چطور در خانه ژله درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه ژله درست کنیم
چطور در خانه ژله درست کنیم

در اين مطلب از 7 گنج ، طرز تهيه ژله خانگي با استفاده از پودر ژلاتين را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…

اگر شما هم از فوايد ژله و ژلاتين مطلع شده ايد و نميخواهيد از پودر ژله هاي آماده و  موجود در بازار به خاطر وجود مواد مصنوعي و نگهدارنده استفاده كنيد با ما همراه شويد.

تهيه اين ژله بسيار بسيار ساده بوده و احتياج به فوت  وفن خاصي ندارد…

طرز تهيه ژله خانگي ( با پودر ژلاتين ) / www.7ganj.ir

چطور در خانه ژله درست کنیم

*برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای میخواید تهیه کنید.باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل بشه.
مثلا اگر شما میخواید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی)رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت 1قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!

*یه روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما 1لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار میکنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
*نوع دیگه ای که میتونید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!
*یک نوع دیگه هم هست که میشه ژله میوه!یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد 1لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!

یک لیوان آب و چند قاشق شکر ( بسته به ذائقه ) رو بذارید تا بجوشه و شکرش کاملا حل بش میتونید یک  شاخه گل محمدی هم بندازین توش تا نرم و شیرین بشه ، سپس زیر شعله رو خاموش کنید و کمی گلاب و یک قاشق پودر ژلاتین به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گل محمدی رو خارج کنید و کنار بذارید و بقیه مواد رو در قالب مخروطی ریخته و در یخچال بذارید تا نیم بند شده و به حالت سفیده تخم مرغ در بیاد ، بعد گل محمدی رو در وسط اون قرار بدید و مجددا بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده ، سپس نصف لیوان شیر ولرم رو با نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و کمی گلاب مخلوط کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک شه و روی ژله بی رنگتون بریزید و مجددا بذارید تا ببنده، در صورت تمایل میتونید باز هم وقتی ژله شیریتون نیم بند شد گل محمدی توش بذارید.

نوش جان…

دیدگاه شما

نام *

ایمیل *

آدرس وبسایت

عکسا خیلی عالین اون ژله که گل داره خوراکیه ؟

سلام
سایت عالیه
فقط پودر ژلاتین از چی ساخته میشه و خودش تنها خواصیتی داره یا باید ترکیب بشه؟

سلام..من میخام ژله موز درست کنم .میشه بگید چطوری شهد موز درست کنم????.مگه میشه مگه داریم؟؟

شکر بریزین حتما مگه باید شهد موز باشه

سلام.ولی الان یه مشکل دارم من میخام ژله موز درست کنم چجوری شهد موز درست کنم اخه؟??مگه میشه مگه داریم؟؟؟؟

سلام خسته نباشید .من ژله رو تو هر ظرفی میزارم موقع بر گردادندن میچسبه مشکل چیه ؟

سلام.
باید اول بزاریدش توی یه ظرف اب گرم تا دیواره هاش یکم اب بشه و با انگشت خیس و با کارد اروم اون رو از دیوارهاش جدا کنیدو بعد برش گردونید.

اینم بگم که اگر قبل از ریختن ژله داخل قالب اون رو چرب کنید بهتره..

سلام منظور شما از شیره شربت توت فرنگی چیست من هر جا سوال کردم نداشتند فقط یه جور شربت بود که اسمش اسانس مجاز بود از هر نوع میوه ای داشت منظورتان همونه……. ممنون جواب بدید

طرز تهیه پودر ژلاتین رو بگین لطفا

سلام واقعا جالب بود
منکه خیلی خوشم اومد

پودر ژلاتین کجا داره??

عطاری ها دارند.

سلام ببخشید میخواستم بپرسم که فقط با همون یه لیوان اب میوه و یا شهد ژله درست میشه یا مثل ژله های بیرون یک لیوان اب جوش و یک لیوان اب سرد

سلام دوست عزیز
باید لیوان آبجوش استفاده کنید همانطور که در آموزش ذکر کرده ایم .

ببخشيد ميشه قاطيش بستنى هم کرد که ژله بستن بشه؟ممنون از ول عاليتون.

سلام دوست عزیز
توصیه نمیشه ولی اگه خواستید امتحان کنید

عالى بود…به به به اىن همه سليقه

خواهش دوست عزیز

سلام خسته نباشید ببخشید من درست متوجه نشدم طرز تهیه ی این ژله ی مخروطی رو…ممکنه طرز درست کردن کاملشو بگید!؟ممنون

زینب عزیز در این آموزش ما طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین رو آموزش دادیم… کلا اصل کلام این بود که از هر آبمیوه ای که دلتون میخواد + پودر ژلاتین میتونید ژله طبیعی و سالم تهیه کنید …طرز تهیه ژله مخروطی رو هم اضافه کردیم، اگر باز هم سوالی داشتید بپرسید تا جواب بدیم

ممنون که اضافه کردید…خیلی ممنون…کلا مطلب خیلی مفیدی بود,سپاسگزارم

خواهش میکنم ، خوشحالم که مفید بودیم…

یک لیوان شیر چقدر پودر ژلاتین میخواد

حدود يك قاشق غذاخوري سر خالي

چطور در خانه ژله درست کنیم

وای چقدر قشنگه عاشقش شدم اون گل توش چیه خوردنیه ؟

بله ، گل محمدي هستند كه خوراكي اند

در اين مطلب از 7 گنج ، طرز تهيه ژله خانگي با استفاده از پودر ژلاتين را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…

اگر شما هم از فوايد ژله و ژلاتين مطلع شده ايد و نميخواهيد از پودر ژله هاي آماده و  موجود در بازار به خاطر وجود مواد مصنوعي و نگهدارنده استفاده كنيد با ما همراه شويد.

تهيه اين ژله بسيار بسيار ساده بوده و احتياج به فوت  وفن خاصي ندارد…

طرز تهيه ژله خانگي ( با پودر ژلاتين ) / www.7ganj.ir

چطور در خانه ژله درست کنیم

*برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای میخواید تهیه کنید.باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل بشه.
مثلا اگر شما میخواید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی)رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت 1قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!

*یه روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما 1لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار میکنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
*نوع دیگه ای که میتونید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!
*یک نوع دیگه هم هست که میشه ژله میوه!یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد 1لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!

یک لیوان آب و چند قاشق شکر ( بسته به ذائقه ) رو بذارید تا بجوشه و شکرش کاملا حل بش میتونید یک  شاخه گل محمدی هم بندازین توش تا نرم و شیرین بشه ، سپس زیر شعله رو خاموش کنید و کمی گلاب و یک قاشق پودر ژلاتین به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گل محمدی رو خارج کنید و کنار بذارید و بقیه مواد رو در قالب مخروطی ریخته و در یخچال بذارید تا نیم بند شده و به حالت سفیده تخم مرغ در بیاد ، بعد گل محمدی رو در وسط اون قرار بدید و مجددا بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده ، سپس نصف لیوان شیر ولرم رو با نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و کمی گلاب مخلوط کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک شه و روی ژله بی رنگتون بریزید و مجددا بذارید تا ببنده، در صورت تمایل میتونید باز هم وقتی ژله شیریتون نیم بند شد گل محمدی توش بذارید.

نوش جان…

دیدگاه شما

نام *

ایمیل *

آدرس وبسایت

عکسا خیلی عالین اون ژله که گل داره خوراکیه ؟

سلام
سایت عالیه
فقط پودر ژلاتین از چی ساخته میشه و خودش تنها خواصیتی داره یا باید ترکیب بشه؟

سلام..من میخام ژله موز درست کنم .میشه بگید چطوری شهد موز درست کنم????.مگه میشه مگه داریم؟؟

شکر بریزین حتما مگه باید شهد موز باشه

سلام.ولی الان یه مشکل دارم من میخام ژله موز درست کنم چجوری شهد موز درست کنم اخه؟??مگه میشه مگه داریم؟؟؟؟

سلام خسته نباشید .من ژله رو تو هر ظرفی میزارم موقع بر گردادندن میچسبه مشکل چیه ؟

سلام.
باید اول بزاریدش توی یه ظرف اب گرم تا دیواره هاش یکم اب بشه و با انگشت خیس و با کارد اروم اون رو از دیوارهاش جدا کنیدو بعد برش گردونید.

اینم بگم که اگر قبل از ریختن ژله داخل قالب اون رو چرب کنید بهتره..

سلام منظور شما از شیره شربت توت فرنگی چیست من هر جا سوال کردم نداشتند فقط یه جور شربت بود که اسمش اسانس مجاز بود از هر نوع میوه ای داشت منظورتان همونه……. ممنون جواب بدید

طرز تهیه پودر ژلاتین رو بگین لطفا

سلام واقعا جالب بود
منکه خیلی خوشم اومد

پودر ژلاتین کجا داره??

عطاری ها دارند.

سلام ببخشید میخواستم بپرسم که فقط با همون یه لیوان اب میوه و یا شهد ژله درست میشه یا مثل ژله های بیرون یک لیوان اب جوش و یک لیوان اب سرد

سلام دوست عزیز
باید لیوان آبجوش استفاده کنید همانطور که در آموزش ذکر کرده ایم .

ببخشيد ميشه قاطيش بستنى هم کرد که ژله بستن بشه؟ممنون از ول عاليتون.

سلام دوست عزیز
توصیه نمیشه ولی اگه خواستید امتحان کنید

عالى بود…به به به اىن همه سليقه

خواهش دوست عزیز

سلام خسته نباشید ببخشید من درست متوجه نشدم طرز تهیه ی این ژله ی مخروطی رو…ممکنه طرز درست کردن کاملشو بگید!؟ممنون

زینب عزیز در این آموزش ما طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین رو آموزش دادیم… کلا اصل کلام این بود که از هر آبمیوه ای که دلتون میخواد + پودر ژلاتین میتونید ژله طبیعی و سالم تهیه کنید …طرز تهیه ژله مخروطی رو هم اضافه کردیم، اگر باز هم سوالی داشتید بپرسید تا جواب بدیم

ممنون که اضافه کردید…خیلی ممنون…کلا مطلب خیلی مفیدی بود,سپاسگزارم

خواهش میکنم ، خوشحالم که مفید بودیم…

یک لیوان شیر چقدر پودر ژلاتین میخواد

حدود يك قاشق غذاخوري سر خالي

چطور در خانه ژله درست کنیم

وای چقدر قشنگه عاشقش شدم اون گل توش چیه خوردنیه ؟

بله ، گل محمدي هستند كه خوراكي اند

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه ژله خانگی

 

در این مطلب سه روش برای تهیه ژله خانگی تقدیم شما عزیزان میشه:

روش اول:

برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای می خواید تهیه کنید. باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل بشه.
مثلا اگر شما میخواید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی) رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت 1قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!چطور در خانه ژله درست کنیم

روش دوم :
*یه روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما 1لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار می کنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
*نوع دیگه ای که میتونید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!

روش سوم :
*یک نوع دیگه هم هست که میشه ژله میوه!یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد 1لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!

سوران

 

سلام ، عالی بود مطالبتون لذت بردم ممنون

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه ژله خانگی

 

در این مطلب سه روش برای تهیه ژله خانگی تقدیم شما عزیزان میشه:

روش اول:

برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای می خواید تهیه کنید. باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل بشه.
مثلا اگر شما میخواید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی) رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت 1قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!چطور در خانه ژله درست کنیم

روش دوم :
*یه روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما 1لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار می کنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
*نوع دیگه ای که میتونید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!

روش سوم :
*یک نوع دیگه هم هست که میشه ژله میوه!یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد 1لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!

سوران

 

سلام ، عالی بود مطالبتون لذت بردم ممنون

نام:

یکی از انواع ساده و بسیار خوشمزه دسر که معمولا همه ما عاشق آن هستیم، ژله است. شما می‌توانید برای درست کردن ژله، به سادگی از یک پودر ژله آماده استفاده کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید به جای استفاده از پودر آماده، خودتان در خانه یک ژله سالم و خوش طعم درست کنید. ژلاتین به خودی خود فواید زیادی برای بدن ما دارد، اما اگر دوست دارید ژله شما سالم‌تر و طعم آن هم بهتر بشود، می‌توانید در آن از میوه‌های تازه نیز استفاده کنید. در مقاله امروز قصد داریم شما را با ۱۲ مرحله طرز تهیه ژله خانگی و خوش طعم آشنا کنیم. با جیمیتو همراه باشید!

 

 

 

 

چطور در خانه ژله درست کنیم

در ابتدا یک فنجان (یعنی معادل ۲۴۰ میلی لیتر) آب داغ را با یک بسته پودر ژله در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا زمانی که هیچ اثری از پودر ژله در ترکیب حاصل دیده نشود. اگر قصد دارید که مقدار بیشتری پودر ژله (مثلا ۱۷۰ گرم) استفاده کنید، باید مقدار ۱ فنجان آب داغ را به دو فنجان (یعنی معادل ۴۷۵ میلی لیتر) تغییر بدهید.

اگر زیاد وقت ندارید و می‌خواهید که ژله خیلی زودتر آماده بشود، می‌توانید به اندازه ۱ فنجان قطعه یخ داخل یک لیوان بریزید تا آب بشود و از آن در ژله خود استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که مایه ژله خیلی زود شروع می‌کند به گرفتن. به همین دلیل باید خیلی سریع عمل کنید. اگر قصد دارید که مقدار بیشتری پودر ژله (مثلا ۱۷۰ گرم) استفاده کنید، باید مقدار ۱ فنجان آب سرد را به دو فنجان تغییر بدهید.

 

اگر قصد دارید که به مایه ژله خود کمی میوه تازه اضافه کنید، حتما پس از اضافه کردن این ترکیب را خوب هم بزنید تا تکه‌های میوه به شکل یکدست در مایه ژله پخش بشوند. برای درست کردن ژله نیز می‌توانید از یک قابلمه، یک کاسه، یا یک قالب ژله ساده یا فانتزی استفاده کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید بر طبق فصلی که در آن قرار دارید و همچنین سلیقه شخصی خودتان، در ژله خود از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید؛ به عنوان مثال، توت فرنگی، موز، آلبالو، پرتقال، و غیره.

اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قابلمه درست کنید، بهتر است که سایز این قابلمه مناسب باشد. به خصوص اگر قصد دارید که بعد از آماده شدن ژله، آن را به شکل‌های جالب و متنوع برش بدهید.

اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کنید و تکه‌های میوه تازه هم در آن بریزید، باید در ابتدا حدود ۱٫۵ سانتی‌متر از کف قالب را از مایه ژله پر کنید، و سپس میوه‌های مورد نظر خود را داخل قالب ژله بریزید. بعد مقدار باقی مانده مایه ژله را داخل قالب بریزید و آن را پر کنید. فقط یادتان باشد که در این مرحله به هیچ وجه ژله و میوه را با هم هم نزنید؛ چون اگر این کار را انجام بدهید، ظاهر روی ژله شما یکدست و زیبا نخواهد بود.

 

بسته به اینکه دمای داخل یخچال شما چقدر خنک است و چه مقدار ژله درست کرده باشید، این فرآیند می‌تواند بین ۲ الی ۳ ساعت، یا حتی یک شب کامل به طول بیانجامد. برای اینکه متوجه بشوید ژله خودش را به طور کامل گرفته است یا نه، می‌توانید به آرامی نوک انگشت خود را روی آن بزنید. اگر ژله به دست شما چسبید، به این معناست که هنوز کامل خودش را نگرفته است. اما اگر به دستتان نچسبید، یعنی آماده شده است و می‌توانید به سراغ مرحله بعدی بروید.

 

زمانی که قالب ژله را از داخل یخچال بیرون آوردید، باید آن را به طور کامل، یعنی تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهید. ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس قالب ژله را روی یک بشقاب قرار داده و آن را برگردانید تا ژله از قالب خود خارج بشود. اگر متوجه شدید که ژله به راحتی از قالب خود بیرون نمی‌آید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه دیگر مرحله قبلی را تکرار کنید.

اگر ژله را از ابتدا داخل ظرف‌هایی درست کرده باشید که قصد دارید دسر را داخل آن‌ها سرو کنید، دیگر احتیاجی به انجام دادن این مراحل ندارید. اگر ژله را داخل قابلمه درست کرده باشید، در این مرحله می‌توانید آن را به هر شکلی که دوست دارید تکه تکه کنید. به عنوان مثال، به شکل مکعب‌های کوچک و یا هر شکل جالب و زیبای دیگری که خودتان دوست دارید. اگر متوجه شدید که نمی‌توانید به راحتی تکه‌های ژله را جدا کنید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه ته قالب ژله را داخل آب گرم قرار بدهید.

اگر ژله را داخل یک کاسه بزرگ درست کرده باشید، می‌توانید با استفاده از قاشق مخصوص بستنی، آن را به شکل دایره‌های کوچک جدا کنید و آن‌ها را داخل هر ظرفی که خودتان دوست دارید بریزید و سرو کنید.

 

شما می‌توانید ژله خود را به همین شکل ساده‌‌ای که هست سرو کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی آن را با کمی خامه قنادی و تکه‌های میوه تزئین کنید.

نوش جان!

 

در ابتدا ژلاتین را داخل یک چهارم فنجان آب سرد بریزید و این مواد را با هم مخلوط کنید. در ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، سپس این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا ژلاتین به طور کامل خودش را بگیرد. اگر شما فردی هستید که از یک رژیم گیاهخواری پیروی می‌کنید و دوست دارید که ژله‌تان کمی غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقدار ۲ قاشق چای خوری پودر آگار آگار یا همان ژلاتین گیاهی داخل آن بریزید.

سپس یک چهارم فنجان آب داغ را به این ترکیب اضافه کنید. آبی که در این مرحله به مواد ژله اضافه می‌کنید باید خیلی داغ باشد، اما نباید جوش باشد و قل قل کند. این کار باعث می‌شود که ژلاتین به خوبی نرم شده و در آب حل بشود. نگران نباشید، بعد از تمام شدن این مرحله، ژله دوباره خودش را می‌گیرد.

 

اگر یک ژله ساده دوست دارید می‌توانید از یک نوع آب میوه استفاده کنید. اما اگر دوست دارید که ژله خانگی‌تان یک مزه منحصر به فرد و جدید داشته باشد، می‌توانید از ۲ مدل آب میوه متفاوت استفاده کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید از آب سیب، آب انگور، آب پرتقال، یا آب آناناس (هر ترکیبی که خودتان دوست دارید) در ژله خود استفاده کنید.

مایه ژله را بچشید، اگر حس کردید آنقدری که دوست دارید شیرین نیست، می‌توانید به آن کمی شکر اضافه کنید.

 

اگر قصد دارید که به مایه ژله خود کمی میوه تازه اضافه کنید، حتما پس از اضافه کردن این ترکیب را خوب هم بزنید تا تکه‌های میوه به شکل یکدست در مایه ژله پخش بشوند. شما می‌توانید بر طبق فصلی که در آن قرار دارید و همچنین سلیقه شخصی خودتان، در ژله خود از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید؛ به عنوان مثال، توت فرنگی، موز، آلبالو، پرتقال، و غیره.

اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کنید و تکه‌های میوه تازه هم در آن بریزید، باید در ابتدا حدود یک ۱٫۵ سانتی‌متر از کف قالب را از مایه ژله پر کنید، و سپس میوه‌های مورد نظر خود را داخل قالب ژله بریزید. بعد مقدار باقی مانده مایه ژله را داخل قالب بریزید و آن را پر کنید. فقط یادتان باشد که در این مرحله به هیچ وجه ژله و میوه را با هم هم نزنید؛ چون اگر این کار را انجام بدهید، ظاهر روی ژله شما یکدست و زیبا نخواهد بود.

 

حتی می‌توانید ژله خود را برای مدت یک شب نیز داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل خودش را بگیرد. برای اینکه متوجه بشوید ژله خودش را به طور کامل گرفته است یا نه، می‌توانید به آرامی نوک انگشت خود را روی آن بزنید. اگر ژله به دست شما چسبید، به این معناست که هنوز کامل خودش را نگرفته است. اما اگر به دستتان نچسبید، یعنی آماده شده است و میتوانید به سراغ مرحله بعدی بروید.

 

شما می‌توانید ژله خود را به همین شکل ساده‌‌ای که هست سرو کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی آن کمی خامه قنادی و تکه‌های میوه بریزید.

اگر ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کرده باشید، باید آن را به طور کامل، یعنی تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهید. ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس قالب ژله را روی یک بشقاب قرار داده و آن را برگردانید تا ژله از قالب خود خارج بشود. اگر متوجه شدید که ژله به راحتی از قالب خود بیرون نمی‌آید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه دیگر مرحله قبلی را تکرار کنید.

اگر ژله خود را داخل یک کاسه بزرگ درست کرده باشید، می‌توانید با استفاده از قاشق مخصوص بستنی، آن را به شکل دایره‌های کوچک جدا کنید و آن‌ها را داخل هر ظرفی که خودتان دوست دارید بریزید و سرو کنید.

اگر ژله خود را داخل قابلمه درست کرده باشید، در این مرحله می‌توانید آن را به هر شکلی که دوست دارید تکه تکه کنید. به عنوان مثال، به شکل مکعب‌های کوچک و یا هر شکل جالب و زیبای دیگری که خودتان دوست دارید.

 

 

چطور در خانه ژله درست کنیم

ممنون میشم طرز تهیه ژله چند رنگ رو هم قرار بدید
من یک بار درست کردم ولی رنگ ها با هم مخلوط شدند و اون شفافیت رو نداشت
به نظرتون علت چی میتونه باشه؟

چ
ون ژله های زیری شما کامل سفت نشده

خیلی کامل توضیح داده بودید
من برای یلدای امسال از دستور شما استفاده کردم
واقعا ژله خوشگلی از آب در اومد
ممنونم از شما سوگل جان

همه فکر می کنند که ژله درست کردن کار ساده ای است.
اما تهیه آن هم هم سلیقه می خواد هم زمان کافی
مرسی از سایت خوب تون
من هر روز ساعت ها در این وب سایت چرخ میزنم
و اطلاعات را می برم بالا
مرسی از سوگل عزیز


عالی بود
ممنونم

سلام.
عالی بود ممنون🍃🌸🍦


واقعا ممنونم از مطالب خوبتون

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وبسایت

یکی از انواع ساده و بسیار خوشمزه دسر که معمولا همه ما عاشق آن هستیم، ژله است. شما می‌توانید برای درست کردن ژله، به سادگی از یک پودر ژله آماده استفاده کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید به جای استفاده از پودر آماده، خودتان در خانه یک ژله سالم و خوش طعم درست کنید. ژلاتین به خودی خود فواید زیادی برای بدن ما دارد، اما اگر دوست دارید ژله شما سالم‌تر و طعم آن هم بهتر بشود، می‌توانید در آن از میوه‌های تازه نیز استفاده کنید. در مقاله امروز قصد داریم شما را با ۱۲ مرحله طرز تهیه ژله خانگی و خوش طعم آشنا کنیم. با جیمیتو همراه باشید!

 

 

 

 

چطور در خانه ژله درست کنیم

در ابتدا یک فنجان (یعنی معادل ۲۴۰ میلی لیتر) آب داغ را با یک بسته پودر ژله در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا زمانی که هیچ اثری از پودر ژله در ترکیب حاصل دیده نشود. اگر قصد دارید که مقدار بیشتری پودر ژله (مثلا ۱۷۰ گرم) استفاده کنید، باید مقدار ۱ فنجان آب داغ را به دو فنجان (یعنی معادل ۴۷۵ میلی لیتر) تغییر بدهید.

اگر زیاد وقت ندارید و می‌خواهید که ژله خیلی زودتر آماده بشود، می‌توانید به اندازه ۱ فنجان قطعه یخ داخل یک لیوان بریزید تا آب بشود و از آن در ژله خود استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که مایه ژله خیلی زود شروع می‌کند به گرفتن. به همین دلیل باید خیلی سریع عمل کنید. اگر قصد دارید که مقدار بیشتری پودر ژله (مثلا ۱۷۰ گرم) استفاده کنید، باید مقدار ۱ فنجان آب سرد را به دو فنجان تغییر بدهید.

 

اگر قصد دارید که به مایه ژله خود کمی میوه تازه اضافه کنید، حتما پس از اضافه کردن این ترکیب را خوب هم بزنید تا تکه‌های میوه به شکل یکدست در مایه ژله پخش بشوند. برای درست کردن ژله نیز می‌توانید از یک قابلمه، یک کاسه، یا یک قالب ژله ساده یا فانتزی استفاده کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید بر طبق فصلی که در آن قرار دارید و همچنین سلیقه شخصی خودتان، در ژله خود از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید؛ به عنوان مثال، توت فرنگی، موز، آلبالو، پرتقال، و غیره.

اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قابلمه درست کنید، بهتر است که سایز این قابلمه مناسب باشد. به خصوص اگر قصد دارید که بعد از آماده شدن ژله، آن را به شکل‌های جالب و متنوع برش بدهید.

اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کنید و تکه‌های میوه تازه هم در آن بریزید، باید در ابتدا حدود ۱٫۵ سانتی‌متر از کف قالب را از مایه ژله پر کنید، و سپس میوه‌های مورد نظر خود را داخل قالب ژله بریزید. بعد مقدار باقی مانده مایه ژله را داخل قالب بریزید و آن را پر کنید. فقط یادتان باشد که در این مرحله به هیچ وجه ژله و میوه را با هم هم نزنید؛ چون اگر این کار را انجام بدهید، ظاهر روی ژله شما یکدست و زیبا نخواهد بود.

 

بسته به اینکه دمای داخل یخچال شما چقدر خنک است و چه مقدار ژله درست کرده باشید، این فرآیند می‌تواند بین ۲ الی ۳ ساعت، یا حتی یک شب کامل به طول بیانجامد. برای اینکه متوجه بشوید ژله خودش را به طور کامل گرفته است یا نه، می‌توانید به آرامی نوک انگشت خود را روی آن بزنید. اگر ژله به دست شما چسبید، به این معناست که هنوز کامل خودش را نگرفته است. اما اگر به دستتان نچسبید، یعنی آماده شده است و می‌توانید به سراغ مرحله بعدی بروید.

 

زمانی که قالب ژله را از داخل یخچال بیرون آوردید، باید آن را به طور کامل، یعنی تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهید. ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس قالب ژله را روی یک بشقاب قرار داده و آن را برگردانید تا ژله از قالب خود خارج بشود. اگر متوجه شدید که ژله به راحتی از قالب خود بیرون نمی‌آید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه دیگر مرحله قبلی را تکرار کنید.

اگر ژله را از ابتدا داخل ظرف‌هایی درست کرده باشید که قصد دارید دسر را داخل آن‌ها سرو کنید، دیگر احتیاجی به انجام دادن این مراحل ندارید. اگر ژله را داخل قابلمه درست کرده باشید، در این مرحله می‌توانید آن را به هر شکلی که دوست دارید تکه تکه کنید. به عنوان مثال، به شکل مکعب‌های کوچک و یا هر شکل جالب و زیبای دیگری که خودتان دوست دارید. اگر متوجه شدید که نمی‌توانید به راحتی تکه‌های ژله را جدا کنید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه ته قالب ژله را داخل آب گرم قرار بدهید.

اگر ژله را داخل یک کاسه بزرگ درست کرده باشید، می‌توانید با استفاده از قاشق مخصوص بستنی، آن را به شکل دایره‌های کوچک جدا کنید و آن‌ها را داخل هر ظرفی که خودتان دوست دارید بریزید و سرو کنید.

 

شما می‌توانید ژله خود را به همین شکل ساده‌‌ای که هست سرو کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی آن را با کمی خامه قنادی و تکه‌های میوه تزئین کنید.

نوش جان!

 

در ابتدا ژلاتین را داخل یک چهارم فنجان آب سرد بریزید و این مواد را با هم مخلوط کنید. در ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، سپس این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا ژلاتین به طور کامل خودش را بگیرد. اگر شما فردی هستید که از یک رژیم گیاهخواری پیروی می‌کنید و دوست دارید که ژله‌تان کمی غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقدار ۲ قاشق چای خوری پودر آگار آگار یا همان ژلاتین گیاهی داخل آن بریزید.

سپس یک چهارم فنجان آب داغ را به این ترکیب اضافه کنید. آبی که در این مرحله به مواد ژله اضافه می‌کنید باید خیلی داغ باشد، اما نباید جوش باشد و قل قل کند. این کار باعث می‌شود که ژلاتین به خوبی نرم شده و در آب حل بشود. نگران نباشید، بعد از تمام شدن این مرحله، ژله دوباره خودش را می‌گیرد.

 

اگر یک ژله ساده دوست دارید می‌توانید از یک نوع آب میوه استفاده کنید. اما اگر دوست دارید که ژله خانگی‌تان یک مزه منحصر به فرد و جدید داشته باشد، می‌توانید از ۲ مدل آب میوه متفاوت استفاده کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید از آب سیب، آب انگور، آب پرتقال، یا آب آناناس (هر ترکیبی که خودتان دوست دارید) در ژله خود استفاده کنید.

مایه ژله را بچشید، اگر حس کردید آنقدری که دوست دارید شیرین نیست، می‌توانید به آن کمی شکر اضافه کنید.

 

اگر قصد دارید که به مایه ژله خود کمی میوه تازه اضافه کنید، حتما پس از اضافه کردن این ترکیب را خوب هم بزنید تا تکه‌های میوه به شکل یکدست در مایه ژله پخش بشوند. شما می‌توانید بر طبق فصلی که در آن قرار دارید و همچنین سلیقه شخصی خودتان، در ژله خود از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید؛ به عنوان مثال، توت فرنگی، موز، آلبالو، پرتقال، و غیره.

اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کنید و تکه‌های میوه تازه هم در آن بریزید، باید در ابتدا حدود یک ۱٫۵ سانتی‌متر از کف قالب را از مایه ژله پر کنید، و سپس میوه‌های مورد نظر خود را داخل قالب ژله بریزید. بعد مقدار باقی مانده مایه ژله را داخل قالب بریزید و آن را پر کنید. فقط یادتان باشد که در این مرحله به هیچ وجه ژله و میوه را با هم هم نزنید؛ چون اگر این کار را انجام بدهید، ظاهر روی ژله شما یکدست و زیبا نخواهد بود.

 

حتی می‌توانید ژله خود را برای مدت یک شب نیز داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل خودش را بگیرد. برای اینکه متوجه بشوید ژله خودش را به طور کامل گرفته است یا نه، می‌توانید به آرامی نوک انگشت خود را روی آن بزنید. اگر ژله به دست شما چسبید، به این معناست که هنوز کامل خودش را نگرفته است. اما اگر به دستتان نچسبید، یعنی آماده شده است و میتوانید به سراغ مرحله بعدی بروید.

 

شما می‌توانید ژله خود را به همین شکل ساده‌‌ای که هست سرو کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی آن کمی خامه قنادی و تکه‌های میوه بریزید.

اگر ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کرده باشید، باید آن را به طور کامل، یعنی تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهید. ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس قالب ژله را روی یک بشقاب قرار داده و آن را برگردانید تا ژله از قالب خود خارج بشود. اگر متوجه شدید که ژله به راحتی از قالب خود بیرون نمی‌آید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه دیگر مرحله قبلی را تکرار کنید.

اگر ژله خود را داخل یک کاسه بزرگ درست کرده باشید، می‌توانید با استفاده از قاشق مخصوص بستنی، آن را به شکل دایره‌های کوچک جدا کنید و آن‌ها را داخل هر ظرفی که خودتان دوست دارید بریزید و سرو کنید.

اگر ژله خود را داخل قابلمه درست کرده باشید، در این مرحله می‌توانید آن را به هر شکلی که دوست دارید تکه تکه کنید. به عنوان مثال، به شکل مکعب‌های کوچک و یا هر شکل جالب و زیبای دیگری که خودتان دوست دارید.

 

 

چطور در خانه ژله درست کنیم

ممنون میشم طرز تهیه ژله چند رنگ رو هم قرار بدید
من یک بار درست کردم ولی رنگ ها با هم مخلوط شدند و اون شفافیت رو نداشت
به نظرتون علت چی میتونه باشه؟

چ
ون ژله های زیری شما کامل سفت نشده

خیلی کامل توضیح داده بودید
من برای یلدای امسال از دستور شما استفاده کردم
واقعا ژله خوشگلی از آب در اومد
ممنونم از شما سوگل جان

همه فکر می کنند که ژله درست کردن کار ساده ای است.
اما تهیه آن هم هم سلیقه می خواد هم زمان کافی
مرسی از سایت خوب تون
من هر روز ساعت ها در این وب سایت چرخ میزنم
و اطلاعات را می برم بالا
مرسی از سوگل عزیز


عالی بود
ممنونم

سلام.
عالی بود ممنون🍃🌸🍦


واقعا ممنونم از مطالب خوبتون

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وبسایت

ابتدا پوست پرتقال را گرفته آن را رنده کنید و کنار بگذارید. حالا پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و سه قاشق آب جوش را به آن افزوده و با حرارت غیر مستقیم ،ژلاتین را حل کنید.

در مرحله بعدی آب را به همراه شکر ، رنده پوست پرتقال  و آب میوه طبیعی یا کمپوت را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

حالا ژلاتین را به محلول بالا اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید و میوه های دلخواه خود را برش زده در کف قالب بچینید و مواد ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در دیس پذیرایی برگردانید و میل کنید.

ژله طبيعي جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد . ژله طبيعي را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ابتدا پوست پرتقال را گرفته آن را رنده کنید و کنار بگذارید. حالا پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و سه قاشق آب جوش را به آن افزوده و با حرارت غیر مستقیم ،ژلاتین را حل کنید.

در مرحله بعدی آب را به همراه شکر ، رنده پوست پرتقال  و آب میوه طبیعی یا کمپوت را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

حالا ژلاتین را به محلول بالا اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید و میوه های دلخواه خود را برش زده در کف قالب بچینید و مواد ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در دیس پذیرایی برگردانید و میل کنید.

ژله طبيعي جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد . ژله طبيعي را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

احتمالاً در حین آشپزی این سؤال برای شما هم پیش آمده است که چگونه ژله درست کنیم؟ ژله درست کردن هر چند در نگاه اول بسیار ساده بوده و نیاز به ترفندهای خاصی ندارد، اما سفره‌های خانم‌های هنرمند در آشپزی همیشه پر از ژله‌های زیبا و تزئین شده‌ای است که چشم هر بیننده را به خوردن آنها ترغیب می‌نماید. از این رو ژله درست کردن را نیز نباید ساده بپنداریم. درست کردن ژله به دو طریق امکان‌پذیر است. هم می‌توانید از پودرهای آماده ژله برای این منظور استفاده کنید و هم خودتان دست به کار شده و از میوه‌های شیرین و آبدار ژله تهیه نمایید. در ادامه قصد داریم تا هم شما را با مراحل درست کردن ژله آشنا نماییم و هم ابزارهای لازم را برای این منظور معرفی کنیم. برای داشتن ژله‌های خوشمزه همراه ما باشید.

طرز صحیح و ایدئال درست کردن ژله مانند سایر غذاها را می‌توان در منابع آموزشی آشپزی پیدا کرد. شاید با همین یک خط تصور کنید که نیازی به استفاده از این کتاب‌ها برای درست کردن ژله نداشته باشید، اما با مطالعه اولین کتاب نظرتان در این باره عوض خواهد شد. پاسخ سؤال چگونه ژله درست کنیم می‌تواند بسیار گسترده باشد. روش‌ها و ترفندهای بی‌شماری برای درست کردن ژله‌های خوشمزه وجود دارد که حتماً شما به تعداد زیادی از آنها آشنایی نداشته و اطلاعی از این روش‌ها ندارید؛ اما با استفاده از این ترفندها می‌توانید خانواده و مهمان‌های خود را غافلگیر نمایید.

ژله درست کردن یکی از هنرهای آشپزی است که با ایجاد ظاهری زیبا در سفره، اشتهای افراد را بالا می‌برد. ژله‌ها در کنار مواد مغذی که دارند در این امر بسیار عالی عمل می‌نمایند. درست کردن ژله‌های تکراری می‌تواند خلاقیت را از شما دور کند. در حالی که با آموزش ترفندهای مختلف و متنوع درست کردن ژله در منابع آموزشی می‌توانید در هر وعده غذایی برای خانواده خود مزه‌های دل چسبی به وجود بیاورید.

درست کردن ژله به صورت کلی دو روش عمده دارد. یا می‌توانید با استفاده از آب میوه تازه در منزل اقدام به این کار کنید و یا پودرهای آماده ژله را تهیه نموده و ژله‌های خوشمزه درست کنید. البته انتخاب برند پودر ژله نیز می‌تواند در مزه نهایی آن تأثیر مستقیمی داشته باشد.چطور در خانه ژله درست کنیم

در اولین بخش از روش‌های درست کردن ژله، در مقاله چگونه ژله درست کنیم قصد داریم روش تهیه ژله خانگی را برای شما باز گو کنیم. مواد لازم برای درست کردن ژله خانگی عبارت‌اند از:

برای درست کردن ژله خانگی با استفاده از مواد بالا مطابق با برنامه زیر عمل نمایید:

اگر طی کردن مراحل بالا برای شما سخت است؛ برای درست کردن ژله‌های خوشمزه می‌توانید از پودر ژله‌های آماده استفاده نمایید. این پودر ژله‌ها با طعم میوه‌های مختلفی موجود می‌باشند که شما می‌توانید برای ایجاد تنوع انواع میوه‌های مختلف آنها را تهیه کرده و از آن استفاده نمایید.

برای درست کردن ژله با استفاده از پودر ژله مطابق با روند زیر اقدام کنید:

طی کردن این مراحل می‌تواند پاسخ مناسبی برای سؤال چگونه ژله درست کنیم برای شما باشد.


خرید پودر ژله آماده

ژله درست کردن نیز مانند سایر موارد آشپزی در خانه تحت تأثیر تجهیزات آشپزی می‌تواند شکل و شمایل مختلفی به خود بگیرد. برای ژله درست کردن می‌توان با استفاده از قالب‌های مخصوص ژله و سایر تجهیزات، تزئینات عالی به وجود آورد. تزئین کردن ژله هدف شما را از درست کردن آن درخشان‌تر خواهد کرد.

استفاده از تجهیزات و قالب‌های ژله را به شما پیشنهاد می‌کنیم.


بی‌نهایت قالب جذاب ژله را اینجا ببینید

با ترفندها و مراحل درست کردن ژله آشنا شدیم. استفاده از این ترفندها می‌توانید کیفیت آشپزی شما را افزایش داده و وعده‌های غذایی خوشمزه‌تری را برای شما به دنبال داشته باشد. برای اینکه بهتر متوجه شوید به چه لوازم و موادی برای پاسخ به چالش چگونه ژله درست کنیم نیاز داریم، یکبار دیگر مراحل اولیه آن را با هم مرور می‌کنیم:

با استفاده از این مراحل شما می‌توانید علاوه بر اینکه کیفیت آشپزی خود را چند برابر می‌کنید، با درست کردن ژله‌های عالی دست پخت و هنر خود را در آشپزی به دیگران نشان دهید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

احتمالاً در حین آشپزی این سؤال برای شما هم پیش آمده است که چگونه ژله درست کنیم؟ ژله درست کردن هر چند در نگاه اول بسیار ساده بوده و نیاز به ترفندهای خاصی ندارد، اما سفره‌های خانم‌های هنرمند در آشپزی همیشه پر از ژله‌های زیبا و تزئین شده‌ای است که چشم هر بیننده را به خوردن آنها ترغیب می‌نماید. از این رو ژله درست کردن را نیز نباید ساده بپنداریم. درست کردن ژله به دو طریق امکان‌پذیر است. هم می‌توانید از پودرهای آماده ژله برای این منظور استفاده کنید و هم خودتان دست به کار شده و از میوه‌های شیرین و آبدار ژله تهیه نمایید. در ادامه قصد داریم تا هم شما را با مراحل درست کردن ژله آشنا نماییم و هم ابزارهای لازم را برای این منظور معرفی کنیم. برای داشتن ژله‌های خوشمزه همراه ما باشید.

طرز صحیح و ایدئال درست کردن ژله مانند سایر غذاها را می‌توان در منابع آموزشی آشپزی پیدا کرد. شاید با همین یک خط تصور کنید که نیازی به استفاده از این کتاب‌ها برای درست کردن ژله نداشته باشید، اما با مطالعه اولین کتاب نظرتان در این باره عوض خواهد شد. پاسخ سؤال چگونه ژله درست کنیم می‌تواند بسیار گسترده باشد. روش‌ها و ترفندهای بی‌شماری برای درست کردن ژله‌های خوشمزه وجود دارد که حتماً شما به تعداد زیادی از آنها آشنایی نداشته و اطلاعی از این روش‌ها ندارید؛ اما با استفاده از این ترفندها می‌توانید خانواده و مهمان‌های خود را غافلگیر نمایید.

ژله درست کردن یکی از هنرهای آشپزی است که با ایجاد ظاهری زیبا در سفره، اشتهای افراد را بالا می‌برد. ژله‌ها در کنار مواد مغذی که دارند در این امر بسیار عالی عمل می‌نمایند. درست کردن ژله‌های تکراری می‌تواند خلاقیت را از شما دور کند. در حالی که با آموزش ترفندهای مختلف و متنوع درست کردن ژله در منابع آموزشی می‌توانید در هر وعده غذایی برای خانواده خود مزه‌های دل چسبی به وجود بیاورید.

درست کردن ژله به صورت کلی دو روش عمده دارد. یا می‌توانید با استفاده از آب میوه تازه در منزل اقدام به این کار کنید و یا پودرهای آماده ژله را تهیه نموده و ژله‌های خوشمزه درست کنید. البته انتخاب برند پودر ژله نیز می‌تواند در مزه نهایی آن تأثیر مستقیمی داشته باشد.چطور در خانه ژله درست کنیم

در اولین بخش از روش‌های درست کردن ژله، در مقاله چگونه ژله درست کنیم قصد داریم روش تهیه ژله خانگی را برای شما باز گو کنیم. مواد لازم برای درست کردن ژله خانگی عبارت‌اند از:

برای درست کردن ژله خانگی با استفاده از مواد بالا مطابق با برنامه زیر عمل نمایید:

اگر طی کردن مراحل بالا برای شما سخت است؛ برای درست کردن ژله‌های خوشمزه می‌توانید از پودر ژله‌های آماده استفاده نمایید. این پودر ژله‌ها با طعم میوه‌های مختلفی موجود می‌باشند که شما می‌توانید برای ایجاد تنوع انواع میوه‌های مختلف آنها را تهیه کرده و از آن استفاده نمایید.

برای درست کردن ژله با استفاده از پودر ژله مطابق با روند زیر اقدام کنید:

طی کردن این مراحل می‌تواند پاسخ مناسبی برای سؤال چگونه ژله درست کنیم برای شما باشد.


خرید پودر ژله آماده

ژله درست کردن نیز مانند سایر موارد آشپزی در خانه تحت تأثیر تجهیزات آشپزی می‌تواند شکل و شمایل مختلفی به خود بگیرد. برای ژله درست کردن می‌توان با استفاده از قالب‌های مخصوص ژله و سایر تجهیزات، تزئینات عالی به وجود آورد. تزئین کردن ژله هدف شما را از درست کردن آن درخشان‌تر خواهد کرد.

استفاده از تجهیزات و قالب‌های ژله را به شما پیشنهاد می‌کنیم.


بی‌نهایت قالب جذاب ژله را اینجا ببینید

با ترفندها و مراحل درست کردن ژله آشنا شدیم. استفاده از این ترفندها می‌توانید کیفیت آشپزی شما را افزایش داده و وعده‌های غذایی خوشمزه‌تری را برای شما به دنبال داشته باشد. برای اینکه بهتر متوجه شوید به چه لوازم و موادی برای پاسخ به چالش چگونه ژله درست کنیم نیاز داریم، یکبار دیگر مراحل اولیه آن را با هم مرور می‌کنیم:

با استفاده از این مراحل شما می‌توانید علاوه بر اینکه کیفیت آشپزی خود را چند برابر می‌کنید، با درست کردن ژله‌های عالی دست پخت و هنر خود را در آشپزی به دیگران نشان دهید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


چگونه نزد همسر بیشتر دوست داشته شویم؟


فروشگاه سیسمونی آنلاین

 

طرز تهیه ژله رنگین کمان

 

چطور در خانه ژله درست کنیم

مواد لازم برای ژله چند رنگ :انگور يا شاتوت (برای بنفش)بلوبری،تمشک آبی (برای آبی)ليمو يا كيوی (برای سبز)موز يا آناناس (برای زرد)پرتقال (برای نارنجی)آلبالو يا انار (برای قرمز)

ژله آلوئه ورا (بی رنگ برای بستنی)

بستنی ليوانی وانيلی: 2 عدد

 

طرز تهیه ژله رنگین کمان :

می توانيد تعداد رنگ های ژله را كم كنيد (اگر وقتتان كم بود) یا طعم مورد نظر خودتان را استفاده کنید به نظرم باز هم قشنگی خودش را خواهد داشت.اگر از ظرفی مانند قالب ما استفاده می كنيد به اين نكته توجه كنيد كه ميزان ژله ای كه از هر نوع تهيه می كنيد به ترتيب رنگ رنگين كمان همين طور زيادتر می شود.برای اينكه متوجه منظورم شويد دانه دانه رنگ ها را توضيح می دهم.اولين رنگ (بنفش):ميزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوری است. نصف پودر يعنی 5 قاشق را با نصف ليوان آب جوش حل كنيد. برای شفاف تر شدن كمی روی حرارت قرار بدهيد تا بجوشد.

 

طرز درست كردن ژله

 

بعد نصف لیوان آب يخ اضافه كنيد و در ظرف ژله بريزيد.البته قبل از آن ظرف ژله را با آب سرد بشویيد و حدود 1 دقيقه در فريزر بگذاريد.

 

طرز درست كردن ژله

 

و بعد ژله را در يخچال به مدت 30 دقيقه بگذاريد تا خودش را بگيرد (شايد زودتر از اين زمان هم سفت شود)فقط توجه داشته باشيد نبايد ژله ها خيلی سفت شوند چون در پايان لايه های ژله از هم جدا می شوند.مقدار کمی از ژله آلوئه ورا را داخل آب گرم بریزید و اجازه بدهید خنک شود (می توانید چند دقیقه داخل یخچال قرار بدهید تا خنک شود) سپس با دو قاشق بستنی كه در دمای اتاق شل شده مخلوط كنيد و روی ژله بنفش بريزيد. و حدود 20-30 دقيقه داخل یخچال قرار بدهيد تا سفت شود.

 

دقت کنید دمای بستنی و ژله یکی باشد اگر ژله خیلی گرم و بستنی سرد باشد باعث بریده شدن و دانه دانه شدن بستنی می شود.مرحله 2 ژله چند رنگ، رنگ نيلی است كه تركيب آن شامل 3 قاشق ژله بلوبری و 2 قاشق ژله بنفش است.اين پودرها را با نصف ليوان آب جوش حل كنید و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه كنيد كمی سرد كه شد به آرامی روی لايه دوم بريزيد (اين كا را آرام انجام بدهيد و زمان بدهيد تا خودش را بگيرد.

 

و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به مقدار کمی ژله آلوئه ورا اضافه كنید و روی لايه بعدی بريزيد.

 

درست كردن ژله چند رنگ

 

خب من فقط ميزان مواد لايه های بعدی را می گویم.

رنگ آبی:6 قاشق ژله آبی را با کمی از نصف ليوان بيشتر آب جوش و نصف ليوان بيشتر آب سرد حل كنيد. در این مرحله ژله آلوئه ورا را بیشتر از مرحله بعد بریزید هر لایه مقدار آن اضافه می شود و طبق مراحل قبل روی لايه ها بريزيد. دلیل زیاد شدن مقدار ژله ها در هر مرحله بزرگ شدن دهانه قالب است.

 

درست كردن ژله چند رنگ

 

7 قاشق رنگ سبز با كمی بيشتر از نصف ليوان آب جوش و بيشتر از نصف ليوان آب سرد مخلوط شود. و باز هم روی آن ژله آلوئه ورا را با بستنی مخلوط کنید و روی آن بریزید.

 

درست كردن ژله چند رنگ

 

8 قاشق ژله زرد با كمی بيشتر از آب جوش و به همان اندازه با آب سرد مخلوط کنید. و طبق مراحل قبلی بستنی و ژله آلوئه ورا را بریزید.9 قاشق ژله نارنجی را با يک ليوان سرخالی آب جوش حل كرده و با یک لیوان سرخالی آب سرد مخلوط كنيد و … ادامه اش مانند مراحل قبل، می توانيد اين بار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بگذاريد.تمام پودر ژله انار را با يک ليوان آب جوش حل كنيد و با 1/4 آب سرد مخلوط كنيد. و به آرامی روی مواد بريزيد و بگذاريد حدود يک روز در يخچال بماند (كمتر هم باشد اشكال ندارد…)

 

درست كردن ژله چند رنگ

 

بعد با استفاده از سشوار ظرف را گرم كنيد و آن را به آرامی داخل بشقاب يا ظرف مورد نظرتان برگردانيد. البته قبل از آن با كارد كناره های ژله را جدا كنيد.يا می توانيد قالب تان را داخل آب جوش فرو ببريد و 1001، 1002، 1003 بشماريد و ظرف را برگردانيد.ظرف من كمی پايين آن گود است كه رنگ قرمز ديده نمی شود.چطور در خانه ژله درست کنیم

ژله چند رنگ

 

اين برش داده اش است.

 

برش ژله رنگین کمان با بستنی

 

نكات مهم:حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بريزيد.ژله هايی را كه می خواهيد روی مراحل با بستنی بريزيد را بگذاريد كمی ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نريزيد.نگذاريد خيلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لايه ها از هم جدا می شوند.می شود ژله های هر مرحله را در فريز گذاشت ولی مراقب باشيد يخ نزنند.من دوست ندارم لايه های ژله بستنی ام ضخيم باشد ولی اگر شما دوست داشتيد می توانيد موقع تقسيم بندی ژله آن را به نسبت 2 به 2 تقسيم كنيد ولی خيلی بستنی نزنيد.

اگر ظرفتان مستطيل است ميزان پودر ژله ها به يک اندازه می شود.

 

طرز تهیه ژله چند رنگ بدون بستنی

 

طرز تهیه ژله رنگین کمان بدون بستنی :

برای تهیه ژله رنگین کمان بدون بستنی می توانید از هر چند رنگ و طعمی که دوست دارید استفاده کنید. من در ابتدا رنگ بنفش را استفاده کردم. به این صورت که یک عدد پودر ژله را با یک لیوان آب گرم حل کنید زمانی که پودر ژله ها به خوبی حل شد یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید در قالب مورد نظر بریزید و داخل یخچال بگذارید.

 

اجازه بدهید ژله خودش را بگیرد تا حدی که وقتی انگشت روی ژله می زنید جای آن روی ژله باقی بماند، اگر ژله کامل سفت شود زمان بیرون آوردن از قالب لایه ها از هم جدا می شوند اگر هم نبندد لایه ها با هم مخلوط می شوند.

 

لایه بعدی من رنگ آبی است آن را مانند ژله بنفش آماده کنید و روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال قرار بدهید و لایه های بعدی ژله رنگین کمان را به همین صورت درست کنید.

 

تا لایه آخر که شد اجازه بدهید این لایه ژله به خوبی بسته شود برای جدا کردن آن می توانید از سشوار استفاده کنید یا قالب را درون ظرف آب گرم در حد 3 ثانیه نگه دارید و آن را برگردانید.

 

اگر می دانید و برای اولین بار است می خواهید ژله رنگین کمان درست کنید آن را داخل ظرف های تک نفره شفاف یا ظرف شیشه ای که با آن ژله را سرو کنید درست کنید. به این دلیل که اگر اضافه کردن لایه های ژله دیر شد مشکلی پیش نیاید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

 

لذت آشپزی با بیتوته


واسه همه چی جا هست!

مشاهده تمامی مدلهای فرش وامکان خریدآنلاین

بلیط کیش را دربهترین فصل سفر به آن خریدکن


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا

سریعترین وارزانترین راه سفربه نقاط مختلف


تخفیف یلدایی محصولات نوزاد و کودک

رویایی بابحران نگران کننده روابط زناشویی


خرید لباس ژورنالی نوزاد با تخفیف یلدا


راه و رسم داشتن زندگی زناشویی بدون تنش


جلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!


تا60%تخفیف پرطرفدارترین محصولات جنسی


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی


قاعدگی دردناک زنان و دختران


انواع تشک طبی و خوشخواب/خرید مستقیم

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

ژله یکی از خوش مزه ترین دسرهایی است که سر هر میز غذایی باید باشد. ژله ها طعم های مختلفی دارند. شما با دستور زیر می توانید یک ژله خانگی خوش طعم میوه ای درست کنید

برای هر پیمانه آب میوه دو ورق ژلاتین و مقداری شکر لازم است. مقداری شکر را در آب میوه می ریزیم و روی حرارت، کمی جوش می دهیم تا شکر حل شود. سپس از روی آتش بر می داریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف می کنیم .

بیشتر بدانید : طرز تهیه نوع جدیدی از ژله

ژلاتین حل شده را نباید در شیر در حال جوش ریخت؛ چون شیر می برد. باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود و سپس ژلاتین را با آن مخلوط کرد.ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد؛ ظرف های چینی مناسب نیست .چطور در خانه ژله درست کنیم

طرز تهیه ژله مغزدار

بیشتر بدانید : ژله رولی را به سه شکل زیبا تزیین کنید

بیشتر بدانید : آموزش تصویری تهیه ژله رولی ( ژله فرفره ای )

بیشتر بدانید : طرز تهیه ژله ابر و بادی چند رنگ

بیشتر بدانید : طرز تهیه ژله قلبی

بیشتر بدانید : ژله رنگین کمانی سه سوته، یک ژله سریع و شیک برای شب یلدای خانم های کارمند

بیشتر بدانید : طرز تهیه ژله قلب شیشه ای

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : khorasannews.com

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

ژله یکی از خوش مزه ترین دسرهایی است که سر هر میز غذایی باید باشد. ژله ها طعم های مختلفی دارند. شما با دستور زیر می توانید یک ژله خانگی خوش طعم میوه ای درست کنید

برای هر پیمانه آب میوه دو ورق ژلاتین و مقداری شکر لازم است. مقداری شکر را در آب میوه می ریزیم و روی حرارت، کمی جوش می دهیم تا شکر حل شود. سپس از روی آتش بر می داریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف می کنیم .

بیشتر بدانید : طرز تهیه نوع جدیدی از ژله

ژلاتین حل شده را نباید در شیر در حال جوش ریخت؛ چون شیر می برد. باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود و سپس ژلاتین را با آن مخلوط کرد.ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد؛ ظرف های چینی مناسب نیست .چطور در خانه ژله درست کنیم

طرز تهیه ژله مغزدار

بیشتر بدانید : ژله رولی را به سه شکل زیبا تزیین کنید

بیشتر بدانید : آموزش تصویری تهیه ژله رولی ( ژله فرفره ای )

بیشتر بدانید : طرز تهیه ژله ابر و بادی چند رنگ

بیشتر بدانید : طرز تهیه ژله قلبی

بیشتر بدانید : ژله رنگین کمانی سه سوته، یک ژله سریع و شیک برای شب یلدای خانم های کارمند

بیشتر بدانید : طرز تهیه ژله قلب شیشه ای

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : khorasannews.com

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

چطور در خانه ژله درست کنیم
چطور در خانه ژله درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *