مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

 
helpkade
مشاوره تلفنی در مورد قانون کار
مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

مشاوره حقوقي قانون كار توسط وكيل دادگستري 

دعوي در حوزه روابط كار  ميان كارگر و كارفرما ايجاد ميگردد بسيار زياد متنوع ميباشند ما در اين مقاله فقط به چند اختلاف يا دعوي متعدد كارگر و كارفرما در اين مقاله را بررسي ميكنيم.

 دستمزد كارگر طبق قانون كار به كارگر بعد از استخدام توسط كارفرما پرداخت نميشودو اينكه چه مواردي شامل دستمزد ميباشد عبارتند از  مزد پايه طبق قانون وزارت كار، حق اولاد، حق مسكن، عيدي، سنوات، سنوات خدمتي، بن كارگر،بيمه موضوع ماده 148 قانون كار كه كارفرما بعد از استخدام كارگر فقط مزد مبناي ايشان را  پرداخت ميكند و از پرداخت كليه حق السعي امتناع ميكند و اينجا كارفرما عدم پرداخت حق السعي كارگر را به قراردادكار استناد ميكند در حالي كه چون كارگر از قانون بي اطلاع هست فكر ميكند ان قرارداد كار از  لحاظ قانون كار صحيح و فاقد اشكال قانوني ميباشد در حالي كه ان قرارداد هرچند با  كار فرما توافق نموده است ولي با مراجعه به هيات تشخيص اداره كار ميتواند حقوق و مزاياي قانوني خودش را مطالبه نمايند.

چرا اداره كار به قرارداد كارگر و كارفرما استنادي كارفرما توجه نميكند؟ به اين دليل ميباشد قانون كار يك قانون حمايتي براي كارگران ميباشد و جنبه الزامي براي طرفين داشته و هرگونه توافق خلاف قانون كار باشد باطل و بلااثر ميباشد  و به عبارت ديگر قانون كار جنبه امره و دستوري داره لذا خلاف اين دستور قانون كار باطل ميباشد.

 

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

پيشنهاد موسسه وكيل تلفني براي كارگر و كارفرما اين هست كه قبل از انعقاد قرارداد كار با  اخذ شماوري فوري قانون كار از وكيل تلفني بهترين قرارداد را  نگارش و تحرير نمايند قطعا با اين مشاوره حقوقي قانون كار هرگونه دعوي يا اختلاف را  را قبل از انعقاد قرارداد كار با مشاوره حقوقي قانون كار مرتفع مينماييد

چه زماني بايد عيدي را كاگر از كارفرما دريافت نمايد ؟  طبق قانون كار كارفرما ميتواند عيدي كارگر را  در  پايان قرارداد به نرخ روز پرداخت نمايند و البته در  رويه موجود ميتواند به نسبت كاركرد كارگر در ايام به  ايشان پرداخت نمايند مثلا كارگري به مدت يك ماه نزد كارفرما كاركرده است عيدي يك كارگر طبق قانون كار و مصوبه شوراي عالي كار حقوق دو ماه يك كارگر ميباشد اگر حقوق يك كارگر در  سال يك ميليون پانصد هزار تومان باشد عيدي يك سال كاركرد كارگر سه ميليون تومان ميباشد پس عيدي اين كارگري كه يك ماه نزد كار فرما كار كرده است به مبلغ 250000 هزار تومان ميباشد و حال اگر كارفرما اين مبلغ را در سال جاري كاركرد كاگر پرداخت ننمايد بايد به نرخ روز در سنوات اينده پرداخت نمايند .

ايا اقرار نامه اي كه كارفرما از كارگر امضا ميگيرد ايا صحيح است؟

 

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

در رابطه کارگری و کارفرمایی، کارگر نیروی بدنی یا فکری یا زمان خود را دراختیار کارفرما می گذارد و از دستورات وی پیروی میکند تا مزد از کارفرما دریافت کند که قوانین اداره کار می بایست در این راستا رعایت شوند. 

در صورتی که اختلافی با کارفرمای خود دارید یا اینکه می خواهید از قوانین اداره کار با دقت مطلع شوید می توانید از خدمات مشاوره ایی ما استفاده نمایید.

درباره ما

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین در مورد اداره کار  کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود.

درخواست مشاوره  حقوقی اداره کار

 

 

 

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید


 

شماره پیامک وکیل تلفنی                                                    30007002700242
آدرس ایمیل موسسه وکیل تلفنی                                       vakiltel@gmail.com
آدرس ایمیل بخش مالی وکیل تلفنی                              vakiltelmali@gmail.com
ثبت شکایات و انتقادات وکیل تلفنی                        lawyertavakkoli@yahoo.com

قوانین و مقررات  وکیل  تلفنی

 واحد  مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب، ابتدای کارگر جنوبی، کوچه رشتچی، پلاک 14 طبقه اول واحد 3

 

 واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران مرکز ICT:  آمل روبروی افتاب  60 مجتمع  تجاری محسنی، طبقه اول ، واحد 102

وكيل استارتاپ   ترجمه فوری       تایپ       تولید محتوا       استارتاپ

 

برای دریافت مشاوره قانون کار اینجا کلیک کنید

برای دریافت نوبت فوری

در این حالت متقاضی مشاوره قانون کار و بیمه کارگران درخواست خود برای مشاوره را ثبت می نماید. سپس درخواست بررسی شده و به تناسب تخصص مورد نیاز به کارشناس مربوطه اجراع می گردد و سریعترین زمان ممکن برای ارائه مشاوره ثبت می شود.

زمان مشاوره از طریق پنل کاربران و پیامک به کاربر اعلام می گردد و در صورتی که زمان مورد تایید کاربر باشد مشاوره قطعی می شود. در زمان تعیین شده کارشناس مشاور به صورت تلفنی با کاربر تماس گرفته و طی مشاوره قانون کار تلفنی اطلاعات، راهنمایی ها و مشورت های لازم را به کاربر ارائه می نماید.

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

روش ثبت درخواست و تعیین وقت مانند روش مشاوره تلفنی است و به جای تماس تلفنی موارد و مطالب مورد نیاز کاربر به صورت فایل ارسال می گردد.

در مشاوره تلفنی قانون کار نیاز است که کاربر نکات و مواردی که کارشناس ارائه می نماید را یادداشت نماید. ممکن است در یادداشت برداری درچار اشتباه شود و یا یادشت ها در آینده مفقود شوند و اطلاعات حاصل از بین رفته و دچار فراموشی شوند.

از طرفی برخی مشاوره ها نیاز به محاسبات و استنادات قانونی دارند که به صورت تلفنی و شفاهی ارائه این مطالب به صورت کامل امکان پذیر نیست در این حالت موارد مشاوره قانون کار مورد نیاز کاربر به صورت مکتوب و تایپ شده تنظیم و به کاربر ارسال  می گردد.

۱-برگه مشاوره اینترنتی و آنلاین به صورت دائم در حساب کاربری باقی می ماند و هر زمان نیاز داشته باشد می تواند به نتیجه مشاوره دریافتی دسترسی داشته باشد.

۲-به دلیل مکتوب بودن مشاوره اینترنتی اشتباه برداشت بین گفته کارشناس و برداشت کاربر وجود ندارد.

۳-به دلیل زمان بر بودن امور حروفچینی و ویرایش متن هزینه این نوع مشاوره نسبت به مشاوره تلفنی قانون کار بیشتر است.

۴-بزرگترین مزیت مشاوره تلفنی قانون کار نسبت به مشاوره اینترنتی و آنلاین که شاید تمام موارد فوق را پوشش دهد این است که در مشاوره تلفنی حجم اطلاعات ارائه شده بسیار بیشتر از حالت اینترنتی و آنلاین است.

۵-در مشاوره تلفنی کارشناس به دلیل مذاکره مستقیم منظور و مشکل کاربر را به خوبی متوجه شده و در نتیجه راه کاری دقیق تر ارائه می نماید.

۶- در طول مدت مشاوره تلفنی معمولا مباحثی تکمیلی در طی مذاکرات اتفاق می افتد و کیفیت مشاوره را بالا می برد.

با توجه به موارد فوق هر کدام از روش ها مزایایی دارند.

طبق تجربه موجود به طور قطع مشاوره تلفنی سطح رضایت بالاتری کسب کرده و در حالت ایده آل ترکیبی از دو روش بهترین نتیجه را در بر دارد. در مدت مشاوره تلفنی چنانچه نیاز به

به عنوان خدمت تکمیلی به پیشنهاد مشاور و موافقت کاربر به صورت کتبی تنظیم و به کاربر ارائه گردد.

همانگونه که از اسم و عنوان مشخص است حوزه تخصصی کار ما قانون کار و بیمه کارگران است.

توجه گردد که در مورد بیمه فقط بیمه کارگری موضوع ماده ۱۴۸ قانون کار است که منظور از آن مسائل بیمه مرتبط به کارگران شاغل در کارگاه ها است.

برای کارگران مختلف در کارگاه های مختلف مزد و مزایای متفاوتی تعلق می گیرد. حتی در یک کارگاه به کارگران مختلف نیز با توجه به سابقه، شرایط شغلی حقوق و مزایای قانون کار متفاوتی تعلق می گیرد.

صرف پرداخت حقوق و مزایای قانون کار به کارگران کارفرما را از تکالیف قانونی خود بری نمی کند. به همان اندازه که پرداخت حقوق و مزایا برای کارفرما الزامی است باید اسناد مدارک قانونی مانند لیست حقوق، فیش حقوق و اسناد پرداختی را به شکل صحیح تهیه نماید.

پس به دو سوال کلی پاسخ می دهیم :

مهم ترین و اولین قراری که بین کارگر و کارفرما اتفاق می افتد قرارداد کار کارگر است. خشت اول رابطه کارگری و کارفرمایی قرارداد کار است پس

حتما یکی از دغدغه تمام کارفرمایان این است که

و موارد دیگری که مشاوران ما تمام سعی خود را در جهت رفع دغدغه های کارفرمایان گرامی انجام می دهند.

یکی از مواردی که برخی کارفرمایان بویژه در کارگاه هایی که کارهای نوبتی و یا شب انجام می دهند و یا در کارهای سخت و زیان آور مشغول به کار هستند برنامه کاری کارگران است.

در قانون کار برای کارهای مختلف محدودیت هایی از لحاظ ساعات کار و میزان مواجهه وجود دارد. علاوه بر محدودیت ها در برخی شرایط حقوق و مزایا و دستمزد انجام کار با تغییر برخی شرایط کار تغییر می کند.

برخی بیمه ها برای کارگران الزامی است و برخی بیمه ها اختیاری.

بیمه الزامی و اجباری کارگران

بیمه تامین اجتماعی کارگران قانون کار برابر با ماده ۱۴۸ قانون کار الزامی است. ممکن است مشکلات زیر در مورد بیمه تامین اجتماعی کارگران پیش آید.

به غیر از بیمه تامین اجتماعی سایر بیمه هایی ممکن برای کارفرما اختیاری هستند.

هر چند این بیمه ها اختیاری هستند ولی استفاده از این بیمه های اختیاری برای کارفرما بسیار مفید است که در خصوص بیمه های اختیاری نیز متاسفانه اطلاعات کافی منتشر نشده است.

در مشاوره قانون کار و بیمه کارگران به صورت تلفنی و اینترنتی و آنلاین به این سوالات پاسخ داده می شود.

یکی از بهترین پوشش های بیمه ای موجود بیمه بیکاری است. کارگران پس از قطع رابطه کاری در شرایط خاصی می توانند از بیمه بیکاری بهره مند شوند. با وجود بیمه بیکاری کارگران در فاصله زمانی خروج از یک کار و پیدا کردن کار جدید مشکلات معیشتی ندارد.

در مشاوره قانون کار و بیمه کارگران به صورت تلفنی و اینترنتی و آنلاین به این سوالات پاسخ داده می شود.

یکی از مهم ترین بخش های قانون کار فصل ۴ قانون کار در ارتباط به حفاظت فنی و بهداشت کار است. هدف از این فصل حفظ و صیانت از منابع مادی و نیروی های انسانی است. سنگین ترین جرائم قانون کار به عدم رعایت مقررات حفاظت فنی وبهداشت کار تخصیص یافته است.

بیشترین درخواست مشاوره قانون کار مربوط به طرح شکایت کارگران از کارفرمایان است. کارگران به دنبال اطلاع از حقوق خود بوده و کارفرمایان هم به دنبال دفاعیات مناسب در مراجع حل اختلاف اداره کار هستند. هر دو طرف به دنبال برنده شدن در شکایت هستند البته با شرط احقاق حق.

حسین سهرابی

۱۱/۰۳/۱۳۹۹

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

سلام.میخواستم ببینم برای استراحت پزشکی حتما باید پزشک متخصص باشه؟؟؟

داود زمانی

۰۵/۰۳/۱۳۹۹

علی الحساب شدن سنوات کارگران شامل چه کارگرانی است؟

مدیر

۰۶/۰۳/۱۳۹۹

در این خصوص یک مقاله کامل هست
روی لینک زیر کلیک کنید.علی الحساب شدن سنوات کارگران شامل چه کارگرانی است؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مرا از دیدگاه‌های پس از این با رایانامه آگاه کن.

مرا از نوشته‌های تازه با رایانامه آگاه کن.

ویژه کارفرمایان

کلیه کارکنان مشمول قانون کار

فعالین حوزه قانون کار، تامین اجتماعی و کارشناسان و علاقه مندان

تمامی حقوق وبسایت برای اداره کل محفوظ است.



بازگشت به فروشگاه

کانال تلگرام

تغییر زبان

1-«کارفرما» شخصی است که «کارگر» در مقابل دریافت حق الزحمه برایش کار میکند.

مدیران و کسانی که عهده دار اداره کارگاه هستند، «نماینده» کارفرما هستند و «کارفرما» مسئول تعهداتی است که آنها در قبال کارگر بر عهده میگیرند.

اگر نماینده خارج از اختیارات تعهد کند و کارفرما آن را نپذیرد، مقابل کارفرما مسئول است.

2-«کارگاه» محلی است که کارگر به درخواست کارفرما یا نماینده او در آنجا کار میکند. موسسات صنعتی، کشاورزی، معدنی، ساختمانی و کلیه تاسیسات مرتبط متعلق به کارگاه مانند: نمازخانه ، مهدکودک ، تعاونی ها، کلاس های سوادآموزی و سایر مراکز آموزشی و وسایل ایاب و ذهاب و نظایر آنها جزء کارگاه هستند.

3-کارگر در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد، حقوق و دیگر مزایا به دستور کارفرما کار می کند. «قرارداد کار» قراردادی است کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت مزد کاری را برای مدت موقت یا دائم انجام میدهد.

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

درکارهایی که جنبه مستمر دارد، اگر مدتی در قرارداد ذکر نشود، قرارداد دائمی است.

4-برای صحت قراردادهای کار در زمان بستن قرارداد رعایت این شرایط الزامی است: 1- مشروعیت مورد قرارداد 2- معین بودن موضوع 3- عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر.

اصل بر صحت کلیه قراردادهای کار است، مگراینکه بطلان آنها در مراجع ذیصلاح به اثبات برسد.

5-در «قرارداد کار» این نکات در نظر گرفته میشود: مشخصات طرفین(نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه، شماره ملی و…)، شغل کارگر، حقوق واضافات آن (پاداش، اضافه کاری، عیدی و…)، ساعات کار، تعطیلات و مرخصی ها، محل انجام کار، تاریخ انعقاد قرارداد، مدت کار، موارد دیگر طبق عرف و عادت

6-در قرارداد کار میتوان یک دوره آزمایشی قرار داد.

در این دوره هر یک از طرفین میتواند، بدون اخطار قبلی و بدون پرداخت خسارت، رابطه کار را قطع نماید.

در صورت قطع رابطه از طرف کارفرما، وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی است و اگر کارگر رابطه را قطع نماید فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود.

7-مدت دوره آزمایشی باید در قرارداد کار مشخص شود.

حداکثر این مدت برای کارگران ساده و نیمه ماهر یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا سه ماه است.

توافق بر کمتر از این مدت از سوی طرفین امکان ذیر است اما بیشتر از آن غیر قانونی است. حقوق دوره آزمایشی طبق توافق فیمابین خواهد بود.

8-هر تغییری در وضعیت کارگاه مانند فروش یا انتقال، تغییر نوع تولید و… در رابطه با کارگرانی که قرارداد دارند موثر نیست.

کارفرمای جدید، جانشین کارفرمای سابق میشود.

در صورت تغییر درکارگاه یا محصول آموزش کارگران وظیفه کارفرما خواهد بود. تهیهء وسایل آموزش هم از وظایف کارفرما است.

9-قراردادهای «پیمانی»، باید طوری تنظیم شود که در آن «پیمانکار» متعهد به رعایت تمام مقررات قانون کار( بیمه و…) در مورد کارکنان  باشد.

اگر کارفرما بر خلاف این، اقدام به انعقاد قرارداد نماید و یا قبل از 45 روز از تحویل موقت، تسویه حساب نکند، مکلف به پرداخت دیون پیمانکار در قبال کارگران خواهد بود.

10-طلب کارگران بر سایر مطالبات برتری دارد.

کارفرمایان موظفند بدهی پیمانکاران به کارگران را برابر رای مراجع قانونی( شوراهای حل اختلاف کارگری، مراجع قضایی و …) از محل طلب پیمانکار ، مانند ضمانت حسن انجام کار و یا راههای دیگر که بهتر است قبلا پیش بینی شده باشد، پرداخت کنند.

قوانین کار و کارفرما – مشاوره حقوقی رایگان و آنلاین کار و کارفرما

مشاوره حقوقی کار و کارفرما

کار و کارفرما – قانون کار

مشاوره حقوقی رایگان و آنلاین

وکیل پایه یک دادگستری تهران 

دعاوی کیفری 

وکیل ملکی 

وکیل طلاق 

وکیل مواد مخدر 

بازدیدها: 4018

تلفن:  74 – 02122904873

09128400921

پست الکترونیکی: dadarman@gmail.com

آدرس: تهران، میرداماد، خ سنجابی(بهروز)، کوچه

یکم، پلاک 8

موسسه حقوقی کیان دادآرمان با سال ها تجربه در زمینه دعاوی کیفری، دعاوی حقوقی و دعاوی خانوادگی، با همکاری جمع کثیری از وکلا که بدون شک همگی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری تهران تشکیل شده اند با هدف ارائه ی خدمات برجسته و ممتاز حقوقی از جمله مشاوره، وکالت و داوری خدمات فوق را در قالب دپارتمانهای تخصصی ارائه می نماید .

ما سعی کرده ایم با ارائه خدمات حقوقی مناسب، به عنوان بهترین موسسه حقوقی تهران،همواره جایگاه خود را نزد مخاطبان خود حفظ کنیم.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان،با بهترین وکلای پایه یک دادگستری تهران،جز خدمات موسسه حقوقی دادآرمان می باشد .

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

شماره تماس جهت مشاوره

(با کلیک روی شماره ها مستقیم تماس بگیرید)

 

تماس از طریق واتس اپ فقط برای کاربران خارج از کشور

 

این موسسه با سابقه 17 ساله در زمینه منابع انسانی علی الخصوص مراکز صنعتی و صنفی دارد و همین امر تسلط و اشراف کامل در خصوص مشکلات و خواسته های قانونی کارگری و کارفرمایی را سبب گردیده ، با توجه به نیاز عقد قرار داد های کاری که به فراخور صنوف مختلف و نوع کارکرد کارگران متغییر میباشد و مبیاست در چهارچوب قانون کار و پرداخت حقوق قانونی صورت پذیرد موسسه مبنا تخصص لازم و همچنین سابقه کافی را در خصوص قانون کار و حل اختلاف کارگر و کارفرمایی دارد و میتواند امور اداری مراکز صنعتی را به گونه ای کاملا قانونی و کارآمد در اختیار کارفرمایان قرار دهد تا از منافع داشتن ساز و کار قانونمند هر دو طرف قرار داد ( کارگران و کارفرمایان ) عزیز برخوردار گردند .

حل اختلاف کارگر و کارفرما

۴۴۲۲۹۷۴۲ – ۰۲۱

تلفن:

09393656454 __ 021-44229742

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

کانال تلگرام: mabnamoshaver@

آدرس: تهران خیابان ستارخان فلکه اول صادقیه و چهار راه اسدی پلاک 1058 (مجتمع تجاری اطلس) طبقه 4 واحد 8

 

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

 وزارت کار و امور اجتماعی به عنوان نهادی بی‌طرف به منظور حل اختلافات کارگری و کارفرمایی و نظارت بر اجرای قانون کار از سال ۱۳۲۵ در کشور تاسیس و شروع به فعالیت کرد

ادامه مطلب…

در روابط کارگر و کارفرما مسایل بسیاری مطرح است که اگر طبق اصول و رویه صحیح انجام نشود، ممکن است به تضییع حقوق یکی از این دو طرف منجر شود.

ادامه مطلب…

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

 مرسوم است در بیشتر موارد افراد جویای کار، پس از آنکه از طرف کارفرما مورد تایید قرار می‌گیرند با این جملات از ناحیه وی مواجه می‌شوند. که جهت تضمین یا حسن انجام کار، یک سفته هم می‌گیریم،  آیا چنین اقدامی به لحاظ قانونی صحیح است؟

ادامه مطلب…

گاهی ممکن است شروط و توافقاتی که درمورد انواع عقود مطرح می‌شوند و مورد نیاز یک قرارداد هستند، طولانی و پیچیده شوند…

ادامه مطلب…

ماده1ـ در اين آيين‌نامه اصطلاحات زير در معاني مشروح مربوط به كار مي‌روند: الف ـ قانون: قانون بازنشستگي پيش از موعد كاركنان دولت مصوب 1386.ب ـ سنوات خدمات قابل قبول: سنواتي است كه طبق قوانين و مقررات مربوط از لحاظ احراز شرايط بازنشستگي جزو سنوات خدمت ملاك محاسبه قرار مي‌گيرد. …………………….

ادامه مطلب…

فصل چهارم-مبحث اول – کلیات

‌ماده ۸۵ – برای صیانت نیروی انسانی و منابع مادی کشور رعایت دستورالعملهایی که از طریق شورای عالی حفاظت فنی (‌جهت تأمین حفاظت‌فنی) و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (‌جهت جلوگیری از بیماری حرفه‌ای و تأمین بهداشت کار و کارگر و محیط کار) تدوین می‌شود، برای‌کلیه کارگاه‌ها، کارفرمایان، کارگران و کارآموزان الزامی است. ………………..

ادامه مطلب…

مبحث چهارم – شرایط کار زنان‌ماده ۷۵ – انجام کارهای خطرناک، سخت و زیان‌آور و نیز حمل بار بیشتر از حد مجاز با دست و بدون استفاده از وسایل مکانیکی، برای کارگران زن‌ممنوع است. دستورالعمل و تعیین نوع و میزان این قبیل موارد با پیشنهاد شورای عالی کار به تصویب وزیر کار و امور اجتماعی خواهد رسید.  …………………….

ادامه مطلب…

مبحث دوم: تعلیق قرارداد کار‌ماده ۱۴ – چنانچه به واسطه امور مذکور در مواد آتی انجام تعهدات یکی از طرفین موقتاً متوقف شود، قرارداد کار به حال تعلیق در می‌آید و پس از‌رفع آن‌ها قرارداد کار با احتساب سابقه خدمت (‌از لحاظ بازنشستگی و افزایش مزد) به حالت اول بر می‌گردد.  …………………..

ادامه مطلب…

‌فصل اول – تعاریف کلی و اصول

‌ماده ۱ – کلیه کارفرمایان، کارگران، کارگاه‌ها، مؤسسات تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی مکلف به تبعیت از این قانون می‌باشند. ‌ماده ۲ – کارگر از لحاظ این قانون کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق‌السعی اعم از مزد، حقوق، سهم سود و سایر مزایا به درخواست‌کارفرما کار می‌کند. ………………….

ادامه مطلب…

ماده۱ـ در اجرای ماده (۱۶۴) قانون کار جمهوری اسلامی ایران نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت در هیات‌های حل اختلاف براساس این آیین‌نامه انتخاب و معرفی می‌گردند. ماده۲ـ مرجع انتخاب نمایندگان کارگران در هیات‌های حل اختلاف تشکل کارگری حائز اکثریت استان می‌باشد.  ………………..

ادامه مطلب…

صفحه1 از5

با توجه به سوء استفاده برخی از وبسایت ها از نام و اعتبار «صدای وکیل»، به کلیه بازدیدکنندگان و کاربران اعلام می کنیم، «صدای وکیل» فعالیت رسمی و قانونی خود را تنها در بستر وبسایت sedayevakil.com انجام می دهد و زیر مجموعه مجموعه حقوقی صدف با نظارت وکیل دادگستری آقای علی مهاجری میباشد.از آنجا که خدمات «صدای وکیل» در این وبسایت رایگان ارائه می شود، از شما عزیزان خواهشمندیم هیچ مبلغی بابت مشاوره به وبسایت های که از نام صدای وکیل استفاده می کنند پرداخت ننمایید.لازم به ذکرست روزانه صدها مراجعه کننده با استفاده از خدمات رایگان ما (پاسخگویی تلفنی به سوالات حقوقی) راهنمایی می شوند و ما بر این باوریم که با راهنمایی خود بتوانیم قدم کوچکی برای رفع مشکلات حقوقی شما در هر نقطه از ایران باشیم.این نوید را هم می دهیم که درصدد تعقیب و پیگرد قضایی سوء استفاده کنندگان و عاملان این موضوع و ایجاد بستری امن برای شما همراهان صدای وکیل هستیم.

 

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloakd9f58303cabebf6b103d22af15d7f33f’).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addyd9f58303cabebf6b103d22af15d7f33f=’info’+’@’;addyd9f58303cabebf6b103d22af15d7f33f=addyd9f58303cabebf6b103d22af15d7f33f+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_textd9f58303cabebf6b103d22af15d7f33f=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloakd9f58303cabebf6b103d22af15d7f33f’).innerHTML+=’‘+addy_textd9f58303cabebf6b103d22af15d7f33f+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

قوانین کار

کارگران در هر جامعه ای نقش اساسی ایفا می کنند، رشد و توسعه هر جامعه ای بستگی به بازوان کارگران آن جامعه دارد و هر چقدر که این بازوان بهتر کار کنند رشد آن جامعه بیشتر خواهد بود. در دین مبین اسلام نقش کارگر آنقدر مهم و اساسی است که پیامبر مسلمانان حضرت محمد به دستان کارگر جامعه بوسه زده است.

تعریف کارگر

ماده ۲ قانون کار کارگر را این گونه تعریف کرده است: كارگر شخصی است كه به هر عنوان در مقابل دريافت حق السعي اعم از مزد، حقوق، سهم و ساير مزايا به درخواست كارفرما كار کند.

منظور این ماده از کلمه شخصی، شخص حقیقی است و اشخاص حقوقی به عنوان کارگر محسوب نمی شوند و از شمول این ماده خارج هستند. هدف این ماده ازکلمه کسی یا شخصی انسان طبیعی است که موضوع حق و تکلیف قرار گیرد.

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

عبارت دیگر این ماده که نظر حقوقدانان را جلب کرده “به هر عنوان” است که شامل همه کارهای یدی و فکری می شود و تاثیری هم ندارد شخص عنوان دکتر یا مهندس را داشته باشد.

“حق السعی” عبارت قابل توجه دیگر در این ماده است که به این معنی است که کارگر در مقابل دریافت وجه کاری انجام دهد.

تبعیت کارگر از گارفرما مورد دیگری است که با عبارت “به درخواست” در این ماده عنوان شده است، تبعیت می تواند حقوقی باشد به این عنوان که انجام کار از طرف کارگر باید به دستور کارفرما یا نماینده وی باشد که در تمظیم قرارداد بین طرفین مشخص می شود و تبعیت اقتصادی که قائم به شخص است و کارگر حق واگذاری وظایف خود را به دیگری ندارد ر با اجازه کارفرما.

مطالب مرتبط: تنظیم قراردادها

مطالب مرتبط: شرکتها

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با یک مشاور حقوقی کاردان و  یا وکیل پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی مشورت کنید. با انتخاب یک وکیل مجرب می توان این مشکلات حقوقی را حل کرد، خواه او یک وکیل آنلاین باشد یا یک وکیل اداره کار.

 

وکیل آنلاین

 

اخراج کارگر

در شرایط بحرانی کار اولین روش برای کاهش هزینه ها تعدیل نیرو و اخراج کارگران توسط کارفرمایان است. البته نباید ناگفته بماند که گاهی هم اخراج کارگر بخاطر ناکارآمدی، بی کفایتی و بی مبالاتی کارگر است و کارفرمایان برای بهبود شرایط کاری ناچار به اخراج بعضی از کارگران و اقدام به جذب نیروی ماهر می کنند. قانون کار شریطی برای اخراج کارگر قرار داده از جمله داشتن دلیل محکمه پسند و طی مراحل خاص، بر همین اساس ماده ۲۷ قانون کار مقرر دارد: هرگاه كارگر در انجام وظایف سپرده شده قصور کند و يا آئين نامه های انضباطي كارگاه را پس از تذكرات كتبي نقض کند كارفرما این حق را دارد در صورت اعلام نظر مثبت شوراي اسلامي كار علاوه بر مطالبات و حقوق معوقه به نسبت هر سال سابقه كار معادل يكماه آخرين حقوق كارگر را به عنوان (حق سنوات) به وي پرداخته وقرارداد كاررا فسخ نمايد.

یکی دیگر از موارد اخراج کارگران قراردادهای کوتاه مدت است که با کارگران منعقد می شود و پس از پایان مدت آن دیگر توسط کارفرما تمدید نمی شود.

ضمانت اجرای اخراج های غیرقانونی در قانون کار

ماده ۲۰ قانون کار در این باره این چنین مقرر کرده است: در صورت اخراج غير قانوني كارگر می تواند ظرف مدت ۳۰ روز به هيات تشخيص مراجعه نمايد (در صورتيكه كارگرعذر موجه نداشته باشد) و هرگاه كارفرما نتواند ثابت كند كه نپذيرفتن كارگر مستند به دلايل موجه بوده است. به تشخيص هيات مزبور مكلف به بازگرداندن كارگر به كار و پرداخت حقوق يا مزد او از تاريخ مراجعه به كارگاه مي باشد و اگر بتواند آنرا اثبات كند به ازاء هر سال سابقه كار۴۵ روز سنوات به کارگر پرداخت نمايد. تبصره: چنانچه كارگر بدون عذر موجه حداكثر۳۰ روز پس از رفع حالت تعليق، آمادگي خود را براي انجام كار به كارفرما اعلام نكند و يا پس از مراجعه واستنكاف كارفرما، به هيات تشخيص مراجعه نکند، مستعفي شناخته مي شود كه در اين صورت كارگر مشمول اخذ حق سنوات بازاء هرسال يكماه آخرين حقوق خواهد بود.

مطالب مرتبط: وکیل پایه یک دادگستری

منع تبعیض در پرداخت حقوق کارگرانزن و مرد

طبق ماده ۳۸ قانون کار: در انجام كار مساوي كه در شرايط مساوي در يك كارگاه انجام مي گيرد بايد به زن ومرد مزد مساوي پرداخت شود، تبعيض در تعيين ميزان مزد بر اساس سن، جنس، نژاد و قوميت و اعتقادات سياسي و مذهبي ممنوع است.

منع تبعیض در پرداخت حقوق کارگران منوط می شود به کار مساوی در شرایط مساوی، بنابراین اگر در یک کارگاه کار مساوی و شرایط مساوی انجام گیرد باید به زن و مرد کارگر آن کارگاه حقوق یکسانی پرداخت شود. مردم ایران از هر نژاد و قومیتی از حقوق مساوی برخوردار هستند و رنگ، نژاد و زبان هر یک از آنها سبب برتری دیگری نخواهد بود، منظور کلمه قومیت در این ماده هم همین است و قومیت مذکور مفهومی غیر از ملیت دارد به این دلیل که افراد هر کشور اولویت اشتغال و شرایط کار بهتر در آن کشور را باید دارا باشند و قوانین کار هر کشوری برای کارگران مهاجر شرایط خاصی را در نظر گرفته که قانون کار کشور ایران هم همین روش را برای اشتغال در پیش گرفته است.

اگر به دلیل عدم اطلاع از ریزه‌کاری‌های قوانین کار به دنبال یک وکیل حقوقی و خبره هستید می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین به صورت تلفنی یا حضوری بهره بگیرید.

حق السعی چیست؟

براساس ماده ۲۴ قانون قانون کار حق السعی: در صورت خاتمه قرارداد كار، كار معين يا مدت موقت، كارفرما مكلف است به كارگري كه مطابق قرارداد، يكسال يا بيشتر، به كار اشتغال داشته است براي هر سال سابقه اعم از متوالي يا متناوب بر اساس آخرين حقوقي مبلغي معادل يك ماه حقوق به عنوان مزايای پايان كار به او پرداخت کنند.

 

قوانین کار

 

مزد در قانون کار شامل چه چیزهای می شود؟

در مورد مزد ماده ۳۷ و ۳۶ قانون کار این گونه مقرر دارد: مزد ثابت، عبارت است از مجموع مزد شغل و مزاياي ثابت پرداختي به تبع شغل. تبصره: دركارگاههائي كه داراي طرح طبقه بندي وارزيابي مشاغل نيستند منظور از مزارياي ثابت پرداختي به تبع شغل، مزايايي است كه بر حسب ماهيت شغل يا محيط كار و براي ترميم مزد در ساعات عادي كار پرداخت مي گردد ازقبيل مزاياي سختي كار، مزاياي سرپرستي فوق العاده شغل و غيره تبصره: در كارههائيكه طرح طبقه بندي مشاغل به مرحله اجراء درآمده است مزد گروه و پايه، مزد مبنا را تشكيل مي دهد. تبصره: مزاياي رفاهي انگيزه اي از قبيل كمك هزينه مسكن، خواربار و كمك عائله مندي ، پاداش افزايش تلويد و سود سالانه جزو مزد ثابت ومزد مبنا محسوب نمي شود.

مزد بايد در فواصل زماني مرتب و در روز غير تعطيل و ضمن ساعات كار به صورت وجه نقد رايج يا با تراضي طرفين به وسيله چك عهده بانك و با رعايت شرايط ذيل پرداخت شود:الف: چنانچه براساس قرارداد یا عرف كارگاه، مبلغ مزد به صورت روزانه يا ساعتي تعيين شده باشد، پرداخت آن بايد پس از محاسبه در پايان روز يا هفته يا پانزده روز يكبار به نسبت ساعات كار ويا روزهاي كاركرد صورت گيرد.ب: در صورتكيه براساس قرارداد ياعرف كارگاه، پرداخت مزد به صورت ماهانه باشد، اين پرداخت بايد در آخر ماه صورت گيرد. دراين حالت مزد مذكور حقوق گفته می شود.تبصره: درماههاي سي و يك روزه مزاياي وحقوق بايد براساس سي و يك روز محاسبه و به کارگر پرداخت شود.

حداقل حقوق کارگران را چه کسی تعیین می کند؟

ماده ۴۱ قانون کار درباره حواقل حقوق کارگران اینگونه مقرر کرده: شورايعالي كار همه ساله موظف است، ميزان حداقل مزد كارگران را براي نقاط مختلف كشور و يا صنايع مختلف با توجه به ميعارهاي ذيل مشخص کند. ۱- حداقل مزدكارگران با توجه به درصد تورمي كه از طرف بانك مركزي جمهوي اسلامي ايران اعلام مي شود۲- حداقل مزد بدون آنكه مشخصات جسمي و روحي كارگران و ويژگي هاي كار محول شده را مورد توجه قرار دهد بايد به اندازه اي باشد تا زندگي يك خانواده، كه تعداد متوسط آن توسط مراجع رسمي اعلام مي شود را تامين نمايدتبصره: كارفرمايان موظفند كه در ازاي انجام كار در ساعات تعيين شده قانوني به هيچ كارگري كمتر از حداقل مزد تعيين شده جديد پرداخت التفاوت مزد پرداخت شده و حداقل مزد جديد مي باشند.

مطالب مرتبط: وکیل آنلاین

موسسه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار شما قرار داده که هر ساعت از شبانه روز در زمینه کارگر و کارفرما نیاز به مشاوره به صورت تلفنی یا حضوری با وکیل پایه یک یا مشاوره حقوقی داشته باشید در خدمت گذاری به شما عزیزان آماده باشد.

برای برقراری ارتباط با وکیل آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی به صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز از تلفن ثابت سراسر کشور بدون هیچ پیش شماره یا کدی با شماره: 9099071369 تماس بگیرید.

سلام وقت بخیر.بنده تقریبا 7 سال در کارخانه ای مشغول کار هستم و در این مدت کارفرما عیدی را بعضی اوقات یک حقوق یا کمتر میداد و سنوات هم پرداخت نمیکرد و بیشتر از ساعت قانونی تقریبا روزی 3ساعت مجبور به کار میکرد و انتهای هر سال برگه سفید امضا بابت تسویه میگرفت.آیا حق و حقوق بنده را میشود گرفت یا خیر؟ بنده هنوز مشغول کار هستم در همان کارخانه

با سلام
عیدی شما هر سال به صورت کامل و همچنین سنوات شما و اضافه کار و بیمه همگی طبق قانون کار به شما تعلق میگیرد

خوب امضایی که گرفته از بنده باز هم میتونم عیدی و سنوات و اضافه ساعت هارو بگیرم؟ و چطور و از کجا باید پیگیر بشم؟

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار

باسلام وخسته نباشید خدمت شما
بنده ۳سال است در جایی مشغول به کار میباشم در بدو ورود طب کار دادم وسالم مشغول به کار شدم اما حالا کمر درد شدید دارم وشرکت هم میدونه وچون قراردادامون ۳ ماهه است مسلما عدم نیاز میزنن ومنم با این وضعیت جایی نمیتونم کار کنم
آیا میتونم از کار افتادگی وطلب خسارت کنم؟؟؟
راه کارش چیه؟
قراردادمم ۱۲/۲۹تموم میشه
لطفا راهنمایی کنید

سلام
اگر پزشکی قانونی تایید کند که در اثر کار در آن محیط و تحت شرایط خاص به شما آسیب وارد شده و پس از اثبات در دادگاه بر اثر درصد پزشکی قانونی به شما دیه تعلق می گیرد

سلام
بنده به مدت ۷ ماه در مدرسه غیردولتی بدون عقد قرارداد کار کردم.
بعلت عدم پرداخت حقوق، همکاری را ادامه ندادم.
آیا می توانم به اداره کار برای مدتی که کار کردم و قرارداد و بیمه نداشتم شکایت کنم؟

سلام
میتوانید برای همه حق و حقوق تان به اداره کار مراجعه کنید ولی شما باید ثابت کنید که در این مدرسه مشغول کار بودید که با واریزهای حقوق چند ماه هم میشه اثبات کنید.

سلام من چند سال تو شرکتی کار کردم و بدلیل عدم پرداخت حقوق و بیمه شکایت کردم دادگاه حکم به نفع بنده داد و اموالی از شرکت توقیف کردم ولی دادگاه اعلام کرد اموال را نمی توان توقیف کرد.الان بنده نمیدانم تکلیف بدهی من چه می شود قاضی اعلام کرده نمی توان اموالی توقیف کنم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


تصویر امنیتی
*

فرستادن دیدگاه

تماس با ما :

شما عزیزان میتوانید همه روزه و به صورت 24 ساعته حتی ایام تعطیل از تلفن ثابت سراسر کشور بدون هیچ پیش شماره یا کدی با شماره: 9099071369 تماس  برقرار کنید.

برای دریافت پاسخ سوالات حقوقی خود به صورت رایگان با وکیل پایه یک کلیک کنید.

و برای ارسال پرونده و رزرو وقت با وکیل آنلاین کلیک کنید.

اگر دسترسی به تلفن ثابت ندارید میتوانید پس از پرداخت هزینه با وکیل آنلاین یا مشاوره حقوقی ارتباط برقرار کنید.

اگر در برقراری ارتباط با هر کدام از روشهای با مشکلی مواجه شدید با شماره 09057982015 تماس حاصل فرمایید.

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است.طراحی سایت توسط عرش هاست

مشاوره تلفنی در مورد قانون کار
مشاوره تلفنی در مورد قانون کار
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *