مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

 
helpkade
مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت
مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

فهرست عناوین

کارشناسان ما در موسسه حقوقی ذهن ناب مهیای ارائه مشاوره رایگان ثبت شرکت، مشاوره تلفنی ثبت شرکت ،مشاوره آنلاین ثبت شرکت ومشاوره رایگان ثبت تغییرات شرکت ، به شما عزیزان می باشند .

اشخاصی که قصد به ثبت رساندن شرکتی را دارند باید توجه داشته باشند که پیش از به ثبت رسیدن یک شرکت ، باید مراحل زیادی سپری شود. ولی بیشتر مدیران به رویه اداری آن زیاد آشنا نمی باشند و در اغلب موارد ثبت شرکت دچار تعویق می شوند که دچار ضرر و زیان می شوند.ولی در صورتی که شرکت ها با مشاور حقوقی ثبت شرکت مشورت نمایند ، در طی این مراحل دچار هیچ گونه مشکلی نشده و ایشان می تواند مراحل اداری این کار را به خوبی انجام دهد. در تعدادی از شرکت های بزرگ ، چند نفر مشاوری حقوقی به شکل تیمی ، مشغول فعالیت می باشند.

شما می توانید جهت مشاوره ثبت شرکت با موسسه ذهن ناب تماس برقرار سازید تا کارشناسان ما اطلاعات مورد نیاز در این زمینه را در اختیار شما قرار داده و شما در درمورد ثبت شرکت به خوبی راهنمایی کنند.مشاوران ما در موسسه ذهن ناب می توانند در موارد زیر شما را به خوبی راهنمایی کنند . از جمله مواردی که کارشناسان موسسه ذهن ناب می توانند به شما مشاوره بدهند ، انتخاب نام شرکت است. تا شما بتوانید با استعلام نام انتخابی شرکت خود اطمینان حاصل کنید که قبلا این نام به ثبت نرسیده است و شما می توانید از آن برای شرکت خود استفاده کنید.مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

تلفن: ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸ ۰۲۱۸۸۵۶۴۵۹۶

از جمله وظایف مشاوران ثبت شرکت این می باشد که بر اساس تجربه و مقررات و امور ثبت شرکت ها ، اطلاعات کاملی را از مراحل ثبت شرکت و یا موسسات غیر تجاری را در اختیار افرادی که به روش های مختلف با موسسه ذهن ناب تماس برقرار می کنند ، قرار دهند. و توضیحاتی از این قبیل که موضوع ثبت مد نظر نیاز به دریافت جواز دارد یا نه ، و یا اینکه این موضوع قابل ثبت در سازمان ثبت شرکت ها می باشد و یا خیر ؟ و یا در صورتی که قابل ثبت است ؛ برای ثبت آن چه مدارک و شرایطی مورد نیاز می باشد.و یا اینکه جهت ثبت آن به چه مدت زمان نیاز می باشد؟

و مراحل امور ثبت و تشکیل شرکت را به وضوح به مراجعه کننده شرح داده و مواردی را که غالب مراجعه کننده ها مانند پرسش ها در خصوص میزان هزینه ثبت شرکت ، مدت زمان مورد نیاز جهت ثبت شرکت ، مدارک مورد نیاز ، شرایط و پیش نیاز ها و مقررارت مالیات بر نوع ثبت شرکت و مسئله پر اهمیت انتخاب نام شرکت و در صورت لزوم روند برند سازی را به صورت مفصل برای مراجعه کننده شرح بدهند . مشاوره ثبت شرکت را مدیر یا موسسان شرکت می توانند به عنوان وکیل یا نماینده خود برگزینند که در این شرایط بایست در کلیه مراحل انجام کار وی وکالتنامه را همراه خود داشته باشد. چنانچه مدارک ثبت شرکت کامل نبوده و یک سری نواقص داشته باشد در این صورت مشاور حقوقی ثبت شرکت وظیفه دارد تا آن ها را تکمیل نماید.

مدیران محترمی که قصد ثبت شرکت یا موسسه خود را دارند می توانند جهت دریافت مشاوره در خصوص مراحل انجام کار با مشاوران ما در موسسه ثبت شرکت ذهن ناب تماس برقرار کرده و از مشاوره رایگان آن ها و همین طور تجربیات انها در زمینه ثبت انواع شرکت ها بهره مند شوند و در صورتی که سوالاتی در این خصوص داشته باشند ؛ مطرح نموده و پاسخ های قانع کننده دریافت نمایند . کارشناسان موسسه حقوقی ذهن ناب به صورت ۲۴ ساعته مهیای ارائه مشاوره به شما عزیزان می باشند با ما تماس بگیرید.

درخواست مشاوره ثبتی خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید کارشناسان ما در اکمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت :


بعد از ثبت شرکت با مسئولیت محدود می توان گفت که ثبت شرکت سهامی خاص در جایگاه دوم میزان درخواست ثبت شرکت قرار دارد . برای تاسیس شرکت سهامی خاص نیاز به ۵ نفر می باشد که سه نفر سهامدار و ۲ نفر بازرس که یکی از تفاوت های این شرکت با سایر شرکتها وجود بازرس اصلی و علی البدل می باشد . و سرمایه اولیه آن توسط موسسین تامین می شود  که البته نباید کمتر از یک ملیون باشد . در صورت کاهش سرمایه شرکا موظف به جبران آن در مدت یکسال می باشند و اگر توان جبران نداشته باشند باید شرکت را به شرکت مسئولیت محدود تبدیل نمایند .

همچنین توجه داشته باشید که باید ۳۵ درصد سرمایه ثبتی در حاسب بانکی بنام شرکت  در شرف تاسیس سپرده گذاری شود . تفاوت دیگر شرکت سهامی خاص با شرکت با مسئولیت محدود در این است که در شرکتهای مسئولیت محدود برای مدیریت محدود زمانی وجود ندارد ولی در شرکتهای سهامی خاص مدت مدیریت ۲ سال است و بعد از اتمام این زمان با برگزاری مجمع عمومی مدت مدیریت یا تمدید می شود و یا مدیر تغییر می کند.

بعد از ثبت شرکت نباید به این فکر کنید که دیگر کار شرکت تمام شده است و نیازی به امور ثبتی نخواهید داشت . امکان دارد شرایطی پیش آید که نیاز به اعمال برخی از تغییرات در شکرت داشته باشید تغییراتی مثل : تغییر نام شرکت , تغییر موضوع فعالیت شرکت , تغییر آدرس شرکت ( که از متداول ترین نوع تغییرات در شرکتها می باشد ) , افزایش سرمایه شرکت  یا تبدیل نوع شرکت , ورود و خروج شرکا , ثبت شعبه شرکت , انحلال شرکت , کاهش سرمایه شرکت و …

لذا جهت انجام چنین اموری یا باید تخصص کافی در زمینه ثبت شرکت داشته باشید و یا اینکه از یک موسسه ثبت شرکت خوب کمک بخواهید , ثبت شرکت ذهن ناب به عنوان یکی از بهترین موسسات ثبتی در  تهران شناخته شده است و افراد توانمند و باتجربه ای را گرد هم جمع کرده تا بتواند کمکی باشد برای موسسات و شرکت های تجاری در امر انجام امور ثبتی .

یکی دیگر از شرکت های  قابل ثبت در ایران شرکت بازرگانی است که محبوبیت زیادی در بین متقاضیان دارد . این نوع شرکت ها اکثرا به منظور انجام امور تجاری صادرات و واردات ثبت می شوند . امروزه با توجه به اینکه قیمت ارز هر روز بالاتر می رود درخواست ثبت شرکت بازرگانی نیز بیشتر شده است . البته باید توجه داشته باشید که دو نوع شرکت بازرگانی وجود دارد : ۱- شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود ۲- شرکت بازرگانی سهامی خاص  .

لذا برای ثبت شرکت بازرگانی باید یکی از دو نوع را انتخاب نمایید  همانند ثبت شرکت با مسئولیت محدود برای ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود حداقل به دو نفر نیاز است و برای این نوع شرکت نیازی به ناظر نیست مگر اینکه تعداد شرکا بالای ۱۲ نفر باشد البته که ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود با  تعداد ۱۲ شرکا بسیار نادر است .
ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص نیز همانند ثبت شرکت سهامی خاص نیاز به جداقل  ۵ نفر می باشد که ۲ نفر به عنوان ناظر می باشند و ۳ نفر شرکا را تشکیل می دهند. امتیازی که این نوع شرکت دارد این است که برای فعالیت نیازی به مجوز نیست .

نکته : صدور مجوز برای ثبت شرکت ها کار دشواری است از این رو اکثرا متقاضی بسیار پایینی دارند.

موسسه ثبت شرکت ذهن ناب خدمات خود را به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی در تمام نقاط ایران به صورت آنلاین  در روزهای کاری هفته ارائه می نماید . مشاوره تخصصی ثبت شرکت کاملا رایگان است و به صورت تلفنی و آنلاین قابل ارائه می باشد . با توجه به تقاضای زیاد ثبت انواع شرکت ها در تهران بدون شرکت اکثر مشتریان و متقاضیان ما  از تهران می باشد ؛ البته در سالهای اخیر با رشد زمینه کار آفرینی در سایر شهرهای کشور امروزه تقاضای ثبت شرکت از شهرهایی مانند : تبریز , ارومیه , اصفهان , شیراز , مشهد , سنندج , کرمانشاه , اراک , قم , کرج و …. نیز بیشتر شده است . ما تمام تلاش خود را می کنیم تا بتوانیم به تمامی تقاضاهای ثبتی از تمام نقاط کشور عزیزمان پاسخ دقیق و درستی ارائه نماییم .

هزینه ثبت شرکت چقدر است ؟

هزینه ثبت شرکت به مقدار سرمایه اولیه شرکت ,  حجم موضوع اساسنامه , تعداد افراد (شرکا) , روزنامه رسمی و کثیرالانتشار و … بستگی دارد . هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود از بقیه انواع شرکت ها پایین تر است و بیشتر هزینه مربوط به آگهی روزنامه ها می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه های ثبت شرکت می توانید با کارشناسا ما تماس بگیرید ۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگو می باشد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸

خودم می توانم کارهای ثبت شرکت انجام دهم ؟

بله . اگر در زمینه امور ثبتی اطلاعات کافی داشته باشید می توانید به راحتی با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها http:sherkat.ssaa.ir اقدام به انجام ثبت شرکت نمایید . در صورتی که می خواهید اطاعات بیشتری کسب کنید می توانید از مقالات وب سایت ثبت شرکت ذهن ناب استفاده نمایید.

هزینه های ثبت شرکت شامل چه مواردی می باشد ؟

موسسات ثبتی هزینه های متفاوتی را برای ثبت شرکت و ثبت برند  تعریف می کنند اما در اصل هزینه های امور ثبتی شرکتها شامل موارد زیر می باشد : هزینه های ثبت آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار , هزینه تنظیم اساسنامه شرکت (حجم اساسنامه شرکت تاثیر مستقیم در هزینه ها دارد ) , تشکیل پرونده مالیاتی  و دریافت کد اقتصادی , پلمپ دفاتر تجاری , هزینه های پستی , هزینه های اقلامی مانند پوشه و پاکت و دیگر متعلقات , هزینه استعلام و ثبت نام شرکت , هزینه حق الثبت  و…

چه نوع شرکتی را ثبت کنیم ؟

شرکت های تجاری به ۷ نوع زیر تقسیم بندی می شوند :
۱-شرکت سهامی ۲- شرکت با مسئولیت محدود ۳- شرکت تضامنی ۴- شرکت مختلط غیر سهامی ۵- شرکت مختلط سهامی ۶- شرکت نسبی ۷- شرکت تعاونی تولید و مصرف
از بین شرکت های هفتگانه بالا ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص متداول و رایج می باشد . همچنین موضوع فعالیت شرکت در تعیین نوع شرکت اهمیت زیادی دارد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با مشاورین ما در ثبت شرکت ذهن ناب تماس بگیرد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “هزینه ثبت شرکت چقدر است ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “هزینه ثبت شرکت به مقدار سرمایه اولیه شرکت , حجم موضوع اساسنامه , تعداد افراد (شرکا) , روزنامه رسمی و کثیرالانتشار و … بستگی دارد . هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود از بقیه انواع شرکت ها پایین تر است و بیشتر هزینه مربوط به آگهی روزنامه ها می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه های ثبت شرکت می توانید با کارشناسا ما تماس بگیرید ۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگو می باشد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “خودم می توانم کارهای ثبت شرکت انجام دهم ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “بله . اگر در زمینه امور ثبتی اطلاعات کافی داشته باشید می توانید به راحتی با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها http:sherkat.ssaa.ir اقدام به انجام ثبت شرکت نمایید . در صورتی که می خواهید اطاعات بیشتری کسب کنید می توانید از مقالات وب سایت ثبت شرکت ذهن ناب استفاده نمایید.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “هزینه های ثبت شرکت شامل چه مواردی می باشد ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “موسسات ثبتی هزینه های متفاوتی را برای ثبت شرکت و ثبت برند تعریف می کنند اما در اصل هزینه های امور ثبتی شرکتها شامل موارد زیر می باشد : هزینه های ثبت آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار , هزینه تنظیم اساسنامه شرکت (حجم اساسنامه شرکت تاثیر مستقیم در هزینه ها دارد ) , تشکیل پرونده مالیاتی و دریافت کد اقتصادی , پلمپ دفاتر تجاری , هزینه های پستی , هزینه های اقلامی مانند پوشه و پاکت و دیگر متعلقات , هزینه استعلام و ثبت نام شرکت , هزینه حق الثبت و…”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “چه نوع شرکتی را ثبت کنیم ؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “شرکت های تجاری به ۷ نوع زیر تقسیم بندی می شوند :
۱-شرکت سهامی ۲- شرکت با مسئولیت محدود ۳- شرکت تضامنی ۴- شرکت مختلط غیر سهامی ۵- شرکت مختلط سهامی ۶- شرکت نسبی ۷- شرکت تعاونی تولید و مصرف
از بین شرکت های هفتگانه بالا ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص متداول و رایج می باشد . همچنین موضوع فعالیت شرکت در تعیین نوع شرکت اهمیت زیادی دارد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با مشاورین ما در ثبت شرکت ذهن ناب تماس بگیرد : ۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸”
}
}]
}

برای مشاوره ثبتی با شماره 09122938218 تماس بگیرد یا فرم زیر را پر کنید ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرم .

 

همراه: 09122938218

همراه: 09356610070

دفتر: 02188660581

فکس: 02186081268

 

تهران میرداماد غربی کاووسیه بعد از کوچه نور به سمت خیابان ولی عصر (نرسیده به ولی عصر) پلاک ۳۴۹ طبقه ۱۲ واحد شمالی واحد ۲


آموزش ثبت برند pdf , آموزش گام به گام ثبت برند…دسامبر 11, 2019 – 8:19 ق.ظDownloads-icon

همراه مشاور تلفنی ثبت شرکت ها و برند

مجتمع حقوقی و ثبتی ایلیا ( ثبت شرکت ایلیا )راه های ارتباطی متفاوتی را برای شما در نظر گرفته تا هر فردی با هر شرایطی توانایی بهره مندی از ارائه مشاوره های تخصصی در حوزه های ثبتی شامل : ( ثبت تخصصی انواع شرکت، ثبت برند نام و علائم تجاری، ثبت صورتجلسه تغییرات شرکتها ) – خدمات اداری شامل : ( اخذ مجوز از کلیه ارگانها مانند اخذ جواز تاسیس صنایع ، رتبه بندی شرکتها ( گرید ) و کلیه امور مالیاتی و مالی شرکتها ) – خدمات حقوقی شامل : ( تنظیم قراردادهای حقوقی، دعاوی کیفری، حقوقی و خانواده ) را داشته باشد. تماس با تلفن هوشمند همراه مشاور از طریق تلفن ثابت ( منزل یا محل کار ) بدون گرفتن کد امکان پذیر است.

• 1-دسترسی سریع به مشاوران (ثبتی ، حقوقی ، مالی و اداری ) مجتمع ثبت ایلیا در تمام ساعات شبانه روز • 2-صرفه جویی در زمان و هزینه های خودتان • 3-ارائه راه کار های گام به گام امور حقوقی ، مالی و اداری و ثبتی ( ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات شرکت و …) بدون پرداخت هزینه و ثبت سامانه آن توسط خودتان این بخشی از مزایای همراه مشاوردر مجتمع حقوقی و ثبتی ایلیا می باشد.مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

• 1-تقویت مبانی تئوریک و شناخت صحیح ،عمق ، دقیق، و علمی خدمات حقوقی ، ثبتی اداری و مالی برای هم میهمان عزیز در کل ایران • 2-بالا بردن سطح آگاهی شهروندان در حوز ه های ثبتی ،حقوقی ، اداری و مالی ، بدون استخدام وکیل و کارشناس ثبتی و یا سپردن پرونده به انها• 3-به کار گیری کارشناسان ورزیده ،توانا ، و مسلط به خدمات حقوقی ، ثبتی ، مالی و اداری ، و…جهت پاسخگویی و مشاوره های تخصصی به نیاز های هم میهمان عزیز در کل ایران .

نتیجه دقیقی پیدا نشد .
اگر میخواهید ما با شما تماس بگیریم
اینجا کلیک کنید

مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید

شرکت های تجارتی برای امور بازرگانی، خدماتی، تولیدی، و پیمانکاری تشکیل می شوند و شرکت اجتماع حقوق شرکاء است به قصد منفعت

اقدامات ضروری بعد از ثبت شرکت – براساس قانون پس ازثبت شرکت اقدامات مهمی می بایست صورت بگیرد.جهت آشنایی با این اقدامات با مطالعه متن ذیل به تمامی سئوالات خود دست پیدا خواهید کرد(ثبت ایلیا)

ثبت شرکت فرایندی است که پیچیدگی چندانی ندارد اما ظرائفی دارد که با عدم اطلاع از آنها ممکن است در روند ثبت شرکت با مشکل برخورد کنید ، در این مقاله ثبت ایلیا ثبت شرکت را به زبان ساده جهت کمک هرچه بیشتر به شما شرح می دهد.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص ثبت شرکت های خدماتی با کارشناسان متخصص و مجرب مجتمع ثبتی ایلیا در تماس بوده و از مشاوره های رایگان آنها بهره مند شوید .

ثبت شرکت تضامنی فوری و سریع – ثبت شرکت تضامنی که با نامی معین بین دو یا چند نفر شکل می گیرد.مسئولیت در این نوع شرکتها بصورت تضامنی می باشد.

ثبت شرکت تضامنی – جهت تشکیل ثبت شرکت تضامنی کلیه ی سرمایه شرکت می بایست به صورت نقدی یا غیر نقدی در ابتدای امر پرداخت گردد.مجتمع ثبتی ایلیا در این خصوص .

شرایط بازرسان در شرکت های تجاری – شرایط بازرس در ماده147 قانون مذکور تعیین شده است. علیهذا در زمان تنظیم صورتجلسات متضمن انتخاب بازرس می بایستی عدم اعلام..

روزنامه رسمی ثبت شرکت ها – یکی از مراحل ثبت شرکت و در واقع آخرین مرحله ثبت شرکتها چاپ آگهی در روزنامه رسمی می باشد.جهت چاپ آگهی تاسیس پیش آگهی و یا آگهی

آگهی تاسیس شركت پس از اتمام فرایند ثبت شرکت لازم است که در روزنامه رسمی کشور چاپ شود و بدین منظور صدور پیش آگهی توسط اداره ثبت نیاز است.

توضیحات کامل و جامع درباره مراحل ثبت شرکت،مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها،نحوه ثبت شرکت،ثبت شرکت وتاسیس شرکت.

پاسخ دادن به :

تمامی حقوق برای مجتمع ایلیا محفوظ است.

اتاق خبر مجتمع ثبتی حقوقی شرکت و برند ایلیا

به سیستم مشاوره آنی خوش آمدید .

لطفا جهت شروع پشتیبانی یکی از روش های زیر را انتخاب فرمایید

هم اکنون آنلاین نیستیم

شما مشخص کنید کی با شما تماس بگیریم

شماره تماس :

نام و نام خانوادگی :

موضوع مشاوره:


ساعت تماس :

لطفا تا پایان مشاوره این صفحه را باز نگه دارید .

راه‌های مختلفی وجود دارد تا شما بتوانید سوالات خود در خصوص ثبت شرکت را با افراد ذی‌صلاح در میان بگذارید. برخی اوقات ممکن است شما با یک مشاوره تلفنی ثبت شرکت، مشکل خود را حل کنید. اما گاهی اوقات نیز امکان دارد که یک مشاور حقوقی برای خود استخدام کنید.

یوسف قاسمی مشاور مالکیت فکری و امور حقوقی، دکتری حقوق فناوری های نوین، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، مشاور شرکت های دانش بنیان و کسب وکارهای نوپا در امور حقوقی و قراردادی

بیژن نصیری اعظم به عنوان مشاور مالکیت فکری ثبت بیش از ۱۰ علامت تجاری، حدود ۴۵ اختراع در معاهده PCT و ۵۰ اختراع و اثر ملی را در کارنامه خود دارد.

برای افرادی که حداقل یکبار نسبت به ثبت حقوقی شرکت خود اقدام کرده‌اند، مراحل هفت‌خوان ثبت شرکت کاملا آشنا است. فرایندهای طولانی، مسائل پیچیده اداری و حقوقی در کنار برخی هزینه‌ها باعث شده تا این کار در ایران به یک کلاف سردرگم و پرهزینه تبدیل شود. به همین علت، معمولا مدیران شرکت‌ها تمایل دارند تا برای انجام این کار یک مشاور ثبت شرکت در کنار خود خود داشته باشند. چرا که در ادامه راه نیز ممکن است تغییرات ایجاد شده در شرکت نیاز به ثبت داشته باشد.مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

ثبت شرکت به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. اما بیشتر افراد به دنبال ثبت شرکت سهامی خاص و برخی مدل‌‌های دیگر هستند. معمولا افرادی که قصد انجام این کار را دارند، با سازوکارهای حقوقی آن آشنا نیستند. به همین دلیل ممکن است دست به اقدامی بزنند که در آینده به ضرر آنها تمام شود. 

خدمات مشاوره ثبت شرکت به افراد کمک می‌کند تا ضمن تسریع در انجام مراحل ثبت، به درستی بتوانند نوع شرکت و فعالیت‌های مربوط به ثبت آن را انجام دهند. خدمات مشاوره حقوقی ثبت شرکت به افراد زیر کمک خواهد کرد: 

روش‌های متعددی برای ثبت شرکت در ایران وجود دارد. اما برای آن دسته از مدیران شرکت‌ها که به دنبال جذب سرمایه‌گذار هستند، روش سهامی خاص بهترین روش است. چرا که براساس قانون، در این شرکت‌ها می‌توان سهام ممتاز برای سرمایه‌گذار در نظر گرفت. مساله‌ای که در سایر انواع شرکت‌ها وجود ندارد. 

در بسیاری از مواقع افراد به گمان اینکه به راحتی قادر به انجام مراحل ثبت هستند، خود اقدام به این کار می‌کنند. اما معمولا در میانه راه به مشکل برخواهند خورد یا آنکه نمی‌توانند کار را به سرانجام برسانند. در نهایت به اجبار از یک مشاور حقوقی کمک خواهند گرفت. این در حالی است که اگر از همان ابتدا با افراد خبره مشورت کنند، بهتر می‌توانند فرایندهای ثبت را پیش ببرند. 

معمولا اکثرا افرادی که از مشاوره ثبت شرکت سهامی یا خاص یا سایر انواع شرکت‌های دیگر استفاده کرده‌اند، برخی مزایای این کار را به صورت زیر می‌دانند. 

راه‌های مختلفی وجود دارد تا شما بتوانید با کم‌ترین هزینه و سریع‌ترین زمان سوالات و مشکلات خود در خصوص ثبت شرکت را با افراد ذی‌صلاح در میان بگذارید. این موضوع کاملا به سطح مشکلی که شما در این زمینه دارید بستگی دارد. برخی اوقات ممکن است شما با یک مشاوره تلفنی ثبت شرکت، مشکل خود را حل کنید. اما گاهی اوقات نیز امکان دارد که یک مشاور حقوقی برای خود استخدام کنید. با این حال، برخی از راه‌های موجود شامل: 

این روش برای آن دسته از افرادی که تمایل دارند تا به سرعت به پاسخ پرسش خود برسند مفید است. همچنین با این روش‌ بیشتر می‌توان مشکلاتی را مطرح کرد که پاسخ به آنها چندان نیازمند مراجعه حضوری نباشد. به عنوان مثال، ممکن است شما صرفا به دنبال پاسخ به چند سوال در خصوص مراحل ثبت شرکت هستید یا آنکه در مورد قانون ثبت شرکت‌ها ابهام دارید. با این حال، مشاوره آنلاین ثبت شرکت برای آن دسته از افراد که درگیر مشکلات پیچیده و فرایندهای طولانی ثبت هستند، چندان به کار نخواهد آمد. امروزه روش‌های متعددی برای دریافت مشاوره از این طریق وجود دارد که اپلیکیشن مشاوره کسب‌وکار یکی از آنها است. 

دوستان و آشنایان همواره یکی از منابع رایگا برای مشاوره کسب‌وکار یا در هر زمینه دیگری هستند. البته که قطعا این افراد نمی‌توانند نظرات و مشاوره‌های تخصصی ارائه دهند. با این حال، برخی از موسسات مشاوران هستند که شما می‌توانید از آنها مشاوره رایگان ثبت شرکت دریافت کنید. کم‌هزینه بودن مشاوره بهترین مزیت این روش است. اما باید دقت کرد که ارائه خدمات رایگان تا حدی امکان دارد و نمی‌توان پاسخ تمام سوالات و مشکلات خود را به صورت رایگان دریافت کرد. 

مشاوره تلفنی در بسیاری از زمینه‌ها وجود دارد. در این نوع مشاوره نیز همانند روش قبلی شما به راحتی می‌توانید نسبت به دریافت مشاوره اقدام کنید. اما باید توجه کرد که مشاوره تلفنی ثبت شرکت بیشتر برای سوالات کوتاه و برخی مسائل جزئی است. هر چند که این روش می‌تواند کم‌هزینه‌ترین و سریع‌ترین روش برای حل مشکلات حقوقی باشد. 

با این روش از مشاوره قطعا می‌توان مسائل مختلف را به صورت جزئی و تخصصی بررسی کرد. بنابراین برای افرادی که به دنبال انجام مراحل ثبت شرکت بوده و درگیر فرایندهای پیچیده اداری و حقوقی هستند، مشاوره حضوری توصیه می‌شود. البته که باید دقت کرد این کار نسبت به سایر روش‌ها پرهزینه‌تر و زمان‌بر است. 

الوبیزنس به عنوان پلفترم مشاوره کسب‌وکار این امکان را فراهم کرده تا افراد بتوانند با بهترین مشاوران ایران در تمامی زمینه‌های مختلف کسب‌وکار مشورت بگیرند. شما می‌توانید از طریق این اپلیکیشن نسبت به دریافت مشاوره ثبت و امور حقوقی به صورت‌های مختلف اقدام کنید.                                                                   

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها شامل چندین مرحله مختلف بوده که متقاضی به صورت اینترنتی می‌تواند آن را انجام دهد.

سوال خودتون رو به با جزئیات کامل مطرح کنید تا مشاوران برتر الوبیزنس به اونها جواب
بدهند

چه نوع شرکتی ثبت کنیم؟

در ابتدای راه اندازی یک کسب و کار ممکن است این سوال مطرح شود که چه نوع شرکتی برای ثبت مناسب است. از بُعد قانونی پیشنهاد شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود می شود اما از منظر سرمایه گذار شرکت های سهامی خاص مطلوبترند چرا که طبق قانون این نوع شرکت ها دارای نظام کنترلی بیشتری هستند و امکان تعریف سهام ممتاز برای آنها وجود دارد در صورتی که این مورد برای شرکت های مسئولیت محدود و … امکان پذیر نیست. از این رو بهترین پیشنهاد می تواند شرکتهای سهامی خاص باشند.

یک استارتاپ چه موقع نیاز به ثبت شرکت و اخذ مجوز دارد؟

برای راه اندازی یک استارتآپ لزوما نیاز به تاسیس یک شرکت تجاری نیست، چراکه در طول زمان ممکن است نقشه راه کسب و کار تغییر کند و یا حتی به تعطیلی کشیده شود. بنابراین تا قبل از رسیدن به نقطه بلوغ و جریان درآمدی کسب و کار، توصیه به تاسیس شرکت تجاری نمی شود. زیرا که در این صورت مسئولیت های قانونی به افراد یا کسب و کارها بار شده و آنها را با ریسک قانونی مواجه کند. بنابراین تشخیص زمان مناسب برای تاسیس شرکت بسیار مهم و حیاتی است و توصیه می شود که در آن عجله نشود. همچنین جهت اخذ مجوزات لازم نیز رعایت نکاتی حائز است .

مشاوره حقوقي ثبت شركتها 

لیست خدمات ثبت شرکت در موسسه وکیل تلفنی عبارتند از:

 

ثبت شرکت                                               ثبت موسسه

 

مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

اخذ کد اقتصادی                                       تغییرات شرکت

 

ثبت علامت تجاری                                         ثبت اختراع

 

تشکیل پرونده دارایی                  پلمب دفاتر قانونی شرکت

 

اقدامات پس از ثبت شرکت              راهنمای سفارش آنلاین

 

وکیل تلفنی

توجه به حداقل تعداد شرکا در خرید سهام در شرکت سهامی

در خرید سهام یا سهم الشر که که باید توجه نمود که شرکت از حداقل شریک لازم برای تأسیس نباید کمتر شود بنابراین یک شخص نمی تواند 100 درصد سهم الشرکه شرکت با مسئولیت محدود را بخرد و حتماً باید سهمی ولو اندک را برای شخص دیگری در نظر گیرد و در هنگام تنظیم سند رسمی در صورتی که همه شرکای فعلی می خواهند  سهم خود را واگذار کرده و از شرکت خارج شوند ،در قسمت انتقال گیرنده ،نام حداقل دو شخص باید ذکر شود و اگر شرکت سهامی خاص است،حداقل نام سه شخص باید ذکر شود.

عدم امکان اخراج شریک در شرکت سهامی

اصولاً امکان اخراج اجباری شریک از شرکت وجود ندارد؛با وجود این ؛اولاً در شرکت های تعاونی استثنائاً این موضوع پیش بینی شده است (ماده 13 قانون بخش تعاون مصوب 1370)ثانیاً در شرکت های سهامی هم تحت شرایط محدود و عملاً نادری چنین امری قابل تصور است(مانند تبدیل سهام بی نام به بانام موضوع مواد 45و46 ویا عدم پرداخت سهام تعهدی موضوع مواد 35و36 لایحه اصلاحی قانون تجارت ).

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

فوت یکی از سهامداران در شرکت سهامی

در صورت فوت سهامدار ،سهام به ورثه وی می رسد و مانند سایر شرکای شرکت عضو شرکت می شوند؛البته در شرکت های با مسئولیت محدود می توان شرط کرد که در صورت فوت یکی از شرکا،سایرین حق منحل کردن شرکت را دارند (بند د ماده 114 قانون تجارت)؛ با وجود این ، در اساسنامه های چاپی اداره ثبت شرکت ها چنین شرطی وجود ندارد؛بنا براین عملاً  فوت شریک تأثیری در بقای شرکت سهامی یابامسئولیت محدود ندارد.

راحت ترین راه افزایش سرمایه در شرکت سهامی

راحت ترین راه افزایش سرمایه در شرکت سهامی از طریق مطالبات  حال شده است که طلبکار ممکن است سهام دار یا ثالث باشد؛ در صورت افزایش سرمایه از طریق مطالبات حل شده،باید لیست  طلبکاران و مبلغ طلب به تایید بازرس برسد و در صورتی که منشاء طلب سود تقسیم نشده میان سهامداران باشد ،چنین امری باید به تایید هیأت مدیره برسد؛

تجدید ارزیابی اموال در شرکت سهامی و افزایش سرمایه ان

از دیگر راه های افزایش سرمایه توسط مجمع عمومی فوق العاده ، تجدید ارزیابی دارایی است؛به این معنا که به عنوان مثال ،شرکت،ساختمانی رادر سال 1370 به مبلغ ده میلیون  خریداری و دفاتر خویش ثبت کرده است و الان در سال 1397،ارزش واقعی و روز ساختمان یک میلیارد است ، در این صورت شرکت می تواند  ، با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری ( ماده 6 آیین نامه)افزایش مبلغ اخیر  را تحت عنوان مازاد تجدید ارزیابی ثبت و در تراز نامه به عنوان بخشی از حقوق صاحبان سرمایه طبقه بندی نماید؛ در این روش ، نقدینگی به شرکت تزریق نمی شود بلکه با یک عملیات حسابداری، سرمایه ثبتی شرکت افزایش پیدا کرده و اعتبار شرکت جهت دریافت تسهیلات بانکی یا سایر موارد ، افزایش پیدا می کند ؛ گفتنی است تجدید ارزیابی که شخص حقوقی با رعایت استاندارد های حسابداری انجام می دهد از پرداخت مالیات بر درآمد معاف است ( آیین نامه اجرایی تبصره 1 ماده 149 قانون مالیات های مستقیم مصوب 21/1/1395)

مواردی که باید به اداره ثبت شرکت ها برای شرکت های سهامی اعلام  گردد:

نیازی نیست که تمام تصمیمات هیات مدیره یا مجامع به اداره ثبت شرکت ها اعلام و یا نشر اگهی شود؛ تنها اعلام موارد زیر به اداره ثبت شرکت ها الزامی است:

 – انتخاب مدیران و بازرس یا بازرسان (بند 1 ماده 106 لایحه اصلاحی قانون تجارت و ماده 200 قانون تجارت )

– انحلال شرکت و نحوه تصفیه آن (بند 4 ماده 106 لایحه اصلاحی قانون تجارت )

– تغییر شرکا ( ماده 200 قانون تجارت ).

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

لزوم رعایت مهلت در ارسال صورتجلسه:

قانون برای ارسال صورتجلسه مجمع یا هیات مدیره به اداره ثبت شرکت ها مهلتی مقرر نکرده است مگر در دو مورد:

-صورتجلسه عملی  کردن افزایش سرمایه که مهلت آن یک ماه است (ماده 163)؛مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

-صورتجلسه انحلال شرکت که مهلت آن 5 روز از (ماده 209)

-نتیجه عملی عدم رعایت مواعد فوق ، برگشت خوردن صورت جلسه و عدم ثبت آن توسط اداره ثبت شرکت ها است.

پیش بینی سهام خاص در شرکتهای سهامی

یکی از راههای مفید و کاربردی پیاده کردن توافقات اشخاص برای اداره شرکت این است که سهام سهامداران در اساسنامه شرکت به انواع مختلف تقسیم شود؛به عنوان مثال اگر شرکت دو ذینفع اصلی داشته باشد که یکی دارای سرمایه بیشتر و دیگری توانایی مدیریت شرکت را دارد؛ سهامداران می توانند سهام شرکت را به دو نوع الف و ب تقسیم کرده و مقرر کنند که یک مدیر از سهامداران نوع الف و دو مدیر از سهامداران نوع ب انتخاب خواهند شد ؛در این صورت اگرچه سهام سهامداران نوع ب ممکن است کمتر باشد ولی اکثریت هیات مدیره در اختیار آن ها است  شیوه اخیر در اساس نامه شرکت های بیمارستانی متداول است که در آن سهام ها به سهام دندانپزشکان،چشم پزشکان و…تقسیم می شود.

ارکان شرکت سهامی

شرکت سهامی توسط سه رکن اصلی اداره می شود که از جهاتی شبیه ساختار حاکمیت است ؛رکن اول:مجمع عمومی سهامداران که تصمیمات کلان و خطوط  اصلی توسط آن اتخاذ می شود و نقش آن شبیه مجلس است؛ رکن دوم : هیات مدیره و مدیر عامل است که بیشتر جنبه اجرایی دارد و نقش آن شبیه هیات وزیران و رئیس جمهور است؛رکن سوم: بازرس که جنبه نظارتی دارد و نقش آن شبیه قوه قضائیه  (به ویژه سازمان بازرسی و دیوان محاسبات) از حیث نظارتی است .

لزوم سهامداران بودن یا نبودن مدیران در شرکت سهامی:

در شرکت های سهامی (اعم از عام و خاص ) و تعاونی ، هیأت مدیره الزاماً باید از بین سهامداران انتخاب شوند ولی مدیر عامل می تواند خارج از سهامدارانم انتخاب شود اما در شرکت های با مسئولیت محدود چنین الزامی وجود ندارد و تمام مدیران می توانند خارج از شرکا باشند مگر اینکه در اساسنامه شرکت خلاف این امر،پیش بینی شده باشد .

منبع مدیریت عاملی در دو شرکت برای شرکتهای سهامی

 یکئ شخص نمی تواند در بیش از یک شرکت مدیر عامل باشد البته ممنوعیت مدیر عاملی بیش از یک شرکت در مقررات راجع به شرکت سهامی آمده است و بنابراین مدیر عامل بودن یک نفر در دو شرکت با مسئولیت منبع صریح قانونی ندارد ولی در رویه عملی ، مقرره ممنوعیت تصدی به بیش از یک مدیر عاملی به تمام شرکت ها  تسری داده شده است ولی در هیأت مدیره شرکت های مختلف اصولاً قانونی ندارد ؛ در عمل اشخاصی که می خواهند در دو شرکت مدیر عامل باشند، در شرکت دوم رئیس هیأت  مدیره شده و مقرر می کنند که تمام اوراق تعهد آور با امضای رئیس هیأت مدیره معتبر است و به مدیر عامل اختیار چندانی نمی دهند .

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

عضویت در هیأت مدیره چند شرکت:

یک شخص می تواند در چند شرکت عضو هیأت مدیره باشد مگر در خصوص هیأت مدیره شرکت هایی که تمام یا بخشی از سهام آن متعلق به دولت است که یک نفر نمی تواند به طور مستقیم یا غیر مستقیم ( به عنوان نماینده شخص حقوقی) عضو هیأت مدیره آنها باشد؛ظاهر قانون تعلق یک درصد سهام شرکت به بخش شرکتی را هم مشمول ممنوعیت اخیر می نماید و لازم نیست که شرکت دولتی باشد تا مشمول ممنوعیت اخیر شود.

ممنوعیت تصدی کارمند دولت به سمت مدیریت شرکت:

کارمندان دولت نمی توانند عضو هیأت مدیره یا مدیر عامل شرکت های خصوصی باشند (اصل 141 قانون اساسی و قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب 13739 مگر در شرکت های تعاونی اداره مربوطه؛همچنین عضویت اشخاصی که در دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی سمت آموزشی دارند (مثل اعضای هیأت علمی) در هیأت مدیره یا مدیریت عاملی شرکت بدون اشکال است ولو اینکه شخص استخدام دانشگاه دولتی باشد.

وحدت مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره :

مدیر عامل شرکت سهامی نمی تواند همزمان رئیس هیأت مدیره همان شرکت باشد مگر اینکه مجمع عمومی عادی با حد نصاب سه چهارمِ(75%) آراء حاضر این موضوع را تصویب کند.

معتبر بودن معاملات مدیرانی که برخلاف مقررات انتخاب شده اند :

در صورتی که در انتخاب اعضای هیأت مدیره  یا مدیر عامل  شرکت سهامی،تشریفات انتخاب آن ها رعایت نشود اگرچه می توان صورتجلسه مربوط به انتخاب آن ها را ابطال نمود ولی این امر تاثیری در اعتبار معاملاتی که آن ها در دوران تصدی خویش انجام داده اند ندارد و معاملات آن ها در جهت حمایت از اشخاص ثالث معتبر تلقی می شود (ماده 135).

حداقل تعداد اعضای هیأت مدیره  شرکت سهامی :

حداقل تعداد اعضای هیات مدیره در شرکت سهامی عام 5 نفر است ( ماده 107)؛اما قانون گذار در مورد شرکت سهامی خاص ، حداقلی را مقرر نکرده است که در رویه عملی اداره ثبت شرکت ها هیات مدیره دو نفره هم تا  سال 1397 قابل ثبت بود اما طی بخشنامه ای از سال 1397 چنین مقرر گشته است که دیگر امکان ثبت هیات مدیره کمتر از سه نفر در شرکت های سهامی خاص امکان پذیر نیست ؛ در هر حال انتخاب هیات مدیره با اکثریت عددی بوده و در صورت انتخاب هیات مدیره به صورت زوج ، امکان قرار گرفتن در بن بست برای شرکت زیاد می شود.

 امکان حقیقی یا حقوقی بودن اعضای هیأت مدیره :

عضو هیأت مدیره ممکن است شخص حقیقی یا حقوقی باشد ؛ در صورتی که شخص حقوقی عضو هیأت مدیره باشد باید شخص حقیقی را به عنوان نماینده خویش در هیات مدیره معرفی کند ؛ منتها نیازی نیست که نماینده معرفی شده سهامدار باشد ، چرا که عضو هیأت مدیره همان شخص حقوقی است و سهامدار بودن شخص حقوقی کافی است (ر.ک.ش 79).

لزوم حقیقی بودن مدیر عامل :

مدیر عامل الزاماً باید شخص حقیقی باشد ولی تصدی سایر سمت ها نظیر عضویت هیأت مدیره یا سمت بازرسی ممکن است توسط شخص حقیقی یا حقوقی به عهده گرفته شود .

مدت سمت مدیریت :

حداکثر مدت عضویت در هیأت مدیره در شرکت های سهامی دو سال و در شرکت های تعاونی سه سال است ؛ البته تجدید انتخاب مدیران بدون اشکال است ؛ ولی مدیریت عاملی در قانون محدود به زمان خاصی نشده است و می تواند نا محدود باشد ؛ گفتنی است در شرکت های با مسئولیت محدود ، مدت مدیریت اعضای هیات مدیره می تواند نا محدود باشد .

 انقضای مدت سمت مدیریت :

در صورت انقضاء مدت ماموریت مدیران شرکت سهامی (ماده 136) و تعاونی (ماده 50 قانون شرکت های تعاونی مصوب 1350)تازمان انتخاب مدیران جدید،مدیران سابق کماکان  مسئول امور شرکت و اداره آن خواهد بود ؛ بنابراین صرف اتمام مدت زمان مدیریت،موجب زوال سمت و اختیار مدیران نمی شود منتها این حکم جنبه استثنایی  داشته و صرفاً  اختصاص به اعضای هیات مدیره شرکت سهامی و تعاونی دارد و در خصوص مدیر عامل شرکت سهامی یا تعاونی و یا اعضای هیات مدیره شرکت با مسئولیت محدود اجرا نمی شود.

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

تفاوت مدیران موظف و غیر موظف:

مدیران به دو دسته موظف و غیر موظف تقسیم می شوند و منظور از مدیر موظف،مدیری  است که علاوه بر عضویت در هیات مدیره،سمت شغلی دیگری نیز در شرکت دارد و بابت آن شغل حقوق دریافت می کند مانند مدیر مالی یا مدیر حقوقی شرکت که عضو هیات مدیره نیز هست؛ ولی مدیر غیر موظف سمتی غیر از عضویت در هیات مدیره ندارد بنابراین تنها در زمان تشکیل جلسات هیات مدیره در شرکت حاضر شده و بابت حضور در جلسات هیات مدیره،صرفاً حق حضور دریافت می کند؛ تعیین مبلغ حق حضوری با مجمع عمومی عادی است

حداکثر پاداش مدیران :

در صورتی که اساس نامه شرکت پیش بینی شده باشد مجمع عمومی عادی می تواند تصویب کند که نسبت معینی از سود خالص سالانه  شرکت به عنوان پاداش به اعضای هیات مدیره تخصیص داده شود (ماده134)؛ منتها مطابق آخرین اصلاحات قانونی ، حداکثر میزان پاداش در شرکت سهامی خاص 6درصد و در شرکت سهامی عام 3 است که این مبلغ برای کل اعضای هیات است ، نه هر یک از اعضا .

نظام حقوقی حاکم بر اختیارات مدیران در شرکت های سهامی

 نظام حقوقی حاکم بر اختیارات مدیران در شرکت های سهامی و با مسئولیت محدود متفاوت است ؛ توضیح آن که طبق ماده 118 لایحه اصلاحی قانون تجارت هیات مدیره شرکت سهامی دارای کلیه اختیارات لازم جهت اداره امور شرکت است و محدود کردن این اختیارات به موجب تصمیمات مجمع عمومی یا اساسنامه شرکت ، فقط بین شرکت و هیات مدیره معتبر است و در برابر اشخاص ثالث قابل استناد نیست اما در شرکت های با مسئولیت محدود به موجب ماده 105 قانون تجارت ، اگر محدود کردن اختیارات مدیران در اساسنامه آمده باشد در برابر ثالث هم قابل استناد است ؛ بنابراین اگر در اساسنامه شرکت ، فروش اموال غیرمنقول شرکت منوط به تصویب مجمع عمومی شده باشد اما هیات مدیره بدون اخذ مصوبه مجمع ، مبادرت به فروش ملک شرکت کرده باشد ، اعتبار یا بی اعتباری چنین معامله ای در گرو نوع شرکت فروشنده است ؛ به این نحو که اگر شرکت سهامی باشد ، معامله صحیح است زیرا محدودیت مندرج در اساسنامه شرکت سهامی ارتباطی به خریدار نداشته و در برابر او قابل استناد نیست ولی اگر شرکت با مسئولیت محدود باشد ، معامله معتبر نیست زیرا محدودیت مندرج در اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود در برابر ثالث قابل استناد است ؛ بنابراین خریداری که طرف معامله او شرکت با مسئولیت محدود است باید اساسنامه شرکت و همچنین تغییرات بعدی آن را بررسی کند.

عدم رعایت آیین نامه داخلی معاملات شرکت:

اگر آیین نامه داخلی شرکت (بدون اینکه در اساسنامه درج شده باشد) تشریفاتی  در خصوص معاملات کوچک ، متوسط یا بزرگ برای هیأت مدیره در نظر گرفته شده باشد، عدم رعایت تشریفاتی داخلی شرکت تاثیری در اعتبار معامله ندارد ولو شرکت از نوع با مسئولیت محدود باشد .

جمعی بودن اختیار هیأت مدیره:

اینکه گفته می شود مدیران دارای کلیه اختیارات لازم جهت اداره ی امور شرکت هستند ، یعنی هیأت مدیره چنین اختیاری دارد ، نه هر یک از اعضای هیأت  مدیره به تنهایی ( تبصره ماده 37 قانون بخش تعاون )؛ بنابراین تصمیم زمانی قابل انتساب به هیأت مدیره است که لااقل به تصویب اکثریت اعضای هیأت مدیره حاضر در جلسه رسیده باشد .

 تفویضی بودن اختیارات مدیرعامل :بر خلاف هیأت مدیره که قانون اختیار جامعی را جهت اداره شرکت به آن اعطا کرده است ( ماده 118) ، مدیرعامل تنها در حدود اختیارات تفویضیاز سوی هیات مدیره نمایند و صاحب امضااز جانب شرکت محسوب می شود(ماده 125) ؛ به عبارت دیگر اصل بر اختیار هیات مدیره است مگر خلاف آن ثابت شود در مقابل، اصل بر عدم اختیار مدیر عامل است مگر خلاف آن اثبات شود؛ بنابراین اینکه مدیر عامل چه میزان اختیار تصمیم گیری دارد بستگی به تصمیم هیات مدیره دارد ؛ در صورتجلسه هیات مدیره شرکت سهامی که مدیر عامل انتخاب گردد باید حدود اختیار وی نیز مشخص شده و به اداره ثبت شرکت ها اعلام و در روزنامه رسمی منتشر گردد (ماده 128) ؛معاملاتی که مدیرعامل خارج از حدود اختیارات خود انجام دهد معتبر نخواهد بود .

مصادیق مهمترین اختیارات هیأت مدیره :

اگرچه هیات مدیره دارای اختیارات عام در جهت اداره امور شرکت است و نیازی به تصریح مصادیق آن در اساسنامه نیست ولی مهمترین اختیارات هیات مدیره ( بدون اینکه محدود به این موارد باشد ) عبارت است از :

نحوه طرح دعوی وکیل دادگستری :

در صورتی که وکیل دادگستری بخواهد از جانب شرکت طرح دعوی کند ، هیات مدیره شرکت باید به وکیل مذکور اختیار طرح دعوی دهد و مدیرعامل صلاحیتی ندارد مگر اینکه هیات مدیره چنین حقی را به مدیرعامل تفویض کرده باشد که وکیل دادگستری باید صورتجلسه تفویض اختیار را ضمیمه وکالتنامه خویش کند؛ در غیر اینصورت طرف دعوی می تواند به صلاحیت وکیل مذکور اعتراض نماید.

بطلان تضمین دیون مدیران شرکت سهامی :

مدیر عامل شرکت و اعضای هیات مدیره به استثنای اشخاص حقوقی،حق ندارند هیچ گونه وام یا اعتبار از شرکت سهامی تحصیل نمایند و شرکت نمی تواند دیون آنان را تضمین یا تعهد کند.این گونه عملیات به خودی خود باطل است.در مورد بانک ها و شرکت های مالی و اعتباری ،معاملات مذکور در این ماده به شرط آنکه تحت قیود و شرایط عادی و جاری انجام گیردمعتبر خواهد بود؛ممنوعیت مذکور در این ماده در این ماده شامل اشخاصی که به نمایندگی شخص حقوقی عضو هیات مدیره در جلسات هیات مدیره شرکت می کنند و همچنین شامل همسر و پدر و مادر و اجداد و اولاد و اولاداولاد و برادر و خواهر اشخاص مذکور در این ماده می باشد (ماده 132).

مسئولیت مدیران مقصر :

در صورتی که مدیران در اداره شرکت مرتکب تقصیر شوند،مانند تخلف از مقررات قانونی (نظیر انجام عملیاتی که متضمن رقابت با شرکت باشد موضوع ماده 133)یا اساسنامه یا مصوبات مجمع (نظیر عدم رعایت تشریفات مندرج درآیین نامه داخلی معاملات شرکت)، هر یک از مدیران به نسبت درجه تأثیر رفتارشان مسئول زیان وارده به شرکت یا اشخاص ثالثخواهند بود(ماده 142 ل.ا.ق.ت)؛لیکن علاوه بر قاعده عام مسئولیت در فرض تقصیر ،قانونگذار در موارد خاصی به مسئولیت مدیران تصریح کرده و قواعد ویژه ای رادر نظر گرفته که در ادامهبه آن پرداخته شده است .

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

مسئولیت نماینده شخص حقوقی:

نماینده شخص حقوقی عضو هیأت مدیره با شخص حقوقی که او را به نمایندگی تعیین نموده است مسئولیتتضامنی دارد (ماده 110 ل.ا.ق.ت.).

محدودیت معامله مدیر با شرکت:

اگر شرکت بخواهد با یکی از مدیران خود معامله ای انجام دهد(مثلا ملکی را از مدیر بخرد یا به اوبفروشد و یا از او اجاره کند یا کاری رابه صورت پیمانکاری به وی واگذار کند و…)یا شرکت بخواهد با شرکتی معامله کند که یکی از مدیران شرکت در شرکت مقابل سهامدار یا مدیر است ،این معامله باید با رعایت تشریفات مقرر در مواد 129 و 130 لایحه اصلاحی قانون تجارت به تصویب هیات مدیره و مجمع عمومی عادی برسد؛در صورتی که بر اثر معامله اخیر به شرکتی آسیبی برسد ، جبران خسارت بر عهده مدیران ذینفع و مدیرانی است که اجازه آن را داده اند که همه آن ها متضامناً مسئول جبران خسارت وارده به شرکت می باشند؛صورتی که معامله بدون تصویب هیات مدیره و مجمع صورت گرفته باشد،چنین معامله ای 3 ظرف سال از تاریخ انعقاد یا کشف آن ( در صورتی که معامله مخیافه انجام شده باشد) از سوی شرکت قابل ابطال است(ماده 131)

شمول مواد 129 و 131 بر شرکت های هلدینگ :

نکته قابل تامل در خصوص بند پیشین این است که غالب معاملات شرکت هلدینگ با شرکت های وابسته خویش به دلیل اینکه معمولاً دارای عضو مشترک هیات مدیره هستند مشمول محدودیت مندرج در مواد 129 و 130 و 131 قرار می گیرد و باید مصوبه هیات مدیره و مجمع اخذ شود.

مسئولیت مدیران در صورت عدم کفایت دارایی :

در صورتی که شرکت سهامی ورشکست شود یا پس از انحلال معلوم شود که دارایی شرکت برای تادیه دیون آن کافی نیست ، دادگاه صلاحیتدار می تواند به تقاضای هر ذینفع ، هر یک از مدیران و مدیرعاملی را که ورشکستگی شرکت یا کافی نبودن دارایی شرکت به نحوی از انحاء معلول تخلفات او بوده است منفرداً یا متضامناً به تادیه آن قسمت از دیونی که پرداخت آن از دارایی شرکت ممکن نیست محکوم نماید (ماده 143 )؛ حکم اخیر اختصاص به شرکت سهامی داشته و در شرکت با مسئولیت محدود اجرا نمی شود .

تحلیل ماده 141:

مطابق ماده 141 لایحه اصلاحی قانون تجارت : ((اگر بر اثر زیانهای وارده حداقل نصف سرمایة شرکت از میان برود هیأت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام را دعوت نماید تا موضوع انحلال یا بقای رشرکت مورد شور و رأی واقع شود .هرگاه مجمع مزبور رأی به انحلال شرکت ندهد باید در همان جلسه و با رعایت مقررات ماده 6 این قانون سرمایة شرکت را به مبلغ سرمایه موجود کاهش دهد.در صورتی که هیأت مدیره بر خلاف این ماده به دعوت مجمع عمومی فوق العاده مبادرت ننماید و یا مجمعی که دعوت می شود نتواند مطابق مقررات قانونی منعقد گردد هر ذی نفع می تواند انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیتدار درخواست کند))؛ ذکر چند نکته در خصوص ماده اخیر لازم است : اول اینکه ماده اختصاص به شرکت های سهامی دارد ؛ دوم اینکه منظور از تلف نصف سرمایه شرکت ، بر اساس سرمایه ثبت شده در اداره ثبت شرکت ها است ؛ بنابراین اگر سرمایه ثبتی 10 میلیون است و سرمایه شرکت طبق اسناد مالی ، به 5 میلیون برسد شرکت مشمول ماده 141 است ؛ سوم اینکه مدیرانی که به تکلیف مقرر در این ماده عمل نکنند طبق ماده 265 همین قانون دارای مسئولیت کیفری هستند ؛ نکته اخیر از این جهت اهمیت دارد که در اعلام ورشکستگی شرکت ، طلبکاران می توانند به این دعوی متوسل شوند که اگر سرمایه شرکت تلف شده است ، پس چرا مدیران به تکلیف مقرر در ماده 141 عمل نکرده اند و تقاضای تعقیب کیفری آن ها را بنمایند.

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

مسئولیت ناشی از بطلان تصمیمات :

در صورت صدور حکم قطعی بر بطلاند شرکت سهامی یا بطلان عملیات یا تصمیمات آن ،اشخاصی که بطلان مستند به فعل آن ها است ، متضامناً مسئول خسارتی خواهند بود که از آن بطلان به صاحبان سهام و اشخاص ثالث وارد شده است (ماده 273).

مسئولیت ناشی از بطلان تصمیمات:

اعلام نظر مخالف در صورت جلسه هیأت مدیره اگر یکی از اعضای هیأت مدیره تصمیمی را خلاف قانون یا اساسنامه یا مصالح شرکت دانست می تواند طبق قسمت اخیر ماده 123 نظر مخالف خویش را در صورت جلسه هیأت مدیره درج کند تا مسئولیتی از باب خسارت احتمالی متوجه وی نگردد ؛ همچنین ماده 247 ، علاوه بر اعلام در صورتجلسه ، سلب مسئولیت جزایی از عضو هیأت مدیره ( در خصوص عدم مطالبه قسمت پرداخت نشده سهام از سهامداران ) را منوط به ارسال اظهار نامه رسمی به هر یک از اعضای هیأت مدیره نموده است .

تصویب صورت های مالی به منزله مفصا حساب مدیران است :

تصویب صورت های مالی(ترازنامه و حساب سود و زیان) هر دوره مالی،به منزله مفصا حساب مدیران برای همان دوره مالی است (ماده116)؛به عبارت دیگر،تصویب صورت های مالی به نوعی تأیید عملکرد و گزارش هیأت مدیره بوده و به نفع مدیران است ؛بنابراین پس از تصویب صورت های مالی،طرح دعوی از سوی شرکت علیه مدیرانبابت همان دوره مالی و جهاتی ندارد مگراینکه صورت های مالی به صورت مشروط تصویب شده باشد یا اثبات شود که مدیران در تهیه صورت های مالی مرتکب تقلب شده اند.

مسئولیت مدیر امضاء کننده چک :

در صورتی که چک شرکت با برگشت مواجه شود مدیران صادرکننده چک با شرکت مسئولیت تضامنی دارند و مسئولیت کیفری نیز با مدیران اخیر است(ماده 19 قانون صدور چک)؛گفتنی است مدیرانی که چک را امضا نکرده اند مسئولیتی ندارند ولو اینکه صاحب امضاء بوده و می توانست چک را امضا کنند؛ به عنوان مثال اگر در روزنامه رسمی شرکت آمده باشد که چک با امضای مدیرعامل و یکی از اعضای هیأت مدیره و مهر شرکت معتبر است،در صورت برگشت خوردن چک،علاوه بر شرکت و مدیرعامل ،آن عضوی از هیأت مدیره مسئول است که چک را امضاء کرده است.

مسئولیت مدیران بابت مالیات شرکت:

مدیران شرکت مطابق ماده 198 قانون مالیات های مستقیم در خصوص مالیات متعلق به شرکت(اعم از عملکرد ،تکلیفی،ارزش افزوده و غیره)مسئولیت تضامنی دارند و سازمان امور مالیاتی می تواند آن هارا ممنوع الخروج کند(ماده 202 ق.م.م)،منتها مدیر در صورتی مسئول است که اولاً صاحب امضا باشد،بنابراین عضو هیأت مدیره ای که حق امضا ندارد مسئولیتی در قبال مالیات شرکت ندارد(رأی هیات عمومی دیوان عدالت اداری)؛ثانیاً مالیات باید در زمانی که مدیر صاحب امضا است ((قطعی)) شده باشد،بنابراین اگر مالیات عملکرد سال 95 در سال 97 قطعی شود مدیر صاحب امضایی که در سال 95 و 96 مدیریت را بر عهده داشته مسئولیتی ندارد و مدیر صاحب امضایبعدی که در زمان وی مالیات قطعی شده است،مسئول پرداخت محسوب می گردد (در خصوص مفهوم((قطعیت)) مالیات،رجوع کنید، به فصل حقوق مالیات).

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین در مورد امور ثبت شرکت  کافی است در وب س

ایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود.

درخواست مشاوره  حقوقی ثبت شرکت

درباره ما

برای دریافت مشاوره تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری کافی است از تلفن ثابت خود (با موبایل تماس نگیرید) بدون هیچ پیش شماره ایی با تلفن زیر تماس بفرمایید.

تماس از تلفن ثابت(بدون کد شهرستان بگیرید)  ۹۰۹۹۰۷۰۷۶۷    

هر گونه سوالی دارید می توانید با ۰۲۱۴۷۶۲۵۹ مطرح بفرمایید

 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)  ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

 

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 درخواست مشاوره حقوقی در ساعت غیر اداری (خانم حسینی) 09212242670مسئول کارگزینی (خانم علوی)                                                       09196889330
مسئول امور مالی (آقای شیردل)                                                     09199398913

شماره پیامک وکیل تلفنی                                                    30007002700242
آدرس ایمیل موسسه وکیل تلفنی                                       vakiltel@gmail.com
آدرس ایمیل بخش مالی وکیل تلفنی                              vakiltelmali@gmail.com
ثبت شکایات و انتقادات وکیل تلفنی                        lawyertavakkoli@yahoo.com

قوانین و مقررات  وکیل  تلفنی

 واحد  مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب، ابتدای کارگر جنوبی، کوچه رشتچی، پلاک 14 طبقه اول واحد 3

 

 واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران مرکز ICT:  آمل روبروی افتاب  60 مجتمع  تجاری محسنی، طبقه اول ، واحد 102

وكيل استارتاپ   ترجمه فوری       تایپ       تولید محتوا       استارتاپ

 

برای مشاوره حقوقی اینترنتی اینجا کلیک کنید

مشاوره رایگان ثبت شرکت

مشاوران حقوقی در موسسه ثبتی حقوقی مطهری در کار خود خبره هستند و آماده اند تا با ارائه راهکارهای مناسب به موکلین عزیز بهترین خدمات را ارائه نمایند.

با توجه به تنوع و گستردگی حوزه اختیارات مدیران شرکت های تجاری و موسسات تجاری ، حضور یک مشاور حقوقی کنار مدیران الزامی بوده و میتواند  از به وجود آمدن مشکلات زیادی جلوگیری نماید و حتی در صورت بروز  مشکل در جهت احقاق حقوق موکلین اقدام نماید.

ما اینجا هستیم تا هرگونه سوال شما را در زمینه ثبت شرکت,ثبت برند و کلیه امورات ثبتی را به رایگان پاسخ دهیم.مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

پیشنهاد می شود به دلیل پیچیدگی هایی که موضوع دارد در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی با مشاورین ما مشورت نموده و اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید. موسسه مطهری با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی در کنار شما خواهند بود . مشاوره کاملا رایگان می باشد بنابراین با تماس و مشاوره با متخصصین ما هیچ چیزی از دست نمی دهید و جتی کلی اطلاعات ذیقیمت به دست می آورید که به شما کمک میکند کار خود را به بهترین نحو انجام بدهید. با تلفن 41324  تماس بگیرید و در این زمینه یا موارد دیگر با وکیل پایه یک دادگستری مشاوره تخصصی  بگیرید.

در صورت نیاز میتوانیم وقت مشاوره حضوری نیز برای شما ست کنیم.

نام ایمیل و وب سایت های من در این مرورگر برای دفعه بعد من نظر ذخیره کنید.

شما اینجا هستید :: خانه » بلاگ » مشاوره ثبت شرکت و برند

مشاوره ثبت شرکت و مشاوره ثبت برند – مشاوره رایگان ثبتی و تلفنی ثبت شرکت و تغییرات شرکتها فرداد رسا یاری رسان شما در این زمینه هستند.اطلاع و آگاهی عمومی از حقوق ثبت اسناد شرکتها ، باعث پیشگیری از طرح دعاوی غیر ضروری و در نتیجه کاهش مراجعات مردم به دستگاه قضا را به دنبال خواهد داشت.

راه‌های مختلفی وجود دارد تا شما بتوانید با کم‌ترین هزینه و سریع‌ترین زمان سوالات و مشکلات خود در خصوص ثبت شرکت را با افراد ذی‌صلاح در میان بگذارید. این موضوع کاملا به سطح مشکلی که شما در این زمینه دارید بستگی دارد. برخی اوقات ممکن است شما با یک مشاوره تلفنی ثبت شرکت، مشکل خود را حل کنید.

قبل از اینکه شرکت به ثبت برسد باید مراحل زیادی را طی کند که برخی از مدیران به رویه اداری آن آشنایی کافی ندارند و در بسیاری از موارد ثبت شرکت به تعویق می افتد که ضرر آن متوجه شرکت و موسسان می شود. حال اگر شرکت ها با مشاور حقوقی ثبت شرکت مشورت کنند، در زمان ثبت شرکت با هیچ مشکلی مواجه نخواهند شد و تمامی مراحل اداری توسط او انجام می شود. در برخی از کمپانی های بزرگ، چندین مشاور حقوقی به صورت تیمی با یکدیگر کار می کنند. شما عزیزان می توانید به منظور مشاوره در زمینه ثبت شرکت با فرداد رسا تماس بگیرید و از تجارب و اطلاعات کارشناسان و مشاوران حرفه ای این موسسه بهره مند شوید. مشاوره کارشناسان موسسه ثبتی فرداد رسا در زمینه های ذیل یاری رسان شما خواهد بود. یک از مهمترین قسمت های مشاوره ثبت شرکت در موضوع انتخاب نام شرکت می باشد . تا ابتدا بتوانیم با استعلام نام شرکت از دسترس بودن نام مناسب آگاه باشیم .

مشاور ثبت شرکت موظف است تا به اسناد به تجربه و قوانین و امور ثبت شرکتها اطلاعاتی کاملی از روند ثبت شرکت و یا موسسات غیر تجاری را به مراجع کننده یا تماس گیرنده با موسسه فرداد رسا را ارائه دهد و توضیح کاملی از اینکه موضوع ثبت مورد نطر نیاز به مجوز دارد یا خیر آیا اصلا این موضوع ثبت شرکت قابلیت ثبت در سازمان ثبت شرکتها را دارد و اگر دارد چه مدارک و ملزوماتی پیش نیاز این مورد می باشد و چه مدت زمان برای ثبت شرکت بایستی سپری شود و مراحل امور تاسیس شرکت را با شفافیت به مراجه کننده توضیح داده و مواردی را که اکثر مراجعه کننده ها مثال سوالات در مورد هزینه ثبت شرکت مدت زمان ثبت شرکت مدارک لازم جهت ثبت موضع مورد نظر و شرایط و پیش نیاز ها و قوانین مالیات بر نوع ثبت شرکت و موضوع بسیار مهم انتخاب نام شرکت و ودر صورت تمایل روند برند سازی را به مفصل توضیح داده شود مشاور ثبت شرکت می تواند از سوی مدیر یا موسسان شرکت وکیل و نماینده باشد که در این صورت باید وکالتنامه را در تمامی مراحل ثبت شرکت به همراه داشته باشد. در صورتی که مدارک ناقص باشند، مشاور حقوقی ثبت شرکت موظف است تا برای تکمیل آنها اقدام کند. شما عزیزان می توانید به منظور مشاوره در زمینه ثبت شرکت با فرداد رسا تماس بگیرید و از تجارب و اطلاعات کارشناسان و مشاوران حرفه ای این موسسه بهره مند شوید.مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

ثبت برند خود هم فرآیند تخصصی می باشد و از آنجا که برند میراث و سرمایه اصلی هر شرکت یا شخص حقیقی می باشد تعیین اسم برند و تصویر علائم تجاری از اهمیت بالایی برخوردار است و اینکه چه برندی ثبت کنید آینده کاری شما را مورد تاثیر قرار خواهد داد . فرداد رسا توانایی راهنمایی و مشاوره ثبت برند برای موفقیت شما را دارد لازم به ذکر است ما به تمامی عزیزانی که روند ثبت برند خود را به ما میسپارند پکیج های برندسازی با تخفیف ویژه ارائه خواهیم داد .

شما با تماس با شماره ۰۲۶۳۲۷۱۷۸۹۳ می توانی از خدمات مشاوره رایگان ثبتی توسط فرداد رسا بهرمند شوید. و یا در صورت تمایل از طریق فرم تماس ذیل سوالات خود را مطرح نمایید کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان پاسخگوی شما سروران گرامی خواهند بور برترین خدمات در امور ثبت شرکتها را از فرداد رسا بخواهید.

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه فرداد رسا می باشد

مشاوره حقوقی ثبت شرکت | وکلای عدالت: در شرکت ها و سازمان های دولتی معمولا یک بخش حقوقی متشکل از چندین وکیل، مشاور و کارشناس حقوقی امور مربوط به انعقاد قراردادهای خرید و فروش،انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های بین سازمانی و سایر امور حقوقی دستگاه را زیر نظر دارند و معمولا بررسی و اعلام نظر اداره حقوقی یکی از مراحل انجام عملیات فوق می باشد.

در شرکت های خصوصی معمولا یک مشاور یا وکیل دادگستری به چند شرکت خصوصی مشاوره حقوقی می دهد و یا فقط در استخدام یک شرکت باشد. در شرکت های خصوصی بزرگ نیز مدیران شرکت از یک تیم وکلا یا مشاوران حقوقی و یک واحد حقوقی مجزا نیز بهره می برند.

برخی از مشاوران حقوقی در حوزه های خاص و تخصصی فعالیت می کنند. به عنوان مثال یک مشاور حقوقی فقط به شرکت ها و سازمان های هنری و دیگری فقط به سازمان های ورزشی مشاوره حقوقی می دهد.

اشخاص مصلحت اندیش قبل از اقدام به امری در هریک از موضوعات حقوقی اعم از معاملات ، تجارت ، ازدواج ، طرح دعوی حقوقی و یا دفاع از دعاوی مطروحه و همچنین سایر موارد حقوقی ، با مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری و با کسب آگاهی از موارد قانونی ، موقعیت خویش را در مسائل و مشکلات احتمالی و یا بوجود آمده سنجیده و سپس اقدام به انجام معامله ، تجارت و ازدواج و . . . می نمایند ، مشاوره حقوقی فقط مختص به قبل از انجام امورات حقوقی نبوده و در صورت بوجود آمدن مسائل نیز می توان با وکیل دادگستری ، مشاوره حقوقی نمود که مشاوره حقوقی میتواند برای اعطای وکالت به وکیل دادگستری و یا آگاهی از موارد قانونی و موقعیت حقوقی خویش و یا اقدام برای انجام امورات حقوقی توسط خود شخص باشد و مشاوره حقوقی می تواند اشخاص را از مشکلات حقوقی احتمالی بدور داشته و یا از درگیر شدن اشخاص با مسائل و مشکلات بیشتر ، بکاهد

با توجه به گستردگی و تنوع اختیارات مدیران در شرکت های تجاری و سهامی و موسسات تجاری  حضور یک مشاور حقوقی در کنار شرکت می تواند در به وجود آمدن بسیاری از مشکلات جلوگیری نموده و حتی در فرض بروز اختلاف با توجه به پیش بینی های صورت گرفته در جهت احقاق حقوق موکلین اقدام نماید.مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

شرکت با مسئولیت محدود از جمله شرکت های شخصی ولی سرمایه ایست که از این لحاظ با شرکت های شخصی نظیر شرکت های تضامنی و نسبی تفاوت دارد.

میزان مسئولیت شرکا و نصاب نصمیم گیری نیز در این شرکت با شر کت های دیگر متفاوت می باشد.

شرایط انحلال شرکت های با مسئولیت محدود نیز باتوجه به پیچیدگی های حاصله نیاز دارد تا قبل از هر اقدامی مورد به مورد بررسی گردد.

انتخاب بازرس در شرکت سهامی عام صلاحیت دارد که عبارتند از:

 تغییرات سرمایه

یکی از مهمترین اقداماتی که در دوره حیات شرکت سهامی اتفاق می افتد تغییرات سرمایه ثبت شده شرکت است.

احکام راجع به این موضوع در لایحه قانونی به مدل مواد ۱۵۷ تا ۱۵۹ لایحه بیان شده است.

مقصود از تغییرات سرمایه شرکت افزایش یا کاهش سرمایه ثبت شده است که به آن سرمایه اسمی هم گفته می شود.

سرمایه در حقوق شرکتهای تجارتی دو مفهوم دارد:

به موجب ماده ۱۵۷ لایحه قانونی برای افزایش سرمایه ثبت شده ، افزایش سرمایه باید یکی از روش ها انتخاب شود روش سوم در قانون پیش‌بینی نشده است.

روش‌های مقرر عبارتند از:

در برخی موارد شرکت های سهامی حق انتخاب از از بین دو روش فوق ندارد و فقط یک روش پیش روی شرکت قرار دارد:

طبق ماده ۱۲۹ لایحه قانونی مبلغ اسمی هر سهم شرکت‌های سهامی حداکثر هزار تومان می باشد بنابراین اگر مبلغ اسمی هر سهم در شرکت هزار تومان باشد دیگر نمی توان سرمایه را از طریق افزایش سرمایه افزایش داد.  افزایش سرمایه در شرکت سهامی خاص که مبلغ اسمی آن هزار تومان است ،می‌تواند با بالابردن مبلغ اسمی سهام افزایش سرمایه دهد.

طبق ماده ۲۱۸ قانون تجارت شرکت سهامی خاص به منظور تبدیل شدن به شرکت سهامی عام  هرگاه بخواهند  افزایش سرمایه دهند باید سهام جدید صادر کنند. در این حالت افزایش سرمایه با بالابردن مبلغ اسمی سهام ممکن نیست سهام جدید باید از طریق انتشار اعلامیه پذیره نویسی مردم عرضه شود.

اگر برای افزایش سرمایه ثبت شده روش بالا آوردن مبلغ اسمی سهام انتخاب شود تعداد سهامداران باید با افزایش سرمایه زیاد شود و نه تعداد سهام شرکت. فقط مبلغ اسمی سهم افزایش پیدا میکند افزایش مبلغ اسمی سهام موجب افزایش تعداد سهام شرکت می شود. چنانچه افزایش سرمایه با صدور سهام جدید انجام شود تعداد سهام شرکت قطعاً افزایش پیدا میکند تعداد سهامداران ممکن است افزایش پیدا میکند

سرمایه اولیه برای ثبت شرکت سهامی عام پنج میلیون ریال می باشد.

مراحل زیر برای ثبت شرکت سهامی خاص به ترتیت باید طی شوند:

چنانچه زمینه فعالیت شرکتتان بطور کامل تغییر کرده سات و یا نیاز به اضافه نمودن موضوع جدید به موضوعات قدیمی خود دارید می توانید تغییر موضع شرکت داشته باشید.

شما می توانید تغییرات در اعضای هیات مدیره، اضافه و کم نمودن را داشته باشید.

بر حسب نیاز می توانید مبلغ سرمایه شرکت را خود را کم و یا زیاد کنید.

بر حسب نیاز می توانید سهم هر عضو در شرکت را کاهش یا افزایش دهید.

می توانید هیئت مدیره و یا مدیرعامل را تغییر و همچنین افراد جدید با سمت های جدید در شرکت تعریف کنید.

امروزه با توجه به پیچیده شدن روابط تجاری و بازرگانی اشخاص، استفاده از وکیل دادگستری و مشاوره حقوقی هرچند به صورت موردی بسیار حائز اهمیت و ضروری می باشد. چرا که با توجه به روند طولانی رسیدگی به پرونده های حقوقی و کیفری در دادگاه ها و دادسراها عقل حکم می کند قبل از اقدامی از مشاوره حقوقی وکیل دادگستری استفاده شود. خواب سرمایه، تضییع حقوقی قانونی مخصوصا در توافقات و مذاکرات طرفین، مشاوره حقوقی تخصصی در خصوص موضوع و تبیین نقشه راه جهت اتخاذ تضمیم درست از مزایای استفاده از وکیل و مشاوره حقوقی می باشد.

از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را در تهران آغاز نمود. با توجه به گستردگی موضوعات حقوقی و همچنین پیچیدگی های فرآیند های دادرسی در مراجع قضایی برنامه ریزی های تخصصی در این زمینه صورت گرفت تا در زمان دفاع از حقوق موکلین، از تضیع حقوق قانونی آنها جلوگیری گردد.

تهران،صادقیه، خیابان ولیعصر،جنب متروی صادقیه،نبش کوچه چهارم،پلاک۵٫۳ واحد ۱۴ تهران ، میدان فردوسی ، خیابان شهید موسوی ، نبش اعتماد مقدم ، پلاک ٣٠، طبقه۴ شهریار ، میدان فرمانداری ، مجتمع آسمان ، طبقه۴ ، واحد٢۵ ۰۹۱۲۶۸۸۷۵۲۰ 09197868482 02165503762

کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت وکلای عدالت متعلق به موسسه حقوقی اساتید مهر ایرانیان می‌باشد

موسسه ثبتی و حقوقی آرمانی ، متشکل از پرسنلی جوان و با تجربه ، تنها موسسه حقوقی عضو اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا بوده که تاکنون پس از 17 سال سابقه ، با بسیاری از شرکت‌های بزرگ بین‌المللی همکاری داشته و توانسته یکی از بهترین و به روزترین موسسات در زمینه ثبتی باشد.

شما می‌توانید جهت مشاوره رایگان در زمینه‌های ثبت شرکت ، ثبت برند ، اخذ کارت بازرگانی و …. از طریق شماره زیر ارتباط برقرار کنید:

 

021  88884117

یا به صورت مستقیم با کارشناسان مجرب ثبت آرمانی از طریق واتس‌آپ در ارتباط باشد.مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت

 

ثبت شرکت آرمانی با بیش از 12 سال تجربه در سال 1397 توانست به بیش از 300 تقدیرنامه از طرف مشتریان دست یابد !


آدرس موسسه:

آدرس : تهران ، جردن ، بلوار مینا ، پلاک9 ، واحد 1


شماره تماس:


02188884117

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به موسسه حقوقی ثبت آرمانی می باشد | © Copyright 2019

مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت
مشاوره رایگان تلفنی ثبت شرکت
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *