چطور به تنبلی غلبه کنیم

 
helpkade
چطور به تنبلی غلبه کنیم
چطور به تنبلی غلبه کنیم

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی پسورد

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

یک پزشک – اخبار فناوری، پزشکی، سینما و کتاب

شاید شما در خصوص چگونگی فعال و سودمند شدن راهنمایی‌ها و ترفند‌هایی خوانده باشید، میلیون‌ها برنامه و کار در این مسیر انجام داده باشید و بارها به خودتان قول داده باشید که چرخه تنبلی را بشکنید، اما هرگز تغییر مورد نظر رخ نداده است. اگر احساس می‌کنید در گروه افراد تنبل قرار دارید و به دنبال راه فراری از این وضعیت هستید در این مقاله توضیحات ساده‌ای برای شما آمده است.چطور به تنبلی غلبه کنیم

بسیاری از افراد فعال زمانی که وقت آزادی را استراحت می‌کنند و یا پروژه‌ای برای انجام دارند که هنوز پایان نیافته است، خود را فردی تنبل تلقی می‌کنند. در فرهنگ «پرمشغله» ما انجام کاری که از آن لذت می‌برید گناه کبیره محسوب می‌شود. بنابراین همه به آسانی می‌توانند خود را متقاعد کنند که تمرکز کافی روی کار ندارند، به اندازه کافی فعالیت نمی‌کنند و سودمند نیستد. قبل از این که سعی خود را در رفع معضل تنبلی آغاز کنید رفتارهای خود را مرور کنید و مطمئن شوید مشکل شما تنبلی است.

روانشناس لئون اف سلتزر پیشنهاد داده است که واژه تنبل از واژگان جامعه مدنی حذف شود یا حداقل در توصیف شخصیت یک فرد از این واژه استفاده نشود. وی توضیح داد زمانی که فرد مشکلاتی در زمینه نظم و انضباط، انگیزه، احساس سلامتی و شادابی و … دارد پنهان کردن این معضلات در پس لغت تنبلی موجب می‌شود که تشخیص و بهبود فرد دشوارتر شود. او می‌گوید:

«تجربه من چه به عنوان یک فرد عادی و چه یک درمانگر من را به این نتیجه رسانده است که استفاده از واژه تنبلی به عنوان توضیح یک رفتار یا شخصیت انسانی بی‌فایده است. تنبل نامیدن یک فرد یا نکوهش و به واسطه این خصلت یا حتی مثلا اخراج او از کار بواسطه تنبلی تنها یک بازی کلامی و ساده‌ترین راه برای توصیف عدم علاقه یا عدم فعالیت یک فرد در حوزه‌ای خاص است. در چنین حالتی از دید من تنبلی بیشتر با فرد توصیف کننده تناسب دارد تا فرد توصیف شونده. به صورت خلاصه، از دید من این توصیف تحقیرکننده که معمولا به عنوان وضعیت پیش‌فرض یک فرد مورد استفاده قرار می‌گیرد، تا حدودی به درستی درک نشده است.»

اگر تنبلی در واقع هیاتی بی‌فایده از یک مشکل دیگر است، بهتر است شروع به شناسایی آن مشکل اصلی کنید. سعی کنید به کمک برخی نرم‌افزارهای ردیابی زمان بفهمید که وقت خود را چگونه صرف می‌کنید. یا مثلا به سادگی در یک برنامه صفحه گسترده (مثلا اکسل) به مدت یک هفته یادداشت کنید که هر ساعت خود را چگونه می‌گذرانید، زمانی که داده‌ها جمع شدند نوبت به تقسیم مشکل به دسته‌های مختلف است:

بدیهی ست که نحوه برخورد شما با تنبلی بستگی به عامل اصلی ایجاد آن دارد و برای هر فرد منحصر به خودش است. مستقل از این‌که راه‌حل خاص مورد نظر شما چیست، زمانی را صرف بررسی نقاط ضعف خود کنید و با یک برنامه روی تقویت این نقاط کار کنید.

طنز وحشتناکی که در فرهنگ کسب و کار فعلی وجود دارد این است که اغلب ما از کاری که می‌کنیم نفرت داریم. هرچند به سختی می‌توان پذیرفت اما کار می‌تواند لذت‌بخش و سودمند باشد حتی زمانی که شغل افسانه‌ای و دلخواه‌تان را ندارید. یادگیری درک «ارزش ذاتی کار کردن» خود یک مهارت است که بهبود و توسعه آن نیاز به صرف زمان و تمرین دارد. به هر حالت طرز فکر شما در خصوص کارتان تاثیر مستقیمی بر میزان کاری که انجام می‌دهید خواهد داشت.

اریکا اندرسون یکی از نویسندگان Forbes اشاره می‌کند اگر اطراف شما در محیط کار از افرادی پرشده که از کار خود ناراضی هستند و مدام شکایت می‌کنند، از آن‌ها فاصله بگیرید. نگرش شما می‌تواند توسط مکالمات منفی آن‌ها شکل بگیرد از همه مهم‌تر آن است که شما هرگز از این افراد چیزی در خصوص نکات مثبت و مزایای کار نمی‌شنوید. اریکا می‌گوید:

«در هر سازمانی همیشه افرادی وجود دارند که با شوق فراوان همه چیز را تخریب می‌کنند. از آن‌ها می شنوید که رئیس شما فرد احمق و نالایقی است، شرکت از پرسنل خود بیش از حد توقع کار دارد، بقیه کارمندان گروهی ابله هستند، اوقات استراحت و مرخصی‌ها کم است و یا کار در این شرکت مسخره و غیرکارآمد است. گرچه در همه این صحبت‌ها حسی حق به جانب و خودخواهانه وجود دارد، اما به تدریج حس بازندگی و نارضایتی این افراد بر رویکرد شما تاثیر می‌گذارد و در طولانی مدت شما هم ناراضی‌تر خواهید شد. شنیدن مداوم نکات منفی موجب می‌شود شما نقاط قوت موجود در محیط کار خود را نبینید و در نهایت نسبت به خودتان حس بدی پیدا می‌کنید و ندایی در درون‌تان می‌گوید که وقتی محیط کار و همکاران من این اندازه آزاردهنده هستند من برای چه هنوز این‌جا کار می‌کنم؟ وقت خود را در محیط کار با همکارانی بگذرانید که دید متعالی نسبت به شرایط کاری دارند این امر می‌تواند تاثیر چشم‌گیری بر احساس شما نسبت به کارتان داشته باشد.»

نگرش بدبینانه در مورد کار، کمکی به بهره‌وری شما نمی‌کند. سعی کنید برای تنظیم طرز فکر و نگرش خود تمرین‌های زیر را انجام دهید:

در نهایت هیچ کس نمی‌تواند شما را وادار کند تا از کار کردن لذت ببرید. اما اگر به طور مداوم با افکار منفی مبارزه کنید و به روی آینده خود تمرکز کنید می‌توانید طرز فکر خود را تغییر دهید. اگر هنوز هم برای شروع کار مشکل دارید از این چک لیست سه تایی استفاده کنید.

اگر وقتی از سرکار به خانه می‌روید کلید خود را روی میز می‌اندازید، روی کاناپه لم می‌دهید و شروع به تماشای تلویزیون می‌کنید در واقع خود را برای یک غروب و شب غیرفعال آماده کرده‌اید. اگر صبح‌ها اولین کاری که می‌کنید چک کردن شبکه‌های اجتماعی و ایمیل‌تان است بهترین ساعات روز خود را هدر می‌دهید.

برای متوقف کردن این چرخه کاری کنید که انجام روتین آن برای‌تان سخت‌تر شود. اگر عادت دارید که بعد از آمدن به منزل یک‌راست به سمت نیمکت روبروی تلویزیون بروید بهتر آن است که تلویزیون خود را از برق بکشید. در واقع با روشن نبودن تلویزیون خیلی زودتر از نیمکت جدا می‌شوید و به فعالیت می‌پردازید. اگر شما فیس‌بوک‌تان را مدام از روی گوشی تلفن چک می‌کنید، اپ فیس‌بوک را از روی گوشی خود پاک کنید. هر چند که می‌تواند برای شما ناراحت کننده باشد اما این اختلال در روال معمول زندگی کم‌کم عادات بد را از شما دور کرده و عادت‌های جدید را جایگزین آن‌ها می‌کند.

جاده بی‌حوصلگی و بی‌حالی را نیت و امیدهای واهی هموار می‌کند. همه افراد می‌گویند که «از فردا کار بیشتر یا بهتری انجام خواهم داد». مشکل این عهد و پیمان شخصی آن است که مبهم و وابسته به احساسی است و فردا هم به دوباره همان احساسی را خواهید داشت که امروز دارید.

راه بهتر برای تغییر عادات آن است که وظایف جدیدی را در کنار روال موجود برای خود مشخص کنید. در وبلاگ u99 توضیح داده شده است که تغییرات اندک در عادات بهتر از یکسری تغییرات اساسی بلندپروازانه است. تغییرات کوچک در طول زمان منجر به پیشرفت‌های قابل توجهی می‌شود.

«مثلا به جای این که بگویید خانه‌ام را تمیزتر نگه خواهم داشت به این سمت بروید که با خود بگویید وقتی به خانه رسیدم، لباس‌هایم را عوض می‌کنم و اتاق‌ها و آشپزخانه را تمیز می‌کنم. مطالعات متعدد تایید می‌کند که این روش موفق با تکیه بر اراده فرد می‌تواند تاثیرگذار باشد. بنابراین دفعه بعد که نیت کردید غذای سالم‌تری بخورید به جای تصمیم کلی به خود بگویید اگر وقت ناهار شد فقط گوشت و سبزیجات می‌خورم.»

به هر حالت تنبلی و بی حالی هم یک عادت است با شکستن عادات قدیمی او ایجاد رفتارهای جدید ‌می‌توانید مانند نرم جدید جامعه فرد فعالی باشید. اگر هنوز دقیقا نمی‌دانید که روز خود را چگونه بگذرانید، نیاز به انگیزه‌ای دارید تا مسیر حرکت را به شما نشان دهد.

هنگامی که شما تصمیم به ترک تنبلی گرفتید، به این تصمیم بچسبید. تنبلی از کوچک‌ترین سستی‌ها در اراده شما سواستفاده کرده و نیرو می‌گیرد. مانند ترک اعتیاد تنها یک روز، و یک لغزش کافی است تا دوباره بازگردد. ممکن است شکست بخورید و چند روز به روال سابق برگردید، اما بر اراده خود تکیه کنید و به روال صحیح بازگردید. به یاد داشته باشید تنبلی یک عادت است نه یک ویژگی شخصیتی.

یکی از راه‌های موثر برای این کار استفاده از برنامه‌های ردگیری هدف یا goal tracker است. در این برنامه‌ها شما اهداف خود را مشخص می‌کنید و زمانی که به هدف مورد نظر رسیدید، آیتم یادآوری هدف را خاموش می‌کنید. استفاده از این برنامه دو مزیت اصلی را برای شما فراهم می‌کند: اول این که به شما یادآوری می‌کند که چه کاری را باید انجام دهید و به شما کمک می‌کند در قبال کارهای خود مسئول و پاسخگو باشید. در ثانی و شاید مهم‌تر از مورد قبلی این که به شما نشان می‌دهد که تا چه اندازه در رسیدن به اهداف خود موفق شده‌اید.

برای همه ما پیش آمده است که به مرور زمان عاداتی را از ترک کرده باشیم بدون این که حتی خودمان متوجه شویم. به همین دلیل است که لیست کردن عادت‌ها می‌تواند سودمند باشد. مرور گاه به گاه این لیست و عادت‌هایی که ترک کرده‌اید و حتی عادت‌های مثبتی که به زندگی امروز شما اضافه شده است می‌تواند برای شما انگیزه مضاعف ایجاد کند. زمانی که شما متوجه می‌شوید که به هدف خود رسیده‌اید زمانی که از پیشرفت خود احساس خوشحالی و رضایت می‌کنید و با نگاه به آینده به مسیر خود ادامه می‌دهید این زمان تنبلی در وجود شما مرده است.

منبع (+)

دزدی هنر است! دزدی در معنای الهام‌گیری و گسترش و امتزاج ایده‌ها یکی از رایج‌ترین…

قدیمی‌ترین وسیله‌ای که در خانه از آن استفاده می‌کنید چیست؟ مبلمان، یخچال، چرخ خیاطی؟

مردی که رکورد بم‌ترین صدا و نیز بیشترین طیف صدا را دارد

نموداری که به صورت زیبایی به یک سؤال قدیمی ما از کودکی پاسخ می‌دهد: پهناورترین…

ماهی تیرانداز یکی از جالب‌ترین و نادرترین اشکال شکار طعمه در طبیعت را دارد

توصیه اینفلوئنسر اینستاگرامی برای خرید ارزان کتاب‌های فیک، جنجالی شد

در حرف که همه ی این کار را ها خیلی راحته! مشکل عمل کردن به اوناست که غیر ممکنه!

غیر ممکن واژه ایست که فقط در فرهنگ لغت ابلهان یافت میشه.

بنظرم انتخاب هدف در زندگی و داشتن دلیل خوب برای اون و تشخیص اولویت‌ها اولین مرحله هست. در غیر اینصورت نسبت به هر کاری بی میل هستیم.

بسیار عالی

چطور به تنبلی غلبه کنیم

متنش خیلی زیاده
.
.
این خوب نیست
قبلا هم متن وبلاگ کم بود هم مفید

شما میتونید ، متن های طولانی رو نخونید ! نمیشه که واسه مختصر شدن ، متن رو ناقص کرد !

بسیار عالی و مفید بود. فقط ای کاش به نوع تغذیه هم اشاره می‌کردین، شنیدم که بعضی از مواد معدنی و ویتامین‌ها قدرت تمرکز را بالا می‌بره، حتی ورزش هم خیلی موثره، همین طور تغییرات هورمونی بدن. مطمعناً با یک تغذیه مناسب تر و سبک زندگی بهتر می‌شه خیلی راحت تر با تنبلی مقابله کرد که امیدوارم در مطلب‌های بعدی راجبشون بحث کنید.

در عمل غیرممکن نیس

تشکر.

سلام جالب بود
تصویر پست هم جالبه معنی لغوی couch potato رو به تصویر کشیده!!

متن قشنگیه.اون برنامهjoesgoal جالب بود.من یه مشت خلاصه راندهاومریضهاموازرزیدنتی دارم حوصله م نمیشه جمع وجورشون کنم.همتی کو..!!

سلام دکترمجیدی عزیز خواهشمند است یک پزشکو مثل قبل کنید خیلی مطالب کلیشه ایو ساده شده جذابیت مطالب کاهش پیدا کرده

سپاس.

سلام
متاسفانه تمام برنامه های داخل سایت لایف هکر برای ردیابی هدف تحت سایت هستند
چند برنامه خوب معرفی می کنید؟

اگر میخواهید خوشبخت شوید
زندگی خود را به یک هدف گره بزنید
نه به افراد و اشیاء
آلبرت انیشتین

مخاطب متن تنبلها است ولی خیلی طولانیه و محاله هیچ تنبلی همه متن رو بخونه :))))))

دقیقا

من دانشجوی پزشکی هستم.
خیلی درس دارم
ترم ۵.
نیاز دارم که روزی ۱۲ ساعت درس بخونم.
ولی نمیشه …

من واقعا از این متن استفاده کردم و حتی خلاصشو برا خودم نوشتم خیلی مفید بود باعث شد بیشتر و بهتر درس بخونم برا کنکورم بازم ممنون

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

کتاب‌های محبوب


کتاب مرگ در ونیز ، نوشته توماس مان‌

کتاب پاکسازی ذهن برای موفق‌شدن در زندگی – راهی بی‌نظیر برای از بین‌بردن ترس، اضطراب و افکار منفی – نوشته استیو اسکات ، بری داونپرت


کتاب اثر مرکب ، نوشته دارن هاردی، معرفی

کتاب هنر شفاف اندیشیدن – نوشته رولف دوبلی – ترجمه عادل فردوسی‌پور – معرفی

آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در مرحله بعد یادتان نرود که حتما تأیید کنید:



Hedy Lamarr – Inventor of radio frequency-hopping technology


MARGARET KNIGHT – Inventor of the flat-bottomed paper bag machine


STEPHANIE KWOLEK – Inventor of Kevlar

عادت‌های بدی که مهارت‌های ارتباطی را محدود می‌کنند


نیروی اعتماد به‌ نفس چیست؟

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی پسورد

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

تنبلی چیست ؟ این میل به تنبل بودن است، که هیچ کاری انجام ندهید و در برابر تلاش مقاومت کنید این حالت تنبلی ست که اجازه می دهد همه چیز همان طور که هستند بماند.گاهی اوقات، از اینکه کمی بعد از کار سخت چند ساعته یا زمانی که در یک روز بسیار سرد در حال استراحت هستیم لذت می بریم با این حال اگر این وضعیت زیاد اتفاق بیفتد، باید فکری در مورد آن کنیم. برای انجام دادن کارهای روزمره، به طور موثر کار، زندگی کنید و به موفقیت برسید، بایدبا نکات ساده و موثر این بخش از نمناک یاد بگیریم چطور بر تنبلی غلبه کنیم.

ما اغلب از انجام کارها اجتناب می کنیم چون آن ها را خیلی بزرگ، بیش از حد خسته کننده و زمان بر می بینیم. تقسیم کردن کارها به چند کار کوچک تر می تواند این مشکل را حل کند. پس، هر کدام از آن ها خیلی سخت یا ترسناک به نظر نمی رسند. به جای انجام یک کار بزرگ، یک سری وظایف کوچک داریم که به تلاش زیادی نیاز ندارند. این رویکرد نه تنها می تواند به کارها بلکه به اهداف و هر چیز دیگری که باید انجام دهیم اعمال شود بیشتر تنبلی و مقاومت درونی که اغلب تجربه می کنیم را ذوب می کند.

 

در برخی موارد، تنبلی دلیل خستگی و کمبود انرژی است. اگر این مساله در مورد شما صادق است، باید استراحت و خواب کافی داشته باشید و همچنین ورزش کنید و هوای تازه استشمام کنید.

در برخی موارد، دلیل تنبلی کمبود انگیزه است. می توانید انگیزه خود را از طریق تجسم کردن و تفکر در مورد اهمیت انجام تکلیف و یا به دست آوردن هدف، تقویت کنید.چطور به تنبلی غلبه کنیم

اغلب بر روی فردی که می خواهید باشید، اهدافی که می خواهید به دست آورید، و زندگی ای که می خواهید تمرکز کنید چون می تواند به ما انگیزه عمل کردن را بدهد.

 

به منفعت هایی که به دست می آورید فکر کنید اگر بر تنبلی خود غلبه کنید و به جای آن که به مشکلات و یا موانع فکر کنید، دست به کار شوید. با تمرکز بر سختی انجام کارها، منجر به سرخوردگی، اجتناب از تنبلی می شود. مهم است ذهن و توجه خود را به منافع معطوف کنید نه به مشکلات.

به این فکر کنید که چه اتفاقی خواهد افتاد اگر تسلیم تنبلی شوید و کار یا تکلیف خود را انجام ندهید. فکر کردن در مورد عواقب تنبلی نیز می تواند شما را وادار به اقدام کند.

تمرکز بر انجام یک کار در یک زمان. اگر احساس می کنید که کار زیادی دارید، احتمالا به جای غلبه بر تنبلی، احساس درماندگی و تنبلی می کنید.

 

قوه تخیل شما تاثیر زیادی در ذهن، عادات و عمل تان دارد. خودتان را به آسانی، با شور و اشتیاق در حال انجام وظیفه تصور کنید. این کار را قبل از شروع با یک کار یا هدف انجام دهید و همچنین زمانی که احساس تنبلی می کنید، یا زمانی که ذهن تان خسته است آنچه را که انجام می دهید رها کنید.

به خود بگویید می توانم هدف خود را به انجام برسانم. ” انرژی و انگیزه لازم برای اقدام و انجام هر کاری که بخواهم و یا باید انجام دهم را دارم.”” انجام کارها من را قوی تر می کند.”

هر کار را به عنوان ورزش در نظر بگیرید تا شما را قوی تر، مصمم تر کند.

 

از تعویق انداختن کارها اجتناب کنید که نوعی تنبلی است. اگر کاری دارید که باید انجام دهید، چرا همین حالا این کار را انجام نمی دهید چرا اجازه می دهید عقب بیفتد؟

به افراد موفق نگاه کنید و اینکه چطور اجازه نمی دهند تنبلی وارد زندگی شان شود. از آن ها یاد بگیرید، با آن ها صحبت و ارتباط برقرار کنید. غلبه بر عادت تنبلی، از طریق یک سری فعالیت های روزمره به دست می آید، زمانی که انتخاب می کنید به جای ساکن ماندن، فعالیت کنید. هر بار که بر تنبلی خود غلبه می کنید، قوی تر می شوید. هر زمان که می خواهید عمل کنید، توانایی خود برای برنده شدن، رسیدن به اهداف و بهبود زندگی خود را افزایش می دهید.

وقتی احساس می کنید شاید این اواخر خیلی تنبل بوده اید و سعی می کنید خودتان را در این مورد شکست دهید امیدوار باشید این کار باعث می شود شروع به اقدام کنید. بعضی وقت ها این اتفاق می افتد. اما متوجه شده ام شماتت خودتان اغلب منجر به احساس افسردگی و شکست می شود. و بنابراین به نظر می رسد انگیزه کمتری برای رفتن و به تعویق انداختن آن وجود دارد، زیرا به نظر می رسد نقطه کمی برای تلاش کردن وجود دارد.

 

فقط نشستن در مقابل کامپیوتر و تلاش برای انجام کامل کار برای 5 یا 20 دقیقه ممکن است منجر به هیچ کار مهمی نشود. اگر آن چیزهایی که معمولا باعث به تعویق انداختن کارهایتان می شود را کنار بگذارید کارها با نظم بیشتری پیش می رود.

بنابراین تلفن را در حالت سکوت قرار دهید و وقتی کار می کنید آن را در انتهای دیگر خانه قرار داده. با تنظیم این مانع فیزیکی کوچک، از دام تلفن دوری کنید شاید 95 ٪ مواقع.

زمانی که زندگی تان بیش از حد شلوغ است ممکن است شما را خسته کرده و با تنبلی کارها را به تعویق بیندازید و فقط به تلویزیون و یا گوشی هوشمند خود نگاه کنید. کارهای مهمتر را در الویت قرار دهید.

وبلاگ

اگر از آن دسته افراد هستید که تا حرف از تنبلی و تلاش زیاد می شود، آه غلیظی می کشید و افسوس فرصت هایی که بخاطر تنبلی از دست داده اید را می خورید، دقیقا جای درستی آمده اید. این مقاله پر است از نکاتی که به شما کمک خواهد کرد که با تنبلی به شکل اصولی مقابله کنید و زندگی تان را یک بار برای همیشه متحول کنید.

قبل ازینکه به بررسی راهکارهای مقابله با تنبلی برسیم باید یاد بگیرید که چرا تنبلی می کنید. چون با دانستن ریشه تنبلی حس بد آن برای شما خیلی کمتر می شود و متوجه می شوید که تنبلی کردن و نداشتن انضباط شخصی اصلا ایراد عجیب و غریبی نیست و کل انسان های روی زمین هر کدام به نوعی تنبلی می کنند چون دست خودمان نیست و اگر جلوی آن را نگیریم قطعا دچار دردسر خواهیم شد.

ما تنبلی می کنیم چون مغز ما برای تنبلی‌کردن برنامه ریزی شده است. اجداد ما یعنی انسان های اولیه فقط یک هدف در زندگی داشتند، بقا! معنی بقا فقط در این خلاصه میشد که غذایی به دست بیاورند و بخورند و تا می توانند بخوابند و استراحت کنند و تفریح کنند. چون خوابیدن باعث مصرف کمترین میزان انرژی می شود و این یعنی بیشتر زیستن. این ساختار فکری به ما به ارث رسیده است.

ملاحظه کردید که آن قدرها هم که فکرش را می کردید، مقصر نیستیم. اما اگر به فکر تغییر این رویه نباشیم و مثل انسان های اولیه روزمان را شب کنیم قطعا تنها مقصر خودمان هستیم.چطور به تنبلی غلبه کنیم

این طرز فکر اساسا درست نیست. چون همان طور که به شما گفتم مغز ما این گونه طراحی شده است و اگر سر مخالفت و جنگ با مغزتان را داشته باشید قطعا دچار دردسر خواهید شد و اصلا لزومی ندارد که تنبلی را ریشه کن کنید. قراری که با خودتان بگذارید این است که چطور تنبلی را کنترل کنید تا آسیب و ضربه به زندگی شما وارد نکند و در واقع هدف شما باید رسیدن به مهارت مدیریت خود یا خود رهبری باشد.

بهترین جواب این سوال رسیدن به خودشناسی و فراشناخت است. اهمال کاری و تعلل ورزیدن در انجام کارها از امروز تا همیشه همراه شما خواهد بود. باید در وهله اول در مورد آن یاد بگیرید تا بتوانید این مساله را در زندگی تان مدیریت کنید.

هروقت تنبلی‌کردن و عقب انداختن در ذهن شما به عنوان یک گزینه مطرح می شود نشانه تغییر کردن و انجام کاری است که قرار است از شما انرژی و توان بگیرد که خلاف هدف اصلی ما یعنی بقاست پس مغز ما شروع به مخالفت می کند. هرچقدر این کار بزرگتر و سخت تر باشد میل به تنبلی‌کردن در ما بیشتر و بیشتر می شود. اصلا قدرت مغزتان را دست کم نگیرید که هیچ کس در دنیا توان مقابله با مغزی که نمی خواهد کاری را انجام دهد، را ندارد.

با داستان نکته ای که در قسمت قبل متوجه آن شدید باید خیلی هنرمندانه کارها و هدف هایی را که دارید تا جایی که ممکن است خورد کنید. حتما داستان حسن کچل و سیب چیدن را خاطرتان هست. دقیقا شما هم برای مقابله با تنبلی و رسیدن به انضباط شخصی باید کلی از این سیب ها را شناسایی کنید و در مسیر خودتان بچینید که آن کار انجام شود.

اگر یاد بگیرید که کارها را خورد کنید، قبل از مطالعه کتاب، مکالمه ای که شما در ذهن تان دارید این گونه است:

من : میخوام یک کتاب مطالعه کنم! مغز : یا قرآن اصلا حرفش نزن! من : فقط یک فصل! مغز : نه جون من خیلی زیاده! من : خب یک بخش شو بخونیم! مغز : نمیشه کمتر باشه؟ من : باشه دیگه با یک صفحه که مساله ای نداری؟ مغز : نه بابا یک صفحه که چیزی نیست

بخش بندی کردن کارها به قسمت های کوچکتر کار بسیار ساده ای است. انجام دادن این قسمت های کوچک هم بسیار ساده است. اما اتفاقی که در عمل می افتد این است که نمی توانید جلوی وسوسه درونی ای که سراغ تان می آید را بگیرید و همین زیاده خواهی کار را خراب می کند. به هیچ عنوان وسوسه آخه یعنی چی یه صفحه بیا یک بخش بخون را جدی نگیرید! فقط با یک صفحه شروع کنید و خیلی آرام و نامحسوس آن را به ۲ و ۳ و … افزایش دهید.

کارها و اهداف تان را باید تا حدی خُرد کنید که نتوانید به انجام دادن آن نه بگویید.

یک صفحه کتاب، ۵ دقیقه قدم زدن، جای ۵ تا چیز تو اتاق مرتب کردن، یک قاشق کمتر غذا خوردن، یک لیوان بیشتر آب خوردن، روزی یک فایل صوتی ۱۰ دقیقه ای گوش دادن، ده دقیقه زودتر بیدار شدن، ده دقیقه زودتر خوابیدن و …

همگی مثال های کارهای ساده و موثر هستند. غول ظاهر کوچک آن ها نخورید اگر شش ماه با این خرده عادت ها زندگی کنید نه تنها تنبلی‌کردن را به شکل درست و حسابی مدیریت کرده اید، بلکه شک نکنید که اتفاقات بسیار مثبتی را در زندگی شما رقم خواهد زد.

برای آشنایی بیشتر شما با مدل کارکرد مغز به شما پیشنهاد می کنم که محصول ” دستورالعمل استفاده از مغز ” را تهیه کنید که در یک کارگاه آموزشی ۳ ساعته اختصاصا به این موضوعات پرداخته شده است و یا اگر به فایل های صوتی علاقه مندید، ” محصول صوتی انضباط شخصی ” قطعا باعث تحول زندگی شما خواهد شد.

عاشق اینم به مردم کمک کنم تغییر مثبت کنند و کسانی که دوست دارند تغییر بدن
|| یه کتاب نوشتن به نام ” مین های موفقیت ” || یه سبک آموزشی جدید دارم به اسم “سمی-تئاتر” || یه دوره آموزشی بلند مدت دارم به اسم ” استادی تغییر” ||شعار زندگیم : ” استاد تغییر باشیم، نه قربانی تقدیر “

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

سلام استاد من خودم در این دوره کتاب خون شدم با اینکه خیلی مشغله دارم ولی با این حال نیم ساعت کتاب خوندن تو برنامه جا کردم.

چه عالی… تبریک میگم بهتون

سلام می شود کمک کنید برای بضعی مشکلات که دارم

سلام و درود پیشنهاد میکنم برای حل مشکلات تون دوره استادی تغییر شرکت کنید، روی این لینک کلیک کنید.

سلام استاد عزیز من با همین روش غلبه برتنبلی دارم دوباره دوره‌ی استاد تغییری شما رو میبینم وهم یادداشت برداری میکنم وهم تمرینهاش روانجام میدم

دم شما گرم … عالی 👌

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

خلاصه درباره من

عاشق اینم به مردم کمک کنم تغییر مثبت کنند و کسانی که دوست دارند تغییر بدن  یه کتاب نوشتن به نام ” مین های موفقیت ”  یه سبک آموزشی جدید دارم به اسم “سمی-تئاتر” یه دوره آموزشی بلند مدت دارم به اسم ” استادی تغییر” شعار زندگیم : ” استاد تغییر باشیم، نه قربانی تقدیر “

آخرین پادکست ها

ورود

کد تایید *

نام کاربری:

رمز عبور:


Username or email *


Password *


Log in

تنبلی، تنبلی و تنبلی. تنبلی کردن قطعا فرصت های بسیار زیادی را از هریک از ما گرفته است. تحصیل در رشته ای که به آن علاقه مند بودیم، بی انگیزگی برای داشتن شغلی که از انجام آن لذت می بردیم، دیر رسیدن به قراری مهم با کسی که تمام عمر به دنبال به دست آوردن دلش بودیم و یا هزاران موقیت دیگر که همه آن ها را از دست داده ایم. تمام این اتفاقات نتیجه یک چیز هستند و آن هم عدم توانایی ما در غلبه بر تنبلی است. برای اینکه بتوانیم این عادت زشت را کنار بگذاریم و به اهدافی که در سر داریم برسیم، می بایست اقداماتی را انجام دهیم که انگیزه ما را برای رسیدن به اهدافمان بیشتر کنند و به این ترتیب مسیر موفقیت را برای ما هموار سازند. در ادامه با هم ۷+۱ راهکار مناسب برای غلبه بر تنبلی را بررسی خواهیم کرد.

 

چطور به تنبلی غلبه کنیم

یکی از راهکارهای غلبه بر تنبلی، قانون ده دقیقه است. این قانون به شما میگوید که کافیست تنها ۱۰ دقیقه کاری را انجام  دهید. برای مثال خود من همیشه قبل از شروع کاری که به انجام آن علاقه زیادی ندارم، یک تایمر تنظیم می کنم و آن را روی ۱۰ دقیقه قرار می دهم. جالب است بدانید که در بسیاری از مواقع علیرغم اینکه به موضوع  علاقه ندارم، اما حتی پس از پایان ۱۰ دقیقه هم به مطالعه کردن یا انجام آن کار ادامه می دهم. همچنین برخی روانشناسان عقیده دارند که حتی اگر انجام آن کار را ادامه ندهید هم، حداقل در طول آن ده دقیقه بیشترین بهره را از کاری که انجام داده اید برده اید. همین حالا تایمر را بردارید و آنرا کنار خود بگذارید تا بتوانید بر تنبلی خود غلبه کنید.

 

یکی از عواملی که می تواند موجب بی انگیزگی شما شود، محیط کار یا
مطالعه تان است. یک جمله معروف است که می گوید “شما برآیند ۵ نفری
هستید که بیشتر با آنها رفت و آمد دارید.” این جمله به خوبی اهمیت محیط
در میزان انگیزه شما برای ادامه دادن کارهایتان را نشان می دهد. برای مثال
مدتی در یک آموزشگاه مشغول به کار بودم که همه همکارانم در آنجا افرادی
بودند که علاقه زیادی به پیشرفت فردی و تغییر شرایط خود نداشتند. به همین
دلیل من هم خیلی به دنبال ایجاد تغییر در زندگی ام نبودم و کم کم به فردی
تنبل تبدیل شدم. اما برای غلبه بر این تنبلی تصمیم گرفتم که محل کارم را عوض
کنم و جایی مشغول شوم که افراد حاضر در آن تشنه موفقیت اند.

علاوه بر افراد، خود محیط هم می تواند بر روند غلبه بر تنبلی شما تاثیر گذار
باشد و آن را بهبود ببخشد. برای مثال اگر در خانه زیاد حس و حال درس خواندن
ندارید، بهتر است به کتابخانه بروید. قطعا حضور در کتابخانه و دیدن کسانی که
با تمرکز در حال مطالعه هستند می تواند بر ذهنیت شما به شکل ناخودآگاه تاثیر
بگذارد و شما را نیز وادار به مطالعه کند. حالا می خواهم از شما بپرسم که چه
تجربه هایی در این زمینه داشته اید؟ چه کارهایی انجام دادید که به شما کمک
کرده تا بر تنبلی تان غلبه کنید؟ در بخش نظرات منتظرتان هستیم!

 

اهمال کاری و یا همان سهل انگاری می تواند به شدت بر روی عملکرد شما تاثیر بگذارد. اما برای پرهیز از سهل انگاری می توانید هر کاری درست زمانی انجام دهید که باید آنها را انجام دهید. به بیان دیگر انجام هیچ کاری را به تعویق نیاندازید چرا که علاوه بر اینکه ممکن است بعدا آن را هیچ وقت انجام ندهید، فکر و خیال آن همیشه در گوشه ای ذهن شما باقی می ماند و شما را آزار خواهد داد. این افکار به شدت بر روی عملکرد شما در سایر کارهایتان هم تاثیر میگذارد و باعث از دست رفتن تمرکز شما خواهد شد. پس بهتر است بلافاصله به سراغ کارهایتان بروید و آن ها را به موقع انجام دهید.

حتما همه شما این ضرب المثل را شنیده اید که “سنگ بزرگ علامت نزدن است.” هدف های بزرگ و دور از دسترس مخصوصا در ابتدای راه بیشتر از آن که برای شما مفید باشند، موجب از بین رفتن انگیزه و میل در شما می شوند. وقتی ما نمی توانیم به اهدافی که تعیین کرده ایم و کارهایی که در ذهن داشتیم برسیم و آن ها را ناتمام می گذاریم، احساس ناامیدی از خودمان می کنیم و انگیزه خود را از دست می دهیم. برای پرهیز از چنین اتفاقی بهتر است همیشه و در هر کاری مثل درس خواندن برای خود برنامه ریزی کنیم.

برنامه ریزی هم مسیر پیش رو را برای ما مشخص می کند و هم به ما کمک می کند که طبق آن پیش برویم و هرگاه تنبلی به سراغمان آمد یادمان بیافتد که برنامه ای داریم و می بایست بر اساس آن پیش برویم. همچنین موفقیت های کوچکی که پس از انجام هر کار کوچکی به دست می آوریم انگیزه بیشتری به ما تزریق می کند و سرعت پیشرفت را در ما بیشتر خواهد کرد.

 

یکدیگر از راهکار هایی که باعث غلبه بر تنبلی می شوند، فکر کردن به دو روی سکه ی یک کار است. برای مثال به این فکر کنید که اگر درس بخوانید و در دانشگاه مورد علاقه و رشته مورد علاقه تان پذیرش شوید، تا چه اندازه آینده شما تغییر خواهد کرد. یا به این فکر کنید که یاد گرفتن یک مهارت مثل آموزش تندخوانی و یا حتی ورزش کردن تا چه میزان می تواند آینده شما را تحت تاثیر قرار دهد. بدون شک همه این موارد دارای نکات مثبتی هستند که می توانند شما را به فردی موفق تر و سالم تر از گذشته تبدیل کنند.

از سوی دیگر اما عواقب انجام ندادن کارها هم می تواند به شما انگیزه ای
دو چندان برای انجام کارهایتان بدهد. برای مثال تصور اینکه در کنکور قبول
نشوید و مجبور باشید به خدمت سربازی بروید شاید برای بسیاری از شما
وحشتناک باشد! و یا حتی به این فکر کنید که میلیون ها هزینه صرف ثبت
نام در آزمون IELTS کرده اید اما به دلیل تنبلی به اندازه کافی برای آن مطالعه
نمی کنید. فکر کردن به این که تا چه اندازه این ضرر مالی می تواند برای شما
دردناک باشد هم می تواند به شما انگیزه ای مضاعف برای درس خواندن بدهد.
دستاورد ها و عواقب هرچیزی می توانند حکم یک محرک را برای ما داشته باشند،
البته اگر به خوبی از آنها استفاده کنیم.

 

داشتن یک همراه یا به اصطلاح حریف تمرینی می تواند به شما کمک کند تا بر تنبلی غلبه کنید. زمانی که شما برنامه هایتان را با یک فرد به خصوص و به صورت همزمان پیش می برید، در واقع عضو یک گروه شده اید. در هر گروه افراد برای گرفتن نتایج بهتر موظف اند که دوشادوش یکدیگر و با سرعت و دقت یکسان پیش بروند. داشتن یک حریف تمرینی به شما کمک می کند که حتی در زمان هایی که احساس تنبلی و بی انگیزگی می کنید هم به برنامه خود باز گردید. برای مثال هرگاه هنگام رفتن به باشگاه ورزشی احساس تنبلی و بی حوصلگی کنید، یک حریف تمرینی می تواند انگیزه شما را برای ورزش کردن چند برابر کند و شما را به انجام آن تشویق کند. همین امروز یک همراه خوب برای خودتان پیدا کنید تا هرچه زودتر بر تنبلی تان غلبه کرده باشید.

 

قبل از انجام هر کاری مشکلات و موانعی که شاید در مقابله تان قرار بگیرند را لیست کنید و روی یک کاغذ آن ها را یادداشت کنید. بعد از این کار متوجه خواهید شد که بسیاری از این مشکلات به اندازه ای که تا بحال فکر می کردید بزرگ نیستند. پیتر داکتر که یکی از کارگردانان موفق کمپانی پیکسار است میگوید: “داشتن لیستی محدود از مشکلات تکلیف شما را معلوم می کند و بهتر است از این که مدام در کنجی از ذهن تان به این مشکلات فکر کنید و آن ها را مرور کنید. مشکلات را روی کاغذ بیاورید تا از شر این
تفکرات خلاص شوید.”

 

اما آخرین و مهمترین راهکاری که می توانیم به شما برای غلبه بر تنبلی پیشنهاد کنیم این است که در دوره غلبه بر تنبلی هوش برتر ایرانیان شرکت کنید. در طول این دوره ما با آموزش ها و تمارین مختلفی که حاصل سال ها تحقیقات گسترده مطرح ترین اساتید جهان در این زمینه است، به شما کمک می کنیم تا به بهترین شکل ممکن تنبلی را کنار بگذارید. شما با شرکت در این دوره به هیچ کتاب یا دوره دیگری نیاز نخواهید داشت و تنها تمرین هایی که در طول این دوره یاد میگیرید شما را کاملا از شر تنبلی خلاص می کنند.

 

تمام این نکات و راهکار های گفته شده می توانند به نحوی به شما کمک کنند تا بر تنبلی خود به راحتی غلبه کنید. به یاد داشته باشید که تنها انجام دادن یکی از آنها کافی نیست و بهتر است اکثر آنها را در برنامه تان قرار دهید تا به صورت کامل از این مقاله و نکات موجود در ان بهره برده باشید. اگر در همین کار هم تنبلی تان می آید، می توانید در دروه ما ثبت نام کنید تا به صورت تضمینی با تنبلی خود خداحافظی کرده باشید.

 

خیلی خوب بود😊

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

هر وقت به نظرم پاسخ دادند به ایمیلم خبر بدید 🙂


تصویر امنیتی
*

 

چگونه تنبلی را کنار بگذاریم؟ احتمالاً این سوال را تا کنون بارها و بارها از خودتان پرسیده باشید. اما تا الآن چند بار برایتان پیش آمده که تصمیم گرفتید کاری را انجام دهید اما موقع انجام دادن آن خیلی راحت دست از کار کشیدید؟ چند بار از جمله معروف “از شنبه شروع می‌کنم” استفاده کردید؟ تنبلی تا به الآن چه بلاهایی سر شما آورده است؟ به شما تبریک می گویم؛ چون در جای درستی قرار دارید. شما در این مقاله به خوبی یاد خواهید گرفت که تنبلی خود را درمان کنید و با آن برای همیشه خداحافظی کنید. در واقع شما در این مقاله با موارد زیر به خوبی آشنا می شوید:

تست آنلاین تنبلی در انتهای این صفحه قرار دارد

اگر شما برای کارهایتان از خودتان علاقه نشان نمی‌دهید و مرتباً آن ها را به آینده موکول می‌کنید و احتمالاً انجامشان نمی‌دهید، با عرض معذرت یک انسان تنبل هستید! اکثر محققان هم بر این باور هستند که عدم فعالیت بدنی، به معنای تنبلی است.

یک سوال؟ چقدر در زندگیتان به آدم هایی برخورد کرده اید که همیشه کارهایشان را به تعویق می‌اندازند و یا در آخرین لحظات، آنها را انجام می‌دهند و هرگز هم نتیجه مطلوب را نمی‌گیرند؟

چند بار شده بخاطر بی حالی و یا بی حوصلگی کاری را انجام نداده اید و بعدها حسرت و افسوس آن را خورده اید؟ قطعاً بارها به خاطر همین تنبلی ها و بی حالی ها از موفقیت دور شده اید و جز حس و حال بد چیزی برایتان باقی نمانده است.چطور به تنبلی غلبه کنیم

بعضی از افراد معتقد هستند که عامل اصلی تنبلی، بی حوصلگی است و بعضی دیگر هم در مقابل می‌گویند تنبلی و بی حوصلگی در کنار همدیگر قرار دارند و نمی‌توانیم دقیقاً بگوییم کدام یک باعث به وجود آمدن دیگری می‌شود. مهم نیست که تشخیص بدهیم کدام یک از این دو عامل بر دیگری مقدم است.

در واقع چیزی که برای ما اهمیت دارد این است که بتوانیم این تنبلی را از بین ببریم تا از مشکلاتی که ممکن است برای ما ایجاد کند جلوگیری کنیم. عقیده اصلی من این است که بی حوصله بودن باعث می‌شود تنبلی به دنبالش بیاید. در واقع شما زمانی که حال و حوصله انجام دادن کاری را ندارید به سراغش نمی‌روید و به این ترتیب تنبلی ایجاد می‌شود پس مهم این است که ما بتوانیم عوامل بی حوصلگی را شناسایی بکنیم و برای هر کدام، یک راهکار مناسب پیدا کنیم.

عوامل زیادی هستند که ناخواسته باعث می‌شوند که ما دچار بی حوصلگی و بی حالی شویم که تصمیم داریم با همدیگر به بررسی چند مورد از آنها بپردازیم و بگوییم که چگونه باید با تنبلی و بی حوصلگی مبارزه کنیم؟

شاید تا الآن فکر می‌کردید این دو کلمه مترادف هم هستند و فرقی با یکدیگر ندارند. بله این دو از یک خانواده هستند اما تفاوت های جزئی با هم دارند که اکنون به آن ها می‌پردازیم.

یک بار دیگر تعریف تنبلی را نگاه کنید: اگر شما برای کارهایتان از خودتان علاقه نشان نمی‌دهید و مرتباً آن ها را به آینده موکول می‌کنید و احتمالاً انجامشان نمی‌دهید، با عرض معذرت یک انسان تنبل هستید. اکثر محققان هم بر این باورند که عدم فعالیت بدنی، به معنای تنبلی است.

اما اهمال کاری یعنی کاری که الآن باید بکنید را نمی‌کنید. حالا یا هیچ کاری نمی‌کنید و یا کار دیگری به جای آن انجام می‌دهید.

مثلاً اگر دانش آموز هستید، تصور کنید که فردا امتحانی دارید که هیچ چیز از آن بلد نیستید و الآن به جای اینکه درس برای آن امتحان را بخوانید، مشغول نوشتن تکالیف هفته بعدتان هستید.

درست است که شاید کار جایگزینتان کار بدی که نباشد هیچ، بلکه بسیار مفید هم باشد! اما در آن زمان لازم است شما کار دیگری انجام دهید و نه هیچ کار دیگری… پس به این کار دقیقاً اهمال کاری می‌گویند.

پس تفاوت تنبلی و اهمال کاری دقیقاً همین جاست که در تنبلی شما اصلاً کاری انجام نمی‌دهید و فعالیتی ندارید، ولی در اهمال کاری ممکن است کاری انجام دهید، اما کاری که در آن زمان سودی برای شما ندارد.

پیشنهاد می کنم اگر می خواهید درباره اهمال کاری و راه های درمان آن بیشتر بدانید، حتماً مقاله تکنیک های درمان اهمال کاری را هم مطالعه کنید.

اولین قدم برای درمان و دوری از تنبلی شناخت علل آن است که تا شناخت از دلایل تنبلی حاصل نشود مبارزه با تنبلی نیز به سختی پیش میرود. زمانی را تصور کنید که طبیب میخواهد بیماری را درمان کند اما درد بیمار را نمی داند؛ خب در این صورت چطور میتواند دوایی را تجویز کند در حالی که علت و ریشه بیماری را نمی داند؟

فکر کنم متوجه اهمیت شناخت علل تنبلی شده اید همانند طبیب باید ریشه آن را بدانیم تا در زمان مناسب بتوانیم دوای متناسب با آن را تجویز کنیم یعنی بتوانیم مقابله خوبی با علت تنبلی داشته باشیم.

خب شاید اصلاً یک درصد هم به این موضوع فکر نکرده باشید، اما کاملاً واقعیت دارد. البته باید بدانیم که به طور کامل حق دارد! می‌پرسید چرا؟ تصور کنید مغز شما در هر ثانیه در حال تحلیل میلیون ها دستور است که از نقاط مختلف بدن شما به سمت آن ارسال شده اند و تمام این کارها را در حالی انجام می‌دهد که کمترین میزان انرژی را از مواد غذایی که مصرف می‌کنید، دریافت می‌کند پس کاملاً حق دارد که بخواهد در مصرف انرژی صرفه جویی داشته باشد و چه راهی بهتر از اینکه شما کمتر فعالیت کنید؟

وقتی از خودتان انتظارات عجیب و غریب دارید و می‌خواهید کارها را به بهترین نحو انجام دهید، در حالی که شاید توانایی و مهارت های لازم را ندارید، بهترین دلیل برای تنبلی فراهم می‌شود و مدام به بهانه این که من هنوز آماده نیستم، انجام آن کار را به تأخیر می اندازید و این مصداق بارز تنبلی محسوب می‌شود.

“شما میانگین پنج نفری هستید که بیشترین زمان را با آنها می‌گذرانید.” این جمله ای است که خیلی از افراد صاحب نظر و موفق دنیا می‌گویند و طی تحقیقاتی به آن رسیده اند. کمی با خودتان در مورد این جمله تفکر کنید. آیا در مورد شما صدق می‌کند؟

فکر نمی‌کنم کسی باشد که بگوید این جمله در او صدق ندارد چون واقعاً بعید است. وقتی بیشترین زمانتان را با گروهی بگذرانید که مذهبی باشند، ناخودآگاه و به مرور زمان عقاید شما هم به سمت آنها کشیده می‌شود و شما هم به فردی مذهبی تبدیل می‌شوید. و برعکس، اگر اطرافیان شما همه اهل خوش گذرانی و کارهای نه چندان جالب باشند، کم کم شما هم شبیه به آنها خواهید شد. در این مورد شک نکنید.

خود من شاید تا چند وقت پیش به این موضوع شک داشتم و فکر می‌کردم می‌توان اطرافیان نه چندان خوب هم داشت و همچنان خوب ماند! اما تأثیر این جمله به گونه ای برایم ثابت شد که دیگر از این فکرها نکنم!

خب، با ذکر این نکات، وقتی اطرافیان شما افرادی تنبل و اهمال کار باشند، چه اتفاقی برای شما می‌اُفتد؟ فکر نمی‌کنم دیگر نیازی به پاسخ این سوال باشد! پس حتماً حواستان به دوستان و اطرافیانی که برای خود انتخاب می‌کنید باشد.

گاهی اوقات انتخاب کارهای خیلی بزرگ باعث می‌شود ما تبدیل به فرد تنبلی شویم. کارهای بزرگ سختی های زیادی به همراه دارند و  ما هم که حس و حال انجام کار بزرگ را نداریم! بنابر این خیلی راحت دست از کار می‌کشیم و عقب نشینی می‌کنیم و به همین سادگی تبدیل به یک فرد تنبل می‌شویم.

البته گاهی ذهن ما نیز در بزرگ نشان دادن آن کار تاثیر گذار است و به قدری آن را سخت و دشوار نشان می دهد که ما قدمی برای انجام آن کار بر نمی داریم و تنبلی ما با بزرگ جلوه دادن آن کار آغاز می شود.خ

غذاهایی مانند لوبیا و عدس و ماست و ماهی خیلی رطوبت دارند و باید کمتر میل کرد. دوغ و زیاد خوردن آب و مایعات تاثیر بسیار زیادی در خواب آلودگی و تنبلی دارد. به خصوص خوردن آب سرد بعد از غذاهای مرطوب مثل لوبیا. پر خوری کردن بیش از حد و جا نداشتن معده از عوامل بی حالی است. کسی که بدنش ضعیف است یا کمبود مواد غذایی دارد همیشه حس بی حالی یا بی حوصلگی را دارد و باید بدنش را تقویت کرد.

برای ناهار از غذاهای پرچرب بپرهیزید؛ چون مدت زیادی در دستگاه گوارش می مانند تا هضم شوند و احساس پُری به شما دست می دهد. این غذاها اگرچه پرکالری هستند اما باز هم حس می کنید انرژی کافی ندارید چون آنقدر حس پُری و سنگینی آنها زیاد است که شما را کسل و بی حال می کند.

شکلات میزان سروتونین و اندروفین خون را زیاد می کند و این دو هورمون باعث شادمانی می شود. سعی کنید گاهی شکلات بخورید، تا این احساس در شما تقویت شود.

تمرکز بدن بر روی هضم غذا رفته و حس خواب دست می دهد به خصوص بعد از ناهار. از خوردن غذاهایی که دوست ندارید پرهیز کنید

فردی که بی حوصلگی اش از گرما است، می تواند غذاهای سردمزاج میل کند مثل شربت پرتقال و برعکس. خودتان می توانید متوجه شوید که بعد از خوردن چه چیزهایی بی حال می شوید و بعد ببینید به خاطر مزاجش است یا خیر. بعضی مواد غذایی هستند که بخار زیادی دارند که وارد سر شده و حس خواب و بی حالی دست می دهد.  مانند سیر و پیاز و موسیر و خردل به صورت خام.

خیلی از افراد بین انتخاب های متعدد سردرگم می‌مانند و یا دست به کارهایی می‌زنند که باعث سردرگمی آنها می‌شود. در این گونه مواقع انرژی فرد تا حد زیادی کاهش خواهد یافت زیرا دستورالعمل مشخصی برای انجام کار مورد نظر خود ندارد به همین علت نمی‌تواند انتخاب درستی انجام بدهد و مسیر مشخصی را تعیین کند و از همین رو دچار احساس کسالت و بی حالی می‌شود.

برای جلوگیری از بروز این مشکل سعی کنید در همه موارد مسائل را به طور کامل شفاف سازی کنید و همه جنبه های آن را مد نظر قرار دهید و در نهایت یک مسیر مشخص و برنامه ریزی شده را به سمت جلو حرکت بدهید تا دچار سردرگمی و در نتیجه افت میزان انرژی نشوید. اینکه به درستی بدانید چه می‌خواهید و قرار است چه کاری برای رسیدن به آن انجام دهید، موجب می‌شود که تا حد زیادی از این احساس کسالت کاسته شود.

افراط و تفریط در هر زمینه ای می‌تواند مضر باشد، باید حد اعتدال را رعایت کرد. به این معنا که افراد باید به آرامش و سلامت روانی خود نیز اهمیت دهند. اگر شما به طور مداوم درگیر مسائل کاری بوده و زمان کافی را به استراحت ذهنی خود و تفریحات مورد علاقه تان اختصاص ندهید، بدون شک بعد از مدتی دچار افت انرژی شدید و کسالت بسیار زیادی خواهید شد.

بنابراین بهتر است برای جلوگیری از بروز این مشکلات تا می‌توانید به یک برنامه ریزی درست و صحیح که همه جنبه های زندگی تان را در برگرفته حساسیت به خرج دهید. برنامه‌ای که بتواند تمام ابعاد نیازهای روحی شما را تأمین کند. در مقاله دلایل تنبلی خیلی بیشتر به این موارد پرداخته ایم که پیشنهاد می کنم حتماً آن را هم مطالعه کنید. در ویدئوی زیر هم 7 دلیل اینکه چرا ما تنبلی می کنیم را مرور می کنیم و می توانید آن را مشاهده کنید.

تنبلی و اهمال کاری، قطعاً عواقب بسیار زیادی برای ما به همراه خواهد داشت که در ادامه به برخی از مهم ترین های آن ها اشاره می کنیم:

یکی از بزرگترین عواقبی که تنبلی کردن برای ما به همراه می‌آورد، از دست دادن و یا حداقل کاهش اعتماد به نفس است. می‌دانید چرا؟ چون وقتی نتوانیم کارها را به درستی انجام دهیم و مدام آنها را به عقب بیندازیم، ذهنمان باور می‌کند که ما انسان بی عرضه ای هستیم و نمی‌توانیم به خوبی از پس کارها بر بیاییم در نتیجه اعتماد به نفسی که در وجود ما است از بین می‌رود و تبدیل به یک فرد در اصطلاح “توسری خور” می‌شویم. پیشنهاد می‌کنم حتماً مقاله علائم کمبود اعتماد به نفس را مطالعه کنید تا بهتر متوجه شوید که افراد بی اعتماد به نفس چه نشانه هایی دارد.

تا کنون شنیده اید که فرد تنبلی به موفقیت رسیده باشد؟ اصلاً به نظر شما می‌شود که با وجود تنبلی به موفقیت برسیم؟ مثلاً در خانه خودمان بخوریم و بخوابیم و یک دفعه به ما خبر برسد که شما موفق شده اید!

بله این اتفاق ممکن است! البته به شرطی که در یک قرعه کشی بزرگ برنده شویم که احتمال آن یک در میلیارد است! بگذریم. حداقل من که تا کنون هیچ فرد تنبلی را ندیده ام که موفق شده باشد پس شما هم هیچ وقت این انتظار بیجا را از خودتان نداشته باشید.

همان طور که پیش تر هم گفتم، افرادی که بیش از حد تنبلی و اهمال کاری می‌کنند، در نهایت اعتماد به نفس خود را از دست خواهند داد. خب به نظر شما، کسی که اعتماد به نفس نداشته باشد و البته برای انجام هیچ کاری هم پیش قدم نشود، آیا می‌تواند زندگی عادی و رو به روالی داشته باشد؟ مسلماً جواب منفی است. نه تنها این فرد زندگی عادی نخواهد داشت، بلکه افسردگی هم بر او چیره می‌شود و کم کم، تبدیل به یک فرد کاملاً تنها، بی حال، شکست خورده و افسرده می‌شود. فکر می‌کنم این عاقبت بتواند ما را تا حدودی از تنبلی بترساند و رو به جلو پیش ببرد. درست است؟چطور به تنبلی غلبه کنیم

جواب ما “بله” است! تنبلی آنقدر آخر و عاقبت های بدی دارد که اگر بخواهیم آنها را نام ببریم، خودش یک مقاله می‌شود! در این مقاله به 3 مورد از مهم ترین های آنها اشاره کرده ایم، اما اصلاً به این 3 مورد اکتفا نکنید چرا که یکی از بهترین راه های ترک یک عادت بد، این است که از آن و عواقبش بترسیم پس تا می‌توانید درباره عواقب تنبلی تحقیق کنید و درباره آن مطالعه کنید چون به شما کمک بسیار زیادی در راه ترک تنبلی و رسیدن به موفقیت خواهد کرد.

همان طور که می‌دانید تنبلی و اهمال کاری در اسلام هم به شدت نکوهش شده و معصومین هم آن را سدی بزرگ برای رسیدن به موفقیت می‌دانستند. در ادامه به چند مورد از این احادیث اشاره خواهیم کرد…

اگر بخواهم بازهم از این احادیث برایتان نقل کنم، مسلماً آنقدر طولانی می‌شود که از موضوع اصلی خود خارج می‌شویم! دیدید؟ اهمیت تنبلی به قدری زیاد است که معصومین ما هم احادیث بسیار زیادی در این باره نقل کرده اند. خب، حالا که متوجه شده ایم تنبلی تا این حد می‌تواند ما را از موفقیت دور کند، موافق هستید برویم سراغ راه های درمان آن؟

بعد از آشنایی با اینکه چرا ما تنبلی می کنیم نوبت به تکنیک های رفع تنبلی و اهمال کاری می رسد که به ما کمک می کنند تا تنبل و کسل نباشیم و ما در این بخش 5 راه درمان تنبلی را بیان می کنیم.

تکنیک چابکی یا در اصطلاح اجایل، تکنیک فوق العاده کاربردی و البته مهم برای ترک و درمان تنبلی است. این تکنیک به ما چه می‌گوید؟

بگذارید با مثالی ساده این تکنیک را توضیح دهم. تصور کنید شما 7 روز زمان دارید که مثلاً پاورپوینتی برای ارائه در یک جمع مهم آماده کنید. خب، این 7 روز را به سه زمان دو روزه تقسیم کنید. یعنی به جای این که منتظر باشید تا 7 روزتان به انتها خودش برسد و شما تازه یاد آن بیفتید، فقط و فقط دو روز زمان برای خودتان تعیین کنید.

شما در آن دو روز مشخص شده باید پاورپوینتتان را آماده کنید. به هیچ قیمتی سر این قضیه کم نگذارید. دقیقاً در پایان دومین روز، کارتان انجام شده باشد. بعد از اینکه کارتان تمام شد، یک بررسی مجدد بکنید و ببینید که کم و کاستی های آن چیست و دوباره دو روز دیگر روی آن زمان بگذارید و بار سوم هم این کار را تکرار کنید.

خب شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که تکنیک اجایل بیشتر برای افزایش بازدهی و بهتر انجام شدن کارهاست و چه ارتباطی با رفع تنبلی دارد؟

بله درست است، برای هردوی آنها هست اما انصافاً، خودتان چند بار این اتفاق برایتان افتاده که کاری را که زیاد زمان داشتید را مدام به آینده موکول کردید و در انجام آن اهمال کاری کرده اید و احتمالاً در نهایت هم آن را انجام ندادید؟

وقتی زمان را به مدت های کوتاه تری تبدیل کنیم و خودمان را وادار کنیم که کاری را انجام دهیم، هم احتمال انجام آن کار بیشتر می‌شود و هم به مرور زمان، اهمال کاری و تنبلی از وجود ما پاک می‌شود.

حواستان باشد که برای درمان و رفع تنبلی به هیچ وجه نباید ناگهان سراغ کارهایی بروید که بزرگ هستند و ممکن است آنها را انجام ندهید. همان طور که گفتیم سنگ بزرگ نشانه نزدن است و اگر از کارهای کوچک و راحت شروع کنیم، کم کم می‌توانیم به موفقیت های بزرگ هم دست پیدا کنیم.

همیشه همین طور است که وقتی اهدافمان را در ذهنمان مرور می‌کنیم، پر از انرژی و انگیزه می‌شویم و دوست داریم هر چه سریع تر در راه رسیدن به آنها گام برداریم. درست نمی‌گویم؟

اهداف برای ما مثل قطب نما عمل می‌کنند همان طور که قطب نما به فردی که در بیابان گم شده کمک می‌کند تا مسیرش را به درستی پیدا کند، اهداف ما هم کمکمان می‌کنند تا مسیر موفقیت خود را به خوبی پیدا کنیم و بدانیم باید به کدام سمت برویم پس اگر می‌خواهید هم به اهدافتان برسید و هم تنبلی را کنار بگذارید، حتماً همیشه در حال مرور کردن اهدافتان باشید.

فکر نمی‌کنم دیگر نیازی به توضیح این راه درمان تنبلی نباشد چراکه همان طور که پیش تر هم گفتم “شما میانگین پنج نفری هستید که بیشترین وقت را با آنها می‌گذرانید.”

وقتی زمان خود را با افرادی بگذارید که پرنشاط و با انرژی هستند، امکان ندارد شما تبدیل به فردی تنبل و اهمال کار شوید. پس حواستان باشد که اطرافیان شما چه کسانی هستند. اگر نمی‌خواهید تنبل باشد، پس دور و برتان را از افراد فعال و پرانرژی پر کنید و دور افراد تنبل را خط بکشید.

خیلی وقت ها علت تنبلی ما این است که به عواقبش فکر نمی‌کنیم و اصلاً متوجه نیستیم چه تأثیراتی می‌تواند بر آینده ما داشته باشد پس بهترین کار این هست که حتماً با خودتان خلوت کنید و فکر کنید اگر با همین برنامه جلو بروید به کجا خواهید رسید. آیا دنبال ساختن آینده تان به بهترین نحو هستید یا قصد دارید یک فرد معمولی باشید؟

اکنون که بهترین راه های عملی درمان تنبلی را بررسی کردیم، قصد داریم چند مورد از بهترین راه های درمان تنبلی با طب سنتی را برایتان بازگو کنیم که بتوانید با استفاده از آن ها خیلی بهتر و راحت تر این کار را انجام دهید.

در نگاه طب سنتی علت تنبلی دو چیز است: علت روحی و علت جسمی.

 این دو عامل کاملاً روی هم تأثیر می‌گذارند و خیلی مشکل می‌توان تشخیص داد که دلیل تنبلی در هر فرد به کدام ‌یک از این عوامل برمی‌گردد. مثلاً اگر فردی از نظر روحی دچار افسردگی باشد، این افسردگی به روی جسمش هم اثر می‌گذارد و علائم تنبلی را نمایان میکند. اگر فردی دچار سردی مزاج بشود و سردی در بدن این فرد غلبه پیدا کند، امکان ابتلای این فرد به بیماری‌های روانی زیاد می‌شود.

در بدن انسان چهار نوع طبع وجود دارد: (گرم و تر)، (گرم و خشک)، (سرد و خشک) و (سرد و تر).

هنگامی‌که این چهار طبع یا مزاج در بدن به ‌صورت متعادل باشد، انسان در سلامت کامل به ‌سر می ‌برد و وقتی این تعادل از بین رود، بیماری پدید می‌آید. منشأ بسیاری از بیماری‌ها هم خارج‌ شدن این مزاج ها از حالت تعادلشان است.

در طب سنتی کیفیت خواب و بیداری افراد متناسب با سن، موقعیت، مزاج و جنس افراد تعریف می شود؛ برای مثال جوانی که می خواهد روز بانشاطی را سپری کند باید حداقل شش ساعت خواب شبانه مفید داشته باشد.

دقت داشته باشید که با کیفیت ترین خواب مربوط به ساعات 9 شب الی 1 نیمه شب است، به طوری که جالب است بدانید هر یک ساعت خواب در این ساعات معادل دو ساعت خواب بعد از نیمه شب است.

برای درمان بی حوصلگی و کسالت روزانه از استراحت قبل از اذان ظهر خیلی می توان استفاده کرد؛ همچنین خواب و استراحت فرد باید متناسب با فعالیتش باشد.

فعالیت حرکتی منظم مثلاً سه روز در هفته، هر بار 20 دقیقه پیاده روی باعث افزایش کیفیت زندگی و پیش گیری از ابتلا به انواع بیماری ها می شود.

میوه هایی بارنگ قرمز در بین میوه ها از خواص ویژه ای برخوردارند که از جمله سلامت قلب و افزایش توانایی مغز برخی از این خاصیت های بی نظیر است. یکی از این میوه های قرمز رنگ آلو است که می توان آن را معدنی از خواص و ویژگی دانست که به برخی از آنها در این بخش اشاره می شود.

آلو دارای طبع خنک و مقدار زیادی قند و هیدرات کربن دارد و خواص زیادی دارد؛ سرشار از ویتامین های A , B , C و آهن و کاروتن است. همچنین، مقوی برای ورزشکاران و دارای فسفر، کلسیم، پتاسیم و پروتئین است.

برای اینکه به خواب آلودگی و کسالت نیمروز دچار نشوید، اولین اقدام صرف صبحانه ای با کیفیت بالاست، مقدار انرژی دریافتی در صبحانه برای خانم ها 300 تا 400 کالری و در آقایان حدود 500 کالری است.

حمام کنید ، بعد از شنا کردن در دریا احساس جوانی می کنید. برای این که احساس طراوت را در روزها و شب های پاییزی پیدا کنید کافی است یک فنجان نمک داخل وان حمام بریزید و آن را با آب گرم پر کنید ببینید در سرما دستتان خشک است، اگر با آب گرم شسته شود یا روی بخاری قرار گیرد نرم می شود. این نرمی و حس خوب از گرما است. گرمای حمام هم می تواند فرد را در سرما نرم و شل کند. برای حل شدن این اشکال می توان قبل از خارج شدن از حمام مچ پاها را با آب سرد شست.

رایحه های شادی آفرین رفع کسالت و بی حالی می کنند. بعضی از بوها برای تغییر احساس انسان شامل:گل رز، بابونه، شمعدانی معطر، لیمو و بالنگ هستند. این رایحه ها را به عنوان خوشبو کننده و معطرکننده هوا و فضا مورد استفاده قرار دهید.

اولین کار انجام تست تنبلی است؛ همان طور که گفتیم شما می توانید با انجام این تست به خوبی متوجه شوید که چه میزان از تنبلی و اهمال کاری در وجود شماست و تا چه حد تنبل هستید. پس همین الآن آن را انجام دهید.

0 سوال از 10 سوال تکمیل شد.

سؤالات:

با انجام این آزمون از میزان تنبلی خود در وجودتان آگاه خواهید شد.

نکته مهم 1: در طی پاسخ به سوالات آن چیزی که واقعاً هستید را انتخاب کنید نه آنچه دوست دارید باشید.

نکته مهم 2: با نگاه و تفکر دقیق به سوالات پاسخ بدهید.

آماده اید آزمون رو شروع کنیم؟

شما قبلا این آزمون را به پایان رسانده اید و نمی توانید مجددا درون آن شرکت کنید.

آزمون در حال بارگذاری است

برای شروع آزمون لازم است که ثبت نام کرده و به حساب کاربری خود وارد شوید.

برای شروع آزمون، لازم است آزمون زیر را به اتمام برسانید.

به 0 سوال از 10 سوال به درستی پاسخ داده اید.

زمان سپری شده است

با توجه به نمره آزمونتان، با عرض معذرت شما فرد تنبلی محسوب می شوید و باید خیلی سریع برای از بین بردن آن اقدام کنید. در غیر این صورت مشکلات بسیار بزرگی برای شما ایجاد خواهد شد و احتمالاً موفقیت را از همیشه به خودتان دورتر خواهید دید.

اما نگران نباشید؛ خیلی از افراد هستند که مانند شما می باشند و طبیعتاً ما برای این مشکل شما راهکاری پیدا کرده ایم که اگر گام به گام با ما پیش بیایید و تمامی نکاتی که به شما گفته می شود را رعایت کنید، دیگر خبری از تنبلی و اهمال کاری در وجودتان نخواهد بود. تمام این راهکارها را در بسته جامعی به نام خداحافظی با تنبلی و اهمال کاری برای شما جمع آوری شده اند که با کلیک روی تصویر زیر، می توانید اطلاعات جامع تری از این بسته به دست بیاورید.

با توجه به نمره به دست آمده، شما فرد تنبلی محسوب نمی شوید اما در دسته افراد پر تلاش هم قرار نمی گیرید! طبیعتاً باید تلاش بیشتری به خرج دهید تا بتوانید به گروه افراد پر تلاش و موفق وارد شوید و همین تنبلی های گاه و بیگاه خود را هم از بین ببرید.

خیلی از افراد هم هستند که مانند شما می باشند و طبیعتاً ما برای این مشکل شما راهکاری پیدا کرده ایم که اگر گام به گام با ما پیش بیایید و تمامی نکاتی که به شما گفته می شود را رعایت کنید، دیگر خبری از تنبلی و اهمال کاری در وجودتان نخواهد بود. تمام این راهکارها را در بسته جامعی به نام خداحافظی با تنبلی و اهمال کاری برای شما جمع آوری شده اند که با کلیک روی تصویر زیر، می توانید اطلاعات جامع تری از این بسته به دست بیاورید.

نمره شما خبر از میزان تنبلی کمترتان نسبت به دیگران می دهد؛ اما باید این نکته را به یاد داشته باشید که همه افراد، حتی موفق ترین و ثروتمندترین افراد جهان هم میزانی از تنبلی و اهمال کاری را در وجود خودشان دارند و نمی توانیم بگوییم که فلان فرد تنبل نیست! پس حتماً باید دائماً انگیزه خود را افزایش دهید و تکنیک های کاهش تنبلی را انجام دهید تا از این ویژگی دور باشید.

خیلی از افراد هم هستند که مانند شما می باشند و طبیعتاً ما برای این مشکل شما راهکاری پیدا کرده ایم که اگر گام به گام با ما پیش بیایید و تمامی نکاتی که به شما گفته می شود را رعایت کنید، دیگر خبری از تنبلی و اهمال کاری در وجودتان نخواهد بود. تمام این راهکارها را در بسته جامعی به نام خداحافظی با تنبلی و اهمال کاری برای شما جمع آوری شده اند که با کلیک روی تصویر زیر، می توانید اطلاعات جامع تری از این بسته به دست بیاورید.

همیشه منتظرم انگیزه ام افزایش پیدا کند تا کاری را شروع کنم.

وقتی تصمیمی می گیرم سریع آن را انجام می دهم.

معمولاً کارهایی را انجام می دهم که قرار بود چند روز قبل انجام دهم.

با برنامه ریزی رابطه خوبی دارم و هر روز این کار را انجام می دهم.

از سپردن مسئولیت توسط دیگران به من خوشحال می شوم.

بیشتر اوقات برای انجام کارها وقت کم می آورم.

هر وقت می خواهم کاری را انجام دهم، آن را به عقب می اندازم و می گویم “ایشالله از شنبه!”

وقتی مهلت انجام کارم رو به پایان است، به جای افزایش سرعت خود، کار دیگری انجام می دهم.

به جای انجام کامل کارها، فقط آن ها را تا حدی انجام می دهم که رفع تکلیف کرده باشم.

درباره اهداف خود با انرژی صحبت می کنم اما هنگام تلاش برای آن ها، بی خیالشان می شوم.

شمایی که در حال مطالعه این مقاله هستید، قطعاً دوست دارید با تنبلی و اهمال کاری برای همیشه خداحافظی کنید و خودتان را پرتلاش تر از همیشه ببینید. خب، من برای شما یک پیشنهاد فوق العاده دارم!

با توجه به این که علاوه بر شما تعداد بسیار زیادی از افراد هرروزه به دنبال ترک تنبلی خود هستند و درخواست های بیشماری از ما داشتند، تصمیم گرفتیم بسته ای کامل و جامع درباره همین موضوع به نام “خداحافظی با تنبلی و اهمال کاری” برایتان تهیه کنیم که بتوانید با استفاده از تکنیک ها و راهکارهایی که در آن بیان می شود، به راحت ترین شکل ممکن این ویژگی را از درون خود پاک کنید و مثل افراد موفق دنیا بدرخشید! راستی، حتی می توانید یکی از درس های این محصول را هم به طور رایگان دریافت کنید!

پس همین الآن اولین گام برای درمان تنبلی خود را بردارید؛ نگذارید همین اهمال کاری و به تعویق انداختن کارهای شما مانع تهیه این دوره شود و برای همیشه تنبل بمانید! چرا که همان طور که گفتم می توانید یکی از دروس آن را رایگان هم دریافت کنید و دیگر بهانه ای هم برایتان وجود ندارد؛ اگر این کار را انجام ندهید، مطمئن باشید که شما هرگز با تنبلی و اهمال کاری خود خداحافظی نخواهید کرد! برای تهیه این محصول، روی درمان اهمال کاری و تنبلی کلیک کنید.

همچنین صوت زیر از زبان مجتبی مصطفایی، مدیر مجموعه گام برتر و مدرس پکیج جامع خداحافظی با تنبلی می تواند در این رابطه بسیار به شما کمک کند.

موفق باشید…

سلام

ممنون از مقاله خوبتون…اینکه یه مقاله اینقدر روی راه کارهای عملی مانور بده خیلی خیلی خوبه.همیشه اگر کسی به آدم بگه شما تنبلی به آدم بر میخوره! ولی اهمال کاری یه اسم با کلاس تریه، الان من یه خورده اهمال کارم! به نظر من همون تکنیک چابکی مهمترین راه عملیه که می تونه کمک کنه به امثال من.

با تشکر

سلام وقتتون به خیر خسته نباشید .مطالب این مقاله فوق العاده بود .چون من شده کاری رو امروز نتونستم انجام بدم وبه قولی اهمال کاری کردم وبه فردا موکل کردم فردا هم موردی پیش اومده که باز هم نتونستم انجام بدم .وبه این کلام حضرت علی علیه السلام رسیدم که فرمودند : ( کار امروز را به فردا مینداز) واز زمانی که این کلام حضرت علی را شنیدم سعی کردم همان روز کارم رو انجام بدم وهر وقت گفتم باشه برای فردا ولی دوباره پشیمان شدم وهمان روز انجام دادم فردا موردی برام پیش اومده که با خودم گفتم خدارو شکر من این کارو دیروز انجام دادم .وهمیشه میگم قربونت برم آقای خوبم بااین کلام ارزشمندت چقدر به ما تو زندگی کمک میکنه اگر بهش عمل کنیم

تنبلی و بی حوصلگی سبب از بین رفتن فرصت ها و عمرمان به بدترین شکل ممکن خواهد شد و رشد فردی سیر نزولی خواهد گرفت و به سمت زوال خواهیم رفت.

سلام و خسته نباشید خدمت شما واقعا ممنون از مقاله ی مفید و کاربردی تون واقعا این موضوع تنبلی و اهمال کاری خیلی مهم است چون اگه تنبلی در مردم رفع بشه همه میتونن با تلاش و کوشش به اهدافشون برسن و موفقیت خودشون رو ثبت کنن .

با نام و یاد خدا سلام به همه شما گام برتری ها همانطور که میدونیم تنبلی عامل بی انگیزگی و از دست دان موقعیت های بهترهست افراد فکر میکنند انجام دادن هر کاری مشکلات خاص خودشو داره صرف نظر از اینکه یه بار اون مسیری که براشون هموار هست رو طی کنن بهانه میارن و در آخر هیچ کاری انجا نمیدهن پس بیاییم تا دیر نشده حالمون رو خوب کنیم و در محضر خودمون خجالت زده و ضعیف نباشیم

بسیار عاااااااالی و درجه ۱ شبتون شیک در پناه حق

بنام خداوند فراوانی ها دوستان سلام وقت تان بخیر امید که صحت مند باشید دوستان خیلی مقاله ای عالی و مفید بود که مطالعه کردم. ۱ . اینکه رفتار ما میانگین رفتار ۵ نفر است که ما بیشترین ارتباط را داریم این واقعیت است که نمی شود پنهان کرد برای من ثابت شده و خودم تجربه کردم باید اعتراف کنم زمانی کف صنف ۹ مکتب بودم یک تعداد از دوستان با من ارتباط داشت که اهل خوش گذرانی و اذیت گردن بود منم همانند آنها شده بودم که خیلی کار های که در شان و شخصیت ما نبود انجام میدادیم و اهمیت نمیدادیم به خانواده و دیگران را تمسخر میکردیم خدا رو که پدرم من را از آنها دور ساخت حالا آنها ولگرد های خیابان است و هیچ کسی آنها را نمی شناسد اما من خدا رو شکر الان مدرس ام و تدریس میکنم خیلی ها من را میشناسی. ۲. من در زمان قرنطینه که برای یک امتحان ۳ ماه فرصت داشتم که یک کتاب را تکمیل بخوانم و آماده امتحان شوم اما اینکه مدت زمان زیاد بود هر روز به خود می گفتم که هنوز وقت دارم برای امتحان دادن اما تا زمانی رسید که ۵ روز مانده بود به امتحان اما بعضی کار های پیش آمد که باید انجام میدادم اما در چند روز که باقی مانده بود آمادگی چندان درست گرفته نتوانستم و هم چنان نتیجه درست از آن امتحان هم نگرفتم. به این نتیجه رسیدم که هر قدر زمان بیشتر شود اهمال کار تر و تنبل تر میشویم برای اینکه بتوانیم کار های تان را در زمان معینی آن انجام بدهیم باید زمان برای آن تعیین کنیم تا درست عمل کنیم و گرنه نتیجه درست نخواهیم گرفت . باز هم من در این وقت ها خیلی تنبلی میکنیم اگر استاد مصطفایی گرامی همکاری و رهنمایی کند خوشحال میشوم با احترام همه تان .

سلام مثل همیشه عالییی من وقتی حال ندارم کاری کنم برا یه لحظه بلند میشم یه کاری میکنم دیگه استارتش میخوره

سلام خدمت دوستان عزیز واستاد گرامی.مطالب مفیدبوو.یکی از عوامل تنبلی نخوابیدن درست و کافی بیان شده است که همه به اون مبتلا به هستیم.خوابیدن به موقع و کافی به نظر بنده حلقه مفقودی این پازل هست که به درستی بیان شده ک با رعایت کردن اون مشکلات زیادی حل میشه

سلام وخسته نباشیداززحماتی که کشیدن ممنونم بااستفاده ازاین احادیث وبعضی نکته هامیتونیم موقعی که اهمال کاری میکنیم یه تلنگربه خودمون بزنیم

سلام مقاله عالی بود من قبل از این مقاله کمی تنبل بودم امیدوارم با استفاده از تکنیک این مقاله پیشرفت کنم و دیگر یک فرد اهمال کار و تنبل نباشم غلبه بلغم یکی از عوامل تنبلی است که در طب سنتی راهکار های برای آن وجود دارد خسته نباشید به گروه گام برتر و نویسنده مقاله بابت این مقاله

سلام وقت بخیر تکنیک های مقابله با تنبلی در این مقاله به نظر من اونقدر قوی نبود و من با شناختی که از خودم دارم درجه ای از تنبلی رو دارم ولی راهکاری که بتونم ازش استفاده کنم رو بازم به صورت موثر پیدا نکردم فقط می تونم با مراجعه به احادیث انگیزه ی ترک تنبلی رو در خودم تقویت کنم با تشکر.

با عرض سلام و ادب و احترام

موضوع مقاله امروزم تنبلی و اهمال کاری بود که متاسفانه خود بنده با این مشکل خیلی مواجه شدم.. و خیلی آسیب تو این مسیر دیدم . فوق العاده مطالب جامع و پرمحتوایی رو مطالعه کردم و متوجه شدم که این مسیری که همیشه به دیدگاه بد بهش نگاه میکردم و خیلی از مواقع باعث این میشد که اثر منفی تو روحیه خودم بزاره راه حلی هم میتونه داشته باشه ..کمال تشکر دارم از نویسنده این مقاله و گام برتری های عزیز 🌸 بهترین خودت باش🌸

سلام به همه ی دوستان گام برتری راحت‌طلبی، رفاه‌طلبی و عیش‌ طلبی، چیزهایی است که بتدریج در انسان اثر بد می‌گذارد و خود انسان هم اوّل نمی‌فهمد. سعی کنید با روش منطقی به باورهای غیرواقعی خود فکر کنید و آنها را در کارتان تاثیر دهید. بدین ترتیب شما به رفتاری منطقی و دور از احساس و هیجان دست خواهید یافت و دیری نخواهد گذشت که برای مبارزه با تنبلی در خود احساس آمادگی خواهید کرد. با تشکر از مقاله کامل و خوبتون

سلام . مقاله واقعا جامعی بود و پر از نکات مهم . تفاوت بین تنبلی و اهمال کاری بسیار نکته جالبی بود و واقعا واقعا خودشناسی تو درمان خیلی تاثیر گذاره . ویدیو و فایل صوتی هم که مثل همیشه جذابیت رو بالا می بره و مخصوصا برا تنبلا خیلی خوبه چون حال ندارم این مقاله بلند رو بخونن . راهکار های رفع تنبلی هم فوق العاده بودن

سلام وقتتون بخیر تنبلی واقعا موضوعی هست که خیلی ها بهش مبتلا هستند و گاهی کاملا نا محسوس میشه.ولی با داشتن یک هدف خیلی بزرگ که مارو به وجد میاره واقعا دیگه جایی برای تنبلی باقی نمی مونه البته باید مدام خودمونو چک کنیم برنامه بریزیم و با دیگران ارتباط بگیریم و کلیپ های انگیزشی هم که عالیه. ممنون بابت مقاله فوق العادتون

سلام خداقوت مقاله عالی بود خداراشکرمشکل تنبلی در من وجود نداره امیدوارم که در این گام برتری موفق بشم

به نام خدا مقاله خوبی بودو دید خوبی نسبت به تنبلی به من داد . تنبلی ناشی از بی نظمی و عدم خود باوری است . وقتی نظم و هدف برای خود تعیین نکرده باشیم طبیعتا انگیزه لازم را برای انجام کارها از دست میدهیم و رفته رفته تنبل می شویم تنبل همیشه خوابه جاش توی رختنخوابه

سلام به همه عزیزان گام برتری

واقعا زیبا و کامل و دقیق تدوین شده که واقعا جای تشکر داره

من نکته‌ای که خیلی لذت بردم این روایت از حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله بود که میفرمایند: از دو خصلت بپرهيز: بى حوصلگى و تنبلى؛ زيرا اگر بى حوصله باشى، بر حق شكيبايى نكنى و اگر تنبل باشى، حقى را ادا نكنى. به خدا پناه می‌بریم از شر تنبلی و سستی

ممنون از توجهتون

یا علی مدد 🧡🌺🧡

عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه اعضاء پرتلاش و عزیز مجموعه ی گام برتر.

مقاله حاضر واقعا یک مقاله محققانه و کارشناسی شده بود هم از نگاه محتوایی و هم از نگاه نگارشی ارزشمند و نغز بود؛ حقیقتا قابل استفاده و کاربردی بود و استفاده کردیم. ولی به نظر من چند تا خلأ و اشکال جزئی احساس شد که زیبائی این مقاله، آنها را تحت شعاع خودش قرار داده است؛ ولی اگر بازهم با توجه به پیشنهادات آتی مورد بررسی قرار بگیرد، خالی از لطف نخواهد بود. پیشنهادات که به نظر من رسید عبارتند از: ۱_ فصل بندی که برای این مقاله صورت گرفته خیلی عالی است؛ ولی اگر این دوتا فصل “مبارزه با تنبلی و اهمال کاری” و “تفاوت تنبلی و اهمال کاری” با محتویاتش نقل مکانی پیدا میکردند خیلی مطبوع و زیباتر جلوه میکرد؛ زیرا: هم با ترتیب منطقی سازگارتر بود و هم در پاراگراف اخر فصل “مبارزه با تنبلی و اهمال کاری” اشاره ی شده به عوامل تنبلی و اهمال کاری که با فصول بعدی خیلی متقارن و مناسب بود و فصل “تفاوت تنبلی و اهمال کاری” فاصل میان آنها واقع نمیشد. ۲_ در فصل “علت تنبلی” رابطه میان تنبلی و درمان آن را تشبیه به رابطه میان طبیب و بیمار کرده است که درمان کردن بیمار بدون تشخیص نوع بیماری آن امکان پذیر نیست؛ باید در مورد تنبلی و درمان آن، نیز از واژی استفاده میشد که عدم امکان درمان را بدون دریافت علت، می رساند؛ در حالیکه از واژه ی استفاده شده که مشقت را میرساند نه عدم امکان را. ۳_ در بخش علل تنبلی، علت اول که آورده شده است، عامل اصلی تنبلی و علت دوم که آورده شده است، مصداق بارز تنبلی یاد شده است؛ در حالیکه استفاده این دو تعبیر برای دوتا علت یک شیء، در زمان و مکان واحد، ظاهرا متناقض به نظر می رسد؛ زیرا این دوتا کلمه “عامل اصلی” و “مصداق بارز” فردیت و انحصار را می رساند؛ در حالیکه وجود دوتا علت و یا بیشتر برای یک معلول، با قید انحصار، منطقا محکوم به عدم می شود و تحت قاعده ی ممتنع الوجود قرار می گیرد؛ به نظر من با برداشتن یکی از این دو صفت، و جایگزین کردن یک صفت زیبای دیگر به جای آن، به جمال و کیفیت مقاله خواهد افزود. امید وارم که توانسته باشم منظورم را تفهیم کنم. ۴_ در بخش علل تنبلی، به نظر من رابطه میان علت دوم و علت چهارم تساوی است نه تباین، تا اینکه بخواهیم این دوتا را قسیم همدیگر قرار دهیم؛ به نظر من مرجّح، ادغام این دوتاست تا تفکیک شان. ۵_ در بخش درمان تنبلی در اسلام، احادیثی از بعضی معصومین علیهم السلام اورده شده بود که فاقد سند بودند و ذکر سند معتبر هر حدیث، نیز به کیفیت مقاله و وثوق احادیث می افزود. ۶_ در بعضی جاهای این مقاله، ساختار گفتاری کلمه به چشم میخورد که به نظرم باید در متون ادبی از ساختار کتبی کلمه استفاده شود نه ساختار تلفظی؛ البته خیلی نکته قابل توجهی نیست ولی بازهم ذکرش مهمل نخواهد بود. والسلام.

با عرض سلام استاد تمام این راه کارهایی که شمافرمودید من میدونم واجرا کردم بعد کنار گذاشتم چون فکر میکنم نتیجه نمی بینم ونمی دونم مشکل من کجاست

به نام آنکه تن را نور جان داد خرد را سوی دانایی عنان داد

با سلام خدمت دوستان عزیز

چه مقاله زیبا و کاربردی خیلی ممنون از نویسنده محترم و تیم گام برتر

با درمان تنبلی انرژی شگرفی به زندگی ما تزریق می‌شود و شادابی و نشاط را به همراه دارد و زندگی را زیباتر خواهد کرد. بی نظمی و آشفتگی انرژی زیادی از ما تلف می‌کند خانه ی نامرتب، ماشین یا میز کار نا مرتب و بهم ریخته همه و همه باعث می شود نظم ذهنتان بر هم بخورد و برای فرار از این درگیری ذهنی به تنبلی روی بیاورید. به خود بگویید من می توانم و مطمئن باشید با تلقین مثبت و البته تلاش و برنامه‌ ریزی به هر چی بخواهید می‌رسید. باور کنید اگر از صمیم قلب تصمیم به انجام کاری بگیرید هیچ چیز جلودار شما نخواهد بود. شروع کردن سخت ترین بخش کار است.

با آرزوی موفقیت

با سلام ودرود خدمت گام برتری ها تنبلی حاصل نداشتن انگیزه و محرک برای تلاش و عادت کردن به وضع موجود میباشدتنبلی حصاری از تمام انرژی های منفیست و مانع از نمایان شدن استعداد های ادمیست که ماحصلش میشود زندگی سرار منفعل و روتین و خلاصه تنبلی رو بزاریم کنار تا به دست آوردهای خوب زندگی برسیم ممنون از توجه شما.

سلام درود بر همگی و خیلی ممنون از مقاله خوبه تون و به نظر من به نکته های خوبی اشاره کردیند و کاربردی هست وچون هر کسی بخوام موفق بشه باید تنبلی و اعمال کار رو کنار بزار تا بتونه در راه موفقیت قدم بزاره و من خودم هم خیلی در زندگیم همال کاری و تنبلی کردم و وقتی اهمال کاری و تنبلی رو کنار گذاشتم راه های موفقیت در زندگی و کسب کار و ‌… در پیش روم قرار گرفت و پیش نهاد می کنم برای این که در زندگی مون و کسب وکار مون موفق بشتیم حتمآ تنبلی و اهمال کاری رو کنار بگذاریم!!!!

با تشکر از همه دوستان استاد مجتبی مصطفی و مجموعه گام برتر.س

به نظر من اگر امید باشه، انگیزه به وجود میاد ، تنبلی معنا نداره و بعد کار سریع و خوب انجام میشه. مشکل نا‌امید بودن اه که آدم میگه انجام بدم که چی بشه، این هم مثل دفعه‌های قبل کمکی نمیکنه و خوب پیش نمیره.

مقالتون رو خوندم نظراتم خوندم به نظر من مقاله چرته ایراداتی داره راه گشا نیست بحث اینکه یه ادم سیر هر چی هم که اصرار کنی بهش میتونه تنها چند لقمه بخوره بعدش قطعا میگه من میل ندارم ادم تنبل هم دقیقا عین ادم سیره دست خودش نیست نمیتونه این راهکارایی که شما تو مقالتون دادید مسکنه درمان نیست البته تا همینجا هم کارتون عالی بوده بالاخره یه وب سایت زدید و رفتین پی مطلب و یه زحمتی کشیدید خوبه ولی خوب لپ مطلب باز نشده صرفا یه وب سایت با یه مطلب هست پیشنهاد میکنم از چنتا ادم موفق پرسش و پاسخ کنید ببینید اونا با تنبلی چطور برخورد کردن که حالا در این نقطه هستن این کار راهگشا تره البته اگر دوستانی که سوال میکنید تحت تاثیر قرار نگرفته باشن و اغراق نفرماین اخه بعضی ها هم جوری صحبت میکنن که ادمو خنده میگیره در نهایت دوستان اگه کسی موفقیت مداوم داشته باشه که این موفقیت از اون چیزی که توقع داشته باشه بیشتر باشه خودبه خود تلاش میاد من خودم تنبلی رو سراغ داشتم که حد نداشت الان به خاطر شرایط خوب کاری خودش تا نیمه شب کار میکنه دقت که کردم دیدم از کارش توقع 3 تا 4 تومن داشته الان خوب رو 18 تومن میچرخه شما هم اگه تو اطرافیان دقت کنید میتونید ببینید

وقت بخیر

دوست عزیز به قول خودتون تا یه آدم تنبل نخواد اون رو کنار بذاره، هر چقدرم که بهش راهکار داده بشه نمیتونه براش موثر واقع بشه. حتی اگه برترین مشاور دنیا هم همراهش باشه!

طبیعیه که فرد ابتدا باید خودش بخواد و بعد مطمئن باشید هر راهکاری که جلوی پاش بذارید فوق العاده بهش کمک میکنه

به نظر من بهترین راهکار برای ترک تنبلی ورزش هست که خیلی موثره

سلام میخواستم یکی از راه های درمان تنبلی را به توبه کردم چون خودتون تو مقاله گفته بود میتونید نظرتون رو بگید خوب‌ با مثال شروع می کنم فرض کنید که قراره از امشب مسواک زدن رو شروع کنید اما اصلا حوصله ندارید تون بی حوصلگی باید هر جوری شده برید و مسواک بزنید از فردا به بعد انگار یه حسی میگه باید مسواک بزنید واین کار و دیگه تکرار میکنی

وقت بخیر

ممنون از نظر مناسبتون. موفق باشید

اونقدر تنبلم که حتی حال نداشتم این مطلب رو تا آخر بخونم:|

وقت بخیر

متاسفانه تنبلی دقیقا همین کار رو با افراد میکنه…پیشنهاد میکنم حتما بخونید راهکارها رو و ازشون به بهترین نحو استفاده کنید

عالی و تاثیرگذار…. خیلی ممنون

خوشحالیم که مقاله مورد استقبالتون قرار گرفته…موفق باشید

با سلام خدمت شما بسیار مقاله ی جذاب و عالی بود به نظر من تنبلی و اهمال کاری و افسردگی ۳ برادر لاینفک هستند که اگر در کنار هر شخصی قرار بگیرند ۴ برادر نا گسستنی می شوند که هیچ موقع نمی توانید از این ۳ برادر جدا شوید پس باید جنبید هواپیمای پرواز به موفقیت منتظر است فرودگاه مرتب اعلام میکند هواپیما اماده ی پرواز است دوست من جا نمانی پرواز بعدی زمانش را اعلام نکردند یالا تصمیم بگیر خیلی خوشحالم که بالاخره تصمیم گرفتی امیدوارم هم پرواز خوبی برایت باشم

وقتتون بخیر

ممنون از نظرتون خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید

افراد تنبل همیشه فکر میکنن که خیلی سبک زندگی راحتی دارن و هیچ کس مثل اون ها لذت نمیبره فکر میکنن که دیگران که در حال تلاش برای هدفشون هستن خیلی زندگی سختی خواهند داشت اما افراد تنبل به یک چیز هرگز توجه نکرده اند ، این که در آینده زندگی آن ها به وسیله ی همین تنبلی نابود خواهد شد. فرد تنبلی که ورزش نمیکند ، فرد تنبلی که برای کسب و کارش تلاش نمیکند ، فرد تنبلی که برای بدست آوردن ثروت بیشتر تلاش نمیکند . شما چه آینده ای برای این شخص تصور میکنید؟ کل این متن در جمله ی زیبای زیر خلاصه میشه بنجامین فرانکلین : فراغتی که انسان پر تلاش بدست می آورد هرگز نصیب افراد تنبل نخواهد شد

وقتتون بخیر

ممنون از نظر فوق العادتون

خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید

سلام میخوام یه توصیه به تمام خوانندگان این مقاله بکنم خواهشا این 5تا روش برای کنار گذاشتن تنبلی رو حتما انجام بدن وبه توصیه های اهل بیت علیهم السلام هم توجه بکنند یه تشکر وخداقوت هم به خانم معصومه تیموری باید بگم بابت مقاله مفیدشون

ممنون از نظرتون

خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید

با سلام خدمت شما؛ ممنون از مقاله خوبتون ، واقعا نکات خوبی داشت و واقعیت اینه که افراد یا موفقن یا تنبل و اهمال کارن که درصد افراد دوم خیلی بیشتره ؛ من خودم دومورد از این علایم تنبلی رو دارم یکی کمال گرایی یکی هم کمبود تفریح ؛ همش دنبال اینم مطالبم رو کامل کنم بعدش شروع کنم و همین باعث میشه اصلا تفریح نکنم، خداروشکر که با خوندن این مقاله تونستم دلیل اهمال کاری خودم رو متوجه بشم و دنبال حل کردنش باشم تاان شاالله موفق بشم … به امید موفقیت تک تک شما عزیزان باتشکر از شما بابت مقاله های کاربردیتون …

وقتتون بخیر ممنون از نظرتون خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید

سلام کسی که میخواد استاد برتر بشه باید تنبلی و اهمال کاری را کنار بذاره تا بتونه به موفقیت برسه

وقتتون بخیر

بله دقیقا همین طوره…خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید

قانون ۵ ثانیه هم فکر میکنم بشدت میتونه کمک بکنه

وقت بخیر

بله این قانون هم فوق العاده میتونه کمک کنه…موفق باشید

سلام. برای درمان تنبلی در طب سنتی هم مطلبی وجود داره و میشه از این طریق تنبلی رو از بین برد؟

سلام عزیزجان

بله وجود داره. به زودی محصولی در سایت قرار میگیره که تمامی جوانب تنبلی رو بررسی میکنه و به درمان تنبلی به شدت کمک میکنه. در رابطه با مسائل طب سنتی و مزاج شناسی هم مطالب فوق العاده ای وجود داره که میتونید اون رو به زودی تهیه کرده و استفاده کنید

موفق باشید

عالی بود ممنون از کمکای شما قطعا خیلی چیزا برام مرور شد.

ممنون از شما خوشحالیم که براتون مفید بوده

سلام خسته نباشی .من یه روش برای تقویت اراده پیدا کرده ام.اگه بخام اونو تو سایتتون بزارم تا دیگران استفاده کنند باید چیکار کنم؟ایا شما موافقت می کنید؟

سلام

وقت خوش

چه قدر خوب

شما می تونید به شماره 09038942379 در شبکه های اجتماعی پیام بدید تا کارشناسان ما مطلب شمارو بررسی کنند و در صورت تایید اون رو منتشر کنند

علاقه محرک خیلی خوبیه

بله حتماٌ همین طوره

متشکر از اشتراک گذاری نظرتون

سلام، فوقالعاده تاثیرگذار بود مخصوصا احادیث معصومین

سلام

مچکر از پیامتون

خوشحالیم براتون مفید بوده

مطالب خوبی بود

سلام و درود بر شما خوشحالیم از اینکه مقاله تنبلی برای شما مفید بوده و ممنونم از اینکه با نظراتتون به ما انرژی میدید امیدوارم موفق باشید

مفید بود ممنون????

متشکرم از توجهتون 🙂

سلام خیلی مفید و عالی بود

عالی بود با خوندن این مقاله قشنگ متوجه میشیم که چرا تنبلی میکنیم و چیکار کنیم که از تنبلی دوری کنیم…

بله واقعا بزرگترین مانع رسیدن به موفقیت همین تنبلی هست که تو خیلی از ما وجود داره و یکم داره از سرعت ما کم میکنه امیدوارم با اموزش و راهنمایی استاد کامل بر طرف شه #MP

سلام مرسی خیلی خوب بود راهکار های خوبیو برامون گذاشته بودید خیلی میتونه کمکمون کنه ممنون

با سلام خیلی عالی و موثر بود مرسی از راهکار های خوبتون و اینکه با نوشتن عواقب تنبلی یه تلنگری بهمون زدین♡♡

سلام موضوع تنبلی موضوعی است مهم که تقریبا همه به اون مبتلا هستند که با یادگیری این روشهای ساده میشه با تنببلی مقابله کرد.

خیلی مفید بود.خیلی …. ویژه قسمت سریع عمل کردن (برایشان تریسی هم میگفت که برای تنبلی نکردن,وقتی با کاری مواجه شدی هی به خودت بگو,همین الان انجامش بده)

سلام و عرض خسته نباشید خدمت خانم تیموری خیلی خوشحالم که همکلاسی ها یی مثل خانم تیموری دارم مطالب مصالبی بسیار مفید بودند و خدا را شکر که در این مقاله با همچین حدیث لذت بخشی برخوردکردم واقعا موفق باشید…

رفیعی سلام خسته نباشید واقعا عالی وخوب و من خودم بعضی مواقع به علت تنبلی کارهام عقب میداختم و خدا شکر که تونستم مبارزه کنم و تشکر از این مقاله زیبا

سلام خیلی ممنون از راهکارهای رفع تنبلی به خصوص سریع شروع کردن خیلی میشه استفاده کرد. به نظر مشکل اساسی ما اصلا شروع کردنه وقتی شروع میکنیم میبینیم که هم به ادامه دادن علاقه داریم هم به سرانجام رسوندن. ممنون و متشکر?

سلام دوستان این مقاله خیلی پرکاربرده و موضوعی رو انتخاب کردید که اکثریت توی خیلی از شرایط با اون درگیرن و تشکر از راهکارهای خیلی خوبتون و ممنون از تیم گام برتر و ممنون از خانم تیموری عزیز بابت زحمتی که برای این مقاله کشیدن?

سلام مثل همیشه عالی بود واقعا میشه با این کارهای ساده تنبلی را از بین برد فقط باید شروع کرد ممنون از زحمتتون

سلام خسته نباشید خانم تیموری مقالتون عالیدی بود خییلیی استفاده کردم ازش

سلام،ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید،همیشه این راهکارهای عملی جزو بهترین پارت های مقالتونه.

به نام خدا

مثل همیشه مطالبتون عالی و فوق العاده بود? آقای مصطفی مطالب خوبی را توضیح داده بود که گفته بود .تنبلی یعنی شوق انجام ندادن کاربیشتر از انجام دادن یه کار باشد. این مطالب خیلی برای آدم های تنبل بسیار آموزنده است وما باید ازاین مطالب خوب درس عبرت بگیریم وسعی کنیم که دیگر تنبل نباشیم

ممنون بابت مطالب مفیدتون،وبهتون تبریک میگم بابت قلم گیرایی که دارید???

سلام دوستان وقتتون بخير مثل هميشه مطالب استفاده شده كوتاه ، كليدى ودرعين حال پر بار بودن راهكارهاى تنبلى خيلى ساده بود مهم اون استارت اوليه ست كه اميدوارم هممون دست به كار بشيم ممنون از خانم تيمورى

سلام خانم تیموری واقا مثل همیشه مقاله زیبا و تحت تاثیری داشتید ممنون مثلا من یه تکلیفی داشتم برای مدرسه گفتم فردا همون مدرسه مینویسم با خوندن این مقاله رفتم کتاب هامو اوردم و الان در حال نوشتن هستم واقا ممنونم از این مقالتون بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم و ممنون از تیم گام برتر

سلام واقعا با این مقاله راحت میشه فهمید که هممون تنبلیم و واقعا مطالب بدردمون میخوره مخصوصا قسمت سریع عمل کن که برای من خییییییلی تا الان مفید بوده… ممنون

با عرض سلام خدمت مجموعه رويايي گام برتر به نكته خيلي خوبي در متن مقاله اشاره شده كه ميتونه عامل اصلي خيلي از اهمال كاري هاي ما باشه … ممنون از راهكار خوبتون موفق باشين?

با سلام خدمت خانم تیموری عزیز.واقعا ممنونم بابت مقاله های عالی که میذارید.مقاله هاتون انقد جالبه ادم از خوندنش خسته و کسل نمیشه.من واقعا دارم سعی میکنم به توصیه هاتون تو مقاله ها عمل کنم.این مقاله به نظرم واقعا میتونه کمکم کنه .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

— بارگیری کد امنیتی –به منظور تصویب CAPTCHA لطفا جاوا اسکریپت را فعال کنید.

محبوب ترین مطالب درباره تنبلی

بهترین تکنیک های درمان تنبلی

اهمال کاری چیست؟

چرا تنبلی می کنیم؟

کتاب های درمان تنبلی

ویژگی های افراد تنبل

تکنیک‌های رفع خستگی

تهران، باغ فیض کوچه 1

پـلاک 15، طـبقه چهارم

تلفن: 02156692113 | 09038942379

چطور به تنبلی غلبه کنیم
چطور به تنبلی غلبه کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *