چگونه احساس ناامیدی نکنیم

 
helpkade
چگونه احساس ناامیدی نکنیم
چگونه احساس ناامیدی نکنیم

مشکل ناامیدی این است که می تواند هر کسی را فلج کند، اما تشخیص اینکه این عارضه از کجا نشات می گیرد واقعا کاری دشوار و گاهی نشدنی است.

به گزارش آلامتو به نقل از Hiwamag؛ به راستی نا امیدی چیست؟ اگر ما بخواهیم برای درک این مفهوم از فرهنگ لغت کمک بگیریم، ​​به ما می گوید که این عارضه عبارت است از احساس ناراحتی یا مایوس بودن به دلیل عدم توانایی تغییر دادن خود و یا دست یافتن به چیزی. گر چه در تعریف این عبارات می توانند قانع کننده باشند اما درک عمیقی از نا امیدی را ارائه نمی دهند، پس چگونه می توانیم این مشکل را حل کنیم؟ دلایل ابتلا به نا امیدی می توانند پیچیده باشند، اما اگر بتوانیم منبع نا امیدی را کشف کنیم می توانیم به راحتی آن را از بین برده و یا ریشه کن سازیم.

شکست چیزی است که ذهن ما را منحرف ساخته و به ما احساس بی ارزش و غیر کارامد بودن می دهد بنابراین این طبیعی است که از یک شکست نا امید شوید.

در واقع وقتی که شکست ها مداوماً و پشت سر هم رخ دهند قطعا باعث نا امیدی و گرفتار شدن ما در منجلاب افسردگی خواهند شد. بنابراین باید تلاش کنیم تا به جای دیدن ان ها به عنوان شکست، از آن ها درس بگیریم و مصداق این جمله باشیم«من هرگز شکست نخواهم خورد بلکه 10 ها هزار روشی را که موثر نیستند کشف خواهم کرد.»چگونه احساس ناامیدی نکنیم

ما هر روز چیزهای کوچک و بزرگی را تست می کنیم، اما حتی اگر موفق نشویم، می توانیم از آن ها درس بگیریم. با تغییر دیدگاه خود در مورد شکست، به راحتی می توانید آنها را به پلی برای موفقیت تبدیل نمایید. شکست می تواند به جای نا امیدی، اراده ی قوی ای را در شما به وجود آورد، فقط باید نحوه ی دیدتان به آن را تغییر دهید.

امروزه اضطراب یکی از شایع ترین ناراحتی های روان شناختی است که توسط جوانان تجربه می شود. در حالی که ریشه ی اضطراب را نمی توان به چیز خاصی مربوط دانست یا به راحتی توضیح داد، مشخص است که فشار برای داشتن آینده ای مناسب و زندگی کامل به بزرگ ترین عامل به وجود آورنده ی اضطراب در نسل های جوان تبدیل شده است.

در حالی که برنامه ریزی برای آینده مهم است، نباید اجازه دهید که این امر افکارتان را به هم بریزد و شما را دچار استرس و اضطراب کند.

به جای تمرکز دائمی بر روی آینده، باید بر امروز تمرکز کنید چرا که امروز همان فردای دیروز است. شما نمی توانید به عقب برگردید و نمی توانید هیچ روز دیگری را جز امروز کنترل کنید. امروز روز موعود است؛ پس هر آنچه می خواهید از امروز بخواهید.

پس نفسی عمیق بکشید و اگر کاری را کنار گذاشته اید همین امروز برای انجام دادنش اقدام کنید. اگر به دلیل اضطراب و نا امیدی مدتی است که به امورتان رسیدگی نکرده اید بهتر است هر چه زودتر دست به کار شوید. چرا که امروز تنها روزی است که کنترلش در دستانتان قرار دارد.

ما در یک دنیای رقابتی زندگی می کنیم که در آن همه در حال رقابت و سبقت گرفتن از یکدیگر هستند، اما بعد از ظهور رسانه های اجتماعی، انگار سوخت تازه ای در این آتش قدیمی ریخته شده و جانی تازه گرفته است.

بیست سال پیش، ما به ماشین جدید همسایه خود نگاه می کردیم یا نگاهی به حصاری که دور باغچه اش کشیده بود می انداختیم و ماشین یا حصار خود را با آن مقایسه می نمودیم.

امروز ما خودمان را با افراد مشهور، هم کلاسی های قدیمی و غریبه های موجود در رسانه های اجتماعی مقایسه می کنیم. هنگامی که ما وارد محیط اینترنت می شویم، سریعا به هر آن چه در زندگی دیگران وجود دارد دسترسی داریم.

در حالی که این امر می تواند مانند یک مجله سرگرمی آزاد سرگرم کننده باشد، اما می تواند باعث فرو رفتن ما در کام نا امیدی شده و حتی باعث افسردگی و خودکشی شود.

بسیاری از ما می دانیم که مقایسه مان با دیگران اشتباه است اما باز هم این کار را انجام می دهیم و حسرت زندگی های لوکس، چهره های جذاب، اندام های لاغر و بسیاری چیزهای دیگر ما را به ورطه ی نا امیدی می کشانند.

بسیاری از ما حتی یک یا دو هفته نیز نمی توانیم آفلاین زندگی کنیم چرا که در دنیای آنلاین امروزی، زندگی گذشته ی خود را فراموش کرده ایم. ما هنوز هم باید بتوانیم با خانواده، دوستان و کارمان ارتباط برقرار کنیم و بتوانیم تمام برنامه ها و رسانه های اجتماعی موجود بر روی تلفن مان را حذف کنیم.

تعطیل کردن پاتوق آنلاینتان ممکن است دقیقا همان چیزی باشد که شما بدان نیاز دارید تا در مسیر درست قرار گیرید و دوباره احساس خوبی داشته باشید. در ابتدا ممکن است که عادت کردن به دنیای افلاین سخت باشد، اما هنگامی که چند روزی از اینترنت استفاده نکنید احساس خوبی پیدا خواهید کرد.

واقعا روش زندگی ما در راستای امیدواری یا نا امیدی مان بسیار مهم است. در واقع همه ی ما در یک چرخه ی روتین تکرار گرفتار شده ایم و نمی دانیم چگونه از آن خلاص شویم. این چرخه می تواند بسیار فریبنده باشد چرا که ممکن است شما از زندگی تان بسیار راضی باشید اما هنوز هم احساس کنید که در آن گیر کرده اید.

روال روزانه چیزی است که ما در آن گرفتار شده ایم و مدام در حال ادامه دادنش هستیم، و این همان چیزی است که در نهایت ما را نا امید و مانند یک درخت خشک بی حاصل می کند.

این بدان معنا نیست که شما باید کار خود را رها کنید، خانواده تان را ترک نمایید و یک بلیط یک طرفه به جایی دور بگیرید، بلکه این به معنای جلوگیری از سرخوردگی یا اضافه کردن چیزی جدید به زندگی و معنی بخشیدن به زندگیتان با انجام کاری است.

سعی کنید کاری را که همیشه می خواستید انجام دهید، یا چیزی را بیاموزید که همیشه عاشقش بودید.

چگونه احساس نا امیدی را از بین ببریم؟

اکثر انسان ها به نحوی زندگی خود را برنامه ریزی کرده اند که همیشه به دنبال بهبود ان باشند- ما همیشه به این موضوع فکر می کنیم که چگونه می توانیم روابط، کار و خودمان را بهبود بخشیم؟ گاهی اوقات، ما بیشتر بر آنچه که از دست رفته ، تمرکز می کنیم تا آنچه داریم.

خوب است که برای رسیدن به اهداف متعالیمان در زندگی تلاش کنیم اما نباید اجازه دهیم تا این اهداف باعث سرخوردگی و احساس نا امیدیمان در زندگی شوند.

ما از کنترل امور مختلف لذت می بریم، اما همیشه چیزهایی وجود دارند که قادر به کنترلشان نیستیم. این امور می توانند شامل مسائلی مانند آب و هوا، فرد مخربی در محل کار، یا یک دوست باشند که ما را به فردی بی اعتماد و نا امید تبدیل خواهند کرد.

اگر بتوانید خودتان را از وضعیتی که باعث بی اعتمادی تان شده برهانید و مشکل را از بین ببرید همه چیز عالی خواهد شد اما متاسفانه این امر همیشه امکان پذیر نیست.

حقیقت سخت و شاید تلخ این است که، ما نمی توانیم همه چیز را کنترل کنیم. اما خبر خوبی هم هست و آن این است که ما قدرت کنترل بعضی چیزها را داریم. پس باید سعی کنیم قدرت را در جنبه دیگری از زندگی مان به دست آوریم.

چیزهایی مانند احساسات دیگران نسبت به ما و بیماری، چیزهایی هستند که خارج از کنترل ما می باشند. پس بهتر است به جای تمرکز بر آنچه قادر به کنترلش نیستیم بر روی چیزهایی تمرکز کنیم که کنترلشان در دستانمان قرار دارد.

اموری که قادر به کنترلشان هستیم می توانند چیزهای ساده ای مانند تنظیم برنامه ای برای داشتن تناسب اندام یا یادگیری زبان جدید، یا چیزهای بزرگتری مانند ترک شغل یا بیرون آمدن از یک رابطه سمی باشند.

زندگی هرگز عادلانه نبوده است. ما انسان ها با شانس های یکسان متولد نمی شویم و یکسان هم نمی میریم. برخی از ما ممکن است در دوران کودکیمان آسیب ببینیم و برخی دیگر ممکن است هرگز دچار یک آسیب کوچک هم نشویم. برخی از ما نیز ممکن است برای یک عمر مجبور به تحمل دردی قدیمی شویم.

نا امیدی از مشکلات حل نشده باعث می شود که بدون دانستن دلیل، احساس بدی داشته باشیم. پس بهتر است بدانید تنها راه حل این موضوع بازگشت به گذشته است. این امر لزوما به این معنی نیست که شما باید به یک روانشناس مراجعه کنید (هر چند که ممکن است برای کمک به یک روان درمانگر یا مربی زندگی نیاز داشته باشید)، اما به سادگی می توانید دردی را که باعث آزار روح و جسمتان شده بپذیرید.

با درک بهتر خودتان و بروز احساسات و واکنش های مناسب به شرایط خاص، می توانید از سرخوردگی رهایی یابید.

نا امیدی می تواند واکنشی نسبت به ترس باشد. ترس می تواند واقعا یک معضل دردناک باشد، اما شاید اگر خوب بدان بنگریم ببینیم که از چیزهای کوچک ساخته شده است. این ترس ممکن است از چیزهای کوچکی تشکیل شده باشد که در مدت طولانی، بزرگتر و بزرگتر شده و باعث ایجاد دلهره و نا امیدی در درون ما شده اند.

این ترس های رایج می تواند شما را از زندگی تان عقب بیندازند. تنها کاری که می توانید برای مبارزه با ترس هایتان انجام دهید این است که به دوران کودکیتان رجوع کنید و چیزهایی را که از آن می ترسید، انجام دهید و پس از آن خواهید دید که احساس آزادی بی حد و حصری به شما دست خواهد داد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

چگونه احساس ناامیدی نکنیم


لوازم خونگیت رو اقساطی نو کن!


تو جلسه خواستگاری چی بپرسیم!؟

 

 

 

چگونه احساس ناامیدی نکنیم

 

 

احساسی که اکنون شما در خود دارید “ناامیدی” است شاید گاهی با کمی ناراحتی و عصبانیت نیز همراه باشد. به شدت بر روی اهداف و پروژه های خود کار می کنید، اما راه به جایی نمی برید و اصلاً دلیلش را هم نمیدانید. تنها چیزی که می دانید این است که ناامید هستید و بدون توجه به این مطلب که تا چه اندازه به سختی تلاش می کنید، به هیچ جایی نمی رسید. انگار که آب در هاون می کوبید و تنها حسی که به شما دست می دهد چیزی نیست جز ناامیدی. تمام این نکات به نظرتان آشنا می آید، اینطور نیست؟

 

اینجا دقیقاً همان جایی است که همه می گویند: “من کم آوردم” و دست از کار میکشند. قبل از اینکه به چنین بن بستی برخورد کنید، در این مقاله ۸ راه غلبه بر ناامیدی را به شما معرفی می کنیم:

 

۱ از خود سؤال کنید “چه کاری در این شرایط جواب می دهد؟”

 

حتی زمانی که احساس می کنید هیچ کاری از دستتان بر نمی آید، به دقت فکر کنید و مطمئناً یک راه پیدا می کنید که به شما کمک کند. خوب همین امر هم جای خوشحالی دارد. حال چگونه می توانید آنرا به کار بندید و ارتقا دهید؟ با مطرح کردن این سؤال خودتان را از دایره منفی گرایی هایی نظیر “واقعاً ناامید کننده” است، نجات داده اید و می توانید بر روی نکات مثبت تمرکز کنید. به این طریق شما راهی را پیدا کرده اید که شما را به نتیجه می رساند و راهی را به شما نشان می دهد که بتوانید از ناامیدی ها نجات پیدا کنید. در این میان فرایند تمرکز بر روی پیشرفت ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

۲ رکورد کارهای خود راثبت کنید هر کاری را که با موفقیت انجام می دهید، یادداشت کنید.

 

اگر این کار را به صورت ماهانه انجام دهید آنوقت می توانید دریابید که در طول یک ماه تا چه حد پیشرفت کرده اید. خودتان از هم میزان موفقیت هایتان شگفت زده خواهید شد. اگر هم دیدید که در لیست شما آیتم های زیادی نوشته نشده اند، چشم هایتان باز می شود و متوجه می شوید که بیش از آنکه کار کنید، وقت گذرانی می کنید و یا انرژی خود را صرف کارهای بی ارزش می کنید و باید حواس خود را بیش از این ها جمع کنید. باید به جایی برسید که لیستتان از آیتم ها مختلف پر شود تا بتوانید پیشرفت کنید. با تهیه لیست همچنین می توانید به راحتی تشخیص دهید که در کدام زمینه ها مؤثرتر عمل کرده اید و در کدام قسمت ها کمی ضعیف بوده و نیاز به تلاش بیشتری دارید.

 

۳ بر روی عملی کردن آرزوهای خود تمرکز کنید هدف اصلیتان را در ذهن خود تجسم کنید.

 

نتیجه مورد علاقه تان چیست؟ گاهی اوقات دور و برمان آنقدر شلوغ می شود و خودمان را سرگرم حل درگیری ها و مشکلات پیش پا افتاده می کنیم که یادمان می رود هدف اصلی زندگی مان چیست.

 

سعی کنید تا آنجایی که می توانید از پرسیدن این سؤال: “چرا چنین اتفاقی افتاد؟” پرهیز کنید، چرا که پرسیدن این سوال شما را در گذشته نگه داشته و جلوی پیشرفتتان را می گیرد. این سوال هیچ گونه راه حلی برای حل مشکل، به شما معرفی نمی کند.

 

چیزی که باید به آن توجه داشته باشید دو سوال زیر است:

 

این بار انتظار دارید که چه اتفاق متفاوتی روی دهد؟

 

برای رسیدن به آن نقطه چه کاری باید انجام دهید؟

 

۴ “هیاهو” را کنار بگذارید و ساده سازی را رواج دهید

 

زمانیکه برای حل مشکلی در حال تلاش هستید، ممکن است آنقدر درگیر یافتن راه حل شوید که ناخواسته کارهای جانبی بسیار زیادی را به آن اضافه کنید و با خودتان هم تصور کنید که “ممکن” است این موارد به شما کمک کنند. اگر نگاهی به سایت های اینترنتی انداخته باشید پر است از تبلیغاتی نظیر “راههای ساده برای راه اندازی و اداره وب سایت” ، “راه های آسان کسب درآمد” و…. این قبیل موارد تنها به عنوان هیاهیو حساب می شوند و باید بدانید که حتی خواندن آنها هم ممکن است وقت شما را تلف کند. این طور آگهی ها فقط وقت شما را تلف کرده و پول هایتان را به تاراج می دهند. آنها هیچ اهمیتی به موفقیت و یا شکست شما نمی دهند.

 

البته بیشتر افراد زمانیکه از روند کند کار خود خسته می شوند، معمولاً به چنین مواردی روی می آورند و تبلیغاتی نظیر “این همان چیزی است که شما نیاز دارید” و “ما همه چیز را برای شما آسان کرده ایم” روی می آورند. اگر آینده نگر باشید، می توانید به خوبی پیش بینی کنید که اگر برای ۶ ماه بر روی کار فعلی خود تمرکز کنید، آنوقت از تمام این پیشنهاد های جور به جور منفعت بیشتری عایدتان خواهد شد. دیگر نمی خواهیم در اینجا اشاره کنیم که در صورت رجوع نکردن به این تبلیغات، پول خود را دور نریخته و همان اندازه ای که قرار بوده بابت این تبلیغ ها پرداخت کنید را جمع می کنید.

 

ببینید چه چیزی در زندگیتان اولویت دارد و ابتدا همان را انجام دهید. هر کاری که وقت و هزینه شما را تلف می کند و هیچچ حاصلی در بر ندارد باید از برنامه زندگیتان حذف شود.

 

چگونه احساس ناامیدی نکنیم

۵ راه حل های چند جانبه شما همیشه چند حق انتخاب متفاوت دارید.

 

فقط کافی است بر روی راه های مختلف تمرکز کرده و آنها را در ذهن تجسم کنید. به خودتان بگویید که من باید به عنوان مثال ۸ راه حل مختلف برای فائق آمدن بر مشکل فعلی خودم پیدا کنم. تنها دانستن این مطلب که شما راه حل های متفاوتی پیش رویتان قرار دارند به شما کمک می کند که احساس بهتری پیدا کنید. بر طبق لیستی که تهیه کرده اید، انتخاب های متفاوت انجام دهید و کار خود را بر روی برنامه دنبال کنید.

 

۶ اهل عمل باشید

 

شما زمانیکه به ناامیدی می رسید معمولاً شور و اشتیاق اولیه خود را از دست می دهید و دیگر حتی تمایلی ندارید که به موضوع مورد نظر فکر کنید.مسئله ای که برایتان پیش آمده دشوار است، از آن ناامید شده اید، و احساس می کنید که نمی توانید کار به جایی ببرید. بنابراین هر کاری که شما را از آن دور کند برایتان جالب تر به نظر می رسد. در یک چنین زمانی به دنبال این هستید که هر طور شده از کار اصلی طفره بروید؛ اما اگر اهداف از پیش تعیین شده را داشته باشید و مسیر مناسبی را برای خود انتخاب کرده باشید، گذر ازاین دست اندازهای کوچک نباید شما را خسته و ناراحت کند.

 

همانطور که توماس ادیسون گفته: “بسیاری از افراد شکست خورده کسانی هستند که متوجه نبوده اند تا چه اندازه به اهداف خود نزدیک شده اند.” مسئله دیگری که ممکن است اتفاق بیفتد این است که شما وقت زیادی را صرف نگرانی می کنید. نگرانی یکی از بدترین راههای اتلاف انرژی است و اجازه نمی دهد که شما به جلو حرکت کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که اهل عمل باشید. زمانیکه مجدداً توانستید به سمت جلو حرکت کنید، آنوقت متوجه می شوید که دیگر دلیلی برای نگرانی هایتان وجود ندارد.

 

۷ تجسم نتیجه مثبت بهتر است

 

بیشتر آن وقتی را که می خواهید صرف نگرانی و ترس و منفی بافی کنید، صرف مثبت اندیشی کنید. بزرگترین قهرمانان ورزشی جهان خودشان را در حالی تجسم می کنند که بدون هیچ گونه عیب و نقصی مسابقات مختلف را به نفع خود به پایان می رسانند. هیچ جایگاهی برای شکست در ذهن این افراد وجود ندارد. این درست همان چیزی است که شما هم باید به آن برسید. خودتان را ببینید که به آرزوها و اهدافتان می رسید. خودتان راتصور کنید که به آرزوهایتان رسیده اید، چه احساسی دارید؟ چه می گویید؟ بر روی این کار وقت بگذارید؛ این امر به شما امید می دهد تا راهتان را ادامه دهید.

 

۸ مثبت باقی بمانید

 

معمولاً موارد مختلف به آن اندازه ای که آن ها را در ابتدای کار می بینید بد نیستند. گاهی اوقات چیزها بدتر از آنچه هستند به نظر می رسند تنها به این دلیل که ما خودمان خسته هستیم و از نظر ذهنی آمادگی نداریم. کمی استراحت و نگه داشتن حس شوخ طبعی می تواند به شما کمک کند. این گونه احساس ها به سرعت از میان می روند و شما مجدداً به حالت عادی باز می گردید.

 

یک ذهن باز خیلی راحت تر می تواند راه حل های متفاوت را پیدا کرده و آنها را به کار ببند تا یک ذهن کسل و خسته. یک ذهن ناامید به همه چیز اینطور نگاه می کند: “فایده اش چیست؟” یک ذهن بسته نمی تواند راه حل های ممکن را بررسی کرده و آنها را تشخیص دهد.

 

مثبت باقی بمانید. به هر حال باید همچنان بدانید که گزینه های مختلف چه هستند و بر طبق برنامه هر یک را امتحان کنید. هدف شما این است که راه حل مناسب را انتخاب کرده، تمام حواس خود را روی آن متمرکز کنید، و سپس عکس العمل مناسب نشان دهید. با استفاده از ۸ تکنیک ارائه شده در بالا پس از مدتی درک می کنید که در زندگیتان مشکلات کمتری رخ می دهند و احساس ناامیدی کمتری به شما دست خواهد داد. در عوض به این نتیجه می رسید که موقعیت های بیشماری پیش رویتان قرار دارند و متوجه می شوید که چگونه می توانید از آنها به نفع خود استفاده کنید.

منبع:ایران جدید

مطالب بیشتر برای زندگی بهتر


یادگیری زبان در کوتاهترین زمان


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!


خرید مستقیم فرش از کارخانه

پرداخت شهریه آموزشگاه زبان در صورت رضایت


راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی


تردید و دو دلی قبل از ازدواج

مشاهده تمامی مدلهای فرش وامکان خریدآنلاین


به تماشای کیفیتی بی حاشیه!

رویایی بابحران نگران کننده روابط زناشویی


ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی


جشنواره فروش فرش با تخفیفات استثنائی

بلیط کیش را دربهترین فصل سفر به آن خریدکن


معرفی بهترین کتاب‌های کودک برای خرید


مشاوره تحصیلی و انتخاب شغل

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021


تو جلسه خواستگاری چی بپرسیم!؟


سفارش آنلاین کیک تازه خانگی

احساس ناامیدی از شکست‌های مکرر و شادی‌های اندکی که مردم به دنبالشان هستند بوجود می‌آیند

 

چگونه احساس ناامیدی نکنیم

رویا ها برای روان مانند اکسیژن برای ریه ها هستند. اگر به سمت آنها حرکت کنیم هورمون های شادی آزاد خواهند شد، و با نادیده گرفتن آنها احساسات بد را تقویت کرده ایم.ناامیدی و افسردگی شاید چیزی جز دلسرد شدن ذهن شما نسبت به امکان شکل گرفتن رویا هایتان نباشد. شاید فکر کنید در حال حاضر رویایی ندارید و به خاطر بی توجهی به رویاهایتان دلسرد و افسرده هم نیستید ولی اگر به گذشته خود نگاه کنید خواهید دید که در زندگی خود نسبت به کارهای مختلفی شور و شوق داشته اید ولی چون برای بدست آوردن آن برنامه ریزی و تلاشی نکرده بودید خود به خود آنها را نادیده گرفته اید.بعضی ها برای رویاهای خود می جنگند و امید و خوش بینی را در ذهن خود زنده نگه می دارند. تا بتوانند سعادتی را که در نظر دارند در آینده بدست آورند. در حالیکه دیگر افراد رویا های خود را در ضمیر نا خودآگاه خود دفن می کنند و تا آخر عمر نا امید و افسرده باقی می مانند.علل ناامیدی – شكست هاي پي در پي در زندگي : يكي از علل احساس نااميدي در زندگي، شكست و انتظار شكست مي باشد. اگر شما هميشه انتظار شكست را داشته باشيد و توانمندي هاي خود را باور نداشته باشيد، احساس خوبي در زندگي نخواهيد داشت.

– يكنواختي در زندگي : انسان فطرتا زيبايي طلب بوده و دوست دارد با تنوع زندگي كند؛ چنانچه محيط زندگي يا فرايند زندگي يكنواخت باشد، روند تغيير و تبدّل انرژي رواني با خلل مواجه مي گردد. گاهي انسان به تغييرات اندكي در زندگي نياز دارد. مثل گردش، تفريح و يا حتي تغيير چيدمان منزل.

– عدم برآورده شدن نيازها : رفع نيازها احساس لذت در زندگي را به دنبال دارد. در واقع نيازها به عنوان يكي از انگيزه هاي حياتي هستند. اگر نيازها نبودند انسان در زندگي بسياري از دلخوشي ها را از دست مي داد و خيلي از فعاليت ها را ترك مي كرد. حال اين نكته نيز حايز اهميت است كه اگر نيازها به درستي و به موقع و متناسب پاسخ داده نشوند مي تواند منجر به احساس سستي و بي حوصلگي در فرد شود.

– كم بودن فعاليت هاي زندگي : ركود و نداشتن مشغله كافي در زندگي و بيكاري و داشتن ساعات زيادي كه نمي دانيم با چه فعاليت هايي آن را پر كنيم و يا پر كردن آن با فعاليت هاي غير مفيد و بي ارزش مي تواند به احساس سستي و بي حوصلگي منجر گردد.

– نداشتن عزت نفس و اعتماد به نفس : اگر ارزش هاي وجودي خودتان را نشناسيد و آنها را باور نكنيد راجع به خودتان و زندگي تان احساس خوبي نخواهيد داشت. تنها انسان هايي احساس خوبي در زندگي دارند كه احساس خوبي نسبت به خودشان دارند و خودشان را به عنوان انساني خوب و كارآمد قبول دارند.

– شغل نامناسب : چنانچه كاري را انجام مي دهيد كه به آن علاقه نداريد خيلي طبيعي است كه از آن احساس لذت نكنيد، و هنگامي كه مي خواهيد به كار مشغول شويد بدترين احساس را داشته باشيد، و هميشه در زندگي احساس خستگي كنيد. دو چيز در زندگي باعث نيك بختي و احساس لذت در زندگي است : يكي همسر دلخواه و مناسب و ديگري شغل متناسب و دلخواه.

– مناسب نبودن رشته تحصيلي : اگر رشته تحصيلي شما مورد علاقه تان نباشد يا مطابق با استعدادهاي شما نباشد، پيشرفت چنداني در آن رشته نخواهيد داشت و تحصيل به مسئله بغرنج و عذاب آورتبديل خواهد شد.

يكي از علل احساس نااميدي در زندگي، شكست و انتظار شكست مي باشد

 

راهکارهایی برای درمان ناامیدی- تقويت ايمان: عامل زيربنايي احساس و رفتار انسان ايمان به خداست. با ايمان به خداست که مي توان سخت ترين كارها را انجام داد و از آن لذت برد. بنابراين راهكار لذت بردن از زندگي تقويت ايمان است.

 

– اتفاقات را بپذیرید؛هر چیزی که برایتان اتفاق می‌افتد را بپذیرید، ‌بسیاری از افراد می‌خواهند از زیر بار احساسات غم‌انگیز شانه خالی کنند چرا که برای آنها دردناک است اما تنها پذیرفتن واقعیت است که آنها را آرام خواهد کرد.- خانه را به محل شادی تبدیل کنید؛بدون شک، احساس ناامیدی از شکست‌های مکرر و شادی‌های اندکی که مردم به دنبالشان هستند بوجود می‌آیند.

– برنامه ريزي منظم براي زندگي؛ براي زندگي خود برنامه ريزي جامعي داشته باشيد، كه در برگيرنده ساعاتي براي تحصيل يا اشتغال، كارهاي شخصي، تفريحات سالم، عبادت، استراحت و غيره باشد. برنامه تان را بر روي برگه نوشته و آن را به دقت مورد اجرا قرار دهيد و به هر گونه پيشرفت و موفقيت خود پاداش دهيد. پاداش شما مي تواند تحسين خود، رفتن به گردش، خوردن غذاي مورد علاقه يا پرداختن به هر كار مورد علاقه اي باشد.

– داشتن تفريحات سالم در زندگي؛ بصورت هفتگي يك وعده غذايي را در دامان طبيعت بخوريد.

– داشتن باغچه ؛باغچه كوچكي داشته باشيد و در منزل از گلدان و گل استفاده نماييد.

– تقويت روابط صميمي و سازنده با ديگران؛ همه ما انسان ها نياز به محبت و پذيرش داريم و اين محبت و پذيرش بيشتر از ناحيه دوستان ارضا مي گردد. اين ارضاي نياز است كه احساس لذت و خوشي به انسان مي بخشد. بنابراين ابراز وجود و پذيرشي كه از يك دوست صميمي حاصل مي شود مي تواند تاثير زيادي بر احساس مثبت ما در زندگي داشته باشد. پس سعي كنيد اولا دوستان خوبي انتخاب كنيد؛ دوستاني كه شما را به ياد خدا بيندازند و در شرايط سختي شما را رها نسازند و هميشه يار و ياور و غمخوار شما باشند، و ثانيا روابط خود را با آنها بيشتر كنيد.

– شركت در جمع و مباحث جمعي؛ سعي كنيد بيشتر در جمع باشيد. البته جمعي كه شما را تاييد كند نه اينكه طرد يا تحقير كند.

– انجام دادن عبادت؛ نماز اول وقت اهميت ويژه اي بدهيد. و سعي كنيد هر روز مقدار معيني قرآن بخوانيد و در معناي آن تدبّر نماييد.

– سعي كنيد افكار منفي را از خود دور كنيد و آنها را با افكار صحيح جايگزين كنيد؛ بجاي اينكه فكر كنيد فردي ناتوان يا بد شانس هستيد به اين فكر كنيد كه كساني هستند كه شرايطشان از شما بدتر است. كساني كه از سرپناه محرومند. كساني كه با خانواده معتاد درگيرند و يا درگير مشكلات مالي هستند.

– انجام دادن ورزش؛ بصورت مرتب روزانه نيم ساعت ورزش كنيد.

– داشتن سرگرمی؛ سرگرمي هاي علمي و هنري داشته باشيد و ساعاتي از روز را به كارهاي مورد علاقه خود سپري كنيد.

– افكار تحقير كننده را از خود دور كنيد.

– در انجام رفتارهاى اجتماعى كوچك و در محيطهایی كه بيش‏تر احساس راحتى مى‏ كنيد، فعال باشيد. اين كار را از سلام كردن، احوالپرسى، جواب سلام دادن، نگاه كردن، تعارف كردن و تعارف شنيدن با اطرافيان و استادان در بيرون از كلاس آغاز كنيد و با تمرين به كارهاى بزرگ‏تر و مهم‏تر گسترش دهيد. البته اين كارها در صورتي توصيه مي شود كه حمل بر غرض ورزي نشود و زمينه از بين رفتن آبروي انسان نگردد.

– درکارهای اجتماعی شرکت کنید؛تلاش كنيد كه در كارهاى اجتماعى در محيط خانه، مدرسه و دانشگاه مانند اردو و بازى‏ هاى دسته جمعى شركت كنيد و نقش فعالى را بپذيريد.

– تلقين مثبت را فراموش نكنيد. به خود تلقين كنيد كه من از بقيه چيزي كم ندارم. خيلي نقاط مثبت دارم كه خيلي از افراد ندارند. من نبايد ترسي از حضور در جمع داشته باشم. همه كساني كه به راحتي در حضور استاد صحبت مي كنند در توانايي ها و استعداد ها با من همتراز مي باشند و جاي نگراني نيست.

– فهرستى از ده لغت يا عبارت – كه بيانگر ويژگى‏هاى مثبت شخصيت شما است – تهيه كنيد و روزى چند بار آنها را در قالب جمله كاملى بخوانيد ؛ مثلاً بگوييد: «من باهوش هستم» و… .

– هرگز خود را سرزنش نكنيد.

– سعي كنيد دوستاني خوب و مومن براي خود انتخاب كنيد و ارتباطتان را با اين دوستان بيشتر كنيد.گردآوری:بخش روانشناسی بیتوته

منبع:porsemani.ir

مطالب بیشتر برای زندگی بهتر


تردید و دو دلی قبل از ازدواج


اقساط36ماهه لوازم خانگی بدون پیش پرداخت

بلیط کیش را دربهترین فصل سفر به آن خریدکن


زبان انگلیسی رو کاربردی یادبگیر!

چگونه احساس ناامیدی نکنیم


آموزش زبان را با یک جلسه رایگان شروع کن


درخواست مجرب ترین وکلا طلاق توافقی


صفر تا صد یک شغل پولساز برای خانم ها

پرداخت شهریه آموزشگاه زبان در صورت رضایت


هرگز ناامید نشوید!درمان زوج نابارور

قبل ازخرید،فرش مورد نظرت رو تو دکورتست کن


کلکسیون فرشهای مدرن و کلاسیک برای خرید


دیگه لازم نیست از دندانپزشکی بترسید؟


سینما رو به خونت بیار!


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

منفرد اف‌.آر.کتس مربی اجرایی، روانکاو و مدرس علمی است. او استاد برجسته بالینی مدیریت توسعه رهبری و تغییرات سازمانی INSEAD در فرانسه، سنگاپور و ابوظبی است. او دلیل ایجاد احساس ناامیدی و چگونگی غلبه و کنار آمدن با آن را با ما به اشتراک می‌گذارد. با یوکن همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانید.

رابرت نمی‌دانست چه فکری کند؟ چگونه می‌توانست وضعیت را در این حد بد قضاوت کرده باشد؟ او عصبانی , غمگین بود و احساس می‌کرد به او خیانت بزرگی شده است. 

به دلیل بازنشستگی قریب‌الوقوع خود، رابرت به دقت، جانشینی برای مدیریت پروژه کلیدی‌اش انتخاب کرد. مدیران شرکت اطمینان دادند که با انتخاب او موافق هستند. اما وقتی زمان رای‌گیری آمد شخص دیگری را به عنوان رهبر تعیین کردند؛ کسی رابرت به او اعتماد نداشت تا کاری را ادامه دهد که مهم‌ترین پروژه‌ی حرفه‌ای‌اش بود. رابرت خودش را به خاطر رویدادی که انتظارش را نداشت سرزنش می‌کرد و احساس خستگی و ناامیدی‌ای که داشت بیش از توانش بود.

بسیاری از مردم به‌خوبی با نا امیدی خود کنار می‌آیند؛ آن‌ها توانایی این را دارند تا آنچه را که برایشان اتفاق افتاده درک کنند، از این حادثه یاد بگیرند و آن را فراموش کنند. آن‌ها از چنین ناامیدی‌‌هایی قوی‌تر بیرون می‌آیند. اما عده‌ای مانند رابرت با این امر نمی‌توانند کنار بیایند. در این موارد، ناامیدی حتی می‌تواند منجر به افسردگی شود. به نظر شما چگونه می‌توانیم یاد بگیریم که ناامیدی را به طور مؤثر مدیریت کنیم؟ بهتر است قبل از هر چیز علل ناامیدی را بررسی کنیم.

شخصی گفت: «انتظارات ریشه همه‌ی دردهای قلب است.» این نقل قول به این معنا است که وقتی ناامید می‌شویم، امید و انتظارات ما با واقعیت همخوانی ندارند. همه ما هر از گاهی این حس را داریم. برخی از این ناامیدی‌ها تأثیر زیادی بر ما نمی‌گذارند اما بعضی دیگر نه‌تنها تأثیرات سوء زیادی بر ما می‌گذارند حتی می‌توانند می‌توانند مسیر زندگی ما را تغییر دهند.چگونه احساس ناامیدی نکنیم

با توجه به ماهیت پیچیده تمایل، هیچ تجربه‌ای وجود ندارد که کاملاً ناامیدی در آن وجود نداشته باشد و به این دلیل است که ناراحتی احساسی پیچیده و گیج‌کننده‌ است. بسیاری از خواسته‌های ما، ناخودآگاه، متجانس و متناقض هستند.

حتی زمانی که آنچه می‌خواسته‌ایم را به دست آورده‌ایم باز هم ممکن است ناامید شویم. به عنوان مثال، مقالۀ سال 1916 سیگموند فروید پارادوکس افرادی را که با وجود دستیابی به موفقیت دچار نارضایتی شده بودند، بررسی کرد. این افراد اعتقاد داشتند که سزاوار این موفقیت نبودند، بنابراین دستیابی به آن برای آن‌ها رضایت‌بخش نبود. حتی در موارد دیگر؛ زمانی که ما آنچه را می‌خواهیم به دست می‌آوریم و فکر می‌کنیم که لایق آن هم هستیم، بعد از به دست آوردن آنچه برایش تلاش کرده‌ایم و به سختی به دستش آورده‌ایم احساس می‌کنیم و درمیابیم سعادت و شادی مورد انتظار را برایمان به ارمغان نیاورده است.

نحوه برخورد ما با ناامیدی مربوط به تاریخچه رشد ما است؛ ارتباط ما با والدین و دیگر تجربیات ابتدایی‌مان در طول دوره رشد.

آگاهی داشتن از تاریخچه رشد و دانستن تأثیراتی که رشد و سبک‌های تربیتی بر شخصیت و نحوه عملکرد ما گذاشته است برای رسیدن به خودآگاهی مفید است اما باید بدانید فقط تاریخچه رشد سرنوشت ما را تعیین نمی‌کند و عوامل تأثیرگذار دیگر هم باید بررسی شوند. 

ناامیدی‌های عمده اغلب لحظات مهمی در زندگی مردم هستند. سازگاری با ناامیدی فرایند درمان‌کننده‌ای است که به رشد شخصی کمک می‌کند و سبب انعطاف پذیری بیشتر می‌شود. به عنوان مثال، وینستون چرچیل را در نظر بگیرید؛ در اوایل دوران حرفه‌اش، عملیات نظامی فاجعه‌آمیز جنگ جهانی دوم در گالیپولی او را مجبور به استعفا از مقام خود کرد. چرچیل یک برنامه ریخت تا یک ناوگان را از طریق تنگه دوردانل ارسال کند و قسطنطنیه (استانبول امروزه) را بگیرد. انتظار می‌رفت ترکیه جنگ را ترک کند اما نتیجه کاملا برعکس شد و طرح چرچیل کاملاً شکست خورد و ده‌ها هزار نفر مردند. چرچیل تحقیر شد و کسر مقام یافت. برای مقابله با این فاجعه و تحقیر، او توجه و انرژی خود را دور از سیاست متمرکز کرد. شش ماه پس از کسر مقامش، او یک افسر پیاده نظام شد و به مبارزه در فرانسه پیوست. در طول این زمان، او به  آنچه که برایش اتفاق افتاده بود و به چالش‌هایی که زندگی به او آموخته بود فکر کرد. در حالی که ابتدا توسط آنچه که «سگ سیاه افسردگی» نامیده بود، تصمیم گرفت به جای ناامید شدن و احساس سرخوردگی از اشتباهاتش به عنوان تجربیات و درس‌هایی برای رشد شخصی‌اش در آینده استفاده کند و به این نتیجه رسید این راه قطعا سازنده‌تر و مفیدتر و کارسازتر خواهد بود. این باور و تصمیم او را با اطلاعات جدیدی درباره خود، جهان و دیگران آشنا کرد.

بسیاری از مردم وقتی ناامید می‌شوند

متأسفانه هر دو واکنشی که اشاره کردیم احساسی هستند و فرد را در یک سیکل معیوب ناامیدی نگه می‌دارند و در بسیاری از موارد، ناامیدی به غم و اندوهی ماندگار تبدیل می‌شود. حال که علل ناامیدی و سبک‌های مقابله با آن را بررسی کردیم در ادامه به این خواهیم پرداخت که چگونه می‌توان بر ناامیدی غلبه کرد.

ناامیدی ناشی از هر رویداد ناگواری هر چه قدر هم که ناخوشایند باشد، همیشه می‌تواند درس‌هایی را به ما بیاموزد. 

برای سازگاری با ناامیدی، باید ابتدا متوجه شویم که چه اتفاقی افتاده است. برخی از جنبه‌های ناامیدی قابل پیش‌بینی و قابل پیشگیری هستند. اما جنبه‌هایی هم وجود دارند که اجتناب‌ناپذیر و فراتر از کنترل ما هستند. برای مدیریت ناامیدی، ما باید بین موقعیت‌هایی که در کنترل ما قرار دارند و عوامل دیگری که فراتر از کنترل ما هستند، تفاوت ایجاد کنیم. قادر بودن به تشخیص تفاوت به ما کمک خواهد کرد تا با ناکامی‌های خود مناسب‌تر برخورد کنیم.

همچنین باید بررسی کنیم که آیا انتظارات ما منطقی هستند یا خیر. آیا ما انتظارات بیش از حد غیرواقع‌بینانه داریم و رسیدن به آن تقریبا غیرممکن است؟ یا هدف خاصی ندارید و همین مسأله سبب بی‌انگیزگی و ناامیدی‌تان شده است؟ اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که انتظارات کمال‌گرایانه و بیش از حد دارند باید به این مسأله آگاهی پیدا کنید تا بتوانید از ابتلا به ناامیدی حتی‌الامکان پیشگیری کنید. ابتدا باید سعی کنید انتظارات خود را تغییر دهید به این شکل که از استانداردهای کمال‌گرایی فاصله بگیرید و شروع به پذیرفتن استانداردهای «به اندازه کافی خوب» کنید. 

هنگامی که ناامیدی به طور مرتب رخ می‌دهد، ممکن است بهتر باشد احساسات و رفتارهایمان را دوباره ارزیابی کنیم. ما می‌توانیم بررسی کنیم که آیا ما ناامیدی را به سمت خود هدایت می‌کنیم؟ آیا واقعاً می‌دانیم  از خودمان چه انتظاری داریم؟ آیا به آنچه دیگران به ما می‌گویند گوش می‌دهیم؟ آیا می‌توانیم چیزی متفاوت برای رسیدن به یک نتیجه متفاوت انجام دهیم؟ سپس بررسی کنیم ببینیم با توجه به آنچه در مورد خودمان می‌دانیم، چگونه می‌توانیم انتظاراتمان را برای دفعه بعد مؤثرتر کنیم؟ و چه پشتیبانی و منابعی در اختیار داریم که به ما کمک می‌کند تا با احساس ناامیدی به صورت مؤثر مقابله کنیم؟

نباید اجازه دهیم ناامیدی به بی‌تفاوتی و افسردگی تبدل شود. حس منفی پایدار، راه تغییر نیست. هنگامی که با اخبار بد  مواجه می‌شویم، از حقایقی که در زندگی و جهان اطرافیمان در جریان است غافل می‌شویم و فقط احساس غم و اندوه را درونی می‌کنیم. نگه داشتن این احساسات باعث می‌شود به صورت ناخودآگاه آن‌ها را بخشی از هویتمان کنیم.

هنگامی متوجه می‌شویم در حال تفکر منفی هستیم، باید انرژی خود را هدایت کنیم و روی باورهای مثبت و راه حل‌های مثبت تمرکز کنیم. اگر چه از دیدگاه ناخودآگاه ممکن است تمایلی به رها کردن یک تجربه ناامید کننده نداشته باشیم، اما در دراز مدت  نگه داشتن آن زیان‌آور خواهد بود. زمانی که بیش از حد روی شرایطی که باعث شدند به خواسته‌هایمان نرسیم و انتظاراتمان برآورده نشوند تمرکز کنیم نه‌تنها مشکلی را حل نکرده‌ایم بلکه تنشی مضاعف به خودمان وارد کرده‌ایم.

درست است که ناامیدی ناخوشایند است اما قصد نابود کردن ما را هم ندارد. اگر به خوبی با آن برخورد شود حتی می‌تواند ما را بهتر و قدرتمندتر کند. با وجود اینکه ناامیدی از لحاظ عاطفی تأثیرات منفی‌ای روی ما می‌گذارد اما با تجربه‌ی آن به‌نوعی بینش‌مان نسبت به رویدادها و محیط اطرافمان تغییر می‌کند و نگاهمان به زندگی معنادارتر می‌شود. 
با وجود همه تجربیات ناخوشایندی که در زندگی تجربه می‌کنیم وظیفه ما این است که اجازه ندهیم تلخی در ما ریشه بدواند. باید به خاطر بسپاریم که اگرچه ناامیدی اجتناب‌پذیر است و گهگاهی به سراغ‌مان می‌آید اما دلسرد شدن، بی‌تفاوتی و افسردگی یک انتخاب است. این ما هستیم که تصمیم می‌گیریم دلسردی و افسردگی را انتخاب کنیم یا اینکه با آن مبارزه کنیم بنابراین نقش خودتان را اصلا دست‌کم نگیرید. 

منبع: hbr 

آیا به نظر شما این مطلب مفید بود؟

بسیار عالی بود نکاتی داشت که من به آن توجه نکرده بودم







مجله موفقیت یوکن، مجله ای است ویدیویی که تلاش می کند هر آنچه انسان های موفق درباره موفقیت از دیروز تا به امروز تجربه کسب کرده اند را به آسان ترین شکل ممکن در اختیار شما بگذارد. هدف ما در یوکن گردآوری بروزترین روش های موفقیت فردی، سازمانی و تجاری است تا مرجع کاملی باشیم برای مخاطبین و افرادی که سعی دارند موفق شوند.

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ناامیدی یکی از احساساتی است که همه ما به نوعی آن را تجربه کرده ایم، یکی از جاهایی که ناامیدی در آن بسیار وجود دارد ناامیدی در مسیر اهداف است یا به عبارتی ناامیدی از موفقیت است. خیلی از افراد ممکن است در زندگی خود شکست هایی را تجربه کرده باشند و همین شکست ها باعث شده که در آنها، ناامیدی از موفقیت به وجود بیاید، آنقدر که حتی دیگر هیچ وقت به فکر انتخاب هدف هم نیفتند.

ممکن است خیلی از افراد خواسته، هدف و یا رویای خوبی داشته باشند ولی با این حال برای رسیدن به آن قدم از قدم بر ندارند و حتی علتش را هم ندانند که چرا به سمت هدفشان پیش نمی روند، در ادامه یک داستان از «باب پراکتور» را برایتان نقل می کنم، او در این داستان علت اینکه خیلی از افراد قدم از قدم برنمی دارند را توضیح می دهد یا به عبارتی، علت ناامیدی از موفقیت را به شکل زیبایی بیان می کند.

یک روز شیطان ابزارهایش را برای فروش گذاشت. چیزهایی که او به نمایش گذاشته بود و برای فروش عرضه کرده بود عبارت بودند از؛ شمشیر حسادت، خنجر ترس، طناب دارِ نفرت، که هر یک قیمتی داشتند.

چگونه احساس ناامیدی نکنیم

اما روی یک پایه بنفش، یک تبر پوسیده و ضربه خورده بود. این گرانبهاترین دارایی شیطان بود، چراکه به تنهایی با همان یک ابزار می توانست تجارتش را حفظ کند و البته برای فروش هم نبود، آن تبر ناامیدی بود.

فکر می کنید چرا شیطان برای آن تبر پوسیده ی ضربه خورده ناامیدی قیمت بالایی گذاشته بود، و در واقع برای فروش هم نبود؟

آیا این شما را هم به فکر می اندازد؟

بله او برای ناامیدی ارزش زیادی قائل است، زیرا ناامیدی تاثیر ناتوان کننده و تضعیف روحیه را دارد. نفرت، ترس یا حسادت ممکن است باعث شود افراد نابالغ ناآگاهانه عمل کنند، بجنگند یا حتی فرار کنند اما حداقل عملی انجام می دهند.

اما زمانی که دچار ناامیدی می شوند دیگر اینطور نیست، ناامیدی، بیش از هر چیزی دیگری به افراد صدمه می زند. باعث می شود آنها بنشینند و به حال خودشان غبطه بخورند و هیچ کاری هم انجام ندهند.

این نباید برای شما اتفاق بیفتد.

متاسفانه در اغلب موارد تمام آنها اتفاق می افتد. باید درک کنیم که ناامیدی یک نوع تاسف خوردن به حال خودمان است و برای رفع آن باید شروع کنیم به بررسی دقیق خودمان و حالتمان و تصمیم بگیریم که عمل کنیم و کاری انجام دهیم که ما را از آن شرایط ناگوار بیرون بیاورد.

ناامیدی یعنی اقدام نکردن و قدم از قدم برنداشتن پس، تنها پاسخ ناامیدی هم اقدام هوشمندانه است. قبل از اینکه ناامیدی از دست شما راحت شود، باید شما از دست او خلاص شوید. شاید شیطان بدون این تبر ارزشمند نتواند زنده بماند، اما شما می توانید.

درست است که در اقدام کردن ریسک و هزینه وجود دارد اما ریسک آن از خطرات و پیامدهایی که تنبلی طولانی مدت و راحت طلبی به همراه خود دارد، بسیار کمتر است.

اقدام کردن، یک عمل سازنده و بازگرداننده اعتماد به نفس است اما تنبلی نه تنها نتیجه ترس است بلکه علت آن هم است. شاید اقدامی که آغاز می کنید باعث موفقیت شما شود یا شاید نیاز باشد اقدامات دیگری انجام دهید.

زمانی که ما هدفی انتخاب می کنیم و می خواهیم تلاش کنیم و به آن برسیم، از اولین مشکلاتی که با آن برخورد می کنیم از دست دادن انگیزه و روحیه مان است و دلیل آن وجود انواع احساسات منفی است، احساساتی مانند ترس از شکست، ترس از انتقاد، شک و تردید و احساس بد ناامیدی از موفقیت .

همانطور که «باب پراکتور» گفت، احساساتی مانند نفرت، خشم، ترس یا حسادت شاید باعث شود شما حرکتی بکنید و حتی تلاش کنید به خواسته ای برسید اما احساس بد ناامیدی از موفقیت نه تنها باعث حرکت شما نمی شود بلکه باعث می شود کاملا متوقف شوید و هیچ تلاشی هم برای رسیدن به هدف خود نکنید یا حتی تلاشی برای بیرون آمدن از شرایطی که در آن هستید، نکنید.

بنابراین یکی از مهمترین احساساتی که باید حواستان به آن باشد تا دچار آن نشوید احساس بد ناامیدی از موفقیت است و در ادامه می خواهیم به چند راهکار بپردازیم تا به کمک آنها بتوانید از افتادن در دام احساس ناامیدی از موفقیت در امان بمانید، هرچند ممکن است هیچ وقت این احتمال به صفر نرسد ولی تا حدود زیادی می توان جلوی آن را گرفت.

احساس ناامیدی از موفقیت می تواند آنقدر راحت و بی سروصدا در شما رخنه کند که حتی متوجه آن نشوید، کافیست چندبار شکست بخورید و احساس تلخ شکست را تجربه کنید تا دیگر هیچ وقت به سمت انتخاب هدف پیش نروید اما باید بدانید تنها راه رسیدن به خواسته هایتان، هدف گذاری و سپس تلاش برای رسیدن به آنها است.

اگر احساس می کنید هیچ هدف ارزشمندی در زندگی خود ندارید و یا اهدافی در زندگی خود دارید ولی هیچ اقدامی برای رسیدن به آنها انجام نمی دهید و حتی از انجام کوچکترین کارهایی که باعث رسیدن به اهدافتان می شود، به بهانه های مختلف سر باز می زنید، مطمئن باشید شما دچار درماندگی آموخته شده هستید.

درماندگی آموخته شده یعنی اینکه ما چند بار سعی کرده ایم به خواسته ای برسیم یا حتی از یک موقعیتی فرار کنیم، مثلا از فقر و بدبختی ولی هر بار به شکلی ناکام مانده ایم و کم کم به این نتیجه رسیده ایم سرنوشت ما همین است که در این موقعیت باقی بمانیم و دیگر هیچ تلاشی برای رهایی از این موقعیت یا رسیدن به خواسته خود نکنیم و این نتیجه گیری باعث شده به یک پیشگویی ناکام برسیم.

یعنی ما از همان ابتدا پیشگویی می کنیم که هر کاری هم که انجام دهیم باز هم نمی توانیم موفق شویم پس چرا باید تلاش کنیم؟ و همه این موارد یعنی درماندگی آموخته شده و سپس پیشگویی ناکام شدنمان به دلیل ناامیدی از موفقیت به وجود می آید.

راهکار آن هم این است که آگاهی را وارد زندگی مان کنیم یعنی آگاه باشیم و زندگی مان و شرایطی که در آن هستیم را مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم آیا در حال پیشرفت هستیم یا داریم درجا می زنیم.

اگر در حال درجا زدن هستیم باید ریشه یابی کنیم و ببینیم:

پس اولین قدم شناخت موارد و رویدادهای ناامیدکننده است.

وقتی موارد ناامیدکننده را یافتیم در قدم بعد باید آنها را تجزیه و تحلیل کنیم و ببینیم دقیقا چه چیزی باعث به وجود آمدن این موارد ناامیدکننده شده است. مثلا ممکن است شخصی برای خود هدف انتخاب کرده باشد که ظرف یک ماه حدود 20 کیلو لاغر شود و تا جایی هم که توانسته، رژیم گرفته و ورزش کرده ولی فقط توانسته در این یک ماه 5 کیلو لاغر شود.

پس به این نتیجه رسیده که لاغر شدن غیر ممکن است و او هیچ گاه نمی تواند به وزن ایده آل خود دست یابد.

شاید حتی بدون اینکه حواسش باشد به این نتیجه رسیده باشد ولی به هر حال اگر باور کند که نمی تواند لاغر شود و بدتر از آنکه اگر چند بار تلاش کند و شکست بخورد، باور او قوی تر هم خواهد شد تا جایی که دیگر هیچ وقت برای لاغر شدن تلاش نخواهد کرد.

خیلی از این سوءتفاهم ها بدون اینکه حواسمان باشد در ذهن ما شکل می گیرد و تبدیل به یک پیشگویی ناکام می شود، بنابراین باید مواردی که باعث ناامیدی از موفقیت شده است را بررسی کنیم ببینیم آیا واقعا حق داشتیم ناامید شویم و یا اینکه انتظار ما از خودمان خیلی بیش از حد بوده است.

انتظارات ما از خودمان و حتی دیگران می تواند مانند یک شمشیر دو لبه عمل کند و باعث شود به جای اینکه پیشرفت کنیم باعث متوقف شدنمان شود، پس باید حواسمان به انتظاراتمان باشد.

مواردی که باعث ناامیدی از موفقیت در ما شده است را می توانیم مانند یک بیماری در نظر بگیریم پس حالا که متوجه شدیم چه مواردی باعث ناامیدی ما شده است باید آن را درمان کنیم، برای این کار لازم است:

اگر انتظارات ما خیلی بیش از حد است پس انتظاراتمان را درست کنیم و بپذیریم مثلا در یک ماه نمی توان 20 کیلو لاغر شد یا اگر هم بشود ممکن است به بدن ما آسیب برساند پس باید یک زمان معقولی برای آن در نظر بگیریم.

ممکن است ما هدفی انتخاب کرده ایم که با شرایط ما جور در نمی آید، مثلا یک فرد کوتاه قد هدف انتخاب کرده است که در رشته بسکتبال به موفقیت های چشمگیری برسد، طبیعی است که این کار بسیار سخت یا حتی غیر ممکن است بنابراین باید اهدافی را انتخاب کنیم که برایمان مناسب باشد و بتوانیم از پس آن برآییم.

گاهی باورهای ما ایراد دارد و در این حالت هر چقدر هم که تلاش کنیم باورهای ما باعث می شود به آن هدف مورد نظر نرسیم و این باعث ایجاد احساس ناامیدی از موفقیت در ما شود، بنابراین یکی از کارهایی که باید انجام دهید این است که باورهای محدودکننده خود را حذف کنید.

خیلی مواقع، افراد خودشان باعث ناکامی شان می شوند مثلا با تمرکز روی منفی ها. یعنی دائم به موارد منفی و شکست ها توجه دارند در این حالت طبیعی است که دائم مشکلات و موانع هم سر راه آنها سبز شوند و به این صورت که اجازه حرکت به او را ندهند بنابراین اگر احساس می کنید برای رسیدن به هدفتان با چالش های بیش از حدی روبرو هستید باید بررسی کنید و ببینید آیا تمرکزتان روی موارد منفی است یا نه؟

یکی از موانعی که در مسیر رسیدن به اهداف وجود دارد و حتی ممکن است از لحظه ای که هدفی انتخاب می کنید به وجود بیاید انواع احساسات منفی است مخصوصا احساس بد ناامیدی از موفقیت ، بنابراین باید حواستان به پیشرفت تان باشد اگر در حال پیشرفت نیستید و دارید درجا می زنید به احتمال زیاد دچار احساس بد ناامیدی از موفقیت شده اید که باید با راهکارهایی که ارائه شد این مانع را از سر راه موفقیت تان بردارید. منبع: مدیر هدف

نویسنده: افشین محمدی

منبع: مدیر هدف

شما می‌توانید آخرین مطالب ما را از طریق تلگرام و اینستاگرام نیز دنبال کنید. برای عضویت در کانال تلگرام و اینستاگرام مدیر هدف روی دکمه زیر کلیک کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *چگونه احساس ناامیدی نکنیم

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

سایت مدیر هدف به منظور آموزش هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی، افزایش بهره‌وری، اعتماد به نفس، عزت نفس و رسیدن به موفقیت ایجاد شده است.

مهمترین هدف ما ارائه آموزش‌های لازم به صورت ساده، کاربردی و قابل اجراست تا با صرف کمترین زمان و انرژی به اهدافتان برسید.

اطلاعات تماس:

تلفن: 44594714-021 و 63510641-021

آدرس ایمیل: info@modirehadaf.com

جهت دانلود دوره روی عکس زیر کلیک کنید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مدیر هدف می‌باشد. فعالیت این سایت در زمینه آموزش موفقیت و پیشرفت شخصی می‌باشد.

وارد ناحیه کاربری خود شوید




Remember Me


Fill the forms below to register




لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.



وبسایت فارسی مد در ساماندهی وزارت محترم ارشاد ثبت شده و تمامی فعالیت های سایت مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد

به اطلاع کاربران محترم می رساند به جهت دانلود مستقیم ، سریع و بدون محدودیت فیلم و سریال ها و سایر فایل های حجیم سایت ؛ نیاز به تهیه اکانت دانلود ویژه ( V I P ) سایت می باشد در صورتی که اکانت دانلود ویژه ندارید نسبت به تهیه آن اقدام فرمایید. چگونه احساس ناامیدی نکنیم

چرا احساس نا امیدی داریم

به راستی چرا گاها احساس نا امیدی به سراغمان می آید. حتما برای شما هم پیش آمده است. علت های نا امیدی چیست و چگونه باید احساس نا امیدی را از خود دور کنیم. رویاها برای روان مانند اکسیژن برای ریه ها هستند. اگر به سمت آنها حرکت کنیم هورمون های شادی آزاد خواهند شد، و با نادیده گرفتن آنها احساسات بد را تقویت کرده ایم. در ادامه با فارسی مد همراه باشید.

احساس نا امیدی و افسردگی شاید چیزی جز دلسرد شدن ذهن شما نسبت به امکان شکل گرفتن رویا هایتان نباشد. شاید فکر کنید در حال حاضر رویایی ندارید و به خاطر بی توجهی به رویاهایتان دلسرد و افسرده هم نیستید ولی اگر به گذشته خود نگاه کنید خواهید دید که در زندگی خود نسبت به کارهای مختلفی شور و شوق داشته اید ولی چون برای بدست آوردن آن برنامه ریزی و تلاشی نکرده بودید خود به خود آنها را نادیده گرفته اید.

بعضی ها برای رویاهای خود می جنگند و امید و خوش بینی را در ذهن خود زنده نگه می دارند. تا بتوانند سعادتی را که در نظر دارند در آینده بدست آورند. در حالیکه دیگر افراد رویا های خود را در ضمیر نا خودآگاه خود دفن می کنند و تا آخر عمر نا امید و افسرده باقی می مانند.

علل نا امیدی

– شکست های پی در پی در زندگی : یکی از علل احساس نا امیدی در زندگی، شکست و انتظار شکست می باشد. اگر شما همیشه انتظار شکست را داشته باشید و توانمندی های خود را باور نداشته باشید، احساس خوبی در زندگی نخواهید داشت.

– یکنواختی در زندگی : انسان فطرتا زیبایی طلب بوده و دوست دارد با تنوع زندگی کند؛ چنانچه محیط زندگی یا فرایند زندگی یکنواخت باشد، روند تغییر و تبدّل انرژی روانی با خلل مواجه می گردد. گاهی انسان به تغییرات اندکی در زندگی نیاز دارد. مثل گردش، تفریح و یا حتی تغییر چیدمان منزل.

– عدم برآورده شدن نیازها : رفع نیازها احساس لذت در زندگی را به دنبال دارد. در واقع نیازها به عنوان یکی از انگیزه های حیاتی هستند. اگر نیازها نبودند انسان در زندگی بسیاری از دلخوشی ها را از دست می داد و خیلی از فعالیت ها را ترک می کرد. حال این نکته نیز حایز اهمیت است که اگر نیازها به درستی و به موقع و متناسب پاسخ داده نشوند می تواند منجر به احساس نا امیدی و سستی و بی حوصلگی در فرد شود.

– کم بودن فعالیت های زندگی : رکود و نداشتن مشغله کافی در زندگی و بیکاری و داشتن ساعات زیادی که نمی دانیم با چه فعالیت هایی آن را پر کنیم و یا پر کردن آن با فعالیت های غیر مفید و بی ارزش می تواند به احساس سستی و بی حوصلگی منجر گردد.

– نداشتن عزت نفس و اعتماد به نفس : اگر ارزش های وجودی خودتان را نشناسید و آنها را باور نکنید راجع به خودتان و زندگی تان احساس خوبی نخواهید داشت. تنها انسان هایی احساس خوبی در زندگی دارند که احساس خوبی نسبت به خودشان دارند و خودشان را به عنوان انسانی خوب و کارآمد قبول دارند.

– شغل نامناسب : چنانچه کاری را انجام می دهید که به آن علاقه ندارید خیلی طبیعی است که از آن احساس لذت نکنید، و هنگامی که می خواهید به کار مشغول شوید بدترین احساس را داشته باشید، و همیشه در زندگی احساس خستگی کنید. دو چیز در زندگی باعث نیک بختی و احساس لذت در زندگی است : یکی همسر دلخواه و مناسب و دیگری شغل متناسب و دلخواه.

– مناسب نبودن رشته تحصیلی : اگر رشته تحصیلی شما مورد علاقه تان نباشد یا مطابق با استعدادهای شما نباشد، پیشرفت چندانی در آن رشته نخواهید داشت و تحصیل به مسئله بغرنج و عذاب آورتبدیل خواهد شد.

درمان نا امیدی راهکارهایی برای درمان نا امیدی

– تقویت ایمان: عامل زیربنایی احساس و رفتار انسان ایمان به خداست. با ایمان به خداست که می توان سخت ترین کارها را انجام داد و از آن لذت برد. بنابراین راهکار لذت بردن از زندگی تقویت ایمان است. – اتفاقات را بپذیرید: هر چیزی که برایتان اتفاق می‌افتد را بپذیرید، ‌بسیاری از افراد می‌خواهند از زیر بار احساسات غم‌انگیز شانه خالی کنند چرا که برای آنها دردناک است اما تنها پذیرفتن واقعیت است که آنها را آرام خواهد کرد.

– خانه را به محل شادی تبدیل کنید: بدون شک، احساس ناامیدی از شکست‌های مکرر و شادی‌های اندکی که مردم به دنبالشان هستند بوجود می‌آیند.

– برنامه ریزی منظم برای زندگی: برای زندگی خود برنامه ریزی جامعی داشته باشید، که در برگیرنده ساعاتی برای تحصیل یا اشتغال، کارهای شخصی، تفریحات سالم، عبادت، استراحت و غیره باشد. برنامه تان را بر روی برگه نوشته و آن را به دقت مورد اجرا قرار دهید و به هر گونه پیشرفت و موفقیت خود پاداش دهید.

پاداش شما می تواند تحسین خود، رفتن به گردش، خوردن غذای مورد علاقه یا پرداختن به هر کار مورد علاقه ای باشد.

– داشتن تفریحات سالم در زندگی: بصورت هفتگی یک وعده غذایی را در دامان طبیعت بخورید.

– داشتن باغچه: باغچه کوچکی داشته باشید و در منزل از گلدان و گل استفاده نمایید.

– تقویت روابط صمیمی و سازنده با دیگران: همه ما انسان ها نیاز به محبت و پذیرش داریم و این محبت و پذیرش بیشتر از ناحیه دوستان ارضا می گردد. این ارضای نیاز است که احساس لذت و خوشی به انسان می بخشد. بنابراین ابراز وجود و پذیرشی که از یک دوست صمیمی حاصل می شود می تواند تاثیر زیادی بر احساس مثبت ما در زندگی داشته باشد. پس سعی کنید اولا دوستان خوبی انتخاب کنید؛ دوستانی که شما را به یاد خدا بیندازند و در شرایط سختی شما را رها نسازند و همیشه یار و یاور و غمخوار شما باشند، و ثانیا روابط خود را با آنها بیشتر کنید.

– شرکت در جمع و مباحث جمعی: سعی کنید بیشتر در جمع باشید. البته جمعی که شما را تایید کند نه اینکه طرد یا تحقیر کند.

– انجام دادن عبادت: نماز اول وقت اهمیت ویژه ای بدهید. و سعی کنید هر روز مقدار معینی قرآن بخوانید و در معنای آن تدبّر نمایید.

– سعی کنید افکار منفی را از خود دور کنید و آنها را با افکار صحیح جایگزین کنید: بجای اینکه فکر کنید فردی ناتوان یا بد شانس هستید به این فکر کنید که کسانی هستند که شرایطشان از شما بدتر است. کسانی که از سرپناه محرومند. کسانی که با خانواده معتاد درگیرند و یا درگیر مشکلات مالی هستند.

– انجام دادن ورزش: بصورت مرتب روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

– داشتن سرگرمی: سرگرمی های علمی و هنری داشته باشید و ساعاتی از روز را به کارهای مورد علاقه خود سپری کنید.

– افکار تحقیر کننده را از خود دور کنید.

– در انجام رفتارهاى اجتماعى کوچک و در محیطهایی که بیش‏تر احساس راحتى مى‏ کنید، فعال باشید. این کار را از سلام کردن، احوالپرسى، جواب سلام دادن، نگاه کردن، تعارف کردن و تعارف شنیدن با اطرافیان و استادان در بیرون از کلاس آغاز کنید و با تمرین به کارهاى بزرگ‏تر و مهم‏تر گسترش دهید. البته این کارها در صورتی توصیه می شود که حمل بر غرض ورزی نشود و زمینه از بین رفتن آبروی انسان نگردد.

– درکارهای اجتماعی شرکت کنید: تلاش کنید که در کارهاى اجتماعى در محیط خانه، مدرسه و دانشگاه مانند اردو و بازى‏ هاى دسته جمعى شرکت کنید و نقش فعالى را بپذیرید.

– تلقین مثبت را فراموش نکنید: به خود تلقین کنید که من از بقیه چیزی کم ندارم. خیلی نقاط مثبت دارم که خیلی از افراد ندارند. من نباید ترسی از حضور در جمع داشته باشم. همه کسانی که به راحتی در حضور استاد صحبت می کنند در توانایی ها و استعداد ها با من همتراز می باشند و جای نگرانی نیست.

– فهرستى از ده لغت یا عبارت – که بیانگر ویژگى‏هاى مثبت شخصیت شما است – تهیه کنید و روزى چند بار آنها را در قالب جمله کاملى بخوانید ؛ مثلاً بگویید: «من باهوش هستم» و… .

– هرگز خود را سرزنش نکنید.

– سعی کنید دوستانی خوب و مومن برای خود انتخاب کنید و ارتباطتان را با این دوستان بیشتر کنید.

دانلود مناجات شعبانیه – دانلود شرح مناجات شعبانیه + پخش آنلاین و اینفوگرافیک
دانلود مناجات شعبانیه در فرمت صوتی – دانلود شرح مناجات شعبانیه به همراه پخش آنلاین
دانلود و پخش آنلاین شرح مناجات شعبانیه و بیان نکاتی از مناجات شعبانیه

(سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد مهدی میرباقری در برنامه سمت خدا)
دانلود اینفوگرافیک و پوستر با کیفیت مناج…چگونه احساس ناامیدی نکنیم

دانلود صلوات شعبانیه – صوت و ویدئو + پخش آنلاین و ترجمه فارسی
دانلود صلوات شعبانیه در فرمت های صوت و ویدئو به همراه پخش آنلاین
دانلود اینفوگرافیک و پوستر با کیفیت صلوات شعبانیه
به همراه متن و ترجمه فارسی صلوات شعبانیه
این صفحه در حال توسعه و تکمیل است …

صلوات شعبانیه
صلوات شعبانیه دعایی نقل شده از امام سجاد (ع) که مستحب است در هر روز ماه شع…

شرح کامل اعمال ماه شعبان – فضیلت و اعمال ماه شعبان
فضیلت ماه شعبان به همراه شرح کامل اعمال ماه شعبان

شرح فضائل ، آداب و اعمال ، وقایع ذکرها و دعاهای ماه شعبان المعظم
به همراه اینفوگرافیک اعمال ماه شعبان

در این مقاله به بررسی اهمّیت ، فضیلت ، آداب و اعمال و وقایع و ذکرها و دعاهای ماه مبارک شعبان می پردازیم. در ادامه با ما همراه باشید ….

ویژه نامه وفات حضرت ابوطالب (ع) + کلیپ ، نماهنگ و تصاویر (عکس نگاشت)

ویژه نامه وفات حضرت ابوطالب (ع)، عموی پیامبر اکرم (ص) و پدر بزرگوار امام علی (ع)
به همراه بررسی و رفع شبهات پیرامون ایمان حضرت ابوطالب (ع)

در چهار بخش، ویژه نامه وفات حضرت ابوطالب (ع) را مفصلا پی میگیریم …
در ادامه با ما همراه باشید …
106774…

۱۰ تعريف و تمجيد كه مردان دوست دارند از همسرشان بشنوند
۱۰ تعريف و تمجيد كه مردان دوست دارند

حرف هايي كه مي زنيم، تاثير زيادی روي زندگي مشترك‌مان دارد. مردها به این مشهور شده‌اند كه ساكت‌تر و كم حرف‌تر هستند اما معني اش اين نيست كه به تاييد همسرشان نياز ندارند. چه شوهرتان از شما بخواهد كه به طور كلامي تاييدش كنيد و محبت‌تان را نشان دهيد و چه نخو…

این نکات طلایی زندگی زناشویی شما را متحول می کند
نکات طلایی زندگی زناشویی را بشناسید

رابطه زن و مرد در زندگی زناشویی ممکن است با پستی و بلندی هایی مواجه باشد، ولی شما می توانید با ۷ جمله طلایی زیر زندگی زناشویی تان را دگرگون کنید. یک رابطه سالم مستلزم تلاش زیاد و ملزوماتی برای قوی‌ و موثرتر نمودن آن است‎.
جهت مطالعه ادامه مقاله با فارسی مد همر…

راز های رسیدن به سادگی و سبکباری در زندگی و راه های تقویت آن
راز های سادگی و سبکباری در زندگی

پرداختن بیش از حد به جزئیات، زندگی‌هایمان را به هدر می‌دهد. سادگی پیشه کنید! سادگی! (هنری دیوید تورئو)
جهت مطالعه ادامه این مقاله با فارسی مد همراه باشید
101111…

30 داستان کوتاه و آموزنده که باعث تغییر افکار شما می شود
داستان کوتاه و آموزنده برای تغییر نگرش

این ۳۰ داستان کوتاه زیبا می‌تواند احساسات شما را متحول کند و شما را به فکر بیاندازد.
با فارسی مد در ادامه همراه باشید
101067…

با نحوه غلبه بر ترس و اضطراب از تعاملات اجتماعی آشنا شوید
غلبه بر ترس و اضطراب از تعاملات اجتماعی

همه ما استرس صحبت کردن در جمع را تجربه کرده‌ایم. ترس از تعاملات اجتماعی یک واکنش انسانی کاملاً طبیعی است. اما در این میان برخی از برقراری ارتباط چشمی با دیگران واهمه دارند. تنها به مهمانی رفتن کمی ترسناک است اما برای برخی افراد، حتی تنها بیرون رفتن…

نکاتی برای درمان افسردگی کسانی که دوستشان داریم
درمان افسردگی کسانی که دوستشان داریم

اگر با شخص افسرده‌ای همراهید هیچ‌گاه دلیل ناراحتی‌اش را از او نپرسید. خودشان هم نمی‌دانند چرا احساساتشان این‌گونه است. افسردگی واکنش تعریف‌شده و مشخصی در قبال شرایط سخت نیست! به‌عکس افسردگی درست شبیه هوای بهاری است.
در ادامه مطلب با فارسی مد همراه باشید
1010…

بهترین و مناسب ترین مکان برای خواب نوزادان کجاست؟
مناسب ترین مکان برای خواب نوزادان

تحقیقات نشان می‌دهد؛ در نوزادانی که همراه با والدین خود می‌خوابند خطر بروز سوانح در هنگام خواب و سندرم مرگ ناگهانی بیشتر است.
جهت مطالعه ادامه این مقاله با فارسی مد همراه باشید
101006…

انواع برس مناسب برای مو و مزایای برس کشیدن مو ها
انواع برس و مزایای برس کشیدن مو ها

آیا بُرس سرتان را با دقت و آگاهی انتخاب کرده‌اید یا می‌دانید که چه نوع بُرسی برای موهایتان مناسب‌تر است؟
با فارسی مد در ادامه همراه باشید 101003…

زیبایی بر دوام ازدواج و زندگی مشترک چه تاثیری دارد؟
اثر زیبایی بر دوام ازدواج و زندگی مشترک

نقش زیبایی ظاهری در دوام بیشتر عشق و ازدواج،هر قدر هم که به معیارهای اخلاقی و معنوی پایبند باشیم باز نمی توانیم منکر نقش زیبایی در ازدواج شویم. زیبایی ملاکی است که شاید بد تعریف شده باشد اما هیچ گاه قابل حذف کردن نیست.
در ادامه با فارسی مد همراه باشید

مصرف این میوه خشک شده باعث خرابی و پوسیدگی دندان می شود
پوسیدگی دندان با این میوه خشک شده

مصرف این میوه خشک مغذی می تواند یکی از مهمترین عوامل بروز پوسیدگی و خرابی دندان باشد.
در ادامه با فارسی مد همراه باشید
100892…

چند دلیل جالب برای اینکه بوسیدن و نوازش کودک را جدی بگیریم!
دلایل اهمیت بوسیدن و نوازش کودک

همه پدرومادرها عاشق فرزندان‌شان هستند. آنها در محبت کردن و نوازش کودک‌شان کوتاهی نمی‌کنند و بیشتر به خاطر دل خودشان است که به بوسیدن و در آغوش گرفتن فرزندشان از نوزادی علاقه‌مندند. اما این نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟ …

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کرِهَ الْکافِرُونَ (8)هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ (9)

می ‌خواهند نور خدا را به گفتار باطل (و طعن و مسخره) خاموش کنند ولی خدا کامل کننده نور خود است، گرچه کافران خوش نداشته باشند. (8) اوست خدایی که رسولش (محمّد مصطفی صلّی اللّه علیه و آله) را به هدایت خلق و ابلاغ دین حق فرستاد تا آن را بر همه ادیان عالم غالب گرداند هر چند مشرکان خوش ندارند. (9)

( تفسیر آیات 8 و 9 سوره صف )

Your browser does not support the video tag.

… وَاللهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کرِهَ الْکافِرُونَ، هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ
كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ [61–8،9]

« آمار رشد ادیان مختلف جهان  »

از سال ۱۸۰۰ تا ۲۰۲۰ میلادی

Your browser does not support the video tag.

بشارت حضرت عیسی به ظهور پیامبر اسلام

Your browser does not support the video tag.

پیامبر (ص) دلسوز همه بشریت

گزارش خبری | نگران هدایت بشر

Your browser does not support the video tag.

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصارى‌ أَوْلِياءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ «51»

اى كسانى كه ايمان آورده‌ ايد! يهوديان و مسيحيان را سرپرست و ياور نگيريد، (زيرا) بعضى از آنان يار و ياور بعضی ديگرند و هر كس از شما كه آنان را ولىّ خود قرار دهد پس قطعاً از آنان است. همانا خداوند، قوم ستمگر را هدايت نمى ‌كند. «51»

( تفسیر آیه 51 سوره مائده )

Your browser does not support the video tag.

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

نماهنگ | بومرنگ آشوب

Your browser does not support the video tag.

نماهنگ | ماجرای شیرین غنی ‌سازی ۲۰ درصد

Your browser does not support the video tag.

نماهنگ | شهید پیروز

Your browser does not support the video tag.

اطلاع ‌نگاشت | انتقام حاج قاسم

نماهنگ | چهار توصیه به مردم و مسئولین

Your browser does not support the video tag.

نماهنگ | حق انتقام محفوظ است

Your browser does not support the video tag.

نماهنگ | معجزه اخلاص

Your browser does not support the video tag.

متن پیام | فیلم | عکس | سخن نگاشت

تصاویری از آیت ‌الله مصباح یزدی در کنار رهبر انقلاب

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

از همت است هرکه به هر جا رسیده است

Your browser does not support the video tag.

نماهنگ | شهیدِ مُحسن

Your browser does not support the video tag.

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

نماهنگ | اقدام برای معیشت

Your browser does not support the video tag.

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

 
متن بیانیه | سخن‌ نگاشت | عکس پوستری

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت | عکس پوستری

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت | نماهنگ | عکس پوستری 1 | عکس پوستری 2 | دیدار نگار 67

مشاهده مستند | عکس

دانلود نشریه «خط حزب ‌الله» | شماره 272

نسخه ‌مطالعه | نسخه چاپ
دسترسی به آرشیو نشریه

مشاهده مستند | عکس

موشن گرافیک | «ادواردو آنیلی»

Your browser does not support the video tag.

خدای شهید ادواردو آنیلی – خدای ما چقدریه؟ کلیپ | استاد رائفی پور

مستند کامل از رم تا خدا

مستند کامل از سپیده تا فریاد استاد محمدرضا شجریان

برنامه ها و سریال های در حال آپدیت

 

متن بیانیه | سخن‌ نگاشت | عکس پوستری

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت | عکس پوستری

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت | نماهنگ | عکس پوستری 1 | عکس پوستری 2 | دیدار نگار 67

مشاهده مستند | عکس

دانلود نشریه «خط حزب ‌الله» | شماره 272

نسخه ‌مطالعه | نسخه چاپ

دسترسی به آرشیو نشریه

مشاهده مستند | عکس

موشن گرافیک | «ادواردو آنیلی»

Your browser does not support the video tag.

خدای شهید ادواردو آنیلی – خدای ما چقدریه؟ کلیپ | استاد رائفی پور

مستند کامل از رم تا خدا

مستند کامل از سپیده تا فریاد استاد محمدرضا شجریان

برنامه ها و سریال های در حال آپدیت

متن بیانات | صوت | فیلم | عکس | سخن نگاشت

متن بیانات | گزارش تصویری | سخن ‌نگاشت | صوت | فیلم

کلیپ | استاد رائفی پور« انتخابات 1400 »

نقش تفکر مسیحیت صهیونیستی بر سیاست های دولت آمریکا

برنامه بازگشت | استاد رائفی پور

Your browser 700001022003does not support the video tag.

متن بیانات | عکس | صوت | فیلم | سخن نگاشت

سَلامٌ عَلَى آلِ يس …

سخن‌ نگاشت | گزيده بيانات

سخنرانی استاد رائفی پور « روایت عهد 19 : فتنه های آخرالزمان »

Your browser does not support the video tag.

سخنرانی استاد رائفی پور « دلایل دشمنی ایران و اسرائیل »

Your browser does not support the video tag.

کلیپ استاد رائفی پور

« تحریف منجی در هالیوود »

Your browser does not support the video tag.

کلیپ | استاد رائفی پور

« مزدوران رسانه ای »

Your browser does not support the video tag.

کلیپ | استاد رائفی پور

« مراحل ظهور »

Your browser does not support the video tag.

کلیپ | استاد رائفی پور

« دنیا مدیر نداره »

Your browser does not support the video tag.

سخنرانی استاد پناهیان

ضرورت امید برای ظهور – جلسه اول

سخنرانی استاد پناهیان

ضرورت امید برای ظهور – جلسه دوم

دانلود مجموعه صوتی صاحب لوا 1 و 2

پیرامون شناخت امام زمان (عج)

  

دعا برای رفع بلا

دعای فرج – الهی عظم البلاء

Your browser does not support the video tag.

 

دعای یا من تُحَل با نوای حاج محمود کریمی

Your browser does not support the video tag.

 دانلود ویدئو | صوت | عکس

دعای یا من تُحَل با نوای عبدالحی آل قمبر

Your browser does not support the video tag.

 دانلود ویدئو | صوت | صوت 2 | PDF | DOCX | عکس

رمز عاقبت‌ بخیری از زبان حاج قاسم سلیمانی

Your browser does not support the video tag.

سردار شهید قاسم سلیمانی : …. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی {رهبر معظم انقلاب} است که امروز سکّان انقلاب را به دست دارد …



نسخه الکترونیک مقاله احساس نا امیدی را چگونه از بین ببریم !
Downloads-icon


Downloads-icon


نسخه ‌مطالعهDownloads-icon


نسخه چاپDownloads-icon


Downloads-icon


Downloads-icon


صوتDownloads-icon


صوتDownloads-icon


صوت 2Downloads-icon


PDFDownloads-icon

نوین کاو : یادگیری روش ها و آموزش های علمی

نوین کاو : یادگیری روش ها و آموزش های علمی

مشکل ناامیدی اینه که می تونه هر کسی رو فلج کنه، اما تشخیص اینکه این آسیب از کجا سر میگیره واقعا کاری سخت و بعضی وقتا نشدنیه.

به گزارش آلامتو به نقل از Hiwamag؛ به راستی نا امیدی چیه؟ اگه ما بخوایم واسه درک این معنی از فرهنگ کلمه کمک بگیریم، ​​به ما میگه که این آسیب یعنی احساس ناراحتی یا نا امید بودن به دلیل نبود توانایی تغییر دادن خود و یا دست پیدا کردن به چیزی. گر چه در تعریف این عبارات می تونن راضی کننده باشن اما درک عمیقی از نا امیدی رو ارائه نمی دن، پس چیجوری می تونیم این مشکل رو حل کنیم؟ دلایل دچار شدن به نا امیدی می تونن پیچیده باشن، اما اگه بتونیم منبع نا امیدی رو کشف کنیم می تونیم خیلی راحت اونو از بین برده و یا ریشه کن کنیم.چگونه احساس ناامیدی نکنیم

شکست چیزیه که ذهن ما رو منحرف ساخته و به ما احساس بی ارزش و غیر کارامد بودن میده پس این طبیعیه که از یه شکست نا امید شید.

در واقع وقتی که شکستا مداوماً و پشت سر هم اتفاق بیفتن شک نداشته باشین باعث نا امیدی و گرفتار شدن ما در کثافت افسردگی می شن. پس باید تلاش کنیم تا به جای دیدن انا به عنوان شکست، از اونا درس بگیریم و نمونه این جمله باشیم«من هیچوقت شکست نخوام خورد بلکه ۱۰ا هزار روشی رو که موثر نیستن کشف می کنم.»

ما هر روز چیزای کوچیک و بزرگی رو تست می کنیم، اما حتی اگه موفق نشیم، می تونیم از اونا درس بگیریم. با تغییر دیدگاه خود در مورد شکست، خیلی راحت می تونین اونا رو به پلی واسه موفقیت تبدیل کنین. شکست می تونه به جای نا امیدی، اراده قوی ای رو در شما به وجود آورد، فقط باید چگونگی دیدتون به اونو تغییر بدین.

امروزه اضطراب یکی از شایع ترین ناراحتیای روان شناختیه که از راه جوانان تجربه می شه. در حالی که ریشه اضطراب رو نمیشه به چیز خاصی مربوط دونست یا خیلی راحت توضیح داد، مشخصه که فشار واسه داشتن آینده ای مناسب و زندگی کامل به بزرگ ترین عامل به وجود آورنده اضطراب در نسلای جوون تبدیل شده.

در حالی که برنامه ریزی واسه آینده مهمه، نباید اجازه بدین که این افکارتون رو به هم بریزه و شما رو دچار استرس و اضطراب کنه.

به جای تمرکز دائمی روی آینده، باید بر امروز تمرکز کنین چون که امروز همون فردای دیروزه. شما نمی تونین به عقب برگردین و نمی تونین هیچ روز دیگری رو جز امروز کنترل کنین. امروز روز موعوده؛ پس هر چیزی که می خواین از امروز بخواین.

پس نفسی عمیق بکشین و اگه کاری رو کنار گذاشته اید همین امروز واسه انجام دادنش دست به کار شین. اگه به دلیل اضطراب و نا امیدی مدتیه که به امورتون رسیدگی نکردین بهتره هر چی زودتر دست به کار شید. چون که امروز تنها روزیه که کنترلش در دستانتون قرار داره.

ما تو یه دنیای رقابتی زندگی می کنیم که در اون همه در حال رقابت و سبقت گرفتن از همدیگه هستن، اما بعد از ظهور رسانه های اجتماعی، انگار سوخت تازه ای در این آتیش قدیمی ریخته شده و جانی تازه گرفته.

بیست سال پیش، ما به ماشین جدید همسایه خود نگاه می کردیم یا نگاهی به حصاری که دور باغچه اش کشیده بود مینداختیم و ماشین یا حصار خود رو با اون مقایسه می کردیم.

امروز ما خودمون رو با افراد مشهور، هم کلاسیای قدیمی و غریبهای موجود در رسانه های اجتماعی مقایسه می کنیم. وقتی که ما وارد محیط اینترنت میشیم، خیلی سریع به هر اون چه در زندگی بقیه هست دسترسی داریم.

در حالی که این می تونه مانند یه مجله سرگرمی آزاد سرگرم کننده باشه، اما می تونه باعث فرو رفتن ما در کام نا امیدی شده و حتی باعث افسردگی و خودکشی شه.

خیلی از ما میدونیم که مقایسه مون با بقیه اشتباهه اما بازم این کار رو انجام می دیم و حسرت زندگیای لوکس، چهره های جذاب، اندامای لاغر و بسیاری چیزای دیگه ما رو به پرتگاه نا امیدی میکشونن.

خیلی از ما حتی یه یا دو هفته هم نمی تونیم آفلاین زندگی کنیم چون که در دنیای آنلاین امروزی، زندگی گذشته خود رو از یاد بردیم. ما هنوزم باید بتونیم با خونواده، دوستان و کارمون رابطه برقرار کنیم و بتونیم تموم برنامه ها و رسانه های اجتماعی موجود روی تلفن مون رو حذف کنیم.

تعطیل کردن پاتوق آنلاینتان ممکنه دقیقا همون چیزی باشه که شما بدون نیاز دارین تا در راه درست قرار گیرید و دوباره احساس خوبی داشته باشین. در اول ممکنه که عادت کردن به دنیای افلاین سخت باشه، اما وقتی که چند روزی از اینترنت استفاده نکنین احساس خوبی پیدا می کنین.

واقعا روش زندگی ما هم جهت با امیدواری یا نا امیدی مون خیلی با اهمیته. در واقع هممون تو یه چرخه روتین تکرار گرفتار شده ایم و نمی دونیم چیجوری از اون خلاص شیم. این چرخه می تونه بسیار گول زننده باشه چون که ممکنه شما از زندگی تون بسیار راضی باشین اما هنوزم احساس کنین که در اون گیر کردین.

روال روزانه چیزیه که ما در اون گرفتار شده ایم و همیشه در حال ادامه دادنش هستیم، و این همون چیزیه که در آخر ما رو نا امید و مانند یه درخت خشک بی دشت می کنه.

این بدون معنا نیس که شما باید کار خود رو رها کنین، خونواده تون رو ترک کنین و یه بلیط یه طرفه به جایی دور بگیرین، بلکه این به معنی جلوگیری از سرخوردگی یا اضافه کردن چیزی جدید به زندگی و معنی بخشیدن به زندگیتون با انجام کاریه.

تلاش کنین کاری رو که همیشه می خواستین انجام بدین، یا چیزی رو بیاموزید که همیشه عاشقش بودین.

چیجوری احساس نا امیدی رو از بین ببریم؟

بیشتر آدما طوری زندگی خود رو برنامه ریزی کردن که همیشه به دنبال بهبود ان باشن- ما همیشه به این موضوع فکر می کنیم که چیجوری می تونیم روابط، کار و خودمون رو بهبود بخشیم؟ بعضی وقتا، ما بیشتر بر اون چیزی که از دست رفته ، تمرکز می کنیم تا چیزی که داریم.

خوبه که واسه رسیدن به اهداف متعالیمان در زندگی تلاش کنیم اما نباید اجازه بدیم تا این اهداف باعث سرخوردگی و احساس نا امیدیمان در زندگی شن.

ما از کنترل امور جور واجور حال می کنیم، اما همیشه چیزایی وجود دارن که قادر به کنترلشان نیستیم. این امور می تونن شامل مسائلی مانند آب و هوا، فرد داغون کننده ای در محل کار، یا یه دوست باشن که ما رو به فردی بی اعتماد و نا امید تبدیل می کنن.

اگه بتونین خودتون رو از وضعیتی که باعث بی اعتمادی تون شده برهانید و مشکل رو از بین ببرین همه چیز عالی می شه اما بدیش اینه این همیشه ممکن نیس.

حقیقت سخت و شاید تلخ اینه که، ما نمی تونیم همه چیز رو کنترل کنیم. اما خبر خوبی هم هست و اون اینه که ما قدرت کنترل بعضی چیزها رو داریم. پس باید تلاش کنیم قدرت رو در جنبه دیگری از زندگی مون به دست بیار.

چیزایی مانند احساسات بقیه نسبت به ما و مریضی، چیزایی هستن که خارج از کنترل ما هستن. پس بهتره به جای دقیق شدن و فوکوس کردن بر چیزی که قادر به کنترلش نیستیم روی چیزایی تمرکز کنیم که کنترلشان در دستانمان قرار داره.

اموری که قادر به کنترلشان هستیم می تونن چیزای ساده ای مانند تنظیم برنامه ای واسه داشتن تناسب اندام یا یادگیری زبون جدید، یا چیزای بزرگتری مانند ترک شغل یا بیرون اومدن از یه رابطه سمی باشن.

زندگی هیچوقت مساوی نبوده. ما آدما با شانسای برابر متولد نمی شیم و برابر هم نمی میریم. بعضی از ما ممکنه در دوران کودکیمان آسیب ببینیم و یه سریای دیگه ممکنه هیچوقت دچار یه آسیب کوچیک هم نشیم. بعضی از ما هم ممکنه واسه یه عمر مجبور به تحمل دردی قدیمی شیم.

نا امیدی از مشکلات حل نشده باعث می شه که بدون دونستن دلیل، احساس بدی داشته باشیم. پس بهتره بدونین تنها راه حل این موضوع برگشت به گذشته س. این حتما به این معنی نیس که شما باید به یه روانشناس مراجعه کنین (هر چند که ممکنه واسه کمک به یه روان دکتر یا مربی زندگی نیاز داشته باشین)، اما خیلی راحت می تونین دردی رو که باعث آزار روح و جسمتون شده قبول کنین.

با درک بهتر خودتون و بروز احساسات و واکنشای مناسب به شرایط خاص، می تونین از سرخوردگی رهایی یابید.

نا امیدی می تونه واکنشی نسبت به ترس باشه. ترس می تونه واقعا یه مشکل دردناک باشه، اما شاید اگه خوب بدون نگاه کنیم ببینیم که از چیزای کوچیک ساخته شده. این ترس ممکنه از چیزای کوچیکی تشکیل شده باشه که در مدت طولانی، بزرگتر و بزرگتر شده و باعث ایجاد دلهره و نا امیدی در درون ما شدن.

این ترسای عادی می تونه شما رو از زندگی تون عقب بندازن. تنها کاری که می تونین واسه مقابله با ترس هاتون انجام بدین اینه که به دوران کودکیتان مراجعه کنین و چیزایی رو که از اون هول و ترس دارین، انجام بدین و پس از اون می بینین که احساس آزادی بی اندازه و حصری به شما دست میده.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Comment

Name**

Email**

چگونه احساس ناامیدی نکنیم

Website

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

درمسیر پر پیچ و خم کار و زندگی برای رسیدن به موفقیت و خواسته هایتان باید مراقب کاستی های خود باشید ، روشن است شکست تجربه عجیبی نیست و هرکسی آن را تجربه می کند. موفقیت وشکست در رده های متفاوتی تعریف میشود در خیلی از کشورهای پیشرفته و فرهنگ ها چیزهایی مثل پول ،ثروت و تحصیلات باعث شادی افراد می شود اما ممکن است اثر طولانی مدت نداشته باشد و فرد بعد از مدتی احساس شکست را مداوم در زندگی و کار خود درک کند اما این احساس نباید دنباله دار شود ؛ این بخش از مقالات روانشناسی شغلی نمناک به راه و روش هایی که می توانند مانع از این احساس شوند می پردازد.

چگونه احساس ناامیدی نکنیم

چه از مشکلات مالی به ناامیدی رسیده باشید و چه شرایط کلی این روزها شما را به ناامیدی کشانده باشد، به طور حتم نمی‌توانید حسی خوبی داشته باشید. ناامیدی یک احساس افتضاح است.

احساس گیر افتادن در باتلاق ناامیدی، زندگی را واقعا سخت می‌کند. اگر دچار این احساس ناخوشایند هستید، بهتر است دست به کار شوید. در این گزارش، راهکارهایی برای کمتر کردن ناامیدی در زندگی به شما پیشنهاد می‌شود.

مغز ممکن است به شما دروغ بگوید

مغز شما ممکن است به شما بگوید که همه چیز وحشتناک است. ممکن است سعی کند شما را متقاعد کند که نمی‌توانید موفق شوید یا به شما بگوید که هیچ فرصتی برای بهتر شدن وجود ندارد. احساس ناامیدی به افکار ناامیدکننده دامن می‌زند. فراموش نکنید که گرفتار شدن در یک چرخه منفی بسیار آسان‌تر از قرار گرفتن در مسیر مثبت است. شاید با خود فکر کنید که: «من قبلاً همه راه‌ها را امتحان کرده‌ام و هیچ کاری جواب نمی‌دهد!» اما این احتمالاً یک تحریف شناختی است. شما ممکن است چند چیز را امتحان کرده باشید همه چیز را خیر.

افکار مخالف را استدلال کنید

چگونه احساس ناامیدی نکنیم

وقتی احساس ناامیدی می‌کنید، به احتمال زیاد به این موضوع فکر می‌کنید که چرا هیچ چیز بهتر نمی‌شود. کافی است این افکار را کنار بگذارید و به این بیندیشید که چگونه ممکن است اوضاع بهتر شود؟ اندکی اندیشیدن در مورد نکات مثبت می‌تواند دید شما را نسبت به امکانات بیشتر باز کند. گرچه این احتمال وجود دارد که همه چیز عالی جلوه نکند، اما این احتمال نیز وجود دارد که اوضاع آنطور که پیش‌بینی می‌کنید، بد پیش نرود.

به آنچه از ناامیدی به دست می‌آورید، فکر کنید

فکر کردن در مورد آنچه از ناامیدی به دست می‌آورید به نظر می‌رسد یک تمرین خوب برای غلبه بر این احساس است. وقتی ببینید که از ناامیدی چیزی حاصل شما نمی‌شود، شاید دیگر بر آن پافشاری نکنید. علاوه بر این مشکل، ناامیدی به شما کمک می‌کند تا از تلاش نکردن نه تنها احساس بدی داشته باشید بلکه خوشحال هم شوید. به عنوان مثال، اگر شما از پرداخت بدهی خود ناامید باشید، ممکن است تلاشی برای افزایش درآمد خود نکرده یا هزینه‌های خود را مدیریت نکنید.

به آنچه از امید به دست می‌آورید، فکر کنید

در نظر بگیرید که اگر امیدوارتر شوید چه چیزهایی می‌توانید بدست آورید. آیا زندگی شما ممکن است تغییر کند؟ به عنوان مثال، ممکن است متوجه شوید که اگر امید داشته باشید، بیرون می‌روید، با افراد ملاقات می‌کنید و برای یک کار جدید درخواست می‌دهید. در واقع، گاهی اوقات ابتدا باید رفتار خود را تغییر دهید تا احساسات مثبت بدنبال آن بیایند.

در حل مسئله شرکت کنید

ناامیدی، یعنی اینکه هیچ چیز بهتر نخواهد شد و شما نمی‌توانید موفق شوید. اما همیشه کاری وجود دارد که می‌توانید برای حل یک مشکل یا تغییر احساس خود در مورد مسئله انجام دهید. به راه‌حل‌های ممکن فکر کنید و سعی در حل مسئله داشته باشید. و اگر نمی‌توانید مشکلی را حل کنید (مانند بیماری یکی از اعضای خانواده)، احساس خود به این مشکل را تغییر دهید. برای مثال زمان بیشتری را برای بودن در کنار خانواده اختصاص دهید. یادتان باشد، همیشه کاری وجود دارد که می‌توانید برای بهتر کردن اوضاع یا احساس خود انجام دهید.

با یک فرد معتمد صحبت کنید

هنگامی که در کلنجار برای شناسایی راه‌حل‌های ممکن هستید و به سختی از جای خود بلند می‌شوید، با یک دوست یا یکی از اعضای خانواده در مورد آنچه تجربه می‌کنید، صحبت کنید. شاید آنها بتوانند به شما کمک کنند از یک منظر دیگر مسائل را ببینید. ممکن است استراتژی‌هایی ارائه دهند که می‌تواند به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید. شاید فکر کنید که صحبت کردن با دیگران چندان راحت نیست اما گاهی اوقات صحبت با یک فرد معتمد، می‌تواند کلید مشکل شما باشد.

در این زمینه بخوانید:

چطور برای خودمان وقت اختصاصی داشته باشیم؟

چگونه بفهمیم به مشاوره نیاز داریم؟

برنامه خود را عملی کنید

بعد از اینکه ایده‌ها را توسعه دادید، تصمیم بگیرید که قدم در راه بگذارید. به خاطر داشته باشید که اگر برنامه نخست جواب نداد، شما همیشه می‌توانید یک برنامه دومی داشته باشید. برنامه‌ها را یک آزمایش ببینید که وظیفه شما آزمایش کردن آنها برای کشف موفقیت است. موضوع مهم این است که وقتی برنامه‌ای تنظیم می‌کنید به آن پایبند باشید. شما با خانه نشستن به وضعیت مطلوب خود نخواهید رسید.

به دنبال راهنمایی حرفه‌ای باشید

ناامیدی می‌تواند نشانه‌ای از وجود مسئله در بهداشت روان مانند افسردگی باشد. بنابراین اگر احساس ناامیدی بیش از دو هفته طول کشید، با پزشک مشورت کنید. یک متخصص بهداشت روان می‌تواند نیازهای شما را ارزیابی کرده و در راستای بهبود شرایط روحی شما تلاش کند.

منبع: very well mind

ما نمی‌خواهیم در نگاه دیگران ضعیف به نظر برسیم و احتمال زیاد احساساتمان را نادیده می‌گیریم…

گناه یک احساس قدرتمند است و در صورت عدم کنترل، احساس گناه می‌تواند منجر به برخی اقدامات نه…

همه ما در یک مقطع از زندگی احتمالاً «طرد شدن» را تجربه کرده‌ایم. ما به عنوان انسان علاقه داریم…

از قدیم گفتند سخن گفتن، خودش یک هنر است. اگر مقصودمان را طوری بیان می‌کنیم که مخاطب برداشت…

چگونه احساس ناامیدی نکنیم
چگونه احساس ناامیدی نکنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *