چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

 
helpkade
چگونه قلب سورپرایز درست کنیم
چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

با شما عزیزان هستیم با آموزش این قلب شکلاتی سوپرایز که بسیار شیک و لاکچری است. و شخص مورد نظر خود را با قرار دادن هدیه دلخواه درون این قلب شکلاتی سوپرایز کنید.

این مدل هدیه بسیار فوق العاده و خاص میباشد که بعد از شکستن قلب شکلاتی درون ان میتوانید هر نوع هدیه و شکلات های قلبی کوچک و یا گلبرگ و یا هر هدیه کوچک دیگر درون آن قرار دهید. تهیه این قلب شکلاتی بسیار ساده و آسان میباشد و شما میتوانید با کمی صبر و حوصله آن را در منزل درست کنید.

با ما همراه باشید با طرز ساخت قلب شکلاتی سوپرایز ویژه ولنتاین:

مواد لازم برای قلب شکلاتی سوپرایز:

شکلات تخته ای    به مقدار لازم

چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

قالب طرح قلب (سیلیکونی و یا پلاستیکی)

روغن مایع    به مقدار کم

طرز تهیه قلب شکلاتی:

ابتدا شکلات تخته ای را در ظرف مناسبی ریخته و به روش بن ماری روی بخار کتری و یا درون مایکروفر کامل ذوب میکنیم.

قالب مورد نظرمون رو با قلمو کمی چرب میکنیم، مقداری از شکلات آب شده را درون قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم تا شکلات همه جای قالب را بپوشاند و جایی خالی نماند.

سپس قالب را به مدت 5 دقیقه درون فریزر قرار میدهیم. سپس قالب را از یخچال خارج کرده و همین عمل را برای بار دوم و حتی برای بار سوم نیز تکرار میکنیم تا لایه ی شکلات ضخیم تر شود تا هنگام خروج از قالب نشکند.

نکته:لبه ها بسیار مهم است که نازک نباشد زیرا هنگام خارج کردن سریع میشکند. پس موقع چرخاندن شکلات در قالب از لبه ها قافل نشوید.

در آخر به مدت یک ربع در فریزر قرار میدهیم تا شکلات کاملا محکم شود.

سپس با یک فشار ملایم شکلات را از قالب خارج کنید. خیلی مراقب باشید و عجله نکنید و با ملایمت این کار را انجام دهید تا شکلات نشکند.

همین مراحل را دوباره انجام دهید تا دوتا شکلات قلبی داشته باشیم.

حالا هدیه ی مورد نظر خودتونو داخل یکی از قلب ها قرار بدهید و میتوانید از گلبرگ و یا از شکلات های ریز قلبی و یا هر آنچه دوست دارید درون قلب بریزید. سپس قلب شکلاتی دوم را روی اولی قرار بدهید و به وسیله کمی شکلات ذوب شده و یک قلمو هر دو قلب را به هم بچسبانید و باز در یخچال قرار بدهید تا کاملا به هم بچسبد.

نکته1:اگه دوست دارید که قلب رنگی باشد میتوانید از شکلات سفید اضافه کنید و با استفاده از رنگ پودری شکلات را رنگ کرده و سپس در قالب ریزید.

نکته2: در اخر حتما تا زمان کادو دادن آن را در یخچال نگهداری کنید تا فرمش بهم نخورد و موقع شکستن راحت خورد شود و شکلات شل نشده باشد.

موفق باشید
 

با شما عزیزان هستیم با آموزش این قلب شکلاتی سوپرایز که بسیار شیک و لاکچری است. و شخص مورد نظر خود را با قرار دادن هدیه دلخواه درون این قلب شکلاتی سوپرایز کنید.

این مدل هدیه بسیار فوق العاده و خاص میباشد که بعد از شکستن قلب شکلاتی درون ان میتوانید هر نوع هدیه و شکلات های قلبی کوچک و یا گلبرگ و یا هر هدیه کوچک دیگر درون آن قرار دهید. تهیه این قلب شکلاتی بسیار ساده و آسان میباشد و شما میتوانید با کمی صبر و حوصله آن را در منزل درست کنید.

با ما همراه باشید با طرز ساخت قلب شکلاتی سوپرایز ویژه ولنتاین:

مواد لازم برای قلب شکلاتی سوپرایز:

شکلات تخته ای    به مقدار لازم

چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

قالب طرح قلب (سیلیکونی و یا پلاستیکی)

روغن مایع    به مقدار کم

طرز تهیه قلب شکلاتی:

ابتدا شکلات تخته ای را در ظرف مناسبی ریخته و به روش بن ماری روی بخار کتری و یا درون مایکروفر کامل ذوب میکنیم.

قالب مورد نظرمون رو با قلمو کمی چرب میکنیم، مقداری از شکلات آب شده را درون قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم تا شکلات همه جای قالب را بپوشاند و جایی خالی نماند.

سپس قالب را به مدت 5 دقیقه درون فریزر قرار میدهیم. سپس قالب را از یخچال خارج کرده و همین عمل را برای بار دوم و حتی برای بار سوم نیز تکرار میکنیم تا لایه ی شکلات ضخیم تر شود تا هنگام خروج از قالب نشکند.

نکته:لبه ها بسیار مهم است که نازک نباشد زیرا هنگام خارج کردن سریع میشکند. پس موقع چرخاندن شکلات در قالب از لبه ها قافل نشوید.

در آخر به مدت یک ربع در فریزر قرار میدهیم تا شکلات کاملا محکم شود.

سپس با یک فشار ملایم شکلات را از قالب خارج کنید. خیلی مراقب باشید و عجله نکنید و با ملایمت این کار را انجام دهید تا شکلات نشکند.

همین مراحل را دوباره انجام دهید تا دوتا شکلات قلبی داشته باشیم.

حالا هدیه ی مورد نظر خودتونو داخل یکی از قلب ها قرار بدهید و میتوانید از گلبرگ و یا از شکلات های ریز قلبی و یا هر آنچه دوست دارید درون قلب بریزید. سپس قلب شکلاتی دوم را روی اولی قرار بدهید و به وسیله کمی شکلات ذوب شده و یک قلمو هر دو قلب را به هم بچسبانید و باز در یخچال قرار بدهید تا کاملا به هم بچسبد.

نکته1:اگه دوست دارید که قلب رنگی باشد میتوانید از شکلات سفید اضافه کنید و با استفاده از رنگ پودری شکلات را رنگ کرده و سپس در قالب ریزید.

نکته2: در اخر حتما تا زمان کادو دادن آن را در یخچال نگهداری کنید تا فرمش بهم نخورد و موقع شکستن راحت خورد شود و شکلات شل نشده باشد.

موفق باشید
 

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » شکلات قلبی سورپرایز | دسر روز عشق و جشن تولد

شکلات قلبی سورپرایز میتونه دسری متفاوت برای جشن روز عشق (ولنتاین) یا جشن تولد یک عزیز باشه. دستور تهیه شکلات زیبا کاری از زینب بانوی عزیز هست. با ما همراه باشید.

 

قالب پلاستیکی یا سیلیکونی قلبی شکل

چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

شکلات به رنگ دلخواه (کیفیت شکلات کارات بهتره)

پودر طلایی

اکلیل خوراکی

قلم مو

شکلات را به روش بن ماری (روی بخار کتری یا سماور) آب کنید.

داخل قالب را کاملا چرب کنید.

شکلات بن ماری شده را داخل قالب بریزید و خوب دیواره ها و کف قالب را به لایه نازک شکلات آغشته کنید.

قالب را چند دقیقه در فریزر بگذارید. وقتی سفت شد، از فریزر خارج کنید.

مجددا داخل قالب لایه ای شکلات بن ماری شده که کمی از داغی افتاده بزنید.

باز در فریزر بگذارید و به همین ترتیب تا 4 لایه شکلات این کار را انجام دهید.

بعد از نیم ساعت که شکلات به خوبی سفت شد، از فریزر خارج کنید.

خیلی با احتیاط از لبه شروع به خارج کردن شکلات از قالب کنید.

زیر شکلات را می توانید گیفتهای کوچک، تزیینات قلبی شکل، پاستیل، ژله، کیک، کادو ، شکلات یا هر چه مایلید بگذارید.

شکلات قلبی را داخل ظرف سرو بگذارید و با پنبه یا قلم مو سطح آن را با پودر طلایی آغشته کنید.

در پایان روی آن اکلیل طلایی بپاشید.

یکی از دوستان دو تا شکلات قلبی سورپرایز به همین شکل درست کرد.

داخل یکی را از تزیینات قلبی و کادو پر کرد.

سپس دو تا قلب را با شکلات بن ماری شده بهم چسبوند.

کار بسیار شیک و رمانتیکی شد.

موفق باشید.

التماس دعا

منبع:ashpazi_zeinabbano@

ویرایش شده در بخش خانواده

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » شکلات قلبی سورپرایز | دسر روز عشق و جشن تولد

شکلات قلبی سورپرایز میتونه دسری متفاوت برای جشن روز عشق (ولنتاین) یا جشن تولد یک عزیز باشه. دستور تهیه شکلات زیبا کاری از زینب بانوی عزیز هست. با ما همراه باشید.

 

قالب پلاستیکی یا سیلیکونی قلبی شکل

چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

شکلات به رنگ دلخواه (کیفیت شکلات کارات بهتره)

پودر طلایی

اکلیل خوراکی

قلم مو

شکلات را به روش بن ماری (روی بخار کتری یا سماور) آب کنید.

داخل قالب را کاملا چرب کنید.

شکلات بن ماری شده را داخل قالب بریزید و خوب دیواره ها و کف قالب را به لایه نازک شکلات آغشته کنید.

قالب را چند دقیقه در فریزر بگذارید. وقتی سفت شد، از فریزر خارج کنید.

مجددا داخل قالب لایه ای شکلات بن ماری شده که کمی از داغی افتاده بزنید.

باز در فریزر بگذارید و به همین ترتیب تا 4 لایه شکلات این کار را انجام دهید.

بعد از نیم ساعت که شکلات به خوبی سفت شد، از فریزر خارج کنید.

خیلی با احتیاط از لبه شروع به خارج کردن شکلات از قالب کنید.

زیر شکلات را می توانید گیفتهای کوچک، تزیینات قلبی شکل، پاستیل، ژله، کیک، کادو ، شکلات یا هر چه مایلید بگذارید.

شکلات قلبی را داخل ظرف سرو بگذارید و با پنبه یا قلم مو سطح آن را با پودر طلایی آغشته کنید.

در پایان روی آن اکلیل طلایی بپاشید.

یکی از دوستان دو تا شکلات قلبی سورپرایز به همین شکل درست کرد.

داخل یکی را از تزیینات قلبی و کادو پر کرد.

سپس دو تا قلب را با شکلات بن ماری شده بهم چسبوند.

کار بسیار شیک و رمانتیکی شد.

موفق باشید.

التماس دعا

منبع:ashpazi_zeinabbano@

ویرایش شده در بخش خانواده

نام:

صفحه اصلی » طرز تهیه (رسپی) » طرز تهیه شکلات قلب سوپرایز ولنتاین

در طرز تهیه شکلات قلب سوپرایز ، شکلات به دلیل خاصیت نیمه جامدش در حالت گرم کردن بسیار شکل‌پذیر است و در هر قالبی فرم همان قالب را می‌گیرد ولی به چند نکته بسیار اساسی در قالب‌گیری و همچنین خارج کردن شکلات در طرز تهیه دست ساز حرفه‌ای از قالب باید توجه داشت. برای رنگ کردن شکلات در مقاله جداگانه که بصورت کامل توضیح داده شده استفاده کنید.

معمولاً به‌صورت عمده‌ای تهیه می‌شود و از لوازم قنادی‌ها می‌توان دربسته‌های ۲۵۰ گرمی تا ۵ کیلوگرمی تهیه کرد.

این قالب‌ها در سایزهای کوچک و بزرگ در بازار و لوازم قنادی‌ها موجود است که در دو جنس پلاستیکی و سیلیکونی قابل خریدن می‌باشد که توصیه می‌کنم جنس سیلیکونی آن را تهیه کنید تا خارج کردن شکلات از قالب راحت‌تر باشد.

برای آب کردن شکلات بهترین وسیله گرمایشی مایکروفر می‌باشد زیرا بن ماری کردن باعث ورود رطوبت به شکلات شده و از درخشندگی نهایی شکلات می‌کاهد.چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

فیلینگ شکلات دست ساز انواع مختلفی برای ذائقه‌های متفاوت میتوان خلاقیت به‌خزج داد از شکلانی و میوه‌ای و آجیلی و …..

ابتدا شکلات را در حدود ۵۰۰ گرم وزن کنید و در ظرف پلاستیکی (با قابلیت گذاشتن در مایکروفر) داخل مایکروفر قرار دهید و به مدت ۱ دقیقه بماند. از مایکروفر خارج کرده و چک کنید که ذوب شده است یا نه.

در صورت نیاز ۳۰ ثانیه دیگر بگذارید و اگر باز هم ذوب نشده بود ۳۰ ثانیه دیگر. نهایتاً هر ۱۰ ثانیه چک کنید تا شکلات نسوزد.

سپس مقداری شکلات آب شده را داخل قالب قلب سه‌بعدی بریزید و به‌صورت دورانی قالب را بچرخانید تا تمام قالب یک دست از شکلات پوشیده شود. سپس شکلات را داخل یخچال قرار دهید. پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه دوباره مقدار دیگری از شکلات را داخل قالب ریخته و با یک قلم‌مو سعی کنید تمام شکلات را به‌صورت یکنواخت در قالب پخش کنید.

مجدداً قالب را داخل یخچال بگذارید. پس از ۱۰ دقیقه از یخچال خارج کرده و داخل فریزر به مدت ۲ دقیقه قرار دهید. در آخر قالب را از فریزر خارج کرده از لبه‌های قالب بسیار آرام شروع به جدا کردن شکلات از قالب کنید. هر زمان مطمئن شدید که بخش زیادی از شکلات از قالب خارج‌شده می‌توانید کل شکلات را بیرون آورید.

ترجیحاً شکلات آماده شده را در دمای ۱۲ درجه سانتی گراد نگهداری کنید ولی اگر فراهم کردن این دما ممکن نیست داخل یخچال قرار دهید ولی سعی کنید در یخچال غذای مرطوب وجود نداشته باشد.

فروشگاه شکلات دست ساز شوکوفل از پرتنوع ترین شکلات فیلینگ‌دار از مرغوب‌ترین مواد اولیه پر شده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

قالب پلی کربنات چیست قالب پلی کربنات را معمولاً برای ساخت شکلات‌های جذاب بن بن یا همان شکلات قالبی گاناش دار همینطور در تهیه ترافل مورد استفاده قرار می‌دهند. قالب پلی کربنات همان‌طور که از اسم آن پیداست از پلیمرهای…

تمپرینگ شکلات Tempering چیست؟ اصطلاح تمپر کردن Tempering برای شکلات به معنی آب کردن شکلات با دمای مشخص و خنک کردن آن تا رسیدن به دمای مناسب قالب زنی و  فرم دهی به آن است. فرق تمپر کردن با آب…

روش آب کردن شکلات سفید شاید برایتان جالب باشد بدانید که شکلات سفید، حاوی هیچ شکلات یا مایع کاکائویی نیست. در واقع این شکلات از کره، شیر و شکر تهیه شده است. از این رو روش آب کردن شکلات سفید…

ما در شوکوفل به دنبال عرضه بهترین و با کیفیت‌ترین شکلات‌های دست‌ساز و سوپرایزهای شکلاتی برای مناسبت‌های شما عزیزان هستیم. هدف ما ایجاد حس خوب و شگفت زده شدن شما از به‌روزترین شکلات‌های دست‌ساز دنیا می‌باشد. در تیم شوکوفل همواره کیفیت توام با طعم و مزه بینظیر یک دغدغه اساسی بوده و جلب رضایت شما مشتری عزیز اولویت اصلی ماست. یادمون باشه حال خوب مسریه.

صفحه اصلی » طرز تهیه (رسپی) » طرز تهیه شکلات قلب سوپرایز ولنتاین

در طرز تهیه شکلات قلب سوپرایز ، شکلات به دلیل خاصیت نیمه جامدش در حالت گرم کردن بسیار شکل‌پذیر است و در هر قالبی فرم همان قالب را می‌گیرد ولی به چند نکته بسیار اساسی در قالب‌گیری و همچنین خارج کردن شکلات در طرز تهیه دست ساز حرفه‌ای از قالب باید توجه داشت. برای رنگ کردن شکلات در مقاله جداگانه که بصورت کامل توضیح داده شده استفاده کنید.

معمولاً به‌صورت عمده‌ای تهیه می‌شود و از لوازم قنادی‌ها می‌توان دربسته‌های ۲۵۰ گرمی تا ۵ کیلوگرمی تهیه کرد.

این قالب‌ها در سایزهای کوچک و بزرگ در بازار و لوازم قنادی‌ها موجود است که در دو جنس پلاستیکی و سیلیکونی قابل خریدن می‌باشد که توصیه می‌کنم جنس سیلیکونی آن را تهیه کنید تا خارج کردن شکلات از قالب راحت‌تر باشد.

برای آب کردن شکلات بهترین وسیله گرمایشی مایکروفر می‌باشد زیرا بن ماری کردن باعث ورود رطوبت به شکلات شده و از درخشندگی نهایی شکلات می‌کاهد.چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

فیلینگ شکلات دست ساز انواع مختلفی برای ذائقه‌های متفاوت میتوان خلاقیت به‌خزج داد از شکلانی و میوه‌ای و آجیلی و …..

ابتدا شکلات را در حدود ۵۰۰ گرم وزن کنید و در ظرف پلاستیکی (با قابلیت گذاشتن در مایکروفر) داخل مایکروفر قرار دهید و به مدت ۱ دقیقه بماند. از مایکروفر خارج کرده و چک کنید که ذوب شده است یا نه.

در صورت نیاز ۳۰ ثانیه دیگر بگذارید و اگر باز هم ذوب نشده بود ۳۰ ثانیه دیگر. نهایتاً هر ۱۰ ثانیه چک کنید تا شکلات نسوزد.

سپس مقداری شکلات آب شده را داخل قالب قلب سه‌بعدی بریزید و به‌صورت دورانی قالب را بچرخانید تا تمام قالب یک دست از شکلات پوشیده شود. سپس شکلات را داخل یخچال قرار دهید. پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه دوباره مقدار دیگری از شکلات را داخل قالب ریخته و با یک قلم‌مو سعی کنید تمام شکلات را به‌صورت یکنواخت در قالب پخش کنید.

مجدداً قالب را داخل یخچال بگذارید. پس از ۱۰ دقیقه از یخچال خارج کرده و داخل فریزر به مدت ۲ دقیقه قرار دهید. در آخر قالب را از فریزر خارج کرده از لبه‌های قالب بسیار آرام شروع به جدا کردن شکلات از قالب کنید. هر زمان مطمئن شدید که بخش زیادی از شکلات از قالب خارج‌شده می‌توانید کل شکلات را بیرون آورید.

ترجیحاً شکلات آماده شده را در دمای ۱۲ درجه سانتی گراد نگهداری کنید ولی اگر فراهم کردن این دما ممکن نیست داخل یخچال قرار دهید ولی سعی کنید در یخچال غذای مرطوب وجود نداشته باشد.

فروشگاه شکلات دست ساز شوکوفل از پرتنوع ترین شکلات فیلینگ‌دار از مرغوب‌ترین مواد اولیه پر شده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

قالب پلی کربنات چیست قالب پلی کربنات را معمولاً برای ساخت شکلات‌های جذاب بن بن یا همان شکلات قالبی گاناش دار همینطور در تهیه ترافل مورد استفاده قرار می‌دهند. قالب پلی کربنات همان‌طور که از اسم آن پیداست از پلیمرهای…

تمپرینگ شکلات Tempering چیست؟ اصطلاح تمپر کردن Tempering برای شکلات به معنی آب کردن شکلات با دمای مشخص و خنک کردن آن تا رسیدن به دمای مناسب قالب زنی و  فرم دهی به آن است. فرق تمپر کردن با آب…

روش آب کردن شکلات سفید شاید برایتان جالب باشد بدانید که شکلات سفید، حاوی هیچ شکلات یا مایع کاکائویی نیست. در واقع این شکلات از کره، شیر و شکر تهیه شده است. از این رو روش آب کردن شکلات سفید…

ما در شوکوفل به دنبال عرضه بهترین و با کیفیت‌ترین شکلات‌های دست‌ساز و سوپرایزهای شکلاتی برای مناسبت‌های شما عزیزان هستیم. هدف ما ایجاد حس خوب و شگفت زده شدن شما از به‌روزترین شکلات‌های دست‌ساز دنیا می‌باشد. در تیم شوکوفل همواره کیفیت توام با طعم و مزه بینظیر یک دغدغه اساسی بوده و جلب رضایت شما مشتری عزیز اولویت اصلی ماست. یادمون باشه حال خوب مسریه.

قلب شکلاتی سورپرایز : در مناسبت های خاص و عاشقانه مانند سالگرد عقد و ازدواج و روز عشق میتوانید این جعبه شکلاتی به شکل قلب را آماده کنید و عشق خود را سورپرایز کنید. با این آموزش زیبا همراه باشید.

شکلات قرمز یا صورتی
روغن مایع چند قطره
اسمارتیز، شکلات، ترافل، هدیه

 

شکلات را خرد کنید و دو سوم آنرا روی بخار کتری یا در مایکروویو بن ماری کنید تا کاملا روان شود.
یک سوم باقیمانده شکلات را به آن اضافه کنید و در صورت نیاز برای روان شدن شکلات نیز چند قطره روغن مایع اضافه و خوب مخلوط کنید تا شکلات ذوب نشده ای باقی نماند و شکلات کاملا صاف و یکدست شود.
قالب سیلیکونی یا پلاستیکی را چرب کنید. مقداری شکلات داخل قالب بریزید و خوب بچرخانید تا تمام قسمت های قالب به شکلات آغشته شود. اضافه شکلات را خالی کنید و قالب را حدود ۱۵ دقیقه در محیط قرار دهید تا شکلات سفت شود.
شکلات باید کمی از داغی و حرارت افتاده باشد تا به راحتی قالب را بپوشاند.
بعد از اینکه شکلات خودش را گرفت مجدد با برس شکلات به دیواره های قالب بمالید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا شکلات سفت شود. در نهایت باید قالب ۲ تا ۳ مرتبه با شکلات کاور شود تا لایه ضخیمی ایجاد شود که تحمل هدیه و اسمارتیز را داشته باشد و به راحتی نشکند.
زمانیکه مطمئن شدید ضخامت مناسبی حاصل شده و شکلات خودش را گرفته آنرا از قالب خارج کنید.
داخل یکی از قلب ها را با اسمارتیز و هدیه های کوچک و ترافل و شکلات پر کنید. اگر لبه ها ناصافی داشت ابتدا داخل ظرف داغی قرار دهید تا کمی ذوب شود و لبه ها صاف شود.
قلب دیگر را چند لحظه داخل ظرفی که روی حرارت کاملا داغ شده است قرار دهید تا هم لبه ها کاملا صاف شوند هم مقداری از شکلات ذوب شود، فورا آنرا روی قلب اولی قرار دهید تا به هم بچسبند، با استفاده از شکلات مذابی که داخل ظرف است قسمت هایی که خوب به هم نچسبیده اند با شکلات بپوشانید و دور تا دور قلب انگشت بکشید تا شکلات اضافه پاک شود و دو قسمت خوب به هم بچسبند.
در آخر قلب شکلاتی را تزیین کنید و در مناسبت های مختلف مانند روزعشق و ولنتاین و سالگرد ازدواج هدیه دهید.
‌چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

پ.ن: بجای شکلات رنگی و طعم دار از شکلات سفید استفاده کنید و با رنگهای پودری یا ژله ای شکلات را به رنگ دلخواه درآورید. من از شکلات آلبالویی دریکا استفاده کردم.

پ.ن: بجای اسمارتیز و هدیه میتوانید ابتدا داخل قالب کیک بپزید و بعد از اینکه قلب شکلاتی آماده شد کیک را از عرض دو یا سه برش بزنید و یک لایه کیک قرار دهید و مقداری موز و خامه و گردو بریزید و لایه بعدی کیک را قرار دهید و مقداری شکلات روی لایه آخر بریزید و زمانیکه سفت شد از قالب خارج کنید.

منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh

نام (required)

               ایمیل (نشان داده نخواهد شد, الزامی)

قلب شکلاتی سورپرایز : در مناسبت های خاص و عاشقانه مانند سالگرد عقد و ازدواج و روز عشق میتوانید این جعبه شکلاتی به شکل قلب را آماده کنید و عشق خود را سورپرایز کنید. با این آموزش زیبا همراه باشید.

شکلات قرمز یا صورتی
روغن مایع چند قطره
اسمارتیز، شکلات، ترافل، هدیه

 

شکلات را خرد کنید و دو سوم آنرا روی بخار کتری یا در مایکروویو بن ماری کنید تا کاملا روان شود.
یک سوم باقیمانده شکلات را به آن اضافه کنید و در صورت نیاز برای روان شدن شکلات نیز چند قطره روغن مایع اضافه و خوب مخلوط کنید تا شکلات ذوب نشده ای باقی نماند و شکلات کاملا صاف و یکدست شود.
قالب سیلیکونی یا پلاستیکی را چرب کنید. مقداری شکلات داخل قالب بریزید و خوب بچرخانید تا تمام قسمت های قالب به شکلات آغشته شود. اضافه شکلات را خالی کنید و قالب را حدود ۱۵ دقیقه در محیط قرار دهید تا شکلات سفت شود.
شکلات باید کمی از داغی و حرارت افتاده باشد تا به راحتی قالب را بپوشاند.
بعد از اینکه شکلات خودش را گرفت مجدد با برس شکلات به دیواره های قالب بمالید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا شکلات سفت شود. در نهایت باید قالب ۲ تا ۳ مرتبه با شکلات کاور شود تا لایه ضخیمی ایجاد شود که تحمل هدیه و اسمارتیز را داشته باشد و به راحتی نشکند.
زمانیکه مطمئن شدید ضخامت مناسبی حاصل شده و شکلات خودش را گرفته آنرا از قالب خارج کنید.
داخل یکی از قلب ها را با اسمارتیز و هدیه های کوچک و ترافل و شکلات پر کنید. اگر لبه ها ناصافی داشت ابتدا داخل ظرف داغی قرار دهید تا کمی ذوب شود و لبه ها صاف شود.
قلب دیگر را چند لحظه داخل ظرفی که روی حرارت کاملا داغ شده است قرار دهید تا هم لبه ها کاملا صاف شوند هم مقداری از شکلات ذوب شود، فورا آنرا روی قلب اولی قرار دهید تا به هم بچسبند، با استفاده از شکلات مذابی که داخل ظرف است قسمت هایی که خوب به هم نچسبیده اند با شکلات بپوشانید و دور تا دور قلب انگشت بکشید تا شکلات اضافه پاک شود و دو قسمت خوب به هم بچسبند.
در آخر قلب شکلاتی را تزیین کنید و در مناسبت های مختلف مانند روزعشق و ولنتاین و سالگرد ازدواج هدیه دهید.
‌چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

پ.ن: بجای شکلات رنگی و طعم دار از شکلات سفید استفاده کنید و با رنگهای پودری یا ژله ای شکلات را به رنگ دلخواه درآورید. من از شکلات آلبالویی دریکا استفاده کردم.

پ.ن: بجای اسمارتیز و هدیه میتوانید ابتدا داخل قالب کیک بپزید و بعد از اینکه قلب شکلاتی آماده شد کیک را از عرض دو یا سه برش بزنید و یک لایه کیک قرار دهید و مقداری موز و خامه و گردو بریزید و لایه بعدی کیک را قرار دهید و مقداری شکلات روی لایه آخر بریزید و زمانیکه سفت شد از قالب خارج کنید.

منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh

نام (required)

               ایمیل (نشان داده نخواهد شد, الزامی)

گاهی لازم است برای رمانتیک کردن فضای خانه، دست به شیرینی پزی و کیک پزی بزنید. مثلا کیکی عاشقانه و هیجان انگیز درست کنید و جشن کوچکِ دو نفره ای ترتیب دهید. با دلگرم همراه شوید.

شکلات ها رو خورد میکنیم رو بخار کتری بن ماری میکنیم تا اب بشه و شکلات ها رون بشن

چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

قالب خوب با روغن چرب میکنیم با دستمال روغن اضافه شو میگیریم. شکلات های که اب کردیم نصفشو میریزیم داخل قالب قالب میچرخونیم تا همه جای قالب شکلاتی بشه.

مخصوصا لبه های قالب قالب برمیگردونیم تا شکلات اضافه اش خارج بشه میزاریم داخل فریزر برای پنج دقیقه بعد از فریزر میاریم بیرون.

با قاشق یا لیسک تمیز هم میزنیم مواظب باشید اب یا بخار کتری وارد شکلات نشه که خرابش میکنه

من برای این کار قالب پلاستیکی انتخاب کردم تو این مدت که این مدل قلب سورپرایز مد شده همه میگن باید قالب سلیکونی بشه ولی قالب پلاستیکی خیلی خیلی راحت تر بود واقعا این هلو خودش در اومد نیاز به هیچی نداشت

دوباره شکلات میریزیم داخلش با قلمو همه جای قالبو شکلاتی میکنیم لبه های کارو حتما شکلاتی بشه تا وقت برگردوندید نشکنه

تو این مرحله اگه دلتون خواست که کیک نباشه مثل این قلبای سورپرایز که داخلش کادو جا سازی شده باشه یکی دیگه از این قلب ها درست میکنیم داخلشو هرچی دوست داشتین بزارین قلب ها رو روی هم چفت کنید و با شکلات آب شده و قلمو درزها شو بگیرید

من برای کیک وسطش از دبل چاکلت استفاده کردم کوچیک تر از قالب برش زدم که راحت داخل قالب جا بشه

روی شکلات ها رو کرم شکلات فندقی زدم همه جا پخش کردم بعد خامه قنادی و گردوی خورد شده ریختم شما از هرچی که دلتون خواست میتونید استفاده کنید سس کارامل .سس دلسه دولچه .گاناش غلیظ . یا انواع موس ها

بعد کیک قرار دادم روشو دوباره خامه و سس شکلاتی زدم لبهه های کارو حتما پر کنید و بعد دوباره شکلات اب شده زدم لبه هاشو حتما فیکس کنید تا بعدا جدا نشه از زیرش

من شکلات تلخم تموم شده بود از شکلات طعم دار استفاده کردم

دوباره میزاریم یخچال تا کامل بگیره یه بشقاب میزاریم روشو برمیگردونیم خودش خیلی راحت در میاد

لذت آشپزی با دلگرم :

آموزش طرز تهیه کیک گوشت مجلسی و خوشمزه با تزیین

طرز تهیه کیک ردولوت یک کیک هیجان انگیز

طرز تهیه کیک مخملی برای شب ولنتاین + سس پنیری مخصوص

آموزش چند ایده برای تزیین کیک با ترافل های رنگی و خوشگل

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

 

گاهی لازم است برای رمانتیک کردن فضای خانه، دست به شیرینی پزی و کیک پزی بزنید. مثلا کیکی عاشقانه و هیجان انگیز درست کنید و جشن کوچکِ دو نفره ای ترتیب دهید. با دلگرم همراه شوید.

شکلات ها رو خورد میکنیم رو بخار کتری بن ماری میکنیم تا اب بشه و شکلات ها رون بشن

چگونه قلب سورپرایز درست کنیم

قالب خوب با روغن چرب میکنیم با دستمال روغن اضافه شو میگیریم. شکلات های که اب کردیم نصفشو میریزیم داخل قالب قالب میچرخونیم تا همه جای قالب شکلاتی بشه.

مخصوصا لبه های قالب قالب برمیگردونیم تا شکلات اضافه اش خارج بشه میزاریم داخل فریزر برای پنج دقیقه بعد از فریزر میاریم بیرون.

با قاشق یا لیسک تمیز هم میزنیم مواظب باشید اب یا بخار کتری وارد شکلات نشه که خرابش میکنه

من برای این کار قالب پلاستیکی انتخاب کردم تو این مدت که این مدل قلب سورپرایز مد شده همه میگن باید قالب سلیکونی بشه ولی قالب پلاستیکی خیلی خیلی راحت تر بود واقعا این هلو خودش در اومد نیاز به هیچی نداشت

دوباره شکلات میریزیم داخلش با قلمو همه جای قالبو شکلاتی میکنیم لبه های کارو حتما شکلاتی بشه تا وقت برگردوندید نشکنه

تو این مرحله اگه دلتون خواست که کیک نباشه مثل این قلبای سورپرایز که داخلش کادو جا سازی شده باشه یکی دیگه از این قلب ها درست میکنیم داخلشو هرچی دوست داشتین بزارین قلب ها رو روی هم چفت کنید و با شکلات آب شده و قلمو درزها شو بگیرید

من برای کیک وسطش از دبل چاکلت استفاده کردم کوچیک تر از قالب برش زدم که راحت داخل قالب جا بشه

روی شکلات ها رو کرم شکلات فندقی زدم همه جا پخش کردم بعد خامه قنادی و گردوی خورد شده ریختم شما از هرچی که دلتون خواست میتونید استفاده کنید سس کارامل .سس دلسه دولچه .گاناش غلیظ . یا انواع موس ها

بعد کیک قرار دادم روشو دوباره خامه و سس شکلاتی زدم لبهه های کارو حتما پر کنید و بعد دوباره شکلات اب شده زدم لبه هاشو حتما فیکس کنید تا بعدا جدا نشه از زیرش

من شکلات تلخم تموم شده بود از شکلات طعم دار استفاده کردم

دوباره میزاریم یخچال تا کامل بگیره یه بشقاب میزاریم روشو برمیگردونیم خودش خیلی راحت در میاد

لذت آشپزی با دلگرم :

آموزش طرز تهیه کیک گوشت مجلسی و خوشمزه با تزیین

طرز تهیه کیک ردولوت یک کیک هیجان انگیز

طرز تهیه کیک مخملی برای شب ولنتاین + سس پنیری مخصوص

آموزش چند ایده برای تزیین کیک با ترافل های رنگی و خوشگل

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

 

چگونه قلب سورپرایز درست کنیم
چگونه قلب سورپرایز درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *