چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم
چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

برای درست کردن شیر کاکائو باید از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید که رنگش قهوه ای تیره مایل به قهوه ای سوخته باشد.همچنین باید هنگام استفاده پودر کاکائو  عطر خوبی داشته باشد و باید پودر کاکائو را از جای معتبر خریداری کنید.در ضمن کسانی که از طعم تلخ کاکائو خوششان نمی آید باید به ازای هر لیوان شیر 1 قاشق مربا خوری پودر کاکائو و شکر اضافه کنند. 

هنگام درست کردن شیر کاکائو باید شکر و کاکائو را با هم مخلوط کنید و بعد نصفی از لیوان شیر را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود.بعد مخلوط شیر و  کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاکائو در شیر حل شود.وقتی شیر با کاکائو یکدست شد از روی حرارت بردارید  و حدود 30 ثانیه همچنان هم بزنید تا محلول خنک تر شود.بعد مابقی شیر را اضافه کنید و هم بزنید. شیر کاکائو آماده شده را هم میتوانید سرد و هم گرم میل کنید.

شیر کاکائو جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه شیر کاکائو را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

برای درست کردن شیر کاکائو باید از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید که رنگش قهوه ای تیره مایل به قهوه ای سوخته باشد.همچنین باید هنگام استفاده پودر کاکائو  عطر خوبی داشته باشد و باید پودر کاکائو را از جای معتبر خریداری کنید.در ضمن کسانی که از طعم تلخ کاکائو خوششان نمی آید باید به ازای هر لیوان شیر 1 قاشق مربا خوری پودر کاکائو و شکر اضافه کنند. 

هنگام درست کردن شیر کاکائو باید شکر و کاکائو را با هم مخلوط کنید و بعد نصفی از لیوان شیر را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود.بعد مخلوط شیر و  کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاکائو در شیر حل شود.وقتی شیر با کاکائو یکدست شد از روی حرارت بردارید  و حدود 30 ثانیه همچنان هم بزنید تا محلول خنک تر شود.بعد مابقی شیر را اضافه کنید و هم بزنید. شیر کاکائو آماده شده را هم میتوانید سرد و هم گرم میل کنید.

شیر کاکائو جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه شیر کاکائو را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .


مواد لازم

اندازه قاشق سوپخوری شیرینی پزی تقریبا با قاشق غذاخوری برابر است پس می توانید از قاشق های غذاخوری استفاده کنید. می توانید ابتدا ۲ قاشق شکر و پودر کاکائو را در قابلمه ای که می خواهید شیر کاکائو درست کنید بریزید؛ و بعدا اگر خواستید این میزان را تغییر داده و به دلخواه تنظیم کنید.

مقداری شیر داخل قابلمه بریزید؛ در حدی که شکر در شیر حل شود و کاکائو خوب در شیر پخش شده و گلوله های خشک داخل شیر باقی نماند.


اجاق را روی حرارت ملایم روشن کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام محتویات آن را هم بزنید.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

زمانی که محتویات قابلمه کاملا مخلوط شدند و هیچ اثری از گلوله های خشک در آن نبود؛ مخلوط را داخل لیوان دلخواه تان بریزید.


کم کم لیوان را با شیر پر کنید و مدام هم بزنید.

اگر می خواهید شیرکاکائو را در ماکروفر درست کنید:
– شیر، شکر و کاکائو را در لیوانی که مناسب قرار دادن در ماکروفر است بریزید و ۲۰ ثانیه داخل ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید.
– لیوان را بیرون بیاورید و مخلوط را هم بزنید.
– یکی دو بار یا تا زمانی که توده های کاکائو در شیر مخلوط شوند این کار را تکرار کنید.
– بقیه شیر را به لیوان اضافه کنید.

wikiHow

اول ۱قاشق کاکائو و ۱ قاشق شکر داخل لیوان ریخته وکمی آب جوش(حدود ۳قاشق) میریزم وکاملا هم میزنم بعد شیر سرد را اضافه کرده و به راحتی مخلوط شده وآماده نوشیدن است.

بهتره اول کاکائو رو حل کنید و بعد شکر اضافه کنید. اینطوری دیگه کاکائو به صورت گلوله گلوله نمیشه





ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


مواد لازم

اندازه قاشق سوپخوری شیرینی پزی تقریبا با قاشق غذاخوری برابر است پس می توانید از قاشق های غذاخوری استفاده کنید. می توانید ابتدا ۲ قاشق شکر و پودر کاکائو را در قابلمه ای که می خواهید شیر کاکائو درست کنید بریزید؛ و بعدا اگر خواستید این میزان را تغییر داده و به دلخواه تنظیم کنید.

مقداری شیر داخل قابلمه بریزید؛ در حدی که شکر در شیر حل شود و کاکائو خوب در شیر پخش شده و گلوله های خشک داخل شیر باقی نماند.


اجاق را روی حرارت ملایم روشن کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام محتویات آن را هم بزنید.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

زمانی که محتویات قابلمه کاملا مخلوط شدند و هیچ اثری از گلوله های خشک در آن نبود؛ مخلوط را داخل لیوان دلخواه تان بریزید.


کم کم لیوان را با شیر پر کنید و مدام هم بزنید.

اگر می خواهید شیرکاکائو را در ماکروفر درست کنید:
– شیر، شکر و کاکائو را در لیوانی که مناسب قرار دادن در ماکروفر است بریزید و ۲۰ ثانیه داخل ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید.
– لیوان را بیرون بیاورید و مخلوط را هم بزنید.
– یکی دو بار یا تا زمانی که توده های کاکائو در شیر مخلوط شوند این کار را تکرار کنید.
– بقیه شیر را به لیوان اضافه کنید.

wikiHow

اول ۱قاشق کاکائو و ۱ قاشق شکر داخل لیوان ریخته وکمی آب جوش(حدود ۳قاشق) میریزم وکاملا هم میزنم بعد شیر سرد را اضافه کرده و به راحتی مخلوط شده وآماده نوشیدن است.

بهتره اول کاکائو رو حل کنید و بعد شکر اضافه کنید. اینطوری دیگه کاکائو به صورت گلوله گلوله نمیشه





ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آموزش دستور تهیه و مواد لازم شیر کاکائو مجلسی خوشمزه و خانگی

شیر :•: ۱ لیوان

پودر کاکائو :•: ۱ قاشق مربا خوری

شکر :•: ۱ قاشق مرباخوری

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

آموزش دستور تهیه و مواد لازم شیرکاکائو مجلسی خوشمزه و خانگی

برای مهیا کردن یک شیرکاکائو با کیفیت نخست باید به این مسئله توجه کرد که نیاز به  یک پودر کاکائو مرغوب دارید که آن را باید از مکانی معتبر خریداری کنید و نکته بعدی که حائزاهمیت است رنگ آن است که باید قهوه ای تیره یا به طور عامیانه قهوه ای سوخته باشد وهمچنین تا موقعی که شما آن را جهت استفاده در منزل دارید عطر خوشش مشمتان را پر کند و فضا را درگیر عطر بوی خود کند.

 بعضی افراد از مزه تلخ آن خوششان نمی آید که این افراد میتوانند با یک کار ساده طعم آن را باب طبع خویش کنند و آن هم این که برای هر یک لیوان شیر تازه یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو مرغوب و یک یا بیشتر از یک قاشق شکر به آن بیفزایند تا طعم شیرینتری داشته باشند. این دیگر کاملا به طبع شما برمیگردد.

ابتدا یک ظرف مناسب مثل شیر جوش تهیه کنید، بعد پودر کاکائو را در آن بریزید،سپس شکر را به آن بیفزایید ،بعد مقداری از شیر را بیفزایید.این عمل به دلیل آن است که بسنجیم که مقدار شکر پودر کاکائو  با هم هماهنگ هست یا نه.

بعد از اضافه کردن مقداری از شیر با شکر و پودر کاکائو آنها را هم میزنیم تا مخلوط شکر و شیر پودر کاملا در هم حل  وآغشته شوندو در این لحظه شیر جوش را بر  روی حرارت اجاق قرار میدهیم وآهسته اما مداوم هم میزنیم تا با هم یکدست شوند و گلوله ای در آن باقی نمانده باشد.

زمانی که مواد یکدست هماهنگ شد اجاق را خاموش میکنیم و آرام با قاشق هم میزنیم تا خنک شود،در این موقع که در حال هم زدنیم تا مواد خنک شود بهترین زمان است که باقی مانده شیرمان را به ان بیفزاییم و هم بزنیم. شیر کاکائو آماده نوشیدن است. حال دیگر این به سلیقه شما برمیگردد که بخواهید شیر کاکائو را داغ گرم نوش جان کنید یا سرد و خنک.

برای تعداد بالا مواد لازم را به ترتیبی که در بالا امده است ، اضافه کنید. مثلا برای تهیه شیرکاکائو برای سی نفر ۳۰ لیوان شیر ، ۳۰ قاشق مرباخوری شکر و ۳۰ قاشق مرباخوری پودر کاکائو اضافه می کنیم.

البته برخی افراد شیر کاکائو را تلخ دوست دارند که می توانند شکر را کمتر در نظر بگیرید یا بالعکس اگر شیر کاکائوی شیرین تر دوست دارید شکر را بیشتر در نظر بگیرید.

در پایان می توانید مطابق تصویر بالا با کمی پودر کائوئو و مقداری بستنی معمولی یا بستنی سنتی شیرکاکائو را تزیین و میل نمایید.

شیر کاکائو

شیر کاکائو یکی از انواع نوشیدنی های پر طرفدار و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که می توانید آنرا به صورت گرم یا سرد سرو کنید. در این آموزش با درست کردن این نوشیدنی پر طرفدار به صورت کاملا حرفه ای آشنا خواهید شد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شیر کاکائو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیر کاکائو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیر کاکائو با وبسایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

دستور تهیه

برای تهیه شیر کاکائوی مجلسی ابتدا در شیرجوش شیر را می ریزیم ( اگر می خواهید شیرکاکائو غلیظ داشته باشید از شیر پرچرب استفاده کنید ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و شیر جوش بیاید

و بعد کم کم پودر کاکائو را اضافه می کنیم و مداوم هم می زنیم تا پودر کاکائو در شیر گوله نشود. در مرحله بعدی شکر را نیز کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا در شیر حل شود. اگر به افزودن شکر تمایل ندارید و می خواهید شیر کاکائو را به صورت تلخ سرو کنید

می توانید شکر را از مواد لازم حذف کنید. در پایان شیر جوش را از روی حرارت بر می دارید و شیرکاکائو را در فنجان می ریزید و داغ میل کنید و یا اگر تمایل دارید سرد نوش جان می کنید ابتدا اجازه می دهید تا خنک شود و بعد در یخچال قرار دهید تا سرد شود و نوش جان کنید.

شیر کاکائو

شیر کاکائو یکی از انواع نوشیدنی های پر طرفدار و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که می توانید آنرا به صورت گرم یا سرد سرو کنید. در این آموزش با درست کردن این نوشیدنی پر طرفدار به صورت کاملا حرفه ای آشنا خواهید شد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شیر کاکائو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیر کاکائو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیر کاکائو با وبسایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

دستور تهیه

برای تهیه شیر کاکائوی مجلسی ابتدا در شیرجوش شیر را می ریزیم ( اگر می خواهید شیرکاکائو غلیظ داشته باشید از شیر پرچرب استفاده کنید ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و شیر جوش بیاید

و بعد کم کم پودر کاکائو را اضافه می کنیم و مداوم هم می زنیم تا پودر کاکائو در شیر گوله نشود. در مرحله بعدی شکر را نیز کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا در شیر حل شود. اگر به افزودن شکر تمایل ندارید و می خواهید شیر کاکائو را به صورت تلخ سرو کنید

می توانید شکر را از مواد لازم حذف کنید. در پایان شیر جوش را از روی حرارت بر می دارید و شیرکاکائو را در فنجان می ریزید و داغ میل کنید و یا اگر تمایل دارید سرد نوش جان می کنید ابتدا اجازه می دهید تا خنک شود و بعد در یخچال قرار دهید تا سرد شود و نوش جان کنید.

شیر کاکائو یک نوشیدنی بسیار خوشمزه ای است که در دو نوع سرد و گرم  سرو
می شوند طعم به یاد ماندنی شیرکاکائو های قدیم همواره در خاطره همه ما ماندگار
شده اند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه شیرکاکائو و هر آنچه که پیرامون
تهیه آن را باید بدانید به اشتراک گذاریم.

لطفا طرز تهیه شیرکاکائو در منزل را آموزش دهید با تشکرپاسخ : دوست عزیز درست کردن شیرکاکائو در منزل بسیار
ساده است.
در ابتدا شیر را می جوشانید.
برای هر یک لیوان شیر به اندازه یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو به آن اضافه می کنید و همچنین یک
قاشق مرباخوری شکر.
شکر و پودر کاکائو را درون شیر حل می کنید.
شما می توانید این مایع را به صورت شکلات گرم مصرف کنید و همینطور می توانید بگذارید که مایع خنک
شود و بعد آن را استفاده کنید.

برای مهیا کردن یک شیرکاکائو با کیفیت نخست باید به این مسئله توجه کرد
که نیاز به  یک پودر کاکائو مرغوب دارید که آن را باید از مکانی معتبر خریداری
کنید و نکته بعدی که حائزاهمیت است رنگ آن است که باید قهوه ای تیره یا
به طور عامیانه قهوه ای سوخته باشد وهمچنین تا موقعی که شما آن
را جهت استفاده در منزل دارید عطر خوشش مشمتان را پر کند و فضا را درگیر عطر بوی خود کند.

بعضی افراد از مزه تلخ آن خوششان نمی آید که این افراد میتوانند
با یک کار ساده طعم آن را باب طبع خویش کنند و آن هم این که برای
هر یک لیوان شیر تازه یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو مرغوب و یک
یا بیشتر از یک قاشق شکر به آن بیفزایند تا طعم شیرینتری داشته باشند. این دیگر کاملا به طبع شما برمیگردد.

ابتدا یک ظرف مناسب مثل شیر جوش تهیه کنید، بعد پودر کاکائو
را در آن بریزید،سپس شکر را به آن بیفزایید ،بعد مقداری از شیر را
بیفزایید.این عمل به دلیل آن است که بسنجیم که مقدار شکر پودر کاکائو  با هم هماهنگ هست یا نه.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

بعد از اضافه کردن مقداری از شیر با شکر و پودر کاکائو آنها را هم
میزنیم تا مخلوط شکر و شیر پودر کاملا در هم حل  وآغشته شوند
و در این لحظه شیر جوش را بر  روی حرارت اجاق قرار میدهیم و
آهسته اما مداوم هم میزنیم تا با هم یکدست شوند و گلوله ای در آن باقی نمانده باشد.

زمانی که مواد یکدست هماهنگ شد اجاق را خاموش میکنیم و آرام با قاشق
هم میزنیم تا خنک شود،در این موقع که در حال هم زدنیم تا مواد خنک شود بهترین زمان است که باقی مانده شیرمان را به ان بیفزاییم و هم بزنیم. شیر کاکائو آماده نوشیدن است. حال دیگر این به سلیقه شما برمیگردد که بخواهید شیر کاکائو را داغ گرم نوش جان کنید یا سرد و خنک.

برای تعداد بالا مواد لازم را به ترتیبی که در بالا امده است ، اضافه کنید. مثلا برای تهیه شیرکاکائو برای سی نفر ۳۰ لیوان شیر ، ۳۰ قاشق مرباخوری شکر و ۳۰ قاشق مرباخوری پودر کاکائو اضافه می کنیم.

البته برخی افراد شیر کاکائو را تلخ دوست دارند که می توانند شکر را کمتر در نظر بگیرید یا بالعکس اگر شیر کاکائوی شیرین تر دوست دارید شکر را بیشتر در نظر بگیرید.

mepatogh / پارسی دی

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

شیر کاکائو یک نوشیدنی بسیار خوشمزه ای است که در دو نوع سرد و گرم  سرو
می شوند طعم به یاد ماندنی شیرکاکائو های قدیم همواره در خاطره همه ما ماندگار
شده اند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه شیرکاکائو و هر آنچه که پیرامون
تهیه آن را باید بدانید به اشتراک گذاریم.

لطفا طرز تهیه شیرکاکائو در منزل را آموزش دهید با تشکرپاسخ : دوست عزیز درست کردن شیرکاکائو در منزل بسیار
ساده است.
در ابتدا شیر را می جوشانید.
برای هر یک لیوان شیر به اندازه یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو به آن اضافه می کنید و همچنین یک
قاشق مرباخوری شکر.
شکر و پودر کاکائو را درون شیر حل می کنید.
شما می توانید این مایع را به صورت شکلات گرم مصرف کنید و همینطور می توانید بگذارید که مایع خنک
شود و بعد آن را استفاده کنید.

برای مهیا کردن یک شیرکاکائو با کیفیت نخست باید به این مسئله توجه کرد
که نیاز به  یک پودر کاکائو مرغوب دارید که آن را باید از مکانی معتبر خریداری
کنید و نکته بعدی که حائزاهمیت است رنگ آن است که باید قهوه ای تیره یا
به طور عامیانه قهوه ای سوخته باشد وهمچنین تا موقعی که شما آن
را جهت استفاده در منزل دارید عطر خوشش مشمتان را پر کند و فضا را درگیر عطر بوی خود کند.

بعضی افراد از مزه تلخ آن خوششان نمی آید که این افراد میتوانند
با یک کار ساده طعم آن را باب طبع خویش کنند و آن هم این که برای
هر یک لیوان شیر تازه یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو مرغوب و یک
یا بیشتر از یک قاشق شکر به آن بیفزایند تا طعم شیرینتری داشته باشند. این دیگر کاملا به طبع شما برمیگردد.

ابتدا یک ظرف مناسب مثل شیر جوش تهیه کنید، بعد پودر کاکائو
را در آن بریزید،سپس شکر را به آن بیفزایید ،بعد مقداری از شیر را
بیفزایید.این عمل به دلیل آن است که بسنجیم که مقدار شکر پودر کاکائو  با هم هماهنگ هست یا نه.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

بعد از اضافه کردن مقداری از شیر با شکر و پودر کاکائو آنها را هم
میزنیم تا مخلوط شکر و شیر پودر کاملا در هم حل  وآغشته شوند
و در این لحظه شیر جوش را بر  روی حرارت اجاق قرار میدهیم و
آهسته اما مداوم هم میزنیم تا با هم یکدست شوند و گلوله ای در آن باقی نمانده باشد.

زمانی که مواد یکدست هماهنگ شد اجاق را خاموش میکنیم و آرام با قاشق
هم میزنیم تا خنک شود،در این موقع که در حال هم زدنیم تا مواد خنک شود بهترین زمان است که باقی مانده شیرمان را به ان بیفزاییم و هم بزنیم. شیر کاکائو آماده نوشیدن است. حال دیگر این به سلیقه شما برمیگردد که بخواهید شیر کاکائو را داغ گرم نوش جان کنید یا سرد و خنک.

برای تعداد بالا مواد لازم را به ترتیبی که در بالا امده است ، اضافه کنید. مثلا برای تهیه شیرکاکائو برای سی نفر ۳۰ لیوان شیر ، ۳۰ قاشق مرباخوری شکر و ۳۰ قاشق مرباخوری پودر کاکائو اضافه می کنیم.

البته برخی افراد شیر کاکائو را تلخ دوست دارند که می توانند شکر را کمتر در نظر بگیرید یا بالعکس اگر شیر کاکائوی شیرین تر دوست دارید شکر را بیشتر در نظر بگیرید.

mepatogh / پارسی دی

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

عالیس

مرداد 30, 1399

شیرکاکائو یکی از نوشیدنی‌های بر پایه شیر است که از محبوبیت بالایی برخوردار است. کودکان و بزرگسالان این نوشیدنی را دوست دارند و در بسیاری از مراسم‌ها به عنوان یک نوشیدنی برای پذیرایی استفاده می‌شود. شیرکاکائو را به دو صورت سرد و گرم می‌توان سرو کرد.

ابتدایی‌ترین شکل این نوشیدنی حاصل ترکیب پودر کاکائو و آب بود. بعدها انگلیسی‌ها خلاقیت به‌خرج دادند و شیر را جایگزین آب در این نوشیدنی کردند و شیرکاکائو به شکل امروزی خود رسید.

یکی از نکات مهم در طرز تهیه شیرکاکائو خانگی، انتخاب پودر کاکائو است.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

مواد لازم برای این نوشیدنی نایاب و غیرقابل دسترس نیستند اما در انتخاب نوع آن‌ها باید دقت کرد. برای مثال، پودر کاکائو بهتر است تیره باشد و تا زمانی که درب ظرف یا روی بسته‌بندی آن باز است عطر کاکائو در محیط احساس شود.

ترکیبات:

طرز تهیه:

در مرحله اول نیاز است شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. نکته‌‎ی ظریف و مهم در این است که تا به‌جوش آمدن شیر صبر کنید و اجازه دهید شیر کاملا به نقطه جوش برسد. بعد از اینکه شیر کاملا به جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم.

در مرحله دوم با حوصله ذره ذره پودر کاکائو را به شیر داغ اضافه می‌کنیم و مداوم هم می‌زنیم. توجه داشته باشید که یک‌جا اضافه کردن کاکائو می‌تواند باعث گلوله‌ای شدن پودر کاکائو در شیر شود.

در مرحله سوم بعد از حل شدن کامل پودر کاکائو در شیر، نوبت اضافه کردن شکر است.

بعد از این مرحله، شیرکاکائو شما آماده است.

منظور از طرز تهیه شیرکاکائو مجلسی بیشتر تهیه شیرکاکائو در حجم بالا است.

برای این منظور بهتر است متناسب با حجم شیر و شیرکاکائوی مورد نیاز خود، ظرف تهیه کنید.

برای تهیه شیرکاکائو مجلسی به مقدار لازم و تعداد نفراتی که می‌خواهید شیر، شکر و پودر کاکائو را جدا کنید.

سپس مقداری از شیر را در یک ظرف ریخته وکل پودرکاکائو و شکر را در آن مخلوط کنید تا کاملا در هم آغشته شوند.

سپس ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا کاملا پودر کاکائو و شکر در شیر حل شوند و حالت گلوله‌ای در شیر به‌وجود نیاید.

زمانی که مواد کاملا یکدست شدند و مایع غلیظی از شیر، پودر کاکائو و شکر به‌دست آمد، می‌توانید ذره ذره شیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به نقطه‌ی جوش برسد و به اصطلاح چند قل بزند و بعد زیر آن‌ را خاموش کنید.

یک فنجان شیرکاکائو در مقایسه با یک فنجان شیر، حاوی شکر و کالری بیشتری است.

بعد از مطالعه جدول بالا، به این نتیجه خواهیم رسید که شیرکاکائو خالی از خواص و مواد معدنی نیست اما به نسبت شیرخالص درصد آن‌ها در شیرکاکائو کمتر است.

با توجه به وجود مواد معدنی موجود در شیرکاکائو و طرز تهیه آسان و سریع آن، می‌توان گفت این نوشیدنی مناسب برای کودکان، بزرگسالان و حتی پذیرایی در مراسم‌ها و مجالس است. زیرا علاوه بر مزایای گفته شده، می‌توان آن را هم به صورت سرد هم به صورت گرم سرو کرد.

برای آشنا شدن با نوشیدنی‌های بیشتری که بر پایه شیر هستند می‌توانید به مقاله ” انواع نوشیدنی با شیر” مراجعه کنید.

راه‌های ارتباطی با عالیس

مشهد، بلوار احمد آباد، خیابان طالقانی، نبش طالقانی ۳، ساختمان عالیس

0513187

info [at] alis.ir

از طریق فرم زیر، پذیرای پیام‌های گرم شما عزیزان هستیم.

© 1399 تمامی حقوق این سایت متعلق به هلدینگ عالیس است.

براي دريافت خبرهاي ويژه روز، فقط با نوشتن نشانی ايميل خود، از آخرين رويدادهاي گروه کارخانجات تولیدی عالیس در صفحه ايميل‌تان مطلع شويد.

عالیس

مرداد 30, 1399

شیرکاکائو یکی از نوشیدنی‌های بر پایه شیر است که از محبوبیت بالایی برخوردار است. کودکان و بزرگسالان این نوشیدنی را دوست دارند و در بسیاری از مراسم‌ها به عنوان یک نوشیدنی برای پذیرایی استفاده می‌شود. شیرکاکائو را به دو صورت سرد و گرم می‌توان سرو کرد.

ابتدایی‌ترین شکل این نوشیدنی حاصل ترکیب پودر کاکائو و آب بود. بعدها انگلیسی‌ها خلاقیت به‌خرج دادند و شیر را جایگزین آب در این نوشیدنی کردند و شیرکاکائو به شکل امروزی خود رسید.

یکی از نکات مهم در طرز تهیه شیرکاکائو خانگی، انتخاب پودر کاکائو است.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

مواد لازم برای این نوشیدنی نایاب و غیرقابل دسترس نیستند اما در انتخاب نوع آن‌ها باید دقت کرد. برای مثال، پودر کاکائو بهتر است تیره باشد و تا زمانی که درب ظرف یا روی بسته‌بندی آن باز است عطر کاکائو در محیط احساس شود.

ترکیبات:

طرز تهیه:

در مرحله اول نیاز است شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. نکته‌‎ی ظریف و مهم در این است که تا به‌جوش آمدن شیر صبر کنید و اجازه دهید شیر کاملا به نقطه جوش برسد. بعد از اینکه شیر کاملا به جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم.

در مرحله دوم با حوصله ذره ذره پودر کاکائو را به شیر داغ اضافه می‌کنیم و مداوم هم می‌زنیم. توجه داشته باشید که یک‌جا اضافه کردن کاکائو می‌تواند باعث گلوله‌ای شدن پودر کاکائو در شیر شود.

در مرحله سوم بعد از حل شدن کامل پودر کاکائو در شیر، نوبت اضافه کردن شکر است.

بعد از این مرحله، شیرکاکائو شما آماده است.

منظور از طرز تهیه شیرکاکائو مجلسی بیشتر تهیه شیرکاکائو در حجم بالا است.

برای این منظور بهتر است متناسب با حجم شیر و شیرکاکائوی مورد نیاز خود، ظرف تهیه کنید.

برای تهیه شیرکاکائو مجلسی به مقدار لازم و تعداد نفراتی که می‌خواهید شیر، شکر و پودر کاکائو را جدا کنید.

سپس مقداری از شیر را در یک ظرف ریخته وکل پودرکاکائو و شکر را در آن مخلوط کنید تا کاملا در هم آغشته شوند.

سپس ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا کاملا پودر کاکائو و شکر در شیر حل شوند و حالت گلوله‌ای در شیر به‌وجود نیاید.

زمانی که مواد کاملا یکدست شدند و مایع غلیظی از شیر، پودر کاکائو و شکر به‌دست آمد، می‌توانید ذره ذره شیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به نقطه‌ی جوش برسد و به اصطلاح چند قل بزند و بعد زیر آن‌ را خاموش کنید.

یک فنجان شیرکاکائو در مقایسه با یک فنجان شیر، حاوی شکر و کالری بیشتری است.

بعد از مطالعه جدول بالا، به این نتیجه خواهیم رسید که شیرکاکائو خالی از خواص و مواد معدنی نیست اما به نسبت شیرخالص درصد آن‌ها در شیرکاکائو کمتر است.

با توجه به وجود مواد معدنی موجود در شیرکاکائو و طرز تهیه آسان و سریع آن، می‌توان گفت این نوشیدنی مناسب برای کودکان، بزرگسالان و حتی پذیرایی در مراسم‌ها و مجالس است. زیرا علاوه بر مزایای گفته شده، می‌توان آن را هم به صورت سرد هم به صورت گرم سرو کرد.

برای آشنا شدن با نوشیدنی‌های بیشتری که بر پایه شیر هستند می‌توانید به مقاله ” انواع نوشیدنی با شیر” مراجعه کنید.

راه‌های ارتباطی با عالیس

مشهد، بلوار احمد آباد، خیابان طالقانی، نبش طالقانی ۳، ساختمان عالیس

0513187

info [at] alis.ir

از طریق فرم زیر، پذیرای پیام‌های گرم شما عزیزان هستیم.

© 1399 تمامی حقوق این سایت متعلق به هلدینگ عالیس است.

براي دريافت خبرهاي ويژه روز، فقط با نوشتن نشانی ايميل خود، از آخرين رويدادهاي گروه کارخانجات تولیدی عالیس در صفحه ايميل‌تان مطلع شويد.

شیر کاکائو یکی از نوشیدنی های پر مصرف در سراسر جهان است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

برای تهیه شیر کاکائو خوشمزه ابتدا پودر کاکائو را به همراه شکر و پودر نشاسته ذرت داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را میکس می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

در این مرحله پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند، یک صافی روی درب یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و مخلوط شیر کاکائو را صاف می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

در این مرحله صبر می کنیم تا شیر کاکائو به نقطه جوش برسد و طعم خامی نشاسته ذرت به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه شیر کاکائو به نقطه جوش رسید، یکی دو دقیقه زمان می دهیم تا خوب قل بزند و بجوشد.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

حالا قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد. در ادامه شیر کاکائو را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک  شود، سپس سرو می کنیم. مقداری شکر را نسبت به ذائقه خود می توانیم کم یا زیاد کنیم.

شیر کاکائو یکی از نوشیدنی های پر مصرف در سراسر جهان است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

برای تهیه شیر کاکائو خوشمزه ابتدا پودر کاکائو را به همراه شکر و پودر نشاسته ذرت داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را میکس می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

در این مرحله پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند، یک صافی روی درب یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و مخلوط شیر کاکائو را صاف می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

در این مرحله صبر می کنیم تا شیر کاکائو به نقطه جوش برسد و طعم خامی نشاسته ذرت به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه شیر کاکائو به نقطه جوش رسید، یکی دو دقیقه زمان می دهیم تا خوب قل بزند و بجوشد.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

حالا قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد. در ادامه شیر کاکائو را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک  شود، سپس سرو می کنیم. مقداری شکر را نسبت به ذائقه خود می توانیم کم یا زیاد کنیم.

شیر کاکائو یکی از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار است که هم به صورت سرد سرو می شود هم به صورت گرم. جالب است بدانید که در ابتدا برای شیر کاکائو از آب استفاده می شده است که بعدها توسط انگلیسی ها شیر جایگزین آب شد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر شیرکاکائو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شیر کاکائو در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا شیر را در ظرفی مانند شیرداغ کن یا یک قابلمه کوچک می ریزیم. سپس ظرف مورد نظر را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید. حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر شیر به جوش بیاید. بعد از اینکه شیر جوش آمد حرارت زیرش را ملایم می کنیم.

 

در این مرحله با صبر و حوصله کم کم پودر کاکائو را داخل شیر اضافه می کنیم و مدام شیر را هم می زنیم. این عمل به این دلیل است که پودر کاکائو در شیر گلوله نشود. پس از اینکه تمام پودر کاکائو را به شیر  اضافه کردیم نوبت اضافه کردن شکر است.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم

 

 

بعضی افراد دوست ندارند در شیر کاکائو از شکر استفاده کنند که می توانند این مرحله را از دستور تهیه آن حذف نمایید. اگر مایلید به شیرکاکائوی خود شکر اضافه کنید در همین مرحله شکر را اضافه کنید و شیر کاکائو را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

 

سپس شیرکاکائو را از روی حرارت بردارید. شیر کاکائو را می توانید به صورت داغ میل نمایید. اگر تمایل ندارید شیرکاکائو را به صورت داغ میل نمایید صبر کنید کمی خنک شود سپس آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس نوش جان کنید.

 

چنانچه تمایل دارید که شیرکاکائو را سرد بنوشید حتما دقت داشته باشید که بعد از خارج کردن ظرف آن از یخچال به وسیله یک قاشق ترکیب را بهم بزنید و سپس درون لیوان بریزید. زیرا زمانی که ظرف در یخچال قرار می گیرد، کاکائو کف ظرف ته نشین می کند.

 

اگر می خواهید شیرکاکائوی شما طعم عالی داشته باشد باید از یک پودر کاکائوی مرغوب و با کیفیت استفاده کنید. رنگ پودر کاکائوی با کیفیت قهوه ای سوخته است و عطر خوبی نیز دارد. در زمان تهیه پودر کاکائو حتما این نکات را در نظر داشته باشید.

 

اگر دوست دارید شیر کاکائوی شما غلیظ باشد باید چند نکته کوچک را در نظر بگیرید. برای غلیظ تر شدن شیر کاکائو از شیر پر چرب و مقدار بیشتری پودر کاکائو استفاده نمایید. البته به این نکته هم توجه داشته باشید که شیرکاکائوی غلیظ کالری بیشتری هم دارد.

چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم
چگونه در خانه شیرکاکائو درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *