چطور ژله به قالب نچسبد

 
helpkade
چطور ژله به قالب نچسبد
چطور ژله به قالب نچسبد

اگر شما نیز در درست کردن ژله مشکل دارید و هنگام در آوردن ژله از ظرف ، ژله تان به قالبش می چسبد این مطلب از بخش نمناک را که درباره علت چسبیدن ژله به ظرف و راهکارهایی برای نچسبیدن ژله به ظرف ارائه می کند مطالعه بفرمایید.

یکی از علت های چسبیدن ژله به ظرف روغن نزدن به قالب ژله می باشد.

برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید . اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید .

 

چطور ژله به قالب نچسبد

جنس ظرف ژله یکی دیگر از علل چسبیدن ژله به قالب است

بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست .قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر

اگر می خواهید ژله به قالبتان نچسبد ژله را غلیظ تر درست کنید

وقتی می خوایم ژله رو قالب بزنیم باید یه کم سفت تر درستش کنیم یعنی فقط با یه لیوان آب داغ و وقتی خوب سفت شد قالب رو درون ژله فرو میبریم ، نباید قالب رو بلند کنید یک کمی بکشین بعد برش دارین تا ژله با قالب بالا بیاد .

زمان بستن ژله در چسبیدن به ظرف یا راحت جدا شدن آن تاثیر گذار است

هر چقدر که ژله مدت زمان بیشتری داخل یخچال بماند با ریسک کمتری برای برگرداندن همراه است و احتمال اینکه ژله به ظرف بچسبد کمتر است اما هرچه ژله زمان کمتری درون یخچال باشد احتمال اینکه در هنگام برگرداندن خراب شود یا نمی از آ« به ظرف بچسبد بسیار زیاد است.

استفاده از آب داغ

وقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه .

یک تجربه: ظرف محتوی آب داغ رو خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، یه بار برای مهمونی کلی دسر تهیه کرده بودم ، دیدم مامانم یه قابلمه بزرگ آب داغ گذاشته رو گاز ، منم تنبلیم گل کرد گفتم ازهمین آب داغ استفاده کنم ، دو طرف قالب رو گرفتم و فرو بردم تو آب داغ ، یهو بخارش خورد به دستم و قالب ازدستم ول شد افتاد تو قابلمه بزرگ پر از آب جوش ، تا به خودم بجنبم دو تا کفگیر بیارم و قالب رو از تو ش دربیارم دسر نازنینم تقریبا” تو آب حل شد!

استفاده ازحوله گرم و سشوار

بعد ازبستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ، حوله ای رو که ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ، حوله روبردارید تقریبا” یک دقیقه زمان میبره.به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید ، سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف . 

 

نحوه خارج کردن ژله از قالب:

ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.

چطور ژله به قالب نچسبد

این کار را چند بار تکرار می کنیم.

نکته 1: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

نکته 2: همانطور که گفتیمممکن است لازم باشد این کار را 3-2 بار انجام دهید.

نکته 3: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

سایز قالب ژله : برای اینکه بفهمیم برای یه قالب خاص چقدر ژله لازم داریم کافیه قبل از آماده سازی ژله قالبتون رو با لیوان یا پیمانه ای که ژله رو باهاش درست میکنید از آب پر کنید و ببینید چه مقدار آب توش جا میگیره بر طبق اون میتونید متوجه بشید که آیا ژله تون به اون قالب اندازه میشه یا نه و یا چه حجمی از قالب قرار میگیره .

برای هر بسته ژله ی 1.5 تا 2 لیوان آب احتیاجه ، از روی این میتونید تعیین کنید که تو قالب مورد نظرتون چند بسته ژله ی آماده جا میگیره .

چطور ژله را مغذی تر کنیم؟

اول اینکه پودرهای ژله خودشان به اندازه کافی شکر دارند و نیازی به افزودن این کربوهیدرات ساده و مضر به آنها وجود ندارد. دوم اینکه برای بالا بردن ارزش تغذیه ای ژله ها، می توانید انواع میوه های دلخواه را قبل از بستن آنها اضافه کنید.

فقط حواستان باشد که کیوی، آناناس، انجیر و انبه در ژله آب می اندازند و باعث می شوند ژله نبندد.

مرکبات مختلف مانند پرتقال و نارنگی هم باید با پوست نازک رویی شان به ژله ها اضافه بشوند تا آب نیندازند.

از قرار دادن انواع پاستیل روی ژله های نیمه بسته هم خودداری کنید چون این کار باعث آب شدن سطح زیرین پاستیل و شل شدن سطح رویی ژله شما خواهد شد. 

اگر فرزند بدغذایی دارید یا لاغر هستید، می توانید به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان بستنی وانیلی به پودر ژله ای که در آب گرم حل شده است اضافه کنید. به این ترتیب، می توانید کالری و ارزش تغذیه ای ژله را تاحد زیادی بالا ببرید.

ژله از دسرهای خوش مزه است و روش های ساده برای تهیه ژله بر محبوبیت تهیه ژله بین خانم ها افزده است.اما معمولا کسانی که برا ی دفعات اول می خواهند ژله تهیه کنند با مشکلی به نام اینکه چگونه ژله را از قالب درآوریم روبرو هستند.برای این کار روش های مختلفی وجود دارد.قدم اول روش صحیح درست کردن ژله است،به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب یرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید.قدم دوم آماده سازی قالب: برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید . اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.نکات مهم:ظرف مورد نظر برای سرو دسر رو نم کنید تاوقتی دسررو توش برمیگردونید دسر به راحتی توش قابل جابجاشدن باشه و دقیقا در مرکز ظرف قرا ربگیره .بهتره قالب دسر و خیس کنید نیم ساعتی بزارید تو جایخی تا حسابی یخ بزنه بعد دسر رو توش بریزید.قدم سوم برگرداندن دسر:استفاده از آب داغوقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه .یک تجربه: ظرف محتوی آب داغ رو خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، یه بار برای مهمونی کلی دسر تهیه کرده بودم ، دیدم مامانم یه قابلمه بزرگ آب داغ گذاشته رو گاز ، منم تنبلیم گل کرد گفتم ازهمین آب داغ استفاده کنم ، دو طرف قالب رو گرفتم و فرو بردم تو آب داغ ، یهو بخارش خورد به دستم و قالب ازدستم ول شد افتاد تو قابلمه بزرگ پر از آب جوش ، تا به خودم بجنبم دو تا کفگیر بیارم و قالب رو از تو ش دربیارم دسر نازنینم تقریبا” تو آب حل شد!استفاده ازحوله گرم و سشواربعد ازبستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ، حوله ای رو که ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ، حوله روبردارید تقریبا” یک دقیقه زمان میبره.به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید ، سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف .این روش معمولا” تو قالبهای فلزی بهتر جواب میده چون این جور قالبها هادی خوبی برای گرما هستند. روش چرب کردناگر با اینکه دسر و یا ژله تان چرب نشود مشکلی ندارید، به این ترتیب عمل کنید که؛  قالب رو قبل اریختن دسر با قلم مو چرب کنید بعد دسر رو بریزید توش ، چون روغن تو مواد دسر حل نمیشه بعد ازبسته شدن دسر با یه تکون به قالب دسر ازش جدا میشه.جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید…نکات مهم:    برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید    بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست    قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر

چگونه ژله را از قالب درآوریم / روشهایی که به سرعت می توانید استفاده کنید.حتی برای مبتدی ها.چگونه ژله را از قالب درآوریم سوالی است که بسیاری از افراد مبتدی برای درست کردن ژله با آن مواجه هستند.برای اینکه ژله به ظرف نچسبد و همچنین پاسخ به پرسش چگونه ژله درست کنیم وشناختن انواع ژله راه حل های زیر را به کار برید.

ژله از دسرهای خوش مزه است و روش های ساده برای تهیه ژله بر محبوبیت تهیه ژله بین خانم ها افزده است.اما معمولا کسانی که برا ی دفعات اول می خواهند ژله تهیه کنند با مشکلی به نام اینکه چگونه ژله را از قالب درآوریم روبرو هستند.برای این کار روش های مختلفی وجود دارد.

 

برای درآوردن ژله از قالب 3 روش متداول وجود دارد

این روش بیشتر مورد استفاده است.پس از اینکه ژله آماده شد ،ظرف ژله را داخل ظرفی باسایز کمی بزرگتر که پر از آب جوش است قرار دهید.پس از آنکه حدود 15   ثانیه گذشت ،ظرف ژله را از ظرف آب گرم درآورید و با برگرداندن ظرف ژله تو ظرف مورد نظرتون که می خواهید ژله را در آن سرو کنید، کار درآوردن ژله از قالب به اتمام می رسد.چطور ژله به قالب نچسبد

در  این روش دو تا نکته باید رعایت شود.اول اینکه بیشتر از 20 ثانیه قالب در آب نماند و دوم اینکه ظرف آب جوش خیلی بزرگتر از قالبتان نباشد که دستتان نسوزد.

 

روش دیگر برای پاسخ به پرسش چگونه ژله را برگردانیم استفاده از روغن است.برای این منظور باید پیش از اینکه مواد ژله را در قالب بریزیم،آن را با کمی روغن چرب می کنیم.با این روش وقتی ژله آماده شد،با یک حرکت کوچک به قالب ژله جدا می شود.

 

برای این که ژله را راحت از قالب در آورید بهتر است قبل از اینکه مواد ژله را داخل قالب بریزید آن رابا آب سرد بشویید و پس از خشک کردن کامل قالب، به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد از آن که قالب را از یخچال بردارید و مواد را داخل قالب بریزید.

همچمنین برای اینکه ژله را راحت برگردانید بهتر است یک ظرف روی قالب قرار دهید و ظرف و قالب را محکم با انگشتانتان نگاه داریم بعد ظرف ژله را برداریم.

امیدواریم با مطالعه این مطلب  از پرسش  چگونه ژله را از قالب درآوریم پاسخ مناسبی دریافت کرده باشید.در صورتی که می خواهید اطلاعات تکمیلی در مورد ساخت ژله و انواع ژله داشته باشید ادامه مطلب را دنبال کنید.

 

ژله انواع مختلفی مانند ژله رولتی،ژله بستنی،ژله رنگین کمانی،ژل میوه ای،ژله شکسته دارد.اما ساده ترین آن تهیه ژله تک رنگ از یک طعم خاص با پودرهای آماده یا همان پودر ژلاتین است.

 

برای این منظور یک بسته پودر ژلاتین را  در  یک لیوان آب گرم می ریزید و به خوبی هم می زنید.پس از اینکه دانه های ژله به خوبی حل شد و دیگر مشخص نبود،یک لیوان آب سرد روی مواد می ریزیم و مجددا چند دقیقه هم می زنیم.سپس ظرف ژله را داخل یخچال قرار می دهید.پس از 4  ساعت ژله شما آماده است.پودر ژلاتین با طعم های مختلفی مانند پرتقالی،توت فرنگی،هندوانه،بلوبری،تمشک و …می توان درست کرد.

همچنین می توان ژله میوه ای با  ریختن میوه های مختلفی داخل پودر ژلاتین درست کرد.  اما باید دقت کرد که چند میوه هستند که در صورت استفاده از  آن ها در ژله ، ژلاتین نمی بندد که دلیل آن وجود آنزیم در این میوه ها است. از جمله این میوه ها آناناس خام ، انجیر و کیوی را می توان نام برد.

نکته دیگر اینکه ژلاتین در دو حالت  پودری و ورقه ای فروخته می شود . اما بایددقت کرد که  برای معادل گرفتن پودر و ورقه ژلاتین از این روش استفاده کرد : یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین معادل است با  یک ورقه ژلاتینی بزرگ و یا دو   کوچک.

 

شما می توانید به جای یک لیوان آب گرم،دو لیوان آب بریزید که باعث شفاف شدن ژله شود اما زمان بستن ژله حدودا نیم ساعت افزایش پیدا می کند و بین 4 تا 5 ساعت طول می کشد.

 

 

 

تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ استسئو سایت توسط لینک 1

وقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه .

بعد ازبستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ، حوله ای رو که ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ، حوله روبردارید تقریبا” یک دقیقه زمان میبره.به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید ، سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف .

ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.چطور ژله به قالب نچسبد

این کار را چند بار تکرار می کنیم.

نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

نکته ۲: ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

نکته 3: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

سایز قالب ژله : برای اینکه بفهمیم برای یه قالب خاص چقدر ژله لازم داریم کافیه قبل از آماده سازی ژله قالبتون رو با لیوان یا پیمانه ای که ژله رو باهاش درست میکنید از آب پر کنید و ببینید چه مقدار آب توش جا میگیره بر طبق اون میتونید متوجه بشید که آیا ژله تون به اون قالب اندازه میشه یا نه و یا چه حجمی از قالب قرار میگیره .

برای هر بسته ژله ی ۱.۵ تا ۲ لیوان آب احتیاجه ، از روی این میتونید تعیین کنید که تو قالب مورد نظرتون چند بسته ژله ی آماده جا میگیره .

اول اینکه پودرهای ژله خودشان به اندازه کافی شکر دارند و نیازی به افزودن این کربوهیدرات ساده و مضر به آنها وجود ندارد. دوم اینکه برای بالا بردن ارزش تغذیه ای ژله ها، می توانید انواع میوه های دلخواه را قبل از بستن آنها اضافه کنید.

فقط حواستان باشد که کیوی، آناناس، انجیر و انبه در ژله آب می اندازند و باعث می شوند ژله نبندد.

مرکبات مختلف مانند پرتقال و نارنگی هم باید با پوست نازک رویی شان به ژله ها اضافه بشوند تا آب نیندازند.

از قرار دادن انواع پاستیل روی ژله های نیمه بسته هم خودداری کنید چون این کار باعث آب شدن سطح زیرین پاستیل و شل شدن سطح رویی ژله شما خواهد شد.

اگر فرزند بدغذایی دارید یا لاغر هستید، می توانید به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان بستنی وانیلی به پودر ژله ای که در آب گرم حل شده است اضافه کنید. به این ترتیب، می توانید کالری و ارزش تغذیه ای ژله را تاحد زیادی بالا ببرید.

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

narmila

فروشگاه لوازم قنادی نارمیلا یکی از اولین و بزرگترین توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد اولیه قنادی و تجهیزات قنادی در کشور بوده که با داشتن استاندارد جهانی و کیفیت بالای محصولات خود توانسته است خدمت‌رسان مشتریان عزیز در سراسر ایران زمین باشد.

No related posts.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تهران، خیابان هاشمی، بعد از ۲۱ متری جی، رو به روی کوچه محمدی پور، بازار قائم، واحد ۱۱

۱۲ ۸۲ ۰۳ ۶۶ ۲۱ ۹۸+

۳۹ ۹۲ ۱۵ ۶۶ ۲۱ ۹۸+

info@narmilashop.com

لینک‌های مفید

آخرین مطالب

ساعات کاری

لینک شبکه های اجتماعی

تهران، خیابان هاشمی، بعد از ۲۱ متری جی، رو به روی کوچه محمدی پور، بازار قائم، واحد ۱۱

۱۲ ۸۲ ۰۳ ۶۶ ۲۱ ۹۸+

۳۹ ۹۲ ۱۵ ۶۶ ۲۱ ۹۸+

info@narmilashop.com

date_range

روزهای کاری: شنبه تا پنجشنبه

access_time

چطور ژله به قالب نچسبد

ایام هفته: از ساعت ۹:۰۰ صبح الی‌ ۲۱:۰۰ شب

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به لوازم قنادی نارمیلا می‌باشد.

طراحی سایت توسط هوراوب


آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4


بهترین پیشنهادهای خرید برای کتاب کودک

قبل از خارج کردن ژله چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید

اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، نکات زیر را بخوانید .روش تهیه ژله:به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب یرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید .چطور ژله به قالب نچسبد

آماده سازی قالب:برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.

نحوه خارج کردن ژله از قالب: ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.این کار را چند بار تکرار می کنیم.نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.نکته ۲:  همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید .

تذکرات مهم:♣ برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.♣ بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.♣ قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر.

 

همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتب خیس کنید

نکات مهم برای برش ژله :♣ همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید.♣ کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.منبع : 7ganj.ir


اصلاح طرح لبخند با کمک ارتودنسی


ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی


سفارش فینگرفود سینی مزه برای دورهمی ها


همین الان سفارش بده و داغ داغ تحویل بگیر

رزروبلیط وهتل درسراسرایران بابیشترین تخفیف


تا60%تخفیف پرطرفدارترین محصولات جنسی


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!


خرید بی واسطه صنایع دستی و قیمتی


دیگه لازم نیست از دندانپزشکی بترسید؟


دنبال دندانپزشک خوب توی تهران میگردی؟


جهیزیه ات رو قسطی وبدون پیش پرداخت بخر


معرفی بهترین کتاب‌های کودک برای خرید


آشپزی بدون دغدغه کثیفی گاز


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

آشپزی

درباره علت چسبیدن ژله به ظرف و راه حل های برای نچسبیدن ژله به ظرف توضیحاتی ارائه می کنیم. چسبیدن ژله به ظرف چه دلایلی دارد اگر شما نیز در درست کردن ژله مشکل دارید و هنگام در آوردن ژله از ظرف ، ژله تان به قالبش می چسبد این مطلب را که درباره علت چسبیدن ژله به ظرف و راهکارهایی برای نچسبیدن ژله به ظرف ارائه می کند مطالعه بفرمایید. یکی از علت های چسبیدن ژله به ظرف روغن نزدن به قالب ژله می باشد.

برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید . اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید .

جنس ظرف ژله یکی دیگر از علل چسبیدن ژله به قالب است

بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست .قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرترچطور ژله به قالب نچسبد

اگر می خواهید ژله به قالبتان نچسبد ژله را غلیظ تر درست کنید

وقتی می خوایم ژله رو قالب بزنیم باید یه کم سفت تر درستش کنیم یعنی فقط با یه لیوان آب داغ و وقتی خوب سفت شد قالب رو درون ژله فرو میبریم ، نباید قالب رو بلند کنید یک کمی بکشین بعد برش دارین تا ژله با قالب بالا بیاد .

زمان بستن ژله در چسبیدن به ظرف یا راحت جدا شدن آن تاثیر گذار است

هر چقدر که ژله مدت زمان بیشتری داخل یخچال بماند با ریسک کمتری برای برگرداندن همراه است و احتمال اینکه ژله به ظرف بچسبد کمتر است اما هرچه ژله زمان کمتری درون یخچال باشد احتمال اینکه در هنگام برگرداندن خراب شود یا نمی از آ« به ظرف بچسبد بسیار زیاد است.

استفاده از آب داغ

وقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه .

یک تجربه: ظرف محتوی آب داغ رو خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، یه بار برای مهمونی کلی دسر تهیه کرده بودم ، دیدم مامانم یه قابلمه بزرگ آب داغ گذاشته رو گاز ، منم تنبلیم گل کرد گفتم ازهمین آب داغ استفاده کنم ، دو طرف قالب رو گرفتم و فرو بردم تو آب داغ ، یهو بخارش خورد به دستم و قالب ازدستم ول شد افتاد تو قابلمه بزرگ پر از آب جوش ، تا به خودم بجنبم دو تا کفگیر بیارم و قالب رو از تو ش دربیارم دسر نازنینم تقریبا” تو آب حل شد!

استفاده ازحوله گرم و سشوار

بعد ازبستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ، حوله ای رو که ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ، حوله روبردارید تقریبا” یک دقیقه زمان میبره.به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید ، سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف .

نحوه خارج کردن ژله از قالب:

ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.

این کار را چند بار تکرار می کنیم.

نکته 1: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

نکته 2: همانطور که گفتیمممکن است لازم باشد این کار را 3-2 بار انجام دهید.

نکته 3: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

سایز قالب ژله : برای اینکه بفهمیم برای یه قالب خاص چقدر ژله لازم داریم کافیه قبل از آماده سازی ژله قالبتون رو با لیوان یا پیمانه ای که ژله رو باهاش درست میکنید از آب پر کنید و ببینید چه مقدار آب توش جا میگیره بر طبق اون میتونید متوجه بشید که آیا ژله تون به اون قالب اندازه میشه یا نه و یا چه حجمی از قالب قرار میگیره .

برای هر بسته ژله ی 1.5 تا 2 لیوان آب احتیاجه ، از روی این میتونید تعیین کنید که تو قالب مورد نظرتون چند بسته ژله ی آماده جا میگیره .

چطور ژله را مغذی تر کنیم؟

اول اینکه پودرهای ژله خودشان به اندازه کافی شکر دارند و نیازی به افزودن این کربوهیدرات ساده و مضر به آنها وجود ندارد. دوم اینکه برای بالا بردن ارزش تغذیه ای ژله ها، می توانید انواع میوه های دلخواه را قبل از بستن آنها اضافه کنید.

فقط حواستان باشد که کیوی، آناناس، انجیر و انبه در ژله آب می اندازند و باعث می شوند ژله نبندد.

مرکبات مختلف مانند پرتقال و نارنگی هم باید با پوست نازک رویی شان به ژله ها اضافه بشوند تا آب نیندازند.

از قرار دادن انواع پاستیل روی ژله های نیمه بسته هم خودداری کنید چون این کار باعث آب شدن سطح زیرین پاستیل و شل شدن سطح رویی ژله شما خواهد شد.

اگر فرزند بدغذایی دارید یا لاغر هستید، می توانید به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان بستنی وانیلی به پودر ژله ای که در آب گرم حل شده است اضافه کنید. به این ترتیب، می توانید کالری و ارزش تغذیه ای ژله را تاحد زیادی بالا ببرید.

برچسب هاجنس ظرف چسبیدن ژله ژله قلاب پلاستی

چطور ژله به قالب نچسبد

شَلمین یک غذای کردی است که برای تهیه آن از چیزی شبیه به ترخینه در …

والک ، سبزی محلی تهران قدیم ، در فصل بهار در کوهپایه های البرز فراوان …

چطور ژله به قالب نچسبد
چطور ژله به قالب نچسبد
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *