یک مشاوره خوب برای درس خواندن

 
helpkade
یک مشاوره خوب برای درس خواندن
یک مشاوره خوب برای درس خواندن

برای پخش فایل مرورگر خود را آپدیت کنید یا از اینجا فایل را دانلود نمایید.

مطالعه بخش مهمی از موفقیت تحصیلی است اما بسیاری از افراد به دنبال مشاوره تحصیلی کنکور می روند.

اما گاهی اوقات سخت است که وقت کافی برای مطالعه پیدا کنید.

به خصوص خواندن درس هایی که نیاز به مرور بیشتر دارند.

یک برنامه درسی مناسب می تواند ضامن موفقیت باشد، حتی اگر بسیاری از آنچه ما فکر می کنیم دشوار باشد.یک مشاوره خوب برای درس خواندن

نه تنها باید اولویت دروس را برنامه ریزی کنید، بلکه باید به طرز صریح عمل کنید که شما مسئولیت های دیگر خود را نسبت به خانواده و دوستان خود نادیده نگیرید.

و نیازی نیست که سرگرمی خود را به همین ترتیب ترک کنید.

در نهایت، با اندکی تفکر و کمی فعالیت بیشتر، شما برای انجام یک برنامه درسی مناسب و دستیابی به اهداف آموزشی خود دچار مشکل نخواهید شد.

همراه با این مقاله گام به گام به نحوه برنامه ریزی و یادگیری با انرژی و زمان مناسب برای دستیابی به تمام اهداف مطالعه خود بپردازید.

چگونه برنامه ریزی یک دوره؛ راهنمایی برای خواندن بهتر

مشاوره های تحصیلی رایگان در سایت ما در این زمینه می توانند مفید و موثر باشند.

منبع :

بله. مرکز مشاورانه این امکان را به صورت رایگان برای شما فراهم کرده است.

ما در این مقاله به شما کمک می کنیم که قدم به قدم یک برنامه ریزی منسجم انجام دهید.

سلام
وقتی داخل کلاس میشم اصلن تمرکز ندارم همیشه سرم گیچ است وقتی معلم درس می ده اصلن نمی فهمم لطفا کمکم کنید.

سلام به شما
فروزان جان شما چند سالتونه؟ و چه مدت هست که چنین نشانه هایی دارید؟
از نظر وضعیت روحی چطور هستید؟
آیا اخیرا اتفاقی پیش نیومده که باعث ایجاد خلق منفی در شما بشه؟

سلام میشه جواب منم بدین🙏🏻

شما سوالتان را در لینک دیگری ارسال کرده اید سلام به شما دوست عزیز دقت کنید که خیالپردازی یکی از ویژگی های سن شما می باشد اما دقت کنید که اگر بخواهید ریز اتفاقات را خیالپردازی کنید و همه چیز را تحت کنترل خود در رد آورید و بعد مسیر رسیدن به انها تلاش کنید ممکن است مدتها بجای صرف زمان برای موفقیت و رسیدن به اهدافتان وقت خود را به خیالپردازی اختصاص بدهید که در ان حرکتی وجود ندارد . این افکار نشان هایی از وسواس فکری را دارد و نیاز است که برای بررسی دقیق این افکار وسواسی… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید
من سال پیش کنکور دادم اما نرفتم دانشگاه
چون بچه کوچیک دارم
اما امسال میخام برم دانشگاه و بین رشته روانشناسی و مشاوره ک ب هر دو علاقمند هستم گیر کردم میخام بدونم موقیت کدوم بهتره
بازار کار کدوم بهترع و با توجه ب شرایطم ک بچه کوچیچ دارم و امکان درس خوندم زیادی ندارم مثل سابق بهتره توی کدوم تحصیل کنم خاهشا کمکم کنید ک بد جور. درگیر شدم

سلام به شما
عزیزم رشته ی مشاوره با وجود آسان تر بودن پذیرش در آن بازار کار خوبی دارد ولی ملاک موفقیت در هر دوی آنها پشتکار و علاقه ی شماس و قطعا هم‌ رشته ی مشاوره و هم روانشناسی نیازمند مطالعه ی بالایی است، با این حال انتخاب رشته ی مشاوره برای شما انتخابی هوشمندانه تر خواهد بود.

سلام من ١٧ سالمه و سال دهمم هنرستان بودم بعد اون تغییر رشته دادم به تجربی و دوباره از دهم شروع کردم و یک سال از همسنیا و همکلاسیام عقب افتادم علاقه شدیدی به درس دارم یعنی به خودی خودم هیچ مشکلی با درس ندارم و با عشق میخونم ولی بخاطر مدارسی که تو دوران راهنماییم میرفتم پایه ضعیفی دارم و هیچ چیز از بچه های درسخون و به قول ما خرخون حالیم نمیشد همیشه خودمو با خودم یا با جو کلاس بدتر از خودم مقایسه کردم و چون فک میکردم همه تو یه سطح درس میخونن و تازه امسال… ادامه دیدگاه »

سلام به شما عزیزم اینکه مسئول مدرسه با وجود معدل بالای شما چنین حرفی به شما زدن تعجب برانگیز هستش ولی دقت کنید که برای اینکه بتونید در جهت اهداف مهم و سخت زندگیتون گام بردارید نیاز به دید واقع گرایانه دارید. خب اینکه شما در میان افراد ضعیفی بودین و در بین اونها عملکرد قوی داشتید نمی تونه به این معنا باشه که شما از نظر درسی سطح بالایی دارید همونطور که خودتون به این موضوع اشاره کردین که بعد از ثبت نام در یک مدرسه ی سطح بالاتر به این موضوع پی بردین که افراد بسیار تلاش گری… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشین
من بیست سالمه و مشغول ب کارم ولی دوست دارم ادامه تحصیلم بدم منتهی ساعت کاریم مناسب نیست هیچ اصلاعاتی ام ندارم که راهی هست یا ن میشه راهنماییم کنین

سلام به شما زهرا جان
بهتر است در این مسیر به مدرسه بزرگاسلان مراجعه کنید تا شرایط شما مد نظر گرفته شود و اگر امکانی برای این موضوع وجود دارد در مورد آن به شما اطلاعات لازم داده شود.

بیشتر وقتا بعد از برنامه ریزی حتی دیگه کل روز رو درس نمیخونم چون شفاف تره برام که چقدر کار باقی مونده و به طور منطقی تا زمان کنکور نمیشه کاری کرد.
شفافیت منو میترسونه جوری که کلا بی خیال میشم و اون روزم رو فقط به کتاب خیره میشم😔😕

سلام .من امسال کنکور دارم(۹۹)، کمتر از یک ماه فرصت دارم و کلی کار باقی مونده دارم.حقیقتا برنامه ریزی که میکنم خیییلی استرس میگرم،چون میبینم که نمیتونم به همه کارام برسم و درسا رو خیلی تند تند و بی کیفیت میخونم.حیلی استرس گرفتم چون تا الان اصلا درس و حسابی درس نخوندم ولی الان با تمام وجودم دلم میخواد داروسازی قبول بشم اما همش غصه میخورم که چرا درست درس نخوندم.چارچوب برنامه ریزی بیشتر به من استرس میده و بدون برنامه ریزی هم که آدم سردرگمه چی کار کنه. هیچ وقت نتونستم یه برنامه بنویسم که انجام بشه و درواقع… ادامه دیدگاه »

سلام به شما آوا جان قابل درک می باشد که روبرو شدن با تایم های آخر می تواند برای شما با اضطراب بیشتری همراه شود و عموما این روند برای همه افراد وجود دارد و در شرایطی که فرد از عملکرد اصلی خود نیز تا این زمان استفاده درست نکرده باشد این اضطراب ها می تواند شدت بیشتری به خود بگیرد اما عزیزم دقت داشته باشد که بهتر است بجای تمرکز بر اینکه آینده چه اتفاقی رخ می دهد سعی کنی در این مدت زمان با یک مشاور تحصیلی صحبت کنی و شرایط درسی شما در همه درس ها مورد… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید من کنکوری ۹۹ هستم . کمتر از یک ماه تا کنکور مونده و من آماده نیستم ۲ هفته هست که درس نخوندم دچار بی هدفی و سردرگمی شدم اصلا انگیزه درس ندارم نمیدونم باید چه کار کنم ؟! هیچ امیدی به آینده ندارم و اصلا نمیتونم به آیندم فکر کنم و احساس میکنم دچار افسردگی شده ام .

سلام به شما
عزیزم به غیر از مدت دو هفته ای که مطالعه نداشتید روزهای دیگه مطالعتون چطور بود؟ آیا از کیفیت خوبی برخوردار بود یا اینکه به طور کل عقب هستین؟ سال چندمی که کنکور میدین؟

سلام . من سطح درسیم خوبه چند هفته است که تمرکزم کم شده نمی تونم حوصله کنم و درس بخونم و سال اولمه که کنکور میدم .

سلام مجدد عزیزم اگر که در روزهای قبل میزان مطالعتون مناسب بوده جای نگرانی نیست، دقت کنید که شما مدت طولانی هست که در حال آماده شدن برای کنکور هستید و در روزهای پایانی به دلیل فشار و استرسی که آدم متحمل میشه این حالت ها طبیعی هست. سعی کنید از سرزنش کردن خودتون خودداری کنید و به مدت یک یا دو روز بدون استرس و بدون هیچ برنامه ریزی درسی به خودتون استراحت بدین یا یک تفریح و کار لذت بخش رو برای خودتون تدارک ببینید تا حال روحیتون برگرده و بعد بتونید با انرژی به درس خوندن ادامه… ادامه دیدگاه »

مشاوره تحصیلی

سلام من پایه دهم تجربی هستم وسال دیگه به یازدهم می رم دوران تابستون یک آزمون آزمایشی شرکت کردم که برنامه خیلی فشرده ای داره در حالی که آزمون های دیگه برنامه خیلی بهتری دارند. من فقط فرصت می کنم که درس ها رو بخونم و فرصت تست زدن پیدا نمی کنم در حالی که می خواستم دوران تابستون رو خوب تست بزنم ولی وقتی به حجم بالای محدوده بندی آزمون نگاه می کنم انگیزم رو از دست می دم و جامعه آماری کم آزمونی که شرکت می کنم هم بی انگیزه ترم می کنه باید آزمون دیگری رو شرکت… ادامه دیدگاه »

سلام به شما بهار جان نگرانی شما قابل درک هست اما عزیزم دقت کن که برای موفقیت نیاز هست که شما در کنار داشتن برنامه خوب پشتکار نیز داشته باشید و اگر بخواهید مداوم برنامه و یا گروه آموزشی خود را تغییر بدهید امکان موفقیت شما کاهش می یابد و تمرکز شما از مسیر اصلی خارج می شود پس بهتر است سعی کنی با داشتن یک برنامه ریزی مناسب و همچنین یک مشاور تحصیلی در کتار خود برای رسیدن به هدف مورد نظرت تلاش کنی و در این مسیر اگر برنامه نیاز به تغییری داشت می توانی با مشاور تحصیلی… ادامه دیدگاه »

سلام من امسال به پایه ی دهم تجربی میروم میخوام درس ها رو پیش خوانی کنم روزی چند ساعت بهتره که درس بخونم و تا باز شدن مدرسه چند درس از کتاب ها رو بخونم خوبه؟؟و چطور میتونم یه برنامه ریزی عالی داشته باشم که بتونم درس ها رو بخونم ؟

سلام به شما
عزیزم اگر به منظور امادگی برای کنکور قصد پیش خوانی را دارید بهتر هستش که پیش خوانی نکیند و سعی کیند پایه ی دهمتون رو مرور کنید و تست های تمرینی بزنید تا در این پایه به اندازه ی کافی قوی بشید.
پیشخوانی بهتر هست که با شروع سال تحصیلی و یکروز قبل از تدریس دبیر انجام شود.
همینطور بسیار مهم است که برنامه ی سنگینی برای خودتون در نظر نگیرید و در تابستون روزانه ۴ الی ۶ ساعت مطالعه مفید است و بیشتر از آن توصیه نمیشه.

با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت شما
من رشته تجربی هستم و ĵسال ۱۴۰۰کنکور دارم و حس میکنم خیلی از هم سن و سال های خودم عقب هستم و بیشترین مشکلم کند بودن هستش
برای انجام یک سوال یا تست آنقدری استرس و وسواس نشون میدم تا اینکه متوجه میشم خیلی از زمانم گذشته من نمی‌دونم چیکار کنم یا اصلا از کجا شروع کنم میشه لطفاً راهنمایی کنید؟

سلام به شما عزیزم این رو در نظر داشته باش که شما در حال شروع مطالعه ی جدی برای کنکور هستید واینکه در حال حاضر خودتون رو اذیت کنید و وسوساس بیش از حدی در مورد درس بکار ببرید باعث می شه که در ادامه ی مسیر زود احساس خستگی کنید و نتونید مسیر رو ادامه بدین. دقت کنید که اگر در تست زنی احساس ضعف می کنید فعلا از زدن تست های زمان دار خودداری کنید و تمرکز اصلیتون روی مطالعه ی دروس باشه و فقط بعد از اتمام دروس تست های تمرینی بزنید و در ابتدا اگر لازم… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید من یک خواهر دارم نهم هست میخواد بره دهم دینی رو تجدید آورده و بقیه نمره هاش ۱۰و۱۲و۱۴و… هست و معدلش هم ۱۴ /۶۹شده و به شدت به رشته تجربی علاقه داره هوش بسیار بالایی داره اما به قول خودش حس درس خوندن نداره، من بهش میگم که علوم و ریاضی رو دوباره تابستون امتحان بده نمرش رو بالا ببر. اون میخواد از طریق رشته فنی حرفه ای کنکور تجربی بده یعنی میخواد از راهی آسون به سخت‌ترین و بهترین رشته برسه و اینکه هر روز یه چیزی میگه به یه چیزی علاقه داره اصلا نمیدونه میخواد… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز نگرانی و احساس مسئولیت شما قبل درکه عزیزم ولی این رو در نظر داشته باشید که در کنار کمک و راهنمایی های شما در نهایت این خواهرتون هست که باید تصمیم گیرنده باشه و اگر شما سعی کنید مدام راه درست رو به ایشون نشون بدین و قصد داشته باشید در هر لحظه ای جلوی شکست ایشون رو بگیرید میتونه باعث بشه ایشون هیچ زمانی قدرت تصمیم گیری نداشته باشن و نتونن مسئولیت اشتباهاتشون رو بپذیرن. درسته که انتخاب رشته و کنکور بسیار برای انسان سرنوشت سازه و میتونه مسیر زندگی انشان رو تغییر بده… ادامه دیدگاه »یک مشاوره خوب برای درس خواندن

سلام خسته نباشید من نیاز به مشاوره تحصیلی دارم چند تا سوال داشتم ازشون شما شماره ای چیزی دارین که تماس بگیرم یا پیام بدم از طریق واتساپ

سلام
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰

سلام و وقت بخیر.دختری۱۷ساله هستم چند ماهی میشه که ازدواج کردم و شدیدا به درس خوندن و یادگیری علاقمندم اوایل شوهرم زیاد مایل نبود درسمو ادامه بدم فقط اجازه داده بود که دیپلممو بگیرم ولی الان گفته میتونم برای کنکور و دانشگاه هم اقدام کنم و از این بابت خیلی خوشحالم حتی مادر شوهرم هم خیلی دوست دارن درسمو ادامه بدم همیشه تو مدرسه شاگرد ممتاز بودم و همیشه معدلم بیست بود ولی الان اصلا نمی تونم بین زندگیم و درس خوندنم تعادل برقرار کنم به گونه ای که مدتی هست که اصلا لای کتابامو باز نکردم و این موضوع… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز این حالتهایی که در شما ایجاد شده طبیعی هستش و اصلا جای نگرانی نیست، شما در ابتدای زندگی هستید و اینکه با وجود علاقمندیتون نسبت به درس کمی نسبت به درس خوندن بی تفاوت بشید خیلی دور از ذهن نیست، پس در ابتدای کار و برای بهبود حالتون نیاز هست که شرایطتون رو در نظر بگیرید و از سرزنش کردن خودتون خودداری کنید. نکته ی مهمی که وجود داره اینکه خیلی به خودتون سخت نگیرید و توقع زیادی از خودتون نداشته باشید. به هرحال شما در حال حاضر متاهل هستید و جدا از درس زندگی… ادامه دیدگاه »

سلام مجدد.خیلی ممنون بابت راهنماییتون.واقعا در برنامه ریزی درسی برای خودم مشکل دارم و نمی تونم یه برنامه ریزی درست داشته باشم از طرفیم خیلی خجالتی هستم و تلفنی نمی تونم خیلی راحت حرف بزنم میخواستم بدونم میتونید در همین سایت کمکم کنید بتونم یه برنامه ریزی درست برای خودم داشته باشم..

شما برای کنکور سال ۱۴۰۰ میخواین آماده بشین؟ رشته ی تحصیلیتون چیه؟ از نظر خودتون پایه ی قوی دارید یا خیر؟ بیشتر در چه درس هایی احساس قوت می کنید و در چه درس هایی احساس ضعف می کنید؟ در حال حاضر و برای شروع میزان توانمندی و زمان خودتون رو برای درس خودندن چقدر می دونید؟

با عرض سلام و خسته نباشید.خیر من برای کنکور ۱۴۰۱می خوام آمادە بشم بە خاطر ازدواجم یه سال عقب افتادم رشته ی تحصیلیم تجربی هستش تقریبا در همه ی درس هام احساس قوت میکنم بجز ادبیات که اونم به خاطر دبیرمون بود که اصلا به دستور زبان فارسی اهمیت نمیداد خودمون. مشکل اصلیم تست زدن و اعتماد به نفس پایینم هستش اگر بخوام زمان به اندازه کافی دارم.

هدف شما قبولی در چه رشته ای هست؟ خودتون فکر می کنید با وجود وضعیت خوب درسیتون علت عدم اعتماد بنفستون چیه؟ با کتاب های کمک آموزشی می تونید ارتباط برقرار کنید؟ تابحال اقدام به تست زنی کردین؟؟

قبل از ازدواج هدفم پزشکی بود ولی الان بیشتر به پرستاری یا دبیری فکر می کنم راستش دلیل اصلیشو نمی دونم همیشه اعتماد به نفسم پایین بوده با کتاب های درسی زیاد کار میکنم البته قسمت های درسنامه و پرسش های تشریحی ولی زیاد تست کار نکردم توی آزمون های پیشرفته تحصیلی که هرساله طی سه مرحله برگزار میشد احساس کردم هنگام تست زنی زمان کم میارم و حتی قسمت های زیاری رو فرصت نمی کنم نیگا کنم چه برسه جواب بدم.

خب عزیزم شما تا کنکور ۱۴۰۱ زمان زیادی داری اصلا این حجم از نگرانی توجیحی نداره. بهتر هست که برای شروع برنامه ی بسیار سبکی رو برای خودت تنظیم کنی میتونی از روزی ۳تا ۴ ساعت مفید شروع کنی. سعی کنید از ساعتی که همسرتون بیدار میشن و برای رفتن به سرکار آماده میشن شمام از همون تایم شروع کنید به در س خوندن. دقت کنید که موفقیت در کنکور به زمانبندی و نظم نیاز داره. اگر در برنامه ریزی روزانتون نظم داشته باشید هیچوقت خسته و آشفته نمی شید. اخر هفته های خودتون رو هیچ برنامه ی درسی نزارید… ادامه دیدگاه »

خیلی ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون ولی من هنوز پایه های یازدهم و دوازدهم رو پاس نکردم بعد از پایه دهم ازدواج کردم و یک سال از درسام عقب افتادم و الان دوباره می خوام برای یازدهم ثبت نام کنم
باز هم ممنون موفق و پیروز باشید.

خب عزیزم اگر هنوز پایه هاتون رو به طور کامل پاس نکردبد به جای کتاب های جامع میتونید فقط مباحث مربوط به پایه ی خودتون رو بخونید و بعد از اون تست های مربوط به اون مبحث رو بزنید و به مرور تمرین کنید تا قوی تر بشید.
و همچنین از راهکارهای دیگه خدمتتون توضیح داده شد استفاده کنید.
موفق باشید

خیلی ایده ی خوبی بود مرسی

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news


اینجا Downloads-icon



 

 

 

یک مشاوره خوب برای درس خواندن

روانشناسی-دست و دلم به درس خوندن نمی ره و هر چی می خوام خودم رو متقاعد کنم که باید درس بخونم ، نمی تونم؛ همة امکانات هم برای درس خوندن فراهمه، چه کنم؟

 

 

هر رفتاری که انسان انجام می دهد، ناشی از تعامل سه عنصر هدف، انگیزه و نیاز است. چرا وقتی ما تشنه می شویم، سراسیمه به هر طرفی می رویم، تا آب به دست آوریم و رفع عطش کنیم؟ زیرا نیاز به آب داریم و کمبود آب در بدن ما، موجب انگیختگی فیزیولوژیکی ما می شود و ایجاد انگیزه می کند و در نتیجه، برای رسیدن به هدف، یعنی آب، همة سعی و تلاش خود را به کار می گیریم. اگر شما می خواهید انگیزة مطالعه کردن بیشتری پیدا کنید، در مرحلة اول باید هدف خود را مشخص کنید. وقتی مشخص شد که شما چه هدفی دارید، طبعا برای رسیدن به آن هدف، احساس می کنید که نیازمند چیزهایی هستید که از طریق مطالعه و درس خواندن به دست می آیند و در نتیجه، برای دست یابی به آن چیزها، برنامه ریزی می کنید؛ سپس بر اساس آن برنامه، عمل می کنید.

 

بدون تردید، شما به خاطر هدفی در کنکور سراسری شرکت کردید؛ تا به دانشگاه راه پیدا کنید. حال که وارد دانشگاه شدید، باید توجه داشته باشید که هدف شما چه بود؛ زیرا بعضی از دانشجویان، یا هدف نهایی خود را گم می کنند و یا اهداف واسطه ای را به عنوان هدف نهایی، تلقی می کنند که در هر دو صورت، دچار نوعی سردرگمی می شوند و انگیزه ای برای مطالعه ندارند؛ حال آن که وارد دانشگاه شدن، در واقع، آغاز راه است و برای طی کردن این راه، باید شبانه روز تلاش کرد و از همة امکانات، بهره جست؛ تا به هدف رسید. موفقیت در تحصیل، برآیند عوامل زیر است:

 

1. میزان تلاش و کوشش، به گونه ای که بر اساس برنامه ای منظم صورت گیرد و نتیجة چنین تلاشی، باید متناسب با میزان صرف وقت باشد. به طور مسلم کوشش های منظم و پیگیر برای تسلط بر موضوع درس، نقش مؤثری ایفا می کنند.

 

2. انگیزه و علاقه که عاملی درونی است و به روشن شدن هدف درس، بستگی و ارتباط مستقیم دارد.

 

3. تجربیات قبلی که مفهوم دقیق آن، برخورداری از پیش مطالعه در زمینة درس جدید می باشد.

 

4. تمرکز و دقت، به گونه ای که ذهن با تمام توانایی و قدرت جذب اطلاعات علمی، در حوزه درس مورد نظر، فعال باشد.

 

5. برقراری ارتباط منطقی و معنادار بین بخش های مختلف درس مورد نظر، به گونه ای که «اصل پیوستگی» به عنوان یکی از اصول مهم یادگیری، حفظ شود. اگر مطالب درسی را به صورتی مرتبط با یکدیگر در نظر بگیرد و تأثیر حذف یا اضافة مطلبی را در آنها بررسی کنید، یادگیری پایدار و پابرجایی را احراز کرده اید.

 

6. بهره گیری از تلقین مثبت؛ اگر تحت تأثیر افکار منفی قرار می گیرید و در مقطعی از دوران تحصیل، تصور می کنید که فردی ناموفق و بیهوده هستید، عملاً رفتار و کردار شما متأثر از چنین وضعی خواهد شد و نتیجة مطلوبی به بار نخواهد آمد؛ امّا با تلقین جنبه های مثبت و سازنده، به افکار امیدبخش و متعالی دست خواهید یافت و تداوم چنین افکار و حالاتی، در نتیجة کارتان، چشمگیر خواهد بود.

 

7. توکل به خدای متعال را در هیچ لحظه ای از دست ندهید؛ بلکه در مواقع حساس و دشواری که برایتان پیش می آید، بیشتر از همیشه، به نیروی ایمان به خدا، تکیه کنید و او را در همه حال، ناظر بر خود و پشتیبان واقعی تان بدانید که در چنین صورتی، به یاری حق، موفقیت در انتظار شما خواهد بود.

 

 

8. راهکار اساسی در تحصیل موفق، کسب انگیزه و تقویت نشاط و شادابی درسی است. بنابراین برای افزایش سطح انگیزه، راهکارهای زیر را عملی سازید:

 

الف) فهرستی از توانمندی های خود تهیه کرده، روزی دو یا سه بار با صدای بلند آن را بخوانید؛ مثلا بگویید: من شخص با استعدادی هستم و من… هستم.

 

ب) فهرستی از فواید مادی, معنوی و موقعیتی درس خواندن و کسب موفقیت تحصیلی خود را تهیه کرده، آن را هر روز مرور کنید و هر روز نیم ساعت بر روی یکی از آن فایده ها، فکر کنید و 10 سطر دربارة آن بنویسید و این عمل را برای

 

همه فایده ها انجام دهید و بعد هر کدام را که برای شما خوشایندتر بود، گاهی اوقات مطالعه کرده، به آن بیفزایید.

 

ج) فهرستی از پیامدهای منفی درس نخواندن, مانند اخراج از دانشگاه، مشروط شدن و… را تهیه و با تأمل در مورد آنها، این پیامدهای منفی را برای خود، جدی, بزرگ و معضل آفرین معرفی کنید.

 

9. یکی دیگر از عوامل، شیوه درس خواندن است؛ پس خوب است در روش تحصیل خود تجدید نظر کنید و با مطالعة بیشتر، به یک شیوة علمی و کارآمد برسید. در این باره، توجه شما را به چند توصیة مهم دربارة شیوة تحصیل جلب می کنیم:

 

الف) سعی کنید برای حفظ و جلب انگیزة لازم, به اتفاق یکی از دوستان خود مطالعه کنید و یا با او مباحثه کنید.یک مشاوره خوب برای درس خواندن

 

ب) دانشجوی گرامی! شکل درس خواندن، بر اساس مادة درسی, مقطع تحصیلی, زمان و فرصت تحصیلی و توانمندی های فراگیر و موقعیت فراگیر، تفاوت می کند.

 

بی تردید، شکل تحصیل در دبستان با شکل تحصیل در دانشگاه، یکسان نیست و شما نمی توانید همان گونه که در دبیرستان درس می خواندید، در دانشگاه نیز به همان شیوه موفق باشید و یا شکل ارائة درس ریاضی و یاد گرفتن آن با درس فارسی، متفاوت است و بر همین اساس، در درس های دانشگاه، بیشتر حجم کار بر دوش فراگیر است و استاد تنها به ارائة مطالبی که دانشجو با تلاش فردی به آنها نمی رسد، می پردازد. از این رو، دانشجو باید به گونه ای به درس توجه کند که مطالب سهل را خود فراگیر بگیرد و مطالب دشوار را به کمک استاد بیاموزد. از این رو، توصیه می شود به امور زیر توجه کنید: 1. قبل از شرکت در کلاس درس، پیش مطالعه (مطالعه قبلی) داشته باشید.

 

2. با بر شمردن ثمرات و فواید درس و مجموعه درس ها و اجرای دقیق موارد قبلی، سطح انگیزة خود را افزایش دهید.

 

3. به هنگام پیش مطالعه، برخی نکات مهم درس را یادداشت کنید.

 

4. رأس ساعت مقرر، در کلاس درس حاضر شوید و بدانید که تأخیر و غیبت (هر چند مجاز)، آفت تحصیل مفید است.

 

5. در کلاس درس، به سخنان استاد و ارائة او به صورت دقیق گوش دهید و با تمرین، میزان تمرکز حواس خود را بالا ببرید و برای این کار، از 5 دقیقه شروع و لحظه به لحظه، آن را زیادتر کنید.

 

6. مطالب دشوار درس را یادداشت کنید.

 

7. اگر بین مطالبی که در پیش مطالعه یاد گرفتید و آن چه استاد می گوید، ناسازگاری وجود داشت، سؤال کنید و هر جا که ابهام داشتید، سؤال کنید.

 

8. از استاد درخواست کنید که کتاب های دیگری را غیر از متن درسی، به شما معرفی کند. این کتاب ها باید یکی در سطح برتر از متن درسی و یکی در سطحی پایین تر از متن درسی باشد؛ تا اگر مطلب را متوجه نشدید، به کتاب ساده تر مراجعه کنید و اگر مطالب درس را متوجه شدید، برای گسترش و تعمیق آموخته ها، به مطالعة آن بپردازید.

 

9. بعد از فرا گرفتن درس، مدتی بر روی آن و مطالب آموخته شدة قبلی، فکر کنید؛ یعنی فضایی مناسب و آرام برگزیده و حدود 30 تا 60 دقیقه به میزان ضرورت بر روی مطلب آموخته شده بیندیشید.

 

10. بعد از یادگیری و تفکر، مطالب را به زبان خود در دفتر اصلی درس یادداشت کنید. اگر به صورت مستمر و منظم، تمام مطالب را این گونه بررسی و یادداشت کنید، در پایان ترم، جزوة شما خود یک کتاب مفید خواهد بود. همچنین به نکات زیر در مورد شیوة مطالعه دقت کنید: 1. از مطالعة شتاب زده پرهیز کنید.

 

2. کتاب یا بخش مورد نظر از کتاب را به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید و هر قسمتی را مطالعه کرده، بفهمید و بعد به سراغ قسمت بعدی بروید.

 

3. فضا و مکان مطالعه را برای خود مکانی جذاب و نشاط آفرین بسازید، حتی با تغییر محیط و به کارگیری وسایل نشاط آور.

 

4. نور کافی, حرارت متناسب, وضعیت نشستن و فضای مناسب برای درس و نیز به کارگیری ابزار کمک آموزشی خوب، در تحصیل و مطالعه بسیار مؤثر می باشند.

 

5. ورزش صبحگاهی را فراموش نکنید و در روز، سه تا چهار نوبت و در هر نوبت، 5 تا 6 بار، تنفس عمیق را فراموش نکنید.

 

6. متن درسی و مورد مطالعه را هماهنگ و هم سطح با فهم خود برگزینید.

 

7. خود را به رعایت نظم در مطالعه عادت دهید؛ مانند شروع در ساعت معین و پایان در ساعت معین. همچنین مطالعه را قطع نکنید و از انحراف فکر و حواس پرهیز کنید.

چند تذکر:

 

1. تحول جدید و ترک سابقه و روش قبلی به سرعت و سهولت انجام نمی پذیرد؛ از این رو، صبر و حوصله و مقاومت، شرط موفقیت است.

 

2. نظارت بر اجرا و این که برنامة درسی خود را به دست خودتان ارزیابی کنید، لازمة پیشرفت است؛ زیرا نواقص را مرتفع و برنامه را پیش می برد. بنابراین، عملکرد تحصیلی خود را ارزیابی و نقاط ضعف آن را مرتفع سازید.

 

3. هرگاه در اجرای برنامة تحصیلی خود موفقیت داشتید، خود را تشویق کنید و پشتکار خود را افزایش دهید.

 

4. برای هر روز (هر 24 ساعت) خود برنامه داشته باشید و بر اساس آن حرکت کنید و شب، میزان هماهنگی خود را با برنامه، ارزیابی کنید.

 

نظم و برنامه ریزی در زندگی، برای استفادة مناسب از فرصت ها و رسیدن به اهداف است. برای منظم شدن، بایستی اهداف را در دو گروه بلندمدت و کوتاه مدت، تنظیم کرد؛ سپس برنامه ای زمان بندی شده برای وصول به آن طراحی و اجرا کرد. بدون تعیین اهداف، برنامه ریزی، غیرممکن و بدون برنامه ریزی، نظم نامیسر است.

 

اشخاص منظم، حتی برای کوچک ترین کارهای زندگی خود دارای برنامه هستند؛ مانند چگونه خوابیدن، چگونه لباس پوشیدن، چگونه نماز خواندن، چگونه ناخن گرفتن و چگونه موها را شانه کردن.

 

موفقیت در هر کاری، مرهون سه امر است؛ شناخت هدف، برنامه ریزی، همت و تلاش. با توکل بر خداوند و اجرای این سه رکن، به یقین، به هدف خواهید رسید.

 

اکنون شما باید امور زیر را رعایت کنید:

 

1. عزم و همت خود را محکم کنید.

 

2. با مشورت با افراد خبره نحوه درس خواندن خود را اصلاح کنید و برای اوقات شبانه روز خود برنامه ریزی کنید. ساعات ابتدایی صبح را نخوابید و سعی کنید در آن ساعات، درس بخوانید و برای خود هم مباحثه انتخاب کنید و تمامی درس ها را بدون استثنا، با او بحث و گفت وگو کنید.

 

3. برای پای بند بودن و عمل کردن به برنامه های طراحی شدة خود، از یک برنامة تنبیه و پاداش کمک بگیرید و در پایان هر روز یا هر هفته، به میزان موفقیت ها و عملی کردن برنامه های طراحی شده، خود را تشویق کنید و به میزان تنبلی ها و عمل نکردن به آن برنامه، خود را تنبیه کنید.

منبع:پایگاه حوزه

والدین نگران بخوانند

شوره سر کلافت کرده؟ درمان بدون عارضه

تقویت هوش کودکان با بازی/آموزش به والدین

پیج اینستاگرامتو پر فروش کن

گل فروشی ارزان در تهران

درمان افسردگی یک بار برای همیشه

شارژ دلاری اکانت اپل آیدی

با فضای مجازی کسب و کارت رو نجات بده!

چگونه در فضای مجازی فروش داشته باشم؟

دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

درانتخاب همسرآینده‌تان دچارتردید شده‌اید؟

بازگشت به زندگی بعد از یک بحران سخت روحی

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

سفارش دیزاین خاص و فوق حرفه ای گل طبیعی

پرسودترین راه کسب و کار در این کساد بازار

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان از همان دوران ابتدایی به دنبال روش های درس خواندن صحیح بوده‌اند. از شیوه‌هایی مانند حفظ کردن گرفته تا حبس کردن خود در یک اتاق ولی ما در اینجا شیوه‌های موثری برای مطالعه را آورده ایم.

بدیهی است که درس خواندن با بعضی از شیوه‌هایی که اکنون بین دانش‌آموزان رایج است، بجز وقت تلف کردن، ثمره دیگری ندارد. آنها باید بدانند درس خواندن هنری است که ظرافت‌های خاص خود را دارد، در صورتی که این ظرافت‌ها به کار گرفته شود، موفقیت حتمی است.

از همین رو سعی کرده ایم تا در متن زیر روشهای صحیح مطالعه و اصول آن را مرور کنیم.

روش درس خواندن بدون نوشتن: همانطور كه اشاره شد روش نادرست مطالعه است . مطالعه فرآيندي فعال و پويا است و براي نيل به اين هدف بايد از تمام حواس خود براي درك صحيح مطالب استفاده كرد . بايد با چشمان خود مطالب را خواند ، بايد در زمان مورد نياز مطالب را بلند بلند ادا كرد و نكات مهم را يادداشت كرد تا هم با مطلب مورد مطالعه درگير شده و حضوري فعال و همه جانبه در يادگيري داشت و هم در هنگام مورد نياز ، خصوصا قبل از امتحان ، بتوان از روي نوشته ها مرور كرد و خيلي سريع مطالب مهم را مجددا به خاطر سپرد.یک مشاوره خوب برای درس خواندن

مطالعه و انجام تکالیف گروهی: هیچ وقت قدرت همکلاسان و هم گروه های خود را دستکم نگیرید. به ویژه وقتی که بر روی یک مسئله دشوار کار می‌کنید. تقسیم مسوولیت یکی از راه‌های موثر جهت فائق آمدن بر مشکلات و کاهش حجم کاری و درسی می‌باشد و به شما اطمینان می‌دهد که درس را بهتر بفهمید. این فعالیت گروهی ممکن است حتی منجر به پیدا کردن یک دوست جدید شود.

حاشيه نويسی: اين روش نسبت به دو روش قبلي بهتر است ولی باز هم روشی مناسب براي درك عميق مطالب و خواندن كتب درسی نيست ولی ميتواند شما را در یادگیری مطالبی كه از اهميت چنداني برخوردار نيستند کمک کند.

استفاده از کارت‌های فلش: بعضی وقت‌ها بهترین شیوه، همان شیوه‌ای است که همیشه از آن استفاده می‌شود. درست است که کارت‌های فلش قدیمی هستند اما هنوز وسایل خوب و قابل اتکایی هستند. نوشتن نکته‌ها، تعاریف و توضیحات بیش از یک بار، به نقش بستن اطلاعات در حافظه کمک می‌کند.خلاقيت و طرح شبكه ای مغز: اين روش بهترين شيوه براي يادگيری ، خصوصا فراگيری مطالب درسی است . در اين روش ، شما مطالب را ميخوانيد ؛ پس از درك حقيقی آنها نكات مهم را به زبان خودتان (و نه بصورت جملات كتابی) و بصورت كليدی يادداشت ميكنيد و سپس كلمات كليدی را بر روی طرح شبكه ای مغز می نويسيد (در واقع نوشته های خود را به بهترين شكل ممكن سازماندهی ميكنيد و نكات اصلی و فرعی را مشخص ميكنيد) تا در دفعات بعد به جای دوباره خوانی كتاب ، فقط به طرح شبكه ای توليد شده مراجعه كرده و با ديدن كلمات كليدی نوشته شده بر روی طرح شبكه ای مغز ، آنها را خيلي سريع مرور كنيد. اين روش ، درصد موفقيت تحصيلی شما را تا حدود بسيار زيادی افزايش ميدهد و درس خواندن را بسيار آسان ميكند و بازده مطالب را افزايش ميدهد.

واقعا که عالی بود

بنظر من هر کسی بتونه یه راه درست برای مطالعه پیدا کنه ،آدم موفقیه ولی بااین حال اراده ی فرد خیلی مهمه.

نلبا…روش باحالیه×

مطلب نسبتا مفیدی بود امیدوارم به درد بیشتر دانش اموزان بخوره ظمن اینکه ازتون خواهش می کنم هر چند وقت یک بار بروزش کنید.ممنون

این حقیقت داره که خیلی از آدما تنبلی میکنن ولی درس خوندن به همون راحتی که دیده میشه نیست باید بتونی روش مناسب خودت رو پیدا کنی.
امیدوارم همه موفق باشن🙂

عالی بود🌹

ممنون بابت راهنماییتون

من بنظرم مشکل محصل ها این نیست مشکل همه تنبلی و فرار از درسه هرکی باشه استراحت رو به ۲ ساعت حفظ کردن ترجیح میده…
اگه شما تنبلی نکنی و مطلبی رو جا نندازی و جزوه کامل داشته باشی و قشنگ و درست و تو موقعیت خوب بخونی مطمعن باش ۲۰ میشی

واقعا عالی بود ولی لطفاً زود زود برورش کنین 🙂

سلام این روش خیلی به من کمک کرد الانم دارم تو سایت تی ال پی اس اموزش زبان رو میبینم . ممنون

عالی بود

خوب نبود این چیز ها مشکل محصل ها نیست مشکل دانشجو ها هم نیست مشکل تنبلی و بی حوصله گی اون فردی است که این کار ها رو انجام نمیده است باید روش هایی رو بگی که محصل ها دارند و این خوب نیست
اگه جزوه ات رو کامل می نوشتی بهتر بود ولی امتیاز من به شما از یک تا 10
3 است چون جزوه کامل نبود 3 امتیاز کم شد و این جزوه ماله هیچ محصلی نیست پس 4 امتیاز ولی این اشکال گیری نیست فقط نکاتی بود که باید رعایت می کردی

عالی و تاثیر گذار بود

به نظر من خوردن کشمش در مدرسه باعث سردی هوا میشود.

خخخ… اینو راس میگی

عالیه واقعا

نظریه عالی

یک هدف رادرس گرفته نمیتوانم البده درمرور درس خواندن

نظرم اینه ک شما معرفی کردین مارو
وله من نمیتونم یه برنامه ریزی داشته باشم تا بتونم خوب درس بخوانم و خوب یاد بیگیرم

به نظر من بسیار خوب بود ولی چیزی که گفته نشده داشتب برنامه ریزی درست است

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند

همین چند سال پیش ما خودمون دانش آموز بودیم و هدفمون رسیدن به رتبه خوب و عالی بود و الان در بهترین رشته و دانشگاه های ایران تحصیل میکنیم…. ادامه

مشاوره کنکور

برنامه ریزی برای کنکور 1400 

روش مطالعه

آزمون آزمایشی

انگیزشی

فایل صوتی

اگر سوالی دارید با در ارتباط باشید از طریق: irmohasel@gmail.com

تمامی حقوق سایت برای موسسه محصل ایرانی محفوظ است©یک مشاوره خوب برای درس خواندن

همکاری      قوانین و مقرارات      تبلیغات

فیلم های درس مورد نظر را مشاهده کنید:ادبیاتعربیدینیزبانریاضیزیستفیزیکشیمی ورود به فروشگاه اینترنتی دی وی دی کنکوردریافت مشاوره درسی و برنامه ریزی کنکور


مشاوران 100
انگیزشی
۱۱ نظرها

از شوماخر پرسیدن شما چطور ۷ دوره قهرمان مسابقات اتوموبیل رانی شدی؟ گفت وقتی بقیه ترمز میکردن من گاز میزدم. خیلی راحت وقتی بقیه ترمز کردن خسته ان کم اوردن درس نمیخونن شما گاز بزن درس بخون تا قهرمان بشی.

باید زحمت بکشید. مصاحبه هایی که با رتبه های تک رقمی میشه بعضیشون میگن ما الزما خیلی هم با استعداد نبودیم ولی اهل تلاش زیاد بودیم. واقعا اینقد نابغه نیستن بلکه خیلی تلاش میکنن.

بهتره یک برگه یا دفترچه داشته باشیم و داخل بنویسیم که اگه درس بخونم و تلاش کنم چه چیزهایی گیرم میاد؟ هر وقت نکته جدیدی به ذهنمون رسید داخل این برگه یا دفترچه یادداشت کنیم یا حتی داخل گوشی، مثلا اینکه اگه درس بخونم و رشته مورد نظرم قبول بشم درآمد بیشتری در آینده میتونم داشته باشم، ازدواج بهتری میکنم، شان و موقعیت اجتماعی بهتری توی جامعه و اطرافیانم دارن، میتونم به مردم کشورم خدمت کنم، میتونم پیش زمینه ای برای ادامه تحصیلم در خارج از کشور داشته باشم، و… هر وقت انگیزمون کم شد باید نگاهی به این موارد بندازیم. این خودش به ما انگیزه میده و محرک میشه. یه لحظه تصور کنید اگه الان کمی به خودتون سختی بدید به این چیزای خوب میرسید.یک مشاوره خوب برای درس خواندن

ارتباط با افرادی که منفی باف هستن رو به حداقل برسونید. حداقل وقتی که میخواید دوباره انگیزه بگیرید از اینجور آدمها تا حد امکان دوری کنید.

بیشتر با افرادی ارتباط داشته باشید که شما رو تشویق میکنن و بهتون انرژی مثبت میدن. به جمله معروف هست که میگه «شما تبدیل به میانگین ۵ نفری خواهید شد که بیشتر از همه با آن ها ارتباط دارید». با افراد مثبتی که دوست دارید مثل اونها باشید و بهتون انگیزه میدن بیشتر ارتباط داشته باشید.

خوندن، گوش دادن و یا دیدن مطالب یا عکس و کلیپ هایی که بهتون انگیزه میده رو حتما تو برنامه زندگیتون داشته باشیت. مثلا اگه میخواید رشته پزشکی قبول بشید خوبه که گاهی اوقات مستند های کوتاه زیر یک ساعت که از زندگی پزشکان موفق متخصص و فوق تخصص تهیه شده رو ببینید که نمونه هاش توی اینترنت زیاده. دیدن موفقیت ها و پیشرفت های آدم های موفق در رشته تحصیلی که شما قراره در آینده برید بهتون انگیزه مضاعف میده که شما هم اگه از الان تلاش کنید و همت داشته باشید میتونید مثل این افراد موفق باشید. به عنوان مثال گفتم پزشکی، برای هر رشته ای افراد موفق زیادی هستند چه داخل کشور و چه ایرانی هایی که خارج کشور هستن.

فایل های صوتی یا تصویری انگیزشی مخصوصا اونهایی که مربوط به کنکور هستند رو وقتی که انگیزتون کم شده حتما ببینیت یا بشنویت. سمینار موفقیت (انسان موفق) دکتر شاهین فرهنگ (دکترای روانشناسی) هم تکنیک هایی رو میگه که نه فقط برای کنکور بلکه برای رسیدن به همه خواسته ها و اهداف زندگی واقعا مفید هست. این کلیپ ها تو اینترنت موجوده واسه دانلود. البته کلیپ ها و تکنیک هاش به درد کسی میخوره که در عمل واقعا اجراشون کنه.

گاهی باید چشماتون رو ببندید و آینده خودتون رو تصور کنید. با جزئیات هر بار که تصور میکنید جلوتر برید هر بار تصور جزئیات بیشتری از آینده خودتون رو ببینید و تصور کنید. به این میگن تکنیک تصویرسازی ذهنی در روانشناسی. به این فکر کنید که کنکور رو با موفقیت گذروندید رتبه ها اعلام شده و رتبه خوبی آوردید، خانواده و دوستان و اقوام همه بهتون تبریک میگن، بعد از اوایل مهر ماه رشته و دانشگاهی که میخواستید قبول شدید و باید برید دانشگاه کنار همکلاسی های جدید دانشگاه عالی، رشته مورد علاقه و هدفی که میخواستید بهش رسیدید. چقد لذت بخشه که آدم نتیجه تلاششو حالا ببینه. به این فکر کنید که بعد از کنکور خیلی ها از شما سوال میپرسن که چکار کردی؟ رتبت چند شد چی قبول شدی؟ شما هم با افتخار سرتو بالا میگیری و با لبخند رضایت بخش میگی فلان رشته خوب فلان رتبه خوب … و بعد از کنکور خیلی ها ممکنه شما رو الگوی درسی خودشون قرار بدن واسه موفقیت تو کنکور و اون وقت میتونید حس خوب کمک کردن به دیگران رو  بچشید. شیرینی تصور این لحظات خودش میتونه انگیزه ای باشه برای از جا بلند شدن و شروع با انگیزه بیشتر.

بیشتر به موفقیت های گذشته و مسیری که تا حالا طی کردید نگاه کنید نه به مسیری که پیش رو دارید. به خودتون بگید من این همه تلاش کردم تا حالا و به اینجا رسوندم این همه سال از ۶ سالگی دارم میرم مدرسه نباید از این به بعد کم کاری کنم. راه زیادی تا رسیدن به هدفم نمونده باید بلند بشم و راه رو ادامه بدم حیفه این همه تلاش کردم تا حالا از این به بعد ادامش ندم. تازه نزدیکه که نتیجه سال ها مدرسه رفتن و تلاشم رو ببینم این آخرین لحظات رسیدن به هدف باید تلاش رو بیشتر کنم.

یه پیشنهاد عملی: اگه می‌ خواهید درس بخونید ولی اراده ‌ی کافی برای اجرای تصمیم هاتون رو ندارید برنامه ‌ی خودتون رو بدید به مادر یا خواهر یا برادر یا پدرتون و از اونها بخواهید شما رو کنترل کنن. باید کسی باشه که دلسوز شما باشه و البته وقت شما رو در حین کنترل با صحبت کردن های بی فایده تلف نکنه و استرس و انرژی منفی هم به شما نده، یعنی شما رو نا امید نکنه.

یکی از قهرمانان دو المپیک که چند دوره مدال طلا گرفته بود میگفت من لحظاتی که تفنگ میخواست تیر رو شلیک کنه و دونده ها شروع کنیم به دویدن به سمت خط پایان، تمام زحمت ها و سختی هایی که کشیده بودم تا به اینجا برسم از جلو چشمم رد میشد. جوری درس بخونید به اندازه ای درس بخونید که روز قبل از کنکور و یا روزهای اخر نزدیک کنکور به خودتون نگید ای کاش چن روز یا چند ساعت بیشتر وقت داشتم.

اگه هنوزم فکر می کنید واسه از جا بلند شدن و مردونه جنگیدن برا کنکور دیر شده، اگه فکر می کنید رقیباتون همه خیلی وقته شروع کردن و شما خیلی عقب هستی، اگه فکر می کنید معدلتون پایین هست و فرصتی واسه جبرانش ندارید، یادتون بیارید که رتبه ۱ کنکور ۸۸ با معدل حدود ۱۱ و نیم که حتی دیپلمش هم ریاضی بود نه تجربی، از یک شهر کوچک منطقه ۳ غرب کشور درحالیکه تازه زمستان سال ۸۷ از خدمت سربازی برگشته بود و میخواست از این به بعد بره تو کار به پدرش کمک کنه به اصرار پدرش از همون زمستون ۸۷ یعنی تقریبا ۵ ماه مونده به کنکور سراسری ۸۸ شروع میکنه مردونه و با غیرت برا کنکور میشینه جنگی میخونه اونم توی یک اتاق ۲ در ۳ متری توی انباری (به خاطر دوری از سر و صدا چون خونشون پر جمعیت و شلوغ بوده) و رتبه ۱ کشوری کنکور تجربی میاره!!! شما هم میتونی مثل ایشون و حتی بهتر باشی. شمایی که شاید وقت بیشتری نسبت به اون داری اون فقط ۵ ماه وقت داشت، شما که شاید معدلت بالاتر از ۱۱ ونیم هست، شاید از یک شهر محروم منطقه ۳ هم نباشی و امکانات بیشتری هم داشته باشی، مطمئن باش میتونی بدرخشی. کافیه از ته دل بخوای و بلند بشی مردونه واسه آیندت بجنگی. جنگ با تنبلی و بی انگیزگی و درس نخوندن. باهاش بجنگ و مطمئن باش که پیروز میشی.

برای حفظ مداوم این روحیه حتما مطالب انگیزشی موجود در سایت مشاوران ۱۰۰ و همچنین کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام مشاوران ۱۰۰ رو دنبال کنید. ویدیوهای مفیدی از توصیه های رتبه های برتر در کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام مشاوران ۱۰۰  منتشر شده.

 

همچنین ارتباط مداوم با یک مشاور تحصیلی با تجربه که ساعت مطالعه روزانه و برنامه هفتگی شما رو مرتبا چک کنه و پیگیر وضعیت و عملکرد شما باشه هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه.در صورتی که نیاز به برنامه ریزی و مشاوره کنکور دارید با ما تماس بگیرید.

ورود به فروشگاه فیلم کنکور

برای ثبت نام مشاوره تحصیلی کنکور کلیک کنید
 

 روش اول: شما می توانید «نام و نام خانوادگی + پایه تحصیلی + مدت زمان مورد نظر خود را برای دریافت برنامه ریزی و مشاوره» مستقیما به شماره پیامک ۱۴ رقمی مخصوص هر مشاور که در جدول بالا در کنار تصویر چهره وی درج شده است ارسال نمایید. متن پیامک و شماره تلفن همراه شما بلافاصله توسط همان مشاور دریافت خواهد شد و ایشان با شماره موبایل خود به درخواست شما پاسخ خواهند داد. طی اولین تماس تلفنی مشاور با شما شرایط، روش کار و هزینه مشاوره و برنامه ریزی بلند مدت به شما اعلام می گردد.

روش دوم: علاوه بر این، می توانید از طریق تماس با شماره تلفن ۹۱۰۳۵۳۶۳-۰۲۱ درخواست مشاوره و برنامه ریزی بلند مدت خود را به مسئول ثبت نام اعلام کنید و در صورت تمایل نام مشاور مورد نظر خود را نیز ذکر کنید تا پس از هماهنگی، همان مشاور در اولین فرصت برای پاسخگویی به درخواستتان با شما تماس بگیرد.

روش سوم: علاوه بر دو روش فوق، جهت ارتباط با رتبه های برتر کنکور (اعضای گروه آموزشی مشاوران ۱۰۰) می توانید درخواست برنامه ریزی و مشاوره بلند مدت خود را به آیدی moshaverane100_Admin@ در تلگرام ارسال کنید و در صورت تمایل نام مشاور مد نظر خود را نیز ذکر کنید.

کانال بهترین فیلم های آموزشی کنکور:

ورود به کانال تلگرام فیلم ها

گفته های تان بسیار پر ارزش بود . خداوند اجرتان دهد،به امید پیروزی…

سلام یک کانال تلگرام انگیزه درس خواندن میشه معرفی کنید

سلام، آدرس کانال تلگرام:https://t.me/moshaverane100_com

نمیدونم چرا حس و حال درس خوندن ندارم میخوام بخونم چند روز میخونم دوباره بی انگیزه میشم سال بعد هم کنکور دارم ولی میگن ریاضی مثل قبل کنکورش سخت نیس دیگهیک مشاوره خوب برای درس خواندن

رشته های روزانه پرطرفدار در دانشگاه های دولتی تهران گروه ریاضی همیشه رقابت دارن و افراد با انگیزه و تلاشگر که رتبه خوبی میارن میتونن قبول بشن.

من عکس پروفسور سمیعی رو گذاشتم روی میز مطالعه ام هر وقت انگیزه ام واسه درس خوندن کم میشه بی حوصله میشم نگاش میکنم شارژ میشم منم باید روزی یک پزشک معروف بشم

هیچ چیز به نظرم اندازه اینکه جون انسان ها رو نجات بدی در اینده به یک کنکوری انگیزه نمیده واسه درس خوندن پزشکی بهترین راهه واسه این هدف

من کلا انگیزه درس خوندن واسه کنکور رو از دست دادم چون معدل نهاییم خیلییییی بد شد
به جز این مورد بازم کسی بوده با معدل ۱۲ رتبه خوب اورده باشه؟؟

بله کسانی بودن که حتی با این معدل پزشکی سه دانشگاه اول تهران روزانه قبول شدن مثل امیرحسین اجیرلو در کنکور ۹۴ با معدل حدود ۱۲ پزشکی دانشگاه ایران قبول شد

کلیپ های انگیزشی که واقعا تاثیر داره حداقل رو من داشته

رستگاری رحمانی و محمد احمدی هردوشون با دیپلم ریاضی رتبه ۱ کنکور تجربی شدن! نابغه هستن اینها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ورود به کانال تلگرام فیلم ها

.دریافت کد تخفیف با ارسال پیامک به 09909380945

دانشجوی رشته تغذیه و علاقمند به نوشتن مقاله راجب بهداشت و سلامت

آیا مشاوره کنکور بگیریم؟ 👨‍🎓 واقعا بدرد میخوره؟ قیمت مشاوره کنکور چقدر است؟ در اینجا هستم تا با تجربیاتی که از خودم دارم شما را راهنمایی کنم ✅ امیدوارم که خوشتان بیاید.

لازمه بگم که دانشجو هستم و مسیر سختی رو برای قبول شدن در این راه گذروندم و صدها کار اشتباه انجام دادم و چند ها مسیر نادرست رو طی کردم برای همین قصد دارم این مطلب رو به اشتراک بگذارم تا شما هم دچار اشتباهات من نشید.

ببینید این سوال مانند این است بپرسیم چاقو برای انسان ها خطرناک است یا خیر؟ یک چاقو میتواند در دست یک جراح باشد و جان یک انسان را نجات دهد یا می تواند در دست یک قاتل باشد و باعث مرگ یک انسان شود.یک مشاوره خوب برای درس خواندن

ساده تر بگوییم مشاور کنکور مانند این چاقو است یعنی اگر مشاور شما معمولی یا خوب باشه خیلی تاثیر مثبتی روی شما میگذارد اما اگر کسی باشد که نتواند شما را راهنمایی کند و با حرف های نادرستش شما را گمراه کند خب بی شک شکست بزرگی خواهید خورد.

از الان بگم زندگی شما به کنکور بستگی ندارد! متاسفانه خیلی از مشاوران و بازاریابان کنکور این حرف بسیار نادرست را در ذهن عموم و خانواده ها و حتی دانش آموزان حک کرده اند که زندگی شما بستگی به کنکور دارد و باید حتما در آن موفق شوید و… . درحالی که این حرف کاملا نادرست می باشد زیرا عملا اثبات شده ما رتبه های برتر زیادی داشته ایم اما متاسفانه به هیچ جا نرسیدند یا خیلی از آنها دچار اعتیار یا افسردگی و خودکشی شدند یا حتی ساده تر بگیم نتوانستند شغل پیدا کنند و بیکار ماندند.

درحالی که افراد موفق زیادی را چه در ایران و چه در خارج از ایران می شناسیم که حتی مدرک دیپلم یا فوق دیپلم را نگرفته اند اما توانسته اند به موفقیت های بزرگی برسند.

بنابرین اگر حتی رتبه 500 هزار شدید دلیل نمی شود که خود را ببازید و بگویید من نمیتوانم زندگی خوبی داشته باشم یا … . این ها یک بهونه بسیار راحت برای افرادیست که نمی خواهند تلاش کنند مگر در هر شرایط اقتصادی و سیاسی و فرهنگی می شود رشد کرد.

نمی خواهم بیشتر از این از بحث دور شوم برای همین به سر موضوع اصلی بر میگردیم یعنی مشاوره کنکور.

متاسفانه خیلی ها به این باورند افرادی که رتبه زیر 100 آورده اند یا کلا پزشکی قبول شده اند می توانند مشاور خوبی باشند درحالی که این حرف کاملا نادرست و بسیار خطرناک است!

مشاور خوب کسی می باشد که رشته آن مشاوره و روانشناسی باشد نه پزشکی و دندان پزشکی! واقعا به این نکته بسیار مهم توجه کنید زیرا بسیاری از افراد دچار این اشتباه شده اند.

مشاور خوب کسی نیست که روش های درس خواندن خودش را به شما یاد دهد بلکه کسی می باشد که به شما کمک کند شیوه درس خواندن خود را پیدا کنید و با آن شیوه بتوانید ساعت مطالعه خود را با بازدهی بالا بتواند بیشتر کنید. در غیر این صورت که کسی بخواهد به شما روش های شخصی خودش را بگوید بر اساس اینکه او با این روش ها توانسته رتبه به دست آورد و قبول شود کاملا اشتباه می باشد زیرا شما کاملا با دیگران تفاوت دارید و باید شیوه های درسی خود را پیدا کنید.

بنابرین گام اول این شد که کسی که شما را مشاوره می دهد باید یک مشاور با تجربه باشد

بحث بعدی ما راجب ویژگی مشاور است که باز هم باید به آن توجه کنید زیرا متاسفانه حتی بسیاری از مشاوران با سابقه در قبال پولی که می گیرند خدمات نمی دهند یا متاسفانه بعضی از آنها بیش از حد خدمات می دهند! منظورمان را در ادامه راجب این نوع مشاوره کنکور بیشتر توضیح خواهیم داد.

منظورمان از خدمات بیش از حد این است که یک مشاور به طور میانگین نباید هفته ای بیشتر از 7 ساعت وقت شما را بگیرد. زیرا در غیر اینصورت دارد بی دلیل زیاد با شما حرف می زد و باعث گرفتن وقت شما خواهد شد! و البته خدمات کم هم به این معنیست که در روز نباید کم تر از 15 دقیق با شما وقت بگذارد و به طور میانگین مشاور خوب کسی است که روزانه 30 تا 60 دقیقه برای شما وقت بگذارد.

همانطور که گفتیم مشاور نباید برای شما برنامه بنویسد و به شما بگوید بر اساس این برنامه بخونید! اینکار واقعا اشتباه می باشد که بنده اولین مشاورم این کار را با من کرد که نتیجه آن هم آشفتگی و نرسیدن به برنامه ام بود.

برای مثال برایم یک برنامه مطالعه نوشته بود که در آن باید روزانه 1 ساعت زیست و 30 دقیقه زبان می خواندن و عربی را یک روز در میان و… اما خب من در درس زبان بسیار قوی بودم و در عربی بسیار ضعیف! در این برنامه جای عربی و زبان باید برعکس میشد اما مشاورم به من گفته بود زبان اهمیت بسیار زیاد تری دارد برای همین وقت خود را بیشتر بر روی زبان بگذار.

خب این دیدگاه های شخصی مشاور ها معلوم است که کاملا اشتباه و نادرست است بنابرین یک مشاور نباید خودش برای شما برنامه طرح کند بلکه باید به شما آموزش دهد که چگونه خودتان برنامه ای بر اساس نیاز های خود طرح کنید و به شما یاد دهد که چطور به این برنامه پایبند باشید و انگیزه خود را از دست ندهید

برای مثال یکی از بهترین راه های برای پایبندی به برنامه این است 45 دقیقه درس بخوانید و 15 دقیقه استراحت کنید زیرا استراحت کم باعث می شود شما خواب آلود و بی انگیزه شوید.

مشاور خوب باید به شما بگوید که روزانه 30 تا 60 دقیقه ورزش کنید یا یک بازی غیر مجازی انجام دهید که از آن لذت ببرید مثل بیرون رفتن با دوستان یا هرچیزی که شما دوست دارید.

و اینکه برای مثال باید به شما بگوید که در روز بیش از سه درس را بخوانید نه اینکه یک روز پشت سر هم وقت بگذارید روی یک درس که اینکار باز هم بسیار اشتباست و متاسفانه برخی مشاوران معتقد هستند اگر یک درس را پشت سر هم بخوانید بهتر یاد میگیرید.

بله بهتر یادمیگیرید اما یک ماه دیگر کل درس را فراموش خواهید کرد. این مربوط می شود به عملکرد مغز پس بهتر است به جای اینکه شنبه 6 ساعت زیست بخوانید و یک شنبه 6 ساعت فیزیک. بیایید شنبه 3 ساعت زیست و 3 ساعت فیزیک بخوانید و یک شنبه هم همینطور.

البته این یک مثال بود و شما در یک برنامه درست باید به ازای هر یک درس اختصاصی یک تا دو درس عمومی هم در برنامه خود قرار دهید برای مثال اشتباه است که شما شنبه 4 درس اختصاصی بخوانید و یک شنبه هم 4 درس عمومی.. بهتر است که شنبه 2 درس عمومی و 2 درس اختصاصی بخوانید و یک شنبه هم همینطور.

در قدم آخر سعی کنید مشاور خوش اخلاق و خوش برخوردی پیدا کنید که به شما انگیزه دهد نه اینکه از آن بترسید و… 🙂

امیدوارم این مطلبی که راجب مشاوره کنکور نوشتم بتونه به خیلی ها کمک کنه لطفا نظرات خود را در این باره زیر همین پست بنویسید.

دانشجوی رشته تغذیه و علاقمند به نوشتن مقاله راجب بهداشت و سلامت

با ثبت نام در ویرگول به آرشیو بزرگی از مقالات مرتبط با این موضوع دسترسی خواهید داشت


مطلبی دیگر در همین موضوع


مطلبی دیگر در همین موضوع


بر اساس علایق شما

از این پس او نمی‌تواند پروفایل کاربری و مطالب شما را ببیند.

! حس درس خواندن ندارم

روش هاي زيادي براي مطالعه ي
بهتر وجود دارد و حتي كتاب هاي زيادي هم در اين باره نوشته شده‌اند؛ اما اين جا 10
روش را درنظر گرفته‌ايم كه اميدواريم به شما در يادگيري درس كمك كند.

1.براي مطالعه به خودت پاداش بده!

«پاولوف» يك سگ داشت كه وقتي مي‌خواست
به او غذا بدهد، زنگ مخصوصي را به صدا درمي‌آورد. بزاق دهان سگ به محض زدن زنگ
ترشح مي‌كرد؛ چرا كه حيوان شرطي شده و عادت كرده بود با صداي زنگ، خود را براي
خوردن غذا آماده كند.یک مشاوره خوب برای درس خواندن

تو هم مي‌تواني از اين روش
استفاده كني و به خودت پاداش بدهي. اين جايزه مي‌تواند يك خوراكي يا تماس با يك
دوست صميمي يا ديدن قسمتي از فيلم و كارتون مورد علاقه‌ات باشد. اگر مطالعه با
علاقه صورت بگيرد، بسيار سازنده و اثرگذار خواهد بود. مي‌تواني امتحان كني!

2. براي كارهايت برنامه‌ي مشخص
داشته باش

در صورتي كه براي هر يك از
كارهايت وقت مشخصي درنظر بگيري، موفق‌تر خواهي بود؛ زيرا بدن انسان به اين برنامه‌ها
عادت مي‌كند.

3. ساكت! دارم تمركز مي‌كنم

با صداي بلند مطالعه كن تا
بتواني مطالعه كردن خودت را ببيني! از گوش دادن به موسيقي هنگام مطالعه پرهيز كن
تا تمركزت از بين نرود و مجبور نشوي جمله‌اي را كه با يك بار خواندن برايت قابل
فهم است، دوباره و چندباره بخواني.

4. انگيزه داشته باش

به اين فكر كن كه براي چه مطالعه
مي‌كني؛ براي آن‌كه در آينده در شغل مورد علاقه‌ات موفق باشي، نه به اين خاطر كه
خانواده يا معلم، تو را مجبور به درس خواندن مي‌كنند.

5. از فرصت‌هايت به خوبي استفاده
كن

اجازه نده كه زمان از دست برود.
طوري برنامه‌ريزي كن كه به كارهاي ديگر هم برسي.

6. اگر نمي‌داني، بپرس

اگر درباره‌ي چيزي شك داري، بي‌معطلي
آن را بپرس؛ چون يك سوال بي‌جواب ذهن تو را مشغول مي‌كند و نمي‌تواني با تمركز به
درس خواندن ادامه دهي.

7. ساعت مناسبي از روز را به درس
خواندن اختصاص بده

آخرين ساعات شب فرصت مناسبي براي
درس خواندن نيست؛ زيرا بسيار خسته‌اي. اين هم خوب نيست كه درست بعد از بيدار شدن
به سر ميز مطالعه بروي. همچنين هرگز بعد از غذا خوردن شروع به درس خواندن نكن ،چون
تمام خون بدنت براي گوارش غذا در شكم جمع شده است و خوابت مي‌گيريد. پس چه موقع
براي مطالعه مناسب است؟

اگر صبح زود از خواب بيدار شده‌اي
و كمي ورزش كرده‌اي، مي‌تواني صبح‌ها درس بخواني. اصلاً خوب نيست كه از روي
تختخوابت؛ پشت ميز مطالعه بپري. همچنين اگر بعد از غذا خوردن خوابت مي‌گيرد، يك
خواب بيست تا سي دقيقه‌اي مي‌تواند تو را سرحال بياورد.

8 .به اندازه‌ي كافي بخواب

بر اساس آن چه كه در نكته‌ي 2 و
7 گفتيم، همان‌طور كه كارهايت را با برنامه‌ي مشخصي پيش مي‌بري، بايد بهترين زمان
را براي خوابيدن در نظر بگيري تا ذهنت فعال و سالم باشد. 8 ساعت خواب برايت كافي
است.

9. ميزان مطالعه‌ات را بالا ببر

اين كه مطالعه، دانايي را افزايش
مي‌دهد حرف جديدي نيست؛ اما عادت به مطالعه توانايي درك مسائل و تحليل آن‌ها را
بالا مي‌برد. هرچند مجبور نيستي كتاب‌هاي خيلي سخت بخواني.

10. پس از مدتي درس خواندن، به
كارهاي موردعلاقه‌ات بپرداز.
سخت است كه بخواهي مانند يك ماشين بدون وقفه درس بخواني. بهتر است هر 45-50 دقيقه
يك‌بار به خود استراحت بدهي و به كاري كه دوست داري بپردازي. نقاشي بكشي، به يك
موسيقي گوش بدهي يا با خميربازي، چيزي درست كني تا ذهنت آزاد شود.

همه‌ي ما براي درس خواندن به
انگيزه نياز داريم. مربيان و معلمان ما مي‌توانند در جهت‌گيري به سمت اهداف به ما
كنند؛ اما هيچ انگيزه‌اي بالاتر از كسب نتايج خوب نيست. اگر هم تا كنون نتايج خوبي
از درس خواندن نگرفته‌اي، اين نكات را براي دستيابي به آن‌ها به كار بگير.

استادبانک – انتخاب آنلاین معلم خصوصی – انتخاب آنلاین معلم خصوصی

رمز موفقیت در درس خواندن بسیار است و هر فرد از موفقیت دیدگاه منحصر به خودش را دارد. استادبانک هفت رمز را در درس خواندن کلیدی‌تر می‌داند که در زیر به آنها می‌پردازد.

آنچه مطالعه خواهید کرد

اگر درس‌ها را به خوبی یاد بگیرید و به نمرات عالی دست یابید می‌توانید خود را در درس خواندن موفق بدانید. اما موفقیت یک امر نسبی است و ممکن است برخی افراد عملکرد شما را به اندازه‌ای که خودتان موفق دانسته‌اید موفق ندانند. اگر درس‌هایی که خوانده‌اید به شما احساس آرامش و اطمینان در یادگیری دهد بهترین موفقیت را به دست آورده‌اید.

موفقیت واقعی در درس خواندن هنگامی به دست می‌آید که برای یادگیری تلاش کنید، نکات مبهم را شناسایی و آنها را شفاف کنید و هرگز از یادگیری غافل نشوید. چگونه در درس خواندن موفق شوید؟!!!یک مشاوره خوب برای درس خواندن

امیدواریم شما جزو افرادی نباشید که درس را صرفأ برای کسب نمرۀ عالی و معدل بالا می‌خوانید. تجربه نشان داده است نمرۀ بالا تضمین‌کنندۀ موفقیت تحصیلی نیست. اگر مطالب درسی را در کمترین زمان و بیشترین بازدهی یادگرفته‌اید، شما به موفقیت در درس خواندن نزدیک شده‌اید.

درس خواندن هنگامی که با استفاده از روش‌های اصولی و درست باشد، مطالب را به حافظۀ بلندمدت شما منتقل می‌کند و در شرایط متعدد به کمک شما می‌آید. موفقیت تحصیلی در عصر مدرن هنگامی به دست می‌آید که خود را از چارچوب ذهنی بسته خارج کنید و با نگاهی خلاقانه به مباحث درسی فکر کنید.

شما می‌توانید با کاربردی کردن آموخته‌هایتان بهترین راهکارها را در زندگی تحصیلی و شخصی خود به‌کار بگیرید و همواره در تصمیم‌هایتان عاقلانه و موفق عمل کنید.

هدف شما از درس خواندن چیست؟ آیا می‌خواهید صرفأ شاگرد اول باشید؟

آیا درس می‌خوانید تا مدرک پایان تحصیلات داشته باشید؟

آیا درس می‌خوانید تا به رویای شغلی‌تان در آینده برسید؟

آیا به دنبال یادگیری و به‌کارگیری آموخته‌هایتان در شرایط متعدد هستید؟

آیا با درس خواندن زمینه را برای ورود به مسیر آینده فراهم می‌کنید؟

آیا با درس خواندن در پی این هستید که فردی کارا برای بهبود شرایط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی عصر خود باشید؟

درس خواندن هنگامی لذت‌بخش می‌شود که مطالب را به آسانی و در زمانی کوتاه یاد بگیرید. دانشمندان ثابت کرده‌اند هوش زیاد لازمۀ موفقیت در یادگیری نیست بلکه عوامل دیگری نیز در این موفقیت تأثیرگذار است. تکنیک‌های مطالعه مانند: «خواندن بدون نوشتن»، «خط کشیدن زیر نکات مهم»، «حاشیه‌نویسی»، «خلاصه‌نویسی» و «کلیدبرداری» از تکنیک‌های معروفی هستند که تجربه نشان داده مؤثر امّا برای مطالعه‌ای اصولی ناکافی هستند.

روش‌هایی مانند «طرح شبکه‌ای مغز» و «پس ختام» و «دقیق‌خوانی» از روش‌هایی هستند که کارآیی آنها در یادگیری به اثبات رسیده است و شما می‌توانید با هر بهرۀ هوشی با استفاده از این روش‌ها موفقیت در درس خواندن را به دست آورید.

در کنار استفاده از روش‌های درست در مطالعه، مهارت‌هایی نیز به کار شما می‌آید که برای بهره‌وری لازم باید آنها را در نظر بگیرید. شما نمی‌توانید درس‌ها را فقط از روی کتاب درسی بخوانید و به قدرت یادگیری در کلاس درس بی‌توجه باشید. مهارت «خوب گوش کردن» را تمرین کنید تا گام بزرگی برای موفقیت در درس خواندن برداشته باشید؛ مهارت «کاربردی کردن مطالب درسی» را تمرین کنید و با مثال زدن و تعمیم دادن آنها مطالب درسی را در موقعیت‌های مختلف کاربردی کنید.

درس‌ها را پس از کلاس درس مطالعه کنید تا بزرگترین اقدام را برای ورود مطالب به حافظه بلندمدت‌تان انجام داده باشید. آنچه خوانده‌اید را در بازه‌های زمانی مختلف مرور کنید تا از فراموشی آنها جلوگیری کنید.

فضای درس خواندن اهمیت بسیاری در کوتاه کردن زمان یادگیری شما دارد. برخی کارشناسان معتقدند فضای درس خواندن ثابت باشد تا مغز دانش‌آموزان و دانشجویان به آن فضا عادت کند، اما برخی دیگر از کارشناسان معتقدند علم را باید در محیط‌های گوناگون یاد گرفت تا بتوان آن را در موقعیت‌های مختلف نیز به‌کار برد.

آنچه در دیدگاه کارشناسان مشترک است این است که درس در فضایی ساکت و آرام و استاندارد از نظر نور و دما مطالعه شود.

 

بهترین فضا برای درس خواندن فضایی است که کمترین عامل حواس‌پرتی را داشته باشد. نورناکافی حواس در اتاق مطالعه حواس بینایی شما را پرت می‌کند. دمای ناکافی در اتاق مطالعه حواس چندگانۀ شما را پرت می‌کند. صدای زیاد در اتاق مطالعه حواس شنوایی شما را پرت می‌کند.

رفت‌وآمد در اتاق مطالعه تمرکز شما را بر هم می‌زند. همۀ عوامل بالا باعث می‌شود شما در زمان کمتری مطالب را یاد بگیرید و بازدهی کار شما کم شود.

نشاط و سلامتی و تغذیه مناسب مهمترین عواملی است که اگر به آنها توجه نکنید درس خواندن شما را تحت تأثیر قرار می‌دهند. کارشناسان می‌‌گویند وضعیت جسمی نامناسب وضعیت روحی نامناسبی را رقم می‌زند و هنگامی که جسم و روح شما برای درس خواندن آماده نباشد بدون شک شما برای درس خواندن آماده نیستید و بازدهی لازم را نخواهید داشت.

برای موفقیت در درس خواندن روش‌های مختلفی وجود دارد. نمی‌توان یک روش خاص را به افراد مختلف توصیه کرد اما لازم است در کنار هفت رمزی که در این نوشته توصیه شده‌، از تجربۀ افراد موفق نیز استفاده کرد.

استفاده از تجربۀ افراد موفق و بهره‌گیری از روش‌هایی که آنان در موفقیت پیش گرفته‌اند، سهم بزرگی در موفقیت شما دارد. استادبانک با داشتن برترین استادان کشور که خود روزی دانش‌آموز و دانشجو بوده‌اند این امکان را به علم‌آموزان داده است تا از تجربۀ برترین دانش‌آموختگان کشور استفاده کنند و با بهترین روش‌ها، درس خواندن و درس آموختن را به شما بیاموزند.

همیشه نوشتن راهی بوده برای زیبا توصیف کردن افکارمون … من به عنوان نویسنده استادبانک می نویسم تا بتونم به زیبایی افکارم رو توصیف کنم.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات نام و ایمیل من را برای ثبت نظر دوباره ذخیره کن

سلام : معراج الدین حاتمی استم : اولآسپاس از این معلومات بسیار موثر و فوق العاده خوب شما ثانیآ اگر در مورد وقت مشخص یعنی وقت مناسب برای درس خواند هم کمی صحبت کنید ممنون خواهیم بود . یک جهان تشکر.

امتیاز بینندگان:۵ ستاره

عااااااااااالے دمتون گرم💐

یک مشاوره خوب برای درس خواندن

در کادر زیر نمونه سوال، گام به گام، جزوه، نکات درسی، مشاوره و … را جستجو کنید

حمایت شده توسط پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف

استادبانک مفتخر است که توانسته است، با تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به درجه دانش بنیانی نائل شود

استادبانک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

استادبانک در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است.

استادبانک تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کليه حقوق اين سايت متعلق به گروه استادبانک می باشد.

تماس و مشاوره تلفنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۴

تماس با تلفن ثابت از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس از سراسر کشور ۱۶۱۴ ۹۰۷ ۹۰۹

تماس و مشاوره تلفنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

یک مشاوره خوب برای درس خواندن

تماس با تلفن ثابت ۱۶۱۴ ۹۰۷ ۹۰۹

صفحه اصلی » کنکور سراسری » ویژگی های یک مشاور خوب که هر کنکوری باید بداند

جهت مشاوره در زمینه ویژگی های یک مشاور خوب که هر کنکوری باید بداند

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

اجازه دهید قبل از پرداختن به ویژگی‌های یک مشاور  خوب و حرفه‌ای، به چگونگی برنامه‌ریزی درست و اصولی برای کنکور سراسری بپردازیم تا بر اساس این نکات بدانید یک مشاور خوب چگونه می‌تواند مکمل یک برنامه درسی حرفه‌ای باشد.

 

 

۱- متناسب با سطح درسی و شرایط روحی داوطلب باشد. ۲- برنامه‌ریزی درسی برای کنکور، مانند برخی از آزمون‌های آزمایشی باید دارای انعطاف باشد به‌گونه‌ای که در صورت وقع برنامه‌های از پیش تعیین نشده و اتفاقی نیز قابلیت ادامه و اجرا را داشته باشد.

۳- اولویت‌های مباحث در آن رعایت شده باشد. ۴-ساعات مطالعه برای هر درس مشخص‌شده باشد. ۵-فعالیت‌های روزانه در نظر گرفته‌شده باشد و بیش‌ازحد فشرده یا متراکم خوانی نداشته باشد. ۶- برنامه‌ای ویژه جهت استفاده از اوقات مرده داشته باشد.

با توجه به ویژگی‌های برنامه‌ریزی برای کنکور و اهمیت نحوه اجرای آن توسط داوطلب، باید گفت که مشاور حرفه‌ای کنکور باسابقه و باتجربه باید توانایی‌های گفته‌شده را داشته باشد تا داوطلب موفق شود قدم‌به‌قدم با برنامه‌ریزی‌های مشاور خود پیشرفت داشته باشد نه پسرفت.

الف) خود را مقید به اجرای برنامه ریزی کنید.ب) در برابر سختی های مسیر تسلیم نشوید و میدان را ترک نکنید.

 

جهت دریافت آخرین اخبار کنکور سراسری بر روی عکس زیر کلیک نمایید:

متأسفانه هنوز این طرز فکر در بین داوطلبان وجود دارد که می‌گویند هزینه کردن برای مشاوره و برنامه ریزی کاری بیهوده و الکی است و برای قبولی در کنکور فقط باید آزمون رفت، کلاس رفت و از منابع خوب استفاده کرد! قطعاً این طرز فکر  آن‌هم برای کنکورهای  حرفه‌ای و مفهومی، کاملاً اشتباه است.

درحالی‌که یکی از ویژگی‌های مشاور کنکور این است که داوطلب را از سردرگمی بیرون بیاورد تا داوطلب بتواند در انتخاب منابع کمک‌آموزشی، آزمون آزمایشی و کلاس کنکور  دقت و آگاهی بیشتری داشته باشد و به این شکل از هزینه‌های اضافی کم  و در دام افرادی که فقط به دنبال فروش محصولاتشان هستند، جلوگیری کند.

یکی از مشکلات اصلی و دردسرساز داوطلبان کنکور در این ‌یک سال مطالعه، برنامه‌ریزی روزانه است که حتماً باید برنامه‌ای باشد که  در آن پیش‌نیازها، مرورها جمع‌بندی‌ها، توجه به فصول تست خیز و چگونگی استارت مطالعه برای دشوارترین مباحث رعایت و پیاده‌سازی رعایت شده باشد، در غیر این صورت مطمئناً برنامه‌ی ضعیفی است که اجرای آن هیچ‌وقت نتیجه خوبی ندارد.

و این مشاوره کنکور است که می‌تواند تمام این موارد را در برنامه‌ریزی اعمال کند و داوطلب را در اجرای برنامه روزانه مقید کند آن‌هم به‌صورت پیگیری‌های منظم و گرفتن گزارش‌های مطالعه و تست‌زنی  از داوطلب.

کنکورهای سال‌های اخیر بسیار حرفه‌ای‌تر شده چراکه بیشتر رقبای شما، حرفه‌ای مطالعه می‌کنند و شما نیز نباید از آن‌ها عقب بمانید. اگر داوطلب به‌خوبی نداند برای به دست آوردن ترازبالا در آزمون‌ها باید چگونه درس بخواند و هرروز برنامه بچیند و به امید اینکه این بارترازش بیشتر می‌شود ولی فقط  زمان را تلف کند، مطمئناً ضرر خواهد کرد درحالی‌که مشاور کنکور به دلیل تجربه بالا و آشنایی بیشتری که از کنکور و دیگر عواملی که باعث موفقیت در کنکور می‌شود، دارد می‌تواند در همان روزهای استارت مطالعه با داوطلب، اشکالات را متوجه شود و برنامه‌ای یکپارچه و دقیق برای داوطلب تنظیم کند.

 

دریافت آخرین اخبار سهیمه های کنکور سراسری با کلیک بر روی عکس زیر:

 

آیا این بهتر از این نیست که بخواهید هر آزمون برای خود برنامه ای بچینید که اشکالات زیادی دارد و در اکثر موارد غیر قابل اجراست؟!!! کار را باید به اهل فن سپرد …

مطالعه و برنامه ریزی برای کنکور اگر به درستی و زیر نظر یک مشاور خوب و  با سابقه باشد بعلاوه تلاش و همت شما ، قطعا نتیجه ای جز قبولی در بهترین رشته ها نخواهد داشت.

 

۱- رعایت پیش‌نیازی‌های هر درس ۲ – تسلط و آشنایی با سرفصل‌های هر درس از هر رشته ۳-پیگیری منظم از وضعیت درسی داوطلب و ندادن برنامه درسی مشترک به همه ۴-برنامه‌های درسی کوتاه‌مدت با بازدهی سریع در کمترین زمان  ۵- به مباحث انگیزشی تسلط داشته باشد.

جهت مشاوره در زمینه ویژگی های یک مشاور خوب که هر کنکوری باید بداند

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

سلام خسته نباشید من هنر جو رشته معماری هستم و سال دیگه کنکور دارم ولی متاسفانه نمیتوانم اون دانشگاهی رو که میخوام با کنکور فنی برم میخواستم ببینم میتونم هم کنکور ریاضی و هم فنی رو بدم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *یک مشاوره خوب برای درس خواندن

نام*

ایمیل*

تلفن همراه

مشاور گروپ از سال ۱۳۹۲ به صورت تخصصی کار خود را در زمینه مشاوره آغاز کرد و با استعانت از خداوند متعال و اعتماد مردم عزیز کشورمان تاکنون توانسته میلیون ها ساعت مشاوره تلفنی و حضوری ارائه دهد. ما در مجموعه مشاور گروپ گرد هم آمده ایم تا تجربیات چندین ساله خود را در زمینه مشاوره تحصیلی در مقاطع مختلف مانند تیزهوشان،نمونه دولتی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد ، دکتری ، آزاد بدون کنکور ، علمی-کاربردی ، نظام وظیفه ، نظام مهندسی و … اطلاعات مربوطه را در اختیار مخاطبان محترم خود قرار دهیم.

سلام وقتتون بخیر من رتبم ۱۴۲ هست و ترازم ۳۳۹۹…شانش قبولی در رشته های …

آقایون مسئول. محض رضای خدا کنکور نظام قدیم رو واسه سال آینده برگزار کن …

مشاور گروپ یک وبسایت خصوصی و غیر انتفاعی دارای مجوز رسمی مشاوره در زمینه تحصیلی میباشد. این وبسایت به هیچ ارگان یا نهاد دولتی یا خصوصی از جمله سنجش ، دانشگاه آزاد و… وابستگی ندارد. تمامی محتوای این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و اخبار تنها از وبسایت های معتبر همراه با ذکر منبع اصلی انتشار داده میشود. لازم به ذکر است
مشاور گروپ هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای بازنشر شده ندارد.

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مشاور گروپ میباشد.

با فرا رسیدن فصل امتحانات و نزدیک شدن به کنکور، بسیاری از دانش آموزان و دانش جویان آنچنان نگران وقت از دست رفته و نتیجه‌ی امتحاناتشان می‌شوند که به تمامی رسانه‌های در دسترسشان سر زده و تمامی راه‌ها را برای موفق شدن در این مسئله امتحان می‌کنند.

با این حال بسیاری از مطالب پشتوانه‌ی علمی ندارند و بیشتر راهکار‌هایی هستند که برخی روانشناسان به طور کلی برای این مبحث مطرح می‌کنند اما در این میان یک سری توصیه به خصوص به چشم می خورند که کارشناسان موفق شده‌اند با بررسی و آزمایش‌های فراوان به آنها دست یافته و داده‌هایی علمی و عملی درباره‌ی کاربردی بودن آنها وجود دارد.

این توصیه‌ها به علت قطعیتی که دارند بدون شک می‌توانند به بسیاری از دانش آموزان و دانش‌جویان در راستای رسیدن به نتایج مطلوب در امتحانات کمک کنند. در این مقاله ۲۰ حقیقت و توصیه‌ علمی به چشم می‌خورند که می توانند شما را در فصل امتحانات یاری دهند؛

زمانی که خوابتان می‌آید به جای آنکه کتاب غیر علمی در دست بگیرید، سعی کنید چند دقیقه به مطالعه بپردازید. محققان کشف کرده‌اند که مغز در حین خواب، حافظه را تقویت می‌کند و به همین دلیل احتمال دارد که تمام مسائلی را که پیش از خواب به آنها فکر می‌کنید را بهتر به یاد آورید.

یک روش یادگیری جدید به نام« تکرار با فاصله» وجود دارد که بر اساس آن باید اطلاعات را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کرده و آنها را طی یک مدت طولانی دوره کرد. این روش به طور قطع بهتر جواب می‌دهد چرا که حفظ کردن یک مقاله‌ بلند به صورت کلی بسیار سخت‌تر است از به ذهن سپردن تعداد زیادی مطلب کوتاه.یک مشاوره خوب برای درس خواندن

جزییاتی موجود در یک مبحث را به صورت یک داستان عجیب درآورید تا بتوانید با بازگو کردن آن در ذهنتان، تمامیشان را به یاد آورید.

تحقیقات زیادی نشان می‌دهد که درس خواندن در مکان‌های مختلف می‌تواند احتمال به یاد سپاری آنها را بالا می‌برد چرا که با هر تغییر مکان، ذهن مجبور می‌شود که در یک فضای جدید، مباحث را دوباره به یاد بسپارد.

تمام انرژی خود را صرف یک مبحث نکنید. در عوض سعی کنید مطالب متفاوت زیادی در یک روز بخوانید. این تکنیک باعث می‌شود که استراتژی مناسبی در راستای حل مسائل و پاسخ دادن به سوالات در پیش بگیرید.

سوال پرسیدن از خود می‌تواند بهترین گزینه برای مرور مطالب خوانده شده باشد. نگران نباشید و سعی کنید در آرامش مطالب خوانده شده با یک سری سوال ساده مرور کنید.

پژوهشگران باور دارند که ذهن در هنگام نوشتن یک مطالب، آن را در محلی بسیار امنتر ذخیره می‌کند و به یاد آوردنش آسانتر می‌شود. سعی کنید همه‌ی یادداشت‌های مهم خود را دوباره بنویسید تا بتوانید تمامی آنها را به ذهن بسپارید.

بلند بلند خواندن درس نیز می‌تواند به فرآیند یادگیری کمک کند چرا که شما یکبار مطلب را می‌خوانید و یک بار آن را می‌شنوید.

همه از تاثیر کافئین بر درس خواندن خبر دارند اما باید مراقب بود که یادگیری و هوشیاری شما به  این نوع نوشیدنی‌ها وابسته نشود.

این جایزه می‌تواند یک شیرینی یا پیاده روی شبانه یا حتی ۵ دقیقه پرسه در شبکه‌ی اجتماعی محبوبتان باشد. اینکه بدانید پس از تمام شدن بخشی از مطالعه‌ی شما، یک جایزه انتظارتان را می‌کشد، می‌تواند اشتیاقتان را برای به اتمام رساندنش بالا ببرد.

برخی افراد با قرار گرفتن در یک تیم می توانند بهترین عملکرد را از خود نشان داده و بهتر  درس بخوانند. این افراد می‌توانند با عضو شدن یا تشکیل دادن یک گروه مطالعه این ویژگی را دنبال کرده و شرایط بهتری برای مطالعه‌شان فراهم کنند.

وقت گذاشتن برای برنامه ریزی به تنهایی مسئله مهمی به شمار می رود و این مسئله تنها به برنامه‌ ریزی اول هفته محدود نمی‌شود. اگر بتوانید برای هر ساعت از خود برنامه بگذارید و انجام آنها را در اولویت قرار دهید، قادر خواهید بود به دستاورد‌های بی شماری در درس خواندن دست بیابید.

پیش از آنکه هر امتحانی را شروع کنید، به مدت ۳ دقیقه به دیوار زل بزنید. محققان باور دارند که مدیتیشن می‌تواند اضطراب را کاهش داده و توجه افراد را افزایش دهد. حتی آرام بودن ساده هم می تواند تاثیرات مطلوبی بر فعالیت شما بگذارد.

پژووهشگران باور دارند نیم ساعت ورزش هوازی روزانه می‌تواند سرعت پردازش ذهن را بالا ببرد. پس با بهره گرفتن از مسئله می‌توانید هر روز به طور همزمان باهوشتر و قویتر شوید.

اسید چرب امگا ۳ که به عنوان یکی از مواد تقویت کننده‌ی ذهن معروف است، در ماهی‌ها، دانه های روغنی و روغن زیتون وجود دارد. علاوه بر این، به گفته محققان مصرف امگا ۳ و امگا ۶ می‌تواند استرس پیش از امتحان را از بین ببرد.

دانشمندان اثبات کرده‌اند که زنگ تفریح دادن به خود و ترک کردن محل مطالعه می‌تواند بهره‌وری و توانایی شما برای تمرکز را بالا ببرد.

محققان باور دارند که شب بیداری و درس خواندن شبانه نه تنها مفید نیست بلکه می‌تواند تاثیر منفی در عملکرد یک شخص بگذارد و باعث شود استرس بیشتری را تجربه کند. پس بهتر است در فصل امتحانات هر شب ۷ تا ۹ ساعت بخوابید تا تمامی زحماتتان بیهوده به باد نرود.

بهترین کار این است که در حین مطالعه سراغ کامپیوتر نروید تا فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نتوانند تمرکزتان را از بین ببرند. اگر برای مطالعه به کامپیوتر شخصیتان احتیاج دارید می‌توانید از اپلیکیشن‌های به خصوصی کمک بگیرید تا بتوانید اینترنت را به مدت کوتاهی قطع کنید.

تحقیقات نشان می‌دهد که نرمش یا کشش عضلات می‌تواند بر انگیزه و انرژی افراد تاثیر شگرفی بگذارد. علاوه بر این، فعالیت‌های یاد شده و حتی تنفس در طبیعت می‌تواند استرس ناشی از امتحان را به صفر برساند.

برخی صبح‌ها بهتر درس می‌خوانند، برخی شبها. برخی در گروه توانمند‌ترند و برخی در تنهایی. به همین دلیل بهتر است که گزینه‌های موجود را به درستی امتحان کرده و بهترین راه را برای خود برگزینید.

اگر پاندمی کووید ۱۹ شما را هم کلافه کرده می توانید صرفا با تغییر کلمات مورد استفاده تان برای توصیف شرایط فعلی خود، احساس بهتری را تجربه کنید. کلمات مثبت به شما کمک خواهند کرد که چالش های کاری خود را از یک فاجعه احتمالی به فرصتی برای یادگیری تبدیل کنید یا اینکه به لطف… ادامه مطلب

کمپانی‌های حوزه تکنولوژی و همینطور سازمان‌هایی که در اقتصاد دیجیتال به کار خود ادامه می‌دهند، در حال درک این موضوع هستند که در عصر کنونی، مهارت‌های دیجیتال بیشترین اولویت را در کارمندانی که به استخدام درمی‌آیند دارند. اینکه کارمندان هم مهارت‌های نرم و هم مهارت‌های سخت داشته باشند، در حال حاضر از هر چیز دیگری… ادامه مطلب

طبق تازه ترین حرف های جک دورسی این گفته که کارآفرینان باید شب ها هم کار کنند و حتی یک روز هم استراحت نکنند دیگر قدیمی شده است. در واقع به باور مدیرعامل توییتر این نگرش غالبا منجر به شکست می شود.دورسی که در یک برنامه پادکست حضور یافته بود در صحبت هایش اینطور گفت:من… ادامه مطلب

از این پهلو به آن پهلو غلطیدن‌های بی‌پایان؛ ساعات خواب و بیداری نامشخص و روز کاری که دیر شروع شده و کندتر از همیشه تمام می‌شود. اگر این سناریو برایتان آشناست احتمالا شما هم به لطف کرونا به دورکاری تبعید شده‌اید.بسیاری از ما انتظار داشتیم دورکاری روند خواب را بهبود ببخشد اما همانطور که دکتر… ادامه مطلب

دورکاری مفهوم جدیدی نیست اما در دوران شیوع کرونا به شدت گسترش پیدا کرده است. با این وجود فقدان چارچوب مشخصی برای دورکاری باعث شده روش‌های نادرستی برای انجام آن در پیش گرفته شود که فرسودگی روانی و جسمی کارکنان را به دنبال دارد.در ماه‌های اخیر نه تنها شرکت‌های بزرگی نظیر توییتر امکان دورکاری دائمی… ادامه مطلب

ایلان ماسک با ساعات کاری طولانی و مدیریت چندین شرکت موفق به الگویی برای مدیران تازه‌کار بدل شده اما مدیرعامل توییتر این الگوبرداری را مزخرف می‌داند.الگو گرفتن از بزرگان دنیای فناوری برای هدایت کسب و کار روش متداولی است اما «جک دورسی»، مدیرعامل توییتر طی گفتگویی در پادکست «The Boardroom: Out of Office» به همه… ادامه مطلب

ادامه مطلب

ادامه مطلب

ادامه مطلب

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

© ۱۳۹۹

تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است.

یک مشاوره خوب برای درس خواندن
یک مشاوره خوب برای درس خواندن
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *