مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

 
helpkade
مشاوره حقوقی رایگان قانون کار
مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

مشاوره حقوقي قانون كار توسط وكيل دادگستري 

دعوي در حوزه روابط كار  ميان كارگر و كارفرما ايجاد ميگردد بسيار زياد متنوع ميباشند ما در اين مقاله فقط به چند اختلاف يا دعوي متعدد كارگر و كارفرما در اين مقاله را بررسي ميكنيم.

 دستمزد كارگر طبق قانون كار به كارگر بعد از استخدام توسط كارفرما پرداخت نميشودو اينكه چه مواردي شامل دستمزد ميباشد عبارتند از  مزد پايه طبق قانون وزارت كار، حق اولاد، حق مسكن، عيدي، سنوات، سنوات خدمتي، بن كارگر،بيمه موضوع ماده 148 قانون كار كه كارفرما بعد از استخدام كارگر فقط مزد مبناي ايشان را  پرداخت ميكند و از پرداخت كليه حق السعي امتناع ميكند و اينجا كارفرما عدم پرداخت حق السعي كارگر را به قراردادكار استناد ميكند در حالي كه چون كارگر از قانون بي اطلاع هست فكر ميكند ان قرارداد كار از  لحاظ قانون كار صحيح و فاقد اشكال قانوني ميباشد در حالي كه ان قرارداد هرچند با  كار فرما توافق نموده است ولي با مراجعه به هيات تشخيص اداره كار ميتواند حقوق و مزاياي قانوني خودش را مطالبه نمايند.

چرا اداره كار به قرارداد كارگر و كارفرما استنادي كارفرما توجه نميكند؟ به اين دليل ميباشد قانون كار يك قانون حمايتي براي كارگران ميباشد و جنبه الزامي براي طرفين داشته و هرگونه توافق خلاف قانون كار باشد باطل و بلااثر ميباشد  و به عبارت ديگر قانون كار جنبه امره و دستوري داره لذا خلاف اين دستور قانون كار باطل ميباشد.

 

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

پيشنهاد موسسه وكيل تلفني براي كارگر و كارفرما اين هست كه قبل از انعقاد قرارداد كار با  اخذ شماوري فوري قانون كار از وكيل تلفني بهترين قرارداد را  نگارش و تحرير نمايند قطعا با اين مشاوره حقوقي قانون كار هرگونه دعوي يا اختلاف را  را قبل از انعقاد قرارداد كار با مشاوره حقوقي قانون كار مرتفع مينماييد

چه زماني بايد عيدي را كاگر از كارفرما دريافت نمايد ؟  طبق قانون كار كارفرما ميتواند عيدي كارگر را  در  پايان قرارداد به نرخ روز پرداخت نمايند و البته در  رويه موجود ميتواند به نسبت كاركرد كارگر در ايام به  ايشان پرداخت نمايند مثلا كارگري به مدت يك ماه نزد كارفرما كاركرده است عيدي يك كارگر طبق قانون كار و مصوبه شوراي عالي كار حقوق دو ماه يك كارگر ميباشد اگر حقوق يك كارگر در  سال يك ميليون پانصد هزار تومان باشد عيدي يك سال كاركرد كارگر سه ميليون تومان ميباشد پس عيدي اين كارگري كه يك ماه نزد كار فرما كار كرده است به مبلغ 250000 هزار تومان ميباشد و حال اگر كارفرما اين مبلغ را در سال جاري كاركرد كاگر پرداخت ننمايد بايد به نرخ روز در سنوات اينده پرداخت نمايند .

ايا اقرار نامه اي كه كارفرما از كارگر امضا ميگيرد ايا صحيح است؟

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی ازمبالغ فوق را به کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

در رابطه کارگری و کارفرمایی، کارگر نیروی بدنی یا فکری یا زمان خود را دراختیار کارفرما می گذارد و از دستورات وی پیروی میکند تا مزد از کارفرما دریافت کند که قوانین اداره کار می بایست در این راستا رعایت شوند. 

در صورتی که اختلافی با کارفرمای خود دارید یا اینکه می خواهید از قوانین اداره کار با دقت مطلع شوید می توانید از خدمات مشاوره ایی ما استفاده نمایید.

درباره ما

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین در مورد اداره کار  کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود.

درخواست مشاوره  حقوقی اداره کار

 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی ازمبالغ فوق را به کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

مشاوره حقوقی در ساعت غیر اداری 09212242670
 

شماره پیامک وکیل تلفنی                                                    30007002700242
آدرس ایمیل موسسه وکیل تلفنی                                       vakiltel@gmail.com
آدرس ایمیل بخش مالی وکیل تلفنی                              vakiltelmali@gmail.com
ثبت شکایات و انتقادات وکیل تلفنی                        lawyertavakkoli@yahoo.com

قوانین و مقررات  وکیل  تلفنی

 واحد  مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب، ابتدای کارگر جنوبی، کوچه رشتچی، پلاک 14 طبقه اول واحد 3

 

 واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران مرکز ICT:  آمل روبروی افتاب  60 مجتمع  تجاری محسنی، طبقه اول ، واحد 102

وكيل استارتاپ   ترجمه فوری       تایپ       تولید محتوا       استارتاپ

 

1-«کارفرما» شخصی است که «کارگر» در مقابل دریافت حق الزحمه برایش کار میکند.

مدیران و کسانی که عهده دار اداره کارگاه هستند، «نماینده» کارفرما هستند و «کارفرما» مسئول تعهداتی است که آنها در قبال کارگر بر عهده میگیرند.

اگر نماینده خارج از اختیارات تعهد کند و کارفرما آن را نپذیرد، مقابل کارفرما مسئول است.

2-«کارگاه» محلی است که کارگر به درخواست کارفرما یا نماینده او در آنجا کار میکند. موسسات صنعتی، کشاورزی، معدنی، ساختمانی و کلیه تاسیسات مرتبط متعلق به کارگاه مانند: نمازخانه ، مهدکودک ، تعاونی ها، کلاس های سوادآموزی و سایر مراکز آموزشی و وسایل ایاب و ذهاب و نظایر آنها جزء کارگاه هستند.

3-کارگر در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد، حقوق و دیگر مزایا به دستور کارفرما کار می کند. «قرارداد کار» قراردادی است کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت مزد کاری را برای مدت موقت یا دائم انجام میدهد.

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

درکارهایی که جنبه مستمر دارد، اگر مدتی در قرارداد ذکر نشود، قرارداد دائمی است.

4-برای صحت قراردادهای کار در زمان بستن قرارداد رعایت این شرایط الزامی است: 1- مشروعیت مورد قرارداد 2- معین بودن موضوع 3- عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر.

اصل بر صحت کلیه قراردادهای کار است، مگراینکه بطلان آنها در مراجع ذیصلاح به اثبات برسد.

5-در «قرارداد کار» این نکات در نظر گرفته میشود: مشخصات طرفین(نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه، شماره ملی و…)، شغل کارگر، حقوق واضافات آن (پاداش، اضافه کاری، عیدی و…)، ساعات کار، تعطیلات و مرخصی ها، محل انجام کار، تاریخ انعقاد قرارداد، مدت کار، موارد دیگر طبق عرف و عادت

6-در قرارداد کار میتوان یک دوره آزمایشی قرار داد.

در این دوره هر یک از طرفین میتواند، بدون اخطار قبلی و بدون پرداخت خسارت، رابطه کار را قطع نماید.

در صورت قطع رابطه از طرف کارفرما، وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی است و اگر کارگر رابطه را قطع نماید فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود.

7-مدت دوره آزمایشی باید در قرارداد کار مشخص شود.

حداکثر این مدت برای کارگران ساده و نیمه ماهر یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا سه ماه است.

توافق بر کمتر از این مدت از سوی طرفین امکان ذیر است اما بیشتر از آن غیر قانونی است. حقوق دوره آزمایشی طبق توافق فیمابین خواهد بود.

8-هر تغییری در وضعیت کارگاه مانند فروش یا انتقال، تغییر نوع تولید و… در رابطه با کارگرانی که قرارداد دارند موثر نیست.

کارفرمای جدید، جانشین کارفرمای سابق میشود.

در صورت تغییر درکارگاه یا محصول آموزش کارگران وظیفه کارفرما خواهد بود. تهیهء وسایل آموزش هم از وظایف کارفرما است.

9-قراردادهای «پیمانی»، باید طوری تنظیم شود که در آن «پیمانکار» متعهد به رعایت تمام مقررات قانون کار( بیمه و…) در مورد کارکنان  باشد.

اگر کارفرما بر خلاف این، اقدام به انعقاد قرارداد نماید و یا قبل از 45 روز از تحویل موقت، تسویه حساب نکند، مکلف به پرداخت دیون پیمانکار در قبال کارگران خواهد بود.

10-طلب کارگران بر سایر مطالبات برتری دارد.

کارفرمایان موظفند بدهی پیمانکاران به کارگران را برابر رای مراجع قانونی( شوراهای حل اختلاف کارگری، مراجع قضایی و …) از محل طلب پیمانکار ، مانند ضمانت حسن انجام کار و یا راههای دیگر که بهتر است قبلا پیش بینی شده باشد، پرداخت کنند.

قوانین کار و کارفرما – مشاوره حقوقی رایگان و آنلاین کار و کارفرما

مشاوره حقوقی کار و کارفرما

کار و کارفرما – قانون کار

مشاوره حقوقی رایگان و آنلاین

وکیل پایه یک دادگستری تهران 

دعاوی کیفری 

وکیل ملکی 

وکیل طلاق 

وکیل مواد مخدر 

بازدیدها: 4044

تلفن:  74 – 02122904873

09128400921

پست الکترونیکی: dadarman@gmail.com

آدرس: تهران، میرداماد، خ سنجابی(بهروز)، کوچه

یکم، پلاک 8

موسسه حقوقی کیان دادآرمان با سال ها تجربه در زمینه دعاوی کیفری، دعاوی حقوقی و دعاوی خانوادگی، با همکاری جمع کثیری از وکلا که بدون شک همگی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری تهران تشکیل شده اند با هدف ارائه ی خدمات برجسته و ممتاز حقوقی از جمله مشاوره، وکالت و داوری خدمات فوق را در قالب دپارتمانهای تخصصی ارائه می نماید .

ما سعی کرده ایم با ارائه خدمات حقوقی مناسب، به عنوان بهترین موسسه حقوقی تهران،همواره جایگاه خود را نزد مخاطبان خود حفظ کنیم.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان،با بهترین وکلای پایه یک دادگستری تهران،جز خدمات موسسه حقوقی دادآرمان می باشد .

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

شماره تماس جهت مشاوره

(با کلیک روی شماره ها مستقیم تماس بگیرید)

 

تماس از طریق واتس اپ فقط برای کاربران خارج از کشور

 

بسیاری از مسائل و چالش‌های این حوزه با یک سوال ساده و از طریق مشاوره تلفنی بیمه و قانون کار برطرف خواهد شد. در حالی که برطرف نکردن آنها، می‌تواند همراه با جریمه‌های میلیونی از طرف سازمان تامین اجتماعی باشد.

سوابق کاری و تحصیلی علیرضا زنگنه ابراهیمی باعث شده تا او بتواند در زمینه‌های مختلفی حقوقی خصوصا قانون کار و تامین اجتماعی مشاروه تخصصی ارائه دهد.

پرویز بابایی، مشاور امور مالی و مالیاتی، تسلط به تهیه صورت‌های مالی، بستن حساب‌ها، ارسال اظهارنامه، سایر امور مالیاتی و ارزش‌گذاری استارت‌تاپ‌ها

هم کارفرمایان و هم کارگران در طول حیات کاری خود قطعا با برخی مسائل روابط کار روبرو خواهند شد که در بسیاری موارد حل آنها نیازمند دریافت خدمات مشاوره بیمه کارگری و قانون کار است. مواردی که گاه می‌توان با گرفتن یک مشاوره تلفنی رایگان قانون کار آن را حل کرد تا آنکه کار به دعاوی حقوقی کارگری و کارفرمایی بکشد. 

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

فردی که سال‌ها در زمینه مسائل کارگری و کارفرمایی، تامین اجتماعی، حقوق و دستمزد و روابط کار فعالیت داشته باشد، بی‌شک به جزئیات و نکات مهم این حوزه‌ها نیز آشنا خواهد بود. کارگران و کارفرمایان دو مخاطب اصلی مشاوره در این حوزه هستند. این دو گروه می‌توانند در زمینه‌های مختلف و به صورت‌های متنوع از خدمات مشاوره استفاده کنند. با این حال، هر مشاور قانون کار یا مشاور تامین اجتماعی، معمولا در یک یا چند حوزه خاص می‌تواند به شما کمک کند. مهم‌ترین حوزه‌هایی که در این خصوص می‌توانید مشاوره دریافت کنید، معمولا به صورت زیر است: 

به حوزه‌های مختلف مشاوره بیمه و قانون کار اشاره کردیم. اما سوال این است که این خدمات مشاوره‌ای معمولا شامل چه مواردی است و به چه صورت می‌توان از آنها استفاده کرد؟ می‌توان این خدمات را به صورت زیر خلاصه کرد: 

قانون کار ایران شامل نکات بسیار زیادی در موارد مختلف است که این نکات به لحاظ اجرایی و در حین کار، جزئیات و حالات متفاوتی خواهد داشت. بهتر است قبل از آنکه با فردی قرارداد کاری ببندید یا آنکه استخدام شوید، از مواد و دستورات مختلف قانون کار آگاه شوید. این کار مصداق همان ضرب‌المثل جنگ اول به از صلح آخر خواهد بود. هر چند که مطالعه بندهای مختلف قانون کار به شما کمک می‌کند، اما به علت پیچیدگی‌هایی که مسائل این حوزه دارد، گاهی اوقات نیاز است تا با یک وکیل متخصص اداره کار مشورت کرد.

معمولا مشاوره قانون کار به صورت حضوری، برای چنین فردی غالبا در زمینه مسائل زیر به شما کمک می‌کند: 

جنس مسائل و چالش‌های حوزه روابط کار بسیار متنوع و مختلف است. برخی اوقات کارگران یا کارفرمایان درگیر دعاوی حقوقی چند ساله می‌شوند که حل آنها تنها از یک وکیل مجرب قانون کار برمی‌آید. با این حال، در بسیاری از مواقع نیز افراد صرفا به دنبال یادگیری یا کسب اطلاع در خصوص یک نکته حقوقی هستند. 

به علت گستردگی و تنوع نوع مسائل این حوزه، خدمات مشاوره قانون کار نیز به صورت‌های مختلفی به متقاضیان ارائه می‌شود. این کار علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه مشاوره کسب‌وکار، باعث صرفه‌جویی در وقت افراد نیز خواهد شد. انواع مشاوره در زمینه قانون کار را می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد: 

مشاوره تلفنی یا حضوری

همین الان مشاوره بگیر !

بسیاری از اوقات مشاهده شده که حتی بعد از تنظیم قرارداد کاری و شروع به کار فرد، ممکن است طرفین دچار دعاوی حقوقی کارگری و کارفرمایی شوند. به عنوان مثال، گاهی اوقات کارمندان و کارگران یک شرکت از رد نشدن لیست بیمه آنها توسط کارفرما گلایه دارند.

از طرفی ممکن است کارفرمایان نیز در برخی موارد دچار مشکلاتی باشند. مشورت با یک مشاور بیمه تامین اجتماعی در همان ابتدای کار می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها از جمله موارد زیر به کارگر یا کارفرما کمک کند: 

حوزه بیمه تامین اجتماعی نیز همانند حوزه روابط کار از گستردگی و جزئیات زیادی برخوردار بوده و نوع مسائل و چالش‌های آن نیز بسیار متنوع است. به همین دلیل هر کدام از مسائل و چالش‌ها این حوزه نیازمند یک نوع از مشاوره حقوقی تامین اجتماعی خواهد بود. انواع روش‌های دریافت مشاوره در حوزه تامین اجتماعی را می‌توان به صورت زیر دسته‌بندی کرد: 

برای بسیاری از صاحبان کسب‌وکار این سوال در ذهن تداعی می‌شود که چگونه می‌توان چالش‌های خود را با بهترین مشاوران در هر حوزه در میان گذاشت. امروزه روش‌هایی مختلف برای گرفتن مشاوره کسب‌وکار به صورت تلفنی حضوری یا سایر روش‌ها وجود دارد.  الوبیزنس به عنوان اولین پلتفرم مشاوره، این امکان فراهم آورده تا شما بتوانید به صورت تلفنی یا حضوری در تمامی حوزه‌های کسب‌وکار از جمله حوزه مورد بحث نسبت به دریافت مشاوره اقدام کنید.

مشاوره تلفنی یا حضوری

همین الان مشاوره بگیر !

در اینجا به ۱۰ سوال پرتکرار در خصوص بیمه بیکاری پاسخ داده ایم، ضمن آنکه می‌توانید پیچیده‌ترین مسائل خود را از طریق مشاوره بیمه و قانون کار حل کنید.

بیمه بیکاری برای افراد متاهل و مجرد، بر حسب تعداد افراد تحت تکفل و میزان سابقه پرداخت بیمه، می‌تواند ارقام متفاوتی باشد.

هر ساله نمایندگان کارگری و کارفرمایی در کنار دولت، تعیین حداقل دستمزد تامین اجتماعی کارگران را بر عهده می‌گیرند که این رقم در سال ۹۹ حدود ۲۱ درصد افزایش داشت.

سوال خودتون رو به با جزئیات کامل مطرح کنید تا مشاوران برتر الوبیزنس به اونها جواب
بدهند

لزوم بیمه کردن کارکنان چیست؟

هر فردی به هر میزان که در هر جایی مشغول به کار می شود کارفرما موظف که وی را بیمه کند و تمام خطرات ناشی از کاری که کارگر را تهدید بر عهده کارفرما است. این مورد در قانون تفکیک های خاصی دارد که ویدئو به آنها اشاره شده است.

میشه جواب منو بدید 🙏

سلام خسته نباشید من در تاریخ ۹۹. ۵. ۲۲باتمامی مدارکم برای ثبت نام بیمه بیکاری به کاریابی رفتم و مدارکم رو ثبت کردن و گفتن برم اداره کار وقتی ب اداره کار رفتم اونجا گفتن پرونده‌ام ب دستشون نرسیده دوباره رفتم کاریابی و اوناهم گفتن ما مدارک رو فرستادیم وعکسش رو ب من نشون دادن الان من هروز با اداره کار در تماس ولی متاسفانه پرونده‌ام بدستشون نرسیده الان دوباره امکان ثبت نام مجددم نیست نمیدونم باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید درضمن پیش مدیر اداره کار اون منطقه‌ام رفتم اونم نمیدونست باید چیکار کنه

با سلام بنده از سال ۹۴ در یک کارگاهی کار کردم که اجاره‌ای بود و بدون قرارداد برا مستاجر کارمیکردم و یکی دوماه اخیر رو برای مالک کار کردم در خصوص حق بیمه به نام کدومشون باید شکایت کنم ممنون

زمانی که برای مستاجر کار میکردید باید از مستاجر به عنوان کارفرما شاکی شود و آن دوماه را از مالک. هر چند در قانون تامین اجتماعی مالک و مستاجر مسئولیت تضامنی در قبال بیمه کارکنان کارگاه در مدت زمان اجاره کارگاه دارند.

سلام و خسته نباشید من حدود هشت سال داخل شرکتی بودم کارش هم سخت و زیان اور هستش بعد هشت سال از بیمه بیکاری استفاده کردم بمدت ۱۸ماهبعد بیمه بیکاری بعد سه روز بعد از اتمام بیمه بیکاری دوباره داخل اون شرکت مشغول بکار شدم الان نزدیک بیست سال با بیمه بیکاری سابقه دارم کارم هم سخت و زیان اوره همکارام هم بیست سال دارن بازنشست میشن مت تکلیفم چییه این هیجده ماه که نبودم من کارم سخته قبل از بیمه بیکاری و بعد بیمه بیکاری باز هم کارم سخت و زیان اوره الان بیست سال شد چیکار باید بکنم طبق قانون نوشته اگه قبل از بیمه بیکاری کارت سخت و زیان اور بود و بعد از بیمه بیکاری تا دو ماه وقت داری برگردی به کار زیان اور من نمیدونم چیکار باید بکنم من زیر دو ماه برگشتم نمیدونم باید نامه ای بدم یا اصلا قانونشو نمیدونم راهنمایی کنین تقدیر و تشکر از شما

استفاده از بیمه بیکاری و برگشت مجدد به شغل دارای شرایط سخت و زیان (تا حداکثر ٢ ماه بعد از اتمام بیمه بیکاری) مشکلی ایجاد نمی‌کند، نیازی به ارایه نامه نیست، می‌توانید درخواست بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور بدید تا پروسه آن طی شود.

کار‌های سخت و زیان آور کار‌هایی است که در آن عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی، بیولوژیکی محیط کار غیراستاندارد بوده ودر اثر اشتغال بیمه شده تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیت‌های طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد می‌شود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن باشد. مشاغل سخت و زیان آور موضوع این ماده به دو گروه تقسیم می‌شوند: الف مشاغلی که صفت سخت و زیان آور با ماهیت شغلی وابستگی دارد اما می‌توان با بکارگیری تمهیدات بهداشتی، ایمنی و تدابیر فنی مناسب توسط کارفرما سختی و زیان آوری آنها را حذف نمود. ب- مشاغلی که ماهیتاً سخت و زیان آور بوده و با بکارگیری تمهیدات بهداشتی، ایمنی و تدابیر فنی توسط کارفرما، صفت سخت و زیان آوری آنها کاهش یافته ولی کماکان سخت و زیان آوری آنها حفظ می‌گردد. وهمچنینتعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل موضوع ماده (1) و نوع آن گروه «الف» و گروه «ب‌» حسب در خواست کارگر، کارفرما، تشکل‌ها، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، وزارت کار و امور اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی در هر کارگاه با بررسی سوابق، انجام بازدید و بررسی شرایط کار توسط کارشناسان بهداشت حرفه‌ای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بازرسان کار وزارت کار و امور اجتماعی و با تایید توسط کمیته‌های بدوی و تجدید نظر استانی موضوع این آیین نامه انجام می‌گیرد. در نهایت شما میتوانید درخواست خود را مبنی بر بازنشستی خود کتبا به شعبه سازمان تامین اجتماعی مروبطه اعلام کنید.

سلام من درشرکتی کار میکنم که در اسفند سال ۹۸ کارشناس تامین اجتماعی برای من ترک کار زدن در بازرسی ولی اونجا کار میکردم و الان هم مشغولم .ولی بدلیل سواستفاده کارفرما ازمن در حالی که کارمند اموردفتری هستم بعنوان کارگر هم ازم کار میکشه الان هم از تامین اجتماعی گفتن فیش حقوقی با قرارداد بیارید بیمه به جریان بیوفته ولی کار فرما هر روز بهانه میاره الان نمیدونم تکلیف بیمه ام چطور میشه

اگر بیمه تون رد نمیشه، با شماره ١٤٢٠ تماس بگیرید، بازرسان تامین اجتماعی راسا اقدام میکنند

باسلام.همسربنده ۱۸ سال توشرکت گازکارگرفنی هستن.زیردست این پیمانکارواون پیمانکار‌.پارسال پیمانکاراومدن حقوق وبیمه کارگرساده زدن براشون.وجمع حقوقش ۳۱۰۰شد.امسال بااینهمه افزایش اومدن ۳۶۰۰زدن.میگن میخایدامضاکن.نمیخای خوش اومدی.بعده ۴ماه.تاریخ روهم ازاول برج ۴ زدن.اخره قراردادم زدن حق ندارین به شخص ثالثی نشون بدین.تازه زدن بصورت ازمایشی.درضمن این ۱۸ سال کجامیره.هرکی میادمیگه شماکارگره ۱روزه هستین چون پیمانکارعوض میشه.خدمات ۵ ملیون حقوق میگیره.کارگرفنی باکلی اهانت ۳۱۰۰‌.ماچکارمیتونیم انجام بدیم‌التماستون میکنم راهنمایی کنید

درود خدمت شما،در خصوص سوال شما اینجور که متصور است شما درخواست افزایش حقوق و دستمزد و تعیین تکلیف سوابق ۱۸ ساله همسر خود را دارید، در مورد خواسته اول شما کارفرما می تواند مطابق افزایش سالانه حقوق دستمزد و مزایا به همان میزان درصد حقوق همسر شما را افزایش دهد. اگر این کار را انجام نمیدهند میتوانید طرح دعوی خود را در هیات های حل اختلاف اداره کار مطرح کنید.و اما در خصوص خواسته دوم باید عرض کنم سوابق بیمه ای همسر شما در یک یا چند ردیف پیمان از یک یا چند کد کارگاهی توسط کارفرما ارسال شده است که میتوانید سوابق را در سامانه تامین اجتماعی مشاهده کنید و مطمعن شوید.با تشکر

با سلام و احتراماحتراما اداره ما جدیدا اقدام به انعقاد قرارداد بیمه تکمیل درمان با یک شرکت بیمه ای نموده است.بر اساس همین قرارداد از همه کارمندان که بیمه تکمیلی را بخواهند یا نخواهند مبلغ ۶۵ هزار تومان به عنوان بیمه عمر و بدون احتساب پس انداز به صورت اجبار کسر می کند.آیا این مورد مجاز می باشد یا کارمند ناراضی می تواند طرح دعوی کند؟

شرکت های بیمه گر اصولا بر روی قرارداد های درمان تکمیلی خود اقدام به ارائه بیمه عمر و حوادث در کنار بیمه درمان تکمیلی می نمایند که به صورت اجبار سرپرست خانوار و یا بیمه شده اصلی می بایست تحت پوشش این بیمه نامه قرار گیرند . این بیمه نامه تنها جبران هزینه های فوت عادی و فوت در اثر حادثه را می نماید . اما در پاسخ به سوال شما که آیا اجباری در تهیه این بیمه نامه می باشد خیر مگر قوانین درون سازمانی شما ایجاب کند به خرید این بیمه نامه .

سلام ببخشیدمزاحم شدم اگردرحین کاربه اجبارکارفرما سفته وقراردادامضاکنیم وگرنه اخراج بعدازامضاطبق قراردادعمل نکنه میشه شکایت کرد؟بخش خصوصی نانوایی

سفته جهت تضمین گرفته میشود ولی شرایطی دارد که باید توسط کارگر و کارفرما به درستی ظهرنویسی و پر شود. در مورد امضاء قرارداد کار هم هر دو طرف کارفرما و کارگر مطابق قانون کار موظفند امضاء کنند اما اگر هریک به تعهدات ضمن قرارداد عمل نکنند، قابلیت ارائه دادخواست به اداره کار و طرح موضوع و پیگیری آن در هیات‌های محترم اداره فوق الذکر میسر میباشد.

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

سلاممن مدت ۱۵ سال سابقه ام رو کارفرما رد نکرده حالا قبول کرده که اقرار به بودن من در واحد صنفی کنه۱- اگه رای اداره کار به نفع من صادرشود هزینه لیست های عقب افتاده به نرخ سالهای گذشته محاسبه میشود؟ یا امسال۲-ایا تامین اجتماعی جریمه ای هم در نظر میگیرد؟ به چه مقدار۳-ایا اگرجریمه درنظربگیرد جای اعتراض دارد ؟به کجا؟

اگر کارفرما سابقه‌ی شما را تایید میکند بهتر بجای شکایت در اداره کار، از فرم ادعای سابقه استفاده کنید، پروسه کوتاه‌تر و راحتتری دارد. حق بیمه به نرخ روز محاسبه می‌گردد (معمولا به نرخ حداقل سال). جرایم هم به روز محاسبه می‌شود، جرایم قابل بخشش نیستند.

با سلام، لیستهای ارسال نشده به نرخ حقوق دستمزد هر سالی که باید براتون بیمه ارسال میشده، جرائم هم برای کارفرما در نظر گرفته خواهد شد. اعتراض بر جرائم کارفرما مربوط به شما نمیشه شما باید معوقات و حق بیمه تون پرداخت و لحاظ بشه

با سلام.من در مسیر مراجعت به محل کار (آژانس هواپیمایی) با موتورسیکلت، دقیقا جلو شرکت، موقع پارک موتور در پیاده رو، پام لیز خورد و در جوی آب کنار پیاده رو افتادم و موتور هم روی زانوی راستم افتاد و آسیب دید.آیا این مساله، شامل حوادث حین کار می‌شود؟ آیا برای دریافت غرامت دیه (پارگی رباط صلیبی و مینیسک) میتونم اقدام کنم؟ چطور؟آیا خودم به دلیل بی احتیاطی مقصر شناخته میشم؟ و نداشتن گواهینامه موتور تاثیری داره؟ممنون از پاسخگوییتون

با سلام نداشتن گواهی نامه رانندگی و مبادرت به انجام رانندگی بدون گواهی نامه نقض قوانین راهنمایی و رانندگی است. و اما در خصوص غرامت دستمزد، کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی تصمیم گیرنده میباشد.

سلام و عرض ارادت سوالی در خصوص حق زحمت حسابدار که حسابرسی مالی وتهیه ترازنامه و گزارشهای مالی در شرکت خصوصی انجام میده رو بدونم ممنون میشم بگید

با سلام، باید عرض کنم نرخ مصوب یا معینی در خصوص حق الزحمه حسابداری که صورتهای مالی تهیه میکند یا غیره وجود ندارد، مگر اینه شما از پرسنل یک موسسه حسابرسی باشید که آن هم نرخش مشخص است ولی معمولا و عرفا توافقی پرداخت میگردد.

سلام . وقت بخیر . من به مدت 4 سال هست که در یک شرکت پیمانکاری کار میکنم و قرارداد ندارم . که در مدت 4 سال بیمه من 6 ماه رد نشده و اضافه کار هم به مدت 10 ماه نگرفتم . از طرفی کارفرما منو مجبور به استعفا کرده . میخوام بدونم اگر من استعفامو الان بنویسم و تاریخ بزنم طبق قانون کار که من شنیدم اعلام استعفا 1 ماه قبل از رفتن هست ، اگر بعده مدت یک ماه استعفا من امضا نشه و من بعد از یک ماه دیگه سره کار نرم ، کارفرما میتونه به من ترک کار بزنه ؟

سلاممن مالک یک دستگاه کامیون هستم- کامیون خودم رو به یک شرکت در شهر دیگری اجاره دادم و در قراردادم با شرکت طرف قرارداد وظیفه بیمه تامین اجتماعی راننده رو بر عهده مستاجر بود. الان بعد از 2 سال همکاری راننده ام قصددارد به علت بیمه نکردن شکایت کند- آیا جریمه یا مسئولیتی بر عهده من هست یا جریمه برعهده طرف قراردادم میشه؟ لازمه ذکر کنم چون احتمال خطرات جانی در پروژه برای راننده بود منطقا باید حتما بیمه از کارگاه اونا برایش رد میشد. لطفا راهنمایی کنید. لازمه ذکر کنم قراردادی بین من و راننده نیست و لیشون علم داشته که وظیفه بیمه بر عهده مستاجرم هست.

بیمه قراردادها چیست؟

شرکت ها در قراردادها اگر کارفرما و یا پیمانکار باشند، طبق قانون موظف هستند که به گونه های خاصی عمل کنند که توضیحات مفصل در این باره را در ویدئو مشاهده کنید.

جهت استفاده از اعمال ضرایب و بازرسی دفاتر قانونی چگونه باید عمل کرد؟

برای استفاده از اعمال ضرایب و بازرسی دفاتر قانونی باید توجه داشت که سازمان ممکن است مدارک ارائه شده و تعهدنامه حسابرسی شده دفاتر قانونی را دریافت کند اما مجدد برای تشخیص حق بیمه براساس ضرایب اقدام کند. در این حالت لازم است که مراتب اعتراض اعلام شود و این مسئله در هیئت بدوی بررسی شود. مواری که باید در این بین رعایت شود به طور کامل در ویدئو اشاره شده است.

چه شرکت هایی امکان استفاده از حسابرسی دفاتر قانونی و معافیت از اعمال ضرایب قانونی ندارند؟

در صورتی که شرکت هیچ یک از مجوزهای اشاره شده تامین اجتماعی ندارد یا کارگاه ثابت ندارد و یا موضوع قرارداد در اساسنامه شرکت وجود ندارد و یا عنوانی در قرارداد آمده است با آن چیزی که در بخش نامه ها آمده برابر نیست، بنابراین استفاده از حسابرسی دفاتر قانونی و معافیت از اعمال ضرایب ندارد و باید پرداخت شود. اما در این حالت می توان قبل از پرداخت از سازمان درخواست کرد که نفراتی که در لیست بیمه کارگاه مرکزی بوده اند را محاسبه و از حق بیمه قرارداد کسر کنند. جزییات این امر را در ویدئو از آقای موذنی بشنوید.

اگر شرکت در پروژه ای کارفرما بود، وضعیت حق بیمه قراردادها چگونه است؟

اگر کسانی که کارفرمای آنها هستیم، شخص حقیقی و حقوقی باشد و کار بصورت تمام وقت، مقطعی و یا پروژه ای باشد، وضعیت آنها متفاوت خواهد بود که جزییات این موارد را در ویدئو ببیند.

استفاده از ظرفیت حسابرسی دفاتر قانونی چگونه است؟

شرط استفاده پیمانکاران از امتیاز ظرفیت حسابرسی و بررسی دفاتر قانونی، که جایگزین اعمال و پرداخت ضرایب، داشتن یک کارگاه ثابت است توضیحات مفصل در این باره را در ویدئو مشاهده کنید.

معافیت های اعمال ضرایب برای شرکت های دانش بنیان چگونه است؟

جهت بهره مندی شرکت های دانش بنیان از این معافیت شرایطی باید حاکم باشد که در این مورد ویدئو به توضیحات در این باره پرداخته شده است.

سلامشرکت ما در تاریخ ۹۶/۶/۱۴ تاسیس شد. از تاریخ ۹۷/۶/۱۴ تا تاریخ ۹۷/۲/۳۱ هیچ فعالیتی نداشتهدر آذر۹۷ اقدام به گرفتن کد کارگاهی کردیم و از دی۹۷ برای یک نفر (سمت مدیرعامل) بیمه ریخته شدبا توجه به اینکه تا تاریخ ذکر شده هیچ فعالیتی نداشته و بعداز آن تاریخ نیز تنها یک نفر در سمت مدیر عامل مشغول به کار بوده و تا آذر۹۷ اقدام به گرفتن کد و ارسال لیست نشده آیا جریمه ای شامل حال ما میشود؟

با سلام بهتر بود عدم فعالیت و فعال شدن کارگاه را طی نامه کتبی به دارایی اعلام میکردید. البته همین الان هم طی نامه ای مورد را اعلام کنید تا در پرونده لحاظ شود. اگر اعلام نکرده باشید باید اظهارنامه مالیاتی ۹۶ و دفاتر آن را هم ارائه میدادید که اگر ندادید مشمول جریمه خواهید شد. در هر حال تاریخ تاسیس شرکت و تاریخ اخذ کد کارگاهی با نظر ممیز پرونده میتواند ملاک عمل قرار گیرد. ثبت و پرداخت مالیات حقوق ماهانه مدیرعامل نیز از طریق سامانه مربوطه فراموش نشود حتی اگر مشمول مالیات نمیشود باید صفر ثبت شود. پیشنهاد میشود از یک مشاور مالیاتی در شهر و حوزه خود کمک بگیرید تا پرونده تان سریعا رفع نقص شود تا بعدا مشمول مالیات های آن چنانی و جرایم مربوطه نشوید.

سلام. از زمان دریافت کدکارگاهی ملزم به رعایت قوانین و ارسال لیست هستید و قبل از اون هیچ بارمالی نداره مگر گزارش بازرسی وجود داشته باشه و اینکه بیمه مدیرعامل تابع قوانین خاصی هست حتما اونو رعایت کنید.

حق بیمه ثابت در قراردادهای موقت چگونه است؟

کسانی که در کارگاه های ثابت و دائم مشغول بکار هستند، از آنجایی که امکان مراجعه بازرس تامین اجتماعی وجود دارد، مشکلی از این بابت ندارند. اما افرادی در پروژه های مقطعی ظرف مدت محدودی مشغول می شوند و امکان مراجعه بازرس وجود ندارد. از این رو در قانون تامین اجتماعی پیش بینی شده که 5 درصد از قرارداد توسط کارفرما نگه داشته می شود تا پیمانکار صورت وضعیت بیمه کارگران را بیاورد تا 5 درصد خود را دریافت کند، که به آن حق بیمه قراردادها می گویند. توضیحات بیشتر را از زبان آقای دیبایی ببینید.

بیمه مشاغل آزاد چگونه است؟

طبق قانون تمام افراد کشور که مشمول هیچ قانون بازنشستگی دیگری نباشند، تامین اجتماعی موظف است آنها را بیمه کند. براین اساس در قانون پیش بینی های صورت گرفته که تا همه افراد به نوعی بتوانند از بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند. که یکی از متداول ترین آنها بیمه مشاغل آزاد که از نوع بیمه های خویش فرامایی باشد است. موارد بیشتر در این باره در ویدئو تماشا کنید.

بیمه پایه و بیمه تکمیلی درمان، چه بیمه ای هستند؟

بیمه تکمیلی درمانی مربوط به شرکت هایی می شوند که بیمه های اختیاری و تحت نظر بیمه مرکزی ارائه می شود. بیمه درمانی در کل بر دو نوع پایه و تکمیلی است. بیمه پایه بیمه ای است که با دفترچه توسط بیمه ها ارائه می کنند. برای خدمات درمانی بهتر بخواهند که تحت پوشش بیمه های پایه نیستند. عمدتا این بیمه نامه بصورت گروهی صادر می شود و توسط شرکت ها به کارمندان اختصاص می یابد. توضیحات بیشتر در این مبحث را در ویدئو ببینید.

موارد حمایت بیمه ای شرکت های دانش بنیان چگونه است؟

براساس سیاست های معاونت علمی ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان در زمینه مسائل شرکتی، یعنی در دو حوزه بیمه های اختیاری و اجباری مورد حمایت قرار می گیرند. جهت بیمه های اختیاری از جمله آتش سوزی و مهندسی و مسئولیت و … طبق تفاهم نامه انجام شده با بیمه ایران شرکت دانش بنیان می توانند با نرخ مناسبی خدمات دریافت کنند. در بحث حق بیمه قراردادهای شرکت های دانش بنیان آن قراردادهایی که مورد تایید قرار میگیرند از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف هستند.

دفترچه درمانی بیمه تامین اجتماعی شامل چه کسانی می شود و چگونه است؟

هرکسی که به هر شکلی به ازای هر مبلغ بیمه ای که پرداخت می کند، ذیل قانون تامین اجتماعی قرار میگیرد شامل دفترچه درمانی تامین اجتماعی می شود، به غیر از مشاغل آزادی که خودشان این مورد را نمیخواهند. دفترچه بیمه تامین اجتماعی در تمامی مراکز درمانی طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی اعتبار دارد و مطابق نرخ تعرفه بخشی از هزینه های درمان را متقبل می شود. جزییات بیشتر را در ویدئو ببینید.

ما کارشناسی داشتیم با حقوق حدود ۴ میلیون تومان و قرارداد ۶ ماه که در پایان شهریور به اتمام رسید. با ایشان تسویه حساب کامل با اخذ مستندات انجام شد. بعد از ۴ ماه مجددا ایشان را جذب کردیم ولی با حقوق حداقل وزارت کار و شغلی دیگر. آیا جذب ایشان با حقوق کمتر از قرارداد قبلی مجاز است و در آینده شرکت توسط تامین اجتماعی جریمه نمیشود؟ ما یک شرکت نرم افزاری دانش بنیان هستیم و نظام طبقه بندی نداریم. متشکرم

ضرورت مشاوره در خصوص روابط کار و منابع انسانی چیست؟

با توجه به تجربیات باید توجه داشت که در موردی که تجربه یا تخصصی نداریم، بهتر است به مشاوره رجوع کنیم. مثل هر امر تخصصی دیگری که در آن اطلاعاتی نداریم، ارزان ترین راه، استفاده از افراد خبره ای است که در این حوزه وجود دارند.

منظور از روابط کار چیست؟

مجموعه مقررات و ضوابط حاکم بر روابط کارکنان و کارفرما را که از بیرون به سازمان تکلیف به رعایت شده، مجموعه روابط کار می گویند. منظور از آن، شیوه ها و روش های حاکمیتی موجود در این حوزه است. مثل قانون کار و قانون تامین اجتماعی و … . این موارد شکل دهنده قانونیِ، سیاست های جذب، نگهداشت، استقبال و بدرقه کارکنان هستند.

کلیات قوانین و مقررات حاکم بر روابط کارکنان و کارفرمایان چگونه است؟

مجموعه مقررات حاکم بر کارکنان و کارفرمایان در دو گروه تقسیم بندی می شود. مورد اول مقررات آمرانه (دستوری) به عنوان مثال قراردادهای بین کارکنان و کارفرمایان نمیتواند برخلاف قوانین جاری کشور باشد و باطل است. مورد بعدی قوانینی که در جهت کمک و هدایت آنها کارگران و کارفرمایان تنظیم شده است، به عنوان مثال قوانین مربوط به مرخصی های بدون حقوق و مرخصی تحصیلی و … از جمله این موارد هستند که دست هردو در این زمینه باز گذاشته است. اما درکل همه این موارد نیاز به توجه خاص به قوانین بالادستی ست.

ملاحظات حقوقی روابط کار در هنگام استخدام فرد چه مواردی هستند؟

قبل از استخدام هر نیرویی که ابتدا باید اطمینان حاصل کرد که برای انجام کار واجد شایستگی های لازم است از نظر سلامت جسمی و روحی است یا خیر. بدین منظور در هنگام استخدام فرد باید وی را به مراکز طب کار صنعتی، معرفی کرد تا مشخص شود که فرد برای استخدام واجد شرایط ذکر شده است یا خیر. مورد بعدی ثبت نام فرد در شعبه تامین اجتماعی مربوطه جهت بیمه است که باید به آن توجه شود.

انواع قراردادهای نیروی انسانی در قانون چگونه است؟

انواع قراردادها در روابط کاری از منظر زمان بر نوع دائمی و موقت است. در قراردادهای دائم زمان مشخص برای انتهای قرارداد مشخص نشده است و در قراردادهای موقت، مدت مقرر تعیین میکنند. در این خصوص باید توجه داشت که در قراردادهای مدت مشخص، در حین انجام آن، قابل فسخ از جانب یکی از طرفین نمی باشند.قراردادها از لحاظ انجام و ارائه کار نیز به انواع دیگر تقسیم می شوند که با توجه به میزان عملکرد حقوق یا مزد دریافت می کنند.جزییات بیشتر در ویدئو قابل مشاهده است.

مسائل منابع انسانی مرتبط با نظام وظیفه کارکنان چگونه است؟

شرط اول برای کارفرما جهت بکارگیری فرد، عدم داشتن ممنوعیت قانونی و شرعی است از این رو به کارگیری کارمندانی که مشمول خدمت نظام وظیفه هستند دارای چالش هایی می باشد که باید به آنها دقت شود. لذا این وضعیت باید برای کارمندان مرد مشخص شود و اطمینان حاصل شود که مشمول نیستند چرا که در غیر این صورت با مجازات روبرو می شوند. جزییات بیشتر در ویدئو ببینید.

اخذ چک و سفته از کارکنان آری یا خیر؟

صرف گرفتن چک یا سفته از کارکنان جرم نیست و مجازاتی را دربرندارد، اما استفاده از آنها در خلاف آن چیزی که کارگر آن را سپرده است، میتواند از مصادیق خیانت در امانت باشد و جرم محسوب می شود. در این خصوص پیشنهاد می شود اگر کارمندانی وجود دارند که با سازمان همدل نیستند، آنها را مجبور به ماندن در سازمان نکنید و نگهداری آنها با چک و سفته راه مناسبی نیست.

در قانون حقوق و دستمزد چه تعریفی دارد؟

تعریف قانونی از حقوق و دستمزد ثابت کارکنان در قانون کار براساس کارگاه هایی که طرح طبقه بندی مشاغل را دارند یا خیر، بر دو نوع است که توضیح مفصل آن را در ویدئو ببینید.

بیمه کارکنان از منظر قانون کار چگونه است؟

کارفرمایان مکلف به بیمه کردن تمام کارمندان خود هستند و بطور عام امتیازات و حقوق کارمندان تمام وقت، پاره وقت و … درخصوص بیمه باتوجه به نسبت میزان ساعات کارکردشان برابر است.

آیا توصیه یا نکته ی خاصی درباره اختلافات بین کارگر و کارفرما و پروسه آن دارید؟

ابتدا توصیه می شود در قدم اول این اختلافات بین کارگران و کارفرمایان در بین خودشان حل شود و اگر این اتفاق به هر دلیلی حاصل نشد، در قانون کارگر مقید به رجوع به مراجع حل اختلاف موجود در ادارت کار شده است. در این زمینه باید توجه داشت که هیئت های سازش هیچ گونه وجاهت قانونی ندارند، همچنین مکلف کردن کارگران به مراجعه دوباره به کارفرما توسط اداره کار صراحتا خلاف قانون کار است و باید از این موارد خودداری شود.

فرآیند رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما چگونه است؟

در ابتدا کارگری که خواهان خواسته ای است در ابتدا به هیئت تشخیص مراجعه می کند و بعد از مطلع شدن از موضوع و پس از شنیدن شکایت کارگر و دفاعیات کارفرما، با اکثریت آرای در مورد مسئله تصمیم گیری می کنند. رای صادر شده تا ظرف مدت 15 روز از سوی هر دو طرف قابل اعتراض است و در هیئت حل اختلاف بررسی می شود اگر با اکثریت آرا به نتیجه ای رسیدند، تصمیم آنها بلافاصله بعد از ابلاغ به طرفین لازم الاجراست. جزییات بیشتر مراحل رسیدگی به شکایات و اختلافات کارگران و کارفرمایان و نحوه تصمیم گیری در این فرآیند را در ویدئو ببینید.

با توجه به تجربیات گذشته آیا توصیه های خاصی به کارفرمایان دارید؟

براساس تجربیات بدست آمده در ارتباط با احقاق حقوق کارمندان و وظایف کارفرمایان، جهت حفظ اعتبار اگر طبق قانون حق با کارمند است باید سعی شود که در فضایی آرام و دوستانه مشکل را حل کرد.در غیر این صورت ممکن در آینده باعث بروز مشکلاتی از جمله از دست رفتن اعتبار مدیر شود که این بدترین حالت ممکن است.

لطفا اطلاعاتی در مورد بیمه مسئولیت پرسنل در کارگاه بدید و کدوم بیمه کم هزینه تَر است

سلام عرض ادب و احترامبا توجه به قانون کار، بیمه نمودن توسط کارفرما از قواعد آمره میباشد که بر خلاف آن نمیتوان هیچ گونه توافقی نمود، علی ایحال شما با توجه به بیمه های موجود موردی را باید انتخاب کنید که متناسب با فعالیت شما باشد و بیشترین پوشش در ارتباط با خطرات احتمالی را ارائه دهد. با

در کارگاه خطرات زیادی کارکنان رو تهدید می کنه. کارفرما مطابق قانون کار مکلفه اونا رو در مقابل این خطرات محافظت کنه. اگه در این کار قصور کنه باید خسارت وارده به کارکنان رو بپردازه. بیمه مسئولیت کارفرما در چنین مواردی به جای کارفرما این خسارت رو در چارچوب قرارداد پرداخت می کنهقبل از فکر کردن به حق بیمه پایین تر باید به خرید بیمه نامه ای با پوشش مناسب فکر کنین. اگه بیمه نامه شما پوشش کافی نداشته باشه هر مبلغی پرداخت کنین اضافه است. بیمه مسئولیت کارفرما دو بخش داره۱- پوشش پایه: که باید سقف تعهدات در اون به تناسب ریسک موجود در کارگاه شما تعیین بشه۲- پوشش های تکمیلی: این پوشش ها برای هر کارگاهی باید به درستی انتخاب بشن تا خطرات ممکن تا حد قابل قبولی پوشش داده بشن

باسلام واحترام. بیمه مسئولیت در کارگاه درواقع کارش این هست که اگربرای کسی اعم ازکارگران ویا مشتری ویاافرادمتفرقه اتفاقی افتاد دیه این افرادراپرداخت میکندوبرای محیط های صنعتی این نوع بیمه ضروری هست. موفق باشید.

با سلام وقت بخیر بنده برنامه نویس یک شرکت دانش بنیان هستم. با توجه به قانونی که هست برای معافیت اینکه باید دارای مدرک کارشناسی باشم، حالا من کاردانی دارم و به خاطر سربازی نمیتونم ادامه بدم، ایا امکان معافیت هست؟

سلام و وقت بخیرچون مدرکتان کاردانی است نمی توانید از مزایای خدمت وظیفه شرکت های دانش بنیان استفاده نمایید, برای این کار بهتر است شرکت در یک پارک علم و فناوری مستقر شوید تا از این مزایا بتوانید استفاده کنید. در صورت سوالات بیشتر تماس بگیرید.

حداقل باید دارای مدرک کارشناسی باشید ولی کماکان از شرکتی که مشغول هستید درخواست بفرمایید درخواست خود را مبنی بر اینکه به شما نیاز دارند به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه دهند. انشاالله که مورد موافقت قرار گیرد

سلام من سی و یک ساله هستممیخواهم از ۱۵ سالگیم تا الان رو در مشاغل سخت حق بیمه ام رو بریزم تا در سن خیلی کم بازنشسته بشم بهترین راه کدومه خویش فرما، مشاغل آزاد، اجباری من یک شرکت از قدیم دارم از ۱۸ سالگیم و یک مورد دیگه مشاغل آزاد حق بیمه برای بازنشستگی اش صد و خورده ای است که نرخش خیلی خوبه

به جای اینکار از بیمه عمر استفاده نمایید چون با بیمه تامین اجتماعی امکان پذیر نیست و بیمه عمر با شرایط شما مزایای بیشتری دارد …

بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور، مستلزم اشتغال ٢٠ سال مستمر و ٢٥ سال متناوب به مشاغلی است که در زمره این مشاغل (طبق آیین نامه تصویبی) می باشد، و البته موضوع باید در کمیسیون مربوطه تایید شود. قابل بازخرید نمی باشد. در ضمن بیمه باید اجباری باشد، یعنی شما به عنوان کسی که شرکت دارید، بیمه کارفرمایی باید بپردازید، که این نوع بیمه مشمول مشاغل سخت نمی شود.

در قرار داد پیمان اگر در متن قرار اطلاعات کامل پرسنل و هزینه ساعتی هر کدام قید شده باشد, آیا باید دقیقا همان مبلغ به پرسنل داده شود یا مبلغی دیگر هم باشد مشکلی پیش نمیاد؟

اگر برای هر پرسنل مشخص باشد، بله باید همان مبلغ را به پرسنل پرداخت کنید. و حق بیمه شان رو پرداخت کنید، این مبلغ به صورت ماهانه نباید از حداقل کمتر باشد.

بیمه های اختیاری که می تواند ریسک کاری و کسب و کار من را کاهش دهد کدامند؟

بسته به نوع کار شما پوشش های مختلف بیمه ای قابل استفاده هستن. عناوین بعضی از اونا: -بیمه مسئولیت کارفرما- بیمه آتش سوزی- بیمه تکمیلی درمان- بیمه مسئولیت در قبال اشخاص ثالث- بیمه تمام خطر نصب/پیمانکاری- بیمه مسئولیت مدنی حرفه ای- بیمه شکست ماشین آلات- …با ارزیابی ریسک کسب و کار شما می شه انواع بیمه مناسب رو تعیین کرد.

شرایط استفاده از بازنشستگی زودرس به چه نحوی است؟

قانون استفاده از مرخصی بدون حقوق به نحوی که مدت فوق جزو سنوات خدمت مستخدم محسوب شود چیست و از چه تاریخی قابل اجرا می باشد؟

پاداش پایان خدمت چگونه پرداخت می شود؟

آیا خدمت سربازی جزو سوابق تامین اجتماعی محسوب می شود؟

در صورت نیاز به انتقال سوابق بازنشستگی بین صندوق های بیمه ای چه مسائلی بایدمد نظر قرار گیرد؟

برخی قراردادهای شرکت های دانش بنیان موضوعات و محتوایی محرمانه، دفاعیو امنیتی دارد. آیا انتشار متون قراردادهای مذکور و در اختیار گذاشتن حسابرسانهنگام بازدید از شرکت صحیح است؟

در صورتی که کارفرما دفاتر قانونی (دفتر نویسی) نداشته باشد حسابرسی چگونهانجام خواهد شد؟

فرآیند بازرسی از دفاتر شرکت ها و کارفرمایان چگونه و بر چه اساسی است؟

چه زمانی ممیزان سازمان تامین اجتماعی برای حسابرسی به شرکت ها مراجعهمی کنند؟

در تکمیل فرمایشات دوست عزیز، عرض کنم، طبق نامه سال ٩٦ و ٩٧ مدیر کل تامین اجتماعی، موسسه حسابرسی فقط برای یکسال مالی گذشته میتواند درخواست حسابرسی دفاتر صادر کند. یعنی در سال ٩٧، فقط سال ٩٦ را میتواند حسابرسی کند. مگر در موارد استثنا

در صورتی که شرکت مجری قرارداد (پیمانکار) عضو صندوقی غیر از تامیناجتماعی باشد (یعنی کد بیمه ای کارگاه خود را از صندوقی دیگر اخذ کرده باشد) برایپرداخت حق بیمه قرارداد چه وضعیتی خواهد داشت؟

شرکتی در پارک فناوری پردیس قراردادی با ستاد پارک امضا کرده و آن را در دفترخود در تهران انجام داده است. حق بیمه قرارداد را هم به شعبه محل دفتر خود درتهران با اسناد ارائه شده پرداخت کرده و مفاصا حساب دریافت کرده است. اماهنگامی که به پارک برای آزاد کردن ۵٪ مبلغ قرارداد خود مراجعه کرده امور مالی پارکاز او مفاصا حساب از شعبه رودهن را درخواست کرده است. تکلیف چیست؟ اینشرکت باید از شعبه رودهن تقاضای مفاصاحساب کند یا مفاصا حساب تهران برای اوکافی است؟

آیا برای انجام پروژه های فردی نیازی به پرداخت حق بیمه قرارداد هست یا خیر؟

اگر قرار داد میان دو شرکت خصوصی برقرار شود آیا باز هم به پرداخت حق بیمهقرارداد نیازی هست یا خیر؟

آیا عدم دفتر نویسی شرکتی یا عدم ارائه دفاتر به حسابرسان یا بازرسان سازمانتامین اجتماعی تغییر در ضرایب پرداختی حق بیمه قراردادهای شرکت می دهد یاخیر؟

در صورتی که شرکتی دفاتر قانونی برای بازرس تامین اجتماعی در خصوص ماده ۴۱قانون رفع موانع تولید ارائه ندهد، حق بیمه قرارداد او چگونه محاسبه می شود؟

چه شرکت ها و صنایعی مشمول ماده 41 قانون رفع موانع تولید و استفاده از مزایای14 درآمد هستند؟ / بخشنامه 9

فرآیند اجرای معافیت قراردادهای پژوهشی در وزارت علوم به چه شکل اجرا و دنبالمی شود؟

برای دسترسی به کلیه بخشنامه ها و ابلاغیه های سازمان تامین اجتماعی به کجا بایدرجوع کنیم؟

چه افراد یا قراردادهایی واجد تخفیفات از پرداخت حق بیمه قراردادها یا معاف ازآنمی باشند؟

پرداخت حق بیمه قرارداد شامل حال چه اشخاصی (حقیقی یا حقوقی) می شود و شاملچند بخش است؟

ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی و مبحث حق بیمه قراردادها چیست؟

بیمه بیکاری چیست و به چه اشخاصی تعلق می گیرد؟

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه اجباری در سازمان تامین اجتماعی چیست؟

در صورت نیاز به اخذ بیمه مشاغل آزاد، شرایط آن چیست؟

کدام وجوه و مبالغ پرداختی مشمول کسر حق بیمه می باشد؟

چند نوع بیمه نامه یا پوشش بیمه ای برای افراد وجود دارد؟

مبلغ پرداختی حق بیمه ماهانه چقدر است و به چه شکل باید پرداخت شود؟

چه میزان مهلت برای ارسال لیست ماهانه بیمه برای کارفرما وجود دارد؟

آیا شرکت می تواند از ابتدای اعلام ثبت خود بیمه پرداخت نکند؟

اخذ کد کارگاهی و ارائه لیست بیمه کارکنان شرکت ها چگونه انجام می شود؟ فرآیندبازرسی از کارگاه چگونه خواهد بود؟

شرکت های دانش بنیان چه زمانی به پرداخت های بیمه ای نیاز دارند و این پرداخت هابه چند بخش تقسیم می شود؟

بیمه هایی که شرکت های دانش بنیان (کارفرما) باید اخذ کنند چند نوع است؟

آیا دو هفتم از سهم بیمه شامل تمامی افراد می شود؟

دو هفتم از ۷درصد سهم بیمه کارکنان مربوط به بیمه درمانی است و این پرداختی به استناد ماده ۱۳۷ قابل کسر از درامد مشمول مالیات حقوق بگیر می باشد. و معافیت دو هفتم شامل همه افراد میشود.

موسسه حقوقی پاد انواع مشاورهای حقوقی

بسمه تعالی

وزارت کار و امور اجتماعی

این قرارداد به موجب ماده (۱۰) قانون کار جمهوری اسلامی ایران و تبصره (۳) الحاقی به ماده (۷) قانون کار موضوع بند (الف) ماده (۸) قانون رفع برخی از موانع تولید و سرمایه گذاری صنعتی مصوب ۲۵/۸/۱۳۸۷مجمع تشخیص مصلحت نظام، بین کارفرما / نماینده قانونی کارفرماو کارگر (کارمند) منعقد می شود.

۱-مشخصات طرفین : کارفرما / نماینده قانونی کارفرما

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

آقای/خانم/شرکت …………………………………فرزند……………………..شماره شناسنامه/ شماره ثبت …………………. نشانی :  ……………………………………………………………… و کارگر (کارمند) آقای/ خانم : …………………………………..فرزند……………… متولد…………….. شماره شناسنامه …………….. شماره ملی ……………………. میزان تحصیلات ……………………..نوع و میزان مهارت …………………………………………………..

نشانی : استان: …………………………………….. شهر : ……………………………. منعقد می گردد.

آدرس کامل : …………………………………………………………………………………

۲- نوع قرارداد:   دائم              موقت         کار معین

۳- نوع کار یا حرفه یا حجم کار و یا وظیفه ای که کارگر به آن اشتغال می یابد: ………………………..

۴- محل انجام کار استان : ………………………….. شهر ………………………………..

۵- تاریخ انعقاد قرار داد :………………………….. ۶- مدت قرارداد : …………………………………………………………

۷- ساعات کار : ………………………. میزان ساعات کار و ساعت شروع و پایان آن با توافق طرفین تعیین می گردد، ساعات کار نمی تواند بیش از میزان مندرج در قانون کار تعیین شود لیکن کمتر از آن مجاز است.

۸- حق السعی:الف) مزد ثابت/مبنا روزانه/ساعتی …………………………………ریال(حقوق ماهانه : ………………………………. ریال)

ب- پاداش افزایش تولید یا بهره وری ………………………………………………….. ریال که طبق توافق طرفین قابل پرداخت است.

ج- سایر مزایا: کمک هزینه مسکن ……………………… عائله مندی …………………………… کمک هزینه خواروبار …………………….

مرخصی استحقاقی سالانه ……….. روز مطابق قانون کار و مقررات تبعی) (تعطیل هفتگی ……………………. روز مطابق قانون کار و مقررات تبعی)

۹- حقوق و مزایا بصورت هفتگی/ ماهانه کارگر به حساب شماره ………………………………… نزد بانک ……………..  شعبه…………………. توسط کارفرما یا نمایده قانونی وی پرداخت می گردد.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وکلای متخصص می توانید با مشاوره حقوقی پاد تماس حاصل فرمایید.

۱۰- بیمه : به موجب ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرما مکلف است کارگر را نزد سازمان تامین اجتماعی و یا سایر دستگاه های بیمه گذار بیمه نماید.

۱۱- عیدی و پاداش سالانه: به موجب ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه‌های مشمول قانون کار مصوب ۶/۱۲/۱۳۷۰ مجلس شورای اسلامی به ازای یک سال کار معادل شصت روز مزد ثابت/مبنا(تا سقف ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی کارگران) به عنوان عیدی و پاداش سالانه به کارگر پرداخت می شود. برای کار کمتر از یک سال میزان عیدی و پاداش و سقف مربوط به نسبت محاسبه خواهد شد.

۱۲- حق سنوات یا مزایای پایان کار: به هنگام فسخ یا خاتمه قرارداد کار حق سنوات مطابق  قانون و مصوبه ۲۵/۸/۱۳۸۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اساس نسبت کارکرد کارگر پرداخت می شود.

۱۳- شرایط فسخ قرارداد: این قرارداد در موارد ذیل، توسط هر یک از طرفین قابل فسخ است.

فسخ قرارداد …………………… روز قبل به طرف مقابل کتبا اعلام می شود.

۱۴- سایر موضوعات مندرج در قانون کار و مقررات تبعی از جمله مرخصی استحقاقی، کمک هزینه مسکن، کمک هزینه عائله بندی نسبت به این قرار داد اعمال خواهد شد.

۱۵- این قرارداد در چهار نسخه تنظیم می شود که یک نسخه نزد کارفرما، یک نسخه دست کارگر، یک نسخه به تشکل کارگری (درصورت وجود) ویک نسخه نیز توسط کارفرما از طریق نامه الکترونیکی یا اینترنت یا سایر طرق به اداره کار و امور اجتماعی محل تحویل می شود.

محل امضاء کارفرما                                                            محل امضاء کارگر

 

 

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وکلای متخصص می توانید با موسسه حقوقی پاد تماس حاصل فرمایید.

برای مشاوره حقوقی آنلاین به کانال تلگرام موسسه حقوقی پاد مراجعه نمایید. برای اطلاع بیشتر در خصوص مشاوره حقوقی رایگان موسسه حقوقی پاد با ما تماس بگیرید.

05 سپتامبر 2020

23 آگوست 2020

22 آگوست 2020

10 آگوست 2020

08 ژوئن 2020

04 ژوئن 2020

18 مه 2020

12 مارس 2020

10 مارس 2020

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

04 مارس 2020


 

امروزه اختلافات میان کارگر و کارفرما یکی از معضلات مهم در جامعه می باشد که روز به روز در حال افزایش است. به طور عمده، دلیل اصلی این اختلافات عدم پرداخت حقوق، بیمه، سنوات و … می باشد و در صورتی که کارگر و کارفرما شناخت کافی نسبت به قوانین و مقررات اداره کار نداشته باشند دعوی های حقوقی جدی شکل می گیرد در این بین نیاز به وکیل متخصص اداره کار احساس می شود

تعداد زیادی از کارفرمایان به حقوق کارگران خود احترام می گذارند، رابطه خوبی را با کارگران شان برقرار می کنند و جهت رفاه و آسایش حال کارگران اقدامات موثری را انجام می دهند. ولی متاسفانه در این میان کارفرمایانی نیز از عدم آگاهی کارگران خود نسبت به قوانین و مقررات اداره کار سوء استفاده کرده و حق و حقوق کارگران را پایمال می کنند. در چنین شرایطی، کارگران به دلیل عدم شناخت صحیح از مقررات اداره کار و رابطه کارگری کارفرمایی نمی توانند حقوق خود را بگیرند و از حق شان دفاع کنند. 

در این جا است که نیاز به کمک یک مشاور حقوقی کار یا وکیل ادراه کار داریم تا با دانش جامع و تخصص کافی در زمینه مشاوره حقوقی کار بتواند به عنوان نماینده قانونی کارگران از حق موکلان خود (کارگران) دفاع کند و حقوق آن ها را کامل پس بگیرد. علاوه بر این، در زمان عقد قرارداد استخدام نیز کارفرمایان و کارگران نیز می توانند با کمک یک وکیل متخصص در زمینه مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما، قرار داد را به گونه ای بنویسند که در آینده از ایجاد هرگونه اختلاف بین طرفین جلوگیری کنند.

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

قابلیت استناد بیش تر قرارداد استخدام در دادگاه: همانطور که می دانید در صورتی که هر کدام از بندهای قرارداد استخدام توسط کارفرما یا کارگر انجام نشود طرفین می توانند به دادگاه مراجعه کرده و شکایت کنند. زمانی که قراراد استخدام توسط یک وکیل خبره در حوزه مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما نوشته شود، به دلیل آشنایی کامل وی با قوانین و اصطلاحات حقوقی، قرارداد تنظیم شده قابل استنادتر برای دادگاه می باشد.

نوشتن جامع و کامل قرارداد: مشاور حقوقی قانون کار و تامین اجتماعی به دلیل آشنایی و تسلط کامل بر شیوه نوشتن و نگارش، می تواند قراردادی را تنظیم کند که تمامی موارد مورد نظر شما را در آن ذکر کند. در صورتی که کارگر و کارفرما خودشان نمی توانند به تنهایی این قرارداد را بنویسند.

بستن بهترین قرارداد ممکن: شما با مطرح کردن تمامی خواسته ها و شرایط خود به یک وکیل کارآزموده در زمینه مشاوره حقوقی وزارت کار و بیمه، می توانید قرارداد استخدام را به گونه ای بنویسید که بیشترین نفع را برای شما داشته باشد.

به منظور جلوگیری از ایجاد هرگونه اختلاف بین کارگران و کارفرمایان، بهترین کار مشورت با یک مشاور اداره کار می باشد. علاوه بر این، در صورتی که هر گونه مشکلی بین کارفرما و کارگر پیش بیاید برای حل آن و زنده شدن حقوق طرفین باید از راهنمایی ها و توصیه های یک وکیل ماهر در زمینه مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما بهره برد.

با توجه به اینکه وکلا و مشاوران زیادی در این زمینه وجود دارند شما باید بتوانید بهترین وکیل اداره کار را انتخاب کنید تا بهترین نتیجه را کسب نمایید. برای این کار در ابتدا چند وکیل اداره کار را در نظر بگیرید و از میان آن ها وکیلی را که دارای رزومه ای قوی است و موکلان رضایت مندی بیش تری از آن ها دارند را انتخاب کنید.

حتما تاکنون عباراتی مانند مشاوره تلفنی رایگان اداره کار، مشاوره رایگان قانون کار، مشاوره رایگان تلفنی قانون کار و مشاوره حقوقی اداره کار رایگان را شنیده اید. حواستان باشد که یک سری از موسسه ها و وکلای سودجو با این ترفند ها نه تنها به شما کمکی نمی کنند بلکه شما را با راهنمایی های اشتباه از خواسته ها و هدف تان دور می کنند و زمان شما را تلف می کنند. در درجه اول سعی کنید وکیلی را انتخاب کنید که سابقه ای درخشان در حوزه مشاوره اداره کار داشته باشد. لازم به ذکر است که بسیاری از مشاوران حقوقی اداره کار شرایط اقتصادی کارگران و کارفرمایان را درک کرده و حق الوکاله کمی را نسبت به سایر پرونده های خود دریافت می کنند.  

 

در هر کجایی از ایران که هستید می توانید با کمترین هزینه و زمان ممکن از کارآزموده ترین و مجرب ترین متخصصان در کسب و کار های مختلف به صورت آنلاین مشاوره بگیرید. آنی مشاور فرصتی را برای کاربران خود ایجاد کرده تا بتوانند خیلی سریع و به صورت آنلاین و تلفنی از بهترین مشاوران از جمله مشاور قراردادها، مشاور چک و اسناد تجاری، مشاور مالیاتی شرکت ها، مشاور حقوقی شرکت ها، مشاوره حقوقیاداره کار رایگان و سایر مشاوران بهره مند شوند. آنی مشاور به شما کمک می کند تا مسائل خود را با کمترین هزینه و بیشترین رضایت مندی در هر کسب و کاری حل کنید و دیگر نگران آن ها نباشید.

 

 

تهران، میدان 7 تیر، اول خیابان بهارشیراز، نرسیده به خیابان سلیمان خاطر، جنب اداره پست، پلاک ۴، طبقه ۴ واحد ۱۱

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

 وزارت کار و امور اجتماعی به عنوان نهادی بی‌طرف به منظور حل اختلافات کارگری و کارفرمایی و نظارت بر اجرای قانون کار از سال ۱۳۲۵ در کشور تاسیس و شروع به فعالیت کرد

ادامه مطلب…

در روابط کارگر و کارفرما مسایل بسیاری مطرح است که اگر طبق اصول و رویه صحیح انجام نشود، ممکن است به تضییع حقوق یکی از این دو طرف منجر شود.

ادامه مطلب…

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

 مرسوم است در بیشتر موارد افراد جویای کار، پس از آنکه از طرف کارفرما مورد تایید قرار می‌گیرند با این جملات از ناحیه وی مواجه می‌شوند. که جهت تضمین یا حسن انجام کار، یک سفته هم می‌گیریم،  آیا چنین اقدامی به لحاظ قانونی صحیح است؟

ادامه مطلب…

گاهی ممکن است شروط و توافقاتی که درمورد انواع عقود مطرح می‌شوند و مورد نیاز یک قرارداد هستند، طولانی و پیچیده شوند…

ادامه مطلب…

ماده1ـ در اين آيين‌نامه اصطلاحات زير در معاني مشروح مربوط به كار مي‌روند: الف ـ قانون: قانون بازنشستگي پيش از موعد كاركنان دولت مصوب 1386.ب ـ سنوات خدمات قابل قبول: سنواتي است كه طبق قوانين و مقررات مربوط از لحاظ احراز شرايط بازنشستگي جزو سنوات خدمت ملاك محاسبه قرار مي‌گيرد. …………………….

ادامه مطلب…

فصل چهارم-مبحث اول – کلیات

‌ماده ۸۵ – برای صیانت نیروی انسانی و منابع مادی کشور رعایت دستورالعملهایی که از طریق شورای عالی حفاظت فنی (‌جهت تأمین حفاظت‌فنی) و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (‌جهت جلوگیری از بیماری حرفه‌ای و تأمین بهداشت کار و کارگر و محیط کار) تدوین می‌شود، برای‌کلیه کارگاه‌ها، کارفرمایان، کارگران و کارآموزان الزامی است. ………………..

ادامه مطلب…

مبحث چهارم – شرایط کار زنان‌ماده ۷۵ – انجام کارهای خطرناک، سخت و زیان‌آور و نیز حمل بار بیشتر از حد مجاز با دست و بدون استفاده از وسایل مکانیکی، برای کارگران زن‌ممنوع است. دستورالعمل و تعیین نوع و میزان این قبیل موارد با پیشنهاد شورای عالی کار به تصویب وزیر کار و امور اجتماعی خواهد رسید.  …………………….

ادامه مطلب…

مبحث دوم: تعلیق قرارداد کار‌ماده ۱۴ – چنانچه به واسطه امور مذکور در مواد آتی انجام تعهدات یکی از طرفین موقتاً متوقف شود، قرارداد کار به حال تعلیق در می‌آید و پس از‌رفع آن‌ها قرارداد کار با احتساب سابقه خدمت (‌از لحاظ بازنشستگی و افزایش مزد) به حالت اول بر می‌گردد.  …………………..

ادامه مطلب…

‌فصل اول – تعاریف کلی و اصول

‌ماده ۱ – کلیه کارفرمایان، کارگران، کارگاه‌ها، مؤسسات تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی مکلف به تبعیت از این قانون می‌باشند. ‌ماده ۲ – کارگر از لحاظ این قانون کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق‌السعی اعم از مزد، حقوق، سهم سود و سایر مزایا به درخواست‌کارفرما کار می‌کند. ………………….

ادامه مطلب…

ماده۱ـ در اجرای ماده (۱۶۴) قانون کار جمهوری اسلامی ایران نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت در هیات‌های حل اختلاف براساس این آیین‌نامه انتخاب و معرفی می‌گردند. ماده۲ـ مرجع انتخاب نمایندگان کارگران در هیات‌های حل اختلاف تشکل کارگری حائز اکثریت استان می‌باشد.  ………………..

ادامه مطلب…

صفحه1 از5

با توجه به سوء استفاده برخی از وبسایت ها از نام و اعتبار «صدای وکیل»، به کلیه بازدیدکنندگان و کاربران اعلام می کنیم، «صدای وکیل» فعالیت رسمی و قانونی خود را تنها در بستر وبسایت sedayevakil.com انجام می دهد و زیر مجموعه مجموعه حقوقی صدف با نظارت وکیل دادگستری آقای علی مهاجری میباشد.از آنجا که خدمات «صدای وکیل» در این وبسایت رایگان ارائه می شود، از شما عزیزان خواهشمندیم هیچ مبلغی بابت مشاوره به وبسایت های که از نام صدای وکیل استفاده می کنند پرداخت ننمایید.لازم به ذکرست روزانه صدها مراجعه کننده با استفاده از خدمات رایگان ما (پاسخگویی تلفنی به سوالات حقوقی) راهنمایی می شوند و ما بر این باوریم که با راهنمایی خود بتوانیم قدم کوچکی برای رفع مشکلات حقوقی شما در هر نقطه از ایران باشیم.این نوید را هم می دهیم که درصدد تعقیب و پیگرد قضایی سوء استفاده کنندگان و عاملان این موضوع و ایجاد بستری امن برای شما همراهان صدای وکیل هستیم.

 

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloakb7a8259d212914b652c14847ed022ac4′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addyb7a8259d212914b652c14847ed022ac4=’info’+’@’;addyb7a8259d212914b652c14847ed022ac4=addyb7a8259d212914b652c14847ed022ac4+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_textb7a8259d212914b652c14847ed022ac4=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloakb7a8259d212914b652c14847ed022ac4′).innerHTML+=’‘+addy_textb7a8259d212914b652c14847ed022ac4+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

بازبینی مـوارد مربوط به کار و کارگر و رابطه کارگر و صاحب کار ، از جمله مـوارد مهمی هست که ضرورت آن اکنون بیشتر از هر وقـت دیگری احساس می شود . این احساس نیاز با دقت به صنعتی شدن جوامع و دست یابی آنان به رشـد های اقتصادی در سایه افزوده شدن حجم کارهای تولیدی و ضمناً ازدیان جمعیت و قوت کار، در سـال های اخیر اضافه پیدا کرده است. بدیهی هست که با افزونی این تعاملات، برخوردها و اختلافاتی نیز در محیط های کاری به وجود خواهد آمد. کارگر از لحاظ قانون کار فردی هست که به هر عنوان در مقابل اخذ حقوق و سایـر ویژگی ها به تقاضـای صاحبکار کار می نماید. همه اشخاصـی که مشمول این تعریف هستند، از نظـر قانون، کارگر به حساب می آیند و تفاوتی میـان نگهبان یک کارگاه با مدیر فنی آن نمی بـاشد (وکیل دعاوی اداره کار). صاحبکار نیز فردی هست که کارگر به تقاضـای و به اعتبار وی در مقابل اخذ حقوق و دیگر ویژگی ها کار می نماید. مدیران و مسئولانی که عهده دار اداره کارگاه می باشند ، نماینده صاحبکار حساب می شوند.

کارگاه نیز مکانی می باشد که کارگر به تقاضـای صاحبکار یا نماینده وی در آنجا کار می نماید. مؤسسات صنعتی، کشاورزی، معدنی، ساختمانی، خدماتی، مسافری، تجاری، اماکن عمومی و مثل آنها مشمول این عنوان می باشند .برای آغاز رابطه کاری میـان کارگر و صاحبکار ، قراردادی کتبی یا شفاهی منعقد می گردد و به سبب آن کارگر در قبال اخذ مزد، کاری را برای مدتی مشـخص (موقت یا غیرموقت) برای صاحبکار انجام می دهد. این قرارداد معیـن کننده و نمایانگر میزان دقیق ساعات کار، نحوه کار، اخذ حقوق و دیگر مسائـل هست و موقعی ایجاد هر گونه اختلاف، اول به آن مراجعه می شود.

در قانون کار، مراجع حل اختلاف به دو گروه هیئت های تشخیص (به عنوان مرجع بدوی) و هیئت های حل اختلاف (به عنوان مرجع تجدید نظـر ) تقسیم شده و در هر استان چندین هیئت تشخیص و حل اختلاف به تناسب وسعت آن استان پیش بینی گردیده است. موقعی ایجاد اختلاف در روابط کارگر و صاحبکار اعم از اخراج بدون دلیل موجه، نداشتن پرداخت حقوق و خصوصیت ها و نکاتی از این قبیل، کارگر خواهـد توانست ضمنا اگـر مقوله مورد اختلاف از طریق آشتی مستقیم بین وی و صاحبکار حل نشود، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگران و صاحبکار به اداره کار مرتبط برای طرح اختلاف رجوع نماید. اداره کاری صلاحیت بازبینـی به اختلاف میـان کارگر و صاحبکار را دارد که کارگاه در حوزه آن اداره واقع شده باشد. کارگر پـس از رجوع به آن اداره، تقاضـای خود را حداکثر در دو صفحه نوشته، آن را ثبت می کـند و تحویل مسئول دبیرخانه اداره کار خواهد داد. ضمنا اگـر کارگر شخصاً توانایی طرح اختلاف را نداشته باشد، خواهـد توانست یک وکیل دعاوی اداره کار با تجربه را به عنوان نماینده خود معرفی نماید تا به جای وی اقدام به طرح اختلاف نماید.

به این منظور مدعی می بایست به دفاتر اسناد رسمی رجوع کرده و نسبت به دادن وکالت به شخـص مورد نظـر خود اقدام نماید . بدیهی هست که حضور نماینده کارگر در مراجع حل اختلاف می بایست با عرضه وکالت نامه با دقت به مناطق جغرافیایی، ادارات کار و مراجع حل اختلاف تشکیل شده قانونی مربوطه اعم از وکیل دادگستری یا وکیل کاری صورت پذیرد و مراجع حل اختلاف مکلف به پذیرفتن وکالت نامه دستی و خطی که اصالت آنان مشخص نیست، نخواهند بود؛ مگر آن که اعطای نمایندگی و وکالت به طرق دیگر برای مراجع تشخیص و حل اختلاف محرز و مسلم گردد. از این رو گزینش و بهره گیری از یک وکیل دعاوی اداره کار با تجربه از ارزش به سزایی برخوردار می باشد.

بعد از تقدیم شکایت ، زمان بازبینـی مشخص خواهد شد و به کارگر و صاحبکار ابلاغ می شود. دو طرف دعوا می بایست در تاریخ مقرر در محل حاضر شده و دفاعیات خود را به همراه اسناد معتبر عرضه نمایند. هر وقت نیاز به پژوهش زیادتری باشد، بازرسان اداره کار به شیوه محسوس و نامحسوس به ساخته گزارش از مقوله مورد اختلاف می پردازند و با رجوع به کارگاه، اظهارات مطلعان را دریـافت می نمایند. بعد از صدور رأی از طرف هیئت تشخیص، دو طرف ظرف مدت 15 روز می توانند اعتراض خود را به شیوه کتبی نوشته و تحویل دهند. هیئت حل اختلاف هم بعد از بازبینی موضوع، اقدام به صدور رأی خواهد کرد. این رأی قطعی بوده؛ ولی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد. اعتراض به رأی اجرا شده مانع از انجام آن نمی باشد؛ مگر اینکه مرجع قضایی دستوری دایر بر توقف عملیات اجرایی صادر و اعلام نماید. در نکاتی مثل حوادث ناشی از تقصیر و کوتاهی صاحبکار که بحث دیه و خسارت مطرح خواهد شد، این مراجع و محاکم دادگستری می باشند که صلاحیت بازبینـی به مقوله را دارند (وکیل دعاوی اداره کار).

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار

ضمناً چنانچه اگـر توهین یا فحاشی میـان کارگر و صاحبکار شکل گرفته باشد، دادسرا صالح به بازبینـی خواهد بود و این مسائـل در شمار قوانین عمومی می باشد. دایره انجام احکام دادگستری جدای از این که آرای صادر شده از طرف محکمه های دادگستری را اجرا می کند ، آن دسته از آرای مراجع حل اختلاف که قطعی شده اند را نیز اجرا می نماید. اجرائیه در اداره دادگستری صادر و به کارگر یا صاحبکار ابلاغ می شود . ضمنا اگـر در رأی رأی به بازگشت کارگر به کارگاه و از سرگیری کار های وی داده شده باشد، یا ملزم به پرداخت حقوق کارگر شده باشد صاحبکار می بایست ظرف 10 روز بعد از اخذ برگه اجراییه، مبادرت به انجام این رأی نماید.

شانس دارد در روابط و قراردادی که میـان طرفین کارگر و صاحبکار وجود دارد در روشی انجام مفاد قرارداد اختلافی حاصل گردد که این اختلافات ناشی از نداشتن انجام تعهدات قرارداد از جانب دو طرف یا یکـی از آنان باشد و به این خاطر این اختلافات می بایست اول به طریق آشتی و میانجیگری حل و فصل و بر طرف شود.

بر حسب ماده ی 157 قانون کار بازبینـی و تصمیم‌گیری دربـاره دعاوی و اختلافات ناشی از اختلا‌ف شخصی میـان صاحبکار و کارگر یا کارآموز از طریق هیات‌های تشخیص و هیئت حل اختلاف میسر می باشد.

اختلافات بین کارگر و صاحبکار موقعی وجود شرایط پایین که در ماده ی 157 قانون کار مطرح گردیده است، در این مراجع میسر می باشد:

– ناشی از انجام قانون کار و دیگر مقررات کار، قرارداد کارآموزی، موافقت نامه‌های کارگاهی یا پیمان‌های دسته‌جمعی کار باشد.

– آشتی میـان دوطرف حاصل نشود.

در قانون كار، مراجع حل اختلاف به دو دسته هيئت هاي تشخيص (به عنوان مرجع بدوي) و (هيئت هاي حل اختلاف(به عنوان مرجع تجديد نظـر تقسيم شده و در هر استان چندين هيئت تشخيص و حل اختلاف به تناسب وسعت آن استان پيش بيني گرديده است. موقعی ایجاد اختلاف در روابط كارگر و كارفرما ، كارگر مي تواند ضمنا اگـر مقوله مورد اختلاف از طريق آشتی مستقيم بین او و كارفرما حل نشود، از طريق انجمن صنفي كارگران و يا نماينده قانوني كارگران و كارفرما به اداره كار مربوطه براي طرح اختلاف رجوع نماید.

اگر کارگر هستید و به دنبال شکایت از کارفرما می باشید و به دنبال وکیلی متخصص در زمینه اداره کار و موضوعات مربوط به قانون کار هستید حتما می توانید از مشاوره مساعدت و کمک گروه تهران وکیل و مشاوران و وکلای متخصص اداره کار این مجموعه استفاده کنید.

گروه تهران وکیل با داشتن بیش از ۵ وکیل متخصص در امر اداره کار شما را نسبت به موضوعات مربوطه راهنمایی کرده و در صورت لزوم وکالت شما را نسبت به پرونده های مربوط به اداره کار پذیرفته و کار را برای شما انجام داده، هر شخصی به عنوان کارگر دارای حقوق می باشد که این حقوق عبارتند از:

اگر کارگر این حقوق را دریافت نکند میتواند از کارفرمای خود شکایت کند که اینکار در مراجع صالح اداره کار عبارتند از

هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف بررسی می گردد آراء صادره این دو هیئت قابلیت شکایت در دیوان عدالت اداری را دارند وکلای اداره کار مجموعه گروه تهران وکیل با داشتن سابقه طولانی و درخشان در زمینه مشاوره و وکالت به تمامی سوالات حقوقی شما در این زمینه پاسخ داده و شما را راهنمایی می نمایند همچنین در صورتی که می خواهید محاسبه کنید که میزان حقوق به شما تعلق می گیرد می توانید با وکلای حرفه ای اداره کار ما در موسسه حقوق تهران وکیل تماس بگیرید و سوالات خود را از ایشان بپرسید.

اگر شما کارفرما هستید و شخصی به عنوان کارگر از شما شکایت کرده باشد باید در مقابل شکایت مطروحه از خود دفاع نمایید این دفعه شامل این میشود که شخص کارفرما بتواند اولاً در نسبت مورد نوع دائمی بودن یا پاره وقت بودن شخص کارگر دفاع را انجام دهد دوم آن نسبت به مدت زمان حضور و سوم ما به حداقل حقوق دفاعیات خود را مطرح نماید موارد بسیار تاثیر گذار خواهند بود در رویه کار بنابراین اگر شخص کارفرما نسبت به این موارد دفاع نماید با محکومیت طولانی و بسیار زیادی مواجه خواهد شد بنابراین مدت زمان کار شخص کارگر مهم مناسب می باشد در مدت زمان بیمه و هم موثر میباشد در حداقل حقوق و مزایا به عنوان مثال اگر شخصی به عنوان کارگر از کارفرما شکایت کند مدت زمان کاری که احراز میکند هیئت تشخیص برابر با همان کارفرما موظف می باشد کارگر را بیمه نماید در غیر این صورت علاوه بر پرداخت حق بیمه باید جریمه بیمه را نیز مطرح نماید.

انجام فعالیت درزمینه اداره کار نیازمند تجربه و تبحرخاص میباشد. اصولا وکلایی که در زمینه اداره کارفعالیت دارند درزمینه کارگر وکارفرما اطلاعات خوبی داشته و تجربیات متفاوتی دراین زمینه دارند. حال باید درنظرگرفت که اصول وقواعداداره کاربسیارتخصصی هستند.

با وجود وکلای متعددی که در سطح تهران حضور دارند طرح دعوا یا دفاع در اداره کارنیازمند تجربه و تبحر میباشد و اصولاً هر وکیل نمی‌تواند این دعاوی را قبول و نیاز موکل را برطرف نماید بنابراین با درکی نیازمندی گروه وکلای تهران بهترین وکلای امر اداره کار و قانون کار را به شما معرفی می نماید اگر کارگر هستید و قصد شکایت از کارفرمای خود را دارید یا میخواهید در جایی شروع به کار کنید و می خواهید بدانید چه حقوقی به شما تعلق خواهد گرفت حتماً با مشاورین و وکلای این گروه تماس بگیرید پرسش های خود را مطرح کرده و پاسخ های خود را به صورت رایگان دریافت نمایید.

در صورتی که شما کارفرما هستید و می‌خواهید شخصی را به عنوان کارگر استخدام نمایید باید مطلع باشید که چه حقوق و مزایای باید به شخص کارگر پرداخت نماید بنابراین در این صورت حتما نیازمند مشاوره و مشورت با وکلای متخصص امور اداره کار هستید و همچنین ممکن است کارگری از کارفرما شکایت کند.

در این صورت کارفرما باید با حضور در مراجع صالح اداره کار از خود دفاع نماید و در برابر ادعاهای کارگر دلیل بیاورد و پرداخت حقوق را اثبات نمایند.

اینکه شخص کارگر مستحق چه میزانی است و چه حقوقی باید داشته باشد به این که شکایت علیه کارگر و کارفرما و مراحلی دارد را می توانید از گروه تهران وکیل سوال کنید گروه وکلای تهران با داشتن متخصص ترین وکلا در امر اداره کار و دعاوی مربوط به کار و کارفرما شما را در این زمینه راهنمایی می نماید

کارگر هنگامی که بخواهد از کارفرمای خود شکایت کند حتماً باید علاوه بر دادخواستی که آنرا پر و تحویل داره کار می‌دهد لیست بیمه و کد رهگیری نیز به همراه داشته باشد.

به علاوه اطلاعات شخصی مانند کپی کارت ملی بنابراین باید توجه نمود که کد رهگیری را شما می توانید، در دفاتر پیشخوان دولت گرفته و با ثبت نام در سایت وزارت رفاه آن را دریافت کنید همچنین لیست بیمه نیز از جمله موارد بسیار حائز اهمیت است که از شعبه تامین اجتماعی سراسر تهران قابلیت مطالبه دارد.

بنابرین با ذکراین نکات باید گفت که وکیل خوب برای اداره کار وکیلی است که دارای تجربه وتخصص فراوان دراین زمینه فعالیت میکند و زیر وبم کار را آموخته است بنابراین شما میتوانید، قبل از هر اقدامی از مشاورین متخصص اداره کار مجموعه گروه تهران وکیل استفاده نمایید.

در ابتدا ما 5 تن از فارغ التحصیلان دکتری رشته حقوق دانشگاه تهران بودیم، که بعد از گذراندن مراحل مربوطه، دریافت پروانه پایه یک وکالت از کانون وکلای دادگستری مرکز، با نیت گسترش عدل و داد و احقاق حق مظلومان و نظم خواهی در سال 1385 گروهی تشکیل دادیم و به کار وکالت به صورت تخصصی مشغول شدیم و بعد از گذراندن سالیان زیاد در کسب تجربه اکنون با یاری خداوند متعال گروه ما به 1200 وکیل مجرب و متخصص افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر تعداد زیادی از قضات بازنشسته و اعضای هیئت علمی دانشگاههای سراسری که سابقه زیادی در ذمه وکالت دارند با موسسه حقوقی تهران وکیل همکاری می نمایند. موسسه حقوقی تهران وکیل با بیش از هزاران پرونده موفق و فعالیت در بیش از 22 استان کشور با شعار ( عدالت برای همه ) توقیق خدمت به هموطنان گرامی دارد.

 

موسسه حقوقی تهران وکیل

مشاوره حقوقی رایگان : 77221941

آدرس : تهران، نارمک، خیابان فرجام

نرسیده به چهار راه ولیعصر پلاک 578، طبقه دوم

«گروه تهران وکیل» موسسه حقوقی است که خدمات جامع حقوقی از جمله، مشاوره حقوقی، وکالت به صورت کاملا تخصصی، مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی تلفنی توسط وکیل پایه یک دادگستری تهران با تعهد و تجربه بالا، در کلیه دعاوی و پرونده های قضایی، محاسبات حقوقی ( محاسبه دیه، محاسبه دیه اعضای بدن، محاسبه مهریه، محاسبه ارث، محاسبه تاخیر تادیه دین، محاسبه دیه قتل، محاسبه دیه بر اساس دادنامه ) را به تمام ایرانیان در داخل و خارج کشور ارائه می کنند.

«گروه تهران وکیل» با بکارگیری بهترین وکیل متخصص در هر پرونده حقوقی، همواره، بهترین نتیجه را برای متقاضیان به ارمغان می آورد. در حوزه هایی همچون : وکیل کیفری، وکیل خانواده، وکیل انحصار وراثت، وکیل قرارداد، وکیل طلاق، وکیل ملکی، وکیل چک، وکیل سفته، وکیل حضانت، وکیل ثبت، وکیل نفقه، وکیل اجرت المثل بهترین وکلا در این موسسه حقوقی گرد هم جمع شده اند.

«گروه تهران وکیل» با داشتن بهترین وکلای متخصص، که بدلیل تجربه بالا، با اشراف کامل به حل پرونده های حقوقی نایل می شوند. وکیل خوب، وکیلی است که در صورتی که، در صورت ارزیابی مشکل حقوقی موکل خود متوجه شود که امکان انجام وکالت وجود ندارد از گرفتن پرونده صرف نظر کرده و باعث اتلاف هزینه و اضرار موکل نشود.

«گروه تهران وکیل» مفتخر است با داشتن گروهی کاملا متخصص در زمینه «ثبت شرکت» «ثبت برند» «تغییرات شرکت» و همچنین خدمات بین المللی و مهاجرتی به هموطنان عزیز خدمت رسانی کند.

مشاوره حقوقی رایگان قانون کار
مشاوره حقوقی رایگان قانون کار
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *