مشاوره تلفنی فردی

 
helpkade
مشاوره تلفنی فردی
مشاوره تلفنی فردی

مشاوره تلفنی فردی چیست؟ هر انسانی در زندگی خود با بحران‌ها و چالش‌هایی مواجه می‌شود که گاه حل کردن آن‌ها بسیار سخت است. حتی قدرتمندترین انسان‌ها گاهی مضطرب می‌شوند، شکست می‌خورند و دچار اندوه می‌شوند. به بیانی همه‌ی انسان‌ها در زندگی خود به کمک نیاز دارند و هیچ‌کس توانایی رو به رویی با مشکلات به تنهایی را ندارد. در این شرایط بهره‌مندی از کمک مشاور روانشناس شما را در حل مشکلاتتان یاری می‌دهد. افزون بر آن مشاوره تلفنی باعث می‌شود تا در این مسیر بیشتر جلو بیوفتید و سریع‌تر مشکل خود را حل کنید. مشاوره فردی بینش عمیق‌تری در اختیار شما قرار می‌دهد و بحران‌های شما را حل می‌کند. 

مشاوره فردی تلفنی در ابتدا باعث می‌شود تا ریشه و علت مشکلات رفتاری را شناسایی کنید و در صورت امکان آن‌ها را از بین ببرید. مشاوره تلفنی فردی دقیقا مانند مشاوره حضوری نتیجه بخش است و حتی گاه موثرتر از آن هست؛ چرا که می‌توانید با مشاوران مختلفی در ارتباط باشید. مشاوره فردی به شما کمک می‌کند تا در مسیر حل مشکلات فردی خود را تنها نیابید و راه‌حل‌های اصولی را در حل آن‌ها به کار ببرید. مشاوره فردی کمک می‌کند تا در چاره‌جویی و گره‌گشایی وارد مسیر درستی شوید و به بیراهه نروید، از راه‌کارهای روان‌شناختی سالم بهره بگیرید و زودتر به نتیجه برسید.

 

مشکلات فردی که متخصص یک نفر باشد بسیار گوناگون هستند و طیف وسیعی از مشکلات روزمره گرفته تا انواع اختلالات در بر می‌گیرد. مشاوره فردی تلفنی به شما کمک می‌کند تا مشغله‌های ذهنی خود را بیان کنید و راه‌حل آن را بیابید. برخی از مهم‌ترین مشکلات فردی که در مشاوره تلفنی فردی به آن‌ها رسیدگی می‌شود را در ادامه مطرح کرده‌ایم.

افسردگی یک اختلال روانی است که در آن تجربه‌ی شدید غم، نا امیدی، بی انگیزگی، احساس پوچی و بی ارزشی به سراغ انسان می‌آید. اگر احساس می‌کنید دیگر نسبت به چیزهایی که قبلا دوست داشتید علاقه‌مند نیستید، با یک روانشناس صحبت کنید. افراد زیادی به این بیماری مبتلا هستند و البته کاملا قابل درمان است. افسردگی همچنین انواع گوناگونی دارد مانند افسردگی پس از زایمان، افسردگی پس از ترک سیگار یا اعتیاد، افسردگی فصلی و… مشاوره تلفنی به شما کمک می‌کند تا ریشه‌ی افسردگی خود را بیابید و بهترین راه‌حل‌های درمانی را در اختیارتان قرار می‌دهد و در این مسیر راهنمای شما خواهد بود.

مشاوره تلفنی فردی

اضطراب و استرس یک وضعیت روانی ناخوشایند است که برای تمامی افراد در دوران مختلف زندگی به وجود می‌آید؛ مقداری از آن محرک کار و فعالیت و موجب پیشرفت است اما زمانی که این اضطراب‌ها به صورت روزانه و مداوم باشد آسیب‌های روحی و جسمی زیادی را بر شما وارد می‌کند. ابتدا لازم است تا ریشه‌ی اضطراب خود را بیابید. در مشاوره تلفنی فردی می‌توانید نگرانی، تشویش، ترس و دلهره‌ی خود را رفع کنید. همچنین راه‌های کنترل اضطراب و کاهش استرس به شما آموزش داده می‌شود.

افرادی که مبتلا به بیماری وسواس فکری هستند مدام افکار تمیزی و نظم و ترتیب به سراغشان می‌آید. مدام فکر می‌کنند که دیگران در مورد آن‌ها حرف می‌زنند. نگران‌اند که همیشه کارها را به خوبی و با نظم انجام دهند. افراد وسواسی همه‌چیز را چند بار چک می‌کنند تا بی‌نقص باشد. اختلال وسواس بسیار محدودکننده است و تاثیر بسیار زیادی بر زندگی فرد می‌گذارد. ممکن است فرد فرصت‌های شغلی و تحصیلی‌اش را به خاطر چک کردن مداوم امورات وسواس گونه از دست بدهد. این اختلال ریشه‌های عمیق دارد‌. مشاوره تلفنی با یافتن علت و ریشه‌ی این مشکل به شما کمک می‌کند تا آن‌ها را از بین ببرید و درمان وسواس اتفاق بیفتد.

نارضایتی از شکل ظاهری بدن، تصاویر ذهنی نادرست و غیر واقعی، تبلیغ رسانه‌ها بر داشتن اندامی زیبا و بی‌عیب و نقص در بسیاری از پسران و دختران جوان سبب بروز اختلالات تغذیه‌ای از جمله بی اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی می‌شود. این اختلالات هم از لحاظ روانی و هم از لحاظ جسمانی بر افراد مبتلا تاثیر می‌گذارند.

در پرخوری عصبی فرد مقدار زیادی غذا می‌خورد و بلافاصله با انگشت کردن در دهان و یا داروهای مسهل غذا را دفع می‌کند. این موضوع باعث می‌شود آب بدن کم شود‌. در بی اشتهایی روانی فرد روزها و هفته‌ها غذا نمی‌خورد همین سبب لاغری بیش از حد و در مواقعی منجر به مرگ می‌شود. اما علت اختلالات تغذیه‌ای به میزان زیادی منشا روانی دارد به همین سبب لازم است تا با مشاوره تلفنی فردی بهترین راه درمان را بیابید و از راه‌های روانشناختی در کاهش افکار نادرست و باورهای غلط استفاده کنید. والدین در این مورد باید یاری‌رسان فرزند خود باشند.

انسان‌ها شخصیت‌های منحصر به فردی دارند اما در میان این شخصیت‌ها برخی از آن‌ها ناهنجار هستند و به آسیب و ویرانی خود شخص و اطرافیانش منجر می‌شوند. اختلالاتی همچون شخصیت مرزی، اسکیزوئید، ضد اجتماعی، پارانویید، خودشیفته، نمایشی و… را در فرزندان و یا اطرافیان خود جدی بگیرید. اختلالات شخصیت به تنهایی قابل درمان نیستند و درمان آن‌ها نیاز به صحبت و مشورت با یک مشاور دارد. همچنین ممکن است فردی با اختلال شخصیت را در اطرافیان خود داشته باشید و طرز رفتار با آن‌ها را ندانید. مشاور به شما در این زمینه و ازدواج با چنین افرادی کمک می‌کند.

شکست در یک رابطه عاطفی و مشکلات عاطفی منجر به شکست در روابط بعدی، افسردگی، تنهایی، ناتوانی در ماندن در یک رابطه سالم، ازدواج ناموفق، تمایل به روابط ناسالم و اشتباه و… می‌شوند. مشکلات عاطفی به عوامل زیادی از جمله دوران کودکی، عوامل محیطی، اختلال شخصیتی مربوط می‌شوند. اگر مدام در روابط خود و به یک شکل ثابت شکست می‌خورید باید به فکر یک مشاور باشید. مشاوره فردی با مصاحبه بالینی عوامل مختلف را بررسی می‌کند و راه‌حل‌های موثر برای اصلاح رفتارها و شیوه‌ی برقراری ارتباط را به شما آموزش می‌دهد.

 

عواملی همچون دشواری در یافتن روانشناس متخصص و با تجربه، صرف وقت و هزینه زیاد، مشکلات ترافیکی رفت و آمد باعث می‌شود که افراد از مراجعه به روانشناس برای حل مشکلات خود اجتناب کنند. در این میان مشاوره تلفنی بسیار مفید و نتیجه بخش است.

شما می‌توانید با یک تماس و از هرجا که هستید از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شوید و مشکلات خود را حل کنید. مشاوره تلفنی مشکلات رفت و آمد و هزینه‌های آن را ندارد. اگر به مراکز مشاوره در شهر خود دسترسی ندارید از مشاوره تلفنی استفاده کنید. ممکن است مشغله‌های زیادی در زندگی داشته باشید و وقتی برای مراجعه به مشاور نداشته باشید در این صورت فقط کافیست تلفن را بردارید و در مواقع بیکاری با یک متخصص در مورد مشکلاتتان صحبت کنید. مشاوره تلفنی برای افراد خجالتی و کسانی که تمایلی به گفتگوی رو در رو ندارند مناسب است.

 

مرکز مشاوره تلفنی هنر زندگی با مجوز «سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران» از مشاوران و متخصصان با تجربه‌ در انواع زمینه‌های ازدواج، خانواده، مسائل جنسی، تربیت کودک، مهارت‌های حل مسئله، اعتیاد و… بهره‌مند است که می‌توانید مشکلات خود را با آن‌ها در میان بگذارید و راه‌کارهای عملی و موثر برای رفع آن‌ها دریافت کنید. شما در این مرکز می‌توانید اطمینان داشته‌باشید که تمام اطلاعات شخصی محفوظ می‌ماند و هیچ قضاوتی در مورد شما و مشکلتان صورت نمی‌گیرد.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره فردی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

شماره تماس مشاوره روانشناسی تلفنی : 9099071646

 خدمات مرکز مشاوره تلفنی انتخاب نو : مشاوره خانواده که می تواند شامل مشاوره ازدواج ، مشاوره قبل از ازدواج ، زوج درمانی ، مشاوره طلاق ، مشاوره خیانت همسر و روابط زناشویی باشد بی شک این مشکلات نام برده برای هرکدام از ما ممکن است اتفاق افتد که نیاز به مشاور و کتر روانشناس برای ارائه راهکار داشته باشیم

درمان بیماری های روانی ، مشاوره افسردگی ، درمان اضطراب واسترس ، مشکلات ترس ووحشت (فوبیا) این دسته از مشکلات نام برده نیز قطعا به جلسات درمانی پی در پی نیاز دارد اما تجربه به ما ثابت کرده است گاهی یک جلسه مشاوره تلفنی برای شروع درمان بسیار تاثیرگذار بوده است و حتی کاهش چشم گیری از مقاومت  فرد برای درمان دیده میشود

مشاوره تخصصی کودک ، مشاوره نوجوان .خانواده های دارای کودک و نوجوان اصولا به  علت شناخت پایین از فرایند رشدی کودکان خود و آگاه نبودن به چگونه رفتار کردن با نوجوان خود دچار مشکل میشوند و گاهی در شرایط بحرانی یک مشاوره ی اورژانسی از پیش آمد اتفاقات ناگوار جلوگیری میکند

مشاوره تلفنی فردی

مشاوره تحصیلی و  مشاوره شغلی  را نیز برای عزیزانی که مشغول به تحصیل و یا در شرف کار جدیدی هستند در نظر گرفته ایم تا با خیال آسوده قدم هایتان را به سوی موفقیت بردارید

مشکلات فردی ، مشکلات خانوادگی نیز در صورت محدودیت ها برای حضور در مشاوره ی حضوری می تواند از طریق مشاوره ی تلفنی نیز صورت بگیرد

شماعزیزان ازتمامی خدمات نام برده به صورت مشاوره تلفنی ،ویا حضوری می توانید بهرمند شوید.

نحوی ارتباط با مشاورین  تلفنی انتخاب نو :

مشاوره روانشناسی تلفنی به صورت غیر حضوری با امکان پرداخت دوماه بعد بر روی قبض تلفن انجام میشود شماره تماس مشاوره روانشناسی تلفن :9099071646

تماس با دکتر روانشناس تلفنی فقط از طریق  خط تلفن ثابت امکانپذیراست

 خدمات روانشناسی به صورت مشاوره تلفنی (مشاوره غیر حضوری)برای افرادی است که بنابر شرایط خود نمی توانند به صورت حضوری به دکتر روانشناس مراجعه کنند ما نیز درراستای آسایش وآرامش شما تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم که همراه همیشگی شما بزرگواران باشیم.

چرا مشاوره تلفنی؟

بی شک در زندگی تمامی ما مشکلات ساده و یا حتی  گاهی مشکلات جدی وجوددارد.

اگربه مسایلی که دراطرافمان به وجود می آید بی تفاوت باشیم  به مرور زمان مشکلات ساده و پیش افتاده بزرگ و بزرگتر میشوند و ممکن است دربعضی شرایط سهل  انگاری ما باعث شود اتفاقات غیر قابل جبرانی رخ دهد مشاوره تلفنی علاوه برآن که برای افرادی است که نمی توانندبه صورت حضوری به کلینک روانشناسی و مرکز مشاوره خانواده مراجع کنند برای مواقعی که افرادازلحاظ روانی امادگی حضوری در جلسات مشاوره را ندارند و یا بازگو کردن برخی مسایل برایشان به صورت  حضوری سخت وغیر ممکن است و نیز هست ویا ممکن است کودک ویا نوجوان شما رفتاری را نشان داده باشد که شما نیازبه یک مشاوره انلاین وسریع داشته باشید تا بتوانیدمشکل را برطرف کنید.می توان  گفت 70 درصد ازافرادی که از مشاوره تلفنی ما استفاده میکنند بعد از مشاوره خواهان حضور درجلسات مشاوره شده اند قطعا شما از طریق مشاوران روانشناسی راهکارهای علمی ومناسب تری را می توانید دریافت کنید تا مشاوره از افرادی که علمی و مناسبتری را می توانید دریافت کنید تا مشاوره از افرادی که علمی در این رابطه ندارند و ممکن است با راهکاری اشتباه فقط مشکل به وجود امده را پیچیده ترکنند .

چرا مشاوره تلفنی انتخاب نو :

شما  می توانید در هر زمینه ای به صورت تخصصی  بهترین مشاوره تلفنی را از ما بخواهید .این نوید را به شما عزیزان می دهیم که ما در کلینیک روانشناسی انتخاب نو مشاوران روانشناس خود را در هر زمینه ای به صورت تخصصی معرفی خواهیم کرد.به طور مثال در حیطه ی مشاوره ی تلفنی کودک و نوجوان ، مشاوره تلفنی خانواده درمانی  و زوج درمانی تخصصی ترین راهکار ها را در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد

 و در صورت لزوم برای ادامه ی درمان حضوری درمان چند وجهی را در اختیار شما قرار خواهیم داد به طور مثال در رابطه با مسائل خانوادگی و زوج درمانی می توانید از خدمات چندوجهی ما بهره مند شوید .در زمینه های استرس و اضطراب نیز در صورت پیشنهاد مشاوره روانشناسی تلفنی می توانید از نوروفیدبک در کنار روان درمانی استفاده کنید

تهران، خیابان دولت، بلوار کاوه، نبش اخلاقی غربی، پلاک29، واحد6، طبقه سوم – ساعت کاری: 9صبح تا 10شب

می توانید در این بخش لیست مشاوره تلفنی سامانه رسا را مشاهده
کنید و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.

روانشناسی

مشاوره فردی ، پیش از ازدواج ، خانواده ، افسردگی و اضطراب ، اختلالات یادگیری ، ارزیابی تحصیلی
،

کارشناس ارشد روان‌شناسی ، روانشناسی

لیسانس روانشناسی عمومی
،
ارشد روانشناسی بالینی
،
سابقه 10 سال فعالیت مشاوره

مشاوره تلفنی فردی

روانشناسی

دانشجوی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در دانشگاه آزاد تهران
،
کارشناس روانشناسی بالینی از دانشگاه علم و فرهنگ تهران
،
سابقه فعالیت: از سال ۹۷

روانشناسی

دانشجوی دکتری روانشناسی
،
کارشناسی ارشد روانشناسی جنسیت و رشد در مالزی
،
کارشناسی روانشناسی بالینی

مشاوره زوج،خانواده،مشاوره شغلی،مشاوره تحصیلی ، روانشناسی

ارشد مشاوره
،
گذراندن دوره های پیش از ازدواج/ تشخیصی DCM / بازی درمانی
،
عضویت در انجمن مشاوره و علوم تربیتی

روانشناسی

با پیشرفت روزافزون علم پزشکی سطح سلامت همه ما به طرز چشم گیری بهبود یافته است، به طوری که متوسط طول عمر افراد فقط در نیم قرن گذشته ده سال افزایش داشته است. با این حال پیشرفت فناوری و تغییرات سبک زندگی باعث بروز فشار های روانی و افزایش استرس و اضطراب در انسان امروزی شده است به نحوی که آمار ها نشان می دهد سطح اضطراب یک فرد نرمال نسبت به 7 دهه پیش نزدیک به سه برابر شده است. در چنین شرایطی است که با مشاوره روانشناسی با یک مشاور دلسوز می‌توانیم راحت تر از پس مشکلات برآمده و آسایش را به زندگی خود بازگردانیم.

خیلی ها ترجیح می دهند مشکلات زندگی خود را به تنهایی حل کنند و تا جای ممکن کسی نباشند که به روانشناس مراجعه کرده. حتی اگر شما هم با مشاوره مشکلی نداشته باشید، حتما افرادی را اطراف خود می شناسید که معتقدند مشاوره روانشناسی فقط برای افرادیست که مشکلات خیلی حاد دارند و به اصطلاح روانی شده اند!

اما حقیقت این است که مشاوره روانشناسی به شما کمک می کند ذهن خود را بهتر بشناسید و بتوانید افکار و رفتار و احساست خود را بهتر بررسی کرده و مدیریت کنید. به کمک مشاور می توانید از دست احساسات و افکار آزار دهنده خود رها شوید و به خود و زندگی تان حس بهتری داشته باشید. اتفاقا همین که شما به توانایی خودتان در حل مشکلات باور دارید یعنی با راهنمایی مشاور می توانید به سرعت از پس افکار و احساسات خود بر آیید.

حال که تصمیم گرفتید از متخصص کمک بگیرید، گزینه های زیادی برای تماس با مشاور دارید که در بخش بعدی به بررسی آن می پردازیم.

شاید مهم ترین قسمت یک مشاوره ارتباطی است که بین شما و متخصص برقرار می شود. در عصر ارتباطات راه های مختلفی برای برقراری این ارتباط بین شما و مشاور وجود دارد که هر کدام نسبت به دیگری مزایا و معایبی دارد که در ادامه بررسی می کنیم:

اولین و رایج ترین و بدون شک یکی از موثر ترین انواع مشاوره، ملاقات حضوری است. در این روش شما و مشاور رو در رو صحبت می کنید و مشاورعلاوه بر شنیدن صدا و لحن شما، می تواند حالات چهره و زبان بدن شما را هم ارزیابی کند و درک بهتری از دغدغه های شما داشته باشد. البته مشاوره حضوری محدودیت هایی هم دارد. مثلا برای مراجعه حضوری معمولا شما باید از مشاور وقت بگیرید و در ساعات کاری مشاور به مطب مراجعه کنید که ممکن است لزوما وقت مناسبی برای شما نباشد. همین مراجعه به مطب هم دردسر های خودش را دارد. مثلا شاید شما فرصت یک جلسه ی یک ساعته روانشناسی را داشته باشید اما مایل نباشید حداقل یک ساعت دیگر در راه و ترافیک از دست بدهید. از دیگر محدودیت های مشاوره حضوری و رو در رو این است که اگر ما به هر دلیلی ارتباط خوبی با مشاور برقرار نکنیم، بعید است که جلسه ی مشاوره را نصفه و نیمه رها کنیم و معمولا به شرط ادب تا زمانی که مشاور صلاح ببیند جلسه ی اول را ادامه می دهیم. از طرفی صحبت از عمیق ترین افکار و احساسات نزد کسی که تازه ملاقات کرده ایم ممکن است با شرم و خجالت همراه باشد. از نظر هزینه هم معمولا مشاوره های حضوری هزینه ی بیشتری از سایر انواع مشاوره دارد، ضمن اینکه جلسات مشاوره حضوری حداقل 45 دقیقه زمان می برد.

مشاوره روانشناسی تلفنی اولین روش مشاوره غیر حضوری است که به سرعت به عنوان یک روش جایگزین برای مشاوره حضوری از محبوبیت خوبی برخوردار شد. مشاوره تلفنی به دلیل مزایای بی شمار باعث افزایش استفاده از خدمات مشاوره ای شده است. از مزایای مشاوره تلفنی نسبت به مشاوره حضوری می توان به عدم نیاز به مراجعه و صرفه جویی در زمان و هزینه ی رفت آمد اشاره کرد. همچنین در این روش شما می توانید به صورت ناشناس خدمات مشاوره دریافت کنید که نقش شرم و خجالت را در مطرح کردن موضوعات شخصی کمرنگ تر می کند و کمک می کند که بی پرده تر به طرح دغدغه ها بپردازید. یکی از مهم ترین مزایایی که روش های مشاوره تلفنی را برای برخی محبوب تر می کند این است که روند مشاوره افراد می تواند به راحتی از دید اطرافیان مخفی بماند و فرد از قضاوت های نابجا به دلیل استفاده از خدمات مشاوره مصون می ماند. همچنین این نوع از مشاوره معمولا هزینه ی بسیار کمتری نسبت به مشاوره حضوری دارد. از طرفی به واسطه ی دسترسی گسترده به تلفن ثابت و همراه، خدمات مشاوره غیر حضوری در منزل و محل کار و حتی در سفر امکان پذیر شده است. اما از دید بعضی از مراجعین و مشاوران، مشاوره تلفنی به دلیل قابل مشاهده نبودن چهره و حرکات بدن صمیمیت و کیفیت کمتری دارد. این موضوع باعث شده با وجود مزایای بی شمار مشاوره تلفنی هنوز هم عده ای مشاوره حضوری را به انوع دیگر آن ترجیح دهند.

یکی دیگر از روش هایی که به لطف ظهور اینترنت و رواج گوشی های هوشمند ممکن شده مشاوره متنی از طریق سایت یا اپلیکیشن های موبایل است. این روش مستلزم دسترسی به اینترنت از طریق گوشی هوشمند یا رایانه است. در این روش شما و مشاور از طریق فضایی شبیه پیام رسان ها می توانید به گفتگو بپردازید. اما مشاوره روانشناسی متنی هم معایب خاص خود را دارد. ناتوانی متن در منتقل کردن لحن و احساسات فرد و مشاور و عدم دسترسی عموم افراد به اینترنت و گوشی هوشمند خصوصا مشاوران از مهم ترین دلایلی است که این روش چندان مورد استقبال مشاوران و افراد واقع نشده است.

خدمات مشاوره روانشناسی برای طیف گسترده ای از مسائل و مشکلات قابل استفاده اند. این مسائل بر اساس ماهیت آن به زمینه های زیر تقسیم می شوند:

– مشاوره خانواده و روابط زناشویی این حوزه عموما به بررسی مسائل ارتباطی بین افراد خانواده خصوصا زوج ها می پردازد.

– مشاوره ازدواج و پیش از ازدواج این حوزه عموما به بررسی تطابق روحیات و خصوصیات افرادی که تصمیم به ازدواج دارند میپردازد و به زوج های جوان راهکارهایی جهت انتخابی موفق و ازدواجی پایدار ارائه می کند.

– مشاوره فردی در این حوزه عموما افرادی که مشکلاتی از جمله اضطراب و استرس، افسردگی، کمبود اعتماد به نفس، وسواس و سایر اختلالات فردی دارند به کمک مشاور به بررسی روش های کنترل احساسات و افکار خود می پردازند.

– مشاور مادر، کودک و فرزند پروری در این حوزه مشاوران از زمان بارداری تا پس از زایمان برای مشکلاتی چون افسردگی های دوران بارداری و پس از زایمان به یاری مراجعین می پردازند. این حوزه همچنین برای تربیت موفق تر کودکان از سنین شیرخوارگی تا نوجوانی راهکار های به روز ارائه می دهند تا ارتباط مطلوب تری بین کودک و والدین شکل بگیرد.

تست‌های روان‌شناسی برای بدست آوردن درکی بهتر از نوع مشکلی که بیمار در زمینه‌ی تفکر، احساس، یا رفتار انتخاب یک مشاور خوب مهم ترین قدم برای دستیابی به یک تجربه ی خوب از مشاوره است. اما مشاور روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟

– مشاور خوب، به دقت و با حوصله گوش می دهد قطعا مشاور برای اینکه درک درستی از دغدغه ها و مسائل شما پیدا کند لازم است به دقت به صحبت ها و درد دل شما توجه کند. همچنین مشاوری که صبورانه فرصت را در اختیار شما قرار دهد ارتباط صمیمانه تری می سازد.

– مشاور خوب همدل است برای همه ما پیش آمده است که موضوعی ذهنمان را درگیر کرده باشد و همین که آن را با دیگران مطرح کنیم به جای همدلی و همدردی مورد سرزنش و تحقیر دیگران واقع شویم. یک مشاور خوب کسی را قضاوت یا سرزنش نمی کند، تمام هم و غم اش این است که به ما کمک کند به افکار و احساسات خود مسلط شده و با راهکار های عملی قدمی در جهت رفع مشکلات خود برداریم.

– مشاور خوب رازدار است تصور کنید که می خواهید با کسی از عمیق ترین و شخصی ترین راز ها و ترس ها و مشکلاتتان بگویید. اگر به رازداری او اطمینان نداشته باشید قطعا تمایلی به همدلی و همراهی وی هم نخواهید داشت.

– مشاور خوب متخصص است شاید خصوصیات قبل را در دوستان نزدیک و اعضای خانواده هم بتوان پیدا کرد اما اکثر اوقات در صورت مشورت با این افراد راهکار های قابل اعتمادی ارائه نمی شود. همین امر باعث شده که تخصص یک مشاور از نظر ما مهم ترین بارزه یک مشار روانشناس خوب باشد.

– موارد فوق از خصوصیات مهم یک مشاور روانشناس خوب است اما به یاد داشته باشید که مشاوره از جنس ارتباط و تعامل است و لازم است که شما حس خوبی از مکالمه با مشاور خود داشته باشید به همین دلیل این شمایید که تعیین می کنید چه مشاوری برای شما مناسب تر است.

زمانی که برای اولین بار به روان‌شناس مراجعه می‌کنید باید انتظار این را داشته باشید که او سوالاتی درباره مشکلتان و جزئیاتی از تاریخچه زندگی شخصی‌تان بپرسد. این سوالات معمولا شامل مواردی همچون زمان شروع مشکل، چه چیزهایی باعث بهتر و بدتر شدن آن می‌شود و اینکه این مشکل چه تأثیری در کار و زندگی اجتماعی شما می‌گذارد.

همچنین سوالاتی تجربیات شما در حین رشد، تحصیلات و شغل، وضعیت تأهل و روابط بین فردی و اینکه داروی خاصی مصرف می‌کنید این مرحله جمع‌آوری اطلاعات است و ممکن است چندین جلسه طول بکشد و سپس توسط آزمون‌های روان‌شناختی درمانی را در قالب مشاوره یا روان‌درمانی ارائه خواهد داد. به یاد داشته باشید که روان‌شناس در هیچ شرایطی اجازه ندارد دارو تجویز کند.

یکی از چالش هایی که افراد هنگام مشاوره روانشناسی تلفنی با آن مواجه می شدند، محدودیت استفاده از خدمات مشاوره با استفاده از موبایل بوده که سامانه رسا با ایجاد بستری هوشمند، راهکاری مناسب برای تسهیل این روند ارائه کرده است.

شما عزیزان میتوانید در هر ساعت از شبانه روز با بهترین و با تجربه ترین مشاورین روانشناس، ارتباط مستقیم تلفنی برقرار کرده و متناسب با مدت زمان مکالمه ی خود هزینه ی آن را پرداخت کنید. بدین منظور در اولین قدم با توجه به اطلاعات و زمینه های تخصصی هر یک از متخصصین، مشاور خود را انتخاب کنید. برای این منظور میتوانید به صفحه ی اختصاصی هر یک از مشاورین مراجعه کرده و جزئیات توانایی ها و تجارب و همچنین بازخورد کاربرانی که از سامانه استفاده کرده اند را مشاهده فرمایید.

پس از انتخاب مشاور مورد نظر، میزان دقایقی که برای جلسه ی مشاوره روانشناسی تلفنی خود مد نظر دارید را انتخاب کرده و از طریق درگاه امن بانکی هزینه آن را پرداخت می کنید. لازم به ذکر است که سامانه رسا دارای نماد اعتماد الکترونیک از طرف وزارت صنعت معدن و تجارت جمهوری اسلامی است و تمامی پرداخت های شما زیر نظر این ارگان با کلیه ی کارت های بانکی عضو شبکه شتاب انجام می شود.

در آخرین مرحله شما مستقیما و به صورت ناشناس به تلفن همراه مشاور مورد نظر خود وصل می شوید و به میزان هزینه پرداختی خود با مشاور صحبت می کنید. شما می توانید در صورت عدم رضایت از روند مشاوره، به راحتی اقدام به قطع تماس نمایید.

در کلیه ی این مراحل پشتیبانی 24 ساعته سامانه رسا همراه و پشتیبان شماست.

درباه رِسا

مشاوره تلفنی فردی

رِسا
اولین سامانه ارتباط پزشک با بیمار در کشور است و بیماران عزیز
براحتی و بدون نیاز به حضور در مطب پزشک می توانند با پزشک خوب
از هر جایی در ارتباط باشند. پزشکان گرامی نیز می توانند تماس
های بیماران خود را در سامانه رِسا مدیریت کنند.

کاربری

دسترسی سریع

با ما تماس بگیرید

پشتیبانی بیماران :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۳ ۰۰

ثبت نام پزشکان :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۲ ۰۰

info@resaa.net

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به شرکت رسالت سلامت ایرانیان (برگ های سبز و نقره ای سابق) تعلق
دارد © ۱۳۹۹

مشاوره تلفنی مرکز مشاوره روان آرام شامل بسیاری از مواردی که در امروزه بخش زیادی از افراد جامعه را در برمی گیرید.با بهره گیری از مشاوره ی تلفنی می توان بر بسیاری از این موارد غلبه کرد. معمولا دیده شده که بسیاری از افراد در بازگو کردن این مسایل بطور رو در رو کمی معذور هستند اما با بهره گیری از خدمات مشاوره ی تلفنی می توانند براحتی مسایل خود را با بهترین مشاوران روان آرام در میان بگذارند.

مواردی که می توان آنها را بصورت تلفنی در میان گذاشت عبارت است از :

از مهم ترین مسایلی که نیازمند بهره گیری از مشاوره فردی می باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد :

در مشاوره فردی مسائلی مانند افسردگی، وسواس، کمبود اعتماد به نفس، نداشتن انگیزه، بدبینی و شک، ترس، استرس، اضطراب، پرخاشگری و … بررسی می‌شود؛ بنابراین مشاور به افراد کمک می‌کند که با کمک مشاوره تلفنی روانشناسی به هماهنگی روانی و جسمی برسند.

مشاوره تلفنی فردی

از مواردی که نیازمند بهره گیری از مشاوره خیانت می باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خیانت اثر تخریبی بر احساسات و اعتماد زوج‌ ها می‌گذارد. زوجی که مورد بی وفایی قرار گرفته دچار احساس خشم، افسردگی، ترس و تنهایی می‌شود. این افراد در بعضی از موارد قادر به بیان احساساتشان در قالب کلمات نیستند. مشاوره خیانت تلفنی در این شرایط خاص تسکین دهنده و ارائه دهنده راه حل به آنان است.

از مهم ترین مسایلی که نیازمند بهره گیری از مشاوره جنسی می باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد :

مشکلات جنسی در برخی موارد از سوی زوج‌ها جدی گرفته نمی‌شود. اغلب از بیان مشکلات زناشویی طفره می‌روند. مشاوره تلفنی جنسی می‌تواند بسیار اثربخش باشد بخصوص مشورت گرفتن از یک مشاور امین، مطلع و با تجربه.

از مواردی که افراد نیازمند بهره گیری از مشاوره ازدواج می باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

امروزه با بالا رفتن توقعات خانواده‌ها، محدودیت امکانات رفاهی، مادی و سایر مشکلات اجتماعی محدودیت ها در زمینه ازدواج بیشتر شده و سختگیری‌ افراد درباره انتخاب بیشتر می‌شود بنابراین صحبت کردن با مشاور ازدواج و ارزیابی شدن برای شروع شناخت بسیار مهم است حتی در شرایطی که امکان مراجعه حضوری نیست مشاوره ازدواج به صورت مشاوره تلفنی به شما کمک می‌کند گامی به جلو بردارید.

گاها دیده شده که در زندگی شخصی هر فرد بسیاری از مشکلات در هم تندیده شده و به یک معضلی بسیار بزرگ و جدی تبدیل شود.بعضا ممکن است این مشکلات از یک و چند مساله ی کوچک آغاز شده و تا جایی پیش برود که تمام اعضای خانواده را درگیر کند.این درگیری ها زندگی را از روال عادی خود خارج کرده و به یک چالش جدی می کشاند. اینجاست که شما بر سر یک دو راهی انتخاب قرار دارید.

اولین راه می تواند مراجعه ی شما به یک مشاور یا روانشناس با تجربه و با دانش و کسب مشاوره برای رفع مشکلات باشد که به ریشه یابی و شناسایی این مشکلات و ارایه ی بهترین راهکار ها برای خل آنها می انجامد.راه دوم این است که شما بدون مراجعه به مشاور و به سلیقه ی خودتان رفتار می کنید که در این صورت مسئولیت اتفاقات و عواقب آن بر عهده ی خودتان خواهد بود. مشاوران مرکز، با بررسی تمامی ابعاد، راهکارهای مناسب و تکنیک های روانشناسی مناسب را ارائه می دهند .

اگر ذهنتان درگیر مسئله ای شده است یا در زندگی خانوادگی و یا شخصی با بحرانی روبرو شده اید و یا اگر بر سر دوراهی و چند راهی گیر افتاده اید ، با مشاورین متخصص مرکز روان آرام تماس بگیرید.

 

مشاوران مرکز مشاوره ی روان آرام با توجه به شرایط خانواده، میزان شناسایی زن و مرد از یکدیگر و شخصیت های آنان، پس از ریشه یابی و بررسی مشکلات، مناسب ترین راهکار را ارائه می دهند. این نکته را هم نباید فراموش کنیم که مشکلات آنقدر که فکر می کنید بزرگ نیستند ولی اگر نتوان آنها را با شیوه های مناسب روانشناسی حل نمائید، تبدیل به یک معضل جدی شده و در بسیاری از موارد حتی سبب فرو پاشیدن خانواده از هم می شود. متخصصان مرکز مشاوره در زمینه های گوناگون به هموطنان در سراسر کشور مشاوره تلفنی می دهند.همچنین شما قادر خواهید بود مشاور خانم یا آقا را به دلخواه خودتان انتخاب نمایید.

 

شما می توانید برای ریشه یابی مشکلات خود و مشورت با مشاوران متخصص و با تجربه و دریافت ارائه راهکارهای علمی و عملی مناسب هم اکنون به کارشناسان متصل گردید ، برای اینکار بایستی از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در پایان همین مطلب  با ما تماس بگیرید . همچنین می توانید در کانال تلگرامی مرکز روان آرام عضو شده و از مطالب آن بهره مند گردید . بی شک می توان گفت دریافت مشاوره آنلاین یک روش جدید برای حل سریع مشکلات خانوادگی و روان شناسی می باشد.

 

شما می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی با مشاورین و متخصصان مجرب کلینیک روان آرام در تماس باشید.

تلفن:

88216100

88216200

آدرس:

تهران، میدان ونک ،خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی ،نبش کوچه شهریار  ،پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

 

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

مشاوره در مباحث و با عناوین متعددی انجام می‌شود. مانند مشاوره ازدواج، مشاوره روابط قبل از ازدواج، مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره اجتماعی، مشاوره افسردگی، مشاوره حقوقی یا پزشکی و غیره. اما از بعد دیگر مشاوره به دو گروه کلی مشاوره فردی و گروهی تقسیم‌بندی می‌شود. مشاوره گروهی به مشاوره‌ای گفته می‌شود که در آن چند نفر تحت مشاوره قرار بگیرند و مشاوره فردی به مشاوره گرفتن یک شخص از مشاور گفته می‌شود.

اصولا مرسوم است که در مراحل مختلف زندگی مانند کودکی، نوجوانی، تحصیل، پیدا کردن شغل مناسب، دوست‌یابی و درمان برخی از اختلالات مو مشکلات روانی افراد به مشاور مراجعه می‌کنند تا بتواند از اظهارنظرهای تخصصی و کارشناسانه او برای بهبود زندگی‌شان استفاده کنند. البته در ایران متاسفانه هنوز جلسات و مشاوره و مراجعه به مشاور چندان جا نیفتاده است و مورد قبول نیست. هنوز این باور وجود دارد که هر کس به مشاور یا روانشناس مراجعه کند، مشکل روانی یا بیماری حادی دارد. اصولا مشاوره بیشتر در زمینه ازدواج یا مشکلات بعد از ازدواج و زندگی مشترک انجام می‌شود.

این اصلا خوب نیست. لازم است بدانید که افراد در هر مرحله از زندگی نیاز به مشورت دارند. مشورت دادن حیطه تخصصی کاری روانشناسان و مشاوران است. مشاوره فردی به شما کمک می‌کند تا بتوانید با خودتان صادق باشید، خود واقعی‌تان را بهرت بشناسید، به اهداف‌تان پی ببرید، برای زندگی‌تان برنامه‌ریزی کنید، اختلالات و مشکلات روانی که برای‌تان پیش آمده است را به خوبی پشت سر بگذارید و غیره.

روان درمانی یا روانشناحتی به روشی است که در آن یک رواندرمان آموزش دیده به شکل حرفه‌ای مشکل را شما و اختلالات روانی‌تان را شناسایی و درمان می‌کند. روان‌درمانی کاربرد آگاهانه و عمدی روش‌های بالینی است. هدف از روان درمانی این است که به افراد کمک کند تا هیجانات، رفتارها، شناخت‌ها و سایر ویژگی‌های شخصی‌شان را بشناسند. ولبرگ روان‌درمانی را نوعی درمان تعریف می‌کند. که هدف آن معالجه مشکلاتی است که بیس عاطفی دارند. در این نوع درمان باید فردی آموزش‌دیده بتواند یک ارتباط آگاهانه با بیمار برقرار می‌کند. هدف او این است که نشانه و الگوهای آشفته‌ی رفتاری را شناسایی کرده و نشانه های ان را تعدیل دهند یا کمرنگ کنند. و به رشد رفتاری و بهبود دادن به شخصیت افراد کمک نمایند.

انجام جلسات مشاوره تلفنی فردی شامل موارد متعددی مانند افسردگی، وسواس، اضطراب‌های موقت مانند اضطراب امتحانات، انواع ترس و فوبیا، احساس غم و اندوه زیاد، کنترل خشم و غیره می‌شود. کار روان درمان حل اینگونه اختلالات و بیماری‌هاست.

مشاوره تلفنی فردی

امروزه مشاوره تلفنی فردی روان درمانی شامل متدهای متنوعی مانند رفتاردرمانی، درمان متمرکز بر جو، روانکاوی و روان‌درمانی پویشی می‌شود. در ادامه هر کدام از این متدها را بررسی می‌کنیم.

رفتاردرمانی شناختی: در این متد روانشناس سعی می‌‌کند نگرش غیرواقعی شما نسبت به شخص خودتان، دنیا و آینده را مشخص کند و به شما الگوهای فکری و رفتاری جدیدی ارائه بدهد. تا بتوانید با این طرز تفکر جدید زندگی بهتری داشته باشید.

درمان متمرکز بر جو: در این متد رواندرمانگر سعی می‌‌کند به حرف‌های شما گوش بدهد و به شما در شناخت بهتر احساسات‌تان کمک کند.

روانکاوی: این متد با هدف کسب تجربه‌ها و احساسات نیمه آگاه و عمیق از دوران کودکی شما را تحت درمان قرار می‌دهد.

روان‌درمانی پویشی: در این روش بدون جلسات رسمی روانکاوی احساسات ناخودآگاه‌تان را به احساسات آگاه تبدیل کرده و آن‌ها را تفسیر می‌کند. در این متد درمانی معمولا هدف این است که هرچیزی که به ذهن‌تان می‌رسد را بیان کنید.

پسیکودرام (نقش‌گذاری روانی): در این متد درمانی احساسات پنهان شده بیان می‌شوند. در جلسات روان‌درمانی نقش گذاری شما باید به جای افراد دیگر در زندگی‌تان نقش بازی کرده و خودتان را جای آن‌ها قرار دهید. این شیوه درمانی هم به صورت گروهی و هم به صورت فردی انجام می‌شود.

این درمان‌ها ممکن است طی 1 جلسه تکمیل شوند و یا سال‌ها به طول بینجامند. این موضوع به نوع مشکل شما و میزان جواب‌دهی جلسات درمانی بستگی دارد.

طبق نظز راجرز و پاترسون و خیلی دیگر از مشاوران و رواندرمانان، تفاوتی بین جلسات مشاوره و روان‌درماین وجود ندارد. این دو مورد شبیه به هم هستند و می‌توانند به جای هم استفاده شوند. البته بر برنامه‌ریزی‌های اولیه و آمادگی‌ها، روان‌درمانی تفاوت‌هایی دارد. این تفاوت‌ها به نسبت هدف اصلی، فرد مراجعه‌کننده، روش و مکان مبستگی دارد.

گاستاد معتقد است که مشاوره یک رابطه دوطرفه است که منجر به آموزش برخی از مسائل می‌شود. در این رابطه مشاور سعی می‌کند با مهارت‌ها و توانایی‌هایی که دارد، و همین‌طور با گزینش روش های که بیشتر مناسب فرد مراجع است، او را راهنمایی کند. تا بتواند به خودشناسی بهتری برسد و بتواند بینشی که در خصصو خودش دارد، به شکل موثری برای رسیدن به اهدافش مورد استفاده قرار دهد. و در نهایت یک فرد خلاق‌تر و شادتر در جامعه تبدیل شود.

برای مثال زمانی که دوست دارید فرزندتان را بهتر و با اشتباهات کمتر تربیت کنید هیجانات و او را بهتر بشناسید و یا زمانی که ذر شرف ازدواج هستید و برای تصمیم‌گیری یا آماده‌سازی مقادمات ازدواج نیاز به راهنمایی‌های کارشناسانه دارید، روان‌درمانی مناسب شما نیست. بلکه شما باید مورد مشاوره فردی تلفنی یا حضوری قرار بگیرید.

در مشاوره هدف بیان شناساندن راه کمک یا کمک کردن به مراجع است. مشاور در انتخاب هر کدام از این دو مورد آزاد می‌باشد. در روند مشاوره هیچ اجباری لحاظ نمی‌شود و تنها مشاور عقایدش را بیان می‌کند. و مراجع در صورت تمایل از آن‌ها استفاده می‌کند.

برای اینکه بدانیم در چه مواقعی باید به مشاور مراجعه کنید، و کی باید پیش یک روان‌درمام برویم، لازم است ابتدا تفاوت‌های این دو را بدانیم.

در یک جمله می توان گفت که هدف مشاوره پیشگیری است ولی هدف روان‌درمانی معالجه است. مهم‌ترین اختتلاف مشاوره و روان‌درمانی همین مورد است. شما وقتی احساس خطر می‌کنید و وقتی هنوز آسیبی به روح و روان شما وارد نشده است، پیش مشاور می‌روید. درحالی که مشکلات و بیماری‌ها و ناسازگاری های روانی را تحت بررسی و معالجه قر ار می‌دهد.

خدمات مشاوره بیشتر در مدارس و سازمان‌هیا تربیتی و اجتماعی ارائه می‌شود درحالی که روان‌درمان‌ها بیشتر در بیمارستان‌ها کار می‌کنند. مشاوره در زمان کوتاه‌ترین انجام می‌شود درحالی که روان‌درماین نیاز به وقت بیشتری دارد.

در جلسات مشاوره از نظر خودشناسی و کمک به رشد شخصیتی و استقلال و تصمیم‌گیری بهتر به شما کمک می‌شود. درحالی که روان‌درمانی به تضادهای درونی و مشکلات روانی فرد می‌پردازد.

در مشاوره فقط با مراجع صحبت می‌شود و با حرف زدن درمان و تشخیص انجام می‌شود. اما در روان‌درمانی با روش‌ها و وسایل خاص بیماری فرد تشخیص داده شده و درمان می‌شود.

در خصوص اختلاف روان‌درمانی و مشاوره اختلاف نظرهایی هم وجود دارد. عده ای معتقدند که این دو روش هیچ فرقی با هم ندارند و کاملا یکسان هستند. چرا که عملا تشخیص رفتارهای غیرعادی و غیر معمول روانی از مشکلات روزمره زیاد آسان نیست. و همه این ها در امتداد یک خط مستقیم قرار دارد.

همچنین روانگر در هر جایی اعم از کلینیک یا بیمارستان یا هرجای دیگری که کار کند، حتی حین درمان مشکلات پیچیده روانی، لازم است که مشاوره و راهکارهای مشاوره‌ای هم پیشنهاد کند. یعنی خدمات مشاوره هم انجام می‌دهد.

همچنین در بعضی از مدارس رواشناسان بالینی برای ارائه خدمات روان درمانی کار می‌کنند. بنابراین در هر دو حوزه متخصصان هر دو خدمات را ارائه می‌دهند و عملا نمی‌توان آن‌ها را از هم تفکیک کرد.

درکل اختلافاتی در حیطه تخصصی این دو و روش‌ها و وسایل استفاده شده وجود دارد اما نمی‌توان مرزهای کاملا مشخصی برای کار این دو گروه قائل شد.

مشاوره از نظر تعداد افراد حاضر در جلسه هم دسته‌بندی می‌شود. برخی از مشاوره‌ها به صورت فردی و بعضی از جلسات به صورت گروهی برگزار می‌شوند. بنابراین مشاوره به دو دسته مشاوره فردی و مشاوره گروهی تقسیم‌بندی می‌شود.

مشاوره فردی از نظر روش اجرا به سه  دسته متفاوت شامل نوع مستقیم، غیر مستقیم و انتخابی تقسیم می‌شود. مشاوره گروهی هم از نظر تعداد مشاور و مراجع دسته‌بندی می‌شود.

مشاوره تلفنی فردی را می‌توان هم به صورت مستقیم و هم غیر مستقیم انجام داد.

مشاوره فردی غیر مستقیم به شکل آنلاین یا تلفنی قابل انجام است. مشاوره تلفنی فردی مزیت‌هایی دارد که در ادامه به بیان آن‌ها می‌پردازیم.

درمان فردی یا مشاوره فردی که آن را با نام روان‌درمانی یا مشاوره هم می‌شناسیم، یک فرایند است که به وسیله آن مراجعین به کمک یک مشاور آموزش دیده و در یک محیط امن به تحلیل باورها، احساسات و رفتارهایشان می‌پردازند. این کار کمک زیادی به رسیدن به اهداف و داشتن زندگی بهتر می‌کند.

افراد به دلایل زیادی سعی می‌کنند به مشاور مراجعه کنند برای مثال برای اینکه بتوانند چالش‌های زندگی‌شان را بهتر مدیریت کنند، آسیب‌های دوران کودکی را درمان کنند یا اهداف‌شان را مشخص کنند و به رشد و بالندگی بهتری در زندگی شخصی دست یابند.

مراجعین وابسته به نوع مشکلی که دارند در طول هفته یا ماه یا حتی سال چند بار به مشاور مراجعه می‌کنند. همچنین می‌توانند مشاوره تلفنی فردی را به جای مشاوره حضوری انتخاب کنند.

برای انجام مشاوره تلفنی فردی کافی است با ما تماس بگیرید. در تماس اول ما از شما چند سوال می‌کنیم تا بتوانیم اطلاعاتی به دست بیاوریم. سپس مشاوره متخصص در زمینه مشکل شما را برای مشاوره دادن به شما گزینش کنیم. سپس در ادامه همان تماس شما به مشاور وصل می‌شوید تا بتوانید مشاوره بگیرید. البته در صورت مشغول بودن تمام مشاوران ما ممکن است نوبت مشاوره شما به چند ساعت بعد موکول شود. در صورتی جلسه اول برای‌تان کافی بود می‌توانید پرونده را ببندید. و در صورتی که به مشاوره بیشتری نیاز داشتید، می‌توانید برای جلسات آینده وقت رزرو کنید.

روانشناس و روانپزشک اگر چه زمینه کاری شبیه به هم دارند اما در بعضی موارد با هم متفاوت هستند. روانشناس کسی است که در رشته روانشناسی در مقطع لیسانس یا دکترا تحصیل کرده است. و یا با روش‌هایی مانند گفتاردرمانی یا رفتاردرمانی به حل مشکل و مسائل مراجعین می‌پردازد. روانشناس به هیچ وجه حق تجویز دارو را ندارد.

روانشناسان نیز دکترای پزشکی عمومی دارند که یک دوره روانشناسی هم  گذرانده‌اند. هر دو این افراد با هدف بهبود وضعیت کلی زندگی شما تلاش می‌کنند.

یکی از مزیت‌های مشاوره تلفنی فردی این است که به راحتی می‌توانید از خدمات آن بهره‌مند شوید. درواقع فقط کافی است که به یک دستگاه تلفن دسترسی داشته باشید تا بتوانید به راحتی و تنها با گرفتن یک شماره تماس با مشاوره ارتباط برقرار کنید. این درحالی است که برای استفاده از خدمات مشاوره حضوری لازم است ابتدا خودتان را به مطب رسانده و منتظر شوید تا نوبت‌تان شود. از طرفی برای مشاوره حضوری لازم است تا وقت رزرو کنید. معمولا باید چند روزی منتظر بمانید تا نوبت شما برسد. اما برای مشاره تلفنی فردی می‌توانید در همان روز با مشاور صحبت کنید.

یکی از مزیت‌های مشاوره تلفنی فردی نسبت به مشاوره حضوری قیمت بسیار مناسب‌تر آن است. معمولا در مشاوره تلفنی شما هزینه‌ای معادل نصف هزینه معمول برای مشاوره حضوری را پرداخت می‌کنید. این درحالی است که هزینه اضافه‌ای برای رفتن به  مطب هم پرداخت نمی‌کنید. این هزینه پیش از تماس به صورت واریز به حساب یا کارت به کارت پرداخت می‌شود. در بعضی از خطوط هم این هزینه روی قبض تلفن محاسبه می‌شود.

در مشاوره حضوری لازم است ساعات خاصی از روز به مطب مراجعه کنید. اما در مشاوره تلفنی محدودیت کمتری برای برقراری تماس وجود دارد. این ویژگی به خصوص برای کسانی که نمی‌توانند در ساعات اداری به مطب بروند یا کسانی که به هر دلیل نیاز به مشاوره اورژانسی دارند، بسیار مهم است.

مشاوره تلفنی فردی

با وجود تمام آموزش‌ها و فرهنگ‌سازی‌هایی که انجام شده است، متاسفانه هنوز هستند کسانی که مراجعه به روانشناس را یک عیب و ایراد بدانند و ذهنیت خوبی در خصوص آن نداشته باشند. بسیاری از کیس‌های ما به خاطر همین افراد تمایل به مشاوره یا ادامه روند درمانشان را از دست می‌دهد و ترجیح می‌دهند به مشاور مراجعه نکنند. مشاوره تلفنی فردی به خصوص برای این افراد مفید است. چرا که به خاطر در دسترس بودن و راحت بودن تماس تلفنی افراد می‌توانند به راحتی تماس گرفته و بدون اینکه کسی متوجه بشود از خدمات مشاوران ما استفاده کنند.

همانطور که گفتیم مشاوره تلفنی فردی نیازی به مراجعه به مطب ندارد. درنتیجه مجبور نیستیم زمانی را برای رفتن به مطب و حتی نشستن در سالن انتظار تلف کنید. این موضوع به خصوص برای افرادی که برنامه زمانی فشرده‌ای دارند، بسیار مهم است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس : تهران، بزرگراه مدرس شمال خیابان ظفر، روبروی بیمارستان علی اصغر پلاک 238، طبقه 4، واحد 16

آدرس: تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

مشاوره به عنوان یک راهکار مهم برای کاهش دغدغه ها و مشکلات افراد شناخته می شود.

مشاوره می‌تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات آنها در زمینه های گوناگون زندگی شود.

در گذشته استفاده از مشاوره چندان رایج نبود و افراد ترجیح می دادند تا خود به درمان و برطرف نمودن مشکلات خود از طریق مشاوره و مشورت گرفتن از افراد با تجربه اقدام کنند.

امروزه با گسترش اطلاعات و دانش افراد در رابطه با دانش مشاوره استفاده از مشاوره روز به روز در حال افزایش است.

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

مشاوره تلفنی فردی

۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

موبایل مراکز

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

برای عزیزان خارج از کشور

۹۸۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶+

۹۸۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰+

۹۸۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷+

مشکلات بسیار زیادی وجود دارد که افراد می‌توانند برای مشاوره به مراکز مشاوره در جهت حل آنها اقدام کنند.

مشاوره می تواند از طریق راه های گوناگونی صورت بگیرد تا بتواند نیازها و دغدغه های افراد مختلف را در زمینه‌های گوناگون برطرف نماید.

یکی از روش هایی که توسط مرکز مشاوره ما برای افرادی که قادر به حضور در مراکز مشاوره نیستند ایجاد شده است مشاوره تلفنی رایگان با موبایل است. امروز تمامی افراد موبایل دارند و به راحتی از طریق آن به شبکه اینترنت و نیز شبکه تلفن وصل می باشد.

افراد به راحتی می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل به مشاور مورد نظر خود متصل شده و دغدغه ها و مشکلات خود را با او در میان بگذارد.

یکی از مشکلاتی که افراد می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل برای حل آن اقدام کنند مشکلات شخصیتی است.

امروز مشکلات و اختلالات شخصیتی افراد بسیار زیادی را درگیر نموده و مشکلات زیادی را برای خود آنها و برای افرادی که با آنها زندگی می‌کنند به وجود اورده است. برای درمان و شناخت بهتر این اختلالات راه‌ های گوناگون وجود دارد.

مثلاً در مراکز مشاوره مشاوران اقدام به انتشار تست های روانشناسی شخصیت می کند و پس از پاسخ دادن به تست های روانشناسی می تواند به شناخت مناسب از وضعیت خود توسط تجزیه و تحلیل مشاور دست یابد.

یکی دیگر از مواردی که مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل می تواند برای حل آن صورت گیرد مشکلات استرس و اضطراب در دنیای کنونی است.

استرس و اضطراب از افراد جوان و نوجوانی که درگیر تحصیل و پیدا کردن شغل هستند تا افراد پیری که بازنشسته شده اند و زندگی را به تنهایی می گذرانند در بر میگیرد.

در واقع این یکی از اختلالات بسیار مهم و بزرگ در زندگی کنونی افراد است.

مشاوره تلفنی ارزان با موبایل

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

دکتر ویلیام البرتو، مشاور خانواده در ایتالیا، بیان می کند که: “انجام مشاوره با مشاوران روانشناسی و روانپزشکی می تواند برای درمان این بیماری بسیار مفید و موثر واقع گردد. یکی دیگر از بیماری‌ ها و اختلالاتی که می تواند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با تلفن مورد بررسی قرار بگیرند اختلالات رفتاری و اخلاقی است”.

بسیاری از افراد با این اختلالات روبه‌رو هستند بنابراین زندگی مشترک آنها و روابط اجتماعی آنها تحت تاثیر قرار می گیرد.

بسیاری از خانواده ها و زن و شوهرها به دلیل همین مشکلات و اختلالات با دغدغه های بسیار زیادی در زندگی مشترک خود روبرو هستند. بسیاری از افراد در حیطه کاری خود نمی ‌توانند ارتباطات مناسبی را با همکاران خود برقرار کنند.

تمامی موارد گفته شده می ‌تواند در رابطه با اختلالات مربوط به رفتار و اخلاق انسان ها باشد مشاوره در این زمینه بسیار مهم و حیاتی بوده می تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات و دغدغه های افراد در زمینه‌های گوناگون یاد شده باشد.

یکی دیگر از مواردی که برای انجام مشاوره مفید و موثر است را می توان مشکلات مربوط به خانواده دانست امروزه خانواده های بسیار زیادی وجود دارند که در زمینه های گوناگون با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم می کنند.

این مشکلات می‌تواند سبب مانع بزرگی بر راه خوشبختی و سعادت خانواده ها باشد. به همین دلیل مشاوره خانواده به عنوان یکی از مشاوره های بسیار مهم در مراکز مشاوره انجام می گیرد.

مشاوره تلفنی رایگان با موبایل می‌تواند در این زمینه فعال بوده و خانواده‌های مختلف را از جهات دغدغه های گوناگون یاری و هدایت نمایند.

یکی دیگر از مشکلاتی که بسیار مهم و اساسی بوده و می‌تواند سبب به وجود آمدن اختلالات بسیار زیادی در زندگی افراد شود مشکلات مربوط به امور جنسی است. مشکلات جنسی افراد بسیار زیادی را چه نوجوان چه جوان و چه در سنین میانسالی و پیری با خود درگیر نموده است (منبع سایت علوم روانشناسی فرانسه).

افراد بسیار زیادی هرروزه به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند و در زمینه یاد شده اختلالات و دغدغه های خود را و مشاوران در میان می‌گذارند.

بسیاری از آنها از بیان این اختلالات به صورت حضوری خجالت می کشند با توجه به موارد گفته شده مشاوره تلفنی رایگان با این روش می‌تواند برای کاهش دغدغه این افراد بسیار مهم و موثر باشد.

مشاوره تلفنی فردی

در کنار تمامی موارد یاد شده مشکلات اقتصادی سبب می‌شود که بسیاری از افراد از مراجعه به مرکز مشاوره و یا انجام مشاوره در سایر روش ها خودداری کنند بنابراین رایگان بودن این نوع مشاوره می تواند برای این افراد بسیار مهم باشد و آنها را ترغیب به استفاده از مرکز مشاوره و مشورت و مشاوران نماید.

در ادامه مقاله به بررسی دغدغه‌ها و مشکلاتی که در زمینه مشاوره تلفنی وجود دارد می‌پردازیم.

مزیتها و معایب این روش را به‌گونه‌ای خوب مورد بررسی قرار می دهیم تا افراد بتوانند در مورد نحوه استفاده از این روش تصمیم گیری کنند.

در روش مشاوره تلفنی افراد زمان بسیار کمی را برای انجام مشاوره با مشاور خود صرف می کنند اما نکته مهم اینجاست که در مشاوره های حضوری و رو در رو شناخت بسیار مناسبی از فرد مقابل صورت می‌گیرد.

بنابراین ترجیح اول و اولویت اول برای انجام مشاوره مشاوره های حضوری است.

اما برای کسانی که امکان مشاوره حضوری ندارند مشاوره تلفنی می‌توانند مفید باشد.

همچنین از نظر اقتصادی به دلیل اینکه این مشاوره رایگان است و هزینه بسیار کمی را برای افراد به دنبال دارد بنابراین می‌تواند به عنوان یک راهکار مناسب برای کسانی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند باشد.

از دیگر معایب این روش می توان به منتظر ماندن پشت خط تلفن اشاره کرد.

بسیاری از افراد زمان این را ندارند که بخواهند پشت خطوط ارتباطی منتظر برقراری ارتباط با مشاور موردنظر خود باشند.

بنابراین با توجه به جمعیت موارد گفته شده بایستی اولویت را مشاوره حضوری دانست و برای درمان هر چه بهتر و شناخت هرچه بهتر بیماری‌ها و مشکلات به مشاوره حضوری اقدام نمود.

اما در شرایطی که امکان این موارد وجود نداشته باشد مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل و به آسانی می‌ توانند در جهت های گوناگون برای برطرف کردن مشکلات استفاده شود.

سایت “مشاورانه” ، مرجع مشاوره خانواده و روانشناسی،” مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل در زمینه های گوناگون مانند:

منبع : moshavereh.kanonm.ir

چگونه کار می کند؟ مشاوره و درمان تلفنی یک رابطه درمانی ساختاری است که در آن مشتری و درمانگر به جای ملاقات حضوری با تلفن و یا موبایل صحبت می کنند… جلسات، مانند مشاوره حضوری و چهره به چهره نیاز است به صورت هفتگی و یا بر اساس تشخیص درمانگر ادامه یابد.

درمان آنلاین یا مشاوره آنلاین، به مشاوره ای گفته می شود که از طریق اینترنت، سایت و یا شبکه های مجاری انجام می شود و در سایت مشاورانه رایگان در اختیار افراد قرار داده شده است.

روش اول: تماس با مراکز معتبر و مورد تایید مرکز مشاوره روانشناسی مشاورانه با تعرفه ارزان روش دوم: دفاتر کانون مشاوران ایران که امکان تبدیل به مشاوره حضوری هم هست روش سوم: تماس با شماره موبایل و مشاوره تلفنی با مشاور روش چهارم: استفاده از تلفن هوشمند سراسری که هر 60ثانیه حدود 2000تومان است و روی قبض تلفن آخر ماه باید پرداخت شود.(توجه این روش ممکن است هزینه زیادی برای شما به همراه داشته باشد)

مرکز مشاوره مشاوره و مراکز همکار تعرفه هایی با قیمت مناسب ارائه می دهند که سبب رضایت تمامی مشتریان شده است. برای اطلاع از هزینه به سایت مشاورانه رجوع کنید.

بله، مرکز مشاوره مشاورانه این امکان را فراهم کرده و شما هر لحظه که بخواهید می توانید مشاوره تلفنی خود را به مشاوره حضوری با همان مشاور تغییر دهید.

مشاوران به افراد، زوج ها، خانواده ها و گروه هایی که با موضوعاتی همچون افسردگی، اعتیاد، وسواس، دوقطبی و غیره سر و کار دارند، مشاوره ارائه می دهند. روش های درمانی مختلفی برای هر مشکل از سوی درمانگر ارائه می شود.

به مراکز برتر کانون مشاوران ایران مراجعه کرده و یا از سایت مشاورانه به صورت رایگان کمک بگیرید.

بله. امکان پذیر است و نتیجه خوبی تا کانون داشته است. ولی در برخی موارد در صورت نیاز و صلاح دید مشاوره باید حضوری صورت بگیرد.

سلام خسته نباشید من۲۷سالمه. ۱۰سال یه زندگی مشترک داشتم ک حاصلش یه بچه ی۹ساله هست ولی همیشه با شوهرم اختلاف نظرهایی داشتیم واین باعث سردی رابطه مون شده بود. چن سال اخر زندگی مو با یه اقایی اشنا شدم مجرد بودن ۵سال از من بزرگتر. که بهم قول ازدواج داد و بخاطر علاقه شدید و ارزش و احترام و توجهی ک بهم میداد من قید همه چیو زدم و جدا شدم.البته قبل جدایی بارها گفتم شاید خانواده ت منو قبول نکنن بخاطر شرایطم شاید طردت کنن بزارنت کنار ولی ایشون گفتن من مشکلی ندارم هرکی خواست طردم کنه .. بعد… ادامه دیدگاه »

سلام به شما مریم جان ببین عزیزم احساساتی که داری قابل احترام هست اما دقت کنید که رابهط داشتن در دوران متاهلی وارد ارتباط شدن به هر دلیلی خیانت محسوب می شود و می تواند هم برای زندگی همان زمان شما مشکلات بیشتری را ایجاد کند و هم اینکه باعث ایجاد وابستگی بیشتری به فرد مقابلتان شود و این باعث می شود که شما به شرایط این آقا و اختلاف هایتان توجه نداشته باشید . بهتر است سعی کنید که در زمان فعلی از هیجانی تصمیم گیری خوداری کنید و با همسرتان به زوج درمانگر مراجعه کنید تا اختلافات و… ادامه دیدگاه »

سلام.من یه مشکل دارم ک میخوام اینجابگم واگ میشه راهنمایی کنید من۲۷سالمه و همسرم ۴سال از من بزرگتره کارشون ماموریتی هست و درماه فقط۷روز خونه است. تو دوره نامزدی ما پدرشون آلزایمر داشت و برادرکوچکتر ک مجرد بود و مادرشون ازش نگهداری میکردن ایشون تو ۷روزی ک میومد میگفت من باید حتما پیش پدرم باشه و بهش کمک کنم تا در اون روز بار روی دوش خانواده کم بشه و ما کل اون۷ روز خونه مادرشون بودیم و کلا یه وعده غذایی میومدن خونه اونم ساعت ۸ونیم میومدن ساعت۱۰برمیگشتن خونه پدرشون و تمام دوره نامزدی حتی پارک وخیابون و… نرفتیم… ادامه دیدگاه »

سلام به شما زهرا جان قابل درک هست که شما می خواهید زندگی مستقل تری داشته باشید و نیاز دارید که تایم بیشتری را باهم تنها باشید اما عزیزم دقت کن که تنها ۷ روز در ماه همسرتان در کنار شما می باشند و اگر این ۷ روز نیز با درگیری و بحث همراه شود می تواند برای هردوی شما آسیب زا باشد و تمایل به تنها بودن همسرتان با شما را کاهش بدهد . بهتر است سعی کنید که بجای بحث و درگیری زمان های باهم بودن را با توجه به علایق همسرتان که می تواند شامل هر چیزی… ادامه دیدگاه »

سلام من خانمی ۳۳ساله هستم و یه پسر ۱۲ساله دارم ۱۶ساله ازدواج کردم. مشکل اساسی زندگی من خیانت‌های بود که همسرم تو این چند سال بهم کرد. اما پارسال که کار به شکایت و.. رسید ، از من خواست رضایت بدم .و دیگه دست از کاراش بر میداره. شکایتم مبنی بر رابطه اش و همچنین خوراندن متادون تو مدت چند ماه بدون اطلاع من بود. که بعد از انجام آزمایش متوجه این موضوع شدم. اما از اون زمان به بعد باوجود اینکه خودم رو بی تفاوت نشون میدادم نسبت به این قضیه ،اما حس کنجکاوی هم داشتم که مبادا دوباره… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز قابل درک هست که این شرایط برای شما با فشار روحی زیادی همراه هست اما عزیزم با نادیده گرفتن و یا بخشیدن مهریه که بهتر است به هیچ عنوان این کار را نکنید و یا اینکه خانه به نام شما بزنند و… این مشکلات برطرف نمی شود چون شما بیان می کنید ۱۶ سال ایشان با تمام قول ها و شکایتی که شده است بازهم به مسیر اشتباه خود ادامه داده اند . دوست داشتن شما قابل احترام هست اما دقت کنید که ایشان نیاز به پروسه درمانی دارند تا بتوانیم به ایشان کمک کنیم… ادامه دیدگاه »

راضی کردن خانواده برای مهاجرت

سلام به شما زهرا جان
اطلاعات بیان شده توسط شما ناقص می باشد اطلاعات بیشتری در مرود شرایط سنی ، شرایط اقتصادی و همچنین دلایل مخالفت خانواده برای مهاجرت شما و در کنار این موارد اینکه شما چگونه این موضوع را با آنها به اشتراک گذاشته اید در اختیار ما قرار بدهید تا باهم بیشتر صحبت کنیم.

سلام من ۳۳ سالمه یه بچه دارم دلم می خواد درامد داشته باشم اما مشکلم اینه که اول انرژی خیلی کمی دارم دوم شوهرم به هیچ عنوان اجازه نمیده و من می خوام توی خونه کار کنم سوم من به روانشناسی علاقه دارم خیلی هم تو این زمینه مطالعه دارم کتابای دانشگاهی رو هم خوندم اما نمی دونم چطوری می تونم بدون مدرک تو خونه تو این زمینه درامد داشته باشم مدتی سعی کردم برنامه نویسی یاد بگیرم و از این روش درامد کسب کنم اما واقعا برام سخته درکش نمی کنم و مریض شدم از شدت فشار نمی دونم… ادامه دیدگاه »

سلام ۲۳ساله هستم و ی دختر ۲ساله دارم دورازخونوادم درتهران زندگی میکنم شوهرم صبح میره سرکارتاساعت ۸ ۹شب.درکمارخونواده شوهرم زندگی میکنم امابافاصله نه چندان دور.باهمسایهای خودمم رفت وامددارم مخصوصاباهمسایه بغلیم.ی سالی میشه همسایه بابغلیم بابازشدن مدارس رابطشوباهام کم کردچون معلم بودومادر۲بچه مدرسه ای.من خیلی ازلحاظ روحی ضربه خوردم ناراحت شدم اماچیزی بهش نگفتم تودل خودم نگهش داشتم.دوتاازجاریام هم کنارمنن امایکی ازجاریام مادرش نزدیکش زندگی میکنه همیشه باهمن سرش شلوغه سرگرمه تفریحات خودشوداره وقتی برای این نداره منودعوت کنه یامنوبخوادازتنهایی دربیاره تلفنی زنگ میزنه منم بهش زنگ میزنم.چیزی که اذیتم میکنه اینکه حرف دلموبه همه میگم ساده وبی ریام فک میکنم… ادامه دیدگاه »

سلام. وقت بخیر.
دختری ۲۵ ساله هستم. همیشه احساس تنهایی و غم داشتم. خواهر و برادری نداشتم. والدینم هم ۱۰ ساله جدا شدن. قبل از جدایی هم درگیری زیاد داشتن. اقوام زیادی نداریم و به خاطر شرایط خاص ما، هیچ کس رابطه‌ی خوبی باهامون نداره. روابط اجتماعیم زیاد خوب نیست، هیچ وقت دوست نزدیکی نداشتم. جدیداً هم خیلی بی اعتماد به نفس شدم. حتی حرف‌زدن هم برام سخت شده. از طرفی به خاطر تنهایی مادرم هم عذاب وجدان دارم. حوصله‌ی هیچ کاری ندارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم.

سلام به شما دوست عزیز قابل درک می باشد که جدایی و درگیری های قبل از طلاق می تواند برای شما با فشار روحی زیادی همراه باشد اما دقت کنید که پدر و مادرتان دو فرد بالغ می باشند که می توانند در مورد زندگی خود تصمیم گیری کنند و نیاز است که شما بپذیرید که انها از یکدیگر جدا شده اند و بر مبنای زندگی فعلی خود برای رسیدن به شرایط بهتر اقدام کنید . اینکه بخاطر تصمیمات والدین شما بخواهید خود را سرزنش کنید کمکی به شما نمی کند سعی کنید که برای زندگی روزانه خود برنامه ریزی… ادامه دیدگاه »

سلام من نزدیک ۴سال یه پسری رو عاشقانه دوس دارم .خیلی شبیه هم دیگه هستیم منتها از وقتی راجعبه حس من مطلع شده کلا بهم سرد شد و بی محلی کرد بهم به نظرتون چکار کنم؟؟؟

سلام به شما دوست عزیز
رکسانا جان شما و فردی که به ایشون احساس علاقمندی می کنید چند سالتونه؟
آیا ایشون از هدفش درباره ی این رابطه با شما صحبت کرده بود؟
قبلا ایشون در جریان این موضوع نبود که شما بهشون علاقمندید؟
چه مدت هست که نسبت به شما سرد شده؟
آیا در مورد رفتار ایشون باهاشون صحبت کردین؟

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه ۳ سال بود که داشنمش

سلام به شما پریای عزیز احساس شما قابل درکه و اینکه شما الان برای سنجابتون غمگین و ناراحت باشید طبیعی هستش و شما کاملا حق داریدولی عزیزم افتادن سنجابتون از بالکن فقط یه اتفاق بوده و شما نباید خودتون رو بابت این موضوع مقصر بدونید. بعد اینکه سنجاب شما الان گم شده و اصلا معلوم نیست که مرده باشه. زمانی که مشخص نیست که الان سنجابتون زنده اس یا مرده شما نباید خودتون رو سرزنش کنید و احساس گناه رو کنید که باعث مرگش شدید. سعی کن ارامش خودت رو حفظ کنی و در حین اینکه برای نبودن سنجابتون ناراحت… ادامه دیدگاه »

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه

‌سلام ۲۸سالمه۴ساله ازدواج کردم وی پسر۲ساله دارم من مشکلم اینک آرامش ندارم احساس ضعف میکنم،خیلی ناراحت میشم وقتی شوهرم بایک خانم صحبت میکنه بهم میریرم داغونم خودمم نمیدونم چکارکنم

سلام به شما فاطمه جان اگر که ایشان روابط نامناسبی دارند شما می توانید در احترام با ایشان صحبت کنید اما اگر ایشان روابطی که دارند مشکلی ندارد و بیشتر حساسیت های شما می باشد بهتر است در این مورد طرحواره های شا به کمک یک طرحواره درمانگر بررسی شود تا بتوانیم به شما کمک کنیم .گاهی افراد به دلیل افکار بنیادینی که دارند باعث می شود که در زندگی مشترک رفتارهای فرد احساسی و یا افراد نزدیک را بد برداشت کنند و یا بدون دلیل احساس کنند که فرد مقابلشان به آنها خیانت می کند بدون اینکه مدرک کافی… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید ی دختر ۱۸ سالم یک سالم میشه نامزدم البته با خواست خودم بعضی وقتا حس می کنم هیشکی رو دوست ندارم کلا بی حسم حتی پدرومادرمو انگار حس می کنم فقط وابستگیه اون دوست داشتنی ک میدونم باید باشه نیس شاید معنی دوس داشتنو نمیدونم

سلام عسل جان
تازگیا این حس بهت دست داده یا همیشه توی زندگیت اینطور بودی؟ معمولا چندببار در ماه این حس بهت دست میده؟ از نظر خلق و خو چطور هستی؟

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید من حدود۷ماهه بایه پسری که۳سال ازخودم کوچکترهستش دوست شدم ازطریق کلاسی که میرفتیم باهمدیگه آشناشدیم خیلی رفتارامون بهمدیگه مبخورد همدیگرودوست داشتیم ولی تازه میخواست سربازیشوشروع کنه وکاری نداشت که بیاد برای خواستگاری تااینکه الان تقریبا۳هفتس برام خواستگاراومده وشرایطش خوبه ولی۹سال ازمن بزرگتر هستش من بااون پسردیگه حرف نزدم بباینکه همودوست داشتیم ولی گفتم به دردم نمیخوری وباخواستگارم رفتم ۳جلسه صحبت کردم که قرار شد بریم پیش مشاوره خانواده پیش از ازدواج که ببینیم بهم دیگه میخوریم یانه که دیروز همون پسره باهاش دوست بودم پیام داده که من دلم نمیخواد توروازدست بدم برگرد من میام… ادامه دیدگاه »

سلام به شما
عزیزم شما چند سالتون هست؟ و اون آقا پسر چند سالش بود؟ احساستون نسبت به خواستگار فعلیتون چی هست؟ در حال حاضر احساسی به اقا پسری که باهاش در ارتباط بودید دارید یا خیر؟

من خودم ۲۳سالمه واون آقاپسر ۲۰سالش وخواستگارم که برادر همکارمم هست ۳۱سالش هست ..احساسم نسبت خواستگارم خب خانواده داره اخلاقورفتارش خیلی محترمانه وخوب هستش .ولی خب یه مسئله ای که هست این هستش که زمان زیادی ازجداییم با اون پسرنگذشته که بتونم فراموش کنم پیامم که میده دلم براش میسوزه ولی نمیتونم جوابی بدم تاتکلیفم مشخص بشه باخواستگارم چون پدرم سریسری مسائل فعلا مخالفت کردن ولی خانواده اون راضی هستن من خودمم بین دوراهی گیر کردم بتونید کمکم کنید ممنون میشم

ببین نگین جان نگرانی شما قابل درک می باشد اما دقت کنید که این آقا پسر ۳ سال از شما کوچک تر می باشند و تصمیم گیریشان بیشتر بر پایه هیجان می باشد در کنار اینکه این اختلاف سنی نیز نیاز به بررسی دارد و اینکه شما در زمان فعلی به یکدیگر احساس وابستگی کنید طبیعی می باشد اما بهتر است در کنار احترام به احساسات خودتان واقعیت بیرونی را مد نظر قرار بدهید و بعد تصمیم گیری داشته باشید ایشان از نظر سنی ۳ سال از شما کوچک تر می باشند ، از نظر اجتماعی و سربازی هنوز به… ادامه دیدگاه »

بله درسته اون آقاپسرواقعا معیارهایی که من میخوام درحال حاضر ندارن فقط یکسری قول هایی دادند که معلوم نیست قابل اجرا باشن یانه ولی این خواستگارم تقریبا معیارهایی که میخوام رو دارن ولی خب پدرم سراختلاف سنی مشکل دارن که اونم خودم صحبت کردم اصلا صحبت کردنشون واخلاقشون وحتی ظاهرشون به پسر۳۱ساله نمیخوره کمتر بهشون میخوره مثلا درحد ۲۷سال یاشایدم۲۸سال پس براحساسم غلبه کنم ودیگه جواب اون پسرروندم وباخواستگارم برم پیش مشاوره ازدواج درسته؟

سپاس فراوان واقعا ممنونم از راهنماییوکمکتون

سلام الان در حدود ۶ سال است ازدواج کردم وکارمم بصورت شیفتی میباشد یکروز سر کارم و دوروز استراحت همسرم شدیدا وابستگی عجیبی به خانواده اش وابستگی داره به بهانه که از تنهایی میترسه روزهایی که من شیفت هستم میره پیش خانواده اش اوایل دلایلش برام منطقی بود ولی الان دیگه بیش از حد شده ۶ سال است آرزو دارم از سر کار میام خسته صبح همسرم در رو روم باز کنه ولی همیشه خودم با یه خونه خالی و سرد مواجه میشم و ساعت ۱۲ ظهر میاد و حداقل هفته ای یکبار هم به بهانه های مختلف امتحان برادرش… ادامه دیدگاه »

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در این‌مسیر بهتر است در زمان‌مناسبی در احترام و بدون صحبت در مورد خانواده ایشان با همسرتان صحبت کنید و احساسات و نیازهای خودتان را با ایشان در میان بگذارید و صحبت های ایشان را نیز بشنوید و بیان کنید ک به احساس نیاز ایشان به حضور در خانواده و تنهایی او احترام‌می‌گذارید اما مایل هستید که در زمان برگشت به خانه ایشان در منزل باشند تا شما بتوانید با دیدنشان شرایط بهتری از نظر روحی بدست بیاورید این مشکلات در تعامل و درک‌متقابل نیازهای یکدیگر می‌تواند شرایط بهتری را ایجاد کنید .

چندین بار بهش گفتم ولی متاسفانه گوش نمیکند و بازهم ادامه میدهد دائما خانه را ترک میکند

در این سمیر بهتر است به صورت حضوری به زوج درمانگر مراجعه داشته باشید تا باهمسرتان صحبت شود و دیدگاهای هردوی شما مورد بررسی قرار گیرد و بتوانیم در این زمینه به هردوی شما کمک کنیم تا بتوانید مسیر بهتری را طی کنید .
در این زمینه بدون مقصر دانستن همسرتان و یا صحبت از خانواده ایشان به ایشان بیان کنید که برای بهبود زندگی مشترکتان و رفع یک سری مشکلات مایل هستید که چند جلسه زوج درمانی را تجربه کیند.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۶۸۵۷۴۱

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news

به افراد زیر مشاوره فردی رایگان از طریق مرکز مشاورانه داده می شود.

*توجه برخی اختلالات به صورت موقتی می تواند توسط مشاور آنلاین و از طریق چت درمان شود.

در صورت نیاز به درمان قطعی، باید به صورت حضوری و با نظارت روانپزشک درمان شود.

افرادی که نیاز دارند خود را شناخته و شخصیت خود را ارتقا دهند. رفتارهای ارتباطی را در محل کسب و کار یادگرفته و به دنبال روش های موفقیت هستند.

افسردگی فصلی و یا دوره ای

مشاوره تلفنی فردی

افسردگی پیش از قاعدگی

افسردگی همسر یا اعضای خانواده

مشکلات ارتباطی و رفتاری

اضطراب پیش از رابطه جنسیپ

استرس کنکور و آرمون ها درسی

اضطراب ناشی از سانحه

وسواس فکری

سادیسم

فوبیا حیوانات

فوبیا اجتماعی و رفتار ضداجتماعی

از طریق زیر می توانید مشاوره رایگان دریافت کنید+ مقالات و روش های تشخیص و درمان هر یک از اختلالات فردی و روش های مشاوره قرار داده شده است.

تغییرات در سطح انرژی یا فعالیت و کاهش انرژی: این اولین علامت است و تشخیص آن بسیار ساده است. خستگی: افسردگی می تواند باعث خستگی فیزیکی شود. شهوت و بی حوصلگی: فردی که افسردگی دارد ممکن است غیرعادی و خواب آلود باشد. بی خوابی یا خواب آلودگی: دراز کشیدن، اما بیدار و نگران بودن، ناتوانی در استراحت، احساس تنش و یا افکار مختلف، یک سرکشی و بی خوابی است. از دست دادن علاقه به فعالیت های لذت بخش: به عنوان مثال، شما معمولا از والیبال بازی با دوستان خود لذت می برید و حالا شما آنها را کنار می گذارید. فاصله از اجتماعی و غیره

بله. سایت مشاورانه به صورت رایگان خدمات مشاورانه آنلاین ارائه می دهد و از طرفی هزینه های مناسبی برای مشاوره تلفنی و حضوری دارد و همین امر سبب راضایت مشتری شده است.

نشانه های بی توجهی عبارتند از: پرش از فعالیتی به فعالیت دیگر. عدم تمرکز یا عدم تکمیل کردن یک کار یا فعالیت. گم کردن چیزهایی مانند تجهیزات مدرسه یا اسباب بازی ها. عدم گوش دادن یا توجه کردن به صحبت کردن. فریاد زدن یا سرگردان بودن همراه با فقدان انگیزه. علائم بیش فعالی عبارتند از: فریاد زدن و تکان دادن خود، مشکل داشتن در یک جا به طور ثابت نشستن. صحبت کردن بدون توقف لمس کردن یا بازی کردن با همه چیز دشواری در انجام دادن فعالیت ها به صورت آرام. علائم تکانشی عبارتند از:

اختلال شخصیت انواع مختلفی دارد یکی از آن ها اختلال اوتیسم است. سایر اطلاعات در مورد اختلالات را در سایت مشاورانه مطالعه کنید. یکی از انواع مهم اختلالات در بخش مشاوره فردی است که مختص دوران کودکی است و از آن دوران شروع به رشد و نمو در کودک کرده و او را درگیر می‌کند و ممکن است در صورت عدم درمان و شرایط حاد تا پیری نیز گریبان گیر باشد. مشکل اختلال اوتیسم است این اختلال سبب این می شود که فرد نتواند به خوبی با دیگران از نظر اجتماعی ارتباط برقرار کن.

همه ما اختلال اضطراب را تجربه می کنیم. به عنوان مثال، سخنرانی در جلوی یک گروه می تواند ما را مضطرب کند، اما اضطراب نیز باعث می شود که ما خود را آماده و برای سخنرانی تمرین کنیم. رانندگی در ترافیک سنگین یکی دیگر از منابع شایع اضطراب است، اما به ما کمک می کند تا از حوادث جلوگیری کنیم. با این حال، زمانی که احساس ترس شدید و ناراحتی شدت پیدا می کند که باعث  جلوگیری از انجام فعالیت های روزمره می شود، تبدیل به اختلال اضطرابی می شود. مشاوره فردی می تواند راهکارهایی به صورت فردی و منحصر به فرد به شما ارائه دهد.

سلام وقت بخیر، من علائم افسردگی و بیش فعالی و استرس و دارم. برای درمان باید چکار کنم

سلام به شما دوست عزیز در این مورد نیاز است که به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا شرایط شما بررسی دقیق شود و در این مسیر بتوانیم با تشخیص گذاری دقیق در اول و بعد ایجاد پروسه درمانی به شما کمک کنیم تا شرایط بهتری را تجربه کنید بهتر است از تشخیص گذاری خودتان خوداری کنید چون این موارد می توانند باهم اشتراکات زیادی داشته باشند که شما با این میزان تشخیص گذاری تنها اضطراب خود را بیشتر می کنید . پس بهتر است برای تجربه شرایط روحی بهتر از مسیر کمک با یک متخصص استفاده کنید. درمسیر… ادامه دیدگاه »

بله

سلام وقت تون بخیر ایا درسته که در مقابل مزاحمت و متلک پسران سکوت کرد یا باید جوابشون رو داد ؟
در برابر مزاحمت پسران سیریش و پرو چه برخوردی باید داشته باشیم

سلام به شما
عزیزم گاهی پاسخ دادن شما حتی به صورت تهاجمی میتونه نوعی توجه به این افراد باشه و سبب بشه که این افراد بیشتر به خودشون اجازه ی مزاحمت برای شما رو بدن، در این شرایط بی توجهی بهترین کاری است که شما میتونید انجام بدین البته گاهی این افراد نیاز به برخورد تند دارن و نیاز هست که مقابل این افراد ایستاد ولی سعی کنید در بیشتر مواقع و تا زمانی که مجبور نشدین با این افراد جرو بحث نکنید و نسبت به آنها بی توجه باشید.

سلام من ۲۲ سالمه از نوجوانی وقتی طولانی مدت به بعضی از آدما نگا میکنم و طولانی‌مدت بهشون‌گوش‌میدم نا خود آگاه به بعضی افراد تو‌ذهنم‌ نسبت به اونا بهم حمله دست میده خیلی تنم‌و‌ذهنم درد میگیره نمیدونم چرا میخوام بهشون حمله کنم

سلام به شما عزیزم افکاری مثل ترس از حمله و آسیب رساندن به دیگران در دسته بندی اختلالات وسواس فکری قرار می گیرن، چنین افکاری میتونه برای فرد آزار دهنده باشه و حتی فرد رو درمانده کنه. در درجه ی اول نیاز هست که سعی کنید زمانی که این افکار به سراغ شما میاد سعی کنید از تکنیک توجه گردانی استفاده کنید و به افکار خودتون دامن نزنید و به این نکته واقف باشید که افکار واقعی نیستن و لزوما هر فکری به واقیعت منجر نمی شود. ولی دقت کنید که اختلال وسواسی یک اختلال مزمن و عود کننده است… ادامه دیدگاه »

تغییرات در سطح انرژی یا فعالیت و کاهش انرژی: این اولین علامت است و تشخیص آن بسیار ساده است. خستگی: افسردگی می تواند باعث خستگی فیزیکی شود. شهوت و بی حوصلگی: فردی که افسردگی دارد ممکن است غیرعادی و خواب آلود باشد. بی خوابی یا خواب آلودگی: دراز کشیدن، اما بیدار و نگران بودن، ناتوانی در استراحت، احساس تنش و یا افکار مختلف، یک سرکشی و بی خوابی است. از دست دادن علاقه به فعالیت های لذت بخش: به عنوان مثال، شما معمولا از والیبال بازی با دوستان خود لذت می برید و حالا شما آنها را کنار می گذارید. فاصله از اجتماعی و غیره

همه ما اختلال اضطراب را تجربه می کنیم. به عنوان مثال، سخنرانی در جلوی یک گروه می تواند ما را مضطرب کند، اما اضطراب نیز باعث می شود که ما خود را آماده و برای سخنرانی تمرین کنیم. رانندگی در ترافیک سنگین یکی دیگر از منابع شایع اضطراب است، اما به ما کمک می کند تا از حوادث جلوگیری کنیم. با این حال، زمانی که احساس ترس شدید و ناراحتی شدت پیدا می کند که باعث  جلوگیری از انجام فعالیت های روزمره می شود، تبدیل به اختلال اضطرابی می شود. مشاوره فردی می تواند راهکارهایی به صورت فردی و منحصر به فرد به شما ارائه دهد.

نشانه های بی توجهی عبارتند از: پرش از فعالیتی به فعالیت دیگر. عدم تمرکز یا عدم تکمیل کردن یک کار یا فعالیت. گم کردن چیزهایی مانند تجهیزات مدرسه یا اسباب بازی ها. عدم گوش دادن یا توجه کردن به صحبت کردن. فریاد زدن یا سرگردان بودن همراه با فقدان انگیزه. علائم بیش فعالی عبارتند از: فریاد زدن و تکان دادن خود، مشکل داشتن در یک جا به طور ثابت نشستن. صحبت کردن بدون توقف لمس کردن یا بازی کردن با همه چیز دشواری در انجام دادن فعالیت ها به صورت آرام. علائم تکانشی عبارتند از:

یکی از انواع مهم اختلالات در بخش مشاوره فردی است که مختص دوران کودکی است و از آن دوران شروع به رشد و نمو در کودک کرده و او را درگیر می‌کند و ممکن است در صورت عدم درمان و شرایط حاد تا پیری نیز گریبان گیر باشد. مشکل اختلال اوتیسم است این اختلال سبب این می شود که فرد نتواند به خوبی با دیگران از نظر اجتماعی ارتباط برقرار کن.

یکی دیگر از اختلالات مهم روانی دسته اختلالات ترس است که به فوبیاها معروف هستند و ممکن است در موارد مختلفی بروز کرده و افراد را درگیر خود نماید و سن و سال خاصی را نیز نمی شناسد و ممکن است یک فرد از دوران کودکی با آن درگیر شده و یا ممکن است در سنین نوجوانی یا حتی پیری به آن مبتلا شود.

یکی دیگر از انواع فوبیا را که بسیاری از مردم را درگیر خود نموده و مشکلات بسیار زیادی را در زمینه اجتماعی و ارتباطی برای آنها به وجود آورده است اختلال روانی مربوط به فوبیای اجتماعی است که در این حالت فرد تمایلی به برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران ندارد.

یکی دیگر از انواع اختلال بخش مشاوره فردی است که خطرناک را می‌توان اختلال بدگمانی و بدبینی دانست بسیاری از افراد به این اختلال مبتلا شده و در طی زندگی مشترک می تواند مشکلات بسیار زیادی را برای طرف مقابل و نیز برای خود به وجود آورد افراد بدگمان می‌توانند به طرف مقابل خود به خوبی اطمینان نموده است.

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news

“Life is change, growth is optional. Choose wisely.”

مشاوره تلفنی روانشناسی

درمان روانشناسی تلفنی که با عنوان مشاوره‌ی تلفنی روانشناسی هم شناخته می‌شود، فرآیند صحبت با درمانگر از طریق تلفن و ابزارهای تماس تصویری مانند اسکایپ به جهت حل مسائل روحی، باورها، احساسات و مشکلات زندگی است. امروزه محبوبیت مشاوره‌ی تلفنی به دلیل پیشرفت زیاد وسایل ارتباط از راه دور موبایل و دسترسی گسترده‌تر به وب روز به روز در حال افزایش است و افراد زیادی به طور روزمره در کشورهای پیشرفته جهان از این امکان استفاده می‌کنند و این نوع از درمان روانشناسی در کشورهای در حال توسعه مثل ایران نیز در حال گسترش است.

درمان تلفنی مهمترین روش ارتباط با درمان‌گر متخصص در زمان متناسب با برنامه‌های شما و محلی است که ترجیح می‌دهید. مشاوره از طریق تلفن مشابه با مشاوره‌ی حضوری سنتی است و تنها تفاوت آن در نحوه تعامل با روانشناس است. در این نوع از مشاوره، تلفن یک دریچه‌ی خصوصی است که در مورد مسائلی که بر زندگی شما اثر گذاشته تنها با درمانگر صحبت می‌کنید. مانند اشکال دیگر درمان، در جلسه اول درمانی مشاور انتخابی شرایط شما را ارزیابی می‌کند. ارزیابی تلفنی اغلب فرآیند را سرعت می‌بخشد، انعطاف‌پذیری بیشتری در زمان ملاقات وجود دارد و «برقراری ارتباط» راحت‌تر است. درمانگر تلفنی به اندازه‌ی درمانگر حضوری مهارت دارد و به صحبت‌ها و مشکلات شما گوش می‌دهد و در مورد برنامه درمانی مناسب صحبت می‌کند.


مشاوره تلفنی فردی


درمان تلفنی درمانی است که به کودکان، جوانان یا بزرگسالان کمک می‌کند تا از طریق تلفن سنتی یا ابزارهای آنلاین مثل اسکایپ و فیس‌تایم درمان شوند. اغلب درمان تلفنی با درمان‌های آنلاین دیگر مانند خدمات مبتنی بر متن یا ایمیل تکمیل می‌شود.

با گذشت زمان مردم بیشتر و بیشتر به سراغ درمان تلفنی می‌روند و تحقیات اخیر نشان می‌دهد که درمان تلفنی به ارزش درمانی برابر با درمان حضوری دارد و در برخی نمونه‌ها، حتی بیشتر است.

افراد بیشتر و بیشتری برای تأمین خدمات درمانی روانی و نیازهای آماده‌سازی به مشاوره‌ی تلفنی وابسته خواهند بود. درمان تلفنی یا آنلاین انتخاب خوبی برای افرادی است که:

-برنامه‌های شلوغی دارند.

-محیط راحت خانه را به دفتر درمانی ترجیح می‌دهند

-نمی‌توانند خانه را ترک کنند

-اغلب در سفر هستند

-می‌خواهند که با مشاور ملاقات کنند، اما راه آن‌ها خیلی دور است و نمی‌توانند صورت حضوری مراجعه کنند.


جلسات درمان تلفنی به طور طبیعی 30 دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد، اما زمان آن‌ها منعطف است و بنابراین می‌توانید متناسب با نیازهای خاص خود جلسات مشاوره‌ای کوتاه‌تر یا طولانی‌تری داشته باشید. مشاوره‌ی تلفنی در مقایسه با روش‌های سنتی آزادی بیشتری را در طی مشاوره به شما می‌دهد. این مسئله مشاوره را برای افرادی که به درمان نیاز دارند، راحت‌تر می‌کند.

تعهد به جلسات درمانی تلفنی بسیار آسان‌تر از تعهد به ملاقات حضوری با درمانگر در اتاق درمان است که معمولاً نیازمند رفت و آمد و صرف زمان بسیار بیشتری است. به ویژه، برای افرادی که رفت و آمد برای آن‌ها دشوار است، مناسب خواهد بود. برای مثال مادری که چند کودک کوچک دارد، به مشاوره نیاز داشته باشد، هرگز فرصت این را نخواهد داشت که به طور مرتب به مطب دکتر روانشناس مراجعه کند و خدمات درمانی مستمر را دریافت کند و یا شخصی که یک شغل پردردسر دارد، نمی‌تواند بارها و بارها برای سرزدن به مطب روانشناسی از محل کار خود مرخصی بگیرد. به علاوه، در درمان تلفنی افراد بیشتر گمنام می‌مانند و برای اغلب مردم بدون درمان حضوری و رو در رو با درمانگر راحت‌تر در مورد مشکلات خود صحبت می‌کنند و علاوه بر راحت‌تر شدن ارتباط با روانشناس از لحاظ شأن اجتماعی هم دچار مشکلی نمی‌شوند؛ زیرا بسیاری از افراد به خصوص در جوامع سنتی و جهان سوم از اینکه پس از مراجعه به مطب روانشناس مورد تمسخر دوستان و آشنایان و همکاران قرار بگیرند، وحشت دارند و به همین دلیل بسیاری از افراد مشکلات روان‌شناختی خود را پنهان نگاه می‌دارند.

درمان تلفنی به درمان افسردگی، مصیبت، اضطراب و مسائل دیگری که در مشاوره حضوری درمان می‌شود، کمک می‌کند. زیرا این دسته از افراد به سختی می‌توانند تمرکز برای رفت و آمد مرتب به مطب یک روانشناس را داشته باشند و از طرف دیگر شرایط روحی خوبی برای حضور مداوم در محیط‌های اجتماعی ندارند.

به دلایل بسیار، از جمله کمبود متخصصان بهداشت روانی با کیفیت بالا، بیماران برای درمان افسردگی به سراغ پزشکان عمومی می‌روند. برخی بیماران ترجیح می‌دهد که بدون روان‌درمانی درمان شوند؛ برخی دیگر روان‌درمانی همراه با دارو یا بدون دارو را ترجیح می‌دهند. یکی از معایب درمان‌های شناختی و حضوری این است این است که ملاقات هفتگی چند ماهه برای برخی افراد دشوار است، چه برسد که درمانگرهای ماهری که آموزش دیده‌اند را پیدا کنند.

در یکی از تحقیقات اخیر در مجله‌ی آمریکایی مدیکال اسوسیشن که توسط دیوید وهر و همکاران از دانشگاه نورثوسترن انجام شده است، مشخص شد که آیا مشاوره روانشناسی تلفنی به اندازه‌ی درمان روانشناختی حضوری مؤثر است. نتایج این تحقیق جالب و مهم است. اگر بیماران به روان‌درمانی تلفنی به خوبی پاسخ دهند، به افرادی که در نزدیک درمان‌گر زندگی نمی‌کنند، این امکان را می‌دهد تا از طریق تلفن درمان بگیرند. همچنین برای افرادی که امکان انتخاب درمان حضوری را دارند، اما محدودیت‌هایی دارند که ملاقات حضوری برای آن‌ها دشوار است نیاز به رفت و آمد به دفتر درمانگر را حذف می‌کند.


آیا فکر می‌کنید که افراد درمان تلفنی را بیشتر، کمتر با به اندازه‌ی درمان حضوری انتخاب می‌کنند؟ آیا فکر می‌‌کنید که درمان تنها در صورتی که بیمار از طریق تلفن با درمانگر تعامل داشته باشد، مؤثر است؟ آیا از نظر درمانی ارتباط حضوری با درمانگر اهمیت دارد. این بررسی برخی پاسخ‌های جالب و ناراحت‌کننده را ارائه می‌کند.

اول این که افراد در این تحقیق جلسات مشاوره تلفنی روانشناسی را نسبت به جلسات حضوری ترجیح داده بودند و حدود 21 درصد افراد که به طور تصادفی برای درمان تلفنی انتخاب شده بودند، درمان را قطع کردند که برای درمان حضوری این رقم 33 درصد بود. به طور فزاینده، افزایش نرخ انصراف در گروه درمان حضوری در اوایل درمان و در طول 4 جلسه اول رخ داد (از 18 جلسه‌ی برنامه‌ریزی شده). راحتی درمان تلفنی شرکت‌کنندگان بیشتری را ترغیب کرد تا درمان خود را ادامه دهند که این مطلب مزیت مشاوره تلفنی روانشناسی را اثبات کرد.

نتیجه دوم این بود که هم درمان تلفنی و حضوری بهبودی اساسی ایجا کردند. در انتهای دوره‌ی بررسی 18 هفته‌ای، هر دو گروه شرکت‌کننده به میزان مشابه بهبود پیدا کرده بودند. حدود 27 درصد بیماران در هر گروه کاملاً بهبود پیدا کرده بودند. یعنی نشانه‌های کمی داشتند یا نشانه‌ها کلاً از بین رفته بودند.

درمان حضوری یک مزیت مهم دارد. زمانی که افراد 6 ماه بعد دوباره ارزیابی شدند، هر دو گروه‌ها در مقایسه با قبل از درمان، بهبودی خود را حفظ کردند اما گروه درمان حضوری نشانه‌های افسردگی کمتری نسبت به افرادی که درمان تلفنی گرفته بودند، بروز یافته بود.

این تحقیق نشان می‌دهد که درمان روانشناختی تلفنی توسط درمانگرهای آموزش دیده مؤثر خواهد بود. همچنین نشان داد که زمانی که درمان‌ها به پایان رسیدند، افرای که مشاوره تلفنی روانشناسی را دریافت کردند باید با گروه درمانی در ارتباط باشند، زیرا در طول زمان احتمال برگشت نشانه‌ها بسیار زیاد است. با این وجود، افرادی که زمان یا منابعی برای دریافت درمان روانشناسی حضوری هفتگی نداشتند، درمان تلفنی جایگزین مطمئنی بود.

روان‌درمانی از راه دور روش نوینی را ارائه می‌دهد که پزشکان و متخصان سلامت دیگر می‌تواند به بیمارانی که در نواحی روستایی زندگی می‌کنند، دسترسی داشته باشند. این روش شامل استفاده از دوربین‌هایی با رزولوشن بالا است که در مراکز خدمات درمانی اجتماعی یا خدمات درمانی دیگر راه‌اندازی شدند. سپس متخصصان سلامت می‌توانند بیماران را به صورت همزمان ارزیابی و معاینه کنند و با آن‌ها صحبت کنند. با وجود تجهیزات با کیفیت بالا، این نوع از ارتباط بسیار مؤثر خواهد بود و امروزه قابلیت‌ها و کاربردهای فراوانی پیدا کرده است.


• با مشاوره تلفنی روانشناسی در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید

مشاوره تلفنی روانشناسی این امکان را می‌دهد تا در زمان مناسب تماس بگیرید. شما محدودیت ندارید می‌توانید از محلی که ترجیح می‌دهید با درمانگر تماس بگیرید که بسیار سریعتر از رفت و آمد به محل قرار است. این به این معنا است که شما می‌توانید جلسات درمانی تلفنی را متناسب با زمان استراحت نهار در محل کار یا وقتی که نوزاد شما خواب است، تنظیم کنید.

به عنوان یک راهکار دیگر، ممکن است ترجیح دهید به محض این که پس از کار به خانه رسیدید یا حتی آخر هفته‌ها جلسه مشاوره داشته باشید. زمان‌ بیشتری را در روز ذخیره می‌کنید و بنابراین زمان بیشتری دارید تا به بهبود زندگی خود بپردازید.

• درمان تلفنی از راه دور آسان است

سفرهای کاری، درس و تعطیلات دوره مشاوره‌ی روان‌درمانی شما را مختل خواهند کرد؛ اغلب در این زمان‌ها بیشتر به کمک نیاز دارید. اما با تلفن‌درمانی همچین مشکلاتی وجود ندارد. به راحتی می‌توانید زمان‌هایی که راه دور هستید را در نظر بگیرید.

همچنین برای افرادی که در محل دور یا خارج از کشور زندگی می‌کنند، هم مناسب است. درمان تلفنی به شما این امکان را می‌دهد تا در هر جای دنیا که باشید با درمانگر همکاری کنید و سلامت روانی خود را بهبود ببخشید. تبعیت از راهنماهای مراکز مشاوره تلفنی روانشناسی می‌تواند به درمان تلفنی افراد کمک کند که بسیاری از مردم می‌توانند به راحتی با فردی با فرهنگ و پیش‌زمینه مشابه ارتباط برقرار کنند و در مورد مسائل مختلف صحبت کنند.


• مشاوره تلفنی روانشناسی برای افرادی که مشکلات جا‌به‌جایی دارند، مؤثر است

اگر شما مشکلات جا‌به‌جایی دارید، مشاوره تلفنی زندگی را بسیار راحت کرده است. نیازی به حمل و نقل پرهزنیه نیست، شما به راحتی و در هر لحظه می‌توانید به درمانگرانی دسترسی داشته باشید که دسترسی به آن‌ها راحت نیست.

مشاوره تلفنی فردی

• درمان تلفنی برای درمان هراس از مکان‌های باز اهمیت دارد

اگر شما هراس از فضای باز یا اجتماع دارید یا از ترک خانه ایمن خود احساس ناراحتی می‌کنید، مشاوره تلفنی روانشناسی راه نجات شما است. با مشاوره تلفنی دسترسی مستقیم به مشاوران متخصص که شرایط شما را درک می‌کنند و آینده‌ی شادتری را برای شما رقم خواهند زد، فراهم شده است.


• مشاوره تلفنی روانشناسی باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود

هزینه‌ی رفت و آمد همیشه بیشتر از هزینه یک تماس تلفنی است. با وجود فناوری‌هایی مثل تلگرام، اینستاگرام، اسکایپ و بسته‌های انحصاری موبایل هزینه‌ی تماس تلفنی ارزان‌تر شده است. به علاوه، از آنجایی که مشاوران درمان را به صورت تلفنی انجام می‌دهند، نیازی نیست از تجهیزات داخلی مناسبی استفاده کنید و این نوع از درمان در اغلب موارد نسبت به درمان حضوری کم‌هزینه‌تر است.

• درمان تلفنی حریم‌خصوصی بیشتری دارد

مشاوره تلفنی حریم خصوصی بسیار بالایی دارد. گهگاهی به دلیل ننگی که به مسائل سلامت روانی چسبانده می‌شود، بسیاری از بیماران ترجیح می‌دهند درمان خود را به طور کاملاً خصوصی انجام دهند. مشاوره تلفنی حریم خصوصی فوق‌العاده‌ای به همراه دارد. تماس تلفنی و صحبت از طریق تلفن باعث می‌شود کاملاً گمنام بمانید. بنابراین هرگز نگران برخورد تصادفی با فردی که نمی‌خواهید در درمان حضوری با او برخورد کنید، نخواهید بود. این حریم خصوصی بسیار زیاد فرصتی را برای فرد ایجاد می‌کند تا با درمانگر راحت باشد و نگرانی‌های نهفته خود را با او درمیان بگذارد که به درمان سرعت می‌بخشد.

• مشاوره تلفنی روانشناسی حق انتخاب گسترده‌تری از میان درمانگرها خواهید داشت

در هر نوع درمانی، یافتن درمانگری که مهارت و تجریه‌ی درمان شرایط خاص شما را داشته باشد، مهم است. با مشاوره تلفنی روانشناسی، حق انتخاب متخصصان بسیار بیشتر از ناحیه شما خواهد بود، زیرا هیچ محدودیتی برای انتخاب متخصصان وجود ندارد. البته بهتر است برای انتخاب متخصص مناسب خود، از مشاوران مرکز درمانی روانشناسی کمک بگیرید.

ما سعی کرده ایم برای کمک به مراجعان خود از مشاوره تلفنی نیز استفاده ببریم برای تماس با مشاورین ما می توانید از ساعت 17 الی 22 از طریق تلفن ثابت با شماره تلفن هوشمند مشاوره ای 9092301369 تماس حاصل فرمایید.

یادآور می شویم مشاوره تلفنی به صورت یک راه حل کوتاه مدت و در شرایط بحرانی و حاد می تواند کمک کننده باشد ولی برای درمان موثر می بایست با حضور در مرکز مشاوره از مشاوران ما به صورت حضوری مشاوره دریافت نمایید.

 

شماره های تماس جهت تعیین نوبت

مشاوره تلفنی فردی

شعبه قلهک( شمال و شمال شرق تهران؛ قلهک- جنب مترو قلهک- مرکز مشاوره روزنه (رهیار)02188253229-09360695153

شعبه گیشا ( غرب و شمال غرب تهران؛ گیشا- جلال آل احمد- مرکز مشاوره شیوا)

02188253229-09360695153

 

شعبه صادقیه (غرب تهران؛ ضلع شمالی ایستگاه مترو صادقیه- مرکز مشاوره فرحبخش)

02188253229-093606951530

تلفن مشاوره ای هوشمند9092301369

مشاوره ازدواجمشاوره پیش از ازدواج

مشاوره خانوادهدرمان اختلالات روانی و رفتاریمشاوره تحصیلی وکنکورمشاوره شغلی

آموزش مهارت های زندگی

مشاوره کودک و نوجوان

بازی درمانی و افزایش خلاقیت در کودکان

مشاوره فردی
مشاوره گروهیارزیابی هوش
روانشناس کودکارزیابی شخصیتبرگزاری کارگاه های آموزشی ویژه عمومبرگزاری کارگاه های آموزشی ویژه متخصصین

آموزش والدینهمکاری با مدارسهمکاری با مهدکودک هاانجام پروژه های تحقیقاتی

13 نکته برای برخورد با افراد منفی گرا

1- عذر خواهی کنید.

2-  صبر و تحمل داشته باشید.

3- چقدر مهم است که حق با من باشد؟

4- عکس العمل سریع نشان ندهید.

5- در خصوص مسائل ناراحت کننده با افراد منفی صحبت نکنید.

6- از دریچه چشم دیگری به مساله نگاه کنید.

7- از تجارب منفی، نیز می توان درس گرفت.

8- با افراد منفی کمترین تماس را داشته باشید.

9- مراقب خود باشید.

10- نتیجه احتمالی واکنش خود را پیش بینی کنید.

11- لیستی از اولویت های زندگی تان تهیه کنید.

12- محبت کنید.

13- بنویسید.

خشم مانند سایر هیجانات یک فراورده­ ی روانی است که جسم انسان را نیز تحت تأثیر قرار می دهد، مثلاً موجب افزایش ضربان قلب، تغییر رنگ پوست، تغییر حالات بدنی، افزایش یا کاهش فشار خون و مشکلاتی دیگر که در هر فرد می تواند بروز متفاوتی داشته باشد.

اگر افراد به بروز و وجود خشم خود آگاهی نداشته باشند خشم در آنها همانند فنر جمع می شود و به جایی می رسد که به ناچار تخلیه می شود و ممکن است این خشم متوجه اطرافیان فرد یا متوجه خود فرد شود، خشم به درون موجب بروز افسردگی و اضطراب و خشم به بیرون موجب بروز رفتار پرخاشگرانه در افراد می گردد. خشم یکی از مواردی است که می تواند در روابط انسانی اختلال ایجاد نماید و روابط را به سمت تباهی ببرد بنابراین یادگیری درباره خشم و رفتارهای پرخاشگرانه بسیار ضروری است.

خشم در همسران و روابط زناشویی می تواند آسیب های جدی وارد نمایید نکته ای که باید در روابط زن و شوهر به آن توجه کرد این است که همسری که خشمگین است و ممکن است خشم خود را به صورت انفجاری تحلیه نماید این است که قطعاً در مقابل او همسری پرخاشگر وجود دارد که اعلب به چشم نمی آید زیرا خشم خود را به صورت منفعلانه بروز می دهد و به عنوان ماشه چکان برای بروز خشم همسر دیگر می تواند عمل نماید.

در این متن کوتاه و مختصر سعی شده است چند نکته کاربردی برای کنترل خشم گنجانده شود هر چند که یادگیری رفتارهای مؤثر کنترل خشم می بایست با کمک یک متخصص و مشاوره انجام شود.

مشاوره تلفنی فردی

برای یادگیری بیشتر در زمینه کنترل خشم پیشنهاد می شود مقاله مفصل و جامع تری که با عنوان مهارت کنترل خشم در سایت قرار دارد را مطالعه نمایید.

در واقع ما از طریق گوش دادن به احساسات و نیازهای دیگران خیلی چیزها به او می گوییم؛ وقتی با دقت و حوصله او را می شنویم دیگر او را یک تهدید نمی بینیم، گاهی وقتی از کسی کلمه «نه» و «نمی خواهم» را می شنویم حس می کنیم طرد شده ایم ولی اگر با نیاز ها و احساسات پشت این «نه» دیگران همدلی کنیم، دیگر دلخور نمی شویم بنابراین به گفته مهاتما گاندی: بیایید خودمان آن تغییری شویم که در دنیا جستجو می کنیم

وضعیت روحی، روانی و جسمانی فرد خیانت دیده چگونه خواهد بود؟

تجربه شوک به واسطه خیانت در زندگی زناشویی در هر سطحی غیرقابل تصور و بسیار دردناک برای فرد خیانت دیده خواهد بود، در حقیقت استرسی که اینگونه افراد تجربه می کنند غیرقابل وصف و بسیار شدید است. به همین دلیل اینگونه افراد دچار اختلالاتی هم به لحاظ روانی و هم به لحاظ جسمانی می شوند. در حقیقت شدت تغییرات روحی و روانی به حدی است که روی جشم فرد هم تأثیر می گذارد و به عنوان مثال فرد دیگر اشتها ندارد و یا خواب مناسبی ندارد و … و این باز مجدداً به روان فرد اثر می گذارد.

چه نشانه هایی طلاق را پیش بینی می کنند :

پروفسور جان گاتمن در زمینه مسائل زناشویی و خانواده درمانی پژوهش های بسیاری انجام داده است وی به همراه همسرش در این زمینه با زوجین بسیار مصاحبه انجام داده اند. گاتمن ها می گویند بر زندگی زناشویی همانند بسیاری از پدیده ها اصولی حاکم است که بر اساس آن می توان خوشبختی، شادی ، طلاق عاطفی و طلاق را پیش بینی نمود. در این مقاله کوتاه بخشی از نشانه هایی که می توانند پیش بینی کننده ی طلاق باشند ذکر شده اند؛ برای جلوگیری از طلاق باید برای رفع این نشانه ها از مرکز مشاوره و یک مشاور خانواده کمک گرفت زیرا برطرف کردن این مشکلات نیاز به مداخلاتی دارد که حتماً باید از سوی یک متخصص انجام گیرد.

مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی روان آوا در سال 1387 فعالیت خود را آغاز نمود. مهمترین خدمات این مرکز عبارتند از: مشاوره فردی، مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره خانواده، مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره کودک، مشاوره نوجوان، فرزند پروری و … می باشد.

 

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

مشاوره تلفنی خانواده، ازدواج، روانشناسی و عشق

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اهمیت  و تاثیر استفاده از خدمات مشاوره فردی چیست؟

مشاوره فردی نوعی مشاوره است که در آن روانشناس یا درمانگر به مراجعه کننده کمک می کند تا از برزخی که در آن گرفتار شده خارج شود و مانند یک فرد عادی زندگی کند. در مشاوره فردی، درمانگر می کوشد تا با روش های عقلانی، در فضایی آرام ، احساسات و رفتارهای فرد را بررسی کرده و در تصمیم گیری ها به او کمک کند. به عقیده مشاوران علت تمام سر درگمی های نسل امروز، نشناختن استعدادها و مهارت هاست . در قدم اول مشاور به شما کمک می کند که خود را بشناسید. پس از شناخت خود، اهدافتان را تعیین کرده و در آخر شما را به لحاظ روحی و روانی آماده می کند تا در جهت رسیدن به اهدافتان بهترین تصمیم را بگیرید.

مشاوره تلفنی فردی

استعدادها و مهارت های خود را بشناسید.

هوش خود را بالا ببرید.

اختلالات روانی را درمان کنید.

در رابطه با مشکلات تحصیلی بهترین راهکار را بگیرید و بهترین رشته را انتخاب کنید.

در انتخاب همسر بهترین تصمیم را بگیرید.

استرس و اضطراب را از خود دور کنید و آرام شوید.

وسواس خود را درمان کنید.

ناامیدی را از خود دور کنید.

چالش ها و موانع زندگی  را بشناسید و در مواجهه با آن ها بهترین واکنش را نشان دهید.

و…

مشاوره فردی در واقع بهترین راهنما بعد از پدر و مادر است با این تفاوت که قطعا با او راحت تر هستید و بدون هیچ سانسوری می توانید مشکلاتتان را با او در میان بگذارید.

درباره مشاوره آنلاین و تلفنی فردی چه می دانید؟ این نوع مشاوره چه تفاوتی با مشاوره فردی حضوری دارد؟ در ابتدا به شما بگوییم عملکرد مشاوره آنلاین و تلفنی فردی دقیقا مشابه با مشاوره فردی حضوری است. در این روش درمانگر با روشی آگاهانه، اختلالات روانی یا مشکلات فرد را با پرسیدن سوالاتی شناسایی کرده و با توجه به صحبت های فرد، راهکارهایی کلیدی در اختیارش قرار می دهد.

به دلیل تلفنی بودن مشاوره، شخص درمانگر باید تخصص های لازم را برای اینگونه مشاوره دادن دیده باشد. ممکن است بعد از یک جلسه صحبت به نتیجه برسید و در برخی دیگر ممکن است سال ها به طول بیانجامد. این موضوع به نوع مشکل شما و میزان صداقتتان بستگی دارد.

شما با یک تماس، در هر کجا که باشید میتوانید به مشاوره آنلاین و تلفنی فردی وصل شوید. خوب، در ابتدا به درمانگر مشکل خود را می گویید. پس از آن درمانگر از شما سوالاتی خواهد پرسید. معمولا تعداد جلسات در مشاوره تحصیلی کمتر از مشکلات روحی و روانی و خانوادگی است و طی یک یا دو جلسه حل می شود. اما در موارد وخیم تر نیاز است کارهایی که مشاور به شما می گوید را انجام دهید و بعد از آن مجددا با او تماس بگیرید و نتایج را  به او اعلام کنید. این سبک از مشاوره خیلی بهتر جواب خواهد داد.

هر زمان که بخواهید و هرکجا که باشید کنار شماست.

هویت و مشکلتان تا ابد پنهان است.

در وقتتان صرفه جویی می شود.

در سریعترین زمان به مشاورمتخصص وصل میشوید.

موضوعات مشاوره فردی متغیر است و تنوع زیادی دارد. اما از دیدگاه روانشناسان ما موضوعاتی که فرد برای مشاوره به درمانگر مراجعه می کند شامل موارد زیر می باشد:

موضوعاتی نظیر

ترس، اضطراب، آرامش ذهنی، شناخت توانایی ها و مبارزه با ناتوانی ها، اختلالات رفتاری و درمان آن، کنترل هیجانات روانی، شکست های عاطفی و نحوه کنار آمدن با آن، درمان اختلالات شخصیتی و مدیریت بحران، درمان حسادت، آشنایی با تعهد و تمرین وفاداری، روش های رسیدن به صمیمت با دیگران،  موضوعات مربوط به انتقام جویی و روش های دور شدن از کینه ورزی و صدمه زدن به دیگران، روش های کنار آمدن با فاجعه یا مرگ یکی از عزیزان و … در این دسته قرار می گیرند.

از دیگر موضوعات فردی مشکلات و مسائل خانوادگی است.

انتخاب همسر، راهکارهای موفقیت، مشاوره ازدواج، مشاوره طلاق، شناخت هویت اجتماعی در زمان طرد شدن از اجتماع، مبارزه با کمبود اعتماد به نفس اجتماعی، کمک به شناخت توانایی ها و مهارت های اجتماعی و افزایش فعالیت اجتماعی، آموزش مهارت های رفتاری، آموزش مهارت های عاطفی و کنترل احساسات در اجتماع، مشاوره طلاق، مشکلات خانوادگی و آشنایی با راه های مبارزه با آن ها ، استرس و … اضطراب اجتماعی، منفی نگری و بد بینی نسبت به افراد جامعه و شناخت راه های جلوگیری از آن، راهکارهای رسیدن به موفقیت های اجتماعی و مشاوره اعتیاد و … در این دسته قرار میگیرند.

مشاوره تحصیلی شامل نحوه صحیح درس خواندن، شناسایی توانایی ها و استعدادهای فرد در یک رشته خاص، کمک به انتخاب بهترین رشته تحصیلی با توجه به مهارت و بازار کار، آموزش تست زدن، آماده سازی فرد برای دانشگاه، کمک به حفظ آرامش در زمان شکست های تحصیلی مثل قبول نشدن در کنکور و … جزء وظایف مشاوره تحصیلی تلفنی است.

اهمیت مشاوره فردی و جایگاه این بخش از مشاوره، به شدت در حال افزایش است. ولی چرا تا این حد روی مشاوره فردی تاکید شده؟ فرض کنید در شرایطی هستید که به هر دلیلی دچار مشکل شده اید.. کسی را ندارید که شما را راهنمایی کند و راهی به شما نشان دهد که از این وضعیت خلاص شوید. تنها هستید. روی آن را ندارید که با کسی درد و دل کنید زیرا می ترسید به خاطر این مشکل از شما سوء استفاده کنند. آیا در این شرایط گیر کرده اید؟ در این حالت از خدا کمک می خواهید. او قطعا حافظ همه ماست اما باید در این میان کسی باشد که شما را راهنمایی کند.

با توجه به زندگی امروز و پیچیده تر شدن روابط بین فردی، اهمیت مشاوره فردی روز به روز بیشتر حس شده و هر روز بر تعداد افرادی که به مراکز درمانی و مشاوره مراجعه می کنند افزوده می شود. البته هر چه میزان تحصیلات افراد جامعه بیشتر شود آگاهی آن ها نیز نسبت به وجود یک راهنما برای زندگی شان بیشتر می شود. چه بسا بسیاری از این افراد، موفقیت های خود را مدیون مشاوران و روانشناسان هستند.

بستگی به دید شما دارد که مشاوره را با چه دیدی می بینید. آیا فکر می کنید مشاور دکتر شماست؟ دوست شماست؟ راهنمای شماست؟ یا تنها یک درمانگر است؟ به شما توصیه می کنیم که مشاور را به حریم خصوصی خود راه دهید. البته  اگر پیشرفت می خواهید و دوست دارید به انسان موفقی تبدیل شوید.

از مهم ترین ویژگی های مشاوره فردی، ریشه یابی مشکلاتی است که علتش را گاهی حتی خود فرد نمی داند. اگر مشاور بتواند به درستی علت مشکلات را شناسایی کند و در ادامه راهکارهای خوبی برای آن ارائه دهد قطعا طی چند جلسه، می تواند فرد را به راحتی درمان کند.

از ویژگی های مشاوره فردی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

فردی که نیاز به مشاوره دارد باید حدالامکان محیط را امن ببیند و به راحتی بتواند با درمانگر خود صحبت کند و راحت باشد. اگر حس کند نمی تواند به مشاور خود اعتماد کند، قطعا دیگر به او مراجعه نخواهد کرد و نسبت به بقیه مشاوران نیز دید منفی دارد.

به مراجعه کننده باید این اطمینان داده شود که در هر شرایطی میتواند با مشاور خود ملاقات کند. در این زمینه استفاده از مشاوره تلفنی فردی بسیار بهتر است.

مشاور باید جنبه خود را در هر شرایطی بالا ببرد. ممکن است سبک زندگی یا رفتارها یا اعتقادات فرد دقیقا برخلاف نظر مشاور باشد. در این صورت مشاور باید خود را نگه دارد و تصمیمات وی در تعصبات او منافاتی نداشته باشد.

یک مشاور خوب، شنونده خوبی نیز هست. مشاور می داند که کجا صحبت کند و کجا سکوت کند. در هنگام شنیدن موارد مهم را یادداشت می کند و با صورتی شاداب و مهربان به بیمار نگاه می کند تا بیمار حس بدی هنگام صحبت کردن نداشته باشد و احساس صمیمیت کند. در حین صحبت بیمار از جملاتی مانند درکتان می کنم، درست می شود و قطعا درمان می شوید استفاده کند تا به بیمار انگیزه بدهد.

مشاوره تلفنی فردی

تفاوت مشاوره فردی و گروهی تنها در تعداد افراد مشاوره گیرنده است. البته این دو نوع مشاوره نسبت به هم مزایا و محدودیت هایی دارند اما در کل هدف آن ها یکی است و آن هم حل مشکلات فرد و گرفتن راهکارهای کلیدی برای کلیه امور است. در مشاوره فردی، درمانگر تنها به یک نفر مشاوره می دهد. اما در مشاوره گروهی معمولا تعداد مشاوره گیرندگان از یک نفر بیشتر بوده و به صورت گروهی انجام می شود. به این ترتیب که یک گروه مشخص با مشکلات تقریبا یکسان دور هم جمع می شوند و در مورد مشکلاتشان صحبت می کنند. معمولا این افراد مشکلات خاص و حاد روانی ندارند و درباره مسائل بهداشتی، خانوادگی، مشکلات اجتماعی، تحصیلی و شغلی به بحث و گفتگو پرداخته و راهکار میگیرند.

گفته می شود مشاوره گروهی در واقع نوعی پیشگیری از مشکلات است و علاوه بر این در وقت دو طرف صرفه جویی می شود. اما مشاوره فردی زمانی اتفاق می افتد که فرد دچار مشکل حادی شده که نمی تواند آن را کنترل کند. در مشاوره گروهی اعضای گروه از هم چیزهای جدید می آموزند و از یکدیگر انتقاد سازنده می کنند. در حالی که در مشاوره فردی اینگونه نیست.

مراحل مشاوره فردی نیز مانند هر پروسه دیگر طبقه بندی شده و با اصول و روش خاصی انجام می شود. البته نوع مشکل و میزان حاد بودن آن نیز در نوع و سبک مشاوره تاثیر دارد. مثلا مراحل مشاوره برای شخصی که به خاطر انتخاب رشته یا شغل به مشاوره مراجعه کرده، با شخصی که دچار مشکلات روحی و روانی شدید است، کاملا متفاوت است. در بعضی مراجعین با یک جلسه، فرد به جواب خود می رسد اما در بعضی دیگر ممکن است این مراحل طولانی و طولانی تر شود.

اما مشاوره فردی به چند مرحله تقسیم می شود:

این مرحله مهم ترین مرحله برای مشاور و مراجعه کننده است. در نگاه اول باید مشاور با تکنیکی پیش برود که مراجعه کننده با او راحت صحبت کند و مشکلاتش را بگوید. این که چرا به مشاور نیاز دارد و از مشاور چه می خواهد.

در این مرحله که ممکن است به جلسه سوم و چهارم یا … کشیده شود، مشاور اطلاعات را جمع آوری می کند. پاسخ ها را با هم مقایسه کرده و علت اصلی را ریشه یابی خواهد کرد. این مرحله نیز اهمیت زیادی دارد زیرا در این مرحله مشاور تصمیم می گیرد که چه راهکاری را به فرد بدهد.

در این مرحله مشاور با توجه به نوع مشکل و میزان حاد بودن آن طی چند مرحله آزمایشی ، بهترین راه حل را در اختیار فرد قرار میدهد. فرض کنید شما بر سر موضوعی با همسرتان بحث و اختلاف نظر دارید، طوری که ممکن است این کار به طلاق بیانجامد. مشاور به شما چندین راهکار آزمایشی می دهد. هر راهکار ممکن است بازخورد متفاوتی داشته باشد. از میان این راه حل ها بهترین را انتخاب میکند و شما را مجاب می کند طبق این روش پیش بروید.

در این مرحله شما راه حل مشکل خود را پیدا کرده اید و دیگر نیازی به مراجعه به مشاور نیست. تنها می توانید دورادور با او در تماس باشید.

چالش های مشاوره فردی مانند سایر شغل ها، بر روی کیفیت کار مشاور تاثیر می گذارد. قطعا اگر این مشکلات نباشد هم کار مشاور راحت تر است و هم فرد مراجعه کننده زودتر به هدف خود خواهد رسید.

اما این چالش ها چیست؟

متاسفانه برخی از افرادی که به مشاور مراجعه می کنند، خجالتی هستند واین موضوع کار مشاور را سخت میکند. مخصوصا در زمینه های جنسی، فکر می کنند گفتگو در این زمینه باعث خجالت است یا مشکلشان فاش میشود.

برخی افراد به دلیل اینکه خود را رهبر میدانند و برای همه راه حل وضع می کنند فکر می کنند که راه حل گرفتن از مشاوره برایشان سخت است و ضعف آن ها را می رساند. این افراد نمی خواهند قبول کنند که بعضی جاها خودشان نیاز به راهنمایی دارند و عقل کل نیستند. بعضی افراد هم به نظر خودشان بی گناه هستند و مقاومت می کنند و نمی خواهند قبول کنند که مشکل ازخودشان است. خوب این مشکل بزرگی برای مشاور است و قطعا اگر به همین منوال پیش برود نمی تواند کمکی به شما بکند.

اصول مشاوره فردی مانند تمام سبک های مشاوره و و روانکاوی است. چند اصل مهم در روانشناسی بالینی و انواع مشاوره وجود دارد.

مشاور باید خود را به جای فرد مراجعه کننده بگذارد و کاملا او را درک کند. اینکه اگر خودش در این شرایط بود بهترین کاری که می کرد چه بود. نه اینکه فقط برای دیگران تجویز کند وخودش وا بماند. این یعنی همدلی و همدردی و درک متقابل…اگر مشاور این اصل را رعایت کند قطعا موفق خواهد بود.

مشاور باید گوش خوبی برای شنیدن باشد. مشاوری که به دقت گوش کند قطعا در پایان جلسه می تواند اطلاعات را به درستی جمع آوری کرده و ریشه مشکل را شناسایی خواهد کرد.

اصل مهم دیگر در اصول مشاوره فردی صداقت است. مشاوری که با شما صادق باشد و نظر خود را به دور از هر جانب داری بیان کند حتما در نظر فرد مراجعه کننده یک مشاور موفق خواهد بود.

رعایت احترام و ادب از مهم ترین اصول مشاوره فردی است. غالبا به مشاوران توصیه می شودزمانی که فرد با آن ها صحبت می کند به چشمانش نگاه کنند و از کلماتی مانند ” آها” ، ” هوم” ، ” اوهوم” ، ” بعدش ” و کلماتی مشابه آن بپرهیزند. اینگونه رفتارها علاوه بر اینکه شخصیت مشاور را زیر سوال می برد، ذهنیت فرد را نسبت به مشاور عوض کرده و دیگر را او راحت نیست و حتی گاهی مشاوره را نیمه کاره رها می کند.

مشاور باید اطلاعات را به درستی جمع آوری کند و بتواند انتهای بحث را جمع کند. مشاوری که متخصص است معمولا بعد از هر جلسه مشاوره به فرد راهکارهای خوبی خواهد داد تا جلسه بعد بتواند با دست پر به جلسه بیاید نه اینکه هر بار حرف های قبل را تکرار کند. مشاور باید فرد را به چالش بکشد .

مشاور خوب رهبر خوب است. مشاور باید مانند راهنما تکیه گاه فرد در زمان مشکلات باشد. بتواند جلسات را به خوبی رهبری کند. صحبت هایش از روی اصول و منطق بوده و راهکارهایش نیز کاربردی باشد.

تشویق کردن فرد به انجام کارهای درست و ترغیب او به آرامش از دیگر اصول مشاوره است. مشاور باید به جای تحقیر و حرف های تند و تیز، با مهربانی فرد را از انتخاب اشتباهش آگاه کند و تا جایی که ممکن است او را تشویق کند تا کاری که مشاور صلاح می داند را انجام دهد. این حس دوستی که میان مشاور و مراجع پیش می آید کلید داشتن یک مشاوره موفق خواهد بود.

یک مشاور خوب باید بداند کجا سکوت کند و کجا بحث را ادامه دهد. متاسفانه بعضی مشاوران عادت دارند که خودشان صحبت کنند. خوب در این صورت مشاور چگونه می تواند مشکل فرد را متوجه شود؟ به همین دلیل سکوت و صحبت کردن به جا و درست از مهارت های مشاور خوب می باشد.

متاسفانه برخی مراجعین روی کار اشتباه خود اصرار می کنند و نمی خواهند اشتباهشان را قبول کنند. برخی دیگر هم آنقدر خجالتی هستند که به درستی صحبت نمی کنند و طفره می روند. خوب در اینجا وظیفه مشاور خوب این است که خود را برای اینگونه برخورد ها آماده کند و خیلی منطقی و اصولی به فرد کمک کند.

با سلام من 16 سالمه و حس می کنم افسرده شدم. گاهی حالم خوبه و گاهی بدجور تو خودم میرم. لطفا راهنماییم کنید.

شما در سن حساسی هستید و این حالت ها طبیعی است. با توجه این سن توصیه می کنیم که بیشتر اوقات خود را صرف درس خواندن و تفریح کنید و کمتر تنها بمانید. اگر افکار خودکشی یا پوچی به سرتان زده که حتما به شما توصیه می کنیم به مشاوره روانشناس مراجعه کنید و از او کمک بخواهید.

مشاوره جنسی هم جزء مشاوره های فردی است؟

بله مشاوره فردی متشکل از مشاوره پزشکی، مشاوره جنسی، مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره بعد از ازدواج، مشاوره طلاق و مشاوره طلاق است. هر گونه مشکل فردی و اخلاقی و خانوادگی میتواند در حیطه کاری مشاوره فردی باشد.

سلام مشاور عزیز .دختر 18 ساله ای هستم و مدتی است که دیوانه وار عاشق پسری شدم. اما به خاطر اینکه از طریق تلگرام با هم آشنا شدیم و اون تو یه شهر دیگه ای هست امکان دیدنش نیست. خیلی حالم بده و نمی دونم چی کار کنم..

در این سن این واکنش ها طبیعی است. تنها راهش اینه به سرتو مشغول کنی، بیرون بری، ورزش کنی، کوهنوردی کنی و ورزش هایی که حسابی خسته ت کنه. سعی کن تلگرامتو از غیر فعال کنی و مدتی تو فضای مجازی نری.. این احساسات به شدت آتشین است و اگر به زودی درمان نشود ممکن است عواقب جبران ناپذیری داشته باشد. اگر واقعا برات سخت شده و نمی تونی تحمل کنی حتما حتما توصیه می کنیم به مشاور مراجعه کنی. اگر امکان بیرون رفتن از خونه رو نداری با یه تماس به یه مشاوره متخصص خوب وصل شو و از اون کمک بگیر. قطعا راههای فراموشی رو بهت یاد می دهد.

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره نوجوان به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد. جهت کسب آموزش های بیشتر این مقاله لاتین را مطالعه کنید. منبع: ( Individual and group counseling | acacsac )

براي مشاوره در زمينه مراحل مشاوره فردی|مشاوره فردی و گروهی چیست؟

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه
از سراسر کشور

با 09353000102 تماس بگيريد

همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1:00 شب 

حتي ايام تعطيل

مطالب مرتبط با این نوشته:

با عوارض اعتیاد به فضای مجازی چکنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت


avijeee@ 


info@avije.org  

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه در راستای گسترش خدمات مشاوره دسترسی تمامی هم وطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی کرده است. به لطف خداوند متعال مرکز مشاوره تلفنی آویژه در نظر دارد با گسترش کار خود در زمینه مشاوره تلفنی و در راستای آسان تر و ارزان تر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین با هم میهنان گرامی، وارد شود. در حال حاضر در مرکز مشاوره تلفنی آویژه، شما می توانید از مشاوران زبده در حوزه های مختلف مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی بهره مند شوید.ان شاءالله شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره تلفنی آویژه کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

برای مشاوره تلفنی کودک، تربیت کودک، اختلالات کودک، روانشناسی کودک و … می توانید از خدمات مرکز مشاوره کودک آویژه بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره ازدواج دانشجویی، مشاوره ازدواج فامیلی، مشاوره ازدواج اسلامی ایرانی، مشاوره ازدواج موفق، مشاوره در زمینه خواستگاری، مشاوره ، معیار های ازدواج و … با مرکز مشاوره ازدواج آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره جوانان، مشاوره ازدواج، مشاوره زناشویی و زندگی مشترک، مشاوره زنان و خانواده، مشاوره خیانت، مشاوره طلاق، مشاوره مرگ عزیزان و … با مشاوران خانواده مرکز مشاوره در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی روانشناسی، مشاوره اختلالات شخصیت، مشاوره اختلالات یادگیری، مشاوره افسردگی، مشاوره اعتیاد، مشاوره ترس و فوبیا، مشاوره اختلالات خواب و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه عشق، عشق به همسر، عشق حقیقی و واقعی، عشق مجازی و دروغی، ابراز عشق، عشق به خانواده، عشق به و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه مهارت های زندگی، اعتماد به نفس و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.


تهران – تهران —-

021-91023933 (سراسری) – مشاوره تلفنی

تماس فقط برای تعیین وقت مشاوره حضوری

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

در سریع ترین وقت ممکن

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 91023933-021 تماس حاصل نمایید

مشاوره تلفنی فردی
مشاوره تلفنی فردی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *