چطور در خانه پاستیل درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه پاستیل درست کنیم
چطور در خانه پاستیل درست کنیم

طرز تهیه پاستیل موضوع مورد بحث ماست. پاستیل از خوراکی های خوشمزه ای است که بچه ها علاقه زیادی به خوردن آن دارند. این پاستیل‌ها خیلی ساده تهیه می‌شوند شما می توانید این پاستیل ها را در خانه درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی:

مراحل تهیه پاستیل خانگی:

چطور در خانه پاستیل درست کنیم

در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود. رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.

نی ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.

در این مرحله از طرز تهیه پاستیل در خانه مایع ژله را مانند شکل زیر در نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.

برای بیرون آوردن پاستیل های کرمی روش های متعددی وجود دارد. می توانید با استفاده از وردنه !!! این کار را انجام دهید. وردنه را روی نی ها بکشید یا با استفاده از آب گرم پاستیل را از نی خارج کنید.

مواد لازم جهت تهیه پاستیل:

مراحل تهیه پاستیل:

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم با بخار آب پس بنابراین برای اجرای این روش باید از یک ظرف آب استفاده کنید.

برای روش بن ماری به یک قابلمه یا کاسه‌ای که بتوان آن را روی حرارت قرار داد نیاز دارید و همین طور ظرف دیگری که جنس نشکن داشته باشد و در دهانه قابلمه قرار گیرد.

بهتر است ظرف دوم دهانه قابلمه را کاملا بپوشاند تا کار با آن راحت‌ تر باشد، شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.

ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب‌های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آن‌ها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم‌ های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

ژلاتین یک پروتئین خوراکی است که به طور عمده از فرآوری کلاژن که ساختمان اصلی تشکیل‌ دهنده پوست، تاندون‌ها، استخوان و… مهره‌ داران است به دست می‌آید.

پوست و استخوان حیواناتی مثل گاو و یا ماهی را در آب جوشانده و به وسیله اسید، محلولی را از آن استخراج می‌کنند که این فرآیند چندین روز طول می‌کشد. سپس با فرآوری این محلول و خشک کردن آن ژلاتین حاصل می‌شود.

باید گفت که ژلاتین ماده‌ ای جامد، ترد و شفاف بوده و طیف رنگی آن از زرد کم‌ رنگ تا سفید می‌ باشد، بی‌ مزه و بی‌ بو است و دارای ۹۰ – ۸۴ درصد پروتئین، ۲-۱ درصد نمک‌ های معدنی و ۱۵-۸ درصد آب بسته به منبع مورد استفاده آن می‌ باشد.

همچنین فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. برای پوست، مو و ناخن و پاکسازی کبد بسیار مفید است و به علت دارا بودن پروتئین نقش به سزایی در رشد بافت عضلانی دارد.

خواص پاستیل و خاصیت پاستیل

طرز تهیه پاستیل انار دسر محبوب کودکان

طرز تهیه پاستیل موضوع مورد بحث ماست. پاستیل از خوراکی های خوشمزه ای است که بچه ها علاقه زیادی به خوردن آن دارند. این پاستیل‌ها خیلی ساده تهیه می‌شوند شما می توانید این پاستیل ها را در خانه درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی:

مراحل تهیه پاستیل خانگی:

چطور در خانه پاستیل درست کنیم

در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود. رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.

نی ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.

در این مرحله از طرز تهیه پاستیل در خانه مایع ژله را مانند شکل زیر در نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.

برای بیرون آوردن پاستیل های کرمی روش های متعددی وجود دارد. می توانید با استفاده از وردنه !!! این کار را انجام دهید. وردنه را روی نی ها بکشید یا با استفاده از آب گرم پاستیل را از نی خارج کنید.

مواد لازم جهت تهیه پاستیل:

مراحل تهیه پاستیل:

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم با بخار آب پس بنابراین برای اجرای این روش باید از یک ظرف آب استفاده کنید.

برای روش بن ماری به یک قابلمه یا کاسه‌ای که بتوان آن را روی حرارت قرار داد نیاز دارید و همین طور ظرف دیگری که جنس نشکن داشته باشد و در دهانه قابلمه قرار گیرد.

بهتر است ظرف دوم دهانه قابلمه را کاملا بپوشاند تا کار با آن راحت‌ تر باشد، شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.

ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب‌های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آن‌ها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم‌ های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

ژلاتین یک پروتئین خوراکی است که به طور عمده از فرآوری کلاژن که ساختمان اصلی تشکیل‌ دهنده پوست، تاندون‌ها، استخوان و… مهره‌ داران است به دست می‌آید.

پوست و استخوان حیواناتی مثل گاو و یا ماهی را در آب جوشانده و به وسیله اسید، محلولی را از آن استخراج می‌کنند که این فرآیند چندین روز طول می‌کشد. سپس با فرآوری این محلول و خشک کردن آن ژلاتین حاصل می‌شود.

باید گفت که ژلاتین ماده‌ ای جامد، ترد و شفاف بوده و طیف رنگی آن از زرد کم‌ رنگ تا سفید می‌ باشد، بی‌ مزه و بی‌ بو است و دارای ۹۰ – ۸۴ درصد پروتئین، ۲-۱ درصد نمک‌ های معدنی و ۱۵-۸ درصد آب بسته به منبع مورد استفاده آن می‌ باشد.

همچنین فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. برای پوست، مو و ناخن و پاکسازی کبد بسیار مفید است و به علت دارا بودن پروتئین نقش به سزایی در رشد بافت عضلانی دارد.

خواص پاستیل و خاصیت پاستیل

طرز تهیه پاستیل انار دسر محبوب کودکان

پاستیل یکی از تنقلات مورد علاقه کودکان و حتی بزرگسالان است که در انواع طرح و شکل و طعم در بازار موجود است. شما به راحتی در منزل میتوانید این خوراکی خوشمزه را در انواع طعم ها برای کودکان خود آماده کنید. درست کردن پاستیل در منزل برخلاف تصور خیلی‌ها کار بسیار آسانی است. پاستیل با وجود فوایدی که دارد مضراتی هم دارد که با تهیه آن در منزل و کم کردن مقدار شکر مصرفی میتوان ضررهای آن را کمی کاهش داد. در تهیه پاستیل به مواد زیادی نیاز نداریم. با پودر ژله، آب سرد، پودر ژلاتین و گلوکز می‌توانید ژله خانگی درست کنید. در اکالا بلاگ با طرز تهیه پاستیل همراه ما باشد.

۱- پودر ژله و آب سرد را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید. سعی کنید در صورت امکان از کاسه استیل استفاده کنید دو قاشق پودر ژلاتین اضافه کنین.

۲- دو قاشق گلوکز رو هم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید ظرفی (مثل کتری) رو پر از آب کنید و روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد و کاسه استیل رو روی ظرف قرار بدین. طوری که با آب در حال جوشِ داخل ظرف تماس نداشته باشه و اجازه بدین حرارت بخار آب مایه پاستیل رو کاملا حل و شفاف کنه.

چطور در خانه پاستیل درست کنیم

۳- به آرومی مواد رو مخلوط کنید تا جایی که هیچ دونه ژلاتینی داخل مواد دیده نشه و کاملا شفاف بشه. در نهایت اگه کفی که روی ژله جمع شده رو بردارین. پاستیل شما کاملا شفاف میشه اما اگه کف رو با مواد کاملا مخلوط کنید پاستیل شما کمی حالت مات پیدا میکنه. بنابراین این کار کاملا سلیقه ای و اختیاریه ( من کف رو با مواد مخلوط کردم)

۴- مواد رو از روی حرارت بردارین و داخل یک پارچ کوچیک بریزین و به کمک اون از مواد داخل قالب سیلیکونی بریزین تا پر بشه (قالب های مخصوص پاستیل در انواع طرح ها و در اندازه های کوچیک در لوازم قنادی ها موجوده) نیازی به چرب کردن قالب نیست چون پاستیل سفت هست خیلی راحت از قالب جدا میشه.

قالب رو داخل یخچال قرار بدین تا پاستیل ها ببندن با اینکه به دلیل وجود پودر ژلاتین اضافی و اندازه کوچیک، پاستیل ها خیلی زود خودشون رو میگیرن بهتره اجازه بدین هشت ساعت داخل یخچال بمونن و بعد از قالب در بیارین.

پاستیل‌ها رو بعد از در آوردن از قالب داخل یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید پاستیل ها در ابتدا کمی حالت چسبندگی دارن اما اگه یک شب داخل یخچال بمونن چسبندگیشون از بین میره و کشدار و خوشمزه میشن.
برای از بین بردنِ کلیِ چسبندگی پاستیل میتونید دستتون رو کمی به گلیسیرین خوراکی آغشته کنین و پاستیل‌ها رو داخل دستتون حرکت بدین این کار چسبندگی پاستیل ها رو از بین میبره و کمی حالت براق به پاستیل‌ها میده. در صورتی که به گلیسیرین خوراکی دسترسی ندارین از روغن مایع استفاده کنید اما مواظب باشید مقدار روغن زیاد نشه که پاستیل ها حالت چرب داشته باشن این کار فقط بخاطر گرفتن چسبندگی پاستیله و باید خیلی کم از روغن استفاده بشه.

به همین روش انواع پاستیل ها رو در رنگ و طعم های مختلف میتونید آماده کنید.

امیدوارم از طرز تهیه پاستیل خانگی خوشتان آمده باشد. برای مشاهده انواع دسرهای دیگر بر روی لینک کلیک کنید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

سلام صفحه اینستا دارید🙇

سلام من پاستیل خونگى رو درست کردم منتها مثل بیرون سفت نیست و با دو سه بار جویدن تو دهنم آب میشه چکار کنم که عین بیرون سفت بشه؟
لطفاً جوابشو برام ایمیل کنید ممنون
اینم آدرس ایمیلم👇🏼amingh65.ag@gmail.com

گلوکز که من گرفتم سفت و کشدار هست و پاستیلام هم کش نمیان سفت میشن.درسته یا من اشتباه درست میکنم؟

مرسی ازتوضیحات کاملت

سلام من پاستیل درست کردم اما مثل بیرون سفت. نیست بایه فشار خورد میشه چکار کنم مثل بیرون نیست راهنمایی کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می باشد ، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند ، ما در ادامه این مقاله از بخش آشپزخانه نمناک به شما کمک می کنیم که پاستیل را با طعم واقعی و دوست داشتنی تر از همیشه درست کنید.

ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

قالب های مورد نظر را با آب سرد مرطوب کرده و مواد پا ستیل(Gummy candy) را به تدریج داخل آن ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.

 

چطور در خانه پاستیل درست کنیم

پاستیل قالبی با طعم انار

در یک ظرف فلزی 2 قاشق پودر ژلاتین را بریزید و نیم پیمانه آب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

در حین مخلوط کردن رنگ خوراکی مورد نظرتان را نیز اضافه کنید و در صورت تمایل به شکر و طعم دهنده در این مرحله میتوانید اضافه کنید.

گلوکز را هم در آخر اضافه کنید و ظرف حاوی ژلاتین را به روش بن ماری روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا جایی که گلوکز کاملا حل شود.

دقت کنید که ژله به نقطه جوش نرسد و 15 الی 20 دقیقه مواد ژله را باید روی بخار آب جوش هم بزنید.

در حین هم زدن کف های روی ژله را بگیرید تا شفاف تر شوند. بعد از 20 دقیقه هم زدن مواد ژلاتین را مستقیم داخل قالب های سلیکونی مورد نظرتون بریزید.

سپس قالب ها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله ها 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا سفت شوند.

همین روش را میتوانید با رنگ های مختلف تکرار کنید و پاستیل های رنگارنگی داشته باشید.

بعد از گذشت چند ساعت قالب ژله ها را از یخچال بیرون بیاورید و به راحتی از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید.

پاستیل ها در ظرف های در دار یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداری هستند.

بجای پودر ژله میتوانید از آب میوه های مختلف ، شربت ها و یا نوشابه استفاده کنید که در این صورت باید از پودر ژله بیشتری استفاده کنید.

پاستیل اناری جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه پاستیل اناری را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می باشد ، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند ، ما در ادامه این مقاله از بخش آشپزخانه نمناک به شما کمک می کنیم که پاستیل را با طعم واقعی و دوست داشتنی تر از همیشه درست کنید.

ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

قالب های مورد نظر را با آب سرد مرطوب کرده و مواد پا ستیل(Gummy candy) را به تدریج داخل آن ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.

 

چطور در خانه پاستیل درست کنیم

پاستیل قالبی با طعم انار

در یک ظرف فلزی 2 قاشق پودر ژلاتین را بریزید و نیم پیمانه آب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

در حین مخلوط کردن رنگ خوراکی مورد نظرتان را نیز اضافه کنید و در صورت تمایل به شکر و طعم دهنده در این مرحله میتوانید اضافه کنید.

گلوکز را هم در آخر اضافه کنید و ظرف حاوی ژلاتین را به روش بن ماری روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا جایی که گلوکز کاملا حل شود.

دقت کنید که ژله به نقطه جوش نرسد و 15 الی 20 دقیقه مواد ژله را باید روی بخار آب جوش هم بزنید.

در حین هم زدن کف های روی ژله را بگیرید تا شفاف تر شوند. بعد از 20 دقیقه هم زدن مواد ژلاتین را مستقیم داخل قالب های سلیکونی مورد نظرتون بریزید.

سپس قالب ها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله ها 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا سفت شوند.

همین روش را میتوانید با رنگ های مختلف تکرار کنید و پاستیل های رنگارنگی داشته باشید.

بعد از گذشت چند ساعت قالب ژله ها را از یخچال بیرون بیاورید و به راحتی از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید.

پاستیل ها در ظرف های در دار یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداری هستند.

بجای پودر ژله میتوانید از آب میوه های مختلف ، شربت ها و یا نوشابه استفاده کنید که در این صورت باید از پودر ژله بیشتری استفاده کنید.

پاستیل اناری جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه پاستیل اناری را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 پاستیل، خوراکی مورد علاقه کودکان می باشد که اگر به صورت سالم و بهداشتی تهیه شود علاوه بر خوشمزه بودن می تواند بر سلامت کودکان نیز موثر باشد پس همراه نمناک باشید تا طرز تهیه پاستیل خانگی را آموزش دهیم.

 

ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کرده و پودر ژله دلخواه را درون آن می ریزیم و سپس یک فنجان آب سرد را اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب شده و یکدست شود.

سپس کتری را تا نصفه آب کرده و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری آماده شود.

چطور در خانه پاستیل درست کنیم

در این مرحله مقداری مخلوط پودر ژله را هم زده و سپس 2 قاشق گلوکوز را اضافه کرده و آن را به خوبی در مواد حل می کنیم و سپس 2 قاشق پور ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

سپس یک قاشق شکر را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم و اجازه می دهیم مدتی روی حرارت بخار آب قرار داشته باشد و سپس کف هایی که در سطح کاسه به وجود آمده را به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف شود.

در آخر مواد مایع درون کاسه را با یک قاشق درون قالب های سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا پاستیل های ما آماده شود.

 

پاستیل خانگی جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . پاستیل خانگی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

 پاستیل، خوراکی مورد علاقه کودکان می باشد که اگر به صورت سالم و بهداشتی تهیه شود علاوه بر خوشمزه بودن می تواند بر سلامت کودکان نیز موثر باشد پس همراه نمناک باشید تا طرز تهیه پاستیل خانگی را آموزش دهیم.

 

ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کرده و پودر ژله دلخواه را درون آن می ریزیم و سپس یک فنجان آب سرد را اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب شده و یکدست شود.

سپس کتری را تا نصفه آب کرده و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری آماده شود.

چطور در خانه پاستیل درست کنیم

در این مرحله مقداری مخلوط پودر ژله را هم زده و سپس 2 قاشق گلوکوز را اضافه کرده و آن را به خوبی در مواد حل می کنیم و سپس 2 قاشق پور ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

سپس یک قاشق شکر را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم و اجازه می دهیم مدتی روی حرارت بخار آب قرار داشته باشد و سپس کف هایی که در سطح کاسه به وجود آمده را به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف شود.

در آخر مواد مایع درون کاسه را با یک قاشق درون قالب های سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا پاستیل های ما آماده شود.

 

پاستیل خانگی جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . پاستیل خانگی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

مجله اینترنتی آشپزی، تغذیه و رستوران گردی

پاستیل خوراکی محبوب بچه‌هاست، البته بزرگ‌ترها هم آن‌قدرها برای خوردن این خوراکی خوشمزه بی‌میل نیستند. شاید بارها و بارها با خودتان در مورد نحوه تهیه پاستیل فکر کرده باشید اما در نهایت به خرید یک بسته پاستیل از سوپرمارکت اکتفا کنید و اقدامی برای درست کردن این خوراکی دوست‌داشتنی در خانه انجام ندهید. ما می‌خواهیم در این مطلب به شما بگوییم که درست کردن پاستیل خانگی از چیزی که فکرش را می‌کنید بسیار راحت‌تر است. پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

راستی حواستان باشد که پاستیل جز خوراکی‌های پرکالری است. میزان کالری در انواع مختلف پاستیل متفاوت است اما به طور معمول هر ۱۰۰ گرم از این خوراکی محبوب حدود ۳۹۶ کالری دارد.

اگر تا به حال ژله درست کرده باشید حتماً میدانید که پودر ژله آماده در طعم‌های مختلفی وجود دارد. برای تهیه پاستیل خانگی باید یک بسته پودر ژله با طعم دلخواهتان انتخاب کنید؛ اما به جز پودر ژله به دو ماده اولیه دیگر هم در تهیه پاستیل خانگی نیاز است. وجود گلوکز مایع و پودر ژلاتین هم به اندازه پودر ژله در تهیه پاستیل ضرورت دارد.چطور در خانه پاستیل درست کنیم

در مقابل داشتن قالب پاستیل آن‌قدرها مهم نیست. شما می‌توانید مایه پاستیل را در هر ظرف دیگری بریزید و بعد از سفت شدن برش بزنید، ولی اگر شما دنبال تهیه شکل خاصی از پاستیل هستید، مثلاً در نهایت پاستیلی به شکل قلب می‌خواهید، باید در طرز تهیه پاستیل قلبی از قالبی به شکل قلب استفاده کنید.

تمام مواد را داخل آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد داخل قالب دلخواهتان ریخته و به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود.

اما آموزش دومین مدل از این خوراکی خوشمزه مربوط به یکی از قدیمی‌ترین و اولین طعم‌های پاستیل در دنیاست. پاستیل نوشابه‌ای از محبوب‌ترین طعم‌های پاستیل است که معمولاً هم با طعم کولا تهیه می‌شود. در این بخش از آموزش تهیه پاستیل به سراغ این طعم محبوب می‌رویم.

شاید در ظاهر خیال کنید که این نوع پاستیل همان مسقطی یا باسلوق خودمان است اما در واقع هم دستور تهیه و هم طعم نهایی این دو خوراکی شیرین کاملا با هم متفاوت است. برای درست کردن پاستیل پفی یا همان پف پفی معروف بازاری کافی است طبق دستور زیر عمل کنید.

ما در این مطلب سعی کردیم سه مدل متفاوت در طرز تهیه پاستیل را به شما آموزش دهیم. باقی پاستیل‌ها هم تقریباً دستوری مشابه همین سه روش دارند. پاستیل با طعم میوه‌های مختلف را می‌توانید به روش دوم با آب همان میوه درست کنید، پاستیل شکری و پاستیل ماربو هم هردو دستوری تقریباً مشابه همین سه روش دارند که می‌توانید در خانه برای خودتان تهیه کنید. در ادامه می‌خواهیم چند نکته مهم در تهیه پاستیل را به شما بگوییم با ما همراه باشید.

اگر شما هم تجربه‌ای در تهیه پاستیل خانگی دارید و نکته‌ای در طرز تهیه آن به ذهنتان می‌رسد برایمان در کامنت‌ها بنویسید.

دیجی فود تیمی متشکل از علاقه‌مندان به غذا و آشپزی است که همیشه به دنبال جمع‌آوری و تهیه کاملترین دستورپخت‌ها، شناسایی بهترین رستوران‌ها و معرفی سالم‌ترین مواد غذایی بوده‌اند. همین علاقه‌ی قدیمی باعث شد، سایت دیجی فود به عنوان یک مجله آشپزی، تغذیه و رستوران‌گردی راه‌اندازی شود تا مقالات دستور پخت غذاهای ایرانی و بین‌المللی را همراه با توصیه‌هایی برای رژیم و سلامت، معرفی مواد غذایی و راهنماهای رستوران‌گردی برای مخاطبان این حوزه منتشر کند.

مجله اینترنتی آشپزی، تغذیه و رستوران گردی

پاستیل خوراکی محبوب بچه‌هاست، البته بزرگ‌ترها هم آن‌قدرها برای خوردن این خوراکی خوشمزه بی‌میل نیستند. شاید بارها و بارها با خودتان در مورد نحوه تهیه پاستیل فکر کرده باشید اما در نهایت به خرید یک بسته پاستیل از سوپرمارکت اکتفا کنید و اقدامی برای درست کردن این خوراکی دوست‌داشتنی در خانه انجام ندهید. ما می‌خواهیم در این مطلب به شما بگوییم که درست کردن پاستیل خانگی از چیزی که فکرش را می‌کنید بسیار راحت‌تر است. پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

راستی حواستان باشد که پاستیل جز خوراکی‌های پرکالری است. میزان کالری در انواع مختلف پاستیل متفاوت است اما به طور معمول هر ۱۰۰ گرم از این خوراکی محبوب حدود ۳۹۶ کالری دارد.

اگر تا به حال ژله درست کرده باشید حتماً میدانید که پودر ژله آماده در طعم‌های مختلفی وجود دارد. برای تهیه پاستیل خانگی باید یک بسته پودر ژله با طعم دلخواهتان انتخاب کنید؛ اما به جز پودر ژله به دو ماده اولیه دیگر هم در تهیه پاستیل خانگی نیاز است. وجود گلوکز مایع و پودر ژلاتین هم به اندازه پودر ژله در تهیه پاستیل ضرورت دارد.چطور در خانه پاستیل درست کنیم

در مقابل داشتن قالب پاستیل آن‌قدرها مهم نیست. شما می‌توانید مایه پاستیل را در هر ظرف دیگری بریزید و بعد از سفت شدن برش بزنید، ولی اگر شما دنبال تهیه شکل خاصی از پاستیل هستید، مثلاً در نهایت پاستیلی به شکل قلب می‌خواهید، باید در طرز تهیه پاستیل قلبی از قالبی به شکل قلب استفاده کنید.

تمام مواد را داخل آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد داخل قالب دلخواهتان ریخته و به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود.

اما آموزش دومین مدل از این خوراکی خوشمزه مربوط به یکی از قدیمی‌ترین و اولین طعم‌های پاستیل در دنیاست. پاستیل نوشابه‌ای از محبوب‌ترین طعم‌های پاستیل است که معمولاً هم با طعم کولا تهیه می‌شود. در این بخش از آموزش تهیه پاستیل به سراغ این طعم محبوب می‌رویم.

شاید در ظاهر خیال کنید که این نوع پاستیل همان مسقطی یا باسلوق خودمان است اما در واقع هم دستور تهیه و هم طعم نهایی این دو خوراکی شیرین کاملا با هم متفاوت است. برای درست کردن پاستیل پفی یا همان پف پفی معروف بازاری کافی است طبق دستور زیر عمل کنید.

ما در این مطلب سعی کردیم سه مدل متفاوت در طرز تهیه پاستیل را به شما آموزش دهیم. باقی پاستیل‌ها هم تقریباً دستوری مشابه همین سه روش دارند. پاستیل با طعم میوه‌های مختلف را می‌توانید به روش دوم با آب همان میوه درست کنید، پاستیل شکری و پاستیل ماربو هم هردو دستوری تقریباً مشابه همین سه روش دارند که می‌توانید در خانه برای خودتان تهیه کنید. در ادامه می‌خواهیم چند نکته مهم در تهیه پاستیل را به شما بگوییم با ما همراه باشید.

اگر شما هم تجربه‌ای در تهیه پاستیل خانگی دارید و نکته‌ای در طرز تهیه آن به ذهنتان می‌رسد برایمان در کامنت‌ها بنویسید.

دیجی فود تیمی متشکل از علاقه‌مندان به غذا و آشپزی است که همیشه به دنبال جمع‌آوری و تهیه کاملترین دستورپخت‌ها، شناسایی بهترین رستوران‌ها و معرفی سالم‌ترین مواد غذایی بوده‌اند. همین علاقه‌ی قدیمی باعث شد، سایت دیجی فود به عنوان یک مجله آشپزی، تغذیه و رستوران‌گردی راه‌اندازی شود تا مقالات دستور پخت غذاهای ایرانی و بین‌المللی را همراه با توصیه‌هایی برای رژیم و سلامت، معرفی مواد غذایی و راهنماهای رستوران‌گردی برای مخاطبان این حوزه منتشر کند.

چطور در خانه پاستیل درست کنیم
چطور در خانه پاستیل درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *