مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

 
helpkade
مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج
مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

از اختلالات ژنتیکی پیشگیری کنید!

خدمات این مرکز

تلفن : 34486940 (026)

کلینیک و آزمایشگاه ژنتیک پارس ژنوم، در سال ١٣٩١، با هدف ایجاد دسترسی شهروندان استان البرز به امکانات تشخیصی بروز در زمینه های مختلف از جمله گسترش دانش ژنتیک پزشکی و ارائه سرویسهای تشخیص ژنتیکی در کرج راه اندازی شد.
دکتر شهرام سواد ، موسس و مسئول فنی کلینیک، پزشک و متخصص ژنتیک پزشکی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای تاییدیه پزشکی از کشور آمریکا هستند.
در این کلینیک خدماتی نظیر آزمایش ژنتیک قبل ازدواج، آزمایش های تشخیصی، مشاوره ژنتیک برای زوج های جوان و همچنین آزمایش های غربالگری و آمینوسنتز نیز ارائه می شوند.

مشاوره ازدواج، بارداری و سقط مکرر، عقب ماندگی، اختلالات جنسی، تعیین هویت و …

مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

آنالیز کروموزومها در بررسی ناباروری، سقط مکرر، نقائص ذهنی، جسمی و … کاربرد دارد.

بررسی احتمال ابتلای جنین به بیماریهای کروموزومی بوسیله آنالیز DNA جنینی خون مادر

بررسی وجود وضعیت ناقلی در بیش از ١٠٠ بیماری ژنتیکی به منظور جلوگیری از تولد فرزند معلول

آمینوسنتز کشیدن مایع دور جنین جهت بررسی بیماری های ژنتیکی پیش از تولد است.

روشی برای یافتن مادران باردار و یا نوزادان پرخطر که انجام آن به همه توصیه می شود

اختلالات ژنتیکی، از علل سقط مکرر و ناباروری و در تعیین مسیر درمان کمک کننده است.

اختلال در سوخت و ساز مواد شیمیایی غالبا در اثر نقائص ژنتیکی بوجود می آید.

تعیین هوّیت غالبا به منظور تأیید رابطه با فرزند ( اُبوّت) انجام می گیرد.

بررسی ناشنوایی در خانواده های دارای فرد مبتلا جهت جلوگیری از تکرار

بررسی ژنتیکی در پیشگیری از بروز سرطان و تعیین مسیر درمان نقش بسزایی دارد

اختلالات ژنتیکی کروموزومی یا تک ژنی، از مهمترین علل تولد کودکان کم توان ذهنی است.

مشاوره ژنتیک برای همه زوجها الزامی است و گاهی آزمایشات تخصصی و ژنتیکی نیز توصیه می گردد.

زخم، زگیل، ترشحات غیر عادی و … از علائم این بیماری ها و حاملگی خارج رحمی و نازایی از عوارض آنهاست.


بقراط

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur hendrerit, leo vitae interdum pretium, tortor risus dapibus tortor, eu suscipit orci leo sed nisl. Integer et ipsum eu nulla auctor mattis sit amet in diam. Vestibulum non.

John Smith


۳۴۴۸۶۹۴۰ (۰۲۶)

۳۴۲۱۹۶۳۷ (۰۲۶)

۳۴۴۶۹۶۵۴ (۰۲۶)






مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

مقدمه

به طور کلی در هر عارضه ای که امکان ژنتیکی بودن آن وجود داشته باشد، مشاوره ژنتیک ضروری است. همچنین با مشاوره دقیق می توان معلوم کرد که آیا بیماری مورد نظر ارثی است یا خیر.اطلاع در این مورد که فرزند خانواده ای به بیماری ارثی و ژنتیکی مبتلا نیست همان قدر برای خانواده اهمیت دارد که فرزند به بیماری ارثی مبتلا باشد. در صورت ارثی بودن بیماری ، میزان بروز آن در فرزندان بعدی نیز اهمیت دارد. اندیکاسیون های متداول برای مشاوره ژنتیک عبارتند از:نگرانی از خطر بروز مکرر یک بیماری فامیلی ، نقایص متعدد مادرزادی ، عقب ماندگی ذهنی ، بیماری های عصبی مزمن و پیشرونده ، اختلالت عصبی و عضلانی ، کوتولگی و اختلالات رشد ، اختلالات متابولیک ، شکل و قیافه غیر طبیعی (دیسمورفی) ، ابهام تناسلی و اختلال بلوغ ، نازایی و سقط مکرر ، مواجهه با مواد تراتوژن و موتاژن ، حاملگی در سنین زیر ۱۵ و بالای ۳۵ سال ، ازدواج فامیلی ، کسب اطمینان از حامل نبودن برای یک بیماری ژنتیکی شایع در اجتماع (مثل تالاسمی ، هموفیلی و …) و بیماری هایی مانند سرطان، دیابت و بیماری های قلبی . (اکبراوقلی و همکاران، ۱۳۸۱)

تعریف

حدودا از ۴۰ سال پیش که اولین خدمات مشاوره ژنتیکی ارائه شد، تلاش های زیادی مبنی بر ایجاد یک تعریف منطقی و جامع صورت گرفته است. مفهوم معمول مشاوره ژنتیکی در میان مردم، ایجاد یک روند ارتباطی و آموزشی، به توجه به نگرانی های مربوط به پیشرفت و یا انتقال یک بیماری ارثی می باشد(کانر،۱۹۹۷). بر طبق تعریف کمیته انجمن ژنتیک انسانی آمریکا، مشاوره ژنتیک عبارتست از یک روند ارتباطی که در مورد مشکلات یک بیماری ژنتیکی تکرارشونده و یا دارای خطر تکرار، بحث می کند. فردی که در پی مشاوره ژنتیکی است به عنوان مشاوره کننده می باشد(هافی،۱۹۹۸).. در طی مشاوره ژنتیکی ،

(۱)

مشاور باید با ارایه اطلاعات به مشاوره کننده، مطالب زیر را برای او تفهیم کند: ۱٫تشخیص پزشکی و دیگر اثرات آن، به معنای پیش آگهی و درمان های ممکن ۲٫الگوی وراثت بیماری و خطر پیشرفت و یا انتقال آن ۳٫انتخاب های موجود جهت مقابله با خطرات بیماری

مراحل مشاوره ژنتیکی

مهمترین مرحله در هر مشاوره ژنتیکی ، رسیدن به تشخیص است که این مهم در اغلب موارد در استان البرز و خصوصا شهر کرج قابل دسترسی و انجام است. تشخیص اشتباه با ارایه اطلاعات کاملا گمراه کننده و نامناسب ، عواقب سویی را در پی دارد. در هر مشاوره ژنتیکی، تشخیص بالینی ژنتیکی شامل ۳ مرحله اساسی می باشد:  سابقه خانوادگی کامل و دقیق، نکته ای اساسی در کل روند مشاوره و ارزیابی ژنتیکی می باشد. اطلاعات بیشتر در مورد خانواده و سابقه پزشکی فرد از طریق معاینات کامل و ارزیابی های مناسب فراهم می گردد. این اطلاعات در برگیرنده مطالعات مولکولی و کروموزومی و ارجاع به متخصصین در دیگر زمینه هامانند نرولژی، چشم پزشکی و … می باشد. روشن است که کیفیت مشاوره ژنتیک وابسته به در دسترس بودن امکاناتی است که صحت تشخیص را تضمین کنند.  حتی پس از تشخیص قطعی بیماری، چنانچه بیماری از ناهمگونی اتیولوژی برخوردار باشد، مشکل برانگیز خواهد بود. مثال های شایع ناشنوایی و عقب ماندگی دهنی غیراختصاصی مبیاشد که هردوی ان ها توسظ فاکتور های ژنتیکی و یا محیطی می توانند ایجاد شوند. در این گونه موارد، برآورد خطر به صورت تجربی می باشد، هرچند که به اندازه برآورد خطر بر پایه تشخیص دقیق و اختصاصی ، رضایت بخش نیست. چنانچه بیش از یک مکانیسم ژنتیکی بتواند یک بیماری را ایجاد کند، به آن ناهمگونی ژنتیکی اطلاق می گردد. بیماری های زیادی از این دسته  شناسایی شده است. چنانچه بیماری مورد نظر به جهت ناهمگونی، الگوهای توارث متنوعی داشته باشد، مشاوره بسیار مشکل می گردد. مانند اشکال مختلف سندرم اهلردانلوس، بیماری شارکوت ماری توث و رتینیت پیگمانتوزا که هر سه آن ها الگوهای توارثی اتوزومی غالب، اتوزومی مغلوب و وابسته به جنس مغلوب را نشان می دهند. خوشبختانه، پیشرفت های ژنتیک مولکولی تا حدی این مشکلات را برطرف ساخته است.به طور مثال در حال حاضر اساس مولکولی شایع ترین اشکال بیماری تیپ یک شارکوت ماری توث که به عنوان نروپاتی حسی – حرکتی ارثی نیز شناخته شده است، مشخص گردیده است.

در بعضی از مشاوره های ژنتیکی ، محاسبه خطر تکرار آسان بوده و به دانشی کمی فراتر از وراثت مندلی نیاز دارد. البته فاکتور هایی مثل تظاهر دیررس بیماری، کاهش نفود و استفاده از مارکرهای وابسته DNA این محاسبه را پیچیده تر می کند. تعیین و ارزیابی خطر تکرار به معنای انتقال صرفا عدد خطر به تنهایی نیست. بلکه باید اطلاعات فراهم شده، کاملا درک شوند و تا جایی که امکان دارد اطلاعات مفیدی در اختیار والدین قرار گیرد تا قادر به تصمیم گیری واقعی باشند. به عنوان یک قاعده کلی ، خطر تکرار باید به طور کمی و کیفی محاسبه شده و در زمینه موجود لحاظ گردد.

ارایه کمی – ارزش عددی خطر

   اغلب والدین در معرض خطر، تا حدودی با مفهوم خطر آشنایی دارند. اما تئوری احتمالات برای همه  آنها آسان نیست و به همین علت، برای بیان خطر از روش های مختلف به شکل احتمال و درصد استفاده می گردد. برای پرهیز از گیج شدن ، ثبات و شفافیت دارای اهمیت است. درک این مطلب مهم است که این خطر در هربار آبستنی وجود دارد و شانس حافظه ندارد. به طور مثال ، والدینی که دارای یک فرزند با اختلال اتوزومی مغلوب هستند ( خطر تکرار ۱به۴)، به این معنا نیست که سه فرزند دیگر آن ها در آینده سالم می باشند. این پدیده شبیه پرتاب سکه است. نکته مهم دیگر این است که مشاور ژنتیکی صرفا تعیین کننده نهایی نمی باشد. سمت خوب سکه نیز باید تاکید شود ، به ویزه زمانی که احتمالات قویا به نفع یک نتیجه موفقیت آمیز است.به طور مثال  والدینی که به احتمال ۲۵/۱ فرزندی مبتلا به نقص لوله عصبی خواهند داشت، باید خاطر نشان شوند که به احتمال ۲۵/۲۴ فرزند آن ها سالم خواهد بود.

(۲)

ارایه کیفی – ماهیت خطر

بر طبق چندین بررسی، موثرترین فاکتور در تصمیم گیری والدین مبنی بر داشتن فرزندی دیگر، گذشته از مقدار دقیق عددی خطر، مسئولیت سنگین و طولانی مدت یا همان وخامت خطر می باشد.. بنابراین در مواردی که اختلالات از اهمیت ناچیزی برخوردار باشند، مانند پلی داکتیلی (انگشت اضافی) ، علیرغم احتمال بالای وقوع ۲/۱ ،  کمتر والدینی منصرف می شوند. اما در مواردی همچون معلولیت ها  مانند نقایص لوله عصبی، با میزان پایین خطر۲۵/۱ اکثرا منصرف می شوند. زنی که برادری مبتلا به دیستروفی عضلانی دوشن داشته و شاهد مرگ وی در ۲۱ سالگی بوده است ، حتی اگر شانس حامل بودن او برای این بیماری ۱% باشد، خطر داشتن فرزندی مبتلا را نمی پذیرد. همچنین عواملی، مثل درمان موفقدت آمیز بیماری، دردناک بودن آن بیماری و دردسترس بودن تست های تشخیص پیش از تولد، در فرایند تصمیم گیری موثرند.

قرار دادن ریسک در زمینه

والدین آینده که به کلینیک مشاوره ژنتیک مراجعه می کنند باید با یک سری اطلاعات تامین گردند تا بتوانند میزان ریسک را در شدایط خود در نظر بگیرند تا قادر باشند تصمیم بگیرند که در خطر پایین و یا بالا هستند. برای مثال دانستن این مطلب که حدودا ۴۰/۱ کودکان یک بدشکلی مادرزادی و یا اختلال معلول کننده دارند، می تواند کمک کننده (در عین حال هشدار دهنده ) باشد. بنابر این یک ریسک اضافی ۵۰/۱ هرچند در ابتدا هشدار دهنده به نظر می رسد ولی منعکس کننده یک میزان خطر پایین است. با کلی نگری می توان گفت که خطر ۱۰/۱ یا بالاتر به عنوان خطر بالا ( پرخطر) و ۲۰/۱ یا کمتر  به عنوان خطر پایین (کم خطر) و بین آن دو، خطر متوسط در نظر گرفته می شود.

مباحثه روی گزینه ها

پس از تشخیص و تعیین میزان خطر عود، مشاور باید کلیه اطلاعات لازم را در اختیار مشاوره کننده جهت اخد تصمیم آگاهانه قرار دهد. این اطلاعات شامل جزئیات کلیه گزینه های باز برای آن ها می باشد. مثلا جزئیاتی همچون در دسترس بودن تشخیص پیش از تولد، تکنیک های تشخیصی ، محدودیت ها و خطرات مربوط به آن ها، برای فرد مشاوره کننده فراهم گردد. گاهی اوقات دیگر روش های بارداری نیز مطرح می گردد، که شامل تلقیح مصنوعی با استفاده از اسپرم اهدایی، تخمک اهدایی و تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی می باشند. ااز این تکنیک ها زمانی استفاده می شود که یکی از والدین نابارور باشند مانند سندرم کلاین فلتر و سندرم ترنر و یا احتمال انتقال ژن معیوب از یکی از والدین به فرزند وجود داشته باشد. این مسایل باید با دقت و حساسیت بالایی مطرح شوند . برای تعدادی از والدین پایان دادن به آبستنی پس از انجام تشخیص پیش از زایمان پذیرفتنی نیست، در حالیکه به اعتقاد بقیه افراد این روش تنها روش مطمئن برای داشتن فرزندی سالم می باشد. نظر شخص مشاور هرچه که باشد، کسب اطلاعات کافی در مورد روش های تشخیصی قابل انجام و مجاز پیش از زایمان، جق مسلم فرد مشاوره کننده می باشد.

ایجاد ارتباط و حمایت

توانایی برقراری ارتباط امری ضروری در مشاوره ژنتیک می باشد. ارتباط یک فرایند دوجانبه است. مشاور علاوه بر فراهم کردن اطلاعات، باید ترس ها، امیال ، حالت ها ی نهان و آشکار فرد مشاوره کننده را به خوبی درک کند.اطلاعات ناگوار نباید به تنهایی در اختیار فرد قرار گیرد. همچنین مشاوره باید در محیطی مطبوع، خصوصی و آرام ، با زمانی کافی برای پرسش و پاسخ صورت پذیرد. ارائه اطلاعات به تنهایی و بدون توضیحات بیشتر و حمایت طولانی مدت، اشتباه می باشد. مرکز مشاوره راهبردهای مفیدی را جهت ارتباط موثر و مداوم با اعضای خانواده مربوطه فراهم می کند.

گروه های حمایت کننده بیماران

پایه گذاری گروه ها و سازمان های حمایت کننده بیماران، اکثرا  توسط والدینی آگاه و باانگیزه یا خانواده هایی مبتلا، که قادر به حمایت و مصاحبت با افراد مبتلا به وضعیت ژنتیکی یا سندرمی خاص هستند، صورت پذیرفته است.در حال حاضر ارجاع دادن به گروه های حمایتی، از بخش های ضروری در روند مشاوره ژنتیک می باشد.

(۳)

مشاوره ژنتیکی دستوری یا غیردستوری

مشاوره ژنتیکی باید به صورت غیر دستوری صورت بگیرد. به این معنا که مشاور سعی نکند مشاوره کننده را به جهت خاصی سوق دهد.حتی اگر تصمیم نهایی نابخردانه و برخلاف عقاید مشاورباشد، نباید قضاوت کند.  بنابراین وظیفه مشاور ژنتیک ، تسهیل و افزایش خودمختاری فرد می باشد و نباید راهکارهای خاصی را تنها توصیه کند. هدف مشاوره ژنتیکی، ارائه اطلاعات دقیق به مشاوره کننده جهت اخد تصمیم آگاهانه می باشد.

 

پزشک و مشاور ژنتیک بالینی ، استان البرز – شهرستان کرج

کرج، خیابان شهید بهشتی، بعد از زیرگذر طالقانی به سمت میدان شهدا، برج آراد (روبروی برج قائم)، طبقه چهارم

شماره‌های تماس:
۰۲۶۳۴۹۹۰۲۱۲ – ۰۲۶۳۴۹۹۰۲۲۵ – ۰۹۳۸۲۲۳۸۷۳۷

انجام آزمایشات تخصصی دوران بارداری تحت نظر پریناتولوژیست، متخصص ژنتیکو رادیولوژیست در یک مرکز

شنبه تا پنج‌شنبه: 8 صبح الی ۸ شب

مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

میزان رضایتمندی شما از خدمات آزمایشگاه

نمایش نتایج

بهترین آزمایشگاه ژنتیک پزشکی در کرج – لیست آزمایشگاه های ژنتیک کرج – آدرس آزمایشگاه ژنتیک خوب در کرج – بهترین متخصص ژنتیک در کرج – معرفی بهترین مرکز مشاوره ژنتیک در کرج

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

 

توجه مهم: این سایت صرفاً یک بانک اطلاعاتی از مؤسسات مردم نهاد و خیریه ها می باشد و هیچ گونه مسئولیتی در خصوص محتوی و تعهدات مالی و یا سایر مسائل جانبی ندارد.(مدیریت سایت)

 


دستوالعمل حمایت مالی از موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد …Downloads-icon

آیا از طراحی جدید سایت رضایت دارید؟

نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری سپيدار آنلاين بلامانع است. سپیدار آنلاین هیچ مسئولیتی در قبال محتوای مطالب دیگر سایت ها ندارد.

پیام شما با موفقیت در سیستم ثبت شد!

مشکلی پیش آمده، لطفا با مدیرسایت تماس بگیرید

راهنمای مورد نیاز قبل از انجام آزمایش

دانلود

پذیرش بدون نیاز به مراجعه حضوری و ماندن در صف انتظار

مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

پذیرش آنلاین

جواب آزمایش فقط به صورت حضوری و آنلاین ارائه میشود.

دریافت جواب

تشخیص به موقع بسیاری از بیماری ها سنگین به درمان آن کمک شایانی میکند.
آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک پزشکی رازی همواره تلاش کرده
خدمات تشخیصی خود را با بالاتر کیفیت ارائه دهد.

آزمایش ژنتیکی, DNA فرد را برای وجود احتمالی تغییراتی در آن که ممکن است یک بیماری را ایجاد کند، مورد بررسی قرار می دهد. نتایج آزمایش ژنتیکی می تواند یک بیماری مشکوک ژنتیکی (وراثتی) را تأیید یا رد کند


خلاصه


خلاصه

غربالگری بیماری های عفونی

آزمایش ها و خدمات تخصصی این مرکز

بدون نیاز به حضور در آزمایشگاه آزمایشات خود را انجام دهید.

درگاه امن اینترنتی جهت پرداخت صورتحساب مراجعین

خیر نوشیدن آب در حد رفع تشنگی اشکالی ندارد.

خیر آزمایش ادرار نیاز به ناشتایی ندارد فقط بیمار قبل از گرفتن نمونه ادرار از نوشیدن زیاد آب و خوردن شیرینی جات خودداری کند.

نمونه گیری خردسالان تا قبل از ساعت 12.30 انجام می شود.

بعد از ظهر

دستور پزشکی برای این تست الزامی می باشد

یک الی سه روز کاری

انجام تست خارج از آزمایشگ ممنوع می باشد

هزینه انجام این آزمایش در آزمایشگاه رازی چهارصدوپنجاه هزار تومان می باشد

آزمایشگاه ژنتیک رازی دارنده گواهینامه ISO 9001 از انگلستان همواره در تلاش بوده با بالا نگاه داشتن سطح کیفیت خدمات خود به مراجعه کنند گان تجربه خوبی را به برای آنها به ارمغان بیاورد. این مجموعه با هدف تامین کلیه نیازهای آزمایشگاهی مراجعین همیشه در تلاش بوده تجهیزات و پرسنل خود را با استاندارد های جهانی همسان سازد و قدمی بلند در راستای سلامت جامعه بردارد.

برای سوالات خود میتوانید یک پیام برای ما ارسال کنید یا با شماره تماس های بالا تماس حاصل فرمایید

پیام شما با موفقیت ارسال شد

مشکلی پیش آمده لطفا با مدیر سیستم تماس بگیرید.


دوشنبه, 27 مرداد 1399

جمعه, 24 مرداد 1399

جمعه, 24 مرداد 1399

پیام شما با موفقیت در سیستم ثبت شد!

مشکل پیش آمده،لطفا با مسئول سایت تماس بگیرید

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.


 info[at]razipatholab.comDownloads-icon


Downloads-icon


Downloads-icon


جواب آزمایشDownloads-icon


دریافت جوابDownloads-icon


جواب آزمایشDownloads-icon


Downloads-icon


Downloads-icon


Downloads-icon


info[at]razipatholab.comDownloads-icon


IT DepartmentDownloads-icon

دكترای تخصصي انگل شناسی  (Ph.D) از دانشگاه تربيت مدرس
كارشناسی ارشد انگل‌شناسی از دانشگاه تربيت مدرس
كارشناسی بهداشت از دانشگاه شهيد بهشتی
کارشناسی حقوق از دانشگاه پیام نور

دكتراي تخصصي بيوشيمي باليني از دانشگاه تهران

دانشيار دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران

دانشيار مركز تحقيقات غدد و متابوليسم دانشگاه تهران

مولف كتاب آنزيم شناسي باليني

مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

دكتری علوم آزمايشگاهی از دانشگاه ایران

فوق ليسانس هماتولوژي و بانك خون از دانشگاه تربيت مدرس

ليسانس علوم آزمايشگاهی از دانشگاه شهيد بهشتی 

مسئول فنی آزمایشگاه فردیس از سال 1374 تاکنون

پاتولوژيست (اناتوميكال –كلينیكال ) از دانشگاه ايران

مسئول فنی آزمایشگاه نکوئی قم

پاتولوژيست نمونه استان قم در سال 1386

متخصص ژنتیک پزشکی

دکترای ژنتیک پزشکی از دانشگاه تربیت مدرس

دکترای حرفه ای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی گیلان

مسئول فنی بخش ژنتیک آزمایشگاه فجر ساری

مسئول فنی بخش ژنتیک آزمایشگاه مرکزی فردیس

دکتری تخصصی (PHD ) بيوشيمی از دانشگاه تهران

فوق ليسانس از دانشگاه ميشيگان آمريکا

ليسانس از دانشگاه شهيدبهشتی

برای استفاده ازبیمه  سپه لطفا هنگام مراجعه مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- دفترچه بیمه(داری عکس و مشخصات واضح باشد)

2- نسخه پزشک( تا یک ماه از تاریخ ویزیت دارای اعتبار است)

3-نسخ باید عاری از دورنگی و خط خوردگی باشد.( در صورت خط خوردگی و دورنگی، باید  پشت نسخه توسط پزشک تائید شود)

 برای استفاده از بیمه تکمیلی تعاون لطفا هنگام مراجعه مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- کپی کارت ملی

2- کپی صفحه اول دفترچه بیمه ( دارای  عکس و مشخصات واضح باشد)

3- کپی دستور پزشک ( عاری از هرگونه خط خوردگی باشد)

برای استفاده از بیمه بانک صادرات لطفا هنگام مراجعه مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- دفترچه بیمه ( دارای عکس  و مشخصات واضح باشد)

2- نسخه پزشک ( تا یک ماه اعتبار دارد)

3-نسخ باید عاری از دورنگی و خط خوردگی باشد.( در صورت خط خوردگی و دورنگی، باید  پشت نسخه توسط پزشک تائید شود)

برای استفاده از بیمه تامین اجتماعی لطفا هنگام مراجعه مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- دفترچه بیمه(داری عکس و مشخصات واضح باشد)

2- نسخه پزشک( تا یک ماه از تاریخ ویزیت دارای اعتبار است)

3-نسخ باید عاری از دورنگی و خط خوردگی باشد.( در صورت خط خوردگی و دورنگی، باید  پشت نسخه توسط پزشک تائید شود).

4-در صورتی که تحت پوشش پدر هستید و در دفترچه فرزند دختر ذکر شده باشد، برخی از تست ها مانند (BHCG-Pap smear-..)بصورت آزاد محاسبه می گردد.

 

برای استفاده از بیمه خدمات درمانی لطفا هنگام مراجعه مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- دفترچه بیمه(داری عکس و مشخصات واضح باشد)

مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج

2- نسخه پزشک( تا یک ماه از تاریخ ویزیت دارای اعتبار است)

3-نسخ باید عاری از دورنگی و خط خوردگی باشد.( در صورت خط خوردگی و دورنگی، باید  پشت نسخه توسط پزشک تائید شود).

4-در صورتی که تحت پوشش پدر هستید و در دفترچه فرزند دختر ذکر شده باشد، برخی از تست ها مانند (BHCG-Pap smear-..)بصورت آزاد محاسبه می گردد.

برای استفاده از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ لطفا هنگام مراجعه مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1-همراه داشتن اصل نسخه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی یا ارتش 

**تمام افرادی که بازنشسته تامین اجتماعی یا مستمری بگیر هستند،  باید به کانون بازنشستگان مراجعه کرده و برای هر نسخه یک معرفی نامه تهیه نمایند و بهمراه اصل نسخه تحویل پذیرش دهند.

**افرادی که دارای دفترچه های سلامت( خدمات درمانی) بوده و شاغل یا بازنشسته دولت هستند، معرفینامه آنها بصورت آنلاین از طرف آزمایشگاه تهیه می گردد 

 

 برای استفاده از بیمه بانک ملی لطفا هنگام مراجعه مدارک زیر را به همراه داشته باشید:
1-اصل نسخه ( نسخ تا یکماه دارای اعتبار می باشند)
2-دفترچه بیمه ای که دارای مشخصات کامل و واضح باشد.


راهنمای بیمار جهت اندازه گیری قند دوساعتهDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت جمع اوری ادرار 24 ساعته برای اندازه گیری 5HIAADownloads-icon


راهنمای بیمار جهت جمع آوری ادرار 12 ساعته شبانهDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت جمع آوری ادرار 24 ساعتهDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت تهیه نمونه خلطDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت تست تحریکی هورمون رشد GH با استفاده از داروی L-DopaDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت تست تحریکی هورمون رشد GH با استفاده از داروی کلونیدینDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت تست تحمل گلوگزDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت تست چالش گلوگزDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت ازمایش مدفوع جهت ازمایش خون مخفیDownloads-icon


راهنمای بانوان جهت جمع آوری ادرار برای انجام آزمایش کشتDownloads-icon


راهنمای جمع آوری نمونه ادرار اطفال با استفاده از کیسه ادراریDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت انجام تست تنفسی برای تشخیص هلیکوباکتر پیلوریDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت تهیه نمونه مایع منیDownloads-icon


راهنمای بیمار دارای سوند یا کاتتر جهت جمع آوری نمونه ادرارDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت تهیه نمونه چسپ اسکاچDownloads-icon


راهنمای بیمار جهت جمع آوری مدفوع سه نوبتهDownloads-icon


فرم ثبت اطلاعات داروییDownloads-icon


فرم ثبت اطلاعات مربوط به آزمایش گالاکتومنانDownloads-icon


فرم ثبت پارامترهای مربوط به آزمایش کلیرانس کراتینینDownloads-icon


فرم درخواست کاریوتایپDownloads-icon


فرم درخواست آزمایش های مولکولیDownloads-icon

مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج
مراکز دولتی مشاوره ژنتیک در کرج
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *