روانشناسی خانواده تهرانپارس

 
helpkade
روانشناسی خانواده تهرانپارس
روانشناسی خانواده تهرانپارس

فهرست محتوای مقاله

روانشناس خانواده و مشاوره خانواده با استفاده از تحقیقات سایر حوزه‌های روان شناسی و همچنین تحقیقات مربوط به خانواده به بررسی موانع و مشکلات مربوط به خانواده از قبیل مشکلات ازدواج و دوران نامزدی، اختلافات زناشویی و علل آن، شیوه تعامل و روابط زناشویی و همچنین شیوه تعامل با فرزندان و … می‌پردازد تا برای بهبود روابط خانوادگی و پیشبرد بهداشت روانی خانواده راهکارهای عملی ارائه دهد. در همین راستا  مرکز مشاوره خانواده در تهرانپارس  خدمات مشاوه خانواده به شما عزیزان ارائه می‌دهد.

خانواده یکی از مسائلی است که در علم روانشناسی توجه بسیاری نسبت به آن شده است. مدت‌هاست دانشمندان و پژوهشگران در رابطه با مسائل خانواده و راه‌های داشتن زندگی خانوادگی بهتر تحقیق می‌کنند و مجموع این تحقیقات شاخه‌ای به نام روانشناسی خانواده را تشکیل داده است. از سوی دیگر با توجه به اینکه خانواده با نظام پایگاهی جامعه در ارتباط است، موقعیت فرد نیز تا حدودی مبتنی بر موقعیت اجتماعی خانواده‌اش خواهد بود.

مشاور خانواده خوب بهترین کمک را به افرادی که در زندگی مشترک خود مشکل دارند خواهد کرد و راه کارهای خوبی را به آن ها ارائه خواهد داد تا بتوانند بهترین تصمیم را برای زندگی خود بگیرند و مشاور خانواده از هر گونه جانب داری نسبت به یکی از طرفین پرهیز خواهد کرد .

کودکان در جریان اجتماعی شدن عواطف مختلف را در کنار والدین و خواهران و برادران خود تجربه می‌کنند. اعضای خانواده آنقدر به هم وابسته‌اند که هر نوع مشکل یا مسئله یک عضو خانواده بطور مستقیم یا غیر مستقیم بر زندگی سایر اعضا تاثیر می‌گذارد. از طرف دیگر خانواده به دلیل همین نفوذ و تاثیر بر افراد، گاهی به عنوان روشی برای درمان اختلالات بکار می‌رود.

روانشناسی خانواده تهرانپارس

روان شناسان خانواده و مشاوره خانواده ترجیح می‌دهند در درمان یک فرد، همه اعضای خانواده را از نزدیک ملاقات کنند. مشاوره خانواده تنها به حل اختلاف و ایجاد جو مسالمت آمیز ختم نمی‌شود؛ بلکه در موارد زیادی سبب بهبود وضع زندگی و ارتقاء سطح رضایتمندی زوجین و همه اعضای خانواده خواهد شد.

این نوید را به شما عزیزان می‌دهیم که می‌توانید به صورت تخصصی و حرفه‌ای خانواده درمانی را بر مبنای درمان چند وجهی در مرکز مشاوره و روانشناسی اکسیر و مرکز مشاوره خانواده در تهرانپارس تجربه کنید. متخصصین ما در زمینه خانواده درمانی، زوج درمانی، و مشاوره خانواده قدم به قدم همراه شما خواهند بود وبروزترین تکنیک‌های درمانی خانواده را به شما عزیزان برای بهبود روابط عاطفی خانواده معرفی و آموزش خواهند داد.

ازدواج منافع اجتماعی، خانوادگی و فردی زیادی در بر دارد. جمع بندی نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که:

مقاله مرتبط: مشکل با خانواده همسر

 

پاره‌ای از اختلافات خانوادگی ناشی از عدم آگاهی از شیوه‌های درست ارتباط است. مهارت‌های ارتباطی یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در ارتباط است لذا برخی از زوجین با اطلاع از این مسئله به حل آن اقدام می‌کنند فقط کافی است در قدم اول به این باور برسیم که وجود اختلاف نظر امری طبیعی است و می‌توان با دخالت حرفه ای نسبت به رفع آن اقدام کرد. باورهای غلط زوجین نیز به عنوان عاملی مهم در این این تنش‌ها در خانواده شناخته شده است.

اختلاف بین زوجین نه تنها غیر معمول نیست بلکه امری عادی است که اگر صورت صحیح و علمی با آن برخورد شود و درمان گردد می‌تواند به تحکیم بیشتر خانواده انجامیده و کارکردهای خانواده سالم را به دنبال داشته باشد. شادی، غم، خشم، دلگیری، سرخوشی، سوگ و …..در هر خانواده‌ای وجود دارد خانواده بلکه اگر ساختارمند حل شود باعث تحکیم رابطه می‌شود. غم، تنش و بروز خشم بین زوج ها گریز ناپذیر است. منبع این اختلاف‌ها می‌تواند تقاضاهای غیر واقع بینانه و غیرمعقولانه، انتظارات کشف نشده و موضوعات حل نشده یکی از زوج ها باشد. حل کردن تعارض‌ها، احتیاج به صداقت و شوق برای درک دیدگاه همسر دارد، حتی اگر بسیار زمان بر باشد.

مقاله مرتبط: کلینیک مشاوره خانواده در تهران

مقاله مرتبط: مرکز مشاوره خانواده خوب در غرب تهران

خانواده سالم به معنای یک خانواده کامل و بی عیب نیست. بلکه منظور این است که خانواده مشکلات را بطور موثری مدیریت می‌کند. در خانواده درمانی تعریفی خاص از یک خانواده سالم و بی عیب نداریم و این فرض را که مدینه فاضله‌ای داشته باشیم باید دور بریزیم چون در هر صورت خانواده دارای کارکردهای مثبت و منفی می‌باشد و یکسری از مشکلات را دارا می‌باشد.

مشکلات در خانواده معمولا به دو طبقه دسته بندی می‌شوند: طبقه ابزاری، طبقه عاطفی.

دسته اول مشکلات ابزاری در خانواده است که شامل مسائلی نظیر مدیریت هزینه ها، غذا، پوشاک و خانه داری است.

دسته دوم مشکلات عاطفی شامل موضوعات هیجانی و یا احساسی مثل عصبانیت یا افسردگی هستند. خانواده‌هایی که کارکردشان با مشکلات ابزاری از بین می‌رود به ندرت با ابعاد عاطفی سروکار دارند ولی خانواده‌هایی که با موضوعات عاطفی مشکل دارند می‌توانند با مشکلات ابزاری نیز مواجه شوند. مشاوران با توجه به شرایط خانواده، میزان شناسایی زن و مرد از یکدیگر و شخصیت های آنان مناسب‌ترین راهکار را پس از ریشه‌یابی و بررسی مشکلات ارائه می‌دهند. این نکته را هم نباید فراموش کنیم که مشکلات آنقدر که فکر می‌کنند بزرگ نیستند ولی اگر نتوان آنها را با شیوه‌های مناسب روانشناسی حل نمود تبدیل به یک معضل جدی شده و در خیلی موارد حتی سبب فروپاچیدن خانواده از هم می‌شود.

مرکز مشاوره خانواده در شرق تهران برحسب شرایط مهارت‌های زندگی موردنظر از قبیل؛ مهارت ارتباط مؤثر، مهارت تصمیم‌گیری، مهارت کنترل خشم، مهارت مقابله با استرس، مهارت مقابله با بحران و … را به اعضای خانواده آموزش می‌دهد.

خانواده اولین حامی افراد است اما در موقعیت‌های مختلف نمی‌توان یک نسخه ثابت را به کار بست. اگر فردی در اثر یک حادثه یا رویداد دچار ناراحتی شود ضربه روحی یا تروما نامیده می‌شود. هر تروما رویه‌ خاصی دارد و از مراحلی تشکیل‌شده است که روانشناس در ارتباط با فرد آن را تشخیص می‌دهد.

وانشناس با شناخت مرحله‌ فعلی تروما، فرد را برای این موقعیت آماده می‌کند، خود گویی‌های فرد در این مرحله را بدون نگرانی بررسی می‌کند و مداخله لازم طبق همان مرحله‌ روانی را انجام می‌دهد. بهتر است که افراد همه مراحل روانی تروما را به‌درستی، پشت سرهم طی کنند و حادثه روانی را هضم کنند. مسائلی از قبیل مرگ و سوگ، شکست عشقی، برخورد عاطفی، دلخوری و بخشش، ناکامی و سوگ، فقدان‌ها و … رویه‌ روانی و مراحل خاصی دارند که بهتر است تکمیل شوند و اگر فرد در یکی از این مراحل ضعیف است و به آرامش نمی‌رسد، معلوم است که به روانشناس نیاز دارد. روانشناس به فرد کمک می‌کند تا با تعامل همدلانه و آگاهی درست به درکی از موقعیت برسد که آرامش مطلوب حاصل شود تا مرحله فعلی به‌خوبی سپری شود.

روانشناس خانواده در موقعیت‌های بحرانی که خانواده درگیر مشکلی باشد واکنش‌های افراد خاموش را بررسی می‌کند، علائم جسمانی و علائم ظاهری صورت افراد و کودکان را زیر نظر می‌گیرد، علاوه بر پرسش و پاسخ از تماس چشمی آن‌ها نیز استفاده می‌کند و زمینه‌های افسردگی و اضطرابی ممکن را تشخیص می‌دهد.

 

خانواده درمانگران مرکز مشاوره خانواده در تهرانپارس در تمامی زمینه ها سبب شناسی و درمان را متناسب با مشکل به وجودآمده به کار می بندند. زمینه های درمانی مرکز مشاوره خانواده در تهرانپارس با نام کیمیای زندگی به شرح زیر است:

[email protected]

[email protected]

لیست کاملی از مراکز مشاوره شرق تهران را در پایین برای شما مخاطب عزیز به همراه شمراه تلفن پذیرش و آدرس را آورده ایم. اگر به دنبال دفاتر روانشناسی خوب در شرق تهران در حوزه های ( مشاوره ازدواج ، خانواده ، کودک ، نوجوان ، مشاوره تحصیلی ، اضطراب و.. ) از لیست زیر استفاده کنید.

کلینیک منصوره شهریاری احمدیآدرس:تهرانپارس ، بالاتر از فلکه اول ، نبش کوچه اصغری (۱۵۶ غربی)،پلاک ۲ ، واحد ۱۳تلفن پذیرش :۰۲۱-۷۷۲۹۶۹۵۳ – 09337755304

کلینیک آرامش نوین

درمانگر : رقیه علی نژاد

خدمات :مشاوره خانواده ، زوج درمانی ، پیش از ازدواج ، فرزند پروریآدرس :فرمانیه ، بلوار شهید اندرزگو، نبش عبدالهی جنوبی ، ساختمان پارسیان ، طبقه ۵تلفن پذیرش :۰۹۳۰۶۴۴۱۴۸۵

روانشناسی خانواده تهرانپارس

در صورت تمایل می توانید با کلیک بر روی لینک مراکز مشاور خانواده و ازدواج تهران دفاتر روانشناسی و مشاوره گرایش های مختلف در سایر نواحی تهران را مشاهده کنید.

لیست فوق لیستی از مراکز مشاوره روانشناسی شرق تهران در حوزه های خانواده ، ازدواج ، روانشناس کودک ، نوجوان ، اضطراب ، موفقیت ، سکس تراپیست و.. می باشند. هر کدام نام روانشناس شرق تهران به همراه شماره تلفن ، آدرس مطب ، و تخصص های مربوطه آورده شده است. با کلینیک بر روی جزیئیات مطب می توانید جزیئیات دیگر کلینیک را مشاهده کنید.

اگر رواشناس شاغل در شرق تهران هستید و نام خود را در لیست فوق نمی بینید از طریق لینک زیر مشخصات دفتر خود را به همراه تخصص های مربوطه ( مشاوره خانواده شرق تهران ، رواشناس کودک ، نوجوان ، ازدواج ، و.. ) وارد نمایید.

در لیست فوق به نشانی مورد نظر خود دقت کنید. لیست مراکز مشاوره شرق تهران شامل مراکز مشاوره و روانشناسی شرق تهراناست که این مناطق عبارتند از : تهران نو، مشاور تهرانپارس ، کالاد ، شمس‌آباد ، حکیمیه ، نیروی هوایی ، نظام آباد ، نارمک ، شهرک امید ، مشاوره خیابان پیروزی ، گرگان ، وحیدیه ،، مجیدیه، حشمتیه، منصورآباد

از نظر ما بهترین مرکز مشاوره شرق تهران یا روانشناس خوب شرق تهران کسی است که دارای تخصص های مشخص ، علم به روز و تجربه بالا باشد. لیست روانشناسهای شرق تهران که در بالا ذکر شده است همگی دارای پروانه معتبر از سازمان روانشناسی ایران یا سازمان بهزیستی هستند که در محدوده های شرق شهر تهران فعالیت دارند.

یک روانشناس می تواند براساس حوزه تخصصی و مورد علاقه خود خدمات مشاوره پیش از ازدواج ، ازدواج ، طلاق ، خانواده ، فرزند پروری ، کودک ، نوجوان ، جوان را ارائه بدهد. همچنین می تواند در زمینه موفقیت ، استقلال ، اضطراب ، ترس های شبانه کودک به شما کمک شایانی کند.

آخرین تغییرات : فروردین ۱۴, ۱۳۹۹

مجله توانبخشی و مشاوره هوش کالا با انتشار مقالات عمومی ، آگاهی عموم مردم و قشر سلامت  را از خدمات رشته های روانشناسی و مشاوره و همچنین رشته های توانبخشی ( فیزیوتراپی ، شنوایی شناسی ، کاردرمانی ، گفتار درمانی ، بینایی سنجی ، ارتوپد فنی ) بالا می برد.

این وب سایت مسئولیتی در قبال کیفیت مراکز معرفی شده ندارد. لذا قبل از مراجعه بررسی های لازم را به عمل آورید.

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:

روانشناسی خانواده تهرانپارس

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

خانواده اولین پایگاه اجتماعی و اولین مدرسه ای است که ما از کودکی در آن رشد می کنیم. خانواده‌ای که در بدو تولد پیدا کرده‌ایم از اولین لحظات زندگی تا آخرین ثانیه آن بر همه جنبه‌‌های زندگی ما تاثیر بسیار مهمی می‌گذارد. بنابراین اطلاع داشتن از چگونگی کارکرد صحیح خانواده و افزایش مهارت های ارتباطی برای داشتن روابط سالم، از موارد پراهمیت به شمار می‌رود.

خانواده درمانی یکی از انواع مداخلات رواندرمانی است و به منظور بررسی موارد خاصی طراحی شده است که بر سلامت و کارآئی خانواده تاثیر می‌گذارد. این درمان می‌تواند به خانواده‌ها در گذر از دورانی سخت، تحول های اساسی مثل آمدن فرزند جدید، ازدواج فرزندان، یا ورود عضوی جدید مثل عروس یا داماد و همچنین مسائل مربوط به سلامت رفتاری هر یک از اعضای خانواده کمک کند.

مشاور یا درمانگر خانواده فردی است متخصص که برای بر عهده گرفتن نقش‌ مشاور خانواده باید به میزان زیادی آموزش ببیند، تحصیلات رسمی داشته باشد، و برای اطمینان از اینکه برای انجام وظیفه خود آماده است، امتحان دهد.

مشاوران خانواده ممکن است روش‌های درمانی مختلفی داشته باشند و برخی از تکنیک‌های درمانی را ترجیح دهند اما همه آنها موظف هستند حداقل تجربه کارکردن با موارد زیر داشته باشند:

مشکلات رفتاری کودکان و بزرگسالان، سوگ، افسردگی و اضطراب، خشونت خانگی

تعارضات زناشویی و همچنین سوء مصرف مواد زوجین یا هر یک از اعضای خانواده.

برای درمان مواردی که در بالا ذکر شد  و همچنین  سایر مسائل خانوادگی، یک خانواده درمانگر می‌بایست:

دکتر نرگس باباخانی 

دکتر الهه مهرمنش 

ندا طباطبایی 

سعیده سلیمانی 

ارغوان عالمین 

فرناز منفرد 

دکتر الهام اسبقی 

دکتر محمد همتی 

مینا کرمی 

سروش علیمردانی 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

امین میرموسوی

مشاور ارشد خانواده

هدف از مطالعه روانشناسی

اگر به مطالعه روانشناسی می پردازید و آزمونهای شخصیت شناسی را انجام می دهید، لطفا موارد زیر را رعایت کنید:

روانشناسی خانواده تهرانپارس

*از برچسب زدن خودداری کنید.

بسیاری از افراد پس از مطالعه و آشنایی با اصطلاحاتی مثل تله ی ایثار، تله رهاشدگی ، شخصیت وابسته و امثال اینها ظاهرا علاقه مند هستند از اینها به عنوان برچسب روی خود و دیگران استفاده کنند و همین موجب دفاع در دیگرانی می شود که این برچسبها به آنها چسبانده می شود.

*کوله پشتی را زمین بگذارید!

برخی از افراد زمانی که با این اصطلاحات آشنا می شوند و می فهمند مثلا شخصیتی وابسته هستند یا در تله ای گرفتار شدند تا مدتها با خود حمل می کنند، انگار که کوله پشتی برداشتند و فقط کارشان حمل است!

شما قرار است بفهمید چه مشکلاتی دارید سپس در صدد حل آن بربیایید.

نه این که در روابط بعدی خود یا در جایی دیگر، به عنوان خاطره از این مسائل صحبت کنید.

و یا حمل کننده این برچسبها باشید.

*آگاهی، فرصتی برای تغییر یا تهدید و سرزنش!

اگر قرار است همسرمان را به سمت تغییر رفتاری سوق دهیم و این انگیزه موجب کشف اطلاعاتی می شود، از اطلاعات به عنوان فرصتی برای تهدید و سرزنش و افشاگری استفاده نکنیم.

نحوه بیان اطلاعات نقش مهمی در تصمیم های بعدی ما و اطرافیان مان دارد!

لطفا در استفاده از دانش دقت کنید و حتما از متخصص روانشناس مشورت بگیرید.

پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607  —  02177450159  —  09036019760 (پـــیـام گیر واتس اپ در ایام تعطیل)

نشانی: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام-بعد از میدان صدم-ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5-واحد20

امین میرموسوی

مشاور ارشد خانواده

مهارتهای ارتباطی همسران

همسرتان دشمن شما نیست! پس به او حمله نکنید!

افرادی که به جای بیان مشکلِ همسرشان ، به یکباره  به  او می تازند، در همسرشان ایجاد پرخاشگری و گارد می کنند.

پس پاسخی که دوست دارند را نمی گیرند.

مثلا قصدشان این بوده یک پیام را به او بدهند که”  این هفته غالبا دیر به منزل آمدی انتظار دارم بیشتر کنار هم باشیم…”

یک دفعه تبدیل می شود به:

تو اصلا مسئولیت پذیر نیستی…

و حمله هایی مشابه…

نه تنها مشکلی حل نمی شود که همسرش هم جواب می دهد، : “تو چه قدر غـر می زنی….تو همش منو برای خودت می خواهی… “

پیام چه بود! چه چیزی دریافت شد!

می توان فهمید که فرستنده پیام به شدت دلتنگ  همسرش می شود اما نحوه انتقال پیام گاهی باعث می شود چیزی از عشق و دلتنگی ، دریافت نشود.

معمولا افرادی که چنین می تازند، مضطرب می شوند و در نتیجه  کنترلی رفتار می کنند.

همسران می تواند با تلاش برای درک همسر مضطرب خود، آرامش را به او برگردانند.

به این ترتیب مهارتهای ارتباطی همسران نیز تقویت می شود.

روانشناسی خانواده تهرانپارس

پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607   —  02177450159– 09036019760 (پیام گیر واتس اپ)

نشانی : میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام-بعد از میدان صدم-ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5- واحد20

 جدیدترین مطالب کاربردی روانشناسی در زمینه ی 

خانواده

همسران

پیش از ازدواج

روابط بین فردی

مشاوره طلاق

در همین وبلاگ و دیگر سایتهای کلینیک به نشانی زیر در دسترس شماست:

https://familycounseling.ir/blog

https://aminmirmousavi.com/blog

پذیرش کلینیک روانشناسی شرق تهران:  02177450159   —  02177249607   —  09036019760 (پیامگیر واتس اپ )

نشانی: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام-بعد از میدان صدم-ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5 -واحد20

امین میرموسوی

مشاور ارشد خانواده

به جای خشم

همه می توانیم بجنگیم و عصبانی شویم!

این که هنر نیست.

کاری که همه می توانیم انجام دهیم

اما آیا این کار را در یک ارتباط بین فردی بلد هستیم

و آن اینکه وقتی از دست همسرمان/همکارمان عصبانی هستیم با خود بگوییم من الان چه پیامی می خوام بدم که به جای پیام، هیجان خشم را تجربه می کنم!؟

و یا اینکه همسرم چه پیامی می خواهد بدهد که این قدر عصبانی است!؟

تمرین کنیم به جای هیجان، پیام را انتقال بدهیم یا پیام را بگیریم یا دریافت کنیم.

پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607  —  02177450159

نشانی کلینیک: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام-بعد از میدان صدم-ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5-واحد20

پیام گیر واتس اپ در ایام تعطیل: 09036019760

جدیدترین مقاله های کلینیک روانشناسی:

https://familycounseling.ir/blog

https://aminmirmousavi.com/blog

ویدئوهای ما در آپارات:

https://www.aparat.com/farjamclinic

امین میرموسوی

مشاور ارشد خانواده

پیامدهای قهر همسران و دعوا با خانواده ها

 پس از این که زوجها آشتی می کنند به دلیل اینکه قهرشان همراه با مشاجره و دخالت خانواده ها بوده و ناراحتی ها به خانواده ها انتقال پیدا کرده، حال همسران در “اقدامی مشترک” درصدد بر می آیند که از خانواده ها هم دلجویی کنند.

اگر این کار را اخلاقی و قابل تحسین بدانیم، دست کم در اجرای آن متوقع نباشید و از ظرافتهای این دلجویی از خانواده غافل نشوید!!!

-کاری که شما انجام می دهید به لحاظ رفتاری درست است اما نباید همدیگر را مجبور به انجام این کار کنید.

-باید هر دوی همسران راغب باشند.

-شرایط برای انجام اینکار باید آماده باشد.(در این زمینه با زوج درمانگر حتما و حتما مشورت کنید)

لزوماً کسی منتظر نیست تا شما از راه برسید ، سخت در آغوشتان بگیرد، پس آماده حرف و حدیثهای اجرای این جلسه دلجویی از خانواده باشید.

متوقع نباشید که باید همه چیز خوب پیش برود و بگوییم و بخندیم…

زیرا کاری که از لحاظ ذهنی و منطقی به این نتیجه رسیدید که انجامش واجب است به لحاظ احساسی، زمان می برد تا ترمیم شود!

و این توصیه برای همسرانی که یکی از طرفین اصرار به آشتی با خانواده ها دارد و دیگری از خانواده به شدت دلخور است باید رعایت شود

شما اگر اصرار به ملاقات و دلجویی با خانواده ها داشته باشید و همسرتان آمادگی نداشته باشد و یا این دلجویی را قبول نداشته باشد اول از همه این اختلاف را به نزد  یک زوج درمانگر ببرید و مشورت کنید.

دوم اینکه همانطور که گفتم برخی تصمیم ها به لحاظ احساسی نیاز به زمان دارد و نمی توان کسی را مجبور به انجامش کرد.

پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607  —  02177450159

نشانی کلینیک: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام-بعد از میدان صدم- ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5-واحد 20

پیام گیر واتس اپ در ایام تعطیل:   09036019760

جدید ترین مقاله های کلینیک در سایتهای زیر

https://aminmirmousavi.com/blog

https://familycounseling.ir/blog

ویدئوهای ما در آپارات:

https://www.aparat.com/farjamclinic

امین میرموسوی

مشاور ارشد خانواده

امان از دست همسران حسود!

مشکل آدمهای حسود در روابط زناشویی به خصوص وقتی تازه عاشق می شوند یا عاشق هستند این هست که به شدت مالکیتی به رابطه و همسرشان نگاه می  کنند و به دلیل افکار منفی که دارند نمی توانند در تجزیه و تحلیل رفتاری که از همسرشان می بینند بین نیاز و نیت همسرشان تفکیک قائل شوند!

یعنی افراد حسود و تملک گرا ، اول می روند سراغ نیتها! 

و به نیتها شک می کنند.

اضطراب و افسردگی از مشکلات رایج این افراد است.

اگر قرار است کمکی به این افراد شود به عنوان زوج درمانگر اول از همه توصیه می کنم که همسرشان نباید پاسخی بدهد که تقویت کننده رفتار آنها باشد.

دوم، این آدمهای حسود باید بدانند عمل همسرشان نیست که آنها را ناراحت می کند بلکه نوع فکر پر توقعی است که آنها دارند و عمدتاً این گونه است که پیش بینی می کنند چه فاجعه ای در انتظارشان است اگر همسر باب میلشان رفتار نکند، آنها آخر بدبختی را پیش بینی می کنند.

لازم است هر دوی همسران در جلسات زوج درمانی شرکت کنند.

پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران:    02177249607   — 02177450159

نشانی کلینیک: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام-بعد از میدان صدم-ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5-واحد20

پیامگیر واتس اپ : 09036019760

جدیدترین مقاله های کلینیک در سایتهای کلینیک:

https://familycounseling.ir/blog

https://aminmirmousavi.com/blog

https://www.aparat.com/farjamclinic

امین میرموسوی

مشاور ارشد خانواده

همسرم عامل تمام بدبختی هاست

در زندگی زناشویی، صحبت بر سر “رابطه” است.

 یعنی تا زمانی که شما با همسرتان زندگی می کنید، در یک رابطه هستید و در یک رابطه، هر دو نفر در مسائل و مشکلات سهم دارند.

پس تلاش نکنید همسرتان را مقصر یا عامل مشکلات جلوه دهید.

اگر برای مراجعه به مشاور و زوج درمانگر وقتی می گیرید، این بازی تکراری و خودخواهانه را که به تنهایی مراجعه کنید تا همسرتان را فردی مشکل دار جلوه دهید بگذارید کنار که هیچ نتیجه ای از مشاوره نمی گیرید.

پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607   —  02177450159

نشانی کلینیک: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام-بعد از میدان صدم-ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5-واحد20

پیامگیر واتس اپ در ایام تعطیل: 09036019760

جدیدترین مقاله های کلینیک در بخش بلاگ سایت کلینیک:

https://familycounseling.ir/blog

https://aminmirmousavi.com/blog

امین میرموسوی

مشاور ارشد خانواده

همسران متوقع

وقتی رفتار برخی همسران را در مرکز مشاوره و در یک جلسه زوج درمانی ملاحظه می کنیم گاهی یک ویژگی مهم را می بینیم.

اول از همه بگم که آخر جمله ی قبلم گفتم “می بینیم!”

یعنی مشاهده

آدمها اگر سعی کنند خوب ببینند و اول از همه بفهمند، خیلی به اصلاح مشاجره ها کمک می کند.

برای همین وظیفه خودم را اول مشاهده و تلاش برای درک نوع رفتاری می بینیم که از مراجعان سر می زند.

شما هم سعی کنید به این طریق خودتان را به فهمیدن همسر یا همکارتان نزدیک کنید.

حالا برگردیم به موضوع اصلی؛

برخی همسران به دلیل کنترل گری، زورگویی، شاید وابستگی بیش از حد یا “عشقِ عصبی” که  نسبت به همسر دارند و معمولا به عنوان آدمهای ناراحتی و ناراضی شناخته می شوند اینها  سلیقه های خودشان را در رابطه، تبدیل به نیازها و توقعات می کنند!

خب، سلیقه یعنی ذوق، پسند، مذاق؛ 

شنیدید که می گویند به مذاق من خوش نیامد؟

و خیلی راحت بیان می شود.

مثلا 

چون من خودم شمارمو عوض کردم، انتظار دارم تو هم همین کار رو بکنی…

مگه من اینستا و تلگراممو پاک نکردم، خوب تو انجام بده، کاری نداره، چه اتفاقی افتاد من این کار رو کردم؟

و این یعنی اگر کسی نیازهای شان را کامل برطرف نکند، خشمگین می شوند.

در صورتی که اشتباه است.

هیچ دلیل منطقی ندارد که اگر شما چیزی یا کاری را می پسندید به نفر دیگر تحمیل کنید.

این ایراد را باید برطرف کنید زیرا به شدت مخرب است و رابطه تان را طولانی نخواهد کرد.

پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607    —    02177450159

نشانی: میدان رسالت- خیابان هنگام-خیابان فرجام-بعد از میدان صدم-ساختمان پزشکان نگین-طبقه5-واحد 20

پیامگیر واتس اپ در ایام تعطیل: 09036019760

کلینیک تخصصی روانشناسی و مشاوره خانواده ایرانی (روان شناس کودک در تهران پارس و پاسداران )

کلینیک تخصصی روانشناسی و مشاوره خانواده ایرانی(با مدیریت دکتر زیبا ایرانی)

آدرس شعبه پاسداران : پاسداران نگارستان چهارم پلاك 28 غربي طبقه 4 واحد 16

تلفن : 22779265-22775567

آدرس شعبه فردوسي تهران : تهران خ انقلاب اسلامي بين خ لاله زار و مترو دروازه دولت ساختمان 609 پ 590 تلفن : 66702194/66703576/09125005342

روانشناسی خانواده تهرانپارس

آدرس شعبه تهرانپارس : فلکه اول تهرانپارس، گلبرگ شرقی، بین تقاطع رشید و باقری، پلاک 95

77760350 / 77760381/ 77760368

آدرس شعبه دهکده المپيک : دهکده المپيک ، شهرک چشمه شرقي ، خ گلها ، کوچه گلايل، پلاک 7تلفن : 44727373-44727374

 

 مشاوره خانواده ، مشاوره کودک ، مشاوره نوجوان ، مشاوره شغلی ، مشاوره جنسی ، مشاوره تحصیلی ، مشاوره ازدواج ، مشاوره طلاق ، مشاوره صنعتی ، خدمات تخصصی روانشناسی صنعتی سازمانی

 

 

……………………………………………..

https://doctor-yab.ir/Search/13311

آدرس کانال ما در آپارات

www.aparat.com/alijokar1

پاسخ به سوالات روان شناسی  در کانال تلگرام  : alijokar2@

                                                             

  

 

 

 

 

 

 آدرس شعبه فردوسی تهران : خيابان انقلاب جنب مترو دروازه دولت پلاک 59066702194/66703576/09125005342

 

 مرکز تخصصي پايش رشد و تحول کودک و نوجوان خانواده ايراني

 

آدرس شعبه فردوسي تهران : تهران خ انقلاب اسلامي بين خ لاله زار و مترو دروازه دولت ساختمان 609 پ 590 تلفن : 66702194/66703576/09125005342

آدرس شعبه پاسداران : پاسداران نگارستان چهارم پلاك 28 غربي طبقه 4 واحد 16

تلفن : 22779265-22775567

http://www.payeshekoodak.blogfa.com

https://doctor-yab.ir/Search/13311

آدرس: شعبه تهرانپارس : فلکه اول تهرانپارس، خيابان اميري طائمه( گلبرگ شرقي ) بين تقاطع رشيد و باقري، پلاک 95، واحد 3تلفن : 77760350 / 77760381/ 77760368آدرس شعبه دهکده المپيک : دهکده المپيک ، شهرک چشمه شرقي ، خ گلها ، کوچه گلايل، پلاک 7تلفن : 44727373-44727374

 

روانشناسی خانواده تهرانپارس

مرکز تخصصي پايش رشد و تحول کودک و نوجوان خانواده ايراني

 

آدرس شعبه پاسداران : پاسداران نگارستان چهارم پلاك 28 غربي طبقه 4 واحد 16

تلفن : 22779265-22775567

آدرس شعبه فردوسي تهران : تهران خ انقلاب اسلامي بين خ لاله زار و مترو دروازه دولت ساختمان 609 پ 590 تلفن : 66702194/66703576/09125005342

https://doctor-yab.ir/Search/13311

آدرس: شعبه تهرانپارس : فلکه اول تهرانپارس، خيابان اميري طائمه( گلبرگ شرقي ) بين تقاطع رشيد و باقري، پلاک 95، واحد 3تلفن : 77760350 / 77760381/ 77760368آدرس شعبه دهکده المپيک : دهکده المپيک ، شهرک چشمه شرقي ، خ گلها ، کوچه گلايل، پلاک 7تلفن : 44727373-44727374

مداخله در بحران كلينيك دكتر زيبا ايراني🔴در صورت هر گونه بحران فردي،اجتماعي و خانوادگي با مشاوران ما تماس بگيريد.👇👇☎️٧٧٧٦٠٣٥٠ -٧٧٧٦٠٣٨١ – ٧٧٧٦٠٣٦٨⏰ از ساعت ٩:٣٠ صبح تا ٨ شب 

 

 

 

 

 

 

کلینیک پاسداران  

کلینیک پاسداران  

کلینیک پاسداران 

کلینیک پاسداران 

آدرس شعبه فردوسي تهران : تهران خ انقلاب اسلامي بين خ لاله زار و مترو دروازه دولت ساختمان 609 پ 590 تلفن : 66702194/66703576/09125005342

چانه زدن و معامله كردن بی فایده ترین شیوه تربیتی است…

مثلا به بچه ميگيد “اگر ۵ قاشق ديگه بخوری بهت شكلات ميدم”بچه يه قاشق ميخوره، نق نق ميكنه، شما خوشحاليد كه يك قاشق بيشتر خورده پس باهاش چانه ميزنيد كه بعد از دو قاشق ديگه شكلاتش رو ميگيره…اما بچه الان شكلاتش رو ميخواد و جيغ و نق نقش شروع ميشه…در نهايت فقط با يك قاشق بيشتر شكلات رو ميگيره…

يادتون باشه اغلب در چنين معامله هايی بچه ها برنده ميشند

سرانجام مهرورزی بدون احترام به کودکان

ما ملتی بسیار عاطفی هستیم و پر از مهر.اما مهری عزت نایافته. در خانواده ها فرزندان مهر بسیار دریافت میکنند در قالب محبت و سرویس خدمات و… اما احترام ندارند.پس در قبال مهر ،عزت پیدا نمیکنند.در سنین اولیه‌ی رشد مهر برای کودک کافیست اما وقتی وارد جامعه میشود به احترام نیاز دارد.

احترام یعنی به رسمیت شناختن مرزهای او.آن چه در خانواده های ایرانی بخصوص طبقه‌ی متوسط به بالا ،روان آسیب شناسی عمیق در کودکان تولید میکند کمبود محبت نیست بلکه فقدان احترام است.

همین کودکان وقتی بزرگ میشوند و به سنین جوانی میرسند در عشق های تند و تیز و نامحترم تخریب میشوند و تخریب میکنند. به نام مهر با اعمال تملک جویانه و کنترل های شدید به مرزهای روانی یکدیگر تجاوز میکنند و باعث نابودی رابطه میشوند.

 

مهم ترین فکر غیر منطقی که حال ما را خراب میکندباید و نبایدها یا مطلق گویی هاست

وقتی مدام به خودمان بگوییم من بایدباهوش تر، جذاب تر ، بهتر و….. باشمیا من مجبورم …..

مدام در حال زیر سوال بردن کفایت و توانمندی خودمان هستیماز عملکردمان ناراضی هستیمتلاش‌ها و نقاط مثبتمان را نادیده میگیریمو‌مدام خودمان را با فردی بالاتر از خودمان مقایسه میکنیم

این الگوی بایدها در جامعه و فرزند پروری ما بسیار رایج هست ، کارشناسان مذهبی ، کارشناسان تلویزیونی و معلمان مدرسه و ….مدام در حال استفاده از باید ها و نبایدها هستندتا جایی که خودما نسبت به خودمان و عزیزانمان با همین الگوی شک به توانمندی و بایدها زندگی میکنیم و ذهنمان آشوب می شود

مراحل جدا کردن اتاق خواب کودک

اگر کودک  به بستر شما عادت دارداولین قدم جداسازی  تدریجی کودک از والدین هست

در این مرحله با کودک به اتاقش میروید مدتی با هم در اتاقش میخوابید.

‍ مرحله دوم ایجاد فاصله کم با مادر به🔑 یک  عروسک نرم که بچه دوست دارد برایش تهیه کنید🔑 یکی از لباسهای مادر که بدون عطر پوشیده را تن عروسک کنید تا بوی مادر بدهد🔑حالا  عروسک را وسط مادر و کودک بگزارید و مادر به مدت یک هفته با فاصله از کودک بخوابد.مراقب باشید برای کودکان زیر دو سال از عروسک در تخت استفاده نکنید.

مرحله سومکودک و عروسک روی تخت می خوابند و مادر روی زمین می خوابداین مرحله هم کمی طول می‌کشددقت کنید مراحل جدایی تدریجی و در طول زمان هست تا کودک به شرایط جدید عادت کند.

‍ مرحله چهارم👈مادر رختخواب خود را پایین در می اندازد و کنار در می خوابد

مرحله پنجم 👈مادر یک متر بیرون اتاق  می‌خوابد

⏰دقت کنید جدا کردن محل خواب کودک از والدین زمان برد

کودکان با یکدیگر متفاوتندبعضی از کودکان در یکسالگی به حرف مي افتند بعضي از کودکان بعد از دو سالگي.بعضي از کودکان در یکسال و نیمگي توالت رفتن را مي آموزندبعضي از کودکان سه سالگي بعضي از کودکان ده ماهگي راه مي افتند بعضي از کودکان هجده ماهگي.

تا زماني که پزشک فرزندتان معتقد است فرزندتان سالم است نگران نباشید. این تفاوتها معمولا ارثیست و بیشتر کودکان در سه سالگي رشد شان به هم خواهد رسید.بهتر است کودکان را با هم مقایسه نکنیم، آنها موجودات منحصر به فردی هستند

 

در گفتگو با فرزندان کدام زبان موثر تر است؟

زبان کنترل بیرونی:اتاقت مثل خوک دونیه. یا همین الان میری تمیزش میکنی یا آخر هفته از ماشین خبری نیست.

زبان تئوری انتخاب:ببین دیگه برای من کار به جایی رسیده که تمام چیزی که اَزَت میخوام اینه که درِ اتاقت رو بسته نگه داری. اما صادقانه بگم: دوست دارم اتاقت رو تمیز کنی. این وضعیت منو ناراحت میکنه. اگرمیخواهی من کمکت کنم بگو. خوشحال میشم کمکت کنم، اما دیگه اتاقت رو تمیز نمی کنم.

کمی فکر کنیم…

هر مادر ، یک پیامبر است !پیامبری با معجزه های بی همتایِ آفرینش و عشقپیامبری که رسالتش سخت ترین و شیرین ترین رسالتِ دنیاستپیامبری که می توان در حریمِ آغوشِ خداگونه اش به معراج رفت ،با نوازش های مادرانه اش ، جان گرفت ،و در سخت ترین شرایط ، با لبخندها و نگاه آسمانی اش ، آرام گرفت .و من دستانِ پیامبرِ زمانم را هزاران بار بوسیده ام ،و من به رسالتش ایمان آورده ام ،پیامبرِ من ، از همان اولش بویِ خدا می داد ،و من خدا را هزاران بار لابلای لبخندهایِ او دیده ام …آری من خودم دیده ام که زن ها می توانند پیامبر باشند .من بهترینشان را ، مهربان ترینشان را و اصیل ترینشان را دیده ام …وقتی که مرا در آغوش می گرفت و با شیره ی جانش ، هستی ام را ضمانت می کرد ، وقتی نگرانم می شد ، اشک می ریخت و برای خوشبختی ام دعا می کرد ،وقتی مراقبم بود ، نوازشم می کرد و آغوشش امن ترین سرپناهِ جهانم می شد ،وقتی برای من از خوبی ها می گفت و به من درسِ انسانیت و آزادگی می داد …و من به این باور رسیده ام که زن ها دستانِ آفریننده ی خدا رویِ این سیاره اند .آری ؛زن ها آمده اند که پیامبر باشند …

فرزندم لجباز است، چه کنم؟

سعی نکنید نظرات خود را به فرزندتان تحمیل کنید.محدودیت های کودکتان را بشناسید.قوانین ساده وضع کنید و کودکتان را از عواقب سر باز زدن آن مطلع کنید.از کودکتان توقع همکاری نداشته باشید اما انتظار آغاز رفتار مشارکت جویانه داشته باشید.در انجام کارها  از کودکتان نظرخواهی کنید و یا به آن ها مسئولیتی بدهید.کودکان باید از قبل بدانند که برنامه چیست، قواعد و مقررات کدامند و مسئولیت بر عهده کیست.به کودکتان فرصت دهید تا با کار انجام دادن و اشتباه کردن یاد بگیرند.برای افزایش همکاری در کودکان باید آن ها را با محدودیت ها، قواعد و مقررات و جهت حرکت برنامه آشنا کنید.در هر جایی که امکان دارد مسئولیت تصمیم گیری و برنامه ریزی را به آن ها واگذار کنید.

مواظب باشیم مشکل خویش را به کودکان نسبت ندهیم

در خانواده‌هائی که زوجین مشکل زناشوئی دارند، دیده می‌شود بچه را به‌عنوان فرد دارای مشکل معرفی می‌کنند.چرا که:۱) اولاً گفتن این‌که بچه مشکل دارد راحت‌تر است تا این‌که بگوئیم من مشکل دارم.

۲) ثانیاً چون والدین خود را قوی‌تر از فرزندشان می‌بینند، در صورتی‌که وی دچار مشکل باشد می‌توانند به او کمک کنند و خود را در مسند قدرت ببینند، ولی اگر بپذیرند که خود دارای مسئله‌اند از دریافت کمک محروم خواهند شد.

۳) ثالثاً کودک در برابر گفته‌های والدین هیچ دفاعی از خود نمی‌کند!- رعایت کردن حق همسر و احترام گذاشتن به او در حضور فرزندانچرا که هر یک از والدین تعیین کننده نگرش کودک نسبت به والد دیگر هستند.

كودكان براي رسيدن به خواسته هاشون روش هاي مختلفي را امتحان مي كنند.-پرت كردن اشيا-گريه كردن-خودزنيجيغ زدن و … اين به والدين بستگي داره كه كدام رفتار را تقويت كنند.كودك از هر كدام از اين رفتارها نتيجه مي گيرد و اين رفتار راهي براي رسيدن به خواسته اش مي شود.

پس اگر از كلمه ” نه ” استفاده كرديد و با اين رفتارها مواجه شديد از موضع خود كوتاه نياييد و اگر نمي توانيد سر حرف خودتون باشين اصلا “نه” نگين.

توجه داشته باشين كه در مواقعي كه خيلي ضرورت داره از كلمه “نه” استفاده كنيد و كودكانمان را زياد محدود نكنيم و بزاريم دنيا را تجربه كنند.

رفتار شایسته کودک را برایش توصیف و در آخر با کلمه ای خلاصه کنید

 ” تو مداد رنگی ها و خودکاراتو از هم جدا کردی و هر کدوم رو توی جعبه خودش گذاشتی. آفرین به این میگن سازمان دادن.”

” می دونم که تو تمایل داشتی به اون اردوی مدرسه بری و وقتی برنامه اردو کنسل شد برنامه دیگه ای چیدی. این اون چیزیه که من بهش میگم انعطاف، ابتکار و سازگار بودن و این خیلی عالیه.”

” تو پشت سر رفیقت ایستادی. هر چند که بچه های دیگه اون رو مسخره کردند این یه شجاعته پسرم”

” دخترم تو الان یک ساعته که داری تلاش می‌کنی این لغات رو حفظ کنی، من به این میگم استقامت”

” تو متوجه شدی که گل آب میخواد و اونا رو آب دادی به این میگن ابتکار به خرج دادن “

” پسرم تو گفته بودی که سر ساعت ۵ تمام تکالیفتو انجام میدی و الان درست ساعت ۵ هست و این چیزیه که من بهش میگم وقت‌شناسی”

 

نکاتی در مورد بازی کردن با بچه ها در روز های تعطیل

فارغ از کارهای خانه از «بودن با کودک» لذت ببرید. توجه خود را به او معطوف کنید. با او تماس چشمی داشته باشید و خود را تا سن او پایین بیاورید . ابتدا گوش کنید، عکس‌العمل نشان دهید و سپس پاسخ دهید.. افکار و احساسات خود را صمیمانه با کودک در میان بگذارید. بچه ها خیلی زود ریاکاری را احساس میکنند. کودک را تشویق کنید تا نظرات خود را هنگام بازی مطرح کند. حتماً گوش کنید و برای آنچه میگوید ارزش قائل شوید. بگذارید بازی را او رهبری کند. او را با همسن و سالان و دوستان دیگرش مقایسه نکنید. بیشتر به آنچه خود انجام میدهید توجه داشته باشید و کمتر به اینکه او کاری را درست انجام میدهد یا نه حساسیت نشان دهید. برای او خاطره بسازید. لحظات شاد و موفقیتهایی را که به دست میآورد ثبت کنید. توجه داشته باشید که برای یک کودک، کار در حقیقت همان بازی کردن است

وقتی برای کودک اسباب بازی می‌خرید یا با یک وسیله جدید مواجه می‌شویدسریع به او یاد ندهيد چطور بازی کند، یا این وسیله چگونه کار می‌کند،✔️اجازه دهید خودش کشف کند🍉.در کنارش باشید اگر کمک یا همکاری خواست، همراهیش کنید تا خودش کشف کند.اگرهم روش اصلی رو پیدا نکرد مهم نیست، مهم اینه که کودک کشف و تجربه كند و لذت ببرد.حتی به شیوه خودش.یادتون هست که بچه‌ها خیلی خلاقند.

 

آغوش مادر شفا بخش ترین آغوش دنیاست.

بغل کردن کودکان توسط مادر، نه تنها باعث صبور شدن و افزایش اعتماد به نفس در آنان می ‌شود بلکه با فعال کردن غده تیموس مغز از کمخونی جلوگیری می ‌کند و سیستم ایمنی را تقویت می ‌کند.

بغل کردن ، سطح آی کیو کودکان را بالا می‌برد.

تحقیقات نشان می ‌دهد دانش آموزانی که قبل از رفتن به مدرسه توسط پدر ومادر بغل می شوند نمرات بهتری می‌گیرند و در امتحانات موفق ‌ترند.

 

زمانی که فرزند شما کار اشتباه انجام می دهد،اشتباهش را به شخصیتش پیوند نزنید.

اگر از کلمات و عبارات نامناسب استفاده کرد؛- نگویید: تو بی‌ادبی- بگویید: حرفِ بد زدن ممنوع

اگر بدون اجازه سرکیف کسی رفت؛- نگویید: دزد- بگویید: باید اجازه بگیریم. رفتن سر کیف دیگران بدون اجازه اشتباه است.

اگر خیالپردازی کرد؛نگویید دروغگو

اگر گاز گرفت نگویید وحشیبگوئید: گاز گرفتن ممنوع.

زیر سوال بردن شخصیت فرزندتان،از بین رفتن اعتماد به نفس و جسارت تکرار خطا را به دنبال خواهد داشت.

پدرها، دلیل مهم موفقیت های علمی کودک.

بچه‌ هایی که پدرانشان در امور تحصیلی آنان مشارکت دارند، بیشتر در فعالیت های فوق برنامه شرکت کرده،از مدرسه لذت برده و نمرات بهتری در دروس کسب می کنند.این مسأله بین پسران و دختران یکسان است.دو دلیل مهم برای تأثیر مشارکت پدران در پیشرفت و موفقیت‌ های علمی کودکان این است:۱.کودکان با پیشرفت خود در پی جلب رضایت پدر هستند.۲. مشارکت پدر، باعث برقراری رابطه عاطفی با کودک است و انگیزه کودک را افزایش می دهد.»

 

 

با ریخت و پاش بچه ها چه کنیم ؟

تعداد اسباب بازی ها را کاهش دهید .مکان جذابی برای بازی کودکان آماده کنید . البته با همکاری و امکان نظر دادن خودش .در مکان انتخاب شده با او همبازی شوید و از آن مکان برای تنبیه استفاده نکنید .حتی الامکان محل بازی را نزدیک به محل نشستن اعضای خانواده انتخاب کنید .از بازی جمع کردن ، مسابقه استفاده کنید .

این روزها به دلیل خستگی و کم تحملی کودکان ، جمع شدن انرژی در کودکان ، تخطی از قوانین وجود دارد . تحمل بیشتری داشته باشید .

 

 

سؤالات کلیدی که در هنگام دعوا و نزاع می‌شود از کودکان پرسید

راه‌حل «دیگری» به نظرتان نمی‌رسد؟آیا «بهترین» نظر را دادی؟ نظری بهتر از آن نیست؟«قبل» از آن‌که اورا بزنی چه اتفاق افتاده بود؟«بعد» از آن که او را کتک زدی چه اتفاقی افتاد؟و…

جملات و سؤالاتی این‌چنینی در هنگام مواجهه با مشکلات، باعث می‌شود کودکان به‌جای تند‌خویی و رنجیده‌شدن، احساس توانمندی و قدرت و از حل‌شدن مشکلات خود احساس خرسندی کنند.

 

⁣چگونه والدین  به مغز کودک شان آسیب میرسانند؟

آزمایش روی مغز کودکانی که در معرض دعوای بین پدر و مادرشان قرار گرفته اند، نشان میدهد الگوی مغزی این کودکان مشابه سربازانی است که در جنگ بوده اند! کودک با گریه مادر احساس ناامنی میکند! یکی از بدترین رفتارها با کودکان، دعوای شدید پدر و مادر با هم در برابر کودک است.  

⁣کودکی که در معرض دیدن دائم چنین صحنه‌ ای ست، بخشی از مغزش به اسم Lingual gyrus ، که مربوط به تکلم کودک است نسبت به کودکان معمولی تا شش درصد کوچک تر میشود. نتیجه چنین موردی کاهش توانایی ادراک گفتاری و لکنت زبان در کودک است.

⁣🔹 اشتباه بزرگ والدین این است که جلوی چشمان فرزندانمان باهم دعوا میکنند و در خلوت دونفره شان آشتی میکنند! همانطور که دعوایتان علنی است آشتی و عشق و احترامتان هم علنی باشد!

 

بحران کودکان تنها

کودکانی که ساعات طولانی در خانه تنها می مانند در معرض آسیب های جدی روانشناختی قرار دارند .

تحقیقات و پژوهش های بسیاری در این زمینه انجام شده که نشان می دهد این کودکان از نظر جسمی و روانشناختی آسیب های فراوانی دیده اند.

طبق تحقیقات انجام شده تنهایی طولانی مدت علاوه بر اینکه ایمنی بدن فرد را کاهش می دهد سبب بی اعتمادی به اطرافیان نیز می شود.

وقتی کودک ساعت های طولانی به بهانه های مختلف مانند کار کردن والدین در خانه تنها  گذاشته می شود، در ابتدا احساس امنیت خود را از دست می دهد و معمولا دچار استرس می شوند.

ممکن است در کودکی یاد گرفته باشیم که هیجان‌ها «بد» هستند و بنابراین هیجان‌های فرزندان‌مان هم مانند هیجان‌های خودمان برای‌مان ناراحت‌کننده می‌شوند.

زمانی‌که احساسات خود را مستقیم، ساده و به شیوه‌های غیرتهدیدکننده بیان می‌کنیم، فرزندان‌مان بهره می‌برند.

یک کودک نه تنها می‌خواهد بداند والدینش چه فکر‌ می‌کنند، بلکه می‌خواهد بداند احساس آن‌ها چگونه است. وقتی ناراحت، خشمگین، یا ناامید، هیجان‌زده، مغرور، یا خوشحالیم می‌توانیم به فرزندان‌مان اجازه دهیم که بدانند. کودکان نیاز دارند بدانند که ما نیز احساسات داریم. وقتی هیجان‌های‌مان را بیان می‌کنیم، فرزندان‌مان می‌فهمند چه برای ما مهم است و همچنین شاهد مدلی برای بیان سالم هیجان می‌شوند.

کودکان از طریق مشاهده‌ی شیوه‌های پاسخ هیجانی ما، و نه فقط کلماتی که می‌گوییم، همدل‌بودن را یاد می‌گیرند. می‌توانیم ضمن‌ احترام‌گذاشتن به تجربه‌های خودمان و فرزندان‌مان، اصیل و پر شور باشیم.

 

برای داشتن فرزند خوب اول خودتان خوب باشید. وقتی مهماندارها آموزشهای لازم برای ایمنی پرواز رو ارائه میدهند میگویند:”به محض تغییر اکسیژن اول ماسک خود را بگذارید سپس ماسک کودکان را”واضح است اگر اول ماسک خود را نگذارید بیهوش میشوید و کودکتان هم بیهوش خواهد شد.ما اگر خودمان حس و حال خوبی نداشته باشیم، اگر برای حال خوب خودمان تلاش نکنیم چگونه انتظار داریم بتوانیم روی اطرافیانمان تاثیرگذار باشیم؟!!

حال خوب شما فقط به خود شما و افکار و باورهایشان بستگی دارد.شاهکار هنری منحصر به فرد خودتان را فقط خود شما می توانید خلق کنید و برای این کار حتما لازم است خودتان را با باورهای سازنده و محکم سرشار کنید.برای اینکه بتوانیم خانواده ای سالم داشته باشیم و اطرافیانمان هم از ما تاثیر مثبت بگیرند،  اول باید حال خودمان راخوب کنیم.

 

در تربیت یک دختر هر دوی والدین مسئول هستند.مادر می‌تواند به او زن بودنو پدر می‌تواند به او استقلال را بیاموزد.

پدر مسئول است دخترش را شجاع و قوی تربیت کند و به گونه‌ای رفتار کند که احساس زیبا بودن به او دست بدهد.

به او یاد بدهد چگونه ماجراجویی کند و اعتماد به نفس و حس امنیت به او بدهد.

رابطه پدر و دختر رابطه‌ای ساده است.

دختر تا آخر عمر پدرش را دوست خواهد داشت و به او اعتماد می‌کند. چرا که او اولین عشق، اولین قهرمان و اولین مرد زندگیش است

سایه سر فرزندتان باشید نه پوست تنش!

اجازه دهید فرزندتان گرما و سرما، خورشید و ابر، باد و باران را حس کند و اگر نیاز داشت زیر سایه شما به امنیت برسد.

اگر در کودکی مورد آزار قرار گرفتید تبدیل به سرباز محافظ فرزندتان نشوید.

اگر در گودکی کم محبت دیدید فرزندتان را بی دلیل به خود نچسبانید.

اگر در کودکی از شما دفاع نکردند تبدیل به وکیل مدافع فرزندتان نشوید.

اگر در کودکی درد کشیدید با هر درد فرزندتان به گریه نیوفتید.

اجازه دهید فرزندتان زندگی کردن را تجربه کند، در حالیکه عشق، امنیت و توجه شما را دریافت میکند.

 

آیا به فرزندتان این پیغام را میدهید که تو هم هستی؟ تو هم مثل بقیه آدم مهمی هستی؟

آیا براش بلیط میخرید؟ یا سنش رو کمتر جا میزنید یا یواشکی ردش میکنید؟

آیا او را بلند میکنید تا کس دیگری بنشیند؟ یا همه با هم جمع تر مینشینید تا جا برای دیگری باز شود؟

آیا موقع دعوت شدن اسم او را هم می آورید؟ یا روی کادوهایی که میبرید اسم فرزندتان رو هم میگذارید؟

این کارهای کوچک به فرزندتان شخصیت و اعتماد به نفس میدهد و این لذت را به کودکتان میدهد که: “من هم هستم.”

 

ترس فرزندتان را تائید كنید، ولی در ترسیدن با او مشاركت نكنید. برای مثال می توانید به كودكتان بگویید: «می دانم كه تو از هیولای زیر تختخوابت ترسیده ای… ولی بیا با هم زیر تخت را نگاه كنیم و مطمئن شویم كه هیولایی زیر تخت نیست …» این شیوه خوبی است كه می توانید برای تائید ترس كودك به كار بندید.

گاهی می توان به كودك یاد داد كه با گفتن عباراتی مثل « ای هیولا! بیا بیرون… می خواهم تو را از بین ببرم…»، سعی كند بر ترسش پیروز شود و هیولای خیالی را از بین ببرد.

اگر کودکتان شما را می زند یا چنگ می گیرد، نه نصیحت کنید، نه داد بزنید ، نه تنبیه کنید، و نه شما هم کتک بزنید که ببین درد دارد.

مدتی باید دست های شما آماده باشد قبل از اقدام کردن دست او را بگیرید، نه بگویید.

اگر زد یا رفتاری کرد که به شما درد فیزیکی داد به مدت یک یا دو دقیقه با حالت صورتتان نشان دهید ناراحتید.

فراموش نکنید داد زدن، نصیحت کردن یا ناز کردن کودک، کارش را تبدیل به بازی و لجبازی خواهد کرد.

تماس فیزیکی و در آغوش گرفتن باعث رشد مغز، رشد احساسات و رشد روابط اجتماعی در نوزاد و کودکان می شود.

 

مشاوره ازدواج و طلاق

مشاوره ازدواج و طلاق

سکس تراپی

مشاوره کودک و نوجوان

گروه درمانی

روانشناسی خانواده تهرانپارس

جهت دریافت نوبت مشاوره روانشناسی همه روزه می توانید با شماره 09120301920تماس حاصل فرمایید

09120301920

info@khanevademan.com

www.khanevademan.com

بدون شک می توان گفت یکی از مجهزترین و بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران کلینیک تخصصی روان آرام می باشد که با کادری از برترین و با تجربه‌ ترین روانشناسان خانواده تهران، ارائه دهنده خدمات مشاور خانواده حضوری و به صورت تلفنی در سراسر کشور در تهران است. گروه روان شناسان مجموعه ی روان آرام افتخار دارد که تاکنون توانسته در حل مشکلات کوچک و بزرگ خانوادگی و ارائه راهکار های علمی و عملی مناسب با شرایط هر مشترک ،آنها را تا مرحله ی حل کامل مشکلات همراهی کند.

همانطور که برای کنترل یا تعمیر هر سیستم و مجموعه ای مثل سیستم یک تلویزیون یا یک اتومبیل اجزای آن را از هم جدا نمی‌کنیم لازم است که برای کمک و حل برخی مشکلات خانوادگی که همه اعضا را درگیر کرده است نیز یک بررسی یکپارچه از آن خانواده به عمل‌ آوریم. روانشناس اعضای خانواده را که با هم زندگی می‌کنند به‌ عنوان یک سیستم در نظر می‌گیرد که افکار، رفتار و گفتگو های آنها بر یکدیگر اثر می‌گذارد. مشاور خانواده حصوری در بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران علاوه بر حل مشکلات فردی اعضا، الگو های روابط بین فردی آنها را نیز بررسی و اصلاح می‌کند تا اعضا پس از درمان، کشمکش های ارتباطی سابق را ادامه ندهند.

کسانی‌ که که با دیگر افراد خانواده خود مشکلاتی دارند و سردرگم می‌شوند و از مشاوره فردی رضایت کامل را به دست نمی‌آورند، بعد از مراجعه خانوادگی به بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران و بهره گیری از راهکارهای مشاور خانواده به چند علت حال بهتری پیدا می‌کنند:

روانشناسی خانواده تهرانپارس

مراجعه به مشاوره خانواده حضوری می تواند با اهداف زیر صورت پذیرد و به افراد کمک می کند تا از مزایای آن بهره مند شوند.

شکاف در ارتباطات، واحد خانواده را مختل می کند، ساختار آن را تغییر می دهد و منجر به فروپاشی تمام خانوار می شود. رفتار ناخوشایند زمانی رخ می دهد که اعضای خانواده یکدیگر را درک نمی کنند و اینجاست که لزوم مشاوره از متخصص روانشناسی خانواده و مراجعه به بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران به خوبی درک می شود.  در واقع یک مشاور خانواده ، مفید، مثبت و هدفمند زندگی کردن را به افراد می آموزد و راهکار هایی طلایی را در اختیار آن ها قرار می دهد تا بتوانند مشکلات خود را به سرعت حل و فصل نمایند.

بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران به تشخیص و درمان اختلالات روحی، روانی و عاطفی می پردازد: به عنوان مثال افسردگی، اختلال دوقطبی، اضطراب و افسردگی بالینی.انجام مشاور خانواده حضوری اعضای خانواده را تشویق می کند تا احساسات خود را شناسایی کرده و تجربه های خود را اذعان کنند.

آموزش به افراد خانواده که چگونه به دقت واکنش خود را در موقعیت های مختلف بهبود بخشند و از مهارت های مقابله ای مثبت بهره مند شوند نوعی دیگر حمایت های مشاوره خانواده محسوب می شود. همچنین درست همراه شدن با تغییرات زندگی برای مثال به دنیا آمدن نوزاد، طلاق، پیری، بروز بیماری و…

همچنین آموزش اینکه چطور می توانند تصمیمات مالی، زندگی، شخصی، آموزشی، والدین و تصمیم گیری های عاقلانه و سودمند گرفته و آن ها را اجرایی نمایند.

مشاوره خانواده حضوری و تلفنی در مواقع بحرانی نقش مؤثری در روابط اعضای خانواده دارد. مشاور خانواده جهت دستیابی به آرامش، آمادگی برای رویارویی با موقعیت مرتبط و فعال بودن در آن زمان، نظم بخشی هیجانی افراد، ریشه یابی صحیح و دقیق مسئله، یافتن افکار و رفتارهای مقابله‌ ای مناسب مفید و کارآمد است و از تداوم راهبرد های مقابله‌ای ناکار آمد جلوگیری می‌کند. زمانی که افراد از زندگی در کنار هم لذت می‌برند و سعی دارند اختلافات حتی کمرنگ تر تا پررنگ تر را نیز حل کنند، خطاهای رفتاری و فکری یکدیگر را برجسته می‌کنند و بابت آنها اعتراض می‌کنند.

مراجعه خانوادگی به بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران در زمینه مشکلات انکار شده و اعضای بی‌ پروا کمک بزرگی می‌کند. فردی که متوجه رفتار های خودش نیست، نمی‌تواند رفتارش را کنترل کند، نسبت به عواقب رفتارش بی احتیاط است، ممکن است به دیگران آسیب بزند، ممکن است به خودش آسیب جسمی بزند و حتی ممکن است بابت سادگی، بی‌ احتیاطی و هیجانی بودنش خودش را درگیر ارتباط‌ ها، مشاغل و برنامه‌ هایی کند که آسیب ببیند.

اگر چه کلینیک روانشناسی روان آرام ارائه دهنده خدمات مشاوره خانواده تلفنی نیز هست، اما مشاوره خانواده حضوری نیز مزیت های بسیاری دارد. از جمله این مزیت ها می توان به تاثیر گذاری بیشتر صحبت های مشاور خانواده در جلسه حضوری اشاره کرد. زمانی که شما و یا خانواده تان با روانشناس رو در رو صحبت می کنید، مشاوره رنگ و شکل دیگری می گیرد که احتمالا تاثیر گذاری آن بیشتر است.

البته در برخی از موارد افراد به دلیل آنکه خجالت می کشند یا نمی توانند رو صحبت کنند به مشاوره تلفنی و آنلاین رو می آورند که پیشنهاد مناسب تری برای آنان است. فاصله مکانی نیز از دیگر عواملی است که افراد را به سمت مشاوره تلفنی و آنلاین سوق می دهد.

با هر شرایطی به شما پیشنهاد می کنیم که برای حل مشکلاتتان از حضور روانشناسان و مشاوران با تجربه و علم در این حوزه که در بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران حضور دارند بهره بگیرید تا کیفیت زندگی خود را افزایش دهید.

تخصص مشاور خانواده در چه زمینه هایی است ؟

برای رفع مشکلات خانواده ، روش های مختلف درمانی و مشاوره وجود دارد که هر مشاور خانواده ممکن است از یک یا چند نوع از آن ها ، استفاده کند . اما به طور کلی ، او باید در موارد زیر ، تخصص داشته باشد :

یگ مشاور خانواده باید :

برای به دست آوردن مهارت های لازم برای انجام این وظایف ، یک خانواده درمانی معمولاً مدرک لیسانس مشاوره ، روانشناسی ، جامعه شناسی یا کارهای اجتماعی را کسب می کند و به دنبال آن یک مدرک کارشناسی ارشد در مشاوره ازدواج و خانواده درمانی می گیرد . در مرحله بعد ، به احتمال زیاد مشاور خانواده ، پس از فارغ التحصیلی باید دو سال کار نظارت شده را انجام دهد ، درمجموع 2000 تا 4000 ساعت تجربه بالینی . در صورت برآورده شدن این شرایط ، پزشک متخصص نیز نیاز به گذراندن امتحان مجاز و همچنین دوره های آموزشی سالانه ادامه تحصیل ، خواهد داشت . تمامی مشاورین خانواده روان آرام دوره های مدنظر را گذرانده و دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکترا هستند و علاوه بر این دارای تجربه چندین ساله هستند.

این آموزش ها ، مشاور خانواده را برای حل کردن طیف وسیعی از مشکلات ، آماده می کند . مانند :

هدف خانواده درمانی چیست؟

کنفوسیوس :

برای درست کردن جهان ، باید ابتدا ملت را نظم بخشیم . برای نظم دادن به ملت ، ابتدا باید خانواده را نظم دهیم . برای نظم دادن به خانواده ، ابتدا باید زندگی شخصی خود را پرورش دهیم . ابتدا باید قلبمان را درست تنظیم کنیم.

به طور خلاصه ، هدف از خانواده درمانی این است که با هم کار کنیم تا مشکلات روحی ، عاطفی و روانی را که خانواده شما را از هم پاشیده است ، بهبود بخشد . . هدف از مشاور خانواده ، هدایت خانواده به سمت زندگی سالم است . هدف این است که درمانگران برای کمک به افراد در بهبود ارتباطات ، حل مشکلات خانوادگی ، درک و رسیدگی به شرایط خانوادگی و ایجاد یک محیط خانه با عملکرد بهتر ، تلاش کنند. در بهترین مرکز مشاوره خانواده این موارد به طور کامل اموزش داده می شود.

اهداف خانواده درمانی به مشکلات موجود در خانواده ها بستگی دارد . به عنوان مثال ، اهداف ممکن است بر اساس سناریوهای زیر متفاوت باشند :

مزایای خانواده درمانی چیست ؟

در خانواده درمانی در بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران ، خانواده ها می توانند با راهنمایی یک متخصص بهداشت روان با عنوان مشاور خانواده ، در یک محیط امن و کنترل شده بر روی مشکلات خود کار کنند .

به طور خاص ، مشاور خانواده می تواند روابط خانوادگی را از طریق :

مشاور خانواده در خانواده درمانی ،  مهارت های مورد نیاز برای عملکرد سالم خانواده را از جمله ارتباطات ، حل و فصل تعارض و حل مسئله را افزایش می دهد . بهبود این مهارت ها همچنین باعث افزایش پتانسیل موفقیت در غلبه بر و رفع مشکلات خانوادگی می شود .

این تمرین ها و تکنیک های زیر به معنای استفاده در چارچوب یک رابطه کاری درمانی است ، اما بعضی از آنها برنامه هایی را نیز برای کسانی که مایل هستند قبل از اقدام به درمان طولانی مدت با یک درمانگر ، مواردی را کشف کنند. اگر شما یک درمانگر یا یک متخصص بهداشت روان هستید ، ممکن است این تمرینات را علاوه بر مفید بودن در جعبه ابزار درمانی خود بدانید. با مراجعه به بهترین مرکز مشاوره خانواده می توانید به این اهداف دست یابید.

جهت بهره گیری از مشاوره تلفنی و حضوری و ارتباط با متخصصین روانشناسی روان آرام می‌توانید از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.

سوالات رایج:

– پذیرش نامشروط نسبت شما دارد. – برای ایجاد یک رابطه درمانی قوی بر اساس اصول انسانی تلاش می کند. – روانشناس باید قابل اعتماد بوده و امین اسرار مراجعین خود باشد. – شما را نسبت به الگوهای رفتاری مسدود کننده یا مشکل سازتان آگاه می کند. – عوامل و ریشه مشکلات خانوادگی یا شخصی شما را بررسی می کند. – احتمالا برای شما خوشایند نباشد اما فردی که در صورت لزوم شما را به متخصص دیگری ارجاع دهد. ما در روان آرام در کنار شما هستیم تا باهم به یکدیگر کمک کنیم.حل مشکل شما و رضایت شما و نهایتا معرفی ما به صورت دهان به دهان به کسانی که به خدمات ما نیازدارند برای ما مهم تر از هزینه ای است که بابت ویزیت از شما دریافت میشود.همانطور که تاکنون همینطور معرفی شده ایم و به آن میبالیم.

همیشه و هر لحظه که احساس نیاز کردید که به کمک فکری یا درک احساسات خود توسط فردی به جز اعضای خانواده تان احتیاج دارید. پاسخ صادقانه به این سوال این است که هر فردی برای بالا بردن کیفیت زندگی خود و مدیریت صحیح روابط و انتخاب ها و تصمیم گیری ها نیاز به 3 مشاور معتمد و متعهد دارد؛1.پزشک معتمد خانوادگی 2. مشاور حقوقی خانوادگی(وکیل معتمد) 3. مشاور روانشناس خانوادگی

البته که تعیین کننده ی این ملاک ها با توجه به نیاز و روحیه فرد نهایتا خود مراجع هست اما بدیهی است که دانش تجربه و سابقه فعالیت بر دانش آکادمیک بدون سابقه مقدم است و ایده ال مجموع این دو حالت باهم است.

 

تلفن:

روانشناسی خانواده تهرانپارس

88216100

88216200

آدرس:

تهران، میدان ونک ،خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی ،نبش کوچه شهریار  ،پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

 

سلام چد وقتیه ک احساس میکنم زنم منو دوس نداره چیکار کنم

علت احساس تان چیست آن را بنویسین

من ۳ ساله شپش دارم و هرکاری میکنم خوب نمیشه من خیلی از اینکه هر کاری میکنم خوب نمیشه حرسم میگیره

دوست خوبم حتما به دکتر پوست و مو مراجعه کنید .

سلام تنها راه درمان شونه ی لیندا نیت هست از دیجی کالا تهیه کنید

عزیزم ۳ ۴روز وازلین بزن زیاد تو سرت مشمبا بکش روش بعد برو حموم شونه بکش رو موهای خیلی چرب زیاد نمیتونن بمونن با سرکه ام میتونی از بین ببری

احساست نشانگر كم محبتي خودتون هستش

سعي كن با محبًت زياد و إبراز علاقة بهش بگيد كه دوستش داريد اهميت ب همسرتون رو زياد كنيد

سلام من 27 سالمه و خواهری دارم 22ساله با پسری در دانشگاه اشنا شده بود بعد گزشت دو ماه از هم جدا شدند چند وقت پیش خبر دار شده ک پسری ک اینقد دوسش داشته ازدواج کرده اصلا حالش خوب نیس همش داره غصه میخوره و گریه میکنه چکار کنم از این حال و هوا در بیاد

حتما به یک مشاور فردی یا روانپزشک مراجعه کنید.

بهش بگین اگه تو رو دوست داشت میموند باهات حالا هم تو واسش مهم نیستی پس اونم واست مهم نباشه…

سلام من عقد کردم و با شوهرم نزدیکی داشتیم ولی خونواده ها اطلاع ندارن . الان میخوایم جدا بشیم. چجوری میشه طلاق گرفت بدون اینکه خونواده ها چیزی درباره نزدیکی ما بدونن؟توروخدا جواب بدین بحث ابرو در میانه. اگر بابام بفهمه خون بپا میشه.

دوست خوبم بهتون پیشنهاد میکنم حتماً به یک مشاور که در زمینه خانواده تخصص داره مراجعه کنید ، کلینیک روان آرام مشاور های بسیاری داره که در زمینه خانواده تخصص دارن ، با گرفتن شماره 02188216100 میتونید ازشون وقت بگیرید .

سلا م من هم اتفاقا نیاز به مشاوره دارم اما ماشالا انقد هزینه جلسات مشاوره زیاده که ادم پشیمون میشه میگه خودم حلش میکنم بره

دوست خوبم ، میتونید به مراکز دولتی مراجعه کنید. یا اگر بیمه تون شامل جلسات مشاوره میشه از اون استفاده کنید.

سلام من ۲۱ سالمه و وقتی میخوام با همسرم یا خانواده ها راجب موضوعی ک ناراحتم حرف بزنم نمیتونم گریه نکنم و جلو خودمو بگیرم باید چیکار کنم

سلام من خدمتتون عرض بکنم که وقتی که افراد در رابطه با موضوعاتی که براشون ناراحت کننده هست سوال می‌کنند یا حرف می‌زنند یا می‌شنوند هیجاناتی در آن ها برانگیخته میشه طبیعتاً مواردی که باعث برانگیخته شدن هیجانات منفی می‌شوند باعث بروز احساسات منفی هم می‌شد و این شما را بگیری وا می‌دارد باید خدمتتون عرض می کنند که این هیچ مشکل خاصی نیست و یک سبک برخورد هست در رابطه با این مسئله باید بگم که همین که خودتون رو میشناسید و بینش دارید نسبت به این موضوع که وقتی در مورد مسائل ناراحت کننده برای خودتان حرف می‌زنید… بیشتر بخوانید »

جوابتون قانع کننده نیست باید بتونید کمکشون کنید

دوست عزیز مادر کامل صرفاً با یک متن چه ابزاری داریم برای کمک کردن آیا مصاحبه بالینی درستی انجام می‌دهیم و شرح حال درست می گیریم آیا ما تشخیص قطعی می‌توانیم بدهیم و آیات ابزار تست های روانشناسی رو داریم ببینید جواب دادن به کامنت‌ها برای مشکلات فردی خیلی راحت تر هست برای مشکلات بین فردی برای مشکلات زوجی زناشویی و همینطور خانوادگی واقعاً خواهش می کنم ازتون که با دید باز این متن رو بخونید

منم دقیقاً اینجوریم ولی نمیدونم چیکار کنم

منم اینجوری بودم .حتی تو مدرسه میخواستم اعتراضی بکنم گریه ام میگرفت.الان خیلی بهترم.کار خاصی نکردم فقط بیشتر خودمو تو این وضعیت قرار دادم که برام عادی بشه حرف و ناراحتیمو بگم اینکارو بیشتر در محل کار انجام دادم تا بتونم شجاعانه حرف بزنم الان فقط گاهی پیش همسرم اینجوری میشم اونم تو مسایل خیلی احساسی نه تو جمع خانواده

سلام من ۲۸سالمه ۳ساله ازدواج کردم،من واسه خواهرم یه پسری رو از دانشگاه معرفی کردم وازدواج کردندولی شوهرم این موضوع معرفی رونمیدونست خودم نگفتم چون میدونستم مانعم میشه.امابالاخره بهش گفتم والان چندوقته هردعوایی داشته باشیم این موضوع رو میکشه وسط حالام هروقت شوهرخواهرم رو جایی ببینیم من حق ندارم باهاش احوالپرسی کنم وشوهرم میگه بایدقایم بشم.همش باشوهرم دعوای شدیددارم توروخدابگیدچیکارکنم

سلام خیلی متشکرم از اینکه سال تمام در میان گذاشتن در رابطه با جواب سال و خدمتتون عرض کنم که من واقعا متوجه نمیشم که این دو تا مسئله چه ارتباطی به همدیگه دارند که این شاعر شما را ناراحت کرده اگر که بیشتر توضیح بدین راحت میتونم راهنماییتون کنم

خدا شفا بده شوهرتو😂

سلام حالم اصلا خوب نیس شوهرم در حالی ک دستش خالیه و شغلش آزاد ولی خیلی خیلی ب خانواده اش اهمیت می دهد و برای ما کم می زاره ولی خانواده اش ن محبتش هم نسبت ب من کمه چیکار کنم چجوری باهاش حرف بزنم خوب بشه مح

سلام با سحر جادو این اتفاق نمی افتد به یک مشاور خانواده مراجعه کنید

سلام .بعدازیکسال متوجه شدم همسرم اعتیاد به گل و قرص داره ازخیلی وقت پیش ها بوده.تحت تاثیراین مواد خیلی شکاک و دروغگو هست و موقعی ک نیاز داشته باشه همه جارو میزنه بهم ک هرطورشده ازخونه میره وکسی جلودارش نیست. کمپ هم بردیمش اما ترک نکرده .میخواستم بدونم آیا من باید جدابشم یانه. چون شنیدم طلاق و جدایی رو مشاور باید تایید کنه.ممنونم

سلام حتما به یک مشاور متخصص خانواده و ازدواج مراجعه کنید تا یک تصمیم درست برای زندگی تان بگیرید .

سلام وقت بخیر من از شوهر اولم سه بچه دارم اما چند وقتی که طلاق گرفتیم من راضی به طلاق نبودم بیشتر اون و خانواده اش باعث شدن البته اشتباهات منم بی تقصیر نبود بعداز طلاق چندباری باهم در ارتباط بودیم ولی هیچ وقت حرف از برگشت نزد منم شرایط سختی داشتم و ازدواج کردم از زندگی الانم تا حدودی راضی ام ولی این اواخر شوهر سابقم دوباره پیام داده فقط گفته سلام اومده از دور منو ببینه پروفایل های منو میزاره تلگرامش نمیدونم باید چیکار کنم و قصد و هدفش چیه

سلام بنظر میرسد اقدامات ایشان به جهت دلتنگی و دست ورزی است هر گونه پاسخ توسط شما موجب شروع و ادامه یک ماجرا جدید میشود بی پاسخ بگذارید و توجه نکنید

سلام محدثه ام من خونوادم خیلی برای پوشیدن چادربهم گیرمیدن من یه دهه هشتادیم واصلا ازچادرخوشم نمیاد میگن اگه چادرنپوشی توی محدودیتی من نمیپوشم ونه برام گوشی میخرن نه وسایل موردنیازم وبهم اهمیت نمیدن وای دارم روانی میشم بین دوراهی گیرم دیشب داشتیم میرفتیم خونه عموم بابام گفت اگه چادربپوشی ۲۰تومن بهت میدم وضع مالیمونم خیلی خوبه من قبول کردم چون چادرنمیپوشم پول توجیبیمم حذف شده من تلاش میکنم پولمو پس اندازکنم تابتونم برای خودم نیازهاموبرطرف کنم خواهشا کمکم کنین تاحالاپیش ۳تامشاورم بامامانم رفتیم براش توضیح دادن که عقیده مامتفاوته وبه نپوشیدن چادرگیرندین ولی یه گوششون دره یکی دروازه خواهشابگین… بیشتر بخوانید »

چراجواب نمیدین

عذرخواهی میکنم سایت دیروز اختلال داشت پوزش میطلبیم

سلام به مرور زمان با استقلال بیشت شما و کار پیدا کردن میتوانید از لحاظ مالی مستقل شوید به شما نبریک میگوییم که خودتان را میشناسید و کار خلاف میل تان را انجام نمیدهید رشوه در قبال حجاب مصداق بارز تظاهر وریا است از اینکه قبول نکردید نشان دهنده عزت نفس شماست

سلام ومشکلم با خانوادم اینک نیازهای سنم رو درک نمیکنن و پدر علاقه خواسی ب تربیت ب روش قدیم یعنی کتک زدن و زندانی کردنه و فقط ب امور درسی توجه داره و بقیه رو اصلا نادیده میگیره یا خیلی کمتر توجه میکنه و خیلی شده با جلوی حمع بی دلیل تحقیر کنه و من متنفرشدم از خونه یا هرچیزی رو ربط میده به من

سلام دوست عزیزم خیلی متشکرم از اینکه سوالات اوباما در میان گذاشتیم در رابطه با جواب سوال شما باید خدمتتون عرض می کنم که کتک زدن زندانی کردن یا موارد اینچنینی مثل تحقیر شدن به کل دیگه الان رد شده و اصلا وجود نداره در مدارس در خانواده‌ها و متاسفانه اگر وجود دارد اصلاً درست نیست و اورژانس بهزیستی به شماره تلفن ۱۲۳ میتونید تماس بگیرید این شماره تلفن در سراسر کشور پاسخگو است و این مسئله می‌تواند اعلام بکنید و پدرتون با این روش تربیتی کتک زدن در حقیقت دیگه میتونه انجام بده و به خاطر اعلام شما باید… بیشتر بخوانید »

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

روانشناسی خانواده تهرانپارس
روانشناسی خانواده تهرانپارس
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *