مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

 
helpkade
مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها
مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

فهرست عناوین

کارشناسان ما در موسسه حقوقی ذهن ناب مهیای ارائه مشاوره رایگان ثبت شرکت، مشاوره تلفنی ثبت شرکت ،مشاوره آنلاین ثبت شرکت ومشاوره رایگان ثبت تغییرات شرکت ، به شما عزیزان می باشند .

اشخاصی که قصد به ثبت رساندن شرکتی را دارند باید توجه داشته باشند که پیش از به ثبت رسیدن یک شرکت ، باید مراحل زیادی سپری شود. ولی بیشتر مدیران به رویه اداری آن زیاد آشنا نمی باشند و در اغلب موارد ثبت شرکت دچار تعویق می شوند که دچار ضرر و زیان می شوند.ولی در صورتی که شرکت ها با مشاور حقوقی ثبت شرکت مشورت نمایند ، در طی این مراحل دچار هیچ گونه مشکلی نشده و ایشان می تواند مراحل اداری این کار را به خوبی انجام دهد. در تعدادی از شرکت های بزرگ ، چند نفر مشاوری حقوقی به شکل تیمی ، مشغول فعالیت می باشند.

شما می توانید جهت مشاوره ثبت شرکت با موسسه ذهن ناب تماس برقرار سازید تا کارشناسان ما اطلاعات مورد نیاز در این زمینه را در اختیار شما قرار داده و شما در درمورد ثبت شرکت به خوبی راهنمایی کنند.مشاوران ما در موسسه ذهن ناب می توانند در موارد زیر شما را به خوبی راهنمایی کنند . از جمله مواردی که کارشناسان موسسه ذهن ناب می توانند به شما مشاوره بدهند ، انتخاب نام شرکت است. تا شما بتوانید با استعلام نام انتخابی شرکت خود اطمینان حاصل کنید که قبلا این نام به ثبت نرسیده است و شما می توانید از آن برای شرکت خود استفاده کنید.

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

تلفن: ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸ ۰۲۱۸۸۵۶۴۵۹۶

از جمله وظایف مشاوران ثبت شرکت این می باشد که بر اساس تجربه و مقررات و امور ثبت شرکت ها ، اطلاعات کاملی را از مراحل ثبت شرکت و یا موسسات غیر تجاری را در اختیار افرادی که به روش های مختلف با موسسه ذهن ناب تماس برقرار می کنند ، قرار دهند. و توضیحاتی از این قبیل که موضوع ثبت مد نظر نیاز به دریافت جواز دارد یا نه ، و یا اینکه این موضوع قابل ثبت در سازمان ثبت شرکت ها می باشد و یا خیر ؟ و یا در صورتی که قابل ثبت است ؛ برای ثبت آن چه مدارک و شرایطی مورد نیاز می باشد.و یا اینکه جهت ثبت آن به چه مدت زمان نیاز می باشد؟

و مراحل امور ثبت و تشکیل شرکت را به وضوح به مراجعه کننده شرح داده و مواردی را که غالب مراجعه کننده ها مانند پرسش ها در خصوص میزان هزینه ثبت شرکت ، مدت زمان مورد نیاز جهت ثبت شرکت ، مدارک مورد نیاز ، شرایط و پیش نیاز ها و مقررارت مالیات بر نوع ثبت شرکت و مسئله پر اهمیت انتخاب نام شرکت و در صورت لزوم روند برند سازی را به صورت مفصل برای مراجعه کننده شرح بدهند . مشاوره ثبت شرکت را مدیر یا موسسان شرکت می توانند به عنوان وکیل یا نماینده خود برگزینند که در این شرایط بایست در کلیه مراحل انجام کار وی وکالتنامه را همراه خود داشته باشد. چنانچه مدارک ثبت شرکت کامل نبوده و یک سری نواقص داشته باشد در این صورت مشاور حقوقی ثبت شرکت وظیفه دارد تا آن ها را تکمیل نماید.

مدیران محترمی که قصد ثبت شرکت یا موسسه خود را دارند می توانند جهت دریافت مشاوره در خصوص مراحل انجام کار با مشاوران ما در موسسه ثبت شرکت ذهن ناب تماس برقرار کرده و از مشاوره رایگان آن ها و همین طور تجربیات انها در زمینه ثبت انواع شرکت ها بهره مند شوند و در صورتی که سوالاتی در این خصوص داشته باشند ؛ مطرح نموده و پاسخ های قانع کننده دریافت نمایند . کارشناسان موسسه حقوقی ذهن ناب به صورت ۲۴ ساعته مهیای ارائه مشاوره به شما عزیزان می باشند با ما تماس بگیرید.

درخواست مشاوره ثبتی خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید کارشناسان ما در اکمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت :


بعد از ثبت شرکت با مسئولیت محدود می توان گفت که ثبت شرکت سهامی خاص در جایگاه دوم میزان درخواست ثبت شرکت قرار دارد . برای تاسیس شرکت سهامی خاص نیاز به ۵ نفر می باشد که سه نفر سهامدار و ۲ نفر بازرس که یکی از تفاوت های این شرکت با سایر شرکتها وجود بازرس اصلی و علی البدل می باشد . و سرمایه اولیه آن توسط موسسین تامین می شود  که البته نباید کمتر از یک ملیون باشد . در صورت کاهش سرمایه شرکا موظف به جبران آن در مدت یکسال می باشند و اگر توان جبران نداشته باشند باید شرکت را به شرکت مسئولیت محدود تبدیل نمایند .

همچنین توجه داشته باشید که باید ۳۵ درصد سرمایه ثبتی در حاسب بانکی بنام شرکت  در شرف تاسیس سپرده گذاری شود . تفاوت دیگر شرکت سهامی خاص با شرکت با مسئولیت محدود در این است که در شرکتهای مسئولیت محدود برای مدیریت محدود زمانی وجود ندارد ولی در شرکتهای سهامی خاص مدت مدیریت ۲ سال است و بعد از اتمام این زمان با برگزاری مجمع عمومی مدت مدیریت یا تمدید می شود و یا مدیر تغییر می کند.

بعد از ثبت شرکت نباید به این فکر کنید که دیگر کار شرکت تمام شده است و نیازی به امور ثبتی نخواهید داشت . امکان دارد شرایطی پیش آید که نیاز به اعمال برخی از تغییرات در شکرت داشته باشید تغییراتی مثل : تغییر نام شرکت , تغییر موضوع فعالیت شرکت , تغییر آدرس شرکت ( که از متداول ترین نوع تغییرات در شرکتها می باشد ) , افزایش سرمایه شرکت  یا تبدیل نوع شرکت , ورود و خروج شرکا , ثبت شعبه شرکت , انحلال شرکت , کاهش سرمایه شرکت و …

لذا جهت انجام چنین اموری یا باید تخصص کافی در زمینه ثبت شرکت داشته باشید و یا اینکه از یک موسسه ثبت شرکت خوب کمک بخواهید , ثبت شرکت ذهن ناب به عنوان یکی از بهترین موسسات ثبتی در  تهران شناخته شده است و افراد توانمند و باتجربه ای را گرد هم جمع کرده تا بتواند کمکی باشد برای موسسات و شرکت های تجاری در امر انجام امور ثبتی .

یکی دیگر از شرکت های  قابل ثبت در ایران شرکت بازرگانی است که محبوبیت زیادی در بین متقاضیان دارد . این نوع شرکت ها اکثرا به منظور انجام امور تجاری صادرات و واردات ثبت می شوند . امروزه با توجه به اینکه قیمت ارز هر روز بالاتر می رود درخواست ثبت شرکت بازرگانی نیز بیشتر شده است . البته باید توجه داشته باشید که دو نوع شرکت بازرگانی وجود دارد : ۱- شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود ۲- شرکت بازرگانی سهامی خاص  .

لذا برای ثبت شرکت بازرگانی باید یکی از دو نوع را انتخاب نمایید  همانند ثبت شرکت با مسئولیت محدود برای ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود حداقل به دو نفر نیاز است و برای این نوع شرکت نیازی به ناظر نیست مگر اینکه تعداد شرکا بالای ۱۲ نفر باشد البته که ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود با  تعداد ۱۲ شرکا بسیار نادر است .
ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص نیز همانند ثبت شرکت سهامی خاص نیاز به جداقل  ۵ نفر می باشد که ۲ نفر به عنوان ناظر می باشند و ۳ نفر شرکا را تشکیل می دهند. امتیازی که این نوع شرکت دارد این است که برای فعالیت نیازی به مجوز نیست .

نکته : صدور مجوز برای ثبت شرکت ها کار دشواری است از این رو اکثرا متقاضی بسیار پایینی دارند.

موسسه ثبت شرکت ذهن ناب خدمات خود را به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی در تمام نقاط ایران به صورت آنلاین  در روزهای کاری هفته ارائه می نماید . مشاوره تخصصی ثبت شرکت کاملا رایگان است و به صورت تلفنی و آنلاین قابل ارائه می باشد . با توجه به تقاضای زیاد ثبت انواع شرکت ها در تهران بدون شرکت اکثر مشتریان و متقاضیان ما  از تهران می باشد ؛ البته در سالهای اخیر با رشد زمینه کار آفرینی در سایر شهرهای کشور امروزه تقاضای ثبت شرکت از شهرهایی مانند : تبریز , ارومیه , اصفهان , شیراز , مشهد , سنندج , کرمانشاه , اراک , قم , کرج و …. نیز بیشتر شده است . ما تمام تلاش خود را می کنیم تا بتوانیم به تمامی تقاضاهای ثبتی از تمام نقاط کشور عزیزمان پاسخ دقیق و درستی ارائه نماییم .

هزینه ثبت شرکت چقدر است ؟

هزینه ثبت شرکت به مقدار سرمایه اولیه شرکت ,  حجم موضوع اساسنامه , تعداد افراد (شرکا) , روزنامه رسمی و کثیرالانتشار و … بستگی دارد . هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود از بقیه انواع شرکت ها پایین تر است و بیشتر هزینه مربوط به آگهی روزنامه ها می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه های ثبت شرکت می توانید با کارشناسا ما تماس بگیرید ۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگو می باشد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸

خودم می توانم کارهای ثبت شرکت انجام دهم ؟

بله . اگر در زمینه امور ثبتی اطلاعات کافی داشته باشید می توانید به راحتی با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها http:sherkat.ssaa.ir اقدام به انجام ثبت شرکت نمایید . در صورتی که می خواهید اطاعات بیشتری کسب کنید می توانید از مقالات وب سایت ثبت شرکت ذهن ناب استفاده نمایید.

هزینه های ثبت شرکت شامل چه مواردی می باشد ؟

موسسات ثبتی هزینه های متفاوتی را برای ثبت شرکت و ثبت برند  تعریف می کنند اما در اصل هزینه های امور ثبتی شرکتها شامل موارد زیر می باشد : هزینه های ثبت آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار , هزینه تنظیم اساسنامه شرکت (حجم اساسنامه شرکت تاثیر مستقیم در هزینه ها دارد ) , تشکیل پرونده مالیاتی  و دریافت کد اقتصادی , پلمپ دفاتر تجاری , هزینه های پستی , هزینه های اقلامی مانند پوشه و پاکت و دیگر متعلقات , هزینه استعلام و ثبت نام شرکت , هزینه حق الثبت  و…

چه نوع شرکتی را ثبت کنیم ؟

شرکت های تجاری به ۷ نوع زیر تقسیم بندی می شوند :
۱-شرکت سهامی ۲- شرکت با مسئولیت محدود ۳- شرکت تضامنی ۴- شرکت مختلط غیر سهامی ۵- شرکت مختلط سهامی ۶- شرکت نسبی ۷- شرکت تعاونی تولید و مصرف
از بین شرکت های هفتگانه بالا ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص متداول و رایج می باشد . همچنین موضوع فعالیت شرکت در تعیین نوع شرکت اهمیت زیادی دارد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با مشاورین ما در ثبت شرکت ذهن ناب تماس بگیرد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “هزینه ثبت شرکت چقدر است ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “هزینه ثبت شرکت به مقدار سرمایه اولیه شرکت , حجم موضوع اساسنامه , تعداد افراد (شرکا) , روزنامه رسمی و کثیرالانتشار و … بستگی دارد . هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود از بقیه انواع شرکت ها پایین تر است و بیشتر هزینه مربوط به آگهی روزنامه ها می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه های ثبت شرکت می توانید با کارشناسا ما تماس بگیرید ۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگو می باشد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “خودم می توانم کارهای ثبت شرکت انجام دهم ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “بله . اگر در زمینه امور ثبتی اطلاعات کافی داشته باشید می توانید به راحتی با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها http:sherkat.ssaa.ir اقدام به انجام ثبت شرکت نمایید . در صورتی که می خواهید اطاعات بیشتری کسب کنید می توانید از مقالات وب سایت ثبت شرکت ذهن ناب استفاده نمایید.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “هزینه های ثبت شرکت شامل چه مواردی می باشد ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “موسسات ثبتی هزینه های متفاوتی را برای ثبت شرکت و ثبت برند تعریف می کنند اما در اصل هزینه های امور ثبتی شرکتها شامل موارد زیر می باشد : هزینه های ثبت آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار , هزینه تنظیم اساسنامه شرکت (حجم اساسنامه شرکت تاثیر مستقیم در هزینه ها دارد ) , تشکیل پرونده مالیاتی و دریافت کد اقتصادی , پلمپ دفاتر تجاری , هزینه های پستی , هزینه های اقلامی مانند پوشه و پاکت و دیگر متعلقات , هزینه استعلام و ثبت نام شرکت , هزینه حق الثبت و…”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “چه نوع شرکتی را ثبت کنیم ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “شرکت های تجاری به ۷ نوع زیر تقسیم بندی می شوند :
۱-شرکت سهامی ۲- شرکت با مسئولیت محدود ۳- شرکت تضامنی ۴- شرکت مختلط غیر سهامی ۵- شرکت مختلط سهامی ۶- شرکت نسبی ۷- شرکت تعاونی تولید و مصرف
از بین شرکت های هفتگانه بالا ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص متداول و رایج می باشد . همچنین موضوع فعالیت شرکت در تعیین نوع شرکت اهمیت زیادی دارد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با مشاورین ما در ثبت شرکت ذهن ناب تماس بگیرد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸”
}
}]
}

برای مشاوره ثبتی با شماره 09122938218 تماس بگیرد یا فرم زیر را پر کنید ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرم .

 

همراه: 09122938218

همراه: 09356610070

دفتر: 02188660581

فکس: 02186081268

 

تهران میرداماد غربی کاووسیه بعد از کوچه نور به سمت خیابان ولی عصر (نرسیده به ولی عصر) پلاک ۳۴۹ طبقه ۱۲ واحد شمالی واحد ۲


آموزش ثبت برند pdf , آموزش گام به گام ثبت برند…دسامبر 11, 2019 – 8:19 ق.ظDownloads-icon

لطفا منتظر بمانید

 

مشاوره ثبت شرکت همراه با کاملترین راهنمای ثبت شرکت در تهران و تمام نقاط ایران و همچنین راهنمای ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری را در این نوشته مطالعه می‌ فرمایید.

 

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

در مقاله پیش رو بصورت مفصّل و جامع، ضمن تعریف دقیقی از شرکت، انواع مختلف شرکت‌ها را بررسی نموده‌ایم و همچنین به مسائلی مانند مراحل و پروسه‌های ثبتی، مدارک لازم و هزینه ثبت شرکت پرداخته‌ایم که در ادامه مشاهده می نمایید.

 

راهنمای ثبت شرکت – مشاوره ثبت شرکت

 

ثبت شرکت از اقدامات تخصصی‌ای است که برای انجام هرچه بهتر و مطمئن تر آن می بایست اطلاعات کامل مربوط به آن را داشته باشیم و برخی اقدامات را انجام دهیم که بعضی از این اقدامات باید قبل از ثبت شرکت انجام گیرد و برخی از تکالیف و اقدامات دیگر نیز می‌بایست حتماً پس از  ثبت شرکتها به انجام برسد.

 

در ادامه به طور کامل این اطلاعات و اقدامات را با ارائه یک مشاوره ثبت شرکت عالی خدمت شما ارائه می نمائیم، به گونه ای که پس از مطالعه مقاله پیش رو بسیار بعید است نیاز به مطالعه مقاله یا متن دیگری در مورد ثبت شرکت داشته باشید، به همین علت توصیه می کنیم متن زیر را بطور کامل مطالعه نمایید.

 

همچنین لازم به ذکر است چنانچه قصد ثبت شرکت و یا اقدامات پس از آن را دارید، توصیه می نمائیم قبل از هر اقدامی ضمن تماس با شماره ۴۳۰۰۰۴۳۰-۰۲۱ از مشاوره تخصصی و کاملاً رایگان کارشناسان خبره و باتجربه موسسه حقوقی مشهور بهره مند گردید تا بهترین تصمیم ممکن را اتخاذ نمایید.

 

هنگامی که دو یا چند نفر برای انجام برخی فعالیت‌های حرفه‌ای و تجاری تصمیم می‌گیرند که سرمایه، تخصص، دانش، روابط، وقت و انرژی خود را با یکدیگر تجمیع نمایند تا بتوانند به شکلی کامل‌تر و همراه با سرمایه بیشتری فعالیت مورد نظر را انجام دهند برای اینکه بصورت قانونمند به فعالیت‌های تجاری و حرفه‌ای خود بپردازند و از حمایت‌های قانونی برخوردار شوند و همچنین برای اینکه تکالیف، وظایف، مسئولیت‌ها و سود و زیان هر کدام از شرکاء و سهامداران بصورت کامل مشخص باشد، می‌بایست اقدامات مورد نظر خود از قبیل:

 

و اطلاعاتی از این دست را در مرجعی که قانون در نظر گرفته است بنام اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری به ثبت برسانند.

 

همچنین پس از آن کلیه اطلاعات پیش گفته را در روزنامه رسمی و همچنین روزنامه کثیر الانتشار شرکت آگهی و منتشر نمایند تا رسماً به اطلاع عموم برسد که به تمامی این اقدامات، اصطلاحاً و به اختصار «ثبت شرکت» گفته می‌شود.

 

مشاوره ثبت شرکت – راهنمای ثبت شرکت

بصورت عام باید گفت که ۲ شرکت مدنی و تجاری در قانون مدنی و  قانون تجارت پیش بینی شده است که البته منظور ما از شرکت و ثبت شرکت، نوع تجاری آن که در قانون تجارت موجود است می باشد. اما برای ذکر کامل‌تر موضوع به هر دو نوع آن اشاره می‌نمائیم:

 

 

مطابق با ماده ۵۷۱ قانون مدنی، شرکت مدنی عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیئی واحد به نحو اشاعه.

 

البته باید گفت که شرکتی که به صورت رسمی در اداره ثبت شرکتها به ثبت نرسد، بیشتر همان معنی موجود در قانون مدنی را دارد و شرکتی مدنی محسوب می شود و از مزایا و حمایت های قانونی شرکت های تجاری بی بهره است.

 

 

مطابق با ماده ۲۰ قانون تجارت در ایران ۷ نوع شرکت تجاری به شرح ذیل وجود دارد:

 

۱ – شرکت سهامی (اعم از شرکت سهامی خاص و شرکت سهامی عام)

 

۲- شرکت با مسئولیت محدود

 

۳- شرکت تضامنی

 

۴- شرکت مختلط غیر سهامی

 

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

۵- شرکت مختلط سهامی

 

۶- شرکت نسبی

 

۷- شرکت تعاونی تولید و مصرف

 

 

سوال فوق الذکر یکی از سوالات پر تکراری است که همواره از سوی اکثر موکلین و مشتریان گرامی مطرح و پرسیده می شود.

 

در پاسخ باید گفت اینکه ثبت کدام یک از شرکت ها برای شما بهتر است، تا حدود زیادی بستگی به علاقه مندی، شرایط و موضوع فعالیت شما دارد و در اکثر موارد کاملاً اختیاری و بسته به انتخاب خود متقاضیان ثبت شرکت است.

 

ولی در موارد معدودی مطابق با ضوابط و شرایط و آئین نامه های داخلی برخی سازمان ها، وزارت خانه ها و نهادهای ذیربط، چنانچه متقاضیان تمایل به انجام برخی از فعالیت های خاص را دارند، می بایست الزاماً نوع مشخصی از شرکت ها را به ثبت برسانند.

 

در مورد این گروه خاص اختیاری برای انتخاب نوع شرکت وجود ندارد. به عنوان مثال باید شرکت های دانش بنیان را نام ببریم، چرا که اگر تصمیم به ثبت شرکت دانش بنیان داشته باشید باید حتماً شرکت سهامی خاص را انتخاب نمایید.

 

 

 

به ترتیب پرداخته ایم که با مطالعه آن در ادامه و با توجه به شرایطی که دارید و علاقه مندی خودتان می توانید یکی از شرکت های فوق را انتخاب نمایید.

اما اگر با مطالعه این مقاله همچنان در مورد انتخاب شرکتی که با شرایط شما سازگارتر باشد و همچنین در مورد اطلاعات، مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت شرکت و همچنین تکالیف و وظایف پس از ثبت شرکتها نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید، کارشناسان با تجربه موسسه حقوقی مشهور با افتخار در خدمت شما خواهند بود و بصورت کاملا رایگان اطلاعات تخصصی مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار خواهند داد. با ما در تماس باشید. 

 

 

برای ثبت شرکت سهامی خاص اطلاعات ذیل لازم است و همچنین در ادامه به شرح مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی  خاص می‌پردازیم:

 

۱- شرکت سهامی خاص شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم می شود و میزان مسئولیت سهامداران در شرکت سهامی خاص محدود به مبلغ اسمی سهام ایشان است

 

۲- برای ثبت شرکت سهامی خاص نیاز به حضور حداقل ۵ نفر وجود دارد که ۳ نفر ایشان باید سهامدار شرکت باشند و ۲ نفر نیز بازرس شرکت هستند (یک نفر بازرس اصلی و دیگری بازرس علی البدل)

 

 

۴- در شرکت سهامی خاص، مدت مدیریت اعضاء هیئت مدیره حداکثر ۲ سال است که البته می توانند برای دوره های متعدد متوالی به سمت اعضاء هیئت مدیره انتخاب شوند که لازمه این کار تشکیل مجمع عمومی عادی یا مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده شرکت (حسب مورد) قبل از تاریخ انقضاء مدت مدیریت اعضاء هیئت مدیره و انتخاب مجدد ایشان است

 

۵- همچنین مدت ماموریت بازرسین شرکت سهامی خاص حداکثر ۱ سال است و بازرسین نیز همانند اعضاء هیئت مدیره می توانند برای دوره های متعدد متوالی به تصمیم و انتخاب مجمع عمومی عادی یا مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده شرکت (حسب مورد) به سمت بازرسی شرکت انتخاب شوند

 

۶- مطابق با ماده ۱۴۷ لایحه اصلاحی قانون تجارت، مدیران و مدیرعامل شرکت و همچنین اقرباء سببی و نسبی تا درجه سوم از طبقه اول و دوم مدیران و مدیرعامل شرکت نمی توانند به عنوان بازرس شرکت انتخاب شوند

 

۷- چنانچه در سرمایه شرکت سهامی خاص، سرمایه غیر نقدی وجود داشته باشد، باید قبل از اقدام به ثبت شرکت ، این سرمایه غیر نقدی توسط کارشناس رسمی دادگستری، کارشناسی و قیمت گذاری شود و برخلاف شرکت های با مسئولیت محدود و تضامنی، سهامداران شرکت سهامی خاص نمی توانند سرمایه غیر نقدی شرکت را تقویم یا قیمت گذاری نمایند و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در این مورد الزامی است

 

 

مشاوره ثبت شرکت – راهنمای ثبت شرکت

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص به شرح ذیل است:

 

۱- دو برگ امضاء شده از اظهارنامه شرکت   

                                           

۲- دو نسخه امضاء شده از اساسنامه شرکت

 

۳- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی کلیه سهامداران و بازرسین شرکت

 

 

۵- دو نسخه امضاء شده از صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره

 

۶- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید)

 

۷- ارائه اصل فیش واریزی بانکی و همچنین تاییدیه بانک مبنی بر افتتاح حساب بانکی بنام شرکت در شرف تاسیس و واریز حداقل ۳۵% از سرمایه شرکت به حساب فوق الذکر

 

۸- تعهد نامه کلیه اعضاء هیئت مدیره و بازرسین شرکت مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن محدودیت های قانونی برای عضویت در هیئت مدیره و همچنین قبول سمت در هیئت مدیره شرکت و سمت بازرسین شرکت

 

 

چنانچه تصمیم به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید، لازم است اطلاعات مفید ذیل را داشته باشید و در ادامه اطلاعاتی که برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود خدمت شما ارائه می نماییم، به شرح مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود نیز می پردازیم:

 

۱- بر گرفته از ماده ۹۴ قانون تجارت، شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجارتی تشکیل شده باشد و مسئولیت هر کدام از شرکاء شرکت با مسئولیت محدود تا میزان سرمایه ایشان در شرکت است بدون آنکه سرمایه شرکت به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد

 

۲- در اسم شرکت با مسئولیت محدود با عنایت به ماده ۹۵ قانون تجارت، باید عبارت (با مسئولیت محدود) قید گردد وگرنه شرکت در مقابل اشخاص ثالث شرکت تضامنی محسوب می شود و در مقابل اشخاص ثالث،تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود

 

همچنین در اسم شرکت نباید اسم هیچ یک از شرکاء وجو داشته باشد، در غیر اینصورت شریکی که اسم وی در نام شرکت وجود داشته باشد، در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت

 

نکته: البته در حال حاضر اداره تعیین نام ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری برای جلوگیری از مشکلات متعددی که ممکن است دامنگیر شرکاء شرکت با مسئولیت محدود شود، از تایید نام شرکت با مسئولیت محدودی که اسم شرکاء در آن وجود داشته باشد خودداری می نماید.  

 

 

۴- در شرکت با مسئولیت محدود، هیچگونه محدودیت زمانی قانونی برای مدت مدیریت و سمت اعضاء هیئت مدیره وجود ندارد و مدت مدیریت و سمت اعضاء هیئت مدیره کاملا بر اساس اختیار اعضاء شرکت و مطابق با تصمیم و انتخاب مجمع عمومی عادی یا مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده شرکت (حسب مورد) است

 

۵- در شرکت با مسئولیت محدود الزام قانونی به حضور بازرس وجود ندارد (بالعکس شرکت سهامی خاص)، مگر آنکه تعداد شرکاء بیش از دوازده نفر باشند (که معمولا این اتفاق نمی افتد) که در چنین وضعیتی و با استناد به ماده ۱۰۹ قانون تجارت، حضور هیئت نظار الزامی است

 

۶- از بین تمام انواع شرکت های ۷ گانه مندرج در ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکت با مسئولیت محدود تنها شرکتی است که در آن نقل و انتقال سهم الشرکه باید پس از تصمیم و تصویب مجمع عمومی فوق العاده با تنظیم سند رسمی در دفترخانه اسناد رسمی به انجام برسد و پس از آن موضوع نقل و انتقال در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد

 

۷- شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که می تواند هیئت مدیره نداشته باشد و تنها با یک نفر مدیر اداره شود که اصطلاحا به آن شرکت تک مدیره گفته می شود

 

۸- چنانچه شرکت با مسئولیت محدود دارای سرمایه غیر نقدی باشد، قیمت گذاری این سرمایه غیر نقدی (تقویم سرمایه غیر نقدی) مطابق با اختیار شرکاء می تواند یا توسط خود شرکاء قیمت گذاری شود و یا توسط کارشناس رسمی دادگستری کارشناسی و قیمت گذاری شود

 

 

مشاوره ثبت شرکت – راهنمای ثبت شرکت – مشاوره ثبت شرکت

مدارکی برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود مورد نیاز است مطابق با موارد مشروحه ذیل است:

 

۱- دو برگ امضاء شده از تقاضانامه شرکت 

           

۲- دو برگ امضاء شده از شرکتنامه شرکت

 

۳- دو نسخه امضاء شده از اساسنامه شرکت

 

۴- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی کلیه شرکاء

 

 

۶- دو نسخه امضاء شده از صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره

 

۷- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید)

 

۸- تعهد نامه کلیه اعضاء هیئت مدیره مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن محدودیت های قانونی برای عضویت در هیئت مدیره و همچنین قبول سمت در هیئت مدیره شرکت

 

 

جهت ثبت شرکت تعاونی، اطلاعاتی که در ادامه خدمت شما ارائه می نمائیم مفید است و تکمیل مدارک لازم برای ثبت شرکت تعاونی که در ادامه به آن اشاره می نمائیم ضروری است:

 

۱- با استناد به ماده ۲ قانون شرکت های تعاونی، شرکت تعاونی شرکتی است متشکل از اشخاص حقیقی و یا اشخاص حقوقی که به منظور رفع نیازمندی های مشترک و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی شرکاء از طریق خودیاری و کمک متقابل و همکاری آنان و تشویق به پس انداز تشکیل می شود

 

 

۳- در شرکت تعاونی هدف شرکاء شرکت از تشکیل و ثبت شرکت تعاونی ، مشارکت برای تحصیل کالا و خدمات با قیمتی ارزانتر و حذف واسطه ها بین تولید کننده و مصرف کننده است

 

۴- اصل بر این است که اشخاص با تشکیل و ثبت شرکت شرکت تعاونی به دنبال کسب سود و منفعت برای اعضاء شرکت نیستند، بلکه به دنبال همکاری و تعاون در جهت کاهش هزینه ها و جلوگیری از مضررهای احتمالی هستند

 

۵- با توجه به قانون تجارت، دو نوع شرکت تعاونی وجود دارد که یکی شرکت تعاونی تولید و دیگری شرکت تعاونی مصرف است و قانون تجارت به تعریف هر دو نوع شرکت های تعاونی در دو ماده جداگانه (مواد ۱۹۰ و ۱۹۲ قانون تجارت) پرداخته است که در ذیل به آن اشاره می نمائیم:

 

ماده ۱۹۰ قانون تجارت: شرکت تعاونی شرکتی است که بین عده ای از ارباب حرف می شود و شرکاء مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیاء یا اجناس به کار می برند.

 

 

الف- فروش اجناس لازمه برای مصارف زندگانی اعم از این که اجناس مزبوره را شرکاء ایجاد کرده یا خریده باشند.

 

ب- تقسیم نفع و ضرر بین شرکاء به نسبت خرید هر یک از آنها.

 

۶- به دلیل نقشی که شرکت های تعاونی در اقتصاد حمایتی ایفاء می کنند، و همچنین به دلیل قابلیت آن ها در ایجاد ساز و کار برای حمایت از اقشار کم درآمد جامعه، قوانین مربوط به تشکیل و ثبت شرکت های تعاونی به گونه ای تنظیم شده است تا دولت بر روی آن ها نظارت بیشتری داشته باشد و مسئولیت نظارت بر شرکت های تعاونی نیز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است

 

۷- به دلیل نقش حمایتی پر رنگی که شرکت های تعاونی از اقشار کم درآمد دارند، از امتیازات . معافیت هایی نیز نسبت به سایر شرکت ها برخوردارند، که از جمله آن ها می توان به مواردی همچون معافیت از پرداخت مالیات و عوارض، واگذاریهای اموال دولتی با اولویت بیشتر و تسهیلات خاص به شرکت های تعاونی، امکان اخذ وام های بدون بهره و غیره اشاره نمود

 

۸- در شرکت تعاونی نیز همانند شرکت های سهامی، سرمایه شرکت به قطعات مساوی به نام سهم تقسیم می گردد

 

۹- مسئولیت شرکاء و سهامداران این شرکت مانند مسئولیت شرکاء شرکت با مسئولیت محدود و سهامی است، یعنی شرکاء و سهامداران شرکت تعاونی فقط به میزان سهامی که در شرکت دارند مسئول تادیه و پرداخت دیون و بدهی های شرکت هستند و نه بیشتر از آن

 

۱۰- شرکت تعاونی زمانی دارای شخصیت حقوقی می شود که مطابق قانون و با اخذ مجوزهای لازم تشکیل شده و در اداره ثبت شرکتها به ثبت برسد.

 

 

مشاوره ثبت شرکت – راهنمای ثبت شرکت – راهنمای ثبت شرکت

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکتهای تعاونی به شرح ذیل است:

 

۱- چهار نسخه از صورتجلسه مجمع عمومی موسس و اولین مجمع عمومی عادی و اسامی اعضاء شرکت، هیئت مدیره منتخب، بازرسان و مدیر عامل شرکت

 

۲- چهار نسخه از اساسنامه شرکت

 

۳- چهار نسخه از دعوت نامه از اولین مجمع عمومی عادی

 

۴- درخواست کتبی ثبت شرکت تعاونی

 

۵- ارائه طرح پیشنهادی و مجوزی صادره از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

 

۶- رسید پرداخت مبلغ لازم التادیه سرمایه شرکت مطابق با اساسنامه

 

۷- موافقت نامه تشکیل شرکت یا اتحادیه

 

۸- ارائه مجوز ثبت شرکت یا اتحادیه

 

۹- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی همه اعضا

 

۱۰- تعهد نامه هیئت مدیره و بازرسین شرکت مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و محدودیت های قانونی قبول سمت در هیئت مدیره شرکت و بازرسی شرکت

 

 

۱- کپی مدارک تشکیل و ثبت شرکتهای تعاونی که از مرجع ثبت دریافت شده است

 

۲- نسخه ای از روزنامه رسمی که آگهی تشکیل شرکت تعاونی در آن چاپ شده است

 

۳- تقاضانامه برای اخذ پروانه تاسیس که خطاب به اداره تعاون نوشته شده باشد

 

 

شرکت تضامنی شرکتی است که معمولاً برای انجام برخی از موضوعات و فعالیت‌های خاص تشکیل و به ثبت می رسد و معمولا اگر الزامات قانونی وجود نداشته باشد، افراد تمایل چندانی به ثبت شرکتهای تضامنی ندارند.

 

اما با توجه به رسالت اطلاع رسانی ای که ما در موسسه حقوقی مشهور داریم بر خود وظیفه می دانیم که به شرح اطلاعات ضروری مربوط به تشکیل و ثبت شرکتهای تضامنی بپردازیم که در ادامه مطالعه می فرمائید.

 

۱- تعریف شرکت تضامنی با توجه به ماده ۱۱۶ قانون تجارت: شرکتی است که بین دو یا چند شریک، به منظور امور تجارتی، که در ان در صورتی که دارایی شرکت در زمان انحلال برای تادیه دیون کافی نباشد، هر شریک مسئول تادیه کلیه دیون است

 

 

۳- در شرکت تضامنی بسیاری از تصمیمات شرکت باید مطابق و موافق با تصمیم اتفاق آراء شرکاء (همه شرکاء بدون استثناء) باشد، بنابراین ثبت شرکتهای تضامنی برای افرادی مناسب است که اهداف، اخلاق، سلایق و روحیاتشان تا حدود بسیار زیادی با هم هماهنگ و همسو باشد

 

۴- در اسم شرکت تضامنی باید عبارت “شرکت تضامنی” و همچنین اسم حداقل یکی از شرکاء شرکت ذکر گردد و چنانچه اسم شرکت شامل اسامی تمامی شرکاء نباشد (که معمولا شامل اسم تمامی شرکاء نیست)، باید پس از اسم شریک یا شرکایی که اسمشان در اسم شرکت وجود دارد، عباراتی از قبیل: (و برادران)، (و شرکاء)، (و اخوان)، (و پسران) قید شود. (برگرفته از ماده ۱۱۷ قانون تجارت)

 

۵- شرکت تضامنی همانند شرکت با مسئولیت محدود هنگامی تشکیل شده محسوب است که تمامی سرمایه نقدی آن تامین و تادیه شده باشد و همچنین سهم الشرکه غیرنقدی (درصورت وجود) نیز تقویم (قیمت گذاری توسط خود شرکاء یا توسط کارشناس رسمی دادگستری) شده و تسلیم شده باشد

 

۶- شرکت تضامنی نیز همانند شرکت با مسئولیت محدود می تواند هیئت مدیره نداشته باشد و تنها با یک نفر مدیر اداره شود و همانطور که قبلا اشاره نمودیم، به چنین شرکت هایی اصطلاحاً تک مدیره گفته می شود

 

۷- در شرکت تضامنی نیز همانند شرکت با مسئولیت محدود، چنانچه در سرمایه شرکت سرمایه غیر نقدی وجود داشته باشد، تقویم آن (قیمت گذاری آن) به اختیار شرکاء شرکت می‌تواند هم توسط خود شرکاء انجام شود و هم با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری انجام بپذیرد

 

۸- در شرکت تضامنی همانند شرکت با مسئولیت محدود، هیچگونه محدودیت زمانی برای مدت مدیریت و فعالیت اعضاء هیئت مدیره وجو ندارد و کاملا به اختیار خود شرکاء شرکت است

 

 

 

مشاوره ثبت شرکت – راهنمای ثبت شرکت – مشاوره ثبت شرکت

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکتهای تضامنی به شرح ذیل است:

 

۱- دو برگ امضاء شده از تقاضانامه شرکت

 

۲- دو برگ امضاء شده از شرکتنامه شرکت

 

۳- دو نسخه امضاء شده از اساسنامه شرکت

 

۴- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی کلیه شرکاء

 

۵- اصل مجوز صادره از مرجع صلاحیتدار (در صورت مجوزی بودن موضوع شرکت)

 

۶- دو نسخه امضاء شده از صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره

 

۷- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید)

 

۸- تعهد نامه کلیه اعضاء هیئت مدیره مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن محدودیت‌های قانونی برای عضویت در هیئت مدیره و همچنین قبول سمت در هیئت مدیره شرکت

 

 

ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری به دلایل گوناگونی از جمله به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی مناطق آزاد و نقش کانال‌های ترانزیتی و استراتژیکی آن ها و قرار گیری مناطق آزاد در تلاقی مسیرهای تجارتی و دسترسی آسان به راه‌ها و مسیرهای بین‌المللی اعم از دریای، زمینی و هوایی و همچنین مجاورت با مرزهای ایران با همسایگانش از جذابیت‌های زیادی برخوردار است، به گونه ای که طی سالیان اخیر تعداد شرکت های ثبت شده در مناطق آزاد دارای رشد چشمگیری بوده است.

 

از مهمترین دلایل جذابیت ها و مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

 

۱- برخورداری از معافیت مالیاتی به مدت ۲۰ سال (البته مشروط به انجام تکالیف مالیاتی از جمله اخذ کد اقتصادی، ارسال اظهارنامه مالیاتی در زمان مقرر که حداکثر این زمان پایان تیر ماه هر سال است و همچنین پلمپ دفاتر قانونی شرکت)

 

 

۳- سهولت واردات و صادرات پس از ثبت شرکت در مناطق آزاد

 

۴- برخورداری از تسهیلات ویژه بانکی پس از ثبت شرکت در مناطق آزاد

 

۵- ورود اتباع خارجی بدون نیاز به اخذ ویزا پس از ثبت شرکت در مناطق آزاد

 

۶- برخورداری از خدمات گسترده بانکی بصورت ارزی و ریالی

 

۷- سهولت برقراری روابط تجاری و اقتصادی با شرکت های بزرگ ایرانی و خارجی

 

۸- بهره مندی از رشد روز افزون شرایط اقتصادی و سرمایه گذاری در مناطق آزاد

 

۹- برخورداری از معافيت از عوارض گمركی و سود بازرگانی برای واردات مواد اوليه و ماشين آلات صنعتی و توليدی صنايع

 

۱۰- وجود نیروی کار جوان و بومی در مناطق آزاد به میزان کافی

 

 

مشاوره ثبت شرکت – راهنمای ثبت شرکت

از آنجائیکه در مناطق آزاد معمولاً (بیش از ۹۵% موارد) شرکت های با مسئولیت محدود و سهامی خاص به ثبت می رسند، مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در مناطق آزاد را در دو قسمت (مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکتهای سهامی خاص در مناطق آزاد) و (مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکتهای با مسئولیت محدود در مناطق آزاد) را که به شرح ذیل است بیان می نمائیم:

 

 

۱- اصل گواهی عدم اعتیاد مدیر عامل

 

۲- ارائه مجوز فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد

 

۳- دو برگ تکمیل و امضاء شده از اظهارنامه شرکت

 

۴- دو نسخه تکمیل و امضاء شده از اساسنامه شرکت

 

۵- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی کلیه سهامداران و بازرسین شرکت

 

۶- اصل مجوز صادره از نهاد ذی ربط (چنانچه موضوع فعالیت شرکت از موضوعات مجوزی باشد)

 

۷- دو نسخه تکمیل و امضاء شده از صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت و جلسه هیئت مدیره

 

۸- ارائه اصل فیش بانکی و گواهی افتتاح حساب و سپرده حداقل ۳۵% از سرمایه شرکت در یکی از بانک های منطقه آزاد مورد نظر

 

۹- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکت‌ها منطقه آزاد مورد نظر مراجعه نماید)

 

۱۰- تعهد نامه کلیه اعضاء هیئت مدیره و بازرسین شرکت مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن محدودیت‌های قانونی برای عضویت در هیئت مدیره و همچنین قبول سمت در هیئت مدیره شرکت و سمت بازرسین شرکت

 

 

۱- اصل گواهی عدم اعتیاد مدیر عامل

 

۲- ارائه مجوز فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد

 

۳- دو برگ امضاء شده از تقاضانامه شرکت

 

۴- دو برگ امضاء شده از شرکتنامه شرکت

 

۵- دو نسخه امضاء شده از اساسنامه شرکت

 

۶- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی کلیه شرکاء

 

۷- دو نسخه امضاء شده از صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت و جلسه هیئت مدیره

 

۸- اصل مجوز صادره از نهاد ذی ربط (چنانچه موضوع فعالیت شرکت از موضوعات مجوزی باشد)

 

۹- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکت‌های منطقه آزاد مربوطه مراجعه نماید)

 

۱۰- تعهد نامه کلیه اعضاء هیئت مدیره مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن محدودیت های قانونی برای عضویت در هیئت مدیره و همچنین قبول سمت در هیئت مدیره شرکت

 

 

۱- راهنمای ثبت شرکت در کیش

 

۲- راهنمای ثبت شرکت در قشم

 

۳- راهنمای ثبت شرکت در ارس 

 

۴- راهنمای ثبت شرکت در اروند

 

۵- راهنمای ثبت شرکت در انزلی

 

۶- راهنمای ثبت شرکت در چابهار 

 

۷- راهنمای ثبت شرکت در ماکو 

 

در پایان لازم به ذکر است چنانچه در مورد ثبت شرکتها و اقدامات و تکالیف قبل و بعد از آن نیاز به مشاوره دارید و یا در این رابطه و همچنین ثبت برند و علائم تجاری و ثبت طرح صنعتی و یا هرگونه خدمات حقوقی و ثبتی دیگری، نیاز به راهنمایی و مشاوره حقوقی دارید، می توانید ضمن تماس با موسسه حقوقی مشهور از مشاوره تخصصی و رایگان کارشناسان خبره و با تجربه ما بهره مند گردید.

 

«پاسخ به سوالات متداول شما»

 

✔️ هزینه ثبت شرکت بصورت دقیق بستگی به مسائلی مانند، میزان سرمایه ثبتی شرکت، کوتاه و یا طولانی بون موضوع فعالیت شرکت، مجوزی بودن یا نبودن موضوع فعالیت شرکت و مسائلی مانند آن دارد. برای مشاهده تعرفه و هزینه ثبت انواع شرکت در تهران و تمام نقاط ایران، مقاله را مطالعه نمایید.

✔️ برای تعیین نام شرکت، بین ۱ الی ۲ روز زمان لازم است و پس از امضاء مدارک توسط سهامداران و شرکاء و ارسال مدارک به اداره ثبت شرکتها، حدوداً بین ۵ الی ۷ روز کاری زمان لازم است تا شرکت به ثبت برسد. البته برخی از مسائل مهم نیز وجود داردکه در بحث زمان ثبت یک شرکت تاثیر گذار است که ما در این مقاله تمامی آن‌ها را توضیح داده‌ایم.

✔️ پس از ثبت شرکت باید اقدام به پرداخت هزینه و دریافت روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار کنید، هر سال اقدام به پلمپ دفاتر نمایید، کد اقتصادی دریافت کنید و همچنین هر سال اقدام به تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی نمایید. برای کسب اطلاعات مفید به منظور دوری از گرفتاری‎‌ها و مشکلات احتمالی، از مشاوره رایگان کارشناسان باتجربه ما بهره‌مند شوید.

✔️ انتخاب نوع شرکت تا حدود زیادی بستگی به تمایل و انتخاب سهامداران و شرکاء شرکت و همچنین بستگی به شرایط خود متقاضیان دارد. با توضیحات کاملی که در همین مقاله در ارتباط با تفاوت‌ها، مزایا و معایب هر دو شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود ارائه کرده‌ایم، خودتان انتخاب نمایید که کدام نوع از شرکتها را ثبت نمایید. همچنین می‌توانید با کارشناسان مجرب موسسه حقوقی مشهور مشاوره تخصصی رایگان داشته باشید.

ثبت شرکت در آذربایجان غربی   جهت مشاوره رایگان ثبت شرکت در آذربایجان غربی ، با ک…

ثبت شرکت در فیروزکوه       شهرستان فیروزکوه در منتهی‌الیه شمال شرقی استان تهران …

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در قرچک چیست؟ هزینه ثبت شرکت در قرچک چقدر است؟ نکات…

ممنون از سایت خوب شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، خیابان ۲۱، پلاک ۲۴، طبقه ۵، واحد ۱۴

تلفن: ۰۲۱۴۳۰۰۰۴۳۰ (۱۲۰ خط ویژه)

سامانه پیامکی: ۰۲۱۴۳۰۰۰۴۳۰

واتس آپ و تلگرام: ۰۹۳۹۱۱۵۱۲۱۲

ایمیل: sabtemashhoor@gmail.com

ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۸

پنجشنبه ۹ الی ۱۴

تمامی حقوق این وبسایت برای موسسه حقوقی مشهور محفوظ می باشد.

راه‌های مختلفی وجود دارد تا شما بتوانید سوالات خود در خصوص ثبت شرکت را با افراد ذی‌صلاح در میان بگذارید. برخی اوقات ممکن است شما با یک مشاوره تلفنی ثبت شرکت، مشکل خود را حل کنید. اما گاهی اوقات نیز امکان دارد که یک مشاور حقوقی برای خود استخدام کنید.

یوسف قاسمی مشاور مالکیت فکری و امور حقوقی، دکتری حقوق فناوری های نوین، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، مشاور شرکت های دانش بنیان و کسب وکارهای نوپا در امور حقوقی و قراردادی

بیژن نصیری اعظم به عنوان مشاور مالکیت فکری ثبت بیش از ۱۰ علامت تجاری، حدود ۴۵ اختراع در معاهده PCT و ۵۰ اختراع و اثر ملی را در کارنامه خود دارد.

برای افرادی که حداقل یکبار نسبت به ثبت حقوقی شرکت خود اقدام کرده‌اند، مراحل هفت‌خوان ثبت شرکت کاملا آشنا است. فرایندهای طولانی، مسائل پیچیده اداری و حقوقی در کنار برخی هزینه‌ها باعث شده تا این کار در ایران به یک کلاف سردرگم و پرهزینه تبدیل شود. به همین علت، معمولا مدیران شرکت‌ها تمایل دارند تا برای انجام این کار یک مشاور ثبت شرکت در کنار خود خود داشته باشند. چرا که در ادامه راه نیز ممکن است تغییرات ایجاد شده در شرکت نیاز به ثبت داشته باشد.

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

ثبت شرکت به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. اما بیشتر افراد به دنبال ثبت شرکت سهامی خاص و برخی مدل‌‌های دیگر هستند. معمولا افرادی که قصد انجام این کار را دارند، با سازوکارهای حقوقی آن آشنا نیستند. به همین دلیل ممکن است دست به اقدامی بزنند که در آینده به ضرر آنها تمام شود. 

خدمات مشاوره ثبت شرکت به افراد کمک می‌کند تا ضمن تسریع در انجام مراحل ثبت، به درستی بتوانند نوع شرکت و فعالیت‌های مربوط به ثبت آن را انجام دهند. خدمات مشاوره حقوقی ثبت شرکت به افراد زیر کمک خواهد کرد: 

روش‌های متعددی برای ثبت شرکت در ایران وجود دارد. اما برای آن دسته از مدیران شرکت‌ها که به دنبال جذب سرمایه‌گذار هستند، روش سهامی خاص بهترین روش است. چرا که براساس قانون، در این شرکت‌ها می‌توان سهام ممتاز برای سرمایه‌گذار در نظر گرفت. مساله‌ای که در سایر انواع شرکت‌ها وجود ندارد. 

در بسیاری از مواقع افراد به گمان اینکه به راحتی قادر به انجام مراحل ثبت هستند، خود اقدام به این کار می‌کنند. اما معمولا در میانه راه به مشکل برخواهند خورد یا آنکه نمی‌توانند کار را به سرانجام برسانند. در نهایت به اجبار از یک مشاور حقوقی کمک خواهند گرفت. این در حالی است که اگر از همان ابتدا با افراد خبره مشورت کنند، بهتر می‌توانند فرایندهای ثبت را پیش ببرند. 

معمولا اکثرا افرادی که از مشاوره ثبت شرکت سهامی یا خاص یا سایر انواع شرکت‌های دیگر استفاده کرده‌اند، برخی مزایای این کار را به صورت زیر می‌دانند. 

راه‌های مختلفی وجود دارد تا شما بتوانید با کم‌ترین هزینه و سریع‌ترین زمان سوالات و مشکلات خود در خصوص ثبت شرکت را با افراد ذی‌صلاح در میان بگذارید. این موضوع کاملا به سطح مشکلی که شما در این زمینه دارید بستگی دارد. برخی اوقات ممکن است شما با یک مشاوره تلفنی ثبت شرکت، مشکل خود را حل کنید. اما گاهی اوقات نیز امکان دارد که یک مشاور حقوقی برای خود استخدام کنید. با این حال، برخی از راه‌های موجود شامل: 

این روش برای آن دسته از افرادی که تمایل دارند تا به سرعت به پاسخ پرسش خود برسند مفید است. همچنین با این روش‌ بیشتر می‌توان مشکلاتی را مطرح کرد که پاسخ به آنها چندان نیازمند مراجعه حضوری نباشد. به عنوان مثال، ممکن است شما صرفا به دنبال پاسخ به چند سوال در خصوص مراحل ثبت شرکت هستید یا آنکه در مورد قانون ثبت شرکت‌ها ابهام دارید. با این حال، مشاوره آنلاین ثبت شرکت برای آن دسته از افراد که درگیر مشکلات پیچیده و فرایندهای طولانی ثبت هستند، چندان به کار نخواهد آمد. امروزه روش‌های متعددی برای دریافت مشاوره از این طریق وجود دارد که اپلیکیشن مشاوره کسب‌وکار یکی از آنها است. 

دوستان و آشنایان همواره یکی از منابع رایگا برای مشاوره کسب‌وکار یا در هر زمینه دیگری هستند. البته که قطعا این افراد نمی‌توانند نظرات و مشاوره‌های تخصصی ارائه دهند. با این حال، برخی از موسسات مشاوران هستند که شما می‌توانید از آنها مشاوره رایگان ثبت شرکت دریافت کنید. کم‌هزینه بودن مشاوره بهترین مزیت این روش است. اما باید دقت کرد که ارائه خدمات رایگان تا حدی امکان دارد و نمی‌توان پاسخ تمام سوالات و مشکلات خود را به صورت رایگان دریافت کرد. 

مشاوره تلفنی در بسیاری از زمینه‌ها وجود دارد. در این نوع مشاوره نیز همانند روش قبلی شما به راحتی می‌توانید نسبت به دریافت مشاوره اقدام کنید. اما باید توجه کرد که مشاوره تلفنی ثبت شرکت بیشتر برای سوالات کوتاه و برخی مسائل جزئی است. هر چند که این روش می‌تواند کم‌هزینه‌ترین و سریع‌ترین روش برای حل مشکلات حقوقی باشد. 

با این روش از مشاوره قطعا می‌توان مسائل مختلف را به صورت جزئی و تخصصی بررسی کرد. بنابراین برای افرادی که به دنبال انجام مراحل ثبت شرکت بوده و درگیر فرایندهای پیچیده اداری و حقوقی هستند، مشاوره حضوری توصیه می‌شود. البته که باید دقت کرد این کار نسبت به سایر روش‌ها پرهزینه‌تر و زمان‌بر است. 

الوبیزنس به عنوان پلفترم مشاوره کسب‌وکار این امکان را فراهم کرده تا افراد بتوانند با بهترین مشاوران ایران در تمامی زمینه‌های مختلف کسب‌وکار مشورت بگیرند. شما می‌توانید از طریق این اپلیکیشن نسبت به دریافت مشاوره ثبت و امور حقوقی به صورت‌های مختلف اقدام کنید.                                                                   

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها شامل چندین مرحله مختلف بوده که متقاضی به صورت اینترنتی می‌تواند آن را انجام دهد.

سوال خودتون رو به با جزئیات کامل مطرح کنید تا مشاوران برتر الوبیزنس به اونها جواب
بدهند

چه نوع شرکتی ثبت کنیم؟

در ابتدای راه اندازی یک کسب و کار ممکن است این سوال مطرح شود که چه نوع شرکتی برای ثبت مناسب است. از بُعد قانونی پیشنهاد شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود می شود اما از منظر سرمایه گذار شرکت های سهامی خاص مطلوبترند چرا که طبق قانون این نوع شرکت ها دارای نظام کنترلی بیشتری هستند و امکان تعریف سهام ممتاز برای آنها وجود دارد در صورتی که این مورد برای شرکت های مسئولیت محدود و … امکان پذیر نیست. از این رو بهترین پیشنهاد می تواند شرکتهای سهامی خاص باشند.

یک استارتاپ چه موقع نیاز به ثبت شرکت و اخذ مجوز دارد؟

برای راه اندازی یک استارتآپ لزوما نیاز به تاسیس یک شرکت تجاری نیست، چراکه در طول زمان ممکن است نقشه راه کسب و کار تغییر کند و یا حتی به تعطیلی کشیده شود. بنابراین تا قبل از رسیدن به نقطه بلوغ و جریان درآمدی کسب و کار، توصیه به تاسیس شرکت تجاری نمی شود. زیرا که در این صورت مسئولیت های قانونی به افراد یا کسب و کارها بار شده و آنها را با ریسک قانونی مواجه کند. بنابراین تشخیص زمان مناسب برای تاسیس شرکت بسیار مهم و حیاتی است و توصیه می شود که در آن عجله نشود. همچنین جهت اخذ مجوزات لازم نیز رعایت نکاتی حائز است .

راهنمای جامع انتخاب نام شرکت به همراه پیشنهاد نام

اخذ کارت بازرگانی در کمترین زمان، جزو کارهای روتین وکلای ماست

راهنمایی جهت ثبت علامت تجاری و همراهی تا زمان ثبت و بعد از آن

با خیالی آسوده ثبت طرح صنعتی تان را به متخصصین ما بسپارید

ارائه بهترین راهکار حقوقی برای ثبت تغییرات و تهیه صورتجلسات مورد نیاز

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

راهنمای جامع انتخاب نام شرکت به همراه پیشنهاد نام

اخذ کارت بازرگانی در کمترین زمان، جزو کارهای روتین وکلای ماست

راهنمایی جهت ثبت علامت تجاری و همراهی تا زمان ثبت و بعد از آن

با خیالی آسوده ثبت طرح صنعتی تان را به متخصصین ما بسپارید

ارائه بهترین راهکار حقوقی برای ثبت تغییرات و تهیه صورتجلسات مورد نیاز

شرکت از اجتماع 2 یا چند نفر شریک یا سهامدار و یا موسس با اهداف مشترک (معمولا تجاری) تشکیل می شود که بر اساس نوع آن اعضا یا شرکا سود حاصله را بین خود طبق اساسنامه تقسیم می کنند.

در ایران 7 نوع شرکت داریم که در این بین بیشتر شرکتهایی که اداره ثبت اسناد در املاک کشور به ثبت می رسند شرکت سهامی عام و خاص و مسئولیت محدود و تضامنی می باشند.

برای ثبت شرکت در تهران و ایران ابتدا باید هدف و موضوع فعالیت خود را مشخص کنید تا ببینید چه شرکتی مناسب کسب و کار شما می باشد.

هر شرکتی برای ثبت نیاز به نام دارد ، نام شرکت باید شرایط زیر را داشته باشد:

یک نکته مهم اینکه نام های انتخاب شده حتی با سند رسمی قابل انتقال به غیر نمی باشد.

با ثبت شرکت در کانادا میتوانید از مزایای استفاده از حساب بانکی و تاسیس شعبه و تجارت و تعامل با تمام دنیا بدون محدودیت برخوردار شوید.

برای اطلاعات دقیق و کامل اینجا را کلیک کنید.

اگر خواستار ثبت شرکت و ثبت برند در عمان (سوئیس خاورمیانه) هستید برای کسب اطلاعات دقیق و کامل اینجا را کلیک کنید.

برای مشاهده توضیحات کاملتر در مورد انتخاب نام شرکت، به صفحه راهنمای نام شرکت مراجعه بفرمایید.

همچنین جهت انتخاب نام مناسب و معنادار می توانید از لیست اسامی تهیه شده در موسسه حقوقی فردا بهره برده و بهترین گزینه را از بین موارد پیشنهاد شده انتخاب نمایید. لیست حاضر به مرور زمان تکمیل تر خواهد شد.

مشاهده کامل لیست

مشاهده کامل لیست

دریاچه‌های ایران شامل فهرست زیر است.

ثبت شرکت حدودا 20 روز زمان می برد.

آدرس اداره ثبت شرکتها در خیابان میرداماد  تقاطع مدرس می باشد. البته در ابتدای راه نیازی به مراجعه حضوری نیست ولی در نهایت باید مدارکتان را به این نشانی ارسال کنید و برای درج آگهی حضورا به دفتر روزنامه رسمی در خیابان بهشت مراجعه نمایید.

ما همیشه در کنار شما هستیم، چه زمانیکه خودتان از طریق سامانه ثبت شرکت ها اقدام به ثبت شرکت نمایید، چه زمانیکه کلیه امور را از صفر تا صد به وکلای پایه یک موسسه حقوقی فردا بسپارید. پس با ما راحت باشید و همین الان از مشاوره رایگان بهره ببرید.

اگر سوالی در زمینه ثبت شرکت در ایران و یا امور ثبتی و حقوقی دارید، میتوانید در بخش سوالات متداول ثبت شرکت مطرح بفرمایید تا کارشناسان ما در سریعترین زمان به شما پاسخ بدهند.

پلمپ دفاتر شرکت : فرم آنلاین سفارش خرید دفاتر پلمپ شرکت. کلیه امور مربوط به پلمپ دفاتر بصورت ویژه (vip) انجام می شود.

انتخاب نام شرکت : راهنمای انتخاب نام شرکت و فرم  سفارش انتخاب نام شرکت توسط کارشناسان حقوقی موسسه حقوقی فردا

تعدادی از تندیس ها و تاییدیه ها

شرکتی که از حداقل 3 سهامدار(موسس) به صورت حقیقی یا حقوقی می باشد تشکیل میشود.در این نوع شرکت اعضای هیئت مدیره اجبارا باید از سهامداران باشند و این نوع شرکت دارای بار تعهدی و مسئولیتی بالاتری نسبت به شرکت مسئولیت محدود می باشد.شرکت سهامی خاص بیشتر مناسب برای حضور در مناقصات و مزایدات و پیمان ها می باشد. چرا که دارای بار مسئولیتی بالایی می باشدبه طور مثال بار تعهدی به میزان درصد سهام هریک از سهامداران می باشد که این موضوع برای کارفرمایان مناقصه گذار و ارگان های دولتی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.پس در نتیجه شرکت سهامی خاص از اعتبار بیشتری برای شرکت در مناقصات و مزایدات همچنین بانک های دولتی و خصوصی برای اخذ وام و تسهیلات و اخذ ضمانت نامه بانکی برخوردار می باشد.

*برای ثبت شرکت های سهامی خاص نیاز به بازکردن حساب و واریز 35 % از سرمایه اعلامی در هنگام تاسیس می باشد.

*درمورد ثبت شرکت چند نکته تکمیلی که قابل توجه می باشد به صورت خلاصه در ذیل آورده شده است.

1)برای ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها و انتخاب نام حتما باید از اسامی ثبت نشده استفاده و انتخاب کرد که درتعداد سیلاب برای انتخاب نام ملاک نیست اما تعداد سیلاب بیشتر نداشتن شباهت بیشتر کمک خواهد کرد پس حتی نام تک سیلاب به شرط نبودن در اداره تعیین نام قابل ثبت خواهد بود 2- سمت های مورد استفاده در ثبت شرکت از قبیل مدیرعامل- رئیس هیئت مدیره- نائب رئیس عضو هیئت مدیره – بازرس اصلی- بازرس علی البدل می باشد- درنظر داشته باشید برای ثبت هرنوع شرکت استفاده از این سمت ها به شرط تکراری نبودن قابل اعمال است درشرکتهای سهامی و تعاونی وجود بازرس اصلی وعلی البدل اجباری می باشد اما در شرکتهای دیگراختیاری می باشد 3- مدیرعامل نبایددرچند شرکت دیگر به طور همزمان سمت مدیرعامل داشته باشد 4- اشخاص دولتی نمی توانند درای سمت درشرکتهای خصوصی باشند 5- اشخاص دولتی می توانند سهام دار شرکت های خصوصی باشند 6- برای ثبت شرکت فنی و مهندسی حتما باید یکی از اعضای سمت دار شرکت مهندسی مرتبط می باشد 7- ملاک ثبت یک شرکت در اداره ثبت شرکتها صدور آگهی در اداره ثبت شرکتها و امضای ذیل دفاترثبت شرکتها و اخذ گواهی روزنامه رسمی جهت درج در روزنامه رسمی کشور می باشد 8- حداقل سرمایه اعلامی برای ثبت شرکت 1.000.000 ریال می باشد

*نهایتاً با توجه به حقوقی شدن کلیه امور و مکانیزه شدن سیستم امور مالیاتی کشور داشتن و یا ثبت شرکت به قانونی شدن و اصولی شدن پرداخت مالیات درسیستم اقتصادی کشور کمک خواهد کرد شرکت ثبت فردا آماده ارائه هرگونه خدمات و مشاوره درتمام زمینه های حقوقی و ثبتی و دعاوی حقوقی از قبیل ثبت شرکت، ثبت برند،دعاوی شرکتی و برند می باشد

شرکتهای دانش بنیان شرکتهایی هستند که پس از تولید خدمات (دانش بنیان) ، دانش و ارائه راه کار تولید آن می توانند از مزایا و تسهیلات قانونی برای مدت معین تا تولید اصل استفاده کنند .

شرکتهای دانش بنیان شرکتهایی هستند که می توانند از طریق فروش فناوری (خدمات) حداقل درآمد را برای یک مدت کوتاه کسب نمایند دراین صورت می توانند شاخص های اختصاصی را از طریق این روش را برای اخذ تسهیلات و مزایا استفاده کنند.

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

درنظر داشته باشید در ثبت شرکت دانش بنیان شرکتهای دولتی- موسسات و نهادهای عمومی وغیردولتی و نیز شرکتها و موسساتی که بیش از 50 % مالکیت آنها برای بخش دولتی می باشد نمی توانند در شرکتهای دانش بنیان قرارداد و از مزایا وحمایت های قانون دانش بنیان استفاده کنند .

برای ثبت شرکت دانش بنیان باید کلیه اطلاعات مربوط به سهامداران و اعضای هیئت مدیره و رزومه شرکت و اطلاعات افراد درون سازمان مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود که آیا شامل شرکت دانش بنیان می شوند یا خیر

شرکتهایی که در پارک علم و حق آوری مستقر می باشند باز هم باید درمراحل ارزیابی قرارگیرند. حضور اعضای هیات علمی درشرکتها می تواند کمک شایانی برای ارزیابی شرکت دانش بنیان کند .

1-استفاده از حمایت های مربوطه منوط به استعلام دستگاه اجرا کننده حمایت از دبیرخانه کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکتها و موسسات دانش بنیان و نظارت براجرا و تأیید از سوی این دبیرخانه می باشد. 2- درصورت تخلف و استفاده غیرمجاز از تسهیلات استفاده نکردن درراستای تولید فناوری مطابق مجازات های ماده 11 قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان برخوردار خواهد شد . 3-در نظر داشته باشید به شرکتهای تأیید شده مجوز و یا گواهی خاصی اعطا نمی شود.

شرکتی است تجاری که از حداقل 2 شریک یا بیشتر ثبت می شود که از بار مسئولیتی کمتری نسبت به شرکت های دیگر برخوردار میباشد. از خاصیت های ثبت شرکت مسئولیت محدود بار مسئولیتی و تعهدی پایین تر(همانطور که از نام آن بر می آید)و همچنین استفاده تجاری به صورت بازرگانی برای موضوع هایی نظیر آرایشی بهداشتی ، آشامیدنی ، موادغذایی، خرید، فروش، صادرات، واردات، و به طور کلی کلیه موضوعاتی که نیاز به شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی ندارند مناسب تر می باشد از خاصیت های شرکت مسئولیت محدود ، داشتن هیئت مدیره (تصمیم گیرنده ) خارج از شرکاء می باشد که برای سرمایه گذاری افراد دیگر قابل استفاده می باشد. برای ثبت شرکت مسئولیت محدود نیاز واریز سرمایه در حساب بانکی و یا بازکردن حساب بانکی در هنگام تاسیس نمی باشد.

موسسه غیرتجاری شرکتی است که درآن امورتجاری خرید، فروش، صادرات و واردات صورت نمی گیرد صرفا جهت انجام امور خدماتی از آن درقانون تجارت یاد می شود از مثال های این نوع موسسات نظیرموسسات حقوقی- موسسات خدماتی و فرهنگی و هنری بدون انجام امور تجاری می باشد ثبت موسسه حقوقی و ثبت موسسه خدماتی در اداره ثبت شرکتها برطبق قانون تجارت انجام می پذیرد توجه داشته باشید که سرمایه ثبتی موسسات غیرتجاری از 10.000.000 ریال به بالا می باشد و برای ثبت موسسه یا به نوعی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها به جز موارد استثنا نیاز به اخذ مجوز از ثبت نمی باشد

شرکت تضامنی شرکتی است که دارای بار تعهدی ومسئولیتی بسیار بالایی می باشد این نوع شرکت ها مناسب برای امور ارزی- ریالی-صرافی-خرید –فروش سکه و اخذ جواز صرافی نوع 1 و نوع 2 می باشد بارتعهدی درشرکتهای تضامنی برعهده شرکا یا نفراتی می باشد که درنام شرکت اسم آن ذکر شده است درنظرداشته باشید میزان کل تعهد برای هرسرمایه ای دراین نوع شرکت برعهده تک تک شرکا می باشددرشرکت تضامنی معمولا از نام اشخاص به همراه شرکاء آنها درنام شرکت استفاده می شود برای ثبت شرکت تضامنی درابتدای ثبت نیازی به اخذ مجور قبل از تاسیس نمی باشد

شرکت تعاونی شرکتی که از حداقل 7 نفر سهام دار تشکیل می گردد که به2 صورت تعاونی تولید و تعاونی مصرف در اداره ثبت شرکتها به ثبت می رسد. درنظر داشته باشید برای ثبت شرکت تعاونی ابتدا باید هیئت مؤسس پس از تشکیل جلسه موسسین صورتجلسه مربوطه را به اداره تعاون ارجاع و مجوز لازم جهت ثبت شرک تعاونی دراداره ثبت شرکتها رااخذ نماید

*برای ثبت شرکت سهامی عام – ثبت شرکت مختلط سهامی –مختلط غیرسهامی و شرکت نسبی باموسسه حقوقی فردا تماس و از مشاوره لازم جهت آگاهی از نحوه ثبت این نوع شرکتها اطلاع حاصل نمایید درنظر داشته باشید که برای ثبت شرکت تعاونی کلیه سهام داران باید درهنگام ثبت شرکت دارای تعداد سهام مساوی باشند.

تمامی افراد حقیقی و اشخاص حقوقی می توانند توانایی های خود مانند سرمایه و دارایی، تخصص و ارتباطات را در کنار یکدیگر قرار داده و جهت دستیابی به سود و منفعت به کار گیرند. این توانایی ها و دارایی ها باید در قالب قراردادی بین بین افراد شرکت کننده تعریف شود. شرکت ها یک نوع خاص از این دست قراردادها هستند که انواع مختلفی از قبیل مسئولیت محدود، سهامی خاص، سهامی عام، تضامنی و غیره هستند که هر کدام از این انواع شرکت ها دارای چهارچوب و تعاریفی از سهامداران و ارتباطات مابین سهامداران و شرکا و در بعضی موارد مابین شرکا و اشخاص خارج از شرکت هستند. در بسیاری از موارد برای شروع کسب و کاری جدید اولین اقدام ثبت شرکت می باشد.

شرکت سهامی یکی از انواع شرکت است که در آن سرمایه شرکت به سهم هایی متساوی القیمه تقسیم شده و هر یک از شرکا دارای میزان مشخصی از سهام شرکت می باشند. بدیهی است که میزان مسئولیت هر یک از سهامداران شرکت به اندازه مقدار اسمی سهم آنهاست. در این نوع از شرکت تجزیه سهم به اینصورت است که هر سهم ممکن است به چند قطعه سهم و یا در اصطلاح پاره سهم تقسیم شود. هر کدام از پاره سهم ها به تنهایی فاقد حقوق یک سهم می باشند اما ارزش معینی دارند.

موسسه چیست؟موسسه غیر تجارتی نوعی از اشخاص حقوقی است که فقط در زمینه ارائه خدمات فعالیت دارد و مانند شرکت در زمینه تجارتی فعالیت نمی کند. موسسات غیر تجارتی به دو نوع 1.انتفاعی و 2.غیر انتفاعی تقسیم می شوند. موسسات انتفاعی از اشخاص حقوقی ای شکل گرفته است که هدف آنها از تشکیل موسسه کسب منافع و درآمد و تقسیم سود بین اعضا می باشد. ولی موسسات غیر انتفاعی مانند اتحادیه ها، سندیکاها،دسته جات سیاسی و انجمنها و احزاب و NGO ها جهت کسب سود و تقسیم منافع تشکیل نشده اند.

ثبت برند می تواند خدمات یا کالایی را که شرکت شما عرضه می نماید از خدمات و کالاهی شرکت های دیگر متمایز نماید. ما در شرکت ثبت فردا خدمات ثبت برند های تجاری در ایران و ثبت برند بین المللی (مادرید) را ارائه می دهیم.

ثبت شرکت بازرگانی در کمترین زمان به همراه ارائه مشاوره رایگان توسط مشاورین مجرب موسسه حقوقی ثبت فردا.

ثبت شرکت سرمایه گذاری به همراه کلیه خدمات حقوقی اعم از افزایش سرمایه، کاهش سرمایه و غیره با کمک مجرب ترین کادر حقوقی

ثبت شرکت تبلیغاتی یا کانون تبلیغاتی ، اخذ مجوز های تبلیغاتی توسط کارشناس متخصص، راهنمایی های لازم جهت شرکت در آزمون تاسیس شرکت تبلیغاتی

اخذ کارت بازرگانی برای انجام کلیه امور بازرگانی و تجارت خارجی شما توسط تیم تخصصی ثبت فردا در کوتاه ترین زمان ممکن.

تعداد اندکی از مشتریان ما

By vijeh|2020-07-19T08:30:12+03:30ژوئن 22nd, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت, مشاوره حقوقی, مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود|

بخشنامه مهم در خصوص عدم تصدی همزمان در هیات مدیره شرکتها علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخشنامه عدم تصدی همزمان در هیات مدیره شرکتها را به کلیه سازمانها و موسسات وابسته ابلاغ کرد. این بخشنامه به کلیه سازمانهای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شامل (بانک توسعه تعاون، صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون، سازمان بیمه سلامت ایران، سازمان تامین اجتماعی، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان

By vijeh|2020-07-20T09:16:56+03:30ژوئن 1st, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت|Tags: تعریف شرکت تعاونی, ثبت شرکت تعاونی, شرکت تعاونی, شرکت تعاونی چیست|

تعریف شرکت تعاونی تعریف شرکت تعاونی :به موجب ماده‌ی17 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، «شرکت تعاونی، شرکتی است که تمام یا حداقل 51% سرمایه‌ی آن به وسیله‌ی اعضا در اختیار شرکت تعاونی قرارگیرد و وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت و تحت پوشش دولت، بانک‌ها،‌ شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی کشوری، بنیاد مستضعفان و سایر نهادهای عمومی می‌توانند جهت اجرای بند 2 اصل 43 از راه وام بدون بهره یا

By vijeh|2020-07-27T10:18:17+03:30ژوئن 1st, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت|Tags: تعریف شرکت نسبی, ثبت شرکت نسبی, شرکت نسبی چیست|

تعریف شرکت نسبی تعریف شرکت نسبی :شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجاری، تحت نام مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و مسئولیت هریک از شرکا به نسبت سرمایه‌ای است که در شرکت گذاشته است. در اسم شرکت نسبی عبارت «شرکت نسبی» و لااقل اسم یکی از شرکا باید ذکر شود؛ در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد؛ بعد از اسم شریک یا

By vijeh|2020-07-21T08:35:23+03:30ژوئن 1st, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت|Tags: تعریف شرکت مختلط سهامی, شرکت مختلط سهامی, شرکت مختلط سهامی چیست|

تعریف شرکت مختلط سهامی تعریف شرکت مختلط سهامی :شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که تحت نام مخصوص بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می‌شود.شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایه‌ی آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه‌ای است که در ثبت شرکت دارند. شریک ضامن کسی است که سرمایه‌ی او به صورت سهام درنیامده

By vijeh|2020-07-18T14:35:41+03:30ژوئن 1st, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت|Tags: تعریف شرکت مختلط غیرسهامی, شرکت مختلط غیرسهامی, شرکت مختلط غیرسهامی چیست|

تعریف شرکت مختلط غیرسهامی تعریف شرکت مختلط غیرسهامی :شرکت مختلط غیرسهامی، شرکتی است که برای امور تجاری تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود، بدون انتشار سهام، تشکیل می‌شود. شریک ضامن، مسئول کلیه‌ی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود، کسی است که مسئولیت او فقط به میزان سرمایه‌ای است

By vijeh|2020-07-19T08:28:35+03:30ژوئن 1st, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت|Tags: تعریف شرکت تضامنی, شرکت تضامنی, شرکت تضامنی چیست|

تعریف شرکت تضامنی تعریف شرکت تضامنی :شرکت تضامنی،شرکتی است که تحت نام مخصوص برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود.اگر دارایی شرکت برای تأدیه‌ی تمام قروض کافی نباشد؛ هر یک ازشرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکا برخلاف این، ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث، کان لم یکن خواهد بود. در نام ثبت شرکت تضامنی باید عبارت

By vijeh|2020-07-05T10:42:20+03:30ژوئن 1st, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت|Tags: تعریف شرکت با مسئولیت محدود, شرکت با مسئولیت محدود, شرکت با مسئولیت محدود چیست|

تعریف شرکت با مسئولیت محدود 2 تعریف شرکت با مسئولیت محدود 2 :شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد؛ فقط به میزان سرمایه‌ی خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.در نام ثبت شرکت باید عبارت ‹‹‌با مسئولیت محدود›› ‌قید شود. مدارک مورد نیاز برای

By vijeh|2020-07-12T11:51:28+03:30ژوئن 1st, 2016|Categories: متفرقه ثبت شرکت|Tags: تعریف شرکت سهامی خاص, شرکت سهامی خاص, شرکت سهامی خاص چیست|

تعریف شرکت سهامی خاص تعریف شرکت سهامی خاص  :شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن،‌ امور بازرگانی نباشد) که تمام سرمایه‌ی آن منحصراً توسط مؤسسین،تأمین‌گردیده و سرمایه‌ی آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، ‌محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. تعداد سهام‌داران نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان «‌شرکت سهامی خاص»‌ باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله

ديدگاه ها غيرفعال!

ثبت فردا

تلفن: 43933 021

سامانه پیامکی: 1000727

ایمیل: ایمیل

وبسایت: ثبت فردا

مشاوره حقوقي ثبت شركت 

در صورتی که بخواهید از خدمات و شرایط حقوقی در کشور ایران استفاده نمایید، مثلا دسته چک بگیرید، اخذ وام یا انعقاد قرارداد با ارگان های دولتی یا حتی خصوصی داشته باشید یا شراکت خود را به ثبت برسانید و فعالیت خود را شروع نمایید می بایست شرکت ثبت نمایید. شما می توانید هر یک از شرکت های زیر را ثبت نمایید:

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

مشاوره  ثبتی

مشاوره  حقوقی  ثبت  شرکتها 

مشاوره  حقوقی  ثبت  موسسات  اموزشی

مشاوره  حقوقی  ثبت  شرکت  سهامی

مشاوره  حقوقی ثبت  لوگو

مشاوره  حقوقی ثبت  اختراع

درباره ما

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین در مورد امور ثبت شرکت  کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود.

درخواست ثبت شرکت

مشاوره حقوقی انلاین  ثبت  شرکت

 

 

 

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

مشاوره حقوقی در ساعت غیر اداری 09212242670
 

شماره پیامک وکیل تلفنی                                                    30007002700242
آدرس ایمیل موسسه وکیل تلفنی                                       vakiltel@gmail.com
آدرس ایمیل بخش مالی وکیل تلفنی                              vakiltelmali@gmail.com
ثبت شکایات و انتقادات وکیل تلفنی                        lawyertavakkoli@yahoo.com

قوانین و مقررات  وکیل  تلفنی

 واحد  مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب، ابتدای کارگر جنوبی، کوچه رشتچی، پلاک 14 طبقه اول واحد 3

 

 واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران مرکز ICT:  آمل روبروی افتاب  60 مجتمع  تجاری محسنی، طبقه اول ، واحد 102

وكيل استارتاپ   ترجمه فوری       تایپ       تولید محتوا       استارتاپ

 

مشاوره حقوقی ثبت شرکت | وکلای عدالت: در شرکت ها و سازمان های دولتی معمولا یک بخش حقوقی متشکل از چندین وکیل، مشاور و کارشناس حقوقی امور مربوط به انعقاد قراردادهای خرید و فروش،انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های بین سازمانی و سایر امور حقوقی دستگاه را زیر نظر دارند و معمولا بررسی و اعلام نظر اداره حقوقی یکی از مراحل انجام عملیات فوق می باشد.

در شرکت های خصوصی معمولا یک مشاور یا وکیل دادگستری به چند شرکت خصوصی مشاوره حقوقی می دهد و یا فقط در استخدام یک شرکت باشد. در شرکت های خصوصی بزرگ نیز مدیران شرکت از یک تیم وکلا یا مشاوران حقوقی و یک واحد حقوقی مجزا نیز بهره می برند.

برخی از مشاوران حقوقی در حوزه های خاص و تخصصی فعالیت می کنند. به عنوان مثال یک مشاور حقوقی فقط به شرکت ها و سازمان های هنری و دیگری فقط به سازمان های ورزشی مشاوره حقوقی می دهد.

اشخاص مصلحت اندیش قبل از اقدام به امری در هریک از موضوعات حقوقی اعم از معاملات ، تجارت ، ازدواج ، طرح دعوی حقوقی و یا دفاع از دعاوی مطروحه و همچنین سایر موارد حقوقی ، با مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری و با کسب آگاهی از موارد قانونی ، موقعیت خویش را در مسائل و مشکلات احتمالی و یا بوجود آمده سنجیده و سپس اقدام به انجام معامله ، تجارت و ازدواج و . . . می نمایند ، مشاوره حقوقی فقط مختص به قبل از انجام امورات حقوقی نبوده و در صورت بوجود آمدن مسائل نیز می توان با وکیل دادگستری ، مشاوره حقوقی نمود که مشاوره حقوقی میتواند برای اعطای وکالت به وکیل دادگستری و یا آگاهی از موارد قانونی و موقعیت حقوقی خویش و یا اقدام برای انجام امورات حقوقی توسط خود شخص باشد و مشاوره حقوقی می تواند اشخاص را از مشکلات حقوقی احتمالی بدور داشته و یا از درگیر شدن اشخاص با مسائل و مشکلات بیشتر ، بکاهد

با توجه به گستردگی و تنوع اختیارات مدیران در شرکت های تجاری و سهامی و موسسات تجاری  حضور یک مشاور حقوقی در کنار شرکت می تواند در به وجود آمدن بسیاری از مشکلات جلوگیری نموده و حتی در فرض بروز اختلاف با توجه به پیش بینی های صورت گرفته در جهت احقاق حقوق موکلین اقدام نماید.

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

شرکت با مسئولیت محدود از جمله شرکت های شخصی ولی سرمایه ایست که از این لحاظ با شرکت های شخصی نظیر شرکت های تضامنی و نسبی تفاوت دارد.

میزان مسئولیت شرکا و نصاب نصمیم گیری نیز در این شرکت با شر کت های دیگر متفاوت می باشد.

شرایط انحلال شرکت های با مسئولیت محدود نیز باتوجه به پیچیدگی های حاصله نیاز دارد تا قبل از هر اقدامی مورد به مورد بررسی گردد.

انتخاب بازرس در شرکت سهامی عام صلاحیت دارد که عبارتند از:

 تغییرات سرمایه

یکی از مهمترین اقداماتی که در دوره حیات شرکت سهامی اتفاق می افتد تغییرات سرمایه ثبت شده شرکت است.

احکام راجع به این موضوع در لایحه قانونی به مدل مواد ۱۵۷ تا ۱۵۹ لایحه بیان شده است.

مقصود از تغییرات سرمایه شرکت افزایش یا کاهش سرمایه ثبت شده است که به آن سرمایه اسمی هم گفته می شود.

سرمایه در حقوق شرکتهای تجارتی دو مفهوم دارد:

به موجب ماده ۱۵۷ لایحه قانونی برای افزایش سرمایه ثبت شده ، افزایش سرمایه باید یکی از روش ها انتخاب شود روش سوم در قانون پیش‌بینی نشده است.

روش‌های مقرر عبارتند از:

در برخی موارد شرکت های سهامی حق انتخاب از از بین دو روش فوق ندارد و فقط یک روش پیش روی شرکت قرار دارد:

طبق ماده ۱۲۹ لایحه قانونی مبلغ اسمی هر سهم شرکت‌های سهامی حداکثر هزار تومان می باشد بنابراین اگر مبلغ اسمی هر سهم در شرکت هزار تومان باشد دیگر نمی توان سرمایه را از طریق افزایش سرمایه افزایش داد.  افزایش سرمایه در شرکت سهامی خاص که مبلغ اسمی آن هزار تومان است ،می‌تواند با بالابردن مبلغ اسمی سهام افزایش سرمایه دهد.

طبق ماده ۲۱۸ قانون تجارت شرکت سهامی خاص به منظور تبدیل شدن به شرکت سهامی عام  هرگاه بخواهند  افزایش سرمایه دهند باید سهام جدید صادر کنند. در این حالت افزایش سرمایه با بالابردن مبلغ اسمی سهام ممکن نیست سهام جدید باید از طریق انتشار اعلامیه پذیره نویسی مردم عرضه شود.

اگر برای افزایش سرمایه ثبت شده روش بالا آوردن مبلغ اسمی سهام انتخاب شود تعداد سهامداران باید با افزایش سرمایه زیاد شود و نه تعداد سهام شرکت. فقط مبلغ اسمی سهم افزایش پیدا میکند افزایش مبلغ اسمی سهام موجب افزایش تعداد سهام شرکت می شود. چنانچه افزایش سرمایه با صدور سهام جدید انجام شود تعداد سهام شرکت قطعاً افزایش پیدا میکند تعداد سهامداران ممکن است افزایش پیدا میکند

سرمایه اولیه برای ثبت شرکت سهامی عام پنج میلیون ریال می باشد.

مراحل زیر برای ثبت شرکت سهامی خاص به ترتیت باید طی شوند:

چنانچه زمینه فعالیت شرکتتان بطور کامل تغییر کرده سات و یا نیاز به اضافه نمودن موضوع جدید به موضوعات قدیمی خود دارید می توانید تغییر موضع شرکت داشته باشید.

شما می توانید تغییرات در اعضای هیات مدیره، اضافه و کم نمودن را داشته باشید.

بر حسب نیاز می توانید مبلغ سرمایه شرکت را خود را کم و یا زیاد کنید.

بر حسب نیاز می توانید سهم هر عضو در شرکت را کاهش یا افزایش دهید.

می توانید هیئت مدیره و یا مدیرعامل را تغییر و همچنین افراد جدید با سمت های جدید در شرکت تعریف کنید.

امروزه با توجه به پیچیده شدن روابط تجاری و بازرگانی اشخاص، استفاده از وکیل دادگستری و مشاوره حقوقی هرچند به صورت موردی بسیار حائز اهمیت و ضروری می باشد. چرا که با توجه به روند طولانی رسیدگی به پرونده های حقوقی و کیفری در دادگاه ها و دادسراها عقل حکم می کند قبل از اقدامی از مشاوره حقوقی وکیل دادگستری استفاده شود. خواب سرمایه، تضییع حقوقی قانونی مخصوصا در توافقات و مذاکرات طرفین، مشاوره حقوقی تخصصی در خصوص موضوع و تبیین نقشه راه جهت اتخاذ تضمیم درست از مزایای استفاده از وکیل و مشاوره حقوقی می باشد.

از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را در تهران آغاز نمود. با توجه به گستردگی موضوعات حقوقی و همچنین پیچیدگی های فرآیند های دادرسی در مراجع قضایی برنامه ریزی های تخصصی در این زمینه صورت گرفت تا در زمان دفاع از حقوق موکلین، از تضیع حقوق قانونی آنها جلوگیری گردد.

تهران،صادقیه، خیابان ولیعصر،جنب متروی صادقیه،نبش کوچه چهارم،پلاک۵٫۳ واحد ۱۴ تهران ، میدان فردوسی ، خیابان شهید موسوی ، نبش اعتماد مقدم ، پلاک ٣٠، طبقه۴ شهریار ، میدان فرمانداری ، مجتمع آسمان ، طبقه۴ ، واحد٢۵ ۰۹۱۲۶۸۸۷۵۲۰ 09197868482 02165503762

کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت وکلای عدالت متعلق به موسسه حقوقی اساتید مهر ایرانیان می‌باشد

برای مشاوره حقوقی اینترنتی اینجا کلیک کنید

مشاوره رایگان ثبت شرکت

مشاوران حقوقی در موسسه ثبتی حقوقی مطهری در کار خود خبره هستند و آماده اند تا با ارائه راهکارهای مناسب به موکلین عزیز بهترین خدمات را ارائه نمایند.

با توجه به تنوع و گستردگی حوزه اختیارات مدیران شرکت های تجاری و موسسات تجاری ، حضور یک مشاور حقوقی کنار مدیران الزامی بوده و میتواند  از به وجود آمدن مشکلات زیادی جلوگیری نماید و حتی در صورت بروز  مشکل در جهت احقاق حقوق موکلین اقدام نماید.

ما اینجا هستیم تا هرگونه سوال شما را در زمینه ثبت شرکت,ثبت برند و کلیه امورات ثبتی را به رایگان پاسخ دهیم.

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

پیشنهاد می شود به دلیل پیچیدگی هایی که موضوع دارد در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی با مشاورین ما مشورت نموده و اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید. موسسه مطهری با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی در کنار شما خواهند بود . مشاوره کاملا رایگان می باشد بنابراین با تماس و مشاوره با متخصصین ما هیچ چیزی از دست نمی دهید و جتی کلی اطلاعات ذیقیمت به دست می آورید که به شما کمک میکند کار خود را به بهترین نحو انجام بدهید. با تلفن 41324  تماس بگیرید و در این زمینه یا موارد دیگر با وکیل پایه یک دادگستری مشاوره تخصصی  بگیرید.

در صورت نیاز میتوانیم وقت مشاوره حضوری نیز برای شما ست کنیم.

نام ایمیل و وب سایت های من در این مرورگر برای دفعه بعد من نظر ذخیره کنید.

شما اینجا هستید :: خانه » بلاگ » مشاوره ثبت شرکت و برند

مشاوره ثبت شرکت و مشاوره ثبت برند – مشاوره رایگان ثبتی و تلفنی ثبت شرکت و تغییرات شرکتها فرداد رسا یاری رسان شما در این زمینه هستند.اطلاع و آگاهی عمومی از حقوق ثبت اسناد شرکتها ، باعث پیشگیری از طرح دعاوی غیر ضروری و در نتیجه کاهش مراجعات مردم به دستگاه قضا را به دنبال خواهد داشت.

راه‌های مختلفی وجود دارد تا شما بتوانید با کم‌ترین هزینه و سریع‌ترین زمان سوالات و مشکلات خود در خصوص ثبت شرکت را با افراد ذی‌صلاح در میان بگذارید. این موضوع کاملا به سطح مشکلی که شما در این زمینه دارید بستگی دارد. برخی اوقات ممکن است شما با یک مشاوره تلفنی ثبت شرکت، مشکل خود را حل کنید.

قبل از اینکه شرکت به ثبت برسد باید مراحل زیادی را طی کند که برخی از مدیران به رویه اداری آن آشنایی کافی ندارند و در بسیاری از موارد ثبت شرکت به تعویق می افتد که ضرر آن متوجه شرکت و موسسان می شود. حال اگر شرکت ها با مشاور حقوقی ثبت شرکت مشورت کنند، در زمان ثبت شرکت با هیچ مشکلی مواجه نخواهند شد و تمامی مراحل اداری توسط او انجام می شود. در برخی از کمپانی های بزرگ، چندین مشاور حقوقی به صورت تیمی با یکدیگر کار می کنند. شما عزیزان می توانید به منظور مشاوره در زمینه ثبت شرکت با فرداد رسا تماس بگیرید و از تجارب و اطلاعات کارشناسان و مشاوران حرفه ای این موسسه بهره مند شوید. مشاوره کارشناسان موسسه ثبتی فرداد رسا در زمینه های ذیل یاری رسان شما خواهد بود. یک از مهمترین قسمت های مشاوره ثبت شرکت در موضوع انتخاب نام شرکت می باشد . تا ابتدا بتوانیم با استعلام نام شرکت از دسترس بودن نام مناسب آگاه باشیم .

مشاور ثبت شرکت موظف است تا به اسناد به تجربه و قوانین و امور ثبت شرکتها اطلاعاتی کاملی از روند ثبت شرکت و یا موسسات غیر تجاری را به مراجع کننده یا تماس گیرنده با موسسه فرداد رسا را ارائه دهد و توضیح کاملی از اینکه موضوع ثبت مورد نطر نیاز به مجوز دارد یا خیر آیا اصلا این موضوع ثبت شرکت قابلیت ثبت در سازمان ثبت شرکتها را دارد و اگر دارد چه مدارک و ملزوماتی پیش نیاز این مورد می باشد و چه مدت زمان برای ثبت شرکت بایستی سپری شود و مراحل امور تاسیس شرکت را با شفافیت به مراجه کننده توضیح داده و مواردی را که اکثر مراجعه کننده ها مثال سوالات در مورد هزینه ثبت شرکت مدت زمان ثبت شرکت مدارک لازم جهت ثبت موضع مورد نظر و شرایط و پیش نیاز ها و قوانین مالیات بر نوع ثبت شرکت و موضوع بسیار مهم انتخاب نام شرکت و ودر صورت تمایل روند برند سازی را به مفصل توضیح داده شود مشاور ثبت شرکت می تواند از سوی مدیر یا موسسان شرکت وکیل و نماینده باشد که در این صورت باید وکالتنامه را در تمامی مراحل ثبت شرکت به همراه داشته باشد. در صورتی که مدارک ناقص باشند، مشاور حقوقی ثبت شرکت موظف است تا برای تکمیل آنها اقدام کند. شما عزیزان می توانید به منظور مشاوره در زمینه ثبت شرکت با فرداد رسا تماس بگیرید و از تجارب و اطلاعات کارشناسان و مشاوران حرفه ای این موسسه بهره مند شوید.

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها

ثبت برند خود هم فرآیند تخصصی می باشد و از آنجا که برند میراث و سرمایه اصلی هر شرکت یا شخص حقیقی می باشد تعیین اسم برند و تصویر علائم تجاری از اهمیت بالایی برخوردار است و اینکه چه برندی ثبت کنید آینده کاری شما را مورد تاثیر قرار خواهد داد . فرداد رسا توانایی راهنمایی و مشاوره ثبت برند برای موفقیت شما را دارد لازم به ذکر است ما به تمامی عزیزانی که روند ثبت برند خود را به ما میسپارند پکیج های برندسازی با تخفیف ویژه ارائه خواهیم داد .

شما با تماس با شماره ۰۲۶۳۲۷۱۷۸۹۳ می توانی از خدمات مشاوره رایگان ثبتی توسط فرداد رسا بهرمند شوید. و یا در صورت تمایل از طریق فرم تماس ذیل سوالات خود را مطرح نمایید کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان پاسخگوی شما سروران گرامی خواهند بور برترین خدمات در امور ثبت شرکتها را از فرداد رسا بخواهید.

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه فرداد رسا می باشد

مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها
مشاوره حقوقی رایگان ثبت شرکت ها
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *