مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

 
helpkade
مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی
مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

مشاوره تلفنی و روانشناس تلفنی یکی از مراکزی است که در شرایط اورژانسی بسیار حائز اهمیت است در مقالات گذشته ماهیت کلی از روش مشاوره دادن دکتر مشاور تلفنی و مشاوره غیر حضوری داده ایم حال قصد داریم به روند کاری مشاور خانواده تلفنی و مشاوره ازدواج تلفنی بپردازیم.

در مرکز مشاوره تلفنی مشاوری که به عنوان مشاور تلفنی در حال پاسخگویی به شماست به تکنیک هایی جهت ارائه مشاوره تسلط دارد زیرا ممکن فردی در شرایط بسیار اورژانسی تماس بگیرد و نیاز است در آن لحظه بهترین راه حل ممکن از سمت مشاوره ارائه شود

 

 

در زمینه ی مشاوره تلفنی خانواده در زمینه های اختلافات زناشویی ، روابط آشفته ی والدین با نوجوان و یا کودک خود، مشکلات بین فردی تماس بگیرند و بی شک ممکن است مشاور به شما پیش نهاد کند که حتما به صورت حضوری به حل مشکل خود بپردازید.

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

در یک سری از موارد افراد نمی دانند به صورت دقیق نیاز است نسبت به مشکل پیش آمده به کدام دکتر روانشناس و با چه تخصصی مراجعه کنند و از طریق دکتر روانشناس تلفنیآگاه می شوند نیاز است به چه کسی مراجعه کنند.

 

 

در زمینه ی مشاوره تلفنی ازدواج نیز روال به همان صورت است بی شک ازدواج موضوع بسیار مهم و حساسی است که باید طی جلسات مداوم و به همراه کلاس های آموزشی و تست ها به صورت کامل مورد ارزیابی قرار بگیرید.

اما ممکن است یک مشورت با دکتر تلفنی باعث شود شما نسبت به تصمیم خود در زمینه ی ازدواج کمی تامل کرده و با آگاهی بیشتری وارد رابطه و یا ارتباط عاطفی خود را ادامه دهید.

توجه داشته باشید اگر شما با بهترین مشاور تلفنی و بهترین مرکز مشاوره تلفنی هم در زمینه ی ازدواج در ارتباط باشید بی شک به صورت حضوری در روند امری به این مهمی بسیار بهتر است. زیرا مشاور تلفنی هیچ تصویری از شما ندارد و نمی تواند تشخیص های مشکلات فردی را به راحتی انجام دهد و حضور شما شرایط را بسیار هموارتر می کند.

در موارد دیگری که یک روان شناس تلفنی می تواند به شما کمک کند این است که ممکن است گاهی افراد نسبت به رفتن به مشاور مقاومت کنند و حاضر نباشند برای مسائل موجود به مشاور مراجعه کنند در این صورت مشاورین تلفنی می توانند از مقاومت فرد کاسته و او را متقاعد کنند که از یک متخصص در زمینه ی مشکل خود کمک بگیرد.

مشاوره تلفنی و مراکز مشاوره تلفنی به صورت مجزا در تمام زمینه های روانشناسی مشاوره می دهند. مثل ( خانواده ، ازدواج ، نوجوان ، شغلی ، تحصیلی ، کودک …)

که در هرکدام طی دوره های مشخص مشاوره ی تلفنی شبانه روزی و 24 ساعته تحت آموزش بوده اند .

 

تهران، خیابان دولت، بلوار کاوه، نبش اخلاقی غربی، پلاک29، واحد6، طبقه سوم – ساعت کاری: 9صبح تا 10شب

 

والدین کودکانی که دچار اختلال می باشند، با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند که این مسائل موجب می شود گاهی والدین این کودکان بخاطر همین موارد دچار مسائلی می شوند که به موجب آن مشکلات جسمانی و روانی فراوانی برای آنان به وجود می آید. خدمات مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی کمک می نماید که تا حدودی بر این مسائل فائق آیند. خوشبختانه برای برقراری ارتباط نیازی به هیچ گونه هزینه ای نخواهید داشت و می توانید از مشاوره تلفنی رایگان استفاده نمایید.

 

والدینی که دارای فرزندانی هستند که از نظر جسمانی و روانی دچار مشکلاتی می باشند و شاید اغلب مشکلات جسمانی و یا روانی به دلیل همین فرزندان داشته باشند به همین دلیل این مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی می تواند با استفاده از این امکان تا حدودی بتوانند به این مشکلات فائق خواهند آیند. برای تمامی این دسته از خانواده های محترمی که از بضاعت مالی کافی برخوراد نمی باشند با استفاده از مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی بتوانید به راحتی به حل مشکلات خود بپردازند.

 

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

جهت مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی در زمینه روانشناسی – خانواده – جنسی – ازدواج – طلاق – کودک و اعتیاد از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد با شماره های زیر تماس بگیرید

9099072952 تماس از سراسر کشور – 9099072952 (تماس از استان تهران)

پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام ، تعطیل

 

 

آیا برای استفاده از مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی محدویت ساعت تماس وجود دارد؟

برای استفاده از خدمات مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی چه اقداماتی لازم است انجام دهیم؟

آیا در صورتی که تحت پوشش بهزیستی قرار نداشته باشیم می توانیم از مشاوره رایگان این مرکز استفاده نماییم؟

آیا در مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی مشاوره تحصیلی وجود دارد؟

 

همانطور که می دانید برای استفاده از خدمات مشاوره می توانید راه های مختلفی را امتحان نمایید. والدینی که فرزندان آنان دچار مشکل می باشند خود را مقصر می دانند. به عنوان مثال احساس گناه از جمله موارد مهمی است که این سته از والدین با آن درگیر خواهند بود. همچنین افسردگی به دلیل حرف و حدیث هایی که برخی از اطرافیان به وجود می آورند تحمل مشکلات فرزندان را برای آنان سخت تر می نماید. و گاها موجب به وجود آمدن  مشکلاتی همچون افسردگی ، اضطراب و … می گردد.

 

همین مشکلات و متاسفانه افزایش چشم گیری بیماری ها و نوع اختلالاتی که برای تمامی کودکان سرزمین ما در حال به وجود آمدن می باشد ما را برآن داشت تا مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی را برای شما فراهم نماییم باشد که بتوانیم کمی از مشکلات والدین عزیزی را که دچار این مشکلات می باشند را کاهش دهیم.

 

در ادامه به صورت کامل در رابطه با خدمات مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی توضیحاتی را به شما عزیزان ارائه خواهیم داد. اما برای استفاده از خدمات مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی می توانید با شماره های 9099072952 تماس از سراسر کشور و 9099072952 (تماس از استان تهران) پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام ، تعطیل اطلاعاتی را به شما عزیزان ارائه دهیم.

 

 

 

 

 

 

مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی در زمینه های مختلف و برای سنین متفاوت همه روزه ، به صورت رایگان تمامی خدمات را به کلیه والدین و همچنین فرزندان آنان خدمات لازم را ارائه می نماید.

 

 

 

 

 

همانطور که ذکر گردید، اغلب این والدین به دلیل مشکلات فرزندانشان دچار مشکلات و حتی بعضا اختلالات روانی می شوند به عنوان مثال برای درمان این خانواده ها یکی از رویکردهای درمانی ACT یا همان رویکرد مبتنی بر پدیرش می باشد. با استفاده از این رویکرد خانواده ها می آموزند که فرزند آنان با سایر کودکان متفاوت می باشد و به همین دلیل این مشکل هرگز به دلیل گناه آنان نبوده است و راه های آرام کردن خود را می آموزند.

 

نوع دیگری از خانواده درمانی MPT می باشد. در این رویکرد درمانی خانواده های که فرزندان آنان به عنوان مثال دچار بیش فعالی می باشند، می توانند با استفاده از این رویکرد درمانی و با استفاده از مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی ابتدا خانواده ها را درمان می نمایند و پس از آن می توانند برای درمان و همچنین تربیت فرزندان خود آماده تر شوند و همچنین راحت تر می توانند با این دسته از مشکلات فرزندان خود کنار بیایند.

 

برخی از والدینی که دارای فرزندان عقب مانده ذهنی و یا کودکان دارای طیف اوتیسم و یا … می باشند، آموزش هایی را برای نحوه برخورد با این فرزندان داده می شود تا بتوانند راحت تر با این مشکل کنار بیایند. به عنوان مثال یکی از انواع طیف اوتیسم به نور حساس هستند و گاهی والدین بدون اطلاع از اینکه این فرزند آنها به این مشکل مبتلا می باشد، این مورد را رعایت نکرده و موجب عصبانیت و ایجاد مشکل در فرزندان آنها می باشد.

 

 

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

 

 

نحوه تمرین و همچنین آموزش برای کودگان می تواند متفاوت باشد. قطعا والدینی که با کشکلاتی همچونبیماری های جسمانی و یا اختلالات روانی دچار مشکلاتی می باشند، که این موضوع می تواند موجب افسردگی و همچنین ایجاد بیمتاری های مختلف جسمانی شوند. یکی از خدماتی که به مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی مربوط می شود آموزش هایی برای تمرین های این کودکان می باشد.

 

والدینی که دارای کودکان طیف اوتیسم می باشند، معمولا در مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی ابتدا شناخت مناسبی در رابطه این دسته از کودکان ارائه می دهند و پس از این اطلاعات می توانند شناخت بیشتری از کودکان خود داشته باشید. همچنین پس از این شناخت می توانند همکاری بهتری با مراکز مشاوره و همچنین مشاوران و روانشناسان در این زمینه داشته باشند. کودکانی که دارای این مشکلات می باشند، این حق را دارند که همانند سایر کودکان دیگر رشد کنند و این رشد باید بر اساس شرایط آنان صورت پذیرد.

 

آموزش و کسب دانش کودکان تحت پوشش بهزیستی با سایر کودکان متفاوت می باشد و این موضوع از جمله امور مورد توجه در  مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی می باشد. به همین دلیل از انواع مشاوره هایی که می توان در این رابطه به آن اشاره نمود، همین نحوه آموزش هایی است که به والدین برای رشد علنی آنان داده می شود تا بتوانند بهتر رشد کنند و معلولیت آنان موجب محدودیتشان نشود.

 

 

افرادی که از بضاعت مالی کافی برخوردار نمی باشند، مانند هر فرد دیگری این حق را دارند که به بهترین شکل دست به انتخاب همسر خود بزنند. اما گاهی به دلیل مسکلات مالی که برای افراد مختلف وجود دارد که به دلیل مشکلات مالی ممکن است نتوانند به پاسخ سوالات خود دست یابند و یا اینکه مشکلات خود را حل نمایند. به همین دلیل این امکان وجود دارد تا شما با استفاده از مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی به راحتی با فرد مورد نظر خود دست به انتخاب و دریافت مشاوره های لازم نمایید.

 

با توجه به اینکه برخی از مراجعین ممکن است در زمات دیرتری نسبت به سایرین از این امکان آگاه شوند و یا اینکه از این موضوع بی اطلاع باشند و زمان کمی برای فکر کردن و یا دریافت مشاوره داشته باشند، به همین دلیل خوشبختانه مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی می تواند به آنان کمک نماید تا در هر زمانی و بدون محدودیت بتوانند در رابطه با اینکه چگونه انتخاب نمایند و شرایط و اینکه معیارهای یک انتخاب مناسبی چه چیزی می تواند باشد را از این طریق کسب نمایند.

 

یکی از خدماتی که در مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی برای تمامی پسر ها و دختران جوان صورت می پذیرد این است که می توانند با توجه به تست های شخصیت نسبت به شخصیت خود و همچنین طرف مقابلشان قبل از اینکه زمان زیادی را با او بگذرانند و بدون اینکه نیازی به رابطه دراز مدت داشته باشتد بتوانند به شناخت کامل تر و دقیق تری در زمینه خصوصیات اخلاقی فرد مقابل دست یابند.

 

 

 

همانطور که می دانید مشکلات نوجوانان در برخی از مواقع  مشکلاتی همانند بزهکاری نوجوانان می باشد. به عنوان مثال بزهکاری نوجوانان یکی از مواردی است که ریشه آن به خانواده های این نوجوانان در درجه اول مربوط می شود. به همین دلیل یکی از خدمات مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی این است که ابتدا به حل مشکلات مربوط به خانواده ها می پردازند.

 

برخی از نوجوانان به دلیل خظاهایی که در دوران کودکی و نوجوانی مرتکب آن شده اند، در ندامتگاه به سر می برند و به هیمن دلیل ممکن است از نظر روانی متحمل مشکلات و فشار روانی بسیار زیادی بشوند. این موضوع می تواند با توجه به سن حساس نوجوانان و الگو گیری از همسن و سال های خود، موجب ایجاد مشکلاتی بیشتری شوند. به همین دلیل ما به این دسته از نوجوانان کمک می نماییم تا با استفاده از مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی از مشکلات احتمالی جلوگیری به عمل آورند.

 

تمام خدماتی که در مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی صورت می پذیرد. تنها منحصر به مشکلات جسمی و یا روانی نمی باشد. کودکان و نوجوانان تحت پوشش بهزیستی در برخی از موارد دچار مشکلات تحصیلی می باشند و در این رابطه مشاوره تحصیلی ایران تحصیل به آنان کمک می نماید تا بتوانند بر مشکلات تحصیلی خود غلبه کنند و همانند سایر دانش آموزان دیگر از امکانات تحصیلی بهره مند گردند.

 

 

 

 

 

 

قطعا افرادی که تحت پوشش بهزیستی قرار دارند، از تمکن مالی کافی برخوردار نمی باشند. به همین دلیل یکی از خدمات در نظر گرفته ما برای این دسته از عزیزان مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی می باشد. در واقع مراجعین عزیز با استفاده از برقراری ارتباط با مشاوران رایگان می توانند از تمامی خدماتی که در این مقاله ارائه گردید، بهره مند شوند بدون اینکه نیازی به مراجعه حضوری داشته باشند.

 

یکی از محاسن مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی این است که همیشه در دسترس شما خواهد بود و به همین دلیل بدون هیچ گونه محدودیتی می توانید از تمامی این خدمات بهره مند گردید. یکی از مشکلاتی که از سوی خانواده های نحت پوشش برای مراجع به مشاور وجود دارد، ممکن است احساس شرم و خجالت از بیان مشکلات باشد که با استفاده از مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی بدون اینکه کسی نام شما را بداند ، می توانید مشکلات خود را حل نمایید.

 

برای استفاده از خدمات مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی و همچنین کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه استفاده از می توانید مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی در ارتباط باشید. مشاوران بهزیستی ما همه روزه ؛ حتی ایام تعطیل ،آماده ارائه خدمات به اولیای عزیز و فرزندان آنان می باشند . کافی است با شماره های مندرج در وب سایت تماس حاصل نمایید تا به اطلاعات لازم را به دست آورید.

 

 

 

 

تخصص افرادی که مشاوره می دهند چیست؟

هر یک از افرادی که به شما خدمت رسانی می کنند به تنوع موضوعی که در این مقاله برای شما تدارک دیده شد، از رشته ها و همچنین مدارک تحصیلی متفاوتی برخوردار می باشند، به همین دلیل شما بدون هیچ گونه نگرانی می توانند با مشاوران ما در ارتباط باشند. تنها موضوعی که حتما به هنگام برقراری ارتباط با مشاوران باید دقت نمایید این است که تمامی موضوع خود را مطرح نمایید تا به کارشناسان مربوطه متصل شوید. در رابطه با زمان گفتگو نیز، هیچ گونه محدودیتی در این رابطه وجود نخواهد داشت به همین دلیل می توانید به راحتی به انجام گفتگو با کارشناسان مربوطه بپردازید.

 

آیا می توان از کتاب های آموزشی در رابطه با کودکان دارای اوتسیم و یا مشکلات جسمانی بهره مند شد؟

مشاوران ما در رابطه با انواع آموزش و همچنین نوع بینش در رابطه با موضوع این دسته از کودکان ارائه می نمایند اما با این بدان معنا نمی باشد که کتاب های جداگانه ای در این رابطه تهیه و تدارک دیده شده است. مشاوران ما تنها می توانند به شما تمامی کتاب های لازم در این زمینه را معرفی نموده و در رابطه با نحوه استفاده از آنان و همچنین موارد مناسبی برای هر یک از والدین داری این فرزندان توصیحات لازم را ارائه نمایند. همچنین لازم به ذکر است که برخی از آموزش به دلایل بسیار زیادی قابلیت اجرا توسط والدین نخواهد داشت. به همین دلیل انتظار نمی توان داشت که با استفاده از مطالعه این کتاب به تمامی آنچه مد نظر دارید دست یابید.

 

حداقل مدرک مشاوران بهزیستی ایران تحصیل چیست؟

آیا می توان از مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی برای موارد دیگر استفاده نمود؟

بهترین ساعت و بهترین کارشناس این مرکز چه زمانی حضور دارد؟

آیا می توان برای دریافت خدمات مشاوره به صورت رایگان با استفاده از مشاوره حضوری اقدام به دریافت مشاوره در زمینه های مختلف نمود؟

 

 

جهت متصل شدن به مشاوره تلفنی شبانه روزی بهزیستی و دریافت پاسخ سوالات مطرح شده با مشاوران ما به شماره های 9099072952 تماس از سراسر کشور و 9099072952 (تماس از استان تهران) پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام ، تعطیل تماس جاصل نمایید.

 

 

مطالب مرتبط

مشاوره رایگان کارشناسی ارشد

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی

مشاوره انتخاب رشته دکتری

بهترین مشاوره تحصیلی در تهران

مشاوره تحصیلی دانشگاهی

مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی

مشاوره تلفنی بهزیستی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

12,000,000 +

بازدید کننده ایران تحصیل تاکنون

452,000 +

مخاطبان مشاوره تلفنی ایران تحصیل تاکنون

676780

تعداد سوالات سایت ایران تحصیل

15000

حدااقل بازدید روزانه سایت ایران تحصیل

در صورتی که نیاز به مشاوره در زمینه تحصیلی دارید می توانید از تجربیات مشاوران مرکز ایران تحصیل استفاده کنید هزینه هر دقیقه مشاوره 20000 ریال می باشد که می توانید ( از طریق تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099072952) تماس بگیرید و از خدمات مشاوره حضوری بهره مند گردید.

ایران تحصیل یک مرکز مشاوره تخصصی دارای مجوز فعالیت در زمینه تحصیلی می باشد که به صورت خصوصی و غیر انتفاعی فعالیت دارد و هیچ گونه وابستگی به هیچ ارگان خصوصی و دولتی ائم از دانشگاه آزاد ، سمپاد ، سازمان شاهد ، سنجش و … ندارد و تمامی مطالب مندرج در سایت تابع قوانین کپی رایت جمهوری اسلامی ایران و صرفا در راستای اطلاع رسانی و راهنمایی کاربران می باشد.

در صورتی که هر گونه پیشنهاد ، انتقاد یا شکایتی از نحوه عملکرد مجموعه دارید می توانید از طریق ایمیل info@irantahsil.org و یا شماره 02146018960 با ما در ارتباط باشید.

 

پاسخگویی ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل

ارتباط مستقیم با پزشکان و روانشناسان ما : 70707018-021


مشاوره روانشناسی تلفنی شبانه روزی  یکی از خدماتی است که امروزه انجام می شود. از آنجایی که مشکلات مردم زیاد است و همچنین دغدغه های زندگی و فشارهای روانی دور از تحمل شده نیازمند یک مشاور در تمام ساعات شبانه روز هستیم تا بتواند با ما در ارتباط باشد و از مشکلات و مسائل ما آگاهی یابد و راهنمایی های لازم را برای ما فراهم آورد.

مشاوره روانشناسی تلفنی شبانه روزی دارای مزایایی مانند انواع مشاوره ها است با این تفاوت و مزیت که بصورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی هستند. مشاوره روانشناسی تلفنی شبانه روزی با روشهایی موثر در تمام ساعات شبانه روز به مردم کمک می کند که مسائل خود را حل کنند.

تاثیرمشاوره روانشناسی تلفنی شبانه روزی چگونه است؟

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

اگرچه در قدیم کاربرد خدمات مشاوره تلفنی رواج نداشت و از پیشرفت چشمگیری برخوردار نبود اما در حال حاضر این خدمات پیشرفت کرده و یکی از دلایل آن دسترسی همه مردم به تلفن و اینترنت می باشد. همه ی ما در زندگی با چالش ها و مسائلی روبه رو می شویم که حل آن از عهده ما خارج است و نمی توانیم مشکلات و مسائل پیش رویمان را خودمان حل کنیم بنابراین سعی می کنیم با دیگران مشورت کنیم و از آنها راهنمایی بگیریم. چون ممکن است افرادی که انتخاب می کنیم از آگاهی بالایی برخوردار نباشند و در انتخاب درست مسیر راه نادرست را به ما نشان دهند بهتر است با مشاور صحبت کنیم.

در اینجا یک سوال مطرح می شود و آن هم این است که مشاوره چیست؟ فرایندی که در آن به افراد کمک می کند تا بتوانند به درستی هدف های خود را تعیین کنند و یک تصمیم درست و کامل بگیرند. با استفاده از این فرایند می توان مشکلات مختلفی را حل نمود.

شخص مشاور نیز فردی است که پای صحبت های شما مینشیند و به طور کامل با جزئیات تمام موضوع را مورد بررسی قرار می دهد تا قادر به ارائه راه حل های موثر باشد

توانمندی های مشاور

 

روانشناسی مشاوره

روانشناسی مشاوره یکی از زیرشاخه های روانشناسی است که در آن سعی می شود به مراجع کمک کند. ایجاد ارتباط بین مشاوره و مراجع منجر به بررسی کردن موضوعات مختلفی شد که مراجع مختلف از آن عاجز و ناتوان بودند و درصدد راه حل برای آن برآمدند. هنگامی که با استفاده از روانشناسی مشاوره بخواهیم به نتیجه ی دلخواهمان دست یابیم قانون های متفاوتی بیان می شود که در حیطه مشاوره این قانون ها نیز متفاوت اند. اگر دقت کرده باشید مراحل انجام یک مشاوره همانند راهنمایی می ماند‌ که حیطه های بسیار گسترده ای را شامل می شود و می تواند همه ی موضوعات مختلف زندگی باشد فردی، اجتماعی و انسانی را در برگیرد.

اگر بخواهیم هدف کلی روان شناسی مشاوره را بیان کنیم این است که شناسایی فرد توسط خودش را امکان پذیر سازد. این عمل می تواند با استفاده از شیوه هایی مطرح گردد. این شناسایی دارای مزایایی می باشد که از جمله آن ها می توان به موثر و خلاق بودن انسان ها اشاره کرد. روش هایی که در روانشناسی مشاوره بیان می شود به انسان ها کمک می کند که فرد وضعیت فعلی خود را درک کند.

 روانشناسی مشاوره دو هدف را دنبال می کند:

هدف های آنی روان شناسی مشاوره در واقع شناخت و استفاده از شیوه هایی می باشدکه ما را در مسائل مختلف یاری می نماید و به ما کمک می کند راحت تر مشکلاتمان را حل کنیم. این مشکلات متفاوت می باشند و شامل موضوعاتی همچون تحصیل، خانواده، شغل و … هستند. روش هایی که در برطرف شدن این مشکلات مطرح می گردد منجر به درمان اتفاقات قبل از حادثه می شوند و از هدر رفتن سرمایه مادی و معنوی جلوگیری می کند.

هدف نهایی روانشناسی مشاوره استفاده از شیوه هایی است که فرد را قادر می سازد تا بتواند با بینشی درست مسائل را حل کند و به صورت عقلی رفتار کند. در روانشناسی مشاوره مکتب هایی بیان می شود. در این میان چندین مکتب از اهمیت بیشتری برخوردارند. این مکتب ها عبارتند از: مکتب مشاوره مستقیم، مکتب مشاوره غیر مستقیم، مکتب مشاوره نیمه مستقیم.

مشاوره خانواده

اگر از نظر خانوادگی به مشکل برخورده اید می توانید با مشاورین و روانشناسان این حیطه به گفتگو بپردازید و مشکلاتتان را بیان کنید این روانشناسان می توانند مسیر درست را نشان دهند و به شما در حل مشکل کمک کنند. سعی کنید که به هیچ وجه مسائل و مشکلاتتان را با آشنایان، دوستان و فامیل در میان نگذارید چرا که آن ها از آگاهی بالایی برخوردار نیستند و به علت هایی مانند دوست داشتن شما نظراتی را به شما منتقل می کنند که اصلا صحیح نیست و وضعیت خانوادگی شما را نه تنها بهبود نمیبخشد، بلکه بدتر می کند.

مشاوره ازدواج

مشاوره ازدواج یکی دیگر از مشاوره های روانشناسی محسوب می شود. در این نوع مشاوره سعی می شود به زوجینی که توانایی حل مشکلات خودشان را نداشته اند کمک کنند. هدف اصلی مشاوره ازدواج این است که آشفتگی های رابطه و یا ناراضی بودن یکی از زوجین در رابطه را حل کند.

مشاوره کودک

معمولا کودکان نیز با مشکلاتی مواجه می شوند که از جمله این مشکلات می توان موضوعاتی مانند بیش فعالی، استرس، اضطراب، اوتیسم و مشکلاتی از قبیل پرخاشگری کم رویی، شب ادراری، مشکلات جنسی کودکان و…. را نام برد. روانشناسان و مشاورین کودک برای این قبیل مشکلات راه حل هایی مفید و موثر دارند که بسیار کارآمد است. مشاوره تلفنی روانشناسی شبانه روزی یکی از بهترین های راههای ارتباطی ما با مشاور می باشد و دارای مزایای بیشماری است که در اینجا چند نمونه از آن ها را ذکر می کنیم.

مشاوره تلفنی روانشناسی شبانه روزی کمک می کند که بتوان با سرعت بیشتری مشاور دلخواه را یافته و شخصی را انتخاب کرد که بسیار باتجربه و کاردان است و بتواند مسائل و مشکلات را به خوبی بفهمد و روشهایی را برای حل آنها به شما ارائه دهد.

مزایا مشاوره تلفنی

کلبه سلامتی مجموعه ای است که در راستای خدمات مشاوره تلفنی شبانه روزی روانشناسی فعالیت گسترده ای دارد. این مرکز از متخصصان با تجربه و کاردانی در این مسیر استفاده می کند و می تواند راهنمایی های بسیار مفیدی را به مردم ارائه دهد. شما می توانید برای ارتباط با متخصصین مجرب با شماره تلفن 02170707018 تماس حاصل فرمایید و مشکلات خود را مطرح کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. *


نام *


ایمیل *


وب سایت

تا چند سال گذشته استفاده از خدمات مشاوره تلفنی مرسوم نبود و این مراکز توسعه و پیشرفت مناسبی نداشتند. اما در سال‌ های اخیر به دلیل پیشرفت‌ هایی که در حوزه تکنولوژی و دسترسی همگانی به تلفن و اینترنت به وجود آمده است: مراکز مشاوره تلفنی و آنلاین به مراکزی همه‌ گیر، توسعه یافته و کارآمد تبدیل شدند.

چرا که در مراکز مشاوره حضوری تفکیک تخصص‌ های مشاوران به دلیل محدودیت مکانی عملاً غیر ممکن است. و هر مرکز از تعداد محدودی مشاور بهره می‌ گیرد. بنابراین در مشاوره تلفنی، افراد می‌ توانند در هر لحظه که تماس می‌ گیرند به مشاوری که در حوزه مشکل آنها دارای تخصص است مراجعه کنند. مثلاً در حوزه‌ هایی مانند:

مشاوره کودک مشاوره نوجوان مشاوره خانواده سکس‌ تراپی مشاوره ترک اعتیاد و …

دقیقاً با مشاوری که بیش‌ ترین تخصص را در حوزه مورد نظر دارد مشاوره نمایند.

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

افراد هزینه کمتری برای مشاوره تخصصی می‌ پردازند با وجود اینکه مشاوران مجرب و نخبه هستند. به دلیل تلفنی بودن مشاوره، هزینه‌ ها با هزینه‌ های مشاوره حضوری قابل مقایسه نیست.

همچنین افراد به دلیل اینکه در حضور مشاور ممکن است نتوانند همه مسائل خود را به راحتی بیان کنند در مشاوره تلفنی اغلب مشکلات خود را به راحتی عنوان می‌ کنند و نتایج بهتری نیز می‌ گیرند.

سامانه مشاوره تلفنی “الو سلام مشاور”

.در صورت اشغال بودن خطوط، چندین بار شماره گیری را تکرار کنید..با مجوز رسمی و دارای مشاوران با تجربه و متخصص.

سال‌ ها پیش درگیر ماجرای پیچیده‌ ای شدم که نمی‌ دانستم چه کاری باید انجام دهم. تصمیم گرفتم به مشاور مراجعه کنم و بدون اینکه درباره مشاوران تحقیق کنم. چون دچار مشکل مالی هم بودم به یک مرکز مشاوره ارزان قیمت که وابسته به یکی از دانشگاه‌ ها هم بود مراجعه کردم. همین که اسم دانشگاه را دیدم به نظرم قابل اطمینان آمد. بعد از کلی هزینه کردن و وقت گذاشتن به دفتر آنها مراجعه کردم و مشکلات خود را با آنها در میان گذاشتم.

از اینکه تردید داشتم و حتی تمام کارهای اشتباهی هم که انجام داده بودم را گفتم. بعد از چند دقیقه مشاور گفت: دچار اختلال شخصیت دوگانه هستم و باید دارو مصرف کنم.

وقتی آمدم بیرون خیلی به هم ریختم و حالم خیلی بد بود. نمی‌ خواستم الکی دارو بخورم خیلی هم به نظر خودم ناراحتی‌ ها و مشکلاتم عجیب غریب نبودند. به یکی از دوستانم زنگ زدم اونم تعجب کرد گفت چقدر ازت گرفتند، گفتم پنجاه هزار تومان. گفت خیلی هم قیمت پایینی نیست که تو آنقدر بهش اهمیت دادی بهتر است به یک جای درست و حسابی بروی. زنگ زد از دوستش که دانشجوی روانشناسی بود پرسید.

او هم یک شماره‌ تماس داد. تلفنی که با مشاور صحبت کردم و مشکلاتم را گفتم و نظر مشاور قبلی را هم گفتم گفت اصلا برای تشخیص اختلال شخصیت با این میزان ساعت نمی‌ شود چیزی فهمید. و چنین تشخیصی احتیاج به چند جلسه مشاوره دارد، و قطعا مشاوری که من رفتم متخصص نبوده است.

در هر حال تمام مشکلات و تریدهایم را با او در میان گذاشتم. و با راهنمایی مشاور یک راه‌ حل خوب و مناسب پیدا کردم و بعد از آن آشفتگی روحی‌ ام هم بهتر شد. خیلی خوشحالم که به راحتی دارو درمانی را شروع نکردم و در این زمینه‌ ها آدم باید خیلی حساس باشد و تحقیق کند.

ما در مرکز “الو سلام مشاور” در زمینه‌ های: مشاوره خانواده مشاوره روانشناسی اجتماعی مشاوره کودک و نوجوان مشاوره اعتیاد رفتاری و مصرفی مشاوره طلاق و خیانت مشاوره ازدواج به شما عزیزان مشاوره می‌ دهیم.

کافیست با این شماره ها با مرکز “الو سلام مشاور” تماس بگیرید، مشاوران مجرب و متخصص ما شما را به بهترین شکل ممکن در زمینه‌ های مطرح شده یاری خواهند داد و تا انتهای مسیر در کنارتان می‌مانند..در صورت اشغال بودن خطوط، چندین بار شماره گیری را تکرار کنید. .با مجوز رسمی و دارای مشاوران با تجربه و متخصص.

[…] با این وجود بهتر است که قبل از مصرف حتما با پزشک و یا مشاوره تلفنی شبانه روزی پزشکی صحبت کرده و شرایط جسمانی خود را برای وی توضیح دهید. به […]

[…]  مشاوره تلفنی شبانه روزی […]

[…]  مشاوره تلفنی شبانه روزی […]

[…] آگاهی از مشاوره تلفنی شبانه روزی این مقاله را مطالعه […]

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

دیدگاه

نام خود را وارد کنید

موضوع مشاوره

شماره تماس

نوع مشاوره درخواستی خود را مشخص کنیدمشاوره تلفنیمشاوره حضوری

امروزه دختر و پسرهای هستند که بعد از اینکه ازدواج می کنند بدلیل انتظارات بیش از حد به مشکل بر میخورند و میخواهند هر طور که شده نیازهایشان را برطرف کنند و به خواسته هایشان برسند بخاطر اینکه قبل از ازدواج خواسته ها را بازگو نکردند بعد از ازدواج ب برای رسیدن به آنها باید با هم بحث کنند حتی ممکن است به جنگ های بزرگ تری تبدیل شود پس قبل از ازدواج از مشاوره کمک بگیرید تا با استفاده از مشاور همدیگر را بهتر بشناسید و از نیازهای همدیگر با خبر شوید بعد از ازدواج رابطه زن و شوهر کامل تر میشود زیرا اگر شناخت کافی نداشته باشند میتوانند به زندگی آینده خودشان لطمه بزنند و احساس افسردگی در زندگی مشترک کنید.

پیشنهاد می کنیم از مقالات

11 اشتباه دخترانه در ازدواج

و همچنین

چگونه یک دختر را عاشق خود کنیم
نیز بازدید کنید

توصیه میشود برای بهتر زندگی مشترک از مشاوره کمک بگیرید ممکن است نظر شما مشاوره تلفنی باشد مشاور تلفنی ازدواج برای افرادی خوب و مناسب است که نمیتوانند افکارشان را براحتی بیان کنند و بصورت تلفن آنچه که در ذهن و دلشان میگذرد به مشاور می گویند مشاوره تلفنی ازدواج برای کسانی که مشکل مربوط به ازدواج دارند و این مشکلات بر آینده زن و شوهر تاثییر میگذارد برخی افراد بدلیل اینکه مشکل جسمی دارند یا بیان کردن نیاز و خواسته ها برایشان سخت است یا دوری راه باعث میشود نتوانند بصورت حضوری به مرکز مشاوره مراجعه کنند مشکلات خود را با مشاوره تلفنی در میان می گذارند استفاده از مشاوره تلفنی ازدواج یک مزایای خوبی که دارد زمان کمتری صرف انجام نیازهای فردی که ازدواج کرده میشود با استفاده از مشاور تلفنی مشکل فردی که ازدواج کرده حل میشود مشاور تلفنی هم مانند حضوری بفکر درمان شما است

لینک های جذاب:

در سیستم مشاوره ازدواج به صورت تلفنی دیگر نیازی نیست افراد به صورت حضوری مراجعه کنند میتوانند از طریق تلفن مشکلات ازدواج خود را با مشاوره تلفنی در میان بگذارند شما میتوانید بدون اتلاف وقت رفت و برگشت از طریق تلفن مشکل خودتان را حل کنید .

برای استفاده از سیستم مشاوره ازدواج به صورت تلفنی و رایگان مرکز ما می توانید از ساعت 8 لغایت 9 صبح و نیز از ساعت 9 الی 10 شب با شماره 09100973759 تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهرهمند شوید . در صورتی که غیر از این زمان نیاز به مشاوره داشته باشید بایستی از شماره تلفن های هوشمند با شماره 9099070354 که مخصوص سرتاسر کشور و شماره 9092301539 که مخصوص تهران می باشد استفاده کنید و باید توجه داشته باشید شماره های هوشمند فقط از طریق تلفن ثابت امکان پذیر است .

شما میتوانید با تلفن در هر زمانی و هر مکانی با مشاوران تماس بگیرید برخی افراد بخاطر کم رویی یا فاش شدن اسرارشان نمیتوانند به طور مستقیم با مشاوره ارتباط داشته باشند به همین خاطر از مشاوره تلفنی استفاده می کنند و مشکلات خود را راحت بیان می کنند برخی افراد هم قادر به پرداخت هزینه بالا برای رفتن به جلسات مشاوره حضوری ندارند و یا ممکن است در محلی که زندگی می کنید مشاوره وجود نداشت باشد تا به مرکز آن بطور حضوری بروید از این رو مشاوره تلفنی برای همچین افرادی بهتر است و مشاوره از طریق تلفن مشکلات شما را حل می کند .

در مشاوره دل آرام می توانید علاوه بر مشاوره ازدواج از مشاوره های مختلفی از جمله
مشاوره خانواده تلفنی

و همچنین

مشاوره نامزدی تلفنی
و

مشاوره جنسی تلفنی
و نیز

مشاوره تحصیلی تلفنی

،

مشاوره اعتیاد تلفنی
هم استفاده کنید و از مشاوره آن ها به صورت رایگان و شبانه روزی نیز استفاده کنید

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

قبل از اینکه بخواهید ازدواج کنید باید مراحلی را طی کنید تا بتوانید یک ازدواج موفق داشته باشید پس قبل از ازدواج باید این مراحل را در خود و فردی که میخواهد در کنار شما زندگی کند تقویت کنید به این نباید فکر کنید که زمانی ازدواج کردید شروع به شناخت یکدیگر کنید چون آن هنگام که بخواهید مهارت های زندگی را یاد بگیرید ممکن است همان لحظه های اول دچار مشکل بشوید پس قبل از ازدواج باید آمادگی کامل داشته باشید اگر آنها را قبل از ازدواج بشناسید بی شک در زندگی مشترک موفق خواهید شد اول باید به هسری که میخواهید برای زندگی آینده انتخاب کنید توجه داشته باشید و سرگرمی،کار،تفریح توجه شما را نسبت به همسرتان کم نکند قبل از ازدواج توقعات خودتان را به همسر آیندتان مطرح کنید اگر نسبت به توقعات هم توافق کردید خب ازدواج می کنید اگر هم توافق نکردید یا فردی دیگر مخالفت کرد اگر نخواستید موضوع را خاتمه میدهید اگر می خواهید یک زوج موفق باشید قبل از ازدواج و رفتن زیر یک سقف در مورد انتظارات خود با یگدیگر صحبت کنید و به خواسته های هم احترام بگذارید شاید هنگام که میخواهید شرایط خودتان را بگویید از عهده این کار بر نیایید اگر میخواهید زوج موفقی باشید قبل از ازدواج به راهنمایی یک مشاوره خوب نیاز دارید این مشاوره میتواند در این زمینه شما را یاری کند پس مشاوره را به عنوان نیروی کمکی در زندگی خود انتخاب کنید مشاوران میتوانند به شما کمک کنند تا زندگی مشترک خوتان را بهتر مدیریت کنید

با ازدواج کردن شما یک زندگی جدید را آغاز می کنید پس باید آمادگی کافی برای شروع این زندگی داشته باشید و طبق برنامه ریزی جلو بروید و به حقوق و تکالیفی که نسبت به یکدیگر دارند عمل کنند و زندگی مشترک خود را مدیریت کنید بسیاری از کسانی که ازدواج می کنند بعد از مدتی متاسفانه رابطه آنها با هم سرد میشود و احساسی که قبلا داشتن را دیگر ندارند و این اثرات بدی در زندگی آنها می گذارد باید فقط به عشق فکر نکنید باید به مسائلی که در زندگی بعد از ازدواج پیش می آید اهمیت بدهید تا به مشکل تبدیل نشوند ازدواج امری ساده نیست یک تعهد است پس زن و شوهر نسبت بهم مسئولند و هر کسی باید مسئولیتی که دارد را انجام بدهد تا به نتیجه برسد اگر بابت هر کار خوبی که همسرتان می کند تشکر کنید واقعا علاقه همسرتان را بخود نزدیک می کنید و این باعث میشود پایه ازدواج شما محکمتر شود بعد از ازدواج نباید به دیگران اجازه بدهید در زندگی مشترکتان دخالت کنند خیلی از خانواده ها بدلیل دوست داشتن در زندگی فرزندانشان دخالت می کنند و باعث اختلاف بین زندگی مشترک فرزندانشان میشوند اگر بعد از ازدواج میخواهید از مشاوره صحبت کنید مشاوره میتواند درمورد رابطه زناشویی،همسرداری ودیگر مسائل به شما کمک کند تا ازدواجی سرشار از عشق و محبت داشته باشید شما میتوانید در همه مراحل بعد از ازدواج با مشاوره مشورت کنید تا راه کارهایی به شما بگویید تا بتوانید زندگی خود را بعد از ازدواج به خوبی اداره کنید شناخت نسبت به هم در همان اوایل زندگی مشترک مهم است برای مشکلاتی که بعد از ازدواج بوجود می آید و راه حلی برای آن پیدا نمیکنید ضروری است به مشاوران مراجعه کنید

مشاوران خانه مشاوره ایران تلاش می کنند که برای بنای یک زندگی زناشویی موفق راهنمایی های کاملی را ارائه دهد.همجنین با اجراء تست های استاندارد شخصیت برای هر زوج به آنها کمک می نماید که اولا از ویژگیهای شخصیتی طرف مقابلش شناخت پیدا نماید.دوماسطح سلامت روان هر زوج را مشخص می نماید و به این ترتیب زوج های جوان با شناخت بیشتری نسبت به هم می توانند اقدام به تصمیم گیری درست و آگاهانه نمایند .
قبل از ازدواج باید نکات مهمی را مورد توجه قرار داد که عبارتنداز:

ازدواج تنها برای رفع نیاز های روحی یا روانی ،عاطفی و جنسی نباشد بلکه باید از عمق وجود نسبت به تشکیل زندگی خانوادگی و زناشویی داشته باشید و از صمیم قلب داشتن یک خانواده را بخواهید .
ازدواج قلبی خودتان باشد به دلیل شرایط خانوادگی ،اجتماعی وبا فشار و اصرار دیگران نباشد.
بعد از ازدواج شما چه چیزهایی را از دست می دهید و چه چیزهایی را بدست می آورید .آنها را در کف ترازو قرار دهید وسبک سنگین کنید .اگر می دانید آنچه را از دست می دهید بیشتر است.پس باید برای ازدواج تامل و فکر بیشتری نمائید.
در واقع ازدواج وصلت دونفر نیست ،بلکه وصلت دو خانواده است .پس توجه داشته باشید که خانواده ما از نظر فزهنگی ،اقتصادی ،مذهبی تقریبا هم سطح باشند و هر دو خانواده در مورد این ازدواج رضایت کامل داشته باشند.عدم رضایت خانواده طرفین موجب ایجاد مشکلات متعدد برای زوج های جوان می شود.
شما بعد ازدواج می خواهید پدر و مادر شوید آیا در این زمینه فکر کرده اید ،پدر و مادر شدن را باید عاشقانه بخواهید تا بتوانید به فرزند تان عشق را هدیه بدهید.
شما بعنوان همسر باید آماده فداکاری و ایثار برای زندگیتان باشید و هر یک از طرفین نهایت تلاش خود را برای آسایش و آرامش طرف مقابل خودداشته باشد .
سعی نماید نیازهای عاطفی ،روحی وجنسی طرف مقابل تان را شناسایی نماید .از خودتان سوال کنید آیا می توانید آنها را بعد ازدواج بر آورده نماید .شناخت خود را نسبتبه شخصی که می خواهد همسرشان شود کامل کنید .
شخصی را که می خواهید با او ازدواج کنید از صمیم قلب دوست داشته باشید از احساسات خود نسبت به طرف مقابل تان کاملا مطمئن شوید و به این سوال فکر کنید .اگر بعد از چند سال که از ازدواج تان می گذرد .کسی سوال کند اگر به قبل از ازدواج برگردید آیا مجددا ازدواج می کنید؟ آیا پاسخ شما با قاطیعت بله خواهد بود؟

خدمات دیگر مشاوره دل آرام
مشاوره روانشناسی تلفنی
مشاوره انتخاب رشته تلفنی
مشاوره زناشویی تلفنی

مشاوره کنکور تلفنی

تمام حقوق این ساین متعلق به مرکز مشاوره دل آرام می باشد.

چه کسانی به راهنماییی تخصصی نیاز دارد.

در زمان های بحرانی باید چه کنیم در ادامه گفته خواهد شد.

**انتهای صفحه مشاوره خانواده  و روانشناسی رایگان **

.

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

شامل بیش از ۱۰۰ تست روانشناسی و شخصیت شناسی

رایگان

*توجه فایل زیپ می باشد بعد از دانلود با زیپ باز کرده و سپس نصب کنید.

دانلود مستقیم: فول تست روانشناسی و شخصیت شناسی – اندروید

دانلود تست شخصیت شناسی از کافه بازار اندروید

دانلود نسخه IOS  برای گوشی ایفون

*فایل زیپ می باشد- باید بعد از دانلود، فایل زیپ باز کنید و سپس نصب کنید

فول تست روانشناسی شخصیت شناسی IOS بسیاری برای مشاوره شبانه روزی رایگان یا غیر رایگان تماس می گیرندو در صورتی که در زمان بهتر می توانستند آن را انجام دهند

توجه کنید مشکلات شما، ممکن است مشکلات افراد زیادی باشد

و فکر نکنید ته دنیا فرا رسیده و دیگر راه حلی ندارید

هزاران نفر مشکلات مشابه شما دارند و با تلاش مشاور خوب به صورت بلند مدت آن را حل می کنند و زندگی خود را بهبود می دهند. در سنین و دوره های مختلف زندگی افراد با بحرانها و چالش ها دست و چنجه نرم می کنند

مشاوره تلفنی فوری می تواند یک راه حل موقتی باشد ولی باید چالش در بلند مدت و تحت نظر یک مشاور درمان شود.

این بحران ها باید مدیریت شود که سبب ارتقا او می شود

ولی باید توجه داشت که این بحران ها خانواده را درگیر خود می سازد زیرا فرد با استرس، افسردگی،اضطراب، اجتماعی گریزی و غیره دست و پنجه نرم می کند.

برخی از این بحرانها:

هنگامی که در زندگی مشترک به چالش بر می خورید.

قانون اول بدتر نکردن وضعیت است. در این لحظه می توانید از یک مشاور راهنمایی تخصصی بگیرید.

فرد زندگی اش را تبدیل به یک آزمایشگاه می کند و نصایح دوستان، خانواده و اطرافیان که هیچ تخصصی ندارند را در زندگی اجرا می کند.

در این مواقع کنار بکشید یا هیاهو آرام شود

با مشاور خانواده خوب، مشاوره تلفنی بگیرید

سلام ببخشید چطوری میتونم مشاوره بگیرم

با سلام لطفا سوالتان را در همین قسمت وارد کنید موفق باشید

چرا دیدگاهم پاک میشه

سلام متنی با این نام ارسال نشده است

با سلام چگونه مشاوره بگیرم؟

با سلام خدمت شما لطفا سوالتان را در همین قسمت بیان کنید

من زنم با وانس آپ با مرد غریبه چت میکنه چند بار حتی فیلم رقصش که واسش فرستاده دیدم به بهانه متفاوت میره خونه مادرش حتی بردم مسافرت دیدم اونجام بعد از خواب من داره چت می کنه چیکار کنم

سلام به شما دوست عزیز در این مورد اطلاعات بیشتری در اختیار ما قرار بدهید تا باهم بیشتر صحت کنیم. 1. هریک از شما چند سال دارید؟ 2. دیدگاه شما در مورد این رفتار همسرتان چیست و چه نامی به آن می دهید؟ 3. در این مورد با همسرتان صحبت کرده اید؟ 4. اطمینان دارید که فرد مقابل همسرتان مرد می باشد؟

سلام چگونه مشاوره بگیرم

سلام در همین قسمت سوالتان را ارسال کنید

سلام خسته نباشید مشعود داداشمه. 15 سالشه و خیلی با مامانم درگیر میشن. خانواده نسبتا مذهبی داریم و داداشم سبک لباس پوشیدن و دوستاش شبیه چیزی نیست که مامان و بابا هستن, برای همین خیلی درگیر میشن. حتی چند وقت پیش داداشم تهدید میکرد که خودشو میکشه و دستشو با تیغ و پرگار خط میندازه و سیگار میکشه , کلی از درساش رو افتاده . دایم توسط خانواده ترد میشه و همش بهش بد میگن . اما من میشناسمش , اون اینجوری نبود. لج بازی میکنه. یه لج بازی که فکر میکنه درسته. یبار بهش گفتم چرا دستتو اینجوری میکنی؟ گفت حال میده مامان هم حرص میخوره. جدیدا انقدر ناراحتی کشیده مشکل قلبی پیدا کرده. همش نگرانم. همش مضطربم. نگران اینم که اتفاقی براشون بیفته. هرچند فکر کنم داره میفته خیلی تلاش کردم که ببرمشون پیش مشاور. خیلی تلاش کردزم واقعا. اما نشد. مامانم میگه پول نداریم مشاوره گرونه. ولی بازم گفتم باید ببری مشاوره مسعود رو ولی گوش نمیده , البته شرایط و اوضاح مالی بده که نمیتونه همین امروز هم حال مامان بد شد, بخاطر نگرانی زیاد . ولی به گمونم مسعود فکر میکنه مامان ازش بدش میاد من چیکار کنم ؟ نمیخوام اینجوری ادامه پیدا کنه. اوضاع داره بد و بدتر میشه میشه لطفا کمکم کنید؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز احساسات و نگرانی شما و خانوادیتان قابل درک می باشد اما بهتر است دقت کنید که برادر شما در سن بسیار حساسی قرار دارد و اینکه مداوم بخواهید با تذکر و دعوا مشکلات او را برطرف کنید موضوعی را حل نخواهد کرد . نوجوانان اگرچه به خودشان آسیب می رسانند اما به هیچ وجه نمی خواهند خودکشی کنند بلکه فقط می خواهند با یک آسیب بر پوست و بدن خود از هیجانات درونی شان که امکان بروز ندارد کاسته شود. این خودآزاری بسیار گیج کننده و ناراحت کننده می باشد و برای والدین بسیار ترسناک و هشدار دهنده می باشد بهتر است با توجه به اینکه در این سن رفتارهای تکانشی در برادرتان زیاد است و از اهداف اصلی نیز دور شده اند به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا بررسی لازم در این زمینه صورت گیرد اینکه برادر شما در این سن سیگار می کشد، خودزنی دارند ، رفتارهای تکانشی نشان می دهند زنگ خطری برای ایشان محسوب می شود که نیاز به بررسی دقیق با حضور ایشان داد . اینگونه مشکلات نیاز به مراجعه خود شخص به مشاور و در کنار آن همکاری خانواده ها دارد تا بتوانید نیازهای نوجوان را به درستی بشناسید و به او کمک کنید به مسیر درست هدایت شود.

درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید 021-88422495 شاد باشید

سلام خسته نباشید

سلام ببخشید من 24 سالمه و چند روز پیش برای اولین بار خود ارضایی کردم و از اون به بعد هر شب یعنی 4 شب پشت هم اینکارو میکنم .و اضطراب من خیلی بالاست و نزدیک پریود هم هستم .به نظرتون خودارضایی با توجه به دین و اینجور مسایل مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟؟با توجه به این که مجردم و تا حالا پارتنری نداشتم و تمایل جنسی کمی هم داشتم.

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

با سلام خدمت شما دوست عزیز احساسات و نیاز جنسی شما قابل درک می باشد اما بهتر است دقت کنید که خودارضایی می تواند آسیب های زیادی در مدت زیاد برای شما داشته باشد از جمله عوارض خودآگاهی از جمله موارد زیر است:: افسردگی به میزان بالا ، شادی و عشق کمتر، از بین رفتن زیبایی ، از بین رفتن براقیت و زیبایی چشم ها، به هم خوردن ،تناسب اندام و زشتی هیکل ،ریزش موهای سر، ایجاد مشکلات جدی روحی مثل بدبینی و تندخویی و..، دفع بی اختیار منی، بی اختیاری ادرار، بی اختیاری در کنترل منی ،ضعف در قوای جسمی و جنسی ،سرطان پروستات و از نظر دینی نیز این موضوع مورد تایید نیست . بهتر است سعی کنید بر نیازهای جنسی خود مدیریت داشته باشید . دقت کنید که هرچه میزان تمرکز شما بر این موضوع بیشتر شود می تواند باعث شود که شما بیشتر به این نیاز گرایش پیدا کنید . بهتر است برای زندگی روزانه خود برنامه داشته باشدتا میزان تنهایی خود را کاهش بدهید و همچنین از مسائلی که می تواند باعث گرایش شما به خوارضایی شود دوری کنی ، ورزش و تغذیه مناسب نیز می تواند به شما کمک زیادی کند. درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید 021-22354282 شاد باشید

سلام 5سال و 3 ماهه که ازدواج کردم و یک فرزند2 ماهه دارم ما همکلاسی بودیم دوسال باهم دوست بودیم و توی دوستیمون کلی دعوا داشتیم علی رغم علاقه ای که بهشون داشتم ولی چون خیلی بحث و دعوا داشتیم نمیخواستم باهاشون ازدواج کنم و قصد کات کردن داشتم ولی با اصرار ایشون ازدواج کردیم و تو این 5 سال عاشقانه دوسش داشتم و اختلافاتمون هم خیلی کمتر شد. ولی مشکل اصلی من تو این5 سال اینه که بهم ابراز علاقه نمیکنه و از ظاهرم خیلی ایراد میگیره و داغ یه تعریف از رفتارم رو به دلم گذاشته علی رغم اینکه همیشه هم رفتارم هم ظاهرم مورد تایید همه اطرافیانم هم فامیل خودم هم ایشون بوده تو این 5 سال بارها و بارها باهاشون صحبت کردم و ازشون خواستم یکم بهم روحیه بده ازم تعریف کنه بگه دوسم داره ازم کمتر انتقاد کنه بارها با زبون نرم گرفتمش بارها ازش خواهش کردم خیلی وقتا گریه کردم و بهش گفتم من توشهرغربت جزتو هیچکس رو ندارم و حقمه ازت بخام بهم محبتت رو ابراز کنی من زنم نیاز دارم و… ولی هیچ فایده ای نداشته اوایل درجواب خواسته م سکوت میکرد بعدها که دعوا میکرذم و میگفتم سکوتت منو ازار میده اگر دوستم نداری خب بگو بدونم که از زندگیت برم بیرون میگفت نه دوست دارم ولی بگم پرو میشی میگفتم تو امتحان کن تو یذره محبت کنی من صدبرابر انرژی ای که میگیرم بهت محبت میکنم بعدها میگفت من کلا اینجوریم بلد نیستم سختمه و… درصورتیکه تو اون دوسال دوستیمون من بخاطر اینکه بهم محبت میکرد جذبش شدم اوایل زندگی مشترک از ظاهرم خ ایراد میگرفت درصورتی که من بخودم مطمئن بودم و دیگران همیشه از ظاهرم تعریف میکردن ولی ایشون هیچوقت بجز موقع همخوابی تعریف نکرده و نمیکنه و این منو زجر میده از بس ازشون بی مهری دیذم که حتی دیگه خودمم قبول ندارم از ذیدن خودم تو اینه متنفر شدم بخصوص حالا که اندامم هم بخاطر بارداری و زایمان بهم ریخته تو بارداری هم خیلی رک از تغییراتم ابراز نارضایتی میکرد و من ناراحتیمو بخاطر حرفاش بروز میدادم حالا دیگه طوری شده که جز ایراد چیز مثبتی تو ظاهر خودم نمیبینم اعتماد بنفسم رو از دست دادم خسته شدم از گدایی محبت ولی دوسش دارم البته به اینکه دوسم داره مطمئنم چون علاقش رو فقط با کارایی که انجام میده بهم نشون میده مثلا گاهی توی کارای خونه کمک میکنه یا چیزی بخوام برام تهیه میکته ختی اگر پولش خ کم باشه ولی من دلم به اینا راضی نمیشه روحیه ام خ گرفته و این مسئله الان بعداز زاسمان نیست تو کل این5 سال همین بوده. چند وقته تصمیم گرفتم ازش نخوام محبتش رو بروز بده چون فایده نداره لطفا راهنماییم کنید به نظر شما ایراد از منه که نمیتونم با سرد بودن ایشون و تغیر نکردنشون کنار بیام؟؟؟ چون نمیتونم خودمو فقط به چارتا کار خونه اونم گیرم ماهی یکی دوبار یا خریدی که چندماه یبار باشه قانع کنم؟؟؟ چون بخاطر وضعیت مالی متاسفانه همیشه سعی کردم چیز زیادی ازش نخوام ینی دلم نیومده تحت فشاربذارمش ما ساکن کرجیم. هرروز بجز جمعه ها 6ونیم صب تا7 عصر خونه نیستن بخاطر کارشون تو اشتهارد و وقت مشاوره رفتن ندارن البته از نظر ایشون ما مشکلی نداریم خواهشا راهنماییم کنید با سردی ایشون چکار کنم

با سلام خدمت شما دوست عزیز احساسات شما قابل درک می باشد اما بهتر است دقت کنید که تنها با درخواست مکرر به نظر می رسد نمی توانید به نتیجه دلخواه خود برسید البته باید متوجه شویم که همسرتان چه دیدگاهی دارند تا بتوانیم در این زمینه بهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم که نیاز است به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا یک سری آموزش ها نیز در این زمینه در اختیار همسرتان قرار داده شود. البته دقت کنید که مردها به اندازه زنان از احساسات کلامی استفاده نمی کنند و بیشتر در رفتارهای خود ان را نمایش می دهند . بهتر است سعی کنید در کنار درک کردن شرایط مالی همسرتان مقداری نیز به ظاهر خودتان بیشتر رسیدی کنید این موضوع برای مردان از اهمیت زیادی برخوردار است و رفتن به باشگاه هم می تواند باعث شود از نظر روحی بهتر شوید و هم اینکه اعتماد به نفستان در مورد اندامتان بهتر شود. بهتر است سعی کنید از یکجا نشستن و درجا زدن خوداری کنید در اول نیاز است که شما خودتان برای خودتان ارزش قائل باشید تا دیگران نیز این باور را در مورد شما داشته باشند تا زمانی که روحیه شما پایین است و انرژی لازم را ندارید زندگی برایتان یکنواخت و خسته کننده می شود و توقع دارید که همسرتان این مشکلات را حل کنند اما بهتر است سعی کنید علایقتان را بشناسید برای پرورش آنها گام بردارید حتی اگر در منزل هستید از آموزش های مجازی استفاده کنید پرداختن به کارهای مورد علاقه می تواند باعث شود که انرژی بیشتری داشته باشید. سعی کنید علایق همسرتان را نیز شناسایی کنید و به آنها اهمیت بدهید تغییرات هرچند کوچک ایجاد کنید که همسرتان نیز به ان علاقه دارد مثلا : پختن یک غذای مورد علاقه ایشان، پوشیدن یک سبک لباس خاص، تغییراتی در رابطه جنسی، بیان احساسات به سبک خاص، کتاب خواند هر چیزی که می دانید مورد علاقه همسرتان است به این طریق ایشان از نظر روحی بهتر می شوند و توجهشان به شما نیز افزایش می یابد و محیط منزل برایشان جذاب تر است . دقت کنید که در رابطه زندی مشترک بهتر است دنبال مقصر نگردید و هردویتان سعی کنید الگوی مناسبی برای طرف مقابل باشید و به علایق و نیازهای یکدیگر احترام بگذارید و در بهبود زندگی مشترکتان گام بردارید. بهتر است با رفتارهای خود به عنوان یک الگو برای همسرتان باشید بسیاری از افراد احساس می کنند که ابراز علاقه /آنها را کوچک می کند و یا باورهای نادرست دیگری چون صحبت همسر شما دارند( پرو می شوی)و… شما مسیر درست را در پیش بگیرید و به عنوان یک الگو عمل کنید تا ایشان متوجه اشتباهاتشان شوند. البته بهتر است به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا در اول روحیات خودتان مورد بررسی قرار گیرد و در کنار ان مشکلات زندگی مشترکتان نیز بررسی لازم شود. درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید 021-22247100 شاد باشید

ممنونم هرچند تواین چند سال بیشتر وقتا سعی کردم غذا باب میل و انتخاب ایشون باشه و قبل از اومدنشون به خونه به خودم رسیدم ولی ایشون ظاهرا با اصل من مشکل داره😂 ولی ممنونم بابت راهنمایی هاتون. حتما پیگیری میکنم چون چون از بازخوردهایی که گرفتم ازشون روحیه ام بد شده و خودم هم درحق خودم کوتاهی کردم که دست رو دست گذاشتم و به شرایط اجازه دادم مانع رفتنم دنبال علایقم بشن. ولی راهنمایی هاتون حالم رو بهتر کرد دلم خیلی اروم شد از حرف زدن باهاتون

سلام من 16 سالمه یه هفته ای بود به دوست صمیمی ام بی محلی میکردم الان فک میکنم ازم بدش میاد چیکار کنم ؟اصن نمیدونم واسه چی ازش بدم اومده بود

با سلام خدمت شما دوست عزیز نگرانی شما قابل درک می باشد چون در سن شما روابط دوستی اهمیت زیادی دارد ممکن است دوستتان از رفتارهای شما ناراحت شده باشند بهتر است با ایشان صحبت کنید و اختلافات موجود در بینتان را شناسایی و برطرف کنید . دقت کنید که رابطه دوستی یک رابطه دو طرفه است و نیاز است که احترام از سمت دو طرف حفظ شود. شاد باشید

سلام. چطور میتونم مشاوره بگیرم

شوهرم اصلا به من اهمیت نمیده .هیچ بویی از محبت کردن به همسر نبرده .همیشه مثل یک مجسمه منتظره من بهش محبت کنم جای زن و شوهر عوض شده .حتی دریغ از یک نوازش .یکسره خونه فامیلاش میره .دیر میاد خونه زود میره .اصلا توی جمع دوست نداره بیاد سمت من انگار حتی دلش نمیخواد یک کلمه بامن حرف بزنه .وقتی با خانواده اش خوبه بامن قهره وقتی با اونا قهره بامن خوبه

تورو خدا راهنمایی کنید .توی زندگی همیشه من کوتاه میام .هرچی بی احترامی میکنه هرچی اذیت میکنه بخاطر آبروی خانواده م تحمل میکنم اما دیگه تا کی

تمام تلاش ما رضایت شماست.

خانواده درمانی

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان

مشاوره جنسی

کانون مشاوران مشاوره روانشناسی

کانون مشاوران مشاوره خانواده

سایت مشاوره ازدواج

مشاور کو

VeryWellFamily

Family therapy

good therapy

مرکز روانشناسی مشاورانه

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

پاسخگویی شبانه روزی – 02122354282 – 02122689558 – 02144034490

{“duration”: “400ms”,”fill”: “both”,”iterations”: “1”,”direction”: “alternate”,”animations”: [{“selector”: “#scrollToTopButton”,”keyframes”: [{“opacity”: “1”,”visibility”: “visible”
}]
}]
}{“duration”: “400ms”,”fill”: “both”,”iterations”: “1”,”direction”: “alternate”,”animations”: [{“selector”: “#scrollToTopButton”,”keyframes”: [{“opacity”: “0”,”visibility”: “hidden”
}]
}]
}View Non-AMP Version All Rights Reserved


فول تست روانشناسی و شخصیت شناسی – اندرویدDownloads-icon


فول تست روانشناسی شخصیت شناسی IOSDownloads-icon

مشاوره تلفنی شبانه روزی : خانواده به عنوان اولین نهاد مهم در جامعه باید از آرامش و کانون گرم برخوردار باشد و مشکل هر یک از اعضای خانواده در سرنوشت سایر اعضا و خود کانون خانواده تاثیر می گذارد.

زندگی ماشینی امروز ،حجم کاری و کمبود وقت موجب شده است بسیاری ازخانواده هایی که با مشکلاتی در زندگی خود روبرویند حتی زمان و وقت فکر کردن به مشکل خود را نداشته و به همین دلیل آن را به حال خود واگذاشته اند و بدون رسیدگی رها کنند.این مشکلات و مسایل کوچک روی هم انباشته شده و در نهایت ضربه مهلکی را به پیکره خانواده وارد می کند.

بر اساس آمارهای موجود بیشتر مشکلات خانوادگی در ساعاتی اتفاق می‌افتد که هیچ مرکز مشاوره‌ای در آن ساعت فعالیت نمی‌کند. همچنین بسیاری از خانواده ها بنا به دلایلی از رجوع به مراکز مشاوره امتناع میکنند.و یا نمی توانند به این مراکز رفته و مشکلات خود را در میان بگذارند.

با توجه به اهمیت و لزوم مشاوره در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت روانی- اجتماعی آحاد مردم و جامعه با راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی خدمات مشاوره و روانشناسی به نوعی به تحکیم بنیان خانواده توجه شده است.

مشاوره تلفنی و مشاوره خانواده در جوامع پیشرفته به عنوان یک امر مهم تلقی شده است. مرکز مشاوره خانواده اقدام به راه اندازی بخشی با نام مشاوره خانواده تلفنی کرده است. کسانی که از مشاوره تلفنی خانواده بهره می برند با صرف کمترین هزینه و از همه مهمتر با صرفه جویی و ذخیره زمان، می توانند به خانواده به عنوان اصل و رکن زندگی اهمیت بدهند .و مشکلات خود را در این زمینه با مشاوران این مراکز در میان گذاشته و آن را حل کنند.

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

مرکز مشاوره خانواده با استفاده از برترین مشاوران و کارشناسان درامرخانواده و با بهره گیری از این نیرو در بخش مشاور تلفنی خود آماده پاسخ گویی به مشکلات شما خواهد بود. شما می توانید از بخش مشاور تلفنی مرکز مشاوره خانواده استفاده کنید.و به راحتی با کارشناسان ما همکلام شوید.

در هر صورت و به هر نحوی مرکز مشاوره خانواده در راستای ارتقای فرهنگ مشاوره آماده پاسخگویی تلفنی ورفع هر چه سریع تر مشکلات شما گام برمی دارد.

مشاوره تخصصی روانشناختی در حوزه های کودک و نوجوان، خانواده، ازدواج، مشکلات زوجین، پیشگیری از طلاق، مشاوره تحصیلی تربیتی و روان درمانی های فردی و گروهی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق ارائه خدمات، اطلاعات، توصیه‌ها و آگاهی لازم به تماس‌گیرنده، کمک به تماس‌گیرنده برای شناخت مشکل، بررسی و تجزیه و تحلیل آن و همچنین تصمیم گیری و انتخاب راه‌ حل‌های مناسب، کمک به تماس ‌گیرنده برای شناخت توانایی‌ها، پذیرش و تغییر واقعیت‌ها و کاهش ، یا رفع مشکلات و کمک به تماس ‌گیرنده در مواقع اضطراری از جمله اهداف برپایی مرکز صدای مشاور (مشاوره تلفنی) است.

مرکز مشاوره تلفنی علاوه بر برخورداری از متخصصان خبره و با تجربه در زمینه حل مشکلات شما امکانات زیر را در اختیار شما قرار می دهد:

فاکتورهای متعددی در تبدیل شدن یک مرکز مشاوره روانشناسی به یک مرکز مشاوره روانشناسی خوب دخیل هستند . معمولاً افراد سلایق مختلفی دارند. و هر کس بر اساس تجربه و نوع نیاز خود، یک مرکز مشاوره روانشناسی را خوب یا بد می داند. اما در انتخاب یک مرکز مشاوره یک سری معیار اساسی میان افراد مختلف مشترک است:

شاید بتوان مهمترین ویژگی یک مرکز مشاوره روانشناسی خوب را استفاده از روانشناسان و درمانگران مجرب و متخصص دانست. داشتن تجربه بالا، یک امتیاز فوق العاده برای مشاوران یک مرکز مشاوره روانشناسی است. اما بسیاری از اوقات دیده می شودکه افراد مجرب به علم روز و روش های نوین درمان روانشناسی مسلط نیستند. لذا تجربه یا تخصص هر یک به تنهایی نمی تواند پاسخگوی مسائل و مشکلات درمانجویان باشد. وجود ترکیبی از مشاوران متخصص و مجرب در کادر یک مرکز مشاوره روانشناسی می تواند گزینه مناسبی برای انتخاب ما باشد.

یکی از موارد مهم در ارزیابی یک مرکز مشاوره روانشناسی ، وجود درمانگر در حوزه های مختلف روانشناسی است. دردنیای تخصصی امروز، هر مشاور غالبا دریک یا چند حوزه تخصص لازم را دارد. و نمی تواند در تمامی حوزه های روانشناسی، به بهترین شکل مشاوره دهد. بنابراین وجود تخصص های گوناگون در یک مرکز مشاوره روانشناسی ، این امکان را فراهم می کند، تا درمانجوین بتوانند متناسب با بیماری یا اختلالات خود، از خدمات مشاوره استفاده کنند.

یک مرکز مشاوره روانشناسی با کادری قدرتمند می تواند در حوزه های عمومی و تخصصی روانشناسی، برای سنین مختلف ( بارداری، نوزاد، کودک، نوجوان، جوان، سالمند) و در زمینه اختلال های مختلف ( روانی، جسمی ، یادگیری، شخصیتی، رفتاری) در حوزه های تخصصی روانشناسی (افسردگی. وسواس، استرس، ترس، مشاوره فردی، خشم، مدیریت، انزوا) و برای مشکلات خانوادگی و زناشویی، ازدواج، طلاق، زنان، خانواده، مشاوره جنسی پاسخگوی نیازهای مراجعان باشد و توانایی حل مسایل انها را دارد.

امروز با پیشرفت فناوری های گوناگونو افزایش شناخت انسان نسبت به فرایندهای بدن ،امکان درمان خیلی از بیماری ها و اختلالات روانی فراهم شده است . برخی از روش های درمان روانشناسی با استفاده از امکانات و تجهیزات نوین امکان پذیر شده است . اینکه یک مرکز مشاوره روانشناسی ، به امکانات و تجهیزات جدید مجهز باشد یک امتیاز قابل توجه برای آن مرکز محسوب می شود . در حال حاضر برخی از روش های درمان روانشناسی با کمک نوروفیدبک و بیوفیدبک امکان پذیر شده است، روش هایی که نیاز به تجهیزات خاص دارند . وجود این تجهیزات در مرکز مشاوره روانشناسی نشان از به روز بودن و مجهزی ان مرکز دارد .

امروزه روش های درمان بسیار متنوع و گوناگون شده اند. روش هایی مثل روانکاوی ، رفتاری-شناختی، خانواده درمانی، درمان رفتاری، گروه درمانی ، درمان فردی ،گشتالت درمانی و … تنها بخشی از روش هایی است که ممکن است در یک مرکز مشاوره روانشناسی مورد استفاده قرار گیرد . برای درمان موثر یک درمانجو، مشاور روانشناس و درمانگر باید به این روش ها تسلط داشته باشد . با توجه به این که هر بیمار یا درمانجو، شرایط و ویژگی های خاص خود را دارد ، روش درمان او نیز متفاوت است . به همین دلیل استفاده از شیوه های نوین و متنوع درمان روان شناختی در یک مرکز مشاوره روانشناسی ر اهمیت بالاتری پیدا می کند.

تا چندی پیش تنها مشاوره حضوری در مراکز مشاوره ارایه می شد اما در سال های اخیر مشاوره آنلاین و مجازی و تلفنی هم به خدمات مشاوره ای مراکز اضافه شده است. از طریق مشاوره تلفنی یا انلاین هزینه مشاوره رفت و آمد و صرف زمانی تا حد زیادی کاهش می یابد. دسترسی سریع به مشاوره و استفاده از راهنمایی های مشاور روانشناسی در هر زمان از شبانه روز، موجب استقبال چشمگیر مردم، از این نوع خدمات مرکز مشاوره روانشناسی شده است.

یکی از شرایط یک مرکز مشاوره روانشناسی خوب واقع بودن در موقعیت مناسب شهری است. این موضوع باعث می شود تا رفت و آمد درمانجویان و یافتن دفتر این مرکز برای انها اسان تر باشد. نزدیکی مرکز به ایستگاه های اتوبوس، مترو و تاکسی نیز از ویژگی های قابل دسترس بودن مرکز مشاوره است.

مراکز دولتی و سازمان ها معمولا برای ارتقای سطح مدیریتی و حل مشکلات کارمندان خود از مراکز مشاوره و روانشناسی معتبر بهره می برند و با انها قرارداد می بندند. و از این طریق تا حدود زیادی سلامت روانی و مدیریتی سازمان و کارمندان خود را بیمه می کنند. از انجایی که این قراردادها معمولا هزینه های بالایی را برای شرکت ها و سازمان ها در پی دارند، این شرکت ها در انتخاب مرکز مشاوره روانشناسی مورد نظر، حساسیت ویژه ای قائل می شوند. بنابراین درصورتی که مشاهده کنید یک مرکز مشاوره روانشناسی با سازمان ها و ارگان های زیادی طرف قرارداد است، می توانید تا حد زیادی به اعتبار و سطح بالای آن مرکز مشاوره و روانشناسی اعتماد کنید.

مشاوره، مشورت و دریافت کمک اطلاعاتی درباره یک موضوع است که بین مراجع (کمک‌گیرنده) و متخصص (مشاور) انجام می‌گیرد. مشاوره در موضوعات و زمینه‌های مختلف علمی و برای اهداف گوناگون انجام می‌شود که در میان مردم، بیشتر جنبه روان‌شناختی آن (مشاوره روان‌شناسی) معروف است که هدف از آن بهبود وضعیت روحی–روانی و کیفیت ‌بخشی به زندگی مراجع از جهت روانی‌است. مشاور، در مشاوره‌های خانواده، شغلی، تحصیلی و توان ‌بخشی نیز از مهارت‌های روان‌شناختی کمک می‌گیرد . می توان گفت مشاوره، اقدام حمایت‌گرانه بر پایه علوم روان‌شناسی است. مشاور ممکن است به همه نوع مشکلات مراجعان رسیدگی کند و یا صرفا در زمینه های خاصی مانند اعتیاد، اختلالات غذایی و…مشاوره دهد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام*

ایمیل*

وبگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مرکز مشاوره ازدواج زیر نظر کانون مشاوران ایران این امکان را برای شما به وجود آورده است تا بدون صرف هزینه در رفت و آمد خود و و بدون اتلاف زمان در شلوغی و ترافیک بتوانید با مشاوران ما صحبت کرده و مشکلات زندگی زناشویی و خانوادگی تان را با آنها در میان بگذارید. مشاور ازدواج تلفنی ما در مشاوره ازدواج تلفنی آماده اند تا بهترین خدمات را به صورت تلفنی به شما عرضه کنند.

سوالات و نظرات شما در کامنت ها قرار داده شده است.

تماس با مراکز برتر مشاوره ازدواج و خانواده

لیستی از شماره مراکز تخصصی مشاوره تلفنی ازدواج با قیمت مناسب قرار داده شده است. با کلیک روی مرکز مورد نظر تماس گرفته می شود.

مشاوره تلفنی شرق تهران ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵مرکز مشاوره تلفنی شمال تهران ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰مشاوره تلفنی و حضوری غرب تهرانمشاوره تلفنی اصفهانمرکز مشاوره تلفنی شیرازمشاوره تلفنی تبریزمشاوره تلفنی مشهد

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

مشاوره تلفنی ازدواج در زنجانمشاوره پیش از ازدواج قممشاوره قبل از ازدواج قزوینکرجبابلسربوشهراهوازکردستان

سامانه هوشمند مشاوره تلفنی سراسری ایران

یکی از مشکلاتی که اکثر جوانان باآن دست وپنجه نرم میکنند مسائل و مشکلات مربوط به ازدواج بوده که نمی توانند آنرا بصورت حضوری باکسی در میان گذاشته  همواره در بازگو کردن آن مشکل دارند. اغلب این سخنان بسیار مهم ومشکلاتی حیاتی هستند که میتواند تاثیر بسزایی درآینده آن فرد داشته باشد.

ازاین کارشناسان ما در مرکز مشاوره ازدواج برآن شدند تایکی از بهترین مراکز مشاوره تلفنی را درزمینه ازدواج راه اندازی کنند.

مشاور تلفنی ازدواج یکی از بهترین مشاوران ما در مرکز مشاوره ازدواج بوده که میتوانیدبا تماس با مرکز مشاوره ازدواج تلفنی مشکلات خود رابا مشاور تلفنی در میان گذاشته و ازآن نترسید.

مشاور ازدواج تلفنی با صبوری خاصی بشما گوش فراداده و سپس شمارا راهنمایی خواهد نمود.

شماره تماس مراکز برتر مشاوره بعد از بررسی نظرات شما در سایت قرار داده شده است تا دیگران هم بتوانند از این خدمات بهره ببرند.

مشاوره تلفنی یک بستر با ویژگی های زیر است:

این امکان نیز از طریق شماره های درج شده در سایت فراهم شده است.

شما می توانید از این طریق در مورد نامزد و یا فرد مورد نظر خود سوالات بپرسید.

من مراجعان زیادی دارم که نیاز فوری به مشاوره دارند و این امکان از طریق مشاوره تلفنی برایشان فراهم شده است.

به همین سعی کردم تا لیست بالا را تهیه و در اختیار شما قرار دهم.

از طرفی می توانید سوالات و نقطه نظرات خود را در کامنت ها مطرح کنید و یا مشاوره آنلاین رایگان دریافت کنید.

آیا واقعا می دانید چه مولفه هایی در ازدواج مهم است.

تا چه اندازه مشاوره تلفنی می تواند به شما کمک کند.

موضوعاتی همچون:

برای دو طرف باید بررسی شده و میزان تطابق آن ها بررسی شود.

چند ساعت مشاوره پیش از ازدواج میتواند به شما کمک کند که فرد مورد نظر برای ازدواج مناسب است.

یا آموزش ببنید که چه رفتارهایی باید در مواجهه با مشکلات داشته باشید.

منبع: کانون مشاوران ایران

سوالات متداول ۱ – برای مشاوره ازدواج باید چه کنم؟ لیست شماره تماس مراکز مشاوره در سایت قرار داده شد. تا بتونید به راحتی دسترسی داشته باشید.۲ – پسری به من پیشنهاد دوستی داده است. آیا با نیت ازدواج بوده است؟ می توانند بپرسند هدف شما از دوستی چیست؟ آیا می خواهی با هم دوست باشیم یا قصد دیگری از شناخت من داری؟ البته باید توجه داشت که ممکن است فرد صرفا برای مجاب کردن دیگری نسبت به پذیرش پیشنهادش قصد، خود را آشنایی و ازدواج عنوان کند. در چنین شرایطی و در حین رابطه نیز از نوع برخورد، نوع درخواست ها، و سوال ها می توان به قصد واقعی فرد پی برد. آن چه که مشکل ساز است، پذیرش و ادامه یک رابطه با هدف دوستی و سپس وابستگی عاطفی در این رابطه است. بخصوص اگر رابطه با فردی باشد که بسیار پایین تر از ملاک های فرد برای ازدواج با او باشد.۳ – نشانه ازدواج موفق برای خانم ها چیست؟ ۱- او عاشق گذراندن وقت با شما است ۲- او می خواهد آنچه را که می داند به شما یاد دهد ۳- او همیشه وقتی که در اطراف شماست می خندد ۴- او درباره شما نگران است ۵- او خوب ارتباط برقرار می کند ۶- او به شما پشتیبانی بی قید و شرط می دهد ۷- او وفادار است ۸- او اشتباهات خود را می پذیرد ۹- او شما را می شناسد و به ذائقه شما احترام می گذارد ۱۰- او شما را به همان شکلی که هستی می پذیرد

لیست شماره تماس مراکز مشاوره در سایت قرار داده شد. تا بتونید به راحتی دسترسی داشته باشید.

می توانند بپرسند هدف شما از دوستی چیست؟ آیا می خواهی با هم دوست باشیم یا قصد دیگری از شناخت من داری؟ البته باید توجه داشت که ممکن است فرد صرفا برای مجاب کردن دیگری نسبت به پذیرش پیشنهادش قصد، خود را آشنایی و ازدواج عنوان کند. در چنین شرایطی و در حین رابطه نیز از نوع برخورد، نوع درخواست ها، و سوال ها می توان به قصد واقعی فرد پی برد. آن چه که مشکل ساز است، پذیرش و ادامه یک رابطه با هدف دوستی و سپس وابستگی عاطفی در این رابطه است. بخصوص اگر رابطه با فردی باشد که بسیار پایین تر از ملاک های فرد برای ازدواج با او باشد.

۱- او عاشق گذراندن وقت با شما است ۲- او می خواهد آنچه را که می داند به شما یاد دهد ۳- او همیشه وقتی که در اطراف شماست می خندد ۴- او درباره شما نگران است ۵- او خوب ارتباط برقرار می کند ۶- او به شما پشتیبانی بی قید و شرط می دهد ۷- او وفادار است ۸- او اشتباهات خود را می پذیرد ۹- او شما را می شناسد و به ذائقه شما احترام می گذارد ۱۰- او شما را به همان شکلی که هستی می پذیرد

سلام و ممنون از سایت خوب و مشاوران دلسوزتان. خواهرم متاسفانه در مسائل مختلف زندگی به نظرات دیگران خیلی اهمیت می دهد نمی توانم بگویم دهن بین است و نمی توانم بگویم نیست. اگر زمانی کسی حالا مثلا من ، از همسر ایشان گله ای بکنم با اینکه همان موقع از همسرشان دفاع می کنند ولی بعد از چند ساعت می گویند از همسرشان ناراحتند . اگر بپرسم چرا مگر چیزی گفته اند می گویند به بعضی رفتارهای او که نگاه می کنم می بینم تو راست می گویی و مثلا او فلان و فلان است و من از او دلسرد شدم. باز اگر چند ساعت بعد همسرشان تماس بگیرند و با هم به قول معروف عشقولانه بیاندازند می گویند نه تو اشتباه کردی و او خیلی خوب است. برای رفع این مشکل که خودشان هم از آن ناراحتند و در پی راهی برای رفعش هستند چه راهکارهایی می شناسید؟

با سلام اینکه برخی افراد دهن بین هستند درست ولی این چیزی که در مورد خواهرتون عنوان می کنید بیشتر هیجانی بودن و زود تصمیم گرفتن است بر اساس حرف شما و دیگری سریع نژرشان عوض می شود و با یک جمله عاشقانه دوباره به سمت همسرشون گرایش پیدا می کنند یعنی بدون تعقل کاری کردن و صرفا عاطفی تصمیم گرفتن است مشکل ایشون .خب وقتی چنین شرایطی وجود دارد مشکلات عدیده ای هم پیش خواهد امد .ثابت قدم بودن ایده و نظر داشتم نه اینکه منتظر دیگران باشند تا به نظرات ایشون سمت و سو بدهند .این ها هر کدام مهارت خاص خود را می خو اهد البته شرایط سنی و تحصیلی ایشون هم اهمیت دارد ولی وقتی پشت حرف ها و اقدامات منطقی نباشد افراد دچار مشکل خواهند شد .که باید دقت داشته باشید.بهتره ایشون رو حتما به روانشناسی ارجاع بدهید و انگاه تک تک م۶ارت ها انفرادی کار شود و حتی علن اصلی این رفتار مشخص شود که سریع بر اساس گفته ها نظر و تصمیمشون تغییر می کند .در هر حال امیدوارم خوشبخت باشند و زندگی موفقی داشته باشند و البته جای نگرانی هم وجود ندارد .
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

سلام
متاسفانه خواهرم حدود یک ماه قبل با جوان مطلقه ای عقد کردند. نمودونم چرا ولی ایشون خیلی زبون باز بودند و خواهر من ساده و به خاطر حرفاشون قبول کردن باهاشون ازدواج کنن. الان متاسفانه معلوم شده خسیس هستند، متاسفانه معلومه مادرشون خیلی دخالت می کنه توی کارهاشون چون وقتی کنار ایشون نیستند یه حرف می زنن وقتی کنار ایشون هستند کلا تغییر می کنند.
خانم قبلیشون دلیل طلاق را عدم توانایی جنسی ایشون گفته بودن که با آزمایش قبل ازدواج ایشون ثابت کردن مشکلی ندارن حالا یا درمان کردن یا واقعا راست می گن. تا حالا برای خرج کردن دق می کردن و اگر ۵۰ هزار تومن خرج می کردن تا کلی وقت در موردش صحبت می کردن که اصلا لازم بود خرج کنیم خیلی ولخرجی می کنیم و….خواهر من متاسفانه خیلی احساسیه الان دیگه با اینکه تا حالا از ایشون رابطه جنسی می خاستن که البته به اصرار من خواهرم خیلی مراعات کرده، حالا به خاهرم می گن جلوی مادرم منو نبوس این بی حیایی؟ به نظرتون چطور باید با ایشن رفتار کنیم ؟

به هر حال بدون دوره نامزدی و شناخت کامل وارد ازدواج شده و باید با این زندگی سازگاری بخرج بده و گرنه راهی جز جدایی وجود نخواهد داشت
در مورد رفتار ایشون بسیاری از مردان ایرانی بخاطر نوع تربیت سنتی که داشتن از ابراز علاقه در مقابل دیگران دوری میکنن که مشکل خاصی نیست که
امروز شمارو نگران کرده باشه

کنترل دخل و خرج و آینده‌نگری اصلاً صفت بدی نیست اما بعضی از ما مثل میرزا نوروز – که به کفش‌های پاره و زهواردررفته‌اش چسبیده بود – چنان به پول می‌چسبیم که جداشدن از آن محال است.
روان‌شناسان خساست را یک نوع مشکل «روانی» می‌دانند چون معتقدند افراد مبتلا به این اختلال روحی- روانی در همه رفتارهایشان دچار خست و امساک هستند؛ حتی در ابراز احساسات و نشان‌دادن محبتشان به همسر، فرزندان و اقوام نزدیک.

در این شماره، تلاش کردیم تا با خساست به‌عنوان یک مشکل روحی- روانی و تاثیر آن بر روابط زوج‌ها و شیوه رفتار با همسر مبتلا به این اختلال روحی – روانی آشنا شویم.

خسیس‌ها از دیدگاه علم

از نظر علم روان‌شناسی «سخاوت روح» یکی از ویژگی‌های مثبت روحی – روانی و رفتاری است که تقریبا در همه افراد- با اندکی تفاوت در میزان آن- وجود دارد. اما در برخی افراد این ویژگی رفتاری اجازه یا فرصت بروز و ظهور پیدا نمی‌کند و همین ناتوانی ، آنها را به فردی خسیس(اسکروچ) تبدیل می‌کند.

خساست در شیوه خرج و پس‌انداز کردن، رفتارهای فردی و اجتماعی، ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران، گوشه‌گیری، امتناع از حضور در جمع، توجه بیش از حد به رفتارهای دیگران و بررسی رفتارهای آنها به قصد انتقاد و … مشاهده می‌شود.

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی

آنها حتی در ابراز احساسات هم خساست می‌کنند! به این مثال توجه کنید؛ مدیر مؤسسه‌ای از اینکه کارمندان‌اش به خوبی کار می‌کنند، آگاه است اما خساست او اجازه نمی‌دهد تا با پاداش مالی یا حداقل تشویق زبانی از همکاران‌اش تشکر و تقدیر کند.

در واقع «سخاوت» به صورت بالقوه در این فرد وجود دارد چون متوجه تلاش کارمندانش می‌شود ولی خسیس بودن او مانع از آن می‌شود که سخاوتمندی‌اش را نشان بدهد. این نمونه یکی از هزاران نمونه ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران به دلیل خساست است.

خانواده در سایه خست

شاید زمان مجردی، خساست مشکلات فراوانی را برای فرد خسیس ایجاد کند که مهم‌ترین آن، جدا ماندن از جمع و تنها ماندن است. در واقع خساست اجازه نمی‌دهد اندکی از درآمد شخصی‌مان را صرف رفت و آمد یا خرید هدیه برای دیگران کنیم و در برنامه‌های دسته‌جمعی حاضر شویم. به این ترتیب، هر لحظه بیش از قبل از جمع فاصله می‌گیریم و در نهایت به فردی منزوی تبدیل می‌شویم. تا اینجای قضیه، فقط خودمان ضرر می‌کنیم؛ ولی بعد از ازدواج، وضعیت کاملا فرق می‌کند چون پای نفر دیگری هم در میان است.

بعد از تشکیل خانواده، خسیس بودن یکی از طرفین، به شدت بر روابط زوجین و رابطه آنها با یکدیگر تاثیر می‌گذارد؛ تا حدی که شاید به جدایی بینجامد؛ مگر آنکه هر دو نفر (زن و شوهر) مبتلا به مشکل خساست باشند تا بتوانند از بودن در کنار هم لذت ببرند. از مهم‌ترین مشکلات زندگی افراد خسیس با خانواده (همسر و فرزندان) می‌توان به این موارد اشاره کرد:

– ناتوانی در برقراری ارتباط عاطفی؛ این افراد حتی نمی‌توانند از ساده‌ترین کلمات محبت‌آمیز برای بیان احساسات خود استفاده کنند. جالب اینکه اگر هم از این کلمات استفاده کنند، آزادی و آرامش در رفتارشان دیده نشده و همیشه حالتی از گرفتگی و ناراحتی در رفتار آنها مشاهده می‌شود.

– به نظر آنها خرید هر چیزی غیر ضروری است و بهتر است به جای آن در بانک پول پس‌انداز شود. خرید هدیه هم که اصلا محلی از اعراب ندارد و دور ریختن پول به حساب می‌آید. در مواقع اجبار هم پرداخت نقدی، بهتر از هر هدیه‌ای است.

– فاصله عمیقی در روابط زن و شوهر دیده می‌شود؛ سایه دائمی خساست در زندگی مشترک، باعث جدایی آنها از هم می‌شود چون یکی از طرفین نمی‌تواند نیازهای عاطفی و روحی- روانی طرف مقابل را برآورده کند. بگذریم از اینکه رفع نیازهای دیگر به طور کامل از یاد رفته است.

– ارتباط زن و شوهر به بحث‌ها و رفع نیازهای مالی محدود می‌شود. در نهایت نیز برای رفع هر نیاز- پس از یک جدال طولانی – باید همه افراد خانواده از چهارچوبی که فرد خسیس تعیین می‌کند، پیروی کنند.

– والد یا والدین (بسته به اینکه کدام‌یک به بیماری خساست دچار باشند) همواره از رفتارها و تلاش‌های فرزندشان در هر زمینه‌ای ناراضی هستند. این نارضایتی از مسائل درسی تا کارها و رفتارهای روزمره آنها را شامل می‌شود. اما این والدین برخلاف والدین کمال گرا – که برای موفقیت فرزندشان هزینه کرده و آنها را همراهی می‌کنند – هیچ تلاش و کمکی برای پیشرفت بیشتر فرزندشان نمی‌کنند و فقط توقع دارند.

– مردان یا زنان خسیس هر مسئله‌ای را با مسائل مالی می‌سنجند و «پول و درآمد» مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در زندگی آنهاست. مثلا معیار محبتشان، مبلغ، کیفیت یا نوع هدایای خریداری شده است، نه زیبایی این کار.

– تصمیم‌گیری برای خرید هر وسیله ساده‌ای برای منزل باید با اجازه زن یا شوهر خسیس باشد. برای صدور این اجازه هم باید همیشه دلیل قانع‌کننده‌ای وجود داشته باشد؛ دلیلی که بتواند فرد خسیس را قانع کند. به این ترتیب، طرف مقابل از هر خریدی منصرف می‌شود.

به نظر شما زندگی‌ای که یکی از طرفین اختیار کامل دارد و دیگری هیچ اختیاری ندارد، به زندگی در زندان شبیه نیست؟

– رفتارها آزادانه نیست؛ ترس از بروز واکنشی نامطلوب از سوی فرد خسیس بر همه رفتارها و روابط سایه افکنده و آزادی عمل را از همه افراد خانواده – به ویژه همسر – سلب کرده است.

– این افراد در برآوردن نیازهای فردی‌شان هم امساک می‌کنند؛ تا حدی که سلامتی‌شان هم در معرض خطر قرار می‌گیرد.

روح و روان، اسیر امساک

بررسی‌ها نشان می‌دهد «افسردگی» یکی از مهم‌ترین اختلالات روحی- روانی است که فرد خسیس به آن دچار می‌شود. روان‌شناسان دلیل اصلی بروز این حالت را منزوی‌شدن آنها می‌دانند.

از طرفی عناد دائمی آنها با جمع، باعث تنها ماندن‌شان می‌شود و همین امر باعث تشدید افسردگی خواهد شد. در واقع عقاید آنها باعث می‌شود تا همیشه تنها بمانند؛ حتی اگر به ظاهر، دیگران آنها را طرد نکنند.

یکی دیگر از مشکلات روحی- روانی این افراد، «بی‌تابی و بروز حالت‌های هیجانی» است. نگرانی درباره همه چیز، به‌ویژه مخارج ( فقط فکرکردن به مخارج و نه خرج‌کردن واقعی)، آنها را به افرادی بهانه‌جو، بی‌تاب، ایرادگیر و… تبدیل می‌کند. این نکته را هم فراموش نکنیم که حالتی «تهاجمی و عصبی» در رفتارهای آنها دیده می‌شود که هم باعث آزار خانواده و هم باعث آزار خودشان می‌شود.

رفتارهای دیگری مثل حرص و ولع دائمی برای همه چیز، شک و تردید، حسابگری و خود‌محوری از دیگر اختلالات روحی- روانی افراد مبتلا به بیماری خساست است. این افراد فراموش کرده‌اند که تیر تیز رفتارهای نامطلوب و تهاجمی آنها، بیش از همه، روح و روان همسر و فرزندان‌شان را زخمی می‌کند.

با آنها چه کنیم؟

اول از همه به‌خاطر بسپاریم که بیماری همسر خسیس ما هیچ گاه درمان نمی‌شود؛ بنابراین فقط باید تلاش کنیم تا رفتار او را تعدیل و ترمیم کنیم. درمان قطعی‌ای برای این بیماری وجود ندارد؛ فقط با این شیوه‌ها می‌شود با او مدارا کنیم:

– طبیعت افراد خسیس را باور کنیم و بپذیریم که به بیماری امساک و خساست بیمارگونه دچار هستند. این باور باعث می‌شود تا رفتارهای او برایمان قابل تحمل باشد.

– مقابله به مثل نکنیم؛ این مقابله هیچ اثری جز تکرار رفتارهای نامطلوب او ندارد. حتی این رفتارها می‌تواند با شدت بیشتری تکرار شود.

– پیش از خرید هر وسیله‌ای برای منزل با همسرمان مشورت کنیم. با وجود اختلاف‌نظر، مشورت‌کردن ضروری است تا پس از خرید با لجبازی او روبه‌رو نشویم. به این ترتیب، مانع از جنجال شده و زمینه‌سازی کرده‌ایم.

– برای خرید‌های شخصی تنها برویم ولی قبل از بیرون‌رفتن از منزل، حتما به همسرمان اطلاع بدهیم تا احساس کنارگذاشته‌شدن به او دست ندهد. توافق کنیم که این تصمیم برای سلامت روحی- روانی هر دوی ما لازم است.

– بعضی افراد مبتلا به خساست، تلاش می‌کنند تا این صفت نامناسب را اصلاح کنند. در این صورت با درک مشکلشان و تلاشی که برای ترک این صفت می‌کنند، به آنها کمک کنیم.

فراموش نکنیم نباید این افراد را مسخره کنیم یا دائم از آنها ایراد بگیریم. کنارشان باشیم تا با کمک هم به تدریج بر مشکل غلبه کنیم.

– زمانی که از رفتار همسرمان غمگین و عصبی می‌شویم، ناراحتی‌مان را ابراز کنیم؛ البته نه با دعوا و جنجال بلکه به او توضیح بدهیم که از رفتارهای او ناراحت می‌شویم و خجالت می‌‌کشیم. این توضیح و ابراز ناراحتی ما به شکل منطقی، تلنگری برای تجدیدنظر در رفتارهای نامناسب اوست.

– همان‌طور که اشاره کردیم، این افراد در ابراز احساسات نیز ناتوان هستند. در مقابل این ناتوانی، لجبازی و بی‌اعتنایی نکنیم اما طوری رفتار کنیم که طرف مقابل هم با کمی کم‌اعتنایی ما روبه‌رو شود. با کمی تغییر در رفتارهای گذشته خود می‌توانیم به راحتی تغییراتی در رفتار همسرمان ایجاد کنیم.

– اگر فرزندمان از رفتار همسرمان رنجید، مقابله به مثل را به او یاد ندهیم. فقط به فرزندمان توضیح بدهیم که این عقیده پدر یا مادر توست و باید به عقیده آنها احترام بگذاری. فقط دفعه بعد طوری رفتار کن که با سرزنش او روبه‌رو نشوی.

– افراد خسیس با وجودی که ممکن است سلیقه خوبی داشته باشند اما برای خرید هر چیزی، ابتدا به مبلغ آن توجه می‌کنند؛ بنابراین به جای دلخورشدن یا مسخره‌کردن همسرمان از او تشکر کنیم. همین که او هزینه‌ای را بابت خرید چیزی پرداخت کرده، کافی است. تشکر ما نوعی تشویق برای تکرار این رفتارهای مثبت و از بین رفتن برخی مشکلات رفتاری همسرمان است.

– برای تقسیم دخل و خرج منزل، همفکری کنیم تا به تدریج تغییراتی در شرایط ایجاد شود.

– با دوستان و آشنایان قطع رابطه نکنیم؛ این راه چاره نیست. با حفظ تعادل در رفت و آمدها این مشکل به تدریج برطرف خواهد شد.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

از لطفتون ممنونم. خواهرم دقیقا مواردی که گفتین رو یه جورایی داره رعایت می کنه . یکمی بهتر شده ولی بازم بعضی وقتا حرص منو در میاره . برای اینکه خواهرم اذیت نشه خیلی خرجا رو من براش می کنم( آخه ما مادرمونو ۶ سال قبل از دست دادیم و انگاری من جای مادرم هستم براش ، واقعا هم دیدن ناراحتیش منو می کشه در حد مرگ به خواهرم علاقه مندم.) نمیدونم این عیبی نداره که من بعضی چیزا رو جبران کنم ؟ مثلا رفت دندونپزشکی ، دندونشو پر کرد دکتر گفت بهتره جرم گیری هم بکنه ، شوهرش هی بهونه اورد ، دلم نیومد ، من پولشو دادم. به نظرتون من با ایشون چطور برخورد کنم؟ بعضی اوقات دلم می خاد خفه اش کنم ولی به خاطر خواهرم بهش خیلی احترام می ذارم و محبت می کنم. ما رسم نداریم دختر زمان عقد شب خونه پدر داماد بمونه اما الان برخلاف میل ما دو باره که ایشونو نگه می دارن ، خواهرم می گه نمی تونم به خاطر این مسئله بحث کنم ممکنه احترامم از دست بره ولی من واقعا کلافه می شم به نظرتون توی این مورد چیکار کنیم؟ از حرفی که اول زدیم رد بشیم بگیم عیب نداره برو خونشون بمون؟

اگر در عقد دائم هستند پس زن و شوهر رسمی و قانونی به حساب میان ومشکلی نیست … بحث آداب و رسوم بستگی به رعایت طرف مقابل داره
ولی در مورد خرج هایی که میکنید بهتره آرام آرام خودتون رو کنار بکشید و گرنه همسر ایشون خیالش راحت خواهد بود که فردی مثل شما برای جبران کسری درآمدش وجود داره
به هر حال با این روش در حق خواهر و زندگی مشترکش لطف خواهید کرد …

از لطف شما بسیار متشکرم. راهنمایی شما مشاوران عزیز خیلی به من و خواهرم کمک کرده، جو زندگی ایشون رو خیلی آروم کرده، دلم به حرفهای شما گرم می شه. شرمنده ولی از این به بعد زیاد به این سایت سر می زنم و مزاحمتون می شم. ای کاش همه افراد مثل شما اینقدر خوب و مهربون بودن و علمی رو که بدست آورده بودن اینطوری مصرف می کردن. خیلی خوبید. انشاله همیشه موفق و سربلند باشید.

با سلام خدا رو شکر دوست عزیز همراهی شما باعث دلگرمی بنده است امیدوارم بتونم کمک بیشتری کنم .زنده و سلامت باشید در پناه خدا

با سلام در مورد سوال اخر ببینید درسته هر جایی اداب و رسومی دارند ولی خب ایشون هم نمی ت انند در این مورد وارد بحث شوند چون درگیری ایجاد خواهد شد و به هر حال زن و شوهر هستند اگر چه باید مراعات هایی داشته باشند ولی خب شما هم کمی شرایط رو درک کنید در مورد کمکی که می کنید به هر حال با خواست خود شماست و خواهرتون هستند خودتون باید تصمیم بگیرید تمایل به کمک دارید یا خیر اگر این شما رو ازار میده بهتره ادامه ندید .امیدوارم خو اهرتون خوشبخت باشند

سلام، من هفته قبل یه سوال پرسیده بودم فکر می کردم تا الان پاسخ داده شده. جسارتا الان نه سوال هست نه جواب.

سلام. در رابطه با موردی خواهرم که خدمتتون عرض کردم، یه راهنمائی از شما می خواستم. همونطور که خدمتتون عرض کردم خواهرم در دوران عقد هستند، آقای داماد چون از خانمی که قبلا با ایشون ازدواج کرده بودند خیلی اذیت و بدی دیده اند ( البته این صحبت خودشون بوده که در زمان آشنایی اولیه به خواهرم گفتند) همون دوران آشنایی به خواهرم گفتند چون خیلی روحشون آسیب دیده از نوع برخوردهای خانم قبلی، اگه می تونن خیلی بهشون محبت کنن و عشق بورزند چون کمبود عشق و محبت دارن( البته اینا از نظر من خیلی مسخره بود همون موقع هم به خواهرم گفتم ولی گوش نکرد) خواهر من هم متاسفانه خیلی احساسی و رومانتیکه و همه چیزو با دید عشق و دنیای رومانتیک عاشقی می بینه از نظر من که به قول معروف از بیرون گود به این رابطه نگاه می کنم، رفتارهای خواهرم مثل یه عشق و عاشقی بچه گانه ۱۶ – ۱۷ ساله میاد نه در حد سنشون که ۳۲ ساله هستند، خودش می ترسه اگه اینجوری عشق ورزی نکنه آقا دلسرد و ناراحت بشه ولی من احساس می کنم چون خواهرم در قبال این عشق ورزی زیادش منتظر دریافت پاسخ مناسبه و بعضی اوقات از طرف آقا دریافت نمیکنه و این باعث ایجاد ناراحتی و عکس العمل باز هم بچه گانه خواهرم میشه، به جای تحکیم رابطه باعث شکننده شدن رابطه شده چون خیلی اوقات به این خاطر با هم جر و بحثشون میشه و خواهرم همش فکر می کنه و بهشون می گه چون زن قبلی در ذهن ایشونه یا چون قبلا عشق ورزیاشو انجام داده الان دیگه نمیتونه همیشه پاسخ و عکس العمل مناسب با رفتار عاشقانه خواهرم داشته باشه. به نظرتون چطور باید خواهرم رو مجاب کنم یکمی خانمانه تر رفتار کنه؟ چطور رفتار کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب ولی رابطشون در عین عشق، بچه بازی و لوس بازی نباشه؟
از راهنماییتون ممنونم

با سلام دوست عزیز ایشون خودشون باید از این رفتار خودشون رنجیده باشند که دنبال راهکار باشند و وقتی می فرمایید فرد رمانتیکی است و خیلی راحت نیازهای این اقا را تامین می کند و به او عشق می ورزد یعنی از بازخورد نگرفتن خیلی هم ناراحت نمی شود متاسفانه مشکلی که پیش می اید در این زمینه منظورم ازدواج با مرد مطلقه است این ان است که فرد مدام مقایسه می کند و دوست دارد تمام انچه را که از همسر قبلی دریافت نکرده ویا اسیب دیده است فرد جدید برای او جبران کند و گاهی انقدر این مساله برای فرد مهم می شود که اصلا حواسش به این مساله معطوف نمی شود که همسرش هم نیازهایی دارد و انتظاراتی و نباید خودخواهانه و یک طرفه به مسائل نگاه کند.به هر حال این اهمیت دارد که هر دو نفر به طور مناسب پاسخگوی نیازهای هم باشند و افراط یک طرف در برارودن نیازها توقع طرف مقابل را افزایش می دهد و در درازمدت همین مساله باعث کینه و مشکلات در زندگی می شود .که باید خواهر شما دقت داشته باشد در هر حال خودش باید متوجه رفتارش باشد و تمایل داشته باشد که مراجعه داشته باشد تا مشکلش برطرف شود و امیدوارم که خوشبخت باشند و خب ایشون اکنون در فضایی هستند که نمی توانند مثل شما منطقی به قضایا نگاه کنند .موفق باشید

از لطف شما خیلی خیلی ممنونم. اینقدر سایتتون راهگشا است که به همه معرفیش کردم. انشاله همیشه موفق باشید. باز هم مزاحم شما می شوم.

موفق و سلامت باشید

سلام میشه لطفا بهم کمک کنید من واقعا گیج شدم.من و یه آقایی۴ساله باهم آسنا شدیم الان ک میخوایم ازدواج کنیم خانوادم میگن نه شرابطشببه ما نمیخوره تحصیلکرده نیست اما من واقعا دوسش دارم و این مساله برام مهم نیست چطوری راضیشون کنم

با سلام .دقت کنید که وقتی ۴ سال با فردی اشنا هستید غیر از اینکه علاقه ایجاد شود انتظار دیگری نیست ولی چقدر پشت این علاقه منطق وجود دارد مهم است .چقدر خانواده شما متطقی قضاوت کردند و ایا فقط بحث تحصیلات را مطرح کردند در هر صورت اگر انقدری شناخت پیدا کردید که فکر می کنید با این فرد خوشبخت می شوید و تفاوت ها مشکل ایجاد نمی کنید می توانید از خانواده بخ اهید با نظر اونها به روانشناس مراجعه شود و اگر نظرش این بود که مناسب نبودید شما تبعیت می کنید و درغیر این صورت خانواده باید از انتخاب شما حمایت کنند البته در صورتی که فقط مورد تحصیلات بریشان جای سوال است و مشکل خاصی وجود ندارد امیدوارم خوشبخت باشید

در مورد مسئله وسواس میتونم مشاوره رو به صورت تلفنی انجام بدم؟به دلایلی نمیتونم حضوری انجام بدم

با سلام
اختلال وسواسی جبری

نکات کلیدی

Obsessive Compulsive Disorder (OCD) – Key facts

بهداشت روان به زبان فارسی More information in Farsi
English

همه ما ممکن هست در دورهایی کمی‌ وسواسی به نظر بیا ایم.
اما زمانی‌ میگویم که فردی احتمالا دچار اختلال وسواسی جبری هست که:
۱. افکار یا تصورات ناراحت کننده, علی‌ رغم میلش, به ذهنش هجوم می‌آورند و تلاش او برای بیرون راندن آنها از ذهنش بی‌ نتیجه هست.- افکار یا تصورات وسواسی.
۲. حس می‌کند که باید بعضی‌ از کار‌ها رو به شکل خاصی‌ انجام دهد تا احساس آرامش کند، مثلا مرتباً دست شستن یا مرتباً چیز‌های مختلف رو چک کردن به طور مثال: آیا در خانه بسته هست یا نه آیا اطو به برق است یا نه آیا زیر گاز روشن است یا نه-اقدامات جبری مرتبط با آن.
شیوع اختلال وسواسی جبری:

از هر ۵۰ نفر ۱ نفر در کل عمر ش دچار اختلال وسواسی جبری میشود. شیوع در مرد و زن مساوی است. در کل بریتانیای کبیر حدود یک میلیون نفر به این بیماری دچار هستند. این بیماری معمولا در دوره جوانی بروز می‌کند و شامل دوره‌های بهبود و پسرفت خود به خودی است. معمولا بیماران سالها از این بیماری رنج میبرند بدون درخواست کمک.
علائم بیماری:

-افکار یا تصورات وسواسی تکرار شنونده و نگران کننده.
-احساس اجبار به انجام بعضی‌ از کار‌ها به شکلی‌ خاص برای کاهش حس نگرانی، به عنوان مثال:تکرار مکرر یک کار مثل دست شستن یا تکرار یه جمله خاص یا شمردن اعداد به طور مکرر.
علل بروز اختلال وسواسی جبری:

علل زیادی ممکن است در بروز این اختلال نقش داشته باشند، مانند:
ارث
استرس
تغییرات عمده در زندگی‌ مانند بلوغ، شغل جدید، به دنیا آمدن نوزاد
اختلال در سروتونین، ماده شیمیایی در مغز
خصوصیات شخصیتی: افراد بیش از اندازه با دقت، تمیز و وسواسی

کمک به خود:

به‌‌‌ طور مرتب برای حدود نیم ساعت و هر روز به افکار وسواسی تان فکر کنید، یا آنها را روی یک برگه کاغذ بنویسید و بعدا آنها را دوباره بخوانید و یا اینکه آنها را ضبط کنید و دوباره به آنها گوش دهید و همزمان در برابر میل به انجام اقدامات جبری مرتبط مقاومت کنید. برای مثل افکار وسواسی شما ممکن است مربوط به تمیزی باشد و اعمال جبری مربوط میتواند شستشوی بیش از حد باشد.

از مشروبات الکلی دوری کنید.
اگر افکار وسواسی شما، مربوط به دین و ایمان است، در مورد آنها با افراد مطلع و آگاه به این امور مشورت کنید.
کتاب‌های مفید و کمک کننده مربوط به اختلال وسواسی جبری را مطالعه کنید.

کمک تخصصی

روان درمانی:

تماس تدریجی‌ با محرک وسواس و اجتناب آگاهانه از انجام اقدامات جبری مرتبط با آن.
روان درمانی شناختی‌: هدف این روش کار بر روی افکار منفی‌، سر زنش کننده و غیر واقعی ماست.

دارو درمانی:

دارو‌های ضّد افسردگی: حتا اگر شما افسرده نیستید هم داروهای ضّد افسردگی اس‌ اس‌ آار‌ای میتوانند مفید باشند. آنها میتوانند به تنهایی و یا به همراه روان درمانی شناختی‌ در اختلال وسواسی جبری متوسط تا شدید استفاده شوند. اگر دارمان بعد از سه ماه جواب نداد مرحله بعدی میتواند تغییر داروی اس‌ اس‌ آار‌ای به داروی کلمیپرامین باشد.
درمان تا چه حد موثر است؟

تماس تدریجی‌ با محرک وسواس و اجتناب آگاهانه از انجام اقدامات جبری مرتبط و روان درمانی شناختی‌:
حدوداً از هر چهار نفر، سه نفر از آنها به این روش به درجات مختلف جواب میدهند. یک نفر از چهار نفر عود مجدد خواهد داشت. و یک نفر از چهار نفر هم نمیتوانند یا نمی‌خواهند که این روش درمانی را به طور کامل انجام دهند.
دارو درمانی:
حدوداً از هر ده نفر، شش نفر با این روش علأئمشان به نصف تقلیل می‌یابد. ادامه دارودرمانی حتا پس ازسالها از بروز اولیه بیماری، میتواند از بروز مجدد آن جلوگیری کند. حدود نیمی از افرادی که دارودرمانی را متوقف میکنند، پس از چند ماه دچار عود بیماری میشوند. این احتمال در افرادی که از ترکیب رواندرمانی با دارو درمانی استفاده میکنند کمتر است.
بهترین روش درمانی برای من کدام است؟

اختلال وسواسی جبری خفیف:

تماس تدریجی‌ با محرک وسواس و اجتناب آگاهانه از انجام اقدامات جبری مرتبط با آن. این روش موثر می‌باشد و دارای عوارض جانبی هم نیست. در این روش شما باید مصمم و با پشتکار باشید. باید خود را برای افزایش موقّتی اضطراب در طی دوره اولیه درمان با این روش آماده کنید. روان درمانی شناختی‌ و دارو درمانی هم در این نوع از اختلال وسواسی جبری به همین اندازه مفید هستند.
اختلال وسواسی جبری متوسط تا شدید:

شما میتوانید یا روان درمانی شناختی‌ ( تا ده ساعت) یا دارو درمانی ( تا دوازده هفته) داشته باشید. اگر بهبودی حاصل نشد، میتوانید هردو اینها را بطور همزمان داشته باشید.اگر اختلال به شکل شدید است، بهتر است که هر دو این درمانها را از ابتدا به طور همزمان داشته باشید.
اگر شما نتوانید روان درمانی را تحمل کنید، می‌توان فقط از دارو درمانی استفاده کرد. در این صورت ریسک عود بیماری حدوداً یک نفر از هر دو نفر است در حالیکه در ترکیب دارو و روان درمانی ریسک عود بیماری یک نفر از هر چهار نفر است. مصرف دارو در دوران شیردهی و حاملگی‌ توصیه نمیشود.
موفق باشید

سلام من یکبار ازدواج ناموفق داشتم یه دختر سه ساله دارم که پیش خودمه بعد طلاق با یه اقایی اشنا شدم که شانزده سال از من بزرگ تره ایشونم یک باز ازدواج کردن من با این اقا دوسال که هستم ولی عقد نکردم از ترسم خیلی عصبی دست بزنم داره بعد یک ساعت پشیمون میشه جانباز هست اسرار داره عقد کنیم بنظر شما این کار درست یانه

شما از ترس و تردیدتون گفتید پس چطور قراره با وجود چنین تردیدی وارد یک رابطه مشترک بشید ؟

پس با توجه به اینکه گفته‌اید ایشون دست بزن دارد، ممکن است اختلالات روانی و عصبی داشته باشد. بیشتر افرادی که به چنین اختلالاتی دچار هستند، درباره این مشکل خود آگاهی ندارند و افرادی هم که آگاه هستند قبول نمی‌کنند و آن را کتمان می‌کنند. بنابراین در بیشتر موارد باید زوجین با تدبیر و حوصله به منظور کمک به همسرشان و تغییر رفتارهای او تلاش کنند.
شناسایی رفتارهای حساسیت برانگیز
با توجه به اینکه ۴ سال از شروع زندگی مشترکتان گذشته است و گفته‌اید همسرتان خیلی تعصب دارد، ممکن است خودتان با رفتارهای اشتباه، حساسیت‌های همسرتان را بیشتر کرده‌اید. شما می‌توانید با شناسایی رفتارهایی که حساسیت همسرتان را بیشتر می‌کند و باعث عصبانیت او می‌شود، تا حد امکان از انجام آن‌ها خودداری کنید. با این حال، اگر احساس می‌کنید همسرتان دچار بدبینی بیش از حد معمول است، به این نکات توجه کنید.
خودداری از پنهان کاری‌های مصلحت آمیز
توصیه می‌شود در همه حال با شوهرتان صادق باشید و از پنهان کاری‌های مصلحت آمیز خودداری کنید. هرچند ممکن است راستگوییتان در کوتاه مدت موجب افزایش ناآرامی بین شما شود اما سرانجام مناسبتری خواهید داشت. این نکته به شدت به همسران افراد متعصب توصیه می‌شود.
در خور ذکر است پنهانکاری و برملا شدن واقعیت پس از مدتی باعث افزایش بدبینی یا‌‌ همان تعصب‌های بی‌جای مرد خواهد شد و مشکلات بیش تری در پی خواهد داشت.
به خواسته‌های غیر منطقی عمل نکنید
به بعضی خواسته‌های غیر منطقی شوهرتان عمل نکنید. توجه داشته باشید اگر شما به خاطر حفظ زندگی مشترک، حاضر باشید هر خواسته غیر منطقی شوهرتان را انجام دهید، این روال به تدریج طبیعی می‌شود و ممکن است روزی از این وضعیت خسته شوید که امکان تغییر تا حد زیادی کاهش یافته باشد.
البته لازم به ذکر است نباید با لجبازی و رفتارهایی به دور از ادب از انجام خواسته شوهرتان سرباز بزنید بلکه با گفت‌و‌گو در یک موقعیت مناسب، می‌توانید او را قانع کنید که خواسته‌اش منطقی نیست.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه

سلام،دختری ۲۲ ساله هستم قصد ازدواج با آقایی رو دارم که از واقعا از لحاظ شخصیتی و رفتاری فرد ایده آلمه ولی متاسفانه گفته که ۱۰ ساله بیماری لوپوس داره با عارضه کلیوی و با دارو کنترل میکنه،من خیلی نگران این موضوع ام،خیلی تحقیقات کردم،این آقا هم دانشگاهیمه و واقعا خیلی به هم وابسته شدیم چندماهه و قبول دارم که نباید به اینجا میرسید،ولی نه توان گذشتن ازشو دارم چون واقعا خیلی خوبه ولی فقط بابت بیماریش نگرانم…فوق العاده احتیاج به مشاوره و کمک دارم،سردرگمم ،ترس دارم همش
خودش میگه نترس مثبت فکر کن خیلیا همینو میگن از جمله دکترش،هم نگران اینم که این خدایی نکرده اتفاق بدی برای خودش نیفته هم نگران مبتلا شدن بچه البته میدونم که درصدش پایینه،ولی نمیدونم ذهنم مثبت نمیشه و حالم خوب نمیشه و متاسفانه تجربه های تلخی که تو نت خوندم خیلی تو روحیه م تاثیر گذاشته و اجازه نمیده قرص و محکم رو تصمیمم وایستم
لطفا راهنماییم کنین

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

سلام من یه هفته ست ازدواج کردم زندگیم داره از هم می پاشه
قبلا یه خواستگار داشتم راضی نبودم ولی اون خیلی منو دوست داشت الان اونم تازه ازدواج کرده
خیلی پشیمونم ردش کردم به خانوادم در موردش نگفته بودم همه سرزنشم میکنن چرا بهشون نگفتم چون اونام موافق قبلیه بودن
الان دارم دیونه میشم میخوام جدا شم ولی نمیدونم کار درستی میکنم یا نه؟
همسرم پسر خوبیه ولی من نمیتونم اصلا بهش محبت کنم

در این مورد سریعا” با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

با سلام من حدود هفت سال با یه آقایی آشنا شدم با هم دوست هستم ما هر دمون همدیگر رو دوست داریم اما این آقا کار نداره به خاطر همین پا پیش نمیذاره هر موقع گفتم به خانوادت یا لااقل به مامانت بگو گفت من تا زمانی که کار نداشته باشم پا پیش نمیذارم به نظر شما من چیکار کنم

چطور انتظار دارید پسری که شرایط حداقلی ازدواج رو نداره پا پیش بذاره ؟
مسلما” هم با مخالفت خانواده و هم در آینده با برخوردهای شما میتونه سبب تنش در زندگی مشترکتون بشه
پس واقع بینانه برخورد کنید و اسیر احساسات نباشید

سلام،
برای مشاوره تلفنی هم باید قبلش مبلغی رو پرداخت کرد؟ بعد یه ساعت خاص باید زنگ زد؟
از خارج از کشور چطور می‌تونم پرداخت کنم؟ ممنونم.

شعبه قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
شعبه سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
شعبه شریعتی:
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

موسسه مشاوران ستاره ایرانیان
مشاوره تلفنی پس از واریز آنلاین: از طریق سایتhttp://ib.mmsi.ir

سلام، شما مشاوره تلفنی در استرالیا هم انجام میدین ؟ لطف می‌کنید شمارشو بدین ؟

در این مورد اطلاعاتی نداریم … ولی از طریق نت میتونید در این خصوص جستجو کنید و مطمئن باشید به نتیجه خواهید رسید

من چیکار کنم

من اصلا نمیتونم ازش دس بردارم من شیفته و وابسته اون شدم من حظرم بمیرم ولی برا اون چیزی نشه به خدا قسم هیچکس رو به اندازه اون دوس ندارم هیچکس

اخه من بدجوری دیوونشم وابستش شدم ودل کندن برام از مرگ هم سخت تره اونم ظاهر بسیار بسیار زیبا وروحیه ای جوان داره من عاشقشم

ازدواج من با زنی که ۲۵ سال از من بزرگ است ایراد دارد

مسلما” ایراد داره .. وقتی وارد جریان عادی زندگی بشید بعد از مدتی مشکلات جنسی شمارو وارد تنش و سقوط در زندگی میکنه
الان اسیر احساسات شدید و بعد متوجه خواهید شد

سلام…من با ی مشکل بزرگ روبرو هستم…اینکه من با ی نفر حدود یک ساله رابطه دارم و قراره این ماه ب خاستگاریم بیاد…اما دچار تردید شدم ..حس میکنم اشتباه کردم..خاستگار های بهتر هم دارم..اما وقتی باهاش سربسته این موضوع رو مطرح کردم گفت ک زندگیش بی من بی معنا میشه و هر کاری میکنه تا خودشوادم بدی کنه…میدونم تو حرفاش صادقه..اما من دیگه نمیخام باشم و میخام ب خاستگارم جاب مثبت بدم..منتها از حرفاش و عذاب وجدانم میترسم…..چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمکم کنید……………

دوست عزیز در زندگی باید قدرت گفتن ” نه ” رو داشته باشید چون بحث یک عمر زندگیه …وقتی ایشون نتونسته نظر عاطفیتونو جلب کنه پس دلیلی نداره این رابطه رو ادامه بدید
این اشتباهیه که دختر و پسر بدون شناخت دل میبندن و اخرش باید با وابستگی از هم دل بکنن …
پس منطقی فکر کنید و قاطه عمل کنید

سلام خسته نباشید من ی مدتی هست با یک نفرآشناشدم برای ازدواج البته خانواده ها هم درجریان هستندوهمدیگروملاقات کردن.ماهردونفریک ازدواج ناموفق داشتیم صحبتهایی که کردیم تقریبا تفاهم داریم فقط من شک دارم ترس دارم که دوباره شکست بخورم مشکلی که الان دارم اینه که فردموردنظرمن هیچی واسه شروع زندگی نداره وانتظارداره من پس اندازی که دارموبدم به ایشون وچون من همسراولم شغل نداشت وتمام مخارجش ازطرف خانواده من تامین میشدواینکه تمام پس اندازمنوخانوادمو دودکرد وآخرش خیانت بهم کرد وبای خانم دیگه رفت واسه همین من میترسم دوباره مهربونی بیش ازحدمن وکم توقع بودنم دوباره باعث بشه توی زندگیم شکست بخورم میشه لطفأراهنماییم کنیدممنونم

اگر تحت نظر روانشناس و در مدتی مناسب برای شناخت از هم تلاش کنید و از احساسات دور باشید پس میتونید به انتخابتون مطمئن بشید و ترس شما بی معنی بشه

سلام حدودیکماه هست بای نفراشناشدم به قصدازدواج اما تردیددارم هردوشکست داشتیم ایشون هیچی واسه شروع زندگی ندارن وروی ی مبلغی که من دارم واسه اجاره خونه ودادن بدهی هاشون حساب میکنن ومن چون همسرقبلیم هم مخارجش ازطرف خانواده من تامین میشد شک دارم که ایا بازم شکست میخورم یا اعتمادکنم لطفأراهنماییم کنید ممنونم

چنین زندگی به نتیجه نمیرسه … داشتن استقلال مالی و پشتوانه اقتصادی لازمه توفیق یک زندگی مشترکه … با وجودی که هر دو شکست خوردید

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما.
مدتی هست که من در یک شرکت مشغول به کار هستم در این میان یکی از همکارهای مرد بهم علاقه مند شده ومیدونم هم که قصدشون ازدواج هست ولی نمیدونم چرا پا پیش نمیذاره لطفا من رو راهنمایی کنید

پس صبور باشید و برای خودتون پیشگویی نکنید …. چون ممکنه هیچ فکر و نظری در بین نباشه و شما فقط برای خودتون متصور شدید

سلام…میشه منم راهنمایی کنید؟
کسیو دوست دارم ک هیچ علاقه ای به من نداره برای ازدواج باید چیکار کنم ک ایشونو ب سمت خودم بکشم؟
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز نمیتونید کسی رو به دوست داشتن وادار کنید چون این یک حس دورنیه و شما اگر کسی رو مجبور کنید خیلی زود هم از دستش خواهید داد

به جمع

70000

نفری کانون بپیوندید.

       پیشنهادات پیامکی شما

       به کانون مشاوران ایران:

        3000 77 77 47 3000

کانون مشاوران ایران

مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی
مشاوره ازدواج تلفنی شبانه روزی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *