مرکز مشاوره دینی ازدواج

 
helpkade
مرکز مشاوره دینی ازدواج
مرکز مشاوره دینی ازدواج



با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما مشاور گرامی
دختری هستم 27 ساله، با تحصیلات فوق لیسانس کامپیوتر در یکی از بهترین دانشگاه های تهران، استعداد تحصیلی بالایی دارم و خداراشکر همین مسئله باعث پیشرفت زیاد من از این نظر شده است و با معرفی اساتید در یکی از دانشگاه ها در سمت استادی مشغول به فعالیت هستم. خانواده ای مذهبی دارم و خود نیز اهل حجاب و چادر هستم ، از نظر سطح مادی تقریبا در رفاه و آسایش نسبی هستم و در یکی از محلات شمال شهر تهران زندگی میکنیم. بابت تمامی موارد فوق شاکر خداوند هستم.
اما مسائلی هست که متاسفانه به شدت فکر مرا به خود مشغول کرده است. من 2 خواهر بزرگتر دارم که ازدواج نکرده اند و به دلیل سختگیری های بیش از حد آنها و بالا رفتن سنشان تقریبا دیگر خواستگار مناسبی ندارند. این مسئله در زندگی منهم تاثیر گذاشته و به دلیل شرایط خانوادگی نسبتا خوبی که داریم کمترکسی جرات این را به خود میدهد که پشنهاد ازدواج به من بدهد، با بالاتر رفتن سطح تحصیلاتم هم این مسئله بیشتر خودنمایی میکند. البته به شخصه شرایط مادی طرف مقابلم زیاد برایم اهمیت ندارد و انتظار این را ندارم که همسر آینده ام از نظر مادی در سطح پدرم باشد. اما تا افراد متوجه نوع زندگی ما می شوند پا پس می کشند.
از طرفی گاهی به شدت احساس نیاز به همسری مهربان دارم و بعضا نیازهای جنسی به شدت به سراغم می آیند و گاهی امانم را می برند. از اینکه به گناهی غیرقابل برگشت دچار شوم به شدت می ترسم. و متاسفانه مدتی است حس میکنم کنترل خود را از دست داده و با جستجوی موارد نادرست در اینترنت این حس را ارضا میکنم.
از گفتن این مسائل واقعا شرمنده ام اما واقعا نیاز به همسر را حس میکنم و گاه خوابهای پریشانی میبینم. ترس از انجام گناه همیشه با من است.

تو رو خدا کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم خیلی دعا میکنم و میدونم هم که اگه به صلاحم نباشه خدا چیزی بهم نمیده برای همین در دعا کردن اصرار نمیکنم ولی میترسم میترسم
در ضمن به خاطر همین مسئله (کم شدن تعداد خواستگاران به دلیل بالارفتن تحصیلات) با وجود علاقه شدید به تحصیل، فعلا قید شرکت در آزمون دکتری را زده ام.

از شما خواهش میکنم که کمکم کنید. ببخشید که طولانی شد اما چند سوال دارم
1- چطور میتوانم اراده ام را در انجام ندادن گناه تقویت کنم؟
2- چه کنم تا دچار افسردگی نشوم؟
3- به نظر شما آیا تصمیمم در ادامه ندادن تحصیل درست است؟
4-چگونه متوجه شوم که در رابطه با این خواسته باید به خدا اصرارکنم یا راضی به شرایط فعلی باشم و این را مصلحت بدانم؟

در انتها از شما خواهش میکنم برایم دعا کنید

مرکز مشاوره دینی ازدواج

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
در پاسخ به مسائلی که مطرح کرده اید، مطالبی را در قالب نکات زیر تقدیم حضورتان می کنیم:
نیامدن خواستگار، به خودی خود دلیل بر وجود اشکال نیست؛ البته ویژگی‌های ظاهری و جسمانی یا صفات اخلاقی در این جهت تأثیر گذار است که در این میان تنها صفات اخلاقی بر عده شما است. خیلی از کارها،‌ خارج از خواست انسان است و در این موارد نباید نگران بود؛ زیرا آدمی نمی‌تواند امکانات را بر وفق مراد خود فراهم نماید، ولی می‌تواند خود را با اوضاع موجود همخوان کند و هماهنگ سازد؛ در صورت اول هميشه نگران و ناراحت و غمگين و افسرده خواهد بود . در صورت دوم با ابتكار و خلاقيت و بهره‏مند شدن از ديگر توانمندي هاى خود، شاد و با نشاط زندگى خواهد كرد . فعّال و سر زنده با همان امكانات و شرائط موجود، زندگى را بر خود سهل و آسان خواهد گرفت .بنابراين هيچ گاه نبايد اين موضوع مانع عمده‏اى بر راه ادامه زندگى و تحصيل و… شود؛
به هر حال خداوند خیر و صلاح بندگانش را بهتر از ما می‌داند، پس باید به او توکل کنید. تمام امور زندگى خود را به او واگذار كنيد که خداوند به بهترين وجه و شكل به آن رسيدگى خواهد كرد. خير و صلاح بندگانش را بهتر از من و تو مى‏داند. قرآن مجید می‌فرماید: «چه بسا چیزی را خوش ندارید، ولی خیرتان در آن است و یا چیزی را دوست دارید، در حالی که شر شما در آن است».(1)
هر چند دختران جوان و دم‏بخت و نيز والدين آن ها علاقه‏مندند تا هر چه زودتر ازدواج كرده، زندگى آينده‏ شان را روشن كنند و به اصطلاح از بلاتكليفى بيرون آيند و…؛ ولى چه خوب است به شرايط و موقعيت‏هاى اجتماعى، فرهنگى، خانوادگى و… جامعه و فرد توجه كافى شود. با توجه به عوامل مختلفى كه در سطح كلان جامعه مطرح است، سن ازدواج دختران و پسران بالا رفته است. بنابراين دختر خانمى همچون شما زمان ازدواجش خیلی دير نشده ؛ گرچه باور بر اين است كه سن ازدواج بايد پايين‏تر از سن كنونى باشد. پس دغدغه خاطرتان كه چرا هنوز خواستگار مناسبی ‏ ندارید. چندان جايگاهى ندارد.
نداشتن خواستگارهاى متعدد و يا به توافق نرسيدن خانواده‏ها يا دختر و پسر و به هم خوردن جریان خواستگاری و به عبارت ديگر جور نشدن آن، يك امر طبيعى است . هرگز نشانه بخت بد يا بسته‏شدن بخت فرد نيست . همان‏طور كه براى شما به عنوان يك دختر، اين مشكل وجود دارد و هنوز نتوانسته‏ايد با فرد مناسب و دلخواه خود ازدواج كنيد، براى پسرها نيز اين مشكل وجود دارد. علاوه بر اين، شما بين دختران تنها فردى نيستيد كه دچار اين مشكل هستيد . دختران زياد ديگرى نيز هستند كه مدت‏ها و گاهى سال‏ها با اين مسئله روبه‏رو هستند؛ امّا سرانجام همسر مناسب و متناسب با روحيات خود را پيدا مى‏كنند؛ ولى با اندكى تأخير از نظر زمانى.
پس زود ازدواج‏كردن، نشانه موفقيت در امر ازدواج و تأمين خوشبختى و سعادت هميشگى نيست. با كمى دقت و تفحص در بين همسايگان، فاميل و ديگران، مى‏توانيد مشاهده كنيد كه فرآيند خواستگارى و ازدواج، معمولاً يك فرآيند طولانى مدت است . نيازمند زمان و دقت كافى است. چه بسا همين تجربه‏ها و به تأخير افتادن‏ها، شناخت و آگاهى‏تان را از موضوعات و معيارهاى ازدواج بيش تر و عميق‏تر كند . موفقيت در اين امر مهم و حياتى را چندين برابر كند كه در نتيجه به صلاح شما خواهد بود.
برای تقويت اراده در برابر ترک گناه و آلوده نشدن به گناه، ابتدا زمینه های انجام گناه را از بین ببرید . سپس به عوامل تقويت اراده توجه کنید که در این زمینه مؤثر است:
1ـ تمركز بخشيدن به فعاليت هاي گوناگون.
2ـ توجه به عبادات به ويژه روزه و نماز كه تمرين تمركز فكر است.
3ـ پايان رسانيدن كارهاي نيمه تمام.
4ـ تلقين مثبت:
همواره به خود اين گونه تلقين كنيد كه اراده ترک گناه را داريد . شكست مفهومي ندارد. تلقين در ترك عادات نامطلوب و غلبه بر آلوده نشدن به گناه، مؤثر است.
راهكارهاي زير مفيدند:
1- تا زمانى كه كسى به خواستگارى شما نيامده، بهتر است فكر و ذهن خود را از مسائل مربوط به ازدواج، خواستگارى، ارتباط با جنس مخالف و نظاير آن خالى كند. با كم‏تر فكر كردن به اين مسأله و توجه به تحصيل و مطالعه و پيشرفت‏هاى علمى، اعتماد به نفس تان بيش‏تر خواهد شد.
2 – مطمئن باشيد با حفظ شؤون اخلاقى و دينى و رعايت وقار، متانت و حجاب كامل بهتر خواهيد توانست خود را از دام خطا و لغزش حفظ كنيد. بى‏ترديد جوانان غيرتمند، اهل زندگى و وفا و عشق و متدين و هم شأن سراغ افرادى چون شما خواهند آمد . براى ازدواجى موفق از شانس بيش‏ترى برخوردار خواهيد بود. توصیه دیگر ما این است که غریزه جنسی خود را کنترل نمایید . با پرسه زدن در اینترنت و با غور در افکار شهوانی، غریزه خود را تقویت ننمایید بلکه تا قبل از ازدواج تا می توانید با اتخاذ راهکارهایی آن را کنترل کنید.
3- اعتقادات خود را نه تنها زير سوال نبريد بلكه آن ها را تقويت كنيد . هيچ تزلزلي به خود راه ندهيد . متانت، عفت و پاكدامني خود را همچنان به خوبي حفظ كنيد كه با ارزش ترين متاع در پيشگاه الهي همين ارزش ها است: ” ان اكرمكم عندالله اتقكم “. همواره در زندگي به خداوندمهربان – كه از مادر به انسان مهربان تر است – اميدوار باشيد. شخصيت خود را تخريب نكنيد . نسبت به خود منفي بافي نكنيد، بلكه بيش تر به جنبه هاي مثبت زندگي و شخصيت خود فكر كنيد .هميشه اين فكر را به خود تلقين كنيد كه ” من خوشبخت هستم و خوشبخت تر نيز خواهم شد” خود را در تنهايي و انزوا قرار ندهيد . سعي كنيد در كارهاي خانه و تمام كارهاي اجتماعي كه در خور شان يك زن مسلمان است با حفظ حيا و پاكي، مشاركت كنيد.
به جاى اين كه ذهن تان را به كمبودها، نقص‏هاى خود معطوف داريد و از آن رنج ببريد، توانايى‏ها و استعدادها و موفقيت‏هاى گذشته و حال خود را به خاطر خود بسپاريد . با تكيه بر آن ها يأس و نااميدى را از خود دور كنيد . با نگرشى مثبت به زندگى و آينده اجازه ندهيد اين گونه مسائل جزئى كه در نهايت هم حل مى‏شود، زندگى را بر شما تلخ كند. اگر خواستگار نداريد، هزاران هزار نعمت و توانمندى خداوند در وجود شما و اطراف شما قرار داده است و از آن بهره‏مند هستيد . چه بهتر است به آن ها بيانديشيد . به بهره‏بردارى از آن نعمت‏ها فكر كنيد و لذت ببريد. رابطه خود را با خداوند متعال و راز و نياز با او را فراموش نكنيد كه ياد خدا آرامش‏بخش است.
4- هيچ وقت تنها و بيكار نباشيد. اگر در حال تحصيل هستيد ،تمام هم و غم خود را به تحصيل معطوف كنيد . به تحصیل تان در مقاطع بالاتر ادامه دهید . هراسی از این بابت به خود راه ندهید .چه بسا پسرانی که به خاطر ادامه تحصیل فرصت ازدواج را پیدا نکرده اند . ادامه تحصیل شما فرصتی برای آشنایی با این گونه افراد است.
5- در مجالس عمومي مانند نماز جماعت مسجد محل خود و يا مجالس مخصوص زنان و هيئت هاي مذهبي زنان شرکت کنيد و توانمندي هاي خود را بروز دهيد. زيرا خيلي از زنان از همين مجالس مورد براي ازدواج پيدا مي کنند. در هر حال بايد با حفظ حريم عفت و حيا ، خود را بيش تر به جامعه و مردم معرفي كنيد تا شما را بشناسند و خواستگار شوند.
6- البته نباید از مسائلی که زمینه ساز خواستگاری است غفلت کرد، مثلاً پاکیزگی و نظافت ، شادابی ، خوش اخلاقی ، خوش سخن بودن، شوخی های به جا میان همجنس ، رعایت کردن فرهنگ صحیح جامعه ، پرهیز از گرفتگی چهره و عبوس بودن ، ابتذال اخلاقی ، ژولیدگی و اظهارات دلسرد کننده، حالات افسردگی و…
البته در کنار این کارها می توانید به افراد موثق و مورد اطمینان بسپارید که اگر پسر خوب و مجردی را سراغ دارند که با شما همخوانی و تناسب دارد، به خانواده تان معرفی کنند تا زمینه خواستگاری از شما به وجود آید.
7- هیچ وقت از دعا غافل نباشید . در حال دعاهایی که در این جهت توصیه شده است بخوانید . از اثرات آن غافل نگردید. در زیر به برخی از دعاهای مجرب و مورد تأیید بزرگان اشاره می کنیم:
1. همواره استعاذه به خداوند داشته باشید.
2. خواندن و نوشتن آيات 75 تا82 سوره يونس و همراه داشتن آن.
3. دعا و تضرع به درگاه خداوند.
4. درخواست دعا از اولياى واقعى خداوند.
5. صدقه دادن.
6. در هر شبانه روز، يك بار زيارت عاشورا و دعاى توسل به نيت برآورده شدن اين حاجت قرائت کنید.
7. در شب جمعه غسل كنيد (غسل مستحبى) و بعد از نيمه شب، نماز امام زمان (عج) را بخوانيد (كيفيت آن در مفاتيح الجنان در ضمن اعمال شب جمعه آمده است)
8. سه روز چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه را روزه بگيريد . روز جمعه نماز جعفر طيار به جاى آوريد (كيفيت آن در مفاتيح الجنان در ضمن اعمال روز جمعه آمده است). اين عمل كه مورد توجه بزرگان دين بوده، در استجابت دعا بسيار مؤثر است. آیت الله بهجت برای ازدواج توصیه می کنند: نماز جعفر طیار بخوانید . پس از آن، دعائی که در کتاب «زاد المعاد» مجلسی آمده که در این هنگام خوانده می شود، بخوانید . در پی آن، به سجده روید . تلاش کنید که حتماً گریه کنید. گر چه به مقدار کم و همین که چشم تان را اشک فرا گرفت حاجت تان را از خدا بخواهید . این عمل را تا زمانی که حاجت روا شوید، انجام دهید . اگر نشد ،بدانید که یا کم خوانده یا با اعتقاد کامل نخوانده اید!
آیه« رَبَّنَا هَب لَنَا مِنْ أَزْوَجِنَا وَ ذُرِّیَّتِنَا قُرَّةَ أَعْینٍ وَ اجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَاماً» و آیه « رب لاتزرنی فرداً و انت خیرُ الوارثین-آل عمران» را (فراوان) بخوانید.
9. سوره های ناس و فلق را زياد بخوانيد.
10. به هنگام ورود به منزل سه بار سوره توحيد بخوانيد.
در پايان شاخه گلی از گلستان نبوی به شما هديه می کنيم: پيامبر خدا(صلى الله عليه وآله) فرمودند: «آنچه از دنيا نصيب تو باشد، اگر ناتوان هم باشى، به تو مى رسد . آنچه به زيان تو باشد، به زور نمى توانى آن را از خود دور كنى. هر كس به آنچه از دستش رفته اميد نداشته باشد، آسوده است . هر كس به آنچه خداوند روزى اش كرده، خرسند باشد، شادمان مى گردد.» (2)
به کارگیری راهکارهای فوق به نحوی در افزایش مقاومت شما در برابر اختلالات خلقی از جمله افسردگی مؤثر است. پس با جدیت و پشتکار آن ها را دنبال کنید.
در پناه ایزد منان و در سایه الطاف حضرت بقیه الله الاعظم همواره موفق و کامروا باشيد.
پی‌نوشت‌ها:
1. بقره (2) آیه 216.
2. شيخ صدوق، الامالى، ص 225 و 393.

با توجه به عدم امکان پاسخگویی در بخش نظرات لطفا سوالات خود را در سامانه «ارسال پرسش» یا بخش «پاسخگویی آنلاین» مطرح نمائید

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

روانشناس, مشاور, مشاور ازدواج, مشاوره, مشاوره ازدواج

دیدگاه‌ها برای مشاوره ازدواج تلفنی و حضوری توسط روانشناس روحانی بسته هستند

ازدواج یکی از مهمترین مراحل زندگی هر انسانی است و باید به شیوه درست انجام …

طب اسلامی, مرکز مشاوره, مشاور, مشاور ازدواج, مشاور خانواده, مشاوره, مشاوره ازدواج, مشاوره اسلامی, مشاوره دینی

دیدگاه‌ها برای مرکز مشاوره ازدواج و خانواده با رویکرد دینی و طب اسلامی بسته هستند

مشاور ازدواج, مشاور خانواده, مشاوره, مشاوره ازدواج, مشاوره اسلامی

دیدگاه‌ها برای مشاوره اسلامی ازدواج و خانواده در قم بسته هستند

مرکز مشاوره, مشاور, مشاور ازدواج, مشاوره, مشاوره ازدواج

دیدگاه‌ها برای مرکز مشاوره ازدواج موفق بسته هستند
مرکز مشاوره دینی ازدواج

روانشناس, مشاور, مشاور ازدواج, مشاوره, مشاوره ازدواج

دیدگاه‌ها برای مشاوره پیش از ازدواج با روانشناس روحانی بسته هستند






روانشناس, روانشناس مذهبی

دیدگاه‌ها برای روانشناس مذهبی براى درمان اختلالات روانی بسته هستند

روانشناس مذهبی روانشناسی است که آموزه های مذهب را در قالب و محتوای تشخیص و …

طب اسلامی, مرکز مشاوره, مشاور, مشاور ازدواج, مشاور خانواده, مشاوره, مشاوره ازدواج, مشاوره اسلامی, مشاوره دینی

دیدگاه‌ها برای مرکز مشاوره ازدواج و خانواده با رویکرد دینی و طب اسلامی بسته هستند

مشاوره دینی طبی قسمتی از کار ما در مرکز مشاوره ازدواج و خانواده است. مشاوره …

مشاور, مشاور ازدواج, مشاوره, مشاوره ازدواج, مشاوره تخصصی, مشاوره دینی

دیدگاه‌ها برای مشاوره دینی و تخصصی ازدواج بسته هستند

مشاور, مشاور ازدواج, مشاوره, مشاوره ازدواج, مشاوره تخصصی, مشاوره دینی

دیدگاه‌ها برای مشاوره دینی و تخصصی ازدواج بسته هستند

مشاوره دینی ازدواج از لوازم ضروری یک ازدواج خوب و موفق است. ازدواج خوب یک …

مشاور, مشاوره, مشاوره طلاق

دیدگاه‌ها برای شماره مشاوره تلفنی طلاق بسته هستند

مشاوره تلفنی طلاق می تواند کمک کار برخی از زن و شوهرهایی که در فکر …

روانشناس, روانشناس ازدواج

دیدگاه‌ها برای روانشناس ازدواج : بیان خطاهای قبل ازدواج در خواستگاری بسته هستند

در این مقاله قصد داریم نظر روانشناس ازدواج را در مورد بیان عیب ها و خطاهای …

روانشناس, روانشناس خانواده

دیدگاه‌ها برای راهکار روانشناس خانواده برای حل مخالفت های بی مورد شوهر بسته هستند

احتمالا خانم های متاهل گاهی با این مشکل مواجه شدند که شوهر فقط ساز مخالف …

روانشناس, روانشناس خانواده

دیدگاه‌ها برای فواید مراجعه به روانشناس خانواده و ازدواج بسته هستند

زناشویی, مشاور

دیدگاه‌ها برای مشاور خوب براى حل مشکلات زناشویی بسته هستند

اگر به دنبال مشاور خوب براى حل مشکلات زناشویی برای خود یا اطرافیان هستید با …

روانشناس, معرفی گزینه ازدواج, همسان گزینی

دیدگاه‌ها برای همسان گزینی و معرفی گزینه ازدواج توسط روانشناس روحانی بسته هستند

مهم ترین قدم براى رسیدن به خوشبختی در زندگی مشترک ، انتخاب درست و اصولی …

معرفی گزینه ازدواج, همسان گزینی

دیدگاه‌ها برای همسان گزینی و معرفی گزینه ازدواج در قم و تهران بسته هستند

روانشناس, مشاور, مشاور دینی

دیدگاه‌ها برای شماره تماس روانشناس تلفنی و مشاور دینی بسته هستند

اگر به دنبال شماره تماس روانشناس تلفنی هستید تا مشکلات خود را با روانشناس در میان بگذارید و جهت رفع مشکل راهکارهای عملی او را دریافت نمایید و یا در جستجوی راهی برای مشاوره با مشاور خانواده و ازدواج و اختلالات هستید می توانید با ما تماس بگیرید. مشاوره تلفنی …

روانشناس, روانشناس ازدواج

دیدگاه‌ها برای روانشناس ازدواج : بیان خطاهای قبل ازدواج در خواستگاری بسته هستند

در این مقاله قصد داریم نظر روانشناس ازدواج را در مورد بیان عیب ها و خطاهای قبل ازدواج در خواستگاری بدانیم. اغلب سوالاتی که در این زمینه افراد از مشاور ازدواج دارند اینهاست : «آیا از اینکه طرف مقابل قبلا دچار خطا و گناهی شده یانه سوال کنم؟ » «اتفاق تلخی …

مشاور, مشاور ازدواج, مشاور مذهبی

دیدگاه‌ها برای مشاور مذهبی ازدواج : شیوه بیان مسائل جنسی در خواستگاری؟ بسته هستند

خیلی از ماها، نیاز جنسی را به عنوان یک عیب می دانیم. احتمالا این را به دین و مذهب ربط می دهیم. اما ببینیم نظر مشاور مذهبی ازدواج و روانشناس ازدواج در این رابطه چیست؟ عیب دانستن آن به این دلیل است که از کودکی پدر مادرمان و اساتید، جامعه و …

مشاور, مشاور ازدواج

دیدگاه‌ها برای پیشنهاد مشاور ازدواج برای تشخیص خواستگار واقعی بسته هستند

یکی از معضلات ازدواج در دنیای امروز کم شدن انگیزه مردان مجرد برای ازدواج است. در این بین برخی مردان نیز بدون قصد جدی اقدام به پیشنهاد ازدواج می کنند. طبیعی است که دختران باید از مشاور ازدواج باید سنجش خواستگار واقعی استفاده کنند. نشانه های خواستگار واقعی از نظر …

روانشناس, زوج درمانگر

دیدگاه‌ها برای دو توصیه مهم روانشناس زوج درمانگر به همسران بسته هستند

خوشبختی و سعادت زندگی زن و شوهر وابسته به رعایت اصولی است که توسط مشاور و روانشناس زوج درمانگر در جلسات مشاوره به آن ها ارائه شده است. هنگامی که همسران درگیر مشکلی هستند برای بهبود اوضاع هر دو باید اصولی را اجرا کنند تا آرامش نصیبشان شود. در این …

r.elahinia

مشاور, مشاور ازدواج, مشاوره, مشاوره ازدواج, مشاوره تخصصی, مشاوره دینی

دیدگاه‌ها برای مشاوره دینی و تخصصی ازدواج بسته هستند
550 بازدید

مشاوره دینی ازدواج از لوازم ضروری یک ازدواج خوب و موفق است. ازدواج خوب یک ازدواج آگاهانه و با شناخت زوایای مختلف آن است. مشاوره دینی و تخصصی ازدواج زمینه ساز این آگاهی و شناخت در ازدواج شماست. شما می توانید برای مشاوره حضوری یا مشاوره تلفنی با مشاور دینی و تخصصی ازدواج با ما تماس بگیرید.

گفته شد که مشاوره برای تشکیل زندگی و ازدواج بسیار ضروری است. کار مشاور ازدواج تناسب سنجی و سنجش میزان تناسب دختر و پسر در ازدواج است. تناسب های لازم در ازدواج عبارتند از :

یکی از تناسب های لازم برای تشکیل و تحکیم خانواده و ازدواج، تناسب بینشی و اعتقادی است. اگر زوجین در اعتقادات و بینش های دینی و مذهبی خود همراه و هم نظر باشند بسیاری از مشکلاتی که برخی زوجین دیگر در اثر تفاوت فکری به آن مبتلا می شوند را نخواهند داشت.مرکز مشاوره دینی ازدواج

تناسب اعتقادی دختر و پسر قبل ازدواج

زمینه ساز تناسب رفتاری زوجین پس از ازدواج است.

راه تشخیص دقیق تناسب بینشی و اعتقادی شما با فرد موردنظرتان، مشاوره دینی و تخصصی ازدواج است.

مراکز مشاوره ازدواج و خانواده در اکثر استان ها فعال هستند. اما مرکزی که دارای مشاور دینی و مشاور اسلامی باشد زیاد نیست. مرکز مشاوره ما در قم این خلا را برای شما پر کرده است . شما می توانید جهت مشاوره پیش از ازدواج به مامراجعه کنید یا تماس بگیرید و از مشاوره دینی و تخصصی ازدواج ما بهره مند شوید.

در این مرکز علاوه بر مشاوره تخصصی ازدواج ، مشاوره خانواده، مشاوره طلاق ، مشاوره اختلالات شخصیتی و روانی و همچنین همسان یابی و معرفی گزینه ازدواج نیز دایر است . اگر قصد اززدواج دارید یا ازدواج کرده اید و می خواهید زندگی یهتری داشته باشید کافی است با ما تماس بگیرید، نوبت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید و با مشاور مذهبی و اسلامی ما مشاوره داشته باشید.

آرزو و تلاش ما خوشبختی شما

منبع :

www.amrekheirr

برچسبمشاور تخصصی ازدواج مشاور دینی ازدواج مشاوره تخصصی ازدواج مشاوره دینی ازدواج

مراجعه به بهترین مشاور ازدواج برای ازدواج موفق و انتخاب آگاهانه همسر ،ضروری ترین اقداماتی …

امروزه در مورد روانشناسی دینی و مذهبی چیزهای زیادی می‌شنویم. اما واقعاً روانشناسی دینی چیست؟ آیا این شاخه از روانشناسی مبتنی بر تحقیقات علمی است و استفاده از آن به اندازه سایر رویکردها کاربرد دارد؟ اگر می‌خواهید در این رشته آموزش ببینید و یا قصد مراجعه به روانشناسانی دارید که رویکرد دینی مذهبی دارند، ما در ادامه به توضیحات بیشتری در این باره اشاره کرده‌ایم، که مطالعه آن می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری بهتر کمک کند. پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. 

از آنجایی که در دستورات دینی توصیه‌هایی در مورد بهترین روش‌های زندگی، نحوه برخورد و واکنش به دیگران ارائه شده است، و این مسائل با مفاهیم مطرح شده در علم روانشناسی همپوشانی دارند، بسیاری از افراد تلاش می‌کنند تا به رویکردی التقاطی دست یافته و با کمک گرفتن از هردوی این‌ها روانشناسی مذهبی را پدید آورند و به این ترتیب در جلسات مشاوره نیز از آن استفاده کنند. با این حال به دلیل اینکه روانشناسی مذهبی از جمله روانشناسی اسلامی هنوز به روشی مدون و علمی دست نیافته  آن طور که باید و شاید نتوانسته است، به اهداف خود دست پیدا کند. در نتیجه در تئوری و درمان با مشکلاتی رو به رو است. با این حال دفاتر مشاوره برخی از روحانیون مذهبی و مراکزی مشابه آن برای کسانی که بیشتر به دنبال مشاوره مذهبی هستند خدمات مشاوره ارائه می‌کنند.

برای اینکه بتوانید بهترین مرکز را برای دریافت مشاوره انتخاب کنید همه چیز بستگی به نیازها و توقعات خودتان از جلسه مشاوره دارد. اگر بیشتر به دنبال پاسخ‌هایی در حوزه مسائل مذهبی هستید باید به دنبال افرادی با رویکرد دینی باشید. اما توجه داشته باشید که برای مسائلی که نیازمند درمان حرفه‌ای هستند مثل اختلالات روانی، رفتاری و مشکلات شخصیتی باید به یک روانشناس متخصص در آن زمینه از جمله روانشناس بالینی مراجعه کنید. روانشناس با انجام کامل ارزیابی روانی مداخلات و جلسات درمانی را آغاز خواهد کرد. البته در این راه به بافت فرهنگی و مذهبی شما نیز توجه خواهد شد. 

برای کسب اطلاعات برای یافتن بهترین مرکز مشاوره می‌توانید به مقاله ما با عنوان راهنمای انتخاب بهترین مرکز مشاوره و روانشناس مراجعه کنید. مرکز مشاوره دینی ازدواج

 

از نظر علم روانشناسی پرداختن به بعد روحانی و معنوی وجود، لازمه ارتقای سلامت روان است. در همین راستا شاخه‌ای به عنوان روانشناسی معنوی شکل گرفته است که در جلسات درمان بیشتر به معنویات می‌پردازد و از این طریق تلاش می‌کند تا به سلامت روان افراد کمک کند. روانشناسی معنوی چیزی فراتر از مشاوره دادن با رویکرد دینی خاصی است و به طور کلی همه مذاهب می‌توانند بر اساس آموزه‌های خود از آن استفاده کنند. در حقیقت روانشناسی معنوی شاخه‌ای مدرن از روان شناسی است که به عنوان روانشناسی فراشناختی شناخته می‌شود و در چارچوب علم به ابعاد متعالی و معنوی انسان نیز می‌پردازد. 

موارد زیر از جمله مسائلی هستند که در روان شناسی معنوی به آن‌ها پرداخته می‌شود:

– بررسی میزان رشد معنویت در فرد 

– بررسی تجارب معنوی خاص ( احساس ارتباط گرفتن با خدا یا یک نیروی برتر در جهان) 

– بررسی تجارب عرفانی 

– پرداختن به بحران‌های روحانی و معنوی 

و … 

ممکن است شما فردی مذهبی باشید و به یک روانشناس متخصص در حوزه مذهبی و دینی دسترسی نداشته باشید. در نتیجه به روانشناسی  بدون رویکرد مذهبی مراجعه کنید، در این شرایط ممکن است از خود بپرسید آیا توصیه‌های این اشخاص برخلاف مذهب و اسلام است یا خیر؟ اگر شما این توصیه‌ها را خلاف مذهب بدانید مسلما نمی‌توانید روند درمان و مشاوره را پیگیری کنید. برای پاسخ به این سؤال باید به شما بگوییم در وهله اول همه روانشناسان وظیفه دارند که درمان خود را با بافت فرهنگی و مذهبی مراجعشان تنظیم کرده و این مسائل را در روند مشاوره لحاظ کنند.

هم‌چنین روان‌شناسی به عنوان یک علم تلاش می‌کند تا در مسائل مذهبی ورود چندانی نکند و انتخاب‌های دینی را به خود افراد واگذار کند. به همین خاطر اگر شما مشکلاتی را در زمینه‌های مذهبی تجربه می‌کنید درمانگر به با آموختن مهارت‌هایی نظیر مهارت تصمیم‌گیری درست، حل مسئله و مدیریت استرس به شما کمک خواهد کرد که خودتان بتوانید شرایط زندگی‌تان را به بهترین شیوه مدیریت کنید و با کمک او به بهترین انتخاب دست یابید. 

برای کسب آگاهی بیشتر در مورد مهارت تصمیم گیری و حل مسئله کلیک کنید. 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه روانشناسی دینی مذهبی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

سلام اگر ما گناهان بسیار زیاده کرده باشیم اما حالا پشیمان بشویم خداوند توبه را می پذیرد یانه من توبه کرده ام اما دل من اذامش نگرفته.

با سلام
در مورد این مسئله میتوانید به متخصص امور دینی مراجعه کنید. بطور کلی پس از توبه و عدم انجام گناه طبق فرامین معصومین گناه بخشوده میشود اما اگر هنوز فکر آن عمل شما را اذیت میکند حتما برای پاک کردن مشاوره میتواند به شما کمک کند.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره سبل السلام در نگاه اول یک مرکز تخصصی روانشناسی است که با مجوز سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور فعالیت می کند. تفاوت این مرکز با سایر مراکز مشاوره معمول در این است که مشاورین این مرکز علاوه بر تحصیلات آکادمیک روانشناسی دارای تحصیلات حوزوی نیز هستند. این مهم به همراه بهره گیری از پژوهش های بین رشته ای (نظیر اخلاق و عرفان اسلامی) سبب شده تا مراجعان گرامی مرکز بتوانند با خیالِی آسوده از مشاوره تخصصی روانشناسی با رویکرد اسلامی بهره گیرند

درمان اختلالات شخصیتیدرمان وسواسمشاوره پیش از ازدواج

مشاوره پیش از ازدواجدرمان اختلالات شخصیتیدرمان اختلالات جنسی

مشاوره کودک و نوجواندرمان اختلالات اضطرابیدرمان وسواس

زوج درمانیدرمان اختلالات اضطرابیدرمان افسردگی و وسواسمرکز مشاوره دینی ازدواج

مشاوره پیش از ازدواجزوج درمانیدرمان اختلالات جنسی

مشاوره کودکمشاوره نوجوانمشاوره فردی

مشاوره پیش از ازدواجزوج درمانیمشاوره فردی

درمان اختلالات اضطرابیدرمان وسواسمشاوره نوجوان

مشاوره پیش از ازدواجدرمان ختلالات مشاوره فردی

مشاوره کودکمشاوره فردیدرمان اختلالات زناشویی بانوان

زوج درمانیمشاوره کودک مشاوره نوجوان

مشاوره پیش از ازدواجزوج درمانیمشاوره فردی

مشاوره پیش از ازدواجزوج درمانیسکس تراپی (اختلالات عملکردی)

مشاوره کودک، مشاوره نوجوان، مشاوره فردی

درمان وسواس، درمان اختلالات، مشاوره فردی

مشاوره پیش از ازدواجزوج درمانیمشاوره فردی

درمان اختلالات اضطرابیدرمان افسردگیزوج درمانی

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره سبل السلام؛اولین مرکز خدمات مشاوره با رویکرد اسلامی در تهران

طراحی شده توسط سنم، سامانه نوین مشاوره

معمولا جوانان قبل از ازدواج به دلیل عدم برخورداری از تجربه کافی در زمینه ازدواج و مسائل زناشویی نیازمند راهنمایی و مشاوره ازدواج تلفنی توسط مشاوران برجسته و خبره می باشند . مشاوره ازدواج تلفنی عبارت است از بهره مندی از راهنمایی ها و توصیه های لازم در زمینه ازدواج زوجین به صورت غیر حضوری . در مشاوره ازدواج غیرحضوری می توان در وقت و هزینه صرفه جویی کرد لذا این مسئله به جوانان مجرد که قصد ازدواج دارند توصیه می شود .

مشاوره ازدواج یکی از مهم ترین اقداماتی است که خانم و آقا بایستی حتما پیش از ازدواج از آن استفاده کنند. متاسفانه بسیاری این موضوع را جدی نگرفته و صرفا با تکیه بر احساسات اولیه ای که نسبت به ازدواج دارند ، ازدواج خود را ازدواجی موفق می دانند.  مشاوره ازدواج در کلینیک روان آرام به طور معمول مراحل زیر را می گذراند.

1- در جلسه اول یا هفته اول هم خانم و هم آقا به مشاوره ازدواج مراجعه کرده و با مشاور صحبت هایی درباره روابط طرفین داده می شود.

2- در جلسه دوم یکی از طرفین و در جلسه سوم نیز یکی دیگر از افراد به مشاوره مراجعه می کنند و جنبه های شخصیتی هر کدام مورد بررسی قرار می گیرد. ممکن است در این جلسات تکالیفی برای بررسی علایق، تفکرات و نظرات افراد به آنان داده شود.مرکز مشاوره دینی ازدواج

3- در جلسه چهارم تست های شخصیتی همچون MBTI,YSQT و … و تست های بالینی MCMI,MMPI,SCL90 و … انجام می شود.

4- در جلسه بعدی تفسیرهای مورد نظر و گزارش های کلی در رابطه با تست های انجام شده و خصوصیات شخصیتی افراد بررسی شده و در این مورد با طرفین گفتگو می شود.

در مشاور ازدواج ممکن است طرفین دارای سازگاری باشند و نگاه یکسانی به مقوله ازدواج داشته باشند که در این صورت مشکل زیادی نخواهند داشت. در برخی مواقع لازم است تا طرفین آموزش هایی را برای سازگاری بیشتر با یکدیگر و عدم ایجاد مشکلات در اینده ببینند.

البته مراحلی که اشاره شد ، مراحلی است که به صورت روتین انجام می شود در صورتی که خانواده های طرفین با ازدواج مخالفت داشته باشند ممکن است در طی جلسات از خانواده ها دعوت به عمل آید، یا حتی در برخی از موارد ممکن است یکی از طرفین دچار مشکلات رفتاری یا اختلالاتی باشد که همین امر منجر به درازا کشیده شدن مشاوره ازدواج داشته باشد.

 

برای درک بهتر این مسئله توجه شما را به ادامه مطلب جلب می کنم . ازدواج میان دختر و پسر صرفا با توجه به یک سری نیاز که در وجود انسان قرار دارد صورت می گیرد که به شرح مختصر آنها می پردازیم :

اکنون که اندکی با انگیزه های ازدواج آشنا شدیم و فهمیدیم که هر جوانی اعم از دختر و پسر برای پاسخگویی به نیازهای طبیعی خود با پدیده ای به اسم ازدواج مواجه می شود .

اما ازدواج یک مقوله پیچیده و پر از فراز و نشیب است که بد نیست گوشه چشمی به بررسی آن داشته باشیم :

برای درک بهتر این مسئله توجه شما را به این مثال جلب می کنم :

خانواده ای را در نظر بگیرید که در قید و بند دین و مذهب نبوده و افکار آزادی مطلق را دنباله رو هستند . پسر یا دختری که در چنین خانواده ای بزرگ شده در قید و بند هیچی نخواهد بود و انتظار دارد هیچ محدودیتی چه شرعی چه عرفی برای او منظور نشود . در مقابل خانواده ای را در نظر بگیرید که مقید به افکار مذهبی بوده و عمل به دستورات دینی را سرلوحه خود قرار داده اند . حال پسر یا دختری که در چنین خانواده ای بزرگ شده به مقید بودن به دستورات دینی اهمیت داده و تمایل دارد از خط قرمزهای دینی عبور نکند .

معمولا ازدواج چنین زوج هایی به دلیل تفاوت فاحش در فرهنگ خانواده های آن ها توصیه نمی شود یا لازمه یک سری توافقات دوجانبه از سوی طرفین خانواده ها برای برقراری این ازدواج می باشد که لازم است حتما توسط یک مشاور خبره و یا از طریق مشاوره ازدواج تلفنی بررسی شود .

باز با یک مثال به بررسی این مورد می پردازیم :

دختری را در نظر بگیرید که نازپرورده بار آمده و هیچ درکی از مشکلات زندگی ندارد و ممکن است کوچکترین موارد سبب رنجش خاطرش شود . در طرف دیگر ازدواج پسری را در نظر بگیرید که هیچ درکی از نیازهای جنس مونث ندارد و فردی نسبتا سرد و بی روح است .

خب در چنین مواردی معمولا مشاجره های بعد از ازدواج به وجود آمده که سبب می شود این ازدواج به یک تجربه تلخ بدل شود که می توان قبل از وقوع چنین حادثه ای با بهره مندی از توصیه های یک مشاوره حرفه ای و مشاوره ازدواج تلفنی جلوی این واقعه تلخ را گرفت یا مدریت کرد .

توجه شما رو به مثال زیر جلب می کنم :

خانواده ای را در نظر بگیرید که از نظر مالی در طبقه ثروتمندان قرار دارد و در مقابل خانواده ای که از نظر مالی در طبقه فقیر جامعه محسوب می شود .

پیوند ازدواج میان چینن زوجینی بدون آگاهی از شرایط و توصیه های یک مشاور خوب می تواند تجربه بدی را برای زوجین به ارمغان بیاورد . به عنوان مثال می توان به مسائلی نظیر جهیزیه ، شیربها و هزینه های عقد و عروسی که معمولا باعث اختلاف میان زوجین می شود اشاره کرد .

در چنین مواقعی یک مشاور خوب می تواند با توصیه های خود وسعت دیدی به زوجین بدهد تا با چشمی باز انتخاب کنند .

با توجه به مسائلی که مطرح شد دریافتیم که مقوله ازدواج یک مسئله کاملا تخصصی و پیچیده است که نیاز به توصیه ها و راهنمایی های یک مشاور خوب دارد . کلینیک روانشناسی روان آرام با بهره مندی از بهترین مشاوران آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در حوزه مشاوره ازدواج تلفنی می باشد .

زمانی که دو فرد به یکدیگر علاقه مند هستند باید ملاک هایی را در نظر بگیرند. تنها علاقه طرفین به یکدیگر نمی تواند ضامن ازدواج موفق آنان باشد، بلکه زوجین بایستی در مسائل مختلف با یکدیگر تفاهم داشته باشند تا در سال های بعدی زندگی دچار مشکل نشوند . در ادامه به معرفی این ملاک ها می پردازیم:

فرهنگ در زندگی ایرانی ها حرف اول را می زند. به همین دلیل مذهب و فرهنگ مهم ترین عواملی هستند که افراد را می تواند به خوبی در کنار یکدیگر نگاه دارد. بهتر است پیش از ازدواج حتما زوجین با فرهنگ خانواده های یکدیگر آشنا شوند تا بتوانند با توجه به این موضوع اقدام به یک ازدواج موفق کنند.

تجربه ثابت کرده است خانواده هایی که از لحاظ فرهنگی در شرایط متفاوتی نسبت به یکدیگر قرار دارند در ادامه زندگی دچار مشکلات عدیده ای خواهند شد که آن ها را در شرایط متزلزلی قرار خواهد داد.

حتما شما هم می دانید که یکی از مهم ترین مسائلی که قبل از تصمیم به ازدواج مطرح می شود، تحقیقات درباره خانواده است. اگر چه هیچ شخصی این حق را ندارد تا افراد را به دلیل گذشته خانوادگی اش تحقیر کند یا مورد مواخذه قرار دهد، اما مهم است که پیش از ازدواج از این موارد آگاهی یابید.

در صورتی که در سوابق خانوادگی شما مشکلاتی وجود دارد بایستی صادقانه به طرف مقابل خود اعلام کنید چرا که در آینده مشکلات بیشتری ایجاد خواهد شد.

بهتر است زوجین از لحاظ تحصیلی در شرایط متناسبی قرار داشته باشند. چرا که تحصیلات تا حدی در جهان بینی افراد تاثیر گذار خواهد بود و به آنان کمک خواهد کرد تا درک بهتری از یکدیگر داشته باشند.

بهتر است که خانواده های زوجین از لحاظ مالی در شرایط یکسانی قرار داشته باشند . هر چقدر میزان تناسب ها در زندگی افراد بیشتر باشد راحت تر می توانند در برهه های حساس زندگی همپای یکدیگر حرکت کنند.

بسیار مهم است که آقایان در هنگام ازدواج از حداقل استقلال مالی برخوردار باشند تا بتوانند مسئولیت اداره خانواده را بر عهده بگیرند.

تناسب سنی نیز یکی از عوامل مهم دیگر در ازدواج است که نبود ان ممکن است مشکلاتی از جمله عدم درک صحیح از یکدیگر ایجاد کند. به طور معمول تناسب سنی طبیعی بین دختر و پسر را 5 سال می دانند. البته امروزه شاهد تفاوت سنی معکوس بین زوجین هستیم که می تواند مشکلاتی را ایجاد کند ، البته این موضوع با توجه به درک طرفین از یکدیگر می تواند عاری از مشکلات باشد.

هر شخصی در زندگی خود دارای حساسیت هایی است و همسر شما نیز از این موضوع مبرا نیست . این حساسیت ها باعث ایجاد واکنش های منفی در همسرتان می شود و خاطر وی را آزرده خواهد کرد. درست است که شما مسئول این حساسیت ها نیستید اما مهم ترین موضوع آن است که از فعال کردن این حساسیت ها جلوگیری کنید و بتوانید به خوبی با همسرتان در اینباره همدردی کنید.

این حساسیت ها شامل حساسیت به ارزش ها ، مقدسات ، رفتارها و … می شود. وظیفه شما آن است که به خوبی این حساسیت ها را بشناسید و به خوبی با آن ها کنار بیاید.

شما نیز حساسیت هایی دارید که ممکن است تا به حال به شکل عمیق به ان فکر نکرده اید. این حساسیت ها نیز شامل خاطرات بدی است که ممکن است در ذهن شما سرکوب شده باشد و یا حتی ممکن است برخی از رفتارهای همسر شما را در بر بگیرد.

پیشنهاد ما به شما این است که همسرتان را از آن ها آگاه سازید و تا جای ممکن در جهت کنار امدن و کنترل آن ها تلاش کنید.

در بسیاری از مواقع پاسخ افراد به درد و ناراحتی خشم است. خشم و پرخاشگری را می توان عامل اصلی ایجاد اختلافات و حل نشدن آن ها دانست. اولین مهارتی که باید فرا بگیرید آن است که خشم خود را در مواقع حساس و حیاتی کنترل کنید. این عمل تا حد زیادی زندگی مشترک شما را از اختلافات بیشتر و غیر قابل حل دور می سازد.

سرزنش کردن یکی از آفت های زندگی مشترک است که شرایط را برای هر دو طرف بسیار سخت و ناراحت کننده می کند. بسیاری از زوجین هنگام ایجاد اختلاف دائم به سرزنش یکدیگر می پردازند و این موضوع را تا جایی پیش می برند که عملا حل هر گونه مشکل را غیر ممکن می سازد.مرکز مشاوره دینی ازدواج

یکی از مسائلی که در طول زندگی مشترک باید دو طرف به آن پایبند باشند، عدم سرزنش یکدیگر است . شما بایستی بتوانید مسئولیت اختلاف های به وجود آمده را بیابید و در حل آن ها تمام تلاش خود را به کار گیرید.

زوجین باید بتوانند مسئولیت زندگی و مشکلات را بر عهده بگیرند. در صورتی که مسئولیت کارهای خود را قبول کنید و نقشی فعال و پویا داشته باشید می توانید ادعا کنید که در جهت بهبود زندگی خود گام برداشته اید. زمانی که فعال و مسئولیت پذیر می شوید دیگر تلاشی برای تغییر همسرتان نخواهید کرد و بدین ترتیب تنها تمرکز را بر روی رفتار خود خواهید گذاشتید که در نتیجه رفتار همسر شما نیز تغییر خواهد کرد.

از منفعل بودن در زندگی مشترک بپرهیزید و همواره سعی کنید نقشی فعال داشته باشید.

در طول زندگی سعی کنید تا در تمام مراحل بهترین رفتار ممکن را اتخاذ کنید. رفتاری منطقی و عاقلانه که به بهبود شرایط کمک می کند حتی در صورتی که همسر شما رفتاری نامناسب دارد. شما باید شان و شخصیت خود را حفظ کنید و از اتفاقات نامناسب جلوگیری کنید.

زمانی که شما تلاش می کنید تا منطقی باشید و رفتار مناسب تر را پیش بگیرید همسر شما نیز تلاش می کند تا همانند شما رفتار کند.

با توجه به مطالبی که عنوان شد در می بابیم که ازدواج مسئله ساده ای نیست که به راحتی از آن گذر کرد و نیاز به بهره مندی از تجربه مشاوران کاردرست و خبره دارد تا به نحو احسن با این مقوله روبرو شد .

عدم استفاده از مشاوره در ازدواج می تواند پیامدهای ناگواری داشته باشد که توجه شما را به آن جلب می کنم :

 

 

تا اینجا با فواید مشاوره ازدواج تلفنی و تاثیر آن بر زندگی زوجین آشنا شدید . حال کلینیک روانشناسی روان آرام با بهره مندی از بهترین مشاوران آماده پاسخگویی به شما زوجین گرامی می باشد . شما می توانید از طریق زیر از خدمات ما بهره مند شوید :

تلفن:

88216100

88216200

آدرس:

تهران، میدان ونک ،خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی ،نبش کوچه شهریار  ،پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

 

انتخاب همسر

مشاوره تلفنی

مشاوره زندگی مشترک

بهترین مشاوره ازدواج در تهران

 

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

 

شماره های تماس جهت تعیین نوبت

شعبه قلهک( شمال و شمال شرق تهران؛ قلهک- جنب مترو قلهک- مرکز مشاوره روزنه (رهیار)02188253229-09360695153

شعبه گیشا ( غرب و شمال غرب تهران؛ گیشا- جلال آل احمد- مرکز مشاوره شیوا)مرکز مشاوره دینی ازدواج

02188253229-09360695153

 

شعبه صادقیه (غرب تهران؛ ضلع شمالی ایستگاه مترو صادقیه- مرکز مشاوره فرحبخش)

02188253229-093606951530

تلفن مشاوره ای هوشمند9092301369

مشاوره ازدواجمشاوره پیش از ازدواج

مشاوره خانوادهدرمان اختلالات روانی و رفتاریمشاوره تحصیلی وکنکورمشاوره شغلی

آموزش مهارت های زندگی

مشاوره کودک و نوجوان

بازی درمانی و افزایش خلاقیت در کودکان

مشاوره فردی
مشاوره گروهیارزیابی هوش
روانشناس کودکارزیابی شخصیتبرگزاری کارگاه های آموزشی ویژه عمومبرگزاری کارگاه های آموزشی ویژه متخصصین

آموزش والدینهمکاری با مدارسهمکاری با مهدکودک هاانجام پروژه های تحقیقاتی

خشم مانند سایر هیجانات یک فراورده­ ی روانی است که جسم انسان را نیز تحت تأثیر قرار می دهد، مثلاً موجب افزایش ضربان قلب، تغییر رنگ پوست، تغییر حالات بدنی، افزایش یا کاهش فشار خون و مشکلاتی دیگر که در هر فرد می تواند بروز متفاوتی داشته باشد.

اگر افراد به بروز و وجود خشم خود آگاهی نداشته باشند خشم در آنها همانند فنر جمع می شود و به جایی می رسد که به ناچار تخلیه می شود و ممکن است این خشم متوجه اطرافیان فرد یا متوجه خود فرد شود، خشم به درون موجب بروز افسردگی و اضطراب و خشم به بیرون موجب بروز رفتار پرخاشگرانه در افراد می گردد. خشم یکی از مواردی است که می تواند در روابط انسانی اختلال ایجاد نماید و روابط را به سمت تباهی ببرد بنابراین یادگیری درباره خشم و رفتارهای پرخاشگرانه بسیار ضروری است.

خشم در همسران و روابط زناشویی می تواند آسیب های جدی وارد نمایید نکته ای که باید در روابط زن و شوهر به آن توجه کرد این است که همسری که خشمگین است و ممکن است خشم خود را به صورت انفجاری تحلیه نماید این است که قطعاً در مقابل او همسری پرخاشگر وجود دارد که اعلب به چشم نمی آید زیرا خشم خود را به صورت منفعلانه بروز می دهد و به عنوان ماشه چکان برای بروز خشم همسر دیگر می تواند عمل نماید.

در این متن کوتاه و مختصر سعی شده است چند نکته کاربردی برای کنترل خشم گنجانده شود هر چند که یادگیری رفتارهای مؤثر کنترل خشم می بایست با کمک یک متخصص و مشاوره انجام شود.

برای یادگیری بیشتر در زمینه کنترل خشم پیشنهاد می شود مقاله مفصل و جامع تری که با عنوان مهارت کنترل خشم در سایت قرار دارد را مطالعه نمایید.

در واقع ما از طریق گوش دادن به احساسات و نیازهای دیگران خیلی چیزها به او می گوییم؛ وقتی با دقت و حوصله او را می شنویم دیگر او را یک تهدید نمی بینیم، گاهی وقتی از کسی کلمه «نه» و «نمی خواهم» را می شنویم حس می کنیم طرد شده ایم ولی اگر با نیاز ها و احساسات پشت این «نه» دیگران همدلی کنیم، دیگر دلخور نمی شویم بنابراین به گفته مهاتما گاندی: بیایید خودمان آن تغییری شویم که در دنیا جستجو می کنیم

با فرزند لجبازم چه کنم؟ راه کارهایی برای مقابله با لجبازی در کودکان

هنگامی که با لجبازی کودک روبه رو می شوید لازم است به 2 نکته توجه کنید:

1- آرامش خود را حفظ کنید، زیرا مهمترین الگوی تربیتی برای فرزندتان، نوع رفتار و حرکات خودتان است، اگر خودتان قادر به کنترل هیجانات تان نباشید چطور می توان از کودک این انتظار را داشت؟ بنابراین هیچ وقت کودک را مورد سرزنش، توهین و تنبیه فیزیکی قرار ندهید

راه حل های مواجهه با لجبازی:

1-   به کودک حق انتخاب بدهید.

2 – کیفیت رابطه تان را بهبود ببخشید.

3- از قصه و بازی کمک بگیرید.

4- قوانین خانوادگی تعیین کنید.

5- قاطعیت داشته باشید.

6- تا حد امکان از واژه« نه » استفاده نکنید.

7- در وضع قوانین خساست به خرج دهید.

8- الگوی مناسبی باشید.

وضعیت روحی، روانی و جسمانی فرد خیانت دیده چگونه خواهد بود؟

تجربه شوک به واسطه خیانت در زندگی زناشویی در هر سطحی غیرقابل تصور و بسیار دردناک برای فرد خیانت دیده خواهد بود، در حقیقت استرسی که اینگونه افراد تجربه می کنند غیرقابل وصف و بسیار شدید است. به همین دلیل اینگونه افراد دچار اختلالاتی هم به لحاظ روانی و هم به لحاظ جسمانی می شوند. در حقیقت شدت تغییرات روحی و روانی به حدی است که روی جشم فرد هم تأثیر می گذارد و به عنوان مثال فرد دیگر اشتها ندارد و یا خواب مناسبی ندارد و … و این باز مجدداً به روان فرد اثر می گذارد.مرکز مشاوره دینی ازدواج

چه نشانه هایی طلاق را پیش بینی می کنند :

پروفسور جان گاتمن در زمینه مسائل زناشویی و خانواده درمانی پژوهش های بسیاری انجام داده است وی به همراه همسرش در این زمینه با زوجین بسیار مصاحبه انجام داده اند. گاتمن ها می گویند بر زندگی زناشویی همانند بسیاری از پدیده ها اصولی حاکم است که بر اساس آن می توان خوشبختی، شادی ، طلاق عاطفی و طلاق را پیش بینی نمود. در این مقاله کوتاه بخشی از نشانه هایی که می توانند پیش بینی کننده ی طلاق باشند ذکر شده اند؛ برای جلوگیری از طلاق باید برای رفع این نشانه ها از مرکز مشاوره و یک مشاور خانواده کمک گرفت زیرا برطرف کردن این مشکلات نیاز به مداخلاتی دارد که حتماً باید از سوی یک متخصص انجام گیرد.

زندگی مشترک پس از وقوع خیانت

 

برای پاسخ به این سوال لازم است کل زندگی زناشویی خود را مورد ارزیابی قرار دهیم و به احساسی که همان لحظه دارید فکر نکنید اگر پایه ی اول رابطه را محکم بنا کرده باشید و تا به الان احساسات خوبی را در کنار هم تجربه کرده باشید احتمال ادامه رابطه خوشایند وجود دارد اما اگر همواره رابطه ی پرتنشی را تجربه کرده اید جای امیدواری برای ادامه وجود ندارد.

اما باید مراقب باشید هنگام بازنگری خاطرات با عینک بدبینی به آن ها نگاه نکنیـد و اتفاقـی که ایـن روزها بین تان افتاده موجب تحریف حسی که در کل زندگی به هم داشتید نشود.

اگر این سوال مدام ذهن تان را مشغول کرده که نکند تغییراتی که در همسرم به یکباره ایجاد شد موقتی باشد ؟ نکند مرا گول بزند که با او بمانم؟ پیشنهاد می کنیم عینک بدبینی را کنار بگذارید و به همسرتان فرصت دهید صداقت خود را به شما ثابت کند تا ببینید چند مرده حلاج است؟ اگر در را به رویش ببندید او چطور می تواند به زندگی شما قدم بگذارد و دوباره اعتماد شما را برانگیزاند.

در اینجا پنج شاخص وجود دارد که سرنخ هایی را در خصوص امکان اعتماد دوباره  به دست تان می دهد:

1) اگر اعتقاد زیربنایی اش در مورد زندگی زناشویی تعهد و اعتمادسازی است احتمال کمتری وجود دارد که دوباره به شما خیانت کند.

2) این که فرد چندمین بار است که خیانت می کند تا حدی می تواند میزان بازگشت او را به زندگی متعهدانه تعیین کند.

3) توانایی فرد در ایجاد ارتباطی صریح و به دور از پرده پوشی: آگاهی از نیازها و خواسته های خود و تونایی برخورد مسالمت آمیز و همدلانه  احتمال پایبندی به خانواده را بالا می برد.

4) توانایی گوش دادن و همدلی کردن: همسرانی که نمی توانند پا را از نیازهای خود فراتر گذاشته و به نیازها و خواسته های شما گوش دهند، بیشتر مستعد خیانت دوباره به شما هستند. آیا همسرتان می تواند: در خصوص ضربه ی عاطفی که به شما وارد کرده از شما دلجویی و شما را درک کند؟ اظهار تاسف کند؟  با وجود اختلاف عقیده، به شما گوش کند.

5) تمایل به قبول مسئولیت لازم در قبال رابطه نامشروع: تا زمانیکه همسرتان در مورد رابطه نامشروع به شکلی منصفانه قبول مسئولیت نکرده امید شما به داشتن رابطه ای متعهدانه پوشالی است.

خیانت پدیده ای پیچیده و چند وجهی است و برطرف کردن اثرات خیانت نیاز به ماه ها و حتی سال ها زمان دارد، با وجود اینکه اثرات مخرب خیانت، بیرونی و قابل رویت نیستند اما می توان آن را یکی از شدیدترین استرسورهایی دانست که فرد خیانت دیده متحمل می شود و خیانت همسر حتی از مرگ همسر اثرات زیان بارتری می تواند داشته باشد و به طور کلی تجربه مورد خیانت واقع شدن تجربه ای سهمگین است که در آن دنیا برای فرد خیانت دیده تیر و تار می گردد و حتی می تواند برای ادامه زندگی فرد را به مخاطره بیندازد. بنابراین توصیه اکید می شود برای مقابله با این پدیده حتماً از یک مشاور مجرب در زمینه خانوادهف مشاوره زناشویی و مشاوره خیانت زناشویی بهره بگیرید. تا رفتارهای مقابله ای و دفاعی احتمالی در مقابل خیانت کنترل شوند.

در این مقاله که توسط گروه مشاورین مرکز مشاوره روان آوا تهیه شده است، سعی شده است واکنش زنان و مردان در خصوص خیانت همسرشان بررسی شود، در بخش دیگری از این مقاله به علل خیانت در زنان و مردان پرداخته شده است. لازم به یادآوری است برای درمان مشکل خیانت در زوجین، حتماً باید همسران از کمک تخصصی و مشاوره ای بهره مند شوند تا از اشتباهات احتمالی و واکنش های هیجانی پرهیز شود. در این خصوص مرکز مشاوره روان آوا با متخصصین مجرب در این خصوص آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد. (بخش اول)

در این مقاله سخنرانی خانم هلن فیشر در مورد عشق، فرآیند عاشق شدن و قدرت عشق مطرح شده است، خانم فیشر عشق را پدیده ای جهانشمول و بسیار قدرتمند می داند، و نتایج پژوهش خود را در خصوص تجربه عاشق شدن، شکست عشقی مطرح می کند. از منظر خانم فیشرعشق پدیده ای بسیار پیچیده است. در این سخنرانی وی نگاه ویژه ای به عشق کرده و شکست عشقی و طرد شدن عاشق از معشوق را مورد بررسی قرار داده است.

در این پژوهش وی نگاهی تاریخی و باستانی به عشق دارد و با لحن و ادبیات ویژه ای به عشق نگاه می کند، و آن را شیوه ای برای انتخاب جفت می داند و به این سؤال پاسخ می دهد که چرا انسان ها عاشق فرد خاصی می شوند، این سخنرانی ترکیبی از نظریات هلن فیشر، که سال ها درباره عشق و عاشق شدن کار کرده است و همچنین سؤالات و مشاهداتی که از آزمودنی ها داشته اند. و در این خصوص صحبت می کند که چرا واکنش افراد به شکست عشقی و شکست عاطفی تا این حد وحشتناک است. و تمام جنبه های زندگی فرد را تا مدتها در گیر می کند.

1) اطلاعات شخصی

2) خط مشی و اهداف ازدواج

3) اعتقادات و مسائل مذهبی

4) عمل به احکام و وظایف شرعی

5) استقلال فکری

6) ارتباط اجتماعی و فامیلی

7) شهر محل سکونت

8) اشتغال همسر(زن)

9) زود رنج بودن

10) بیماری های جسمی خاص و روحی و روانی

11) مسائل مالی و درآمد

12) تجملات و تشریفات

13) عصبانیت و خشونت

14) مصرف دخانیات

15) درآمد زن و نحوه خرج کردن آن

16) وسائل ارتباط جمعی و شبکه های اجتماعی

17) شروط ازدواج ومراسم عروسی

18) اعتقاد به مشاوره

19) بچه دار شدن

20) انتظارات

21)خصوصیات فردی

حال در این مقاله به بررسی این موارد بسیار مهم می پردازیم،  از آنجاکه جامعه مدرن امروز تغییراتی در سبک زندگی انسان ها به وجود آورده مشاهده می کنیم که برخی از آشنایی ها در خارج از چارچوب های سنتی و رسمی خانواده ها انجام می شود.
اما هنوز هم بسیاری از خانواده ها و افراد آشنایی و ازدواج را بر اساس سنت های خانوادگی و مراسم خواستگاری انجام می دهند.
با توجه به اهمیت جلسه خواستگاری و اهمیت شناختی که این جلسه به طرفین می دهد در این مقاله مهمترین مواردی که باید طرفین در طرح سؤالات خود مد نظر داشته باشند و همچنین مهمترین سؤالات دسته بندی شده اند.
در جلسه خواستگاری بهتر است چه سؤالاتی را مطرح کنیم که به شناخت بیشتری از طرف مقابل دست پیدا کنیم ؟
معمولا این سؤال اصلی ترین دغدغه ی مراجعان ما در مشاوره پیش از ازدواج است. در ذیل به مهمترین موضوعاتی که در مسیر زندگی اهمیت به آن ها بسیار مهم است اشاره می شود:

هدف از مشاوره پیش از ازدواج، ایجاد زندگی سعاتمند و پیشگیری از آسیب­ های خانواده و کم کردن بروز خطا در ازدواج است.

در مشاوره پیش از ازدواج چه می کنیم؟

ما در مشاوره پیش از ازدواج به دنبال انطباق نیستیم زیرا انطباق دادن ویژگی های دو فرد برای ازدواج نمی تواند تضمین کننده سلامت و حفظ ازدواج باشد بنابراین ما سعی داریم در مشاوره ازدواج بر اساس روشی سیستماتیک و قدم به قدم عمل کنیم تا مراجعان از مشاوره پیش از ازدواج بیشترین رضایت را داشته باشند.

پوچی و بی معنایی یکی از نگرانی های مسلم هستی و دلواپسی غایی ست. اگر باید بمیریم، اگر خود باید دنیایمان را بنا کنیم، اگر هر یک در جهانی بی تفاوت به ما مطلقاً تنهاییم، پس زندگی چه معنایی دارد؟ چرا زندگی می کنیم؟ چطور باید زندگی کنیم؟ اگر هدفی مقدر و از پیش تعیین شده وجود ندارد، پس هر یک از ما باید معنای خویش را در زندگی بسازیم. ولی آیا معنایی که خود برای خویشتن می آفرینیم، بنیه ی لازم برای تاب آوردن این زندگی را دارد؟ این تعارض پویای اگزیستانسیال ریشه در معمای مخلوقی در جستجوی معنا دارد که به درون جهانی خالی از معنا افکنده شده است. 

یالوم معتقد است مرگ همواره مفهومی مهم بوده و خواهد بود. وی می گوید نگرش ما نسبت به مرگ بر شیوه ی زندگی و تکاملمان و شیوه ی از توان افتادن و بیمار شدنمان اثر می گذارد. در اینجا به دو موضوع اساسی مطرح می شود که هر یک تأثیر عمده ای بر کار روان درمانی دارند:

1. زندگی و مرگ به یکدیگر وابسته اند؛ همزمان وجود دارند، نه اینکه یکی پس از دیگری بیاید؛ مرگ مدام زیر پوسته زندگی در جنبش است و بر تجربه و رفتار آدمی تأثیری فراوان دارد.

2. مرگ سرچشمه اصلی و آغازین اضطراب است و در نتیجه منشاء اصلی ناهنجاری روانی نیز هست.

 

آزادی دلواپسی غایی دیگری است که کمتر قابل درک است. معمولاً آزادی را مفهومی کاملاً مثبت و خالی از ابهام تصور می کنیم. آیا انسان در سراسر تاریخ ثبت شده اش در حسرت آزادی و ستیز برای آن نبوده است؟ با وجود این، وقتی آزادی را از منظر غایی می نگریم، چشم ها با هراس خیره می ماند.

افراد اغلب از دیگران و از اجزای خود جدا می افتند، ولی در عمق این جدا افتادگی ها، تنهایی اساسی تری جای دارد که به هستی مربوط است، تنهایی که به رغم رضایت بخش ترین روابط با دیگران و به رغم خودشناسی و انسجام درونی تمام عیار، همچنان باقی است. تنهایی اگزیستانسیال به مغاکی اشاره دارد که میان انسان و هر موجود دیگری دهان گشوده و چلی هم نمی توان بر آن زد. همچنین بر تنهایی ای اشاره دارد که بسیار بنیادی تر و ریشه ای تر است: جدایی میان فرد و دنیا. «جدایی از دنیا» که عبارت درستی به نظر می رسد، هنوز گنگ و مبهم است.

تکنیک های مطالعه موفقیت آمیز

1.      خواندن اجمالی اجمالی داشته باشید:

2.      عبارت خوانی کنید:

3.      دقیق خوانی کنید:

4.      به شکل جستجوگرانه مطالعه کنید:

5.     با دید انتقادی مطالعه کنید:

6.     با فرد دیگری درباره ی آن متن صحبت کنید:

7.     با حواس پرتی مقابله کنید:

برخی از مراجعینی که به ما مراجعه می کنند، به دنبال مشاوره برای ازدواج هستند. البته اهداف معمولاً بسیار گوناگون است و همه با هدف مشاوره صرف نمی آیند. زیرا برخی تصمیم خود را گرفته اند و گاهی می خواهند با قانع کردن مشاور برای انتخابشان تایید ی بگیرند. و یا اینکه خیال خود را راحت کنند که حتی مشاوره هم رفته اند.

اما برخی واقعاً هنوز هیچ تصمیمی نگرفته و می خواهند بهترین تصمیم را با کمک مشاور بگیرند. در این مقاله برخی عوامل را که معمولاً تأثیری مخرب در موفقیت آمیز بودن ازدواج دارند را بر شمرده و در باره هر یک توضیح کوتاهی داده ایم.

ویژگی های افراد خود شیفته:

 

1.شما از خانواده و دوستان خود جدا شده اید (منظور جدایی عاطفی و ارتباطی است).

2. سعی می کند شما را در برابر دیگران بی ارزش نماید.

 3.قوانین درباره شما اعمال می شود، نه او.

 4.به نظر او شما به اندازه کافی خوب به نظر نمی رسید.

5.برای مخالفت با فرد نارسیست هزینه بسیاری می پردازید.

6.آنها بسیار رقابت طلب هستند.

7.آنها از سکوت استفاده می کنند.

8.خواسته هایتان با سکوت روبرو می شوند.

فهرست نشانه های اختلال شخصیت خود شیفته (نارسیست):

 1-در مورد خود صحبت می کند و انحصار گفتگو را در دست می گیرد.

 2-هرگز در مورد شما سؤالی نمی پرسد، و اگر هم بپرسد گوش نمی دهد.

3-دستاوردها و استعدادهایش را بزرگ جلوه می دهد؛ متکبرانه و با تظاهر رفتار می کند.

4-به دنبال ستایش و تمجید مداوم است.

5-احساسات شما را نا

توصیه هایی به والدین:

1. سواد هیجانی داشتته باشید:

به جای اینکه افراد و موقعیت ها را توصیف کنید، احساسات خود را نامگذاری کنید؛ مثلاً به جای اینکه بگویید؛ «تو دانش آموز خوبی هستی» بگویید؛ «من احساس نگرانی می کنم.»

2. در مورد احساس خود مسئولیت بیشتری بپذیرید:

به عنوان مثال: به جای اینکه بگویید؛ «تو نگرانم می کنی.» بگویید؛ «من احساس نگرانی می کنم.»

3. به احساسات سایر افراد احترام بگذارید:

از اطرافیان خود بپرسید: «اگر من این کار را انجام دهم، چه احساسی خواهی داشت؟»

4. احساسات دیگران را ارزشمند بدانید:

در این مورد هنگامی که دیگران در حال بیان احساساتشان هستند، همدلی، درک و پذیرش نشان دهید.

5. کودک و نوجوان را نصیحت نکنید:

نصیحت کردن بهترین شیوه ی قطع ارتباط میان دو نفر است. بنابراین از نصیحت کردن بپرهیزید.

تفکر انتقادی عبارت است از یک فرایند ذهنی تحلیل یا ارزیابی اطلاعات، بویژه بیانات یا موضوعاتی که افراد به عنوان یک اصل ارائه می کنند. تفکر انتقادی فرایندی است شامل: تأمل روی معنای عبارات، بررسی شواهد و استدلال های ارائه شده، و قضاوت راجع به واقعیت ها. افرادی که تفکر انتقادی دارند می توانند این اطلاعات را از طریق مشاهده، تجربه، استدلال، و تعامل با دیگران جمع آوری کنند.

مطالعات نشان داده اند که افرادی که با مهارت حل مسأله آشنا بوده و ان را در زندگی روزمره شان بکار می بندند، استرس یا فشار روانی کمتری را در زندگی روزمره شان بکار می بندند، استرس یا فشار روانی کمتری را در زندگی تجربه می کنند. همچنین یافته ها دال بر آن است که بسیاری از افراد در زندگی با مشکل، دردسر، گرفتاری، بحران و … روبرو می شوند، اما همه آنها به طور یکسان از این تجارب استرس زا آسیب نمی بینند. چون آنچه مهم است آن است افراد در مواجهه با این گونه موقعیت های دشوار چگونه می توانند به شیوه ای صحیح  عمل کنند و با نیروی فکر خود با مشکلات غیر قابل اجتناب زندگی کنار بیایند. در واقع توانائی حل موفقیت آمیز مسائل، ارتباط نیرومندی با سلامت روان افراد دارد.

جرأتمندی یا قاطعیت ورزی چندین مزیت دارد. قاطعیت ورزی به انسان احساس خودکارآمدی و کنترل درونی می بخشد و این احساسات نیز در روابط متقابل با دیگران، اعتماد به نفس و عزت نفس ما را تقویت می کند. از آنجا که قاطعیت ورزی مستلزم تدابیر و مذاکره است، لازم است انعطاف پذیر باشید. هر چند ممکن است همیشه به تمامی خواسته های خود نرسید، با وجود این نظر به اینکه افراد دیگر نیز خواسته ها، نیازها و امیالی دارند، قاطعیت ورزی بهترین روش برای دست یافتن به روابط بین فردی رضایت بخش است.

          قاطعیت با اعتماد به نفس مرتبط می باشد و مفهوم غایی آن وجود نگرش مثبت، صداقت و احترام به خود و دیگران است. وقتی که به خود مطمئن هستید و رفتارتان صریح است در مقابل دیگران رک و بی پرده عمل می کنید، حتی اگر عقاید آنها با دیدگاه شما مغایر باشد. با داشتن چنین خصوصیتی قادر هستید به صراحت عقیده و احساس خود را بیان نمایید و به طرز مؤثری با دیگران ارتباط برقرار کنید.

برای اکثر ما توصیف ویژگیهای اخلاقی و رفتاری خود برای دیگران کار سخت و دشواری است. اغلب ما فقط به واسطه یک سری ویژگی های کلی و عمومی از جمله سن، جنس، نام خانوادگی، تحصیلات، وضعیت شغلی و خانوادگی و … که هنگام معرفی خود به دیگران ارائه می کنیم، خودمان را می شناسیم و از ویژگیهای شخصیتی و رفتاری خود اطلاع کافی و مناسبی نداریم. به عنوان مثال نمی دانیم که چه کارهایی را خوب می توانیم انجام دهیم؟ در چه کارها و زمینه هایی استعداد کافی نداریم؟ چه ویژگیهای اخلاقی خوب و مثبتی داریم؟ ویژگی های اخلاقی بد ما کدامند؟ در زندگی چه اهداف کوتاه مدت و یا بلند مدتی برای خود داریم؟ علائق و اولویت های زندگی ما چیستند؟ باورها و ارزش های ما کدامند؟

شما چگونه به مشکلاتی که غیر قابل پیش بینی هستند واکنش نشان می دهید؟ افراد تاب آور، شخصیتی مقاوم در برابر استرس دارند و درسهای ارزشمندی از تجارب سخت زندگی خود می گیرند. آنها در موقعیت های پراسترس و آسیب زا احساس می کنند که می توانند راه مناسبی را برای حل مشکلات خود بیابند. به خود متکی هستند و واکنشی یادگیرانه- مقابله ای در موقعیت های دشوار از خود نشان می دهند در حالی که افرادی که تاب آوری ضعیفی دارند واکنشی سرزنش کننده – قربانی شونده در چنین موقعیت هایی از خود نشان می دهند.

تجربه های زندگی موجب تصمیم گیری و برنامه ریزی احساسی می شوند و سرانجام به انتخاب های عشقی منجر می شوند. برنامه ریزی احساسی ناخودآگاه شما، مسئول بسیاری از دردهایی است که در زندگی عشقی تان تجربه می کنید.

بنابراین اگر هنوز از یک یا هر دو والدتان رنجشی دارید و از آن عصبانی هستید، ممکن است جذب کسانی شوید که آنها را برنجانید. بنابراین یادتان باشد پیش از هر تصمیمی خود را خوب بشناسید. خودآگاهی اساس انتخاب درست در ازدواج است. هنگامی که از تصمیمات خودآگاه خود در رابطه با عشق آگاه شدید، می توانید تصمیمات جدیدتر و سالم تری بگیرید. 

عشق

 اصل کلمه عشق عربی است از گیاهی بنام “عشقه” (به فتحتین) گرفته شده است که نوعی گیاه پیچک است و دور گیاهان می پیچد، آنقدر می پیچد تا خفه شود.

عشق تعاریف مختلفی دارد. و بدترین تعریف را براد شاو که یک خانواده درمانگر سیستمی است ارائه داده است.

براد شاو عشق را “اعتیاد” می داند.

*متأسفانه عشق ها کمتر به سمت خودشکوفایی می رسند و اغلب در اعتیاد باقی می مانند.

 *در عاشق شدن دو مورد خیلی مهم است:

1.ناخودآگاه

2.بازگشت به خانه

 *مجموع تجارب دوران کودکی ما “خانه ی” ماست و ما به راحتی به خانه بر می گردیم هر چند که در خانه دعوا، قهر و مشکل داریم. مانند همان مثل که؛ هیچ جا، خانه ی آدم نمی شود و “ناخودآگاه” ما را هل می دهد که عاشق کسی شویمکه عین پدر و مادر ماست.

 *اگر در خانه ی خودمان دعوا داشتم حالا در زندگی متاهلی تمام سعی مان را می کنیم که دعوا راه بیافتد تا آرام شویم.

تکنیک های تقویت حافظه:

1. هدف داشته باشید:

1.1 افزایش معلومات

1.2 انجام یک تحقیق

1.3 آمادگی برای یک امتحان

ممکن است امتحان تستی یا تشریحی باشد بنابراین باید بدانید به صورت کلی مطالعه کنید یا به صورت نکته ای و جزیی.

2. به خوداعتماد  داشته باشید:

2.1 به حافظه خود اعتماد داشته باشید.

2.2 سعی کنید خود را به دروس علاقه مند کنید. زیرا موضوعات مورد علاقه راحت تر به خاطر سپرده می شوند.

3. سلامتی: عقل سالم در بدن سالم است.

کلسیم، فسفر و ویتامین های گروه B کارایی مغز را بالا می برند.

مصرف پنیر، شیر، تخم مرغ، جوانه گندم، بادام، فندق، کنجد، سبزیجات و حبوباتی مانند عدس.

تفکر انتقادی را می توان به سه مهارت اصلی تقسیم کرد:

1.کنجکاوی برای یادگیری دانش بیشتر و جستجوی شواهد و همچنین باز بودن نسبت به ایده های نو

2.شک و تردید به این معنی که مستلزم  داشتن این باور است که هر اطلاعات جدیدی را به طور کورکورانه نپذیریم.

در فرایند آشنایی ممکن است برای هر دو طرف اشتباهاتی رخ دهد و این اشتباهات می تواند باعث انتخاب اشتباه و تصمیم گیری نادرست شود. براخی از این اشتباهات را در ادامه می آوریم:

1.سوالات کافی نمی پرسیم. کمی تأمل کنید!!! براستی ما هنگام خریدن یک دست لباس چقدر سوال می پرسیم؟ ولی در آشنایی هایمان برای ازدواج چقدر ؟؟؟!!!

(البته باید اشاره کنم اینجا تنها به کمیت اشاره می کنم و کیفیت و چگونگی سوال پرسیدن را به وقتی دیگر موکول می کنم زیرا مساله ای بسیار مهم و اساسی)

نپرسیدن سوالات کافی چند دلیل عمده دارد: مانند …..

مراحل ازدواج عبارتند از؛

1.آشنایی

2.نامزدی

3.عقد رسمی

ابعاد روابط نزدیک و صمیمانه را بشناسیم.

ازدواج و زندگی مشترک، یکی از مهمترین روابط صمیمانه و نزدیک است. اساساً در هر ارتباط نزدیک و صمیمانه، ابعاد و موضوعات زیر مطرح می شوند: دلبستگی، سلسله مراتب قدرت، حریم، جنسیت، مرز و تفسیر از جهان. ضعف و اشکال در هر یک از موارد مذکور می تواند ارتباط بین زوجین را به شدت مختل کند.

ازدواج یک از مواردی است که با آرزوهای جوانان گره خورده است و افراد از کودکی و نوجوانی در مورد همسر آینده خود و زندگی مشترک فکر می کنند و خیال پردازی هایی دارند. در کنار اینکه ازدواج و انتخاب یک امر سلیقه ای است و به سلیقه افراد ربط دارد، توجه به نکات زیر در ازدواج بسیار مهم است؛

پایان دادن به رابطه ای ناسالم کار آسانی نیست. بویژه اگر رابطه مدت زمان زیادی به طول بینجامد. اگر تصمیم برای پایان دادن به این رابطه دو طرفه باشد، باز هم آسان تر از زمانی است که یکی از طرفین، تصمیم به جدایی می گیرد و می خواهد رابطه راقطع کرده و جدا شود. در هر حال، در چنین روابطی، جدا شدن سالم ترین تصمیمی است که می توان گرفت.

در رابطه ناسالم یکی از طرفین یا هردوی آنها، ممکن است برخی از ویژگی های زیر را دارا باشند؛

-سعی دارد دیگری را کنترل کند.

-سعی کند به دیگری احساس بد بودن بدهد.

-دیگری را مسخره کند و با نام های زشت صدا کند.

…..

در یک رابطه سالم چه به صورت روابط صمیمانه، دوستی، روابط عاشقانه، روابط خانوادگی، فامیل و … انتظار می رود رشد، عزت نفس، خوشی را موجب شود. یعنی رضایت و خوشحالی ایجاد نماید. واقعیت این است که روابط سالم تأثیرات مثبت زیادی بر انشان ها دارند و به همین دلیل است که یکی از عوامل تعیین کننده اساسی سلامت انسان ها چه به لحاظ جسمی و چه به لحاظ روانی داشتن روابط سالم است. روابط سالم دارای ویژگیهایی هستند.

  

سوء استفاده عاطفی باعث کنترل یکی از طرفین بر طرف دیگر می شود به نوعی که خودپنداره شخص تخریب می شود در حدی که شخص نسبت به خود نیز دچار شک می شود به گونه ای که حتی نمی تواند به قضاوت خود نیز اعتماد کند.

 انجام یک سری تشریفات قبل از خواب به شما برای خوابی خوب کمک می کند

اتاق خواب خود را سرد نگه دارید.

مصرف کافئین را کاهش دهید.

سیگار نکشید.

مرکز مشاوره؛ مرکز مشاوره ازدواج؛ مرکز مشاوره خانواده

پیش از اینکه درمورد مراکز مشاوره مطلبی بنویسم یا بگوییم، باید به تاریخ بشر و نیازهای او نظری داشته باشیم.واقعیت این است نه تنها در مورد مشاوره و مشورت کردن بلکه درباره اکثر نیازها و رفتارها، بشر در اثر صنعتی شدن روش ارضای نیازهایش متفاوت شد.

بعنوان مثال؛ تمامی نیازهای یک خانواده دیگر توسط خودش برآورده نمی شد و بخشی از نیازهایش را از اطرافیان در برابر ارائه خدمت یا فعالیت و یا کالایی دریافت می کرد.

همانطور که در مورد آموزش فرزندان نیز روش ارضای خواسته هامانند گذشته نیست و تغییرات چشمگیری در ساختار آموزش و پرورش جهان ایجاد شده و در بسیاری از کشورها از مشاوره آموزشی، مشاوره تحصیلی، مشاوره مدرسه و مشاوره شغلی و … استفاده می شود.

جایگاه مرکز مشاوره با گذشت زمان و مدرن تر شدن زندگی انسان اهمیت بیشتری پیدا کرده است. و امروز تبدیل به یک نهاد خدماتی مهم در جوامع شده است. امروزه بسیاری از افراد می دانند برای اینکه انتخاب همسر مناسبی داشته باشند باید به مرکز مشاوره ازدواج و نزد یک مشاور ازدواج مراجعه کنند تا اموزش پیش از ازدواج دریافت کنند و به همین منوال اکثر خانواده ها نیز می دانند برای حل مشکلات خود باید به یک مشاور خانواده مراجعه نمایند.

مشاوره

مشاوره تعاملی است که بین مشاور به عنوان مشاوره دهنده و مراجع به عنوان مشاوره گیرنده به منظور کمک به مراجع انجام می گیرد. موضوعات مشاوره بسیار گسترده است و معمولاً افراد با اهداف گوناگونی به مرکز مشاوره مراجعه می کنند. در یک مرکز مشاوره متخصصان گوناگونی به فعالیت اشتغال دارند زیرا همانطور که گفتیم به دلیل پراکندگی موضوعات و وسعت مشکلات نیاز به تخصص و صرف زمان در ارتباط با هر مشکل است.

در یک مرکز مشاوره انواع مشاوره به شرح زیر انجام می گیرد:

1.مشاوره تحصیلی

2.مشاوره خانواده

3.مشاوره ازدواج

4.مشاوره شغلی

5.مشاوره کودک

6.مشاوره نوجوان

7.مشاوره زناشویی

8. مشاوره تلفنی

9. آموزش پیش از ازدواج

و …

البته می توان این تقسیم بندی را به نوع دیگری نیز بیان کرد؛ که آن طبقه بندی خدمات مرکز مشاوره بر حسب مخاطب است:

1.کودک

2.نوجوان

3.بزرگسالان و جوانان

4.میانسالان

5.کهن سالان و  سالمندان

و ….

این طبقه بندی نشان می دهد که بر حسب سن مشکلات افراد بسیار متفاوت می باشد، بعنوان مثال فردی که به مرکز مشاوره مراجعه کرده و 18 سال سن دارد به احتمال بسیاری مشکلات ارتباطی مرتبط با جنس مخالف یا مشکل با پدر و مادر را مطرح خواهد کرد.

و هنگامی که مراجعین مرکز مشاوره یک زوج جوان هستند مشکل کاملاً متفاوتی را مطرح خواهند کرد.

مرکز مشاوره

تاریخچه مشاوره در ایران

در ایران مشاوره بین سال ۱۳۳۷ تا سال ۱۳۵۰ آغاز و جریان پیدا کرد. تربیت نیروی مشاوره نیز در دستور کار قرار گرفت. متأسفانه برنامه مشاوره و راهنمایی حذف شد و به جای آن در مدارس طرح مربیان پرورشی را اعمال کردند. اما کمبودهای این طرح مجدداً مسئولین را به فکر ایجاد مشاوره در مراکز انداخت. تا اینکه در سال 1364 هسته های راهنمایی دوباره راه اندازی شدند.

تاریخچه مشاوره درجهان

می توان گفت مشاوره در جهان  از این مراحل گذر کرده است و به اینجا رسیده است:

مرحله اول یا ابتدای قرن بیستم:

می توان گفت در ازتباط با مشاوره در ابتدای قرن بیستم و تا سال ۱۹۳۰ فعالیتهایی انجام شده است، اما این مشاوره ها  هنوز به شکلی علمی نداشته است.

مرحله دوم توسعه مشاوره در اواسط قرن بیستم بوده است:

 مر حله دوم شامل دوره بین سال های ۱۹۴۰ تا ۱۹۷۰ می باشد که در این دوره مشاوره، شکلی علمی پیدا کرد و نظریه هایی جامع در این رشته تدوین و ارائه شد.

مرحله سوم که مرحله تخصصی شدن مشاوره می باشد:

مرحله سوم که از سال ۱۹۸۰ میلادی آغاز شده و تا کنون ادامه دارد، در این دوره مشاوره جنبه تخصصی پیدا کرد. و مشاوران در این دوره به صورت تخصصی به ارائه خدمات مشاوره می پردازند.

در این دوره نیز شاهد گسترش مراکز مشاوره بوده ایم. مراکز مشاوره حتی در شهر های کوچک نیز راه اندازی شده و به مشاوره می پردازند. مراکز مشاوره امروزه در کل جهان و در اکثر کشورها برای مردم شناخته شده هستند و این مؤسسات از زندگی افراد قابل حذف نمی باشند.

در مراکز مشاوره مهمترین اصل این است که مراجع احساس راحتی و امنیت کند و این با رعایت اصل رازداری و توضیح آن به مراجع ایجاد می شود.

مراکز مشاوره از نظر نوع خدمات به انواع دیگری تقسیم می شوند:

مرکز مشاوره اعتیاد، مرکز مشاوره بازتوانی، مرکز مشاوره ازدواج، مرکز مشاوره کودک، مرکز مشاوره زناشویی، مرکز مشاوره خانواده و …

مهمترین ویژگی مرکز مشاوره چیست؟

باید دانست ویژگی های مرکز مشاوره خوب بسیار زیادند ولی مهمترین ویژگی یک مرکز استفاده از تخصص مناسب در ارتباط با هر مشکل است. در واقع پس از پذیرش اولیه و برگزاری جلسات ابتدایی باید طرح درمانی برای مراجع در نظر گرفته شود.

 

به طور کلی یک مرکز مشاوره خدمات روانشناسی را در جامعه ارائه می دهد. در جوامع امروزی نیاز به این خدمات رفته رفته در حال افزایش است، و این به دلیل پدیده جهانی شدن و تغییرات سبک زندگی در افراد است که برای والدین و افراد این نیاز را ایجاد می کند که در زمینه تربیت فرزندان و سایر مسائل به یک متخصص در مرکز مشاوره مراجعه نمایند.

مدیران مراکز مشاوره، کارشناسان و روانشناسان مرکز مشاوره اظهار می کند نیاز به خدمات روانشناسی و مشاوره ای به طور گسترده ای رو به افزایش است.

در یک مرکز مشاوره افراد با طیف گسترده ای از مشکلات مراجعه می کنند؛ برخی از شایعترین علل افراد به مرکز مشاوره عبارتند از:

1.       مشکلات خانوادگی:

1.1   مشکلات زناشویی

1.2   مشکلات والدین با فرزندان

1.3   مشکلات طلاق

1.4   خیانت زناشویی

2.       مشکلات فردی:

2.1   افسردگی

2.2   اضطراب

2.3   استرس

2.4   اختلالات رفتاری- هیجانی

2.5   مشکلات عاطفی

2.6   مشکلات ارتباطی

2.7   ناامیدی

3.       سایر مشکلات:

3.1   افت تحصیلی

3.2   مشاوره تحصیلی

3.3   مشاوره شغلی

3.4   عدم رضایت شغلی

 در یک مرکز مشاوره ممکن است رواندرمانی و دارودرمانی با هم به کار گرفته شود به همین منظور ممکن است یک روانپزشک در مرکز مشاوره حضور داشته باشد و یا اینکه مرکز مشاوره مراجع را به یک روانپزشک خارج از مرکز ارجاع دهد. به همین منظور مدیریت مرکز مشاوره ممکن است با یک یا چند روانپزشک به منظور ارجاع و پیگری مراجعان از قبل هماهنگ نماید.

به منظور حمایت 24 ساعته در 7 روز هفته مراجعان می توانند با خط همراه اورژانسی مرکز مشاوره و یا تلفن هوشمند مشاوره ای تماس بگیرند. مرکز مشاوره معمولاً مشاوره ای محرمانه همراه با اطلاعات بسیار وسیع و گسترده و در کنار آن خدمات ارجاعی مؤثر به مراجعان ارائه می دهد.

در یک مرکز مشاوره متخصصان می بایست به تفاوت های فرهنگی و اجتماعی در نحوه کمک و ارائه خدمات به مراجعین مرکز مشاوره اهمیت بسیاری بدهد. و به همین منظور مشاورین و روانشناسان مرکز مشاوره می بایست سعی نمایند در این زمینه اطلاعات بین فرهنگی خود را بالا ببرند و از فرهنگ ها و قومیت های مختلف اطلاعات جامعی داشته باشند. به همین منظور مطالعه تاریخچه ای مسائل فرهنگی، اجتماعی و قومیتی بسیار اهمیت دارد و می تواند موجب ارتباط سریعتر و تحکیم ارتباط مشاوره ای شود.

 از دیگر ویژگی های یک مرکز مشاوره موفق این است که متخصصان مرکز مشاوره می بایست بخشی از زمان و درآمد سالیانه خود را صرف بازآموزی و یادگیری روش های موثر نمایند. به طور کلی با توجه به ویژگی های شخصیتی هر مشاوری به نظریه ای خاص جذب می شود و بهتر است در یک مرکز مشاوره روانشناسانی با دیدگاه های متنوع و متفاوت اشتغال داشته باشند.

با توجه به اهمیت اشتغال در دنیای امروزه یک مرکز مشاوره می بایست از داشتن یک متخصص مشاوره شغلی بهره بگیرد. مشاوران شغلی در مراکز مشاوره اهمیت بسزایی دارند زیرا بخش قابل توجهی از زمان روزانه آدمی در محل کار سپری می شود. و به طور کلی بخش زیادی از عمر انسان در فعالیت های شغلی مصروف می گردد بنابراین می توان انتظار داشت که تا چه حد رضایت شغلی می توان موجب افزایش رضایت در سایر جنبه های زندگی، از جمله؛ زندگی زناشویی، زندگی فردی و غیره شود.

مرکز مشاوره معمولاً از تخصص یک روان­سنج که به آزمون­های روانی، اهمیت استفاده و تفسیر نتیجه آنها اشراف کامل دارد نیازمند است. آزمون های مورد استفاده در مرکز مشاوره معمولاً به دو  دسته اصلی شامل؛ آزمون های عینی  و آزمون های فرافکن تقسیم می شوند.

مشاوره تلفنی

پیشرفت تکنولوژی و پیچیدگی زندگی امروز منجر به بروز بحرانهای مختلف فردی و اجتماعی شده که این امر خود ناراحتی های روانی، تقلیل روابط و افول ارزشهای انسانی را به دنبال داشته است. مواجهه با عواقب پیشرفت سریع و غیرقابل کنترل تکنولوژی، ایجاد شیوه های مختلف شناخت مشکلات فردی و اجتماعی، پیشگیری و کاهش و رفع آنها را ضروری ساخته است.

امروزه، گسترش وسایل ارتباط جمعی و پیچیدگی روابط اجتماعی ضرورت استفاده از سایر شیوه های مشاوره از جمله مشاوره تلفنی را ایجاب نموده است. در این راستا مرکز مشاوره روان آوا با راه اندازی مشاوره تلفنی به صورت تلفنی هم به مراجعان خدمت رسانی می نماید.

بنا به تعریف انجمن مشاوره انگلستان، مشاوره تلفنی به معنای ایجاد یک رابطه ی قراردادی و مداوم تلفنی با رعایت اصول مشاوره ای بین یک مشاور متخصص و مجرب و یک تماس گیرنده می باشد. مشاوره حضوری و مشاوره تلفنی مؤثرترین خدمات و فوریت های مشاوره فردی، خانوادگی، آسیب های روانی – اجتماعی و جسمی را در برمی گیرد.

باید اضافه کرد که مشاوره هم علم است و هم هنر؛ علمی که از راه آموزش تخصصی و در راستای کاربرد عملی شکل می گیرد و هنری که علاوه بر فنون و مهارت های خاص، استعداد فطری و آمادگی های ویژه لازم را می طلبد، آمادگی هایی که هر فرد باید قبل از ورود به این حرفه دارا باشد و همگام با آموزش، آن را بارور سازددر مشاوره تلفنی، به دلیل شرایط خاص و عدم امکان بکارگیری مهارت غیرکلامی، تبحر و کسب مهارت های بیشتر در شناسایی مشکلات تماس گیرندگان از طریق تلفن ضرورت دارد.

مشاوره تلفنی یکی از شیوه های مداخلاتی جدید می باشد که به سرعت در سرتاسر جهان گسترش کمی و کیفی یافته است. در کشور ما به دلیل وسعت جغرافیای، افزایش جمعیت و وجود پاره ای از اعتقادات سنتی و مذهبی، استفاده از مشاوره تلفنی بسیار شایع و متداول است. استقبال چشمگیر تماس گیرندگان و افزایش روزافزون آنها و همچنین ارائه خدمات متنوع مشاوره ای منجر به افزایش کیفیت و تخصصی شدن خدمات شده است.
ما با همکارانمان در مرکز مشاوره روزنه (رهیار) سعی کردیم یک مرکز مشاوره خوب و کارآمد را در شمال تهران فراهم کنیم، مرکز مشاوره روزنه (رهیار) یکی از مراکز مشاوره خوب در تهران است که از متخصصین جوان و کارآزموده ای بهر می برد، اهالی خیابان شریعتی تهران، بخصوص در حوالی متروقلهک، قیطریه، تجریش و دربند و بسیاری از نقاط دیگر در این حوالی می توانند خدمات خوب به همراه بهترین مشاور و بهترین روانشناس را در این مرکز بیابند.
همچنین برای اهالی غرب تهران، جنب خروجی متروی صادقیه نیز در کلینیک فرحبخش توانسته ایم یکی از بهترین مراکز مشاوره در غرب تهران را دائر نمائیم. در این مرکز هم متخصصین گوناگونی را گرد هم آورده ایم تا بهترین خدمت را به مراجعین محترم ارائه دهیم.

علاوه بر این در مرکز مشاوره بهار نو عصر رویش نیز واقع در جلال آل احمد مرکز مشاوره جامعی را توانسته ایم با کمک همکارانی زبده و پرتلاش فراهم نماییم، تا عزیزان بتوانند در غرب تهران، دسترسی خوبی به مشاور خوب و روانشناس خوب داشته باشند.

امیدواریم با این خدمات گام مؤثری در جهت حفظ و ارتقاء سلامت روانی جامعه کشور برداریم.

 

 

مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی روان آوا در سال 1387 فعالیت خود را آغاز نمود. مهمترین خدمات این مرکز عبارتند از: مشاوره فردی، مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره خانواده، مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره کودک، مشاوره نوجوان، فرزند پروری و … می باشد.

 

 

هدانا – سيري در معارف هدايت بخش اهل البيت عليهم السلام

پرداخت و رزرو وقت مشاوره

مشاوره سایت هدانا به روش گفتگوی تلفنی است و یا به درخواست شما از طریق چت در پیام‌رسان سروش، ایتا و تلگرام یا تصویری در واتساپ می باشد.

پشتیبان: اگر سؤال یا ابهامی درباره مشاوره دارید می‌توانید از طریق آیدی: sitehadana@ در پیام‌رسان سروش، ایتا یا تلگرام بپرسید یا از اینجا کلیک کنید و در قسمت تماس با ما در سایت هدانا مطرح کنید، البته توضیحات تکمیلی را تا انتها همین نوشتار بخوانید. پشتیبان در تمام مراحل مشاوره در کنار شماست. ضمنا پس از رزرو نوبت به پشتیبان پیام بدهید تا فایل های آموزشی برای شما ارسال گردد.مرکز مشاوره دینی ازدواج

هزینه هر جلسه (۵۰دقیقه) مشاوره ۷۰هزار تومان می‌باشد. 

خبر خوب اینکه، اگر یک نفر رو برای مشاوره معرفی کنید می تونید کد تخفیف ۲۰% رو از طریق پشتیبان برای مشاوره خودتان دریافت کنید.

در فرآیند مشاوره تست‌های تشخیصی و شخصیت مختلفی از مراجعین برای خودآگاهی و آشنایی بیشتر زوجین به‌صورت رایگان گرفته خواهد شد و همچنین در جلسات مشاوره جزوات آموزشی به همراه فرم‌ها و کاربرگهای مشاوره به‌صورت رایگان ارائه می‌گردد.

آخرین نظرات مراجعین درباره مشاوره را می توانید در همین صفحه ببینید.

قوانین:

۱- تمام اطلاعات شخصی شما نزد سایت هدانا کاملا محرمانه خواهد بود و سیاست ما رازداری است.

۲- پس از تعیین نوبت توسط شما، شماره تماس مشاور به شما نمایش داده خواهد شد آن را یادداشت کنید، همچنین جزئیات رزرو نوبت از طریق سیستم پیامکی سایت به شماره تلفن شما ارسال می‌گردد. اگر فراموش کردید یا هر مشکل دیگری بود می‌توانید به‌راحتی با پشتیبان ارتباط بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. توصیه می‌کنیم در نوشتن شماره تلفن یا آیدی خود دقت کنید و در ساعت مقرر تماس بگیرید. اگر می‌خواهید مشاوره به‌صورت چت خصوصی در تلگرام، سروش یا ایتا باشد ، آیدی خود را درج کنید. 

۳- برای تغییر زمان مشاوره از سوی شما باید حداقل ۲۴ ساعت زودتر از طریق پشتیبان درخواست خود را ثبت کنید. بدیهی است اگر در ساعت و روز مقرر به هر دلیلی تماس نگیرید نوبت و هزینه پرداختی شما باطل می‌گردد.

۴- در صورت کنسل شدن نوبت از سوی سایت هدانا؛ به شماره موبایل ثبت‌شده در فرایند رزرو اطلاع‌رسانی خواهد شد و نوبت جدید با شما هماهنگ می‌شود و یک کد تخفیف ۱۵% داده می شود.

۱-روش رزرو و پرداخت سیستمی:

۲- روش پرداخت مستقیم:

می توانید از طریق درگاه زیر به صورت مستقیم هزینه جلسه مشاوره را پرداخت نمایید، و تصویر یا کد پرداخت را به آیدی @sitehadana در سروش یا ایتا ارسال کنید و نوبت خود را با پشتیبان هماهنگ نمایید.

مشاور اختصاصی خود را داشته باشید

آیا به بودن یک مشاور در کنار خود نیاز دارید تا بهتر تصمیم بگیرید؟ ما در مقاطع مختلف زندگی می‌توانیم در کنار شما باشیم و به شما کمک کنیم تا بتوانید مسائل را اصولی و درست حل نمایید یا اگر در رابطه زناشویی به دنبال عشق، صمیمیت و رضایت بیشتری هستید می توانید از مشاوره هدانا استفاده کنید تا حس بهتری در زندگی داشته باشید و بتوانید زندگی معنوی خوبی را تجربه کنید.

 

اهمیت و ضرورت مشاوره:

با آمدن رسانه‌ها و تغییر روابط و سبک زندگی با دشواری‌هایی روزافزون رودررو هستیم. در طی این سال‌های مشاوره شاهدیم اکثر اوقات اختلافات و مشکلات از مسائلی به‌ظاهر ساده یا به خاطر یک بی‌توجهی کوچک آغاز می‌شود و منجر به ناهنجاری و سپس دغدغه و معضل جدی که امنیت جسمی و روانی افراد را به خطر می‌اندازد می‌شود. لذا اگر از همان ابتدا با یک متخصص آگاه مشورت می‌شد بسیاری از چالش‌های جدی اتفاق نمی‌افتاد. برای مثال چند جلسه مشاوره پیش از ازدواج که زیاد زمان‌بر نیست و آن‌چنان هزینه‌ای هم ندارد چقدر می‌تواند جلوی آسیب‌های بعدی مثل طلاق را بگیرد، گاهی شخصیت زوجین آسیب می‌بیند، بخشی از عمر ایشان تباه می‌شود، فرزند این خانواده دچار بحران می‌شود و انواع دعواهای مالی و غیرمالی زوجین هم بماند که فشار زیادی را به جامعه تحمیل می‌کند. حالا خودتان قضاوت کنید که چه مسیری را باید طی کرد.

پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم فرمودند: مشورت كردن با خردمندِ خيرخواه، مايه هدايت و توفيقى از جانب خداوند است. المحاسن: ۲/۴۳۸/۲۵۱۹

تحقیقات هدانا درزمینهٔ مشاوره خانواده:

چندین سال است سایت هدانا زیر نظر «حجت‌الاسلام مهدی یوسف وند» دانشجو دکتری تخصصی مطالعات زن و خانواده؛ مدرس دوره آمادگی آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده (قوه قضاییه) در دانشگاه ادیان و مذاهب، دارای مدرک مشاوره خانواده، زوج‌درمانی شناختی-رفتاری (C.B.C.T) و مدرک روانشناسی با رویکرد طرح‌واره درمانی (Schema Therapy) ویژه درمان افسردگی، اضطراب و …؛ در حوزه‌های مختلف فردی و اجتماعی به دنبال راهنمایی و مشاوره به مخاطبان محترم است و تاکنون ده‌ها مقاله درزمینهٔ خانواده را منتشر کرده است که در نوع خود یک مجموعه غنی در حوزه خانواده می‌باشد، (شما می‌توانید از اینجا کلیک کنید و بانک مقالات مشاوره خانواده سایت را مطالعه نمایید) اما گفتگو با مشاور و استفاده از تجربیات او می‌تواند موضوعات و مشکلات مختص مربوط به شما را بهتر و سریع‌تر حل کند و مزایا و معایب پنهان تصمیمات شما را نشان دهد و راه‌کارهای مناسب و بهتر را پیشنهاد نماید.

تجربه و تحقیقات نشان می‌دهد پس از یک گفتگو و مشاوره اصولی؛ تخلیه هیجانی صورت می‌پذیرد و افکار منفی کاهش می‌یابد و افکار مثبت و امید به زندگی بیشتر می‌شود؛ حس دیده شدن و اهمیت داشتن و موردتوجه واقع‌شدن در کنار احساس حامی بودن کسی که بر اساس تجربه و تخصص به ما کمک می‌کند امیدبخش است و حس خوبی را القا و به زندگی تزریق می‌کند و همه این‌ها علاوه بر انجام تکنیک‌ها و راهکارهای پیشنهادشده کمک می‌کند تا بهتر و سریع‌تر مشکلات حل شود و موفقیت لازم کسب شود.

در هر مشکلی ما ابتدا به دنبال ۱-عوامل آشکار ساز ۲-عوامل زمینه ساز  ۳-عوامل تداوم بخش هستیم و بعد از آن اهداف جلسات تعیین می گردد.

مشاوره دینی و مذهبی چیست:

مشاوره مذهبی با مشاوره‌های دیگر این تفاوت را دارد که با نگاهی دقیق و الهی به انسان و خانواده می‌نگرد؛ یعنی علاوه بر آگاهی بر یافته‌های علمی و روانشناسی روز؛ مبنا را روایات اهل‌البیت علیهم‌السلام قرار می‌دهد، تجربه دنیای غرب نشان داده که چون مبانی انسان شناسانه غربی و نگاه به خانواده بر اساس همان مادی‌گرایی و سود و منفعت دنیایی است نتوانسته و نمی‌تواند بسیاری از مشکلات خانواده‌ها را به‌درستی حل کند. بر اساس آمارها شاهد فساد اخلاقی روزافزون و فروپاشی خانواده در غرب هستیم!

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک مشاور خوب این است که دانش لازم را در مباحث دینی و الهی داشته باشد تا بتواند در مشکلات؛ رفتارهای خود آسیب‌رسان که زندگی دنیایی و آخرتی افراد را به خطر می‌اندازد به‌خوبی بشناسد و نشان بدهد.

 

مزایای مشاوره تلفنی

امروزه ارائه خدمات مشاوره آنلاین جایگاه بالایی پیداکرده است. در دسترس بودن یعنی فرقی نمی‌کند که در کجا و چه شهری هستید به‌راحتی می‌توانید با مشاورتان ارتباط بگیرید، هزینه کمتر رفت‌وآمد و ناشناس ماندن را می‌توان از مزایای مشاوره آنلاین برشمرد. علاوه بر این از مهم‌ترین مزایای مشاوره سایت هدانا این است که شما با یکی از کارشناسان و اساتید معتبر و باتجربه حوزوی که درزمینهٔ خانواده و سبک زندگی اسلامی تخصص دارند به‌راحتی در ارتباط خواهید بود.

 

چه خدمات تخصصی و مشاوره‌ای می‌توانم بگیرم:

مشاوره خانواده، پیش از ازدواج، ازدواج، زوج‌درمانی، شکست عاطفی، بی‌وفایی‌های زناشویی و مشاوره‌های فردی

مشاوره قبل از ازدواج: بررسی سلامت روان و تناسب شخصیت با تست‌ها و مصاحبه بالینی، مشاوره دوستی دختر و پسر، دوران نامزدی، همسرگزینی، همسریابی، مشاوره ازدواج، مشاوره پیش از ازدواج و …

مشاوره دوران نامزدی و عقد: درمان شکست عاطفی، مشکلات دوران عقد، رفتارهای همسر و …

مشکلات زندگی مشترک: تلاش برای بهبود روابط عاشقانه و حل و فصل اختلافات بین فردی، مشاوره خانواده و  زناشویی، دخالت خانواده‌ها، مشاوره خیانت، زوج‌درمانی و حل تعارضات زناشویی و جنسی، آموزش مهارت‌های زناشویی و ….

مشاوره طلاق: مشاوره قبل و بعد از طلاق و …

مرکز مشاوره دینی ازدواج

زمینه‌های مختلف دینی: اعتقادی، احکام و …

مهارت‌های زندگی: مهارت ارتباط مؤثر، مهارت حل مسئله، قاطعیت و جرئت ورزی، اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس، تفکر انتقادی، خلاقیت و …

مشاوره فردی:  اختلالات افسردگی، اختلالات اضطرابی، مدیریت استرس، مدیریت خشم، مشکلات عاطفی و ارتباطی.

تذکر: مشاوره آنلاین برای کسی که دچار پریشانی شدید روانی، بیماری روانی یا افرادی که قصد خودکشی دارند مناسب نیست. 

 

 تمام تلاش مجموعه هدانا بر این است که روزبه‌روز بتواند کیفیت خدمات مشاوره‌ای خود را از جهت جلسات، سرویس خدمات‌دهی مناسب، پلتفرم پرداخت و ثبت رزرو به‌روز و راحت، در دسترس بودن و … بالاتر ببرد. امیدواریم با پیشنهادات خود در این مسیر به ما کمک نمایید.

مشاوره تلفنی مذهبی خانواده، مشاور مذهبی آنلاین،مشاوره مذهبی تلفنی قم،مرکز مشاوره مذهبی هدانا،روانشناس بالینی مذهبی، مشاوره تلفنی مذهبی خانواده، مشاور خانواده مذهبی در تهران، روحانی مشاور خانواده، بهترین مشاور خانواده مذهبی،مشاوره مذهبی تلگرام،

همراه گرامی،

اگر تا اینجا سوالی در زمینه رزرو وقت مشاوره دارید در خدمتتون هستیم…

مرکز مشاوره دینی ازدواج
مرکز مشاوره دینی ازدواج
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *