چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

 
helpkade
چگونه غم جدایی را تحمل کنیم
چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

جدایی از عشق یا طلاق می‌تواند یکی از پر استرس‌ترین و عذاب آورترین تجربه‌های زندگی باشد. دلیل جدایی هرچه باشد و اینکه آیا شما خواهان آن هستید یا خیر می‌تواند کل زندگی شما را دچار دگرگونی کرده و باعث بروز انواع احساسات رنج‌آور و دردناک شود. علاوه بر اندوه از دست دادن رابطه، ممکن است شما احساس عصبانیت، انزوا، و ترس از آینده داشته باشید. اما چیزهای زیادی وجود دارد که می‌توانید برای غلبه بر این رنج، عبور از این شرایط دشوار و حتی احیای حس امیدواری و خوش بینی در خود نسبت به آینده انجام دهید.

فهرست مطالب

حتی زمانی که یک رابطه خیلی مطلوب نیست، طلاق یا جدایی می‌تواند بسیار دردناک باشد، چرا که نشانگر از دست دادن نه تنها شریک عاطفی، بلکه رویاها و تعهداتی است که هر دوی شما با هم داشته‌اید. روابط عاشقانه با هیجان بسیار و امید به آینده شروع می‌شود. زمانی که یک رابطه شکست می‌خورد، ناامیدی، استرس و اندوه بسیاری را تجربه خواهیم کرد.

شکست عشقی یا طلاق شما را وارد یک مسیر ناشناخته می‌کند. همه چیز به هم می‌ریزد: زندگی روزمره و مسئولیت‌های شما، خانه و زندگی، روابط شما با دیگران، و حتی هویت شما. شکست عشقی همچنین باعث بروز تردید نسبت به آینده می‌شود. زندگی بدون او چگونه خواهد شد؟‌ آیا شخص دیگری را پیدا خواهید کرد؟ آیا تنها خواهید ماند؟ وجود این ابهامات می‌توانند اغلب از بودن در یک رابطه نامطلوب، بدتر باشند. این اندوه، آشفتگی و تردید به این معنی است که احیای روحی روانی از یک شکست عشقی یا طلاق می‌تواند مشکل بوده و زمانبر باشد. گرچه، به خاطر داشتن این نکته مهم است که شما می‌توانید از این تجربه تلخ عبور کرده و هوشیار‌تر و قویتر از قبل به زندگی خود ادامه دهید.

رادیو عشق دوره‌‌ غیرحضوری “زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق” را برای کسانی طراحی نموده است که وارد مسیر ناشناخته بعد از طلاق شده‌اند و ضمن این‌که هویت خانوادگیشان را از دست داده اند، تمام روابطشان، مسئولیت‌هایشان، حتی برنامه‌هایشان برای آینده دستخوش تغییراتی اساسی شده است. در این پکیج ضمن این‌که پاسخ علمی سوالاتی که دائما ذهنتان را درگیر می‌کند یک‌جا در اختیارتان قرار می‌گیرد، مقابله با احساسات ناخوشایندتان را در این زمان برایتان مقدور می‌کند و علاوه بر دریافت اطلاعات مفید از مراحل بعد از جدایی، با نحوه رویارویی با مسائل پیرامون این دوران آشنا خواهید شد. تمرینات عملی همراه این دوره که که بر اساس آخرین تحقیقات، و بر پایه استانداردهای انجمن جهانی کوچینگ خانواده طراحی شده‌اند، به شما این امکان را می‌دهد که به مهارت‌های پایه ای زندگی مجهز شوید و بتوانید اطلاعات دوره را بصورت کاربردی در زندگی خود بکار ببرید. در این مسیر کمک تخصصی همکاران مشاور ما شما را در تصمیم‌گیری درست یاری خواهد کرد که بتوانید بدون آزمون و خطا، به جای درجا زدن در گرداب ناتوانی و حسرت‌ها، تجربیات لازم را از این شکست بیاموزید و عزت‌نفس از دست رفته‌تان را بازیابید و در نهایت ‌با ایجاد فرصت‌های بی‌نظیر خود را برای آینده‌ای پربار آماده کنید.

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد پکیج زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق با شماره تلفن 02146015870 تماس بگیرید یا به شماره 09035714068 در واتساپ یا تلگرام پیام دهید.

گریه یک واکنش طبیعی به از دست دادن رابطه است و جدایی یا طلاق از یک رابطه عاشقانه شامل از دست دادن چند چیز می‌شود:

اینکه به خود اجازه بدهید رنج این از دست دادن‌ها را احساس کنید ممکن است ترسناک باشد. ممکن است تصور کنید تحمل رنج ناشی از جدایی برای شما سنگین باشد، یا اینکه ممکن است تا ابد در یک مخصمصه گیر کنید. فقط به خاطر داشته باشید که گریه کردن برای پروسه بهبودی مفید است. رنج ناشی از گریه کردن دقیقا همان چیزی است که باعث می‌شود از رابطه قبلی عبور کرده و به جلو حرکت کنید. فارغ از اینکه گریه و اندوه شما چقدر شدید است، این اندوه برای همیشه طول نخواهد کشید. در اینجا نکاتی به‌منظور گریه و اندوه بعد از جدایی یا طلاق وجود دارد:

زندگی بطور طبیعی بالا و پایین دارد و وجود احساسات متناقض شامل عصبانیت، رنجش، افسردگی، تسکین، ترس و آشفتگی در زندگی امری طبیعی است. تشخیص و تایید این احساسات توسط شما اهمیت دارد. در حالی که این احساسات در اغلب اوقات دردناک هستند، تلاش برای سرکوب یا نادیده گرفتن آنها تنها فرآیند غم و غصه را طولانی می‌کند.

حتی اگر صحبت کردن با دیگران در مورد احساسات خود مشکل است، یافتن راهی برای این کار در عین اینکه ناراحت هم هستید، بسیار مهم است. دانستن اینکه دیگران از احساسات شما آگاه هستند باعث می‌شود کمتر احساس تنهایی کنید. نوشتن احساسات خود در یک مجله هم روش مفیدی برای تخلیه احساسات شماست.

هدف بیان احساسات تا حدی باعث برداشته شدن فشار از روی شما می‌شود، اما تمرکز نکردن روی احساسات منفی یا مانور ندادن بیش از حد روی وضعیت پیش آمده بسیار مهم است. گیرکردن روی احساسات آسیب زننده مانند حس  سرزنش، عصبانیت، و رنجش، انرژی شما را گرفته و از بهبودی و حرکت رو به جلوی شما جلوگیری می‌کند.

زمانی که به کسی تعهد می‌دهید، امیدها و رویاهای بسیاری برای زندگی مشترک با او بوجود خواهد آمد. بعد از جدایی، دل کندن از این آرزوها مشکل است. در عین حال که بخاطر از دست دادن آینده‌ای که روزی رویای آن را داشتید ناراحت هستید، با این واقعیت کنار بیایید که امید و آرزوهای جدید در نهایت جایگزین امید و آرزوهای قبلی خواهند شد.

غم و اندوه بعد از جدایی می‌تواند فلج کننده باشد، اما بعد از مدتی، افسردگی کم‌کم از بین خواهد رفت. روز به روز و کم‌کم، شروح به حرکت رو به جلو خواهید کرد. با این حال، اگر هیچ احساس رو به جلویی نداشتید، احتمالا در حال رنج کشیدن از افسردگی باشید.

زمانی که پدر و مادر از هم جدا می‌شوند، بچه می‌تواند احساس سر در گمی، عصبانیت، و تردید و در عین حال افسردگی شدید داشته باشد. به عنوان پدر و مادر، شما می‌توانید با ایجاد ثبات و توجه به نیازهای فرزندتان با اطمینان دادن به وی و رویکرد مثبت، به او در غلبه به این جدایی کمک کنید.

حمایت شدن از جانب دیگران به‌منظور کاهش فشار بعد از جدایی یا طلاق بسیار ضروری است. شما ممکن است احساس تنهایی کنید، اما منزوی کردن خودتان صرفا این شرایط را بدتر می‌کند. سعی نکنید از این شرایط به تنهایی عبور کنید.

هنگامی که می‌خواهید تصمیم بگیرید با جه کسی باشید، هوشمندانه عمل کنید. اطراف خود را پر از افرادی کنید که مثبت بوده و از صمیم قلب به حرف‌های شما گوش می‌دهند. مهم است که از اینکه راجع به آنچه در مورد شما اتفاق افتاده صادق هستید خیالتان راحت باشد، بدون انکه نگران باشید که مورد قضاوت قرار گرفته، انتقاد شوید، و یا اینکه به شما امر و نهی کنند.

اگر نزدیک شدن به دیگران برای شما مقدور نبود، صحبت کردن با یک مشاور یا یک گروه پشتیبان را مد نظر قرار دهید. مهمترین چیز این است که شما حداقل یک جایی دارید که آنجا می‌توانید با آرامش حرف‌تان را بزنید.

اگر احساس کردید که همراه با طلاق یا جدایی، ارتباطات اجتماعی خود را نیز از دست داده‌اید، تلاش کنید با افراد جدید ارتباط برقرار کنید. به گروه‌های مختلف یا کلوپ‌های مورد علاقه خود بپیوندید، به کلاس‌های گروهی بروید، خود را درگیر فعالیت‌های اجتماعی کنید، یا اینکه برای انجام کارهای مدرسه، عبادت‌گاه، یا سازمان‌های اجتماعی دیگر داوطلب شوید.

طلاق به شدت استرس‌زا بوده و باعث تغییر عمده در زندگی فرد می‌شود. یادگیری چگونگی مراقبت از خودتان یکی از با ارزش‌ترین درس‌هایی است که به دنبال بروز جدایی یاد می‌گیرید. در عین حال که احساسات ناشی از جدایی را تجربه کرده و از تجربیات خود درس می‌گیرید، می‌توانید تصمیم بگیرید تا از خودتان بهتر مراقبت کرده و انتخاب‌های مثبت رو به جلویی بگیرید. در اینجا برخی نکات مرتبط با خود مراقبی ذکر شده است:

با برنامه‌ریزی اوقات روزانه خود برای فعالیت‌های آرامش‌بخش و تسلی‌دهنده به بهبود شرایط خود کمک کنید. وقت خود را با دوستان خوب خود بگذرانید، به پیاده روی در طبیعت بروید، موسیقی گوش دهید، از گرفتن دوش آب گرم لذت ببرید، ماساژ بگیرید، کتاب‌های مورد علاقه خود را بخوانید، به کلاس یوگا بروید، یا از نوشیدن یک فنجان چای داغ لذت ببرید.

نیازهای خود را بیان کنید. به چیزی که اعتقاد دارید درست است و برای شما بهترین است افتخار کنید، حتی اگر با خواسته‌های دیگران متفاوت است. از “نه” گفتن بدون احساس گناه یا ترس به عنوان یکی از راههای احترام گذاشتن به اعتقادتان استفاده کنید.

طلاق یا جدایی از رابطه می‌تواند تقریبا همه چیز زندگی شما را به هم ریخته، باعث تقویت حس استرس، تردید، و آشفتگی می‌شود. بازگشت به روال منظم زندگی می‌تواند یک حس آرامش از ساختارمندی و نرمال بودن را برای شما به ارمغان داشته باشد.

سعی کنید در چند ماه اول بعد از جدایی یا طلاق تصمیم بزرگی نگیرید، مانند شروع یک شغل جدید یا مهاجرت به یک شهر جدید. اگر می‌توانید، تا زمانی که احساسات شما به حدی فروکش کرد که بتوانید با یک ذهن بازتر تصمیم بگیرید، صبر کنید.

زمانی که شما در گیر و دار جدایی هستید ممکن است بمنظور تسکین رنج ناشی از جدایی، به انجام هر کاری وسوسه شوید. اما استفاده از الکل، مواد مخدر، یا برخی خوراکی‌ها به عنوان یک ابزار برای فرار از تنش، در دراز مدت مخرب و نامناسب است. ضروری است که برای غلبه بر این درد و رنج راههای سالم‌تری پیدا شود.

درک این نکته در حالی که با درد و رنج جدایی سر و کله می‌زنید مشکل است، اما در مواقع بحران‌های عاطفی، فرصت‌هایی برای رشد و یادگیری وجود دارد. ممکن است در چنین شرایطی احساسی بجز پوچی و افسردگی نداشته  باشید، اما این بدین معنی نیست که آنها هرگز تغییر نخواهند کرد. سعی کنید این بازه زمانی را به عنوان یک وقفه، یعنی زمانی برای کاشت بذر برای یک مرحله جدید از پیشرفت در نظر بگیرید. شما می‌توانید از این تجربیات با شناخت بهتر خود و احساس قوی‌تر بودن و هوشیارتر بودن خارج شوید.

به‌منظور پذیرش کامل یک جدایی و حرکت رو به جلو، نیاز است که متوجه شوید چه اتفاقی افتاده و نقشی را که بازی کرده‌اید بپذیرید. هرچه بیشتر متوجه شوید که چگونه تصمیماتی که گرفته‌اید روی رابطه تاثیر گذاشته، بهتر خواهید توانست از اشتباهات خود درس بگیرید و از تکرار آنها در آینده جلوگیری کنید.

شما نیاز دارید که در طول مدت ریکاوری با خودتان صادق باشید. به کسی که شما را بخاطر اشتباهات‌تان سرزنش کرده یا به شما حمله می‌کند توجهی نکنید. در حین بازگشت به عقب، فرصتی دارید تا بیشتر در مورد خود بدانید.

 

 

دل کندن از عشقی که روزی تمام زندگی شما بوده کار راحتی نیست. به خودتان اجازه عزاداری‌ بدهید و زمانی را در تنهایی صرف کنید. سوالاتی که در طول رابطه برایتان پیش آمده را روی کاغذ بنویسید و سعی کنید منطقی به آن سوالات پاسخ بدهید. وقتی احساس کردید از شوک ناشی از جدایی اندکی رها شدید سعی کنید زندگی تان را به حالت نرمال برگردانید وهیچ وقت فراموش نکنید در هر شرایطی روال عادی زندگی‌تان را حفظ کنید. از خودتان مراقبت کنید و نیازهای خود را در نظر بگیرید. سعی کنید خود را در جمع دوستان و اعضا خانواده قرار دهید و اگر احساس می‌کنید آنها کمکی به شما نمی کنند از دیگران و حتی مشاور کمک بگیرید. فراموش نکنید آن قسمت از وجود شما که شکسته شده، خود واقعی‌تان نیست بلکه خود واقعی‌تان جایی در وجود شما زنده و پایدار است. پس سعی کنید آن را دریابید و برای بهبودی ارتباط‌تان را با او قوی‌تر کنید. از اشتباهات درس بگیرید و آنها را ریشه‌یابی کنید تا از تکرارشان جلوگیری کنید.

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

19 بازدید

85 بازدید

113 بازدید

350 بازدید

368 بازدید

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمی‌خوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

جدایی از عشق یا طلاق می‌تواند یکی از پر استرس‌ترین و عذاب آورترین تجربه‌های زندگی باشد. دلیل جدایی هرچه باشد و اینکه آیا شما خواهان آن هستید یا خیر می‌تواند کل زندگی شما را دچار دگرگونی کرده و باعث بروز انواع احساسات رنج‌آور و دردناک شود. علاوه بر اندوه از دست دادن رابطه، ممکن است شما احساس عصبانیت، انزوا، و ترس از آینده داشته باشید. اما چیزهای زیادی وجود دارد که می‌توانید برای غلبه بر این رنج، عبور از این شرایط دشوار و حتی احیای حس امیدواری و خوش بینی در خود نسبت به آینده انجام دهید.

فهرست مطالب

حتی زمانی که یک رابطه خیلی مطلوب نیست، طلاق یا جدایی می‌تواند بسیار دردناک باشد، چرا که نشانگر از دست دادن نه تنها شریک عاطفی، بلکه رویاها و تعهداتی است که هر دوی شما با هم داشته‌اید. روابط عاشقانه با هیجان بسیار و امید به آینده شروع می‌شود. زمانی که یک رابطه شکست می‌خورد، ناامیدی، استرس و اندوه بسیاری را تجربه خواهیم کرد.

شکست عشقی یا طلاق شما را وارد یک مسیر ناشناخته می‌کند. همه چیز به هم می‌ریزد: زندگی روزمره و مسئولیت‌های شما، خانه و زندگی، روابط شما با دیگران، و حتی هویت شما. شکست عشقی همچنین باعث بروز تردید نسبت به آینده می‌شود. زندگی بدون او چگونه خواهد شد؟‌ آیا شخص دیگری را پیدا خواهید کرد؟ آیا تنها خواهید ماند؟ وجود این ابهامات می‌توانند اغلب از بودن در یک رابطه نامطلوب، بدتر باشند. این اندوه، آشفتگی و تردید به این معنی است که احیای روحی روانی از یک شکست عشقی یا طلاق می‌تواند مشکل بوده و زمانبر باشد. گرچه، به خاطر داشتن این نکته مهم است که شما می‌توانید از این تجربه تلخ عبور کرده و هوشیار‌تر و قویتر از قبل به زندگی خود ادامه دهید.

رادیو عشق دوره‌‌ غیرحضوری “زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق” را برای کسانی طراحی نموده است که وارد مسیر ناشناخته بعد از طلاق شده‌اند و ضمن این‌که هویت خانوادگیشان را از دست داده اند، تمام روابطشان، مسئولیت‌هایشان، حتی برنامه‌هایشان برای آینده دستخوش تغییراتی اساسی شده است. در این پکیج ضمن این‌که پاسخ علمی سوالاتی که دائما ذهنتان را درگیر می‌کند یک‌جا در اختیارتان قرار می‌گیرد، مقابله با احساسات ناخوشایندتان را در این زمان برایتان مقدور می‌کند و علاوه بر دریافت اطلاعات مفید از مراحل بعد از جدایی، با نحوه رویارویی با مسائل پیرامون این دوران آشنا خواهید شد. تمرینات عملی همراه این دوره که که بر اساس آخرین تحقیقات، و بر پایه استانداردهای انجمن جهانی کوچینگ خانواده طراحی شده‌اند، به شما این امکان را می‌دهد که به مهارت‌های پایه ای زندگی مجهز شوید و بتوانید اطلاعات دوره را بصورت کاربردی در زندگی خود بکار ببرید. در این مسیر کمک تخصصی همکاران مشاور ما شما را در تصمیم‌گیری درست یاری خواهد کرد که بتوانید بدون آزمون و خطا، به جای درجا زدن در گرداب ناتوانی و حسرت‌ها، تجربیات لازم را از این شکست بیاموزید و عزت‌نفس از دست رفته‌تان را بازیابید و در نهایت ‌با ایجاد فرصت‌های بی‌نظیر خود را برای آینده‌ای پربار آماده کنید.

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد پکیج زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق با شماره تلفن 02146015870 تماس بگیرید یا به شماره 09035714068 در واتساپ یا تلگرام پیام دهید.

گریه یک واکنش طبیعی به از دست دادن رابطه است و جدایی یا طلاق از یک رابطه عاشقانه شامل از دست دادن چند چیز می‌شود:

اینکه به خود اجازه بدهید رنج این از دست دادن‌ها را احساس کنید ممکن است ترسناک باشد. ممکن است تصور کنید تحمل رنج ناشی از جدایی برای شما سنگین باشد، یا اینکه ممکن است تا ابد در یک مخصمصه گیر کنید. فقط به خاطر داشته باشید که گریه کردن برای پروسه بهبودی مفید است. رنج ناشی از گریه کردن دقیقا همان چیزی است که باعث می‌شود از رابطه قبلی عبور کرده و به جلو حرکت کنید. فارغ از اینکه گریه و اندوه شما چقدر شدید است، این اندوه برای همیشه طول نخواهد کشید. در اینجا نکاتی به‌منظور گریه و اندوه بعد از جدایی یا طلاق وجود دارد:

زندگی بطور طبیعی بالا و پایین دارد و وجود احساسات متناقض شامل عصبانیت، رنجش، افسردگی، تسکین، ترس و آشفتگی در زندگی امری طبیعی است. تشخیص و تایید این احساسات توسط شما اهمیت دارد. در حالی که این احساسات در اغلب اوقات دردناک هستند، تلاش برای سرکوب یا نادیده گرفتن آنها تنها فرآیند غم و غصه را طولانی می‌کند.

حتی اگر صحبت کردن با دیگران در مورد احساسات خود مشکل است، یافتن راهی برای این کار در عین اینکه ناراحت هم هستید، بسیار مهم است. دانستن اینکه دیگران از احساسات شما آگاه هستند باعث می‌شود کمتر احساس تنهایی کنید. نوشتن احساسات خود در یک مجله هم روش مفیدی برای تخلیه احساسات شماست.

هدف بیان احساسات تا حدی باعث برداشته شدن فشار از روی شما می‌شود، اما تمرکز نکردن روی احساسات منفی یا مانور ندادن بیش از حد روی وضعیت پیش آمده بسیار مهم است. گیرکردن روی احساسات آسیب زننده مانند حس  سرزنش، عصبانیت، و رنجش، انرژی شما را گرفته و از بهبودی و حرکت رو به جلوی شما جلوگیری می‌کند.

زمانی که به کسی تعهد می‌دهید، امیدها و رویاهای بسیاری برای زندگی مشترک با او بوجود خواهد آمد. بعد از جدایی، دل کندن از این آرزوها مشکل است. در عین حال که بخاطر از دست دادن آینده‌ای که روزی رویای آن را داشتید ناراحت هستید، با این واقعیت کنار بیایید که امید و آرزوهای جدید در نهایت جایگزین امید و آرزوهای قبلی خواهند شد.

غم و اندوه بعد از جدایی می‌تواند فلج کننده باشد، اما بعد از مدتی، افسردگی کم‌کم از بین خواهد رفت. روز به روز و کم‌کم، شروح به حرکت رو به جلو خواهید کرد. با این حال، اگر هیچ احساس رو به جلویی نداشتید، احتمالا در حال رنج کشیدن از افسردگی باشید.

زمانی که پدر و مادر از هم جدا می‌شوند، بچه می‌تواند احساس سر در گمی، عصبانیت، و تردید و در عین حال افسردگی شدید داشته باشد. به عنوان پدر و مادر، شما می‌توانید با ایجاد ثبات و توجه به نیازهای فرزندتان با اطمینان دادن به وی و رویکرد مثبت، به او در غلبه به این جدایی کمک کنید.

حمایت شدن از جانب دیگران به‌منظور کاهش فشار بعد از جدایی یا طلاق بسیار ضروری است. شما ممکن است احساس تنهایی کنید، اما منزوی کردن خودتان صرفا این شرایط را بدتر می‌کند. سعی نکنید از این شرایط به تنهایی عبور کنید.

هنگامی که می‌خواهید تصمیم بگیرید با جه کسی باشید، هوشمندانه عمل کنید. اطراف خود را پر از افرادی کنید که مثبت بوده و از صمیم قلب به حرف‌های شما گوش می‌دهند. مهم است که از اینکه راجع به آنچه در مورد شما اتفاق افتاده صادق هستید خیالتان راحت باشد، بدون انکه نگران باشید که مورد قضاوت قرار گرفته، انتقاد شوید، و یا اینکه به شما امر و نهی کنند.

اگر نزدیک شدن به دیگران برای شما مقدور نبود، صحبت کردن با یک مشاور یا یک گروه پشتیبان را مد نظر قرار دهید. مهمترین چیز این است که شما حداقل یک جایی دارید که آنجا می‌توانید با آرامش حرف‌تان را بزنید.

اگر احساس کردید که همراه با طلاق یا جدایی، ارتباطات اجتماعی خود را نیز از دست داده‌اید، تلاش کنید با افراد جدید ارتباط برقرار کنید. به گروه‌های مختلف یا کلوپ‌های مورد علاقه خود بپیوندید، به کلاس‌های گروهی بروید، خود را درگیر فعالیت‌های اجتماعی کنید، یا اینکه برای انجام کارهای مدرسه، عبادت‌گاه، یا سازمان‌های اجتماعی دیگر داوطلب شوید.

طلاق به شدت استرس‌زا بوده و باعث تغییر عمده در زندگی فرد می‌شود. یادگیری چگونگی مراقبت از خودتان یکی از با ارزش‌ترین درس‌هایی است که به دنبال بروز جدایی یاد می‌گیرید. در عین حال که احساسات ناشی از جدایی را تجربه کرده و از تجربیات خود درس می‌گیرید، می‌توانید تصمیم بگیرید تا از خودتان بهتر مراقبت کرده و انتخاب‌های مثبت رو به جلویی بگیرید. در اینجا برخی نکات مرتبط با خود مراقبی ذکر شده است:

با برنامه‌ریزی اوقات روزانه خود برای فعالیت‌های آرامش‌بخش و تسلی‌دهنده به بهبود شرایط خود کمک کنید. وقت خود را با دوستان خوب خود بگذرانید، به پیاده روی در طبیعت بروید، موسیقی گوش دهید، از گرفتن دوش آب گرم لذت ببرید، ماساژ بگیرید، کتاب‌های مورد علاقه خود را بخوانید، به کلاس یوگا بروید، یا از نوشیدن یک فنجان چای داغ لذت ببرید.

نیازهای خود را بیان کنید. به چیزی که اعتقاد دارید درست است و برای شما بهترین است افتخار کنید، حتی اگر با خواسته‌های دیگران متفاوت است. از “نه” گفتن بدون احساس گناه یا ترس به عنوان یکی از راههای احترام گذاشتن به اعتقادتان استفاده کنید.

طلاق یا جدایی از رابطه می‌تواند تقریبا همه چیز زندگی شما را به هم ریخته، باعث تقویت حس استرس، تردید، و آشفتگی می‌شود. بازگشت به روال منظم زندگی می‌تواند یک حس آرامش از ساختارمندی و نرمال بودن را برای شما به ارمغان داشته باشد.

سعی کنید در چند ماه اول بعد از جدایی یا طلاق تصمیم بزرگی نگیرید، مانند شروع یک شغل جدید یا مهاجرت به یک شهر جدید. اگر می‌توانید، تا زمانی که احساسات شما به حدی فروکش کرد که بتوانید با یک ذهن بازتر تصمیم بگیرید، صبر کنید.

زمانی که شما در گیر و دار جدایی هستید ممکن است بمنظور تسکین رنج ناشی از جدایی، به انجام هر کاری وسوسه شوید. اما استفاده از الکل، مواد مخدر، یا برخی خوراکی‌ها به عنوان یک ابزار برای فرار از تنش، در دراز مدت مخرب و نامناسب است. ضروری است که برای غلبه بر این درد و رنج راههای سالم‌تری پیدا شود.

درک این نکته در حالی که با درد و رنج جدایی سر و کله می‌زنید مشکل است، اما در مواقع بحران‌های عاطفی، فرصت‌هایی برای رشد و یادگیری وجود دارد. ممکن است در چنین شرایطی احساسی بجز پوچی و افسردگی نداشته  باشید، اما این بدین معنی نیست که آنها هرگز تغییر نخواهند کرد. سعی کنید این بازه زمانی را به عنوان یک وقفه، یعنی زمانی برای کاشت بذر برای یک مرحله جدید از پیشرفت در نظر بگیرید. شما می‌توانید از این تجربیات با شناخت بهتر خود و احساس قوی‌تر بودن و هوشیارتر بودن خارج شوید.

به‌منظور پذیرش کامل یک جدایی و حرکت رو به جلو، نیاز است که متوجه شوید چه اتفاقی افتاده و نقشی را که بازی کرده‌اید بپذیرید. هرچه بیشتر متوجه شوید که چگونه تصمیماتی که گرفته‌اید روی رابطه تاثیر گذاشته، بهتر خواهید توانست از اشتباهات خود درس بگیرید و از تکرار آنها در آینده جلوگیری کنید.

شما نیاز دارید که در طول مدت ریکاوری با خودتان صادق باشید. به کسی که شما را بخاطر اشتباهات‌تان سرزنش کرده یا به شما حمله می‌کند توجهی نکنید. در حین بازگشت به عقب، فرصتی دارید تا بیشتر در مورد خود بدانید.

 

 

دل کندن از عشقی که روزی تمام زندگی شما بوده کار راحتی نیست. به خودتان اجازه عزاداری‌ بدهید و زمانی را در تنهایی صرف کنید. سوالاتی که در طول رابطه برایتان پیش آمده را روی کاغذ بنویسید و سعی کنید منطقی به آن سوالات پاسخ بدهید. وقتی احساس کردید از شوک ناشی از جدایی اندکی رها شدید سعی کنید زندگی تان را به حالت نرمال برگردانید وهیچ وقت فراموش نکنید در هر شرایطی روال عادی زندگی‌تان را حفظ کنید. از خودتان مراقبت کنید و نیازهای خود را در نظر بگیرید. سعی کنید خود را در جمع دوستان و اعضا خانواده قرار دهید و اگر احساس می‌کنید آنها کمکی به شما نمی کنند از دیگران و حتی مشاور کمک بگیرید. فراموش نکنید آن قسمت از وجود شما که شکسته شده، خود واقعی‌تان نیست بلکه خود واقعی‌تان جایی در وجود شما زنده و پایدار است. پس سعی کنید آن را دریابید و برای بهبودی ارتباط‌تان را با او قوی‌تر کنید. از اشتباهات درس بگیرید و آنها را ریشه‌یابی کنید تا از تکرارشان جلوگیری کنید.

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

19 بازدید

85 بازدید

113 بازدید

350 بازدید

368 بازدید

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمی‌خوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

جدایی از عشق یا طلاق می‌تواند یکی از پر استرس‌ترین و عذاب آورترین تجربه‌های زندگی باشد. دلیل جدایی هرچه باشد و اینکه آیا شما خواهان آن هستید یا خیر می‌تواند کل زندگی شما را دچار دگرگونی کرده و باعث بروز انواع احساسات رنج‌آور و دردناک شود. علاوه بر اندوه از دست دادن رابطه، ممکن است شما احساس عصبانیت، انزوا، و ترس از آینده داشته باشید. اما چیزهای زیادی وجود دارد که می‌توانید برای غلبه بر این رنج، عبور از این شرایط دشوار و حتی احیای حس امیدواری و خوش بینی در خود نسبت به آینده انجام دهید.

فهرست مطالب

حتی زمانی که یک رابطه خیلی مطلوب نیست، طلاق یا جدایی می‌تواند بسیار دردناک باشد، چرا که نشانگر از دست دادن نه تنها شریک عاطفی، بلکه رویاها و تعهداتی است که هر دوی شما با هم داشته‌اید. روابط عاشقانه با هیجان بسیار و امید به آینده شروع می‌شود. زمانی که یک رابطه شکست می‌خورد، ناامیدی، استرس و اندوه بسیاری را تجربه خواهیم کرد.

شکست عشقی یا طلاق شما را وارد یک مسیر ناشناخته می‌کند. همه چیز به هم می‌ریزد: زندگی روزمره و مسئولیت‌های شما، خانه و زندگی، روابط شما با دیگران، و حتی هویت شما. شکست عشقی همچنین باعث بروز تردید نسبت به آینده می‌شود. زندگی بدون او چگونه خواهد شد؟‌ آیا شخص دیگری را پیدا خواهید کرد؟ آیا تنها خواهید ماند؟ وجود این ابهامات می‌توانند اغلب از بودن در یک رابطه نامطلوب، بدتر باشند. این اندوه، آشفتگی و تردید به این معنی است که احیای روحی روانی از یک شکست عشقی یا طلاق می‌تواند مشکل بوده و زمانبر باشد. گرچه، به خاطر داشتن این نکته مهم است که شما می‌توانید از این تجربه تلخ عبور کرده و هوشیار‌تر و قویتر از قبل به زندگی خود ادامه دهید.

رادیو عشق دوره‌‌ غیرحضوری “زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق” را برای کسانی طراحی نموده است که وارد مسیر ناشناخته بعد از طلاق شده‌اند و ضمن این‌که هویت خانوادگیشان را از دست داده اند، تمام روابطشان، مسئولیت‌هایشان، حتی برنامه‌هایشان برای آینده دستخوش تغییراتی اساسی شده است. در این پکیج ضمن این‌که پاسخ علمی سوالاتی که دائما ذهنتان را درگیر می‌کند یک‌جا در اختیارتان قرار می‌گیرد، مقابله با احساسات ناخوشایندتان را در این زمان برایتان مقدور می‌کند و علاوه بر دریافت اطلاعات مفید از مراحل بعد از جدایی، با نحوه رویارویی با مسائل پیرامون این دوران آشنا خواهید شد. تمرینات عملی همراه این دوره که که بر اساس آخرین تحقیقات، و بر پایه استانداردهای انجمن جهانی کوچینگ خانواده طراحی شده‌اند، به شما این امکان را می‌دهد که به مهارت‌های پایه ای زندگی مجهز شوید و بتوانید اطلاعات دوره را بصورت کاربردی در زندگی خود بکار ببرید. در این مسیر کمک تخصصی همکاران مشاور ما شما را در تصمیم‌گیری درست یاری خواهد کرد که بتوانید بدون آزمون و خطا، به جای درجا زدن در گرداب ناتوانی و حسرت‌ها، تجربیات لازم را از این شکست بیاموزید و عزت‌نفس از دست رفته‌تان را بازیابید و در نهایت ‌با ایجاد فرصت‌های بی‌نظیر خود را برای آینده‌ای پربار آماده کنید.

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد پکیج زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق با شماره تلفن 02146015870 تماس بگیرید یا به شماره 09035714068 در واتساپ یا تلگرام پیام دهید.

گریه یک واکنش طبیعی به از دست دادن رابطه است و جدایی یا طلاق از یک رابطه عاشقانه شامل از دست دادن چند چیز می‌شود:

اینکه به خود اجازه بدهید رنج این از دست دادن‌ها را احساس کنید ممکن است ترسناک باشد. ممکن است تصور کنید تحمل رنج ناشی از جدایی برای شما سنگین باشد، یا اینکه ممکن است تا ابد در یک مخصمصه گیر کنید. فقط به خاطر داشته باشید که گریه کردن برای پروسه بهبودی مفید است. رنج ناشی از گریه کردن دقیقا همان چیزی است که باعث می‌شود از رابطه قبلی عبور کرده و به جلو حرکت کنید. فارغ از اینکه گریه و اندوه شما چقدر شدید است، این اندوه برای همیشه طول نخواهد کشید. در اینجا نکاتی به‌منظور گریه و اندوه بعد از جدایی یا طلاق وجود دارد:

زندگی بطور طبیعی بالا و پایین دارد و وجود احساسات متناقض شامل عصبانیت، رنجش، افسردگی، تسکین، ترس و آشفتگی در زندگی امری طبیعی است. تشخیص و تایید این احساسات توسط شما اهمیت دارد. در حالی که این احساسات در اغلب اوقات دردناک هستند، تلاش برای سرکوب یا نادیده گرفتن آنها تنها فرآیند غم و غصه را طولانی می‌کند.

حتی اگر صحبت کردن با دیگران در مورد احساسات خود مشکل است، یافتن راهی برای این کار در عین اینکه ناراحت هم هستید، بسیار مهم است. دانستن اینکه دیگران از احساسات شما آگاه هستند باعث می‌شود کمتر احساس تنهایی کنید. نوشتن احساسات خود در یک مجله هم روش مفیدی برای تخلیه احساسات شماست.

هدف بیان احساسات تا حدی باعث برداشته شدن فشار از روی شما می‌شود، اما تمرکز نکردن روی احساسات منفی یا مانور ندادن بیش از حد روی وضعیت پیش آمده بسیار مهم است. گیرکردن روی احساسات آسیب زننده مانند حس  سرزنش، عصبانیت، و رنجش، انرژی شما را گرفته و از بهبودی و حرکت رو به جلوی شما جلوگیری می‌کند.

زمانی که به کسی تعهد می‌دهید، امیدها و رویاهای بسیاری برای زندگی مشترک با او بوجود خواهد آمد. بعد از جدایی، دل کندن از این آرزوها مشکل است. در عین حال که بخاطر از دست دادن آینده‌ای که روزی رویای آن را داشتید ناراحت هستید، با این واقعیت کنار بیایید که امید و آرزوهای جدید در نهایت جایگزین امید و آرزوهای قبلی خواهند شد.

غم و اندوه بعد از جدایی می‌تواند فلج کننده باشد، اما بعد از مدتی، افسردگی کم‌کم از بین خواهد رفت. روز به روز و کم‌کم، شروح به حرکت رو به جلو خواهید کرد. با این حال، اگر هیچ احساس رو به جلویی نداشتید، احتمالا در حال رنج کشیدن از افسردگی باشید.

زمانی که پدر و مادر از هم جدا می‌شوند، بچه می‌تواند احساس سر در گمی، عصبانیت، و تردید و در عین حال افسردگی شدید داشته باشد. به عنوان پدر و مادر، شما می‌توانید با ایجاد ثبات و توجه به نیازهای فرزندتان با اطمینان دادن به وی و رویکرد مثبت، به او در غلبه به این جدایی کمک کنید.

حمایت شدن از جانب دیگران به‌منظور کاهش فشار بعد از جدایی یا طلاق بسیار ضروری است. شما ممکن است احساس تنهایی کنید، اما منزوی کردن خودتان صرفا این شرایط را بدتر می‌کند. سعی نکنید از این شرایط به تنهایی عبور کنید.

هنگامی که می‌خواهید تصمیم بگیرید با جه کسی باشید، هوشمندانه عمل کنید. اطراف خود را پر از افرادی کنید که مثبت بوده و از صمیم قلب به حرف‌های شما گوش می‌دهند. مهم است که از اینکه راجع به آنچه در مورد شما اتفاق افتاده صادق هستید خیالتان راحت باشد، بدون انکه نگران باشید که مورد قضاوت قرار گرفته، انتقاد شوید، و یا اینکه به شما امر و نهی کنند.

اگر نزدیک شدن به دیگران برای شما مقدور نبود، صحبت کردن با یک مشاور یا یک گروه پشتیبان را مد نظر قرار دهید. مهمترین چیز این است که شما حداقل یک جایی دارید که آنجا می‌توانید با آرامش حرف‌تان را بزنید.

اگر احساس کردید که همراه با طلاق یا جدایی، ارتباطات اجتماعی خود را نیز از دست داده‌اید، تلاش کنید با افراد جدید ارتباط برقرار کنید. به گروه‌های مختلف یا کلوپ‌های مورد علاقه خود بپیوندید، به کلاس‌های گروهی بروید، خود را درگیر فعالیت‌های اجتماعی کنید، یا اینکه برای انجام کارهای مدرسه، عبادت‌گاه، یا سازمان‌های اجتماعی دیگر داوطلب شوید.

طلاق به شدت استرس‌زا بوده و باعث تغییر عمده در زندگی فرد می‌شود. یادگیری چگونگی مراقبت از خودتان یکی از با ارزش‌ترین درس‌هایی است که به دنبال بروز جدایی یاد می‌گیرید. در عین حال که احساسات ناشی از جدایی را تجربه کرده و از تجربیات خود درس می‌گیرید، می‌توانید تصمیم بگیرید تا از خودتان بهتر مراقبت کرده و انتخاب‌های مثبت رو به جلویی بگیرید. در اینجا برخی نکات مرتبط با خود مراقبی ذکر شده است:

با برنامه‌ریزی اوقات روزانه خود برای فعالیت‌های آرامش‌بخش و تسلی‌دهنده به بهبود شرایط خود کمک کنید. وقت خود را با دوستان خوب خود بگذرانید، به پیاده روی در طبیعت بروید، موسیقی گوش دهید، از گرفتن دوش آب گرم لذت ببرید، ماساژ بگیرید، کتاب‌های مورد علاقه خود را بخوانید، به کلاس یوگا بروید، یا از نوشیدن یک فنجان چای داغ لذت ببرید.

نیازهای خود را بیان کنید. به چیزی که اعتقاد دارید درست است و برای شما بهترین است افتخار کنید، حتی اگر با خواسته‌های دیگران متفاوت است. از “نه” گفتن بدون احساس گناه یا ترس به عنوان یکی از راههای احترام گذاشتن به اعتقادتان استفاده کنید.

طلاق یا جدایی از رابطه می‌تواند تقریبا همه چیز زندگی شما را به هم ریخته، باعث تقویت حس استرس، تردید، و آشفتگی می‌شود. بازگشت به روال منظم زندگی می‌تواند یک حس آرامش از ساختارمندی و نرمال بودن را برای شما به ارمغان داشته باشد.

سعی کنید در چند ماه اول بعد از جدایی یا طلاق تصمیم بزرگی نگیرید، مانند شروع یک شغل جدید یا مهاجرت به یک شهر جدید. اگر می‌توانید، تا زمانی که احساسات شما به حدی فروکش کرد که بتوانید با یک ذهن بازتر تصمیم بگیرید، صبر کنید.

زمانی که شما در گیر و دار جدایی هستید ممکن است بمنظور تسکین رنج ناشی از جدایی، به انجام هر کاری وسوسه شوید. اما استفاده از الکل، مواد مخدر، یا برخی خوراکی‌ها به عنوان یک ابزار برای فرار از تنش، در دراز مدت مخرب و نامناسب است. ضروری است که برای غلبه بر این درد و رنج راههای سالم‌تری پیدا شود.

درک این نکته در حالی که با درد و رنج جدایی سر و کله می‌زنید مشکل است، اما در مواقع بحران‌های عاطفی، فرصت‌هایی برای رشد و یادگیری وجود دارد. ممکن است در چنین شرایطی احساسی بجز پوچی و افسردگی نداشته  باشید، اما این بدین معنی نیست که آنها هرگز تغییر نخواهند کرد. سعی کنید این بازه زمانی را به عنوان یک وقفه، یعنی زمانی برای کاشت بذر برای یک مرحله جدید از پیشرفت در نظر بگیرید. شما می‌توانید از این تجربیات با شناخت بهتر خود و احساس قوی‌تر بودن و هوشیارتر بودن خارج شوید.

به‌منظور پذیرش کامل یک جدایی و حرکت رو به جلو، نیاز است که متوجه شوید چه اتفاقی افتاده و نقشی را که بازی کرده‌اید بپذیرید. هرچه بیشتر متوجه شوید که چگونه تصمیماتی که گرفته‌اید روی رابطه تاثیر گذاشته، بهتر خواهید توانست از اشتباهات خود درس بگیرید و از تکرار آنها در آینده جلوگیری کنید.

شما نیاز دارید که در طول مدت ریکاوری با خودتان صادق باشید. به کسی که شما را بخاطر اشتباهات‌تان سرزنش کرده یا به شما حمله می‌کند توجهی نکنید. در حین بازگشت به عقب، فرصتی دارید تا بیشتر در مورد خود بدانید.

 

 

دل کندن از عشقی که روزی تمام زندگی شما بوده کار راحتی نیست. به خودتان اجازه عزاداری‌ بدهید و زمانی را در تنهایی صرف کنید. سوالاتی که در طول رابطه برایتان پیش آمده را روی کاغذ بنویسید و سعی کنید منطقی به آن سوالات پاسخ بدهید. وقتی احساس کردید از شوک ناشی از جدایی اندکی رها شدید سعی کنید زندگی تان را به حالت نرمال برگردانید وهیچ وقت فراموش نکنید در هر شرایطی روال عادی زندگی‌تان را حفظ کنید. از خودتان مراقبت کنید و نیازهای خود را در نظر بگیرید. سعی کنید خود را در جمع دوستان و اعضا خانواده قرار دهید و اگر احساس می‌کنید آنها کمکی به شما نمی کنند از دیگران و حتی مشاور کمک بگیرید. فراموش نکنید آن قسمت از وجود شما که شکسته شده، خود واقعی‌تان نیست بلکه خود واقعی‌تان جایی در وجود شما زنده و پایدار است. پس سعی کنید آن را دریابید و برای بهبودی ارتباط‌تان را با او قوی‌تر کنید. از اشتباهات درس بگیرید و آنها را ریشه‌یابی کنید تا از تکرارشان جلوگیری کنید.

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

19 بازدید

85 بازدید

113 بازدید

350 بازدید

368 بازدید

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمی‌خوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

جدایی از عشق یا طلاق می‌تواند یکی از پر استرس‌ترین و عذاب آورترین تجربه‌های زندگی باشد. دلیل جدایی هرچه باشد و اینکه آیا شما خواهان آن هستید یا خیر می‌تواند کل زندگی شما را دچار دگرگونی کرده و باعث بروز انواع احساسات رنج‌آور و دردناک شود. علاوه بر اندوه از دست دادن رابطه، ممکن است شما احساس عصبانیت، انزوا، و ترس از آینده داشته باشید. اما چیزهای زیادی وجود دارد که می‌توانید برای غلبه بر این رنج، عبور از این شرایط دشوار و حتی احیای حس امیدواری و خوش بینی در خود نسبت به آینده انجام دهید.

فهرست مطالب

حتی زمانی که یک رابطه خیلی مطلوب نیست، طلاق یا جدایی می‌تواند بسیار دردناک باشد، چرا که نشانگر از دست دادن نه تنها شریک عاطفی، بلکه رویاها و تعهداتی است که هر دوی شما با هم داشته‌اید. روابط عاشقانه با هیجان بسیار و امید به آینده شروع می‌شود. زمانی که یک رابطه شکست می‌خورد، ناامیدی، استرس و اندوه بسیاری را تجربه خواهیم کرد.

شکست عشقی یا طلاق شما را وارد یک مسیر ناشناخته می‌کند. همه چیز به هم می‌ریزد: زندگی روزمره و مسئولیت‌های شما، خانه و زندگی، روابط شما با دیگران، و حتی هویت شما. شکست عشقی همچنین باعث بروز تردید نسبت به آینده می‌شود. زندگی بدون او چگونه خواهد شد؟‌ آیا شخص دیگری را پیدا خواهید کرد؟ آیا تنها خواهید ماند؟ وجود این ابهامات می‌توانند اغلب از بودن در یک رابطه نامطلوب، بدتر باشند. این اندوه، آشفتگی و تردید به این معنی است که احیای روحی روانی از یک شکست عشقی یا طلاق می‌تواند مشکل بوده و زمانبر باشد. گرچه، به خاطر داشتن این نکته مهم است که شما می‌توانید از این تجربه تلخ عبور کرده و هوشیار‌تر و قویتر از قبل به زندگی خود ادامه دهید.

رادیو عشق دوره‌‌ غیرحضوری “زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق” را برای کسانی طراحی نموده است که وارد مسیر ناشناخته بعد از طلاق شده‌اند و ضمن این‌که هویت خانوادگیشان را از دست داده اند، تمام روابطشان، مسئولیت‌هایشان، حتی برنامه‌هایشان برای آینده دستخوش تغییراتی اساسی شده است. در این پکیج ضمن این‌که پاسخ علمی سوالاتی که دائما ذهنتان را درگیر می‌کند یک‌جا در اختیارتان قرار می‌گیرد، مقابله با احساسات ناخوشایندتان را در این زمان برایتان مقدور می‌کند و علاوه بر دریافت اطلاعات مفید از مراحل بعد از جدایی، با نحوه رویارویی با مسائل پیرامون این دوران آشنا خواهید شد. تمرینات عملی همراه این دوره که که بر اساس آخرین تحقیقات، و بر پایه استانداردهای انجمن جهانی کوچینگ خانواده طراحی شده‌اند، به شما این امکان را می‌دهد که به مهارت‌های پایه ای زندگی مجهز شوید و بتوانید اطلاعات دوره را بصورت کاربردی در زندگی خود بکار ببرید. در این مسیر کمک تخصصی همکاران مشاور ما شما را در تصمیم‌گیری درست یاری خواهد کرد که بتوانید بدون آزمون و خطا، به جای درجا زدن در گرداب ناتوانی و حسرت‌ها، تجربیات لازم را از این شکست بیاموزید و عزت‌نفس از دست رفته‌تان را بازیابید و در نهایت ‌با ایجاد فرصت‌های بی‌نظیر خود را برای آینده‌ای پربار آماده کنید.

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد پکیج زندگی تازه بعد از جدایی و طلاق با شماره تلفن 02146015870 تماس بگیرید یا به شماره 09035714068 در واتساپ یا تلگرام پیام دهید.

گریه یک واکنش طبیعی به از دست دادن رابطه است و جدایی یا طلاق از یک رابطه عاشقانه شامل از دست دادن چند چیز می‌شود:

اینکه به خود اجازه بدهید رنج این از دست دادن‌ها را احساس کنید ممکن است ترسناک باشد. ممکن است تصور کنید تحمل رنج ناشی از جدایی برای شما سنگین باشد، یا اینکه ممکن است تا ابد در یک مخصمصه گیر کنید. فقط به خاطر داشته باشید که گریه کردن برای پروسه بهبودی مفید است. رنج ناشی از گریه کردن دقیقا همان چیزی است که باعث می‌شود از رابطه قبلی عبور کرده و به جلو حرکت کنید. فارغ از اینکه گریه و اندوه شما چقدر شدید است، این اندوه برای همیشه طول نخواهد کشید. در اینجا نکاتی به‌منظور گریه و اندوه بعد از جدایی یا طلاق وجود دارد:

زندگی بطور طبیعی بالا و پایین دارد و وجود احساسات متناقض شامل عصبانیت، رنجش، افسردگی، تسکین، ترس و آشفتگی در زندگی امری طبیعی است. تشخیص و تایید این احساسات توسط شما اهمیت دارد. در حالی که این احساسات در اغلب اوقات دردناک هستند، تلاش برای سرکوب یا نادیده گرفتن آنها تنها فرآیند غم و غصه را طولانی می‌کند.

حتی اگر صحبت کردن با دیگران در مورد احساسات خود مشکل است، یافتن راهی برای این کار در عین اینکه ناراحت هم هستید، بسیار مهم است. دانستن اینکه دیگران از احساسات شما آگاه هستند باعث می‌شود کمتر احساس تنهایی کنید. نوشتن احساسات خود در یک مجله هم روش مفیدی برای تخلیه احساسات شماست.

هدف بیان احساسات تا حدی باعث برداشته شدن فشار از روی شما می‌شود، اما تمرکز نکردن روی احساسات منفی یا مانور ندادن بیش از حد روی وضعیت پیش آمده بسیار مهم است. گیرکردن روی احساسات آسیب زننده مانند حس  سرزنش، عصبانیت، و رنجش، انرژی شما را گرفته و از بهبودی و حرکت رو به جلوی شما جلوگیری می‌کند.

زمانی که به کسی تعهد می‌دهید، امیدها و رویاهای بسیاری برای زندگی مشترک با او بوجود خواهد آمد. بعد از جدایی، دل کندن از این آرزوها مشکل است. در عین حال که بخاطر از دست دادن آینده‌ای که روزی رویای آن را داشتید ناراحت هستید، با این واقعیت کنار بیایید که امید و آرزوهای جدید در نهایت جایگزین امید و آرزوهای قبلی خواهند شد.

غم و اندوه بعد از جدایی می‌تواند فلج کننده باشد، اما بعد از مدتی، افسردگی کم‌کم از بین خواهد رفت. روز به روز و کم‌کم، شروح به حرکت رو به جلو خواهید کرد. با این حال، اگر هیچ احساس رو به جلویی نداشتید، احتمالا در حال رنج کشیدن از افسردگی باشید.

زمانی که پدر و مادر از هم جدا می‌شوند، بچه می‌تواند احساس سر در گمی، عصبانیت، و تردید و در عین حال افسردگی شدید داشته باشد. به عنوان پدر و مادر، شما می‌توانید با ایجاد ثبات و توجه به نیازهای فرزندتان با اطمینان دادن به وی و رویکرد مثبت، به او در غلبه به این جدایی کمک کنید.

حمایت شدن از جانب دیگران به‌منظور کاهش فشار بعد از جدایی یا طلاق بسیار ضروری است. شما ممکن است احساس تنهایی کنید، اما منزوی کردن خودتان صرفا این شرایط را بدتر می‌کند. سعی نکنید از این شرایط به تنهایی عبور کنید.

هنگامی که می‌خواهید تصمیم بگیرید با جه کسی باشید، هوشمندانه عمل کنید. اطراف خود را پر از افرادی کنید که مثبت بوده و از صمیم قلب به حرف‌های شما گوش می‌دهند. مهم است که از اینکه راجع به آنچه در مورد شما اتفاق افتاده صادق هستید خیالتان راحت باشد، بدون انکه نگران باشید که مورد قضاوت قرار گرفته، انتقاد شوید، و یا اینکه به شما امر و نهی کنند.

اگر نزدیک شدن به دیگران برای شما مقدور نبود، صحبت کردن با یک مشاور یا یک گروه پشتیبان را مد نظر قرار دهید. مهمترین چیز این است که شما حداقل یک جایی دارید که آنجا می‌توانید با آرامش حرف‌تان را بزنید.

اگر احساس کردید که همراه با طلاق یا جدایی، ارتباطات اجتماعی خود را نیز از دست داده‌اید، تلاش کنید با افراد جدید ارتباط برقرار کنید. به گروه‌های مختلف یا کلوپ‌های مورد علاقه خود بپیوندید، به کلاس‌های گروهی بروید، خود را درگیر فعالیت‌های اجتماعی کنید، یا اینکه برای انجام کارهای مدرسه، عبادت‌گاه، یا سازمان‌های اجتماعی دیگر داوطلب شوید.

طلاق به شدت استرس‌زا بوده و باعث تغییر عمده در زندگی فرد می‌شود. یادگیری چگونگی مراقبت از خودتان یکی از با ارزش‌ترین درس‌هایی است که به دنبال بروز جدایی یاد می‌گیرید. در عین حال که احساسات ناشی از جدایی را تجربه کرده و از تجربیات خود درس می‌گیرید، می‌توانید تصمیم بگیرید تا از خودتان بهتر مراقبت کرده و انتخاب‌های مثبت رو به جلویی بگیرید. در اینجا برخی نکات مرتبط با خود مراقبی ذکر شده است:

با برنامه‌ریزی اوقات روزانه خود برای فعالیت‌های آرامش‌بخش و تسلی‌دهنده به بهبود شرایط خود کمک کنید. وقت خود را با دوستان خوب خود بگذرانید، به پیاده روی در طبیعت بروید، موسیقی گوش دهید، از گرفتن دوش آب گرم لذت ببرید، ماساژ بگیرید، کتاب‌های مورد علاقه خود را بخوانید، به کلاس یوگا بروید، یا از نوشیدن یک فنجان چای داغ لذت ببرید.

نیازهای خود را بیان کنید. به چیزی که اعتقاد دارید درست است و برای شما بهترین است افتخار کنید، حتی اگر با خواسته‌های دیگران متفاوت است. از “نه” گفتن بدون احساس گناه یا ترس به عنوان یکی از راههای احترام گذاشتن به اعتقادتان استفاده کنید.

طلاق یا جدایی از رابطه می‌تواند تقریبا همه چیز زندگی شما را به هم ریخته، باعث تقویت حس استرس، تردید، و آشفتگی می‌شود. بازگشت به روال منظم زندگی می‌تواند یک حس آرامش از ساختارمندی و نرمال بودن را برای شما به ارمغان داشته باشد.

سعی کنید در چند ماه اول بعد از جدایی یا طلاق تصمیم بزرگی نگیرید، مانند شروع یک شغل جدید یا مهاجرت به یک شهر جدید. اگر می‌توانید، تا زمانی که احساسات شما به حدی فروکش کرد که بتوانید با یک ذهن بازتر تصمیم بگیرید، صبر کنید.

زمانی که شما در گیر و دار جدایی هستید ممکن است بمنظور تسکین رنج ناشی از جدایی، به انجام هر کاری وسوسه شوید. اما استفاده از الکل، مواد مخدر، یا برخی خوراکی‌ها به عنوان یک ابزار برای فرار از تنش، در دراز مدت مخرب و نامناسب است. ضروری است که برای غلبه بر این درد و رنج راههای سالم‌تری پیدا شود.

درک این نکته در حالی که با درد و رنج جدایی سر و کله می‌زنید مشکل است، اما در مواقع بحران‌های عاطفی، فرصت‌هایی برای رشد و یادگیری وجود دارد. ممکن است در چنین شرایطی احساسی بجز پوچی و افسردگی نداشته  باشید، اما این بدین معنی نیست که آنها هرگز تغییر نخواهند کرد. سعی کنید این بازه زمانی را به عنوان یک وقفه، یعنی زمانی برای کاشت بذر برای یک مرحله جدید از پیشرفت در نظر بگیرید. شما می‌توانید از این تجربیات با شناخت بهتر خود و احساس قوی‌تر بودن و هوشیارتر بودن خارج شوید.

به‌منظور پذیرش کامل یک جدایی و حرکت رو به جلو، نیاز است که متوجه شوید چه اتفاقی افتاده و نقشی را که بازی کرده‌اید بپذیرید. هرچه بیشتر متوجه شوید که چگونه تصمیماتی که گرفته‌اید روی رابطه تاثیر گذاشته، بهتر خواهید توانست از اشتباهات خود درس بگیرید و از تکرار آنها در آینده جلوگیری کنید.

شما نیاز دارید که در طول مدت ریکاوری با خودتان صادق باشید. به کسی که شما را بخاطر اشتباهات‌تان سرزنش کرده یا به شما حمله می‌کند توجهی نکنید. در حین بازگشت به عقب، فرصتی دارید تا بیشتر در مورد خود بدانید.

 

 

دل کندن از عشقی که روزی تمام زندگی شما بوده کار راحتی نیست. به خودتان اجازه عزاداری‌ بدهید و زمانی را در تنهایی صرف کنید. سوالاتی که در طول رابطه برایتان پیش آمده را روی کاغذ بنویسید و سعی کنید منطقی به آن سوالات پاسخ بدهید. وقتی احساس کردید از شوک ناشی از جدایی اندکی رها شدید سعی کنید زندگی تان را به حالت نرمال برگردانید وهیچ وقت فراموش نکنید در هر شرایطی روال عادی زندگی‌تان را حفظ کنید. از خودتان مراقبت کنید و نیازهای خود را در نظر بگیرید. سعی کنید خود را در جمع دوستان و اعضا خانواده قرار دهید و اگر احساس می‌کنید آنها کمکی به شما نمی کنند از دیگران و حتی مشاور کمک بگیرید. فراموش نکنید آن قسمت از وجود شما که شکسته شده، خود واقعی‌تان نیست بلکه خود واقعی‌تان جایی در وجود شما زنده و پایدار است. پس سعی کنید آن را دریابید و برای بهبودی ارتباط‌تان را با او قوی‌تر کنید. از اشتباهات درس بگیرید و آنها را ریشه‌یابی کنید تا از تکرارشان جلوگیری کنید.

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

19 بازدید

85 بازدید

113 بازدید

350 بازدید

368 بازدید

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمی‌خوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();


 

 

 

” هو الحق “

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

 

 

 

 

” تنهایی معبد خودسازی انسان هاست ،

 پس درود بر دلهای تنها… “

 

 

ما آدما زود فراموش می کنیم و هرگز فراموش نمی کنیم …

ما از گذشت فقط اسمش به خاطر می سپاریم و از دوست داشتن فقط …

برای یک بار هم شده صبح که از خواب بیدار میشیم با صدای بلند بگیم

 دوباره می خوام متولد بشم …

از صفر شروع نمی کنم اما به راهم هم ادامه نمیدم

بلکه شروعی دوباره از نیمه ی راه …

 

 

 

یادمان باشد…

 

 

از انسانها غمی به دل نگیر ، زیراخود نیز غمگین اند ، با آنکه

 تنهایند ولی از خود می گریزند زیرا به خود و به عشق خود و به

حقیقت خود شک دارند ،

 

 

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

  

در چرخه طبیعت ، پدیده از دست دادن ، عنصری ضروری و در خور توجه است . غنچه های گل سرخ در پی استحاله جوانه ها ، سبز شدن گیاه در پی دگردیسی دانه و آغاز روز در پی رفتن شب پدید می آید . این همه حکایت از بازآفرینی های مکرری دارد که در پی هر از دست رفتن در چرخه آفرینش پدید می آید . همین حالت در زندگی انسان نیز وجود دارد . بندرت می توان در زندگی به دست آوردنی را یافت که از دست دادنی را به همراه نداشته باشد . با این پیشینه ذهنی می توان به شناسایی انواع خلا های عاطفی پیش آمده در زندگی پرداخت . برای مصادیق از دست دادن های آشکار می توان به مواردی همچون مرگ عزیزان ، قطع رابطه عاشقانه ، جدایی و طلاق ، اخراج از کار ، بی پولی ، و…اشاره کرد . احساس تردید میان داشتن و نداشتن نیز خود نوعی از دست دادن است ، حتی اگر اوضاع بهبود یابد . بطور مثال : فرد مورد علاقه تان با شما تماس بگیرد و دو باره به عشق ابدی خود اعتراف کند و … باز هم این حس سرگردانی و تردید وجود دارد و باید این تردید را نوعی از دست دادن تلقی کنیم . چنانچه در مرز بین داشتن و نداشتن هستید و در این میان احساسی ناپیدا در شما نوید امید می دهد ، بهتر است به جای پرداختن به این احساس امیدواری متزلزل ، آن را خاتمه دهید و این پایان را به ترتیبی اعلام و به ادامه زندگی و رشد و شکوفایی خود بپردازید   احساسی که پس از هر از دست دادن پدید می آید    علاوه بر احساس درد ، افسردگی و اندوهی که آشکارا در فرد پدید می آید ؛ واکنش های دیگری نیز بر اثر از دست دادن گریبانگیر فرد می شود که از آن جمله می توان به احساس درماندگی ، هراس ، خلاء ، ناامیدی ، بدبینی ، بیقراری ، خشم ، گناه ، آسیب پذیری و همچنین از دست دادن تمرکز ، امیدواری ، انگیزه و انرژی و نیز بی اشتهایی یا پر خوری ، کم خوابی یا پر خوابی ، تغییراتی در انگیزه جنسی و در نهایت بی حوصلگی و خستگی ، کندی در محاوره و راه رفتن اشاره نمود که در طول مرحله از دست دادن و یا پس از آن ، انتظار بروز تمامی این علائم یا بخشی از آنها طبیعی است . این حالات ، بخشی از روند طبیعی بهبود یافتن تدریجی جسم است . بهتر است با این تغییرات مبارزه نکنید ، بلکه آنها را لمس کنید . مراحل بهبودی      عوارض ناشی از پدیده از دست دادن در افراد طی سه مرحله بطور متمایز و همزمان بهبود خواهد یافت . این مراحل عبارتند از : 1 – شوک یا ضربه ناگهانی ، انکار ، کرختی 2 – ترس ، خشم ، افسردگی 3 – درک ، پذیرش ، پیشروی ضربه ناگهانی ، انکار ، کرختی ما قادر به درک آنچه که برایمان اتفاق افتاده نیستیم . ضمیر ناخود آگاه مان دائما آن را انکار می کند و نخستین کلماتی را که پس از شنیدن خبر به زبان می آوریم `چی ؟` و ` آه ، نه ! ` است . گاه موضوع را فراموش می کنیم و هر بار که دوباره به خاطر می آوریم ، مبهوت می شویم . در این میان ، سیستم دفاعی بدن در مقابل درد شدید ، ضربه ناگهانی و نیز کرختی و سستی فعال می شود . ترس ، خشم ، افسردگی ترس ، خشم و افسردگی ، حالات و واکنش هایی هستند که با پدیده ` از دست دادن ` ارتباط نزدیکی دارند . اگر اندوه ، ترس و ناامیدی هر از گاه بر شما هجوم آورد ، همراهی اش کنید ، اما نه برای زمانی طولانی . آن را بپذیرید ، اما خود دعوتش نکنید . درک ، پذیرش ، پیشروی زندگی ما همچون گذشته جریان دارد و حالت جسمی و روحی ما رو به بهبودی است و ذهن ما این واقعیت را که بدون از دست رفته مان نیز قادر به ادامه زندگی هستیم پذیرفته و ما را به سمت مرحله جدیدی از زندگی مان سوق می دهد . در موقع بتدریج قادر خواهیم بود سه مرحله بهبودی را بدون توجه به فقدان از دست رفته مان پشت سر بگذاریم . بهتر است بدانیم از دست دادن ، از دست دادن است ؛ مهم نیست علت آن چه باشد . هر گاه کسی یا چیزی را که دوست می داریم از ما گرفته شود و یا به ما داده نشود ، معنای آن دوری و از دست دادن است . تنها نکته مهم در درمان انواع مختلف از دست دادن ها ، عمق احساس اندوه و مدت زمانی است که صرف درمان آن می شود . هر چه از دست رفته مان عزیزتر باشد ، شدت اندوه ما نیز بیشتر خواهد بود و نیز برای گذر از مرحله ای به مرحله دیگر مدت زمان بیشتری صرف می شود .در از دست دادن های جزیی ( مانند گم کردن شی مورد علاقه ) ممکن است ، سه مرحله کسب بهبودی ظرف چند دقیقه به وقوع بپیوندد ، در حالی که برای از دست دادن های بزرگی ( مانند فرد مورد علاقه ) گاهی سال ها زمان صرف شود . زنده خواهید ماند بدون شک بهبود خواهید یافت . مسیر بهبودی نیز همچون روند زندگی ، آغاز ، میانه و پایانی داشته که بهتر است از ابتدا به یاد داشته باشید که پایانی نیز وجود دارد و چندان دور نیست . مطمئن باشید بهبود خواهید یافت ؛ زیرا طبیعت یاوری است قدرتمند که جانب شما را دارد . همواره به خود بگویید :` من زنده ام و زنده خواهم ماند . ` حقیقت دارد ، زنده ای و زنده خواهی ماند . جدایی را بپذیرید!      بی گمان تلاش وسیعی برای باور و یا انکار وقوع حادثه جدایی از خود بروز خواهید داد . اما بهتر است حقیقت را بپذیرید و بدانید که واقعا یک جدایی در زندگی شما رخ داده است . ممکن است از خود سوال کنید که آیا به اندازه کافی توانایی تحمل این مصیبت را دارید ؟ بهتر است بدانید که شما به اندازه کافی نیرومند هستید . زندگی نیز جریان داشته و شما در آن حضور دارید . این رنج فقط از آن شما نیست    شکست و از دست دادن ، بخشی از زندگی ، زنده بودن و انسان بودن است که همگان آن را تجربه کرده اند ؛ تنها وظیفه ما این است که مسیر شکست به پیروزی را تا حد امکان سریع ، به نرمی و با شهامت پشت سر بگذاریم . بهتر است بدانید که در این راه تنها نیستید . بیش از شش میلیارد نفر در این کره خاکی ، همچون شما در دوران فراق بسر می برند و بد نیست بدانید که وجود همدلی در رنجی مشترک ، از شدت درد آن می کاهد . احساساتی بودن خوب است      اگر احساس سردرگمی و کرختی می کنید ، نگران نباشید . پس از هر از دست دادنی ، ممکن است تا مد تها در حالت شوک به سر برید . از این حالت وحشت نکنید . ممکن است از خود بپرسی : ` آیا موفق خواهم شد ؟ ` ، ` آیا دوباره عاشق خواهم شد ؟ ` ، ` ممکن است یک بار دیگر به چیزی دل ببندم ؟ ` این سوال ها و نظیر اینها ، نگرانی های آشنایی هستند که در پی ` از دست دادن ` ایجاد می شوند ، می توانید آنها را حس کنید ، اما بهتر است باورشان نکنید . گاه پیش می آید که هیچ احساسی نداشته باشید که این هم جای نگرانی ندارد . ممکن است در طول این دوره احساسات و حالاتی چون غم ، خشم ، شکست ، فرسودگی ، آشفتگی ، گمگشتگی ، باختن ، بلاتکلیفی ، درهم شکستگی ، پستی ، گیجی ، حماقت ، نفرت شدید از خود و دیگران ، حسد ، میل به خودکشی ( احساش خوب است ، اما عمل به آن اشتباه است ) ، افسار گسیختگی ، تهوع ، عصبانیت شدید و … در شما پدید آید که همگی آنها بخشی از روند رو به بهبودی شماست . بگذارید با احساس آنها بهبود یابید ، نگران نباشید . خود را محکوم و تحقیر نکنید !    شما انسان شایسته ، ارزشمند ، خوب و حتی فوق العاده ای هستید. ممکن است ضربه ای بر بدنه اتکاء به نفستان وارد شده باشد و یا افکارتان سرشار از احساس گناه ، محکوم بودن و احساس حقارت باشد ، بهتر است نگران نباشید ؛ زیرا ، این حالات کاملا طبیعی و ناشی از فشار روانی است که با آن دست به گریبان هستید . نیازی نیست ذهنتان را بر افکار پوچ و منفی متمرکز کنید و خود را با ` اگرهایی ` چون ` اگر این کار را نکرده یا کرده بودم ، در این وضعیت اسفناک عاطفی قرار نمی گرفتم ` تنبیه کنید . طبع شما بلند تد از زخم عاطفی کوچکی است که اکنون گریبانگیر شما است . آن را رها کنید و بدانید که : در زیر پوشش این دل نگرانی و آشفتگی ظاهری ، یک انسان قدرتمند ، دانا ، شایسته و فوق العاده نهان است و او کسی جز شخص شما نیست .


چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

 

چگونه شاد باشیم

 

۱- گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم.۲ – سعی كنیم بیشتر بخندیم.۳- تلاش كنیم كمتر گله كنیم.۴ – با تلفن كردن به یك دوست قدیمی، او را غافلگیر كنیم.۵ – گاهی هدیه‌هایی كه گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا كنیم.۶ – بیشتردعا كنیم.۷ – در داخل آسانسور و راه پله و… باآدمها صحبت كنیم.۸- هر از گاهی نفس عمیق بكشیم.۹- لذت عطسه كردن را حس كنیم.۱۰- قدر این كه پایمان نشكسته است را بدانیم.۱۱- زیر دوش آواز بخوانیم.۱۲- سعی كنیم با حداقل یك ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم .۱۳- گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم.۱۴- با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم.۱۵- برای انجام كارهایی كه ماهها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی كنیم!۱۶- از تفكردرباره تناقضات لذت ببریم.۱۷- برای كارهایمان برنامه‌ریزی كنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته كار مشكلی است!۱۸- مجموعه‌ای از یك چیز (تمبر، برگ، سنگ، كتاب و… )برای خودمان جمع‌آوری كنیم.۱۹- در یك روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم.۲۰- گاهی در حوض یا استخر شنا كنیم، البته اگر كنار ماهی‌ها باشد چه بهتر.۲۱- گاهی از درخت بالا برویم.۲۲- احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم.۲۳- گاهی كمی پابرهنه راه برویم!.۲۴- بدون آن كه مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی كنیم.۲۵- وقتی كارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یك بستنی بخریم و با لذت بخوریم۲۶- در جلوی آینه بایستیم وخودمان را تماشا كنیم.۲۷- سعی كنیم فقط نشنویم، بلكه به طور فعال گوش كنیم.۲۸- رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم .۲۹- وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس كنیم.۳۰- زیر باران راه برویم.۳۱- كمتر حرف بزنیم و بیشترگوش كنیم ..۳۲- قبل از آن كه مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش كنیم و مراقب تغذیه خود باشیم .۳۳- چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و… را یاد بگیریم.۳۴- اگر توانستیم گاهی كنار رودخانه بنشینیم و در سكوت به صدای آب گوش كنیم.۳۵- هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم.۳۶- احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نكنیم.۳۷- به دنیای شعر و ادبیات نزدیك تر شویم.۳۸- گاهی از دیدن یك فیلم در كنار همه اعضای خانواده لذت ببریم.۳۹- تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه كنیم.۴۰- از هر آنچه كه داریم خود و دیگران استفاده كنیم ممكن است فردا دیر باشد.

 

نسخه
الکترونیک
کتاب صوتی چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟
به همراه
هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا
دانلود کنید

نسخه نمونه کتاب صوتی چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟ را رایگان
بشنوید

چنانچه در حال حاضر فرآیند از دست دادن را در زندگی تجربه می‌کنید از نظر عاطفی نیازمند یاری و کمک هستید در چرخه طبیعت از دست دادن عنصری ضروری و درخور توجه است به ندرت در زندگی می‌توان به دست آوردنی یافت که از دست دادنی را همراه نداشته باشد با این زمینه ذهنی می‌توان به شناسایی انواع خلاء عاطفی پیش آمده در زندگی پرداخت .
برای مصادیق از دست دادن می‌توان به مرگ عزیزان، قطع رابطه عاشقانه، جدایی و طلاق، اخراج از کارف بی پولی، مورد سرقت قرار گرفتن یا تجاوز اشاره کرد در پی هر از دست دادنی انسان‌ها به سمت قسمت تاریک تر زندگی رفته و در آن جا ساکن می‌شوند و پس از مدتی دوباره به سمت روشن تر بازمی‌گردند زندگی بی عیب و بدون مشکل وجود ندارد در این کتاب به بررسی این نکته می‌پردازیم که چگونه غم جدایی را تحمل کنیم.

لیل لوندز

دبی فورد

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم

اروین یالوم

خالد حسینی

اریک فروم

مارک منسون

استر هیکس

اکهارت تول

فرهنگ هلاکویی

آلن کلاین

آلبر کامو

فرهنگ هلاکویی

چارلز ديكنز

گروه نویسندگان

اعظم حیدری

گروه نویسندگان

چری گیل کریست

اریک امانوئل اشمیت

ویکتور هوگو

مرآت بهنام

لوئیزا می الکات

برام استوکر

مری شلی

مارک تواين

نام کتاب، نویسنده، مترجم، ناشر یا هر واژه مورد نظرتان را
بنویسید

iOS

اندروید

ویندوز




https://fidibo.com/book/94441

کتاب مورد نظرتان را درخواست کنید تا در صورت امکان آن را به فروشگاه اضافه کنیم.

برای خرید و دانلود  کتاب صوتی چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟  نوشته  آناهیتا پاشایی راد  و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر،  اپلیکیشن طاقچه  را رایگان نصب کنید.

چنانچه در حال حاضر فرآیند از دست دادن را در زندگی تجربه می‌کنید از نظر عاطفی نیازمند یاری و کمک هستید در چرخه طبیعت از دست دادن عنصری ضروری و درخور توجه است به ندرت در زندگی می‌توان به دست آوردنی یافت که از دست دادنی را همراه نداشته باشد با این زمینه ذهنی می‌توان به شناسایی انواع خلاء عاطفی پیش آمده در زندگی پرداخت.

برای مصادیق از دست دادن می‌توان به مرگ عزیزان، قطع رابطه عاشقانه، جدایی و طلاق، اخراج از کار، بی‌پولی، مورد سرقت قرار گرفتن یا تجاوز اشاره کرد در پی هر از دست دادنی انسان‌ها به سمت قسمت تاریک‌تر زندگی رفته و در آن جا ساکن می‌شوند و پس از مدتی دوباره به سمت روشن‌تر بازمی‌گردند. زندگی بی‌عیب و بدون مشکل وجود ندارد.

«چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟» به بررسی این نکته می پردازد که چگونه و با چه راهکارها و آمادگی های روحی، غم جدایی را تحمل کنیم.

طاقچه سایت و اپلیکیشن   دانلود کتاب الکترونیکی    و    دانلود کتاب صوتی    است. در طاقچه هزاران کتاب، مجله،    روزنامه    و کتاب گویا را می‌توانید دانلود کنید و با موبایل، تبلت و رایانه آن‌ها را بخوانید. در طاقچه  کتاب‌های روانشناسی  ،  رمان و داستان  ،   کتاب‌های تاریخی  ،   کتاب فلسفی  و هزاران  کتاب رایگان برای دانلود  وجود دارد.  

گیسوم سامانۀ سفارش و پیگیری تهیۀ کتابه. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم می‌کنیم.

گیسوم سامانۀ سفارش و پیگیری تهیۀ کتابه. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم می‌کنیم.

کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… کتاب‌هایی پیدا می شود. همچنین در کتابراه هزاران کتاب رایگان نیز قابل دانلود است. اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است.

چگونه غم جدایی را تحمل کنیم
چگونه غم جدایی را تحمل کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *