چطور کیک شب یلدا درست کنیم

 
helpkade
چطور کیک شب یلدا درست کنیم
چطور کیک شب یلدا درست کنیم

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » کیک به شکل هندوانه ویژه شب یلدا

تهیه یک کیک به شکل هندوانه ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. در این مطلب روش تهیه دو مدل کیک هندوانه ای شکل را براتون گردآوری کردیم که امیداوریم مورد استفاده و پسندتون قرار بگیره.

 

یکی از نمادهای شب یلدا هندوانه است. شما می تونید برای شب یلدا کیک به شکل هندوانه آماده کنید و علاوه بر میوه هندوانه کیک هندوانه ای هم به عنوان سنبل یلدا داشته باشید.

تزیین کیک به شکل هندوانه برای دوستان و اعضای خانواده که در شب یلدا متولدشده اند هم ایده خوبیه.

چطور کیک شب یلدا درست کنیم

 

 

مواد لازم :

کیک اسفنجی 3 تخم مرغی 1 عدد (یا هر نوع کیکی که بلد هستید )

خامه فرم گرفته

رنگ خوراکی سبز

رنگ خوراکی قرمز

شکلات تخته ای 50 گرم

 

طرز تهیه :

* کیک اسفنجی را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

* سپس هر قسمت را مجددا از وسط می بریم پس در واقع چهار تکه کیک برش خورده داریم.

* یکی از کیک ها را به سه قسمت تقسیم می کنیم .

* برای شروع کار ابتدا یکی از قسمتهای کیک را روی صفحه گردون قرار می دهیم و روی آن خامه ریخته و با پالت صاف می کنیم .


* سپس لایه دوم را روی آن قرار می دهیم و مجددا خامه می ریزیم و صاف می کنیم .

 

* و در نهایت لایه سوم را قرار داده و کمی کیک را فشار می دهیم .


* قسمتهای بیرون زده و ناصاف کیک را با چاقو برش می دهیم .


* و درنهایت با خامه تمام کیک را صاف می کنیم.

 


* در این مرحله به مدت نیم ساعت کیک را در یخچال قرار می دیهم و بعد مجددا صاف می کنیم ، چون با این روش بهتر صاف می شود .
* نکته : لزومی ندارد لایه سفید را خیلی صاف کنید چون قرار است، روی آن خامه سبز و قرمز بیاید و فقط یک قسمت کوچکی از آن مشخص خواهد شد .


* همه این مراحل را برای هندوانه کوچکتر هم انجام می دهیم .


* یک مرحله دیگر باید کیکی که در تصویر پایین می بینید با خامه صاف بشود تا شکل زیباتری داشته باشد .​
* رنگ قرمز و سبز را با خامه فرم گرفته بطور جداگانه مخلوط می کنیم . با خلال دندون کمی از رنگ را برداشته و به خامه می زنیم بعد با لیسک مخلوط می کنیم .
* برای اینکه رنگ قرمز خوش رنگ بشود ، کمی رنگ نارنجی هم بهش بزنید ( لم کوزه گری ) …


* داخل قیف یکبار مصرف خامه قرمز ریخته و سر آن را کمی برش می دهیم و بعد قسمتهایی که قرار هست به رنگ قرمز بشود را با این خامه پوشش داده و بعد با پالت صاف می کنیم.

چطور کیک شب یلدا درست کنیم


* نکته : برای صاف کردن آن باید کمی بیشتر دقت کنید چون ممکن است خامه سفید از زیر کیک بیرون بزند .
* برای رنگ سبز هم همین مراحل رو تکرار می کنیم…


* شکلات قهوه ای رو آب کرده و در قیف می ریزیم .

* سر قیف رو به مقدار خیلی کم برش می زنیم بعد روی یک نایلون فریزر شکلهایی شبیه تخم هندوانه می کشیم .

 

با این روش می توانید چیپس های شکلاتی را خودتان درست کنید .

*سپس آنها روی هندوانه بچینید .
* نکته : البته می توانستید مستقیما با قیف روی کیک شکل تخم هندوانه را ایجاد کنید .

سپس کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید .

* بفرمایید هندونه برش خورده …

 

برای تزیین کیک به شکل هندوانه لازمه کیک رو به رنگ قرمز در ظرفی نیم کره شکل آماده کنین .  چیپس شکلاتی یا کشمش به عنوان تخمه هندوانه داخل مواد کیک بریزین .

روی کیک یک لایه خامه بکشین. می تونین از یک لایه خمیر فوندانت استفاده کنین.

لایه بعدی به رنگ سبز

حالا روی کیک رو به شکل راه راه های هندونه نقاشی کنین

 

 

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی 

منابع : اور سوئیت / میهن 24 / کیک سنترال

عالی ……خیلی هم ساده و آسون

واقعا هم زیبا بود و هم اینکه خیلی خوشمزه بود😋😋

سلام ببخشید در مرحله اینکه میخوان رنگ خوراکی را اضافه کنیم باید رنگ خوراکی رو با چه چیزی مخلوط کنیم ممنون میشم بگین

سلام دوست عزیز
رنگ های خوراکی سه نوع هستند:
رنگ مایع : حلال در آب ، کم رنگ شدن در اثر حرارت ، برای استفاده در شربتها ، ژله و …
رنگ ژله ای :حلال در آب و چربی ، برای استفاده در : خامه ، مایع کیک و شیرینی و ماکارون و…
رنگ پودری: این رنگها ها به صورت حلال در چربی و شکلات( مانند Dekol ) در بازار موجود است و هم به صورت حلال در الکل ( مانند رنگ فونت ) البته در ایران اکثرا به جای الکل از اسانس لیمو یا پرتقال استفاده میشود.
برای رنگ کردن کیک، دز مرحله آخر، رنگ ژله ای خوراکی را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

خیلی عالی ست چه خوب چه خوشمزه شدیم به به شب بلند سال خداحافظ

خیلی آسون بود

عالی بود. من فکر میکردم خیلی سخت باشه.

خیلی بامزه س واقعا😍😍😍

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » کیک به شکل هندوانه ویژه شب یلدا

تهیه یک کیک به شکل هندوانه ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. در این مطلب روش تهیه دو مدل کیک هندوانه ای شکل را براتون گردآوری کردیم که امیداوریم مورد استفاده و پسندتون قرار بگیره.

 

یکی از نمادهای شب یلدا هندوانه است. شما می تونید برای شب یلدا کیک به شکل هندوانه آماده کنید و علاوه بر میوه هندوانه کیک هندوانه ای هم به عنوان سنبل یلدا داشته باشید.

تزیین کیک به شکل هندوانه برای دوستان و اعضای خانواده که در شب یلدا متولدشده اند هم ایده خوبیه.

چطور کیک شب یلدا درست کنیم

 

 

مواد لازم :

کیک اسفنجی 3 تخم مرغی 1 عدد (یا هر نوع کیکی که بلد هستید )

خامه فرم گرفته

رنگ خوراکی سبز

رنگ خوراکی قرمز

شکلات تخته ای 50 گرم

 

طرز تهیه :

* کیک اسفنجی را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

* سپس هر قسمت را مجددا از وسط می بریم پس در واقع چهار تکه کیک برش خورده داریم.

* یکی از کیک ها را به سه قسمت تقسیم می کنیم .

* برای شروع کار ابتدا یکی از قسمتهای کیک را روی صفحه گردون قرار می دهیم و روی آن خامه ریخته و با پالت صاف می کنیم .


* سپس لایه دوم را روی آن قرار می دهیم و مجددا خامه می ریزیم و صاف می کنیم .

 

* و در نهایت لایه سوم را قرار داده و کمی کیک را فشار می دهیم .


* قسمتهای بیرون زده و ناصاف کیک را با چاقو برش می دهیم .


* و درنهایت با خامه تمام کیک را صاف می کنیم.

 


* در این مرحله به مدت نیم ساعت کیک را در یخچال قرار می دیهم و بعد مجددا صاف می کنیم ، چون با این روش بهتر صاف می شود .
* نکته : لزومی ندارد لایه سفید را خیلی صاف کنید چون قرار است، روی آن خامه سبز و قرمز بیاید و فقط یک قسمت کوچکی از آن مشخص خواهد شد .


* همه این مراحل را برای هندوانه کوچکتر هم انجام می دهیم .


* یک مرحله دیگر باید کیکی که در تصویر پایین می بینید با خامه صاف بشود تا شکل زیباتری داشته باشد .​
* رنگ قرمز و سبز را با خامه فرم گرفته بطور جداگانه مخلوط می کنیم . با خلال دندون کمی از رنگ را برداشته و به خامه می زنیم بعد با لیسک مخلوط می کنیم .
* برای اینکه رنگ قرمز خوش رنگ بشود ، کمی رنگ نارنجی هم بهش بزنید ( لم کوزه گری ) …


* داخل قیف یکبار مصرف خامه قرمز ریخته و سر آن را کمی برش می دهیم و بعد قسمتهایی که قرار هست به رنگ قرمز بشود را با این خامه پوشش داده و بعد با پالت صاف می کنیم.

چطور کیک شب یلدا درست کنیم


* نکته : برای صاف کردن آن باید کمی بیشتر دقت کنید چون ممکن است خامه سفید از زیر کیک بیرون بزند .
* برای رنگ سبز هم همین مراحل رو تکرار می کنیم…


* شکلات قهوه ای رو آب کرده و در قیف می ریزیم .

* سر قیف رو به مقدار خیلی کم برش می زنیم بعد روی یک نایلون فریزر شکلهایی شبیه تخم هندوانه می کشیم .

 

با این روش می توانید چیپس های شکلاتی را خودتان درست کنید .

*سپس آنها روی هندوانه بچینید .
* نکته : البته می توانستید مستقیما با قیف روی کیک شکل تخم هندوانه را ایجاد کنید .

سپس کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید .

* بفرمایید هندونه برش خورده …

 

برای تزیین کیک به شکل هندوانه لازمه کیک رو به رنگ قرمز در ظرفی نیم کره شکل آماده کنین .  چیپس شکلاتی یا کشمش به عنوان تخمه هندوانه داخل مواد کیک بریزین .

روی کیک یک لایه خامه بکشین. می تونین از یک لایه خمیر فوندانت استفاده کنین.

لایه بعدی به رنگ سبز

حالا روی کیک رو به شکل راه راه های هندونه نقاشی کنین

 

 

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی 

منابع : اور سوئیت / میهن 24 / کیک سنترال

عالی ……خیلی هم ساده و آسون

واقعا هم زیبا بود و هم اینکه خیلی خوشمزه بود😋😋

سلام ببخشید در مرحله اینکه میخوان رنگ خوراکی را اضافه کنیم باید رنگ خوراکی رو با چه چیزی مخلوط کنیم ممنون میشم بگین

سلام دوست عزیز
رنگ های خوراکی سه نوع هستند:
رنگ مایع : حلال در آب ، کم رنگ شدن در اثر حرارت ، برای استفاده در شربتها ، ژله و …
رنگ ژله ای :حلال در آب و چربی ، برای استفاده در : خامه ، مایع کیک و شیرینی و ماکارون و…
رنگ پودری: این رنگها ها به صورت حلال در چربی و شکلات( مانند Dekol ) در بازار موجود است و هم به صورت حلال در الکل ( مانند رنگ فونت ) البته در ایران اکثرا به جای الکل از اسانس لیمو یا پرتقال استفاده میشود.
برای رنگ کردن کیک، دز مرحله آخر، رنگ ژله ای خوراکی را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

خیلی عالی ست چه خوب چه خوشمزه شدیم به به شب بلند سال خداحافظ

خیلی آسون بود

عالی بود. من فکر میکردم خیلی سخت باشه.

خیلی بامزه س واقعا😍😍😍

نام:

من در این نوشته کوتاه قصد دارم ۵۵ عکس تزیین کیک شب یلدا هم با وسایل ساده و هم تزیینات حرفه ای تر با فوندانت را با شما به اشتراک بگذارم که از میان انبوهی از تصاویر اینستاگرامی تزیین کیک یلدا به شکل کیک هندوانه ای و کیک انار انتخاب کرده ام .

یکی از مهمان های تازه وارد شب یلدا کیک های یلدایی به شکل انار و هندوانه و تزییناتی از این قبیل است . قبلا خوردنی های یلدا شامل خوراکی هایی بود که در زمستان های سرد در خانه های ایرانی پیدا میشد مثل آجیل و میوه های خشک شده و نخود کشمش و انار دان شده و شاید هندوانه مخصوص شب یلدا اما الان بجز این خوراکی ها کیک و ژله و گیفت و خوراکی هایی از این دست به سفره ها یا بهتر بگویم میز های شب یلدا اضافه شده .

چطور کیک شب یلدا درست کنیم

 

 

و در پایان یک ویدئو کم حجم زیبای آموزشی برای تزیین هندوانه شب یلدا به شکل هندوانه از سایت آپارات

 

همچنین بخوانید :

تزیین کدو شب یلدا | ۴۰ مدل تزیین کدو حلوایی برای شب چله + فیلم آموزشی

تزیین میوه یلدا | ۶۰ مدل میوه آرایی برای شب یلدا عروس و سفره یلدا + فیلم

تزیین آجیل عید و شب یلدا | ۳۰ ایده برای تزیین آجیل شب یلدا و عیدی عروس+ آموزش

گیفت شب یلدا | ۵۵ مدل گیفت شب یلدایی + آموزش ساختن گیفت نمدی یلدا

ژله شب یلدا | ۶۰ مدل تزیین ژله هندوانه و ژله انار برای شب یلدا + ۵طرز تهیه

تزیین شب یلدا | ۳۵ مدل تزیین یلدا برای میز و سفره یلدا یی

 

دیدگاه

تصویر امنیتی *

بهینه سازی : دلبرانه

اللــهم صــل علــی محــمد و آل محــمد و عجل فرجهــم کلیه حقوق برای این سایت محفوظ است و کپی برداری فقط باذکر منبع با لینک مربوطه بلامانع است Copyright delbaraneh.com © 2019- Allrights Reserved.

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

وب‌سایت زیبامون: یکی از خوراکی‌های خوشگل و خوشمزه شب یلدا کیک هست. اونم اگه کیک خونگی باشه که چه بهتر. در اینجا میخوایم انواع کیک خونگی که میتونین برای شب چله توی خونه درست کنین و از مهموناتون پذیرایی کنین رو به شما معرفی کنیم. در واقع شما میتونین با انواع طعم میوه‌های مخصوص شب یلدا کیک خونگی درست کنین. انواع این کیک‌ها عبارتند از: کیک انار، کیک هندوانه؛ کیک پرتقال، کیک لبو، کیک خرمالو، کیک کدو حلوایی و کیک سیب درست کنین. در ادامه با طرز تهیه این کیک‌ها آشنا میشین و میتونین به راحتی در خونه درست کنین و از مهمونهاتون پذیرایی کنین.

کیک انار

مواد لازم برای کیک انار مخصوص شب یلدا:

چطور کیک شب یلدا درست کنیم

طرز تهیه کیک انار:

۱. برای تهیه این کیک باید فر رو در دمای ۱۷۶ درجه قرار بدین و نیاز به دو قالب گرد متوسط دارین که باید کفش رو چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین.

۲. ابتدا باید تخم‌مرغ‌ها و ۱ پیمانه شکر رو برای ۱۲ دقیقه با سرعت بالای همزن بزنین.

۳. سپس ۱ فنجان آرد و ۱/۲ قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر رو در دو مرحله به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنین.

۴. خمیر رو زیاد هم نزنین تا پف کیک نخوابه.

۵. سپس ۱/۲ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل اضافه کنین.

۶. سپس خمیر رو به میزان مساوی در دوتا قالب بریزین و برای نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده قرار بدین.

۷. تا ۲۵ دقیقه در فر رو باز نکنین تا پف کیک نخوابه.

طرز تهیه شربت:

۱. برای تهیه شربت بین لایه‌های کیک، ۱/۵ پیمانه آب انار را با ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

تهیه فراستینگ:

۱. برای تهیه فراستینگ (رویه خامه‌ای کیک) پودر قند و کره رو در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود ۱ دقیقه ترکیب کنید. سرعت رو بالا ببرید و حدود ۲ دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی بشه.

۲. پنیر خامه‌ای رو قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتره بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری بشه. زمانی که تمام پنیر خامه‌ای رو اضافه کردید حدود ۱ دقیقه دیگر هم مخلوط کنید.

۳. سپس چهار قاشق غذاخوری آب انار به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه سپس اونو تا زمانی که کیک آماده بشه داخل یخچال قرار دهید.

۴. وقتی کیک‌ها خنک شدند هر کیک رو از وسط به دو نیمه تقسیم کنید. یعنی شما ۴ چهار لایه کیک گرد خواهید داشت.

۵. لایه اول رو روی سطح کار قرار دهید. با برس ۱/۴ از شربت انار رو روی سطح کیک بمالید. کمی از مایه فراستینگ روی اون بمالید.

۶. لایه دوم رو روی اون قرار بدید و به همین ترتیب باز هم روی لایه دوم شربت و فراستینگ بمالید.

۷. به همین ترتیب تمام لایه‌ها رو روی هم قرار دهید تا یک کیک چهارلایه داشته باشید.

۸. روی سطح آخرین لایه مقدار کمتری شربت بریزید، زیرا قرار است تاپینگ انار رو روی کیک بریزیم. شربت اضافی رو از روی کیک پاک کنید سپس دور تا دور کیک رو با فراستینگ بپوشونید.

۹. با کاردک کیک رو خامه کشی کنید تا کیک شما ظاهری بی نقص و تمیز داشته باشد.

۱۰. با استفاده از قیف و ماسوره سایز مناسب، باقیمانده مایه فراستینگ رو دور تا دور کیک شکوفه بزنید. شکوفه‌ها رو نزدیک به هم روی کیک قرار بدید تا فاصله‌ای بین اونا نباشه و دور تا دور کیک دیواره‌ای تشکیل بدهند. چون قراره تاپینگ انار رو بین آن‌ها بریزیم.

۱۱. قبل از آنکه تاپینگ انار رو روی کیک بریزیم کیک رو ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدید. بعد از حدود ۳۰ دقیقه شروع به تهیه تاپینگ انار کنید.

طرز تهیه تاپینگ:

۱. برای تهیه تاپینگ انار، ۳/۴ فنجان آب انار رو داخل یک شیرجوش کوچک بریزید.

۲. ۲ قاشق غذاخوری اسانس وانیل و ۲ قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین رو به آاون اضافه کنید.

۳. قبل از آنکه شیرجوش رو روی حرارت قرار بدید حدود یک دقیقه مایع رو هم بزنید تا ژلاتین آب شود.

۴. دو قاشق غذاخوری شکر به مایع اضافه کنید و شیرجوش رو روی حرارت متوسط قرار دهید.

۵. مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و مایع شروع به تبخیر کند.

۶. شیرجوش رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.

۷. سپس شیرجوش رو داخل یک کاسه بزرگ آب یخ قرار دهید و مایع ژلاتینی رو هم بزنید تا حدی که کمی غلیظ شود، ولی کاملا سفت نشود.

۸. این کار زمان زیادی نمی‌خواهد و در حد چند دقیقه به غلظت مورد نظر خواهد رسید.

۹. کیک رو از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح کار قرار بدید. دانه‌های انار رو به مایع اضافه کنید و بلافاصله تاپینگ اناری رو روی کیک بریزید.

۱۰. سپس کیک رو مجددا حدود ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تاپینگ خودش رو بگیره و سفت بشه. سپس این کیک اناری زیبا و خوشمزه رو از یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. این کیک گزینه‌ای عالی برای شب یلداست.

کیک هندوانه

چطور کیک شب یلدا درست کنیم

مواد لازم برای کیک به شکل هندوانه:

طرز تهیه کیک به شکل هندوانه:

برای تهیه کیک هندوانه‌ای ابتدا فر رو با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

۲. آرد و بیکینگ‌پودر رو مخلوط کرده و ۲بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله، شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید.

۳. کره رو در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید.

۴. تخم‌مرغ، شیر و پوره هندوانه رو جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن سپس اونارو به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.

۵. مواد رو داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و ۴۵دقیقه بپزید.

کیک خرمالو

مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو:

طرز تهیه کیک خرمالو:

۱. تخم‌مرغ و شکر رو با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب میزنیم.

۲. بعد روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا میزنیم تا یکدست بشه.

۳. پوره‌ی خرمالو رو هم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.

۴. آرد و دارچین و بکینگ‌پودر رو با هم الک کرده و گردوی خرد شده رو باهاش مخلوط میکنیم.

۵. آرد را در چند مرحله اضافه کرده خوب هم میزنیم تا یکدست شود وبعد در قالبی که چرب کردیم و در فری که از قبل با دمای۱۸۰درجه گرم شده به مدت یک ساعت قرار میدهیم.

۶. بعد این زمان باز با خلال دندان چک میکنیم اگر مواد به خلال نچسبید کیک آماده است، بعد ده دقیقه از قالب خارج کرده وتزیین میکنیم.

کیک پرتقال

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی:

طرز تهیه کیک پرتقالی:

۱. چهار عدد تخم‌مرغ رو با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (۱۵۰ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود ۵ دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

۲. روغن رو اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (۲۵۰ گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر رو با هم مخلوط کرده، نصف آن رو با یک الک به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

۳. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد رو اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.

۴. فر رو از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. قالب رو چرب کرده مایه کیک رو در آن‌ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب رو بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد.

۵. قالب رو در طبقه وسط فر برای مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود).

کیک لبو

مواد لازم برای تهیه کیک لبو

طرز تهیه کیک لیو:

۱. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب گرد ۲۰ سانتی رو انتخاب و با اسپری داخلش رو چرب و کف قالب رو کاغذ روغنی قرار دهید.

۲. سفیده و زرده تخم‌مرغ رو جدا کرده، سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

۳. زرده تخم‌مرغ، وانیل، شکر، روغن را جدا با همزن خوب بزنید.

۴. شیر و چغندر (لبو) رو به مخلوط زرده اضافه کرده و با همزن بزنید.

۵. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک رو با هم مخلوط و الک کنید و به مایع زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوطش کنید.

۶. در آخر سفیده فرم گرفته تخم‌مرغ رو به مایع کیک افزوده و مجددا با لیسک همش بزنید.

۷. مواد مایع کیک رو داخل قالب ریخته و قالب را به مدت تقریبی ۵۰دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.

۸. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.

کیک سیب و دارچین

مواد لازم برای کیک سیب و دارچین:

طرز تهیه کیک سیب و دارچین:

۱. سیب‌ها رو به شکل خلال یا مکعب خرد کنید. تابه‌ای رو روی حرارت قرار دهید و کره رو درون آن بیندازید. سیب‌هایی که خرد کرده‌اید را به کره اضافه کنید و آن‌ها رو کمی با هم تفت دهید. سپس کشمش و گردو رو نیز به آن‌ها اضافه کنید.

۲. فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید و اجازه بدید تا گرم بشه. قالبتان رو با کاغذ روغنی بپوشانید یا به کمک برس آشپزخانه سطح آن رو با روغن چرب کنید.

۳. کره‌ای که به دمای اتاق رسیده است رو درون یک ظرف بیندازید. شکر رو به آن اضافه کنید. کره و شکر رو با همزن برقی خوب هم بزنید تا یک مخلوط سفید و کاملا پف کرده بشه.

۵. تخم‌مرغ‌ها رو به این مخلوط اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید. در حین هم زدن، وانیل، بیکینگ‌پودر و دارچین رو هم به اونا اضافه کنید.

۶. در مرحله آخر شیر رو به آن بیفزایید و سپس آرد رو کم کم روی آن‌ها بریزید. حین اضافه کردن آرد حتما مخلوطتان رو هم بزنید و برای هم زدن از لیسک استفاده کنید.

۷. موادی که آماده کرده‌اید رو درون قالب بریزید سپس مایه کیک رو به اون اضافه کنید. قالب رو برای مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید کمی در قالب بماند و خنک شود سپس اونو از قالب خارج سرو کنید.

کیک کدو حلوایی

مواد لازم برای کیک کدو حلوایی:

طرز پخت کیک کدو حلوایی:

۱. ابتدا کدو‌های خرد شده رو بخار پز می‌کنیم. من کدو‌ها رو داخل آبکش فلزی ریختم. پیمانه آب در قابلمه ریخته و آبکش رو توی قابلمه طوری که توی آب نره قرار دادم.

۲. در قابلمه رو گذاشته و روی حرارت کم کاملا بخار پز کردم. بعد اینک کدو‌ها پخت آن‌ها رو پوره کردم.

۳. این مقدار ۱/۵ پیمانه پوره کدوه حلوایی میده که مقدار مورد نیاز واسه این کیک هست.

۴. آرد و بیکینگ‌پودر و دارچین رو ترکیب کرده ۳ بار الک می‌کنیم.

۵. سپس تخم‌مرغ‌ها و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه. روغن و ماست رو هم اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.

۶. درحدی میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس پوره کدو رو نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.

۷. بعد مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و با دور کم همرن مخلوط می‌کنیم. کمی که مخلوط شد، گردو‌های خرد شده رو اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم.

۸. اگه قالبتون مدل داره حتما قالب کیک رو چرب کنید. مقداری آردپاشی کرده و اضافی آرد رو خارج کنید. اگه قالبتون مدل دار نیست ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.

۹. قالب رو داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا کیک پخته شود.

هندوانه؛ یکی از نمادهای اصل‍ی سفره شب یلدا است که همیشه به شیوه های جذابی تزیین می شود و به هر شکلی عضو سفره یلدا می‌شود. تهیه خانگی کیک شب یلدا با شکل هندوانه بسیار جالب است

به گزارش ایمنا هندوانه یادآور گرمای تابستان و حرارت است. باور بر این است، اگر مقداری هندوانه در شب یلدا بخورید، در سراسر زمستان طولانی، سرما و بیماری بر شما غلبه نخواهد کرد و این باورباعث شده طی سال‌ها هندوانه از مراسم شب یلدا حذف نشود. در ادامه طرز آماده سازی کیک مناسب برای سفره شب یلدا برای آموزش داده شده است:

400 گرم آرد را با همان مقدار شکر و همان مقدار کره، 4 عدد تخم مرغ، 4 قاشق غذاخوری شیر و طعم دهنده با طعم دلخواه از قبیل توت فرنگی، انار، چند میوه و … حل شده در 4 قاشق غذاخوری آب را توسط مخلوط کن یا همزن مخلوط کنید تا کاملا صاف و یک‌دست شود.

مواد مخلوط شده را به نسبت یک چهارم و سه چهارم جدا کنید

چطور کیک شب یلدا درست کنیم

به یک چهارم آن رنگ خوراکی سبز اضافه کرده تا به رنگ سبز درآید و سه چهارم باقیمانده را با رنگ قرمز و صد گرم تکه‌های کوچک شکلات تلخ یا چیپس شکلات تلخ مخلوط کنید تا به رنگ صورتی تیره درآید.(می‌توانید اندکی رنگ نارنجی هم اضافه کنید)

ظرف فلزی مانند قابلمه را با کره چرب کنید، کمی آرد بزنید و کف آن کاغذ شیرینی پزی بگذارید

مخلوط قرمز را در سه ظرف و سبز را در ظرف دیگری بریزید، برای اینکه کیک به شکل گنبدی و برجسته نشود وسط آن را اندکی گود کنید

سه لایه صورتی کیک و یک لایه سبز را برای 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید

بعد از سرد شدن کیک‌ها آن‌ها را هم تراز کنید و با یک چاقوی دندانه‌ای روی آن را بتراشید

خامه و وانیل مخلوط کنید، یک چهارم آن را با رنگ خوراکی سبز روشن و یک چهارم را رنگ سبز تیره و دو چهارم باقیمانده را صورتی مایل به قرمزکنید

روی کیک سبز پخته شده را با خامه سبز روشن کامل بپوشانید، سپس یک کیک پخته شده صورتی را روی آن بگذارید و با خامه صورتی بپوشانید و اندکی چیپس شکلات روی آن بریزید، دو کیک صورتی دیگر را هم به همین ترتیب به خامه صورتی آغشته کنید و با خامه های صورتی اطراف کیک را کاملا بپوشانید، سپس کیک را برای ده دقیقه در یخچال بگذارید

خامه های رنگی را در قیف یک‌بار مصرف بریزید و دورتا دور کیک دو لایه خامه سبز تیره از پایین کیک، یک لایه خامه سبز روشن و بعد چند لایه خامه صورتی تا بالای کیک و روی کیک  بمالید

 با وسیله ای مانند چاقو خامه های اضافه را بگیرید و سطح کیک را با دقت مرتب و صیقلی کنید

شکلات تیره آب شده را در قیف یک بار ریخته و یا با دست به شکل تخمه‌های هندوانه دربیاورید (این مرحله را با خامه و رنگ خوراکی سیاه با هر ترکیب دیگری که دوست دارید می‌توانید انجام دهید) سپس تخمه‌های هندوانه را طبق سلیقه خود به بدنه کیک بچسبانید

کیک را ده تا بیست دقیقه در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح خود را بگیرد

برای نمایش ویدئوی آموزش تهیه کیک هندوانه ای شب یلدا روی پخش کننده زیر کلیک کنید

تمامی حقوق این سایت برای خبرگزاری ایمنا محفوظ است

چطور کیک شب یلدا درست کنیم
چطور کیک شب یلدا درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *