چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم
چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

 

 

برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار می دید راحت له بشه و شیره ازش بیرون بزنه.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

 

طرز تهیه  کنسرو ذرت خانگی :
بلالها رو پوست کنده ، دسته اش رو جدا کنید و بشورید.

 

تو یه قابلمه مقداری آب ونمک و برای هر 4 یا 5 بلال یک قاشق شکر بریزید . ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه. میتوید این کار رو با زودپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.

 

حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.
دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید. در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.

 

کنسرو ذرت رو تو جای خنک نگه دارید  تا وقتی خواستین ذرت مکزیکی درست کنید آماده باشه 🙂 mykitchen.rozblog.com

جالب بود.

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

 

 

برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار می دید راحت له بشه و شیره ازش بیرون بزنه.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

 

طرز تهیه  کنسرو ذرت خانگی :
بلالها رو پوست کنده ، دسته اش رو جدا کنید و بشورید.

 

تو یه قابلمه مقداری آب ونمک و برای هر 4 یا 5 بلال یک قاشق شکر بریزید . ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه. میتوید این کار رو با زودپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.

 

حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.
دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید. در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.

 

کنسرو ذرت رو تو جای خنک نگه دارید  تا وقتی خواستین ذرت مکزیکی درست کنید آماده باشه 🙂 mykitchen.rozblog.com

جالب بود.

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن آشنا خواهید شد. امیدوارم مورد استفاده و پسند شما عزیزان قرار بگیره.

نکته قابل‌ذکر در تهیه ذرت این است که نباید حین پخت بلال به آن نمک اضافه کنید، همچنین آن را بیش از اندازه روی حرارت قرار ندهید زیرا هم طعم خود را از دست می‌دهد و هم بسیار سفت و غیرقابل‌هضم می‌شود.

15-20 دقیقه زمان برای پخت آن کافی می‌باشد. ذرت‌ها را بعد از دانه دانه کردن و پختن بلال ، می‌توانید در انواع غذاها مانند پاستا، ماکارونی، پیتزا، سوپ، سالاد و … و نیز به همراه انواع ساندویچ‌ها یا مخلوط با برنج استفاده نمایید.

 

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

و اما بهترین و میشه گفت تنها بلال مناسب برای دون کردن و کنسرو کردن بلال های معروف به ذرت مکزیکی هستن.

ینی به مغازه دار باید بگی من بلال ذرت مکزیکی میخوام یا اینکه خودشون روش تابلو زدن ذرت مکزیکی.

این بلال ها دونه هایی شفاف و درشت و شیرین دارن و در کمتر از نیم ساعت پخته میشن و خیلی خیلی نرم و خوشمزه هستن، در صورتی که بلال های عادی به زمان طولانی برای پخت نیاز دارن.

همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنین بلال عادی موهاش به سختی جدا میشه و موقع دون کردن و تهیه کنسرو اون خیلی این موها اذیت میکنه.

ولی بلال مخصوص اصلا اینطور نیست و به راحتی همه موهاش پاک میشن و دونه ها خالص و درشت و خوشگل بهمون میده.

این بلال ها بعد از پخت رنگ زرد روشن دارن ولی بلال های عادی زرد پر رنگ میشن.
در واقع با این بلال های مخصوص نتیجه دقیقا مثل کنسرو های ذرت میشه که البته نوع خونگیش کاملا مسلمه که هم تمیز تره و سالم تر و خیلی خیلی با کیفیت تر.
من برای فریزر و یا تهیه کنسرو ذرت از این بلال استفاده میکنم که فصلش اواخر شهریور و اوایل مهر هست.

 

برای تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت کلییییییییی راه وجود داره
منم در پی کشف بهترین راه جشنواره ای راه انداختم

1-اول بلال ها رو دون کردم و بعد پختم
2-بلال رو اول پختم و بعد دون کردم

برای پخت هم 4 روش پخت رو برا هر کدوم از موارد بالا انجام دادم:
1-بخارپز
2-داخل قابلمه و فقط با اب خالی
3-داخل قابلمه به همراه شکر و نمک
4-داخل زودپز
و اما نتیجه خیلی خیلی لذت بخش و شیرین این جشنواره این بود که:
ذرت رو همون ابتدا دون کنم بهتره چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه.
و اینکه داخل قابلمه پختن همراه با شکر و نمک رو به دیگر روش های پخت ترجیح میدم.
چونکه به صورت بخار پز زمان زیادی میبره و اخرشم دونه اونجور که دلم میخواست نرم نشد.
برا زودپز هم دیدم که در اثر فشاری که داخل زودپز ایجاد میشه ذرت ها کمی تیره شدن و رنگشون خیلی خوشگل نشد و گر نه از لحاظ پخت خوب بود و مشکلی نداشت.

من قابلمه رو ترجیح میدم چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.

 

ابتدا یک ردیف را با چاقو به صورت عمودی جدا میکنیم و بعد دور های بعدی رو میتونیم به راحتی با دست خالی کنیم.

بعدش ردیف کناری رو با چاقو میبریم.
با دست راحت برشها رو جدا میکنیم.

بعد که همه رو دون کردیم داخل ظرف میریزیم و روش آب میریزیم. و آبکش میکنیم.
چند باری اینکار رو تکرار میکنیم تا کلا ته دونه ها که سفت هستن و پرزهای مونده جدا بشه.

نوع بلالی که استفاده میشه در مدت زمان مورد نیاز جهت پخت و نرم شدن ذرت فرق داره.
و بهتره که از شیر بلال که دونه های نرم و خوشمزه داره استفاده کنیم برا تهیه کنسرو ذرت.

زدن نمک به ذرت ها باعث سفتی اون ها میشه و برعکس اون زدن شکر باعث نرمی و خوشمزه شدن ذرت ها میشه
من برای هر 4 بلال، یک قاشق سر پر شکر و یک چهارم قاشق چایی خوری نمک زدم.
این مقدار کم نمک در واقع فقط برای طعم دهی هست.
تجربه کردم ذرت هایی که با اب تنها درست کرده بودم طعمشون به خوبی ذرت هایی که به این شیوه درست کردم نبود.
در واقع ترکیب شکر و یه کوچولو نمک باعث میشه مثل کنسرو ذرت های بیرون خوشمزه بشه.

 

دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین.

حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه.

قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه.

بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه.
و به این صورت کنسرو ما آماده ست.

 

حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره.
مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه.
برای گیلاس نیم ساعت کافیه.
برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.

-میتونیم مقداری از بلال هامون رو به صورت حلقه حلقه در بیاریم و بپزیم.
برای دورچین غذاها بسیار شیک و زیباست.

اگه احیانا ذرت رو با نمک پختین و سفت شده ،نگران نشین.
میتونین باز اون رو به قابلمه برگردونده و با شکر بپزین تا نرم بشه.

 

 

ذرت خشک رو با شکر و اب داخل قابلمه ریخته و حرارت بدین تا وقتی که نرم بشه

میتونیم ذرت ها رو بعد از پخت ابکش کنیم و بسته بندی و فریز کنیم.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

 

منابع:مامی سایت / جام جم آنلاین

میخواستم بدونم با ذرت هایی که سفت هستن یعنی همونایی که باهاشون پفیلادرست میکنیم هم میشه درست کرد

مطالبش عالی بود
درست که کردم مثل کنسرو های بیرون حتی خوشمزه تر هم شده بود

بعد از پختن دونه ها داخل قابلمه، بزاریم خنک بشه بعد شیشه ها رو پر کنیم یا بلافاصله بعداز پختن بصورت داغ ،شیشه هارو پر کنیم؟

بلال‌های که برای کنسرو ذرت آماده کرده‌اید را پس از خنک شدن داخل شیشه‌ها قرار دهید. درب آن‌ها را به‌خوبی محکم کنید اگر می‌خواهید روند پلمپ کردن آن را برای ماندگاری بیشتر دنبال کنید کافی است شیشه‌ها را داخل یک قابلمه آب قرار دهید و سی دقیقه به آن اجازه جوشیدن بدهید این امر سبب می‌شود شیشه‌ها به‌خوبی پلمپ شود و از ورود هوا به داخل آن جلوگیری می‌شود.

سلام ی سوال داشتم اگه از ذرت معمولی به جای ذرت مکزیکی استفاده کنیم چقدر باید بپزد و آیا نتیجه خوب می شود؟

سلام دوست عزیز
بله با هر ذرتی خوب میشه.
زمان پخت هم به ذائقه شما بستگی داره که بخواین چقدر نرم بشه.
نیم ساعت کافیه.
زمان خرید، بلال هایی را انتخاب کنید که ریشه سفید دارن و نرم تر و تازه تر هستن.

عالی بود مطالبتان.دستتان درد نکند

مرسی دستتون درد نکنه مطالبتون خیلی عالیه. 🌺🌺🌺

خیلی ممنون از مطالبتون استفاده کردم تشکر

من هر کاری می کنم نمی تونم ذرت خشک و دون کرده ر, که از سوپرمارکت خریدم درست بپزم
میشه راهنمایم کنید.
مرسی ازتون

برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمی‌کند.
ذرت نباید نمدار باشد، بهتر است ذرت را در جای خشک نگه دارید.
ذرت نباید خیلی کهنه باشد.
اصلا ذرت‌های بسته بندی را پیشنهاد نمی‌کنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرت را بخرید.
حرارت نباید خیلی کم باشد، چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می‌شود و پاپ کورن‌ها خوب پف نمی‌کند و خیس می‌شود.
روغن زیاد نریزید.
نمک دانه درشت استفاده نکنید.
در میانه باز شدن ذرت‌ها نباید در قابلمه را باز کنید و تنها با تکان دادن قابلمه روی حرارت بالاست که می‌توانید همه دانه‌ها را باز کنید.
حواستان باشد که درست تکان ندادن قابلمه، باعث سوختن بعضی از ذرت‌ها و باز نشدن بعضی از آنها می‌شود.
روغن سرخ کردنی یا هر روغنی که توان تحمل حرارت بالا را داشته باشی استفاده کنید.

عالیه دستتون درد نکنه.

چند دقیقه برا پخت در زودپز کافیه

بسته به نوع بلاله
حداقل 15 دقیقه

عالی بود ممنون

من کنسرو کردم گذاشتم تو یخجال ولی بعد از چند روز رو آبشون کپک تشکیل شده یعنی دیگه بندازمشون قابل استفاده نیست؟؟؟؟؟یا میشه شستشون فریزش کنم؟؟

عزیزم گفته بود ک باید تا سر شیشه کاملا پر از آب بشه تا کپک نزنه ولی واسه اینکه چیکار کنی من نمیدونم گلم البته میتونی کمی مزه کنی و اگه مزش فرقی نکرده آبشون رو عوض کنی و استفاده کتی😉

عالی بود من ذرت دون کردم با نمک گذاشتم بپزه ولی خوب نرم نشد یکم حالت سفتی داشت ولی وقتی مطالبتون رو خوندم ک گفته بودین اگه شکر اضافه کنیم نرم میشن.اضافه کردم نتیجه گرفتم.دمتون گرم🌷🌹🌷♥️🌷🌹🌷

ممنون مطلبتون به دردم خورد.

ممنون خیلی عالی بود …. هم از مطالبتون استفاده کردم و همچنین با روش که ارائه دادید کنسرو را تهیه کردم بسیار عالی شد ممنون

سلام.عالی بود.فقط یه ایده.اگر به جای بریدن یک ردیف از دونه های ذرت با چاقو، که هم سخته و هم دونه ها رو خراب میکنه از این روش استفاده کنین بهتره:
ساقه ذرت رو که بکنین،اون انتهای بلال یه سری ذرت خام و بی مصرف هست.اون تیکه از ساقه خود بلال رو با چاقوی تیز ببرین و دونه ها رو از اون قسمت با دست و با خم کردنشون جدا کنین

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن آشنا خواهید شد. امیدوارم مورد استفاده و پسند شما عزیزان قرار بگیره.

نکته قابل‌ذکر در تهیه ذرت این است که نباید حین پخت بلال به آن نمک اضافه کنید، همچنین آن را بیش از اندازه روی حرارت قرار ندهید زیرا هم طعم خود را از دست می‌دهد و هم بسیار سفت و غیرقابل‌هضم می‌شود.

15-20 دقیقه زمان برای پخت آن کافی می‌باشد. ذرت‌ها را بعد از دانه دانه کردن و پختن بلال ، می‌توانید در انواع غذاها مانند پاستا، ماکارونی، پیتزا، سوپ، سالاد و … و نیز به همراه انواع ساندویچ‌ها یا مخلوط با برنج استفاده نمایید.

 

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

و اما بهترین و میشه گفت تنها بلال مناسب برای دون کردن و کنسرو کردن بلال های معروف به ذرت مکزیکی هستن.

ینی به مغازه دار باید بگی من بلال ذرت مکزیکی میخوام یا اینکه خودشون روش تابلو زدن ذرت مکزیکی.

این بلال ها دونه هایی شفاف و درشت و شیرین دارن و در کمتر از نیم ساعت پخته میشن و خیلی خیلی نرم و خوشمزه هستن، در صورتی که بلال های عادی به زمان طولانی برای پخت نیاز دارن.

همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنین بلال عادی موهاش به سختی جدا میشه و موقع دون کردن و تهیه کنسرو اون خیلی این موها اذیت میکنه.

ولی بلال مخصوص اصلا اینطور نیست و به راحتی همه موهاش پاک میشن و دونه ها خالص و درشت و خوشگل بهمون میده.

این بلال ها بعد از پخت رنگ زرد روشن دارن ولی بلال های عادی زرد پر رنگ میشن.
در واقع با این بلال های مخصوص نتیجه دقیقا مثل کنسرو های ذرت میشه که البته نوع خونگیش کاملا مسلمه که هم تمیز تره و سالم تر و خیلی خیلی با کیفیت تر.
من برای فریزر و یا تهیه کنسرو ذرت از این بلال استفاده میکنم که فصلش اواخر شهریور و اوایل مهر هست.

 

برای تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت کلییییییییی راه وجود داره
منم در پی کشف بهترین راه جشنواره ای راه انداختم

1-اول بلال ها رو دون کردم و بعد پختم
2-بلال رو اول پختم و بعد دون کردم

برای پخت هم 4 روش پخت رو برا هر کدوم از موارد بالا انجام دادم:
1-بخارپز
2-داخل قابلمه و فقط با اب خالی
3-داخل قابلمه به همراه شکر و نمک
4-داخل زودپز
و اما نتیجه خیلی خیلی لذت بخش و شیرین این جشنواره این بود که:
ذرت رو همون ابتدا دون کنم بهتره چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه.
و اینکه داخل قابلمه پختن همراه با شکر و نمک رو به دیگر روش های پخت ترجیح میدم.
چونکه به صورت بخار پز زمان زیادی میبره و اخرشم دونه اونجور که دلم میخواست نرم نشد.
برا زودپز هم دیدم که در اثر فشاری که داخل زودپز ایجاد میشه ذرت ها کمی تیره شدن و رنگشون خیلی خوشگل نشد و گر نه از لحاظ پخت خوب بود و مشکلی نداشت.

من قابلمه رو ترجیح میدم چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.

 

ابتدا یک ردیف را با چاقو به صورت عمودی جدا میکنیم و بعد دور های بعدی رو میتونیم به راحتی با دست خالی کنیم.

بعدش ردیف کناری رو با چاقو میبریم.
با دست راحت برشها رو جدا میکنیم.

بعد که همه رو دون کردیم داخل ظرف میریزیم و روش آب میریزیم. و آبکش میکنیم.
چند باری اینکار رو تکرار میکنیم تا کلا ته دونه ها که سفت هستن و پرزهای مونده جدا بشه.

نوع بلالی که استفاده میشه در مدت زمان مورد نیاز جهت پخت و نرم شدن ذرت فرق داره.
و بهتره که از شیر بلال که دونه های نرم و خوشمزه داره استفاده کنیم برا تهیه کنسرو ذرت.

زدن نمک به ذرت ها باعث سفتی اون ها میشه و برعکس اون زدن شکر باعث نرمی و خوشمزه شدن ذرت ها میشه
من برای هر 4 بلال، یک قاشق سر پر شکر و یک چهارم قاشق چایی خوری نمک زدم.
این مقدار کم نمک در واقع فقط برای طعم دهی هست.
تجربه کردم ذرت هایی که با اب تنها درست کرده بودم طعمشون به خوبی ذرت هایی که به این شیوه درست کردم نبود.
در واقع ترکیب شکر و یه کوچولو نمک باعث میشه مثل کنسرو ذرت های بیرون خوشمزه بشه.

 

دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین.

حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه.

قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه.

بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه.
و به این صورت کنسرو ما آماده ست.

 

حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره.
مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه.
برای گیلاس نیم ساعت کافیه.
برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.

-میتونیم مقداری از بلال هامون رو به صورت حلقه حلقه در بیاریم و بپزیم.
برای دورچین غذاها بسیار شیک و زیباست.

اگه احیانا ذرت رو با نمک پختین و سفت شده ،نگران نشین.
میتونین باز اون رو به قابلمه برگردونده و با شکر بپزین تا نرم بشه.

 

 

ذرت خشک رو با شکر و اب داخل قابلمه ریخته و حرارت بدین تا وقتی که نرم بشه

میتونیم ذرت ها رو بعد از پخت ابکش کنیم و بسته بندی و فریز کنیم.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

 

منابع:مامی سایت / جام جم آنلاین

میخواستم بدونم با ذرت هایی که سفت هستن یعنی همونایی که باهاشون پفیلادرست میکنیم هم میشه درست کرد

مطالبش عالی بود
درست که کردم مثل کنسرو های بیرون حتی خوشمزه تر هم شده بود

بعد از پختن دونه ها داخل قابلمه، بزاریم خنک بشه بعد شیشه ها رو پر کنیم یا بلافاصله بعداز پختن بصورت داغ ،شیشه هارو پر کنیم؟

بلال‌های که برای کنسرو ذرت آماده کرده‌اید را پس از خنک شدن داخل شیشه‌ها قرار دهید. درب آن‌ها را به‌خوبی محکم کنید اگر می‌خواهید روند پلمپ کردن آن را برای ماندگاری بیشتر دنبال کنید کافی است شیشه‌ها را داخل یک قابلمه آب قرار دهید و سی دقیقه به آن اجازه جوشیدن بدهید این امر سبب می‌شود شیشه‌ها به‌خوبی پلمپ شود و از ورود هوا به داخل آن جلوگیری می‌شود.

سلام ی سوال داشتم اگه از ذرت معمولی به جای ذرت مکزیکی استفاده کنیم چقدر باید بپزد و آیا نتیجه خوب می شود؟

سلام دوست عزیز
بله با هر ذرتی خوب میشه.
زمان پخت هم به ذائقه شما بستگی داره که بخواین چقدر نرم بشه.
نیم ساعت کافیه.
زمان خرید، بلال هایی را انتخاب کنید که ریشه سفید دارن و نرم تر و تازه تر هستن.

عالی بود مطالبتان.دستتان درد نکند

مرسی دستتون درد نکنه مطالبتون خیلی عالیه. 🌺🌺🌺

خیلی ممنون از مطالبتون استفاده کردم تشکر

من هر کاری می کنم نمی تونم ذرت خشک و دون کرده ر, که از سوپرمارکت خریدم درست بپزم
میشه راهنمایم کنید.
مرسی ازتون

برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمی‌کند.
ذرت نباید نمدار باشد، بهتر است ذرت را در جای خشک نگه دارید.
ذرت نباید خیلی کهنه باشد.
اصلا ذرت‌های بسته بندی را پیشنهاد نمی‌کنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرت را بخرید.
حرارت نباید خیلی کم باشد، چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می‌شود و پاپ کورن‌ها خوب پف نمی‌کند و خیس می‌شود.
روغن زیاد نریزید.
نمک دانه درشت استفاده نکنید.
در میانه باز شدن ذرت‌ها نباید در قابلمه را باز کنید و تنها با تکان دادن قابلمه روی حرارت بالاست که می‌توانید همه دانه‌ها را باز کنید.
حواستان باشد که درست تکان ندادن قابلمه، باعث سوختن بعضی از ذرت‌ها و باز نشدن بعضی از آنها می‌شود.
روغن سرخ کردنی یا هر روغنی که توان تحمل حرارت بالا را داشته باشی استفاده کنید.

عالیه دستتون درد نکنه.

چند دقیقه برا پخت در زودپز کافیه

بسته به نوع بلاله
حداقل 15 دقیقه

عالی بود ممنون

من کنسرو کردم گذاشتم تو یخجال ولی بعد از چند روز رو آبشون کپک تشکیل شده یعنی دیگه بندازمشون قابل استفاده نیست؟؟؟؟؟یا میشه شستشون فریزش کنم؟؟

عزیزم گفته بود ک باید تا سر شیشه کاملا پر از آب بشه تا کپک نزنه ولی واسه اینکه چیکار کنی من نمیدونم گلم البته میتونی کمی مزه کنی و اگه مزش فرقی نکرده آبشون رو عوض کنی و استفاده کتی😉

عالی بود من ذرت دون کردم با نمک گذاشتم بپزه ولی خوب نرم نشد یکم حالت سفتی داشت ولی وقتی مطالبتون رو خوندم ک گفته بودین اگه شکر اضافه کنیم نرم میشن.اضافه کردم نتیجه گرفتم.دمتون گرم🌷🌹🌷♥️🌷🌹🌷

ممنون مطلبتون به دردم خورد.

ممنون خیلی عالی بود …. هم از مطالبتون استفاده کردم و همچنین با روش که ارائه دادید کنسرو را تهیه کردم بسیار عالی شد ممنون

سلام.عالی بود.فقط یه ایده.اگر به جای بریدن یک ردیف از دونه های ذرت با چاقو، که هم سخته و هم دونه ها رو خراب میکنه از این روش استفاده کنین بهتره:
ساقه ذرت رو که بکنین،اون انتهای بلال یه سری ذرت خام و بی مصرف هست.اون تیکه از ساقه خود بلال رو با چاقوی تیز ببرین و دونه ها رو از اون قسمت با دست و با خم کردنشون جدا کنین

نام:

سلام.

تا فصل شیر بلال تموم نشده, کنسرو ذرت درست کنین.خییییییییییییییلی عالیه!

روش درست کردنش هم آسونه. 

اول اینکه شیر بلال بخرین و دون کنین.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

برای دون کردن هم…

چاقو رو بذارین رو یه ردیف از دونه ها و با فشار دست به شیر بلال ها یه فشار کوچولو بدین تا جدا شن. وقتی یه ردیف از شیر بلال ها رو جدا کردین دیگه بقیه کاری نداره و با چاقو از بالا تا پایین رو جدا کنین. به صورت ردیفی. از ته ته جدا کنین چون حیفه!

وقتی دون کردین بشورین و بذارین داخل قابلمه و روشو آب بریزین و اجازه بدین تا بپزه.

زیر گازو کم کنین تا به دل بپزه. 

بعضی ها داخل آب ذرت نمک می ریزن اما باید بدونین که نمک باعث سفت شدن ذرت ها میشه! شکر باعث نرمی ذرت میشه. پس شکر رو جایگزین نمک کنین.

من به ازای 2 کیلو شیر بلال 3 ق غ شکر می ریزم با نصف ق غ نمک. با این کار هم نرم میمونه و هم اینکه آب کنسرو نه شیرین و نه شور! دقیقا مث کنسرو!

وقتی ذرت ها خوب پخت و نرم شد. زیر حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا کمی سرد شه.

ذرت ها رو داخل شیشه می ریزیم و روشونو از آب خود ذرت ها , پر می کنیم و در شیشه رو محکم می بندیم .

— در شیشه ها حتما باید فلزی باشن!

می ذاریم داخل قابلمه ای که تا نصف بیشتر شیشه ها آب هست و زیر حرارات رو روشن می کنیم تا نیم ساعت بجوشه.

— در قابلمه رو نمی ذاریم.

بعد از نیم ساعت که جوشید , از قابلمه خارج می کنیم و به صورت وارونه می ذاریم تا سرد شه و بعد هم می ذاریم داخل یخچال. تاریخ هم روش میزنیم.

— وقتی به صورت وارونه بذاریم , اگه در شیشه ای رو خوب نبسته باشیم , آب می ریزه بیرون و وقتی آب ریخت , باید اونو خیلی زود مصرف کنین چون دیگه کنسرو نشده.

— این شیشه ها دقیقا مث کنسرو می مونه یعنی زمانی که درشو باز کنین مدت زمان نگهداریش خیلی کم میشه. پس یا از شیشه های کوچیک استفاده کنین و یا اگه مصرف ذرت تون کمه , می تونین بعد از اینکه شیر بلال رو دون کردین و گذاشتین بجوشه و پخته شد , بریزین تو آبکش و همون دونه ها رو بسته بندی کنین و تاریخ بزنین و بذارین داخل فریزر.

نوش جونتون.

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

آدرس سایت

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید


تجویز انواع سمعک نامرئی و هوشمند

اینجاقطعات یدکی لوازم خانگی کمیاب راپیداکن

 

طرز تهیه ذرت شیرین

 

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

ذرت به عنوان یکی از پرطرفدار ترین خوراکی ها در بین مردم به حساب می آید که با شکل های مختلفی می توانید آن را استفاده کنید و خوشمزه ترین نوع آن ذرت کنسرو شده است این خوراکی یکی از سبزیجات نشاسته ای می باشد که در دو نوع خشک و شیرین وجود دارد که نوع شیرین آن دارای مواد قندی بیشتری است و بسته به نوع ذرت مواد معدنی موجود در آن متفاوت می باشد اما به صورت کلی ذرت دارای مقادیر فراوانی مس، فسفر، منیزیم و منگنز است.

 

 

برای طرز تهیه ذرت کنسروی، از بلال ذرت مکزیکی استفاده کنید. این بلال ها مخصوص ذرت مکزیکی و باب کنسرو کردن هستند. ویژگی این بلال ها این است که دانه های درشت و شیرین و نرم تر دارند و بدون مو هستند.

 

 

ابتدا باید دانه های بلال را از آن جدا کنید که روش های متفاوتی وجود دارد یکی از بهترین روش ها این است که یک ردیف دانه های ذرت را با چاقو برش بزنید و جدا کنید و ردیف های بعد را با دست به سمت ردیفی که جدا کردید فشار بدهید. با این روش دانه های ذرت به صورت کامل و یک شکل از آن جدا می شوند. برای اینکه روش های متفاوت دانه کردن بلال را بدانید به مطلب نحوه دانه کردن و نگهداری ذرت مراجعه کنید.

 

پس از دانه کردن بلال ها آن ها را داخل آبکش بریزید و با آب بشویید. سپس آن ها را مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و اجازه بدهید به جوش بیاید در حین پخت به ازای هر 4 بلال یک قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید نمک باعث سفت شدن بلال ها می شود و شکر باعث نرم شدن بلال ها می شود زمانی که هر دو را با هم اضافه کنید خیلی خوشمزه و مانند بازاری ها می شود. پس از اینکه پختند اجازه بدهید ذرت ها خنک شوند و بعد آن ها را با همان آب داخل قابلمه داخل شیشه بریزید و در شیشه را محکم ببندید.

 

شیشه ها را داخل قابلمه قرار بدهید و قابلمه را حداقل تا نیمه های شیشه آب کنید و روی شعله ی گاز قرار بدهید. اجازه بدهید آب آن حدود 30 دقیقه با حرارت کم بجوشد.

 

بعد از این زمان شیشه را خارج کنید و سرو ته در مکانی قرار دهید، چنانچه آب کنسرو از شیشه خارج شود یعنی عملیات کنسرو کردن به خوبی انجام نشده است و باید این شیشه را سریعا مصرف کنید. اگر آبی خارج نشد اجازه دهید شیشه کاملا خنک شود سپس آن را داخل نگهداری کنید.

 

کنسرو ذرت شیرین

 

• از شیشه های تمیز و استریل شده با درهای فلزی استفاده کنید.

• می توانید از بلال های کوچک (بچه بلال) برای کنسرو استفاده کنید.

 

• از این کنسروهای ذرت می توانید برای تهیه ی انواع سالاد، سوپ و ذرت مکزیکی استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

لذت آشپزی با بیتوته

لذت تماشای فیلم باجزییات وکیفیت بالای نور


عصرای جمعه دیگه حوصلت سر نمیره!


تخفیف یلدایی محصولات نوزاد و کودک


جلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا


حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

کاملترین درگاه رزرو تورهای داخلی و خارجی

هرآنچه لازم است ازقرص های سقط جنین بدانید!


درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان


بایدها و نبایدهای بهداشت و سلامت بانوان


بهترین راه بهبود کیفیت هوا در خانه

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

باکلاسهای غیرحضوری،چطورکمک درس فرزندم باشم


خرید بی واسطه جدیدترین مدلهای فرش


لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

ذرت چه به‌صورت تازه، چه یخ‌زده یا کنسرو شده به‌عنوان خوشمزه‌ترین و مغذی‌ترین ماده از گروه سبزیجات شناخته‌شده است که هم می‌توان به کمک آن غذاهایی لذیذ آماده کرد و هم می‌تواند به انواع دستورهای غذایی خوشمزه دیگر اضافه شود.

با توجه به اینکه فقط در فصول گرم سال ذرت تازه در دسترس است بنابراین می‌توانید آن را به‌صورت کنسرو شده ذخیره کنید تا بتوانید به کمک آن انواع غذاهای خوشمزه را در 6 ماه دوم سال نیز تهیه کره و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.

شاید برای بسیاری از شما این سؤال مطرح باشد که ذرت خشک را چگونه بپزیم و یا طرز نگهداری ذرت در فریزر به چه صورت است.

در ادامه در مورد طرز تهیه کنسرو ذرت با ذرت خشک صحبت می‌کنیم و چند مورد از روش دانه کردن ذرت و طرز نگهداری ذرت در فریزر را ذکر می نماییم و در پایان  طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال در منزل آموزش داده خواهد شد.

سرفصل‌های عنوان‌شده در این مقاله عبارت‌اند از:

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

اگر برخی از مواد مغذی کنسرو شده را در مدت‌زمان طولانی در فریزر نگه‌داری می‌کنید به این دلیل است که نمی‌دانید چطور می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و یا چگونه آن‌ها را در غذاهای مختلف یا سالادها اضافه کنید، زمان آن است که آن‌ها را بیرون بیاورید و از آن‌ها استفاده کنید.

ذرت کنسرو شده شامل مواد مغذی بسیاری است که مهم‌ترین آن‌ها در لیست زیر ذکرشده است:

قبل از اینکه به طریقه کندن دانه‌های ذرت بپردازیم ابتدا بهتر است نکاتی را جهت خرید ذرت مناسب یاد بگیرید.

شاید شما نیز زمان خرید بلال این تجربه را داشته‌اید که با دیدن زرق‌وبرق پوسته‌ی بلال گمان کرده‌اید که دانه‌های شیرین و آبداری دارد بنابراین بدون بررسی آن را خریده‌اید اما بعد از باز کردن پوسته با دانه‌های سفت و خشک مواجه شده‌اید. شاید برایتان سوال شود چگونه ذرت سفت را نرم کنیم ؟ مناسب ترین روش برای این که ذرت سفت را نرم کنیم آب پز کردن آن است با آب پر کردن تردی ذرت حفظ می شود و دانه های آن از حالت سفتی خارج می شود. همچنین ذرت آب پز مصارف زیادی در تهیه غذا دارد که می توان از آن استفاده نمود

ساده‌ترین راه برای انتخاب یک ذرت مناسب این است که نگاهی به ریش سر بلال بی اندازید و آن را خوب بررسی کنید.

سپس کمی از پوسته بلال را کنار بزنید و دانه‌های آن را ازنظر تازگی و چاق‌وچله بودن موردبررسی قرار دهید.

البته قبل از این کار حتماً از فروشنده اجازه بگیرید.

اگر فروشنده اجازه باز کردن پوسته را به شما نداده است می‌توانید با بررسی‌های دیگری از شیرین و آبدار بودن ذرت درون پوسته آگاهی یابید:

قبل از یادگیری طرز تهیه کنسرو ذرت با ذرت خشک ابتدا باید ذرت شیرین و مرزدار را انتخاب کنید. پوسته‌های روشن و مرطوب ذرت و همین‌طور طلایی بودن ریش آن نشان از تازه بودن و مغز دار بودن ذرت خواهد بود.

اما چگونه می‌توانیم برای تهیه کنسرو ذرت دانه‌های ذرت را از بدنه‌ی آن جدا کنیم.

در ادامه دو روش دانه کردن ذرت شرح داده خواهد شد:

عموماً از روش دانه کردن ذرت به‌صورت خام استفاده می‌کنند. در این روش کافی است یک رج عمودی از دانه‌های ذرت را به کمک چاقو جدا کنیم سپس سایر رج‌های دانه‌های ذرت را به کمک دست و دانه‌دانه، به‌آرامی از بدنه جدا کنیم. طریقه کندن دانه‌های ذرت با این روش به زمان بیشتری نیاز دارد اما دانه‌ها کاملاً سالم و بدون آسیب جدا می‌شوند، البته باید کمی حوصله نیز به خرج دهید.

در این روش از طریقه کندن دانه‌های ذرت می‌توانید ابتدا ذرت را به‌صورت کامل بپزید تا دانه‌های آن نرم‌تر شوند. بعد از سرد شدن دانه‌ها کافی است چاقویی در دست بگیرید و رج‌های مرتب دانه‌ها را به‌صورت عمودی از بدنه جدا کنید. این روش دانه کردن ذرت در مدت‌زمان کمی انجام می­شود اما برای سالم جدا شدن دانه‌ها از بدنه باید دقت بیشتری به خرج دهید و چاقو را در انتهایی‌ترین قسمت دانه‌ها قرار داده و برش را آغاز کنید.

اگر چه می‌توانید کنسرو ذرت را به‌ صورت آماده از سوپرمارکت‌ها و یا بازارهای محلی با قیمت بسیار پایین بخرید اما طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی با ذرت خشک در منزل نیز بسیار ساده است.

کنسرو ذرت لئونارد برای مدت‌زمان طولانی در یخچال باقی می‌ماند، اگرچه ممکن است طعم ذرت تازه را نداشته باشد اما جایگزین مناسبی برای ذرت تازه خواهد بود.

با توجه به زمان آماده‌سازی، هزینه و همین‌طور عدم جمع شدن زباله مازاد، خرید ذرت تازه و کنسرو کردن آن در خانه یک حرکت هوشمندانه است.

خرید ذرت ارگانیک و تازه تا 25 درصد سبب صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود. بعلاوه همان‌طوری که قبلاً ذکرشده ذرت کنسرو شده حاوی مواد مغذی ضروری نظیر آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین B3، فیبر، کربوهیدرات و پتاسیم است.

اما قبل از اینکه به طرز تهیه کنسرو ذرت با ذرت خشک بپردازیم ابتدا باید مواد لازم برای تهیه کنسرو ذرت را آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیه کنسرو ذرت در خانه عبارت‌اند از:

اما ذرت خشک را چگونه بپزیم؟ سه روش برای طرز تهیه کنسرو ذرت با ذرت خشک وجود دارد:

بعد از جدا کردن ذرت به روش دانه کردن ذرت آن را درون قابلمه‌ای قرار داده و مقداری آب در آن بریزید. بهتر است آب به‌اندازه یک بندانگشت بالاتر از سطح ذرت را بپوشاند.

ذرت نباید مدت‌زمان زیادی روی شعله باقی بماند زیرا زیاد ماندن ذرت روی شعله سبب سفت شدن دانه‌های آن می‌شود بنابراین بهتر است مدام دانه‌ها را به کمک قاشق از آب جوش خارج کرده و سفتی و یا نرمی آن را چک کنید.

معمولاً ذرت‌ها در فاصله 10 تا 20 دقیقه کاملاً پخته می‌شوند. بعد از بیرون آوردن از آب می‌توانید به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

در این روش از طرز تهیه کنسرو ذرت با ذرت خشک بهتر است یک ظرف شیشه‌ای که قابل‌ استفاده در ماکرویو است را انتخاب کنید و ذرت‌های دانه شده را درون آن بریزید. سپس مقداری آب در آن ریخته و آن را درون ماکرویو قرار دهید.

می‌توانید هر 5 یا 6 دقیقه ماکرویو را متوقف کرده و نرمی یا سفتی دانه‌ها را بررسی کنید. بعد از پختن کامل دانه‌ها می‌توانید به آن نمک اضافه کنید.

در ادامه پاسخ به سؤال ذرت خشک را چگونه بپزیم باید بگویم که یک روش دیگر برای پخت ذرت روش بخارپز کردن است.

در این روش دانه‌های ذرت را درون آبکشی فلزی قرار داده و مقداری آب درون یک قابلمه می‌ریزیم سپس آبکش حاوی ذرت را درون قابلمه قرار می‌دهیم به‌گونه‌ای که با آب در تماس نبوده و بالاتر از سطح آب قرار بگیرد.

بهتر است سر قابلمه را روی آبکش قرار دهید. در این روش نیز بهتر است هرچند وقت یک‌ بار نرمی و یا سفتی دانه‌ها چک شود.

در تمامی روش‌های طرز تهیه کنسرو ذرت با ذرت خشک می­توانید به ذرت‌های دانه شده کمی شکر اضافه کنید زیرا اضافه کردن شکر در حین پخت سبب نرم‌تر شدن دانه‌ها می‌شود.

در ادامه برای کنسرو کردن ذرت کافی است دانه‌های ذرت پخته‌شده را درون شیشه بریزید و سپس شیشه را با آبی که ذرت را با آن پخته‌اید پرکنید.

درب شیشه‌ها را محکم ببندید. در ادامه قابلمه‌ای بزرگ‌ تر گرفته و شیشه‌های حاوی ذرت پخته‌ شده را در آن بچینید.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

سپس درون قابلمه را آب بریزید. بهتر است آب تا بالاترین قسمت شیشه‌های حاوی ذرت را بپوشاند. بعد از جوش آمدن آب کمی شعله گاز را کم کرده و بگذارید 20 تا 30 دقیقه شیشه‌ها درون آب بجوشند.

این کار سبب پلم شدن شیشه‌ها شده و مانع از ورود هوا به داخل شیشه‌ها می‌شود. بنابراین می‌توانید ذرت کنسرو شده به این روش را تا مدت‌زمان طولانی نگه‌دارید.

اگرچه در زمستان ذرت تازه وجود ندارد اما با فریز و یا کنسرو کردن ذرت می‌توانید از آن در انواع سالاد و یا سوپ زمستانی استفاده کنید. و بهترین غذای سرماخوردگی را با آن طبخ کرد

یک روش ساده برای استفاده از ذرت در زمستان فریز کردن آن است. دستورالعمل‌های زیادی در مورد طرز فریز کردن ذرت وجود دارد که بسیار ساده و آسان است.

ذرتی که در خانه و توسط خود شما فریز می‌شود بسیار بهتر از ذرت‌های فریز شده و یا کنسروی موجود در بازار است.

نکته‌ای که قبل از طرز فریز کردن ذرت باید بدانید این است که ذرت داغ را نباید فریز کنید.

دوم اینکه بسته‌بندی ذرتی که قرار است فریز شود باید خالی از هوا باشد. به خاطر داشته باشید که انجماد سبب از بین بردن باکتری‌ها نمی‌شود فقط رشد آن را کند می‌کند.

ذرت فریز شده را می‌توان به مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد. یک طرز فریز کردن ذرت دون کردن ذرت و فریز کردن آن به‌صورت تازه است.

درصورتی‌که می‌خواهید از طرز فریز کردن ذرت به‌ صورت خشک استفاده کنید ابتدا باید ذرت را بپزید. مدت‌زمان لازم برای پخت ذرت بعد از به جوش آمدن آب به‌طور میانگین 9 دقیقه است.

یکی از لذیذترین غذاهای خیابانی در انواع شهرهای ایران خصوصاً در فصل زمستان ذرت مکزیکی است.

شما به‌راحتی می‌توانید این غذای لذیذ خیابانی را در خانه آماده کنید. جهت طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال در منزل به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

برای طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال ابتدا باید کمی از کنسرو ذرت را مجدداً به‌صورت بخارپز شده گرم‌کنید.

سپس قارچ از قبل پخته‌شده را تکه‌تکه کرده و به ظرف حاوی ذرت پخته اضافه کنید. برای اضافه کردن پنیر پیتزا باید ذرت و قارچ را بروی حرارت گذاشته و پنیر را به آن اضافه کنید تا با حرارت کم‌کم آب شود.

درنهایت نمک و فلفل و مهم‌تر از همه آویشن را به آن اضافه کنید. برای لذیذتر شدن ذرت مکزیکی می‌توانید به آن سس فرانسه اضافه کنید.

اگرچه خیلی‌ها مزه ذرت مکزیکی را در سسی که به آن اضافه می‌شود می‌دانند اما اگر کالری غذایی که می‌خورید برایتان اهمیت دارد می‌توانید از اضافه کردن سس به آن اجتناب کنید.

ذرت یک دانه گیاهی لذیذ است که در انواع سالاد و سوپ و یا سایر غذاهای لذیذ قابل‌استفاده است.

از این‌ رو با یادگیری طرز تهیه کنسرو ذرت با ذرت خشک و یا طرز فریز کردن ذرت می‌توان به کمک آن غذاهای لذیذی مانند ذرت مکزیکی را در خانه تهیه کرد.در مقالات بعد فیلم طرز تهیه کنسرو ذرت را قرار خواهیم داد با ما همراه باشید.

 

در کنار تمامی خواص ذرت آیا تاکنون به مضرات ذرت یا عواض مصرف بیش از اندازه آن اندیشیده اید؟

 

قسمتی از مضرات ذرت مربوط می شود به شیوه طبخ ذرت مکزیکی که به دلیل آماده سازی آن با سس های مختلف، نمک، کالباس، کره و … در کنار قند و کربوهیدرات بالای ذرت، می تواند باعث اضافه وزن شود.

 

در صورتیکه از ذرت به عنوان تنها غذای اصلی استفاده و بطور طولانی مدت استفاده شود، به دلیل کمبود ماده به نام “نیاسین” در ذرت، می تواند در رشد کودکان، زنان باردار و شیرده و همچنین ورزشکاران اختلال ایجاد می شود. کمبود نیاسین می تواند منجر به اختلال رشد شود.

 

به دلیل قند و کربوهیدرات بالای ذرت، مصرف این ماده خراکی برای بیماران دیابتی توصیه نمی شود

 

به دلیل قند بالای ذرت، بهتر است که پس از مصرف آن دندان ها مسواک شوند تا باعث پوسیدگی دندان ها نشود.

 

ذرت دارای مقادیر بالای نشاسته می باشد، به همین دلیل مصرف آن در مقادیر زیاد می تواند باعث رخوت و خواب آلودگی شود.

 

از دیگر مضرات ذرت می تواند به نفخ، سو هاضمه و معده درد، تحریک روده و اسهال (در صورت مصرف خام)  و احتمال پوکی استخوان (در صورت مصرف مداوم) اشاره کرد.

سلام لطفا در مورد مضرات ذرت هم بنویسید ممنون

با درود مطالب سایت به مرور تکمیل و موارد جدید اضافه می گردد. موارد مربوط به مضرات ذرت نیز به تدریج اضافه می گردد. با سپاس

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

کلیه حقوق متعلق است به شرکت هدف عصر طلایی

 اگر دانه‌های ذرت خیلی سفت شده است و به‌راحتی نمی‌توانید آن را جدا کنید بهتر است که ذرت‌ها را پس‌ازاینکه از پوست جدا کردید داخل یک قابلمه بزرگ به‌خوبی بپزید. پختن ذرت کمک می کند تا دانه های آن راحتتر جدا شوند.

 در روش ماکروفر می‌توانید داخل یک ظرف شیشه‌ای بلال‌هایی را که به‌خوبی دانه کرده‌اید و آن را شسته‌اید را بریزید. با اضافه کردن مقداری آب و نمک به مدت یک ربع آن را بپزید. این زمان می‌تواند بسته به نرمی و سفتی بلال شما تغییر پیدا کند.

تبیان، دستیار هوشمند زندگی

پل های ارتباطی

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12

public@tebyan.com

02181200000

دسترسی سریع

محصولات و خدمات

اشتراک در خبرنامه

کلیه حقوق این سایت مربوط به موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان می‌باشد.

خيلي از افراد دوست دارند كنسرو ذرت را در خانه تهيه كنند. در ادامه اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه كنسرو ذرت را براي اين دسته از عزيزان قرار داده ايم با ما همراه شويد …

بلالها رو پوست كنده ، دسته اش رو جدا كنید و بشوريد.

تو یه قابلمه مقداری آب ونمك و برای هر 4-5 بلال یک قاشق شکر بریزید . (ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.)

ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه.

میتوید این کار رو با زودپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.

دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید.

در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.

برای تهیه کنسرو ذرت از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید .بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.

اين کنسروها رو ميتونيد تا چند ماه در يخچال نگهداري كنيد.

نوش جان …

دیدگاه شما

نام *

ایمیل *

آدرس وبسایت

آکاایران: بسیاری از خانم ها ترجیح می دهند کنسرو ذرت را خودشان در منزل تهیه کنند در ادامه این مطلب ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنسرو ذرت با بهترین روش آشنا سازیم برای مشاهده این مطلب آموزشی تا پایان این مطلب همراه ما باشید.


کنسرو ذرت یکی از انواع کنسرو هایی است که شما می توانید از آن در طرز تهیه انواع سالاد ها نظیر سالاد ماکارون و انواع سوپ ها استفاده کنید. در این بخش طرز تهیه کنسرو ذرت را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

از بلال می توانید در تهیه کنسرو ذرت و ذرت مکزیکی استفاده کنید. کنسرو ذرت را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و بهتر است که این نوع کنسرو را خودتان تهیه کنید تا از سالم بودن آن مطمئن باشید.

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم

آکاایران: طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی خوش طعم با بهترین روش

نمک : به میزان لازم
آب : به میزان لازم
شکر : به ازای هر ۵ عدد بلال ۱ قاشق
بلال : به میزان لازم

ابتدا بلال ها را پوست بکنید و دسته های بلال را جدا کنید و سپس بلا ها را به خوبی بشویید. در مرحله بعدی طرز تهیه کنسرو ذرت در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب و نمک بریزید و برای هر ۵ عدد بلال یک قاشق شکر بریزید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید.

بعد از این که ذرت ها به طور کامل پخته شدند آن ها را از درون آب بیرون آورید و یک ردیف از بلال ها را با چاقو جدا کنید تا بتوانید باقی مانده بلال ها را هم دون کنید.

سپس شیشه های ذرت را در درون قابلمه ای مناسب بچینید و بر روی شیشه های ذرت آب بریزید مقدار آب باید تا زیر درب شیشه ها باشد سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم اجازه دهید تا شیشه های ذرت در درون آب بجوشند.

در این مطلب از آشپزی مجله آرگا روش درست کردن کنسرو ذرت به همراه نکات طلایی در تهیه این کنسرو را ملاحظه کردید که امیدواریم بتوانید با کمک این مطلب آموزشی کنسرو ذرت با بهترین کیفیت را تهیه نمایید.

منبع :

چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم
چطور در خانه کنسرو ذرت درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *