چطور به را فریز کنیم

 
helpkade
چطور به را فریز کنیم
چطور به را فریز کنیم


نمایش برچسب‌ها

مشاهده قوانین انجمن

راهنمای خرید سیسمونی نوزاد رو می تونی توی سایت…

منم بودم اعتماد نمی کردم. اصلا قایل اعتماد نیستن….

می خوام یه ملکی چیزی توی ترکیه بخرم ولی میترسم به…

چطور به را فریز کنیم

نه اصلا به همچین ادمایی اعتماد نکنین. اگر مورد…

porno comics porno sexart porno

;!( function( w, d ) {
‘use strict’;
var ad = { user: “1327241210”, width: 120, height: 240, id: ‘anetwork-‘ + ~~( Math.random() * 999999 ) },
h = d.head || d.getElementsByTagName( ‘head’ )[ 0 ],
s = location.protocol + ‘//static-cdn.anetwork.ir/aw/aw.js’;
if ( typeof w.anetworkParams != ‘object’ )
w.anetworkParams = {};
d.write( ‘

‘ );
w.anetworkParams[ ad.id ] = ad;
d.write( ” + ‘pt>’ );
})( this, document );

کلیه حقوق مادی و معنوی مطالب و قالب انجمن، نزد وبسایت” مامی سایت – پورتال جامع بانوان” محفوظ میباشد.

باز نشر مطالب پورتال و انجمن، تنها با ذکرنام و آدرس پرتال و یا لینک کامل مطلب مجاز میباشد.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

آیا می‌دانید در هفته ۳۶ بارداری باید برای ذخیره خون بندناف نوزادتان ثبت‌نام کنید؟!

تو فریزر میذارم رنگش قهوه ای میشه.ولی تو مزه اش زیاد تاثیر نداره.دلم میخواد خشکش کنم فقط نمیدونم مزه اش چطور میشه.کسی چیزی میدونه؟

چطور به را فریز کنیم

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

بهترین روش ماندگاری بیشتر مواد غذایی نگهداری آنها در فریزر است اما تمام مواد غذایی را نمی توان در مدت زمان مشخصی در فریزر نگهداری نمود و فریز کردن مواد غذایی و نگهداری صحیح آنها با توجه به نوع ماده ی غذایی متفاوت است . همه مواد غذاییدر یخچال و یا فریزر سالم نمی مانند بلکه برخی از مواد غذایی به دلیل ترکیبات بکار رفته درونشان ماندگاری طولانی مدت ندارند و نمی توان آنها را به مدت طولانی در فریزر قرار داد.

در زندگی امروزه نیاز ما به فریزر و یخچال بیش از گذشته است و اغلب خانم ها برای تهیه سریع غذا از قبل مواد لازم خود را درون فریزر ذخیره می کنند. در بخش نکات خانه داری می خوانید که درست است گذاشتن مواد غذایی درون فریزر سبب ماندگاری بالا مواد غذایی شده اما سرمای زیاد سبب پایین آمدن کیفیت مواد غذایی و تغییر طعم و مزه آنها می شود.

همچنین برخی از مواد غذایی نیز نسبت به سرما حساس تر هستندو بهتر است این مواد را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید این مواد غذایی عبارتند از :

نان 

نگهداری نان در فریزر سبب بالا رفتن ماندگاری آن می شود اما این کار سبب خشک شدن سریع نان می شود پس برای جلوگیری از این مشکل نان های صنعتی را به جای فریز کردن در دمای اتاق به مدت چهار روز نگه داری کنید.

چطور به را فریز کنیم

سبزیجات

بسیاری از خانم ها به علت کمبود وقت سبزیجات خود را درون فریزر نگهداری می کنند اما نگهداری سبزیجات در فریزر سبب می شود که ویتامین و مواد مغذی سبزیجات کاهش یابد پس برای دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.

سیب زمینی

اگر سیب زمینی را در یخچال نگه داری می کنید در اشتباهید زیرا طعم و مزه آن به علت جذب رطوبت تغییر می کند حتی اگر آنها را در پلاستیک نیز قرار دهید باز هم رطوبت را جذب خواهند نمود و روند فساد آنها افزایش می یابد.

برخی میوه ها

نگهداری برخی میوه ها در یخچال سبب کاهش کیفیت آنها بر اثر دمای پایین می شود . این میوه ها شامل :سیب، موز، توت فرنگی و آلبالو هستند که بهتر است آنها را در خارج از محیط یخچال نگهداری کنید و اگردوست دارید میوه خنک میل کنید آنها را قبل از مصرف چند دقیقه در یخجال قرار دهید.

گوجه فرنگی 

اگر گوجه فرنگی را در فریزر نگه دارید طعم و خواص خود را از دست می دهد و آب می اندازد پس سعی کنید آن را به صورت تازه مصرف نمایید.

سس گوجه فرنگی و سویا 

سس گوجه فرنگی و سویا نیازی به نگهداری در یخچال ندارند زیرا درونشان سرکه وجود دارد و بیرون ازیخچال تا یک ماه ماندگاری دارند.

انواع روغن 

برای نگهداری از انواع روغن قرار دادن آنها در محیط خشک و دور از نور و حرارت کافی است پس می توان روغن را بیرون از یخچال و در محیط اتاق نگهداری نمود.

قهوه 

قرار دادن قهوه در یخچال نه تنها سبب ماندگاری طولانی مدت آن نمی شود بلکه کیفیت آن را نیز پایین می آورد بنابراین بهتر است انواع قهوه را در محیط اتاق و در دمای ثابت نگهداری نمایید.

خربزه و طالبی

نگهداری طولانی خربزه و طالبی در یخچال سبب می شود که طعم و مزه مواد دیگررا جذب کنند پس بهتر است کمتر در یخچال قرار بگیرند.

عسل

برای نگهداری عسل کافی است آن را دور از نور و در دمای محیط قرار دهید و لازم نیست در یخچال بگذارید زیرا آنطور که در بخش های قبلی رازهای خانه داری در نمناک گفتیم نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکرک در آن می شود.

شیر

شیر را درون فریزر نگذارید زیرا شیر یخ زده برای قابل خوردن نیست و پس از یخ زدایی بریده بریده می شود و شفاف و صاف نیست اما می توانید از این شیر در طبخ غذا استفاده کنید.

غذاهای سرخ شده

نگهداری غذاهای سرخ شده در فریزر باعث از بین رفتن تردی و خوشمزگی غذاها و نرم شدن آن ها می شود پس غذای سرخ شده ی خود را در یک وعده بخورید و باقی مانده ی غذا را فریز نکنید.

تخم مرغ با پوست

نگهداری تخم مرغ در فریزر اشتباه است زیرا با یخ زدن آن ، مایع درون آن سفت می شود و حجم مایع افزایش می یابد به همین علت پوست تخم مرغ ترک برمی دارد و همه ی فضای فریزر بوی تخم مرغ می گیرد پس تخم مرغ را فریز نکنید .

خامه ی ترش

نگهداری خامه ی ترش در فریزر باعث تغییر طعم آن و بریده بریده شدن و بدشکل شدن ظاهر آن می شود و شما نمی توانید به تنهایی آن را مصرف نمایید اما برای طبخ غذا و درست کردن دسر قابل استفاده است.

ماست

قراردادن انواع ماست در فریزر باعث تغییر بافت آن می شود . بافت ماست بعد از یخ زدایی تغییرمزه و شکل می دهد، بریده بریده می شود و قابل خوردن نخواهد بود.

پنیر

پنیر ماندگاری بالایی دارد و نیازی به فریزکردن ندارد . قرار دادن پنیر در فریزر باعث تغییر مزه آن و نرم و خمیری شکل شدن آن می شود.

خامه های قنادی

خامه های قنادی از سفیده ی تخم مرغ تهیه می شوندو فریزر کردنآنها باعث از بین رفتن بافت خامه و حتی فاسدشدن آن می شود و دیگر قابل استفاده برای تزئین کیک نمی باشند.

چطور به را فریز کنیم

غذاهای کنسروی 

قرار دادن غذاهای کنسروی درون فریزر باعث حجیم و بزرگ شدن آنها شده و سبب منفجر شدن و یا شکستن قوطی می شود.

غذاهایی که خوب بسته بندی نشده اند

غذاهایی بسته بندی نشده درون فریزر بر اثر سرمای فریزر می سوزند و طعم،مزه و بافت اولیه خود را از دست می دهند.

غذای داغ

قرار دادن غذای داغ درون فریزرسبب افزایش دمای فریزر شده و مکان مناسبی را برای رشد میکروب ها فراهم می کند که این خود برای سلامتی خطرناک است.

کاهو

کاهو مقدار زیادی آب درون خود دارد که فریز کردن آن سبب گسترش آب شده و دیواره سلولی را ساختار برگ را حفظ می کند ، را خراب می کند و سبب می شود کاهو شل و وا رفته شود.

ژله

قرار دادن ژله در فریزر به علت داشتن مایع ژلاتینی مانع از سفت شدن آن می شود. فریزری کردن ژله سبب آسیب به پلیمرها و کلوئیدهایی که ژلاتین را به هم متصل می کند، شده و ساختار ژله را به هم می ریزد.

منبع تصویر، Getty Images

فریزر یکی از وسایل مهم در آشپزخانه است. به کمک آن می‌توانید از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنید و کمتر دچار وسوسهٔ خریدن غذا‌های آمادهٔ شوید و به این ترتیب کمتر پول خرج کنید.

از طرفی هم شاید به خاطر بیاورید که بسته‌هایی را از فریزر در سطل آشغال انداخته‌اید چون نمی‌دانستید چه هستند و چه زمانی آنها را در فریزر گذاشته‌اید. با کمی نظم و ترتیب و برچسب‌گذاری می‌توانید خوب بخورید و مواد‌غذایی خوب مصرف کنید.

انجماد مواد‌غذایی جلوی رشد باکتری‌ها را می‌گیرد. به طور نظری مواد غذایی می‌تواند برای زمان نامحدودی منجمد بماند بدون آنکه “خراب” شوند. اما مواد غذایی که در فریزر با هوا تماس دارند در معرض “سوختگی ناشی از انجماد” قرار می‌گیرند و چربی‌ها هم ترش و فاسد می‌شوند. در طول زمان، کیفیت، طعم و بافت مواد غذایی بر اثر انجماد تغییر می‌کند. گوشت‌هایی که سطح تماس بیشتری دارند مانند بیکن، گوشت چرخ‌کرده یا سوسیس به خوبی قطعات بزرگ گوشت در حالت انجماد نمی‌مانند.

جدول‌‌های زیر راهنمای مدت زمانی است که مواد غذایی می‌توانند در حالت انجماد بمانند و کیفیت و طعم خود را از دست ندهند. این زمان، نظری است و عوامل دیگری هم بر آن اثر دارند. هر چه مادهٔ غذایی را سریع‌تر منجمد کنیم کمتر احتمال دارد که بر اثر انجماد آسیب ببیند و شل و وارفته شود. بهتر است مقادیر کمی را منجمد کنید و یک‌باره مقدار زیادی مواد غذایی را در فریزر وارد نکنید.

چطور به را فریز کنیم

بسته‌بندی باریک و مسطح در کیسه‌های پلاستیکی به انجماد سریع‌تر مواد‌غذایی کمک می‌کند. یادتان باشد که بعضی از روش‌های انجماد صنعتی مدت نگهداری مواد غذایی را در فریزر افزایش می‌دهند اما مواد غذایی که در خانه بسته‌بندی و منجمد می‌شود مدت زمان محدودی کیفیت و طعم خود را حفظ می‌کنند.

اگر مواد غذایی را خوب بسته‌بندی کنیم و نگذاریم که با هوا تماس داشته باشند، طعم و بافت آنها بهتر حفظ می‌شود. خیلی آسان‌تر است که با همان بسته‌بندی فروشگاهی مواد‌غذایی را در فریزر قرار دهیم اما اگر دوباره آن را بسته‌بندی کنیم تا کمتر در معرض هوا قرار گیرد، نتیجهٔ بهتری می‌گیریم. اگر مواد‌غذایی را در کیسه‌هایی که درِ آنها بسته می‌شود نگهداری می‌کنید زیپ یا درِ کیسه را خوب ببندید و سپس از یک نی استفاده کنید تا هوای اضافی آن را بیرون بکشید (البته این کار را با گوشت خام نکنید!).

با استفاده از کیسه‌های فریزر، می‌توانید اطمینان پیدا کنید که هوای موجود در کیسه خارج شده است و این کیسه‌ها جای کمی هم اشغال می‌کنند. می‌توانید کیسه‌ها را بشویید و دوباره استفاده کنید. اگر ترجیح می‌دهید از جعبه‌های پلاستیکی استفاده کنید نوعی را انتخاب کنید که به طور کامل پر شود.

وقتی روی جعبه یا کیسه‌ای برچسب می‌زنید، از جدول بالا استفاده کنید و تاریخ مصرف مادهٔ غذایی را روی برچسب بنویسید. این کار به شما کمک می‌کند که با یک نگاه بدانید کدام مادهٔ غذایی را زودتر باید استفاده کنید و کدام را می‌توانید برای وقتی دیگر بگذارید.

سعی کنید مواد‌غذایی را در بسته‌بندی‌های کوچک منجمد کنید. باز شدن یا گرم کردن آنها آسان‌تر خواهد بود. اگر لازم است پیش از پختن یخ آن باز شود آن را در یخچال بگذارید.

و همیشه اطمینان پیدا کنید پیش از آنکه مواد‌غذایی را در فریزر قرار دهید، خوب خنک شده باشند (بهتر است ابتدا در یخچال قرار داده شوند).

توصیه می‌شود پیش از انجماد، سبزیجات را آب‌پز کنید. آب‌پز کردن یعنی مادهٔ غذایی را در آب‌ بجوشانید و سپس بگذارید آبش برود و با آب یخ آن را خنک کنید. این کار باعث می‌شود سبزیجات رنگ و بافت خود را حفظ کنند و میکروب‌های آنها از بین برود. مدت زمان جوشاندن سبزیجات بستگی به اندازهٔ آنها دارد اما برای بیشتر قطعات به اندازهٔ ۲ تا ۳ دقیقه جوشیدن کافی است. فلفل‌ها استثنا هستند، آنها را می‌توان پخته و نپخته منجمد کرد، چون به هر حال پس از انجماد نرم می‌شوند.

جوشاندن سبزیجات با برگ‌ سبز پیش از انجماد باعث می‌شود جای کمتری اشغال کنند. می‌توانید آنها را در قالب‌های سیلیکونی مافین یا در قالب‌های یخ بریزید تا برای هر وعده و به هر مقدار که بخواهید به آسانی قابل استفاده باشند.

در فریزر کیسه‌هایی برای ساقه‌های جعفری، برگ‌های کرفس، لایه‌های بیرونی رازیانه، انتهای تره‌فرنگی و حتی ساقه‌های قارچ‌‌ها داشته باشید. با همهٔ اینها اگر وقت کنید می‌توانید سوپی بی‌نظیر درست کنید.

سیب‌زمینی‌های پخته به صورت سیب‌زمینی‌های سرخ‌شدهٔ نیم‌پز یا پورهٔ سیب‌زمینی به خوبی قابل انجماد است اما سیب‌زمینی خام را نمی‌شود منجمد کرد.

توت‌ها، برش‌های هلو، گیلاس، برش‌های طالبی و مانند آن را روی یک سینی فر پهن کنید و بگذارید خوب منجمد شود سپس در کیسه بریزید و در آن را خوب محکم کنید. بعضی میوه‌ها مثل زرد‌آلو، هلو و شفتالو نیاز به پاشیدن کمی ترکیب آبلیمو و شکر دارند تا رنگ خود را به خوبی حفظ کنند.

لیمو و پرتقال درسته را هم می‌توان منجمد کرد و می‌توانید پیش از آنکه کاملاً یخ‌شان باز شود از آنها استفاده کنید.می‌توانید کمی از گوشت و پوست آنها را در ظرفی و آب آن را در قالب‌های یخ منجمد کنید. اگر فرصت نکرده باشید در فصل کوتاه پرتقال مربای پرتقال درست کنید با پرتقال‌های اسپانیایی منجمد هم می‌توان مربای پرتقال خوبی درست کرد. ‌

موز در فریزر نرم و تیره می‌شود اما همین هم خاصیتی دارد. این موزها را می‌توانید در بستنی و اسموتی و نان موز استفاده کنید فقط یادتان باشد که پیش از انجماد آنها را حلقه‌حلقه در کیسه‌های قرار دهید تا استفاده از آنها آسان باشند.

سیب و گلابی را بهتر است پیش از انجماد بپزید. آنها را آب‌پز یا بریان کنید و روی آنها کمی آب‌لیمو و شکر بریزید، بگذارید خوب خنک شوند و سپس در ظرف‌هایی قرار دهید و منجمد کنید.

اگر بیش از نیازتان سبزی داشتید بهترین راه برای حفظ مزه و بافت آنها این است که خردشان کنید و با کمی روغن خوراکی بدون مزه منجمد کنید. این روغن جلوی آسیب دیدن برگ‌های ظریف بر اثر انجماد را می‌گیرد و باعث می‌شود هوا به آنها نفوذ نکند و طعم آنها عوض نشود. اگر این خمیر روغنی را در کیسهٔ پلاستیکی منجمد کنید هر بار می‌توانید همان اندازه که لازم دارید از آن ببرید. از قالب‌های یخ هم می‌توانید استفاده کنید.

درست کردن پِستو یکی از بهترین راه‌های نگه داشتن سبزی‌هاست و با ترکیب‌های مختلفی از سبزی‌ها می‌توان آن را تهیه کرد. کره و سبزی هم یکی دیگر از چیزهایی است که می‌توانید با سبزی درست کنید.

پنیر‌های نرم مانند کاممبر، بری و خامه‌ای برای انجماد مناسب نیستند. پنیر پارمسان را می‌توان منجمد کرد اما ممکن است طعم خود را از دست بدهد و چون می‌توان مدت طولانی آن را در یخچال نگه‌ داشت، نیازی به انجماد آن نیست. نظرهای مختلفی در مورد انجماد پنیر وجود دارد، اتفاق نظر این است که پنیر منجمد‌شده در پخت غذا استفاده شود. ساختار و بافت پنیر بر اثر انجماد دگرگون می‌شود و نمی‌شود به راحتی آن را برید.

زردهٔ تخم‌مرغ را برای استفاده در کیک‌پزی یا جلای روی شیرینی‌ها می‌توان منجمد کرد اما برای همه دستورات غذایی کاربرد ندارد. سس مایونز را اگر منجمد کنید اجزای آن از هم جدا می‌شود و تخم‌مرغ آب‌پز سفت را هم اگر منجمد کنید سفیده‌ٔ آن مثل لاستیک می‌شود. تخم‌مرغ خام را منجمد نکنید.

شیر را می‌توان منجمد کرد اما (معمولاً) تغییرات مختصری در بافت آن ایجاد می‌شود، چربی آن از مایع جدا می‌شود و بافت دانه‌دانه‌ای پیدا می‌کند که اگر خوب هم زده شود درست می‌شود. اگر می‌خواهید خامه را منجمد کنید ابتدا آن را کمی هم بزنید.

سبزیجات خام آبدار، مثل گوجه‌فرنگی، خیار، قارچ، کدوی سبز و کاهو وقتی منجمد شوند چیز خوبی درنمی‌آیند. خیلی از میوه‌ها هم همینطورند، از جمله مرکبات، هندوانه و انگور اما وقتی به صورت منجمد مصرف شوند، طعم خوشایند نشاط ‌آوری دارند.

© 2021 بی بی سی. بی بی سی مسئول محتوای سایت های دیگر نیست. سیاست ما درباره لینک دادن به سایت های دیگر.

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

مجله دیجی‌کالا – صدف حقیقت: فریز کردن مواد غذایی یکی از بهترین روش‌ها برای مبارزه با تولید پسماند غذا و هدر رفت آن‌ها است که می‌تواند مواد خوراکی را برای مدت طولانی در دسترس قرار دهد. حال این مواد می‌توانند از نوع خوراکی‌های تازه باشند یا باقی‌مانده‌ای از وعده‌های روزانه. البته اطلاع از نکات و مواردی که به روش صحیح فریز کردن منجر می‌شود، می‌تواند طعم و تازگی این مواد غذایی را برای مدت زمان بیشتری حفظ کند و به شما بیاموزد که بهترین زمان برای خارج کردن این مواد غذایی منجمد چه زمانی است.

فریز کردن مواد غذایی و تضمین سلامت و تازگی

قبل از هر چیز دمای فریزر خود را چک کنید تا دمای ۱۷- درجه سانتی‌گراد یا کمتر را نشان دهد. برای این منظور لازم است که دماسنج اختصاصی برای فریزر داشته باشید یا این دما توسط خود وسیله به نمایش درآید.

چطور به را فریز کنیم

با وجود آنکه فرآیند فریز کردن یا انجماد موجب کشته شدن باکتری‌های مواد غذایی نمی‌شود، ولی توانایی تکثیر آن‌ها را به مقدار زیادی کندتر می‌کند و به همین دلیل است که عمل انجماد، از فاسد شدن ماده غذایی جلوگیری می‌کند. بعد از آنکه ماده غذایی را از فریزر خارج کردید و یخ آن ذوب شد، باکتری‌ها دوباره بیدار می‌شوند و شروع به فعالیت می‌کنند. پس یعنی باید در این زمان ماده خوراکی را بخورید یا آن را بپزید.

اغلب مواد غذایی در فریزر‌های خانگی حدود دو تا سه ماه سالم می‌مانند، ولی دستورالعمل و نکات نگهداری با توجه به نوع ماده غذایی متفاوت است. البته مدت زمانی که برای فریز کردن مواد غذایی گفته می‌شود، بیشتر از آنکه در ارتباط با سلامت آن‌ها باشد، به کیفیت ماده غذایی برمی‌گردد.

نکات فریز کردن مواد غذایی

از ظروف نگهدارنده دردار پلاستیکی یا کیسه فریزر استفاده کنید. ظروف شیشه‌ای برای این منظور مناسب نیستند، زیرا زمانی که در معرض تغییر دمای ناگهانی قرار بگیرند، ترک می‌خورند. به یاد داشته باشید که کیسه‌های فریزری (زیپ کیپ) و کیسه ساندویچی مثل هم نیستند. کیسه فریزر از پلاستیک ضخیم‌تر حاوی ترکیب افزودنی ساخته شده است که در فریزر شکسته نمی‌شود، ولی کیسه‌های ساندویچی معمولی یا برخی از کیسه‌های نگهداری دیگر این ویژگی را ندارند.

در صورت ممکن مواد غذایی را در اندازه‌های کوچک‌تر درون فریزر قرار دهید. این نکته علاوه بر آنکه سرعت یخ‌زدایی را افزایش می‌دهد، از هدر رفت و دور ریز ماده غذایی هم جلوگیری می‌کند. برای مثال به جای آنکه خورشت یا سوپ را در یک ظرف بزرگ بریزید، آن را در مقادیر کوچک و ظروف مجزا نگهداری کنید.

برای آنکه میوه‌های بری، برش‌های موز، لوبیا سبز و مواد غذایی کوچک مشابه آن‌ها را هم‌زمان با هم فریز کنید، می‌توانید آن‌ها را روی سینی فلزی پخش کنید و سپس درون فریزر بگذارید. بعد از آنکه این مواد کاملا منجمد شدند، هر کدام را به صورت جداگانه به کیسه فریزر یا ظروف مورد نظر منتقل کنید.

به جای آنکه فریز کردن مواد غذایی را صرفا به عنوان روشی برای جلوگیری از فاسد شدن ببینید، به آن به عنوان روشی برای حفظ تازگی خوراکی‌ها نگاه کنید. زمانی که مواد غذایی منجمد در تازه‌ترین حد خود باشند، بهترین نتیجه را بعد از ذوب شدن خواهند داشت. به عنوان مثال وقتی میوه بلوبری را در حالتی که شل و خمیری شکل باشد، فریز کنید، بعد از خارج کردن از فریزر هم با بلوبری خمیری و شل روبرو می‌شوید.

می‌توان گفت که تقریبا غیرممکن است تمام هوای موجود در ظرف نگهدارنده یا زیپ کیپ فریزری خود را خارج کنید، پس سوختگی فریزری در ماده غذایی بعد از مدت زمانی که درون فریزر قرار بگیرد، اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. البته اگر مصرف مواد غذایی فریزری شما زیاد باشد، دستگاه خلأ ساز که همه هوای موجود را خارج می‌کند، می‌تواند مشکلات فریز کردن مواد غذایی را از بین ببرد.

قبل از آنکه هر ماده غذایی را در فریزر قرار دهید، صبر کنید تا به طور کامل سرد شود. اگر غذایی که داغ است را درون فریزر بگذارید، علاوه بر آنکه سلامت آن را به خطر می‌اندازد (زمان مورد نیاز بیشتر برای خنک شدن، ماده غذایی را در منطقه به اصطلاح خطر دمای غذایی قرار می‌دهد)، قرار گرفتن یک جسم داغ درون فریزر، موجب گرم شدن باقی مواد غذایی نیز می‌شود که می‌تواند سلامت آن‌ها را نیز به مخاطره بیندازد.

یخ‌زدایی صحیح مواد غذایی چگونه انجام می‌شود؟

در برخی از موارد، مواد غذایی منجمد را می‌توانید مستقیما استفاده کنید. به عنوان مثال بری‌های یخ زده به طور مستقیم قابل استفاده در اسموتی هستند یا می‌توانید خمیر گوجه فرنگی یخ زده را مستقیما به سوپ یا سس اضافه کنید. البته می‌توانید سینه مرغ یخ زده را هم به طور مستقیم روی حرارت قرار دهید و بپزید، ولی روش مورد تائید و ارجحی برای آشپزی نیست.

در برخی موارد دیگر نیاز است ماده غذایی را به طور کامل یخ‌زدایی کنید. امن‌ترین روش برای این منظور خصوصا در مورد مواد غذایی پروتئینه مانند گوشت، مرغ و ماهی آن است که آن‌ها را از شب تا صبح درون یخچال قرار دهید. اگر این مواد در دمای اتاق یخ‌زدایی شوند یا برای ذوب شدن یخ، آن‌ها را درون آب گرم قرار دهید، ممکن است منجر به مسمومیت غذایی شوند.

در ادامه نکاتی برای فریز کردن مواد غذایی مختلف ذکر می‌شوند:

فریز کردن گوشت و غذای دریایی

نکته مهم در مورد این دسته از مواد غذایی آن است که به محض بازگشت به خانه، آن‌ها را درون فریزر قرار دهید. گوشت خام را نباید به مدت سه روز در یخچال بگذارید و سپس به فریزر منتقل کنید. گوشت‌ها را از درون ظروف پلاستیکی بیرون بیاورید. گوشت چرخ‌کرده را قبل از فریز کردن تقسیم کنید. اگر این مواد را به صورت دو لایه بسته‌بندی کنید (دو لایه کیسه فریزر یا یک لایه زیپ کیپ و یک لایه کیسه فریزر) طول عمر نگهداری‌شان افزایش می‌یابد و از سوختگی فریزری هم جلوگیری می‌شود.

گوشت و غذا‌های دریایی را به مدت دو تا سه ماه در سردترین قسمت فریزر (دورترین نقطه از در) قرار دهید. قبل از پخت، گوشت را چند ساعت (شب تا صبح) درون یخچال قرار دهید تا یخ آن کاملا ذوب شود.

فریز کردن سبزیجات تازه

بهترین روش فریز کردن سبزیجات تازه، بلانچ یا نیم‌پز کردن آن‌ها است. سبزیجات برای بلانچ شدن روش‌های مختلفی دارند: لازم است بروکلی را از قسمت چتری شکلش به قطعات کوچک برش بزنید، پوست هویج را جدا و آن را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید، فلفل دلمه‌ای را برش‌های باریک بزنید و قسمت شاخه‌ای لوبیا سبز را جدا کنید. مهم‌ترین نکته در مورد سبزیجات آن است که آن‌ها را به شکلی که بعد از یخ‌زدایی مصرف می‌شوند، در بیاورید.

بعد از برش زدن سبزیجات، آن‌ها را برای یک تا دو دقیقه همراه با آب بجوشانید و سپس سریع در حمام آب و یخ قرار دهید تا پختشان متوقف شود. بعد از آنکه آب اضافی آن‌ها خارج و کاملا خشک شدند (سبزیجات مرطوب باعث به وجود آمدن یخ‌های ریز می‌شوند)، سبزیجات را روی سینی فلزی پخش کنید، درون فریزر قرار دهید و بعد از منجمد شدن، به کیسه فریزر یا ظروف نگهدارنده منتقل کنید.

فریز کردن میوه هم به همین روش انجام می‌شود، ولی می‌توانید مرحله بلانچ کردن را حذف کنید. به یاد داشته باشید که موز را می‌توانید همراه با پوست و به صورت کامل فریز کنید. البته پوست آن در صورت انجماد قهوه‌ای می‌شود، ولی میوه درون آن تازه و روشن باقی می‌ماند. میوه‌ها به مدت دو تا سه ماه درون فریزر ماندگاری دارند.

سبزیجات برگی مانند کاهو و کلم، گوجه فرنگی و محصولات دیگری که حجم زیادی آب دارند، به خوبی منجمد نمی‌شوند. ولی می‌توانید سبزی‌های برگی تازه را خرد کنید، آن‌ها را با مقدار کمی آب یا روغن زیتون مخلوط کنید و سپس در قالب‌های یخ بریزید و درون فریزر قرار دهید. بعد از منجمد شدن، مکعب‌های یخی را به زیپ کیپ منتقل کنید.

فریز کردن لبنیات و تخم مرغ

مشکل اصلی در مورد تخم مرغ آن است که انبساط و یخ زدن، باعث شکستن پوسته آن می‌شود. تخم مرغ آب پز شده کامل هم بعد از فریز شدن حالت لاستیکی پیدا می‌کند. بهترین روش برای انجماد تخم مرغ آن است که آن‌ها را درون کاسه بشکنید، با مقدار کمی شکر یا نمک مخلوط کنید (با توجه به آنکه برای مصرف شیرین یا شور فریز می‌شوند) و آن‌ها را درون ظروف نگهدارنده و در فریزر قرار دهید. البته می‌توانید زرده و سفیده را هم به صورت مجزا در فریزر بگذارید.

چطور به را فریز کنیم

شیر هم به طور کامل قابل انجماد است، ولی یخ زدن آن باعث تکه تکه و جدا شدن ترکیباتش می‌شود که کیفیت آن را بعد از ذوب شدن، تحت تاثیر قرار می‌دهد. البته همچنان می‌توانید با استفاده از آن کیک پزی یا آشپزی انجام دهید و تنها زمانی که شیر را به تنهایی بنوشید، تفاوت کیفیت آن را احساس می‌کنید.

خامه غلیظ به خوبی منجمد می‌شود، ولی ۵۰ درصد هم احتمال دارد، این اتفاق نیفتد. تکه‌های کوچک خامه زده شده را روی سینی بچینید و درون فریزر قرار دهید. بعد از منجمد شدن آن‌ها را به کیسه منتقل کنید.

پنیر را زمانی که به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و آن‌ها را با دو لایه بسته‌بندی کرده‌اید، در فریزر بگذارید. پنیر خانگی و خامه ترش بعد از انجماد حالت دانه دانه پیدا می‌کنند. کره برش خورده به خوبی منجمد می‌شود، ولی در مورد کره هم زده این‌گونه نیست.

فریز کردن سوپ، خورشت و خوراک

وقتی می‌خواهید سوپ، خورشت و خوراک که آبکی هستند را منجمد کنید، ابتدا مطمئن شوید کاملا درون یخچال سرد شده باشند. حداقل تا زمانی صبر کنید که چربی غذا به صورت سفت شده و روی سطح مواد دیده شود. این چربی‌ها را از روی سطح غذا بردارید و دور بریزید. سپس مایع خوراکی را به ظرف نگهدارنده منتقل کنید و درون فریزر بگذارید.

فریز کردن کاسرول و لازانیا

تقریبا همیشه می‌توانید کاسرول پخته نشده یا لازانیا را درون ظرف پختش فریز کنید، البته در این شرایط حتما باید روی ظرف را با ورقه آلومینیومی محکم ببندید. قبل از آنکه بخواهید این غذا را نوش جان کنید، ظرف را از فریزر خارج کنید تا در ساعات شب تا صبح یخ‌زدایی شود. البته می‌توانید بعد از بیرون آوردن ظرف از فریزر، آن را مستقیم درون فر سرد قرار دهید، سپس دستگاه را روشن کنید و کاسرول یا لازانیا را بپزید. کمی بیشتر منتظر بمانید تا مطمئن شوید غذا به اندازه کافی پخته باشد و سپس فویل را برای ۲۰ دقیقه نهایی پخت از سطح ظرف بردارید تا روی غذا هم ترد شود.

می‌توان کاسرول و لازانیا را بعد از پخت هم درون فریزر نگهداری کرد و در زمان مورد نظر، بعد از یخ‌زدایی، مجدد آن را گرم کرد. به یاد داشته باشید که پخت در این شرایط باید اندکی کمتر از همیشه انجام شود، زیرا در فرآیند گرم شدن هم مجدد پخته خواهد شد. در این شرایط باید حباب و سس و مایعات در حال جوش را درون غذا ببینید. مطمئن شوید که درجه حرارت در مرکز مواد غذایی حداقل به ۷۰ درجه سانتی‌گراد رسیده باشد.

فریز کردن نان، کیک و شیرینی

نان پخته شده، کیک و شیرینی را بعد از آنکه کاملا سرد شدند، در دو لایه کیسه بپیچید و سپس آن‌ها را برای مدت دو تا سه ماه درون فریزر نگهداری کنید. برخلاف بسیاری از مواد غذایی که قابل فاسد شدن هستند، نان، کیک و شیرینی را می‌توانید همچنان درون کیسه و ظرف و در دمای محیط قرار دهید تا یخشان ذوب شود. البته می‌توان خمیر شیرینی‌ها را به صورت خام و نپخته نیز درون فریزر نگهداری کرد. در این صورت توصیه می‌شود آن‌ها را به قطعات کوچک و گلوله‌های مجزا تقسیم کنید تا بتوانید بعد از خارج کردن از فریزر، به طور مستقیم درون فر قرار دهید.

منبع: The Spurce Eat

 


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی


تا60%تخفیف پرطرفدارترین محصولات جنسی

روش های نگهداری قارچ

 

چطور به را فریز کنیم

قارچ یکی از موادی است که نگهداری اش به مراتب سخت تر از مواد غذایی دیگر است. اگر قارچ ها را چند روز در یخچال یا به صورت خام در فریزر بگذارید سیاه می شوند.

 

برای نگهداری قارچ روش‌های مختلفی وجود دارد. اگر می‌خواهید قارچ های تازه‌ای که خریداری کرده اید را برای مدت زمان طولانی نگه‌داری و حفظ کنید به ادامه این مطلب توجه کنید.

 

وجود آب و پروتئین زیاد در قارچ زمینه فساد این ماده غذایی با ارزش را فراهم می نماید و نگهداری آن را مشکل می سازد. قارچ تازه بیش از 48 ساعت در دمای 20 درجه قابل نگهداری نیست ولی چنانچه آن را در دمای 4 درجه نگهداری کنیم برای مدت یک هفته سالم خواهد ماند. در هوای گرم تابستان مدت نگهداری قارچ از این هم کمتر می شود و تقریبا بعد از 24 ساعت دچار بخارزدگی شدید و زردی بیش از حد می شود موارد بالا درباره قارچ صدفی نسبت به قارچ دکمه ای مصداق بیشتری پیدا می کند و این قارچ از ماندگاری کمتری برخوردار است.

 

روش های نگهداری قارچ برای مدت طولانی

برای نگهداری قارچ با تعداد و حجم بالا، روش‌های مختلفی وجود دارد. اگر می خواهید قارچ های تازه‌ای که خریداری کرده‌اید را برای مدت زمان طولانی نگه داری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آن‌ها استفاده کنید، می توانید یکی از روش های پیشنهادی ما را به کار بگیرید.

 

نگهداری قارچ با جوشاندن در آب و آبلیمو

برای نگهداری قارچ خوراکی به مدت طولانی، ابتدا آن را در ابعاد مورد نیاز برش داده و می شوییم. سپس ظرف (قابلمه) محتوی آب را بر روی اجاق قرار می دهیم و پس از جوشیدن کمی آبلیمو به آن اضافه می کنیم.

 

قارچ های شسته شده را که آبکش کرده ایم درون ظرف در حال جوشیدن می ریزیم و کمی آنرا هم می زنیم تا زیر و روی آن بطور یکنواخت پخته شود.

 

پس از یک دقیقه قارچ ها را آبکش نموده و درون آب سردی که از قبل تهیه کرده ایم می ریزیم و پس از سرد شدن مجددا آن را آبکش نموده و درون فریزر قرار می دهیم.

 

تفت دادن قارچ

برای این کار، ابتدا قارچ را هر اندازه و شکلی که دوست دارید خرد کنید و بعد در روغن زیتون یا روغن گردو و یا کره سرخ کنید. فقط قارچ ها را مقداری تفت بدهید و از پختن آن ها به طور کامل پرهیز کنید.

 

سپس بگذارید قارچ ها سرد شوند. داخل بشقاب یا ظرف شیشه ای بریزید. بعد از سرد شدن قارچ ها را به ظرف های کوچک تر مخصوص فریزر منتقل کنید.

 

به هنگام استفاده قارچ‌ها را به همان شکل در سوپ بیندازید یا این که دوباره آن ها را در روغن یا کره تفت دهید تا آماده‌ی مصرف شوند.

 

مزیت استفاده از این روش در این است که طعم قارچ به هنگام استفاده بسیار دلچسب است و بسیار راحت هم مورد مصرف قرار می‌گیرد. ولی در این روش هوای زیادی وارد ظرف فریزری می شود و هوا باعث می شود از کیفیت ماده‌ای که فریزر می کنید، کاسته شود. برای جلوگیری از این مسئله به هنگام ریختن قارچ‌ها در ظرف کمی با قاشق به آن ها فشار وارد کنید تا هوا از میان آن ها خارج شود.

 

نگهداری قارچ با بخار پز کردن

این روش شباهت زیادی به روش سفید کردن دارد فقط به جای آب داغ و آب سرد از بخار استفاده می‌شود. سبد مخصوص بخارپز کردن را به نحوی در ظرف آب جوش قرار دهید که در تماس با آب نباشد و روی آن قرار بگیرد.

 

قارچ ها را به مدت 2 دقیقه داخل سبد بریزید. سپس آن‌ها را داخل آب سرد فرو ببرید و بعد آبکشی کنید. بخار آب جوش باعث تمیز شدن، نیم‌پز شدن و سفید شدن قارچ ها می شود.

 

قارچ ها را داخل ظرف های کوچک پلاستیکی بریزید و آن ها را داخل فریزر بگذارید. قارچ ها را می توانید هر زمان که خواستید در سوپ و یا سایر غذاها مورد استفاده قرار دهید. این روش نیز بسیار راحت است و طعم و بافت قارچ ها در زمان نگه داری بیشتر حفظ می شود. فقط احتمال دارد که آلودگی های روی سطح قارچ ها به اندازه‌ی روش قبل پاک نشوند.

 

نگهداری قارچ با سفید کردن آب جوش

قارچ هایی که شسته اید را از ظرف آب سرد درآورید و بعد داخل آبکش بریزید و کمی آبکش را تکان دهید. بعد قارچ ها را به مدت 1-2 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بعد دوباره آن ها را آبکشی کنید و دوباره داخل آب سرد بریزید.

 

چطور به را فریز کنیم

این فرآیند را چند بار تکرار کنید ولی از پخته شدن قارچ ها در آب جوش جلوگیری کنید. بعد از سرد شدن قارچ ها آن ها را آبکشی کنید. به این ترتیب می توانید تعداد انبوهی از قارچ را طی مدت زمان کوتاه ضدعفونی کرده و تمام لکه ها و سیاهی های چسبیده روی سطح آن ها را از بین ببرید. زیرا طی فرآیند سرد و گرم کردن یک لایه از پوست قارچ جدا می شود و لایه‌ی سفیدتر آن پدیدار می شود. (بیشتر بخوانید: آشنایی با خواص قارچ)

 

در ضمن قارچ ها به حالت نیم پز در می آیند. حالا قارچ ها را داخل ظرف های پلاستیکی فریزری بریزید و در فریزر قرار دهید. دقت کنید که ظرف ها را خیلی پر نکنید تا طی فرآیند یخ زدن از ظرف بیرون نزنند.

 

هر بار که می خواهید سوپ درست کنید، محتویات یکی از ظرف ها را داخل سوپ بیندازید. به این ترتیب هر موقع از سال و هر وقت که بخواهید در سوپ خود می‌توانید قارچ بریزید و یا این که از آن در کنار سایر غذاها مثل استیک گوشت استفاده کنید.

 

در روش سفید کردن قارچ با استفاده از روش سرد و گرم کردن و نیم پز کردن قارچ ها، عمل آنزیماتیک متوقف می شود و قارچ ها به حالت خمیری در نمی آیند. در ضمن تمام آلودگی های آن ها از بین می رود. این روش برای حجم بالای قارچ بهترین روش است و به سادگی طی مدت زمان کوتاهی انجام می‌شود. طعم اصلی آن ها نیز تا حدود زیادی حفظ می شود.

 

آموزش مرحله ای و تصویری سفید کردن قارچ در آب جوش

ابتدا قارچ ها را بشویید و سپس آن ها را خرد کنید.

 

قارچ ها را بشویید و خرد کنید

 

در قابلمه ای آب ریخته و بگذارید بجوشد. سپس قارچ ها را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه قارچ ها داخل آب بجوشند.

 

قارچ ها را در آب جوش بریزید و اجازه بدهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشند

 

بعد از ۱۰ دقیقه قارچ ها را آبکش کنید و قارچ ها را بلافاصله در آب سرد بریزید و باز هم به آن آب سرد اضافه کنید تا شوک ببینند.

 

قارچ ها را آبکش کنید و بلافاصله در آب سرد بریزید

 

دوباره قارچ ها را آبکش کنید و اجازه بدهید تا آب آن کاملا برود.

 

دوباره آبکش کنید و اجازه بدهید تا آب آن کاملا برود

 

زمانی که آب قارچ ها رفت و قارچ ها کاملا خنک شدند حالا می توانید به اندازه دلخواه بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.

 

به اندازه های دلخواه بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید

 

چنانچه به واسطه عدم وجود بازار مناسب، مجبور به نگهداری طولانی مدت تر قارچ شدیم، می توان قارچ را کنسرو، خشک یا منجمد کرد و یا در نمک نگهداری کرد و یا به صورت ترشی و مربا مورد استفاده قرار داد.

 

منجمد کردن قارچ

هر چند که می توان قارچ های تمیز شده را به مدت یک ماه در فریزر 20 – درجه نگهداری کرد ولی برای نگهداری دراز مدت آنها در منزل، بهتر است که به یکی از شیوه های زیر عمل نمود:

 

1- قارچ ها را در یک پارچه توری می ریزند به مدت 5تا 7 دقیقه در آب در حال جوش قرار می دهند و در نهایت پس از حذف آب اضافی با پهن کردن روی یک قطعه پارچه در فریزر منجمد می کنند.

 

2- قارچ ها را ابتدا به مدت 10 دقیقه بخارپز می کنند (به این ترتیب که آن ها را در زودپز حاوی 1 تا 2 سانیمتر آب می ریزند و به دور از تماس مستقیم با آب قرار می دهند) آنگاه قارچ های بخار پز شده را با فرار دادن در هوای آزاد خنک و در نهایت منجمد می کنند.

 

3- قارچ ها را تمیز می کنند و در روغن تفت می دهند. این قارچ ها در صورت نگهداری در ظروف در بسته برای چهار ماه در فریزر قابل نگهداری هستند.

 

4- قارچ ها را در کره ذوب شده می ریزند و سپس در فریزر منجمد می کنند.

 

نگهداری قارچ در نمک

استفاده از نمک یکی از قدیمی ترین روش نگهداری غذاهاست در مورد قارچ یک قسمت نمک با سه قسمت قارچ تمیز و تازه به صورت لایه لایه روی هم می ریزند و دقت می کنند که لایه آخر قارچ به طور کامل با نمک پوشیده شود.

 

ترشی قارچ

ابتدا قارچ ها را می شویندو سپس آب اضافی آن ها را حذف می کنند آنگاه در روغن و سرکه تفت می دهند.پس از سرد شدن همرا با ادویه جات در شیشه مناسب می ریزند و آن رابا سرکه پر می کنند.روز بعد سرکه موجود در شیشه را در ظرفی دیگر می جوشانندو پس از سرد شدن به شیشه مربوطه بر می گردانند.این مرحله را یکبار دیگر در روز بعد تکرار می کنند.در نهایت نیز شیشه را با سرکه پر و برای مدتی در جای خنک نگهداری می کنند.

 

کنسرو کردن در منزل

1- قارچ ها را در شیشه های 500 گرمی می ریزند به مدت 100 دقیقه می جوشانند.

 

2- ابتدا قارچ ها را می شویند سپس به هر کیلوگرم قارچ یک قاشق غذا خوری نمک اضافه می کنند و تفت می دهند. پس از سرد شده قارچ ها آنها را در قوطی های مناسب می ریزند.درز قوطی ها را می بندند و به  مدت یکساعت می جوشانند.

 

3- ابتدا قارچ ها را در محلول اسیدسیتریک یک درصد یا متا بی سولفات سدیم سه درصد می شویند. سپس به مدت دو دقیقه در آب جوش قرار می دهند و بی درنگ به آب نمک خنک یک درصد که حاوی 0.5 تا 1 درصد اسی سیتریک است منتقل می کنند آنگاه در شیشه های مناسب می ریزند و پس از پر کردن شیشه ها با آب نمک به مدت 15-20 دقیقه می جوشانند آب نمک مورد استفاده در شیشه ها با افزودن 15 گرم نمک و 1 گرم اسیدسیتریک یا اسیداسکوربیک به هر لیتر آب آماده می شود. قارچ های کنسرو شده به این صورت برای حداقل شش ماه در یخچال قابل نگهداری هستند.

 

آب پز كردن باعث از بین رفتن ویتامین های گروه B و C قارچ می شود

 

خشک کردن قارچ در منزل

در این روش رطوبت قارچ را به کمتر از 10 در صد می رسانند. سپس آن ها را در دمای حدود 4 درجه نگه می دارند. اگر رطوبت قارچ خشک شده به 20 درصد برسد رشد کپک ها و حشرات در آن آغاز می شود. هر چند خشک کردن کمک شایانی به حفظ کیفیت قارچ می کند ولی برخی از مواد غذایی موجود آسیب می بینند برای خشک کردن قارچ در منزل یکی از روش های زیر را مورد استفاده قرار می دهند:

 

1- قارچ ها را در فاصله 30 تا 50 سانتی متری لامپ قرار می دهندتا خشک شود.

2- به صورت لایه لایه برش می دهند و در مقابل نور خورشید خشک می کنند.

 

مربای قارچ

ابتدا یک کیلو گرم شکر را با 1/5 لیوان آب مخلوط می کنند و قوام می آورندسپس با یک پنجم کیلوگرم قارچ را به مدت 20 دقیقه داخل شربت می جوشانند و چند دقیقه قبل از برداشتن،سه قاشق غذاخوری آب لیمو و مقداری مواد معطر  به آن می افزایند.

 

كبابی كردن، بهترین روش پخت

آب پز كردن باعث از بین رفتن ویتامین های گروه B و C قارچ می شود. پخت طولانی هم بر تراكم و سفتی بافت قارچ می افزاید و سرخ كردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پركالری می كند. كبابی كردن بهترین روش پخت قارچ است.

 

در هنگام كبابی كردن، قارچ را در مجاورت حرارت خیلی شدید قرار ندهید. قارچ را در فاصله ده سانتیمتری آتش نگه دارید و هر طرف را به مدت كوتاهی گرما دهید. شعله مستقیم گاز خانگی یا زغال باربیكیو می تواند محصول را سمی كرده و از ارزش تغذیه ای آن بكاهد.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

 

رازهای آشپزی

خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا

ازکجالوازم خانگی رو باقیمت مطمئن خریدکنیم؟

ازکجالوازم خانگی رو باقیمت مطمئن خریدکنیم؟


خرید دستگاه تصفیه آب با شرایط اقساطی

مراکز فیزیوتراپی با به روز ترین دستگاه ها


بهترین راه بهبود کیفیت هوا در خانه


اسباب بازی فکری و آموزشی به تفکیک سنین


درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان


قیمت امروز بلیط اتوبوس به هرکجای ایران

تدارکات جشن ازسفارش غذاتااجاره میز وصندلی


پاکسازی و رفع آلودگی هوای خانه


طراحی و بازسازی فضای داخلی

بالاترین کیفیت لوازم خانگی با بهترین قیمت

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

تعمیرگاه لوازم خانگی در تهران

دفتر مرکزی

021-88959591

پست الکترونیکی

ipemdad@gmail.com

چطور به را فریز کنیم

سوالی دارید؟

برآورد هزینه تعمیرات!

چطوری باید میوه های تابستانی را فریز کرد؟ مربا و کمپوت درست کردن تنها راهی نیست که برای نگهداری از میوه های تابستونی وجود دارد. فریز کردن هم یکی از روش هاست! اینکه بتوانید در سرمای زمستان پای یا میلک شیک میوه ای تهیه کرده و نوش جان کنید میتواند بسیار لذت بخش باشد…
به همین دلیل ما در این مقاله راز های منجمد کردن میوه های تابستانی و سبزیجات را به شما اموزش میدهیم تا بتوانید از آن ها در فصول سرد سال به تازگی روز اول استفاده کنید.

کاربران گرامی، در صورت وجود هرگونه سوال در زمینه چگونگی فریز کردن میوه های تابستانی میتوانید در قسمت دیدگاه های همین مقاله و یا بخش پرسش و پاسخ با کارشناسان آی پی امداد در میان بگذارید.

در این بخش از مقاله راهنمای فریز کردن مواد غذایی در فریزر به شما مهم ترین راز های درگوشی منجمد کردن میوه و سبزیجات را می آموزیم تا بتوانید میوه ها و سبزیجات خود را در مدت زمانی طولانی داخل فریزر نگه دارید و هر موقع که خواستید آن ها را خارج کرده و با آن ها اسموتیف سس و غذاهای محبوبتان را تهیه کنید.

برای منجمد کردن مواد غذایی در فریزر به چه وسایلی نیاز داریم؟

یکی از نکات منجمد کردن میوه و سبزی در فریزر این است که آن ها را خوب بشویید:

میوه ها و سبزیجاتی که خصوصاً بطور کامل خیلی خوب فریز می شوند عبارتند از انواع گیلاس و بری ها ، موز، فلفل چیلی، لوبیا، مارچوبه، گوجه فرنگی و ذرت.

میوه ها و سبزیجاتی که پیش از خرد کردن باید منجمد کنید عبارتند از:

سیب زمینی را نیز می توان فریز کرد. ولی بهتر است اول آن را رنده کنید. البته کیفیت سیب زمینی فریز شده چندان خوب نیست. کدو نوعی سبزی است که مقدار آب آن بالاست. می توانید آن را خرد کنید یا رنده کنید.

سبزیجاتی که پیش از منجمد کردن باید پخت عبارتند از:

برای منجمد کردن میوه ها و سبزیجات میتوانید از اسید سیتریک استفاده کنید.

سریع فریز کردن خیلی خوب است زیرا:

بهتر است که تاریخ و محتویات هر بسته را روی آن بنویسید.

نکات استفاده از قوطی در نگهداری از مواد غذایی منجمد عبارتند از:

میوه ها و سبزیجات چه مدت در فریزر سالم میمانند؟

حال که با روش های فریز و منجمد کردن میوه و سبزیجات در فریزر آشنا شدید خیلی خوب میدانید:

امیدواریم بتوانید به کمک این نکات به سادگی میوه ها و سبزی ها را منجمد کنید و تازگی میوه های تابستانی را در زمستان تجربه کنید.

در بحث و گفتگوی این مقاله شرکت کنید!

باسلام من هرمواد غذایی ک داخل یخچال دیپوینت میزارم کمتراز ۲۴ ساعت کلا مزه غذا ها عوض شده و بسیار بد مزه میشه چکارکنم که مزه غذاها دریخچال ثابت باشه و بوی بد نگیره؟ لطفا علت بدطعم شدن غذاها دریخچال دیپوینت را بفرمایید.

با سلام و تشکر از گروه خدمات لوازم خانگی آی پی امداد، ماشین لباسشویی توشیبا مدل AW-8460S دارم و سوالم این است که اگر فاصله بین دیگ و بدنه لباسشویی را آب بگیریم خراب میشود؟ یعنی تطهیر بین دیگ و بدنه لباسشویی توشیبا مشکلی ندارد؟

با سلام و تشکر از سایت تعمیرکاران آی پی امداد، چگونه باید ظروف دور طلایی را در ماشین ظرفشویی دوو شست که قسمت های طلایی آسیب نبیند؟ ممنون میشم نحوه شستن ظروف دور طلایی در ظرفشویی دوو برای جلوگیری از آسیب را شرح دهید.

سلام و تشکر از سایت خدماتی آی پی امداد، 5 سال پیش مایکروفر بلک اندکر خریدم ولی اصلا یاد ندارم پیتزا درست کرده باشم، اصلا تنظیماتشو بلد نیستم؛ میشه دقیق یاد بدین نحوه تنظیم مایکروفر بلک انددکر برای پخت پیتزا چگونه است؟

با سلام و تشکر از گروه لوازم خانگی آی پی امداد، یخچال ما تی سی ال هستش که دماش از ۸ تا ۲ هست و لمسیه دمای یخچال روی ۵ بود مواد داخل یخچال یخ میزد آوردمش روی ۲ یخ مواد آب شد ولی بعد از سه روز دوباره مواد یخ زد علتش چیه؟ دمای یخچال هرچی بره طرف ۸ سردتر میشه یا بیاد پایین سرد میشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که نحوه تنظیم دمای لمسی یخچال تی سی ال چگونه است؟

با سلام و تشکر از گروه لوازم خانگی آی پی امداد،  استون روی قسمت سیاه رنگ در ساید بای ساید ریخته و لک شده چه کار کنم که پاک شود؟

سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان آی پی امداد، من یه ساید وایت هوس دارم امروز برق قطع شد بعد از این که برق اومد درجه یخچال روی54وفریزر روی ۲۳ رفته بود بعد از چند ساعت درجه فریزر روی ۱ رفته ولی درجه یخچال تعقیر نکرده

 

سلام و تشکر از گروه لوازم خانگی آی پی امداد، من یخچال دوقلو نیکسان دارم میخوام دمای یخچال رو کم کنم آیا هرچی دما بربالا کم میشه یا دما روبیارم پایین کم میشه؟

با سلام و تشکر از سایت خوب آی پی امداد، چطور می تونم پلاستیک روی درب یخچال که به عنوان روکش هست و داره چروک میشه رو درست کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان آی پی امداد، دماي يخچال فريزر وايت هاوس ما بهم ريخته . وقتي دما رو روي دماي مورد نظر ميذاريم بايد دكمه اي زده بشه كه دما رو اون درجه بمونه و ست بشه چون دما رو ميذاريم دوباره برميگرده. ممنون

آی پی امداد تعمیرگاه مجاز تعمیرات لوازم خانگی در تهران است. ما با نیم قرن تجربه در تعمیرات و شبکه‌ای بزرگ از تعمیرکاران متخصص در کنار شماییم تا بهترین و ارزان‌ترین خدمات تعمیرات لوازم خانگی را برای شما به ارمغان آوریم.

بین چهارم و ششم پلاک 44

پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی آنلاین

شمیرانات

چطور به را فریز کنیم

غرب تهران

شمال تهران

شهرک غرب

مرکز تهران

سعادت آباد

شرق تهران

جنوب تهران

© 1399 – تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آی پی امداد می باشد.

چطور به را فریز کنیم
چطور به را فریز کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *