چطور مرغ را خوش طعم کنیم

 
helpkade
چطور مرغ را خوش طعم کنیم
چطور مرغ را خوش طعم کنیم

زرشک پلو با مرغ غذایی است که همه طعم آن را می‌پسندند و از خوردنش لذت می‌برند. علاوه بر این‌ها، هم ظاهر زیبایی دارد و هم مغذی است.

پختن مرغ یکی از آسان‌ترین وخوشمزه‌ترین غذاها است، ولی همین مرغ خوشمزه فوت و فن‌هایی دارد که رعایت برخی نکات سبب خوشمزه‌ترشدن مرغ می‌شود.

تبیان، دستیار هوشمند زندگی

پل های ارتباطی

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12

public@tebyan.com

02181200000

دسترسی سریع

محصولات و خدمات

اشتراک در خبرنامه

کلیه حقوق این سایت مربوط به موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان می‌باشد.

بسیاری از افراد تصور می‌كنند كه روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی كه رعایت نكته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد

زرشك از میوه‌هایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشك قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌كنند كه روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی كه رعایت نكته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است.

بیشتر بدانید : نکاتی برای خوش طعم کردن غذا که سرآشپزها به شما نمی گویند

مصرف روغن را محدود و فقط به اندازه 6 قاشق مرباخوری برنج میل كنید. زرشک پلویتان را با سالاد سبزی‌های تازه بخورید تا دریافت فیبر باعث احساس سیری در شما شود.

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

بیشتر بدانید : 3 ورزش اصلی که وزن تان را به شدت کاهش می دهد!!

بهتر است از روغن زیتون استفاده كنید. حتی می‌توانید به غذایی كه در بشقابتان كشیده‌اید، سبوس گندم پودرشده بیفزایید. خوردن زرشک پلو با سبزی خوردن تازه میزان فیبر دریافتی را افزایش می‌دهد و به كنترل این بیماری كمك می‌كند.

بیشتر بدانید : بهترین و بدترین مواد غذایی برای معده و گوارش

به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده و قسمت ران آن را كه آهن بیشتری دارد، انتخاب كنید. همراه این غذا نیز یك لیوان آب پرتقال بنوشید زیرا وجود ویتامین C در آن باعث می‌شود آهن بیشتری جذب شود.

بیشتر بدانید : چگونه از تغییر رنگ زرشک در زرشک پلو جلوگیری کنیم؟

بیشتر بدانید : تلخی غذا را چگونه از بین ببریم؟

بیشتر بدانید : رفع شوری غذا با 4 روش ساده

بیشتر بدانید : راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان

بیشتر بدانید : یک روش ساده برای بخارپز کردن غذا

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : salamat.ir

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

آیا می‌دانید در هفته ۳۶ بارداری باید برای ذخیره خون بندناف نوزادتان ثبت‌نام کنید؟!

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » نکات آشپزی » مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

مواد لازم برای این کار شامل(آب لیمو 1/2 فنجان،2 قاشق غذا خوری خردل ،نمک 1 قاشق چای خوری،1 فنجان روغن زیتون)

مواد لازم برای این کار شامل(1/4 فنجان روغن زیتون،سرکه 2 قاشق چای خوری،نمک 1 قاشق چای خوری،1 قاشق چای خوری پودر سیر
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده،1 قاشق غذا خوری ادویه ایتالیایی)

مواد لازم برای این کار شامل (1/2 فنجان سس سویا،1/4 فنجان شکر قهوه ای،3 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز خرد شده و تازه،1 قاشق غذا خوری سیر خرد شده،2 قاشق چای خوری روغن کنجد،1 قاشق چای خوری فلفل سیاه)

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

مواد لازم برای این کار شامل(فلفل چیپتوله یا فلفل سبز تند1چهارم فنجان،3 قاشق غذاخوری روغن زیتون،2 حبه سیر، خرد شده،1/2 پیاز، خرد شده،فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری،1 قاشق چای خوری زیره سبز،1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز،نمک 1 قاشق چای خوری)

(wiki how این سبک رو نذاشته بود من خودم اضافش کردم واقعا حیف شد این روش عالی رو بلد نیستن بیچاره ها^_^)
مواد لازم برای این کار شامل(1چهارم فنجان کره آب شده،آبلیمو 2قاشق چایخوری،نمک 1قاشق چایخوری،زعفران 3قاشق غذاخوری،پودر سیر 1قاشق چایخوری،آویشن 1قاشق چایخوری،موسیر خشک 5عدد،سیر رنده شده 1قاشق چایخوری،فلفل قرمز 1قاشق چایخوری،دارچین نصف قاشق چایخوی ،آب پیاز 1 فنجان)

برای مرینیت کردن به هر روش اول مواد درشت مثل سیر،پیاز سبزیها و .. رو ریز خرد کنید و بعد روغن رو بهش اضافه کنید و درون مخلوط کن خوب بزنید ادویه ها رو هم داخل مخلوط کن بریزید و بعد خوب میکس کنید یعنی سس نباید طوری بشه که مثل نفت روش ذرات معلقه همه چیز باید خوبه خوب میکس شده باشه.

حالا مرغ رو خوب بشورید و خشک کنید حتی اگر میتونید با دستمال آب اضافیش رو بگیرید تا کامل خشک بشه.

مواد درست شده رو روی مرغ بریزید و بعد اون رو داخل کیسه دربسته قرار بدید و با گوشتکوب خیلی بکوبید (البته اگر میخواید مرغ رو سالم بپزید با دست نایلون رو ورز بدید تا کامل مواد به خورد گوشت برن)بعد کیسه رو داخل یه ظرف چفت بذارید و از حداقل 4ساعت تا 24ساعت بذاریدش داخل یخچال تا مزه دار بشه.

اینم بگم که به هیچ وجه داخل ظرف فلزی مرغ رو نذارید چون اسید با ظرف واکنش میده و مواد سمی وارد گوشت میشن.بعد از گذشت زمان مرغ رو خارج کنید و بذارید توی ابکش چند دقیقه بمونه.

بعد لای فویل قرارش بدید و توی فری که از قبل با دمای 400درجه فارنهایت داغ شده یه 1ساعتی بپزید البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه.

اگرم میخواید همین طوری بپزیدش یه کم فلفل دلمه ای و هویج و پیاز و کرفس و … رو توی کمی روغن سرخ کنید و بهش رب و زعفران و …اضافه کنید و مرغ رو با کمی اب بهش اضافه کنید و صبر کنید 1ونیم تا 2ساعت بپزه!

 

مواد گفته شده برای مرینیت کردن نیم کیلو مرغ هست!
توی همه مراحل میتونید سرکه یا ابلیمو رو با هم جایگزین کنید.
ادویه هایی که دوست ندارید رو حذف کنید و به جاش اونی که دوست دارید رو بیشتر بریزید یا با چیز دیگه جا به جا کنید.
مرغ حتما باید داخل یخچال استراحت کنه.
اگر میخواید از آب مواد داخل مزغ استفاده کنید حتما قبلش بجوشونیدش.
نوش جانتون

 

سوران

نام:

روش‌های از بین بردن بوی بدِ مرغ 

: اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.


یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد.

چطور مرغ را خوش طعم کنیم


ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم. سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روش های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکارها اشاره می کنیم:


1- مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.


2- با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.


3- در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.


4- در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.


5- در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.


6- یک شب قبل، کمی نمک روی تکه های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.


7- در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.

امروز مرغ را اینطوری مزه دار کنید! 

مرغ با لیمو و زیتون

وب سایت آشپز باشی: امروز برای شما طرز تهیه مرغ با لیمو و زیتون را آموزش داده ایم. حتما آن را درست کنید. به احتمال زیاد از طعم آن خوشتان می آید.

مواد لازم:


۸ عدد سینه مرغ


۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون


۲ عدد لیمو


۲ عدد پیاز


۴ حبه سیر


۱ پیمانه زیتون سبز


چطور مرغ را خوش طعم کنیم

۲ پیمانه آب مرغ


۱ قاشق چای خوری آویشن


۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز 


طرز تهیه:


1.روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید. در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید. مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقیقه بماند. مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.


2. لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید. اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.


3. برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و 2 پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند. حال شعله را کم کنید تا 10 دقیقه آرام با هم بپزند.


4. مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید. روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.


مرغ_پرتقالی_زغالی



سینه مرغ یا رون مرغ  را با پیاز درشتی که نگینی خرد وسرخ میکنیم مرغهارا همراه پیاز کاملا دورویش را سرخ میکنیم ،نمک،زرد چوبه،فلفل وکمی سماق میریزیم یک لیوان پر اب پرتقال طبیعی به مرغها می افزاییم شعله را کم میکنیم تا مرغ پخته وابش کشیده شود ،نصف قاشق غذا خوری رب گوجه با کمی اب رقیق کرده وروی انها میریزیم وقتی ابش کشیده شده. دوتا زغال رو روی شعله داغ میکنیم میزاریم داخل پیماله روش کمی کره اب شده میریزیم و زود درش رو میبندیم که دود زغال به خرد مرغ بره..بعد١٠دقیقه اماده سرو است این نوع پخت مرغ مزه ملس وبسیار خوشمزه وسریع اماده میشود حتما امتحان کنید ،باپلو ونان سرو میشود.

مرغ_مجلسى


موادلازم:


مرغ: به میزان لازم 

پیاز: ۱ عدد درشت

فلفل دلمه‌ای: یک عدد کوچک

زعفران آب کرده غلیظ: ۵ ق س

فلفل سیاه، نمک، زردچوبه: میزان لازم

آب: ۱ لیوان

آبلیمو: ۱ ق س

گلاب: ۱ ق غ سرخالی

عصاره مرغ: ۱ حبه

نخودفرنگی، هویج، ذرت: در صورت دلخواه

رب گوجه‌فرنگی: ۱ ق س

روغن: کمی


طرز تهیه:


مرغ‌ها را داخل قابلمه می‌چینیم، ابتدا سینه در ردیف زیر و ران در ردیف بالایی، سپس لابه لای مرغ‌ها زعفران میریزیم.


سپس برشهای هویج ( در صورت تمایل )و پیاز خرد شده خلالی…

نمک…

زردچوبه و فلفل سیاه…


و در لایه رویی به ترتیب زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، فلفل‌دلمه‌ای را می‌ریزیم .

سپس در صورت دلخواه (که من پیشنهاد می‌کنم حتما اضافه کنید) عصاره مرغ را با دست خرد کنید و روی مرغ‌ها بریزید، و حدود ۲ ق س هم روغن اضافه کنید.

بعد یک لیوان آب را کامل داخل قابلمه می‌ریزیم.


در قابلمه را ببندید و شعله گاز را خیلی کم کنید. و اجازه بدهید تا مرغ آب بیندازد و با یک لیوان آبی که اضافه کرده‌ایم کاملا بپزد. حدود یک و نیم ساعت طول می‌کشد.

در این مرحله مرغ‌ها کاملا پخته‌اند، پس از قابلمه خارج می‌کنیم و آب مرغ را از صافی رد می‌کنیم.


داخل ظرفی کمی روغن ریخته و رب را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.


سپس آب مرغ رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم، سپس آبلیمو و در نهایت گلاب رو اضافه می‌کنیم. و اجازه می‌دهیم که کمی بجوشد و مزه و بوی گلاب به خورد سس برود.


مرغ‌ها را داخل تابه چیده و سرخ می‌کنیم.

سپس اگر دوست داشتید، آب مرغ را به مرغ‌های سرخ شده اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه(بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با شعله کم) در آب مرغ قل بزنه تا طعم سس به داخل بافت مرغ‌ها نفوذ کنه.


یک ربع آخر نخودفرنگی و ذرت را با کمی آب و آب مرغ می‌پزیم و کنار می‌گذاریم.


خوب حالا مرغ خوشمزه با طعم و بوی مرغ‌های رستوران آماده است. 


برای مزه دار کردن مرغ از لیمو استفاده کنید 



مواد لازم:

۸ عدد سینه مرغ

۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

۲ عدد  لیمو

۲ عدد  پیاز

۴ حبه   سیر

۱ پیمانه زیتون سبز

۲ پیمانه آب مرغ

۱ قاشق چای خوری آویشن

۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز   


 طرز تهیه:

 1.روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید. در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید. مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقیقه بماند. مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.

2. لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید. اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.

3. برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و 2 پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند. حال شعله را کم کنید تا 10 دقیقه آرام با هم بپزند.

4. مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید. روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.


مواد لازم:

ران مرغ=۸ عدد

زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری

روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)

فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده

آب=۳/۲ لیوان

آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری

ذرت و نخود سبز سرخ شده:

کره=۵۰ گرم

ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم

نخود سبز=۲۰۰ گرم

نمک=۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری

آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری

برگهای تازه گشنیز

طرز تهیه:

۱٫اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.

۲٫زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)

۳٫تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.

۴٫روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.

۵٫شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.

۶٫در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.

۷٫آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.

۸٫مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.

‌ «مرغ حلقه اي»؛ جديدترين غذايي که مي توان با مرغ پخت



🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗


<>

 چي لازم دارم:

آرد سفيد 300 گرم(3 پيمانه)

خامه 3 قاشق سوپخوري

نمک 1/2 قاشق مرباخوري

گشنيز خرد شده يا خشک 2-3 قاشق سوپخوري

آب 300ميلي ليتر (2 پيمانه)

ماء الشعير 1/4 پيمانه

مرغ پخته خرد شده يک عدد سينه

زرشک 3-4 قاشق سوپخوري

آبليمو به دلخواه

نمک و فلفل به ميزان لازم

پنير پيتزا به دلخواه

پياز درشت 1 عدد

روغن براي سرخ کردن

چطور بپزم

ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعير را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد و به دست نچسبد (البته به نظر من اين مقدار آب خيلي خيلي زياد بود من مجبور شدم يک پيمانه ديگر آرد اضافه کنم تا خمير درست شود)

خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت مي دهيم.

خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت مي دهيم

پياز و مرغ و فلفل دلمه اي و زرشک و نمک و فلفل و آبليمو و پنير را با هم مخلوط مي کنيم و مي پزيم

پياز را خرد کرده و سرخ مي کنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت مي دهيم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه مي کنيم. و بعد از پختن اجازه مي دهيم تا مواد سرد شود.

خمير را پهن کرده و مواد را روي آن بريزيد و به صورت رولت مي پيچانيم

خمير را به 8 قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلي نازک) پهن کرده و مقداري از مواد را روي خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت مي پيچانيم.)

دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم و در روغن سرخ مي کنيم

بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم (مي توانيد دستتان را کمي خيس کنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ مي کنيم.

هر چقدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت

هر قدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد.

مي توانيد به جاي مرغ و زرشک از ژامبون دودي مرغ و سس خردل و کمي پنير خامه اي استفاده کنيد، در کل مواد دروني بايد ترش مزه باشد.

اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد

غذاي خيلي خوشمزه اي مخصوصا حالت کرانچي که دارد .

‌ مرغ با سیر و سیب زمینی گریل شده


مارچوبهٔ گریل شده : 3 پیمانه


فلفل آسیاب شده و نمک درشت : به میزان لازم


برگ آویشن تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری و برای تزئین


سرکۀ سفید : ¼ پیمانه + 2 قاشق غذا خوری


سیر ریز شده : 6 حبه


روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری و برای سینی گریل


سیب‌زمینی استانبولی کوچک : 1300 گرم


سینۀ مرغ : 1300 گرم


کره : یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


گریل را روی دمای متوسط قرار می‌دهیم.

دو کاغذ فویل به طول 120 سانتیمتر را از وسط تا می‌زنیم و دو ورقِ دو لایۀ مجزا درست می‌کنیم.

سیب‌زمینی‌ها را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را روی یکی از فویل‌ها قرار می‌دهیم.

فویل را روی سیب‌زمینی‌ها و کناره‌های آن را محکم می‌کنیم. آن را روی گریل قرار می‌دهیم تا حدود 25 دقیقه بپزد.

یک‌بار آنها را برمی‌گردانیم تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند

از روی حرارت برمی‌داریم.

یکی از بسته‌های سیب‌زمینی را باز نمی‌کنیم تا گرم بماند، دیگری را باز می‌کنیم تا سیب‌زمینی‌ها خنک شوند و آن را برای سالاد سیب‌زمینی نگه می‌داریم.

دمای گریل را زیاد می‌کنیم. سینی شبکه‌ای گریل را به آرامی به روغن آغشته می‌کنیم.

در این حین سس را تهیه می‌کنیم : در یک ظرف بزرگ، روغن، سیر، سرکه، آویشن، یک قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل را با همزن مخلوط می‌کنیم.

مرغ‌ها را در آن می‌غلتانیم تا تمام سطح مرغ به سس آغشته شود. به مدت 10 تا 30 دقیقه ‌می‌گذاریم در دمای اتاق بماند.

مرغ‌ها را از داخل سس بیرون می‌آوریم و گریل می‌کنیم تا جایی که کاملاً پخته و سرخ شوند، هر طرف 2 تا 3 دقیقه.

مرغ‌ها را از گریل بیرون می‌آوریم. نیمی از آنها را داخل فویل می‌پیچیم تا گرم بماند و نیمی دیگر را برای سالاد مرغ کباب‌شده نگه می‌داریم.

سیب زمینی‌های گرم را از فویل بیرون آورده، داخل کاسۀ متوسطی قرار داده و کره، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

در یک کاسۀ متوسط، مارچوبه (را که به طور مورب به قطعات 4 سانتیمتری خرد کرده‌ایم) را با سس سرکه (مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و سبزیجات خشک معطر به سلیقۀ خودمان) مخلوط می‌کنیم.

مرغ ‌های گریل‌شده را با سیب‌زمینی و مارچوبه داخل ظرف پذیرایی قرار داده و در صورت تمایل با آویشن تزئین كنيد.

نوش جان

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :


 مرغ درسته یک عدد

 پیاز یک عدد

 سیر چند حبه

نمک به مقدار لازم

شکر نصف پیمانه

لیموی تازه دو عدد

میخک ۱۰ عدد

فلفل سبز یا قرمز تند دو سه عدد

برگ بو دو برگ


مواد لازم برای سس مرغ سوخاری:

 گوجه فرنگی ۴ عدد درشت

 پیاز یک عدد

 سیر ۳ حبه درشت

 فلفل سبز دو عدد

 زیره نیمکوب یک پینچ

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

جوزهندی به مقدار لازم

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

 



طرز تهیه مرغ سوخاری: برای درست کردن امرغ سوخاری باید از ۲۴ ساعت قبل تصمیم بگیرید برای پختن آن مرغ را به این ترتیب تمیز کردم. نوک بالهای آن را چیدم و گردن و استخون پشتش را جدا کردم. پوست مرغ را نباید کند. از قسمت سینه برش دادم کامل تا پایین تا مرغ تخت شود.

 

طرز تهیه مرغ سوخاری (پختن مرغ سوخاری )

شستم و گذاشتم داخل یک قابلمه و روی آن نصف پیمانه نمک و نصف پیمانه شکر و دو عدد فلفل سبز یا قرمز تند (خشک یا تازه فرقی نمیکند) پیاز و سیرخرد شده و میخک ریختم. و تا سطح مرغ روی آن آب ریختم. وگذاشتم داخل یخچال تا ۲۴ ساعت بماند.اینکار باعث مزه دار شدن مرغ می شود. همچنین دیگر مرغ حین سرخ کردن نمی سوزد و گوشتش ترد و آبدار می ماند.

 

شستشو و قرار دادن مرغ در قابلمه

البته من مرغم یخ زده بود و مرحله برش سینه مرغ را بعد از مزه دار شدن انجام دادم.

بعد از 24 ساعت ، مرغ را از آب در آوردم و سطح داخلی گوشتش را با نمک و فلفل و کمی ادویه آغشته کردم.دو تا لیموی تازه هم داشتم که آب آن را روی سطح مرغ ریختم و پوست آن را اینطوری تکه تکه کردم و گذاشتم روی مرغ تا طعم بهتری بگیرد. و۳۰ دقیقه به آن زمان دادم. چاقو را توی چند جای گوشت مرغ فرو کردم تا بهتر مزه دار شود.

 

آغشته کردن مرغ به وسیله نمک و فلفل

داخل یک ماهیتابه جادار و تخت (نباید وسط آن بالا آمده باشد) مقداری روغن ریختم. مقدار روغن نباید خیلی کم باشد.روغن که داغ داغ شد مرغ را از پشت آن قسمتی که پوست دارد داخل روغن گذاشتم و روی آن یک قابلمه پر از آب که باید سنگین باشد را قرار دادم. اصل دستور این غذا با آجر است اما ما که آجر نداریم!! شما اگه آجر در دسترستان بود دو تا آجر زیر فویل بپیچید و بگذارید روی مرغ. در واقع مرغمان باید زیر یک جسم سنگین حسابی سرخ شود تا کامل بپزد.

 

قرار دادن قابلمه بر روی مرغ

شعله را نباید خیلی کم کرد. مرغ باید خوب سرخ شود .۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دادم به آن تا خوب سرخ شد .و با دو تا کفگیر آن را برگرداندم .می توانیم از این جا به بعدش را بگذاریم داخل فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا یک ربع بپزد. اما من ترجیح دادم این طرف دیگر مرغ هم سرخ شود. همان یک ربع کافی است.

 

سرخ کردن مرغ

من چند عدد بادمجان خانگی کوچک داخل یخچال داشتم. پوستشان را گرفتم و انداختم کنار مرغ تا توی روغن آن سرخ شود خیلی خوشمزه شده بود.طرز تهیه سس مرغ سوخاری :می شود از هر سسی استفاده کرد. من این سس ساده و خوشمزه را انتخاب کردم.گوجه ها با کمک آب جوش پوست گرفتم .

 

قرار دادن گوجه ها در آب جوش جهت پوست گیری

پیاز، سیر، فلفل سبز تند، گوجه را داخل غذا ساز ریختم و پوره کردم. به آن روغن زیتون و زیره و کمی جوزهندی اضافه کردم. نمک و فلفل هم زدم . و گذاشتم روی حرارت تا کمی غلیظ شود. لازم نیست زیاد بجوشد ، یه ربع کافی است . پالپهای گوجه زیر دندان حس می شود .

 

اضافه نمودن مواد لازم به گوجه فرنگی و جوشاندن آن

مرغ که آماده شد با چاقو برش دادم .

 

برش دادن مرغ سوخاری به وسیله چاقو

می توانید همینطور یکجا سر میز ببرید.و با بادمجان سرخ شده و سس و برنج سفید خوردیم .خیلی چسبید.

تزئین نمودن مرغ سوخاری به وسیله سبزیجات

#مرغ_خوشمز_با_طعم_ترش_زرشك 



قطعات مرغ را شسته و با اين مواد  مرينت كنيد :

زرشك يك استكان يا بيشتر ، يكعدد پياز كوچك ، سه حبه سير ، زنجبيل مقداري ، ادويه كاري ، پودر هل ، زردچوبه ، فلفل سياه ، پودر رازيانه 

مواد بالا را تو غذا ساز ريخته و كمي خرد كنيد سپس نصف استكان آب اضافه كنيد و خوب مواد رو با دستگاه له كنيد تا سس غليظ بدست بياد سپس قطعات مرغ رو با اين سس بمدت يك ساعت يا يك شب مزه دار كنيد .

روغن را داغ كنيد ، مرغ را بهمراه سس و نمك و فلفل سبز تند خرد شده به روغن اضافه كنيد و بذاريد جوش بخوره سپس شعله را كم كنيد بذاريد آب غذا بره و مرغ بپزه و سرخ بشه و موقع سرو با زرشك سرخ شده تزيين كنيد .

این روزها و با گران شدن قیمت گوشت بیشتر کسانی که هر هفته مهمان دارند و می دانند هزینه گوشت برایشان بسیار زیاد تمام می شود سعی می کنند غذاهایی که مانند کباب و یا خورشت ها را از سفره مهمانی خود حذف کنند و از مرغ در تهیه غذاها استفاده کنند.

مرغ یکی از خوش خوراک ترین غذاها به خصوص در مورد ما ایرانی هاست که بسیار آن را خوشمزه طبخ می کنیم. ما از انواع ادویه برای تهیه مرغ استفاده می کنیم. اما هنگامی که مرغ را برای مهمانی آماده می کنیم قطعا کمی متفاوت تر و مجلسی تر آن را آماده می کنیم. با نیک صالحی همراه باشید تا طرز تهیه مرغ مجلسی را با هم ببینیم.

مرغ ۲کیلوگرم

پیاز ۲عدد

سیر ۲ حبه

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

نمک و فلفل به میزان لازم

ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) ۱ونیم قاشق چایخوری

زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی ۳قاشق سوپخوری

کره ۳قاشق سوپخوری

آب ۱سوم پیمانه

ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربی‌های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه
کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.
نمک،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا
سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.
پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید
سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده
و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا
مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و
سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم
روی مرغ ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.

۱) همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از
خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد.
در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.

۲) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج
شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق می‌گردد.

۳) در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا
با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.

۴) یادآوری می‌نماید نمک گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.

۵) اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.

سیر و خواص معجزه آسای آن باعث می شود در صورت مداومت به خوردن آن، تارهای موی شما سیاه شود.

سیر و درمان بیماری ها عفونی، سیر با تقویت سیستم ایمنی بدن به درمان بیماری های تنفسی،
برونشیت کمک شایانی می کند. سیر خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به عنوان داروی موثر درمان عفونت کاربرد دارد.

درمان سرماخوردگی، سیر با داشتن ماده آلیسین خطر ابتلا به سرماخوردگی را برای شما در فصول
سرما کاهش می دهد. آلیسین بخش فعال و مهم سیر است که می تواند باکتری ها و ویروس های بیماری زا را از بین ببرد.

درمان بیماری های قلبی و کاهش فشار خون

سوران ـ باشگاه خبرنگاران جوان





©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد . طراحی سایت با آنلاینر

۲۰ هزار تومان تخفیف ویژه رژیم غذایی ورزشی

0

0


سلام کاربر میهمان


ورود و عضویت

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

به عقیده برخی از افراد، مرغ غذایی با پخت راحت و بدون دردسر است، درست است که پختن مرغ کار سختی نیست، اما اگر به برخی از نکات ریز و جزئی دقت نشود، نتیجه آن بسیار متفاوت تر از آنچه فکر کنید، خواهد شد. در این مطلب به برخی از نکاتی که در آشپزی با مرغ مهم هستند، می پردازیم. لطفا با ما همراه باشید.

شاید فکر کنید که تمام طعم یک غذا به نحوه پخت و یا ادویه های استفاده شده در آن بستگی دارد، اما واقعا اینطور نیست. برای پختن یک مرغ خوشمزه نیاز است به نکات قبل از پخت هم توجه داشته باشید. این کار را با خرید یک مرغ مناسب شروع کنید. اگر مرغی که تهیه می کنید، مرغ خوبی نباشد، درنهایت نتیجه دلچسبی نیز نخواهد داشت.

اگر تصمیم گرفته اید مرغ بپزید، حتما زودتر آن را از یخچال بیرون بیاورید. این باعث می شود که مرغ به دمای اتاق برسد. حداقل یک ساعت قبل از زمانی که می خواهید فرآیند پخت را شروع کنید، باید مرغ را از یخچال بیرون بیاورید. بخش ‌هایی مانند سینه‌ و ران، نیز باید حداقل نیم ساعت قبل از قرار گرفتن روی شعله، از یخچال بیرون آورده شوند.

یک کار ضروری دیگر که باید زود انجام دهید، افزودن نمک است. این کار باعث می شود تا طعم شوری نمک به خورد اعماق مرغ نیز برود و فقط بر روی سطح آن نماند. شب قبل یا صبح روزی که می خواهید مرغ را بپزید، در یک کیسه پلاستیکی یا کاسه درب دار، نمک را به مرغ اضافه کنید.

کباب کردن مرغ، یک کار ماهرانه است. با جدا کردن اندام های بدن مرغ از شکم شروع کنید. در ابتدا لازم است شکم مرغ را با میوه ها یا گیاهان معطر مانند لیمو خرد شده، برگ رزماری یا سیر پر کنید. بعد پوست آن را با روغن زیتون چرب کرده و در نهایت پوست براق را آغشته به نمک و فلفل سیاه کنید. یکی از بهترین و بی نظیر ترین ظروف برای کباب کردن مرغ کامل، ماهی تابه چدنی است.

شاید همیشه دوست نداشته باشید یک مرغ کامل را برشته کنید، حتی اگر بخواهید هم، زمان بر است و ممکن است بیش از یک ساعت طول بکشد. در این شرایط کباب کردن مرغ در فر راه حل خوبی است. با تنظیم دما روی ۴۵۰ تا ۴۷۵ در عرض نیم ساعت مرغ شما کباب شده و رنگ طلایی پر زرق و برق به خود خواهد گرفت.

هنگام تنظیم برش ها برای برشته شدن، حتماً آنها را در یک لایه قرار دهید. همچنین لازم است تا فاصله ای بین شان بدهید تا حرارت فر فضایی برای احاطه مرغ داشته باشد و بتواند از هر زاویه در معرض حرارت قرار گیرد. اگر مرغ را به همراه سبزیجات بپزید، احتمال اینکه سبزیجات سریعتر از مرغ پخته شوند، وجود دارد، مگر اینکه از سبزیجات ریشه ای سخت مانند هویج کامل استفاده کنید. در این شرایط باید سبزیجات را از فر خارج کنید چون ممکن است بسوزند. علاوه بر این، سبزیجات هوای فر شما را مرطوب کرده و دستیابی به پوست مرغ فوق العاده ترد را سخت تر می کنند.

یک نکته آخر برای مرغ سرخ شده: سعی کنید سیر را خرد کرده و آن را به زیر پوست مرغ بکشید. سیر درون چربی مرغ ذوب می شود و در سراسر گوشت نشت می کند. این یک میانبر آسان برای جادوی مرغ کبابی داده است.

مزیت این روش پخت مرغ، مدت زمان موردنیاز کمتر برای پخت است. البته این روش از کباب کردن یا گریل کردن سخت تر است. البته باید توجه داشته باشید که بعضی از قسمت ها، مانند پاها و بال ها، با روش های دیگری غیر از سرخ کردن بهتر پخته می شوند.  سرخ کردن پاها در تابه یکی از چالش برانگیزترین کارهاست. از آن جا که شکل پای مرغ به گونه ای است که وقتی آن را درون تابه می گذارید، فقط قسمت هایی از آن کف تابه را لمس می کنند، این می تواند توزیع حرارت را با مشکل مواجه کند. در این شرایط ران ها و سینه ها خیلی بهتر عمل می کنند.

قبل از شروع به سرخ کردن مرغ، قابلمه مورد نظر را انتخاب کنید. هر چیزی به جز یک تابه نچسب، می تواند گزینه خوبی برای پخت این غذا باشد. تابه چدنی یک گزینه خوب برای این کار است و همان زرق و برقی که می خواهید را به پوست مرغ می دهد.

با چه روغنی مرغ را سرخ کنیم؟ کره یا روغن آفتابگردان می تواند گزینه خوبی باشد. استفاده از روغن زیتون برای این کار مناسب نیست، چون ممکن است آن را بسوزاند. و اما کره، کره همان رنگ طلایی دلخواه تان را به ران و سینه مرغ شما می دهد.

یک روش خوب برای سرخ شدن بهتر سینه مرغ این است که آن را با بیفتک کوب، بکوبید. با انجام این کار، به دو چیز می رسیم. اول اینکه گوشت کوبیده شده، ترد تر می شود و دوم اینکه کوبیدن و نرم کردن (که می توانید با ته قابلمه ای که گرم نشده است نیز این کار را انجام دهید) به سینه ها شکلی شبیه بادبان مانند می دهد که منجر به پخت سریع تر شده و سطح بیشتری برای طلایی شدن ایجاد می شود.

هنگام پختن سینه مرغ بدون نرم کردن آن، زمانی که خواستید آن را بچرخانید تا طرف دیگر آن سرخ شود، درب تابه را بگذارید. زمانی که طرف اول، جلز و ولز می‌ کند، یعنی یک سطح طلایی را بعد از پخت پنج تا هشت دقیقه ایجاد کرده‌است. بعد از این جلز و ولز، حدود یک چهارم فنجان آب را اضافه کرده و درب تابه را قرار دهید. این از خشک شدن سینه ها جلوگیری می کند (برای پنج تا هشت دقیقه باقیمانده).

برای سرخ کردن ران ها به چیزی بیش از یک تابه چدن نیاز دارید. بعد از چهار یا پنج دقیقه سرخ کردن هر طرف ران در تابه، ران ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه یا بالاتر در فر قرار دهید.

روند گریل کردن مرغ ساده است، اما چند نکته برای یادآوری وجود دارد. ابتدا همه اجزای اصلی مرغ به زیبایی روی گریل پخته می شوند. همانطور که منتظر گریل کردن مرغ خود هستید، به خاطر داشته باشید که گرما می تواند از یک گریل به دیگری یا از یک طرف گریل به طرف دیگر متفاوت باشد، بنابراین بیشتر از آنکه به زمان دستور العمل تان تکیه کنید، به درجه حرارت مورد نیاز گوشت تان اعتماد کنید.

دو روش عالی برای ساخت لایه های خوش عطر و طعم مرغ وجود دارد که باید قبل از اینکه مرغ را گریل کنید، آن را به کار گیرید: ماریناد و مالش. مارینادها پتانسیل تقویت عطر و طعم و آبدار شدن گوشت را دارند. مالش نیز این امکان را دارد که سطح مرغ را تردتر کند. راه دیگر برای تقویت طعم مرغ از طریق سوخت پخت و پز شما است. به عنوان مثال اگر از یک گریل زغالی استفاده کنید، عامل تاثیرگذار بر روی طعم اضافه شده همان سوخت پخت و پز است.

نکته مهم دیگر برای گریل کردن مرغ، جلوگیری از برش های واقعاً ضخیم است. مسلما سینه های مرغ بلند و سنگین، می تواند مدت زمان طولانی تری را برای گریل کردن نیاز داشته باشد، و قبل از پختن کامل قسمت های وسط، قسمت های خارجی می سوزد.

بسیار خوب، مرغ شما پخته شده است. حتما ده دقیقه قبل از بریدن آن، رویش را بپوشانید. یا روی کل مرغ فویل بکشید، یا ورقه هایی از آن را روی ظرف سرو خود قرار دهید تا هیچ بخاری نتواند از آن خارج شود. پس از یک وقفه کوتاه شما آماده اید تا طعم میوه ها و گیاهان معطری که در پخت آن استفاده کرده اید را با تمام وجود بچشید و غرق لذت شوید. نوش جان

منبع: مرغ خوشمزه آلامتو

رژیم ماهی و لاغری با این غذای دریاییِ پرطرفدار را امتحان کردید؟ اصلا تا به‌حال در مورد رژیم لاغری ماهی و اصولش چیزی شنیده‌اید؟

اگر شما هم از همه بخورونخورهای رژیم‌های …

یکی از موارد بسیار مهم برای ورزشکارانی که ورزش‌های هوازی انجام می‌دهند، داشتن تغذیه مناسب است که در عملکرد آنها بسیار موثر است. در ورزش‌های هوازی تحرک و نشاط زیادی …

برای دویدن و داشتن پاهای سریع تر و قوی تر باید درست غذا بخورید.

هیچ چیز خسته کننده تر از این نیست که با پشتکار برای یک مسابقه تلاش کنید و …

به نسبت افراد معمولی، بدنسازها دلایل بیشتری برای استفاده از مکمل‌ها دارند. بیشتر بدنسازها از بدن خود استفاده می‌کنند تا بتوانند کارهای شگفت‌انگیز انجام دهند. بلند کردنِ وزنه‌های سنگین، کاری …

ورزش‌کردن و خوردنِ مواد غذایی سالم، تضمینی‌ترین راه برای لاغری شکم و کاهش وزن است. همه افراد دوست دارند اندامی متناسب داشته باشند، کمر باریک و شکمی صاف، زیبایی اندام …

با یک لیوان آب چغندر عملکرد ورزشی را بهبود ببخشید.

شربت چغندر یکی از معروف ترین مکمل های انرژی زا برای ورزشکاران شناخته شده است. چه چیزی باعث شده چغندر چنین …

قرار بر این است که بهترین برنامه تغذیه در ماه مبارک رمضان را در چند بخش به شما معرفی کنیم.
بخش اول
در ماه رمضان به غیر از عبادت که مورد توجه همه …

شما هم کالری‌ غذاهای مصرفی‌تان را اندازه می‌گیرید؟ تا حالا شیرینی کم‌کالری پخته‌اید؟ یکی از مشکلات شایع در دوران کاهش وزن، هوسِ خوردن شیرینی و سختیِ نادیده‌گرفتن این حس است. …

مدتها بر روی تردمیل هستیم، تمام کلاس های HIIT را می روم، و بیشتر ورزش میکنم و تمرینات قدرتی انجام می دهیم، اما عدد ترازو تغییر نمی کند، چرا؟ با …

کرب سایکلینگ لاغرم می‌کنه؟ یا باید از رژیم غذایی دیگه‌ای استفاده کنم؟ رژیم کرب سایکلینگ در طی چند سال گذشته، تبدیل به یک موضوع داغ شده و بسیار بحث‌برانگیز است.

این …

با افزایش پودرهای پروتئینی که قفسات دارو خانه ها، سوپرمارکت ها و مغازه ها را پر کرده است، به نظر می رسد انتخاب پودر پروتئین درست نیاز به مهارت خاصی …

آیا می دانید قبل، در حین و بعد از مسابقه ورزشی، کدام گروه مواد غذایی و طبق چه برنامه‌ای باید مصرف شود؟ آیا می‎‌دانستید که باید ۳ ساعت قبل از …

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


پشتیبانی 12 ساعته مشتریان : 02122863740

info@fitamin.ir

برنامه بدنسازی و ورزشی فیتامین با کمک بهترین مربیان ورزشی و کارشناس تغذیه شما رو تا رسیدن به استایل بدنی و کاهش وزن دلخواهتون همراهی می‌کنند.
با رژيم غذایی و بدنسازی در باشگاه یا منزل می‌تونید همراه با مربی به سلامتی و تناسب اندام خودتون برسید. همچنین با استفاده از برنامه تردمیل و برنامه غذایی می‌تونید سریع‌تر عضله سازی کنید و چربی بسوزونید.

© کليه حقوق محصولات و محتوای اين سایت متعلق به فیتامین می‌باشد.

با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!

مرینیت کردن مرغ اصطلاحی است که بیشتر سرآشپز های مشهور جهان از آن استفاده می کنند.شما هم می توانید مرغ سبز را که دارای طعم و کیفیت بسیار بهتری نسبت به مرغ های معمولی است با روش های مختلف مزه دار کنید و سپس طبخ کنید.با این روش هایی که در ادامه به آنها می پردازیم می توانید غذاهای مختلف و خوشمزه ای با مرغ تهیه کنید که طعم بسیار دلپذیری دارد و قطعا از خوردن این غذاها لذت خواهید برد.با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۲ ساعتمرینیت کردن با خردل:
مواد لازم برای این کار شامل(آب لیمو ۱/۲ فنجان،۲ قاشق غذا خوری خردل ،نمک ۱ قاشق چای خوری،۱ فنجان روغن زیتون)

مرینت کردن به سبک ایتالیایی:
مواد لازم برای این کار شامل(۱/۴ فنجان روغن زیتون،سرکه ۲ قاشق چای خوری،نمک ۱ قاشق چای خوری،۱ قاشق چای خوری پودر سیر،۱قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده،۱ قاشق غذا خوری ادویه ایتالیایی)

مرینیت کردن به روش چینی:
مواد لازم برای این کار شامل (۱/۲ فنجان سس سویا،۱/۴ فنجان شکر قهوه ای،۳ قاشق غذاخوری زنجبیل ریز خرد شده و تازه،۱ قاشق غذا خوری سیر خرد شده،۲ قاشق چای خوری روغن کنجد،۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه)

مرینیت کردن به شیوه مکزیکی:
مواد لازم برای این کار شامل(فلفل چیپتوله یا فلفل سبز تند۱چهارم فنجان،۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون،۲ حبه سیر، خرد شده،۱/۲ پیاز، خرد شده،فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری،۱قاشق چای خوری زیره سبز،۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز،نمک ۱ قاشق چای خوری)

چطور مرغ را خوش طعم کنیم

مرینیت کردن به سبک ایرانی
مواد لازم برای این کار شامل(۱چهارم فنجان کره آب شده، آبلیمو ۲قاشق چایخوری، نمک ۱قاشق چایخوری، زعفران ۳قاشق چای خوری، پودر سیر ۱قاشق چای خوری، آویشن۱قاشق چای خوری، موسیر خشک ۵عدد، سیر رنده شده ۱قاشق چای خوری، فلفل قرمز ۱قاشق چای خوری، دارچین نصف قاشق چای خوی، آب پیاز ۱ فنجان)
برای مرینیت کردن به هر روش اول مواد درشت مثل سیر،پیاز سبزی ها و .. رو ریز خرد کنید و بعد روغن رو بهش اضافه کنید و درون مخلوط کن خوب بزنید ادویه ها رو هم داخل مخلوط کن بریزید و بعد خوب میکس کنید یعنی سس نباید طوری بشه که مثل نفت روش ذرات معلقه همه چیز باید خوبه خوب میکس شده باشه.

حالا مرغ سبز رو خوب بشورید و خشک کنید حتی اگر میتونید با دستمال آب اضافیش رو بگیرید تا کامل خشک بشه.
مواد درست شده رو روی مرغ بریزید و بعد اون رو داخل کیسه دربسته قرار بدید و با گوشتکوب خیلی بکوبید (البته اگر میخواید مرغ رو سالم بپزید با دست نایلون رو ورز بدید تا کامل مواد به خورد گوشت برن)بعد کیسه رو داخل یه ظرف چفت بذارید و از حداقل ۴ساعت تا ۲۴ساعت بذاریدش داخل یخچال تا مزه دار بشه.

اینم بگم که به هیچ وجه داخل ظرف فلزی مرغ رو نذارید چون اسید با ظرف واکنش میده و مواد سمی وارد گوشت میشن.بعد از گذشت زمان مرغ رو خارج کنید و بذارید توی آبکش چند دقیقه بمونه.

بعد لای فویل قرارش بدید و توی فری که از قبل با دمای ۴۰۰درجه فارنهایت داغ شده یه ۱ساعتی بپزید البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه.

اگرم میخواید همین طوری بپزیدش یه کم فلفل دلمه ای و هویج و پیاز و کرفس و … رو توی کمی روغن سرخ کنید و بهش رب و زعفران و …اضافه کنید و مرغ رو با کمی آب بهش اضافه کنید و صبر کنید ۱ونیم تا ۲ساعت بپزه!

مواد گفته شده برای مرینیت کردن نیم کیلو مرغ سبز هست! توی همه مراحل میتونید سرکه یا آبلیمو رو با هم جایگزین کنید.ادویه هایی که دوست ندارید رو حذف کنید و به جاش اونی که دوست دارید رو بیشتر بریزید یا با چیز دیگه جا به جا کنید.مرغ حتما باید داخل یخچال استراحت کنه.اگر میخواید از آب مواد داخل مرغ استفاده کنید حتما قبلش بجوشونیدش.

گیلان، رشت، پیربازار، محمودآباد، کشتارگاه طیور مروارید صومعه – کد پستی : 4165143561

تلفن :  44352342-013  موبایل : 09365772969

پست الکترونیک  :  almas_sabzkhazar@yahoo.com

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت الماس سبز خزر می باشد.

چطور مرغ را خوش طعم کنیم
چطور مرغ را خوش طعم کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *