چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم
چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم


انواع جراحی زیبایی سینه


مرجع معتبر و رسمی خرید انواع گیفت کارت

 

طرز تهیه چیپس ساده و فلفلی در خانه

 

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

 

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با پوست کن سیب زمینی ها را به شکل ورقه های خیلی نازک برش بزنید آن ها را داخل ظرف آب و یخ قرار بدهید به صورتی که روی کل سیب زمینی ها را آب بگیرد. حدود 10 دقیقه آن را داخل آب پر از یخ قرار بدهید. سپس قابلمه ای را آب کنید و اجازه بدهید جوش بیاید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و سیب زمینی ها را نیز اضافه کنید اجازه بدهید 2-3 دقیقه داخل آب جوش بمانند. دقت کنید سیب زمینی ها له نشوند. می توانید زمان کمتری قرار بدهید.

 

و بعد از آن داخل آبکش بریزید و آب سرد روی آن بگیرید سپس آن ها را روی دستمال قرار بدهید تا آب آن ها کشیده شوند. بعد در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. مراقب باشید رنگ آن ها تغییر نکند. اگر زیاد سرخ کنید طلایی می شوند.

 

پس از آن از روغن خارج کنید و داخل آبکش قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها خارج شوند. هرگز چیپس ها را روی هم قرار ندهید زیرا سبب نرم شدن آن ها می شود و بعد داخل ظرف بزرگتری بریزید و نمک و ادویه های مورد نظرتان را به آن اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا چیپس ها مزه دار شوند.

 

* اگر ورقه های سیب زمینی نازک خرد نشوند چیپس ترد شما ترد نخواد شد.

 

طرز تهیه چیپس سرکه نمکی در خانه

 

 

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت لایه های خیلی نازک برش بزنید می توانید از رنده مخصوص چیپس کردن یا از پوست کن استفاده کنید تا برش های خیلی نازک و یکدستی را داشته باشید.

 

سپس سرکه، نمک، بکینگ پودر و آب را در یک ظرف گود بریزید و به هم بزنید تا نمک و بکینگ پودر خوب مخلوط شوند یخ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب یخ شود. و بعد سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید. آب باید روی کل سیب زمینی ها را بگیرد.

 

سیب زمینی ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در مخلوط سرکه و نمک بخوابانید، سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. (به هیچ عنوان هنگام آبکش کردن روی سیب زمینی ها آب نریزید و گرنه طعم و مزه آن به کلی از بین می رود). سیب زمینی ها را روی یک دستمال بچینید تا آب آن کاملا از بین برود و خشک شوند.

 

در یک ظرف گود مقدار زیادی روغن بریزید و اجازه بدهید با حرارت ملایم داغ شود، سپس حرارت را متوسط رو به زیاد کنید و سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید تا سرخ شوند. این کار را در چند مرحله انجام بدهید زیرا سیب زمینی ها نباید روی هم قرار بگیرند.

 

نگذارید سیب زمینی ها طلایی شوند در حدی که سرخ و خشک شوند کافی است.

 

سیب زمینی ها را از روغن خارج کنید و سبدی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود. دقت کنید که سیب زمینی سرخ کرده را روی هم نریزید زیرا نرم می شوند و دیگر از چیپس ترد خبری نخواهد بود.

 

* چیپس سرکه ای خانگی شما آماده است؛ می توانید با توجه به سلیقه خود به آن موسیر یا سبزی خشک هم بزنید و نوش جان کنید.

 

* اگر ورقه های سیب زمینی نازک خرد نشوند چیپس ترد شما ترد نخواد شد.

 

طرز تهیه چیپس خانگی با مایکروفر

 

در پخت با این روش چیپس ها کمتر روغن جذب می کنند و حالت رژیمی پیدا می کند و رنگ آن کمی برشته می شوند.

 

 

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با چاقوی تیز یا رنده ی ورقه ای به صورت نازک ورقه ورقه کنید. سپس سیب زمینی های ورقه شده را داخل کاسه بریزید و روی آنها روغن زیتون بریزید.

 

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

سیب زمینی ها را هم بزنید تا به خوبی به روغن آغشته شوند. داخل سینی ماکروفر کاغذ روغنی قرار بدهید. سیب زمینی ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به میزان دلخواه نمک بزنید. سینی را به مدت ۵ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا چیپس ها برشته و ترد شوند.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

 

لذت آشپزی با بیتوته


سفارش آنلاین کیک تازه خانگی


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی

لذت تماشای فیلم باجزییات وکیفیت بالای نور

کتابهایی که باعث رشد فکری فرزندتان میشود

سبدهای نظم دهنده مدرن باکاربردهای متفاوت


برای مانتو چه پارچه ای بخرم؟


سفارش فینگرفود سینی مزه برای دورهمی ها


آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4


درمان اختلالات روحی بدون دارو و عارضه


مرکز تخصصی استعدادیابی و آموزش کودکان


معتبر ترین مرجع پزشکی برای رزرو نوبت


اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید


ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی


درمان نازایی با بالاترین درصد موفقیت

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

آشپزی

طرز تهیه چیپس خانگی سرکه ای می‌تواند نتیجه ای به خوشمزگی چیپس سرکه ای بازاری داشته باشد؛ به شرطی که نکات و فوت و فن های آن را رعایت کنید. استفاده از یخ و بیکینگ پودر و رعایت ترتیب مراحل نیز بسیار مهم است. اگر می‌خواهید یک چیپس خانگی ترد و خوشمزه درست کنید اما ترجیح می دهید طعم ترش سرکه داشته باشد و فکر می‌کنید فقط چیپس های بازاری می‌توانند طعم دار و خوشمزه باشند سخت در اشتباهید، ما به شما طرز تهیه چیپس خانگی سرکه ای را با تمام نکات و فوت و فن ها آموزش می‌دهیم تا از این به بعد خیالتان بابت مراحل پخت چیپس و مواد مورد استفاده در آن راحت بوده و طعم آن هم کاملا مطابق میلتان باشد.

مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی سرکه ایسیب زمینی ۲ عددسرکه ۳ قاشق غذاخورینمک نصف قاشق غذاخوریبیکینگ پودر یک قاشق غذاخورییخ یک لیوانآب به مقدار لازم

طرز تهیه چیپس خانگی سرکه ایسیب زمینی را پوست بگیرید و به لایه های خیلی نازک برش بزنید و یا ترجیحا از رنده مخصوص چیپس کردن استفاده کنید تا برش های نازکتر و یکدست تری را در زمان کمتری داشته باشید.حالا نوبت درست کردن مخلوط سرکه و نمک است. سرکه، نمک ، بکینگ پودر و یخ را در یک ظرف گود بریزید و به هم بزنید تا نمک و بکینگ پودر خوب با مواد مخلوط شوند و مقداری آب نیز در نهایت اضافه کنید. یخ را فراموش نکنید زیرا یخ در از بین بردن نشاسته سیب زمینی برای تهیه چیپس بسیار کمک می کند.حالا برش های سیب زمینی را به مخلوط سرکه و نمک و آب اضافه کنید. اگر مخلوط روی سیب زمینی ها را نگرفته بود دوباره کمی آب اضافه کنید تا سیب زمینی ها را کاملا بپوشاند.سیب زمینی های برش خورده را تا یک یا دو ساعت در مخلوط سرکه و نمک بخوابانید، سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.(به هیچ وجه هنگام آبکش کردن روی سیب زمینی ها آب نریزید وگرنه طعم و مزه آن به کلی از بین می رود). سیب زمینی ها را روی یک دستمال بچینید تا آب آن کاملا خشک شود.در یک ظرف یا ماهیتابه گود مقداری روغن ریخته و با حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود، سپس حرارت را متوسط رو به زیاد کنید و سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید تا سرخ شود. این کار را در چند سری انجام دهید زیرا سیب زمینی ها نباید روی هم قرار بگیرند.هر سری سیب زمینی دو یا سه دقیقه زمان برای سرخ شدن لازم دارد و بیشتر از این زمان می سوزد و تیره می شود.سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده و روی پارچه ای تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. حواستان باشد که سیب زمینی های سرخ شده را روی هم نچینید زیرا نرم می شوند و دیگر از چیپس ترد خبری نخواهد بود!چیپس سرکه ای خانگی شما آماده است! می‌توانید بنا به سلیقه خود به آن موسیر یا سبزی خشک نیز بزنید و نوش جان کنید.

برچسب هاچیپس چیپس خانگی سرکه

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

مواد لازمکره : 50 گرمآب مرغ : 3 لیوانگوجه فرنگی رنده شده : 2 لیوانآرد …

مواد لازمگوجه فرنگی: ۳ عددپیاز: ۱ عددفلفل سبز: ۱ عددفلفل قرمز: ۱ عددآب لیموترش: ۱ …

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه

چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط کنید.

سپس داخل ماکروفر یا داخل فر با درجه حرارت 180 سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.

 

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

سیب زمینی یک کیلو

بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری

نمک یک قاشق سوپ خوری

روغن جامد در حدی که روی سیب زمینی ها را کامل بگیرد.

 

 

سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.

سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین برود.

حالا سیب زمینی های ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب زمینی ها کامل گرفته شود.

یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت 30 الی 60 دقیقه داخل این محلول قرار دهید.

بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.

یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشود.

اینکار باید سریع انجام گیرد ، چون بیگینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.

روغن باید کامل داغ بشه حالا ورقه های سیب زمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه میگذاریم داخل روغن بمونه.

هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه.

بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم قرار ندهید چون باعث خمیر شدن میشود.

این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و به راحتی می توانید با مقدار زیا درست کنید و نگه دارید.

من داخل سرخ کن سیب زمینی ها را سرخ کردم خیلی خوشمزه و عالی شد.

اگر مایل هستین چیپس طعم دار باشد مثل سرکه نمکی ، میتوانید سیب زمینی ها را داخل آبی که با سرکه مخلوط کردین قرار دهید تا طعم بگیرد بعد سرخ کنید.

اگر ادویه خاصی دوست دارید داخل روغن بریزید بعد سرخ کنید . ولی به نظر من چیپس سیب زمینی ساده ش از همه خوشمزه تره.

 

این چیپس با کمترین میزان روغن تهیه می شود.

۳ عدد سیب زمینی متوسط

۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۱ قاشق غذاخوری پاپریکا

۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی

۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری نمک

 

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید.

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید.

در یک کاسه بزرگ، ورقه های سیب زمینی را با همه مواد با یکدیگر مخلوط کنید.

سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید.

سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند.

 

 

 

منیع:پیج کمیله

من فعلا درست نکردم ولی بزودی درست می کنم و خبرش رو می نویسم که چی شد

پودر سرکه چیه؟ میشه خودمون درستش کنیم؟

برخی عطاری ها ، ادویه فروشی ها و سایت های اینترنتی پودر سرکه سیب و پودر سرکه نمکی آماده می فروشند.
می تونید طبق دستور، برش های سیب زمینی را در آب و سرکه طعم دار کنید.

عالیه امتحان کنید

مال من که عالی شد

سلام دوستان من هرچی چیپس سرکه ای درست میکنم اصلا مزه سرکه نمیده چیکار کنم؟!

باید حتما بعد از پخت پودر سرکه بزنید👌

مال من که عالی شد

سلام من درست کردم اما مثل سیب زمینی سرخ شده شد

سلام من درست کردم مال من عالی شد

سلام میشه بجای بیکینگ پودر از چیز دیگه ای استفاده کنم

سلام دوست عزیز
بله:
بجای هر یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر (۵ گرم)، یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین (۱ گرم ) را با یک دوم قاشق چای خوری سرکه یا آبلیمو (۲.۵ گرم) مخلوط و استفاده کنید.

ممنون نسیم عزیز که راهنماییم کردی

ممنون مال من که خیلی خوب شد

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه

چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط کنید.

سپس داخل ماکروفر یا داخل فر با درجه حرارت 180 سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.

 

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

سیب زمینی یک کیلو

بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری

نمک یک قاشق سوپ خوری

روغن جامد در حدی که روی سیب زمینی ها را کامل بگیرد.

 

 

سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.

سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین برود.

حالا سیب زمینی های ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب زمینی ها کامل گرفته شود.

یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت 30 الی 60 دقیقه داخل این محلول قرار دهید.

بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.

یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشود.

اینکار باید سریع انجام گیرد ، چون بیگینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.

روغن باید کامل داغ بشه حالا ورقه های سیب زمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه میگذاریم داخل روغن بمونه.

هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه.

بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم قرار ندهید چون باعث خمیر شدن میشود.

این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و به راحتی می توانید با مقدار زیا درست کنید و نگه دارید.

من داخل سرخ کن سیب زمینی ها را سرخ کردم خیلی خوشمزه و عالی شد.

اگر مایل هستین چیپس طعم دار باشد مثل سرکه نمکی ، میتوانید سیب زمینی ها را داخل آبی که با سرکه مخلوط کردین قرار دهید تا طعم بگیرد بعد سرخ کنید.

اگر ادویه خاصی دوست دارید داخل روغن بریزید بعد سرخ کنید . ولی به نظر من چیپس سیب زمینی ساده ش از همه خوشمزه تره.

 

این چیپس با کمترین میزان روغن تهیه می شود.

۳ عدد سیب زمینی متوسط

۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۱ قاشق غذاخوری پاپریکا

۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی

۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری نمک

 

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید.

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید.

در یک کاسه بزرگ، ورقه های سیب زمینی را با همه مواد با یکدیگر مخلوط کنید.

سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید.

سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند.

 

 

 

منیع:پیج کمیله

من فعلا درست نکردم ولی بزودی درست می کنم و خبرش رو می نویسم که چی شد

پودر سرکه چیه؟ میشه خودمون درستش کنیم؟

برخی عطاری ها ، ادویه فروشی ها و سایت های اینترنتی پودر سرکه سیب و پودر سرکه نمکی آماده می فروشند.
می تونید طبق دستور، برش های سیب زمینی را در آب و سرکه طعم دار کنید.

عالیه امتحان کنید

مال من که عالی شد

سلام دوستان من هرچی چیپس سرکه ای درست میکنم اصلا مزه سرکه نمیده چیکار کنم؟!

باید حتما بعد از پخت پودر سرکه بزنید👌

مال من که عالی شد

سلام من درست کردم اما مثل سیب زمینی سرخ شده شد

سلام من درست کردم مال من عالی شد

سلام میشه بجای بیکینگ پودر از چیز دیگه ای استفاده کنم

سلام دوست عزیز
بله:
بجای هر یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر (۵ گرم)، یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین (۱ گرم ) را با یک دوم قاشق چای خوری سرکه یا آبلیمو (۲.۵ گرم) مخلوط و استفاده کنید.

ممنون نسیم عزیز که راهنماییم کردی

ممنون مال من که خیلی خوب شد

نام:

  سیب زمینی منبع ویتامین (ث) و (ب6) می باشد و برای سلامتی مفید است. سیب زمینی غنی از فیبر و پتاسیم است که بیشترین فایده را دارد.

 توجه داشته باشید زمانی که سیب زمینی ها را در روغن می ریزید ، آن ها به هم نچسبد.

طرز تهیه حلیم با بلغور گندمطرز تهیه پیراشکی گوشتطرز تهیه شله مشهدی

تبیان، دستیار هوشمند زندگی

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

پل های ارتباطی

بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12

public@tebyan.com

02181200000

دسترسی سریع

محصولات و خدمات

اشتراک در خبرنامه

کلیه حقوق این سایت مربوط به موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان می‌باشد.

چیپس سرکه ای یکی از انواع چیپس های خوشمزه و پر طرفدار می باشد، بنابراین در این مطلب قصد داریم، طرز تهیه چیپس سرکه ای را آموزش دهیم، در ادامه همراه ما شوید.

چیپس نوعی اسنک است که از برش سیب زمینی به صورت ورقه های نازک و سرخ کردن آن در روغن تهیه می شود که برای مزه دار و خوش طعم کردن آن از نمک و دیگر افزودنی ها استفاده می کنند. در ادامه می توانید با روش ساخت چیپس سرکه ای در منزل آشنا شوید.

در مطالب قبلی آرگا با با دستور تهیه انواع اسنک و چیپس خانگی از جمله طرز تهیه چیپس ترد، طرز تهیه اسنک سیب زمینی و طرز تهیه اسنک سبزیجات آشنا شدید، اما اگر علاقمند به یادگیری چیپس سرکه ای خانگی هستید، می توانید این مطلب از آموزش آشپزی را دنبال کنید.

برای تهیه چیپس سرکه ای، در ابتدا سیب زمین ها را خوب شسته و پوست بگیرید و سپس آنها را به صورت ورقه های بسیار نازکی برش بزنید.

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

سپس سرکه، نمک، بکینگ پودر و یخ را درون ظرف گودی ریخته و هم بزنید تا نمک و بکینگ پودر خوب به طور کامل با هم ترکیب شوند و سپس مقداری آب اضافه می کنیم.

منبع : آرگا


بهترین فیلم های آموزش نقاشی با مداد رو در یوتیوب رایگان ببین (فیلتر شکنت رو روشن کن)


برای دیدن شیک ترین و ارزون ترین پک های هدیه، همین حالا کلیک کن


ویدئوهای رایگان تزیین میوه و سالادهای مختلف رو در کانال “ایده های میا” ببین


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در این مطلب خواهیم آموخت که چگونه چیپس سرکه ای درست کنیم، باما همراه باشید 🙂

زمان تهیه: 60 دقیقهزمان پخت: 20 دقیقهمناسب برای: 10 نفر

1- سیب‌زمینی را پوست گرفته و به لایه‌های خیلی نازک خورد می‌کنیم.

2- سرکه، نمک، بیکینگ‌پودر و یخ را در ظرف گود می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا نمک و بیکینگ پودر با مواد خوب مخلوط شود و مقداری آب اضافه می‌کنیم.

3- سیب‌زمینی‌ها را به مخلوط سرکه اضافه می‌کنیم، اگر مخلوط سرکه کم بود و روی سیب‌زمینی‌ها را نگرفت دوباره مقداری آب اضافه می‌کنیم.

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم

4- سیب‌زمینی‌ها را تا یک ساعت در مخلوط سرکه استراحت می‌دهیم و بعد از یک ساعت توی آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی آن برود (به‌هیچ‌عنوان روی سیب‌زمینی‌ها آب‌ باز نکنید.)

5- در یک ظرف گود مقداری روغن ریخته و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا روغن داغ شود، سپس حرارت را متوسط رو به‌ بالا قرار می‌دهیم و سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن می‌ریزیم تا سرخ شود.

6- در مرحله آخر سیب‌زمینی‌ها را از روغن خارج کرده و روی پارچه تمیز قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود.

نوش جان 😉

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام و نام خانوادگی

ایمیل

وب‌ سایت

بیخیال من ۳ لیوان آب نمک خوردم هیچ اتفاقی نیفتاده…

عالی…

عالی بود خیلی خوب توضیح داده است…

چرا…

خواهش میکنم، لطفا دارید…

چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم
چگونه در خانه چیپس سرکه ای درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *