چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم
چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدچگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

به نام خدا

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های ذرت را از بلال جدا می کنیم و در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و در داخل سینی به صورت یکنواخت می ریزیم تا کمی خشک شود و رطوبت آن کشیده شود (می توانید دانه های ذرت را آماده تهیه کنید).

 

 حال داخل قابلمه مناسبی روغن را ریخته و روی حرارت با شعله متوسط گذاشته تا داغ شود سپس دانه های ذرت را اضافه کرده کمی نمک را روی دانه های ذرت می پاشیم باید دانه های ذرت به اندازه ای باشند که کف قابلمه را بپوشانند و روی هم قرار نگیرند سپس درب قابلمه را می گذاریم.

 

قابلمه را و چپ و راست و مورب کرده تا دانه های ذرت تفت داده شوند بعد از 5 الی 10 دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت بلند می شود بعد از مدتی دیگر صدای ترکیدن دانه های ذرت خیلی کم می شود. آن گاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و 5 دقیقه صبر کنید.

 حالا برای مزه و طعم دار کردن پفیلا کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی گذاشته تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کرده و هم می زنیم سپس روی پفیلا ریخته و در داخل فر با دمای 100 درجه سانتی گراد به مدت 10 می گذاریم.

پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده شد…

نوش … جان …

 

دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

شما می توانید از هر دو سرکه استفاده کنید ولی سرکه ی قرمز رنگ پفیلای شما را کمی تیره تر می کند

اشکالی ندارد ولی استفاده از کره طعم و عطر بهتری به پفیلای شما می دهد

این حالت دلایل مختلفی دارد یکی از این دلایل کهنه بودن دانه های ذرت می باشد دانه های ذرت هرچه تازه تر با شند بیشتر پف می کنند

علت این امر ماندن بیش از حد دانه های ذرت بر روی حرارت است

** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

000000000000000000000000000000000000000

عالی بود من درست کردم

عالی بود من درست کردم خوب شد

چرا بعضی از پفیلا ها باز نمیشن

شاید از اول کمی مرطوب بودن

خوب بود

😀

متاسفانه به دلیل نمک زیاد قابل خوردن نبود درکل پفیلای عادی خوشمزه تر هست
حواستون باشه نمک در سسی که درست می کنین کم باشه در غیر این صورت شور میشه

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

خدا قوت – بنظرم خوب بود فقط ایکاش ذکر این نکته رو هم داشته باشید که ، موقعی که ذرت ها رو داخل قابلمه ریختیم ، درب قابلمه باید کمی باز باشد تا پف فیلا نرم نشود و حالت بیرونی داشته باشد -باید کمی فضا داشته باشد تا بخار آن خارج شود ..امیدوارم این نکته هم از هم من برای شما مفید باشه …موفق باشید

ممنون

خیلی عالی ایول

اره راست میگه

خیلی خوب بود ولی سرکه اصلا نداشت

مرحله اخرش پس چی بود

😄😄😄😄😄😄😄😄

☺😊

😄😄😄😄😄😄😄😄

😀

خوب بود ولی باید حرفه ای تر بنویسی مثلا باید همینجوری نذاریم کع دیگع صدا نیاد اون وسطا هم قابلمه رو چپ و راست کنیم

بله ممنون از راهنماییتون

خونگی و سالم

خیییلی خیییلی خوشمزه

برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدچگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

به نام خدا

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های ذرت را از بلال جدا می کنیم و در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و در داخل سینی به صورت یکنواخت می ریزیم تا کمی خشک شود و رطوبت آن کشیده شود (می توانید دانه های ذرت را آماده تهیه کنید).

 

 حال داخل قابلمه مناسبی روغن را ریخته و روی حرارت با شعله متوسط گذاشته تا داغ شود سپس دانه های ذرت را اضافه کرده کمی نمک را روی دانه های ذرت می پاشیم باید دانه های ذرت به اندازه ای باشند که کف قابلمه را بپوشانند و روی هم قرار نگیرند سپس درب قابلمه را می گذاریم.

 

قابلمه را و چپ و راست و مورب کرده تا دانه های ذرت تفت داده شوند بعد از 5 الی 10 دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت بلند می شود بعد از مدتی دیگر صدای ترکیدن دانه های ذرت خیلی کم می شود. آن گاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و 5 دقیقه صبر کنید.

 حالا برای مزه و طعم دار کردن پفیلا کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی گذاشته تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کرده و هم می زنیم سپس روی پفیلا ریخته و در داخل فر با دمای 100 درجه سانتی گراد به مدت 10 می گذاریم.

پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده شد…

نوش … جان …

 

دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

شما می توانید از هر دو سرکه استفاده کنید ولی سرکه ی قرمز رنگ پفیلای شما را کمی تیره تر می کند

اشکالی ندارد ولی استفاده از کره طعم و عطر بهتری به پفیلای شما می دهد

این حالت دلایل مختلفی دارد یکی از این دلایل کهنه بودن دانه های ذرت می باشد دانه های ذرت هرچه تازه تر با شند بیشتر پف می کنند

علت این امر ماندن بیش از حد دانه های ذرت بر روی حرارت است

** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

000000000000000000000000000000000000000

عالی بود من درست کردم

عالی بود من درست کردم خوب شد

چرا بعضی از پفیلا ها باز نمیشن

شاید از اول کمی مرطوب بودن

خوب بود

😀

متاسفانه به دلیل نمک زیاد قابل خوردن نبود درکل پفیلای عادی خوشمزه تر هست
حواستون باشه نمک در سسی که درست می کنین کم باشه در غیر این صورت شور میشه

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

خدا قوت – بنظرم خوب بود فقط ایکاش ذکر این نکته رو هم داشته باشید که ، موقعی که ذرت ها رو داخل قابلمه ریختیم ، درب قابلمه باید کمی باز باشد تا پف فیلا نرم نشود و حالت بیرونی داشته باشد -باید کمی فضا داشته باشد تا بخار آن خارج شود ..امیدوارم این نکته هم از هم من برای شما مفید باشه …موفق باشید

ممنون

خیلی عالی ایول

اره راست میگه

خیلی خوب بود ولی سرکه اصلا نداشت

مرحله اخرش پس چی بود

😄😄😄😄😄😄😄😄

☺😊

😄😄😄😄😄😄😄😄

😀

خوب بود ولی باید حرفه ای تر بنویسی مثلا باید همینجوری نذاریم کع دیگع صدا نیاد اون وسطا هم قابلمه رو چپ و راست کنیم

بله ممنون از راهنماییتون

خونگی و سالم

خیییلی خیییلی خوشمزه

برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

پفیلا خانگی یکی از تنقلات خوشمزه و لذیذی است که می توانید برای فرزندتان تهیه کنید. پفیلا خانگی در مقایسه با تنقلات آماده بیرون یک خوراکی مفید و سالم محسوب می شود. در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی را به شکل ساده برای شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های بلال را نیز از آن جدا می کنیم. دانه های ذرت را در داخل یک ظرف ریخته و صبر می کنیم تا کمی خشک شده و رطوبت آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید دانه های ذرت را به شکل منجمد از فروشگاه های مواد غذایی نیز تهیه کنید.

اکنون در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و بر روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم. کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شده و دانه های ذرت را به آن اضافه می کنیم. کمی نمک بر روی دانه های ذرت می ریزیم. تعداد دانه ها باید در حدودی باشد که کف قابلمه را بپوشاند و دانه ها نباید بر روی یکدیگر قرار بگیرند. سپس درب قابلمه را می گذاریم.

قابلمه را چپ و راست کرده و تکان می دهیم تا دانه های ذرت تفت داده شوند. بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت را خواهید شنید. پس از اینکه صدای ترکیدن دانه های ذرت کم شد، قابلمه را از روی حرارت خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم.چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

اکنون برای طعم دار کردن پفیلا می توانید کره را در دمای اتاق قرار داده تا آب شود. سپس نمک و سرکه و کره را در داخل ظرف پفیلا ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. اکنون پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده است.

پفیلا یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. پفیلا به طعم های مختلفی تهیه می شود. در این مقاله ما پفیلا با طعم سرکه نمکی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم که از این طرز تهیه لذت برده باشید و حتما آن را در خانه برای خود و اعضاء خانواده تان تهیه نمایید.همچنین ببینید

پفیلا خانگی یکی از تنقلات خوشمزه و لذیذی است که می توانید برای فرزندتان تهیه کنید. پفیلا خانگی در مقایسه با تنقلات آماده بیرون یک خوراکی مفید و سالم محسوب می شود. در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی را به شکل ساده برای شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های بلال را نیز از آن جدا می کنیم. دانه های ذرت را در داخل یک ظرف ریخته و صبر می کنیم تا کمی خشک شده و رطوبت آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید دانه های ذرت را به شکل منجمد از فروشگاه های مواد غذایی نیز تهیه کنید.

اکنون در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و بر روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم. کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شده و دانه های ذرت را به آن اضافه می کنیم. کمی نمک بر روی دانه های ذرت می ریزیم. تعداد دانه ها باید در حدودی باشد که کف قابلمه را بپوشاند و دانه ها نباید بر روی یکدیگر قرار بگیرند. سپس درب قابلمه را می گذاریم.

قابلمه را چپ و راست کرده و تکان می دهیم تا دانه های ذرت تفت داده شوند. بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت را خواهید شنید. پس از اینکه صدای ترکیدن دانه های ذرت کم شد، قابلمه را از روی حرارت خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم.چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

اکنون برای طعم دار کردن پفیلا می توانید کره را در دمای اتاق قرار داده تا آب شود. سپس نمک و سرکه و کره را در داخل ظرف پفیلا ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. اکنون پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده است.

پفیلا یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. پفیلا به طعم های مختلفی تهیه می شود. در این مقاله ما پفیلا با طعم سرکه نمکی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم که از این طرز تهیه لذت برده باشید و حتما آن را در خانه برای خود و اعضاء خانواده تان تهیه نمایید.همچنین ببینید

اقساط36ماهه لوازم خانگی بدون پیش پرداخت

بااین بسته آموزشی آموزگار کودک خود باشید

فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه بلدند. فقط کافی است مقداری روغن و نمک در یک قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت را به آن اضافه کنید و هر از گاهی قابلمه را تکان بدهید تا شروع به پف کردن کند همین ، ولی شاید خیلی از افراد طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را بلد نباشند در ادامه طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را هم آموزش می دهیم.

با پخت انواع پاپ کورن های طعم دار آشنا شوید

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

پاپ کورن کره ای:برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن داخل تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد آن را داخل ظرف دردار قرار بدهید. بعد مقداری کره را روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن، کره بریزید و در آخر مقداری کره رنده کنید و داخل فر قرار بدهید

پاپ کورن لیمویی:بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای پاپ کورن لیمویی مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید

پاپ کورن پنیری:برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان را ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورن هایتان آماده شد آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بگذارید داخل فر داغ! همین!

برای تهیه پاپ کورن پنیری از پنیر پارمزان به همراه پودر سیر و موسیر استفاده کنید

پاپ کورن سرکه ای:بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای تهیه پاپ کورن سرکه ای، مقداری سرکه را با کره و نمک مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید

پاپ کورن گوجه ای:برای تهیه این پاپ کورن یا می توانید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتان کمی گوجه را داخل فر خشک کنید یا می توانید مقداری سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت بدهید تا خشک و پودری شود (در هوای آزاد هم با درپوش می شود آن را خشک کرد) بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی (همان که قنادی ها داخل آن شکلات میریزند) بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برای تهیه پاپ کورن گوجه ای، از پودر گوجه خشک شده استفاده کنید

پاپ کورن شکلاتی:مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

برای پاپ کورن شکلاتی، مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید و داخل کیسه کاغذی تکان بدهید

نکاتی مهم برای تهیه پاپ کورن:برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمی کند.ذرتتان نباید نم دار باشد ، بهتر است ذرت را در جای خشک نگهدارید.همینطور ذرت نباید خیلی کهنه باشد.اصلا ذرت های بسته بندی را پیشنهاد نمی کنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرت را بخرید.حرارت نباید خیلی کم باشد چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می شود و پاپ کورن ها خوب پف نمی کند و خیس می شود.می توانید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا رطوبت داخل قابلمه بیاید بیرون ولی من این کار را نمی کنم.

 

منبع : sooran.com

لذت آشپزی با بیتوته


آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4

کاملترین درگاه رزرو تورهای داخلی و خارجی

کنسول های کاربردی و زیبا برای مصارف متعدد

بالاترین کیفیت لوازم خانگی با بهترین قیمت


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی


جلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!


تشخیص و درمان ناباروری در زنان

انواع گن وفرم دهنده بدن اورجینال و باکیفیت


سفارش آنلاین جدیدترین ست های لباس زیر


بلیطت رو به قیمت لحظه آخر بخر!

خریدمستقیم جدیدترین مدلهای میزاتو ازتولیدی


درمان گیاهی فشار خون بالا در بارداری

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم


ست های لباس زیر جذاب و لاکچری


بازسازی پیوند عاطفی زن و شوهر

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

پفیلا از جمله میان وعده هایی است که خیلی طرفدار داره و خوردن اون جلوی تماشای فیلم یا فوتبال خیلی میچسبه. امیدوارم این پفیلا یا همان پاپ کورن و ذرت بو داده عالی رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.

اول از همه روش درست کردن پفیلا ساده یا همان نمکی در قابلمه را براتون می نویسم بعد روش طعم دار کردن پفیلا را بطور کامل خواهم گفت.

برای درست کردن پفیلا در قابلمه اصلا نیاز نیست ذرت را بخیسانید در کوتاه ترین زمان هر موقع هوس کنید، می تونید پاپ کورن درست کنید. تنها موادی که نیاز دارید عبارت است از:

فوت کوزه گری: برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه پیشنهاد می کنم فقط از قابلمه ی رویی استفاده کنید. چون سریع داغ شده و خیلی هم دمای آن بالا می رود. پفیلا داخل قابلمه یا ماهیتابه رویی خیلی بهتر باز می شود. اما داخل قابلمه استیل به خوبی قابلمه رویی ذرت ها باز نمی شوند و قابلمه چدن که اصلا خوب نمی شود.چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

۱- قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

۲- در ته قابلمه حدود ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری روغن، در حدی که ته قابلمه چرب شود، روغن بریزید.

۳- دانه‌های ذرت را ته قابلمه پخش کنید، طوری که روی هم قرار نگیرند تا همشون به یک اندازه حرارت ببینند. اگر دوست دارید مقدار بیشتری پفیلا درست کنید،از قابلمه بزرگتر استفاده کنید.

توجه: در این مرحله به ذرت ها نمک نزنید. چون نمک ها به ذرت بو داده نمی چسبند و ته ظرف باقی می مانند.

۴- حرارت گاز را متوسط کنید و درب قابلمه را کاملاً چفت نکنید. و نیم باز باشد. درب قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد و پفیلاتون خیس نخورد. حتی می توانید روی قابلمه بجای در خودش یک عدد آبکش رویی قرار دهید.

در زمان درست کردن پفیلا خانگی اگر درقابلمه را ببندید. داخل قابلمه بخار می گیرد و ذرت ها به خوبی بازنمی شوند.

۵- حدود ۴ الی ۶ دقیقه طول می کشد تا صدای ترکیدن ذرت ها بلند شود و شروع به باز شدن کنند. در این مرحله درب قابلمه را برندارید چون پفیلاها به بیرون پرتاب می شوند.

وقتی صدای ترکیدن ذرت کم شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا همه ذرت ها کاملاً باز شوند و بعد شعله را خاموش کنید.

توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که پفیلاها نسوزند.

۶- در آخر پفیلاها را در سینی بریزید و روی آنها با نمک پاش، نمک بریزید.

همانطور که دید درست کردن پفیلا خانگی در قابلمه خیلی سادست. حتما امتحان کنید. و از خوردن یک پفیلا سالم به صرفه لذت ببرید.

خب بعد از درست کردن پفیلا ساده در قابلمه می رویم سراغ طعم دار کردن آن که اونم به همان اندازه ساده است.

برای طعم دار کردن ذرت بو داده یا همان پاپ کورن اگر از مواد خشک استفاده می کنید، مثل پودر گوجه یا فلفل در آخر که ذرت ها باز شدن، شعله را خاموش کنید، پودر گوجه یا فلفل را همراه نمک روی پفیلاها در قابلمه که هنوز داغ هست، بپاشید و پفیلا ها رو بهم بزنید تا طعم دلخواهتون رو بگیرند.

طرز تهیه پفیلا سرکه ای خیلی سادست:

۱- اول از همه پفیلا ساده را با روشی که در بالا گفتم آماده کنید.

۲- در مرحله بعد با توجه به مقدار پفیلایی که دارید، روی پفیلاها که هنوز داغ هستند، قاشق قاشق سرکه اضافه کنید، آنها رو بهم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی سرکه به همه پفیلاها رسید کافیه؛

۳- پاپ کورن های سرکه زده را چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آنها گرفته شود. یا اگر فر ندارید پفیلاهای سرکه ای را داخل قابلمه یا ماهیتابه بریزید را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید، مثلاً: روی آب کتری در حال جوشیدن، قرار دهید، تا رطوبت آنها برود. فقط درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها رو بهم بزنید.

برای اینکه بهتر متوجه شوید، برای مثال طرز تهیه پاپ کورن خانگی با سس کچاپ رو براتون می نویسم.

برای تهیه پاپ کورن کچاپ دو روش دارد یکی که قبلا براتون نوشتم این است که: وقتی پاپ کورن ها آماده شدند و هنوز داغ هستند روی آنها پودر گوجه و کمی فلفل سیاه بریزید و بهم بزنید.

روش دوم این است که:  از سس کچاپ  برای درست کردن پفیلا کچاپ استفاده کنید.

برای طعم دار کردن پفیلا با سس کچاپ مثل پفیلا سرکه‌ای مراحل زیر را انجام دهید:

بعد از اینکه پفیلا ساده را در قابلمه درست کردید، مقدار دلخواه سس روی پاپ کورن ها بریزید و با دست یا قاشق آنها را خوب مخلوط کنید تا تمام پاپ کورن ها به سس آغشته شوند.

بعد پاپ کورن ها را در سینی پهن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملاً رطوبتشان برود و خشک شوند.

اگر فر ندارید میتوانید از حرارت غیر مستقیم هم استفاده کنید. برای اینکار سینی یا ماهیتابه حاوی پاپ کورن هایی که سس کچاپ اضافه کردید، را روی یک کتری یا قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید. تا رطوبت پاپ کورن ها برود.

ترفند: برای رنگی کردن پفیلاها یک ترفند خوب براتون در مطلب ۳ ترفند خلاقانه در آشپزی نوشتم حتماً بخوانید.

راستی برای درست کردن پاپ کورن کاراملی خانگی یک پست جداگانه همراه با ویدیو براتون نوشتم. پاپ کورن کاراملی هم عالیه. اگر میخواید درست کنید، ساده ترین روش درست کردن اونو در قابلمه براتون بطور کامل نوشتم.

۱- پفیلا یک میان وعده سالم و پر انرژی است که میزان آهن موجود در آن از اسفناج و تخم مرغ هم بیشتر است.

۲- پفیلا فاقد گلوتن است و به روند استخوان سازی و رفع کمخونی در کودکان کمک زیادی می کند.چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

۳- پفیلا و پوست آن دارای آنتی اکسیدان های مفید به نام های پلی فنول‌ها هستند که با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می کنند در نتیجه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و آسیب‌های سلولی مفید بوده و بعلاوه داری فرولیک اسید است که در غذاهایی همچون برنج، جو، لوبیا و دیگر دانه‌های کامل یافت می‌شود.

۴- دارای ویتامین E است موجب جلوگیری از پیری و زیبایی پوست می شود.

۵- دارای پروتئین و فیبر زیاد است.

۶- برای کنترل اشتهای کاذب بسیار مفید است و به دلیل داشتن فیبر بالا موجب احساس سیری زیاد می شود. سه فنجان پفیلا ۹۳ کالری دارد که در برابر خوراکی های مشابه مانند چیپس و پفک خیلی کم کالری تر و سالم تر است.

مطلب مرتبط:  چگونه کودکان خود را از خوردن غذای ناسالم دور کنیم؟

توجه: پفیلایی که در خانه و با روغن کم تهیه می شود، یک سوم مقدار بیرونی آن کالری دارد.

خوشحال می شویم نکات، ترفندها و روش هایی که برای طعم دار کردن پاپ کورن استفاده می کنید برای ماهم بنویسید.

احتمالاً این مطالب را هم دوست داری بخونی:

سلام ممنون خیلی خوب بود من یک روش بلدم میشه از پودر ژله و عسل و شکر رو با هم مخلوط کرد و با ذرت پخته مخلوط کرد تو فر گذاشت هر رنگی ژله باشه همون رنگ ذرت میشه

سلام خواهش می کنم ممنون از شما فک کنم این روش درست کردن پفیلا برای تولدها و برای بچه ها خیلی دوست داشتنی باشه

بسیار عالی

ممنونم خوشخالم براتون مفید بوده

عالی بود حتما درست می کنم حتما خوشمزه است

محبت دارید 🙂 بله خیلی خوشمزه میشه

سلام.اره یه دستگاه خاصه من بیرون گرفتم پفیلا ها مثل پفیلا لینا بوده البته قبلا این دستگاه نبود منم یسال میشه دیدم بصورت شفته پاپ کرن رو میفروشن

سلام سحر جان من منظورتو درست متوجه نشدم!

سلام زرد چوبه هم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه

سلام چه جالب! تا حالا نشنیده بودم امتحان می کنم ممنون

سلام وقت بخیر..تهیه پاپ کرن بدون پوسته رو هر چقدر جستجو کردم نتونستم پیدا کنم همون پفیلایی که کارخانه لینا درست کرده و به ثبت رسونده به نظرم طرز تهیه اش رو فاش نمیکنه اگه شما راهشو بلد بودین ممنون میشم بهم بگید

سلام نه نمیدونم ولی فک کنم به دستگاه خاصی نیاز باشه

با سپاس نکات.تهیه پاپ کورن طعم دار بسیار مفید لود

خواهش می کنم 🙂

جالب بود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

منو هر وقت به دیگاهم پاسخ داده شد از طریق ایمیلم آگاه کن. شما میتوانید بدون نظردادن، دیدگاه‌های این پست را دنبال کنید. از اینجا مشترک شوید.

عضویت در خبرنامه چاره‌دان: جدیدترین مطالب چاره‌دان را برای من هم بفرست.

سلام خواهش می کنم خدارو شکر براتون مفید بوده خوش اومدید به چ…

سلام واقعا بسیار عالی مطالب را بیان می کنید بخصوص در مورد نر…

سلام.من شنیدم با استفاده از خاکهای ژله‌ای هم میشه وقتی سفر ه…

سلام محبت دارید 🙂 ممنون از شما بابت این پیام سرشار از انرژی…

راحیل عزیز ممنون که لطف کردی و وقت گذاشتی در مورد تجربت نوشت…

سلام خیلی تبریک میگم بابت توانایی شما در نوشتن مقاله ای به ا…

چاره دان از 1396 تا 1399 فعال بوده است و تمام حقوق محفوظ است.

کپی کردن و نقل مطالب چاره دان به هر شیوه و با هر عنوان، حتی با ذکر منبع مجاز نیست.

سلام خواهش می کنم خدارو شکر براتون مفید بوده خوش اومدید به چ…

سلام واقعا بسیار عالی مطالب را بیان می کنید بخصوص در مورد نر…

سلام.من شنیدم با استفاده از خاکهای ژله‌ای هم میشه وقتی سفر ه…

سلام محبت دارید 🙂 ممنون از شما بابت این پیام سرشار از انرژی…

راحیل عزیز ممنون که لطف کردی و وقت گذاشتی در مورد تجربت نوشت…

سلام خیلی تبریک میگم بابت توانایی شما در نوشتن مقاله ای به ا…

*سرکه و مایع ظرفشویی* من این روش رو امتحان کردم،و کاملا لکه…

خواستم دعوتت کنم چاره دان رو دنبال کنی و تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگه رو هرهفته داغ در ایمیلت بخوانی…

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

پفیلا از جمله میان وعده هایی است که خیلی طرفدار داره و خوردن اون جلوی تماشای فیلم یا فوتبال خیلی میچسبه. امیدوارم این پفیلا یا همان پاپ کورن و ذرت بو داده عالی رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.

اول از همه روش درست کردن پفیلا ساده یا همان نمکی در قابلمه را براتون می نویسم بعد روش طعم دار کردن پفیلا را بطور کامل خواهم گفت.

برای درست کردن پفیلا در قابلمه اصلا نیاز نیست ذرت را بخیسانید در کوتاه ترین زمان هر موقع هوس کنید، می تونید پاپ کورن درست کنید. تنها موادی که نیاز دارید عبارت است از:

فوت کوزه گری: برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه پیشنهاد می کنم فقط از قابلمه ی رویی استفاده کنید. چون سریع داغ شده و خیلی هم دمای آن بالا می رود. پفیلا داخل قابلمه یا ماهیتابه رویی خیلی بهتر باز می شود. اما داخل قابلمه استیل به خوبی قابلمه رویی ذرت ها باز نمی شوند و قابلمه چدن که اصلا خوب نمی شود.چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

۱- قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

۲- در ته قابلمه حدود ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری روغن، در حدی که ته قابلمه چرب شود، روغن بریزید.

۳- دانه‌های ذرت را ته قابلمه پخش کنید، طوری که روی هم قرار نگیرند تا همشون به یک اندازه حرارت ببینند. اگر دوست دارید مقدار بیشتری پفیلا درست کنید،از قابلمه بزرگتر استفاده کنید.

توجه: در این مرحله به ذرت ها نمک نزنید. چون نمک ها به ذرت بو داده نمی چسبند و ته ظرف باقی می مانند.

۴- حرارت گاز را متوسط کنید و درب قابلمه را کاملاً چفت نکنید. و نیم باز باشد. درب قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد و پفیلاتون خیس نخورد. حتی می توانید روی قابلمه بجای در خودش یک عدد آبکش رویی قرار دهید.

در زمان درست کردن پفیلا خانگی اگر درقابلمه را ببندید. داخل قابلمه بخار می گیرد و ذرت ها به خوبی بازنمی شوند.

۵- حدود ۴ الی ۶ دقیقه طول می کشد تا صدای ترکیدن ذرت ها بلند شود و شروع به باز شدن کنند. در این مرحله درب قابلمه را برندارید چون پفیلاها به بیرون پرتاب می شوند.

وقتی صدای ترکیدن ذرت کم شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا همه ذرت ها کاملاً باز شوند و بعد شعله را خاموش کنید.

توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که پفیلاها نسوزند.

۶- در آخر پفیلاها را در سینی بریزید و روی آنها با نمک پاش، نمک بریزید.

همانطور که دید درست کردن پفیلا خانگی در قابلمه خیلی سادست. حتما امتحان کنید. و از خوردن یک پفیلا سالم به صرفه لذت ببرید.

خب بعد از درست کردن پفیلا ساده در قابلمه می رویم سراغ طعم دار کردن آن که اونم به همان اندازه ساده است.

برای طعم دار کردن ذرت بو داده یا همان پاپ کورن اگر از مواد خشک استفاده می کنید، مثل پودر گوجه یا فلفل در آخر که ذرت ها باز شدن، شعله را خاموش کنید، پودر گوجه یا فلفل را همراه نمک روی پفیلاها در قابلمه که هنوز داغ هست، بپاشید و پفیلا ها رو بهم بزنید تا طعم دلخواهتون رو بگیرند.

طرز تهیه پفیلا سرکه ای خیلی سادست:

۱- اول از همه پفیلا ساده را با روشی که در بالا گفتم آماده کنید.

۲- در مرحله بعد با توجه به مقدار پفیلایی که دارید، روی پفیلاها که هنوز داغ هستند، قاشق قاشق سرکه اضافه کنید، آنها رو بهم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی سرکه به همه پفیلاها رسید کافیه؛

۳- پاپ کورن های سرکه زده را چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آنها گرفته شود. یا اگر فر ندارید پفیلاهای سرکه ای را داخل قابلمه یا ماهیتابه بریزید را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید، مثلاً: روی آب کتری در حال جوشیدن، قرار دهید، تا رطوبت آنها برود. فقط درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها رو بهم بزنید.

برای اینکه بهتر متوجه شوید، برای مثال طرز تهیه پاپ کورن خانگی با سس کچاپ رو براتون می نویسم.

برای تهیه پاپ کورن کچاپ دو روش دارد یکی که قبلا براتون نوشتم این است که: وقتی پاپ کورن ها آماده شدند و هنوز داغ هستند روی آنها پودر گوجه و کمی فلفل سیاه بریزید و بهم بزنید.

روش دوم این است که:  از سس کچاپ  برای درست کردن پفیلا کچاپ استفاده کنید.

برای طعم دار کردن پفیلا با سس کچاپ مثل پفیلا سرکه‌ای مراحل زیر را انجام دهید:

بعد از اینکه پفیلا ساده را در قابلمه درست کردید، مقدار دلخواه سس روی پاپ کورن ها بریزید و با دست یا قاشق آنها را خوب مخلوط کنید تا تمام پاپ کورن ها به سس آغشته شوند.

بعد پاپ کورن ها را در سینی پهن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملاً رطوبتشان برود و خشک شوند.

اگر فر ندارید میتوانید از حرارت غیر مستقیم هم استفاده کنید. برای اینکار سینی یا ماهیتابه حاوی پاپ کورن هایی که سس کچاپ اضافه کردید، را روی یک کتری یا قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید. تا رطوبت پاپ کورن ها برود.

ترفند: برای رنگی کردن پفیلاها یک ترفند خوب براتون در مطلب ۳ ترفند خلاقانه در آشپزی نوشتم حتماً بخوانید.

راستی برای درست کردن پاپ کورن کاراملی خانگی یک پست جداگانه همراه با ویدیو براتون نوشتم. پاپ کورن کاراملی هم عالیه. اگر میخواید درست کنید، ساده ترین روش درست کردن اونو در قابلمه براتون بطور کامل نوشتم.

۱- پفیلا یک میان وعده سالم و پر انرژی است که میزان آهن موجود در آن از اسفناج و تخم مرغ هم بیشتر است.

۲- پفیلا فاقد گلوتن است و به روند استخوان سازی و رفع کمخونی در کودکان کمک زیادی می کند.چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

۳- پفیلا و پوست آن دارای آنتی اکسیدان های مفید به نام های پلی فنول‌ها هستند که با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می کنند در نتیجه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و آسیب‌های سلولی مفید بوده و بعلاوه داری فرولیک اسید است که در غذاهایی همچون برنج، جو، لوبیا و دیگر دانه‌های کامل یافت می‌شود.

۴- دارای ویتامین E است موجب جلوگیری از پیری و زیبایی پوست می شود.

۵- دارای پروتئین و فیبر زیاد است.

۶- برای کنترل اشتهای کاذب بسیار مفید است و به دلیل داشتن فیبر بالا موجب احساس سیری زیاد می شود. سه فنجان پفیلا ۹۳ کالری دارد که در برابر خوراکی های مشابه مانند چیپس و پفک خیلی کم کالری تر و سالم تر است.

مطلب مرتبط:  چگونه کودکان خود را از خوردن غذای ناسالم دور کنیم؟

توجه: پفیلایی که در خانه و با روغن کم تهیه می شود، یک سوم مقدار بیرونی آن کالری دارد.

خوشحال می شویم نکات، ترفندها و روش هایی که برای طعم دار کردن پاپ کورن استفاده می کنید برای ماهم بنویسید.

احتمالاً این مطالب را هم دوست داری بخونی:

سلام ممنون خیلی خوب بود من یک روش بلدم میشه از پودر ژله و عسل و شکر رو با هم مخلوط کرد و با ذرت پخته مخلوط کرد تو فر گذاشت هر رنگی ژله باشه همون رنگ ذرت میشه

سلام خواهش می کنم ممنون از شما فک کنم این روش درست کردن پفیلا برای تولدها و برای بچه ها خیلی دوست داشتنی باشه

بسیار عالی

ممنونم خوشخالم براتون مفید بوده

عالی بود حتما درست می کنم حتما خوشمزه است

محبت دارید 🙂 بله خیلی خوشمزه میشه

سلام.اره یه دستگاه خاصه من بیرون گرفتم پفیلا ها مثل پفیلا لینا بوده البته قبلا این دستگاه نبود منم یسال میشه دیدم بصورت شفته پاپ کرن رو میفروشن

سلام سحر جان من منظورتو درست متوجه نشدم!

سلام زرد چوبه هم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه

سلام چه جالب! تا حالا نشنیده بودم امتحان می کنم ممنون

سلام وقت بخیر..تهیه پاپ کرن بدون پوسته رو هر چقدر جستجو کردم نتونستم پیدا کنم همون پفیلایی که کارخانه لینا درست کرده و به ثبت رسونده به نظرم طرز تهیه اش رو فاش نمیکنه اگه شما راهشو بلد بودین ممنون میشم بهم بگید

سلام نه نمیدونم ولی فک کنم به دستگاه خاصی نیاز باشه

با سپاس نکات.تهیه پاپ کورن طعم دار بسیار مفید لود

خواهش می کنم 🙂

جالب بود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

منو هر وقت به دیگاهم پاسخ داده شد از طریق ایمیلم آگاه کن. شما میتوانید بدون نظردادن، دیدگاه‌های این پست را دنبال کنید. از اینجا مشترک شوید.

عضویت در خبرنامه چاره‌دان: جدیدترین مطالب چاره‌دان را برای من هم بفرست.

سلام خواهش می کنم خدارو شکر براتون مفید بوده خوش اومدید به چ…

سلام واقعا بسیار عالی مطالب را بیان می کنید بخصوص در مورد نر…

سلام.من شنیدم با استفاده از خاکهای ژله‌ای هم میشه وقتی سفر ه…

سلام محبت دارید 🙂 ممنون از شما بابت این پیام سرشار از انرژی…

راحیل عزیز ممنون که لطف کردی و وقت گذاشتی در مورد تجربت نوشت…

سلام خیلی تبریک میگم بابت توانایی شما در نوشتن مقاله ای به ا…

چاره دان از 1396 تا 1399 فعال بوده است و تمام حقوق محفوظ است.

کپی کردن و نقل مطالب چاره دان به هر شیوه و با هر عنوان، حتی با ذکر منبع مجاز نیست.

سلام خواهش می کنم خدارو شکر براتون مفید بوده خوش اومدید به چ…

سلام واقعا بسیار عالی مطالب را بیان می کنید بخصوص در مورد نر…

سلام.من شنیدم با استفاده از خاکهای ژله‌ای هم میشه وقتی سفر ه…

سلام محبت دارید 🙂 ممنون از شما بابت این پیام سرشار از انرژی…

راحیل عزیز ممنون که لطف کردی و وقت گذاشتی در مورد تجربت نوشت…

سلام خیلی تبریک میگم بابت توانایی شما در نوشتن مقاله ای به ا…

*سرکه و مایع ظرفشویی* من این روش رو امتحان کردم،و کاملا لکه…

خواستم دعوتت کنم چاره دان رو دنبال کنی و تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگه رو هرهفته داغ در ایمیلت بخوانی…

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

در آشپزی

۱۳ آبان ۱۳۹۶
۷ نظر
449,011 بازدید

طرز تهیه پفیلا در ماکروفر ، طرز تهیه پفیلا پنیری ، پفیلا طعم دار ، طرز تهیه پفیلا کچاپ ، طرز تهیه پف فیل خانگی ، علت پف نکردن ذرت ، طرز تهیه پاپ کورن با طعم کچاپ ، طرز تهیه پفیلا گوجه ای خانگی ، رنگی ، سرکه ای ، طرز تهیه پاپ کورن بدون روغن ، طرز تهیه پف فیل بدون روغن ،  پفیلا چاق کننده است

 

مواد لازم :

ـ ذرت

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

ـ نمک و فلفل و پودر آویشن و روغن در صورت تمایل

طرز تهیه :

۴ قاشق غذا خوری  ذرت را در ماهی تابه رژیمی بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید و هر چند لحظه یکبار سمت راست ماهی تابه را بالا ببرید تا ذرت ها به سمت چپ و این دفعه سمت چپ را بالا ببرید تا ذرت ها به سمت راست  ماهی تابه هدایت شوند  با این کار پوسته ذرت پس از اتمام کار طلایی و خوشرنگ باقی می ماند و نمیسوزد در ضمن سنگینی تابه شما را خسته نمی کند و از همه مهمتر صدای حرکت ذرتها را در ماهی تابه می شنوید .وقتی که ذرت گرم شود صدایی که به علت خروج بخار آب از پوسته ایجاد میشود شنیده شده و ذرتها شکفته میشوند . با شنیدن صدا حرارت را کم کرده و باز هم ماهی تابه را از طرفین بالا برده و سر جای خود برگردانید تا ذرتها ثابت و در یک جا نمانند در حین بو دادن ذرت ، درب ماهی تابه را باز نکنید چون موجب پرتاب ذرتها به بیرون میشود وقتی که دیگر صدای ذرتهای نشکفته  نیامد نشان دهنده پایان کار است و سریع درب ماهی تابه را باز کنید و در دیس گودی خالی کنید تا دانه های ذرت در اثر داغ بودن ماهی تابه نسوزند. (مدت زمان بودادن ذرت کمتر از  ۵ دقیقه طول می کشد)

 

در این روش من فقط از  ذرت  و بدون هیچ گونه افزودنی ذرت را بو داده ام ولی میتوانید به روش زیر هم اقدام کنید توجه داشته باشید . برای ماهی تابه با سایز کوچک از مقدار کمتری ذرت استفاده کنید.

معمولا برای چسبیدن نمک و فلفل و پودر آویشن  به ذرت ، کمی کره یا روغن در ابتدای کار درون ماهیتابه میریزند . اما معمولا این روغن دود شده و می سوزد و مضر میباشد .از قابلمه های معمولی برای تهیه پف فیل هم میتوان استفاده کرد اما من پیشنهاد میکنم که این روش را حتما امتحان کنید .در این روش با استفاده از این ماهی تابه ذرت ها هدر نرفته و نمیسوزد و سریعتر هم آماده میشوند .

بد نیست این را هم بدانید که ۱۰۰ گرم از ذرت بو داده با روغن، حدود ۳۵۷ کیلو کالری انرژی دارد و شما باید برای سوزاندن این مقدار از انرژی، ۱۲۶ دقیقه پیاده‌روی کنید اما در مقابل، ۱۰۰ گرم از ذرت بو داده بدون روغن، تنها ۱۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و اگر شما فقط ۳۵ دقیقه پیاده‌روی کنید، می‌توانید این مقدار از کالری را بسوزانید.

پف فیل میان وعده سالمی برای فرزندان  ودارای ارزش غذایی فراوان و جایگزین خوبی برای پفک وچیپس و  … میباشد.

پاپ کورن کره ای:
برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن داخل تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد آن را داخل ظرف دردار قرار بدهید. بعد مقداری کره را روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن، کره بریزید و در آخر مقداری کره رنده کنید و داخل فر قرار بدهید

پاپ کورن لیمویی:
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای پاپ کورن لیمویی مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید

پاپ کورن پنیری:
برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان را ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورن هایتان آماده شد آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بگذارید داخل فر داغ! همین!

برای تهیه پاپ کورن پنیری از پنیر پارمزان به همراه پودر سیر و موسیر استفاده کنید

پاپ کورن سرکه ای:
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای تهیه پاپ کورن سرکه ای، مقداری سرکه را با کره و نمک مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید

پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این پاپ کورن یا می توانید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتان کمی گوجه را داخل فر خشک کنید یا می توانید مقداری سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت بدهید تا خشک و پودری شود (در هوای آزاد هم با درپوش می شود آن را خشک کرد) بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی (همان که قنادی ها داخل آن شکلات میریزند) بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برای تهیه پاپ کورن گوجه ای، از پودر گوجه خشک شده استفاده کنید

پاپ کورن شکلاتی:
مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

برای پاپ کورن شکلاتی، مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید و داخل کیسه کاغذی تکان بدهید

نکاتی مهم برای تهیه پاپ کورن:
برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمی کند.
ذرتتان نباید نم دار باشد ، بهتر است ذرت را در جای خشک نگهدارید.

همینطور ذرت نباید خیلی کهنه باشد.
اصلا ذرت های بسته بندی را پیشنهاد نمی کنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرت را بخرید.

حرارت نباید خیلی کم باشد چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می شود و پاپ کورن ها خوب پف نمی کند و خیس می شود.

می توانید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا رطوبت داخل قابلمه بیاید بیرون ولی من این کار را نمی کنم.

روش فوق العاده جالب برای درست کردن ذرت بو داده

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

ساتین

۸ بهمن ۱۳۹۹

۶ بهمن ۱۳۹۹

۴ بهمن ۱۳۹۹

با سلام و احترام از زحمات بی شائبه شما بینهایت ممنونم.

با سلام ممنون بابت مطالب خوب شما تشکر

عالی بود ممنون خیلی خوشمزه بود. دست شما درد نکنه

سلام بسیار عالی ازهمتون ممنونم

عالی بود مرسی که هنرتون رو با بقیه به اشتراک میزارید

سلام بسیار عالی مطالب بسیار مفیدی دارین

من هربار درست میکنم بار اول خوب میشه ولی بار دوم خوب نمیشه علت چیه؟ضمنا من داخل قابلمه روی درست کردم.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a11b5bb4f95e567dc922a13567ed93d5” );document.getElementById(“bec9357ee5”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2021, All Rights Reserved. | Powered by saten

در آشپزی

۱۳ آبان ۱۳۹۶
۷ نظر
449,012 بازدید

طرز تهیه پفیلا در ماکروفر ، طرز تهیه پفیلا پنیری ، پفیلا طعم دار ، طرز تهیه پفیلا کچاپ ، طرز تهیه پف فیل خانگی ، علت پف نکردن ذرت ، طرز تهیه پاپ کورن با طعم کچاپ ، طرز تهیه پفیلا گوجه ای خانگی ، رنگی ، سرکه ای ، طرز تهیه پاپ کورن بدون روغن ، طرز تهیه پف فیل بدون روغن ،  پفیلا چاق کننده است

 

مواد لازم :

ـ ذرت

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

ـ نمک و فلفل و پودر آویشن و روغن در صورت تمایل

طرز تهیه :

۴ قاشق غذا خوری  ذرت را در ماهی تابه رژیمی بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید و هر چند لحظه یکبار سمت راست ماهی تابه را بالا ببرید تا ذرت ها به سمت چپ و این دفعه سمت چپ را بالا ببرید تا ذرت ها به سمت راست  ماهی تابه هدایت شوند  با این کار پوسته ذرت پس از اتمام کار طلایی و خوشرنگ باقی می ماند و نمیسوزد در ضمن سنگینی تابه شما را خسته نمی کند و از همه مهمتر صدای حرکت ذرتها را در ماهی تابه می شنوید .وقتی که ذرت گرم شود صدایی که به علت خروج بخار آب از پوسته ایجاد میشود شنیده شده و ذرتها شکفته میشوند . با شنیدن صدا حرارت را کم کرده و باز هم ماهی تابه را از طرفین بالا برده و سر جای خود برگردانید تا ذرتها ثابت و در یک جا نمانند در حین بو دادن ذرت ، درب ماهی تابه را باز نکنید چون موجب پرتاب ذرتها به بیرون میشود وقتی که دیگر صدای ذرتهای نشکفته  نیامد نشان دهنده پایان کار است و سریع درب ماهی تابه را باز کنید و در دیس گودی خالی کنید تا دانه های ذرت در اثر داغ بودن ماهی تابه نسوزند. (مدت زمان بودادن ذرت کمتر از  ۵ دقیقه طول می کشد)

 

در این روش من فقط از  ذرت  و بدون هیچ گونه افزودنی ذرت را بو داده ام ولی میتوانید به روش زیر هم اقدام کنید توجه داشته باشید . برای ماهی تابه با سایز کوچک از مقدار کمتری ذرت استفاده کنید.

معمولا برای چسبیدن نمک و فلفل و پودر آویشن  به ذرت ، کمی کره یا روغن در ابتدای کار درون ماهیتابه میریزند . اما معمولا این روغن دود شده و می سوزد و مضر میباشد .از قابلمه های معمولی برای تهیه پف فیل هم میتوان استفاده کرد اما من پیشنهاد میکنم که این روش را حتما امتحان کنید .در این روش با استفاده از این ماهی تابه ذرت ها هدر نرفته و نمیسوزد و سریعتر هم آماده میشوند .

بد نیست این را هم بدانید که ۱۰۰ گرم از ذرت بو داده با روغن، حدود ۳۵۷ کیلو کالری انرژی دارد و شما باید برای سوزاندن این مقدار از انرژی، ۱۲۶ دقیقه پیاده‌روی کنید اما در مقابل، ۱۰۰ گرم از ذرت بو داده بدون روغن، تنها ۱۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و اگر شما فقط ۳۵ دقیقه پیاده‌روی کنید، می‌توانید این مقدار از کالری را بسوزانید.

پف فیل میان وعده سالمی برای فرزندان  ودارای ارزش غذایی فراوان و جایگزین خوبی برای پفک وچیپس و  … میباشد.

پاپ کورن کره ای:
برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن داخل تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد آن را داخل ظرف دردار قرار بدهید. بعد مقداری کره را روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن، کره بریزید و در آخر مقداری کره رنده کنید و داخل فر قرار بدهید

پاپ کورن لیمویی:
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای پاپ کورن لیمویی مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید

پاپ کورن پنیری:
برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان را ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورن هایتان آماده شد آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بگذارید داخل فر داغ! همین!

برای تهیه پاپ کورن پنیری از پنیر پارمزان به همراه پودر سیر و موسیر استفاده کنید

پاپ کورن سرکه ای:
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

برای تهیه پاپ کورن سرکه ای، مقداری سرکه را با کره و نمک مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید

پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این پاپ کورن یا می توانید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتان کمی گوجه را داخل فر خشک کنید یا می توانید مقداری سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت بدهید تا خشک و پودری شود (در هوای آزاد هم با درپوش می شود آن را خشک کرد) بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی (همان که قنادی ها داخل آن شکلات میریزند) بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برای تهیه پاپ کورن گوجه ای، از پودر گوجه خشک شده استفاده کنید

پاپ کورن شکلاتی:
مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

برای پاپ کورن شکلاتی، مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید و داخل کیسه کاغذی تکان بدهید

نکاتی مهم برای تهیه پاپ کورن:
برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمی کند.
ذرتتان نباید نم دار باشد ، بهتر است ذرت را در جای خشک نگهدارید.

همینطور ذرت نباید خیلی کهنه باشد.
اصلا ذرت های بسته بندی را پیشنهاد نمی کنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرت را بخرید.

حرارت نباید خیلی کم باشد چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می شود و پاپ کورن ها خوب پف نمی کند و خیس می شود.

می توانید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا رطوبت داخل قابلمه بیاید بیرون ولی من این کار را نمی کنم.

روش فوق العاده جالب برای درست کردن ذرت بو داده

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

ساتین

۸ بهمن ۱۳۹۹

۶ بهمن ۱۳۹۹

۴ بهمن ۱۳۹۹

با سلام و احترام از زحمات بی شائبه شما بینهایت ممنونم.

با سلام ممنون بابت مطالب خوب شما تشکر

عالی بود ممنون خیلی خوشمزه بود. دست شما درد نکنه

سلام بسیار عالی ازهمتون ممنونم

عالی بود مرسی که هنرتون رو با بقیه به اشتراک میزارید

سلام بسیار عالی مطالب بسیار مفیدی دارین

من هربار درست میکنم بار اول خوب میشه ولی بار دوم خوب نمیشه علت چیه؟ضمنا من داخل قابلمه روی درست کردم.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “aa629ec1744aa8584dc44861cfe5b94d” );document.getElementById(“bec9357ee5”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2021, All Rights Reserved. | Powered by saten






مواد لازم برای پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

▪ دانه ذرت خشک ۱/۲ لیوان

▪ روغن مایع یا روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

▪ نمک مقداری

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

طرز تهیه پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید ( حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود ، حرارت باید متوسط باشد ).

 

قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود ( دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند ، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند ).

پس از اینکه اولین ذرت پف کرد در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند ، پس از اینکه دیگر صدایی به گوش نرسید سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند ( دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود ).

 

▪ برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پاپ کورن های داغ بریزید و مخلوط کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی پاپ کورن های داغ بریزید و سرو کنید.


مواد لازم برای پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

▪ دانه ذرت خشک ۱/۲ لیوان

▪ روغن مایع یا روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

▪ نمک مقداری

طرز تهیه پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید ( حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود ، حرارت باید متوسط باشد ).

 

قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود ( دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند ، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند ).

پس از اینکه اولین ذرت پف کرد در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند ، پس از اینکه دیگر صدایی به گوش نرسید سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند ( دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود ).

 

▪ برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پاپ کورن های داغ بریزید و مخلوط کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی پاپ کورن های داغ بریزید و سرو کنید.

1980

نه نمیخاد خیس کنی فقط باید ذرت از خشکبارها ذرت مخصوص خارجی بگیری و به روش بالا درست کنی

من هرکاری کردم سوختند
نمیدونم چرا چند بار هم کردم ولی نشد

سلام میخاستم سوال کنم قبل از درست کردن باید ذرت ها رو خیس کنیم عایا

من که نمیدونم هنوز امتحانش نکردم

اگر این ۸ نفر، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باشند، به کدام‌یک رای می‌دهید؟

تعداد کل آرا:
21470


مواد لازم برای پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

▪ دانه ذرت خشک ۱/۲ لیوان

▪ روغن مایع یا روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

▪ نمک مقداری

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم

طرز تهیه پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید ( حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود ، حرارت باید متوسط باشد ).

 

قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود ( دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند ، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند ).

پس از اینکه اولین ذرت پف کرد در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند ، پس از اینکه دیگر صدایی به گوش نرسید سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند ( دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود ).

 

▪ برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پاپ کورن های داغ بریزید و مخلوط کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی پاپ کورن های داغ بریزید و سرو کنید.


مواد لازم برای پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

▪ دانه ذرت خشک ۱/۲ لیوان

▪ روغن مایع یا روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

▪ نمک مقداری

طرز تهیه پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید ( حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود ، حرارت باید متوسط باشد ).

 

قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود ( دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند ، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند ).

پس از اینکه اولین ذرت پف کرد در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند ، پس از اینکه دیگر صدایی به گوش نرسید سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند ( دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود ).

 

▪ برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پاپ کورن های داغ بریزید و مخلوط کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی پاپ کورن های داغ بریزید و سرو کنید.

1980

نه نمیخاد خیس کنی فقط باید ذرت از خشکبارها ذرت مخصوص خارجی بگیری و به روش بالا درست کنی

من هرکاری کردم سوختند
نمیدونم چرا چند بار هم کردم ولی نشد

سلام میخاستم سوال کنم قبل از درست کردن باید ذرت ها رو خیس کنیم عایا

من که نمیدونم هنوز امتحانش نکردم

اگر این ۸ نفر، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باشند، به کدام‌یک رای می‌دهید؟

تعداد کل آرا:
21470

چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم
چگونه در خانه ذرت سرکه ای درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *