اندازه های مواد لازم می تواند بستگی به مقدار سیب زمینی شما داشته باشد
سیب زمینی ها را پوست بکنید و با رنده ی مخصوص چیپس ، ورقه ورقه کنید .بعد ورقه های سیب زمینی را خوب بشویید و روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آبش کاملا برود و خشک شود.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه 2 بند انگشت داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود.چطور در خانه چیپس درست کنیم
سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آنها عوض شود. بعد از داخل روغن به داخل سبد انتقال دهید و مقداری نمک بر روی آنها بریزید . سبد را کمی تکان دهید تا نمک اضافه ریخته شود. چیپس آماده را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود.
چیپس ساده جزو پیش غذا – گوناگون میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . چیپس ساده را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
اندازه های مواد لازم می تواند بستگی به مقدار سیب زمینی شما داشته باشد
سیب زمینی ها را پوست بکنید و با رنده ی مخصوص چیپس ، ورقه ورقه کنید .بعد ورقه های سیب زمینی را خوب بشویید و روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آبش کاملا برود و خشک شود.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه 2 بند انگشت داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود.چطور در خانه چیپس درست کنیم
سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آنها عوض شود. بعد از داخل روغن به داخل سبد انتقال دهید و مقداری نمک بر روی آنها بریزید . سبد را کمی تکان دهید تا نمک اضافه ریخته شود. چیپس آماده را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود.
چیپس ساده جزو پیش غذا – گوناگون میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . چیپس ساده را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
;
(function (w, d, s, l, i) {
w[l] = w[l] || []; w[l].push({
‘gtm.start’:
new Date().getTime(), event: ‘gtm.js’
}); var f = d.getElementsByTagName(s)[0],
j = d.createElement(s), dl = l != ‘dataLayer’ ? ‘&l=’ + l : ”; j.async = true; j.src =
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’ + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f);
})(window, document, ‘script’, ‘dataLayer’, ‘GTM-T9SDVJH’);
در میان 6000+ رستوان و کافه و شیرینیفروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!
۳ راه برای درست کردن چیپس سیبزمینی
روش اول : سرخ کردن
روش دوم : پختن در فر
روش سوم : چیپس ماکروویوی
حتما میدانید که خوردن چیپس آن هم چیپس سرخشده ضرر دارد. اما اگر بتوانید به صورت خانگی آن را تهیه کنید خیلی سود کردهاید.
در روش اول حداقل مطمئن هستید که روغن چندبار مصرف شده نیست و سالم است.
در روش دوم که بهترین روش هست مطمئن اید که روغن زیتون علاوه بر اینکه ضرر ندارد خاصیت هم دارد. سیبزمینی هم به خودی خود خاصیت دارد. اما به هر حال نشاسته هست و پر کالریست.
روش سوم نتیجهٔ خوبی میدهد اما زیاد با این روش چیپس درست نکنید. به هر حال امواج ماکرو ضررهای خاص خود را دارد.
مواد مورد نیاز برای سرخ کردن (برای روش اول)
۲عدد سیبزمینی
۲ پیمانه روغن
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه یا قرمز به دلخواه
مواد مورد نیاز برای پختن در فر (روش دوم)
۴ عدد سیبزمینی
۱/۴ پیمانه کره نرم شده یا روغن زیتون
نمک به میزان لازم
مواد مورد نیاز برای ماکروویو (روش سوم)
سیبزمینی به اندازه دلخواه
نمک
روغن زیتون به دلخواه
چطور در خانه چیپس درست کنیم
برای تهیه چیپس میتوانید اینجا کلیک کنید
سیبزمینی ورقهورقه كنيد سعي كنيد لايهها ضخيم نباشد و برشها بايد نازك باشد. اگر با دستگاه ورقه كن اينكار را انجام میدهید مراقب باشيد. در يك ظرف آب نمك را اضافه كنيد و سیبزمینی ها را برای نيم ساعت در آب غوطه ور كنيد.
بعد از گذشت اين مدت سیبزمینی ها را از آب بگيريد و آنها را خشك كنيد. روعن مناسب برای سرخ كردن را انتخاب كنيد. ذرت، آفتاب گردان، بادام زمينی جز روغن های مناسب هست. خيلی از انتخاب ها به روغن زيتون برميگردد چون جز روغن هاي با ترانس پايين است. سعی كنيد سیبزمینی را در روغن فراوان سرخ كنيد چون سالمترين و بهترين راه در روشهای سرخ كردنی هست.
روغن را داغ كنيد تا به دمای ١٧٠تا ١٩٠ درجه سانتیگراد برسد. اگر دماسنج مخصوص آشپزی داريد دماي روغن را چك كنيد و اگر هم نه يك قاشق چوبي را به داخل روغن ببريد و صب كنيد تا كنار چوب حباب ظاهر شود و در اين لحظه روغن به دما كافی برسد. راه ديگر امتحان كردن دماي روغن يك تكه نان است. نان در دماي ۱۶۰ در عرض ٣٠ ثانيه و در دماي ۱۸۰ درجه بعد از ۱۵ ثانیه و در دمای ۱۸۰ در ۱۰ ثانیه طلایی میشود.
هنگامی كه سیبزمینی ها شروع كردن به طلایی-قهوهای شدن سريع آنها را خارج كنيد. اگر تمامی سیبزمینی ها را يكباره در داخل روغن بريزيد دماي روغن به سرعت پايين مي ايد. در همان لحظه اي كه چيپس ها را از روغن خارج كرديد بر روي يه دستمال كاغذي قرار دهيد. اگر دوست داري طعمی به آن بدهيد در همان لحظه اضافه كنيد مثلا فلفل يا كاري.
تمام شد به همين راحتي
روش دوم
فر را تا دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیبزمینی ها را ورقه کنید.
بعد از ورقه کردن یک دستمال کاغذی خشک بروی سیبزمینی ها قراردهید تا هر میزان آبی که بروی ورقه ها وجود دارد خشک شود.
سینی طبقه وسط فر را از فر خارج کنید و سیبزمینی هارا روی آن قراردهید سپس با یک قلمموی مخصوص آشپری روغن زیتون و یا کره نرم شده را بروی سیبزمینی ها بمالید.
سینی را دوباره داخل فر قراردهید و برای مدت ۲۰ تا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید صبر کنید تا لبه های سیبزمینی طلایی شود.
چیپس ها را از فر خارج کنید و بروی آنها نمک دریا بپاشید.
روش سوم
سیبزمینیها را نازك ورقه كنید و سپس در داخل آب قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود. اگر دوست دارید چیپس نمکی دورست کنید در داخل آب نمک دریا بریزید. بعد از گذشت نیم ساعت هرگونه رطوبت را از روی ورقههای سیبزمینی با دستمال كاغذی بگيريد حتی كمی بيشتر با دستمال به سیبزمینیها فشار بياوريد.
آب يك دشمن جدی در اين مرحله است پس هر چقدر میتوانيد قبل از اينكه پخت ماكروویوى را شروع كنيد رطوبت و آب را بگيريد. در بشقاب سیبزمینیها را بچینید و مطمئن شويد كه ورقههای سیبزمینی بهم نچسبیده باشند در واقع از هم فاصله داشته باشدو سپس بروی آنها یک دستمال کاغذی قرار دهید.
چطور در خانه چیپس درست کنیم
برای مدت ۳ دقیقه با بیشترین انرژی آنها را بپزید سپس بیرون بیاورید و آنها را به طرف دیگر برگردانید و دوباره ۳ دقیقه بپزید. اگر همچنان نپخته بود دوباره بپزيد تا كامل خشك و ترد شود.چيپسها بايد وسطشان طلايی قهوهای شود و سپس گياه معطر و يا هر مزهٔ ديگری را كه دوست داريد به آن اضافه كنيد.
طرز تهیهی پنکیک
برای تهیه پنکیک دو راه وجود دارد. یک این که از مخلوطهای آ…
طرز تهیه ماکارونی
طرز تهیه ماکارونی ایرانی غذایی ترکیبی از سبک ایتالیایی …
طرز تهیهی فالوده
طرز تهیه فالوده، این دسر سنتی و محبوب ایرانی، نیازی به ت…
طرز تهیهی پیراشکی
طرز تهیهی پیراشکی در اصل غذایی متعلق به روسیه و کشورهای شوروی…
طرز تهیه حلوا با مواد اولیه اصلی شامل آرد گندم، شکر و روغن است. با آموزش طرز ته…
اپلیکیشن موبایل فیدیلیو را دریافت کنید.
;
(function (w, d, s, l, i) {
w[l] = w[l] || []; w[l].push({
‘gtm.start’:
new Date().getTime(), event: ‘gtm.js’
}); var f = d.getElementsByTagName(s)[0],
j = d.createElement(s), dl = l != ‘dataLayer’ ? ‘&l=’ + l : ”; j.async = true; j.src =
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’ + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f);
})(window, document, ‘script’, ‘dataLayer’, ‘GTM-T9SDVJH’);
در میان 6000+ رستوان و کافه و شیرینیفروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!
۳ راه برای درست کردن چیپس سیبزمینی
روش اول : سرخ کردن
روش دوم : پختن در فر
روش سوم : چیپس ماکروویوی
حتما میدانید که خوردن چیپس آن هم چیپس سرخشده ضرر دارد. اما اگر بتوانید به صورت خانگی آن را تهیه کنید خیلی سود کردهاید.
در روش اول حداقل مطمئن هستید که روغن چندبار مصرف شده نیست و سالم است.
در روش دوم که بهترین روش هست مطمئن اید که روغن زیتون علاوه بر اینکه ضرر ندارد خاصیت هم دارد. سیبزمینی هم به خودی خود خاصیت دارد. اما به هر حال نشاسته هست و پر کالریست.
روش سوم نتیجهٔ خوبی میدهد اما زیاد با این روش چیپس درست نکنید. به هر حال امواج ماکرو ضررهای خاص خود را دارد.
مواد مورد نیاز برای سرخ کردن (برای روش اول)
۲عدد سیبزمینی
۲ پیمانه روغن
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه یا قرمز به دلخواه
مواد مورد نیاز برای پختن در فر (روش دوم)
۴ عدد سیبزمینی
۱/۴ پیمانه کره نرم شده یا روغن زیتون
نمک به میزان لازم
مواد مورد نیاز برای ماکروویو (روش سوم)
سیبزمینی به اندازه دلخواه
نمک
روغن زیتون به دلخواه
چطور در خانه چیپس درست کنیم
برای تهیه چیپس میتوانید اینجا کلیک کنید
سیبزمینی ورقهورقه كنيد سعي كنيد لايهها ضخيم نباشد و برشها بايد نازك باشد. اگر با دستگاه ورقه كن اينكار را انجام میدهید مراقب باشيد. در يك ظرف آب نمك را اضافه كنيد و سیبزمینی ها را برای نيم ساعت در آب غوطه ور كنيد.
بعد از گذشت اين مدت سیبزمینی ها را از آب بگيريد و آنها را خشك كنيد. روعن مناسب برای سرخ كردن را انتخاب كنيد. ذرت، آفتاب گردان، بادام زمينی جز روغن های مناسب هست. خيلی از انتخاب ها به روغن زيتون برميگردد چون جز روغن هاي با ترانس پايين است. سعی كنيد سیبزمینی را در روغن فراوان سرخ كنيد چون سالمترين و بهترين راه در روشهای سرخ كردنی هست.
روغن را داغ كنيد تا به دمای ١٧٠تا ١٩٠ درجه سانتیگراد برسد. اگر دماسنج مخصوص آشپزی داريد دماي روغن را چك كنيد و اگر هم نه يك قاشق چوبي را به داخل روغن ببريد و صب كنيد تا كنار چوب حباب ظاهر شود و در اين لحظه روغن به دما كافی برسد. راه ديگر امتحان كردن دماي روغن يك تكه نان است. نان در دماي ۱۶۰ در عرض ٣٠ ثانيه و در دماي ۱۸۰ درجه بعد از ۱۵ ثانیه و در دمای ۱۸۰ در ۱۰ ثانیه طلایی میشود.
هنگامی كه سیبزمینی ها شروع كردن به طلایی-قهوهای شدن سريع آنها را خارج كنيد. اگر تمامی سیبزمینی ها را يكباره در داخل روغن بريزيد دماي روغن به سرعت پايين مي ايد. در همان لحظه اي كه چيپس ها را از روغن خارج كرديد بر روي يه دستمال كاغذي قرار دهيد. اگر دوست داري طعمی به آن بدهيد در همان لحظه اضافه كنيد مثلا فلفل يا كاري.
تمام شد به همين راحتي
روش دوم
فر را تا دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیبزمینی ها را ورقه کنید.
بعد از ورقه کردن یک دستمال کاغذی خشک بروی سیبزمینی ها قراردهید تا هر میزان آبی که بروی ورقه ها وجود دارد خشک شود.
سینی طبقه وسط فر را از فر خارج کنید و سیبزمینی هارا روی آن قراردهید سپس با یک قلمموی مخصوص آشپری روغن زیتون و یا کره نرم شده را بروی سیبزمینی ها بمالید.
سینی را دوباره داخل فر قراردهید و برای مدت ۲۰ تا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید صبر کنید تا لبه های سیبزمینی طلایی شود.
چیپس ها را از فر خارج کنید و بروی آنها نمک دریا بپاشید.
روش سوم
سیبزمینیها را نازك ورقه كنید و سپس در داخل آب قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود. اگر دوست دارید چیپس نمکی دورست کنید در داخل آب نمک دریا بریزید. بعد از گذشت نیم ساعت هرگونه رطوبت را از روی ورقههای سیبزمینی با دستمال كاغذی بگيريد حتی كمی بيشتر با دستمال به سیبزمینیها فشار بياوريد.
آب يك دشمن جدی در اين مرحله است پس هر چقدر میتوانيد قبل از اينكه پخت ماكروویوى را شروع كنيد رطوبت و آب را بگيريد. در بشقاب سیبزمینیها را بچینید و مطمئن شويد كه ورقههای سیبزمینی بهم نچسبیده باشند در واقع از هم فاصله داشته باشدو سپس بروی آنها یک دستمال کاغذی قرار دهید.
چطور در خانه چیپس درست کنیم
برای مدت ۳ دقیقه با بیشترین انرژی آنها را بپزید سپس بیرون بیاورید و آنها را به طرف دیگر برگردانید و دوباره ۳ دقیقه بپزید. اگر همچنان نپخته بود دوباره بپزيد تا كامل خشك و ترد شود.چيپسها بايد وسطشان طلايی قهوهای شود و سپس گياه معطر و يا هر مزهٔ ديگری را كه دوست داريد به آن اضافه كنيد.
طرز تهیهی پنکیک
برای تهیه پنکیک دو راه وجود دارد. یک این که از مخلوطهای آ…
طرز تهیه ماکارونی
طرز تهیه ماکارونی ایرانی غذایی ترکیبی از سبک ایتالیایی …
طرز تهیهی فالوده
طرز تهیه فالوده، این دسر سنتی و محبوب ایرانی، نیازی به ت…
طرز تهیهی پیراشکی
طرز تهیهی پیراشکی در اصل غذایی متعلق به روسیه و کشورهای شوروی…
طرز تهیه حلوا با مواد اولیه اصلی شامل آرد گندم، شکر و روغن است. با آموزش طرز ته…
اپلیکیشن موبایل فیدیلیو را دریافت کنید.
مواد مورد نیاز برای سرخ کردن
۲عدد سیبزمینی
۲ پیمانه روغن
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه یا قرمز به دلخواه
مواد مورد نیاز برای پختن در فر
۴ عدد سیبزمینی
۱/۴ پیمانه کره نرم شده یا روغن زیتون
نمک به میزان لازم
چطور در خانه چیپس درست کنیم
مواد مورد نیاز برای ماکروویو
سیبزمینی به اندازه دلخواه
نمک
روغن زیتون به دلخواه
طرز تهیه
معمولا وقتی تو خونه میخوایم چیپس درست کنیم ، هر چقدرم که سیب زمینی رو نازک ورقه میکنیم ، بازمد چیپسای سرد شده نرم میشن و به هم میچسبن
راهکارش چیه برای ترد شدن و شبیه چیپس حاضری بشه؟
۱-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خیلی نازک برش بزنید. من از رنده هفت کاره استفاده میکنم چون خیلی برش زدن راحت تر هست.
۲- بعد از اتمام برش ها سیب زمینی ها را سه چهار مرتبه بشویید تا کامل نشاسته آن گرفته شود و بعد حداقل یکی دو ساعت داخل مخلوط اب نمک و بیکینگ پودر بخوابونید. بریزید داخل سبد تا خوب خشک بشه و یا اگر عجله دارین بزارید وسط دو تا دستمال تمیز
۳-بعد از اینکه مطمئن شدید سیبها دیگه رطوبتی ندارن بچینیدشون کف چندتا سینی.سعی کنید در هر سینی برش های سیب بیشتر از دو سه لایه روی هم قرار نگیرن و بعد بذاریدشون داخل فریزر تا خوب یخ بزنه.
از فریزر که بیرون آوردین قبل از اینکه یخشون باز بشه سریع بریزید داخل سرخ کن تا حسابی سرخ بشه و رنگش تیره بشه
۴-و اما اگه میخوایین چیپس طعم دار درست کنید باید طعم مورد نظرتون(سرکه یا سس کچاب یا فلفل و….)رو بریزید داخل روغن و بعد سیبهارو بریزید و سرخ کنید.
در روش تهیه در فر و مایکروفر هم به همان روش بالا عمل کنید با این تفاوت که در فریزر قرار ندهید . بعد از خشک کردن سیب زمینی ها روی سینی را با کمی روغن چرب کنید و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید و در فر یا مایکروفر قرار دهید.
نوش جان
بیشتر بخوانید: روش تهیه ذرت مکزیکی در خانه
شل شد آخه
با سلام ممنون بابت مطالب خوب شما تشکر
برای نظردهی بعدی، نام، ایمیل، و وب سایت خود را در این مرورگر ذخیره کنید.
مواد مورد نیاز برای سرخ کردن
۲عدد سیبزمینی
۲ پیمانه روغن
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه یا قرمز به دلخواه
مواد مورد نیاز برای پختن در فر
۴ عدد سیبزمینی
۱/۴ پیمانه کره نرم شده یا روغن زیتون
نمک به میزان لازم
چطور در خانه چیپس درست کنیم
مواد مورد نیاز برای ماکروویو
سیبزمینی به اندازه دلخواه
نمک
روغن زیتون به دلخواه
طرز تهیه
معمولا وقتی تو خونه میخوایم چیپس درست کنیم ، هر چقدرم که سیب زمینی رو نازک ورقه میکنیم ، بازمد چیپسای سرد شده نرم میشن و به هم میچسبن
راهکارش چیه برای ترد شدن و شبیه چیپس حاضری بشه؟
۱-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خیلی نازک برش بزنید. من از رنده هفت کاره استفاده میکنم چون خیلی برش زدن راحت تر هست.
۲- بعد از اتمام برش ها سیب زمینی ها را سه چهار مرتبه بشویید تا کامل نشاسته آن گرفته شود و بعد حداقل یکی دو ساعت داخل مخلوط اب نمک و بیکینگ پودر بخوابونید. بریزید داخل سبد تا خوب خشک بشه و یا اگر عجله دارین بزارید وسط دو تا دستمال تمیز
۳-بعد از اینکه مطمئن شدید سیبها دیگه رطوبتی ندارن بچینیدشون کف چندتا سینی.سعی کنید در هر سینی برش های سیب بیشتر از دو سه لایه روی هم قرار نگیرن و بعد بذاریدشون داخل فریزر تا خوب یخ بزنه.
از فریزر که بیرون آوردین قبل از اینکه یخشون باز بشه سریع بریزید داخل سرخ کن تا حسابی سرخ بشه و رنگش تیره بشه
۴-و اما اگه میخوایین چیپس طعم دار درست کنید باید طعم مورد نظرتون(سرکه یا سس کچاب یا فلفل و….)رو بریزید داخل روغن و بعد سیبهارو بریزید و سرخ کنید.
در روش تهیه در فر و مایکروفر هم به همان روش بالا عمل کنید با این تفاوت که در فریزر قرار ندهید . بعد از خشک کردن سیب زمینی ها روی سینی را با کمی روغن چرب کنید و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید و در فر یا مایکروفر قرار دهید.
نوش جان
بیشتر بخوانید: روش تهیه ذرت مکزیکی در خانه
شل شد آخه
با سلام ممنون بابت مطالب خوب شما تشکر
برای نظردهی بعدی، نام، ایمیل، و وب سایت خود را در این مرورگر ذخیره کنید.
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه
چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط کنید.
سپس داخل ماکروفر یا داخل فر با درجه حرارت 180 سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.
چطور در خانه چیپس درست کنیم
سیب زمینی یک کیلو
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق سوپ خوری
روغن جامد در حدی که روی سیب زمینی ها را کامل بگیرد.
سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.
سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین برود.
حالا سیب زمینی های ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب زمینی ها کامل گرفته شود.
یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت 30 الی 60 دقیقه داخل این محلول قرار دهید.
بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشود.
اینکار باید سریع انجام گیرد ، چون بیگینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.
روغن باید کامل داغ بشه حالا ورقه های سیب زمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه میگذاریم داخل روغن بمونه.
هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه.
بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم قرار ندهید چون باعث خمیر شدن میشود.
این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و به راحتی می توانید با مقدار زیا درست کنید و نگه دارید.
من داخل سرخ کن سیب زمینی ها را سرخ کردم خیلی خوشمزه و عالی شد.
اگر مایل هستین چیپس طعم دار باشد مثل سرکه نمکی ، میتوانید سیب زمینی ها را داخل آبی که با سرکه مخلوط کردین قرار دهید تا طعم بگیرد بعد سرخ کنید.
اگر ادویه خاصی دوست دارید داخل روغن بریزید بعد سرخ کنید . ولی به نظر من چیپس سیب زمینی ساده ش از همه خوشمزه تره.
این چیپس با کمترین میزان روغن تهیه می شود.
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری نمک
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید.چطور در خانه چیپس درست کنیم
با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید.
در یک کاسه بزرگ، ورقه های سیب زمینی را با همه مواد با یکدیگر مخلوط کنید.
سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید.
سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند.
منیع:پیج کمیله
من فعلا درست نکردم ولی بزودی درست می کنم و خبرش رو می نویسم که چی شد
پودر سرکه چیه؟ میشه خودمون درستش کنیم؟
برخی عطاری ها ، ادویه فروشی ها و سایت های اینترنتی پودر سرکه سیب و پودر سرکه نمکی آماده می فروشند.
می تونید طبق دستور، برش های سیب زمینی را در آب و سرکه طعم دار کنید.
عالیه امتحان کنید
مال من که عالی شد
سلام دوستان من هرچی چیپس سرکه ای درست میکنم اصلا مزه سرکه نمیده چیکار کنم؟!
باید حتما بعد از پخت پودر سرکه بزنید👌
مال من که عالی شد
سلام من درست کردم اما مثل سیب زمینی سرخ شده شد
سلام من درست کردم مال من عالی شد
سلام میشه بجای بیکینگ پودر از چیز دیگه ای استفاده کنم
سلام دوست عزیز
بله:
بجای هر یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر (۵ گرم)، یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین (۱ گرم ) را با یک دوم قاشق چای خوری سرکه یا آبلیمو (۲.۵ گرم) مخلوط و استفاده کنید.
ممنون نسیم عزیز که راهنماییم کردی
ممنون مال من که خیلی خوب شد
نام:
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه
چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط کنید.
سپس داخل ماکروفر یا داخل فر با درجه حرارت 180 سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.
چطور در خانه چیپس درست کنیم
سیب زمینی یک کیلو
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق سوپ خوری
روغن جامد در حدی که روی سیب زمینی ها را کامل بگیرد.
سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.
سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین برود.
حالا سیب زمینی های ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب زمینی ها کامل گرفته شود.
یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت 30 الی 60 دقیقه داخل این محلول قرار دهید.
بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشود.
اینکار باید سریع انجام گیرد ، چون بیگینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.
روغن باید کامل داغ بشه حالا ورقه های سیب زمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه میگذاریم داخل روغن بمونه.
هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه.
بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم قرار ندهید چون باعث خمیر شدن میشود.
این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و به راحتی می توانید با مقدار زیا درست کنید و نگه دارید.
من داخل سرخ کن سیب زمینی ها را سرخ کردم خیلی خوشمزه و عالی شد.
اگر مایل هستین چیپس طعم دار باشد مثل سرکه نمکی ، میتوانید سیب زمینی ها را داخل آبی که با سرکه مخلوط کردین قرار دهید تا طعم بگیرد بعد سرخ کنید.
اگر ادویه خاصی دوست دارید داخل روغن بریزید بعد سرخ کنید . ولی به نظر من چیپس سیب زمینی ساده ش از همه خوشمزه تره.
این چیپس با کمترین میزان روغن تهیه می شود.
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری نمک
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید.چطور در خانه چیپس درست کنیم
با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید.
در یک کاسه بزرگ، ورقه های سیب زمینی را با همه مواد با یکدیگر مخلوط کنید.
سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید.
سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند.
منیع:پیج کمیله
من فعلا درست نکردم ولی بزودی درست می کنم و خبرش رو می نویسم که چی شد
پودر سرکه چیه؟ میشه خودمون درستش کنیم؟
برخی عطاری ها ، ادویه فروشی ها و سایت های اینترنتی پودر سرکه سیب و پودر سرکه نمکی آماده می فروشند.
می تونید طبق دستور، برش های سیب زمینی را در آب و سرکه طعم دار کنید.
عالیه امتحان کنید
مال من که عالی شد
سلام دوستان من هرچی چیپس سرکه ای درست میکنم اصلا مزه سرکه نمیده چیکار کنم؟!
باید حتما بعد از پخت پودر سرکه بزنید👌
مال من که عالی شد
سلام من درست کردم اما مثل سیب زمینی سرخ شده شد
سلام من درست کردم مال من عالی شد
سلام میشه بجای بیکینگ پودر از چیز دیگه ای استفاده کنم
سلام دوست عزیز
بله:
بجای هر یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر (۵ گرم)، یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین (۱ گرم ) را با یک دوم قاشق چای خوری سرکه یا آبلیمو (۲.۵ گرم) مخلوط و استفاده کنید.
ممنون نسیم عزیز که راهنماییم کردی
ممنون مال من که خیلی خوب شد
نام:
جستجو در سایت
چیپس یک میان وعده ارزان قیمت و خوشمزه است که طرفداران بیشماری در سراسر دنیا دارد. امروزه برای تهیه چیپس از مواد مختلفی از جمله سبزیجات، ادویهها، پنیرها و طعمدهندههای طبیعی و مصنوعی و سایر مواد افزودنی استفاده میکنند. چیپسهای موجود در بازار داخل بستهبندیهای پلاستیکی محتوی گاز هیدروژن عرضه میشوند. گاز تیتروژن از خرد شدن، اکسید شدن روغن و بیات شدن چیپسها جلوگیری میکند. با توجه به افزودنیها بعضا ناسالم و چربی بالای چیپسهای بستهبندی، میتوان در منزل به راحتی یک چیپس خانگی ترد و سالم تهیه کرد.
برخی چیپسهای کارخانهای حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند و مصرف سدیم زیاد با احتمال بروز بیماریهایی نظیر فشار خون بالا همراه است. یکی دیگر از نگرانیهای بهداشتی مربوط به چیپس سیب زمینی آکریل آمید موجود در آن است که هنگام سرخ شدن یا پخت سیب زمینی در دمای بالا تولید میشود. مطالعات نشان میدهد که حیوانات آزمایشگاهی که در معرض سطح بالای آکریل آمید قرار داشتند، به سرطان مبتلا شدند. بنابراین، تهیه چیپس خانگی با توجه به شیوه پخت سالمتر چیپسها میتواند انتخاب مطمئنتر و سلامتتری باشد. به همین دلیل، در ادامه شیوه تهیه چیپس خانگی ترد و خوشمزه را شرح حواهیم داد.
بیشک تهیه چیپس سیب زمینی خانگی در فر از سلامت بیشتری برخوردار است. چیپسهای تهیه شده در فر کالری کمتری دارند. به عنوان مثال، 280 گرم از این چیپس تنها 115 کالری دارد، این در حالیست که همین مقدار چیپس سرخ شده حاوی 608 کالری است. همچنین، با استفاده از این دستورالعمل میتوانید میزان سدیم چیپس را نیز کنترل کنید.چطور در خانه چیپس درست کنیم
مواد لازم:
طرز تهیه:
تهیه این مدل چیپس سیب زمینی خانگی سرگرم کننده و آسان است. با توجه به عدم استفاده از مواد نگهدارنده، ماندگاری چیپس سیب زمینی خانگی کوتاه است، بنابراین بهتر است به محض پخت سرو شود. ضخامت چیپسها میتواند به دلخواه شما کم و زیاد شود. همچنین، برای سرخ کردن چیپسها میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید، زیرا چربی ترانس پایینتری دارد.
طرز تهیه:
شما میتوانید به راحتی با استفاده از مایکروویو خود چیپس سیب زمینی درست کنید. یک جایگزین خوشمزه و آسان برای چیپسهای سوپرمارکتی.
مواد لازم:
طرز تهیه:
به جای خرید چیپسهای پرنمک و چرب میتوانید چیپسهای سیب زمینی سالمتری را روی سیخهای چوبی درست کنید. وقتی عادت کردید مارپیچهای سیب زمینی را به سیخ بکشید، این کار هم برایتان ساده میشود و هم لذتبخش.
مواد لازم:
طرز تهیه:
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
اولین سفارش خود از سوپرمارکت اسنپ مارکت
را با تخفیف ویژه ثبت کنید
ثبت سفارش
مجله اسنپ مارکت، با هدف ارتقای بهبود زندگی شروع به کار کرده است. این مجله اینترنتی با هدف ارتقای دانش و آگاهی شما، روزانه چندین و چند مقاله فارسی با موضوعات مختلف را منتشر مینماید.
کلیه حقوق سایت متعلق به اسنپ مارکت می باشد.
چیپس از جمله تنقلات پرطرفداری است که کمتر کسی به آن نه میگوید. اما حتی اگر طرفدار دوآتشه این خوراکی خوشمزه باشید، بعید است که هر روز سراغش بروید و بخاطر نگرانی از ضررهای احتمالی خوراکیهای حاوی نگهدارنده و افزودنیها، آن را به یکی از خوراکیهای ثابت رژیم روزانهتان تبدیل کنید. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه چیپس خانگی و خوشمزه را آموزش دهیم؛ چیپسی که شاید همچنان در رده خوراکیهای کمکالری جا نگیرد، اما زیاد کمتری را به بدن شما میرساند. با ما همراه باشید.
برای تهیه چیپس خانگی نیاز به دستگاه ورقهکن یا رنده مخصوص دارید. با دستگاه ورقهکن سیب زمینیها را به صورت ورقههای نازک برش دهید سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. مقداری آبیخ و تکههای یخ روی کاسه بریزید. مقداری بیکینگ پودر هم اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود یک 20 تا 25 دقیقه، سیب زمینیها داخل آب بمانند.
سیب زمینیها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. حالا نوبت به سرخ کردن میرسد. یک قابلمه یا شیرجوش را تا نصف از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا روغن آن آرام آرام حسابی داغ شود. نکتهای که باید رعایت کنید این است که آمادهسازی و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهید تا بیکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینیها نشود.
ورقههای سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا طلاییرنگ شود سپس آنها را داخل ظرف روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بهتر است ورقههای چیپس را روی هم نگذارید چون ممکن است چیپس خمیر شود.
اگر چیپس سرکهای مد نظرتان است داخل یک کاسه مقداری سرکه و آب بریزید و سیب زمینیها را داخل کاسه قرار دهید تا طعم بگیرند، سپس سرخ کنید.
اگر چیپس فلفلی یا با طعم سیر مد نظر دارید، مقداری پودر فلفل یا پودر سیر داخل روغن بریزید و چیپسها را سرخ کنید.چطور در خانه چیپس درست کنیم
برای تهیه چیپس خانگی نیاز به دستگاه ورقهکن یا رنده مخصوص دارید. با دستگاه ورقهکن سیب زمینیها را به صورت ورقههای نازک برش دهید سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. مقداری آبیخ و تکههای یخ روی کاسه بریزید. مقداری بیکینگ پودر هم اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود یک 20 تا 25 دقیقه، سیب زمینیها داخل آب بمانند.
سیب زمینیها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. حالا نوبت به سرخ کردن میرسد. یک قابلمه یا شیرجوش را تا نصف از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا روغن آن آرام آرام حسابی داغ شود. نکتهای که باید رعایت کنید این است که آمادهسازی و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهید تا بیکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینیها نشود.
ورقههای سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا طلاییرنگ شود سپس آنها را داخل ظرف روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بهتر است ورقههای چیپس را روی هم نگذارید چون ممکن است چیپس خمیر شود.
اگر چیپس سرکهای مد نظرتان است داخل یک کاسه مقداری سرکه و آب بریزید و سیب زمینیها را داخل کاسه قرار دهید تا طعم بگیرند، سپس سرخ کنید.
اگر چیپس فلفلی یا با طعم سیر مد نظر دارید، مقداری پودر فلفل یا پودر سیر داخل روغن بریزید و چیپسها را سرخ کنید.
امتیاز:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
ببخشید این سایت برنامه داره ؟ که بخوام نصب کنم ؟
سلام، روزبخیر متاسفانه هنوز اپلیکیشن کتاب کاله راه اندازی نشده، حتما در صورت راه اندازی اطلاع رسانی میشه.
اگرپکینگ پودر نریزیم چه میشود؟؟؟
سلام دوست عزیز بیکینگ پودر برای شکستن پکتین سیب زمینی و حرکت نشاسته به سطح است که باعث تردتر شدن و طلاییترشدن سیب زمینی میشود، میتوانید از بیکینگ پودر استفاده نکنید اما تردی آن ممکن است کم شود.
واقعا دستتون درد نکنه تو این شرایط ک هیچکسی اینچیزارو اموزش نمیده شما زحمتشو کشیدید خدا خیرتون بده. جوونای امروزی دنبال اینچیزا نیستن اما من عاشق اشپزی ام.
کم کم دارم همه چیزو یاد میگیرم
حالا هم دلم چیپس خواست ک ب پیج شما متصل شدم
سلام،
خوشحالیم که از این دستور تهیه، استفاده کردید و راضی بودید. تا زمانی که از شما همراهان عزیز انرژیهای مثبت دریافت میکنیم همچنان به کارمون ادامه میدیم! نوش جان!
خیلی خشمزه است
تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.
چیپس از جمله تنقلات پرطرفداری است که کمتر کسی به آن نه میگوید. اما حتی اگر طرفدار دوآتشه این خوراکی خوشمزه باشید، بعید است که هر روز سراغش بروید و بخاطر نگرانی از ضررهای احتمالی خوراکیهای حاوی نگهدارنده و افزودنیها، آن را به یکی از خوراکیهای ثابت رژیم روزانهتان تبدیل کنید. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه چیپس خانگی و خوشمزه را آموزش دهیم؛ چیپسی که شاید همچنان در رده خوراکیهای کمکالری جا نگیرد، اما زیاد کمتری را به بدن شما میرساند. با ما همراه باشید.
برای تهیه چیپس خانگی نیاز به دستگاه ورقهکن یا رنده مخصوص دارید. با دستگاه ورقهکن سیب زمینیها را به صورت ورقههای نازک برش دهید سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. مقداری آبیخ و تکههای یخ روی کاسه بریزید. مقداری بیکینگ پودر هم اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود یک 20 تا 25 دقیقه، سیب زمینیها داخل آب بمانند.
سیب زمینیها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. حالا نوبت به سرخ کردن میرسد. یک قابلمه یا شیرجوش را تا نصف از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا روغن آن آرام آرام حسابی داغ شود. نکتهای که باید رعایت کنید این است که آمادهسازی و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهید تا بیکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینیها نشود.
ورقههای سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا طلاییرنگ شود سپس آنها را داخل ظرف روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بهتر است ورقههای چیپس را روی هم نگذارید چون ممکن است چیپس خمیر شود.
اگر چیپس سرکهای مد نظرتان است داخل یک کاسه مقداری سرکه و آب بریزید و سیب زمینیها را داخل کاسه قرار دهید تا طعم بگیرند، سپس سرخ کنید.
اگر چیپس فلفلی یا با طعم سیر مد نظر دارید، مقداری پودر فلفل یا پودر سیر داخل روغن بریزید و چیپسها را سرخ کنید.چطور در خانه چیپس درست کنیم
برای تهیه چیپس خانگی نیاز به دستگاه ورقهکن یا رنده مخصوص دارید. با دستگاه ورقهکن سیب زمینیها را به صورت ورقههای نازک برش دهید سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. مقداری آبیخ و تکههای یخ روی کاسه بریزید. مقداری بیکینگ پودر هم اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود یک 20 تا 25 دقیقه، سیب زمینیها داخل آب بمانند.
سیب زمینیها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. حالا نوبت به سرخ کردن میرسد. یک قابلمه یا شیرجوش را تا نصف از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا روغن آن آرام آرام حسابی داغ شود. نکتهای که باید رعایت کنید این است که آمادهسازی و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهید تا بیکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینیها نشود.
ورقههای سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا طلاییرنگ شود سپس آنها را داخل ظرف روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بهتر است ورقههای چیپس را روی هم نگذارید چون ممکن است چیپس خمیر شود.
اگر چیپس سرکهای مد نظرتان است داخل یک کاسه مقداری سرکه و آب بریزید و سیب زمینیها را داخل کاسه قرار دهید تا طعم بگیرند، سپس سرخ کنید.
اگر چیپس فلفلی یا با طعم سیر مد نظر دارید، مقداری پودر فلفل یا پودر سیر داخل روغن بریزید و چیپسها را سرخ کنید.
امتیاز:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
ببخشید این سایت برنامه داره ؟ که بخوام نصب کنم ؟
سلام، روزبخیر متاسفانه هنوز اپلیکیشن کتاب کاله راه اندازی نشده، حتما در صورت راه اندازی اطلاع رسانی میشه.
اگرپکینگ پودر نریزیم چه میشود؟؟؟
سلام دوست عزیز بیکینگ پودر برای شکستن پکتین سیب زمینی و حرکت نشاسته به سطح است که باعث تردتر شدن و طلاییترشدن سیب زمینی میشود، میتوانید از بیکینگ پودر استفاده نکنید اما تردی آن ممکن است کم شود.
واقعا دستتون درد نکنه تو این شرایط ک هیچکسی اینچیزارو اموزش نمیده شما زحمتشو کشیدید خدا خیرتون بده. جوونای امروزی دنبال اینچیزا نیستن اما من عاشق اشپزی ام.
کم کم دارم همه چیزو یاد میگیرم
حالا هم دلم چیپس خواست ک ب پیج شما متصل شدم
سلام،
خوشحالیم که از این دستور تهیه، استفاده کردید و راضی بودید. تا زمانی که از شما همراهان عزیز انرژیهای مثبت دریافت میکنیم همچنان به کارمون ادامه میدیم! نوش جان!
خیلی خشمزه است
تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.
نان خانگی ، محصولات گیاهی
کیت ماءالشعیر سازی خانگی
چیپس سیب زمینی به نوعی اسنک گفته میشود که از ورقه های نازک سیب زمینی تهیه می شود که انها را در روغن سرخ می کنند. چیپس را با ادویه های مختلف طعم دار می کندد ، البته بیشترین ادویه بکار رفته در آن نمک و فلفل است. این خوراکی خوشمزه برای اولین بار توسط یک سراشپز امریکایی_آفریقایی بنام جورج کرام تهیه شده است.
حال با توجه به اینکه چیپس های تولید شده در کارخانه ها دارای مواد افزودنی و مواد نگهدارنده زیادی هستند که دارای عوارض زیادی برای سلامتی هستند ، شما میتوانید با طرز تهیه ای که در این مطلب برایتان قرار داده ایم ، یک چیپس خانگی بسیار خوشمزه درست کنید.
سیب زمینی تازه و چیپس
چیپس سیب زمینی
چطور در خانه چیپس درست کنیم
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
دنبال کنید !
نان خانگی ، محصولات گیاهی
کیت ماءالشعیر سازی خانگی
چیپس سیب زمینی به نوعی اسنک گفته میشود که از ورقه های نازک سیب زمینی تهیه می شود که انها را در روغن سرخ می کنند. چیپس را با ادویه های مختلف طعم دار می کندد ، البته بیشترین ادویه بکار رفته در آن نمک و فلفل است. این خوراکی خوشمزه برای اولین بار توسط یک سراشپز امریکایی_آفریقایی بنام جورج کرام تهیه شده است.
حال با توجه به اینکه چیپس های تولید شده در کارخانه ها دارای مواد افزودنی و مواد نگهدارنده زیادی هستند که دارای عوارض زیادی برای سلامتی هستند ، شما میتوانید با طرز تهیه ای که در این مطلب برایتان قرار داده ایم ، یک چیپس خانگی بسیار خوشمزه درست کنید.
سیب زمینی تازه و چیپس
چیپس سیب زمینی
چطور در خانه چیپس درست کنیم
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
دنبال کنید !
0