مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

 
helpkade
مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان
مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

 

مشاوره ترک اعتیاد یک بخش مهم از پروسه درمان اعتیاد است. در واقع بیمار برای بازیابی و ریکاوری روانی نیاز به مشاوره مستمر در حین درمان دارویی دارد. از آن گذشته، پروسه مشاوره ترک اعتیاد بعد از دوره درمان هم ادامه خواهد داشت. چرا که تجربه ثابت کرده است افراد بیمار پس از ترک اعتیاد به دلیل مشکلات روحی و روانی، دوباره به سمت مصرف مواد مخدر یا الکل جذب شده و حتی اینبار شدیدتر از قبل دچار بیماری اعتیاد خواهند شد.

به کمک مشاوره ترک اعتیاد علت شروع بیماری خود را متوجه خواهید شد. چه چیزی شما را به سمت مواد مخدر یا الکل سوق داده است؟ محرک های شما چه بوده اند؟ آیا هنوز این مشکلات و بحران های روانی در زندگی شما وجود دارند؟ در ادامه وظایف یک مشاور در قبال بیمار مبتلا به اعتیاد را نام خواهیم برد.

مشاورین بهتر است در جلسات گروهی از حضور خانواده و دوستان بیمار نیز استفاده کنند تا هم شرایط برگشت او به آغوش گرم خانواده فراهم شود و هم پروسه درمان با حضور بیمار در جامعه تکمیل گردد.

در مشاوره های گروهی می توان به دغدغه های بیمار و مشکلاتش در خانواده و اجتماع پرداخت. باید دقت کرد که چه روابط ناسالمی در طول زندگیش داشته است و تلاش شود با گفتگو فرصت های جدیدی در اختیار او قرار گیرد تا شرایط بد گذشته گریبانگیر او نشود.مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

 

شاید فکر این شما نیازی به مشاور ندارید وسوسه کننده باشد. شاید فکر کنید بیماری شما آنقدرها هم شدید نیست و به قول معروف تفریحی مصرف می کنید. تعداد کمی از مردم از پروسه نه چندان جالب ترک اعتیاد استقبال می کنند. بالاخره تحمل مدت زیادی درد، فشار و بعضاً تنهایی ممکن است بسیاری از بیماران را بترساند. اما به این فکر کنید که هر راه دیگری غیر از این به بدتر شدن شرایط شما منجر خواهد شد. هر چه این پروسه را به تعویق بیندازید، سم بیشتری به بدن خود وارد خواهید کرد.

بیماران مبتلا به اعتیاد اغلب از نظر روانی اوضاع مساعدی ندارند. چرا که مواد مخدر ، خصوصاً انواع صنعتی آن به شدت روی عملکرد مغز تاثیر منفی دارند. هنگامی که تصمیم می گیرید با این بیماری مبارزه کنید و راه درمان خود را طی کنید، بهتر است یک مشاور کنار شما باشد و در طی این مسیر شما را هدایت کند.

یکی از حیاتی ترین مسائل در پروسه ترک اعتیاد، جلوگیری از عواملی است که ممکن است بیمار را دوباره به سمت اعتیاد سوق دهد. از جمله مهم ترین آنها، بحران های احساسی، فکر و خیال و مشکلات جسمانی است. بسیار هستند بیمارانی که به بهانه بهبود امراضی چون دیابت یا فشار خون ، به استعمال مواد مخدر پرداخته اند و کم کم به آن معتاد شده اند. والدین به خاطر بسپارند که فرزندانشان در سنین نوجوانی بسیار آسیب پذیر هستند  و ممکن است تحت تاثیر دوستان به اعتیاد روی آورند. در این شرایط بیشتر از مشاوره، پدر و مادر می توانند به آنها کمک کنند.

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

دکتر مریم محمدی 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

در هنگام ترک اعتیاد، برای جلوگیری از عوارض ناشی از علائم ترک می توان از برخی داروها استفاده کرد.

برای ترک اعتیاد، مهمترین مسئله اراده شخص است. در هنگام ترک حالت های خماری و علائم آن بروز خواهد کرد. بسته به نوع ماده مخدر مصرفی، شدت علائم ترک متفاوت خواهد بود. برای اقدام به ترک مواد مخدر باید از روشهای درست و مناسب استفاده شود. زیرا در غیر این صورت احتمال بازگشت به مواد مخدر بسیار زیاد است. شیوه درمانی مناسب یکی از مهمترین عوامل در ترک اعتیاد به حساب می آید.

 بسیاری از بیماران، ترک اعتیاد در منزل را ترجیح می دهند. اما باید متعاقب با آن از راههای ترک اعتیاد در خانه آگاهی کامل داشته باشند. افراد خانه نیز به منظور یاری بیمار، باید با آگاهی از روشهای ترک در منزل، مراقبت های لازم را از بیمار انجام دهند. در ترک اعتیاد انگیزه بیمار، نوع ماده مخدر، میزان وابستگی و روش ترک نقش اساسی دارند.

 برای آنکه در خانه ترک کنید بهتر است از یک برنامه دقیق استفاده کنید. استفاده از روش مناسب و پیروی از برنامه های اصولی، گامی مهم در جهت ترک است. خانواده بیمار باید با توجه به تغییر خلق و خوی شخص بر اثر قطع مصرف، وی را در این مسیر کمک کنند. زیرا فرایند ترک مصرف تاثیرات زیادی روی حالات روحی و رفتاری بیمار خواهد گذاشت. البته باید توجه داشت که با استفاده از روشی مناسب و برنامه ای منظم برای ترک اعتیاد، می توان تا حدی میزان اثرات علائم ترک را کاهش داد. برای دریافت روش ها و برنامه های مناسب می توانید با مشاوران ترک اعتیاد الو سلام مشاور با شماره 02166081200 تماس بگیرید.

 در بسیاری از موارد برای ترک مواد مخدر از داروهای جایگزین استفاده می شود تا بتوان از عوارض ناشی از ترک ماده مخدر کم کرده و روند درمان نیز با سرعت بیشتری انجام شود. در ادامه مطلب به شرح قرص های جایگزین در ترک اعتیاد خواهیم پرداخت.مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

 اعتیاد به قرص ب ۲

 در هنگام ترک اعتیاد، برای جلوگیری از عوارض ناشی از علائم ترک می توان از برخی داروها استفاده کرد. قرص متادون و قرص ب ۲ از جمله این داروها هستند که دردهای ناشی از ترک ماده مخدر را تا حد زیادی کاهش می دهند. البته برای مصرفه داروهای فوق به منظور ترک اعتیاد باید طبق دستور پزشک استفاده شوند. زیرا قرص متادون و قرص ب ۲ باعث ایجاد وابستگی فرد به آن شده و زندگی روزمره را دچار اختلال می‌کنند.

 اعتیاد به قرص ب ۲ مانند مواد مخدر دیگر، پس از مصرف باعث ایجاد لذت شده و در زمان عدم مصرف، علائم خماری و نئشگی ایجاد می‌کند. برای ترک اعتیاد، در صورت مصرف خودسرانه قرص ب ۲، فرد به آن وابستگی پیدا می‌کند. عوارض قرص ب ۲ نیز مانند مخدر های دیگر بوده و می‌تواند مشکلات زیادی برای فرد و خانواده او ایجاد کند.

 چنانچه فردی به قرص بوپرنورفین اعتیاد پیدا کرد، باید نسبت به ترک آن اقدام نماید. بهتر است برای آگاهی از روش ترک قرص بوپرنورفین یا همان قرص ب ۲ با مشاور یا پزشک مشورت کنید. پزشک با در نظر گرفتن میزان وابستگی و شرایط بیمار، ترک در منزل یا ترک در کلینیک های تخصصی را پیشنهاد خواهد داد. یکی از روش های مناسب برای ترک قرص ب ۲، کاهش تدریجی مصرف آن است که باید زیر نظر پزشک صورت بگیرد.

 با این حال اعتیاد به مواد مخدر و یا قرص های جایگزین برای ترک مانند: قرص متادون و قرص ب ۲، علائمی را در شخص ایجاد می کنند که در حقیقت همان علائم اعتیاد هستند که در ادامه به آن پرداخته ایم.

 علائم اعتیاد

 اعتیاد به مواد مخدر دلایل زیادی دارد و در بسیاری از موارد مشکلات عاطفی و روحی یا مشکلات اقتصادی و شکست های ناشی از آنها، فرد را به سمت مصرف مواد مخدر سوق می دهد. اما شاید این سوال مطرح شود که چگونه بفهمیم شخصی معتاد است ؟ در حالت کلی اعتیاد به هر نوع ماده مخدر یکسری علائم را در فرد به وجود می آورد. آگاهی از علائم اعتیاد یکی از عواملی است که می‌تواند در شناسایی افراد معتاد کمک کند. به این صورت خانواده ها می توانند با تشخیص به موقع از اعتیاد نزدیکان خود، نسبت به  کمک و درمان آنها اقدام نمایند.

 یکی از علائم مهم اعتیاد، تغییرات خلق و خوی شخص است. از آنجا که اعتیاد باعث وابستگی جسمی و روانی می‌شود، موجب تغییراتی در رفتار و خلق و خو و حتی ظاهر فرد خواهد شد. از جمله علائم اعتیاد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 گشاد شدن مردمک چشم

 پرحرفی و پر انرژی بودن

شادی کاذب و لحظه‌ای بعد از مصرف ماده مخدر

 تغییرات خلق و خو و عدم ثبات شخصیت مانند: عصبانیت، تحریک پذیری، ناراحتی، خستگی و سپس پرحرفی شادابی و انرژی زیاد که در نتیجه مصرف یا عدم مصرف ماده مخدر ایجاد می شود.

 دردهای عضلانی

 عرق کردن زیاد

 اسهال یا یبوست

 بی خوابی یا خواب آلودگی و لرزش بدن

 آبریزش بینی و سرخ شدن چشم و اشک ریزی

 بی تفاوتی نسبت به ظاهر و عوامل محیطی

 بی اشتهایی

 ناتوانی جنسی

 بدبینی

 لاغر شدن و…

 البته هر کدام از این علائم بستگی به نوع ماده مصرفی دارد. زیرا هر کدام از مواد مخدر، علائم مخصوص به خود را دارند. از علائم دیگر اعتیاد می‌توان به عدم تمایل به مسافرت، غیبت ناگهانی در طول روز برای مصرف مواد، انزوا و عدم معاشرت، افت شغلی و تحصیلی و… اشاره کرد.

 عوارض اعتیاد

 مصرف هرگونه مواد مخدر و اعتیاد و وابستگی به آن، عوارض و مشکلات زیادی برای فرد به دنبال خواهد داشت. از هم پاشیدن خانواده ها و مشکلات شدید خانوادگی از عوارض شایع اعتیاد است. عوارض اعتیاد را می توان در گروه های زیر نام برد.

 مشکلات جسمانی

 مصرف مواد مخدر مشکلات جسمی زیادی را برای فرد به همراه دارد. مانند: آسیب های مغزی، آسیب به کلیه ها، ایجاد برونشیت و آسم و مشکلات ریه، مشکلات قلبی و تنگی نفس، ضعف قوای جسمانی و جنسی، مشکلات کبدی و بسیاری مشکلات دیگر که در بیشتر موارد جبران ناپذیر هستند.

 مشکلات روحی و روانی

 از دیگر عوارض اعتیاد ایجاد مشکلات روحی و روانی است که از آن جمله می توان به عدم احساس مسئولیت، ضعف اراده، پرخاشگری، اضطراب و استرس، منزوی شدن و پیدایش انواع اختلالات روانی اشاره کرد.

 مشکلات خانوادگی

 همانطور که در قبل هم اشاره کردیم، پیدایش مشکلات خانوادگی و از هم گسستن نظام خانواده، آسیب های روحی و عدم تربیت درست فرزندان، ایجاد خشونت در خانه و عدم احساس مسئولیت نسبت به خانواده از دیگر عوارض اعتیاد هستند.

 مشکلات اجتماعی

فرد معتاد با مشکلات اجتماعی زیادی روبرو می‌شود که شامل ترد شدن، انزوا و گوشه گیری از محیط کار و تحصیل، محدود شدن روابط اجتماعی، عدم پیدا کردن شغل و به تبع آن افزایش بزهکاری و جرم و جنایت است.

 با توجه به مطالب گفته شده، در صورت اعتیاد به هر نوع ماده مخدر، برای جلوگیری از عوارض جسمی و روحی و اجتماعی آن بهتر است هر چه سریع‌تر نسبت به درمان آن اقدام کنید. برای آگاهی بیشتر از روشهای درمانی ترک اعتیاد، می توانید با مشاوران مرکز تماس گرفته و اطلاعات لازم را به دست آورید. با ترک اعتیاد زندگی شاداب و تازه ای را شروع خواهید کرد.

مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

**محتوای تبلیغاتی**

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

آیا آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد اصفهان را می شناسید؟ اعتیاد به مواد مخدر یکی از بزرگترین مشکلات دنیای امروز است. از جمله معروفترین مواد اعتیاد آور می توان به هروئین، مورفین، متادون، تریاک، شیره، شیشه، حشیش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفین یا ب 2 و … اشاره داشت. در مناطق مختلف دنیا بسته به ذائقه و شرایطی موجود در آن منطقه مصرف یک یا چند تا از این مواد مخدر بیشتر است. یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد درگیر آن بودند عدم اطلاع از آدرس کمپ های ترک اعتیاد اصفهان بود. به همین دلیل مرکز مشاوره هنر زندگی تصمیم گرفت تا برای تسهیل دسترس مردم اصفهان به مراکز ترک اعتیاد، آدرس تمامی مراکز ترک اعتیاد در اصفهان را جمع آوری و معرفی نماید. برای اطلاع از نشانه های اعتیاد به مواد مخدر کلیک کنید. برای عضویت در کانال مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی به منظور تسهیل دسترسی مردم اصفهان به کمپ های ترک اعتیاد، آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد اصفهان جمع آوری کرده است. شما می توانید آدرس کمپ های ترک اعتیاد اصفهان را در جدول زیر مشاهده نمایید. جمع آوری آدرس کمپ های ترک اصفهان تنها به منظور کمک به مردم اصفهان برای دسترس راحت تر به این مراکز انجام شده است. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد بهترین روش ترک اعتیاد و آدرس مراکز ترک اصفهان می توانید با مشاوران مرکز مشاوره هنر زندگی تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

آدرس مراکز ترک اصفهان 

شماره

نام مراکز ترک اعتیاد اصفهان

آدرس مراکز ترک اصفهان

1

مرکز امید

فلکه دانشگاه صنعتی کیلومتر5جاده محمود آباد

2

مرکز اسارت تا رهایی زنده رود

اصفهان – جاده فرودگاه – روستای آمرزیدآباد

3

مرکز امید زندگی شفق

اصفهان – اتوبان فرودگاه

4

مرکز آرمان سبز رهایی

فریدونشهر نرسیده به شهر برف انبار

5

مرکز آسمان

اصفهان – اتوبان معلم – بعد از پل شریعتی – پشت پمپ بنزین کیمیا

برای کسب اطلاع دقیق از آدرس بهترین کمپ های ترک اعتیاد اصفهان می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگیرید تا از خدمات مشاور تلفنی و حضوری این مرکز بهرمند گردید.

 

اولین قدم برای ترک اعتیاد تصمیم خود فرد است. زمانی که شما به دنبال یک مرکز ترک اعتیاد هستید، پس تصمیم خود را گرفته اید. فردی که اعتیاد به مواد مخدر دارد از نظر جسمی و روانی وابسته می شود. برای درمان جسمی مراکز ترک اعتیاد و پزشک نقش بسیار موثری را بازی می کنند. کمپ های ترک اعتیاد اصفهان به سم زدایی در افراد کمک می کند. سم زدایی موادر مخدر در اصطلاح عامیانه به معنی تعویض خون فرد معتاد و خروج مواد مخدر اعتیاد آور از بدن فرد معتاد می باشد. درمان وابستگی روانی در حین درمان و بعد از آن نقش اساسی دارد که با کمک راه کار های ارائه شده توسط روانشناس و روان پزشک می تواند رهایی و ترک صد در صد مواد مخدر دست یابید. درمان اعتیاد زمانی نتیجه بخش است که خماری و علائم ترک در فرد از بین برود و فرد بتواند با مصرف مواد مخدر مقابله کند. برای ترک اعتیاد به مواد مخدر مراجعه به مراکز ترک اعتیاد در اصفهان و مراکز سم زدایی فوق سریع در اصفهان و کمپ های ترک اعتیاد در اصفهان مراجعه کنید. برای دریافت مشاوره  ترک اعتیاد شما می توانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید، چرا که اعتیاد به برخی از مواد مخدر به سادگی صورت می گیرد و نیاز به بستری شدن ندارد. مرکز مشاوره ترک اعتیاد هنر زندگی آماده است تا با خدمات مشاوره تلفنی و حضوری خود در زمینه ترک اعتیاد به مواد مخدر و معرفی بهترین مراکز ترک اعتیاد در اصفهان شما را یاری نماید.

 

اعتیاد به مواد مخدر علاوه بر هزینه های مالی و جسمی، عوارض روحی نیز دارند که سبب می شود تا فرد دچار اختلالات خلقی، علائم افسردگی، خستگی مزمن، عدم تمرکز، اضطراب و استرس، پایین آمدن اعتماد به نفس و … می شود. نشانه های اعتیاد به مواد مخدر در هر کدام متفاوت می باشد. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد نشانه ها و علائم اعتیاد به مواد اعتیاد آور می توانید مقالات زیر مطالعه نمایید. 

مواد مخدر : 

علائم اعتیاد به هروئین

علائم اعتیاد به مورفین

علائم اعتیادبه تریاک

علائم اعتیاد به شیره

علائم اعتیاد به متادون

علائم اعتیاد به ترامادول

علائم اعتیاد به بوپرنورفین ( علائم اعتیاد به ب 2 )

مواد محرک :

علائم اعتیاد به کوکائین

علائم اعتیاد به شیشه

مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

علائم اعتیاد به ریتالین

مواد توهم زا : 

علائم اعتیاد به ماده مخدر گل

علائم اعتیاد به حشیش

علائم اعتیاد به الکل

 

تست اعتیاد یکی از روش های مرسوم اطمینان حاصل کردن از اعتیاد می باشد. ولی باید بدانید تست اعتیاد عاری از خطا نیست. همین خطا های موجود در تست اعتیاد سبب می شود تا روش هایی برای منفی کردن این تست ها موجود باشد برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تست های اعتیاد مقالات زیر مطالعه نمایید.

تست اعتیاد به هروئین

تست اعتیادبه تریاک

تست اعتیاد به متادون

تست اعتیاد به کوکائین

تست اعتیاد به شیشه

تست اعتیاد به ماده مخدر گل

 

درمان هر بیماری نیاز به زمان دارد، برای اینکه بتوانید اعتیاد خود را ترک کنید باید اراده، پشتکار و باور داشته باشید.

-روز های اول ترک اعتیاد روز های سختی است خماری ناشی از کاهش مواد یا عدم مصرف در فرد معتاد او را ناامید می کند و از ادامه مسیر باز می دارد. اراده و روحیه فرد در این روز ها بسیار مهم است

– پذیرش بیماری اعتیاد توسط خود فرد معتاد از نکات بسیار مهم می باشد. قبول بیماری اعتیاد به فرد کمک می کند تا پذیریش علائم ترک و خماری برای فرد قابل تحمل تر باشد.

-مصرف مواد مخدر اثرات سویی از نظر جسمی و روانی بر روی فرد به جای خواهد گذاشت که طی مراحل ترک سبب به وجود آمدن علائم ترک، خماری، اختلالات خلقی شدید می شود. در مراکز ترک اعتیاد به بیمار کمک می شود تا از نظر جسمی و روانی به حالت طبیعی برسد

-خانواده در ترک اعتیاد به مواد اعتیاد آور نقش تعیین کننده ای دارند. برای اطلاع از نقش خانواده در ترک اعتیاد ، نقش خانواده در مراقبت از ترک اعتیاد کلیک کنید.

 

روش های ترک اعتیاد مواد اعتیاد آور

 

مرکز مشاوره ترک اعتیاد اصفهان هنر زندگی با بهرمندی از کادری مجرب در زمینه ترک اعتیاد آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفنی و حضوری خود پاسخگویی تمامی سوالات شما در زمینه مصرف مواد مخدر مختلف باشد. امروز روش های ترک اعتیاد نوین کشف شده اند که بدون نیاز به بستری شدن برای اعتیاد به بسیاری از موادر مخدر فرد می تواند اعتیاد خود را در خانه ترک کند. از جمله خدمات ترک اعتیاد مرکز مشاوره هنر زندگی می توان به موارد زیر اشاره داشت.

 

برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد و اطلاع از آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد اصفهان می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق موبایل با شماره 02122018502 و تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

 

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

جانشان رسیده به لبشان، آتش اعتیاد دامنشان را گرفته و ترس زندگی با یک مصرف‌کننده مواد مستاصل‌شان کرده که زنگ می‌زنند به 09628.جوان هروئینی‌شان دارد خانه را روی سر پدر و مادر خراب می‌کند، آن مرد شیشه‌ای توّهم دارد و می‌خواهد همه را بکشد، بچه‌ها زیر دست بزرگ‌ترهای معتاد افتاده‌اند و مردمی که با خط ملی اعتیاد تماس می‌گیرند، می‌خواهند کسی به دادشان برسد.

مشاوران، مددکاران، روان‌شناسان و پزشکان این مرکز از هشت صبح تا هشت شب گوش به زنگ تماس‌های مردمی‌اند تا به رنجدیده‌های اعتیاد و آنها که برای مصون ماندن از خطرات مواد اعتیاد‌آور اطلاعات می‌خواهند، کمک کنند.

آنها هر روز از پشت گوشی‌های تلفن، کلکسیونی از پرسش‌های مرتبط با اعتیاد را از زبان مردم می‌شنوند و راهکارهایی پیش پایشان می‌گذارند برای آگاه شدن.

چالش‌های مواد اعتیادآور در تهران آن‌قدر زیاد است و جمعیتش آن‌قدر متراکم که ماریت قازاریان کارشناس مسئول خط ملی اعتیاد می‌گوید:هنگام جمع‌بندی آمارها تهران را کنار می‌گذارند و وضع استان‌های دیگر را برحسب تعداد جمعیت‌شان می‌سنجند.

تماس با خط ملی اعتیاد از همه شهرستان‌ها میسر است و اکنون به طور میانگین حدود 60 درصد تماس‌ها از تهران و 40 درصد آن از استان‌های دیگر است که اصفهان، فارس، همدان و خراسان رضوی بیشترین تماس‌ها و خراسان شمالی، کهگیلویه و بویر احمد و ایلام کمترین تماس را به خود اختصاص می‌دهد.مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

در بین این تماس‌ها که تعدادش به طور میانگین در هر ماه از سال 92 به 15 هزار مورد رسیده، جدا از مردان و زنانی که خواسته یا ناخواسته درگیر مواد مخدر شده‌اند، کودکانی نیز هستند که مظلوم‌تر از هر قشر دیگر از تبعات اعتیاد رنج می‌برند البته تعداد این تماس‌ها زیاد نیست، اما همین تعداد نیز از خطری حکایت دارد که کودکان را تهدید می‌کند.

شنیده‌ها حاکی است این کودکان یا نوزاد مادرانی معتادند و در دوره جنینی با مواد مخدر رشد کرده‌اند و معتاد متولد شده‌اند یا کودکانی هستند که در معرض دائم دود مخدرها قرار دارند و گرفتار علائم اعتیاد شده‌اند و بزرگ‌ترهایشان به دنبال راه علاج می‌گردند.

تعدادی از این کودکان نیز فرزند خوانده خانواده‌هایی هستند که بی‌خبر از همه جا، آنها را به فرزندی پذیرفته‌اند بی‌آن‌که بدانند خانواده سابق آنها یا به این کودکان مواد مخدر خورانده‌اند یا در معرض دائم دود مخدرها قرار داده‌اند.

والدین این فرزند خوانده‌ها وقتی کودک خود را که علائمی غیرعادی دارد به مراکز درمانی می‌برند، پزشک علائم اعتیاد را در آنها تشخیص می‌دهد و همین می‌شود که زوج‌های نگران با خط ملی اعتیاد تماس می‌گیرند و می‌پرسند چطور می‌شود به ترک اعتیاد این کودکان کمک کرد و به رنج‌هایشان پایان داد.

دانشجویان هم با 09628 تماس می‌گیرند و از کارشناسانش مشورت می‌خواهند. تعداد تماس‌هایی که دانشجویان با خط ملی اعتیاد برقرار می‌کنند نیز زیاد نیست، ولی بیشتر از تماس‌هایی است که محور آن کودکان معتاد است.

دانشجویانی که با این مرکز تماس می‌گیرند یا به مواد مخدر اعتیاد دارند و دنبال راه خلاصی می‌گردند یا شنیده‌اند اگر فلان ماده مخدر را در شب‌های امتحان مصرف کنند تمرکز و کارایی‌شان بالا می‌رود و می‌توانند برای درس خواندن بیشتر وقت بگذارند و نمره‌های بهتری بگیرند، در حالی که این شنیده‌ها چیزی جز سراب نیست.

مرجعی برای کسب اطلاع

مشاوران خط ملی اعتیاد که روزی 12 ساعت خدمات مشاوره تلفنی ارائه می‌دهند و اگر لازم باشد تا چند ساعت پای حرف‌های مردم دردمند می‌نشینند، سختی‌های کار و فشارهای روانی را با هدف کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد به جان می‌خرند.

این مرکز راه‌اندازی شده تا به مردم درگیر اعتیاد یا آنهایی که در معرض خطرند اطلاعات بدهد و اگر لازم است افراد را به مراکز درمانی مجاز راهنمایی کند.

اما به گفته قازاریان، این مرکز زمانی به هدفش می‌رسد که مردم با آن تماس بگیرند و بپرسند که برای پیشگیری از اعتیاد باید چکار کرد نه این که وقتی کار از کار گذشت دنبال راه چاره باشند.

با این حال مردم زیادی هستند که خط ملی را برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مواد اعتیاد‌آور انتخاب می‌کنند و پرسش‌هایی درباره فرزند‌پروری، روش‌های پیشگیری از اعتیاد فرزندان و نحوه رفتار با همسر معتاد می‌پرسند.

مشاوران خط ملی اعتیاد هم به همه این افراد مشاوره می‌دهد و اگر لازم باشد تماس‌گیرندگان را به مراکز درمان و کاهش آسیب اعتیاد دارای مجوز ارجاع می‌دهد.

شیشه، تریاک، هروئین

اعتیاد اگر معضل اول کشور نباشد حتما جزو سه مشکل اول است و شیشه، این ماده خانمان برانداز در صدر موادی است که مصرفش در کشور بیداد می‌کند؛ ماده‌ای که نقطه‌ای کور در حوزه اعتیاد محسوب می‌شود.

اطلاعات منتشر شده از مراکز رسمی نشان می‌دهد با این که تریاک و هروئین هنوز از مواد اعتیاد‌آور پرطرفدار در کشور است، ولی شیشه همچنان مصرف‌کنندگان بیشتری دارد در حالی که تبعات آن برای طرفدارانش سنگین‌تر از تریاک و هروئین است.

اگر آمار رسمی یک میلیون و 350 هزار معتاد در کشور را بپذیریم و قبول کنیم که دست‌کم شش میلیون نفر به طور مستقیم از پیامدهای مواد مخدر رنج می‌برند، آن وقت دستگیرمان می‌شود که چه تعداد از خانواده‌های ایرانی به واسطه مواد مخدر متزلزل شده‌اند؛ موضوعی که اگر ساده از کنارش بگذریم دیری نمی‌گذرد که همه‌گیرتر می‌شود و طولی نمی‌کشد که اعتیاد در رتبه نخست معضلات کشور جای می‌گیرد.

اولین تماس…

خط ملی اعتیاد، اسفند 87 رسما کارش شروع شد و اولین کسی که 09628 را شماره‌گیری کرد زنی بود از تهران با همسری معتاد که شدت اعتیاد او دلواپسی‌های زن نسبت به سرنوشت پسر شش ساله‌اش را به مرحله نگران‌کننده‌ای رسانده بود.

مشاور این مرکز، گزینه‌های پیش رو را به این مادر نگران ارائه داد و این کار آن‌قدر ادامه پیدا کرد تا راهنمایی‌های درمانی برای شوهر و مشاوره‌های پیشگیرانه برای فرزند او انجام شد.

از آن زمان تا به حال زنان همچنان بیشترین تماس را با خط ملی اعتیاد می‌گیرند به طوری که در هر ماه به طور میانگین 80 درصد تماس‌ها را زنان برقرار می‌کنند. البته زنان تماس گیرنده در بیشتر موارد مصرف‌کننده نیستند، بلکه یا قربانی اعتیاد یکی از اعضای خانواده‌اند، یا نگران سرنوشت کودکان خویشند و راهکار می‌خواهند یا مایلند درباره مواد اعتیادآور اطلاعات بیشتری کسب کنند.

مردان هم با خط ملی اعتیاد تماس می‌گیرند، اما خیلی کمتر از زن‌ها، به طوری که از هر صد تماس در ماه، به طور میانگین 80 تماس متعلق به زنان و 20 تماس مربوط به مردان است، آن هم با این فرق که بیشتر زنان تماس‌گیرنده، مصرف‌کننده مواد نیستند و بیشتر دنبال راهنمایی برای همسر و فرزند و وابستگان خود می‌گردند، در حالی که بیشتر مردان تماس‌گیرنده با خط ملی اعتیاد مصرف‌کننده هستند و درصد کمی از آنها برای کسب اطلاعات و راهنمایی با این خط تماس می‌گیرند.

مریم خباز‌‌ – گروه جامعه

نقش‎ها را باید جدی گرفت. اگر می‎‌خواهیم پروتکل‎های بهداشتی مقابله با بیماری کرونا رعایت شود، آمار ابتلا به بیماری کاهش پیدا کند یا کمک کنیم آمار مرگ و میر کم شود، باید هر کسی نقش خود را درست انجام دهد.

در گفتگو با جام جم آنلاین پاسخ داده شد:


در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد

عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین عنوان کرد:


در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد:

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛

یک کارشناس مسائل خانواده و زنان در گفتگو با جام جم آنلاین؛

مراکز مشاوره ترک اعتیاد زیادی در اصفهان فعالیت می کنند اما کلینیک های کمی هستند که دارای خدمات کامل از جمله مشاور، روانشناس، کمپ و… باشند. مرکز ترک اعتیاد نگین با توجه به مشکلات موجود در جامعه با یک تیم خبره تلاش نموده است تا بستری برای بیمارانی که قصد رهایی از اعتیاد را دارند فراهم کند تا بتوانند این بیماری سیاه را ترک کنند. به همین ترتیب مرکز مشاوره ترک اعتیاد نگین دارای مجوز رسمی در اصفهان تصمیم گرفته است که یک فضای مشاوره ای آنلاین را برای بیماران فراهم کند تا بصورت متمرکز به افرای که قصد ترک اعتیاد دارند مشاوره دهد. این مرکز مشاوره دارای انواع خدمات از جمله مشاوره، پیشگیری و درمان و … می باشد و با جمعی از متخصصین و تیم پزشکی با تجربه به شما کمک می کند تا بتوانید این بیماری را به طور کامل ترک کنید. در مراکز مشاوره ترک اعتیاد به افرادی که قصد ترک این بیماری را دارند آموزش می دهند که چگونه بتوانند به یک اراده قوی برسند. با آموزش هایی که توسط مشاورین نگین به خانواده این افراد داده می شود می توانند به رفع کمبودهای این افراد کمک کنند.

اگر به بهترین مرکز مشاوره ترک اعتیاد در اصفهان مراجعه کنید ولی فکر شما برای رهایی از آن آماده نشده باشد عملا نمی توانید به به این کار خاتمه دهید. یکی از مهمترین خدماتی که در این مراکز برای بیماران ارائه می شود آماده کردن ذهن افراد برای ترک اعتیاد می باشد، زیرا اگر ذهن شما آمادگی لازم را نداشته باشد بدون شک دوباره به مواد مخدر روی می آورید. مشاورین با سابقه ما با آزمایش های متعدد از وضعیت جسمی افراد با خبر شده و با برنامه ریزی های هدفمند کمک می کنند تا بتوانید به اعتیاد خود خاتمه دهید. با نرمش ذهنی که توسط بهترین مرکز مشاوره ترک اعتیاد در اصفهان برای افراد ارائه می شود می توانید به اراده فولادی برسید و به اعتیاد خود پایان دهید.

اگر شما هم با بیماری اعتیاد دست و پنجه نرم می کنید و می خواهید از شر آن خلاص شوید ابتدا باید خودتان را برای این امر مهم آماده کنید. هر گونه سوالی در مورد رهایی از اعتیاد دارید می توانید با شماره مرکز مشاوره ترک اعتیاد اصفهان تماس بگیرید و شرایطتان را برای آنها بازگو کنید. همکاران ما تلاش می کنند تا شما را در مسیری صحیح قرار دهند تا با توصیه ها و برنامه هایی که برای شما ارائه می دهند از این مبارزه سربلند بیرون آیید.

دیجیتال مارکتینگ پونه مدیا

به گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر، علیرضا جزینی در حاشیه بازدید از خط ملی مشاوره اعتیاد گفت: یکی از مسائلی که مردم نیاز دارند، این است که در ارتباط با موضوع اعتیاد از یک محلی مشاوره بگیرند، در حال حاضر نیز خط ملی مشاوره اعتیاد در کشور در همین جهت فعالیت می‌کند.

وی افزود: طبق آمار ارائه شده، در سال گذشته 250 هزار نفر با این سامانه تماس داشته و مشاوره گرفته‌اند، در سه ماهه نخست امسال تعداد تماس‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل دو برابر شده و به 77 هزار تماس رسیده و بیشترین تماس‌ها با میزان 85 درصد از سوی زنان بوده است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: افراد مستقر در این مرکز با تحصیلات فوق لیسانس و تخصص در زمینه‌های روانشناسی و مددکاری در حال مشاوره به تماس‌گیرندگان هستند و همزمان نیز آموزش‌های تخصصی را فرا می‌گیرند.

جزینی ادامه داد: فعالیت و تبلیغات در این رابطه را تشدید کرده‌ایم تا مردم بدانند چگونه می‌توانند مشاوره بگیرند.

وی با بیان اینکه شیشه به عنوان یک ماده مخدر خطرناک در جامعه مطرح است، گفت: 48 درصد سوالات تماس‌‌گیرندگان در خصوص شیشه است و بیشترین مسئله‌ای که در حوزه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی مطرح است، همین ماده است، مدیران و معلمان مدارس از نحوه شناسایی افراد وابسته با این ماده و نحوه برخورد با آنان پرسش دارند.مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

وی ادامه داد: 15 درصد تماس‌گیرندگان در خصوص ماده شیشه، مصرف‌کنندگان و بقیه افرادی هستند که در خصوص چگونگی برخورد با افراد معتاد به این ماده و راهکارهای مقابله‌ای مشاوره گرفته‌اند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تلاش داریم تا فعالیت این مرکز را توسعه دهیم چرا که اعتیاد موضوعی نیست که فرد به راحتی به مراکز مراجعه کند، مشاوره تلفنی بهترین مشاوره است که به عنوان یک کار سمبلیک چند سالی است که در ایران آغاز شده و این در حالی است که برخی کشورها اصلاً مشاوره تلفنی در حوزه اعتیاد ندارند.

وی گفت: باید فعالیت‌های این مرکز را گسترش داد، افزایش دو برابری تماس‌ها وظیفه ما را سخت ‌تر کرده به عبارتی باید خدمات رسانی به مردم را افزایش داد.

80 درصد تماس‌گیرندگان با خط ملی مشاوره اعتیاد، خانواده‌های فرد مصرف‌کننده هستند

همچنین روشن‌پژوه مدیر کل دفتر پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی در این بازدید گفت: فضای این مرکز، متعادل، کارشناسی و دارای استانداردهای مناسب است و هم الگویی موفق برای دیگر کشورها محسوب می‌شود و هم بستری برای توسعه و یکپارچه سازی افرادی است که خدمات درمان ارائه می‌دهند.

وی افزود: در حال حاضر 50 خط آماده ارائه مشاوره به مردم است و این مرکز ظرفیت این را دارد که ساعت بیشتری را به پاسخگویی اختصاص دهد و خطوطش افزایش یابد.

روشن‌پژوه بیان کرد: اهداف ما در سال 93 در حوزه پیشگیری، توسعه خط ملی مشاوره اعتیاد، استانداردسازی آموزشی به مشاوران، تقویت تماس‌های استانی و ایجاد سیستم ارجاعی تماس‌ها به دیگر سیستم‌های خدماتی می‌باشد.

وی افزود: 80 درصد تماس‌ها از سوی خانواده‌های افراد مصرف‌کننده است و درصد اندکی از افراد مصرف‌کننده با این خط تماس می‌گیرند.

میانگین مدت زمان مشاوره به تماس ‌گیرندگان 5 تا 6 دقیقه است ‏

ماریت قازاریان، مدیر مرکز خط ملی مشاوره اعتیاد نیز گفت: این سامانه از اسفند 87 افتتاح شده و در سه شیفت کاری از 8 صبح تا 8 شب آماده پاسخگویی و مشاوره به افرادی است که درباره اعتیاد، داروها و نحوه استفاده از آن و نشانی مراکز درمانی ترک اعتیاد که دارای مجوز هستند، اطلاعات تخصصی می‌خواهند.

وی ادامه داد: افراد مشاور در این مرکز، تحصیلکرده، مددکار و پزشک عمومی هستند و در عین حال می‌بایست در حوزه اعتیاد فعالیت کرده باشند.

وی گفت: میانگین مدت زمان مشاوره به تماس ‌گیرندگان 5 تا 6 دقیقه است و تاکنون به 96 درصد تماس‌ها پاسخ داده شده است، بیشترین مشاوره‌ها نیز در زمینه راه‌های درمانی بهتر، معرفی مراکز درمانی معتبر و جلوگیری از گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر است.

سامانه تلفنی مشاوره اعتیاد، شماره 09628 است و این خط به عنوان خط کمکی برای راهنمایی مردم و مراجعه آنها به نزدیکترین مرکز درمانی اعتیاد و یا معرفی خدمات موردنیاز آنها طراحی شده است.

 

 




آيا آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اصفهان را مي شناسيد؟ اعتياد به مواد مخدر يكي از بزرگترين مشكلات دنياي امروز است. از جمله معروفترين مواد اعتياد آور مي توان به هروئين، مورفين، متادون، ترياك، شيره ، شيشه، حشيش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفين يا ب 2 و … اشاره داشت. در مناطق مختلف دنيا بسته به ذائقه و شرايطي موجود در آن منطقه مصرف يك يا چند تا از اين مواد مخدر بيشتر است. يكي از مسائلي است كه بسياري از افراد درگير آن بودند عدم اطلاع از آدرس مراكز ترك اعتياد اصفهان بود. به همين دليل مركز مشاوره هنر زندگي تصميم گرفت تا براي تسهيل دسترس مردم اصفهان به مراكز ترك اعتياد، آدرس تمامي مراكز ترك اعتياد در اصفهان را جمع آوري و معرفي نمايد. براي اطلاع از انواع مواد مخدر ، انواع مواد محرك ، انواع مواد توهم زا و نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد. براي عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اصفهان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

 

مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي به منظور تسهيل دسترسي مردم اصفهان به كمپ هاي ترك اعتياد اصفهان ، آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اصفهان جمع آوري كرده است. شما مي توانيد آدرس مراكز ترك اعتياد اصفهان را در جدول زير مشاهده نماييد. جمع آوري آدرس مراكز ترك اعتياد اصفهان تنها به منظور كمك به مردم اصفهان براي دسترس راحت تر به مراكز ترك اعتياد اصفهان انجام شده است. براي كسب اطلاع بيشتر در مورد بهترين روش ترك اعتياد و آدرس مراكز ترك اعتياد اصفهان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره هنر زندگي تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

 

آدرس مراكز ترك اعتياد اصفهان

آدرس مراكز ترك اعتياد اصفهان

نام مراكز ترك اعتياد اصفهان

شماره

فلكه دانشگاه صنعتي كيلومتر5جاده محمود آباد

مركز ترك اعتياد اصفهان – اميد

1

اصفهان – جاده فرودگاه – روستاي آمرزيدآباد

مركز ترك اعتياد اصفهان – اسارت تا رهايي زنده رود

2

اصفهان – اتوبان فرودگاه

مركز ترك اعتياد اصفهان – اميد زندگي شفق

3

فريدونشهر نرسيده به شهر برف انبار

مركز ترك اعتياد اصفهان – آرمان سبز رهايي

4

اصفهان – اتوبان معلم – بعد از پل شريعتي – پشت پمپ بنزين كيميا

مركز ترك اعتياد اصفهان – آسمان

5

اصفهان – خ امام خميني – روبروي خيابان بسيج – خ مينو – اولين فرعي سمت راست

مركز ترك اعتياد اصفهان – آينده روشن اصفهان

6

اصفهان – خيابان قائميه – انتهاي خيابان – 500 متر بعد از مسجد حجت

مركز ترك اعتياد اصفهان – بهار زندگي

7

براي كسب اطلاع دقيق از آدرس بهترين كمپ هاي ترك اعتياد اصفهان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگيريد تا از خدمات مشاور تلفني و حضوري اين مركز بهرمند گرديد.

 

اولين قدم براي ترك اعتياد تصميم خود فرد است. زماني كه شما به دنبال يك مركز ترك اعتياد هستيد، پس تصميم خود را گرفته ايد. فردي كه اعتياد به مواد مخدر دارد از نظر جسمي و رواني وابسته مي شود. براي درمان جسمي مراكز ترك اعتياد و پزشك نقش بسيار موثري را بازي مي كنند. مراكز ترك اعتياد اصفهان به سم زدايي در افراد كمك مي كند. سم زدايي موادر مخدر در اصطلاح عاميانه به معني تعويض خون فرد معتاد و خروج مواد مخدر اعتياد آور از بدن فرد معتاد مي باشد. درمان وابستگي رواني در حين درمان و بعد از آن نقش اساسي دارد كه با كمك راه كار هاي ارائه شده توسط روانشناس و روان پزشك مي تواند رهايي و ترك صد در صد مواد مخدر دست يابيد. درمان اعتياد زماني نتيجه بخش است كه خماري و علائم ترك در فرد از بين برود و فرد بتواند با مصرف مواد مخدر مقابله كند. براي ترك اعتياد به مواد مخدر مراجعه به مراكز ترك اعتياد در اصفهان و مراكز سم زدايي فوق سريع در اصفهان و كمپ هاي ترك اعتياد در اصفهان مراجعه كنيد. براي دريافت مشاوره  ترك اعتياد شما مي توانيد از مشاوره تلفني استفاده نماييد، چرا كه اعتياد به برخي از مواد مخدر به سادگي صورت مي گيرد و نياز به بستري شدن ندارد. مركز مشاوره ترك اعتياد هنر زندگي آماده است تا با خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود در زمينه ترك اعتياد به مواد مخدر و معرفي بهترين مراكز ترك اعتياد در اصفهان شما را ياري نمايد.

 

درمان هر بيماري نياز به زمان دارد، براي اينكه بتوانيد اعتياد خود را ترك كنيد بايد اراده، پشتكار و باور داشته باشيد.

-روز هاي اول ترك اعتياد روز هاي سختي است خماري ناشي از كاهش مواد يا عدم مصرف در فرد معتاد او را نااميد مي كند و از ادامه مسير باز مي دارد. اراده و روحيه فرد در اين روز ها بسيار مهم است

– پذيرش بيماري اعتياد توسط خود فرد معتاد از نكات بسيار مهم مي باشد. قبول بيماري اعتياد به فرد كمك مي كند تا پذيريش علائم ترك و خماري براي فرد قابل تحمل تر باشد.مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

-مصرف مواد مخدر اثرات سويي از نظر جسمي و رواني بر روي فرد به جاي خواهد گذاشت كه طي مراحل ترك سبب به وجود آمدن علائم ترك، خماري، اختلالات خلقي شديد مي شود. در مراكز ترك اعتياد به بيمار كمك مي شود تا از نظر جسمي و رواني به حالت طبيعي برسد

-خانواده در ترك اعتياد به مواد اعتياد آور نقش تعيين كننده اي دارند. براي اطلاع از نقش خانواده در ترك اعتياد ، نقش خانواده در مراقبت از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات زير را مطالعه نماييد.

علائم اعتياد به هروئين

علائم اعتياد به مورفين

علائم اعتياد به متادون

علائم اعتيادبه ترياك

علائم اعتياد به شيره

علائم اعتياد به شيشه

علائم اعتياد به حشيش

علائم اعتياد به ترامادول

علائم اعتياد به اده مخدر گل

علائم اعتياد به بوپرنورفين يا علائم اعتياد به ب 2

 

 

مركز مشاوره ترك اعتياد اصفهان هنر زندگي با بهرمندي از كادري مجرب در زمينه ترك اعتياد آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگويي تمامي سوالات شما در زمينه مصرف مواد مخدر مختلف باشد. امروز روش هاي ترك اعتياد نوين كشف شده اند كه بدون نياز به بستري شدن براي اعتياد به بسياري از موادر مخدر فرد مي تواند اعتياد خود را در خانه ترك كند. از جمله خدمات ترك اعتياد مركز مشاوره هنر زندگي مي توان به موارد زير اشاره داشت.

ترك مواد مخدر، ترك مواد محرك و ترك مواد توهم زا با يكدگيري متفاوت است. براي اطلاع از روش ترك هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات

ترك اعتياد هروئين

ترك اعتياد شيشه

ترك اعتياد حشيش

ترك اعتياد شيره

ترك ماده مخدر گل

ترك اعتياد ماريجوانا

ترك اعتياد مرفين

ترك اعتياد كراك

ترك متادون

ترك اعتياد ترامادل

ترك اعتياد ترياك

ترك اعتياد به الكل

ترك اعتياد به B2 يا ترك بوپرنورفين

و…

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اصفهان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اصفهان | كمپ هاي ترك اعتياد اصفهان


ارائه ی خدمات مشاوره ای

مشاوره ترک اعتیاد رایگان

مشاوره ترک اعتیاد رایگان مشاوره دل آرام . از مشاوره ترک اعتیاد رایگان به صورت تلفنی (مجانی و شبانه روزی) و مشاوران دل آرام بهره مند شوید !!!

وقتی صحبت از اعتیاد میشود در ذهن شنونده تصویر مصرف الکل یا هر مواد مخدری ایجاد می گردد اعتیاد یک بیماری است و یک مسئله اخلاقی نیست این بیماری مهار شدنی است هیچی کس نمیتواند این بیمار را وادار به ترک کند مصرف مواد مخدر برای معتادان اجباری است افراد معتاد هیچ وقت از دیگران متنفر نیستند مشکل ما مسئله عاطفی نیست معتادان در مورد مواد مخدر حق انتخاب خود را از دست می دهند آنها با اینکه می دانند با مصرف مواد چه بلایی سرشان می آید باز هم  اختیار خود را ندارند وسراغ مواد می روند

اگر همه ی افراد جامعه بپذیرند که اعتیاد یک بیماری است و این بیماری جسم و روح افراد را در بر می گیرد آن وقت آمادگی پیدا می کنیم که راه بهتری برای زندگی بیاموزیم اعتیاد معمولا در مکانی غلط آغاز می گردد برای اعتیاد علل بیشماری می توان شمارد عللی مانند تقلید،کنجکاوی، حساسیت های روانی،تشویق ، فشارهای خانواده ،خستگی زیاد،بیکاری و…ولی دراین میان تشویق و فشارهای خانواده از عواملی است که بیشتر از سایر عوامل موثر استمشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

انسان از چه زمانی مواد مخدر را شناخته است انسان از دیر باز  به خصوصیات چنین مواردی آشنا بوده است به نظر می رسد که این آشنایی اتفاقی بوده است مصرف مواد مخدر برای اولین باربه عنوان دارو برای تسکین درد بوده است اما گسترش این مواد بقدری سریع صورت گرفته که در اندک مدتی بسیاری از افراد جوامع ما به آن مبتلا شده اند بدین سان مصرف مواد مخدر رواج یافت

مصرف مواد مخدر موجب تغییر حالت در مصرف کننده و ایجاد نوعی لذت زود گذر می گردد لذتی از مصرف مواد مخدر حاصل میشود در زمان کوتاهی از بین می رود و  رنج های خماری استعمال  می گردد بنابراین لذت تبدیل به  رفع نیاز میشود و افراد معتاد برای رهایی از فشار و مرگ آن را مصرف می کنند

انسان معتاد فوق العاده حساس میشود و دوست دارد مورد توجه قرار گیرد او از این کار لذت می برد و به آن اصرار می ورزد افراد معتاد همیشه خود را مظلوم نشان می دهند و این افراد مدام دروغ می گویند تا حدی که به دروغ گفتن عادت می کنند پر گویی یکی از خصیصه های معتادان است معمولا اکثر معتادان مدام حرف می زنند ولی این افراد زمانی که از خماری رنج می برند به فردی  ساکت و مظلوم تبدیل میشوند در میان معتادان بی بند و باری های جنسی به چشم می خورد این افراد توقع های زیادی از اطرافیان دارند

این افراد معتاد اگر میخواهند واقعا ترک کنند باید نزد مشاوره ترک اعتیاد بروند مشاوره این افراد را درمان می کند اما این افراد به نکاتی که مشاوره ترک اعتیاد بیان می کند باید عمل کنند اگر افراد معتاد واقعا اراده نداشته باشند و بطبق برنامه مشاوره ترک اعتیاد پیش نروند امکان ندارد درمان شوند پس توصیه می کنیم به خوبی به آنها عمل کنید تا کاملا درمان شوید

سلام پسرم حشیش مصرف می کرد حالا متوجه شدم تازگی هروئین هم مصرف داره چطوری راضیش کنم با شما مشاوره کنه ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید در ضمن ۲۴ ساله است

او اینده را نمیبیند اگر فرد تخریب خیلی بالایی داشته باشه متوجه نمیشه چی میگی چه برسه به مشاوره …
من ۱۵ ساله پاک هستم ۱۰سال معتاد بودم به شیشه قران و قدرت الهی باعث ترک من شد من خودم هیچ وقت باور نداشتم که بشه ترک کرد
پسر تون اسیر لذت هرویین شده
شما عوارض هارو بهش بگید یه روزی تصمیم میگیره به ترک من ۱۰سال طول کشید تصمیم به ترک بگیرم

میدونی جالبیش چیهحداقل ده تا شماره رو تماس گرفتم برای کمک هیچ کدوم هیچ کاری نمیتونه بکنه من ۲۵ سالمه مهندس کامپیوترم اشتباه خوب من اسمشو گذاشتم اما هیچ کس قصد کمک نداره جز اون کسایی که میدونن چیه مخصوصاجونا دعوایی سر چولش میشه جنس اشغال درگیری با پلیس یه بار پلیس گرفتمون فرستاد کمپ یکی از دوستام بسکتبالیست بود ۷۰۰ تومن دادیم همون شب درامدیم مشکل از ما نیست من خودم گیجم چه میدونم جوابمو که تو نمیبینی اما دمت گرم

سلام
من همسرم به مدت پنج ماه هروئين مصرف ميكرد. الان يك ماه است كه ترك كرده. متأسفانه هرشب نميتونه بخوابه و هي بي قرار است. همچنين هوروز سر درد هاي شديدي دارد. علاوه بر اين نيز افسرده شده وگاهي گريه ميكند. چه چيزي خوبه مصرف كند تا بهتر شود.؟
لطفا جواب بدهيد. من ايران زندگي نميكنم و دسترس به هيچ جايي نميتونم داشته باشم.
لطفا كمك كنيد. تشكر

باسلام
متاسفانه هروئین ماده ی مخدری است که فرد مصرف کننده بعدازتصمیم به ترک این مواد وقطع مصرف ناگهانی یابه حداقل رساندن آن در زمان نقاهت و دوره ی بهبودی که به آن اصطلاحا خماری گفته میشود دچار همچین عوارضی که فرمودید میشه و بی خوابی،بی قراری،دردهای عضلانی،کرختی،سستی وبیحالی،عرق سرد کردن،اظطراب،نگرانی،افسردگی وانزوا میشه که این علائم باوجود عذاب هایی که به همراه داره نشانه ی روبه بهبودی رفتن فرد مصرف کنندس که بااونها روبرو میشه،اما چه باید کرد تابتونیم بااین عذاب ها کناربیایم ودوباره به مصرف مواد مخدر رو نیاریم وبه اصطلاح لغزش نکنیم.
اول ازهمه شما باید همسرتون رو تشویق کنید که درجلسات NA ومشارکت های انجمن معتادان گمنام که امروزه درسراسر دنیا بصورت رایگان دایرهستش بطور مستمر ومداوم شرکت کنه وبااستفاده از متدها وروش هایی که این انجمن دراختیار معتادین قرار میده بتونه عذاب های روحی و جسمیش رو کم کنه،تواین انجمن ها معمولا معتادین از احساساتی که براشون رقم میخوره باهم دیگه صحبت ومشارکت میکنن و همین همدردی و ایجاد مشارکت باعث میشه که فرد معتاد بااستفاده از تجربیات دیگران بتونه خودش رو بهتر باوضعیتی که داره وقف بده وعلاوه براون طبق سنت این انجمن ها فردی ب عنوان راهنما تارسیدن به بهبودی کامل همسرتون رو ساپورت میکنه…
راه حل دیگه اینه که همسرتون بپذیره که مسلما یک شبه معتاد نشده و یک شبه هم نمیتونه ازشر مواد مخدر رهایی پیداکنه پس باید صبروشکیبایی داشته باشه و تمامی این عوارض عذاب اور رو به عنوان مراحل بهبودی طی کنه،ایشون باید به این باور برسن که این عذاب ها دائمی نیستند وبه مرور ازبین میرن و تموم میشن و برای پاک شدن باید تحمل داشت واینکه دوش اب سرد فراموش نشه و تغذیه از میوه جات و سبزیجات هم حتما تو اولویت باشه اما بزرگترین کمکی که بهفرد معتاد در زمان ترک مواد میشه کرد شرکت درجلسات Na وگذروندن کلاس ها وقدم های ۱۲گانه و عمل به دستورات این قدم ها ومشارکت دراین انجمن هاست…
باشد که زمانی برسد که هیچ فردی از درد اعتیاد در عذاب نباشد..آمین.
بنده مهرشاد هستم و ۲۵سالمه و ۱۰سال هرویین مصرف کردم و الان دوساله که کاملا پاکم.موفق باشید

سلام
درآستانه ورود به دهمین سال هستم که دارم شیره مصرف میکنم.ازدواج هم باعث ترک من نشد.الان یک ساله که متاهلم.دیگه خسته شدم.واقعا دیگه از پسش برنمیام.درضمن کلینیک و اینا هم نمیتونم برم.چون ده ساله که از عالم و ادم مخفی کردم اعتیادمو.لطفا یه راه حل موثر بهم پیشنهاد بدید.توروخدا دارم نابود میشم.من ۲۷ سال بیشتر ندارم.قهرمان کاراته کشور هستم.دان دو کاراته دارم.شمارو بخدا کمک کنید.

سلام
پدرم سالهاست تریاک مصرف میکنه دیگه خیلی سخت شده هیچجوره تلاش واسه ترک نداره مادرم و خواهرام تحت فشارن خصوصا مادرم پدر هم زیربار دکتر و این چیزا نمیره نمیدونم چکار کنم زندگی خودمم تحت شعاع هست لطفا کمک کنید و بگین چکار کنم

سلام وقت به خیر دو سالی میشه متوجه شدم شوهرم تریاک مصرف میکنه و همون موقع گفت تفریحی مصرف میکنم و ترک میکنم یه مدت مصرف نکرد ولی الان دوباره شروع کرده ولی منکر میشه نمیدونم چیکار کنم .چه جوری میتونم ثابت کنم ممنون میشم کمکم کنید

سلام و عرض ادب
بنده تا ۳سال پیش با دوستان تریکا مصرف میکردیم.بعدش با مصرف متادن تریاک رو کنار گذاشتم.الان ۳ساله قرص مصرف میکنم.البته یکسالش رو بی۲ مصرف کردم.الان دوباره متادون مصرف میکنم.روزی یک عدد قرص ۵میل.البته تو چند وعده هردفه یه تیکشو میزارم تو دهنم.وقتی نمیخورم خیلی اذیت میشم.واقعا نمیدونم چیکار کنم.۲۷سالمه و هر روز عصر فوتبال بازی میکنم تو سالن.یعنی تحرک هم دارم.اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم

سلام منم چند بار قرصای ریزی تو جیب شوهرم دیدم که روش نوشته بی ۲ میشه بگید چه جور مخدریه الان ۴۸ ساعته خوابیده بیدار نمیشه تو روخدا راهنمایی کنید

قرص بوپرنورفین (Buprenorphine) یا b2 داروی مسکن با احتمال اعتیاد مانند مورفین، کدئین، هروئین و متادون است.بوپرنورفین (Buprenorphine) یک داروی مسکن مخدر با احتمال وابستگی و اعتیاد مانند مورفین، کدئین، هروئین و متادون است و عوارض جسمانی و روانی مشابه و جدی دارد. این دارو که عمدتا برای درمان اعتیاد به مواد مخدر استفاده می‌شود، مصارف درمانی دیگری از جمله تسکین دردهای شدید، قبل از بیهوشی، کنترل و برگرداندن مهار تنفسی ناشی از فنتانیل در بیهوشی نیز دارد.

کاربرد بوپرنورفین مانند کاربرد متادون در جهت درمان اعتیاد و ترک اعتیاد به صورت سرپایی در مطب پزشک می‌باشد. باید توجه داشت این دارو نیز به عنوان جایگزین در سو مصرف مواد مخدر مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند در بیماران وابستگی بسیار شدیدی را ایجاد کند. قابل ذکر است که ترک با بوپرنورفین می‌تواند به دلیل وجود علایم نشئگی و لذت ناشی از مصرف قرص و شرایط مشابه ترک با متادون بسیار طولانی شود و بیمار و خانواده ایشان را متحمل هزینه و انرژی زیادی کند، که معمولا بیماران در این روش نیز درمان کامل را تجربه نمی‌کنند و وابستگی به شکل متفاوتی ادمه پیدا می‌کند.

کمک میکنه یا نه ؟

سلام در صورتی که با کمک و تجویز پزشک باشد می تواند مثمر ثمر واقع شود.

سلام باه‍مسرم دهساله زندگی میکنم پنج ساله فهمیدم اعتیاد داره والانم بارداره هستم دلم میخواد ترک کنه ،دوساله بیکارشده دیگه خسته شدم توروخدا کمکم کنید

همش دروری دروغ میگن رایگان ولی تا تماس میگری شماره حساب میدن یا میاد رو هزینه تماس خط ثابت

با سلام و عرض ادب ساعات مشاوره رایگان ما از ۸ تا ۹ صبح می باشد
با تشکر از پیامتون

سلام. من هم این روزهارو گذروندم. باید صبر داشته باشید و حتما ڪنارش باشید. چون اوایل پاکی هست خیلی خطرناکه که تنهاش بڋارید. بنڟر من جلسات n,a خیلی میتونه بهش کمک کنه و باعث آرامش میشه براش. با دوستان بهبودی آشنا میشه که اونا میتونن بهتر از شما توی این روزها کمک کنن بهش.

سلام خسته نباشید دایی من معتاده اول مواد مخدرایه دیگ مصرف میکرد الان فقط متادون اونم روزی یک سی سی میخواد ترک کنه ماه دیگه هم آزمایش برای سر کار داره متادون رو در چن وقت میشه ترک کرد؟

سلام. اولا که متادون رو آزمایش نشون نمیده. متادون هم اگر مصرف نکنه حداقل ۱۵ روز

سه روز کامل نخورده نشون نمیده

سلام همراهان عزیز ۳۶ساله هستم من ۴ماه هست متاسفانه برای اولین بار درعمرم شروع به مصرف موادمخدرکردم ازنوع شیشه.هرکاری کردم واسه ترک نمیشه داره نابودم میکنه پرخاشگرشدم به همه چی شک میکنم دخترم بزرگه خجالت میکشم.توروقران اگرکسی میتونه کمکم کنه ترک کنم دارم ازبین میرم

سلام،شوهرم۲ساله ب هرویین وشیشه معتاده،من تازه متوجه شدم،توخونه مادرش بابرادر کوچکترش ک سالهاس معتاده هم بساط شده!ب نظرشماهمچین ادمی میتونه ترک بکنه باوجود همچین پدرومادری…..ی دختر۱ساله دارم نمیدونم بایدچیکار کنم خیلی زجرکشیدم،تحقیرشدم،طوری ک وقتی دخترم بدنیا امد۴۰۰تومن پول نداش بچه رو مرخص کنه،وبچه ی شب اضافی توبیمارستان موند…..من توشهرهمسرم غرببم برای اینکه پیش خانوادم بی ارزشش نکنم همه چی روازشون قایم کردم مادرم بارها بهم گفت ک این معتادشده ولی من هربارتکذیب کردم،وشوهرم وخانوادش بخاطرهمین موضوع ک من درشهرغریبی هستمو……..ازم سواستفاده کردن….اگ کسی میتونه بهم مشاوره بده

سلام دوساله عقدم ومتوجه شدم شیره تریاک بصورت خوراکی مصرف میکنه توجیبش دیدم ولیی کتمان میکنه بعد دوماه باز دیشب توساکش دیدم میخوام یهویی بیخبر ببرمش ازمایش خون میشه بگین اثرش تاچند روز تو بدن هست باتوجه به شرایط کاریش هر ۴۸ساعت ازاده

با عرض سلام وخسته نباشی.من ۴۳ سال سن دارم وحدود پنج سالی هست که هرویین وشیشه می کشم.بیشنر شیشه میکشم چند باررفتم کمپ ولی زیاد نمودنم به خاطر کاری که داشتم.چند بار هم سعی کردم با متادون ترک کنم ولی نتوانستم شما را به خدا کمکم کنید.دخترم خواستگار زیاد داره ولی به خاطر من خجالت میکشه ومیگه تا زمانی که پدرم مواد می کشه حاضر به ازدواج نیست.خواهش میکنم کمکم کنید.من سه تا دختر دارم.شما را به امام رضا کمکم کنید وسلام منتظرکمک شما هستم.قربان شما از خوزستان تماس می گیرم

سلام من چند ساله انواع قرصارو مصرف کردم ترامادول و دراگون و ب ۲ و الانم متادون.چن بار هم مصرفمو قط کردم و دوباره مصرف کردم الان ۵ روزه ک قط کردم دوباره میخواستم کمکم کنید

سلام.چهارساله ازدواج کردیم و شوهرم مدام از کوره در میرفت. و ساعت۱۱شب میشد میزد از خونه میرفت بیرون ۵دقیقه بعد میومد میگفت رفتم سیگاربکشم من همیشه شک داشتم که مگه میشه نکشیدن سیگار آدمو عصبی کنه تا اینکه یه روز خودش تصمیم گرفت کلاسهای NA بره خیلی خوب شد اخلاقش تغییرکرد بهش گفته بودن به همسرت بگو مواد مصرف میکردی الان داری ترک میکنی اومد به من گفت وگفت میخوام ترک کنم هفته اول سیگارم نمی کشید ولی سردرد عجیب داشت الان سه هفته است میگذره باز من سیگار تو جیبش می بینم.به نظرتون چیکارکنم خودش میگه راهنمام گفته چون تو ترک موادی سیگارتم نمیتونی همزمان بزاری کنار.میشه کمک کنید بگید من چطوری باهاش رفتارکنم تا کلا از همه چی پاک بشه

سلام بهبه شوهرت فشارنیار یه مدتی دیگه ازسیگارخسته میشه

بزار بنده خدا از مواد پاک بشه حداقل یک سال به بالا بعد بگو سیگار را ول کن چرا کاری میکنید با رفتارتان که طرف همان مواد را هم باز بکشه

سلام و درود بر شما من ده ماه هست ترک کردم و اعتیاد بسیار شدید داشتم روز سوم اردیبهشت ۱۳۹۷ شب ساعت سه نصف شب بود بارون هم نم نم و گاه شدید میبارید و من خسته از مواد بیدار بودم و نعشه و شاکی بودم از خدا که چرا من معتاد شدم من که به کسی ظلم نکردم هزاران بار هم گریه کرده بودم و دست به دامان خدا و اماما ولی نتونستن کمکم کنن از خدا دلزده شدم و گفتم من دیگه ابلیس رو میپرستم به ابلیس سجده کردم صبح شد ساعت ده از خواب بیدار شدم برای کاری به بانک رفتم جلوی بانک وایساده بودم پلیس اومد پیشم وایساد گفت بشین تو ماشین من هم سرو وظعم خوب بود لباس شیک تیپ درست و هیچکسی هم امارمو نداده بود که منو بگیرن با خانوادم هم رابطم عالی خوب بود سوار ماشین پلیس شدم منو بردن کلانتری جیبامو گشتن هیچی پیدا نکردن گفتن تو معتادی باید ترک کنی من هم اصرار منو ول کنید ول نکردن زنگ زدن از کمپ اومدن کیت زدن مورفین مثبت مستقیم کمپ اونروز روز تولدم هم بود ۲۱ روز دقیق تو کمپ اجباری موندم بار اول بود همچین جایی بودم و همه تو کمپ میگفتن تو رو برا چی اوردن اینجا تو جات اینجا نیست از روزی که ترک کردم دیگه الله عربها رو قبول ندارم زیاد هم نمیخوام خودم رو به هیچ مذهبی قاطی کنم همونطور که تو کمپ یادم داده بودن الان هم هر از گاه استامینوفن یدونه میخورم ایا استامینوفن برام مشکل ایجاد میکنه؟ بعدش هم خیلی دوست دارم کسایی که اعتیاد به شیره تریاک و تریاک دارند چند تا راهکار بدم شمارم اگر راهنما ی باتجربه اگر بود بهش نیاز دارم ممنون از سایت خوبتون

سلام میخاستم بدونم فقط در همین مدت زمان کوتاه صبحا شما با موبایل جوابگو هستید .من نمیخام نوشتنی ازشما مشاوره بگیرم باید حرف بزنم ..البته اینم بگم خانم هستم ..الان حدود یکسال اعتیاد دارم وهرکار کردم نتونستم کنار بزارم متاسفانه چون از نظر مالی ومکانی راحتم و مشکلی اصلا ندارم این راها شاید مس خیلیا اذیتم نکردن چندبار به هرنحوی بود به مدت دوهفته یهفته گذاشتم کنار اما باز شروع کردم دارم دیونه میشم خجالت میکشم به کسی حرفی بزنم یا پیش دکتری برم کمپ که هرگز میشه یه لطفی بکنید یه تاریخ خاص برای صحبت تلفنی با من بزارید غیر اون ساعت که گفتیدمشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان

سلام دوست عزیز شما میتونید از ساعت ۷ صبح تا ۲۳ شب با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید. با تشکر

سلام
خسته نباشید
من ۱۷سالمه تا حالا ۴دفع ماریجانا کشیدم ولی الان پیشیمونم احساس میکنم رو مغزم تاثیر گذاشته
بعضی وقتا حدود ۳۰ثانیه مثه وقتایی که نعشه بودم (چِت)میشم
خیلی نگرانم یعنی رو مخم تاثیر گذاشته؟؟

سلام برادرم ابتدا تریاک مصرف می کرد ۳ سال هست که هرویین مصرف میکنه گاهی خسته میشه و میگه ترک میکنم اما پشت گوش میندازه و امروز فردا میکنه اما بازم بهانه میاره آیا کمپ اجباری موثر هست؟ممنون

مهدی هستم معتاد
بیست پنج روز متادون که روزی بیست وپنج سی سی مصرف میکردم گداشتم کنارتوکمپ ولی الان همش بیقرارم سردرد دارم باکوچک ترین صدا میریزم بهم حوصله خودمم ندارم اگه کسی ازدوستتن راهکار بلدن لطفا کمکم کنید زندگی بهم نخوره دوتا بچه دارم ۳۷سالمه ممنون میشم کمکم کنید

سلام لطفا کمک کنید من چند سال مصرف شیره تریاک دارم بصورت خوردن تو یک ماه گذشته با کم کردنش از روزی ۲/۵ گرم به روزی ۱/۵ گرم در روز رسیدن ولی هرکاری میکنم نمیتونم کمترش کنم

سلام من برادرم معتاده هروئین شیشه و هرچی دستش بیاد مصرف میکنه هروقت بهش میگیم بیا بریم کمپ بهانه میاره که من وقتی میرم کمپ که پول کمپ خودم بدم نه دیگران و نمیاد الان واقعا موندیم چیکارش کنیم

با سلام من مدت ۱۲ سال پیش شروع به مصرف ترامادول کردم تا رسید به روزی یک خشاب ۲۰۰ که کمتر کسی میتونه بخوره بنده ۲۸ سالمه و متاهل و دارای یک فرزند دختر که زندگیمو خیلی دوست دارم واسه همین یکدفعه به مدت ۱ سال گذاشتم کنار دوباره رو آوردم به متادون ۱ سال مصرف کردم روزی ۳ تا قرص ۴۰ باز هم بعد از ۱ سال یکدفعه گذاشتم کنار تا دوباره رو آوردم به شیره کشیدن و خوردن ولی تازگیا خانومم متوجه شد و میخواست ازم جدا بشه ولی من زندگیمو دوست دارم الان ۳ روزه گذاشتم کنار با متادون تو رو خدا کمکم کنید هیچ کوفتی مصرف نکنم

با سلام برادر من ۲ سالی هست که به سیگار اعتیاد داره به طوری که در روز نمیتونه کمتر از ۴ نخ بکشه جدیدا بامن صحبت کرده گفته که حدود یک ماه پیش گل مصرف کرده اما قول داد که دیگه طرفش نمیره اما امروز هم که پیش دوستاش رفته یه پک زده آیا امکان اعتیاد به گل داره چجوری میتونم کمکش کنم ؟ به من که میگه دیگه طرفش نمیره ولی نمتونم بهش اعتماد کنم چیکار کنم در ثانی والدینم از موضوع گل خبری نداری و بسیار روی این موضوع حساسن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان
مشاوره رایگان ترک اعتیاد در اصفهان
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *