روانشناس ایرانی در المان

 
helpkade
روانشناس ایرانی در المان
روانشناس ایرانی در المان

تلفن : ۰۲۱۲۲۶۷۷۹۱۷

پیشرفت در زندگی و کار

در صورتی که در کشور آلمان زندگی می‌کنید و نیازمند ارتباط با یک روانشناس ایرانی هستید، می توانید از طریق مشاوره‌ی آنلاین و غیرحضوری با ما در ارتباط باشید.

جهت مشاوره آنلاین و اسکایپی با روانشناس در آلمان و یا ایران می‌توانید با موسسه ما در حیطه‌های مختلف شامل:

مشاوره خانواده ، مشاوره فردی ، اختلالات روانی ، مشاوره کسب و کار ، مشاوره تحصیلی و … از طریق اسکایپ و یا تماس تلفنی ما در ارتباط باشید.

روانشناس ایرانی در المان

پاسخگویی تنها از طریق واتساپ انجام می‌شود : 989122187693+

اگر در کشور آلمان زندگی می‌کنید و در روابط سازمانی، روابط عاشقانه و عاطفی، زندگی مشترک، دوران پس از طلاق و یا مرگ عزیزان خود دچار مشکل شده‌اید و یک هم‌زبان و آشنا را برای حل مشکلات و یا بهبود حال خود نمی‌یابید، اینجاست که یک مشاور روانشناس نقش مهم و کلیدی را در زندگی شما ایفا خواهد کرد. وقتی که هزینه‌های بالای زندگی در آلمان فشارهای زیادی را بر خانواده‌ها تحمیل می‌کند و خانواده‌ها قادر به حل مشکلات خود به تنهایی نیستند، مشاور روانشناس می‌تواند به آنها در حل این مشکلات کمک کند. از دیگر مزایای این نوع مشاوره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

راحتی بیشتر هنگام مطرح کردن مشکلات

امکان گفتگو با مشاور بیشتر از یک بار در هفته 

درمانجو می تواند بصورت محرمانه و ناشناس با مشاور گفتگو داشته باشد 

درمانجو می‌تواند بر حسب نیاز بیشتر از یک مشاور را برای خود انتخاب نماید.

اشتغال، ادامه تحصیل، تاسیس شرکت، وارد شدن در یک رابطه عاشقانه، طلاق و همه موارد ذکر شده که ممکن است در زندگی هر فردی اتفاق بیفتد و تاثیرات فراوانی در زندگی فرد بگذارد. وجود این اتفاقات زمانی که در کشور خودتان هستید و در کنار افراد هم‌زبان و هم‌فرهنگ خودتان هستید عواقب و تاثیرات خود را دارد، حال آنکه این اتفاقات در یک کشوری که به تازگی به آن مهاجرت کرده‌اید شرایط شما را حاد‌تر می‌کند و شما را در وضعیت بدی قرار خواهد داد، زیرا دوری از خانواده، سازگاری با محیط جدید، موقعیت سازمانی جدید شرایط تحصیل در کشور بیگانه به خودی خود اضطراب دارد. زیرا ارتباط برقرار کردن و خو گرفتن با افراد تازه و با فرهنگ نا آشنا، ادامه و اتمام یک رابطه عاشقانه در آلمان همه نیازمند به داشتن یک مشاور روانشناس متبحر و البته هم‌زبان و هم‌فرهنگ می‌باشد تا بتواند با راهکار‌ها و حمایت‌های به موقع خود به شما کمک کند تا این شرایط را به خوبی سپری کنید.

موسسه بارسا ، این امکان را برای شما فراهم کرده که بتوانید در سراسر آلمان به صورت آنلاین با روانشناسان ما در شهر‌هایی مثل برلین ، هامبورگ ، مونیخ ، دورتموند ، فرانکفورت ، اشتوتگارت ، دوسلدورف ، اسن ، برمن و … مشاوره داشته باشید.

زمانی که دیگر میلی برای نزدیک شدن به همسر خود ندارید و بودن همسرتان در کنار شما مانند اوایل رابطه در شما هیجان فیزیکی ایجاد نمی‌کند، مشاور روانشناس می‌تواند با بررسی علت‌های این مشکل در حل آن به شما کمک کند تا از کنار هم بودن همچون روز‌های اول آشنایی لذت ببرید. زمانی که به جز مشکلات و صحبت‌های فرزندانتان درباره موضوع دیگری نمی‌توانید با همسرتان صحبت کنید و اصلا همسرتان و نظرات ایشان برایتان مهم نیست و اصلا برای ایشان احترامی قائل نیستید و وقتی که عمیق‌تر نگاه می‌کنید متوجه می‌شوید خود را عاقل‌تر، باهوش‌تر و صادق‌تر از همسرتان می‌دانید و مدام در حال تحقیر ایشان هستید. در کل با وجود اینکه همسرتان را دوست دارید و از خصوصیات ایشان متنفر نیستید ولی احساس می‌کنید که بین شما کمی فاصله وجود دارد به روابطی که قبل از ازدواج با اشخاص دیگر داشتید فکر می‌کنید و با وجود اینکه می‌دانید همسرتان آدم خوبی است اما هیچ کششی بین شما نیست و هیچ احساسی نسبت به ایشان در قلبتان ندارید و گاهی اوقات شک می‌کنید که آیا از ابتدا هم عشقی بوده که شما با هم ازدواج کرده‌اید یا خیر. فقط یک مشاور روانشناس است که می‌تواند در تمام شرایط موجود شما را به سمت بهبود روابط و لذت بردن از زندگی زناشویی و لذت در کنار همسرتان بودن سوق دهد. زمانی که زوجین نمی‌توانند ارتباط خوبی با یکدیگر داشته باشند و هر زمان که می‌خواهند با هم برای حل مشکلاتشان صحبت کنند، به جای اینکه مشکلاتشان حل شود یک مشکل جدید هم بر مشکلاتشان اضافه می‌شود و تصمیم بر این می‌گیرند که دیگر با هم صحبت نکنند و همین امر باعث می‌شود حال رابطه‌شان هر روز بدتر شود و همسران به سمت افسردگی و اضطراب کشیده شوند چون هر چقدر زوجین در رابطه کم‌تر با هم صحبت کنند مشکلات و مشاجره آنها بیشتر خواهد شد و یک مشاور روانشناس می‌تواند دقیقا نقش یک ناجی مهربان را ایفا کند و کمک کند تا آن رابطه به بن بست نرسد.

زمانی که از همسر و شریک عاطفی خود طلاق گرفته و یا جدا شده باشید و یا در دوران جدایی و سوگ به سر می‌برید اگر نتوانید خوب مدیریت کنید در هر شرایطی که باشید سخت و دردناک است و فرقی هم نمی‌کند که مدت زمان کمی گذشته باشد یا مدت طولانی. در هر صورت پیامد‌های ناگوار و ناخوشایندی برای فرد خواهد داشت و قطعا برای سپری کردن این بحران باید مشکل را با یک مشاور روانشناس که با فرهنگ و زبان و آداب و سنن شما آشنایی دارد در میان بگذارید تا بتواند به شما کمک کند. زمانی که دانشجویی یک رابطه عاشقانه را فقط به خاطر دوری از خانواده آغاز کرده و دچار بحران شده، یک مشاور روانشناس می‌تواند به ایشان در سپری کردن یا پشت سر گذاشتن این بحران کمک کند. زمانی که شخص در برقراری ارتباط با افراد در محل کار و با همکاران و مسئول و رئیس خود مشکل دارد و به دلیل نداشتن مهارت‌های ارتباطی نمی‌تواند با افراد ارتباط موثر برقرار کند و هر روز با انزجار و سردی و بی انگیزگی به محل کار خود می‌رود و هیچ لذتی از فعالیتی که انجام می‌دهد نمی‌برد و همین بی میلی و بی رغبت بودن ایشان باعث به وجود آمدن بحث و جدل بیشتر و در نهایت اخراج از کار و حس درماندگی می‌شود یک مشاور و روانشناس می‌تواند در این شرایط با آموزش مهارت‌های فردی به ایشان کمک کند. زمانی که قصد راه اندازی کسب و کار جدید خود را در کشور بیگانه دارید و هیچ اطلاعات سازمانی ندارید و قدرت و دانش لازم برای رهبری افراد و مدیریت اشیا را ندارید یک مشاور روانشناس آگاهی‌های لازم را در اختیار شما قرار خواهد داد تا در بهترین سطح خود در سازمانتان ظاهر شوید و به طور کلی تا زمانی که در کشور بیگانه نتوانسته‌اید با افراد ارتباط موثر برای رسیدن به اهدافتان پیدا کنید جلسات مشاوره خود را قطع نکنید. شاید عده‌ای با چند جلسه مشکلشان حل شود و عده‌ای دیگر باید سال‌ها به این جلسات مشاوره ادامه دهند تا به نتجیه دلخواه برسند. مشاور و روانشناس ایرانی در آلمان در این موارد می‌تواند کمک کند و مشاوره بدهد :

مشاوره سازمانی و کسب و کار – مشاوره ازدواج، روابط عاشقانه – مشاوره برای تحکیم روابط زوجین – مشاوره در زمینه مهات‌های فردی – مشاوره در زمینه فرزندپروری – مشاوره بعد از ترک شریک عاطفی و سوگ بعد از جدایی – مشاوره طلاق و بهبود زندگی بعد از شکست عاطفی – مشاوره ازدواج و بازگشت عشق – مشاوره تطابق با محیط و فرهنگ جدید

روانشناسی یک علم است. علمی است که با استفاده از روش علمی به روان و ذهن انسان و رفتار آن می پردازد به عبارت دیگر، روانشناسی به مباحث رفتار و فرایندهای روانی میپردازد. اما باید در نظر داشته باشید روانشناسی به روان و حال روحی هر شخص ارتباط زیادی دارد. چون مساله انسانی است و به ذهن و روان انسان مربوط است ،در اینجا رویحه و نحوه ارتباط شخص روانشناس و درمانگر مهم می‌شود که بتواند با مخاطب خود به خوبی ارتباط برقرار کند. بیشتر ایرانیان حاضر در آلمان در شهر‌هایی مثل برلین ، هامبورگ ، مونیخ ، دورتموند ، فرانکفورت ، اشتوتگارت ، دوسلدورف ، اسن ، برمن و … زندگی می‌کنند. آنها گاهی ممکن است به روانشناس احتیاج پیدا کنند که قطعا روانشناسان ایرانی حاضر در این شهرها به نسبت روانشناسان آلمانی ، کمک بیشتری به آنها خواهند کرد.

این امکان توسط موسسه بارسا برای شما فراهم گشته که در سراسر آلمان بتوانید به صورت آنلاین با روانشناسان ما در شهر‌هایی مثل برلین ، هامبورگ ، مونیخ ، دورتموند ، فرانکفورت ، اشتوتگارت ، دوسلدورف ، اسن ، برمن و … از طریق اسکایپ و یا تماس تلفنی مشاوره داشته باشید.

در صورتی که در کشور کانادا زندگی میکنید،میتوانید برای مشاوره با روانشناس ایرانی در کانادا – مشاوره در کانادا کلیک کنید.

پربازدیدترین ها:

آخرین ویدیو ها

دوره غیرحضوری افزایش عزت نفس

آخرین مقالات

پادکست های علی میرصادقی

دوره غیرحضوری سی روز تا پیروزی

پربازدیدترین های تحصیلی :

بهترین منابع کنکور

مشاوره تحصیلی به سبک علی میرصادقی

معرفی رشته های دانشگاهی

تکنیک های تست زنی

دبیرستان های بارسا

دکتر روانشناس ایرانی درهامبورگ آلمان

Loading… ساعات کاری مطب ” دکتر رویا امامی ” روانپزشک و روان درمانگر در هامبورگ آلمان Loading……

Loading… ” دکتر علی فولادین ” روانپزشک و روان درمانگر فارسی زبان و ایرانی در هامبورگ آلمان Loading……

Loading… دکتر محمد راه رخشان روانشناس ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…

Loading… دکتر مهدی شمس متخصص روانپزشک ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…

روانشناس ایرانی در المان

Loading… دکتر فرهاد شوقی متخصص روانپزشک و روانشناس ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…

Copyright 2019 © almaninfo

برای گرفتن آخرین خبرها و رخدادهای آلمان به فارسی وآلمانی  ما را در اینستاگرام دنبال کنید

   

 برای عضویت در خبرنامه ی آلمان اینفو ایمیل خود را وارد کنید واز آخرین خبرها و رخدادهای فارسی در آلمانی با خبر شوید

قبلا ثبت نام کرده ام

تماس با  روانشناس با واتساپ ۰۹۱۲۱۴۳۳۴۳۸

ممکن است شما در آلمان و در شهری از آن سکونت داشته باشید. مثلا ساکن فرانکفورت یا هامبورگ یا دوسلدورف یا کلن باشید و به یک روانشناس ایرانی خوب احتیاج داشته باشید.

در این صورت ما خدمات دکتر مهسا کاشفی زاده را به شما معرفی می کنیم.

خانم دکتر مهسا کاشفی زاده عضو سازمان نظام روانشناسی،عضویت در انجمن روانشناسان ایران،عضو  خانه روانشناسان و مشاوران یاورانه می باشد.

ایشان متولد تهران، روانشناس، روان درمانگر، متخصص زوج درمانی، مشاور ازدواج و خانواده با رویکرد شناختی و معنوی میباشند.
مقاطع لیسانس و فوق لیسانس خود را در رشته روانشناسی با گرایش بالینی و دکتری روانشناسی با گرایش عمومی سپری کردند. آثار علمی مکتوب ایشان:

روانشناس ایرانی در المان

مقایسه رفتارهای جنسی پر خطر و خود اسیب رسان در زنان و مردان در اختلالات اعتیادی
مقدمه ای بر کودکان اختلالات طیف اتیسم،خانواده،فرهنگ،حمایت
اختلالات شخصیت بر اساس DSM5

اثر بخشی آموزش های مبتنی بر پذیرش و تعهد بر استرس، اضطراب و افسردگی زنان مطلقه منطقه٢ شهر تهران
فراتحلیل درمان شناختی در بهبود تعلل ورزی در اولین همایش روانشناسی و حقوق و ارائه و پذیرش آن در کالج فنی و حرفه ای گرجستان
دارای گواهینامه تشخیص و درمان مشکلات جنسی
دارای گواهینامه تشخیص و درمان پارافیلیا
دارای گواهینامه درمان غیر دارویی سو مصرف مواد نارکوتیک

تنها کافی است در منزل خود بنشینید و از طریق تلگرام یا واتساپ با شماره ۰۹۱۲۱۴۳۳۴۳۸ تماس بگیرید و با خانم دکتر کاشفی زاده تماس صوتی یا تصویری بگیرید.

مثل حضور در دفتر روانشناس می توانید براحتی با ایشان مشاوره داشته باشید. حتی تصویری

تاثیر مهاجرت ایرانیان بر زمینه روحی ایشان

 

مهاجرت به خارج از کشور یک تجربه شگفت انگیز است اما برای بسیاری از افراد – زن و مرد ، بزرگسالان یا کودکان ، مجرد یا در یک رابطه / ازدواج – مهاجرت و سازگاری با زندگی مهاجران با مشکلات عاطفی همراه است که می تواند منجر به تنهایی ، افسردگی ، اضطراب ، عصبانیت ، استرس شود. ، الکلیسم ، اختلالات خواب و موارد دیگر.

جدا از مشکلات سلامت روان ، مهاجران ممکن است مشکلات خودسازی یا شغلی (مانند فرسودگی شغلی) ، مشکلات رابطه ، مسائل اعتماد و سایر موارد را تجربه کنند که می توانند از کمک های حرفه ای بهره مند شوند.

شما با دکتر کاشفی بصورت آنلاین صحبت می کنید ، برای کمک به شما ، دوستان یا اعضای خانواده شما که از مشکلات بهداشت روان به انگلیسی و / یا زبان های دیگر رنج می برند ، آمده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وبسایت

(function( timeout ) {
setTimeout(
function() {
var notice = document.getElementById(“cptch_time_limit_notice_68”);
if ( notice )
notice.style.display = “block”;
},
timeout
);
})(120000);
Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

 × 
4
 = 
هشت

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

گروه مشاوره روان خوب با بهره مندی از متخصصین حوزه روانشناسی و مشاوره تحصیلی در حوزه دکتری به صورت تخصصی خدمات مشاوره روانشناسی و مشاوره تحصیلی و مشاوره خانواده را ارائه می دهد. جهت تعیین وقت وقت مشاوره با شماره 0218612908 تماس حاصل نمایید.

آدرس: تهران سعادت آباد ابتدای بلوار دریا پلاک 30 طبقه 4 واحد 8

باتوجه به شیوه‌های زندگی نوین و پیچیده‌تر شدن شرایط زندگی در کشور های پیشرفته و اینکه افراد بااسترسها و فشارهای حاصل از این زندگی مواجه هستند.

مشاوره فرآیندی است که راه کارهای مناسب برای سازگاری افراد بااین شرایط و مدیریت استرس فراهم می‌سازد.

علاوه براین چنین شرایط پیچیده زندگی نیاز افراد بدریافت اطلاعات مناسب در زمینه‌های مختلف را موجب می‌شود.

از اینرو مشاوران کاردان و باتجربه ما در مرکز مشاوره آلمان آماده هستند

در صورت نیاز به مشاوره با شماره زیر توسط مشاوره اسکایپ با مرکز مشاوره ارتباط برقرار کنید.

روانشناس ایرانی در المان

قیمت مناسبی و ارزانی دارد

می توانید با برترین مشاوران ارتباط داشته باشید.

مرکز مشاروه شما را با مشاورین در زمینه های مختلف ارتباط می دهد.

برای شما تشکیل پرونده داده می شود و می توانید همواره مشاوره پیوسته داشته باشید و در زمنیه های مختلف بهره ببرید.

به دلیل در خوسات زیاد عزیزانی که در خارج از کشور هتسند.

این دلالیل می تواند به دلیل مهاجرت یا تحصیل و یا شغلی باشد.

نیاز به مشاوره دارند و هزینه مشاوره در کشورهای خارجی خیلی زیاد است.

این امکان برای تمام شهرهای اروپا و آمریکا فراهم است که از طریق اسکایپ یا ایمو با ما مرکز مشاوره برتر در تماس باشند.

تا استرس های شما را در مراکز  مشاوره خانواده  برلین، مشاوره خانواده هامبورگ، مشاوره خانواده مونیخ ، مشاوره ازدواج برلین، مشاوره ازدواج هامبورگ، مشاوره کودک و نوجوان و مشاوره افسردگی از بین برده و بارهنمود های خود که حاصل سال ها تحقیق و تجارب آنان است بهترین زندگی را برای شما رقم بزنند.

آلمان کشوری صنعتی و پیشرفته می باشد که ایرانیان عزیز همواره این کشور را برای زندگی انتخاب می کنند

بدین ترتیب  این مرکز با برپایی شعب مختلف در شهرهای برلین، هامبورگ، مونیخ، دوسلدورف و برمن پذیرای هموطنان عزیز خواهد بود.

هموطنان عزیز میتوانند به مرکز مشاوره برلین ، مرکز مشاوره هامبورگ،مرکز مشاوره مونیخ ، مرکز مشاوره دوسلدورف و مراکز دیگر از نمایندگی های مرکز مشاوره آلمان جهت دریافت خدمات مشاوره ای مراجعه کنند.

در زمینه های مختلف می توانید از ما راهنمایی و مشورت بگیرید.

برخی این موضوعات شامل:

دکتر نرگس اسکندری-گرونبرگ
زمینه فعالیت: روانشناسیروان درمانی
آدرس: Eskandari-Grünberg, Nargess Dr.
Liebigstr. 8a
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۹۷۰ ۹۷۲ ۳۵

******

نام:دکتر هوشنگ خوشروی صفت
زمینه فعالیت: روانشناسی
آدرس: Khoshrouy-Sefat, Houshang Dr. Dipl.-Psychologe
Feldbergstr. 51
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۷۲۶ ۱۶۰

****

دکتر محمد راه رخشان
زمینه فعالیت: روانشناسی
روان درمانی
اطلاعات: مطب روانشناسی و روان درمانی
روانشناس بالینی، روان درمانی و مشاوره
آدرس: Rahrakhshan, Mohammad Dr.
Adenauerallee 10
۲۰۰۹۷ Hamburg
استان: Hamburg
تلفن: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۷ ۹۷
نمابر: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۸ ۲۰http://www.rawanshenasi.de

لطفا آدرس مرکز مشاور شهر دوسلدورف را برایم ایمل کنید.
سپاس فراوان

پاسخ

دوست عزیز در این مورد اطلاعی نداریم
در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ اﻣﻜﺎﻥ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﺮﮔﺰ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ و ﺩﻓﺘﺮ ﺛﺒﺖ اﺯﺩﻭاﺝ ﺩﺭ ﻫﺎﻣﺒﻮﺭﮒ و ﺑﺮﻟﻴﻦ ﺭا ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﻩﻴﺪ

این مرکز هیچ ارتباطی با خارج از کشور نداره
و شما میتونید از طریق سرچ این موضوع رو پیگیری کنید

سلام،خواهش میکنم ادرس مشاوره در مونیخ رو واسم بفرستید با سپاس از همکاری شما

در این مورد مرکزی فعلا” فعال و وابسته به کانون نداریم ولی میتونید از آدرس های ذیل استفاده کنید و خودتون بهتر میتونید سرچ کنید

Seestraße 6, 80802 München-Schwabing-Freimann, Germany
+۴۹ ۸۹ ۳۹۷۸۶۱

و یا این آدرس که شاید بتونه به شما کمک کنه

Homepagehttp://www.fak11.lmu.de/
Dean′s Office
Leopoldstrasse 13, room 1410
۸۰۸۰۲ Munich
Germany
Phone: +49 (0) 89 / 21 80 – ۵۲ ۸۹
Fax: +49 (0) 89 / 21 80 – ۵۲ ۹۰
Email: dekanat11@lmu.de

سلام و خسته نباشید من به یک مشاور روانکاو خانم و فارسی زبان در شهر مونیخ احتیاج دارم هرچی گشتم نتوانستم پیدا کنم لطفا اگر امکانش هست کمکم کنید. باتشکر

سلام من یکماه از ایران آمدم در شهر زیگیبرد هستم نیاز خیلی فوری به یه مشاوره کودک در أطراف هامبورگ دارم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید فرزندم خیلی عصبی شده

پاسخ

روانشناس ایرانی در المان

من مشاور خاصی را در انجا نمی شناسم فقط ذکر این نکته که تغییر فضا و وضعیت و تفاوت زبانی برای افرد مهاجر به خصوص کودکانتا مدتی عدم انطباق و عصبی شدن را به همراه دارد .بعد از مدتی رفع می شود و جا نگرانی نخواهد بود .مگر اینکه کودک مشکل زمینه ای خاصی داشته باشد .
موفق باشید

با سلام، آیا شما روانشناس و یا مشاور خانواده فارسی زبان در اشتوتگارت میتونید لطفا به من معرفی کنید؟
ممنون از راهنمایی شما

با سلام متاسفانه خیر ولی می تونید با تماس به سفارت کمک بگیرید
چون لیست ایرانی های مقیم رو دارند
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره

صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

شما می توانید این پست را به اشتراک بگذارید!

حق با شماست.
سوالم به اون خاطر بود که امیدوار بودم تو برلین بتونم یه روانشناس فارسی زبون پیدا کنم.

نگران نباشید میتونید از طریق شبکه های اجتماعی و یا با کمی تحقیق مشاوران فارسی زبان رو پیدا کنید …شاید بتونید از این طریق نتیجه ای بگیرید

دکتر نرگس اسکندری-گرونبرگ
زمینه فعالیت: روانشناسی
روان درمانی
آدرس: Eskandari-Grünberg, Nargess Dr.
Liebigstr. 8a
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۹۷۰ ۹۷۲ ۳۵

******

نام:دکتر هوشنگ خوشروی صفت
زمینه فعالیت: روانشناسی
آدرس: Khoshrouy-Sefat, Houshang Dr. Dipl.-Psychologe
Feldbergstr. 51
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۷۲۶ ۱۶۰

****

دکتر محمد راه رخشان
زمینه فعالیت: روانشناسی
روان درمانی
اطلاعات: مطب روانشناسی و روان درمانی
روانشناس بالینی، روان درمانی و مشاوره
آدرس: Rahrakhshan, Mohammad Dr.
Adenauerallee 10
۲۰۰۹۷ Hamburg
استان: Hamburg
تلفن: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۷ ۹۷
نمابر: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۸ ۲۰http://www.rawanshenasi.de

ممنون از توجه و راهنمایی خوبتون.

سلام
لطفا آدرس مرکز مشاور شهر دوسلدورف را برایم ایمل کنید.
سپاس فراوان

دوست عزیز در این مورد اطلاعی نداریم
در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

سلام
میشه لطفن شماره تلفن و یا مشاوره آنلاین را بگدارید؟ چظوز میشه با مشاور ایرانی در آلمان تماس گرفت؟

در قسمت های بالا آدرس چنین مشاورانی قرار داده شده

یه ادرس از برلین بهم بدید ترو خدا.فارسی زبون باشن. خواهش میکنم زود

اگر در سایت جستجو کنید آدرسی رو در این مورد گذاشتیم .. ولی اطلاعی از فعالیت و عدم فعالیتشون نداریم
ولی شما میتونید از این طریق از وجود همکارانشون در سایر مراکز با اطلاع بشید
روان پزشکان
Dr. phil. Ali Fooladin Psychologischer Psychotherapeu
دکتر علی فولادین فولادیان
Schlüterstraße 74
۲۰۱۴۶ Hamburg
Telefon: 040 381452
Dr. phil. Rahrakhshan
دکتر رحروخشان?
Adenauerallee 10
۲۰۰۹۷ Hamburg
Telefon: 040-41307797

Praxis für Psychotherapie Charlier Ehtesham
Fritz-Reuter-Str.6
۶۰۳۲۰ Frankfurt
Telefon: 069-56020700
Praxis für Psychotherapie Parisa Pasta
Rohrbachstr. 29
۶۰۳۸۹ Frankfurt
Telefon: 0173 – ۲۱۵۰ ۵۷۳
Praxis für Psychotherapie Shaghayegh Hoghooghie
Kettenhofweg 137
۶۰۳۲۵ Frankfurt
Telefon: 069-619931
Praxis für Psychotherapie Schahnaz Fathi
Kaiser Wilhelm-Ring 42
۵۵۱۱۸ Mainz
Telefon: 06131-2173779

Zahra Ghaeni Familientherapeutische Praxis
Kettenhofweg 107-109
۶۰۳۲۵ Frankfurt
Telefon: 069-74224668
Facharzt für Allgemeinmedizin und Psychotherapie. Dr. Mahmoodzada
Dom Str.79
۶۳۰۶۷ Offenbach
Telefon: 069-821823

Dr.phil. Nargess Eskandari
Liebigstr.8a
۶۰۳۲۳ Frankfurt
Telefon: 069-97097235

Dr. med. Maryam Zokai
Richard-Wagner-Str.9
۶۱۲۵۰ Usingen
Telefon: 06081-443305

سلام من میخوام با دوست دخترم که در هلند زندگى میکنه ازدواج کنم، خودم هم در آلمان أقامت دارم و دوست دخترم ملیت هلندى داره
براى زندگى در آلمان به دوست دخترم حق و حقوق تعلق میگیره بعد از ازدواج آیا؟
با تشکر

در این مورد با وکلای مهاجرت صحبت کنید …. چون قوانین ممکنه تغییر کرده باشه

ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ اﻣﻜﺎﻥ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﺮﮔﺰ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ و ﺩﻓﺘﺮ ﺛﺒﺖ اﺯﺩﻭاﺝ ﺩﺭ ﻫﺎﻣﺒﻮﺭﮒ و ﺑﺮﻟﻴﻦ ﺭا ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﻩﻴﺪ

این مرکز هیچ ارتباطی با خارج از کشور نداره
و شما میتونید از طریق سرچ این موضوع رو پیگیری کنید

سلام
میتونید یه مشاور خانواده تو فرانکفورت معرفی کنید

در این مورد اطلاعایی نداریم

سلام،خواهش میکنم ادرس مشاوره در مونیخ رو واسم بفرستید با سپاس از همکاری شما

در این مورد مرکزی فعلا” فعال و وابسته به کانون نداریم ولی میتونید از آدرس های ذیل استفاده کنید و خودتون بهتر میتونید سرچ کنید

Seestraße 6, 80802 München-Schwabing-Freimann, Germany
+۴۹ ۸۹ ۳۹۷۸۶۱

و یا این آدرس که شاید بتونه به شما کمک کنه

Homepagehttp://www.fak11.lmu.de/
Dean′s Office
Leopoldstrasse 13, room 1410
۸۰۸۰۲ Munich
Germany
Phone: +49 (0) 89 / 21 80 – 52 89
Fax: +49 (0) 89 / 21 80 – 52 90
Email: dekanat11@lmu.de

سلام و خسته نباشید من به یک مشاور روانکاو خانم و فارسی زبان در شهر مونیخ احتیاج دارم هرچی گشتم نتوانستم پیدا کنم لطفا اگر امکانش هست کمکم کنید. باتشکر

در این مورد اطلاعی در دست نداریم

سلام من یکماه از ایران آمدم در شهر زیگیبرد هستم نیاز خیلی فوری به یه مشاوره کودک در أطراف هامبورگ دارم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید فرزندم خیلی عصبی شده

با سلام
من مشاور خاصی را در انجا نمی شناسم فقط ذکر این نکته که تغییر فضا و وضعیت و تفاوت زبانی برای افرد مهاجر به خصوص کودکان تا مدتی عدم انطباق و عصبی شدن را به همراه دارد .بعد از مدتی رفع می شود و جا نگرانی نخواهد بود .مگر اینکه کودک مشکل زمینه ای خاصی داشته باشد .
موفق باشید

سلام من میخواستم مشاوره آنلاین داشته باشم باید با کجا تماس بگیرم

.

با سلام، آیا شما روانشناس و یا مشاور خانواده فارسی زبان در اشتوتگارت میتونید لطفا به من معرفی کنید؟
ممنون از راهنمایی شما

با سلام متاسفانه خیر ولی می تونید با تماس به سفارت کمک بگیرید
چون لیست ایرانی های مقیم رو دارند
موفق باشید

هزینه ی هر جلسه روانشناس یا روانپزشک در کارلسروهه
و معرفی روانشناس بالینی خوب . روانشناس بالینی دارو هم میتونه تجویز کنه ?

با سلام
در هر جایی هزینه متفاوت است .و باید مراجعه کنید منتهی باید بدانید روانشناس بالینی اجازه تجویز دارو ندارد و فقط روانپزشک دارو تجویز می کند
موفق باشید

با عرض سلام
من در المان شهر اسن زنگی میکنم دو پسر دارم وبا همسرم اختلاف دارم با هم مثل دو غریبه هستیم من بدنبال یک مشاور روانشناس خانواده هستم که در اسن یا مولهایم یا راتینگن یا هایلیگن هاوس باشه اینها شهرهای نزیک من هستند البته با بیمه درمانی کار کنه من دارم دچار افسردگی و سرشکستگی میشم که این برای بچه ها اصلا خوب نیست دارم دچار بی تفاوتی و بی احساسی نسبت به همه چیز میشم از این بابت میترسم

با سلام
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

سلام عرض احترام حسن هستم از میپین المان ایا ممکم است سوالم را خصوصی بیپرسم

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مرکز مشاوره وابسته به کانون مشاوران ایران می باشد.

ارسال شده توسط: مدیریت سایت

در دکتر روانشناس

سپتامبر 26, 2017
۰
1,814 بازدید

Author : Psychological Website

در این مقاله سعی داریم به کسانی که می‌خواهند یک روانشناس ایرانی در آلمان یا هر جای دیگری خارج از ایران پیدا کنند، کمک کنیم.

در ابتدا باید خصوصیات یک روانشناس خوب را مرور کنیم تا با دانش نسبت به آنها بتوانیم یک روانشناس ایرانی خوب در آلمان و یا هر جای دیگری پیدا کنیم.

نکته مورد ذکر آن است که اکثر افراد آگاهی از خصوصیاتی که باید یک مشاور و درمانگر خوب داشته باشد و اینکه آنها چه توقعاتی می‌توانند از درمانگر خود داشته باشند، ندارند. یک روانشناس آگاه، دانا و باتجربه می‌تواند با توصیه‌های مناسب باعث رشد فردی، خانوادگی و اجتماعی مراجع شود و همچنین یک مشاور بی‌تجربه و ناآگاه و از همه مهم‌تر، یک مشاور غیرمتعهد می‌تواند به‌شدت به مراجع آسیب بزند.

روانشناس ایرانی در المان

۱. حس همدلی: از جمله ویژگی‌های یک روانشناس خوب، حس همدلی با مراجع است. حس همدلی یک مشاور به چه معنا است؟ همدلی یعنی مهارت و قدرت درک احساسات مراجع.

رواندرمانگر و مشاوری که به‌خاطر ضعف شخصیتی خود، دائماً قصد دارد مهارت، قدرت و برتری خود را به اثبات برساند، مسلماً درگیر مشکلات شخصیتی خویش می‌باشد و بهیچوجه نمی‌تواند به مشکلات و مسائل مراجع علاقه نشان دهد.

درمانگر و مشاور باید بتواند یک رابطه صمیمانه و امن با مراجع برقرار کند، زیرا قسمت بزرگ مشکلات مراجع ناشی از احساس دوست نداشتنی بودن و غیرقابل پذیرش بودن است. مشکلاتی که در کودکی فرد و در فضای خانه ایجاد شده است در صورتی که در اتاق درمان نیز ادامه بیابد، مسلماً موجب وخیم‌تر شدن حال مراجع می‌شود، ولی اگر درمانگر احساس امنیت و همدلی و دوست داشتنی بودن را به مراجع بدهد، قطعاً می‌تواند به بهبود مراجع منجر شود.

درمانگری که خود از لحاظ شخصیتی رشد نیافته باشد، توانایی آن را ندارد که با مراجع احساس همدلی کند. درمانگر اگر در کودکی احساس دوست داشتنی بودن نکرده باشد، مسلماً نمی‌تواند به‌دیگران احساس دوست داشتنی بودن بدهد.

ذات نایافته از هستی بخش                                         کی تواند که شود هستی بخش

۲. احساس پذیرفته شدن: مراجع باید این احساس را بکند که مورد پذیرش درمانگر قرار دارد. مراجع باید احساس کند که مورد قضاوت درمانگر قرار نمی‌گیرد. او باید مطمئن شود که با وجود داشتن هر سابقه، احساس و یا فکری، مورد پذیرش درمانگر است.

مراجع زمانی به درمانگر مراجعه می‌کند که احساسات بدی نسبت به خود دارد. او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار می‌دهد. به همین دلیل باید به نزد درمانگری برود که باور به ارزش ذاتی همه انسان‌ها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که به‌خاطر آن ارجاع کرده است، دارد. درمانگری که یقین دارد در صورتی که شرایط برای مراجع و یا هر انسانی فراهم شود، او می‌تواند استعدادهای خود را همانند هر انسان دیگری شکوفا کند، باور خواهد داشت هر انسانی می‌تواند گوهر خویش را پیدا کند و در مسیر رشد و تعالی قرار گیرد.

مراجع در صورتی که مورد قضاوت مشاور قرار نگیرد، می‌تواند حرف‌ها و مشکلات خویش را اظهار کند. اگر درمانگر حتی در ذهن خویش به قضاوت مراجع بپردازد، مراجع احساس اعتماد و امنیت نمی‌کند. مشاور و یا درمانگر باید بتواند بدون آنکه در قالب فرد نصیحت کننده برود، مراجع را راهنمایی کند و با کمک یکدیگر مسیر درست را تشخیص داده و انگیزه برای پیگیری هدف‌ها را به مراجع بدهد.

نقش مشاور با نقش یک کشیش و یک روحانی تفاوت دارد. مشاور برای مراجع، موعظه نکرده و او را نصیحت نمی‌کند. مشاور باور دارد که آنچه مراجع در درجه اول به آن محتاج است، احساس همدلی و پذیرش است. و آنچه از آن گریزان است، مورد نقد و انتقاد قرار گرفتن است. مشاور باور دارد که راه‌حل بسیاری از مشکلات، در درون خود مراجع نهفته است و او به آنها آگاه است و او تنها نیاز دارد که ارزش ذاتی خود را جهت تحقق آن راه‌حل‌ها باور کند. در صورتی که مراجع  ارزش ذاتی خویش را باور کند، به هر شرایطی درباره خود راضی نمی‌شود و برای بهبود شرایط خویش انگیزه پیدا کرده و برای تحقق آن تلاش می‌کند.

خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است. مشاور باید با صبر و شکیبایی به حرف‌های مراجع گوش فرا دهد و برای بیان نظرات خویش و راهنمایی کردن عجله نکند. مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند. زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کرده‌اند و نقاط ضعف او را به کرات به او گوشزد نموده‌اند.

۳. اخلاقیات: پایبندی به اخلاقیات مهمترین ویژگی یک مشاور خوب است، زیرا مراجع با حسی از اعتماد نزد مشاور می‌رود. بنابراین سوءاستفاده از حس اعتماد، بزرگترین ضربه را به مراجع می‌زند.

بهبود مراجع رابطه مستقیم با میزان اعتماد به مشاور دارد. مشاور باید مهارت و توانایی داشته باشد تا با پیشرفت جلسات، میزان بیشتری از اعتماد را در مراجع ایجاد کند.

مراجع احساس ارزشمندی، دوست داشتنی بودن و اعتماد را از رواندرمانگر طلب می‌کند. اگرمشاور فاقد این خصلت‌های اخلاقی باشد و یا بر خلاف آنها عمل کند، آسیب شدیدی به مراجع خواهد زد.

۴. دانش و بینش: میزان دانش یک مشاور را احتمالاً بتوان از طرقی مانند میزان تحصیلات، تالیفات و ترجمه‌ها و تجربه کاری او شناخت.

لازم به‌ذکر است که دانش یک مشاور در قبال مواردی چون همدلی، پذیرش و … که در بالا ذکر شد، بی‌ارزش است. دانش یک مشاور تنها در کنار باقی ویژگی‌های مشاور است که بر مراجع تاثیر می‌گذارد. آنچه یک رواندرمانگر به مراجع می‌گوید را مراجع بارها از زبان دیگران شنیده است و شاید تنها عواملی چون همدلی، عدم قضاوت، پذیرش و ایجاد احساس ارزشندی است که مراجع را ترغیب بر انجام کاری می‌کند.

۵. تشویق و حمایت: درمانگر باید مهارت آن را داشته باشد تا در مراجع برای ادامه درمان ایجاد انگیزه کند. مشاور باید آنچنان به خوبیِ ذات انسان یقین داشته باشد که این مشکل مراجع را موقت بداند و باور داشته باشد که او توان عبور و غلبه بر این مرحله‌ای که اکنون در آن است را دارد.

۶. قدرت ارتباط: درمانگر باید در فن بیان مهارت داشته باشد تا مراجع را جذب کند. با یک روانشناس که لبخند بر لب دارد بیشتر می‌توان ارتباط برقرار کرد تا با یک روانشناس اخمو. یک روانشناس خوب دارای حس شوخ‌طبعی است که در مواقع لزوم برای ایجاد ارتباط بهتر آن را به‌کار می‌گیرد.

برای پیدا کردن یک روانشناس ایرانی در آلمان می‌توانید از دوستان و آشنایانی که می‌دانید تجربه روان‌درمانگری داشته‌اند، سوال کنید. درباره منش، سبک و رفتار روان‌درمانگرشان از آنها سوال کنید.

نکته بعدی آن است که حوزه تخصص این روانشناس ایرانی در آلمان چه می باشد. برخی از مشاوران در زمینه درمان افسردگی، درمان وسواس و درمان اضطراب تخصص دارند، گروهی در زمینه ارتباط و ازدواج کار می‌کنند و برخی نیز رشد فردی محور کار آنها است. تعلیم و تربیت و روانشناسی کودک نیز رشته‌ای است که حوزه تخصص گروهی دیگر از روانشناسان است.

نکته بعدی آنکه رواندرمانگران از روش‌های مختلفی برای درمان مراجع بهره می‌برند. در برخی روش‌ها مراجع نقش فعال‌تری دارد و انتظار می‌رود در درمان خود نقش بیشتری به عهده بگیرد و در روشی دیگر، این درمانگر است که بیشتر دخالت کرده و در زمینه تصمیمات مهم زندگی مراجع اظهارنظر می‌کند و مشاوره می‌دهد. در یک روش دیگر، بیشتر بر افکار غلط و ناکارآمد تاکید می‌گردد و رواندرمانگری دیگر بر احساسات و عواطف مراجع تمرکز می‌کند.

مراجعی که تنها برای یک مشکل حال حاضر خود به‌دنبال روانشناس می‌گردد، درمانگری که حوزه تخصص او روانکاوی است برای او مناسب نیست. مراجع باید در جلسه اول به مشاور بگوید که می‌خواهد در طی یک یا دو جلسه با کمک مشاور راهکارهایی برای حل مشکل خود پیدا کند. اگرچه باید به این نکته نیز توجه کرد که ممکن است مشاور با شناخت و آگاهی که درباره ویژگی‌های شما پیدا می‌کند، متوجه می‌شود که مشکل شما همواره در زندگی‌تان تکرار می‌شود و به‌همین دلیل باید به نکات ریشه‌ای‌تری پرداخته شود. به‌عبارت دیگر، تنها کافی نیست که بر روی رطوبت دیوار رنگ زده شود (گرچه ممکن است برای کوتاه‌مدت نیاز مراجع را مرتفع کند) بلکه باید با منشا رطوبت مقابله شود.

بهترین راه برای پیدا کردن یک روانشناس در آلمان پرس و جو از دوستان و آشنایان است. راه دیگر سوال کردن از افرادی است که در فضاهای روانشناسی هستند. با بررسی گفت و گوهای افراد با یکدیگر در وبلاگ‌های متفاوت و یا سوال از صاحبان وبلاگ‌های روانشناسی، می‌توان افراد کارآمد و باتجربه در این حوزه را شناسایی کرد.

راه دیگر آن است که با توجه به امکانات به‌وجود آمده و شرایط ناشی از کرونا  و از سویی دیگر درگیری‌های زیاد افراد به‌جهت مشغله‌های شغلی، بواسطه تکنولوژی با درمانگر خود به‌صورت آنلاین گفتگو کنید.

 

برچسب زده شده با:psychology آلمان استانبول تورنتو دکتر روانشناس دکتر کامیار سنایی روانشناس روانشناس خوب روانشناسی روانپزشک سوئد لس آنجلس مشاوره آنلاین مشاوره اینترنتی

جولای 7, 2020

مارس 31, 2019

اکتبر 5, 2018

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

روانشناس ایرانی در المان

پیدا کردن یک روانشناس در آنکارا برای ایرانیان با توجه به ویژگی‌های خاص این کشور و تفاوت فرهنگی احتمالاً اندکی دشوار است. تفاوت‌های فرهنگی بین …

 به گزارش بُردار؛ انجمن روان‌شناسی ایران در اقدامی کم‌سابقه و مفید، پنج‌شنبه، ۱۹ مهرماه، نشستی را در خانه اندیشمندان علوم انسانی تدارک دیده بود که طی آن یاسمن سلطانی درباره «فرآیند آموزش و ارائه خدمات روان‌شناختی در کشور آلمان» صحبت کرد.

آنچه در این نشست ارائه شد، تجربه زیسته یاسمن سلطانی از حضور و آموزش در عرصه روان شناسی کشور آلمان بود. سلطانی که یکی از روان‌درمان‌گران مرکز درمانی فرانکفورت است، از بیم‌ها و امیدهای حضور در کشور آلمان به عنوان یک روان‌درمان‌گر گفت.

سلطانی که با سه زبان فارسی، انگلیسی و آلمانی به ارائه خدمات در مرکز درمانی فرانکفورت مشغول به کار است، همچنین خود را مدیر بخش پناهندگان این مرکز نیز معرفی کرد. سلطانی توضیح داد به این دلیل ساده اما مهم که «زبان» ابزار کار یک روان‌درمان‌گر است، و از آنجا که در شرایط فعلی، کشور آلمان، جامعه‌ای مهاجرپذیر است، نیاز به روان‌درمان‌گرانی که به زبان‌های مهاجران مسلط باشند، اهمیت ویژه‌ای دارد.

از این حیث، پذیرش خود به عنوان روان‌درمان‌گر را پس از گذراندن دوره‌های آموزشی این مرکز، از طرف مرکز درمانی فرانکفورت بدیهی و چه‌بسا حتمی دانست.

همچنین در کلیت فرهنگ آلمانی، فرد ایرانی کم‌تر به عنوان نیروی کار یدی شناخته می‌شود و بیش‌تر وجهه‌ای آکادمیک دارد. این نیز امری است که می‌تواند در پیشبرد اهداف تحصیلی و کاری برای مهاجرت تحصیلی و کاری به آلمان، به عنوان عاملی تسهیل‌گر ایفای نقش کند.

روانشناس ایرانی در المان

سلطانی به این واقعیت نیز اشاره کرد که گرچه مراجعه افراد آلمانی به روان‌درمان‌گری غیرآلمانی (روسی، ایرانی و غیره) کم است؛ با این حال سیستم بیمه برای خدمات درمانی در این کشور طوری است که فردِ برخوردار از مهارت‌های لازمِ درمان‌گری، در آلمان بی‌کار نمی‌ماند. یا به بیان ساده سلطانی: «برای همه کار هست»!

«بیمه در آلمان هزینه تراپی را می‌دهد». سلطانی تصویر امنی از سیستم بیمه آلمان ارائه داد که هر سه رویکرد شناختی رفتاری، رفتارگرایی و روان‌کاوی را شامل می‌شود.

آنچه سلطانی از فرآیند آموزش تا اشتغال روان‌شناسی در آلمان توضیح داد، از این قرار بود که یک فرد بلافاصله پس از گذراندن دوره ارشد، نمی‌تواند مراجعه‌کننده داشته باشد و به درمان و مشاوره مشغول شود. بلکه هر فرد بایستی در فضای امن ناشی از حمایت علمی و مشاوره‌های به‌هنگام برجستگان رشته خود، روان‌درمانی را تمرین کند و از این طریق به مهارت‌ورزی بپردازد.

سلطانی این روند را هم به نفع روان‌درمان‌گر و هم مفید برای مُراجع معرفی می‌کند؛ چراکه فرد درمان‌گر با این همراهی و حمایت، امکان شناخت بدون نگرانی انواع موقعیت‌های کاری را تجربه می‌کند، بدون اینکه نگران آسیب‌ زدن‌های ناشی از فقدان حرفه‌ای‌گری در ابتدای کار به مراجعین باشد.

آموزش در مراکز روان‌درمانی آلمانی شامل ساعات زیر است:

پس از این ساعات است که فرد در محیط امنی که گفته شد، به مهارت‌ورزی و افزایش اعتماد به نفس حرفه‌ای می‌پردازد.

یکی از محورهای جالب توجه در سخنرانی سلطانی توضیح درباره این تفکیک مهم در روان‌شناسیِ آلمان بود: فرآیند آموزش برای ورود به بازار کار و روان‌درمان‌گری، از فرآیند آموزش برای تدریس در این رشته متفاوت است.

به عبارت دیگر سیستم آموزش روان‌شناسی در آلمان به گونه‌ای طراحی و به فرد ارائه می‌شود که می‌تواند تصمیم بگیرد با توجه به هدفی که از آموختن این رشته دارد، کدام دوره‌ها را دنبال کند.

به طور مثال فرآیند آموزشی که در مراکز درمانی ارائه می‌شود، شامل دوره‌هایی است که در مقابل گذراندن ۶۰۰ ساعت تئوری، ۱۸۰۰ ساعت برای تمرین عملی بایست وقت بگذارند.

این درحالی است که فرآیند آموزش روان‌شناسی در دانشگاه‌ها و مراکز دانشگاهی شامل شش ترم است که سروکار فرد بیش‌تر با متون (text) روان‌شناسی است و مباحثی چون اخلاق در روان‌درمانی را شامل می‌شود.

آن‌طور که یاسمن سلطانی، مدیر بخش پناهندگان مرکز روان‌درمانی فرانکفورت، توضیح داد آموزش و اشتغال در آلمان به صورتی منظم به هم پیوند خورده‌اند. ارتباط آموزش و اشتغال، دارای روندهایی جاری است که تسهیل این ارتباط را رقم زده است. به طور مثال آموزش در مراکزی صورت می‌گیرد که خود نیاز به روان‌درمان‌گر دارند و فرد از ابتدا با محیط آشنا می‌شوند.

بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی و قبولی در امتحان پایانی است که مرکز درخواست همکاری به فرد می‌دهد که با توجه به آنچه در بخش «آلمان و پذیرش دانشجوی روان‌شناسی» آمده است، پذیرش دانشجوی ایرانی در شرایط فعلی امکان‌پذیر است.

همچنین سلطانی توضیح داد که کسب مجوز کار با کسب پروانه کار خصوصی در آلمان متفاوت است و دومی نیاز به دوره‌های پولی دارد که با توجه به رایگان بودن هزینه تحصیل در آلمان، هزینه‌های بالایی را دریافت می‌کنند.

این دوره‌های پولی منجر به کسب اجازه برای فرد می‌شوند تا بتواند دفتر خصوصی خود را به عنوان روان‌درمان‌گر راه‌اندازی کند و به پذیرش بیمار مشغول شود. پذیرش بیمار در دفاتر شخصی روان‌درمانی نیز شامل بیمه هستند و هر مجوز عددی برابر با ۳۴۰ مراجع را شامل می‌شود؛ که در مقایسه با کشوری مثل امریکا که تنها سه مراجع در هفته شامل بیمه می‌شوند، یا در کشوری مثل ایران که بیمه به تراپی تعلق نمی‌گیرد، رقمی قابل توجه به نظر می‌رسد.

هزینه‌هایی که سلطانی برای دوره کسب پروانه دفتر شخصی برشمرد، به قرار زیر است:

یاسمن سلطانی تجربه‌های خود از فرآیند آموزش، تدریس و اشتغال در مرکز روان‌درمانی را نیز با حضار به اشتراک گذاشت.

سلطانی تجربه‌های خود را که به عنوان «درس» از آن یاد می‌کرد، به این صورت بیان کرد:

سلطانی همچنین به نقص‌هایی که آموزش و اشتغال روان‌شناسی در آلمان با آن مواجه است، اشاراتی داشت:

این جلسه دو ساعته که به صورت دیالوگ بین سخنران و حضار برگزار شد؛ با یک تمرین عملی/کارگاهی برای آموزش تکنیک‌های مواجهه با مورد (کیس) دارای سابقه/افکار خودکشی نیز همراه بود.

بردار به تازگی در حال انجام پروژه ای با عنوان آسیب شناسی رشته و حرفه روانشناسی و مشاوره در ایران است که می‌توانید اینجا پیگیری کنید.

فاطمه مرتضوی/

سلام وقت بخیر. چطور میشه با خانم سلطانی ارتباط گرفت و چطور میشه توو این دوره شرکت کرد. ممنون میشم جواب بدین

سلام
لطفا با انجمن علمی روان‌شناسی ایران در تماس باشید.
با احترام

constantly i used to read smaller posts which also clear their motive, and that is also happening with
this post which I am reading now.

ممنون از مطالب خوبتون

سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم

I have been browsing on-line more than 3 hours today, but I never discovered any fascinating article like yours.

It is beautiful worth sufficient for me. Personally,
if all site owners and bloggers made good content as you did, the net can be much more useful than ever
before.

P.S. If you have a minute, would love your feedback on my new website re-design. You can find it by
searching for “royal cbd” – no sweat if you can’t.

Keep up the good work!

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

روانشناس ایرانی در المان


مشاوره فردی، زوج درمانگر، مشاوره پیش از ازدواج، درمان افسردگی، اضطراب، وسواس

روانشناس ایرانی در بن: اگر شما در بن زندگی می کنید و احتیاج به یک روانشناس ایرانی برای مشاوره دارید می توانید برای مشاوره ویدیویی با دکتر شهرزاد رشن تماس بگیرید.

دکتر شهرزاد رشن دارای دکترای تخصصی در روانشناسی، شماره نظام روانشناسی، پروانه کار از سازمان نظام روانشناسی ایران، عضو انجمن روانشناسی ایران و با سابقه روان درمانی بیش از ۱۰۰۰ مراجع می باشند.

برای تعیین وقت و هماهنگی مشاوره ویدیویی یا تلفنی به شماره واتساپ ۰۰۹۸۹۱۲۱۰۲۴۸۲۴ می توانید پیام دهید.

روانشناس ایرانی در المان

با توجه به این مسئله که برای ایرانیان ساکن بن و آلمان در مواقعی که احتیاج به مشاوره و روان درمانی دارند، گزینه اول برای انتخاب روانشناسی است که به زبان فارسی صحبت کند و در شهر بن به راحتی افراد نمی توانند چنین مشاوری را در دسترس خود داشته باشند، مشاوره آنلاین چه به صورت ویدیویی و چه به صورت تلفنی با یک روانشناس فارسی‌زبان و ایرانی بهترین گزینه می باشد. که در آن شما می توانید با هزینه کمتر نسبت به مشاوره در بن و یا در کشور آلمان مشاوره خود را انجام دهید.

مشاوره آنلاین هم در زمینه های فردی و هم در زمینه خانواده و یا به صورت زوجی انجام می شود. در زمینه های فردی مانند مواقعی است که شما از اضطراب رنج می برید و یا دچار افکار وسواس گونه در مورد موضوع خاصی هستید، یا احساس افسردگی و یا پوچی دارید و … علاوه بر آن مشاوره آنلاین در مواقعی که رابطه تان نیز دچار مشکل شده بسیار کمک کننده است. نگاه داشتن رابطه کاری است که احتیاج به سعی و تلاش مداوم دارد.

زیرا در فرایند روان درمانی یکی از مسائل مهم فرهنگ فرد می باشد و روانشناسی که از فرهنگ مراجع بی اطلاع باشد چگونه می تواند ریشه مشکلات وی را پیدا و کمک به حل آنها کند.

با توجه به اینکه در بعضی موارد امکان دسترسی به یک روانشناس با زبان مادری وجود ندارد ما می‌توانیم از مشاوره آنلاین در این خصوص استفاده کنیم، با توجه به پیشرفت تکنولوژی امروزه گاها به خاطر دور بودن مسافت و یا نداشتن وقت کافی نیز افراد از مشاوره آنلاین استفاده می کنند.

مشاوره های فردی از جمله: درمان اضطراب، وسواس، افسردگی، افزایش اعتماد به نفس، کنترل خشم

حل مشکلات روابط و بهبود در روابط پس از خیانت

مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره خانواده و … هستند.

دارای:

گرفتن ارتباط با وی آسان باشد.

محرم اصرار شخصی شما و صحبت هایی که می کنید باشد.

علم کافی در زمینه روانشناسی داشته باشد و با اطلاع از رویکردهای جدید در روانشناسی باشد.

تعصب نسبت به جنسیت، قومیت و نژاد خاصی نداشته باشد.

احساس همدلی داشته باشد.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

توسط KVR | ژوئن 22, 2019 | دسته بندی | 6 نطرات

سلامت اعصاب و روان ما مهم ترین رکن زندگی است . گاهی اوقات اتفاقاتی می افتد که ما نیاز به مراجعه به روانپزشک پیدا  می کنیم . روانپزشک ایرانی در هامبورگ اما ما چگونه روانپزشک مناسب را پیدا می کنیم ؟ چه رکن هایی مهمترین دلایل انتخاب روانپزشک است ؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سوالات را پیدا کنید .

در کشورهای پیشرفته مراجعه به روانپزشک  امری ضروری و بدیهی است و همه افراد به آن علاقه داشته و تقریبا هر کسی برای امور مختلف زندگی خود حداقل سالی یک‌بار برای مشاوره به روانپزشک مراجعه می‌کند.

در کشورهای پیشرفته افراد برای تصمیمات مهم زندگی مانند تصمیم ازدواج یا مهاجرت و یا انتخاب شغل حتما به مشاور مراجعه می‌کنند و این کار یک امر بدیهی تلقی می‌شود.

روانشناس ایرانی در المان

بر این اساس نمی‌توان گفت زمان دقیق مراجعه به روانپزشک درباره مشکلات و مسائل روانشناختی و روانشناختی دقیقا چه زمانی است، زیرا درباره افراد مدرن و امروزی این مراجعه هر زمانی و با هر بهانه‌ای می‌تواند باشد.

اما سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می آید، این است که روانشناسی و روانپزشکی چه تفاوتی با یکدیگر دارند. این تفاوت باید شناخته شود چون عدم شناخت آن، بعضی افراد را به بیراهه می کشاند.

حتی بسیاری از افراد تحصیل کرده هم به طور دقیق از این اختلاف آگاه نیستند و گاهی در بسیاری از رسانه ها هم این ۲ به اشتباه به کار می روند.

کار و وظیفه ای که یک متخصص روانشناس انجام می دهد کاملا متفاوت با کار یک روانپزشک می باشد.

فرض میکنیم که شما برای انجام کاری با یکی از دوستان خود و حتی خانواده خود شروع به گفتگو میکنید و از آن ها برای آن کار مشاوره میخواهید.

اگر مشکل کمی حاد تر باشد و دوستان شما نتوانند شما را کمک کنند بی شک سراغ کتاب ها و اینترنت و .. می شوید. سعی دارید که با مطالعه کردن مشکل خود را برطرف نمایید.

 

حال ممکن است هر کدام از این پاسخ هایی که می یابید, چه از دوستان و خانواده , چه از اینترنت و کتاب ها , درموقعیت خودشان صحیح عمل شده باشد اما برای شما کارساز ممکن است باشد یا نباشد!

این کاملا بستگی به موقعیت های مختلف زندگی فرد دارد.

هیچ مشخص نیست که یک روش برای شخصی کارساز باشد و همان روش عینا برای شما هم کاری کند!

برای مراجعه به روانپزشک در آلمان و شهر هامبورگ می توانید از طریق مشاوره آنلاین اقدام کنید . برای کسب اطلاعات بیشتر مشاوره آنلاین به لینک زیر مراجعه کنید :

مشاوره آنلاین روانپزشکی و روانشناسی

بهترین زبان برای بیان احساسات و آنچه که در دل داریم، زبان مادری است.

شاید با هیچ زبان دیگری نتوانیم افکار و نظرات خود را شفاف و دقیق بیان کنیم.

علاوه بر زبان مادری، آشنا بودن روانشناس به فرهنگی که ما در آن بزرگ شدیم، بسیار پررنگ و با اهمیت است.

برای همین وقتی در خصوص مشکلی با روانشناس هم فرهنگ و هم زبان صحبت می کنیم، او خیلی راحت از زاویه نگاه ما به موضوع نگاه می کند و راهکاری را پیشنهاد می دهد که متناسب با فرهنگ ما و مدل ذهنیمان باشد.

طبیعی است که در همه ی شهرهای جهان، روانشناس و مشاور ایرانی نباشد.

به همین علت یکی از بهترین راه ها برای ایرانیان خارج از کشور، مشاوره گرفتن از روانشناسان و مشاوران خبره ای است که در ایران فعالیت می کنند.

مشاور و روانشناس شما باید بتواند از دریچه ای که شما به زندگی نگاه می کنید به زندگی نگاه کند و این مستلزم شناخت فرهنگ و شالوده فرهنگی شماست.

روابط عمومی خوبی داشته باشید

برآورد می‌شود ۷۵% از طول روز یک فرد به نحوی از انحا صرف ارتباط برقرار کردن می‌شود، و این ممکن است برای روانپزشک برآورد پایینی باشد. به عنوان یک درمانگر، شما باید شنونده‌ی خوبی باشید.

لحن، آوا، بیان، و انتخاب کلمات‌تان عوامل مهمی در نحوی برقراری ارتباط کلامی شما هستند.

 مشتاق علم باشید

به عنوان یک روانپزشک ، از شما انتظار می‌رود که درگیر و مسئول تحقیقات خودتان باشید,  واقعیتی که روانپزشک را از سایر درمانگران مجزا می‌کند  و بنابراین شما نه تنها باید قادر به تفکر علمی باشید بلکه باید نسبت به آن نیز اشتیاق داشته باشید:

با سوال پرسیدن، تفکر انتقادی، آزمایش کردن، و توضیح استدلال‌تان این امر میسر می‌شود.

 کنجکاو باشید

روانپزشک می‌خواهند پی ببرند چه چیزی آدم‌ها را بیمار می‌کند. هر بیماری متفاوت است، و نحوه‌ی کمک به هر فردی همیشه به آسانی روشن نیست.

بنابراین روانپزشک باید قادر باشند سوالات روشنگرانه بپرسند و سلسله سوالات را ادامه بدهند تا به بهترین راه‌حل برای درمان آن فرد دست پیدا کنند.

خلاق باشید

از آنجایی که هر بیمار یک چالش جدید و متفاوت را مطرح می‌کند، لازم است که روانپزشک ذهن خلاقی داشته باشند. شما مسئولیت دارید به راه‌حل‌ها، تکنیک‌ها، و پیشنهادات جدیدی برای بهتر کردن کیفیت زندگی مراجعان خود دست پیدا کنید.

همدلی کنید

روانشناس ایرانی در المان

به عنوان یک درمانگر، باید قادر باشید برای بیمارتان محیطی فراهم بیاورید که حاکی از اهمیت، درک و انرژی بخشی باشد. باید قادر باشید در حالی که برای سلامت و بهبودی بیمارتان به عنوان یک نیروی راهنما و اطمینان‌بخش عمل می‌کنید، به استقلال و مسئولیت شخصی او نیز احترام بگذارید.

باید قادر باشید خودتان را به جای او قرار بدهید. باید، اساسا، بیمارتان را همان گونه که هست بپذیرید،  اگر او کاری را اشتباه انجام داد یا با او مخالف بودید، نمی‌توانید از کمک کردن به او خودداری کنید.

 قضاوت نکنید

روانپزشک نه تنها از مراجعان‌شان بی‌قید و شرط حمایت می‌کنند، بلکه از نقاط ضعف یا اعمال نادرست آنها نیز انتقاد نمی‌کنند.

چنین قضاوت‌های ارزشی اعتماد و احترام مراجعه‌کننده را کم می‌کند و باعث می‌شود توصیه‌ها و خدمات شما کمتر کارآمد به نظر برسند.

هر چند بدیهی است، اما هیچ درمانگری نباید درمورد یک بیمار که پیشینه یا ارزش‌های متفاوتی دارد تبعیض قائل شود.

شما باید در تعهدتان به قضاوت نکردن درمورد مراجعان‌تان ثابت قدم باشید.

مراجع زمانی به درمانگر مراجعه می‌کند که احساسات بدی نسبت به خود دارد.

او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار می‌دهد.

به همین دلیل باید به نزد درمانگری برود که باور به ارزش ذاتی همه انسان‌ها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که به‌خاطر آن ارجاع کرده است، دارد.

مراجع در صورتی که مورد قضاوت مشاور قرار نگیرد، می‌تواند حرف‌ها و مشکلات خویش را اظهار کند.

مشاور و یا درمانگر باید بتواند بدون آنکه در قالب فرد نصیحت کننده برود، مراجع را راهنمایی کند و با کمک یکدیگر مسیر درست را تشخیص داده و انگیزه برای پیگیری هدف‌ها را به مراجع بدهد.

خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است.

مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند.

زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کرده‌اند و نقاط ضعف او را به کرات به او گوشزد نموده‌اند.

برای اطلاع از اصول اخلاق حرفه ای روانپزشک می توانید از لینک زیر بهره ببرید :

اصول اخلاق حرفه ای

کلینیک اعصاب و روان هیربد به صورت حرفه ای و گسترده خدمات رواندرمانی، روانپزشکی و روانشناسی را با ایرانیان خارج از کشور به صورت آنلاین ارائه میکند.

البته تمام انواع رواندرمانی به صورت آنلاین قابل برگزاری نیست و این موضوع توسط کلینیک ما رعایت می گردد.

ویززت اولیه یک روانپزشک، تعیین میکند که اولا نیاز مخاطب چه رویکرد رواندرمانی می باشد و ثانیا آیا انجام آنلاین این رویکرد علمی هست یا خیر. بنابراین تریاژ اولیه بسیار مهم است و تعیین کننده مرزهای درمانی و حرفه ای و نتیجه مثبت درمان میباشد.

بازدیدکنندگان گرامی هر سوالی دارید در پست مربوطه نظر دهید .

اگر عضو سامانه باور باشید بلافاصله پاسخ دقیق خواهید گرفتد.

عضویت در سامانه باور

سلام دکتر صاحب محترم یک سوال دارم من سه سال است که متاهل استم و چندین سال است که من از شهوت زیاد رنچ میبرم و در ضمن این پنچ سال میشه که اختلال کم خوابی و هر لحظ به عمل زشت زناشویی فکر میکنم و ۴۰ ساله استم

سلام دوست عزیز شما برای اینکه یه جواب درست بگیرید باید شرایط اختصاصی خودتون رو به دکتر بگید . برای اینکه از دکتر بصورت رایگان سوال کنید لطف در قسمت زیر ثبتنام کنید و سوالتون رو ثبت کنید تا کمتر از یک روز به شما جواب بدیم .ثبتنام و ارسال سوال

سلام من توی رابطه برقرار کردن با بقیه مشکل پیدا کردم سعی میکنم دوست خوبی باشم و همیشه کمک کردم ولی ۹۰ درصد تنهام و با بد بودن ادمها اونها را حذف میکنم و جدیدا خیلی عصبی میشم یا فکر خودکشی به سرم میزنه

سلام دوست عزیز شما برای اینکه یه جواب درست بگیرید باید شرایط اختصاصی خودتون رو به دکتر بگید . برای اینکه از دکتر بصورت رایگان سوال کنید لطف در قسمت زیر ثبتنام کنید و سوالتون رو ثبت کنید تا کمتر از یک روز به شما جواب بدیم .ثبتنام و ارسال سوال ضمنا مهمتر اینکه بصورت شخصی پاسخ سوالتون رو دریافت می کنید

سلام اسم من نقیب اکبری است در جرمنی زنده کی میکنم مدت ۳ سال است مشگل افسرده کی دارم و تحت درمان داکتر اعصاب هستم و مشگل من را افسرده کی تشخیص نمودند و گفتن تو باید یک روان شناس به زبان مادری خود پیدا کنی که تحت مشاوره آنها قرار گیری بنا من به یک روان شناس ضرورت دارم در گلینک شما امید وار هست من را بپزیرند و یک وقت ملاقات برایم بدهید

تشکر اگبری

سلام آقای اکبری امیدوارم حال شما خوب باشد . برای وقت ملاقات آنلاین شما باید ابتدا در قسمت زیر ثبتنام کنید و یک ملاقات رزرو کنید . بقیه کارها با شما هماهنگ می شود .ثبتنام و رزرو نوبت

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

اس سیتالوپرام

فلوکستین 20

کلومیپرامین

سرترالین

کلردیازپوکساید

نورتریپتیلین

ریسپریدون

 

شماره تماس جهت نوبت دهی:

 ۶۵ ۵۲ ۹۱۰۱ ۰۲۱

روانشناس ایرانی در المان
روانشناس ایرانی در المان
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *