مشاور تلفنی خوب میخوام

 
helpkade
مشاور تلفنی خوب میخوام
مشاور تلفنی خوب میخوام

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

برای مشاهده فیلم آموزشی نحوه تزریق اصولی و صحیح “انوکسان” شرکت البرزدارو، روی لینک زیر کلیک کنید

دكتر شعبان از طريق اسكايپ هم به خارج از كشور مشاوره ميدن و انصافا هم كمك ميكنن مشكله برادرمن رو تا حد زيادي مديريت كردن

٤٤٠٥٦٣٣٨ با شماره مطبشون هماهنگ كنين

مشاور تلفنی خوب میخوام

سلام به همگي

دكتر شعبان خودش كه درمانگره خوبيه اما دير وقت مشاوره حضوري ميده و من چون مشكلم ضروري بود ازشون مشاوره تلفني گرفتم و خيلي زياد از نتيجه ش راضي بودم

با اين شماره تماس گرفتم هزينه رو واريز كردم و بهم وقت مشاوره دادن ٤٤٠٥٦٣٣٨

سلام 

این برنامه رو نصب کن دکترهای روانشناس و مشاورهای خوبی داره

http://www.teleyare.com/

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

مشاوره به عنوان یک راهکار مهم برای کاهش دغدغه ها و مشکلات افراد شناخته می شود.

مشاوره می‌تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات آنها در زمینه های گوناگون زندگی شود.

در گذشته استفاده از مشاوره چندان رایج نبود و افراد ترجیح می دادند تا خود به درمان و برطرف نمودن مشکلات خود از طریق مشاوره و مشورت گرفتن از افراد با تجربه اقدام کنند.

امروزه با گسترش اطلاعات و دانش افراد در رابطه با دانش مشاوره استفاده از مشاوره روز به روز در حال افزایش است.

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

مشاور تلفنی خوب میخوام

۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

موبایل مراکز

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

برای عزیزان خارج از کشور

۹۸۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶+

۹۸۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰+

۹۸۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷+

مشکلات بسیار زیادی وجود دارد که افراد می‌توانند برای مشاوره به مراکز مشاوره در جهت حل آنها اقدام کنند.

مشاوره می تواند از طریق راه های گوناگونی صورت بگیرد تا بتواند نیازها و دغدغه های افراد مختلف را در زمینه‌های گوناگون برطرف نماید.

یکی از روش هایی که توسط مرکز مشاوره ما برای افرادی که قادر به حضور در مراکز مشاوره نیستند ایجاد شده است مشاوره تلفنی رایگان با موبایل است. امروز تمامی افراد موبایل دارند و به راحتی از طریق آن به شبکه اینترنت و نیز شبکه تلفن وصل می باشد.

افراد به راحتی می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل به مشاور مورد نظر خود متصل شده و دغدغه ها و مشکلات خود را با او در میان بگذارد.

یکی از مشکلاتی که افراد می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل برای حل آن اقدام کنند مشکلات شخصیتی است.

امروز مشکلات و اختلالات شخصیتی افراد بسیار زیادی را درگیر نموده و مشکلات زیادی را برای خود آنها و برای افرادی که با آنها زندگی می‌کنند به وجود اورده است. برای درمان و شناخت بهتر این اختلالات راه‌ های گوناگون وجود دارد.

مثلاً در مراکز مشاوره مشاوران اقدام به انتشار تست های روانشناسی شخصیت می کند و پس از پاسخ دادن به تست های روانشناسی می تواند به شناخت مناسب از وضعیت خود توسط تجزیه و تحلیل مشاور دست یابد.

یکی دیگر از مواردی که مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل می تواند برای حل آن صورت گیرد مشکلات استرس و اضطراب در دنیای کنونی است.

استرس و اضطراب از افراد جوان و نوجوانی که درگیر تحصیل و پیدا کردن شغل هستند تا افراد پیری که بازنشسته شده اند و زندگی را به تنهایی می گذرانند در بر میگیرد.

در واقع این یکی از اختلالات بسیار مهم و بزرگ در زندگی کنونی افراد است.

مشاوره تلفنی ارزان با موبایل

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

دکتر ویلیام البرتو، مشاور خانواده در ایتالیا، بیان می کند که: “انجام مشاوره با مشاوران روانشناسی و روانپزشکی می تواند برای درمان این بیماری بسیار مفید و موثر واقع گردد. یکی دیگر از بیماری‌ ها و اختلالاتی که می تواند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با تلفن مورد بررسی قرار بگیرند اختلالات رفتاری و اخلاقی است”.

بسیاری از افراد با این اختلالات روبه‌رو هستند بنابراین زندگی مشترک آنها و روابط اجتماعی آنها تحت تاثیر قرار می گیرد.

بسیاری از خانواده ها و زن و شوهرها به دلیل همین مشکلات و اختلالات با دغدغه های بسیار زیادی در زندگی مشترک خود روبرو هستند. بسیاری از افراد در حیطه کاری خود نمی ‌توانند ارتباطات مناسبی را با همکاران خود برقرار کنند.

تمامی موارد گفته شده می ‌تواند در رابطه با اختلالات مربوط به رفتار و اخلاق انسان ها باشد مشاوره در این زمینه بسیار مهم و حیاتی بوده می تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات و دغدغه های افراد در زمینه‌های گوناگون یاد شده باشد.

یکی دیگر از مواردی که برای انجام مشاوره مفید و موثر است را می توان مشکلات مربوط به خانواده دانست امروزه خانواده های بسیار زیادی وجود دارند که در زمینه های گوناگون با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم می کنند.

این مشکلات می‌تواند سبب مانع بزرگی بر راه خوشبختی و سعادت خانواده ها باشد. به همین دلیل مشاوره خانواده به عنوان یکی از مشاوره های بسیار مهم در مراکز مشاوره انجام می گیرد.

مشاوره تلفنی رایگان با موبایل می‌تواند در این زمینه فعال بوده و خانواده‌های مختلف را از جهات دغدغه های گوناگون یاری و هدایت نمایند.

یکی دیگر از مشکلاتی که بسیار مهم و اساسی بوده و می‌تواند سبب به وجود آمدن اختلالات بسیار زیادی در زندگی افراد شود مشکلات مربوط به امور جنسی است. مشکلات جنسی افراد بسیار زیادی را چه نوجوان چه جوان و چه در سنین میانسالی و پیری با خود درگیر نموده است (منبع سایت علوم روانشناسی فرانسه).

افراد بسیار زیادی هرروزه به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند و در زمینه یاد شده اختلالات و دغدغه های خود را و مشاوران در میان می‌گذارند.

بسیاری از آنها از بیان این اختلالات به صورت حضوری خجالت می کشند با توجه به موارد گفته شده مشاوره تلفنی رایگان با این روش می‌تواند برای کاهش دغدغه این افراد بسیار مهم و موثر باشد.مشاور تلفنی خوب میخوام

در کنار تمامی موارد یاد شده مشکلات اقتصادی سبب می‌شود که بسیاری از افراد از مراجعه به مرکز مشاوره و یا انجام مشاوره در سایر روش ها خودداری کنند بنابراین رایگان بودن این نوع مشاوره می تواند برای این افراد بسیار مهم باشد و آنها را ترغیب به استفاده از مرکز مشاوره و مشورت و مشاوران نماید.

در ادامه مقاله به بررسی دغدغه‌ها و مشکلاتی که در زمینه مشاوره تلفنی وجود دارد می‌پردازیم.

مزیتها و معایب این روش را به‌گونه‌ای خوب مورد بررسی قرار می دهیم تا افراد بتوانند در مورد نحوه استفاده از این روش تصمیم گیری کنند.

در روش مشاوره تلفنی افراد زمان بسیار کمی را برای انجام مشاوره با مشاور خود صرف می کنند اما نکته مهم اینجاست که در مشاوره های حضوری و رو در رو شناخت بسیار مناسبی از فرد مقابل صورت می‌گیرد.

بنابراین ترجیح اول و اولویت اول برای انجام مشاوره مشاوره های حضوری است.

اما برای کسانی که امکان مشاوره حضوری ندارند مشاوره تلفنی می‌توانند مفید باشد.

همچنین از نظر اقتصادی به دلیل اینکه این مشاوره رایگان است و هزینه بسیار کمی را برای افراد به دنبال دارد بنابراین می‌تواند به عنوان یک راهکار مناسب برای کسانی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند باشد.

از دیگر معایب این روش می توان به منتظر ماندن پشت خط تلفن اشاره کرد.

بسیاری از افراد زمان این را ندارند که بخواهند پشت خطوط ارتباطی منتظر برقراری ارتباط با مشاور موردنظر خود باشند.

بنابراین با توجه به جمعیت موارد گفته شده بایستی اولویت را مشاوره حضوری دانست و برای درمان هر چه بهتر و شناخت هرچه بهتر بیماری‌ها و مشکلات به مشاوره حضوری اقدام نمود.

اما در شرایطی که امکان این موارد وجود نداشته باشد مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل و به آسانی می‌ توانند در جهت های گوناگون برای برطرف کردن مشکلات استفاده شود.

سایت “مشاورانه” ، مرجع مشاوره خانواده و روانشناسی،” مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل در زمینه های گوناگون مانند:

منبع : moshavereh.kanonm.ir

چگونه کار می کند؟ مشاوره و درمان تلفنی یک رابطه درمانی ساختاری است که در آن مشتری و درمانگر به جای ملاقات حضوری با تلفن و یا موبایل صحبت می کنند… جلسات، مانند مشاوره حضوری و چهره به چهره نیاز است به صورت هفتگی و یا بر اساس تشخیص درمانگر ادامه یابد.

درمان آنلاین یا مشاوره آنلاین، به مشاوره ای گفته می شود که از طریق اینترنت، سایت و یا شبکه های مجاری انجام می شود و در سایت مشاورانه رایگان در اختیار افراد قرار داده شده است.

روش اول: تماس با مراکز معتبر و مورد تایید مرکز مشاوره روانشناسی مشاورانه با تعرفه ارزان روش دوم: دفاتر کانون مشاوران ایران که امکان تبدیل به مشاوره حضوری هم هست روش سوم: تماس با شماره موبایل و مشاوره تلفنی با مشاور روش چهارم: استفاده از تلفن هوشمند سراسری که هر 60ثانیه حدود 2000تومان است و روی قبض تلفن آخر ماه باید پرداخت شود.(توجه این روش ممکن است هزینه زیادی برای شما به همراه داشته باشد)

مرکز مشاوره مشاوره و مراکز همکار تعرفه هایی با قیمت مناسب ارائه می دهند که سبب رضایت تمامی مشتریان شده است. برای اطلاع از هزینه به سایت مشاورانه رجوع کنید.

بله، مرکز مشاوره مشاورانه این امکان را فراهم کرده و شما هر لحظه که بخواهید می توانید مشاوره تلفنی خود را به مشاوره حضوری با همان مشاور تغییر دهید.

مشاوران به افراد، زوج ها، خانواده ها و گروه هایی که با موضوعاتی همچون افسردگی، اعتیاد، وسواس، دوقطبی و غیره سر و کار دارند، مشاوره ارائه می دهند. روش های درمانی مختلفی برای هر مشکل از سوی درمانگر ارائه می شود.

به مراکز برتر کانون مشاوران ایران مراجعه کرده و یا از سایت مشاورانه به صورت رایگان کمک بگیرید.

بله. امکان پذیر است و نتیجه خوبی تا کانون داشته است. ولی در برخی موارد در صورت نیاز و صلاح دید مشاوره باید حضوری صورت بگیرد.

سلام خسته نباشید من۲۷سالمه. ۱۰سال یه زندگی مشترک داشتم ک حاصلش یه بچه ی۹ساله هست ولی همیشه با شوهرم اختلاف نظرهایی داشتیم واین باعث سردی رابطه مون شده بود. چن سال اخر زندگی مو با یه اقایی اشنا شدم مجرد بودن ۵سال از من بزرگتر. که بهم قول ازدواج داد و بخاطر علاقه شدید و ارزش و احترام و توجهی ک بهم میداد من قید همه چیو زدم و جدا شدم.البته قبل جدایی بارها گفتم شاید خانواده ت منو قبول نکنن بخاطر شرایطم شاید طردت کنن بزارنت کنار ولی ایشون گفتن من مشکلی ندارم هرکی خواست طردم کنه .. بعد… ادامه دیدگاه »

سلام به شما مریم جان ببین عزیزم احساساتی که داری قابل احترام هست اما دقت کنید که رابهط داشتن در دوران متاهلی وارد ارتباط شدن به هر دلیلی خیانت محسوب می شود و می تواند هم برای زندگی همان زمان شما مشکلات بیشتری را ایجاد کند و هم اینکه باعث ایجاد وابستگی بیشتری به فرد مقابلتان شود و این باعث می شود که شما به شرایط این آقا و اختلاف هایتان توجه نداشته باشید . بهتر است سعی کنید که در زمان فعلی از هیجانی تصمیم گیری خوداری کنید و با همسرتان به زوج درمانگر مراجعه کنید تا اختلافات و… ادامه دیدگاه »

سلام.من یه مشکل دارم ک میخوام اینجابگم واگ میشه راهنمایی کنید من۲۷سالمه و همسرم ۴سال از من بزرگتره کارشون ماموریتی هست و درماه فقط۷روز خونه است. تو دوره نامزدی ما پدرشون آلزایمر داشت و برادرکوچکتر ک مجرد بود و مادرشون ازش نگهداری میکردن ایشون تو ۷روزی ک میومد میگفت من باید حتما پیش پدرم باشه و بهش کمک کنم تا در اون روز بار روی دوش خانواده کم بشه و ما کل اون۷ روز خونه مادرشون بودیم و کلا یه وعده غذایی میومدن خونه اونم ساعت ۸ونیم میومدن ساعت۱۰برمیگشتن خونه پدرشون و تمام دوره نامزدی حتی پارک وخیابون و… نرفتیم… ادامه دیدگاه »

سلام به شما زهرا جان قابل درک هست که شما می خواهید زندگی مستقل تری داشته باشید و نیاز دارید که تایم بیشتری را باهم تنها باشید اما عزیزم دقت کن که تنها ۷ روز در ماه همسرتان در کنار شما می باشند و اگر این ۷ روز نیز با درگیری و بحث همراه شود می تواند برای هردوی شما آسیب زا باشد و تمایل به تنها بودن همسرتان با شما را کاهش بدهد . بهتر است سعی کنید که بجای بحث و درگیری زمان های باهم بودن را با توجه به علایق همسرتان که می تواند شامل هر چیزی… ادامه دیدگاه »

سلام من خانمی ۳۳ساله هستم و یه پسر ۱۲ساله دارم ۱۶ساله ازدواج کردم. مشکل اساسی زندگی من خیانت‌های بود که همسرم تو این چند سال بهم کرد. اما پارسال که کار به شکایت و.. رسید ، از من خواست رضایت بدم .و دیگه دست از کاراش بر میداره. شکایتم مبنی بر رابطه اش و همچنین خوراندن متادون تو مدت چند ماه بدون اطلاع من بود. که بعد از انجام آزمایش متوجه این موضوع شدم. اما از اون زمان به بعد باوجود اینکه خودم رو بی تفاوت نشون میدادم نسبت به این قضیه ،اما حس کنجکاوی هم داشتم که مبادا دوباره… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز قابل درک هست که این شرایط برای شما با فشار روحی زیادی همراه هست اما عزیزم با نادیده گرفتن و یا بخشیدن مهریه که بهتر است به هیچ عنوان این کار را نکنید و یا اینکه خانه به نام شما بزنند و… این مشکلات برطرف نمی شود چون شما بیان می کنید ۱۶ سال ایشان با تمام قول ها و شکایتی که شده است بازهم به مسیر اشتباه خود ادامه داده اند . دوست داشتن شما قابل احترام هست اما دقت کنید که ایشان نیاز به پروسه درمانی دارند تا بتوانیم به ایشان کمک کنیم… ادامه دیدگاه »

راضی کردن خانواده برای مهاجرت

سلام به شما زهرا جان
اطلاعات بیان شده توسط شما ناقص می باشد اطلاعات بیشتری در مرود شرایط سنی ، شرایط اقتصادی و همچنین دلایل مخالفت خانواده برای مهاجرت شما و در کنار این موارد اینکه شما چگونه این موضوع را با آنها به اشتراک گذاشته اید در اختیار ما قرار بدهید تا باهم بیشتر صحبت کنیم.

سلام من ۳۳ سالمه یه بچه دارم دلم می خواد درامد داشته باشم اما مشکلم اینه که اول انرژی خیلی کمی دارم دوم شوهرم به هیچ عنوان اجازه نمیده و من می خوام توی خونه کار کنم سوم من به روانشناسی علاقه دارم خیلی هم تو این زمینه مطالعه دارم کتابای دانشگاهی رو هم خوندم اما نمی دونم چطوری می تونم بدون مدرک تو خونه تو این زمینه درامد داشته باشم مدتی سعی کردم برنامه نویسی یاد بگیرم و از این روش درامد کسب کنم اما واقعا برام سخته درکش نمی کنم و مریض شدم از شدت فشار نمی دونم… ادامه دیدگاه »

سلام ۲۳ساله هستم و ی دختر ۲ساله دارم دورازخونوادم درتهران زندگی میکنم شوهرم صبح میره سرکارتاساعت ۸ ۹شب.درکمارخونواده شوهرم زندگی میکنم امابافاصله نه چندان دور.باهمسایهای خودمم رفت وامددارم مخصوصاباهمسایه بغلیم.ی سالی میشه همسایه بابغلیم بابازشدن مدارس رابطشوباهام کم کردچون معلم بودومادر۲بچه مدرسه ای.من خیلی ازلحاظ روحی ضربه خوردم ناراحت شدم اماچیزی بهش نگفتم تودل خودم نگهش داشتم.دوتاازجاریام هم کنارمنن امایکی ازجاریام مادرش نزدیکش زندگی میکنه همیشه باهمن سرش شلوغه سرگرمه تفریحات خودشوداره وقتی برای این نداره منودعوت کنه یامنوبخوادازتنهایی دربیاره تلفنی زنگ میزنه منم بهش زنگ میزنم.چیزی که اذیتم میکنه اینکه حرف دلموبه همه میگم ساده وبی ریام فک میکنم… ادامه دیدگاه »

سلام. وقت بخیر.
دختری ۲۵ ساله هستم. همیشه احساس تنهایی و غم داشتم. خواهر و برادری نداشتم. والدینم هم ۱۰ ساله جدا شدن. قبل از جدایی هم درگیری زیاد داشتن. اقوام زیادی نداریم و به خاطر شرایط خاص ما، هیچ کس رابطه‌ی خوبی باهامون نداره. روابط اجتماعیم زیاد خوب نیست، هیچ وقت دوست نزدیکی نداشتم. جدیداً هم خیلی بی اعتماد به نفس شدم. حتی حرف‌زدن هم برام سخت شده. از طرفی به خاطر تنهایی مادرم هم عذاب وجدان دارم. حوصله‌ی هیچ کاری ندارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم.

سلام به شما دوست عزیز قابل درک می باشد که جدایی و درگیری های قبل از طلاق می تواند برای شما با فشار روحی زیادی همراه باشد اما دقت کنید که پدر و مادرتان دو فرد بالغ می باشند که می توانند در مورد زندگی خود تصمیم گیری کنند و نیاز است که شما بپذیرید که انها از یکدیگر جدا شده اند و بر مبنای زندگی فعلی خود برای رسیدن به شرایط بهتر اقدام کنید . اینکه بخاطر تصمیمات والدین شما بخواهید خود را سرزنش کنید کمکی به شما نمی کند سعی کنید که برای زندگی روزانه خود برنامه ریزی… ادامه دیدگاه »

سلام من نزدیک ۴سال یه پسری رو عاشقانه دوس دارم .خیلی شبیه هم دیگه هستیم منتها از وقتی راجعبه حس من مطلع شده کلا بهم سرد شد و بی محلی کرد بهم به نظرتون چکار کنم؟؟؟

سلام به شما دوست عزیز
رکسانا جان شما و فردی که به ایشون احساس علاقمندی می کنید چند سالتونه؟
آیا ایشون از هدفش درباره ی این رابطه با شما صحبت کرده بود؟
قبلا ایشون در جریان این موضوع نبود که شما بهشون علاقمندید؟
چه مدت هست که نسبت به شما سرد شده؟
آیا در مورد رفتار ایشون باهاشون صحبت کردین؟

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه ۳ سال بود که داشنمش

سلام به شما پریای عزیز احساس شما قابل درکه و اینکه شما الان برای سنجابتون غمگین و ناراحت باشید طبیعی هستش و شما کاملا حق داریدولی عزیزم افتادن سنجابتون از بالکن فقط یه اتفاق بوده و شما نباید خودتون رو بابت این موضوع مقصر بدونید. بعد اینکه سنجاب شما الان گم شده و اصلا معلوم نیست که مرده باشه. زمانی که مشخص نیست که الان سنجابتون زنده اس یا مرده شما نباید خودتون رو سرزنش کنید و احساس گناه رو کنید که باعث مرگش شدید. سعی کن ارامش خودت رو حفظ کنی و در حین اینکه برای نبودن سنجابتون ناراحت… ادامه دیدگاه »

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه

‌سلام ۲۸سالمه۴ساله ازدواج کردم وی پسر۲ساله دارم من مشکلم اینک آرامش ندارم احساس ضعف میکنم،خیلی ناراحت میشم وقتی شوهرم بایک خانم صحبت میکنه بهم میریرم داغونم خودمم نمیدونم چکارکنم

سلام به شما فاطمه جان اگر که ایشان روابط نامناسبی دارند شما می توانید در احترام با ایشان صحبت کنید اما اگر ایشان روابطی که دارند مشکلی ندارد و بیشتر حساسیت های شما می باشد بهتر است در این مورد طرحواره های شا به کمک یک طرحواره درمانگر بررسی شود تا بتوانیم به شما کمک کنیم .گاهی افراد به دلیل افکار بنیادینی که دارند باعث می شود که در زندگی مشترک رفتارهای فرد احساسی و یا افراد نزدیک را بد برداشت کنند و یا بدون دلیل احساس کنند که فرد مقابلشان به آنها خیانت می کند بدون اینکه مدرک کافی… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید ی دختر ۱۸ سالم یک سالم میشه نامزدم البته با خواست خودم بعضی وقتا حس می کنم هیشکی رو دوست ندارم کلا بی حسم حتی پدرومادرمو انگار حس می کنم فقط وابستگیه اون دوست داشتنی ک میدونم باید باشه نیس شاید معنی دوس داشتنو نمیدونم

سلام عسل جان
تازگیا این حس بهت دست داده یا همیشه توی زندگیت اینطور بودی؟ معمولا چندببار در ماه این حس بهت دست میده؟ از نظر خلق و خو چطور هستی؟

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید من حدود۷ماهه بایه پسری که۳سال ازخودم کوچکترهستش دوست شدم ازطریق کلاسی که میرفتیم باهمدیگه آشناشدیم خیلی رفتارامون بهمدیگه مبخورد همدیگرودوست داشتیم ولی تازه میخواست سربازیشوشروع کنه وکاری نداشت که بیاد برای خواستگاری تااینکه الان تقریبا۳هفتس برام خواستگاراومده وشرایطش خوبه ولی۹سال ازمن بزرگتر هستش من بااون پسردیگه حرف نزدم بباینکه همودوست داشتیم ولی گفتم به دردم نمیخوری وباخواستگارم رفتم ۳جلسه صحبت کردم که قرار شد بریم پیش مشاوره خانواده پیش از ازدواج که ببینیم بهم دیگه میخوریم یانه که دیروز همون پسره باهاش دوست بودم پیام داده که من دلم نمیخواد توروازدست بدم برگرد من میام… ادامه دیدگاه »

سلام به شما
عزیزم شما چند سالتون هست؟ و اون آقا پسر چند سالش بود؟ احساستون نسبت به خواستگار فعلیتون چی هست؟ در حال حاضر احساسی به اقا پسری که باهاش در ارتباط بودید دارید یا خیر؟

من خودم ۲۳سالمه واون آقاپسر ۲۰سالش وخواستگارم که برادر همکارمم هست ۳۱سالش هست ..احساسم نسبت خواستگارم خب خانواده داره اخلاقورفتارش خیلی محترمانه وخوب هستش .ولی خب یه مسئله ای که هست این هستش که زمان زیادی ازجداییم با اون پسرنگذشته که بتونم فراموش کنم پیامم که میده دلم براش میسوزه ولی نمیتونم جوابی بدم تاتکلیفم مشخص بشه باخواستگارم چون پدرم سریسری مسائل فعلا مخالفت کردن ولی خانواده اون راضی هستن من خودمم بین دوراهی گیر کردم بتونید کمکم کنید ممنون میشم

ببین نگین جان نگرانی شما قابل درک می باشد اما دقت کنید که این آقا پسر ۳ سال از شما کوچک تر می باشند و تصمیم گیریشان بیشتر بر پایه هیجان می باشد در کنار اینکه این اختلاف سنی نیز نیاز به بررسی دارد و اینکه شما در زمان فعلی به یکدیگر احساس وابستگی کنید طبیعی می باشد اما بهتر است در کنار احترام به احساسات خودتان واقعیت بیرونی را مد نظر قرار بدهید و بعد تصمیم گیری داشته باشید ایشان از نظر سنی ۳ سال از شما کوچک تر می باشند ، از نظر اجتماعی و سربازی هنوز به… ادامه دیدگاه »

بله درسته اون آقاپسرواقعا معیارهایی که من میخوام درحال حاضر ندارن فقط یکسری قول هایی دادند که معلوم نیست قابل اجرا باشن یانه ولی این خواستگارم تقریبا معیارهایی که میخوام رو دارن ولی خب پدرم سراختلاف سنی مشکل دارن که اونم خودم صحبت کردم اصلا صحبت کردنشون واخلاقشون وحتی ظاهرشون به پسر۳۱ساله نمیخوره کمتر بهشون میخوره مثلا درحد ۲۷سال یاشایدم۲۸سال پس براحساسم غلبه کنم ودیگه جواب اون پسرروندم وباخواستگارم برم پیش مشاوره ازدواج درسته؟

سپاس فراوان واقعا ممنونم از راهنماییوکمکتون

سلام الان در حدود ۶ سال است ازدواج کردم وکارمم بصورت شیفتی میباشد یکروز سر کارم و دوروز استراحت همسرم شدیدا وابستگی عجیبی به خانواده اش وابستگی داره به بهانه که از تنهایی میترسه روزهایی که من شیفت هستم میره پیش خانواده اش اوایل دلایلش برام منطقی بود ولی الان دیگه بیش از حد شده ۶ سال است آرزو دارم از سر کار میام خسته صبح همسرم در رو روم باز کنه ولی همیشه خودم با یه خونه خالی و سرد مواجه میشم و ساعت ۱۲ ظهر میاد و حداقل هفته ای یکبار هم به بهانه های مختلف امتحان برادرش… ادامه دیدگاه »

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در این‌مسیر بهتر است در زمان‌مناسبی در احترام و بدون صحبت در مورد خانواده ایشان با همسرتان صحبت کنید و احساسات و نیازهای خودتان را با ایشان در میان بگذارید و صحبت های ایشان را نیز بشنوید و بیان کنید ک به احساس نیاز ایشان به حضور در خانواده و تنهایی او احترام‌می‌گذارید اما مایل هستید که در زمان برگشت به خانه ایشان در منزل باشند تا شما بتوانید با دیدنشان شرایط بهتری از نظر روحی بدست بیاورید این مشکلات در تعامل و درک‌متقابل نیازهای یکدیگر می‌تواند شرایط بهتری را ایجاد کنید .

چندین بار بهش گفتم ولی متاسفانه گوش نمیکند و بازهم ادامه میدهد دائما خانه را ترک میکند

در این سمیر بهتر است به صورت حضوری به زوج درمانگر مراجعه داشته باشید تا باهمسرتان صحبت شود و دیدگاهای هردوی شما مورد بررسی قرار گیرد و بتوانیم در این زمینه به هردوی شما کمک کنیم تا بتوانید مسیر بهتری را طی کنید .
در این زمینه بدون مقصر دانستن همسرتان و یا صحبت از خانواده ایشان به ایشان بیان کنید که برای بهبود زندگی مشترکتان و رفع یک سری مشکلات مایل هستید که چند جلسه زوج درمانی را تجربه کیند.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۶۸۵۷۴۱

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news

ارسالی توسط راهنما در دسته بندی مشاوره خانواده | بدون پاسخ

دوستان عزیزم این متن رو یه بنده خدایی تو یک کانال مطرح کرده بود ولی کسی پاسخی نداده بود، خیلی جالبه حتما بخونین:

من مشاوره خانواده تلفنی یا حضوری می خوام لطفا راهنماییم کنیم خیلی بدبختم تا دلتون بخواد مشکل دارم.

همه جور مشکل توو زندگیم دارم از سکس و ارضا نشدن جنسی گرفته تا خانواده همسرم تامشکل تفاهم نداشتن با همسرم.

موندم چطور باید این رابطرو با دو تا بچه ادامه بدم راهنماییی می خوام دیروزم یه دعوای حسابی کردم.مشاور تلفنی خوب میخوام

خدایا این چیزا رو بمن بده

یه زن خوب که هی غر نزنه و هی اعصابمو خورد نکنه

یه پسری که هی از من پول نخواد و بفهمه که من چقدر مشکلات خانوادگی دارم.

مشاوره خانواده تلفنی می خوام یه مشاور خوب و رایگان خانواده

یه سوال یه پرسشم از مشاوران خوبتون داشتم.

می خواستم بدونم راهکارهای شما برای رفتار با خونواده همسر چیه

چطور می تونم هم بهشون احترام بذارم هم دست از سر من بر دارن و انقد پاپیچ من نشن.

چطور می تونم شب که میام خونه آرامش داشته باشم و راحت سرمو رو بالش بزارم بدون دعوا با بچه ها و همسرم

چطور میتونم به این زبون نفهما بفهمونم که منم آدمم و نیاز به درک شدن دارم

چرا همه فک می کنن که چون من پدر خونوادم نه دل دارم نه نیاز به محبت و توجه فقط باید برای این سگ مصبا کارکنم

چه راههایی هست که بتونیم با هم تو خونواده بهتر صحبت کنیم و احترام بزرگترو نگه دارن

چرا بچه ها عادت کردن که منو با دیگران مقایسه کنن و بابا و مامان نای دیگه این چه کار احمقانه اییییییییییی

کجا می توم یه مشاوره تلفنی خانواده خوب داشته باشم.

خلاصه اینکه دنبال یه روانشناس یا مشاور خوبم که کمکم کنه

لطفا راهنمایی م کنین.ممنون

 

با عضویت در خبرنامه ایمیلی مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید. مطمئن باشید به هیچ وجه از ایمیل شما استفاده تبلیغاتی نمی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به سامانه پرسش و پاسخ مشاور می باشد.

می توانید در این بخش لیست مشاوره تلفنی سامانه رسا را مشاهده
کنید و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.

روانشناسی

کارشناس ارشد مشاوره و راهنمایی
،
هیپنوتیزم درمانگر
،

روانشناسی

دانشجوی دکتری روانشناسی
،
کارشناسی ارشد روانشناسی جنسیت و رشد در مالزی
،
کارشناسی روانشناسی بالینی
مشاور تلفنی خوب میخوام

روانشناسی

کارشناس ارشد مشاوره و راهنمایی
،
سابقه فعالیت مشاوره از سال 1386
،
گذراندن دوره های پیش از ازدواج / طرح واره

دانشجوی دکترای روان‌شناسی ، روانشناسی

لیسانس روانشناسی کودکان استثنایی
،
کارشناسی ارشد و دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
،
سابقه فعالیت مشاوره ازسال 1393

دکتری روان‌شناسی تربیتی ، روانشناسی

دکتری مشاوره روانشناسی تربیتی
،
سابقه فعالیت از سال 1358
،
عضو روانشناسی تربیتی ایران

فوق لیسانس مشاوره ، روانشناسی

ارشد مشاوره و کاندیدای دکتری تخصص
،
سابقه فعالیت مشاوره از سال 1395
،
گذراندن دوره های درمان کوتاه مدت راه حل محور / عضو نظام روانشناسان و مشاوره

با پیشرفت روزافزون علم پزشکی سطح سلامت همه ما به طرز چشم گیری بهبود یافته است، به طوری که متوسط طول عمر افراد فقط در نیم قرن گذشته ده سال افزایش داشته است. با این حال پیشرفت فناوری و تغییرات سبک زندگی باعث بروز فشار های روانی و افزایش استرس و اضطراب در انسان امروزی شده است به نحوی که آمار ها نشان می دهد سطح اضطراب یک فرد نرمال نسبت به 7 دهه پیش نزدیک به سه برابر شده است. در چنین شرایطی است که با مشاوره روانشناسی با یک مشاور دلسوز می‌توانیم راحت تر از پس مشکلات برآمده و آسایش را به زندگی خود بازگردانیم.

خیلی ها ترجیح می دهند مشکلات زندگی خود را به تنهایی حل کنند و تا جای ممکن کسی نباشند که به روانشناس مراجعه کرده. حتی اگر شما هم با مشاوره مشکلی نداشته باشید، حتما افرادی را اطراف خود می شناسید که معتقدند مشاوره روانشناسی فقط برای افرادیست که مشکلات خیلی حاد دارند و به اصطلاح روانی شده اند!

اما حقیقت این است که مشاوره روانشناسی به شما کمک می کند ذهن خود را بهتر بشناسید و بتوانید افکار و رفتار و احساست خود را بهتر بررسی کرده و مدیریت کنید. به کمک مشاور می توانید از دست احساسات و افکار آزار دهنده خود رها شوید و به خود و زندگی تان حس بهتری داشته باشید. اتفاقا همین که شما به توانایی خودتان در حل مشکلات باور دارید یعنی با راهنمایی مشاور می توانید به سرعت از پس افکار و احساسات خود بر آیید.

حال که تصمیم گرفتید از متخصص کمک بگیرید، گزینه های زیادی برای تماس با مشاور دارید که در بخش بعدی به بررسی آن می پردازیم.

شاید مهم ترین قسمت یک مشاوره ارتباطی است که بین شما و متخصص برقرار می شود. در عصر ارتباطات راه های مختلفی برای برقراری این ارتباط بین شما و مشاور وجود دارد که هر کدام نسبت به دیگری مزایا و معایبی دارد که در ادامه بررسی می کنیم:

اولین و رایج ترین و بدون شک یکی از موثر ترین انواع مشاوره، ملاقات حضوری است. در این روش شما و مشاور رو در رو صحبت می کنید و مشاورعلاوه بر شنیدن صدا و لحن شما، می تواند حالات چهره و زبان بدن شما را هم ارزیابی کند و درک بهتری از دغدغه های شما داشته باشد. البته مشاوره حضوری محدودیت هایی هم دارد. مثلا برای مراجعه حضوری معمولا شما باید از مشاور وقت بگیرید و در ساعات کاری مشاور به مطب مراجعه کنید که ممکن است لزوما وقت مناسبی برای شما نباشد. همین مراجعه به مطب هم دردسر های خودش را دارد. مثلا شاید شما فرصت یک جلسه ی یک ساعته روانشناسی را داشته باشید اما مایل نباشید حداقل یک ساعت دیگر در راه و ترافیک از دست بدهید. از دیگر محدودیت های مشاوره حضوری و رو در رو این است که اگر ما به هر دلیلی ارتباط خوبی با مشاور برقرار نکنیم، بعید است که جلسه ی مشاوره را نصفه و نیمه رها کنیم و معمولا به شرط ادب تا زمانی که مشاور صلاح ببیند جلسه ی اول را ادامه می دهیم. از طرفی صحبت از عمیق ترین افکار و احساسات نزد کسی که تازه ملاقات کرده ایم ممکن است با شرم و خجالت همراه باشد. از نظر هزینه هم معمولا مشاوره های حضوری هزینه ی بیشتری از سایر انواع مشاوره دارد، ضمن اینکه جلسات مشاوره حضوری حداقل 45 دقیقه زمان می برد.

مشاوره روانشناسی تلفنی اولین روش مشاوره غیر حضوری است که به سرعت به عنوان یک روش جایگزین برای مشاوره حضوری از محبوبیت خوبی برخوردار شد. مشاوره تلفنی به دلیل مزایای بی شمار باعث افزایش استفاده از خدمات مشاوره ای شده است. از مزایای مشاوره تلفنی نسبت به مشاوره حضوری می توان به عدم نیاز به مراجعه و صرفه جویی در زمان و هزینه ی رفت آمد اشاره کرد. همچنین در این روش شما می توانید به صورت ناشناس خدمات مشاوره دریافت کنید که نقش شرم و خجالت را در مطرح کردن موضوعات شخصی کمرنگ تر می کند و کمک می کند که بی پرده تر به طرح دغدغه ها بپردازید. یکی از مهم ترین مزایایی که روش های مشاوره تلفنی را برای برخی محبوب تر می کند این است که روند مشاوره افراد می تواند به راحتی از دید اطرافیان مخفی بماند و فرد از قضاوت های نابجا به دلیل استفاده از خدمات مشاوره مصون می ماند. همچنین این نوع از مشاوره معمولا هزینه ی بسیار کمتری نسبت به مشاوره حضوری دارد. از طرفی به واسطه ی دسترسی گسترده به تلفن ثابت و همراه، خدمات مشاوره غیر حضوری در منزل و محل کار و حتی در سفر امکان پذیر شده است. اما از دید بعضی از مراجعین و مشاوران، مشاوره تلفنی به دلیل قابل مشاهده نبودن چهره و حرکات بدن صمیمیت و کیفیت کمتری دارد. این موضوع باعث شده با وجود مزایای بی شمار مشاوره تلفنی هنوز هم عده ای مشاوره حضوری را به انوع دیگر آن ترجیح دهند.

یکی دیگر از روش هایی که به لطف ظهور اینترنت و رواج گوشی های هوشمند ممکن شده مشاوره متنی از طریق سایت یا اپلیکیشن های موبایل است. این روش مستلزم دسترسی به اینترنت از طریق گوشی هوشمند یا رایانه است. در این روش شما و مشاور از طریق فضایی شبیه پیام رسان ها می توانید به گفتگو بپردازید. اما مشاوره روانشناسی متنی هم معایب خاص خود را دارد. ناتوانی متن در منتقل کردن لحن و احساسات فرد و مشاور و عدم دسترسی عموم افراد به اینترنت و گوشی هوشمند خصوصا مشاوران از مهم ترین دلایلی است که این روش چندان مورد استقبال مشاوران و افراد واقع نشده است.

خدمات مشاوره روانشناسی برای طیف گسترده ای از مسائل و مشکلات قابل استفاده اند. این مسائل بر اساس ماهیت آن به زمینه های زیر تقسیم می شوند:

– مشاوره خانواده و روابط زناشویی این حوزه عموما به بررسی مسائل ارتباطی بین افراد خانواده خصوصا زوج ها می پردازد.

– مشاوره ازدواج و پیش از ازدواج این حوزه عموما به بررسی تطابق روحیات و خصوصیات افرادی که تصمیم به ازدواج دارند میپردازد و به زوج های جوان راهکارهایی جهت انتخابی موفق و ازدواجی پایدار ارائه می کند.

– مشاوره فردی در این حوزه عموما افرادی که مشکلاتی از جمله اضطراب و استرس، افسردگی، کمبود اعتماد به نفس، وسواس و سایر اختلالات فردی دارند به کمک مشاور به بررسی روش های کنترل احساسات و افکار خود می پردازند.

– مشاور مادر، کودک و فرزند پروری در این حوزه مشاوران از زمان بارداری تا پس از زایمان برای مشکلاتی چون افسردگی های دوران بارداری و پس از زایمان به یاری مراجعین می پردازند. این حوزه همچنین برای تربیت موفق تر کودکان از سنین شیرخوارگی تا نوجوانی راهکار های به روز ارائه می دهند تا ارتباط مطلوب تری بین کودک و والدین شکل بگیرد.

تست‌های روان‌شناسی برای بدست آوردن درکی بهتر از نوع مشکلی که بیمار در زمینه‌ی تفکر، احساس، یا رفتار انتخاب یک مشاور خوب مهم ترین قدم برای دستیابی به یک تجربه ی خوب از مشاوره است. اما مشاور روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟

– مشاور خوب، به دقت و با حوصله گوش می دهد قطعا مشاور برای اینکه درک درستی از دغدغه ها و مسائل شما پیدا کند لازم است به دقت به صحبت ها و درد دل شما توجه کند. همچنین مشاوری که صبورانه فرصت را در اختیار شما قرار دهد ارتباط صمیمانه تری می سازد.

– مشاور خوب همدل است برای همه ما پیش آمده است که موضوعی ذهنمان را درگیر کرده باشد و همین که آن را با دیگران مطرح کنیم به جای همدلی و همدردی مورد سرزنش و تحقیر دیگران واقع شویم. یک مشاور خوب کسی را قضاوت یا سرزنش نمی کند، تمام هم و غم اش این است که به ما کمک کند به افکار و احساسات خود مسلط شده و با راهکار های عملی قدمی در جهت رفع مشکلات خود برداریم.

– مشاور خوب رازدار است تصور کنید که می خواهید با کسی از عمیق ترین و شخصی ترین راز ها و ترس ها و مشکلاتتان بگویید. اگر به رازداری او اطمینان نداشته باشید قطعا تمایلی به همدلی و همراهی وی هم نخواهید داشت.

– مشاور خوب متخصص است شاید خصوصیات قبل را در دوستان نزدیک و اعضای خانواده هم بتوان پیدا کرد اما اکثر اوقات در صورت مشورت با این افراد راهکار های قابل اعتمادی ارائه نمی شود. همین امر باعث شده که تخصص یک مشاور از نظر ما مهم ترین بارزه یک مشار روانشناس خوب باشد.

– موارد فوق از خصوصیات مهم یک مشاور روانشناس خوب است اما به یاد داشته باشید که مشاوره از جنس ارتباط و تعامل است و لازم است که شما حس خوبی از مکالمه با مشاور خود داشته باشید به همین دلیل این شمایید که تعیین می کنید چه مشاوری برای شما مناسب تر است.

زمانی که برای اولین بار به روان‌شناس مراجعه می‌کنید باید انتظار این را داشته باشید که او سوالاتی درباره مشکلتان و جزئیاتی از تاریخچه زندگی شخصی‌تان بپرسد. این سوالات معمولا شامل مواردی همچون زمان شروع مشکل، چه چیزهایی باعث بهتر و بدتر شدن آن می‌شود و اینکه این مشکل چه تأثیری در کار و زندگی اجتماعی شما می‌گذارد.

همچنین سوالاتی تجربیات شما در حین رشد، تحصیلات و شغل، وضعیت تأهل و روابط بین فردی و اینکه داروی خاصی مصرف می‌کنید این مرحله جمع‌آوری اطلاعات است و ممکن است چندین جلسه طول بکشد و سپس توسط آزمون‌های روان‌شناختی درمانی را در قالب مشاوره یا روان‌درمانی ارائه خواهد داد. به یاد داشته باشید که روان‌شناس در هیچ شرایطی اجازه ندارد دارو تجویز کند.

یکی از چالش هایی که افراد هنگام مشاوره روانشناسی تلفنی با آن مواجه می شدند، محدودیت استفاده از خدمات مشاوره با استفاده از موبایل بوده که سامانه رسا با ایجاد بستری هوشمند، راهکاری مناسب برای تسهیل این روند ارائه کرده است.

شما عزیزان میتوانید در هر ساعت از شبانه روز با بهترین و با تجربه ترین مشاورین روانشناس، ارتباط مستقیم تلفنی برقرار کرده و متناسب با مدت زمان مکالمه ی خود هزینه ی آن را پرداخت کنید. بدین منظور در اولین قدم با توجه به اطلاعات و زمینه های تخصصی هر یک از متخصصین، مشاور خود را انتخاب کنید. برای این منظور میتوانید به صفحه ی اختصاصی هر یک از مشاورین مراجعه کرده و جزئیات توانایی ها و تجارب و همچنین بازخورد کاربرانی که از سامانه استفاده کرده اند را مشاهده فرمایید.

پس از انتخاب مشاور مورد نظر، میزان دقایقی که برای جلسه ی مشاوره روانشناسی تلفنی خود مد نظر دارید را انتخاب کرده و از طریق درگاه امن بانکی هزینه آن را پرداخت می کنید. لازم به ذکر است که سامانه رسا دارای نماد اعتماد الکترونیک از طرف وزارت صنعت معدن و تجارت جمهوری اسلامی است و تمامی پرداخت های شما زیر نظر این ارگان با کلیه ی کارت های بانکی عضو شبکه شتاب انجام می شود.

در آخرین مرحله شما مستقیما و به صورت ناشناس به تلفن همراه مشاور مورد نظر خود وصل می شوید و به میزان هزینه پرداختی خود با مشاور صحبت می کنید. شما می توانید در صورت عدم رضایت از روند مشاوره، به راحتی اقدام به قطع تماس نمایید.

در کلیه ی این مراحل پشتیبانی 24 ساعته سامانه رسا همراه و پشتیبان شماست.

درباه رِسا

مشاور تلفنی خوب میخوام

رِسا
اولین سامانه ارتباط پزشک با بیمار در کشور است و بیماران عزیز
براحتی و بدون نیاز به حضور در مطب پزشک می توانند با پزشک خوب
از هر جایی در ارتباط باشند. پزشکان گرامی نیز می توانند تماس
های بیماران خود را در سامانه رِسا مدیریت کنند.

کاربری

دسترسی سریع

با ما تماس بگیرید

پشتیبانی بیماران :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۳ ۰۰

ثبت نام پزشکان :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۲ ۰۰

info@resaa.net

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به شرکت رسالت سلامت ایرانیان (برگ های سبز و نقره ای سابق) تعلق
دارد © ۱۳۹۹

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

مشاوره تلفنی خانواده، ازدواج، روانشناسی و عشق

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اهمیت مشاوره تلفنی خانواده چیست؟

خانواده نقش مهمی در شکل گیری شخصیت فرد در زندگی فردی و اجتماعی دارد. اما در زمان مشکل باید به چه کسی مراجعه کرد؟ چه کسی به داد ما خواهد رسید؟ آیا می شود با هر کسی درد و دل کرد؟ اصلا درد و دل کردیم.. او چه کاری از دستش بر می آید؟ آیا می تواند گره ای از کار ما باز کند؟ روانشناسان معتقدند اگر مشکلی در خانواده پیش بیاید و شما دست روی دست بگذارید این مشکل فردا ممکن است به فاجعه بزرگتری تبدیل شود. صحبت کردن با یک فرد کاربلد و آموزش دیده از شما شخصیتی می سازد  که در شرایط حاد بهترین واکنش را از خود نشان دهید.مشاور تلفنی خوب میخوام

https://psychology.avije.org/wp-content/uploads/2020/05/%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%aa%d9%84%d9%81%d9%86%db%8c.mp3

او باید ها و نباید ها را برای شما توضیح می دهد و شما را تبدیل به فردی پخته و صبور میکند. این شخص در مواقع حساس و زمانی که باید هر چه زودتر تصمیمی بگیرید به شما کمک خواهد کرد که بهترین کار را انجام دهید.  مهم نیست که کجا هستید. حتی اگر در روستای دور افتاده ای باشید شما هم حق دارید از خدمات مشاوره استفاده کنید. مشاوره خانواده تلفنی این امکان را برای تمام شما فراهم کرده است.

مشاوره خانوادگی تلفنی، با شما درباره مسائلی که به هیچ کس نگفته اید و نمی دانید با این مسائل چه کنید، صحبت می کند. او  می داند که شما او را به عنوان امین خود انتخاب کرده اید و می خواهید از او راه حل بگیرید. پس با تمام وجود به صحبت های شما گوش می دهد و مشکلتان را یادداشت می کند بدون اینکه نامی از شما باشد یا اینکه مشکل شما را جایی بازگو کند. پس شما می توانید تمام و کمال به همچین کسی اعتماد کنید.  او به شما ثابت می کند که همه مشکلات زندگی هر چقدر هم که سخت باشد قابل پیشگیری و درمان است.

مشاور معمولا طی 3 الی 4 جلسه تلفنی شناخت خوبی از شما، خانواده و روابط بین اعضا به دست می آورد. بعد از شنیدن مشکلات و شناسایی ریشه اختلافات، سعی می کند راه های عملی و کاربردی به شما ارائه دهد. بعد از انجام دستور العمل ها، مجددا با او تماس می گیرید و گزارش می دهید و او واکنش ها را یادداشت می کند. حتی بعد از حل شدن مشکلاتتان هر زمان که بخواهید می توانید با مشاور مورد نظرتان تماس بگیرید و با او صحبت کنید. روند کاری مرکز مشاوره تلفنی آویژه نیز به همین صورت است.

مشاوران متخصص در مرکز مشاوره خانواده آویژه سعی کردند تمام تخصص خود را به کار گیرند که با یک تلفن شادی و لبخند را به خانواده شما بازگردانند. مشاوره خانواده تلفنی آویژه در زمینه حل و فصل مشکلات خانوادگی فعالیت می کند. این مرکز مشاوره راحت ترین راه را برای ارتباط با مشاوران خبره در اختیارتان گذاشته تا بتوانید به راحتی و بدون صرف هزینه زیاد بتوانید با مشاور تماس بگیرید و مانند یک دوست با تجربه به او اعتماد کنید.

شماره تلفن مشاوره خانواده آویژه  91022688-021 و 09353000102  است و با یک تماس از هر نقطه از کشور، می توانید با مشاوران متخصص ما در تماس باشید.

بیشتر بخوانید: مشاوره ازدواج برای انتخابی عاقلانه است یا زندگی ای عاشقانه ؟

زمانی که روابط زناشویی و خانوادگی تان خسته کننده شده و حتی گاهی علتش را نمی دانید.

زمانی که احساس میکنید همه چیز در خانواده برایتان تکراری شده.

زمانی که از چیزی لذت نمی برید.

زمانی که کسی در خانواده به شما توجه نمی کند.

زمانی که خشمتان را نمی توانید کنترل کنید.

زمانی که حرفی برای گفتن ندارید و مجبورید سکوت کنید.

زمانی که نمی توانید با اعضای خانواده ارتباط برقرار کنید و تمام صحبت هایتان به دعوا ختم می شود.

زمانی که تنهایی را با در جمع بودن ترجیح می دهید.

و زمانی که حس می کنید این خانواده ممکن است از هم بپاشد.

وظیفه مشاوره آنلاین خانواده، حل مشکلات و اختلافات میان اعضای خانواده و بهتر کردن روابط آن هاست. در مشاوره آنلاین، شما وارد سایت می شوید و با مشاوره خودتان چت می کنید. معمولا مکالمه شما به صورت نوشتاری است نه شنیداری. شاید به لحاظ روش درمانی تفاوت های کمی باشد اما هدف مشاوره یکی است. درمانگران با ریشه یابی مشکلات میان زوجین و دیگر اعضای خانواده، به آن ها می آموزند که:

چطور با هم صحبت کنند

چطور اختلافاتشان را حل کنند.

رابطه شان را با یکدیگر بهبود بخشند.

چطور در زمان مشکلات مانند یک تیم باشند.

چه انتظاراتی از هم داشته باشند.

همدیگر را درک کنند.

به یکدیگر کمک کنند.

مشاور تشخیص می دهد که کدام یک از اعضای خانواده به درمان نیاز دارد و چگونه بدون اینکه متوجه شود مشکلش را باید حل کرد. مشاوره تلفنی خانواده برای کسانی که امکان دسترسی حضوری به مشاوره ندارند یا برای کسانی که به هر دلیل دوست ندارند به صورت حضوری مراجعه کنند توصیه می شود.

مشاوران متخصص در مرکز مشاوره تلفنی آویژه هم سعی می کنند تمام تخصص خود را به کار گیرند که با یک تلفن شادی و لبخند را به خانواده شما بازگردانند. این مرکز در زمینه حل و فصل مشکلات خانوادگی فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: کانال مشاوره روانشناسی خانواده

مشاوره تلفنی ازدواج برای زوج هایی که تجربه ای در زمینه ازدواج نداشته اند یا قصد دارند بعد از ازدواج یکدیگر را بیشتر بشناسند یکی از ضروریات است. اصلا به ازدواجی که در آن بدون مراجعه به مشاور و روانشناس انجام شود امیدی نیست. اگر کمی به اطرافتان دقت کنید متوجه می شوید ازدواج هایی که بدون شناخت قبلی و بسیار با عجله اتفاق می افتد اغلب با شکست مواجه می شود. مشاور متخصص سعی می کند با ارائه مشاوره های قبل از ازدواج ، راهنمایی ها  و توصیه های لازم برای داشتن یک ازدواج موفق را به شما جوانان عزیز داشته باشد.

بعضی از جوانان به صرف اینکه فقط بگویند که این فرد ازدواج کرده است به راحتی به ازدواج تن در می دهند. بدون اینکه شناخت کافی از همسرشان داشته باشند. بعد از ازدواج متوجه اخلاق همسر خود می شود و نمی دانند با او چه کنند و  با آن ها چگونه رفتار کنند. به عقیده مشاوران مرکز مشاوره تلفنی آویژه، مهم ترین مشکلی که در بین زوجین وجود دارد نبود محبت و دوستی یا کمرنگ شدن عشق میان زن و شوهر است. به همین دلیل در اولین جلسه مشاوره سعی می شود که علت این مشکل شناسایی شود و با توجه به ویژگی ها و شخصیت های دو طرف، بدون اینکه قضاوت و پیش داوری کند با صبر و حوصله بهترین راه حل را بر سر راهتان قرار دهد.

اکثر افرادی که به دنبال مرکز مشاوره قبل از ازدواج در تهران هستند، در این زمینه بسیار وسواس می باشند و دوست دارند به بهترین متخصص های روانشناس مراجعه کنند. معمولا در تهران اکثر زوج ها چند سال قبل از ازدواج با یکدیگر آشنا هستند و بعضی از آن ها تصمیم می گیرند که با هم ازدواج کنند. بسیاری از این زوجین قبل از اینکه به دفاتر مشاوره مراجعه کنند فکر میکردند که اختلافات کوچکی که با هم داشته اند مشکلی نداشته و می توانند با یکدیگر ازدواج کنند. اگر این افراد این مشکلات را جدی  می گرفتند و در زمان مشکل همان موقع به مشاوره قبل از ازدواج در تهران مراجعه می کردند قطعا هیچ کدام از این مشکلات برایشان پیش نمی آمد.

اعتقادات و ارزش ها و فرهنگ ها را با هم مقایسه می کند.

مسائل مالی را بررسی می کند. اینکه آیا مرد آمادگی تشکیل یک زندگی را دارد و می تواند ساده ترین امکانات را برای شروع یک زندگی مشترک فراهم کند.

آیا زن و شوهر در زمان مشکلات و فشارهای زندگی می توانند درست تصمیم بگیرند و خشم خود را کنترل کنند.مشاور تلفنی خوب میخوام

آیا زوجین به لحاظ جنسی می توانند شرایط یکدیگر را تحمل کنند.

آیا زوجین می توانند با ایرادهای جسمی یا اخلاقی یکدیگر کنار بیایند.

آیا وظایفشان برای ازدواج را می دانند. می دانند که چه مسئولیت هایی بر عهده آن هاست و می توانند از پس مسئولیت های این چنینی بر بیانند؟

نوع ارتباط یکدیگر را با خانواده و با همکاران می پذیرن؟

در چه حد به عقاید یکدیگر احترام می گذارند؟

آیا درباره اختلاف نظرهای یکدیگر به تفاهم رسیده اند؟

هدفشان در زندگی چیست و دوست دارند با ازدواج با یکدیگر به چه چیزی برسند.

آیا برای مهارت های یکدیگر ارزش قائل هستند.

میزان آزادی که مرد به زن می دهد چقدر است؟

زن با شغل همسرش مشکلی ندارد؟

آیا درباره تربیت فرزندانشان به تفاهم رسیده اند؟ در مورد تعداد بچه ها چطور؟

نظر خانواده ها راجب ازدواجتان چیست؟ آیا آنها مشکلی با ازدواج شما ندارند؟ آیا از لحاظ فرهنگی به هم می خورید یا نه؟

دیدید ؟ یک ازدواج تا چه حد می تواند جدی و موضوعات گسترده ای داشته باشد؟ به همین دلیل توصیه می شود که ازدواج را اینگونه آسان نگیرید و به راحتی به ازدواج تن در ندهید. مشاوره قبل از ازدواج در تهران در این مورد به شما کمک خواهد کرد که خود را بهتر بشناسید و همه چیز را شفاف سازی کنید و به قول معروف چفت و بست ازدواج را محکم کنید.

روانشناس برای شناخت بیشتر شما و همسرتان سوالات زیادی می پرسد.

آیا هدف های خود را در زندگی مشخص کرده اید؟

ازدواجتان عاقلانه است یا احساسی؟

چند درصد در زندگی تفاهم دارید؟

مشکلتان چیست؟

معمولا در دعواها شما کوتاه می آیید یا همسرتان؟

اختلاف سنی تان چقدر است؟

از لحاظ فرهنگی تا چه حد با هم تفاهم دارید؟ آیا فکر میکنید تفاوت های فرهنگی باعث مشکلات زناشویی تان شده ؟

آیا اختلاف طبقاتی دارید؟

شرایط خانواده چطور است؟ آیا با خانواده همسرتان رابطه خوبی دارید یا او با خانواده شما رابطه خوبی دارد؟

مشاوره تلفنی قبل از ازدواج، ورود به دنیای شناخت دو نفر از یکدیگر است.  متاسفانه بعضی از زوجین به یک مشاوره معمولی اکتفا می کنند و فکر می کنند همه چیز را می دانند و از هم شناخت کاملی پیدا کرده اند. غافل از اینکه آن ها در دوران نامزدی بهترین رفتارشان را نشان می دهند و خیلی مراقب کارهایشان  هستند تا به اصطلاح دست هم آتو ندهند. به همین دلیل شناخت کلی دو نفر از یکدیگر در مرحله آشنایی حتما باید تحت نظر مشاوره تلفنی قبل از ازدواج صورت گیرد.

مرکز مشاوره تلفنی خانواده با توجه به وضع و شرایط خانواده و نحوه زندگی و نوع رفتارهای اعضای خانواده، سعی می کند آگاهی زن و مرد را نسبت به تیپ شخصیتی یکدیگر بالا ببرد. وقتی درک دو طرف نسبت به هم بالا رفت باور کنید نیمی از مشکلات حل خواهد شد. حتی با داشتن اخلاق ها و سلیقه های متفاوت زندگی راحت خواهد بود. این راهکارها علمی و با توجه به آخرین دستاوردهای روانشناسی بالینی داده خواهد شد. قطعا شما اثرات آن را در کوتاه مدت و بلند مدت خواهید دید که این بستگی به مشکلات شما و نوع واکنش شما خواهد داشت. پس برای حل مشکلات خانوادگی، علاوه بر صحبت با مشاوره خبره نیاز است که صبرتان را نیز بالا ببرید.

مشاور معمولا در چه زمینه هایی به شما مشاوره می دهد؟

بی تفاوتی همسر

خیانت همسر

عدم درک متقابل

مشکلات اقتصادی و کنار نیامدن با این موضوع

تحقیر

اختلال در روابط جنسی

خانواده همسر

عدم گذشت

اختلاف نظر با فرزندان

روابط صمیمی با همکاران و دوستان

اختلاف نظر در مورد تربیت فرزندان و ….

فساد اخلاقی

اعتیاد همسر به مواد مخدر

اما مزیت این سبک از  مشاوره برای زن و شوهر چیست؟

مرکز آنلاین مشاوره خدمات بسیار گسترده ای دارد. خدمات مرکز آنلاین مشاوره شامل:

این مرکز در زمینه های اختلال روانی، بالا بردن اعتماد به نفس، مشکلات عاطفی، شکست های عشقی و راه کنار آمدن با این موضوع و درمان اختلالات خواب و . فعالیت دارد و همیشه در دسترس شماست.

مشاوره آنلاین به شما درشناسایی و حل مشکلات خانوادگی، حل مشکلات ارتباطی اعضای خانواده، ارتباطات موثر شما با خانواده و با اجتماع، راه درست برخورد با همسر معتاد، خشم و پرخاشگری و لجبازی اعضای خانواده به شما مشتریان عزیز کمک خواهد کرد.

مشاور به شما کمک می کند که با توجه به مهارت هایتان بهترین تصمیم را بگیرید و بهترین شغل را انتخاب کرد.

مشاوره دادن در مورد ازدواج یکی از مهم ترین مسئولیت های  مرکز آنلاین مشاوره است. این مرکز به شما کمک می کند که بهترین انتخاب را در زندگی مشترک داشته باشید و اطلاعات و آگاهی های خود را در زمینه شناخت هر چه بیشتر همسرتان بالا ببرید.

مشاوره تلفنی مذهبی یکی از زیر شاخه های روانشناسی است که به سوالات و شبهات مذهبی شما جواب می دهد. این مشاوره ، شاخه ای مدرن از تعلیمات دینی است که باعث می شود انسان در چارچوب معنوی سوالاتش را بپرسد و اگر شکی در دین داشته باشد آن را برطرف کند. قطعا همه ما سوالات و شبهاتی در مورد دین و معنویت و اسلام داریم که باید از منبعی مهم و مورد اعتماد سوال کنیم. مشاوره تلفنی مذهبی همان چیزی است که به دنبالش هستید. با یک تلفن می توانید با مشاوره خود صحبت کنید و از او راهکار بگیرید.

مشاوران مذهبی علاوه بر آگاه کردن شما درباره علوم روز کمک می کنند بسیاری از مشکلات اخلاقی خانواده که ناشی از بی دینی است حل شده و فساد اخلاقی ریشه کن شود. فساد اخلاقی یکی از عوامل مهم در فروپاشی نظام خانواده است. اگر سوال دینی دارید یا  اگر در خانواده ای هستید که نقش دین در آن کمرنگ است و می دانید مشکل از کجاست ولی نمی دانید چه کنید، این شخص بهترین انتخاب است. همین الان تلفن خود را بردارید و با مشاوران ما صحبت کنید. مطمئنیم بهترین نتیجه را خواهید گرفت.

مشاوره زندگی، درمانگری است که است که به شما کمک می کند که در زندگی تان بهترین تصمیم را بگیرید و اگر مشکلی دارید بتوانید آن را به بهترین شیوه حل کنید.

کمک به انتخاب همسری مناسب

بهتر شدن ارتباطات زوجین وشناخت تفاهمات و حل اختلافات سلیقه ای

ریشه یابی مشکلات اقتصادی و حل آن ها به روش های درست و اصولی

کمک به حل مسائل اجتماعی و آموزش نوع برخورد با همکاران و دوستان

کمک به انتخاب شغل مناسب

مشاوره فردی

کمک به درمان اختلالات وسواس

مشاوره افسردگی

مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته مناسب شما

کمک به حل مشکلات خانوادگی اعم از چگونگی برخورد با همسر

آگاهی درمورد روش های تربیت فرزندان با به روز ترین علوم روانشناسی

کمک به شناخت شخصیت دیگران

و خدماتی از این دست جزء مسئولیت های مشاوره زندگی است.

نکته قابل ذکر این است که معمولا همه ما مشکلات و دغدغه های خودمان را داریم. فشارهای روانی محیط، فشارهای اقتصادی و مشکلات خانوادگی باعث می شود که نتوانید انتخاب درستی بکنید و گاهی مستاصل و سردرگم هستید. گاهی هم این دغدغه ها به معضل جدی تبدیل می شود و بعضی اوقات ممکن است امنیت شما را به خطر بیاندازد. در این شرایط بهترین راه این است که با یک مشاوره متخصص مشورت کنید و تمام برنامه هایتان و مشکلاتتان را با او در میان بگذارید.

آیا مکالمات من در جلسه مشاوره تلفنی ضبط می شود؟

خیر مگر اینکه شما خودتان اجازه این کار را به درمانگر خود بدهید. مهمترین اصل مشاوره، مخصوصا مشاوره تلفنی رازداری است. رازداری مهم ترین خصوصیت اخلاقی است که یک روانشناس باید بیاموزد. بنابراین خیالتان راحت باشد. مکالماتتان کاملا محرمانه است و تنها میان شما و مشاور باقی می ماند. اما اگر موضوعی باشد که نیاز باشد یک زوج پای تلفن باشند مثل مشاوره قبل از ازدواج، در آن صورت بهتر است که هر دوی شما حضور داشته باشید چون ممکن است مبحثی باشد که نیاز باشد همسرتان نیز در پای تلفن حضور داشته باشد.

به نظر می رسد در مشاوره تلفنی بازدهی بیشتری داشته باشید. زیرا اگر مشاور صدا و لحن شما را بشنود منظورتان را بهتر متوجه می شود و ممکن است حتی از نوع حرف زدن شما نیز اطلاعاتی بگیرد. معمولا مشاوره آنلاین و چت زمانی مناسب است که مشکلاتتان جزئی و بسیار کوچک باشد.

ممکن است از  بعضی از سوالات مشاور خوشتان نیاید یا اذیت شوید که به آن جواب دهید. توصیه می شود که هنگامی که با مشاور صحبت می کنید همه چیز را مد نظر داشته باشید و این موضوع را قبول کنید که بعضی از رمز و رازهایتان را بگویید تا نتیجه بگیرید. اگر ناگفته ای باقی بماند ممکن است او نتواند راه حل مناسبی به شما ارائه دهد.

معمولا بهتر است قبل از شروع جلسات تلفنی مطالبی که می خواهید در مورد آن بحث کنید را آماده کنید. 

سعی کنید در فضای آرام با مشاور صحبت کنید.

اگر محیط و فضا شلوغ باشد قطعا نتیجه ای نخواهید دید.

به سوالات به دقت پاسخ دهید.

سعی کنید همه سوالات را با صداقت و دقت پاسخ دهید.

در صورتیکه مشاور به شما کاری داد یا توصیه ای کرد حتما آن را موبه مو انجام دهید.

جلسات مشاوره را نیمه کاره رها نکنید.

سعی کنید به مشاورتان اعتماد کنید و همه چیز را به او بگویید.

بعضی از افراد فکر میکنند در جلسه اول مشاور باید مشکل آن ها درمان کند.

در صورتیکه اینطور نیست.اگر متوجه توضیح مشاور نشدید از او بخواهید دوباره مطلب را برایتان توضیح دهد.

هدف مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات سلامت روان، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد. جهت کسب آموزش های بیشتر این مقاله لاتین را مطالعه کنید.

منبع:Telephone Counseling – iCALL | Free Telephone & Email …

براي مشاوره در زمينه مرکز مشاوره خانواده تلفنی

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه
از سراسر کشور

با 09353000102 تماس بگيريد

همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1:00 شب 

حتي ايام تعطيل

مطالب مرتبط با این نوشته:

چگونه یک مرد را خوشحال کنیم؟

نحوه برخورد با شوهر خسیس چگونه باید باشد؟

کنترل خشم در خانواده|چگونه آب بر خشم های خانواده بریزیم!

سلام
من خانوادم مذهبی هستن منم هستم ولی نه به اندازه ی اونا من دوست دارم حجابم اپن باشه ولی اونا قبول نمیکنن چی کار کنم قبول کنن؟ ( هر کاری هم کردم قبول کنن ولی نشد )
من خیلی احساسی هستم چی کار کنم انقدر احساسی نباشم؟
ممنون میشم اگر جواب بدین

سلام، من چهارساله با پسر خالم ازدواج کردم خداروشکر زندگی خوبی داریم ولی همسرم اوایل که ازدواج کردیم اخلاقی داشت که در طول این چهارسال پررنگ تر شده، اینه بهش هر کاری که میگم انجام بده میگه الان نه، مثلا میگه فردا یا فلان روز خیلی کم پیش میاد اون کار رو تو اون روز انجام بده آخرش مجبور میشم خودم انجام بدم در حالی که کافیه مادرش بهش بگه بیا خونمون کمکمون کن سریع میره، من حسودی نمیکنم که چرا میره بهشون کمک میکنه ولی اینکه به ناراحت نشدن خانوادش خیلییییی بیشتر اهمیت میده تا من داره اذیتم میکنه، همش فکر میکنم دوست نداره بهم کمک کنه حتی بهش هم گفتم من تو فردا های تو زندگی میکنم ولی خانوادت تو امروز تو هستن، چیکار کنم که حرفمو گوش کنه، چجوری خواستمو بیان کنم؟؟ اینم بگم وقتایی که کاری رو انجام داده انقد طول کشیده( مثلا بعد چهار ماه) و آخرش من گریه کردم که انجام داده

با سلام
این مشکل شاید به این دلید باشد که شما نسبت خویشاوندی با هم دارید و حریم رابطه اتان به خوبی ترسیم نشده. شاید به خاطر این باشد که از ابتدا رابطه صمیمی با یکدیگر داشته اید.
1 بهتر است در مورد وظایف با یکدیگر توافق کنید
2 حتما در وظایف یکدیگر دخالت نکنید
3برای انجام وظایف یکدیگر مشوق بگذارید

سبام زن ۳۰دساله هستم ۵ سال است که ازدواج کرده و دختری ۳ ساله دارم .اوایل ازدواج رابطه من و شوهرم خیلی خوب بود ولی در ماه های آخر بارداری متوجه شدم ک شوهرم با یک زن متاهل و هم چنینن نامزد سابقش چت میکند .دعوا و مشاجره کردیم .از اون روز شخصیت خودش رو رو کرد ..بد دهن و بد دست شد مدام کتکم میزنه و فحش رکیک میده خیلی اذیتم میکنه هر چند مدتی جدا از من میخوابه هنوز هم بعد ۵ سال با این دو زن تلفنی در ارتباطه کلا این دوتا ثابتن از هر مونثی که هر جا ببینه رد نمیشه .خیلی دارم اذیت میشم خیلی لطفا کمکم کنید .حتی پول هم بهم نمیده کارت پول تو خونه هست ولی من حق تک تومن خرج کردن ازش رو ندارم .فقط مدام میگه من دوستت دارم ولی فقط با زبون میگه احساس میکنم یه دیوونه روانیه

با سلام
موقعیت شما را به این نوشته اندک شاید نتوانم خوب درک کنم. ولی شما با چند مشکل اساسی مواجه هستید.
خیانت
فحاشی
کتک زدن
عدم تامین مالی
عدم رابطه عاطفی
شما باید از یکی شروع کنید تا بتوانید رابطه را کنترل کنید
بهتر است از فحاشی و کتک زدن شروع کنید
به هیچ وجه در این موقعیت ها خود را قرار ندهید و موقع عصبانیت کنار ایشان نباشید.
سعی کید اجازه توهین به ایشان را اصلا ندهید.
اگر امکانش برای شما فراهم است با مشاور صحبت کنید

سلام وقتتون بخیر
ما یک پسر ۲۰ ساله دچار افسردگی بسیار شدید در خانواده داریم که همش افکار خودکشی در سر دارد و به دلیل قرص های ضد افسردگی که مصرف میکند بدنش طوری شده که حتی انرژی که از تخت پایین بیاد ندارد.هرکاری که بهش پیشنهادد میدهیم علاقه ای به انجام آن ندارد ما باید محیط خانواده را برایش به چه شکلی در بیاوریم که انگیزه ی او بالا برود رفتار ما با او باید چگونه باشد لطفا راهنماییم کنید ممنونم

دوست عزیز افسردگی با افکار خود کشی را باید بسیار جدی گرفت و با افسرده خویی اشتباه نگیرید. لطفا در اسرع وقت به روانپزشک مراجعه کنید تا عوارض قرص ها بررسی شود.

سلام وقتتون بخیر
ما یک پسر ۲۰ ساله دچار افسردگی بسیار شدید در خانواده داریم که همش افکار خودکشی در سر دارد و به دلیل قرص های ضد افسردگی که مصرف میکند بدنش طوری شده که حتی انرژی که از تخت پایین بیاد ندارد.هرکاری که بهش پیشنهادد میدهیم علاقه ای به انجام آن ندارد ما باید محیط خانواده را برایش به چه شکلی در بیاوریم که انگیزه ی او بالا برود رفتار ما با او باید چگونه باشد لطفا راهنماییم کنید ممنونم

با سلام
دوست عزیز افسردگی با افکار خود کشی را باید بسیار جدی گرفت و با افسرده خویی اشتباه نگیرید. لطفا در اسرع وقت به روانپزشک مراجعه کنید تا عوارض قرص ها بررسی شود.

سلام . من یه رازی رو به داییم گفتم. داییم با اینکه قول داده بود رفت به مامان و بابام گفت که من دوست پسری داشتم…
بعدش من حدود چند روز از داییم متنفر بودم. اما تنها پناه من از دست محدودیت های پدر و مادرم خودش بود. کمکم کرد. با اینکه نتیجه ای نداشت اما دو ماه درگیرم بود و از کارش خیلی خیلی پشیمون. الان بهش وابسته شدم و خیلی اذیت میشم. مامانمینا هم نمیذارن ببینمش که مبادا بازم رازی چیزی بهش بگم… چیکار کنم

سلام،توروخدا یکی نجاتم بده این خانواده دارن منو اذیت میکنن کارم شده فقد گریه من یدختر۲۲سالم ک با مردی ازدواج کردم ک نمیخامش اون ۳۲سالشه قبلنم زنوبچه داشته من هنو یکماه نشده ازش سردشدم ب خانوادمم گفتم امااونا بخاطر ابروشون هربار منو بزور فرستادن حالا نمیخامش اما خانوادم نمیزارن جداشم من بچه طلاقم پیش مادرم بزرگ شدم بابامم پیش زن دیگشه مامانم میگه اگه طلاق بگیری یا بیرونت میکنم یا میفرستمت پیش بابات بابامم اخلاق درستی نداره دست بزن داره تاحالا خرجیمو نداده اونروز اومده بود منو کتک زد گف اگه طلاق بگیرم منو میکشه میبره خونش خفم میکنه تروخدا نجاتم بدین😭😭

با سلام
شما بهتر است با یک وکیل صحبت کنید. درثانی بهتر است به این فکر کنید که چگونه مستقل تر زندگی کنید اگر تمام راه حل های رفع مشکلات زناشویی خود را پیموده اید.
اگر کسی تجربه مشترکی دارد زیر این نظر به اشتراک بگذارد.

شوهرتون مرد خوبیه؟

با سلام.من و همسرم 6ساله ازدواج کردیم و یه دختر4ساله داریم.زندگیم و همسرم رو خیلی دوست دارم و عاشقشم همه چیزهم خوبه خداروشکر خونه و ماشین و کار و خودمم کارمند هستم.بحث و دعوا هم زیاد داشتیم مخصوصا اولای زندگی ولی سریع آشتی می کردیم.شوهرم از اون آدمایی که یه دفعه داغ میکنه و هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه.منم اون لحظه فقط سکوت میکنم میزارم خودشو خالی کنه ولی بعد از ده دقیقه همه چیز و فراموش میکنه.انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده.کلا احساساتش خیلی کمه. کم که نه ولی بروز نمیده. در کل با همه چیز و اخلاقش کنار اومدم چون خیلی دوسش دارم و بهش خیلی خیلی اعتماد دارم فقط یه چیزی خیلی اذیتم میکنه و نمیتونم تحمل کنم، اونم اینه که روزی سه تا چهار نخ سیگار میکشه.ما کلا تو خانوادمون سیگاری نداشتیم خودمم متنفرم از سیگار و دود سیگار.جلوی هیچکس نمیکشه حتی جلو ی من.میگه بهت احترام میزارم جلوت نمیکشم.هیچکی خبر نداره که سیگار میکشه ولی من دوست ندارم همش سر همین سیگار باهم دعوا داریم و التماسش میکنم که بذار کنار.بهش میگم تو نباید سیگاری بشی.خودش میگه نیستم آدم سیگاری روزی یه پاکت میکشه و من فقط 3 یا 4تا.خلاصه هیچجوری نمیتونم با خودم کنار بیام سر این قضیه.لطفا راهنماییم کنید چطوری کنار بیام یا چطوری بتونم کمکش کنم بذاره کنار

باسلام
متن مشکل شما را با دقت مطالعه کردیم این طور که معلوه اواویت مشکل شما مسئله سیگار کشیدن ایشان است.
قدم اول را باید شروع کنیم
1. باید حریم اینکه کسی نمیداند او سیگار میکشد حفظ شود
2. همسر شما خوشو سیگاری نمیدونه مهمترین چیز این هست که شوهر شما باید درک کند که به سیگار عادت کرده. با تکنیک های مختلف این را باید به او بفهمانیم که فرقی نئاد که روزی چند نخ میکشی در هر صورت تو به این ماده وابستگی پیدا کرده ای
تا قدم های بعدی در کنار شما هستیم..

مشاوره خانچاده ساعتی چقدر هزینشه مشاوری که دکترا داره و مشاوری که کارشناسی ارشد داره هر دوتاشونو لطفا توضیح دهید با سپاس فراوان

باسلام
طبق تعرفه سازمان نظام روانشناسی تعرفه خدمات مشاوره برای مدرک کارشناسی ارشد 90 هزارتومان و برای مقطع دکتری 110 تومان برای هر 45 دقیقه میباشد. برای اطلاع از هزینه خدمات مشاوره آویژه با شماره 09353000102 تماس بگیرید

سلام ببخشی من بین ۲ نفر گیر کردم 😔نمیدونم برا زندگیم چه تصمیمی بگیرم یبار ازدواج کردم الان عاشق یه نفر شدم هم سن خودمه خانواده ش نمیزارن باهم ازدواج کنیم گیر داده که بدون خبر هیچکس ازدواج کنیم تا وقتی صاحب بچه شیم خانواده م با خبر بشن از اینورم یه نفر هست ک عاااااشقم شده جونشو برام میده ولی زن داره بچه داره هر کار میکنم دست از سرم بر نمیداره میخاد زنشو طلاق بده میگه اگه منو ول کنی ترو میدزدمو این حرفا میگه شده به زور تورو مال خودم میکنم ولی اینم میدونم تا عمر داره با خانواده ش زندگی میکنه هر دوی اونام در یک حدن چه از لحاظ مالی چه قیافه چه رفتار چه سن نمیدونم چیکار کنم

با سلام
با ارزوی موفقیت برای شما در کل روند مشاوره به این صورت نیست که برای کسی تصمیم گیری شود ولی باید توجه داشته باشید که مورد دومی که شرح ماوقع آن را توضیح دادید کیسی نیست که شما بتوانید در ان آرامشی را بیابید سعی کنید این گزینه را فراموش کنید و برای خود جذاب جلوه ندهید. در مورد گزینه اول حدااقل بهتر است چند ماه با هم آشنا شوید ولی حتما با اطلاع خانواده نه برای اینکه فقط خانواده او راضی شوند بلکه برای اینکه در رابطه شما امنیت عاطفی و تعهدی داشته باشید.
امیدواریم بتوانید این مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارید

سلام.چند هفته پیش سر ی موضوعی دخترم با همسرم دعواشون شد همسرم اومد که بزنه ی کوچولو هم دستش خورد به صورتش..البته چند بار اینجوری پیش اومده
حالا دختر به من که مادرش میگه از بابا بدم میاد بره از اینجا میبینمش حالم بد میشه مهر امسال دخترم دست به خودکشی زده بود قرص خورده بود.الان خیلی نگرانش هستم.ممنون میشم راهنمایی کنین.

با سلام
در مورد خود کشی قطعا میبایست موضوع جدی گرفته شود. این موضوع نیاز به ریشه یابی و علت شناسی دارد که حتما باید به مشاور مراجعه کنید.
در مورد موضوع دخترتان نیز با توجه به سن راهکار داده میشود که آیا فرزند شما نوجوان کودک یا جوان است. در هر صورت همسر شما برای کنترل کردن فرزندش نباید از خشونت کلامی یا فیزیکی استفاده کند.

سلام من یه دختر 23 ساله هستم حدود 2 سال و 8 ماهه با یه نفر دوستم از عید سال 98 یعنی یک سال پیش به من گفت قصد ازدواج باهام رو داره ولی باید صبر کنم امسال بهم گفت حداقل دوسال دیگه باید صبر کنم خیلی همو دوست داریم این ثابت شدس اما واقعا این همه مدت صبر کردن واقعا سخت و اذیت کنندس اینجا ایرانه و بالاخره کسی ما رو جایی ببینه درست نیست مخصوصا برای من که یه دخترم بهش میگم ما میتونیم الان فقط در حد یه صحبت خانواده ها که شکل رسمی داشته باشه نامزد باشیم بعد از اون صبر کردن راحت تر میشه قبول نمیکنه میگه به هیچ عنوان واقعا دارم اذیت میشم از این شرایط خیلی سر این موضوع بحث و دعوا داشتیم نمیدونم باید چیکار کنم واقعا به راهنمایی احتیاج دارم میشه لطفا منو یه راهنمایی کنید؟

با سلام
شما حتما برای اینکه بخواهید این رابطه را برای یک زندگی مشترک اماده کنید میبایست تضمین هایی داشته باشید. قطعا باید با والدین خود و پدر و مادر ایشان مسئله در میان گذاشته شود.

سلام من یه دختر 23 ساله هستم حدود 2 سال و 8 ماهه با یه نفر دوستم از عید سال 98 یعنی یک سال پیش به من گفت قصد ازدواج باهام رو داره ولی باید صبر کنم امسال بهم گفت حداقل دوسال دیگه باید صبر کنم خیلی همو دوست داریم این ثابت شدس اما واقعا این همه مدت صبر کردن واقعا سخت و اذیت کنندس اینجا ایرانه و بالاخره کسی ما رو جایی ببینه درست نیست مخصوصا برای من که یه دخترم بهش میگم ما میتونیم الان فقط در حد یه صحبت خانواده ها که شکل رسمی داشته باشه نامزد باشیم بعد از اون صبر کردن راحت تر میشه قبول نمیکنه میگه به هیچ عنوان واقعا دارم اذیت میشم از این شرایط خیلی سر این موضوع بحث و دعوا داشتیم نمیدونم باید چیکار کنم واقعا به راهنمایی احتیاج دارم میشه لطفا منو یه راهنمایی کنید؟

هزینه تماس دقیقه‌ای چقدر حساب میشه؟؟

با سلام
بستگی به میزان تحصیلات مشاور شما دارد. دکتری یا کارشناسی ارشد

باسلام خانمی ۱۹ساله هستم که سه ساله ازدواج کردم شوهرم مشکل داره بچه دارنمیشیم ولی بغیراینا اخلاقش خیلی بده حتی الان توروستاییم وعیدخونه پدرومادرم نیومدبخاطرمشکلاتمون میخواستم خودکشی کنم ولی جرعت نداشتم موندم چیکارکنم

با سلام
قطعا صدمه رساندن به خودتان راه حل مناسبی نیست. سن همسرتان چقدر است؟ لطفا با یک مشاور مشورت کنید و شرایط را به صورت کامل شرح دهید تا ریشه مشکلاتتان ارزیابی شود.

سلام بنده با یه دختر خانمی دوست بودم قصد ازدواج داشتیم حدود 14 ماه باهم بودیم بهش شک کردم تحقیق کردم متوجه شدم بایکی از دوستان خودم دوست شده یه خونه پایین محل ما گرفتن کردن خونه تیمی یسری بچه محلمون رفته بودن هنوزم میرن البته به گوشم رسوندن یسریا هم هیچی نمیگن ولی وقتی میبینمشون حس میکنم مسخرم میکنن بهم می‌خندن الان حدود یک سال رابطه نداریم نه میتونم فراموشش کنم نه اینکه میتونم این کارشو به خودم بقبولونم راستش خیلی اوضام بده شبا خواب ندارم فقط تو خودم دارم میریزم راستش 4 سال وسه ماه پاکیه مواد داشتم انقد حالم بده الان حدود دوهفته هست باز شروع کردم یجورایی واقعا کم آوردم از زندگیم دیگه بخاطر این داستان کل رفیقامو ول کردم همش بغضم میگیره نمیدونم راهی هست ممنون میشم اگه کمکم کنید

سلام بنده با یه دختر خانمی دوست بودم قصد ازدواج داشتیم حدود 14 ماه باهم بودیم بهش شک کردم تحقیق کردم متوجه شدم بایکی از دوستان خودم دوست شده یه خونه پایین محل ما گرفتن کردن خونه تیمی یسری بچه محلمون رفته بودن هنوزم میرن البته به گوشم رسوندن یسریا هم هیچی نمیگن ولی وقتی میبینمشون حس میکنم مسخرم میکنن بهم می‌خندن الان حدود یک سال رابطه نداریم نه میتونم فراموشش کنم نه اینکه میتونم این کارشو به خودم بقبولونم راستش خیلی اوضام بده شبا خواب ندارم فقط تو خودم دارم میریزم راستش 4 سال وسه ماه پاکیه مواد داشتم انقد حالم بده الان حدود دوهفته هست باز شروع کردم یجورایی واقعا کم آوردم از زندگیم دیگه بخاطر این داستان کل رفیقامو ول کردم همش بغضم میگیره نمیدونم راهی هست ممنون میشم اگه کمکم کنید

با سلام
دوست عزیز این مشکل شما بیشتر یک سوگ عاطفی میباشد. قطعا به سمت مواد مخدر رفتن برای تسکین درد راه حل مناسبی نیست. شما بیشتر باید روی کار های خود تمرکز کنید تا اینکه دیگران در مورد شما چه فکر میکنند.

لطفا سوال های منو زودتر جواب بدین
مرسی ❤

با سلام
دوست عزیز هر روندی برای تغییر نیازمند صبر و منطقی بودن است.
لطفا از تغییرات کوچک شروع کنید
لطفا احترتم دیگران را نگه دارید
لطفا برای کارهای خود توجیهات منطقی بیاورید
لطفا از کوره در نروید

سلام من ی دختر ۱۷ ساله ام ک از بچگی ترس از انت دادن داشتم و دارم تو دبیرستان هم از من ی بت شکست ناپذیر ساخته بودن کنکور ک دادم بد شد و افسرده شدم و دیگ نتونستم ادامه بدم و حتی سراغ کتابا هم نمیرم چی کار کنم؟خیلی هم درسخون بودم ولی یهو بریدم هرچی هم استراحت میکنم فایده نداره

با سلام
قطعا بعد از ناکامی هیجانات انسان منفی تر خواهد شد. اگر این احساسات و افکار بیش از یک ماه ادامه یابد نیازمند رسیدگی دارد ولی در غیر این صورت به مانند یک سوگ رفع میشود.

سلام وقت بخیر و خسته نباشید

من و همسر پنج سال هست که رابطه داریم،۳سال و نیم قبل از ازدواج و یک سال و نیم هست که عقد کردیم،خیلی همدیگر را دوست داشتیم و داریم،و خیلی خیلی هم دعوا داشتیم و داریم،با این هم دعوا های بلند و طولانی به مدت ۳ ساعت ولی بازم دلمان برای هم تاپ تاپ میزنه،چند وقت بود که من درگیر مشکلات ماللی بودم،و خانومم اهل خیلی زیاد غر زدن هست،و چند وقت از هر چیزی کوه میساخت،فک کنید هر روز دعوا داشتیم طولانی ۳ ساعت و دوبار در روز،ی جوری شدم ی حسی دلخلم داشت سرد میشد و فاصله میگرفت،هیع گفتم خانوم جان عاشقتم دوست دارم ولی میترسم از اینکه بین مون فاصله بیوفته،و همینجور این دعواها ادامه داشت،همسرم دختر خالم میشه،و اینکه هیع من سرد میشدم و بیشتر فاصله میگرفتم و همش ناخوداگاه بود بدون اینکه سهمی تو این اتفاق داشته باشم،تا اینکه ی دختر خاله دیگم تماس گرفت،قبلا ی رابطه مختصری باهم داشتیم و خانومم از این موضوع اطلاع داشت،و کلا بدش میومد از این دختر خاله،و منو منع میکرد از ارتباط با اون،و منم هرجا اون بود نمیرفتم،جایی بودم اون میومد میزدم بیرون،محرم ها و یا مناسبت ها میرفتیم شهرستان اینو میدیدم اخم میکردم و هیچ سلام و علیکی نداشتیم،تا اون شب که اتفاقی تماس کوکاه گرفت و گفت شارژ ندارم و پیام دادیم،و خیلی حرفها زده شد،خیلی چرت و پرت ها گفتیم،حرفهایی ک بعدش همسرم دید واقعا ازرده شد،همسرم خیلی خوبه ی فرشته اس،مهربون دوست داشتنیه،وفادار،و… اینو دید بهم ریخت و همش از طلاق و جدا شدن حرف میزنه،و من واقعا دوسش دارم،و بدون اون نمیتونم ادامه بدم،خواهش میکنم کمکم کنید

با سلام یه موضوعی که وجود داره این هست که در مورد شما بعد از به وجود آمدن مشکلات یه ارتباط فرازناشویی هم اضافه شده. این موضوع نمیشه دست کم گرفت اونم توی این شرایط حاد روابط بین فردی . استدعا داریم که به همسر خور توجه کنید و کار خود را توجیه نکنید. از محبت به هیچ وجه به عنوان ابزار استفاده نکنید. رابطه شما نیاز به یک اعتماد سازی اساسی دارد که به هیچ وجه نمیشود از آن سرسری گذشت. باز موردی بود سوال کنید.

سلام و خسته نباشید
حدود 2 ماه است که از همسرم جدا شده ام و یک دختر 2 سال و سه ماهه داریم. از آنجا که حضانت تا 7 سالگی با مادرشه، من فقط 24 ساعت در هفته میتوانم او را ببینم که برای هردوی ما خیلی سخته. وقتی تلفنی باهاش زنگ میزنم میگه بابا الان بیا اینجا و گاهی قهر میکنه و نمیخاد صحبت کنه. فکر میکنه من رهاش کردم و دیگه دوستش ندارم. موندم چطور براش توضیح بدم که مادر لجبازش نمیذاره که بیشتر ببینمش، که نسبت به مادرش دچار دوگانگی نشه و هم از من بدش نیاد.
ممنونم واقعا

با سلام. لطفا اولین کاری که میکنید جلو فرزندتان از مادرش بدگویی نکنید. سپس سعی کنید با همسرتان در مورد ضرورت دیدارهایتان برای سلامت روحی دخترتان توضیح دهید. اگر امکان دارد برای دیدار با فرزندتان برنامه تعیین کنید تا بتوانید انتظارات او را براورده کنید. اگر سوالتان ریز تر بود باز میتوانید مطرح کنید. آوِیژه در کنار شماست.

سلام . من یه رازی رو به داییم گفتم. داییم با اینکه قول داده بود رفت به مامان و بابام گفت که من دوست پسری داشتم…
بعدش من حدود چند روز از داییم متنفر بودم. اما تنها پناه من از دست محدودیت های پدر و مادرم خودش بود. کمکم کرد. با اینکه نتیجه ای نداشت اما دو ماه درگیرم بود و از کارش خیلی خیلی پشیمون. الان بهش وابسته شدم و خیلی اذیت میشم. مامانمینا هم نمیذارن ببینمش که مبادا بازم رازی چیزی بهش بگم… چیکار کنم

با سلام
دوست عزیز باید بدانید که نباید مسائل حساس خود را با خویشاوندان خود مطرح کنید. مسائل شما به نحوی مسائل خانواده شما هم محسوب میشود. در این چنین موارد حساسی از یک فرد امین کمک بگیرید که والدین روی او حساس نباشند

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت


avijeee@ 


info@avije.org  

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه در راستای گسترش خدمات مشاوره دسترسی تمامی هم وطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی کرده است. به لطف خداوند متعال مرکز مشاوره تلفنی آویژه در نظر دارد با گسترش کار خود در زمینه مشاوره تلفنی و در راستای آسان تر و ارزان تر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین با هم میهنان گرامی، وارد شود. در حال حاضر در مرکز مشاوره تلفنی آویژه، شما می توانید از مشاوران زبده در حوزه های مختلف مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی بهره مند شوید.ان شاءالله شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره تلفنی آویژه کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

برای مشاوره تلفنی کودک، تربیت کودک، اختلالات کودک، روانشناسی کودک و … می توانید از خدمات مرکز مشاوره کودک آویژه بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره ازدواج دانشجویی، مشاوره ازدواج فامیلی، مشاوره ازدواج اسلامی ایرانی، مشاوره ازدواج موفق، مشاوره در زمینه خواستگاری، مشاوره ، معیار های ازدواج و … با مرکز مشاوره ازدواج آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره جوانان، مشاوره ازدواج، مشاوره زناشویی و زندگی مشترک، مشاوره زنان و خانواده، مشاوره خیانت، مشاوره طلاق، مشاوره مرگ عزیزان و … با مشاوران خانواده مرکز مشاوره در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی روانشناسی، مشاوره اختلالات شخصیت، مشاوره اختلالات یادگیری، مشاوره افسردگی، مشاوره اعتیاد، مشاوره ترس و فوبیا، مشاوره اختلالات خواب و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه عشق، عشق به همسر، عشق حقیقی و واقعی، عشق مجازی و دروغی، ابراز عشق، عشق به خانواده، عشق به و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه مهارت های زندگی، اعتماد به نفس و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.


تهران – تهران —-

021-91023933 (سراسری) – مشاوره تلفنی

تماس فقط برای تعیین وقت مشاوره حضوری

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

در سریع ترین وقت ممکن

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 91023933-021 تماس حاصل نمایید


https://psychology.avije.org/wp-content/uploads/2020/05/%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%aa%d9%84%d9%81%d9%86%db%8c.mp3Downloads-icon

مشاوره خانواده تلفنی و حضوری طیف وسیعی از مسائل و چالش‌های موجود در خانواده‌ها را در بر می‌گیرد. در گذشته خانواده‌ها برای حل کردن مشکلاتشان، با افراد با تجربه و سن بالای خانواده خود و به اصطلاح با ریش سفیدان خانواده مشورت می‌کردند. اما امروزه با توجه به تغییر سبک زندگی و نیازهای متنوع افراد جامعه، خانواده‌ها با مشکلات پیچیده‌تری مواجه هستند و برای حل این مشکلات نیاز به مشاوره با یک متخصص دارند. مشاوره خانواده تلفنی یا حضوری هر دو می‌توانند به شما برای رفع این مشکلات کمک کنند.

مشاوره خانواده و مشاوره تلفنی خانواده طیف وسیعی از مسائل را در برمی گیرد که علاوه بر کمک در حل مشکلات خانوادگی می‌تواند در بالا بردن مهارت شما در زندگی به عنوان عضوی از خانواده بسیار مؤثر باشد.

از جمله مباحث مطرح در زمینه خانواده می‌توان به مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره دوستی بین دختر و پسر، مشاوره دوستی‌های پیش از ازدواج، مشاوره دوران نامزدی، مشاوره همسرگزینی، مشاوره همسریابی، مشاوره ازدواج، مشاوره عقد و مهریه، مشاوره زندگی مشترک، مشاوره جنسی، مشاوره روابط زناشویی، مشاوره دوران بارداری، مشاوره نوزاد و نوباوه، مشاوره مشکلات یادگیری کودک، مشاوره بازی کودک، مشاوره تربیت کودک، مشاوره نوجوان، مشاوره بلوغ و رشد، مشاوره کودک، مشاوره جوان، مشاوره طلاق، مشاوره خیانت، مشاوره چندهمسری و …. اشاره داشت. مشاور تلفنی خوب میخوام

 

همانظور که گفته شد، مشاوره خانواده در بسیاری از زمینه‌های می‌تواند به شما کمک کند. اما در برخی زمینه‌ها نیاز به مشاوره ضروری بوده و بدون کمک متخصص پیچیدگی مسائل بیشتر می‌شود. از جمله مهم‌ترین شرایطی که لازم به مداخله‌ی مشاوره خانواده دارد، به شرح زیر است:

زندگی زناشویی دارای چالش‌های زیادی است. ولی زمانی که به جای آرامش در کنار همسرتان، بیشتر دچار استرس و تنش هستید؛ باید سریعا برای برطرف کردن این مشکل اقدام کنید. بهبود رابطه زن و شوهر آن هم زمانی که حرمت‌ها از بین رفته و دعواها شدید شده‌اند، دیگر کار آسانی نخواهد بود. عدم آگاهی از مهارت ارتباط صحیح با همسر موجب سردی، بی علاقی نسبت به یکدیگر، بی اعتنایی، عدم علاقه به گفتگو با همسر، بی میلی جنسی و… می‌گردد. تا جایی که نادیده گرفتن احساسات همسر در این دعواها، در طولانی به سوء استفاده‌های عاطفی و جسمی تبدیل می‌گردد. پیشنهاد می‌کنیم مقاله رفتار با همسر را مطالعه کنید.

زمانی که رابطه زن و شوهر تنها به رابطه دو هم خانه محدود شود، به طوری که هیچ احساسی به یکدیگر نداشته‌باشند، دریافت مشاوره خانواده بسیار ضروری است. نشان ندادن احساسات در زندگی زناشویی به مرور سبب سرد شدن رابطه زناشویی و از بین رفتن صمیمیت زوجین می‌گردد. در بسیاری از جلسات مشاوره روانشناسی شاهد بودیم که دلیل برداشت‌های اشتباه و دور شدن زوجین از یکدیگر، عدم ابراز محبت و عشق بود. بیان نکردن احساسات در نهایت باعث سرد شدن هر چه بیشتر زوجین و طلاق عاطفی آن‌ها می‌شود.

در زندگی‌های امروزی همه افراد در طول روز تنش‌ها، اضطراب و استرس‌های زیادی را متحمل می‌شوند. هر چقدر هم این تنش‌ها را برای مدتی در خود پنهان کنند، در نهایت در یک موقعیت این ناراحتی‌ها بروز پیدا می‌کنند. احساسات منفی مانند ناراحتی، احساس ناامیدی و ناامنی سبب بروز رفتارهای مضر و گاهی آسیب زا در زندگی مشترک می‌شود.

برخی از رفتارهای بد همسر ریشه در اختلالات شخصیت و ناشی از تربیت والدین اوست که در شخصیت او تثبیت شده است. یک فرد متخصص در زمینه خانواده به زوجین کمک می‌کند تا بتوانند احساسات منفی خود را شناسایی کرده و نحوه برخورد با این احساسات را بیاموزند. مشاور با آموزش مهارت‌های برقراری ارتباط با همسر و مهارت‌های همسر داری به شما کمک می‌کند تا خود به حل مشکلات موجود بپردازید و مهارت حل مسئله را نیز در شما تقویت می‌کند.

عدم تفاهم زوجین به مشکلات زناشویی دامن می‌زند. در جلسات مشاوره شاهد بودیم که بسیاری از زوج‌ها بیان می‌کنند «ما می‌دانیم که چه مشکلاتی داریم ولی نمی‌دانیم که چگونه این مشکلات را برطرف کنیم». دلیل این عدم توانایی نبود تفاهم در بین زوجین است. در چنین شرایطی حضور یک شخص سوم متخصص برای کمک به حل اختلافات زناشویی بسیار تدثیرگذار است.

در زمان‌های اختلاف و دعوا کمی فاصله میان زن و شوهر می‌تواند مفید باشد. با این حال، وقتی مدت این دوری زوجین از یکدیگر به صورت طولانی و مدام می‌شود. حتما از یک متخصص روانشناس کمک بگیرید.

دور از هم زندگی کردن و به خانه نرفتن اختلافات زوجین را حل نمی‌کند. این طرز برخورد برای حل مشکلات خانوادگی تنها سبب تقویت این فکر می‌شود که دور بودن از همسر مفید است و سبب سوق زوجین به سمت طلاق می‌شود. اما این موضوع معمولا نادیده گرفته می‌شود.

زمانی که احساس می‌کنید تنها به خاطر فرزندان، آبرو، حرف‌های خانواده، همسایه‌ها و… به زندگی مشترک خود با همسرتان ادامه می‌دهید؛ حتما از یک مشاوره خانواده کمک بگیرید. چرا که ادامۀ چنین زندگی تنها به سلامت روانی شما و فرزندتان آسیب می‌رساند. زن و شوهر باید به زندگی مشترکشان به عنوان یک رابطه سالم و مثبت نگاه کنند تا بتوانند یک بستر مناسب برای تربیت فرزند فراهم سازند.

فرزندان بسیار باهوش هستند، مهم نیست والدین چقدر و چگونه اختلافات میان خود را در حضور فرزند کتمان کنند. همه فرزندان رابطه سرد میان والدینشان را متوجه می‌شوند. 

تربیت فرزند مسئله‌ی بسیار مهمی است که نیاز به کسب آگاهی و افزایش اطلاعات دارد. بسیاری از والدین، به خصوص آن‌هایی که تازه بچه‌دار شده‌اند نمی‌دانند چگونه فرزندان خود را تربیت کنند و ارتباط مؤثری با آن‌ها داشته‌باشند. در بسیاری موارد شاهد بوده‌ایم که پدر و مادر در تربیت فرزندان خود به تفاهم نمی‌رسند و هر کدام روشی متفاوت را برای تربیت به کار می‌گیرند. دو گانگی در تربیت فرزند آسیب‌های زیادی را به او وارد می‌کند. والدین می‌توانند برای جلوگیری از این دوگانگی و انتخاب بهترین سبک تربیتی از مشاوران خانواده کمک بگیرند.

شما می‌توانید نواقص ارتباطی خود را با فرزندان و یا والدین مطرح کنید. بسیاری از والدین به دنبال راه‌هایی هستند تا روابط خود را با فرزندان نوجوان بهبود ببخشند. از جمله مشکلاتی که خانواده‌ها با آن مواجه هستند مربوط  به روابط نامشروع فرزندان و یا انحرفات اجتماعی و رفتاری آن‌ها می‌شود. اگر در خانواده رابطه خوبی با پدر و مادر خود ندارید و یا احساس کمبود محبت و توجه می‌کنید می‌توانید از مشاوره خانواده بهره‌مند شوید. حل مشکلات و دعواهای میان خواهر و برادرها نیز در مشاوره خانواده صورت می‌گیرد.

 

امروزه بسیاری از افراد برای مشاوره حضوری به مرکز مشاوره روانشناسی مراجعه می‌کنند، ولی چند مشکل برای مراجعه به مراکز مشاوره روانشناسی وجود دارد. برای مراجعه حضوری مخاطبان باید از قبل به مراکز مراجعه کنند، وقت قبلی بگیرند و در لیست انتظار بمانند تا زمانی که نوبتشان بشود. در این چرخه در بسیاری از موارد، شاهد بوده‌ایم زمانی که نوبت بعضی از مخاطبان می‌رسید کار از کار گذشته و مشکلاتشان به مرحله بحرانی رسیده است.

 

تنها زمانی می‌توانید از مشاوره خانواده نتیجه بگیرید که تمام راهکارهای ذکر شده را به کار ببرید و در این راه تلاش زیای به خرج دهید. رمز موفقیت شما در حل تعارضات خانوادگی، میزان عمل به راهنمایی‌های مشاور است. لازم است جهت حل مشکلات زوجین هدف مشترکی داشته‌باشند. «ما به مشاوره مراجعه کردیم تا روابط خود را بهبود ببخشیم.» در واقع بیشتر مراجعین انتظار دارند با یک جلسه مشاوره تمام مشکلاتشان حل شود.

در واقع بهره‌مندی از مشاوره خانواده به جلسات مشاوره محدود نمی‌شود و بیشترین نقش را خود افراد مراجعه کننده ایفا می‌کنند. در صورت عدم نتیجه بخشی ارتباط خود را با مشاور به سرعت قطع نکنید و نگرانی‌های خود را برای او توضیح دهید تا راه‌حل‌های جدید دریافت کنید.

 

مشاوران خانواده با بررسی وضعیت و شرایط مراجعین و به تناسب نیازهای آنان سبک‌های مشاوره‌ای زیر را به کار می‌گیرند:

این سبک از مشاوره خانواده برای افرادی است که تمایلی برای حضور در مراکز مشاوره ندارند و یا به دلیل مشکلات مختلف نمی‌توانند در مراکز حاضر شوند. در این نوع از مشاوره‌ها فرد سومی رابط بین افراد و مشاور می‌شود تا مشکلات و تعارضات بین افراد را حل کند. برای مثال مادر خانواده برای حل مشکلات بین زوجین واسطه می‌شود و به مشاور مراجع می‌کند.

در این نوع سبک مشاوره‌ای تلاش بر آن است تا نقش‌ها و جایگاه‌های قدرت در خانواده مورد بررسی قرار گرفته و دوباره تنظیم شوند. چرا که بسیاری از تعارضات موجود در خانواده از تنظیم اشتباه نقش‌های افراد ناشی می‌شود. برای مثال نقش کمرنگ پدر آسیب‌های فراوانی را به بنیان خانواده وارد می‌کند. در سبک ساختار مند سعی می‌شود تا افراد در جایگاه مناسب خود به ایفای نقش بپردازند.

در سبک سیستماتیک مشاور به معنای رفتارهای اعضای خانواده توجه می‌کند و ارتباط بین افراد را مورد ارزیابی قرار می‌دهد؛ اما این دخالت‌ها و کند و کاوها تنها در ذهن مشاور اتفاق می‌افتد و مشاور در این سبک رویکری خنثی دارد. مشاور با بیان نمونه‌های درست رفتار سعی در اصلاح رفتارهای اعضای خانواده، افزایش آگاهی‌های آن‌ها و آموزششان دارد.

این روش رویکردی مستقیم و کوتاه مدت دارد. از این روش برای خانواده‌هایی استفاده می‌شود که نیاز دارند به سرعت به حل تعارضات و مشکلات بپردازند و در مدت زمان کوتاه نتایج لذت بخشی را تجربه کنند. زمانی که اعضای خانواده اثرات مثبت را به سرعت مشاهده می‌کنند نسبت به حل مشکلات امیدوارتر شده و از بروز مشکلات بیشتر در فرآیند مشاوره جلوگیری می‌شود. در این روش اصولا تکنیک‌های کوتاه مدتی به فرد ارائه می‌شود.

 

یکی از بزرگترین مزیت‌های دریافت مشاوره تلفنی، دسترسی آن برای تمام مردم کشور می‌باشد. در بسیاری از شهرهای کوچک و روستاها یک متخصص خانواده خوب وجود ندارد و دسترسی به یک مرکز مشاوره مناسب برای آنها بسیار مشکل است، لذا بسیاری از مردم نمی‌توانند از خدمات مشاوره روانشناسی خوب بهرمند شوند. همچنین در شهرهای بزرگ بسیاری از افراد به دلیل مشغله زیاد خود نمی‌توانند به یک مرکز مشاوره خانواده خوب مراجعه کنند به همین دلیل مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی با فراهم سازی بستر تلفنی و حضوری سعی در برطرف نمودن این مشکلات نموده‌است.

 

در دنیای تخصص طلب امروزی دسترسی به مشاوران خوب بسیار مشکل می‌باشد. چرا که جمع آوری مشاوران متخصص در یک مرکز برای مشاوره حضوری فضای بسیار زیادی را نیازمند است، در حالی که از توان مراکز مشاوره روانشناسی خارج می‌باشد (به همین دلیل برای مشاوره حضوری نوبت دهی می‌شود). در حالی که زمانی که متخصصان، مشاوره تلفنی می‌دهند به فضای بسیار زیادی برای مشاوره نیاز ندارند و تمامی متخصصان در زمینه‌های مختلف می‌توانند در یک مرکز حضور یابند.

 

هنر زندگی تنها مرکز مشاوره روانشاسی تلفنی و حضوری مورد تایید خانه روانشناسان می‌باشد که با بهره مندی از کادری مجرب و متخصص در زمینه‌های مختلف آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما می‌باشند. درمانگران حاضر در مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های تهران و روانشناسان برتر تهران هستند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره خانواده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

با سلام نزدیک 2سال ازدواج کردم .ازدواجی با عشق و علاقه،همسرم فردی مهربان و فعال و البته حساس است تنها عیبی که داره اینه که با کارش ازدواج کرده .کارش شده هوی من.اون شغل بازاریه.از ساعت حدود 8ونیم صبح میره تا ساعت 11یا 11ونیم شب.وقتی میاد هر چند اخلاق خوبش همیشه هست ،و سعی میکنه با وجود خستگی آرامش رو بهم بده اما من دوست دارم بیشتر وقتش پیشم باشه .بهش میگم کمتر کار کن به فکر سلامتیت باش.هرچند حرفمو ظاهرا قبول میکنه اما انگار نمیتونه بیشتر تو خونه بمونه فکرش تو کسب و کاره.

سلام
متاسفانه مشاغل آزاد و بازاری همواره دارای ساعت کار بالا هستند. معمولا کسانی که شغل آزاد هستند خو با تکنیک های مدیریت زمان آشنا می باشند همانند استخدام یک کمک دست و یا کم کردن ساعت فعالیت مغازه با توجه به پیک ازدحام مشتری و … .
اما وقتی شخصی با آگاهی از این موضوعات و بدون نیاز مالی تمایلی به این کار ندارد دلیل مهم برای خود دارد که ممکن است این دلیل در ناخود آگاه او شکل گرفته باشد و خودش متوجه این رفتارش نشود. علاقه شدید به کار و یا کسب پول بیشتر و …زمانی که از حد خارج شود، تبدیل به یک اختلال شده و شخص نا آگاهانه به سمت فعالیت بیشتر سوق پیدا میکند و علارغن علاقه به خانواده کمتر برای آنها وقت میگذارد. که این امر منجر به کاهش کیفیت زندگی شده و نارضایتی خانواده را به دنبال خواهد داشت و ممکن است آثار سو تربیتی برای فرزندان در پی داشته باشد.
برای رفع مشکل خود توصیه می کنیم که حتما به یک مشاوره روانشناسی مراجعه کنید تا بتوانید مشکل خود را ریشه یابی و حل کنید

دمش گرم.اما بعید نیست سرکار با کسی ازدواج کرده کارش هووی شما نیست هووی شما اونجاهاست
مشاور تلفنی خوب میخوام

سلام لطفا کمکم کنید من 20 سالمه شوهرمم 28 سالشه که هفت ماهه ازدواج کردیم که از همون روز اول دعواهای ما شروع شد و گفت من دیگه خونه بابات نمیام الان با خانوادم قطع رابطه کرده میگه هر وقت خاستی تو رو میبرم ولی خودم نمیام منم گفتم اشکال نداره تا عید درست میشه اما الانم میگه نمیام که باز باهم دعوا کردیم میگه حرفایی که خانوادت گفتن یادم نمیره تو رو خدا کمکم کنین چیکار کنم که با هم اشتی کنن خیلی عذاب میکشم

سلام
در مورد این مسئله دلیل اصلی بروز مشکل و نوع نگاه همسر شما به زندگی مشترک و خانواده بسیار با اهمیت است. برای اینکه بتوانیم به شما کمک کنیم نیاز است که اطلاعات بیشتری در مورد دلیل بروز مشکل و همسرتان و روابط بین شما و خاواده شما در اختیار داشته باشیم. با استفاده از جلسات مشاوره روانشناسی حتما می توانید مشکل خود را حل نمایید.

سلام
من ۶ساله ازدواج کردم و از نظر جنسی خیلی داغ هستم خانمم خیلی مهربونه و از نظر جنسی کم نمیزاره
ولی مشکل من اینه که علاقه به ارتباط با زنان دیگر هستم و توی دنیای مجازی و واقعی خیلی از زنان شوهر دار بهم پا میدن و دوست میشن و ساده بگم راحت مخشونو میزنم ولی رابطه نداشتم و از دوستی و باهشون و خیانت پشیمون میشم
خانوممو خیلی دوست دارم و اونم خیلی دوسم داره و برام چیزی کم نمیزاره و خیلی حساس به این موضوع و میدونم اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه
منم اولش دوست دارم با یه خانم دوست بشم ک سریع موضوع رو به صحبتهای جنسی میکشونم ولی بعداز چندروز پشیمون میشم و رابطه رو قطع میکنم درکل با ۳یا ۴ تا زن اینجوری رابطه داشتم اونم تو تلگرام
حالا من چیکار کنم که این رابطه ها پیش نیاد و به همسرم خیانت نکنم
لطفا راهشو بهم بگید ممنون

با سلام
در درون شما دو نیروی نیاز به مسائل جنسی (شهوت) و تعهد در حال جنگ هستند. که ممکن است حتی بحث تنوع طلبی نیز در شما شکل بگیرد و یا گرفته باشد. شما برای درمان و مواجهه با این مسائل راهی جز مشاوره فردی ندارید چرا که این بحران در شما ریشه ای میباشد و از یک جریان خاص در ذهن شما شکل گرفته است و تا زمانی که بصورت اختصاصی با یک مشاور مشکل را مطرح نکنید و واکاوی ذهنی نشوید قابلیت کنترل این بحران را در درون خود ندارید و همواره در هر جبهه ای که بایستید سمت دیگر شما را آزار میدهد.
و حتی اگر پنهانی به روابط خود ادامه دهید در درون خود با حس خیانت کنار نمی آیید و همواره فکر آشکار شدن این مسئه شما را اذیت میکند.
و اگر این حس را در خود کنترل کنید نیروی زیادی از شما میگیرد و باعث کم شدن کیفیت زندگی شما میشود پس بهترین کار درمان اصولی این جریان برای شما است.

با سلام.نزدیک به دو ماه هست که عقد کرده ام و سه سال هم با همسرم دوست بودم .ما تقریبا هر روز باهم بحث داریم .همسرم در بهترین شرایط و بدون دلیل شروع به جروبحث می کند.بارها گفته که از من بدش می آیدو هیچ دلخوشی در زندگی ندارد. هر روز تهدیدم می کند که روزگارم را سیاه می کند و می گوید که من درکش نمی کنم و نمیدانم از زندگی چه می خواهد. خسته شدم نمیدونم چی کار کنم .هرروز آرزوی مرگ می کنم.

سلام
در این مواقع دلیل اصلی عدم شناخت صحیح نسبت به زندگی مشترک و مسائل مربوط به آن است.
اینکه که جر و بحثها بدون دلیل است آیا واقعا اینگونه است یا اینکه همسرتان برای جر و بحث خود، دلیل خاص و محکمی دارد و شما نسبت به آن دلیل شناختی ندارید.خودتان فکر میکنید دلیل اینکه به شما می گوید از شما بدش می آید چیست! تا به حال با ایشان در مورد این احساسات حرف زده اید؟ آیا در دوران دوستی این مشکلات را داشتید؟ اطلاعات شما برای پاسخ دقیق کافی نمی باشد. باید دوستانه با همسرتان صحبت کنید که اگر واقعا شما را دوست ندارد به چه علت راضی به ازدواج شده است و چرا دوست دارد ادامه دهد؟ به شما پیشنهاد می کنیم که اگر مایل به ادامه یافتن زندگی مشترک خود هستید حتما برای مشاوره خانواده و زوج درمانی در هر شهری که هستید اقدام کنید تا زندگی خود را نجات دهید.

سلام من یه پسر۱۵ ساله دارم که از کسی شنیده ام که پسرم سیگارکشیده وضمنا دوبارهم متوجه شدیم که مشروب خورده که خیلی حالش بدشده وحالت تهوع واستفراغ شدیدداشته ضمنا بامن که مادرشم خیلی خوب وصمیمی نیست اماباپدرش خیلی بهتره بااینکه من خیلی باهاش خوب برخوردمیکنم امافایده ندارد لطفاراهنمایی کنیدکه بایدچیکارکنم چگونه برخوردکنم ممنونم

با سلام
فرزند شما در سنی به سر میبرد که رفتارها و روان او برای آینده شکل میگیرد پس بسیار مهم است که در همین سن به این مسائل توجه شود تا بر آینده او تاثیر نگذارد.
در مورد سیگار بسیار باید حساس باشید چرا که مصرف سیگار منجر به مصرف مواد جدید میشود و ترک سیگار در صورتی که مدت زیادی از آن بگذرد کار بسیار مشکل و حتی نا ممکن برای فرد است.
در مورد مشروب اگر بعد از مصرف حال شخص بد شده است احتمال خطر برای مصارف بعدی وجود دارد چرا که ممکن است بدن وی به الکل و مواد مشابه حساس باشد و در صورت مصرف دوباره اتفاقات ناخوشایندی رخ دهد.
در مورد روابط شما با فرزندتان باید ریشه یابی کنید که چرا با شما احساس راحتی نمیکند اما با پدرش راحتتر است همین امر در آینده برای او پررنگتر خواهد شد پس حتما در مورد این موضوع با او صحبت کنید.
در مورد مصرف الکل و سیگار با او بطور مستقیم نباید صحبتی شود چرا که نه تنها پرده های احترام کنار میرود بلکه او در برابر شما این امر را انکار میکند و تمامی راههای کمک به او بسته میشود.
بهتر است با ایجاد یک رابطه ی قوی و صمیمی در خانواده او را از زمینه های مصرف دور نگه دارید.

سلام من ۳۳سال دارم.پانزده ساله ازدواج کردم .ثمره دوفرزند یه دختر چهارده ساله یع پسر شش ساله.با عشق وعاشقی ازدواج کردیم.اروروز ی عقدکردیم.بادخالت های خانواده شوهرم. مشاجره ودعوا مون شروع شد حتی فیزیکی
بدون اینکه خانواده خودم بفمند.چون بخاطر خودم انتخابش کردم باید میساختم.سکوت میکردم.ولی خانواده همیشه کمک .ورسیدگی بهم میکردن .ولی شوهرم کمک نمکیردن هیچ حساس هم بودن …خلاصه بعد یکسال صاحب دخترشدم.بازم دعوا مشاجره مون بود.همش بخاطر سختی ومالی .بهش کمک میکردم.چون بهش دوست داشتم.ازنظر مالی
بعد چهارسال بهم خیانت کرد.وقتی بهم پای یه زن درمیون بود .اس ام اس وتلقنی مشکوک میدم.بهش میگفتم چرا بهم خیانت میگه مزاحمی بوده انکارمیکرد خلاصه بخشیدمشبه زندگی ادامه دادم چون دوستش داشتم.بعد چندسال قبل پسر م بدنیا دوباره خیانت.دیگه انکارمیکرد تا الان پای زن درمیونه .تاحال فهمیدم اون طرف شناختم .زن همکارش بوده.دیگه داغون شدم اززندگی بادوتا بچه .بازم انکار میکنه ….بازم بخشیدمش.اخلاق خوب نداره وبه بچه ها رسیدگی نمکینه.ولی تعجبم ازنظر جنسی کنارمه.ولی نمی تونم باهاش زندگی کنم.خیلی دروغ وجایی بخواه بره.تورو خدا کمکم کنی اینهمه سختی وبه نداری ومنزل .تحمل کردم ساختم .خونه پدرشوهرم زندگی میکنم

با سلام
در مورد دعوا فیزیکی که داشتید مسئله بسیار خاص است و ریشه در ذهن فرد دارد و باید حتما ریشه یابی شود البته در موردخیانت توسط همچین فردی که نیز ریشه در نگاه او نسبت به زندگی مشترک و تعهد برمیگردد دوباره نیاز به جریان مشاوره درمانی است اما چون این افراد از جریان مشاوره استقبال نمیکنند باید توسط یکی از نزدیکان ایشان این فرایند انجام شود که در اکثر مواقع این فرد همسر میباشد.
به شما توصیه میشود که برای بهبود کیفیت زندگی خود حتما به یک مشاور متخصص مراجعه کنید تا در کنار آشنایی با شما تمامی مشکلات زندگی مشترکتان را کشف و درمان کند.

سلام عزیزم منم مثل شما همین دخالتهاتو عقدم بوده ولی جدا شدم ان شا الله مشکلت حل بشه 😔

Ghadir Salimi:
سلام من به زنم خیانت کردم و با خواهر زن خودم اس ام اس بازی میکردم چیزی بینمون نبود خانومم همیشه بهم گفت ول کن ولی من خر شده بودم تا اینکه همه فهمیدن کل خانواده الان هم همه بهم بی اعتماد شدن به خصوص خانومم الان من هم پشیمونم و زندگیمو دوست دارم چند بار خواستم خودکشی کنم ولی نتونستم یه پسر یک ساله هم دارم چیکار کنم تا دوباره خانومم بهم اعتماد کنه

با سلام
مسئله ای که برای شما پیش آمده بسیار جدی است و نیاز به ایجاد اعتماد دوباره برای همسرتان دارید. متاسفانه با توجه به شرایط پیش آمده هر تلاشی که کنید معکوس جواب میدهد و این ذهنیت را ایجاد میکند که شما به جهت پوشش خطا این فعالیتها را انجام میدهید. بهترین عمل در این زمان مراجعه هر چه سریعتر برای زوج درمانی و بیان مسئله می باشد. پس از آن با چند جلسه درمان فردی برای همسرتان این اعتماد از دست رفته قابل بازگشت می باشد.

واقعن برای شما مردها متاسفم اونم با خواهر زنت بابا دمت گرم جرعت میخواد 😠😠

سلام خسته نباشید من 40سالمه و دو تا بچه دارم من میل جنسیم زیاد ه ولی همسرم تمایلی نشان نمید هد لطفا راهنما یم کنید

با سلام
برای پاسخگویی به سوال شما نیاز به اطلاعات بیشتری است. لطفا در مورد مشکل خود کمی بیشتر توضیح بدهید و جنسیت خود را مشخص نمایید. این مشکل می تواند ناشی از دلایل زیادی از جمله حالت روحی همسر، نحوه تغذیه، مشغله های فکری، افسردگی، مشکلات جسمی و روحی و یا ناشی از خیلی از موارد دیگر باشد. می توانید با استفاده از مشاوره خانواده و جنسی مشکل خود را حل نمایید.

همسرم مدتی است کامل احساس و دوست داشتنش را از بین برده و من فکر می‌کنم او کسی دیگر را دوست دارد


سلام عالی بود

لطفا سایر مقالات مرتبط رو هم مطالعه کنید

سلام
مشاوره خصوصی میخواستم اگر امکان هست به ایمیلم پیام ارسال بفرمایید

سلام
برای دریافت مشاوره با شماره 9099075228 از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید.
حفظ اسرار کاربران و مراجعان در اولویت دستور کار مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی قرار دارد.

سلام هفت سال ازدواج کردم و کمی بعد از ازدواج متوجه شدم شوهرم راجع به تحصیلاتش ، خونه داشتن و وضع مالیش دروغ گفته و در طول زندگی هم خیلی به دنبال چشم وهم چشمی ، زیاد لباس میخره ، هر سال تعدادی مسافرت پرخرج میریم ، خرید خونه هم خیلی بیش از نیازمون انجام میده طوری که بعضی مواد غذایی میمونه خراب میشه در حالی که به لحاظ مالی خیلی اوضاع خوبی نداریم هر چی بهش میگم اثری نداره همه اینها بود از وقتی هم که دادشم خونه خریده به شدت نسبت به اون حسادت میکنه به طوری که دیگه خونه پدر و مادرم و فامیل هام نمیاد وهمش سر این موضوع که چرا پدرت اول ازدواج یه بخشی از جهیزیه گذاشته پای من جر وبحث داریم و به خانواده ام توهین میکنه نمی دونم چه جوری رفتار کنم باهاش در حالی که صد بار بهش گفتم که مسائل مالی برام مهم نیست حالا چند وقت با خواهرش تصمیم گرفتن با هم خونه بخرن ولی این موضوع رو ازم پنهان کرده و من از اس اس ام هاش فهمیدم می خواد چیکار کنه و قتی هم ازش می پرسم درست وحسابی توضیح نمیده

با سلام
خواهشا به سوالات زیر نیز پاسخ دهید
چرا در مورد بدون برنامه هزینه کردن ایشون نگران هستید؟ آیا شما هم در کسب درآمد خانواده نقشی ایفا میکنید؟ حس میکنید که با این خرج ها چه مشکلی برای آینده شما پیش می آید؟
اما در مورد مخفی کردن خرید مسکن باید کمی بیشتر دقت کنید که چرا همسرتان سعی داشته این موضوع را نسبت به شما مخفی نگه دارد. شاید کمی از هم دور شدهاید که این اتفاق پیش آمده بهترین کار این است که در مورد این مسئله در یک محیط آرام و کاملا خونسردانه با ایشون صحبت کنید.

نه من خانه دار هستم ، خب فکر می کنم اگه خرج های اضافیمون کم کنیم می تونیم پول هامون پس انداز کنیم تا اوضاع مالیمون بهتر بشه ولی این ول خرجی ها با در آمد ما سازگار نیست باعث میشه از بعضی چیزهای ضروری زندگیمون کم بذاریم و الان بعد از هفت سال اصلا پس انداز نداریم
تا حالا چند بار باهاش صحبت کردم ولی هیچ وقت جواب درستی نمیده ، گاهی وقت ها هم یه دروغ های دیگه میگه اگر بیشتر هم بخوای صحبت کنی دعوا میشه نمونه جدید پنهان کاریش هم اینکه هفته دیگه می خواد مارو ببره مسافرت هنوز بهم نگفته من از اس ام اس هاش به خواهرش فهمیدم در شرایطی که الان ضرورتی ندار ه بریم مسافرت در حالی که سر ماه موعد اجاره خونمون تموم میشه

سلام
در مورد این مواردی که ذکر میکنید مبحث بسیار پیچشده است که چرا این اتفاقات پیش می آید و چرا شما از آنها ناراضی هستید. همسر شما حتما قصد در غافلگیر کردن شما دارد که باعث خوشحالی شما شود اما شما از این جریان ناراضی هستید و ایشون هم از این ناراحتی ها بی خبر است پس شما دو نفر در مسائل اقتصادی در دو جهت مختلف در حال حرکتید با دو برنامه مختلف برای رفع این موضوع که به بنیان خانواده لطمه میزند. مشکل اصلی در این مسئله عدم وجود صحبت های دو نفره برای تصمیم گیری های مهم زندگی است. توصیه ما به شما این است که در مورد این مسئله ( تمامی تصمیمی گیری هایی که برای زندگی مشترکتان می گیرید) حتما با یکدیگر به صورت جدی صحبت کنید. حتما از یک مشاوره خانواده مشورت بگیرید. حل کردن این مشکل در حال حاضر بسیار آسان بوده ولی در صورت چشم پوشی می تواند برای شما مشکلات بزرگتری را ایجاد نماید.

با سلام خدمت شما راستش نمیدونم از کجا باید شروع کنم
من تو بچگی تا 13 سالگی زندگی خوبی نداشتم پدرم بیماری اعتیاد شدید داشت طوریکه وقتی میومد مدرسه من از خجالت اب میشدم هیچ وقت یادم نمیره وقتی تو پارک بود و داشت چرت میزد دوستم پدرمو دید و من از خجالت اب شدم چند سال بعد پدرم فوت کرد و من مسولیتم بیشتر شد خانواده پدرم به من گفتن درس میخوای چیکار ولی من به حرفه هیچکدوم نکردم و تو رشته الکترونیک قبول شدم تو غیر انتفاعی زیاد پایه درسیم قوی نبود بلاخره کارشناسی الکترونیک رو گرفتم به امید کار ولی کو کار یک سال تو. شرکت هایه مختلف کار کردم با بیمه ولی الان بیکارم الانم دارم زبان انگلیسی میخونم اطمینان دارم میتونم ایلتس 7 بگیرم سی سالمه تونستم 20 میلیون پس انداز کنم ادم کمال گرایی هستم ناراحتم از اینکه با توجه به هدفهام نمیتونم ازدواج کنم و بیکارم دنبال یک چیزی میگردم دردمو کم کنه

با سلام با توجه به توضیحاتی که از زندگی خود ارائه کردید به نظر میرسد که فردی با پشتکار بالا هستید و اطمینانی که به خود دارید قطعا پله های موفقیت را طی خواهید کرد توضیحات شما کامل نیست و ذکر نکرده اید که به چه منظور میخواهید امتحان آیتلس دهید و یا منظورتان از کمال گرایی چیست .از هدفهای خود به ما نگفته اید و اینکه آیا برای ازدواج در حال حاضر کسی را در نظر گرفته اید یا خیر. ولی بطور کلی می توانم به شما بگویم که برای دنبال کار گشتن بهتر است از توقعات خود کاسته و با توجه به تواناییهایتان سعی کنید از شغل حتی با درآمد کم به عنوان وسیله ای برای کسب تجربه در مسائل مختلف و همچنین ابزاری جهت کشف و شناخت توانایی ها و استعداد های خود استفاده کنید که بتواند چراغ راهنمایی برای ساختن آینده بهتر باشد.در آخر توصیه می کنم چنانچه احساس می کنید دچار یاس و اضطراب شده اید حتما با یک مشاور روانشناس و یا یک متخصص روانکاو مشورت کنید.

باسلام حضور شمامشاورین محترم.ازینکه برایمان وقت میگذارید کمال تشکررا دارم
من نزدیک سه سال ازدواج کردم الان هم باردار هستم. زندگی خوبی دارم. متاسفانه اشتباه بزرگی کردم در تلگرام برای جنس مذکر ک از اقوام بوده پیامک هایی ارسال کردم و بعد حذف کردم پیامک مورد خاصی نداشته ولی همسرم ازین اشتباه من سخت ناراحت است.و میگوید بعداز بدنیاامدن بچه باید طلاق بگیریم.من زندگی و همسرم رادوست دارم حالا نمیدونم چجوری قانعش کنم ک منظور بدی ازین مکالمه تلگرامی نداشتم. او باورم نمیکند
لطفا راهنمایی ام کنید زندگیم داره خراب میشه.

با سلام
ابتدا باید دلایل بدبینی شدید همسرتان مشخص شود که آیا به حق است و یا نه و در ادامه دلیل بروز این مسئله را با هم برسی کنید و در نهایت به این تصمیم برسید که چرا این اتفاق رخ داده است و آیا سو تفاهم است یا خیر و در هر دوصورت سعی بر جلوگیری از رخداد دوباره این وقایع داشته باشید.
این جریانات میتواند کمک شایان توجهی به کانون خانواده تان کند. البته در این نزاح های خانوادگی اگر از مشاور مابین خودتان کمک بگیرید بسیار فراید رفع دلخوری و… تسهیل پیدا میکند.

با سلام
سال 94 با همسرم در محیط کار آشنا شدم و آخر سال95 ازدواج کردم
همسرم شهرستانی است در زمان آشنایی به ایشان گفتم قبلا نامزد داشتم از جزئیات رابطه به ایشان چیزی نگفتم لیکن ایشان عکس های نامزدی قبلی را قبل از عقد دید و یه دعوای مفصل که تو دروغ گفتی در صورتی که دروغ نگفتم و بعد گفت دوستم داره و من را میخواد و ازدواج کردیم
من شاغل هستم هر کاری کردم که خانه بخریم و همش فکر قسط و قرض طوری که نه من و نه ایشان تقریبا هزینه ای برای تفریح لباس مارک و … نمی کنیم حتی پدر و مادرم 100 میلیون پول جهاز دادن تا ما خانه دار شیم
چند وقتی هست که احساس افسردگی دارم چون همش زندگیمان شده کار چه سرکار چه کار منزل
با اینکه تو دوران عهقد هستیم شوهرم مثله هیچ مرد دیگه ای برنامه ای برای تفریح ما ندارد حتی یه پارک هم نمیریم فقط تلوزیون و فوتبال
تا اینکه من از وضع گله کردم و گله ها بالا گرفت و دعوا شد و من در دعوا گفتم که راضی نیستم از هیچ لحاظی تامینم نمی کنی و غرورش شکست وقتی امد طرفغم به قدر یاز بی تفاوتی های قبلش قلبم شکسته بود که پسش زدم زدم توسینه اش و دورش کردم گریه کردیم زیاد و شدید تو گریه ها مثله بچه ها میگفت از من میترسه در صورتی که من فقط کارهایی که نکرده بود رو براش گفتم از اینکه مثلا تو عقدیم و با بهانه و بی بهانه هیچ کادویی ازش نمی گیرم بر خلاف همه مردان خانواده ام که از زن های بی دستو پاشون تعریف میکنن هیچ وقت ازم تعریف نکرده عید ها با اینکه تو عقدیم هیچی نمی خره و …یک سال و خرده ای است هزینه ثبت نام گواهی نامه اش را دادم اما گواهیش رو نمی گیره اصلا انگار من مردم و اون زن
اون روز تموم شد اشتی کردم
چند روز بعد برای تولدش براش گوشی خریدم که از دلش درارم و خیلی خوشحال شد اما ساکت تر از قبل بود
بعدا گفتم از دعوای پیش امده متاسفم نمی خواستم اینجوری شه و اما پیش امد عمده مسائل باعث پیش امد شد گفت تموم شده و ناراحت نیست تا اینکه دو هفته بعد خانه مادرم اینا بهم تو دعوا گفت که نمی خواد از من بچه دار شه من خودم رو بهش انداختم و دروغ گفتم که خاستگار دارم و همنطور که در دعوا گفتم از من میترسه و هیمنی هست مه هست و نمی خواد عوض شه و …
بعدشم هم در فاصله چند ساعت سه دعوا و آشتی اما حرفاش از ذهنم پاک نمیشه
چیکار کنم دوست دارم ترکش کنم اما طاقت دوری اش رو ندارم نمی دانم چیکار کنم

با سلام . پیشنهاد ما به شما این است که قبل از هر چیزی در خواست کردن و صحبت کردن در مورد نیاز هایی که دارید را با همسرتان تمرین کنید. در بسیاری اوقات زوجین نیاز های هم را به طور ناخواسته نیاز های یکدیگر را نادیده می گیرند و همین امر مسبب به وجود آمدن غم و خشم در وجود طرفین می شود. جلسات با یک خانواده درمانگر درخواست کردن و بازگو کردن نیاز ها را به زوجین آموزش داده و آنها را از احساس غم و خشم می رهاند.

سلام
دختر16 ساله ای دارم که مدتی گوشیمو در اختیارش می زاشتم و بعد دیدم که اینستا رو نصب کرده و از طریق تلگرام با دوستاش چت می کنه و بعد از مدتی یکی دو نفر از پسرای فامیل پیام گذاشتند و به من گفت و بهش تذکر دادم که جوابشون رو ندی که با توجه به تایم طولانی که درگیرگوشی بود گوشی رو ازش گرفتم و متوجه شدم این ارتباط داره نزدیک میشه و از آنجاییکه سن حساسی دارن تصمیم گرفتم دیگه گوشی رو در اختیارش نزارم و الان حسابی هم خودشو اذیت میکنه و هم من و پدرش رو به طوری که با جسارت تمام به پدر پرخاش می کنه و تو اخلاقش تاثیر گذاشته آرامش زندگی ما به هم خورده من خیلی راهها انتخاب کردم برای اینکه کاملا توجیه کنم دخترمو که حواسش به این ارتباطا باشه ولی حرفش اینه که من که بیرون نمیرم با دوستام تفریحی ندارم می خوام با دوستام چت کنم حوصلم سر میره و خلاصه از این حرفا ممنون میشم راهنماییم کنید چه طور با این بحران روبه رو بشم و بتونم آرومش کنم .از لحاظ شخصیتی دختری بسیار باحجاب و متین و نماز خون و درس خونیه و واقعا حیفم میاد گرفتار این موضوعات بشه

سلام . برای این که بتونید این مسئله رو حل کنید و در واقع اوضاع دخترتون رو مدیریت کنید نیاز دارید تا ارتباطتتون رو با دخترتون تقویت کنید . این کار نیاز به آموزش داره. پیشنهاد می کنم با مشاور خانواده صحبت کنید تا بتونید مهارت های ارتباطیتون رو بالا ببرید

سلام من 19ساله ازدواج کردم یک دختر 18ساله دارم بعد از چند سال از ازدواج متوجه شدم شوهرم دچار بیماری دوقطبی شده،شرایط سختی داشتم،خودم شروع به کار کردم و همه این سال ها خودم هزینه های زندگی رو تحمل کردم ولی بیماری شوهرم همه زندگیمو تحت شعاع خودش قرار داده خیلی سعی میکنم که صبور باشم ولی گاهی وقتا فشار مالی زندگی ک رو دوشمه و رفتارای بیمار گونه ایشان صبرم را لبریز میکنه.بارها تصمیم به طلاق گرفتم ولی از آینده دخترم میترسم چون خودم فرزند طلاقم نمیخوام که طلاق بگیرم چون خودم خیلی اذیت شدم میترسم دخترم هم اذیت بشه.در حال حاضر یک نفر به قصد ازدواج دخترم را دوست دارد.حالا موندم چیکار کنم به زندگی ادامه بدم یا جدا بشم اون پسر چه فکری در مورد من یا خانوادم میکنه فقط نمیخوام این وسط دخترم اذیت بشه..با توجه ب اینکه بیماری شوهرمو همه میدونن و میدونن ک من چقدر برای زندگی تلاش کردم

سلام و وقت به خیر . شما برای حل این مسئله به دو نکته باید توجه کنید. یکی از اون ها ارتباط شما با همسرتون هستش که در واقع سلامت روان شما رو تعیین می کنه و دیگری آینده دخترتونه که تحت تاثیر شرایط روحی شما و همسرتونه.پیشنهاد می کنم که برای بهبود زندگی خودتون در ابتدا مشاوره بگیرید تا بتونید مسیر زندگی رو بهتر طی کنید و تصمیماتی رو بگیرید که باعث بشه سلامت روان توی زندگیتون بالاتر بره

سلام
28 سالمه 4 ماهه عقد کردیم خانومم 23 سالش قبل عقد تقریبا یک ماه باهم صحبت کردیم خیلی از موضوعات رو صحبت کردیم و به تفاهم رسیدیم.
من بچه کوچک خانوادم و خانواده نسبتا پرجمعیتی داریم که همگی ازدواج کردند ولی خانومم بچه بزرگه و بجز خودش فقط یک خواهر کوچکتر داره
شاغلم ماشین دارم خونه تازه گرفتیم با رو هم گذاشتن وام ازدواجمون و … اهل هیچ خلافی حتی سیگار، رفیق بازی هیچی نیستم، شخصیت آرومی دارم و …

مشکلی که من پیدا کردم این هست که خانومم بشدت حساس شده روی خانواده من بخصوص پدر و مادرم کوچکترین حرفی که میزنن بهش بر میخوره و بزرگ میکنه و چند ساعت باهم بحث میکنیم حتی گاهی

کار به بی احترامی به خانواده من میرسه و به من میگه تو فقط طرفداری خانوادت رو میکنی منو پیش اونا له میکنی من توضیح میدم بهش اینجوری نیست حرف خاصی نزدن بهت مثلا نمونش چند باری

خانومم خونه ما اومدنی مامانم گفته منزوی نباش بگو بخند با زنداداشا بگید بخندید تو جمعشون باش میگه من اخلاقم اینجوری مامانت بمن نباید بگه اخمو و … یا میگه چرا خانوادت به من زنگ نمیزنن منو آدم

حساب نمیکنن منو اصلا دوست ندارند و … درسته شاید کمتر زنگ میزنن ولی هر موقع میبینن با نهایت احترام برخورد میکنن تا حالا کوچکترین بی احترامی نکردن بهش

خیلی زود عصبانی میشه و حرص میخوره حتی سر موضوعات خیلی کوچک تو خانواده خودشون هم من تا به الان سعی کردم همیشه هواش رو داشته باشم بیشتر برم ببینمش بریم بیرون چیزایی که خواسته

توانم بوده بخرم همیشه با احترام صحبت کردم چه با خودش چه با خانوادش مراسمی بوده سعی کردم در حد توانم خوب برگزار بشه خانواده خودمم کمک کردند چند باری قبلنا نشستم حرف زدم باهاش گفتم

رفتارم خوبه مشکلی چیزی نیست گفته نه ولی انگار دو تا شخصیت داره بعضی مواقع خیلی خوبه بعضی مواقع ناراضیه عصبیه جوری که اصلا نمیشه باهاش حرف زد میگه باید تحمل کنم اینم عاقبت منه به

آیندم اعتمادی ندارم تو ایران خانوما باید سرکوفت بخورن و … دلم رو شکستی خودتو تو ذهنم بد کردی و … در حالی که چیزی که من میبینم هیچ اتفاق حاد یا مشکلی وجود نداره همه چی طبیعیه خانوادم هم

برخوردشون نمیگم خیلی عالی ولی خوبه باهاش بالاخره به آدم به مزاح حرف میزنن ولی اینکه تازه عروس خونه هر چی مامان بابام بگن جوابشون رو با عصبانیت بده خیلی داغون میکنه منو موندم بین

همسرم و خانوادم
میگم بریم با ینفر بزرگتر حرف بزنیم میگه نه، میگم بریم پیش مشاور میگه نه به هیچ وجه هم کوتاه نمیاد لطفا راهنماییم کنید اگر اطلاعات بیشتری میخواید بگم، ممنونم

سلام و وقت به خیر. شدیدا پیشنهاد می کنم که هر کدام در ابتدا به صورت مجزا از کمک مشاور استفاده کنید . شرایطی که از همسرتون توضیح دادید می تونه نشانی از بی ثباتی خلق باشه. همچنین برای آموزش مهارت های زندگی خوبه که از مشاوره خانواده کمک بگیرید

با سلام، شوهر خواهری دارم که 6 سال است با خواهرم ازدواج کرده اند. از همان اوایل ازدواجشان بنده متوجه شدم که ایشان به من نگاه ناپاکی دارند و این مسئله تا به امروز هر بار در مجامع خانوادگی تکرار می شود. وقتی به من نگاه می کند به وضوح متوجه نگاه شهوانی ایشان می شوم و حتی متوجه می شوم که در ذهنشان چه میگزرد. این مسئله بسیار مرا ناراحت و آشفته و عصبی می سازد. البته می دانم که ایشان در نگاه به سایر خانم ها هم حریص هستند. نمی خواهم هیچ حرمتی شکسته شود. بهترین روش برخورد با این مسئله چیست؟ من چه کاری می توانم انجام دهم؟ با تشکر

سلام و وقت به خیر. مدیریت رفتار با افرادی که میل به هنجار شکنی دارند کاری آسون نیست و مهارتی هست که باید کسب کنید. با توجه به شرایطی که می فرمایید امکان فاصله گرفتن و قطع ارتباط هم وجود نداره در نتیجه پیشنهاد می کنم برای یادگرفتن این مهارت ها و بالاتر رفتن سلامت روانتون از کمک مشاوران متخصص در زمینه روابط بین فردی کمک بگیرید

با سلام من یه مشکل بزرگ با پدرم دارم. از بچگیم که یادم می یاد فقط بهم گیر می داد فقط منو تحقیر می کرد. همیشه منو خرد می کرد. من خیلی ضربه خوردم . هیچوقت پدر و مادرم منو درک نکردن. همیشه فقط بهم می گفتن درس بخون. از موقعی که یادم می یادم حالم بوده. همیشه یه غم بزرگ توی دلم که نمی تونم به کسی بگم. حس خودکشی کار دارم. سایتتون دیدم خیلی سایته خوبیه ممکنه مشاوره خانواده بهم بدید. لطفا بهم کمک کنید. واقعا ازتون ممنون

با سلام برای انجام هر کاری هیچ وقت دیر نیست. حتی اگر کودکی خوشایندی نداشته اید بازم هم می توانید زندگی شادی داشته باشید. اما نیاز به شروع کردن و کشف نقاط قوت خودتان است. برای قرار گیری در این مسیر توصیه می کنیم که حتما با یک روان درمان گر در ارتباط باشید.

سلام وقتتون بخیر 3سال ونیم پیش باهمسرم به قصد ازدواج اشنا شدیم که ما حمایت مالی بنده ازدواج کردیم.بعد ازدواج کلا کارشو رها کرد و تمام کارهاش نصف و نیمه رها میکنه حتی سربازیشوو چندبار من کار واسش پیدا کردم که اونارم بهونه کرد و نصفه رهاشون کرد. تمام پول وسرمایمو دادم مغازه زد ولی ضرر کرد و ضرراشم گردن من افتاد حتی جهیزیم رو فروختم کار کنه اما نشد هرکی منو میبینه میگه طلاق بگیر اخلاقش تند شده 1ساله بیکاره و من بابچه بیرون کارمیکنم.به خاطر کارهای همسرم روم نمیشه حتی پیش خانوادم برم. همش طلب پو وقرض از همه داره میگه پس میدم اما تاحالا من ندیدم حتی 1نفرو داده باشه. چیکارکنم؟

سلام
تا به حال شما هر کاری که برای ساختن این زندگی از دستتون بر می آمده انجام داده اید، اما نتیجه ای که مورد انتظارتون بوده به دست نیاوردید. مسائل زیادی می تونه دلیل این بی مسئولیتی همسرتان نسبت به زندگی و شما بوده باشه. نادیده گرفتن این نقاط تاریک مانع از انجام کار درست می شود. مشورت و دریافت مشاوره خانواده به شما کمک میکنه تا بتونید با یک دید جدید به این موضوع نگاه کنید.

سلام ببخشید به مشکل بزرگی برخوردم این وسط خانمم درخواست طلاق مهریه ونفقه داده من هم بعد هفت سال زندگی مشترک باخانمم که واقعا ازته دلم دوستش دارم نمیتونم طلاقش بدم حاضرم ازجون خودم بگذرم فقط برگرده باورکنید تنها راهی که واسم باقی مونده فقط خودکشی هستش که همین روزا میکنم توروخدا کمک کنید

سلام
گاهی اوقات انقدر یک مساله سخت و دردناک میشه که هر کسی ممکنه به آخرین راه یعنی خودکشی فکر کنه. اما چرا قبل از اینکه از راهی که نمی دونید به کجا ختم میشه، استفاده کنید با کمی آرامش و خونسردی بار دیگر به مسائل زندگیتان نگاه کنید. مشاوره خانواده به شما کمک می کند تا بتوانید گره های کور روابط تان را به راحتی باز کنید. پس ناامید نباشید و از کمک متخصصان یاری بگیرید.

با سلام
مشکل من کمک های مالی بی وقفه و بی دلیل همسرم به خانواده پدریش هست در صورتی که خانوادش پسر های دیگر هم داره که کمک شون کنه هر چند که پدر ندارن.حتی وقت هایی شده که شوهرم به بهانه کم پولی از در آمد شخصی من پول خواسته و چون من واقعا فکر میکردم که نیاز داره بهش کمک کردم اما چند وقت بعد خبر شدم که دوبرابر اون مقدار رو به مادرش اینا داده.☹️
الانم بخاطر پول پیش خونمون که لازم هست تمام پول من به اضافه پول فروش طلاهام و پول های خودش رو دادیم رفت. اما‌ الان ناراحتم که نکنه کار اشتباهی کرده باشم با این که میدونم خانواده پدری خودم در چه شرایط بد‌ مالی به سر میبرن‌ و من کمک شون نکردم.ناراحتیم از اینه که من با تمام صداقت هر چی داشتم رو دادم اما اگه اون بازم بره و همچنان به مادرش اینا کمک کنه چی؟این وسط من میشم هالوی میدان 😐
لطفا راهنماییم کنید.

با سلام هر کسی بعد از ازدواج نیاز به حفظ ارتباط با خانواده خود را دارد. چگونگی این ارتباط بعد از ازدواج به نوع رابطه اعضای خانواده در تمامی دوران زندگی فرد وابسته است. اما استقلال و جدایی از خانواده و تشکیل یک زندگی نیاز به آمادگی و مهارت هایی دارد. کمک مالی به پدر و مادر و یا دیگر اعضای خانواده، میزان ارتباط، توقعات، دخالت ها و… از جمله مسائلی است که بسیاری از زوجین در مورد آن ها با هم اختلاف دارند. پنهان کاری و نداشتن صراحت در بیان اهداف و نحوه گذر امور زندگی به این اختلافات دامن می زند. بهتر است پیش از هر قضاوتی زن وشوهر در مورد مسائل زندگی شان و علت رفتارهایشان با یکدیگر گفتگو نمایند. اما از آن جا که اغلب این گفت گو ها نتیجه منفی می گیرند؛ پیشنهاد می شود برای حل چنین مسائلی پیش از آن که پیچیده تر شوند از مشاوره خانواده استفاده نمایید. در مشاوره خانواده به شما کمک می شود تا به شناخت بهتری از همسرتان رسیده و ارتباط موثر تری بر قرار کنید.

سلام من تقریبا 2ساله ازدواج کردم. شوهرم اهل رفیق بازی هستش. چند روز در هفته با دوستش میره بیرون که من از این که زیاد می ره بیرون همیشه بهش تذکر دادم با دلیل براش توضیح دادم که این کار به هردومون آسیب میزنه اما بازم انجامش میده. تا اینکه چند روزه متوجه شدم که با همون دوستش که من میگم زیاد بیرون نرو، میره و به من اسم دوستای دیگه شو میگه. من از طریق گوشیش متوجه شدم. الان نمیدونم چطور باید بهش بگم که متوجه دروغ گفتنت شدم. اون پسر ظاهرا آدم خوبیه اما چون زیاد میره بیرون باهاش حساسیت پیدا کردم دیگه.

سلام هر زوجی برای آن که یک زندگی زناشویی و ازدواج موفق داشته باشند، نیاز دارند پیش از هر چیز توسط همسرشان درک شده و به علایقشان توجه شود. عدم ارضای نیاز ها یکی از اصلی ترین علل شکاف میان زوجین می باشد. مشکلات خانوادگی زمانی شدیدتر می شوند که پنهان کاری و کننترل چاشنی این نوع ارتباط ناکارآمد شده باشد. در هر صورت هر رابطه جوانب منحصر به فرد خودش را دارد و نمی توان یک نسخه برای تمام مشکلات هر چند یکسان پیچید. اقدام نا به جا در این برهه از زندگی مشترک می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد، مخصوصا عدم رعایت حریم خصوصی و تلاش بر کنترل فرد از جمله رفتارهایی است که ممکن است نتیجه دلخواه شما را ندهد. بنابراین پیشنهاد می شود با دریافت مشاوره روانشناسی و یا مشاوره خانواده سعی در حل این مساله نمایید.

سلام من وهمسرم به جنون رسیدیم هردقیقه دعوا صلح بودن ما به ساعت نمیکشه بچه ام این وسط داره روانی میشه خودشو میزنه هر لحظه ادامه این زندگی به مرگ بچه یا خودمون نزدیکتر میشه چند فقره خودکشی اما نمردیم لطفا کمکمون کنید دعوامون سر چیز الکی هست خواهش میکنم بچه رونجات بدید خودمون هیچ

با سلام
همانطور که خودتون اشاره کردید فرزندتان مهم ترین کسی است که در این شرایط آسیب می بیند. شاید ماندن شما در این زندگی دلیلش همان فرزندتان باشد. خانواده مهم ترین عامل برای رشد و سلامت فرزندان هستند. مسلما آسیب های طلاق برای فرزندتان نیز غیر قابل پیش بینی بوده و مخاطرات خود را به همراه دارد. جای تامل است که یک بار برای همیشه بایستید و هر ابزاری را که برای درست کردن رابطه تان تا به حال به کار برده اید را کنار بگذارید و به کمک یک متخصص خانواده سعی کنید زندگی مشترک تان را از نو بسازید. در جلسات مشاوره خانواده به همه اعضا کمک می شود که نقش خودشان را در مسائل ببینند و به اندازه سهم شان برای حل آن ها قدم بردارند. به علاوه کمک تخصصی به شما این امکان را می دهد که دیگر راهکارهای ناکارآمد را کنار گذاشته و گام هایی با اطمینان در رابطه تان بردارید.

سلام .همسرم آلت خیلی بزرگی داره ۳۰ثانته وخیلی هم کلفته تو رابطه بالای ۴۵دقیقه طول میکشه تا ارضا بشه. من سکس دوست ندارم و خیلی هم سردم همسرم با خانمای دیگه خودشو ارضا میکنه الان من دوست دارم با همسرم رابطه داشته باشم اما همسرم هیچ میلی به رابطه نداره

سلام شما می تونید با انجام تکنیک های جنسی که در مقالات مختلف و جلسات آموزشی جنسی بیان میشه زمان ارضا خود و همسرتان را با یکدیگر تنظیم نمایید. برای مثال ماساژ جنسی طولانی کردن زمان معاشقه و تغییر پوزیشن در طول رابطه از روشهای موثر برای حل این موضوع هستند. مشاوره جنسی به شما می تواند درباره نحوه انجام این حرکات و رفتارهای جنسی راهنمایی تان بکنند

سلام و خسته نباشید امیدوارم پاسخگوی من هم باشید ..
من دختری 29 ساله ، مهندس ساختمان و فرزند آخر یک خانواده ی هشت فرزندی هستم ، پدرم بیست ساله که بیمارن و به هزاران دلیل میتونم بگم خودساخته بار اومدم یا شاید هم اینطور بهم گفتن ، خواهر برادرام سالهاست ازدواج کردن و صاحب فرزند و … هستن و من سه سال پیش عقد کردم و الان هشت ماهه عروسی کردم .
همسرم همکارمه در محل کار با هم آشنا شدیم ، مهندس ساختمان و بسیار موقر و متین و آروم ، و 34 سالشونه
تقریبا هیچ دوستی ندارم و اون تعدادی هم که در دوران تحصیل با هم بودیم دیگه نیستن …بهتره بگم دوستایی که تا چهار پنج سال پیش درجه یک بودن باهام دیگه کلا نیستن بارها سراغشونو گرفتم باهاشون تماس گرفتم اما هیچ جوابی نگرفتم ، راجع به یکیشون اطمینان دارم که بخاطر شرایط خصوصی زندگیش کلا نمیتونه با دوستانش باشه اما ما بقی دوستانم قطعا دلیل دیگه ای دارن که من بی خبرم
با دوستان درجه چندم هم فقط در فضای مجازی اونم نه خیلی نزدیک خیلی دور …خیلی دور
بعد از ازدواج بواسطه ی همسرم با تعدادی از دوستانش رابطه ی دوستی آغاز کردم اما اصلا بلد نیستم نگهشون دارم گاها خط خورده میشم از بینشون خیلی دیر به دیر میبینیم همو و اون چیزی که من در دوستی انتظار دارم اتفاق بیفته حاصل نمیشه چون خوده اون اشخاص دوستان قدیمی دارن که به من ترجیهشون میدن
در عالم دوستی از خودگذشتگی ، صمیمیت ، صداقت ، پیگیری ، شادی ، شیطنت و … رو به صورت دو طرفه میپسندم اما معمولا فقط خودم درگیرش میشم و هیچ کدوم از افراد در دایره ی دوستی با من در هیچ دوره ی زندگیم از یکسری رفتارهام خبر ندارن . چیزای مشترکی که همه راجع بهم میدونن و با این ویژگی ها معرفیم میکنن اینان : از بچگی باهوش و زرنگ بوده ، روی پای خودش وایساده ، خیلی به پدر و مادرش رسیدگی میکنه ، واقعا مهربونه ، به هر قیمتی حرف حق و میزنه حتی به ضرر خودش ،به هر هدفی که داشته باشه میرسه ، خونه ی پدر و مادرشو خودش ساخته ، تو بچگی برای رییس جمهور نامه نوشته و نماینده ی اول رییس جمهور رو به مدرسشون کشونده و باعث کلی کمک مالی به مدرسه و کلا منطقشون شده ، شاعره ، اهل مطالعس و یه کتبخونه ی مجهز داره ، عاشق کتاب خوندنه ، از بچگیش مثل هم سن و سالاش نبود و همیشه بزیرگتر از سنش رفتار میکرد…
اما چیزایی که تو خانوادم اتفاق افتاده : من خیلی عصبی و زود رنجم زود بهم میریزم و دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم از بچگی یادمه هر بار تو خونمون دعوا میشد مامانم خودشو میزد همین باعث میشد دعوا بزرگتر بشه دقیقا یادم میاد از کی و چجوری منم اینجوری شدم حتی خواهرای بزرگترم هم تو مشاجرات خودشونو میزدن
6 خواهریم با هم خوبیم خیلی اما خیلیم دعوامون میشه و از بین اونا کسی که هنوز خودشو میزنه منم …
خانوادمونو فامیل قبول دارن ..پدرم خیلی مومن و قرآن خون و خیلی خیلی روشن فکرن با اینکه خانوادمون شلوغ بود اما همه دخترا و پسراشو همیشه تشویق میکرد برن دانشگاه و حتما یه کاره ای بشن هممونم اونی شدیم که بابا میخواست خصوصا من
اما باری نشد که مشاجره ای پیش بیاد و من خودزنی نکنم ، مگر در یک دوره چهار پنج ساله که درگیر تحصیل و کار بودم و خیلی عاقل شده بودم …
ما به لحاظ مذهبی خانواده ای معتقدیم و به لحاظ فرهنگی بسته نیستیم ، آزاد بار اومدیم ، با تمام آزادی که تو خونه ی پدری داشتم هیچ وقت نگرانم نبودن که بیرون از خونه اشتباهی بکنم ارباطاتم مشخص و روشن بود برای خانوادم و هرگز درگیر روابط غلط نشدم
قبل از ازدواج با همسرم یکسال آشنایی ما طول کشید از همه لحاظ خواستمش بهم میخوردیم بجز مورد فرهنگی و مذهبی خانوادش که کلا با خوده همسرم هم در تضاد بودن اونها خیلی خیلی مذهبی و بسته بودن و به لحاظ پوششی اصلا و ابدا به من و خانوادم نزدیک نبودن
حتی همسرم هم شبیه اونها نبود ، همسرم همکارم بود و قبل از دوره ی شناخت ازدواجمون چند سال همکار بودیم و من کاملا در جریان بودم که ایشون اصلا مثل خانوادش نیست
به هرحال با وجود این واقعیت اختلاف فرهنگی شدید با هم ازدواج کردیم
از قبل از عقدمون و به محض ورود خانوادش به ماجرای ما مشکلاتمون شروع شد
خیلی محترمن و خیلی خداترس اما تذکراتشون ، واکنش هاشون و … خیلی منو عذاب میداد در دو.ره ی عقد بارها مسائلی پیش اومد که از تحمل من خارج بود با اینکه همسرم از قبل از عقد نوید این روزها و برخورد ها رو داده بود بازم من اذیت میشدم همسرم مدام به من میگفت تموم میشه این دوران مهم من و توییم که مثل هم فکر میکنیم، ما راه خودمونو میریم توجه نکن …
در دوره ی عقد بارها دعوا پیش اومد و برای من تموم نمیشدن این غم و غصه ها مرتب بهشون فکر میکردم و اصلا نمیتونستم فراموش کنم ، بیشتر وقت ها یک طرف دعوا خانوادش بودن و طرف دیگه من اما اونا خبر نداشتن من وارد دعوا شدم چون با همسرم سره اونا دعوا میکردم خودمو میزدم و گاهی به همسرم حمله میکردم و اون مدارا میکرد..و بعضی وقتها هم مشجاره حضورا پیش میومد باهاشون یک طرفش پدر شوهرم و یک طرف من اما من خودزنی نمیکردم ، بحث میکردم و هواسم به حفظ حرمتش بود بعد که با شوهرم تنها میشدیم مفصل دعوا میکردم بدون در نظر گرفتن هیچی متاسفانه
سر هر مسئله ای خانوادش به لحاظ مذهبی با من شوهرم مشکل داشتن
و من همیشه تبعیضی میان ما و بقیه پسر و عروساشون میذاشتن و حس می کردم
مریض شدم
مشکل قلبی و تنفسی پیدا کردم ،چندین ماه زیر نظر مستقیم روانپزشک بودم و به خوردم داد که بپذیرم ممکنه دوستم ناشته باشن خیلیا ، منو نخوان اصلا ولی من باید قوی باشم .
همسرم تو هیچ کدوم از مشاجرات با اونها یه لحظه هم منو ول نکرد به شون بی احترامی هم نمی کرد ، کنارم بود صبورانه و دلش بحالم میسوخت و گاهی خجالت می کشید .
بالاخره عروسی کردیم ، اوجوری که دلمون میخواست ، لحظه به لحظه ی عروسیمونو خودمون دو تا برنامه ریزی کردیم ، عقده گشایی شد برامون چون مراسم عقدمون رو خانواده ی همسرم بخاطر ترک نابهنگامشون خراب کرده بودن
تو مراسم عروسیمون دو تا مشکل داشتیم که بعد از عروسی هر روز بزرگ و بزرگ تر شدن و باز داشتن اون احساسات تلخ و درهم رو در من بیدار میکردن اولیش عدم حضور برادر بزرگترم و خانوادش در جشنم بود و دومیش رفتار خانواده ی همسرم که هیچ کدومشون مثل صاحب مجلس رفتار نکردنم ، اصلا جلوی دوربین نیومدن حتی با حجاب ، و اصلا مشخص نبود خانواده ی همسرم هم در جشن هستن ، عین غریبه ها ….
این دو مسئله بارها بعد از عروسیمون باعث دعوامون شد ..پرسش های پیگیرانه ی پدر شوهرم از علت عدم حضور بزرگترم دعواهایی رو بین من و همسرم درست کرد که هر بار یادش میفتم از شرمندگی میخوام بمیرم
به همسرم خیلی وابستم واقعا دوستش دارم اما با کوچکترین مسئله ای قاطی میکنم بهش ناسزا میگم ، میزنمش ، خودمو میزنم
اوایل اون کاری نمی کرد اما الان به هم گلاویز میشیم ، هم من حمله میکنم هم اون
اما نه به اندازه من جز این ویژگیا یه اخلاق بد دیگم اینه که تا بحث میشه پا میشم از خونه میزنم بیرون
اصلا به ساعت و زمانش فکر نمیکنم ، فقط میرم … اگرم تو ماشین باشیم پیاده میشم … و شوهر بیچارم بدنبال من …
از خودم حالم بهم میخوره
من راهم و گم کردم
لیاقت شوهرمو ندارم
حتی وقتی عمیق فکر میکنم یاد خوبیای خانواده ی شوهرم هم میفتم اونا هم از یه جایی به بعد تلاش کردن کاری نداشته باشن
باهامون راه بیان ، ولی خب به هر حال اونام انسانن
من احتیاج به کمک دارم
حالم خوب نیست من میدونم باید درمان بشم
من میفهمم همه رو دارم اذیت میکنم
هر کی با منه باید هواسشو جمع کنه که ناراحتم نکنه
یک ماهه تمامه که خیلی رو خودم کار کردم تموم سعی مو کردم برای شوهرم جبران کنم
تو روابط مون مدام گریم میگیره جوری که افتادم تو بغلش و دارم هق هق میزنم
گناه داره
دلم بحالش میسوزه رو بدنش جای دستامو میدیدم …
وای به حال من
عذاب وجدان داره داغونم میکنه
من نمیتونم برم مشاوره دیگه
هزینه ها خیلی بالان تو رو خدا راهنماییم کنین

سلام خیلی شرح حال کاملی نوشتید، اما در آخر انتظارتون مبنی بر این که در اینجا به طور کلی پاسخی بدم که مشلکتون حل بشه کمی به دور از واقعیت است. همانطور که خودتون شرح دادید خیلی از واکنش ها و ناراحتی های پیش آمده به مرور زمان و با ورود فاکتورهای مختلف ایجاد شده. پس برای باز کردن گره های موجود باید صبوری کرد و به خودتون فرصت بدید. عدم کنترل تکانه ، خودزنی ، پرخاشگری ، دخالت های خانواده همسر ، باورهای غلط و…. همگی از جمله مسائلی است که باعث به وجود آمدن چنین وضعیتی شده. ( با بررسی بیشتر و دقیق تر می توان به علت اصلی این رفتار های پی برد). اما همین که شما فقط دیگران را مقصر نمی دونید و سهم خودتون رو هم از مشکل می دانید، بسیار در روند درمان مفید خواهد بود. نیازی به هزینه های گزاف و جلسات بی ثمر هم نیست. شما با انتخاب یک متخصص خوب در زمینه مشاوره خانواده و یا مشاوره روانشناسی می توانید نتیجه ای بهتر در زمان های کمتر بگیرید.

سلام و ممنونم از اینکه شرح حال طولانی منو خوندید
اگر لطف کنید و روشن تر راهنماییم کنید ممنون میشم ، گاهی حتی یک سر نخ کوچک شما روشنگره راهم خواهد بود ، قطعا خوندن شرح حال من و پاسخ شما راهنمای افراد دیگه هم خواهد بود
و اگر پیشنهادی جز مشاوره ی حضوری ندارین ، اگر در اصفهان مشاوری مورد تایید میشناسید معرفی کنید ممنون میشم

سلام مجدد رفتارهایی که خود شما را در حال حاضر خود شما را آزار میده، می توانند علت های مختلفی داشته باشند که رفع هر گره ای در ذهن شما می تواند موجب آرامش خاطر و روان شما شود. در این میان خودتان نیز می توانید با فراگیری مهارت های زندگی چون مهارت حل مساله ، مهارت تفکر انتقادی و دیگر مهارت هایی که هم در زندگی و هم در جلسات مشاوره قابل دستیابی هستند مشکل تان را تا حد زیادی رفع نمایید. مشاوره به شما کمک می کنه تا این جریانات سریع تر پیش رفته و مانع بسیاری از درگیری های دیگر با اطرافیانتان به خصوص همسرتان شود. مشاوره تلفنی نیز برای شما امکان دسترسی سریع تر و آسان تر را فراهم می کند. همچنین با ارتباط با شماره های درج شده در سایت می توانید از متخصصان روانشناسی در شهر اصفهان اطلاعات کسب نمایید.

سلام و ممنونم از اینکه شرح حال طولانی منو خوندید
اگر لطف کنید و روشن تر راهنماییم کنید ممنون میشم ، گاهی حتی یک سر نخ کوچک شما روشنگره راهم خواهد بود ، قطعا خوندن شرح حال من و پاسخ شما راهنمای افراد دیگه هم خواهد بود
و اگر پیشنهادی جز مشاوره ی حضوری ندارین ، اگر در اصفهان مشاوری مورد تایید میشناسید معرفی کنید ممنون میشم

سلام وقت بخیر من خانمی ۳۰ ساله هستم ۴ ساله ازدواج کردم به مدت ۳ سال باخانواده همسرم زندگی کردم با وجود تمام مشکلاتی که داشتیم الان یک ساله که خانه ساختیم مستقل شده ایم از ابتدا به خاطر بی توجهی و بی پولی وبیکاری وشب نشینی های همسرم با دوستانش داشت وتا صبح به خانه نمی امد ومشروب میخورد و باوضع بدی به خانه می امد به خاطر بی مسئولیتی وبی تفاوت بودن ایشان وخانواده اش نسبت به من درموقع حاملگیم بچم سقط شد وبااین وجود کنار امدم و با وجود این که بهش تذکر میدادم ولی گوش نمیداد الان هم به خاطر بدهی که به خاطر ساختن خانه دارره که من وخانواده ام هم همه جوره به ایشان کمک مالی کردیم ولی زندگی برای من واقعا سخت شده وتمام مشکلات به صورت یک جا اور شده وتحمل من برای ادامه زندگی کم
تصمیم به طلاق حتی با بخشش مهریه شده ام نه خانواده ام ونه خود ایشان راضی به طلاق من نیستن ولی من به ادامه زندگی راغب نیستم و نمیتو انم تهت هیچ شرایطی زندگی کنم ایا با طلاق غیابی میشود جدا شد یا باید بمانم و برخلاف میلم به این زندگی ادامه دهم

سلام با توجه به مسائلی که عنوان کردید، در صورت محرز بودن مشکلات عنوان شده؛ حقوق شما محفوظ و حق طلاق با شما خواهد بود. البته نا گفته نماند که اگر همسرتون حاضر به طلاق نباشن، به احتمال زیاد قاضی طلاق را صادر نمی کند. تمام مسائل حقوقی مربوط به هر پرونده ای با توجه به رای قاضی و مفاد مختلف متفاوت می تونه باشه. اما پس از آن که از حق و حقوق خود اطلاع یافتید، لازم است از اقدامات عجولانه خود داری کنید. در جلسات مشاوره خانواده هایی که به مرز طلاق رسیده اند به هر دوی زوجین این امکان داده می شود تا بتوانند زندگی بعد از طلاق خود را ترسیم کرده و آن را با زندگی که هم اکنون در آن هستند مقایسه کنند. کم نیستند کسانی که طلاق گرفته و بعد از آن پشیمان شده اند. پس برای آن که از قدم های خود مطمئین شوید، از مشورت دیگران خودتان را محروم نکنید. اجازه دهید فکر ها و راه حل های مختلف هر چند پیش پا افتاده جلوی پایتان قرار بگیرد. همانطور که ازدواج مسیر زندگی شما را به سمتی کشانده که به آن علاقه ای نداشتید. طلاق نیز ممکن است انتظارات شما را براورده نکند. توصیه می کنم از مشاوره طلاق و یا مشاوره خانواده برای رسیدن به بهترین راه حل استفاده نمایید.

سلام من دختری ام ک متوجه شدم پدرم با یک زن در فضای مجازی در ارتباطه البته فک نمیکنم ک رابطشون بیشتر از پیام و .. باشه ولی مطمئن نیستم و من دوست ندارم ک مامانم ازین موضوع باخبر بشه البته بابام یک بار دیگه خیلی وقت پیش با یک نفر دیگه در ارتباط بود و اون هم فقط فضای مجاز. به خاطر همین اگه مامانم متوجه بشه ممکنه طلاق بگیره و از یک طرف دیگه هم مریضه
میشه بهم بگین من الان باید چیکار کنم نمیتونم بی تفاوت باشم

سلام روابط زناشویی در هر برهه ای احتمال متزلزل شدن را دارد. در این میان شما به عنوان فرزند باید ببینید که چه نقشی را می توانید در پایداری این ازدواج داشته باشید. اما قبل از هر چیز باید بدانید که مسئولیت نگه داشتن ازدواج و وفاداری پدر به مادر و یا برعکس به عهده شما نبوده و حتی گاه غیر ممکن نیز می باشد. در هر خانواده ای باید دید جایگاه افراد چیست و چه نقشی را می توانند در این میان بازی کنند. برای رسیدن به چنین آگاهی نیاز به دریافت کمک متخصص دارید چرا که شما در این مرحله می توانید تا حد زیادی بر خانواده تاثیر مثبت داشته باشید. با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و مشاوره خانواده دریافت نمایید

باسلام.نزدیک به4سال هست که ازدواج کردم ویک فرزندیکساله دارم.اززمانی که فرزندم به دنیاآمده شوهرم بسیاربددهن شده وفحش میده ومنوتحقیرمیکنه وتهدیدبه طلاق.وقتی هم اعتراض میکنم میگه کاری نمیتونی بکنی ومجبوری زندگی کنی ودائم منو بادیگران مقایسه میکنه ومنومقصرهمه کمبودهای زندگی میدونه ومیگه از لزدواج بامن پشیمون هست.نمیدونم چه جوری بایدباهاش برخوردکنم تادست ازاین کارهابرداره.لطفامنو راهنمایی کنید

سلام برای پاسخ به این سوال مسائل زیادی نیاز به بررسی داره و نتایج زیادی می توان از این رفتار های همسرتان گرفت.اما اگر همسرتان دو رفتار کاملا متفاوت از قبل بچه دار شدن با بعد بچه دار شدن از خود نشان می دهند نشان از یک ناراحتی عمیق درونی ایشان بوده و حتی شاید خودشان نسبت به این مساله واقف نباشند. بنابراین برای روشن شدن موضوع حتما از مشاوره فردی و یا مشاوره خانواده بهره گرفته و موضوع را به طور اصولی رفع نمایید.

سلام پدرومادرم ۱۰ساله که جداشدن دلیل طلاقشون مشکلات روانی پدرم بود و مصرف شیشه پدرم توی توهم میرفت و رفتارهای عجیبی ازخودش نشون میداد در بیمارستان اعصاب وروان هم بستری شد ولی خوب نشد مادرم به خاطر آسایش وامنیت منوخواهرم مجبورشدطلاق بگیره وبرای ما توی همه این سالها خیلی زحمت کشید چون پدرم نفقه نداد، من ازدواج کردم ولی خواهرم که 20سالشه مجرده، چندوقتیه خواهرمومادرم باهم اختلاف دارن خواهرم بامادرم اصلا خوب نیست وداعم دعوا میکنه توی دعوا جیغهای خیلی بدی میکشه و تهاجمی رفتارمیکنه و بدوبیراه میگه وهرجا میخوادبره اصلا به مادرم نمیگه شبا دیر میاد گستاخ شده بدحجابه و اصلا به حرفهای مادرم توجه نمیکنه و احترام نمیزاره، چندروز پیش دعواشون شد جیغهای خیلی بدی کشیده بودو به مادرم گفته بود بابام سگ شرف داشت به تو و بروبمیرو….داعم بهش میگه توبرای من مادری نکردی و…. الان چندروز حال مادرمم خیلی بده میشه راهنماییم کنین؟؟؟

سلام همانطور که شما در این خانواده روزهای بد و خوبی را تجربه کرده اید خواهر شما هم آن ها را تجربه کرده اند. اما آثاری که این تجارب بر هر کدام شما گذاشته مانند هم نبوده و چهار چوب فکری یکسانی وجود نداره (دلیل نمیشه درکی که شما از زندگی دارید را نیز ایشان همان درک رو داشته باشن). پس برای پی بردن به رفتارهای منفی خواهرتون باید او را به طور منحصر به فرد همانطور که هست ببینید و درک کنید. حال که پدری موثر در این میان وجود نداره بار این مساله بیشتر بر دوش مادر می افتد. اختلاف نظر های هر چند کوچک نیز عواملی تعیین کننده در نوع رابطه مادر دختر خواهند بود. از طرفی سن خواهرتان نیز تا حد زیادی توجیه کننده رفتار های ایشان بوده و باید شرایط روحی و روانی جوانان را در این سنین را نیز درک کرد. توصیه می کنم از مشاوره خانواده بهره گرفته برای رفع مسائل از متخصص کمک دریافت کنید.

٣٣سالمه و ١٠ ساله ازدواج کردم و یه دختر دو ساله دارم . دچار طلاق عاطفی هستیم و بارها بکمک بقیه به حالت عادی برگشتیم ولی دیگه خسته شدم و فقط بخاطر دخترم و وابستگی‌ای که هردومون بهش داریم و اینکه ضربه روحی نخوره طلاق نگرفتیم. و اصلا احساس خوشبختی نمی‌کنم و از زندگیم خسته شدم و اگه دخترم نبود یه لحظه زندگی مشترک را ادامه نمی‌دادم. مدتیه به فکر ازدواج دوم افتادم و می‌خوام دنبال یک گزینه مناسب بگردم تا طعم آرامش و خوشبختی رو ببینم . فقط چون دخترکوچولوم خیلی برام مهمه نمیدونم که اگه با یک خانم دیگه ازدواج کنم آیا دخترم بازم صدمه می‌بینه؟ خدایی موندم چکار کنم. میدونم همه حق رو به همسرم میدن ولی من چی؟ آیا من هیچ حقی ندارم توی این زندگی که بدون حمایت هیچکس از ٢٠ سالگی کار کردم تا یه زندگی ایده‌آل رو بسازم؟ بخدا مادرم میگه وقتی فکر می‌کنم توی این گرما چجوری طاقت میاری داغون میشم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنون

سلام در هر زندگی مشترکی سختی ها و دشواری هایی وجود دارد که رابطه زوجین را به چالش می کشد. در بسیاری از موارد عدم آگاهی از برخورد مناسب با مسائل (هم مرد و هم زن) به پیچیده شدن مسائل دامن زده و حل آن ها را ناممکن می کند. دور شدن زوجین از یکدیگر و عدم درک آن ها یکی از علل اصلی طلاق عاطفی است. این که هر دو شما حتی به خاطر فرزندتان حاضرید در کنار یکدیگر بمانید نشانه خوبی است. از طرفی پادرمیانی ها هم تا حدی توانسته اند این ازدواج را پا برجا نگه دارند، پس شاید هنوز راهی برای بهتر شدن رابطه و حفظ سلامت فرزندتان وجود داشته باشند. بسیار زوج هایی که حتی پس از طلاق رسمی به یکدیگر برگشته و زندگی بهتری را شروع کرده اند و یا پس از طلاق پشیمان شده اند چرا که متوجه قابل حل بودن مسائل با ایجاد کمی انعطاف در خود و یا شاید کمی محبت بوده اند. بنابراین توصیه می کنم پیش از آن که تصمیمی بخواهید بگیرید که پیامدهای آن تا حد زیادی غیرقابل پیش بینی هستند از روش های که متخصصان و مشاوره خانواده ارائه می دهند استفاده کنید. آن ها با بررسی و مشخص کردن تمامی مسائلی که از چشم شما و همسرتان دور مانده کمک می کنند که بهترین راه حل را پیش بگیرید. ورود به یک رابطه خارج از زناشویی و ازدواج دوم تنها به بدتر شدن مسائل و از هم پاشیدن خانواده تان ختم خواهد شد. (این را هم در نظر بگیرید که همسرتان هم نیازهای عاطفی و جنسی دارند که شما به عنوان همسر موظف به رفع آن ها هستید…)

سلام همسرم پسر 10 ساله منو برده منزل خانمی و گفته فامیل پدرشوهرم است و از پسرم خواسته که به من ( مادرش) حرفی نزد ، کفته من مشکلی ندارم ولی مادرت اگر بفهمد غصه میخورد ، پسرم به من گفت و به اون گفتم اگر بابا پرسید بگو به من حرفی نزدی ، من که از خودم یکسال گذشتم ولی فکر میکنم کار همسرم از اینکه با پسرم این رفتارو انجام داده اشتباه است ؟ نگرانم اگر پسرم به خانمها در اینده بی اعتناد شود یا مانند خیلیها در جامعه که انتقام میگیرند یا … لطفا راهنمایی فرمایید

سلام همسرتان به عنوان الگویی برای پسرتون با این رفتارشون به او نشان می دهند که روابط فرازناشویی ایرادی نداره و اگر همسرم چیزی نفهمه و نفر سوم هم راضی باشه دیگر هیچ مشکلی پیش نمیاد و شما نیز با درخواستتان به پسرتان این پیغام را دادید که پدرت کار درستی کرده و اگر من ندانم در زندگی مشترکمان مشکلی پیش نمی آید!!! بنابراین تنها همسرتان نیست که آموزه های غلط را به فرزندتان انتقال می دهد، بلکه نوع تعاملات هر دو شما (بین شما و همسرتان، بین شما و فرزندتان، بین همسرتان و فرزندتان) همگی در شکل دهی تفکر و نوع برخورد او در آینده تاثیر دارند. اما اتخاذ یک رفتار مناسب در این موقعیت کار راحتی نیست و توصیه می کنم برای بررسی بیشتر به مشاوره خانواده مراجعه کرده و بهترین روش را اتخاذ کنید.

سلام کسی که تلفن ثابت نداره و فقط موبایله چطور می تونی با شما تماس بگیره

سلام از طریق کانال تلگرامی هنر زندگی و یا با یکبار تماس از طریق تلفن ثابت به شماره های درج شده ودر خواست مشاوره با موبایل می توانید از دیگر روش های ارتباطی اطلاع کسب کنید

سلام،دختری 17 ساله هستم…من بزرگترین مشکل زندگیم پدرم هست…نمیدونم چجوری بگم…تقریبا از همون دوران کودکی تا الان من و اون همیشه در حال بحث کردن و دعوا هستیم…سر هرچیزی کوچک پدرم باهام عصبی میشه…البته اینم اضافه کنم که به شدت گوشی باز هست طوریکه صدای همه اقواممون در اومده طوریکه هر جا مهمونی میریم کلش همیشه تو گوشیه و همیشه در حال بحث کردن تو گروه های اینترنتی(سیاسی،اقتصادی)هست،و اگه ما یه چیزی بگیمباهامون به شدت بد برخورد میکنه طوریکه برخی اوقات شده جلوی جمع من رو تحقیر کنه…از طرفی با توجه با شرایط کاری سخت پدرم(پزشک هستند)یه چند سالی ممکن بود ازمون دور بشه…مثلا از تو دبستانم دو سال تو یه شهر دیگه بود یا تو راهنماییم تو تهران بود…و اصلا نمیاد با من حرف بزنه یا اگه من بخام حرفی بزنم میگه تو که احمقی بیشتر نیستی(البته با لحن بدتر!!!)برای هرکاری باید منت کشیش رو بکنم…و البته اینم بگم با من شدیدتره نسبت به دو برادر دیگم که اونل 14 و 5 ساله هستند(البته اولیه خیلی صاف و سادس و همیشه خدا سرش تو پی اس فور ایناست اصلن حواسش به دنیاش نیست)در حالیکه من پر شر و شوررتر هستم و خب بیشتر برونگرام…و خب وقتی تو راهنماییم بودم اعتماد به نفسم خیلی کمتر بود ولی الن که بیشتر شده وبیشتر حرف میزنم…و با دوستایی که بیشتر باهاشون بودم شده مثلا تو خونه بگم برو بابا…جملات عامیانه زیاد میگم…و خب پدرم خیلی بدش میاد کلی از خجالتم درم میاره…مخصوصا که امسال کنکور دارم کمی عصبیتر هم هستم خیلی دعواهامون بیشتر شده (مثلا برای خرید کتاب اگه مثلا کتابهای داستان محض دلخوشی و برای یکروز استراحت بخرم خیلی دعوا میکنه) واقعا نمیدونم چیکار کنم اصن همه میگن فقط بخون که فرار کنی از این خونه…

سلام به نظر میاد که رابطه پدر و فرزندی آن طور که باید شکل نگرفته. همین موضوع باعث ایجاد حسی در شما برای تلاش بیشتر جهت ساختن این ارتباط شده است.شکست شما در این مسیر موجب تنش و درگیری بیشتر شده و در نهایت خشمی پنهان نسبت به پدر در درون شما در حال شکل گیری هست. اما آن چه که در شرح حال شما دیده نمیشه نقش مادر تون هست. مادر به عنوان یکی دیگر از منابع قدرت در خانواده نقش به سزایی می توانند در تعدیل روابط ایفا کنند. اگر شرایط به گونه ایست که مادر هم نمی توانند نقشی موثر داشته باشند پس حتما لازم است که کمک فردی دیگر استفاده کنید.
در این میان خود شما نیز می توانید با دریافت مشاوره خانواده راه حل های ممکن دیگر را بررسی کنید.

سلام با توجه به سن حساسی که در آن قرار دارید، نقش پدر در زندگی شما تأثیر بسیار زیادی در آینده، رفتار و شکل‌گیری شخصیت دارد. بی توجهی‌های پدر شما و رابطه‌او با شما ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلفی شکل گرفته باشند که نیاز به بررسی و ریشه‌یابی دارند.‌ ممکن است رفتارهای غیر عمد خودتان در بروز مشکلات عاطفی با پدرتان تأثیرگذار باشند. با توجه به اینکه رفتارهای پدرتان شما را ناراحت می‌کند لازم است تا راه‌کارهای حل مسئله و مقابله با مشکلات در روابط را بیاموزید. تا خود را از آسیب‌های روانی حفظ کنید. توصیه می‌کنیم برای آموزش این مسائل از مشاوره روانشناس کمک بگیرید.

باسلام من مدتی است احساس می کنم که دچار ذهن خوانی شده ام وبا دیگران که صحبت میکنم انها انچه در ذهن من میگذرد را میخوانند که این موضوع را بارها اززبان خود ان ها شنیدم و شواهد عینی را از طرف این موضوع دریافته ام همین موضوع ارتباطم با دیگران دچار مشکل کرده و اعتمادبه نفسم را پایین اورده و همچنین دچار وسواس شده ام که حرفهای بد بزنم و دیگران متوجه بشوند تورو خدا راهنماییم کنید ممنون

سلام هر کسی قادر به ارتباط با شما نیست و برای آن که بتوانید تعادلی در ارتباطات خود ایجاد کنید حتما نیاز به آموزش دارید تا روابط خودتون را به حالت طبیعی بازگردانید. پس حتما به یک روانشناس مراجعه کنید. برای این منظور می توانید از همراهی یکی از نزدیکان تان نیز استفاده کنید و از آن ها بخواهید با شما به مرکز مشاوره مراجعه کنند.

باسلام درپی مشکل قبلی ام دررابطه با ذهن خوانی دیگران بر خودم میخواستم بگم حتی من عکس العمل ها ورفتارهای دیگران را در منزل و حتی از فاصله های دورازخودم هم احساس میکنم وحتی شواهد وواقعیات عینی را دال براین موضوع یافته ام و حال فقط میخواستم بدونم ایا این موضوع هم مثل قبلی واقعیت دارد و برای مقابله بااین رفتار و واکنش حقیقی چه کنم خواهش بازهم اگر میتوانید کمکم کنید

سلام همانطور که قبلا توصیه شد، شما نیاز به آموزش و دریافت کمک دارید، چرا که کسی غیر از متخصص نمی تواند به شما کمک کند. پس با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و در خواست مشاوره کنید.

سلام وقت بخیر بنده نزدیک به یکساله ازدواج کردم از ابتدا با مادر همسرم مشکلاتی داشتیم از این بابت که مراسم ها به میل ایشون برگزار بشه هرجا که ایشون بخوان حضور داشته باشیم و یک سری رسم و رسومات حتی به میل ایشون انجام نشد از ابتدا هیچ کمک مالی از جانب خانواده همسرم صورت نگرفت و نظر هردوی ما به این بود از لحاظ مالی مستقل ولی با اطلاع وتمام احترامات تمام موارد رو پیش ببریم ..ایشون تو این مدت ازدواج ما خیلی به ندرت با من تماس داشتن و هرجا دعوتی بود با همسرم تماس میگرفتن برای اطلاع..یا حتی برای اینکه بیان منزل ما با همسرم تماس میگرفتن در صورتی که میدونستن من منزل هستم..بارها بابت نوع رفتارهاشون من ناراحت شده بودم ولی تو این یک سال اصلا صحبت یا ابراز ناراحتی نکرده بودم حتی فردای عروسی روز ماه عسل تماس گرفتن و کلی دعوا و بحث با همسرم کردن که به شدت ناراحت شدن و رو رابطه ما هم تاثیر گذار بود بازهم بابت این موارد نذاشتم رابطه قطع بشه و با وجود عدم رفت و امدی که همسرم انجام میداد من اصرار به ارتباط مجدد کردم و از همسرم خواستم تمام موارد رو کنار بذاریم و ارتباط مجدد شکل بگیره شکل گرفت و رفتیم منزلشون و با بی توجهی و محل ندادن مادرشوهرم مواجه شدم ..مدتیه به خاطر رفتارهای مجدد مشکلاتی که با مادر همسرم داشتم رو به صورت تلفنی بهشون گفتم و ابراز ناراحتی کردم و بحث های مختلفی پیش اومد ولی در اخر منوط به این شد صحبت رو ادامه ندیم ازون موقع مادرشوهرم و خانواده همسرم حنی پدرشون هیچ تماس و ارتباطی حتی با همسرم نذاشتن حتی احوالپرسی کوچیک از طریق تلفن از همسرم در شش ماه..همسرم مدتیه واقعا احساس دلتنگی میکنه و این دلتنگی بعضی وقتا رو نوع رابطه اش با من تاثیرگذار بوده و چند بار ازم خواسته فراموش کنیم و بریم رابطه رو دوباره شکل بدیم با وجود هماهنگی با سایر بستگان دیداری صورت گرفت که هیچ عکس العمل و محلی به ما گذاشته نشد و حتی خواهرشوهرام داخل اتاق رفتن تو مدتی که اونجا بودیم.. من این بار رغبتی برای ارتباط مجدد ندارم اما همسرم تاکید دارن برن و با خانوادشون صحبت کنن و سنگهارو وابکنن و بگن همه چیزو فراموش کنیم و درخواست کنن تا وقتی با بنده ارتباط خوبی نداشته باشن رابطه خوبی نخواهیم داشت اما من نه موافقشون هستم نه تمایلی به ارتباط مجدد دارم چون طبق تجربه دیدم هربار ما برای ارتباط مجدد قدم برداشتیم این تصور پیش اومد که ما مقصریم یا وظیفه ما هست که روابطو بهتر کنیم با تمام اشتباهات حتی از جانب اونها ….!!!با وجود بی احترامی هایی که طی این مدت به بنده شده حتی منو مقصر میدونن در صورتیکه تا حالا نگفتن من کار بدی باهاشون کردم یا گله ای از من نداشتن همیشه از اعضای هانوادم گله کردن ولی نوع رفتارشون و بی محلیا برای من و همسرم هست..اللن نمیدونم باید چیکار کنم ..حق با همسرم هست و باید بربم تا دلتنگیش برطرف بشه یا نه احترام و ارزش من اینجوری از بین میره .ممنون میشم راهنماییم کنید سپاسگزارم

سلام ازدواج رخدادی است که در آن هر دو طرف عضوی از خانواده‌ی طرف مقابل نیز محسوب می‌شوند. در این بین نوع ارتباطات و تعاملات با خانواده همسر بر روی روابط شما با همسرتان تاثیر می‌گذارد. مطمئنا انتظار داشته‌اید با وجود استقلال مالی و پذیرش خواسته‌های مادرشوهرتان، بازخورد مثبت و محترمانه‌ای نیز از ایشان دریافت کنید. اما بی محلی ها و رفتارهای ناخوشایند مادرشوهرتان ممکن است از قبل ازدواج شما نشات گرفته باشند. رضایت و یا عدم رضایت خانواده همسرتان نسبت به ازدواج و یا مشکلات قبل از ازدواج موضوعاتی هستند که به بررسی بیشتری نیاز دارند. از طرفی ممکن است بسیاری از رفتارهای مادر شوهرتان بر اثر ناآگاهی بوده و یا از رفتار خود شما نشات گرفته باشند. تمایل اولیه‌‌ی شما برای ادامه رابطه با خانواده همسر نکته مثبتی است. چرا که به هر حال قطع رابطه‌ی همسرتان با خانواده‌اش امکان پذیر نیست و همانطور که خودتان اشاره کردید موجب دلتنگی او می‌شود و به تبع بر روابط شما با او تاثیر سوءی دارد. تجربه‌ی عدم موفقیت شما در برقراری ارتباط با خانواده همسر تمایل شما برای ادامه رابطه را از بین برده. اما می‌توانید با ایجاد تغییراتی در خود و با استفاده از اصول و مهارت‌های ارتباطی، رفتارهای آزاردهنده‌ی خانواده همسرتان را کاهش و یا تغییر دهید. واکنش شما در برابر رفتارهای خانواده همسر عاملی تعیین کننده در بهبود روابط شما هستند. همکاری و تعامل همسرتان در کنار شما نیز نقش بسیار زیادی دارد. پیشنهاد می‌کنیم برای یادگیری واکنش‌های مناسب در برابر رفتارهای خانواده همسر و حفظ ارزش در روابط خانوادگی از مشاوره خانواده استفاده کنید.

سلام وخسته نباشید خدمت مشاور عزیز
۶سال است که ازدواج کرده ایم ودو فرزندداریم شوهرم از اوایل زندگیمان هر ازگاهی به خانواده ام کم محلی میکند بی دلیل وقتی ازاو علت رفتارش را میپرسم میگوید چنین نیست یک روز رفتارش خوب است و بگو بخند میکند روز دیگر قیافه اش در هم است لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام ، معمولا مردان نسبت به زنان دچار تغییرات کمتری در هیجانات و احساسات شان می شوند. مردان قادرند با توجه به موقعیت احساسات شان را درگیر نکرده و بر اساس منطق شان تصمیم گیری و رفتار بکنند.
اما با تمام این ها مردان نیز دارای احساسات هستند و نیاز به درک از جانب همسر و شریک زندگی شان دارند. عدم بازگو کردن مسائل و ناراحتی یکی دیگر از ویژگی های مردانه است که باعث می شود زنان در رابطه با آن ها دچار اشتباهات زیادی شوند. پس هر زنی برای موفقیت در ازدواج خود به کمی تیز هوشی در رابطه با مردان نیاز دارد. خواندن مقاله شناخت مردان و یا دیگر مطالب مرتب می تواند به شما برای درک بهتر همسرتان مفید باشد. این را هم در نظر داشته باشید که عدم رفع عامل ناراحتی می تواند شروعی در شکاف میان شما و همسرتان باشد.
با وجود تمام این ها چند نکته دیگر را نیز باید در ارتباط با سوالتان در نظر داشته باشید. کم محلی های او چقدر برداشت ذهنی شماست و چقدر حقیقت دارد؟ آیا می تواند عوامل بیرونی مثل خستگی و یا مشغله ذهنی دلیل این رفتار ایشون باشد؟ چقدر شما همسرتان را می توانید درک کنید؟……
شما می توانید با دریافت مشاوره خانواده گره بسیاری از مسائل را برای خودتان باز کرده و دیدی متفاوت به زندگی خود پیدا کنید.

سلام لطفا کمکم کنید 30 سالمه و 3 ساله ازدواج کردم از اوایل ازدواجم با همسرم مدام بحث و دعوا داشتیم و ب نظر خودمم بیشتر سر مسائل کوچیک بوده اما همسرم همه چیو خیلی کش میده تا زمانی که من عصبانی بشم یا واکنش نشون بدم خانوادش خیلی روش تاثیر میزارن و باعث اختلاف بین ما میشن اتفاقات زیادی افتاده و الان حال هیچ کدوممون خوب نیست من دیگه از زندگی باهاش خسته شدم چون هیچ جوره نمیخاد از خانوادش دور باشه و اونا واسش همیشه در اولویتن و این منو خسته میکنه طوری که نمیتونم ادامه بدم از خانوادم دورم و تو شهر غریب تنها موندم اخرین کاری که کرد منو چن ساعت تو خونه زندانی کرد و رفت و من مجبور شدم از پلیس کمک بخام الانم که صاحب خونه ما رو جواب کرده میخاد ببره تو خونه مادرش و من هرگز نمیرم چیکار کنم منصرفش کنم چون باعث همه مشکلاتمون این خانمه این حرف من نیست حتی پدر خودشم همین نظرو داره و همه اشنا و دوستا که در جریانن

سلام ، مادر برای هر مردی اولین زنی است که به او علاقه مند شده و از او محبت دیده. جایگاه مادر در نزد مردان (همچنین در نزد زنان) قابل تغییر نیست و نمی توان با کسی که او از دوران کودکی به عنوان فردی بی نقص بوده مجادله کرد. هر چقدر که مادر همسرتون مقصر باشن و همسرتان هم به این مسائل واقف باشه احتمال دیده شدن شما در این میان بسیار پایین است. این موضوع با توجه به فرهنگ ها و تربیت های مختلف تفاوت داره اما حتی روانشناسان نیز به نقش مادر از همان دوران طفولیت تاکید زیادی کرده اند. پس اگر نمی شود با عامل مشکلات (از منظر شما) مقابله کرد پس باید چه کرد؟
همانطور که تا به حال تجربه کردید دعواهای کوچک باعث شکاف بیشتر میان شما و همسرتان شده و از طرفی قرار گرفتن در نقطه مقابل سمبل زندگی همسرتان (مادر ایشون) تنها به بدتر شدن شرایط انجامیده. در این میان بالا گرفتن دعواها و خارج شدن کنترل دعوا به خارج از رابطه شما دو نفر ؛ احساسات منفی را به حدی رسانده که دیگر محبت زناشویی به کمرنگ ترین حد خود رسیده است.
در نظر داشته باشید طلاق یکی از راه های پیش روی شماست؛ اما این تنها راه باقی مانده برای شماست؟ در قدم اول بهتر است تلاش کنید تا مشکلات را به داخل رابطه خودتان دو نفر بیاورید و از ابراز ناراحتی درباره رفتار و یا عملکرد دیگران (هر کسی غیر از خودتان و همسرتان) چشم پوشی کنید. نیازی نیست خیلی سریع تصمیمی بگیرید ، پس عجولانه عمل نکنید. مشاوره خانواده در این میتواند شما و همسرتان را به آرامش دعوت کرده و کاری کند که هر دوی شما با توجه به موقعیت و امکانات ممکنه بهترین تصمیم را بگیرید. می توانید برای دریافت مشاوره خانواده با شماره های درج شده و یا قسمت مشاوره با موبایل سایت تماس بگیرید.

سلام من یک شوهر بی نهایت تنبل دارم. الان سه ساله که بیکاره.
نمیدونم چیکار کنم. بی نهایت خسته شدم.

سلام عدم توجه به وظایف در زندگی مشترک می تواند دلایل متعددی داشته باشد. تنها با یک توصیف نمی توان نظر دقیقی داد. توصیه می کنیم جهت مشخص شدن موضوع و ارائه راهکار مشاوره خانواده دریافت نمایید.

با سلام و احترام
بنده با همسرم مشکل دارم لطفا راهنمایی فرمایید.
:خلاصه مشکل
بنده همسر اولم فوت شدند. سه تا دختر دارم که دختر اولم معلول جسمی است بعد از فوت همسرم حدود دو سال و نیم است که با یکی از همکاران خودم ازدواج کرده ام اوائل ظاهراَ زندگی خیلی خوب بود و فکر می کردم که شانس خوبی در زندگی سراغم آمده اما چند ماه نگذشت که بنای اختلاف با بچه ها گذاشته شد از حق نگذرم یک سال در منزل و خانه داری علاوه بر کار بیرون خوب بود و فقط با بچه ها صحبت نمی کرد (وی قبلا معلم بجه ها هم بودند) پس از ادامه قهر و قهر بازی با بچه ها یک بار بچه ها نسبت به او کم تحمل شدند و به او پرخاش و توهین کردند. من هیچ وقت به بچه ها حق ندادم و بیشتر طرف وی را می گرفتم ولی الان خیلی نسبت به این زندگی و بچه ها و من بدبین و منتفر است صد بار است تقاضای طلاق می کند و با زور او را نگه داشته ام هر چه به او احترام و محبت می کنم جواب نمی گیرم و در روز مدام به خودم و بچه ها و مادر بچه ها فحاشی و توهین می کند. هر چه سکوت می کنم هیچ فایده ای ندارد. مدام گذشته را در ذهن خود مرور می کند و با شنیدن اسم بچه ها یا دیدنشان شروع به فحاشی می کند البته این را نیز بگویم که ما فقط سال اول با بچه ها زندگی کردیم و الان در یک ساختمان دو طبقه زندگی می کنیم و من فقط مایحتاج زندگی شون رو فراهم می کنم و جرئت نمی کنم وقتی را با آنان بگذرانم هر چند می دانم که حق پدری این است که نیاز آنان و هم صحبتی و هم نشینی و مفهوم خانواده را در مورد شان به جا نمی آورم اما مجبورم فعلا این رویه را ادامه بدهم خیلی زندگی حاد و سختی را تحمل می کنم همه توهین و سرزنش و دشنام ها را با سکوت تحمل می کنم و گاهی که زیاد سکوت کنم شروع به حمله فیزیکی هم به طرف من می کند. و کار به دعوا می کشد. پیشنهاد رفتن به مشاوره هم می دهم با سماجت رد می کند و دوست ندارد این حالت را و رفتار خود را رها کند.
از نظر مادی هم روز اول من هیچ چشمداشتی نسبت به حقوق او نداشتم ولی با وجود این که الان خرج دو خانه بر عهده من هست هیچ گاه نه من توقعی از او داشتم و نه او کمکی کرده است به هر حال فکر می کنم من خودم باید زندگی را اداره کنم و بچه های من هیج ربطی به او ندارد و اصلا حقوقش را نمی دانم چکار می کند و هیچ وقت هم ازش سوال نکردم از همان روز اول هم بنای بر جدایی حقوق و خرج خود را گذاشته است و کوچک ترین خرجی هم که برای خانه انجام داده ( حتی در حد یک جا کبریتی هزار تومنی یا جارو دستی دو هزار تومنی) را یاد داشت کرده و جزء اموال خودش می داند. واقعا در زندگی کم آورده ام و زندگی برایم جنهمی شده است که نپرس.
از شما تقاضا دارم وقتی را در مطب برایم / یا برایمان تعیین نمایید ان شاء الله که سبب خیر باشید ومی دانم که هستید و از دانش و تجربه خودتان کمکی به زندگی بغرنج ما بنمایید
سپاسگزارم

سلام، برای تغییر حتما لازم نیست همسرتان هم در جلسات اول حضور داشته باشند. شما می توانید خودتان برای شروع درمان اقدام کرده و با کمک متخصص آرامش را به زندگی خود بازگردانید. برای دریافت مشاوره و تنظیم وقت با شماره های درج شده در سایت از تلفن ثابت تماس گرفته و یا از طریق تلگرام با ما ارتباط برقرار کرده تا بتوانیم برایتان وقت تنظیم کنیم.

سلام
شوهر من ب من بد بینه همیشه فکر میکنه میخام بهش خیانت کنم در صورتی که ب غیر ایشون کسی تو زندگی نیس همه کارایی ک میگه انجام میدم بلوه شکاکیش برطرف شه…دست بزنم داره سریع اعصبانی میشه من خیلی ازش کتک میخورم
ب سرم افتاده طلاق بگیرم خسته شدم از افکار مریضش
خودش خیانت کاره فک میکنه منم اینجوریم
۳ ساله عروسی کردیم
بنظرتون من چیکار کنم تورو خدا یه راه خوب بگید

سلام با توجه به شرح حالی که دادید ایشون دیدگاه مثبتی نسبت به زنان در زندگی ندارند. شکاکی و دعواهای فیزیکی که با شما دارن و از طرفی خیانت ایشون ( که می تونه نشانه ای از تحقیر زنان با این رفتارشون باشه) عدم اعتماد ایشون به زنان زندگی اش را نشان میدهد. مهم ترین افراد که در چنین باورهایی تاثیر دارند والدین هستند. پس لازمه حتما ایشون در جلسات درمان قرار بگیرن تا موضوع بیشتر بررسی بشه. در رابطه با ایشون باید در نظر داشته باشید که مقصر شکاکی و خیانت های ایشون شما نیستید و در ازدواج زن و شوهر لازمه که موجب آرامش و تکیه گاه همدیگه باشن. شما به عنوان همسر با فرار و یا دامن زدن به شکاکی ایشون (با تحت امر قرار دادن خودتون) نه به ایشون و نه به خودتون لطف نمی کنید.
توصیه می کنیم حتما برای رفع مشکل مشاوره زوج درمانی دریافت کنید . میتونید با شماره های درج شده تماس گرفته و به صورت تلفنی مشاوره دریافت کنید

وقتی همسرم حاضر نیست برای مشاوره خانواده بیاد، من چطور میتونم راضیش کنم؟

سلام برای شروع مشاوره خانواده نیازی نیست حتما همسرتون بیان خودتون برای درمان اقدام کنید مشاور بهتون کمک میکنه تا در صورتی که لازم باشه ایشون هم به جلسات بیان

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

بدون شک می توان گفت یکی از مجهزترین و بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران کلینیک تخصصی روان آرام می باشد که با کادری از برترین و با تجربه‌ ترین روانشناسان خانواده تهران، ارائه دهنده خدمات مشاور خانواده حضوری و به صورت تلفنی در سراسر کشور در تهران است. گروه روان شناسان مجموعه ی روان آرام افتخار دارد که تاکنون توانسته در حل مشکلات کوچک و بزرگ خانوادگی و ارائه راهکار های علمی و عملی مناسب با شرایط هر مشترک ،آنها را تا مرحله ی حل کامل مشکلات همراهی کند.

همانطور که برای کنترل یا تعمیر هر سیستم و مجموعه ای مثل سیستم یک تلویزیون یا یک اتومبیل اجزای آن را از هم جدا نمی‌کنیم لازم است که برای کمک و حل برخی مشکلات خانوادگی که همه اعضا را درگیر کرده است نیز یک بررسی یکپارچه از آن خانواده به عمل‌ آوریم. روانشناس اعضای خانواده را که با هم زندگی می‌کنند به‌ عنوان یک سیستم در نظر می‌گیرد که افکار، رفتار و گفتگو های آنها بر یکدیگر اثر می‌گذارد. مشاور خانواده حصوری در بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران علاوه بر حل مشکلات فردی اعضا، الگو های روابط بین فردی آنها را نیز بررسی و اصلاح می‌کند تا اعضا پس از درمان، کشمکش های ارتباطی سابق را ادامه ندهند.

کسانی‌ که که با دیگر افراد خانواده خود مشکلاتی دارند و سردرگم می‌شوند و از مشاوره فردی رضایت کامل را به دست نمی‌آورند، بعد از مراجعه خانوادگی به بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران و بهره گیری از راهکارهای مشاور خانواده به چند علت حال بهتری پیدا می‌کنند:مشاور تلفنی خوب میخوام

مراجعه به مشاوره خانواده حضوری می تواند با اهداف زیر صورت پذیرد و به افراد کمک می کند تا از مزایای آن بهره مند شوند.

شکاف در ارتباطات، واحد خانواده را مختل می کند، ساختار آن را تغییر می دهد و منجر به فروپاشی تمام خانوار می شود. رفتار ناخوشایند زمانی رخ می دهد که اعضای خانواده یکدیگر را درک نمی کنند و اینجاست که لزوم مشاوره از متخصص روانشناسی خانواده و مراجعه به بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران به خوبی درک می شود.  در واقع یک مشاور خانواده ، مفید، مثبت و هدفمند زندگی کردن را به افراد می آموزد و راهکار هایی طلایی را در اختیار آن ها قرار می دهد تا بتوانند مشکلات خود را به سرعت حل و فصل نمایند.

بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران به تشخیص و درمان اختلالات روحی، روانی و عاطفی می پردازد: به عنوان مثال افسردگی، اختلال دوقطبی، اضطراب و افسردگی بالینی.انجام مشاور خانواده حضوری اعضای خانواده را تشویق می کند تا احساسات خود را شناسایی کرده و تجربه های خود را اذعان کنند.

آموزش به افراد خانواده که چگونه به دقت واکنش خود را در موقعیت های مختلف بهبود بخشند و از مهارت های مقابله ای مثبت بهره مند شوند نوعی دیگر حمایت های مشاوره خانواده محسوب می شود. همچنین درست همراه شدن با تغییرات زندگی برای مثال به دنیا آمدن نوزاد، طلاق، پیری، بروز بیماری و…

همچنین آموزش اینکه چطور می توانند تصمیمات مالی، زندگی، شخصی، آموزشی، والدین و تصمیم گیری های عاقلانه و سودمند گرفته و آن ها را اجرایی نمایند.

مشاوره خانواده حضوری و تلفنی در مواقع بحرانی نقش مؤثری در روابط اعضای خانواده دارد. مشاور خانواده جهت دستیابی به آرامش، آمادگی برای رویارویی با موقعیت مرتبط و فعال بودن در آن زمان، نظم بخشی هیجانی افراد، ریشه یابی صحیح و دقیق مسئله، یافتن افکار و رفتارهای مقابله‌ ای مناسب مفید و کارآمد است و از تداوم راهبرد های مقابله‌ای ناکار آمد جلوگیری می‌کند. زمانی که افراد از زندگی در کنار هم لذت می‌برند و سعی دارند اختلافات حتی کمرنگ تر تا پررنگ تر را نیز حل کنند، خطاهای رفتاری و فکری یکدیگر را برجسته می‌کنند و بابت آنها اعتراض می‌کنند.

مراجعه خانوادگی به بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران در زمینه مشکلات انکار شده و اعضای بی‌ پروا کمک بزرگی می‌کند. فردی که متوجه رفتار های خودش نیست، نمی‌تواند رفتارش را کنترل کند، نسبت به عواقب رفتارش بی احتیاط است، ممکن است به دیگران آسیب بزند، ممکن است به خودش آسیب جسمی بزند و حتی ممکن است بابت سادگی، بی‌ احتیاطی و هیجانی بودنش خودش را درگیر ارتباط‌ ها، مشاغل و برنامه‌ هایی کند که آسیب ببیند.

اگر چه کلینیک روانشناسی روان آرام ارائه دهنده خدمات مشاوره خانواده تلفنی نیز هست، اما مشاوره خانواده حضوری نیز مزیت های بسیاری دارد. از جمله این مزیت ها می توان به تاثیر گذاری بیشتر صحبت های مشاور خانواده در جلسه حضوری اشاره کرد. زمانی که شما و یا خانواده تان با روانشناس رو در رو صحبت می کنید، مشاوره رنگ و شکل دیگری می گیرد که احتمالا تاثیر گذاری آن بیشتر است.

البته در برخی از موارد افراد به دلیل آنکه خجالت می کشند یا نمی توانند رو صحبت کنند به مشاوره تلفنی و آنلاین رو می آورند که پیشنهاد مناسب تری برای آنان است. فاصله مکانی نیز از دیگر عواملی است که افراد را به سمت مشاوره تلفنی و آنلاین سوق می دهد.

با هر شرایطی به شما پیشنهاد می کنیم که برای حل مشکلاتتان از حضور روانشناسان و مشاوران با تجربه و علم در این حوزه که در بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران حضور دارند بهره بگیرید تا کیفیت زندگی خود را افزایش دهید.

تخصص مشاور خانواده در چه زمینه هایی است ؟

برای رفع مشکلات خانواده ، روش های مختلف درمانی و مشاوره وجود دارد که هر مشاور خانواده ممکن است از یک یا چند نوع از آن ها ، استفاده کند . اما به طور کلی ، او باید در موارد زیر ، تخصص داشته باشد :

یگ مشاور خانواده باید :

برای به دست آوردن مهارت های لازم برای انجام این وظایف ، یک خانواده درمانی معمولاً مدرک لیسانس مشاوره ، روانشناسی ، جامعه شناسی یا کارهای اجتماعی را کسب می کند و به دنبال آن یک مدرک کارشناسی ارشد در مشاوره ازدواج و خانواده درمانی می گیرد . در مرحله بعد ، به احتمال زیاد مشاور خانواده ، پس از فارغ التحصیلی باید دو سال کار نظارت شده را انجام دهد ، درمجموع 2000 تا 4000 ساعت تجربه بالینی . در صورت برآورده شدن این شرایط ، پزشک متخصص نیز نیاز به گذراندن امتحان مجاز و همچنین دوره های آموزشی سالانه ادامه تحصیل ، خواهد داشت . تمامی مشاورین خانواده روان آرام دوره های مدنظر را گذرانده و دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکترا هستند و علاوه بر این دارای تجربه چندین ساله هستند.

این آموزش ها ، مشاور خانواده را برای حل کردن طیف وسیعی از مشکلات ، آماده می کند . مانند :

هدف خانواده درمانی چیست؟

کنفوسیوس :

برای درست کردن جهان ، باید ابتدا ملت را نظم بخشیم . برای نظم دادن به ملت ، ابتدا باید خانواده را نظم دهیم . برای نظم دادن به خانواده ، ابتدا باید زندگی شخصی خود را پرورش دهیم . ابتدا باید قلبمان را درست تنظیم کنیم.

به طور خلاصه ، هدف از خانواده درمانی این است که با هم کار کنیم تا مشکلات روحی ، عاطفی و روانی را که خانواده شما را از هم پاشیده است ، بهبود بخشد . . هدف از مشاور خانواده ، هدایت خانواده به سمت زندگی سالم است . هدف این است که درمانگران برای کمک به افراد در بهبود ارتباطات ، حل مشکلات خانوادگی ، درک و رسیدگی به شرایط خانوادگی و ایجاد یک محیط خانه با عملکرد بهتر ، تلاش کنند. در بهترین مرکز مشاوره خانواده این موارد به طور کامل اموزش داده می شود.

اهداف خانواده درمانی به مشکلات موجود در خانواده ها بستگی دارد . به عنوان مثال ، اهداف ممکن است بر اساس سناریوهای زیر متفاوت باشند :

مزایای خانواده درمانی چیست ؟

در خانواده درمانی در بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران ، خانواده ها می توانند با راهنمایی یک متخصص بهداشت روان با عنوان مشاور خانواده ، در یک محیط امن و کنترل شده بر روی مشکلات خود کار کنند .

به طور خاص ، مشاور خانواده می تواند روابط خانوادگی را از طریق :

مشاور خانواده در خانواده درمانی ،  مهارت های مورد نیاز برای عملکرد سالم خانواده را از جمله ارتباطات ، حل و فصل تعارض و حل مسئله را افزایش می دهد . بهبود این مهارت ها همچنین باعث افزایش پتانسیل موفقیت در غلبه بر و رفع مشکلات خانوادگی می شود .

این تمرین ها و تکنیک های زیر به معنای استفاده در چارچوب یک رابطه کاری درمانی است ، اما بعضی از آنها برنامه هایی را نیز برای کسانی که مایل هستند قبل از اقدام به درمان طولانی مدت با یک درمانگر ، مواردی را کشف کنند. اگر شما یک درمانگر یا یک متخصص بهداشت روان هستید ، ممکن است این تمرینات را علاوه بر مفید بودن در جعبه ابزار درمانی خود بدانید. با مراجعه به بهترین مرکز مشاوره خانواده می توانید به این اهداف دست یابید.

جهت بهره گیری از مشاوره تلفنی و حضوری و ارتباط با متخصصین روانشناسی روان آرام می‌توانید از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.

سوالات رایج:

– پذیرش نامشروط نسبت شما دارد. – برای ایجاد یک رابطه درمانی قوی بر اساس اصول انسانی تلاش می کند. – روانشناس باید قابل اعتماد بوده و امین اسرار مراجعین خود باشد. – شما را نسبت به الگوهای رفتاری مسدود کننده یا مشکل سازتان آگاه می کند. – عوامل و ریشه مشکلات خانوادگی یا شخصی شما را بررسی می کند. – احتمالا برای شما خوشایند نباشد اما فردی که در صورت لزوم شما را به متخصص دیگری ارجاع دهد. ما در روان آرام در کنار شما هستیم تا باهم به یکدیگر کمک کنیم.حل مشکل شما و رضایت شما و نهایتا معرفی ما به صورت دهان به دهان به کسانی که به خدمات ما نیازدارند برای ما مهم تر از هزینه ای است که بابت ویزیت از شما دریافت میشود.همانطور که تاکنون همینطور معرفی شده ایم و به آن میبالیم.

همیشه و هر لحظه که احساس نیاز کردید که به کمک فکری یا درک احساسات خود توسط فردی به جز اعضای خانواده تان احتیاج دارید. پاسخ صادقانه به این سوال این است که هر فردی برای بالا بردن کیفیت زندگی خود و مدیریت صحیح روابط و انتخاب ها و تصمیم گیری ها نیاز به 3 مشاور معتمد و متعهد دارد؛1.پزشک معتمد خانوادگی 2. مشاور حقوقی خانوادگی(وکیل معتمد) 3. مشاور روانشناس خانوادگی

البته که تعیین کننده ی این ملاک ها با توجه به نیاز و روحیه فرد نهایتا خود مراجع هست اما بدیهی است که دانش تجربه و سابقه فعالیت بر دانش آکادمیک بدون سابقه مقدم است و ایده ال مجموع این دو حالت باهم است.

 

تلفن:

مشاور تلفنی خوب میخوام

88216100

88216200

آدرس:

تهران، میدان ونک ،خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی ،نبش کوچه شهریار  ،پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

 

سلام چد وقتیه ک احساس میکنم زنم منو دوس نداره چیکار کنم

علت احساس تان چیست آن را بنویسین

من ۳ ساله شپش دارم و هرکاری میکنم خوب نمیشه من خیلی از اینکه هر کاری میکنم خوب نمیشه حرسم میگیره

دوست خوبم حتما به دکتر پوست و مو مراجعه کنید .

سلام تنها راه درمان شونه ی لیندا نیت هست از دیجی کالا تهیه کنید

عزیزم ۳ ۴روز وازلین بزن زیاد تو سرت مشمبا بکش روش بعد برو حموم شونه بکش رو موهای خیلی چرب زیاد نمیتونن بمونن با سرکه ام میتونی از بین ببری

عزیزم من هم داشتم از شامپو شپش استفاده کن از داروخانه تهیه کن و تمام لباس و رو بالشی و تشک و حوله و…داخل آب جوش بزار چند ساعت و خوب بشور با شامپو شپش .شامپو ففط شپش رو از بین میبره و تخم هاش بجا میمونه تخم هاش که شبیه شوره سر هستن و به تار موهات چسبیدن رو جلو آینه دونه دونه با دستت از موهات جدا کن هرروز موهاتو با شونه شپش شونه بزن تا تمیز بشن خیلی زود جواب میگیری کمتر از یکماه موفق باشی

سلام دوست عزیز، اسپند خالص ( بدون دانه های رنگی و گلپر) آسیاب کنید، بعد بجوشانید، بعد از صافی رد کنید و آبش رو روی موهاتون اسپری کنید. بعد از یک ساعت بشویید. من تجربه شو دارم خیلی عالیه. با سه چهار بار انجام دادن، از بین میرن. البته قبل شستن حتما از شانه مخصوص استفاده کنید.

احساست نشانگر كم محبتي خودتون هستش

سعي كن با محبًت زياد و إبراز علاقة بهش بگيد كه دوستش داريد اهميت ب همسرتون رو زياد كنيد

سلام من 27 سالمه و خواهری دارم 22ساله با پسری در دانشگاه اشنا شده بود بعد گزشت دو ماه از هم جدا شدند چند وقت پیش خبر دار شده ک پسری ک اینقد دوسش داشته ازدواج کرده اصلا حالش خوب نیس همش داره غصه میخوره و گریه میکنه چکار کنم از این حال و هوا در بیاد

حتما به یک مشاور فردی یا روانپزشک مراجعه کنید.

بهش بگین اگه تو رو دوست داشت میموند باهات حالا هم تو واسش مهم نیستی پس اونم واست مهم نباشه…

سلام من عقد کردم و با شوهرم نزدیکی داشتیم ولی خونواده ها اطلاع ندارن . الان میخوایم جدا بشیم. چجوری میشه طلاق گرفت بدون اینکه خونواده ها چیزی درباره نزدیکی ما بدونن؟توروخدا جواب بدین بحث ابرو در میانه. اگر بابام بفهمه خون بپا میشه.

دوست خوبم بهتون پیشنهاد میکنم حتماً به یک مشاور که در زمینه خانواده تخصص داره مراجعه کنید ، کلینیک روان آرام مشاور های بسیاری داره که در زمینه خانواده تخصص دارن ، با گرفتن شماره 02188216100 میتونید ازشون وقت بگیرید .

سلا م من هم اتفاقا نیاز به مشاوره دارم اما ماشالا انقد هزینه جلسات مشاوره زیاده که ادم پشیمون میشه میگه خودم حلش میکنم بره

دوست خوبم ، میتونید به مراکز دولتی مراجعه کنید. یا اگر بیمه تون شامل جلسات مشاوره میشه از اون استفاده کنید.

چه بيمه اي ؟!؟

سلام منم مث تو بودم خیلی ترس داشتم اما همه چیزو فهمیدن اخر خودشون درک کردن ک تقصیر من نبوده پس نگران نباش مراحل دادگاه ک انجام بشه میری پزشک قانونی اونا معاینت میکنن بعدش میری واسه طلاق ب محضر

سلام من ۲۱ سالمه و وقتی میخوام با همسرم یا خانواده ها راجب موضوعی ک ناراحتم حرف بزنم نمیتونم گریه نکنم و جلو خودمو بگیرم باید چیکار کنم

سلام من خدمتتون عرض بکنم که وقتی که افراد در رابطه با موضوعاتی که براشون ناراحت کننده هست سوال می‌کنند یا حرف می‌زنند یا می‌شنوند هیجاناتی در آن ها برانگیخته میشه طبیعتاً مواردی که باعث برانگیخته شدن هیجانات منفی می‌شوند باعث بروز احساسات منفی هم می‌شد و این شما را بگیری وا می‌دارد باید خدمتتون عرض می کنند که این هیچ مشکل خاصی نیست و یک سبک برخورد هست در رابطه با این مسئله باید بگم که همین که خودتون رو میشناسید و بینش دارید نسبت به این موضوع که وقتی در مورد مسائل ناراحت کننده برای خودتان حرف می‌زنید… بیشتر بخوانید »

جوابتون قانع کننده نیست باید بتونید کمکشون کنید

دوست عزیز مادر کامل صرفاً با یک متن چه ابزاری داریم برای کمک کردن آیا مصاحبه بالینی درستی انجام می‌دهیم و شرح حال درست می گیریم آیا ما تشخیص قطعی می‌توانیم بدهیم و آیات ابزار تست های روانشناسی رو داریم ببینید جواب دادن به کامنت‌ها برای مشکلات فردی خیلی راحت تر هست برای مشکلات بین فردی برای مشکلات زوجی زناشویی و همینطور خانوادگی واقعاً خواهش می کنم ازتون که با دید باز این متن رو بخونید

منم دقیقاً اینجوریم ولی نمیدونم چیکار کنم

منم اینجوری بودم .حتی تو مدرسه میخواستم اعتراضی بکنم گریه ام میگرفت.الان خیلی بهترم.کار خاصی نکردم فقط بیشتر خودمو تو این وضعیت قرار دادم که برام عادی بشه حرف و ناراحتیمو بگم اینکارو بیشتر در محل کار انجام دادم تا بتونم شجاعانه حرف بزنم الان فقط گاهی پیش همسرم اینجوری میشم اونم تو مسایل خیلی احساسی نه تو جمع خانواده

سلام من ۲۸سالمه ۳ساله ازدواج کردم،من واسه خواهرم یه پسری رو از دانشگاه معرفی کردم وازدواج کردندولی شوهرم این موضوع معرفی رونمیدونست خودم نگفتم چون میدونستم مانعم میشه.امابالاخره بهش گفتم والان چندوقته هردعوایی داشته باشیم این موضوع رو میکشه وسط حالام هروقت شوهرخواهرم رو جایی ببینیم من حق ندارم باهاش احوالپرسی کنم وشوهرم میگه بایدقایم بشم.همش باشوهرم دعوای شدیددارم توروخدابگیدچیکارکنم

سلام خیلی متشکرم از اینکه سال تمام در میان گذاشتن در رابطه با جواب سال و خدمتتون عرض کنم که من واقعا متوجه نمیشم که این دو تا مسئله چه ارتباطی به همدیگه دارند که این شاعر شما را ناراحت کرده اگر که بیشتر توضیح بدین راحت میتونم راهنماییتون کنم

خدا شفا بده شوهرتو😂

سلام حالم اصلا خوب نیس شوهرم در حالی ک دستش خالیه و شغلش آزاد ولی خیلی خیلی ب خانواده اش اهمیت می دهد و برای ما کم می زاره ولی خانواده اش ن محبتش هم نسبت ب من کمه چیکار کنم چجوری باهاش حرف بزنم خوب بشه مح

سلام با سحر جادو این اتفاق نمی افتد به یک مشاور خانواده مراجعه کنید

سلام .بعدازیکسال متوجه شدم همسرم اعتیاد به گل و قرص داره ازخیلی وقت پیش ها بوده.تحت تاثیراین مواد خیلی شکاک و دروغگو هست و موقعی ک نیاز داشته باشه همه جارو میزنه بهم ک هرطورشده ازخونه میره وکسی جلودارش نیست. کمپ هم بردیمش اما ترک نکرده .میخواستم بدونم آیا من باید جدابشم یانه. چون شنیدم طلاق و جدایی رو مشاور باید تایید کنه.ممنونم

سلام حتما به یک مشاور متخصص خانواده و ازدواج مراجعه کنید تا یک تصمیم درست برای زندگی تان بگیرید .

تا بچه دار نشدی طلاق بگیر

سلام وقت بخیر من از شوهر اولم سه بچه دارم اما چند وقتی که طلاق گرفتیم من راضی به طلاق نبودم بیشتر اون و خانواده اش باعث شدن البته اشتباهات منم بی تقصیر نبود بعداز طلاق چندباری باهم در ارتباط بودیم ولی هیچ وقت حرف از برگشت نزد منم شرایط سختی داشتم و ازدواج کردم از زندگی الانم تا حدودی راضی ام ولی این اواخر شوهر سابقم دوباره پیام داده فقط گفته سلام اومده از دور منو ببینه پروفایل های منو میزاره تلگرامش نمیدونم باید چیکار کنم و قصد و هدفش چیه

سلام بنظر میرسد اقدامات ایشان به جهت دلتنگی و دست ورزی است هر گونه پاسخ توسط شما موجب شروع و ادامه یک ماجرا جدید میشود بی پاسخ بگذارید و توجه نکنید

سلام محدثه ام من خونوادم خیلی برای پوشیدن چادربهم گیرمیدن من یه دهه هشتادیم واصلا ازچادرخوشم نمیاد میگن اگه چادرنپوشی توی محدودیتی من نمیپوشم ونه برام گوشی میخرن نه وسایل موردنیازم وبهم اهمیت نمیدن وای دارم روانی میشم بین دوراهی گیرم دیشب داشتیم میرفتیم خونه عموم بابام گفت اگه چادربپوشی ۲۰تومن بهت میدم وضع مالیمونم خیلی خوبه من قبول کردم چون چادرنمیپوشم پول توجیبیمم حذف شده من تلاش میکنم پولمو پس اندازکنم تابتونم برای خودم نیازهاموبرطرف کنم خواهشا کمکم کنین تاحالاپیش ۳تامشاورم بامامانم رفتیم براش توضیح دادن که عقیده مامتفاوته وبه نپوشیدن چادرگیرندین ولی یه گوششون دره یکی دروازه خواهشابگین… بیشتر بخوانید »

چراجواب نمیدین

عذرخواهی میکنم سایت دیروز اختلال داشت پوزش میطلبیم

سلام به مرور زمان با استقلال بیشت شما و کار پیدا کردن میتوانید از لحاظ مالی مستقل شوید به شما نبریک میگوییم که خودتان را میشناسید و کار خلاف میل تان را انجام نمیدهید رشوه در قبال حجاب مصداق بارز تظاهر وریا است از اینکه قبول نکردید نشان دهنده عزت نفس شماست

سلام ومشکلم با خانوادم اینک نیازهای سنم رو درک نمیکنن و پدر علاقه خواسی ب تربیت ب روش قدیم یعنی کتک زدن و زندانی کردنه و فقط ب امور درسی توجه داره و بقیه رو اصلا نادیده میگیره یا خیلی کمتر توجه میکنه و خیلی شده با جلوی حمع بی دلیل تحقیر کنه و من متنفرشدم از خونه یا هرچیزی رو ربط میده به من

سلام دوست عزیزم خیلی متشکرم از اینکه سوالات اوباما در میان گذاشتیم در رابطه با جواب سوال شما باید خدمتتون عرض می کنم که کتک زدن زندانی کردن یا موارد اینچنینی مثل تحقیر شدن به کل دیگه الان رد شده و اصلا وجود نداره در مدارس در خانواده‌ها و متاسفانه اگر وجود دارد اصلاً درست نیست و اورژانس بهزیستی به شماره تلفن ۱۲۳ میتونید تماس بگیرید این شماره تلفن در سراسر کشور پاسخگو است و این مسئله می‌تواند اعلام بکنید و پدرتون با این روش تربیتی کتک زدن در حقیقت دیگه میتونه انجام بده و به خاطر اعلام شما باید… بیشتر بخوانید »

باور کن جدی میگم .برو یه کلاس دفاع شخصی یا یه ورزش رزمی دیگه .دفعه ی دیگه که بابات دستش رو روت بلند کرد یه حرکت بزن .دیگه میفهمه که زمان زورگوییش تموم شده.اما کنارش محبتت رو هم بهش زیاد کن .عشق واقعا جواب میده

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

برای دریافت مشاوره آنلاین رایگان یکی از موضوعات زیر را انتخاب کنید سپس پرسش خود را بیان کنید

چگونه یک مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی پیدا کنم؟ چطور می توانم به مشاوره آنلاین رایگان اطمینان کنم؟ یک مشاور خوب چه ویژگی هایی دارد؟

شما می توانید سوالات روانشناسی خود را در بخش کامنت ها از متخصصان ما بپرسید و اطمینان داشته باشید که تنها هدف ما یاری رساندن به شما برای داشتن زندگی بهتر است.

حال می خواهیم توضیح دهیم که منظور از مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی در کلینیک روان آرام چیست؟ در مشاوره آنلاین روانشناسی ارتباط با مراجع از طریق وسایل ارتباطی الکترونیکی انجام می شود. البته لازم به ذکر است که در مشاوره آنلاین روانشناسی بیشتر موضوعاتی همچون روابط بین فردی و چالش ها و مشکلات مورد درمان قرار می گیرد و دیگر مشکلاتی که شامل بیماری ها و اختلالات روانی است بایستی از طریق مراجعه حضوری صورت گیرد.مشاور تلفنی خوب میخوام

در این نوع مشاوره متخصصان کلینیک روان شناسی روان آرام با تکیه بر تجربیات چندین ساله خود راهکارهایی عملی را به شما ارائه می دهند تا بتوانید هر چه بهتر مشکلات خود را حل کنید. در این بین متخصصان ما اقدام به آموزش تکنیک ها و مهارت هایی می کنند که شما را در برابر چالش های پیش آمده یاری می کنند.

علاوه بر این کلینیک روان شناسی روان آرام سعی می کند تا با معرفی مقالات و کتاب هایی در این زمینه نیز در جهت رفع مشکلات شما را یاری دهد.

مشاوره آنلاین روانشناسی مزیت های زیادی که دارد که با توجه به شرایط شخص مراجع قابل بررسی است. در ادامه اشاره ای به انواع مزیت های این نوع مشاوره می کنیم.

عدم علاقه به جلسات حضوری : بسیاری از افراد به دلیل شرایط روحی خاصی که دارند از جلسات حضوری ابا دارند. در برخی از موارد نیز مشکلات افراد به صورتی است که از بیان آن به صورت رو در رو اکراه دارند. به همین دلیل است که مشاوره انلاین برای این قبیل از افراد بهترین راه پیش روست. البته این امکان وجود دارد که در جلسات مشاوره آنلاین روند یاری به شما به صورتی پیش رود که دیگر نگرانی از بابت جلسه حضوری نداشته باشید. می توان گفت با یک تیر دو نشان زده اید.

عدم توانایی حضور در جلسات : بسیاری از افراد به دلیل دور بودن نمی توانند از جلسات حضوری مشاوره استفاده کنند. از جمله این موارد می توان به ساکنین شهرستان ها و یا هموطنان مقیم خارج از کشور هستند که می توانند از خدمات مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی بهره ببرند.

هزینه کمتر : جلسات مشاوره آنلاین نسبت به جلسات حضوری هزینه کمتری را در بر می گیرد و از این جهت می تواند مناسب کسانی باشد که می خواهند هزینه های کمتری متحمل شوند.

مشکلات سطحی : برخی از افراد دارای مشکلات سطحی در زمینه روانشناسی هستند که آن ها را از حضور در جلسات باز می دارد. این افراد ترجیح می دهند به جای آنکه زمان صرف جلسات حضوری کنند با مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی این مشکلات سطحی را حل کنند.

 

برای مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی کلینیک روان آرام می توانید در قسمت کامنت ها سوالات خود را بپرسید تا روانشناسان و متخصصین ما به سوالات شما پاسخ دهند. دقت کنید که برخی از مسائل و مشکلات نیازمند درمان طولانی مدت هستند و در این مورد متخصصین ما کمک می کنند تا مشکلاتتان را حل کنید.

 

مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی در موضوعات مختلفی انجام می شود که به فراخور موضوعات ممکن است تعداد جلسات متفاوتی را در بر گیرد.از جمله این موضوعات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مشاوره روانشناسی ازدواج آنلاین : ازدواج همواره یکی از مهم ترین اتفاقاتی است که در زندگی شخصی ممکن است رخ دهد و دلیل آن تعهد و پیوندی است که برای یک عمر می پذیرید. اهمیت ازدواج باعث شده است که استفاده از مشاوره ازدواج امری انکار نا پذیر و کاملا ضروری باشد.

مشاوره ازدواج ممکن است در مقاطع مختلفی رخ دهد که بهترین زمان آن پیش از ازدواج است. مشاوره ازدواج یکی از مسائلی است که می توانید در مراحل اولیه با استفاده از مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی به نتایجی دست یابد که در صورت ریشه دار بودن برخی از مسائل ممکن است به جلسات حضوری ختم شود. روانشناسی ازدواج می تواند شما را در انتخاب مناسب تر و همچنین ادامه زندگی با فرد مورد نظر یاری دهد.

مشاوره تحصیلی آنلاین : تحصیل یکی از مسائلی است که بخشی از آینده افراد به وسیله آن تعیین می شود. از آن روست که مشاوره تحصیلی می تواند به خوبی فرزندان شما و حتی خود شما را در انتخاب رشته و راه تحصیلات یاری دهد. از جمله این مسائل می توان به چند راهی هایی که در طی انتخاب رشته دبیرستان، دانشگاه و … برای افراد پیش می آید اشاره کرد.

این در حالی است که بسیاری از افراد حتی پس از ورود به دانشگاه متوجه می شوند مسیر طی شده را اشتباه آمده اند و باید تصمیمی جدید بگیرند. به همین دلیل است که استفاده از مشاوره تحصیلی در هر سنی لازم است تا بتوان به فرد کمک کرد استعداد و علائق خود را بشناسد و با توجه به آن ها قدم در راه تحصیل بگذارد.شما می توانید با استفاده از مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی به راحتی با مشاوره تحصیلیتان در ارتباط باشید البته دقت کنید که در برخی مواقع شرایط مراجعین به صورتی است که بایستی از خدمات طولانی مدت مشاوره استفاده کنند، اما در بیشتر موارد این مشکلات با چند سوال و جواب کوتاه در حال حل است.

مشاوره کودک و نوجوان آنلاین : مشاوره کودک و نوجوان برای همه والدین و کودکان امری ضروری است . این مشاوره تنها محدود به کودکان و نوجوانی نیست که دارای مشکلات رفتاری هستند بلکه بسیاری از آن ها برای آنکه استعدادهای خود را کشف کنند نیز نیاز به مشاوره دارند.

دوره نوجوانی نیز یکی از دوره هایی است که والدین بیشترین تنش را با فرزندان خود دارند به همین دلیل مشاوره برای والدین و نوجوانان به آن ها کمک می کند تا بتواند روابط سالم تری را در کنار هم تجربه کنند. همچنین استفاده از این مشاوره می تواند روابط نوجوانان و والدین را در آینده نیز تحت تاثیر قرار دهد. دقت کنید که در بسیاری موارد والدین بایستی آموزش هایی در رابطه با برقرار ارتباط با نوجوانان خود ببینند، در اینصورت پیشنهاد میکنیم هر چه سریعتر نسبت به این مسئله اقدام کنید.

این موضوع از آن جهت اهمیت می یابد که مسائل و مشکلات دوران نوجوانی ممکن است اثرات دائمی روی زندگی نوجوانان بگذارد و بی توجهی به این دوران موجب پشیمانی همیشگی شما شود.

مشاوره فردی آنلاین : حتما برای شما پیش امده است که از کمبود اعتماد به نفس خود شکایت دارید یا از ناتوانی در برقراری ارتباط با اطرفیان خسته شده اید. مشاوره فردی به شما کمک می کند تا نگاه تازه ای به خود و روابطتان داشته باشید. گاهی اوقات به کارگیری بسیاری از راهکارها برای رسیدن به اعتماد به نفس و دیگر مشکلات فردی بسیار آسان است اما نیازمند کمی تلاش است.

کلینیک روانشناسی روان آرام با مشاوره آنلاین رایگان فردی و یا مشاوره حضوری این فرصت را در اختیار شما قرار داده است تا به راحتی به بهترین شرایط خود دست یابید.

مشاوره انگیزشی آنلاین : مدت هاست که ایده شروع کار جدیدی را در ذهن خود دارید و همواره از انجام آن فرار می کنید؟ پس باید به شما بگوئیم نیاز به کمی انگیزه دارید. در کلینیک روان شناسی روان آرام جلسات مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی انگیزشی برگزار می شود تا به این ترتیب به شما کمک کند تا انگیزه خود را بازیابید و به سراغ تمام ایده ها و کارهایی بروید که مدت هاست در سر دارید ولی از انجام آن سرباز می زنید.

در بسیاری از مواقع شما تنها نیاز به یک راهنمایی کوتاه دارید تا به خودتان بازگردید و انگیزه لازم را پیدا کنید پس معطل نکنید و مشکل خود را با ما در میان بگذارید.

مشاوره جنسی آنلاین : مسائل جنسی یکی از موضوعاتی است که بسیاری از افراد به دلیل زندگی در ایران و فرهنگ موجود به سختی می توانند در رابطه با آن با دیگر افراد صحبت کنند. از این رو مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی یکی از بهترین راه ها برای مشاوره جنسی است.

در این نوع مشاوره اطلاعات شما کاملا محرمانه باقی می ماند و امکان دسترسی آن به دیگر افراد وجود ندارد. دقت کنید که بسیاری از مشکلات جنسی نیازمند درمان های بلند مدت هستند، اما نگران نباشید همکاران ما در کلینیک روان آرام تمام تلاش خود را برای کمک به شما می کنند.

مشاوره خانواده آنلاین : خانواده ها از اصلی ترین پایگاه های زندگی هر فردی است که ایجاد تزلزل در هر کدام از بخش های آن ممکن است زندگی افراد را دچار مشکلات زیادی کند. مشاوره خانواده یکی از خدماتی است که توسط کلینیک روان شناسی روان آرام به تمامی افراد ارائه می شود.

در این نوع مشاوره شما می توانید روابط سالم تری را با خانواده خود تجربه کنید.

سوالات رایج :

مشاوره آنلاین به طور معمول با استفاده از تلگرام و واتس اپ انجام می شود.

در تمامی مسائلی که شما دچار مشکل شده اید می توانید از مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی استفاده کنید. برخی از مسائل در صورتی که اهمیت بیشتری داشته باشند و نیاز به جلسات حضوری داشته باشند به شما اعلام می شود.

روانشناسانی که اقدام به ارائه مشاوره آنلاین می کنند، همکاران کلینیک روان آرام هستند که به صورت حضوری نیز به مراجعین مشاوره می دهند.

مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی روان آرام هیچ تفاوتی با جلسات حضوری آن ندارد و تنها تفاوت در حضور نیافتن شماست. مشاوران شما متخصصین کلینیک روان شناسی روان آرام هستند و به همین دلیل می توانید اطمینان داشته باشید که متخصصان ما  با شما جلسه را اداره می کنند.مشاور تلفنی خوب میخوام

کلینیک روان شناسی روان آرام با توجه به سابقه فعالیت خود و همچنین بهره گیری از روانشناسان و متخصصین مجرب و با سابقه یکی از بهترین انتخاب ها در زمینه مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی است.

شما می توانید برای دریافت مشاوره آنلاین با مشاورین و متخصصان مجرب کلینیک روان آرام در تماس باشید.

مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی

تلفن:

88216100

88216200

آدرس:

تهران، میدان ونک ،خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی ،نبش کوچه شهریار  ،پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

 

سلام 35ساله هستم من نزدیک 8سال هست ازدواج کردم و حاصل زندگی من و همسرم یک فرزند پسر 4/5ساله هستش من از زمان مجردیم تنوع طلب بودم و هر روز با یکی بودم حتی در یک روز به چند نفر سکس داشتم واز زمانی که ازدواج کردم همشونو گذاشتم کنار و به زن وزندگی ام چسبیدم ولی الان یکسالی هست که از همسرم سرد شدم و با دو تا خانوم دیگر خودم را تخلیه میکنم و هیچ حسی به خانومم ندارم از انجای که همسرم نسبت به این دوتاخانوم خیلی سرتر هستش هم از لحاظ قیافه و اندام ولی من… بیشتر بخوانید »

سلام حتما به یک مشاور خانواده برای مسایل زندگی مراجعه کنید برای درمان زودانزالی نیز میتوانید به یک روانشناس سلامت جنسی مراجعه کنید

سلام من شوهر شکاکی دارم با دست بزن پولی ام ندارم که برم مشاوره چیکار باید بکنم

سلام دوست خوبم امیدوارم که حالتون خوب باشه شکاکی متاسفانه اختلال سختیه و این فردی که با فرد شکاک زندگی میکنه متاسفانه خیلی بهش سخت میگذره و این رو ما کاملاً می توانیم درک کنیم اما برای بررسی و برای درمان این موضوع حتما باید به روانشناس مراجعه بکنید برای این کار هم میتونید به کلینیک های دولتی مراجعه کنید

سلام دوست عزیز ، پیشنهاد میکنیم به روانشناس سکستراپیست مراجعه فرمایید.

نمیشه بگی که زنت و دوس داری ولی بهش خیانت میکنی.از نظر من تو یه مریض روانی هستی تنوع طلبی خوب زنتو طلاق بده نمیدونم چرا شما مردا شعور اینو ندارید که زن با تمام وجود حس مرد زندگیشو میفهمه ولی به روی خودش نمیاره این تو خود ریختنا منجر به پرخاشگری و افسردگی میشه اونوقت میگید زنم پرخاشکره و میل جنسی نداره خوب به نظرت چجوری باید حس بهت داشته باشه.این رابطه ها میتونه دو جانبه باشه فرقی بین زن و مرد نیست ولی تو خودت میتونی قبول کنی که زنت هر روز با یکی باشه ولی ازت جدا… بیشتر بخوانید »

همين كارو شوهر من باهام كرد به خاطر بچم ازش جدا نشدم فقط

افرین عالی بهش گفتی

واقعا لایک داری .نمیدونم مردا چی فک میکنن که این رفتارا ازشون سرمیزنه

دقیقا. امیدوارم که همین بلا سر خودشون بیاد تا بفهمن ما چه حسی داریم موقع خیانتشون

واقعا راست میگی شما زنها همتون از یه قماشیت نمیدونم چرا بعضی مرد ها شعور این رو ندارن که همتون یه ….

واقعا متاسفم

عالی بود

پرخاشگری شما واسه استفاده از ترامادل و مخدر هایی هست ک استفاده میکتی نکن برادر من ب فکر بچه ات و همسرت باش

اولا زود قضاوت نکنید،وقتی کامل از زندگی ومسائل کسی باخبر نیستید،به جایی زودقضاوت کردن،به اصل موضوع وکمک فکری درست بیان کنید،نه احساسی برخوردکنید،هرکس در شرایط وموقعیت خواص قرار میگیرد که عالم ودانشمند وفیلسوف نیست صحیح تصمیم بگیرد،باید کمک کرد بهترین کارو انجام بدهد نه بدتر شود

تنوع طلبی مثل یک درپوش میمونه واسه پنهان کردن خطای شما به نظر مشکل جنسی دارین و دست خودتون نیست بهتره درمان بشین البته بهتر بود قبل از ازدواجدرومان میشدین تا زندگی چند نفر دیگه هم درگیر نمیشد

سلام خسته نباشید برادر من تاحالا ۳بار قرص حورده واسه خودکشی و ب خودشم اسیب زیاد میزنه کسی بهش میگه کاری نکن قرص میخوره مارو تحدید میکنه خودشو میندازه پایین از پنجره روانپزشکم قبلا بردیم ولی دیگه قرص نخرد و چندساله میگه منو بستری کنین تیماریستان با توجه ب رفتارش و امکان اسیب رسوندن شما چ راهی رو پیشنهاد میکنید مشاوره و دکترهم نمیره فقط میگه تیمارستان

سلام با توجه به مشکل به برادر توصیه می کنم که یک مشاور روانپزشک مراجعه فرمایید و هرجا که دکتر روانپزشک گفت آن را انجام بدید و در صورت نیاز باشه و بستری انجام بدن

سلام کسی که قصد خودکشی داشته باشه تهدید نمی کنه حتما اون باری هم که قرص خورده کاری کرده که شما متوجه بشین واسه به کرسی نشوند ن حرفشون این کار و میکنن امیدوار م از مشاور کمک بگیرین

سلام برادر شما هم باید پیش روان پزشک برای دارو درمانی برود و هم پیش رواندرمانگر روانشناس برای دریافت خدمات روان درمانی همزمان با دارو درمانی . دارو سطح آرمانها را تنظیم می کند و روان درمانی باعث بهبود رفتارش میشه ولی طولانی مدته شاید دو تا سه سال طول بکشد .

خانومت و زندگیت رو دوست میداشتی، سعی میکردی مشکل رو حل کنی، نه هم بستر شخص دیگه ایی بشی.. نمیدونم این چه فرهنگیه ما داریم اگر خانوم شما با مرد دیگه ایی میخوابید رگ گردنت میشد چنین و چنان و باید سنگسار میشد، اما مردهای سرزمین من ، با پنهان شدن پشت اون قسمت از احکام که به نفع خودشونه هرکاری میکنن و انگار نه انگار‌.. انسان باش

این ناعداتی در حق زنهاست وقتی فاحشه ب زن گفته میشه با وجود این ک مردهاهم خطا کارند وقتی مرد خیانت میکنه کسی سنگ سارش نمیکنه ولی اگ زن اینجوری باشه سرشو میبرند مرد اگه خیانت کرد محبت کن ولی زن خیانت کرد حق داری سرشو ببری نمیدونم واقعا چی میشه گفت ب نطر من هنوزم دختران و زنهایی در دنیا هستند ک اینگونه زنده ب گور میشن با تفکرات اشتباه با یک طرفه بودن قانون بنطر من خوشبهال مجردها همون تااخر عمر مجرد بمونن بهتر از این ناعداتی هاست ک در حق زنها دخترها میشه

شما اگه زنتو دوس داشتی نمیرفتی دنبال این کارا فردی که تنوع طلب هسش درست نمیشه

تو ک گفتی هیچ حسی به زنت نداری و در اخر گفتی زنتو دوست داری

سلام آقا شما هر چقدر هم تو زنگیتون مشکل داشته باشید حق خیانت ب همسرتون رو ندارید…اقای حسن خودتون نوشتید که برای خیانت نکردن همسرتون باهاشون رابطه برقرار میکنید…این یعنی که میدونید چقدر خیانت سخته پس چرا خودتون این کار رو انجام میدید؟خودتون و همسرتون ب درک ب فکر طفل معصومی باشید که شما ب این دنیا دعوتشون کردید،فکر میکنید با این شرایط میتونید بچه تون رو درست تربیت کنید…خیر …نمیتونید…میدونید چقدر سخته برای یه بچه که بفهمه اولین مرد زندگیش ،پدرش یه خائن یه آدم ضعیفه که نمیتونه جلوی شهوته لعنتیشو بگیره…اقای حسن منتظر عواقب کار اشتباهتون باشید…من این… بیشتر بخوانید »

حتما باید به یه روان شناس مراجعه کنی بعد از این که تونستین زن های دیگه رو بذارین کنار با همسرتون برین روان شناس به نظر من بهتره بهش بگید اگرم طلاق خواست واقعا حق داره

سلام روزتون بخیر من دخترم ۲۱ سالمه .نزدیک دوساله که با پسری دوستم از همون اوایل رابطه من به ایشون علاقه پیدانکردم ولی همچنان رابطرو ادامه دادم چندباری میخواستم با بهونه تمومش کنم اما از ناراحتی عذاب وجدان نتونستم چون بهم گفت تنهاش بزارم حتما خودش رو میکشه ..و همینجور ادامه پیداکرد . آدم بدی نیست و بمن خیلی توجه میکنه اما هیچ حسی بهش ندارم خیلی اصرار به ازدواج داره و مدام تکرار میکنه که کی برای خواستگاری بیاد. از طرفی هم من خیلی سخت زندگی کردم تو نوجوانیم با ترک تحصیل شروع به سرکار رفتن کردم و قشر… بیشتر بخوانید »

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه و در این مورد به هیچ عنوان ما پیشنهاد نمی کنیم که از محیط خانواده با کلی هم مشکل دور بشید .و یک انتخاب اشتباه داشته باشید حتماً قبل از اینکه تصمیم به کاری بگیرید بهتره که با مشاوره پیش از ازدواج صحبت کنید

سلام عزیزم سعی کن دیدتو نسبت بهش بازتر کنی که بتونی نقاط مثبتشو پیدا کنی به توجه هاتش توجه نشون بدی به محبت کردنش نصبت به خودت اونوقت میتونی بهش علاقمند بشی کم کم دو سال کم نیست! این سرچشمه میگیره از خودت ک نخواستی خوب ببینیش دیدت و بستی بهش..

سلام.اینکه شما گفتین خانومم رو دوست دارم و نمیخوام زندگیم خراب بشه،این خودش میتونه یه برد باشه و امید به اینکه حتما مشکلتون حل میشه! من برای اینکه فرمودین حسی به زنم ندارم و باهاش فقط بلاجبار سکس دارم از ترس خیانت،یه پیشنهادی براتون دارم،خصوصیات خوب خانومتون رو بنویسیدو هر روز بخونیدش،و از ته دلتون خدارو بخاطر داشتن چنین همسری شکر کنید! برای اینکه تکرار این کار خسته کننده نباشه روزی یک خصوصیت جدید خوب خانومتون رو اضافه کنید. بهش بگید خیلی دوسش دارید و پیام عاشقانه براش بگذارید؛مثلن کاغذی رو بردارین و مطلب و شعر عاشقانه براش بنویسید همراه… بیشتر بخوانید »

ببخشید دور از ادبه که اینطوری با صراحت و بی حاشیه بهتون بگم ولی این قدر بعد از خوندن این متن حالم بد شد که ناچار به بیانش هستم. به نظر من شما به بلوغ جنسی رسیدین ولی متاسفانه به بلوغ عقلی خیر! ودر سر شما چیزی به عنوان مغز وجود نداره و تمام شما رو اندام تناسلیتون کنترل میکنه! باعث تاسفه جوونایی که از هر لحاظ به بلوغ رسیدن و قادر به ایجاد رابطه توام با محبت برای همسران خود هستند به دلیل مشکلات اقتصادی نمیتونند ازدواج کنند بعد امثالی مثل شما… برای خودم متاسفم در نسلی زندگی میکنم… بیشتر بخوانید »

داداش من درکت میکنم ایراد از تو نیس خانومت باید بدونه تو چی میخوای تو سکس همونی که بقیه واست انجام میدن ولی خانومت اکراه داره از انجامش به نظر من راهش اینه رک و راست حستو بهش بگی من انجام دادم اونم قبول کرد و درست شد فقط شانس بیاری درک کنه وگرنه خودتو به هزارتا چیز متهم میکنه زیر بار هم نمیره مثل همین خانم هایی که کامنت گذاشتن برات.به این خانم های محترم هم میگم قبل اینکه زندگیتون خراب شه واسه خودتون قانون نزارین وگرنه اون خانم هایی که قبلا مثل شما بودن و الان زندگیشونو از… بیشتر بخوانید »

سلام به نظرتوت احترام میزارم .! اما شما از کجا میدونید که خانومش اکراه داره وبهش بی توجه در این مسئله ….؟ آخه اونی که تنوع طلبه دلیل نمیخوات زود از طرف مقابلش خسته میشه زن هم اگه ببینه مردش بهش بیتوجه سرد میشه …….با کلی احترام….

قسمت میدم به خدااوندی خدااا،جااان عزیزترین کست،برو پیش یه مشاوره وکمک بگیر،فقققط به بچه ات فکرکن،گناااه داره،آینده اش رو نااابووود نکن،اگررر نمیشه نمیتونی از همسرت جداشو اما تامینشون که آسیب نبینن،من شمارو قضاوت نمیکنم قاضی خداست،فقط برای شما وهمسرتون وفرزندتون آرزوی آرامش دارم

سلام من بیست ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم شوهرم یه مرد تنوع طلب بود اوایل فقط با شوخی و متلک اما بعد با عمل خیانت و الان هم مدتی هست که من و بچه هاش و ترک کرده و رفته هر روز با یکی به قول خودش عشق و حال من باید چکار کنم نه شکایتی فقط با خانوادش قطع رابطه کردم

دوست عزیز در رابطه با حق و حقوقتون باید به مشاور حقوقی مراجعه کنیو ، اما برای ترمیم رابطه میتونید به روانشناس خانواده مراجعه کنید تا دقیق تر موضوعتون بررسی بشه.

من ۸ساله با اقایی در ارتباطم که مثل شما تنوع طلبه و زن و دوتا بچه داره.من رو به هرکاری که فکرشو کنید وادار کرده.غیرقابل بیانه.ایشون بخاطر مخدر دچار جنون میشن و هرلحظه ممکنه هربلایی سر من و خانوادم بیارن .برا همین از ترس جون خانوادم و ابروشون باهاشم.دعا کنید بمیرم تا تموم شه

سلام خسته نباشید من امسال تعیین رشته کردم و رفتم تجربی ولی بعد یه مدت پشیمون شدم الانم خیلی توسط دیگران تحت فشارم دیگه نمیتونم تحمل کنم پدر و مادرمم میگن هر چی خودت میخوای چند تا دوست دارم که بیشتر من رو در معرض فشار قرار میدن مخصوصا یکی از اونها که هم تو خانواده اش مشکل داره و هم افسرده هست خیای تا حالا بهم ضرر رسونده امروزم مدرسه نرفتم حالا امروز تصمیمم رو برای رفتن به تجربی گرفتم میخوام درست برنامه ریزی کنم و ارتباطم رو با دنیای بیرون قطع کنم ولی متاسفانه نمیتونم موفق بشم چون… بیشتر بخوانید »

برای دست و پنجه نرم کردن با این مسایل حتما از یک روانشناس کمک بگیرید

دوست عزیز سلام ، خوشحالیم که به سلامت روان خودتون اهمیت میدین . پیشنهاد میشه به مشاور تحصیلی مراجعه کنید .

شما كه فقط مشاور توصيه ميكنيد شايد يكي پول نداره بره مساوره

ببینید دوست عزیزم توصیه‌های مشاوره ما در مواردی است که واقعاً راه حلی برای وجود یک حال خوب وجود نداشته باشد در این صورت ما فقط می‌گوییم که برای مشاور مثل چی مثل اینکه مثلاً دارویی توسط یک پزشک نیاز به تجویز داره اما پزشکان مطمئن نیست و این فرد و معاینه نکرده نمیتونه همینجوری براش دارویی تجویز بکن و ایشالله این کار را انجام بده ایشالا خوب شد که نیاز نداشته باشید ولی در مواردی که مسئله خاصی وجود ندارد یعنی در حقیقت مورد خاصی نیست که احتیاج به معاینه داشته باشه ما می‌بینیم که مورد خواست این مسئله… بیشتر بخوانید »

سلام بهزیستی شهرستانها مشاوره تلفنی رایگان دارند شما می تونید در شهر خودتون از این خدمات استفاده کنید و فقط هزینه تلفن براتون دارد .

موافقم

با سلام اگر شما علاقه و استعداد این رشته را در خودت می بینید دنبالش برو و سعی کن تحت فشار دیگران هیچ گاه کاری را انجام ندید . انسان موجودی اجتماعی است و باید با دیگران در ارتباط باشد ولی این به این معنا نیست که هر کاری را اونا می کنند منم باید همون کار را بکنم باهاشون باش تفریح کن ولی برای زندگی شخصیت اهداف و برنامه ها و علایق خودت را داشته باش و دنبال کن . انشالله که موفق باشید .

سلام چند وقتی هست ک بیکار شدم و خیلی فشار عصبی رومه خیلی جاها هم دنبال کار رفتم ولی پیدا نمیشه بخاطر همین همش با پدر ومادرم دعوا میکنم چیکار کنم واقعا حال روحیم بده کمکم کنید

سلام خودتون منشا حال بد خودتون رو میدونین کاری که نباید انجام بدین برون ریزی مشکل تون رو دیگران هست و کاری که باید انجام بدین پیدا کردن شغل مناسب.خوشحالم که به مشکل تون بینش دارید.

سلام وضعیت روحی شما قابل درکه و شرایط سختیه و هر کس دیگری هم به جای شما بود همین شرایط روحی را داشت . ولی شما برای آرام کردن خودتون می تونید در خانه ورزش کنید مثلا یوگا و یا پیاده روی … لرای اینکه از این فشار روحی بیاید بیرون و ذهنت برای این سوال که در شرایط الان با توجه به مهارتی و توانایهایی که دارید و امکانات چیکار می تونید بکنید باز میشه .

سلام خیلی خوابم کم شده چیکار کنم شبا اصلا نمیتونم بخوابم همش ب چیزای بیهوده فک میکنم چیکار کنم راهنمایی کنین

سلام به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید. منشا این علایم.مدت زمان بروز علایم و …. باید بررسی شود.

سلام . باید برسی بشه کم خواب یا از کی شروع شده . آیا پس از اتفاقی خاص بوده و آیا این فکرهای بیهوده مربوط به آن اتفاق خاص است ؟ …. حتما پیش روانشناس بروید .

قرص خواب بخور منم همینطوری بودم الان قرص میخورم زود میخوابم

سلام پسر 13ساله دارم اصلا حواش ب درس خوندن نیس بعد مدرسه هم همش با تبلتی ک براش خریدیم بازی میکنه چند باری هم قایمش کردم بهش ندادم ولی میدونم این راه حل درستی نیس میشه راهنمایین کنین مرسیییی

محدود سازی مثلا چند ساعات خاص در هر روز در یک ساعت مشخص شده پس از انجام تکالیف مدرسه و نهایتا مراجعه به یک متخصص کودک

سلام وقتتون بخیر مدت پیش با یک پسری در اینستاگرام اشنا شدم و بعد از مدتی اصرار کرد ک بخاستگاری بیاید من هم قبول کردم و با خانواده ام قرار گزاشتم ک اخر هفته ب خانه ما بیایند بعد مراسم همه چی خوب پیش رفت بعد دوهفته نامزدی فهمیدم ک به یه دختر دیگه پیام میده و با اون در ارتباط هستش ازش جدا شدم ولی هنوزم میاد میگه منو ببخش منم نمیتونم این فرصتو بهش بدم لطفا بگین در چنین مواقعی فرد باید چکاری انجام بده

با سلام دوست عزیز. شما می توانید انتخاب کنید که شخص مقابلتان را ببخشید یا نبخشید اما دقت کنید در صورتی که وی را بخشیدید بایستی تمام مسئولیت خیانت دوباره ایشان را بپذیرید چون شما از این موضوع آگاه شده اید. با توجه به این موضوع تصمیم بگیرید. آیا می توانید در صورت خیانت دوباره ایشان مسئولیت تصمیم را بر عهده بگیرید یا خیر؟

عزیزم اصلا این اشتباه نکن . کسی یک بار اونم اول رابطه که واسش کلی هیجان داره خیانت میکنه پس چند ساله که بگذره و از هیجان اولیه بیوفته بیشتر خیانت میکنه

کاملا موافقم

اميدوارم اسن اشتباهو نكرده باشي و بهش فرصت دوباره نداده باشي چون بدجور پشيمون ميشي

اشتباه نكن فرصت نده من دادم ولي زندگيم الان نابوده منم اويل نامزديم فهميدم هرروز حس ميكنم بهم خيانت ميكنه

سلام شما بایستی در انتخاب دقت بیشتری میگردید الان که ما در دوری هستیم که هر چقدر شما پاک نجیب باشی محیط و جامعه تحصیر گذار است ببخشید خیانت کردن از هر طرف یا طرفین مسئولیت همیشه از طرف خیانت کار نیست و شما بایستی خودتان را بسنجید و ببینید به عنوان یک زن یا عشق تمام خواست جنسی و روحی کلام فرد مقابل خود را تعمین کردیند چون انسان همیشه دنبال کم بود زندگی خود هست در اولین درج بعد از این که دیدین واقعا شما از هر لحاظ به عنوان شریک جنسی و زندگی واقعا نیاز فرد مقابلتان… بیشتر بخوانید »

سلام چند وقتیه ک عروسی کردم ولی مدام اختلاف داریم با همسرم کوچک ترین چیز ها بینمون تبدیل ب دعوا مشه چجوری مشکلمونو حل کنیم

حتما به یک زوج درمانگر مراجعه کنید.

سلام خیلی اعتماد بنفسم پایینه اصلا نمیتونم مهمونی های شلوغ یا عروسی برم همش استرس میگرم لطفا راهنمایین کنین چون این موضوع خیلی داره ازارم میده

سلام بنظر می آید که شما درگیر ویژگی های هراس اجتماعی اجتماعی باشید.باید مشکل شما دقیق تر بررسی شود.چیز شایعی است و به مرور زمان با تمرین و تکرار و در موارد حاد با دارودرمانی درست میشود.به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید.

ما اگه میتونیسم که از شما مشورت ننیخواستیم که همش میگین برین نشاوره

در مورد مسایلی که بدون مراجعه تشخیص علت یابی و راه حل و بررسی اون ها احتیاج است و این مسئله زمان بر است یک کامنت و یک جواب نمیتونم جوابگو باشه

سلام من کاکولد هستم یعنى دوست دارم ارتباط جنسی همسرم رو با مردان دیگه ببینم، اما خانمم اجازه نمیده ولی به اصرار من همسرم اجازه میده ازش عکس برهنه بگیرم برای اشتراک گذاری با مردان دیگه البته بدون چهره، از اینکه مردان دیگه بدن لخت همسرمو ببینن لذت میبرم و این موضوع باعث اختلافات زیادی بین ما شده چه طورى این حسو در خودم کمرنگ کنم؟

سلام حتما به یک مشاور متخصص سلامت خانواده و جنسی مراجعه کنید.این حالت شما مناسب نیست

یا ابببببر فضللللللل😨😨😨

سلام من 5ماه پیش با یه آقا پسر24 دوست شدم دو هفته پیش گفت میخواد چند روز منو تنها بزاره منم بهشون توهین کردم ايشون منو از تلگرام بلاک کرد چیکارکنم برگرده به رابطه‌ بامن لطفا کمکم کنید ?

سلام دوست عزیز در رابطه با تنها گذاشتن شما خب مسلما هیچ کس دوست نداره تنها گذاشته بشه اما در رابطه با توهین کردن هم همین صادق مهارت کنترل خشم را همه انسان های کره زمین نیاز دارند یاد بگیرند،حتی خود روانشناسان. این هم بدرد شما میخوره هم بدرد شریک عاطفی رابطه شما. اگر شما را دوست داشته باشد احتمال دارد که برگردد،بداخلاقی سم رابطه است مخصوصا از طرف زنان در ارتباط با مردان.مرد شما نمیتواند به شما احساس داشته باشد.

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

مشاور تلفنی خوب میخوام
مشاور تلفنی خوب میخوام
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *