روانشناس چاقی

 
helpkade
روانشناس چاقی
روانشناس چاقی



 

 

روانشناس چاقی

روانشناسی چاقی

 

اسم چاقی كه مي‌آيد قبل از هر چيزي، انسان ياد خوراكی مي‌افتد و فكر مي‌كند چاق‌ها لابد پرخوري كرده‌اند كه چاق شده‌اند. اما شايد كمتر به ذهن‌مان خطور كند كه چاقی ، علل روان‌شناختي نيز دارد.

 

عوامل روان‌شناختي موثر در بروز چاقی

گرچه عوامل فيزيولوژيك از قبيل فرآيند تنظيم چربي و ميزان سوخت و ساز از عوامل مهم در تعيين وزن بدن هستند، ترديدي نيست كه عوامل روان‌شناختي نظير يادگيري مشاهده‌اي، استرس، حالات عاطفي و هيجاني نيز به چاقی كمك مي‌كنند. تنها كافي است كه بررسي دقيقي روي آگهي‌هاي تبليغاتي تلويزيوني در مورد خوراكي‌ها داشته باشيم و آن‌ وقت مشخص مي‌شود كه بخش اعظم اين آگهي‌ها به فست‌فود، مواد قندي، شيريني، چيپس، پفك و نوشابه مربوط است. شرايط و موقعيت‌ها نيز نقش مهمي ايفا مي‌كنند. جشن‌هاي خانوادگي، تماشاي تلويزيون، بحث و گفت‌و‌گو و تنش‌هاي محيط كار، همه مي‌توانند به زياده‌خوري يا دور افتادن از رژيم منجر شوند.

 

ميان‌ وعده‌هاي برنامه‌ريزي نشده، در دسترس بودن غذا نيز موجب چاقی مي‌شوند. هيجان‌هاي منفي مثل افسردگي و اضطراب نيز مي‌توانند به پرخوري كمك كنند. گاهي افراد در مقابل شادي، درد، اندوه، استرس، محروميت، تنهايي، ملالت، عصبانيت و يا ساير احساس‌ها غذا را تسلي‌بخش مي‌دانند .

 

نقش خانواده‌ها در چاقی فرزندانشان

بدن ما، ماشين عجيبي است كه دقيقاً مي‌داند چه‌ وقت هنگام خوردن است و چه موقعي بايد به آن پايان داد، اما برخي عوامل اين مكانيسم را دستخوش تغيير مي‌سازند، ضمناً اين جمله‌ها به گوش‌تان آشناست: «بشقاب غذاي خود را تمام كن! مردم بيچاره‌اي وجود دارند كه چيزي براي خوردن ندارند» يا «قبل از شام چيزي نخور اشتهايت كور مي‌شود…» يعني شايد هنگامي كه فرد، اشتهايي به خوردن ندارد با گفتن اين جمله كه بشقاب غذاي خود را تمام كن، وي را به سمت پرخوري سوق مي‌دهيم. اين امر باعث مي‌شود فرد نتواند رفتار خوردن را متوقف كند و تا مثلاً بسته چيپس را تمام نكند از خوردن دست نمي‌كشد.

 

نقش استفاده از اطلاعات روان‌شناسي در برطرف كردن چاقی

پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه با آموختن روش‌هاي روان‌شناسي از قبيل روش‌هاي وانهادگي، تن‌آرامي و عادت به جايگزيني اين روش‌ها جهت كنترل احساسات منفي در ٧٠ درصد موارد كاهش چشمگيري در وزن و اصلاح الگوهاي تغذيه‌اي و در باقي موارد، حداقل رضايت از خود به‌ وجود مي‌آيد.

 

نقش انتظارات در چاقی

به نظر مي‌رسد نقش انتظارات هم در چاقی مهم است. در یک آزمايش كودكان چاق و معمولي حق داشتند روزي يك بستني بخورند. اين روند به مدت دو هفته ادامه داشت. پس از آن اعلام شد كه بنا به دلايلی دستگاه بستني‌ساز خراب است. اول آنكه كودكان چاق، بيشتر از كودكان طبيعي نسبت به اين امر واكنش منفي مثل غرولند كردن و شكايت كردن نشان دادند. ثانياً وقتي اعلام شد كه عيب دستگاه‌ها برطرف شده، كودكان معمولي تقاضاي بستني روزانه خود را كردند، در حالي كه كودكان چاق مدعي دريافت بستني‌هاي اين ايام اخير هم بودند و بعضاً قهر هم مي‌كردند!

منبع:صدای سلامت

ازبهترین متخصص‌ها آنلاین نوبت بگیر

بهبود سطح زندگی و میزان رضایتمندی

تبادل پرسش و پاسخ های روانشناسی

ثبت نام در تالار گفتگو روانشناسی

مشاوره قبل از ازدواج خوب در تهران

با چند سوال ساده شخصیتت رو بشناس!

دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

هوشمند سرمایه گذاری کنید

بااین نوشابه از پوکی استخوان پیشگیری کنید!

این آزمون شخصیت شما را مشخص می کند

از رشد بورس جا نمانید!

بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

بین دو راهی طلاق و ادامه زندگی مانده اید؟

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

 در حال حاضر نزدیک به 30 درصد از آمریکایی ها چاق هستند، و در حال حاضر این مشکل به طور فزاینده در بچه ها نیز شایع است


همه ما آگاه هستیم که مردم روز به روز چاق تر می شوند چون کالری بیشتری مصرف می کنند تا به چاقی برسند. در حال حاضر نزدیک به 30 درصد از آمریکایی ها چاق هستند، و در حال حاضر این مشکل به طور فزاینده در بچه ها نیز شایع است. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها معتقدند میزان چاقی ایالات متحده بین سال های 1997 تا 2012 دوبرابر شده است و برآورد می کند که تا سال 2030، 42 درصد آمریکایی ها چاق خواهند بود.
این انجمن پزشکی آمریکا روز سه شنبه یک سیاست جدید را تصویب کرد که چاقی را به عنوان یک بیماری مزمن اعلام می کند. پیش از این،  AMAچاقی را به عنوان یک نگرانی عمده بهداشت عمومی شناخت و هنوز آن را به عنوان یک بیماری تعریف نکرده بود. در حال حاضر، براساس بیانیه AMA، چاقی اکنون یک بیماری است که “نیاز به تعدادی از مداخلات پزشکی برای پیشرفت درمان و پیشگیری دارد”.
اپیدمی چاقی این مسئله را مطرح می کند که چاقی به طور مستقیم به مشکلات روانی ارتباط دارد، تجزیه و تحلیل آن این است که آمریکایی ها بیشتر از آن چه نیاز دارند امروز غذا می خورند. آیا این امر عمدتا به این دلیل است که غذا در هر زمان در دسترس است و تبلیغات یک عامل اضافی تشویق کننده برای خوردن است؟ آیا این امر بیشتر مربوط به بخش های بزرگ در رستوران هایی است که ما را مجددا آموزش داده اند که بیشتر بخوریم تا درآمد آنها افزایش یابد؟ آیا می توان آن را مربوط به تغییرات شیوه زندگی و کمبود زمان برای برنامه ریزی جهت وعده های غذایی دانست؟ و موجب می شود مردم بیشتر بخورند ؟ تمام این مرزها و تغییرات در طول سال ها منجر به کاهش وزن در مدیریت وزن شده اند.
عوامل ژنتیکی نقش کلیدی در چاقی دارند اما عوامل روانی مانند استرس ، غم و اندوه، اضطراب ، افسردگی ، عدم عزت نفس و سایر عواطف می تواند موجب افزایش مصرف بیش از حد و / یا کم کاری شود که باعث چاقی می شود.
یکی از جنبه های مهم مدیریت وزن، درک و مدیریت اندیشه و رفتار است که می تواند باعث کاهش وزن شود. روانشناسان بر این باورند که کاهش وزن با رعایت رژیم غذایی سخت نیست، بلکه در عوض آنها رویکرد های جامع را که به بدن و ذهن توجه می کنند، ترجیح می دهند. 
در مداخلات روانشناختی تلاش می شود مراجع بر وسوسه خوردن غالب شود و میزان کالری مصرفی را کاهش دهد. گاهی خوردن وسیله ای برای کاهش استرس است در این حالت درمان استرس باعث کاهش خوردن خواهد شد.
گاهی فرد مبتلا به پرخوری عصبی است. برای درمان این اختلال از دارو و رواندرمانی استفاده میکنیم. تغییر سبک زندگی و تنظیم خواب و بیداری میتواند الگوهای خوردن را اصلاح کند.

نیاز به مشاوره حضوری در این خصوص دارید ؟!

اگر در این خصوص نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج و یا با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید .

نیاز به ویزیت یا مشاوره در منزل دارید؟

اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید .
روانشناس چاقی

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید

طول آلت در حالت کاملاً تحریک شده بین ۹٫۶–۱۶ سانتیمتر می‌باشد.

معمولا سالها طول میکشد تا زن بفهمد که واقعا به چه راهی بهتر تحریک می شود

وحشت زدگی شامل ترس های ناخودآگاه و یکباره هستند که بدون علائم قبلی رخ می دهند و فرد را درگیر علائم مختلفی می کند.

شب ادراری مکرر در بزرگسالان می تواند امری جدی باشد که باید به آن توجه کرد

دپاکین یا والپروات سدیم یک داروی ضد تشنج است

چنانچه مایل به دریافت نوبت و مشاوره روانشناسی٬ روانپزشکی و یا روان درمانی در هر یک از کلینیک های آرمیتا مشاور در تهران یا کرج می باشید ٬ جهت هماهنگی و رزرو ساعت ٬ روز و کلینیک مشاوره با شماره موبایل ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ هماهنگی فرمایید .

Welcome, Login to your account.

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

بازگردانی رمز عبور

یک کلمه عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

روانشناس چاقی

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

روزنه

کلینیک تخصصی طب روان


افزایش انگیزه – هنر عشق ورزیدن

دانشگاه بروم یا نه؟ دانشگاه برم یا دوره های کاربردی؟

۱۴ ویژگی یک رابطه سالم – کلاس مدیریت رابطه


چرا خستگی ذهنی باعث اضطراب می شود

تنوع در زندگی و روش غلبه بر یکنواختی زندگی


چطور جلوی افکار مزاحم را بگیریم


۶ خصوصیت رفتاری افراد عقده ای را بشناسید

پس چرا لاغر نمیشم؟ دلایل لاغر نشدن با وجود ورزش و رژیم

روانشناسی تغذیه و درمان چاقی

نیاز به یاد آوری نیست خودمان استادیم. سالهاست که از بیماری های ناشی از چاقی با خبریم. از زشتی اندامی افتاده و ناموزون آگاهیم و سنگینی نگاه متاسف دیگران بر خود را حس میکنیم .اما توان متوقف کردن چشمانی که می بینند و شکمی که میطلبد را نداریم.

ز دست دیده و دل هر دو فریاد /که هر چه دیده بیند دل کند یاد

در جنگ با چاقی یاد گرفته ایم که شبها شام نخوریم. از صبحانه خوردن طفره می رویم و تا ساعاتی از بعد از ظهر با دل- ضعفه به تنبیه و آزار خود مشغولیم. ولی باز عقربه های ترازو سرسختانه اعدادی را نشان ما می دهند که خیلی زشت و بی احساسند، خیلی سنگدل و بی رحم…

ولی چاقی تنها بخاطر تیرویید کم کار و استعداد ژنتیک همانطور که برای خود و دیگران توجیه میکنیم نیست. چه بسیار افرادی که از اختلالات غددی رنج برده و یا در خانواده ای چاق بدنیا آمده اند، اما اندامی موزون و زیبا در تطابق با سن و جنسیت خود دارند. چه بسیاری که توان ثبت نام در باشگاه های بدن سازی و ویزیت مکرر متخصص تغذیه را ندارند اما به چشم دلنواز و خواستنی هستند. چه بسیاری که در هر کوی و برزن مایه حسرت و اندوه ما محسوب می شوند.

راز این زیبایی ناعادلانه آنها در چیست؟ چرا آنها میتوانند و ما نمیتوانیم؟

برای پاسخ به این سوال علم روانشناسی سالهاست که دست کمک و امداد بسوی ما دراز کرده است.به نظر متخصصین روان و تغذیه، قسمت عمده چاقی بسیاری از افراد در عادات اشتباهِ خوردنِ آنها خلاصه می شود.   به عنوان مثال؛ بعضی ها عهدی نانوشته  و ناگفته در پر کردن بشقاب غذای خود با تمامی غذاهای روی سفره دارند.عده ای دیگر حتما باید بعد از غذا میوه و شیرینی بخورند بطوریکه از نبود میوه و شیرینی ناراحت و برآشفته می شوند.   برای خیلی از مردم غذای بدون گوشت  و مرغ، غذا محسوب نمی شود و اعتقادی ناگفته دارند که اگر فرزندانشان هفت روز هفته گوشت و مرغ نخورند حتما دچار قحطی شده و خدای ناکرده تلف می شوند.

عده ای دیگر باید دهان را تا جای ممکن با غذا پر کنند تا بقول خود حس کنند که دارند غذا میخورند.گروهی نیز در کنار وعده اصلی کاسه ماست و ترشی و دوغشان براه بوده و همه اینها را قسمتی از غذای عادی و نه اضافهِ خود تصور میکنند.   در نهایت هستند کسانی که در ظاهر ریاضت کشیده اما میان وعده و ریزه خواری های آنها معادل دو وعده غذای کامل می باشد.

برای همه این افراد نداشتن یک مربی و متخصص روان به معنی فرا نگرفتن عادات صحیح غذا خوردن است.

در همین زمینه :

۵ تکنیک موثر درمان چاقی و اضافه وزن

در کنار یک متخصص روان افراد می توانند عادات اشتباه غذا خوردن خود را پیدا کرده و با تقویت مهارتهای شخصیتی و روحی خود، این عادات سخت و اشتباه را کنار بگذارند.   همراه با یک متخصص روان تشخّص و مَنِش خوردن در افراد شکل گرفته و تثبیت می شود بطوری که هرگز دیگر نگران پرخوری و اشتباه خوردن نباشند.   بعلاوه، یک متخصص و مربی روح و روان، با گسترش بینش فرد در زمینه های دیگر روحی کمک میکند تا افراد بتوانند با وسوسه های خوردن بدرستی برخورد کرده و بجای جنگیدن و مبارزه با خود بتوانند به بالانس و توازنی از لذت کم خوردن بهره ببرند.علم روانشناسی، امروزه با دستانی پر از ابزارهای شناختی و مهارتیِ روحی و روانی در خدمت ماست تا تابستانی بیاد ماندنی را با اندامی متناسب و موزون و سالم و پر انرژی تجربه کنیم.   بیایید از علمی که در اختیار ماست بهره ببریم.

پست قبلی

گزیده ای از جلسه دوم کلاس اصول تفکر

پست بعدی

آیا نیازمند مراجعه به روان‌شناس هستیم؟

روانشناسی انگیزشی و روانشناسی کاربردی

ترس از مقاربت و نزدیکی با همسر و شریک جنسی

شب ادراری در افراد بالغ | علائم و درمان

معیارهای انتخاب یک شریک مناسب

افزایش عزت نفس و نقش آن در درمان وسواس

دانشگاه بروم یا نه؟ دانشگاه برم یا دوره های کاربردی؟

دوره غلبه بر مقاومت به تغییر (رایگان)

درس های زندگی

روانشناس چاقی

کلاس اصول رفتار – بازخورد شرکت کنندگان ۱

چه زمانی دوره های روانشناسی برای ما مفید است

آیا بین هنر و منطق منافاتی وجود دارد؟

ریسک پذیری چیست؟ – کلاس اصول تفکر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات من را برای نظرات بعدی ذخیره کن.

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

وب سایت روانشناسی طب روان

      جامعه آگاه،جامعه سالم

هدیه ویژه و رایگان طب روان

افزایش انگیزه و درمان بی حوصلگی با ۶ تکنیک کاربردی

شخصیت شناسی در کار و حرفه MBTI (رایگان)

دوره غلبه بر مقاومت به تغییر (رایگان)

ویدئو های پربازدید

عزت نفس در کودکان و نوجوانان را چطور پرورش دهیم؟

سوگ عاطفی: وقتی یک رابطه تمام میشود

جلوگیری از طلاق با رعایت ۵ نکته طلایی

تفاوت مسئولیت پذیر بودن با نگرانی

برای پیشرفت در زندگی چه باید کرد؟ – دکتر نویری

مطالب پربازدید

۹ روش سریع شارژ و تقویت روحیه و روان

خصوصیات زن جذاب و مرد جذاب از دید روانشناسی

۵ نکته که هر زنی باید در مورد رابطه زناشویی بداند

تفاوت عزت نفس و اعتماد به نفس چیست؟

۸ علت مهم مشکلات جنسی در مردان + راه حل

پادکست های پربازدید

یادآوری از اصول یک ذهن سالم است

ضعف شخصیتی: تعریف، نشانگان، درمان

کلاس پرورش عزت نفس – قانون کار و تحرک

پس چرا لاغر نمیشم؟ دلایل لاغر نشدن با وجود ورزش و رژیم

مصرف الکل و بیماری خشم


ایمیل شما:


به من اطلاع دهید!

Welcome, Login to your account.

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

بازگردانی رمز عبور

یک کلمه عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

روانشناس چاقی

عوامل روان‌شناختي موثر در بروز چاقی

گرچه عوامل فيزيولوژيك از قبيل فرآيند تنظيم چربي و ميزان سوخت و ساز از عوامل مهم در تعيين وزن بدن هستند، ترديدي نيست كه عوامل روان‌شناختي نظير يادگيري مشاهده‌اي، استرس، حالات عاطفي و هيجاني نيز به چاقی كمك مي‌كنند. تنها كافي است كه بررسي دقيقي روي آگهي‌هاي تبليغاتي تلويزيوني در مورد خوراكي‌ها داشته باشيم و آن‌ وقت مشخص مي‌شود كه بخش اعظم اين آگهي‌ها به فست‌فود، مواد قندي، شيريني، چيپس، پفك و نوشابه مربوط است. شرايط و موقعيت‌ها نيز نقش مهمي ايفا مي‌كنند. جشن‌هاي خانوادگي، تماشاي تلويزيون، بحث و گفت‌و‌گو و تنش‌هاي محيط كار، همه مي‌توانند به زياده‌خوري يا دور افتادن از رژيم منجر شوند.

ميان‌ وعده‌هاي برنامه‌ريزي نشده، در دسترس بودن غذا نيز موجب چاقی مي‌شوند. هيجان‌هاي منفي مثل افسردگي و اضطراب نيز مي‌توانند به پرخوري كمك كنند. گاهي افراد در مقابل شادي، درد، اندوه، استرس، محروميت، تنهايي، ملالت، عصبانيت و يا ساير احساس‌ها غذا را تسلي‌بخش مي‌دانند .

(بیشتر…)

عموما در برخورد با واژه هیپنوتیزم با توجه به صحنه های فیلم های سینمایی این تصور در افراد ایجاد می شود که فردی با استفاده از قدرت فوق العاده خود بر ذهن فرد دیگری مسلط گشته و وی را به انجام کارهای غیر معمول وادار می کند

این تصویر در کنار کلماتی مانند خواب مصنوعی و غیره معمولا یک چهره غیر واقعی از هیپنوتیزم درمانی را به بیماران ارائه می دهد چهره ای که طی ان افراد یا از هیپنوتیزم وحشت دارند و یا گروهی دیگر تصور معجزاتی پیامبر گونه .و اقعیت ایناست که هیپنوتیزم بالینی یک فرآیند درمانی کاملا علمی است که در شرایط خاص با ارائه تلقینات خاص و با تقویت تخیل و تجسم افراد بعنوان یک فاکتور اساسی در تعیین و تغییر باورهای ذهنی به مانند یک ذره بین عمل کرده و باعث تقویت تمرکز در افراد می گردد .

(بیشتر…)

با عضویت در سایت از جدیدترین خبرنامه های سایدا مطلع شوید !

آدرس :پاسداران، میدان هروی(شمس آباد)، میدان ملت، خیابان قلیچ خانی غربی، پلاک 102، واحد3

 

شماره تماس : 021- 22528473،

گفتگو با دکتر حسین ابراهیمی‌مقدم روان‌شناس و مدرس دانشگاه

چند روز پیش با یکی از دوستان‌ام مشغول گپ و گفت بودم و موضوع بحث‌مان چاقی و مشکلات ناشی از آن بود…..
دوست‌ام که خودش نیز از دور دستی بر آتش داشت و اندکی چاق بود، گل از گل‌اش شگفت و گفت: «بگذار نکته‌ای را برای اولین بار برایت اعتراف کنم؛ من مدت‌هاست که با دیدن افراد لاغر به آنها حسادت می‌کنم و می‌گویم کاش من هم لاغر بودم!» به فکر فرو رفتم و یاد سال‌های نه چندان دوری افتادم که اغلب افراد تمایل به چاق شدن داشتند ولی گویا امروزه این تقاضا برعکس شده است. در گفتگو با دکتر حسین ابراهیمی‌مقدم، روان‌شناس و مدرس دانشگاه، از روان‌درمانی چاقی حرف زده‌ایم.
▪ آقای دکتر! زنان بیشتر برای مشکلات ناشی از چاقی به شما مراجعه می‌کنند یا مردان؟
ـ واقعیت این است که به‌نظر جدا از شیوع واقعی و توزیع میزان واقعی چاقی در دو جنس احساس اضافه‌وزن داشتن است که باعث می‌شود فرد برای تناسب اندام خود مراجعه کند و البته این احساس که باید برای تناسب اندام جدیت بیشتری به خرج داد اصولا در بین خانم‌ها بیشتر است. البته تحقیقات نشان می‌دهند که اکثر مردم در طول عمر خود حداقل یک مرتبه به طور نسبتا جدی به وزن خود فکر کرده‌اند ولی به‌نظر اساسا خانم‌ها حساسیت بیشتری داشته و هم به نزد متخصصان تغذیه می‌روند و هم بعضا مستقیما یا از طریق سیستم ارجاع برای اصلاح الگوهای ذهنی خود و یا برنامه‌ریزی روانی جهت تنظیم وزن به روان‌شناس مراجعه می‌کنند. بد نیست همین جا اشاره کنم اگر تصویر ذهنی‌ای که فرد از خودش دارد اشتباه باشد می‌تواند تبعاتی از قبیل افسردگی و یا دست زدن به رژیم‌های غذایی دوره‌ای ناموفق و در نتیجه احساس حقارت را هم در پی داشته باشد که این موارد هم باید هم‌زمان تحت روان‌درمانی قرار بگیرند.
▪ یعنی چاقی به افسردگی منجر می‌شود؟
ـ گاهی بله؛ ولی گاهی هم افراد افسرده به دلیل تحرک کم، نداشتن انگیزه برای حضور بیشتر در جمع، احساس خود‌کم‌بینی، قرار نگرفتن در اجتماعات سالم و … به وضعیت ناخوشایند بدن خود شدت می‌بخشند. البته به نظر جدا از افسردگی، حالاتی از قبیل استرس،‌ حالات عاطفی و هیجانی و اضطراب هم می‌تواند منجر به چاقی و یا از چاقی ناشی شود لذا در روان‌درمانی توجه به این مسایل حایز اهمیت است.
▪ اولین قدم‌های درمانی افراد چاق از نظر روان‌‌شناسی چیست؟
ـ ببینید؛ افراد چاق معمولا هم خوب غذا می‌خورند و هم غذای خوب می‌خورند! به عبارتی افراد چاق بیشتر نسبت به حجم، کیفیت، مزه، طعم و تازگی و پرکالری بودن غذا حساس هستند و معمولا اشتهای بهتری هم دارند. محرک‌هایی مانند بو، مزه، منظره، و موعد غذا در این افراد بیشتر موجب پاسخ‌گویی و ایجاد اشتها می‌شود. بد نیست بدانیم که این پاسخ‌دهی بیش از اندازه در افرادی که وزن طبیعی ولی رژیم غذایی مزمن دارند نیز وجود دارد، پس می‌تواند نشان‌دهنده دل‌مشغولی فکری فرد درباره رفتار خوردن باشد لذا شاید ساده‌ترین گام رفع این عوامل باشد. به عبارتی اگر غذا با سس‌های رنگی و بودار تهیه شود یا در معرض نور یا تزیین‌های اشتهابرانگیز باشد معمولا اشتهای فرد چاق را برای خوردن بیشتر تحریک می‌کند ولی در فرد معمولی تاثیر چندانی ندارد لذا به عنوان اولین گام خواسته می‌شود که سبک پختن و تزیین غذا تغییر یابد.
در قدم بعدی، با توجه به اینکه افراد چاق معمولا در زمان‌ کمتری، حجم بیشتری از غذا را می‌بلعند، از آنها خواسته می‌شود که برنامه غذایی‌شان طوری تنظیم شود که در حین غذا خوردن وقفه‌هایی به وجود بیاید. مثلا فرض کنید اگر همه وسایل میز غذا را مهیا کنیم یک مدت پیوسته‌ای را صرف خوردن خواهیم کرد ولی اگر برای هر نیازمان، مثل یک لیوان آب، نمکدان، فلفل و … یک مرتبه میز غذا را ترک کنیم، زمان غذا خوردن را هدر داده و اصطلاحا اشتهای‌مان کور می‌شود. روش ساده دیگر استفاده از ابزارهای مناسب خوردن است. جالب آن است که برخی افراد چاق یا از قاشق‌های گودی استفاده می‌کنند که حجم بالای غذا را از هر سری به دهان‌شان می‌برد و یا حتی هنوز لقمه قبلی را نبلعیده‌اند لقمه بعدی را آماده کرده‌اند. برای افراد چاق این توصیه جالب می‌توان کارآمد باشد که اولا به جای قاشق از چنگال استفاده کنند (حتی برای خوردن برنج!) و ضمنا هر بار که لقمه را داخل دهان می‌گذارند چنگال را به زمین گذاشته و وقتی که لقمه را کاملا بلعیدند، پس از مکث کوتاهی اقدام به گرفتن لقمه جدید بکنند. پرواضح است که گام بعدی استفاده نکردن از غذاهایی است که کالری بیش از حد نیاز به بدن می‌رسانند مثل انواع بستنی، شیرینی، چربی و …
ضمنا فراموش نکنیم که یکی از فرضیه‌های گرسنگی، فرضیه افتادگی معده‌ است. به عبارتی زمانی احساس سیری می‌کنیم که معده‌مان پر شده باشد. شاید بهتر باشد به جای استفاده از غذاهای پرکالری برای پر کردن معده از انواع میوه‌ها، سبزیجات و سالاد قبل از غذا استفاده نمود و بالاخره باید برای کاهش اضطراب خود هم حتما فکری کرد.
▪ مگر اضطراب هم به چاقی منجر می‌شود؟
ـ بله! اغلب افراد چاق می‌گویند در مواقع احساس اضطراب یا تنش بیشتر غذا می‌خورند. آزمایش‌ها هم این نکته را تایید می‌کند که آزمودنی‌های چاق در موقعیت‌های پراضطراب بیشتر غذا می‌خورند، حال آنکه آزمودنی‌های میان وزن در موقعیت‌های کم اضطراب بیشتر می‌خورند.
▪ با توجه به اینکه اصولا غذاهای ایرانی خیلی خوش‌مزه هستند و مخصوصا ما به طعم غذا خیلی اهمیت می‌دهیم، ممکن است در مورد تفاوت افراد چاق و معمولی در ارتباط با اهمیت طعم غذا بیشتر صحبت کنید؟
ـ بله؛ افراد چاق در مقایسه با کسانی که وزن طبیعی دارند ممکن است به نشانه‌های بیرونی گرسنگی (مثل منظره، بو، طعم و موعد غذا) حساسیت بیشتر و به نشانه‌های درونی گرسنگی (از قبیل پیام‌های سیری روده‌ها) حساسیت کمتری داشته باشند. در پژوهشی تاثیر طعم بر رفتار غذا خوردن را بررسی کردیم. در این تحقیق به آزمودنی‌ها اجازه دادیم هر قدر مایل‌اند بستنی وانیلی بخورند و بعد کیفیت آن را درجه‌بندی کنند. به برخی آزمودنی‌ها بستنی خامه‌ای گران قیمتی دادند و به بقیه بستنی ارزان قیمتی که مقداری گنه‌گنه به آن زده بودند.
در این پژوهش، افراد چاق وقتی به کیفیت بستنی درجه «عالی» در مقایسه با درجه «بد» می‌دادند، بیشتر بستنی می‌خوردند اما در افراد لاغر میزان بستنی صرف شده کمتر تحت تاثیر طعم بستنی بود. البته برخی پژوهش‌های دیگر اینجانب نیز نشان‌دهنده هم‌بستگی مثبت متوسطی بین برون‌نگری (حساسیت به نشانه‌های بیرونی) و چاقی بوده است که موضوع بحث نیست.
▪ در ابتدای بحث به این نکته اشاره کردید که تصور ذهنی فرد از خودش خیلی اهمیت دارد؛ بیشتر توضیح می‌دهید؟
ـ بله؛ از مهم‌ترین عوامل چاقی، باور به این جمله است که: «من چاق هستم». افکار انسان مانند امواج رادیویی عمل کرده و زمانی که فرد به چیزی می‌اندیشد، فرکانس این اندیشه در کائنات و جهان هستی منتشر می‌شود و افکار همانند و یا فرکانس‌های مشابه را جذب می‌کند. هر چیزی که انتشار می‌یابد، به سوی منبع خود بازمی‌گردد و این منبع خود شخص است. حتی فکر کردن به چیزهایی که نمی‌خواهیم باعث جذب آن می‌شود، حتی فکر کردن و تمرکز روی نخواستن‌ها خود باعث جذب آن خواهد شد. درواقع قانون جذب نمی‌شنود که ما آن را نمی‌خواهیم بلکه فقط آنچه را که درباره‌اش فکر می‌کنیم متجلی می‌سازد لذا یکی از قدم‌های روان‌درمانی در افراد چاق این است که از این نیروی ذهن به درستی استفاده کنند.
▪ یعنی فرد براساس قانون جذب چاق می‌شود؟
ـ بله؛ از این منظر، اضافه وزن نماینگر نیاز به حمایت است. فرد می‌خواهد خود را در برابر آزارها، تحقیرها، انتقادها، سوءاستفاده، جنسیت و ترس از زندگی محافظت کند. پس ناخودآگاه می‌خواهد بزرگ شود و قانون جذب بزرگی را با چاقی هم معنی می‌کند. به همین دلیل در روان‌درمانی افراد چاق به این سمت حرکت می‌کنیم که باور کنند دوست داشتن، تایید خود، اعتماد به فرآیند زندگی و احساس ایمنی به علت آگاه بودن از قدرت ذهنی بهترین رژیم غذایی است. فرد چاق باید اندیشه‌های منفی را کنار گذاشته و رژیم اندیشه مثبت بگیرد و ببیند که اضافه وزن خود به خود از بین می‌رود.
▪ با چه باورهای جدیدی می‌توانیم چاقی را از خودمان دور کنیم؟
ـ مثلا تکرار جملاتی که در جدول آمده، به صورت جملات تاکیدی و مکرر در ساعات مختلف شبانه‌روز، گاهی با صدای بلند، گاهی مقابل‌ آینه و ادای کلمات از ته دل باعث می‌شود که این عبارات کم‌کم در ذهن ناخودآگاه فرد تثبیت شود و الگوهای قدیم ذهنی جای خود را به این الگوهای جدید بدهند. زمانی که این الگوهای جدید ذهنی، به صورت باور درآید فرد از شر اضافه‌وزن رها می‌شود.
▪ یعنی روان‌درمانی می‌تواند واقعا به افراد چاق کمک ‌کند؟
ـ بله؛ به نظر می‌رسد که افراد چاق برای کاهش وزن و رهایی از چاقی باید به جای رژیم غذایی محض یا لااقل در کنار آن، مجموعه عادت‌های غذایی تازه و پیگیری را همراه با برنامه‌های ورزشی برای خود رعایت کنند.

نظر خود را بیان نمایید

نظری ثبت نشده است

جهت مشاوره رایگان درباره تبلیغات، با ما تماس بگیرید:
روانشناس چاقی

۰۲۱ – ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

تلگرام آفتاب

اینستاگرام آفتاب

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۱۰۳

ایران، تهران، میدان نوبنیاد ، کوهستان سوم
،
پلاک ۳

پشتیبانی آفتاب

روانشناسی چاقی _ اگر شما هم فکر می کنید تنها راهی که برای لاغر شدن دارید، پیروی از یک رژیم غذایی سخت و طاقت فرساست، باید بدانید که پژوهش های علمی نشان می دهد که درمان مبتنی بر رژیم غذایی به تنهایی برای کاهش وزن کافی نیست و معمولا به شکست می انجامد. وقتی در مورد چاقی صحبت می‌کنیم، قبل از هر چیزی، یاد غذا می‌افتیم و فكر می‌كنیم چاق‌ها لابد پرخوری كرده‌اند كه چاق شده‌اند. اما شاید كمتر به ذهن‌مان خطور كند كه چاقی، علل روان‌شناختی نیز دارد.

شاید یکی از دلایل پررنگ این است که خوردن فقط یک عمل فیزیولوژیک نیست. خوردن یک رفتار است. وقتی ما عادت «بیش از حد خوردن» را انتخاب می کنیم، حتماً پای دلایل روان شناختی هم در میان است.

گرچه عوامل فیزیولوژیك از قبیل فرآیند تنظیم چربی و میزان سوخت و ساز از عوامل مهم در تعیین وزن بدن هستند، تردیدی نیست كه عوامل روان‌شناختی مثل یادگیری مشاهده‌ای، استرس، حالات عاطفی و هیجانی نیز به چاقی كمك می‌كند. جالب است بدانید که برای درمان چاقی باید در کنار اصلاح عادات نادرست غذا خوردن، عوامل روان شناختی را نیز لحاظ کرد. برای نمونه، تنها كافی است كه بررسی دقیقی روی آگهی‌های تبلیغاتی تلویزیونی در مورد خوراكی‌ها داشته باشیم و آن‌وقت مشخص می‌شود كه بخش اعظم این آگهی‌ها به فست‌فود، مواد قندی، شیرینی، چیپس، پفك و نوشابه مربوط است.

جشن‌های خانوادگی، تماشای تلویزیون، بحث و گفت‌و‌گو و تنش‌های محیط كار، همه می‌توانند به زیاده‌خوری یا دور افتادن از رژیم منجر شوند. میان‌وعده‌های برنامه‌ریزی نشده، در دسترس بودن غذا نیز موجب چاقی می‌شود. هیجان‌های منفی مثل افسردگی و اضطراب نیز می‌توانند به پرخوری كمك كنند. گاهی افراد در مقابل شادی، درد، اندوه، استرس، محرومیت، تنهایی، ملالت، عصبانیت و یا سایر احساس‌ها غذا را تسلی‌بخش می‌دانند. در حالی که افراد معمولی می خورند تا سیر شوند، افراد چاق می خورند تا خسته شوند. همچنین این افراد هر زمان که دچار غم، استرس، ضعف، خستگی و آشفتگی هیجانی هستند و حتی در زمان شادی به خوردن روی می آورند و نوسان های خلقی خود را این گونه جبران می کنند.

نمی‌توان گفت افراد چاق حتما غمگین و افسرده هستند یا حتما شادند. ضمن اینکه در اغلب مواقع، خوردن عامل شادی و رضایت است. افراد چاق هر جا و در هر شرایطی می‌توانند خوب غذا بخورند، بنابراین آدم‌های شادتری به نظر می‌رسند. گاهی هم افراد افسرده، به دلیل تحرک کم، نداشتن انگیزه برای حضور بیشتر در جمع، احساس خود‌کم‌بینی، قرار نگرفتن در اجتماعات سالم و … به وضعیت ناخوشایند بدن خود شدت می‌بخشند. ولی افراد چاق در اغلب مواقع بی‌خیالند و به اصطلاح می‌توانیم بگوییم اگر دنیا را آب ببرد، آنها را خواب می‌برد!روانشناس چاقی

افرادی که یک مقدار چاق هستند، اغلب به‌دلیل برخی خصوصیات اخلاقی مثبت، که در اصطلاح به آن راحت گرفتن زندگی و بی‌خیالی می‌گوییم، چاق می‌شوند! ولی وقتی همین اشخاص چاق به ظاهر خودشان اهمیت می دهند، وزن بالایشان باعث ناراحتی و افسردگی‌شان خواهد شد. و از اینکه نمی‌توانند در مهمانی‌ها و مراسم‌ها، لباس‌های مورد علاقه‌شان را بپوشند دچار افسردگی ‌شوند. حتی در مواردی، این افراد به‌دلیل چاقی زیاد خجالت می‌کشند و زیاد از منزل خارج نمی‌شوند و در نتیجه چاق‌تر و افسرده‌تر می‌شوند.

تحقیقات نشان می‌دهند که اکثر مردم در طول عمر خود حداقل یک مرتبه به طور نسبتا جدی به وزن خود فکر کرده‌اند. ولی به‌نظر اساسا خانم‌ها حساسیت بیشتری داشته، و هم به نزد متخصصان تغذیه می‌روند، و هم بعضا مستقیما یا از طریق سیستم ارجاع برای اصلاح الگوهای ذهنی خود و یا برنامه‌ریزی روانی جهت تنظیم وزن به روان‌شناس مراجعه می‌کنند.

به نظر می رسد افرادی که اضافه وزن دارند، خطاهای فکری مشخصی دارند. بسیاری از افراد مبتلا به چاقی از این که همیشه مجبور هستند غذاخوردنشان را کنترل کنند، احساس بی عدالتی می کنند. این وضعیت افسوس برانگیز است. چون این افراد خودشان را به شیوه ای کاملا منفی و بدون این که کلیت خودشان را در نظر بگیرند، قضاوت می کنند. این افراد گاه فکر می کنند تصوراتشان درست است حتی اگر شواهد بر خلاف آن باشد.

اگر تصویر ذهنی‌ای که فرد از خودش دارد اشتباه باشد می‌تواند تبعاتی از قبیل افسردگی و یا دست زدن به رژیم‌های غذایی دوره‌ای ناموفق، و در نتیجه احساس حقارت را هم در پی داشته باشد. از مهم‌ترین عوامل چاقی، باور به این جمله است که: «من چاق هستم». افکار انسان مانند امواج رادیویی عمل کرده و زمانی که فرد به چیزی می‌اندیشد، فرکانس این اندیشه، تصویرش را در کائنات و جهان هستی منتشر می‌شود و افکار با تصاویر همانند و یا فرکانس‌های مشابه را جذب می‌کند. و همان طور که می دانید، هر چیزی که انتشار می‌یابد، به سوی منبع خود بازمی‌گردد و این منبع خود شخص است.

حتی فکر کردن به چیزهایی که نمی‌خواهیم باعث جذب آن می‌شود، حتی فکر کردن و تمرکز روی نخواستن‌ها خود باعث جذب آن خواهد شد. درواقع، قانون جذب، نمی‌شنود که ما آن را نمی‌خواهیم، بلکه، فقط آنچه را که درباره‌اش فکر می‌کنیم، متجلی می‌سازد. از این منظر، اضافه وزن نماینگر نیاز به حمایت است. فرد می‌خواهد خود را در برابر آزارها، تحقیرها، انتقادها، سوءاستفاده، جنسیت و ترس از زندگی محافظت کند. پس ناخودآگاه می‌خواهد درشت اندام شود و قانون جذب بزرگی را با چاقی هم معنی می‌کند.

افراد چاق در مقایسه با کسانی که وزن طبیعی دارند، ممکن است به نشانه‌های بیرونی گرسنگی (مثل منظره، بو، طعم و موعد غذا) حساسیت بیشتر و به نشانه‌های درونی گرسنگی (از قبیل پیام‌های سیری روده‌ها) حساسیت کمتری داشته باشند. افراد چاق معمولا هم خوب غذا می‌خورند و هم غذای خوب می‌خورند! به عبارتی افراد چاق بیشتر نسبت به حجم، کیفیت، مزه، طعم و تازگی و پرکالری بودن غذا حساس هستند و معمولا اشتهای بهتری هم دارند.

محرک‌هایی مانند بو، مزه، منظره، و موعد غذا در این افراد بیشتر موجب پاسخ‌گویی و ایجاد اشتها می‌شود. بد نیست بدانیم که این پاسخ‌دهی بیش از اندازه در افرادی که وزن طبیعی ولی رژیم غذایی مزمن دارند نیز وجود دارد، پس می‌تواند نشان‌دهنده دل‌مشغولی فکری فرد درباره رفتار خوردن باشد. لذا شاید ساده‌ترین گام رفع این عوامل باشد. به عبارتی اگر غذا با سس‌های رنگی و بودار تهیه شود یا در معرض نور یا تزیین‌های اشتهابرانگیز باشد معمولا اشتهای فرد چاق را برای خوردن بیشتر تحریک می‌کند ولی در فرد معمولی تاثیر چندانی ندارد. روانشناسی چاقی و تفاوت هوس با گرسنگی

یک تحقیق علمی نشان می دهد، بسیاری از افرادی که اضافه وزن دارند، بین گرسنگی و سایر احساس هایی که حس گرسنگی ایجاد می کند، تفاوت قائل نیستند. بعضی هایشان حتی احساس دلشوره را با گرسنگی اشتباه می گیرند. زمانی که شما گرسنه نیستید و فقط دلتان می خواهد که چیزی بخورید، در واقع، شما «میل» به غذا دارید. وقتی که میل شدید به خوردن یک نوع غذای خاص یا خوراکی همراهتان را دارید، شما «هوس» غذا کرده اید. وقتی هم چند ساعتی از آخرین باری که غذا خورده اید گذشته است و احساس می کنید که شکمتان خالی است، شما گرسنه هستید.

اختلالی به نام پرخوری عصبی نیز وجود دارد که عامل چاقی است. این اختلال باعث می‌شود فرد هر چه بیشتر از نظر روانی به هم می‌ریزد، بیشتر بخورد و در نتیجه چاق‌تر شود. در واقع، در اینجا خوردن یک نشانه برای بروز خشم و ناراحتی در فرد است.

به نظر می‌رسد نقش انتظارات هم در چاقی مهم است. در آزمایش كودكان چاق و معمولی حق داشتند روزی یك بستنی بخورند. این روند به مدت دو هفته ادامه داشت. پس از آن اعلام شد كه بنا به دلایل منفی دستگاه بستنی‌ساز خراب است. اول آنكه كودكان چاق، بیشتر از كودكان طبیعی نسبت به این امر واكنش منفی مثل غرولند كردن و شكایت كردن نشان دادند. ثانیاً وقتی اعلام شد كه عیب دستگاه‌ها برطرف شده، كودكان معمولی، تقاضای بستنی روزانه خود را كردند، در حالی كه كودكان چاق، مدعی دریافت بستنی‌های این ایام اخیر هم بودند، و بعضاً قهر هم می‌كردند!

بدن ما، ماشین عجیبی است كه دقیقاً می‌داند چه‌وقت هنگام خوردن است و چه موقعی باید به آن پایان داد، اما برخی عوامل این مكانیسم را دستخوش تغییر می‌سازند، ضمناً این جمله‌ها به گوش‌تان آشناست: «بشقاب غذای خود را تمام كن! مردم بیچاره‌ای وجود دارند كه چیزی برای خوردن ندارند»…! یعنی شاید هنگامی كه فرد، اشتهایی به خوردن ندارد با گفتن این جمله كه بشقاب غذای خود را تمام كن، وی را به سمت پرخوری سوق می‌دهیم. این امر باعث می‌شود فرد نتواند رفتار خوردن را متوقف كند و تا مثلاً بسته چیپس را تمام نكند از خوردن دست نمی‌كشند.

بله، پژوهش‌ها نشان می‌دهد كه با آموختن روش‌های روان‌شناسی، از قبیل روش‌های وانهادگی، تن‌آرامی و عادت سازی، به جایگزینی این روش‌ها جهت كنترل احساسات منفی در هفتاد درصد موارد، كاهش چشمگیری در وزن، و اصلاح الگوهای تغذیه‌ای، و در باقی موارد، حداقل رضایت از خود به‌وجود می‌آید.

توجه داشته باشید که در کنار یک متخصص روان، افراد می توانند عادات اشتباه غذا خوردن خود را پیدا کرده و با تقویت مهارتهای شخصیتی و روحی خود، این عادات سخت و اشتباه را کنار بگذارند. به عبارتی دیگر، همراه با یک متخصص روان، تشخّص و مَنِش خوردن در افراد شکل گرفته و تثبیت می شود. بطوری که هرگز دیگر نگران پرخوری و اشتباه خوردن نباشند. بعلاوه، یک متخصص و مربی روح و روان، با گسترش بینش فرد در زمینه های دیگر روحی کمک می کند تا افراد بتوانند با وسوسه های خوردن بدرستی برخورد کرده و بجای جنگیدن و مبارزه با خود بتوانند به بالانس و توازنی از لذت کم خوردن بهره ببرند.

علم روانشناسی، امروزه با دستانی پر از ابزارهای شناختی و مهارتیِ روحی و روانی در خدمت ماست تا اندامی متناسب و موزون و سالم و پر انرژی تجربه را کنیم. بیایید از علمی که در اختیار ماست برای کاهش وزن و رهایی از چاقی، در کنار مجموعه عادت‌های غذایی تازه، همراه با برنامه‌های ورزشی برای خود، بهره ببریم. سالم وتندرست باشید

منبع مدیریت استراتژیک بدن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد علی آزاد محفوظ می‌باشد.

“);
WinPrint.document.close();
WinPrint.focus();

setTimeout(function () {
WinPrint.print();
}, 500);

return false;
});
});

function initContactForm(contactEmailFieldValue, formTitle)
{
eds2_2(‘#dnn_ctr987_ViewEasyDNNNewsMain_ctl00_hfContactFormID’).val(contactEmailFieldValue);
eds2_2(‘#dnn_ctr987_ViewEasyDNNNewsMain_ctl00_pnlContactInputForm’).css(‘display’,’block’);
eds2_2(‘#dnn_ctr987_ViewEasyDNNNewsMain_ctl00_pnlContactFormMessageSent’).css(‘display’,’none’);
eds2_2(‘#dnn_ctr987_ViewEasyDNNNewsMain_ctl00_lblContactFormTitle’).html(formTitle);
}

eds2_2(function ($) {
if (typeof edn_fluidvids != ‘undefined’)
edn_fluidvids.init({
selector: [‘.edn_fluidVideo iframe’],
players: [‘www.youtube.com’, ‘player.vimeo.com’]
});

});
/*]]>*/

ارایه مدرک در پایان آموزش

هفده و هجده مرداد ماه

پنجشنبه و جمعه( ۱۶ ساعت )

هزینه ثبتنام: ۳۸۰ هزار تومان

روانشناس چاقی

ثبتنام: تماس با شماره های داخل عکس

ارایه مدرک در پایان آموزش

دوم و سوم مرداد ماه

پنجشنبه و جمعه( ۱۶ ساعت )

هزینه ثبتنام: ۳۸۰ هزار تومان

ثبتنام: تماس با شماره های داخل عکس

تسهیلات مرکز زندگی برای توسعه­ی آموزش حرفه­ای روانشناسان و مشاوران

به لطف خدا و پشتیبانی متخصصان توانمند و نام­آور و در سایه استقبال در خور توجه دانشجویان و دانش­آموختگان روانشناسی کشور، گام های سودمندی را در آموزش حرفه­ای روانشناسی برداشته است.

با توجه به درخواست شرکت­کنندگان در کارگاه­های آموزشی و به منظور تسهیل حضور همکاران بیشتری از حرفه، مرکز زندگی در نظر گرفته است تسهیلات زیر را برای شرکت در کارگاه های آموزشی تخصصی روانشناسی زمستان ۱۳۹5 اعمال نماید.

     1-به دلیل جایگاه رفیع فعالان عرصه آموزش، مشاوران شاغل در وزارت آموزش و پرورش  می­توانند در دو کارگاه      تخصصی از تخفیف ۱۰ درصدی برخوردار شوند.

2-برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به ازای هر کارگاه تخصصی تخفیف ۱۰ درصدی در نظر گرفته شده است.

3-  چنانچه فردی تمایل به شرکت در بیش از یک کارگاه داشته باشد به ازای کارگاه­های دوم به بعد ۵ درصد تخفیف اعمال خواهد شد.

4-روانشناسان و مشاوران معرفی شده از کلیه ارگان­ها  و سازمان­ها، در صورتی که حداقل ۵ نفر باشند، به ازای هر کارگاه تخصصی تخفیف ۱۰ درصدی در نظر گرفته شده است.

 

تبصره: استفاده از تسهیلات بند ۲ و ۳ به صورت همزمان بلامانع است.

تسهیلاتی جدید برای شرکت کنندگان شهرستان ها

با توجه به اینکه گواهی شرکت در کارگاه ها با یک فاصله زمانی از سازمان نظام روانشناسی دریافت می شود بر این اساس مرکز زندگی در نظر گرفته است برای افراد متقاضی کارگاه­های آتی که مقیم شهرستان ها هستند در صورت علاقمندی آنها با اخذ وجهی، مقدمات ارسال پستی گواهی­ ها را فراهم آورد.  

مشاوره و روان‌درمانی بیماران مبتلا به سرطان و مشکلات روانشناختی همراه با بیماری مانند ترس از عود، اضطراب، عوارض ناخوشایند شیمی درمانی، مشکلات در صمیمیت با همسر و مراقبین آنها و نیز سالمندان و مسائل روانشناختی همراه با این دوره از زندگی و مراقبین آنها با رویکرد تحلیلی

 

لینک وقت دهی اینترنتی (کلیک نمایید)

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی

طراحی سایت و سئو

آیا می دانید که چگونه باید رژیم بگیرید؟
آیا می دانید که چگونه باید به هنگام ولع، گرسنگی، استرس، خستگی، دیدن غذاهای رنگارنگ، فشارهای اجتماعی ( نظیر تعارف های پی در پی دوستان و آشنایان، حضور در میهمانی ها و رستورانها) پرخوری نکنید؟
آیا می دانید غذا خوردن هم نوعی رفتار است که مغز شما با آموزش روان شناختی می تواند بدکارکردن آن را کنترل و مهار کند؟
آیا میدانید که با تغییر شیوه فکر کردن و سبک زندگی‌تان می‌توانید برای یک عمر از اضافه‌وزن و چاقی رهایی یابید و لاغری بمانید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روانشناس چاقی

مرکز طلوع سلامت در حوزه های روانشناسی سلامت، مشاوره و سلامتی فعالیت دارد.

02126656750 – 02122793840

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، خیابان دولت، خیابان اختیاریه جنوبی، کوچه نگار، پلاک۲، طبقه اول، واحد۴


کد تایید *

متخصصین و پژوهشگران در حوزه روانشناسی با تحقیقاتی که بر روی درمان چاقی کرده اند. به نتایج بسیار موجهی برای درمان این عارضه رسیدند . که می تواند نقش بسیار مهمی در درمان چاقی ایفا کند . در خیلی از مواقع عریشه چاق شدند. افراد علت روحی و روانی دارد ابتدا به معرفی این موارد می پردازیم .

چاقی عارضه است که نه تنها بر روی سلامت جسمانی افراد تاثیر بدی میگذارد بلکه تاثیر بدی بر روحیه احساسات این افراد می گذارد و خواین مسئله منجر به چاق تر شدن این افراد می شد . این افراد در اکثر موارد دچار بی اعتماد به نفسی هستند و در بعضی مواقع  این علت منجر به انزوا در این افراد می شود ولی علم روانشناختی با روش های جدید خود به حل این مشکل پرداخته است و نتایج مثبتی هم گرفته است.

ابتدا باید خوب بدانیم به چیزهایی برای بدن لازم است و کدام موارد باعث چاقی می شود و به از آن می توانیم . براساس یک برنامه دقیق منظم غذایی برای کاهش وزن اقدام کنیم .و لازم است تمامی باور غلط در ذهن خود دور کنیم

قبل خورد غذا لازم است در ذهن خود به این باور رسیدید که اگر این مقدار غذای تعیین شده را مصرف کنید کافی است و دیگر لازم به خورد بیش از این نیست.روانشناس چاقی

یکی از مفیدترین راهها برای رسیدن به یک وزن ایده آل ورزش کردن به منظم می باشد . سعی کنید هنگام ورزش به موسیقی کوش دهید این به شما در ورزش کردن انگیزه می دهد و باعث می شود از این کار خسته نشوید.

در زمان های مختلف وزن و سایز خود را یک کنید و در دهانتان به خود تبریک بگوید تا بتوانید بیشتر دراین کار با موفقیت با انگیزه تر جلو بروید .

آدرس رایانامه شما برای کسی نمایش داده نمیشود موارد الزامی مشخص شده اند *

نظر

ارسال نظر

Find us on:

ثبت نظر

طراحی و توسعه با ♥ توسط شرکت دروازه های نوین پارس

روانشناس چاقی
روانشناس چاقی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *