دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

 
helpkade
دكتر روانپزشك خوب در پاسداران
دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

چهارراه پاسداران – ابتدای دولت – نبش کوچه دیده – پلاک 3 – واحد 12
www.drnamjoo.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.

این سایت صرفاً برای اطلاع‌رسانی کاربران است. لذا هرگونه استفاده‌ی تجاری و تبلیغاتی از محتویات آن ممنوع است و پیگیرد قانونی دارد.

برترین‌ها هیچ گونه مسئولیتی در قبال آگهی‌های موجود در سایت ندارد. قبل از اقدام به استفاده از خدمات، اطمینان کافی را حاصل نمایید.

کاربران آنلاین :

بازدید کل :
۵۶۰,۰۷۳,۰۵۸

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

بازدید دیروز سایت :
۲۹۱,۸۶۳

نوبت برای دکتر مسعود نامجو


روز و ساعت نوبت :

 

برای ثبت نوبت ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

جهت دریافت نوبت از دکتر مسعود نامجو تلفنی

اقدام نمایید

 راهنمای مشاوره، نوبت دهی و استفاده از سایت

شنبه

یکشنبه

دوشنبه

سه‌شنبه

چهارشنبه

پنجشنبه

دکتر مسعود نامجو متخصص اعصاب و روان ، روانپزشک ، روان‌درمانگر 
عضو انجمن علمی روانپزشکان ایران، انجمن علمی روان‌درمانی، 
 درمان اختلالات خلقی همچون انواع افسردگی و اختلال دوقطبی، اسکیزوافکتیو، اختلالات اضطرابی، اضطراب منتشر، وسواس، پانیک، اضطراب اجتماعی، اضطراب جدایی، اختلال استرس پس از سانحه، انواع فوبی، احتلالات خواب، اختلالات جنسی، اختلالات شخصیت، اختلالات حافظه مانند اختلال در حافظه ناشی از کاهش تمرکز، دمانس، آلزایمر، دردهای جسمانی ناشی از مشکلات روانی، انواع سردرد مانند سردرد عصبی، سردرد میگرنی، سردرد خوشه ای، اختلالات سایکوتیک مانند اسکیزوفرنی، اختلالات روانپزشکی کودکان مانند اختلالات رفتاری، اختلال بیش‌فعالی و نقص توجه، شب ادراری، ناخن جویدن، تیک، تریکوتیلومانیا، لکنت، مشکلات رفتاری ناشی از عقب ماندگی ذهنی، مشکلات خانوادگی و زناشویی، مشکلات سالمندی، سوگ، مشکلات و شکست های عاطفی، زوج درمانی، اختلالات روان تنی، اختلال درد، اعتیاد

 تجربه خود را در مورد دکتر مسعود نامجو به همراه ثبت امتیاز و درجه رضایت ثبت کنید.
😡 پیشنهاد نمیکنم😊 پیشنهاد میکنم

بسيار عالي و بادانش

دکتر بسیار خوبی هستن و برای بیمار کم نمی ذارن

استرس و افسردگی و بی خوابی داشتم که با مراجعه به ایشان بسیار خوب نتیجه گرفتم

خوشحالم که برای درمان مشکلاتم بهشون مراجعه کردم و به دوستانم پیشنهادشون کردم

دکتر نامجو با دقت تمام گوش می دن و متوجه ریزترین جزییات مشکل می شن و بخاطر همین تشخیص و درمانشون خیلی خوب نتیجه می ده

دکتر نامجو رو به پیشنهاد دوستم که بیمارشون بود انتخاب کردم و نتیجه خوبی گرفتم

میهن پزشک از سال ۱۳۹۰ در راستای ارائه خدمات اینترنتی برای پزشکان و بیماران در سراسر ایران فعالیت میکند.



© 2020

کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

خیابان پاسداران – خیابان بوستان هشتم

آیا اطلاعات اشتباه یا قدیمی است! اینجا کلیک کنید

⚠️اطلاعات درج شده در این صفحه صرفا بازنشر شده از سایت نظام پزشکی و یا جمع آوری شده از اینترنت است و دکتریاب تایید کننده صحت آن نیست و لذا بهتر است کاربر قبل از مراجعه تحقیقات بیشتری جهت اطمینان انجام دهد. قوانین و تذکرات

خوش برخورد و دقيق هستند بيمار ميتونه با ايشون به خوبي ارتباط برقرار کنه تشخيصشون خوبه و من روحيه گرفتم

سلام .خيلي خوش برخورد و‌خوش‌رو‌هستن و‌تشخيص بيماري و‌تشخيص نوع بيماريشون عاليه و‌من پيشنهاد ميکنم  دکتر محمد کياني را براي درمان انتخاب کنيد

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

🖐 اگر به دکتر محمد کیانی مراجعه داشته اید، لطفا نظـر خود را اعلام کنید

حالت شما بعد از مراجعه به پزشک

قبل از پیدا کردن روانپزشک در پاسداران شاید یکی از متداول ترین سوالات کسانی که به دنبال درمان هایی برای روح و روان خود هستند، این باشد که روانپزشک ها چه کسانی هستند و در چه مواردی فردی نیازمند مراجعه به روانپزشک است. یا چگونه میتواند بهترین روانپزشک را جستجو کند و به درمان خود بپردازد؟ برای افزایش آگاهی خود در مورد روانپزشک خوب در پاسداران تهران ادامه مقاله را مطالعه فرمایید.

ما به شما دکتر شایگان متخصص روانپزشکی و اعصاب و روان در پاسداران و مرکز مشاوره مکث را پیشنهاد می دهیم. روانپزشک نوعی پزشک است که در معالجه اختلالات روانی تخصص دارد. از آنجا که روانپزشکان دارای مدرک پزشکی هستند و در زمینه روانپزشکی نیز آموزش دیده اند، از معدود متخصصان حوزه سلامت روان هستند که قادر به تجویز دارو برای درمان مسائل بهداشت روان هستند. مانند پزشک عمومی، روانپزشک ممکن است علاوه بر تمرین روان درمانی، معاینات جسمی نیز انجام دهد و تست های تشخیصی را برای بیمار اجرا کند.

روانپزشکان ممکن است به عنوان بخشی از یک تیم بهداشت روان مشغول به کار شوند، آنها غالباً با پزشکان مراقبت های اولیه، مددکاران اجتماعی، کاردرمانی و پرستاران روانپزشکی مشورت می کنند. علاوه بر این، روانپزشکان بوسیله ی دفترچه راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM-5) که توسط انجمن روانپزشکان آمریکا تدوین شده است، هدایت می شوند. در حالی که روانشناسان غالباً به DSM-5 مراجعه می کنند، اما آنها برای انجام مراقبت های مستقیم به آزمون های روانشناختی استاندارد (مانند پرسشنامه شخصیت چند وجهی مینه سوتا و آزمون رورشاخ) تکیه می کنند.

روانپزشک ها در واقع کسانی هستند که پس از گذراندن دوره عمومی طب، انتخاب خود را در حوزه روانپزشکی قرار میدهند. بنابراین یک روانپزشک در ابتدا یک پزشک عمومی است که پس از آن بصورت تخصصی دوره روانپزشکی را میگذراند.

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

یکی دیگر از سوالات مهم و کلیدی این است که آیا من به عنوان فردی که احساس ناخوشایندی دارم نیازمند مراجعه به روانپزشک هستم یا خیر؟ پیش از اینکه به این سوال پاسخ داده شود بهتر است بدانیم روانپزشک ها در حوزه های درمانی خود بسیار متفاوت از روانشناسان عمل میکنند. در واقع یک روانپزشک میتواند پس از تشخیص از بیماری و یا اختلال مراجع، مراحل درمانی او را با دارو درمانی ادامه دهد.

مطابق دفترچه راهنمای آماری چشم انداز شغلی که توسط دفتر آمار کار منتشر شده است، روانپزشکان، پزشکان اصلی بهداشت روان هستند. از جمله مسئولیت های اصلی آنها تشخیص و درمان بیماری های روانی است.

روانپزشکان از تکنیک های مختلفی برای تعیین اینکه علائم یک فرد روانی است، نتیجه یک بیماری جسمی یا ترکیبی از هر دو استفاده می کنند. این امر باعث می شود روانپزشک دانش کاملی از پزشکی عمومی، روانشناسی، عصب شناسی، زیست شناسی، بیوشیمی و داروسازی داشته باشد.

شاید بیش از هر پزشک دیگری، روانپزشکان در برقراری روابط پزشک-بیمار مهارت لازم را داشته باشند و برای استفاده از روان درمانی، سایر تکنیک های ارتباطی درمانی و نظارت بر شرایط روانی، آموزش ببینند. درمان ممکن است به صورت سرپایی یا به صورت بستری در بیمارستان روانی انجام شود.

همانطور که پیش از این توضیح دادیم، روانپزشک به عنوان فردی که در دوره های آموزشی خود اشراف کامل به درمان بوسیله دارو دارد، میتواند مراجع را با داروهایی که نسبت به اختلال و یا نوع بیماری مراجع اثرگذار است، به سمت درمان و بهبود برد. اما یک روانشناس در ماهیت کلی خود نمیتواند دارویی را برای بیمار خود تجویز کند.

اما یکی از امتیازات ویژه ایی که روانشناسان در درمان خود دارند این است که پس از تشخیص اختلال و یا بیماری و مسئله اصلی مراجع، میتوانند دلیل اصلی روانی مشکل را ریشه یابی کنند. سپس در روان فرد بدون هیچ گونه اثری از دارو ورود کنند و او را به سمت بهبود و درمان ببرند.

اما نکته مهمی که در اینجا وجود دارد این است که بسیاری از اختلالات و بیماری هایی که به روح و روان مربوط میشود، زمانی که ریشه ایی میشوند و تبدیل به اختلال یا افسردگی هایی عمیق میشوند که فرد را از رفتارهای روزمره و زندگی عادی خود باز میدارد، نیازمند دورهای دارو درمانی هستند. فقط یک روانپزشک خوب در پاسداران تهران میتواند با تشخیص صحیح خود بیمار را به سمت بهبود ببرد.

زمانی که نیازمند پیدا کردن یک روانپزشک خوب در پاسداران تهران هستیم، قطعاً در اولین اقدام میتوانیم از کسانی که پیش از آن، تجربه مراجعه به روانپزشک را داشته اند سوال و از تجربه های آنها مطلع شویم. هر مراجع و بیماری با تجربه بهبود میتواند بهترین راهنما برای جستجوی یک روانپزشک خوب باشد. در مواردی دیگر، تجربه ثابت کرده است که مشکلات روحی در افراد مختلف بازتاب های مختلفی دارد. برخی از روانپزشک ها برای برخی از افراد بسیار مؤثر بوده اند و برای برخی دیگر خیر. اما دلیل بر خوب بودن و یا خوب نبودن روانپزشک نمیشود.

در اکثر موارد هیچ فردی نمیتواند کاملاً این اطمینان را داشته باشد که روانپزشکی که تأثیر بسزایی بر بهبود و درمان او داشته است، میتواند بر روی دیگران نیز این تأثیر را داشته باشد. اما نکته مهم در روند درمانی، اعتماد و اطمینان خاطری است که فرد باید به درمان و طول مدت درمان خود و یا نحوه درمان خود داشته باشد.

شاید این جمله را شنیده باشید که احساس خوشایندی نداشته ام و پس از مراجعه یک جلسه ای به روانپزشک باز هم تغییری در من ایجاد نشد. نکته مهم در درمان های روانشناسی و همچنین روانپزشکی، طول مدت درمان بر اساس تشخیص روانپزشک و یا روانشناس است. فرض کنید مسائل و مشکلاتی که ریشه در کودکی دارند و یا افسردگی های عمیقی که از سال ها مشکلات به وجود آمده اند، چگونه میتوانند در یک یا دو جلسه درمان شوند. روانپزشک در پاسداران دکتر فاطمه شایگان متخصص اعصاب و روان.

در مهمترین حالت اگر روانپزشک دارویی را تجویز میکند، چگونه امکان دارد بدون گذراندن دوره درمانی که از یک ماه تا یک سال و به تشخیص روانپزشک میتواند بیشتر نیز باشد، در چند روز تاثیر درمانی داشته باشد و حال فرد را خوب کند. بنابراین همانگونه که هر بیماری جسمی طول درمان خود را دارد و دوره نقاهت و بازپروی مشخصی دارد، درمان روح و روان انسان نیز نیازمند طی شدن دوره درمانی مشخص خود است. هر فردی باید طبق همان دوره به مصرف داروهای خود بپردازد تا احساس بهتری را تجربه کند.

روانپزشکی در یک میانه بین روانشناسی (مطالعه رفتار و ذهن) و عصب شناسی (مطالعه مغز و سیستم عصبی) قرار دارد. در عمل، روانپزشک علائم بیماری روانی را از دو طریق بررسی می کند:

یکی از مهمترین و تأثیرگذار ترین اتفاقات در هر درمانی در قدم اول خود تشخیص است. زمانی که تشخیص به درستی صورت گیرد، مراحل درمان نیز میتواند بر پایه تشخیص صحیح روند درست خود را طی کند.

فرض کنید فردی دچار وسواس شدید است و نه تنها روزانه در اعمال خود بلکه در افکار خود نیز بصورت وسواس گونه عمل میکند. از آنجایی که ریشه هر نوع وسواس به اضطراب در فرد باز میگردد، بنابراین روانپزشک خوب در پاسداران تهران باید با بررسی سطح اضطراب مراجع به این تشخیص برسد که چه داروهایی میتواند برای درمان او مؤثر باشد. یا در تشخیص اختلالات که میتوانند در مواردی تشابهات بسیار مشخصی با یکدیگر داشته باشند. بنابراین تشخیص اختلال به دلیل دوره های دارو درمانی بسیار مهم است.

به طور مثال تشابهات اختلال دو قطبی با اختلال مرزی در موارد بسیار زیادی در رفتارهای مشابه است. اگر روانپزشک نتواند به تشخیص صحیحی دست پیدا کند با تجویز داروهایی که نمیتواند اثرگذار باشد، بیمار را به سمت بیماری بیشتر سوق خواهد داد.

تست وضعیت روانی (MSE) بخش مهمی از ارزیابی بالینی یک وضعیت روانی است. این یک روش ساختاری برای مشاهده و ارزیابی عملکرد روانشناختی فرد از منظر نگرش، رفتار، شناخت، قضاوت، خلق و خو، ادراک و فرآیندهای تفکر است.

بسته به بیماری احتمالی، روانپزشک برای تعیین وجود علائم مشخصه و شدت آنها از انواع تست های روانشناختی استفاده می کند. براساس نتایج، روانپزشک به DSM-5 مراجعه می کند تا ببیند آیا این علائم، معیارهای تشخیصی اختلال روانی را برآورده می کند یا خیر.

همانطور که در بسیاری از شرایط پزشکی، تشخیص بیماری روانی غالباً شامل فرایند محدود کردن همه ی دلایل احتمالی است. این فرایند که به عنوان یک تشخیص افتراقی شناخته می شود، شامل ترکیبی از MSE و آزمایش های پزشکی برای تمایز علت فرض شده از دیگر اختلالات با علائم مشابه است.

ابزارهای پزشکی استفاده شده توسط روانپزشک ممکن است شامل موارد زیر باشد:

روان درمانی هم برای تشخیص و هم برای درمان بیماری روانی امری ضروری است. روان درمانی شامل ملاقات با بیماران به طور منظم برای صحبت در مورد مشکلات، رفتارها، احساسات، افکار و روابط آنها می باشد. هدف روانپزشک کمک به افراد است تا با کشف الگوهای تفکر، رفتارها و تجربیات گذشته راه حل هایی را برای مشکلات خود پیدا کند.

افراد تحت روان درمانی ممکن است به صورت جداگانه یا به عنوان بخشی از جلسه خانوادگی یا گروهی با روانپزشک خود ملاقات کنند. بسته به تشخیص و شدت علائم، روان درمانی ممکن است برای مدت زمانی خاص یا به صورت مداوم انجام شود.

شاید بسیاری از مراجعینی که به روانپزشک مراجعه کرده باشند، از اینکه روانپزشک ساعت ها به صحبت های آنها گوش نمیدهد کلافه باشند. اما باید صراحتا بیان کنیم تفاوت نحوه درمان روانپزشک با یک روانشناس در کلیدی ترین موضوع آن دقیقا همینجا است.

از آنجایی که روانپزشک برای شناخت بیماری و یا اختلال به سوالات کلیدی نیازمند است، میتواند با تبحر خود نیز در یک یا دو جلسه اولیه، نوع اختلال و یا بیماری را تشخیص دهد. بنابراین لزومی به توضیحات بیشتری از طرف مراجع نمیباشد و با تجویز داروهای مشخص دوره درمان را مشخص میکند. اما از آنجایی که یک روانشناس تکیه و پایگاه اصلی درمان را بر توضیح، تفسیر و روایت مراجع و همچنین توضیحات خود پس از تشخیص میداند نیازمند آن است که مراجع در هر جلسه از احساسات و اتفاقات و افکار خود بگوید و روانشناس را در جریان کامل احساسات خود قرار بدهد. بدین ترتیب روانشناس با همکاری مراجع بتواند به سطحی از ناخودآگاه او دست پیدا کند و تغییراتی در شناخت بینش او ایجاد کند.

معمولاً در روانپزشکی داروهایی مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام از آنها دارای خواص و اثرات روانی متفاوتی هستند. یک روانپزشک باید به هر دو مکانیسم عمل (نحوه عملکرد یک دارو) و فارماکوکینتیک (نحوه حرکت یک دارو از طریق بدن) به خوبی توجه داشته باشد.

درمان دارویی ترکیبی اغلب در روانپزشکی استفاده می شود و برای دستیابی به اثر مورد نظر ممکن است نیاز به تنظیمات مداوم داشته باشد. پیدا کردن ترکیب مناسب ممکن است زمان ببرد و اغلب فرآیند آزمایش و خطا رخ می دهد.

تعدادی از موارد خاص در روانپزشکی وجود دارد که به روانپزشکان این امکان را می دهد تا روی شرایط یا گروه های خاصی تمرکز کنند. این حوزه های تخصصی شامل:

طبق توضیحاتی که در بالا داده شد، بهتر است بدانیم هر فردی زمانی نیازمند مراجعه به روانپزشک است که در خود احساس کند میتواند با این مراجعه و یا پس از آن، در ابتدا اطلاعاتی به دست بیاورد و قطعا احساس بهتری را نیز پس از دوره درمان تجربه کند. اما لازم است بدانیم دارو درمانی و شروع هر درمانی با تجویز داروهای شیمیایی نمیتواند اولین و یا آخرین راه درمان باشد.

اگر دچار شبه هستیم که آیا نیاز به دارو درمانی داریم یا خیر، قطعاً میتوانیم از یک مشاور روانشناس در این مورد راهنمایی بگیریم. یا در مواردی از خود روانپزشک خوب در پاسداران تهران این سوال را بپرسیم که آیا قطعاً نیازمند طی دوره دارویی هستم یا خیر. این سوال باعث میشود اعتماد و اطمینان مراجع بیش از پیش به روانپزشک خود جلب شود و با آگاهی تمام در مورد بیماری خود به سمت درمان و بهبود قدم بردارد.

منبع: verywellmind.com

1. چه زمانی باید روانپزشک را ببینم؟ هنگامی که بیمار دارای سابقه پزشکی پیچیده، مشکلات عصبی یا بیماری حاد و احتمالاً نیاز به درمان فشرده داشته باشد.

2. آیا روانپزشکان مشاوره ارائه می دهند؟ بیشتر روانپزشکان خدمات مشاوره ای ارائه نمی دهند بلکه درمان دارویی را توصیه می کنند برای این کار آنها درمانگر را به شما معرفی خواهند کرد. درمانگران همان روانشناسان بالینی هستند.

3. روانپزشک برای اضطراب چه می کند؟ روانپزشک ابتدا با ارزیابی و تست مشکل اصلی و نوع اضطراب شما را شناسایی می کند و سپس داروی مناسب برای شما را تجویز می کند.

4. چگونه می توانم برای اولین ملاقات روانپزشک خود آماده شوم؟ سعی کنید موارد نگرانی ها و علائم خود را به صورت کامل به یاد داشته باشید، در مورد سلامت عمومی خود آگاه باشید، درباره سابقه خانوادگی خود آگاه باشید، فشار خون خود را از قبل می توانید بررسی کرده باشید، آماده انجام تستهای تشخیصی باشید و سعی کنید اضطراب نداشته باشید.

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

لطفا جهت مشاوره در مورد «روانپزشک خوب در پاسداران تهران» با شماره های زیر تماس بفرمایید:

22006198 – (021) 22004925 – (021)

لطفا جهت ارائه خدمات و توضیحات تکمیلی با ما در ارتباط باشید.

آدرس: تهران – جنب مترو قلهک – کوچه خلیل پور – پلاک 21 – واحد 5 – طبقه 3

تلفن: 22006198 – 021

تلفن: 22004925 – 021

همراه: 09351671664

دکتر روانشناس و متخصصین روانشناسی مرکز مشاوره مکث با بررسی نقاط قوت و ضعف مراجعه کنندگان به کمک آزمون های نوین روانشناختی ، تشخیص گذاری کرده و با در نظر گرفتن شرایط فرد برای درمان اثر بخش و یا برنامه ریزی برای ارتقای توانمندی ها در تمام زمینه های مشاوره روانشناسی از جمله مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج اقدام می نمایند. مرکز مشاوره روانشناسی مکث در شریعتی تهران با هدف ایجاد تحول در نحوه انجام خدمات روان درمانی و کسب اطلاعات روانشناسی بروز از طریق اینترنت و مشاوره آنلاین شروع به فعالیت نموده است. با توجه به اینکه مدیران این مجموعه از افراد متخصص و با سابقه کار فراوان در این زمینه هستند؛ لذا سنگ بنای تمامی فعالیت های جاری در این مرکز مشاوره بطور اصولی و مطابق با علم روز دنیا بنا نهاده شده است. ما در محیطی آرام و دل نشین پذیرای شما مراجعه کننده محترم می باشیم.

کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره مکث می باشد.

دنبال دکتر روانشناس در پاسداران یا مرکز مشاوره خوب در شمال تهران میگردین؟ مرکز مشاوره مکث با بیشترین تنوع بیمه های خدمات درمانی و داشتن روانشناس متخصص برای انواع مشکلات شما، در محدوده پاسداران بهترین گزینه می باشد. مشکلاتی مانند مشاوره زناشویی، مشاوره خانواده، مشاوره جنسی و درمان مشکلات خلقی مانند افسردگی، اضطراب و وسواس از جمله مواردی است که یک روانشناس بالینی می تواند به شما کمک کند.

مردم ساکن شمال تهران چگونه میتوانند بهترین دکتر روانشناس در پاسداران یا مرکز مشاوره روانشناسی تهران را پیدا کنند و چگونه میتوانند به دنبال بهترین خدمات از مراکز مشاوره در منطقه خود باشند.

مرکز مشاوره مکث طرف قرار داد با بانکهای مرکزی، سپه، صادرات، تجارت، کشاورزی و صنعت و معدن با داشتن دکتر روانشناس، روانسنج، مشاور و روانپزشک با دقت بیشتری روند درمان فرد را پیش می برند.

روانشناسان و مشاوران مرکز مشاوره مکث با تمرکز بسیار زیاد بر روی فرآیند ارزیابی و تشخیص سعی کرده اند تا روند درمان را تسریع کنند که همین موضوع باعث می شود مراجعین محترم نیاز به زمان کمتری برای روند درمان خود داشته باشند.

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

ساکنین خیابان پاسداران هم همانند سایر نقاط تهران مشکلات و دغدغه های دارند که مشکلات برای هر فردی میتواند به میزانی سخت و دست و پا گیر باشد که شاید این احساس نیاز باعث شود فرد به دکتر روانشناس مراجعه کند و از مشکلات و دغدغه های خود حرف بزند.

فعالیت روانشناسی بسیار گسترده است و گرفتن مشاوره انواع مختلفی دارد و این نکته مهم است که حتماً نباید فرد مشکل خلقی یا ارتباطی داشته باشد که بخواهد به دکتر روانشناس در پاسداران مراجعه کند.

مرکز مشاوره مکث با داشتن چندین دکتر روانشناس باسابقه و مجرب در زمینه های مشاوره ای آمده انجام خدمات گوناگون روانشناسی برای شما مردم عزیز می باشد که در سایت ما شما می توانید فعالیت های مختلف را مشاهده کنید.

دسترسی راحت به مرکز مشاوره روانشناسی مکث برای ساکنین خیابان پاسداران:

دکتر روانشناس ما معتقد است که یکی از متداول ترین سوال های مردم تفاوت دکترروانشناس با روانپزشک است. واضحا دکترهای روانشناس به صحبت و راهکارهای درمانی برای مراجع میپردازند، اما دکتر روانپزشک صرفا با تجویز دارو و در واقع (دارو درمانی) میتواند مشکلات را در بخش ذهنی و نوروسایکولوژیک مغز درمان کند.

دکتر روانشناس در پاسداران معتقد است با تحلیل و بررسی مشکلات افراد و ایجاد راه کارهای جدید درشناخت مراجع او را به سمتی میکشانند که خود برای خود تصمیم گیرنده باشد و از انفعال حاصل از کرختی و بی مسئولیتی رها بشوند و بتواند تصمیم گیرنده باشند. 

روانپزشکها و همچنین روانشناسها به درمان مراجع میپردازند. در واقع مراجعینی که در افسردگی های شدید و اضطراب های غیرقابل کنترل و وسواس های اختلالی قرار دارند میتوانند با تشخیص روانشناس ابتدا به مرحله دارودرمانی بپردازند و پس از ایجاد ثبات در هورمن های مغزی و به دست آوردن میزانی از سلامت روانی و بهبود به مشاوره های روانشناسی و فردی  بپردازند. دکتر های روانشناس این قابلیت را دارند که تشخیص دهند آیا مراجع نیاز به دارو درمانی دارد و یا خیر. اما خود به شخصه نمیتوانند دارویی را برای مراجع تجویز کنند. 

گرایش های روانشناسی یکی دیگر از عمده سوالهای مراجعین به روانشناسان است، که البته به دست آوردن این اطلاعات از جمله حقوق یک مراجع میباشد. روانشناسان (عمومی، بالینی) میتوانند در درمان های خود از گرایش هایی که در آن تخصص لازم را به دست آورده اند استفاده کنند.

یکی از اصلی ترین و پایه ایی ترین گرایش های درمانی است که به دو شاخه کلاسیک و کوتاه مدت تقسیم میشود. که در واقع مراجع با صحبت کردن در ساعات طولانی با روانکاو درمان خود را آغاز میکند.

از گرایش هایی است که به واسطه آن مراجع پس از صحبت و بیان مسئله اصلی، راهکارهایی برای درمان خود دریافت میکند که باید به این راه کارها عمل کند و هر هفته در ملاقات های جدید خود تغییرات رفتاری خود را برای روانشناس بازگو کند. در واقع در این درمان تمرکز بر ایجاد یک رفتار جدید و یا از بین بردن رفتارهای قبلی است. 

درمان های شناختی بر روی شناخت، بینش و نگرش مراجع تمرکز دارد. به واسطه این درمان مراجع با بیان مسئله میتواند در هر هفته با تکلیف هایی که به او داده میشود به بینش جدیدی نسبت به مسئله خود دست پیدا کند و با این بینش جدید و نگرش به دست آورده قطعا مسئله و مشکلات او، بار سنگین قبل را برای او به همراه ندارد.

درمان های نوروسایکولوژیک بر روی ذهن و مغز تمرکز دارد. در واقع این درمانگران مشکلات و مسئله اصلی را در فیزیک مغز جستجو میکنند و با بالا و پایین بردن هورمن های مغزی و یا دریافت نویزهای در مغز که تولید کننده هورمن های فعال ذهن هستند با استفاده از (نوروفیدبک) میتوانند درمان را با روش شرطی سازی مغر بر روی بیمار انجام دهد.

تمام شاخه ها و گرایش های روانشناسی تلاش برای بهبود مراجع دارند و قطعا هر فردی از یک روش درمانی جواب بهتری میگیرد تا روش های دیگر. این اتفاق کاملا شخصی است.  البته که هر روانشناسی برای درمان بهتر نیاز به تجربه و مهارت بالایی دارد، هر فردی به عنوان مراجع باید به این آگاهی دست پیدا کند که هر فردی ممکن است با یک گرایش درمانی در درمان خود جواب بهتری بگیرد.

اگر منتظر آن هستید تا شرایط به شکل خاصی از نظر شما کامل و ایده آل باشد تا کاری را شروع کنید شما هرگز آن کار را شروع نخواهید کرد.

ایده ها بسیار مهم اند هستند اما زمانی ارزش می یابند که پیاده سازی شوند

اگر زیاد به زمان گذشته یا آینده فکر کنید هرگز کاری را به انجام نمی رسانید. تصور کاری در فردا یا هفته آینده یعنی هرگز آن کار را انجام نخواهید داد.

زمانی که به جای فکر کردن عمل می کنید کارهای بیشتری را انجام خواهید داد

یکی از دستاوردهای جامعه صنعتی امروزه لزوم مراجعه به روانشناس و تغییر در دیدگاه مردم به روانشناسان از قبل شده است. شاید پیش از این هر فردی با مراجعه به روانشناس دچار این دلهره میشده که شاید مشکلات اساسی روانی دارد و یا شاید فردی بیمار است که کسی نباید از بیماری او با خبر باشد پس شما اگر نیاز به دکتر روانشناس در پاسداران دارید می توانید با مرکز مشاوره روانشناسی مکث ارتباط بگیرید.

جواب دکتر روانشناس سهیلا عیسایی به این دست سوال ها  این است که، مشاوران روانشناس در واقع حل کننده تمام مسائل و مشکلات یک فرد نیستند، آنها صرفا با شناخت روحیه و اخلاقیات فردی که به آنها مراجعه میکند میتوانند بهترین راه کار را برای حل مسئله فرد ارائه دهند. از این رو فرد مراجع با بینش و آگاهی که به واسطه روانشناس خود از مسئله و مشکل خود پیدا میکند میتواند بپذیرد که مشکلات خود را از این طریق کم تر کند و خود را در راه بهبود و سلامت قرار بدهد یا خیر.

در واقع مهم ترین عامل درمان خود فرد است که به دکتر روانشناس مراجعه کرده است. بنابراین یکی از پایه ایی ترین راهکارهای درمان نیز از طریق روانشناس بررسی و ارائه میشود که آن تغییر نگرش است. ایجاد تغییر نگرش مستلزم صرف زمانی است که تشخیص آن به عهده روانشناس است و برای هر فردی نسبت به مقاومت او در درمان متفاوت است. پس شما اگر فکر میکنید نیاز به تغییر نگرش دارید می توانید با دکتر روانشناس در پاسداران یا مرکز مشاوره روانشناسی مکث ارتباط بگیرید.

هر فردی با مراجعه به دکتر روانشناس و سعی و تلاش و مبادرت خود در درمان میتواند به بهبود دست پیدا کند. نکته مهم در درمان در واقع خود مراجع است که  مراجع برای درمان و ایجاد بهبود،  میتواند با تلاش خود و راهنمایی و مهارت یک روانشناس زبده به آن دست پیدا کند. در واقع هیچ فردی نیست که بخواهد و درمان نشود. حتی مشکلات و اختلالات رفتاری و شخصیتی و روانی میتوانند با گذر زمان در درمان های صحیح به بهبود برسند.

1. روانشناسان در چه زمینه های می توانند به شما کمک کنند؟ روانشناسان می توانند در زمینه های مشکلات خلقی مثل افسردگی،اضطراب، وسواس و همچنین مشکلات خانوادگی و زناشویی مشکلات جنسی، اختلالات شخصیتی و بسیاری از موارد دیگر که به روان فرد بر می گردد کار درمان را انجام دهند.

2. تعیین وقت با دکتر روانشناس چگونه است؟ برای انجام تعیین وقت با دکتر روانشناس شما می توانید با شماره تماسهای کلینیک تماس حاصل کنید. دکتر روانشناس در انواع مشکلات خلقی مانند افسردگی، اضطراب، وسواس، اعتیاد، مشاوره زناشویی و مشاوره جنسی یا مشاوره در حوزه های کودک می تواند به شما کمک کند.

3. مشاوره آنلاین یا تلفنی چگونه است؟ مشاوره آنلاین می تواند به شکل ویدئو کال یا مشاوره تلفنی انجام شود. اگر شما از روانشناسان مجرب فاصله دارید بهترین کار مشاوره آنلاین است.

4. تفاوت روانپزشک با روانشناس در چیست؟ روانشناس با رواندرمانی کار درمان را انجام می دهد ولی روانپزشک دارو تجویز می کند. معمولا کار آنها به صورت ترکیبی نتایج بهتر و سریع تری دارد.

لطفا جهت مشاوره در مورد «دکتر روانشناس در پاسداران» با شماره های زیر تماس بفرمایید:

22006198 – (021) 22004925 – (021)

لطفا جهت ارائه خدمات و توضیحات تکمیلی با ما در ارتباط باشید.

آدرس: تهران – جنب مترو قلهک – کوچه خلیل پور – پلاک 21 – واحد 5 – طبقه 3

تلفن: 22006198 – 021

تلفن: 22004925 – 021

همراه: 09351671664

دکتر روانشناس و متخصصین روانشناسی مرکز مشاوره مکث با بررسی نقاط قوت و ضعف مراجعه کنندگان به کمک آزمون های نوین روانشناختی ، تشخیص گذاری کرده و با در نظر گرفتن شرایط فرد برای درمان اثر بخش و یا برنامه ریزی برای ارتقای توانمندی ها در تمام زمینه های مشاوره روانشناسی از جمله مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج اقدام می نمایند. مرکز مشاوره روانشناسی مکث در شریعتی تهران با هدف ایجاد تحول در نحوه انجام خدمات روان درمانی و کسب اطلاعات روانشناسی بروز از طریق اینترنت و مشاوره آنلاین شروع به فعالیت نموده است. با توجه به اینکه مدیران این مجموعه از افراد متخصص و با سابقه کار فراوان در این زمینه هستند؛ لذا سنگ بنای تمامی فعالیت های جاری در این مرکز مشاوره بطور اصولی و مطابق با علم روز دنیا بنا نهاده شده است. ما در محیطی آرام و دل نشین پذیرای شما مراجعه کننده محترم می باشیم.

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره مکث می باشد.

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانپزشک کیست؟

روانپزشک، فردی است که در زمینه سلامت روان تخصص دارد. تشخیص و درمان افراد مبتلا به بیماری‌های روانی در تخصص آنها است. آنها درک عمیقی از سلامت جسمی و روانی انسان داشته و به خوبی با ارتباط این دو آشنا هستند. روانپزشکان به بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی، افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلالات خوردن و اعتیاد کمک می‌کنند.

روانپزشکان چه کاری انجام می‌دهند؟

روانپزشکان علائم روانی و جسمی شما را ارزیابی می‌کنند. آنها مشکل شما را تشخیص می‌دهند و با همکاری متقابل، طرحی برای درمان شما ارائه می‌دهند. روانپزشکان، درمان روانشناختی ارائه می‌دهند، دارو تجویز می‌کنند و از الکتروشوک برای درمان کمک می‌گیرند.

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران

روانپزشک برای درمان از اقدامات زیر استفاده می‌کند:

روانپزشک به چه کاری می‌آید؟

اگر سلامت روانی شما با مشکلات زیر روبرو شده است، به یک روانپزشک نیاز دارید:

دلایل متداول برای مراجعه به روانپزشک عبارتند از:

روانپزشکان چه درمان‎‌هایی را ارائه می‌دهند؟

آنها همچنین توصیه هایی در خصوص رژیم غذایی، خواب و غیره ارائه می‌دهند که به بازیابی بیمار کمک می‌کند. اطلاعاتی که آنها در مورد وضعیت بیمار ارائه می‌کنند، نقش به سزایی در شناخت علائم و درمان آنها دارد. روانپزشک تنها از درمان‌هایی استفاده می‌کند که سلامت و اثربخشی آنها ثابت شده باشد.

روانپزشکان توضیح می‌دهند که:

موافقت با شیوه درمان پیشنهادی پزشک، به شما بستگی دارد.

روانپزشکان چه تحصیلاتی دارند؟

روانپزشکان حداقل 11 سال یا بیشتر آموزش می‌بینند. آنها ابتدا در دانشگاه مدرک پزشکی می‌گیرند. سپس، حداقل 1 یا 2 سال دیگر در بیمارستان آموزش می‌بینند. در ادامه، برای آنکه به یک روانپزشک تبدیل شوند، باید 5 سال آموزش ویژه ببینند.

روانپزشکان کجا کار می‌کنند؟

روانپزشکان در بیمارستان‌های عمومی و خصوصی، مؤسسات خدمات بهداشت روانی و مطب‌های خصوصی کار می‌کنند. آنها همچنین در زمینه‌های تحقیقاتی، مشاوره امور حقوقی و تدریس نیز فعالیت دارند. این یعنی آنها در ادارات دولتی، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها کار می‌کنند.

بسیاری از روانپزشکان چندین شغل مختلف دارند. آنها ممکن است بخشی از روز را در یک بیمارستان عمومی باشند و باقی روز را به صورت خصوصی کار کنند.

زمینه‌های فوق تخصص در روانپزشکی

برخی روانپزشکان بر یک زمینه خاص تمرکز دارند؛ برای مثال:

دکتر حسین فوده 

دکتر کامران داودی راد 

دکتر جواد گل میرزایی 

دکتر مهدی رفیعی 

دکتر محمد حسین دانشورپور 

دکتر علی کربلایی 

دکتر بهاره فروزش 

دکتر کامران عسکری 

دکتر پیمان حسنی ابهریان 

دکتر فاطمه رستم خانی 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

دكتر روانپزشك خوب در پاسداران
دكتر روانپزشك خوب در پاسداران
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *