مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

 
helpkade
مشاوره روانشناسی قبل ازدواج
مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

آیا مشاوره ازدواج برای گرفتن تایید متخصص است؟ در ابتدای آشنایی قبل از ازدواج خیلی از نکات مهم برای شروع یک زندگی مشترک نادیده گرفته می شود، به همین دلیل با گذشت سال ها، مشکلات و اختلافات زیادی بین زوج ها به وجود می آید. مشاوره قبل از ازدواج مانند واکسنی برای پیشگیری از طلاق می باشد. ازدواج مهمترین تصمیم در زندگی هر فردی است، پس برای تصمیم گیری و کسب مهارت های لازم نیاز به آموزش دارید. باید بدانید که همسر آینده شما در خانواده ای با افکار، فرهنگ، علایق و تربیتی کاملا متفاوت با شما بزرگ شده است؛ خواه ناخواه بسیاری از معیارها و علایق زندگی او با شما متفاوت است. پس باید بیاموزید که چگونه با وجود این تفاوت ها یک زندگی مشترک موفق بسازید. می توانید برای درک بهتر مقاله عوامل اصلی طلاق و سوالات مهم قبل از ازدواج را حتما بخوانید.

ازدواجشان از هر لحاظی کامل و عالی به نظر می رسید. زوجینی که از هر لحاظی در زندگیشان موفق بودند. اما با گذشت زمان چهره زندگیشان عوض شده بود به طوری که هیچ امیدی برای بیرون امدن از بحرانی که با آن مواجه بودند، نداشتند. دعوا با همسر جزو روال عادی زندگیشان شده بود و عشق اوایل ازدواج این زوجین از زندگی مشترک شان رفته بود. باید بدانید که مشاوره ازدواج در چنین شرایطی می تواند به شما کمک کند تا بتوانید با ترس، انتظارات، خشم و رفتار های پرخاشگرایانه برخورد صحیحی داشته باشید و آن ها را مدیریت کنید. در ادامه مهمترین نکاتی که در مشاوره ازدواج می آموزید نوشته شده است :

هر کسی دارای یک شخصیت است و حساسیت های خاصی دارد که وقتی صحبت می کند یا کاری را انجام می دهد در حال نشان دادن آن هاست. شخصیت از دوران کودکی تا بزرگسالی هر کسی در حال شکل گیری است. بنابراین باید بدانید که واکنش هرکسی نسبت به چیز هایی که بر روی آنها حساس است غیر قابل کنترل می باشد. برای داشتن ازدواج موفق و برقراری ارتباط صحیح با همسر باید از حساسیت های او آگاه باشید تا باعث تشدید حساسیت همسرتان نگردید.

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

از جمله مهمترین حساسیت های افراد می توان به حساسیت به خشم، حساسیت به احترام، حساسیت به ناامیدی، حساسیت به ارزش ها، حساسیت به بی کاری، حساسیت به خانواده و … اشاره داشت. این حساسیت ها باعث می شوند تا خاطرات گذشته در فرد زنده شوند که ممکن است موجب واکنش احساسی منفی در فرد گردد. شما مسئول این حساسیت منفی نیستید ولی مطمئنن خاطرات بد سرکوب شده و احساسات همسرتان را باز می گردانید و آن ها را برایش زنده می کنید.

یکی از موارد مهمی که اکثر زوجین فراموش می کنند توجه به حساسیت های خودشان است. خطرات بد سرکوب شده در ناخودآگاه که هنگام تحریک شدن برای ما یادآوری می شوند، بسیار خطرناک هستند. بنابراین باید اول از چیزهایی که شما را آشفته، ناراحت و یا عصبانی می کند آگاه باشید. ممکن است در همسرتان عادات بدی وجود داشته باشد که شما آن را دوست نداشته باشید و خاطرات بد و احساسات منفیتان را تحریک و شما را عصبانی می کند در نتیجه مانع به وجود آمدن ارتباطی صحیح بین شما و همسرتان می گردد.

معمولا زوجین در زمان برخورد با اختلافات زناشویی دائما یکدیگر را مقصر می دانند و همدیگر را سرزنش می کنند. به طوری که همواره همسرشان را مسئول خراب شدن رابطه و نابودی ازدواجشان می دانند. باید بدانید که سرزش یک نوع عذر و بهانه خود خواهانه است که سبب می شود تا یک نفر به قیمت ناراحتی و نارضایی دیگری احساس بهتری داشته باشد. باید بپذریم که هیچ کس کامل نیست. 

باید به جای عیب جویی از نقص ها و کمبود های همسرتان، سعی کنید به طور محبت آمیز برخورد کنید  در مورد مسائلی که شما را نارحت و عصبانی می کند. به آرامی و با ملایمت رفتار کنید. برنده یا بازنده بودن در زمان برقراری با همسرتان به هیچ عنوان معیاری صحیحی برای داشتن یک ازدواج موفق نیست. بلکه باید این نکته را درک کنید که نمی توان با سرزش یک ارتباط موثر برقرار کرد.

وقتی به جای انتظار برای تغییر همسرتان، تصمیم به بهبود رفتار خودتان بگیرید. احساس مسئولیت کنید و تغییرات مثبتی در زندگی مشترکان ایجاد کنید. به مرور زمان متوجه می شوید که دیگر بسیاری از مشکلات گذشته را ندارید و احساس ناامیدی و درماندگی نمی کنید.

پویایی و مسئولیت پذیری به شما کمک می کنید که به جای تمرکز بر روی نقص ها و کمبود ها و انتظار کشیدن، زندگی مشترک خود را بهبود بخشید. علاوه بر این باید توجه داشته باشید که وقتی زن یا شوهر تغییر کنند؛ کل خانواده به سمت تغییر پیش خواهد رفت.

در نهایت باید بدانید که مهم نیست که چقدر از شما انتقاد می شود یا اینکه همسرتان چقدر شما را مسئول خراب شدن رابطه ای که با او دارید می داند. شما همواره دیدگاه مثبت و انرژی خود را حفظ کنید. اگر شما در صدد تلافی کارها، واکنش های همسرتان رفتار کنید. اذیت خواهید شد و احساس درماندگی به شما دست می دهد. 

  

 

مشاوره قبل از ازدواج دارای 3 هدف اساسی است:

1- بررسی آمادگی  نامزدها برای ازدواج

2-ارزیابی هم کف بودن و یا هماهنگی و همسانی نامزدها

3- ارزیابی مهارت های زندگی مشترک نامزدها

وقتی دو نفر تصمیم به ازدواج با یکدیگر می گیرند مقدمات ازدواج خود را فراهم می کنند، اما اگر به بررسی دقیق تر بپردازیم متوجه می شویم آنها مقدمات عروسی خود را فراهم می کنند و در واقع برای عروسی آماده می شوند تا برای ازدواج. خرید و یا اجاره لباس عروسی،  خرید طلا و جواهرات، اجاره سالن و تهیه سفارش غذا، تهیه لیست میهمانان، چاپ کارت عروسی و درنهایت مراسم عروسی. تمام آمادگی های چند ماهه در یک شب به اتمام می رسد. ظاهراً همه چیز پسندیده است.

اما آیا به این هم فکر می کنیم اگر این زوج جوان با یکدیگر در موضوعاتی مانند: تصمیم گیری در مسائل زندگی مشترک، برنامه ریزی مالی، اوقات فراغت، برقراری ارتباط، اعتقادات مذهبی، فعالیت های لذت بخش، صمیمیت و دلبستگی، مسئولیت پذیری، ایجاد تغییر در یکدیگر، قضاوت منصفانه بر مبنای جنبه های مثبت و منفی و … با دشواری مواجه شدند با کدام وسیله در سبد جهیزیه و با کدام قسمت از ماشین و خانه خواهند توانست این مشکلات را حل کنند؟ اگر فریاد آنان در حل مسائل زندگی مشترک بلند شد و به گوش همسایه و دیگران رسید، آیا باز هم همه چیز آبرومندانه خواهد بود؟ هدف اصلی مشاوره پیش از ازدواج، کمک به افراد برای انتخاب زوج مناسب است، این مرحله مهمترین مرحله‌ مشاوره ازدواج است زیرا جنبه‌ پیشگیری دارد و در صورت هدایت صحیح، موجب تأمین بهداشت روانی خانواده می‌شود.

اهمیت مشاوره پیش از ازدواج زمانی مشخص می‌شود که به این نکته توجه داشته باشیم که انسان ها از یکدیگر شناخت کافی ندارند، بنابراین به منظور دستیابی به این شناخت برای ازدواج به کمک مشاوره نیاز دارید.

 

در مشاوره پیش از ازدواج، مشاور جلساتی به‌ صورت انفرادی و زوجی (زوج درمانی)، مشاوره می‌دهد. گاهی اوقات بعضی از مشاوران آزمون های معتبری را به صورت کتبی از طرفین می‌گیرند که احتمال موفقیت‌آمیز بودن ازدواج را بررسی می‌کند، البته احتمال به‌ معنی قطعیت نیست. این آزمون های شناختی به‌ منظور شناخت زیر ساخت های شخصیتی طرفین به کار می‌رود. به‌ عنوان مثال، در نظر بگیرید از طریق این آزمون ها، یکی از زوج ها درون‌گرا شناسایی شود، که تمایل به کناره‌گیری، سکوت، تنهایی و خلوت دارد، در مقابل زوج دیگر برون‌گرا است به طوری که حضور در جمع، خرید کردن و مهمانی رفتن را ترجیح می‌دهد. مسلماً این دو نفر در ارتباط با هم به مشکلاتی برخورد خواهند خورد، چرا که خصوصیات زیرساختی شخصیتشان با هم متفاوت است، به این معنی که یک نفر همیشه باید گذشت کند و خواسته‌های خود را نادیده بگیرد.

متخصص در مشاوره پیش از ازدواج توانایی سنجش و شناخت تفاوت های زیر‌ بنای شخصیت را دارد و نظر زوجین را نسبت به این تفاوت ها جلب می‌کند، موارد دیگری که در جلسات مشاوره پیش از ازدواج بررسی می‌شود، آرزوها، تمایلات، توقعات، خط قرمزها و رمز و رازهای طرفین است، مشاوره قبل از ازدواج به طور کلی مشاوره برای انتخاب مورد مناسب برای یک عمر زندگی است. در مشاوره قبل از ازدواج، مشاور هیچ وقت به طرفین نمی گوید که این کار را بکنید یا نکنید بلکه وظیفه مشاور آگاه کردن است. او می‌گوید که نتیجه چنین ازدواجی چه خواهد بود تا شما خودتان دست به انتخاب بزنید، مشاور تلاش می‌کند دیدگاه‌ها و اهداف زوجین را در زندگی مورد بررسی قرار دهد و طرف مقابل را با این دیدگاه‌ها و اهداف آشنا کند.

اول از همه باید فکر ‌کنید چه چیزهایی را می‌توانید و باید با مشاور در میان بگذارید؟ آیا باید تمام جزئیات مسائل خانوادگی‌تان را به مشاور بگویید یا فقط باید مسائلی را مطرح کنید که باید روی آن‌ها کار بشود؟ اگر مسأله خیلی حساس است، آیا باید تمام آن را تعریف کنید یا باید شمایی کلی از مسأله را مطرح کنید؟ اگر همسرتان در جلسه حاضر است و تعریف کردن موضوع خاصی باعث شرمندگی او می شود، او را دچار خشم می کند یا در او احساس گناه را بیدار می کند، بهتر است بعضی چیزها مخفی بماند، مگر اینکه موضوع اصلی مراجعه شما به مشاور همان باشد.

نظرات منصفانه ای درباره نقاط قوت و ضعف همسرتان و همچنین درباره خودتان ارائه بدهید. آماده باشید به جای اینکه تمام مدت از همسرتان ایراد بگیرید و از او انتقاد کنید، درباره خودتان صحبت کنید. بگویید: «احساس خشم کردم وقتی که…» یا «احساس غم کردم وقتی که…” روی مشکلات اصلی متمرکز شوید. ممکن است در زندگی زناشویی تان با چند مسأله دست و پنجه نرم کنید، بدترین و بزرگترین مشکل را درنظر بگیرید و به کمک مشاور، نخستین مرحله را برای آن طراحی کنید. جزئیات را مستند کنید. تاریخ ها، ساعت ها و محل های وقایع مهمی را که به یاد دارید، در اختیار مشاورتان قرار دهید تا چشم انداز دقیقی از موقعیت موجود داشته باشد. با توجه به آنچه گفته شد، اگر بخواهید برای مشاوره ازدواج مراجعه کنید، فکر می کنید چه مسائلی برایتان اولویت داشته باشد؟

 

زمان انجام مشاوره ازدواج دارای اهمیت بسیاری است همانگونه که شرح داده شد. هدف از انجام مشاوره قبل از ازدواج رسیدن به یک مدل برای برقراری ارتباط بین زوجین است و برای آنکه این امر با موفقیت توام گردد، می بایست در زمان مناسبی این کار صورت پذیرد. بلافاصله پس از آشنایی و یا شروع صحبت موقعیت مناسبی برای اینکار نیست.

همچنین گذشت زمان زیاد از آشنایی به دلیل اینکه رابطه عاطفی شکل گرفته از سودمندی جلسات مشاوره ازدواج خواهد کاست. معمولا بهترین زمان انجام مشاوره در صورت خواستگاری بعد از هشت الی ده ساعت گفتگو و در صورت آشنایی پس از دو یا سه ملاقات است. با این در هر مرحله از آشنایی که هستید برای ازدواج که یکی از اصلی ترین تصمیمات زندگی هر فرد است بهتر است از یک متخصص مشورت بگیرید. برای دریافت مشاوره ازدواج می توانید با مشاوران مرکز هنر زندگی تماس گرفته تا شما را یاری کنند.

برای مشاوره ازدواج تلفنی می توانید با مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

من یکی رو دوست دارم. اصلا بهم توجه نمی کنه کلی ام تلاش کردم تا بهش ثابت کنم دوسش دارم. نمی دونم باید چی کار کنم. انقدر برای اینکه بهش بفمونم دوسش دارم تلاش کردم که از جمع دوستای مشترکی داشتیم کم کم دارم حذف می شم. واقعا نه اون درکم می کنه نه دوستام….. خیلی خیلی تنها شدم خیلی

نصيحتي نمايمت بشنو و بهانه مگير / هر آنچه ناصح مشفق بگويدت بپذير.
ميل رفتن منما اي دوست، دمي با ما باش / بر لب جوي طرب جوي و بکف ساغرگير.

با سلام و احترام. البته باید تمایل و رغبت در امر ازدواج دو طرفه و با آگاهی درست از هم باشد.
درضمن توصيه مي نمايم کتاب «تنها راه رسيدن به تکامل و سعادت ابدي و چشيدن لذات واقعي/ ج1» را حتماً مطاله نماييد، که در واقع بسيار فوق العاده براي زندگي هم اکنون و آيندة شما مهم و البته مفيد است. اين کتاب ارزشمند در پيرامون مسائل خانوادگي، زناشويي، تولید نسل، پزشکی و نیز اجتماعي مي باشد و البته به همراه داستان هايي کوتاه امّا بسيار آموزنده و شيريني است، که باعث مي شوند طعم لذيذ آرامش و نشاط زندگي را بهتر و بيشتر و البته پيوسته در زندگي خود بچشيد. در ضمن جلد 2، بیشتر برای زنان و مادران گرامی و بارداری است.

سلام وقت بخیر
من خیلی وسواسم تو ازدواج ولی تا میام یکیو دوسش داشته باشم اولش که دوسم داره و خوب جوابه پیامام رو میده و حتی تلفن هم بهم میزنه ولی تا میفهمه خیلی دوسش دارم یکم سردتر میشه نسبت به پیامام و حتی خیلی وقتا جواب پیامم رو هم نمیده الان که یکیو دوسش دارم و یکم اینجوری میکنه من چیکار کنم دوباره مثله قبل جواب پیامام رو با اشتیاق بهم بده و بهم زنگ بزنه حواهش میکنم کمکم کنین چه ابتکاری باید به خرج بدم که خودش عاشقم بشه و بهم نزدیک بشه
ممنونم از شما

با آقایونی که اوایل خودشون بیشتر دوس داشتن طرفشونو و بعد از اشنایی که متوجه میشن طرف دوسشون داره و زیاد طرفو تحویل نمیگیرن چیکار باید کرد که دوباره برا طرفشون قلبشون بتپه و عاشقش بشن خواهش میکنم کمکم کنید که بتونم دوباره نظر طرفمو جلب کنم


سلام مرسی از مطالب خوب تون

سلام سوالی در زمینه مشاوره ازدواج و یا مشاوره قبل از ازدواج دارید بفرمایید پاسخ داده می شود.

سلام ،پسری 32 ساله هستم،مجردم،با شغل و درآمد خوب،با یه خانمی آشنا شدم ،دو بار ازدواج ناموفق داشته،از ازدواج دوم یه بچه داره که حضانتش رو پدرش برعهده گرفته،الان من ایشون رو دوست دارم،اما فکر اینکه ایشون با همسران قبلیش چه کارهای کرده ذهنم رو مشغول کرده و احساس میکنم بعد از ازدواج این موضوع مرا اذیت خواهد کرد،لطفا مرا راهنمایی کنید،که آیا اصلا ازدواج من و ایشون صحیحه؟ و اگه صحیحه چکار کنم؟با تشکر

سلام ازدواج برای هر کس با اهداف به خصوصی صورت می گیره. معمولا ازدواج هایی که در آن احساس درک شدن و توجه متقابل وجود داره هر دو نفر بعد از ازدواج احساس آرامش خواهند کرد. اما برای آن که بتوانیم موفقیت یک ازدواج را پیش بینی کنیم معیارهای زیادی باید مورد بررسی قرار بگیرند. اما بسیاری از مسائل را نمی توان در ازدواج پیش بینی کرد و شکست در رابطه برای هر کسی می تواند اتفاق بیفتد. اگر گذشته ایشون بر رابطه و دیدگاه شما به ایشون تاثیر دارد پس توصیه می کنیم برای بررسی کامل موضوع به مشاور ازدواج مراجعه نمایید. مشاور با بررسی ابعاد مختلف رابطه به شما کمک می کنه تا بهترین تصمیم را در این رابطه بگیرید.

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

باسلام
من و یه آقایی همدیگرو میخوام خاتواده هامون راضی هستن جز داداشای من که مخالفت شدید دارین بااین قضیه و منم میخوام تاحدودی راضی باشن که بعد ازدواج خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد
علت مخالفت داداشام میگن پسره هم غریبه هستش از استان دیگه هم اینکه کمی حاضرجواب و این به درد زندگی باتو نمیخوره درحالیکه من شناختم و میدونم میتونم باهاش زندگی کنم و اینکه واقعا ایشون منو دوس دارن و منم همچنین.
لطفا راهنمایی کنید اگر سوالی دارین بپرسین جواب میدم که کمک بیشتری شاید بهم بشه

سلام یکی از بخش های شیرین ازدواج رضایت دو خانواده به وصلت هست. زمانی که مخالفتی پیش میاد از دو جنبه باید به موضوع نگاه کرد. اول اینکه این مخالفت چقدر می تونه در مورد آینده شما صحت داشته باشه و دوم اینکه برای پی بردن به حقیقت امر چه کسی پاسخ بهتری می تونه به شما و خانواده اتون بده. اگر گفته های خانواده اتون مورد پذیرش شما نیست و این مخالفت موجب نرسیدن شما و یا شک و دودلی در شما برای ازدواج شده، پس لازمه که برای پیشگیری از بدتر شدن اوضاع از اقدامات عجولانه و یکدندگی خوداری کرده و سعی کنید موضوع را با گفتمان به نتیجه برسانید. در این زمان احتمال نادیده گرفته شدن نظرات شما زیاده چرا که درگیر بودن احساسات تان در رابطه با نامزدتان و از طرفی باور اطرافیان به تاثیر این احساسات در تصمیم گیری تان باعث می تواند شرایط را سخت تر و پیچیده تر بکند. بنابراین توصیه می کنم حتما قبل از هر کاری با فردی مشورت کرده و از تجربیات دیگران استفاده نمایید. مشاوره ازدواج نیز به شما این امکان را می دهد تا با دریافت نظرات تخصصی روانشناسان خانواده از بهترین راهکار استفاده نمایید.

جواب سوالم لطفا. من نیاز دارم به پاسختون

با توجه به پاسخی که به شما داده شد برای رسیدگی بیشتر موضوع در این فضا نمی توان به راه کار مناسبی رسید. می توانید تنها با یک تماس از مشاوره ازدواج بهره مند شوید

سلام . وقت بخیر . من ۳۲ سالمه و ۵ ساله با پسری هم سن خودم دوستم . هم دیگه رو دوست داریم اما ایشون این رابطه رو به همین صورت نگه داشته و این واقعا برام سخت هست . مادرش از مدتها قبل متوجه دوستی ما شد و واکنش خوبی نشون نداد . ی جورایی انگار خودشون باید براش همسر انتخاب کنن. و بعد هم خود ایشون هم راجع به قضیه ازدواج ترس دارن البته ازدواج با من.چون دوستیم .میگه اگه دچار مشکل شیم انوقت چی. ما تو شهرهای نزدیک همیم . با نیم ساعت فاصله . و خانوادش معیارهای عجیب غریبی دارن مثل این که طرف غریبه نباشه . حتما اشنا باشه و چادری باشه و ازاینجورچیزا. احساس میکنم با اینکه دوستم داره در مورد ازدواج سردرگمه و گذشت این مدت طولانی هم فایده ای نداشته . خیلی کلافه شدم . من این چند سال واقعا اذیت شدم چون رابطمون یه جا ساکن موند . نمیدونم چکار میشه کرد . باید چکار کنم . دوستش دارم ادمی نیستم که بتونم ترکش کنم . ینی امتحان کردم نتونستم . راه حلی پیدا نمیکنم. چکار کنم .

سلام هر کسی برای ازدواج دارای معیارها و انگیزه هایی است. بخش مهمی از این معیارهای ازدواج در طول زمان شکل گرفته اند. تربیت خانوادگی، نوع روابط بین اعضای خانواده، باورهای حاکم بر اطرافیان فرد، فرهنگ هر منطقه و…. از جمله عوامل بیرونی هستند که نقش اساسی بر تصمیمات فرد در ازدواج دارند.
از طرفی عدم بیان و مشخص نکردن دقیق نوع و وضعیت رابطه تان در واقع شما را در یک برزخ قرار داده که نمی دانید هدف از این رابطه چیست (این رفتار ها برای هر کسی آزار دهنده و غیر قابل تحمل است).
پس اگر می خواهید از این برزخ و ترس ها رها بشید لازمه کاری انجام بدید. نادیده گرفتن 5 سال رابطه کار آسانی نیست اما زمانی که به سال هایی که در پیش رو دارید می نگرید 5 سال زمان زیادی هم محسوب نمیشه. پس برای تصمیم گیری دیر نیست. بنابراین لازمه که قبل از هر چیز شما به خود حق انتخاب داده و به مسیرهای دیگه ای که در پیش رو دارید نگاه بهتری بیندازید. تصمیم گیری کار راحتی نیست اما با جمع کردن قوا قادر به انجام هر کاری خواهید بود. اگر فکر می کنید ایشون همان شخصی است که میخواهید و دارای تمام معیارهای شماست پس حتما باید راهی برای رسیدن به او وجود داشته باشد و بر عکس اگر فکر می کنید تنها این 5 سال باعث میشه که به ماندن در این رابطه اصرار کنید بهتره به درستی انتخابتون نگاه دوباره بیندازید. برای در آمدن از این سردرگمی پیشنهاد می کنم حتما از مشاوره ازدواج استفاده نمایید. روانشناس به شما کمک می کنه تا به جای داده هزینه های بی ثمر در این رابطه ( عشق ، عاطفه ، محبت و مهم تر از همه زمان….) در کمترین زمان به نتایج دلخواه تون برسید.

سلام . من یکیو دوست دارم 1 ساله میشناسیم همچی خوبه ولی من میگم همچی برابره چرا باید مهریه بدم؟ مگه فرقی بین ما هست؟ اصلا درسته؟ من شروطط زمن عقد رو میدم بهش .به نظرم یه دختر هیچ چیز بیشتری نداره به پسر بده که پسر بابتش ضمانت بده

سلام اختلاف در مورد مهریه و تدارکات ازدواج از جمله مسائلی است که باعث برهم خوردن بسیاری از ازدواج ها شده است. شاید برخی بگویند این مسائل اهمیت ندارد و باید به جنبه های دیگر توجه کنید. اما همین قدر که این موضوع باعث اختلاف نظرتان شده پس باید برای رسیدن به یک نظر مشترک با هم صحبت کرده و یا از کمک افرادی با تجربه استفاده کنید. با باز شدن این مسائل ممکن است دیگر مسائل نیز تبدیل به معضل شوند. از این رو توصیه می کنیم برای تشخیص درستی رابطه و انتخاب مناسب از مشاوره ازدواج بهره مند شوید

سلام ، من خواستم ازتون بابت مشاوره ای که گرفتن تشکر کنم. خیلی ممنونم واقعا از انتخابی که کردم راضی هستم

سلام من یکی رو دوست دارم
نمیتونم فراموشش کنم چیکار کنم برای من بهتره دوسش نداشته باشم

سلام عشق یه طرفه در نهایت باعث ناراحتی و دلسردی میشه. پس بهتره واقع بین باشید و اگر از طرف مقابلتون علاقه ای دریافت نمی کنید ازش دوری کنید و از هر راهی برای فراموش کردنش استفاده کنید. شما می تونید برای رسیدن به اون تلاش کنید اما خیلی مهمه در این مسیر عزت نفستون رو از دست ندید. بررسی کنید تا ببینید که آیا واقعا او فرد مناسبی برای شماست. بر چه اساسی این باور رو دارید؟ آیا معیارهای ازدواجی که در نظر دارید درستن؟ اگر نمی توانید جواب درستی به این سوالات بدید حتما از مشاوره ازدواج دریافت کنید

با سلام یه سوال داشتم خیلی وقته ذهنم در گیرشه من توی رابطه فوق العاده عاشقانه و مهربانانه رفتار میکنم اما یه چند جایی خوندم میگن که نباید زیاد خوب باشی و از این حرفا ولی کسی مثالی نمیزنه ممنون میشم بگید که چطوری هم اون مهر و عشق رو نثار کنیم هم از به اصطلاح سواری دادن به همسر جلوگیری کنیم منظورم نگهداری همون حد تعادل هستش واقعا گیج شدم تشکر از زحماتتون

سلام حفظ تعادل در هر چیزی اهمیت زیادی داره. خوب در رابطه اما کمی موضوع پیچیده تر میشه . در واقع هیچ الگوی مشخصی برای ابراز علاقه وجود نداره. هر زوجی ویژگی های منحصر به فردی داره و لازمه که با توجه به آن ها رفتار بشه. قبل از اینکه بخوایید در باره چگونگی رفتار و برقراری رابطه سوال کنید و دنبال یک الگو باشید، لازمه که به یک خودشناسی برسید. برای مثال کسانی که رفتارهایی نزدیک به شخصیت های وابسته دارند، آسیب پذیرترند پس لازمه که ابتدا خودتون رو بشناسید و با ویژگی های خودتون آشنا بشید سپس سعی کنید که شناختی هم نسبت به همسرتون به دست بیارید . این گونه هم سلامت رابطه را می توانید حفظ کنیدو هم طوری رفتار کنید که هم شما از بودن در این رابطه لذت ببرید و هم ایشون

سلام من و عشقم خیلی همدیگر میخوایم خانواده آقا مخالف ازدواج مون هستند در حدی ک راضی نشدن با من ملاقاتی داشته باشند میشه کمک مون کنید ک چکار کنیم دیگه؟؟؟

سلام خانواده های زن و مرد بخشی از زندگی مشترک هستند. مخالفت ها می تونه روی ارتباط زن و مرد تاثیر منفی بزاره . اما در ابتدای شروع رابطه بهتره به جای توجه به این عوامل ابتدا شما دو نفر از درستی رابطه اطمینان کسب کنید. بلوغ هر دو نفر در مدیریت این وضعیت بسیار اهمیت داره. اگر هر دو نفر بر ادامه این رابطه تصمیم دارید توصیه می کنیم با چند جلسه مشاوره از درستی آن اطمینان پیدا کنید سپس برای حل سایر مشکلات به دنبال راه حل باشید. مشاور شما و خانواده ها رو می تونه در باره حل اختلاف نظرها نیز راهنمایی کنه.
با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و برای مشاوره قبل از ازدواج اقدام کنید. خودتون تنهایی هم می تونید برای شروع وارد جلسه درمان بشید.

با سلام … وقت بخیر
چند وقتی است موضوعی ذهن مرا بدجوری درگیر کرده
به خواستگاری دختری رفتیم دختره خواهر یکی از دوستان صمیمی پسرم می باشد. خانواده دختر و خود دختر ظاهرا خانواده خوب و مذهبی هستند .و صحبتهایی که بین دختر وپسر انجام شده مورد رضایت پسرم قرار گرفته است . وباتوجه به شناختی که به رفیقش دارد و با خانواده آن هم آشنا بوده
ولی از نظر من مورد پسند قرار نگرفته است .به دلایلی که ما وسط شهر هستم در واقع شهر نشینی هستیم و انان در اطراف شهر است
یعنی تقریبا شهر نشین نیستند.. و راه دوری با ما دارد. شاید بگویید اینها ملاک نیستند ولی من می گویم ممکن است بعدا اختلافاتی پیش بیاید .. ظاهرخانواده آنان با ما کمی تفاوت فرهنگی دارد…. شکل وقیافه دختر موردپسند قرار نگرفته است.
البته ناگفته نماند تحقیقی با دوستان انجام دادم نظراتشان مثبت بوده است.. و تعریف می کردند
خواهش میکنم مرا از این مشغله ذهنی نجات دهید..و بیشتراز اوقات با پسرم درگیری لفظی داریم ..

سلام وصلت با یک خانواده ی دیگر به خودی خود استرس خاصی رو به همراه دارد. در این بین ممکنه مسائل بسیار جزئی بزرگ جلوه کنن ، اهمیت شما به فرزندتان باعث میشه بیشتر و بیشتر به این مسائل توجه کنید. تفاوت فرهنگی موضوعیه که میتونه برای زوجین چالش هایی رو به همراه داشته باشه ، اما کدام دو خانواده ای رو میتونید پیدا کنید که از نظر فرهنگی کاملا عین هم باشن؟ همیشه مواردی هست که آن طور که دلبخواه شما هستند رخ نمیدن، آگاهی دختر و پسر از تفاوت ها و آموزش مهارت های ارتباطی به اون ها کمک می کنه تا چالش های زندگی را راحت تر رد کنند. توصیه میکنیم مشاوره خانواده دریافت کنید، مشاور به شما کمک می کنه تا نقش سازنده ای در ازدواج پسرتون داشته باشید و به ایشون برای یک ازدواج موفق کمک کنید. می تونید با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و به صورت تلفنی و یا حضوری مشاوره دریافت کنید.

سلام من یه دختر 27 ساله دارم که بتازگی فارغ التحصیل شده و پزشکه ایشون حدودا 4 سال با شخصی دوست بود و این اواخر بمدت یکسال و نیم باهاش ارتباط جنسی داشت. دخترم بمن دخترم گفته بود که فقط دوستای معمولی هستن و وقتی متوجه واقعیت ماجرا شدم مانع از ادامه رابطه شون شدم چون اون آقا بسیار انسان نادرستی هست. الان نگران آینده دخترم هستم. با توجه به فرهنگ جامعه ما که باکره بودن خیلی اهمیت داره آیا دختر من میتونه ازدواج موفقی داشته باشه؟ آیا لازمه به خواستگارهای آینده ش درباره باکره نبودنش اطلاع بده؟

سلام باکره نبودن قبل از ازدواج آن هم در چنین فرهنگی مساله ای است که نمی توان بدون بررسی پاسخی درباره آن داد. توصیه می کنیم جهت جلوگیری از مسائل بعدی در ازدواج ایشون از کمک روانشناس استفاده کنید ، چرا که پنهانکاری در ازدواج مشکلات بیشتری رو برای ایشون به همراه خواهد داشت و از طرفی گفتن این مساله هم باز برای ایشون و خانواده مسائل زیادی به همراه داره. پس حتما در این باره با فردی آگاه لازمه صحبت کنید. با شماره های درج شده تماس گرفته و درخواست مشاوره نمایید راهنماییتون می کنن

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

 

اهمیت مشاوره قبل از ازدواج برای داشتن یک زندگی خانوادگی سالم و پرانرژی و ساختن یک رابطه متعهدانه بسیار زیاد است. مسائل زیادی وجود دارد که زوجین باید قبل از ازدواج به آن بپردازند، رابطه قبل از ازدواج، صحبت های قبل از ازدواج  و حتی تست های روانشناسی قبل از ازدواج از جمله موارد مهمی است که پرداختن به آن ضروری به نظر می رسد. همراه با افق سلامت به بررسی مواردی می پردازیم که همواره جز دغدغه های مراجعان به این مرکز بوده است.

اجازه دهید از ابتدای کار شروع کنیم. بسیاری از افرادی که در شرف ازدواج هستند، استرس دارند. استرس قبل از ازدواج امر بسیار طبیعی و رایجی است که ممکن است سراغ هریک از زوجین بیاید. معمولا زوجین از روبرو شدن با مسئولیت های جدید ترس دارند و یا نگرانند که نتوانند به خوبی مشکلات به وجود آمده در رابطه را مدیریت کنند. صحبت های قبل از ازدواج کمک بسیار بزرگ برای حل این قبیل نگرانی ها است. البته این صحبت ها در صورتی اثر بخش خواهند بود که در چارچوب حل مسائل مطرح شوند. شاید بسیاری از زوجین در رابطه قبل از ازدواج خود مشکل خاصی نداشته باشند، اما به محض ازدواج و قرارگیری در چارچوب خانواده مسائل رنگ دیگری به خود می گیرند.

 

اهمیت مشاوره قبل از ازدواج دقیقا در راستای کاهش استرس قبل از ازدواج و بهبود شرایط آتی زوجین است. زوجین در طی روند مشاوره می توانند تحت نظر یک درمانگر حرفه ای با نظرات یکدیگر آشنا شوند و به درک بهتری از انتظارات و رفتارهای یکدیگر برسند. اگر احساس می کنید برای کنترل استرس قبل از ازدواج دچار مشکل هستید، می توانید با مراجعه به کلینیک مشاوره ازدواج در این زمینه از آن ها مشورت لازم را دریافت کنید.
 

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج


 

مشاوره قبل از ازدواج به منظور کمک زوجین برای پیشبرد رابطه قبل از ازدواج ارائه می شود. در این روش درمانی سوالات روانشناسی قبل از ازدواج مهمی مطرح می گردد. پاسخ زوجین به این سوالات و درک نحوه نگرش یکدیگر به مسائل باعث می شود تا آن ها بتوانند در آینده نه تنها از بروز مشکلات خود جلوگیری کنند، بلکه بتوانند مشکلات خود را به بهترین شکل ممکن رفع کنند.
صحبت های قبل از ازدواج و سوالات روانشناسی قبل از ازدواج که توسط درمانگر مطرح می شود پیرامون مسائل زیر خواهد بود:

صحبت های قبل از ازدواج یک فرصت بسیار عالی برای زوجین است تا بتوانند توانایی خود را برای برقراری ارتباط موثر با یکدیگر تقویت کنند و و هم چنین توقعات واقع بینانه ای از یکدیگر داشته باشند. مشاوره قبل از ازدواج هم چنین روش های بسیار خوبی برای توسعه مهارت های حل تعارض و مساله زوجین است.

این نکته را در خاطر داشته باشید که ارزش ها و نظران زوجین نباید لزوما مطابق خواسته های یکدیگر باشند. گاها دیده می شود که افراد با این عقیده ازدواج می کنند که بتوانند تمامی نیازهای عاطفی، مالی ، جنسی و … طرف مقابل را برآورده کنند. اما واقعیت این است که ممکن است در برخی موارد شرایط به گونه ای که دلخواه ما است پیش نرود.

 

درک تفاوت خواسته ها و تطابق آن با توانایی افراد، موجب کاهش استرس قبل از ازدواج زوجین می گردد. پس هرچه صحبت های قبل از ازدواج کامل تر و جامع تر باشد، می توانیم امیدوار باشیم که مشکلات آینده کم رنگ تر خواهد شد و خطر طلاق زودهنگام نیز کاهش خواهد یافت. این نکته خود دلیل دیگری برای درک اهمیت مشاوره قبل از ازدواج است.
 


 

مشاوره قبل از ازدواج دارای مزایای بسیار زیادی است. در روند مشاوره قبل از ازدواج:
بینش شما نسبت به یکدیگر افزایش پیدا می کند : بگذارید حقیقت مهمی را با هم مرور کنیم، وقتی دو نفر عاشق یکدیگر می شوند غالبا از مواجه شدن با مشکلاتی که نهایتا ممکن است برای آن ها پیش بیاید غافل می شوند. مشاوره قبل از ازدواج به زوج ها کمک می کند تا بتوانند خود را برای موقیعت های بحرانی آینده آماده کنند.

 

شما از یک درمانگر حرفه ای کمک می گیرید : ممکن است شما در رابطه قبل از ازدواج خود دچار مشکلاتی شده باشید و برای حل آن به اشخاص مختلفی مراجعه کرده باشید. جلسات مشاوره در کلینیک مشاوره ازدواج به شما این فرصت را می دهد تا در مقابل یک مشاور حرفه ای قرار داشته باشید که بتواند بی طرفانه مشکلات و روابط شما را بررسی کند و راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهد. هم چنین شاید لازم باشد به تشخیص او تست های روانشناسی قبل از ازدواج نیز درمورد طرفین انجام شود. در این باره در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.

 

شما می توانید مهارت های ارتباطی خود را تقویت کنید : نحوه برقراری ارتباط خوب اساس یک رابطه سالم است. ممکن است شما رابطه قبل از ازدواج خوبی داشته باشید، ولی با ازدواج کردن و افزایش مسئولیت ها نیاز داشته باشید تا مهارت های خود را تقویت کنید. صحبت های قبل از ازدواج کمک می کند تا شما بتوانید نقاط ضعف و قوت خود را به طرز موثرتری شناسایی کنید.

 

شما می توانید انتظارات واقع بینانه ای از یکدیگر داشته باشید : انتظارات در ازدواج مدل ها و سطح های مختلفی دارد. از صمیمیت جنسی گرفته تا تقسیم وظایف روزمره منزل، زوجین باید بتوانند انتظارات خود را بیان کنند و برای انجام دادن آن برنامه ریزی داشته باشند. صحبت های قبل از ازدواج به شما کمک می کند تا ضمن احترام به یکدیگر بتوانید در هر زمانی خواسته های خود را بیان کنید و به روشی مسالمت آمیز وظایف را میان خود  تقسیم کنید. مشاوره قبل از ازدواج موجب می شود تا نگرش شما به مسائل، از نگاه فردی به نگاه تیمی و گروهی تغییر کند.

 

در مورد مسائل مالی راهنمایی های لازم را دریافت خواهید کرد: یکی از مهم ترین دلایل شکست در ازدواج، عدم توجه به مسائل مالی و درآمدی است. بسیاری از زوج های جوان تصوری درستی از نیازهای مدیریت مالی روابط خود نیاز ندارند.  سوالات روانشناسی قبل از ازدواج مشاور در اینجا درباره منابع مالی طرفین، نحوه خرج کردن، عادت های پس انداز و توقعات مالی آن ها را خواهد بود.
 


 

با حساسیت های یکدیگر آشنا خواهید شد : بسیار مهم است که شما قبل از شروع زندگی مشترک بتوانید با حساسیت های یکدیگر آشنا شوید و گام مهمی در جهت جلوگیری از ایجاد بحران های عاطفی بردارید. با استفاده از مشاوره قبل از ازدواج طرفین می آموزند که حساسیت های رفتاری، کلامی هر کدام چیست. تست های روانشناسی قبل از ازدواج و هم چنین سوالات روانشناسی قبل از ازدواج  به آن ها کمک می کند تا  عواملی که موجب ایجاد استرس در یکدیگر می شود را شناسایی کنند و یاد بگیرند که چگونه می توانند یکدیگر را در زمینه مورد بحث حمایت کنند.

 

تعارضات احتمالی را شناسایی خواهید کرد : قطعا شما نمی توانید ادعا کنید که اخلاق یکدیگر را به طور کامل می شناسید و از نقاط قوت و ضعف یکدیگر آگاهی بی نقصی دارید، ما حتی در مورد خودمان نیز نمی توانیم همچین ادعایی داشته باشیم. سوالات روانشناسی قبل از ازدواج به شما این اجازه را می دهد تا بتوانید تعارض هایی که وجود داشته اند ولی شما نسبت به آن بی اطلاع بوده اید را با وضوح بهتری ببینید.  اگر احساس می کنید که نیاز دارید تا در این زمینه اطلاعات بیشتری به دست بیاورید می توانید به کلینیک مشاوره ازدواج مراجعه نمایید.

 

شما تکنیک های حل تعارض را خواهید آموخت : همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم، اهمیت مشاوره قبل از ازدواج در جلوگیری از بروز برخی از مشکلات است. اما به هر حال زوجین در طول ازدواج خود با مشکلاتی روبرو می شوند و آن چیزی که مهم است نحوه مواجه شدن با آن هاست. صحبت های قبل از ازدواج مشاوره با زوجین شامل یاد دادن شیوه ها و روش های حل تعارض است. اینکه زوجین چه کار کنند که مشکلات باعث تخریب رابطه آن ها نشوند و چگونه می توانند از گسترده شدن آن ها جلوگیری کنند.

 

گاها دیده می شود هنگامی که مشکلی برای زوجین پیش می آید، به جای حل مساله فعلی تمرکز خود را بر روی بیان مشکلات قبلی می گذارند. این شیوه صحیحی برای حل تعارض ها نیست. اهمیت مشاوره قبل از ازدواج در این است که زوجین بتوانند شیوه صحبت کردن با یکدیگردرباره یک مساله را بیاموزند ، قبل از آنکه مشکلات به مرحله بحرانی برسند. 

 

بینش شما نسبت به آینده هم مسیر خواهد شد: برای داشتن یک ازدواج موفق و پایدار لازم است تا بینش شما و همسرتان نسبت به آینده هم مسیر باشد. زن و شوهر به عنوان همسیر یکدیگر در جاده زندگی هستند، بنابراین باید قبل از ازدواج برای رسیدن به یک مقصد واحد تفاهم نظر داشته باشند. یکی دیگر از مواردی که به اهمیت مشاوره قبل از ازدواج اذعان دارد، همین مساله است. صحبت های قبل از ازدواج به زن و شوهر کمک خواهد تا بتوانند چشم انداز مناسبی از زندگی خود ترسیم کنند و بتوانند آگاهانه مسیر را برای رسیدن به اهداف خود هموار کنند. هم چنین سوالات روانشناسی قبل از ازدواج به شما خواهد کرد تا بتوانید ارزیابی دقیق تری از میزان همکاری یکدیگر در این مسیر داشته باشید. 
 

به خاطر داشته باشید مسائل و مشکلات رابطه قبل از ازدواج با بعد از آن تفاوت های زیادی دارد. گاهی اوقات انقدر زوجین برای برنامه ریزی مراسم ازدواج خود وقت و انرژی می گذارند که مساله اصلی را فراموش می کنند. لطفا از اهمیت مشاوره قبل از ازدواج غافل نشوید. سعی کنید تا با مراجعه به کلینیک مشاوره ازدواج و دریافت راهنمایی های لازم، نه تنها استرس قبل از ازدواج خود را کاهش دهید، بلکه برای ساختن آینده ای درخشان تر برای زندگی خود قدم های محکم تری بردارید.

گاهی اوقات در طول جلسات مشاوره قبل از ازدواج مشاور تصمیم می گیرد تا از تست های روانشناسی قبل از ازدواج برای شناخت بهتر مخاطبان خود استفاده کند. تست های روانشناسی قبل از ازدواج می توانند به صورت پر کردن پاسخنامه و یا طی یک مصاحبه اختصاصی با هر یک از طرفین صورت گیرند. بررسی وجود اختلالات روانی، شیوه نحوه برخورد هر شخص با مسائل و مشکلات فردی افراد می تواند در تست های روانشناسی قبل از ازدواج مورد بررسی قرار گیرند.

 

سلامت روانی افراد یکی از شروط داشتن یک رابطه سالم و موثر است. اگر نیاز به دریافت اطلاعات بیشتری در زمینه تست های روانشناسی قبل از ازدواج دارید و یا متوجه رفتارهای غیر معمولی در نامزد خود شده اید، می توانید برای پرسیدن سوالات روانشناسی قبل از ازدواج خود با کلینیک مشاوره ازدواج افق سلامت تماس بگیرید.

اکنون که از اهمیت مشاوره قبل از ازدواج آگاهی پیدا کردید، باید بدانید که نقش کلینیک مشاوره ازدواج و درمانگر متخصص این در نیز بسیار پر رنگ است. مشاوری که دراین حوزه کار می کند باید بتواند با صبوری به تمامی صحبت های قبل از ازدواج طرفین گوش دهد، و با توجه به نتایج تست های روانشناسی قبل از ازدواج راهکارهای مناسبی به آن ها ارائه دهد.
 

کلینیک مشاوره ازدواج افق سلامت با دارا بودن شعبه های متعدد در سراسر شهر تهران و هم چنین حضور متخصصان و مشاوران به نام مشاوره قبل از ازدواج، آماده ارائه انواع خدمات مشاوره به شما عزیزان می باشد. اگر امکان مراجعه حضوری برای شما عزیزان دشوار است می توانید سوالات روانشناسی قبل از ازدواج خود را از طریق تلفن این مرکز و یا به صورت آنلاین با متخصصان ما در میان بگذارید. برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر کافی است با ما تماس بگیرید.

مشاهده متخصصین زوج درمانی و سکس تراپی

مشاهده خدمات مشاوره پیش از ازدواج

جامع و کامل بود
فقط به من هم کمک کنید
خیلی آشفته شدم این روزا
بعد دو ازدواج ناموفق الان جوابم به سومین ازدواج مثبت باشد یا منفی

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

${description}

برای تماس با ما با شماره های زیر تماس بگیرید

021-44025086

021-88857143



سوالات مشاوره ازدواج

 

این پرسشنامه به زوجین کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف ارتباط خود را ارزیابی کنند. این پرسش ها به شکل تمرینی برای خود – ارزشیابی است که زوجین در مرحله ی آمادگی برای ازدواج می توانند آن را تکمیل کنند حتی زوجینی که ازدواج کرده اند نیز می توانند به آن پاسخ دهند.

 

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

زمینه های ازدواج موفق

بررسی‌های علمی نشان داده است که زمینه‌های زیر برای یک رابطه‌ی ازدواج موفقیت‌آمیز مهم و ضروری است:

 

1-  نحوه برقراری ارتباط

رابطه کارآمد و مناسب یکی از بهترین عوامل ازدواج موفق است. اگر زوج ها بتوانند به گونه‌ای صادقانه احساسات خود را بیان کنند شانس‌شان برای یک ازدواج شاد و موفق افزایش می‌یابد. سؤالاتی که زوجین در این زمینه می توانند پاسخ دهند شامل موارد زیراست:

 

آیا شما وقت و زمان کافی برای برقراری ارتباط داشته اید؟

آیا شما دو نفر تا کنون از نحوه برقراری ارتباط با یکدیگر راضی بوده‌اید؟

آیا وقتی درباره چیزی که در ذهنتان می‌گذرد با شریک زندگیتان صحبت می‌کنید مطلب را می‌فهمد؟

آیا شما برای اینکه از او بپرسید چه خواسته‌هایی دارد، احساس راحتی می‌کنید؟

آیا شما دو نفر از سطح هوشی یکسانی برخوردار هستید؟

آیا شما علایق مشترک دارید؟

آیا نظام ارزشی و اعتقادی شما مشترک است؟

اگر شما ناامید یا افسرده باشید آیا شریک زندگی شما حمایت و دلگرمی برای شما ایجاد می‌کند؟

آیا از شیوه انتخاب و تصمیم‌گیری‌تان راضی هستید؟

آیا با یکدیگر به تفریح و بازی می‌پردازید؟

آیا به یکدیگر افتخار می کنید؟

آیا شما روحیه ی مبارزه طلبی دارید یا اهل گذشت هستید؟

 

مشاوره ازدواج

 

2- چگونه اختلافات را مدیریت خواهید کرد؟

مسائل زناشویی عموما وقتی پیچیده می شود که زوجین با به کارگیری روش های غلط و مخرب سعی در حل آنها داشته باشند مثلا فریاد بزنید، تهدید کنید، قهر کنید و …..

 

توانایی گفتگو و حل کشمکش ها از طریق مذاکره ی سازنده مشخصه احترام متقابل است هنری است که باید کسب شود.

 

– آیا شما عموما از نتیجه ی عدم توافق هایی که با یکدیگر دارید ناراضی هستید؟

– آیا شریک زندگی شما وقتی از دست شما عصبانی است آن را نشان می دهد؟

– وقتی شما از او عصبانی هستید به او می گویید؟

– آیا هردو شما دونفر می توانید عصبانیت خود را کنترل کنید؟

– آیا اشتباهات گذشته ی یکدیگر را دوباره مطرح می کنید؟

– آیا در حضور دیگران از یکدیگر انتقاد می کنید؟

– آیا در صورت وجود مسائلی که ازدواجتان را تهدید می کند به خدمات مشاوره ای روی خواهید آورد؟

 

3- چقدر پول اهمیت دارد؟

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

آیا از لحاظ اقتصادی با نامزد خود در یک طبقه قرار دارید؟

درآمد ماهیانه شما و همسرتان چقدر است؟

نظر آقا درباره استفاده از درامد همسر در زندگی مشترک چیست؟ آیا روی درامد شما برای گذران زندگی حساب کرده است؟

به نظر شما حساب بانکی مشترک ایده مناسبی است یا نه استقلال در مسائل اقتصادی را بیشتر می‌پسندید؟

آیا نامزد شما درباره مسائل مالی با شما صادق است و یا احساس دیگری در این باره دارید؟

اولویت شما در فهرست هزینه‌کرد خانواده آینده چیست؟ پس‌انداز و سرمایه گذاری یا تفریح؟

اگر همسر شما خیلی پرخرج باشد و یا اینکه در برهه‌ای نتواند مخارج شما را تامین کند چقدر از زندگی با او دلسرد می‌شوید؟

 

4- چقدر روی روابط جنسی خود حساس هستید؟

برخی افراد خیلی روشن‌فکر هستند و به روابط آزاد معتقدند آیا طرف شما چنین اعتقادی دارد. نظر خود شما در این باره چیست؟

بروز احساسات و عواطف جنسی در افراد مختلف متفاوت است شاید قبل از شروع زندگی بهتر باشد در این باره اطلاعات بیشتری کسب کرد چرا که در برخی موارد عدم بیان احساسات برای برخی انسان‌ها بسیار گران تمام می‌شود.

نحوه صحبت درباره مسائل جنسی نیز در انسان‌های مختلف متفاوت است.

آیا فکر می‌کنید طرف مقابل شما به زندگی وفادار می‌ماند. خودتان را در این حوزه چگونه ارزیابی می‌کنید.

درجه اهمیت رابطه جنسی در زندگی از دیدگاه شما چقدر است. آیا با رویکرد نامزدتان در این خصوص آشنا شده‌اید.

 

5- تعداد و زمان بچه دار شدن

تعداد و زمان بچه دار شدن مسئله ای مهم درازدواج است زوجین لازم است درباره احساساتشان و عقایدشان در این باره صحبت کنند و درباره مسئولیت ها و برنامه های پس از بچه دار شدن به گفتگو بپردازند.

 

– آیا درباره تعداد فرزندان در آینده با یکدیگر صحبت کرده اید؟

– آیا درباره ی زمان بچه دار شدن به توافق رسیده اید؟

– چگونه فرزندان خود را تربیت خواهید کرد؟

– چه نظام ارزشی و اعتقادی را در تربیت بچه به کار خواهید برد؟

– برای ایجاد انضباط چه خواهید کرد؟ تنبیه و تشویق ها را برنامه ریزی کرده اید؟

– آیا درباره مباحث فرزند دار شدن دیدگاه های مشابهی دارید – مثلا سقط جنین، فرزند خواندگی، و….

 

سوالات مشاوره قبل از ازدواج

 

6- صحبت درباره مسائل فرهنگی و مذهبی

دیدگاه‌های فردی و مشترک مذهبی می‌تواند تأثیر اساسی در ازدواج داشته باشد. مطالعات نشان داده است که انجام مناسک مشترک در میزان رضایت‌مندی بیشتر از زندگی زناشویی و کاهش احتمال طلاق نقش مهمی دارد.

 

آیا شما به یکدیگر در نزدیک شدن به خدا کمک می‌کنید؟ چگونه؟

آیا مناسک مذهبی را انجام می‌دهید؟

دیدگاه شما نسبت به ازدواج و طلاق چگونه است؟

آیا می توانید سه هدف از ازدواج کردن را نام ببرید؟

آیا درباره تربیت مذهبی کودکانتان با یکدیگر توافق دارید؟

آیا در نگرش شریک زندگی‌تان نسبت به باورها و مناسک مذهبی راضی هستید؟

 

7- حد و حدود رابطه با خانواده و دوستان

رابطه شما با خانواده و دوستان پس از ازدواج تا چه حدی تغییر می کند؟ باید دانست که در حالیکه زن و شوهر باید بهترین دوستان هم باشند در عین حال هر کدام به داشتن دوستان خوب و اعضای خانواده شان برای حمایت شدن در سراسر زندگی مشترک نیاز دارند.

 

– آیا خانواده های یکدیگر را تأیید می کنید؟ آیا آنها رابطه ی شما را تحکیم می کنند؟

– آیا می توانید خانواده های یکدیگر را بپذیرید و آنها را درک کنید؟

– چگونه باخانواده های یکدیگر رابطه برقرار خواهید کرد؟

– آیا از میزان ارتباط خانواده ی همسرتان در رابطه مشترکتان راضی هستید؟

– آیا دوستان مشترک دارید؟

– نحوه ی ارتباط با دوستانتان چگونه است؟ چقدر؟

– آیا شما روابط حل نشده و پیچیده ای در گذشته داشته اید؟

 

8- مسائل عاطفی

ضمن اینکه بر عواطف مثبت در طی دوران نامزدی تأکید می‌شود، در عین حال مسائل عاطفی می‌تواند حساس و مشکل‌ساز باشد! باید این فرصت را به یکدیگر بدهید تا به کمک هم از پیچیدگی عواطف زنانه و مردانه عبور کنید.

 

خلق و خوی شما چگونه است و فکر می‌کنید این خلق وخو چگونه روی ازدواجتان تأثیر خواهد گذاشت؟

آیا شما حالت‌های عاطفی و مسائلی دارید که لازم است همسرتان آنها را بداند؟ (همچون عصبیت، ترس‌ها، وسواس، و …)

در روابط با دیگران چقدر منعطف هستید؟

روابط شما با والدینتان چطور است؟

روابط شما با دوستان و سایر مردم چگونه است.

در محیطهای عمومی با دیگران چگونه کنار می‌آید؟ (مثلاً در خوابگاه دانشگاه)

 

برای داشتن یک ازدواج موفق، هر چه شناخت بیشتر باشد می توان انتظار ازدواج پایدارتری داشت در این مقاله برخی از زمینه های ضروری شناخت بیان شد که لازم است زوجین پس از پاسخ دادن به آنها، با مراجعه به یک مشاور خبره در زمینه ی ازدواج به بحث و تبادل نظر بپردازند.

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 

 

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

تشخیص و درمان اختلالات جنسی

کاندوم متناسب با نیازت رو اینجا پیداکن

مشاوره قبل از ازدواج خوب در تهران

مشاوره آنلاین جنسی

کاملا رایگان مشاوره بگیر!

جهت درج تبلیغات رایگان کلیک کن

بازار آنلاین انواع محصولات و خدمات

رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه

بازگشت به زندگی بعد از یک بحران سخت روحی

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

پاسخ سوالات زناشویی‌ را تلفنی دریافت کنید

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق فوری

ارسال محرمانه محصولات جنسی

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

می توانید در این بخش لیست پیش از ازدواج سامانه رسا را مشاهده
کنید و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.

روانشناسی

دانشجوی دکتری روانشناسی
،
کارشناسی ارشد روانشناسی جنسیت و رشد در مالزی
،
کارشناسی روانشناسی بالینی

دکتری روان‌شناسی تربیتی ، روانشناسی

دکتری مشاوره روانشناسی تربیتی
،
سابقه فعالیت از سال 1358
،
عضو روانشناسی تربیتی ایران

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

دکترای مشاوره ، روانشناسی

ارشد و دکتری مشاوره
،
سابقه فعالیت مشاوره از سال 1395
،
گذراندن دوره های مهارت های زندگی / طرح واره /CBT

روانشناسی

کارشناس ارشد مشاوره خانواده
،
مشاوره در زمینه اختلالات رشدی و تکاملی
،

روانپزشکی

متخصص روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
،
فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
،
سابقه هیئت علومی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد (خراسان رضوی)

روانشناسی

متخصص روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد کرج
،
سابقه طبابت:از سال 96
،

ازدواج بدون شک یکی از مهم ترین مراحل زندگی هر فرد است. افراد به واسطه ی ازدواج تصمیم می گیرند که رابطه ی عاطفی و عاشقانه ی خود را همیشگی کنند و با هم برای ساختن زندگی و رسیدن به اهداف خود از جمله تشکیل خانواده ای سالم تلاش کنند.

ازدواج با تعهد و بار مسئولیت سنگینی همراه است. در هر ازدواجی دو نفر متعهد می شوند که برای ساختن یک زندگی مشترک قدم های لازم را برداشته، و برای همیشه به محبت یکدیگر پایبند باشند. اما برای تحقق این تعهد ها باید به سه مورد مهم قبل از ازدواج سنجیده شود: آمادگی هر یک برای تشکیل زندگی مشترک، تناسب و تطابق زوج و خانواده ها و در نهایت مهارت های ارتباطی هر دو نفر. از آنجا که پیش از ازدواج به علت علاقه و شور و شوق ممکن است افراد نتوانند واقعیت ها را ببینند و درست بررسی کنند، بهتر است برای اطمینان از یک متخصص مجرب، مشاوره پیش از ازدواج گرفته شود. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که مشاور به جای شما تصمیم نمی گیرد، بلکه با صحبت کردن با هر دو نفر و در صورت لزوم گرفتن آزمون های شخصیتی می تواند شما را از چالش های پیش رو آگاه کرده و برای رویارویی با آن آموزش دهد.

مشاوره پیش از ازدواج به صورت جلسات انفرادی و زوج درمانی برگزار می شود. روند مشاره را می توان به سه مرحله ی کلی تقسیم کرد:• بررسی آمادگی افراد برای ازدواج• بررسی تطابق و تناسب زوج و خانواده ها• آموزش نحوه ی رویارویی با مشکلات پیش روکه در ادامه به تفصیل درباره ی آن توضیح می دهیم.

 

مهم ترین سوالی که مشاور می تواند در پاسخگویی به آن به شما کمک کند این است که آیا هر دو شما برای این ازدواج آماده اید؟ بسیاری از ازدواج های ناموفق به این دلیل شکست می خورند که هنگام آشنایی دلایل محکمی نداشته اند. بعضا افراد از ترس تنهایی و صرفا برای مستقل شدن و جدا شدن از خانواده ی خود یا دلایل غیر منطقی دیگری تصمیم به ازدواج می گیرند، که همین محکم نبودن دلیل می تواند در آینده رغبت شما را به حفظ آن کمرنگ کند. از طرفی برخی افراد سلامت روان لازم برای یک ازدواج موفق را ندارند و هر رابطه ای که قبل از درمان مشکلاتشان شکل بگیرد محکوم به شکست است. مشاور می تواند از سلامت روان هر دو شما اطمینان حاصل کرده و به شما در ترسیم اهدافتان از ازدواج کمک کند.

حالا که شما از آمادگی خود برای ازدواج اطمینان پیدا کردید، مهم است بدانید که آیا می توانید باقی عمر خود را با کسی که برای ازدواج در نظر دارید بگذرانید؟ برای پاسخ به این سوال باید ببینید که آیا بین شما و خانواده هایتان تناسب فرهنگی، مذهبی، اقتصادی و تحصیلی وجود دارد؟ البته که عشق و علاقه برای هر ازدواجی لازم است اما بررسی نکردن میزان تناسب شما و همسر آینده تان می تواند عواقب نامطلوبی داشته باشد. البته که در سنجیدن میزان تطابق زوجین و خانواده ها نباید وسواس به خرج داد، بلکه باید بسته به حساسیت دو طرف از امکان تعامل آنها با حدی از تفاوت ها مطمئن شد.

علاوه بر سنجش زمینه های فردی و خانوادگی افراد، یکی دیگر از موارد تاثیر گذار در موفقیت یک ازدواج، همخوانی و همگرایی علائق و آرزو ها و برنامه های آینده ی دو نفر است. قبل از ایجاد تعهد دو نفر باید بدانند که آینده ای که هر یک برای خود و زندگی مشترکشان متصور می شود می تواند با نسخه ای که همسرش در سر می پروراند یکی شود. در غیر اینصورت ممکن است افراد مجبور به فدا کردن کل اهداف و آرزو های شخصی یا ترک زندگی مشترک شوند. مثلا هر دو طرف باید بدانند که چه تعداد فرزند و در چه زمانی می خواهند، یا در مورد محل و شرایط زندگی، شغل افراد و … باید تصمیم گیری کنند.

حال که شخصیت و باور ها و انتظارات شما مشخص شد، برای ساختن ازدواجی موفق به مهارت هایی نیاز دارید که بتوانید تفاوت ها و تعارضات را هنرمندانه مدیریت کنید.

 

در آخرین مرحله ی مشاوره پیش از ازدواج، مشاور با بررسی رفتار ها شخصیت شما تشخیص می دهد که آیا توان مدیریت مشکلات و تعارضات را دارید یا نه. البته نگران نباشید، از آنجا که شما در مسیر زندگی مشترک بی تجربه هستید طبیعی است که قبل از ازدواج نتوانید از برخورد خود در مواجهه با مشکلات مطمئن باشید. به همین دلیل است که در انتهای مشاوره پیش از ازدواج، معمولا به شما آموزش هایی برای تعامل سازنده تر و بی تنش داده می شود. حتی ممکن است مشاور شما را به کتاب ها و کارگاه هایی برای فراگیری مهارت های ارتباط موثر تشویق کند یا به شما پیشنهاد کند که تا مدتی قبل و بعد از ازدواج در صورت بروز هر اختلافی از وی کمک بگیرید.

از آنجا که برای شروع روند مشاوره نیاز است تا طرفین تا حد خوبی با یکدیگر آشنا شده باشند بهتر است که به محض آشنایی برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام نکنید. همچنین از آنجایی که یکی از هدف های مشورت گرفتن از متخصص روانشناس این است که قبل از ایجاد وابستگی بتوانید بررسی های لازم را بکنید، بهتر است زمان مشاوره را به وقتی که رابطه ی عاطفی عمیقی شکل گرفت موکول نکنید. چرا که در این شرایط تصمیم گیری برای هر دو شما تحت تاثیر احساسات شدید قرار می گیرد.

یکی از مهم ترین اجزای یک مشاوره پیش از ازدواج خوب، شخص مشاوری است که برای این فرآیند شما را همراهی می کند. انتخاب مشاور برای مشاوره پیش از ازدواج و انتخاب همسر کمی حساس تر از انتخاب مشاور برای مشکلات فردی است. شما باید کسی را انتخاب کنید که تجربه و تخصص مشاوره پیش از ازدواج و زوج درمانی داشته باشد، همچنین باید کسی را پیدا کنید که هر دوی شما بتوانید ارتباط خوب و راحتی با وی بر قرار کنید. البته همیشه پیدا کردن مشاور خوب آسان نیست. چرا که خیلی از اطرافیان ما ممکن است تا بحال از مشاور روانشناسی استفاده نکرده باشند تا کسی را به شما معرفی کنند. برای این منظور ما می توانیم تعدادی از بهترین مشاورین روانشناس متخصص حوزه پیش از ازدواج را به شما معرفی کنیم.

بسیاری بر این باورند که بهترین روش مشاوره با روانشناس مراجعه ی حضوری است، چرا که مشاور علاوه بر کلام و لحن مراجع، به حالات چهره و زبان بدن وی هم می توانند توجه کند. اما اگر اولین بار است که می خواهید اقدام به مشاوره ازدواج نمایید برای اطمینان از دلنشین بودن ارتباط شما و روانشناس باید حداقل یک جلسه ی کامل مراجعه کنید که علاوه بر رفت و آمد و هزینه ی بالا، احتمالا لازم است چند روزی منتظر فرا رسیدن نوبتتان باشید. در چنین شرایطی امتحان کردن مشاورین مختلف به صورت حضوری تا پیدا کردن مشاور دلخواه ممکن است باعث منتفی شدن برنامه ی مشاوره شما شود. همچنین معمولا جلسات مشاوره پیش از ازدواج حضوری به این صورت است که دو نفر باید در یک زمان مراجعه کرده و به نوبت یا همزمان با مشاور صحبت کنند که باز هم سختی مراجعه متعدد، آن هم برای دو نفر ممکن است باعث رها کردن فرایند مشاوره شود.

راه حل دیگری که در کنار مشاوره حضوری وجود دارد مشاوره پیش از ازدواج تلفنی است. شما با یک تماس متوجه می شوید که با مشاور احساس راحتی می کنید یا نه. و فرآیند پیدا کردن مشاور را با زحمت و اتلاف وقت کمتری طی می کنید. همچنین در این روش هزینه ی مشاوره به مراتب کمتر از جلسات حضوری است و هر یک از زوجین می توانند از محل کار یا محل سکونت خود با مشاور صحبت کنند. البته جلساتی از روند مشاوره پیش از ازدواج هستند که نیاز به مراجعه دو نفر دارد که عموم مراکز مشاوره تلفنی نمی توانند جلسه ی تلفنی سه نفره بر قرار کنند و در چنین شرایطی از شما می خواهند که به مطب مراجعه کنید.

سامانه ی رسا با درک محدودیت ها و نیازمندی های مشاوره غیر حضوری اقدام به ارائه خدمات مشاوره پزشکی و روانشناسی نموده که در ادامه مفصلا توضیح داده می شود.

 

شما با سامانه رسا می توانید مستقیما با بهترین و مجرب ترین مشاوران و روانشناسان ایران در حوزه ی پیش از ازدواج، تلفنی صحبت کنید.

مزیت رسا نسبت به سایر گزینه ها، امکان برقراری تماس با تلفن همراه، بدون نیاز به گوشی هوشمند و اینترنت است. همچنین شما فقط به ازای هر دقیقه از مکالمه ی خود هزینه پرداخت می کنید که این موضوع می تواند به شما در کاهش هزینه های انتخاب مشاور کمک نماید. از طرفی بر خلاف سایر مراکز مشاوره تلفنی در رسا شما خودتان مشاور خود را بسته به تخصص مورد نظرتان از طیف وسیعی از مشاورین خبره انتخاب می کنید. همچنین سامانه ی رسا به شما این وعده را می دهد که به زودی امکان برگذاری جلسات سه نفره برای زوج درمانی هم فراهم می شود که بدینوسیله تمامی نیاز های مشاوره روانشناسی پیش از ازدواج را برآورده می کند.

 

درباه رِسا

رِسا
اولین سامانه ارتباط پزشک با بیمار در کشور است و بیماران عزیز
براحتی و بدون نیاز به حضور در مطب پزشک می توانند با پزشک خوب
از هر جایی در ارتباط باشند. پزشکان گرامی نیز می توانند تماس
های بیماران خود را در سامانه رِسا مدیریت کنند.

کاربری

دسترسی سریع

با ما تماس بگیرید

پشتیبانی بیماران :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۳ ۰۰

ثبت نام پزشکان :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۲ ۰۰

info@resaa.net

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به شرکت رسالت سلامت ایرانیان (برگ های سبز و نقره ای سابق) تعلق
دارد © ۱۳۹۹

قبل از آنکه در این مقاله به صورت مفصل به مشاوره قبل از ازدواج بپردازیم به این نکته توجه کنید: خيلی ها هنوز بر اين باور هستند که ازدواج هندوانه دربسته‌ای است که تا باز نشود، خوبی و بدی آن مشخص نمی شود. 

اکثر افرادی هم که اين حرف را می زنند، خودشان تجربه ناخوشايندی از ازدواجشان داشته‌اند و بيشتر قسمت و تقدير الهی را مقصر می دانند و نه انتخابی که خودشان کرده‌اند. 

اما يادمان نرود موقع خريد‌کردن همان هندوانه دربسته‌ای که نگران سالم يا خراب‌بودن آن هستيم، از تجربه آقای ميوه‌فروش استفاده می کنيم و از او می خواهيم که خوبش را برايمان سوا کند (البته اگر ميوه‌فروش قابل‌اعتمادی باشد).

آیا می دانستید مشاوره قبل از ازدواج را به صورت آنلاین هم می توانید برگزار کنید؟ما به شما کمک می کنیم:

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

مشاوره قبل از ازدواج هم همين نقش را برای ما بازی می کند:شما هرچقدر هم که فکر کنيد بهترين مرد يا زن روی کره زمين را پيدا کرده‌ايد، باز هم به‌دليل هيجانات ناشی از علاقه زياد ممکن است دچار خطا شويد و تصميم اشتباهی بگيريد. مشاوره پيش از ازدواج، همين دوراهی ها و چاله‌هايی را که ممکن است در آن بيفتيد و خود و طرف مقابلتان را بدبخت کنيد، برايتان مشخص می کند و يک نقشه راه درست برای تشکيل يک زندگی مناسب را در اختيارتان قرار می دهد.

آیا شما هم در یک رابطه عاطفی هستید؟ آیا برای اینکه تصمیم درستی بگیرید نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید؟ما تخصص لازم را در این زمینه داریم. کافی است با ما تماس بگیرید:341 670 88 | 340 670 88 | 50 90 20 88 | 021

ما برای مشاوره ازدواج بايد به چه نوع متخصص حوزه روان‌شناسی مراجعه کنيم؟مشاوره پيش از ازدواج هم توسط کسانی که تحصيلات روان‌شناسی دارند و هم افرادی که مشاوره خوانده‌اند، انجام می شود. 

ولی برای انجام مشاوره پيش از ازدواج، روان‌شناس بالينی اولويت دارد؛ به‌دليل اينکه روان‌شناسان بهتر می توانند مشکلات شخصيتی افراد و اختلال‌های روانی ای که به آن دچار هستند را بهتر تشخيص بدهند. 

پس توصيه می شود که برای انجام اين نوع مشاوره‌ها، نزد يک روان‌شناس بالينی که تخصص مشاوره پيش از ازدواج را دارد، مراجعه کنيم.

چه ضرورتی دارد قبل از ازدواج با فردی مشاوره انجام بدهيم؟تصميم به ازدواج يکی از مهم‌ترين اتفاق‌هايی است که در زندگی هر کس اتفاق می افتد. از آنجايی که قصد ما از ازدواج‌ کردن تشکيل يک خانواده بوده و قرار است در زير سايه اين خانواده فرزندی به وجود بيايد و رشد کند، بايد در انتخاب فردی که قرار است با او تشکيل زندگی بدهيم، بسيار دقيق و نکته‌سنجانه عمل کنيم؛مثلا در يک مورد، خانمی بعد از چندين سال ازدواج به بنده مراجعه کرده بود و خواستار جدايی بود، به اين دليل که صاحب فرزندی شده بود که اين فرزند دچار نقص عقلی بود و اين مسئله را از پدر خود به ارث برده بود و خود اين خانم عنوان می کرد که در زمان آشنايی اش اين نقص را می دانسته و صرفا از روی علاقه با اين آقا ازدواج کرده است.

این مقاله را هم حتماً بخوانید: همسر با شخصیت خودشیفته و 8 راه بهبود رابطه تان

خيلی از افراد به‌دليل غالب‌شدن هيجان‌هايی در زمان آشنايی، قادر به تصميم‌گيری درست نيستند و بسياری از خطا و ايرادهايی که وجود دارد و بعدا ممکن است در زندگی زناشويی مشکل‌ساز شود، نمی بينند و تمايل دارند که از فرد مورد علاقه خود ايده‌آل‌سازی کنند. 

کمک‌گرفتن از يک مشاور پيش از ازدواج، اين خاصيت را دارد مواردی را که ممکن است در زندگی آن دو نفر باعث ايجاد بحران شود، شناسايی کند.

در چه مرحله‌ای از آشنايی دو طرف، بايد مشاوره قبل از ازدواج اتفاق بيفتد؟مشاوره پيش از ازدواج هم در زمان آشنايی دو نفر با هم و هم بعد از مرحله خواستگاری اتفاق می افتد. به اين صورت که ممکن است دو نفر قبل از انجام مراحل رسمی خواستگاری و به‌واسطه آشنايی ای که با يکديگر دارند، احساس کنند به هم علاقه‌مند شده‌اند و مايل هستند، نزد يک مشاور بروند و ميزان تناسب همديگر برای امر ازدواج را بسنجند يا اينکه بعد از مراسم خواستگاری و تصميم قطعی برای ازدواج، اين مشاوره انجام شود. 

فرايند مشاوره در هر دو شکل، هيچ تفاوتی ندارد و يک فرايند معمول در همه اين مراحل اتفاق می افتد.فرايند معمولی که در جلسات مشاوره قبل از ازدواج اتفاق می افتد، شامل چه مراحلی است؟ چه محتوايی دارد و چه چرخه‌ای را پشت سر می گذارد؟به صورت خلاصه می توان گفت:یکی از نکات اساسی در مشاوره پیش از ازدواج، شناخت دقیق طرفین است. راه های متفاوتی برای این شناخت وجود دارد. برخی از مشاوران از تست ها و ابزارهای روانسنجی استفاده می کنند و برخی دیگر با مصاحبه بالینی به این شناخت می رسند.

حتماً بخوانید: 10 نکته حیاتی که قبل از ازدواج باید بررسی کنیم

بعد از این شناخت زمان آن است که ببینید حالا این دو نفر با این ویژگی های شخصیتی، فکری، خانوادگی و اجتماعی با یکدیگر می توانند زندگی کنند یا نه؟ و اینکه مشکلات و چالش های احتمالی پیشِ روی آنها چیست؟

در این زمینه اطلاعات کافی به هر دو طرف داده می شود، و در نهایت توصیه های لازم در مورد ازدواج یا عدم ازدواج، و در صورت ازدواج، برای فرآیند ازدواج و ادامه زندگی، به آنها داده می شود.

خود فردی که مشاوره ازدواج را به مردم ارائه می دهد، چه مهارت‌ها و صلاحيت‌هايی بايد داشته باشد و چه دوره‌های تخصصی ای را گذرانده باشد؟يک مشاور پيش از ازدواج خوب، علاوه بر تحصيلاتی که مرتبط با حوزه روان‌شناسی و خانواده دارد، بايد ويژگی های شخصيتی مناسب را نيز داشته باشد.ويژگی هایی مثل صبور‌بودن و عجله‌نکردن در امر تصميم‌گيری، حافظه خوب، گوش‌دادن مؤثر و فعال، يک مشاور اين حوزه را برای تصميم‌گيری بهتر ياری می رساند.بهتر است خود اين فرد ازدواج کرده باشد و چالش‌های اين انتخاب را گذارنده باشد تا درک بهتری از فضای همسرداری و ازدواج داشته باشد. علاوه بر اينها، گذراندن دوره‌های مرتبط با خانواده و مشاوره پيش از ازدواج بسيار کمک‌کننده است.

این مقاله به شما کمک زیادی می کند: چه زمانی به مشاور خانواده نیاز دارید؟

جلسات مشاوره قبل از ازدواج به صورت فردی هم ممکن است اتفاق بیفتد يا حتما بايد با حضور هر دو نفر برگزار شود؟برای هر چه بهتر برگزار‌شدن مشاوره پيش از ازدواج بهتر است که هر دو نفری که قصد ازدواج با يکديگر را دارند، مراجعه کنند ولی گاهی ممکن است که تنها يکی از طرفين برای مشاوره مراجعه کند. اين مسئله‌ای است که متداول است و ايرادی به آن وارد نيست.

البته این نکته مهم قابل ذکر است که دلایل فردی که به مشاور مراجعه نمی کند خیلی مهم است و می تواند، پیش آگهیِ یک مشکل فکری یا شخصیتی باشد!

ولی توصيه ما در اين موارد آن است که دو نفر حتما يک مشاور پيش از ازدواج را برای تصميم‌گيری انتخاب کنند و فرضاً يکی از طرفين در محل کار خود به مشاوری مراجعه نکند و طرف ديگر به يک مشاور متفاوت. اين کار باعث ناهمخوانی می شود و ممکن است تناقض‌هايی را در تصميم‌گيری برای امر ازدواج ايجاد کند.

معمولا گذراندن چند جلسه مشاوره پيش از ازدواج برای زوج‌ها ضروری است؟روند معمول جلسات مشاوره پيش از ازدواج از پنج جلسه تا 10 جلسه متغير است که بسته به نوع ويژگی های  شخصيتی طرفينی که مراجعه می کنند و مسائل و مشکلاتی که در بين آنها وجود دارد، اين تعداد جلسات بيشتر يا کمتر می شود.

چه چالش‌ها و مشکلاتی در زمينه مشاوره قبل از ازدواج در کشورمان وجود دارد؟مسئله و دغددغه اصلی ای که در امر مشاوره پيش از ازدواج به‌ويژه در کشور ما اتفاق می افتد، درک‌ نکردن مسئله «چرايی ازدواج» از سمت دختر و پسرهايی است که قصد ازدواج با يکديگر را دارند. خيلی اوقات طرفينی که برای ازدواج مراجعه می کنند، دليل و فلسفه مناسبی برای ازدواج ندارند و واقعا هيچ هدفی را از تشکيل يک زندگی دنبال نمی کنند و براساس تصميم‌های هيجانی و ناگهانی و بدون فکر‌کردن، تصميم می گيرند که خانواده تشکيل بدهند. 

حتماً بخوانید: 17 نشانه ای که به شما می گوید: ازدواج ممنوع!

در اين بين، خيلی از خانواده‌ها هم فکر می کنند ازدواج‌ کردن مثل تکاليف ديگر زندگی مانند درس‌خواندن يا کار پيداکردن است که حتما و هر چه زودتر بايد انجام شود و همين اصرار و در تنگنا قراردادن دختر يا پسرشان برای ازدواج‌کردن، باعث تصميم‌گيری های نادرست می شود که علت بسياری از طلاق‌های امروزه نيز هست.

استراتژی های موفقیت در مشاوره قبل از ازدواج چیست؟

اگر شما و همسرتان تصمیم گرفتید که مشاوره قبل از ازدواج داشته باشید، موارد وجود دارد که رعایت آنها، می­ تواند به شما کمک کند تا بیشترین بهره را از این جلسات کسب کنید. این موارد اینها هستند:

نگران نباشید که مشاوره قبل از ازدواج، چالش ­برانگیز باشد.این یک واقعیت است که یک مشاوره قبل از ازدواج موثر و خوب، به احتمال زیاد می تواند چالش برانگیز باشد. این به این دلیل است که شما در مورد برخی موارد بحث می کنید و با آنها روبرو می شوید که ترجیح می­ دادید آنها را رها کنید. اما، اینگونه شما و شریک زندگی­تان شناخت بهتر و بیشتری از یکدیگر پیدا می کنید و در روابط­تان رشد می­ کنید!

صادق باشید (سعی نکنید “فریب­کاری” کنید)!در مشاوره پیش از ازدواج سعی نکنید افکار و عقاید را بی اهمیت جلوه دهید تا به نظر برسد که شما و شریک زندگی تان کاملاً سازگار هستید. این نکته کاملاً هدف اصلی مشاوره پیش از ازدواج را که باید با مشکلات روبرو شوید را نادیده می­گیرد.

بازی “برنده” و “بازنده” را رها کنید.این ایده را قبول کنید که هر دو در زمین بازی برابر هستید. بدانید که زمانی که با مشاور خود می ­گذرانید یک “منطقه امن” است و آنچه را که در جلسات مشاوره خود مطرح می کنید نمی­ تواند سوخت مجادله­ های آینده یا لحظات “من بهت گفته بودم که” را تامین کند.

لطفاً رازدار باشید.موارد مطرح شده در جلسات مشاوره را حتی با نزدیکترین دوستان و اعضای خانواده خود در میان نگذارید. آنچه در جلسات مشاوره مطرح می ­کنید فقط برای گوش مشاور و شریک زندگی شما است. فاش کردن این مسائل فقط اعتماد را از بین خواهد برد.

متوسط هزینه مشاوره قبل از ازدواج چقدر است؟

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

خدمات مشاوره قبل از ازدواج بسته به محلی که در آن زندگی می­ کنید می ­توانند نوسان زیادی داشته باشند. به ­دلیل هزینه ­های این جلسات و همچنین هزینه ­های بالای ازدواج در ایران، ممکن است برخی از زوجین از شرکت در جلسات پیش از ازدواج صرف­ نظر کنند! 

اما نکته ­ای که بایستی مورد توجه قرار گیرد این است که هزینه­ های این جلسات در مقابل منافعی که عاید زندگی مشترک زوجین می ­شود بسیار ناچیز است. زیرا هزینه جهت داشتن یک شناخت واضح از شریک زندگی و موانع و طریقه برخورد با آنها در زندگی آینده، عاقلانه ­ترین سرمایه­ گذاری در آغاز زندگی مشترک می ­تواند باشد.


سلام ممنونم بابت مطالب خوبتون

سلام من یه پسر 17ساله هستم عاشق یه دختری که 5سال از خودم کوچیک تره شدم البته اولش هیچ عشقی نبود اول رابطه با او شروع شد و در ادامه عاشقش شدم خیلی از اقوامشون میدونن ولی اقوام من نه از رفتار مادرش فکر میکنم او هم میداند ولی از بعد اینکه مادرش این رفتار هارا دارد کمتر به من محل میدهد میشود راهنمایی کنیید من رشته تجربی میخوانم.مرسی اگه راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز من دانشجوی رشته ی مشاوره هستم ولازم دانستم به عنوان یک هم نوع نکاتی را برای شما یاد اوری کنم. همینطور که همه ی ما اطلاع داریم ازدواج یک امر مهم در زندگی هر انسانی است که یک جورایی بر روی دیگر فعالیت های زندگیمان هم تاثیر می گذارد پس باید در مورد ان اگاهانه عمل کنیم .شما هنوز دانش اموز هستید وسنتان اولین مانع در ازدواج کردن شماست البته از نظر اجتماع نکته ای که در حال حاضر کمتر کسی بهان توجه نشان می دهد شما می توانید رابطه ی خودتان را با کسی که دوستش دارید حفظ کنید به گونه ای که به هیچ یک از فعالیت های درسی شما لطمه وارد نشود وزمانی که موقعیت مناسب پیش امد دوباره به امر ازدواج فکر کنید. با تشکر دوست عزیز

با عرض سلام و خسته نباشید.من پسری هستم ۲۳ساله اهل نماز و قرآن و روضه و پایبند به دروغ نگفتن و خیانت نکردن در رابطه.تا حالا به صورت حقیقی با جنس مخالف رفیق نبودم فقط یکی رو میخواستم که نشد و چندتایی دوست دختر(اجتماعی) مجازی داشتم..الان سه ماه شده که من با دختر عمم که ۸ سال متاهل هست و سه تا بچه داره آشنا شدم…..اوایل صحبت می‌کردیم و همین حرف های معمولی و شوخی و همین چیزا…بعد یک هفته نمی‌دونم داشتیم چی می‌گفتیم که گفت داری درخواست دوستی بهم میدی؟؟؟ منم گفتم آره.خلاصه ما دوست شدیم و به من گفت من هدفم از اول دوست داشتن تو بود و دلم لرزید و عاشقت شدم و بهت علاقه دارم…و من چون صداقت برام مهمه و اینکه بدونم طرفم چطور آدمی هست سوال هایی ازش پرسیدم.که چرا به شوهرش خیانت کرد در جواب گفت که من یک نفر دیگه رو میخواستم چون خانوادم راضی نشدن منم لج کردم و گفتم هرکس اومد جواب بله رو میدم بهش و با این شوهرم ازدواج کردم و توی نامزدی بهش گفتم که من دوست ندارم و عاشقت نیستم ولی اگه تونستی علاقه ایجاد کنی خوبه و شوهرم سرد شده و رخت خوابش رو عوض کرد و تماس های مشکوک داره و معتاد شد و منم بهش حسی ندارم بخاطر همین با تو دوست شدم…سوالام این بود که با کسی به جز شوهرت رابطه جنسی داشتی گفت نه فقط یکبار قرص خواب خورده بودم پسر عمم اومد سراغم که آشناها رسیدن و منو بیدار کردن و چیزی نشد..سوال بعدیم این بود که با کسی غیر از من رفیق بودی گفت آره فقط مجازی ۳تا داشتم که ازشون پول می‌کشیدم و شهرستانی بودن و یکی دوبار هم دیدمشون.و بیشترین رابطه ۲سال طول کشید ..و فقط در حد بوس بود و چون اوضاع مالیمون بد بود این کار رو میکردم ….الان بعد از گذشت سه ماه من احساس میکنم داره بهم خیانت می‌کنه و دروغ میگه….ما مرتب تماس تصویری میگیریم مثلا چندین بار میخواست با زن های فامیل صحبت کنه صداش رو قطع میکرد که من متوجه نشم ولی بعد از صحبت توضیح میداد که چی گفتیم ولی من میگفتم اگه میخواستی بدونم موضوع چیه صدا رو قطع نمی‌کردی…..یا مثلا یکبار پیشش بودم یکی از پسر های فامیل شوهرش که مجرده بهش پیام داد گفت مشروب می‌خوام منم گوشیشو برداشتم جواب پیام رو دادم که دیدم یهویی اومد گوشی رو خواست ببره و ندادمش و قسمم داد گفت گوشی رو بهم بده منم بهش دادم دیدم پیام های جدید رو پاک کرد….مثلاً با همه ی مردها شوخی می‌کنه میگه می‌خنده و با پسرای فامیل شوهرش تماس تلفنی داره البته اونا زنگ میزنن….مشروب میخوره و نماز نمی‌خونه ….من خیلی دوستش دارم عاشقشم و علاقه دارم بهش و بخشیدمش و میگم حتما توبه کرده و دیگه از این کارا نمیکنه و بهش میگم نماز بخون ولی میگه وقتی زنت شدم میخونم و منم بخشیدمش و میگم حتما خوب میشه ..خلاصه خیلی دوسش دارم و میخواد طلاق بگیره(البته از قبل میخواست طلاق بگیره) و قید همه ی اون زندگی شیک ومجلل رو بزنه و با من ازدواج کنه…بنظر شما این فرد هوس بازه؟؟؟این فرد چطور آدمی هستش؟؟رک و بی پرده صحبت کنید


بیچاره فرررراررر کن… خنگول


تشکر

صفر تا صد مشاوره ازدواج را به کلینیک روانشانسی رویا بسپارید تا موفقیت های بیشماری را کسب نمایید.

ازدواج مهم ترین تصمیمی است که هر فرد در طول عمر زندگی خود میگیرد و این تصمیم رابطه ی مستقیمی با آینده ی فرد خواهد داشت بنابراین برای گرفتن این تصمیم مهم باید قبل از ازدواج به مشاوره ازدواج رفته و از یک کارشناس و روانشناس کمک بخواهید تا شما را در گرفتن درست ترین تصمیم راهنمایی نماید.

برای گرفتن تصمیم ازدواج باید مسائل گوناگونی مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد که شما میتوانید صفر تا صد مشاوره ازدواج را از مشاور ازدواج راهکار بخواهید تا تصمیم درستی بگیرید.

کلینیک روانشناسی رویا با قرار دادن صفر تا صد مشاوره ازدواج در اختیار شما این امکان را برای شما فراهم مینماید تا شما تصمیم درستی در خصوص ازدواج خود بگیرید.

همچنین افراد میتوانند در ابتدای آشنایی خود به مشاوره ازدواج رفته تا بتوانند از ابتدای آشنایی خود مسائل شخصیتی و هم طبقاتی خود را با مشاوره ازدواج مورد ارزیابی قرار دهند و قبل از ازدواج با تمام نکات مهم برای شروع یک زندگی مشترک آشنا شوند و با دید باز رابطه ی خود را شروع و ادامه دهند.

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

حتی در مواقعی که زوجین بایکدیگر تفاوت فرهنگی ، عقیدتی ، مالی ، تحصیلی و …. را نیز داشته باشند مشاوره ازدواج به آنها این امکان را خواهد داد که دید درست پیدا نمایند و یا به حل موضاعات با راهکارهای مناسب بپردازند.

بنابراین کلینیک روانشناسی رویا قادر است تا با متخصصین باتجربه در حوزه ی ازدواج صفر تا صد مشاوره ازدواج را در اختیار شما قرار دهند.

مشاوره قبل از ازدواج میتواند به شما این اطمینان خاطر را بدهد که با مشکلات پس از ازدواج و یا طلاق مواجه نخواهید شد.

همچنین شما عزیزان برای داشتن یک زندگی موفق نیازمند کسب مهارت های لازم و آموزش های اساسی میباشید که با مراجعه به کلینیک روانشناسی رویا از صفر تا صد مشاوره ازدواج بهره مند خواهید شد و راهکار ها و آموزش های لازم برای کسب مهارت زندگی به شما عرضه مییگردد.

هرانسانی دارای افکار، فرهنگ، علایق و تربیت متفاوت است و این امر اصلا مشکل محسوب نخواهد شد تنها زوجین باید به مشاوره ازدواج مراجعه نمایند و از صفر تا صد مشاوره ازدواج خود و همسر خود را بهره مند نماید.

مشاوره ازدواج در دوره های پیش از عقد به شما کمک میکند تا یکدیگر را به درستی بشناسید و درک عمیق تری نسبت به یکدیگر پیدا کنید و همه ی جوانب مهم را به درستی مورد ارزیابی قرار دهید و همچنین پس از ازدواج بتوانید رابطه محور عمل کنید و هر دو زوج بتوانند خواسته ها و نظر های خود را به درستی مطرح نمایند.

مسائل زندگی به صورت زنجیره ای به یکدیگر مربوط میشوند اگر شما مشکلات و مسائل خود را حل نکنید امکان اینکه مشکل بزرگتر شود و رابطه ی شما خراب شود وجود دارد در حالی که با استفاده از تجربه ی مشاوره میتوانید به درستی و با مدیریت عمل کنید و مسائل را به موقع برطرف سازید.

یک مشاوره ازدواج میتواند مشکلات احتمالی پیش رو را در زندگی شما پیشگیری نموده و احتمال به وجود آمدن مشکل را برای شما به حداقل میرساند.

مشاوره ازدواج به شما کمک میکند تا دید درست و منطقی نسبت به زندگی و همسر خود پیدا کنید و از این امر که شما پس از ازدواج با صحنه ای مخالف آنچه در رویاهایتان پرورانده ای مواجه شوید و احساس کنید که تصمیم نادرستی در خصوص ازدواج گرفته ای به دور کند.

مشاوره ازدواج به شما کمک خواهد کرد تا رنگ زندگیتان پس از مدتی عوض نشود و شما به طور مداوم احساس خوشبختی داشته باشید.

مشاوره ازدواج راهکارهایی را به شما ارئه میدهد که شما عشق را به صورت مداوم در زندگی خود داشته باشید و مسائلی از جمله (خشم ،پرخاشگری ، تکراری شدن زندگی )عشق را از میان شما حذف نکند.

در کلینیک روانشناسی رویا شما به گونه ای مشاوره خواهید شد که از صفر تا صد مشاوره ازدواج بهره مند شوید در ابتدا معیار ها ، خواسته ها ، روحیات و علایق زوجین بررسی میشود سپس میزان توانایی ها و اختلافات و شباهات میان دونفر را مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهیم داد.

از شباهت ها به عنوان نقطه ی مشترک برای رسیدن زوجین به کمال و رسیدن به اهداف استفاده خواهیم حکرد و از نکات منفی زوجین برای آگاهی دادن به زوج ها و گوشتزد استفاده میکنیم همچنین در نهایت از تجربه و مهارت خود استفاده مینماییم و راهکار ها و روش های مناسب مهارت زندگی را به شما عزیزان عرضه خواهیم کرد.

در واقع در مشاوره ازدواج صفر تا صد مسائل توسط روانشناسان و متخصصان ازدواج بررسی میشود و راهکار های اساسی به شما عرضه میشود.

هر انسان تا قبل از ازدواج هیچ تجربه ای از داشتن زندگی مشترک ندارد و تنها یک مشاور ازدواج که سالها در این حوزه فعالیت داشته و تحصیلات و تجربه ی خود را براین پایه بنا نهاده میتواند شما را به آگاهی کامل برساند و با راهکاری خود شما را از مشکلات به دور کند تا پرخاشگری ، لجاجت ، دعوا ، کشمکش و جنجال را از زندگی خود دور نمایید تا دچار احساس پشیمانی نشوید و عشق را همچنان در وجود خود بپرورانید.

در مسئله ی ازدواج باید توسط مشاور ابتدا به خود شناسی برسید و ویژگی های خود را به صورت دقیق شناسایی کنید اگر هر دو زوج به مرحله ی خود شناسی و سپس به مرحله ی شناسایی طرف مقابل برسند آگاهی کامل را از ابتدا پیدا خواهند کرد.

حساسیت هایی از جمله حساسیت به حساسیت به ارزش ها، حساسیت به بی کاری، خشم، حساسیت به احترام، حساسیت به ناامیدی،  حساسیت به خانواده و …  را در مشاوره ازدواج بررسی خواهیم نمود اشاره داشت.

شناسایی این حساسیت ها در بین زوجین چراغی را روشن خواهد کرد و راهکار اینجاست که شما باید حساسیت های طرف مقابلتان را انجام ندهید زیرا که  فرد را دچار آشفتگی ، ناراحتی و یا عصبانیت می کنید که باعث از بین رفتن صمیمیت در بین زوجین میشود.

با شناخت حساسیت میان زوجین راه برای اینکه هر دو زوج بتوانند رفتار خود را کنترل کنند و حرمت ها از میان بر ندارند هموار تر خواهد شد.

زوج ها در زمان برخورد با اختلافات زناشویی تنها یکدیگر را مقصر تلقی میکنند و همدیگر را سرزنش می کنند. و همسرشان را مسئول از بین رفتن عشق مابین خود میدانند.

در صورتی که سرزنش یک بهانه است که و باعث میشود مسئولیت را از دوش خود برداشته و به دوش طرف مقابل بندازید که این کار کاملا اشتباه است و شما باید بفکر راهکار و مراجعه نمودن به یک مشاوره ازدواج باشید تا ریشه مشکل را بررسی نموده و راهکار مناسب را برای حل مشکا استفاده نمایید.

برای داشتن یک زندگی موفق شما باید همراه به آرامی و با ملایمت رفتار کنید زیرا که تمام مشکلات قابل حل خواهند بود.

یک ازدواج موفق را هیچگاه دعوا و کشکمکش ، قهر ، لجاجت ، تهمت و احساس نا امیدی نمیسازد.

شما با مشاوره ازدواج میزان مسئولیت پذیری را بالا خواهید برد و میتوانید مسئولیت های خود را همه روزه به طور صحیح انجام دهید و ایرادات خود را درست نمایید.

مشاوره ازدواج از ارزش بسیار بالایی برخوردار است و هر فرد را که در نظر بگیریم شاید در طول عمر خود یکبار فرصت ازدواج را داشته باشد و باید یک تصمیم نهایی بگیرید و خود را برای زندگی مشترک آماده کند به همین منظور است که مشاوره ازدواج چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج میتواند کمک های فراوانی به یک زوج جوان نماید.

هزینه مشاوره ازدواج ارزش این را دارد تا شما در زندگی مشترک و زندگی زناشویی خود با دید بازی همسر آینده ی خود را انتخاب کنید و با نکات و راه هایی که مشاوران ازدواج به شما آموزش میدهند و یادآور میشوند که شما نباید کانون خانواده ی خود را به تباهی و نابودی با رفتار ها و کارهای بیهوده بکشانید بلکه باید همه روزه با مدیریت مسائل میان خود را حل نمایید.

هنگامی که دو نفر تصمیم به ازدواج میگیرند هزینه های زیادی را صرف اموری مانند خرید لباس ، مجالس عروسی و تجملات آن ، هدف گذاری برای مسافرت ، آرایشگاه ها و مزون های مجلل میگیرند و به حاشیه ها زیاد بها میدهند سفارش ما به شما مراجعه به یک مشاوره هم میباشد تا شما بتوانید مشکلات پس از زادواج را به راحتی حل نمایید.

زندگی متاهلی تفاوت هایی اساسی با زندگی مجردی دارد و افرادی هستند که بدون در نظر داشتن این مسئله زندگی خود را آغاز میکنند و بعد ها با مشکلات و موانع روبه رو میشوند که قطعا در بیشتر مواقع راه مقابله با آن را نیز نمیدانند زیرا که در یک رابطه ی دونفره پس از تعهد زوجین به یکدیگر باید صبر وشکیبایی و پشتکار و تلاش و انگیزه ی خود را بلاتر ببرید و هدف مشاوران این است تا شما را با صبر و پشتکار بیشتر آگاه سازند و به شما کمک کنند تا غرور و تکبر را برای زندگی مشترک خود کم کنید و گذشت را در دو نفره افزایش دهیم.

همچنین هدف مشاوران این است تا شما را از خود محوری به رابطه محوری برساند تا یک زندگی دو نفره ی لذت بخش را تجربه نمایید.

برای اینکه در زندگی زناشویی خود در فعالیت های لذت بخش، صمیمیت و دلبستگی، مسئولیت پذیری، ایجاد تغییر در یکدیگر، تصمیم گیری در مسائل زندگی مشترک، برنامه ریزی مالی، بهره مندی ازاوقات فراغت، برقراری ارتباط، اعتقادات مذهبی، قضاوت منصفانه بر مبنای جنبه های مثبت و منفی ، احساس آرامش و لذت در زندگی  و … با دشواری مواجه نشوید باید از یک مشاوره خانواده راهکار بخواهید.

با مشاوره ازدواج میتوانید مورد مناسب برای یک عمر زندگی خود را پیدا نمایید و کار را به کاردان آن بسپارید و حتما از مشاوره ازدواج استفاده کنید.

شما به کمک مشاور ازدواج راهکار هایی را دریافت خواهید کرد که به جای سرزنش همسرتان، با او همدردی کنید.

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

همچنین شما باید انسانیت خود را در تمام مراحل زندگیتان حفظ نمایید و به این نکته توجه داشته باشید که بدون توجه به رفتار همسر خود شما باید بهترین باشید و رفتار های بد همسر خود را به کمک راهکار های مشاور ازدواج حل نمایید نه اینکه خود نیز مانند او باشید و زندگی را تلخ تر نمایید.

در مشاوره ازدواج مسائلی از جمله مسائل مالی ، روابط جنسی ، مذهب ، خانواده و دوستان ، ملاک های پیش از ازدواج ، تناسب فرهنگی ، سطح اقتصادی ، تناسب سنی ، سوابق خانوادگی ، سطح تحصیلات و همچنین مسائل عاطفی در بین هر زوج با دقت بررسی میشود.

مشاوره ازدواج برای همه ی زوجین میتواند کارساز باشد و کمک به رابطه ی زن و مرد کند تا بتوانند بهتر و راحت تر رابطه ی میان خود را در طی سالیان دراز حفظ نمایید و عشق و علاقه ی میان خود را تقویت کنند رابطه ی دو نفره برای حفظ و تداوم باید به آن رسیدگی شود و برای آن وقت گذاشته شود . ازدواج مسئله ای مهم است که بخش اعظمی از زندگی را به خود اختصاص میدهد بنابراین حتما باید برای حفظ و تدام آن و بهتر شدن رابطه تمام تلاش خود را داشته باشید.

من به عنوان یک مشاوره ازدواج هنوز معتقدم که زوجین باید در ابتدا برای ازدواج چشم های خود را باز کنند و پس از ازدواج چشمان خود را ببندند این مسئله مهم است و نیازمند مدیریت است باید دقت داشته باشید که چگونه روابط خود را ایجاد کنید تصمیم درست بگیرید انسان ها نسبت به کارهایی که انجام میدهند مسئول هستند .

در دنیای ما هر عملی برای خود انسان ها بازتاب و عکس العملی دارد این موضوع در هر علمی ثابت شده است در دنیای انسانیت نیز ثابت شده است در ابتدا با دید باز همسر آینده ی خود ا انتخاب کنید در این موضوع جدی باشید و اصلا با مسئله پیش پا افتاده برخورد نکنید حتی میتوانید به مشاوره ازدواج مراجعه نمایید.

بنابراین شما باید به گونه ای رفتار کنید تا زندگی همسرتان و یا زندگی فرزندان و زندگی خودتان را به تباهی بکشید.

شما پس از ازدواج نباید چشم خود را در برابر هر موضوعی نادرست ببندید زیرا که یکبار تصمیم گرفته اید که با این فرد ازدواج کنید باید با مدیریت با موضوع برخورد کنید و تمام تلاش خود را داشته باشید تا به نحو درستی خواسته ی خود را مطرح نمایید.زوجین در حقیقت قصد دارند مسئله را حل نمایند و قصد خراب کاری بیشتری ندارند اما به دلیل نااگاهی ها و ندانستم کاری ها گاهی با رفتار نادرست اوضاع را خرابتر میکنند میتوانید به مشاوره ازدواج مراجعه نمایید و مسئله را به درستی و مدیریت شده حل نمایید

پیش از ازدواج راه هایی وجود دارد که شما از طریق آن میتوانید به دید درست تر و با شناخت اول خودتان و بعد همسرتان به درستی فرد متقابل خود را به عنوان همسر آینده ی خود شناسایی نمایید.

بنابراین با ما همراه باشید و اطلاعات و تجربه ی یک روانشناس میتواند شما را به اوج موفقیت برساند تا در آینده به خوبی زندگی خود را مدیریت نمایید

مسائل مادی ، مسائل فرهنگی ، اختلاف سلیقه ها و خانواده ها و مشکلات اخلاقی با یک مشاوره به خوبی حل میشود تنها شما باید با تلاش و توان بیشتری سعی در حفظ رابطه ی خود داشته باشید.

در برخی موارد چشم و هم چشمی ها خانواده را از یکدیگر دور میکند و عشق و عاطفه را میان زن و شوهر از بین میبرد در حالی که با خراب شدن زندگی شما از زندگی افراد دیگر به شما چیزی نمیدهند بلکه باید با تلاش بیشتر و هم دلی و هم فکری و افزایش ارامش به خواسته های خود دست یابید و زندگی خود را حفظ نمایید بنابراین میتوانید موفق باشید .

مشاوره با افراد با تجربه همه روزه بهترین و ماثر ترین راه برای رسیدن به موفقیت های بزرگ در هرمرحله ای از زندگی بوده است و با توجه به با ارزش بودن زمان و عمر بشر میتوانید در هر زمینه ای از تجربه ی افراد دانا در حوزه ی مربوطه کمک بگیرید که مشاوره ها و روانشناسان ازدواج میتوانند به بهترین شکل ممکن شما عزیزان را راهنمایی نمایند.

کلینیک روانشناسی رویا در تمام ایام هفته آماده و پذیرای شما برای انواع مشاوره توسط متخصصین و کارشناسان و روانشناسان با تجربه میباشد و توانسته است با بیش از دو دهه خدمت رسانی به متقاضیان عزیز در تمامی حوزه های روانشناسی موفقیت کسب نماید .

مشاوره و روان درمانی

توسط متخصصان و روانشناسان علوم رفتاری

54 55 26 32

64 55 26 32

80 90 049 0901

86 86 121 0901

کرج،چهار راه طالقانی ،جنب اداره پست ،ساختمان امید ،طبقه چهارم ، واحد 402

آگوست 25, 2018 توصیه های ازدواج

نخستین سال ازدواج ما از هر نظر عالی بود. بسیاری از زن و شوهرها به زندگی ما غبطه می‌خوردند و می‌خواستند راز و رمز ازدواج موفق ما را بدانند. من و همسرم در شغل و زندگی زناشویی خوشبخت بودیم. همه‌چیز عالی بود و من انتظارت بیشتری از این زندگی نداشتم.

اما همان‌طور که می‌گویند، مانند همه بدی‌ها، چیزهای خوب نیز روزی تمام می‌شوند. با گذشت زمان، ما با شرایط و واقعیت‌های زندگی روبرو شدیم. واقعیت‌های زندگی چهره واقعی خود را به ما نشان داد، به‌طوری‌که هیچ دل‌خوشی نمی‌توانست ما را از این شرایط بحرانی نجات دهد.دعوا با همسر جزء روال عادی زندگی ما شد و عشق اوایل ازدواج از زندگی مشترک ما رخت بست. قبل از اینکه همه‌چیز بدتر شود، مشاوره ازدواج به یاری ما رسید و به ما کمک کرد تا روابط مان را دوباره از سر بگیریم.

مشاوره ازدواج ( Marriage counseling ) به ما کمک کرد چگونه با ترس، انتظارات، خشم و رفتارهای پرخاشگرانه خود برخورد کنیم. با کمک مشاور ازدواج یاد گرفتم چگونه به زندگی مشترک خود سروسامان دهم. در این نوشته قصد دارم  دانسته‌های خود را با شما در میان بگذارم.

من و همسرم در برخورد با اختلافات زندگی زناشویی دائماً همدیگر را مقصر می‌دانستیم و یکدیگر را سرزنش می‌کردیم، به‌طوری‌که همدیگر را مسئول تخریب رابطه و نابودی ازدواج مان می‌دانستیم. چیزی که ما نمی‌دانستیم این بود که سرزنش همسر درواقع عذر و بهانه خودخواهانه‌ای است که موجب می‌شود یک نفر به قیمت ناراحتی و نارضایتی دیگری احساس بهتری داشته باشد. مهم این است بپذیریم هیچ‌یک از ما کامل نیستیم.

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

بنابراین به جای عیب‌جویی از نقص و کمبودهای شریک زندگی خود، سعی کنید به‌طور محبت‌آمیز با همسر خود برخورد کنید و در مورد چیزهایی که شما را ناراحت و عصبانی می‌کند، به‌آرامی و ملایمت بازخوردهای سازنده بدهید. در برقراری ارتباط با همسر برنده یا بازنده شدن مهم نیست. بلکه مهم درک این نکته است که با سرزنش یکدیگر، نمی‌توان یک رابطه پایدار برقرار کرد.

وقتی به جای انفعال و واکنش‌پذیری، تصمیم می‌گیریم تا فعالانه عمل کنیم، مسئولیت بهبود رفتار خود را بر عهده می‌گیریم نه اینکه منتظر شویم تا شریک زندگی خود را تغییر دهیم. بنابراین ما احساس مسئولیت می‌کنیم و ایجاد تغییرات مثبت در ازدواج را جزء وظیفه خود می‌دانیم. وقتی متوجه شدیم تغییرات مثبت با اقدام و رفتار ما صورت می‌گیرد، دیگر احساس ناامیدی و درماندگی نمی‌کنیم.

مسئولیت‌پذیری به ما کمک می‌کند تا از سرزنش همدیگر دست‌برداریم و همسر خود را مسئول کمبودها و نقص‌های خود ندانیم. به‌این‌ترتیب، به جای نشستن و انتظار کشیدن برای اینکه حالا ببینیم چه پیش می‌آید، هدف ما بهبود روابط با شریک زندگی‌مان می‌شود. علاوه بر این، مهم است توجه داشته باشیم وقتی زن یا شوهر تغییر کند، کل سیستم خانواده به‌سوی تغییر پیش می‌رود.

درنهایت، مهم نیست چقدر از شما انتقاد و عیب‌جویی می‌شود یا اینکه همسر چقدر شما را مسئول مشکلات زندگی مشترک می‌داند، شما نیازی به پایین آوردن سطح و شأن خود ندارید. شما بهترین خود باشید، زیرا زمانی یکی از زوج منطقی باشد، دیگری هم تلاش می‌کند تا رفتار خود را اصلاح کند.

علاوه بر این، اگر شما تلافی کنید یا واکنش نشان دهید، اذیت می‌شوید و احساس درماندگی به شما دست می‌دهد. همان‌طور که مارک تواین گفته است: “خشم اسیدی است که بیشتر به ظرفی که در آن ذخیره شده آسیب می‌رساند.” زمانی که زوج با تیپ شخصیتی و طرز فکر متفاوت در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا بقیه زندگی خود را با هم سپری کنند، طبیعی است که دعوا و اختلاف با همسر اتفاق بیفتد. اما مهم، طرز برخورد و رفتار ماست که باعث خوشبختی در ازدواج می‌شود.

همان‌طور که هریت لرنر گفته است: “تفاوت‌ها نه ما را تهدید می‌کنند و نه باعث جدایی ما می‌شوند، بلکه تفاوت‌ها و اختلاف نظرها ما را آگاه و توانا می‌کنند و به ازدواج ما انرژی می‌بخشند.

اغلب اوقات، واکنش ما در مقابله با ترس و آزردگی، ابراز خشم است. درواقع، افراد درد خود را پشت خشم پنهان می‌کنند؛ زیرا ابراز خشم آسان‌تر از بیان احساس رنجش و تنفر است. خشم یک نوع مکانیسم دفاعی در مخفی کردن ترس ها، نقاط ضعف، خجالت‌ها و تقصیرهای ماست.

شما باید یاد بگیرید، خشم خود را با ملایمت و از راه‌های قابل‌تحمل و منطقی برای همسر خود ابراز کنید. خشم موجب نگرانی و اضطراب بیشتر می‌شود و به رابطه زناشویی و ازدواج شما آسیب می‌زند. اما بیان ناراحتی و درد، شریک زندگی شما را به فکر وا‌می‌دارد که چه اشتباهی رخ‌داده است.

هرکسی در زندگی حساسیت‌هایی دارد و شخصیت اش به‌گونه‌ای شکل گرفته که وقتی حرفی می‌زند یا کاری انجام می‌دهد، آن را بروز می‌دهد. این‌ها همه به خاطر تجربیات دوران کودکی تا بزرگ‌سالی است که شما در زندگی داشته‌اید. بنابراین واکنش نسبت به چنین عواملی، غیرقابل‌کنترل است. درنتیجه برای ایجاد یک پیوند قوی و داشتن مهارت ارتباط صحیح با همسر باید از “دکمه‌های” حساس همسرتان آگاه باشید تا از طرف شما واکنش منفی ایجاد نکند. همه ما بسیاری از انواع این حساسیت‌ها را داریم اما از آن بی‌خبریم. انواع این حساسیت‌ها شامل: حساسیت به خشم و پرخاشگری، حساسیت به احترام و ادب، حساسیت به ناامیدی، حساسیت به ارزش‌ها و حساسیت به ضعف و سستی که شما باید از عواقب آن ا اجتناب کنید.

این حساسیت‌ها باعث می‌شود، خاطرات تلخ گذشته دوباره زنده شده و موجب واکنش احساس منفی در درون ما شود. شما مسئول این حساسیت‌های منفی نیستید، اما مطمئناً خاطرات سرکوب‌شده و احساسات همسرتان را بازمی‌گردانید و آن‌ها را برایش زنده می‌کنید.

شما نیز مانند همسرتان دارای حساسیت‌هایی هستید. همه ما خاطراتی را در ناخودآگاه مان سرکوب کرده‌ایم که هنگام تحریک برای ما یادآوری می‌شوند. بنابراین، باید از چیزهایی که ما را آشفته، ناراحت یا خشمگین می‌کنند، آگاه باشیم. ممکن است چیزی در مورد همسر ما وجود داشته باشد که ما آن را دوست نداریم، برخی از عادت‌های رفتاری همسر ما را تحریک و عصبانی می‌کند، درنتیجه مانع از ارتباط صحیح ما با همسر می‌شود.

بسیار مهم است با ملایمت با آن‌ها ارتباط برقرار کنید تا بتوانید روابط زناشویی خود را سرزنده و شاد نگه داشته و یک ازدواج موفق را تجربه کنید.

بنابراین قبل از اینکه بتوانید شریک زندگی خود را بشناسید، باید خودتان را بشناسید. کارل یونگ، روانشناس مشهور گفته است: “همه‌چیزهایی که باعث عصبانیت و رنجش ما نسبت به دیگران می‌شود، باعث درک و شناخت خودمان می‌شوند”. به‌عبارت‌دیگر، حساسیت‌های ما، معلمان ما هستند.

ازدواج قرار است پیوندی ابدی باشد. بعضی‌ها هرگز ازدواج نمی‌کنند و بعضی‌ها هم دو دفعه، سه دفعه یا بیشتر، ازدواج می‌کنند. تفاوت میان یک رابطه پایدار با رابطه ای که خوب شروع می‌شود اما به‌مرور شکننده شده و آسیب می‌بیند چیست؟ پاسخ‌های گوناگونی برای این سؤال وجود دارد، اما چیزی که در مورد آن شکی وجود ندارد این است: زوج‌هایی که می‌خواهند زندگی جدیدشان را با یکدیگر آغاز کنند، می‌توانند از مشاوره پیش از ازدواج بهره‌مند شوند.

اساساً شناخت و آشنایی قبل از ازدواج کار آسانی نیست. انتخاب همسر مناسب و شناسایی معیارهای ازدواج از مهم‌ترین مراحل زندگی است و بسیاری از افرادی که می‌خواهند ازدواج کنند از آن بی‌خبرند. حقیقت این است که عشق همواره برای حفظ ازدواج ماندگار کافی نیست. حال چه این حقیقت را بپذیریم یا خیر.

عجله کار شیطان است و گاهی عجله کردن منجر به شرایطی می‌شود که در آن مشاوره ازدواج لازم است تا مسئله‌ای که اصلاً لزومی نداشت اتفاق بیفتد را حل کند. دلیل اینکه بسیاری از زوج ها به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه می‌کنند، اجتناب از این مسئله است. انجام مشاوره ازدواج به معنای آن نیست که انتظار دارید چیزی در رابطه یا انتخاب همسر اشتباه پیش برود، بلکه به معنای آن است که به این اقدام مهم زندگی یعنی ازدواج، نگاه عمیق‌تری بیندازید.

به‌جای اینکه وقتی اوضاع ازدواج خراب شد سعی کنید مسائل را حل‌وفصل کنید، منطقی این است که پیش از عروسی، با چند جلسه مشاوره، از مواردی که ممکن است بعد از ازدواج پیش بیایند جلوگیری کنید. لازم نیست صبر کنید تا حتماً سنگی بر سر راه رابطه‌تان بیفتد و بعد دست‌به‌کار شوید، صحبت کردن در مورد انتظارات، امیدها و چیزهایی که آزارتان می‌دهد، کاری است که اغلب زوج‌هایی که روابط سالم دارند انجام می‌دهند.

اگرچه ممکن است در حال حاضر عشق چشمانتان را کور کرده باشد، اما هردوتان باید توجه داشته باشید که ازدواج مسئله‌ای چندبعدی است: مسائل مالی و خانوادگی، مسائل جنسی، عاطفی و غیره. اینکه متوجه شوید شما و همسر آینده‌تان صرف‌نظر از این مسائل با هم توافق دارید، به‌احتمال‌زیاد بهترین راه برای حفظ و بهبود ازدواج است.

 یک مشاور یا روانشناس ممکن است به مسائل مختلفی اشاره کند. مثلاً تعهد دادن در نظر زوج چطور است؟ اهداف بلندمدت یا کوتاه‌مدتتان چه هستند؟ چه انتظاراتی از یکدیگر دارید و چطور با مسائل مالی کنار می‌آیید؟

در ادامه فهرستی از سوالات قبل از ازدواج که باید انتظار آن‌ها را داشته باشید آماده کرده‌ایم:

این ۲۷ مورد نمونه سوالاتی هستند که ممکن است در مشاوره پیش از ازدواج از شما پرسیده شوند. در این جلسات شما ترغیب می‌شوید که به گفت‌وگو در مورد این مسائل با یکدیگر و خارج از جلسه نیز ادامه دهید و اگر به مسئله‌ای برخوردید در جلسه ی بعد آن را مطرح کنید. با اینکه بحث راجع به این سوالات بین خودتان کاری مفید است، اما حضور متخصص ازدواج که در این زمینه آموزش دیده به شما کمک می‌کند تا این روند را آسان‌تر بپیمایید و حداکثر بهره را از گفت‌وگوهایتان ببرید و همین‌طور اگر مسئله یا مشکلی پیش آمد، در حل آن به شما کمک خواهد کرد.

اگر تابه‌حال نزد مشاور یا دکتر روانشناس نرفته‌اید، صحبت در مورد مسائل شخصی ، کاری تازه برایتان خواهد بود. به خاطر داشته باشید، هرچه تلاش کنید نتیجه‌اش را نیز خواهید دید. هدف از داشتن این تجربه آن است که شما و شریکتان به درک و شناخت بیشتری از یکدیگر رسیده و مسائل را قبل از اینکه مشکل‌ساز شوند، برطرف کنید. هرچه بیشتر افکار و احساساتتان را صادقانه به اشتراک بگذارید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. حتی ممکن است از اینکه در مورد خودتان یا شریکتان به درک و شناخت بیشتری رسیدید، احساس لذت و رضایت کنید.

بااین‌حال، ممکن است صحبت در مورد چنین موضوعات شخصی در حضور فردی غریبه برایتان دشوار باشد. خوشبختانه برای این مسئله هم راه‌حلی وجود دارد: مشاوره آنلاین با افرادی که متخصص بوده و در این زمینه دانش و مهارت دارند. اگرچه ممکن است فکر کنید که با عشق می‌توانید بر تمام مسائل فائق بیایید، اما اینکه به یک متخصص ازدواج اجازه دهید برخی مشکلات احتمالی رابطه را شناسایی و برطرف کند، زمینه را برای داشتن ازدواجی بادوام و موفق فراهم می‎سازد.

داشتن ازدواجی شاد و خوشبخت به شانس و بخت و اقبال نیست. ساختن ازدواجی موفق به تلاش، علم و آگاهی نیاز دارد. وقتی اشتباهی رخ دهد، جبران آن و جبران کردنش کار دشواری است. بنابراین برای جلوگیری از اتفاقات ناخوشایند و مشکلات رایج زندگی مشترک ، خوب است که حتماً مشاوره پیش از ازدواج انجام دهید.

تمرکز اصلی کار من به عنوان مشاور ازدواج این است که به مراجعین یاد بدهم چگونه با همسر خود گفتگو و صحبت سازنده داشته باشند به طوری که احترام زوج در حین گفتگو با همسر حفظ شود و یاد بگیرند چگونه مهارت گوش دادن به همسر خود را تقویت کنند. یادگیری مهارت گفتگو با همسر در هر مرحله ای از ارتباط با همسر لازم است. پس تصمیم بگیرید این مهارت های زندگی زناشویی را قبل از ازدواج یاد بگیرید نه وقتی که در زندگی مشترک دچار اختلاف با همسر خود شدید به مرکز مشاوره ازدواج مراجعه کنید.

مثلا در شیوه زوج درمانی ایماگو به این موضوع می پردازیم که همسر خود را انتخاب می کنیم تا بدینوسیله زخم های دوران کودکی خود را درمان کنیم. به همین منظور ما در انتخاب همسر خود شخصی با خصوصیات رفتاری خوب و بد پدر و مادر و عوامل تاثیر گذار در دوران کودکی مان را برمی گزینیم. نقطه منفی این روش زوج درمانی این است که وقتی ما در ازدواج به همسر خود متعهد شدیم، این احتمال وجود دارد که بعد از ازدواج متوجه شویم نکات منفی شریک زندگی ما از نکات مثبت او بیشتر است.

بنابراین اگر مشاوره پیش از ازدواج انجام داده بودیم و احتمال وقوع چنین اتفاقی را پیش بینی می کردیم و دلایل وقوع چنین اتفاقی در زندگی مشترک مان را متوجه می شدیم، این درک و نگرش به ما اجازه می دهد تا خصوصیات رفتاری منفی همسر خود د را به عنوان فرصتی برای رشد زندگی مشترک مان ببینیم.

بعد از ازدواج و شروع زندگی مشترک ، با مسایلی مانند به دنیا آمدن فرزند اول ، پذیرفتن نقش نامادری ، مشکلات مالی و شغلی ، دخالت مادرشوهر در زندگی و غیره روبرو می شوید. مشاوره پیش از ازدواج به شما یک دید و نگرش کلی در رویارویی با مشکلات زندگی ارائه می دهد و فضایی را برای شما مهیا می سازد تا راهکاری برای ادامه یک زندگی موفق برنامه ریزی کنید.

همه ما وقتی کودک بودیم راهبردی برای رفع نیاز های خود پیدا می کردیم. طبیعی است استفاده از راهبردهای دوران کودکی در دوران بزرگسالی ثمربخش نخواهد بود. مشاوره پیش از ازدواج به شما می آموزد چگونه با اختلافات فکری و اختلاف نظر با شوهر یا زن خود رفتار کنید. در شیوه زوج درمانی ایماگو ، تکنیکی که یاد می گیرید ” درخواست تغییر رفتار ” نام دارد. این یک روش بسیار امن برای بیان نیاز و خواسته های خود به همسر و همچنین آموزش مهارت گوش دادن به خواسته های اوست. در واقع این تکنیک به زوج اطلاعاتی ارائه می دهد تا رفتار خود را به خاطر همسر و بهبود رابطه زناشویی تغییر دهید.

همین ابراز عشق و محبت است که باعث تصمیم به ازدواج و تعهد به برقراری یک رابطه بلند مدت شده است. در مشاوره پیش از ازدواج این فرصت برای شما فراهم می شود تا یادبگیرید چگونه بابت کارهایی که همسر تان برای شما انجام داده تشکر کنید و به او بگویید که چقدر این کارها برای شما ارزشمند هستند. اگر این عادت قدردانی و تشکر را از همان اوایل زندگی مشترک در خود نهادینه کنید، شما در مسیر دستیابی به ازدواج موفق گام بر می دارید.

باید به یاد داشته باشید ورود به زندگی مشترک و اقدام به ازدواج بدون داشتن مهارت برقراری ارتباط با همسر ( ارتباز عاطفی و احساسی ) شما را از تجربه یک زندگی مشترک موفق باز می دارد. برقراری ارتباط موثر بلند مدت در قالب ازدواج ، با یک موجود پیچیده ای با نام انسان نیازمند کسب آگاهی و آموزش است. به همین دلیل به عنوان یک مشاور به شما توصیه می کنم قبل از ازدواج ، دانش و مهارت خود را به شرکت در کارگاه مهارت زندگی ، مطالعه کتاب ، و کمک گرفتن از یک مشاور ازدواج خوب و با تجربه افزایش دهید.

برای مشاهده آدرس مرکز مشاوره روانشناسی کلیک کنید

برای تعیین وقت مشاوره هم اکنون تماس بگیرید: 02144849792

برچسبازدواج موفق مرکز مشاوره ازدواج مشاور ازدواج مشاوره ازدواج مشاوره قبل از ازدواج

ژوئن 19, 2020

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج

می 29, 2020

می 1, 2020

آوریل 3, 2020

مارس 13, 2020

فوریه 25, 2020

سلام مشاوره ازدواج ادرس اصفهان میخام

سلام. لطفا برای دریافت وقت مشاوره تلفنی یا حضوری با این شماره تماس حاصل فرمایید: ۰۲۱۴۴۸۴۹۷۹۲

ببخشید آدرس مرکز مشاوره شرق تهران وکجاست؟ و آیا دکتر روانشناس هستند؟

زوجین قبل ازدواج حتما باید رابطه جنسی داشته باشن و بعد تصمیم بگیرن

چطور این حرف رو میزنید یعنی چی

نکات عالی و مهمی هستند که ما باید در حیطه ی ازدواج بدرستی آن ها را رعایت نمود.. مطلب خوبی بود

خیلی خوب و مفید بود استفاده کردم.متشکرم

یک خانمی به مدت ۵ سال است من را خیلی دوست دارد ولی من در این ۵ سال هیچ اهمیتی نمیدادم چون فکر میکردم خیلی بچه هستن ولی الان به مدت ۴ ماهی است با ایشون معاشرت دارم و متوجه شدم واقعا منرا دوست دارد البته من هم ایشان را دوست دارم . ولی متاسفانه ایشون دو الی یا سه تا از معیارهای اینجانب را جهت ازدواج ندارند. میخواستم بپرسم آیا ارتباط با ایشان و ازدواج با ایشان مشکلی دارد. ایشان ۲۵ سال سن و بنده ۳۳ سال سن دارم و اختلاف سنی تقریبا ۹ سال هست.

اشتباه نکن دوست داشتن رو فدای معیاری نکن که بعد ازدواج شاید از بین بره . شاید تا اخر عمر کسی رو پیدا نکنی که دوستت داشته باشه

سلام من در دوران نامزدی به سر می برم و برای شناخت بیشتر از همسرم چه سوالاتی از او بپرسم؟

سلام. این مقاله فهرست کامل سوالات قبل از ازدواج را گردآوری کرده. لطفا مطالعه بفرمایید:http://moshaverebama.com/before-marriage-questions/

ممنون از مطالب خوب تون که در مورد آشنایی و شناخت قبل از ازدواج گذاشتید

ممنون از حسن توجه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

انجمن روانشناسی آمریکا

مقالات سایت مشاوره باما

سایت مشاوره باما با هدف تحکیم بنیان خانواده در تلاش است با انتشار بهترین مطالب و مقالات روانشناسی در حوزه مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، انتخاب همسر ، مهارت های زندگی زناشویی ، ارتباط صحیح با همسر ، حل اختلافات و مشکلات زندگی مشترک ، روشهای تربیت کودک و نوجوان و راهکارهای پیشگیری از طلاق و بازسازی زندگی بعد از طلاق بپردازد.

مشاوره روانشناسی قبل ازدواج
مشاوره روانشناسی قبل ازدواج
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *