمانی-روانی،درمان اختلالات روان تنی،درمان اختلالات سایکوسوماتیک.


نکات مهم در خصوص خشم و سلامت روانی در مردان

==========================================

هر ساله از ۱۵ تا ۲۱ ژوئن به بهانه هفته جهانی سلامت مردان، به شیوه‌های گوناگون بر مقوله مهم سلامت مردان تاکید شده و نکات مرتبط با آن یادآوری می‌شود. در این میان سلامت روان در مردان شاید از مقوله‌هایی باشد که بیش از سایر موضوعات مورد غفلت سازمان‌های ذیربط و حمایتگر و به خصوص خود مردان واقع شده است، مساله‌ای که عدم توجه به آن تبعات جبران ناپذیری در سطح خانواده‌ها و جوامع به جای می‌گذارد.

 در همین رابطه مساله خشم به عنوان حالت برانگیختگی و هیجان شدید در هنگام رویارویی با محرک‌های نامناسب محیطی یکی از موضوعات مهم مرتبط با سلامت افراد است که همه و در هر سنی آن را تجربه می‌کنند، ولی طبق آمار، مردان بیش از زنان خشم خود را بروز می‌دهند.

ادامه مطلب »

اگر از بی خوابی رنج می برید و مجبور هستید که به قرص های خواب آور وابسته باشید این را بدانید که تنها شما نیستید که با این شرایط دست و پنجه نرم می کنید چرا که ۲۰ درصد از جمعیت جهان با این عارضه روبرو هستند؛ به طوری که  مجبورند روزانه از قرص خواب  برای استراحت کردن استفاده کنند. ادامه مطلب »

روش رواندرمانی بر اساس متدهای شناختی-رفتاری(شناخت درمانی و طرحواره درمانی و متدهای جدید شناختی و رفتاری شامل فراشناخت و …) ،هیپنوتیزم درمانی و درمان شفای کودک درون.

تهران -آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی- روبروی بانک شهر(یا روبروی بوستان گلپوش یا بوستان زنبق سابق)-مجتمع افرا (پلاک432)-طبقه 2 -واحد 212 .

توجه:

دکتر دارابی(متخصص روانشناسی-استاد دانشگاه)

                                                             “خلاصه رزومه دکتر دارابی”

 

با عرض سلام و خوش آمد گویی به شما  که وارد این سایت شده اید ، در حد توان و بضاعت وقت ، مطالبی را در این سایت که در واقع گل چینی از همه مقالاتم در وبلاگهایم است و نیز مطالب جدیدتر که افزوده شده و خواهد شد،برایتان فراهم کرده ام و خواهم کرد.اگر علت مراجعه شما به این سایت این بوده است که در سرچ جهت یافتن روانشناس هستید( دکتر روانشناس خوب در تهران و یا دکترمشاور خانواده خوب در تهران  )،برای اینکه در انتخاب روانشناس و مشاورتان آگاهانه عمل کرده باشید،خلاصه ای از سوابق کاری و علمی خودم را در زیر نوشته ام تا بتوانید تصمیم بگیرید از بین روانشناسان حاضر در سایتها،فردی را انتخاب کنید که تخصص و تجربه او با مشکل شما در ارتباط باشد..علاوه بر رزومه اینجانب ، با مطالعه مقالاتم در  این سایت ، با رویه کاری و مشاوره ای اینجانب هم آشنا خواهید شد.امیدوارم مقالات این سایت بتواند در پیش گیری و رفع مشکلات و ایجاد روشنگری در شما مفید باشد ،خصوصا برای افرادی که توان مالی برای مراجعه حضوری به مشاوران را ندارند(زکات علم نشر آن است.پیامبر گرامی اسلام).

                                                                                                نوشته های این سایت،بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

                                                                                           برگ سبزی است تحفه درویش

اینستاگرام دکتر دارابی(در اینستاگرام سرچ کنید)=drdarabi62

 کانال تلگرام دکتر دارابی=dr_darabi@

– سوابق تحصیلی:

  –  لیسانس روانشناسی( بالینی ) از دانشگاه فردوسی مشهد..

-موضوع پایان نامه : بررسی کیفیت پرخاشگری در بیماران مبتلا به وسواس اجباری بر اساس تست رزنوایک.استاد راهنما،دکتر محمد مهدی خدیوی زند.(تصویب شده با درجه عالی).

====

  –  فوق لیسانس روانشناسی از دانشگاه شیراز( پهلوی سابق)(معدل=۱۷٫۶۶).

-موضوع پایان نامه:بررسی سبک اسناد(attribution style) در نوجوانان ساکن در روستا و شهر و … ، استاد راهنما شادروان دکتر اصغر رضویه و استادان مشاور مرحوم دکتر سید علی اکبر حسینی و دکتراحمد میر جعفری(تصویب با درجه عالی-۱۹).

====

  – دکترای تخصصی در روانشناسی(Ph.d) از دانشگاه علوم و تحقیقات( تهران)  -( معدل کل با پایان نامه ۱۸٫۲۱).

  ( در این مقطع تحصیلی ،افتخار شاگردی اساتید بزرگ و برتر روانشناسی در دانشگاههای تهران را داشته ام ، از جمله شادروان دکتر سعید شاملو پدر و بنیانگذار روان شناسی بالینی ایران ، در دانشگاه علوم بهزیستی تهران).

-موضوع پایان نامه:رابطه ابعاد جو خانواده، پایگاه اجتماعی و مکان کنترل با انگیزه پیشرفت و …،.استاد راهنما،دکتر علی دلاور و استاد مشاوردکتر حسن احدی ، اساتید دانشگاه علامه طباطبائی(تصویب شده با درجه عالی-۱۹٫۵۰).

====

-سوابق تدریس در دانشگاهها:

– مدرس آموزش عالی و عضو هیئت علمی (رسمی )در دانشگاههای آزاد اسلامی واحدهای رودهن ،تنکابن و ساوه… (۲۰ سال) .

–  استاد مدعو در دانشگاههای تهران مرکزی و دانشگاه خاتم تهران در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی و تدریس در دانشگاههای پیام نور،آموزش عالی فرهنگیان،مرکز مدیریت دولتی و دانشگاه هلال احمر تهران.

-راهنمایی و مشاوره بیش از صد پایان نامه لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی در دانشگاههای آزاد واحدهای تهران مرکزی،رودهن،علوم و تحقیقات تهران،دانشگاه خاتم و … .

 -سوابق بالینی:

 -کار بالینی در  بخش اعصاب و روان بیمارستان بقیه ا… تهران به عنوان کارشناس روانشناسی بالینی(دوره نظام وظیفه) .

 -مشاوره ، هیپنوتراپی و رواندرمانی در مرکز مشاوره پیام مهر تهران(واقع در سعادت آباد تهران) .

 -مدیریت و مشاوره در مرکز مشاوره دانشکده کشاورزی دانشگاه مازندران.

 -تاسیس کلینیک روانشناسی با مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران(ن-ر- ۴۸۲) در سال۸۵ و ادامه فعالیت تا کنون..

–تالیفات(چاپ شده):

۱-تالیف کتاب هیپنوتیزم در رواندرمانی ، چاپ چهارم۱۳۹۸٫تهران : نشر پیدایش…

۲-تالیف کتاب روان شناسی شخصیت، رویکرد مقایسه ای نظریه ها، چاپ سوم، ۱۳۹۷٫تهران:نشر آییژ.

۳–تالیف کتاب اصول روان شناسی و روان درمانی عزت نفس.چاپ دوم :تهران نشر آییژ.(سال ۹۸).

۵-تالیف کتاب روانشناسی هویت،تهران ،نشر آییژ(بهار ۹۶).

۶-تالیف کتاب روانشناسی ارتباط(رابطه زن و شوهر با تاکید بر صمیمیت) – زیر چاپ.نشر آییژ.

 ۷-ویراستار فنی کتاب افسردگی(ترجمه) در نشر پیدایش…

۸-ویراستار فنی کتاب استرس(ترجمه) در نشر پیدایش…

-نویسنده بیش از صد مقاله روانشناسی ،ازدواج و خانواده ،هیپنوتیزم و …و انتشار آن در وبلاگهای خودم و همین سایت.

====

– سوابق پژوهشی:

– اجرای ۱۰ پروژه تحقیقاتی در موضوعات مختلف روان شناسی و بر اساس نیازها و اولویتهای سازمانی.بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

 – اجرای طرح تحقیقاتی ملی با کمک دانشگاه علوم بهزیستی تهران و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، با موضوع ” بررسی وضعیت هویت ملی ، مذهبی و شخصی در نوجوانان ایرانی” در سال ۸۳ -اصل این تحقیق در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران موجود است و خلاصه آن در سایت این دانشگاه قابل استفاده است-آدرس زیر:

http://www.uswr.ac.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=2143

 

– ارائه بیش از ده مقاله علمی و پژوهشی در همایشهای علمی-پژوهشی و مجلات علمی.

– عضو شورای تحقیقات آموزش و پروش استان و همکاری با بخش پژوهش آموزش و پرورش و کار پزوهشی و اجرایی در پژوهشکده تعلیم و تربیت تهران(سالهای ۷۶ تا ۷۹) و اجرای پروژه های تحقیقاتی و از جمله با همکاری دکتر حسن پاشا شریفی(از بزرگان و پیش کسوتان روان سنجی و روانشناسی ایران).

 و

پژوهشگر برتر با رتبه اول در سال ۱۳۷۹،با موضوع پژوهشی “رابطه ابعاد جو خانواده با قدرت ابراز وجود در نوجوانان” ، با اعتبار مالی آموزش و پرورش  (اصل این تحقیق در پژوهشکده تعلیم و تربیت تهران موجود است).

متد یا روش روان درمانی:

  اینجانب متد روان درمانی را بر اساس نیاز مراجع انتخاب میکنم..طی سالها کار با مراجعانم روشهای شناختی و رفتاری را موثرتر و هماهنگ تر با فرهنگ و خصوصیات شخصیتی ایرانیان میدانم.البته در کنار روان درمانی، از هیپنوتیزم و روشهای شفای کودک درون هم استفاده میکنم.هیپنوتراپی به تنهایی اثر چندانی روی بیماران ندارد.باید روشهای رواندرمانی و هیپنوتیزم در کنار هم به کار گرفته شود.

 کلمات کلیدی=دکتر روانشناس در تهران،روانشناس بالینی در تهران،دکتر روانشناس در غرب تهران،دکتر روانشناس بالینی در غرب تهران،بهترین دکتر روانشناس در تهران،بهترین دکتر روانکاو در تهران،روانکاو خوب در تهران،دکتر روانکاو خوب در تهران،دکتر روانکاو خوب در غرب تهران،روانشناس خوب در بلوار فردوس،روانشناس خوب در بلوار آیت الله کاشانی.

                                                                                           موفق و شاد باشید

                                                                                                  دکتر دارابی

                                                                                                  کانال تلگرام

                                                                                                  dr_darabi@

                                                                                                                         تلفن کلینیک ۴۴۰۳۰۷۱۹

                                                                               اینستاگرام دکتر دارابی=  drdarabi62

کلمات کلیدی=روانشناس در تهران،متخصص روانشناسی،دکتر روانشناس در تهران،دکتر روانشناس در تهران،تلفن روانشناس،آدرس روانشناس در تهران،روانشناس در غرب تهران.مرکز رواندرمانی در تهران،رواندرمانی در تهران،روانشناس بالینی در تهران.روانشناس بالینی،تلفن روانشناس بالینی در تهران.دکتر روانشناس خوب،دکتر روانشناس باتجربه،بهترین روانشناس،روانشناس باتجربه،روانشناس در غرب تهران.روانشناس در تهران،متخصص روانشناسی،دکتر روانشناس در تهران،دکتر روانشناس در تهران،تلفن روانشناس،آدرس روانشناس در تهران،روانشناس در غرب تهران.مرکز رواندرمانی در تهران،رواندرمانی در تهران،روانشناس بالینی در تهران.روانشناس بالینی،تلفن روانشناس بالینی در تهران.دکتر روانشناس خوب،دکتر روانشناس باتجربه،بهترین روانشناس،روانشناس باتجربه،روانشناس در غرب تهران.درمان افسردگی،رواندرمانی اضطراب،بهترین روانشناس در درمان افسردگی.روانشناسان خوب تهران،بهترین روانشناسهای تهران،بهترین دکترهای روانشناس در تهران. روانشناس خوب در تهران-دکتر روانشناس خوب در غرب تهران-روانشناس باتجربه در تهران-دکتر روانشناس بالینی در تهران-بهترین روانشناس در تهران. روانشناس خوب در تهران-دکتر روانشناس خوب در غرب تهران-روانشناس باتجربه در تهران-دکتر روانشناس بالینی در تهران-بهترین روانشناس در تهران. روانشناس خوب در تهران-دکتر روانشناس خوب در غرب تهران-روانشناس باتجربه در تهران-دکتر روانشناس بالینی در تهران-بهترین روانشناس در تهران. روانشناس خوب در تهران-دکتر روانشناس خوب در غرب تهران-روانشناس باتجربه در تهران-دکتر روانشناس بالینی در تهران-بهترین روانشناس در تهران. روانشناس خوب در تهران-دکتر روانشناس خوب در غرب تهران


روش رواندرمانی بر اساس متدهای شناختی-رفتاری(شناخت درمانی و طرحواره درمانی و متدهای جدید شناختی و رفتاری شامل فراشناخت و …) ،هیپنوتیزم درمانی و درمان شفای کودک درون.

تهران -آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی- روبروی بانک شهر(یا روبروی بوستان گلپوش یا بوستان زنبق سابق)-مجتمع افرا (پلاک432)-طبقه 2 -واحد 212 .

توجه:

ویوی کلینیک

 

 -کلینیک تخصصی روان درمانی و مشاوره دکتر دارابی با کادری مجرب خدمات زیر را ارائه میدهد:

                                                                         

– رواندرمانی ناراحتیهای روانی با آخرین متدها و نظریه های رواندرمانی و هیپنوتیزم درمانی.بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

-مشاوره ازدواج و خانواده و مشاوره قبل از ازدواج با اجرای تستهای پیشرفته شخصیت(تستهای pd ، نئو و انیاگرام).

-مشاوره و رواندرمانی کودکان.

-اجرای تستهای شخصیت،استعداد و هوش.

-مشاوره تحصیلی و شغلی.

-مشاوره و روان درمانی نوجوانان برای گذر از بحران هویت و سایر مشکلات مربوط به ایام نوجوانی.

–مشاوره  از سراسر ایران و کشورهای دیگر به روش تلفنی و بعد در صورت نیاز مراجعه حضوری(هماهنگی با نوبت قبلی).

 

                                                                        “رزرو نوبت همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۰”

*بعد از رزرو کردن نوبت ،یک روز قبل با شما تماس گرفته میشود.اگر به هر دلیل از مراجعه در زمان تعیین شده معذور هستید،قبلا به منشی اطلاع دهید تا این وقت به مراجع دیگری اختصاص یابد،چون مراجعان زیادی در لیست انتظار هستند.

====

*چنانچه در خصوص وقت ملاقات با شما تماسی  گرفته نشد،تلفنی پی گیری نمایید،احتمالا منشی کلینیک موفق به بر قراری تماس با شما نشده است.

====

*توجه:

به مراجعین سایر شهرهای ایران  که قصد مشاوره و رواندرمانی دارند،پیشنهاد می شود قبل از مراجعه حضوری، تقاضای مشاوره تلفنی داشته باشند تا در صورت نیاز ،حضوری مراجعه نمایند ، شرایط مشاوره تلفنی را از منشی جویا شوید.

==================

آدرس کلینیک:

تهران – آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی – روبروی بانک شهر-(روبروی بوستان زنبق)- مجتمع افرا-طبقه دو – واحد ۲۱۲

تلفن کلینیک: ۴۴۰۳۰۷۱۹ 

کانال تلگرام دکتر دارابی= dr_darabi@

اینستاگرام دکتر دارابی =  drdarabi62

==============

کلمات کلیدی:روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران

مشاهده آدرس روی نقشه تهران بزرگ.

 

 

کنفرانس بین‌المللی فلسفه، روانشناسی و اندیشه علمی سپتامبر سال ۲۰۲۰ در ونکوور، کانادا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کنفرانس بین‌المللی فلسفه، روانشناسی و اندیشه علمی در روزهای ۲۳ و ۲۴ سپتامبر سال ۲۰۲۰ در ونکوور، کانادا برگزار می‌شود.

محور موضوعات کنفرانس شامل فلسفه تحلیلی و علوم شناختی، علوم شناختی، تفکر انتقادی، فرهنگ و علوم شناختی، مشاجرات کنونی در علوم شناختی: زبان و اندیشه، اندیشه رسمی و علوم انسانی، آزادی اندیشه، اندیشه اسلامی، فلسفه و اندیشه علمی، زبان، اندیشه و آگاهی، زندگی و اندیشه، مدل‌های ذهنی، اندیشه و علوم مدرن، الهیات طبیعی و الهیات طبیعت، فلسفه و اعتقادات اساسی، فلسفه و اخلاق، فلسفه و حقوق، فلسفه و مطالعات دینی، فلسفه و اندیشه اجتماعی، فلسفه و علوم انسانی، فلسفه و نظریه، سیستم‌های فلسفه و اندیشه، فلسفه و اندیشه‌های علوم، فلسفه و فلسفه علوم شناختی، فلسفه زبان، فلسفه علوم، فلسفه علم و عینیت، فلسفه علوم اجتماعی، فلسفه علوم اجتماعی، فلسفه، روانشناسی و اندیشه علمی، فلسفه، نظریه و اندیشه، فلسفه سیاسی و نظریه سیاسی، فلسفه سیاسی و ایده یک علم اجتماعی، نظریه سیاسی و فلسفه، اندیشه سیاسی و فلسفه، روانشناسی، فلسفه و علوم شناختی، دین و علم، علم، تفکر انتقادی و شکاکیت، علم، ذهن و محدودیت های درک، روش علمی و تکامل اندیشه علمی، اندیشه و فلسفه اجتماعی، جامعه، فرهنگ و اندیشه، حوزه‌های اندیشه، علوم، علوم انسانی و هنر، دیالکتیک زندگی و اندیشه، فلسفه روشنگری، فلسفه و روش‌های علوم سیاسی، فرهنگ و سیاست، اندیشه و علوم اجتماعی، اندیشه، علوم و اخلاق، اندیشه‌های فلسفه و علم و.. است.

ترس برخی دختران از پدران خود بعد از قتل رومینا اشرفی توسط پدرش

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان به تشریح اقدامات دفاتر مشاوره و روانشناسی زیرنظر این معاونت در محل وقوع حادثه قتل رومینا اشرفی پرداخت و گفت: روانشناسان به دنبال ایجاد احساس ترس و نگرانی دختران در ارتباط با پدرانشان بعد از وقوع این حادثه در منطقه تلاش کردند تا روش‌های بهبود روابط خانوادگی، توجه به حقوق متقابل بین اعضای خانواده، مهارت‌های ارتباطی و کنترل خشم را به مردم منطقه آموزش دهند.

محمدمهدی تندگویان پس از گذشت حدود ۱ ماه از قتل رومینا اشرفی دختر گیلانی که توسط پدرش کشته شد، اقدامات دفاتر مشاوره و روانشناسی زیر نظر وزارت ورزش و جوانان در این منطقه را طی این مدت تشریح کرد و گفت: در محل وقوع این حادثه دو دفتر مشاوره مشغول فعالیت هستند که به آنها ماموریت داده شد تا بررسی محیطی و اجتماعی لازم برای ریشه یابی این موضوع و کمک به کاهش تبعات آن را انجام دهند.

ادامه مطلب »

اختلالات سایکوسوماتیک یا روان تنی به اختلالات یا بیماریهای جسمانی گفته میشود که منشا روانی دارد.اضطراب ،استرس و خشم منبع اصلی اختلالات روان تنی هستند.زخم معده،زخم روده،مشکلات قلبی-عروقی،بیماریهای پوستی و  اختلالات تنفسی و حتی بیماریهایی مثل ام.اس و سرطان و نیز انواع سردردها ریشه روانی و عصبی دارند.

فریدمن و روزنمن دو پزشک قلب متوجه شدند که بیماران قلبی آنها دارای ویژگیهای شخصیتی خاصی هستند مثلا عجول هستند و کارها را با استرس انجام میدهند و دایما گوش به زنگ هستند.این کشف آنها را به تیپ شخصیتی A و B رهنمون کرد.افراد گروهA عجول و نا آرام و پراسترس هستند و افراد گروه B بر عکس آرام بوده و بدون استرس کار و زندگی میکنند.تحقیقات نشان داد که گروه A بیشتر در معرض مشکلات قلبی از جمله سکته هستند.لذا درمان اینگونه بیماریها علاوه بر درمانهای پزشکی باید رواندرمانی و تغییر در سبک زندگی هم باشد.

دکتر دارابی

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

اختلالات روان تنی،زخم معده،زخم روده،درمان اختلالات روان تنی،درمان اختلالات روان تنی،بیماریهای جسمانی-روانی،درمان اختلالات روان تنی،درمان اختلالات سایکوسوماتیک.


نکات مهم در خصوص خشم و سلامت روانی در مردان

==========================================

هر ساله از ۱۵ تا ۲۱ ژوئن به بهانه هفته جهانی سلامت مردان، به شیوه‌های گوناگون بر مقوله مهم سلامت مردان تاکید شده و نکات مرتبط با آن یادآوری می‌شود. در این میان سلامت روان در مردان شاید از مقوله‌هایی باشد که بیش از سایر موضوعات مورد غفلت سازمان‌های ذیربط و حمایتگر و به خصوص خود مردان واقع شده است، مساله‌ای که عدم توجه به آن تبعات جبران ناپذیری در سطح خانواده‌ها و جوامع به جای می‌گذارد.

 در همین رابطه مساله خشم به عنوان حالت برانگیختگی و هیجان شدید در هنگام رویارویی با محرک‌های نامناسب محیطی یکی از موضوعات مهم مرتبط با سلامت افراد است که همه و در هر سنی آن را تجربه می‌کنند، ولی طبق آمار، مردان بیش از زنان خشم خود را بروز می‌دهند.

ادامه مطلب »

اگر از بی خوابی رنج می برید و مجبور هستید که به قرص های خواب آور وابسته باشید این را بدانید که تنها شما نیستید که با این شرایط دست و پنجه نرم می کنید چرا که ۲۰ درصد از جمعیت جهان با این عارضه روبرو هستند؛ به طوری که  مجبورند روزانه از قرص خواب  برای استراحت کردن استفاده کنند. ادامه مطلب »

روش رواندرمانی بر اساس متدهای شناختی-رفتاری(شناخت درمانی و طرحواره درمانی و متدهای جدید شناختی و رفتاری شامل فراشناخت و …) ،هیپنوتیزم درمانی و درمان شفای کودک درون.

تهران -آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی- روبروی بانک شهر(یا روبروی بوستان گلپوش یا بوستان زنبق سابق)-مجتمع افرا (پلاک432)-طبقه 2 -واحد 212 .

توجه:

دکتر دارابی (روانشناس و استاد دانشگاه)

 

   -نمونه های درمان با هیپنوتیزم و رواندرمانی(توسط دکتر دارابی).

           ========================

 

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

                                 


کانال تلگرام دکتر دارابی= dr_darabi@

   اینستاگرام دکتر دارابی = drdarabi62

     امروزه هیپنوتیزم درمانی و هیپنوتیزم درمانگری  در تهران و در واقع در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است.ا تهران و کل ایران هیپنوتراپیست و یا هیپنوتیزم درمانگران زیادی در حال فعالیت هستند و در همه شهرهای بزرگ ایران و خصوصا در تهران هیپنوتیزم کننده یا هیپنوتیزم کارهای زیادی وجود دارند.تا کنون در مورد انواع روشهای درمانی با هبپنوتیزم مطالب زیادی را شنیده اید و کتابهای زیادی در این باب به رشته تحریر در آمده است که البته برخی غلو آمیز به نظر می آیند.میتوانید به کتاب تالیفی توسط اینجانب هم رجوع نمایید و روشها و نمونه های درمانی را در آن مطالعه نمایید.

در اینجا به صورت خلاصه چند نمونه  از درمانهای واقعی با هیپنوتیزم  و رواندرمانی را که توسط اینجانب(دکتر دارابی) به دست آمده است را خلاصه ذکر میکنم  تا خوانندگان با نحوه درمانهای روانشناختی آشنا شوند.البته این موارد فقط نمونه های درمانی است.قابل  ذکر است که  نتیجه درمانی به میزان همکاری و میزان تلقین پذیری  و نیز شدت و پیچیدگی مشکل وابسته است. افرادی که ذاتا استعداد هیپنوز پذیری را دارند بهتر و سریعتر نتیجه میگیرند. نکته دیگر اینکه این موارد نمونه هایی از درمان با هیپنوتیزم توسط اینجانب است و اگر بخواهیم همه موارد درمانی را ذکر کنیم نیاز به نوشتن یک کتاب با حجم زیاد است.این موارد صرفا برای آگاهی خوانندگان در مورد کارایی هیپنوتیزم و رواندرمانی است.نکته آخر اینکه در اکثر موارد هیپنوتیزم باید در کنار رواندرمانی استفاده شود.در جلسات اول که مرحله تشخیص است باید با مصاحبه و اجرای تستهای مورد نیاز ،شدت و نوع مشکل مشخص شود،در مراحل بعدی درمانهای لازم انجام میشود.لذا با خواندن این مقاله این انتظار در شما شکل نگیرد که در جلسه اول و بدون تشخیص مشکل، هیپنوتراپی شروع گردد.همانگونه که در کتاب هیپنوتیزم در رواندرمانی گفتم،هیپنوتیزم به تنهایی درمان نیست ،بلکه در کنار اصول رواندرمانی معنا پیدا میکند.مردم معمولا دنبال بهترین متخصص هیپنوتیزم و یا دنبال هیپنوتراپیست خوب یا همان هیپنوتیزم کننده خوب هستند و دوست دارند در خصوص هیپنوتیزم و هیپنوتیزم درمانی اطلاعات بیشتری داشته باشند.متاسفانه عده ای متخصص نما با نام متخصص هیپنوتیزم و هیپنوتیزم درمانگر که در واقع دنبال منافع مالی هستند این رشته را در ذهن مردم تا حدی مخدوش کردند.حال با این مقدمه مقاله زیر را بخوانید..

==========

۱-درمان ریزش مو یا هولوپشیا(آلوپسی) با هیپنوتیزم

آلوپسی یا هولو پشیا یکی از بیماریهای پوستی است که به اعتراف پزشکان پوست ریشه روانی ذارد  . در این بیماری موهای بدن خصوصا سر به صورت سکه ای شروع به ریزش میکند و در هولوپشیای یونیورسال تمام موهای بدن میریزد و بیمار مثل تخم مرغ پوست کنده میشود.اینجانب تا کنون چند بیمار معدود در این رمینه داشتم که دو مورد آن موفق بوده است که در زیر می آید:

 مورد اول :

بیمار مرد ۲۳ساله بود که تمام موهای بدنش را طی پنج سال از دست داد.عین تخم مرغ پوست کنده شده بود.نه ابرو داشت و نه مژه.تصورش رابکنید چه قیافه ای داشت.او خاطرات تلخی در کودکی داشت .در پنج سالگی در بمباران شهر کرمانشاه او در خانه تنها مانده بود و پدرش نیز در همان بمبارانهای کرمانشاه به شهادت رسیده بود.چند سال بعد مادرش ازدواج میکند و زندگی با ناپدری را نیز تجربه کرده بود.قبل از ده سالگی موهای سرش شروع به ریزش کرد و با داروهایی مثل کورتون از پیشروی آن جلوگیری میشد. خوشبختانه او از استعداد بالایی در هیپنوتیزم شدن برخوردار بود.بگذارید به چیزی اعتراف کنم ،من چون اولین کیس من در این بیماری بود ،باور نداشتم که بتوانم کمکی به او بکنم ، هر چند از ته دلم امید  چندانی به بهبودی او نداشتم ولی در ظاهر نشان نمیدادم .به شکر خدا،بعد از ۱۲ جلسه هیپنوتراپی موها شروع به روییدن کرد.اول از موهای دست شروع شد (من بی نهایت متعجب شدم م و شگفت انگیزی هیپنوتیزم و ذهن آدمی را اولین بار به عینه مشاهده کردم)و بعد ابرو ومژه ها شروع به روییدن کردند و سپس موهای سر.بعد از شش ماه موهای سبیل و ریش کاملا رویید و بیمار با ریش پرو فسوری می آمد کلینیک.و…شرح مفصل این مورد را در کتاب هیپنوتیزم در رواندرمانی،تالیف اینجانب در فصل پژوهش در هیپنوتیزم مطالعه کنید.این بیمار قول داد که بعد از رویش کامل موی صورت و سر یک عکس از دوران کچلی و یک عکس از روییده شدن موها برایم بیاورد که به قولش عمل نکرد.ولی در نمونه زیر عکس بیمار، قبل و بعد از سلامتی را مشاهده میکنید.

نمونه دوم:

  

 

نمونه دوم  یک پسر ۱۰ساله است.این بیمار که ساکن قزوین است طی چند سال موهای سر ،ابرو  و مزه های خود را کامل از دست داد و برای درمان به پزشکهای متعددی مراجعه کرد که نتیجه ای در بر نداشته است و حتی بسیاری از پزشکان به والدین بیمار گفتند که دنبال درمان نباشند چون نتیجه ای ندارد.درمان بیمار با هیپنوتراپی شروع شد و به تدریج موی ابرو و پشت سر شروع به روییدن کردند..بعد از شروع رویش موها  والدین بیمار گفتند که پزشکی در یزد هست و با داروهای خاصی این بیماران را شفا میدهد.من هم مخالفتی نکردم و همزمان درمان پزشکی هم ادامه یافت و  رویش موها سرعت بیشتری گرفت. در زیر عکسهای بیمار و رشد موها را ملاحظه کنید.

                      

                                                                    

                                                                                  

 

                                                                                                                                                                              

همانگونه که در تصاویر بالا مشاهده میشود،تصویر اول (سمت راست) شروع درمان  را نشان میدهد. دو تصویر وسط  اواسط درمان و تصویر پایین، پایان درمان را نشان میدهد(بعد از شش ماه درمان).قابل ذکر است که این دو مورد واقعا استثنایی بوده اند و همه بیماران شاید نتوانند به این نتیجه برسند.این دو مورد با ایمان و اعتقادی بالا به هیپنوتیزم ، نتیجه گرفتند و هیپنوزپذیری بالایی داشته اند.

-روی عکس کلیک کنید تا تصویر را بزرگتر ببینید.

در تاریخ ۱۱/آبان/۹۱ آخرین جلسه درمانی برگزار شد و عکس بالا(با چشم باز) و عکس پایین در این روز گرفته شد.

==========

 ۲– درمان اختلال پانیک یا اختلال وحشت با هیپنوتیزم

اختلال پانیک یا وحشت یکی از انواع اختلالات اضطرابی است.مهمترین علائم اختلال پانیک عبارتند از ، وحشت و ترس شدید  ،افزایش ضربان قلب  ومشکل تنفسی یا تنگی نفس .به دنبال این علائم بیمار مرگ قریب اوقوع را تجربه می کند.یعنی احساس می کند که در حال مردن است که البته این علامت در حالتهای شدید اختلال پانیک روی می دهد.گاهی این علائم با تعرق شدید همراه است و در حالتهای شدید ،بیمار از حال میرود و میزان فشار خون از حد معمول بالاتر میرود. گاهی به همراه این بیماری، اختلال فوبیا یا هراس هم همراه میشود که همان ترسهای مرضی است ،خصوصا ترس از محیطهای باز و ترس از ازدحام که این باعث میشود  بیمار قادر نباشد از منزل بیرون بیاید.در اینجا دو نمونه از درمان ارائه میشود.

 مورد اول ، بیمار  خانم ۶۳ساله است که سالها از اختلال پانیک یا وحشت در رنج بوده است و به این دلیل خانه نشین شده بود و قادر به خروج از منزل نبود. معمولا شروع حمله های پانیک در شب بوده است.در این حالت بیمار کاملا از حال میرفت و در خیابان ولو میشد.هیپنوتراپی طی ۶جلسه انجام شد و ادامه آن به شیوه مراقبه ادامه یافت.بعد از گذشت ۶جلسه بیمار کاملا شفا یافته و هیچ اثری از بیماری نبود.

نمونه دوم خانمی ۳۷ ساله است که از شهرستان آمل برای درمان مراجعه کرد(درمان مربوط به سال ۷۹ است).این بیمار گزارش کرد که بدون دلیل دچار حمله های وحشت شده و به دنبال آن غش کرده و چیزی به یاد نمی آورد.خوشبختانه از استعداد خوبی برای رفتن به هیپنوز برخوردار بوده است و در جلسه اول به خلسه عمیقی فرو رفت.در حالت خلسه برای پی بردن به ریشه اختلال از هیپنو آنالیز اسفاده شد.در یکی از این خاطرات به یاد آورد که در کودکی و هنگامی که سه سال داشت توسط عمویش در حوض خانه افتاد و عمویش از روی سرگرمی و بازی این کار را کرد و او در حال خفگی بود ولی عمویش فقط می خندید و به او نگاه میکرد.درمان او تا ۱۲ جلسه ادامه یافت و البته درمان کامل بعد از شش جلسه حاصل شده بود.با گذشت ۱۱سال او هنوز سالم است چون سال گذشته برادر او با علائمی مشابه به اینجانب مراجعه کرد و گفت خواهرم هنوز سالم است.

۳-درمان افسردگی با  هیپنوتیزم درمانی و رواندرمانی

در درمان افسردگی با هیپنوتیزم مراجعان زیادی داشتم که به نتایج درمانی خوبی نایل آمدیم.در اینجا یکی از این بیماران را که نتیجه خوبی در درمان داشته ایم را ذکر میکنم.بیمار مرد ۲۹ساله بود که حدود ۸سال از افسردگی در رنج بوده است.با مصرف انواع داروهای ضد افسردگی هیچ نتیجه ای حاصل نشد و در نهایت برای درمان به شوک متوسل شدند که متاسفانه باز هم هیچ نتیجه ای را در پی نداشته است.او با مطالعه مقالاتم در این وبلاگ و مطالعه کتاب هیپنوتیزم اینجانب در صدد بر آمد که هیپنوتیزم را نیز آزمایش کند.بعد از جلسه اول احساس خوبی داشت و با گذشت ۶ جلسه درمانی طبق اظهار خودش افسردگی وی کاملا بر طرف شد.البته درمان خود را برای اینکه تثبیت شود تا ۲۴جلسه ادامه داد و آخرین جلسه درمانی و هیپنوتراپی در اسفند ۸۸بوده است و خوشبختانه دیگر برای درمان مراجعه نداشته که نشانه بهبودی کامل اوست.

==========

۴–درمان اختلال اضطراب فراگیر با هیپنوتیزم درمانی و رواندرمانی

اضطراب فراگیر شایعترین اختلال روان نژندی در ایران است.در این اختلال فرد دائما در تنش و نگرانی به سر میبرد و همواره نگران آینده است که این نگرانی بی دلیل و غلو شده است و فرد بیمار به ظاهر ترس و دلهره خود را منطقی میداند.بیمار مرد ۲۵ ساله است که به دلیل همین بیماری تمرکز فکر خود را از دست داد و چند ترم مشروط شد.زمانیکه به اینجانب مراجعه کرد دانشجوی ترم آخر بود و اگر این ترم را مشروط میشد باید از دانشگاه اخراج میشد به این دلیل شدت اضطراب وی بیشتر شد.درمان وی را با ریلاکسیشن در چهار جلسه ادامه دادیم و از جلسه پنجم وارد خلسه شد و در جلسه ششم که مراجعه کرد از اضطراب خبری نبود.او تمرکز خود را کامل باز یافت و به گفته خودش تازه معنای واقعی زندگی را فهمید.درمان او تا دوازده جلسه ادامه یافت تا بهبودی حاصله تثبیت شود.اضمنا این بیمار به دلیل اضطراب شدید دچار ناراحتی قلبی هم شده بود که پس از درمان داروهای قلب را نیز کنار گذاشت..بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

==========

۵-درمان اختلال فوبیا یا هراس با هیپنوتراپی

فوبیا یا هراس یکی از انواع اختلالات اضطرابی است.در این بیماری فرد از چیزهایی می ترسد که در عرف جامعه ترسناک نیست.این بیماری طیف گسترده ای را شامل میشود.از فوبیای ساده مثل ترس از حیواناتی مثل گربه و سگ بگیر تا ترس از بمارستان و ترس از ازدحام جمعیت و ترسهای اجتماعی.بیمار یک خانم ۳۵ساله بود که از انواع این ترسها در رنج بوده است،از جمله ترس از آسانسور و ترس از پرواز و هواپیما.به خاطر ترس از آسانسور باید ۴طبقه از آپارتمان مسکونی را پیاده طی کند و به دلیل ترس از هواپیما قادر به مسافرت هوایی نبود. دوست داشت سفر حج برود ولی چند سال بود که از این انتظار در رنج بود.درمان او با ریلاکسیشن شروع شد و بعد از آمادگی کامل هیپنوتراپی آغاز شد و به صورت ذهنی این ترسها حساسیت زدایی شد.بعد از ۱۳جلسه درمانی او به تنهایی از آسانسور منزل خود استفاده میکرد و مشکلی نداشت و ترس از هواپیما نیز با گذشت چند جلسه دیگر کاملا حذف شد.بار اول به همراه همسرش به یک سفر داخلی رفتند(از تهران به مشهد و بالعکس) و در صدد رفتن به حج بودند که حتما تا کنون به این سفر مشرف شدند ،چون این داستان به ۹سال۲) پیش مربوط است.

==========

۶-درمان اختلال شخصیت مرزی یا بردرلاین با هیپنوتیزم و البته رواندرمانی

اختلال مرزی یکی از اختلالات شایع در ایران است.این اختلال در زنان شیوع بیشتری دارد.بی ثباتی عاطفی و رفتاری،وابستگی شدید به دیگران خصوصا جنس مخالف و ترس دائمی از اینکه مبادا آنها را از دست بدهد،اقدامهای مکرر به خودکشی،احساس پوچی و بی معنایی در زندگی و یا احساس بی هویتی،مسخ شخصیت، خشم شدید نسبت به دیگران حتی خود و …از جمله علائم این اختلال روانی است.نمونه های این بیماران را زیاد داشته ام که در اینجا یک نمونه از آنرا ذکر میکنم .

بیمار یک مرد ۲۹ساله بود که از این علائم در رنج بوده است.زمانی که کودک بود والدین دو بار از هم جدا شدند و بعد از جدایی دوم پدرش او را بدون اطلاع مادر به همراه همسر جدیدش به سوئد میبرد!!.تجربه جدایی از مادر و قرار گرفتن در یک شرایط جدید صدمات عاطفی شدیدی به او وارد کرد  و تجربیات دیگر که مفصل است و جای گفتن آن اینجا نیست.درمان او با رواندرمانیهای خاص که مخصوص این اختلال است مثل دی.بی.تی و…به همراه هیپنوتراپی شروع شد.این درمان ۳۸جلسه ادامه یافت.به اعتراف مادرش و خودش بسیار حالش خوب شد. 

این بیماران(مرزی یا بردرلاین) معمولا تجارب ناخوشایندی در کودکی دارند و در کنار رواندرمانی و هیپنوتراپی باید از دارو درمانی نیز برخوردار باشند.لازم به گفتن است که غالب این بیماران همکاری خوبی با روانشناس ندارند زیرا بینش آنها نسبت به بیماری خود اندک است.افرادی که اینگونه نباشند به درمان پاسخ میدهند.خطر ابتلا به اعتیاد و الکلیسم نیز در این افراد زیاد است.برای آگاهی بیشتر به کتب تخصصی از جمله کتاب شخصیت اینجانب در فصل هشم(اختلالات شخصیت) رجوع کنید.

==========

۷-درمان ضعف عزت نفس و اعتماد به نفس با هیپنوتیزم و رواندرمانی.

یکی دیگر از مشکلات روحی و شخصیتی شایع ضعف عزت نفس و اعتماد به نفس است.عزت نفس به زبان ساده یعنی میزان باور ما به تواناییهای خودمان،اینکه چه اندازه خودمان را باور داریم.به عبارت دیگر عزت نفس در واقع بخش ارزیابانه خود پنداره ماست.ما دائم با این بخش از روانمان خودمان را مورد تحلیل و ارزیابی قرار میدهیم.خودمان را با دیگران مورد مقایسه قرار میدهیم و معمولا کمتر از آنی که هستیم خودمان را ارزیابی میکنیم.بحث در مورد عزت نفس بسیار طولانی است و نیاز به نوشتن چند کتاب است که نمیتوان در اینجا بیشتر توضیح داد.در همین وبلاگ مقالاتی است که دوست داشتید مطالعه کنید.

  مراجع  خانمی ۴۲ساله بود که از ضعف شدید عزت نفس در رنج بوده است.به این دلیل خودشو بسیار دست کم میگرفت و به تواناییهای خود باور نداشت با وجود اینکه فوق لیسانس زبان انگلیسی بود و نیز استاد رسمی دانشگاه…(داستان به حدود ۸سال پیش بر میگردد).((شاید برای شما الان این سوال پیش بیاید که او که استاد دانشگاه بود چرا عزت نفسش پایین بود.اول اینکه عزت نفس با اعتماد به نفس فرق دارد.هر چند رابطه تنگاتنگی بین آنها است.دوم اینکه اکثر افراد فاقد عزت نفس از تواناییهای خود استفاده کامل را نمیکنند ،شاید این خانم با داشتن عزت نفس بالاتر یه یک پزشک و جراح درجه یک تبدیل میشد و یا در رشته دیگر و حتی رشته خودش فردبسیار موفقتری بود .سوم اینکه طبق تحقیقات جدید بسیاری از افراد موفق و معروف از عزت نفس پایین برخوردارند و برای جبران حس حقارت خود دست به پیشرفتگرایی میزنند ولی در درونشان حس خوبی ندارند و باید دائما با حس کمبود و حقارتشان بجنگند.این بخش  به قول دکتر یانگ همان طرحواره نقص و شرم و نیز در تئوری شفای کودک درون والد نکوهشگر و سرزنشگر درون است.داستانش طولانیست و نمیخوام زیاد توضیح بدم که خسته بشید.این حالت را یک روانشناس جدید در تئوری جدید خود سندرم ایمپاستر نام نهاد.یعنی بسیاری از انسانهای معروف و دانشمندان و هنر پیشه های نامدار از حس حقارت و خود کم بینی بالایی برخوردارند و در تئوری خود آنرا به اثبات رسانده است.همین مطلب را روانشناسی به نام آدلر مکانیزم روانی جبران نام نهاد که تئوری او خیلی قدیمی است. ))حال ادامه معرفی کیس… این خانم از ظاهر خوبی هم برخوردار بود.ولی همیشه خودشو پایینتر از دیگران میدید، هر چند به ظاهر آنرا نشان نمیداد.او میگفت من از دوستانم که تحصیلات دیپلم دارند هم خودمو پایینتر احساس میکنم.در سنین کودکی مادرش دائم اونو با دیگران مقایسه میکرد و البته در این مقایسه ها دیگر بچه های دوست و فامیل از او بهتر بودند ،در حالیکه واقعیت این نبود…با تکنیک فورمیشن یا فرم گیری که نوعی رواندرمانی است ،به او تکالیفی دادم.هفته بعد که خواست از گذشته های دورش برام مطالبی را بنویسد و بیاورد جمله قشنگی را گفت که من برای مراجعان و دانشجویانم در دانشگاه  هنوز به عنوان مثال از آن استفاده می کنم.او گفت وقتی من بچه بودم و کسی میخواست بیاد خونه ما، مادرم به حدی هول میشد و دست و پاشو گم میکرد ،که من احساس میکردم خانواده شاهن شاه آریام ه ر دارن میان خونه ما ، به این طریق ما همیشه احساس میکردیم که همه از ما بالاترند چون رفتار مادر اینو به ما القاء میکرد.درمان او را با هیپنوتیزم و رواندمانی شروع کردم.اول رواندرمانی را چند جلسه ادامه دادم و بعد در کنار آن هیپنوتراپی شروع شد.جزئیات درمان زیاد است و نمیتوان همه آنرا توضیح دهم.بعد از ۱۲ جلسه درمانی بیمار طبق اظهار بیمار حدود ۸۰ درصد احساس بهبودی میکردند…

۸-درمان پی.تی.اس.دی با هیپنوتیزم و روان درمانی

 پی تی اس دی یا اختلال پس از ضربه یکی از انواع اختلالات اضطرابی است و معمولا پس از یک ضربه جسمانی یا روانی که فراتر از ظرفیت روانی انسان باشد بوجود می آید، مثل تجاوز جن سی، شکنجه شدن،تصادفات شدید رانندگی، زخمی شدن یا شاهد مرگ دیگران بودن در شرایط جنگی و غیر جنگی؛زلزله،سیل و…

بیمار مرد ۴۰ساله است که حدود ۱۸سال از این ناراحتی در رنج بوده است.در عین حال دچار وسواس فکری شدید در ارتباط با این مشکل بوده است. برای درمان انواع روشها را آزمون کرد حتی انرژی درمانی و هومیوپاتی. ولی هیچ نتیجه ای نداشت.برای هیپنوتراپی به یک روانپزشک هم مراجعه کرد و او نه تنها کمکی به بیمار نکرد بلکه حال او را بدتر کرد.در نهایت ۶جلسه به سرش شوک برقی دادند(همان ای.سی.تی.)،ولی باز هم نتیجه ای نداشت.در اینتر نت با وبلاگ من آشنا شد و  بعد نوبت گرفت و همین داستان را برایم تعریف کرد.او گفت،اگه من اینجا نتیجه نگیرم قصد دارم خودکشی کنم.چون زندگی با این افکار وسواسی و این بیماری مرا از پای درآورده است.الان۱۸سال خانه نشین شدم و ازدواج هم نکردم و …این گفته بیمار احساس مسئولیت مرا چند برابر کرد .

درمان او را با هیپنوتراپی آغاز کردم و دائما به او امید میدادم که تو خوب خوب میشی.تا ۶ جلسه نتیجه درمانی خوبی نداشتیم.ولی من اصلا نا امید نبودم .در جلسه ۱۱به گفته بیمار ۳۰درصد پیشرفت داشته ایم ، جلسه ۱۲با مطالعه قبلی ام در یک سایت خارجی تکنیکی را روی او اجرا کردم . جلسه بعد که آمد گفت،دکتر خوب شدم.این درمان و بهبودی  تا دو هفته بعد ادامه داشت.بعد هم به یک سفر شمال رفت.-درمان سالهای ۹۰-۹۰٫٫-الان بیش از یک سال از درمان او گذشته است.

==========

۹-درمان بیماری بختک زدگی یا فلج خواب با هیپتوتیزم و هیپنوآنالیز

  بیماری فلج خواب یا بختک زدگی حالتی است که بیمار از خواب بیدار میشود ولی قادر نیست که بدن خود را حرکت دهد . حتی قادر نیست پلکهای خود را تکان دهد.معمولا این بیماران در طول روز با مسائلی روبرو هستند که فکر میکنند لاینحل بوده و قادر به حل آن نیستند.لذا از اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستند.

بیمار خانمی متاهل و میانسال و از یکی از شهرهای غرب کشور، بوده است.خاطرات ناخوشایندی در کودکی داشته و هر صبح با فلج خواب یا بختک زدگی روبرو میشد.ضمنا هر شب در خواب کابوس هم می دید که این کابوس تکراری بود. و از خوابیدن هم میترسید.با پی بردن به خاطرات اولیه در حالت خلسه هیپنوآنالیز در کنار درمان E.M.D.R انجام شد.بعد از جلسه اول بیمار  دو روز بعد برای در مان نوبت داشت و در جلسه دوم گفت،من این دو شب هیچ علامتی از بیماری را نداشته ام و این دوشب کابوس هم ندیدم. جلسه سوم را پس از چند هفته مراجعه کرد که خوشبختانه بهبودی ادامه داشته است و الان با گذشت نزدیک به یک سال هیچ خبری از او نیست و درمان کامل انجام شده است.

==========

 ۱۰-درمان بیماری وسواس موکنی(trichotillomania) با هیپنوتیزم و رواندرمانی.

وسواس موکنی از بیماریهای روانی بدخیم با پیش آگهی بد است.در این بیماری بیمار موهای سر،ابرو و مژه های خود را میکند.در حالت شدیدتر آن بیمار ریشه موی کنده شده را میخورد.این بیماری در دسته بندی بیماریهای روانی توسط انجمن روانپزشکان امریکا (DSM5) جزو اختلال گروه وسواس و اختلالات مرتبط (impulsive دسته بندی میشود.معمولا طبق مشاهدات کلینیکیم در سنین پایین و نوجوانی شروع میشود و معمولا با اضطراب توام است.

  بیمار دختری … ساله با سابقه کندن موی سر و ابرو و مژه ها است.برای درمان حدود ۱۱ سال انواع روشهای درمان خصوصا دارودرمانی نزد روانپزشکان متعدد را آزمایش کرد که هیچ اثر درمانی نداشته است.علت بیماری در این مورد، در اصل اضطراب است که آن هم به وقایعی مربوط میشود که به دلیل حفظ اسرار شخصی بیمار از نوشتن آن معذورم.

درمان با هیپنوتیزم و رواندرمانی شروع شد.بعد از چند جلسه طبق اظهار بیمار کندن مو متوقف شد و ابروها و مژه ها شروع به روییدن کرد.بعد از ۱۸ جلسه درمان پایان یافت.در زیر تصویر مژه های بیمار را که در حال رشد بوده است ملاحظه می کنید.البته رشد ابرو کندتر از رشد مژه ها بوده است..با کلیک روی تصویر آنرا بزرگتر مشاهده کنید(.کاش یک عکس از ابتدای درمان که اصلا ابرو و مژه نداشت هم گرفته میشد).

==========

۱۱-درمان کابوس (خوابهای ترسناک) با هیپنوتیزم.

بیمار مردی ۴۸ ساله است که به مدت ۲۰ سال هر شب کابوس میدید.او اظهار داشت که حتی اگر نیم ساعت در روز بخوابد در این نیم ساعت هم کابوس میبیند.کابوسها به شکل کشتن،دیدن اجساد تکه تکه شده،سر بریدن و مانند آن بوده است که همیشه هم تکراری بوده است.درمان او بعد از جلسه اول باعث شد که هفته اول از ۵ شب فقط ۲ شب را کابوس ببیند و آن دو شب هم به شدت قبل نبوده است.بعد از جلسه سوم کابوس کاملا رفع شد.قابل ذکر است که درمان او فقط با هیپنوتیزم نبوده است.او تجارب تلخی در کودکی داشته است که در کنار هیپنوز از تکنیک دیگری هم در درمان او استفاده شده بود.ضمنا به خاطر تمرینات و تجارب قبلی در خود هیپنوتیزم، استعداد بسیار بالایی در هیپنوتیزم شدن داشت و در جلسه اول به خلسه عمیق فرو رفت.

==========

۱۲-یک نمونه از زوج درمانی و مشاوره زناشویی .

زوج درمانی یکی از وظایف اصلی روانشناسان است.رابطه زن و شوهر مثل یک موجود زنده است که گاهی بیمار میشود و نیاز به مراقبت،پیش گیری و درمان دارد . به این دلیل کلمه تراپی یا درمان برای آن بکار میرود، مثل خانواده درمانی(family therapy) و زوج درمانی(marital therapy). ضمنا در دروس روانشناسی  واحدهای نظری و عملی به نام خانواده درمانی گذرانده میشود.تا کنون زنان و مردان زیادی برای مشاوره نزد اینجانب مراجعه کردند و میکنند.کار مشاوره با زوج به مراتب از درمان و رواندرمانی سخت تر است ، چون در اینجا با دو نفر و تعاملات بیمارگونه چندین ساله که گاهی امیدی به باز گشت هم نیست سر و کار داریم ،حال اگر مشکلات شخصیتی و روحی هم در یکی یا هر دو زوج باشد که در اکثر موارد هم هست،مزید بر علت خواهد شد و کار مشاوره زوجی را سخت تر خواهد کرد.به این دلیل اکثر روانشناسان اقدام به این کار نمیکنند و خود را به رواندرمانی مشغول میکنند.من هم چند بار خواستم همین تصمیم را بگیرم ولی به خاطر علاقه به این کار و تجاربی که داشته ام فعلا ادامه میدهیم تا ببینیم در آینده چه خواهد شد…

حال یک نمونه:

زن و شوهری بعد از ۱۲ سال ازدواج به اینجانب مراجعه کردند.اختلاف و درگیری آنها از دوران دوستی یا نامزدی و قبل از عقد شروع شد.متاسفانه با وجود این همه مشکل به مشاوره مراجعه نکردند و هر وقت خانم پیشنهاد مشاوره میداد آقا میگفت من به مشاوره و روان شناسی اعتقاد ندارم و خودم بیشتر از مشاورا بلدم و اونا باید بیان از من یاد بگیرند !!! که معمولا این حرفها توسط افراد مشکل دار و خود شیفته که تاب بینش ،انتقاد و نقد شدن را ندارند بیان میشود ..بگذریم..بعد از اجرای تستهای شخصیت و اختلال شخصیت مشخص شد که هردو مشکلات شخصیتی عدیده ای دارند و قبل از زوج درمانی باید جدا جدا تحت رواندرمانی قرار گیرند ..این پیشنهاد توسط زوجین پذیرفته شد و چندین جلسه با آنها کار رواندرمانی انجام شد و بعد زوج درمانی شروع شد و مراحل درمان هفته ای یک بار انجام شد..بعد از ۶ جلسه زوج درمانی رابطه آنها بهبود قابل توجهی یافت که الان سالها از آن میگذرد…

۱۳-آقایی که ۱۲ سال قادر نبود برای ازدواج تصمیم بگیرد!!

مراجعی داشتم که ۱۲ سال نمیتوانست با یک خانم مشخص به ازدواج اقدام کند.زمان آشنایی این دو با هم ، خانم ۱۸ سال و آقا ۲۷ساله بود.درست زمانی که آقا تصمیم به خواستگاری میگرفت دچار ترس و تردید شدید میشد و این تردید و ترس مانع از اقدام  برای خواستگاری میشد. در عین حال آنها بیش از حد همدیگر را دوست داشتند و عاشق هم بودند و قادر به جدایی از هم نبودند.بارها اقدام برای جدایی کردند ولی نتوانستند ادامه دهند و مجدد برگشتند.وقتی به اینجانب مراجعه کردند دکترهای زیادی را در طول این سالها ملاقات کردند و آخرین دکتر آنها دکتر ش. از هیپنوتیزورهای مطرح تهران بوده است.دکتر ش. به آنها گفت شما قادر به ازدواج نیستید و من میتوانم به شما کمک کنم که جدا شوید و اگر روانشناس یا هر متخصص دیگر به شما کمک کند که ازدواج کنید من در مطب خود را گل میگیرم.این حرف دکتر ش. خانم را سخت ناراحت کرده بود و حتی با دکتر ش. درگیری لفظی پیدا کرده بود.من گفتم شما قادر به ازدواج خواهید شد و من میدانم گیر کارتان چیست.با رواندرمانی و هیپنوتیزم ۴ ماه بعد آنها ازدواج کردند.الان از این داستان حدود ۳ سال میگذرد.الان اردیبهشت ۹۲ است که این مطلب را نوشتم

۱۴–درمان فوبیا یا ترسهای مرضی با هیپنوتیزم

فوبیا از بیماری شایع روانی است که در آن بیمار از چیزهایی میترسد که در عرف جامعه ترسناک نیست.مثلا بیمار از حیوانات بی آزاری مثل گربه شدیدا میترسد.فوبیا انواع و اقسام گوناگونی دارد.در آگورا فوبیا فرد از فضای باز میترسد مثلا در خیابان یا فضاهای بزرگ مثل استادیوم ورزشی دچار ترس شدید می شود..در کلاسترو فوبیا ،برعکس آگورا فوبیا بیمار از فضاهای بسته مثل آسانسور ،مترو و مانند آن میترسد..ترس از حیوانات هم از شایعترین انواع فوبیا است..حال یک نمونه از درمان:

بیمار دختر ۲۲ ساله است که در سال ۹۳ برای درمان ترس از گربه که از سنین کودکی شروع شده بود مراجعه کرد.او بدون همراه قادر به عبور از خیابان نبود چون معمولا در خیابانها و کوچه های تهران گربه و بچه گربه های زیادی زندگی می کنند.درمان او با هیپنوتیزم در کنار روش حساسیت زدایی نظامدار شروع شد و بعد از ۱۲ جلسه درمانی بیش از ۹۰ درصد بهبودی حاصل شد و میتوانست بدون همراه از خیابانها عبور کند..

============

کانال تلگرام دکتر دارابی= dr_darabi@

اینستاگرام دکتر دارابی = drdarabi62

===========

کلمات کلیدی..دکتر متخصص هیپنوتیزم در تهران.متخصص هیپنوتیزم در تهران. دکتر متخصص هیپنوتیزم در تهران. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم.  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم . هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم.  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.مرکز هیپنوتیزم.م درمانی در تهران.دکتر هیپنوتیزم خوب در تهران.دکتر متخصص هیپنوتیزم در تهران.متخصص هیپنوتیزم در تهران. دکتر متخصص هیپنوتیزم در تهران. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم.  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم . هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم.  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.مرکز هیپنوتیزم.م درمانی در تهران.دکتر هیپنوتیزم خوب در تهران.دکتر متخصص هیپنوتیزم در تهران.متخصص هیپنوتیزم در تهران. دکتر متخصص هیپنوتیزم در تهران. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم.  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم . هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم.  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم .  هیپنوتیزم کننده در تهران.هیپنوتیزم کار در تهران.بهترین هیپنوتیزم کار در تهران.درمان با هیپنوتیزم. هیپنوتیزم کننده در تهران.

 

روش رواندرمانی بر اساس متدهای شناختی-رفتاری(شناخت درمانی و طرحواره درمانی و متدهای جدید شناختی و رفتاری شامل فراشناخت و …) ،هیپنوتیزم درمانی و درمان شفای کودک درون.

تهران -آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی- روبروی بانک شهر(یا روبروی بوستان گلپوش یا بوستان زنبق سابق)-مجتمع افرا (پلاک432)-طبقه 2 -واحد 212 .

توجه:

ویوی کلینیک

 

 -کلینیک تخصصی روان درمانی و مشاوره دکتر دارابی با کادری مجرب خدمات زیر را ارائه میدهد:

                                                                         

– رواندرمانی ناراحتیهای روانی با آخرین متدها و نظریه های رواندرمانی و هیپنوتیزم درمانی.بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

-مشاوره ازدواج و خانواده و مشاوره قبل از ازدواج با اجرای تستهای پیشرفته شخصیت(تستهای pd ، نئو و انیاگرام).

-مشاوره و رواندرمانی کودکان.

-اجرای تستهای شخصیت،استعداد و هوش.

-مشاوره تحصیلی و شغلی.

-مشاوره و روان درمانی نوجوانان برای گذر از بحران هویت و سایر مشکلات مربوط به ایام نوجوانی.

–مشاوره  از سراسر ایران و کشورهای دیگر به روش تلفنی و بعد در صورت نیاز مراجعه حضوری(هماهنگی با نوبت قبلی).

 

                                                                        “رزرو نوبت همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۰”

*بعد از رزرو کردن نوبت ،یک روز قبل با شما تماس گرفته میشود.اگر به هر دلیل از مراجعه در زمان تعیین شده معذور هستید،قبلا به منشی اطلاع دهید تا این وقت به مراجع دیگری اختصاص یابد،چون مراجعان زیادی در لیست انتظار هستند.

====

*چنانچه در خصوص وقت ملاقات با شما تماسی  گرفته نشد،تلفنی پی گیری نمایید،احتمالا منشی کلینیک موفق به بر قراری تماس با شما نشده است.

====

*توجه:

به مراجعین سایر شهرهای ایران  که قصد مشاوره و رواندرمانی دارند،پیشنهاد می شود قبل از مراجعه حضوری، تقاضای مشاوره تلفنی داشته باشند تا در صورت نیاز ،حضوری مراجعه نمایند ، شرایط مشاوره تلفنی را از منشی جویا شوید.

==================

آدرس کلینیک:

تهران – آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی – روبروی بانک شهر-(روبروی بوستان زنبق)- مجتمع افرا-طبقه دو – واحد ۲۱۲

تلفن کلینیک: ۴۴۰۳۰۷۱۹ 

کانال تلگرام دکتر دارابی= dr_darabi@

اینستاگرام دکتر دارابی =  drdarabi62

==============

کلمات کلیدی:روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران.روانشناس بالینی در تهران،روانشناس در تهران، رواندرمانی افسردگی،مشاوره خانواده ،مشاور خانواده در غرب تهران،روانشناس خوب در تهران،روانشناس بالینی خوب،بهترین دکتر روانشناس و روانکاو،بهترین متخصص روانشناسی،مشاوره طلاق،بهترین  مشاور در غرب تهران.تلفن روانشناس در تهران

مشاهده آدرس روی نقشه تهران بزرگ.

 

 

متاسفم! ارسال دیدگاه بسته شده است.

روش رواندرمانی بر اساس متدهای شناختی-رفتاری(شناخت درمانی و طرحواره درمانی و متدهای جدید شناختی و رفتاری شامل فراشناخت و …) ،هیپنوتیزم درمانی و درمان شفای کودک درون.

تهران -آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی- روبروی بانک شهر(یا روبروی بوستان گلپوش یا بوستان زنبق سابق)-مجتمع افرا (پلاک432)-طبقه 2 -واحد 212 .

توجه:

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

عفونت مجاری ادرار دارید؟ عفونت شما موقتی خوب میشود و دوباره باز میگردد؟  

داروی کانفرون بیونوریکا آلمان مشکل شما را برطرف می کند. 

 برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

جمعه 7 اردیبهشت 1397

نویسنده: دکتر جعفر دارابی(متخصص روان شناسی-استاد دانشگاه) |

  کلینیک روانشناسی و هیپنوتیزم دکتر دارابی با کادری مجرب خدمات زیر را ارائه میدهد:

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

1-رواندرمانی
اختلالات روانی شامل افسردگی ،اضطراب و اختلالات اضطرابی مثل حمله های
پانیک یا وحشت،استرس پس از سانحه یا p t s d و سایر اختلالات مرتبط با
اضطراب،رواندرمانی اختلالات شخصیت و …

2-مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره خانواده و زوج درمانی با استفاده از آخرین تستهای استاندارد شخصیتی.

3-مشاوره در زمینه کودک و نوجوان و مشکلات ارتباطی بین والدین و کودک و نوجوان.

4-مشاوره تحصیلی و مشاوره در خصوص انگیزه تحصیلی در دانش آموزان و دانشجویان.

پنجشنبه 15 خرداد 1399

نویسنده: دکتر جعفر دارابی(متخصص روان شناسی-استاد دانشگاه) |

اروین یالوم که در ایران مخاطبان زیادی دارد، در کتاب خاطراتش، ضمن اشاره به جستجوی معنا، اجتناب‌ناپذیربودن مرگ و بیان ترس‌هایش می‌گوید مرگ تجربه‌ای است که به انسان می‌آموزد چگونه زندگی کنیم.

  اروین یالوم روان‌شناس سرشناس آمریکایی و یکی از نویسندگانی است که ترجمه آثارش به خوبی در ایران منتشر و خوانده می‌شود. خودش هم در نوشته‌هایش به تعداد زیاد خوانندگانش در ایران اشاره کرده و نوشته: «خوانندگان من به‌شکل بی‌تناسب و در حد بالایی ترکیه‌ای، اسرائیلی و ایرانی هستند. تعجب‌آور است که من مرتب از دانشجویان، درمانجویان و درمانگران ایرانی ایمیل دریافت می‌کنم.» البته یالوم نسبت به تعداد نسخه‌های فروخته‌شده آثارش در ایران اطلاعی ندارد چون می‌گوید ایران تنهاکشوری است که کتاب‌هایش را بدون پرداخت حق‌امتیاز چاپ می‌کند.

به‌هرحال، نسبت به آثار این‌روانشناس اگزیستانسیالیست، اقبال خوبی در بازار نشر کشورمان وجود دارد و ترجمه برخی آثار مشهورش مانند «وقتی نیچه گریست» یا «درمان شوپنهاور» چند ترجمه در ایران دارند. سال ۲۰۱۷ هم که آخرین کتابش «Becoming Myself: A Psychiatrist’s Memoir» (من‌شدن: خاطرات یک روانشناس) به چاپ رسید، با چندترجمه در بازار نشر کشورمان عرضه شد. یکی از ترجمه‌های این‌کتاب، «آنگه که خود را یافتم» به‌قلم نازی اکبری بود که سال ۱۳۹۷ توسط نشر ققنوس به چاپ رسید و قصد داریم در مطلبی که در ادامه می‌آید، با استفاده از این‌ترجمه، اروین یالوم، زندگی و دستاوردهای فکری‌اش را مورد بررسی قرار بدهیم.

یالوم به‌عنوان روان‌شناسی موفق با تالیفات زیاد که نزد عموم مخاطبان بین‌المللی، مقبولیت دارد، در این‌کتاب، که خود آن را کتاب آخرش خوانده، دست به بیان و انتشار مسائلی زده که می‌توان آن‌ها را اعترافات یک روانشناس برای مخاطبانش دانست. ساختار کتابش هم روایی و تحلیلی است و همین عنصر روایت، کمک زیادی به خوش‌خوان بودن آن و تحملش توسط مخاطب کرده و یالوم با هوشمندی، این‌بار خود را وسط گذاشته و «خود» اش را روانکاوی کرده است. در این‌کار هم از عنصر داستان و روایت بهره‌برداری زیادی کرده است. او همان‌ابتدای کتاب، به سن ۱۲ سالگی‌اش رفته است؛ یعنی ۷۶ سال پیش از زمانی که مشغول نوشتن کتاب بوده و حالا (زمان نوشتن اثر) در ۸۵ سالگی، از ترس‌اش از لحظات زودگذری می‌گوید که در آن‌ها دچار سردرگمی و فراموشی لحظه‌ای می‌شود؛ به‌گونه‌ای که نمی‌داند کجاست و چه می‌کند. بنابراین احتمالاً یالوم برای پرخواننده‌بودن این‌اثرش به جذابیت این‌مساله توجه کرده که اعترافات و اندیشه‌های شخصی یک روان‌درمان‌گر برای بیمارانش یا علاقه‌مندان به روان‌شناسی، می‌تواند چه‌قدر جذاب باشد.

یکی از مفاهیم مهم این‌کتاب که بارها در قالب جملات مختلف، پیش‌روی مخاطب گذاشته می‌شود، این است که گذشته یقه آدم را می‌گیرد. پیرمردی چون ی الوم هم در ۸۵ سالگی نگران زوال مغزی خود و یادآوری (و بازسازی) خاطراتش است. یالوم که در این‌کتاب به‌طور مرتب به گذشته و حال سفر می‌کند، از آینده هراس دارد و این‌هول‌وواهمه را با مخاطبانش به اشتراک می‌گذارد. او می‌نویسد «من نمی‌توانم انکار کنم که سال‌های پایانی زندگی مملو از خسران است، یکی پس از دیگری، اما، با این‌همه، آرامش و شادی من در دهه‌های هفتم، هشتم و نهم عمرم بیش از آن بود که تصور می‌کردم.» یکی از نتیجه‌گیری‌های مهمی که می‌توان از همان ابتدای مطالعه کتاب داشت، این است که بدون گذشته، هیچ‌روانکاوی و تحلیل شخصیتی در کار نخواهد بود، چون آدم‌های بی‌گذشته، چیزی برای به اشتراک‌گذاشتن با دیگران ندارند.

با توجه به ساختار روایی کتاب که به آن اشاره کردیم، یالوم در برخی فرازها یعنی دو جای کتاب، دست به خلاقیت زده و خودش را در جای بیماری نشانده که مقابل روانشناسی به‌نام دکتر یالوم قرار دارد و برای درمانش با او گفتگو می‌کند. تکرار این‌کار در فرازهای دیگر کتاب می‌توانست به جذابیت آن، بیشتر بیافزاید اما یالوم تنها ۲ مرتبه این‌کار را کرده و ترجیح داده باقی واقعیت، تاریخ و ترس‌هایش را در قالب خاطره‌گویی ساده تعریف کند. او پس از سال‌ها نوشتن، در کتاب «آنگه که خود را یافتم» به این‌مساله اشاره کرده که وقتی نگارش این‌اثر به پایان برسد، کتاب دیگری (برای نوشتن) در انتظارش نخواهد بود و در صفحات پایانی کتاب هم می‌گوید: «بیش از پیش احساس می‌کنم که نیرویی مرا به‌سوی آغاز راهم می‌راند.» با این‌وجود، یالوم می‌گوید در ۸۴ سالگی‌اش، دویدن و بازی تنیس از فعالیت‌هایی هستند که به گذشته‌های دور تعلق دارند، اما او همچنان هر روز در نزدیکی خانه‌اش در مسیری مشخص، دوچرخه سواری می‌کند. و یکی از حسرت‌های زندگی‌اش در سال‌های پایانی عمر، پشیمانی از این است که با تک‌تک فرزندانش، وقت بیشتری را نگذرانده است.

یکی‌دیگر از اعترافات روانشناس مشهور آمریکایی که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت، چگونگی کنارآمدن با مساله سالمندی و پیری است. او می‌گوید «از آن‌جا که من به بسیاری از افراد کمک کرده‌ام تا با مساله سالمندی کنار بیایند، تصورم این بود که خودم هم به‌طور کامل برای از دست دادن‌های در راه آماده‌ام، اما این مساله وحشت‌انگیزتر از آن است که تصور می‌کردم.»

 

*۱- زندگی شخصی و ورق‌زدن کودکی

کودکی و نوجوانی یالوم هم مانند هر فرد دیگری، دارای موهبت‌ها و کمبودهایی بوده است. یکی از بزرگ‌ترین حسرت‌های زندگی او، این بوده که فرد بالغی، همراه و راهنمایش باشد و این کمبودی است که او از جانب پدرش آن را حس می‌کرده است. با توجه به رویکردی که یالوم در کتاب «آنگه که خود را یافتم» یا به‌عبارت ساده‌تر کتاب خاطراتش دارد، و همچنین این‌واقعیت که «مسائل بسیاری در زندگی ما بود که هیچ‌گاه درباره‌شان صحبت نکردیم.» دست به بیان اعترافات و تشریح ترس و اضطراب‌های خود زده است. یکی از این اعترافات، خاطره فوبیای سوسک در سال‌های کودکی است و این‌که یالوم شب‌ها جرأت نمی‌کرده از ترس سوسک‌ها به دستشویی خانه برود. این‌روانشناس با اشاره به فراموشی‌ای که گاهی اوقات با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند، درباره همین فوبیای سوسک نوشته است: «من لابد تمام آن‌حس‌ها را از سر گذرانده‌ام اما بسیار اندک به خاطر می‌آورم.» خیلی از خاطراتی که او مرور می‌کند، از گفته‌های دیگران درباره خودش گردآوری شده‌اند و برخی از آن‌ها که به‌طور کامل از حافظه‌اش پاک شده بوده‌اند، با یادآوری دیگران، زنده شده‌اند.

یکی از مسائل مهمی که یالوم چندین‌بار در کتاب خاطراتش به آن اشاره می‌کند، مساله رابطه‌اش با پدرومادر خود است. به گفته خود رابطه‌ای خوب، هرچند با فاصله با پدرش داشته اما همیشه یک نارضایتی ناگفته هم از او داشته و آن هم، این بوده که هیچ‌گاه، حتی یک‌بار مقابل مادر یالوم نایستاده است. یکی از کمبودها و فقدان‌های زندگی یالوم این بوده که «طی تمام سال‌هایی که مادرم از من انتقاد می‌کرد و مرا خوار می‌شمرد، پدرم هیچ‌گاه با وی مخالفت نکرد.» او بارها خواسته به پدرش نزدیک شود اما مادرش بین او و پدر ایستاده بوده و رابطه بین پدر و مادر هم عاطفی بوده است. سکته قلبی پدر یالوم (که البته ۲۵ سال پس از آن به زندگی ادامه داد) موجب داد و فریادهای بی‌منطق مادر بر سر فرزند می‌شود. یالوم هم می‌گوید «در آن‌لحظه تصمیم گرفتم برای حفاظت از خود در را برای همیشه به روی مادرم ببندم.»

به‌این‌ترتیب یالوم در ابتدای جوانی از مادرش متنفر می‌شود و تصمیم می‌گیرد از او فاصله بگیرد اما سال‌ها بعد که تلاش کرده از زاویه دید مادرش به قضایا نگاه کند، به یک اعتراف می‌رسد: «به این می‌اندیشم که لابد زمانی که با هم زندگی می‌کردیم، من شادمانی بسیار اندکی به او می‌بخشیدم.» درباره اشتباهات جوانی و قضاوت‌های اشتباه، وقتی یالوم خود را به‌عنوان نمونه بررسی و روان‌کاوی، تشریح می‌کند، به این‌نتیجه می‌رسد که امتیازهای زندگی‌اش را نادیده گرفته بوده و گفتگو با یک‌دوست درباره گذشته، باعث شده ببیند پدرش با وجود اشتباهاتش، کارهای درستی هم انجام داده است. در مجموع با همه فرازوفرودهای احساسی و عاطفی که او در سال‌های کودکی و جوانی داشته، حالا در کهن‌سالی دلش می‌خواهد به پدر و مادرش بگوید: «می‌دانم چه کشیدید!» این‌نویسنده در فصل‌های پایانی کتاب خاطراتش، به دید روشن‌تری نسبت به رابطه‌اش با مادر خود دست یافته و به این‌نتیجه می‌رسد: «واضح است که مادرم احساس می‌کرد تنها پسرش اصلاً از او قدردانی نمی‌کند.» یالوم در همین‌فرازهای کتاب در فصل «مامان و معنی زندگی» از نیاز به تصدیق و تائید و ارتباط با والدین گفته و اعتراف می‌کند که در سنین کهن‌سالی در خواب‌هایش به مادرش برمی‌گردد.

یکی از واقعیت‌های مربوط به کودکی و جوانی اروین یالوم را می‌توان در بیرونِ آرام و درونِ ناآرام خلاصه کرد؛ این‌که به‌قول خودش اگر از بیرون نگاه می‌کردی، زندگی پر زرق و برقی می‌دیدی اما از درون، هیچ آرامشی در کار نبوده و یالوم هرگز اعتمادبه‌نفس نداشته و هیچ‌گاه به منبع اصلی اضطرابش دست نیافته است پدر یالوم، بقال یهودیِ بی‌حاشیه و سربه‌زیری بوده که در طول زندگی، هرگز درباره کار و زندگی پسرش سوالی نپرسیده و یالوم هم می‌گوید «من هم هیچ‌گاه به او نگفتم دوستش دارم.» با وجود رابطه فاصله‌دار و دست‌به‌عصایی که یالوم با پدرش داشته، مرگ پدر برایش ضربه‌ای سخت و جبران‌ناپذیر بوده که در پی آن، ظاهراً در ضمیر ناخودآگاه خود در پی نقطه اشتراکی با پدرش برمی‌آید: «شاید درگیری مادام‌العمر من با شطرنج به همین‌دلیل بوده است. شاید بازی شطرنج تنها وجه اشتراک من و پدر سختکوش و ملایمم بود…» نگارنده این‌نکته را به‌این‌دلیل مطرح می‌کند که در سنین پیری و زمانی که یالوم خودش تبدیل به یک پدر و پدربزرگ شده، با نوه‌اش شطرنج بازی می‌کند. به‌عبارتی او نقش پدری و پدربزرگی را همان‌گونه که پدرش با بازی شطرنج ایفا می‌کرده، برای فرزند و نوه‌اش ایفا می‌کند.

یالوم در دوران کودکی، خیالبافی‌هایی داشته که در آن‌ها پدرِ ایده‌آل یا در واقع مرشد و مراد خود را می‌ساخته است. او در تحلیل امروزی خود از آن خیالبافی‌های دیروز، می‌گوید: «این خیال‌پردازی بیانگر تمنای من برای نجات است.» و معتقد است این‌خیال‌بافی درباره به‌رسمیت شناخته‌شدن و نجات، به اشکال مختلف در درونش ماندگار شده است. یالوم در کودکی، بچه‌ای کتابخوار و علاقه‌مند به مطالعه بوده است؛ مشخصه‌ای که نقطه اشتراک او و همسرش برای نزدیک‌تر شدن به یکدیگر بوده است. خلاصه این‌که همان‌طور که خواهیم دید، علاقه‌اش به روان‌پزشکی را در ریشه علایقش نسبت به ادبیات می‌داند. او ابتدا به مدرسه پزشکی می‌رود و سپس در زمینه روان‌شناسی به تحصیل می‌پردازد. درباره انتخاب هدف هم در آن سال‌های جوانی گفته از سال اول مدرسه پزشکی می‌دانسته که روزی به روان‌پزشکی رو خواهد آورد.

خلاصه این‌که یکی از واقعیت‌های مربوط به کودکی و جوانی اروین یالوم را می‌توان در بیرونِ آرام و درونِ ناآرام خلاصه کرد؛ این‌که به‌قول خودش اگر از بیرون نگاه می‌کردی، زندگی پر زرق و برقی می‌دیدی اما از درون، هیچ آرامشی در کار نبوده و یالوم هرگز اعتمادبه‌نفس نداشته و هیچ‌گاه به منبع اصلی اضطرابش دست نیافته است.

زندگی پس از ازدواج

مرلین یا مارلین، همسر یالوم، نویسنده و تاریخ‌نگاری فمینیست است که مانند همسرش چهره‌ای علمی و دانشگاهی محسوب می‌شود. او چندماه پیش براثر بیماری درگذشت و یکی از ترس‌های یالوم یعنی مرگ همسر و تنهایی را محقق کرد. یالوم در سال‌های اخیر و زمانی که کتاب خاطراتش را می‌نوشته، ضمن اشاره به زندگی مشترکش با مرلین، می‌گوید با وجود این‌که در زندگی‌شان، سفرهای زیادی داشته‌اند، هرچه پیرتر می‌شود، بیشتر و بیشتر برای خروج از خانه اکراه دارد. او هیچ‌گاه احساس نکرده زندگی خانوادگی‌اش مانعی برای رشد زندگی حرفه‌ای‌اش بوده، اما مطمئن است برای مریلین این‌گونه نبوده است.

چندسال پیش فیلم مستندی با عنوان «درمان یالوم» درباره زندگی این‌روانشناس ساخته شد که یالوم می‌گوید هنگام تماشای آن با تماشاگران، بسیاری از مخاطبان فیلم به رابطه زناشویی محکم و جاودان او و همسرش اشاره کرده‌اند؛ در حالی‌که هر ۴ فرزند یالوم از همسرانشان طلاق گرفته‌اند. درباره موفقیت در زندگی مشترک و آرامش در سال‌های پیری، یالوم می‌گوید «من یاد گرفته‌ام که نقاط ضعف اندک وی (مریلین) را بپذیرم.» در مقابل، همسرش هم یاد گرفته نقاط ضعف او را نادیده بگیرد. «ما هر دو به این درک مشترک رسیده‌ایم که من جوانی بی‌قرار و یاری بی‌ملاحظه بوده‌ام که توان مشارکت بیشتر نداشته‌ام. دلواپسی اصلی ما امروز در مورد سلامتی یکدیگر است و وحشت از این‌که اگر یکی از ما زودتر از دیگری بمیرد، چه خواهد شد.»

یکی از فرازهای جالب زندگی یالوم هم، مربوط به زمانی است که نوشتن کتاب دانشگاهی برایش سود و موقعیت بهتر به ارمغان می‌آورد. او با چاپ کتاب «نظریه و عمل در روان‌درمانی گروهی» که به‌سرعت با موفقیت روبرو شد، سطح جدیدی از امنیت مالی را تجربه کرد. در نتیجه، مشاوره‌های آخر هفته خود را متوقف کرده و در عوض، دعوت به سخنرانی‌ها در زمینه گروه‌درمانی را پذیرفت. برای هر سخنرانی هم قرارداد می‌بسته و به‌گفته خودش سهمی منصفانه می‌گرفته است. به‌این‌ترتیب پس از سال‌ها تحصیل و تلاش، درآمد سخنرانی‌هایش خیلی زود، از حقوقش در دانشگاه بیشتر می‌شود و یکی از گشایش‌های زندگی، خود را به یالوم نشان می‌دهد.

اروین یالوم و همسرش مرلین

* ۲- هویت یهودی

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

یالوم از نظر اصل‌ونسب و خانواده، یک‌یهودی است اما از نظر اعتقادی خود را یک‌فرد شک‌گرا معرفی می‌داند. او خودش را یکی از اعضای ارتش عظیم یهودیان غیرمنطقی معرفی می‌کند که باورهای مذهبی‌اش را دور ریخته است. با این‌حال با اشاره به این‌که نتوانسته از همه مراسمات مذهبی یهود فرار کند، می‌گوید هرسال عید پسح را با دوستانش به جا می‌آورد و البته به‌خاطر این‌که هیچ‌وقت زبان عبری را یاد نگرفته، از یکی از دوستانش می‌خواهد که دعای مراسم را بخواند.

درباره ریشه شک‌گرایی یالوم، باید به کودکی و نوجوانی او رجوع کرد؛ یعنی همان‌دوره‌ای که وقتی شنیده آلبرت اینشتین مردی خداباور بوده، دچار حیرت و شگفتی شده است. او در این‌مقطع و با آگاهی از خداباور بودن انشتین، به سمت پرسش از شک‌گرایی مذهبی خود می‌رود. در نتیجه از یکی از معلمان دبیرستان در این‌باره سوال می‌کند و با این‌پاسخ روبرو می‌شود: «خدای اینشتین، خدای اسپینوزاست.» کنجکاوی درباره شخصیت اسپینوزا هم از همان‌لحظه در درون یالوم شکل می‌گیرد که در سال‌های بزرگسالی به نوشتن کتاب «مساله اسپینوزا» می‌انجامد.

باوجود همه مسائلی که یالوم درباره بی‌اعتقادی به دین و یهودیت مطرح کرده، بر این‌مساله تاکید دارد که شاید پیرو مذهب خانوادگی‌اش نباشد اما خود را فردی ضدمذهب نمی‌داند و نگرش غیرمذهبی‌اش هرگز کار روان‌درمانی‌اش را تحت تأثیر قرار نداده است اروین یالوم، فرزند پدرومادری یهودی است که ریشه‌شان در روسیه است و به آمریکا مهاجرت کرده‌اند. پدر و مادرش، سعی کرده‌اند با فرهنگ و منش یهودی زندگی کنند اما یالوم مانند فرزند خیلی از مهاجران دیگر به آمریکا، چنین الزامی را برای خود قائل نبوده است. درباره پایبندی به فرهنگ یهودی و زبان ییدیش، می‌توانیم به این‌فراز از خاطرات یالوم مراجعه کنیم: «پدر و مادرم هیچ‌گاه با فرهنگ آمریکایی هماهنگ نشدند و تنها با خویشاوندان خود رفت و آمد می‌کردند؛ یهودیان دیگری که همگام با آنان از روسیه مهاجرت کرده بودند.» مهاجرت خانواده یالوم به آمریکا، بازه زمانی حوادث جنگ جهانی دوم را شامل می‌شود و همان‌طور که می‌دانیم، حوادث هولوکاست در اروپا، یکی از نقاط عطف زندگی یهودیان مهاجر در جهان است که خانواده این‌روانشناس سرشناس آمریکایی هم با آن دست‌به‌گریبان بوده است. یالوم در جایی از خاطراتش، وقتی درباره پدرش صحبت می‌کند، به این‌مساله اشاره دارد که پدر هیچ‌وقت درباره هولوکاست با او صحبت نکرده مگر یک‌بار؛ آن‌هم وقتی که اروین از پدرش می‌پرسد آیا به خدا اعتقاد دارد یا نه؟ که پدر در پاسخ می‌گوید «پس از آن‌مصیبت چگونه می‌توان به خدا اعتقاد داشت؟»

باور دینی خود و خانواده، یکی از مسائلی است که یالوم در خاطراتش، به‌طور مشروح به آن پرداخته است؛ یهودیانی که علی‌رغم هویت قوی یهودی‌شان، نویسنده کتاب نشانه‌های علایق مذهبی را در آن‌ها، بسیار اندک می‌دیده و البته دچار نوعی تناقض اعتقادی بزرگ بوده‌اند. یعنی مذهب را جدی نگرفته و نماز روزانه یهودیان را اجرا نمی‌کرده‌اند اما به برخی اصول و آداب رعایت وسواس داشته‌اند؛ مثل تأکیدی که پدر یالوم بر خوردن غذای حلال داشته است. اروین یالوم خود را یهودی معتقدی نمی‌داند، اما می‌گوید علی‌رغم خاطرات ناگوار کودکی، همچنان به دو نوع خوراکی که با آن‌ها بزرگ شده، علاقه‌مند است: خوراک‌های یهودی اروپای شرقی و غذاهای بدون گوشت. او رعایت چند آئین مذهبی را در خانواده خود حفظ کرده و پسرانش را به سنت یهود، ختنه کرده است. پسر بزرگش هم مراسم برمیتصوا یعنی جشن تکلیف پسران یهودی را انجام داده است. باوجود همه مسائلی که یالوم درباره بی‌اعتقادی به دین و یهودیت مطرح کرده، بر این‌مساله تاکید دارد که شاید پیرو مذهب خانوادگی‌اش نباشد اما خود را فردی ضدمذهب نمی‌داند و نگرش غیرمذهبی‌اش هرگز کار روان‌درمانی‌اش را تحت تأثیر قرار نداده است.

کندوکاو در گذشته یهودیِ خود، باعث می‌شود یالوم در بخشی از کتاب خاطراتش، به یکی از دیداروگفتگوهای روان‌کاوانه خود با یک خواهرمقدس مسیحی بپردازد و چنین بنویسد: «‌یک‌روز پس از جلسه با خواهرْمیریام، سوار بر دوچرخه متوجه شدم که تا چه‌اندازه با دقتی ویژه در مورد تردیدهای مذهبی خودم در مقابل این بانو سکوت کرده بودم.» خلاصه این‌که، روند آشنایی و مواجهه اروین یالوم با مذهب، در سال‌های نخستین زندگی‌اش، این‌گونه بوده که خانواده خود را چندان معتقد به اصول دینی نمی‌دیده و به قول خودش، «همچنان در ابهام به سر می‌بردم که چگونه پدر و مادرم هرگز حتی یک‌بار سعی نکردند زبان عبری یا اصول مهم دین یهود را به من آموزش دهند.» اما براساس همان تناقض اعتقادی که به آن اشاره شد، زمانی که یالوم به ۱۳ سالگی می‌رسد، پدرومادرش او را به اجرای مراسم برمیتصوا تشویق کرده و او را به کلاس‌های آموزش مذهبی می‌فرستند تا آئین یهود را یاد بگیرد ولی او سر باز می‌زند. یکی از لذت‌های حرام و نامشروعی که یالوم در خاطرات نوجوانی‌اش به آن اشاره دارد، رفتنش به همبرگرفروشی و خوردن گوشت حرام است. تحلیل روان‌شناسانه او از این‌خاطره و رفتار را می‌توان در این‌جملات مشاهده کرد: «این‌واقعیت که خوردن آن در دین من حرام بود، خوشمزه‌ترش می‌کرد. این اولین غذای حرامی (غذای غیرکوشر) بود که من در زندگی‌ام خوردم.»

همان‌طور که اشاره شد، بخشی از مطالب ابتدایی کتاب، گفتگوهای تخیلیِ جوانی‌های یالوم با یک‌روانشناس به‌نام دکتر یالوم است. او در استخراج افکار و خاطرات دوران نوجوانی‌اش، وقتی خودِ نوجوانش را در محضر روان‌درمانگرش می‌بیند، می‌گوید: «من فکر می‌کنم مذهب و نظریات زندگی پس از مرگ قدیمی‌ترین بازی و کلک دنیاست.» البته این‌عقیده، مربوط به دوران نوجوانی یالوم است و آن‌طور که در ادامه می‌بینیم، احتمالاً امروز دیگر چنین‌نظری ندارد. به‌هرحال، یکی از اعترافات و تذکرهای یالوم در خاطراتش، این است که بیش از بسیاری از روانپزشکان، به پرسش‌های مذهبی پرداخته است.

یکی از مسائل مهم تاریخی در خاطرات اروین یالوم، مساله هویت یهودی و چگونگی تطبیق یا عدم‌تطبیق آن با مفهوم شهروندیِ آمریکاست. پدرومادر یالوم به‌دلیل این‌که یهودی بوده‌اند، دیگران (غیریهودیان) را به حلقه دوستان خود راه نمی‌داده و با غیریهودیان دوست نمی‌شده‌اند. خود یالوم درباره دوره تاریخ نوجوانی‌اش نوشته در دوره‌ای زندگی کرده که یهودیان هرگز دعوا نمی‌کردند وکسانی بودند که کتک می‌خوردند توصیف شرایط زندگی یهودیان مهاجر در آمریکا، یکی از مسائلی است که باید در خاطرات یالوم به آن توجه کرد. ممکن است عده‌ای تصور کنند با وجود آزار و اذیت یهودیان در اروپای جنگ جهانی دوم، مهاجرانی که خود را به آمریکا می‌رساندند، دیگر به دروازه‌های امنیت و آرامش رسیده بوده‌اند اما خاطرات یالوم، چیزی جز این را می‌گویند؛ این‌که مردم آمریکا هم نسبت به یهودیان تبعیض قائل می‌شدند و خانواده‌های مهاجری چون خانواده او، ناچار بودند با برخی نابرابری‌ها بسازند. نمونه بارز این‌واقعیات را می‌توان در سهمیه ۵ درصدی یهودی‌ها برای مدرسه‌های پزشکی آمریکای آن‌روزگار مشاهده کرد. یالوم می‌نویسد: «دانشجویان یهودی در مدرسه‌های پزشکی فقط ۵ درصد سهمیه داشتند. دانشکده پزشکی جرج واشینگتن برای کلاس‌های خود ۱۰۰ دانشجو می‌پذیرفت و هرساله تنها ۵ یهودی را قبول می‌کرد.» در آن‌شرایط، پسران یهودی مهاجری که پس از جنگ جهانی اول به آمریکا مهاجرت کردند، پزشکی را حرفه‌ای ایدئال می‌پنداشته‌اند و همان‌طور که یالوم در خاطراتش تعریف می‌کند، یکی از جوک‌های معمول آن‌زمان این بوده که «مرد یهودی دو راه در زندگی پیش‌رو دارد: یا دکتر شود یا بازنده.»

در مجموع، یکی از مسائل مهم تاریخی در خاطرات اروین یالوم، مساله هویت یهودی و چگونگی تطبیق یا عدم‌تطبیق آن با مفهوم شهروندیِ آمریکاست. پدرومادر یالوم به‌دلیل این‌که یهودی بوده‌اند، دیگران (غیریهودیان) را به حلقه دوستان خود راه نمی‌داده و با غیریهودیان دوست نمی‌شده‌اند. خود یالوم درباره دوره تاریخ نوجوانی‌اش نوشته در دوره‌ای زندگی کرده که یهودیان هرگز دعوا نمی‌کردند و کسانی بودند که کتک می‌خوردند. با همین‌رویکرد (سازش و دعوا نکردن)، تبعیض نژادی و یهودستیزی در سهمیه‌بندی مدارس پزشکی آمریکا، یالوم را خشمگین نکرده و او سعی کرده بدون پرداختن به حاشیه، درس خوانده و ترقی کند. با این‌حال، به خطری که در جامعه آمریکا در کمین یهودیان بوده، هم اشاره دارد و می‌گوید: «خطر در کمین بود و هراس داستان‌های یهودیانی که در اروپا دستگیر می‌شدند و به قتل می‌رسیدند بر سر ما سایه افکنده بود. گریز تنها راهکاری بود که پدرم به من آموخت.»

در نتیجه همان‌رویکرد کتک‌خور بودن و فرار که پدر یالوم به او می‌آموزد، نویسنده رفتاری را در پیش می‌گیرد که خاطراتش را این‌گونه رقم می‌زنند: «من هیچ‌گاه خود را در موقعیت یک کنشگر مخالف قرار ندادم و حتی از این بی‌عدالتی وسیع در نظام آموزشی به جوش و خروش نیافتادم. اکنون که به آن زمان می‌نگرم، باور دارم که آن خونسردی و خشمگین نشدن دلیل ضعف عزت‌نفس من بوده _ من تسلیم جهان‌بینی ستمگران شده بودم.»

در مجموع، اگر بخواهیم باور مذهبی یا یهودی امروزِ اروین یالوم را با گذشته‌ای که مرور شد، خلاصه کنیم باید به این‌جمله او توجه کنیم که می‌گوید همسرش، مذهبی متعصبی نیست اما مخفیانه به مقدسات تمایل دارد و خودش هم یک شک‌گرای پایدار است.

یکی از فرازهای کتاب هم که اشاره به یهودی و غیریهودی دارد، جایی است که یالوم مشغول روایت سفر دونفره خود و همسرش به یونان است و با لحن قصه‌گویش، ماجرای دیدار و سروکله‌زدن با «پیرمرد فرتوت یهودی» عتیقه‌فروش را تعریف می‌کند و جالب است که پیرمرد مذکور فردی حقه‌باز و جاعل است.

 

نقل از سایت خبر گزاری مهر و تشکر از این سایت خوب.

کلمات کلیدی=یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.یالوم،زندگینامه یالوم،تیوری یالوم،تئوری یالوم،رواندرمانی یالوم،افکار یالوم.

 

 

یکشنبه 24 آذر 1398

نویسنده: دکتر جعفر دارابی(متخصص روان شناسی-استاد دانشگاه) |

    -ملاکها و ویژگیهای یک روانشناس بالینی خوب یا یک رواندرمانگر خوب..

برای
شناخت رواندرمانگرتان شاید راههای زیادی وجود دارد و قبلا مقالاتی در این
باب در همین سایت نوشته شده است.به سوالهای زیر صادقانه و واقع بینانه پاسخ
دهید تا متوجه شوید که آیا درمانگرتان صلاحیت کافی در این زمینه را دارد
یا خیر.

۱- به گونه ای صحبت میکند که برای شما قابل درک باشد.

۲- روانشناس شما در خصوص رویکرد و روش درمانی خود برای شما توضیحاتی میدهد.

۳- رواندرمانگر شما برای شما و مشکلات شما هدفهای مشخصی را تعیین کرده است.

۴- مشخص است که در هرجلسه چه اقداماتی را انجام خواهد داد.

۵- در فاصله بین جلسات برای شما تکالیفی را مشخص کرده یا میکند.

۶-در خصوص علت مشکلات شما در طول جلسات درمان توضیحات قابل درکی میدهد.

۷-شما را بی قید و شرط می پذیرد و مورد قضاوت قرار نمیدهد.

۸-وقتی افکار و احساسات خود را بیان میکنید احساس راحتی دارید.

۹- به شما احترام میگذارد و نگاه غرور آمیز به شما ندارد.

۱۰- برای شناخت بیشتر شما اشتیاق کافی از خود نشان میدهد.

۱۱- بیشتر در مورد شما صحبت میکند  تا در مورد خودش.

۱۲- بیشتر به خاطر مشکلات شما جلسات را طولانی میکند نه به خاطر دریافت مالی.

۱۳- انتخابها و رفتارهای شما را “زیاد” زیر سوال نمیبرد.

۱۴- در طول جلسات تماس چشمی کافی با شما دارد.

۱۵-بیشتر جلسات درمانی را با احساس خوبی تمام میکنید.

۱۶- روانشناس شما با شما روراست و صادق هستند.

۱۷- حس میکنید که رواندرمانگر شما واقعا به دنبال بهبودی شما است.

۱۸- روانشناس شما استعداد کافی برای گوش دادن دارد.

۱۹-روانشناس
شما تجربه بالینی کافی در زمینه رواندرمانی را دارد و در دانشگاههای خوبی
تحصیل کرده است(اگر این موارد را ندانید و از او سوال کنید، روشن و کامل
برای شما توضیح میدهد).

۲۰-روانشناس شما مدارک و سوابق علمی و مجوز کار را در معرض دید مراجعان قرار میدهد و یا از سوابق تحصیلی او اطلاع کافی و روشن دارید.

======================================

روش نمره گذاری:

به
سوال از صفر تا ۴ نمره بدهید.صفر یعنی اصلا موافق آن جمله نیستید،نمره ۱
یعنی کم،نمره ۲ یعنی در حد متوسط،نمره ۳ یعنی زیاد و نمره ۴ یعنی خیلی
زیاد.

بعد از پاسخگویی به همه سوالات نمره های آیتمها را جمع کنید و به نرم زیر مراجعه کنید.

نرم یا هنجار تست:

اگر حداقل نمره برابر ۴۸ باشد درمانگر شما نسبتا خوب است،اگر نمره شما حداقل ۵۵ و بالاتر بود رواندرمانگر شما بسیار کارش عالی است.

اگر
نمره  ۴۷ تا ۴۰ باشد رواندرمانگر شما نمره متوسط و در حد قابل قبول خواهد
داشت و اگر زیر ۴۰ باشد به درمانتان ادامه ندهید و وقت خودتان را تلف
نکنید(به این شرط که در فهم و پاسخگویی به جمله ها دقت کافی کرده باشید).

================================

کلمات
کلیدی=ویژگیهای یک روانشناس خوب،روانشناس خوب چگونه است؟،دکتر روانشناس
بالینی خوب چه مشخصاتی دارد؟رواندرمانگر خوب،بهترین روانشناس،چگونگی شناخت
روانشناس خوب.ویژگیهای یک روانشناس خوب،روانشناس خوب چگونه است؟،دکتر
روانشناس بالینی خوب چه مشخصاتی دارد؟رواندرمانگر خوب،بهترین
روانشناس،چگونگی شناخت روانشناس خوب.ویژگیهای یک روانشناس خوب،روانشناس خوب
چگونه است؟،دکتر روانشناس بالینی خوب چه مشخصاتی دارد؟رواندرمانگر
خوب،بهترین روانشناس،چگونگی شناخت روانشناس خوب.ویژگیهای یک روانشناس
خوب،روانشناس خوب چگونه است؟،دکتر روانشناس بالینی خوب چه مشخصاتی
دارد؟رواندرمانگر خوب،بهترین روانشناس،چگونگی شناخت روانشناس خوب.

پنجشنبه 7 آذر 1398

نویسنده: دکتر جعفر دارابی(متخصص روان شناسی-استاد دانشگاه) |

امروزه
نیاز به دانش روانشناسی خوب بیش از هر زمان دیگر ضروری به نظر می‌رسد اما
به دلایلی مثل عدم آشنایی بسیاری از مردم با روانشناسی خوب و

هزینه های زیاد جلسات مشاوره مراجعه به روانشناسی خوب، محتاطانه و مخفیانه صورت گیرد.

در
جامعه ما متاسفانه به سبب ناآگاهی برخی از مردم، تصورات و باورهای نادرستی
درباره بسیاری از مشاغل وجود دارد و این مسئله درباره روانشناسی خوب
پررنگ‌تر است

که
تعدادی از این باورها ناشی از باورهای غلط گذشته و تعدادی از آن‌ها نیز
ناشی از فقر آگاهی و دانش در میان مردم است که البته این باورهای نادرست

در زمینه‌های گوناگون نیز به چشم می‌خورد و زمینه‌ساز بسیاری از کج‌اندیشی‌ها و تصمیم‌های نادرست در زندگی بسیاری از ماست.

برخورداری
از سلامت روان و اهمیت دادن به سلامتی خود روانشناس به هر حال با کسانی سر
و کار دارد که آن افراد گاهی ممکن است دچار برخی اختلالات روانی یا توهمات
و هذیانهای شدید باشند

که باعث رفتارهای غیرمتعارف در آنها می شود و برای درمان به روانشناس مراجعه می کنند

در
نتیجه همین قضاوت نشان‌دهنده ناآگاهی مردم نسبت به دانش روانشناسی خوب است
و این وظیفه رسانه‌هاست که با تولید برنامه های آموزشی و هنری به

دانش مردم در این زمینه بیفزایند و فرهنگ سازی کنند.

خوشبختانه یا متاسفانه هنگام برخورد با روانشناس، نگاه مردم جامعه در درجه اول به سلامت روانی خود روانشناس است.

این کاملا طبیعی است، چطور می شود به روانشناسی خوب که در کنترل خشم دچار مشکل است و حالت تهاجمی دارد اعتماد کرد،

روان‌شناسان به خاطر اینکه با بیماران روانی بسیاری درگیرند، خود نیز قطعاً از این بیماری‌ها بی‌بهره نخواهند ماند.

به همین سبب، اشخاصی که در بیمارستان‌ها و در بخش مراقبت از بیماران روانی کار می‌کنند،

اگر مراقب خودشان نباشند قطعا‌ به صورت فرسایشی به این بیماری‌ها مبتلا خواهند شد.

در دنیا رسم بر این است که روانشناسی خوب که وارد حرفه ی درمانی میشود در ابتدا مورد تحلیل قرار می گیرد و صلاحیت اخلاقی و

شخصیتی وی تایید می شود امید است در آینده شاهد چنین حرکتی در ایران نیز باشیم.

تصور
غلط دیگری که در جامعه ما وجود دارد و برخی افراد آگاهانه و نااگاهانه به
آن دامن می زنند این است که روانشناسی خوب یک علم وارداتی و مختص کشورهای
غربی است.

همچنین برخی تست‌های کلیشه‌ای روانشناسی که نمی‌تواند به عنوان یک منبع قابل توجه مورد استفاده قرار گیرند.

اگر
دقت کرده باشید، در همین کشور خودمان هم برخی مطالب درج شده در برخی از
مجلات زرد و تجاری بسیار گمراه‌ کننده‌ هستند و سبب تقویت این احساسات و
هجمه ها می شود.

مطالب این نشریات که بعضا هیچ نظارتی بر آن‌ها صورت نمی‌گیرد را به جرات می‌توان از مصادیق بارز تشویش اذهان عمومی جامعه دانست.

چرا که مخاطب آن‌ها عامه مردمند و این نشریات به آن‌ها آگاهی‌هایی فرای واقعیت و نادرست می‌دهند.

معمولا
در هر جامعه تعداد روانشناسان کمتر از تعداد افرادی است که نیاز دارند به
آن‌ها مراجعه کنند و بهای ارائه خدمات مشاوره هم بالاست و بیمه ها هم از
آنها حمایت نمی کنند

بنابراین برخی افراد برای حل مسئله و مشکل خود بجای مراجعه به یک روانشناس خوب بخاطر پرداخت هزینه کمتر به ناچار و

برحسب تبلیغات پر زرق و برق یه برخی روانشناس نماها مراجعه می کنند که شاید نه تنها مجوز این کار را ندارند

بلکه تحصیلات مرتبط را هم نگذارنده اند. افرادی که جلسات روانشناسی برگزار می‌کنند،

و
با نام مشاور این افراد گمنام جلساتی را با عناوینی همچون موفقیت صد درصد
در ازدواج، روابط زناشویی، کنترل خشم، اعتمادبه‌نفس در ۱۵ دقیقه و… برگزار
می‌کنند.

که صد البته هدف این افراد از برگزاری این کلاس ها سودجویی است نه ارائه خدمت. وقتی در جلسات این افراد شرکت می‌کنید،

حتما باید مبلغ بالایی را هم به عنوان ورودی پرداخت کنید و حتی از دو هفته قبل باید جا برای خود رزرو کنید.

در چند جلسه از این برنامه‌ها که شرکت کنید در می یابید که تنها ویژگی این فرد، خوش‌صحبتی و ادا و تهییج انگیزش است و

هیچ گونه دانشی درباره آن موضوعی که سخنرانی می‌کنند، ندارد. علاوه بر آن، مباحثی که در این جلسات مطرح می‌شوند

را می‌توان به سادگی از کتاب‌های روانشناسی خوب موجود در بازار و یا حتی سایت ها مطالعه کرد و در این صورت کمترین هزینه را متحمل شد.

نکته
جالب در این زمینه، استقبال خیره‌کننده‌ای است که مخاطبان از این جلسات
می‌کنند. در حال حاضر اینان و نظراتشان به پایه‌ها و اساس امور روانشناسی
تبدیل شده‌اند

و
متاسفانه فعالیت گسترده‌ای دارند. حتما شما هم پوسترها و آگهی‌های
تبلیغاتی آن‌ها را در گوشه و کنار شهر و حتی گاهی در مطبوعات معتبر و صفحات
اجتماعی مجازی دیده‌اید.

به
علاوه بسیاری از روان‌شناسان ما در کلیشه مانده‌اند و با توجه به اینکه در
هر صورت مردم هم دوست دارند از وجود روان‌شناسان و مشاوران در جامعه
استفاده کنند،

این کلیشه‌ای کار کردن آنان به روند کارشان لطمه می‌زند.

برخی از روان‌شناسان هم شیوه دارودرمانی دارند و از این واقعیت غافلند که بیشتر مشکلات روان‌شناسی علت رفتاری دارد.

مطمئنا تغییراتی در انتظارات هر کسی به وجود می‌آید و سر و کار داشتن با افراد گوناگون و تجربه در این امر تا اندازه‌ای موثر است.

همین مسائل سبب می‌شود تا گاهی از کار دل‌زده شوید و وقتی در آن کار به نتایج مثبتی می‌رسید، کار دوباره برای شما جذاب می‌شود.

در
روانشناسی خوب این ویژگی وجود دارد که هر چه بیشتر به جلو پیش می‌روید،
تازه متوجه می‌شوید که کمتر درباره انسان‌ها و رفتار آنان می‌دانید و
نمی‌توانید آن طور که باید به آن‌ها کمک کنید.

افرادی
که برای مشاوره به روانشناس مراجعه می‌کنند، بسیار پیچیده و با یکدیگر
متفاوت و در عین حال جذابند و ناخودآگاه در کار او تنوع ایجاد می‌کنند.

در حال حاضر به خاطر اینکه عده بسیاری در این رشته مشغول به تحصیلند هر سال پایان‌نامه‌های زیادی با موضوعات مختلف ارائه می‌شوند؛

اما متاسفانه دانشگاه آن طور که باید روی این مسائل کار نمی‌کند. از نظر پژوهش‌های خارج از دانشگاه هم بسیار محدودیت وجود دارد .

چون هر کس که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود، بیشتر به درآمدزایی فکر می‌کند تا به پژوهش.

از کجا مطمئن باشم که این روانشناس یا درمانگر همانی است که می تواند مشکل من را حل کند؟

عدم مطالعه و پژوهش برای روانشناسی خوب و تکیه بر دانش دانشگاهی یعنی مرگ این حرفه حساس.

شما به عنوان مراجع و کسی که درخواست کمک دارید کاملا متوجه نحوه برخورد درمانگر خود خواهید شد.

شما به این نکته مهم پی خواهید برد که روانشناس شما عمیقا اظهار همدلی و همدردی با شما دارد یا خیر.

همدلی و همدردی چیزی ورای کلمات و جملات است و در این مورد شما باید با دل و جان خود همدردی را حس کنید .

یک روان‌شناس خوب علاوه بر دارا بودن دانش کافی در زمینه روانشناسی خوب و توانایی بکارگیری آن معلومات تخصصی در روند درمان،

می‌بایست دیدی خالی از قضاوت،پیشداوری و سرشار از درک و همدلی داشته باشد.

این
درک و همدلی باید به گونه‌ای باشد که مراجع به راحتی حرف‌ها و مشکلات خود
را بیان کند و از مقاومت برای ابراز مشکلات خود بپرهیزد.

در واقع یک متخصص روانشناس خوب می‌بایست رابطه‌ای عمیق اما سالم با افراد برقرار کند؛

تا آنها بستری مناسب برای بیان مشکلات‌شان فراهم ببینند و به او اعتماد کنند.

حل
شدن مشکلات بسیاری از مراجعین در گرو حل تعارض آنها با خانواده و افراد
وابسته است که هرگز نتوانسته اند حرفشان را از طریقی درست به آنها بیان
کنند.

گاهی
لازم است روانشناس، مداخلاتی در جهت برقرار شدن روابط صحیح میان افراد
خانواده، انجام دهد. در این مورد روانشناس خود باید مهارت در برقرای ارتباط
موثر را داشته باشد .

روانشناس
خوب باید بتواند با تمام وجود حرفهای شما را گوش دهد که این گوش دادن در
حرفه رواندرمانی به صورت یک تکنیک آموزش داده میشود.

هر روانشناسی قبل از شروع به کارهای درمانی باید این آموزشها را دیده باش.

یک
روان‌شناس خوب در هر جامعه‌ای که مشغول به ارائه خدمت به افراد جامعه است،
نمی‌بایست باورها و اعتقاداتش با اعتقادات مورد قبول در جامعه‌اش بسیار
فاصله داشته و کاملاً متفاوت باشد؛

چون ممکن است به جای اینکه کمک حال جامعه باشد، خود باعث اخلال و ایجاد مشکل در جامعه باشد.

همچنین
می‌بایست از لحاظ اجتماعی، فرهنگی، بومی، مذهبی و تربیتی جامعه خود را
شناسایی کرده و به آیین و رسوم حاکم بر جامعه اِشراف کامل داشته باشد.

طبعاً
در این حالت اگر روان‌شناس از فردی ایراد و یا اشکالی بگیرد، به غرض‌ورزی و
تعصب تعبیر نخواهد شد. این موضوع خود یکی از خصایص روان‌شناس خوب است.

یک روانشناس خوب باید آگاه و پایبند بر بسیاری از اصول و معیار‌های ارزشی حاکم بر جامعه خود باشد.

به
همین دلیل متخصصی که این معیارها را نمی‌شناسد، نمی‌تواند متخصصی خوب و
کارآمد برای جامعه خود باشد البته گفتنی‌ست که این متخصص می‌تواند به برخی
از رفتارهای جامعه اشکال و ایراد بگیرد.

اما در مجموع می‌بایست ارزش ها و تفکرات حاکم بر جامعه خود را قبول داشته‌ باشد و بپذیرد..

بیمار یا مراجع انگیزه کافی برای ادامه درمان و مشاوره را در خلال امر مشاوره حاصل کند.

باید توجه داشت که ادامه درمان رابطه مستقیم با انگیزه فرد دارد.

یعنی
فرد مراجعه‌کننده بنا به خواست خود و نه با اجبار دیگران اقدام به کمک و
یاری از متخصص کرده باشد. همچنین وقتی فردی به متخصص اطمینان می‌کند،

این
موضوع خود زمینه ایجاد انگیزه برای مراجعه بعدی را فراهم می‌کند و فرد
مراجعه‌کننده به این اعتقاد می‌رسد که روان‌شناس قادر به حل مشکل وی است.

رازدار باشد و محرم اسرار

زمانی‌که در حال بررسی و حل مشکلات مراجع است، درگیر و دغدغه حل مشکلات شخصی و خانوادگی خود نباشد.

کرامت
انسانی مراجعین را حفظ کند و نباید به مراجعین این نگرش را داشته باشد که
آنها افرادی فاقد شعور و درک هستند، بلکه با این دید به آنها بنگرند که
آنها بیمارند و نیازمند کمک ما.

یک روانشناس و مشاور خوب آن است که مراجع با او احساس راحتی و احساس امنیت میکند.

روانشناس خوب با حوصله و بردبار است و برای درک مشکل شما عجول نبوده و کم حوصلگی نمی کند.

روانشناس خوب باید قابل اعتماد و رازدار باشد.

روانشناس
خوب یک محقق است و با آخرین اطلاعات روز در ارتباط است. او برای تایید
حرفها و توصیه های خود به شما کتابها و سایت های مفید را پیشنهاد میکند چون
نمی ترسد شما مچ او را بگیرید.

روانشناس خوب در مورد شما قضاوت نمی کند و شما را محکوم یا سرزنش نمیکند.

روانشناس و مشاور خوب از حرفهای شما تعجب نمیکند. حتی اگر مرتکب قتل شده باشید.

روانشناس خوب شما را آنگونه که هستید می پذیرد. یعنی پذیرش بی قید و شرط دارد.

روانشناس خوب دارای مجوز از سازمان بهزیستی کل کشور یا سازمان نظام روانشناسی و مشاوره است.

روانشناس خوب شما را نصیحت نمیکند چیزی به نام نصیحت درمانی نداریم.

روانشناس
خوب با نگاه و قضاوت اخلاقی به گفته های شما نمی نگرد. او روحانی یا کشیش
نیست.چون قضاوت اخلاقی ناامیدی و احساس گناه ایجاد کرده و بر اضطراب و
افسردگی شما فزونی میدهد.

روانشناس خوب از استعداد شنوندگی بالایی برخوردار است( شنونده فعال) و به شما اجازه میدهد راحت حرف بزنید.

روانشناس خوب باید در بدترین شرایط هم به مراجع خود انگیزه بدهد.

روانشناس خوب باید به همه مراجعین بدون در نظر گرفتن سن و سال، خطاها و اشتباهات احترام کامل بگذارد.

روانشناس خوب هویت دارد، آنها می دانند کیستند و از ویژگی های بالقوه خود و آرزوهای خویش مطلع هستند.

روانشناس
خوب برای خود احترام قائل بوده و به خود احترام می گذارد.آنها به خاطر
احساس ارزشمندی و توانمندی خودشان می توانند کمک کنند و کمک بگیرند و
دیگران را دوست بدارند.

انها در حضور دیگران احساس شایستگی می کنند و به دیگران این امکان را می دهند که در حضور آنها احساس قدرتمندی کنند.

روانشناس
خوب پذیرای تغییر کردن است. اگر آنها از آنچه هستند راضی نباشند تمایل و
جرات دارند که اطمینان خاطر از آنچه تا بحال بوده اند را رها کنند .

آنها در مورد اینکه چگونه دوست دارند تغییر کنند تصمیم می گیرند و برای این تغییر تلاش می کنند.

روانشناس
خوب تصمیماتی می گیرد که به زندگی کردن کامل کمک کند:آنها خود را قربانی
تصمیماتی که گرفته اند نمی دانند و به جای اینکه صرفا وجود داشته باشند می
خواهند زندگی کنند.

روانشناس
خوب اصیل، صادق و رو راست هستند، آنها پشت نقش های خشک یا ظاهر ساختگی
پنهان نمی شوند، شخصیت آنها در زندگی خصوصی و کار حرفه ای شان همخوان است.

روانشناس
خوب شوخ طبع است، آنها قادرند رویدادهای زندگی را سر جای خود ببینند ،
آنها در مقابل نقاط ضعف و تناقض های خود موضع خشکی ندارند و می توانند به
راحتی به آنها بخندند.

روانشناس
خوب مرتکب اشتباه می شود ولی می توانند اشتباه خود را بپذیرد، آنها به
راحتی از خطای خود نمی گذرند ولی خود را دلمشغول آن خطا نیز نمی کنند.

روانشناس
خوب عموما در زمان حال زندگی می کند، غم، افسوس، نگرانی و ترس از آینده
آنها را به خود مشغول نمی کند بلکه آنها در زمان حال زندگی می کنند.

روانشناس
خوب از تأثیر فرهنگ آگاه است، آنها نسبت به تفاوتهای منحصر به فردی که از
طبقه اجتماعی، نژاد، جهت گیری جنسی و جنسیت ناشی می شود حساس اند.

روانشناس
خوب علاقه ی صادقانه ای به رفاه دیگران دارد، این علاقه بر احترام، حمایت،
اعتماد و ارزش قائل شدن واقعی برای دیگران استوار است.

روانشناس
خوب از مهارتهای میان فردی مؤثری برخوردارند، آنها بدون اینکه درگیر روابط
با دیگران شوند می توانند به دنیای آنان وارد شده و در مورد اهداف مورد
توافق دو طرف کار کنند.

روانشناس
خوب عمیقا از کارشان معنی به دست می آورند، پاداشهایی که با کار کردن بدست
می آورند برایشان بسیار با معنا و پر ارزش است ولی برده کار نیز نیستند.

روانشناس خوب پرشور است، انها جرأت دنبال کردن رویا ها و شور و هیجان خود را دارند و بسیار پر انرژی هستند.

روانشناس
خوب می تواند مرزهای رابطه سالم را حفظ کند، آنها در جلسه درمان کاملا با
مراجع خود همراه هستند ولی مشکلات مراجع خود را در ساعات فراغت خود با خویش
حمل نمی کنند..

کلمات
کلیدی=دکتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.دکتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.دکتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.دکتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.کتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.دکتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.دکتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.دکتر روانشناس خوب در تهران.روانشناس خوب در غرب تهران.بهترین دکتر
روانشناس در تهران.بهترین روانشناس در آریاشهر.بهترین روانشناس در
صادقیه.بهترین دکتر روانشناس در غرب تهران.بهترین روانشناس در شمال
تهران.بهترین دکتر روانشناس در سعادت آباد.

سه شنبه 5 آذر 1398

نویسنده: دکتر جعفر دارابی(متخصص روان شناسی-استاد دانشگاه) |


دکتر جعفر دارابی(متخصص روان شناسی-استاد دانشگاه)

(92)

POWERED BY MIHANBLOG.COM
Themes by www.RealGeek.com/Nokia-n95/ , www.AvivaDirectory.com

جدیدترین مقالات:

روانشناسی ویروس کرونا: یک خطر یا فرصت؟

آیا فلج مغزی یک بیماری ارثی است؟

مشاوره خانواده چیست ؟

روانشناسی بالینی چیست ؟

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

تعریف روانشناسی خانواده

با توجه به این که وجود یک درمانگر خوب در حوزه ی روانشناسی شاخصه اصلی آن در فرایند درمانی است سعی کردیم در این نوشته سعی کرده ایم به معرفی بهترین روانشناس تهران در حوزه های مختلف بپردازیم تا کسانی که قصد مراجعه دارند یک کلیاتی از روانشناسان شناخته شده و خوب تهران داشته باشند

باید توجه داشته باشیم که رواندرمانگر  و یا روانشناس خوب به معنای کلی و مطلق وجود ندارد که در همه زمینه ها درمانگر ماهری باشد بلکه بیش از هر چیزی نظرات در مورد خوب بودن یا نبودن یک درمانگر (به این دلیل که با مسئله انسانی طرف هستیم) به تناسب با هر فرد و شخصیتی متفاوت است اما به طور کلی اسامی که در زیر اورده شده روانشناسان مطرح شده ای در گفتگوهای سایتی بوده اند.

علاوه بر آن با توجه به بررسی هایی که در سایت ها ما انجام دادیم بهترین دکتر های روانشناس تهران را از نظر مردم و گفتگوهایی که در سایت ها انجام شده بود است را برای شما لیست کرده ایم این روانشناسان در حوزه هایی مثل روانشناس بالینی ، افسردگی ، اعتیاد و … فعال هستند.

شاید خیلی از ما به دنیال عنوان بهترین روانشناس تهران باشیم اما واقعیت این است که یک روانشناس خوب قطعا نمیتواند با همه بیماران ارتباط درمانی را شکل دهد این میتواند از شخصیت و تخصص او و دیگر عوامل درمانی نشئت بگیرد. مثلا روانشناسی هوش با روانشناسی خانواده و یا کودک قطعا متفاوت است .برای همین نمیتوانیم به طور کلی مشخص کنیم که چه کسی بهترین روانشناس در معنای عام است این بستگی به نظرات شما و ارتباطی که شما با هر یک از روانشناسان میگیرید و از آن نتیجه ای به دست می آورید یا نمی آورید نشئت میگیرد.برای پیدا کردن فرد مناسب برای مشکلات خود استرس نداشته باشید از طریق همین صفحه و خواندن نظرات مردم میتوانید به بهترین نتیجه برسید.

اما میتوان نکاتی را برای انتخاب این فرد در نظر گرفت تا بهترین روانکاوی را داشته باشید :

به همین خاطر در مقاله زیر بیشتر به معرفی این روانشناسان پرداخته ایم اما اینکه کدام یک عنوان بهترین روانشناس را میتواند بگیرد بنابر نظر هر یک از شما میتواند متفاوت باشد به همین منظور:

 در صورتی که به هر کدام از اشخاص مراجعه کرده و هر بازخوردی( اعم از منفی و مثبت) از آنها گرفتید میتوانید در بخش ارسال دیدگاه پایین صفحه آن را با ما و مخاطبین و هموطنان به اشتراک بگذارید تا نظرات شما تعیین کننده اصلی باشد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

شماره تماس (شماره شما نزد ما محفوظ خواهد ماند)*

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دیدگاه شما…

با سلام خدمت شما بنده ۳۰سالمه تازه فهمیدم بیماری پانیک دارم میخواستم دکتری معرفی کنید هم دارو درمانی کنن هم مریضیم رو از ریشه درمان کنند ک ب امید خدا کامل خوب بشم میگن برای تشخیص علل بیماری باید دکتر روان درمانگر باشه بی زحمت بالاشهر نباشه همون مرکز شهر یا غرب خدا خیرتون بده ممنون

با سلام و تشکر از راهنمائی شما به متقاضیان خدمات روانشناسی و مشاوره بنده نوجوانی دارم ۱۶ ساله که از حدود یک سال قبل برای شرکت موفق در کنکور سال آینده برنامه ریزی کرده و مشغول مطالعه روزانه می باشد . مدتی است که دچار استرس تقریبا شدید در مورد درسها و اینکه از سایر دوستان خود عقب تر می باشد شده و هر از چند گاهی در طول روز نیز از گذشته خود ( که وقت را تلف نموده و درس به میزان کافی نخوانده ) پشیمان می باشد که این موضوع فکر وی را مکررا و در خلال مطالعه روزانه درگیر نموده است . به نظر شما بهترین مشاور یا روانشناسی که می تواند به حل این مشکل کمک نماید ، جه کسی می باشد .

سلام وقت بخیر من۲۶ سالمه کارشناسی عمران دارم که بصورت ناپیوسته گرفتم، تو دبیرستان موقع انتخاب رشته به خاطر راهنمایی یکی از افراد فامیل که تحصیل کرده بود عمران رو انتخاب کردم و بعدش پشیمون شدم واز طرفی سال جدید که شروع شد دوستای صمیمیمو که بهشون وابسته بودم چون به رشته های دیگه رفته بودن هیچ کدومشونو نمی‌دیدم و به خاطر این انتخاب که بنظر خودم غلط بود افسرده شدم و درسم و معدلم افت شدیدی کرد تا جایی که دروس تخصصی سال دوم و سوم هنرستان رو به زور قبول میشدم (این درحالی بود که از اول تا سال اول دبیرستان جزو شاگرد ممتازا بودم )ولی دروس عمومی و حفظیات رو نمره می‌گرفتم، اینم بخاطر اینکه به دروس حفظی و رشته های نظری، انسانی و تجربی علاقه داشتم اوضاع روحیم طوری بد بود که هم تو هنرستان میخواستم تغییر شته بدم به یکی از این دورشته، هم تو فوق دیپلم و هم لیسانس ولی به دلایلی نشد. و الان از اونجایی که فکر میکنم به این رشته علاقه ای ندارم برای ارشد تصمیم گرفتم به روانشناسی تغییر رشته بدم و همین طور کنکور سراسری رشته تجربی هم ثبت‌نام کردم ولی الان واقعا خیلی گیجم بیشتر وقتا به خودم میگم اصلا نمی‌دونم به چی علاقه دارم، فکرم بهم ریخته که چکارکنم؟ آیا به رشته خودم(عمران) ادامه بدم؟یا رشته روانشناسی رو بخونم و یا از صفر شروع کنم و کنکور سراسری رشته تجربی رو بخونم حالا میخواستم کمکم کنید و نظر شما مشاور محترم رو بدونم که چکار کنم و با کدوم رشته به موفقیت میرسم؟با سپاس از شما ببخشید خیلی طولانی شد،ضمن اینکه چند سالی هست که وسواس شدید شستشو هم دارم و تمرکزمو از همه چی گرفته و از زندگی خستم کرده لطفاً یه روان پزشک و روانشناس خوب بهم معرفی کنید خیلی برام مهمه

سلام به دکتر یوسفی مراجعه کنید در زمینه وسواس عالی هستن . شمارشون همین سایت هست

سلام وقت بخیر روانشناس خوب در زمینه خیانت لطفا معرفی بفرمایید من خودم روانشناسی خوندم اما توی این زمینه اطرافیان ازم میپرسن شخصی که خیلی خوب بتونه راهکار بده و بتونم به بقیه پیشنهاد بدم رو ممنون میشم معرفی کنید.

سلام.من دوستی دارم که مدت طولانی در رابطه با کسی بوده و طرح ازدواج با هم داشتن.اما به دلایلی این رابطه تموم شده.من مدتی سعی کردم بهش امیدواری بدم ولی به تازگی متوجه شدم مشکل در برقراری ارتباط با جنس مخالفش اونم به طور جدی پیدا کرده.اینجا بود که احساس خطر کردم.چون از خانواده سرشناس تو شهر کوچکی هستن بهش پیشنهاد دادم به تهران بیاد وپیش روانشناس بره. اما متاسفانه من اطلاعاتی در این زمینه ندارم.لطفا بهم کمک کنیم .ممنون

سلام من مشکل استرس، خشم، خجالتی و‌ اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستم به نظر شما پیش چه دکتری میتونم برم؟

به نظرم دکتر فاطمه عبدی می تونند کمکتون کنند شماره مطبشون ۴۴۳۲۵۳۰۹ و مطبشون تو شهران هست

سلام و درود میتونید با توجه به تخصصی که هر کدوم از دکتر های بالا دارن بهشون مراجعه کنید به خصوص توی اضطراب. با توجه به ویژگی هایی گفتید گروه درمانی هم میتونه بهتون کمک کنه

سلام من مدتی با همسرم ازدواج کردم البته ازدواج دوم خانم همسرم فوت کرده و ایشان یه پسر ۲۵ ساله دارند ودر شهر دیگه مستقل زندگی می کنه و چند روز پیش بهمون اطلاع دادن داره خودکشی می کنه ،حالا من و همسرم نگرانش هستیم نمی دونیم چکار کنیم تا مشکل حل شود البته ایشون بامن و همسرم مشکل خاصی نداره،میخوام با دکتر خوبی مشورت کنیم تا بتونیم کمک به ایشان بکنیم،،ممنون میشم در این زمینه ما را راهنمایی کنید

سلام دکتر هایی که در زمینه خانواده درمانی هستن میتونن کمکتون بکنن مثل دکتر امید افشاری کاشانی و یا خانوم دکتر فروغ سلطانی

سلام دوستان. ا.ر هستم در زمینه کاری و اعتماد به نفس به شدت دچار مشکل هستم و احساس افسردگی میکنم. هیچ لذتی نمیبرم از زندگی کاریم لطفا به روانشناس خیلی خوب بهم معرفی کنید.

دکتر فاطمه عبدی عالی هستند تو منطقه شهران شماره شون ۴۴۳۲۵۳۰۹

سلام ببخشید من پسرم ١۴سالشه والا ن تقریبا سه چهار ماهى هستش تیک گرفته وسرشو محکم تکون مىده واسترس هم داره منزلمون هم بغل متروى قلهک هستش مىخواستم یه مشاور خانم خوب توى این حوالى معرفى کنین ممنونم

سلام و درود تا به حال به روانشناس مراجعه نکردید؟

سلام من دچار افسردگی و عدم اعتماد به نفس هستم و برای درمانش به دنبال یک روانشناس که بتونه با صحبت و مشاوره کمکم کنه میگردم با مصرف دارو متاسفانه پیشرفتی برایم حاصل نشد آنچنان در ضمن اخیرا درگیر مسئله ای عاطفی هم شده ام که بیشتر اذیتم میکنه حتی باعث دعوا و انزوایم از محیط کارم شده و هر کاری میکنم تا از این مورد دوری کنم نمیتونم سخت اذیت میشم ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان

برو دکتر یوسفی در تهران ۶۶۰۲۱۶۶۱ شمارشه من کمکی که می کنم فقط دعای خیره براش و همین که یکی مث خودم مشکل داره رو بهش میگمبهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

سلام بهزاد جان شما پیش روانپزشک رفتی فقط؟ تا حالا به روانشناسی مراجع نکردی درسته؟

سلام میثم جان بله یه دوره کوتاه پیش روانپزشک رفتم خیلی با دارو پیشرفت نداشتم

درسته ببین برای افسردگی درمان های مختلفی وجود داره مث روانکاوی یا مثل درمان شناختی رفتاری که معمولا کنار دارو درمانی حتما باید پیگیری بشه پس این دارو به تنهایی شاید کمک هایی بکنه اما بدون رواندرمانی تاثیرش خیلی پایین میاد میتونی پیش دکتر هایی تو لیست معرفی کردیم بری اونایی که توی حوزه افسردگی کار میکنن میتونن کمک کنن مث دکتر شهرام محمد خانی یا دکتر مهدی اکبری و… رواندرمانی کمکت میکنه نگران نباش

میثم جان دکتر محمدخانی وقتشون پره تا آخر سال از دکتر الهام بار سلطان میخواستم وقت بگیرم هم خانم هستن و هم میتونم اون درگیری عاطفی رو بهتر باهاشون مطرح کنم به نظرت میتونن کمکم کنن

بازم اگر هر سوالی هست بپرس امیدوارم دوستانی که اینجا در زمینه افسردگی به هر کسی مراجعه کردن و نتیجه گرفتن تجربه اشون رو به اشتراک بزارن

ببین صادقانه بگم که به طور کلی نمیتونم بگم چه روانشناسی کارش خوبه یا بده چون جلسه های درمان و رازداری اطلاعات بین مراجع و درمانگر این اجازه رو به ما نمیده که متوجه بشیم کدوم روانشناس مشخصا میتونه کارش عالی باشه یا نه چیزی که لازمه که بدونی اینه که کلا روانشناس ها حتی بهترین هاشون هم ممکنه با بعضی مراجع ها بتونن ارتباط برقرار کنن و با بعضی ها نه در نتیجه مشخصا نمیتونم بگم خانم بارسلطان حتما باهات ارتباط میگیره یا نه این رو مراجع هایی که قبلا بهشون مراجعه کردن بهتر میتونن توضیح بدن اما این رو میتونم بگم که یک سری استاندارد های اولیه رو همه کسایی که توی لیست اومدن دارن که توی روانشناسی شاخص شدن پس خیلی نگران نباش و مراجعه کن

میثم جان سلام متاسفانه دکتر محمد خانی تا آخر اسفند وقتشون پر بود میخواستم از خانم دکتر الهام بار سلطان وقت بگیرم فکر میکنم با دکتر خانم راحت تر بتونم مشورت کنم بخصوص در مورد رابطه عاطفی که اخیرا درگیرش شدم ممنون میشم نظرت رو بدونم در زمینه فردی و افسردگی هم میتونن کمکم کنن

سلام

سلام آقا میثم صالحی . من ۳۸ سالمه متاهل و دو دختر دارم .. مشکلم اینه از نوجوانی تا الان بی هدف بی برنامه تنبل مردد بی تمرکز حواس پرت بی توجه و …بودم و همینها که ریشه در کودکی داشته باعث شده حرفه خاصی نداشته و پیشرفت شغلی و موفقیت و درآمد و رفاهی هم نداشته باشم . نمیدونم افسرده ام یا نه انگیزه ندارم برای کار …. کدوم دکتر برم ؟ ممنون سریع کمکم کن لطفا

سلام سعید جان ببین من با توجه به چیزایی که گفتی نمیتونم بگم مستقیم مشکلت اینه و خب برو پیش این ادم تا خوب شی با توجه به بینشی فعلا در مورد مشکل داری و میدونی که یه جای کار میلنگه حالا چه توی شغل و کار و روابط و هر حوزه دیگه ای یعنی یه قدم جلو هستی و خب این خیلی کمکت میکنع کسایی که توی مقاله معرفی کردیم رو میتونی مراجعه کنی و میتونی پیش روانکاو هم بری که یه درمان طولانی مدته اما خب میتونه نسبت به علل مشکلت و اینکه چرا بوجود اومده بهت کمک کنه و به طبع تغییرشم بده انستیتو روانکاوی تهران یا مثلا کلینیک دکتر نیما قربانی جاهای خوبی برای روانکاوی هستن

سلام علی هستم ،من از کودکی ترس از درگیری داشتم ؛ پارسال بخاطر مشکلات شغلی و درگیری با یک کلاه بردار و مشکلات دیگه دچار افسردگی شدم و به تجویز دکتر آزمندیان دارو مصرف کردم (چون پنیک اتک و سوشیال فوبیا داشتم) و خوب شدم ، اما ریشه اصلی مشکلات من از ترس و اضطراب ناشی میشه ،الان احتاج فوری به یک روانکاو خوب دارم چون احساس میکنم این ترس داره کل زندگی من تحت شعاع قرار میده ، ممنون میشم اگه یه رواندرمانگر خوب بهم معرفی کنید ( شاید اگه اقا باشن بهتر درک کنن) سپاس

سلام ممنون از اینکه مشکلتون رو باهامون در میون گذاشتید انستیتو روانکاوی تهران جای معتبری هستش برای مشکلتون اگر به دنبال روانکاو خوب هستید. همون طور که میدونید روانکاوی یک فرایند درمانی طولانی هستش و خب هزینه بالایی هم داره اما برای جفت این دو دلیل درمانی بخصوصی داره اینارو گفتم که در مورد روانکاوی و فرایندش اطلاعات خوبی داشته باشید

سلام ،من ٣۴سالم هست و از نظر اطرافیان یک خانم فوق العاده اجتماعی و عاقلی هستم اما متاسفانه بخاطر مشکلات خانوادگی در دوران کودکی و نوجوانی نمیتونم با جنس مخالف ارتباط سالم رفتاری برقرار کنم با اینکه کاملا میدونم کار درست چیه اما هیجانی برخورد میکنم دانسته های فوق العاده بالا ولی توانسته های پایینی دارم،یک روان درمان یا مشاور اقا (که بتونن در جهت شناخت اقایون بیشتر بهم کمک کنن )خوب برای حل کردن مشکلاتی که ناشی از رفتارهای خانواده بوده میخام ممنون ،

سلام بله متوجه ام فهمیدن یک موضوع با تجربه کردن هیجانیش متفاوت هستش. شما میتونید به هر کدام از مشاور های بالا مراجعه بکنید دکتر مهدی اکبری هم خوب هستن در این زمینه

من در رابطه مسائل جنسی و هیجانی پیش خانم دکتر میترا نوری رفتم و واقعا راضی بودم

سلام تشکر فراوان بابت مطالب خوبتون

سلام من برای یک دختر ۱۴ ساله که مشکل شدید دوست یابی ، ارتباطات اجتمایی ، طرد شدن و تنهایی دارند دنبال یک روانشناس خوب میگردم ، روانشناسی که راهکار ارابه بده نه اینکه فقط شنونده باشه ، لطفا با ذکر اسم روانشناس در این ضمینه را به من معرفی کنید

سلام با توجه به حوزه هایی که هر کدوم از دکتر های بالا روش کار میکنن میتونید بهشون مراجعه کنید مثل دکتر محمد خانی، دکتر امید افشاری کاشانی و …

سلام با تشکر از مطالب خوب سایتتون

سلام و عرض ادب برای مشکل بدبینی و شکاکی چه دکتری رو پیشنهاد میکنید؟

سلام من در مورد ارتباط با مسایل زناشویی و رفتار با همسرم دچار مشکل شدم و بدبین و شکاک شده ام. در ضمن در خیلی از مسایل دچار سردرگمی شده ام و نمیتوان تصمیم درست در زندگی بگیرم در نتیجه سکوت میکنم و از درون به هم ریخته ام. لطفا بگید کدوم از این روانشناسان بهتر میتونند کمک کنند؟ ممنون

سلام برای مشاوره قبل ازدواج به دنبال یک مشاور خوب میگردم که تخصص اصلیش ازدواج باشه. متاسفانه مشاوره ای که رفتم نه تنها کمکی نکرد بلکه باعث تضعیف رابطه شد. لطفا به من کمک کنید و یک مشاور عالی و با تجربه در زمینه ازدواج به من معرفی کنید. سپاسگزارم

سلام خسته نباشید. من دچار افسردگی شدم اگر ممکنه یک روانشناس خوب و ترجیحا خانم بهم معرفی کنید. سپاسگزارم

روانشناس خوب در تهران و کلا ایران زیاده

با سلام و عرض ادب. لطفا من رو هم راهنمایی بفرمایید. من برادری دارم که خیلی عصبی و خشک رفتار هست، به حرف کسی گوش نمیده، کارهای عجیب و غریب انجام میده، روحیه پرخاشگری و تهاجمی داره، حتی راه رفتن و باز و بستن درب رو هم با خشونت و به سرعت انجام میده و وقتی ازش دلیل این شتاب رو میپرسیم با عصبیت جواب میده پنج سال از زندگی عقبم. میفهمین؟ عقب! خیلی اوقات مثل یک کودک رفتار میکنه. جلوی مهمان آبروریزی میکنه و روز به روز هم بدتر میشه. بعد از پرخاش در بسیاری از موارد کاملا پشیمان میشه و عذرخواهی میکنه. اما جدیدا کمتر معذرت خواهی میکنه و عصبی تر هم شده. لطفا یک یا چند روانشناس خوب معرفی کنین و اینکه راضی نمیشه مشاوره بیاد. چه باید کرد؟ تشکر فراوان.

سلام ایشون وضعیت سختی رو دارن به لحاظ روانی طی میکنن لطف میکنید بگید چند سالشون هستش ؟

با سلام من بدنبال یک مشاور خانم هستم که بتونه درخصوص مسائل مربوط به پانیک ، فوبیا و ترس از ارتفاع ، پرواز ، آسانسور، ام ار ای، مار و … و همچنین افسردگی ، استرس ، عدم اعتماد به نفس کمک کنند و کارشون هم اونقدر خوب باشه

دکتر مهدی صحرا گرد رو بهتون پیشنهاد می کنم واقعا کارش درست خیلی دکتر معتبر و امنی هست

طبق پیشنهاد سایت شما و با اعتماد به شما پیش دکتر شعبان رفتم که البته استاد خواهر شوهرمم بودن قبلا ، رضایت داشتم و تشکر میکنم ممنون که شفافید و توصیه الکی و پولکی نمیکند

ممنون از اینکه نظرتون رو با ما در میون گذاشتید

سلام یه دکتر روانپزشک تو زمینه اعتیاد ممکنه بهم معرفی کنید

دکتر کوروش شهبازی من دوستم به کمک ایشون ترک کرد یکم بزرگ نمایی میکنه راجب همه چی ولی دوستم ۱۱ سال گل مصرف میکرد الان ۹ ماهه که سمتش نرفته.

سلام . یه روانپزشک خوب ممکنه معرفی کنید برای بردارم که مشکل اعتیاد داره میخوام البته خودم بیشتر نیاز به دکتر روانشناس دارم تا حال عمومیم خوب بشه چون همش غصه میخورم و و از فعالیتهای اجتماعی دارم خودمو دور میکنم همش دوست دارم پیش مادر و پدرم باشم .

با توجه به حوزه ای که هر کدوم ار روانشناس های بالا روش کار میکنن میتونین بهشون مراجعه کنید

سلام! تا حالا چه تو محیط کار و چه در دانشگاه حدود چهار تا آقا پسر در سال های مختلف از من خوششون اومد و حتی با دو تاشون تو سالهای مختلف رابطم جدی شده بود. ولی مشکلم اینه که اون اقا پسر اوایل عاشقمه و مدام از پاکی و نجابتم تعریف میکنه ولی من نمیدونم چرا دوست دارم طرف مقابلم واسم غیرتی شه. مثلا تو همین رابطه اخیرم که حدود ۷۰ روزه اون آقا پسر دیگه بهم پیام نداده. من از بدن دوستاش سوال کردم و حتی میرم از قصد با دوساش چت میکنم و درد و دل . میدونم بدش میاد از این کار. یا حتی از قصد واسه خواننده ها کامنت بوس و قلب میذارم یا با دوساش صمیمی میشم. وقتی که اون پسر شورع به ناسزا گفتن به من میکنه و واسم غیرتی میشه خیلی خوشحال میشم. ولی بعدش که میبینم از چشش افتادم حالم بد میشه. تو رو خدا بگید چیکار کنم. ۲۶ سالمه . تا حالا این رفتارو با چهار تا پسر تو سنین مختلفم انجام دادم و حس میکنم الان به صورت عادت واسم در اومده.

خودتون تا حالا به هیچ روانشناسی مراجعه نکردید؟

سلام لطفاً یک روانپزشک خوب در زمینه افسردگی شدید مردان معرفی کنید ترجیحاً آقا باشند که همسرم راحتتر با ایشون صحبت کنند

دکتر فرامرز ذاکری و دکتر ونداد شریفی روانپزشک های خوبی هستن

من وقتی کاری سنگین به من داده میشود اول به شدت کار میکنم اما از یک جایی میبرم و کار را رها میکنم. نمیتوانم کارهایی که زمانش طولانی است را انجام دهم. مثلا نتوانستم بعد از چندین سال یادگیری زبان انگلیسی را تمام کنم. دوست دارم زود نتیجه بگیرم. نتونم زود نتیجه بگیرم عصبی شده و کار را بدون توجه به عواقبش رها میکنم. برای این مشکل نمی دانم به چه نوع متخصصی باید مراجعه کنم. روانشناس در چه زمینه ای، مشاور، روانکاو، هیپنویزم تراپ و …؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. یه متخصص هم در این زمینه معرفی کنید که علاقه به طول دادن جلسات نداشته باشد چون می دانم رها میکنم.

سلام روانکاوی در این زمینه میتونه بهتون کمک بکنه و همین طور روانشناس هایی که رویکرد cbt یا شناختی رفتاری دارند میتونند کمکتون بکنند مثل دکتر هایی که در بالا کمکتون کردیم اگر خواستید که روانکاوی رو برید حتما روانکاوی کوتاه مدت رو انتخاب کنید که کلینیک دکتر نیما قربانی در این زمینه فعالیت دارند

برای درمان دقدقه های کاری شما کدام پزشک رو معرفی می کنید. من بطور شبانه روزی دقدقه کاری دارم . ممنون از راهنمایتون

چکار باید بکنیم با اظطراب روش مقابله اظطراب لطفا راهنمایی کنید

سلام و درود به طور کلی برای حل مسئله اضطراب باید پیش یک روانشناس خوب برید تا مدیریت استرس و یا فرمول های ذهن آگاهی رو بهتون یاد بدن و یا میتونید پیش یک روانکاو برای حل ریشه ایه اضطرابتون بپردازید که خب البته تا حدی زمان بر تر هستش اما روانشناسان که رویکرد شناختی رفتاری دارند میتونن این روش ها رو بهتون یاد بدن

اقای صالحی سلام خوبین برا از یاد بردن خیانت و ارتباط قبلی باید به چ پزشکی مراجعه کنم ذهنم احساس میکنم بیمار شده و اصلا ارامشی ندارم

سلام و درود بهتون برای این مسئله میتونید به روانشناس های بالا مراجعه کنید دکتر مهدی اکبری هم خوب هستن میتونید بهشون مراجعه کنید

سلام وقت بخیر من میخوام خاطرات تلخ و خیانت رو از دهنم بیرون کنم و وسواس فکری نداشته باسم باید پیش چ دکتری برم لطفا راهنماییم کنید

سلام در مورد وسواس دکتر های خوبی هستن مثلا دکتر مهدی اکبری میتونن کمکتون بکنن ایشون بیشتر روی وسواس کار میکنن

موسسه روانشناسی افق سلامت به من خیلی کمک کرد

تشکر از این که با ما درمیون گذاشتید

با سلام من مشکلم این هست که زن پسردایی همسرم خانم مشکل داری هست و همه ی خانواده ایشان هم میدونن ولی باهاش کنار اومدن و در تمام مهمونی های خانوادگیشون به خاطر پسر دایی همسرم گذشت میکنن و ایشون رو دعوت میکنن ولی اصلا تحویلش نمیگیرن.من از رفتارهای فوق العاده زننده و وجود این خانم و لباس های نامناسبش حالم بد میشه و اینکه به همسر من گیر داده و همه جا خودش رو به همسرم میچسبونه(همسرم همش ازش فرار میکنه) و یک سری رفتارهایی نشون میده که همه متوجه میشن ولی به روی خودشون نمیارن.من نمیخوام رفت و آمد کنم با ایشون و خانواده ی همسرم گفتن ما همه یک خانواده ایم و باید همه رو باهم بخواد.همسرم هم از ترس مادرش چیزی نمیتونه بگه. من الان باید چیکار کنم؟خواهش میکنم کمکم کنین خواهش میکنم کمکم کنین.سه شبه از کارای این زن خوابم نبرده

سلام و وقت بخیر ۲۳ سالمه و مشکلاتی دارم که تاحالا نتونستم حلش کنم الان تصمیم گرفتم برم سراغ روانشناس ضریب هوشیم معمولا از زمانی که مدرسه هامون ازمون تست میگرفت تا اخیرا همیشه بالا بوده و بیشتر از اطرافیانم بوده قبلا یه شماره تلفن از جلو چشم رد میشد حفظ میشدم و خیلیاش حتی هنوز یادمه اما چند سالی هست که به شدت فکرم ثبات نداره و چیز های مهمی یادم میره و یا یه متن رو شاید باید دو بار یا بیشتر بخونم تا متوجه شم حتی ممکنه یه متنو بخونم مثلا یه صفحه ولی اصلا نفهمم چی خوندم ! از حضور در جمع متنفرم . از مسئولیت پذیری میترسم . از آینده و خونوادم میترسم . معمولا ترجیح میدم تو اتاقم بمونم و بیرون نرم حتی کلاسای دانشگاهم رو نمیرم با اینکه درجا پشیمون میشم چرا نرفتم مهمونی های خانوادگی رو به هر بهونه ای نمیرم . از اینکه یچیزی رو دوبار بهم بگن بیزارم و به شدت عصبیم میکنه . زود از کوره در میرم . تمرکز اصلا نمیتونم داشته باشم حتی ممکنه وسط رانندگی حواسم به رانندگی نباشه چند بار بخاطر همین قضیه نزدیک بوده تصادف کنم ! دوستان زیادی ندارم ( به انتخاب خودم ) اما وقتی با همین دوستام هستم میخندم و دوره شادی دارم ولی بازم وقتی بخوام برم بیرون باهاشون دلم نمیخواد از اتاق بیرون بیام تنهایی رو ترجیح میدم ترس از امتحان در حدی دارم که معمولا سر تمام امتحاناتم مریضی های سختی میگیرم. از اینکه کسی هم بهم نگاه کنه عصبانی میشم

اکثر این مشکلات هم میدونم از کجا میاد ولی واقعا خودم در حلش موندم چند سال سعی کردم ولی نشد اگر روانشناسی میشناسید که بتونه کمکم کنه و فکر سودش نباشه لطفا راهنماییم کنید

با تشکر

سلام سعید جان ببین چیزی که میگی رو همون طور که خودت میگی یک مشکل خاص نیست یه مجموعه رفتاره که خب باهاش مشکل پیدا کردی و داره باعث سخت شدن زندگی ارتباطات روزمره ات میشه تا حالا خودت به هیچ روانشناسی مراجعه نکردی؟

سلام دوستان برای بیماری دوقطبی بهترین روانشناسی که واقعا بتونه درمان کنه رو معرفی میکنین؟

سلام من و همسرم پس از به دنیا اومدن فرزندمون مشکلات زیادی باهم پیدا کردیم و رفتارهای جفتمون باهم تغییر کرد و الان اصلا مثل قدیم به هم احترام نمیزاریم و علاقه ای به هم نداریم. من دوست دارم مشکلاتمون حل شه و مثل قبل در آرامش باهم زندگی کنیم. نمیدونم به کدوم دکتر مراجعه کنم تا کمک بهتری بهم بکنه. یه دکتری رفتم و بدون اینکه کامل به حرفام گوش بده فقط میگفت همسرت فلان عادت بد رو داره میتونی تحمل کن نمیتونی جدا شو. ولی من فکر نمیکنم مشکل انقدر حاد باشه یا لاینحل که به جدایی فکر کنم. بیشتر لجبازی و گروکشیه. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

سلام و درود خیلی هم خوب که مشکلتون رو اینجا با ما در میون گذاشتید برای زوج درمانی میتونید مراجعه کنید توی لیست کسانی که زوج درمانگری یا خانواده درمانی میکنند هستند به هر کدوم میتونید زنگ بزنید و وقت بگیرد غالب مشکلات زناشویی قابل حل هستند اگر مراجعه کنید به یک روانشناس خوب جای نگرانی نیست..

سلام یه دکتر خوب بابت وسواس معرفی میکنید؟

سلام دکتر های بالا که در حوزه وسواس هستن میتونن کمکنون کنن دکتر مهدی اکبری هم میتونه بهتون کمک کنه

سلام مادرم ۵۸ سالشه و وسواس شدید شستشو داره سالهاست دارو میخوره فقط بیماری کنترل شده و بهبود خاصی حاصل نشده داروها سبب لرزش شدید بدن ایشان شدند و به تبع خوردن داروهای زیاد علایم فراموشی در ایشان دیده میشود لطفا راهنمایی کنید نزد کدام روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان ببرمش؟ با تشکر

سلام دکتر فرامرز ذاکری که توی لیست معرفی کردیم میتونن بهتون کمک کنن باز میتونید توی روانشناس هایی که معرفی کردیم با توجه به حوزه تخصصشون مراجعه کنید

سلام ببخشید یک روان شناس خوب با رویکرد طرحواره درمانی در تهران لطفا معرفی کنید. ممنون

دکتر شعبان بهترین طرحواره درمانگره تهرانه شاگرد جفری یانگ بوده ۰۲۱۸۸۸۵۷۱۴۳

بله لطفا

سلام خانم خوشدل واقعا در حیطه مشاوره فردی عالی هستن

سلام من مسخ شخصیت دارم و از ۸ سالگی مبتلا شدم الان ۱۷ سالمه و زندگی و ورزشمو مختل کرده بین ۱۳ تا ۱۵ سالگم خیلی کمتر شده بود ولی الان ۱۷ سالمه و زندگی و ورزشمو مختل کردهدنبال یه روانشناس خوب با قیمت مناسب میگردم

دکتر رامین علوی رو پیشنهاد می کنم. ایشون بیمارهای سخت رو خیلی خوب پذیرش می کنن

مرسی که تجربه تون رو با ما درمیون گذاشتید

سلام من۳۲سالمه، ۲سال دچارافسردگی شدم، خیلی سعی کردم خوب باشم ولی گاهی وقتاواقعادیگه نمیتونم.. لطفایه دکترروانشناس خوب برام معرفی کنید

سلام خودتون تا به حال روانشناسی مراجعه کردید؟

سلام وقت همگی بخیر. خواستم تجربه خودم رو از دکتر رامین علوی نژاد باهاتون درمیان بگذارم. قبل از ایشون به روانشناس های مختلفی مراجعه کرده بودم اما دکتر علوی تنها کسی بود که من پیشش درمان شدم.

مرسی از اینکه با ما تجربه اتون رو در میون گذاشتید

با سلام چند سالیست ازدواج کرده ام. به خاطر بی احترامی پدرم و کارهای نسنجیده مادرم، ناراحتی های زیادی برای همسرم و من ایجاد شد. برای رفع این مشکل دنبال یک روان پزشک خوب در تهران میگردم. لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام.لطفا بهترین روانشناس رو در حوزه ی عشق در نوجوانی و استرس و اضطراب رو معرفی کنید.نیاز به روانشناس خیلی حاذق هست لطفا بهترینش رو معرفی کنید.مرسی

بی اغراق دکتر شعبان واقعا عالیه

سلام من توی روابطم مشکل دارم . حتی یه دوست هم ندارم .متاهل هم هستم . خانومم هم همینطوره . انگار گشتیم همدیگه رو پیدا کردیم. همش تنهاییم. خانوادمم مارو دوست ندارن. مسافرت تنها میریم. آخرهفته ها کسالت بار تو خونه هستیم. دلم برای خودمون میسوزه….. یه بچه هم دارم دلم واسش میسوزه چیکار کنم

میتونید اطلاعات بیشتر بدید در مورد مشکلی که گفتید؟

جناب صالحی ، ما با خانواده ای نمیتونیم دوست بشیم. یا ا گه دوست میشیم یه مدت بعد دیگه تحویل نمیگیرین مارو یعنی به مهمونی ها دعوت نمیشیم یا تو مهمونی ها هم اگه بریم یه گوشه نشستیم و کسی با ما گرم نمیگیره، کلا تنهاییم.انگار که به چشم کسی نمیایم.اصلا یه دوست صمیمی نداریم. واقعا نمیدونم مشکل چیه

سلام من نزدیک ۳ ساله که اعصابم ضعیف شده و از هر چیزی زود ناراحت میشم و عصبانی . صدام بلند میشه و تحملم کم شده / یه پسر ۴ ساله دارم که طفلک اونم اعصاب و روانش بهم ریخته و عصبی شده .وقتی عصبیم میکنه مجبور میشم تنبیه بدنی میکنم ولی خیلی زود پشیمون میشم و بغلش میکنم ولی کنترل اعصابم از دستم خارج شده .خودم احساس میکنم بیشتر اینها بابت رفتارهای اخیر همسرم هست که بعد از فوت برادر و پدرش بهم ریخته شده دوست دارم آرامش رو به خونه برگردونم و خودم و پسرم رو که لجباز و عصبی شده درمون کنم . نمیخوام با این حالت رشد کنه چون روی اون هم تاثیر داشته و پرخاشگر شده. لطفا کمکم کنیید و یه روانشناس خوب بهم معرفی کنید

سلام نگران نباشید اگر به روانشناس مراجعه کنید توی این زمینه میتونن کمکتون کنند و به خصوص که برای خودتون و شیوه فرزند پروریتون خیلی میتونه مفید باشه و همینطور توی آینده فرزندتون تاثیر میذاره چرا که با تنبیه های بدنی الان ممکنه که روی رفتار اینده فرزندتون تاثیر بذارید پس حتما مراجع کنید به هر کدوم از روانشناس های بالا که به محل سکونت شما نزدیک هستن مراجعه کنید..

سلام در مورد اختلالات جنسی مردانه میشه یه روانشناس خوب معرفی کنید

سلام من ی روانشناس و روانکاو عالی میشناسم که واقعا کارش حرفه ای هست دکتر مهدی صحراگرد که مطبش تو مرزدارانه با کمک یک دستگاه پیشرفته خیلی از مشکلات رو از طریق امواج مغز درمان می کنه من خیلی رضایت دارم از ایشون

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان،یه برادر دارم که سی سالشه چند سال پیش دختری رو میخواست ولی ازدواجشون سر نگرفت بعد با دختر داییم ازدواج کرد حالا بعد از مدت کوتاهی همسرش میگه طلاق میخوام این بار دومه که این ضربه رو میخوره به شدت عصبی شده و ناگهانی دچار اضطراب و استرس میشه گاهی حالت جنون انی بهش دست میده به کسی کاری نداره خودشو میزنه خواهش میکنم اگه کسی رو میشناسین که میتونه کمکش کنه معرفی کنید

سلام اگر تهران هستید حتما به یک روانشناس فردی مراجعه کنید.. توی مقاله مکان های روانشناس ها با تخصصشون هست میتونید مراجعه کنید

مشاوره تلفنی روانشناسی مرکز مشاوره دنیا رضایی شما می توانید از طریق مشاوره تلفنی در اسرع وقت موضوع خود را با یک روانشناس مطرح کرده و مشاوره دریافت کنید. شماره تماس جهت مشاوره تلفنی روانشناسی در سراسر کشور ۰۲۱۴۶۰۹۱۹۴۰

شماره تماس جهت مشاوره تلفنی روانشناسی از تهران ۴۶۰۹۱۹۴۰ mehrasacc.com

سلام من میخام برا درمان ترسو اضطراب و استرس و درست کردن روابط اجتماعی برم پیش ی دکتر خوب خیلیییی خول لطفا بهم معرفی کنین ممنون میشم

سر درنمیارم و نمیدونم چجوری جواب این نوشته رو بهم میدبن لطفا ب ایدی تلگرامم یکی جوابمو پیم بده ممنون میشم @mhmd_n_kh

سلام من باردارم آخرای ماه هفت و دچار اضطرابای ناگهانی میشم و شبا نمیتون بخوابم یهو از خواب بخاطر استرس پامیشم پیش کدوم یکی ازین دکترا برم بهتر میتونه کمکم کنه؟

خانم دکتر هایی که توی لیست معرفی کردیم میتونه کمکتون کنن مثل خانم خوشدل، خانم سلطانی، خانم فرزانه و …

سلام من خانومی ۲۹ ساله هستم که به تازگی ازدوج کردم مشکلم اینه که با اینکه همسرم رو دوست دارم و ۴ سال دوست بودیم اما در خصوص رابطه جنسی مشکل دارم که کمک داره به یه معضل واسه رابطمون تبدیل میشه. در این خصوص پزشک خوبی میشناسین؟

باسلام وآرزوی شادی وتندرستی برای همه شما.خانمی ۵۰ساله هستم وساکن شهرستان مشکل خستگی مزمن دارم باتیپ شخصیتی درونگرا و روحیه ای حساس و…لطفایک دکترروانشناس وروانکاوعالی به من معرفی بفرمایید.روحیه م اصلاخوب نیست .خیلی داغونم..

سلام و درود شما میتونید به هر کدوم از روانشناس هایی که معرفی کردیم مراجعه کنید. برای روانکاو هم انستیتو روانکاوی تهران به سرپرستی دکتر تورج مرادی میتونه جای خوبی باشه…

دکتر شعبان و کلینیکشون افق سلامت بهترینن من دخترمو میبرم پیش روانشناس کودکشون خیلی خوب بودن، سایت و شماره تلفنشون رو براتون میذارم: ۰۲۱۸۸۸۵۷۱۴۳ ۰۲۱۴۴۰۲۵۰۸۶http://www.ofoghsalamat.com

سلام من ۴٠ سال ازدواج کردم ٢۵ سال دچارمیگرن وافسردگى بودم وهستم بیش از ٢٠ دکترمغزواعصاب مراجعه کردم افسردگیم باخوردن داروبهترشده ولى میگرن هاى عصبى وتنشى واسترسى من خوب نشده وزمانى که باهمسرم اختلاف کوچکى هم داشته باشم چون بسیارخوددارهستم سردردهاى میگرنیم روزهاى طولانى آزارم میده وافسردگیم بیشترمیشه همسرراضى نیست پیش مشاوربره میگه من مشکلى ندارم ولى من تصمیم دارم حتماً پیش متخصص برم چون واقعاً خسته شدم بنظر شماچه دکترى رامیتونم امتخاب کنم که ترجیحاً درغرب باشند وبتوانند من رامعالجه کنند ازراهنمایتان بسیارسپاسگزارم

سلام و درود به شما توی همین سایت روانشناسان خوب غرب تهران رو معرفی کردم که معمولا صاحب نام هستند توی زمینه روانشناسی مقاله معرفی روانشناسان خوب رو توی همین سایت مطالعه کنین و روانشناس غرب تهران رو میتونید پیدا کنید پیش روانشناس خانواده و یا زوج درمانگر برید اگر خواستید جفتتون مراجعه کنید اما برای مشاوره فردی با توجه به تخصص هر روانشناس توی اون مقاله میتونید توی غرب تهران مراجعه کنید

سلام. من در یک رابطه دوستی با دختری هستم که خیلی دوستش دارم اما متاسفانه دچار سوتفاهم های زیادی شدیم و چون حرف از آینده و ازدواج زدیم نگرانی هامون زیاد شده . رو حساب همین نگرانی ها بارها کات کرده باهام ولی من برش گردوندم. و این کات کردن هاش باعث حساسیت در من شده. و نگرانم میکنه. حرمت های بین مون گاهی شکسته شده. وقتی هست خوبه. اما احساس میکنم توجه لازم رو به من نداره و باعث میشه من عصبانی شم و پرخاش کنم. و او هم نگرانی هاش بیشتر شه. خیلی وقتها از بیقراری غر میزنم ولی درکم نمیکنه. سر موضوع احمقانه ای دائم دعوا داریم و تقریبا همه مشکل ما همونه. من با دوستش مشکل دارم و او هم میگه دوستم و تو واسم فرق ندارین. چون شوهرم نیستی. به اندازه تو دوستش دارم. (البته قبلا میگفت هرگلی بوی خودشو داره ) این قضیه و اینکه سعی نمیکنه به ناراحتیم توجه کنه اذیتم میکنه. وقتی عصبانیه حرفای دلسرد کننده میزنه که نمیفهمم از عصبانیته یا حرف دلشه. اما مامانش میگه خیلی دوستت داره و بخاطرت تو روی من ایستاده. البته شاید الان نداشته باشه. یا کمتر شده باشه. بهرحال خودش پیشنهاد مشاوره داد. چه دکتری رو پیشنهاد میکنید؟ متاسفانه جفتمون عصبی و جوشی هستیم. اما من بیشتر عصبانی میشم. رفتارهای بچگانه ای داره گاها. مثلا از روز اول میخواست با دوستش بریم بیرون و کلا به خلوت دو نفره اعتقادی نداره. تا اینقدر دعوا کردیم و بیخیال شده اما همیشه میگه بهم که تو از آدم فراری ای و ما متفاوتیم و نمیخوای با کسی بجوشی در حالی که من آدم گوشه گیری نیستم و ارتباط با بقیه رو دوست دارم اما به اندازه.

معرفی دکتر صفایی مقدم روان شناس بالینی

دکتر پدرام اطمینانی محدوده نیاوران هستن

سلام من نیاز به متخصص روانشناس خیلی خوب دارم در زندگی زناشویی ام دچار مشکلات حادی شدیم که اگه نتونیم حل کنیم به طلاق کشیده میشه. لطفا، در این زمینه اگه متخصص خوبی رو میشناسید راهنمایی کنید. ممنون

خانم ندایی بهترین دکتر و روان شناسه حتما برید پیشش ۱ بار که برید متوجه میشد فرق اشون با بقیه روان شناسا

سلام دوست عزیز امید وارم هرجا هستی سلامت و عاشق باشی اولا روانشناس نمیتونه شمارو بستری کنه اونا فقط به شمااطلاع میدن که وضعیتت در چه حدیه و ایا نیاز به دارو و بستری داری یا ن ولی دوست عزیز اگر سابقه بیماری های توهمی و این طور چیزا رو نداشتی من بهت هیپنوتیزم درمانی رو پیشنهاد میکنم دکتر روانشناس خوب هم دکتر لیلا ندایی رو بهت پیشنهاد نیدم ایشالا موفق باشی

من هم از دوستانی که تجربه دارن کمک می خواستم. افسردگی شدید به دلیل ضربه های شوک روحی که داشتم دارم و واقعا فقط دلم می خواد خودکشی کنم و از همه چیز راحت بشم. می خواستم رفتن به روانشناس رو هم امتحان کنم ولی یک ترس هست که جلوم رو می گیره: می ترسم چون خودکشی هست موضوع من رو یک موقع بخوان در بیمارستان بستری کنن. آیا این احتمال هست؟ آیا اگر بگم که افکار خودکشی دارم و دلیلی برای ادامه نمی بینم دردسری برای خودم ایجاد می شه؟ خواهش می کنم دوستانی که تجربه دارن دیگران رو راهنمایی کنن. و بهترین روانشناسان خانم به نظرتون چه کسانی هستن در تهران؟

پسرم ۱۷ سالشه و اصلا تمرکز بر مطالعه ندارد و هنگام مطالعه کتاب ۵ دقیقه نمی تواند دوام بیاورد ولی حاضره ۱۰ ساعت فیلم نگاه کنه و یا با موبایل بازی کنه. ممنون خواهم شد لطفا روانشناسی که بتواند تمرکز مطالعه را به وی بر گرداند معرفی فرمایید. با تشکر

درود بر همگی. می خواستم خواهش کنم که دوستانی که مراجعه داشتن یا از این مورد آگاهی دارن حدود قیمتها رو برای یک جلسه درمان یا مشاوره بفرمایند. سپاسگزار می شم راهنمایی کنید.

سلام چرا از دکتر هیربد نامی نبردین؟

سلام من ۶ ماهه که با یه پسری دوستم و الان به مشکل خوردیم میشه کمکم کنین که کدوم روان شناس متناسب با مشکل منه

سلام دوست عزیز من برای مشکلم پیش یکی از روانشناسان بسیار خوب تهران که اتفاقا بارها هم اسمشون در این پیج آورده شده بنام سرکار خانوم دکتر “الهام بارسلطان” مراجعه کردم که همینجا بخاطر همه زحماتی که برای بهبود من کشیدند ازشون کمال قدردانی را دارم چون زندگی دوباره ام رو بدون کمک ایشون نمی تونستم بسازم. دریکی از جلسات به ایشون گفتم که خواهر یکی از دوستانم مشکلات جنسی داره و بعد بمن گفتند که باید به دکتر مهرابی مراجعه کنند چون دکتر مهرابی تخصصی روی این بیماریهای جنسی کار می کنند.و خواهر دوستم هم مراجعه کردند و خیلی راضی بودند.شماره تماس دکتر مهرابی ۸۸۷۸۶۵۴۵ شماره تماس دکتر بارسلطان ۴۴۵۳۷۲۴۴ امیدوارم که این توضیحات بتونه براتون راهگشا باشه.

سلام من مشکلم اینه که همش اضطراب دارم و ذهنم درگیر کوچترین مسایل میشه اصن نمیتونم رو چیزی تمرکز کن.یا خواب اروم داشته باشم حتی این مساله رو خورد و خوراکمم تاثیر گذاشته.کسی میتونه دکتر خوبی ب من معرفی کنن همه اطرافیانم دارن از من دور میشن به خاطر اخلاقم.

سلام دوست گرامی حل مشکل شما نیاز به ارزیابی کامل دارد اما در حدی که شما توضیح دادید بخشی از مشکل شما شاید به این برگرده که مضطرب هستید ولی بخشی از مشکل هم این هست که نسبت به اضطراب تون واکنش های جدی و شدیدی نشان می دهید. یعنی همینکه شما تلاش می کنید که اضطراب را از خودتون دور کنید بیشتر و بیشتر ذهن شما را درگیر و مضطرب می کند. از طریق یادکیری شیوه کنار آمدن با هیجان هایی مثل اضطراب می توان به شما کمک کرد. مثلا از طریق درمان های درمان اکت، و یا درمان توجه آگاهی.

فقط جهت اطلاع به هیچ عنوان به دکتر ابراهیمی مقدم که مدام در رادیو و تلویزیون حضور دارند مراجعه نکنید ایشان یه کاسب به تمام معنا هستند فقط پول مهم است برای یک تست ۲۰۰هزار تومان هر جلسه یک ساعته ۲۴۰هزار تومان تازه بعد از دریافت میلیونی میخواد اگر. بتونه شروع به حل مشگل کنه

سلام راستش اولین بار هست به پیج شما برخوردم، امیدوارم بتونم مشاوره خوب و مفیدی از شما بگیرم و مرحم و درمانی بر مشکل بزرگ من باشید. برای شخصی از نزدیکانم که اخیرا متوجه شدم تمایل به هم جنس گرایی دارد بدنبال راه حل و درمان و مشاوره هستم. خودش متعقده که در این باره زیاد تحقیق کرده و این گرایش بیماری نیست و طبیعت یک فرد محسوب میشه، و دارو و درمانی برای این خصیصه وجود نداره. ولی این موضوع برای من قابل پذیرش نیست و ضربه بزرگی برای خودم و خانواده البته در صورت مطلع شدن و مواجه شدن با این حقیقت تلخ هست و مطمئنم با توجه به فرهنگ و جامعه ایران حتی در خارج از کشور در صورت ظهور آشکار این گرایش سرنوشتی هولناکی در انتظارش هست. از آنجایی که بسیار جوان هست و زیر بیست سال سن دارد امید دارم که از طریق روان درمانی، دارو و هیپنوتیزم بتوانم این گرایش را در او سرکوب کنم. براساس گفته خودش و نیز تحقیقاتی که صورت دادم متوجه شدم افراد زیادی در جامعه ایران هستند که همجنسگرا هستند ولی زندگی دوگانه دارند، یعنی با جنس مخالف ازدواج کرده حتی صاحب فرزند شدند ولی به روابط خارج از خانواده خود و تمایلات همجنسگرایی خود ادامه می دهند. شاید این موضوع برای همسر اینگونه افراد هولناک و متاثرکننده باشد البته تا وقتی که از گرایش همسر خو مطلع نباشند، آسیبی نمیبینند ولی مسلما این ارتباط زناشویی موفق و بدون مشکل نخواهد بود.اما از طرفی این زندگی دوگانه سبب خواهد شد که فرد همجنسگرا در زندگی شغلی و تحصیلی با مشکل طرد شدن، اخراج از کار و تحصیل مواجه نشود و حتی شاید تا حدودی در کاهش ارتباطات همجنسگرایی وی تاثیر مثبت بگذارد. از طرفی باید خود شخص بخواهد که این زندگی دوگانه را در پیش گیرد وگرنه دچار معضلات و ناهنجاری های بسیاری در جامعه خواهد شد. با توجه به مطالب فوق از حضورتان درخواست میکنم در صورتیکه صادقانه و خالصانه از وجود روانپزشک و روان کاو حاذقی که تجربه ارائه راهکار، درمان و مشاوره در این خصوص را دارد مطلع هستید، لطفا از سر انسان دوستی و وجدان این پزشک و متخصص را به بنده معرفی فرمایید.

باسپاس و تقدیم احترام

سلام دوست عزیز من برای مشکلم پیش یکی از روانشناسان بسیار خوب تهران که اتفاقا بارها هم اسمشون در این پیج آورده شده بنام سرکار خانوم دکتر “الهام بارسلطان” مراجعه کردم که همینجا بخاطر همه زحماتی که برای بهبود من کشیدند ازشون کمال قدردانی را دارم چون زندگی دوباره ام رو بدون کمک ایشون نمی تونستم بسازم. دریکی از جلسات به ایشون گفتم که خواهر یکی از دوستانم مشکلات جنسی داره و بعد بمن گفتند که باید به دکتر مهرابی مراجعه کنند چون دکتر مهرابی تخصصی روی این بیماریهای جنسی کار می کنند.و خواهر دوستم هم مراجعه کردند و خیلی راضی بودند.شماره تماس دکتر مهرابی ۸۸۷۸۶۵۴۵ شماره تماس دکتر بارسلطان ۴۴۵۳۷۲۴۴ امیدوارم که این توضیحات بتونه براتون راهگشا باشه.

خانم مهسا دوست عزیز از راهنمایی شما بینهایت سپاسگزارم

مقیمی

سلام من یه پسر ۲۳هستم نزدیک به ۳سالی هست که با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم و بیش از دوساله که افکار خودکشی توی سرم میاد و توی یه سال اخیر به شدت تقویت شده به طوری که حتی نمیتونم یک روز رو بدون فکر به خودکشی سر کنم پیش روانشناش رفتم ولی ابدا راضی نبودم و داروهایی رو هم که روانپزشک به من میداد رو ۴ماه مصرف مردم ولی چون حس کردم تغییری حاصل نشده و حتی بدتر شدم دارو ها و رفتن پیش روانشناس رو رها کردم تا اینکه یه مدت قبل اقدام به خودکشی کردم که ناموفق بود و فقط منجر به مسمومیت شد طی این سه سال به ندرت روزی رو به یاد میارم که حالم کمی خوب باشه همیشه به شکل وحشتناکی غمگین و افسردم به شدت ناامیدم و کل زندگیم از هم پاشیده ،درس ،دانشگاه ،خانواده ،روابطم با اطرافیان ،همه ..وضع مالی خوبی ندارم که فرصت امتحان کردن روانشناسای مختلف رو داشته باشم(از پس هزینه ی یه دونش هم به سختی برمیام) ازتون کمک میخوام که بهترین روانشناسی رو که میتونه کمکم کنه معرفی کنید ..ازتون ممنونم

سلام. خسته نباشید. میخواستم یه راهنمایی بفرمایید برای حل مشکلم چه باید بکنم. نزدیک به۷ ساله متاهلم. بدون فرزندم. من و همسرم با هم فامیلیم. خانمم چند وقتیه که که خیلی با من سرد شده. البته از قبل میگفت که زندگی خیلی تکراری شده و من دارم خسته میشم. حالا ظاهرا خودش چند وقته پیش رفته تنهایی رفته پیشه یه دکتر که نهایتا بهش گفته که ما بدرد هم نمیخوریم. البته بگم که هر دومون با هم خیلی خوبیم و هیچ بحث و دعوایی هم باهم نداشتیم.لطفا راهنمایی بفرمایید حالا من چیکار کنم. آیا از پزشکانی که معرفی کردین میتونم کمک بگیرم. کدومشون؟

یک روانشناس ، زوج درمانگر یا مشاور خانواده خوب همیشه سعی می‌کند در طول جلسات مشاوره از جانب‌داری و تعصبات شخصی خودداری کند. ازجمله تعصباتی که یک مشاور ممکن است در طول جلسه مشاوره با آن‌ها روبرو شود می‌توان به تعصب مذهبی ، تعصب نژادی ، تبعیض جنسیتی اشاره کرد. اگر شما نگرانید که ممکن است در طول جلسه مشاوره تعصب خاصی باعث تغییر نظر مشاور نسبت به شما شود حتماً آن را از قبل با مشاور در میان بگذارید.

یکی دیگر از تعصباتی که اغلب برای زوج نگرانی ایجاد می‌کند ترس از این است که مشاور یا روانشناس شاید طرف همسر ما را در حین مشاوره بگیرد و حق را به او دهد. درست است که همیشه چنین نگرانی وجود دارد اما یک مشاور خانواده خوب نهایت تلاش خود را می‌کند تا چنین تعصباتی تأثیری در تشخیص و درمان زوج نداشته باشد. در طول جلسات مشاوره ، نه‌تنها زن و مرد اجازه دارند در مورد نظرات و عقاید شخصی خود صحبت کنند بلکه اجازه دارند با نظرات مشاور مخالفت کنند و با مشاور به بحث و گفتگو بپردازند.

سپاس از آگاه سازیتون. ولی اینها همه خلاف منشور و سوگند اخلاقی روانشناس هست. اونهایی که این کارها رو می کنند خلاف اون سوگند عمل می کنند در حالیکه اجازه فعالیت رو فقط با قبول این سوگند گرفتند. ولی بازم به نظرم لازم هست که درمانجو ها آگاه باشند که بعضی خلاف اون سوگند عمل می کنند.

ممنونم منم میخواستم یه دکتر روانشناس خوب معرفی کنم. دکتر حمید احدی آدرس: خیابان شریعتی، دوراهی قلهک، اول خیابان بصیری، پلاک ۱۷، واحد ۲

با عرض سلام و تبریک سال نو اول از همه خیلی خیلی ممنون بابت سایت مفیدتون… ……….. من ۳۲ ساله هستم ،متاهل و ساکن همدان.. از زندگیم و خصوصا شغلم رضایت ندارم (نه از لحاظ مالی ارضا کنندست نه از لحاظ شأنش و نه از لحاظ ماهیتش)، توی تصمیم گیری مشکل دارم بهتره بگم قدرت انتخاب ندارم حتی توی کوچکترین تصمیم گیریها، خیلی خیلی مشتاقم شرایطم رو تغییر بدم و و برای اینکار انرژی و عزم زیادی در خودم می بینم اما نمیدونم باید چیکار کنم تا بتونم شرایطم رو تغییر بدم و چطور باید از این پتانسیل استفاده کنم!! از طرفی روزها و ماهها دارن به سرعت میگذرن و حروم میشن… این وضعیت باعث شده روز به رز حس اعتماد به نفس و عزت نفسم پایین تر بیاد.. میخوام شخصی رو بهم معرفی کنید که کمکم کنه … اگه توی همدان باشه خیییییلی بهتره برام.. بازم بابت توجهتون و اینکه با نیت خیر و بدون چشم داشت مالی به مردم کشورتون کمک میکنید از شما سپاسگزارم.

با سلام دوستان لطفا چندتا روانشناس خوب در منطقه تهرانپارس معرفی کنید. در زمینه های کمال گرایی، مشکلات شخصیتی، طرحواره ها ، ترس و اضطراب و… تخصص داشته باشند. ممنونم

سلام. خسته نباشید، ممنون میشم اگر در زمینه مشکل من راهنمایی بفرمایید که به چه کسی باید مراجعه کنم. ۳۰ سال سن دارم متاهل و بچه دارم، تحصیلات اکادمیک دارم. اما شاغل نیستم، کمال گرا هستم و با اینکه همه چیز خوبه اما از خودم و زندگی خودم راضی نیستم، از عملکرد ۱۲ سال اخیرم ناراضیم بخصوص فرصت های خوب تحصیلیم که خرابشون کردم، شخصیتمENTJو پر از انگیزه و روحیم ولی کمال گرایی نمیزاره جلو برم، با گذشته خودمم درگیرم. انگیزه دارم از اول کنکور لیسانس شروع کنم به خوندن یا برم سر کار ولی هیچ مسیر شغلی و هدف نهایی وجود نداره که ارضام کنه و دقیقا نمیدونم چه کار و شغلی برام مناسبه…

با سلام. برای حل اختلافات فامیلی(خانواده زن با خانواده شوهر) چه کسی رو پیشنهاد میکنید. ممنون

من دکتر رحیمی نژاد رو می شناسم , زوج درمانگر خیلی خوبی هست. سرچ کنید شماره تلفن کلینیک شون تو سایت ها هست.

سلام؛ وفتتون بخیر پیشاپیش از وقتی که میذارید سوال منو میخونید تشکر می کنم؛ راستش همسر من یه مدته (حدودا دو ماهی میشه) که همش با کابوس از خواب می پره؛ حسرت یه خواب آروم به دلش مونده؛ ما تو زندگیمون هیچ مشکلی نداریم، همدیگه رو دوس داریم به همدیگه هم اعتماد داریم و احترام میذاریم؛ اخیرا متوجه شدم که مشکلاتش از اینه که چندتا کتاب در مورد پیدایش هستی و فرگشت و کتابهایی از این دست خونده و داره به شدت به این فکر میکنه که آیا خدا وجود داره یا نه! تا قبل از این موضوع شخص معتقدی بود و واجبات دینی براش خیلی مهم بود؛ الان هم وعتقد هست، اما دیگه زیاد مقید نیست؛ من خودم اصلا مذهبی نیستم و با اعتقاداتش مخالفتی نمیکنم اما اینکه این وضعیت داره عذابش میده زندگیمونو داره مختل می کنه؛ دیگه مرتب سر کار نمیره، انگیزه ای برا زندگی نداره، خواب راحت نداره و خب این وضعیت داره منم عذاب میده. از طرفی چون به ایران عرق داره و ایران رو خیلی دوست داره و از طرفی من قبل از ازدواج بارها تاکید کردم که تحت هیچ شرایطی نمیخوام ایران بمونم و قصدم بطور ۱۰۰ درصد مهاجرته، با قضیه مهاجرت کنار اومد و ازدواج کردیم. توی این وضعیت کشور هم هر از گاهی مشکلات کشور رو پیشش بازگو میکردم(به خصوص با وضعیتی که برا همه طی یک سال اخیر پیش اومده) که به رفتن مطمئن ترش کنم. الان هم برا ویزا اقدام کردیم و احتمالا همین یکی دو ماه آینده ویزامون میاد. خودش میگه اینکه من مشکلات کشور رو مرتب تکرار کردم باعث این وضعیت شده، اما من معتقدم ترکیب شرایط کشور و این پرسش که خدا هست یا نه، همزمان فکرشو مشغول کرده. هرچی هم به تاریخ اومدن ویزا نزدیکتر میشیم داره بدتر میشه و بیشتر کابوس می بینه. بنظر شما ما باید پیش چه طیفی از روانشناس ها بریم و اگر معرفی کنید خیلی ممنون میشم. الان وقتی توی کشور خودمونه، وضعیتش اینه، خیلی نگرانم که وقتی از ایران بریم شرایط روحیش چطور میشه؛ ممنون میشم راهنمایی کنید. بازهم ممنون از وقتی که گذاشتید و پرسش منو خوندید و ممنون از پاسخ و راهنماییتون تشکر

سلام و تشکر از دیدگاهی که گذاشتید ببینید ما توی لیست کسانی رو که معرفی کرده تقریبا اکثرشون میتونن به شما کمک کنن و خب باید تریجیحا پیش کسانی که زوجدرمانگر هستند برید هزینه خیلی بالایی ندارن و میتونن توی این زمینه کمکتون کنن. مخصوصا در زمینه معنادرمانی

بی نهایت از لطفی که کردین بویژه کلید واژه «معنادرمانی» ممنونم. کاملا برام مبهم بود که باید سراغ چه طیفی برم؛ شما لطف کردین راه رو برام روشن کردین. خیلی از سایت خوبتون و زحماتتون تشکر می کنم. پاینده باشید.

سلام دوست عزیز من ی روانشناس و هیپنوتراپیست خوب معرفی میکنم ایسالا تو کمتر از ۴جلسه مشکلتو حل میکنه خانم لیلا ندایی رو حتما ی جلسه بهش مراجعه کن کارش خبلی خوبه

با سلام. از اینکه انقدر صمیمانه به همشهری هاتون کمک میکنید تا بتونن بهترین دکتر رو برای حل مشکلاتشون پیدا کنن خیلی لذت بردم. ایکاش در مورد من هم میتونستین کمک کنید چون واقعا مستاصل شدم. ساکن اصفهان هستم. من خیلی فراز و نشیب داشتم و مدتی هم پیش چند روانپزشک ویزیت شدم اما داروهایی که مصرف کردم حالمو بدتر کرد و تازه بعد از سه سال که دارو نمیخورم و با آرامش و مدیتیشن و ورزش و تغذیه سالم تونستم خودمو شفاف تر بررسی کنم فهمیدم مشکل من بیش فعالی است که در کودکی درمان نشده و عواقبش مثل عدم تمرکز و توجه و اهمالکاری و رفتارهای بدون فکر قبلی و نداشتن قدرت تصمیم گیری و مدام از این شاخه به آن شاخه پریدن ها تا به امروز که ۳۲ سالمه کاملا زندگیم رو فلج کرده. خیلی با خودم جنگیدم که دکتر نرم و دارو مصرف نکنم و خواستم با خلق عادتهای جدید و مکمل و تغذیه درستش کنم اما نمیشه. متاسفانه با وجود اینکه به دلیل خاطرات گذشته از دارو به شدت وحشت دارم مجبورم دارو مصرف کنم اما نمیدونم باید پیش چه دکتری برم که قطعا دراین حوزه متخصص باشه و بتونه با تشخیص درست و داروی مناسب منو زندگیمو نجات بده. مسلما اگه اصفهان باشه برام راحت تره چون ممکنه تا تثبیت دوز داروها مجبور باشم مداوم مراجعه کنم اما اگه اینجا نتونم کسی رو پیدا کنم مجبورم بیام تهران. کاش شما که با پزشکهای مختلفی سر و کار دارین می تونستین به من کمک کنین. دکتر برکتین رو بهم معرفی کردن اما تا ۵ ماه دیگه نوبت نمیده. ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم.

سلام و خسته نباشید. ممنون از حرف هایی که راجع به سایت زدید. بهتون بابت تغذیه و ورزش تبریک میگم خیلی بهتون کمک میکنه. ببینید ما روانشناسانی که معرفی کردیم صرفا توی تهران هستن اما برای اصفحان اگر کمی به من فرصت بدید براتون پرس و جو میکنم و نتیجه اش رو به ایمیلی که دادید میفرستم. موفق باشید

سلام یه مشاور تحصیلی برای کارشناسی ارشد//؟

حتما دوست عزیز بهترین راه مراجعه به یک متخصصه مطمعنا راه مناسبی برای حل مشکل خواهد داشت ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام دوست عزیز نگران نباش مشکل قابل حلیه و وقتی زمان بگذره به احساس خودت خندت میگیره اما مهم اینه که الان باهاش مقابله کنی و نزاری بر تو قلبه کنه مهم الانه. من ی خانم روانشناس فوق العاده رو میشناسم کارش مورد تعیید خواستی ازش نوبت بگیر با راه کار و قدم به قدم کمکت میکنه۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام مدت زیادیه که درگیر مشکلات خانواده پدر مادر برادر و خواهرم هستم و تنش ها خانواده روم خیلی اثر گذاشته تا حدی که نگران اوضاعشون هستم و نمیتونم رو برنامه های زندگیم و مخصوصا شغلم تمرکز کنم و ترس از اینده خانوادم نگرانم میکنه بیشتر اوقات . لطفا در این خصوص پزشک خوبی رو معرفی کنید ممنون

سلام شما هم میتونید به به روانکاو مراجعه کنید و هم به روانشناس هایی که توی لیست معرفی شدن. روانکاوی پروسه طولانی داره و خب جلساتش هزینه بالایی دارن. همینطور روانشناسان توی لیست از به نام های درمان در تهران هستند با توجه به هزینه و مکان زندگی میتونید به هرکدوم ازشون مراجعه کنید

دکتر سپیده رحیمی نژاد توی درمان شکست های عاطفی خیلی عالیه. من کارگاهشونو رفتم

مرسی از معرفیتون

خواهر من مدتها که افسردگی داشته زیر نظر چندین مشاور و روانپزشک و … بود ولی متاسفانه هیچ بهبودی نداشت. بدتر بعد از مصرف داروها علایمش بیشتر شد. تو یکی از سایت ها با خانم دکتر رحیمی نژاد توی تهرانپارس آشنا شدیم. بردیمش اونجا بعد چندجلسه رواندرمانی خداروشکر خیلی بهتر شده حالش، قبلا ترک تحصیل کرده بود ولی الان با انگیزه برگشته اوضاع روحیش خیلی خداروشکر بهتره.

ممنون از شما برای به اشتراک گذاشتن تجربه اتون

درخصوص نحوه ارتباط صحیح باجنس مخالف کدوم روانشناسو معرفی میکنین؟

دکتر شقایق درویشی، عالی مسلط ۲۰ ونک هم هست کلینیکشون ۸۸۲۱۷۰۸۸

سلام چه دکتری برای درمان اختلال اضطراب اجتماعی و اختلالات شخصیتی پیشنهاد میکنید؟ از کیفیت مرکز مشاوره دانشگاه تهران خبر دارید؟

من دکتر لیلا ندایی رو میشنازم با کمک هیپنوتیزم خیلی از اظطراب و این جور چیزا رو حل میکنه کارش خوبه معمولا مریض هاش ۳جلسه ای درمان میشن ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام یه روانپزشک یا روانشناس مرتبط با ADHD معرفی کنید ؟

دکتر مهدی صحراگرد عضو هیات علمی دانشگاه هستن من از کارشون راضی بودم ۰۹۳۶۸۶۷۴۵۴۵

روان شناس برای بیش فعالی خواسته بودید، خانم افقی، تو اختلال رفتاری خبره است۶۶۹۲۵۴۰۷

مرسی از راهنماییتون 🙏🙏

سلام پسر ۵ ساله من بسیار کمرو و خجالتی هست با بچه ها هیچ مشکلی نداره و بازی میکنه و حرف میزنه ولی با افراد بزرگسال حتی مربیان مهد کودک که حدود دو سال هست میره و دوستان و آشنایان اصلا حرف نمیزنه و خیلی حالات اضطراب در چهره داره لطفا فردی که توی این زمینه بتونه به من کمک کنه معرفی کنید

*

سلام عزیزم پسر من هم یه مشکل مشابه داشت، البته اون خیلی با بچه ها ی همسن و سال خودش صحبت نمی کرد، با بزرگترای غریبه هم کم صحبت می کرد اما تو خونه خیلی خوب و معمولی بود، پامون رو که بیرون می ذاشتیم انگار مشکلش شروع می شد. به پیشنهاد خواهرم که روان شناسی می خوند بردمش یه جا که راضی بودم از کارشون. البته بچه ی من الان کلاس دومه و خدا رو شکر خیلی بهتر از قبل ارتباط برقرار می کنه. با بازی و قصه و این جور چیزا به بچه ها چیز یاد می دن. شماره ای که من الان دارم ازشون اینه، امیدوارم کمک باشه براتون :)۲۲۳۶۷۰۲۱

ممنون از معرفیتون

سلام وقتتون بخیر ممنون از مقاله خوبتون و وقتی که گذاشتین ممنون میشم زوج درمانگر (سکستراپ)خوب بهم معرفی کنید چون علاوه بر مشکلات فردی و ناراحتی روحی که برام پیش اومده اصلا از ازدواجم راضی نیستم و مشکلات نه چندان کمی دارم😭 یه مشاور،روانپزشک یا حتی روانکاوی که بتونه راهنماییم کنه برای حال خوب خودم و رابطه و زندگیم اگر خانم باشن فکر میکنم راحت ترم

سلام میتونید به انستیتو روانکاوی تهران مراجعه کنید برای روانکاوی خوب هستش. همچنین کلینیک کاج تحت نظر دکتر شهرام محمد خانی بهتون کمک کنن.

ممکنه یه روانشناس خوب تومحدوده شمال تهران معرفی کنید باتخصص توزمینه ی وسواس

اگه واقعا دنبال درمان هستی حتما برو پیش دکتر مهدی صحرا گرد نمیدونم الان مطبش کجاس این شماره رو ازش دارم۰۹۳۶۸۶۷۴۵۴۵

سلام دوست عزیز من ی دکتر میشناسم ی بنده خدایی رو که وسواس حاد داشت حتی خارج از کشور هم درمان گرفته بود رو به خوبی در مان کرد دکتر لیلا ندایی اسمشو سرچ کنی پیدا میکنی با هیپنوتیزم درمان میکنه۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام لطفا یه دکتر خیلی عالی در زمینه درمان اختلال دوقطبی که حدالمکان بتونه اختیار بستری کردن رو هم داشته باشه معرفی کنید

سلام، خواهری دارم ۲۷ ساله، دائما فکر میکنه که من (بردار) و پدر و مادرش در حال توطئه کردن علیه‌ش هستیم و فکر میکنه که ما قصد آزار و اذیت‌ش رو داریم و به طور خلاصه بگم که ما رو دشمن خودش میدونه…هر ناکامی که باهاش مواجه شده رو تقصیر پدر و مادرش میدونه، با کوچکترین اعتراض ما نسبت به رفتارش شروع به فحاشی و دعوا میکنه، خیلی از مواقع هم بدون دلیل، زیر لب شروع میکنه به فحش دادن به اعضای خانواده…به شدت وسواسی هست و دقایق زیادی رو صرف شستن دست و پا میکنه، اصلا هم حاضر نیست به پزشک و یا مشاور مراجعه کنه…لطفا با توجه به شرح حالی که عرض کردم راهنمایی بفرمایید به کدوم یک از پزشکا یا روانشناسای معرفی شده مراجعه کنیم اصلا چه جوری و با چه ترفندی ببریمش پیش پزشک وقتی که خودش نمیاد؟ هر جور که بلد بودیم باهاش رفتار کردیم با محبت و نوازش با دعوا ولی حاضر نیست بیاد

ی روانشناس و هیپنوتیزم گر خوب میشناسم معرفی میکنم اگه تونستید ببریدش ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام…. من از مشکلات خانوادگی و کودکی پرتنشی که داشتم رنج میبرم و همه ی اینا یجورای باعث شده افسرده بشم، اعتماد به نفس و عزت نفسم بیاد پایین و کلا وقتی یه مساله یا نگرانی به خونواده م مربوط بشه خیییییلی وسواس گونه فکر کنم (در حدی که احساس میکنم داره سرم منفجر میشه) و خیلی هم مضطرب بشم. ارزوی مرگ نمیکنم ولی مدام فکر میکنم خوشبختی و ارامش در کنار خونواده م هیچ وقت برای من محقق نمیشه پیش یه روانشناس رفتم یه جلسه راهکاراش خیییلی شعاری بود پیش یکی دیگه سه جلسه رفتم خودم فکر میکردم زمان میبره اینجور چیزا ولی یه نفر بهم گفت بعد از ۶ ساعت مشاوره باید تا الان یکم حست مثبت تر میشد ولی من نه تنها بهتر نشدم تازه شاید عصبی هم شدم…. بابت هر تست هم که میگیره یه عالمه پول میگیره ازم حوالی غرب هستم یه نفر رو میتونین بهم معرفی کنین؟ من کلا مشکلاتم خیلی پیچیده ن خودمم ادم ریجید و سختی هستم یه مشاور میخوام که راهکار بتونه واقعا بهم بده نه که شعار بده چون پذیرشم سخته

سلام چند تا نکته راجع به چیزهایی که گفتین فک میکنم میتونه بیشتر کمکتون بکنه به نظرم خیلی نباید دکترتون رو عوض کنید چرا که توی خود این فرایند عوض کردن دکتر و جواب ندادنش یه چیزی اتفاق می افته و شما بعد از اینکه چند بار این پروسه تکرار بشه و هیچ اتفاقی نیوفته یاد میگیرید که اصن هیچ وقت بهتر نمیشه!.. ما توی روانشناسی به این میگیم درماندگی آموخته شده و خب این خیلی چیز خوبی نیست که راهکارش اینه که با یک دکتر شروع کنید و حتما با همون ادامه بدید چون کار روانشناس توی چند جلسه اول نیست و خب در طول تمام جلسات بهبودی شکل میگیره و شما به یک بینش به خودتون دست پیدا میکنید. با توجه به دکترانی که گفتید فک میکنم یک روانکاو خوب خیلی میتونه طوی این زمینه همراهی تون کنه چرا که باعث میشه خودتون رو از بیرون نگاه کنید روانکاوان درون لیست مثل دکتر تورج مرادی و یا مهدی قاسمی و .. میتونن خیلی کمکتون بکنن علاوه بر اون انستیتو روانکاوی تهران هم هست منتها سمت تجریشه اما مرکز مهمی توی روانکاوی هستش میتونید زنگ بزنید و وقت بگیرید.

سلام متاسفانه دچار افسردگی شدید هستم شبها کابوس میبینم بی حوصله هستم زندگی واقعا برام بی معناس..البته این حال من دلایل زیادی دارن تمام اتفاقهایی که توزندگیم افتادن کم کم من و به این مرحله رسوندن انقدر بچه نیستم که به مردن فکر کنم اما از این وضعیت خودم به شدت متنفرمممممم😞 خیانت کسی که عاشقش بودم البته بعد از ۵ سال که هربار ولم نکردو باکلی خواهش من و تو رابطه نگه داشت اما اینبارتصمیم گرفتم واقعا برای همیشه فراموشش کنم و احساس میکنم نیاز به دارو دارم. میخواستم بدونم دکتر لیلا ندایی که هیپنوتیزم هم انجام میدن میتونن مشکل من و حل کنن من باید پیش کدوم دکتر برم؟

سلام روانکاوان میتونن توی این زمینه بهتون کمک بکنن شما میتونید به اسنتیتو روانکاوی تهران زنگ بزنید و ازشون وقت بگیرید دکتر تورج مرادی توی لیست هستن مشخصاتشون رو نوشتیم میتونن توی این زمینه مشاوره خوبی بهتون بدن و یا توی لیست دکتر هایی که توی زمینه افسردگی و یا رابطه کار میکنن هم میتونن کمکتون کنن

ممنون از راهنماییتون واقعا تا سر حد مرگ دارم عذاب میکشم دختری که باهاشه هربار با عکسای پروفایل و بیوهای عاشقانهه من و تا سرحد مرگ عذاب میده و این غیر قابل تحمله میخوام خودم و فراموش کنم حتی اینکارم بلد نیستم خیلی بی اراده و ضعیفمممممممممممم نمیتونم که نمیتونم هربار شمارشون و پاک میکنمم اما باز روز از نو روزی از نو💔😢😢😢

سلام من تو خانواده خودم یه سری مسائل و مشکلات دارم ک خیلی اذیتم میکنه حالا عقد کردم و با همسرمم ب مشکل خوردم پیش کی باید ررم ک بتونم گذشته رو پاک کنم از ذهنم و روابطم با همسرمو درست کنم

سلام قرار نیست گدشته پاک بشه. اما میشه اثر گذشته رو کاهش داد یعنی با وجود اینکه گذشته وجود داره ولی دیگه اثر منفی روی شما نمیذاره. بنا به اینکه شما از مشکلات گدشته تا رسیدن به مشکلان با همسر را مطرح کردید طرحواره درمانی میتونه گزینه مفیدی باشه چون تلاش می کنه تا با برگشت به گذشته و کودکی شما، اثرات اون را روی زندگی کنونی تون از بین ببره یا حدتقل تا حدی کاهش بده که زندگی تون را مختل نکنه.

سلام شما میتونین از روانکاو ها کمک بگیرین که انستیتو روانکاوی تهران معمولا جای خوبیه و همین طور توی لیست کسانی که توی زمینه رابطه با عنوان زوج درمانی کار میکنن میتونن کمکتون بکنن ولی اگه فقط خودتون میخواید رواندرمانی فردی بشید روانکاوی معمولا میتونه کمک حالتون باشه تعداد جلساتش زیاده و کمی هم گرون هستش در غیر این صورت روانشناسانی که توی لیست اوردیم هر کدومشون از طرف مردم و نظراتشون توی وب بوده برای همین اون ها هم میتونن کمکتون کنن. اگر فرق روانشناس و روانکاو رو نمیدونین میتونین به مقاله توی سایت مراجعه کنید توی بخش نکات روانشناسی به همین عنوان: فرق بین روانشناس، روانپزشک و روانکاو

سلام ایا مشاوران به افراد مقیم از خارج از کشور هم تلفنی مشاوره می دهند؟

امروز با خانم ساحل گرامی برای مشکل حساس بودن و زود رنج بودن بچم صحبت کردم خیلی کارش خوب بود مطبش صادقیه ۰۲۱۴۴۰۰۸۵۹۹

چه خوب ممنون از این که معرفی کردین

سلام من مشاوره قبل از ازدواج احتیاج دارم۰ چه دکتری پیشنهاد میکنین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دکترای خوبی مثل دکتر کامران عسکری، سمانه جهانبخش ، دردانه امیری، الهام اسبقی ، الهام بارسلطان میتونن تو این زمینه بهتون کمک کنن. موفق باشید .

سلام وقتتون بخیر من بیماری اسکیزوفرنی دارم و مدتهاست دنبال روانشناس بودم و نمیدونستم چطور روانشناس خوبی پیدا کنم تا سایت شما رو دیدم خیلی بابت معرفی روانشناسان برتر از شما و سایت خوبتون تشکر میکنم. چون در این لیستی که تهیه کردید هم روانشناسان زیادی وجود داره انتخاب باز هم برام سخت شده آیا میدونید بهتره به کدوم روانشناس برای مشکلی که دارم مراجعه کنم؟

داداش منم مثل شماست و با کمک لیلا ندایی که اسمش هم اینجا هست و دارو حالش بهتره

تقریبا اکثر روانشناسانی که توی لیست معرفی شدن میتتونن کمکتون بکنن شما میتونید به دلخواه پیش هر کدوم از اونها برید دکتر پناهی یا دکتر قاسمی و ..

سلام . ضمن تشکر از سایت خوب تون . من بچه ام رو پیش دکتر محبوبه جوادی بازرگانی بردم . کارشون فوق العاده بود . چندتا دکتر دیگه بچه ام رو برده بودم ولی تشخیص فوق العاده شون . برخورد خوبشون و جلب بچه ام بسیار جالب توجه بود . بچه ام بعد از فوت همسرم خیلی بهم ریخته بود . الان سالم تر ازقبل شده گاهی به من هم کمک فکری میکنه . این دکتر فوق العاده است بهتون توصیه میکنم حتماحتما برید پیشش .شماره ی مطبش هم ۷۷۷۲۰۴۱۸ و ۷۷۸۷۶۰۲۵ هستش

ممنون از اینکه تجربتونو با ما به اشتراک گذاشتید.

دیدگاه *

سلام دختر۱۴ساله دارم شدیدبیرون گردی داره راحت هم دوست یابی میکنه سرش هم دایم توگوشیه به کی مراجعه کنم ممنون

سلام برای حل مشکلات نوجوانان دکترای خوبی مثل دکتر ماندانا شعبان، فرامرز ذاکری ، اکرم پرند، فرشته پناهی ، شیرین کاکاوند ، شهرام محمدخانی میتونن بهتون کمک کنن . موفق باشید

بپرس ببین خانم ساحل گرامی قبول میکنه اگه قبول کنه کارش خوبه۰۲۱۴۴۰۰۸۵۹۹

سلام من یه روانشناس که باروانشناسی عمقی یونگ آشناباشه لازم دارم لطفاکسایی که واقعادراین زمینه آگاهی دارندبه من کمک کنندتاکیدمیکنم روانشناس باتحلیل عمقی یونگ نه هرروانشناسی

دکتر علیرضا انگاره چی

سلام وقت بخیر من وهمسرم خیلی همو دوس داریم (دخترخاله وپسرخاله هستیم)ولی همسرم یه خواهرداره که ازمانی که همسرم ازم خواستگاری کرد شروع کرد به مخالفت وآبروریزی وبی احترامی وتهمت زدن به من باعث شد مابعداز۶سال عقدکردیم حالا به مشکل خوردیم میخوام یه مشاورخوب بهم معرفی کنیدچون این مسئله داره باعث اختلاف مامیشه

سلام . تواین زمینه دکترای خوبی مثل دکتر الهام بارسلطان ، محمدرضا محسن پور ، کامران عسکری، سبحان پورنیکدوست و الهام اسبقی میتونن به شما برای حل مشکلتون کمک کنن . موفق باشید

سلام وقتتون بخیر به نظر شما بهترین مشاور/دکتر در خصوص زوج درمانی و حل مشکلات بعد از ازدواج چه کسی هست؟

سلام . دکترای خوبی مثل دکتر دردانه امیری، الهام اسبقی، سبحان پور نیکدوست ، آناهیتا علی اسماعیلی ، الهام بارسلطان ، مهدی قاسمی میتونن تو این زمینه به شما کمک کنن . موفق باشید

کسی هست که در مورد مسائل همجنسگرایی کمک بکنه؟؟؟ دیدگاه مردمی نداشته باشه؟؟؟یعنی بیماری ندونه و دید علمی داشته باشه؟؟

ممنون ازاینکه تجربه تون رو با ما به اشتراک گذاشتید.

سلام من برای مشاوره پیش از ازدواج دنبال یه کتر خوبم. میشه بهم دکتر پیشنهاد بدین

سلام شما میتونین از دکترای خوبی مثل دکتر شهرام محمدخانی، الهام اسبقی ،الهه امیری ، دکتر دارابی، سبحان پورنیکدوست، آناهیتا علی اسماعیلی و سعیده عزیزمحمدی در این زمینه کمک بگیرین . موفق باشید .

دیدگاه *

با سلام من برای خواهرم دنبال ی روانشناس هستم خواهرم ی چند وقته ای که همش ترس از مردن داره و حس قلب درد یا نفس تنگی داره خیلی دکتر قلب بردیمش میگن مشکل قلبی نداره و دچار پانیک شده و بهتره به روانشناس مراجعه کنه همش اظطراب میگیره و بدنش یخ میکنه ممنون میشم ی دکتری که تخصصش بیشتر تو این زمینه داره رو به من معرفی کنید

من دکتر پدرام اطمینانی رو پیشنهاد میکنم چون یکی از دوستان خودم هم دچار این مشکل بودن و حملات پانیک داشتن

سلام شما میتونید به دکترای خوبی مثل دکتر الهه امیری ، ندافرزانه ، فرشته پناهی، یعقوب اسماعیلی و دردانه امیری مراجعه کنید . موفق باشید

با سلام خدمت شما ضمن تشکر از مطالب خوبتون خواستم بگم من دوستی دارم که به شدت درگیر موضوع زودرنجی هستند. تا حدی که بسیار در تعامل با ایشون دچار استرس میشم و همش مواظبم که حرفی نزنم یا رفتاری انجام ندم که باعث رنجش ایشون بشه. چون به شدت نسبت به رفتارها و گفتارها عکس العمل نشون می ده و حتی اگر در لحظه هم این اتفاق نیفته، با مرور گفته ها و فکر کردن به اونها، از خودش رفتار پرخاشگرانه نشون می ده. البته گاهی هم خودش به این موضوع اذعان داره و بیان می کنه که به دلیل شکستی که در زندگی قبلی داشتند و با توجه به عوارض سال هایی که به اجبار در رابطه عاطفی بوده اند، دچار این رفتارها شدند. لازمه بگم هر نوع رفتار اعم از خوب و بد رو به خودش نسبت می ده و حتی در تعامل با نزدیکترین افراد زندگی هم دچار مشکل هستند و رفتارهای اون ها رو منظور دار برداشت می کنند و این باعث شده که خیلی تنها باشن. اوایل فکر می کردم شاید رفتارها و گفتارهای من مناسب نیست ولی در برخورد هر کس با ایشون این موضوع رو بلافاصله اشاره می کنند که ایشون بسیار حساس و وسواسی هستند. خواهشا اگر روانشناس خوب می شناسین که بتونه در خصوص اختلالات زودرنجی، وسواس و خشم بهمون کمک کنه، معرفی کنید

سلام با توجه به توضیحی که دادین اکثر دکترای توی لیست میتونن کمکتون کنن از جمله دکتر علی اسماعیلی ، فرشته پناهی، سبحان پور نیکدوست ، الهه امیری ، بهزاد تریوه ، دردانه امیری و.. که با توجه به نزدیکی به خودتون میتونین انتخاب کنین . موفق باشید.

سلام ..من مدتی هست صاحب فرزندی شدم ، متاسفانه با اسمی که براش انتخاب کردم دچار مشکل شدم و این مسااله یه معضل جدی برام شده ،، لطفا راهنمایی کنید با کدامیک از دکترها میتونم مشورت کنم ،، سمت غرب باشن بهتره ،، ممنون

سلام . شما میتونید به دکترای خوبی مثل فرشته پناهی ، سبحان پورنیکدوست ، الهام بارسلطان، ماندانا شعبان که سمت غرب هم هستند و آدرس و شماره تلفنشون بالا نوشته شده مراجعه کنید.

بهتون مرکز مشاوره دکتر زارع رو پیشنهاد میکنم حتما میتونید از مشاوره هاشون استفاده کنید. تهران ۴۴۲۷۶۴۵۶ -۴۴۲۵۹۰۱۷

آقای دکتر آرش رستمی به نظرم جز بهترین روانشناسا هستن، من چند جا مراجعه کرده بودم اما بعد از مراجعه به ایشون در مرکز بوجیکا خیلی بهم کمک کردن، شماره مرکز و آدرس سایتشونو میذارم که هرکسی خواست مراجعه کنه بهشون ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ http://www.bujika.com

اگر ممکنه یک مشاور و روانشناس سالمندان در تهران معرفی کنید. خیلی ممنون

سلام خانم دکتر مرجان حسنوند دکتری تحصصی روانشناسی سلامت هستند که در زمینه سالمندان و همچنین در زمینه توانبخشی شناختی (مثل حافظه، توجه و …) مشاوره میدهند و می توانید از ایشان کمک بگیرید.

من مرکز مشاوره پندار نیک خانم دکتر زارع رو معرفی میکنم بهتون .شماره تماس: ۰۲۱۴۴۲۵۹۰۱۷

برای انتخاب روانشناس خوب اولین گام به نظرم این هست که ملاک های یک روانشناس خوب را بدانیم تا بر اساس آن بتونیم بهترین انتخاب را داشته باشیم. پیشنهاد می کنم دو مقاله درباره ویژگی های روانشناسی خوب در سایت دکتر بهشتیان هست که ابتدا اونها را مطالعه کنید و بر اساس آنها تصمیم گیری کنید. عنوان مقاله اول: ۱۰ ویژگی یک روانشناس خوب عنوان مقاله دوم: تست تشخیص روانشناس خوب ww.beheshtiyan.ir

ممنون از راهنماییتون خودش میگه از دوست داشتنه و… اما یه وقتایی رفتارش واقعا غیر قابل تحملتحمل میشه… وسط خیابون بین مردم داد بزنه و فحش بده…یکم سخته تحملش مخصوصا وقتی تکرار بشه و تو بیگناه باشی… خودش نمیاد مشاوره جدیدا هم میگه برو طلاقم بده احساس میکنم حرف دلش نیست جدیدا سر کار هم میره البته کاری که خودش دوست داره و خودش انتخاب کرده و… اما انگار بدتر شده… میگه اونجا که من میرم محیطش سالمه ولی همه با هم راحت هستن جایی که تو میری ببین چه غلطا میکنی!!!!!؟ تازه بد دهن هم شده و حرفای بد شده نقل و نبات دهنش… چیزی که من ازش متنفرم… میخواستم حق طلاق رو بهش بدم تا دیگه نگه برو طلاقم بده… واقعا خسته شدم

من تو مطب دکتر شعبان که یه دکتر دیگه رو معرفی کردن رفتم و زیاد راضی نبودم….خیلی زود میگذشت و بیشتر حرفهای منو میشنیدند و خودشون کمتر نظر میدادن….حدود ۶ جلسه حرفهای منو شنیدند و بعد از اونم تازه گفتن باید تست ازت بگیرم …اصلا خوب نبودن ….گول مطب و کلینیک دکتر های معروف رو نخورید

ممنون که به ما بازخورد میدید

سلام من ی دوستی دارم که ی مدته خیلی گیر میده روی کوچکترین موضوع گیر میده و باشوهرش و خونوداش بحث میکنه هرکی حرفی میزنه به خودش میگیره منفی گرا هستش و یک روز بدون بحث و لج بازی تو خونشون نمیگذره شوهرش و بچه هاش هم خسته شدن از دستش ی وقت خیلی خوبه ی وقت قاطی میکنه و جنگ و جدل ما خودمون نمیدونیم چیه خواهشا ی دکتر خوب معرفی کنید

سلام مشکل دوست شما میتونه علایمی از مشکلات مختلف باشه، همون طوری که سرفه کردن همیشه به علت سرماخوردگی نیست بلکه ممکن گاهی به علت بیماری سل، عفونت ریه و … باشه. پس این علایم ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه و نیاز به ارزیابی داره. بر حسب نوع مشکلی که داره درمان های مختلف می تونند مفید باشند مثلا اگر مشکلش دارای دلایل عمیق و مرتبط با گذشته فرد باشند طرحواره درمانی گزینه پیشنهادی خوبی باشه.

با سلام هر کدوم از روانشناس های بالا میتونن کمکتون کنن برای رواندرمانی فردی میتونن به این دکتر ها مراجعه کنند

لطفا لینک سایت دکتر آریا فر رو برای نوبت اینترنتی بزارید… با توجه به اینکه همسرم اصلا رضایت نمیده به مراجعه به روانشناس ، به نظرتون مشاوره تلفنی با روانشناس بهتره و یا حضوری؟

مشاوره حضوری خب قطعا بهتر هستش

سلام برای پسرم که ۱۶ ساله هست، دنبال یه روانشناس خوب هستم . پسرم خجالتی شده و این باعث شده از فعالیتهای اجتماعی و … داره عقب میافته، لطفا راهنمایی میفرمائید . سپاسگزارم

سلام پسر شما در سن حساسی هست که ممکنه برخی از مسائل پسرتون به برحی ویژگی های این سن برگرده. اما اگر خجالتی بودنش خیلی شدید و مشکل ساز هست می تونه به علت ایجاد شدن برخی الگوهای ناکارامد ذهنی باشه که باعث میشه عزت نفس ایشان کاهش پیدا کنه و در برابر احساساتی که در حضور دیگران تجربه می کنه دچار اضطراب بیشتر و بیشتر بشه. مشکل ایشان قابل حل هست هر چند که تعیین علت و شیوه درمانی مناسب برای مشکل ایشان نیاز به ارزیابی دقیق داره.

سلام اگر عملکرد پسرتون توی زندگی روزمره اش کاملا مختل شده به طوری که نمیتونه ارتباط برقرار کنه در این صورت بهتره که به یک روانشناس مراجعه کنید. اکثر روانشناس هایی که ما معرفی کردیم توی این زمینه میتونن به شما کمک بکنن توی لیست میتونید بر هر کدام ازشون مراجعه کنید.

سلام سال ۸۸ با دختری آشنا شدم که شیفته ی تک بودن و رفتارای خاصش شدم… دختری لجباز ، ساده پوش و دوست داشتنی و سرکش… شدیدا حساس و زود رنج… و محجبه… ۳ سال از من کوچیک تر بود… یک روز تلفنی ازم پرسید ، چه شالی دوس داری بزارم ، من که موقعیت صحبت نداشتم ، گفتم هرچی میزاری بزار!! فقط زود بیا… هوای گرم تابستون داشت دیوونم میکرد… چرا نمیاد؟! دقیقا ۱ ساعت منو کاشت زیر آفتاب…چون نمیخواستم بد قول باشم…جایی ایستاده بودم که از قبل هماهنگ کرده بودیم… وقتی دلیل تاخیر رو پرسیدم گفت: من شال سفیدم رو دوست داشتم …کثیف بود… شستم…خشک کردم…اتو کشیدم و اومدم… البته بعد ها گفت میخواستم ادب بشی… الان ۵ سال از زندگی مشترک ما میگذره… هنوز هم به نقطه مشترک نرسیدیم… و بارها تصمیم به جدایی گرفتیم… هم خودش اذیت میشه و هم من… بی نهایت دوستش دارم… اما…دارم میبینم که جفتمون در حال نابود شدنیم بیشتر مشکلاتمون حساس بودن زنم به محیط کار و همکارها و افراد با جنس مخالف منه… هرچی میگم هیچ بنی بشری برام مهم نیست ، بجز تو… اما هنوز بعد ۵ سال ، با این که کوچکترین چیزی ازم ندیده ، مشکل داریم و داد و دعوا و… رشته خودش روانشناسی هست و هیچ کسی و هیچ روانشناسی رو قبول نداره… دیگه به خودم هم شک کردم… نمیدونم چیکار کنم؟! بارها به سرم زده خود کشی کنم چون بهم میگه خودتو بکش تا من هم راحت بشم از دستت گاها تو خیابون بهم فحش میده و میگه تو هیزی…و بلند بلند بهم بد و بیرا میگه و تهدید میکنه که… با اینکه خدا میدونه من اصلا کوچکترین نگاهی نکردم و هرچی بهش میگم ، میگه دروغ میگی و… سال هاست دارم تحمل میکنم به خاطر همین هنوز بچه دار هم نشدیم چون تا حالا یهدهفته هم بدون دعوا زندگی نکردیم… اگه روانشناسی رو میشناسید ، که تو این زمینه میتونه کمکم کنه ، لطفا معرفی کنید…

اول خودتون بریدیه مشاورکه حتما زن باشه چون جنس خودشو میشناسه راهکاربگیرکه بشه به لحاظ عاطفی به همسرت نزدیک بشی وقتی اوکی شدبکشونش پیشه مشاور

سلام شرایطی که توصیف میکنید شرایط دشواری هستش، متوجه ام. روانشناسانی که ما معرفی کردیم توی لیست میتونن کمکتون بکنن و اگر خانمتون قبول میکنند که بروند پیش روانشناس که هیچ اما در غیر این صورت زوج درمانی میتونه به شما کمک وافری بکنه دکتر های درون لیست غالبشون زوج درمانی هم میکنند.

سلام دوستان ، من به یه روانکاو یا روان درمانگری احتیاج دارم که بدون قرص و دارو بتونه مشکل رو ریشه ای حل کنه ، ممنون میشم کمک کنید و بک دکتر خوب بهم معرفی کنید

دوست عزیز من دکتر لیلا ندایی رو پیشنهاد میدم اما به شرط اینکه مشکل توهم یا شیزو فرنی نداشته باشی چون این بیماری حتما نیاز به دارو داره البته یک روانکاو خوب میتونه مکمل دارو باشه تا احساس خوب داشته باشی. فراموش نکنیم که دارو خوردن برای مشکلات روحی همونقد میتونه موثر باشه که دارو برای درمان زات الریه و … بیماری ها مثل عفونت قارچ و اگزما و … که بدون دارو دیرتر و سخت تر درمان میشن و یا گاهی اصلا بدون دارو مریض درمان نمیشه

سلام و درود به شما روانشناس ها به طور کلی دارو تجویز نمیکنند. کسانی که اجازه این کار را دارند روانپزشک ها هستند. اما شما به طور کلی اگر پیش روانشناسان برید دارویی به شما نمیدهند. روانشناسانی که توی لیست آمده اند میتوانند به شما کمک کنند و علاوه بر آن برای روانکاو خوب معمولا انستیتو روانکاوی تهران به مدیریت تورج مرادی جای خوبی هستش البته که معمولا روانکاوان دیگری هم هستن در تهران در کلینیک های مختلف به تحلیلگری میپردازند.

سلام وقت به خیر .راستش من به یک سری دلایل امکان شرکت در جلسات حضوری را ندارم .روانشناسی برای مسائل جوان ها میخواستم که از طریق چت بشه صحبت کرد وهزینه هاشم کم باشه لطفا

به نظر من مهمترین ویژگی در دسترس بودن و با سواد بودن دکتره که زود وقت بدن و کاربردی راهنمایی کنه. تو کرونا هم که اکثرا مجازی کار می کنن. من بخاطر حمله پنیک رفتم پی دکتر عاشوری و خوبم بود

باسلام. مشکل بنده در مورد رابطهء بین پسر۱۱ساله ام با همسرم است.شاید حس مادری بیش از حد همسرم باشه که باعث شده بیش از حد پسرمون رو کنترل کنه.در تمام زمینه ها.بیشتر مسائل درسی.به جایی رسیده که پسرم خیلی هوشمندانه با ظرافتی خاص همسرم رو دور میزنه و این بیشتر شاکیش میکنه.هرچی هم از همسرم میخوام که تغییری در رویه اش بده اما متاسفانه کارساز نیست.حال بنده موندم که پسرم نیاز به روانشناس داره یا خانومم؟؟؟ لطفا دکتر روانشناسی ترجیحا در غرب تهران و در این حوزه تخصصی معرفی کنید.ممنونم از سایت خوبتون.

سلام طبق مساله ای که شما مطرح کردید احتمالا نیاز هست که شما، همسر و فرزندتون بنا به صلاح دید روانشناس برخی جلسات را به صورت جلسات فردی و برخی را به صورت جلسات خانوادگی مراجعه کنید. چون علاوه بر مشکلات هر فرد، الگوی تعاملات خانوادگی شما هم باید بررسی بشه تا نتیجه دقیق تری دریافت کنید.

ممنون از معرفیتون با تشکر

سلام میشه بگید برای مشاوره در زمینه روابط عاطفی کدام روانشناس بهتر هستند؟

سلام میشه بگید برای مشاوره در زمینه روابط عاطفی کدام روانشناس بهتر هستند؟

سلام در مورد مشاوره مشاوره خانواده و مشکلات با همسر مشاوره خوب میخواستم

سلام هم در مقاله بالا و هم در مقاله زیر ما به معرفی مشاوران خانواده از نگاه مردم پرداخته ایم پیشنهاد میکنم این مقاله رو مطالعه بفرمایید:مشاوره خانواده چیست؟

سلام

من برای دکتر شعبان و دکتر تریوه که خیلی تعریفشون را شنیده بودم میخواستم وقت بگیرم که منشی هاشون گفتن دکتر تریوه که وقت نمیده فعلا و دکتر شعبان هم ۲۵ اسفند وقت داره… منشی دکتر شعبان دکتر شاکر را معرفی کرد و گفت این دکترها را دکتر شعبان تایید کرده. (مطبشون کاشانی و کوچه بهنام و …).. میخواستم بپرسم کسی دکتر شاکر را میشناسه و چطوریه کارشون؟؟

نمونه کامل نون به هم قرض دادنه کار این دکترا….

ممنون میشم اگه آدرس ما رو هم قرار بدید.

سلام پسری ۲۲ ساله هستم، روانشناسی که در زمینه اعتماد به نفس و مشکل در روابط اجتماعی و ترس و اضطراب از صحبت در جمع و عدم توانایی در ارتباط گیری با افراد رنج میبرد معرفی میکنید؟ و اینکه برای اینگونه مشکلات چه نوع درمانی پیشنهاد میشود؟ روانکاوی، هیپنودرمانی، روان درمانی یا‌… در هر کدوم کدام دکتر پیشنهاد میشود؟ تشکر

با سلام من یه توضیح کلی از رواندرمانی براتون بگم که یه دید کلی داشته باشین. ببینین ما توی رواندرمانی شیوه های مختلفی داریم که یکیش روانکاوی هستش روانکاوی اسم یک مکتب درمانی هستش که در اصل فروید پایه گذار اون بود و خب یکسری نگاه خاص به انسان و فلسفه ی وجودش داره که از این طریق به درمان میپردازه این درمان معمولا طولانی مدته حدودا یک سال تا دو سال و معمولا جلساتش ۵۰ دقیقه ای هستش که از ۸۰ هزار تومن شروع میشه و معمولا برای تحلیل روانی به کار میره. هیپنوتیزم هم یکی از روش های درمانی توی روانکاوی هستش که معمولا روانکاو ها توی مواقع ضروری ازش استفاده میکنن. شما برای مشکلتون که اضطراب اجتماعی هستش میتونید هم به روانکاو مراجعه کنید و هم به روانشناسانی که رویکرد شناختی رفتاری دارند..

سلام من برای خواهرم که مشکلاتی دارن یک روانشناس خوب می خواستم بهم معرفی کنین. خواهرم مشکلاتی دارن که خودمون هم نمیدونیم وافعا مشکلشون چیه. خودم نمیدونم مشکل افسردگی داره یا اضطراب یا … از ۳ سال پیش که به مدت ۲ سال با خانواده حرف نمیزد و صبح تا شب می خوابید و کلا از زندگی بریده بود بردیمش پیش روانپزشک و دکتر بهش داروی ضد افسردگی داده. الان قضد همکاری داره و میخوایم برای حل مشکلش ببریمش پیش روانشناس. ولی نمیدونم واقعا چه کسی میتونه به ما کمک کنه. لطفا راهنمایی کنین

شما میتونید از لیست بالا به کسانی که به لحاظ مکانی به شما نزدیک تر هستند مراجعه کنید. روانشناسان توی لیست روانشناسانی بودند که توی وب مردم از کارشون تعریف کردن و خب ما تا جایی که تونستیم اونها به صورت یکجا توی یک مقاله اسم هاشون رو اوردیم که مردم برای پیدا کردنشون راحتتر باشند. ببینید مشکل افسردگی و اضطراب رو روانشناسانی که رویکرد شناختی رفتاری دارند خیلی خوب میتونن بهش بپردازن و بهبودش بدن.

سلام. من در رابطه با پسرم که ۱۷ سالشه و دوران بلوغ رو طی می کنه با مشکلات زیادی روبرو هستم. لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کنین. ممنون.

سلام. توی لیست غالب دکتر ها میتونن توی حوزه مشکل شما راه حل ارائه بدن. پیشنهاد میکنم هرکدام رو که به لحاظ مکانی به شما نزدیک تر انتخاب کنید و مراجعه کنید.

سلام یه روانشناسی ک در زمینه وسواس و پرخاشگری هستند و قیمت مناسب برای کسی ک بودجه زیادی نداره معرفی کنید لطفا🙏

سلام من همه نوع واسواسیت دارم باید چیکار کنم

دکتر مهدی صحرا گرد خیلی کمک کردند به من شما هم مراجعه کنید

سلام من دارای وسواسیت از همه نوع میباشم باید چه کار کنم

با سلام تا به حال شما پیش روانشناس رفتید؟

درود به همگی من خودم چند سال پیش یه روانشناس داشتم خیلی تو شرایط افسردگی بدی بودم واقعا نجاتم دادن چند وقتی ایران نبودن آقای دکتر اکبروند ۶۶۹۰۷۴۰۴

سلام درود بر شما مرسی که با ما به اشتراک گذاشتین..

با سلام من مدتهاست فکر میکنم پیشرفتم تو کار و زندگی به اندازه تواناییم نیست یه مشکلی توی پیشرفت شغلی کاری دارم دارم برا همین میخوام پیش یه روانشانس خوب برم اگر معرفی کنید. و البته یه مشکلاتی هم توی خلقیات فردی دارم ممنونم

سلام روانشناس هایی که توی این لیست اومدن توی وب از نظر مردم روانشناسای خوبی هستن شما بر اساس محل زندگی و نزدیکی به مطب آنها و تماس با آنها میتونین پیش هر کدوم ازشون برید..

سلام . دوست من یه مشکلی براش پیش اومده که دیگه نمیتونه به زندگی کردن ادامه بده اونقدر ناراحته که نمیخواد زنده بمونه و مدام حرف از خودکشی میزنه از عشقش جدا شده و به هیچ عنوان راه برگشت نداره و این رابطه به طور کلی تمام شده . و اون نمیتونه بدون عشقش زندگی کنه . تو رو خدا کمکم کنید کجا میتونم ببرمش پیش چه دکتری ؟ که فقط به زندگی برگرده لطفا کمکم کنید

لطفا با دکتر لیلا ندایی تماس بگیرید حتی اگه نمیتونی بری پیشش مشاوره تلفنی هم میده که خیلی موثره شماره مطبش ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸ مطبش سعادت اباد کار هیپنوتیزمش خیلی معروفه

سلام . سوگواری و افسردگی بعد از یک رابطه از دست رفته طبیعی و لازمه ی این فراینده . اما برای این حجم از وابستگی به یک رابطه لازمه که اقدام به درمان حتما بشه. پیشنهاد میکنم به دکترای خوبی مثل سعیده عزیز محمدی، امیرحسین شریفی، الهام بارسلطان، سبحان پورنیکدوست، مانداناشعبان مراجعه کنین. علاوه براون اگر کمکی خواستید در خدمتتون هستیم.

سلام من دارم دچار افسردگی و عذاب وجدان دایمی ناشی از مادر کنترل گر میشم. از چه کسی کمک بگیرم؟

سلام. شما در درجه اول باید مطمئن شین که علائمی که دارین حتما افسردگی باشه و علاوه براون علائمی که دارین باید حداقل دوهفته به صورت مداوم طول بکشه ، طوریکه بیشتر کاراتونو مختل کرده باشه و نتونین حتی عادی ترین کاراتونو مثل گذشته انجام بدین اینو حتما درنظر داشته باشین. و میتونین به دکترای خوبی مثل الهام بارسلطان، سبحان پورنیکدوست، فرشته پناهی، دردانه امیری ، فرامرز ذاکری، علی بابایی زاد مراجعه کنین و علاوه براون اگر کمکی خواستین در خدمتتون هستیم.

سلام من مدتى هست که تو زندگى با همسرم به مشکل بر خورد کردم به مشاوره های زیادى سر زدیم اما هیچ کدوم نتونستن کارى پیش ببرند همه تأیید میکنند که همسرم مشکل داره و از من براى اینکه زندگى ادامه پیدا کنه خواسته میشد تا بیشتر چشمامو ببندم رو مسائل امروز احساس میکنم به طرز عجیبى افسرده هستم و هیچ چیزى برام معنایى نداره خواهش میکنم دوستان یه روانپزشک خوب به من معرفى کنید تا شاید با مصرف دارو بتونم به خودم کمک کنم

سلام . شما میتونین به دکترای خوبی مثل دکتر علی بابایی‌زاد ، سمانه جهانبخش، ماندانا شعبان، ندا فرزانه، و دکتر دارابی مراجعه کنین.

سلام من از اضطراب وسواس افسرده گی خیالبافی فوبیا نگرانی ترس وحشت و تجاوز جنسی در کودکی و خشم فرو خورده عصبانیت انزوا و… رنج میبرم لطفا یک دکتر خوب در این زمینه معرفی کنید به نظر شما یعقوب اسماعیلی:یا دکترتریوه کدام برای حل مشکلات من بهتره؟یا دکتر دیگر لطفا کمک کنید

پیدا کردین چه پزشکی مناسبه؟منم شرایط مشابه شما رو دارم اگه نتیجه گرفتین میشه اینجا بگین

اون دوتا رو نمیدونم اما برادر من پیش دکتر مهدی صحرا گرد رفت وبدون دارو با کمک تکنیک جدید ۷ جلسه درمان شد

برای چه مشکلی؟

سلام به نظرم دکتر اسماعیلی برای شما بهتر هستن چون تخصصشون اضطراب ، فوبیا و وسواس هست.

سلام دوستان من ۶ سالی هست که یکی از دوستانم دچار افسردگی شده،میشینه تو اتاق و با هیچکس صحبت نمی کنه مخصوصا با پدر و مادرش که اصلا جواب سلامشونم نمیده و کلا لج می کنه باهاشون!هر کاریم که فکرشو بکنید برای خوب شدنش کردیم از بهترین دکتر ها گرفته تا مسافرت و ورزش و …. ولی هیچکدوم فایده نداشته!کلا نمی خواد از لاکش بیاد بیرون به هیچ وجه!حتی وقتی پیاده روی و ورزش و کار می کنه هم ذهنش در گیر لاکشه!خودش می گفت وقتی یه موضوعی به ذهنش میاد انقدر روی اون تاکید و فکر می کنه تا دیگه نمی تونه مغزش کار کنه!میگه بالقوه سالمه و خیلی کم با حالت نرمالش فاصله داره و اراده کنه بر می گرده به حالت طبیعیش ولی خودش نمیخواد!به شدت برای خوب شدن مقاومت می کنه مثل ادمی می مونه که خودشو زده به خواب و شما بخواهید بیدارش کنید، خودشم میگه همش یه نقش هست که داره بازی می کنه.الان هم همه چیزو ول کرده و هیچ چیز براش مهم و لذت بخش نیست!کار و دانشگاه و زندگی و… هم تعطیل.در صورتی که شش سال پیش به شدت شاد و اکتیو بود .اتفاق خاصی که موجب غمگینی و افسردگی شده باشه هم براش نیافتاده!اگر راهیو میشناسید یا کسی رو میشناسید که بتونه کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید!

سلام اولین قدم برای درمان اینه که فرد با مراجعه به یک متخصص وارد فرآیند درمان بشه همون طور که شما اگر دچار سرماخوردگی شوید تا به پزشک مراجعه نکنید و شروع به مصرف دارو نکنید خوب نمی شید. اگر دوست شما افسردگی به معنای علمی داشته باشه مشکلاتی شبیه به مشکل دوست شما بوده که حل بشه. به طور مثال درمان CBT و درمان فراشناختی و درمان اکت از درمان های روانشناسی هست که به افراد افسرده پاسخدهی خوبی داره. برای کسانی هم که دچار افسردگی های طولانی مدت و مزمن هستند طرحواره درمانی مطلوب هست. فقط توجه داشته باشید که برای رفع مشکل دوست تان به روانشناسان متخصص و صاحب صلاحیت مراجعه کنید. سالم و سرزنده باشید

سلام ، میتونید به دکترا خوبی مثل دکتر بابایی‌زاد ، فرشته پناهی، الهام بارسلطان ، بهزاد تریوه مراجعه کنین که توی این زمینه تخصص خوبی دارن

یه روانشناس هست طرفای قلهک چند نفری که میشناسم و رفتن پیشش همه راضیه راضی بودن اسمش دکتر حفیظی هست کلینیک مهرپندار

ممنون از معرفیتون اگر مایل بودید تخصص ایشون رو هم بگید که مخاطبان بدونن.. مرسی

سلام, من چند وقتی هست که به دنبال یک مشاور و روانشناس خوب می گردم. متاسفانه روانشناس هایی که بهشون مراجعه کرده م بدون شناخت کافی از من دارو تجویز کرده ند با اینکه من بار ها تاکید کرده م که احساس خوبی به دارو ندارم و ترجیح میدم بدون دارو تراپی رو شروع کنم و ادامه بدم. مشکل من بیشتر برمیگرده به داشتن اختلال استرس و اظطراب که بعضا باعث افسردگی هم شده.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

حتما برو پیش دکتر مهدی صحراگرد کلا بدون دارو درمان میکنه با کمک یک دستگاه جدید خیلی حرفه ای هست عضو هیات علمی دانشگاه یک عالمه دانشجو داره مطبش مرزدارانه

سلام. نیاز شما به مصرف کردن یا مصرف نکردن دارو تا حدودی به شدت مشکل و علایم شما داره. اگر علایم اضطراب شما خیلی شدید و غیرقابل مدیریت هست بهتره با یک دور همزمان دارودرمانی و رواندرمانی شروع کنید و بتدریج داروها را کنار بذارید و رواندرمانی را ادامه بدید. اما اگر علایم شما خیلی خیلی شدید نیست این امکان وجود داره که بدون دارودرمانی، صرفا از رواندرمانی های مثل ACT یا APT استفاده کنید.

سلام حتما حتی شده یک جلسه به دکتر لیلا ندایی ببرید من از کارش خیلی جواب گرفتم داداش و خواهرم هم پیشش میرفتن

من بهترین راه هیپنوتیزم درمانی رو هم پیشنهاد میکنم البته به شرط اینکه برای شما قابل اجرا باشه من ی دکتر خانم خوب تو سعادت اباد سراغ دارم ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

دوست عزیز اگه مشکلت توهم نباشه ایشالا با هیپنوتیزم حل میشه با دکتر لیلا ندایی ارتباط بگیر ایشاله حل میشه من کارشو قبول دارم شماره مطبش ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

من برای درمان با دستگاه پیش دکتر مهدی صحراگرد رفتم بعد از کلی تحقیق فهمیدم این دستگاه اصلا عوارض نداره و خیلی از درمان راضی ام هزینش به نسبعت هیبنوتیزم کمتره ممنون از دکتر صحرا گرد

سلام .من متن شما رو خوندم .پیشنهاد میکنم به مطب خانوم” الهام بارسلطان” مراجعه کنید.توی سایت پزشک خوب هم میتونید اینترنتی وقت رزرو کنید.من خودم یکی از مراجعینشون بودم که قبلا پیش مشاوره های زیادی رفته بودم ولی ایشون تنها مشاوری بودند که خیلی دقیق و واضح مشکل منو تشخیص و راهنمایی کردند.اعتماد به نفس ام بخاطر مشکلاتی که نمی تونستم و یا نمیدونستم چطوری حلشون کنم خیلی کم شده بود .زمانی که به ایشون مراجعه کردم خیلی از نظر ذهنی بهم ریخته بودم.این متن رو صادقانه برای دوستانی نوشتم که نیاز به کمک واقعی یک روانشناس آگاه دارند . شماره مطبشون :۴۴۵۳۷۲۴۴

سلام شما به روانپزشک مراجعه کردید یا روانشناس؟

سلام سوال شما سوال من هم هست که روانشناس بهتره یا نوان پزشک! مشکل من در خصوص رابطه با همسرم و مخصوصأ برخورد و دخالت پدر همسرم می باشد که منجر به ناراحتی و مشکلات زیادی شده تا مرحله ای که برای طلاق و جدایی پیش رفته ایم. شما چه پیش نهادی برای مراجعه دارید؟

سلام. اگر مشکل شما و همسرتون صرفا مشکلات ارتباطی و عدم برخورداری از مهارت های زناشویی باشه نیازی برای مراجعه به روانپزشک نیست و بهتره از متخصصین روانشناسی کمک بگیرید. اما اگر شما و یا همسرتون در کنار مشکلات زناشویی دچار مشکلات زناشویی دچار مشکلاتی مثل افسردگی هستید اگر شدت این مشکل روانی (مثل افسردگی) خیلی زیاد هست و برای کنترل اولیه علایم اون مشکل روانی نیاز به دارو باشه می تونید در کنار روانشناس از کمک روانپزشک هم استفاده کنید.

ببینید ما توی این مقاله روانشناس های خوب تهران رو معرفی کردیم و خب این روانشناس ها توی وب مردم راجعبشون صحبت کردن و ما تصمیم گرفتیم به صورت یکجا در اختیار مردم بزاریمشون اما این که میگین پیش روانپزشک برم یا روانشناس و یا کدومشون بهتره؟نکته مهم اینه که شما پیش هر کدوم از این افراد برید بنا بر مشکل شما تشخیص میدن و خب اگر پیش روانشناسی برید و نیاز به روانپزشک داشته باشید اون روانشناس شما رو ارجاع میده در نتیجه هر دو هم روانپزشک و هم روانشناس غالب اوقات به شکل تیمی کار میکنن پس ارجحیتی هیچکدومشون با هم ندارن از این بابت نگران نباشید. اما به طور کلی روانپزشک مجوز تجویز دارو رو داره یعنی مثلا اگه افسردگی داشته باشین به کمک دارو تا حدی اون رو کنترل میکنه که بعد روانشناس بتونه توی یه حالت نرمال با شما صحبت کنه. روانشناس اما دارویی تجویز نمیکنه بر اساس گفتگوهای درمانی به بهبود شما کمک میکنه فرق بارز این دو بیشتر در این هستش..

دکتر حفیظی کلینیک مهرپندار

من مشاوره قبل از ازدواج میخوام در مورد اینکه با پسرس ۷ سال دوستم که ۵ سال از من کوچکتر است من ۳۴ سال دارم و اون ۲۹ سال .و الان تصمیم گرفتیم که ازدواج کنیم اما میخوام یه مشاوره خوب بریم که مشاوره بگیریم و راهکار بگه اگه کمکون کنه میشه مشاوره خوب معرفی کنید اخه ۲سال پیش رفتیم مشاوره رفتیم فقط میگفت نه

من برای مشاوره برای ازدواج پیش دکتر شهرزاد رشن رفتم و خیلی راضی بودم البته آخر کار به این نتیجه رسیدم که با اون نفر ازدواج نکنم اما از کل روند مشاوره خیلی راضی بودم باعث شد تفاوت هایی که خودم اصلا نمی دیدم را ببینم و الان خدارا شکر می کنم که با اون قبلی ازدواج نکردم. البته در اون موقعیت واقعا سخت بود این تصمیم رو گرفتن، چون ۲ سال بود که با هم دوست بودیم واسه همین به نظرم آدم باید قبل از این که قضیه جدی باشد واقعا پیش روانشناس بره

سلام مشاوره ازدواج نیازمند به ارزیابی جامع از مواردی از ویژگی های شخصیتی، نیازهای اصلی، ارزش ها، مهارت های ارتباطی و … طرفین هست. از طرفی، باید میزان شناخت شما و شخص مقابل از همدیگه به شکل صحیح باشه چون گاهی اوقات تصور می کنید فرد مقابل تون فردی متعادل و مهربانی هست که کمتر عصبانی و پرخاشگر میشه اما ممکن هست دلیل این باشه که ایشان در دوره دوستی هنوز تعهد و نگرانی نسبت به آینده نداره یعنی با ایجاد و تشدید شدن عصبانیت و اختلاف، می تونه بدون نگرانی شما را رها کنه. اما وقتی ازدواج کردید اگر به هر دلیلی دچار اختلافات جدی شدید چون تعهد داره و به سادگی نمی تونه شما را رها کنه ممکنه ناراحتی را به شکل بی مهری و فاصله گیری عاطفی نشان بده. پس نیاز هست که شما شناخت کافی و مبتنی بر ازدواج پیدا کنید و شناحت ناشی از دوستی کافی نیست. به علاوه، مشاور ازدواج نمی تونه پاسخ بله یا خیر به ازدواج شما بده بلکه وظیفه داره با توجه به شرایط و ویژگی های شما مسیرهای آینده را براتون ترسیم کنه تا تصمیم بهتری بگیرید و اگر ضعفی دارید برخی مهارت های فردی، ارتباطی و زناشکیی را به شما آموزش یده.

سلام شما پیش مشاور رفتید؟ نتیجه گرفتید؟

سلام میخواستم بپرسم شما پیش مشاوری رفتین که نتیجه بگیرین؟ منم شرایط شما رو دارم

سلام من با همسرم پیش دکتر مهدی صحرا گرد رفتیم مطبشون مرزدارانه واقعا که دکتر خوبی هستن تمام مساعل رو از ریشه پیدا کرد و برامون راهکار داد

ممنون از معرفی دکتر صحرا گرد مراجعه کردم بسیار راضی بودم خیلی ممنون مجدد

بهترین کسی رو که من میشناسم خانم اسبقی هست توی پاسداران اینم آدرس سایتشونهhttp://www.drasbaghi.com/

من قبلا پیش آقای جانبلاغی رفتم برای درمان شدید وسواسم خیلی عالی بود تخصصش فقط استرس و اضطراب و وسواس هستش برای من درمانش خوب بودhttp://www.janblaghy.ir/

مرسی از معرفی تون اگر خودتون تجربه ای با ایشون داشتید که میتونه به کسانی که میخواهند مراجعه کنند مفید باشه ممنون میشیم با ما در میون بگذارید

سلام شما میتونید به خانم دکتر الهام اسبقی، سمانه جهانبخش و خانم ندا فرزانه مراجعه کنید که توی مقاله ادرسشون هست.. اختلاف سنی معمولا بالاتر از پنج سال در ازدواج پیشنهاد نمیشه مخصوصا که خانم پنج سال بزرگتر باشه به دلیل اینکه خانم ها یکی دوسال بیشتر از سنشون بلوغ عاطفی دارن و پخته تر هستند عملا فاصله سنی شما میشه هفت سال.. اما حتما برای پیگیری مسئله تون به مشاور مراجعه کنید کسانی که نام بردم و توی مقاله هستن میتونن کمک کننده های خوبی به شما باشن..

شما لازم نیست نظر شخصی ضد زن و سنتی خودتو بدی، ایشون فقط یه مشاوره خوب خواستن…

با سلام احمد هستم دارای دو فرزند یه دختر ۷ ماهه و یه پسر ۷ ساله در مورد پسرم با مشکلاتی مواجه هستم از جمله بد غذایی که اصلا گوشت نمیخوره و خیلی ضعیف شده و مشکل دیگه در مورد رفتار بد اون هست و حرف گوش نکردنش که متاسفانه باعث میشه تنبیه فیزیکی بشه بعدش هم خیلی پشیمون میشم لطفا یه مشاور کودک که واقعا خوب باشه برای اینکه بتونم مشکل پسرم رو حل کنم خواهش میکنم معرفی کنید.

شما اول باید مشکل خودتون رو حل کنید و درمان بشین ….مشکل شما جدید که اقدام به تنبیه بدنی کودکتان می کنید

سلام.درباره مشکل تغذیه بهتره با پزشکان طب سنتی (دکتر خیر اندیش) ،احتمالا فرند شما کمبود اشتها دارد که با پیشنهاد برنامه غذایی مشکل حل خواهد شد.مشاوره کنید و درمورد تنبیه که فرمودید حتما خودتان باید به یک درمانگر مراجعه کنید چون عدم توانایی شما درحل مشکلات فرزندانتان شما را وادار به رفتارهایی کرده است که فرزند شما بدخلق شده است.به تشکر:

سلام نگران نباشید شما میتونید به خانم دکتر ماندانا شعبان و دکتر دارابی و دکتر ندا یعقوبی مراجعه بکنید که توی زمینه کودک و نوجوان تخصص دارند اطلاعاتشون توی مقاله بالا هست… تنبیه فیزیکی تاثیرات مخربی توی شکل گیری شخصیت کودکتان توی سال های بعدی زندگیش داره برای همین تنبیه فیزیکی رو حتما از مولفه های تربیتی فرزندتون فاکتور بگیرید.. مشکل پسرتون هم تا حدی شناخته شده است توی روانشناسی هر چقدر سریعتر مراجعه کنید زودتر مشکلتون حل میشه..

من برای مشاوره قبل ازدواج پیش دکتر شعبان رفتم که خب عالی بود

روانشناس خوب فقط خانم دکتر لیلا جبلی

چه عالی ! تجربه ای داشتین باهاشون ؟ اگه دوست داشتین برامون توضیح بدین و بامردم به اشتراک بذارین

بهترین روانپزشک درتهران درایران ودرجهان=فقط دکترندافرزانه

سلام چه روزهایی میتونیم برای مشاوره ازدواج حضوری بیایم پیش دکتر ندافرزانه؟

اتفاقا دکتر ندا فرزانه بی اعصاب ترین دکتر دنیاست. نه تنها منو خوب نکرد بلکه داغون ترم کرد…

من بالای ۱۰ بار پیش دکتر نیوشا محمدی رفتم دکتری که به من تو اولین دیدار قول درمان بهم داد ولی خوب نشدم هیچ بدترم شدم

سلام. بر خلاف سایر درمان ها، درمان های روانشناسی خیلی حساس هستند یعنی نه تنها به تخصص پزشک نیاز داره بلکه به ارتباط تخصص روانشناس با مشکل شما و به به شدت به کیفیت رابطه بین درمانگر و شما هم بستگی داره و شاید یک روانشناس برای یک فرد افسرده به خوبی درمان را انجام بده ولی همان روانشناس نتونه کمکی به حل مشکل یک فرد دیگه با مشکل افسردگی مشابه انجام بده. چون در کنار تخصص و مهارت روانشناس، رابطه میان شما و روانشناس و میزان همکاری شما در اتاق و خارج از اتاق درمان بر فرآیند درمان بسیار اثرگذاره.

من ی دکتر معرفی می کنم برو ایشالا خوب میشی کار هیپنوتیزمشم خیلی خوبه دکتر ندایی ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸ مطبش سعادت اباده

خیلی اوضاعم داغون بود، هر روز یه خبر بد از سیل و زلزله و ترور گرفته تا سقوط هواپیما و ترس از جنگ و هزارتا چیز دیگه. دلشوره امونم و بریده بود شب ها که می خوابیدم بخوابم همش فکر جنگ و استرس دارم، نکنه زلزله بیاد، نکنه که جنگ بشه، نمیدونستم دیگه چی کار باید انجام بدم، دارو خوردم، دمنوش های مختلف و امتحان کردم و …. هر راهی که دوستام یهم گفتند انجام دادم ولی دوباره تا به خودم میام انگار وسط کلی فکر و دلشوره و نگرانی ام یکی از دوستان که دانشجوی دکتر صحراگرد هست شماره دفترشون رو بهم دادند والان چند جلسه ای هست که مراجعه می کنم، خداروشکر اوضاع دلشوره هام خیلی بهتر شده و راهکارهایی که دادند اوضاع کلی ام رو بهتر کرده و هنوز هر از گاهی دلشوره های کمی می گیرم که گفتند اونم سریع برطرف میشه. برای کابوس هام، یه سری راهکار برای کنترل افکارم قبل از خواب دادند که توی این چند شب فقط یه کابوس داشتم. تکنیک های کنترل فکری که گفتند برای کنترل افکارم و حتی انجام کارهای عقب افتادم و افزایش سطح انرژیم خیلی موثر بود

در مرود مسائل و مشاوره ازدواج هم خوب هستن؟ شما بهشون مراجعه کردید؟

سیزده سال بود که با همسرم ازدواج کرده بودم، از همون اول خیلی مشکل داشتیم و چندبار می خواستم ازش جدا بشم. خانواده ام اصلا حمایت نمی کردند و منم چون می دونستم بعدش نمی تونم تنهایی زندگیم و اداره کنم بی خیال طلاق می شدم تا اینکه چند ماه پیش یکی از دانشجوهای دکتر که از آشناهامون هست از ایشون وقت گرفت و من بهشون مراجعه کردم که راهنمایی ام کنند. اولش بهم گفتند تا وقتی علایم افسردگی ات خوب نشده فکر طلاق و از سرت بیرون کن و بعد از اینکه خوب شدی در موردش صحبت می کنیم. تقریبا از جلسه سوم بود که احساس کردم داره حال و هوام عوض میشه و کم کم زندگی برام لذت بخش تر شده تا اینکه بعد از یه مدتی دیدم شاید بهتر باشه به جای فک کردن به طلاق بهتره برای خوب شدن زندگیم تلاش کنم. الان مدتی هست که از درمانم می گذره و خداروشکر خیلی شادترم و رابطه ام با همسرم خیلی بهتر شده. ای کاش همون اول به یه روانشناس مراجعه کرده بودم و سیزده سال با این مشکل زندگی نمی کردم. با تشکر از دکترمهدی صحراگرد

سیزده سال بود که با همسرم ازدواج کرده بودم، از همون اول خیلی مشکل داشتیم و چندبار می خواستم ازش جدا بشم. خانواده ام اصلا حمایت نمی کردند و منم چون می دونستم بعدش نمی تونم تنهایی زندگیم و اداره کنم بی خیال طلاق می شدم تا اینکه چند ماه پیش یکی از دانشجوهای دکتر که از آشناهامون هست از ایشون وقت گرفت و من بهشون مراجعه کردم که راهنمایی ام کنند. اولش بهم گفتند تا وقتی علایم افسردگی ات خوب نشده فکر طلاق و از سرت بیرون کن و بعد از اینکه خوب شدی در موردش صحبت می کنیم. تقریبا از جلسه سوم بود که احساس کردم داره حال و هوام عوض میشه و کم کم زندگی برام لذت بخش تر شده تا اینکه بعد از یه مدتی دیدم شاید بهتر باشه به جای فک کردن به طلاق بهتره برای خوب شدن زندگیم تلاش کنم. الان مدتی هست که از درمانم می گذره و خداروشکر خیلی شادترم و رابطه ام با همسرم خیلی بهتر شده. ای کاش همون اول به یه روانشناس مراجعه کرده بودم و سیزده سال با این مشکل زندگی نمی کردم. با تشکر از دکترمهدی صحراگرد روانشناس اینجانب

😊👌🏻

اهداف و افکار ما ادمها همه چیز ماست طوری که با آنها نفس میکشیم و روزهایمان را میگذرانیم. ما طوری زندگی میکنیم انگار که مردان از زنان برترند، انگارکه بدی حکمفرماست و.. . بعد از اینهمه افکار منفی یک بار فرض کنیم همه چیز خوب است؟ انگار که دنیا بهتر از این نمیشود انگار که هرچیزی که اتفاق می افتد به نفع ماست.. این وبسایت با ارائه نکات شیرین و کاربردی روانشناسی در زمینه های شخصیتی و ارتباطی به این تصویرسازی مثبت جامه تحقق میبخشد. انگار که زندگی بهتر از این نمیشود

© 2019 تمامی حقوق این سایت برای مجله اینترنتی روانشناسی انگار که محفوظ است . طراحی و تولید محتوا استودیو نماد

Welcome, Login to your account.

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.

بوجیکا – کلینیک روانشناسی | مرکز مشاوره روانشناسی | مشاوره خانواده | مشاوره فردی | مشاوره بزرگسال

مطالب اخیر

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

درمان شکست عشقی ؛ بعد از شکست عشقی چه بکنیم؟

مرکز روانپزشکی خوب در تهران | روانپزشک خوب در تهران |…

درمان حمله پانیک | علائم حمله پانیک

درمان اختلال دو قطبی | درمان اختلال دو قطبی با دارو |درمان…

اعتیاد به کافئین | علائم اعتیاد به کافئین | پیامد های منفی…

درمان اختلال اضطراب فراگیر GAD

اضطراب و سندروم روده تحریک پذیر |

شخصیت پارانوئید | اختلال پارانوئید و طلاق | مشاوره پارانوئید

Welcome, Login to your account.

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.

امتیاز کاربران:

امتیاز کاربران

سوابق تحصیلی و حرفه‌ای

مطب 1

آدرس : تهران – آریاشهر – بلوار آیت الله کاشانی – روبروی بانک شهر (یا روبروی بوستان زنبق) – مجتمع افرا – پلاک 432 – طبقه 2 – واحد 212بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

وقت دهی اینترنتی برای این مطب فعال نیست. شما می‌توانید از طریق تماس با شماره‌ زیر از ایشان وقت رزرو کنید.

تلفن مطب:021-4403****برای نمایش کامل شماره تلفن کلیک کنید

امتیاز شما

برای ثبت نظر خود ثبت نام کنید و یا اگر قبلا ثبت نام کرده‌اید، وارد حساب کاربری خود شوید. از نظرات شما برای بهبود خدمات پزشک خوب و متخصص مورد نظر استفاده می‌شود.

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

 

 ۱-خدمات رواندرمانی.

 درمان اضطراب،افسردگی،وسواس، پی.تی.اس.دی. یا اختلال استرس پس از سانحه،پانیک یا حمله های وحشت،فلج خواب یا بختک زدگی،هراس یا فوبی و.. بر اساس آخرین متدها و تئوریهای رواندرمانی.

 

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

2-درمان اختلالات شخصیت با هیپنوتراپی و رواندرمانی طرحواره ای(اختلال های شخصیتی شامل اختلال شخصیت مرزی،اختلال شخصت خودشیفته،اختلال شخصیت پارانوئید،اختلال شخصیت وابسته،وسواسی و…. برای اطلاعات بیشتر در مورد این اختلالات به مقالات مربوط به اختلال شخصیت در همین وبلاگ مراجعه کنید و یا رجوع کنید به کتاب روانشناسی شخصیت تالیف اینجانب (نشر آییژ) فصل هشتم ، ویراست دوم این کتاب.

 

۳-مشاوره قبل از ازدواج بر اساس تستهای استاندارد شخصیتی(تست شخصیت انیاگرام و تست اختلالات شخصیتی بر اساس معیارهای دسته بندی دی اس ام ۴ ریوایزد یا انجمن روانپزشکان امریکا).

 

4-مشاوره خانواده و زوج درمانی.

 

۵-هیپنوتیزم درمانی در درمان اختلالاتی مثل لکنت زبان،ناخن جویدن،چاقی، لاغری و بی اشتهایی روانی و البته استفاده از هیپنوتراپی در کنار رواندرمانی.

۶-خدمان روان سنجی و اجرای انواع تستهای شخصیتی و .

در اینجا به صورت خلاصه چند نمونه  از درمان با هیپنوتیزم  و رواندرمانی را که توسط اینجانب به دست آمده است را خلاصه ذکر میکنم  تا خوانندگان با نحوه درمانهای روانشناختی آشنا شوند.البته این موارد فقط نمونه های درمانی است.قابل  ذکر است که  نتیجه درمانی به میزان همکاری و میزان تلقین پذیری  و نیز شدت و پیچیدگی مشکل وابسته است. افرادی که ذاتا استعداد هیپنوز پذیری را دارند بهتر و سریعتر نتیجه میگیرند. نکته دیگر اینکه این موارد نمونه هایی از درمان با هیپنوتیزم توسط اینجانب است و اگر بخواهیم همه موارد درمانی را ذکر کنیم نیاز به نوشتن یک کتاب با حجم زیاد است.این موارد صرفا برای آگاهی خوانندگان در مورد کارایی هیپنوتیزم و رواندرمانی است.نکته آخر اینکه در اکثر موارد هیپنوتیزم باید در کنار رواندرمانی استفاده شود.در جلسات اول که مرحله تشخیص است باید با مصاحبه و اجرای تستهای مورد نیاز ،شدت و نوع مشکل مشخص شود،در مراحل بعدی درمانهای لازم انجام میشود.لذا با خواندن این مقاله این انتظار در شما شکل نگیرد که در جلسه اول و بدون تشخیص مشکل، هیپنوتراپی شروع گردد.همانگونه که در کتاب هیپنوتیزم در رواندرمانی گفتم،هیپنوتیزم به تنهایی درمان نیست ،بلکه در کنار اصول رواندرمانی معنا پیدا میکند.حال با این مقدمه مقاله زیر را بخوانید .

۱- درمان اختلال پانیک یا اختلال وحشت با هیپنوتیزم

اختلال پانیک یا وحشت یکی از انواع اختلالات اضطرابی است.مهمترین علائم اختلال پانیک عبارتند از ، وحشت و ترس شدید  ،افزایش ضربان قلب  ومشکل تنفسی یا تنگی نفس .به دنبال این علائم بیمار مرگ قریب اوقوع را تجربه می کند.یعنی احساس می کند که در حال مردن است که البته این علامت در حالتهای شدید اختلال پانیک روی می دهد.گاهی این علائم با تعرق شدید همراه است و در حالتهای شدید ،بیمار از حال میرود و میزان فشار خون از حد معمول بالاتر میرود. گاهی به همراه این بیماری، اختلال فوبیا یا هراس هم همراه میشود که همان ترسهای مرضی است ،خصوصا ترس از محیطهای باز و ترس از ازدحام که این باعث میشود  بیمار قادر نباشد از منزل بیرون بیاید.در اینجا دو نمونه از درمان ارائه میشود.

 مورد اول ، بیمار  خانم ۶۳ساله است که سالها از اختلال پانیک یا وحشت در رنج بوده است و به این دلیل خانه نشین شده بود و قادر به خروج از منزل نبود. معمولا شروع حمله های پانیک در شب بوده است.در این حالت بیمار کاملا از حال میرفت و در خیابان ولو میشد.هیپنوتراپی طی ۶جلسه انجام شد و ادامه آن به شیوه مراقبه ادامه یافت.بعد از گذشت ۶جلسه بیمار کاملا شفا یافته و هیچ اثری از بیماری نبود.

نمونه دوم خانمی ۳۷ ساله است که از شهرستان آمل برای درمان مراجعه کرد(درمان مربوط به سال ۷۹ است).این بیمار گزارش کرد که بدون دلیل دچار حمله های وحشت شده و به دنبال آن غش کرده و چیزی به یاد نمی آورد.خوشبختانه از استعداد خوبی برای رفتن به هیپنوز برخوردار بوده است و در جلسه اول به خلسه عمیقی فرو رفت.در حالت خلسه برای پی بردن به ریشه اختلال از هیپنو آنالیز اسفاده شد.در یکی از این خاطرات به یاد آورد که در کودکی و هنگامی که سه سال داشت توسط عمویش در حوض خانه افتاد و عمویش از روی سرگرمی و بازی این کار را کرد و او در حال خفگی بود ولی عمویش فقط می خندید و به او نگاه میکرد.درمان او تا ۱۲ جلسه ادامه یافت و البته درمان کامل بعد از شش جلسه حاصل شده بود.با گذشت ۱۱سال او هنوز سالم است چون سال گذشته برادر او با علائمی مشابه به اینجانب مراجعه کرد و گفت خواهرم هنوز سالم است.

۲-درمان ریزش مو یا هولوپشیا با هیپنوتیزم

آلوپسی یا هولو پشیا یکی از بیماریهای پوستی است که به اعتراف پزشکان پوست ریشه روانی ذارد  . در این بیماری موهای بدن خصوصا سر به صورت سکه ای شروع به ریزش میکند و در هولوپشیای یونیورسال تمام موهای بدن میریزد و بیمار مثل تخم مرغ پوست کنده میشود.اینجانب تا کنون یک مورد درمانی در این زمینه داشتم که در زیر ارائه میشود.

بیمار مرد ۲۳ساله بود که تمام موهای بدنش را طی پنج سال از دست داد.عین تخم مرغ پوست کنده شده بود.نه ابرو داشت و نه مژه.تصورش رابکنید چه قیافه ای داشت.او خاطرات تلخی در کودکی داشت .در پنج سالگی در بمباران شهر کرمانشاه او در خانه تنها مانده بود و پدرش نیز در همان بمبارانهای کرمانشاه به شهادت رسیده بود.چند سال بعد مادرش ازدواج میکند و زندگی با ناپدری را نیز تجربه کرده بود.قبل از ده سالگی موهای سرش شروع به ریزش کرد و با داروهایی مثل کورتون از پیشروی آن جلوگیری میشد. خوشبختانه او نیز از استعداد بالایی در هیپنوتیزم شدن برخوردار بود.بگذارید به چیزی اعتراف کنم ،من چون اولین کیس من در این بیماری بود ،باور نداشتم که بتوانم کمکی به او بکنم ، هر چند از ته دلم امید  چندانی به بهبودی او نداشتم ولی در ظاهر نشان نمیدادم .به شکر خدا،بعد از ۱۲ جلسه هیپنوتراپی موها شروع به روییدن کرد.اول از موهای دست شروع شد (من بی نهایت متعجب شدم م و شگفت انگیزی هیپنوتیزم و ذهن آدمی را اولین بار به عینه مشاهده کردم)و بعد ابرو ومژه ها شروع به روییدن کردند و سپس موهای سر.بعد از شش ماه موهای سبیل و ریش کاملا رویید و بیمار با ریش پرو فسوری می آمد کلینیک.و…شرح مفصل این مورد را در کتاب هیپنوتیزم در رواندرمانی،تالیف اینجانب در فصل پژوهش در هیپنوتیزم مطالعه کنید.البته این بیمار به من قول داد که بعد از روییدن کامل موها یک عکس از قبل و بعد برایم بیاورد ،تا دیگران به عینه ببینند،ولی متاسفانه او به قولش عمل نکرد.اون زمان هم موبایل مجهز به دوربین نبود که از او عکس بگیرم.(حد اقل با ریش پروفسوریش)چون این تجربه حدود ۱۰سال پیش اتفاق افتاد.اون زمان هم من تازه هیپنوتراپی را یاد گرفته بودم(حدود ۲سال تجربه داشتم) .و حتی به ارزش کارم واقف نبودم.بعضی همکاران همین را در تلویزیون هم نشان خواهند داد.این هم از کم تجربگی ما بود،بگذریم.

۳-درمان افسردگی با هیپنوتیزم

در درمان افسردگی با هیپنوتیزم مراجعان زیادی داشتم که به نتایج درمانی خوبی نایل آمدیم.در اینجا یکی از این بیماران را که نتیجه خوبی در درمان داشته ایم را ذکر میکنم.بیمار مرد ۲۹ساله بود که حدود ۸سال از افسردگی در رنج بوده است.با مصرف انواع داروهای ضد افسردگی هیچ نتیجه ای حاصل نشد و در نهایت برای درمان به شوک متوسل شدند که متاسفانه باز هم هیچ نتیجه ای را در پی نداشته است.او با مطالعه مقالاتم در این وبلاگ و مطالعه کتاب هیپنوتیزم اینجانب در صدد بر آمد که هیپنوتیزم را نیز آزمایش کند.بعد از جلسه اول احساس خوبی داشت و با گذشت ۶ جلسه درمانی طبق اظهار خودش افسردگی وی کاملا بر طرف شد.البته درمان خود را برای اینکه تثبیت شود تا ۲۴جلسه ادامه داد و آخرین جلسه درمانی و هیپنوتراپی در اسفند ۸۸بوده است و خوشبختانه دیگر برای درمان مراجعه نداشته که نشانه بهبودی کامل اوست.

۴-درمان وسواس با هیپنوتیزم

بیماری وسواس به صورت وسواس فکری و عملی بدترین بیماری از نظر درمان است.گفته شده که در اختلال های روان نژندی دارای پیش آگهی بدی است که من هم به تجربه این موضوع را مشاهده کر ده ام.وسواس جزو اختلالات اضطرابی است لذا اضطراب فراگیر معمولا قبل از شروع بیماری و در ادامه بیماری با فرد بیمار همراه است.و نوعی شرطی سازی صورت میگیرد و ذهن بیمار در کنار اضطراب به موضوعی شرطی می شود که در سایر اختلالات اضطرابی نیز این حالت وجود دارد.به تجربه فهمیدم که بهترین راه برای این شرطی زدایی  به کار گیری هیپنوتیزم است.البته لازم است به این موضوع اعتراف کنم که کمترین موفقیت در انواع بیماریها در درمان وسواس بوده است ،خصوصا اگر از شروع بیماری زمان زیادی بگذرد.اگر به این بیماری دچار هستید در درمان خود سریعتر اقدام کنید.مواردی داشته ام که هیچ نتیجه درمانی نداشته ایم.بیماران وسواسی در مورد همه چیز شک میکنند حتی در مورد روان درمانی و نیز درمان خود، زود انگیزه خود را از دست می دهند و به درمان خود ادامه نمی دهند.اکثر قریب به اتفاق بیماران وسواسی اینگونه اند. آنها زمانی اقدام به درمان میکنند که  از بیماریشان سالهای سال میگذرد و زمانی مراجعه میکنند که ،نوش داروی پس از مرگ سهراب  است.

بیمار خانمی ۳۲ ساله بود که سالها از وسواس در رنج بود.وسواس عملی و وسواس فکری شدیدا او را رنج میداد طوری که زندگی شخصی و خانوادگی او در معرض خطر جدی قرار داشت. انواع داروها کارساز نبود تا اینکه برای درمان با هیپنوتیزم  و رواندرمانی به اینجانب مراجعه کرد.بعد از شروع درمان خوشبختانه هر چه زمان میگذشت میزان بهبودی بهتر و بیشتر میشد.با گذشت ۱۷ جلسه درمانی بهبودی نسبتا خوبی حاصل شد که خوشبختانه هنوز با گذشت یک سال تثبیت مانده است.نمونه های موفق مثل این مورد بسیار اندک است زیرا همانگونه که گفتم این بیماران اغلب به درمان پذیری خود هم شک میکنند و آنرا ادامه نمی دهند.

۵-درمان اضطراب فراگیر با هیپنوتیزم

اضطراب فراگیر شایعترین اختلال روان نژندی در ایران است.در این اختلال فرد دائما در تنش و نگرانی به سر میبرد و همواره نگران آینده است که این نگرانی بی دلیل و غلو شده است و فرد بیمار به ظاهر ترس و دلهره خود را منطقی میداند.بیمار مرد ۲۵ ساله است که به دلیل همین بیماری تمرکز فکر خود را از دست داد و چند ترم مشروط شد.زمانیکه به اینجانب مراجعه کرد دانشجوی ترم آخر بود و اگر این ترم را مشروط میشد باید از دانشگاه اخراج میشد به این دلیل شدت اضطراب وی بیشتر شد.درمان وی را با ریلاکسیشن در چهار جلسه ادامه دادیم و از جلسه پنجم وارد خلسه شد و در جلسه ششم که مراجعه کرد از اضطراب خبری نبود.او تمرکز خود را کامل باز یافت و به گفته خودش تازه معنای واقعی زندگی را فهمید.درمان او تا دوازده جلسه ادامه یافت تا بهبودی حاصله تثبیت شود.اضمنا این بیمار به دلیل اضطراب شدید دچار ناراحتی قلبی هم شده بود که پس از درمان داروهای قلب را نیز کنار گذاشت

۶-درمان اختلال فوبیا یا هراس با هیپنوتراپی

فوبیا یا هراس یکی از انواع اختلالات اضطرابی است.در این بیماری فرد از چیزهایی می ترسد که در عرف جامعه ترسناک نیست.این بیماری طیف گسترده ای را شامل میشود.از فوبیای ساده مثل ترس از حیواناتی مثل گربه و سگ بگیر تا ترس از بمارستان و ترس از ازدحام جمعیت و ترسهای اجتماعی.بیمار یک خانم ۳۵ساله بود که از انواع این ترسها در رنج بوده است،از جمله ترس از آسانسور و ترس از پرواز و هواپیما.به خاطر ترس از آسانسور باید ۴طبقه از آپارتمان مسکونی را پیاده طی کند و به دلیل ترس از هواپیما قادر به مسافرت هوایی نبود. دوست داشت سفر حج برود ولی چند سال بود که از این انتظار در رنج بود.درمان او با ریلاکسیشن شروع شد و بعد از آمادگی کامل هیپنوتراپی آغاز شد و به صورت ذهنی این ترسها حساسیت زدایی شد.بعد از ۱۳جلسه درمانی او به تنهایی از آسانسور منزل خود استفاده میکرد و مشکلی نداشت و ترس از هواپیما نیز با گذشت چند جلسه دیگر کاملا حذف شد.بار اول به همراه همسرش به یک سفر داخلی رفتند(از تهران به مشهد و بالعکس) و در صدد رفتن به حج بودند که حتما تا کنون به این سفر مشرف شدند ،چون این داستان به ۹سال پیش مربوط است.

۷-درمان اختلال شخصیت مرزی یا بردرلاین با هیپنوتیزم و البته رواندرمانی

اختلال مرزی یکی از اختلالات شایع در ایران است.این اختلال در زنان شیوع بیشتری دارد.بی ثباتی عاطفی و رفتاری،وابستگی شدید به دیگران خصوصا جنس مخالف و ترس دائمی از اینکه مبادا آنها را از دست بدهد،اقدامهای مکرر به خودکشی،احساس پوچی و بی معنایی در زندگی و یا احساس بی هویتی،مسخ شخصیت، خشم شدید نسبت به دیگران حتی خود و …از جمله علائم این اختلال روانی است.نمونه های این بیماران را زیاد داشته ام که در اینجا یک نمونه از آنرا ذکر میکنم .

بیمار یک مرد ۲۹ساله بود که از این علائم در رنج بوده است.زمانی که کودک بود والدین دو بار از هم جدا شدند و بعد از جدایی دوم پدرش او را بدون اطلاع مادر به همراه همسر جدیدش به سوئد میبرد!!.تجربه جدایی از مادر و قرار گرفتن در یک شرایط جدید صدمات عاطفی شدیدی به او وارد کرد  و تجربیات دیگر که مفصل است و جای گفتن آن اینجا نیست.درمان او با رواندرمانیهای خاص که مخصوص این اختلال است مثل دی.بی.تی و…به همراه هیپنوتراپی شروع شد.این درمان ۳۸جلسه ادامه یافت.به اعتراف مادرش و خودش بسیار حالش خوب شد. 

این بیماران(مرزی یا بردرلاین) معمولا تجارب ناخوشایندی در کودکی دارند و در کنار رواندرمانی و هیپنوتراپی باید از دارو درمانی نیز برخوردار باشند.لازم به گفتن است که غالب این بیماران همکاری خوبی با روانشناس ندارند زیرا بینش آنها نسبت به بیماری خود اندک است.افرادی که اینگونه نباشند به درمان پاسخ میدهند.خطر ابتلا به اعتیاد و الکلیسم نیز در این افراد زیاد است.برای آگاهی بیشتر به کتب تخصصی از جمله کتاب شخصیت اینجانب در فصل هشم(اختلالات شخصیت) رجوع کنید.

۸-درمان ضعف عزت نفس و اعتماد به نفس با هیپنوتیزم و رواندرمانی.

یکی دیگر از مشکلات روحی و شخصیتی شایع ضعف عزت نفس و اعتماد به نفس است.عزت نفس به زبان ساده یعنی میزان باور ما به تواناییهای خودمان،اینکه چه اندازه خودمان را باور داریم.به عبارت دیگر عزت نفس در واقع بخش ارزیابانه خود پنداره ماست.ما دائم با این بخش از روانمان خودمان را مورد تحلیل و ارزیابی قرار میدهیم.خودمان را با دیگران مورد مقایسه قرار میدهیم و معمولا کمتر از آنی که هستیم خودمان را ارزیابی میکنیم.بحث در مورد عزت نفس بسیار طولانی است و نیاز به نوشتن چند کتاب است که نمیتوان در اینجا بیشتر توضیح داد.در همین وبلاگ مقالاتی است که دوست داشتید مطالعه کنید.

  مراجع  خانمی ۴۲ساله بود که از ضعف شدید عزت نفس در رنج بوده است.به این دلیل خودشو بسیار دست کم میگرفت و به تواناییهای خود باور نداشت با وجود اینکه فوق لیسانس زبان انگلیسی بود و نیز استاد رسمی دانشگاه…(داستان به حدود ۸سال پیش بر میگردد).((شاید برای شما الان این سوال پیش بیاید که او که استاد دانشگاه بود چرا عزت نفسش پایین بود.اول اینکه عزت نفس با اعتماد به نفس فرق دارد.هر چند رابطه تنگاتنگی بین آنها است.دوم اینکه اکثر افراد فاقد عزت نفس از تواناییهای خود استفاده کامل را نمیکنند ،شاید این خانم با داشتن عزت نفس بالاتر یه یک پزشک و جراح درجه یک تبدیل میشد و یا در رشته دیگر و حتی رشته خودش فردبسیار موفقتری بود .سوم اینکه طبق تحقیقات جدید بسیاری از افراد موفق و معروف از عزت نفس پایین برخوردارند و برای جبران حس حقارت خود دست به پیشرفتگرایی میزنند ولی در درونشان حس خوبی ندارند و باید دائما با حس کمبود و حقارتشان بجنگند.این بخش  به قول دکتر یانگ همان طرحواره نقص و شرم و نیز در تئوری شفای کودک درون والد نکوهشگر و سرزنشگر درون است.داستانش طولانیست و نمیخوام زیاد توضیح بدم که خسته بشید.این حالت را یک روانشناس جدید در تئوری جدید خود سندرم ایمپاستر نام نهاد.یعنی بسیاری از انسانهای معروف و دانشمندان و هنر پیشه های نامدار از حس حقارت و خود کم بینی بالایی برخوردارند و در تئوری خود آنرا به اثبات رسانده است.همین مطلب را روانشناسی به نام آدلر مکانیزم روانی جبران نام نهاد که تئوری او خیلی قدیمی است. ))حال ادامه معرفی کیس… این خانم از ظاهر خوبی هم برخوردار بود.ولی همیشه خودشو پایینتر از دیگران میدید، هر چند به ظاهر آنرا نشان نمیداد.او میگفت من از دوستانم که تحصیلات دیپلم دارند هم خودمو پایینتر احساس میکنم.در سنین کودکی مادرش دائم اونو با دیگران مقایسه میکرد و البته در این مقایسه ها دیگر بچه های دوست و فامیل از او بهتر بودند ،در حالیکه واقعیت این نبود…با تکنیک فورمیشن یا فرم گیری که نوعی رواندرمانی است ،به او تکالیفی دادم.هفته بعد که خواست از گذشته های دورش برام مطالبی را بنویسد و بیاورد جمله قشنگی را گفت که من برای مراجعان و دانشجویانم در دانشگاه  هنوز به عنوان مثال از آن استفاده می کنم.او گفت وقتی من بچه بودم و کسی میخواست بیاد خونه ما، مادرم به حدی هول میشد و دست و پاشو گم میکرد ،که من احساس میکردم خانواده شاهن شاه آریام ه ر دارن میان خونه ما ، به این طریق ما همیشه احساس میکردیم که همه از ما بالاترند چون رفتار مادر اینو به ما القاء میکرد.خلاصه سرتونو درد نیارم که داستانش طولانیه.بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی

درمان او را با هیپنوتیزم و رواندمانی شروع کردم.اول رواندرمانی را چند جلسه ادامه دادم و بعد در کنار آن هیپنوتراپی شروع شد.جزئیات درمان زیاد است و نمیتوان همه آنرا توضیح دهم.در هیپنوتراپی باید با برنامه ریزی جدید ذهنیت نقص و شرم را زدود و ذهنیت جدیدی را جایگزین آن کرد و با رواندرمانی های مخصوص  ونیز تکنیکهای خاص هیپنوتراپی باید تحکیم ایجاد کرد.خلاصه بعد از ۱۲جلسه مراجع به اعتراف خودش بسیار تغییر کرد و بسیار از این تغییرات راضی بود. بهترین هدیه ای که والدین میتوانند به فرزند خود بدهند ،عزت نفس و اعتماد به نفس است.حضرت علی(ع)میفرماید،بزرگترین سرمایه یک انسان اعتماد به نفس اوست و بزرگترین بلا نا امیدی است.چون وقتی عزت نفس باشد ،  شما به همه چیز دست می یابید.به سطوح بالای تحصیلی،درآمد بالا و…و از جمله موفقیت در رابطه با دیگران،روابط خوب زناشویی و نیز سلامت روان.عزت نفس پایین ریشه بسیاری از بیماریها مثل افسردگی ،اضطراب و مانند آ ن است .با خواندن این مورد شاید سوالات زیادی براتون پیش بیاد که برخی را پیشاپیش پاسخ دادم.میتوانید به کتابهایی هم رجوع کنید و کمی به خودتان زحمت بدهید.اگر خداوند توفیق دهد در آینده قصد دارم کتابی در این باب به رشته تالیف در آورم که ضرورت آن را جدی احساس میکنم.کتابهای موجود غالبا چنگی به دل نمیزند.

۹-درمان پی.تی.اس.دی با هیپنوتیزم و روان درمانی

 پی تی اس دی یا اختلال پس از ضربه یکی از انواع اختلالات اضطرابی است و معمولا پس از یک ضربه جسمانی یا روانی که فراتر از ظرفیت روانی انسان باشد بوجود می آید، مثل تجاوز جن سی، شکنجه شدن،تصادفات شدید رانندگی، زخمی شدن یا شاهد مرگ دیگران بودن در شرایط جنگی و غیر جنگی؛زلزله،سیل و…

بیمار مرد ۴۰ساله است که حدود ۱۸سال از این ناراحتی در رنج بوده است.در عین حال دچار وسواس فکری شدید در ارتباط با این مشکل بوده است. برای درمان انواع روشها را آزمون کرد حتی انرژی درمانی و هومیوپاتی. ولی هیچ نتیجه ای نداشت.برای هیپنوتراپی به یک روانپزشک هم مراجعه کرد و او نه تنها کمکی به بیمار نکرد بلکه حال او را بدتر کرد.در نهایت ۶جلسه به سرش شوک برقی دادند(همان ای.سی.تی.)،ولی باز هم نتیجه ای نداشت.در اینتر نت با وبلاگ من آشنا شد و  بعد نوبت گرفت و همین داستان را برایم تعریف کرد.او گفت،اگه من اینجا نتیجه نگیرم قصد دارم خودکشی کنم.چون زندگی با این افکار وسواسی و این بیماری مرا از پای درآورده است.الان۱۸سال خانه نشین شدم و ازدواج هم نکردم و …این گفته بیمار احساس مسئولیت مرا چند برابر کرد .

درمان او را با هیپنوتراپی آغاز کردم و دائما به او امید میدادم که تو خوب خوب میشی.تا ۶ جلسه نتیجه درمانی خوبی نداشتیم.ولی من اصلا نا امید نبودم .در جلسه ۱۱به گفته بیمار ۳۰درصد پیشرفت داشته ایم ، جلسه ۱۲با مطالعه قبلی ام در یک سایت خارجی تکنیکی را روی او اجرا کردم . جلسه بعد که آمد گفت،دکتر خوب شدم.این درمان و بهبودی  تا دو هفته بعد ادامه داشت.بعد هم به یک سفر شمال رفت و البته درمان او ادامه دارد(بیمار فعلی من است-این نوشته در تاریخ  ۱۲ تیر  ۹۰ است).

۱۰-درمان چاقی با هیپنوتیزم

یکی از مشکلات شایع در بین مردم مشکل چاقی و اضافه وزن است.چاقی علل گوناگونی دارد که میتوان به عوال ژنتیک،کم تحرکی و زندگی ماشینی و عادات بد غذایی اشاره کرد.چاقی عوارض زیادی را در پی دارد که از جمله آن می توان به مشکلات جسمانی مثل فشار خون بالا،بیماری قند یا دیابت،ناراحتیهای قلبی و عروقی و…اشاره کرد.ا علاوه بر موارد فوق،چاقی وضع ظاهری و زیبایی فرد را را نیز در هم میریزد و فرد چاق به دلیل بد ریخت شدن شاید به تدریج اعتماد به نفس خود را از دست بدهد و به یک خود تصویری منفی دچار شود.افراد چاق برای این مشکل اقداماتی را انجام میدهند.ولی اکثر آنها در نهایت به نتیجه مطلوبی نایل نمی شوند و یا دوباره دچار چاقی میشوند.

یکی از راههای موثر در درمان چاقی استفاده از هیپنوتیزم است.در هیپنوتراپی با برنامه ریزی ذهنی و با شرطی سازیهای خاص از میزان اشتها کاسته شده و با القائات خاص ، میزان وزن بدن در حالت ثبات و تعادل قرار میگیرد.حال معرفی یک نمونه از صدها نمونه موفق در این زمینه:

بیمار خانمی ۴۰ساله بود که حدود ۲۰کیلو اضافه وزن داشت.بارها برای برای درمان خود به دکتر…از پزشکان معروف درمان چاقی مراجعه کرده بود ولی دوباره به وضع سابق برمی گشت تا اینکه گفت بگذار هیپنوتیزم را نیز آزمایش کنم.خوشبختانه استعداد خوبی برای رفتن به حالت خلسه یا ترنس را داشت.بعد از ۱۵جلسه هیپنوتراپی ۱۲کیلو از وزنش کاهش یافت و در نهایت با ۲۲جلسه میزان وزنش به استاندارد مطلوب رسید .الان که سه سال از درمان وی میگذرد هنوز وزنش نرمال است چون سالی چند نفر با معرفی او به اینجانب مراجعه میکنند.

والسلام

دکتر دارابی(روانشناس و استاد دانشگاه)

========================================

 

این موارد نمونه هایی از درمان بوده است.علاوه بر موارد  فوق الذکر ، هیپنوتیزم در درمان بسیاری از ناراحتیهای روانی و حتی جسمانی خصوصا بیماریهای سایکوسوماتیک بسیار موثر است.که اگر به ذکر همه آنها پرداخته شود بسیار طولانی و خسته کننده می شود.در پایان خاطر نشان کنم که مطالب فوق در شما انتظار معجزه از هیپنوتیزم را ایجاد نکند،هر چند نتایج شگفت آوری در آن وجود دارد.ضمنا همانگونه که قبلا یاد آوری شد، همه افراد به یک اندازه از هیپنوتیزم بهره نمیگیرند.امیدوارم در صورت وجود مشکل،شما هم یکی از این افراد باشید و نتیجه خوبی از هیپنوتیزم بگیرید.موفق و شاد باشید.

دکتر دارابی

روانشناس و استاد دانشگاه…

——–

کلمات کلیدی=هیپنوتیزم-هیپنوتیزم درمانی-دکتر هیپنوتیزم-رواندرمانی با هیپنوتیزم-هیپنوتیزم درمانی-هیپنوتراپی-روانشناس و مشاور در تهران-هفت تیر -عباس آباد-تخت طاووس-مطهری -بهشتی-ابن سینا-یوسف اباد-اکباتان-اریاشهر-ستارخان-شهرک غرب-شهرک غرب-سعادت اباد-شهرک قدس-سعادت اباد-ونک-ونک-ملاصدرا-ملاصدرا-ولی عصر-ولی عصر-خرمشهر-پونک-پونک-اشرفی اصفهانی-صادقیه.دکتر خوب خوب خوب-ناس-روانشناس روان شناس-دکتر روانشناس-دکتر روانشناس بالینی-خاطرات یک روانشناس-تجربه های یک روانش-روناس خوب و عالی ترجیها در تهران یا شهرستان…-ناس-دکتر روانشانشناس خوب-روانشناس حاذق و با تجربه در تهران و شهرستان…-روانشاس خوب با تجربه در درمان بیماریهای روان و اعصاب در تهران -اروانژه عالی حاذق در تهران زشک خوب در تهران -اعصاب و روان-دکتر اعصاب و روان خوب با تجربه حاذق در تهران.یوسف آباد-ونک ونک سعادت آباد-امیر آباد-کردستان-آریاشهر-ستارخان-توحید-گیشا-|اسداران|اسداران و حومه-پاسداران-روانشناس خوب در پاسداران تهران-روانشناس در شمال تهران-دکتر روانشناس یا روانپزشک در غرب تهران-شرق تهران-مرکز تهران-شمال غرب تهران دکتر روانشناس-شمال غرب و شرق تهران دکتر روانشناس-مطب روانشناسی-کلینیک روانشناسی–دکتر روانشناس و روانکاو.مطب روانکاوی-دکتر روانکاو و رواندرمان-روانشناس و روانکاو.بهترین دکتر روانشناس در تهران-بهترین روانکاو در تهران-بهترین دکتر مشاور در تهران-بهترین رواندرمان در تهران-بهترین کلینیک و مطب روانشناسی در تهران-رواندرمان و مشاور دکتر  و باتجربه بالا در تهران..دکتر روانشناس عالی و خیلی خوب و با تجربه بالادر تهران تهران تهران تهران-مرکز مشاوره در جنت آباد-روانشناس در آریاشهر-مرکز مشاوره و ردکتر روانشناس در شهرک غرب شهرک قدس-مرکز مشاوره در بلوار آیت اله کاشانی-مرکز مشاوره و دکتر روانشناس در غرب تهران-مرکز مشاوره در شهرک اکباتان-شهرک اکباتان-ستارخان-ستارخان-اشرفی اصفهانی-پونک-پونک-پونک-آریاشهر-صادقیه-هیپنوتراپیست-هیپنوتیزم درمانی دکتر روانشناس و مشاور در غرب تهران و شهرک غرب و سعادت آباد-اشرفی اصفهانی-خیابان آزادی تهران-خیابان انقلاب-ولی عصر -بخارست-قائم مقام فراهانی-جنت آباد تهران-بلوار فردوس-آیت اله کاشانی–بخارست قائم مقام-مرکز تهران. دکتر روانشناس در گیشا-رواندرمانی در پونک-مرکز مشاوره در غرب تهرانغرب تهران-غرب تهران-غرب تهر ان-غرب تهران-آریاشهر-آریاشهر-آریا شهر-غرب تهران -صادقیه صادقیه-صادقیه-غرب تهرانهیپنوتیزم-هیپنوتیزم درمانی-هیپنوتیزم درمانگر-هیپنوتیزم و دکتر روانشناس بالینی در تهران غرب-غرب تهران-دکتر روانشناس در غرب تهران-مرکز مشاوره در طرفهای غرب تهران صادقیه-صادقیه مرکز مشاوره دکتر روانشناس-دکتر هیپنوتیزم درمان اعصاب و روان–مرکز مشاوره و رواندرمانی در شهر زیبا جنت آباد دهکده المپیک منطقه ۲۲ تهران زیبا شهر.ایتا…کاشانی.پونک بلوار فردوس-دکتر روانشناسی بالینی-دکتر روانشناس بالینی در ونک سعادت آباد جردن جردن جردن-ولی عصر-غرب تهران-آریاشهر-دکتر روانشناس بالینی خوب-بهترین روانشناس بالینی در تهران-بهترین دکتر روانشناس بالینی و مشاور در تهران-سعادت آباد شهرک غرب آریاشهر-شهرک ژاندارمری-شهرک آزمایش-گیشا گیشا و گیشا.ستارخان ستارخان ستارخان توحید چمران الهیه الهیه الهیه-فرشته فرشته فرشته-ولی عصر نیایش و سعادت آباد تهران دکتر روانشناس در تهران-روانشناس در تهران-مطب روانشناسی-بهترین روانشناس در تهران-بهترین رواندرمان-روانشناس با تجربه بالا در تهران-روانشناس خوب-ادرس روانشناس خوب در تهران-روانشناس و استاد دانشگاه در تهران-بهترین مشاور ازدواج-بهترین مشاور خانواده و زوج درمانی-رواندرمانگر با تجربه-هیژنوتیزم درمانگر خوب در تهران-روانشناس عالی و خوب در تهران ترجیها غرب تهران-بهترین مرکز رواندرمانی و مشاوره قبل از ازدواج در تهران-بهترین مرکز رواندرمانی در شمال و شمال غرب تهران-دکتر روانشناس خوب-روانشناس خوب-روانشناس با تجربه-روانشناس حاذق-رواندرمانگر خوب-رواندرمانگر با تجربه-رواندرمانگر حاذق-بهترین مطب و بهترین کلینیک و مرکز مشاوره و رواندرمانی-رواندرمانگر خوب در تهران-مشاوره درمانی-ادرس و تلفن روانشناس خوب با تجربه در تهران.مرکز مشاوره در شهرک راه آهن-روانشناس خوب در شهرک راه آهن و منطقه ۲۲ بیست و دو تهران-آریاشهر و منطقه ۵ پنج تهران تهران-روانشناس عالی در سمت شهرک غرب و سعادت آباد تهران-بهترین روانشناس-مرکز مشاوره-دکتر های روانشناس تهران-لیست دکترهای روانشناس خوب تهران-بهترین مرکز مشاوره تهران-مرکز مشاوره خوب در تهران-ادرس و تلفن بهترین و حاذقترین و باتجربه ترین روانشناس و مشاور خانواده و ازدواج در تهران.

بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی
بهترین روانشناس تهران دکتر دارابی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *