روانشناس تحصیلی

 
helpkade
روانشناس تحصیلی
روانشناس تحصیلی


نام کاربری: perm_identity


رمز عبور: lock_open


روانشناسی تحصیلی موضوع بااهمیتی است که مختص دانش‌آموزان و دانشجویان می‌باشد. این نوع روانشناسی با شناخت عواطف، روحیات، شخصیت فردی و اجتماعی و مسائل و مشکلات مربوط به دانش‌آموزان و دانشجویان در زمینه‌های مختلف مانند انتخاب رشته تحصیلی، پیشرفت تحصیلی و … به آنها راهنمایی و کمک می‌کند. به دست آوردن این‌گونه شناخت‌ها جزء وظایف مشاور تحصیلی می‌باشد.

روانشناس تحصیلی

شروع روانشناسی تحصیلی و توجه به آن در کشورمان ایران را می‌توان بین سال های 1337 تا 1350 دانست. مشاوره دانش‌آموزان و راهنمایی آنان موضوعی بود که با برگزاری میزگرد و سمینارهای مختلف از سال 1337 مطرح شد. در این میان داشتن مشاورین انجام این کار و ایجاد زمینه تحصیلی آنان و همچنین تهیه ابزارهای مورد نیاز عنوان شد.
اقدامات متفاوتی برای دستیابی به این اهداف صورت گرفت. به عنوان مثال دوره‌های آموزشی برای تربیت روانشناس تحصیلی برگزار گردید و بعد از آن مشاورین وارد مراکز تحصیلی شده و اقدام به تشکیل پرونده تربیتی نمودند. همچنین مقاله‌های گوناگونی را در این رابطه تهیه نمودند.
از سال های 1357 طرح معلم- مشاور وارد سیستم آموزشی کشور شد که علاوه بر مشاوره، تدریس هم انجام می‌شد. بعد از مدتی طرح مربیان پرورشی عنوان شد که سبب توجه به وجود راهنمایی و مشاوره در مدارس شد. از سال 1364 به بعد مشاوره و راهنمایی دوباره وارد سیستم آموزشی کشور شد.

روانشناس تحصیلی فردی است که رفتار، شخصیت، روابط بین فردی، یادگیری و انگیزش را در دانش‌آموزان و دانشجویان به صورت حرفه‌ای مورد بررسی و سنجش قرار می‌دهد. این نوع روانشناسی میزان یادگیری آنها را مطالعه می‌نماید. در جامعه امروزی ما انواع مختلفی از روانشناسی موجود است که در روانشناسی تحصیلی علاوه بر یادگیری دانش‌آموزان و دانشجویان به مسائل عاطفی، خانوادگی و اجتماعی آنان نیز می‌پردازد. رفع مسائل و مشکلات دانش‌آموزان و دانشجویان در روانشناسی تحصیلی با استفاده از شیوه‌های گوناگون مانند پیشرفت تحصیلی، آزمون هوش و استعدادیابی، گفت‌وگو با والدین و معلمان و خود فرد و … صورت می‌گیرد.

• روانشناسی تحصیلی در مورد انتخاب رشته و راهنمایی شغلی: روانشناسی تحصیلی همواره کمک بزرگی به دانش‌آموزان در زمینه شناخت خود و ویژگی‌ها و شرایط موجود، وجود رشته‌های مختلف و شرایط جوی جامعه، برای یک انتخاب صحیح و مناسب در مورد رشته تحصیلی ایجاد می‌نماید؛ که این موضوع هم مربوط به انتخاب رشته اولیه در دوران دبیرستان و هم انتخاب رشته دانشگاهی است. روانشناس تحصیلی باید به صورت همه جانبه از ویژگی‌ها و مقررات مربوط به هر دوره تحصیلی آگاهی داشته باشد. روانشناس تحصیلی علاوه بر اینکه هوش، استعداد و علایق دانش‌آموزان را بررسی می‌نماید، اطلاعات به دست آورده را با شناخت‌هایی که از خود فرد دارد یکی کرده و با توجه به شرایط و مقررات روز دنیا تصمیم درست را اتخاذ می‌نماید.
روانشناس تحصیلی با انجام آزمون‌هایی مانند تست هوش، آزمون رغبت‌سنج، آزمون‌های سنجش استعداد و … علایق و استعداد دانش‌آموز را مورد بررسی قرار می‌دهد. همچنین ویژگی‌هایی مانند میزان بهره هوشی، نمرات تحصیلی، تعیین نقاط ضعف و قدرت در درس‌های مختلف شناسایی می‌شود. علاوه بر موارد ذکر شده خود فرد هم باید در مورد رشته مورد علاقه‌اش اطلاعات جامعی به دست آورد تا روانشناس تحصیلی بتواند بهترین راهنمایی و مشاوره را به او داشته باشد.
• روانشناسی تحصیلی برای بررسی دلایل افت تحصیلی: هستند محصلینی که گرفتار افت تحصیلی شوند. عوامل مختلفی می‌تواند باعث بروز این مسئله شود. در این میان بعضی از دانش‌آموزان به دلیل نگرانی از این افت تحصیلی به روانشناس تحصیلی مراجعه می‌نمایند، ولی در بعضی مواقع مدیر مدرسه معرف برخی از محصلین می‌باشد. روانشناس دلایل افت تحصیلی را مطالعه می‌نماید. بدین منظور سلامت جسم و روح دانش‌آموز، وضعیت و مشکلات خانوادگی و عوامل متعدد موجود در مدرسه را بررسی می‌نماید.
در این زمینه اولین اقدامی که باید صورت گیرد شناختن دلیل افت تحصیلی می‌باشد. پس از یافتن دلیل آن، روانشناس با کمک خود فرد و در برخی مواقع کمک گرفتن از خانواده و مسئولین مدرسه به رفع این مشکل می‌پردازد. در برخی مواقع با دادن راهنمایی و مشاوره به دانش‌آموز پیشرفت او پیگیری می‌شود.
مشاوره تحصیلی تفاوت چندانی با روانشناسی تحصیلی ندارد و هر دو یک هدف را دنبال می‌نمایند. با این تفاوت که روانشناسی تحصیلی جامع‌تر است.

• مشاوره تحصیلی در مورد یادگیری روش صحیح مطالعه و شیوه بهبود حافظه
هستند محصلینی که افت تحصیلی در آنها وجود ندارد ولی نیاز به یادگیری صحیح مطالب و تقویت حافظه خود دارند. بهره‌گیری از این شیوه کمک شایانی را به دانش‌آموزان می‌کند و مانع هدر رفتن زمان آنها می‌شود. مشاور تحصیلی و روانشناس تحصیلی همواره کمک می‌کنند دانش‌آموز بتواند برنامه‌ریزی صحیح برای مطالعه خود داشته باشد. همچنین با رعایت اصول یادگیری و ویژگی‌های گوناگون حافظه بهترین عملکرد را داشته باشد.

• مشاوره تحصیلی در مورد کاهش استرس امتحانات
همواره اکثر دانش‌آموزان و دانشجویان جدای از استرس قبل از امتحان نیستند. وجود این اضطراب کاملا طبیعی است و حتی گاها برای کسب نتیجه بهتر امری ضروری به شمار می‌رود؛ ولی هنگامی که این استرس از حد معمول خود فراتر رود نگران‌کننده است و می‌تواند راندمان دانش‌آموزان و دانشجویان را کاهش دهد. بدین صورت روانشناسی تحصیلی با ارائه شیوه صحیح مطالعه، افزایش قدرت حافظه و بهره‌گیری از زمان، به برطرف شدن این مشکل کمک می‌کند.
از سوی دیگر روانشناس تحصیلی و مشاور تحصیلی تلاش می‌کنند اعتماد به نفس آنان را بالا ببرند و افکار بهم ریخته آنها را اصلاح نمایند و همچنین کمک می‌کنند دانش‌آموزان و دانشجویان با تسلط بیشتری مطالعه نموده و با اعتماد به نفس کامل در سر جلسه به سوالات مورد نظر پاسخ دهند.

روانشناسی تحصیلی باید چه شرایطی داشته باشد؟

همانند دیگر روانشناسی و مشاوره‌ها، روانشناسی تحصیلی نیز باید از اتاقی به این نام در مدرسه و دانشگاه برخوردار باشد. دانش‌آموزان و دانشجویان می‌توانند به واسطه صندوق‌های موجود در این رابطه با مشاور و یا روانشناس ارتباط برقرار نمایند، و نتیجه خود را به همین طریق دریافت کنند، اما هستند کسانی که مشکلی با روبه‌رو شدن نداشته و مستقیما مسائل خود را عنوان می‌کنند و راهنمایی و مشاوره لازم را دریافت می‌نمایند.

دکتر مهدیه اسدی مقدم دارای مدرک دکتری روانشناسی ، یکی از بهترین مشاوران روانشناسی در ایران است. ایشان در زمینه های متنوع روانشناسی به خصوص مشاوره روانشناسی ازدواج، مشاوره روانشناسی کودک و  مشاوره تحصیلی فعالیت می نمایند.

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:

روانشناس تحصیلی

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

معرفی تخصص مشاوره تحصیلی و شغلی 

در عصر جدید مشاغل دیگر ارثی نیستند بلکه پیشرفت سریع دانش و تکنولوژی موجب کثرت مشاغل، تقسیم کار فراوان و جلب استعدادهای مختلف شده است. امروزه برای انجام اکثر کارها، نیاز به تحصیل  دانش و کسب مهارت می‌باشد. از این رو توجه به رابطه تحصیل و شغل اهمیت دارد.از آنجا که تحصیلات دبیرستانی و بالاتر زیرساز اشتغال آتی دانش آموزان و دانشجویان هم خواهند بود، لذا باید برمبنای گزینش های شغلی آینده برنامه ریزی و انتخاب شوند. برای انتخاب راه درست ابتدا باید در مورد آمادگی هایی که ممکن است از نظر فردی و حرفه ای ارزشمند باشند اندیشید و سپس برنامه ریزی و تصمیم گیری کرد.

تعریف مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی جریان یاری دهنده و منظمی است که به دانش آموز در انتخاب مناسب دروس، رشته و مهارت های تحصیلی کمک می‌کند تا سازگاری مطلوب را کسب کند.

تعریف مشاوره شغلی

مشاوره شغلی نوعی دیگر از مشاوره است، که بدان وسیله به فرد کمک می‌شود تا بر اساس شناخت استعدادها، محدودیت ها و نیز امکانات شغلی جامعه بتواند شغل مناسبی را پیدا کند.

رابطه مشاوره شغلی با مشاوره تحصیلی

هر گونه راهنمایی شغلی باید بر مبنای وضع تحصیلی فرد انجام گیرد.

مشاوره تحصیلی پایه و اساس محکمی برای مشاوره شغلی محسوب می‌شود.

چرا انتخاب شغل مناسب و رضایت شغلی از اهمیت خاص برخوردار است؟

فالمن و آرنولد رضایت شغلی را مجموعه گرایش های مثبت افراد نسبت به شغل دانسته و معتقدند وقتی گفته می‌شود یک فرد از شغل خود رضایت بالایی دارد، در حقیقت منظور این است كه وی بطور كلی به میزان زیاد شغل خود را دوست دارد و توانسته است از طریق شغلش نیازهای خویش را تأمین نماید و در نتیجه احساسات مثبتی نسبت به آن دارد.

رضایت شغلی از جمله عوامل مهمی است كه باید در توسعه اقتصادی مورد توجه دقیق قرار گیرد. هر فردی كوشش می‌كند شغلی را انتخاب نماید كه علاوه بر تأمین نیازهای مادی از نظر روانی نیز او را ارضاء نماید، به همین دلیل بررسی خصوصیات فردی افراد ضروری به نظر می‌رسد. در غیر اینصورت به كار گرفتن افراد در مشاغلی كه به آن علاقمند نیستند یا توانایی و استعداد انجام آن را ندارند، علاوه بر كاهش بهره‌ وری و كارایی موجب از دست رفتن نیروی انسانی می‌شود.

اکثر سازمان ها برای رضایت کارکنان تلاش می‌کنند، اما همه به آن دست نیافتند. به همین دلیل برای متخصصان منابع انسانی مهم است که در مورد عواملی که می‌تواند رضایت کارکنان را افزایش دهد، و چگونگی حصول به موفقیت کلی در شرکت، بیشتر بدانند. شکی نیست که کارکنان منبع شماره یک سازمان هستند. نگهداری شادی کارکنان کمک می‌کند که:

گردش مالی کمتر:

گردش مالی کارکنان یکی از بالاترین هزینه های مربوط به بخش منابع انسانی می باشد. رضایت کارکنان کمک می‌کند تا یک محیط بهتر ایجاد شود و با کارآمدی و ارتقا کیفیت کار به نحوی آسان تر در هزینه ها صرفه جویی شود. کارکنان راضی به احتمال کمتری کار خود را ترک می‌کنند.

 بهره وری بالاتر:

صرف نظر از عنوان شغلی و پرداخت حقوق، كاركنانی كه رضایت شغلی دارند، تمایل بیشتر و بهره وری بالاتری دارند.

افزایش سود:

نگهداری کارکنان با ایمنی و رضایت می‌تواند منجر به فروش بیشتر، هزینه های پایین تر و خط مشی قوی تر شود.

وفاداری:

هنگامی که کارکنان احساس می‌کنند که شرکت به بهترین وجه علاقه مند است از کارمندان خود حمایت کند. برای رسیدن به اهداف سخت تر کار می‌کنند. و ممکن است همکاران دیگر را نیز به این امر تشویق کنند.

پیامدهای ناشی از انتخاب نادرست شغل و نارضایتی شغلی:

اهمیت و ضرورت مراجعه به مشاوره تحصیلی شغلی

عواملی كه لزوم راهنمایی و مشاوره شغلی را در عصر حاضر اجتناب ناپذیر می‌كنند بروز دو پدیده توسعه شهر نشینی و پیشرفت تكنولوژی است. شهرنشینی، تنوع و تقسیم مشاغل را باعث شده است و پیشرفت تكنولوژی نقش تخصص را در احراز شغل برجسته كرده است.

دکتر لیلا شمس نژاد 

علی نیک سرشت 

بیشتر

محمد برزگری 

سروش علیمردانی 

روانشناس تحصیلی

بهروز محمودی 

لیلا فرج نیا 

دکتر محمدجواد احمدی زاده 

دکتر شهناز محمدی 

آرمان عرب 

سینا تهرانی 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

مشاوره روانشناسی تحصیلی

ما همواره در ارائه قیمت‌های منصفانه به کاربران تلاش می‌کنیم و تعداد بالای درخواست خدمات، حضور تعداد قابل قبولی از متخصصین ماهر و متعهد فعال در آچاره و انجام موفقیت آمیز بسیاری از این سفارش‌ها، گواه خوبی بر این ادعاست.

متخصص فعال

روانشناس تحصیلی

درخواست مشتری

پیشنهاد متخصص

در هر ساعت از شبانه‌روز آچاره از طریق وبسایت و اپلیکیشن در دسترس شماست.

پشتیبانی آچاره در تمامی مراحل سفارش و انجام کار در کنار شماست.

ما برای آسودگی شما، متخصصین را از چند طریق تایید صلاحیت می‌کنیم.

آچاره کمک می‌کند شما سرویس مورد نیازتان را با قیمت مناسب دریافت نمایید.

آچــاره ایـن امـکان را به کـاربران خود می‌دهد تا هـر خـدمتی را که به آن نیاز دارند، از طریق وبسایت و اپلیکیشن به سهولت و در هـر سـاعتی از شبانه‌روز سـفارش دهند. نـیروهــای خــدماتی برای جلب اعتماد شما دارای گـواهی عــدم سـوء پـیشینه، بیمه، احراز هویت، مدارک فنی و سفته نزد آچاره هستند و از فیلترهای تأیید صلاحیت ما عبور کرده‌اند.

در خــبرنـامه آچـــاره عـضـــو شـوید و زودتـــر از هــمه از تخفیف‌های ویـژه ما باخــبر شوید. قطعا ما هم مثـل شما از اسپم بیزاریم!

سعادت آباد، انتهای بلوار دریا، بلوار نورانی، خیابان فخارمقدم، نرسیده به بوستان دوم، پلاک ۲۴، طبقه ۱

آچاره را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

حقوق مادی و معنوی این سرویس (وب سایت و اپلیکیشن های موبایل) متعلق به ساناگستر سبز (آچاره) است.

اپ آچـاره را دانلـود کنید!

ثبت اولین سفارش با ۱۰,۰۰۰ تومان تخفیف

برای داشتن بهترین مشاور تحصیلی و راهکارهای موفقیت آمیز در کنکور، کلینیک روانشناسی انتخاب نو را هم قدم لحظات خود بدانید

روند مشاوره ی تحصیلی و مشاوره ی کنکور در کلینیک انتخاب نو:

به جرات می توانیم ادعا کنیم  بهترین مشاوره تحصیلی و بهترین برنامه ریزی درسی را می توانید از ما بخواهید زیرا اهداف ما برای یک برنامه ریزی تحصیلی مناسب فقط مبحث درسی را دربر نمی گیرد ما در کنار شیوه صحیح مطالعه و راهکارهای مفید درسی میزان اضطراب ، سطح برانگیختگی و عملکرد شما را بررسی خواهیم کرد.

چگونگی این بررسی به این صورت است که افت تحصیلی شما به مسائل زیادی می تواند مربوط باشد که ممکن است در کنار مشاور تحصیلی از مشاورفردی و خانواده درمان هم استفاده کنید .و یا سطح بالای استرس و اضطراب باعث می شود کیفیت عملکرد شما  به طور چشمگیری کاهش یابد ،حتی استرس باعث میشود تلاش و پشتکار لازم را نداشته و پذیرای شکست شده که این منجر به عقب نشینی می شود از مسائل مهم دیگری که در کلینیک روانشناسی انتخاب نو بررسی می شود میزان سطح انگیزه و علاقه ی فرد است که بی شک علاقه ی زیاد می تواند پشت کار و توانایی های شما را در مسیر مشخصی به اهداف نزدیک کرده و بهترین نتیجه را رقم بزند.مرحله ی اول سبب شناسی و شناخت توانایی را شامل میشود که شما از طریق تست هوش و آزمون های رغبت سنج و سنجش استعداد به لایه های زیرینی از توانایی ها و شناخت خود می رسید که در کنار مشاور تحصیلی خود می توانید گام به گام به اهدا فتان نزدیک تر شده و در کمترین زمان بالاترین بازده را داشته باشید .اما کار مشاوران تحصیلی ما به همین مرحله ختم نمی شود آموزش های تخصصی در زمینه تحصیل ،اعتماد به نفس ،کنترل استرس و اضطراب و تکنیک های مطالعه ی درست و مناسب را  نیز به شما آموزش خواهند داد

 

روانشناس تحصیلی

تجربه ثابت کرده است اگر شما یک برنامه ریزی درسی مداوم و معقول نداشته باشید به احتمال قوی بعد از گذشت چند ماه انرژی خود را از دست داده و با افت تحصیلی و یا در مقوله ی کنکور سیر نزولی خواهید داشت

ما در کنار پیشرفت و موفقیت تحصیلی سلامت روان و جسم شما را هم تضمین خواهیم کرد و بهترین مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی را به شما معرفی خواهیم کرد

معرفی زمینه های مشاوره تحصیلی:

مشاور تحصیلی می تواند در زمینه های انتخاب رشته ، پشتیبانی درسی ، راهنمایی درسی و برنامه ریزی تحصیلی ، روش صحیح مطالعه ، کاهش اضطراب امتحان و کنکور ، بررسی افت تحصیلی ، پیشرفت تحصیلی باشد.

مشاور تحصیلی خوب چه ویژگی هایی دارد؟

تسلط بر مسائل انگیزشی و توانمند سازی افراد

تسلط بر راهکارهای مربوط به حافظه و تقویت آن

پیگیری و پشتیبانی درسی در برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت

شناخت استعدادها و راه های موفقیت در زمینه ی استعداد

تقویت اعتماد به نفس و کنترل اضطراب و استرس

آموزش تصمیم گیری ، انتخاب و مسئولیت پذیری

 

 سرزنش و مقایسه را کنار بگذارید

پژوهش های اخیر ثابت می کند  داشتن ضریب هوشی  بالا برای رسیدن به موفقیت فقط می تواند قسمتی از آن را دربر بگیرد چه بسا ما افراد بسیار زیادی را در طول تاریخ می شناسیم که از ضریب هوشی متوسط برخوردارند  و از افراد سرشناس به حساب می آیند ،پس سرزنش کردن را تمام کنید فرزند خود را به هیچ عنوان با اطرافیانش مقایسه نکنید و برچسب زدن بچه ی زرنگ  ، بچه ی تنبل را فراموش کنید .

  

به گفته ی روانشناسان متخصص در زمینه ی تحصیل هر آدمی از توانایی بالقوه  و استعداد خاصی برخوردار است که کافیست به موقع و درست به شناخت و تقویت آن بپردازیم.

می توان گفت یک مشاور تحصیلی خوب در اصل باید یک مشاور روانشناس ماهر باشد زیرا شناسایی توانایی و تقویت استعداد های فردی مبحث و مرحله ی مهمی است که ما در مرکز روانشناسی انتخاب نو به تمامی این ابعاد می پردازیم

تهران، خیابان دولت، بلوار کاوه، نبش اخلاقی غربی، پلاک29، واحد6، طبقه سوم – ساعت کاری: 9صبح تا 10شب

اکثر افراد در زبان عامیانه واژه های روانشناس و مشاور را به جای هم به کار می برند. در صورتی که این دو، رشته های تحصیلی مجزایی هستند و با هم تفاوت دارند. در این مطلب سعی دارم به طور مختصر و مفید به این سؤال پاسخ دهم که «تفاوت روانشناس و مشاور چیست؟».

فهرست مطالب مقاله

کار مشاور، استفاده از فنون علم روانشناسی برای کمک به افراد در انتخابها و تصمیم ­گیری های آنها در مراحل مختلف زندگی از جمله تحصیل (مشاورۀ تحصیلی)، کار (مشاورۀ شغلی) و ازدواج (مشاورۀ خانواده) است. وظیفۀ وی، حل مشکلات و چالش های پیچیدۀ روانی مراجع نیست بلکه بیشتر به پیشگیری و بهبود زندگی افراد سالم کمک میکند و به آنها در راستای نیازهایشان مشاوره می دهد.

بنابراین در صورتی که مراجعی به اختلال روانی (مانند اضطراب، افسردگی و …) مبتلا باشد مشاور نمی تواند به وی کمک کند و باید اختلال او توسط روانشناس و یا در صورت نیاز روانپزشک درمان شود. مشاور می تواند به دانش آموزی که نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارد، مشاورۀ تحصیلی دهد یا به دانشجویی که نمی داند چه رشته و شغلی را انتخاب کند، مشاورۀ شغلی دهد و همچنین می تواند به زوجی که با هم مشکل و اختلاف دارند مشاورۀ ازدواج دهد. اما در صورتی که مراجع اختلال روانی داشته باشد باید او را به روانشناس یا روانپزشک ارجاع دهد.

پیشنهاد می کنم این مطلب را هم بخوانید: تفاوت روانشناس و روانپزشک چیست؟ 

روانشناس تحصیلی

به طور خلاصه باید گفت اگر به راهنمایی و مشاوره دربارۀ یک موضوع مشخص _ بدون وجود مشکلات جدی در حال حاضر و گذشتۀ خود _  نیاز دارید، می توانید از مشاور کمک بگیرید. اما اگر مشکلی دارید که تا حدی جدی است و یا در گذشته هم کم و بیش وجود داشته و یا چندین مسأله و مشکل مختلف دارید، بهتر است به روانشناس مراجعه کنید.

به عبارت دیگر اگر زندگی عادی شما تحت تأثیر مشکل یا مشکلاتی قرار گرفته بهتر است به روانشناس مراجعه کنید اما اگر در روند زندگی عادی شما مشکلی وجود ندارد و فقط به دنبال حل یک مسألۀ جزئی هستید، مشاور می تواند به شما کمک کند.

در این مطلب سعی کردم به طور مختصر به این سؤال پاسخ دهم که تفاوت روانشناس و مشاور چیست؟ و همانطور که گفته شد روانشناس در حل مشکلات جدی تر و اختلالات روانشناختی و مشاور در کمک به فرد در تصمیم گیری تبحر بیشتری دارد. البته هر دو رشته با هم همپوشی دارند و دروس مشترک زیادی در طول تحصیل دارند.

همپوشی این دو رشته به خصوص در کشور ما بیشتر به چشم می آید و فعالیت ها و پذیرش مراجع از طرف آن ها تفاوت زیادی با هم  ندارد. دو عنوان مشاور و روانشناس هم معمولاً به جای هم به کار برده می شوند! (هر چند چنین کاربردی غیر حرفه ای و غیر علمی است).

در انتها در صورتی که نیازمند به کمک حرفه ای هستید برای آن که بتوانید به فرد مناسبی مراجعه کنید، در انتخاب خود به تفاوت روانشناس و مشاور و تفاوت روانشناس و روانپزشک توجه کنید و پیشنهاد می کنم مقالۀ «ویژگی های یک روانشناس خوب» را مطالعه نیز فرمایید. در صورتی که درباره این مطلب سؤالی داشتید می توانید در بخش کامنت های همین مقاله مطرح کنید.

با سلام چطور میتونم در مورد مسائل خانوادگی مشاوره تلفنی بگیرم ؟

سلام لطفا به شماره تماسی که در بخش تماس با ذکر شده پیام بدید.

با سلام آیا یک فرد راهنما در درگروه 12قدم می تواند به خانم یک فرد معتاد روش‌هایی رابدهد که موجب کدورت ودعوای او با همسرش شود مثال:آیا صبح همسرم را که کارمند است از خواب بیدار کنم. آیا اگر سوالی در مورداینکه ساعت کلاس فرزندم کی تمام می شودازطرف شوهر پرسیده شود. جواب دهم. یا بروم برای خانه نان بگیرم. وعجیب جواب راهنما می باشد. سوال اول: خیر سوال دوم: بله جواب سوال سوم خیلی عجیبه:وانمود کن مریضی ونرو وبدتر آنکه بعداز 20سال زندگی همسرم را واداریابهتر بگویم راهنمایی کنه که به شوهرت دروغ بگو لطفا بمن کمک کنید تا بفهمم البته موقعیت شغلی واقتصادی خوبی دارم کارمند بانک هستم والبته وقتی به راهنما معترض شدم تهدیدم کرده که به حراست بانک میگه

سلام و درود بر شما، اگه شرایط اینطور که شما می فرمایید هست مسلما نباید چنین کاری بکند و اجازه مشاوره دادن به ویزه به صورت تخصصی را ندارن

مشاوره تلفنی به نظرم خیلی مناسب نیست

بستگی به نوع مشکل داره نمی تونیم به طور مطلق بگیم مناسب نیست. برخی از مشکلات را میشه با مشاوره تلفنی، برخی را با ترکیب مشاوره تلفنی و حضوری و برخی زا فقط با مشاوره حضوری میشه درمان کرد

چرا مناسب نیست؟ مختصرا توضیح میدم در صورت نیاز حضورا خدمت اقای دکتر میرسم

سلام، راستش من یه نوجوان هستم و نمی تونم تماس تلفنی برقرار کنم،توانایی پرداخت هزینه ای رو هم ندارم، ولی حالم خیلی خرابه، کمک لازم دارم

درود بر شما دوست عزیز چه مشکلی دارید؟

خب نمیشه یه صورت خصوصی درباره اش صحبت کنم؟

به ایمیلی که در بخش تماس با ما هست ارسال کنید.

سلام ممنون ازمطالب خوبتون۲۴سالمه مشکل خیلی جدی در زندگی ندارم خداروشکر پدرومادرم سالم هستن ولی بامادرم رابطه خوبی ندارم احساس بی ارزش بودن میکنم حالم خیلی خرابه نمیدونم باعث بی انگیزگیم و ناامیدیم این مسئله هست یانه ولی حتی برای فردای خودمم برنامه ندارم نمیتونم خوشحال باشم هیچ کاری رو درست انجام نمیدم مثل درس خوندن حس میکنم زندگیم نباتی شده وانقدر بد که درکلمات نمیگنجن…نمیدونم اصلا یه روز حالم خوب میشه یانه ولی نیازدارم تاباکسی حرف بزنم وخودموخالی کنم اطرافیانم نمیتونن بهم کمک کنن.بین رفتن پیش روانشناس بالینی و روانپزشک سردرگمم.ازطرفی ازدارو درمانی خوشم نمیاد چون چیزایی که نیاز دارم روانی و روحیه..خواهش میکنم راهنمایی کنیدباتوجه به چیزایی که گفتم کدوم مناسبه برام.متشکرم

سلام و درود بر شما، با توجه به توضیحات تون بهتره به روانشناس مراجعه کنید با روان درمانی مشکل شما قابل حل هست.

باسلام من مدتی پیش به علت خواندن کتاب هایی خاص ورفتن به یک سری جلسات ادبی و شعرخوانی وبودن درکنار انسان هایی دچار احساسات متفاوت وبسیار جدی تروزیباتری نسبت به زندگی شدم وعلاقه ی خاصی به محیط انجا پیداکردم واین درست هم زمان شد با شخص موردعلاقه و انتخابی نامزدم در زندگی و تاتوانستم این دو دنیارا به هم گره زدم وبا انها زندگی کردم حال نامزد انتخابی اینده ام رفته است وازدواج کرده است وحالا من نمی دانم با بند دوم این گره که حالا رفته وازدواج کرده وپاره شده است چه کارکنم وبا این دنیای به وجود امده از دنیای شعر و ادبی چگونه شخص دیگری را برای زندگی اینده ام امتخاب کنم و اصلا حال به این دنیای فعلی ام چگونه ادامه دهم خواهش میکنم کمکم کنید توروخدا ممنون میشم ازشما

سلام و درود بر شما، اگه درست متوجه شده باشم در حال حاضر این جلسات یادآور خاطرات اون فرد برای شماست و این شما را آزار میده به عبارت دیگه شما نسبت به حال و هوای این جلسات و آشنایی با اون فرد شرطی شدید. بهتره برای مدتی جلسات را شرکت نکنید تا تادعی که بین اون فرد و این جلسات هست کمتر بشه و بعد از اون جلسات را ادامه بدید اما اگر شرکت در جلسات براتون اهمیت زیادی داره و می خواهید در جلسات شرکت کنید از روش های کنترل استفاده کنید

ببخشید پس جواب مشاوره ی من چه شد ؟

ممنون

با سلام منظور شما دقیقا این بود؟! که مسائل سطحی به مشاور مراجعه کنید و اگر نیاز به تحلیل داشت به روانشناس مراجعه کنید؟!!!! روانشناسی را خیلی گسترده و مشاوره را محدود به مسائل سطحی کردید،جهت اطلاع عرض کنم که به کسی که به مشاور مراجعه میکند مراجع میگویند ولی به کسی که به روانشناس مراجعه میکند بیمار روانی میگویند و این اصلی ترین تفاوت مشاور و روانشناس میباشد که گویای این است که حوزه کاری مشاوران شامل تمامی افراد بهنجار جامعه و مسائل آنها میباشد و حتی اختلالات رفتاری و اختلالات روانی خفيف را هم شامل میشود(افسردگی و اضطراب و…)ولی حوزه کار روانشناسان فقط بیماران روانی و در بیمارستان های روانپزشکی میباشد. لطفاً اطلاعات اشتباه به مردم ندهید

سلام و درود به شما دوست عزیز؛ شما نظرتون را با کمی خشم مطرح کردید. اتفاقا منظور من جمله اول شما نبود. نمی دونم این فرض را از کجا آوردید که حوزه کار روانشناسان فقط در بیمارستان های روانپزشکی است. به نظر شما فردی که مبتلا به وسواس است باید به چه کسی مراجعه کند؟ چون نه نیاز به بستری شدن دارد و نه به قول شما اختلال روانی خفیف است که مشاور بتواند به او کمک کند؟ و یا فردی که مبتلا به هراس اجتماعی شدید است چه اقدامی باید انجام دهد، به نظرتون باید در بیمارستان بستری بشه چون طبق فرض شما مشاوره نمی تونه اون را درمان کنه و روانشناس هم که فقط باید در بیمارستان روانپزشکی کار کنه. سئوال بعدی اینکه فردی رشته اش مشاوره شغلی است به نظرتون در چه حوزه ای باید کار کند؟ آیا می تواند اختلالات روانشناختی را درمان کند؟ مضاف بر این در پارگراف آخر توضیح دادم که در کشور ما چندان مرزبندی های مشخصی برای تخصص های مختلف وجود ندارد.

سلام آیا تحصیل در رشته روانشناسی به عنوان مکمل رشته آموزش زبان انگلیسی مفید است؟

سلام و درود برشما بستگی به هدف شما از خواندن این دو رشته داره. اگه هدف تون ترجمه متون روانشناس هست بله مفیده

خیر، هدف مشاوره تحصیلی به زبان آموزان رشته زبان انگلیسی هست. در این صورت، آیا تحصیل در این رشته مفید خواهد بود؟

با این شرایط تحصیل در رشته روانشناسی کمک چندانی بهتون نمی کنه. بهتره به صورت خودخوان مطالعات روانشناسی داشته باشید.

سلام من وراهنمای ومشاوره خوندم برای شرکت در استخدامی شرکت های خصوصی باید عنوان .روانشناس ومشاور وبزنم .یا مشاور تحصیلی س لطفا سریع جواب بدین

سلام و درود بر شما رشته تحصیلی خودتون را مشاوره بنویسید

سلام دکتر بهشتیان من میخواستم در رشته علم انسانی ادامه تحصیل بدم و دکتر روانشناس بشم همکلاسی های خودم میگن که کسی که روانشناسی بخونه نمی تونه دکتر بشه ومعلم و مشاور برای مدارس میشه و فقط نیاز هست که چها ر سال درس بخونه ونیازی نیست به اینک کارشناسی ارشد بگیر لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید. با تشکر

سلام و درود بر شما شما در دانشگاه می تونید رشته روانشناسی را در دانشگاه انتخاب کنید و در صورت داشتن کارشناسی ارشد یا دکتری می تونید مجوز درمان بگیرید. در رشته روانشناسی هم مثل اکثر رشته ها می تونید تا دکتری ادامه تحصیل بدید و هیچ مانعی وجود نداره

سلام دکتر .من به یک روانشناس نیاز دارم.لطفا کمکم کنید.ممنون

سلام روز بخیر لطفا با شماره 09109105010 هماهنگ کنید

اقای دکتر لطفا ادرس ارتباطی رو به ایمیلم بفرستید.شماره اگر مقدور هست .

روانشناس تحصیلی

اقای دکتر من در شروع زندگی با همسرم به مشکل روحی برخوردم من ایمیل یا شماره ای از جناب عالی ندارم.اگر لازم دونستید حضوری هم خدمت میرسم.باتشکر

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما بزرگ‌وار. بنده درحال آماده کردن یک فیلمنامه هستم و برای کامل کردنش احتیاج به یک گفت و گو و پرسیدن چند سوال از شما دارم. حالا این گفت و گو می‌تونه همینجا تلگرامی باشه یا حتی تلفنی، هر طور که برای شما راحت‌تر است. خوشحال میشم که بابت این موضوع به بنده کمک کنید. با احترام. سید ایمان اکرمی

درود بر شما لطفا با خانم سالاری هماهنگ کنید. 09109105010

سه لام، ببخشید مشاور روانشناختی همون روانشناس میشه، درسته؟

درود بر شما دوست عزیز تقریبا بله افرادی که روانشناسی خوندن یا همون روانشناسان کارهای مختلفی می تونن انجام بدن که یکی از اونها مشاوره رواشناسی هست. البته فقط روانشناسی می تونه مشاوره روانشناسی بده که در شاخه بالینی تحصیل کرده باشه و از سازمان نظام روانشناسی پروانه کار داشته باشه.

سلام وقت بخیر بنده میخوام در زمینه روانشناسی ادامه تحصیل بدهم سوالی داشتم من دوست دارم در زمینه کمک به خانواده ها و کسانی که جدا میشوند و… اگر روانشناسی بالینی انتخاب کنم ایا میتوانم مشاوره هم دهم؟یاخیر

باسلام خدمت شما من میخوام یه رشته کامل و جامعشو شروع کنم که بیشتر مسایل در بر بگیره و بالینی انتخاب کردم و میخوام مشاوره هم بدم در زمینه های زناشویی و اخلاقی و غیره ایا رشته ی بالینی امکان مشاوره در این زمینه هارا میدهد؟

درود بر شما دوست عزیز بله بهترین انتخاب همین رشته بالینی هست

برای بار بعدی ارسال نظر نام، ایمیل، و وب سایت من را در این مرورگر ذخیره کن.

تلفن : 10 50 910 0910  ، 22859193آدرس: شریعتی – بالاتر از ظفر – جنب مجتمع نگین ظفر – beheshtiyan.ir@gmail.comسایر سایت هاکلینیک هیپنوتیزمکلینیک ازدواج

دکتر محمد بهشتیان روانشناس ، روان درمانگر ، پژوهشگر ، مدرس و هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی است. وی عضو انجمن روان تحلیلی و هیپنوتراپی آمریکاست. حدودا ۲ دهه است که در حوزه روان درمانی تحلیلی و هیپنوتیزم درمانی فعالیت می کند. وی دستگاه BWS (ویژه هیپنوتیزم سریع) را در سال ۱۳۸۱ اختراع و پژوهشی درباره اثربخشی این دستگاه در مقایسه با روش های معمول درمانی انجام داد. وی تا کنون بیش از ۴۰ عنوان کتاب تالیف و ترجمه کرده است. بیش از 10 سال است که به تربیت روان درمانگر (درمان های تحلیلی) و هیپنوتیزم درمانگر مشغول است. رویکرد درمانی و پژوهشی مورد علاقه وی هیپنوتیزم درمانی تحلیلی (HA) و رویکردهای تحلیلی (MBT , ISTDP, TFP) است.

برای مشاهده رزومه کامل ایشان اینجا را کلیک کنید


مشاورۀ تحصیلیDownloads-icon


مشاورۀ شغلیDownloads-icon


مشاورۀ خانوادهDownloads-icon

خدمات روانشناسی، توانمندی فردی، مشاوره کنکوری و تحصیلی، انتخاب رشته، هدایت شغلی

مشاوره رابطه ای است بین دو فرد که در آن، یک نفر می کوشد تا دیگری را درک و در حل مسائل سازگاری و انطباقی کمک نماید. زمینه ی مشاوره و این تطبیق، بیشتر شامل مشاوره‌ی تحصیلی، مهارت های زندگی ، مشاوره‌ی حرفه ای و اجتماعی و نظایر آنهاست که معمولا هر فردی از دوران ابتدایی بلوغ تا سنین میان سالی بسته به نوع زندگی و فعالیت و محیط خویش بارها و بارها نیاز شدید آن را احساس می نماید.

شاید اولین و مهمترین تصمیم گیری در زندگی اجتماعی و حرفه ای هر فرد انتخاب رشته تحصیلی و رشته دانشگاهی باشد، چرا که بسیاری مواقع موفقیت در آینده‌ی شغلی، جایگاه اجتماعی و … در گرو این انتخاب قرار دارد. بی شک انتخاب صحیح و بر اساس هویت و ویژگی های شخصیتی فرد نیازمند مشاور‌ی حرفه ای می باشد.

افت تحصیلی از جمله موارد شایع در سالهای آخر دبستان و بسیار شدیدتر در دوران دبیرستان می باشد که کم و بیش اکثر دانش آموزان به دلایل مختلف به صورت سطحی و یا حاد تجربه‌ی آن را خواهند داشت. برخی از این دانش آموزان خود به مشاوره تحصیلی …

بسیاری اوقات نمی‌دانیم به واقع بهره وری فرزندمان از زمان مطالعه اش می بایست چقدر باشد و یا برایمان مهم است که فرآیند یادگیری برای او می بایست چه میزان باشد و یا خود دانش‌آموز حس خوشاین و رضایتمندی از نتایج مطالعه ی خویش ندارد. برخی از دانش آموزان با وجود اینکه افت تحصیلی …

روانشناس تحصیلی

جلسه امتحان و یا قبل از آن همیشه درجاتی از اضطراب را دارا هستند. داشتن مقداری اضطراب در شرایط امتحانی کاملا طبیعی و حتی ضروریست. چون موجب بالا نگه داشته شدن سطح انگیختگی فرد شده و عملکرد او را بهبود می‌بخشد. اما در صورتیکه میزان این اضطراب از حد طبیعی بالاتر برود …

نیاز اولیه هر انسانی در اجتماع ارتباط با دیگر همنوعان خود می باشد و چه بسیار اتفاقات خوشایندی که می توانسته برای ما سرنوشتی متفاوت رقم بزند ولی به دلیل عدم توانایی در برقراری ارتباط موثر از آن موهبت و موقعیت بازمانده‌ایم. با توجه با این موضوع مهم که ارتباط موثر در …

بدو تولد تا لحظه‌ی وداع با دنیا همه‌ی انسانها در کنار خانواده و در ارتباط با مسائل عاطفی و تعاملات خانوادگی هستند … انسان موجودی اجتماعی است و مسلما هیچ گاه توان تفکر در مورد طرد شدن از سوی اجتماع خود را ندارد و متاسفانه بسیاری اوقات ما به دلیل اشتباهتمان در ارتباط با خانواده و عدم تعامل صحیح …

ادامه مطلب

ادامه مطلب

ادامه مطلب

ادامه مطلب

صحبت با دکتر پدرام باعث تغییر در بعضی از باورهای اشتباهی که تا به امروز حتی بهشون فکر هم نکرده بودم شد و از این بابت بسیار خوش حالم و تاثیرشو هر روز در زندگیم بیشتر میبینم

وقتی هدفم رو گم کردم و هدف جایگزینی براش نداشتم با خودم فکر می کردم به بن بست رسیدم اما اینطور نبود و نشد .با کمک دکتر پدرام نیمه دوم زندگیم رو با یک هدف نو و عاقلانه شروع کردم

دکتر پدرام مثل یک دوست واقعی باهام صحبت کرد ، مثل یک برادر بزرگتر، دلسوزانه راهنماییم کرد و مثل یک مربی برای من حامی شد . ممنونم دکتر پدرام

فکر میکردم یک مشاور خوب میتونه مسیر زندگیم رو عوض کنه… ولی تجربه ش رو نداشتم، شاید ‌آشنایی خیلی اتفاقی با دکتر پدرام یکی از بهترین تجربه های زندگیم بود و لذت جلسات مشاوره و البته به قول خودشون “گپ و گفت های دوستانه” رو هیچ وقت فراموش نمیکنم.

به نظر من هر کسی لازم داره با یک نفر مشورت کنه ، حرفشو بزنه ، در و دل کنه و ازش راهنمایی بخواد اما این فرد باید از هر لحاظ قابل اطمینان باشه و چه کسی از دکتر پدرام بهتر

همیشه به تصمیم گیری هام تردید داشتم و این که یک تصمیم قاطع بگیرم حتی در یک کار معمولی خیلی برام سخت بود که با مشاوره های خوب دکتر پدرام و آنالیز درستی که از بنده گرفتن این موضوع برای همیشه بسته شد

همیشه میگفتم نمیتونم درس بخونم و اصلا استعدادش رو ندارم تا اینکه خواهرم من رو با دکتر آشنا کرد، روش های حرفه ای مطالعه و با حمایت که برای من داشت بهم یاد داد که چقدر توانمندم و واقعا میتونم یک قدرتمند واقعی بشم و توانمندی ها و استعدادهام رو نشونم داد..

دکترپدرام همیشه برام مثه یه رفیق میمونه همیشه و هرموقع که به مشکلی برخورد می‌کنم چه در زمینه درسی و چه مسائل شخصی همیشه در دسترس هستن و راهنمایی‌م می‌کنن و یه راه‌حل بهم پیشنهاد میدن که واقعا از پیشنهاداتشون و انجام دادن اونا لذت می‌برم چون واقعا کاربردی هستش و تا حالا تغییرات زیادی توو زندگیم ایجاد کردن.

برای دریافت مشاوره و تعیین وقت حضوری از راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید .

۰۲۱-۲۲۶۹۱۰۱۰

@Pedram24

info[@]dr-pedram.com

@drpedramorg

drpedramorg

Parvaz99.ir

مشاوره ی تحصیلی به جهت نقش مهمی که در موفقیت یا شکست دانش آموزان و دانشجویان در مسیر تحصیلی و شغلی خود ایفا می کند از اهمیت بسیار بالایی در نزد والدین و فرزندانشان برخوردار است .

بطور کلی وظیفه ی مشاور تحصیلی عبارت است از :

هدایت تحصیلی ، آموزش مهارت های مطالعه و یادگیری ، حل مشکل افت تحصیلی ، استرس و اضطراب امتحانات ، رفع رفتارهای نابهنجار ، ارائه راهکار برای حل مشکلات روحی و روانی و در نهایت هموار کردن مسیر دانش آموزان برای موفقیت در تحصیلات بویژه قبولی در رشته ی مورد علاقه در دانشگاههای خوب کشور .
از طریق مشاوره تحصیلی می توان توانایی ها و نیز محدودیت های دانش آموزان را شناخت و از امکانات موجود حداکثر استفاده را به عمل آورد . مشاور تحصیلی می تواند با شناسایی دقیق استعدادها و توانایی های دانش آموزان آنها را به سوی رشته تحصیلی مناسب راهنمایی کند . مشاور تحصیلی با همکاری معلم، خانواده و مسئولان مدرسه می‎تواند دانش‎آموزان را در جهت رفع مشکلات تحصیلی، خانوادگی و روانی و تأمین ثبات عاطفی یاری داده و در نهایت، نیل به اهداف آموزش و پرورش را محقق سازد.مشاور تحصیلی با دانش ؛ با شناسایی نقاط ضعف و قوت دانش آموزان به آنها برای استفاده ی هرچه بهتر از توانایی های بالقوه شان کمک می کند . او همچنین با آموزش مهارت های مطالعه و یادگیری ، روش های برنامه ریزی درسی، ارائه راهکارهایی برای غلبه بر افت تحصیلی ، استرس و اضطراب امتحانات و حتی کمک به انجام یک انتخاب رشته صحیح و منطقی ؛ زمینه لازم برای موفقیت تحصیلی و شغلی دانش آموزان و حتی دانشجویان را فراهم می سازد.
بدون شک مشاور تحصیلی بدون توجه به خانواده ی دانش آموز و دانشجو موفقیت چندانی در امر مشاوره دانش آموزان خود کسب نخواهد کرد. خانواده و والدین نقش بسزایی در پیدایش افت تحصیلی یا موفقیت تحصیلی و شغلی آنها دارند. خانواده سرعت دانش آموز را در رسیدن به اهداف تحصیلی تنظیم می‌کند. خانواده‌های بدون انگیزه ، بدون اطلاع و غیر فعال موجب کاهش سرعت دانش آموزان با استعداد می‌شوند . از اینرو در فرآیند مشاوره تحصیلی ، لزوم انجام مشاوره با والدین اهمیت خاصی پیدا می‌کند . مشاور تحصیلی خانواده را از ویژگی ها و استعدادهای کمتر دیده شده ی فرزندشان آگاه می سازد و مهارت های لازم برای موفقیت او را به آنها می آموزد. مشاور همچنین به حل مسائل و مشکلات درون خانوادگی که می تواند باعث بروز افت تحصیلی دانش آموز شود، کمک بسزایی میکند .

طراحی سایت و سئو توسط لیزارد وب

©  تمامی حقوق این سایت متعلق به خانم راهیل هنری است و هرگونه استفاده از مطالب ، تصاویر ، فیلم ها فقط با اجازه کتبی و رسمی از راهیل هنری میسر است؛ در غیر این صورت پیگرد قانونی دارد .

کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره تحصیلی و کنکور درس زندگی می باشد

روانشناس تحصیلی
روانشناس تحصیلی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *