دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

 
helpkade
دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد
دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

قدس آنلاین/ فاطمه زارعی : روزهای دانشجویی، اتفاقات عجیبی را رقم می‌زند. به هوای دانشجویی کردن و پس از آن هیأت علمی شدن به دانشگاه می‌رویم، اما پس از آن اتفاقات زیبایی رقم می‌خورد. شاید در کلاس و دانشگاه هیچ گاه مقوله ازدواج با یک همکلاسی یا هم دانشکده ای به ذهنمان خطور نکند، اما وقتی دو نفر با هم آشنا می‌شوند که علاوه بر رشته تحصیلی شان، در سایر موارد هم سنخیت دارند، با یک «چرا که نه!» گویان به سوی ازدواج قدم بر می‌دارند.

حالا یک زوج دانشگاهی می‌شوند که هر دو هم رشته ای هستند؛ درسشان را با هم یا زودتر و دیرتر به پایان می‌رسانند، همزمان نیز زندگی مشترکشان را شروع کرده و چالش هایش را مدیریت می‌کنند تا به قله‌های موفقیت نزدیک تر شوند.

 شباهت‌ها و تفاهم ها
در کشور ما کم نیستند زوج‌هایی که هر دو استاد دانشگاه هستند. یا یکی پزشک است و دیگری استاد دانشگاه، یا هر دو در یک دانشگاه درس می‌دهند و همکار هستند. قطع به یقین، این زوج‌های دانشگاهی زندگی متفاوت تری نسبت به سایر زوج‌ها دارند؛ بخصوص اینکه اگر هر دو پزشک باشند و علاوه بر تدریس، مطب و در پی آن مراجعه کننده هم داشته باشند. به همه این گزینه ها، شیرین ترین هدیه زندگی، یعنی فرزند را هم اضافه کنید که تربیتش در دوران طلایی باید مدیریت شود.
یک روز مادر خانه نیست و شوهر همه امور زندگی  در خانه را می‌چرخاند و بچه داری می‌کند. در ساعتی دیگر، مادر خانه است و باید برای خانواده غذا درست کند و البته فرزندش را تربیت. زندگی متفاوتی است، اما شباهت‌ها و تفاهم‌ها تنها با مدیریت بجا همچنان ادامه دارد.
در نگاه نخست اداره این زندگی شاید برای همه ساده نباشد، اما برای خودشان آن قدر ملموس و راحت است که حتی عده ای را وا می‌دارد با فردی زندگی کنند که او هم استاد دانشگاه باشد!

یک زندگی باجنبه‌های مثبت بسیار
دکتر مهدی امیری، متخصص روان‌شناسی بالینی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی و همسرش دکتر الهام طاهری، یک فرزند پسر دوساله دارند.
دکتر امیری در خصوص چگونگی آشنایی خود با همسرش می‌گوید: هر دو در یک رشته و دانشگاه تحصیل می‌کردیم، اما من در مقطع دو سال بالاتر از همسرم درس می‌خواندم و در برنامه هایی که دانشکده‌ها برگزار می‌کردند، بویژه سخنرانی ها، با هم آشنا شدیم.
وی اضافه می‌کند: دو سال است به مشهد آمده ایم و قبلاً در تهران زندگی می‌کردیم. آن سال‌ها ساعات کاری و غیرکاری با هم تداخل نداشت و هنوز پدر و مادر نشده بودیم. حتی با هم بیرون می‌رفتیم و بر می‌گشتیم. در بیشتر موارد محل کارمان هم مشترک بود، در غیر این صورت تنها با یک ربع یا بیست دقیقه اختلاف به منزل برمی‌گشتیم. اما در مشهد به خاطر بچه دار شدن، همسرم در منزل ماند و من سرکار می‌رفتم. اما در این روزها همسرم با برنامه ریزی هایی که دارد، بعضی از بعد از ظهرها را باید در مطب باشد که من در خانه هستم و وقتم را با فرزندم می‌گذرانم یا برعکس. البته در بیشتر روزهای هفته با هم می‌رویم و بر می‌گردیم.
این استاد دانشگاه اضافه می‌کند: این مدل زندگی، جنبه‌های مثبت زیادی دارد.  اتفاقاً روزهایی که هر دو سرکـار هستیم،   از نظر ارتبـاط گیری خیلی قوی تر  از روزهایی هستیم که یک نفر در خانه تنهاست. روابط اجتماعی و کار به آدم‌ها بویژه خانم‌ها احساس مثبت منتقل می‌کند و برای خانم‌ها خستگی کار در بیرون از منزل ارزش خاصی دارد و برای همین مشکلی ایجاد نمی‌شود. اتفاقاً زوج هایی که با هم کار می‌کنند، روابط جدی‌تری دارند، مگر اینکه کار یک نفرشان طولانی تر از ساعت عادی باشد که مشکل کمبود زمان پیدا می‌کنند.

یکدیگر را درک می‌کنیم
دکتر امیری در خصوص نحوه تعامل این استادان با فرزندانشان می‌گوید: بچه‌ها تا دو سال نخست باید با مادرشان باشند که البته در زندگی ما هم همین طور شد. از سال دوم زندگی به بعد پسربچه‌ها بیشتر به سمت پدرشان متمایل می‌شوند که البته طبیعت پسرهاست و چه بسا با پدرشان بیشتر خوش گذرانی هم می‌کنند!
وی در پاسخ به اینکه سنخیت کاری که بین شما و همسرتان وجود دارد چقدر به پیشرفت زندگی تان کمک کرده است، می‌گوید:  این موضوع به ما خیلی کمک کرد، چون یکدیگر را درک می‌کنیم و شرایط کاری هم را می‌شناسیم. رشته تحصیلی ما هم به شرایط زندگی مان کمک می‌کند و در کل برای ما مفید بوده است، اما برخی دیگر از رشته‌ها مثل پزشکان کشیک، دردسرهایی به دنبال دارد.  وی در خصوص انجام کارهای منزل و مشارکت در این امور می‌گوید: به طور قطع کار در منزل           سخت تر است. در حدی که زمان داشته باشم، از کارهای مربوط به بچه تا سایر امور خانه را انجام می‌دهم.
 رابطه‌ها محکم تر می‌شود
دکتر الهام طاهری، متخصص روان‌شناسی بالینی و مدرس دانشگاه‌های فردوسی و علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی نیز در خصوص شرایط کاری خود می‌گوید: در بعد از ظهر از ساعت سه تا هشت شب مطب هستم، ولی برخی از روزها ممکن است به استثنا کار مطب طولانی شود. تقریباً می‌توان گفت، ساعت کاری کمی نداریم و نمی توانم بگویم هیچ مشکلی وجود ندارد، اما در رابطه ما مشکلی ایجاد نکرده است، حتی روابط قوی تر هم می‌شود، به شرطی که مدیریت مناسبی صورت گیرد.
این استاد دانشگاه در خصوص چگونگی ایفای نقش مادری و تدریس در دانشگاه و مدیریت این دو می‌گوید: تربیت کودک زمان خاصی را نیاز دارد که من در خانه نیستم، اما یک مادر                                                             خانه دار، زمانش را با فرزندش می‌گذارند. ممکن است فرزند در ساعات عصر از لطف حضور مادر بی بهره باشد، چون مادر سرکار است که این مسأله همان مشکلات زندگی به حساب می‌آید. با این حال، مشکلات نبود مادر برای فرزند موقعیت اجتماعی خانوادگی و رضایتش را به دنبال دارد. مهم‌ترین نکته در این نوع زندگی، استقلال کودک است که یاد می‌گیرد در نبود خانواده اش امور خود را مدیریت کند، اما باید در کنار فردی قابل اعتماد مثل پدر یا مادربزرگ باشد.
وی در خصوص انجام امور منزل و مشارکت دکتر امیری در این امور هم می‌گوید:  بیشتر کارهای منزل را من انجام می‌دهم، اما همسرم هم به من کمک می‌کند.  با  این حـال من نمی تـوانم زن     خانه دار خوبی باشم و مدعی شوم خانه ای خیلی مرتب مثل همه خانه‌های زنان خانه دار دارم. ولی باید اولویت بندی کنم، چون ابتدا باید مادر خوبی باشم، زیرا تربیت کودک یک زمان طلایی دارد، بعد یک همسر خوب باشم و سپس یک درمانگر خوب. با توجه به اینکه تنها نصف روز در خانه هستم، ترجیح می‌دهم خودم برای فرزندم غذا درست کنم تا آن گرمای غذا در خانه باشد و خودم به او غذا بدهم. ولی به هر حال باید کسی به من کمک کند. در کنار مزایایی که شغل من دارد، ممکن است خانه معمولی مرتبی نداشته باشم که البته همسرم هم آن را قبول کرده است.

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

 باید از یکدیگر کمک بخواهیم
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به همسنخ بودن رشته تان، آیا موردی بوده که در امر طبابت بیماری از همسرتان کمک بگیرید، می‌گوید: این اتفاق افتاده است، چون بر اساس قواعد اخلاقی حرفه ای شغلمان یک بند داریم که می‌توانیم از همکار روان‌شناس خودمان کمک بگیریم و این اتفاق می‌افتد. گاهی بیماری مراجعه می‌کند که باید از همفکری کسی که قبولش دارم، مثل همسرم، به عنوان هم رشته ای و همکار برای بهبود این بیمار استفاده کنم. حتی اگر قرار است از همسرم برای کارم کمک بگیرم، در زمان هایی که باید برای زندگی خودمان زمان بگذاریم، مطرح نمی کنم و در واقع زمان و مکان کاری و شخصی کاملاً مجزاست.
وی می‌افزاید: برای خودمان یک «باید» گذاشته ایم که باید علاوه بر کار، تفریح هم داشته باشیم و به رستوران و بوستان هم برویم.

 

تمامی حقوق برای قدس آنلاین محفوظ است.

© 2018 www.qudsonline.ir


عضویت مشاوران | عضویت کاربران | ورود به پرتال





 

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد


 






  





 


 








حسین چم حیدری




 

 


خانم شعبان زاده


******************


 


 


 

ارسال پیام تلگرامی

ورود به سامانه آرن کارت

 

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه جوانان آستان قدس رضوی در این نشست که صبح امروز در موسسه خدمات مشاوره ای و جوانان آستان قدس برگزار شد مشاوران و روانشناسان استان خراسان رضوی با حضور دكتر سید محسن فاطمی و دکتر مهدی امیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی به بررسی تخصصی موج سوم درمان های شناختی و رفتاری در حوزه خانواده و زوجین پرداختند.

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

دکتر سید محسن فاطمی استاد دانشگاه بریتیش كلمبیا با بیان اینکه حضور و شناخت قلبی از عناصر مهم موج سوم درمانی شناخت و رفتاری محسوب می شود اظهار کرد: قلب خاستگاه همه ناراحتی ها و عدم تنظیم هیجانات درونی است. به گفته این فوق دکترا روانشناسی، در فضاهای مختلف تنش های گوناگون وجود دارد که ریشه تمام اختلالات فردی به عدم تنظیم هیجانات بر می گردد. وی درک زمان و شرایط مراجعان از جمله فاکتور اساسی در درمان افراد دانست و افزود: در گذشته روانشناسان بدون توجه به شرایط و حال مراجعه کنند به ارائه تجویزهایی می پرداختند که این عدم توجه، منجر به درمان هایی مصنوعی می شد.

فاطمی با اشاره به اینکه حضور، اوج پویایی است، تأکید کرد: حضور باعث فعال شدن و پویایی ذهن می شود، کسی که حضور در زمان را درک کند خستگی برای او معنا ندارد و هیچ فعالیتی برای او تکراری نخواهد شد. در ادامه این برنامه دکتر امیری خاطرنشان کرد: موج اول و دوم درمان های شناختی و رفتاری به تداعی گرایی و رفتار درمان شناسی(CBT) اختصاص دارد و موج سوم دارای ویژگی ممتازی همچون بافت گرایی است. وی افزود: مشاهده پدیده های غیر عادی در روانشناسی بالینی، افزایش عملکردهای رواج مفروضه های عملگرایانه و بافت گرایانه و نتیجه پژوهش هایی که معناداری بالینی را در موج سوم به وسیله اندازه محاسبه کرده بودند زمینه های موج سوم رفتار – درمانی را رقم زدند.

این استاد دانشگاه ابراز کرد: قرن حاضر، قرن سرعت است و برخی از اعتقادات، باورها و ارزش ها را تغییر داده و همین تغییرات در سیاست، فرهنگ، جامعه و شخصیت ها تأثیراتی را ایجاد کرده که علم روانشناسی را به سمت موج سوم رفتار درمانی سوق داده است. امیری با اشاره به اینکه «بافت گرایی» ویژگی مهم موج سوم درمان های شناختی و رفتاری است اظهار داشت: کارکرد رفتاری، اهمیت به زمان حال، ذهن آگاهی، رابطه و تعهدات افراد از دیگر ویژگی های موج سوم رفتار درمانی است.

وی اذعان داشت: با وجود اینکه تغییر روحیه در افراد افسرده بسیار سخت است اما در موج دوم رفتار درمانی، روانشناسان به تغییر در افراد تاکید دارند. وی درباره نتیجه مطالعه تحلیلی مولفه های درمانی شناخت و رفتاری گفت: هیچ ضرورتی برای بکارگیری تکنیک هایی که مستقیما ساختارهای شناختی را هدف قرار دهند وجود ندارد. امیری خاطرنشان کرد: در موج سوم درمانی شناخت-رفتاری به عملکردهای مصنوعی توصیه نمی شود بلکه افراد را به عملکردهای طبیعی ترغیب کرده تا شخص به صورت خودانگیخته انجام دهد.

آرشیو اخبار

آدرس مرکز: مشهد – خيابان احمدآباد – بين ملاصدرا ۱۱ و ۱۳ – پلاک ۵۵ – تلفکس: ۵-۳۸۴۶۳۶۵۳ – ۰۵۱

امتیاز کاربران:

امتیاز کاربران

سوابق تحصیلی و حرفه‌ای

مطب 1

آدرس : مشهد – انتهای خیابان حرعاملی – جنب نقلیه آستان قدس – بیمارستان روانپزشکی ابن سینا

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

وقت دهی اینترنتی برای این مطب فعال نیست. شما می‌توانید از طریق تماس با شماره‌ زیر از ایشان وقت رزرو کنید.

تلفن مطب:051-3711****برای نمایش کامل شماره تلفن کلیک کنید

امتیاز شما

برای ثبت نظر خود ثبت نام کنید و یا اگر قبلا ثبت نام کرده‌اید، وارد حساب کاربری خود شوید. از نظرات شما برای بهبود خدمات پزشک خوب و متخصص مورد نظر استفاده می‌شود.

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

جواد حسینی 

باران دهقان 

مسلم رومیانی 

دکتر بتول غضنفری 

دکتر سحر خیاط باشی 

دکتر هدی نداف شرق 

دکتر حسین فکوری 

مرضیه هاشمی 

دکتر مهدی ولی زاده 

علی اعظم رجبیان 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

تهران
اصفهان
شیراز
مشهد
تبریز
قم
کرمان
کرج
اردبیل
اهواز
اراک
ایلام
قزوین
کرمانشاه
همدان
یزد
ارومیه
بوشهر
بجنورد
زنجان
سمنان
زاهدان
سنندج
یاسوج
گرگان
رشت
ساری



نویسنده : مرزوقی، رحمت الله؛ امیری، مهدی؛

مجله: دستاوردهای نوین در مطالعات علوم انسانی » بهمن 1397، سال اول – شماره 9 ‏(14 صفحه – از 121 تا 134)

نویسنده : امیری، مهدی؛ پرتابیان، اکبر؛

مجله: نامه آموزش عالی » زمستان 1397 – شماره 44 علمی-ترویجی/ISC ‏(25 صفحه – از 213 تا 237)

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

نویسنده : ترک‌زاده، جعفر؛ امیری، مهدی؛

مجله: پیشرفت های نوین در علوم رفتاری » دی 1397 – شماره 27 ‏(28 صفحه – از 17 تا 44)

نویسنده : امیری، مهدی؛

مجله: شباک » دی 1397 – شماره 38 ‏(10 صفحه – از 1 تا 10)

نویسنده : امیری، مهدی؛

مجله: شباک » آبان 1397 – شماره 36 ‏(12 صفحه – از 29 تا 40)

نویسنده : امیری، مهدی؛

مجله: شباک » خرداد 1397 – شماره 33 ‏(12 صفحه – از 21 تا 32)

نویسنده : امیری، مهدی؛ عباسی، رضا؛

مجله: پژوهش در هنر و علوم انسانی » اسفند 1396 – شماره 8 ‏(12 صفحه – از 143 تا 154)

نویسنده : رضایی، فهیمه؛ امیری، مهدی؛ طاهری، الهام؛

مجله: فرهنگ مشاوره و روان درمانی » زمستان 1396 – شماره 32 علمی-پژوهشی/ISC ‏(28 صفحه – از 133 تا 160)

مصاحبه کننده : حیاتی، منیژه؛ مصاحبه شونده : امیری، مهدی؛

مجله: بورس » آذر، دی و بهمن 1396 – شماره 149 و 150 و 151 ‏(4 صفحه – از 204 تا 207)

نویسنده : طاهری، الهام؛ فرهاد منش، نگین؛ امیری، مهدی؛

مجله: پژوهش های روان شناسی بالینی و مشاوره » پاییز و زمستان 1396، سال هفتم – شماره 2 علمی-پژوهشی/ISC ‏(18 صفحه – از 105 تا 122)

متاسفانه نوبت دهی اینترنتی برای این پزشک فعال نمی باشد

هر زمان نوبت دهی اینترنتی فعال شد به من خبر بده

دکترای تخصصی روان درمانی و روانشناس بالینی در مشهد

دکترای تخصصی روان درمانی و روانشناس بالینی

دکترای تخصصی روان درمانی و روانشناس بالینی

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد

دکترای تخصصی روان درمانی و روانشناس بالینی

دکترای تخصصی روان درمانی و روانشناس بالینی

مقالات :

آخرین نظرات داده شده برای دکتر مهدی اعلمی

با توجه به اینکه درج مشروح نظرات منفی در مورد پزشکان محترم مستلزم سند معتبر میباشد، لذا در سایت سلامتی 24 نظرات منفی افراد فقط با جمله «عدم رضایت» نمایش داده می‌شود.

سلامتی24 ارائه دهنده خدمات نوبت دهی آنلاین پزشکان و تسهیل کننده ارتباط بین پزشک و بیمار بوده و اطلاعات کاملی نظیر آدرس و شماره تلفن و همچنین تخصص ها ، سوابق و تجربیات پزشکان و نظرات مراجعه کنندگان را نمایش می دهد.

لیست کاملی از تخصص های مختلف وجود دارد که متخصص تمرینات ورزشی ، متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی) ، متخصص بیماری های چشمی (چشم پزشک) ، متخصص تغذیه ، متخصص قلب و عروق ، روانپزشک و متخصص بیماری های روانپزشکی ، روانشناس و مشاور ، متخصص گوش و حلق و بینی ، متخصص اطفال ، متخصص زیبایی و متخصص ارتوپدی ، متخصص زنان و زایمان و بیماری های پوستی ، متخصص بیماری های ادراری و تناسلی ، دندانپزشک و روماتولوژیست ، جراح و متخصص بیماری های داخلی تعدادی از این تخصص ها هستند.

علاوه بر اطلاعات پزشکان و امکان دریافت نوبت ویزیت حضوری و یا مشاوره تلفنی ، اطلاعات درمانگاه ها ، بیمارستان ها ، آزمایشگاه و کلینیک و همچنین داروخانه ها گردآوری شده و کاربران می توانند در هر زمان و مکانی از این اطلاعات استفاده کنند.

مرجع اطلاعات دارو ها در سایت سلامتی24 کامل ترین منبع اطلاعات دارویی بوده و کاربران می توانند برای اطلاع از موارد مصرف دارو ، عوارض جانبی ، تداخلات دارویی ، موارد منع مصرف و … از بخش داروها در سایت سلامتی24 کسب اطلاعات نمایند.

تجربه شما در رابطه با دکتر مهدی اعلمی چیست ؟

نظر شما به دیگر بیماران کمک میکند

چه ‌مشکلی ‌داشتید و چه ‌نتیجه‌ای حاصل ‌شد؟

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه سلامتی 24 می باشد. هرگونه کپی برداری از محتوا و طرح های بکار رفته در سایت، طبق قوانین حقوق مولفین پیگرد قانونی خواهد داشت.

دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد
دکتر مهدی امیری روانشناس بالینی مشهد
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *