روانشناسان معروف ساری

 
helpkade
روانشناسان معروف ساری
روانشناسان معروف ساری

نوبت دهی مراکز روانشناسی ساری – روانشناس خوب در ساری – بهترین روانشناس ساری – بهترین مراکز روانشناسی ساری – زوج درمانی در ساری – دکتر روانکاوی در ساری – دکتر اختلال میل جنسی در ساری – درمان نعوظ مردان – انزال زودرس و دیررس – اختلال برانگیختگی جنسی مردان و زنان – دیسپارونی – مقاربت دردناک – اعتیاد جنسی – ترک خودارضایی – دکتر واژینیسموس در ساری – زوج درمانگر خوب در ساری – روانشناس عالی در ساری – مشاور زندگی – مشاوره ازدواج – مشاوره خانواده

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:

روانشناسان معروف ساری

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

شهره محمودی 

رزینا عبدی سلاله 

فاطمه محمدنژاد 

سیده هاجر مصطفوی گرجی 

دکتر باب الله بخشی پور 

دکتر قدرت الله عباسی 

حجت سعیدی نژاد 

سهیلا اکبریان 

قاسم گرجی 

یلدا عباس زاده 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

ما در پایین لیستی از بهترین مراکز مشاوره ساری و استان مازندران ارائه دادیم که  مراکز روانشناس کودک ، خانواده ، ازدواج ، طلاق تحصیلی  از جمله آنها است . نام روانشناس و یا مرکز ، تخصص مربوطه و آدرس و شماره تماس هر کدام آورده شده است. اگر به دنبال مشاوره خوب  یا روانشناس خوب در ساری هستید از لیست زیر استفاده کنید.

مرکز مشاوره و روانشناسی رهیافت ساری

روانشناس : دکتر رمضان حسن زاده

آدرس :

بلوار امیر مازندرانی – طبقه فوقانی بانک توسعه و تعاون – نبش کوچه اتحاد – ساختمان سینا – واحد سمت راست

روانشناسان معروف ساری

تلفن پذیرش :

۰۱۱۳۳۳۷۹۰۲۲

بامداد نو

آدرس :

خیابان فرهنگ، خیابان پیوندی، نبش پیوند ۲

تلفن پذیرش :

۰۱۱۳۳۲۵۹۵۲۸

ترنم

آدرس :

خیابان فرهنگ ، روبروی خیابان سعدی، ساختمان پزشکان توسعه، طبقه ۳، واحد ۲۳

تلفن پذیرش :

۳۳۶۰۵۶۳۹

اعتماد

آدرس :

خیابان قارن ، روبروی الهیه ، طبقه فوقانی بانک انصار ، طبقه اول – واحد ۱۴

تلفن پذیرش :

۳۳۳۰۲۸۰۲

سگال

آدرس :

خیابان فرهنگ ، مجتمع پزشکی شهریار ۳، طبقه ۸

تلفن پذیرش :

۳۳۳۲۲۸۶۶

ذهن پویا

آدرس :

 میدان معلم ، بلوار پرستار شرقی ، پلاک ۱۲۲

تلفن پذیرش :

۳۳۲۴۳۲۲۶

در ادامه نیز مابقی اسامی روانشناسان ساری را می توانید ببنید. توجه داشته باشید که تمامی لیست منتشر شده از بهترین مراکز مشاوره ساری می باشند که دارای پروانه از مراجع ذی ربط هستند.

اگر بعنوان روانشناس کودک شاغل در مازندران هستید و یا در دیگر زمینه ها شاغل هستید و هنوز نام خود را درلیست نیم بینید از طریق لینک ثبت اطلاعات مطب ، مشخصات خود را وارد و منتظر تایید بمانید.

دل آرام

آدرس :

خیابان شیخ طبرسی، طبرسی شش

تلفن پذیرش :

۳۳۳۲۱۲۸۹

گنج مهر ( بابل )

روانشناسان معروف ساری

آدرس :

میدان اوقاف ،ساختمان مهر

تلفن پذیرش :

۰۱۱۳۲۳۱۲۱۰۹

از نظر ما بهترین مرکز مشاوره ساری  و یا بهترین دکتر روانشناس ساری و مازندران  مرکز و یا شخصی  است که صرفا توسط روانشناس  با تجربه  اداره شود. مرکزی که دارای سابقه کار باشد  ، تخصصی فعالیت کند و  مراجعان آن از خدمات ارائه شده رضایت داشته باشند.

مشاوره  مشورت و دریافت کمک اطلاعاتی دربارهٔ یک موضوع است که بین مراجع (کمک‌گیرنده) و متخصص  انجام می‌گیرد. و در موضوعات و زمینه‌های مختلف علمی و برای اهداف گوناگون انجام می‌شود که در میان مردم، بیشتر جنبهٔ روان‌شناختی آن ( روان‌شناسی) معروف است که هدف از آن بهبود وضعیت روحی–روانی و کیفیت‌بخشی به زندگی مراجع از جهت روانی‌است. 

اگر بدنبال مرکز مشاوره خوب در ساری  و یا روانشناس کودک در ساری  و یا مرکز مشاوره خانواده در مازندران هستید حتما از لیست فوق استفاده کنید این لیست خدمات ازدواج ، زوج درمانی ، طلاق ، تحصیلی و بسیاری دیگر از خدمات را تحت پوشش قرار می دهد.

همچنین می توانید مراکز مشاوره تهران ، ،روانشناسان کرج را با کلیک بر روی لینک مشاهده کنید.

منبع :

سازمان نظام روانشناسی 

آخرین تغییرات : خرداد ۱۶, ۱۳۹۸

مجله توانبخشی و مشاوره هوش کالا با انتشار مقالات عمومی ، آگاهی عموم مردم و قشر سلامت  را از خدمات رشته های روانشناسی و مشاوره و همچنین رشته های توانبخشی ( فیزیوتراپی ، شنوایی شناسی ، کاردرمانی ، گفتار درمانی ، بینایی سنجی ، ارتوپد فنی ) بالا می برد.

این وب سایت مسئولیتی در قبال کیفیت مراکز معرفی شده ندارد. لذا قبل از مراجعه بررسی های لازم را به عمل آورید.

آدرس بهترین مرکز مشاوره روانشناسی ساری کجا است؟ بسیاری از شهروندان ساکن در ساری برای مشاوره گرفتن در زمینه های مختلف روانشناسی به دنبال یافتن بهترین مرکز مشاوره روانشناسی هستند اما به دلیل عدم شناخت و آگاهی کافی در مورد بهترین کلینیک مشاوره روانشناسی در ساری عاجز اند و سردرگم می شوند. هدف از ارائه آدرس و اطلاعات مشاوره روانشناسی هنر زندگی تنها تسهیل و کمک به دسترسی مردم به بهترین مرکز مشاوره روانشناسی ساری می باشد.

 برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مرکز مشاوره روانشناسی ساری و یا دریافت مشاوره روانشناسی تلفنی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

 

در ادامه آدرس کلینیک مشاوره روانشناسی ساری آورده شده است. شما می توانید با مشاوران مرکز هنر زندگی تماس بگیرید تا به شما در یافتن بهترین مرکز مشاوره روانشناسی شما را یاری نماید.

نام مراکز مشاوره روانشناسی ساری

روانشناسان معروف ساری

آدرس مراکز مشاوره روانشناسی ساری

مرکز مشاوره روانشناسی دل آرام

آدرس مرکز مشاوره روانشناسی دل آرام : ساری ، خیابان شیخ طبرسی ، روبروی کوچه جمالی ، پلاک ۶۸ ، طبقه دوم

برای آگاهی از بهترین کلینک های مشاوره روانشناسی ساری می توانید با شماره 9099075228 تماس بگیرید.

 

مرکز مشاوره هنر زندگی در ساری ارتباط تلفنی می پذیرد، مرکز مشاوره حامی هنر زندگی طی همکاری مشترک با خانه روانشناسان قابلیت مشاوره روانشناسی تلفنی را با بهترین مشاوران کشور فراهم آورده است. با توجه به مشکلاتی که مردم برای مراجعه به کلینیک مشاوره روانشناسی در ساری مواجه هستند و دسترسی افراد به مشاوران متخصص در اکثر شهرستان های دور استان ها سخت، زمان بر و پر هزینه می باشد.

مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی در سراسر کشور شروع به ارائه خدمات مشاوره روانشناسی تلفنی توسط متخصصین دانشگاه ها و خبره کشور نموده است که مشاوره تلفنی هنر زندگی می تواند جایگزینی مناسب برای مشاوره حضوری برای مردم ساکن در ساری باشد تا با ارائه مشاوره های صحیح و تخصصی از بار مشکلات افراد بکاهد و به تمامی هموطنان در راستای خود شکوفایی در مسیر بالندگی فردی کمک کند.

 

با توجه به این که دست یابی و وقت گرفتن از مراکز و کلینیک های مشاوره روانشناسی برای مشاوره حضوری از مشاوران خوب و کلینیک مشاوره روانشناسی مشکلات خاص خود را دارد. یک روش جایگزین و مناسب استفاده از مشاوره روانشناسی تلفنی مرکز حامی هنر زندگی می باشد. از سوی دیگر با توجه به اینکه مشاوره روانشناسی حضوری دارای محدودیت های زمانی خاص خود است که مراجعان نه تنها در تمامی ساعات شبانه روز قادر به ارتباط با مشاور نیستند بلکه برای دریافت خدمات مرکز از قبل نیاز به هماهنگی و گرفتن یک وقت ویزیت دارند.

شما می توانید از خدمات مشاوره تلفنی مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی بصورت شبانه روزی در هر ساعتی روز بهره مند شوید. نکته دیگر مقرون به صرفه بودن این خدمات نسبت به مرکز مشاوره ساری به صورت حضوری این است که نه تنها موجب صرفه جویی در وقت بلکه از نظر هزینه نیز بسیار برای مردم ساری اقتصادی می باشد؛ چرا که دیگر نیاز به رفت و آمد به کلینیک و هماهنگ کردن وقت نیست. البته این مورد را هم به هیچ وجه نباید فراموش کنیم که در بعضی موارد، بیان مسئله برای مخاطبان به صورت حضوری دشوار می باشد. به همین دلیل مشاوره روانشناسی تلفنی می تواند یک بستر امن برای مشاوره گرفتن را فراهم نماید.

 

از جمله مزایای مشاوره تلفنی مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی می توان به موارد زیر اشاره داشت  :

 

از جمله خدمات مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی می توان به موارد زیر اشاره داشت :

مشاوره خانواده : از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در زمینه مشاوره خانواده می توان به اختلافات و مشکلات خانوادگی ، مشکلات زوجین ، مشکلات فرزندان و والدین و … برای داشتن خانواده سالم اشاره داشت.

مشاوره ازدواج : زوجین باید قبل از ازدواج اطلاعات خود را در مورد ازدواج و اشکال آن افزایش دهند و اطلاعات کافی در زمینه های مختلف مانند انگیزه ی ازدواج ، نحوه انتخاب همسر مناسب ، آشنایی و دوستی های قبل از ازدواج ، نحوه صحیح رابطه در دوران عقد و ازدواج و … به دست آورند و مهارت های لازم برای ازدواج را بیاموزند.

مشاوره کودک : از جمله مهمترین مسائل موجود در زمینه کودک می توان به رشد کودک در سنین مختلف ، مشکلات کودکان ، تربیت کودک و … اشاره داشت.

مشاوره طلاق و مشاوره خیانت : زوجین در زمان مواجه شدن با مشکل باید قبل از هر اقدامی شرایط را به درستی و به دور از شتاب زدگی مورد بررسی قرار دهند از جمله مهمترین زمینه ها در این زمینه می توان به علائم و نشانه های خیانت، خیانت همسر ، طلاق ، بازگشت به زندگ بعد از طلاق و … اشاره داشت.

مشاوره ارتباط با جنس مخالف : بسیاری از افراد در زمینه برقراری ارتباط با جنس مخالف خود با مشکل مواجه هستند؛ که با کسب مهارت هایی می توانند این مشکل را برطرف کنند. در زمان ارتباط با جنس مخالف افراد ممکن است با مسائل مختلفی مانند شکست عشقی مواجه هستند و نیاز است تا نحوه درمان شکست عشقی و بازگشت به زندگی بعد از شکست عشقی را بیاموزند.

مشاوره جنسی : رابطه جنسی یکی از مسائلی است که باید تمامی زوجین در مورد آن آموزش ببینند. عدم آموزش صحیح زوجین سبب به وجود آمدن نارضایتی آنان شده از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در این زمینه می توان به زود انزالی ، درمان زودانزالی ، مشکل اختلال نعوظ، بی میلی جنسی و … اشاره داشت. توصیه می کنیم تا اطلاعات خود را علاوه بر مشکلات جنسی در زمینه اختلالات جنسی نیز افزایش دهید.

مشاوره ترک اعتیاد : از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در زمینه مشاوره ترک اعتیاد می توان به نشانه ها و علائم اعتیاد به مواد مخدر ، تست اعتیاد ، ترک اعتیاد و … اشاره داشت.

مشاوره افسردگی : تشخیص علائم افسردگی ، درمان افسردگی و کسب اطلاعات در زمینه داور های ضد افسردگی از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در زمینه افسردگی می باشد.

مشاوره فردی : مسائلی همچون درمان اضطراب ، درمان استرس ، فوبیا ، حملات پانیک ، وسواس فکری عملی ، اختلال دو قطبی ، درمان وسواس ، کنترل خشم  و خودکشی … در این زمینه مطرح می گردند.

اختلالات شخصیت : اختلالات شخصیت و نحوه درمان اختلالات شخیصت از جمله مسائل مهم مطرح شده در بسیاری از جنبه های زندگی مانند ازدواج، اشتغال و … می باشد.

مشاوره تحصیلی : یکی از مسائل بسیار مهم برای بسیاری از دانش آموزان برای یافتن استعداد و انتخاب رشته صحیح کنکور می باشد.

مشاوره شغلی : دریافت مشاوره شغلی به شما کمک می کند تا با یافتن استعداد ها و مهارت هایتان بهترین شغل را برای خود انتخاب کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مرکز مشاوره روانشناسی ساری و یا دریافت مشاوره روانشناسی تلفنی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

آدرس: ساری، خیابان قارن، جنب قارن 6، طبقه دوم دنیای کودک

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

تلفن: 01133322866 – 01133304027 – 09308880060

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

روانشناسان معروف ساری

ایمیل: counseling.segal.sari@gmail.com

ردیف

نام و نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تخصص

1

سهیلا اکبریان

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مشاوره فردی،مشاوره خانواده،زوج درمانگر و مشاوره کودک و نوجوان

2

مرضیه امین سرخی

دانشجوی دکتری روانشناسی

مشاوره پیش از ازدواج، درمان اضطراب، افسردگی، زوج درمانی،مشاوره خانواده، مشاوره و درمان تخصصی وسواس و اختلالات روانی،درمانگر تئوری انتخاب،مشاوره گروهی،برگزاری کلاس های کتابخوانی،کلاس های تحلیل فیلم و برگزاری کارگاه های آموزشی عموم مردم

3

نغمه باقری

کارشناسی ارشد مشاوره

مشاوره فردی و مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره خانواده، مشاوره اختلالات اضطراب و افسردگی

4

علی خدادادی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مشاوره اعتیاد، درمان مواد های محرک (شیشه، حشیش و …)، مواد افیونی (تریاک، هروئین و …) و درمان انواع قرص ها و دارو های روانگردان

5

سحر رضازاده

دانشجوی دکتری تخصصی روانشناسی

مشاوره پیش از ازدواج و مداخله در خیانت، زوج درمانگر، درمان افسردگی، اختلالات اضطرابی، وسواس و شکست عاطفی

6

رویا رئوفی

کارشناسی ارشد روانشناسی

مشاوره کودک، بازی درمانی، مشاوره اختلالات رفتاری کودکان،آموزش شیوه های فرزندپروری به والدین و برگزاری جشن های مادر و کودک

7

حجت سعیدی نژاد

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مشاوره ازدواج، مشاوره فردی، مشاوره خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره گروهی،درمان اضطراب،افسردگی،وسواس وبرگزاری کارگاه های آموزشی شیوه های فرزند پروری،مهارت های زندگی برای نوجوانان و افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان

8

حامد سوادکوهی

روانشناسان معروف ساری

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی ( کودک و نوجوان)

روانشناس کودک و نوجوان، درمان اختلالات بیش فعالی (ADHD) توجه و تمرکز، اضطراب، افسردگی در کودکان، نا فرمانی، اختلال سلوک، اختلالات رفتاری کودکان، تربیت جنسی کودکان، مدرس مهارت های فرزند پروری

9

الهام شریفی رضوی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مشاوره اختلالات جنسی و خیانت های زناشویی

10

رضا شعبانی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

روانکاو، روان تحلیلگری (مبتنی بر روابط ابژه)، اجرای آزمونهای فرافکن و شخصیت

11

یلدا عباس زاده

دانشجوی دکتری روانشناسی

مشاوره فردی،مشاوره زوج و خانواده، مشاوره اختلالات اضطراب و افسردگی

12

فاطمه قلیان نوذری

کارشناسی ارشد روانشناسی

نوروفیدبک و بیوفیدبک درمان غیر دارویی اضطراب، افسردگی، بیش فعالی، اعتیاد، ولع خوردن، افزایش حافظه و …

13

فریما مظلومی

دانشجوی دکتری تخصصی روانشناسی

مشاوره فردی، مشاوره اضطراب، افسردگی و وسواس، مشاوره زوج و خانواده

14

مونا معبودی

کارشناسی ارشد روانشناسی

مشاوره فردی و خانواده

15

علی نخعی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مشاوره فردی،مشاوره زوج،مشاوره خانواده، مشاوره اضطراب و افسردگی با بیش از ۲۰ سال سابقه مشاوره و رواندرمانی

16

مهدی نعمت زاده

دکتری روانشناسی یادگیری

مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی، آموزش شیوه های صحیح مطالعه، تکنیک های تست زنی و تند خوانی، برگزاری کلاس های آموزشی و تست زنی کارشناسی، کلاس های کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان روانشناسی

17

فرخنده نیستانی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

درمانگر تحلیل رفتار متقابل،روابط بین فردی،مشاوره فردی اضطراب،افسردگی و وسواس،مشاوره روابط زناشویی، برگزاری کلاس های گروه درمانی

18

علی عالیشاه

متخصص اعصاب و روان (روانپزشک)

دارو درمانی و درمان روانشناختی اختلالات اعصاب و روان

زندگی، راز بزرگی است که در ما جاریست

زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست

رود دنیا جاریست

زندگی،آبتنی کردن در این رود است

وقت رفتن به همان عریانی؛که به هنگام ورود آمدیم

دست ما در کف این رود به دنبال چه می گردد؟

هیچ!!!!

زندگی ،وز ن نگاهی است که در “خاطره ها” می ماند

 

                                                                                                   سهراب سپهری

 

مهربان باش و به هرکس میرسی لبخند بزن ،تو نمیدانی به آدم ها چه میگذرد ،شاید لبخندت برایشان مانند گنجی ارزشمند باشد، و آن ها بسیار به آن لبخند محتاج باشند

لبخند بزن….

خودت باش ،خود خودت .

برای دوست داشته شدن، نیاز به تظاهر نیست .

وقتی خودت باشی،دوست داشتنی تری،خواستنی تری…..

وقتی برای دیدن رنگین کمان ذوق زده میشوی ،با دیدن امواج دریا به هیجان میایی،گل های وحشی را با شوقی کودکانه می چینی ،می بویی و به موهایت می زنی ،در باران می چرخی و می رقصی ،جذاب تری !

وقتی دنبال بادکنک های رنگی بدو بدو می کنی ،بلندی خندی ،با هیجانات موضوعی را تعریف میکنی ،دلنشین تری!

خودت باش …

در وزش باد خودت را رها کن…

فریاد بکش…

بخند….

گیسوانت را به رقص باد بسپار …

زیر شکوفه های گیلاس قدم بزن …

آواز بخوان ….

رویا پردازی کن …

همانی باش که هستی .

نقاب بر چهره نزن ،سفسطه نکن.

غرور بی جا محبوبت نمیکند !

وقتی شیطنت می کنی و چشمانت می خندد دوست داشتنی تری!

اشتباه نکن!

همه سادگی را دوست دارند .

عشق در سادگی مملوس تر و محبت عمیق تر است .

هیچگاه خودت را در قفس غرور و نقاب حبس نکن ،آرامش زندگی در سادگیست

 

 

هزاران راه اشتباه

هزاران تصمیم اشتباه

هزاران اتفاق  اشتباه

هزاران آدم آسیب رسان اشتباه

هزاران هدف اشتباه

هزاران هزار اشتباه باید رخ دهد تا روزی متوجه شویم اشتباهی وجود ندارد

تا روزی متوجه شویم تمام این اتفاقات و تصمیم ها بخشی از پروسه ی رشد ما بوده است .

رشدی که به ما کمک کرده است بتوانیم آسیب را شناسایی کنیم .تابتوانیم مفهوم اسیب و محافظت را درک کنیم و بر اساس آن در تجربه های جدید تری قرار  بگیریم.

اگر اشتباهات نباشند،رشدی وجود نخواد نداشت .اگر رشدی وجود نداشته باشد ما هیچگاه متوجه نمیشویم چه چیزی های آسب است وچه بخش های در ما احتیاج به محافظت دارد اشتباهی وجود ندارد

هر آنچه که آسیب است و ما متوجه حضورش نیستیم انقدر خودش را در شکل ها و اتفاق های متفاوت تکرار میکند تا روزی بلاخره متوجه اش شویم و بتوانیم متوقفش کنیم و هر آنچه خودش را مدام تکرار میکند اشتباه نیست!

فرصتی جدید برای بازبینی دوباره ی ماست.

کرونا (کووید-۱۹) بسیار واگیردار و مرگ‌آور است! در حالی که این ویروس دلهره زیادی در جوامع بین‌المللی ایجاد کرده است و حضورش در ایران را باید به منزله خانه جدید او دانست، اما ما معتقدیم: «پیشگیری از گسترش کرونا باید از خانه شروع شود.» درست است که زدن ماسک، استفاده از ژل‌های آنتی باکتریال، پوشیدن دستکش و عدم حضور در اماکن عمومی بسیار مهم است، اما رعایت نکات بهداشتی و پاکسازی سطوح منزل و همچنین ضدعفونی کردن مشاعات ساختمان در برابر کرونا قضیه‌ای دیگری است که باید جدی گرفته شود. در اینجا ما ۱۱ نکته مهم سلامتی برای روبرو شدن با ویروس کرونا در محیط خانه را آورده‌ایم.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

سلام دوستان ادرس بهترین روانشناس یا کلینیک روانشناسی که مشاوره در زمینه حل مشکلات زناشویی میده دارید در ساری – قائمشهر یا بابل دارید. ممنون میشم بفرستید

سلام ندارم عزیزم

دکتر آریانا . آدرسش رو نمیدونم ولی استاد دانشگاه خیلی معروف قائمشهر هستند مشکلات خانوادگی رو قبول میکنن.

روانشناسان معروف ساری

من ساریم‌ ولی ندارم‌ .مفقط بگم مرکز مشاوره  با روانپزشک فرق داره

توی سایته دکترساینا کلی پزشک متخصص هستند که میتونی آنلاین باهاشون گفتگو کنی 

و هر چی سوال پزشکی داری ازشون بپرسی

دکتر سلیمانی 

ساختمون امین روبروی بانک ملی مرکزی قائم شهر

تو کوچه سیدین یه مرکز مشاوره خوب هست تو قائم شهر

اون روانشناسه که تو شبکه یک میاد بابلیه حالا نمیدونم اسمشو و مطبشو

دکتر سلیمانی مشاور تحصیلی نیست مگه . همونو نمیگین که جلوی موهاش کم پشته🤔🤔

نه روانشناسه تو  همه زمینه کار میکنه

نگار جان . من از چندین نفر شنیدم رفته بودن پیش دکتر  پیام مهربانی  بابل  ،  هر چندتاشون  راضی  بودن …  

دکتر مرضیه موسوی کارشون عالیه. بسیار کار بلد و دلسوز و پیگیر

09196973101

https://www.instagram.com/dr_m_moosavi/

دکتر مرضیه موسوی ارشد روانشناسی بالینی کارشون عالیه و نسبت به مراجع هاشون بسیار مسئولیت پذیر و پیگیر هستن و تازه هم از تهران اومدن بابل.

تلفن : ۰۹۱۹۶۹۷۳۱۰۱

https://www.instagram.com/dr_m_moosavi/

سلام

من دکتر فائزه خانلرزاده را پیشنهاد میکنم هم تو قائمشهر مطب داره و هم چندتا شهر دیگه مازندران

خیلی دلسوز و متعهد هست

من و چندتا از دوستام که رفتیم پیشش خیلی خوب بود. از نظر هزینه هم خیلی با انصافه گرون نمیگیره

برای وقت گرفتن باید تو سایتش بری یا با موبایلش تماس بگیری

09032837227

اگه جواب نداد حتما برو تو سایت شماره تماس یا آدرس پیدا میکنی

دکتر حسنلی. تو کلینیک مجد هست، کوچه سیدین. من چندبار برای خودم رفتم انصافا راضی بودم. یکی از دوستامم معرفی کردم از آمل اومد الان چندین هفتس میره و خیلی تعریف میکنه.  

من هم پیش دکتر خانلرزاده رفتم واقعا عالیه

شماره موبایلش را بهم داد و گفت هر وقت نیاز بود بهم زنگ بزن

الان دیگه مشاوره تلفنی میگیرم

هزینه هم خیلی مناسب میگیره

خیلی با معلوماته و خیلی هم دلسوز و متعهد

روانشناسان معروف ساری

اگه دوست داشتی به این شماره زنگ بزن

۰۹۰۳۲۸۳۷۲۲۷

سلام

من پیج ravan_shenasieshgh رو پیشنهاد میکنم چون فوق العاده و عالی هستن. هیچ وقت فکرشو نمیکردم به اون سرعت مشکلمو حل کنند جوری که شبیه معجزه بود.

هزینه دکترایی که گفتین حدود چقدره؟

  

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

یه روانشناس خوب تو ساری. یا مازندران میشناسین؟

من كلينيك بامداد پيش خانوم محمدي ميرفتم ،مشاورم بودن يه مدت.خوب بود،البته ول كرديم و نرفتيم ولي كاش ادامه ميدادم

میتونین از این پیج ravan_shenasieshgh مشاوره بگیرین و اطمینان خاطر داشته باشین که مشکلتون با سرعتی باور نکردنی حل میشه.

روانشناسان معروف ساری

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

سازمان نظام روان‌شناسی و مشـاوره یکی از سـازمان‌های غیردولتی و مستقل در ایـران است که به منظور تلاش برای ارتقای سطح دانش روان‌شـناسی و مـشاوره ، حمایت از حـقوق مراجعان به روانشناسان و مشاوران و حمایت از حقوق صنفی روانشناسان و مشاوران تشکیل شده‌است.ریاست سازمان را هم‌اکنون عباسعلی اللهیاری بر عهده دارد.

ریاست سازمان توسط اعضای شورای مرکزی تعیین و انتخاب می گردد و به رئیس جمهور معرفی می شود، سپس ریاست سازمان را رئیس‌جمهور با ارائه حکم به سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره منصوب می‌کند.

اعضای شورای مرکزی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره در دوره های چهار ساله به صورت رأی گیری توسط اعضای سازمان تعیین می گردند. شورای مرکزی شامل شش نامزد برگزیده روان‌شناسی، پنج عضو نامزد برگزیده گروه مشاوره، سه نامزد برگزیده هیأت بازرسان می باشد. همچنین شورای مرکزی شامل یک عضو از وزارت علوم است که توسط وزیر علوم معرفی می شود. یکی از وظایف نماینده وزیر علوم در سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ارائه گزارش برای وزات علوم است و حق رأی در جلسات شورای مرکزی را ندارد.

صدور شماره نظام و پروانه کار برای اعضای سازمان (روان‌شناسان و مشاوران)، نظارت بر کیفیت کار تخصصی، پیشنهاد تعیین یا تجدید نظر در تعرفه خدمات روان‌شناسی و مشاوره به هیأت دولت جهت تصویب و انتشار آثار و برگزاری همایش‌های تخصصی، از مهم‌ترین وظایف این سازمان است.از آنجایی که تایید نهایی پروانه فعالیت از سوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره انجام می شود ساعد نیوز در جدول زیر لیست نظام روانشناسی کل استانها و  نام مدیر مسئول، آدرس و شماره تماس آنها را در یکجا برای سهولت کاربران گرامی گردآوری کرده است.

 

روانشناسان معروف ساری

نام استان

نام مركز

مدير مسئول

آدرس

شماره تماس

آذربايجان شرقي

زندگي موفق

آقاي مختار معتمدين

تبريز ـ چهار راه حافظ ـ روبروي بانك تجارت

04135417470

صدرا

آقاي حسين رنجبر شايان

تبريز ـ  خ 17 شهريور ـ  برج امپراطور ـ  طبقه اول ـ  واحد B

04135570635

صداقت

آقای یحیی عراقی

مرند – خیابان جلفا – روبروی بانک انصار – کوچه شهید ناطق – ساختمان نور – طبقه 3

04912271893

یاوران رشد

آقای دکتر جلیل باباپور

تبریز- چهارراه آبرسان- برج سفید 2 (SMP)- طبقه اول- واحد A

04133373718

04113363730

روشنایی تبریز

آقای دکتر جلیل باباپور خیرالدین

تبریز – خیابان امام خمینی – نرسیده به چهارراه آبرسان – نبش کوی سهند – ساختمان آذر – طبقه

04133377072

رازمانا

خانم فریده فیضی درخشی

تبریز – ولیعصر – بین فلکه بارنج و فلکه رودکی – ساختمان مهدیه – طبقه اول

04133272745

شمیم تبریز

خانم دکتر ساناز کبیرنژاد

تبریز – ارتش جنوبی – نرسیده به چهارراه باغشمال – جنب بیمارستان الزهرا – مجتمع درمانی

35539988

روانشناسان معروف ساری

09903800566

اصفهــان

آفتاب مهر

خانم دكتر فاطمه بهرامي خوندابي

اصفهان ـ خ شمس آباد ـ ساختمان آلاء ـ طبقه سوم – واحد 306

2245010

09103258724

ره‌آورد

آقاي دكتر اصغر آقايي جشوقاني

اصفهان ـ  خ شمس آبادی ـ  كوچه شاهزاده ابراهيم ـ پلاك 19

03112331709

شاداب

آقاي دكتر احمديار محمديان

اصفهان ـ  خ آپاداناي اول ـ  طبقه 2 ـ

03116619715

شكوه (اصفهان)

خانم عفت‌السادات بهشتي

اصفهان ـ  خ مطهری ـ  جنب قنادی پانته آ

03112335433

گلستان زندگي

آقاي دكتر سالار فرامرزي

اصفهان ـ هتل پل ـ خيابان چهار باغ بالا ـ بعد از مجتمع كوثر ـ کوچه اصلی دهم – كوي حضرت يحيي ـ چهارراه اول ـ پلاك 223

03116272693

03116293753

یاس

خانم دکتر شعله امیری

اصفهان – دروازه دولت – مجتمع ارگ جهان نما – ط 4 واحد 408

03112121261-3

بامداد

آقای دکتر سیدحمید آتش پور

اصفهان – خیابان شیخ بهایی- بعداز چهارراه قصر – جنب بانک ایران زمین – س مستجاب – زبقه 1 – واحد 7

03112362247

رها

آقای دکتر رضا شریفی

اصفهان – چهارباغ بالا – نبش کوچه شهید مختاری – ساختمان جم – طبقه 5 – واحد 10

03136636684

03136644640

03136644641

شناخت نو

آقای دکتر احمد عابدی

خیابان بزرگمهر – چهارراه هشت بهشت – خیابان هشت بهشت شرقی – قبل از چهارراه اول – سمت چپ کوچه 16 (شهید معینی) – پلاک 14

03112680036

میلاد

آقای ابوالقاسم قاسمی

خیابان پروین – چهارراه صباحی – روبروی مسجد الرسول – ساختمان مریم – طبقه 3

03132252546

فیض

آقای فیض الله رحیمی

خیابان بزرگمهر – چهارراه نورباران – ابتدای شریف واقفی – بعد از بانک تجارت – ساختمان بهمن – طبقه سوم – واحد 4

09130201757

09131681757

03132653192

03132653193

نیک اندیشان

خانم فرنگیس فلاحتی

میدان ولیعصر – جنب بانک ملی – مجتمع تجاری پدر – سوم 3 – واحد 6

03136826286

نیلوفر

آقای تیمور باقری

اصفهان – خیابان باهنر – بین چهارراه خادمی و رباط – قبل از کوچه 39 (امام 1) – مجتمع تجاری اداری رجاء – طبقه 4 – واحد 13

09131061139

شوق زندگی

خانم فاطمه سمیعی

اصفهان – خیابان 22 بهمن – انتهای خیابان علامه امینی – سمت راست به سمت خیابان بازارچه – مجتمع نور – طبقه اول – واحد اول

0313261768385

سرافرازان آجا اصفهان

آقای اصغر نوری امامزاده ئی

اصفهان – خیابان شیخ صدوق شمالی – بن بست پیام (32) – پلاک 13

36613936

پارسه

آقای دکتر سید احمد احمدی علون آبادی

اصفهان – خیابان آمادگاه – جنب داروخانه سپاهان – ساختمان پارسه – طبقه چهارم

03132223663

پرتو توحید

آقای دکتر امیر کشاورز

اصفهان – خیابان هشت بهشت غربی – حدفاصل چهارراه هشت بهشت و گلزار – ساختمان آفاق – طبقه سوم

03132687631

03132687630

نیک آوین

آقای دکتر محمد سلطانی زاده

اصفهان – خیابان حکیم نظامی – ابتدای محتشم کاشانی – قبل از MRI سپاهان – ساختمان النا – طبقه 4

36257838

09162991358

دانشورن غدیر ایران (بشارت اصفهان)

خانم مریم امام جمعه

اصفهان – میدان جمهوری (دروازه تهران) – بین خیابان فروغی و رباط – نبش کوی حافظ – طبقه دوم ساعت یگانه

0313368009

برنا

آقای بیژن قربانی

اصفهان – فلکه شهدا – ابتدای خیابان سنبلستان – روبروی بیمارستان امین – ساختمان اردیبهشت – طبقه اول

09162355481

09362911960

پرتو جم

آقای دکتر اکبر طالب پور کلهرودی

اصفهان – خیابان کاشانی – خیابان میرداماد – نبش کوچه 36 – ساختمان پارسیان – طبقه اول – واحد 3

32367153

دانشگاه اصفهان

آقای دکتر محمدرضا عابدی

خیابان هزار جریب – دانشگاه اصفهان – دانشکده علوم تربیتی

37932500

موج

دکتر صدیقه رضائی دهنوی

اصفهان – شیخ بهائی – چهارراه اردیبهشت – بن بست بهار – ساختمان 520

 

راه برتر

خانم منصوره بهرامی – پور اصفهانی

خیابان خواجو – خیابان عافیت – پلاک 104

 

البــرز

همراز

خانم بانودخت نجفيان‌پور

كرج ـ خ شهيد بهشتي ـ نرسيده به اول كسري‌ ـ ساختمان نادر ـ طبقه 5

02614487741

حیات

آقای دکتر محمد قمری

میدان نبوت – بلوار ملاصدرا – پلاک 16 – (ساختمان نیما) – طبقه 3 – واحد 6

02632548061

نوای مهر

خانم آزاده صفارپور

گوهردشت – خیابان آزادی

09359555014

02634443290

02634463441

شمیم البرز

خانم صدرا میرزاجانی

کرج – بلوار دانش آموز – درمانگاه شهید کلانتری

 

سیمیا

آقای دکتر سعید ملیحی الذاکرینی

کرج – بلوار نبوت – بین میدان نبوت و خیابان مطهری – پلاک 100 – ساختمان کوثر – طبقه چهارم – واحد 100

02634480602

02634480438

البرز

آقای دکتر علی محمد نظری

کرج – بین چهارراه طالقانی و میدان شهدا – برج رازی – طبقه 8 – واحد 4

02632216394

راد

خانم دکتر گیتی همتی راد

کرج – گوهردشت (رجائی شهر) – خیابان اصلی – خیابان سوم غربی – پاساژ گوهرشاد – طبقه سوم – واحد 11

02634495826

آرش

آقای ضرغام قنبرپور عالم

کرج – فردیس – بین فلکه اول و دوم – پایین تر از بانک ملی – پلاک 206 – طبقه اول – واحد 1

02636591595

چهار محال بختياري

امید

آقای علی اکبرشریفی

شهرکرد ـ  خ سعدی غربی ـ  حدفاصل چهارراه فردوسی و آموزش و پرورش – روبروی کوچه 1/64 – طبقه دوم چاپخانه قائم

03832263292

خراســان

آستان قدس رضوي

آقاي دكتر حسين حسن‌آبادي

مشهد ـ  بلوار ملك آباد ـ  بلوار تلويزيون

05118419435

احيا

آقاي مسعودرضا كاتبي

مشهد ـ  قاسم آبادـ  بلوار انديشه 9 ـ  مجتمع آموزشی آهسته گام

05116636878

امين

آقاي دكتر سيدامير امين يزدي

مشهد – خیابان کوثر شمالی – کوثر شمالی 18 – پلاک 47

05138837976

قرين

آقاي حسين زعيمي

مشهد ـ   خ راهنمايي ـ چهارراه سلمان فارسي ـ برج سلمان ـ طبقه 4 ـ واحد 1

05138481380

05138481379

كاوش

آقاي كاظم صديقي

نيشابور ـ ابتداي خ دارايي ـ دارايي 4 ـ جنب ساختمان پرديس ـ پلاك 40

05513332184

مؤسسه خيریه حسين‌بن‌علی (ع)

آقای احمدآقايي

مشهد ـ  فلکه برق ـ  دارالشفای حسين بن علی عليه السلام

05118543904

جهاد دانشگاهی

 

مشهد – خیابان امام خمینی 29 – پلاک 12

05118548641

سروش

آقای دکتر علی مشهدی

مشهد – بلوار وکیل آباد – بعد از جلال آل احمد – بین وکیل آباد13 و 15 – پلاک 239

05116017321

05116017322

کاوش شرق

آقای علی غنائی چمن آباد

مشهد – بلوار وکیل آباد – بین وکیل آباد 55 و 57 – پلاک 1151

05138900567

اندیشه زندگی

آقای دکتر حسین کدخدا

مشهد – بلوار معلم – بین معلم 45 و چهارراه دانشجو – پلاک 699

38653394

38663924

تسنیم

آقای دکتر علی اکبر سلیمانیان

بجنورد – حدفاصل میدان شهید و چهارراه 17 شهریور – جنب کوچه شهید علیزاده

05832210925

روزبه مهر

آقای حمید اصغری پور

مشهد – خیابان شهید چمران – شهید چمران 13 – ساختمان المان – واحد 102

38519985

آستان مهر

خانم سیده اعظم متین نژاد

مشهد – میدان امام خمینی – ابتدایخیابان شهید فیاض بخش – مقابل درب شورای اسلامی شهر مشهد – پلاک 11

38553026

دانشگاه بیرجند

آقای دکتر محمد حسین سالاری فر

بیرجند – خیابان دانشگاه – جنب دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی

05632221634

آفاق

آقای حمید وظیفه شناس

خراسان شمالی – بجنورد – طالقانی شرقی – روبروی پاساژ ارم – پلاک 517

05832721663

شریف

آقای علیرضا هوائی

نیشابور – خیابان عطار – عطار 7 – ساختمان پزشکان پارس – طبقه 4

05143219695

خوزستـان

مهرآوران

آقاي محمد كفايت

اهواز ـ نادري ـ ابتداي خوانساري جنوبي ـ مجتمع پزشكي مهرگان

06112221313

ندای زندگی

خانم دکتر ایران داودی

امانیه – خیابان لقمان – نبش شهید منصفی – پلاک 19

9 – 06113731297

نیسی

خانم خیریه نیسی

اهواز – نادری – بین خیابان خوانساری و موسوی – طبقه دوم شهر کتاب مجتمع پارس

06112930110

آموزش و پرورش دزفول

آقای عباس شاه ولی

دزفول – خیابان حبیب بن مظاهر – بین کشاورز و منتظری – پلاک 29

06412228785

رویش زندگی

آقای مصطفی پرهیزگار

دزفول – خیابان طالقانی – بین هجرت و حضرت رسول – مجتمع مهر – طبقه 3

06142264004

خجسته

آقای دکتر رضا خجسته مهر

اهواز – خیابان نادری – خیابان علم الهدی جنوبی – مجتمع پزشکی مروارید – طبقه 2 – واحد 6

06132921755

رایان

آقای دکتر رضا جوهری فرد

اهواز – کیانپارس – بین خیابان چهارم و پنجم شرقی – مجتمع مهتاب – طبقه اول

06133921294

نیکان

خانم روح انگیز سلطانی هفشجانی

اهواز – کیانپارس – بین خیابان 8 و 9 غربی – جنب سوپر گوشت کیانپارس – ساختمان نوشین – طبقه چهارم

1 – 06133917700

آفتاب زندگی

آقای حسین پوربختیار

دزفول – خیابان یازهرا – بین منتظری و کشاورز – طبقه سوم – آزمایشگاه دکتر عطار

06142249944

نسیم مهر

آقای امین ضمیری

اهواز – فرهنگ شهر – خیابان ساعی شش – پلاک 39

09160623418

09038777337

ذهن برتر

آقای مهران شهروئی

اهواز – خیابان خاستاری – مجتمع پزشکی میلاد – طبقه 1 – واحد 1

 

پیشگام

خانم ماندانا یادآوری

اهواز – خیابان امام شرقی – بین ادهم و گندمی – جنب بانک ملی شعبه آزادی – ساختمان یادآوری – طبقه 2 – واحد 5

06132232585

06132923254

طلوع امید

آقای دکتر خالد اصلانی

اهواز – کیانپارس – نبش خیابان 11 غربی – طبقه فوقانی شولند

06133916400

09372290544

پرتو

خانم دکتر نجمه حمید

اهواز – کیانپارس – خیابان شهید چمران – نبش خیابان 11 شرقی – مجتمع شادی – طبقه اول

061333924629

سيستان و بلوچستان

همدلان

خانم دكتر مهوش رقيبي

زاهدان ـ ميدان مشاهير ـ ساختمان پزشكان مشاهير ـ طبقه 3

05412411907

دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان

خانم دکتر زهرا نیک منش

زاهدان – بلوار جانبازان – خیابان تربیت – پردیس شهید مطهری دانشگاه تهران

 

شمیم زاهدان

خانم محبوبه قویدل حیدری

زاهدان – تقاطع امیرکبیر – ثاراله – روبروی ثاراله 19

09150252635

فــارس

آفرينش

آقاي علي كريمي

شيراز – خ زند – روبروي 20متري سينما سعدي – خ شهيد عبائيان – مجتمع بهمن – ط 6

07112359084

07112359184

ستایش

خانم زهرا رحمان‌ستايش

شيراز ـ خ ملاصدرا ـ نبش زند ـ روبروي كتاب‌خانه ـ جنب گل‌فروشي رنگين كمان

07112317572

رشد

خانم دكتر ژاله رفاهي

شیراز – خیابان چمران – نرسیده به زیرگذر زرگری – سمت راست ساختمان شایان – طبقه دوم – واحد 201

36277272

36261767

فصيح‌زاده

خانم ميترا فصيح‌زاده نائيني

شيراز ـ  خيابان معالی آباد ـ  روبروی کوی دوستان ـ  ساختمان قصر 1 ـ  طبقه 5 ـ  واحد 19

07116352465

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

خانم دکتر ژاله رفاهی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

59 – 07283311145

راستی

آقای علی راستی

شیراز – خیابان معالی آباد – روبروی پارک ملت – ساختمان طوبی 4 – واحد 4

07136236775

07136277171

مهرآسای شیراز

خانم نازنین هنرپروران

شیراز – مالی آباد جنب شیرینی آلما – ساختمان طوبی 4 – طبقه دوم

07136236775

سرای امید شیراز

آقای دکتر علی کامکار

شیراز – خیابان اسد آبادی (یوشچی سابق) – تقاطع معدل – ساختمان شماره 52 – طبقه اول

07132336656

طلوع زندگی

خانم دکتر لعیا بشاش

شیراز – بلوار چمران – بلوار نیایش – کوی 7 – پلاک 15

36238156

مهر زندگی

خانم فاطمه زمانیان

شیراز – خیابان زند – ابتدای صورتگر – ساختمان کیمیا – طبقه چهارم – واحد 5

32309886

آبان

خانم دکتر فاطمه حسنی

شیراز – خیابان عفیف آباد – ساختمان ال جی – طبقه دوم – واحد شماره 4

07136272850

ژرفا

خانم دکتر راضیه نصیرزاده

شیراز – معالی آباد – بعد از کوی دنا – نبش کوچه 31 – ساختمان اونانا 2 – طبقه اول – واحد 103

07136256785

كرمــان

اوج

آقاي عباس زامياد

كرمان ـ چهار راه تهماسب آباد ـ بالاي داروخانه آفتاب

03412446270

پیوند

آقای حسن بنی اسدی

کرمان – خیابان استقلال – نبش کوچه شماره 9 – مجتمع پزشکی بوعلی – طبقه سوم

03412478394

03412478379

فاکس 03412478391

شادزی

خانم دکتر ویدا رضوی

کرمان – خیابان استقلال – روبروی بیمارستان سیدالشهداء – مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی

2465324

مهراد

آقای دکتر نوشیروان خضری مقدم

خیابان شریعتی – چهارراه باغملی – ساختمان پزشکان دی

03412268282

شکوفا

آقای دکتر محمد ناظر

رفسنجان – مرکز آموزشی درمانی مرادی – کلینیک مرادی

03915230080

همدلی

خانم عشرت کریمی افشار

سه راه عباس صباحی – ساختمان پزشکان صبا – طبقه سوم

03432261807

اعتماد

آقای عزت الله ملک پور افشار

خیابان شهاب – ابتدای پل چهارراه احمدی – جنب بانک رسالت

03433221664

03432234865

رویش نوین کرمان

آقای دکتر عباس رحمتی

کرمان – خیابان شهید مصطفی خمینی (شهاب) – کوچه 9 – پلاک 14 – واحد 2

03432267026

اردیبهشت کرمان

خانم سمیه درتاج ثانی

کرمان – انتهای بلوار فردوسی – روبروی پارک نشاط – طبقه اول – واحد 5

32221489

32237609

گلستــان

 

آرام

خانم نازنين خواجه

گرگان ـ  خوليعصرـ  عدالت 22 ـ  مجتمع مرواريد ـ طبقه 7

01712350794

دانشگاه آزاد واحد گرگان

خانم دكتر افسانه خواجه‌وند خوشلي

گرگان ـ دانشگاه آزاد اسلامي

01713353000

01713351787

راستين

آقاي بهرام بختياري سعيد

گرگان ـ گرگانپارس ـ ابتداي مرداد مركزي ـ مجتمع مرداد ـ طبقه 3 ـ واحد 10

01712234084

کیان

خانم دکتر مهناز بابایی

خیابان شالیکوبی – عدالت 8 – ساختمان ایزد – طبقه سوم – واحد 5

 

مهر گرگان

آقای مسعود بیدلی نامنی

گرگان- خ ولیعصر(شالیکوبی) – عدالت 13 – ساختمان پزشکان قائم – طبقه 4 – واحد 15

01732332224

باران گرگان

آقای دکتر محمد مشکانی

گرگان – چاله باغ – قدس 11 – جنب آکواریوم کارینو

32228022

32220520

گام نو

آقای عبدالرحمن جوان بخش

گرگان – خیابان شالیکوبی – عدالت 7 – مجتمع مرسل – طبقه 4- واحد 409

01732333042

گيــلان

گيلان

آقاي دكتر سيدولي‌الله موسوي

رشت ـ خ امام خميني ـ چهار راه ميكائيل

01313229757

سازمان‌ زندان‌هاي گيلان

آقاي دكتر سيدولي‌الله موسوي

رشت ـ جاده لاكان ـ زندان مركزي رشت

01313462110

بهار

آقای دکتر بهمن اکبری

رشت – فلکه گاز – کوچه بهار (نبش بانک کشاورزی) – روبروی ساختمان بهار – پلاک 51

01314272099

اندیشه نیک

آقای دکتر سید موسی کافی ماسوله

رشت – بلوار سمیه – بعد از بیمارستان گلسار – خیابان 142 – مجتمع پزشکان اکباتان

01333124489

نگاه نو

آقای شاپور سلطانخواه کلوانی

رشت – خیابان لاکافی – روبروی شیرینی سهیل – ساختمان تیراژه – طبقه سوم

01333226028

ندای مهرگان

آقای دکتر قربانعلی یحیایی نوجوکامبری

رشت – پل بوسار – نرسیده به مرکز جراحی پاستور

01333123202

مازنــدران

انديشه نو

آقای محمود طهماسب زاده

بابل ـ امیر کلا – خیابان شهید قلی پور (نیما 1) – بن بست اقبال – ساختمان اقبال – طبقه اول

01132351996

بامدادنو

آقای دکتر بهرام میرزائیان

ساری- خیابان فرهنگ- خیابان پیوندی- نبش پیوند 2

01133259528

09395367666

تابان

آقای دکتر مرتضی ترخان

تنکابن – خیابان امام خمینی – جنب بیمارستان شهید رجایی – ساختمان پزشکان امین – طبقه 5 – واحد 38

01154210111

01154210112

01154235323

فرشته

خانم دکتر فرشته باعزت

بابلسر – میدان شهربانی – کوچه نفیسی – مجتمع نفیسی – طبقه اول – واحد 8

09351900225

09354026769

روان آسا

دکتر محمدعلی رحمانی

خیابان جمهوری – کوچه بهار – ساختمان فروهر – طبقه 2 – واحد 3

01154211221

01154211222

فرح زاد

خانم فرح زاد عباسیان

تنکابن – خیابان امام – کوچه مروتی – ساختمان کاپری – طبقه دوم واحد 16

 

رهیافت ساری

آقای دکتر رمضان حسن زاده

ساری – بلوار امیر مازندرانی – طبقه فوقانی بانک توسعه و تعاون – نبش کوچه اتحاد – ساختمان سینا – واحد سمت راست

01133379022

صبا

خانم دکتر شهره قربان شیرودی

مازندران – چالوس – خیابان عاشورا – خیابان شهید وارسته – کوچه باغ اسلامی – جنب خانه یوگا

52241961

گنج مهر

آقای دکتر عسگری اصغری گنجی

بابل – میدان اوقاف (جهاد) – ساختمان مهر – طبقه سوم

09385695428

01132312109

نوید سلامت قائم

آقای دکتر ارسلان خان محمدی اطاقسرا

قائم شهر – اول خیابان جویبار – ساختمان پاسارگاد – طبقه سوم

42085401

09113280282

كرمــانشاه

دانشگاه آزاد اسلامي

آقاي دكتر كيوان كاكابرايي

کرمانشاه – شهرک ژاندارمری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

4 – 08337243181

شکوفای کرمانشاه

آقای دکتر خدامراد مومنی

کرمانشاه- 22 بهمن- چهارراه نوبهار- ساختمان دیپلمات- طبقه دوم- واحد 6

08318389033

سپهر

خانم شراره محمدی

کرمانشاه – پارکینگ شهرداری – میدان شهرداری – خیابان معلم غربی – پلاک 191

0837227573

08337230701

آوای سروش

آقای دکتر مختار عارفی

کرمانشاه – چهارراه نوبهار به طرف 17 شهریور – جنب بانک حکمت ایرانیان – ساختمان اورانوس – طبقه 6 – واحد 11

08338398011

کردستان

پرتو بامداد

آقای احمد امانی

سنندج – خیابان تعریف (تاج قدیم) – روبروی مرکز تصویر برداری شفا – ساختمان پزشکان ژیوار 2 – طبقه 3 – واحد 5

087133285203

دانشگاه کردستان

آقای دکتر ناصر یوسفی

سنندج- خ پاسداران- دانشگاه کردستان- گروه مشاوره- آزمایشگاه مشاوره خانواده

08716629353

آرام (ژیران)

آقای دکتر ناصر یوسفی

سنندج- میدان آزادی (اقبال) اول خیابان کشاورز (وکیل)- بلوک متخصصین- طبقه سوم

08713283851

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

دکتر محمود گودرزی

سنندج- خ پاسداران- سه راه ادب

 

روز نو

آقای هادی نقدی

سنندج – چهارراه صفری – روبروی مجتمع پزشکان ژینا – ساختمان نوید – طبقه دوم

087332898

آراد

آقای دکتر امید مرادی

سنندج – خیابان تعریف – ساختمان پزشکان امانیه – طبقه 4 – واحد 2

08733249776

اردبیل

استاد شهریار

آقای دکتر محمد نریمانی

اردبیل – میدان سرچشمه – ساختمان پزشکان سرچشمه

04512250293

آرامش روان

آقای دکتر سیف اله آقاجانی

اردبیل – میدان سرچشمه – کوی شمس

04533252999

ایلام

سینا

آقای رحمت رمضانی

ایلام – بلوار سیدالشهداء – پشت مجتمع پائیز

3362405

امید فردا

آقای دکتر شهرام مامی

ایلام – چهارراه سعدی – پایین تر از بانک صادرات – ساختمان عرش – طبقه دوم – واحد 3

08433361415

09307406018

دانشگاه علوم پزشکی ایلام

آقای دکتر فتح الله محمدیان

ایلام – پنج راه جهاد – مرکز تخصصی خدمات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

08432240404

همدان

هدایت

آقای رسول کردنوقابی

همدان – خیابان هنرستان – روبروی بیمارستان فرشچیان – پلاک 40

08118261640

مهر همدان

آقای دکتر ابوالقاسم یعقوبی

همدان – میدان جهاد – ابتدای خیابان عارف قزوینی – پلاک 16

08138264040

زنجان

برهان

آقای دکتر جعفر حسنی

زنجان – سعدی وسط –کوچه قدیر – پلاک 1/1 – واحد 10

02433338199

02433365207

نیک

آقای جواد قنبری

زنجان – دروازه رشت – اول خیابان صفا – بن بست ثمین تاب – ساختمان 23 – طبقه 2 غربی

02433469272

یزد

آتیه

آقای دکتر علیرضا بخشایش

یزد – صفائیه – شهرک دانشگاه – نبش طوبی شرقی 20

03538213321

لرستان

پویندگان

خانم دکتر فیروزه غضنفری

خرم آباد – میدان شهدا – روبروی فاطمیه – مرکز پزشکی مهر

2220678

آذربایجان غربی

رویش

آقای ناصر غفارزاده

ارومیه – پنج راه – ابتدای خیابان ارتش – ساختمان کوثر – طبقه 3

04413486660

04413486661

مرکزی

بهاران

آقای دکتر منصور عبدی

اراک – عباس آباد – سه راه هفت تیر (ارامنه) – کوچه شکرایی – کوچه شفیعی – پلاک 3634

086132225412

سمنان

افق

آقای مجید کلی

شاهرود – خیابان فردوسی – ربروی گاز گلچین – ساختمان مینا – شماره 4

 

آرامش زندگی

آقای حسین صائمی

شاهرود – خیابان امام – نبش خیابان هفتم – پلاک 4

02332242410

هرمزگان

یاس هرمزگان

خانم دکتر کبری حاجی علیزاده

هرمزگان – بندرعباس – خیابان سید جمال الدین اسدآبادی – چهارراه مرادی – ساختمان پزشکان پارسیان – طبقه 4

07632237595

دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بین المللی کیش

آقای دکتر حسن احدی

جزیره کیش – بلوار امیرکبیر – ساختمان هدیش – طبقه 4 – واحد 42

قم

خانواده سالم

خانم فاطمه صحت

قم – خیابان دورشهر – نبش فلکه صفائیه – ساختمان مهر – واحد 10

4 – 02537839363

فرحان

خانم دکتر زهره عباسی

قم – بلوار امین – کوی 3 – ساختمان سپیدار – طبقه اول

4 – 02532942780

ثامن

آقای محمدرضا احمدی محمدآبادی

قم – بنیاد – میدان جوان – خیابان ذوالفقار – نبش کوچه 3

02532706211

پروا

آقای دکتر حسن میرزاحسینی

قم – بلوار امین – ابتدای 45 متری صدوق – مرکز پروا

4 – 32616133

بوشهر

مهر اندیش

آقای دکتر علی پولادی ریشهری

بوشهر – خیابان سنگی – روبروی خیابان یادگار امام

33536875

شمیم بوشهر

آقای محمد بنوی

بوشهر – خیابان جانبازان (بی سیم سابق) – مرکز جراحی ومجتمع درمانی حضرت قائم (عج)

 

مهر ایران

آقای ابراهیم سلیمانی

بوشهر – خیابان امام خمینی (سنگی) – کوچه کنار استانداری – کنار زبانسرای دخترانه

33533592

قزوین

سپیدار

خانم رامش حسین زاده خضری

قزوین – خیابان نادری جنوبی – نرسیده به کوچه زر آبادی – جنب لوازم آرایشی مینیاتور – ساختمان ماهان – طبقه 4 – واحد 11

02833232076

بهنود

آقای دکتر مجتبی امیری مجد

قزوین – خیابان هلال احمر – روبروی دبیرستان پاسداران – کوچه شهید قانع – پلاک 14 – ساختمان پزشکان

09101853055

028 – 33223651

کانون گرم خانواده از آن دست مسائلی است که بیشترین اهمیت را برای هر فرد دارد، چه خانواده  و چه زوجی که در حال تشکیل خانواده هستند. این کانون گرم گاهی اوقات با برخی از رفتارهای ناخواسته و غیر عمدمان به هم می ریزد ، ما باید یاد بگیریم که با افراد خانواده خود چگونه رفتار کنیم و چه کار کنیم تا بهترین تصمیم را در زندگیمان در قبال مشکلات بگیریم.

مرکز مشاوره ساری به منظور کمک به مردم ساری و با هدف ارائه بهترین خدمات مشاوره ای و روانشناسی و کمک به محکم تر شدن بنیان خانواده ایجاد شده است. این مرکز با برپایی شعب متعدد مانند مشاوره ازدواج طبرسی، مشاوره خانواده طبرسی، مشاوره ازدواج فرهنگ ، مشاوره خانواده سلمان فارسی ، مشاوره خانواده انقلاب ، مشاوره خانواده رازی و با به کارگیری کارشناسان مجرب در مرکز مشاوره ساری آماده پاسخ گویی به شما عزیزان می باشد.

مشاوران و روانشناسان ما مستقر در نمایندگی های این مرکز مشاوره در مرکز مشاوره سلمان فارسی ، مرکز مشاوره رازی، مرکز مشاوره  طبرسی، مرکز مشاوره فرهنگ ، مرکز مشاوره انقلاب و دیگر نمایندگی ها آماده ارائه خدمات مردم عزیز هستند.

سلام،برادر ۱۸ ساله دارم که مدتی با دختری دوست شده و این دختر عشق اولشه،اما این دختر ،دختر درستی نیست ،دختره ۱۵ سالشه و ۲ سال دوستیشون خیلی فراتر رفته و ارتباطشون خیلی صمیمیتر از دوستی معمولی.

چند وقت پیش برادرمو به خونشون کشید که قبل هم‌این کارو کرده بود و مادرش فهمید،و ازدواج خواست،ما بعد کلی تلاش کاری کردیم که از دختره دست بکشه و در آخر هم‌ دختره به دوستای برادرم پیشنهاد داد که برادرم با فهمیدن این موضوع دیگه کامل پسش زد.

روانشناسان معروف ساری

الان بعد یه ماه به بهانه اینکه مادرش میخواد شوهرش بده از خونه فرار کرد و دوباره خودش رو به برادرم چسبوند،الان برادرم طوری شده که از هیچ کسی حرف شنوی نداره هیچ کس نمیتونه باهاش حرف بزنه.

و کارش شده هر شب مشروب خوردن و فقط شب و روز با اون دختر در حال پیام دادنه.

این رو هم بگم‌که نه ما راضی هستیم به اون‌دختر نه اونا به برادر من راضین،مادر دختره هم که اول مخالفتش اعلام کرده بود وقتی دید دختره فرار کرد الکی گفته ازتون حمایت میکنم.

دیگه دستمون از زمین و زمان بریده شده نمیدونیم چیکار کنیم.

نه آروم برخورد کردنمون سازگاره نه تند برخورد کردنمون جواب میده،شما رو به این ماه عزیز اگه راهی میدونید. که برادرم سر به راه شه و عقلش بیاد سر جاش بگین،به خدا خانوادگی دعاگوتون میشیم

با سلام دوست عزیز هر دو سن کمی دارند و اصلا متوجه عشق و ..نیستند بیشتر هوس و کنجکاوی کودکانه است که باعث تصمیمات غیر متطقی هر دو نفر می شود باید دید چه مساله ای باعث شده دوباره ب ادر شما به سمت ایشون بر گردند چون شما که می فرمایید به خاطر پیشنهاد به دوستان برادرتون ایشون از ادامه منصرف شدند ضمن اینکه برادر شما مشروب استفاده می کند ک ه خب این مساله اصلا قدرت تصمیم گیری را از افراد می گیرید و فقط فرد در پی رفع نیازهای جنسی خود و سایر مسائل است .

شما ابتدا باید ایشدن رو به خاطر شرایط سنی و انجام رفتارهای پر خطر به روانشناس ارجاع بدهید و بعد به مشکل ارتباطی با اون دختر بپردازید .به هر حال باید دقت داشته باشید .

که مسائل خانوادگی و ارتباطی هم در رفتارهای برادر شما موثر است چرا نباید به خانواده اعتماد کند و حرف شنوی داشته باشد شاید در خانواده همیشه مورد انتقاد و قضاوت قرار می گیرد ولی این دختر خانم ایشون رو همان طوری که هست پذیرفته ببینید شرایط سخت و قابل درک است ولی بهتر است ابتدا خودتون به روانشناس مراجعه و راهکار بگیرید و بعد به بهانه ای روانشناس بهتون خواهد گفت ایشون رو ببرید .امیدوارم مشکل به زودی حل شود و شما و خانواده باید صبوررباشید .

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

با سلام اینکه شرایط ازدواج فراهم باشد و فردی نخواهد بسیار کم است ولی در مورد حواستگار هر فردی به تناسب خود افراد خواهان دارددولی گاهی در ذهن ما ایده ال هایی وجود دارد که اجازه اینکه تثمیم بگیریم از ما گرفته می شود و اینکه خوب داشتن روابط اجتماعی در حد مطلوب .

تلاش برای رسیدن به اهداع خیلی از افراد را در فهرست ایده ال های اقایان قرار می دهد خیلی از مسائل به خود افراد بستگی دارد که چگونه عمل کنند.

و چقدر بتوانند فعال باشند در جامعه تا دیده شوند.

گاهی فردی روابط اجتماعی ضعیف دارد .در جانعه امروزی پیگیر تحصیل و یاوموفقیت در عرصه های دلخواه نیست خوب طبیعی است که دچار مشکل شود.

در هر حال امیدوارم فردی مناسب سر راه شما قرار بگیرید ولی روی ویژگی های شخصیتی و خصوصیات اخلاقی خود کار کنید .
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

سلام من دوساله که عقد کردم همسرم خیلی عصبی و سرهرموضوع کوچیکی عصبی وناراحت میشه نمیدونم چطوری باهاش برخورد کنم واقعا.

میخواهیم ترفندها و رازهایی زنانه را به شما اموزش دهیم تا بر همسر بداخلاقتان فائق ایید و هم خودتان و هم زندگیتان را از شر تشنج هایی که به ان وارد میکند راحت کنید

فرمان اول:باورش کن
بیشتر مردان دل شان می خواهد که که همسرشان باورشان کند .اصلا خوششان نمی آید که همسرشان در توانایی ها واستعدادهایشان(مثلا در تامین امنیت ورفاه و…)شک داشته باشد.با رفتار و گفته هایتان به آن ها بفهمانید که توانایی ومهارت واستعدادوپشتکارشان را باور داریدالبته دروغ نگویید چون اساساخوب نیست.

فرمان دوم:حرف بزن
برای اینکه همسرتان بفهمدشما اورا درک میکنیدخودتان را موظف کنیدکه هر روز به مدت کوتاهی درهمین خصوص با او حرف بزنید..بیست دقیقه که در هر روز زیاد نیست .هست؟حتی اگر جوابتان به این سوال مثبت باشد.باز هم این صحبت بیست دقیقه ای را از همسرتان دریغ نکنیدچون تاثیرش خیلی بیشتر از بیست دقیقه است که در ذهن شماست.آیا همسرتان ارزش ۲۰دقیقه ندارد؟

فرمان سوم:تاییدش کن
اکثر آدم ها دوست دارند مورد تاییدباشندهمسر شماهم مثل بقیه چه فرقی میکندتا میتوانید در مناسبت های مختلف همسرتان را تایید کنید.نه با استفاده ازجملات کلیشه ای ومسخره مثل«وااااااای تو فوق العاده ای…بی نظیری….تو حرف نداری..این حرف ها را دیگر هیچ مردی باور نمیکند.خودتان راخسته نکنیددلتان باید با زبانتان یکی باشداگر بتوانید این کار را بکنید قدم بزرگی در تحکیم پیوندتان برداشته اید.

فرمان چهارم:روی اعصابش راه نرو
آیا شما خوشتان می آید کسی به شما بگوید که این کار را بکن وآن کار رانکن؟

مردها هم مثل شما دلشان نمیخواهدهمسرشان مدام از انها بخواهد که زیر ورو شوندتا آنجا که میتوانید مردتان را آنچنان که هست قبول کنیدخیلی از مردهااز اینکه همسرشان بخواهد آن ها را مدام تغییربدهدآزرده خاطر وگاه خشمگین میشوند.

ادم میتواند خودش را خیلی راحت عوض کندولی عوض کردن دیگران خیلی سخت است.

فرمان پنجم:مغزش را گاز نزن
اگر شوهرتان خسته است ومیخواهید به مطلب مهمی رو بگویید بلافاصله به اصل مطلب برید وحاشه پردازی نکنیداگر نیاز به دانستن جزییات باشند خودشان پرس و جو میکنند.

فرمان ششم:چرتکه نیانداز
به هر طریق ممکن..محبتتان را به همسرتان نشان دهید وچرتکه نیاندازید.دنبال یک موقعیت خاص نباشیدخیلی از مردها هستند که از خودشما هم رمانتیک ترند.

فرمان هفتم:احترام بگذار
وقتی همسرتان دارد افکار وعقایدش را به شما میگویدتو ذوقش نزنیدهمیشه وهمه جا نشان دهید که برایش احترام قایل اید.وقتی همسرتان خسته از کار برمیگرددخودتان را بی حوصله ومشغول به کار نشان ندهیدوبه آشپز خانه دور خودتان نگردید.

فرمان هشتم:امان بده
تقریبا تمام ادم های روی زمین احتیاج دارند که در پایان روز دوباره انرژی بگیرندوجسم وروحشان را بازسازی کنند مردها که از مریخ نیامده اند.

بازهم خوششان نمی آید که وقتی ازکار خسته وکوفته برمی گردند شما تمام اتفاقات روز را برایشان بازگوکنید.

امان بدهیدبگذارید کمی استراحت کنند و بعدآرام آرام به شرح ماوقع شروع کنید.

فرمان نهم:اعتماد کن
اعتماد…حیاتی تریت عامل برای شکل گیری یک ازدواج موفق است.اگر به هر دلیلی به همسرتان اعتماد کامل نداریدبه جاسوسی متوسل نشوییدچون اوضاع خراب تر میشودمنطقی ترین کار این است که از یک آدم امین ودارای صلاحیت مشاوره بخواهید.

فرمان دهم:رفیق اش باشرابطه تان را طوری با همسرتان تنظیم کنیدکه هم عاشقش باشید وهم بهترین دوست ورفیقش…برای اینکه بتوانیدسال های سال دوست وهمراه همسرتان باشیدباید راه هایی پیدا کنیدتا وقت بیشتری را با بگذرانیدوکارهای بیشتری را با کمک همدیگر انجام بدهید.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۵۸
موفق باشید

سلام ۲۲ سالمه و یه دختر ۲سالو۸ماهه دارم ..۱۷ سالم بود که باشوهرم که ۱۲ سال ازم بزرگ تر بود هزدواج کردم بماند که در دوران عقد باهم مشکلاتی داشتیم پیش مشاور رفتم بهم گفتن که ادامه این رابطه ممگنه آسیب جدی تری بزنه ولی متاسفانه در دوران عقد باردار شدم مجبور به عروسی .

شوهرم از همون اول شروع کرد به زدن فحاشی بی دلیل منو میزد تهدید به مرگم میکرد هیچ دلیل نداشت این کارها رو بکنه منظورم اینه که من کاری نمیکردم یا حرفی نمیزدم که بخواد منو بزنه راستشو بخواین من نمیتونم باهاش شوخی بکنم یعنی هم جنبشو نداره هم قشنگ اختلاف سنیمون حس میشه واقعا نمیدونم چکار کنم من به فکرد جدایی ازش نیستم من زندگی و شوهر و بچمو دوست دارم نمیخوام بهمش بزنم ..

دیروزم بهش خیلی جدی گفتم که میرم و تا زمانی که نیای پیش یه مشاور نریم من برنمیگردم اونم گفته گمشو هر جهنم دره که میخوای برو .

بعد اینکه رفت سرکار پدرم اومد دنبالمو بدون که دوباره خبر بدم از خونه زدم بیرون هنوز زنگ نزده منتظر زنگشم ولی زنگ نزده دارم دیوونه میشم نکنه واقعا منو نخواد آخه همیشه بهم میگفت ازم بدش میاد از تیپم قیافم همش منو با زنای دیگه مقایسه میکرد و از این کارش شکایت میکردم منو میزد ..

بدتر از زدن فحش میده به من به خانوادم .خوبه ولی یهو میزنه به سرش از یه چیزی ایراد مگیره و داستانشو شروع میکنه ..دارم دیوونه میشم..
کبودی تنم اینقدر بده که دلم نمیاد به مادرم نشونش بدم ..

روانشناسان معروف ساری

تو تمام این چندسال چیزی به خانوادهامون نگفتم درباره دعواهامون ولی دیگه نتونستم تحمل کنم خواهش میکنم راهنماییم کنین که باید چکار کنم

ببینید شرایط شما بحرانیه و قابل درک و بهتون حق میدم .

منتهی وقتی فردی فحاش باشه دست بزن داشته باشه شما رو مقایسه کنه و واضحا بگه که از قیافه شما خوشش نمیاد .چرا باید ادامه بدید به این شکل
ببینید استرس نداشته باشید کهوایشون زنگ نزده به هر حال این اهمیت شما رو برای طرف مقابل نشون میده .
این نکته بسیار مهمیه که بدونید یه مدت تلاش کنید مثل قبل ضعف نشون ندید نشون ندیددبا همه شرایطی که به شما تحمیل شده می تونید ادامه بدید و بازم زندگیتون رو دوست دارید ایشون باید متوحه رفتارهای غلط شود هر چند سخته برای مادر دوری فرزند ولی بهتره در شرایط قهر بچه رو به ایشون بسپارید تا متوجه بشه که چه زحمتی برای بچه می کشید و چه نقشی در زندگی ایشون دارید
ایشون اگر فرد عصبیه یا مشکلی داره یا هر چیز دیگری که بنده مطلع نیستم باید تلاش کنه برای زندگی البته که شایر نیاز باشه شما هم تغییراتی رو داشته باشید .
چون تعامل وقتی مشکل داره کاملا دو طرفه است .به هر حال چه نیاز به مراجعه به پزشک داشته باشند برای بررسی های عصبی و مغزی و چه نیاز داشته باشند که به روانشناس مراجعه کنند هر دو مسائل مهمی هستند که باید در نظر داشته باشید ..
اگر با قهر شما متوجه شرایط نشوند و اتفاقا این براشون خوشایند باشه خب با همه سختی هایی که دارد شما باید منطقی مسائل رو در نظر بگیرید و بدونید که چی میشه …
و شاید جدایی بهتر از عذاب کشیدن تا اخر عمر باشه البته جدایی تنها راه حل نخواهد بود .
به هر حال خوشبخت و موفق باشید و مساله امیدوادم به درستی حل شود
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۷۲۸۶۴
موفق باشید

پرخاشگری از هدف آسیب رساندن سرچشمه می گیرد.

بر اساس تعریف عملیاتی ارائه شده، پرخاشگری تمایل به شرکت در اعمال آسیب زای فیزیکی و روان شناختی برای کنترل اعمال دیگران است.

در ایران یکی از عمده ترین علت های مرگ و میر جوانان پرخاشگری آن ها به یکدیگر است.

نگاهی کوتاه به اطراف نشان خواهد داد که همان گونه که الیوت ارونسون گفته است عصر ما عصر پرخاشگری است.
خانواده می تواند از جهات مختلف موجب بروز یا تشدید پرخاشگری شود که مهمترین این عوامل عبارتند از :مردان پرخاشگر

-نحوه برخورد والدین با نیازهای کودک
– وجود الگوهای نامناسب
– تاثیر رفتار پرخاشگرایانه
– تنبیه والدین و مربیان

به خانمهایی که دارای همسر عصبانی و پرخاشگر هستند این توصیه ها را ارایه می دهیم :
_ ابتدا باید مطمئن شوید که مشکل ساز اصلی خودتان نیستید. باید یقین کنید که اشتباه نمی کنید.

سپس می توانید مطمئن باشید که طغیان شوهر پرخاشگر، ریشه در مشکلات خودش دارد و رفتار شما سبب پرخاشگری وی نیست.
_اگر مطمئن شوید که بددهنی شریک زندگیتان ریشه در زندگی سخت گذشته ی او دارد و یا به مسایل ژنتیکی و وراثتی مربوط است، آرامش بیشتری خواهید یافت و آگاهی شما به اینکه عامل به وجود آمدن پرخاشگری همسرتان نبوده اید، سبب آرامش شما خواهد شد.
_ آگاهی دقیق از میزان و زمان بددهنی همسرتان، به شما کمک می کند از تهاجم او آسیب کمتری ببینید.

_فردی که از همسرش توجه، عاطفه و محبت می خواهد باید توجه داشته باشد که دیگری نیز این حق را دارد که چنین انتظاری داشته باشد. از سوی دیگر، درک نیازهای واقعی و طبیعی همسر به دور از اینکه به آن اعتقاد داشته باشد یا نه، برآورده کردن آن موجب رضایت از زندگی می شود و بی توجهی به آن خودخواهی است.

_ با قاطعیتی آمیخته با احترام، از او بخواهید عادت خویش در به کار بردن زور و قدرت مردانه را ترک کند، لازم است به او بگویید تا خواسته های شما را دقیقا ندانم نمی توانم کاری برای شما بکنم.

خوب است تا در این مورد وارد مذاکره شویم و با مصالحه پیش ببریم. لذا وقتی که احساس پرخاشگری دارد بایستی به خودش زمان بدهد، قدم بزند تا بتواند ناراحتی حقیقی و گله هایی را که با شما دارد؛ از عصبانیت ناشی از مشکلاتی مانند مسائل مربوط به کارش را تشخیص داده و با هم قاطی نکند.

آنگاه گفتگو را از سر بگیرد. حتی امکان دارد بخواهد به اتاقی دیگر برود و به بالش ضربه بزند.(اطاقش را خالی کند) تازمانی که از رفتار خود پشیمان شود و بتواند ناراحتی های بیرون از منزل را درمان کند.

به او اجازه بدهید بداند علی رغم اینکه از او حمایت می کنید تا خودش را از شر خشم کهنه پاکسازی کند، نباید آن را به شما منتقل کند.

_همسر پرخاشگر شما، نیاز دارد از کمکهای تخصصی بهره مند شود تا خشم خود را بشناسد و درمان کند. شوهر شما وقتی با شما قهر می کند و یا احتمالا الفاظ رکیک به کار می برد به احتمال زیاد از خودش متنفر می شود، اما چون راه و روش دیگری نمی شناسد و نمی داند چطور باید عمل کند این گونه عمل می کند.

شما می توانید به متخصص خبره ای مراجعه کنید تا همسرتان مدیریت خشم را فرا بگیرد و منشا اولیه عصبانیت او پیدا شود.

_ ضمن اینکه در مقابل شوهر خود که وجودش در زندگی شما مهم و مۆثر است، باید از موضع خود حمایت کنید برای تغییر اوضاع نیز باید طوری عمل کنید و قدم پیش بگذارید که پایه های اصلی زندگی تان استحکام خود را از دست ندهد. یکی از این راه ها، جلب حمایت اطرافیان است.
می توانید برای تسکین احساسات برانگیخته ی خود:
۱ – به دوستان دیگرتان توجه بیشتری کنید.
۲ – برای انجام امور روزمره وقت بیشتری صرف کنید.
۳ – در فعالیت اجتماعی شرکت کنید و بدین ترتیب برای به دست آوردن فرصت های طلایی و چگونگی بهبود بخشیدن به روابط خود با دیگران تلاش کنید.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره

صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

شما می توانید این پست را به اشتراک بگذارید!

سلام،برادر ۱۸ ساله دارم که مدتی با دختری دوست شده و این دختر عشق اولشه،اما این دختر ،دختر درستی نیست ،دختره ۱۵ سالشه و ۲ سال دوستیشون خیلی فراتر رفته و ارتباطشون خیلی صمیمیتر از دوستی معمولی،چند وقت پیش برادرمو به خونشون کشید که قبل هم‌این کارو کرده بود و مادرش فهمید،و ازدواج خواست،ما بعد کلی تلاش کاری کردیم که از دختره دست بکشه و در آخر هم‌دختره به دوستای برادرم پیشنهاد داد که برادرم با فهمیدن این موضوع دیگه کامل پسش زد،الان بعد یه ماه به بهانه اینکه مادرش میخواد شوهرش بده از خونه فرار کرد و دوباره خودش رو به برادرم چسبوند،الان برادرم طوری شده که از هیچ کسی حرف شنوی نداره هیچ کس نمیتونه باهاش حرف بزنه،و کارش شده هر شب مشروب خوردن و فقط شب و روز با اون دختر در حال پیام دادنه،این رو هم بگم‌که نه ما راضی هستیم به اون‌دختر نه اونا به برادر من راضین،مادر دختره هم که اول مخالفتش اعلام کرده بود وقتی دید دختره فرار کرد الکی گفته ازتون حمایت میکنم،دیگه دستمون از زمین و زمان بریده شده نمیدونیم چیکار کنیم،نه آروم برخورد کردنمون سازگاره نه تند برخورد کردنمون جواب میده،شما رو به این ماه عزیز اگه راهی میدونید که برادرم سر به راه شه و عقلش بیاد سر جاش بگین،به خدا خانوادگی دعاگوتون میشیم

با سلام دوست عزیز هر دو سن کمی دارند و اصلا متوجه عشق و ..نیستند بیشتر هوس و کنجکاوی کودکانه است که باعث تصمیمات غیر متطقی هر دو نفر می شود باید دید چه مساله ای باعث شده دوباره ب ادر شما به سمت ایشون بر گردند چون شما که می فرمایید به خاطر پیشنهاد به دوستان برادرتون ایشون از ادامه منصرف شدند ضمن اینکه برادر شما مشروب استفاده می کند ک ه خب این مساله اصلا قدرت تصمیم گیری را از افراد می گیرید و فقط فرد در پی رفع نیازهای جنسی خود و سایر مسائل است .شما ابتدا باید ایشدن رو به خاطر شرایط سنی و انجام رفتارهای پر خطر به روانشناس ارجاع بدهید و بعد به مشکل ارتباطی با اون دختر بپردازید .به هر حال باید دقت داشته باشید .که مسائل خانوادگی و ارتباطی هم در رفتارهای برادر شما موثر است چرا نباید به خانواده اعتماد کند و حرف شنوی داشته باشد شاید در خانواده همیشه مورد انتقاد و قضاوت قرار می گیرد ولی این دختر خانم ایشون رو همان طوری که هست پذیرفته ببینید شرایط سخت و قابل درک است ولی بهتر است ابتدا خودتون به روانشناس مراجعه و راهکار بگیرید و بعد به بهانه ای روانشناس بهتون خواهد گفت ایشون رو ببرید .امیدوارم مشکل به زودی حل شود و شما و خانواده باید صبوررباشید .

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

سلام من تازه عقد کردم مشاور عزیز.
همسرم هفته ای سه تا چهار بار پیشم میاد،البته ناهار و شام نمیاد،بیشتر وسط های روز که فقط منو ببینه،چون دلش نمیخواد مزاحمت ایجاد کنه،برخوردی ندیده ،اما همش میگه دوست ندارم خانوادت خرج بیافتن.
من خودمم ماهی دوبار خونشون میرم.چون هم دوست دارم خودش بیشتر بیاد.هم بخاطر خواسته بابام.
قرار ما همین بود،یه هفته جمعه ایشون خونه ما،یه هفته من.
اما خب بخاطر دلتنگی هامون ایشون وسط های هفته هم میان،با همون شرایطس که گفتم.
هفته اول جمعهناهار و شام اومدن،امادومی باری که قرار بود بیان ،ناهار بخلطر کارشون نیومدن،شام هم با اصرار موندن
مشاور عزیز دلیلشون فقط بخاطر همبنی که گفتم.اینکه خانوادم توی خرج بیافتن،هفته ای که ایشون میان،دامادای دیگه منم میان.مشکلی باهاشون ندارن.اما نمیدونم چرا اینکارو میکنن.
البته خب چون محیط شلوعه،اصلا نمیتونیم تنها باشیم و ایشون بخاطر بودن تنهایی با من وسط هفته ها میان.
سر همین نخولاستن برای شام،باهاش بحث کردم و واقعا اول حرصم در اومد که توی جمع خانوادگیم نمیخوا بموپه،در حالی که هفتخ ای که من میرم هم خونشون کاملا شلوغه.
بحث که کردیم،وقتی صداشون زدم با اینکه صدامو شنیدن،محل نکردن(اینو من نمیدونستم،خواهرم توی پذیرایی بود شنیذن)و دقیقا رفتاری کردن ک میدونسن من متنفرمزهمیشه میگفتم جلو جمع باهم قهر نکنیمزهیچکی نفهمه،توی خلوتمون

و ایشون با اولین بحثمون همون کاری رو کرد که میدونس ناراحتم میکنه

البته من خودم فکر کردم شاید اشتباه از منه که امتظار دارم حتما جمعه بیاد،برای همین کوتاه اومدم،و خیلی زود اشتی کردیم.
مطمئنم دوستم داره
خیلی.
اما نمیدونم رفتار اون اشتباس یا من.
فرداییش باهاش حرف زدم که نبابد رفتاری میکردی که میدونسی دوست ندارم.
نبابد حرفامو نقطه ضعفم بگیری،عذرخواهی کرد و همه چی خوب پیش رفت.
حالا من میخواستم بدونم،واقعا این اومدن و نیومدنش ،روزی که همه اقوامم هستن مهمه یا نه؟برای من زیاد مهم نبود،اما وقتی پدر و مادرم میگن چرا نیومده،یا دامادام هستن فک میکنم نکنهکارش اشتباس(البته من هیچ وقت نمیگم خانوادم گفتن بیا،میگم قرار ما همین بوده)

در کل جناب مشاور،من دختر مغروری هستم اما دلم نمیخواد سر زندگیم غرور بازی در بیارم،دلم نمیخواست یه بحث کوچیک چن ساعت ناراحتمون کنه،وقتی پیش قدم شدم اونم سریع خوب شد .
نمیدومم در اینده باز جلو دیگران با من قهر میکنه و نشون میده یا نه نمبدونم بازم با دیدن این رفنارش باید از چیزایی که ناراحتم مبکنه بگم یا نه،(چون مجردی این اخلاقو داشت).

با سلام دوست عزیز دقت داشته باشید که رفت و امدها رو هر دو نفر باید مدیریت کنند اگر مراسم رسمی است که بزرگترها تمایل دارند ایشون باشند باهاشون صحبت کنید و بفرمتیید که اگر هر روز هم منزل شما تشریف نمیاورند و نگران این هستند که شاید خانواده شما به زحمت بیفتند بهتره روزهایی که اقوام جمع هستند حضور پیدا کنند که خانواده هم گله نکنند
دوست عزیز شما دردوران عقد هستید توقعات و انتظارات ممکن است بسیار باشد از سویی چون شما دو نفر به هم دسترسی ندارید برخی مسائل ممکن است باعث قضاوت و سو تفاهم شو که اصلا مسئله ای نبوده است از همین ابتدا یاد بگیرید هر دو نفر انعطاف داشته باشید .گاهی مواقع در برخی مسائل باید کوتاه امد باید توانست حتی اگر خانواده مسئله ای را مطرح می کنند شما از ایشون دفاع کنید و بفرمایید که فرضا کاری داشتند و یا نخواستند مزاحمت ایجاد شود و برعکس .تلاش برای افزایش احترام ها در دو خانواده مساله مهمی است و اینکه کدورت ها صرفا بین خود شما باشد امیدوارم توان مدیریت درست را داشته باشید و خوشبخت باشید

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران،
مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

سلام من میخواهم ازدواج کنم ولی خواستگار خوب ندارم چیکار کنم ؟

با سلام اینکه شرایط ازدواج فراهم باشد و فردی نخواهد بسیار کم است ولی در مورد حواستگار هر فردی به تناسب خود افراد خواهان دارددولی گاهی در ذهن ما ایده ال هایی وجود دارد که اجازه اینکه تثمیم بگیریم از ما گرفته می شود و اینکه خوب داشتن روابط اجتماعی در حد مطلوب .تلاش برای رسیدن به اهداع خیلی از افراد را در فهرست ایده ال های اقایان قرار می دهد خیلی از مسائل به خود افراد بستگی دارد که چگونه عمل کنند.و چقدر بتوانند فعال باشند در جامعه تا دیده شوند.گاهی فردی روابط اجتماعی ضعیف دارد .در جانعه امروزی پیگیر تحصیل و یاوموفقیت در عرصه های دلخواه نیست خوب طبیعی است که دچار مشکل شود.در هر حال امیدوارم فردی مناسب سر راه شما قرار بگیرید ولی روی ویژگی های شخصیتی و خصوصیات اخلاقی خود کار کنید .
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

سلام
وقت بخیر من یه خواهر دارم که از من چهار سال بزرگترهو ۳۵ سالشه. از نظر مردم زندگی خوبی دارن چون دوتا بچه پسر و دختر داره آقاشون شاغله کار داره خونه دارن وضع زندگیشون هم در حد متوسطه .اما از نظر خواهرم زندگی خوبی ندارن ودامادم کلافه کرده که چرا ما این نداریم چرا ماشین بهتر نداریم و… دامادمون واقعا مرد خوب و زندگی دوستی هست اما الان دیگه داره از دست خواهرم کلافه میشه و صبرش هم داره لبریز میشه هر کاری هم میکنه خواهرم رفتار و برخوردش باهاش بهتر بشه اما برعکس هر روز خواهرم بدتر از دیروز باهاش برخورد میکنه من هم سعی کردم راهنمایش کنم اما نمیدونم که چرا رفتارش با شوهرش تغییر نمیده وبهتر نمیشه و شوهرش دوست داره اما باهاش بد حرف میزنه وبد برخورد میکنه
من دوست ندارم زندگی خواهرم با دو تا بچه بهم بخوره. یه راه حلی بهم پیشنهاد بدین خوشحال میشم

با سلام
دوست عزیز درسته که شما نگران وضعیت خواهرتون هستید و البته طبیعیه این مساله برای هر فردی حائز اهمیت است ولی ایشون خودشون باید مراجعه داشته باشند چون به هر حال مساله اخلاق ایشون است که از هیپچ چیز راضی نیستند و با اینکه به همسرشون علاقه دارند ولی باید بدونند این رفتارها مشکلات زیادی در زندگی ایجاد خواهد کرد .به هر حال توجه داشته باشید که باید دید این مسائل از کی شروع شده و خب ایا واقعا خواهرتون کنترلی دارند و یا خیر از کنترل ایشون خارجه که بخواهند این افکار را نداشته باشند ممکنه وسواس فکری باشد افسردگی باشد و به هر حال احتمالات زیاد است بهتر است در هر حیطه ای که هست .متخصص تشخیص دهد و برای رفغ ان کمک شود.امیدوارم به زودی مشکلشون مرتفع شود

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

سلام من دوساله که عقد کردم همسرم خیلی عصبی و سرهرموضوع کوچیکی عصبی وناراحت میشه نمیدونم چطوری باهاش برخورد کنم واقعا.

میخواهیم ترفندها و رازهایی زنانه را به شما اموزش دهیم تا بر همسر بداخلاقتان فائق ایید و هم خودتان و هم زندگیتان را از شر تشنج هایی که به ان وارد میکند راحت کنید
فرمان اول:باورش کن
بیشتر مردان دل شان می خواهد که که همسرشان باورشان کند .اصلا خوششان نمی آید که همسرشان در توانایی ها واستعدادهایشان(مثلا در تامین امنیت ورفاه و…)شک داشته باشد.با رفتار و گفته هایتان به آن ها بفهمانید که توانایی ومهارت واستعدادوپشتکارشان را باور داریدالبته دروغ نگویید چون اساساخوب نیست.
فرمان دوم:حرف بزن
برای اینکه همسرتان بفهمدشما اورا درک میکنیدخودتان را موظف کنیدکه هر روز به مدت کوتاهی درهمین خصوص با او حرف بزنید..بیست دقیقه که در هر روز زیاد نیست .هست؟حتی اگر جوابتان به این سوال مثبت باشد.باز هم این صحبت بیست دقیقه ای را از همسرتان دریغ نکنیدچون تاثیرش خیلی بیشتر از بیست دقیقه است که در ذهن شماست.آیا همسرتان ارزش ۲۰دقیقه ندارد؟
فرمان سوم:تاییدش کن
اکثر آدم ها دوست دارند مورد تاییدباشندهمسر شماهم مثل بقیه چه فرقی میکندتا میتوانید در مناسبت های مختلف همسرتان را تایید کنید.نه با استفاده ازجملات کلیشه ای ومسخره مثل«وااااااای تو فوق العاده ای…بی نظیری….تو حرف نداری..این حرف ها را دیگر هیچ مردی باور نمیکند.خودتان راخسته نکنیددلتان باید با زبانتان یکی باشداگر بتوانید این کار را بکنید قدم بزرگی در تحکیم پیوندتان برداشته اید.
فرمان چهارم:روی اعصابش راه نرو
آیا شما خوشتان می آید کسی به شما بگوید که این کار را بکن وآن کار رانکن؟مردها هم مثل شما دلشان نمیخواهدهمسرشان مدام از انها بخواهد که زیر ورو شوندتا آنجا که میتوانید مردتان را آنچنان که هست قبول کنیدخیلی از مردهااز اینکه همسرشان بخواهد آن ها را مدام تغییربدهدآزرده خاطر وگاه خشمگین میشوند.ادم میتواند خودش را خیلی راحت عوض کندولی عوض کردن دیگران خیلی سخت است.
فرمان پنجم:مغزش را گاز نزن
اگر شوهرتان خسته است ومیخواهید به مطلب مهمی رو بگویید بلافاصله به اصل مطلب برید وحاشه پردازی نکنیداگر نیاز به دانستن جزییات باشند خودشان پرس و جو میکنند.
فرمان ششم:چرتکه نیانداز
به هر طریق ممکن..محبتتان را به همسرتان نشان دهید وچرتکه نیاندازید.دنبال یک موقعیت خاص نباشیدخیلی از مردها هستند که از خودشما هم رمانتیک ترند.
فرمان هفتم:احترام بگذار
وقتی همسرتان دارد افکار وعقایدش را به شما میگویدتو ذوقش نزنیدهمیشه وهمه جا نشان دهید که برایش احترام قایل اید.وقتی همسرتان خسته از کار برمیگرددخودتان را بی حوصله ومشغول به کار نشان ندهیدوبه آشپز خانه دور خودتان نگردید.
فرمان هشتم:امان بده
تقریبا تمام ادم های روی زمین احتیاج دارند که در پایان روز دوباره انرژی بگیرندوجسم وروحشان را بازسازی کنند مردها که از مریخ نیامده اند.بازهم خوششان نمی آید که وقتی ازکار خسته وکوفته برمی گردند شما تمام اتفاقات روز را برایشان بازگوکنید.امان بدهیدبگذارید کمی استراحت کنند و بعدآرام آرام به شرح ماوقع شروع کنید.
فرمان نهم:اعتماد کن
اعتماد…حیاتی تریت عامل برای شکل گیری یک ازدواج موفق است.اگر به هر دلیلی به همسرتان اعتماد کامل نداریدبه جاسوسی متوسل نشوییدچون اوضاع خراب تر میشودمنطقی ترین کار این است که از یک آدم امین ودارای صلاحیت مشاوره بخواهید.
فرمان دهم:رفیق اش باش
رابطه تان را طوری با همسرتان تنظیم کنیدکه هم عاشقش باشید وهم بهترین دوست ورفیقش…برای اینکه بتوانیدسال های سال دوست وهمراه همسرتان باشیدباید راه هایی پیدا کنیدتا وقت بیشتری را با بگذرانیدوکارهای بیشتری را با کمک همدیگر انجام بدهید.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۵۸
موفق باشید

با سلام
دوست عزیز عموما در مورد مردان عصبی باید بدانید چگونه رفتار کنید و انها چه موقع بیشتر با خواسته های شما منطبق می شوند ..مهم این است که بدانید کی و چگونه شما باید درخواست خود را داشته باشید و عموما وقتی فردی عصبی است به شرایط خانوادگی و گاها نوع تربیت هم برمی گردد و وقتی شما تلاش کنید که شرایط مناسبی را ایجاد کنید و همراه مناسبی باشید از شدت این عصبی بودن کم می شود اینکه بدانید چه وقتی خسته اشت چه وقتی احتیاج به محبت دارد ببنید اصولا ادم ها هیج کدام دشوار نیستند بلکه ما نحوه برخورد با انها را نمی دانیم و همین مساله هم باعث می شود مشکلات زیادی ایجادشود ..به هر حال دوست عزیز بهتر است توجه داشته باشید که شما می توانید زندگی خوبی داشته باشد منتهی یک قضیه را برای خودتان بزرگ نکنید و حس نکنید که یک مساله انقدر پیچیده است که باید هر طوری به ان توجه کرد ..و ان را بلد کرد و نگرانش بود
همه ادم ها در برابر محبت و توجه نقطه ضعف های خودشون رو دارند کافیه بتونید توجه داشته باشید و بتوانید شرایط را درست مدیریت کنید حتما با مراجعه حضوری شرایط منطبق تر و بهتر پیش خواهد رفت در هر صورت امیدوارم موفق باشید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۵۸
موفق باشید

سلام ۲۲ سالمه و یه دختر ۲سالو۸ماهه دارم ..۱۷ سالم بود که باشوهرم که ۱۲ سال ازم بزرگ تر بود هزدواج کردم بماند که در دوران عقد باهم مشکلاتی داشتیم پیش مشاور رفتم بهم گفتن که ادامه این رابطه ممگنه آسیب جدی تری بزنه ولی متاسفانه در دوران عقد باردار شدم مجبور به عروسی .شوهرم از همون اول شروع کرد به زدن فحاشی بی دلیل منو میزد تهدید به مرگم میکرد هیچ دلیل نداشت این کارها رو بکنه منظورم اینه که من کاری نمیکردم یا حرفی نمیزدم که بخواد منو بزنه راستشو بخواین من نمیتونم باهاش شوخی بکنم یعنی هم جنبشو نداره هم قشنگ اختلاف سنیمون حس میشه واقعا نمیدونم چکار کنم من به فکرد جدایی ازش نیستم من زندگی و شوهر و بچمو دوست دارم نمیخوام بهمش بزنم ..دیروزم بهش خیلی جدی گفتم که میرم و تا زمانی که نیای پیش یه مشاور نریم من برنمیگردم اونم گفته گمشو هر جهنم دره که میخوای برو .بعد اینکه رفت سرکار پدرم اومد دنبالمو بدون که دوباره خبر بدم از خونه زدم بیرون هنوز زنگ نزده منتظر زنگشم ولی زنگ نزده دارم دیوونه میشم نکنه واقعا منو نخواد آخه همیشه بهم میگفت ازم بدش میاد از تیپم قیافم همش منو با زنای دیگه مقایسه میکرد و از این کارش شکایت میکردم منو میزد ..بدتر از زدن فحش میده به من به خانوادم .خوبه ولی یهو میزنه به سرش از یه چیزی ایراد مگیره و داستانشو شروع میکنه ..دارم دیوونه میشم..
کبودی تنم اینقدر بده که دلم نمیاد به مادرم نشونش بدم ..تو تمام این چندسال چیزی به خانوادهامون نگفتم درباره دعواهامون ولی دیگه نتونستم تحمل کنم خواهش میکنم راهنماییم کنین که باید چکار کنم

با سلام
دوست عزیز
ببینید شرایط شما بحرانیه و قابل درک و بهتون حق میدم .منتهی وقتی فردی فحاش باشه دست بزن داشته باشه شما رو مقایسه کنه و واضحا بگه که از قیافه شما خوشش نمیاد .چرا باید ادامه بدید به این شکل
ببینید استرس نداشته باشید کهوایشون زنگ نزده به هر حال این اهمیت شما رو برای طرف مقابل نشون میده .
این نکته بسیار مهمیه که بدونید یه مدت تلاش کنید مثل قبل ضعف نشون ندید نشون ندیددبا همه شرایطی که به شما تحمیل شده می تونید ادامه بدید و بازم زندگیتون رو دوست دارید ایشون باید متوحه رفتارهای غلط شود هر چند سخته برای مادر دوری فرزند ولی بهتره در شرایط قهر بچه رو به ایشون بسپارید تا متوجه بشه که چه زحمتی برای بچه می کشید و چه نقشی در زندگی ایشون دارید
ایشون اگر فرد عصبیه یا مشکلی داره یا هر چیز دیگری که بنده مطلع نیستم باید تلاش کنه برای زندگی البته که شایر نیاز باشه شما هم تغییراتی رو داشته باشید .
چون تعامل وقتی مشکل داره کاملا دو طرفه است .به هر حال چه نیاز به مراجعه به پزشک داشته باشند برای بررسی های عصبی و مغزی و چه نیاز داشته باشند که به روانشناس مراجعه کنند هر دو مسائل مهمی هستند که باید در نظر داشته باشید ..
اگر با قهر شما متوجه شرایط نشوند و اتفاقا این براشون خوشایند باشه خب با همه سختی هایی که دارد شما باید منطقی مسائل رو در نظر بگیرید و بدونید که چی میشه …
و شاید جدایی بهتر از عذاب کشیدن تا اخر عمر باشه البته جدایی تنها راه حل نخواهد بود .
به هر حال خوشبخت و موفق باشید و مساله امیدوادم به درستی حل شود
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۷۲۸۶۴
موفق باشید

پرخاشگری از هدف آسیب رساندن سرچشمه می گیرد. بر اساس تعریف عملیاتی ارائه شده، پرخاشگری تمایل به شرکت در اعمال آسیب زای فیزیکی و روان شناختی برای کنترل اعمال دیگران است. در ایران یکی از عمده ترین علت های مرگ و میر جوانان پرخاشگری آن ها به یکدیگر است. نگاهی کوتاه به اطراف نشان خواهد داد که همان گونه که الیوت ارونسون گفته است عصر ما عصر پرخاشگری است.
خانواده می تواند از جهات مختلف موجب بروز یا تشدید پرخاشگری شود که مهمترین این عوامل عبارتند از :مردان پرخاشگر

-نحوه برخورد والدین با نیازهای کودک
– وجود الگوهای نامناسب
– تاثیر رفتار پرخاشگرایانه
– تنبیه والدین و مربیان

مردان پرخاشگر

رفتار با مردان پرخاشگر

به خانمهایی که دارای همسر عصبانی و پرخاشگر هستند این توصیه ها را ارایه می دهیم :
_ ابتدا باید مطمئن شوید که مشکل ساز اصلی خودتان نیستید. باید یقین کنید که اشتباه نمی کنید. سپس می توانید مطمئن باشید که طغیان شوهر پرخاشگر، ریشه در مشکلات خودش دارد و رفتار شما سبب پرخاشگری وی نیست.
_اگر مطمئن شوید که بددهنی شریک زندگیتان ریشه در زندگی سخت گذشته ی او دارد و یا به مسایل ژنتیکی و وراثتی مربوط است، آرامش بیشتری خواهید یافت و آگاهی شما به اینکه عامل به وجود آمدن پرخاشگری همسرتان نبوده اید، سبب آرامش شما خواهد شد.
_ آگاهی دقیق از میزان و زمان بددهنی همسرتان، به شما کمک می کند از تهاجم او آسیب کمتری ببینید.

_فردی که از همسرش توجه، عاطفه و محبت می خواهد باید توجه داشته باشد که دیگری نیز این حق را دارد که چنین انتظاری داشته باشد. از سوی دیگر، درک نیازهای واقعی و طبیعی همسر به دور از اینکه به آن اعتقاد داشته باشد یا نه، برآورده کردن آن موجب رضایت از زندگی می شود و بی توجهی به آن خودخواهی است.

_ با قاطعیتی آمیخته با احترام، از او بخواهید عادت خویش در به کار بردن زور و قدرت مردانه را ترک کند، لازم است به او بگویید تا خواسته های شما را دقیقا ندانم نمی توانم کاری برای شما بکنم. خوب است تا در این مورد وارد مذاکره شویم و با مصالحه پیش ببریم. لذا وقتی که احساس پرخاشگری دارد بایستی به خودش زمان بدهد، قدم بزند تا بتواند ناراحتی حقیقی و گله هایی را که با شما دارد؛ از عصبانیت ناشی از مشکلاتی مانند مسائل مربوط به کارش را تشخیص داده و با هم قاطی نکند. آنگاه گفتگو را از سر بگیرد. حتی امکان دارد بخواهد به اتاقی دیگر برود و به بالش ضربه بزند.(اطاقش را خالی کند) تازمانی که از رفتار خود پشیمان شود و بتواند ناراحتی های بیرون از منزل را درمان کند. به او اجازه بدهید بداند علی رغم اینکه از او حمایت می کنید تا خودش را از شر خشم کهنه پاکسازی کند، نباید آن را به شما منتقل کند.

_همسر پرخاشگر شما، نیاز دارد از کمکهای تخصصی بهره مند شود تا خشم خود را بشناسد و درمان کند. شوهر شما وقتی با شما قهر می کند و یا احتمالا الفاظ رکیک به کار می برد به احتمال زیاد از خودش متنفر می شود، اما چون راه و روش دیگری نمی شناسد و نمی داند چطور باید عمل کند این گونه عمل می کند. شما می توانید به متخصص خبره ای مراجعه کنید تا همسرتان مدیریت خشم را فرا بگیرد و منشا اولیه عصبانیت او پیدا شود.

_ ضمن اینکه در مقابل شوهر خود که وجودش در زندگی شما مهم و مۆثر است، باید از موضع خود حمایت کنید برای تغییر اوضاع نیز باید طوری عمل کنید و قدم پیش بگذارید که پایه های اصلی زندگی تان استحکام خود را از دست ندهد. یکی از این راه ها، جلب حمایت اطرافیان است.
می توانید برای تسکین احساسات برانگیخته ی خود:
۱ – به دوستان دیگرتان توجه بیشتری کنید.
۲ – برای انجام امور روزمره وقت بیشتری صرف کنید.
۳ – در فعالیت اجتماعی شرکت کنید و بدین ترتیب برای به دست آوردن فرصت های طلایی و چگونگی بهبود بخشیدن به روابط خود با دیگران تلاش کنید.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مرکز مشاوره وابسته به کانون مشاوران ایران می باشد.

روانشناسان معروف ساری
روانشناسان معروف ساری
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *