چگونه حباب قلبی درست کنیم

 
helpkade
چگونه حباب قلبی درست کنیم
چگونه حباب قلبی درست کنیم


حباب ها به تنهایی بسیار زیبا، جذاب و سرگرم کننده هستند اما هنگامی که با شعبده بازی همراه باشند بسیار هیجان انگیزتر میشوند. به کمک این ویدئو روش ساخت حباب های جادویی به همراه ترکیبی از دود و سایر ترفندهای دیگر را یاد بگیرید.



 

زری بلا

چگونه حباب قلبی درست کنیم

۲۶, تیر ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۳۰ – ویرایش

نظرم دومی بهتر بود

ننو چقد سخته مخخخخخ | تعداد نظرها: 1

۱, تیر ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۷ – ویرایش

ننو سختهههه خخخخخ

ناشناس

۲۶, آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۶ – ویرایش

ئئوووووووووو

هستی

۳, آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۵۸ – ویرایش

چ

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


کد کپچا *

بهترین مطالب خبری و آموزشی آیفون ، آیپدآیپاد و معرفی اپلیکیشن های روز آی او اس.
آشنایی بیشتر با تیم نوچه درTodco

استفاده از مطالب نوچه با ذکر منبع آزاد است.
با یک کلیک نوچه را به دوستان خود معرفی کنید.

جستجو


آنچه نیاز دارید..

آب مقطر

چگونه حباب قلبی درست کنیم

صابون ظرفشویی

مایع ظرفشویی

گلیسرین (در صورت دلخواه)

سطل یا محفظه ۸ لیتری

سیم های تزئینی

نی نوشیدنی

محلول حباب ساز (در صورت دلخواه)

مکعب ساز حباب (در صورت دلخواه)

شرح کاردستی

آیا تا به حال حباب مکعبی ساخته اید! حباب ها چیزهایی نیستند که بتوان آنها را به راحتی در اطراف خود پیدا کنید. در این آزمایش به شما نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از مایع ظرفشویی و آب بتوانید حباب هندسی و یا مکعبی بوجود بیاورید.

آیا حباب های مکعبی وجود دارند؟ این همان سوالی است که امروز قصد داریم به آن پاسخ بدهیم، و البته پاسخ مثبت است. بله، وجود دارند به شرطی که از راز آن با خبر باشید. به راحتی می توانید حباب های مکعبی بسازید و با استفاده از آنها مفاهیمی همچون غشاء صابونی و فشار سطح را به دانش آموزان خود یاد دهید. اکنون آماده شوید تا یاد بگیرید چگونه دوستان خود را شگفت زده کنید.

آزمایش ساخت محلول حبابی

١. سطل را با آب مقطر پر کنید.

۲.یک چهارم فنجان مایع ظرفشویی اضافه کنید. شاید لازم باشد تا آب را همراه با مایع مورد نظر کمی به هم بزنید. سعی کنید از مایع های ظرفشویی که دارای مواد ضد باکتری هستند استفاده نکنید.

٣. اگر فقط مایعی را در دسترس داشتید که خاصیت ضد باکتری را شامل بود، مقداری گلیسیرین به محلول حباب خود اضافه کنید.

۴. حالا با دستان خود محلول را به آرامی ترکیب کنید. اگر بخواهید حباب های شما شفاف و شیشه ای به نظر بیایند سعی کنید که در قسمت سطح کف تولید نکنید. اگر لازم بود می توانید مقدار مایع ظرفشویی بیشتری را به آب اضافه کنید.

 ۵. محلول های حبابی نیز هر چه بیشتر راکد بمانند کارایی بهتری خواهند داشت. به همین دلیل اگر امکان آن برای شما وجود دارد سعی کنید تا محلول را از یک روز قبل آماده کنید.

بدون استفاده از گلیسرین نیز می توان حباب های خوبی ساخت اما اضافه کردن گلیسیرین مانع از تبخیر شدن آب می شود و در نتیجه باعث می شود تا حباب های قویتر و با ماندگاری بالاتری بسازید.

ساخت حباب درست کن مکعبی

١. با استفاده از قیچی هر یک از ۱۲ عدد سیم تزئینی به اندازه ۱۵ سانتی متر و ۱۲ عدد نی نوشیدنی به اندازه ۱۳ سانتی متر ببرید. (ابعاد مکعب را به شکلی انتخاب کنید که مطمئن باشید به صورت کامل در داخل محلول قرار می گیرد.)

۲. سه سیم تزئینی بردارید و از سر سیم ها به صورت هرمی به هم وصل کنید. این کار را ادامه دهید تا چهار هرم درست کنید.

٣. نی‌هایی را که قبلا آماده کرده بودیم را به عنوان روکش سیم ها استفاده کنید.

۴. هرم ها را به هم وصل کنید تا یک شکل مکعبی حاصل شود.

ساخت حباب مکعبی ..

١.حباب ساز را به داخل محلول فرو ببرید، مطمئن شوید که کاملا در داخل محلول قرار گرفته باشد، سپس آن را خارج کنید.

۲. به آرامی و آهسته مکعب را تکان دهید تا دقیقا حبابی را بوجود بیاورید که مطابق با تصویر سمت راست باشد.

٣. دستگاه حباب ساز را بر روی سطحی صاف قرار دهید تا مطمئن شوید که حباب دیگر تغییر نمی کند.

۴. از قسمت بالای مکعب حبابی را وارد کنید به شکلی که حباب جدید دقیقا در قسمت وسط حباب مکعبی قرار دهید.

۵. حالا نگاه کنید، حبابی را شما در قسمت وسط قرار دادید از حالت کروی به حالت مکعب تغییر شکل می دهد.

این آزمایش چگونه عمل می کند؟

حباب ها به دلیل کشش سطحی آب بوجود می آیند. اتم های هیدروژن در یک ملکول آب جذب اتم های اکسیژن دیگر ملکول های آب می شوند. از آنجایی که یکدیگر را خیلی دوست دارند جذب هم می شوند.. پس چرا حباب ها کروی شکل هستند؟ فیزیکدان ها این تعریف را دارند که حباب ها همواره بیشترین مقدار هوا در کمترین مقدار محلول حباب جا می دهند، به همین دلیل است که آنها همیشه کروی شکل هستند. در این آزمایش، زمانی که وسیله حباب ساز را به داخل محلول حباب فرو می برید، محلول مورد نظر در داخل نی جاری می شود و حباب ها به کناره های آن می چسبند و باعث تشکیل حالت مکعبی می شوند.

در این ویدئو به کمک، مایع ظرف شویی،شکر،پیپت(یک نوع پمپ مکنده ) و… ازمایش ساخت حباب چند لایه انجام میشود.

در این ویدئو به کمک، مایع ظرف شویی،شکر،پیپت(یک نوع پمپ مکنده ) و… ازمایش ساخت حباب چند لایه انجام میشود.

845audio

845audio

845audio

یک راه حل ساده حباب درست کنید. اگر صابون و آب مایع دارید ، می توانید محلول حباب خود را تهیه کنید. صابون یک قسمت را با 4 قسمت آب در یک کاسه یا لیوان مخلوط کنید تا برای حباب آماده شود. در مخلوط کردن محل

چگونه حباب قلبی درست کنیم


845audio

845audio | ar | az | be | bg | bn | ca | cs | da | de | el | es | et | ga | fi | fr | hi | hu | hy | is | it | iw | ja | ka | ko | kk | ky | lb | lo | lt | lv | ms | mr | nl | no | pl | pt | ro | ru | sl | sq | sr | sv | ta | te | tg | th | tl | tr | uk | uz | vi | zh


Sitemap

چطور از ناخن‌ های خود مراقبت کنید تا همیشه زیبا بمانند؟

معرفی کتاب مدیر مدرسه؛ داستان مشکلات یک مدیر بی‌پشتیبان

طرز تهیه لازانیا؛ فست‌فودی خوشمزه از خانواده پاستا

 شعر دلم گرفته ای دوست، هوای گریه با من…

آموزش نقاشی اسب تک شاخ (یونیکورن) به سه روش مختلفچگونه حباب قلبی درست کنیم

درست کردن حباب یکی از تفریحات لذت‌بخش و بی‌خطر برای کودکان است. شاید کمتر بچه‌ای را بتوان پیدا کرد که از این کار لذت نبرد. همه ما خاطره خوب حباب بازی را از کودکی به یادگار داریم. اما خاطره بد تمام شدن مایع حباب ساز هم کنار خاطرات خوب آن قرار دارد. اگر شما هم برای فرزندتان یک حباب‌ساز تهیه کرده‌ باشید، بدون‌شک متوجه شده‌اید که پس از اتمام مایع آن‌ها، هیچ مخلوطی از آب و مواد شوینده عملکرد اولیه حباب‌ساز را به آن برنمی‌گرداند و در اغلب اوقات مایع حباب‌سازی که در خانه آماده می‌کنید، حباب‌های خوبی درست نمی‌کند و حباب‌های جدید خیلی زود از بین می‌روند.

این موضوع بیشتر به روش تهیه مایع بستگی دارد. به‌همین‌دلیل اگر به روشی درست مایع را درست کنید، هیچ مشکلی به‌وجود نخواهد آمد. اگر دوست دارید مایع حباب سازی درست کنید که با استفاده از آن حباب‌سازتان مثل روز اول کار کند، ادامه این مطلب از کاغذرنگی را از دست ندهید. در این مطلب از کاغذ رنگی 5 روش عالی برای تهیه انواع مایع حباب ساز برای شما آماده کرده‌ایم، بنابراین اگر مدتی است که دستگاه حباب‌ ساز فرزندتان را کنار گذاشته‌اید، بدون‌شک پایان این مطلب تصمیم خواهید گرفت دوباره آن را فعال کنید. 5 روشی که در این مطلب آموزش خواهید دید به شرح زیر هستند:

تنها با اجرای همین چند کار ساده می‌توانید یک مایع با غلظت مناسب تهیه کنید تا حباب‌های بیشتری بسازید.

در قدم اول کافی است یک فنجان آب داخل بطری شیشه‌ای بریزید. هرچند دمای آب چندان اهمیتی ندارد، اما پیشنهاد می‌کنیم از آب خیلی سرد یا خیلی گرم استفاده نکنید. بهتر است آب هم‌دمای محیط باشد.

صابون مایع یا مایع ظرف‌شویی را به آب اضافه کنید و آن را آرام‌آرام مخلوط کنید. حین هم‌زدن مواد، مخلوط آب و صابون نباید کف کند. تا اینجا مایع حباب‌‌ساز تقریبا آماده است. هرچند این محلول حباب درست می‌کند؛ اما خودتان هم متوجه شده‌اید که عملکرد چندان درستی ندارد. چاره این مشکل در مرحله سوم تهیه مایع حباب‌ساز است.

در این مرحله یک قاشق گیلیسیرین به محلول اضافه کرده و مثل مرحله پیش آن را به آرامی هم بزنید. گیلسیرین یک ترکیب شیرین است که وقتی با محلول آب و صابون مخلوط می‌شود، باعث ایجاد حباب‌های ضخیم‌تر شده و در نتیجه حباب‌ها مدت زمان بیشتری در هوا معلق خواهند بود.

تبریک می‌گوییم! محلول شما آماده است. اگر هنگام استفاده از محلول متوجه شدید که درست کار نمی‌کند، کمی صابون مایع یا مایع ظرف‌شویی به آن اضافه کنید تا محلول شما غلیظ‌تر شود. درصورتی‌که باز هم محلول درست کار نکرد، مقدار کمی گیلسیرین به محلول اضافه کنید. خواهید دید که محلول شما به‌خوبی کار می‌کند.

در این شیوه تنها با چند ماده اضافه، ماندگاری حباب‌ها را بیشتر خواهیم کرد.

با طی مراحل زیر، می‌توانید این مایع را آماده کنید.

4 پیمانه آب را داخل یک ظرف بزرگ با ظرفیت دو برابر حجم آب بریزید. دمای آب استفاده شده لازم نیست دقیق باشد، حتی می‌توانید آب داغ هم استفاده کنید.

برای کارایی بهتر پیشنهاد می‌کنیم از آب مقطر استفاده کنید.

شکرها را داخل ظرف آب ریخته و خوب هم بزنید تا با آب ترکیب شوند. می‌توانید از یک ظرف درب‌دار استفاده کرده و برای ترکیب کردن شکرها، درب ظرف را بسته و ظرف را تکان دهید.

از شکر برای ایجاد حباب‌هایی ماندگارتر استفاده می‌کنیم.



در این مرحله از ساخت مایع حباب ساز باید مایع ظرف‌شویی را به آرامی به ظرف حاوی آب و شکر اضافه کنید. سپس با استفاده از یک قاشق یا نی بلند محلول را آرام‌آرام هم بزنید تا مایع ظرفشویی نیز به‌خوبی با محلول ترکیب شود.

توجه داشته باشید که در این مرحله هم زدن محلول باید به آرامی و با حوصله انجام شود تا موجب ایجاد کف زیاد و در نتیجه خراب شدن مایع نشود.



مایع حباب ساز که درست کردید تقریبا آماده استفاده است، کافی است چند ساعت یا حتی یک روز به آن خود استراحت بدهید. به‌این‌منظور مایع حباب ساز را در یک مکان خنک و تاریک نگهداری کنید. بعد از گذشت زمان یاد شده مایع حباب ساز شما آماده استفاده است. یادتان باشد آن را سریع استفاده کنید، چراکه خاصیت حباب‌ساز بودن محلول فقط 1 تا 2 هفته دوام دارد.



مواد به کار رفته در این روش به شما کمک می‌کند که حباب‌های بزرگ‌تری بسازید.

نشاسته به کار رفته در این همراه گلیسیرین به افزایش حالت کشسانی آن کمک خواهد کرد.

نشاسته ذرت را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و 6 پیمانه آب به آن اضافه کنید. سپس محلول را خوب هم بزنید تا نشاسته ذرت و آب به‌خوبی با هم ترکیب شوند. اگر نشاسته ذرت پیدا نکردید، می‌توانید به‌‌جای آن از آرد ذرت استفاده کنید.

از نشاسته ذرت برای ایجاد حباب‌های سخت و با دوام بیشتر استفاده می‌شود.

ابتدا مایع ظرف‌شویی، سپس بیکینگ پودر و در آخر هم گلیسیرین را اضافه کنید. اگر گلیسیرین پیدا نکردید می‌توانید به‌جای آن از سورپ یا شربت ذرت استفاده کنید. شربت ذرت نیز کارایی مشابه گلیسیرین دارد.



در این مرحله از ساخت مایع حباب ساز باید آن را خوب هم بزنید، منتها توجه داشته باشید که اینکار باید به ‌آرامی انجام شود؛ طوری‌که محلول کف نکند. بنابراین به کمک یک قاشق یا نی بلند باحوصله و به‌آرامی این کار را انجام دهید تا مایعی یکدست و بدون کف درست شود.



چگونه حباب قلبی درست کنیم

قبل از استفاده از مایع حباب‌سازی که درست کردید، حداقل یک ساعت صبر کنید. اگر بعد از یک ساعت مشاهده کردید که برخی از مواد استفاده شده در مایع حباب ساز ته نشین شده‌اند، مجددا و به آرامی محلول را هم زده و سپس از آن استفاده کنید. یادتان باشد محلول حباب‌سازی که درست کرده‌اید را در محلی خنک نگهداری کرده و ظرف چند هفته آن را مصرف کنید.



اگر دوست دارید حباب‌های رنگارنگ داشته باشید، راهکار زیر به شما کمک خواهد کرد.

این روش برای مهمانی‌ها و تولدها انتخاب جالبی خواهد بود.

آب و شکر را داخل یک پیمانه بزرگ ریخته و به‌خوبی هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.

در مرحله دوم از ساخت مایع حباب ساز رنگی، مایع ظرف‌شویی را آرام‌آرام به پیمانه حاوی آب و شکر اضافه کنید. سپس به کمک یک قاشق یا نی بلند با صبر و حوصله و به‌آرامی محلول را هم بزنید تا مایع ظرف‌شویی با کمترین میزان کف، با آب و شکر ترکیب شود.



این مرحله از ساخت مایع حباب ساز برای داشتن مایع حباب ساز در چند رنگ مختلف انجام می‌شود و کاملا اختیاری است. در این مرحله چهار پیمانه با اندازه مناسب برداشته و مایعی که درست کردید را به آرامی داخل آن‌ها بریزید، طوری‌که مایع خیلی کم کف کند. سپس 5 تا 10 قطره از رنگ موردنظرتان را داخل هر کدام از ظرف‌ها بریزید. اگر از یک ظرف استفاده می‌کنید، باید میزان رنگ را نیز بیشتر در نظر بگیرید.



مثل روش قبلی ساخت مایع حباب ساز در این روش نیز یک ساعت به مایعی که درست کرده‌اید استراحت دهید. بعد از گذشت یک ساعت مایع آماده استفاده است، آن را ظرف چند هفته مصرف کنید.

به‌یاد داشته باشید با توجه به اینکه حباب‌های تولید شده با مایع حباب‌ساز رنگی، حاوی رنگ هستند، حتما در استفاده از آن‌ها با احتیاط عمل کرده و خارج از منزل این کار را انجام دهید، چراکه استفاده از مایع حباب ساز رنگی در محیط بسته منزل‌تان باعث ایجاد لکه روی سطوح، لباس یا وسایل منزل‌تان می‌‍شود.



اگر می‌خواهید حین حباب بازی، هوایی خوش عطر را استشمام کنید، این روش به کارتان می‌آید.

در این روش بیشتر مراحل مشابه روش‌های قبل است.

آب را در یک پیمانه بزرگ ریخته و مایع ظرف‌شویی را کم‌کم به آن اضافه کنید. سپس با یک قاشق بلند به‌آرامی آب و مایع ظرف‌شویی را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند؛ طوری‌که کمترین کف ایجاد شود.

به اندازه 1/8 تا ¼ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل به مایع حباب ساز خود اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. مشابه مرحله اول در این مرحله از ساخت مایع حباب‌ساز نیز محلول را به‌آرامی و با حوصله هم بزنید.

اگر عصاره وانیل در دسترس ندارید می‌توانید از عصاره لیمو، بادام، نعناع یا اسانس‌های روغنی معطر استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که در طول استفاده از عصاره نعناع به‌میزان خیلی کم از آن استفاده کنید. البته که سایر عطردهنده‌ها نیز باید به اندازه و قطره‌قطره به محلول اضافه کنید تا بوی ایجاد شده خیلی قوی و زننده نباشد.



برای اینکه حباب‌های تولید شده توسط مایع حباب ساز مقاوم‌تر شده و ماندگاری بیشتری داشته باشند، گلیسیرین یا شربت ذرت را به محلول اضافه کرده و به ‌آرامی هم بزنید تا به‌خوبی با سایر محتویات ترکیب شود. محلول آماده استفاده است.

 توجه داشته باشید مایع حباب‌سازی که در این روش درست کردید، ماندگاری کمتری نسبت به سایر مایع حباب‌سازها داشته و باید سریع آن را استفاده کنید. البته ناگفته نماند که اگر فقط از اسانس‌های روغنی، آب و مایع ظرف‌شویی برای ساخت مایع حباب ساز استفاده کنید، محلول شما ماندگاری بالاتری خواهد داشت.

 حالا با این پنج روشی که آموزش دادیم، کودک شما می‌تواند خاطره خوش حباب بازی را تا ابد با خود داشته باشد. اگر شما هم تجربه یا خاطره‌ای از درست کردن مایع حباب‌‌ساز دارید، آن را با ما و همراهان کاغذرنگی در میان بگذارید. اگر کودک شما اهل ساخت کاردستی و نقاشی است، پیشنهاد می‌کنیم سری هم به مطالب ساخت کاردستی با پوست تخم مرغ و ساخت رنگ انگشتی خانگی بزنید.

برای درست کردن مایع حباب ساز هیچ محدودیتی در نوع مایع (دستشویی یا ظرف شویی)و برند مایع وجود ندارد. آنچه در ساخت مایع حباب ساز مهم است، غلظت محلولی است که درست می‌کنید؛ اگر محلول رقیق باشد مایع حباب ساز شما درست کار نخواهد کرد.

برای درست کردن مایع حباب ساز رنگی به رنگ‌های قابل شستشو و غیر سمی نیاز دارید. به‌این‌منظور می‌توانید از ماژیک هایلایت استفاده کنید. روش کار به این شکل است که نوک ماژیک هایلایت را با کمک دم باریک بیرون کشیده و داخل مایع حساب ساز قرار دهید. البته می‌توانید به‌جای این‌کار قبل از اینکه مایع و آب را با هم مخلوط کنید نوک ماژیک هایلایت را داخل آب گذاشته و با آبِ رنگی مایع خود را درست کنید.

برای خرید مایع حباب ساز می‌توانید به اسباب‌بازی فروشی‌ها مراجعه کرده یا اینترنتی آن را تهیه کنید.

اگر به هر دلیلی مایع حباب‌ساز شما درست کار نکرد می‌توانید از طریق لینک‌های زیر آن را خریداری کنید.

مایع حباب ساز مدل Rainbow 20 ، ابعاد 50*70*160 میلی متر وزن 500 گرم وزن بسته بندی 514 گرم سبک اسباب بازی سرگرم کننده نوع کارکرد مکانیکی

مایع حباب ساز طرح دایناسوری مدل k-100 ابعاد 180x90x40 میلی‌متر وزن 500 گرم سبک اسباب بازی سرگرم‌کننده نوع کارکرد مکانیکی

برچسب ها :

بهنام جعفری

بهنام یه مردادماهی پر از عشق و احساسه که سال 75 به دنیا اومده و تقریبا سه، چهار سالی می‌شه کار تولید محتوا انجام میده. اون یه پسر عجول، آینده‌نگر و البته رویاپردازه که از کوچیکی علاقه خاصی به کامپیوتر داشته. اگه بخواییم ازعلایق و آرزوهای بهنام بگیم؛ باید بگیم که اون علایق و آرزوهای زیادی داره، تقریبا هر چی که فکرش رو بکنید! اما بین آرزوهاش پرواز رو بیش از همه دوست داره. این جوون ما همه آدمای روی زمین رو دوست داره و امید داره یه روزی بتونه زمین رو جای بهتری برای زندگی کنه. به‌عنوان آخرین حرف هم باید بگیم که؛ بهنام با عشق و احساسش برای شما مخاطبای کاغذرنگی می‌نویسه و امیدواره که بتونه با نوشته‌هاش زندگی شما رو رنگی‌تر کنه.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید

همه حقوق این سایت برای کاغذ رنگی محفوظ است.

نام کاربری یا ایمیل

رمز عبور نمایش

مرا بخاطر بسپار

ورود

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام

نام خانوادگی

ایمیل

نام کاربری

رمز عبور نمایش

ثبت نام

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید. رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

بازنشانی رمز عبور

بازگشت به فرم ورود

آیا تاکنون فکر کرده اید یک حباب چگونه تشکیل می شود؟ راز درست کردن حباب نیروی کشش سطحی است.

با افزودن صابون یا مایع های پاک کننده به آب نیروی کشش سطحی بین مولکول های آن را تغییر می دهید که این بهترین راه حل برای حباب درست کردن است اگر سعی کنید از آب معمولی حباب درست کنید، خواهید دید روش مناسبی نیست.

این به دلیل زیاد بودن نیروی کشش سطحی بین ذره های سازنده ی آب است )این نیرو مولکول های مایع را کنار هم نگه می دارد(. با افزودن پاک کننده به آب این نیروها کم تر می شوند. با اضافه کردن چیزهای دیگری مانند شربت ذرت یا گلیسیرین می توانیم حباب های بهتری بسازیم. با دلگرم همراه شوید.

چگونه حباب قلبی درست کنیم

در یک ظرف کوچک آب، مولکول های بسیار ریز آب با کشیدن یکدیگر کنار هم می مانند. مولکول ها در سطح آب هم توسط مولکول های اطراف شان و هم توسط مولکول هایی که زیرشان قرار دارند جذب می شوند.

اما روی سرشان مولکولی نیست که آن ها را جذب کند )فقط هواروی آن هاست(. مولکول های سطح آب نمی خواهند به سوی بالا حرکت کنند و از مولکول های اطراف شان دور شوند. این موجب ایجادنیروی کشش سطحی قدرتمندی می شود. این نیرو آن قدر زیاد است که از تشکیل حباب ها جلوگیری می کند.

هنگامی که کمی مایع ظرف شویی به آب اضافه می کنیم، نیروی کشش سطحی کم تر می شود و حباب ها می توانند تشکیل شوند. مولکول های مایع ظرف شویی فاصله ی مولکول های آب را زیادتر می کنند و کشش بین آن ها را کاهش می دهند و کشش سطحی در مایع کم می شود.

فکر می کنید چرا در هر سه ظرف به پاک کننده نیاز داریم؟

با توجه به برچسب ها به هر ظرف به ترتیب به فنجان های دوم و سوم، یک قاشق سوپ خوری گلیسیرین و یک قاشق سوپ خوری شربت ذرت اضافه کنید.

می توانید این فعالیت را با مقدارهای گوناگونی از گلیسیرین یا شربت ذرت تکرار کنید. چقدر که زیادی کم است، و چقدر زیاد بیش از حد زیاد است؟ ایا می توانیدحباب هایی درست کنید که عمرشان از حباب های فعالیت اصلی زیادتر باشد؟

سعی کنید با خم کردن یا تاباندن لوله پاک کن ها شکل حباب ها را عوض کنید وشکل هایی مانند ستاره، چهرگوش یا سه گوشه درست کنید. با این چوب های جدید حباب ها به چه شکلی درمی آیند؟

آیا با گلیسیرین بادوام ترین حباب ها درست می شدند؟ پاک کننده با کم تر کردن نیروی کشش سطحی تشکیل حباب را امکان پذیر می کند. یک حباب که از محلول پاک کننده و آب ساخته می شود یک لایه ی کروی ازمولکول های اب است که در هر سو با لایه ای کروی از مولکول های پاک کننده احاطه شده است.

یک سر مولکول های پاک کننده به مولکول های آب متصل می شوند بخش آب دوست و سر دیگرشان از مولکول های آب می گریزند قسمت آب گریز مولکول ها مولکول های پاک کننده طوری قرار می گیرند که انتهای آب گریزشان مجاور هوا باشد.

با افزودن گلیسیرین یا شربت ذرت حباب ها درشت تر و بادوام تر می شوند. وقتی که لایه ی آب بین لایه های پاک کننده تبخیر می شودحباب ها می ترکند. اما مولکول های گلیسیرین و شربت ذرت پیوندهای ضعیفی با مولکول های آب آب برقرار می کنند و از سرعت تبخیر آب می کاهند.

گلیسیرین حباب های بادوام تر و نیرومند تری می سازد، اما شربت ذرت ارزان تر است. در خانه جست جو کنید وببینید چه مواد دیگری می توانید پیدا کنید که به آب بیفزایید و حباب درست کنید؟ اگر فرآورده هایی مانند شامپو یا صابون مایع را امتحان کنید، می توانید اجزای گوناگون شان را که به تولید حباب صابون کمک می کنند بشناسید.

یکی از تفریحات بچه ها و والدین شان حباب بازی است ! ساخت حباب آن هم در ابعاد بزرگ و غول آسا میتواند خیلی مفرح و جالب باشد ؛ برای درست کردن حباب های بزرگ باید یک وسیله درست کنیم .

در این آموزش قصد داریم تا یک بوم حباب ساز درست کنیم که قابلیت ساخت حباب های بزرگ با آن را داشته باشیم ؛ میتوانید به آسانی و سادگی با آن کار کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید .

برای درست کردن حباب های بزرگ شما یه حلقه آب صابون و مقداری باد نیاز دارید ! حلقه را در این آموزش میسازیم و همچنین آموزش ساخت مایع حباب ساز را نیز خواهید دید .

برای استفاده از این وسیله میتوانید در زمان های وزش باد آن را مقابل باد بگیرید و یا اگر باد نمیوزید با دویدن یا چرخاندن دسته حباب ساز ؛ حباب بسازید .

وسایل مورد نیاز:

بیشتر بخوانید :

۵ روش طلایی برای ساخت خمیر اسلایم در خانه

چگونه حباب قلبی درست کنیم

بافت عروسک پلنگ صورتی با هنر قلاب بافی به صورت گام به گام

آموزش بافت عروسک روباه با هنر قلاب بافی به صورت گام به گام

آموزش بافت عروسک جوجه طلایی با قلاب زیبا و آسان

چگونه حباب قلبی درست کنیم
چگونه حباب قلبی درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *