چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

 
helpkade
چطور میوه را به ژله اضافه کنیم
چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

امتیاز دهید


3.3
از

230

به دنیای دسر ایران کوک خوش آمدید. با طرز تهیه ژله میوه ای جذاب و خوشمزه در خدمت شما هستیم. ژله که به نوعی محبوب ترین نوع دسر است؛ به سفره ی شما رنگ و جلوه خاصی می بخشد. با تهیه ژله در منزل و تزئینات خلاقانه و فوت و فن هایی که به شما آموزش خواهیم داد، هنر آشپزی شما قلب همه را تصاحب خواهد کرد. ژله با این همه محبوبیت و زیبایی خواص بسیاری هم دارد. همه ما میدانیم ژله خاصیت استخوان سازی و همچنین رشد برای کودکان دارد اما در کنار آن حاوی ویتامین ب است که برای افسردگی نیز مفید میباشد. همینطور میتوانید برای سلامت پوست و مو، کاهش کلسترول خون، بهبود درد مفاصل و افزایش پروتئین بدن روی ژله حساب کنید. البته نباید در مصرف آن زیاده روی شود. طبیعتا با اضافه کردن میوه ی تازه به ژله خواص آن و لذت استفاده از ژله دوچندان می گردد. 

در ادامه انواع ژله میوه ای را معرفی کرده و به طور کامل طرز تهیه ژله میوه ای و نکات کوچک اما ضروری آن را تقدیم می نماییم:

 

چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

میوه هایی که میخواهید در ژله استفاده کنید را بشویید. متناسب با میوه ای که انتخاب کرده اید؛ اگر لازم است پوستش را بگیرید یا هسته ی آن را خارج کنید. همه ی میوه ها را برش های کوچک اما منظم بزنید.

 

 

 

پودر ژله را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری در آب جوش حل نمایید. روش بن ماری یعنی یک ظرف محتوی آب را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس ظرف مخلوط آب و ژله را روی آن بگذارید و آرام بهم بزنید. میتوانید این کار را روی کتری یا سماور نیز انجام دهید. وقتی پودر ژله کاملا در آب حل شد و مایعی شفاف باقی ماند آن را از روی حرارت بردارید.

 

قالب ژله را با پنبه یا دستمال کمی چرب نمایید اما نه تا حدی که ظرف براق شود. یک ردیف از میوه هایی که آماده کرده بودید، تقریبا تا نصف قالب ژله، بچینید.

 

مایع ژله را روی میوه ها بریزید تا کمی روی میوه ها را بپوشاند. بعد ظرف را در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.

 

ظرف را دوباره خارج کنید و ردیف دوم میوه ها را بچینید تا جایی که ظرف پر از میوه شود. باقی مایع ژله را روی میوه ها بریزید و ظرف را در یخچال قرار دهید.

اگر مایع ژله کمی سفت شده میتوانید دوباره به روش بن ماری آن را روی حرارت قرار دهید تا مجددا روان و شفاف گردد.

 

پس از دو ساعت قالب ژله را از یخچال خارج کنید. قالب را به مدت 10 ثانیه در آب جوش نگه دارید. سپس ظرف پذیرایی را روی قالب قرار دهید و همزمان با هم آن دو را برگردانید تا ژله در ظرف پذیراییتان قرار گیرد. حالا ژله ی شما آماده است.

 

 

 

– برای آشنایی کامل با روش های در آوردن ژله از قالب این مقاله را در مجله فروشگاه ایران کوک بخوانید.

– نوع دیگری از ژله میوه ای وجود دارد که در آن روش نیازی نیست ژله را از قالب خارج کنید.

 

 

ژله را به روش بن ماری آماده کرده و در ظرفی که میخواهید با آن پذیرایی کنید؛ بریزید.

 

میوه ها را در ژله قرار میدهید و در یخچال میگذارید تا ببندد. ظرف ها را کوچک انتخاب کنید و تقریبا برای هر نفر، یک ظرف ژله در نظر بگیرید.

در این روش که به آن ژله میوه ای لیوانی هم میشود گفت، سرعت آماده شدن دسر بالاتر است و برای زمانی که عجله دارید مناسب است.

در انتها می توانید ژله میوه ای خود را با ترافل ، اسپری خامه ، چند اسکوپ بستنی و یا شکلات تزیین نمایید.

 

 

– میوه ها به دلخواه خودتان است اما به خاطر داشته باشید که آلبالو، انبه، کیوی، آناناس و انجیر مانع بسته شدن ژله می شوند. برای رفع این مشکل باید به مدت چند دقیقه آن ها را در آب جوش و شکر بپزید و بعد در ژله بریزید.

– برای حل مشکل چسبیدن ژله به قالب و راحت خارج نشدن آن در کل سه راه حل وجود دارد که شما میتوانید طبق سلیقه و راحتی خودتان یکی از آن ها یا ترکیبشان را استفاده کنید:

راه اول: قالب را چرب کنید.

راه دوم: قالب را بشویید و پس از آن که کاملا خشک شد آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید.

راه سوم: در مرحله ی آخر برای چند ثانیه آن را در آب جوش نگه دارید و همچنین با دست و بسیار آرام ژله را از قالب فاصله بدهید.

– برای تهیه ژله میوه ای شما میتوانید هر رنگ ژله که دوست دارید و هر میوه ای که میپسندید به کار ببرید و هیچگونه محدودیتی وجود ندارد. حتی میتوانید با استفاده از دو لایه با دو رنگ ژله مختلف ژله میوه ای دو رنگ تهیه کنید.  برای مشخص تر بودن میوه ها و زیبا تر شدن ژله، استفاده از ژله آلوئه ورا یا پرتقال یا لیمو و حتی پودر ژلاتین توصیه می شود. در صورتی که از پودر ژلاتین استفاده می کنید لازم است شکر و اسانس را به پودرتان اضافه کرده و باهم بجوشانید. در این صورت مراحل کار کمی بیشتر و وقت گیر خواهد بود.چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

نوش جان

بدک نبود

خیلی خوب و کاربردی بود
ممنون از سایت خوبتون

خواهش می کنم عزیزم

ممنون از لطفتون

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

برای ترکیب ژله با میوه ها به یک سری نکات توجه فرمایید:

*میوه هایی نظیر آناناس ،کیوی ،نارنگی و انبه به صورت خام باعث نبستن ژله می شود . اگر این میوه ها را در ژله استفاده میس کنید حتما آنها را 3 دقیقه در آب جوش بپزید.

* اگر می خواهید میوه ها سطح رویی ژله را بپوشاند و یک ردیف روی ژله میوه باشد. ابتدا میوه ها را چیده و سپس ژله را قدری می ریزیم که روی میوه ها را بگیرد. بعد از بستن ژله مابقی را اضافه می کنیم.

* اگر می خواهید میوه ها در ژله شناور باشد ، زمانی که ژله نیم بند شد میوه ها را اضافه و هم می زنیم تا در جای خود قرار گیرند و سپس مجددا در یخچال می گذاریم تا ببندد.چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

* اگر می خواهید لایه زیرین ژله میوه ای باشد وقتی ژله را ریختید میوه ها را اضافه کنید . میوه ها روی ژله می آید و بعد از بسته شدن و برگرداندن زیر ژله قرار می گیرد.

* اگر لایه میوه ای را در میان ژله می خواهید ابتدا 1/3 قالب را پر کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. سپس میوه ها را بچینید و دوباره تا روی میوه ها ژله بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا ببندد. بعد از بستن لایه دوم لایه سوم ژله را بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا کل ژله کاملا بسته شود.

* برای زیباتر شدن ژله میوه ای بهتر است میوه ها را با طعم و مزه ژله هماهنگ انتخاب کنید.

* برای ژله های میوه ای می توان از دو رنگ استفاده کرد تا لایه میوه ای بهتر دیده شود.


 



نمونه هایی از ژله میوه ای


برچسب ها: ژله, میوه ای,

خبرنامه پرنیان

گارانتی سلامت کالا

پیگیری مرسولات پستی

نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش کیک تولد خامه دار و خانگی ساده و شیک و فانتزی

طرز تهیه باقلوا با تصاویر مرحله به مرحله

تزیین کیک با خامه صبحانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی خوشمزه با تصاویر

طرز تهیه برنج آبکش زمان مناسب آبکشی برنج و دم کردن آن با تصاویر

طرز تهیه جوجه کباب و سس مخصوص رستورانی با ماست و ادویه

طرز تهیه نان خانگی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده عالی با نکات و فوت و فن ها

آموزش کرم برای وسط کیک و تزیین کیک

طرز تهیه گاناش شکلاتی برای روکش کیک و انواع دسر

فلفل دلمه نر و ماده کدام برای آشپزی مناسب ترند ؟

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ عالی در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

طرز تهیه نخود برشته و بو داده

طرز تهیه خمیر هزارلا با تصاویر و توضیحات برای شیرینی و غذا

طرز تهیه سالاد فصل با سس مخصوص با طعمی استثنایی

لباس محلی گیلانی

طرز تهیه سالاد نخود سبز با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و سالم با ادویه مخصوص و طعم ویژه

با ماکارانی آبکش شده اضافه چه کار کنیم ؟روش صحیح فریز کردن ماکارانی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با سبزی مخصوص به همراه تصاویر

طرز تهیه دلمه برگ مو با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه آبدوغ خیار با سبزی ویژه و تصاویر مرحله ایچطور میوه را به ژله اضافه کنیم

طرز تهیه نان بربری با رومال واقعی با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه ادویه یونانی با تصاویر و توضیحات مرحله به مرحله

7 روش ساده برای تزیین کیک تولد در خانه به بهترین شکل حرفه ای

طرز تهیه کوکوسبزی با توضیح رازهای خوشمزه تر شدن آن

ادویه ترشی و چند طعم دهنده عالی برای انواع ترشیها

طرز تهیه ترشی فوری با بهترین روش

طرز تهیه توپک های خرمایی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد لوبیا و پاستا

سالاد آلمانی

سالاد انگور آذربابجان

طرز تهیه تبوله

سالاد سالم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد سزار با ماهی

طرز تهیه کوکی

طرز تهیه سالسا

قهوه عربي

طرز تهیه چاناماسالا

طرز تهیه کاپوچینو

فروشگاه پرنیان

ژله تزریقی

آشپزی

کافی شاپ پرنیان

قنــادی پرنیان

هفت سین

شیرینی نوروزی

کیک پزی

سفره آرایی

پیش غذا

آموزش تزیین کیک

آموزش فینگر فود

ژله, میوه ای,

برای ترکیب ژله با میوه ها به یک سری نکات توجه فرمایید:

*میوه هایی نظیر آناناس ،کیوی ،نارنگی و انبه به صورت خام باعث نبستن ژله می شود . اگر این میوه ها را در ژله استفاده میس کنید حتما آنها را 3 دقیقه در آب جوش بپزید.

* اگر می خواهید میوه ها سطح رویی ژله را بپوشاند و یک ردیف روی ژله میوه باشد. ابتدا میوه ها را چیده و سپس ژله را قدری می ریزیم که روی میوه ها را بگیرد. بعد از بستن ژله مابقی را اضافه می کنیم.

* اگر می خواهید میوه ها در ژله شناور باشد ، زمانی که ژله نیم بند شد میوه ها را اضافه و هم می زنیم تا در جای خود قرار گیرند و سپس مجددا در یخچال می گذاریم تا ببندد.چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

* اگر می خواهید لایه زیرین ژله میوه ای باشد وقتی ژله را ریختید میوه ها را اضافه کنید . میوه ها روی ژله می آید و بعد از بسته شدن و برگرداندن زیر ژله قرار می گیرد.

* اگر لایه میوه ای را در میان ژله می خواهید ابتدا 1/3 قالب را پر کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. سپس میوه ها را بچینید و دوباره تا روی میوه ها ژله بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا ببندد. بعد از بستن لایه دوم لایه سوم ژله را بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا کل ژله کاملا بسته شود.

* برای زیباتر شدن ژله میوه ای بهتر است میوه ها را با طعم و مزه ژله هماهنگ انتخاب کنید.

* برای ژله های میوه ای می توان از دو رنگ استفاده کرد تا لایه میوه ای بهتر دیده شود.


 



نمونه هایی از ژله میوه ای


برچسب ها: ژله, میوه ای,

خبرنامه پرنیان

گارانتی سلامت کالا

پیگیری مرسولات پستی

نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش کیک تولد خامه دار و خانگی ساده و شیک و فانتزی

طرز تهیه باقلوا با تصاویر مرحله به مرحله

تزیین کیک با خامه صبحانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی خوشمزه با تصاویر

طرز تهیه برنج آبکش زمان مناسب آبکشی برنج و دم کردن آن با تصاویر

طرز تهیه جوجه کباب و سس مخصوص رستورانی با ماست و ادویه

طرز تهیه نان خانگی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده عالی با نکات و فوت و فن ها

آموزش کرم برای وسط کیک و تزیین کیک

طرز تهیه گاناش شکلاتی برای روکش کیک و انواع دسر

فلفل دلمه نر و ماده کدام برای آشپزی مناسب ترند ؟

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ عالی در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

طرز تهیه نخود برشته و بو داده

طرز تهیه خمیر هزارلا با تصاویر و توضیحات برای شیرینی و غذا

طرز تهیه سالاد فصل با سس مخصوص با طعمی استثنایی

لباس محلی گیلانی

طرز تهیه سالاد نخود سبز با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و سالم با ادویه مخصوص و طعم ویژه

با ماکارانی آبکش شده اضافه چه کار کنیم ؟روش صحیح فریز کردن ماکارانی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با سبزی مخصوص به همراه تصاویر

طرز تهیه دلمه برگ مو با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه آبدوغ خیار با سبزی ویژه و تصاویر مرحله ایچطور میوه را به ژله اضافه کنیم

طرز تهیه نان بربری با رومال واقعی با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه ادویه یونانی با تصاویر و توضیحات مرحله به مرحله

7 روش ساده برای تزیین کیک تولد در خانه به بهترین شکل حرفه ای

طرز تهیه کوکوسبزی با توضیح رازهای خوشمزه تر شدن آن

ادویه ترشی و چند طعم دهنده عالی برای انواع ترشیها

طرز تهیه ترشی فوری با بهترین روش

طرز تهیه توپک های خرمایی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد لوبیا و پاستا

سالاد آلمانی

سالاد انگور آذربابجان

طرز تهیه تبوله

سالاد سالم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد سزار با ماهی

طرز تهیه کوکی

طرز تهیه سالسا

قهوه عربي

طرز تهیه چاناماسالا

طرز تهیه کاپوچینو

فروشگاه پرنیان

ژله تزریقی

آشپزی

کافی شاپ پرنیان

قنــادی پرنیان

هفت سین

شیرینی نوروزی

کیک پزی

سفره آرایی

پیش غذا

آموزش تزیین کیک

آموزش فینگر فود

ژله, میوه ای,

من  مي خواستم از موز داخل ژله استفاده كنم تكه هاي موز رو ته قالب گذاشتم ولي وقتي ژله رو داخل قالب ريختم موزها بالاي مواد قرار كرفتند و موقع برگرداندن ژله زيبايي نداشتند چطور بايد اينكار رو انجام داد كه تكه هاي ميوه ديده شوند؟

من  مي خواستم از موز داخل ژله استفاده كنم تكه هاي موز رو ته قالب گذاشتم ولي وقتي ژله رو داخل قالب ريختم موزها بالاي مواد قرار كرفتند و موقع برگرداندن ژله زيبايي نداشتند چطور بايد اينكار رو انجام داد كه تكه هاي ميوه ديده شوند؟چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

آرایشگاه: آرایشگاه لی لی سعادت آباد

آتلیه: استودیو برنز

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.

انجمن های نوعروس وب سایتی است برای تبادل نظر عروس خانم های جوان درباره بهترین آرایشگاه ها ، لباس عروس ، آتلیه ها ، تشریفات ، تالارهای عروسی و هر آنچه برای برگزاری یک مراسم عروسی رویایی مورد نیاز میباشد.
چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد – قدرت گرفته از سرورهای نوعروس

برنامه نویسی و طراحی با توسط آرتاباز

در این بخش از آشپزخانه دلگرم طرز تهیه “ژله میوه” یک دسر خوش طعم و شیک را برای شما آماده کرده ایم. پس با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم :

چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

طرز تهیه :

مواد لازم:

روش تهیه :

مواد لازم:

طرز تهیه :

نکات:

مواد لازم:

طرز تهیه:

نکات:

مواد لازم :

طرز تهیه :

مواد لازم :

طرز تهیه :

(کیوی رو بعد از خرد کردن با 1 فنجان آب و 2 قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بجوشانید . کیوی بعد از پخته شده کمرنگ در صورت تمایل می تونید کمی رنگ سبز اضافه کنید تا خوشرنگ تر بشه ) اگر این کار رو انجام ندید کیوی اجازه نمیده ژله ببنده.

پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد حل کنید . اینجا میتونید 2 تا کار انجام بدید. 1- ژلاتینی که در آب حل کردید رو 20 ثانیه در مایکروفر قرار بدید 2- ژلاتینی که در آب حل کردید 2 دقیقه روی بخار آب قرار بدید

کرم ژله ی میوه ای

مواد لازم:

طرز تهیه :

چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

مواد لازم :

طـرز تـهـیـه :

بیشتر بخوانید :

تکنیک برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب

طرز تهیه ی ژله چند تکه : ژله راه راه مخصوص شب یلدا

آموزش تهیه ی ژله بستنی خوشمزه به ساده ترین روش در منزل

سلام دوستای حس خوب. امروز طرز تهیه ژله میوه، ژله کاملا مجلسی و خوشمزه رو با هم یاد می گیریم.

برای تهیه ژله میوه، تازه ترین میوه هایی که داریدو انتخاب کنید. فرقی نداره چه نوع میوه ای باشه اما سعی کنید که تفاوت رنگ بینشون زیاد باشه.

میوه ها رو به قطعات هم اندازه خرد کنید. ته قالب بچینید. نکته ای که باید بدونید اینه که میوه ها رو باید روی هم، رنگ به رنگ بچینید. چیدمان میوه ها هم باید تا انتها پر باشه که با ریختن ژله، داخل ژله شناور نشه. اگه میوه کم دارید یا طرز چیدمان خاصی مد نظرتونه، بهتره که مرحله به مرحله این کار رو انجام بدید. یعنی مثلا توت فرنگی ها رو بچینید، بعد به اندازه ای که روی توت فرنگی ها ژله بگیره، ژله بریزید و بزارید داخل یخچال تا کمی ببنده. دوباره میوه دیگه رو بریزید و همین کار رو تکرار کنید.

اما در اینجا چون میوه هامون زیاده، به ترتیب زیر میوه ها را روی هم بچینید.چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

برای درست کردن ژله، حتما از روش بن ماری استفاده کنید. یعنی بعد از ریختن یک لیوان آب جوش، ژله رو روی بخار کتری قرار بدید تا کاملا شفاف بشه. در اینجا از آب پرتقال، همراه با ژله پرتقال استفاده کردیم. می تونید به جای یه لیوان آب سرد معمولی، یک لیوان آب پرتقال بریزید.

به آرامی ژله رو داخل قالب پر از میوه بریزید و در یخچال قرار بدید تا ببندد.

تقریبا دو ساعت برای آماده شدن این ژله زمان لازم دارید.

ژله رو از قالب دربیارید.

از دیدن و خوردن ژله لذت ببرید.

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

برای خرید رمان های عاشقانه به بخش فروشگاه رمان آنلاین بروید. رد کردن

قبلا در مورد جدا کردن ژله از انواع قالب صحبت کردیم. در این آموزش می خواهیم درباره نکات تهیه ژله میوه ، ژله خامه ای و ژله بستنی صحبت کنیم. با ما همراه شوید :

سوال1: چکار کنیم ژله ته ظرف باقی بمونن و روی ژله نیان؟

برای این کار میوه های دلخواهتون رو آماده کنید و کف قالب بریزید. روی آن را تنها چند قاشق ژله بریزید ، در حدی که فقط روی میوه ها رو بپوشونه و بذارید تا ببنده، بعد یقیه ژله رو اضافه کنید. یا میتونین اول کمی ژله رو توی قالب بریزید و بذارید نیم بند شه مثل سفیده تخم مرغ بعد میوه ها رو داخلش به دلخواه بچینید.

سوال 2: میخوام در ژله لایه های میوه ای داشته باشم ، چطور تهیه کنم؟

برای این کار هم مثل بالا عمل کنید. برای هر لایه ای که میخواهید میوه داشته باشید کافیه مثل بالا روش قبلی عمل کنید.چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

سوال 3: وقتی تو ژله میخام میوه ای بذارم میوه ها میان سطح ژله میمونن که هنوز آبه،وقتی هم میبنده برمیگردونم ته ظرف همش میوه اس من میخام میوه ها همه جاپراکنده باشن ،بگین چیکارکنم.

برای این کار باید اول ژله ساده رو توی یخچال بذارید تا کمی ببندد تقریبا مثل سفیده تخم مرغ ، بعد میوه ها رو اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و مجددا اجازه بدین تا کاملا ببنده

سوال 4 : شیر و خامه رو کی به ژله اضافه کنیم که نبره؟

اگه از شیر یا خامه توی ژله استفاده میکنید حتما این مواد با ژله هم دما باشن. تا نبرن. باید خامه رو هم در ظرف جداگونه حتما بزنید و بعد اضافه کنید.

سوال 5: چرا ژله بستنی م دو رنگ میشه و بستنی ته نشین میشه؟

برای اضافه کردن بستنی به ژله ، حتما باید بستنی رو قبلش از فریزر در بیارین تا ذوب بشه و به دمای محیط برسه و بعد کاملا بزنید تا یکدست بشه ، بعد به ژله اضافه کنید ، بهتره از مخلوط کن استفاده کنید تا مطمئن بشین که کاملا مخلوط شده  وته نشین نمیشه

دقت کنید که اگه ذوب نشه و تفاوت دمایی با ژله داشته باشه ته نشین میشه

——————————————————-

اگر سوالی دارید در بخش نظرات مطرح کنید تا پاسخ بدیم…

——————————————————–

کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به 7گنج مجاز نیست.

دیدگاه شما

نام *

ایمیل *

آدرس وبسایت

باسلام خواستم بدونم در دومین مرحله درست کردن ژله بستنی وقتی بستنی را اضاف میکنیم چه تایمی باید دریخچال بماند تا رنگ ژله بعدی رااضاف نمود(باسپاس)

چگونه میوه رادر ژله معلق نگه داریم؟

سلاام. من تا حالا دو مدل دسر ترکیبی با قالب سیلیکونی درست کردم. ژله و کرم هلویی، ژله و کرم خامه ای. در هر دو مدل، ژله سر قالب موند و کرم جدا شد. برای دسرهای ترکیبی چه قالبی مناسبتره؟

ژله بستنی ی طعم ترش ناخوشایند میگیره.دلیلش چیه؟وبایدچکارکنم ک خوشطعم بشه؟

چرا ژله رولي موقع رول شدن ميشكند؟

ژل تزریقی درست کردم اماموقع برگردوندن گل چسبید ب ته ظرف….وخراب شد..شکلش.گفتید ته ظرف بایدچرب کنم.ایا موقع خوردن ژله طعم روغن نمیده؟

خیر روغنی نمیشه

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.

 

مواد اولیه برای 4 نفر :
انواع میوه (بصورت خرد شده)بمقدار دلخواه
پودر ژله آلوئه ورایک بسته

 

چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

طرز تهیه :
قالبی رو که برای ژله میوه مد نظر دارید رو کمی آب بچرخونی توش و به مدت چند دقیقه بذارید داخل فریزر.
میوه هایی رو که دوست داری توی ژله باشه رو برش بزنید.سعی کنید میوه ها رنگارنگ باشند تا به ژله تون شکل زیبایی بدهند.
ضمنا اگر میوه ها آبدار هستند مثل پرتقال قبلش با کمی شکر داخل فر بگذارید تا آبش گرفته بشه و ژله تون خراب نشه.
ما برای درست کردن ژله میوه به ژله آلوئه ورا نیاز داریم که بیرنگ و شفاف باشه. پودر ژله آلوئه ورا رو مطابق دستور درست می کنیم.
حالا یک ردیف میوه کف ظرف میچینیم و کمی از ژله آلوئه ورا رو روش میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا کمی به اصطلاح ببنده و دوباره یک ردیف میوه و روش ژله آلوئه و را و بهمین ترتیب ادامه میدیم تا ظرف کاملا پر بشه و وقتی خودش رو کاملا گرفت داخل ظرف مناسب ژله میوه رو بر می گردونیم.

 

نکات قابل توجه :
در صورت تمایل از کمپوت و یا میوه خشک هم میشه استفاده کرد.
توجه داشته باشید که در طول مدتی که ژله آماده میشه ، ظرف حاوی ژله آلوئه ورا باید بیرون از یخچال باشه تا حالت مایع خودش رو داشته باشه.
مدت زمانی که برای فرم گرفتن این ژله لازمه بخاطر میوه ها بیشتر از ؤله های دیگر است.
من خودم معمولا یک ورق ژلاتین هم به محلول ژله اضافه می کنم تا کمی سفت تر باشه.

 

سوران

 

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.

 

مواد اولیه برای 4 نفر :
انواع میوه (بصورت خرد شده)بمقدار دلخواه
پودر ژله آلوئه ورایک بسته

 

چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

طرز تهیه :
قالبی رو که برای ژله میوه مد نظر دارید رو کمی آب بچرخونی توش و به مدت چند دقیقه بذارید داخل فریزر.
میوه هایی رو که دوست داری توی ژله باشه رو برش بزنید.سعی کنید میوه ها رنگارنگ باشند تا به ژله تون شکل زیبایی بدهند.
ضمنا اگر میوه ها آبدار هستند مثل پرتقال قبلش با کمی شکر داخل فر بگذارید تا آبش گرفته بشه و ژله تون خراب نشه.
ما برای درست کردن ژله میوه به ژله آلوئه ورا نیاز داریم که بیرنگ و شفاف باشه. پودر ژله آلوئه ورا رو مطابق دستور درست می کنیم.
حالا یک ردیف میوه کف ظرف میچینیم و کمی از ژله آلوئه ورا رو روش میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا کمی به اصطلاح ببنده و دوباره یک ردیف میوه و روش ژله آلوئه و را و بهمین ترتیب ادامه میدیم تا ظرف کاملا پر بشه و وقتی خودش رو کاملا گرفت داخل ظرف مناسب ژله میوه رو بر می گردونیم.

 

نکات قابل توجه :
در صورت تمایل از کمپوت و یا میوه خشک هم میشه استفاده کرد.
توجه داشته باشید که در طول مدتی که ژله آماده میشه ، ظرف حاوی ژله آلوئه ورا باید بیرون از یخچال باشه تا حالت مایع خودش رو داشته باشه.
مدت زمانی که برای فرم گرفتن این ژله لازمه بخاطر میوه ها بیشتر از ؤله های دیگر است.
من خودم معمولا یک ورق ژلاتین هم به محلول ژله اضافه می کنم تا کمی سفت تر باشه.

 

سوران

 

نام:

ژله یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفداری است که به شکل های بسیار متنوعی میتوان آن را درست کرد فقط نیاز به کمی سلیقه و حوصله دارد تا ژله ای لذیذ و در عین حال زیبا و جذاب داشته باشید ،

ژله میوه از این دسته ژله هاست که درست کردن آن نیاز به حوصله و سلیقه زیادی دارد.

برای درست کردن این ژله خاص و خوشمزه ابتدا یک بسته از ژله آلوئورا را در یک لیوان آب جوش خوب حل کنید و یک لیوان بستنی آب شده داخل آن بریزید و خوب هم بزنید

و داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید (بهتر است از قالب های گرد کیک استفاده کنید) ژله را برای یک روز داخل یخچال بگذارید تا ببندد چون باید کاملا سفت شود.

بعد از گذشت یک روز ژله را از یخچال خارج کرده و برش هایی به شکل مثلث روی ژله بزنید و میوه های دلخواه خود را خرد کرده و داخل برش ها بچینید این کار کاملا سلیقه ای است.چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

حالا بسته دوم ژله آلوئورا را با یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و روی میوه ها بریزید  . قالب ژله را به یخچال برگردانید و اجازه دهید ژله خوب ببندد.

ژله ترکیبی با میوه جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه ژله ترکیبی با میوه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ژله یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفداری است که به شکل های بسیار متنوعی میتوان آن را درست کرد فقط نیاز به کمی سلیقه و حوصله دارد تا ژله ای لذیذ و در عین حال زیبا و جذاب داشته باشید ،

ژله میوه از این دسته ژله هاست که درست کردن آن نیاز به حوصله و سلیقه زیادی دارد.

برای درست کردن این ژله خاص و خوشمزه ابتدا یک بسته از ژله آلوئورا را در یک لیوان آب جوش خوب حل کنید و یک لیوان بستنی آب شده داخل آن بریزید و خوب هم بزنید

و داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید (بهتر است از قالب های گرد کیک استفاده کنید) ژله را برای یک روز داخل یخچال بگذارید تا ببندد چون باید کاملا سفت شود.

بعد از گذشت یک روز ژله را از یخچال خارج کرده و برش هایی به شکل مثلث روی ژله بزنید و میوه های دلخواه خود را خرد کرده و داخل برش ها بچینید این کار کاملا سلیقه ای است.چطور میوه را به ژله اضافه کنیم

حالا بسته دوم ژله آلوئورا را با یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و روی میوه ها بریزید  . قالب ژله را به یخچال برگردانید و اجازه دهید ژله خوب ببندد.

ژله ترکیبی با میوه جزو دسر – انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه ژله ترکیبی با میوه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

چطور میوه را به ژله اضافه کنیم
چطور میوه را به ژله اضافه کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *