چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

 
helpkade
چطور به برنامه ریزی عمل کنیم
چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

سارا حمیدی آموزش تمرکز و تفکر

برنامه ریزی کاری است که اکثر ما در انجام دادن آن خوب هستیم اما تعداد خیلی کمی از افراد میتوانند برنامه ریزی خود را عملی کنند و به برنامه های خود پایبند باشند.

یکی از اعضای سایت برای من ایمیل فرستاده بود که هر شب قبل از خواب اولویت بندی می کند، برنامه ریزی میکند و با خوشحالی برای شروع روز بعد به رختخواب می رود. ظهر روز بعد در حالی که به برنامه خود نگاه می کند هنوز هیچ کدام از کارهای مهم اش را انجام نداده است و درگیر کارهای دیگری شده است. در همین حال تصمیم می گیرد که به صورت جدی برنامه را از سر بگیرد که اتفاقات ناخواسته نیز پیش می آید و او به کل از برنامه ریزی اش عقب می افتد. در پایان روز او خیلی خسته است و خیلی کار انجام داده اما نتوانسته برنامه خود را کامل انجام دهد. کتابی که باید میخوانده تمام نشده، یک جلسه مهم را کنسل کرده است و ذهنش درگیر کارهای عقب افتاده است. این در حالی است که آنقدر خسته است که نمیتواند با فرزندانش وقت بگذاراند.

سلام به همه دوستان عزیزم. الان که در حال نوشتن این مقاله هستم در این فکرم که چه قدر از ما به دلیل بلد نبودن مهارت های افزاش عملکرد در کار و زندگی خود با مشکل و یا عدم آرامش رو به رو میشویم. دوست داریم بتوانیم از زمان، انرژی و تمام توان خود برای داشتن کار، تحصیلات و زندگی دلخواه بهره ببریم اما نمیشه که نمیشه!

ولی نگران نباشید باید ما اعضای سایت آموزش تمرکز و تفکر بتوانیم موثر ترین افراد در کار و زندگی مون باشیم.چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

مغز ما اشتیاق زیادی به آینده داره. اقداماتی که ما رو به آینده میرسونه برای اون خیلی ارزشمند هست. در نتیجه وقتی داریم برنامه ریزی می کنیم و به انجام کارهایی فکر می کنیم که ما رو به هدفون میرسونه خیلی ذوق و شوق داریم. برای مثال من میدونم که اگر روزی ۵ ساعت بر روی کسب و کارم زمان بگذارم و کارهای x, y, z را انجام دهم سال آینده به درامد مورد نظرم میرسم و این موضوع باعث میشه که کلی برای برنامه ریزی هیجان زده باشم..

و یا مثال دیگه اینکه وقتی میدونید اگر روزی ۸ ساعت درس بخونید در کنکور در رشته مورد نظرتون پذیرفته میشوید اشتیاق زیادی به برنامه ریزی پیدا می کنید و دوست دارید که هرچه سریع تر به خواسته خود برسید. برای همین به سرعت دست به برنامه ریزی میزنید و اولویت هایتان را مشخص می کنید. سپس تصمیم میگیرید که از فردا به برنامه خود عمل کنید اما فردا میشود و …

برخلاف ارزشمند بودن آینده ، مغز ما از لحظه حال گریزان است. او تمایل دارد بیشتر در آینده باشد و به آینده برسد و بنابراین لحظه حال را از دست میدهد. بنابراین ما با تناقض رو به رو میشویم. با اینکه خیلی اهداف خود را دوست داریم و کلی برای رسیدن به آنها هیجان داریم اما نمی خواهیم که در لحظه حال برای آنها تلاش کنیم و انجام اقداماتی که برای آنها برنامه ریزی کرده ایم خسته کننده به نظر میرسد. در نتیجه مغز مان تصمیم میگرید که حواس ما را پرت کند و ما را مشغول انجام کارهای راحت تری کند. یادگیری لذت بردن از لحظه حال نیز خود یک مهارت است. برای کسب اطلاعات بیشتر دوره زندگی در لحظه حال را مشاهده کنید.

همان طور که گفتم به دلیل ماهیت مغزمان، اکثر ما در برنامه ریزی کردن خوب هستیم زیرا شوق و ذوق رسیدن به خواسته هایمان را داریم اما در اقدام کردن و عمل به آنها خوب نیستیم زیرا دوست نداریم کارهای سخت انجام دهیم و به دنبال کارهای لذت بخش هستیم.

بنابراین شما دوست عزیزم که در حال مطالعه این مقاله هستی:

برنامه ریزی همانند بسیاری ازمهارت های دیگر یک مهارت است و باید آن را تمرین کنید تا در آن حرفه ای شوید. بنابراین برای اینکه بتوانید برنامه خود را عملی کنید و به برنامه ریزی های خود پایبند باشید باید:

قسمت دوم این مقاله را (چگونه برنامه ریزی صحیح کنیم و به آن عمل کنیم؟) را در پایان این مقاله بخوانید.

برای اینکه بدانید چگونه برنامه ریزی های خود را عملی کنید، در ابتدا بیایید با مفهوم برنامه ریزی آشنا شویم. قبل از اینکه به یک فرد حرفه ای در زمینه برنامه ریزی و عمل به آنها تبدیل شوید لازم است که بیشتر در مورد مفهوم برنامه ریزی بدانید.

طبق تعریف ویکی پدیا:

برنامه‌ریزی، فرایندی برای رسیدن به اهداف است. بسته به فعالیت‌ها، هر برنامه می‌تواند  بلندمدت، میان‌مدت یا کوتاه‌مدت باشد.

همان طور که در این تعریف نیز مشخص است برنامه ریزی یک فرایند است. فرایندی که به ما کمک می کند تا به اهداف خود برسیم. یک برنامه ممکن است که روزها و یا حتی ماه ها طول بکشد تا بتواند ما را به اهداف مان برسد. اما برنامه های اکثر افراد یک برنامه کوتاه یک روزه است که در پایان روز پرونده آن بسته میشود.

معمولاً تصوری که در مورد برنامه ریزی وجود دارد این است که من باید فردا کارهای x, y, z و a را انجام دهم. در پایان روز یا کارها انجام میشود و یا نمیشود اما موضوع مهم این است که دوباره یک برنامه جدید با موضوعات جدید چیده میشود و روزها و روزها می گذرد بدون اینکه بدانید:

در یکی از جلسات کوچینگ مراجعی داشتم که مدام از اینکه نمیتوانست به برنامه هایش عمل کند شکایت میکرد. یکی از اهداف کاری او افزایش درآمد بود اما آنچه در برنامه هایش دیده میشد کارهایی بود که من احساس میکردم او را به افزایش درآمد نمی رساند. از او پرسیدم چرا در برنامه فردا کارهای x و  y را قرار داده ای؟ او گفت نمیدانم باید انجام شود دیگه! پرسیدم چرا باید انجام شود؟ گفت این از کارهای شرکت است. از او پرسیدم آیا این کار تو را به درآمد مد نظرت میرساند؟ کمی مکث کرد و گفت نه!!!!

 

بله او کارهایی انجام میداد که اگر چه اولویت بالایی داشتند اما او را به هدفش نمی رساندند. در واقع او برنامه ریزی میکرد اما نه برای رسیدن به هدف اصلی اش. برای انجام کارهایی که دوستش نداشت و تصور می کرد که باید انجام شود.

مشکل بسیاری از افراد با برنامه ریزی این است که نمیدانند برنامه ها آنها را به کجا خواهند رساند.

آیا با عمل به برنامه به استان خراسان میرسند و یا استان آذربایجان غربی؟

قبل از اینکه در این مورد صحبت کنم و یاد بگیریم که چگونه به صورت صحیح برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم به آن پایبند باشیم لازم میدانم که به پاراگراف قبل برگردید و به موضوع مطرح شده فکر کنید. به این سوال ها جواب دهید:

وقتی ندانید چگونه یک برنامه مناسب خود طراحی کنید، فقط طبق علایق خود برنامه ریزی خواهید کرد و هر فرایندی که احساس کنید شما را به هدف برساند در برنامه خود می گنجانید بدون اینکه بدانید آن فرایند مناسب شما هست و یا نه. در چنین شرایطی احتمال شکست در برنامه ریزی بیش تر از موفقیت خواهد بود.

در مقاله بعدی در مورد اینکه چگونه برنامه ریزی کنیم صحبت می کنم. ( چگونه برنامه ریزی کنیم و به آن عمل کنیم؟ (قسمت دوم))

روز و روزگارتان سرشار از شادی

چگونه برنامه ریزی خود را عملی کنیم؟ (قسمت اول)

چگونه برنامه ریزی کنیم و به آن عمل کنیم؟ (قسمت دوم)

چرا برنامه هایم را عملی نمی کنم؟ (قسمت سوم)

علت عدم عمل به برنامه ریزی (قسمت ۴)

من سارا حمیدی هستم و در این وبسایت به منظور آگاهی از توانایی های مغزی و افزایش عملکردمان در زندگی، محیط کار و خانه به ارائه مقالات، دوره ها و محصولات آموزشی می‌پردازم.

مطلب قبلی

چرا برای درس خواندن تمرکز ندارم؟ تقویت تمرکز ذهن برای درس خواندن

مطلب بعدی

چگونه برنامه ریزی کنیم و به آن عمل کنیم؟ قسمت دوم برنامه ریزی صحیح

چیکار کنید وقتی اطرافیان تون در مسیر اهداف تون شما را حمایت نمی کنند؟

شروع ثبت نام دوره رایگان چگونه هر چیزی را که می خواهید بدست آورید چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

رسیدن به آرامش و پیگیری اهداف در شرایط بحران

آنچه مانع اقدام کردن برای خواسته هایتان میشود: بهتون میگم چی کار کنید

سلام خانم حمیدی.خیلی ممنون. من همیشه برنامه ریزی میکنم اما هیچ وقت نشده به برنامه ام پایبند باشم. علتش این هست تو برنامه ریزیم کارهایی رو که دوست دارم انجام بدم رو مینویسم در کمال رویاپردازی اما در توان من نیست .یا گاهی برنامه ریزی میکنم تا وسط ها که انجام میدم میبینم نتیجه نگرفتم رهاش میکنم.طبق فرمایش حضرت علی (ع) به جای ازدیاد کارها به تداوم صحیح ان ها بیندیشید. و۲-هیچ وقت کارهای اهم را فدای کارهای مهم نکنید.۳از شدت سختی نهراسید زیرا هراس شکننده تر از خود کار است و به گشایش امور امیدوار باشید۴-اگر به انجام مسئولیتی گردن نهادید به ان وفا کنید.۵-برای رسیدن به هدف ها و مقام های بلند همت بلند داشته باشید. من خودم اینها رو نداشتم برای همین هیچ وقت موفق به عملی کردن برنامه ام نبودم.همیشه به سختی های مسیر فکر میکردم اما باید به شیرینی رسیدن به هدف کرد و امیدوار بود.

مرسی سارینا عزیز از پیامت. بهت تبریک میگم که میدونی چرا نمی تونی برنامه هات رو عملی کنی. امروز یکی از هدف هات را انتخاب کن و بر طبق آنچه گفتی پیش برو. لازم نیست هدفت خیلی بزرگ باشه هر اقدام کوچکی میتونه یک هدف به حساب بیاد. نتیجه را با ما به اشتراک بگذار. شاد باشی…

من هر شب برنامه می نویسم و با خودم می گم حتما فردا انجامش می دم اما صبح انجامش نمی دم و دلیلشم اینه که عاشق خوابم و هیچ وقت نمی تونم صبح زود بیدار بشم چی کار کنم؟

سلام دوست عزیز

طبق واقعیت و برای زمان های بیداری تون برنامه ریزی کنید.

شاد باشید

آفرین. خیلی زیبا نوشتید که نشان از وسعیت و پختگی فکر شماست

سلام خانم حمیدی عزیز بسیار از مطلبتون سپاسگزارم. من در همین مورد ازتون سوال پرسیدم و با توجه به این متن توی برنامه ریزیم تجدید نظر خواهم کرد. نتیجه رو اطلاع خواهم داد. ☺ سپاس بی کران

سلام مارال عزیز خیلی خوشحالم برای تصمیمات جدید. منتظر خبرت هستم

سلام من همیشه برنامه ریزی میکنم اما نمیتونم عمل کنم برای مثال من میخوام شاگرد ممتاز مدرسه بشم مثلام تو برنامه مینویسم ساعت ۱۰ شب باید بخوابم تا صبح که میرم مدرسه درسو خوب بفهمم اما دیر میشه همیشه به دلایل مختلف مثلا میریم مهمونی یا مهمون میاد یا خوابم نمیبره میشه به من کمک کنید؟

دوست عزیز سلام

باید دلایل این تصمیم و موانع سر راه آن را پیدا کنید و آنها را برطرف کنید. اگر برنامه ای و یا هدفی دارید بهانه ها را کناب بگذارید و به آنها عمل کنید. شاد باشید

با سلام تشکر از مطلب بسیار زیبایی که با ما به اشتداک گذاشتید. من هم عضو همون دسته آدمهایی هستم که همیشه یه برنامه خیلی شیک واسه از شنبه آینده میریزم و از ده تا شنبه بعد هم به هیچ کدوم عمل نمیکنم. اصولا وقتی پای عمل کردن به کارها میرسه من خیلی تنبل میشم و همش میگم حالا وقت هست، بعد انجامش میدم. سپاس

سلام آقای محسن عزیز. به خودت و اهدافت باور داشته باش و همین امروز یکی از کارهای عقب افتاده را انتخاب کن و برای آن به صورت عملی برنامه ریزی کن.

با سلام من هم همین مشکل رو دارم. مثلا میخواهم ساعت ۱۰ شب بخوابم و مثلا بعضی وقتا هم مجبورم خیلی زود پاشم و نمیدونم چه کاری انجام بدم که بتونم روی یک ریتم منظم باشم و بتونم به همه ی اینها عمل کنم. از آنجایی هم که تازه وارد متوسطه شدم،حجم دروسی زیاد شده و وقت کافی برای خیل از کار هام ندارم و هر وقت خواستم عمل کنم به برنامه ام نمیشه یا خیلی بد پیش میاد.به نظرتون چیکار کنم؟ با تشکر فراوان.

سلام و سپاس از مطلب خوبتون جالبه منم همیشه برای اینده برنامه می ریزم ولی در عمل پیشرفت چندانی ندارم

سلام من پرش ذهن زيادي دارم و سركلاس يا كار اصلا تمركز ندارم راه حلي هست كه من بتونم تمركز رو بالا ببرم

سلام فرهاد عزیز شما باید تمرکز خود را تقویت کنید. تمرکز یک مهارت است و شما می توانید آن را فرا بگیرید. کافی است برای آن زمان بگذارید و این مهارت را تمرین کنید. پیشنهاد می کنم مقاله زیر را مطالعه کنیدچگونه تمرکز حواس داشته باشم؟

همچنین پیشنهاد ویژه شرکت در دوره افزایش تمرکز استافزایش تمرکز و کنترل ذهن

شاد باشید…

سلام سپاس بابت مطلب مفیدتون راستش من هم برنامه ریزی میکنم. اما نمیتونم بهش عمل کنم. تو برنامه هام از هیچ آیتمی هم بدم نمیاد بلکه حس خوبی بهشون دارم. و همه ی آیتم ها هم ضروری اند و من رو به هدفم میرسونن. با این اوصاف باز هم نمیتونم بهشون عمل کنم و اون موقع خودم رو سرگرم کارهای دیگه میکنم و میگم که وقت هست. در انتهای روز هم با حس ناراحتی و عذاب وجدان که نتونستم به کاری که قرار بوده انجام بدم عمل کنم مواجه میشم و یه وقت هایی هم به خودم ناسزا میگم.? ممنون میشم یه راه عملی بهم پیشنهاد کنید.?

سلام دوست عزیز اینکه برنامه ریزی می کنید ولی به آن عمل نمی کنید و خودتان رامشغول کاری دیگر می کنید نشان دهنده این است که مهارت برنامه ریزی را به درستی نمی دانید و آنقدر انگیزه برای رسیدن به هدف تان ندارید. پیشنهاد میکنم مقاله زیر را مطالعه کنید

شاد باشید

درسته من هم همینطوری ام

بسیار سپساسگزارم.عالی بود

سلام خانوم حمیدی ممنون از مطالبتون.خانوم حمیدی راستش من برای اجرای برنامه هام جدی نیستم…یه جورایی نمیتونم خودم رو قانع کنم که برنامم رو اجرا کنم راستش من تسلیم تنبلیای خودم شدم…دلم میخواد تغییر کنم اما میترسم چون حس میکنم از پس این کار برنمیام…اعتماد به نفس و خودباوریم تخریب شده…هربار کاری رو شروع میکنم خودم رو سرزنش میکنم که تو نمیتونی و کلی از خودم خجالت میکشم…چند روزم که به برنامم عمل میکنم بعدش بیخیال میشم…واقعا نمیدونم با خودم چیکار کنم؟ممنون میشم اگه کمکم کنین

دوست عزیزم سلام

سری مقالات برنامه ریزی را مطالعه کنیدقسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

همچنین اگر فکر می کنید آماده ایجاد تغییر در زندگی تان هستید و خود را مسئول کارهایتان میدانید و نه دیگران را پیشنهاد ویژه جلسات خصوصی کوچینگ است. شاد باشید

من سعی میکنم برنامه ام رو انجام بدم اما وقتی می‌خوام انجامش بدم ذهن خیلی مشغول آینده میشه و وقتی به آینده فکر میکنم خیلییی احساس غم میکنم ……برای همین دست از کارام میکشم و به چیزایی که ندارم فکر میکنم و خیلی ناراحت میشم… مخصوصاً وقتی به کنکورم فکر میکنم که دیگه کلا تا امید میشم و فکر میکنم آینده ای ندارم

سلام خانوم حمیدی با تشکر از مطالب مفیدتون. من یه مشکل خیلی بزرگ دارم و اینه که یکاری رو خیلی خوب شروع میکنم با برنامه ریزی و وقت براش میزارم و جدی دنبال میکنم. اما تمومش نمیکنم و نهایتا یک هفته بیشتر برنامه اجرا نمیشه و دلزده میشم.بعدش نصفه کاره رها میکنم و میرم سراغ یه کار دیگه و این جریان ادامه پیدا میکنه.کارم شده پریدن ازین شاخه به اون شاخه.حس همه کاره و هیچ کاره بودن دارم. یروز میخوام زبان بخونم یروز میخوام فلان نرم افزار رو یاد بگیرم یروز میخوام گیتار یاد بگیرم.خوبم شروع میکنما منتها به آخر نمیرسه و فقط انرژیم صرف کارهای نصفه نیمه میشه.

حالا به نظرتون باید چجوری این مشکلو حل کنم؟ خیلی ممنون

دوست عزیز سلام

در ابتدا تصمیم بگیرید که چه می خواهید و با خودتان به شفافیت برسید. اینکه چرا می خواهید چیزی را یاد بگیرید چه هدفی از یادگیری آن دارید و اگر آن را به سرانجام برسانید چه تاثیری بر زندگی شما خواهد داشت و هچنین رها کردن و یاد نگرفتن آن چه عواقبی برای شما خواهد داشت. زمانی که با خود شفاف شدید یادگیری را آغاز کنید. ممکن است باور ندارید که می توانید در آن کار ها موفق شوید و برای همین است که آن ها را نیمه کاره رها می کنید. اگر این طور است باید بر روی انگیزه خود کار کنید. شاد باشید

سلام من امسال کنکور دارم رشته ریاضی هستم و از کلاس هشتم به بعد من اصلا نمی تونم روز هایی که امتحان ندارم رو درس بخونم فقط شب امتحان میتونم بخونم متاسفانه امسال که کنکور دارم هر کاری میکنم نمیتونم درست درست بخونم برنامه ریزی میکنم تا اولش مثلا تا چند روز عمل میکنم بعد دیگه خسته میشم میزارم کنار همون موقعی که به برنامه عمل میکنم همش ذهنم به جای دیگه ای فکر میکنه به عنوان مثال بازی کار هایی که دوست دارم در آینده انجام بدم و …. راستش تا الان فهمیدم همش من به امید روز بعدم و باخودم میگم روز بعد هم وقت هست ولی روز بعد هم بشه باز میگم روز بعد همین طوری پیش میره همچنین من در بیشتر کار ها همینطوری ام مثل نماز خواندم و چیز های دیگه اولش فکر میکردم در درس مشکل از برنامه ریزی ولی بعد با فکر کردن به شب قبل از امتحان که چطور درس میخونم دیدم نه برنامم مشکلی نداره من موقع امتحان تا ۱۴ ساعت هم در روز خوندم و هر کتاب درسی رو تموم میکنم موقعی که امتحان ندارم همش دوست دارم کار دیگه ای انجام بدم و اگر هم بخونم خیلی زمان زیادی میبره تا تموم بشه یک چیز دیگه من کلا صبح اصلا نمیتونم درس بخونم فقط شب میخونم معمولا موقع امتحان از ساعت ۷ شب شروع میکنم تا صبح روز بعد که امتحان دارم اگه میشه لطفا کمکم کنید و همش این چند روز احساس گناه میکنم که چرا الکی وقتمو هدر دادم و درس نخوندم.?

سلام دوست عزیز

پیشنهاد می کنم ویدئو چگونه بر تنبلی خود غلبه کنیم؟ و همچنین به تعویق انداختن کارها: چرا کارهایمان را به تعویق می‌اندازیم؟ را مطالعه کنید. شاد باشید

سلام، ممنون. بهترین نوع برنامه ریزی این هست که اهدافی داشته باشی که واقع گرایانه باشه ولی علاوه بر اون بتونه مغزتو تحریک کنه، یعنی به خودت بگی ۵ سال دیگه یه ماشین زیر پامه، لیسانس رشته خودمو دارم حقوقم بالاتر از الانه و… بعد ببینی تو این ۵ سال چه قدم های کوچیکی باید برداری که به اون هدف بزرگ برسی و هر روز یه کیلومتر به سمت مقصد بری که خسته نشی، همه اینا رو بلدم و میدونم، ولی هیچ وقت تو زندگیم نتونستم به برنامه ریزی که کردم عمل کنم هیچ وقت. 🙂

امیر مهدی عزیز سلام

خیلی خوشحالم که به دنبال ایجاد تغییرات در زندگی ات هستی و نکته ای که باید بدونی اینه که اگر چه این موضوعات ساده به نظر میرسد اما اصلا و اصلا به این معنی نیست که رعایت کردن آنها ساده است. برای اینکار نیاز به آموزش دیدن، اقدام کردن، یادگیری تلاش کردن و گرفتن نتیجه های کوچک است تا همگی شما را برای رسیدن به نتایج بزرگ تر آماده کنند.

شاد باشید

سلام من هم هدف مهمی دارم و هم برنامه ریزی هام در حد توانم هست ولی متاسفانه برای مدت کوتاهی به اون برنامه ریزی عمل میکنم مثلا اگر دو روز طبق برنامه‌هام پیش برم،یک هفته ی بعد دیگه نمیتونم ادامه اش بدم

سلام خانم حمیدی من یک مشاور برایم برنامه ریزی کنکور کرده است اما من نمی توانم طبق اون برنامه ریزی برم در برنامه تحصیلی ام هم استراحت کامل گذاشته اند ولی به من گفته تا ساعت ۳و نیم استراحت. بعد من مدرسه می روم بعضی روزها ۸ ساعتی هستم بعد تا میام می خوابم یهو تا ساعت ۴نیم یا ۵ خوابم می بره بعد از برنامه ام عقب می افتم و باعث استرس من می شود وباعث می شود ان روز سردر گم شوم و ادامه برنامه ام انجام ندهم. خواهش میکنم کمکم کنید چیکار کنم

سلام دوست عزیز

برنامه تون را با واقعیت نزدیک کنید. روزهایی که مدرسه می روید برنامه تون را دیر تر شروع کنید. باید این مورد را در برنامه تون لحاظ کنید.

شاد باشید

سلام وقت بخیر من میخوام برنامه ریزی کنم و بهش عمل کنم اما مسئله اینجاست هدف مشخصی ندارم یعنی اهداف مختلف دارم ولی بین چند راهی نمیدونم کدوم رو به عنوان هدف اصلی انتخاب کنم و این خودش باعث حس ترس شده نمیدونم شایدم هیچ هدفی ندارم مثلا ( نمیدونم برم برنامه نویسی یاد بگیرم و خودمو محک بزنم از یه طرف میگم مغزم نمیکشه یاد بگیرم، یا برم بازاریاب بیمه بشم و که باز هی با خودم میگم ارتباط اجتماعیم ضعیفه و موفق نمیشم، یا برم موزیسین و خواننده بشم که باز میگم دیره و پولش رو هم ندارم، کلا بین چند راهی گیر کردم و هنوز نمیدونم تو چه کار استعداد دارم. مثلا تو کار کامپیوتر که فکر میکنم استعداد دارم ولی میبینم سرعت عمل لازم رو ندارم مثلا چند وقت تلاش کردم ده انگشتی تایپ کنم حتی جزوه خوندم تمرین کردم ولی آخر برگشتم به همون روش خودم تایپ کردم و…

حالا بماند که حس میکنم مشکل اعصاب هم دارم، چون یه موقع یه فکرا یا کارایی میکنم که با عقل جور در نمیاد. مثلا کافیه یه جا نشسته باشم و چند نفر هم نشسته باشن همش تو عذابم حتی منم نگاه نکنن ولی من بجای فکر کردن روی کارم به این فک میکنم نکنه دارن منو میبینن یه دفعه پلکم نپره یا حتی کجارو نگاه کنم اون لحظه زمینو نگاه کنم پامو نگاه کنم اونارو نگاه کنم سره همین انقدر فشار میارم به خودم چشام خشک میشه…

نمیدونم پیش کی برم مشاور روانشناس روان پزشک…. چون روانپزشک هم رفتم بجای حل مشکل دارو های الکی میدن که مشکلات دیگه هم به آدم اضافه میشه. حالا هم اینجا پیام نمیدونم شما میتونید منو راهنمایی کنین یا نه.

سلام دوست عزیز

ویدئو زیر را حتما نگاه کنیدآیا اهداف تان ارزش تلاش و پیگیری را دارند؟

چگونه با وجود چند پتانسیلی بودن مسیرتان را پیدا کنید؟

و همچنین بهتون پیشنهاد می کنیم کتاب و یا دوره ای در زمنیه اعتماد به نفس تهیه کنید و ان را مطالعه کنید. هر فرد و هر انسانی فوق العاده توانمند است و ما مطمئنیم که شما میتوانید مسیر زندگی خود را پیدا کنید.

شاد باشید

سلام خسته نباشید.من سالهاست که درگیرم و واقعا دیگه همه چیز برام بی معنی شده. تا چندماه قبل بهتر بودم اماحالا بدترازبدشدم.همش کسل، ببی حال، بیانگیزه و بی رمقم. فقط تو تصوراتم به اهدافم میرسم ولی تو واقعیت همه کارهام نصفه رهاشدن.از درس خوندنم نتیجه نگرفتم، از حفظ قرآنم، مربی گریم، روابطم، دوستانم،الان بااینکه همسرم ادم خوبیه و هوامو داره وموقعیتم برای تحقق اهدافم خوبه، اقدام هام نصفه موندن. عین یه گلوله آتیش ک یهو گر میگیره و میتازه وبعد خاموش میشه ودوباره همون بیحالی و درموندگی وگیجی.واقعا میخوام تغییر کنم اما دست و دلم واشتیاقم کور شدن

سلام دوست عزیزم

اینکه شما می خواهید تغییراتی ایجاد کنید قابل تحسین است و نشان دهنده این است که شما قدم اول برای ان را را برداشته اید. قدم های بعدی میشود یادگیری مدیریت انگیزه ، دنبال کردن اهداف تان و کمک گرفتن از یک مربی برای ماندن در مسیر رسیدن به اهداف. منتظر شنیدن خبرهای موفقیت شما هستیم. شاد باشید

سلام وارادت خدمت خانم حمیدی؛راستش هرزمان من تصمیم بگرم کاررا انجام بدهم یادرذهنم به انجامش فکرکنم یک اتفاق می افتدیابااضافه کاری برمیخورم یا یک کاردیگرپیش میایدتامعانی ایجادکندتاانجام ندهم؛دلیل که این اتفاقات می افتدچیست؟ممنونم.

سلام دوست عزیز

مقاله زیر را مطالعه کنید

آنچه مانع اقدام کردن برای خواسته هایتان میشود: بهتون میگم چی کار کنید

سلام من سال دهم تجربی هستم و بنا به دلایلی نتونسم در طول سال اونجوری که میخوام حرفه ای درس بخونم از رقیبام جا موندم هربار که میخوام تلاش کنم و برنامه ریزی به مشکل برمیخورم یا کلا برنامرو ول میکنم دوس دارم بهشون ثابت کنم که میتونم ولی باز شکست میخورم لطفا راهنمایی کنین خیلی تحت فشارم ممنون.

سلام زینب عزیز

مقاله زیر را مطالعه کنید

چگونه برنامه ریزی کنیم و به آن عمل کنیم؟ قسمت دوم برنامه ریزی صحیح

چگونه پس از شکست با شور و اشتیاق به سمت آینده حرکت کنیم؟

شاد باشید

سلام خسته نباشید من هر وقت برنامه ریزی می کنم به یاد زمان می افتم و به همین دلیل با خود می گویم من برای اینکه موفق شوم باید درس های مختلفی با حجم متوسط در یک روز بخوانم فردا از اون کاری که علاقه دارم شروع میکنم و مقداری می خوانم اما پس از مدتی تمایلم نسبت به خواندن آن درس از بین می رود و از طرفی چون دوست ندارم که تا آن کار را تمام نکردم سراغ کا بعدی بروم از آن پس برنامه ریزی آن روزم شکست خورده است آیا در زمان کم هم می توان حجم برنامه ریزی را کم کرد تا موفق بیشتری در انجام آنها داشته باشم و یا به هر حال باید به فکر زمان باشم به نظرم آهسته حرکت کردن به سمت مقصد بهتر از هرگز حرکت نکردن است باتشکر ببخشید طولانی شد

سلام پوریا عزیز

به نکته خیلی خیلی خوبی اشاره کردی و خوشحالیم که این موضوع را با ما در میان گذاشتید. برنامه ریزی باید جوری باشد که شما بتوانید به آن عمل کنید و نه حجم زیادی از کارها

بهتون پیشنهاد می کنم حجم برنامه های روزانه خود را کم کنید تا بتوانید در پایان هر روز تمام موارد موجود در لیست تان را خط بزنید و از اینکه توانسته اید آنها را عملی کنید به خودتون افتخار کنید. شاد باشید

سلام خسته نباشید. من مقاله شما رو خوندم تا اونجایی که فهمیدم برنامه ریزی من کاملا درسته ممکنه بعضی وقت ها از زیرش در بروم اما این یک علیتی داره اونم بخاطر اینه که هدفی ندارم من تمام اهدافی رو که علاقه داشتم رو امتحان کردم و بین چند راهی سخت موندم لطفا کمکم کنید هدف مورد علاقه ام رو پیدا کنم ممنون میشم اگر کمکم کنید چون این برای من خیلی مهمه.

سلام نگار عزیز

ویدئو زیر را مشاهده کنید.

چگونه علاقه خود را پیدا کنیم؟ سارا حمیدی

چگونه با وجود چند پتانسیلی بودن مسیرتان را پیدا کنید؟

شاد باشید

سلام ممنون از مقاله خوبتون چطور میشه در زمان محدود به اهداف مون برسیم پدر طول روز انرژی ذخیره کنیم ؟

سلام دوست عزیز

این موضوع بستگی به هدف شما دارد. اکثر اهداف به زمان زیادی نیاز دارند به آنها برسید. شاد باشید

سلام علیکم بنده نظرات شایت شما را مطالعه فرمودم و با یک مشکل عمده روبرو شدم در رابژه با برنامه ریزی خوشحال میشم که تجربیات خودم رو تو این زمینه در اختیار تون بزارم. یک مشکل عمده برای خیلی از دوستان و حتی برای من اینه که ما برنامه خوبی میچینیم و خیلی برنامه ریزی ماهری هستیم و اهداف مشخصی داریم منتها هنگام شروع که میرسه یکم دست و پامونو گم میکنیم دیلیلشم یه سری وسوسه های شیطانی یا تنبلی خودمان یا ترس از اینده یا خیلی چیز های دیگر میتواند باشد ولی یک راهکار میتواند همه‌ی این موانع رو از سر‌ راه‌ بردارد اونم اینکه هنگامی که میخوای شروع کنی بخودمون کلک بزنیم یعنی بگیم همین یک‌ بخش از برنامه ریزی رو انجام میدم و حالا فردا رو با فردا حساب میکنیم . ولی باز هم یک سری ها تنبلی میکنن و اونا رو میتونیم یک پیشنهاد بهتر بدیم . تقسیم بندی کار ها به طور مثال شما یک دوره اموزشی رو میخواد ببنید که ۴۰ قسمت دارد و قصد دارید هر روز یک قسمت رو ببینید و همین یک‌ قسمت مدتی برابر ۴۰ دقیقه دارد شما میتوانید لون چهل قسمت رو به ۸ قسمت ۵ دقیقه ای تقسیم کنید و در طول روز انجام بدید و یا پشت سر هم انجام بدید و اگه میبیند همین ۵ دقیقه هم برای شما زیاد است یمتوانید به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید . و یک نکته را در تقسیم بندی کار ها دقت داشته باشید که هنگامی که یک قسمت انجام میدهید خودتان را تشویق کنید تشویق کردن حتما نباید جایزه باشد همین که بگید که افرین تو تونستی ۱ قسمت از هشت قسمت رو انجام بدی یا ۵ قسمت از چهل قسمت رو انجام بدی (همون یک هشتم میشه ولی یکم بزرگ نماییش کردم که مغز خوشحال تر بشه و امیدش بیشتر بشه ) . و همیشه اولش یکم سخته بقیش خوبه مثل استخر رفتنه زمانی که تازه میخوای بری توی اب اولش یکم ابش سرده و یکجورایی میترسی ولی کم کم خوب میشه و میری کاملا توی اب و هیچ مشکلی برای پیش نمیاد . و یک سری از دوستان گفته اند که ما اگر یک کاری رو شروع کنیم خیلی خوب جلو میریم ولی بعد یک مدت از دیگه دلسرد میشی . این کار یکی بزرگترین افات برنامه ریزی و عمل به خواسته هاست از شما تقاضا دارم که لطفا تا حد امکان از این عمل جلوگیری کنید ( از اینکه به اصطلاح جو گیر بشید) اگه ما علاقه رو به عنوان یک منبع بگیریم میتوان گفت که در زمان اینکار از علاقه مون خیلی استفاده میکنیم و منبع مون ته میکشه . هر وقت همچین حسی به شما دست داد سعی کنید که هدفی که دارید رو با ویژگی های خود بسنجید و بعدش اگه میخورد بهتون تازه روش برنامه ریزی کنید و حالا نوبت به شروعه سعی کنید همون اول داغ نیارید و زود شروع نکنید . سعی کنید در‌ این موقع اطلاعاتی رو بخونید از هدفتون که انگیزه شما رو بیشتر میکنه مثلا برای برنامه نویسی شما در این حالت سعی بر ویژگی هایی مثل درامد بالا یا کار در منزل با خانواده و.. رو مد نظر بگیرید و هر روز مرور کنید با خودتان . اونطوری بهتره و انگیزه شما دائمی میشه

سلام عباس عزیز

مرسی از اینکه اینقدر با حوصله و دقیق این مطالب را توضیح داده اید. از همراهی شما بینهایت خوشحالیم.

سلام . راستش من نمیدونستم برنامه ریزی هم خودش یک نوع مهارته .من به این نتیجه رسیدم هر کس اول باید روحیات خودش رو اول بشناسه بعد با توجه به اون برنامه ریزی کنه .من خودم به شخصه برنامه ریزی کردم مثلا دو ساعت تمرین خوشنویسی کنم و بعد مثلا کتاب کسب و کارم رو بخونم . اما من نمیتونم یه سره دو ساعت خوشنویسی کنم‌.حتی یکساعت هم نمیتونم . من خودمو امتحان کردم و دیدم مابین کارم حتما باید ده دقیقه یک ربع به خودم زنگ تفریح بدم . ولی خیلیا هستن که یکساعت میچسبن به یه کاری بدون استراحت . من تصمیم گرفتم کارهایی که میخوام انجام بدم رو نیم ساعت یا بیست دقیقه بگیرم و بعدش یه رفرش داشته باشم و دوباره شروع کنم . بنظرم هر کسی باید اول روحیات خودش رو بشناسه .اینم بخشی از خودشناسی محسوب میشه و بنظرم‌ از این بابت هم خیلی باید کار کنیم روی خودمون .

سلام علیکم

ممنون از سایت خوبتون. بنده هم برای برنامه ریزی یک نظری دارم انشاالله که بدردتون بخوره:برنامه ریزی حتما نباید این طور باشه که کارهاتون روی کاغذ بنویسید و براش زمان دقیقی مشخص کنید چون خیلی از افراد حوصله برنامه ریختن رو هم ندارن به نظر بنده همین که ما بدونیم مثلا امروز می خوایم چیکار کنیم و یا کارهامون روی کاغذ بنویسیم و برناممون منعطف باشه این خیلی عالیه یعنی اینکه زمان دقیقی مشخص نکنیم مثلا:فقط بدونیم امروز می خوایم چیکار کنیم و کار هامون تا آخر شب انجام بدیم.

با تشکر موفق باشید.

سلام . من هم چند ماه هست که پلنر خریدم اولش کلی شوق داشتم که تا خریدم متاسفامه بیماریه کرونا اومد و من اکثر کارایی که میخاستم انجام بدم بیرون خونه بود .ولی برای داخل خونه برنامه ریختم که متاسفانه هیچ انگیزه و شوقی بهشون ندارم و موندم و عذاب وجدان دارم بابت پلنری که خریدم ولی یک هفته هم درست استفاده نکردم . چیکار باید بکنم?؟؟لطفن لطفن جواب منوبدین خیلی به راهنمایی نیاز دارم?

سلام دوست عزیز لطفا به نکات گفته شده در مقالع عمل کنید.

شاد باشید

سلام من پایه دوازدهمم تجربی ام تاامروز فقط در حد امتحانات مدرسه خوندم به علت مشکلات زندگی قید کنکورو زده بودم ولی الان میخوام برنامه ریزی کنم درس بخونم دوست دارم تو یه رشته خوب قبول بشم میدونم امسال دیر شده ولی امکانشو دارم که سال بعدم کنکور بدم برنامه میریزم هرروز ولی وسط برنامه همش میگم دیر شده اونایی که رشته خوب قبول شدن از سال اول شروع کردن میترسم اگر سال بعد قبول نشم اطرافیانم مسخره کنن برای همین از ادامه برنامه صرف نظر میکنم دوستام همه برنامه ریز تحصیلی دارن ولی من نمیونم برنامه ریز بگیرم در حد توانم نیست.همش فک میکنم برنامم خوب نیست

سلام دوست عزیز

پیشنهاد می کنم مقالات زیر را مطالعه کنید

هدف تان را رها کرده اید؟ بهتون می گویم که چرا هیچ مشکلی نیست

چگونه با انگیزه کار کنیم؟ مهم ترین راهکار تقویت انگیزه

شاد باشید

کسی به جز خودمون میتونه برامون برنامه ریزی درست کنه؟

سلام..من راستش برنامه ریزی قوی داشتم و بهش عمل می کردم و همیشه رتبه های عالی کسب می کردم اما نمی دونم چه اتفاقی افتاد که عقب موندم و دیگه مثل سابق نیستم و درس هام رو خوب نمی خونم لطفا کمکم کنید

سلام خسته نباشید من برنامه ریزی های خوبی متناسب با شرایطم دارم ولی تنها مانعم تنبلی ام هست شکستش میدم…مطمئنم?

سلام. خیلی ممنون و متشکر بابت مطالب خوبی که قرار دادین. ولی من جواب همه سوالاتی رو که درباره مهارت برنامه ریزی قرار داده بودین رو میدونم و همیشه هدف و انگیزم از درس خوندن کنکوری بوده که اصلا نمیدونم تا زمان ما هست یانه! من یه دانش آموز کلاس هشتمی هستم و خیلی دوست داشتم و دارم که تو درس خوندنم موفق باشم همیشه هم بعد از امتحانات نوبت اول و نوبت دوم خیلی خوب تلاش میکنم و فکر میکنم درسم خیلی بهتر از بقیه هست ولی نمیدونم چرا وقتی نوبت امتحانات نهایی میشه درسو ول میکنم و همش به خودم میگم بلدم و آخر سر هم امتحانو خراب میکنم هر چقدر هم تلاش میکنم که به برنامه ریزیم عمل کنم و بهش پایبند باشم نمیتونم!این مورد در طول سال تحصیلی هم صدق میکنه! ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام ممنون از مطالب عالیتون، ببخشید به نظر شما ممکنه تو این ۱ ماه نیم تا کنکور رتبه خوب اورد برای کسی مثله من که نصفه و نیمه خونده در رشته انسانی؟؟ می دونم که شما مشاور تحصیلی نیستین ولی یکم امد می خوام?☺☺ممنونم خانم حمیدی خیلی دوستون دارم???

سلام ستایش عزیز

شما تمام تلاش خود را کنید چیزی که خیلی مهمه اینه که در این یک ماه و نیم بهترین خودتون باشید و برای هدف تون اقدام کنید. شاد باشید

با سلام و تشکر از مطالب بسیار مفید شما. راستش من خودم رو برای ازمون دکتری اماده می کنم و قصدم این بود زبان رو درصد بالایی بزنم ولی بعضی مطالب رو سخت متوجه می شدم و یادگیری شون خیلی بهم استرس می داد و ذهنم رو خسته می کرد حالا با خواندن مطالب شما تصمیم گرفتم به جای اینکه این همه استرس رو که باعث می شد از یادگیری مطالب دیگه دور بمونم رو تحمل کنم، یادگیری شون رو کلا کنار بذارم و سعی کنم وقتم رو رو مطالب دیگه بذارم و ضریبم رو بالا ببرم. حالا به نظرتون تصمیم درستی هست؟ ممنون میشم از راهنمایی تون.

سلام نغمه عزیز

من مطمئن هستم اون چیزی که از ته قلبت احساس می کنی، روش درستی است مطمئن تو را به جای خوبی خواهد رساند. وقتی می تونی رو موارد دیگری وقت بگذاری و در آنها موفق تر عمل کنی پس تصمیم درستی گرفته ای. پیشنهاد من این است که تمرکز اصلی ات را بر درس هایی که می تونی بگذار. مطالعه مقاله زیر را بهت پیشنهاد می کنم تا بتونی از تصمیمت مطمئن بشیآیا از اینکه تصمیم اشتباهی بگیرید می‌ترسید؟

سلام خانم حمیدی عزیز من هر وقت برای درس خوندن برنامه ریزی کردم هیچ ساعتی نخوندم برنامه ریزی صحیحی هم کردم مثلا ۵ ساعت و برنامه ریزی مو در توان و حد خود قرار دادم اما هیچ وقت نتونستم عمل کنم باید چی کار کنم لطفا کمکم کنید

ممنون

سلام خانم حمیدی. من مشکلم رؤیاپردازی زیاد هست‌. اِنقدر به هدفام و لحظه موفق شدم فکر می کنم و راجع بهشون رؤیاپردازی می کنم که یادم می ره باید برای رسیدن به همون رؤیا ها باید تلاش کرد.

سلام من برنامه ریزی میکنم که مثلا روزی ۴ ساعت درس بخونم روز اول نصف برنامه را که عملی میکنم و میبینم نصفه شبه و سر درگم میشم که زمان من کجا رفته و روز بعد نا امید و سردرگم از دیروزم و هیچ پیشرفتی رو ندارم کل روز رو به ناراحتی میگذرونم و دوباره شبش برنامه ریزیم رو مرور میکنم و فردا کلا هیچ کاری رو از پیش نمیبرم? لطفا مرا راهنمایی کنید که چکار کنم

سلام من هم‌برنامه ریزی میکنم ولی عمل نمیکنم خیلی سخته واقعا

واقعا برنامه ریزی کردن کار راحتیه اما عمل بهش….. راستش من هیچوقت برنامه هام با خانواده جور در نمیاد…ساعتی که درس میخونم میبرنم مهمونی

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام و ایمیل من را برای نظر گذاری در آینده در سایت ذخیره کن

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سارا حمیدی می باشد.

جهت ارتباط با دفتر از شنبه تا پنچ شنبه از ساعت 17 – 9 با شماره: 35 40 410 0919 تماس حاصل بفرمایید.

دیروز تصمیم
گرفتم از فردا، روزی 5 ساعت درس بخوانم و ساعات مطالعه‌ام را به این صورت تقسیم
کردم: 2 ساعت صبح، 2 ساعت عصر و 1 ساعت شب.

صبح
ساعت 9 بیدار شدم و صبحانه خوردم. خواستم چند دقیقه‌ای با کامپیوتر بازی کنم و بعد
شروع به درس خواندن کنم. ساعت 10 شد و با خودم گفتم الان بلند می‌شوم. این جمله را
چندین بار در ذهنم تکرار کردم و وقتی ساعت را نگاه کردم دیدم ساعت نزدیک به 1 شده است
و گرسنه هستم. تا ناهار خوردم و استراحت کردم ساعت 3 بود. با خودم گفتم 2 ساعتی که
قرار بود صبح درس بخوانم به ساعت‌های بعدازظهر اضافه می‌کنم و حالا باید 4 ساعت
درس را شروع کنم. در همین فکر بودم که خوابم برد و وقتی بیدار شدم ساعت 6 بود.
دوستم زنگ زد تا بیرون برویم و کمی قدم بزنیم. بعد از شام عذاب وجدان گرفته بودم
که امروز هیچ درسی را نخوانده‌ام. از طرفی باید 5 ساعت درس می‌خواندم تا امروز را
جبران کنم. تصمیم گرفتم امروز را فراموش کنم و از فردا شروع کنم و فردا…

شاید
اتفاقی که برای من افتاد برای شما هم افتاده باشد. به گفته‌ی یکی از دوستانم: آدم
یا کارهایش خیلی زیاد است که نمی‌رسد انجام بدهد یا آن‌قدر کم است که به آن‌ها
اهمیت نمی‌دهد.

تصمیم
گرفتم به برنامه‌ریزی‌هایم عمل کنم. از این رو نزد مشاور (پشتیبانم) رفتم و او نکته‌ها
را برایم یادداشت کرد:

1. اولین
گام در برنامه‌ریزی این است که برای 24 ساعت شبانه‌روز برنامه‌ریزی کنید؛ یعنی با
خودتان بگویید من از 24 ساعت بین 6 تا 8 ساعت می‌خوابم و در روز، 1 ساعت خواب کوتاهی
خواهم داشت. پس بین 15 تا 17 ساعت باقی می‌ماند. از این ساعت‌ها قرار است بنا بر
وضعیتی که دارید مثلاً 5 ساعت یا بیش‌تر مطالعه کنید؛  یعنی بین 10 تا 12 ساعت باقی می‌ماند که می‌توانید
با خیال آسوده به بقیه‌ی کارهای‌تان بپردازید.چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

2.
برنامه‌ریزی باید مکتوب باشد. شب، قبل از خوابیدن، 10 دقیقه را به پر کردن جدول
تصمیم‌گیری‌های کوتاه‌مدت روزانه‌ی دفتر برنامه‌ریزی اختصاص دهید و قسمت صبح تا
ناهار را برای فردا بنویسید.

3.
حتماً ساعت مشخصی را برای شروع و پایان درس خواندن مشخص کنید و اجازه ندهید هیچ
اتفاقی مانع این کار شود.

4. قبل
از ناهار برای بعد از ناهار برنامه‌ریزی کنید. قبل از شام نیز به همین صورت جدول
تصمیم‌گیری‌های کوتاه‌مدت را پر کنید.

5. خودتان
را عادت دهید در ساعات خاصی مطالعه کنید. مثلاً صبح در ساعت خاصی بیدار شوید. در ساعت
خاصی صبحانه میل کنید و یک ساعت خاص شروع به مطالعه کنید. این نکته را فراموش
نکنید که ذهن انسان‌ها بعد از مدتی به کارهایی که انجام می‌دهند عادت خواهد کرد.

6. واحدهای
مطالعاتی خود را نیز مشخص کنید و از زمان مشخص‌شده تجاوز نکنید. مثلاً برای عمومی‌ها
45 دقیقه و نهایتاً 1 ساعت و نیم و برای اختصاصی‌ها نیز 1ساعت و نهایتاً 2 ساعت
کافی است.

7. برای
استراحت نیز زمان مشخص کنید. بین هر واحد مطالعاتی 20 دقیقه استراحت کنید و سپس در
ساعت مشخصی که تعیین کرده‌اید مطالعه را شروع کنید.

8. در
زمان‌های استراحت کمی آب‌میوه یا شکلات میل کنید و چشم‌های‌تان را ببندید و چند
نفس عمیق بکشید. سمت کامپیوتر یا تلویزیون نروید. این وسایل چشم‌ها و ذهن شما را
بیش‌تر خسته می‌کند.

9. بعد
از تمام شدن هر واحد مطالعاتی، آن را در دفتر برنامه‌ریزی یادداشت کنید. نوشتن
ساعاتی که مطالعه کرده‌اید به شما انگیزه می‌دهد و شما را نسبت به مطالعه‌ی بیش‌تر
و بهتر تشویق خواهد کرد.

10. برنامه‌ریزی
کردن لذت‌بخش است و انجام دادن آن لذت‌بخش‌تر.

مطالعه شریف بیش از 10 سال است جدیدترین آموزش ها در کلاس جهانی را به شکل کاملا بومی، کاربردی با متد فانتوم در اختیار علاقه مندان قرار میدهد.

راهنمای خرید از مطالعه شریف

پرفروش ترین محصولات

چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

تهران، درب شمالی دانشگاه صنعتی شریف،خ قاسمی، تقاطع بلوار اکبری، پلاک 30 طبقه 3

021-66064000

021-40663100

info [at] motalesharif [dot] com

ما را دنبال کنید …


 

کنکور به یه شیوه ی متفاوت!

با ما همراه باشید:

گروه آموزشی سام

برای همه ی ما این مسئله پیش آمده که برای روز، هفته، ماه و یا هر بازه ی زمانی دیگری برنامه ریزی کنیم ولی بعد از اجرای بخش کوچکی از برنامه آنرا کنار بگذاریم و دیگر دیگر به برنامه پایبند نباشیم. در این پست به 3 راهکار اختصاصی و کاربردی برای رفع مشکل عمل نکردن به برنامه خواهیم پرداخت و نهایتا خواهیم آموخت که چگونه برنامه های خود پایبند باشیم. با ما همراه باشید.

قبل از بررسی راهکار های عمل کردن به برنامه، بد نیست که مقداری به مشکلاتی که بر اثر برنامه ریزی و عمل نکردن به آن برنامه برای شما ایجاد خواهد شد بپردازیم: چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

هر بار که برنامه ریزی می کنید و به دلیل رعایت نکردن نکاتی که در پایین به آنها خواهیم پرداخت، به برنامه  پایبند نمی مانید، میزان مقبولیتی که در ذهن خود برای خودتان قائل هستید مقداری کاهش می یابد. به بیان خودمانی تر، اعتبارتان پیش خودتان کاهش می یابد. این ضعف اعتماد به نفس تدریجا می تواند به سایر ابعاد رفتار و عملکردی تان در زندگی رخنه کرده و آثار خود را نشان می دهد. 

زمانی که تصمیم می گیرید به برنامه خود عمل کنید ولی این کار را انجام نمی دهید دائما با یک حس ناخوشایند مواجه هستید. بدون اینکه کاری کنید و متوجه شوید ذهنتان سریعا خسته می شود. این مسئله ممکن است باعث شود که در بلند مدت حالاتی مانند پرخاشگری و ناامیدی داشته باشید. این پدیده یعنی خستگی ناشی از پایبند نبودن به برنامه مسئله ی بسیار متداولی بین دانش آموزان است. برای متوجه شدن دروس دشواری مانند زیست شناسی نیازمند یک ذهن با انرژی کافی هستیم و خستگی ذهن مانع موفقیت در دروس دشوار است.

به جرئت می توان گفت بدترین مشکل ناشی از برنامه ریزی و عمل نکردن به آن، این مورد است. با انجام ندادن مواردی که در برنامه تان ذکر شده، حس ناخوشایندی به شما دست می دهد و برای حس نکردن این احوالات ناخوشایند، مقدار زمان زیادی را به بطالت می گذرانید و این حس ناخوشایند و عدم رضایت از خود، مجددا بر اثر این اتلاف وقت افزایش می یابد و برای کمتر حس کردن آن، مجدد اقدام به اتلاف وقت بیشتر می کنید. در نتیجه در پایان روز شاهد عملکرد بسیار ضعیف خود در طول روز خواهید بود و مشاهده خواهید کرد که عملا هیچ کار مفیدی انجام نداده اید.

پس همیشه قبل از برنامه ریزی در نظر داشته باشید که برنامه ریزی نکردن عوارض کمتری نسبت به برنامه ریزی و عمل نکردن به آن برنامه دارد. بدیهی است که موفقیت زمانی به دست می آید که برنامه ریزی کنید و به برنامه پایبند باشید.

حال می پردازیم به راهکار هایی که باعث می شود مشکل عمل نکردن به برنامه را با آنها رفع کنید:

مهمترین اصل در برنامه ریزی واقع بین بودن است. این جزئی از طبیعت ما است که حین برنامه ریزی انگیزه ی بسیار بالایی برای انجام کار ها داشته باشیم؛ انگیزه ای کاذب و مقداری فراتر از واقعیت. به نوعی اگر قرار بود همان انگیزه ای که حین برنامه ریزی داریم  را در کل روز داشته باشیم، دیگر هیچ بخش انجام نشده ای در هیچ برنامه ای باقی نمی ماند! ولی متاسفانه حس و انرژی شخض پس از دو ساعت مطالعه مشابه حس و انگیزه ی شخص حین برنامه ریزی نیست.

پس این عدم هماهنگی بین مود های روزمره یکی از اصلی ترین و کلیدی ترین علل پایبند نبودن به برنامه ریزی است. حال چاره چیست؟ بهترین راه حل استفاده از تجربه های ناموفق است! زمانی که به روزی 3 ساعت مطالعه عادت دارید، باید بر اساس تجربیات قبلی بدانید که در حال حاضر قادر به اجرای هر روزه ی یک برنامه با ساعت مطالعه ی حدود 10 ساعت نخواهید بود و این بلند پروازی از آنهاییست که بار ها تجربه کرده اید با سقوط همراه بوده!

یک ترفند بسیار جالب و کاربردی در این مورد این است که به همه ی برنامه ریزی های ناموفق قبلی خود فکر کنید و علت هایی که باعث شکست شما در اجرای آن شده اند را بیابید. هر برنامه تان هم که با شکست مواجه می شود علل موفق نبودنش را به این لیست اضافه کنید و در برنامه ریزی بعد خود آن نکته را نیز لحاظ کنید. با این کار تدریجا به برنامه ای خواهید رسید که تمام راه های شکست آن را بسته اید. 

اثربخشی این لیست را اصلا دست کم نگیرید! با هر برنامه ی ناموفق تعدادی مورد جدید به این لیست اضافه می شود. مسئله ای که مهم است این است که هر شکست را به چشم یک درس ببینید نه یک ضعف در خودتان. در این صورت با رفع نقاط ضعف در نهایتا به هدف خود(داشتن یک برنامه ی بی نقص برای خودتان) خواهید رسید.

زمانی که سالیان سال است به زندگی کردن طبق برنامه روزانه و هفتگی عادت نکرده اید، شروع با یک برنامه ی سنگین قطعا محکوم به شکست است. هیچ خودرویی حین راه افتادن، با سرعت 120 شروع نمی کند. قوی ترین خودرو ها هم از سرعت های نزدیک صفر آغاز می کنند. پس در روز های اول برنامه ی خود را سبک در نظر بگیرید و تدریجا دیسیپلین و نظم و حجم کاری آن را افزایش دهید.

به عنوان مثال اگر عادت دارید روزانه 5 ساعت مطالعه ی درسی داشته باشید روز های اول برنامه ی خود را روی 4 ساعت بچینید و تعداد ساعات اختیاری مطالعه برای خود در نظر بگیرید تا بتوانید به آن پایبند باشید. برای اینکه بفهمید برنامه ریزی تان موفق خواهد بود یا خیر نیز می توانید تنها یک سوال از خود بپرسید: آیا این برنامه فشاری بسیار فراتر از روی های قبلی و بی برنامه به من وارد کرد یا خیر؟ اگر جوابتان به این سوال مثبت است یعنی برنامه تان به احتمال قوی در روز های آینده شکست خواهد خورد زیرا اصل تدریج را در آن رعایت نکرده اید.

یکی از مخرب ترین آفات یک برنامه ریزی مناسب، مقایسه ی آن برنامه با دیگران است. مثالی که در مورد قبلی زدیم را باری دیگر  از جنبه ای دیگر بررسی می کنیم؛ آیا معقول است که خودرویی که تازه در حال خروج از پارک است از سرعت خود ناراضی باشد و استدلالش برای این نارضایتی این باشد که مشابه همین خودرو اکنون در یک پیست اتومبیل رانی با سرعت خیره کننده ای در حال رانده شدن است؟

پس بدیهیست که زمانی که در ابتدای روز های برنامه ریزی داشتن هستنید، انتظار این را نداشته باشید که ساعت مطالعه و پایبندی تان به برنامه برابر کسی باشد که 1 سال است هر روزه برنامه دارد. او نیز برنامه داشتن را از یک روز به خصوص شروع کرده و از برنامه های سبک به برنامه های سنگین و دشوار تر رسیده است.

بگذارید مثال دیگری بزنیم: 

وارد یک باشگاه بدنسازی می شوید و می بینید شخصی با بدن بسیار ورزیده و عضلات بسیار حجیم در حال تمرین با یک وزنه ی بسیار سنگین است. اینکه شما هم در روز اول بدنسازی خود با آن وزنه شروع کنید منطقی است؟ آیا منجر به آسیب نمی شود؟ آیا ادامه دار خواهد بود؟ آیا به این مسئله فکر می کنید که آن شخص ورزیده نیز روزی از سبک ترین وزنه ها آغاز کرده؟

در نهایت همه ی قله های پیروزی به دست افرادی فتح خواهد شد که با شکست های خود نه تنها نا امید نمی شوند بلکه با قدرت و انگیزه ای بیشتر برای موفقیت قدم برمی دارند. موفقیت شما در گرو تسلیم نشدن است. این نکته را دائما به خود گوشزد کنید تا اثر خارق العاده ی آن را ببینید.

درصورتی که تمایل دارید برنامه ی روزانه ی شما بصورت حرفه ای توسط یکی از رتبه های برتر کنکور سال های اخیر نوشته شود نیز می توانید از این طریق کادر زیر اقدام کنید:

بسته های VIP برنامه ریزی گروه آموزشی سام!

برنامه ریزی اختصاصی توسط رتبه های برتر کنکور!

سوال متداولی که برای بسیاری از کنکوری ها پیش می

شیمی کنکور یکی از سرنوشت ساز ترین دروس در کنکور

یکی از معضلاتی که اکثر دانش آموزان و دانشجویان با

دانشجوی داروسازی
دانشگاه علوم پزشکی تهران
یک سال سابقه ی مشاوره

دانشجوی پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی ایران
رتبه 83 کنکور تجربی 96

دانشجوی پزشکی
دانشگاه شهید بهشتی تهران
رتبه 40 کنکور تجربی 96

دانشجوی دندان پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رتبه 21 کنکور 99

دانشجوی پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی البرز
2 سال سابقه ی مشاوره

دانشجوی پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رتبه 42 کنکور تجربی 97

در گروه آموزشی سام، به دنبال آسان تر کردن حداکثری مسیر کنکور برای دانش آموزانی هستیم که عزمی جدی برای موفقیت دارند. عمده ی خدمات وبسایت این مجموعه بصورت رایگان ارائه شده و امکانات غیر رایگان نظیر مشاوره ی خصوصی با رتبه های برتر نیز با هدف فراهم آوردن عدالت آموزشی، با قیمتی بسیار منطقی تر از موسسات مشابه ارائه گردیده.

@Saam_edu

تمامی حقوق این وبسایت برای گروه آموزشی سام محفوظ است | Sam Educational group

تکنیک‌های موفقیت خانه


چطور به خودمان انگیزه بدهیم تا طبق برنامه ریزی که کردیم، عمل کنیم؟ چگونه برنامه ریزی خودمان را عملی کنیم؟ چکار کنیم که به برنامه خودمان پایبند باشیم؟

شاید سخت باشد اما حتما با روش درست، می شود به نتیجه رسید. 

وقتی می‌خواهم “روش” را معرفی کنم، باید قبل از هر چیزی ارزش روش را باز بکنم.چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

چرا كه عادت ما انسان‌های جهان سومی اين است كه به طور كل با «روش» غريبه هستيم  مهم‌ترين روشي كه به كار می‌بریم، روش «آزمون و خطا» است.

به طور مثال: ما سرمان را می‌اندازیم پايين و با ساعت مطالعه بالا يك درس را مي‌خوانيم و بعد مي‌رويم آزمون مي‌دهيم و بعد انتظار داريم كه 100 بزنيم و انتظارمان نيز ظاهراً بي جا نيست چون همه مطالب را خوانده‌ايم ولي در آزمون 30 درصد مي‌زنيم. اين كار به طور معمول در درس رياضي براي همه رشته‌ها اتفاق مي‌افتد

چرا ما به «روش»ها گير نمي‌دهيم؟ چرا تمركز نمي‌كنيم كه روش مطالعه ياد بگيريم؟ چرا تمركز نمي‌كنيم براي يادگيري روش تست زدن، يا روش يادگيري در سر كلاس؟

اين آخري را بيشتر توضيح بدهم. از مهر شما هر روز بيش از نيمي از روزتان را در كلاس درس سپري مي‌كنيد اما به دليل آشنا نبودن با «روش يادگيري در سر كلاس» به طور عملي بيش از نيمي از اين زمان را در كلاس با اين روحيه نشستيد كه: «بذار بنويسم الان، خونه رفتم ميخونم ياد مي‌گيرم»

در واقع در كلاس درس، مطلب را ياد نمي‌گيريد، شما بايد در كلاس درس مطلب را ياد بگيريد. و در خانه بايد آن مطلب را تمرين كنيد. و اگر اين كار را كرديد رشد مي‌كنيد.

اكثر بچه‌ها، در كلاس درس، بيشتر گوش مي‌كنند و بعد در خانه ياد مي‌گيرند. و به همين دليل عملاً زمان مدرسه رفتن را به ساعت مفيد تبديل نمي‌كنند.

چرا؟ چون كه «روش» بلد نيستند و به «روش» اهميت نمي‌دهند.

ادمی را در نظر بگیرید که از خودش این تصویر را دارد : “تصویر منی که نمی توانم ده ساعت هر روز درس بخوانم”

این تصویر چنان فشاری به آدم وارد می کند که می بینی هر روز به این تصویر تن می دهد و نمی تواند یک قدم به پیش بردارد.

 “تصویر منی که درس می خوانم و تصویر منی که برنامه ریزی می کنم و تصویر منی که آزمون می دهم و مشاوره می روم در یک زمان در هم ادغام می شوند و به یک تصویر واحد تبدیل می شوند .”

“تصویر منی که برای یک آزمون طوری درس می خوانم که میانگین درصد خود را نسبت به آزمون های قبل به طور غیر قابل باوری افزایش می دهم”

تصاویر کلیدی هفت گانه ی فوق، تصاویر زیبایی هستند که با یک عمل باشکوه می بایستی در ما درونی شوند و از آن ما شوند .

فقط من متغیر مستقل تاثیر گذار نیستم و تو به عنوان متغیر رو به روی من باید به کنش های من واکنش نشان دهی.

قرار گذاشته ایم که سعی مان را بکنیم که درس هر روز را همان روز بخوانیم .

در فیلم ایثار اثر تارکوفسکی این جمله را می شنیدی که : اگر هر روز در سر ساعت مثلا هفت صبح ، یک لیوان آب را در دستشویی بریزیم ، جهان تغییر می کند . اجرای دستورالعمل فوق نیازمند نظم ذهنی و تلاش برای ایجاد نظم بیرونی است.

دانش آموزان عزیز تنها کسانی نیستند که را این کار فوق را می بایستی انجام دهند : والدین با نظم دادن به زندگی داخلی شان ، فرزندانشان را برای رسیدن به این شرایط یاری کنند .

تنها دو هفته اگر به برنامه ی هر درس همان روز وفادار باشیم ، آنچه اتفاق می افتد ، یک امر فوق العاده است .

برای این که پای درس خواندن باشید ، ابتدا به دنبال پیدا کردن انگیزه لازم نباشید ، بلکه خودتان را مجبور کنید که بخوانید.

موقع درس خواندن اگر وقفه ایجاد می کنیم و ادامه نمی دهیم ، چون بهانه های به ظاهر عقلانی را می پذیریم ، مانند : من که نمی فهمم چه فایده دارد ؛ خسته شدم ، ذهنم نمی کشد چه فایده ای دارد بنشینم ؛ این طور خواندن مفید نیست ، سرحال که آمدم می خوانم .
برای ایجاد عادت مطالعه “فشار” لازم است . 

چگونه موقع درس خواندن تمرکز کنم 

روش مطالعه مفهومی 

متن انگیزشی متفاوت

چهارشنبه 20 شهریور 1398

من ک تا این دوازده سال تحصیلی ی بارم ب برنامه ریزی ک کردم عمل نکردم و نمیشه همش استرس داری ک ب برنامت برسی😭من عاشق تربیت معلمم ولییی کیه ک درس بخونه😭😭همش بیرون بیرون😭اه

پنجشنبه 21 شهریور 1398


سلام. دو راه پیش رو دارید:

1) بعد از یکبار دیگر مطالعه این مطلب، اما با دقت و تامل بیشتر، برنامه مطالعاتی مهرماه مرکز مشاوره انسانی یار را شروع کنید. از این لینک به برنامه مطالعاتی برین.

2) چند ماه دیگه همین جمله را به خودتون بگین که الان نوشتین و فرستادین و حسرت و ….

تصمیم گیری راحته. مهم اجرای تصمیمه

چهارشنبه 27 شهریور 1398

سلام به نظر شما از مهر ماه برای خواندن کنکور شروع کنیم دیره. وبا توجه به درس های دوازدهم میشه برا کنکور هم بخوانیم

چهارشنبه 27 شهریور 1398


سلام. 

چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

سوال شما که سوال خیلی از انسانیهای دیگه هم هست، نشون دهنده دو موضوعه: 1) تابستون را از دست دادین و کار خاصی نکردین برای کنکور 2) نگران نتیجه گرفتن هستین.

هر دو موضوع و سوالی که دارید، یک جواب بیشتر نداره: 30روزه دیگه، مهرماه هم مثل تابستون از دستتون رفته و اونوقت سوالتون تغییر میکنه:

بنظرتون از آبان شروع کنیم، دیر نیست؟

راه حل چیست؟ راه همون یک راه هست که خودتون هم میدونین اما باید تاییدش را از دیگری بشنوید: از همین الان شروع کن. از همین الان. نه فردا، نه شنبه، نه هفته دیگه و نه هیچ وقت دیگه . . . 

موفق باشیدو بمانید؛ رستم جو 

برنامه ریزی میخوای؟ این ها برنامه ریزی های مرکز مشاوره انسانی یار برای شماست: 

برنامه ریزی هفتگی برای کنکور 99 انسانی

برنامه‌ریزی هفتگی برای پشت‌کنکوی‌های 99

برنامه‌ریزی هفتگی مطابق با آزمون قلمچ

 

شنبه 30 شهریور 1398

سلام خسته نباشید میخواستم ببینم من میتونم با دیپلم ریاضی کنکور انسانی بدم؟

شنبه 30 شهریور 1398


سلام . بله میتونی اما خب باید سخت درس بخونی . چون تو پیش زمینه ای راجب دروس انسانی نداری و باید تمام کتابها به جز عمومی رو که باهاشون اشنایی , از اول بخونی و متوجه بشی . 
در مورد معدل دیپلم هم باید بگم که دروس عمومی که توی رشته ریاضی خوندی  تاثیر یکسانی دارد و بقیه دروسِت در رشته ریاضی تاثیر کمی دارد به جز درس ریاضی .

دوشنبه 1 مهر 1398

سلام خسته نباشید ببخشید من پشت کنکوری ام و برنامه ریزی کردم ک از مهر شروع کنم اما همش خواب دارم و صبح ها دیر از خواب بیدارمیشم و همش کسلم و همین خوابم باعث میشه نتونم طبق برنامه پیش برم 😔 میشه راهنماییم کنین چیکار کنم ؟!

دوشنبه 1 مهر 1398


سلام پسرخوب/دخترخوب

نمیدونم نظام جدید هستین یا قدیم. یا قبل از این مقطعی که میخوندی، چقدر ساعت خوابت بوده؟ کی بیدار میشدی و کی میخوابیدی. با فرض اینکه نظام جدید هستی، جواب میدم. این چند مورد را اول ببین، بعد با خودت دعوا کن:

1) لازمه که اصلا ساعت 7 بیدار بشی؟ یا بنظرت اگه ساعت 9 بشه، کل روز را از دست دادی؟ 

جواب من برای این سوال اینه: وقتی ساعت 7 بیدار میشی یعنی ساعت مطالعت نباید کمتر از 10 ساعت مفید باشه. که برای شروع، زیاده. 

2) به چند ساعت مطالعه نیاز داری؟ 

جواب من اینه: از برنامه سایت انسانیها ببین. هرچقد از اون ساعت مطالعه که کم کنی، میشه برای تفریح و خواب و هرکاری دیگه که میخوای.

3) چرا توقع داری به یکباره و یکروزه یک انقلابی در خودت ایجاد کنی؟ قطعا با این روند، این انقلاب تبدیل میشه به کودتا علیه خودت!

سه توصیه ویژه شما:

1) برنامه سایت انسانیها را ببین با دقت. توضیحاتش را با دقت بیشتر بخون. متناسب با وضعیت قبلیت، هماهنگ با اهدافی که گفتیم، تغییرش بده. (نه به اندازه آرزوها و خواسته هات. چیزی که باید به اندازه آرزوهات باشه، تلاشته، نه تغییرات رفتاری) اینم متن لینکهای برنامه های سایت انسانیها: برنامه‌ریزی هفتگی برای پشت‌ کنکوری‌های 99

2) از همین اول راه، دنبال انگیزه برای ادامه نباش! چیزی که میخوای برنامه و هدفگذاری درسته.

3) حتما مشاور داشته باش!

موفق باشیدو بمانید. رستم جو

شنبه 9 آذر 1398

سللم من دهم هستم میخواستم ازتون بپرسم از حالا شروع کنم یا تابستان

یکشنبه 10 آذر 1398


سلام دوست عزیز. به علوم انسانی خوش آمدید. پیشنهاد ما اینه که همزمان با اینکه درس های پایه دهم برای مدرسه و امتحانات را خوب پیش می برید و مسلط هستید، بخشی از مطالعه را به دروس رتبه ساز و رتبه آور در سال دهم اختصاص بدین. 

این مطلب را که بخوانید متوجه دروس مهم سال دهم خواهید شد: دروس رتبه ساز کنکور انسانی در پایه دهم

موفق باشید

جمعه 27 دی 1398

سلام من میخوام از الان که سال دهمم شروع کنم برا کنکور اما روشش و بلد نیستم ساعت مطالعم خیلی کمه اصن نمیدونم چجوری بخونم

شنبه 28 دی 1398


سلام به شما دوست عزیزمون.
اولا اینکه تبریک می گم بهتون که به موقع به فکر موفقیت در کنکور افتادید.
۱_کنکور شناسی به عنوان گام اول گزینه خوبی می تونه باشه.
این شناخت برای طی هوشمندانه مسیر بسیار کمکتون خواهد کرد.
با استفاده ترمینولوژی دروس می تونید این کار رو انجام بدید.
۲_از همین شروع نیم سال خودتون رو عادت بدید به پیش خوانی و همان روز خوانی.
۳_اگر در یادگیری و فهم تشریحی دروس و پرکاری تستی به درجه قابل قبولی رسیدید آزمون شرکت کنید.
۴_درصورت شرکت در آزمون هدفتون “یادگیری ” باشه و درگیر رقابت ناسالم نشید.
۵_همراه انسانیها باشید:)
موفق باشید.
دشتبان

شنبه 17 اسفند 1398

سلام چطوری برا خوندن کتابام وقت تعیین کنم.لیلا

شنبه 17 اسفند 1398


سلام لیلا خانم 

با برنامه ریزی که بهتون دادیم، میتونین الگوبرداری کنید و برای خودتون هم برنامه بریزید.

ضمنا همین مطلب هم که سوال ارسال کردید توضیحات بیشتری درباره روش برنامه ریزی داده شده. 

لیلا خانم لطفا قبل از ارسال سوال مطالب سایت را بخونین. از این جهت عرض میکنیم که زودتر به پاسخ سوالهاتون برسید و البته پاسخ کاملتر.

موفق باشید

چهارشنبه 28 اسفند 1398

سلاممن دهمم و هنوز بلد نیستم برنامه ای بنویسم که مفید باشه و صد در صد بهش عمل کنم میشه راهنماییم کنید

چهارشنبه 28 اسفند 1398


سلام. برنامه ریزی در سایت قرار داره میتونین دانلود و استفاده کنید. به مطالب صفحه اصلی سایت برین مطلبش هست

موفق باشید

ﺳﻪشنبه 29 مهر 1399

سلام خستنه باشید من دانش آموز تجربی هستم تقریبا دارم روز به روز برنامه ریزی هامو پیش میبرم و تا الان هم موفق هستم اما هروقت میرم توی اتاق برای شروع انرژی منفی مقل اینکه تو قبول نمیشی تو نمیتونی و تجربی سخته و از این قبیل موارد نمیدونم چجوری باید این ان ژی منفی را به مثبت تبدیل کنم و اینکه تمرکز کافی هنگام مطالعه ندارم چون هنگام خوندن تو اتاق راه میرم تمرکز کافی ندارم فقط میدونم یه کلماتی را دارم توضیح میدم و حواسم اصلا جمع نیست و به درستی نمی تونم تفریح و سرگرمی هارا حذف کنم و جز درس به چیز دیگری فکر نکنم .

پنجشنبه 1 آبان 1399


سلام به شما 

اولین کار این است که سعی کنید از راه رفتن در هنگام درس خواندن خودداری کنید و قبل از شروع برنامه درسی تان جملات مثبت به کار ببرید اگر در هنگام درس خواندن فکر منفی به طرفتان امد ان را روی کاغذ نوشته و خط بزنید 

اگر به مشاوره بیشتر نیاز دارید شماره تماس خود را قرار دهید

نگار رفیقی

یکشنبه 14 دی 1399

سلام من هیچوقت به برنامم عمل نمیکنمآرزوم فرهنگیانه الانم ک مدرسه نمیریم خعلی سخت شده کار چیکار کنم؟!

دوشنبه 15 دی 1399


سلام به شما
خب خودتون مشکل رو میدونید باید راهی پیدا کنید که به برنامه عمل کنید 
و آرزو تون اگه انگیزتون هم باشه میتونید به برنامه عمل کنید و سختی هارو پشت سر بذارید 
پس اول از همه شما باید انگیزه داشته باشید و بخواید که آرزو تون رو برآورده کنیدنگار رفیقی

پنجشنبه 9 بهمن 1399

من بالغ بر هزار بار برنامه نوشتم برای عمل کردن به اون چیز هایی که می خوام ولی هر دفه می خوام انجام بدن یه دلیل مزخرف پیدا میکنم و عملیش نمی کنم

شنبه 11 بهمن 1399


سلام 
خیلی روی اراده تون کار کنید تا با ساده ترین دلیل ها و بهانه ها دست از برنامه تون نکشید و به هدفی که براش برنامه میریزین ایمان و اعتقاد داشته باشین نگار رفیقی


برنامه ریزی ویژۀ کنکور 1400 انسانی؛ با نظارت «وحیدتمنا». طراحی و تنظیم شده توسط مرکز مشاورۀ انسانی‌یار.

مطالب پربازدید «انسانی‌ها» را در ایمیل خود بخوانید

© تمام حقوق برای
مرکز ترویج علوم انسانی
محفوظ می باشد .

سود 328.000.000 تومانی از فروش سهام و تحلیل یک توییت ایلان ماسک و تاثیر آن در بازار وال استریت دانلود رایگان ویدئو

توضیحات کوتاه :
آیا جزء آن دسته افرادی هستید که در اول هر ماه، هر هفته یا هرروز برای فعالیت‌های خود برنامه‌ریزی دقیقی انجام می‌دهید اما در پایان مشاهده می‌کنید که به تعداد کمی از کارهای خود رسیدگی کرده‌اید؟

تعداد امتیازها: 1

 

خلاصه‌ای از مقاله:

چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

آیا تا به حال فکر کرده‌اید که پایبند نماندن به برنامه‌ها ممکن است به دلیل ضعف اراده شما نباشد و دلیل آن در نحوه برنامه‌ریزی نهفته باشد؟ وقتی عادات و روتین‌های روزانه بسازید که بهره‌وری شما را بالا می‌برند، حس کنترل بیشتری بر زندگی خود خواهید داشت و هرگز بی‌برنامه روزی را شروع نخواهیدکرد.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

اهمیت برنامه‌ریزی روزانهبرنامه ریزی را تبدیل به امری لذت بخش کنیدتمامی برنامه‌های خود را در یک مکان نگه داریدبرای برنامه‌های ثابت خود وقت مشخصی تعیین کنیدبرای پایبند ماندن به برنامه‌ها، هر بار روی یک کار تمرکز کنیدبرای استراحت هم برنامه ریزی کنیددر هنگام برنامه ریزی واقع بین باشید

آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که در اول هر ماه، هر هفته یا هرروز برای فعالیت‌های خود برنامه ریزی دقیقی انجام می‌دهید اما در پایان آن دوره زمانی، مشاهده می‌کنید که به تعداد کمی از کارهای خود رسیدگی کرده‌اید؟ یا گاهی مواقع انجام تنها یک کار در طول روز چنان وقتی از شما می‌گیرد که متعجب می‌مانید که چطور این همه زمان صرف انجام تنها یک کار شد؟ این موارد نشان می‌دهند که اگر برنامه روزانه نداشته باشید، به سادگی زمان از دست شما در می‌رود و بازگشت به مسیر اولیه دشوار می‌شود. داشتن برنامه زمانی به شما کمک می‌کند به بهره‌وری کامل برسید چون از عوامل پرت‌کننده حواس دور می‌شوید. این کار در نهایت فشار را برای انجام به موقع کارها کاهش خواهد داد. در این مقاله نشان می‌دهیم که چگونه به برنامه‌های خود پایبند بمانید.

 

 

برنامه روزانه شما باید تنها و تنها به خود شما سود برساند. شما چه از آن دسته افرادی باشید که هرگز برنامه‌ریزی روزانه ندارند چه آنها که برنامه‌ریزی می‌کنند اما به آن عمل نمی‌کنند، چند نکته را باید در این زمینه رعایت کنید.

 

 

اغلب اوقات مردم یک دفتر یادداشت با خود دارند، یک تقویم بزرگ روی دیوار دارند، یک تقویم آنلاین و یک تقویم خانوادگی روی وایت برد در آشپزخانه. مسلم است که در این حالت شانس اشتباه بالا می‌رود و ممکن است برنامه‌های خود را فراموش کنید. برای جلوگیری از این موضوع، تمامی برنامه‌های خود را تنها در یک جا نگه دارید. با این کار نیازی ندارید که تقویم‌های مختلف را با هم چک کنید و تغییرات را در همه آنها اعمال کنید. به عنوان مثال، می‌توانید تمامی برنامه‌های خود را با تقویم موبایل خود تنظیم کنید که همیشه آن را به همراه داشته باشید.

مقاله پیشنهادی: چگونه برای موفقیت برنامه ریزی کنیم؟

 

 

برای جلسات، قرارهای ملاقات و هر برنامه‌ای که اصلاً قابل تغییر نیست، زمان مشخصی را کنار بگذارید. در این صورت، هیچ کاری نمی‌تواند جای آنها را بگیرد. در هنگام برنامه‌ریزی برای این کارها، زمان مورد نیاز برای آماده شدن و رفتن به مکان مورد نظر را نیز حساب کنید. همچنین بعد از آن کار، برای خود زمانی را کنار بگذارید تا کمی استراحت کنید و دوباره به مسیر کارهای خود بازگردید. دلیل انجام این کار هم این است که زمانی اضافی در اختیار داشته باشید که اگر کاری بیشتر از حد معمول طول کشید یا یک کار غیرمنتظره پیش آمد، زمان کافی دراختیار داشته باشید و از فعالیت بعدی خود در برنامه زمانی نزنید.

 

 

اولویت‌های خود را شناسایی کنید و به یاد داشته باشید که هر بار بر یک کار تمرکز کنید. آیا شما هم وقتی در میانه انجام کاری هستید به شبکه‌های اجتماعی سرک می‌کشید؟ یا اینکه به میز همکارتان نگاهی می‌اندازید تا ببینید در چه حال است؟ دلیل اصلی برنامه‌ریزی این است که از انجام همزمان کارها جلوگیری کنیم. اگر نیمی از ذهن شما متمرکز بر یک کار باشد و نیم دیگر بر یک کار دیگر، هیچکدام از این کارها به بهترین شکل خود انجام نمی‌شوند و شما به احتمال زیاد چند اشتباه مرتکب خواهید شد. وقتی چندین کار را همزمان انجام می‌دهید ممکن است فکر کنید که بهره‌وری شما بالا رفته است اما اینگونه نیست. مطالعات نشان داده‌اند که انجام کارهای همزمان بهره وری را تا 40 درصد کاهش می‌دهد. بنابراین ابتدا اولویت‌ها را مشخص کنید، هر بار یک کار را انجام دهید و تمام توجه خود را معطوف به آن کار نمایید.

مقاله پیشنهادی: چگونه استعدادها و علایق خود را اولویت بندی و مدیریت کنیم؟

 

 

درست است که باید بین کارهای خود زمانی هم برای استراحت در نظر بگیرید. یکی از روش‌های تنظیم زمان استراحت این است که 25 دقیقه را با تمرکز کامل بر کار خود می‌گذرانید و سپس 5 دقیقه را به استراحت اختصاص می‌دهید. این یعنی در طول این 25 دقیقه هر چیزی که به آن کار مربوط نمی‌شود را نادیده می‌گیرید. تا زمانی که وقت استراحت نرسیده، عمیقاً در کار خود غرق می‌شوید. سپس در زمان استراحت می‌توانید بلند شوید و قدمی بزنید، چیزی بخورید یا هرکاری که دوست دارید انجام دهید. پس از اینکه چند بار این کار را انجام دادید، می‌توانید یک زمان استراحت طولانی‌تر در نظر بگیرید و مثلاً شبکه‌های اجتماعی خود را چک کنید یا هر کار دیگری که دوست دارید را انجام دهید.

 

 

برنامه‌ریزی خود را انجام دهید و به آن پایبند بمانید. برنامه یک شخص دیگر ممکن است لزوماً مناسب شما نباشد. شما خود را بهتر از هر فرد دیگری می‌شناسید و ارزش‌ها و اولویت‌های شخصی شما بر برنامه زمانی شما اثر می‌گذارند. نسبت به خواسته‌ها و نیازهای خود واقع بین باشید و به گونه‌ای برنامه‌ریزی نکنید که مجبور شوید اولویت‌ها و ارزش‌های خود را نادیده بگیرید.

در نهایت، برنامه‌ای که می‌ریزید باید یک طرح ایده‌آل باشد اما غیرقابل تغییر نیست. پس از گذشت زمان می‌توانید آن را تغییر دهید و اگر چیزی را از قلم انداخته باشید آن را اضافه می‌کنید.

 

اصلاح باورهای اشتباه زندگی، ساخت لایف استایل صحیح، یادگیری تکنیک های مدیریت بیزینس به گونه ای که شما بتوانید شیوه های آزادی بیزینس خود از المان زمان و مکان را یاد بگیرید و در کل ساخت یک زندگی ایده آل و ذهنیت یک کارآفرین، از جمله مواردی است که می تواند زندگی را برای شما جذاب‌تر سازد. وقتی راهنمایی در این زمینه وجود داشته باشد، طبیعتا انجام این کارها خیلی آسانتر می گردد. دوره پاراسل زندگی راهنمای شما در این زمینه خواهد بود.

 

چطور به برنامه ریزی عمل کنیم

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

لطفا شکیبا باشید !

پایان لیست نظرات

آدرس :
اصفهان، شاهین شهر، بلوار امام، خیابان نظامی،
نبش فرعی 6 شرقی، ساختمان قلب شهر، طبقه دوم، واحد 3

شماره تلفن ثابت دفتر ایران :

031-45248985
031-45270622
031-45270633

دوره جامع فروش در آمازون دوره آربی به همراه پاراسل زندگی ( آربی اکسترا )

چطور به برنامه ریزی عمل کنیم
چطور به برنامه ریزی عمل کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *