چطور در خانه قیف درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه قیف درست کنیم
چطور در خانه قیف درست کنیم

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » نکات آشپزی » آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

 

 

اگه تو ساختنشون استاد باشید درعرض چند ثانیه آماده میشن.
نیاز به شستن نداره.
میتونید نوکشون رو خیلی خیلی ریز ببرید و تزئین های مینیاتوری باهاشون انجام بدید.
به صرفه هم هستن چون نیاز نیست چند تا قیف و ماسوره و کاپلر دور خودتون جمع کنید و خیلی ساده با یه دونه قیچی و کاغذ روغنی میتونید به هرتعدادی که نیاز دارید قیف درست کنید و همینطور اینکه کنترلشون نسبت به قیف های پلاستیکی خیلی ساده است.

روش ساخت قیف کاغذی :
1- اول باید یه مربع کاملا دقیق روی کاغذ روغنی برش بدید که چهارتا ضلعش با هم برابر بشه.
هرچی مربعتون دقیق تر باشه قیف نهایی دقیق تر میشه و درتو مرحله آخر نتیجه کار کاملا عالی میشه.
اگه از کاغذهای رول شده استفاده می کنید میتونید با توجه به عرض کاغذ روغنی مورد استفاده طولش رو هم با همون ابعاد برش بزنید و بعد از روی قطر ببریدش تا دو تا مثلث عالی (دو تا ضلع مساوی و یه ضلع بزرگتر) برای دو تا قیف عالی داشته باشید.
اگه از کاغذ روغنی های با ابعاد بزرگ استفاده می کنید کمی اندازه گرفتن و حساب کتاب لازم داره و خب وقت گیرتره.
هرچی مربعتون بزرگتر باشه قیف های بزرگتری خواهید داشت و هرچی کوچیکتر باشه قیف نهاییتون هم کوچیکتر میشه.
میتونید با سایزهای مختلف امتحان کنید ببینید با کدوم راحت ترید ولی بهتره خیلی کوچیک نباشه چون کنترلش سخت میشه.
بهتره سایز قیف ها تقریبا حدود و اطراف قیف های آماده قنادی باشه چون یه جورایی استاندارد هستن.
یه مربع با ضلع 38 سانتی متر میتونه قیف کاملا مناسبی باشه و البته میتونید کوچیکتر هم درست کنید. پس مربعتون رو ببرید و بعد از روی یکی از قطرهاش برش بدید تا دو تا مثلث برای ساختن دو تا قیف داشته باشید.
2- دو تا گوشه مثلث رو طوری داخل دستاتون بگیرید که ضلعی که از همه بزرگتره بالا باشه و درنتیجه اضلاعی که با هم برابر هستن سمت چپ و راست. نقطه وسط ضلعی که از همه بزرگتره میشه نوک قیف شما.
3- گوشه راست (یا چپ، فرقی نمیکنه) مثلث رو بگیرید و به سمت داخل تا وسط ضلع بزرگ مثلث بپیچونید تا نصف قیفتون درست بشه. دقت کنید که تو این مرحله هرچی قیف رو بیشتر به سمت داخل بپیچونید، قیف نهاییتون درازتر و باریکتر میشه و البته حجم آیسینگی که نگه میداره هم کمتر میشه. پس زیاد نپیچونید؛ فقط تا حدی که قیف شکل بگیره و گوشه ای که پیچیده میشه به گوشه سوم که سمت پایین کار بود برسه.
4- گوشه بعدی مثلث رو هم مثل مرحله قبل بپیچید تا قیفتون شکل بگیره.
5- قیف رو بچرخونید تا سه تا گوشه مثلث جلوی چشمتون باشه. گوشه ها رو نگه دارید تا قیف شکلش رو از دست نده.
6- نوک قیف رو نگاه کنید و اگه سوراخ روش دیده میشد کمی گوشه های قیف رو که با دستاتون نگه داشتید رو به جلو حرکت بدید تا سوراخ تقریبا بسته بشه. بهتره اول کار هیچ سوراخی نباشه تا بتونیم خودمون به اندازه دلخواه برشش بدیم.
7- برای اینکه قیف شکلش رو حفظ کنه سه تا گوشه رو با هم به سمت بیرون قیف تا کنید طوری که ارتفاع این سمت قیف با اون سمتی که گوشه نداره یکی بشه و بعد وسط این سه گوشه رو طوری که هر سه تا رو شامل بشه دو تا برش کوچیک بدید و یک بار دیگه قسمت برش داده شده رو به سمت بیرون قیف تا کنید تا قیف باز نشه.چطور در خانه قیف درست کنیم

 

نکته:

وقتی دارید آیسینگ رو داخل قیف کاغذی می ریزید قیف رو از محلی که تو مرحله7 برش زدید و تا کردید نگه دارید و بعد آیسینگ رو داخلش بریزید.
قیف رو تا نصف یا حداکثر 2/3 از آیسینگ پر کنید و نه بیشتر.
وقتی آیسینگ رو داخل قیف ریختید، گوشه های قسمت بالای قیف رو به شکل مثلث تا کنید و بعد شروع کنید از سمت بالا کاغذ رو لوله کنید تا آیسینگ تو مراحل کار از قیف بیرون نیاد
همیشه قبل از شروع تزئین غلظت رویال آیسینگ و اندازه خط های پایپ شده رو، روی میزکارتون امتحان کنید.
میتونید نوک قیف رو اینقدر ظریف بگیرید که از کوچیکترین ماسوره موجود هم خط های ظریفتری براتون رسم کنه. 
اگه میخواستید نوکش رو بزرگتر کنید خیلی کم و همینطور کاملا صاف نوک قیف کاغذی رو قیچی کنید. هیچوقت زیاد برش ندید با کم شروع کنید، تست کنید و اگه نیاز بود باز برش بزنید.
نوک قیف رو روی سطح کارتون نکشید چون باعث میشه خط ها ناصاف و بدفرم بشن. اول نوک قیف رو بذارید روی سطح کار و وقتی آیسینگ خارج شد قیف رو کمی بلند کنید و با کمک قیف مسیر آیسینگ رو مشخص کنید.
وقتی میخواهید آیسینگی که داخل قیفه رو به سمت پایین راهنمایی کنید روی قیف فشار نیارید، اون قسمتی رو که بعد از ریختن آیسینگ رول کردید باز هم بیشتر به سمت پایین لوله کنید تا آیسینگ بیاد به سمت نوک قیف. اگه هر قسمت دیگه قیف رو فشار بدید مقداری از آیسینگ برمیگرده به سمت بالا.
میتونید از انگشت دست دیگتون برای راهنمایی قیف و آیسینگ موقع کار تزئین استفاده کنید.

 

cakeland.ir

 

اگه با کاغذی که برای نقاشی استفاده کنیم اشکال نداره؟

کاغذهای معمولی زود شل و خمیری شکل میشن و به مواد می چسبن.

خیلی خوب نبود 😕😕

نام:

شما به راحتی می توانید در منزل با استفاده از ابتدایی ترین وسایل قیف
کاغذی درست کنید ، قیف کاغذی برای تزئین انواع کیک وکوکی ها به کار می رود
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان ساخت قیف کاغذی را
آموزش دهیم

برای کار با رویال آیسینگ و شکلات این قیف ها بسیار مناسب هستن.
تزئین های ریز و مینیاتوری و بسیار زیبا رو فقط میتونید با قیف کاغذی انجام بدید.
شاید اولش سخت باشه ولی کم کم آسون میشه و درضمن سعی کنید از کاغذهای روغنی با کیفیت استفاده کنید
چون بعضی از مدل های کاغذ روغنی برای این کار زیاد مناسب نیستن و یه جورایی انگار رطوبت آیسینگ رو
به خودشون میکشن و در نتیجه کار با اون ها غیرممکن میشه.استفاده از قیف های کاغذی چند تا مزیت داره:
اگه تو ساختنشون استاد باشید درعرض چند ثانیه آماده میشن.
نیاز به شستن نداره.

میتونید نوکشون رو خیلی خیلی ریز ببرید و تزئین های مینیاتوری باهاشون انجام بدید.
به صرفه هم هستن چون نیاز نیست چند تا قیف و ماسوره و کاپلر دور خودتون جمع کنید و خیلی
ساده با یه دونه قیچی و کاغذ روغنی میتونید به هرتعدادی که نیاز دارید قیف درست کنید و همینطور اینکه
کنترلشون نسبت به قیف های پلاستیکی خیلی ساده است.

۱٫اول باید یه مربع کاملا دقیق روی کاغذ روغنی برش بدید که چهارتا ضلعش با هم برابر بشه.
هرچی مربعتون دقیق تر باشه قیف نهایی دقیق تر میشه و درتو مرحله آخر نتیجه کار کاملا عالی میشه.
اگه از کاغذهای رول شده استفاده می کنید میتونید با توجه به عرض کاغذ روغنی مورد استفاده طولش رو هم
با همون ابعاد برش بزنید و بعد از روی قطر ببریدش تا دو تا مثلث عالی (دو تا ضلع مساوی
و یه ضلع بزرگتر) برای دو تا قیف عالی داشته باشید.

اگه از کاغذ روغنی های با ابعاد بزرگ استفاده می کنید کمی اندازه گرفتن و حساب کتاب لازم داره و
خب وقت گیرتره.
هرچی مربعتون بزرگتر باشه قیف های بزرگتری خواهید داشت و هرچی کوچیکتر باشه قیف نهاییتون هم کوچیکتر میشه.چطور در خانه قیف درست کنیم

میتونید با سایزهای مختلف امتحان کنید ببینید با کدوم راحت ترید ولی بهتره خیلی کوچیک نباشه چون کنترلش سخت میشه.
بهتره سایز قیف ها تقریبا حدود و اطراف قیف های آماده قنادی باشه چون یه جورایی استاندارد هستن.
یه مربع با ضلع ۳۸ سانتی متر میتونه قیف کاملا مناسبی باشه و البته میتونید کوچیکتر هم درست کنید.
پس مربعتون رو ببرید و بعد از روی یکی از قطرهاش برش بدید تا دو تا مثلث برای ساختن دو
تا قیف داشته باشید.

۲٫
دو تا گوشه مثلث رو طوری داخل دستاتون بگیرید که ضلعی که از همه بزرگتره بالا باشه و درنتیجه اضلاعی
که با هم برابر هستن سمت چپ و راست.
نقطه وسط ضلعی که از همه بزرگتره میشه نوک قیف شما.

۳٫
گوشه راست (یا چپ، فرقی نمیکنه) مثلث رو بگیرید و به سمت داخل تا وسط ضلع بزرگ مثلث بپیچونید تا
نصف قیفتون درست بشه.
دقت کنید که تو این مرحله هرچی قیف رو بیشتر به سمت داخل بپیچونید، قیف نهاییتون درازتر و باریکتر میشه
و البته حجم آیسینگی که نگه میداره هم کمتر میشه.
پس زیاد نپیچونید؛ فقط تا حدی که قیف شکل بگیره و گوشه ای که پیچیده میشه به گوشه سوم که
سمت پایین کار بود برسه.

۴٫گوشه بعدی مثلث رو هم مثل مرحله قبل بپیچید تا قیفتون شکل بگیره.

۵٫قیف رو بچرخونید تا سه تا گوشه مثلث جلوی چشمتون باشه.
گوشه ها رو نگه دارید تا قیف شکلش رو از دست نده.

۶٫نوک قیف رو نگاه کنید و اگه سوراخ روش دیده میشد کمی گوشه های قیف رو که با دستاتون نگه
داشتید رو به جلو حرکت بدید تا سوراخ تقریبا بسته بشه.
بهتره اول کار هیچ سوراخی نباشه تا بتونیم خودمون به اندازه دلخواه برشش بدیم.

۷٫برای اینکه قیف شکلش رو حفظ کنه سه تا گوشه رو با هم به سمت بیرون قیف تا کنید طوری
که ارتفاع این سمت قیف با اون سمتی که گوشه نداره یکی بشه و بعد وسط این سه گوشه رو
طوری که هر سه تا رو شامل بشه دو تا برش کوچیک بدید و یک بار دیگه قسمت برش داده
شده رو به سمت بیرون قیف تا کنید تا قیف باز نشه.

نکته:

۱- وقتی دارید آیسینگ رو داخل قیف کاغذی می ریزید قیف رو از محلی که تو مرحله۷ برش زدید و
تا کردید نگه دارید و بعد آیسینگ رو داخلش بریزید.

۲- قیف رو تا نصف یا حداکثر ۲/۳ از آیسینگ پر کنید و نه بیشتر.

۳- وقتی آیسینگ رو داخل قیف ریختید، گوشه های قسمت بالای قیف رو به شکل مثلث تا کنید و بعد
شروع کنید از سمت بالا کاغذ رو لوله کنید تا آیسینگ تو مراحل کار از قیف بیرون نیاد

۴- همیشه
قبل از شروع تزئین غلظت رویال آیسینگ و اندازه خط های پایپ شده رو، روی میزکارتون امتحان کنید.

۵- میتونید نوک قیف رو اینقدر ظریف بگیرید که از کوچیکترین ماسوره موجود هم خط های ظریفتری براتون رسم کنه.

۶- اگه میخواستید نوکش رو بزرگتر کنید خیلی کم و همینطور کاملا صاف نوک قیف کاغذی رو قیچی کنید.
هیچوقت زیاد برش ندید با کم شروع کنید، تست کنید و اگه نیاز بود باز برش بزنید.

۷- نوک قیف رو روی سطح کارتون نکشید چون باعث میشه خط ها ناصاف و بدفرم بشن.
اول نوک قیف رو بذارید روی سطح کار و وقتی آیسینگ خارج شد قیف رو کمی بلند کنید و با
کمک قیف مسیر آیسینگ رو مشخص کنید.

۸- وقتی میخواهید آیسینگی که داخل قیفه رو به سمت پایین راهنمایی کنید روی قیف فشار نیارید، اون قسمتی رو
که بعد از ریختن آیسینگ رول کردید باز هم بیشتر به سمت پایین لوله کنید تا آیسینگ بیاد به سمت
نوک قیف.
اگه هر قسمت دیگه قیف رو فشار بدید مقداری از آیسینگ برمیگرده به سمت بالا.

۹- میتونید از انگشت دست دیگتون برای راهنمایی قیف و آیسینگ موقع کار تزئین استفاده کنید.

قیف با جنس پارچه معمولی :

این پارچه ها خیلی سریع حرارت دست رو به خامه منتقل می کنند و باعث آب شدن خامه می شن
پس بایستی موقع کار با اونها سرعت العمل داشته باشید . همچنین اگه کیفیتشون خوب نباشه ممکنه به مرور از درزش خامه بیرون بزنه .

قیف با جنس پارچه برزنتی :

این پارچه ها بخاطر جنس و ضخامتشون دیرتر حرارت رو منتقل می کنند پس کار کردن با اونا راحت تر هست .
کیفیتشون هم از پارچه معمولی بهتره .

قیف های نایلونی یا یکبار مصرف : این قیف ها خیلی راحت حرارت دست رو منتقل می کنه
ولی در عوض یه خوبی داره ، بدلیل یکبار مصرف بودن نیاز به شستن قیف نیست .

قیف های پلاستیکی :

بعضی ابزار های دیگه ای هم هست مثل خامه پاش یا همون قیف های پلاستیکی که شاید برای کسانی
که مبتدی باشن بخاطر انتقال نیافتن حرارت دست به خامه بد نباشه ولی من کلا” این قیف ها رو پیشنهاد
نمی کنم چون خیلی راحت نمی شه اونا رو کنترل کرد ( البته یه ابزاری دارند برای کنترل خامه ولی باز هم مثل قیف پارچه ای نمی شن ) .

قیفهایی که با کاغذ روغنی درست می شن :

این قیف ها با کاغذ روغنی درست می شن و نیازی به سرپیچ ندارن .
در نهایت شکلش بصورت مخروطی خواهد بود. البته با توجه به حرارت دست بایستی خامه در مقدار
کم استفاده بشه. بهتره اگه در ابتدای راه هستید از این قیف ها استفاده نکنید چون ممکنه کار با اونا براتون سخت باشه .

سوران / biscookie

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

برای اینکه بتونیم روی کیک یا دسر یا نوشیدنی مون تزیین قشنگی انجام بدیم لازمه که از قیف و ماسوره استفاده کنیم . حتی برای درست کردن بعضی از نانها و غذاها لازمه که با قیف و ماسوره آشنا بشیم .طریقه سوار کردن ماسوره روی قیف خیلی راحته و مطمئنا” از پسش بر می آید .

وسایلی که لازمه تهیه کنید :

۱- انواع ماسوره ، ۲- کاپلر ( نر و مادگی پلاستیکی واسط بین ماسوره و قیف ) ، ۳- قیف پارچه ای چطور در خانه قیف درست کنیم

انواع ماسوره :

ماسوره ها به دو صورت هستن : ماسوره کوچک و ماسوره بزرگ .

برای تزیین کیک و دسر معمولا” ماسوره های کوچک بیشتر استفاده می شه ولی خوب بعضی جاها مثل تزیین کاپ کیک ها  یا درست کردن بامیه و … لازمه از ماسوره بزرگ استفاده کنیم . برای ماسوره کوچک و بزرگ باید کاپلر و قیف جدا گانه بخرید . کاپلرها در دو سایز بزرگ و کوچک وجود دارن و از قیف پارچه ای هم بایستی ۲ تا تهیه کنید و یکی رو برای ماسوره کوچک و دیگری رو برای ماسوره بزرگ برش بدین .

* ابتدا کاپلر رو داخل قیف قرار بدین ( کاپلر در این جهتی که در تصویر نشان داده شده بایستی داخل قیف قرار بگیره) .

* انتهای رزوه های کاپلر رو با خودکار علامت بزنید ( بعضی طوری برش می دن که بعدا” قسمت رزوه های کاپلر از قیف بیرون می زنه ولی من شرط احتیاط رو رعایت می کنم و اینکارو انجام نمی دم چون ممکنه سر قیف کمی گشادتر بشه و کاپلر از قیف جدا بشه ) .

* بعد کاپلر رو در بیارید و از جاییکه علامت زدین قیف رو ببرید ( این کار باید برای کاپلر سایز کوچیک و بزرگ انجام بشه ) پس در واقع دو تا قیف برای دو ماسوره کوچیک و بزرگ خواهید داشت .

* دقیقا” به همین صورتیکه توی تصویر پایین می بینید ماسوره و قیف و کاپلر روی هم سوار می شن .

* به همین راحتی آماده شد . حالا اگه خواستین ماسوره رو عوض کنید دقیقا” مطابق شکل بالا کاپلر رو بپیچونید تا باز بشه بعد ماسوره رو در بیارید و ماسوره دیگه رو جایگزین کنید و دوباره بپیچونید تا بسته بشه .

* نکته : برای ماسوره های بزرگ می تونید ماسوره رو مستقیم داخل قیف بذارید بدون کاپلر ( مثل شکل پایین ) ولی ایرادی که داره اینه که اگه بخواید ماسوره رو عوض کنید باید خامه کل قیف رو خالی کنید و ماسوره دیگه ای رو جایگزین کنید .

* لبه های قیف رو به بیرون برگردونید و با خامه یا کرم داخل اونو پر کنید .

* اگه پارچه قیفتون برزنتی باشه حرارت دست خیلی راحت به اون منتقل نمی شه ولی اگه از پارچه معمولی یا نایون های یه بار مصرف باشه حرارت دست سریع به اون منتقل می شه پس باید کمی سرعتتون رو زیاد کنید .

* انتهای قیف رو گیره بزنید یا بپیچونید و خامه رو به سمت جلو هدایت بدین تا زمانیکه مطمئن بشین هوایی درون خامه وجود نداره و خامه بطور بکنواخت از ماسوره خارج می شه .

هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

یه میان وعده یا پیش غذای خیلی ساده هست و در عین حال تنوعی در میان وعده ها تون خواهد داد…. مطلب کامل

سلام روزتون بخیر
ممنون از سایت پربار و جذابتون خ.شحالم که روز به روز کاملتر می شه و قشنگتر. من هر روز یه نگاهی به سایت شما می ندازم یعنی شده عادت 🙂 خیلی از ذوستام هم دعوت می کنم که از وبلاگم بیان تو سایت شما آموزش ها رو ببینن. 😉
می خواستم ۳ تا نکته رو بگم که یکم باهاش به مشکل خوردم.
۱- الان ۱ ساعته دارم دنبال اون صفحه ی آشنایی با ماسوره ها تو سایتتون می گردم اما نه search پیدا می شد نه خود موضوع. بالاخره با تلاش تو نکته های باز شده پیداش کردم.
۲- اگه ممکنه همینظور که از آموزش به فروشگاه لینک دارین همه ی لینکارو مخصوصاً قالبها رو هم از فروشگاه به سایت آموزش بدین.
۳- بعضی از لینکای فروشگاه به سایت چ.ن به صفحه اصلی راهنمایی می شه آدمو سر در گم می کنه که کدوم دسر کار با اون وسیله بوده.
به امید موفقیتهای روزافزون
بهار

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .چطور در خانه قیف درست کنیم

این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

ممکنه خیلی وقتا دنبال دستور یه کیک شکلاتی خوب و امتحان شده و خوشمزه بگردید . این دستور خیلی خوبیه که بتونید یه کیک شکلاتی …

استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

قدم اول : آموزش ببینید

قدم دوم : اجرا کنید

قدم سوم : لذت ببرید

چطور در خانه قیف درست کنیم
چطور در خانه قیف درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *