روانشناس تربیتی چیست

 
helpkade
روانشناس تربیتی چیست
روانشناس تربیتی چیست

خانه

مقالات

مفهوم روانشناسی تربیتی چیست

روانشناسی ارزیابی و رسیدن به عملکردها و رفتارها و همچنین تفکرات ذهنی است. بحث بسیار پیچیده در رابطه با تعریف فوق موجود است که اصل آن از علم روانشناسی بزرگان روانشناس برگرفته می شود.
دیگر موضوعاتی که مورد بحث است در حیطه زندگی پیش می آید. در سال 1879 میلادی شخص بزرگی به نام ویلهلم وونت  اولین دانشگاه روانشناسی را تشکیل داد که وی را پدر علم روانشناسی نامیدند.

روان شناسی بر گرفته از دو قسمت روان بعلاوه شناسی می باشد. نماد روانشناسی برگرفته از واژه یونانی است که از بیست و سومین حرف در الفبای یونانی می باشد.
روانشناسی زیر شاخه ها و یا گرایش های زیادی را داراست این نشان دهنده آن است که دارای اهمیت بالایی برای همه می باشد.
هدف روان شناسی توجه به رفتارهای انسان های مختلف دارد و همچنین این رفتارها در سنین های مختلفی انجام می شود و بعد از آن ارایه می گردد. برای رسیدن به هر یک از رفتارهای انسان ها و درک آن ها باید اول به درک مخصوص خود رسید و  بعد از آن به روان تک تک آن ها پی برد.
علم روانشناسی بر تمام مراحل زندگی انسان بی تاثیر نمی باشد و هنو افرادی هستند علاوه بر کسب محتویات رشته نفوذ جزیی به جزئیات ریز و درشت دارد.
اقدامات روانشناسی کمک می کند تا به مفاهیم همچون تفکرات افراد در مسیرهای مختلف دست پیدا نمایند.
روانشناسان افراد باهوشی هستند که با استفاده از مهارت هایی که کسب نمودند ، ذهن طرف را خوانده و پی به مسایل آن ها ببرند و در برطرف کردن مشکل آن راه حل های مناسبی را  ارایه می فرمایند. روانشناسی بحث های خیلی زیادی را در خود جای داده است. روان شناسان زیادی وجود دارد که حتی به مشکلات بهداشت روانی افراد کمک می نمایند و دیگر کمک ها که از طرف روان شناسان مختلف می رسد.

روانشناسی یک رشته علمی و کاربردی است که به مطالعه ذهن انسان و رفتار انسان ها می پردازد. پژوهش های روانشناسی به موضوع فکر و عمل انسان ها و حتی احساس های آن ها نیز پی می برند.
روان شناسان بیشتر از مواردی همچون درک و توضیح و رفتار انسان استفاده می کنند. گرایش های مختلف روان شناسی :
روان شناسی دارای رشته های مختلفی است که هر کدام از این گرایش ها اثرگذاری متفاوتی بر روی انسان را داراست.
در این مقاله به زمینه های روانشناسی پی می بریم که هر کدام تعریف مختصری را دارا هستند.
1- روانشناسی بالینی : روان شناسی بالینی ار نمونه های روان شناسی است که برای پیش بینی و همچنین درک و ناتوانی ها ، روانشناختی ها اجتماعی و رفتاری کمک می نماید.
هدف اصلی از روانشناسی بررسی و تشخیص، درمان، مشاوره، و همچنین آموزش و کنترل کارها، پژوهش و مدیریت است که برای درمان به موقع و تشخیص به موقوع انجام می گیرد تا نیاز آدم ها در رابطه با خوشبختی زودتر به نتیجه برسد. 
بررسی رفتار : در روانشناسی  باید تمامی رفتارها با توجه به هر محیط انجام گیرد. در اصل بررسی اینگونه باید بر اساس هدف های رفتاری باشد زیرا در مرحله اول روان شناسی نخست به بررسی آن پرداخته می شود.
تمامی این بررسی ها چه از نظر هوش و یادگیری و همچنین نگرش باید تفسیر گردد. این به دلیل این است که فعالیت مهم روان شناسی ساخت انواع آزمون ها و شیوه های خاص اندازه گیری است.
تشریح رفتار :
یکی دیگر از هدف های روان شناسی تشریح رفتار است که نشان دهنده فکرها احساسات و عملکرد افراد می باشد که با توجه به دیدگاه های منطقی صورت می گیرد. تشریح احساسات سبب اولین قدم و عامل مهم در شناخت و درمان برای هر رفتاری به شمار می رود که بهبود یافتن آن بر اساس شناخت ها و توضیح رفتارها صورت می گیرد.روانشناس تربیتی چیست

روان شناسی ترتیبی به دسته از روان شناسی هایی گفته می شود که در راستای تعلیم و تربیت انجام می گیرد. 
اهداف روان شناسی ترتیبی حاصل روان شناسی و تربیت است. هدف های روان شناسی ترتیبی شامل مواردی همچون :
– آماده سازی و یا بدست آوردن اطلاعات درباره شناخت علمی یا کاربردی :
اصول اصلی روان شناسی تربیتی درک و شناسایی می باشد به عنوان فرآیندی برای آموزش تاثیر گذار مورد استفاده قرار می گیرد. شناسایی مواردی مثل رشد و کامل شدن و توانایی شناخت  درک بهتر مسایل  در شناخت های علمی یا کاربردی، کاربرد دارد.
– مهارت :
توانایی در انتخاب و درک مسایل از موارد به خصوص درسی و تربیتی می باشد، که این نوع توانایی ها برای اصول رشد به کار می رود.
فرآیندهای اصلی روان شناسی تربیتی  :
کسانی که روی به روان شناسی تربیتی می آورند می دانند که تمامی مطالب روان شناسی تربیتی دارای اهمیت بالایی در تربیت است. روان شناسی تربیتی دارای  نظریه های مختلفی از نوع پژوهش، مسایل و ترفندهای مخصوص به خود است.

روان شناسی ترتیبی در شناسایی مواردی همچون یادگیری به کمک افراد به وجود آمده است. کاربرد اصلی آن ها اثر بخشیدن و کارآمد مهم می باشد.
بازارکار رشته روان شناسی تربیتی :
رشته روان شناسی وابسته به دانش فلسفی و آزمایشگاهی است. هدف اصلی این رشته یادگیری راه های تربیتی و روانی است که پیشرفت زیادی را در این زمینه دارد.
زمینه اصلی روان شناسان تربیتی در کار :
– بررسی روش های یادگیری 
– پرورش امکانات تربیتی و روانی 
– بررسی راه های آموزشی یادگیری
– مشخص کردن هدف های آموزشی
– مشخص سازی خصوصیت یادگیرندگان و …
علاوه دانشپذیران می توانند بعد از گذراندن دوره آموزش روان شناسی تربیتی از پارس،  به بازار کار خود راه پیدا نمایند. نمونه ای از بازار کار آن :
– فراهم سازی مرکز مشاوه
– مشغول به کار در آموزش و پرورش
– کار در دفاتر مشاوره ای
– و همچنین کار در مهدکودک ها
همگی در حوزه تربیتی می باشد و از این رو دارندگان مدرک روان شناسی تربیتی هیچ مشکلی در رابطه با کار ندارند. 
رشته روانشناسی تربیتی زیر شاخه ای از علوم انسانی می باشد.
انگیزش و هیجان در روانشناسی :
روان شناسی انگیزش دارای رتبه مهمی در روان شناسی است که با دشواری ها و واقعیت ها در ارتباط و در اصل با مباحث کلی روان شناسی ارتباط دارد. 
کاربرد اصول انگیزش : 
اصول انگیزشی باید در حوزه های اصلی  آموزش و پرورش و حتی زمینه های اجتماعی و شغلی بکار رود. 
اهداف آموزش کلی با انتخاب و تعیین نمودن اطلاعات مورد بررسی است زیرا با هدف کلی می تواند برای درس دادن مد نظر باشند. بنابراین با توجه به هدف های کلی می توان یک حالت کلی را در نظر گرفت که باید بعد از هدف جزئی مورد دسترسی قرار بگیرد.

مرکز آموزش مجازی پارس برای کسانی که در زمینه روان شناسی فعالیت دارند و می خواهند به زیر شاخه روانشناسی دسترسی پیدا کنند ، یکی از دوره های روانشناسی را به صورت پکیچ های آموزشی آماده کرده این دوره آموزشی روانشناسی تربیتی است که مطالب را به صورت پیشرفته به دانشپذیران منتقل می نماید از طرفی دیگر پارس علاوه بر آموزش به همه کسانی که در این دوره شرکت کرده اند مدرک روان شناسی تربیتی و گواهینامه روان شناسی تربیتی نیز اعطا می فرماید.



ویکی روان ۱۳۹۸-۱۰-۲۴ روانشناسی دیدگاه۶

روانشناسی تربیتی (معادل انگلیسی روانشناسی تربیتی = Educational psychology) بررسی نحوه یادگیری افراد که شامل موضوعاتی مانند نتایجی که دانش آموزان از تحصیل خود حاصل می کنند، فرآیند آموزشی، تفاوت های فردی در یادگیری، شاگردان با استعداد و عدم توانایی در یادگیری می شود را در بر می گیرد. قبلا در سایت روانشناسی ویکی روان اشاره کردیم که در هر جامعه اهمیت روانشناسی تربیتی بسیار واضح است چون موضوعات ریشه ای را هدف قرار داده است.

پیش از شروع، پیشنهاد میکنیم مقاله روانشناسی چیست را حتما مطالعه کنید.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته می شود:روانشناس تربیتی چیست

با سایت روانشناسی ویکی روان همراه باشید.

همانطور که در بالا درباره تعریف روانشناسی تربیتی گفته شد روانشناسی آموزشی یا تربیتی به مطالعه چگونگی یادگیری افراد می پردازد.

این مطالعه شامل روند یادگیری، نحوه یادگیری، عوامل موثر بر یادگیری افراد، بررسی توانایی ها و استعداد و موارد دیگر می باشد که در نهایت به بهبود یادگیری و کم شدن استرس در افراد می انجامد.

روانشناسانی که در این زمینه کار می کنند به پی بردن نحوه یادگیری افراد و به دست آوردن اطلاعات جدید در این زمینه علاقه دارند.

این شاخه از روانشناسی تنها در رابطه با فرآیند یادگیری در اوایل دوران کودکی و نوجوانی نیست.

بلکه فرآیندهای اجتماعی، عاطفی و شناختی را که درگیر یادگیری در تمامی دوران زندگی می شوند نیز شامل می شود.

به دلیل بررسی نحوه ساز و کار یادگیری افراد که معمولا دانش آموزان در سنین مختلف هستند و ایجاد راه های متنوع برای افزایش کارایی افراد، روانشناسی تربیتی یکی از مهم ترین شاخه های علم روانشناسی است که از سنین پایین با افراد در ارتباط است.

اهمیت روانشناسی تربیتی زمانی خود را نشان می دهد که بدانیم تغییرات کوچک در نحوه یادگیری دانش آموزان یا استفاده از راه های متنوع و جدید برای کشف استعدادهای آنها چه تاثیر فوق العاده ای بر آینده آنها به عنوان یک فرد و در نهایت دور نمای کلی یک جامعه خواهد داشت.

به همین دلیل اهمیت روانشناسی تربیتی هر روز بیشتر برای مسئولین و البته والدین آشکار می شود و آنها از راهکارهای علمی این شاخه از روانشناسی بیشتر استفاده می کنند (البته امیدواریم!)

طبقه بندی معروف ژان پیاژه در رابطه با رشد شناختی یک نمونه از نظریه مهم رشد می باشد که نحوه رشد عقلانی کودکان را بررسی می کند.

در واقع هدف روانشناسی تربیتی در این خلاصه می شود که:

روانشناسان تربیتی با فهم این که کودکان در مراحل مختلف رشد چگونه می اندیشند بهتر می توانند پی ببرند که کودک در هر مرحله از رشد قادر به انجام چه کارهایی خواهد بود.

این موضوع به معلمان کمک می کند که روش های آموزشی و مطالب درسی را به بهترین نحو ممکن برای گروه هدی سنی خاص ایجاد کنند.

به همین هاطر جنبه شناختی افراد در دهه های اخیر پیشرفت زیادی داشته است.

زیرا این موضوع را که خاطرات، باورها، عواطف و انگیزه ها چه تاثیری می توانند بر روند یادگیری داشته باشند را در نظر می گیرد.

در کل روانشناسی تربیتی یا روانشناسی کودک در ارتباط است.

روانشناسی شناختی بر نحوه فکر کردن، یادگیری، یادآوری و پردازش اطلاعات افراد تمرکز دارد.

روانشناسان تربیتی که تمرکز ویژه ای به جنبه شناختی دارند تمایل دارند پی ببرند که چگونه کودکان برای یادگیری ترغیب می شوند، چگونه مطالبی را که می آموزند به خاطر می آورند و چگونه مسائل را حل می کنند و غیره.

رویکرد سازنده گرا یکی از جدیدترین نظریه های یادگیری است که بر این موضوع تمرکز دارد که چگونه کودکان به طور فعالانه از دنیای اطراف خود شناخت پیدا می کنند.

سازنده گرایی بیشتر تاثیرات اجتماعی و فرهنگی را که نقش مهمی در نحوه یادگیری کودکان ایفا می کنند در نظر می گیرد.

این جنبه به شدت تحت تاثیر کار لو ویگوتسکی که نظراتی مانند ناحیه رشد مجاور و داربست آموزشی را مطرح کرده است می باشد.

اگرچه روانشناسی تربیتی یک رشته نسبتا نوپا است اما هرچه که مردم بیشتر به فهم نحوه یادگیری انسان ها تمایل نشان دهند پیشرفت بیشتری خواهد داشت.

در نظام آموزشی پیچیده امروز، روانشناسان تربیتی با مربیان، مدیران، معلمان و دانش آموزان سر و کار دارند تا در این مورد که چگونه می توانند به افراد کمک کنند تا بهتر یاد بگیرند اطلاعات بیشتری کسب کنند.

این موضوع اغلب درگیر یافتن روش هایی برای شناخت دانش آموزانی که ممکن است کمک بیشتری نیاز داشته باشند.

ایجاد برنامه هایی با هدف کمک به دانش آموزانی که با مشکلات درسی مواجه هستند و حتی به وجود آوردن روش های جدید یادگیری می شود.

برخی از موضوعات مختلفی که روانشناس تربیتی به آن ها تمایل دارند به شرح زیر می باشند:

روانشناسی تربیتی یک گرایش نسبتا نوپا می باشد که در سال های اخیر پیشرفت قابل توجهی یافته است.

روانشناسی تا اواخر دهه ۱۸۰۰ به عنوان یک علم جداگانه پدیدار نشد.

بنابراین بر مبنای تاریخچه روانشناسی تربیتی علاقه اولیه به روانشناسی تربیتی عمدتا توسط فیلسوفان تربیتی شدت گرفت.

فیلسوف سرشناس، جان فردریش هربارت را پدر روانشناسی تربیتی می نامند.

هربارت عقیده داشت که علاقه دانش آموز به یک موضوع ناثیر بسیار زیادی بر نتیجه ای که از یادگیری حاصل می کند دارد.روانشناس تربیتی چیست

همچنین او بر این عقیده بود که معلمان باید در هنگام تصمیم گیری برای این که کدام شیوه آموزشی مناسبتر است این علاقه را همراه با پیش فرضی از آن در نظر بگیرند.

بعدها، روانشناس و فیلسوف، ویلیام جیمز نقش منحصر به فردی را در این زمینه ایفا کرد.

کتاب او با نام “صحبت هایی با معلمان در باب روانشناسی” که در سال ۱۸۹۹ به چاپ رسید یکی از اولین درس نامه ها در رابطه با روانشناسی تربیتی به شما  می آید.

تقریبا در همین بازه زمانی، روانشناس فرانسوی، آلفرد بینه تست های هوش معروف خود را طراحی کرد.

این تست ها به گونه ای طراحی شدند که به دولت فرانسه کمک کنند تا کودکانی را که به اختلالات تکاملی دچار بودند شناسایی کرده و برنامه های تحصیلی ویژه ای را برای آن ها فراهم سازند.

در آمریکا نیز جان دیویی، نقش بسیار موثری را در تاریخچه روانشناسی تربیتی و زمینه تحصیل ایفا کرد.

نظرات دیویی نظراتی بودند که موجب پیشرفت در زمینه آموزش می شدند.

او عقیده داشت که مدرسه باید در عوض موضوعات یادگیری بر دانش آموزان تمرکز داشته باشد.

او مدافع یادگیری فعال بود و عقیده داشت که تجربه های عملی بخش مهمی از فرآیند یادگیری را شامل می شوند.

به تازگی، روانشناس تربیتی، بنجامین بلوم یک طرح طبقه بندی شده را اجرا کرده است که در آن اهداف مختلف تحصیل دسته بندی و توضیح داده شده اند.

طبق توضیحات او سه دایره ای که در ردیف بالا قرار دارند اهداف یادگیری شناختی، موثر و روان حرکتی می باشند.

در سر تا سر تاریخ، تعدادی از افراد نقش بسیار مهمی را در توسعه روانشناسی تربیتی ایفا کرده اند.

از جمله این افراد مشهور می توان به اسامی زیر اشاره کرد:

یک فیلسوف انگلیسی که نظریه لوحه سفید (Tabula rasa) را که بدین معناست که ذهن در هنگام تولد مانند یک لوحه سفید است که بعدها از طریق تجربه و یادگیری نسبت به اطراف شناخت پیدا می کند بیان نمود.

یک روانشناس آمریکایی که شهرت او به واسطه مجموعه کتاب هایش با عنوان “صحبت هایی با معمان در باب روانشناسی” می باشد که بر روشی که معلمان می توانند به یادگیری دانش آموزان کمک کنند تمرکز دارند.

یک روانشناس فرانسوی که برای اولین بار تست های هوش را ابداع کرد.

یک روانشناس پر نفوذ آمریکایی و کارشناس آموزش و پرورش که در زمینه پیشرفت تحصیلی و اهمیت یادگیری به صورت عملی مطالب فراوانی نگاشته است.

یک روانشناس سوئیسی که شهرت او به واسطه نظریه بسیار موثرش به نام رشد شناختی می باشد.

یک رفتارگرای آمریکایی که نظریه شرطی سازی عامل را بیان نمود.تحقیق او در رابطه با تقویت و تنبیه ادامه یافت تا امروزه نقش مهمی را در زمینه آموزشی ایفا کند.

همانند سایر زمینه های روانشناسی محققانی که در حیطه روانشناسی تربیتی کار می کنند نیز تمایل دارند هنگامی که یک مشکل را مد نظر می گیرند جنبه های مختلف این شاخه روانشناسی را برای حل آن مطرح کنند.

جنبه رفتاری بیانگر این است که افراد تمامی رفتارها را به واسطه شرطی سازی می آموزند.

روانشناسانی که مدافع این جنبه هستند برای توضیح نحوه رخ دادن یادگیری به اصول شرطی سازی عامل متکی هستند.

برای مثال معلمان ممکن است در ازای یک رفتار خوب از جانب دانش آموزان بُن هایی را به آن ها اهدا کنند که با اقلام مطلوبی مانند شیرینی یا اسباب بازی قابل تعویض هستند.

اگرچه چنین روش هایی در برخی موارد مفید واقع می شوند، رویکرد رفتاری از این جهت که مواری مانند گرایش ها، شناخت ها و انگیزه های درونی را برای یادگیری آن گونه که باید در نظر نمی گیرد مورد انتقاد قرار گرفته است.

جنبه تکاملی یا رشد به نحوه یادگیری مهارت های و دانش های جدید کودکان هنگامی که رشد می کنند تمرکز دارد.

دانشجویان این رشته در واقع در شاخه تربیتی رشته روانشناسی مشغول به تحصیل هستند و با توجه به بازار کار و تعداد دانش آموزان در ایران از بازار کار خوبی بهره می برند.

۱۳۹۹-۰۴-۰۴

۱۳۹۹-۰۴-۰۳

۱۳۹۹-۰۳-۳۱

۱۳۹۹-۰۳-۳۱

۱۳۹۹-۰۳-۲۷

۱۳۹۹-۰۳-۱۴

نحوه ابراز عشق به دختر یک تکنیک است. تکنیکی که اگر به خوبی اجرا شود …

این روانشناسی تربیتی دقیقا همان چیزی است که در ایران دیده نمی شه همون چیزیه که من و نگران حال بچه هام می کنه و می ترسم که چه جور آینده ای قراره داشته باشند. هیچ امیدی هم به سیستم آموزش و پرورش ندارم که اصلاح بشه مگر اینکه از طریق یک سری موسسات خصوصی درجه بالا بشه اقدام کرد که اونا هم خیلی گروه هستند. ممنونم از مطلب جامع و خوبتون ویکی روان

سپاس از حضورتون

هر جایی از روانشناسی نوین و میبینی اثری از ژان پیاژه فقید وجود داره. علاقه شدیدی به این دانشمند بزرگ دارم امیدوارم بیشتر مردم و در سایتتون با خدمات ایشون به روانشناسی آشنا کنید

می توانید زندگینامه ژان پیاژه را در ویکی روان مطالعه کنید

امیدوارم روزی برسه که واقعا در مدارس ما از اصول روانشناسی تربیتی استفاده بشه و فقط در سایت ها و کتاب ها درباره این شاخه مهم روانشناسی نخونیم باید این ها عملی بشن تا بشه بعد چند سال اثرات اونها رو دید.

بسیار ممنون و سپاسگزارم از کامل و جامع شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آدرس ایمیل:

آدرس ایمیل:

وب سایت روانشناسی ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب دانش و اطلاعات کاربردی در رشته روانشناسی برای همه مردم، اشتراک سوالات و مشکلات شخصی و دریافت پاسخ از متخصصین رشته روانشناسی میباشد. اطلاعاتی که بدون شک در زندگی همه ما کاربردی بوده و تاثیر مثبت فراوان به همراه خواهد داشت. برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن زیر تماس بگیرید 021-22372174پشتیبانی در تلگرام info[at]wikiravan.com

فیلم و فایل صوتی آموزشی روانشناسی رایگان و مشاوره

برای پخش فایل مرورگر خود را آپدیت کنید یا از اینجا فایل را دانلود نمایید.برای پخش فایل مرورگر خود را آپدیت کنید یا از فایل را دانلود نمایید.
روانشناسی تربیتی چیست:تعریف روانشناسی تربیتی به آن چیزی که روانشناسان در رابطه با تعلیم و تربیت بیان کرده‌اند.

تعریف رایج نمی باشد و فردی به چنین تعریفی از روانشناسی تربیتی نرسیده است.

ولی با این وجود این یکی از چند تعریف محتمل میباشد و اهمیت چنین تعریفی در آگاهی یافتن در نظراتی می‌باشد.

که در زمان تاریخ از زمان فیلسوفان یونان تا زمان حال در رابطه با این مسئله بازگو شده و دارای اثر های عملی می باشد .روانشناس تربیتی چیست

که بر روی کار معلمان و همینطور متخصصان تربیتی  اثر گذاشته است به طور مثال می توان  بعضی از روانشناسان بیان کرده‌اند.

که ذهن انسان از توانایی ها و استعدادهای مجزا و دارای استقلال از همدیگر مانند:

استدلال و همین طور اراده و قضاوت کردن تشکیل شده است.روانشناسی تربیتی چیست؟

درس هایی مانند ریاضی و هندسه و منطق و موارد درسی دیگر از این قبیل می‌تواند.

این قوای ذهنی را به تقویت کردن بپردازد. به کار بستن و یا اعمال اصول نظریه ها .

و همینطور یافته های تحقیقی دانش روانشناسی در شرایط های تربیتی دوم این تعریف از روانشناسی تربیتی می باشد .

افرادی که این تعریف را قبول کرده‌اند روانشناسی تربیتی را از شاخه ای از علم روانشناسی می‌دانند.

و روانشناسی تربیتی قسمتی از مجموعه عظیمی می باشد .

معیار غیر اخلاقی بودن علم:

معیار دقت کردن و احتیاط:

فرد عالم به نتیجه‌های بررسی‌ها و پژوهش‌های خود و اطرافیان همیشه با شک می نگرد.

و هرگز از آنها به طور حقیقت و غیرقابل خدشه یاد نخواهد کرد و نتیجه گیری تحقیق.

و بررسی خود را به صورت امور توصیه می‌کند و حاضر می باشد .روانشناسی تربیتی چیست؟

که در برابر اعتقاد ها و ایرادهای وارد در نظر های خود به تجدید نظر کردن بپردازد.

تعریف های روانشناسی تربیتی به افزایش پیدا کردن کیفیت تدریس و  همینطور یاد گرفتن

در آموزشگاهها تعریف سوم می باشد که به آن اشاره خواهد شد .

و در مجموع از دیگر تعریف و رساتر و قابل دفاعتر خواهد بود.

که شامل موارد زیر می شود:

که یادآوری این نکته الزامی می باشد که اصول ترسیم کردن یک خط معین و باریک میان علوم محض.

و علوم کاربردی اگر غیر امکان نباشد آسان هم نمی باشد و علوم محض معمولاً دانش را برای دانش خواهد جست.

و در صورتی که هدف علوم کاربردی در به دست آوردن اطلاعات و همینطور دنبال کردن دانش توجه به تامین کردن .

احتیاج های انسانی می باشد و با آنکه بیشتر تحقیق ها در روانشناسی تربیتی از نوع دوم می باشد .

ولی تحقیقات و بررسی ها از نوع اول هم کم نمی باشد.روانشناسی تربیتی چیست؟

لازم به ذکر می باشد که هیچ یک از یافته های روان شناسی و اصولاً تمام علوم رفتاری به طور مستقیم قابل اعمال .

و به کار گرفتن در مسئله های آموزشی و تربیتی نمی باشند و تعمیم های آن قادر به برطرف کردن مسئله های معلمان نمی باشد .

به طور مثال روانشناس به صورت کلی از یادگیری بحث خواهد کرد و اینکه به چه صورت این پدیده در موجود زنده به وقوع بپیوندد.

و چنین بحثی در آخر به ارائه دادن قواعد و قوانینی به صورت کلی در  قالب نظریه های یادگیری منجر خواهد شد.

که به هر صورت نه مورد علاقه معلم می باشد و نه آنکه مستقیما قابل برطرف کردن مسئله های آموزشی خواهد بود.

و معلم اگر به نظریه های یادگیری دارای علاقه باشد از زاویه ارتباطی می باشد .

که این نظریه ها و مسئله های آموزش و تدریس دارند .روانشناسی تربیتی چیست؟

موضوع روانشناسی تربیتی تدریس کردن و یادگیری می باشد و مبحث های این رشته از معرفت مستقیم.

و یا غیر مستقیم به صورت کلی بر محور این دو مفهوم دور خواهد زد و مقدم دانستن تدریس کردن.

و یادگیری در تعریف مزبور تصادفی نمی باشد به دلیل اینکه صرف‌نظر کردن از اینکه این دو الزامی نمی باشند.روانشناس تربیتی چیست

ولی در آموزشگاه همیشه اولین مقدم تر از دومین می باشد. روانشناسی در زمان گذشته اثرهای پر اهمیت.

و ارزنده در رابطه با تعلیم و تربیت دارا بوده است.روانشناسی تربیتی چیست؟

و این اثر ها هرگز در ارتباط با مکتب های بخصوصی از مکتب های متنوع روانشناسی نمی باشد.

منبع: ساینس دیلی

در صورت بررسی شرایط می توانید عضو بخش مختصصین روانشناسی ، مشاوره شوید.

تماس با مشاوران برتر کانون مشاوران ایران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

دیدگاه

{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}تسلیم شما شکست خورد سرور با {{status_text}} (کد {{status_code}} ) پاسخ داد. برای بهبود این پیام، لطفا با توسعه دهنده این پردازنده فرم تماس بگیرید. بیشتر بدانید{{/message}}

{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}به نظر می رسد که ارسال شما موفق بوده است. حتی اگر سرور پاسخ خوب داده باشد، ممکن است ارسال شده پردازش نشود. برای بهبود این پیام، لطفا با توسعه دهنده این پردازنده فرم تماس بگیرید. بیشتر بدانید{{/message}}

ارسال …

تمامی حقوق متعلق به © کپی رایت “کانون مشاوران ایران” با نام “کانون مشاوران” است.


اینجا Downloads-icon

روان‌شناسی تربیتی (انگلیسی: educational psychology) یکی از شاخه‌های روان‌شناسی است که به تحقیق در مسائل یادگیری و آموزش می‌پردازد.

روانشناسان تربیتی در مسائل یادگیری و آموزش تخصص دیده‌اند و ممکن است به کار در مدارس بپردازند ولی اغلب در استخدام دانشکده‌های تربیت معلم هستند
و به تحقیق درباره شیوه‌های آموزش دادن به بچه‌ها و تربیت معلمان می‌پردازند.[۱]

روانشناسی تربیتی

روانشناسی تربیتی

 

روانشناسی تربیتی ، علمی است که به ماهیت و چگونگی یادگیری، روش‌های آموزشی می‌پردازد

می‌توان بیان کرد این علم با به‌کارگیری معلومات حاصل از موضوعات و میدان‌های مورد مطالعه علوم دیگر، معلومات دیگری به وجود می‌آوردروانشناس تربیتی چیست

که در زمینه آموزش و مسائل آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

 

از آنجا که روان‌شناسی تربیتی به آموزش و یادگیری در موقعیت تعلیم و تربیت اختصاص یافته است و علم و تمرین در آن نقش مهمی دارد،

دانش مربوط به حوزه‌های علمی این رشته از نظریه و پژوهش ناشی از کار روان‌شناسان تربیتی  استخراج شده است

و بحث‌های جدی در رابطه با این موضوع که تا چه میزان آموزش بر پایه علم استوار است،

در برابر این موضوع که چه حد بر اساس هنر است، مطرح می‌گردد.

به عنوان یک علم، هدف روان‌شناسی تربیتی فراهم آوردن دانش‌های پژوهشی است

که شما بتوانید به صورت مؤثر از آنها در کلاس استفاده نمایید.

اما دانش ناشی از علم به تنهایی نمی‌تواند تمام موفقیت‌هایی را که در تدریس با آن مواجه هستید را تضمین نماید

و این جایی است که تدریس، یک هنر در نظر گرفته می‌شود.

 

روان‌شناسی تربیتی ، بیشتر حاصل جمع دو علم روان‌شناسی و تربیت است.

شناختی که از روان‌شناسی تربیتی  به دست می‌آید در فعالیت‌های کلاس درس و مدرسه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این علم، یک علم پیچیده است و در دین، فلسفه و روان‌شناسی محض که شامل مطالعات آزمایشگاهی روی حیوانات است، ریشه دارد.

از آنچه ذکر شد، می‌توان هدف‌های ویژه روان‌شناسی تربیتی را به اختصار این‌گونه بیان نمود:

 

بینش در معنای کامل اصول روان‌شناسی تربیتی ، نه برای حفظ کردن یا به‌خاطرسپردن، بلکه به عنوان ابزاری که در آموزش و پرورش موثر، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

مهارت در انتخاب، ساختن و کاربرد وسایل و فنون خاص ارزشیابی درسی و رشدی محصلان.

توانایی هماهنگ ساختن کوشش‌های مدرسه با اصول رشد و تکامل محصلان.

توانایی برانگیختن محصلان به حداکثر تلاش در رسیدن به هدف‌های مطلوب.

 

شناخت محصل به عنوان یک ارگانیزم در حال رشد و تکامل، شناختن و درک ارزش و مقام او و اعتقاد نامحدود به اینکه محصل می‌تواند، رشد کند.

یک ذهن باز و انتقادی نسبت به روش‌شناسی و درک نقش تحقیق در اصلاح آموزش و پرورش .

رغبت فزاینده در روان‌شناسی یادگیرنده و کاربرد آن در کلاس.

هدف غایی روان‌شناسی تربیتی عبارت است از، توانا ساختن معلم در کاربرد مفاهیم و اصول روان‌شناختی در اصلاح عمل آموزش و پرورش

روانشناسی تربیتی

 

 

 

 

 

 

 

روانشناس تربیتی چیست

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌سایت


نام کاربری: perm_identity


رمز عبور: lock_open


از مجموعه خدمات ما ، ارائه مشاوره رواشناسی تربیتی می باشد. یکی از موضوعاتی که در روانشناسی تربیتی به آن تاکید می شود نیازهای جسمی و روانی انسان است که البته بخش مهم تر آن را می توان نیازهای روحی و روانی نام برد. چرا که اصولا این علم با مباحثی از قبیل یادگیری, توانمندسازی هنجاری افراد و آماده سازی آنان در جهت ارتباط و تعامل اجتماعی برای رسیدن همزیستی متعادل در جامعه در ارتباط است.

روانشناسی تربیتی به طور خلاصه یعنی شناخت اصول و چهارچوب ها, قواعد علم روانشناسی و به کار بستن آن روش ها در جریان ها و موقعیت های تربیتی. یکی از موضوعاتی که در روانشناسی تربیتی به آن تاکید می شود نیازهای جسمی و روانی انسان است که البته بخش مهم تر آن را می توان نیازهای روحی و روانی نام برد. چرا که اصولا این علم با مباحثی از قبیل یادگیری, توانمندسازی هنجاری افراد و آماده سازی آنان در جهت ارتباط و تعامل اجتماعی برای رسیدن همزیستی متعادل در جامعه در ارتباط است.روانشناس تربیتی چیست

افراد در مراحل و دوره های متفاوت زندگی شان به جهت موقعیت اجتماعی و شغلی و روابط اجتماعی شان نیاز به پیوستن به گروه های اجتماعی دارند. پیوستن و تعلق به گروه های مختلف اجتماعی از جمله گروه همسالان, خانواده یا همکلاسی می تواند باعث کسب حیثیت و منزلت اجتماعی برای افراد شود. روانشناسی تربیتی در این خصوص به خوبی می تواند در شکل یک مشاوره وارد شود و در صورت عدم توانایی افراد در پیوستن به بدنه و ساختار ارتباطی جامعه, به افراد کمک نماید. به عبارت دیگر, روانشناسی تربیتی عبارت است از جریانی پیوسته و مستمر که هدف آن کمک به رشد و نمو شناختی , جسمانی, اجتماعی افراد یعنی به طور کل کمک رساندن به رشد شخصیتی افراد در جهت تسهیل کسب کردن ارزش های همگانی پذیرفته شده _ یعنی همان هنجارها _ جامعه و همچین یاری رساندن به افراد در خصوص شکوفا کردن ویزگی ها و استعدادهای درونی آن هاست. به این ترتیب مشخص می شود که واژه تربیت از اصول فرهنگی که در خانواده به افراد و کودکان آموزش داده می شود فراتر و گسترده تر می باشد و می بایست از نظام تربیتی کلان اجتماعی سخن به میان آورد که روانشناسی تربیتی مجری اصلی آن به خصوص در نهادهای رسمی آموزشی در جامعه می باشد.

یکی از اساسی ترین و اصلی ترین موضوعات این رشته «تربیت و تعلیم» می باشد. اولویت دانستن تربیت بر یادگیری در تعریف مذبور حاکی از این واقعیت است که علی رغم اینکه این دو مفهوم لازم و ملزوم یکدیگر می باشند اما با توجه به نقش کلیدی تر مبحث تربیت و اخلاق بر یادگیری و تعلیم, نشان دهنده ماهیت اصلی این رشته از روانشناسی است که پیش فرض های آن بر تربیت افراد استوار می باشد. بد نیست بدانید که نخستین کتاب در رشته روانشناسی تربیتی در اوایل قرن بیستم یعنی در سال 1913 توسط ثرندایک منتشر شد که در آن کتاب به بررسی و کنکاش در خصوص طبیعت و فطرت انسان, قوانین و اصول یادگیری و همچنین تفاوت های فرد یا افراد با هم پرداخته است و مباحث آموزشی و مسائلی که در حین آموزش پیش می آید را با روش های آزمایشی مورد تحقیق قرار داده است.

روان شناسی تربیتی و البته مشاور روانشناسی تربیتی نقش اساسی و عمیقی در کسب شناخت از دانش آموزان ، افرادی که دوره های تربیت معلم را سپری می کنند و … ایفا می کنند. این مشاوران با به کار بستن و بهره بردن از یافته های علمی رواشناسان تربیتی که در شرایط کنترل شده و آزمایشگاهی به دست می آید به بهتر شدن کیفیت شرایط کلی اموزشی و بهبود عملکرد شناختی یادگیرندگان می انجامد. با شناختن یافته‌ها و دستاوردهای این شاخه از روانشناسی افراد و سازمان هایی که در زمینه آموزش فعالیت می کنند به طور قطع به نتایج بسیار بهتری دست خواهند یافت . بهره گیری از یافته‌های روانشناسی تربیتی سرعت بیشتری به رشد علمی و تکنولوژیک و البته اقتصادی در جامعه خواهد بخشید.

نباید اشتباه کرد و هدف نهایی این رشته را تنها مطالعه رفتار انسانی دانست بلکه مهم تر از آن این علم به دنبال ایجاد تغییراتی در حوزه شناختی افراد است که این امر را می توان یک هدف فرهنگی و ارزشی برای جامعه دانست چرا که به همسو کردن افراد با هنجارها و متعاقبا هنجارپذیر شدن در سازمان های مختلف اجتماعی منجر خواهد شد. این شاخه علمی البته فقط جنبه ای کاربردی ندارد، بلکه ضمن انجام فعالیت های کاربردی، از انجام و هدایت تحقیقات محض و یا غیرکاربردی خاص خود نیز ناگزیر است.

در هر صورت، مسائل و مباحث روان شناسی تربیتی، را می توان در سه زیرشاخه و عنوان  مشکلات و مسائل ناشی از ساخت روانی فیزیکی رفتاری،  مباحث مربوط به یادگیری، و تمایزات و تفاوت های فردی خلاصه کرد. هرچند کار ویژه های این شاخه از روانشناسی را می توان این چنین شرح داد:

نیاز روزافزون جامعه و سازمان های فعال در جامعه به نیروی انسانی کارآمد و ماهر ایجاب می کند شکلی از نهادها یا شاخه ای علمی وجود داشته باشد که بتوان به این مهم دست یافت. باید بر این واقعیت تاکید کرد که بیشترین افراد بیکار در سطح جهان انسان هایی هستند که فاقد مهارت های کافی در این زمینه هستند. روان شناسی تربیتی بر همین اساس، نقش حیاتی و مهم بر عهده دارد که نه فقط به افراد در جامعه مهارت های لازم و مربوط را آموزش می دهد که در شرایط خاصی حتی می تواند به افرادی که به دلیل نداشتن مهارت کافی و لازم توانایی ادامه کار نداشته اند نیز کمک فوری برساند.

طبیعتا برای معلمین در امر آموزش دانش آموزان پی بردن به موانعی که باعث افت تحصیلی در امر یادگیری می شوند نیز قابل دسترس است اما مشاور روانشناسی تربیتی توانایی این را دارد که با به کار بستن روش ها و متدهای علمی میزان افت تحصیلی را نیز به خوبی کاهش دهد و با بررسی و کشف علل افت تحصیلی دانش آموزان راهکارهای لازم و فوری را جهت برطرف ساختن موانع و مشکلات به ما ارائه دهد. به عبارت دیگر, در روانشناسی تربیتی به خوبی با با بهره گیری از تست های علمی و جلسات مشاوره ای با دانش آموزان, به استعدادها, نقاط قوت و البته نقاط ضعف احتمالی پی برده می شود و در همین راستا برنامه ریزی ها و کاربست هایی جهت برطرف ساختن موانع یادگیری برای دانش آموزان پی ریزی می شود. البته در جهت برجسته ساختن نقاط مثبت و توانایی های دانش آموز نیز برنامه ریزی می شود زیرا در بسیاری از اوقات برجسته ساختن و توانمند کردن استعدادهای دانش آموز در یک جهت خاص خود به خود باعث کمرنگ شدن و حتی برطرف شدن یک نقطه ضعف عمده دیگر می گردد.

خیلی از اوقات کودکانی وجود دارند که متاسفانه به علل گوناگون مودب نیستند و با نظم میانه خوبی ندارند. بسیاری از آموزگاران و معلمین به دلیل اینکه توانایی و یا آموزش کافی در برخورد با چنین معظلاتی را ندارند پس از مدتی خسته شده و این کودکان را به حال خود رها می سازند. همزمانی این رهاسازی و تدوام در تکرار رفتارهای نابهنجار کودک او را در طی زمان به کسب یک شخصیت ضدهنجاری و ضداجتماعی سوق می دهد. روانشناسی تربیتی و البته مشاور روانشناس تربیتی در این نقطه ورود می کنند و با روش هایی که آموخته اند پس از جلسات گوناگون و به کارگیری روش های علمی می توانند به کودک در جهت همنوا شدن اجتماعی کمک شایانی برسانند.

هر چند از نظر علمی و رویکردهای علم روانشناسی , متدها و مکاتب گوناگون روانشناسی هر کدام نوع خاصی از روانشناسی تربیتی را تجویز می کنند اما به طور کلی مشاوره تربیتی بهتر و کامل تر خواهد بود بر سه عنصر و یا موضوع تاکید نماید:

1- یادگیرنده (دانش آموز)

2- محیطی که یادگیری در آن اتفاق می افتد.

3- پروسه و خود عمل آموزش و یادگیری.

به عنوان یک علم ، مسیر نهایی روان‌شناسی تربیتی فراهم ساختن نظریات و دانشی است که افرادی که در حوزه تعلیم و تربیت فعالیت می کنند بتوانند با به کارگیری آن اصول بهترین نتایج تربیتی و یادگیی در بحث آموزش را به دست بیاورند. اما باید این واقعیت را در نظر گرفت که تنها با بهره مندی از این اصول نمی توان به آن اهداف متعالی رسید و اینجاست که شاید بشود گفت روانشناسی تربیتی قبل از اینکه یک علم باشد شاید بتوان آن را یک فن و هنر نامید چرا که علاوه بر اصول علمی, روحیه ویژه ای را از سوی تعلیم دهندگان می طلبد.

دکتر مهدیه اسدی مقدم دارای مدرک دکتری روانشناسی ، یکی از بهترین مشاوران روانشناسی در ایران است. ایشان در زمینه های متنوع روانشناسی به خصوص مشاوره روانشناسی ازدواج، مشاوره روانشناسی کودک و  مشاوره تحصیلی فعالیت می نمایند.

تاریخ بروزرسانی : 1399/01/07

 

 

روانشناس تربیتی چیست

 

روان شناسی تربیتی دانشی است که به دین ، فلسفه و پژوهشهای آزمایشگاهی وابسته است. روان شناسی تربیتی نقش کارسازی در زمینه شناخت شاگردان، تربیت معلمان، شناخت فرایند یادگیری، پرورش ابزارهای اندازه گیری روانی – تربیتی و ارزشیابی یادگیری بالاخص یادگیری پیشرفت به عهده دارد.

حوزه های فعالیت روانشناسان تربیتی به شرح زیر می باشد:

1_ ارزیابی فرآیند آموزش یادگیری

2_ پرورش ابزارهای اندازه گیری تربیتی و روانی

3_ شناخت فرآیندهای یادگیری

4_ تعیین اهداف آموزش

5_ تعیین ویژگی یادگیرندگان و…

فارغ التحصیلان رشته روانشناسی تربیتی می توانند با توجه به رشته تحصیلی خود وارد بازار کار شوند. برخی از مشاغلی که این فارغ التحصیلان می توانند در آن به فعالیت بپردازند، عبارتنداز:

1_ تاسیس مرکز مشاوره تحصیلی روانشناسی

2_ کار در آموزش و پرورش

3_ استاد دانشگاه و معلم مدرسه

4_ مراکز مشاوره

5_ مهدکودک ها و…

مشاغل زیر به طور مستقیم به رشته کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی ارتباط دارد و دانش آموختگان در صورت فعالیت در این مشاغل بیشترین ارتباط را بین رشته تحصیلی و شغل خود برقرار خواهند کرد :

پژوهشگر

استاد دانشگاه

روانشناس

همچنین مشاغل زیر، ظرفیت جذب افراد مختلف از تخصص های گوناگون را دارا می باشند.

در این مشاغل، هر فرد علاوه بر تسلط بر مهارت های مربوط به آن شغل، لازم است به فراخور صنعت و نوع کسب و کاری که در آن مشغول به کار است، دارای دانش تخصصی مربوطه نیز باشد:

کارشناس / مدیر آموزش مدیر مهد کودک مربی مهد کودک کارگزار بیمه

مدیر روابط عمومی نویسنده سردبیر

 

(برای دریافت سرفصل های آزمون دکتری رشته روانشناسی تربیتی کلیک کنید)

 

www.phdphd.org

 

 

نظرات در انتظار تایید: 0

کل نظرات :22

محمد

تاریخ : 24 – تیر – 1399

سلام روانشناسی تربیتی ربط به چه اداراتی دارد

پاسخ

محمد

روانشناس تربیتی چیست

تاریخ : 24 – تیر – 1399

سلام روانشناسی تربیتی برای چه ادارات دولتی ربط دارد اگر راهنمایی کنید ممنونم ادارات دولتی را

پاسخ

محمد

تاریخ : 24 – تیر – 1399

سلام ارشد روانشناسی تربیتی برای چه ادارات دولتی خوب است اگر لطف کنید بگید ربط به چه اداراتی دارد ممنونم

پاسخ

admin

تاریخ : 24 – تیر – 1399

روان شناسی تربیتی نقش کارسازی در زمینه شناخت شاگردان، تربیت معلمان، شناخت فرایند یادگیری، پرورش ابزارهای اندازه گیری روانی – تربیتی و ارزشیابی یادگیری بالاخص یادگیری پیشرفت به عهده دارد.

پاسخ

سید فخرالدین مصطفوی نژاد ارشد روانشناسی تربیتی

تاریخ : 26 – خرداد – 1399

سلام من یک سوالی داشتم با سهمیه ایثارگران دکترای روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد در کدام شهرستان ها ویا مرکز استانها میشه قبول شد با تشکر اگر راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ

سید فخرالدین مصطفوی نژاد ارشد روانشناسی تربیتی

تاریخ : 26 – خرداد – 1399

سلام ببخشید در کنکور دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد ۹۹ با سهمیه ایثارگران کجا قبولی راحت تره با تشکر

پاسخ

سید فخرالدین مصطفوی نژاد ارشد روانشناسی تربیتی

تاریخ : 25 – خرداد – 1399

سلام ببخشید فوق لیسانس روانشناسی تربیتی برای چه اداره های دولتی ربط داره ممنونم اگر پاسخ دهید

پاسخ

admin

تاریخ : 26 – خرداد – 1399

آموزش پرورش وزارت علوم بهزیستی و …

پاسخ

سید فخرالدین مصطفوی نژاد ارشد روانشناسی تربیتی

تاریخ : 5 – خرداد – 1399

بازار کار ارشد روانشناسی تربیتی

پاسخ

راویس

تاریخ : 3 – اردیبهشت – 1399

سلام وضع بازار کار روانشناسی خوبه؟

پاسخ

admin

تاریخ : 4 – اردیبهشت – 1399

خوبه

پاسخ

محدثه

تاریخ : 3 – اردیبهشت – 1399

من دانش آموز کلاس نهم هستم روانشناسی رو دوست دارم وصیت بازار کارچجوریه

پاسخ

samaneh

تاریخ : 8 – بهمن – 1398

سلام،وقتتون بخیر،من میخوام برای ارشد روانشناسی تربیتی بخونم به هدف آینده کاری درحوزه اختلالات یادگیری،ولی توسایت شما چیزی دراین مورد نگفت که میشه تواین زمینه هم فعالیت کردیانه،البته توسایت دیگه دیدم که نوشته بود بصورت تخصصی میشه دراین حوزه فعالیت کرد،ولی حالا مردد شدم که میتونم این رشته رو برای ارشد به تیر اختلالات یادگیری درآینده بخونم یانه؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ

زهرا

تاریخ : 23 – دی – 1398

با سلام ،بازار کار رشته روانشناسی تربیتی چطوره ؟ چه مشاغلی مربوط به این رشته میشه؟

پاسخ

انیس

تاریخ : 13 – آذر – 1398

سلام .من کارشناسی علوم تربیتی دارم .آیا میتونم ارشد روانشناسی بالینی بخونم ؟

پاسخ

admin

تاریخ : 14 – آذر – 1398

پایگاه خبری آزمون دکتری بصورت تخصصی در حوزه ازمون دکتری فعالیت دارد فلذا برای آزمون ارشد نمیتوانیم شمارا راهنمایی کنیم.

پاسخ

محسن

تاریخ : 21 – مرداد – 1398

هیچکودوم

پاسخ

فری

تاریخ : 24 – تیر – 1398

بازار کار ارشدروانشناسی تربیتی بهتره یا ارشد عمومی

پاسخ

admin

تاریخ : 24 – تیر – 1398

جفتش خوبه

پاسخ

نيلوفر اعلايي

تاریخ : 2 – خرداد – 1398

با سلام تغاوت رشته ي تربيتي با فلسفه تربيت چي هست؟ بازار كارشون متفاوت هست؟

پاسخ

زهراسادات حسینی

تاریخ : 15 – بهمن – 1397

باسلام.لطفا اگر امکانش هست این مشاغل رو با جزییات بیشتری توضیح بدین.ممنون

پاسخ

admin

تاریخ : 16 – بهمن – 1397

سلام جزئیات آن در کانال تلگرام پایگاه دکتری اعلام میشود.کانال تلگرام پایگاه دکتری

پاسخ

بسته های آموزشی

فهرست مطالب 1.مقدمه 2.Resume یا CV 3.رزومه چیست و چگونه یک رزومه خوب بنویسیم 4.ساختار رزومه 5.نکاتی کلیدی در یک رزومه 6.انواع رزومه 7.نمونه رزومه 8.منابع و مآخذ   به جهت احترام به شما عزیزان…

وبینار کپسول های موفقیت در آزمون دکتری‎ با محوریت انتخاب رشته و مصاحبه دکتری ، توسط پایگاه خبری آزمون دکتری برگزار گردید. 48 دقیقه فیلم وبینار جهت دانلود قابل دسترسی می باشد. در صورتی که…

وبینار تکنیک های جمع بندی آزمون دکتری جمع بندی به معنی مرور خلاصه درس ها و تست های انتخابی که شما در طی زمان مطالعه منابع دکتری گلچین نموده اید. بر اساس ازمون های سال…

سلام بر شما خوبان متاسفانه یا خوشبختانه بدلیل ضعف بسیاری از داوطلبان کنکور دکتری در درس زبان عمومی، کسب درصد بالا در این درس برگ برنده شما در این آزمون است! خیلی از داوطلبان ترجیح…

  پاسخ تشریحی سوالات استعداد تحصیلی دکتری علوم انسانی 98‎ پایگاه خبری آزمون دکتری با همکاری کانال هوش و استعداد تحصیلی اقدام به تهیه ی پاسخ تشریحی سوالات استعداد تحصیلی دکتری علوم انسانی 98 (بخش تحلیلی…

دانلود رایگان

جهت دانلود رایگان

ایمیل ، شماره موبایل و رشته خود را در کادر های زیر وارد نمائید.

توجه داشته باشید فایل به آدرس ایمیل ارسال خواهد شد. 

نوشته‌های تازه

ورود کاربران

تبلیفات متنی

روانشناس تربیتی چیست
روانشناس تربیتی چیست
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *