چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه نان لواش درست کنیم
چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

درست کردن هر نوع نان در منزل بسیار لذت بخش می باشد ، اما طرز تهیه نان لواش در خانه می تواند کمکی به این کند که نه به تعداد زیاد اما تا حدودی می توانید آن را تهیه نمایید.

لواش خانگی

ابتدا داخل کاسه ای نسبتا بزرگ آرد را با نمک مخلوط کنید.بعد از اینکه کاملا مخلوط شد 2 قاشق از 3 قاشق غذا خوری روغن را به آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید.

در همین حین کم کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد به صورت خمیر در بیاید.زمانی که خمیر صافو یکدست شد روی آن را بپوشانید بگذارید تا 10 الی 15 دقیقه استراحت کند.چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

خمیر آماده شده را بسته به سایزی که میخواهید نان را درست کنید به صورت گلوله های کوچکتری در بیاورید.

در ظرفی آرد بریزید و سپس هر گلوله ای را که درست میکنید آغشته به آرد کنید تا خمیر به دست نچسبد.

بعد از اینکه تمام خمیرها را آماده کردید روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.

روش درست کردن نان لواش

هر زمانی که احساس کردید خمیر به وردنه میچسبد به آن کمی آرد بپاشید. سعی کنید تمام قسمت های خمیر یکدست شود.

دو تا از شعله های گاز را روشن کنید و تا آخر زیاد کنید.

سپس روی یکی از آنها ماهی تابه ای ته صاف قرار دهید و روی شعله دیگر یک زیر گازی فلزی و یا همان زیر قابلمه ای فلزی قرار میدهیم و میگذاریم تا کاملا گرم شوند.

خمیر را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف آن بپزد.

یعنی زمانی که شروع به حباب زدن کند. طرف دیگر آن را برگردانید و حدود 5 ثانیه بگذارید داخل تابه بماند. بعد نان را روی پایه فلزی قرار دهید تا کاملا پف کند و برشته شود. تمام خمیرها را به همین شکل بپزید. نان ها را لای پارچه ای قرار دهید و تا 2 روز مصرف کنید.

نان لواش جزو نان و خمیر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . نان لواش را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

درست کردن هر نوع نان در منزل بسیار لذت بخش می باشد ، اما طرز تهیه نان لواش در خانه می تواند کمکی به این کند که نه به تعداد زیاد اما تا حدودی می توانید آن را تهیه نمایید.

لواش خانگی

ابتدا داخل کاسه ای نسبتا بزرگ آرد را با نمک مخلوط کنید.بعد از اینکه کاملا مخلوط شد 2 قاشق از 3 قاشق غذا خوری روغن را به آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید.

در همین حین کم کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد به صورت خمیر در بیاید.زمانی که خمیر صافو یکدست شد روی آن را بپوشانید بگذارید تا 10 الی 15 دقیقه استراحت کند.چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

خمیر آماده شده را بسته به سایزی که میخواهید نان را درست کنید به صورت گلوله های کوچکتری در بیاورید.

در ظرفی آرد بریزید و سپس هر گلوله ای را که درست میکنید آغشته به آرد کنید تا خمیر به دست نچسبد.

بعد از اینکه تمام خمیرها را آماده کردید روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.

روش درست کردن نان لواش

هر زمانی که احساس کردید خمیر به وردنه میچسبد به آن کمی آرد بپاشید. سعی کنید تمام قسمت های خمیر یکدست شود.

دو تا از شعله های گاز را روشن کنید و تا آخر زیاد کنید.

سپس روی یکی از آنها ماهی تابه ای ته صاف قرار دهید و روی شعله دیگر یک زیر گازی فلزی و یا همان زیر قابلمه ای فلزی قرار میدهیم و میگذاریم تا کاملا گرم شوند.

خمیر را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف آن بپزد.

یعنی زمانی که شروع به حباب زدن کند. طرف دیگر آن را برگردانید و حدود 5 ثانیه بگذارید داخل تابه بماند. بعد نان را روی پایه فلزی قرار دهید تا کاملا پف کند و برشته شود. تمام خمیرها را به همین شکل بپزید. نان ها را لای پارچه ای قرار دهید و تا 2 روز مصرف کنید.

نان لواش جزو نان و خمیر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . نان لواش را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیگه غذات نمی سوزه! تايمر ديجيتال شعله ها


لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران

 

طرز تهیه نان لواش در خانه

 

چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

مواد لازم برای تهیه نان لواش خانگی :

 

طرز تهیه نان لواش خانگی:

در ظرف مناسبی آرد الک شده + نمک + خمیر مایه را مخلوط کرده و شکر (می توانید خمیر مایه را قبلا به عمل آورده بعد اضافه نمایید) سپس روغن و آب ولرم (در حدی که فقط گرم‌ باشه کافی است) را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبد. حدودا ۱۰ دقیقه ورز داده بعد رویش را دستمال کشیده و ۱ ساعتی  در جای گرم استراحت می دهیم تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

 

بعد دوباره چند دقیقه ورز داده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته چانه درست کرده چانه ها را درسینی که آرد پاشیده ایم قرار داده رویشان را پوشانده حدودا ۵ دقیقه استراحت می دهیم.

 

چانه ها را روی سطحی که آرد پاشی کرده ایم با وردنه  نازک باز کرده. یک تابه نسوز (من از تابه جنس روحی استفاده کردم و آن را وارونه روی اجاق گاز گذاشتم) را  روی گاز گرم کرده خمیر باز شده را با دو دست برداشته و روی تابه قرار داده یک طرف آن که پخت برگردانده و طرف دیگر را نیز می پزیم.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

لذت آشپزی با بیتوته


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!

هتل و بلیط مقصد موردنظرت رو آنلاین رزرو کن


سوتین های خوشگل و باکیفیت/تنوع رنگ عالی


زیبایی خونت با این محصولات کامل میشه!


اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید


انواع اکسسوری مردانه ویژه هدیه روز پدر


مرتب سازی دندان ها با قیمت مناسب


به مقصد دلخواهت با کمترین هزینه سفر کن

قبل ازخرید،فرش مورد نظرت رو تو دکورتست کن


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی


بازسازی پیوند عاطفی زن و شوهر


سمعک وایرلس دار و ضدآب/خرید اقساط


بهبود مشکلات رفتاری کودک با بازی درمانی


قابلیت افزودن لباس حین شست و شو

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021


لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران


درمان اختلالات گفتاری کودکان

 

طرز درست كردن مرغ سوخاری در فر

 

چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

مواد لازم برای طرز تهیه مرغ سوخاری داخل فر :

 

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر :

برای طرز تهیه مرغ سوخاری با فر ابتدا در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. برای تهیه پودر سوخاری، کورن فلکس ها را خرد کنید و با آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل مخلوط کنید. کره آب شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را ابتدا داخل مخلوط تخم مرغ و سپس داخل کورن فلکس قرار دهید.

 

سپس در یک تابه بزرگ و نسوز، مرغ ها را بچینید. باقی مانده مخلوط ها را روی آنها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.

داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید تا کاملا سوخاری و برشته شوند. مرغ سوخاری شما آماده است میتوانید با جعفری، گوجه و لیمو تزیین کنید.

 

طرز پخت مرغ سوخاری در فر

 

مواد لازم برای مرغ بریان خانگی در فر :

 

طرز تهیه مرغ کنتاکی در فر :

ابتدا داخل شکم مرغ را به خوبی تمیز کنید و بشویید. سپس آبلیمو و روغن زیتون و زعفران و نمک و فلفل را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. بعد به وسیله ی برس مقداری از مواد را روی مرغ و داخل آن بمالید. برای اینکه مرغ بریان شما طعم بیشتری بگیرد می توانید با کمک سرنگ مقداری از مواد را به مرغ تزریق کنید.

 

سپس سس قرمز را روی مرغ بمالید. داخل مرغ را از تکه های فلفل دلمه ای و کرفس پر کنید. مرغ را داخل سیخ جوجه گردان قرار دهید. پاهای مرغ را با کمک نخ دندان محکم ببندید تا هنگام پخت از هم باز نشود. سپس فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و مرغ را داخل فر قرار بدهید.

 

هر 15 دقیقه در فر را باز کنید و از مواد آبلیمو بر روی مرغ بمالید تا طعم بهتر و بیشتری پیدا کند. برای اینکه مطمئن باشید مرغ شما پخته است با چنگالی روی آن بزنید اگر پخته باشد راحت فرو می رود. ولی حدود 2 تا 3 ساعت زمان برای پخت کامل مرغ لازم است. بسته به حرارت فر شما و سایز مرغ شما دارد. اگر مرغ شما طلایی و برشته نشد چند دقیقه شعله ی رویی آن را روشن کنید.

 

نکاتی برای طرز تهیه مرغ کنتاکی:

می توانید از شعله ی بالایی استفاده کنید زمان کمتری برای پخت نیاز دارد.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

 

لذت آشپزی با بیتوته


تخفیف باورنکردنی فرش سورنا|ازدستش نده!


صدور آنلاین بلیط با ارزانترین نرخ


دانستنی های سلامت واژن

اینجاقطعات یدکی لوازم خانگی کمیاب راپیداکن

قطعات یدکی انواع لوازم خانگی رواینجاپیداکن


جهیزیه ات رو قسطی وبدون پیش پرداخت بخر


تست شنوایی و درمان وزوز گوش

کم شنوایی وناشنوایی در کودکان وخرید سمعک


دریافت کارت تخفیف 20درصدی درمان

چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

این کاغذدیواری چسبدارو برای عیدسفارش بده


دندان هات رو درست کن و3ساله پرداخت کن!!


پرداخت سریع هزینه بلیط با کارت عضو شتاب


جراحی زیبایی سینه و شکم


زیبایی خونت با این محصولات کامل میشه!

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021


لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران

مشاوره تربیت کودک و شیوه های فرزندپروری

 

طرز تهیه ی پیاز داغ

 

چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

برای تهیه ی پیاز داغ چندی روش وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

 

• بهترین روش برای تهیه ی پیاز داغ چیپسی این است که ابتدا پیازها را خلالی در اندازه های یکسان خرد کنید سپس داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوش بیاید مقداری نمک داخل آب بریزید و بعد پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید بعد از اینکه 5 دقیقه جوشید تا حدی که پیازها شفاف شوند، آن ها را داخل آبکش بریزید و بعد روی پارچه پهن کنید زمانی که آب آن کاملا از بین رفت مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد پیازها را به آرامی به آن اضافه کنید، حجم پیازی که به روغن داغ اضافه می کنید نباید زیاد باشد. 

 

سپس پیازها را هم بزنید تا نسوزند و زمانی که رنگ پیازها کمی تغییر کرد آن را درون آبکش بریزید تا روغن اضافی آن ها خارج شوند. اگر پیازها را زیاد طلایی کنید تا خارج کردن آن ها داخل روغن و یا تا زمان سرد شدن روغن رنگ آن ها تیره تر می شود و سبب تلخ شدن آن ها می شود.

 

روش تهیه ی پیاز داغ مجلسی

 

با این روش پیاز داغ مجلسی و خشکی را خواهید داشت.

 

• روشی دیگر برای خشک شدن پیاز داغ ها این است که آن ها را بعد از خرد کردن کمی داخل شیر بجوشانید. و بعد آبکش کنید و در روغن سرخ کنید.

 

• برای تهیه ی پیاز داغ ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و بعد روغن را داخل تابه بریزید و آن ها را با روغن فراوان سرخ کنید این روش یکی از آسانترین روش برای سرخ کردن پیاز است.

 

• یک روش آسانی دیگر برای سرخ کردن پیاز این است که پیازها را خرد کرده و داخل تابه ای بریزید و زیر آن را روشن کنید زمانی که آب انداخت و آب آن تمام شد روغن را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید سرخ شوند.

 

پیاز سرخ کرده

 

نکاتی برای تهیه ی پیاز داغ :

• اولین و مهم ترین نکته ای که برای تهیه پیاز داغ باید رعایت کنید این است که پیاز ها باید در یک اندازه خرد شوند پیازهای نازک زودتر سرخ می شوند و پیازهای کلفت تر دیرتر سرخ می شوند اگر این مدل ها با هم باشند یک سری از پیازها می سوزند و یک سری سرخ نمی شوند و ظاهر بدی پیدا می کنند.

 

• برای خوش رنگ شدن پیاز داغ ها در انتهای کار مقداری زردچوبه یا زعفران به آن اضافه کنید.

• برای چیپسی و خشک شدن پیازها حتما بعد از سرخ کردن آن ها را داخل آبکش قرار بدهید.

 

• هرگز پیازها را در حجم زیاد داخل تابه نریزید زیرا این کار باعث می شود پیازها زیاد خوب سرخ نشوند. بهتر است با حجم کم در چندین مرتبه سرخ کنید.

 

• از پیاز داغ چیپسی برای تزیین غذاهای مجلسی تان و آش ها استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

لذت آشپزی با بیتوته

دیگه لازم نیست حتماروبه روی تلویزین بشینی!

درمان رفتار آسیب زاوبهبوداحساس نسبت به خود

سفارش جدیدترین تم های تولد وبادکنک آرایی


تردید و دو دلی قبل از ازدواج

چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

کنسول های کاربردی و زیبا برای مصارف متعدد


اقساط36ماهه لوازم خانگی بدون پیش پرداخت


تخفیف باورنکردنی فرش سورنا|ازدستش نده!

تدارکات جشن ازسفارش غذاتااجاره میز وصندلی


کلکسیون فرشهای مدرن و کلاسیک برای خرید


انواع جراحی زیبایی سینه


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی

هرآنچه ازعملهای زیبایی زنان میخواهیدبدانید


جدیدترین مدلهای طرح برجسته فرش

لذت تماشای فیلم باجزییات وکیفیت بالای نور

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

طرح فروش اقساط(بدون پیش پرداخت)لوازم خانگی

تهیه اینترنتی بلیط اتوبوسVIPبه قیمت ارزان

برای دسترسی سریع تر به “انواع غذای کودکان” میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

کم شنوایی وناشنوایی در کودکان وخرید سمعک

خریدقسطی جهیزیه بدون نیاز به پرداخت اولیهچگونه در خانه نان لواش درست کنیم


تا60%تخفیف پرطرفدارترین محصولات جنسی


همین الان سفارش بده و داغ داغ تحویل بگیر


طرح های 3بعدی کاغذ دیواری برای خرید

هرآنچه ازعملهای زیبایی زنان میخواهیدبدانید


تجویز انواع سمعک نامرئی و هوشمند


فروشگاه سیسمونی آنلاین


عصرای جمعه دیگه حوصلت سر نمیره!


مشاوره تربیت کودک و شیوه های فرزندپروری


انواع تشک طبی و خوشخواب/خرید مستقیم

کاملترین درگاه رزرو تورهای داخلی و خارجی

خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه


خرید لباس ژورنالی نوزاد با تخفیف یلدا

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن 1 ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد…

آرد :2 پیمانه تقریبا
اب:3/4 پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: 4 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری

همه مواد خشک را اضافه می‌کنیم وسط مواد خشک را گود می‌کنیم و روغن اضافه می‌کنیم ، بعد اب ولرم را اضافه میکنیم
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم

تا خمیر یک دست به دست بیاید , خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت می‌شه و در نتیجه نون‌هاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه

حدود 30 دقیقه روش رو یه پارچه‌ی نم دار می ندازیم تا خمیر ور بیاد،
بعد از30 دقیقه از خمیر گلوله‌های اندازهٔ نارنگی بر می‌داریم و کنار میذاریمچگونه در خانه نان لواش درست کنیم

سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلوله‌ها را باز میکنیم

تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
ماهی تابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن

ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه
میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت

اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه

نانها وقتی که خالهای قهوهای به خود گرفتن یعنی پختن

نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود

اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد 2-3 ساعت کاملا نرم میشوند

میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید


نوش جان…

دیدگاه شما

نام *

ایمیل *

آدرس وبسایت

با سلام، هر کسی و با هر سلیقه ای که زیر بنای علمی نداره، نباید هر مطلبی رو بنویسه. دوست عزیزی که نون رو برامون پیشنها پختش رو داده، باید حتما در مورد پخت نون تحقیقی می‌کرد و بعد پیشنهاد میداد.بهترین نون، نونی هست که با مخمر تهیه بشه نه با بیکینگ پودر و بدون استراحت. معده ی بیچاره،هنگ خواهد کرد با بی تدبیری ما.
یه بیچاره ای هم بدون اطلاع از فرآوری مواد خام مثل آرد، هم از نظر اقتصادی ضرر خواهد کرد و هم از نظر جسمی که آخرش باز به اقتصاد هم می‌رسد.

سلام واقعا بعضیا چطور اینقدر راحت میتونن بگن برکت خدارو هدایت کنین سطل آشغال واقعا جای تاسف داره

دست گلتون درد نکنه! اگه خمیر سفت بود میندازین سطل آشغال؟! خیلی سخته کمی آب اضافه کنید و دوباره ورز بدید؟!!!
ان الله لا یحب المسرفین

دست شما درد نکنه راه کارتون عالیه حتما پیشنهاد می کنم درست کنید

نوشته زود آماده میشه بعد میگه نیم ساعت بمونه.چه فرقی کرد؟؟؟؟!!!

Xob bbud

نان لواش یکی از انواع نان های محبوب و بسیار پر مصرف در میان ایرانیان است، با این اموزش می توانید این نان را به راحتی در منزل خود تهیه کنید.

ابتدا پودر خمیر مایع فوری و شکر و نصف لیوان آب را داخل کاسه ای می ریزیم و آرام با یکدیگر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا ۱۰ دقیقه بعد عمل بیاید.بعد آرد را الک می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و وسط آرد را حفره ایجاد می کنیم تا باز شود.

سپس نمک،روغن مایع،خمیر مایع به عمل آمده و نصف باقی مانده آب را می افزاییم و با دست آرد را کم کم با مواد مخلوط می کنیم.همین طور مایه را با دست ورز می دهیم تا جایکه دیگر خمیر به دست نچسبد و منسجم و لطیف شود.

خمیر بدست آمده راحت جمع می شود و در وسط کاسه قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در گوشه ای از آشپزخانه کاسه را می گذاریم و یک پارچه یا حوله تمیز ضخیم روی ظرف قرار می دهیم تا آن را بپوشاند و به مدت ۱ ساعت خمیر استراحت کند.چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

پس از گذشت ۱ ساعت سلفون را بر می داریم و خمیر را کمی ورز می دهیم تا پف آن کمی گرفته شود و روی سطح صافی کمی آرد می پاشیم و خمیر را به چند چانه کوچک تقسیم می کنیم و هر چانه را روی سطح صافی که آرد پاشیدیم قرار می دهیم.

سپس با وردنه آن ها را باز می کنیم به ضخامتی که تمایل داریم نان باشد خمیر را با وردنه باز می کنیم و به شکل تابه ای که مد نظرتان است باید چانه های خمیر را باز کنید.مثلا اگی تابه شما مستطیلی است باید خمیر را زمانیکه با وردنه باز می کنیم.

علاوه بر ضخامت مورد نظر برای نان باید به این توجه کنید که تابه شما مستطیلی است و خمیر هم باید در همان اندازه و شکل مستطیل باشد.دقت کنید اگر بار اول است که نان درست می کنیم اندازه نان ها را کوچک تر از تابه بگیرید تا راحت تر بتوانید زمان منتقل کردن خمیر داخل تابه آن را حمل کنید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و خمیر آماده شده را داخل تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد و کمی پف کند و بعد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر نان نیز بپزد.نان های آماده شده را بهتر است همان زمان مصرف کنید و برای هر نوبت نان لواش تازه بپزید.نوش جان

نان لواش یکی از انواع نان های محبوب و بسیار پر مصرف در میان ایرانیان است، با این اموزش می توانید این نان را به راحتی در منزل خود تهیه کنید.

ابتدا پودر خمیر مایع فوری و شکر و نصف لیوان آب را داخل کاسه ای می ریزیم و آرام با یکدیگر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا ۱۰ دقیقه بعد عمل بیاید.بعد آرد را الک می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و وسط آرد را حفره ایجاد می کنیم تا باز شود.

سپس نمک،روغن مایع،خمیر مایع به عمل آمده و نصف باقی مانده آب را می افزاییم و با دست آرد را کم کم با مواد مخلوط می کنیم.همین طور مایه را با دست ورز می دهیم تا جایکه دیگر خمیر به دست نچسبد و منسجم و لطیف شود.

خمیر بدست آمده راحت جمع می شود و در وسط کاسه قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در گوشه ای از آشپزخانه کاسه را می گذاریم و یک پارچه یا حوله تمیز ضخیم روی ظرف قرار می دهیم تا آن را بپوشاند و به مدت ۱ ساعت خمیر استراحت کند.چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

پس از گذشت ۱ ساعت سلفون را بر می داریم و خمیر را کمی ورز می دهیم تا پف آن کمی گرفته شود و روی سطح صافی کمی آرد می پاشیم و خمیر را به چند چانه کوچک تقسیم می کنیم و هر چانه را روی سطح صافی که آرد پاشیدیم قرار می دهیم.

سپس با وردنه آن ها را باز می کنیم به ضخامتی که تمایل داریم نان باشد خمیر را با وردنه باز می کنیم و به شکل تابه ای که مد نظرتان است باید چانه های خمیر را باز کنید.مثلا اگی تابه شما مستطیلی است باید خمیر را زمانیکه با وردنه باز می کنیم.

علاوه بر ضخامت مورد نظر برای نان باید به این توجه کنید که تابه شما مستطیلی است و خمیر هم باید در همان اندازه و شکل مستطیل باشد.دقت کنید اگر بار اول است که نان درست می کنیم اندازه نان ها را کوچک تر از تابه بگیرید تا راحت تر بتوانید زمان منتقل کردن خمیر داخل تابه آن را حمل کنید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و خمیر آماده شده را داخل تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد و کمی پف کند و بعد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر نان نیز بپزد.نان های آماده شده را بهتر است همان زمان مصرف کنید و برای هر نوبت نان لواش تازه بپزید.نوش جان

نان لواش یکی از محبوب ترین و  پر مصرف ترین نان ها بین ایرانیان می باشد که امروز با دستور خانگی این نان همراه شما عزیزان هستیم، برای مشاهده این آموزش با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه نان تافتون سنتی و خوشمزه به روش نانوایی ها

ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم در یک ظرف مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و آنرا در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا روی خمیر مایه حباب بزند و عمل بیاید.

یک ظرف بزرگ و گود انتخاب می کنیم و شیر را به همراه روغن مایع، باقیمانده آب ولرم، بکینگ پودر و نصف آرد به ظرف اضافه می کنیم. در ادامه خمیر مایه را که عمل امده است به ظرف اضافه کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا شکل بگیرد.چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیر جمع شود و کمی چسبندگی داشته باشد. نکته مهم در این مرحله این است که آب خور بعضی آرد ها بیشتر است و در صورتی که کل آرد را اضافه کنید ممکن است خمیرتان خشک شود.

پس از اینکه خمیر آماده شد باید آنرا به ظرفی منتقل کنیم که حجم ظرف دو برابر حجم خمیر باشد. در ادامه روی درب ظرف را با سلفون می بندیم و یک پارچه یا حوله هم روی درب ظرف قرار می دهیم و آنرا یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر عمل بیاید.

پس از گذشت حدودا یک ساعت و پانزده دقیقه روی خمیر را باز می کنیم و با انگشت اشاره داخل خمیر فرو می کنیم تا یک سوارخ ایجاد شود سپس انگشت مان را خارج می کنیم. اگر جای انگشتمان بلافاصله پر نشد یعنی خمیر اماده شده است.

حالا خمیر را روی یک سطح صاف کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. در ادامه خمیر را ب چونه های صد گرمی تبدیل می کنیم و روی یک سطح صاف که قبل آرد پاشی کرده ایم با کمی فاصله می چینیم تا وقتی استراحت کردن به هم نچسبند.

پس از اینکه تمام خمیر را چونه گرفتیم یک دستمال تمیز و سبک روی چونه ها می اندازیم و اجازه می دهیم چونه ها به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کنند. پس از گذشت این زمان از اولین خمیری که چونه گرفتیم باید شروع کنیم.

ابتدا یک تابه جادار یا ساج مخصوص نان را روی حرارت قرار می دهیم تا خوب داغ شود سپس خمیر را با ورنده باز می کنیم و روش با چنگال طرح می زنیم و می اندازیم داخل تابه ( یا روی ساج ) تا حباب بزند. وقتی نان حباب زد خیلی سریع برش می گردانیم تا سمت دیگر نان هم رنگ بگیرد.

به هیچ وجه نان ها رو با شعله کم نپزید چون علاوه بر اینکه خیلی طول می کشه تا نان ها بپزند، در پایان کار نان های شما خشک می شوند. پس از اینکه نان ها پخت سریع داخل یک پارچه تمیز قرار دهید تا نان ها نرم بمانند.

یکی از مشکلاتی که در نان های لواش خانگی وجود دارد این است که ممکن است نان لواش ما کمی ضخیم باشد و پس از پخت سفت شود. برای حل این مشکل یک راه حل ساده وجود دارد و آن استفاده از ناون است. برای درست کردن ناون روی یک بالش کوچک را با یک پارچه تمیز ببندید.

سپس خمیر را پس از اینکه با وردنه صاف کردید با دست روی بالش بکشید و گوشه های خمیر را خوب صاف کنید سپس خمیر را محکم روی تابه یا ساج بزنید. با این روش نان های شما شبیه به نان های نانوایی خواهد شد. مزیت دیگر استفاده از این روش این است که نان های شما یک اندازه خواهند شد.

استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود نان شما خوشمزه تر شود، روی بافت آن هم تاثیر مثبت می گذارید و نان نرم تر می ماند. البته اگر شیر در دسترس ندارید می توانید به جای استفاده از ۲ پیمانه شیر از ۲ پیمانه آب ولرم استفاده کنید.

نان لواش یکی از محبوب ترین و  پر مصرف ترین نان ها بین ایرانیان می باشد که امروز با دستور خانگی این نان همراه شما عزیزان هستیم، برای مشاهده این آموزش با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه نان تافتون سنتی و خوشمزه به روش نانوایی ها

ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم در یک ظرف مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و آنرا در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا روی خمیر مایه حباب بزند و عمل بیاید.

یک ظرف بزرگ و گود انتخاب می کنیم و شیر را به همراه روغن مایع، باقیمانده آب ولرم، بکینگ پودر و نصف آرد به ظرف اضافه می کنیم. در ادامه خمیر مایه را که عمل امده است به ظرف اضافه کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا شکل بگیرد.چگونه در خانه نان لواش درست کنیم

در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیر جمع شود و کمی چسبندگی داشته باشد. نکته مهم در این مرحله این است که آب خور بعضی آرد ها بیشتر است و در صورتی که کل آرد را اضافه کنید ممکن است خمیرتان خشک شود.

پس از اینکه خمیر آماده شد باید آنرا به ظرفی منتقل کنیم که حجم ظرف دو برابر حجم خمیر باشد. در ادامه روی درب ظرف را با سلفون می بندیم و یک پارچه یا حوله هم روی درب ظرف قرار می دهیم و آنرا یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر عمل بیاید.

پس از گذشت حدودا یک ساعت و پانزده دقیقه روی خمیر را باز می کنیم و با انگشت اشاره داخل خمیر فرو می کنیم تا یک سوارخ ایجاد شود سپس انگشت مان را خارج می کنیم. اگر جای انگشتمان بلافاصله پر نشد یعنی خمیر اماده شده است.

حالا خمیر را روی یک سطح صاف کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. در ادامه خمیر را ب چونه های صد گرمی تبدیل می کنیم و روی یک سطح صاف که قبل آرد پاشی کرده ایم با کمی فاصله می چینیم تا وقتی استراحت کردن به هم نچسبند.

پس از اینکه تمام خمیر را چونه گرفتیم یک دستمال تمیز و سبک روی چونه ها می اندازیم و اجازه می دهیم چونه ها به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کنند. پس از گذشت این زمان از اولین خمیری که چونه گرفتیم باید شروع کنیم.

ابتدا یک تابه جادار یا ساج مخصوص نان را روی حرارت قرار می دهیم تا خوب داغ شود سپس خمیر را با ورنده باز می کنیم و روش با چنگال طرح می زنیم و می اندازیم داخل تابه ( یا روی ساج ) تا حباب بزند. وقتی نان حباب زد خیلی سریع برش می گردانیم تا سمت دیگر نان هم رنگ بگیرد.

به هیچ وجه نان ها رو با شعله کم نپزید چون علاوه بر اینکه خیلی طول می کشه تا نان ها بپزند، در پایان کار نان های شما خشک می شوند. پس از اینکه نان ها پخت سریع داخل یک پارچه تمیز قرار دهید تا نان ها نرم بمانند.

یکی از مشکلاتی که در نان های لواش خانگی وجود دارد این است که ممکن است نان لواش ما کمی ضخیم باشد و پس از پخت سفت شود. برای حل این مشکل یک راه حل ساده وجود دارد و آن استفاده از ناون است. برای درست کردن ناون روی یک بالش کوچک را با یک پارچه تمیز ببندید.

سپس خمیر را پس از اینکه با وردنه صاف کردید با دست روی بالش بکشید و گوشه های خمیر را خوب صاف کنید سپس خمیر را محکم روی تابه یا ساج بزنید. با این روش نان های شما شبیه به نان های نانوایی خواهد شد. مزیت دیگر استفاده از این روش این است که نان های شما یک اندازه خواهند شد.

استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود نان شما خوشمزه تر شود، روی بافت آن هم تاثیر مثبت می گذارید و نان نرم تر می ماند. البته اگر شیر در دسترس ندارید می توانید به جای استفاده از ۲ پیمانه شیر از ۲ پیمانه آب ولرم استفاده کنید.

چگونه در خانه نان لواش درست کنیم
چگونه در خانه نان لواش درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *