چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم
چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

فرض کنید روز بدی را پشت سر گذاشته‌اید. حتی در بدترین حالت هم چیزهایی وجود دارند که بتوانند حالتان را خوب کنند. یکی از این موارد شکلات است. شکلات در بدترین شرایط هم دوای درد است. جالب است بدانید طبق آمار به‌طور سالانه در سراسر جهان حداقل ۷٫۲ میلیون تن شکلات مصرف می‌شود. اگر این را در نظر داشته باشید که شکلات در شیرینی و بیسکوییت، بستنی و بسیاری از مواد غذایی دیگر مورداستفاده قرار می‌گیرد جایی برای تعجب نمی‌ماند. دسرهای محبوب بسیاری از ما مثل پنکیک شکلاتی، نون‌خامه‌ای کاکائویی و پای شکلات تلخ لحظات خوبی را برایمان رقم زده‌اند. اما یکی از جذاب‌ترین لحظاتی که شکلات می‌تواند بیشتر از همیشه باب طبع و دل‌چسب باشد در زمان صبحانه است. حتی کسانی که نمی‌توانند وعده غذایی کاملی در صبحانه مصرف کنند و در صبحانه اشتها ندارند با دیدن شکلات صبحانه دست‌وپایشان را گم می‌کنند. جالب است بدانید که فرآیند تهیه آن کار چندان دشواری نیست و می‌توانید آن را به بهترین شکل در منزل تهیه کنید.

در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند.

شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد.

شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد)

سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود.

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

هر چه از پودر کاکائو بیشتری استفاده کنید شکلات شما دارک تر و تلخ‌تر می‌شود. اگر می‌خواهید شکلات شیرین‌تر باشد باید پودر کاکائو را کمتر استفاده کنید.

شکلات در حین پخت به‌هیچ‌وجه نباید ته بگیرد و باید به‌سرعت هم بخورد. درصورتی‌که ته گرفت باید ظرف را تغییر دهید.

زمانی که شکلات شروع به غلیظ شدن کرد بهتر است شعله بسیار کم باشد تا شکلات شکرک نزند.

شکلات صبحانه بعد از آماده شدن تا یک ماه می‌تواند در یخچال نگهداری شود. بهتر است قبل از استفاده نیز کمی بیرون از یخچال قرار بگیرد تا غلظت آن به حالت عادی برگردد.

شکلات صبحانه را حتما در ظرف دربسته نگهداری کنید.

در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند.

شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد.

شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد)

سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود.

هر چه از پودر کاکائو بیشتری استفاده کنید شکلات شما دارک تر و تلخ‌تر می‌شود. اگر می‌خواهید شکلات شیرین‌تر باشد باید پودر کاکائو را کمتر استفاده کنید.

شکلات در حین پخت به‌هیچ‌وجه نباید ته بگیرد و باید به‌سرعت هم بخورد. درصورتی‌که ته گرفت باید ظرف را تغییر دهید.

زمانی که شکلات شروع به غلیظ شدن کرد بهتر است شعله بسیار کم باشد تا شکلات شکرک نزند.

شکلات صبحانه بعد از آماده شدن تا یک ماه می‌تواند در یخچال نگهداری شود. بهتر است قبل از استفاده نیز کمی بیرون از یخچال قرار بگیرد تا غلظت آن به حالت عادی برگردد.

شکلات صبحانه را حتما در ظرف دربسته نگهداری کنید.

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

سلام می خواستم بپرسم میشه توی شکلات صبحانه از کنجد یا فندق استفاده کرد؟

سلام روز بخیر بله دوست عزیز بسته به سلیقه‌ می‌توانید از فندق و بادام خرد یا آسیاب‌شده یا کنجد استفاده کنید.

بسیار متشکرم
خیلی عالی بود
باز هم چیز های خوشمزه را یاد بدید

نوش جان، اگر غذا یا خوراکی مدنطرتون هست بگید تا ما دستور تهیه‌اش رو براتون بگذاریم!

میشه به جای شیر از اب استفاده کرد

سلام، می‌تونید هر لیوان شیر را با یک لیوان آب به همراه یک و نیم قاشق غذا خوری کره جایگزین کنید.

ممنون عالی بود خیلی خوب بود❤️❤️🌹

سلام، خیلی خوشحالیم که دوست داشتید، نوش جان!

ببخشید این شکلات صبحانه تا تاریخ انقضایی که شیر داشت باید مصرف بشه؟

دوست عزیز، این شکلات صبحانه خانگی یک ماه در یخچال ماندگاری دارد.

باتشکر اززحمات شماعزیزان که طعم زندگی مردم راشیرین میکنید.

ممنون از همراهی و انرژی خوبی که به ما می‌دهید!

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

فرض کنید روز بدی را پشت سر گذاشته‌اید. حتی در بدترین حالت هم چیزهایی وجود دارند که بتوانند حالتان را خوب کنند. یکی از این موارد شکلات است. شکلات در بدترین شرایط هم دوای درد است. جالب است بدانید طبق آمار به‌طور سالانه در سراسر جهان حداقل ۷٫۲ میلیون تن شکلات مصرف می‌شود. اگر این را در نظر داشته باشید که شکلات در شیرینی و بیسکوییت، بستنی و بسیاری از مواد غذایی دیگر مورداستفاده قرار می‌گیرد جایی برای تعجب نمی‌ماند. دسرهای محبوب بسیاری از ما مثل پنکیک شکلاتی، نون‌خامه‌ای کاکائویی و پای شکلات تلخ لحظات خوبی را برایمان رقم زده‌اند. اما یکی از جذاب‌ترین لحظاتی که شکلات می‌تواند بیشتر از همیشه باب طبع و دل‌چسب باشد در زمان صبحانه است. حتی کسانی که نمی‌توانند وعده غذایی کاملی در صبحانه مصرف کنند و در صبحانه اشتها ندارند با دیدن شکلات صبحانه دست‌وپایشان را گم می‌کنند. جالب است بدانید که فرآیند تهیه آن کار چندان دشواری نیست و می‌توانید آن را به بهترین شکل در منزل تهیه کنید.

در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند.

شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد.

شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد)

سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود.

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

هر چه از پودر کاکائو بیشتری استفاده کنید شکلات شما دارک تر و تلخ‌تر می‌شود. اگر می‌خواهید شکلات شیرین‌تر باشد باید پودر کاکائو را کمتر استفاده کنید.

شکلات در حین پخت به‌هیچ‌وجه نباید ته بگیرد و باید به‌سرعت هم بخورد. درصورتی‌که ته گرفت باید ظرف را تغییر دهید.

زمانی که شکلات شروع به غلیظ شدن کرد بهتر است شعله بسیار کم باشد تا شکلات شکرک نزند.

شکلات صبحانه بعد از آماده شدن تا یک ماه می‌تواند در یخچال نگهداری شود. بهتر است قبل از استفاده نیز کمی بیرون از یخچال قرار بگیرد تا غلظت آن به حالت عادی برگردد.

شکلات صبحانه را حتما در ظرف دربسته نگهداری کنید.

در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند.

شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد.

شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد)

سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود.

هر چه از پودر کاکائو بیشتری استفاده کنید شکلات شما دارک تر و تلخ‌تر می‌شود. اگر می‌خواهید شکلات شیرین‌تر باشد باید پودر کاکائو را کمتر استفاده کنید.

شکلات در حین پخت به‌هیچ‌وجه نباید ته بگیرد و باید به‌سرعت هم بخورد. درصورتی‌که ته گرفت باید ظرف را تغییر دهید.

زمانی که شکلات شروع به غلیظ شدن کرد بهتر است شعله بسیار کم باشد تا شکلات شکرک نزند.

شکلات صبحانه بعد از آماده شدن تا یک ماه می‌تواند در یخچال نگهداری شود. بهتر است قبل از استفاده نیز کمی بیرون از یخچال قرار بگیرد تا غلظت آن به حالت عادی برگردد.

شکلات صبحانه را حتما در ظرف دربسته نگهداری کنید.

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

سلام می خواستم بپرسم میشه توی شکلات صبحانه از کنجد یا فندق استفاده کرد؟

سلام روز بخیر بله دوست عزیز بسته به سلیقه‌ می‌توانید از فندق و بادام خرد یا آسیاب‌شده یا کنجد استفاده کنید.

بسیار متشکرم
خیلی عالی بود
باز هم چیز های خوشمزه را یاد بدید

نوش جان، اگر غذا یا خوراکی مدنطرتون هست بگید تا ما دستور تهیه‌اش رو براتون بگذاریم!

میشه به جای شیر از اب استفاده کرد

سلام، می‌تونید هر لیوان شیر را با یک لیوان آب به همراه یک و نیم قاشق غذا خوری کره جایگزین کنید.

ممنون عالی بود خیلی خوب بود❤️❤️🌹

سلام، خیلی خوشحالیم که دوست داشتید، نوش جان!

ببخشید این شکلات صبحانه تا تاریخ انقضایی که شیر داشت باید مصرف بشه؟

دوست عزیز، این شکلات صبحانه خانگی یک ماه در یخچال ماندگاری دارد.

باتشکر اززحمات شماعزیزان که طعم زندگی مردم راشیرین میکنید.

ممنون از همراهی و انرژی خوبی که به ما می‌دهید!

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.


دنبال دندانپزشک خوب توی تهران میگردی؟


حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

 

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی

 

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

مواد لازم برای شکلات صبحانه خانگی : 

 

طرز تهیه شکلات صبحانه :

برای تهیه این شکلات صبحانه ی خوشمزه یک ظرف روی حرارت بگذارید و کره را داخل آن بیندازید، بعد از اینکه کره آب شد. وانیل، کاکائو و شکر و شیر را هم  کم کم به آن اضافه کنید. و وقتی دیدید مواد در شیر حل شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. وقتی خنک شد مغز فندق را که خرد کردید داخل شکلات بریزید و هم بزنید. نوش جان

 

نکته برای تهیه شکلات صبحانه :

در این شکلات صبحانه به جای فندق می توانید از مغز بادام، گردو و حتی پسته هم استفاده کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

پخت انواع کیک و شیرینی


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!


بهترین پیشنهادهای خرید برای کتاب کودک


سینما رو به خونت بیار!


درمان اختلالات روحی بدون دارو و عارضه


طلاق توافقی و هرآنچه لازم است بدانید


جشنواره فروش فرش با تخفیفات استثنائی


حریر طرحدار ترک /*سفارش آنلاین


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی


جراحی زیبایی سینه و شکم


بلیطت رو به قیمت لحظه آخر بخر!


این ست نوزادی رو برای یلدا باتخفیف بخر


طرح های 3بعدی کاغذ دیواری برای خرید


آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شکلات نوتلا فندقی خانگی و خوشمزه به روش کارخانه ای

ابتدا شکر را به همراه پودر کاکائو داخل یکی ظرف جادار می ریزیم و با قاشق چوبی به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند. مخلوط کردن شکر و پودر کاکائو باعث می شود که زمانی که شکلات صبحانه اماده شد داخل آن گلوله ای به وجود نیاید.

پس از اینکه شکر و پودر کاکائو کاملا یکدست شدند، شیر را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و مواد را هم می زنیم تا اطراف شیر حباب بزند (نیازی نیست شیر به نقطه جوش برسد)

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

حرارت زیر ظرف باید کاملا ملایم باشد تا شیر نجوشد. مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکلات غلیظ شود و به غلظت مورد نظرمان برسد. برای اینکه شکلات به غلظت کافی برسد باید حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند.

همچنین ببینید : طرز تهیه دسر دنت شکلاتی خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله

برای اینکه شکلات ته نگیرد باید هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار آنرا هم بزنیم. ⁣زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظرمان رسید کره را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کره به طور کامل حل شده و با دیگر مواد مخلوط شود.

پس از اینکه کره با مواد دیگر ترکیب شد ظرف حاوی شکلات صبحانه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شکلات صبحانه سرد شده را در ظرف در بسته می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شکلات نوتلا فندقی خانگی و خوشمزه به روش کارخانه ای

ابتدا شکر را به همراه پودر کاکائو داخل یکی ظرف جادار می ریزیم و با قاشق چوبی به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند. مخلوط کردن شکر و پودر کاکائو باعث می شود که زمانی که شکلات صبحانه اماده شد داخل آن گلوله ای به وجود نیاید.

پس از اینکه شکر و پودر کاکائو کاملا یکدست شدند، شیر را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و مواد را هم می زنیم تا اطراف شیر حباب بزند (نیازی نیست شیر به نقطه جوش برسد)

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

حرارت زیر ظرف باید کاملا ملایم باشد تا شیر نجوشد. مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکلات غلیظ شود و به غلظت مورد نظرمان برسد. برای اینکه شکلات به غلظت کافی برسد باید حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند.

همچنین ببینید : طرز تهیه دسر دنت شکلاتی خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله

برای اینکه شکلات ته نگیرد باید هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار آنرا هم بزنیم. ⁣زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظرمان رسید کره را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کره به طور کامل حل شده و با دیگر مواد مخلوط شود.

پس از اینکه کره با مواد دیگر ترکیب شد ظرف حاوی شکلات صبحانه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شکلات صبحانه سرد شده را در ظرف در بسته می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

شکلات صبحانه

شکلات صبحانه یا شکلات نوتلا همانطور که از نامش مشخص است نوعی شکلات است که برای وعده صبحانه استفاده می شود. این صبحانه خوشمزه و بسیار انرژی زا از ترکیب موادی مثل خامه ، پودر کاکائو ، تخم مرغ ، کره ، فندق و شکلات تخته ای تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شکلات صبحانه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری شکلات صبحانه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه شکلات صبحانه با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

دستور تهیه

برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود. بعد کره را در مخلوط کن قرار می دهیم و پودر کاکائو را به همراه پودر قند به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مخلوط سفتی داشته باشیم و کنار می گذاریم.

آن گاه کتری را آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکلات های تخته ای را تکه تکه کرده و در کاسه ای می ریزیم و روی کتری قرار می دهیم تا با بخار کتری شکلات ها ذوب شوند(روش بنماری) تا ذوب شدن شکلات ها زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم

و خوب هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. سپس به مخلوط کره (پودر کاکائو و پودر قند) که میکس کردیم فندق خرد شده و خامه می افزاییم و با قاشق مخلوط می کنیم و بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم

و در آخر نیز شکلات تخته ای بن ماری شده را به مواد می افزاییم و مجددا درب مخلوط کن را می گذاریم تا مواد خوب میکس و یکدست بشوند و بعد به مدت ۱ الی ۲ ساعت شکلات صبحانه را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و آماده مصرف شود.نوش جان

همچنین ببینید

شکلات صبحانه

شکلات صبحانه یا شکلات نوتلا همانطور که از نامش مشخص است نوعی شکلات است که برای وعده صبحانه استفاده می شود. این صبحانه خوشمزه و بسیار انرژی زا از ترکیب موادی مثل خامه ، پودر کاکائو ، تخم مرغ ، کره ، فندق و شکلات تخته ای تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شکلات صبحانه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری شکلات صبحانه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه شکلات صبحانه با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

دستور تهیه

برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود. بعد کره را در مخلوط کن قرار می دهیم و پودر کاکائو را به همراه پودر قند به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مخلوط سفتی داشته باشیم و کنار می گذاریم.

آن گاه کتری را آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکلات های تخته ای را تکه تکه کرده و در کاسه ای می ریزیم و روی کتری قرار می دهیم تا با بخار کتری شکلات ها ذوب شوند(روش بنماری) تا ذوب شدن شکلات ها زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم

و خوب هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. سپس به مخلوط کره (پودر کاکائو و پودر قند) که میکس کردیم فندق خرد شده و خامه می افزاییم و با قاشق مخلوط می کنیم و بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم

و در آخر نیز شکلات تخته ای بن ماری شده را به مواد می افزاییم و مجددا درب مخلوط کن را می گذاریم تا مواد خوب میکس و یکدست بشوند و بعد به مدت ۱ الی ۲ ساعت شکلات صبحانه را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و آماده مصرف شود.نوش جان

همچنین ببینید

شکلات صبحانه محبوب همه است. یک لایه شکلات که روی نان گرم قرار می‌گیرد، دل هر کسی را می‌برد. شاید باور نکنید ولی طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار آسان است و به راحتی با چند ماده ساده می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

این باور که شکلات صبحانه فقط برای صبحانه است، اصلاً درست نیست. می توانید با استفاده از این خوردنی خوشمزه انواع دسر، کیک و پنکیک درست کنید. حتی برای تزیین کیک شکلاتی هم از شکلات صبحانه استفاده کنید. اگر دوست دارید با طرز تهیه شکلات صبحانه آشنا شوید همراه اسنپ فود باشید.

در مقاله طرز تهیه کیک شکلاتی نیز به نحوه تهیه کیک شکلاتی در ۵ دقیقه پرداخته ایم.

نوتلا یکی از انواع شکلات صبحانه‌های فندقی است که طرفداران بی شماری دارند. این شکلات با وجود طعم بی‌نظیرش، روش تهیه آسانی دارد.

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

برای تهیه شکلات صبحانه فندقی ابتدا باید فندق‌ها را برشته کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

فندق‌ها را روی سینی فر پخش کنید و برای حدود ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شوند. آن‌ها را داخل دستمال تمیز یا حوله آشپزخانه بگذارید و با فشار زیاد مالش دهید تا پوسته‌های آن جدا شود. سپس بگذارید تا مغز فندق بدون پوسته کاملاً خنک شوند.

شکلات‌ها را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند و بگذارید تا خنک شوند.

فندق‌ها را با کمک یک غذا ساز کاملاً خرد کنید. در حدی که حالت پودری بگیرند. سپس روغن، شکر، پودر کاکائو، وانیل و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا داخل مخلوط کن خوب با هم ترکیب شوند.

شکلات ذوب شده را به این ترکیب اضافه کنید و غذا ساز را روشن کنید. مخلوط کردن این مواد را تا حدی ادامه دهید که هیچ تکه درشتی از فندق باقی نماند.

سپس آن را در یک شیشه مربا بریزید و فرصت دهید تا در دمای اتاق خوب سرد شود. شکلات صبحانه خانگی شما آماده است. این شکلات صبحانه را می‌توانید برای دو هفته در دمای اتاق نگه دارید.

این نکات را در طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی در نظر داشته باشید که:

در میان این مقاله پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه دسر پاناکوتا هم آشنا شوید. این دسر یکی از بی نظیرترین دسرهای موجود است.

اگر رژیم ندارید و با خوردن کمی خامه هم مشکلی ندارید، این طرز تهیه شکلات صبحانه خامه‌ای را هم از دست ندهید.

کره را در مخلوط کن با پودر کاکائو و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. فندق خرد شده و خامه را اضافه کنید.

زرده تخم مرغ را در ظرفی دیگر خوب هم بزنید تا حالت کرمی بگیرد. سپس آن‌ها را به بقیه مواد اضافه کنید.

شکلات‌های تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید و آن‌ها را هم داخل مخلوط کن بریزد. مخلوط کن را روشن کنید و زمان کافی بدهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس در ظرفی مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

درست کردن این شکلات صبحانه کمی سخت‌تر اما لذیذتر از انواع قبلی ولی است.

نشاسته ذرت، شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید سپس زرده تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مواد را داخل قابلمه‌ای متوسط بریزد و روی حرارت کم قرار دهید. به طور مرتب هم بزنیم تا حالت کرمی پیدا کند. حواس‌تان باشد ته نگیرد.

پس از اینکه مواد داخل قابلمه غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات، کره، وانیل و آب‌لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات در اثر حرارت این مواد ذوب شود. این کار را تا زمانی انجام دهید تا شکلات صبحانه کاملاً یکدستی داشته باشید.

شاید کمتر کسی باشد که شکلات صبحانه را نپسندد. این خوردنی خوشمزه آن‌قدر طرفدار دارد که با انواع مارک‌ها در بازار پیدا می‌شود. ولی چرا خودمان در منزل شکلات صبحانه درست نکنیم؟ در این مطلب ما سه روش درست کردن شکلات را توضیح دادیم. مطمئناً روش‌ها و ترفندهای دیگری هم وجود دارد. خوشحال می‌شویم اگر آن‌ها را به ما هم یاد بدهید.

در پایان اگر از علاقه مندان سرسخت دسرهای خوشمزه هستید توصیه می کنیم طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی را از دست ندهید.

چای سبز اگر چه بومی هند و مناطق شرقی آسیا…

شكلات صبحانه يكي از صبحانه هاي محبوب كودكان استبا ما همراه شويد تا با طرز تهيه شكلات صبحانه خانگي آشنا شويد…

ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل ان ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند).
شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.

مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.


 

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

دیدگاه شما

نام *

ایمیل *

آدرس وبسایت

 شکلات صبحانه یکی از خوشمزه ترین تنقلات برای صبحانه بچه ها است. در این مقاله با 4 ماده غذایی که در منزل تان دارید می توانید به سادگی در عرض 1 دقیقه یک شکلات صبحانه خوش طعم درست کنید

شیر: 1 لیوانشکر: 1 لیوانروغن مایع: 1 لیوانپودر کاکائو: 5 قاشق غذاخوری

تمام مواد بالا را درون مخلوط کن با دور تند کمتر از یک دقیقه مخلوط می کنیم.به همین سادگی شکلات صبحانه شما حاضر شد.

نکته: در صورت تمایل می توانید خرده های مغز بادام و فندق اضافه کنید.

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

بیشتر بدانید : شکلات عسلی، یک شکلات خانگی خوشمزه برای نوروز

بیشتر بدانید : شکلات کاراملی آجیلی، یک دسر آسان و شیک

بیشتر بدانید : طرز تهیه شکلات برگی، یک تزئین زیبا برای کیک و دسر خانگی

بیشتر بدانید : طرز تهیه شکلات خرمایی

تهیه و تدوین: گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

 شکلات صبحانه یکی از خوشمزه ترین تنقلات برای صبحانه بچه ها است. در این مقاله با 4 ماده غذایی که در منزل تان دارید می توانید به سادگی در عرض 1 دقیقه یک شکلات صبحانه خوش طعم درست کنید

شیر: 1 لیوانشکر: 1 لیوانروغن مایع: 1 لیوانپودر کاکائو: 5 قاشق غذاخوری

تمام مواد بالا را درون مخلوط کن با دور تند کمتر از یک دقیقه مخلوط می کنیم.به همین سادگی شکلات صبحانه شما حاضر شد.

نکته: در صورت تمایل می توانید خرده های مغز بادام و فندق اضافه کنید.

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم

بیشتر بدانید : شکلات عسلی، یک شکلات خانگی خوشمزه برای نوروز

بیشتر بدانید : شکلات کاراملی آجیلی، یک دسر آسان و شیک

بیشتر بدانید : طرز تهیه شکلات برگی، یک تزئین زیبا برای کیک و دسر خانگی

بیشتر بدانید : طرز تهیه شکلات خرمایی

تهیه و تدوین: گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم
چگونه در خانه شکلات صبحانه درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *